Nedelja, 06.10.2019.

15:30

Marin u poslednjoj sekundi doneo pobedu Zvezdi u Kruševcu!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak u Kruševcu sa 1:0, u meču 11. kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MT

Marin u poslednjoj sekundi doneo pobedu Zvezdi u Kruševcu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

460 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 4 godine

Samo da se upišem u komentare .
97 minut :)-samo mi pomenite neki Partizanov 97 min ako sada smete.
(mi u 97-om min. juče izgubismo a vi pobediste)
I da dodam:još jedan dosuđen "penal" za CZ.
I još jedan dosuđen "penal" protiv Par.

Slobo

pre 4 godine

Slobinator@ Hajduk je te godine (1976) imao sve u svojim rukama. U poslednjem kolu je trebalo da pobede na Karaburmi i osvoje titulu, ali nisu pobedili vec su bili blizi porazu nego pobedi. Niko im nije kriv. I jos jedna stvar, oni su dobili Partizan te godine 6:1 na JNA, ali su u Splitu izgubili od tog Partizana (0:1) Arandjel Todorovic strelac.

Smogovci

pre 4 godine

@Milanche
Nije Napredak "zasluženo izvukao bod" protiv Partizana NEGO je besomučno pokraden kod rezultata 2:1.
Čist penal (u ovoj sezoni najčistiji) nije sviran i crveni karton za Pavlovića.
Kada pokušavaš da budeš objektivan bar neka to liči na nešto a ne da preskačete svoje krađe.

Da se ne zaboravi da je taj Napredak samo u poslednjih 4 sezone pokraden protiv Partizana bar 10 puta. Svaku utakmicu. Slobodno proveri sve se vidi.

Rekoh već ništa nije mnogo preko tuđih leđa.

stoler

pre 4 godine

(slobinator, 6. oktobar 2019 23:47) Kako si samo duhovit, mada opet prazna prica. Kada bi ja poceo o sipkama, colicima, praistoriji i svim vasim kradjama kroz vase postojanje trebalo bi mi slova da bih morao da podelim u minimum pet objava. Dosta bre vise sa vasim lazima, uvek ste i vecno bili a danas posebno mezimce drzave, one stare i ove nove. Zahvaljujuci bratstvu i jedinstvu od koga se ovde svaki dan perete ste i postali prvaci Evrope, devedesetih o kojima pricate ste uzeli samo dve titule manje a nije da se nisu otimali igraci, setimo se samo Darka Kovacevica koji je vec bio u Partizanu pa volsebno zavrsio kod vas, posle vam je taj okoreli Partizanovac tadic dao najbolji sponzorski ugovor u istoriji naseg fudbala, ovaj nesretni vesic vam je u klubu od 2000., trebali da nastavljam? O penalima koji nam nisu sudjeni skoro 30 godina u derbijima, golovima u vazduhu ili iz gol auta, kome vio prodajete postenje? Hajduk 1976.? Kakve to veze ima sa vama? Sajber i cika miljan izmislise penale da vam na silu dodele titule, i ti se ovde pravis duhovit. Mislim, smesan jesi, ali duhovit nikako.

Elnino92

pre 4 godine

Ne kapiram vas. Svi placu kako je navlacio na Zvezdu, a igrač Napretka nabada Bena u glavu nekaznjeno. Ko je tu tacno ostecen? I kakve veze ima sto je gol pao kad je pao kad je sam faul bio bukvalno 2 minuta pre gola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 6. oktobar 2019 23:14)

Pa ako si gledao utakmicu onda bi trebalo da znas o cemu svu pricaju. O tome sto je svaki duel faul za Zvezdu, sto Zvezdin igrac uleti djonom u naseg igraca i dobije faul, sto Boaci sutne glavom pored gola i dobije korner, sto u 90-om minutu Ivanovic ima loptu Zvezdin igrac ga obara sa ledja sudija pusta igru, sto svaki put kad krenemo u kontru pomocni dize zastavicu, sto igrac Zvezde stoji u zivim zidu i ako po novim pravilima ne bi smeo. To znaci navlaciti za nekog, penal je nesto sto jednostavno znas da ce se desiti kad tad i tako se osecaju svi "manji" klubovi u ligi i njihovi navijaci i zato nema publike na stadionima, jer se titula dobija na izborima ciji covek dodje na celo drzave ta ekipa osvaja sve, a vas umesto da je sramota zbog svega toga vi likijute, i raspravljate ko je vise ukrao i time se ponosite, pa eto zato tako i prolazimo kao drustvo.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Potpuno zasluženo je Zvezda danas pobedila u Kruševcu i tu nema dileme! Na stranu sudijske greške kojih je bilo protiv obe strane danas, ali odigrali smo mnogo mnogo bolje od Kruševljana i veoma zasluženo pobedili! Pa ljudi, imali smo sijaset stopostotnih šansi, i zaista bi bilo nepravedno da nismo pobedili! I eto srećom nagrada za Zvezdinu dobru igru danas je stigla u 97. minutu kada je Marin odlučio pobednika! Veoma značajni bodovi iz Kruševca su osvojeni! Bravo Marine majstore, bravo Zvezdo! Sjajna pobeda!

slobinator

pre 4 godine

(Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 6. oktobar 2019 22:07)
pričali mi moji stari jer sam tad imao tek 7 godina,a i slušao sam posle komentar čuvenog Jordana Ivanovića na radio Beogradu.Elem legenda kaže da su se 1976.godine za titulu prvaka borili Hajduk iz Splita i Partizan.predhodno su tog proleća partizani izgubili od hajduka sa 6-1 na svom lavoru kada je trener splićana Ivić izjavio bićemo prvaci ako nam to dozvole.Usput su Partizani izgubili i od Zvezde opet na svom lavoru sa 4-1,ali eto nekako je to poslednje kolo odlučilo prvaka.Legenda kaže da je postojao neki sudija Maksimović koji je sticajem okolnosto navijao za partizane.pošto je Hajduk remizirao u beogradu protiv ofk beograda 1-1,ostao je samo onaj lakši deo da partizani pobede u Ljubljani.Međutim slabo je to nekako išlo.meč u Beogradu je već uveliko bio završen,igrači otišli na tuširanje,a u ljubljani se polako smrkavalo što zbog zalaska sunca,a više navijačima partizana.Ali sudija Maksimović je bio uporan u svom zadatku,igrati od sumraka do svitanja dok partizani ne daju gol.i dade ga bjeka u sto i nekom minutu i partizani posle 10 godina uzeše titulu.posle su sličnu praksu ponovili 1986 opet posle 10 godina jer su u staroj jugi samo na 10 godina uzimali titule,ali za te njihove fore je znao Slavko Šajber pa im je tu ujdurmu poništio,ali se toga prisetio Tole pa se za vreme njegove vlasti igralo dok partizani ne postignu gol.Eto tako su mi pričali moji stari.ako su lagali mene i ja lažem vas

Mirko

pre 4 godine

...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
(Tba, 6. oktobar 2019 20:13)

Treba mnogo da se promeni, ali evo i ovde se menjaju stvari - i Partizan i Zvezda igraju evropi i pobeđuju tamo, a u našem prvenstvu izgube ili pobede jedva pred kraj.
Prošlo je vreme kad si mogao da se šetaš kroz utakmice, sad svi igraju fudbal i svako može da dobije ako uloži puno truda i volje i htenja, i znanja naravno, i ko što vidimo - dešava se to.

sale

pre 4 godine

U prosloj prosloj drzavi, prvak se postajao sa 45-50 bodova u 36-38 kola!! Uz 15-17 pobjeda i 10-12 nerijesenih utakmica!! Ispadalo se sa 25-30 bodova kao zadnji u ligi.

E kad bude takvo prvenstvo, kad bude 'dozvoljeno' da se odigra nerijeseno, mozda i bude nesto od lige...

Ne znam kako ali mafija se mora izbaciti iz klubova... Na duze staze (koje lopingere sibicare ne interesuje), kad slabiji timovi mogu doci do bodova protiv jacih, raste popularnost... Stvaraju se mnogo bolji igraci... Odnos prema protivnicima se mijenja pa se ne desavaju Petah tikve i ostali, ni na klupskom ni na reprezentativnom nivou...

Dusanovo carstvo!

pre 4 godine

)majstore, vrati snimak. FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 19:37) Faul je sviran!! Bilo bi u redu i da se izvede bez ijednog sekunda utakmice vise, zar ne?


To sto je trebalo 2 minuta da se saceka da bi sudija omogucio optimalne okolnosti za izvodjenje dosudjenog slobodnog udarca, jer se "digla atmosfera", to nije do onoga sto izvodi udarac. Zato je 47. minut i zabelezen. Dakle, sudija nije trebao da svira kraj dok se ne izvede dosudjen faul za vreme utakmice. Tako i bi.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 4 godine

U kojoj poslednjoj crni vi vreme je isteklo jer je utakmica produžena
5(pet)minuta i vreme je isteklo a sudija je produžio utakmicu još 2(dva)
minuta kako bi Zvezda mogla da pobedi,on bi je u svakom slučaju produžio do
sutra ujutru dok Zvezda ne postigne pogodak.

stoler

pre 4 godine

O bezoblicnoj masi bez identiteta pise lik koji se potpisuje sa crvena zvezda 1913 iako niko na planeti ne zna sta mu ovo znaci. Valjda bi neke titule iz kraljevine trebale da pripisu njegovom timu sa identitetom. Mislim, rade to oni, pripisuju sebi neke imaginarne titule a usta puna postenja.

Zagonza

pre 4 godine

Terzic je zapravo putem telekineza navodio loptu u mrezu. Kokeza je pre utakmice stavio cip u umove protivnickih igraca. Samim tim, Kokeza je privremeno hipnotisao igrace, pa je Marin zabio loptu u gol.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

slobinator, 06. oktobar 2019 20:37)

Пријатељу мој не труди се! Они имају паралелни универзум у ком су они били прваци Европе, у ком Звезда никада није победила поштено, где је 0-0 победа, где је јсдп српски клуб и где су они неки симбол отпора властима!
Уствари су једна безоблична маса без икаквог идентитета и интегритета!

Milanche

pre 4 godine

Svakom je u ovoj ligi jasno, ali se mnogi prave ludi. Istovremeno, TSC je drastično oštećen protiv Radnika, takođe izmišljen penal, da se slučajno ne desi da neka ekipa izvan Beograda dođe u situaciju da možda osvoji titulu.

Napredak iz Kruševca je za mene heroj dosadašnjeg toka prvenstva. Protiv Partizana su zasluženo izborili bod, to bi im pošlo za rukom i protiv Zvezde, da nije bilo sudije. Pitam se sa kakvim pravom delioci (ne)pravde mogu da obezvređuju mukotrpan rad i trud takozvanih “malih”, a po sportskom moralu i uslovima u kojima igrau velikih ekipa kao što su TSC I Napredak Kruševac.

vanja grubac

pre 4 godine

Napredak je predlozio da od sledece sezone bude dozvoljeno 12 stranaca u protokolu....Pa da li je realno da sa toliko skupljim timom mora sudija da navlaci?

Sremac

pre 4 godine

igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
(trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
(Tba, 06. oktobar 2019 20:13)

Da... Nisi grobar, cak malo vise simpatises zvezdu, zar ne?

Dusanovo carstvo!

pre 4 godine

Samo kasnite braco Srbi.Ovako je bilo kod nas posle 1993 kad je gazda fudbala u MK bio popularni kriminalac Zingo
(Vasko, 06. oktobar 2019 20:02) Ne kasnimo. Imali smo mi dooobar period sa Marjanovicem 90-ih, a bogme i sa Karadzicem 2000-ih. Ovo sada je nepodnosljivost grobara da je Zvezda veci klub. Oni su "avangarda", razumes? Kao, npr. Espanjol u Barseloni. Dakle, po definiciji broj 2.

slobinator

pre 4 godine

(Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 19:37) Kad je to tacno bilo i koliko puta ste prezimili? Ajde kad lupetas nabroj?
(stoler, 6. oktobar 2019 20:05)
jesi li ozbiljan?.ajde samo ono što ja pamtim.polufinale keš 1971,polufinale kpk 1976,finale kupa uefa 1979,četvet-finale keš 1981 i 1982,četvrt-finale kpk 1986.četvrt.finale keš 1987,prvaci evrope 1991,zvanično treći 1992.prezimili u ligi evrope 2018.bilo je i polufinale keš 1958 čini mi se kada su izginuli igrači mančester junajteda i neko polufinale šezdesetih.šta si ovim hteo da kažeš?

Tba

pre 4 godine

igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
(trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.

slobinator

pre 4 godine

Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tba, 6. oktobar 2019 20:13)
pa gde su su to majke ti večeras gurali zvezdu? poništili joj čist gol.nisu dosudili penal i crveni,sumnjiv start nad garsijom sa leđa u situaciji oči u oči sa golmanom.penal i da nije bio ben ga je promašio.faul u poslednjem napadu je postojao.odlučila marinova majstorija.da li si gledao meč ili pišeš bez veze? ah da setio sam se.nije bio korner za zvezdu.boaći poslednji igrao sa loptom

Dzoni

pre 4 godine

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

Znaci isteklo je vreme, sam kazes?
(123, 06. oktobar 2019 19:59)

pa sad je na vasoj utakmici igrano do 96. minuta i 30. sekundi. Ne pravite se ludi. Gde se prekida poslednji napad, jer je proslo 5 sekundi od predvidjenog, a isto tako bilo i prekida u samoj nadoknadi? Minimum minut je trebalo da ide preko, tako da, tih 5 sekundi nije sporno. Nije ovo kosarka!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)
(neutralni felsh, 06. oktobar 2019 18:59)

Neki sto vicu drz'te lopova, sto govore da se sampion zna, a posle prosipaju krilatice tipa "ni namesteno ne umeju da osvoje", nad kojima bi se i Rasel zamislio. Sve je i tebi jasno, ali volis da mudrujes. Onako, neutralno.

nostalgija

pre 4 godine

ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idibegaj, 6. oktobar 2019 19:13)
A dokle cete vi da se zalite? Pa ispade da je Zvezda losija od svih ekipa u ligi, ajde saberite se vise, mlatite praznu slamu, u svemu vidite teoriju zavere, jos toliko skandalozno napisete komentar, da se stice utisak da je sudija licno dao gol. Koga bre zanima tvoj komentar, eto ti si kao nesto vazan. Ajde tisina, cuti i pati!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
(Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.

ValterNBG

pre 4 godine

Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?

Qantas

pre 4 godine

hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
(nele, 6. oktobar 2019 18:40)
Idite pa obavestite...ahahahahaha!!
Nananananana LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA!!

idibegaj

pre 4 godine

ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala

neno

pre 4 godine

(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.

Dzoni

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?
(Dovla, 06. oktobar 2019 18:31)

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.

Zoki kaze

pre 4 godine

Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.
(RW#0, 06. oktobar 2019 19:42)

Očigledno da nisi prestao da pratiš, čim si pročitao vest, a i iskomentarisao, pa makar i s' vremna na vreme.

123

pre 4 godine

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

Znaci isteklo je vreme, sam kazes?

Elnino92

pre 4 godine

Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
(Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom,

Jos kad bi nekako mogao Bojan Nikolic da vam sudi bilo bi ekstra bas. A sudiju stvarno treba oterati u zatvor to se slazem ali na zalost nema ko posto sudi po naredbama tih ljudi koji bi trebalo da ga osude.

Inace Krusevljani svaka cast za borbu carapani su ponosni sa ovakvin sudijom 0-1 je kao da smo pobedili. Bravo

Рајко

pre 4 godine

@Ivan kg
Ево ја ћу да ти одговорим.
Наравно да се не стидимо,нити титула,које су све апсолутно заслужене,нити сумњивих пенала које Звезда нит' је тражила нит' је желела победу на овај начин.Те пенале је ,претпостављам,тражио неко из руководства ФК Партизан, (Ко је рекао да је креатор те идеје лик кога је лакше прескочити него обилазити?!)јер су свесни да на иоле поштен начин не могу никако да буду прваци.Овако имају алиби,ето судије,на свакој утакмици, досуђују апсолутно непостојеће казнене ударце за Звезду и онда,јадни ми,са оваквим суђењем немамо никакве шансе да будемо прваци. А управа ФК Партизан даје све од себе и они нису криви за лоше резултате.
А сад што се тиче ових сумњивих пенала који се у задње време досуђују за Звезду... Руководство Црвене Звезде би требало да инсистира да се
утврде све чињенице о тим пеналима и због чега
су досуђени.

Marko

pre 4 godine

Igrac Zvezde djonom na covek u poslednjim sekundama meca, a sudija svira faul za Zvezdu..??? A sta tek reci o penalu..???

Imal neko stida u ovoj zemlji..?? Ovog Milojevica nije blam da ovo gleda iz nedelje u nedelju.?? Imaju li igraci bilo kakvu kichmu, obraz, kucno vaspitanje, bilo sta sto bi trebalo krasiti zrelog coveka..??

JEZIVO...!!!

Golman Indjije i onaj sudija su jos na slobodi..??? Drustvo tone svi se prave ludi.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.
(neno, 06. oktobar 20

Мислиш оно када смо сваке године европско такмичење завршавали у пролећним месецима?

Nenad

pre 4 godine

Niko ne primećuje da je prilikom izvođenja slobodnog udarca u živom zidu Napretka stajao igrač Zvezde. Po novim pravilima to nije dozvoljeno, sudija je morao da poništi gol i ponovi sl. udarac!

RW#0

pre 4 godine

Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.

Dejan

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde otkad znam za sebe,76 sam godiste,secam se Zvezde protiv Barselone i onog loba Maradone na Marakani,od tada dalje secam se mnogih utakmica i u prvenstvu Jugoslavije,u evropskim takmicenjima pa sve na ovamo.Nije Zvezda danas igrala lose,ali nikako nismo uspeli da damo gol.E sad da se radujem golu Marina ne mogu,jer nije bio faul,nije bio ni penal na Benu,bilo je jos nekoliko situacija gde nam je sudija poklanjao faulove pa cak i nepostojece kornere.Sa druge strane u prvom poluvremenu mogao je da svira i penal za Zvezdu i da iskljuci igraca Napretka.Sudije kao da sami zele da naprave od utakmice farsu,ja ovakve pobede ne volim koliko god da volim Zvezdu a volim je mnogo.Dosta mi je tih sumljivih penala,faulova...ali ne samo u korist Zvezde,jer u proslosti se ovako sudilo Partizanu mnogo godina.Ja bi voleo da vec jednom prestane navlacenje za bilo koga,da prestane da se prica o sudjenju,o tome kako je bilo koji klub povlascen,voleo bi da se prica o fudbalu,o utakmici,pa evo pogledajte sve komentare,na prste jedne ruke nabrojacete komentare koji se ticu samog fudbala.Stvarno je vise dosta ovog besomucnog komentarisanja svake utakmice pa dal igra Zvezda ili Partizan.Mislim da su oba kluba istoriski prevelika da bi se uvek samo otome pricalo.Nadam se,mada bas i ne verujem da ce se to u skorije vreme promeniti.

Doktori za kradju.

pre 4 godine

Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?
(ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:11)
Pa pustio bi penal,nego ga je onaj simulant fiknuo preko gola.Kad penal moje pao,sledi pomeranje zivog zida u levo,kao i golmana,desba strana prazna i Marin plasirao u prazan gol,a komentator kaze da je Marin sutirao u golmanov ugao,a golman na stranu gde je zivi zid (iza zida)?!
Do duse,na zivom zidu nije pisao "Izvo'lte"

Chuki

pre 4 godine

Dobro bre ljudi dokle vise, pravi navijac crvene zvezde koji voli zvezdu ovo ne zasluzuje, pa daj i oni okoreli navijaci da se pogledaju u oci mogu da kazu da ovo vise nema smisla, moze da se odigra lose, moze da se padne u formi, moze da se izgubi(ili ne moze) ali dokle vise da nas ovako providno guraju sudije, penal nad Benom i ono faul u 95 minutu, ma daj ne zezajte me, ono je Vulic napravio faul, zato nam ovoliko ljudi i dolazi na Marakanu u prvenstvenim utakmicama. Nismo ovo zasluzili da gledamo.

boki

pre 4 godine

Zivi zid pistavljen tako da je pola gola na izvolte. Golman stoji u uglu u kojem stoji Marin. Marin sutira na mesto na kojem je jedino logicno da moze da sutne. Golman stoji u tom uglu, ukopan u mestu, silno iznenadjen...kao da je lopta nekog zakacila i promenila pravac.

Ovo mora da se prijavi nekome. Ne znam kome...nisam pravnik ali mora da se prijavi nekome ko je nadlezan za ovakve stvari.

acakg

pre 4 godine

Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.

Srbija teritorija, nikad država

pre 4 godine

Sigurno će zasedati sudijska komisija sada hehe. Umesto zuti za zvezdu sto je isao djonom, zuti za Napredak i slobodnjak na 18 u sedmom minutu nadoknade od pet minuta hahhha

Ovóga mi krsta! Haha

kralj

pre 4 godine

Ovaj sudija je sramota za ligu,ocena nula I to toliko velika da ja nemam reci.Apsolutno svaki kontakt je svirao za zvezdu ali svaki bez obzira ko je napravio faul.Gledao sam drugo poluvreme I ono sto je svirano je tolika sramota da ovaj jadni komentator na Areni ne zna sta da kaze.Ne osvaja se titula ovakvom kradjom,sramotna je,inace po igri je zasluzen rezultat.

Dovla

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?

pedja

pre 4 godine

Nije bio penal i neka nismo dali go,mozda je Degenekov go regularan al kad nesto ne sude nama to niko i ne spominje ,faul nad Vulicem cist,u pocetku sam mislio da je obrnuto al se jasno vidi da ovaj Baka pravi faul.Pobjeda cista kao suza dobar fudbal.Samo sto me brine da iz igre jako tesko dajemo golove.

Sinovac

pre 4 godine

Au kakva sudijska krađa...
Poslednjih 20 minuta nije dosuđen nijedan faul u korist Napretka. Zvezdanaesterac se bio za udžbenike,kao i poslednji faul, gde igrač Zvezde ide otvorenim đonom.
Sve u svemu, ponavlja se priča iz kola u kolo...

keys 5 rotciv

pre 4 godine

Zavrsite prvenstvo da ovo više ne gledamo. Sram te bilo Bojane Nikolicu kako si ljudima ukrao bod.Ima li smisla uopšte igrati fudbal u Srbiji protiv Zvezdane (izuzev utakmice protiv Partizana)?

zemunski kej

pre 4 godine

Dobro je ! Kladio sam se u 500 dinara da ce Zvezda da pobedi golom u zadnjih pet minuta penalom ili iz idealnog slobodnjaka. Dzabe se polomise ovi igraci Napretka nema sanse da izvuku bilo sta. Sada ce slicno da sude i Partizanu zbog reciprociteta.

Dnevna doza Milojevog hejtera

pre 4 godine

Napredak citav mec 0 suteva ka golu, Zvezda dve precke i jos 6 100% sansi i neko ovde prica nismo zasluzili da pobedimo??? A ovaj gol na kraju je karma za grobarske botove, jos samo za vas promasili taj nepostojeci penal da ne kmecite al dzaba...

Predrag

pre 4 godine

poslednji faul obostrani djon al ajd ..

jeste videli kako se postavio zivi zid, koliko su igraca stavili i koliko je pomeren levo i gde je stajao golman Napretka ?

apsurdistan

pre 4 godine

Prvo se Zvezdi svira nepostojeci penal, koji zbog neke pravde nije realizovan, onda se produzuje sudijsko vreme, i umesto za Napredak svira slobodan udarac za Zvezdu.Kakav kriminal i kakva banana drzava.

Swift

pre 4 godine

Gol u 97. minutu. Ah, dobra stara domaca liga, igra se dok Zvezda ne postigne gol. Verujem da je i sudija odahnuo nakon gola, nije mu bas bilo svejedno pri pomisli da ce morati da pusti da se igra preko 100 minuta. :D

kvota 1.01

pre 4 godine

Pa sta kukate grobari dragi, pa eto nismo pogodili penal, nije nam sviram čist crveni karton i penal u 15. Minutu. Sad je problem verovatno što je 96. minut a nema veze sto ovi nisu izbacili loptu dalje od gola, još će biti da je i Vulic napravio prekršaj. Ovo je sramota igra Napredka sa taktikom kao vašom protiv nas prošle godine, samo tuča i udaranje i seckanje igre. Zbog ovakvih stvari i odgovlacenja treba uvesti zaustavljanje vremena u fudbalu, jer realno ova utakmica je trebalo da se produži 12 minuta.

Njaah

pre 4 godine

Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.
(Dejan, 06. oktobar 2019 18:09)

Isto tako je uvedeno novo pravilo i vec duze vreme se primenjuje...dozvoljeno je udarati igrače Zvezde u glavu...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Naopako djok zvezdinog igrača a faul za Zvezdu!!Sram vas bre bilo sve skupa!Severna Koreja vam nije ravna!

NSslaninar

pre 4 godine

Bez srama i stida će odbraniti titulu... I treba da budu prazne tribine svuda, bojkotovati savez na sve moguće načine, kao navijači Partizana na derbiju i Voše sad u petak.

urosRuma

pre 4 godine

Smogovci. Paa da ima Boga, zato je Ben onoliko promasio penal
Drugo kakav crni faul on sudi u 95 minutu, pa sram te bilo i sve vas sto se hvalite ovakvim pobedama

neutralni felsh

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)

sakupljač minusa

pre 4 godine

kad ne pomogne penal, onda se pušta da se igra dok ne padne gol. 3 min posle nadoknade. Ovakvo prvenstvo nikad nije bilo. Možete sad izgovor tražiti da je i kod Toleta bilo tako, samo za ove druge. Al ovako da se pomaže nekom kad je nemoćan da pobedi, to nije bilo nikad ovako. Sav smisao je fudbal izgubio u Srbiji.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
(Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

I ti se nakon svega onoga ponosis ovakvim komentarom??? Zato i nece nikad da nam bude bolje, nevazno sad o relaciji Zvezda-Partizan. Srami se!

Janaćije

pre 4 godine

Daj da se dogovorimo i da ovi više i ne igraju,a da im samo pišu pobede. Da ne brukamo više i ovako ojađen i izbrukan naš fudbal.

Admiral

pre 4 godine

Strasno kako se gura Zvezda, to ne postoji ni u Severnoj Koreji! Sudi se nepostojeci penal, Boaci glavom izbacuje loptu u gol aut sudija svira korner, svaki dodir se svira faul za Zvezdu i kada sve to ne pomaze onda produzi mec 5 min pa kad i to ne pomogne onda se igra dok ne daju gol! Prvenstvo je toliko besmisleno i namesteno u korist Zvezde da mi zaista nije jasno zbog cega ostale ekipe (koje nisu Zvezdini poltroni) ne istupe pa eto im neka vezu 50 titula, lopovi

slaviša šmigič

pre 4 godine

prva velika greska sudije ponistavanje gola zvezde druga velika greska penal i trece zašto penal nešutiraju boači ili marin zasto u igri nema ivaniča koji je dosad igrao odlično svaku utakmicu vulič ili je spor ili nespretan nekoliko puta ide toliko sporo na loptu,da mu je uzimaju igrači napredka od svih zadnjih veznih dokazano,da ivanič igra najbolje zadnjeg veznog čak bolje od jovančiča,da o vulicu nepričam i nakraju menjamo boačija koji može trčati a nemenja se vulič koji jedva stoji na nogama.pavkov je najbolji igrač za tazbijanja bunkera kakvog je igrao napredak koga neinteresuje drugo sem,da nabije avtobus ispred gola a napred neiteresuje jih sreča,da je marin toliko inteligentan pa je prevario golmana inače u yveydi nema igraca koji yna izvesti slobodnjak jako,da lopta pada poslednji koji je to ynao uraditi je milijaš.boači daleko najbolji igrač uz marka marina ali nemamo zadnjeg veznog a ivanič je jedini koji tu poziciju zna igrati i to dobro.

Dalbire

pre 4 godine

Ovo sto se radi u ping pong ligi nema smisla vise. Do kada da se gura zvezda na ovaj nacin, sramota. Poklon penal i poklon slobodan udarac.

cirkus

pre 4 godine

Palim TV, 89' 0:0, razmišljam kad bih imao opciju da brzinski uplatim 1000€ online da će gost pobediti, vidim 5+ nadoknada....i imam šta da vidim.

Mare026

pre 4 godine

Kada se uzme u obzir statistika, igra, prilike, Zvezda je zasluzila da pobedi. Penal nije postojao iako je bilo kontakta, ali je majstorija maestra Marina donela zasluzena 3 boda.

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.
(Strahinja, 06. oktobar 2019 17:40)

Ma šta ti je, pogledaj ko je predsednik saveza, ko sedi u sudijskoj komisiji, ko sedi u upravnim odborima drugih klubova... Imaju tačno 3 utakmice koje nisu nameštene, a za te 3 se delegira specijalac i gotovo.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

nisam ostrascen ali stvarno ne kapiram sta ce Zvezdi ova pomoc kad i ovako ima 25 dobrih igraca. odgledati od 60 minuta, pogledajte koliko slobodnih udaraca bez kontakta je svirao za Czv (2-3). penal skoro bez kontakta, a u 93 minutu nema faula na 16m od gola Czv za Napredak tokom kontre.

baljesta

pre 4 godine

Da li znate da se visoko podignuta noga karakteriše kao faul? Da li znate da se otvoreni đon karakteriše kao faul? Vulić je u 96.minutu uradio obe stvari- bio je to visoko podignuti otvoreni đon. Faul je sviran za Zvezdu. Penal ne vredi ni komentarisati.

Bodibond

pre 4 godine

Ben sam padne a sudija svirne penal, dajte im titulu. Ej bree, sudija pokaze 5 minuta naknade a igra se 7 minuta, dajte Zvezdi titulu, nema vise smisla pratiti ovo.

urosRuma

pre 4 godine

Pope
Pa znaci priznajete kradju i opravdavate jos timw sto je nama sudija doneo bodove?
Reci samo kada i kako to?
Jel nepostojećim penalom i umesto daula u napadu u 95 faul za nas kao za vas malopre?
Sram vas bre bilo

wbtb

pre 4 godine

prvo poluvreme zvezda bolja i ok sudjenje.

U drugom poluvremenu je sudija poceo da navlaci, pa da gura i na kraju me cudi da nije pokazao na centar samoinicijativno. Bilo je toliko jadno za gledanje da ja nemam reci.
posle sve muke i guranja, napredak u kontri 88mi min, lik izmisli faul.
2 min posle igrac dobija pas i izlazi prakticno 1 na 1, sudija dize ofsajd.
(bio sam na istoku, sve se desavalo neposredno ispred mene bio je bar 2m iza linije, ono je sramotno)

PS
Zamislite da dodjete u KS, kao jedno od tezih gostovanja. 90 posto stadiona navija za zvezdu, sudija te >>>> u zdrav mozak i krade bezocno. I opet na kraju svi srecni.

Nema nama spasa definitivno.

Borisa88

pre 4 godine

Sta je ovo?
Kad ne bi bilo namestanja ni zvezda ni partizan ne bi olako dosli do titule, najmanje 3 4 ekipe bi bile u igri......
Nebitan je rezultat losa igra brine.
Da li je realno da ni na jednom mecu nema makar pristojne igre ? Kvalitet naseg fudbala je no comment.

Smogovci

pre 4 godine

Topalovići karma jel tako?
Prečka, stativa, ziceri i na kraju ima Boga.

Uh, pućiće te od muke, ne interesuje vas ni Voždovac u ovo ste danas uložili energiju, htenje... ono MULO.

A sad na miru pogledati neko širenje nogu u živom zidu.

MONTEVIDEO

pre 4 godine

Braćo Srbi!!! Odavno je nebitno ko za koga navija... Ovo je bolesno kako se sudi u korist zvezde,a jos bolesnije je da neko ima obraz da kaze kako je sve ok... MAJKO BOŽJA OVO NEMA NIGDE!

SkankHunt42

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

Naravno da nije. Od ovoga nema slađe.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

Sve komentari iz Humske.. Kakva dijagnoza.. Ali evo nije dao gol iz penala i sta sad? Kako je bilo u derbiju? Nema veze cist ponisten gol Partizan je bio bolji.. Primenite isto ovde...

Marko

pre 4 godine

Najsladje, u golmanovu stranu! U poslednjem minutu! Bravo! Polako se i kockice sklapaju, danas smo odigrali najbolju utakmicu u prvenstvu, od protoka lopte, do sansi... bice to jos bolje, samo da se iskristalise 11 startnih igraca... i da se smanji sa kombinovanjem tima... na zimu se resiti viska (kako god, pozajmice, prodaje...)... ...bilo bi pozeljno i pojacanje na sredini terena!

Dule

pre 4 godine

Ahahahahahaha, i penal koji ne postoji i sedam minuta i svako kolo nesto novo se izmisli. Cekamo sledecu nedelju da vidimo sta moze jis da se izmisli. Sigurno ce biti spektakl.

Author

pre 4 godine

A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje? I Degenek što nije bio u ofsajdu? Grobari, to ne vidite, ali vidite faul u 5:15 min nadoknade, zaboravljajući da se svuda u svetu čeka završetak napada da se svira kraj. Meni vas žao zbog Pantića i ovih vaših što vas lože i skidaju odgovornost sa sebe...

Dejan

pre 4 godine

Cemu ovo? Brate izgubite konacno ko ljudi bodove, bice i nama bolje jer ce se igraci probuditi. Ovako cemo ih naviknuti na sudijsko guranje, i onda u Evropi problemi.

Ivan

pre 4 godine

Evo, cisto kao suza se vidi kad je sudija podplacen, od ovoga cistije ne moze da bude, fauli, penal, produzetak vremena, da dodje sad onaj strucnjak za sudjenja i da pocne da prica mislim da bi mu trebalo jedno sat vremena da obrazlozi jedno 50 gresaka sudija

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Evo ja ko neutralac iz Sarajeva cu reci ovo..Zvezda je jedno 30 puta bolja od Napredka, ali nigdje ni u jednoj ligi u evropi se ne stima ko Zvezdi .Penal ni u snu, Ben sam udario od nogu igraca, kod gola, igrac zvezde djonom igrao i dobio faul.Nigdje se toliko boljoj ekipi ne stima ko Zvezdu..Vasa liga je najveci curkus u evropi.

Звездин весник

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Врати снимак, биће ти јасно.

Milorad

pre 4 godine

A zaborvili ste vaše penale, i produžetake po 20 minuta dok ne date gol i to godinama, kako vas bre nije sramota. U ostalom ne navijam za nikoga, boli me briga i za Zvezdu i za Partizan, pobeđivali, gubili isto mi se fata, samo niste samokritični, malo gledajte u vaše dvorište.

Sima

pre 4 godine

Treba li komentar - Kome treba ovakva liga?
97' GOOOL ! Zvezda vodi
Strelac je Marko Marin, koji je u sedmom minutu sudijske nadoknade uspeo da savlada Miloševića.
17:56
94' Napredak umalo do gola...
17:52
Još pet minuta fudbala u Kruševcu...

Eros

pre 4 godine

Prva liga Ugande je regularnije takmičenje, toliko se ova miljenica favorizuje da je ovo postalo besmisleno takmičenje. Penal za zvezdu je potpuni hit.

acakg

pre 4 godine

Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.

Miloje stručnjak

pre 4 godine

Sad će inteligentni Miloje stručnjak da da izjavu:
Jednostavno, mi smo ušli u utakmicu jednostavno, i jednostavno, nije bilo jednostavno.

Komplikovano hahha

as

pre 4 godine

Nema sanse Zvezda bod da izgubi kad igra za nju Bojan Nikolic,u prvenstvu mislim da je najstandarniji.Ima vise sudjenja Zvezdi neko neki igraci odigranih utakmica.

jos jedan

pre 4 godine

Pa dali vas je barem malo sramota ovakve pobede?Nepostojeci penal,nepostojeci korner.Nesviranje faula za Napredak na sredini terena u nadoknadi vremena.Nakon isteka 5og minuta jos se igra i na kraju faul.Sramota!!!!

Mladen cg

pre 4 godine

Marko Marin! I tačka. Napredak je imao jedan šut van okvira gola , dok je Zvezda imala tačno 22 udarca na gol. Ko može ovdje da se ljuti... Ne damo titulu!!

cedapk

pre 4 godine

sta reci , ima li smisla igrati fudbal u srbiji vise , uvedite sms glasanje za osvajaca titule ionako je sve u ovoj zemlji rijaliti.

KAZNA KRU

pre 4 godine

Posle Lige šampiona baš loše igramo, igrači nam nemaju toliko dobru formu za izlaganje ovakvim uzastopnim naporima, što je za kritiku, šta rade kondicioni treneri i ima li ih uopšte???

Smoki

pre 4 godine

Gledam utakmicu i ne mogu da verujem kakvo sramotno sudjenje "sudije", stvarno smo spali na najnize grane. Covek besramno svira nebuloze za zvezdu, svira onakav penal, ljudi moji ja i dalje ne verujem sta gledam. Ima li iko u ovoj zemlji, u Evropi da ovo vidi i sankcionise. Pa ovde se pred kamerama krade, sta li nam tek ostali rade iza ledja?

lopovska kradja

pre 4 godine

Ekipa Napretka nije uputila sut ka golu zvezde!! Zasto takve ekipe uopste igraju??

A, cek, pa tako nesto je skoro bilo i u derbiju...
Nista onda.

Sportski pozdrav.

Moris

pre 4 godine

Odlicna Zvezda, imamo igru ali promasili smo dosta, steta sto sudija nije video ono udaranje Bena da zavrsimo utskmicu u prvom poluvremenu

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ovo je za istragu,ova liga nema nikakvog smisla!
(ja bre, 06. oktobar 2019 18:28)

Naravno. Lakat u facu i nikom nista.

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
(Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

A evo i Terzini se javljaju. Opušteno ljudi, ne morate da akate tastaturu, imate 23 kluba u džepu koji glasaju kako Terza sa Kokezom zasvira.

Petar

pre 4 godine

A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje?
(Author, 06. oktobar 2019 18:42)

Sta ces..nije igrac kriv sto namerno pravi penal i crveni za svaki slucaj da zvezda pobedi a sudija to ne vidi bas u tom trenutku.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

U zivotu svom veci lopovluk nisam video! Sedim u kladionici sa 4 zvezdasa. Svi zivi pljuju sa mnom kao da su Grobari. Sramota epskih razmera! Ugasite prvenstvo i dodelite im 3 titule, posto ste prosle godine samo 2.

iceman

pre 4 godine

ben promasio. sto bi rekao ben valas lopta nikad ne laze
(ulicni pas, 06. oktobar 2019 17:39)

rasheed wallace, a ne ben wallace

POPE

pre 4 godine

Grobari vama su u Krusevcu sudije donele bod.Brzo ste zaboravili? Nama je danas ponisten cist gol(pogledajte snimak) a nije sviran penal nad Benom i iskljucenje posle muckog udaranja pesnicom. Imate obraz djon.

Petar Pan

pre 4 godine

UEFA ce morati uloziti mnogo pameti u nadoknade vremena posto se sav ocigledni kriminal desava bas u tom periodu. Upropastice fudbal kad ovako providno navlace. A I Marin ce im oprostiti sto im je dao gol...

Kakadu

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

Mene kao navijaca Zvezde jeste sramota zbog ovoga konkretno, ali se ne stidim ni pred jednim navijacem Partizana, jer su oni poslednji koji mogu da moralisu. Zvezda i Partizan su Kurta i Murta, tako da mogu da pocrvenim samo pred navijacem Napretka, Indjije itd.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
(nele, 06. oktobar 2019 18:40)

Naravno. Lakat u lice i sudija kulira. Lopovi!

petarczv

pre 4 godine

Ova komedija od lige više nije ni smešna već jadna. Utakmica se ne može završiti dok zvezdana ne postigne gol. Šta reći već jadno
(Bane, 06. oktobar 2019 18:16)

Rece navijac kluba koji je 40% golova dao u nadoknadi vremena...

urke

pre 4 godine

Zvezda odigrala dobar mec protiv bunkera,stvarala sanse,bila bolja,sasvim zasluzena pobeda.Nije sviran penal u prvom poluvremenu,verovavatno nije smeo drugi put da pogresi pa svirao nepostojeci penal iz straha.Produzeno 5 min,u medjuvremenu bio prekid za +30 sec zbog zutog klupi Napredka,sve regularno faul bio u 95 i 15sec...i moralo se pustiti izvodjenje slobodnog udarca.

slobinator

pre 4 godine

Treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je Zvezda ozbiljno
oštećena i da joj je poništen čist gol zbog navodnog ofsajda.Jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu Zvezde.Imali smo i situaciju koja je prokomentarisana ovde na sajtu 'kada je Zvezda napadala, El Fardu Ben je ulazio u kazneni prostor rivala, a sa leđa mu je dotrčao Miroslav Bjeloš, fudbaler ekipe iz Kruševca i, može se zaključiti, namerno ga udario laktom u glavu.
Taj momenat nije uspeo da vidi sudija Nikolić, pa je Napredak ostao sa 11-oricom na terenu'Ja bih još dodao da je ujedno to trebao biti i penal za goste JER SE SVE DEŠAVALO U 16 METARA DOMAĆINA!
Tu je i sporni start nad Garsijom sa leđa u situaciji 1 na 1 sa golmanom Napretka.Pošto je Ben promašio penal za koji se navodi da nije postojao,a Zvezda još 2 puta pogodila okvir gola,pravdu je zadovoljio Marin u 96.minutu

@Laki

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Ti si navijač CZ, ali iz Malog mokrog luga i malog komšije sa brda.

Straight Outta München

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41

Zasto? Vidi pod Tole.

Mirko

pre 4 godine

Koliko imaju stranaca??????
 (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
(Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

To su teme za pilićare. U Ligi šampiona ljudi se time ne bave.

GrobarNP

pre 4 godine

Ja Grobar... Brat Ciganin.... Kaže Sudija POSTAVLJEN da se bruka... Penal, navlačenje.... OVO JE KRIMINAL... doduše priznao moj brat... Sramota ga ovog... Ostali cigani je li vas sramota?

GradjaninEU

pre 4 godine

Haha...kakav dobar primer srpskog fudbala...kad nema penala onda je gol u 97-om minutu.
Za sta drzava daje vise ovoliki novac? Samo pomaze mafijase.

Danko

pre 4 godine

Ovde kod nas u cirkus ligu,ni Barsa ne može biti prvak..državna mezimica je Bog i batina..ajde iskreno zvezdasi..bez šale sada, zar vas nije sramota..!!

Blue Moon 1810

pre 4 godine

Kakvo drugo poluvreme kakvo sudjenje Nikolica ovo je vise stvarno previse toliko nepostojecih faulova, kornera ne sviranje faulova za igrace Napredka o penalu da ne govorim pa onda istekao vec 95 minut normalno ne svira kraj vec svira igracu Napredka faul iako je Vulic napravio faul stvarno sto je mnogo mnogo je.

Fenomen

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.

Nije prijateljska

pre 4 godine

Ben u padu inicira kontakt i penal,na kraju igrac Napretka ide da izbaci loptu,Marin na nju ide djonom,igrac napretka ga udara i prekid za zvezdu.
Zivi zid i golman postavljen u levo,desna strana slobodna.Marin suta pored zida i daje gol.

petarczv

pre 4 godine

Kakvoj poslednjoj sekundi? Poslednja sekunda je bila na 95:00 i tad je trebao kraj da se svira a ne da se igra dok zvezda ne da gol.
(Petar, 06. oktobar 2019 18:13)

Faul je bio u 94:47 dok se postavio zivi zid i dok se izveo udarac proslo je minut ipo i to je to ne znam sta vam nije jasno?!

navijac

pre 4 godine

DANASNJE SUDJENJE OVOG NAZOVI SUDIJE NIKOLICA JE NAJVECA KRADJA U ISTORIJI SRSPKOG FUDBALA!!! Penal, izmisljeni faulovi, nesvirani faulovi protivniku, izmisljeni korneri, produzenje vremena dok se ne da gol i na kraju kao slag na tortu, umesto opasne igre on svira prekrsaj za zvezdu!?!? Zasto Partizane igras ovu ligu samo se pitam!!!

Zvezda šampion

pre 4 godine

2P odlično, ukupno 22 šuta na gol, prečka, stativa, promašen penal inekoliko extra šansi ali neće u gol. Na kraju majstor doneo pravdu.
Milojeviću dosta one dosade ova igra mora svaku domaću utakmicu neće nas sreća uvek pratiti a kada ovako stvaramo šanse nešto mora ući!

zoran69

pre 4 godine

pobedismo....tuga..jad...i beda....neka si se Terziću ti nakrao,i neka ste doveli ove panjeve od igrača....kakvo mučenje od igre....sreća protiv inđije,sreća i danas...kako vas bre nije sramota...igramo sporo,uvek lopta u nazad...daješ 100.000€ tiršovoj...ha,ha...pa naravno i ja da sam uzeo molione što da se malo ne otvorim....gde su bre pare od dve lige šampiona,kakvo kamenje nam igra...samo je pitanje trenutka kad nas grobari prestižu na tabeli i ode titula....ako ne pre u derbiju sigurno....nikad ali nikad nismo igrali očajniji fudbal....pusti me lige šampiona,i tu je odrađeno tri za tri,živi bili pa videli....

Ratko

pre 4 godine

Ekipa Napretka nije šutnula na gol ili tačnije u pravcu gola 97 minuta, niti jedan jedini pokušaj šuta na gol protivnika i to na domaćem terenu. Ko ne veruje neka pogleda statistiku. Onako laktanje i prebijanje nisam akoro video, poginuše da odigraju nerešeno. Sudija svira nepostojeći penal a onaj lakat u glavu Benu pred kraj poluvremena ne svira kao penal, ono je bilo za direktno isključenje. Sudija je dozvolio tuču. Zvezda je izdominirala na njihovom terenu i dala majstorski gol baš kako treba protiv ovakvih mesara.

Strasno

pre 4 godine

Ne radi se o tome da li se pomaže Zvezdi ili Partizanu, već o tome da ostali klubovi ostaju oštećeni stalno. Inđija, Napredak... zašto?

Anonimus

pre 4 godine

Novi jadan pokusaj grobarskog spinovanja,na isti nacin ste pobedili Borac pre 2 godine u Cacku,ali tad je naravno sve bilo regularno...

CzBg1989!

pre 4 godine

Covek ne sudi penal za Zvezdu i cist crveni za Napredak u prvom poluvremenu. Pa onda u drugom sudi sumnjiv penal.. Ali Marko Marin resava pravedno za one stative i precke!

slaviša šmigič

pre 4 godine

otkud partizanu toliko novca,da primira suparnicke ekipe a dobro svi znamo da je napredak dugogodisnja filijala partizana nesečam se,da su toliki avtobus pored gola i izgunili na terenu protiv partizana,kao što su danas iygunili protiv zvezde.

week

pre 4 godine

Ja ću sve sporne snimke našeg prvenstva da spakujem na email i da pošaljem fifi i uefi. Toliko jedan o ičan gradjanin može da se bori za pravdu

nesa80

pre 4 godine

koja smejurija sta je radio sudija zadnjih 20 minuta.pravio je sou na terenu.svi su se lepo zabavljali u publici.ja neznam ko moze da navija za taj lopovski klub zvani crvena zvezda.eto vam titula pa uzivajte u njoj

Mirko

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Penal je cist kao suza nezavisno od toga za koga navijas.

Kantona

pre 4 godine

zvezda protiv Indjije i danas ukrade brutalno 5 bodova i sve je ok????? Izvinite, ali to nije malo za bilo koje prvenstvo!!! Dokle vise sramotnog fudbala.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

SRAMOTA IZ KOLA U KOLO....OVO PRVENSTVO TREBA PREKINUTI...VISE NEMA SMISLA....
(CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 06. oktobar 2019 18:

Требало је престати онда, када је фудбал умро у Љубљани у 100-том минуту(тада није постојала надокнада) или кад је суд удруженог рада постао кључни фактор а последња шанса за фудбал је била када је Толе правио титуле везане као кобасице...
Тада није било потребно угасити фудбал, јел' тако препоштени партизани!
Тражили сте-гледајте!

Baki

pre 4 godine

Grobar sam ali cist crveni i penal je trebao biti dosudjen Zvezdi zbog udaranja Bena, malo realnosti nije na odmet.
(Ivca, 06. oktobar 2019 18:30)

Ima i normalnih grobara, kapa dole!

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
(presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)

Je l' onoj od 16 metara? Ta ti je varljiva, ide cik-cak.

Nikola

pre 4 godine

Neverovatno kakvo tendenciozno sudjenje, izmisljeni penal, faulovi, zuti kartoni a na drugoj strani ni faul da se svira. Nije problem da je Zvezda bolja (vazi za sve "veće" klubove) nego je problem sto manji klubovi ne mogu uopšte da naprave neki uspeh osvajanjem boda ili pobede upravo zbog ovakvih stvari i to vec preterano ociglednih. Svi kiksnu u Evropi, evo danas i City, Barsa, Real ali kod nas to ne sme jer eto, neko misli da je to u interesu razvoja srpskog fudbala i dubokog džepa.

Smogovci

pre 4 godine

Ajde bre kmekavci pa bar 6 utakmice su vam produžene dok ne pobedite zdnje 2 godine tako da uopšte igrate Evropu.
Pozdravio vas Tošić protiv Borca u Čačku , 2min preko nadoknade uz kontra faul, to se zove karma sada.
Samo da čujem da nije bilo tako.
Ko vam kriv što kradete bar za drugo ili treće mesto pa vam se sve vraća.

kad

pre 4 godine

Samo slijepi nije vidio u zadnjih 20 min kako sudija navlaci za czv. Mada i slijepi bi ono vidio, a najjace kad je svirao onaj korner a ono niko oko lopte...ma doktorski nema sta...

Dejan

pre 4 godine

Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.

bocardo

pre 4 godine

Sve mi je jasno, da se navlaci po malo za Zvezdu ali ovoliko. Pa ljudi da li je moguće da ovoliko kradete... kako vas bre vise nije sramota.

Davle

pre 4 godine

ugasiti nasu ligu,fubdal u srbiji,ovo je smesno,cirkus
(milan, 06. oktobar 2019 18:22)

A sta je smesno,majke ti? Odlicna, borbena utakmica kakve nije bilo odavno. Sudjenje odlicno sa obzirom na pritisak koje sudije imaju kada sude Partizanu i Zvezdi... Dve greske sudije, nedosudjen penal za Zvezdu u prvom kada je onaj udatio Bena laktom, i greska za penal, Ben je odlicno simulirao a sudija naseo...
Jedina zamerka igracima Napretka, ljudi biju pa ne pitaju za milost. Ali dobro...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
(Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

Taj rad. Svaku u 97. minutu da zavrsimo, mozda samo bez onakvog penala... A i onaj njihov trebalo da bude iskljucen.

Leonida

pre 4 godine

@Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.
(Bodibond, 06. oktobar 2019 18:13)

Pa što onda nije pustio neki raniji nego je čekao poslednji šut da pusti? Jesi smešan

kako_vas_nije_sramota

pre 4 godine

Zvezda pobedi iz faula u napadu u 97. minutu (produzeno 5 min.), tako su hteli da umuvaju gol i Partizanu (bez suta na gol), samo sto to nije Napredak. Sve ce se ovo jednog dana vratiti sa kamatom, ova namestanja ce doci na naplatu kad bude najvise bolelo.

pedja cacak

pre 4 godine

GROBAR!!!
Zasluzena pobeda Crvene Zvezde...
Bila je bolja i trebaloje ranije da rese utakmicu...
Napretku svaka cast na borbenosti, narocito golmanu...
Zamerke domacinu na kriminalnom napadu...
SUDIJA BRUKA I SRAMOTA...
ANTIPROPAGANDA FUDBALA...
ZASTO JE KOD NAS O AKO SUDJENJE I NAVLACENJE,JE POSEBNA PRICA...
NIKO NEMA PETLJU I HRABROSTI DA ZAKACI OVU TEMU...
U SVETU GUBE BODOVE I UTAKMICE FAVORITI SVUDA,SAMO KOD NAS...
NA SVAKIM NASEM PRENOSU IZ OVE NASE LIGE ODZVANJA LOPOVI,LOPOVI...

Grr

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Ma ni tri VAR ne mogu pomoći. Samo bi nas još više pokušavali da prave budalama. Da je uprava naša Partizanova, nastavak prvenstva bi trebali da idraju sa omladinskim timom.

Bodibond

pre 4 godine

Hajde sto je penal sramotno dodeljen nego je i onaj slobodnjak iz 96 minuta ( a nadoknada 5 minuta!!!) nepostojeci, tu je bio faul za Napredak.

NeLePFC

pre 4 godine

Standardno. U ping pong ligi ni Barselona im ne bi otkinula bod. Pa ovo je stvarno preterano. Ne znam kako ih nije sramota vise. Najodvratnija ekipa u istoriji univerzuma.

KgING

pre 4 godine

Sve apsolutno gubi smisao... Zvezda namešta utakmice u Evropi, a neće u ovoj jadnoj ligi... Ali prosla su i mnogo teža vremena. I ovo zlo će se jednom lane zvati...

železničar

pre 4 godine

Gol postignut posle isteka nadoknade od 5 min i to posle poklonjenog slobodnjaka, tj kontra faula. Ovu ligu definitivno treba ugasiti jer stvarno više nema smisla takmičenja u istoj.

Duka

pre 4 godine

Rutinski...a "prepošteni" mali komšija kme, kme, kmee...a kad ste nosili toletovu zastavu na tribinama onda je sve bilo "pošteno"...jel grobari

Bodibond

pre 4 godine

Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.

Zoran Jovic

pre 4 godine

ja nikada bolje sudjenje u korist jednog tima nisam Video, covek je ucinio sve ali sve da zvezda da gol. svaka ti cast maistore . i uspeo si.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@kako_vas_nije_sramota
Tako je doslo vama na naplatu sve sto ste radili od ‘92. do pre par godina ali uskocila drzava da vas spase...

karving

pre 4 godine

Šta očekivati od lige gde je predsednik saveza ovaj koji jeste i predsednik najtrofejnijeg kluba ovaj koji jeste ? U normalnim zemljama takvima se zna mesto !!! Samo privatizacija ljudi, sto pre, onda će barabe i kriminalci moći samo da gledaju utakmicu !!!

Strahinja

pre 4 godine

Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.

Bidon

pre 4 godine

Zvezda je najveci tim na Balkanu i jedini koji je upisan medju najvece u Evropi... Kiksaju Real, Barsa i svi ostali najveci, a tako i Zvezda....Kad dodje takav period, koji se bas rijetko desava, tu onda mali timovi traze svoju sansu i velicaju svoje uspjehe sto je i razumiljivo, kad si mali sve ti djeluje veliko i grandiozno.....

Bodibond

pre 4 godine

Koja igra za Napredak?! Ee sad kad je on izasao tek sad Krusevljani nece dati gol, samo da sacuvaju mrezu do kraja, ali kad je mogao Frajburg da uzme bod Dortmundu, Hofenhajm Bajernu sva 3, sto ne bi Napredak danas uzeo barem bod? U stvari znam.

Крле

pre 4 godine

Докле више са овим пеналима?!?! Звезду треба избацити у Београдску зону па нека јој тамо суде ове судије...

Ne pa ne

pre 4 godine

ljudi evo stvarno ne znam vise kako ih nije sramota da onako padaju i sta sudije sviraju. covek ga nije dotakao ali bukvalno dotakao! bruka i sramota

dzeks

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.

Bodibond

pre 4 godine

Ovako i Indjija nije mogla da primi gol pa izgubila zbog nepostojecih penala, strahujem da ce Napredak doziveti isti ili slican scenario.

slobinator

pre 4 godine

treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je zvezda ozbiljno oštećena i da joj je poništen čist gol.jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu zvezde

OFK uništen nikoga briga

pre 4 godine

Svaka čast za Bena. Očigledno ga je bilo sramota i videlo se da je pokopao loptu. Kad već sudija nema kičmu i stid Ben nam pokazuje šta je i kako treba biti čovek.
Ovo vise nije smešno. Mene kao starog poštovaoca fudbala sramota ovog sto vidjam iz nedelje u nedelju

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Kako vas nije više sramota, sve vas iz fudbalskog saveza?? Da li mora ovolika pomoć Zvezdi iz kola u kolo. Ogadili ste svojim lopovlucima sve. Ovo treba da bude jedna vitezka igra i pravedna. Obraz djon.

kralj

pre 4 godine

Zvezda je pet puta bolja na terenu,nema gola I onda sudija svira Benu ono sto ni njegova majka mu ne bi svirala,sreca za Napredak sto ovaj masi ali sramota I za sudiju I za vas gani.

Kosjan

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.

Kornjača Rade

pre 4 godine

Koliko imaju stranaca??????
 (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.
(Kosjan, 06. oktobar 2019 16:10)
Ko je spomenuo Partizan?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
(presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)
Isto kao i penal na 20 m od gola...

nemam kompleks

pre 4 godine

Uporedite proslave golova igrača Bajerna protiv Totenhema i zvezde.
Protiv zvezde nisu ni proslavljali gol, kao da ih je neko puškom isterao na teren.
Samo kažem. Ništa kompleks.

Dexim

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Da da, to je ta prica...isto ste pricali 2017.Ko o cemu...

Jumko

pre 4 godine

Velika Zvezda, veliki navijaci... Ne moze 5% svih navijaca na celom svetu da napuni Arenu i Marakanu, a igramo najveca klupska takmicenja! Velikan Zvezda!?

ntt

pre 4 godine

Poznat je i pobednik, još pre početka prvenstva.Jedino nisu poznata pravila, gde je linija šesnaesterca, gde gol -aut linija , da li su tri kornera penal.

Sinki

pre 4 godine

Ne pratim desavanja u nasem fudbalu,ali kad sam pogledao danas tabelu,vidio sam da je Backa Topola na prvom mjestu...Bas sam se iznenadio.:)E volio bi da neko drugi osvoji titulu,dosta je vise bilo Partizana i Zvezde...I drugi klubovi igraju fudbal,a ne samo oni.I nikad necu shvatiti ove ljude sirom Srbije i Crne gore koji navijaju za Partizan i Zvezdu,a ne za klub iz svog grada.

Brooklyn boy

pre 4 godine

Сад сам погледао изјаву тренера Напретка, Рогана. Ретко писмен човек у нашем фудбалу. Дао човек изјаву која тако одскаче од свих шаблона, граматички исправну и лепу за слушање...

Brooklyn boy

pre 4 godine

Сад сам погледао изјаву тренера Напретка, Рогана. Ретко писмен човек у нашем фудбалу. Дао човек изјаву која тако одскаче од свих шаблона, граматички исправну и лепу за слушање...

Kornjača Rade

pre 4 godine

Koliko imaju stranaca??????
 (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!

ntt

pre 4 godine

Poznat je i pobednik, još pre početka prvenstva.Jedino nisu poznata pravila, gde je linija šesnaesterca, gde gol -aut linija , da li su tri kornera penal.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.
(Kosjan, 06. oktobar 2019 16:10)
Ko je spomenuo Partizan?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
(presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)
Isto kao i penal na 20 m od gola...

dzeks

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.

Eros

pre 4 godine

Prva liga Ugande je regularnije takmičenje, toliko se ova miljenica favorizuje da je ovo postalo besmisleno takmičenje. Penal za zvezdu je potpuni hit.

Sinki

pre 4 godine

Ne pratim desavanja u nasem fudbalu,ali kad sam pogledao danas tabelu,vidio sam da je Backa Topola na prvom mjestu...Bas sam se iznenadio.:)E volio bi da neko drugi osvoji titulu,dosta je vise bilo Partizana i Zvezde...I drugi klubovi igraju fudbal,a ne samo oni.I nikad necu shvatiti ove ljude sirom Srbije i Crne gore koji navijaju za Partizan i Zvezdu,a ne za klub iz svog grada.

nemam kompleks

pre 4 godine

Uporedite proslave golova igrača Bajerna protiv Totenhema i zvezde.
Protiv zvezde nisu ni proslavljali gol, kao da ih je neko puškom isterao na teren.
Samo kažem. Ništa kompleks.

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Kako vas nije više sramota, sve vas iz fudbalskog saveza?? Da li mora ovolika pomoć Zvezdi iz kola u kolo. Ogadili ste svojim lopovlucima sve. Ovo treba da bude jedna vitezka igra i pravedna. Obraz djon.

OFK uništen nikoga briga

pre 4 godine

Svaka čast za Bena. Očigledno ga je bilo sramota i videlo se da je pokopao loptu. Kad već sudija nema kičmu i stid Ben nam pokazuje šta je i kako treba biti čovek.
Ovo vise nije smešno. Mene kao starog poštovaoca fudbala sramota ovog sto vidjam iz nedelje u nedelju

sakupljač minusa

pre 4 godine

kad ne pomogne penal, onda se pušta da se igra dok ne padne gol. 3 min posle nadoknade. Ovakvo prvenstvo nikad nije bilo. Možete sad izgovor tražiti da je i kod Toleta bilo tako, samo za ove druge. Al ovako da se pomaže nekom kad je nemoćan da pobedi, to nije bilo nikad ovako. Sav smisao je fudbal izgubio u Srbiji.

Dexim

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Da da, to je ta prica...isto ste pricali 2017.Ko o cemu...

keys 5 rotciv

pre 4 godine

Zavrsite prvenstvo da ovo više ne gledamo. Sram te bilo Bojane Nikolicu kako si ljudima ukrao bod.Ima li smisla uopšte igrati fudbal u Srbiji protiv Zvezdane (izuzev utakmice protiv Partizana)?

Ne pa ne

pre 4 godine

ljudi evo stvarno ne znam vise kako ih nije sramota da onako padaju i sta sudije sviraju. covek ga nije dotakao ali bukvalno dotakao! bruka i sramota

Strahinja

pre 4 godine

Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.

Kantona

pre 4 godine

zvezda protiv Indjije i danas ukrade brutalno 5 bodova i sve je ok????? Izvinite, ali to nije malo za bilo koje prvenstvo!!! Dokle vise sramotnog fudbala.

Dejan

pre 4 godine

Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.

kralj

pre 4 godine

Zvezda je pet puta bolja na terenu,nema gola I onda sudija svira Benu ono sto ni njegova majka mu ne bi svirala,sreca za Napredak sto ovaj masi ali sramota I za sudiju I za vas gani.

GradjaninEU

pre 4 godine

Haha...kakav dobar primer srpskog fudbala...kad nema penala onda je gol u 97-om minutu.
Za sta drzava daje vise ovoliki novac? Samo pomaze mafijase.

slobinator

pre 4 godine

Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tba, 6. oktobar 2019 20:13)
pa gde su su to majke ti večeras gurali zvezdu? poništili joj čist gol.nisu dosudili penal i crveni,sumnjiv start nad garsijom sa leđa u situaciji oči u oči sa golmanom.penal i da nije bio ben ga je promašio.faul u poslednjem napadu je postojao.odlučila marinova majstorija.da li si gledao meč ili pišeš bez veze? ah da setio sam se.nije bio korner za zvezdu.boaći poslednji igrao sa loptom

Kosjan

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.

Baki

pre 4 godine

Grobar sam ali cist crveni i penal je trebao biti dosudjen Zvezdi zbog udaranja Bena, malo realnosti nije na odmet.
(Ivca, 06. oktobar 2019 18:30)

Ima i normalnih grobara, kapa dole!

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.
(Strahinja, 06. oktobar 2019 17:40)

Ma šta ti je, pogledaj ko je predsednik saveza, ko sedi u sudijskoj komisiji, ko sedi u upravnim odborima drugih klubova... Imaju tačno 3 utakmice koje nisu nameštene, a za te 3 se delegira specijalac i gotovo.

kad

pre 4 godine

Samo slijepi nije vidio u zadnjih 20 min kako sudija navlaci za czv. Mada i slijepi bi ono vidio, a najjace kad je svirao onaj korner a ono niko oko lopte...ma doktorski nema sta...

slobinator

pre 4 godine

(Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 6. oktobar 2019 22:07)
pričali mi moji stari jer sam tad imao tek 7 godina,a i slušao sam posle komentar čuvenog Jordana Ivanovića na radio Beogradu.Elem legenda kaže da su se 1976.godine za titulu prvaka borili Hajduk iz Splita i Partizan.predhodno su tog proleća partizani izgubili od hajduka sa 6-1 na svom lavoru kada je trener splićana Ivić izjavio bićemo prvaci ako nam to dozvole.Usput su Partizani izgubili i od Zvezde opet na svom lavoru sa 4-1,ali eto nekako je to poslednje kolo odlučilo prvaka.Legenda kaže da je postojao neki sudija Maksimović koji je sticajem okolnosto navijao za partizane.pošto je Hajduk remizirao u beogradu protiv ofk beograda 1-1,ostao je samo onaj lakši deo da partizani pobede u Ljubljani.Međutim slabo je to nekako išlo.meč u Beogradu je već uveliko bio završen,igrači otišli na tuširanje,a u ljubljani se polako smrkavalo što zbog zalaska sunca,a više navijačima partizana.Ali sudija Maksimović je bio uporan u svom zadatku,igrati od sumraka do svitanja dok partizani ne daju gol.i dade ga bjeka u sto i nekom minutu i partizani posle 10 godina uzeše titulu.posle su sličnu praksu ponovili 1986 opet posle 10 godina jer su u staroj jugi samo na 10 godina uzimali titule,ali za te njihove fore je znao Slavko Šajber pa im je tu ujdurmu poništio,ali se toga prisetio Tole pa se za vreme njegove vlasti igralo dok partizani ne postignu gol.Eto tako su mi pričali moji stari.ako su lagali mene i ja lažem vas

Jumko

pre 4 godine

Velika Zvezda, veliki navijaci... Ne moze 5% svih navijaca na celom svetu da napuni Arenu i Marakanu, a igramo najveca klupska takmicenja! Velikan Zvezda!?

urke

pre 4 godine

Zvezda odigrala dobar mec protiv bunkera,stvarala sanse,bila bolja,sasvim zasluzena pobeda.Nije sviran penal u prvom poluvremenu,verovavatno nije smeo drugi put da pogresi pa svirao nepostojeci penal iz straha.Produzeno 5 min,u medjuvremenu bio prekid za +30 sec zbog zutog klupi Napredka,sve regularno faul bio u 95 i 15sec...i moralo se pustiti izvodjenje slobodnog udarca.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

SRAMOTA IZ KOLA U KOLO....OVO PRVENSTVO TREBA PREKINUTI...VISE NEMA SMISLA....
(CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 06. oktobar 2019 18:

Требало је престати онда, када је фудбал умро у Љубљани у 100-том минуту(тада није постојала надокнада) или кад је суд удруженог рада постао кључни фактор а последња шанса за фудбал је била када је Толе правио титуле везане као кобасице...
Тада није било потребно угасити фудбал, јел' тако препоштени партизани!
Тражили сте-гледајте!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
(nele, 06. oktobar 2019 18:40)

Naravno. Lakat u lice i sudija kulira. Lopovi!

Marko

pre 4 godine

Igrac Zvezde djonom na covek u poslednjim sekundama meca, a sudija svira faul za Zvezdu..??? A sta tek reci o penalu..???

Imal neko stida u ovoj zemlji..?? Ovog Milojevica nije blam da ovo gleda iz nedelje u nedelju.?? Imaju li igraci bilo kakvu kichmu, obraz, kucno vaspitanje, bilo sta sto bi trebalo krasiti zrelog coveka..??

JEZIVO...!!!

Golman Indjije i onaj sudija su jos na slobodi..??? Drustvo tone svi se prave ludi.

Dzoni

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?
(Dovla, 06. oktobar 2019 18:31)

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.

POPE

pre 4 godine

Grobari vama su u Krusevcu sudije donele bod.Brzo ste zaboravili? Nama je danas ponisten cist gol(pogledajte snimak) a nije sviran penal nad Benom i iskljucenje posle muckog udaranja pesnicom. Imate obraz djon.

Kakadu

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

Mene kao navijaca Zvezde jeste sramota zbog ovoga konkretno, ali se ne stidim ni pred jednim navijacem Partizana, jer su oni poslednji koji mogu da moralisu. Zvezda i Partizan su Kurta i Murta, tako da mogu da pocrvenim samo pred navijacem Napretka, Indjije itd.

Anonimus

pre 4 godine

Novi jadan pokusaj grobarskog spinovanja,na isti nacin ste pobedili Borac pre 2 godine u Cacku,ali tad je naravno sve bilo regularno...

petarczv

pre 4 godine

Kakvoj poslednjoj sekundi? Poslednja sekunda je bila na 95:00 i tad je trebao kraj da se svira a ne da se igra dok zvezda ne da gol.
(Petar, 06. oktobar 2019 18:13)

Faul je bio u 94:47 dok se postavio zivi zid i dok se izveo udarac proslo je minut ipo i to je to ne znam sta vam nije jasno?!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.
(neno, 06. oktobar 20

Мислиш оно када смо сваке године европско такмичење завршавали у пролећним месецима?

Dzoni

pre 4 godine

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

Znaci isteklo je vreme, sam kazes?
(123, 06. oktobar 2019 19:59)

pa sad je na vasoj utakmici igrano do 96. minuta i 30. sekundi. Ne pravite se ludi. Gde se prekida poslednji napad, jer je proslo 5 sekundi od predvidjenog, a isto tako bilo i prekida u samoj nadoknadi? Minimum minut je trebalo da ide preko, tako da, tih 5 sekundi nije sporno. Nije ovo kosarka!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

slobinator, 06. oktobar 2019 20:37)

Пријатељу мој не труди се! Они имају паралелни универзум у ком су они били прваци Европе, у ком Звезда никада није победила поштено, где је 0-0 победа, где је јсдп српски клуб и где су они неки симбол отпора властима!
Уствари су једна безоблична маса без икаквог идентитета и интегритета!

Звездин весник

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Врати снимак, биће ти јасно.

acakg

pre 4 godine

Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.

Qantas

pre 4 godine

hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
(nele, 6. oktobar 2019 18:40)
Idite pa obavestite...ahahahahaha!!
Nananananana LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA!!

Swift

pre 4 godine

Gol u 97. minutu. Ah, dobra stara domaca liga, igra se dok Zvezda ne postigne gol. Verujem da je i sudija odahnuo nakon gola, nije mu bas bilo svejedno pri pomisli da ce morati da pusti da se igra preko 100 minuta. :D

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ovo je za istragu,ova liga nema nikakvog smisla!
(ja bre, 06. oktobar 2019 18:28)

Naravno. Lakat u facu i nikom nista.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Potpuno zasluženo je Zvezda danas pobedila u Kruševcu i tu nema dileme! Na stranu sudijske greške kojih je bilo protiv obe strane danas, ali odigrali smo mnogo mnogo bolje od Kruševljana i veoma zasluženo pobedili! Pa ljudi, imali smo sijaset stopostotnih šansi, i zaista bi bilo nepravedno da nismo pobedili! I eto srećom nagrada za Zvezdinu dobru igru danas je stigla u 97. minutu kada je Marin odlučio pobednika! Veoma značajni bodovi iz Kruševca su osvojeni! Bravo Marine majstore, bravo Zvezdo! Sjajna pobeda!

Nikola

pre 4 godine

Neverovatno kakvo tendenciozno sudjenje, izmisljeni penal, faulovi, zuti kartoni a na drugoj strani ni faul da se svira. Nije problem da je Zvezda bolja (vazi za sve "veće" klubove) nego je problem sto manji klubovi ne mogu uopšte da naprave neki uspeh osvajanjem boda ili pobede upravo zbog ovakvih stvari i to vec preterano ociglednih. Svi kiksnu u Evropi, evo danas i City, Barsa, Real ali kod nas to ne sme jer eto, neko misli da je to u interesu razvoja srpskog fudbala i dubokog džepa.

Nenad

pre 4 godine

Niko ne primećuje da je prilikom izvođenja slobodnog udarca u živom zidu Napretka stajao igrač Zvezde. Po novim pravilima to nije dozvoljeno, sudija je morao da poništi gol i ponovi sl. udarac!

Крле

pre 4 godine

Докле више са овим пеналима?!?! Звезду треба избацити у Београдску зону па нека јој тамо суде ове судије...

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
(Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

A evo i Terzini se javljaju. Opušteno ljudi, ne morate da akate tastaturu, imate 23 kluba u džepu koji glasaju kako Terza sa Kokezom zasvira.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
(Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

I ti se nakon svega onoga ponosis ovakvim komentarom??? Zato i nece nikad da nam bude bolje, nevazno sad o relaciji Zvezda-Partizan. Srami se!

slobinator

pre 4 godine

Treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je Zvezda ozbiljno
oštećena i da joj je poništen čist gol zbog navodnog ofsajda.Jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu Zvezde.Imali smo i situaciju koja je prokomentarisana ovde na sajtu 'kada je Zvezda napadala, El Fardu Ben je ulazio u kazneni prostor rivala, a sa leđa mu je dotrčao Miroslav Bjeloš, fudbaler ekipe iz Kruševca i, može se zaključiti, namerno ga udario laktom u glavu.
Taj momenat nije uspeo da vidi sudija Nikolić, pa je Napredak ostao sa 11-oricom na terenu'Ja bih još dodao da je ujedno to trebao biti i penal za goste JER SE SVE DEŠAVALO U 16 METARA DOMAĆINA!
Tu je i sporni start nad Garsijom sa leđa u situaciji 1 na 1 sa golmanom Napretka.Pošto je Ben promašio penal za koji se navodi da nije postojao,a Zvezda još 2 puta pogodila okvir gola,pravdu je zadovoljio Marin u 96.minutu

Borisa88

pre 4 godine

Sta je ovo?
Kad ne bi bilo namestanja ni zvezda ni partizan ne bi olako dosli do titule, najmanje 3 4 ekipe bi bile u igri......
Nebitan je rezultat losa igra brine.
Da li je realno da ni na jednom mecu nema makar pristojne igre ? Kvalitet naseg fudbala je no comment.

Bodibond

pre 4 godine

Ovako i Indjija nije mogla da primi gol pa izgubila zbog nepostojecih penala, strahujem da ce Napredak doziveti isti ili slican scenario.

ValterNBG

pre 4 godine

Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?

slobinator

pre 4 godine

(Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 19:37) Kad je to tacno bilo i koliko puta ste prezimili? Ajde kad lupetas nabroj?
(stoler, 6. oktobar 2019 20:05)
jesi li ozbiljan?.ajde samo ono što ja pamtim.polufinale keš 1971,polufinale kpk 1976,finale kupa uefa 1979,četvet-finale keš 1981 i 1982,četvrt-finale kpk 1986.četvrt.finale keš 1987,prvaci evrope 1991,zvanično treći 1992.prezimili u ligi evrope 2018.bilo je i polufinale keš 1958 čini mi se kada su izginuli igrači mančester junajteda i neko polufinale šezdesetih.šta si ovim hteo da kažeš?

Dusanovo carstvo!

pre 4 godine

Samo kasnite braco Srbi.Ovako je bilo kod nas posle 1993 kad je gazda fudbala u MK bio popularni kriminalac Zingo
(Vasko, 06. oktobar 2019 20:02) Ne kasnimo. Imali smo mi dooobar period sa Marjanovicem 90-ih, a bogme i sa Karadzicem 2000-ih. Ovo sada je nepodnosljivost grobara da je Zvezda veci klub. Oni su "avangarda", razumes? Kao, npr. Espanjol u Barseloni. Dakle, po definiciji broj 2.

Dusanovo carstvo!

pre 4 godine

)majstore, vrati snimak. FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 19:37) Faul je sviran!! Bilo bi u redu i da se izvede bez ijednog sekunda utakmice vise, zar ne?


To sto je trebalo 2 minuta da se saceka da bi sudija omogucio optimalne okolnosti za izvodjenje dosudjenog slobodnog udarca, jer se "digla atmosfera", to nije do onoga sto izvodi udarac. Zato je 47. minut i zabelezen. Dakle, sudija nije trebao da svira kraj dok se ne izvede dosudjen faul za vreme utakmice. Tako i bi.

NSslaninar

pre 4 godine

Bez srama i stida će odbraniti titulu... I treba da budu prazne tribine svuda, bojkotovati savez na sve moguće načine, kao navijači Partizana na derbiju i Voše sad u petak.

GrobarNP

pre 4 godine

Ja Grobar... Brat Ciganin.... Kaže Sudija POSTAVLJEN da se bruka... Penal, navlačenje.... OVO JE KRIMINAL... doduše priznao moj brat... Sramota ga ovog... Ostali cigani je li vas sramota?

Dejan

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde otkad znam za sebe,76 sam godiste,secam se Zvezde protiv Barselone i onog loba Maradone na Marakani,od tada dalje secam se mnogih utakmica i u prvenstvu Jugoslavije,u evropskim takmicenjima pa sve na ovamo.Nije Zvezda danas igrala lose,ali nikako nismo uspeli da damo gol.E sad da se radujem golu Marina ne mogu,jer nije bio faul,nije bio ni penal na Benu,bilo je jos nekoliko situacija gde nam je sudija poklanjao faulove pa cak i nepostojece kornere.Sa druge strane u prvom poluvremenu mogao je da svira i penal za Zvezdu i da iskljuci igraca Napretka.Sudije kao da sami zele da naprave od utakmice farsu,ja ovakve pobede ne volim koliko god da volim Zvezdu a volim je mnogo.Dosta mi je tih sumljivih penala,faulova...ali ne samo u korist Zvezde,jer u proslosti se ovako sudilo Partizanu mnogo godina.Ja bi voleo da vec jednom prestane navlacenje za bilo koga,da prestane da se prica o sudjenju,o tome kako je bilo koji klub povlascen,voleo bi da se prica o fudbalu,o utakmici,pa evo pogledajte sve komentare,na prste jedne ruke nabrojacete komentare koji se ticu samog fudbala.Stvarno je vise dosta ovog besomucnog komentarisanja svake utakmice pa dal igra Zvezda ili Partizan.Mislim da su oba kluba istoriski prevelika da bi se uvek samo otome pricalo.Nadam se,mada bas i ne verujem da ce se to u skorije vreme promeniti.

Bodibond

pre 4 godine

Hajde sto je penal sramotno dodeljen nego je i onaj slobodnjak iz 96 minuta ( a nadoknada 5 minuta!!!) nepostojeci, tu je bio faul za Napredak.

bocardo

pre 4 godine

Sve mi je jasno, da se navlaci po malo za Zvezdu ali ovoliko. Pa ljudi da li je moguće da ovoliko kradete... kako vas bre vise nije sramota.

urosRuma

pre 4 godine

Smogovci. Paa da ima Boga, zato je Ben onoliko promasio penal
Drugo kakav crni faul on sudi u 95 minutu, pa sram te bilo i sve vas sto se hvalite ovakvim pobedama

Ratko

pre 4 godine

Ekipa Napretka nije šutnula na gol ili tačnije u pravcu gola 97 minuta, niti jedan jedini pokušaj šuta na gol protivnika i to na domaćem terenu. Ko ne veruje neka pogleda statistiku. Onako laktanje i prebijanje nisam akoro video, poginuše da odigraju nerešeno. Sudija svira nepostojeći penal a onaj lakat u glavu Benu pred kraj poluvremena ne svira kao penal, ono je bilo za direktno isključenje. Sudija je dozvolio tuču. Zvezda je izdominirala na njihovom terenu i dala majstorski gol baš kako treba protiv ovakvih mesara.

Author

pre 4 godine

A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje? I Degenek što nije bio u ofsajdu? Grobari, to ne vidite, ali vidite faul u 5:15 min nadoknade, zaboravljajući da se svuda u svetu čeka završetak napada da se svira kraj. Meni vas žao zbog Pantića i ovih vaših što vas lože i skidaju odgovornost sa sebe...

karving

pre 4 godine

Šta očekivati od lige gde je predsednik saveza ovaj koji jeste i predsednik najtrofejnijeg kluba ovaj koji jeste ? U normalnim zemljama takvima se zna mesto !!! Samo privatizacija ljudi, sto pre, onda će barabe i kriminalci moći samo da gledaju utakmicu !!!

Petar

pre 4 godine

A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje?
(Author, 06. oktobar 2019 18:42)

Sta ces..nije igrac kriv sto namerno pravi penal i crveni za svaki slucaj da zvezda pobedi a sudija to ne vidi bas u tom trenutku.

lopovska kradja

pre 4 godine

Ekipa Napretka nije uputila sut ka golu zvezde!! Zasto takve ekipe uopste igraju??

A, cek, pa tako nesto je skoro bilo i u derbiju...
Nista onda.

Sportski pozdrav.

neutralni felsh

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)

SubmisivniDominator

pre 4 godine

nisam ostrascen ali stvarno ne kapiram sta ce Zvezdi ova pomoc kad i ovako ima 25 dobrih igraca. odgledati od 60 minuta, pogledajte koliko slobodnih udaraca bez kontakta je svirao za Czv (2-3). penal skoro bez kontakta, a u 93 minutu nema faula na 16m od gola Czv za Napredak tokom kontre.

pedja cacak

pre 4 godine

GROBAR!!!
Zasluzena pobeda Crvene Zvezde...
Bila je bolja i trebaloje ranije da rese utakmicu...
Napretku svaka cast na borbenosti, narocito golmanu...
Zamerke domacinu na kriminalnom napadu...
SUDIJA BRUKA I SRAMOTA...
ANTIPROPAGANDA FUDBALA...
ZASTO JE KOD NAS O AKO SUDJENJE I NAVLACENJE,JE POSEBNA PRICA...
NIKO NEMA PETLJU I HRABROSTI DA ZAKACI OVU TEMU...
U SVETU GUBE BODOVE I UTAKMICE FAVORITI SVUDA,SAMO KOD NAS...
NA SVAKIM NASEM PRENOSU IZ OVE NASE LIGE ODZVANJA LOPOVI,LOPOVI...

Fenomen

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.

week

pre 4 godine

Ja ću sve sporne snimke našeg prvenstva da spakujem na email i da pošaljem fifi i uefi. Toliko jedan o ičan gradjanin može da se bori za pravdu

Strasno

pre 4 godine

Ne radi se o tome da li se pomaže Zvezdi ili Partizanu, već o tome da ostali klubovi ostaju oštećeni stalno. Inđija, Napredak... zašto?

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)
(neutralni felsh, 06. oktobar 2019 18:59)

Neki sto vicu drz'te lopova, sto govore da se sampion zna, a posle prosipaju krilatice tipa "ni namesteno ne umeju da osvoje", nad kojima bi se i Rasel zamislio. Sve je i tebi jasno, ali volis da mudrujes. Onako, neutralno.

idibegaj

pre 4 godine

ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala

Elnino92

pre 4 godine

Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
(Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom,

Jos kad bi nekako mogao Bojan Nikolic da vam sudi bilo bi ekstra bas. A sudiju stvarno treba oterati u zatvor to se slazem ali na zalost nema ko posto sudi po naredbama tih ljudi koji bi trebalo da ga osude.

Inace Krusevljani svaka cast za borbu carapani su ponosni sa ovakvin sudijom 0-1 je kao da smo pobedili. Bravo

baljesta

pre 4 godine

Da li znate da se visoko podignuta noga karakteriše kao faul? Da li znate da se otvoreni đon karakteriše kao faul? Vulić je u 96.minutu uradio obe stvari- bio je to visoko podignuti otvoreni đon. Faul je sviran za Zvezdu. Penal ne vredi ni komentarisati.

Dule

pre 4 godine

Ahahahahahaha, i penal koji ne postoji i sedam minuta i svako kolo nesto novo se izmisli. Cekamo sledecu nedelju da vidimo sta moze jis da se izmisli. Sigurno ce biti spektakl.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
(Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.

RW#0

pre 4 godine

Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.

stoler

pre 4 godine

O bezoblicnoj masi bez identiteta pise lik koji se potpisuje sa crvena zvezda 1913 iako niko na planeti ne zna sta mu ovo znaci. Valjda bi neke titule iz kraljevine trebale da pripisu njegovom timu sa identitetom. Mislim, rade to oni, pripisuju sebi neke imaginarne titule a usta puna postenja.

@Laki

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Ti si navijač CZ, ali iz Malog mokrog luga i malog komšije sa brda.

Zoran Jovic

pre 4 godine

ja nikada bolje sudjenje u korist jednog tima nisam Video, covek je ucinio sve ali sve da zvezda da gol. svaka ti cast maistore . i uspeo si.

acakg

pre 4 godine

Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.

nostalgija

pre 4 godine

ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idibegaj, 6. oktobar 2019 19:13)
A dokle cete vi da se zalite? Pa ispade da je Zvezda losija od svih ekipa u ligi, ajde saberite se vise, mlatite praznu slamu, u svemu vidite teoriju zavere, jos toliko skandalozno napisete komentar, da se stice utisak da je sudija licno dao gol. Koga bre zanima tvoj komentar, eto ti si kao nesto vazan. Ajde tisina, cuti i pati!

Sremac

pre 4 godine

igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
(trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
(Tba, 06. oktobar 2019 20:13)

Da... Nisi grobar, cak malo vise simpatises zvezdu, zar ne?

Mirko

pre 4 godine

...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
(Tba, 6. oktobar 2019 20:13)

Treba mnogo da se promeni, ali evo i ovde se menjaju stvari - i Partizan i Zvezda igraju evropi i pobeđuju tamo, a u našem prvenstvu izgube ili pobede jedva pred kraj.
Prošlo je vreme kad si mogao da se šetaš kroz utakmice, sad svi igraju fudbal i svako može da dobije ako uloži puno truda i volje i htenja, i znanja naravno, i ko što vidimo - dešava se to.

zoran69

pre 4 godine

pobedismo....tuga..jad...i beda....neka si se Terziću ti nakrao,i neka ste doveli ove panjeve od igrača....kakvo mučenje od igre....sreća protiv inđije,sreća i danas...kako vas bre nije sramota...igramo sporo,uvek lopta u nazad...daješ 100.000€ tiršovoj...ha,ha...pa naravno i ja da sam uzeo molione što da se malo ne otvorim....gde su bre pare od dve lige šampiona,kakvo kamenje nam igra...samo je pitanje trenutka kad nas grobari prestižu na tabeli i ode titula....ako ne pre u derbiju sigurno....nikad ali nikad nismo igrali očajniji fudbal....pusti me lige šampiona,i tu je odrađeno tri za tri,živi bili pa videli....

wbtb

pre 4 godine

prvo poluvreme zvezda bolja i ok sudjenje.

U drugom poluvremenu je sudija poceo da navlaci, pa da gura i na kraju me cudi da nije pokazao na centar samoinicijativno. Bilo je toliko jadno za gledanje da ja nemam reci.
posle sve muke i guranja, napredak u kontri 88mi min, lik izmisli faul.
2 min posle igrac dobija pas i izlazi prakticno 1 na 1, sudija dize ofsajd.
(bio sam na istoku, sve se desavalo neposredno ispred mene bio je bar 2m iza linije, ono je sramotno)

PS
Zamislite da dodjete u KS, kao jedno od tezih gostovanja. 90 posto stadiona navija za zvezdu, sudija te >>>> u zdrav mozak i krade bezocno. I opet na kraju svi srecni.

Nema nama spasa definitivno.

Tba

pre 4 godine

igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
(trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.

Elnino92

pre 4 godine

Ne kapiram vas. Svi placu kako je navlacio na Zvezdu, a igrač Napretka nabada Bena u glavu nekaznjeno. Ko je tu tacno ostecen? I kakve veze ima sto je gol pao kad je pao kad je sam faul bio bukvalno 2 minuta pre gola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 6. oktobar 2019 23:14)

Pa ako si gledao utakmicu onda bi trebalo da znas o cemu svu pricaju. O tome sto je svaki duel faul za Zvezdu, sto Zvezdin igrac uleti djonom u naseg igraca i dobije faul, sto Boaci sutne glavom pored gola i dobije korner, sto u 90-om minutu Ivanovic ima loptu Zvezdin igrac ga obara sa ledja sudija pusta igru, sto svaki put kad krenemo u kontru pomocni dize zastavicu, sto igrac Zvezde stoji u zivim zidu i ako po novim pravilima ne bi smeo. To znaci navlaciti za nekog, penal je nesto sto jednostavno znas da ce se desiti kad tad i tako se osecaju svi "manji" klubovi u ligi i njihovi navijaci i zato nema publike na stadionima, jer se titula dobija na izborima ciji covek dodje na celo drzave ta ekipa osvaja sve, a vas umesto da je sramota zbog svega toga vi likijute, i raspravljate ko je vise ukrao i time se ponosite, pa eto zato tako i prolazimo kao drustvo.

Smogovci

pre 4 godine

Topalovići karma jel tako?
Prečka, stativa, ziceri i na kraju ima Boga.

Uh, pućiće te od muke, ne interesuje vas ni Voždovac u ovo ste danas uložili energiju, htenje... ono MULO.

A sad na miru pogledati neko širenje nogu u živom zidu.

SkankHunt42

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

Naravno da nije. Od ovoga nema slađe.

Mladen cg

pre 4 godine

Marko Marin! I tačka. Napredak je imao jedan šut van okvira gola , dok je Zvezda imala tačno 22 udarca na gol. Ko može ovdje da se ljuti... Ne damo titulu!!

Mirko

pre 4 godine

Koliko imaju stranaca??????
 (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
(Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

To su teme za pilićare. U Ligi šampiona ljudi se time ne bave.

petarczv

pre 4 godine

Ova komedija od lige više nije ni smešna već jadna. Utakmica se ne može završiti dok zvezdana ne postigne gol. Šta reći već jadno
(Bane, 06. oktobar 2019 18:16)

Rece navijac kluba koji je 40% golova dao u nadoknadi vremena...

Dovla

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?

Davle

pre 4 godine

ugasiti nasu ligu,fubdal u srbiji,ovo je smesno,cirkus
(milan, 06. oktobar 2019 18:22)

A sta je smesno,majke ti? Odlicna, borbena utakmica kakve nije bilo odavno. Sudjenje odlicno sa obzirom na pritisak koje sudije imaju kada sude Partizanu i Zvezdi... Dve greske sudije, nedosudjen penal za Zvezdu u prvom kada je onaj udatio Bena laktom, i greska za penal, Ben je odlicno simulirao a sudija naseo...
Jedina zamerka igracima Napretka, ljudi biju pa ne pitaju za milost. Ali dobro...

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@kako_vas_nije_sramota
Tako je doslo vama na naplatu sve sto ste radili od ‘92. do pre par godina ali uskocila drzava da vas spase...

Doktori za kradju.

pre 4 godine

Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?
(ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:11)
Pa pustio bi penal,nego ga je onaj simulant fiknuo preko gola.Kad penal moje pao,sledi pomeranje zivog zida u levo,kao i golmana,desba strana prazna i Marin plasirao u prazan gol,a komentator kaze da je Marin sutirao u golmanov ugao,a golman na stranu gde je zivi zid (iza zida)?!
Do duse,na zivom zidu nije pisao "Izvo'lte"

Zoki kaze

pre 4 godine

Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.
(RW#0, 06. oktobar 2019 19:42)

Očigledno da nisi prestao da pratiš, čim si pročitao vest, a i iskomentarisao, pa makar i s' vremna na vreme.

123

pre 4 godine

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

Znaci isteklo je vreme, sam kazes?

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 4 godine

U kojoj poslednjoj crni vi vreme je isteklo jer je utakmica produžena
5(pet)minuta i vreme je isteklo a sudija je produžio utakmicu još 2(dva)
minuta kako bi Zvezda mogla da pobedi,on bi je u svakom slučaju produžio do
sutra ujutru dok Zvezda ne postigne pogodak.

Zagonza

pre 4 godine

Terzic je zapravo putem telekineza navodio loptu u mrezu. Kokeza je pre utakmice stavio cip u umove protivnickih igraca. Samim tim, Kokeza je privremeno hipnotisao igrace, pa je Marin zabio loptu u gol.

slobinator

pre 4 godine

treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je zvezda ozbiljno oštećena i da joj je poništen čist gol.jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu zvezde

Smoki

pre 4 godine

Gledam utakmicu i ne mogu da verujem kakvo sramotno sudjenje "sudije", stvarno smo spali na najnize grane. Covek besramno svira nebuloze za zvezdu, svira onakav penal, ljudi moji ja i dalje ne verujem sta gledam. Ima li iko u ovoj zemlji, u Evropi da ovo vidi i sankcionise. Pa ovde se pred kamerama krade, sta li nam tek ostali rade iza ledja?

Marko

pre 4 godine

Najsladje, u golmanovu stranu! U poslednjem minutu! Bravo! Polako se i kockice sklapaju, danas smo odigrali najbolju utakmicu u prvenstvu, od protoka lopte, do sansi... bice to jos bolje, samo da se iskristalise 11 startnih igraca... i da se smanji sa kombinovanjem tima... na zimu se resiti viska (kako god, pozajmice, prodaje...)... ...bilo bi pozeljno i pojacanje na sredini terena!

Danko

pre 4 godine

Ovde kod nas u cirkus ligu,ni Barsa ne može biti prvak..državna mezimica je Bog i batina..ajde iskreno zvezdasi..bez šale sada, zar vas nije sramota..!!

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
(presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)

Je l' onoj od 16 metara? Ta ti je varljiva, ide cik-cak.

sale

pre 4 godine

U prosloj prosloj drzavi, prvak se postajao sa 45-50 bodova u 36-38 kola!! Uz 15-17 pobjeda i 10-12 nerijesenih utakmica!! Ispadalo se sa 25-30 bodova kao zadnji u ligi.

E kad bude takvo prvenstvo, kad bude 'dozvoljeno' da se odigra nerijeseno, mozda i bude nesto od lige...

Ne znam kako ali mafija se mora izbaciti iz klubova... Na duze staze (koje lopingere sibicare ne interesuje), kad slabiji timovi mogu doci do bodova protiv jacih, raste popularnost... Stvaraju se mnogo bolji igraci... Odnos prema protivnicima se mijenja pa se ne desavaju Petah tikve i ostali, ni na klupskom ni na reprezentativnom nivou...

Milorad

pre 4 godine

A zaborvili ste vaše penale, i produžetake po 20 minuta dok ne date gol i to godinama, kako vas bre nije sramota. U ostalom ne navijam za nikoga, boli me briga i za Zvezdu i za Partizan, pobeđivali, gubili isto mi se fata, samo niste samokritični, malo gledajte u vaše dvorište.

Petar Pan

pre 4 godine

UEFA ce morati uloziti mnogo pameti u nadoknade vremena posto se sav ocigledni kriminal desava bas u tom periodu. Upropastice fudbal kad ovako providno navlace. A I Marin ce im oprostiti sto im je dao gol...

urosRuma

pre 4 godine

Pope
Pa znaci priznajete kradju i opravdavate jos timw sto je nama sudija doneo bodove?
Reci samo kada i kako to?
Jel nepostojećim penalom i umesto daula u napadu u 95 faul za nas kao za vas malopre?
Sram vas bre bilo

Moris

pre 4 godine

Odlicna Zvezda, imamo igru ali promasili smo dosta, steta sto sudija nije video ono udaranje Bena da zavrsimo utskmicu u prvom poluvremenu

Bodibond

pre 4 godine

Koja igra za Napredak?! Ee sad kad je on izasao tek sad Krusevljani nece dati gol, samo da sacuvaju mrezu do kraja, ali kad je mogao Frajburg da uzme bod Dortmundu, Hofenhajm Bajernu sva 3, sto ne bi Napredak danas uzeo barem bod? U stvari znam.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

U zivotu svom veci lopovluk nisam video! Sedim u kladionici sa 4 zvezdasa. Svi zivi pljuju sa mnom kao da su Grobari. Sramota epskih razmera! Ugasite prvenstvo i dodelite im 3 titule, posto ste prosle godine samo 2.

Leonida

pre 4 godine

@Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.
(Bodibond, 06. oktobar 2019 18:13)

Pa što onda nije pustio neki raniji nego je čekao poslednji šut da pusti? Jesi smešan

neno

pre 4 godine

(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.

Milanche

pre 4 godine

Svakom je u ovoj ligi jasno, ali se mnogi prave ludi. Istovremeno, TSC je drastično oštećen protiv Radnika, takođe izmišljen penal, da se slučajno ne desi da neka ekipa izvan Beograda dođe u situaciju da možda osvoji titulu.

Napredak iz Kruševca je za mene heroj dosadašnjeg toka prvenstva. Protiv Partizana su zasluženo izborili bod, to bi im pošlo za rukom i protiv Zvezde, da nije bilo sudije. Pitam se sa kakvim pravom delioci (ne)pravde mogu da obezvređuju mukotrpan rad i trud takozvanih “malih”, a po sportskom moralu i uslovima u kojima igrau velikih ekipa kao što su TSC I Napredak Kruševac.

Рајко

pre 4 godine

@Ivan kg
Ево ја ћу да ти одговорим.
Наравно да се не стидимо,нити титула,које су све апсолутно заслужене,нити сумњивих пенала које Звезда нит' је тражила нит' је желела победу на овај начин.Те пенале је ,претпостављам,тражио неко из руководства ФК Партизан, (Ко је рекао да је креатор те идеје лик кога је лакше прескочити него обилазити?!)јер су свесни да на иоле поштен начин не могу никако да буду прваци.Овако имају алиби,ето судије,на свакој утакмици, досуђују апсолутно непостојеће казнене ударце за Звезду и онда,јадни ми,са оваквим суђењем немамо никакве шансе да будемо прваци. А управа ФК Партизан даје све од себе и они нису криви за лоше резултате.
А сад што се тиче ових сумњивих пенала који се у задње време досуђују за Звезду... Руководство Црвене Звезде би требало да инсистира да се
утврде све чињенице о тим пеналима и због чега
су досуђени.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

Sve komentari iz Humske.. Kakva dijagnoza.. Ali evo nije dao gol iz penala i sta sad? Kako je bilo u derbiju? Nema veze cist ponisten gol Partizan je bio bolji.. Primenite isto ovde...

Smogovci

pre 4 godine

Ajde bre kmekavci pa bar 6 utakmice su vam produžene dok ne pobedite zdnje 2 godine tako da uopšte igrate Evropu.
Pozdravio vas Tošić protiv Borca u Čačku , 2min preko nadoknade uz kontra faul, to se zove karma sada.
Samo da čujem da nije bilo tako.
Ko vam kriv što kradete bar za drugo ili treće mesto pa vam se sve vraća.

Sima

pre 4 godine

Treba li komentar - Kome treba ovakva liga?
97' GOOOL ! Zvezda vodi
Strelac je Marko Marin, koji je u sedmom minutu sudijske nadoknade uspeo da savlada Miloševića.
17:56
94' Napredak umalo do gola...
17:52
Još pet minuta fudbala u Kruševcu...

Smogovci

pre 4 godine

@Milanche
Nije Napredak "zasluženo izvukao bod" protiv Partizana NEGO je besomučno pokraden kod rezultata 2:1.
Čist penal (u ovoj sezoni najčistiji) nije sviran i crveni karton za Pavlovića.
Kada pokušavaš da budeš objektivan bar neka to liči na nešto a ne da preskačete svoje krađe.

Da se ne zaboravi da je taj Napredak samo u poslednjih 4 sezone pokraden protiv Partizana bar 10 puta. Svaku utakmicu. Slobodno proveri sve se vidi.

Rekoh već ništa nije mnogo preko tuđih leđa.

Bidon

pre 4 godine

Zvezda je najveci tim na Balkanu i jedini koji je upisan medju najvece u Evropi... Kiksaju Real, Barsa i svi ostali najveci, a tako i Zvezda....Kad dodje takav period, koji se bas rijetko desava, tu onda mali timovi traze svoju sansu i velicaju svoje uspjehe sto je i razumiljivo, kad si mali sve ti djeluje veliko i grandiozno.....

Srbija teritorija, nikad država

pre 4 godine

Sigurno će zasedati sudijska komisija sada hehe. Umesto zuti za zvezdu sto je isao djonom, zuti za Napredak i slobodnjak na 18 u sedmom minutu nadoknade od pet minuta hahhha

Ovóga mi krsta! Haha

MONTEVIDEO

pre 4 godine

Braćo Srbi!!! Odavno je nebitno ko za koga navija... Ovo je bolesno kako se sudi u korist zvezde,a jos bolesnije je da neko ima obraz da kaze kako je sve ok... MAJKO BOŽJA OVO NEMA NIGDE!

vanja grubac

pre 4 godine

Napredak je predlozio da od sledece sezone bude dozvoljeno 12 stranaca u protokolu....Pa da li je realno da sa toliko skupljim timom mora sudija da navlaci?

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
(Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

Taj rad. Svaku u 97. minutu da zavrsimo, mozda samo bez onakvog penala... A i onaj njihov trebalo da bude iskljucen.

Dejan

pre 4 godine

Cemu ovo? Brate izgubite konacno ko ljudi bodove, bice i nama bolje jer ce se igraci probuditi. Ovako cemo ih naviknuti na sudijsko guranje, i onda u Evropi problemi.

KgING

pre 4 godine

Sve apsolutno gubi smisao... Zvezda namešta utakmice u Evropi, a neće u ovoj jadnoj ligi... Ali prosla su i mnogo teža vremena. I ovo zlo će se jednom lane zvati...

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Evo ja ko neutralac iz Sarajeva cu reci ovo..Zvezda je jedno 30 puta bolja od Napredka, ali nigdje ni u jednoj ligi u evropi se ne stima ko Zvezdi .Penal ni u snu, Ben sam udario od nogu igraca, kod gola, igrac zvezde djonom igrao i dobio faul.Nigdje se toliko boljoj ekipi ne stima ko Zvezdu..Vasa liga je najveci curkus u evropi.

Bodibond

pre 4 godine

Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.

Njaah

pre 4 godine

Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.
(Dejan, 06. oktobar 2019 18:09)

Isto tako je uvedeno novo pravilo i vec duze vreme se primenjuje...dozvoljeno je udarati igrače Zvezde u glavu...

stoler

pre 4 godine

(slobinator, 6. oktobar 2019 23:47) Kako si samo duhovit, mada opet prazna prica. Kada bi ja poceo o sipkama, colicima, praistoriji i svim vasim kradjama kroz vase postojanje trebalo bi mi slova da bih morao da podelim u minimum pet objava. Dosta bre vise sa vasim lazima, uvek ste i vecno bili a danas posebno mezimce drzave, one stare i ove nove. Zahvaljujuci bratstvu i jedinstvu od koga se ovde svaki dan perete ste i postali prvaci Evrope, devedesetih o kojima pricate ste uzeli samo dve titule manje a nije da se nisu otimali igraci, setimo se samo Darka Kovacevica koji je vec bio u Partizanu pa volsebno zavrsio kod vas, posle vam je taj okoreli Partizanovac tadic dao najbolji sponzorski ugovor u istoriji naseg fudbala, ovaj nesretni vesic vam je u klubu od 2000., trebali da nastavljam? O penalima koji nam nisu sudjeni skoro 30 godina u derbijima, golovima u vazduhu ili iz gol auta, kome vio prodajete postenje? Hajduk 1976.? Kakve to veze ima sa vama? Sajber i cika miljan izmislise penale da vam na silu dodele titule, i ti se ovde pravis duhovit. Mislim, smesan jesi, ali duhovit nikako.

analiza

pre 4 godine

Samo da se upišem u komentare .
97 minut :)-samo mi pomenite neki Partizanov 97 min ako sada smete.
(mi u 97-om min. juče izgubismo a vi pobediste)
I da dodam:još jedan dosuđen "penal" za CZ.
I još jedan dosuđen "penal" protiv Par.

NeLePFC

pre 4 godine

Standardno. U ping pong ligi ni Barselona im ne bi otkinula bod. Pa ovo je stvarno preterano. Ne znam kako ih nije sramota vise. Najodvratnija ekipa u istoriji univerzuma.

zemunski kej

pre 4 godine

Dobro je ! Kladio sam se u 500 dinara da ce Zvezda da pobedi golom u zadnjih pet minuta penalom ili iz idealnog slobodnjaka. Dzabe se polomise ovi igraci Napretka nema sanse da izvuku bilo sta. Sada ce slicno da sude i Partizanu zbog reciprociteta.

Duka

pre 4 godine

Rutinski...a "prepošteni" mali komšija kme, kme, kmee...a kad ste nosili toletovu zastavu na tribinama onda je sve bilo "pošteno"...jel grobari

Slobo

pre 4 godine

Slobinator@ Hajduk je te godine (1976) imao sve u svojim rukama. U poslednjem kolu je trebalo da pobede na Karaburmi i osvoje titulu, ali nisu pobedili vec su bili blizi porazu nego pobedi. Niko im nije kriv. I jos jedna stvar, oni su dobili Partizan te godine 6:1 na JNA, ali su u Splitu izgubili od tog Partizana (0:1) Arandjel Todorovic strelac.

cedapk

pre 4 godine

sta reci , ima li smisla igrati fudbal u srbiji vise , uvedite sms glasanje za osvajaca titule ionako je sve u ovoj zemlji rijaliti.

Sinovac

pre 4 godine

Au kakva sudijska krađa...
Poslednjih 20 minuta nije dosuđen nijedan faul u korist Napretka. Zvezdanaesterac se bio za udžbenike,kao i poslednji faul, gde igrač Zvezde ide otvorenim đonom.
Sve u svemu, ponavlja se priča iz kola u kolo...

boki

pre 4 godine

Zivi zid pistavljen tako da je pola gola na izvolte. Golman stoji u uglu u kojem stoji Marin. Marin sutira na mesto na kojem je jedino logicno da moze da sutne. Golman stoji u tom uglu, ukopan u mestu, silno iznenadjen...kao da je lopta nekog zakacila i promenila pravac.

Ovo mora da se prijavi nekome. Ne znam kome...nisam pravnik ali mora da se prijavi nekome ko je nadlezan za ovakve stvari.

Predrag

pre 4 godine

poslednji faul obostrani djon al ajd ..

jeste videli kako se postavio zivi zid, koliko su igraca stavili i koliko je pomeren levo i gde je stajao golman Napretka ?

Blue Moon 1810

pre 4 godine

Kakvo drugo poluvreme kakvo sudjenje Nikolica ovo je vise stvarno previse toliko nepostojecih faulova, kornera ne sviranje faulova za igrace Napredka o penalu da ne govorim pa onda istekao vec 95 minut normalno ne svira kraj vec svira igracu Napredka faul iako je Vulic napravio faul stvarno sto je mnogo mnogo je.

Dnevna doza Milojevog hejtera

pre 4 godine

Napredak citav mec 0 suteva ka golu, Zvezda dve precke i jos 6 100% sansi i neko ovde prica nismo zasluzili da pobedimo??? A ovaj gol na kraju je karma za grobarske botove, jos samo za vas promasili taj nepostojeci penal da ne kmecite al dzaba...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Naopako djok zvezdinog igrača a faul za Zvezdu!!Sram vas bre bilo sve skupa!Severna Koreja vam nije ravna!

Straight Outta München

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41

Zasto? Vidi pod Tole.

Bodibond

pre 4 godine

Ben sam padne a sudija svirne penal, dajte im titulu. Ej bree, sudija pokaze 5 minuta naknade a igra se 7 minuta, dajte Zvezdi titulu, nema vise smisla pratiti ovo.

navijac

pre 4 godine

DANASNJE SUDJENJE OVOG NAZOVI SUDIJE NIKOLICA JE NAJVECA KRADJA U ISTORIJI SRSPKOG FUDBALA!!! Penal, izmisljeni faulovi, nesvirani faulovi protivniku, izmisljeni korneri, produzenje vremena dok se ne da gol i na kraju kao slag na tortu, umesto opasne igre on svira prekrsaj za zvezdu!?!? Zasto Partizane igras ovu ligu samo se pitam!!!

Ivan

pre 4 godine

Evo, cisto kao suza se vidi kad je sudija podplacen, od ovoga cistije ne moze da bude, fauli, penal, produzetak vremena, da dodje sad onaj strucnjak za sudjenja i da pocne da prica mislim da bi mu trebalo jedno sat vremena da obrazlozi jedno 50 gresaka sudija

KAZNA KRU

pre 4 godine

Posle Lige šampiona baš loše igramo, igrači nam nemaju toliko dobru formu za izlaganje ovakvim uzastopnim naporima, što je za kritiku, šta rade kondicioni treneri i ima li ih uopšte???

kralj

pre 4 godine

Ovaj sudija je sramota za ligu,ocena nula I to toliko velika da ja nemam reci.Apsolutno svaki kontakt je svirao za zvezdu ali svaki bez obzira ko je napravio faul.Gledao sam drugo poluvreme I ono sto je svirano je tolika sramota da ovaj jadni komentator na Areni ne zna sta da kaze.Ne osvaja se titula ovakvom kradjom,sramotna je,inace po igri je zasluzen rezultat.

Admiral

pre 4 godine

Strasno kako se gura Zvezda, to ne postoji ni u Severnoj Koreji! Sudi se nepostojeci penal, Boaci glavom izbacuje loptu u gol aut sudija svira korner, svaki dodir se svira faul za Zvezdu i kada sve to ne pomaze onda produzi mec 5 min pa kad i to ne pomogne onda se igra dok ne daju gol! Prvenstvo je toliko besmisleno i namesteno u korist Zvezde da mi zaista nije jasno zbog cega ostale ekipe (koje nisu Zvezdini poltroni) ne istupe pa eto im neka vezu 50 titula, lopovi

apsurdistan

pre 4 godine

Prvo se Zvezdi svira nepostojeci penal, koji zbog neke pravde nije realizovan, onda se produzuje sudijsko vreme, i umesto za Napredak svira slobodan udarac za Zvezdu.Kakav kriminal i kakva banana drzava.

slaviša šmigič

pre 4 godine

otkud partizanu toliko novca,da primira suparnicke ekipe a dobro svi znamo da je napredak dugogodisnja filijala partizana nesečam se,da su toliki avtobus pored gola i izgunili na terenu protiv partizana,kao što su danas iygunili protiv zvezde.

CzBg1989!

pre 4 godine

Covek ne sudi penal za Zvezdu i cist crveni za Napredak u prvom poluvremenu. Pa onda u drugom sudi sumnjiv penal.. Ali Marko Marin resava pravedno za one stative i precke!

Dalbire

pre 4 godine

Ovo sto se radi u ping pong ligi nema smisla vise. Do kada da se gura zvezda na ovaj nacin, sramota. Poklon penal i poklon slobodan udarac.

Nije prijateljska

pre 4 godine

Ben u padu inicira kontakt i penal,na kraju igrac Napretka ide da izbaci loptu,Marin na nju ide djonom,igrac napretka ga udara i prekid za zvezdu.
Zivi zid i golman postavljen u levo,desna strana slobodna.Marin suta pored zida i daje gol.

jos jedan

pre 4 godine

Pa dali vas je barem malo sramota ovakve pobede?Nepostojeci penal,nepostojeci korner.Nesviranje faula za Napredak na sredini terena u nadoknadi vremena.Nakon isteka 5og minuta jos se igra i na kraju faul.Sramota!!!!

Janaćije

pre 4 godine

Daj da se dogovorimo i da ovi više i ne igraju,a da im samo pišu pobede. Da ne brukamo više i ovako ojađen i izbrukan naš fudbal.

iceman

pre 4 godine

ben promasio. sto bi rekao ben valas lopta nikad ne laze
(ulicni pas, 06. oktobar 2019 17:39)

rasheed wallace, a ne ben wallace

železničar

pre 4 godine

Gol postignut posle isteka nadoknade od 5 min i to posle poklonjenog slobodnjaka, tj kontra faula. Ovu ligu definitivno treba ugasiti jer stvarno više nema smisla takmičenja u istoj.

nesa80

pre 4 godine

koja smejurija sta je radio sudija zadnjih 20 minuta.pravio je sou na terenu.svi su se lepo zabavljali u publici.ja neznam ko moze da navija za taj lopovski klub zvani crvena zvezda.eto vam titula pa uzivajte u njoj

Chuki

pre 4 godine

Dobro bre ljudi dokle vise, pravi navijac crvene zvezde koji voli zvezdu ovo ne zasluzuje, pa daj i oni okoreli navijaci da se pogledaju u oci mogu da kazu da ovo vise nema smisla, moze da se odigra lose, moze da se padne u formi, moze da se izgubi(ili ne moze) ali dokle vise da nas ovako providno guraju sudije, penal nad Benom i ono faul u 95 minutu, ma daj ne zezajte me, ono je Vulic napravio faul, zato nam ovoliko ljudi i dolazi na Marakanu u prvenstvenim utakmicama. Nismo ovo zasluzili da gledamo.

kako_vas_nije_sramota

pre 4 godine

Zvezda pobedi iz faula u napadu u 97. minutu (produzeno 5 min.), tako su hteli da umuvaju gol i Partizanu (bez suta na gol), samo sto to nije Napredak. Sve ce se ovo jednog dana vratiti sa kamatom, ova namestanja ce doci na naplatu kad bude najvise bolelo.

cirkus

pre 4 godine

Palim TV, 89' 0:0, razmišljam kad bih imao opciju da brzinski uplatim 1000€ online da će gost pobediti, vidim 5+ nadoknada....i imam šta da vidim.

Miloje stručnjak

pre 4 godine

Sad će inteligentni Miloje stručnjak da da izjavu:
Jednostavno, mi smo ušli u utakmicu jednostavno, i jednostavno, nije bilo jednostavno.

Komplikovano hahha

Mirko

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Penal je cist kao suza nezavisno od toga za koga navijas.

Mare026

pre 4 godine

Kada se uzme u obzir statistika, igra, prilike, Zvezda je zasluzila da pobedi. Penal nije postojao iako je bilo kontakta, ali je majstorija maestra Marina donela zasluzena 3 boda.

Grr

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Ma ni tri VAR ne mogu pomoći. Samo bi nas još više pokušavali da prave budalama. Da je uprava naša Partizanova, nastavak prvenstva bi trebali da idraju sa omladinskim timom.

slaviša šmigič

pre 4 godine

prva velika greska sudije ponistavanje gola zvezde druga velika greska penal i trece zašto penal nešutiraju boači ili marin zasto u igri nema ivaniča koji je dosad igrao odlično svaku utakmicu vulič ili je spor ili nespretan nekoliko puta ide toliko sporo na loptu,da mu je uzimaju igrači napredka od svih zadnjih veznih dokazano,da ivanič igra najbolje zadnjeg veznog čak bolje od jovančiča,da o vulicu nepričam i nakraju menjamo boačija koji može trčati a nemenja se vulič koji jedva stoji na nogama.pavkov je najbolji igrač za tazbijanja bunkera kakvog je igrao napredak koga neinteresuje drugo sem,da nabije avtobus ispred gola a napred neiteresuje jih sreča,da je marin toliko inteligentan pa je prevario golmana inače u yveydi nema igraca koji yna izvesti slobodnjak jako,da lopta pada poslednji koji je to ynao uraditi je milijaš.boači daleko najbolji igrač uz marka marina ali nemamo zadnjeg veznog a ivanič je jedini koji tu poziciju zna igrati i to dobro.

as

pre 4 godine

Nema sanse Zvezda bod da izgubi kad igra za nju Bojan Nikolic,u prvenstvu mislim da je najstandarniji.Ima vise sudjenja Zvezdi neko neki igraci odigranih utakmica.

pedja

pre 4 godine

Nije bio penal i neka nismo dali go,mozda je Degenekov go regularan al kad nesto ne sude nama to niko i ne spominje ,faul nad Vulicem cist,u pocetku sam mislio da je obrnuto al se jasno vidi da ovaj Baka pravi faul.Pobjeda cista kao suza dobar fudbal.Samo sto me brine da iz igre jako tesko dajemo golove.

Zvezda šampion

pre 4 godine

2P odlično, ukupno 22 šuta na gol, prečka, stativa, promašen penal inekoliko extra šansi ali neće u gol. Na kraju majstor doneo pravdu.
Milojeviću dosta one dosade ova igra mora svaku domaću utakmicu neće nas sreća uvek pratiti a kada ovako stvaramo šanse nešto mora ući!

kvota 1.01

pre 4 godine

Pa sta kukate grobari dragi, pa eto nismo pogodili penal, nije nam sviram čist crveni karton i penal u 15. Minutu. Sad je problem verovatno što je 96. minut a nema veze sto ovi nisu izbacili loptu dalje od gola, još će biti da je i Vulic napravio prekršaj. Ovo je sramota igra Napredka sa taktikom kao vašom protiv nas prošle godine, samo tuča i udaranje i seckanje igre. Zbog ovakvih stvari i odgovlacenja treba uvesti zaustavljanje vremena u fudbalu, jer realno ova utakmica je trebalo da se produži 12 minuta.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.

Kornjača Rade

pre 4 godine

Koliko imaju stranaca??????
 (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!

ntt

pre 4 godine

Poznat je i pobednik, još pre početka prvenstva.Jedino nisu poznata pravila, gde je linija šesnaesterca, gde gol -aut linija , da li su tri kornera penal.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.
(Kosjan, 06. oktobar 2019 16:10)
Ko je spomenuo Partizan?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
(presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)
Isto kao i penal na 20 m od gola...

nemam kompleks

pre 4 godine

Uporedite proslave golova igrača Bajerna protiv Totenhema i zvezde.
Protiv zvezde nisu ni proslavljali gol, kao da ih je neko puškom isterao na teren.
Samo kažem. Ništa kompleks.

Jumko

pre 4 godine

Velika Zvezda, veliki navijaci... Ne moze 5% svih navijaca na celom svetu da napuni Arenu i Marakanu, a igramo najveca klupska takmicenja! Velikan Zvezda!?

Kosjan

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Aha, a vama je samo najvaznije da partizan osvoji titulu zato i botujete.

Dexim

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03)

Da da, to je ta prica...isto ste pricali 2017.Ko o cemu...

Sinki

pre 4 godine

Ne pratim desavanja u nasem fudbalu,ali kad sam pogledao danas tabelu,vidio sam da je Backa Topola na prvom mjestu...Bas sam se iznenadio.:)E volio bi da neko drugi osvoji titulu,dosta je vise bilo Partizana i Zvezde...I drugi klubovi igraju fudbal,a ne samo oni.I nikad necu shvatiti ove ljude sirom Srbije i Crne gore koji navijaju za Partizan i Zvezdu,a ne za klub iz svog grada.

POPE

pre 4 godine

Grobari vama su u Krusevcu sudije donele bod.Brzo ste zaboravili? Nama je danas ponisten cist gol(pogledajte snimak) a nije sviran penal nad Benom i iskljucenje posle muckog udaranja pesnicom. Imate obraz djon.

Fenomen

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.

dzeks

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.

sakupljač minusa

pre 4 godine

kad ne pomogne penal, onda se pušta da se igra dok ne padne gol. 3 min posle nadoknade. Ovakvo prvenstvo nikad nije bilo. Možete sad izgovor tražiti da je i kod Toleta bilo tako, samo za ove druge. Al ovako da se pomaže nekom kad je nemoćan da pobedi, to nije bilo nikad ovako. Sav smisao je fudbal izgubio u Srbiji.

slobinator

pre 4 godine

treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je zvezda ozbiljno oštećena i da joj je poništen čist gol.jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu zvezde

Звездин весник

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Врати снимак, биће ти јасно.

keys 5 rotciv

pre 4 godine

Zavrsite prvenstvo da ovo više ne gledamo. Sram te bilo Bojane Nikolicu kako si ljudima ukrao bod.Ima li smisla uopšte igrati fudbal u Srbiji protiv Zvezdane (izuzev utakmice protiv Partizana)?

nostalgija

pre 4 godine

ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (idibegaj, 6. oktobar 2019 19:13)
A dokle cete vi da se zalite? Pa ispade da je Zvezda losija od svih ekipa u ligi, ajde saberite se vise, mlatite praznu slamu, u svemu vidite teoriju zavere, jos toliko skandalozno napisete komentar, da se stice utisak da je sudija licno dao gol. Koga bre zanima tvoj komentar, eto ti si kao nesto vazan. Ajde tisina, cuti i pati!

Eros

pre 4 godine

Prva liga Ugande je regularnije takmičenje, toliko se ova miljenica favorizuje da je ovo postalo besmisleno takmičenje. Penal za zvezdu je potpuni hit.

@Laki

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Ti si navijač CZ, ali iz Malog mokrog luga i malog komšije sa brda.

Milorad

pre 4 godine

A zaborvili ste vaše penale, i produžetake po 20 minuta dok ne date gol i to godinama, kako vas bre nije sramota. U ostalom ne navijam za nikoga, boli me briga i za Zvezdu i za Partizan, pobeđivali, gubili isto mi se fata, samo niste samokritični, malo gledajte u vaše dvorište.

Marko

pre 4 godine

Najsladje, u golmanovu stranu! U poslednjem minutu! Bravo! Polako se i kockice sklapaju, danas smo odigrali najbolju utakmicu u prvenstvu, od protoka lopte, do sansi... bice to jos bolje, samo da se iskristalise 11 startnih igraca... i da se smanji sa kombinovanjem tima... na zimu se resiti viska (kako god, pozajmice, prodaje...)... ...bilo bi pozeljno i pojacanje na sredini terena!

Bidon

pre 4 godine

Zvezda je najveci tim na Balkanu i jedini koji je upisan medju najvece u Evropi... Kiksaju Real, Barsa i svi ostali najveci, a tako i Zvezda....Kad dodje takav period, koji se bas rijetko desava, tu onda mali timovi traze svoju sansu i velicaju svoje uspjehe sto je i razumiljivo, kad si mali sve ti djeluje veliko i grandiozno.....

Baki

pre 4 godine

Grobar sam ali cist crveni i penal je trebao biti dosudjen Zvezdi zbog udaranja Bena, malo realnosti nije na odmet.
(Ivca, 06. oktobar 2019 18:30)

Ima i normalnih grobara, kapa dole!

123

pre 4 godine

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

Znaci isteklo je vreme, sam kazes?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

SRAMOTA IZ KOLA U KOLO....OVO PRVENSTVO TREBA PREKINUTI...VISE NEMA SMISLA....
(CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 06. oktobar 2019 18:

Требало је престати онда, када је фудбал умро у Љубљани у 100-том минуту(тада није постојала надокнада) или кад је суд удруженог рада постао кључни фактор а последња шанса за фудбал је била када је Толе правио титуле везане као кобасице...
Тада није било потребно угасити фудбал, јел' тако препоштени партизани!
Тражили сте-гледајте!

Anonimus

pre 4 godine

Novi jadan pokusaj grobarskog spinovanja,na isti nacin ste pobedili Borac pre 2 godine u Cacku,ali tad je naravno sve bilo regularno...

urosRuma

pre 4 godine

Smogovci. Paa da ima Boga, zato je Ben onoliko promasio penal
Drugo kakav crni faul on sudi u 95 minutu, pa sram te bilo i sve vas sto se hvalite ovakvim pobedama

Kantona

pre 4 godine

zvezda protiv Indjije i danas ukrade brutalno 5 bodova i sve je ok????? Izvinite, ali to nije malo za bilo koje prvenstvo!!! Dokle vise sramotnog fudbala.

baljesta

pre 4 godine

Da li znate da se visoko podignuta noga karakteriše kao faul? Da li znate da se otvoreni đon karakteriše kao faul? Vulić je u 96.minutu uradio obe stvari- bio je to visoko podignuti otvoreni đon. Faul je sviran za Zvezdu. Penal ne vredi ni komentarisati.

idibegaj

pre 4 godine

ovo je bruka i sramota vise za srpski fudbal..alo bre dokle vise na kvarno da pobedjujete sta ce sada abolurani dr terzic da kaze na ovu kradju u krusevcu..a ovog sudiju dozivotno da izbace iz fudbala

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Kako vas nije više sramota, sve vas iz fudbalskog saveza?? Da li mora ovolika pomoć Zvezdi iz kola u kolo. Ogadili ste svojim lopovlucima sve. Ovo treba da bude jedna vitezka igra i pravedna. Obraz djon.

OFK uništen nikoga briga

pre 4 godine

Svaka čast za Bena. Očigledno ga je bilo sramota i videlo se da je pokopao loptu. Kad već sudija nema kičmu i stid Ben nam pokazuje šta je i kako treba biti čovek.
Ovo vise nije smešno. Mene kao starog poštovaoca fudbala sramota ovog sto vidjam iz nedelje u nedelju

Mladen cg

pre 4 godine

Marko Marin! I tačka. Napredak je imao jedan šut van okvira gola , dok je Zvezda imala tačno 22 udarca na gol. Ko može ovdje da se ljuti... Ne damo titulu!!

Petar

pre 4 godine

A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje?
(Author, 06. oktobar 2019 18:42)

Sta ces..nije igrac kriv sto namerno pravi penal i crveni za svaki slucaj da zvezda pobedi a sudija to ne vidi bas u tom trenutku.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 4 godine

U kojoj poslednjoj crni vi vreme je isteklo jer je utakmica produžena
5(pet)minuta i vreme je isteklo a sudija je produžio utakmicu još 2(dva)
minuta kako bi Zvezda mogla da pobedi,on bi je u svakom slučaju produžio do
sutra ujutru dok Zvezda ne postigne pogodak.

Dejan

pre 4 godine

Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.

Kakadu

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

Mene kao navijaca Zvezde jeste sramota zbog ovoga konkretno, ali se ne stidim ni pred jednim navijacem Partizana, jer su oni poslednji koji mogu da moralisu. Zvezda i Partizan su Kurta i Murta, tako da mogu da pocrvenim samo pred navijacem Napretka, Indjije itd.

GrobarNP

pre 4 godine

Ja Grobar... Brat Ciganin.... Kaže Sudija POSTAVLJEN da se bruka... Penal, navlačenje.... OVO JE KRIMINAL... doduše priznao moj brat... Sramota ga ovog... Ostali cigani je li vas sramota?

slobinator

pre 4 godine

Treba pažljivo analizirati,ali posle više usporenih snimaka rekao bih da je Zvezda ozbiljno
oštećena i da joj je poništen čist gol zbog navodnog ofsajda.Jednostavno pritisak na sudije je takav da one do kraja prvenstva neće smeti normalno da sude i mislim da se suditi uglavnom na štetu Zvezde.Imali smo i situaciju koja je prokomentarisana ovde na sajtu 'kada je Zvezda napadala, El Fardu Ben je ulazio u kazneni prostor rivala, a sa leđa mu je dotrčao Miroslav Bjeloš, fudbaler ekipe iz Kruševca i, može se zaključiti, namerno ga udario laktom u glavu.
Taj momenat nije uspeo da vidi sudija Nikolić, pa je Napredak ostao sa 11-oricom na terenu'Ja bih još dodao da je ujedno to trebao biti i penal za goste JER SE SVE DEŠAVALO U 16 METARA DOMAĆINA!
Tu je i sporni start nad Garsijom sa leđa u situaciji 1 na 1 sa golmanom Napretka.Pošto je Ben promašio penal za koji se navodi da nije postojao,a Zvezda još 2 puta pogodila okvir gola,pravdu je zadovoljio Marin u 96.minutu

Marko

pre 4 godine

Igrac Zvezde djonom na covek u poslednjim sekundama meca, a sudija svira faul za Zvezdu..??? A sta tek reci o penalu..???

Imal neko stida u ovoj zemlji..?? Ovog Milojevica nije blam da ovo gleda iz nedelje u nedelju.?? Imaju li igraci bilo kakvu kichmu, obraz, kucno vaspitanje, bilo sta sto bi trebalo krasiti zrelog coveka..??

JEZIVO...!!!

Golman Indjije i onaj sudija su jos na slobodi..??? Drustvo tone svi se prave ludi.

stoler

pre 4 godine

O bezoblicnoj masi bez identiteta pise lik koji se potpisuje sa crvena zvezda 1913 iako niko na planeti ne zna sta mu ovo znaci. Valjda bi neke titule iz kraljevine trebale da pripisu njegovom timu sa identitetom. Mislim, rade to oni, pripisuju sebi neke imaginarne titule a usta puna postenja.

Elnino92

pre 4 godine

Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
(Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom,

Jos kad bi nekako mogao Bojan Nikolic da vam sudi bilo bi ekstra bas. A sudiju stvarno treba oterati u zatvor to se slazem ali na zalost nema ko posto sudi po naredbama tih ljudi koji bi trebalo da ga osude.

Inace Krusevljani svaka cast za borbu carapani su ponosni sa ovakvin sudijom 0-1 je kao da smo pobedili. Bravo

Vetar u ledja..

pre 4 godine

Sve komentari iz Humske.. Kakva dijagnoza.. Ali evo nije dao gol iz penala i sta sad? Kako je bilo u derbiju? Nema veze cist ponisten gol Partizan je bio bolji.. Primenite isto ovde...

petarczv

pre 4 godine

Ova komedija od lige više nije ni smešna već jadna. Utakmica se ne može završiti dok zvezdana ne postigne gol. Šta reći već jadno
(Bane, 06. oktobar 2019 18:16)

Rece navijac kluba koji je 40% golova dao u nadoknadi vremena...

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
(Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

A evo i Terzini se javljaju. Opušteno ljudi, ne morate da akate tastaturu, imate 23 kluba u džepu koji glasaju kako Terza sa Kokezom zasvira.

Qantas

pre 4 godine

hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
(nele, 6. oktobar 2019 18:40)
Idite pa obavestite...ahahahahaha!!
Nananananana LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA!!

SkankHunt42

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41)

Naravno da nije. Od ovoga nema slađe.

petarczv

pre 4 godine

Kakvoj poslednjoj sekundi? Poslednja sekunda je bila na 95:00 i tad je trebao kraj da se svira a ne da se igra dok zvezda ne da gol.
(Petar, 06. oktobar 2019 18:13)

Faul je bio u 94:47 dok se postavio zivi zid i dok se izveo udarac proslo je minut ipo i to je to ne znam sta vam nije jasno?!

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.
(Strahinja, 06. oktobar 2019 17:40)

Ma šta ti je, pogledaj ko je predsednik saveza, ko sedi u sudijskoj komisiji, ko sedi u upravnim odborima drugih klubova... Imaju tačno 3 utakmice koje nisu nameštene, a za te 3 se delegira specijalac i gotovo.

Nenad

pre 4 godine

Niko ne primećuje da je prilikom izvođenja slobodnog udarca u živom zidu Napretka stajao igrač Zvezde. Po novim pravilima to nije dozvoljeno, sudija je morao da poništi gol i ponovi sl. udarac!

neno

pre 4 godine

(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.

Doktori za kradju.

pre 4 godine

Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?
(ValterNBG, 6. oktobar 2019 19:11)
Pa pustio bi penal,nego ga je onaj simulant fiknuo preko gola.Kad penal moje pao,sledi pomeranje zivog zida u levo,kao i golmana,desba strana prazna i Marin plasirao u prazan gol,a komentator kaze da je Marin sutirao u golmanov ugao,a golman na stranu gde je zivi zid (iza zida)?!
Do duse,na zivom zidu nije pisao "Izvo'lte"

Zoki kaze

pre 4 godine

Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.
(RW#0, 06. oktobar 2019 19:42)

Očigledno da nisi prestao da pratiš, čim si pročitao vest, a i iskomentarisao, pa makar i s' vremna na vreme.

Tba

pre 4 godine

igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
(trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.

slobinator

pre 4 godine

(Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 6. oktobar 2019 22:07)
pričali mi moji stari jer sam tad imao tek 7 godina,a i slušao sam posle komentar čuvenog Jordana Ivanovića na radio Beogradu.Elem legenda kaže da su se 1976.godine za titulu prvaka borili Hajduk iz Splita i Partizan.predhodno su tog proleća partizani izgubili od hajduka sa 6-1 na svom lavoru kada je trener splićana Ivić izjavio bićemo prvaci ako nam to dozvole.Usput su Partizani izgubili i od Zvezde opet na svom lavoru sa 4-1,ali eto nekako je to poslednje kolo odlučilo prvaka.Legenda kaže da je postojao neki sudija Maksimović koji je sticajem okolnosto navijao za partizane.pošto je Hajduk remizirao u beogradu protiv ofk beograda 1-1,ostao je samo onaj lakši deo da partizani pobede u Ljubljani.Međutim slabo je to nekako išlo.meč u Beogradu je već uveliko bio završen,igrači otišli na tuširanje,a u ljubljani se polako smrkavalo što zbog zalaska sunca,a više navijačima partizana.Ali sudija Maksimović je bio uporan u svom zadatku,igrati od sumraka do svitanja dok partizani ne daju gol.i dade ga bjeka u sto i nekom minutu i partizani posle 10 godina uzeše titulu.posle su sličnu praksu ponovili 1986 opet posle 10 godina jer su u staroj jugi samo na 10 godina uzimali titule,ali za te njihove fore je znao Slavko Šajber pa im je tu ujdurmu poništio,ali se toga prisetio Tole pa se za vreme njegove vlasti igralo dok partizani ne postignu gol.Eto tako su mi pričali moji stari.ako su lagali mene i ja lažem vas

Ivan Veljković

pre 4 godine

Potpuno zasluženo je Zvezda danas pobedila u Kruševcu i tu nema dileme! Na stranu sudijske greške kojih je bilo protiv obe strane danas, ali odigrali smo mnogo mnogo bolje od Kruševljana i veoma zasluženo pobedili! Pa ljudi, imali smo sijaset stopostotnih šansi, i zaista bi bilo nepravedno da nismo pobedili! I eto srećom nagrada za Zvezdinu dobru igru danas je stigla u 97. minutu kada je Marin odlučio pobednika! Veoma značajni bodovi iz Kruševca su osvojeni! Bravo Marine majstore, bravo Zvezdo! Sjajna pobeda!

stoler

pre 4 godine

(slobinator, 6. oktobar 2019 23:47) Kako si samo duhovit, mada opet prazna prica. Kada bi ja poceo o sipkama, colicima, praistoriji i svim vasim kradjama kroz vase postojanje trebalo bi mi slova da bih morao da podelim u minimum pet objava. Dosta bre vise sa vasim lazima, uvek ste i vecno bili a danas posebno mezimce drzave, one stare i ove nove. Zahvaljujuci bratstvu i jedinstvu od koga se ovde svaki dan perete ste i postali prvaci Evrope, devedesetih o kojima pricate ste uzeli samo dve titule manje a nije da se nisu otimali igraci, setimo se samo Darka Kovacevica koji je vec bio u Partizanu pa volsebno zavrsio kod vas, posle vam je taj okoreli Partizanovac tadic dao najbolji sponzorski ugovor u istoriji naseg fudbala, ovaj nesretni vesic vam je u klubu od 2000., trebali da nastavljam? O penalima koji nam nisu sudjeni skoro 30 godina u derbijima, golovima u vazduhu ili iz gol auta, kome vio prodajete postenje? Hajduk 1976.? Kakve to veze ima sa vama? Sajber i cika miljan izmislise penale da vam na silu dodele titule, i ti se ovde pravis duhovit. Mislim, smesan jesi, ali duhovit nikako.

slaviša šmigič

pre 4 godine

otkud partizanu toliko novca,da primira suparnicke ekipe a dobro svi znamo da je napredak dugogodisnja filijala partizana nesečam se,da su toliki avtobus pored gola i izgunili na terenu protiv partizana,kao što su danas iygunili protiv zvezde.

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
(Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

I ti se nakon svega onoga ponosis ovakvim komentarom??? Zato i nece nikad da nam bude bolje, nevazno sad o relaciji Zvezda-Partizan. Srami se!

Рајко

pre 4 godine

@Ivan kg
Ево ја ћу да ти одговорим.
Наравно да се не стидимо,нити титула,које су све апсолутно заслужене,нити сумњивих пенала које Звезда нит' је тражила нит' је желела победу на овај начин.Те пенале је ,претпостављам,тражио неко из руководства ФК Партизан, (Ко је рекао да је креатор те идеје лик кога је лакше прескочити него обилазити?!)јер су свесни да на иоле поштен начин не могу никако да буду прваци.Овако имају алиби,ето судије,на свакој утакмици, досуђују апсолутно непостојеће казнене ударце за Звезду и онда,јадни ми,са оваквим суђењем немамо никакве шансе да будемо прваци. А управа ФК Партизан даје све од себе и они нису криви за лоше резултате.
А сад што се тиче ових сумњивих пенала који се у задње време досуђују за Звезду... Руководство Црвене Звезде би требало да инсистира да се
утврде све чињенице о тим пеналима и због чега
су досуђени.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

slobinator, 06. oktobar 2019 20:37)

Пријатељу мој не труди се! Они имају паралелни универзум у ком су они били прваци Европе, у ком Звезда никада није победила поштено, где је 0-0 победа, где је јсдп српски клуб и где су они неки симбол отпора властима!
Уствари су једна безоблична маса без икаквог идентитета и интегритета!

NSslaninar

pre 4 godine

Bez srama i stida će odbraniti titulu... I treba da budu prazne tribine svuda, bojkotovati savez na sve moguće načine, kao navijači Partizana na derbiju i Voše sad u petak.

Davle

pre 4 godine

ugasiti nasu ligu,fubdal u srbiji,ovo je smesno,cirkus
(milan, 06. oktobar 2019 18:22)

A sta je smesno,majke ti? Odlicna, borbena utakmica kakve nije bilo odavno. Sudjenje odlicno sa obzirom na pritisak koje sudije imaju kada sude Partizanu i Zvezdi... Dve greske sudije, nedosudjen penal za Zvezdu u prvom kada je onaj udatio Bena laktom, i greska za penal, Ben je odlicno simulirao a sudija naseo...
Jedina zamerka igracima Napretka, ljudi biju pa ne pitaju za milost. Ali dobro...

Swift

pre 4 godine

Gol u 97. minutu. Ah, dobra stara domaca liga, igra se dok Zvezda ne postigne gol. Verujem da je i sudija odahnuo nakon gola, nije mu bas bilo svejedno pri pomisli da ce morati da pusti da se igra preko 100 minuta. :D

RW#0

pre 4 godine

Pre 10 godina sam prestao da pratim domaci fudbal. Odlicna odluka, steta sto moram ovde da vidim ove naslove s vremena na vreme da se podsetim sta se desava. Jako toksicno kao kad citate hroniku, skroz nepotrebno.

slobinator

pre 4 godine

Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tba, 6. oktobar 2019 20:13)
pa gde su su to majke ti večeras gurali zvezdu? poništili joj čist gol.nisu dosudili penal i crveni,sumnjiv start nad garsijom sa leđa u situaciji oči u oči sa golmanom.penal i da nije bio ben ga je promašio.faul u poslednjem napadu je postojao.odlučila marinova majstorija.da li si gledao meč ili pišeš bez veze? ah da setio sam se.nije bio korner za zvezdu.boaći poslednji igrao sa loptom

Smogovci

pre 4 godine

Topalovići karma jel tako?
Prečka, stativa, ziceri i na kraju ima Boga.

Uh, pućiće te od muke, ne interesuje vas ni Voždovac u ovo ste danas uložili energiju, htenje... ono MULO.

A sad na miru pogledati neko širenje nogu u živom zidu.

pedja cacak

pre 4 godine

GROBAR!!!
Zasluzena pobeda Crvene Zvezde...
Bila je bolja i trebaloje ranije da rese utakmicu...
Napretku svaka cast na borbenosti, narocito golmanu...
Zamerke domacinu na kriminalnom napadu...
SUDIJA BRUKA I SRAMOTA...
ANTIPROPAGANDA FUDBALA...
ZASTO JE KOD NAS O AKO SUDJENJE I NAVLACENJE,JE POSEBNA PRICA...
NIKO NEMA PETLJU I HRABROSTI DA ZAKACI OVU TEMU...
U SVETU GUBE BODOVE I UTAKMICE FAVORITI SVUDA,SAMO KOD NAS...
NA SVAKIM NASEM PRENOSU IZ OVE NASE LIGE ODZVANJA LOPOVI,LOPOVI...

Dovla

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?

urke

pre 4 godine

Zvezda odigrala dobar mec protiv bunkera,stvarala sanse,bila bolja,sasvim zasluzena pobeda.Nije sviran penal u prvom poluvremenu,verovavatno nije smeo drugi put da pogresi pa svirao nepostojeci penal iz straha.Produzeno 5 min,u medjuvremenu bio prekid za +30 sec zbog zutog klupi Napredka,sve regularno faul bio u 95 i 15sec...i moralo se pustiti izvodjenje slobodnog udarca.

Vetar u ledja..

pre 4 godine

@kako_vas_nije_sramota
Tako je doslo vama na naplatu sve sto ste radili od ‘92. do pre par godina ali uskocila drzava da vas spase...

Zagonza

pre 4 godine

Terzic je zapravo putem telekineza navodio loptu u mrezu. Kokeza je pre utakmice stavio cip u umove protivnickih igraca. Samim tim, Kokeza je privremeno hipnotisao igrace, pa je Marin zabio loptu u gol.

Elnino92

pre 4 godine

Ne kapiram vas. Svi placu kako je navlacio na Zvezdu, a igrač Napretka nabada Bena u glavu nekaznjeno. Ko je tu tacno ostecen? I kakve veze ima sto je gol pao kad je pao kad je sam faul bio bukvalno 2 minuta pre gola.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 6. oktobar 2019 23:14)

Pa ako si gledao utakmicu onda bi trebalo da znas o cemu svu pricaju. O tome sto je svaki duel faul za Zvezdu, sto Zvezdin igrac uleti djonom u naseg igraca i dobije faul, sto Boaci sutne glavom pored gola i dobije korner, sto u 90-om minutu Ivanovic ima loptu Zvezdin igrac ga obara sa ledja sudija pusta igru, sto svaki put kad krenemo u kontru pomocni dize zastavicu, sto igrac Zvezde stoji u zivim zidu i ako po novim pravilima ne bi smeo. To znaci navlaciti za nekog, penal je nesto sto jednostavno znas da ce se desiti kad tad i tako se osecaju svi "manji" klubovi u ligi i njihovi navijaci i zato nema publike na stadionima, jer se titula dobija na izborima ciji covek dodje na celo drzave ta ekipa osvaja sve, a vas umesto da je sramota zbog svega toga vi likijute, i raspravljate ko je vise ukrao i time se ponosite, pa eto zato tako i prolazimo kao drustvo.

Smoki

pre 4 godine

Gledam utakmicu i ne mogu da verujem kakvo sramotno sudjenje "sudije", stvarno smo spali na najnize grane. Covek besramno svira nebuloze za zvezdu, svira onakav penal, ljudi moji ja i dalje ne verujem sta gledam. Ima li iko u ovoj zemlji, u Evropi da ovo vidi i sankcionise. Pa ovde se pred kamerama krade, sta li nam tek ostali rade iza ledja?

Bodibond

pre 4 godine

Hajde sto je penal sramotno dodeljen nego je i onaj slobodnjak iz 96 minuta ( a nadoknada 5 minuta!!!) nepostojeci, tu je bio faul za Napredak.

kad

pre 4 godine

Samo slijepi nije vidio u zadnjih 20 min kako sudija navlaci za czv. Mada i slijepi bi ono vidio, a najjace kad je svirao onaj korner a ono niko oko lopte...ma doktorski nema sta...

Dzoni

pre 4 godine

Ako je produženo 5 min, kako gol u 97’?
(Uros, 06. oktobar 2019 18:12)

Zato sto je bilo prekida tokom nadoknade vremena.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 18:20)

Ako se zbog prekida u 5 min produžetka utakmica produži za još 2 minuta, to bi značilo da se za 45 minuta treba nadoknaditi čitavih 18 minuta! Logično, zar ne?
(Dovla, 06. oktobar 2019 18:31)

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.

Bodibond

pre 4 godine

Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.

Danko

pre 4 godine

Ovde kod nas u cirkus ligu,ni Barsa ne može biti prvak..državna mezimica je Bog i batina..ajde iskreno zvezdasi..bez šale sada, zar vas nije sramota..!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

prva velika greska sudije ponistavanje gola zvezde druga velika greska penal i trece zašto penal nešutiraju boači ili marin zasto u igri nema ivaniča koji je dosad igrao odlično svaku utakmicu vulič ili je spor ili nespretan nekoliko puta ide toliko sporo na loptu,da mu je uzimaju igrači napredka od svih zadnjih veznih dokazano,da ivanič igra najbolje zadnjeg veznog čak bolje od jovančiča,da o vulicu nepričam i nakraju menjamo boačija koji može trčati a nemenja se vulič koji jedva stoji na nogama.pavkov je najbolji igrač za tazbijanja bunkera kakvog je igrao napredak koga neinteresuje drugo sem,da nabije avtobus ispred gola a napred neiteresuje jih sreča,da je marin toliko inteligentan pa je prevario golmana inače u yveydi nema igraca koji yna izvesti slobodnjak jako,da lopta pada poslednji koji je to ynao uraditi je milijaš.boači daleko najbolji igrač uz marka marina ali nemamo zadnjeg veznog a ivanič je jedini koji tu poziciju zna igrati i to dobro.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)
(neutralni felsh, 06. oktobar 2019 18:59)

Neki sto vicu drz'te lopova, sto govore da se sampion zna, a posle prosipaju krilatice tipa "ni namesteno ne umeju da osvoje", nad kojima bi se i Rasel zamislio. Sve je i tebi jasno, ali volis da mudrujes. Onako, neutralno.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 18:38) A sta tek reci za cuvena zvezdina proleca dok je Miljan bio predsednik pa se svake godine desavalo da ,,preporodjena’’ zvezda na prolece gazi uz sudije Sipke,Colice,Folice i slicnu bagru.Vise ste titula oteli nego sto ste osvojili.
(neno, 06. oktobar 20

Мислиш оно када смо сваке године европско такмичење завршавали у пролећним месецима?

Sremac

pre 4 godine

igra partizan, u toku utakmice grobari komentarišu zvezdu!.
(trn u oku, 06. oktobar 2019 19:21)
Evo ja komentarišem, a nisam Grobar...ne znam zašto CZV mora da pobedi svaku utakmicu u ligi, pa u svim ligama svake nedelje po neki favorit kiksne, osvojila bi Zvezda titulu i bez onog penala protiv Inđije itd...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
(Tba, 06. oktobar 2019 20:13)

Da... Nisi grobar, cak malo vise simpatises zvezdu, zar ne?

Smogovci

pre 4 godine

@Milanche
Nije Napredak "zasluženo izvukao bod" protiv Partizana NEGO je besomučno pokraden kod rezultata 2:1.
Čist penal (u ovoj sezoni najčistiji) nije sviran i crveni karton za Pavlovića.
Kada pokušavaš da budeš objektivan bar neka to liči na nešto a ne da preskačete svoje krađe.

Da se ne zaboravi da je taj Napredak samo u poslednjih 4 sezone pokraden protiv Partizana bar 10 puta. Svaku utakmicu. Slobodno proveri sve se vidi.

Rekoh već ništa nije mnogo preko tuđih leđa.

Bodibond

pre 4 godine

Ovako i Indjija nije mogla da primi gol pa izgubila zbog nepostojecih penala, strahujem da ce Napredak doziveti isti ili slican scenario.

GradjaninEU

pre 4 godine

Haha...kakav dobar primer srpskog fudbala...kad nema penala onda je gol u 97-om minutu.
Za sta drzava daje vise ovoliki novac? Samo pomaze mafijase.

Author

pre 4 godine

A penal zbog udarca laktom što nije sudjen u prvom poluvremenu? I što Napredak nije ostao sa igračem manje? I Degenek što nije bio u ofsajdu? Grobari, to ne vidite, ali vidite faul u 5:15 min nadoknade, zaboravljajući da se svuda u svetu čeka završetak napada da se svira kraj. Meni vas žao zbog Pantića i ovih vaših što vas lože i skidaju odgovornost sa sebe...

Bodibond

pre 4 godine

Koja igra za Napredak?! Ee sad kad je on izasao tek sad Krusevljani nece dati gol, samo da sacuvaju mrezu do kraja, ali kad je mogao Frajburg da uzme bod Dortmundu, Hofenhajm Bajernu sva 3, sto ne bi Napredak danas uzeo barem bod? U stvari znam.

Straight Outta München

pre 4 godine

Opet pitam navijace Zvezde i molim iskreno da mi odgovorite-je l' vas sramota ovakvih penala,pobeda i titula i svega ovoga?
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 17:41

Zasto? Vidi pod Tole.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

nisam ostrascen ali stvarno ne kapiram sta ce Zvezdi ova pomoc kad i ovako ima 25 dobrih igraca. odgledati od 60 minuta, pogledajte koliko slobodnih udaraca bez kontakta je svirao za Czv (2-3). penal skoro bez kontakta, a u 93 minutu nema faula na 16m od gola Czv za Napredak tokom kontre.

acakg

pre 4 godine

Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ovo je za istragu,ova liga nema nikakvog smisla!
(ja bre, 06. oktobar 2019 18:28)

Naravno. Lakat u facu i nikom nista.

lopovska kradja

pre 4 godine

Ekipa Napretka nije uputila sut ka golu zvezde!! Zasto takve ekipe uopste igraju??

A, cek, pa tako nesto je skoro bilo i u derbiju...
Nista onda.

Sportski pozdrav.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

hitno obavestiti tuzilastvo i uefu
(nele, 06. oktobar 2019 18:40)

Naravno. Lakat u lice i sudija kulira. Lopovi!

Dejan

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde otkad znam za sebe,76 sam godiste,secam se Zvezde protiv Barselone i onog loba Maradone na Marakani,od tada dalje secam se mnogih utakmica i u prvenstvu Jugoslavije,u evropskim takmicenjima pa sve na ovamo.Nije Zvezda danas igrala lose,ali nikako nismo uspeli da damo gol.E sad da se radujem golu Marina ne mogu,jer nije bio faul,nije bio ni penal na Benu,bilo je jos nekoliko situacija gde nam je sudija poklanjao faulove pa cak i nepostojece kornere.Sa druge strane u prvom poluvremenu mogao je da svira i penal za Zvezdu i da iskljuci igraca Napretka.Sudije kao da sami zele da naprave od utakmice farsu,ja ovakve pobede ne volim koliko god da volim Zvezdu a volim je mnogo.Dosta mi je tih sumljivih penala,faulova...ali ne samo u korist Zvezde,jer u proslosti se ovako sudilo Partizanu mnogo godina.Ja bi voleo da vec jednom prestane navlacenje za bilo koga,da prestane da se prica o sudjenju,o tome kako je bilo koji klub povlascen,voleo bi da se prica o fudbalu,o utakmici,pa evo pogledajte sve komentare,na prste jedne ruke nabrojacete komentare koji se ticu samog fudbala.Stvarno je vise dosta ovog besomucnog komentarisanja svake utakmice pa dal igra Zvezda ili Partizan.Mislim da su oba kluba istoriski prevelika da bi se uvek samo otome pricalo.Nadam se,mada bas i ne verujem da ce se to u skorije vreme promeniti.

Крле

pre 4 godine

Докле више са овим пеналима?!?! Звезду треба избацити у Београдску зону па нека јој тамо суде ове судије...

kralj

pre 4 godine

Zvezda je pet puta bolja na terenu,nema gola I onda sudija svira Benu ono sto ni njegova majka mu ne bi svirala,sreca za Napredak sto ovaj masi ali sramota I za sudiju I za vas gani.

bocardo

pre 4 godine

Sve mi je jasno, da se navlaci po malo za Zvezdu ali ovoliko. Pa ljudi da li je moguće da ovoliko kradete... kako vas bre vise nije sramota.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

A ponadali se ovi iz kukupenal kluba? Boli a? Ovako je sladje...a najavljivali i prvo mesto na tabeli...e pa nece moci ove noci...mozda jednom...za neku godinu?Sto ste otimali i krali, zavrsili ste...nema vise.
(Fenomen, 06. oktobar 2019 18:22)

Taj rad. Svaku u 97. minutu da zavrsimo, mozda samo bez onakvog penala... A i onaj njihov trebalo da bude iskljucen.

wbtb

pre 4 godine

prvo poluvreme zvezda bolja i ok sudjenje.

U drugom poluvremenu je sudija poceo da navlaci, pa da gura i na kraju me cudi da nije pokazao na centar samoinicijativno. Bilo je toliko jadno za gledanje da ja nemam reci.
posle sve muke i guranja, napredak u kontri 88mi min, lik izmisli faul.
2 min posle igrac dobija pas i izlazi prakticno 1 na 1, sudija dize ofsajd.
(bio sam na istoku, sve se desavalo neposredno ispred mene bio je bar 2m iza linije, ono je sramotno)

PS
Zamislite da dodjete u KS, kao jedno od tezih gostovanja. 90 posto stadiona navija za zvezdu, sudija te >>>> u zdrav mozak i krade bezocno. I opet na kraju svi srecni.

Nema nama spasa definitivno.

neutralni felsh

pre 4 godine

Veća je šansa da Srbija bude prvak sveta u fudbalu nego CZ da ne osvoji domaću titulu... 
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 16:03) 

Naravno, a kako drugacije? Zvezda dobija ekipe u LS, ostali ucesce sanjaju. Doduse, mogu ponekad da nas dobiju u ovoj seoskoj ligi na galamu, kmecanje i ponistavanjem golova.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 16:17)


seoska liga? pa ko je napravi na seosku? :)

Brooklyn boy

pre 4 godine

Сад сам погледао изјаву тренера Напретка, Рогана. Ретко писмен човек у нашем фудбалу. Дао човек изјаву која тако одскаче од свих шаблона, граматички исправну и лепу за слушање...

Ne pa ne

pre 4 godine

ljudi evo stvarno ne znam vise kako ih nije sramota da onako padaju i sta sudije sviraju. covek ga nije dotakao ali bukvalno dotakao! bruka i sramota

Borisa88

pre 4 godine

Sta je ovo?
Kad ne bi bilo namestanja ni zvezda ni partizan ne bi olako dosli do titule, najmanje 3 4 ekipe bi bile u igri......
Nebitan je rezultat losa igra brine.
Da li je realno da ni na jednom mecu nema makar pristojne igre ? Kvalitet naseg fudbala je no comment.

Nikola

pre 4 godine

Neverovatno kakvo tendenciozno sudjenje, izmisljeni penal, faulovi, zuti kartoni a na drugoj strani ni faul da se svira. Nije problem da je Zvezda bolja (vazi za sve "veće" klubove) nego je problem sto manji klubovi ne mogu uopšte da naprave neki uspeh osvajanjem boda ili pobede upravo zbog ovakvih stvari i to vec preterano ociglednih. Svi kiksnu u Evropi, evo danas i City, Barsa, Real ali kod nas to ne sme jer eto, neko misli da je to u interesu razvoja srpskog fudbala i dubokog džepa.

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Degenek u liniji, Komentator Arene kaze da je ovde manje vise sve jasno!?
(presmesno, 06. oktobar 2019 16:16)

Je l' onoj od 16 metara? Ta ti je varljiva, ide cik-cak.

ValterNBG

pre 4 godine

Citam ovde da je golman pustio Marina,a pre toga je sve odbranio?Pa zasto je odbranio,zar mu nije bilo lakse da pusti jedan gol do 97min.?

Dzoni

pre 4 godine

majstore, vrati snimak.
FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 6. oktobar 2019 19:37)

Znaci isteklo je vreme, sam kazes?
(123, 06. oktobar 2019 19:59)

pa sad je na vasoj utakmici igrano do 96. minuta i 30. sekundi. Ne pravite se ludi. Gde se prekida poslednji napad, jer je proslo 5 sekundi od predvidjenog, a isto tako bilo i prekida u samoj nadoknadi? Minimum minut je trebalo da ide preko, tako da, tih 5 sekundi nije sporno. Nije ovo kosarka!

Sima

pre 4 godine

Treba li komentar - Kome treba ovakva liga?
97' GOOOL ! Zvezda vodi
Strelac je Marko Marin, koji je u sedmom minutu sudijske nadoknade uspeo da savlada Miloševića.
17:56
94' Napredak umalo do gola...
17:52
Još pet minuta fudbala u Kruševcu...

vanja grubac

pre 4 godine

Napredak je predlozio da od sledece sezone bude dozvoljeno 12 stranaca u protokolu....Pa da li je realno da sa toliko skupljim timom mora sudija da navlaci?

Dusanovo carstvo!

pre 4 godine

Samo kasnite braco Srbi.Ovako je bilo kod nas posle 1993 kad je gazda fudbala u MK bio popularni kriminalac Zingo
(Vasko, 06. oktobar 2019 20:02) Ne kasnimo. Imali smo mi dooobar period sa Marjanovicem 90-ih, a bogme i sa Karadzicem 2000-ih. Ovo sada je nepodnosljivost grobara da je Zvezda veci klub. Oni su "avangarda", razumes? Kao, npr. Espanjol u Barseloni. Dakle, po definiciji broj 2.

Mirko

pre 4 godine

...Gurali su i Partizan dok je 'vladao, ali ovo je previše, i sve se vidi u derbiju ko je gde. Za dobro našeg fudbala mora da se promeni ceo savez i filozofija Partizana i Zvezde.
(Tba, 6. oktobar 2019 20:13)

Treba mnogo da se promeni, ali evo i ovde se menjaju stvari - i Partizan i Zvezda igraju evropi i pobeđuju tamo, a u našem prvenstvu izgube ili pobede jedva pred kraj.
Prošlo je vreme kad si mogao da se šetaš kroz utakmice, sad svi igraju fudbal i svako može da dobije ako uloži puno truda i volje i htenja, i znanja naravno, i ko što vidimo - dešava se to.

Strahinja

pre 4 godine

Kako vas ali stvarno, kako vas nije sramota. Ovo ni P od penala nije bio, ja prosto ne mogu da verujem šta gledam. Ovo je za dugu robiju svim odgovornima, počev od sudije. Razumem desi se greška tu i tamo, ali svaku, svaku utakmicu. Strašno. Evropska Zvezda.

Mirko

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Penal je cist kao suza nezavisno od toga za koga navijas.

zoran69

pre 4 godine

pobedismo....tuga..jad...i beda....neka si se Terziću ti nakrao,i neka ste doveli ove panjeve od igrača....kakvo mučenje od igre....sreća protiv inđije,sreća i danas...kako vas bre nije sramota...igramo sporo,uvek lopta u nazad...daješ 100.000€ tiršovoj...ha,ha...pa naravno i ja da sam uzeo molione što da se malo ne otvorim....gde su bre pare od dve lige šampiona,kakvo kamenje nam igra...samo je pitanje trenutka kad nas grobari prestižu na tabeli i ode titula....ako ne pre u derbiju sigurno....nikad ali nikad nismo igrali očajniji fudbal....pusti me lige šampiona,i tu je odrađeno tri za tri,živi bili pa videli....

Zoran Jovic

pre 4 godine

ja nikada bolje sudjenje u korist jednog tima nisam Video, covek je ucinio sve ali sve da zvezda da gol. svaka ti cast maistore . i uspeo si.

Dnevna doza Milojevog hejtera

pre 4 godine

Napredak citav mec 0 suteva ka golu, Zvezda dve precke i jos 6 100% sansi i neko ovde prica nismo zasluzili da pobedimo??? A ovaj gol na kraju je karma za grobarske botove, jos samo za vas promasili taj nepostojeci penal da ne kmecite al dzaba...

slobinator

pre 4 godine

(Црвена звезда 1913, 6. oktobar 2019 19:37) Kad je to tacno bilo i koliko puta ste prezimili? Ajde kad lupetas nabroj?
(stoler, 6. oktobar 2019 20:05)
jesi li ozbiljan?.ajde samo ono što ja pamtim.polufinale keš 1971,polufinale kpk 1976,finale kupa uefa 1979,četvet-finale keš 1981 i 1982,četvrt-finale kpk 1986.četvrt.finale keš 1987,prvaci evrope 1991,zvanično treći 1992.prezimili u ligi evrope 2018.bilo je i polufinale keš 1958 čini mi se kada su izginuli igrači mančester junajteda i neko polufinale šezdesetih.šta si ovim hteo da kažeš?

Dusanovo carstvo!

pre 4 godine

)majstore, vrati snimak. FAUL JE NAPRAVLJEN U 95. minutu i 5. sekundi! Izveden je nakon minut! Sta, treba da svira kraj za to vreme, ne razumem? Pricas mi o logici, hah.
(Dzoni, 06. oktobar 2019 19:37) Faul je sviran!! Bilo bi u redu i da se izvede bez ijednog sekunda utakmice vise, zar ne?


To sto je trebalo 2 minuta da se saceka da bi sudija omogucio optimalne okolnosti za izvodjenje dosudjenog slobodnog udarca, jer se "digla atmosfera", to nije do onoga sto izvodi udarac. Zato je 47. minut i zabelezen. Dakle, sudija nije trebao da svira kraj dok se ne izvede dosudjen faul za vreme utakmice. Tako i bi.

Leonida

pre 4 godine

@Gosa Napretka sve branio i onda pusti Marina da postigne gol iz slobodnjaka pa ovo je sramotno zaista. Vazno da su Partizanu dali dva gola, danas nisu imali ni dva suta u gol Popovica.
(Bodibond, 06. oktobar 2019 18:13)

Pa što onda nije pustio neki raniji nego je čekao poslednji šut da pusti? Jesi smešan

Petar Pan

pre 4 godine

UEFA ce morati uloziti mnogo pameti u nadoknade vremena posto se sav ocigledni kriminal desava bas u tom periodu. Upropastice fudbal kad ovako providno navlace. A I Marin ce im oprostiti sto im je dao gol...

zemunski kej

pre 4 godine

Dobro je ! Kladio sam se u 500 dinara da ce Zvezda da pobedi golom u zadnjih pet minuta penalom ili iz idealnog slobodnjaka. Dzabe se polomise ovi igraci Napretka nema sanse da izvuku bilo sta. Sada ce slicno da sude i Partizanu zbog reciprociteta.

Duka

pre 4 godine

Rutinski...a "prepošteni" mali komšija kme, kme, kmee...a kad ste nosili toletovu zastavu na tribinama onda je sve bilo "pošteno"...jel grobari

Smogovci

pre 4 godine

Ajde bre kmekavci pa bar 6 utakmice su vam produžene dok ne pobedite zdnje 2 godine tako da uopšte igrate Evropu.
Pozdravio vas Tošić protiv Borca u Čačku , 2min preko nadoknade uz kontra faul, to se zove karma sada.
Samo da čujem da nije bilo tako.
Ko vam kriv što kradete bar za drugo ili treće mesto pa vam se sve vraća.

Dule

pre 4 godine

Ahahahahahaha, i penal koji ne postoji i sedam minuta i svako kolo nesto novo se izmisli. Cekamo sledecu nedelju da vidimo sta moze jis da se izmisli. Sigurno ce biti spektakl.

Ratko

pre 4 godine

Ekipa Napretka nije šutnula na gol ili tačnije u pravcu gola 97 minuta, niti jedan jedini pokušaj šuta na gol protivnika i to na domaćem terenu. Ko ne veruje neka pogleda statistiku. Onako laktanje i prebijanje nisam akoro video, poginuše da odigraju nerešeno. Sudija svira nepostojeći penal a onaj lakat u glavu Benu pred kraj poluvremena ne svira kao penal, ono je bilo za direktno isključenje. Sudija je dozvolio tuču. Zvezda je izdominirala na njihovom terenu i dala majstorski gol baš kako treba protiv ovakvih mesara.

Slobo

pre 4 godine

Slobinator@ Hajduk je te godine (1976) imao sve u svojim rukama. U poslednjem kolu je trebalo da pobede na Karaburmi i osvoje titulu, ali nisu pobedili vec su bili blizi porazu nego pobedi. Niko im nije kriv. I jos jedna stvar, oni su dobili Partizan te godine 6:1 na JNA, ali su u Splitu izgubili od tog Partizana (0:1) Arandjel Todorovic strelac.

acakg

pre 4 godine

Zvezdas sam ali moram da kažem da je sudjenje sramno ova ling long liga treba da se ugasi ovo je sramota nepostojeći penal Boaci izbacuje loptu sudija svira korner i još mnogo toga komedija od lige.

Moris

pre 4 godine

Odlicna Zvezda, imamo igru ali promasili smo dosta, steta sto sudija nije video ono udaranje Bena da zavrsimo utskmicu u prvom poluvremenu

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Odlicna Zvezda.Trebalo je 5-0 da bude i ova igra raduje pred gostovanje Totenhemu
(Zvezda Sampion, 06. oktobar 2019 18:33)

Slazem se. Samo 'ajde da ne glumimo Grobare i prebrojavamo sanse i precke. Onaj panj iz Napretka treba da bude izbacen na neko vreme iz fudbala i nadje sebi adekvatan borilacki sport. Ono je bruka za sudiju.

Milanche

pre 4 godine

Svakom je u ovoj ligi jasno, ali se mnogi prave ludi. Istovremeno, TSC je drastično oštećen protiv Radnika, takođe izmišljen penal, da se slučajno ne desi da neka ekipa izvan Beograda dođe u situaciju da možda osvoji titulu.

Napredak iz Kruševca je za mene heroj dosadašnjeg toka prvenstva. Protiv Partizana su zasluženo izborili bod, to bi im pošlo za rukom i protiv Zvezde, da nije bilo sudije. Pitam se sa kakvim pravom delioci (ne)pravde mogu da obezvređuju mukotrpan rad i trud takozvanih “malih”, a po sportskom moralu i uslovima u kojima igrau velikih ekipa kao što su TSC I Napredak Kruševac.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Naopako djok zvezdinog igrača a faul za Zvezdu!!Sram vas bre bilo sve skupa!Severna Koreja vam nije ravna!

hvala sto glasate za br.1

pre 4 godine

U zivotu svom veci lopovluk nisam video! Sedim u kladionici sa 4 zvezdasa. Svi zivi pljuju sa mnom kao da su Grobari. Sramota epskih razmera! Ugasite prvenstvo i dodelite im 3 titule, posto ste prosle godine samo 2.

week

pre 4 godine

Ja ću sve sporne snimke našeg prvenstva da spakujem na email i da pošaljem fifi i uefi. Toliko jedan o ičan gradjanin može da se bori za pravdu

Strasno

pre 4 godine

Ne radi se o tome da li se pomaže Zvezdi ili Partizanu, već o tome da ostali klubovi ostaju oštećeni stalno. Inđija, Napredak... zašto?

karving

pre 4 godine

Šta očekivati od lige gde je predsednik saveza ovaj koji jeste i predsednik najtrofejnijeg kluba ovaj koji jeste ? U normalnim zemljama takvima se zna mesto !!! Samo privatizacija ljudi, sto pre, onda će barabe i kriminalci moći samo da gledaju utakmicu !!!

sale

pre 4 godine

U prosloj prosloj drzavi, prvak se postajao sa 45-50 bodova u 36-38 kola!! Uz 15-17 pobjeda i 10-12 nerijesenih utakmica!! Ispadalo se sa 25-30 bodova kao zadnji u ligi.

E kad bude takvo prvenstvo, kad bude 'dozvoljeno' da se odigra nerijeseno, mozda i bude nesto od lige...

Ne znam kako ali mafija se mora izbaciti iz klubova... Na duze staze (koje lopingere sibicare ne interesuje), kad slabiji timovi mogu doci do bodova protiv jacih, raste popularnost... Stvaraju se mnogo bolji igraci... Odnos prema protivnicima se mijenja pa se ne desavaju Petah tikve i ostali, ni na klupskom ni na reprezentativnom nivou...

analiza

pre 4 godine

Samo da se upišem u komentare .
97 minut :)-samo mi pomenite neki Partizanov 97 min ako sada smete.
(mi u 97-om min. juče izgubismo a vi pobediste)
I da dodam:još jedan dosuđen "penal" za CZ.
I još jedan dosuđen "penal" protiv Par.

Predrag

pre 4 godine

poslednji faul obostrani djon al ajd ..

jeste videli kako se postavio zivi zid, koliko su igraca stavili i koliko je pomeren levo i gde je stajao golman Napretka ?

CzBg1989!

pre 4 godine

Covek ne sudi penal za Zvezdu i cist crveni za Napredak u prvom poluvremenu. Pa onda u drugom sudi sumnjiv penal.. Ali Marko Marin resava pravedno za one stative i precke!

Mirko

pre 4 godine

Koliko imaju stranaca??????
 (tttt, 6. oktobar 2019 15:42) 


Evo, trenutno u Engleskoj PL igraju City-Volverhempton. Od 22 igrača na terenu samo tri su Englezi???I ???? Oni su glupi a mi smo pametni??? Da li kod njih prebrojavaju krvna zrnca???? Hoću da gledam kvalitetan fudbal a odakle su glumci to me ne zanima!!!!
(Kornjača Rade, 06. oktobar 2019 16:00)

To su teme za pilićare. U Ligi šampiona ljudi se time ne bave.

urosRuma

pre 4 godine

Pope
Pa znaci priznajete kradju i opravdavate jos timw sto je nama sudija doneo bodove?
Reci samo kada i kako to?
Jel nepostojećim penalom i umesto daula u napadu u 95 faul za nas kao za vas malopre?
Sram vas bre bilo

Njaah

pre 4 godine

Vi što negodujete ovde niste dobro informisani. Uvedena su nova pravila: sudija mora suditi penal za Zvezdu u toku utakmice i produžiti istu do pozitivnog rezultata za Zvezdu.
(Dejan, 06. oktobar 2019 18:09)

Isto tako je uvedeno novo pravilo i vec duze vreme se primenjuje...dozvoljeno je udarati igrače Zvezde u glavu...

Dejan

pre 4 godine

Cemu ovo? Brate izgubite konacno ko ljudi bodove, bice i nama bolje jer ce se igraci probuditi. Ovako cemo ih naviknuti na sudijsko guranje, i onda u Evropi problemi.

NeLePFC

pre 4 godine

Standardno. U ping pong ligi ni Barselona im ne bi otkinula bod. Pa ovo je stvarno preterano. Ne znam kako ih nije sramota vise. Najodvratnija ekipa u istoriji univerzuma.

navijac

pre 4 godine

DANASNJE SUDJENJE OVOG NAZOVI SUDIJE NIKOLICA JE NAJVECA KRADJA U ISTORIJI SRSPKOG FUDBALA!!! Penal, izmisljeni faulovi, nesvirani faulovi protivniku, izmisljeni korneri, produzenje vremena dok se ne da gol i na kraju kao slag na tortu, umesto opasne igre on svira prekrsaj za zvezdu!?!? Zasto Partizane igras ovu ligu samo se pitam!!!

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Evo ja ko neutralac iz Sarajeva cu reci ovo..Zvezda je jedno 30 puta bolja od Napredka, ali nigdje ni u jednoj ligi u evropi se ne stima ko Zvezdi .Penal ni u snu, Ben sam udario od nogu igraca, kod gola, igrac zvezde djonom igrao i dobio faul.Nigdje se toliko boljoj ekipi ne stima ko Zvezdu..Vasa liga je najveci curkus u evropi.

Admiral

pre 4 godine

Strasno kako se gura Zvezda, to ne postoji ni u Severnoj Koreji! Sudi se nepostojeci penal, Boaci glavom izbacuje loptu u gol aut sudija svira korner, svaki dodir se svira faul za Zvezdu i kada sve to ne pomaze onda produzi mec 5 min pa kad i to ne pomogne onda se igra dok ne daju gol! Prvenstvo je toliko besmisleno i namesteno u korist Zvezde da mi zaista nije jasno zbog cega ostale ekipe (koje nisu Zvezdini poltroni) ne istupe pa eto im neka vezu 50 titula, lopovi

Nije prijateljska

pre 4 godine

Ben u padu inicira kontakt i penal,na kraju igrac Napretka ide da izbaci loptu,Marin na nju ide djonom,igrac napretka ga udara i prekid za zvezdu.
Zivi zid i golman postavljen u levo,desna strana slobodna.Marin suta pored zida i daje gol.

Zvezda šampion

pre 4 godine

2P odlično, ukupno 22 šuta na gol, prečka, stativa, promašen penal inekoliko extra šansi ali neće u gol. Na kraju majstor doneo pravdu.
Milojeviću dosta one dosade ova igra mora svaku domaću utakmicu neće nas sreća uvek pratiti a kada ovako stvaramo šanse nešto mora ući!

kvota 1.01

pre 4 godine

Pa sta kukate grobari dragi, pa eto nismo pogodili penal, nije nam sviram čist crveni karton i penal u 15. Minutu. Sad je problem verovatno što je 96. minut a nema veze sto ovi nisu izbacili loptu dalje od gola, još će biti da je i Vulic napravio prekršaj. Ovo je sramota igra Napredka sa taktikom kao vašom protiv nas prošle godine, samo tuča i udaranje i seckanje igre. Zbog ovakvih stvari i odgovlacenja treba uvesti zaustavljanje vremena u fudbalu, jer realno ova utakmica je trebalo da se produži 12 minuta.

cedapk

pre 4 godine

sta reci , ima li smisla igrati fudbal u srbiji vise , uvedite sms glasanje za osvajaca titule ionako je sve u ovoj zemlji rijaliti.

Bodibond

pre 4 godine

Ben sam padne a sudija svirne penal, dajte im titulu. Ej bree, sudija pokaze 5 minuta naknade a igra se 7 minuta, dajte Zvezdi titulu, nema vise smisla pratiti ovo.

Ivan

pre 4 godine

Evo, cisto kao suza se vidi kad je sudija podplacen, od ovoga cistije ne moze da bude, fauli, penal, produzetak vremena, da dodje sad onaj strucnjak za sudjenja i da pocne da prica mislim da bi mu trebalo jedno sat vremena da obrazlozi jedno 50 gresaka sudija

kako_vas_nije_sramota

pre 4 godine

Zvezda pobedi iz faula u napadu u 97. minutu (produzeno 5 min.), tako su hteli da umuvaju gol i Partizanu (bez suta na gol), samo sto to nije Napredak. Sve ce se ovo jednog dana vratiti sa kamatom, ova namestanja ce doci na naplatu kad bude najvise bolelo.

Sinovac

pre 4 godine

Au kakva sudijska krađa...
Poslednjih 20 minuta nije dosuđen nijedan faul u korist Napretka. Zvezdanaesterac se bio za udžbenike,kao i poslednji faul, gde igrač Zvezde ide otvorenim đonom.
Sve u svemu, ponavlja se priča iz kola u kolo...

jos jedan

pre 4 godine

Pa dali vas je barem malo sramota ovakve pobede?Nepostojeci penal,nepostojeci korner.Nesviranje faula za Napredak na sredini terena u nadoknadi vremena.Nakon isteka 5og minuta jos se igra i na kraju faul.Sramota!!!!

apsurdistan

pre 4 godine

Prvo se Zvezdi svira nepostojeci penal, koji zbog neke pravde nije realizovan, onda se produzuje sudijsko vreme, i umesto za Napredak svira slobodan udarac za Zvezdu.Kakav kriminal i kakva banana drzava.

MONTEVIDEO

pre 4 godine

Braćo Srbi!!! Odavno je nebitno ko za koga navija... Ovo je bolesno kako se sudi u korist zvezde,a jos bolesnije je da neko ima obraz da kaze kako je sve ok... MAJKO BOŽJA OVO NEMA NIGDE!

Mare026

pre 4 godine

Kada se uzme u obzir statistika, igra, prilike, Zvezda je zasluzila da pobedi. Penal nije postojao iako je bilo kontakta, ali je majstorija maestra Marina donela zasluzena 3 boda.

KgING

pre 4 godine

Sve apsolutno gubi smisao... Zvezda namešta utakmice u Evropi, a neće u ovoj jadnoj ligi... Ali prosla su i mnogo teža vremena. I ovo zlo će se jednom lane zvati...

Srbija teritorija, nikad država

pre 4 godine

Sigurno će zasedati sudijska komisija sada hehe. Umesto zuti za zvezdu sto je isao djonom, zuti za Napredak i slobodnjak na 18 u sedmom minutu nadoknade od pet minuta hahhha

Ovóga mi krsta! Haha

Blue Moon 1810

pre 4 godine

Kakvo drugo poluvreme kakvo sudjenje Nikolica ovo je vise stvarno previse toliko nepostojecih faulova, kornera ne sviranje faulova za igrace Napredka o penalu da ne govorim pa onda istekao vec 95 minut normalno ne svira kraj vec svira igracu Napredka faul iako je Vulic napravio faul stvarno sto je mnogo mnogo je.

Dalbire

pre 4 godine

Ovo sto se radi u ping pong ligi nema smisla vise. Do kada da se gura zvezda na ovaj nacin, sramota. Poklon penal i poklon slobodan udarac.

cirkus

pre 4 godine

Palim TV, 89' 0:0, razmišljam kad bih imao opciju da brzinski uplatim 1000€ online da će gost pobediti, vidim 5+ nadoknada....i imam šta da vidim.

pedja

pre 4 godine

Nije bio penal i neka nismo dali go,mozda je Degenekov go regularan al kad nesto ne sude nama to niko i ne spominje ,faul nad Vulicem cist,u pocetku sam mislio da je obrnuto al se jasno vidi da ovaj Baka pravi faul.Pobjeda cista kao suza dobar fudbal.Samo sto me brine da iz igre jako tesko dajemo golove.

kralj

pre 4 godine

Ovaj sudija je sramota za ligu,ocena nula I to toliko velika da ja nemam reci.Apsolutno svaki kontakt je svirao za zvezdu ali svaki bez obzira ko je napravio faul.Gledao sam drugo poluvreme I ono sto je svirano je tolika sramota da ovaj jadni komentator na Areni ne zna sta da kaze.Ne osvaja se titula ovakvom kradjom,sramotna je,inace po igri je zasluzen rezultat.

Miloje stručnjak

pre 4 godine

Sad će inteligentni Miloje stručnjak da da izjavu:
Jednostavno, mi smo ušli u utakmicu jednostavno, i jednostavno, nije bilo jednostavno.

Komplikovano hahha

železničar

pre 4 godine

Gol postignut posle isteka nadoknade od 5 min i to posle poklonjenog slobodnjaka, tj kontra faula. Ovu ligu definitivno treba ugasiti jer stvarno više nema smisla takmičenja u istoj.

nesa80

pre 4 godine

koja smejurija sta je radio sudija zadnjih 20 minuta.pravio je sou na terenu.svi su se lepo zabavljali u publici.ja neznam ko moze da navija za taj lopovski klub zvani crvena zvezda.eto vam titula pa uzivajte u njoj

Grr

pre 4 godine

Kao veliki navijač Crvene Zvezde moram reći da je onaj penal jedna velika sramota. Ovo je nešto najsramotnije što sam video. Dajte VAR pod hitno.
(dzeks, 06. oktobar 2019 17:45)

Ma ni tri VAR ne mogu pomoći. Samo bi nas još više pokušavali da prave budalama. Da je uprava naša Partizanova, nastavak prvenstva bi trebali da idraju sa omladinskim timom.

KAZNA KRU

pre 4 godine

Posle Lige šampiona baš loše igramo, igrači nam nemaju toliko dobru formu za izlaganje ovakvim uzastopnim naporima, što je za kritiku, šta rade kondicioni treneri i ima li ih uopšte???

Janaćije

pre 4 godine

Daj da se dogovorimo i da ovi više i ne igraju,a da im samo pišu pobede. Da ne brukamo više i ovako ojađen i izbrukan naš fudbal.

iceman

pre 4 godine

ben promasio. sto bi rekao ben valas lopta nikad ne laze
(ulicni pas, 06. oktobar 2019 17:39)

rasheed wallace, a ne ben wallace

as

pre 4 godine

Nema sanse Zvezda bod da izgubi kad igra za nju Bojan Nikolic,u prvenstvu mislim da je najstandarniji.Ima vise sudjenja Zvezdi neko neki igraci odigranih utakmica.

Chuki

pre 4 godine

Dobro bre ljudi dokle vise, pravi navijac crvene zvezde koji voli zvezdu ovo ne zasluzuje, pa daj i oni okoreli navijaci da se pogledaju u oci mogu da kazu da ovo vise nema smisla, moze da se odigra lose, moze da se padne u formi, moze da se izgubi(ili ne moze) ali dokle vise da nas ovako providno guraju sudije, penal nad Benom i ono faul u 95 minutu, ma daj ne zezajte me, ono je Vulic napravio faul, zato nam ovoliko ljudi i dolazi na Marakanu u prvenstvenim utakmicama. Nismo ovo zasluzili da gledamo.

boki

pre 4 godine

Zivi zid pistavljen tako da je pola gola na izvolte. Golman stoji u uglu u kojem stoji Marin. Marin sutira na mesto na kojem je jedino logicno da moze da sutne. Golman stoji u tom uglu, ukopan u mestu, silno iznenadjen...kao da je lopta nekog zakacila i promenila pravac.

Ovo mora da se prijavi nekome. Ne znam kome...nisam pravnik ali mora da se prijavi nekome ko je nadlezan za ovakve stvari.