Četvrtak, 03.10.2019.

16:00

Dva gola Sadika, "hiljadu" propuštenih šansi – pobeda Partizana u Kazahstanu!

Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu nad Astanom na gostovanju rezultatom 2:1 u okviru drugog kola Lige Evrope!

Izvor: SV

Dva gola Sadika, "hiljadu" propuštenih šansi – pobeda Partizana u Kazahstanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

463 Komentari

Sortiraj po:

Školobocna

pre 4 godine

@glava Pošto sam malo stariji pamtim Pfc i za vreme Golca i za vreme Osima , odgledaj utakmice iz 1989 , da vidiš šta znači boriti se ceo meč . Pogotovo utakmica sa Seltikom u Glazgovu , kad je bilo 5:4 , šteta što su Golca smenili posle nekih 7,8 meseci , on je za mene bio najbolji trener Pfc koga sam zapamtio .

Dragan-Borca

pre 4 godine

Od osima nismo igrali ovako.Bravo Savo,bravo partizane!Srećan rodjendan,zdrav i uspešan nam budi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (glava, 4. oktobar 2019 09:05) # Link komentara

Osim? Jedna od najvecih trenerskih prevara. Zboog tog coveka nismo igrali finale svetskog. Koliko je taj covek napravio stete Jugo fudbalu sa svojim Bosancima u timu( nema veze sa nacijom ovo)....i evo ja kao Zvezdas ti kazem da ste najbolji fudbal igrali prvi put kad vas Tubakovic vodio

Sačuvajte ovaj tim na okupu bar još jednu sezonu

pre 4 godine

Partizan mora mnogo da poradi na realizaciji šansi. U zimskom prelaznom roku dovesti ozbiljnog centarfora i jednog igrača koji može i na stopera i na desnog beka. Uprava, ako je sposobna i dobronamerna, onda da zadrži tu ekipu na okupu bar još jednu sezonu. Igrače prodavati tek kad im je dovedena dostojna zamena. Stojketu se već polako može tražiti.

Dejan

pre 4 godine

Čitam, velika većina grdi Asana. Ok, trči samo tamo vamo, istina, al je kod prvog gola protiv roma on oduzeo loptu, kao i sinoć. Znači da ima neku svoju ulogu. Što se ostalog tiče, igramo sa najviše šuteva od svih u grupi, kao pravi Partizan, nekadašnji. Divota al je odbrana još uvek nekompletna, fali tu nešto.

Losmi

pre 4 godine

rano ste počeli sa slavljem.da bi prošli dalje trebaće vam u najmanju ruku bod protiv junajteda i bolji rezultat od az-a od 2-2 u beogradu uz pobedu protiv ovih pacera u 6.kolu.i igra koju prikazujete je obično divljaštvo bez ikakvog smisla.zvezdu ste dobili jer su njeni igrači taj dan svi do jednog iz nekog meni nerazumljivog razloga odigrali kao potpuni amateri.niste nešto posebno dominirali ni na tom meču.ok.zvezda nije imala ni jedan šut,a partizan je do 85 imao jedan i onda je suma dao onaj gol tako što mu je lopta prešla preko noge i iznenadila u poslednje vreme zbunjenog borjana,a drugi gol je partizan dao iz kontre kad je zvezda kao nešto krenula u napad.zvezda je u toj utakmici bila mizerna i to nije nikakvo merilo,a ovo što partizan prikazuje je još mnogo tanko za pravu evropu
(slobinator, 03. oktobar 2019 22

Opusteno, ono sto Zvezda pokazuje je dovoljno da se pobedi indjija..uz dva penala, naravno.

Zeza

pre 4 godine

Partizan ima kvalitetniji tim od Zvezde ove sezone. Prosle sezone je Zvezda sa igrackim kadrom i formom bila mnogo bolja i to je bilo ocigledno od starta prvenstva. Ove sezone je Partizan u finisu prelaznog roka doveo jako ozbiljna pojacanja, a sacuvao tim iz prethodne sezone. Poredjenja radi jesu sredina terena i krilne pozicije.
- Jovancic ne igra kao prosle sezone. Nije u formi, a forsira se. Pri tom, postao je i bezobrazan sa porastom samopouzdanja igrajuci LS prosle sezone, ega viska, znanja manjka. Svadja se sa sudijama, glumata stalno i zali se. Zakljucak: *reten
- Vukanovic rodjen za levo krilo srpske lige istok. Decko se stvarno trudi i bori, ali ajde da uporedimo njega sa Tosicem, L. Markovicem, Asanom... Kvalitet je na strani partizana.
- Van la pera para kako god, totalan promasaj. Nije ni za poredjenje.
- Ivanic jako spor u igri, nije u formi i jako malo truda i trcanja pokazuje - > Prva liga Telekom
- Napadaci Zvezde, ok, prosek, ok.
- Gobeljic? Miletic je ozbiljniji igrac
- Rodic vs Urosevic... Zavisi kojim danom se igra fudbal, cini mi se da je ovaj drugi profesionalniji i sa vise zelje igra.
- Centralni defanzivci su na strani zvezde, mada je Pavlovic odlican.
- Izrael i Marin klasa i klasa
- Zdjelar dobar

ljubitelj fudbala

pre 4 godine

Uz jednog "rasnog" golgetera ovo bi mogla biti sjajna sezona za Partizan u Evropi. Odlična postavka igre i ozbiljan pristup su za svaku pohvalu. Nedostaje svežina sa klupe da se dotuče protivnik u zadnjih pola sata, i nadam se da će se pojaviti neko od mlađih da pokida u završnici. Malo nedostaje, ali ako ovako nastavi, napraviće Savo ozbiljnu ekipu.

neutralni felsh, drugi pokusaj

pre 4 godine

Cestitam Grobari. Zelim vam da prodjete grupu. Mada znam, da za deset godina imate da pricate, kako je Liverpul onomad izasao sa rezervnim timom na Maru. Ali ajd, neka.
(bzvz, 03. oktobar 2019 21:37)


hvala. nije bio rezervni tim. licno mi je drago sto ste je zvezda pobedila podsvesno nadmene premijerligaske zvezdice koje su pomislile da ce neko da se time odusevi i sam sebi postigne gol. kad ih je zvezda osvestila bilo im je kasno. naravno, nije im tu kriv klop (on bolje zna nase, domace uslove) nego taj premijerligaski mentalitet podgrejan sportskim novinarima koji ih velica dok skoro sve ostale potcenjuje - njima je skoro sve van 3-4 najjace i najvece evrolige neka tamo egzotika i to cesto prenesu na mnoge igrace. zato im klubovi cesto pucaju na gostovanjima po evropi, jer ih protivnik naravno iznenadi, dok se njihovi evropski treneri nerviraju.
e licno zato mi je drago sto ste ih otrsili. ali ajd, neka ;)

slobinator

pre 4 godine

rano ste počeli sa slavljem.da bi prošli dalje trebaće vam u najmanju ruku bod protiv junajteda i bolji rezultat od az-a od 2-2 u beogradu uz pobedu protiv ovih pacera u 6.kolu.i igra koju prikazujete je obično divljaštvo bez ikakvog smisla.zvezdu ste dobili jer su njeni igrači taj dan svi do jednog iz nekog meni nerazumljivog razloga odigrali kao potpuni amateri.niste nešto posebno dominirali ni na tom meču.ok.zvezda nije imala ni jedan šut,a partizan je do 85 imao jedan i onda je suma dao onaj gol tako što mu je lopta prešla preko noge i iznenadila u poslednje vreme zbunjenog borjana,a drugi gol je partizan dao iz kontre kad je zvezda kao nešto krenula u napad.zvezda je u toj utakmici bila mizerna i to nije nikakvo merilo,a ovo što partizan prikazuje je još mnogo tanko za pravu evropu

Salaso

pre 4 godine

Ma ljudi, igrali ste sa drugoligasem!
(Kontras, 03. oktobar 2019 20:05)
gde ste vi muko kad smo vas još više razbili nego Astanu? Ovi bar sutnuse jednom na gol vi ni jednom, paljba panteru

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Stojketa ne prozivajte on nas je spasio milion puta.
(lomanalualua, 3. oktobar 2019 19:54)

Ali je vec duze vreme los. Ne mora u penziju ali bi trebalo malo na klupu. Posteno je odradio svoje, moze malo i da odmori.

Oliver Kosta

pre 4 godine

Neverovatno trcanje ,zelja i igra Partizana. Bravo. Ali da li je moguce da nisu dali 5-6 golova? Zaista katastrofalna realizacija. Tako je bilo i protiv AZ Alkmara. Asano samo trci. Nista vise. Ne zna pas da sastavi a kamoli dribling ili da postigne gol. Tosic je vec mator za ovaj nivo. Spor. Generalno Partizan odlican. Izvuci bod protiv Mancestera i super.

Uskok

pre 4 godine

Ako uspeju da prodju grupu, a na zimu dovedu jednog desnog beka, jednog stopera i zadnjeg veznog, dobro se spreme.. Partizan nece biti daleko od cetvrtine finala, zivi bili pa videli..

Miki

pre 4 godine

Ne mogu da shvatim da i na ovoj vesti klinci se prepucavaju na temu Zvezda - Partizan..ko li vas potrova pitam se.
Sto se utakmice tice drago mi je da je doslo vreme da neki nas tim igra svoju igru isto i na strani i kod kuce bez kukavickih alibi izjava unapred tipa dovoljan nam bod itd. Agresivna, napadacka igra uvek dqje rezultate, medjutim Partizan ce u buducnosti imati problem sto nema duzu klupu - treba mu dobra alternativa u svakoj liniji

Zorz Vea

pre 4 godine

Alal vam vera i svaka cast! Kako ste krenuli ovo ce postati uobicajeno. Sadik pokazuje zasto je doveden i zasto ima poverenje sefa. Asano za sada po meni najslabiji ali se svako uklopi u ovakav timski duh pa ce i on nadam se da zablista. Puno sansi se stvara, veznjaci i napad rade vrlo uigrano pa kad se jos vise zakuva sezona...uh moze biti bas dobro. Sad poslastica sa englezima. Kako igraju pobeda ne bi bila iznenadjenje..a i ne bi Partizanu bio prvu put da pobedi Junajted.

Zivela Srbija i napred Partizan

neutralni felsh

pre 4 godine

Ovo je sigurno najlepsi fudbal jednog naseg fudbalskog tima u ovom veku! Bravo Savo,ala vera crno-beli! Auuu kakav ce samo biti spektakl 24.oktobra kad dodje Mancester junajted kao da gledam,napad za napadom sa obe strane,nesto kao juce sto su igrali Liverpul i Salcburg,to je bre fudbal,tako je bre Partizane moj,bunker pustite zvezdasima da igraju,oni tako sto godina igraju,oni imaju svoj stil igre a mi svoj,neka tako i ostane..
(Profesor Natho drzi cas,tisina tamo, 03. oktobar 2019 20:43)


dobro sad, nije sve uvek tako bilo, razni treneri i stilovi su defilovali kroz oba kluba. istina, nasi su nesto vise voleli ludiranje i dodavanje s loptom... ali, zato smo i izgubili ono davno finale sa realom, kao i jos neke dosta bitne utakmice koje nismo smeli da izgubimo...
ali da se vratimo na temu - primetio si da je savo u partizanu zategao i organizovao ono sto nasem fudbalu tradicionalno najvise nedostaje: brza i jako organizovana igra na polukontre, to jest pritisak na tudju loptu jos oko centra, uz sacekusu malo ispred, na iznudjen los pas i onda brza kretnja otete lopte kad golu. i svako zna sta da radi. e za to mu svaka cast, kao izuzetno mladom treneru. sve ostalo je posledica resene gornje stavke: i pristojan napad i drzanje lopte i zona ma sve, uz dobar osecaj za izmene, na stranu sto je skoro svakom igracu nasao ulogu koja mu maximalno pasuje. sad se vidi da nije blesav ferguson sto mu je rekao da ima filing za trenera. partizan trenutno izgleda kao klasicni klub iz kup-uefa koji moze da i iznenadi i pobedi skoro svakog rivala, i koji nikog ne ferma ni dva posto... to je ono sto nam se mnogo svidja ;)

bzvz

pre 4 godine

Cestitam Grobari. Zelim vam da prodjete grupu. Mada znam, da za deset godina imate da pricate, kako je Liverpul onomad izasao sa rezervnim timom na Maru. Ali ajd, neka.

MT Vračar

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!
(zvezdale, 3. oktobar 2019 16:28)

Koliko si dobio, podeli sa nama i tu informaciju, da ne bude polovična vest :)

Admiral

pre 4 godine

@ Stojketa ne prozivajte on nas je spasio milion puta.
(lomanalualua, 03. oktobar 2019 19:54)

To ne znaci da treba da brani vecno. Postao je zesci kikser, svaki sut koji ide u gol je gol, losa istrcavanja, jedino je jos uvek solidan u igri jedan na jedan sve ostalo ocaj zivi, vreme je za novog golmana

Generacija '82

pre 4 godine

Bravo Partizane moj,jos pobeda kuci protiv Astane i pobeda u Holandiji,i eto nam prolaz!
Ne mogu,a da ne pomenem koliko je ovde zluradih komentara-prvo navijača Partizana- nipodaštavaju se Zvezdine 2 pobede u 2 sezone LŠ,a Partizan je u 2 sezone LŠ imao samo 3 remija.Drugo navijači Zvezde nipodaštavaju uspeh Partizana kome je ovo 9. učešće u grupnoj fazi LE(UEFA kup),Zvezda ih ima 5,i 3.pobeda Partizana u gostima u nekoj od tih učešća,Zvezda ima jednu.Govorimo o periodu posle raspada SFRJ.
Izdignimo se iznad toga i podržimo jedni druge!

Grof

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
(ls, 3. oktobar 2019 19:25)
@
A gde ti je Kairat?

baki

pre 4 godine

Ne deluje kolektivno sećanje na nas, nego ti ne razmišljaš. Ko je bio prvak države kad je Partizan imao jedan šut u okvir gola?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bez šuta u okvir gola, 3. oktobar 2019 19:40
Alo druze,shvatas li ti o cemu ja pisem a o cemu ti? Ja kazem da ste vi kao zlatne ribice kad je u pitanju skoro pamcenje jer je napad uvek dobra odbrana pastorcadi i napadaj da se sto bolje skrene sa teme. Neki od nas malo bolje pamte to ali ne kokodacu non stop o tome jer smo vas tada ponizili i unistili u 26 minuta igre. Prvi sut u 90.min iz penala koji opet nije bio nama potreban ali eto desilo se. I sta sad? Cutite jer imate i vi takvih utakmica a ne samo mi.

Istine radi

pre 4 godine

@mike

Netacno. Kad se gleda ucesce Dinama u LS, ima 2 pobede (Arsenal i Atalanta) i jednu neresenu, za sve ove sezone koliko su igrali. Maribor i Partizan nemaju niti jednu pobedu imaju 6, odnosno 3 neresene. Zvezda ima 2 pobede i neresenu za samo dva ucesca. Mislim da je jasna poenta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloje, 3. oktobar 2019 18:34) # Link komentara

Ne baš,
Pored navedenih, Dinamo je pobjedio i Porto, Ajax i Sturm...
Kad već komentiramo.

Lesser watch

pre 4 godine

Odlična igra, ali realizacija katastrofa kao i protiv AZ alkmara. Savo brate pa ti si bar ekspert za to. Nauči ih kako da mirnije reaguju i rutinski realizuju situacije 1 na 1. Zvezda daje golove i bez igre i bez šansi a nama treba 6-8 da damo jedan gol. To što ih stvaramo toliko je fenomenalno ali i realizacija je deo igra a u tom segmentu smo očajni. To je jedini segment igre u kome je Zvezda bolja od nas. Ipak se na kraju golovi računaju a ne igra i šanse. Zvezda bi im sa pola naših šansi dala 4 komada. I da zaključim, uživanje je gledati Partizan a i slušati šmekerske i pismene komentare na konferencijama za štampu za razliku od nekih ranijih trenera kad sam i zbog jedne i druge stvari imao transfer blama za vreme i posle svake utakmice.

baki

pre 4 godine

U poslednja dva derbija,nemate sut na gol Partizana.A pricate kako je Astana slaba.a ona dade gol .!!!panteri neznate gde udarate,saberite se pa posaljite komentar,znamo da vam nije lako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KAIRAT, 3. oktobar 2019 19:45
Vidi trolu bodibondu,u poslednja dva si se setio derbija u kupu i ovaj zadnji,sta je bilo pre ta dva,ponisten gol Bena zbog nepostojeceg ofsajda? S tobom ne zelim da se upustam u razgovor jer si ti obican trol i dete od 14 god koje em je nepismeno em imas selektivnu istoriju i isto takvo pamcenje.

analiza

pre 4 godine

Radio sam po podne i na poslu sam mogao da odgledam zadnjih desetak min.Vidim,vodimo 2:1,racunam da ce izdrzati i Par i moja cuka:)Kad smo poveli ,cuo sam samo galamu Strajnica i racunao sam da smo ili dali gol ili imali kolosalnu sansu.Nisam znao da je Sadik poblesaveo i dao cak dva gola,a ciyam i dva su mu ponistili.Sta mu bi?Video sam trenutak kada Natho komanduje igracima na terenu da se uozbilje,jos u prvom pol.Definitivno bih ga klonirao,po jedan Natho u odbrani,sredinii napadu i nasa je vasiona:)I,da,Natho i na goluu

Kontras

pre 4 godine

"I srpski velikan...". E, tako redakcijo, da se zna da imamo dva fudbalska velikana: Zvezdu i Partizan.

Vrlo dobra igra, malo skripi odbrana... E, sada treba spremiti i motivisati tim i po drugi put u istoriji pred punim stadionom pobediti Mancester Junajted.

ccc?

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ls, 3. oktobar 2019 19:25)


i SVI ce da vas pune kao Bajern do kraja, SVI, pa se ti hvali.

Profesor Natho drzi cas,tisina tamo

pre 4 godine

Ovo je sigurno najlepsi fudbal jednog naseg fudbalskog tima u ovom veku! Bravo Savo,ala vera crno-beli! Auuu kakav ce samo biti spektakl 24.oktobra kad dodje Mancester junajted kao da gledam,napad za napadom sa obe strane,nesto kao juce sto su igrali Liverpul i Salcburg,to je bre fudbal,tako je bre Partizane moj,bunker pustite zvezdasima da igraju,oni tako sto godina igraju,oni imaju svoj stil igre a mi svoj,neka tako i ostane..

bez šuta na gol

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
@
Moćni Partizan vas je reciklirao u derbiju i pokazao ko je bolji. Sada igrajte sa kim god hoćete.

baki

pre 4 godine

A je li, baki, kad se vec vracas u proslost, sta da kazemo o pobedama pfc-a nad cz od 7:1, 6:1 i 5:0 od pre više decenija!? Da li i ti spadas pod ove sa selektivnim pamcenjem? :) okej, i vi ste nas pobedili jednom 6:1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vs, 3. oktobar 2019 19:52
Ne,nego samo pratim sta se pise ovoh dana jer tako nije bilo posle tog derbija. Ja sam samo podsetio zlatne ribice da imaju i oni zute minute ali vesto prikrivaju napadom na nas. Da,gubili smo i toliko i svakako i od vas i od Vose toliko pa sta,ali ja to nikad nisam pomenuo sve do sada jer ovo je prevrsilo svaku meru.

Ivan Bg

pre 4 godine

Ne pamtim kada smo igrali lepse. Od Osima nisam gledao lepsi Partizan. Ne bih na kraju ni branio rezultat. Meni je igra i dalje najbitnija.

Paranoid Android

pre 4 godine

srpski velikan???? velikan????
(Yorker, 3. oktobar 2019 18:45)

Leta gospodnjeg 1966 taj velikan je dao gol Realu u finalu KES, sto vi niste u regularnom toku vremena protiv Olimpika, eto zasto sa razlogom!

Mislim da je vracanje na 2 defanzivna vezna bilo bespotrebno, ali sasvim razumljivo da je to uradjeno jer se cuva rezultat, ma koliko to ne volim.

kile

pre 4 godine

Molim navijace kluba koji pola godine ne moze da sutne na nas gol da olade sa nasih vesti i gledaju njihov tim kako parkira autobuse. Mi igramo ultra fudbal i mnogo mi se svidja!!

Mito

pre 4 godine

Čestitke za pobedu. Dve primedbe Miloševiću: Prva on kao centarfor nije u stanju da nauči igraće da daju gol u situaciji 1:1. Drugo Stojković je rupa na golu. Ako pažljivo pogledate kod gola Astane, on se nije bacio sa obe ruke na stranu šuta već je reagovao kao rukometni golman. Da nije smešno bilo bi žalosno. Ako MU bude šutirao sa pozicija od 20 do 25 metara mreža Partizana uz takvog golmana će biti puna. S poštovanjem

ls

pre 4 godine

Kad gledas Partizan uzivas. Kad gledas Zvezdu ko na wc solji posle faferona. To je ta sustinska i glavna razlika izmedju Avangarde i Masovke ;)
(Lenny, 03. oktobar 2019 19:18)

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".

обс

pre 4 godine

Честитам Партизану на победи, на атрактивној игри с много трчања. Први пут у историји један наш клуб је играо пресинг читаву међународну утакмицу! За то је потребно много снаге и воље. Шта не могу да разумем? Шансе 1 на 1 с противничким голманом! Искусан играч против голмана, неометан а ширина гола је 7,32 метра? Дакле, нигде лажњак, шутирање на сигурно. Еј, 7,32 метра ширина! Па Пикси је на СП у Италији, у шеснаестерцу, лажњаком ''послао Шпанце по виршле" (попадали су ко кегле) и шмекерски дао гол! Милошевић то не сме да прашта играчима јер поред толико трчања нема валоризације која се зове: дат гол! Само да додам да је Натхо такав мајстор коме треба дати капитенску траку. Истовремено, он је едукативни центар за српски фудбал! Сви млади који играју фудбал у овој земљи имају прилике да уче из радионица које на свакој утакмици демонстрира овај играч (рационалност, интелигенција, покривање терена, брз писмени пас - и кратак и дугачак, шут с дистанце...). Мореира и Натхо су два најбоља страна фудбалера који су ушли у наш фудбал. Хвала Натху што је финиш каријере посветио Партизану и Србији! Садик је млад и неискусан али с феноменалним предиспозицијама (атлетским и фудбалским). Рационалност је мана али то се радом стиче. Дечко игра пресинг читаву утакмицу. Њега треба откупити од Роме!

Gde ja živim

pre 4 godine

Čestitke Partizanu. Odlična pobeda koja je mogla i morala biti krunisana ubedljivijom pobedom. Malo više koncentracije i malo manje nonšalancije bi bilo bolje. Samo nastavite ovako. Da dižemo te evropske koeficijente.

est

pre 4 godine

to smo videli u derbiju, ali sto se nama zalis?
(ficko, 03. oktobar 2019 18:56)
a onda odvalimo u ligi sampiona,to je ona liga u kojoj strasni partizai ima jednu pobedu protiv reala od 0 0 stativom smesnog sase ilica.

gavra

pre 4 godine

Srbi su sami sebi najveci neprijatelji,cestitao sam zvezdi pobedu protiv olimpijakosa,sad je astana losa ekipa,pa mancester je tu losu ekupu jedva pobedio sa 1:0 i to pred kraj utakmice,nema losih u evropi.Neki ljudi koji hejtuju sve zivo ne bi trebali imati pristup internetu,ne sirite mrznju bez potrebe,to nije zdravo.Ziveo Partizan i majka Srbija.

Durshluk

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos,

Nama doslo 16 000 protiv nekog u domacoj ligi,doslo je i 22 000 dece,gde god da se pojavi puni stadioni.....nego...zasto vas nije bilo na derbiju???.ja manje navijaca zvezde nikad nisam video.Brinite se vi za vas,mi cemo se snaci sami,kao i uvek,sami protiv svih.s Nego,sta cete novog uvesti u L.L.ligi?Sta ce vam sada pasti na um,bas se pitamo sta je sledece?

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...

Strucnjace, tebi i svima koji ostavljaju oakve komentare: Pa sta bi rekao neki neutralan stranac koji je gledao derbi, na sta ste licili na toj utakmici? Bedni ste.
(mm, 03. oktobar 2019 19:14) Toliko smo bedni da imate večite komplekse. Imate li barem jednu pobedu u LŠ? Nemate. Ko ima više pehara i bolji head to head? Ko ima veći stadion? Ko ima više navijača?

Smeh

pre 4 godine

Opa, 2 pobede u 2 dana za srpski fudbal u Evropi. A zato kiša i zahladjenje. Šalu na stranu bravo za Partizan i Zvezdu i neka tako nastave ako je moguće.

bez šuta u okvir gola

pre 4 godine

Sto li nema komentara bas me zanima..? Nego da pitam ja te sto pominju kako nemamo sut na gol u derbiju osim onog ponistenog gola,koliko ste vi puta sutnuli u gol na derbiju pre godinu-dve kad vam je jedini sut u okvir i van okvira bio u 90.minutu iz penala? Tada je vec u 26.min bio resen derbi,bas me zanima kako selektivno secanje deluje na vas. Inace dobro je za ovu pobedu zbog bodova.
(baki, 03. oktobar 2019 19:35)
Ne deluje kolektivno sećanje na nas, nego ti ne razmišljaš. Ko je bio prvak države kad je Partizan imao jedan šut u okvir gola?

nenad

pre 4 godine

Neverovatno je da neko iz Srbije moze da podceni bilo koga ko igra grupne faze lige evrope ili sampiona svake godine !! Prvo partizan igra nesto nevidjeno na ovim prostorima jos od Ivice Osima , totalni fudbal , disciplaina snaga presing ! Raste iz utakmice u utakmicu ! Samo ljudi koji se ne razumeju u fudbal mogu da komentarisu protivnika a ne sjajnu igru Savinog partizana !!! Gde ne nebo ovog tima videcemo ...ja vidim jos prostora za napredak pogotovo u zavrsnici !! Bravo Savo ! Pratim partizan od 1979 i pamtim samo 2 ovakva tima , ne u smislu igraca nego pristupa mentaliteta i igre a sto je najvaznije vektor je okrenut u pravcu na bolje !!!

ferdinand

pre 4 godine

Leta gospodnjeg 1966 taj velikan je dao gol Realu u finalu KES, sto vi niste u regularnom toku vremena protiv Olimpika, eto zasto sa razlogom!

Mislim da je vracanje na 2 defanzivna vezna bilo bespotrebno, ali sasvim razumljivo da je to uradjeno jer se cuva rezultat, ma koliko to ne volim.
(Paranoid Android, 03. oktobar 2019 19:02)

Leta gospodnjeg 2019. neko slavi gol iz 1966. u finalu protiv Reala, i to u porazu za titulu šampiona Evrope

Paranoid Android

pre 4 godine

Leta gospodnjeg 2019. neko slavi gol iz 1966. u finalu protiv Reala, i to u porazu za titulu šampiona Evrope (ferdinand, 3. oktobar 2019 19:12)

Kontekst, kontekst ...

rv

pre 4 godine

Savo Milošević je napravio odličan tim od fudbalera skromnih mogućnosti, (poneki poput Sadika i Asana škartirani iz B ekipa stranih drugoligaša. Čak ni trapavost Sadika više ne smeta mada bi se neki iole spretniji napadač na njegovom mestu proslavio.

Salaso

pre 4 godine

Savo Milošević je napravio odličan tim od fudbalera skromnih mogućnosti, (poneki poput Sadika i Asana škartirani iz B ekipa stranih drugoligaša. Čak ni trapavost Sadika više ne smeta mada bi se neki iole spretniji napadač na njegovom mestu proslavio.
(rv, 03. oktobar 2019 19:04)
Naprimer Pavkov ili Boco?!?!? Oni ne udju u ovoliko šansi ni u 5 utakmica, zato panteri dalje od Sadika!!!

nebojsa

pre 4 godine

Ozbiljan fudbal igra Partizan a ima prostora i za jos puno bolje. Milosevic radi ono sto retko ko od nasih trenera zna - istovremeno odlicno postavlja i vodi utakmice i dize igrace pojedinacno, Urosevic danas najbolji na terenu, na primer. Do pre par meseci nikome nije bilo jasno otkud on u Partizanu. Sadik takodje. Kada se Asano adaptira a Natko i Lazar se kondiciono dovedu u red, bice ovo sjajan tim. Konacno da neki nas klub u Evropi igra ovakav napadacki fudbal.

mm

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...

Strucnjace, tebi i svima koji ostavljaju oakve komentare: Pa sta bi rekao neki neutralan stranac koji je gledao derbi, na sta ste licili na toj utakmici? Bedni ste.

Nikola

pre 4 godine

Zao mi je malog Stevanovica, ogromnog talenta koga gusi Asano koji je totalno bled, plasljiv kao zec kad bas treba da probije 1 na 1. Ista situacija i na drugom krilu gde Tosic gusi Markovica. Cestitke na pobedi ali realizacija blagi uzas...

miki

pre 4 godine

Stomak me zabolio sta su sve promasivali igraci Partizana, trebalo je biti najmanje 6-1, moraju zavrsnice biti bolje.Mislio sam da ce na kraju stici kazna i da ce Astana da izjednaci.Sva sreca pa nije, ali moze ovo jos bolje.Naprijed Partizan.

Fenomen

pre 4 godine

Jos jedna istorijska pobeda nad evro-azijskim velikanom. Zvezda je dobijala Real, Bajern, Arsenal, Romu, Olimpijakos...ali sve je to boranija za Astanu, AZ...

Smejurija

pre 4 godine

Zbog ovako losih ekipa kao sto su partizan i astana UEFA i uvodi sada taj novi kup... zahzimaju mesto ekipama u LE...


Hej... neki partizan u istoj grupi sa Mancesterom... ne biva to.... A Astana koja gubi od raspalog partizana u grupi sa jednim AZ.

Smejurija.

AlCapo

pre 4 godine

Lepo sam napisao ovde da ce nasi momci sarmirati mlade Kazastanke i pobediti, ali popio sam gomilu minusa.
Sada se vidi da sam bio u pravu!

IGGY

pre 4 godine

Astana fino krenula al' je Partizan polako obuzdao i šokirao golom.Brz napad P je držao Astanu podalje,nisu smeli da se opruže.Sviđala mi se agresivnost ,brzina i pritisak..Nepotrebna drama na kraju..Čestitam na pobedi,budžimo koeficijent;)

Tamo daleko.

pre 4 godine

Partizan da ima Borjana, iskreno mislim da bi bili duplo jači nego sada defanzivno, a i ovako smo jaki ko zemlja. Napadački, igramo možda najlepši fudbal u poslednjih 15,20 godina.Volim Partizan!

Lenny

pre 4 godine

Kad gledas Partizan uzivas. Kad gledas Zvezdu ko na wc solji posle faferona. To je ta sustinska i glavna razlika izmedju Avangarde i Masovke ;)

Grobar

pre 4 godine

pa dokle više te zle krvi zar je nemoguće jednostavno jedni drugima da čestitamo e kada do toga dođe bićemo pravi srbi uprave malo da spuste loptu a ne da šire mržnju ja čestitam zvezdašima i oni meni a to onaj pravi sportski duh mi smo svi prijatelji,braća i kumovi

Miroslav

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019

Mm, da, 2015/16 Liga šampiona (4 boda), 2016/17 Liga Evrope (5 bodova), 2017/18 Liga Evrope (7 bodova) pa 1/16 finala nerešeno i poraz, 2018/19 Liga Evrope (8 bodova). Sad lepo popuni ovo sa tvojim klubom i uporedi. Pet puta najmanje bolji skor od tvog omiljenog kluba u Srbiji koji god da je. Fakti su fakti, a samobmana je takođe laž.

KAIRAT

pre 4 godine

baki...
U poslednja dva derbija,nemate sut na gol Partizana.A pricate kako je Astana slaba.a ona dade gol .!!!panteri neznate gde udarate,saberite se pa posaljite komentar,znamo da vam nije lako.

123

pre 4 godine

Ligu Evrope igraju svakakvi skrndelji od ekipa što možemo upravo videti a Liga Šampiona pa još i par pobeda ili remija u istoj je za takve klubove uglavnom misaona imenica!
Kad pomeneš klub koji se takmiči u LŠ na noge da ustaneš u stav mirno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petah Tikva...Tikvo, 3. oktobar 2019 18:52)

U skrbelje od timova spadaju, Roma, Lacio, CSKA, , Porto, Seltik, M.Junajted..To su timovi i da ne nabrajam dalje, Selta..koji se takmice u ovom takmicenju. Mnogo ste digli nos a nemate ni I od igre. To ces tek da shvatis jer ako dobijete jos i jednu utakmicu ja cu da odjavim internet. Potcenjujes odlicnu igru Partizana i zasluzenu pobedu. A u derbiju niste mogli da se sastavite , utrpali smo vak 2 gola, cista kao suza i celu pricu ste prebacili na neki nepostojeci gol koji je lopovska cetvoroclana komisija na celu sa Majom proglasila golom i greskom sudije? A sudija Srđan Jovanović ce suditi evropsko finale igraca do 21. godine? Evropi je dobar kao Mazic samo vama nije dobar. Ali vam je Majo bio odlican sudija? A niste imali sut u okvir gola za 90 minut? Strasno. Jos tu cetvoroclanu komisiju cine 4 sudije koje su zvezdasi i to svi znaju..Ove sezone vam nece pomoci sudije zapamti, nego postuj uspeh nasih timova koji dizu rejting naseg fudbala kako CZ, na zalost za tebe i Partizan.

vs

pre 4 godine

@baki
A je li, baki, kad se vec vracas u proslost, sta da kazemo o pobedama pfc-a nad cz od 7:1, 6:1 i 5:0 od pre više decenija!? Da li i ti spadas pod ove sa selektivnim pamcenjem? :) okej, i vi ste nas pobedili jednom 6:1

baki

pre 4 godine

Sto li nema komentara bas me zanima..? Nego da pitam ja te sto pominju kako nemamo sut na gol u derbiju osim onog ponistenog gola,koliko ste vi puta sutnuli u gol na derbiju pre godinu-dve kad vam je jedini sut u okvir i van okvira bio u 90.minutu iz penala? Tada je vec u 26.min bio resen derbi,bas me zanima kako selektivno secanje deluje na vas. Inace dobro je za ovu pobedu zbog bodova.

Zlatko_Zvezdas

pre 4 godine

Svaka čast Partizanu na pobedi, rezultat čak i nije pravi odnos snaga na terenu. Trebalo je biti ubedljivije da se ne strepi u završnici meča, gde jedan šut niotkuda može poništiti dominaciju tokom čitavog meča, ALI, pobedi se u zube ne gleda. Savo sigurno vidi sve moguće nedostatke bolje nego svi mi zajedno što ovde komentarišemo. Savršena nedelja za naš fudbal. Nadam se da ćemo za koju godinu gledati Zvezdu i Partizan u Ligi šampiona, pa neka nas ponekad ovi veliki i bogati nakantaju sa 5-6 komada, ali ako se pametno bude radilo i tome će doći kraj, i sa njima ćemo moći kako tako da se nosimo. Pozdrav za sve normalne i dobronamerne navijače od Zvezdaša. Jadna su prepucavanja usijanih glava ovde, koji omalovažavaju i naše klubove i protivnike naših klubova.

stipe

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (969, 3. oktobar 2019 18:59)

Fazon protiv Partizana i Zvezdasi su izgledali kao da su juce poceli igrati fudbal..

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Pocjepa ih Kariat, Pocjepa ih Partizan a pričaju kako je Astana loš tim. Da vas nema trebamo bi vas izmisliti. Napred Partizan.

psiho

pre 4 godine

neko rece da bi zvezda ovim amaterima dala 5 komada... pa imali ste Kairat majstori pa smo vidjeli sve ... jedna od vecih blamaza srpskog sporta je vas poraz od kairata

Maxi

pre 4 godine

U redu, pobedili smo uz bespotrebno kidanje živaca do kraja. Nedopustiv je onoliki broj neiskorišćenih šansi. Šta da se radi, nismo mi Bajern pa da uvalimo 7 komada u gostima.

brate

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 3. oktobar 2019 18:35)

Treba da si malkice slabiji od vas bratko hahaha, ovima smo mogli 10 da uvalimo da zna neko da postigne gol u partizanu. Vama ipak samo par komada… mnogo ste ludi

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 4 godine

Bravo crno beli! Slicna utakmica kao sa zvezdom skoro, mi napadamo oni bunker celu utakmicu, da smo iskoristili barem polovinu sansi dali bi 4 ili 5 golova...

koshke1977

pre 4 godine

Dobra igra Partizana mnogo su bolji od Astane.Samo neka tako nastave.Prvi pravi ispit ce imati protiv Mancestera i tada ce da znaju koji su im dometi

doWnload

pre 4 godine

Као припадник египћана са Косова и Метохије честитам велику победу играчима Партизана.

....

pre 4 godine

Voša bi bez problema pobedila ovu Astanu...
(NSslaninar, 03. oktobar 2019 18:25)

Da...ali u Ling Long ligi, isto kao sto je Radnicki pobedio Floru. Toliko o ta dva famozna kluba, vase filijale.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Partizan igra prelep fudbal,bravo crno-beli,bravo Savo,MA BRAVO MOMCI! Ali Sadik..,ma bravo sine,tako se igra fudbal!

g.m.

pre 4 godine

Zvezdi fali Natho za nivo gore... On I Vulic da drze Zvezdinu sredinu bila bi zvezda jaca bar 20%... Natho ili Marin pa dobro bih razmislio..Suma vrlo dobar... Zvezda takvog nema...

Redovni profesor

pre 4 godine

Lepo, lepo, nisam veliki fan ali imam nadam se opravdan utisak da je konačno i Partizan doveo sa strane a i odškolovao fudbalske trudbenike, one koji trče non stop, ulaze u duele koliko mogu, imaju snage srazmerno Linglongu, rade fudbal a ne beže od lopte, i ne trce ko zečevi natrag čim daju gol. Za razliku od svega toga bilo je 10 minuta dovoljno da čuveni premijerligaški igrač pokaže koliki je ego triper...

sportdetective

pre 4 godine

Pa ovi su bolji od slavne Zvezde?!Buahahaha...
(SRB, 03. oktobar 2019 18:40)pa da su bolji ne bi igrali sa vama u toj ligi...biahahaha

Rokatanski

pre 4 godine

Sadik protiv Sadika 2:2. Dva priznata i dva poništena gola. Treba pozdraviti pobedu Partizana i Crvene zvezde jer imamo šansu za dalji napredak na rang listi UEFA. Možda su ključne sledeće utakmice Totenhem-Crvena zvezda i Partizan-Mančester Junajted. Tu će se videti koliko zaista vredimo. Pozdrav!

Miloje

pre 4 godine

@mike

Netacno. Kad se gleda ucesce Dinama u LS, ima 2 pobede (Arsenal i Atalanta) i jednu neresenu, za sve ove sezone koliko su igrali. Maribor i Partizan nemaju niti jednu pobedu imaju 6, odnosno 3 neresene. Zvezda ima 2 pobede i neresenu za samo dva ucesca. Mislim da je jasna poenta.

bazinga

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Slab kao Zvezda hahaha

Jax

pre 4 godine

Ovaj Sadik kao da je iz Tvin Piksa izasao, ili odigra kao da je amater ili da 2-3 gola ozbiljnim ekipama
(Dragan, 03. oktobar 2019 18:28)

Kojoj ozbiljnoj ekipi je on dao dva gola?

Indjija matori

pre 4 godine

Kakav loš fudbal.Nigdje tempa,duplog pasa,kretanja igrača bez lopte.A tek kako su svi tehnički obdareni.?
(Slobodan, 03. oktobar 2019 18:01)

Jel to gledas zvezda oly snimak?

неко

pre 4 godine

@kako da ne
Како да буде пун стадион, поред оних ненормалних цена карата? Прошле године се за један да продали сви пакети.. а Астана је генерално млад клуб, немају они навијаче да пуне стадион на своје име, а нарочито не на име Партизана.

Cxevu

pre 4 godine

Kakva šteta što nismo dobili AZ. Dobijamo Astanu kući sigurno i to je dovoljno za prolaz. Nadam se da će Astana i AZ međusobno ravnomerno podeliti bodove.

as

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 03. oktobar 2019 18:09)

Vama i ako ste bolji od Astane trebalo bi jedno 200 minuta da izadjete iz bunkera i napadnete.Moc navike se tesko ponistava.

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Voša bi bez problema pobedila ovu Astanu...
(NSslaninar, 3. oktobar 2019 18:25)

Javio se navijač Zvezdine ekspoziture koja nije nikog dobila u Evropi deset godina. Idi begaj, jedi slaninu i mani se fudbala.
Btw, Savo bi trebao da malo suzbija sebičnost kod nekih igrača. Sramota je da se promaše četiri šanse 1/1. Bravo za pobjedu. Idemo dalje.

Mozzart

pre 4 godine

Da se zahvalite onome za licencu..bez njega ne bi ni igrali evropu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzony, 3. oktobar 2019 16:19)

Taj od kad je došao na vlast njegovo mezimče nikad ne gubi u LingLong ligi I takođe njegovo mezimče 3 puta igralo Evropu,a pre toga nisu nikad ni drugo kolo LE prošli,najveći uspeh im bio Bordo,njegovo mezimče duguje 30 miliona evra a banke mu otpisuju dugove od 6 I 17 miliona evra,njegovo mezimče kupuje skupocene strance od 2 miliona evra,niegovo mezimče ima najskuplji tim u istoriji srpskog klupskog fudbala,I da pre nego što krenete da pominjete tog famoznog Toleta rećiću vam da on nije bio predsednik države,a tadašnji Partizan nije vredeo ni u pola kao njegovo mezimče danas,niti je imao Gazproma,a ni tadašnji predsednik nam nije šutirao penal na JNA.
(marek hamšiković, 3. oktobar 2019 17:52)
Preporučen (+10)
Eto, do sada sam navijao za vas... od sada, mrzim vas!

Primarijus neutralni navijač,da

pre 4 godine

Dzaba golovi ovaj Sadik osim fizičkih predispozicija nema svetlih tacaka, Japanac tek posebna prica, Covek ne razume fudbal. Suma i Natho klasa. Al Stojke , nikad golmana od njega , kasni sa reakcijom i onda se teatralno baca,kao onaj gol Dzake... Golman Astane odlican.Astana slaba ekipa, Partizan je morao ovo ubedljivije da dobije

Sergius

pre 4 godine

Pa vi sa 12 na 10 jedva dobiste ove šustere. Rukavini samo trebalo da uzme dres sa vaše klupe, sve ostalo je čovek odigrao za vas. Sutra otkaz, u subotu na pašnjaku.

costadeen

pre 4 godine

Def bismo trebali da igramo sa Stevanovicem i Markovicem kao starterima, pa da ih Asano i Tosic menjaju kada dodje do zamora ili losije veceri. Realno, Asano samo trci i ne zna nista, a Tosic nema snage za 90 minuta ni u ludilu. Mozda razmisliti i da Stevanovic (golman) pocne polako dobijati sansu, Stojke je zaista pao po pitanju kvaliteta u poslednjih sezonu - dve.

Dušan Zvezdaš

pre 4 godine

Partizan odličan, Astana nije nimalo naivan tim, izbacila je Bate Borisov nakon što je ispala iz kvalifikacija za LŠ. razbili su ih, mogli su da ih napune.

Sadik, ulazi čovek u šanse ali i promašuje. Drugi gol sve pohvale, pao je, ustao, trčao, došao do lopte i dao gol.

ovakav Partizan može do titule ove godine. nadam se da će Zvezda uspeti da je odbrani.

navijac

pre 4 godine

@Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Manje slabi nego Zvezda ocigledno, posto su samo 1:2 izgubili!

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Bravo momci, bravo Savo!
Rekoh danas, opušteno grobari i uživajte...iz aviona se vidi da imamo igru, puni samopouzdanja...samo melji Partizane!

ahahahhaha

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Šta je onda zvezda rodjo ako je partizan loš? 2-0 derbi?

george pappadoubie

pre 4 godine

Opet opravdanje za Asana, kao nije spreman 100%, te bice ogromno pojacanje. Treba mu vremena da se adaptira, ipak je on Japanac. Sve je ovo Savo naveo kao opravdanje za neubedljive partije. Covek se adaptira kao da je vanzemaljac a ne Japanac... Za mene veliko razocarenje. Izgleda kao oni lazni Afrikanci, sa laznim cv-jem, pa cim potpisu ugovor za neki klub u evropi, tek tad dokazu da su amateri...

Žeks

pre 4 godine

Dokle više Miloševiću da izmenama uništavaš tim?! I protiv Az Alkmara smo vodili i izvodiš iskusne igrače koji znaju da stanu na loptu i naprave kontru a uvodiš neuigrane rezerve. Barem kada menjaš uvedi omladince pune želje, ovo nema poente, dobiću srčani udar zbog Partizana jedan dan.

Mali Stevanović ne dobija priliku nikada a Lazaru se daje šansa iako momak 4 godine greje klupu i tek se vraća u formu. Suma guši Natka i kad mu nije dan blokira ceo tim. Sadik kao da se nije navikao na sopstveno telo, dečko je Ronaldinjo zarobljen u telu košarkaša, pod hitno na intenzivne vežbe koordinacije jer čovek nema kontrolu nad sopstvenim nogama a ima znanje.

Partizan dobar, kreativan, napadački orijentisan, ali plaši me slaba realizacija i kratka klupa. U slučaju povrede nekog iz prvog tima ne vidim prave zamene. Treba ovih 12-13 igrača da iznesu celu sezonu na leđima na 3 fronta...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 4 godine

Imamo igru, imamo psihologiju, imamo Sadika, i imamo velikog, modernog trenera, ali moralo je biti minimum 5 golova u mrezi Astane veceras... Ja zaista apelujem na nase navijace da se suzdrze politike, rasizma, ispravljanja krivih Drina i ostalih nefudbalskih gluposti i da protiv Manchester Uniteda podrze ovaj tim, jer su momci, a narocito Savo, to neizmerno zasluzili...

VladaNS

pre 4 godine

Apsolutno, jedino je Zvezda realno slabija. Ovi su dva puta šutnuli u okvir gola, Zvezda nijednom. Pohvala za momke što su shvatili da pobeda protiv Zvezde ne znači apsolutno ništa, danas je ipak moralo da se igra ozbiljnije.

Veci i od najveceg Zvezdasa ikad

pre 4 godine

Dobra igra Partizana, ali mora da koristi sanse. Zvezda ima malo sansi ali ih koristi. Znaci igrajte manje lepo ali dajte golove kad je najvaznije i eto nama tog 15. ili 14. mesta na rang listi.

veverac

pre 4 godine

Strajina briljira, kaže 5 gol Islanđanina u kvalifikacijama?!?
Kaže, lopta je nekoga zakačila i prevarila Stojkovića - a ono golčina izuzetna.

Cirkus

pre 4 godine

5 komada vam je dao Dinamo Zagreb.
Inace, gubili ste (u ovom veku) od ekipa ciji su pojedini igraci isli na posao pa onda trening i utakmice, amatera.
Zvezda u vitrini ima pehar lige sampiona i prvaka sveta. Ima ucesca i proleca i pobeda u evropi mnogo vise nego Partizan.
Tako da... Ne iskaljuj ovde zlobu i komplekse.

moro

pre 4 godine

Bez ikakve namere da ponizavam Partizan,ali odavno nisam gledao losiju ekipu u oba evro takmicenja,od ove Astane.
(shone, 03. oktobar 2019 18:15)

Partizan je odlican pa ovi izgledaju kao amateri, u tome ti je stvar brate.
Jos da nam ne uvaliste ovog Stojkovica, koji upropasti svaku utakmicu, gde bi nam kraj bio.

Komša

pre 4 godine

Sadik je simpatičan lik.Kao iz crtaća nekog da je izašao.

Dobro je da smo pobedili zbog atmosfere pred rodjendan.
Bravo crno beli!

Bogumil

pre 4 godine

Sadik!! Bravo Sadik,a bravo i za Savu što ima poverenja u njega i sto nije podlegao pritisku javnosti da ne forsira Sadika!
Bio sam u pravu za razliku u golovima!
Partizan dobija sigurno i prolazi grupu, makar kako drugi!
A zvezdasi/zavidni poludeli zbog promene u načinu ishrane, sa sendviča na konzerve!
Nije njima lako,sad više nisu sendvicari, nego konzervari/limenke panterske; Fmp !!!
Napred Partizan!!!

roarrr

pre 4 godine

Partizan na evropskom nivou. Iskupio se za kiks protiv AZ 67 Alkmara. Svi igrači, osim Asana, odlični. Zrelo odigran meč, sjajna postavka Save Miloševića. Sadik zver, postigao četiri gola, od kojih su mu dva poništena. Ekipa Astane totalno nadigrana, očigledno da konačno imamo i željenu igru i željeni kvalitet. Ne treba sad euforija, ali valja reći da je ovakav Partizan sigurno najkvalitetnija ekipa u Srbiji. Drugo je pitanje da li će biti prvak. Mislim da hoće, ako se u naše prvenstvo ne budu umešali neki „nefudbalski“ faktori.

Zvezdaš

pre 4 godine

Pogledajte sada komentar koji sam naposao početkom utakmice.Svaka čast za Partizan.Igra moderan i napadački fudbal sa jakim presingom u ranoj fazi i velikom pokretljivošću celog tima.Kapa dole.Velike su mogućnosti ovog tima a tekbi kad Lazar Marković uđe u ritam dočekaće i proleće u Evropi.

Petah Tikva...Tikvo

pre 4 godine

Drama ... 
Svi koji igraju protiv Partizana su lose ekipe .Znamo mi to ,pa i vi ste medju tim ekipama.
(KAIRAT, 03. oktobar 2019 18:29)

Da ne igramo u istoj ligi mi za vas ne bi nikad čuli niti bi se mogli sresti u evro takmičenjima.
Ligu Evrope igraju svakakvi skrndelji od ekipa što možemo upravo videti a Liga Šampiona pa još i par pobeda ili remija u istoj je za takve klubove uglavnom misaona imenica!
Kad pomeneš klub koji se takmiči u LŠ na noge da ustaneš u stav mirno!

Mitar iz Dubiča

pre 4 godine

Ajde ćuti molim te, igrate protiv Astane, a ne protiv Barselone. U ligi šampiona ne bi ste centar prešli, a o sutevima na gol da i ne pričamo. Koliko se sećam kada ste igrali protiv Benfike jedne sezone, partizan je uputio prvi udarac na gol tek u 70'. Tako da tišina !!!
(Chema, 03. oktobar 2019 17:48) Sve to ok,nego me zanima koliko vi uputiste šuteva zadnja dva derbija...a da,vi ste bunkeraši,golove dajete samo iz prekida i uz veliku sreću...Jel Sumi prešla preko noge,šta kaže Tumba Borjan?

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 03. oktobar 2019 18:09)

------
pa kako druze 5 kad ne bi imala sut u okvir gola ???

zex

pre 4 godine

Astana je ocajna, oni nebi dali gol celu noc. Kaze konentator ofanzivni partizan. Pa nije naisao na pravu brzu ofanzivnu ekipu. Ova Astana igra bez ideje nemaju nikakvu igru.

Sveznajući sveznalac.

pre 4 godine

Bombardovanje od strane“ naprednih“ da je Astana očajna ekipa. Podsetiću vas, skoro smo još ubedljivije pobedili jednog pobednika kupa evropskih šampinjona na JNA. Jel znate na koga mislim napredni tenkisti?

Grobar-España

pre 4 godine

Drage su mi i radujem se k'o mali pobedama Partizana i Zvezde u evropi. A sto se tek radujem kad ove sitne duse sto navijaju za sve protiv Zvezde i Partizana u zavisnosti s koje su strane brda pate. Dabogda Zvezda prosla u osminu finala LS, a Partizan kao prvi prosao grupu. Nek si jedu dzigericu do proleca, kad vec ne znaju da se raduju pobedama srpskog fudbala.
Odo ja sad da uplatim tiket, ima da sevnem dvojku na Panata-Komsinica, izmedju ostalog.

drekavac84

pre 4 godine

Sticem utisak da bi dali daleko vise golova da imamo iole sposobnog golgetera. Prilike pravimo lako, dobro igramo ali propustamo prilike samo tako.

mike

pre 4 godine

@Slobodan "Zvezda ima pobeda koliko oba Hrvatska i Slovenacki klub"

Ova recenica dovoljno govori o mudrosti komentara. Pa i Dinamo ima pobeda koliko Zvezda, Partizan i Maribor zajedno.

Pominjati Zvezdu u kontekstu Dinama, u smislu da je uspesnija, od raspada bivse drzave je jednostavno smesno.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@NSslaninar Bi... I hoće... Valjda. Nekada. Kad budu igrali u Evropi. A do tada igraćete sa Partizanom i Zvezdom i oni će vas puniti. Evo sada 3.11. možeš gledati.

Radijator

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)
Da su malo slabiji, bili bi ko Zvezda...ovako su dali gol i ipak imali par suteva ;)

Bodibond

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019 

Ja jesam; Zvezdu, Olimpijakos, Suduvu, Kopenhagen i Jang Bojs.

Nikola

pre 4 godine

Bravo Savo majstore!
Kako igramo svaka čast.
Čestitke igračima naravno, ali kad bi još realizovali sve šanse koji bi to atomski Partizan bio.
Oduševljen sam..

Admiral

pre 4 godine

@ Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Od tvoje Zvezde su ocigledno jaci, dali nam gol, imali poneku sansu za razliku od tvoje ekipice koja nam nije sutnula na gol!

petarczv

pre 4 godine

otkako je izasao Suma nigde nas nema, u napadu bezopasni a samim tim Astana ima vise mesta za napad
(Bogi, 03. oktobar 2019 18:19)

Od kad je izašao suma imali ste 3 100% šanse ali bitno da si ti napisao komentar

Vlada

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
(ultras, 03. oktobar 2019 18:15)

Astana je šutirala u okvir gola a prominentni učesnik lige šampiona je isto izgubio sa 2:0 bez šuta u okvir gola Partizana.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Kao sto rekoh pre neki dan, 1-2. Ali nisam ocekivao da promasimo 4-5 zicera.
Stojke treba da razmisli o penziji. Ni blizu nije bio kod njihovog gola. Ocajno postavljen.
Savo je odlicno ukomponovao tim. Jos da nauci igrace da zavrse 1 na 1 sa golmanom i da ne strepimo u utakmicama u kojima prakticno razbijemo protivnika. Protiv AZ izgubismo 2 boda zbog promasaja.

Asana cemo izgleda jos pricekati. Decko se ne kapira sa timom.

Džoni

pre 4 godine

Opšte poznata stvar je da je Stojković velika kiksara za ove udarce iz velike daljine za razliku od zicera i situacija 1na 1 koje brani fantastično, a Zvezda sebi dozvoli da ne uputi šut na gol, pa makar i sa pola terena?

Đura

pre 4 godine

Asano jedna od najvećih prevara od igrača a Tošiću se zahvaliti jer nije više za ozbiljan fudbal. Nonšalantno propuštaju brojne prilike i sad ih to može koštati pobede.

Bojan

pre 4 godine

Bravo majstori!

Strajnić je od 80. minuta prizivao preokret, ali nije imao sreće.

Kao što rekoh u ranijem komentaru, igramu najbolji fudbal u Jugoistočnoj Evropi. Ne treba da nameštamo utakmice.

Pozdrav za tipa koji je uložio 650 evra na keca. To mi liči na onu pesmu "Igrao sam keca na Juventus." Predlažem mu da sledeći put da meni 650 evra. Ja ću mu vratiti 50.

'Ajde bre Grobariiii!

miloš

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 3. oktobar 2019 18:09)

Ne bi, fudbalski mag Milojević bi se povukao i čekao neki šut Pavkova. On ni u jednoj utakmici nije krenuo ofanzivno. U utorak jeste bio preokret i sve, ali su se tek od onog crvenog setili da postoji napadački fudbal. Možeš da ne voliš Partizan, ali oni igraju lepše od Zvezde i ofanzivnije. To je i derbi pokazao. Možete svi vi da pišete "Astana ovo", "Astana ono", ali pristup utakmici je bitan.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 4 godine

Као велики Звездаш честитам комшијама на победи. Битни бодови за ранг листу, за фамозно петнаесто место.

Pipara

pre 4 godine

Cigan sam, ali mi je drago zbog partizana u le i posebno zbog sadika, jer su ga mnogi ovde pljuvali, pa neka nam bude svima vise to za nauk da ne pricamo bzvz unapred, mada ja iskreno skoro nikad to ne radim... bas sam pricao sa drugom grobarom kad smo gledali zvezdu i oli, pitam ga ko ti se najvise svidja u partizanu i on kao ovaj izraelac i ja kazem kako mi se svidja sto igrate brzo i kako mi je cak i sadik odlican jer je brz i zna da primi i odigra i kako mi je mnogo bolji od tawambe recimo... pozdrav svim ljubiteljima fudbala i da doguraju sto dalje i zvezda i partizan, a u domacem prvenstvu nek pobedi bolji, inace gotivim i miloja i mislim da sjajno radi i da treba da ostane kao savo, samo prosto dve razlicite filozofije...

Mare

pre 4 godine

Kako me nerviraju! Bar 3 kolosalne sanse i onda primas gol ni iz cega. Citavu utakmicu ih pustaju da lagano primaju ma 18 metara loptu i na kraju ti se to osveti . Sad ce panika.

Bodibond

pre 4 godine

Sadiq daje, ali sto promasuje ,nemam rijeci..meni ne bi bio u prvih 11
(koricka jama, 03. oktobar 2019 18:33)

A ko bi ti bio u startnih 11, Panjkov koji u prijateljskoj tekmi pravi crveni karton zbog faula nad Ozilom?

Grobar

pre 4 godine

Mi imamo srece sto oni muceni cigani nisu imali jedan sut u okvir, stojkovic bi i to primio kako brani u poslednje vreme...treba mu se zahvaliti i traziti nekog mladong golmana

ivkovic zoran

pre 4 godine

-navijac sam Zvezde ali cestitam Savu i Partizanu igraju lep fudbal . Partizan sada igra sa puno kreativnih igraca i to daje rezultat ...... sto se tice srpskog fudbala pa dugo sam mislio los a ispostavlja se da i nije toliko ...
-Partizan u ligi evrope gazi sve a u Beogradu ce zgaziti i Mancestera ....Mancester vise nije to taj tim sada mnogo ranjiv....Zvezda nije kreativna kao Partizan, ali dobili su Olimpijakos ...ipak ovo postaju pristojni rezultati

Vlajzi

pre 4 godine

Kuku na koju foru je ova ristana u ligi evrope
(mlan, 03. oktobar 2019 18:40)

Na istu foru na koju je zvezdana u ligi sampinjona. Uvek ima klubova koji sluze da popune broj.

Zlatan

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019
Ja jesam C. Zvezdu

week

pre 4 godine

Kuku na koju foru je ova ristana u ligi evrope
(mlan, 03. oktobar 2019 18:40)

skystar stana je Do pre dva meseca na uefina rang listi bila bolja plasirana od Crvene Zvezde i Partizana naravno

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@ Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)
Partizan dobio Zvezdu,dobio Astanu...definitivno mnogo jači od ova 2 kluba.Bar na terenu.....

Bodibond

pre 4 godine

Molim ostrascene pantere da pogledaju tabelu grupe L u Ligi Evrope. Sa ovakvom partijom mislim da i Mancesteru mozemo da uznemo skalp.

19JF99

pre 4 godine

Lepa igra danas, ne ulazim u to da li je Astana kvalitetna ili ne, to znaju komšije najbolje oni su "stručni" za ta pitanja... Samo treba da se više koriste prilike da se ne bi dolazilo u situaciju da se uvek na kraju strepi, ali izgleda mora tako kad je Partizan u pitanju... VOLIM PARTIZAN!

Komša

pre 4 godine

Sadik je simpatičan lik.Kao iz crtaća nekog da je izašao.

Dobro je da smo pobedili zbog atmosfere pred rodjendan.
Bravo crno beli!

mirotvorac

pre 4 godine

I pored sijaset propustenih stopostotnih sansi ova igra i visoki presing Partizana tokom 90 minuta ne dozvoljavaju protivnickim ekipama da prave bilo kakvu igru i deluju apsolutno nemocno. Cisto da objasnim zasto su Astana veceras i Zvezda u derbiju apsolutno razbijene.

Nikola BL

pre 4 godine

Za mene ova izmjena neshvatljiva..Šćekić umjesto Sume...očekivao Markovića umjesto veoma lošeg Asana..
Ali valjda Savo zna šta radi

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 4 godine

Pa ne moze da se ponisti gol posle jednog minuta-rece komentator na areni...Pa da li je moguce da ovakvi komentarisu utakmice? E jesam se nasmejao.

Baron

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Pružili su bolji otpor od Zvezde, pa ti računaj ko je gori.

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

kuca do moje, svi navijaju za zcezdu, zaurlase os radosti kad je astana dala gol... ali hahahahaahah

Corto

pre 4 godine

Ovo je ocajno los tim....krivim samo nase medije za senzacionalizam i laznu sliku o ovakvim ekipama.

Podcenjuju nase ekipe a od ovih raspad ekipa prave timove. Ovi veze sa mozgom nemaju....a aman su Real napravili od njih.

Bravo za partizan. Dobra nedelja za srpski fudbal... Ko bi rekao na pocetku ove nedelje da ce i Zvezda i partizan da pobede.

I ja

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Recimo moras biti slab kao zvezdana!

Mare

pre 4 godine

Zelja o 15. mestu i dalje zivi, sve je jasno, za prolaz grupa Zvezda resava u dvomecu sa Tottenhamom, a za 3. mesto mozda moze cak i da izgubi 1:0 ili 2:1, a Partizan ne sme da izgubi u Alkmaru, Astana nema sanse, bas je losa, i bitno je da Dinamo ZG, Apoel, Copenhagen, Celtic, Rangers, Lugano, Young Boys i Basel ne prodju grupe.

Slobodan

pre 4 godine

Klubovi iz bivše Jugoslavije u ovom veku ostvarili su ukupno 4 pobede u Ligi šampiona.
Crvena zvezda je savladala Liverpul i Olimpijakos, dok je zagrebački Dinamo pobedio Arsenal i Atalantu. Maribor i Partizan još uvek nemaju pobede u Ligi Sampiona.
Dodati da je Partizan najgori sa devet poraza ...
Zvezda ima pobeda koliko oba Hrvatska i Slovenacki klub ...
Cetvrtkom i petkom normalan svet gleda kosarku a utorkom i sredom fudbal ...

Princ od jutros

pre 4 godine

Cetvrtkom i petkom normalan svet gleda kosarku a utorkom i sredom fudbal ...
(Slobodan, 03. oktobar 2019 18:04)
Pa zato nismo ni normalni, logično...

Cxevu

pre 4 godine

Moglo je da bude 0:5, a sada strepimo da li će primiti gol.
Kakva šteta što nismo dobili AZ. Ako ne dobijemo i ovo danas, biće katastrofa!

crni

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos, 03. oktobar 2019 16:55)
Nama je bitnije da nas vi panteri pratite na Net-u!!!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Jos kada bi Sadik i Asano umeli da se ranije oslobode lopte...
Svaki put imaju previse kontakta a uvek im je na prvu slobodan igrac u dobroj poziciji.
Zato i igraju u Linglong a ne u Premier ligi.

Partizan takticki dobro. Oba tima bez velikih sansi ali Partizan za nijansu opasniji.
Samo da lopta ide brze u napadu, bez previse kontakta, jer brzi smo od njih napred.

Da da

pre 4 godine

Da vam se pohvalim, danas sam najduže izdržao sa Strajnom, čak 16min. Ali nakon što Suma nije razumeo Sadiqa, a ovaj mu dao loptu 5m iza, moram na mute....

dalibor

pre 4 godine

@bogumil Tacno, Zvezda nije uputila toliko udaraca na gol za 2 kola samo sto su zvezdini protivnici bili Bayern kao domacin i Olimpijakos.A ne Astana i AZ sa igracem manje. I Zvezda igra najveci rang takmicenja za klasu iznad LE, zvano Liga Sampiona !

Руска Душа

pre 4 godine

Чему препуцавање? Бодримо једни друге, интерес је - више клубова у Европи.
Нисам очекивао да ће изостанак једног играча толико појачати Партизан. Шћекића.
Још да науче Асана и Садика да је ово тимска игра, па по некад да додају лопту, а ове “домаће” да не враћају лопту голману са почовине..
Ово већ личи на нешто.. Само кад немамо 3+2 задња везна, што је постало модерно у српском клубском и репрезентативном фудбалу..

Zvezdaš

pre 4 godine

Velika je razlika u kvalitetu u korist Partizana, koji ove godine ima sigurno najbolji tim na Balkanu.Svaka čast i sve najbolje.Partuzan ove amatere ubedljivo dobija.

borat

pre 4 godine

Ako Dinamo prođe u plej-of LŠ džabe nam sve. To donosi čak 5 bodova i Hrvati će biti 15., a prolaz u plej-of LE ne donosi ništa.

Roki

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos, 03. oktobar 2019 16:55)

Gledali ste pre desetak dana,kad smo vas istresli iz gaca.

panterizmi

pre 4 godine

Partizan - Žlezda 2:0
Žlezda uputila 0 (nula) šuteva u okvir gola.

Čisto da vas potsetim kad ste prevalili toliki put iz predgrađa do ovde.

maketa mozga

pre 4 godine

Krcate tribine, nije mala stvar u goste im dosao komsija Prvaka Evrope i Sveta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosta, 3. oktobar 2019 16:53)...neverovatno intelingentan i duhovit komentar..sta zelite pastetu ili cips kao nagradu...

marko

pre 4 godine

Pavlovic vredi neverovatno .. taj igrac vredi sada minimum 20 miliona.. takvog igraca koji ima sve i igra ka napred kao odbrambeni igrac nismo imali bas odavno .. odlican igrac

oberin martel

pre 4 godine

Jel' dolazi Borat?
(Very stable genius, 03. oktobar 2019 16:38)

ne nee...on je navijac Kairata...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mercedes Petronas F1, 3. oktobar 2019 17:22)

Taj Kairat je trenutno prvi na tabeli a ova Astana četvrta.

kako da ne

pre 4 godine

Najjace sto navijaci Zvezde pominju broj gledalaca na stadionu, a oni u LS ne mogu da napune stadion, a kazu ‘gledamo zvezdu, nije bitan protivnik’ hahaha. Savo me odusevio sto ne odustaje od presinga, visoke odbrane i dobre igre.

trn

pre 4 godine

ova Astana je rang Čukaričkog, Partizan ovde mora uzeti tri boda..
pa da preteknemo Hrvate na listi, i prilično se približimo Kipru i Grčkoj..

Roki

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)

Ni bez glavnog napadaca...
(ko o cemu, 03. oktobar 2019 17:02)

Pa i zvezda protiv nas je igrala bez cetvorice glavnih igraca.

CJC

pre 4 godine

Kako mrzim terene sa ovom plastičnom travom...ovo treba zabraniti odmah. Nije ni čudo što nemaju poraz 14 utakmica, pa ko je navikao da igra na ovome?

Negativni

pre 4 godine

Prepune tribine, znaju oni ko je do prvak Evrope 1966
(Sima, 3. oktobar 2019 16:49)

Nije doprvak već prvak. Sud udruženog rada organizovao je postupak u kojem se nisu pojavili predstavnici Reala, tako da im je dodeljena titula prvaka Evrope. Isti sud je Zvezdi oduzeo onu iz Barija. Trenutno se sudi da li je promašaj Saše Ilića protiv Reala uopšte bio promašaj ili je u pitanju optička varka kojoj je sudija podlegao. Najverovatnije će reorganizovani Sud udruženog rada na čelu sa nepotkupljivim sudijama iz uprave Partizana registrovati tu utakmicu sa 1-0 jer se niko od predstavnika Reala i Sudijske organizacije UEFA nije pojavio na ročištu.
Molim te, nemoj da širiš dezinformacije.

Puki iz Kovina

pre 4 godine

Bravo, Partizani! Ja sam stvarno navijač Zvezde, ali navijam za Partizan kao i za svaki drugi naš klub. A svim zvezdinim navijačima koji ovo ne razumeju mogu da objasnim razloge. Jednostavno, bolje je da Partizan pobedi jedan kazahstanski tim u ligi Evrope nego da izgubi ili da bude nerešeno.

neutralni felsh

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 03. oktobar 2019 16:49)


pamcenje zlatne ribice: do dve sezone unatrag.

petarczv

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!
(Bogumil, 03. oktobar 2019 17:36)

Znaci manje od pola stadiona vas gleda hahahaha a sto se tice suteva ti poredis poluvreme sa ovim eskimima i utakmice sa bajernom i olimpijakos hahahahahahaha

Zvrk

pre 4 godine

Izvesti Sumu, uvesti Šćekića, pomjeriti Natha naprijed i zabiti još jedan, dva gola..
(dalaBu, 03. oktobar 2019 17:37)

Kakav Šćekić, od 10 dodavanja njemu 15 idu unazad, pritom dodaje iskljucivo prvom do sebe a ni u prekidanju njihovih akcija je potpuno beskorisan.

Dark

pre 4 godine

Astana = Satana (Đavo) i Partizan = Nazitrap (Nacisticka zamka)

Fudbalski definitivno, nema sta ...
(new fortress, 03. oktobar 2019 16:21)

U kom si ti ustvari problemu..
(A jeste sad kao sta, 3. oktobar 2019 16:37)
Ahahahahha...
Čovjek živi u svijetu anagrama (ako se tako kaže)! 😂

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ne razumem ljude koji navijaju protiv naših, evo društvo celo crveno-belo pruža podršku Partizanu.
(Borat, 3. oktobar 2019 16:58)

Evo i ja pružam istu podršku kao 99,90% grobara Zvezdi u utorak.

baki

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)
Dakle,evo ga satrap,jumko,bodibond i ko zna koga jos ima u glavi. Ne zaboravi da molim te pomenes da je kriv stankovic,lakovic i ceferin ako izgubite veceras jer tako kaze pantic. Niste izgubili zbog sebe nego zbog njih trojice. Mrzim partizan ali kad su na zalost u pitanju bodovi nacionalnog koficijenta,eto pobedite i pomozite da sledece sezone imamo 2 kluba za LS.

as

pre 4 godine

najsmesnije kada navijaci svih evropskih klubova protiv zvezde govore o patriotizmu a pogotovo kada i zvezda pobedi onda krecu omalovazavanja te sudija te pustio nas Olimpijakos..Zvezda imala neverovatno srece, Nikad gori Kopenhagen, Young boys, to omalovazavanje traje vec 3 godine.. Karma je cudo, nadam se da ce Astana da vas odvali barem 3:0 za svu zlobu koju ispoljavate
(Toliko o vama, 03. oktobar


Auu al si nas potresao.
Bas me briga da li ce makar jedan navijac CZ da navija za nas zbog bilo kojeg razloga.Sta sad mislis da jedan grobar zaista nesto pise da bi neko od vas navijao za nas protiv Astane?Cemu?Da necemo zbog toga igrati bolje?Smesni su ovakvi komentari kao tvoj.

Sale#4

pre 4 godine

Gledam ovog Zorana Tosica. Decko zna da odigra dupli pas, da sutne, da centrira, da dribla, u sustini sve zna. Izgubio je brzinu, to stoji i to mu je najveca mana, ALI prosto je neverovatno da nema ko DA MU DODA loptu!!! Sadik nece da doda, Asano ne zna, ovo je katastrofa ziva...Natku kapa dole.

KAIRAT

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima
ni na JNA
(Nikos , 03 oktobar 2019 16:55)
Draze mi je sto ti visis na komentarima o Partizanu,nego sto je prazan JNA.

Wild West

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

Tako je, samo ne razmišljaš u pravcu da bi naša tri preostala kluba ekspresno ispala u svim kvalifikacijama a koeficijent se onda deli sa 5 i eto nas ponovo dole.

Možemo te 2021. da se izigramo i posle ćao. Na veliku žalost. Jer ova sreća koja prati i Partizan i Zvezdu (ne ulaže se u tim a igraju se ozbilj a takmičenja), doći će na naplatu u najgorem mogućem trenutku.

sendvič utd.

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 3. oktobar 2019 16:49)

Normalan svet tokom sedmice nešta i radi.

Alek titule

pre 4 godine

Soumah-Mesi, Natho- Cavi, Sadik- Nawanko Kanu, kvalitet malo ispod ali to je taj stil. Osvaja Partizan Ligu evrope. Savo Milosevicu uzmi evrotitulu. U drugom ulazi Markovic za jos jedan gol i lagana 3 boda. Stojkovic, Urosevic, Brezancic, Ostojic, Scekic, Pavlovic, Zdjelar, Tosic, Fica, Lazar P. strasan tim.

ko o cemu

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)

Ni bez glavnog napadaca...

neznam pravopis

pre 4 godine

Ono kad panteri prebrojavaju gledaoce...

A njihov stadion poluprazan u bratskoj utakmici lige sampiona.
Od toga pola karata podeljeno na pumpama i u maksiju uz pastete i cips.
Legendarno.

Bogumil

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!

Pantagruel

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 3. oktobar 2019 16:49) Нормалан свет је данас ишао једном детету на родитељски састанак у вртићу, а сутра ће друго да води у музичку школу, па на фолклор.

marek hamšiković

pre 4 godine

Da se zahvalite onome za licencu..bez njega ne bi ni igrali evropu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzony, 3. oktobar 2019 16:19)

Taj od kad je došao na vlast njegovo mezimče nikad ne gubi u LingLong ligi I takođe njegovo mezimče 3 puta igralo Evropu,a pre toga nisu nikad ni drugo kolo LE prošli,najveći uspeh im bio Bordo,njegovo mezimče duguje 30 miliona evra a banke mu otpisuju dugove od 6 I 17 miliona evra,njegovo mezimče kupuje skupocene strance od 2 miliona evra,niegovo mezimče ima najskuplji tim u istoriji srpskog klupskog fudbala,I da pre nego što krenete da pominjete tog famoznog Toleta rećiću vam da on nije bio predsednik države,a tadašnji Partizan nije vredeo ni u pola kao njegovo mezimče danas,niti je imao Gazproma,a ni tadašnji predsednik nam nije šutirao penal na JNA.

Chema

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!
(Bogumil, 03. oktobar 2019 17:36)

Ajde ćuti molim te, igrate protiv Astane, a ne protiv Barselone. U ligi šampiona ne bi ste centar prešli, a o sutevima na gol da i ne pričamo. Koliko se sećam kada ste igrali protiv Benfike jedne sezone, partizan je uputio prvi udarac na gol tek u 70'. Tako da tišina !!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sadik je drvo. Mali strahinja pavlovic doktorska igra
(neko iz mase, 03. oktobar 2019 17:37)
A Sadik dao gol hahahahah

Vas dnevni gluperda

pre 4 godine

Ogroman uspeh za siromasnu zemlju je da neki njen fudbalski tim izvuce pozitivan rezultat protiv bogatijeg protivnika. Ako me razumete, mozda shvatate koliko su rasprave o kvalitetu timova zvezde i partizana glupave. Ako ne, samo napredujte i dalje.

hmmm

pre 4 godine

Iznenađujuće, u timu iz kazahstana neće biti hrvatskog fudbalera Marina Tomasova, a meč sa klupe će početi i napadač Roman Murtazajev.

Namesteno???Jel tako?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Iako je daleki put,iako je druga vremenska zona,voleo bih igru kao iz derbija i par zadnjih utakmica da vidim.Samo to,rezultati će doći sami od sebe...

R8

pre 4 godine

Nikad jaca Astana nikad slabiji Olimpijakos. Nikad jaci AZ..
(smejurija, 03. oktobar 2019 16:20)
Jedina smejurija si ti dečko...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. oktobar 2019 16:32)

Rece covek koji komentarise svaku vest, cak i u rubrici "Zdravlje"...

Toliko o vama

pre 4 godine

najsmesnije kada navijaci svih evropskih klubova protiv zvezde govore o patriotizmu a pogotovo kada i zvezda pobedi onda krecu omalovazavanja te sudija te pustio nas Olimpijakos..Zvezda imala neverovatno srece, Nikad gori Kopenhagen, Young boys, to omalovazavanje traje vec 3 godine.. Karma je cudo, nadam se da ce Astana da vas odvali barem 3:0 za svu zlobu koju ispoljavate

zvezdale

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!

Pero

pre 4 godine

Ja se eto pitam da li iko od ovih nazovi navijaca Partizana i Zvezde ima i malo pameti. Odlicno je sto je Zvezda pobedila Olimpijakos i odlicno bi bilo da i Partizan danas pobedi da se nekako ovaj nas napaceni fudbal domogne 15-og mesta i da imamo dva predstavnika u Ligi sampiona. Zar nije to najvaznije ili su mozda neki ubedjeni da je titula u nasoj ligi rezervisana samo za zvezdu ili partizan. Ali ne, bitno je da komsiji crkne krava.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pre nego što počnete hejtovati jedan podatak.Šta donosi 15 mesto?2 tima u ls, 1 u le i 2 u tom trećem takmičenju.
Evo šta donosi 16 mesto rangiranja država:1 tim u ls i 3 u tom trećem takmičenju. Ne zaboraviti da u slučaju 2 tima u kvalifikacijama ne bi imali ovakav reality naših uprava u ova 2 kluba.Bilo bi manje tenzije...Voleo bih svi da podržite skupa naše klubove u Evropi....Srecno!

Heh

pre 4 godine

Zaista ovog puta , važno je za srpski fudbal da Partizan pobedi večeras. Desi li se to blizu smo dva predstavnika u LS. Da li ste svesni šta to znači za ovaj nas skrnavi fudbal?

mobilix

pre 4 godine

Ja sam Zvezdas I volim Zvezdu.U nasoj ligi realno guraju svi I Zvezdu I Partizan.U Evropi nije tako.Zvezda je igrala s igracem vise jer je covek dobio 2 zuta kao I Partizan protiv cini mi se Moldea.Ne znam sta je sporno I u jednom I u drugom slucaju.Mislim da svako treba da gleda u svoje dvoriste a ako zeli komsije podrzati ne zameram

Aca

pre 4 godine

Ljudi šta vi imate od fudbala iskreno da li ćemo imati dva predstavnika u ls ili pet vama ni iz džepa ni u džep gledajte od čega vi živite

A jeste sad kao sta

pre 4 godine

Astana = Satana (Đavo) i Partizan = Nazitrap (Nacisticka zamka)

Fudbalski definitivno, nema sta ...
(new fortress, 03. oktobar 2019 16:21)

U kom si ti ustvari problemu..

Borat

pre 4 godine

Kazahstan is the greatest country in the world, all the other countries are run by little girls... Ne razumem ljude koji navijaju protiv naših, evo društvo celo crveno-belo pruža podršku Partizanu.

Bojan

pre 4 godine

Došao je trenutak da gledamo poluozbiljan fudbal. Sinoć sam gledao Barselona - Inter. To je ozbiljan fudbal. Nekada kada gledam Zvezdu, ali i Partizan često, imam utisak da se ne radi čak ni o istom sportu u odnosu na gore pomenute. Pošto Zvezda igra neozbiljan fudbal, evo prilike da svi zajedno gledamo igru koja je maksimum za Jugoistočnu Evropu. Uz Dinamo, naravno.

Napred Partizan!

somm

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!
(zvezdale, 03. oktobar 2019 16:28)

Nisi ti prošao pored 650 eura. I da jesi ne bi ih prepoznao. Ali bih voleo da izgubiš I taj euro što si uložio na listić sa 12 parova pa ceo dan visis na netu da ako nešto zaokružis.

Како да не

pre 4 godine

Pre nego što počnete hejtovati jedan podatak.Šta donosi 15 mesto?2 tima u ls, 1 u le i 2 u tom trećem takmičenju.
Evo šta donosi 16 mesto rangiranja država:1 tim u ls i 3 u tom trećem takmičenju. Ne zaboraviti da u slučaju 2 tima u kvalifikacijama ne bi imali ovakav reality naših uprava u ova 2 kluba.Bilo bi manje tenzije...Voleo bih svi da podržite skupa naše klubove u Evropi....Srecno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. oktobar 2019 16:24)

Као што си ти прекјуче подржао Звезду. Познато гробарско лицемерје.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Od kako je dosao Natho, hteo sam da vidim ovakvu postavu. Protiv Radnickog je bilo dobro. Ajd da vidimo protiv jaceg rivala. U svakom slucaju, pozdravljam ofanzivnu filozofiju Milosevica.

est

pre 4 godine

partizan godinama dobija za protivnike neke daleke istocnoevropske ekipe sto imaju 5.000 navijaca po mecu.Da ne racunam one videotone sa 2.000.
konacno da istrce u Manchesteru pred 80.000 ili u Kolnu pred 45.000, Bayern arena 80.000...pa da vidimo od cega su sastavljeni.by the way srecno (mada vi niste navijali za nas sto je razumljivo zbog kompleksa) trebaju nam kao naciji ti bodovi.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nikad jaca Astana nikad slabiji Olimpijakos. Nikad jaci AZ..
(smejurija, 03. oktobar 2019 16:20)
Jedina smejurija si ti dečko...

A jeste sad kao sta

pre 4 godine

Astana = Satana (Đavo) i Partizan = Nazitrap (Nacisticka zamka)

Fudbalski definitivno, nema sta ...
(new fortress, 03. oktobar 2019 16:21)

U kom si ti ustvari problemu..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pre nego što počnete hejtovati jedan podatak.Šta donosi 15 mesto?2 tima u ls, 1 u le i 2 u tom trećem takmičenju.
Evo šta donosi 16 mesto rangiranja država:1 tim u ls i 3 u tom trećem takmičenju. Ne zaboraviti da u slučaju 2 tima u kvalifikacijama ne bi imali ovakav reality naših uprava u ova 2 kluba.Bilo bi manje tenzije...Voleo bih svi da podržite skupa naše klubove u Evropi....Srecno!

neznam pravopis

pre 4 godine

Ono kad panteri prebrojavaju gledaoce...

A njihov stadion poluprazan u bratskoj utakmici lige sampiona.
Od toga pola karata podeljeno na pumpama i u maksiju uz pastete i cips.
Legendarno.

sendvič utd.

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 3. oktobar 2019 16:49)

Normalan svet tokom sedmice nešta i radi.

Puki iz Kovina

pre 4 godine

Bravo, Partizani! Ja sam stvarno navijač Zvezde, ali navijam za Partizan kao i za svaki drugi naš klub. A svim zvezdinim navijačima koji ovo ne razumeju mogu da objasnim razloge. Jednostavno, bolje je da Partizan pobedi jedan kazahstanski tim u ligi Evrope nego da izgubi ili da bude nerešeno.

somm

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!
(zvezdale, 03. oktobar 2019 16:28)

Nisi ti prošao pored 650 eura. I da jesi ne bi ih prepoznao. Ali bih voleo da izgubiš I taj euro što si uložio na listić sa 12 parova pa ceo dan visis na netu da ako nešto zaokružis.

Heh

pre 4 godine

Zaista ovog puta , važno je za srpski fudbal da Partizan pobedi večeras. Desi li se to blizu smo dva predstavnika u LS. Da li ste svesni šta to znači za ovaj nas skrnavi fudbal?

обс

pre 4 godine

Честитам Партизану на победи, на атрактивној игри с много трчања. Први пут у историји један наш клуб је играо пресинг читаву међународну утакмицу! За то је потребно много снаге и воље. Шта не могу да разумем? Шансе 1 на 1 с противничким голманом! Искусан играч против голмана, неометан а ширина гола је 7,32 метра? Дакле, нигде лажњак, шутирање на сигурно. Еј, 7,32 метра ширина! Па Пикси је на СП у Италији, у шеснаестерцу, лажњаком ''послао Шпанце по виршле" (попадали су ко кегле) и шмекерски дао гол! Милошевић то не сме да прашта играчима јер поред толико трчања нема валоризације која се зове: дат гол! Само да додам да је Натхо такав мајстор коме треба дати капитенску траку. Истовремено, он је едукативни центар за српски фудбал! Сви млади који играју фудбал у овој земљи имају прилике да уче из радионица које на свакој утакмици демонстрира овај играч (рационалност, интелигенција, покривање терена, брз писмени пас - и кратак и дугачак, шут с дистанце...). Мореира и Натхо су два најбоља страна фудбалера који су ушли у наш фудбал. Хвала Натху што је финиш каријере посветио Партизану и Србији! Садик је млад и неискусан али с феноменалним предиспозицијама (атлетским и фудбалским). Рационалност је мана али то се радом стиче. Дечко игра пресинг читаву утакмицу. Њега треба откупити од Роме!

Smeh

pre 4 godine

Opa, 2 pobede u 2 dana za srpski fudbal u Evropi. A zato kiša i zahladjenje. Šalu na stranu bravo za Partizan i Zvezdu i neka tako nastave ako je moguće.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-navijac sam Zvezde ali cestitam Savu i Partizanu igraju lep fudbal . Partizan sada igra sa puno kreativnih igraca i to daje rezultat ...... sto se tice srpskog fudbala pa dugo sam mislio los a ispostavlja se da i nije toliko ...
-Partizan u ligi evrope gazi sve a u Beogradu ce zgaziti i Mancestera ....Mancester vise nije to taj tim sada mnogo ranjiv....Zvezda nije kreativna kao Partizan, ali dobili su Olimpijakos ...ipak ovo postaju pristojni rezultati

nenad

pre 4 godine

Neverovatno je da neko iz Srbije moze da podceni bilo koga ko igra grupne faze lige evrope ili sampiona svake godine !! Prvo partizan igra nesto nevidjeno na ovim prostorima jos od Ivice Osima , totalni fudbal , disciplaina snaga presing ! Raste iz utakmice u utakmicu ! Samo ljudi koji se ne razumeju u fudbal mogu da komentarisu protivnika a ne sjajnu igru Savinog partizana !!! Gde ne nebo ovog tima videcemo ...ja vidim jos prostora za napredak pogotovo u zavrsnici !! Bravo Savo ! Pratim partizan od 1979 i pamtim samo 2 ovakva tima , ne u smislu igraca nego pristupa mentaliteta i igre a sto je najvaznije vektor je okrenut u pravcu na bolje !!!

nebojsa

pre 4 godine

Ozbiljan fudbal igra Partizan a ima prostora i za jos puno bolje. Milosevic radi ono sto retko ko od nasih trenera zna - istovremeno odlicno postavlja i vodi utakmice i dize igrace pojedinacno, Urosevic danas najbolji na terenu, na primer. Do pre par meseci nikome nije bilo jasno otkud on u Partizanu. Sadik takodje. Kada se Asano adaptira a Natko i Lazar se kondiciono dovedu u red, bice ovo sjajan tim. Konacno da neki nas klub u Evropi igra ovakav napadacki fudbal.

Zlatko_Zvezdas

pre 4 godine

Svaka čast Partizanu na pobedi, rezultat čak i nije pravi odnos snaga na terenu. Trebalo je biti ubedljivije da se ne strepi u završnici meča, gde jedan šut niotkuda može poništiti dominaciju tokom čitavog meča, ALI, pobedi se u zube ne gleda. Savo sigurno vidi sve moguće nedostatke bolje nego svi mi zajedno što ovde komentarišemo. Savršena nedelja za naš fudbal. Nadam se da ćemo za koju godinu gledati Zvezdu i Partizan u Ligi šampiona, pa neka nas ponekad ovi veliki i bogati nakantaju sa 5-6 komada, ali ako se pametno bude radilo i tome će doći kraj, i sa njima ćemo moći kako tako da se nosimo. Pozdrav za sve normalne i dobronamerne navijače od Zvezdaša. Jadna su prepucavanja usijanih glava ovde, koji omalovažavaju i naše klubove i protivnike naših klubova.

Profesor Natho drzi cas,tisina tamo

pre 4 godine

Ovo je sigurno najlepsi fudbal jednog naseg fudbalskog tima u ovom veku! Bravo Savo,ala vera crno-beli! Auuu kakav ce samo biti spektakl 24.oktobra kad dodje Mancester junajted kao da gledam,napad za napadom sa obe strane,nesto kao juce sto su igrali Liverpul i Salcburg,to je bre fudbal,tako je bre Partizane moj,bunker pustite zvezdasima da igraju,oni tako sto godina igraju,oni imaju svoj stil igre a mi svoj,neka tako i ostane..

Salaso

pre 4 godine

Ma ljudi, igrali ste sa drugoligasem!
(Kontras, 03. oktobar 2019 20:05)
gde ste vi muko kad smo vas još više razbili nego Astanu? Ovi bar sutnuse jednom na gol vi ni jednom, paljba panteru

neutralni felsh

pre 4 godine

Ovo je sigurno najlepsi fudbal jednog naseg fudbalskog tima u ovom veku! Bravo Savo,ala vera crno-beli! Auuu kakav ce samo biti spektakl 24.oktobra kad dodje Mancester junajted kao da gledam,napad za napadom sa obe strane,nesto kao juce sto su igrali Liverpul i Salcburg,to je bre fudbal,tako je bre Partizane moj,bunker pustite zvezdasima da igraju,oni tako sto godina igraju,oni imaju svoj stil igre a mi svoj,neka tako i ostane..
(Profesor Natho drzi cas,tisina tamo, 03. oktobar 2019 20:43)


dobro sad, nije sve uvek tako bilo, razni treneri i stilovi su defilovali kroz oba kluba. istina, nasi su nesto vise voleli ludiranje i dodavanje s loptom... ali, zato smo i izgubili ono davno finale sa realom, kao i jos neke dosta bitne utakmice koje nismo smeli da izgubimo...
ali da se vratimo na temu - primetio si da je savo u partizanu zategao i organizovao ono sto nasem fudbalu tradicionalno najvise nedostaje: brza i jako organizovana igra na polukontre, to jest pritisak na tudju loptu jos oko centra, uz sacekusu malo ispred, na iznudjen los pas i onda brza kretnja otete lopte kad golu. i svako zna sta da radi. e za to mu svaka cast, kao izuzetno mladom treneru. sve ostalo je posledica resene gornje stavke: i pristojan napad i drzanje lopte i zona ma sve, uz dobar osecaj za izmene, na stranu sto je skoro svakom igracu nasao ulogu koja mu maximalno pasuje. sad se vidi da nije blesav ferguson sto mu je rekao da ima filing za trenera. partizan trenutno izgleda kao klasicni klub iz kup-uefa koji moze da i iznenadi i pobedi skoro svakog rivala, i koji nikog ne ferma ni dva posto... to je ono sto nam se mnogo svidja ;)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nikad jaca Astana nikad slabiji Olimpijakos. Nikad jaci AZ..
(smejurija, 03. oktobar 2019 16:20)
Jedina smejurija si ti dečko...

Bodibond

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019 

Ja jesam; Zvezdu, Olimpijakos, Suduvu, Kopenhagen i Jang Bojs.

as

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 03. oktobar 2019 18:09)

Vama i ako ste bolji od Astane trebalo bi jedno 200 minuta da izadjete iz bunkera i napadnete.Moc navike se tesko ponistava.

miki

pre 4 godine

Stomak me zabolio sta su sve promasivali igraci Partizana, trebalo je biti najmanje 6-1, moraju zavrsnice biti bolje.Mislio sam da ce na kraju stici kazna i da ce Astana da izjednaci.Sva sreca pa nije, ali moze ovo jos bolje.Naprijed Partizan.

miloš

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 3. oktobar 2019 18:09)

Ne bi, fudbalski mag Milojević bi se povukao i čekao neki šut Pavkova. On ni u jednoj utakmici nije krenuo ofanzivno. U utorak jeste bio preokret i sve, ali su se tek od onog crvenog setili da postoji napadački fudbal. Možeš da ne voliš Partizan, ali oni igraju lepše od Zvezde i ofanzivnije. To je i derbi pokazao. Možete svi vi da pišete "Astana ovo", "Astana ono", ali pristup utakmici je bitan.

Lenny

pre 4 godine

Kad gledas Partizan uzivas. Kad gledas Zvezdu ko na wc solji posle faferona. To je ta sustinska i glavna razlika izmedju Avangarde i Masovke ;)

gavra

pre 4 godine

Srbi su sami sebi najveci neprijatelji,cestitao sam zvezdi pobedu protiv olimpijakosa,sad je astana losa ekipa,pa mancester je tu losu ekupu jedva pobedio sa 1:0 i to pred kraj utakmice,nema losih u evropi.Neki ljudi koji hejtuju sve zivo ne bi trebali imati pristup internetu,ne sirite mrznju bez potrebe,to nije zdravo.Ziveo Partizan i majka Srbija.

analiza

pre 4 godine

Radio sam po podne i na poslu sam mogao da odgledam zadnjih desetak min.Vidim,vodimo 2:1,racunam da ce izdrzati i Par i moja cuka:)Kad smo poveli ,cuo sam samo galamu Strajnica i racunao sam da smo ili dali gol ili imali kolosalnu sansu.Nisam znao da je Sadik poblesaveo i dao cak dva gola,a ciyam i dva su mu ponistili.Sta mu bi?Video sam trenutak kada Natho komanduje igracima na terenu da se uozbilje,jos u prvom pol.Definitivno bih ga klonirao,po jedan Natho u odbrani,sredinii napadu i nasa je vasiona:)I,da,Natho i na goluu

123

pre 4 godine

Ligu Evrope igraju svakakvi skrndelji od ekipa što možemo upravo videti a Liga Šampiona pa još i par pobeda ili remija u istoj je za takve klubove uglavnom misaona imenica!
Kad pomeneš klub koji se takmiči u LŠ na noge da ustaneš u stav mirno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petah Tikva...Tikvo, 3. oktobar 2019 18:52)

U skrbelje od timova spadaju, Roma, Lacio, CSKA, , Porto, Seltik, M.Junajted..To su timovi i da ne nabrajam dalje, Selta..koji se takmice u ovom takmicenju. Mnogo ste digli nos a nemate ni I od igre. To ces tek da shvatis jer ako dobijete jos i jednu utakmicu ja cu da odjavim internet. Potcenjujes odlicnu igru Partizana i zasluzenu pobedu. A u derbiju niste mogli da se sastavite , utrpali smo vak 2 gola, cista kao suza i celu pricu ste prebacili na neki nepostojeci gol koji je lopovska cetvoroclana komisija na celu sa Majom proglasila golom i greskom sudije? A sudija Srđan Jovanović ce suditi evropsko finale igraca do 21. godine? Evropi je dobar kao Mazic samo vama nije dobar. Ali vam je Majo bio odlican sudija? A niste imali sut u okvir gola za 90 minut? Strasno. Jos tu cetvoroclanu komisiju cine 4 sudije koje su zvezdasi i to svi znaju..Ove sezone vam nece pomoci sudije zapamti, nego postuj uspeh nasih timova koji dizu rejting naseg fudbala kako CZ, na zalost za tebe i Partizan.

ljubitelj fudbala

pre 4 godine

Uz jednog "rasnog" golgetera ovo bi mogla biti sjajna sezona za Partizan u Evropi. Odlična postavka igre i ozbiljan pristup su za svaku pohvalu. Nedostaje svežina sa klupe da se dotuče protivnik u zadnjih pola sata, i nadam se da će se pojaviti neko od mlađih da pokida u završnici. Malo nedostaje, ali ako ovako nastavi, napraviće Savo ozbiljnu ekipu.

IGGY

pre 4 godine

Astana fino krenula al' je Partizan polako obuzdao i šokirao golom.Brz napad P je držao Astanu podalje,nisu smeli da se opruže.Sviđala mi se agresivnost ,brzina i pritisak..Nepotrebna drama na kraju..Čestitam na pobedi,budžimo koeficijent;)

Zorz Vea

pre 4 godine

Alal vam vera i svaka cast! Kako ste krenuli ovo ce postati uobicajeno. Sadik pokazuje zasto je doveden i zasto ima poverenje sefa. Asano za sada po meni najslabiji ali se svako uklopi u ovakav timski duh pa ce i on nadam se da zablista. Puno sansi se stvara, veznjaci i napad rade vrlo uigrano pa kad se jos vise zakuva sezona...uh moze biti bas dobro. Sad poslastica sa englezima. Kako igraju pobeda ne bi bila iznenadjenje..a i ne bi Partizanu bio prvu put da pobedi Junajted.

Zivela Srbija i napred Partizan

Sveznajući sveznalac.

pre 4 godine

Bombardovanje od strane“ naprednih“ da je Astana očajna ekipa. Podsetiću vas, skoro smo još ubedljivije pobedili jednog pobednika kupa evropskih šampinjona na JNA. Jel znate na koga mislim napredni tenkisti?

kile

pre 4 godine

Molim navijace kluba koji pola godine ne moze da sutne na nas gol da olade sa nasih vesti i gledaju njihov tim kako parkira autobuse. Mi igramo ultra fudbal i mnogo mi se svidja!!

KAIRAT

pre 4 godine

baki...
U poslednja dva derbija,nemate sut na gol Partizana.A pricate kako je Astana slaba.a ona dade gol .!!!panteri neznate gde udarate,saberite se pa posaljite komentar,znamo da vam nije lako.

Da da

pre 4 godine

Da vam se pohvalim, danas sam najduže izdržao sa Strajnom, čak 16min. Ali nakon što Suma nije razumeo Sadiqa, a ovaj mu dao loptu 5m iza, moram na mute....

Oliver Kosta

pre 4 godine

Neverovatno trcanje ,zelja i igra Partizana. Bravo. Ali da li je moguce da nisu dali 5-6 golova? Zaista katastrofalna realizacija. Tako je bilo i protiv AZ Alkmara. Asano samo trci. Nista vise. Ne zna pas da sastavi a kamoli dribling ili da postigne gol. Tosic je vec mator za ovaj nivo. Spor. Generalno Partizan odlican. Izvuci bod protiv Mancestera i super.

Zvezdaš

pre 4 godine

Velika je razlika u kvalitetu u korist Partizana, koji ove godine ima sigurno najbolji tim na Balkanu.Svaka čast i sve najbolje.Partuzan ove amatere ubedljivo dobija.

Vlajzi

pre 4 godine

Kuku na koju foru je ova ristana u ligi evrope
(mlan, 03. oktobar 2019 18:40)

Na istu foru na koju je zvezdana u ligi sampinjona. Uvek ima klubova koji sluze da popune broj.

Salaso

pre 4 godine

Savo Milošević je napravio odličan tim od fudbalera skromnih mogućnosti, (poneki poput Sadika i Asana škartirani iz B ekipa stranih drugoligaša. Čak ni trapavost Sadika više ne smeta mada bi se neki iole spretniji napadač na njegovom mestu proslavio.
(rv, 03. oktobar 2019 19:04)
Naprimer Pavkov ili Boco?!?!? Oni ne udju u ovoliko šansi ni u 5 utakmica, zato panteri dalje od Sadika!!!

Uskok

pre 4 godine

Ako uspeju da prodju grupu, a na zimu dovedu jednog desnog beka, jednog stopera i zadnjeg veznog, dobro se spreme.. Partizan nece biti daleko od cetvrtine finala, zivi bili pa videli..

Miroslav

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019

Mm, da, 2015/16 Liga šampiona (4 boda), 2016/17 Liga Evrope (5 bodova), 2017/18 Liga Evrope (7 bodova) pa 1/16 finala nerešeno i poraz, 2018/19 Liga Evrope (8 bodova). Sad lepo popuni ovo sa tvojim klubom i uporedi. Pet puta najmanje bolji skor od tvog omiljenog kluba u Srbiji koji god da je. Fakti su fakti, a samobmana je takođe laž.

Admiral

pre 4 godine

@ Stojketa ne prozivajte on nas je spasio milion puta.
(lomanalualua, 03. oktobar 2019 19:54)

To ne znaci da treba da brani vecno. Postao je zesci kikser, svaki sut koji ide u gol je gol, losa istrcavanja, jedino je jos uvek solidan u igri jedan na jedan sve ostalo ocaj zivi, vreme je za novog golmana

neutralni felsh

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 03. oktobar 2019 16:49)


pamcenje zlatne ribice: do dve sezone unatrag.

roarrr

pre 4 godine

Partizan na evropskom nivou. Iskupio se za kiks protiv AZ 67 Alkmara. Svi igrači, osim Asana, odlični. Zrelo odigran meč, sjajna postavka Save Miloševića. Sadik zver, postigao četiri gola, od kojih su mu dva poništena. Ekipa Astane totalno nadigrana, očigledno da konačno imamo i željenu igru i željeni kvalitet. Ne treba sad euforija, ali valja reći da je ovakav Partizan sigurno najkvalitetnija ekipa u Srbiji. Drugo je pitanje da li će biti prvak. Mislim da hoće, ako se u naše prvenstvo ne budu umešali neki „nefudbalski“ faktori.

Indjija matori

pre 4 godine

Kakav loš fudbal.Nigdje tempa,duplog pasa,kretanja igrača bez lopte.A tek kako su svi tehnički obdareni.?
(Slobodan, 03. oktobar 2019 18:01)

Jel to gledas zvezda oly snimak?

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Stojketa ne prozivajte on nas je spasio milion puta.
(lomanalualua, 3. oktobar 2019 19:54)

Ali je vec duze vreme los. Ne mora u penziju ali bi trebalo malo na klupu. Posteno je odradio svoje, moze malo i da odmori.

stipe

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (969, 3. oktobar 2019 18:59)

Fazon protiv Partizana i Zvezdasi su izgledali kao da su juce poceli igrati fudbal..

neutralni felsh, drugi pokusaj

pre 4 godine

Cestitam Grobari. Zelim vam da prodjete grupu. Mada znam, da za deset godina imate da pricate, kako je Liverpul onomad izasao sa rezervnim timom na Maru. Ali ajd, neka.
(bzvz, 03. oktobar 2019 21:37)


hvala. nije bio rezervni tim. licno mi je drago sto ste je zvezda pobedila podsvesno nadmene premijerligaske zvezdice koje su pomislile da ce neko da se time odusevi i sam sebi postigne gol. kad ih je zvezda osvestila bilo im je kasno. naravno, nije im tu kriv klop (on bolje zna nase, domace uslove) nego taj premijerligaski mentalitet podgrejan sportskim novinarima koji ih velica dok skoro sve ostale potcenjuje - njima je skoro sve van 3-4 najjace i najvece evrolige neka tamo egzotika i to cesto prenesu na mnoge igrace. zato im klubovi cesto pucaju na gostovanjima po evropi, jer ih protivnik naravno iznenadi, dok se njihovi evropski treneri nerviraju.
e licno zato mi je drago sto ste ih otrsili. ali ajd, neka ;)

Gde ja živim

pre 4 godine

Čestitke Partizanu. Odlična pobeda koja je mogla i morala biti krunisana ubedljivijom pobedom. Malo više koncentracije i malo manje nonšalancije bi bilo bolje. Samo nastavite ovako. Da dižemo te evropske koeficijente.

Miki

pre 4 godine

Ne mogu da shvatim da i na ovoj vesti klinci se prepucavaju na temu Zvezda - Partizan..ko li vas potrova pitam se.
Sto se utakmice tice drago mi je da je doslo vreme da neki nas tim igra svoju igru isto i na strani i kod kuce bez kukavickih alibi izjava unapred tipa dovoljan nam bod itd. Agresivna, napadacka igra uvek dqje rezultate, medjutim Partizan ce u buducnosti imati problem sto nema duzu klupu - treba mu dobra alternativa u svakoj liniji

Violeta Markovic Ljubicica

pre 4 godine

Imamo igru, imamo psihologiju, imamo Sadika, i imamo velikog, modernog trenera, ali moralo je biti minimum 5 golova u mrezi Astane veceras... Ja zaista apelujem na nase navijace da se suzdrze politike, rasizma, ispravljanja krivih Drina i ostalih nefudbalskih gluposti i da protiv Manchester Uniteda podrze ovaj tim, jer su momci, a narocito Savo, to neizmerno zasluzili...

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 4 godine

Bravo crno beli! Slicna utakmica kao sa zvezdom skoro, mi napadamo oni bunker celu utakmicu, da smo iskoristili barem polovinu sansi dali bi 4 ili 5 golova...

AlCapo

pre 4 godine

Lepo sam napisao ovde da ce nasi momci sarmirati mlade Kazastanke i pobediti, ali popio sam gomilu minusa.
Sada se vidi da sam bio u pravu!

Grobar

pre 4 godine

pa dokle više te zle krvi zar je nemoguće jednostavno jedni drugima da čestitamo e kada do toga dođe bićemo pravi srbi uprave malo da spuste loptu a ne da šire mržnju ja čestitam zvezdašima i oni meni a to onaj pravi sportski duh mi smo svi prijatelji,braća i kumovi

ccc?

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ls, 3. oktobar 2019 19:25)


i SVI ce da vas pune kao Bajern do kraja, SVI, pa se ti hvali.

Kontras

pre 4 godine

"I srpski velikan...". E, tako redakcijo, da se zna da imamo dva fudbalska velikana: Zvezdu i Partizan.

Vrlo dobra igra, malo skripi odbrana... E, sada treba spremiti i motivisati tim i po drugi put u istoriji pred punim stadionom pobediti Mancester Junajted.

mirotvorac

pre 4 godine

I pored sijaset propustenih stopostotnih sansi ova igra i visoki presing Partizana tokom 90 minuta ne dozvoljavaju protivnickim ekipama da prave bilo kakvu igru i deluju apsolutno nemocno. Cisto da objasnim zasto su Astana veceras i Zvezda u derbiju apsolutno razbijene.

mm

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...

Strucnjace, tebi i svima koji ostavljaju oakve komentare: Pa sta bi rekao neki neutralan stranac koji je gledao derbi, na sta ste licili na toj utakmici? Bedni ste.

Tamo daleko.

pre 4 godine

Partizan da ima Borjana, iskreno mislim da bi bili duplo jači nego sada defanzivno, a i ovako smo jaki ko zemlja. Napadački, igramo možda najlepši fudbal u poslednjih 15,20 godina.Volim Partizan!

Losmi

pre 4 godine

rano ste počeli sa slavljem.da bi prošli dalje trebaće vam u najmanju ruku bod protiv junajteda i bolji rezultat od az-a od 2-2 u beogradu uz pobedu protiv ovih pacera u 6.kolu.i igra koju prikazujete je obično divljaštvo bez ikakvog smisla.zvezdu ste dobili jer su njeni igrači taj dan svi do jednog iz nekog meni nerazumljivog razloga odigrali kao potpuni amateri.niste nešto posebno dominirali ni na tom meču.ok.zvezda nije imala ni jedan šut,a partizan je do 85 imao jedan i onda je suma dao onaj gol tako što mu je lopta prešla preko noge i iznenadila u poslednje vreme zbunjenog borjana,a drugi gol je partizan dao iz kontre kad je zvezda kao nešto krenula u napad.zvezda je u toj utakmici bila mizerna i to nije nikakvo merilo,a ovo što partizan prikazuje je još mnogo tanko za pravu evropu
(slobinator, 03. oktobar 2019 22

Opusteno, ono sto Zvezda pokazuje je dovoljno da se pobedi indjija..uz dva penala, naravno.

Baron

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Pružili su bolji otpor od Zvezde, pa ti računaj ko je gori.

KAIRAT

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima
ni na JNA
(Nikos , 03 oktobar 2019 16:55)
Draze mi je sto ti visis na komentarima o Partizanu,nego sto je prazan JNA.

Durshluk

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos,

Nama doslo 16 000 protiv nekog u domacoj ligi,doslo je i 22 000 dece,gde god da se pojavi puni stadioni.....nego...zasto vas nije bilo na derbiju???.ja manje navijaca zvezde nikad nisam video.Brinite se vi za vas,mi cemo se snaci sami,kao i uvek,sami protiv svih.s Nego,sta cete novog uvesti u L.L.ligi?Sta ce vam sada pasti na um,bas se pitamo sta je sledece?

....

pre 4 godine

Voša bi bez problema pobedila ovu Astanu...
(NSslaninar, 03. oktobar 2019 18:25)

Da...ali u Ling Long ligi, isto kao sto je Radnicki pobedio Floru. Toliko o ta dva famozna kluba, vase filijale.

bez šuta na gol

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
@
Moćni Partizan vas je reciklirao u derbiju i pokazao ko je bolji. Sada igrajte sa kim god hoćete.

Bojan

pre 4 godine

Bravo majstori!

Strajnić je od 80. minuta prizivao preokret, ali nije imao sreće.

Kao što rekoh u ranijem komentaru, igramu najbolji fudbal u Jugoistočnoj Evropi. Ne treba da nameštamo utakmice.

Pozdrav za tipa koji je uložio 650 evra na keca. To mi liči na onu pesmu "Igrao sam keca na Juventus." Predlažem mu da sledeći put da meni 650 evra. Ja ću mu vratiti 50.

'Ajde bre Grobariiii!

petarczv

pre 4 godine

otkako je izasao Suma nigde nas nema, u napadu bezopasni a samim tim Astana ima vise mesta za napad
(Bogi, 03. oktobar 2019 18:19)

Od kad je izašao suma imali ste 3 100% šanse ali bitno da si ti napisao komentar

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

kuca do moje, svi navijaju za zcezdu, zaurlase os radosti kad je astana dala gol... ali hahahahaahah

moro

pre 4 godine

Bez ikakve namere da ponizavam Partizan,ali odavno nisam gledao losiju ekipu u oba evro takmicenja,od ove Astane.
(shone, 03. oktobar 2019 18:15)

Partizan je odlican pa ovi izgledaju kao amateri, u tome ti je stvar brate.
Jos da nam ne uvaliste ovog Stojkovica, koji upropasti svaku utakmicu, gde bi nam kraj bio.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 4 godine

Као велики Звездаш честитам комшијама на победи. Битни бодови за ранг листу, за фамозно петнаесто место.

Rokatanski

pre 4 godine

Sadik protiv Sadika 2:2. Dva priznata i dva poništena gola. Treba pozdraviti pobedu Partizana i Crvene zvezde jer imamo šansu za dalji napredak na rang listi UEFA. Možda su ključne sledeće utakmice Totenhem-Crvena zvezda i Partizan-Mančester Junajted. Tu će se videti koliko zaista vredimo. Pozdrav!

bzvz

pre 4 godine

Cestitam Grobari. Zelim vam da prodjete grupu. Mada znam, da za deset godina imate da pricate, kako je Liverpul onomad izasao sa rezervnim timom na Maru. Ali ajd, neka.

Nikola

pre 4 godine

Bravo Savo majstore!
Kako igramo svaka čast.
Čestitke igračima naravno, ali kad bi još realizovali sve šanse koji bi to atomski Partizan bio.
Oduševljen sam..

Zvezdaš

pre 4 godine

Pogledajte sada komentar koji sam naposao početkom utakmice.Svaka čast za Partizan.Igra moderan i napadački fudbal sa jakim presingom u ranoj fazi i velikom pokretljivošću celog tima.Kapa dole.Velike su mogućnosti ovog tima a tekbi kad Lazar Marković uđe u ritam dočekaće i proleće u Evropi.

19JF99

pre 4 godine

Lepa igra danas, ne ulazim u to da li je Astana kvalitetna ili ne, to znaju komšije najbolje oni su "stručni" za ta pitanja... Samo treba da se više koriste prilike da se ne bi dolazilo u situaciju da se uvek na kraju strepi, ali izgleda mora tako kad je Partizan u pitanju... VOLIM PARTIZAN!

Grobar-España

pre 4 godine

Drage su mi i radujem se k'o mali pobedama Partizana i Zvezde u evropi. A sto se tek radujem kad ove sitne duse sto navijaju za sve protiv Zvezde i Partizana u zavisnosti s koje su strane brda pate. Dabogda Zvezda prosla u osminu finala LS, a Partizan kao prvi prosao grupu. Nek si jedu dzigericu do proleca, kad vec ne znaju da se raduju pobedama srpskog fudbala.
Odo ja sad da uplatim tiket, ima da sevnem dvojku na Panata-Komsinica, izmedju ostalog.

Primarijus neutralni navijač,da

pre 4 godine

Dzaba golovi ovaj Sadik osim fizičkih predispozicija nema svetlih tacaka, Japanac tek posebna prica, Covek ne razume fudbal. Suma i Natho klasa. Al Stojke , nikad golmana od njega , kasni sa reakcijom i onda se teatralno baca,kao onaj gol Dzake... Golman Astane odlican.Astana slaba ekipa, Partizan je morao ovo ubedljivije da dobije

bazinga

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Slab kao Zvezda hahaha

Mito

pre 4 godine

Čestitke za pobedu. Dve primedbe Miloševiću: Prva on kao centarfor nije u stanju da nauči igraće da daju gol u situaciji 1:1. Drugo Stojković je rupa na golu. Ako pažljivo pogledate kod gola Astane, on se nije bacio sa obe ruke na stranu šuta već je reagovao kao rukometni golman. Da nije smešno bilo bi žalosno. Ako MU bude šutirao sa pozicija od 20 do 25 metara mreža Partizana uz takvog golmana će biti puna. S poštovanjem

Bogumil

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!

Zlatan

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019
Ja jesam C. Zvezdu

Nikola

pre 4 godine

Zao mi je malog Stevanovica, ogromnog talenta koga gusi Asano koji je totalno bled, plasljiv kao zec kad bas treba da probije 1 na 1. Ista situacija i na drugom krilu gde Tosic gusi Markovica. Cestitke na pobedi ali realizacija blagi uzas...

as

pre 4 godine

najsmesnije kada navijaci svih evropskih klubova protiv zvezde govore o patriotizmu a pogotovo kada i zvezda pobedi onda krecu omalovazavanja te sudija te pustio nas Olimpijakos..Zvezda imala neverovatno srece, Nikad gori Kopenhagen, Young boys, to omalovazavanje traje vec 3 godine.. Karma je cudo, nadam se da ce Astana da vas odvali barem 3:0 za svu zlobu koju ispoljavate
(Toliko o vama, 03. oktobar


Auu al si nas potresao.
Bas me briga da li ce makar jedan navijac CZ da navija za nas zbog bilo kojeg razloga.Sta sad mislis da jedan grobar zaista nesto pise da bi neko od vas navijao za nas protiv Astane?Cemu?Da necemo zbog toga igrati bolje?Smesni su ovakvi komentari kao tvoj.

Borat

pre 4 godine

Kazahstan is the greatest country in the world, all the other countries are run by little girls... Ne razumem ljude koji navijaju protiv naših, evo društvo celo crveno-belo pruža podršku Partizanu.

drekavac84

pre 4 godine

Sticem utisak da bi dali daleko vise golova da imamo iole sposobnog golgetera. Prilike pravimo lako, dobro igramo ali propustamo prilike samo tako.

rv

pre 4 godine

Savo Milošević je napravio odličan tim od fudbalera skromnih mogućnosti, (poneki poput Sadika i Asana škartirani iz B ekipa stranih drugoligaša. Čak ni trapavost Sadika više ne smeta mada bi se neki iole spretniji napadač na njegovom mestu proslavio.

vs

pre 4 godine

@baki
A je li, baki, kad se vec vracas u proslost, sta da kazemo o pobedama pfc-a nad cz od 7:1, 6:1 i 5:0 od pre više decenija!? Da li i ti spadas pod ove sa selektivnim pamcenjem? :) okej, i vi ste nas pobedili jednom 6:1

Istine radi

pre 4 godine

@mike

Netacno. Kad se gleda ucesce Dinama u LS, ima 2 pobede (Arsenal i Atalanta) i jednu neresenu, za sve ove sezone koliko su igrali. Maribor i Partizan nemaju niti jednu pobedu imaju 6, odnosno 3 neresene. Zvezda ima 2 pobede i neresenu za samo dva ucesca. Mislim da je jasna poenta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloje, 3. oktobar 2019 18:34) # Link komentara

Ne baš,
Pored navedenih, Dinamo je pobjedio i Porto, Ajax i Sturm...
Kad već komentiramo.

Mare

pre 4 godine

Kako me nerviraju! Bar 3 kolosalne sanse i onda primas gol ni iz cega. Citavu utakmicu ih pustaju da lagano primaju ma 18 metara loptu i na kraju ti se to osveti . Sad ce panika.

Đura

pre 4 godine

Asano jedna od najvećih prevara od igrača a Tošiću se zahvaliti jer nije više za ozbiljan fudbal. Nonšalantno propuštaju brojne prilike i sad ih to može koštati pobede.

CJC

pre 4 godine

Kako mrzim terene sa ovom plastičnom travom...ovo treba zabraniti odmah. Nije ni čudo što nemaju poraz 14 utakmica, pa ko je navikao da igra na ovome?

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 03. oktobar 2019 18:09)

------
pa kako druze 5 kad ne bi imala sut u okvir gola ???

Admiral

pre 4 godine

@ Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Od tvoje Zvezde su ocigledno jaci, dali nam gol, imali poneku sansu za razliku od tvoje ekipice koja nam nije sutnula na gol!

Paranoid Android

pre 4 godine

Leta gospodnjeg 2019. neko slavi gol iz 1966. u finalu protiv Reala, i to u porazu za titulu šampiona Evrope (ferdinand, 3. oktobar 2019 19:12)

Kontekst, kontekst ...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@ Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)
Partizan dobio Zvezdu,dobio Astanu...definitivno mnogo jači od ova 2 kluba.Bar na terenu.....

Dejan

pre 4 godine

Čitam, velika većina grdi Asana. Ok, trči samo tamo vamo, istina, al je kod prvog gola protiv roma on oduzeo loptu, kao i sinoć. Znači da ima neku svoju ulogu. Što se ostalog tiče, igramo sa najviše šuteva od svih u grupi, kao pravi Partizan, nekadašnji. Divota al je odbrana još uvek nekompletna, fali tu nešto.

MT Vračar

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!
(zvezdale, 3. oktobar 2019 16:28)

Koliko si dobio, podeli sa nama i tu informaciju, da ne bude polovična vest :)

Vas dnevni gluperda

pre 4 godine

Ogroman uspeh za siromasnu zemlju je da neki njen fudbalski tim izvuce pozitivan rezultat protiv bogatijeg protivnika. Ako me razumete, mozda shvatate koliko su rasprave o kvalitetu timova zvezde i partizana glupave. Ako ne, samo napredujte i dalje.

Pipara

pre 4 godine

Cigan sam, ali mi je drago zbog partizana u le i posebno zbog sadika, jer su ga mnogi ovde pljuvali, pa neka nam bude svima vise to za nauk da ne pricamo bzvz unapred, mada ja iskreno skoro nikad to ne radim... bas sam pricao sa drugom grobarom kad smo gledali zvezdu i oli, pitam ga ko ti se najvise svidja u partizanu i on kao ovaj izraelac i ja kazem kako mi se svidja sto igrate brzo i kako mi je cak i sadik odlican jer je brz i zna da primi i odigra i kako mi je mnogo bolji od tawambe recimo... pozdrav svim ljubiteljima fudbala i da doguraju sto dalje i zvezda i partizan, a u domacem prvenstvu nek pobedi bolji, inace gotivim i miloja i mislim da sjajno radi i da treba da ostane kao savo, samo prosto dve razlicite filozofije...

Cxevu

pre 4 godine

Moglo je da bude 0:5, a sada strepimo da li će primiti gol.
Kakva šteta što nismo dobili AZ. Ako ne dobijemo i ovo danas, biće katastrofa!

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Partizan igra prelep fudbal,bravo crno-beli,bravo Savo,MA BRAVO MOMCI! Ali Sadik..,ma bravo sine,tako se igra fudbal!

Komša

pre 4 godine

Sadik je simpatičan lik.Kao iz crtaća nekog da je izašao.

Dobro je da smo pobedili zbog atmosfere pred rodjendan.
Bravo crno beli!

Zeza

pre 4 godine

Partizan ima kvalitetniji tim od Zvezde ove sezone. Prosle sezone je Zvezda sa igrackim kadrom i formom bila mnogo bolja i to je bilo ocigledno od starta prvenstva. Ove sezone je Partizan u finisu prelaznog roka doveo jako ozbiljna pojacanja, a sacuvao tim iz prethodne sezone. Poredjenja radi jesu sredina terena i krilne pozicije.
- Jovancic ne igra kao prosle sezone. Nije u formi, a forsira se. Pri tom, postao je i bezobrazan sa porastom samopouzdanja igrajuci LS prosle sezone, ega viska, znanja manjka. Svadja se sa sudijama, glumata stalno i zali se. Zakljucak: *reten
- Vukanovic rodjen za levo krilo srpske lige istok. Decko se stvarno trudi i bori, ali ajde da uporedimo njega sa Tosicem, L. Markovicem, Asanom... Kvalitet je na strani partizana.
- Van la pera para kako god, totalan promasaj. Nije ni za poredjenje.
- Ivanic jako spor u igri, nije u formi i jako malo truda i trcanja pokazuje - > Prva liga Telekom
- Napadaci Zvezde, ok, prosek, ok.
- Gobeljic? Miletic je ozbiljniji igrac
- Rodic vs Urosevic... Zavisi kojim danom se igra fudbal, cini mi se da je ovaj drugi profesionalniji i sa vise zelje igra.
- Centralni defanzivci su na strani zvezde, mada je Pavlovic odlican.
- Izrael i Marin klasa i klasa
- Zdjelar dobar

panterizmi

pre 4 godine

Partizan - Žlezda 2:0
Žlezda uputila 0 (nula) šuteva u okvir gola.

Čisto da vas potsetim kad ste prevalili toliki put iz predgrađa do ovde.

doWnload

pre 4 godine

Као припадник египћана са Косова и Метохије честитам велику победу играчима Партизана.

week

pre 4 godine

Kuku na koju foru je ova ristana u ligi evrope
(mlan, 03. oktobar 2019 18:40)

skystar stana je Do pre dva meseca na uefina rang listi bila bolja plasirana od Crvene Zvezde i Partizana naravno

Džoni

pre 4 godine

Opšte poznata stvar je da je Stojković velika kiksara za ove udarce iz velike daljine za razliku od zicera i situacija 1na 1 koje brani fantastično, a Zvezda sebi dozvoli da ne uputi šut na gol, pa makar i sa pola terena?

navijac

pre 4 godine

@Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Manje slabi nego Zvezda ocigledno, posto su samo 1:2 izgubili!

Vlada

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
(ultras, 03. oktobar 2019 18:15)

Astana je šutirala u okvir gola a prominentni učesnik lige šampiona je isto izgubio sa 2:0 bez šuta u okvir gola Partizana.

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Voša bi bez problema pobedila ovu Astanu...
(NSslaninar, 3. oktobar 2019 18:25)

Javio se navijač Zvezdine ekspoziture koja nije nikog dobila u Evropi deset godina. Idi begaj, jedi slaninu i mani se fudbala.
Btw, Savo bi trebao da malo suzbija sebičnost kod nekih igrača. Sramota je da se promaše četiri šanse 1/1. Bravo za pobjedu. Idemo dalje.

bez šuta u okvir gola

pre 4 godine

Sto li nema komentara bas me zanima..? Nego da pitam ja te sto pominju kako nemamo sut na gol u derbiju osim onog ponistenog gola,koliko ste vi puta sutnuli u gol na derbiju pre godinu-dve kad vam je jedini sut u okvir i van okvira bio u 90.minutu iz penala? Tada je vec u 26.min bio resen derbi,bas me zanima kako selektivno secanje deluje na vas. Inace dobro je za ovu pobedu zbog bodova.
(baki, 03. oktobar 2019 19:35)
Ne deluje kolektivno sećanje na nas, nego ti ne razmišljaš. Ko je bio prvak države kad je Partizan imao jedan šut u okvir gola?

Mitar iz Dubiča

pre 4 godine

Ajde ćuti molim te, igrate protiv Astane, a ne protiv Barselone. U ligi šampiona ne bi ste centar prešli, a o sutevima na gol da i ne pričamo. Koliko se sećam kada ste igrali protiv Benfike jedne sezone, partizan je uputio prvi udarac na gol tek u 70'. Tako da tišina !!!
(Chema, 03. oktobar 2019 17:48) Sve to ok,nego me zanima koliko vi uputiste šuteva zadnja dva derbija...a da,vi ste bunkeraši,golove dajete samo iz prekida i uz veliku sreću...Jel Sumi prešla preko noge,šta kaže Tumba Borjan?

psiho

pre 4 godine

neko rece da bi zvezda ovim amaterima dala 5 komada... pa imali ste Kairat majstori pa smo vidjeli sve ... jedna od vecih blamaza srpskog sporta je vas poraz od kairata

Maxi

pre 4 godine

U redu, pobedili smo uz bespotrebno kidanje živaca do kraja. Nedopustiv je onoliki broj neiskorišćenih šansi. Šta da se radi, nismo mi Bajern pa da uvalimo 7 komada u gostima.

Bodibond

pre 4 godine

Molim ostrascene pantere da pogledaju tabelu grupe L u Ligi Evrope. Sa ovakvom partijom mislim da i Mancesteru mozemo da uznemo skalp.

veverac

pre 4 godine

Strajina briljira, kaže 5 gol Islanđanina u kvalifikacijama?!?
Kaže, lopta je nekoga zakačila i prevarila Stojkovića - a ono golčina izuzetna.

Grobar

pre 4 godine

Mi imamo srece sto oni muceni cigani nisu imali jedan sut u okvir, stojkovic bi i to primio kako brani u poslednje vreme...treba mu se zahvaliti i traziti nekog mladong golmana

Paranoid Android

pre 4 godine

srpski velikan???? velikan????
(Yorker, 3. oktobar 2019 18:45)

Leta gospodnjeg 1966 taj velikan je dao gol Realu u finalu KES, sto vi niste u regularnom toku vremena protiv Olimpika, eto zasto sa razlogom!

Mislim da je vracanje na 2 defanzivna vezna bilo bespotrebno, ali sasvim razumljivo da je to uradjeno jer se cuva rezultat, ma koliko to ne volim.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Od kako je dosao Natho, hteo sam da vidim ovakvu postavu. Protiv Radnickog je bilo dobro. Ajd da vidimo protiv jaceg rivala. U svakom slucaju, pozdravljam ofanzivnu filozofiju Milosevica.

marek hamšiković

pre 4 godine

Da se zahvalite onome za licencu..bez njega ne bi ni igrali evropu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzony, 3. oktobar 2019 16:19)

Taj od kad je došao na vlast njegovo mezimče nikad ne gubi u LingLong ligi I takođe njegovo mezimče 3 puta igralo Evropu,a pre toga nisu nikad ni drugo kolo LE prošli,najveći uspeh im bio Bordo,njegovo mezimče duguje 30 miliona evra a banke mu otpisuju dugove od 6 I 17 miliona evra,njegovo mezimče kupuje skupocene strance od 2 miliona evra,niegovo mezimče ima najskuplji tim u istoriji srpskog klupskog fudbala,I da pre nego što krenete da pominjete tog famoznog Toleta rećiću vam da on nije bio predsednik države,a tadašnji Partizan nije vredeo ni u pola kao njegovo mezimče danas,niti je imao Gazproma,a ni tadašnji predsednik nam nije šutirao penal na JNA.

Radijator

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)
Da su malo slabiji, bili bi ko Zvezda...ovako su dali gol i ipak imali par suteva ;)

ls

pre 4 godine

Kad gledas Partizan uzivas. Kad gledas Zvezdu ko na wc solji posle faferona. To je ta sustinska i glavna razlika izmedju Avangarde i Masovke ;)
(Lenny, 03. oktobar 2019 19:18)

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".

mike

pre 4 godine

@Slobodan "Zvezda ima pobeda koliko oba Hrvatska i Slovenacki klub"

Ova recenica dovoljno govori o mudrosti komentara. Pa i Dinamo ima pobeda koliko Zvezda, Partizan i Maribor zajedno.

Pominjati Zvezdu u kontekstu Dinama, u smislu da je uspesnija, od raspada bivse drzave je jednostavno smesno.

Sačuvajte ovaj tim na okupu bar još jednu sezonu

pre 4 godine

Partizan mora mnogo da poradi na realizaciji šansi. U zimskom prelaznom roku dovesti ozbiljnog centarfora i jednog igrača koji može i na stopera i na desnog beka. Uprava, ako je sposobna i dobronamerna, onda da zadrži tu ekipu na okupu bar još jednu sezonu. Igrače prodavati tek kad im je dovedena dostojna zamena. Stojketu se već polako može tražiti.

Princ od jutros

pre 4 godine

Cetvrtkom i petkom normalan svet gleda kosarku a utorkom i sredom fudbal ...
(Slobodan, 03. oktobar 2019 18:04)
Pa zato nismo ni normalni, logično...

Nikola BL

pre 4 godine

Za mene ova izmjena neshvatljiva..Šćekić umjesto Sume...očekivao Markovića umjesto veoma lošeg Asana..
Ali valjda Savo zna šta radi

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Bravo momci, bravo Savo!
Rekoh danas, opušteno grobari i uživajte...iz aviona se vidi da imamo igru, puni samopouzdanja...samo melji Partizane!

ahahahhaha

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Šta je onda zvezda rodjo ako je partizan loš? 2-0 derbi?

g.m.

pre 4 godine

Zvezdi fali Natho za nivo gore... On I Vulic da drze Zvezdinu sredinu bila bi zvezda jaca bar 20%... Natho ili Marin pa dobro bih razmislio..Suma vrlo dobar... Zvezda takvog nema...

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Pocjepa ih Kariat, Pocjepa ih Partizan a pričaju kako je Astana loš tim. Da vas nema trebamo bi vas izmisliti. Napred Partizan.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ne razumem ljude koji navijaju protiv naših, evo društvo celo crveno-belo pruža podršku Partizanu.
(Borat, 3. oktobar 2019 16:58)

Evo i ja pružam istu podršku kao 99,90% grobara Zvezdi u utorak.

I ja

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Recimo moras biti slab kao zvezdana!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Kao sto rekoh pre neki dan, 1-2. Ali nisam ocekivao da promasimo 4-5 zicera.
Stojke treba da razmisli o penziji. Ni blizu nije bio kod njihovog gola. Ocajno postavljen.
Savo je odlicno ukomponovao tim. Jos da nauci igrace da zavrse 1 na 1 sa golmanom i da ne strepimo u utakmicama u kojima prakticno razbijemo protivnika. Protiv AZ izgubismo 2 boda zbog promasaja.

Asana cemo izgleda jos pricekati. Decko se ne kapira sa timom.

costadeen

pre 4 godine

Def bismo trebali da igramo sa Stevanovicem i Markovicem kao starterima, pa da ih Asano i Tosic menjaju kada dodje do zamora ili losije veceri. Realno, Asano samo trci i ne zna nista, a Tosic nema snage za 90 minuta ni u ludilu. Mozda razmisliti i da Stevanovic (golman) pocne polako dobijati sansu, Stojke je zaista pao po pitanju kvaliteta u poslednjih sezonu - dve.

kako da ne

pre 4 godine

Najjace sto navijaci Zvezde pominju broj gledalaca na stadionu, a oni u LS ne mogu da napune stadion, a kazu ‘gledamo zvezdu, nije bitan protivnik’ hahaha. Savo me odusevio sto ne odustaje od presinga, visoke odbrane i dobre igre.

Pero

pre 4 godine

Ja se eto pitam da li iko od ovih nazovi navijaca Partizana i Zvezde ima i malo pameti. Odlicno je sto je Zvezda pobedila Olimpijakos i odlicno bi bilo da i Partizan danas pobedi da se nekako ovaj nas napaceni fudbal domogne 15-og mesta i da imamo dva predstavnika u Ligi sampiona. Zar nije to najvaznije ili su mozda neki ubedjeni da je titula u nasoj ligi rezervisana samo za zvezdu ili partizan. Ali ne, bitno je da komsiji crkne krava.

Cxevu

pre 4 godine

Kakva šteta što nismo dobili AZ. Dobijamo Astanu kući sigurno i to je dovoljno za prolaz. Nadam se da će Astana i AZ međusobno ravnomerno podeliti bodove.

Ivan Bg

pre 4 godine

Ne pamtim kada smo igrali lepse. Od Osima nisam gledao lepsi Partizan. Ne bih na kraju ni branio rezultat. Meni je igra i dalje najbitnija.

Dušan Zvezdaš

pre 4 godine

Partizan odličan, Astana nije nimalo naivan tim, izbacila je Bate Borisov nakon što je ispala iz kvalifikacija za LŠ. razbili su ih, mogli su da ih napune.

Sadik, ulazi čovek u šanse ali i promašuje. Drugi gol sve pohvale, pao je, ustao, trčao, došao do lopte i dao gol.

ovakav Partizan može do titule ove godine. nadam se da će Zvezda uspeti da je odbrani.

Lesser watch

pre 4 godine

Odlična igra, ali realizacija katastrofa kao i protiv AZ alkmara. Savo brate pa ti si bar ekspert za to. Nauči ih kako da mirnije reaguju i rutinski realizuju situacije 1 na 1. Zvezda daje golove i bez igre i bez šansi a nama treba 6-8 da damo jedan gol. To što ih stvaramo toliko je fenomenalno ali i realizacija je deo igra a u tom segmentu smo očajni. To je jedini segment igre u kome je Zvezda bolja od nas. Ipak se na kraju golovi računaju a ne igra i šanse. Zvezda bi im sa pola naših šansi dala 4 komada. I da zaključim, uživanje je gledati Partizan a i slušati šmekerske i pismene komentare na konferencijama za štampu za razliku od nekih ranijih trenera kad sam i zbog jedne i druge stvari imao transfer blama za vreme i posle svake utakmice.

koshke1977

pre 4 godine

Dobra igra Partizana mnogo su bolji od Astane.Samo neka tako nastave.Prvi pravi ispit ce imati protiv Mancestera i tada ce da znaju koji su im dometi

hmmm

pre 4 godine

Iznenađujuće, u timu iz kazahstana neće biti hrvatskog fudbalera Marina Tomasova, a meč sa klupe će početi i napadač Roman Murtazajev.

Namesteno???Jel tako?

Bogumil

pre 4 godine

Sadik!! Bravo Sadik,a bravo i za Savu što ima poverenja u njega i sto nije podlegao pritisku javnosti da ne forsira Sadika!
Bio sam u pravu za razliku u golovima!
Partizan dobija sigurno i prolazi grupu, makar kako drugi!
A zvezdasi/zavidni poludeli zbog promene u načinu ishrane, sa sendviča na konzerve!
Nije njima lako,sad više nisu sendvicari, nego konzervari/limenke panterske; Fmp !!!
Napred Partizan!!!

mobilix

pre 4 godine

Ja sam Zvezdas I volim Zvezdu.U nasoj ligi realno guraju svi I Zvezdu I Partizan.U Evropi nije tako.Zvezda je igrala s igracem vise jer je covek dobio 2 zuta kao I Partizan protiv cini mi se Moldea.Ne znam sta je sporno I u jednom I u drugom slucaju.Mislim da svako treba da gleda u svoje dvoriste a ako zeli komsije podrzati ne zameram

Mare

pre 4 godine

Zelja o 15. mestu i dalje zivi, sve je jasno, za prolaz grupa Zvezda resava u dvomecu sa Tottenhamom, a za 3. mesto mozda moze cak i da izgubi 1:0 ili 2:1, a Partizan ne sme da izgubi u Alkmaru, Astana nema sanse, bas je losa, i bitno je da Dinamo ZG, Apoel, Copenhagen, Celtic, Rangers, Lugano, Young Boys i Basel ne prodju grupe.

Komša

pre 4 godine

Sadik je simpatičan lik.Kao iz crtaća nekog da je izašao.

Dobro je da smo pobedili zbog atmosfere pred rodjendan.
Bravo crno beli!

Žeks

pre 4 godine

Dokle više Miloševiću da izmenama uništavaš tim?! I protiv Az Alkmara smo vodili i izvodiš iskusne igrače koji znaju da stanu na loptu i naprave kontru a uvodiš neuigrane rezerve. Barem kada menjaš uvedi omladince pune želje, ovo nema poente, dobiću srčani udar zbog Partizana jedan dan.

Mali Stevanović ne dobija priliku nikada a Lazaru se daje šansa iako momak 4 godine greje klupu i tek se vraća u formu. Suma guši Natka i kad mu nije dan blokira ceo tim. Sadik kao da se nije navikao na sopstveno telo, dečko je Ronaldinjo zarobljen u telu košarkaša, pod hitno na intenzivne vežbe koordinacije jer čovek nema kontrolu nad sopstvenim nogama a ima znanje.

Partizan dobar, kreativan, napadački orijentisan, ali plaši me slaba realizacija i kratka klupa. U slučaju povrede nekog iz prvog tima ne vidim prave zamene. Treba ovih 12-13 igrača da iznesu celu sezonu na leđima na 3 fronta...

Dark

pre 4 godine

Astana = Satana (Đavo) i Partizan = Nazitrap (Nacisticka zamka)

Fudbalski definitivno, nema sta ...
(new fortress, 03. oktobar 2019 16:21)

U kom si ti ustvari problemu..
(A jeste sad kao sta, 3. oktobar 2019 16:37)
Ahahahahha...
Čovjek živi u svijetu anagrama (ako se tako kaže)! 😂

brate

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 3. oktobar 2019 18:35)

Treba da si malkice slabiji od vas bratko hahaha, ovima smo mogli 10 da uvalimo da zna neko da postigne gol u partizanu. Vama ipak samo par komada… mnogo ste ludi

Veci i od najveceg Zvezdasa ikad

pre 4 godine

Dobra igra Partizana, ali mora da koristi sanse. Zvezda ima malo sansi ali ih koristi. Znaci igrajte manje lepo ali dajte golove kad je najvaznije i eto nama tog 15. ili 14. mesta na rang listi.

Generacija '82

pre 4 godine

Bravo Partizane moj,jos pobeda kuci protiv Astane i pobeda u Holandiji,i eto nam prolaz!
Ne mogu,a da ne pomenem koliko je ovde zluradih komentara-prvo navijača Partizana- nipodaštavaju se Zvezdine 2 pobede u 2 sezone LŠ,a Partizan je u 2 sezone LŠ imao samo 3 remija.Drugo navijači Zvezde nipodaštavaju uspeh Partizana kome je ovo 9. učešće u grupnoj fazi LE(UEFA kup),Zvezda ih ima 5,i 3.pobeda Partizana u gostima u nekoj od tih učešća,Zvezda ima jednu.Govorimo o periodu posle raspada SFRJ.
Izdignimo se iznad toga i podržimo jedni druge!

Како да не

pre 4 godine

Pre nego što počnete hejtovati jedan podatak.Šta donosi 15 mesto?2 tima u ls, 1 u le i 2 u tom trećem takmičenju.
Evo šta donosi 16 mesto rangiranja država:1 tim u ls i 3 u tom trećem takmičenju. Ne zaboraviti da u slučaju 2 tima u kvalifikacijama ne bi imali ovakav reality naših uprava u ova 2 kluba.Bilo bi manje tenzije...Voleo bih svi da podržite skupa naše klubove u Evropi....Srecno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. oktobar 2019 16:24)

Као што си ти прекјуче подржао Звезду. Познато гробарско лицемерје.

baki

pre 4 godine

U poslednja dva derbija,nemate sut na gol Partizana.A pricate kako je Astana slaba.a ona dade gol .!!!panteri neznate gde udarate,saberite se pa posaljite komentar,znamo da vam nije lako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KAIRAT, 3. oktobar 2019 19:45
Vidi trolu bodibondu,u poslednja dva si se setio derbija u kupu i ovaj zadnji,sta je bilo pre ta dva,ponisten gol Bena zbog nepostojeceg ofsajda? S tobom ne zelim da se upustam u razgovor jer si ti obican trol i dete od 14 god koje em je nepismeno em imas selektivnu istoriju i isto takvo pamcenje.

Negativni

pre 4 godine

Prepune tribine, znaju oni ko je do prvak Evrope 1966
(Sima, 3. oktobar 2019 16:49)

Nije doprvak već prvak. Sud udruženog rada organizovao je postupak u kojem se nisu pojavili predstavnici Reala, tako da im je dodeljena titula prvaka Evrope. Isti sud je Zvezdi oduzeo onu iz Barija. Trenutno se sudi da li je promašaj Saše Ilića protiv Reala uopšte bio promašaj ili je u pitanju optička varka kojoj je sudija podlegao. Najverovatnije će reorganizovani Sud udruženog rada na čelu sa nepotkupljivim sudijama iz uprave Partizana registrovati tu utakmicu sa 1-0 jer se niko od predstavnika Reala i Sudijske organizacije UEFA nije pojavio na ročištu.
Molim te, nemoj da širiš dezinformacije.

Roki

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos, 03. oktobar 2019 16:55)

Gledali ste pre desetak dana,kad smo vas istresli iz gaca.

Руска Душа

pre 4 godine

Чему препуцавање? Бодримо једни друге, интерес је - више клубова у Европи.
Нисам очекивао да ће изостанак једног играча толико појачати Партизан. Шћекића.
Још да науче Асана и Садика да је ово тимска игра, па по некад да додају лопту, а ове “домаће” да не враћају лопту голману са почовине..
Ово већ личи на нешто.. Само кад немамо 3+2 задња везна, што је постало модерно у српском клубском и репрезентативном фудбалу..

george pappadoubie

pre 4 godine

Opet opravdanje za Asana, kao nije spreman 100%, te bice ogromno pojacanje. Treba mu vremena da se adaptira, ipak je on Japanac. Sve je ovo Savo naveo kao opravdanje za neubedljive partije. Covek se adaptira kao da je vanzemaljac a ne Japanac... Za mene veliko razocarenje. Izgleda kao oni lazni Afrikanci, sa laznim cv-jem, pa cim potpisu ugovor za neki klub u evropi, tek tad dokazu da su amateri...

VladaNS

pre 4 godine

Apsolutno, jedino je Zvezda realno slabija. Ovi su dva puta šutnuli u okvir gola, Zvezda nijednom. Pohvala za momke što su shvatili da pobeda protiv Zvezde ne znači apsolutno ništa, danas je ipak moralo da se igra ozbiljnije.

Miloje

pre 4 godine

@mike

Netacno. Kad se gleda ucesce Dinama u LS, ima 2 pobede (Arsenal i Atalanta) i jednu neresenu, za sve ove sezone koliko su igrali. Maribor i Partizan nemaju niti jednu pobedu imaju 6, odnosno 3 neresene. Zvezda ima 2 pobede i neresenu za samo dva ucesca. Mislim da je jasna poenta.

slobinator

pre 4 godine

rano ste počeli sa slavljem.da bi prošli dalje trebaće vam u najmanju ruku bod protiv junajteda i bolji rezultat od az-a od 2-2 u beogradu uz pobedu protiv ovih pacera u 6.kolu.i igra koju prikazujete je obično divljaštvo bez ikakvog smisla.zvezdu ste dobili jer su njeni igrači taj dan svi do jednog iz nekog meni nerazumljivog razloga odigrali kao potpuni amateri.niste nešto posebno dominirali ni na tom meču.ok.zvezda nije imala ni jedan šut,a partizan je do 85 imao jedan i onda je suma dao onaj gol tako što mu je lopta prešla preko noge i iznenadila u poslednje vreme zbunjenog borjana,a drugi gol je partizan dao iz kontre kad je zvezda kao nešto krenula u napad.zvezda je u toj utakmici bila mizerna i to nije nikakvo merilo,a ovo što partizan prikazuje je još mnogo tanko za pravu evropu

ko o cemu

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)

Ni bez glavnog napadaca...

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...

Strucnjace, tebi i svima koji ostavljaju oakve komentare: Pa sta bi rekao neki neutralan stranac koji je gledao derbi, na sta ste licili na toj utakmici? Bedni ste.
(mm, 03. oktobar 2019 19:14) Toliko smo bedni da imate večite komplekse. Imate li barem jednu pobedu u LŠ? Nemate. Ko ima više pehara i bolji head to head? Ko ima veći stadion? Ko ima više navijača?

Toliko o vama

pre 4 godine

najsmesnije kada navijaci svih evropskih klubova protiv zvezde govore o patriotizmu a pogotovo kada i zvezda pobedi onda krecu omalovazavanja te sudija te pustio nas Olimpijakos..Zvezda imala neverovatno srece, Nikad gori Kopenhagen, Young boys, to omalovazavanje traje vec 3 godine.. Karma je cudo, nadam se da ce Astana da vas odvali barem 3:0 za svu zlobu koju ispoljavate

Bojan

pre 4 godine

Došao je trenutak da gledamo poluozbiljan fudbal. Sinoć sam gledao Barselona - Inter. To je ozbiljan fudbal. Nekada kada gledam Zvezdu, ali i Partizan često, imam utisak da se ne radi čak ni o istom sportu u odnosu na gore pomenute. Pošto Zvezda igra neozbiljan fudbal, evo prilike da svi zajedno gledamo igru koja je maksimum za Jugoistočnu Evropu. Uz Dinamo, naravno.

Napred Partizan!

Corto

pre 4 godine

Ovo je ocajno los tim....krivim samo nase medije za senzacionalizam i laznu sliku o ovakvim ekipama.

Podcenjuju nase ekipe a od ovih raspad ekipa prave timove. Ovi veze sa mozgom nemaju....a aman su Real napravili od njih.

Bravo za partizan. Dobra nedelja za srpski fudbal... Ko bi rekao na pocetku ove nedelje da ce i Zvezda i partizan da pobede.

R8

pre 4 godine

Nikad jaca Astana nikad slabiji Olimpijakos. Nikad jaci AZ..
(smejurija, 03. oktobar 2019 16:20)
Jedina smejurija si ti dečko...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. oktobar 2019 16:32)

Rece covek koji komentarise svaku vest, cak i u rubrici "Zdravlje"...

Aca

pre 4 godine

Ljudi šta vi imate od fudbala iskreno da li ćemo imati dva predstavnika u ls ili pet vama ni iz džepa ni u džep gledajte od čega vi živite

petarczv

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!
(Bogumil, 03. oktobar 2019 17:36)

Znaci manje od pola stadiona vas gleda hahahaha a sto se tice suteva ti poredis poluvreme sa ovim eskimima i utakmice sa bajernom i olimpijakos hahahahahahaha

est

pre 4 godine

partizan godinama dobija za protivnike neke daleke istocnoevropske ekipe sto imaju 5.000 navijaca po mecu.Da ne racunam one videotone sa 2.000.
konacno da istrce u Manchesteru pred 80.000 ili u Kolnu pred 45.000, Bayern arena 80.000...pa da vidimo od cega su sastavljeni.by the way srecno (mada vi niste navijali za nas sto je razumljivo zbog kompleksa) trebaju nam kao naciji ti bodovi.

sportdetective

pre 4 godine

Pa ovi su bolji od slavne Zvezde?!Buahahaha...
(SRB, 03. oktobar 2019 18:40)pa da su bolji ne bi igrali sa vama u toj ligi...biahahaha

ferdinand

pre 4 godine

Leta gospodnjeg 1966 taj velikan je dao gol Realu u finalu KES, sto vi niste u regularnom toku vremena protiv Olimpika, eto zasto sa razlogom!

Mislim da je vracanje na 2 defanzivna vezna bilo bespotrebno, ali sasvim razumljivo da je to uradjeno jer se cuva rezultat, ma koliko to ne volim.
(Paranoid Android, 03. oktobar 2019 19:02)

Leta gospodnjeg 2019. neko slavi gol iz 1966. u finalu protiv Reala, i to u porazu za titulu šampiona Evrope

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Iako je daleki put,iako je druga vremenska zona,voleo bih igru kao iz derbija i par zadnjih utakmica da vidim.Samo to,rezultati će doći sami od sebe...

marko

pre 4 godine

Pavlovic vredi neverovatno .. taj igrac vredi sada minimum 20 miliona.. takvog igraca koji ima sve i igra ka napred kao odbrambeni igrac nismo imali bas odavno .. odlican igrac

trn

pre 4 godine

ova Astana je rang Čukaričkog, Partizan ovde mora uzeti tri boda..
pa da preteknemo Hrvate na listi, i prilično se približimo Kipru i Grčkoj..

Slobodan

pre 4 godine

Klubovi iz bivše Jugoslavije u ovom veku ostvarili su ukupno 4 pobede u Ligi šampiona.
Crvena zvezda je savladala Liverpul i Olimpijakos, dok je zagrebački Dinamo pobedio Arsenal i Atalantu. Maribor i Partizan još uvek nemaju pobede u Ligi Sampiona.
Dodati da je Partizan najgori sa devet poraza ...
Zvezda ima pobeda koliko oba Hrvatska i Slovenacki klub ...
Cetvrtkom i petkom normalan svet gleda kosarku a utorkom i sredom fudbal ...

Bodibond

pre 4 godine

Sadiq daje, ali sto promasuje ,nemam rijeci..meni ne bi bio u prvih 11
(koricka jama, 03. oktobar 2019 18:33)

A ko bi ti bio u startnih 11, Panjkov koji u prijateljskoj tekmi pravi crveni karton zbog faula nad Ozilom?

Grof

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
(ls, 3. oktobar 2019 19:25)
@
A gde ti je Kairat?

Pantagruel

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 3. oktobar 2019 16:49) Нормалан свет је данас ишао једном детету на родитељски састанак у вртићу, а сутра ће друго да води у музичку школу, па на фолклор.

Redovni profesor

pre 4 godine

Lepo, lepo, nisam veliki fan ali imam nadam se opravdan utisak da je konačno i Partizan doveo sa strane a i odškolovao fudbalske trudbenike, one koji trče non stop, ulaze u duele koliko mogu, imaju snage srazmerno Linglongu, rade fudbal a ne beže od lopte, i ne trce ko zečevi natrag čim daju gol. Za razliku od svega toga bilo je 10 minuta dovoljno da čuveni premijerligaški igrač pokaže koliki je ego triper...

Fenomen

pre 4 godine

Jos jedna istorijska pobeda nad evro-azijskim velikanom. Zvezda je dobijala Real, Bajern, Arsenal, Romu, Olimpijakos...ali sve je to boranija za Astanu, AZ...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Jos kada bi Sadik i Asano umeli da se ranije oslobode lopte...
Svaki put imaju previse kontakta a uvek im je na prvu slobodan igrac u dobroj poziciji.
Zato i igraju u Linglong a ne u Premier ligi.

Partizan takticki dobro. Oba tima bez velikih sansi ali Partizan za nijansu opasniji.
Samo da lopta ide brze u napadu, bez previse kontakta, jer brzi smo od njih napred.

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 4 godine

Pa ne moze da se ponisti gol posle jednog minuta-rece komentator na areni...Pa da li je moguce da ovakvi komentarisu utakmice? E jesam se nasmejao.

zex

pre 4 godine

Astana je ocajna, oni nebi dali gol celu noc. Kaze konentator ofanzivni partizan. Pa nije naisao na pravu brzu ofanzivnu ekipu. Ova Astana igra bez ideje nemaju nikakvu igru.

zvezdale

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!

Sale#4

pre 4 godine

Gledam ovog Zorana Tosica. Decko zna da odigra dupli pas, da sutne, da centrira, da dribla, u sustini sve zna. Izgubio je brzinu, to stoji i to mu je najveca mana, ALI prosto je neverovatno da nema ko DA MU DODA loptu!!! Sadik nece da doda, Asano ne zna, ovo je katastrofa ziva...Natku kapa dole.

crni

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos, 03. oktobar 2019 16:55)
Nama je bitnije da nas vi panteri pratite na Net-u!!!

Wild West

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

Tako je, samo ne razmišljaš u pravcu da bi naša tri preostala kluba ekspresno ispala u svim kvalifikacijama a koeficijent se onda deli sa 5 i eto nas ponovo dole.

Možemo te 2021. da se izigramo i posle ćao. Na veliku žalost. Jer ova sreća koja prati i Partizan i Zvezdu (ne ulaže se u tim a igraju se ozbilj a takmičenja), doći će na naplatu u najgorem mogućem trenutku.

maketa mozga

pre 4 godine

Krcate tribine, nije mala stvar u goste im dosao komsija Prvaka Evrope i Sveta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosta, 3. oktobar 2019 16:53)...neverovatno intelingentan i duhovit komentar..sta zelite pastetu ili cips kao nagradu...

Zvrk

pre 4 godine

Izvesti Sumu, uvesti Šćekića, pomjeriti Natha naprijed i zabiti još jedan, dva gola..
(dalaBu, 03. oktobar 2019 17:37)

Kakav Šćekić, od 10 dodavanja njemu 15 idu unazad, pritom dodaje iskljucivo prvom do sebe a ni u prekidanju njihovih akcija je potpuno beskorisan.

Mozzart

pre 4 godine

Da se zahvalite onome za licencu..bez njega ne bi ni igrali evropu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzony, 3. oktobar 2019 16:19)

Taj od kad je došao na vlast njegovo mezimče nikad ne gubi u LingLong ligi I takođe njegovo mezimče 3 puta igralo Evropu,a pre toga nisu nikad ni drugo kolo LE prošli,najveći uspeh im bio Bordo,njegovo mezimče duguje 30 miliona evra a banke mu otpisuju dugove od 6 I 17 miliona evra,njegovo mezimče kupuje skupocene strance od 2 miliona evra,niegovo mezimče ima najskuplji tim u istoriji srpskog klupskog fudbala,I da pre nego što krenete da pominjete tog famoznog Toleta rećiću vam da on nije bio predsednik države,a tadašnji Partizan nije vredeo ni u pola kao njegovo mezimče danas,niti je imao Gazproma,a ni tadašnji predsednik nam nije šutirao penal na JNA.
(marek hamšiković, 3. oktobar 2019 17:52)
Preporučen (+10)
Eto, do sada sam navijao za vas... od sada, mrzim vas!

Cirkus

pre 4 godine

5 komada vam je dao Dinamo Zagreb.
Inace, gubili ste (u ovom veku) od ekipa ciji su pojedini igraci isli na posao pa onda trening i utakmice, amatera.
Zvezda u vitrini ima pehar lige sampiona i prvaka sveta. Ima ucesca i proleca i pobeda u evropi mnogo vise nego Partizan.
Tako da... Ne iskaljuj ovde zlobu i komplekse.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@NSslaninar Bi... I hoće... Valjda. Nekada. Kad budu igrali u Evropi. A do tada igraćete sa Partizanom i Zvezdom i oni će vas puniti. Evo sada 3.11. možeš gledati.

Jax

pre 4 godine

Ovaj Sadik kao da je iz Tvin Piksa izasao, ili odigra kao da je amater ili da 2-3 gola ozbiljnim ekipama
(Dragan, 03. oktobar 2019 18:28)

Kojoj ozbiljnoj ekipi je on dao dva gola?

est

pre 4 godine

to smo videli u derbiju, ali sto se nama zalis?
(ficko, 03. oktobar 2019 18:56)
a onda odvalimo u ligi sampiona,to je ona liga u kojoj strasni partizai ima jednu pobedu protiv reala od 0 0 stativom smesnog sase ilica.

Smejurija

pre 4 godine

Zbog ovako losih ekipa kao sto su partizan i astana UEFA i uvodi sada taj novi kup... zahzimaju mesto ekipama u LE...


Hej... neki partizan u istoj grupi sa Mancesterom... ne biva to.... A Astana koja gubi od raspalog partizana u grupi sa jednim AZ.

Smejurija.

Školobocna

pre 4 godine

@glava Pošto sam malo stariji pamtim Pfc i za vreme Golca i za vreme Osima , odgledaj utakmice iz 1989 , da vidiš šta znači boriti se ceo meč . Pogotovo utakmica sa Seltikom u Glazgovu , kad je bilo 5:4 , šteta što su Golca smenili posle nekih 7,8 meseci , on je za mene bio najbolji trener Pfc koga sam zapamtio .

baki

pre 4 godine

Ne deluje kolektivno sećanje na nas, nego ti ne razmišljaš. Ko je bio prvak države kad je Partizan imao jedan šut u okvir gola?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bez šuta u okvir gola, 3. oktobar 2019 19:40
Alo druze,shvatas li ti o cemu ja pisem a o cemu ti? Ja kazem da ste vi kao zlatne ribice kad je u pitanju skoro pamcenje jer je napad uvek dobra odbrana pastorcadi i napadaj da se sto bolje skrene sa teme. Neki od nas malo bolje pamte to ali ne kokodacu non stop o tome jer smo vas tada ponizili i unistili u 26 minuta igre. Prvi sut u 90.min iz penala koji opet nije bio nama potreban ali eto desilo se. I sta sad? Cutite jer imate i vi takvih utakmica a ne samo mi.

baki

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)
Dakle,evo ga satrap,jumko,bodibond i ko zna koga jos ima u glavi. Ne zaboravi da molim te pomenes da je kriv stankovic,lakovic i ceferin ako izgubite veceras jer tako kaze pantic. Niste izgubili zbog sebe nego zbog njih trojice. Mrzim partizan ali kad su na zalost u pitanju bodovi nacionalnog koficijenta,eto pobedite i pomozite da sledece sezone imamo 2 kluba za LS.

borat

pre 4 godine

Ako Dinamo prođe u plej-of LŠ džabe nam sve. To donosi čak 5 bodova i Hrvati će biti 15., a prolaz u plej-of LE ne donosi ništa.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sadik je drvo. Mali strahinja pavlovic doktorska igra
(neko iz mase, 03. oktobar 2019 17:37)
A Sadik dao gol hahahahah

Petah Tikva...Tikvo

pre 4 godine

Drama ... 
Svi koji igraju protiv Partizana su lose ekipe .Znamo mi to ,pa i vi ste medju tim ekipama.
(KAIRAT, 03. oktobar 2019 18:29)

Da ne igramo u istoj ligi mi za vas ne bi nikad čuli niti bi se mogli sresti u evro takmičenjima.
Ligu Evrope igraju svakakvi skrndelji od ekipa što možemo upravo videti a Liga Šampiona pa još i par pobeda ili remija u istoj je za takve klubove uglavnom misaona imenica!
Kad pomeneš klub koji se takmiči u LŠ na noge da ustaneš u stav mirno!

baki

pre 4 godine

Sto li nema komentara bas me zanima..? Nego da pitam ja te sto pominju kako nemamo sut na gol u derbiju osim onog ponistenog gola,koliko ste vi puta sutnuli u gol na derbiju pre godinu-dve kad vam je jedini sut u okvir i van okvira bio u 90.minutu iz penala? Tada je vec u 26.min bio resen derbi,bas me zanima kako selektivno secanje deluje na vas. Inace dobro je za ovu pobedu zbog bodova.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Od osima nismo igrali ovako.Bravo Savo,bravo partizane!Srećan rodjendan,zdrav i uspešan nam budi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (glava, 4. oktobar 2019 09:05) # Link komentara

Osim? Jedna od najvecih trenerskih prevara. Zboog tog coveka nismo igrali finale svetskog. Koliko je taj covek napravio stete Jugo fudbalu sa svojim Bosancima u timu( nema veze sa nacijom ovo)....i evo ja kao Zvezdas ti kazem da ste najbolji fudbal igrali prvi put kad vas Tubakovic vodio

baki

pre 4 godine

A je li, baki, kad se vec vracas u proslost, sta da kazemo o pobedama pfc-a nad cz od 7:1, 6:1 i 5:0 od pre više decenija!? Da li i ti spadas pod ove sa selektivnim pamcenjem? :) okej, i vi ste nas pobedili jednom 6:1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vs, 3. oktobar 2019 19:52
Ne,nego samo pratim sta se pise ovoh dana jer tako nije bilo posle tog derbija. Ja sam samo podsetio zlatne ribice da imaju i oni zute minute ali vesto prikrivaju napadom na nas. Da,gubili smo i toliko i svakako i od vas i od Vose toliko pa sta,ali ja to nikad nisam pomenuo sve do sada jer ovo je prevrsilo svaku meru.

Chema

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!
(Bogumil, 03. oktobar 2019 17:36)

Ajde ćuti molim te, igrate protiv Astane, a ne protiv Barselone. U ligi šampiona ne bi ste centar prešli, a o sutevima na gol da i ne pričamo. Koliko se sećam kada ste igrali protiv Benfike jedne sezone, partizan je uputio prvi udarac na gol tek u 70'. Tako da tišina !!!

Alek titule

pre 4 godine

Soumah-Mesi, Natho- Cavi, Sadik- Nawanko Kanu, kvalitet malo ispod ali to je taj stil. Osvaja Partizan Ligu evrope. Savo Milosevicu uzmi evrotitulu. U drugom ulazi Markovic za jos jedan gol i lagana 3 boda. Stojkovic, Urosevic, Brezancic, Ostojic, Scekic, Pavlovic, Zdjelar, Tosic, Fica, Lazar P. strasan tim.

неко

pre 4 godine

@kako da ne
Како да буде пун стадион, поред оних ненормалних цена карата? Прошле године се за један да продали сви пакети.. а Астана је генерално млад клуб, немају они навијаче да пуне стадион на своје име, а нарочито не на име Партизана.

Roki

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)

Ni bez glavnog napadaca...
(ko o cemu, 03. oktobar 2019 17:02)

Pa i zvezda protiv nas je igrala bez cetvorice glavnih igraca.

dalibor

pre 4 godine

@bogumil Tacno, Zvezda nije uputila toliko udaraca na gol za 2 kola samo sto su zvezdini protivnici bili Bayern kao domacin i Olimpijakos.A ne Astana i AZ sa igracem manje. I Zvezda igra najveci rang takmicenja za klasu iznad LE, zvano Liga Sampiona !

oberin martel

pre 4 godine

Jel' dolazi Borat?
(Very stable genius, 03. oktobar 2019 16:38)

ne nee...on je navijac Kairata...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mercedes Petronas F1, 3. oktobar 2019 17:22)

Taj Kairat je trenutno prvi na tabeli a ova Astana četvrta.

Sergius

pre 4 godine

Pa vi sa 12 na 10 jedva dobiste ove šustere. Rukavini samo trebalo da uzme dres sa vaše klupe, sve ostalo je čovek odigrao za vas. Sutra otkaz, u subotu na pašnjaku.

slobinator

pre 4 godine

rano ste počeli sa slavljem.da bi prošli dalje trebaće vam u najmanju ruku bod protiv junajteda i bolji rezultat od az-a od 2-2 u beogradu uz pobedu protiv ovih pacera u 6.kolu.i igra koju prikazujete je obično divljaštvo bez ikakvog smisla.zvezdu ste dobili jer su njeni igrači taj dan svi do jednog iz nekog meni nerazumljivog razloga odigrali kao potpuni amateri.niste nešto posebno dominirali ni na tom meču.ok.zvezda nije imala ni jedan šut,a partizan je do 85 imao jedan i onda je suma dao onaj gol tako što mu je lopta prešla preko noge i iznenadila u poslednje vreme zbunjenog borjana,a drugi gol je partizan dao iz kontre kad je zvezda kao nešto krenula u napad.zvezda je u toj utakmici bila mizerna i to nije nikakvo merilo,a ovo što partizan prikazuje je još mnogo tanko za pravu evropu

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...

Strucnjace, tebi i svima koji ostavljaju oakve komentare: Pa sta bi rekao neki neutralan stranac koji je gledao derbi, na sta ste licili na toj utakmici? Bedni ste.
(mm, 03. oktobar 2019 19:14) Toliko smo bedni da imate večite komplekse. Imate li barem jednu pobedu u LŠ? Nemate. Ko ima više pehara i bolji head to head? Ko ima veći stadion? Ko ima više navijača?

Fenomen

pre 4 godine

Jos jedna istorijska pobeda nad evro-azijskim velikanom. Zvezda je dobijala Real, Bajern, Arsenal, Romu, Olimpijakos...ali sve je to boranija za Astanu, AZ...

neznam pravopis

pre 4 godine

Ono kad panteri prebrojavaju gledaoce...

A njihov stadion poluprazan u bratskoj utakmici lige sampiona.
Od toga pola karata podeljeno na pumpama i u maksiju uz pastete i cips.
Legendarno.

ls

pre 4 godine

Kad gledas Partizan uzivas. Kad gledas Zvezdu ko na wc solji posle faferona. To je ta sustinska i glavna razlika izmedju Avangarde i Masovke ;)
(Lenny, 03. oktobar 2019 19:18)

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".

Cirkus

pre 4 godine

5 komada vam je dao Dinamo Zagreb.
Inace, gubili ste (u ovom veku) od ekipa ciji su pojedini igraci isli na posao pa onda trening i utakmice, amatera.
Zvezda u vitrini ima pehar lige sampiona i prvaka sveta. Ima ucesca i proleca i pobeda u evropi mnogo vise nego Partizan.
Tako da... Ne iskaljuj ovde zlobu i komplekse.

baki

pre 4 godine

U poslednja dva derbija,nemate sut na gol Partizana.A pricate kako je Astana slaba.a ona dade gol .!!!panteri neznate gde udarate,saberite se pa posaljite komentar,znamo da vam nije lako.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KAIRAT, 3. oktobar 2019 19:45
Vidi trolu bodibondu,u poslednja dva si se setio derbija u kupu i ovaj zadnji,sta je bilo pre ta dva,ponisten gol Bena zbog nepostojeceg ofsajda? S tobom ne zelim da se upustam u razgovor jer si ti obican trol i dete od 14 god koje em je nepismeno em imas selektivnu istoriju i isto takvo pamcenje.

Smejurija

pre 4 godine

Zbog ovako losih ekipa kao sto su partizan i astana UEFA i uvodi sada taj novi kup... zahzimaju mesto ekipama u LE...


Hej... neki partizan u istoj grupi sa Mancesterom... ne biva to.... A Astana koja gubi od raspalog partizana u grupi sa jednim AZ.

Smejurija.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nikad jaca Astana nikad slabiji Olimpijakos. Nikad jaci AZ..
(smejurija, 03. oktobar 2019 16:20)
Jedina smejurija si ti dečko...

Slobodan

pre 4 godine

Klubovi iz bivše Jugoslavije u ovom veku ostvarili su ukupno 4 pobede u Ligi šampiona.
Crvena zvezda je savladala Liverpul i Olimpijakos, dok je zagrebački Dinamo pobedio Arsenal i Atalantu. Maribor i Partizan još uvek nemaju pobede u Ligi Sampiona.
Dodati da je Partizan najgori sa devet poraza ...
Zvezda ima pobeda koliko oba Hrvatska i Slovenacki klub ...
Cetvrtkom i petkom normalan svet gleda kosarku a utorkom i sredom fudbal ...

est

pre 4 godine

to smo videli u derbiju, ali sto se nama zalis?
(ficko, 03. oktobar 2019 18:56)
a onda odvalimo u ligi sampiona,to je ona liga u kojoj strasni partizai ima jednu pobedu protiv reala od 0 0 stativom smesnog sase ilica.

Toliko o vama

pre 4 godine

najsmesnije kada navijaci svih evropskih klubova protiv zvezde govore o patriotizmu a pogotovo kada i zvezda pobedi onda krecu omalovazavanja te sudija te pustio nas Olimpijakos..Zvezda imala neverovatno srece, Nikad gori Kopenhagen, Young boys, to omalovazavanje traje vec 3 godine.. Karma je cudo, nadam se da ce Astana da vas odvali barem 3:0 za svu zlobu koju ispoljavate

ferdinand

pre 4 godine

Leta gospodnjeg 1966 taj velikan je dao gol Realu u finalu KES, sto vi niste u regularnom toku vremena protiv Olimpika, eto zasto sa razlogom!

Mislim da je vracanje na 2 defanzivna vezna bilo bespotrebno, ali sasvim razumljivo da je to uradjeno jer se cuva rezultat, ma koliko to ne volim.
(Paranoid Android, 03. oktobar 2019 19:02)

Leta gospodnjeg 2019. neko slavi gol iz 1966. u finalu protiv Reala, i to u porazu za titulu šampiona Evrope

Petah Tikva...Tikvo

pre 4 godine

Drama ... 
Svi koji igraju protiv Partizana su lose ekipe .Znamo mi to ,pa i vi ste medju tim ekipama.
(KAIRAT, 03. oktobar 2019 18:29)

Da ne igramo u istoj ligi mi za vas ne bi nikad čuli niti bi se mogli sresti u evro takmičenjima.
Ligu Evrope igraju svakakvi skrndelji od ekipa što možemo upravo videti a Liga Šampiona pa još i par pobeda ili remija u istoj je za takve klubove uglavnom misaona imenica!
Kad pomeneš klub koji se takmiči u LŠ na noge da ustaneš u stav mirno!

Negativni

pre 4 godine

Prepune tribine, znaju oni ko je do prvak Evrope 1966
(Sima, 3. oktobar 2019 16:49)

Nije doprvak već prvak. Sud udruženog rada organizovao je postupak u kojem se nisu pojavili predstavnici Reala, tako da im je dodeljena titula prvaka Evrope. Isti sud je Zvezdi oduzeo onu iz Barija. Trenutno se sudi da li je promašaj Saše Ilića protiv Reala uopšte bio promašaj ili je u pitanju optička varka kojoj je sudija podlegao. Najverovatnije će reorganizovani Sud udruženog rada na čelu sa nepotkupljivim sudijama iz uprave Partizana registrovati tu utakmicu sa 1-0 jer se niko od predstavnika Reala i Sudijske organizacije UEFA nije pojavio na ročištu.
Molim te, nemoj da širiš dezinformacije.

zvezdale

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!

zex

pre 4 godine

Astana je ocajna, oni nebi dali gol celu noc. Kaze konentator ofanzivni partizan. Pa nije naisao na pravu brzu ofanzivnu ekipu. Ova Astana igra bez ideje nemaju nikakvu igru.

Sergius

pre 4 godine

Pa vi sa 12 na 10 jedva dobiste ove šustere. Rukavini samo trebalo da uzme dres sa vaše klupe, sve ostalo je čovek odigrao za vas. Sutra otkaz, u subotu na pašnjaku.

Lenny

pre 4 godine

Kad gledas Partizan uzivas. Kad gledas Zvezdu ko na wc solji posle faferona. To je ta sustinska i glavna razlika izmedju Avangarde i Masovke ;)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pre nego što počnete hejtovati jedan podatak.Šta donosi 15 mesto?2 tima u ls, 1 u le i 2 u tom trećem takmičenju.
Evo šta donosi 16 mesto rangiranja država:1 tim u ls i 3 u tom trećem takmičenju. Ne zaboraviti da u slučaju 2 tima u kvalifikacijama ne bi imali ovakav reality naših uprava u ova 2 kluba.Bilo bi manje tenzije...Voleo bih svi da podržite skupa naše klubove u Evropi....Srecno!

baki

pre 4 godine

Sto li nema komentara bas me zanima..? Nego da pitam ja te sto pominju kako nemamo sut na gol u derbiju osim onog ponistenog gola,koliko ste vi puta sutnuli u gol na derbiju pre godinu-dve kad vam je jedini sut u okvir i van okvira bio u 90.minutu iz penala? Tada je vec u 26.min bio resen derbi,bas me zanima kako selektivno secanje deluje na vas. Inace dobro je za ovu pobedu zbog bodova.

Mozzart

pre 4 godine

Da se zahvalite onome za licencu..bez njega ne bi ni igrali evropu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzony, 3. oktobar 2019 16:19)

Taj od kad je došao na vlast njegovo mezimče nikad ne gubi u LingLong ligi I takođe njegovo mezimče 3 puta igralo Evropu,a pre toga nisu nikad ni drugo kolo LE prošli,najveći uspeh im bio Bordo,njegovo mezimče duguje 30 miliona evra a banke mu otpisuju dugove od 6 I 17 miliona evra,njegovo mezimče kupuje skupocene strance od 2 miliona evra,niegovo mezimče ima najskuplji tim u istoriji srpskog klupskog fudbala,I da pre nego što krenete da pominjete tog famoznog Toleta rećiću vam da on nije bio predsednik države,a tadašnji Partizan nije vredeo ni u pola kao njegovo mezimče danas,niti je imao Gazproma,a ni tadašnji predsednik nam nije šutirao penal na JNA.
(marek hamšiković, 3. oktobar 2019 17:52)
Preporučen (+10)
Eto, do sada sam navijao za vas... od sada, mrzim vas!

Miloje

pre 4 godine

@mike

Netacno. Kad se gleda ucesce Dinama u LS, ima 2 pobede (Arsenal i Atalanta) i jednu neresenu, za sve ove sezone koliko su igrali. Maribor i Partizan nemaju niti jednu pobedu imaju 6, odnosno 3 neresene. Zvezda ima 2 pobede i neresenu za samo dva ucesca. Mislim da je jasna poenta.

Aca

pre 4 godine

Ljudi šta vi imate od fudbala iskreno da li ćemo imati dva predstavnika u ls ili pet vama ni iz džepa ni u džep gledajte od čega vi živite

baki

pre 4 godine

A je li, baki, kad se vec vracas u proslost, sta da kazemo o pobedama pfc-a nad cz od 7:1, 6:1 i 5:0 od pre više decenija!? Da li i ti spadas pod ove sa selektivnim pamcenjem? :) okej, i vi ste nas pobedili jednom 6:1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vs, 3. oktobar 2019 19:52
Ne,nego samo pratim sta se pise ovoh dana jer tako nije bilo posle tog derbija. Ja sam samo podsetio zlatne ribice da imaju i oni zute minute ali vesto prikrivaju napadom na nas. Da,gubili smo i toliko i svakako i od vas i od Vose toliko pa sta,ali ja to nikad nisam pomenuo sve do sada jer ovo je prevrsilo svaku meru.

petarczv

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!
(Bogumil, 03. oktobar 2019 17:36)

Znaci manje od pola stadiona vas gleda hahahaha a sto se tice suteva ti poredis poluvreme sa ovim eskimima i utakmice sa bajernom i olimpijakos hahahahahahaha

Žeks

pre 4 godine

Dokle više Miloševiću da izmenama uništavaš tim?! I protiv Az Alkmara smo vodili i izvodiš iskusne igrače koji znaju da stanu na loptu i naprave kontru a uvodiš neuigrane rezerve. Barem kada menjaš uvedi omladince pune želje, ovo nema poente, dobiću srčani udar zbog Partizana jedan dan.

Mali Stevanović ne dobija priliku nikada a Lazaru se daje šansa iako momak 4 godine greje klupu i tek se vraća u formu. Suma guši Natka i kad mu nije dan blokira ceo tim. Sadik kao da se nije navikao na sopstveno telo, dečko je Ronaldinjo zarobljen u telu košarkaša, pod hitno na intenzivne vežbe koordinacije jer čovek nema kontrolu nad sopstvenim nogama a ima znanje.

Partizan dobar, kreativan, napadački orijentisan, ali plaši me slaba realizacija i kratka klupa. U slučaju povrede nekog iz prvog tima ne vidim prave zamene. Treba ovih 12-13 igrača da iznesu celu sezonu na leđima na 3 fronta...

Bodibond

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019 

Ja jesam; Zvezdu, Olimpijakos, Suduvu, Kopenhagen i Jang Bojs.

ccc?

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ls, 3. oktobar 2019 19:25)


i SVI ce da vas pune kao Bajern do kraja, SVI, pa se ti hvali.

Како да не

pre 4 godine

Pre nego što počnete hejtovati jedan podatak.Šta donosi 15 mesto?2 tima u ls, 1 u le i 2 u tom trećem takmičenju.
Evo šta donosi 16 mesto rangiranja država:1 tim u ls i 3 u tom trećem takmičenju. Ne zaboraviti da u slučaju 2 tima u kvalifikacijama ne bi imali ovakav reality naših uprava u ova 2 kluba.Bilo bi manje tenzije...Voleo bih svi da podržite skupa naše klubove u Evropi....Srecno!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. oktobar 2019 16:24)

Као што си ти прекјуче подржао Звезду. Познато гробарско лицемерје.

est

pre 4 godine

partizan godinama dobija za protivnike neke daleke istocnoevropske ekipe sto imaju 5.000 navijaca po mecu.Da ne racunam one videotone sa 2.000.
konacno da istrce u Manchesteru pred 80.000 ili u Kolnu pred 45.000, Bayern arena 80.000...pa da vidimo od cega su sastavljeni.by the way srecno (mada vi niste navijali za nas sto je razumljivo zbog kompleksa) trebaju nam kao naciji ti bodovi.

Profesor Natho drzi cas,tisina tamo

pre 4 godine

Ovo je sigurno najlepsi fudbal jednog naseg fudbalskog tima u ovom veku! Bravo Savo,ala vera crno-beli! Auuu kakav ce samo biti spektakl 24.oktobra kad dodje Mancester junajted kao da gledam,napad za napadom sa obe strane,nesto kao juce sto su igrali Liverpul i Salcburg,to je bre fudbal,tako je bre Partizane moj,bunker pustite zvezdasima da igraju,oni tako sto godina igraju,oni imaju svoj stil igre a mi svoj,neka tako i ostane..

Đura

pre 4 godine

Asano jedna od najvećih prevara od igrača a Tošiću se zahvaliti jer nije više za ozbiljan fudbal. Nonšalantno propuštaju brojne prilike i sad ih to može koštati pobede.

A jeste sad kao sta

pre 4 godine

Astana = Satana (Đavo) i Partizan = Nazitrap (Nacisticka zamka)

Fudbalski definitivno, nema sta ...
(new fortress, 03. oktobar 2019 16:21)

U kom si ti ustvari problemu..

sportdetective

pre 4 godine

Pa ovi su bolji od slavne Zvezde?!Buahahaha...
(SRB, 03. oktobar 2019 18:40)pa da su bolji ne bi igrali sa vama u toj ligi...biahahaha

Puki iz Kovina

pre 4 godine

Bravo, Partizani! Ja sam stvarno navijač Zvezde, ali navijam za Partizan kao i za svaki drugi naš klub. A svim zvezdinim navijačima koji ovo ne razumeju mogu da objasnim razloge. Jednostavno, bolje je da Partizan pobedi jedan kazahstanski tim u ligi Evrope nego da izgubi ili da bude nerešeno.

Mito

pre 4 godine

Čestitke za pobedu. Dve primedbe Miloševiću: Prva on kao centarfor nije u stanju da nauči igraće da daju gol u situaciji 1:1. Drugo Stojković je rupa na golu. Ako pažljivo pogledate kod gola Astane, on se nije bacio sa obe ruke na stranu šuta već je reagovao kao rukometni golman. Da nije smešno bilo bi žalosno. Ako MU bude šutirao sa pozicija od 20 do 25 metara mreža Partizana uz takvog golmana će biti puna. S poštovanjem

Chema

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!
(Bogumil, 03. oktobar 2019 17:36)

Ajde ćuti molim te, igrate protiv Astane, a ne protiv Barselone. U ligi šampiona ne bi ste centar prešli, a o sutevima na gol da i ne pričamo. Koliko se sećam kada ste igrali protiv Benfike jedne sezone, partizan je uputio prvi udarac na gol tek u 70'. Tako da tišina !!!

Zvezdaš

pre 4 godine

Velika je razlika u kvalitetu u korist Partizana, koji ove godine ima sigurno najbolji tim na Balkanu.Svaka čast i sve najbolje.Partuzan ove amatere ubedljivo dobija.

KAIRAT

pre 4 godine

baki...
U poslednja dva derbija,nemate sut na gol Partizana.A pricate kako je Astana slaba.a ona dade gol .!!!panteri neznate gde udarate,saberite se pa posaljite komentar,znamo da vam nije lako.

Salaso

pre 4 godine

Ma ljudi, igrali ste sa drugoligasem!
(Kontras, 03. oktobar 2019 20:05)
gde ste vi muko kad smo vas još više razbili nego Astanu? Ovi bar sutnuse jednom na gol vi ni jednom, paljba panteru

Dragan-Borca

pre 4 godine

Od osima nismo igrali ovako.Bravo Savo,bravo partizane!Srećan rodjendan,zdrav i uspešan nam budi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (glava, 4. oktobar 2019 09:05) # Link komentara

Osim? Jedna od najvecih trenerskih prevara. Zboog tog coveka nismo igrali finale svetskog. Koliko je taj covek napravio stete Jugo fudbalu sa svojim Bosancima u timu( nema veze sa nacijom ovo)....i evo ja kao Zvezdas ti kazem da ste najbolji fudbal igrali prvi put kad vas Tubakovic vodio

baki

pre 4 godine

Ne deluje kolektivno sećanje na nas, nego ti ne razmišljaš. Ko je bio prvak države kad je Partizan imao jedan šut u okvir gola?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bez šuta u okvir gola, 3. oktobar 2019 19:40
Alo druze,shvatas li ti o cemu ja pisem a o cemu ti? Ja kazem da ste vi kao zlatne ribice kad je u pitanju skoro pamcenje jer je napad uvek dobra odbrana pastorcadi i napadaj da se sto bolje skrene sa teme. Neki od nas malo bolje pamte to ali ne kokodacu non stop o tome jer smo vas tada ponizili i unistili u 26 minuta igre. Prvi sut u 90.min iz penala koji opet nije bio nama potreban ali eto desilo se. I sta sad? Cutite jer imate i vi takvih utakmica a ne samo mi.

baki

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)
Dakle,evo ga satrap,jumko,bodibond i ko zna koga jos ima u glavi. Ne zaboravi da molim te pomenes da je kriv stankovic,lakovic i ceferin ako izgubite veceras jer tako kaze pantic. Niste izgubili zbog sebe nego zbog njih trojice. Mrzim partizan ali kad su na zalost u pitanju bodovi nacionalnog koficijenta,eto pobedite i pomozite da sledece sezone imamo 2 kluba za LS.

Primarijus neutralni navijač,da

pre 4 godine

Dzaba golovi ovaj Sadik osim fizičkih predispozicija nema svetlih tacaka, Japanac tek posebna prica, Covek ne razume fudbal. Suma i Natho klasa. Al Stojke , nikad golmana od njega , kasni sa reakcijom i onda se teatralno baca,kao onaj gol Dzake... Golman Astane odlican.Astana slaba ekipa, Partizan je morao ovo ubedljivije da dobije

Admiral

pre 4 godine

@ Stojketa ne prozivajte on nas je spasio milion puta.
(lomanalualua, 03. oktobar 2019 19:54)

To ne znaci da treba da brani vecno. Postao je zesci kikser, svaki sut koji ide u gol je gol, losa istrcavanja, jedino je jos uvek solidan u igri jedan na jedan sve ostalo ocaj zivi, vreme je za novog golmana

bzvz

pre 4 godine

Cestitam Grobari. Zelim vam da prodjete grupu. Mada znam, da za deset godina imate da pricate, kako je Liverpul onomad izasao sa rezervnim timom na Maru. Ali ajd, neka.

sendvič utd.

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 3. oktobar 2019 16:49)

Normalan svet tokom sedmice nešta i radi.

mm

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...

Strucnjace, tebi i svima koji ostavljaju oakve komentare: Pa sta bi rekao neki neutralan stranac koji je gledao derbi, na sta ste licili na toj utakmici? Bedni ste.

Jax

pre 4 godine

Ovaj Sadik kao da je iz Tvin Piksa izasao, ili odigra kao da je amater ili da 2-3 gola ozbiljnim ekipama
(Dragan, 03. oktobar 2019 18:28)

Kojoj ozbiljnoj ekipi je on dao dva gola?

roarrr

pre 4 godine

Partizan na evropskom nivou. Iskupio se za kiks protiv AZ 67 Alkmara. Svi igrači, osim Asana, odlični. Zrelo odigran meč, sjajna postavka Save Miloševića. Sadik zver, postigao četiri gola, od kojih su mu dva poništena. Ekipa Astane totalno nadigrana, očigledno da konačno imamo i željenu igru i željeni kvalitet. Ne treba sad euforija, ali valja reći da je ovakav Partizan sigurno najkvalitetnija ekipa u Srbiji. Drugo je pitanje da li će biti prvak. Mislim da hoće, ako se u naše prvenstvo ne budu umešali neki „nefudbalski“ faktori.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Stojketa ne prozivajte on nas je spasio milion puta.
(lomanalualua, 3. oktobar 2019 19:54)

Ali je vec duze vreme los. Ne mora u penziju ali bi trebalo malo na klupu. Posteno je odradio svoje, moze malo i da odmori.

Heh

pre 4 godine

Zaista ovog puta , važno je za srpski fudbal da Partizan pobedi večeras. Desi li se to blizu smo dva predstavnika u LS. Da li ste svesni šta to znači za ovaj nas skrnavi fudbal?

R8

pre 4 godine

Nikad jaca Astana nikad slabiji Olimpijakos. Nikad jaci AZ..
(smejurija, 03. oktobar 2019 16:20)
Jedina smejurija si ti dečko...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. oktobar 2019 16:32)

Rece covek koji komentarise svaku vest, cak i u rubrici "Zdravlje"...

panterizmi

pre 4 godine

Partizan - Žlezda 2:0
Žlezda uputila 0 (nula) šuteva u okvir gola.

Čisto da vas potsetim kad ste prevalili toliki put iz predgrađa do ovde.

Bogumil

pre 4 godine

Pametna igra Partizana, ofazivna igra i postava!
A inače stadion prima 35 hiljada,a trenutno na stadionu ima preko 15 hiljada gledalaca!
A zvezda nije uputila ovoliko šuteva na go u dve utakmice LS,koliko je partizan za ovo poluvreme!
Partizan dobija utakmicu sa dva gola razlike!
Bravo Savo i samo nastavite da igrate hrabro i ofanzivno!!!
Napred Partizan!
Podrška sa Šare i Gore od vernih navijača!!!

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Pocjepa ih Kariat, Pocjepa ih Partizan a pričaju kako je Astana loš tim. Da vas nema trebamo bi vas izmisliti. Napred Partizan.

Vlajzi

pre 4 godine

Kuku na koju foru je ova ristana u ligi evrope
(mlan, 03. oktobar 2019 18:40)

Na istu foru na koju je zvezdana u ligi sampinjona. Uvek ima klubova koji sluze da popune broj.

Bojan

pre 4 godine

Došao je trenutak da gledamo poluozbiljan fudbal. Sinoć sam gledao Barselona - Inter. To je ozbiljan fudbal. Nekada kada gledam Zvezdu, ali i Partizan često, imam utisak da se ne radi čak ni o istom sportu u odnosu na gore pomenute. Pošto Zvezda igra neozbiljan fudbal, evo prilike da svi zajedno gledamo igru koja je maksimum za Jugoistočnu Evropu. Uz Dinamo, naravno.

Napred Partizan!

hmmm

pre 4 godine

Iznenađujuće, u timu iz kazahstana neće biti hrvatskog fudbalera Marina Tomasova, a meč sa klupe će početi i napadač Roman Murtazajev.

Namesteno???Jel tako?

Mitar iz Dubiča

pre 4 godine

Ajde ćuti molim te, igrate protiv Astane, a ne protiv Barselone. U ligi šampiona ne bi ste centar prešli, a o sutevima na gol da i ne pričamo. Koliko se sećam kada ste igrali protiv Benfike jedne sezone, partizan je uputio prvi udarac na gol tek u 70'. Tako da tišina !!!
(Chema, 03. oktobar 2019 17:48) Sve to ok,nego me zanima koliko vi uputiste šuteva zadnja dva derbija...a da,vi ste bunkeraši,golove dajete samo iz prekida i uz veliku sreću...Jel Sumi prešla preko noge,šta kaže Tumba Borjan?

as

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 03. oktobar 2019 18:09)

Vama i ako ste bolji od Astane trebalo bi jedno 200 minuta da izadjete iz bunkera i napadnete.Moc navike se tesko ponistava.

Tamo daleko.

pre 4 godine

Partizan da ima Borjana, iskreno mislim da bi bili duplo jači nego sada defanzivno, a i ovako smo jaki ko zemlja. Napadački, igramo možda najlepši fudbal u poslednjih 15,20 godina.Volim Partizan!

kile

pre 4 godine

Molim navijace kluba koji pola godine ne moze da sutne na nas gol da olade sa nasih vesti i gledaju njihov tim kako parkira autobuse. Mi igramo ultra fudbal i mnogo mi se svidja!!

Salaso

pre 4 godine

Savo Milošević je napravio odličan tim od fudbalera skromnih mogućnosti, (poneki poput Sadika i Asana škartirani iz B ekipa stranih drugoligaša. Čak ni trapavost Sadika više ne smeta mada bi se neki iole spretniji napadač na njegovom mestu proslavio.
(rv, 03. oktobar 2019 19:04)
Naprimer Pavkov ili Boco?!?!? Oni ne udju u ovoliko šansi ni u 5 utakmica, zato panteri dalje od Sadika!!!

Dnevna doza tetoviranog srbende sa pivskim stomakom

pre 4 godine

kuca do moje, svi navijaju za zcezdu, zaurlase os radosti kad je astana dala gol... ali hahahahaahah

stipe

pre 4 godine

Svaka cast grobarima na agresivnoj igri i pobedi ali ova Astana veze nema...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (969, 3. oktobar 2019 18:59)

Fazon protiv Partizana i Zvezdasi su izgledali kao da su juce poceli igrati fudbal..

bez šuta u okvir gola

pre 4 godine

Sto li nema komentara bas me zanima..? Nego da pitam ja te sto pominju kako nemamo sut na gol u derbiju osim onog ponistenog gola,koliko ste vi puta sutnuli u gol na derbiju pre godinu-dve kad vam je jedini sut u okvir i van okvira bio u 90.minutu iz penala? Tada je vec u 26.min bio resen derbi,bas me zanima kako selektivno secanje deluje na vas. Inace dobro je za ovu pobedu zbog bodova.
(baki, 03. oktobar 2019 19:35)
Ne deluje kolektivno sećanje na nas, nego ti ne razmišljaš. Ko je bio prvak države kad je Partizan imao jedan šut u okvir gola?

dalibor

pre 4 godine

@bogumil Tacno, Zvezda nije uputila toliko udaraca na gol za 2 kola samo sto su zvezdini protivnici bili Bayern kao domacin i Olimpijakos.A ne Astana i AZ sa igracem manje. I Zvezda igra najveci rang takmicenja za klasu iznad LE, zvano Liga Sampiona !

marek hamšiković

pre 4 godine

Da se zahvalite onome za licencu..bez njega ne bi ni igrali evropu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzony, 3. oktobar 2019 16:19)

Taj od kad je došao na vlast njegovo mezimče nikad ne gubi u LingLong ligi I takođe njegovo mezimče 3 puta igralo Evropu,a pre toga nisu nikad ni drugo kolo LE prošli,najveći uspeh im bio Bordo,njegovo mezimče duguje 30 miliona evra a banke mu otpisuju dugove od 6 I 17 miliona evra,njegovo mezimče kupuje skupocene strance od 2 miliona evra,niegovo mezimče ima najskuplji tim u istoriji srpskog klupskog fudbala,I da pre nego što krenete da pominjete tog famoznog Toleta rećiću vam da on nije bio predsednik države,a tadašnji Partizan nije vredeo ni u pola kao njegovo mezimče danas,niti je imao Gazproma,a ni tadašnji predsednik nam nije šutirao penal na JNA.

psiho

pre 4 godine

neko rece da bi zvezda ovim amaterima dala 5 komada... pa imali ste Kairat majstori pa smo vidjeli sve ... jedna od vecih blamaza srpskog sporta je vas poraz od kairata

Sveznajući sveznalac.

pre 4 godine

Bombardovanje od strane“ naprednih“ da je Astana očajna ekipa. Podsetiću vas, skoro smo još ubedljivije pobedili jednog pobednika kupa evropskih šampinjona na JNA. Jel znate na koga mislim napredni tenkisti?

CJC

pre 4 godine

Kako mrzim terene sa ovom plastičnom travom...ovo treba zabraniti odmah. Nije ni čudo što nemaju poraz 14 utakmica, pa ko je navikao da igra na ovome?

ivkovic zoran

pre 4 godine

-navijac sam Zvezde ali cestitam Savu i Partizanu igraju lep fudbal . Partizan sada igra sa puno kreativnih igraca i to daje rezultat ...... sto se tice srpskog fudbala pa dugo sam mislio los a ispostavlja se da i nije toliko ...
-Partizan u ligi evrope gazi sve a u Beogradu ce zgaziti i Mancestera ....Mancester vise nije to taj tim sada mnogo ranjiv....Zvezda nije kreativna kao Partizan, ali dobili su Olimpijakos ...ipak ovo postaju pristojni rezultati

123

pre 4 godine

Ligu Evrope igraju svakakvi skrndelji od ekipa što možemo upravo videti a Liga Šampiona pa još i par pobeda ili remija u istoj je za takve klubove uglavnom misaona imenica!
Kad pomeneš klub koji se takmiči u LŠ na noge da ustaneš u stav mirno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petah Tikva...Tikvo, 3. oktobar 2019 18:52)

U skrbelje od timova spadaju, Roma, Lacio, CSKA, , Porto, Seltik, M.Junajted..To su timovi i da ne nabrajam dalje, Selta..koji se takmice u ovom takmicenju. Mnogo ste digli nos a nemate ni I od igre. To ces tek da shvatis jer ako dobijete jos i jednu utakmicu ja cu da odjavim internet. Potcenjujes odlicnu igru Partizana i zasluzenu pobedu. A u derbiju niste mogli da se sastavite , utrpali smo vak 2 gola, cista kao suza i celu pricu ste prebacili na neki nepostojeci gol koji je lopovska cetvoroclana komisija na celu sa Majom proglasila golom i greskom sudije? A sudija Srđan Jovanović ce suditi evropsko finale igraca do 21. godine? Evropi je dobar kao Mazic samo vama nije dobar. Ali vam je Majo bio odlican sudija? A niste imali sut u okvir gola za 90 minut? Strasno. Jos tu cetvoroclanu komisiju cine 4 sudije koje su zvezdasi i to svi znaju..Ove sezone vam nece pomoci sudije zapamti, nego postuj uspeh nasih timova koji dizu rejting naseg fudbala kako CZ, na zalost za tebe i Partizan.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ne razumem ljude koji navijaju protiv naših, evo društvo celo crveno-belo pruža podršku Partizanu.
(Borat, 3. oktobar 2019 16:58)

Evo i ja pružam istu podršku kao 99,90% grobara Zvezdi u utorak.

neutralni felsh

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 03. oktobar 2019 16:49)


pamcenje zlatne ribice: do dve sezone unatrag.

miloš

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 3. oktobar 2019 18:09)

Ne bi, fudbalski mag Milojević bi se povukao i čekao neki šut Pavkova. On ni u jednoj utakmici nije krenuo ofanzivno. U utorak jeste bio preokret i sve, ali su se tek od onog crvenog setili da postoji napadački fudbal. Možeš da ne voliš Partizan, ali oni igraju lepše od Zvezde i ofanzivnije. To je i derbi pokazao. Možete svi vi da pišete "Astana ovo", "Astana ono", ali pristup utakmici je bitan.

Durshluk

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos,

Nama doslo 16 000 protiv nekog u domacoj ligi,doslo je i 22 000 dece,gde god da se pojavi puni stadioni.....nego...zasto vas nije bilo na derbiju???.ja manje navijaca zvezde nikad nisam video.Brinite se vi za vas,mi cemo se snaci sami,kao i uvek,sami protiv svih.s Nego,sta cete novog uvesti u L.L.ligi?Sta ce vam sada pasti na um,bas se pitamo sta je sledece?

Nikola

pre 4 godine

Zao mi je malog Stevanovica, ogromnog talenta koga gusi Asano koji je totalno bled, plasljiv kao zec kad bas treba da probije 1 na 1. Ista situacija i na drugom krilu gde Tosic gusi Markovica. Cestitke na pobedi ali realizacija blagi uzas...

Uskok

pre 4 godine

Ako uspeju da prodju grupu, a na zimu dovedu jednog desnog beka, jednog stopera i zadnjeg veznog, dobro se spreme.. Partizan nece biti daleko od cetvrtine finala, zivi bili pa videli..

somm

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!
(zvezdale, 03. oktobar 2019 16:28)

Nisi ti prošao pored 650 eura. I da jesi ne bi ih prepoznao. Ali bih voleo da izgubiš I taj euro što si uložio na listić sa 12 parova pa ceo dan visis na netu da ako nešto zaokružis.

Dušan Zvezdaš

pre 4 godine

Partizan odličan, Astana nije nimalo naivan tim, izbacila je Bate Borisov nakon što je ispala iz kvalifikacija za LŠ. razbili su ih, mogli su da ih napune.

Sadik, ulazi čovek u šanse ali i promašuje. Drugi gol sve pohvale, pao je, ustao, trčao, došao do lopte i dao gol.

ovakav Partizan može do titule ove godine. nadam se da će Zvezda uspeti da je odbrani.

Zlatan

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019
Ja jesam C. Zvezdu

costadeen

pre 4 godine

Def bismo trebali da igramo sa Stevanovicem i Markovicem kao starterima, pa da ih Asano i Tosic menjaju kada dodje do zamora ili losije veceri. Realno, Asano samo trci i ne zna nista, a Tosic nema snage za 90 minuta ni u ludilu. Mozda razmisliti i da Stevanovic (golman) pocne polako dobijati sansu, Stojke je zaista pao po pitanju kvaliteta u poslednjih sezonu - dve.

mirotvorac

pre 4 godine

I pored sijaset propustenih stopostotnih sansi ova igra i visoki presing Partizana tokom 90 minuta ne dozvoljavaju protivnickim ekipama da prave bilo kakvu igru i deluju apsolutno nemocno. Cisto da objasnim zasto su Astana veceras i Zvezda u derbiju apsolutno razbijene.

Indjija matori

pre 4 godine

Kakav loš fudbal.Nigdje tempa,duplog pasa,kretanja igrača bez lopte.A tek kako su svi tehnički obdareni.?
(Slobodan, 03. oktobar 2019 18:01)

Jel to gledas zvezda oly snimak?

Paranoid Android

pre 4 godine

srpski velikan???? velikan????
(Yorker, 3. oktobar 2019 18:45)

Leta gospodnjeg 1966 taj velikan je dao gol Realu u finalu KES, sto vi niste u regularnom toku vremena protiv Olimpika, eto zasto sa razlogom!

Mislim da je vracanje na 2 defanzivna vezna bilo bespotrebno, ali sasvim razumljivo da je to uradjeno jer se cuva rezultat, ma koliko to ne volim.

nenad

pre 4 godine

Neverovatno je da neko iz Srbije moze da podceni bilo koga ko igra grupne faze lige evrope ili sampiona svake godine !! Prvo partizan igra nesto nevidjeno na ovim prostorima jos od Ivice Osima , totalni fudbal , disciplaina snaga presing ! Raste iz utakmice u utakmicu ! Samo ljudi koji se ne razumeju u fudbal mogu da komentarisu protivnika a ne sjajnu igru Savinog partizana !!! Gde ne nebo ovog tima videcemo ...ja vidim jos prostora za napredak pogotovo u zavrsnici !! Bravo Savo ! Pratim partizan od 1979 i pamtim samo 2 ovakva tima , ne u smislu igraca nego pristupa mentaliteta i igre a sto je najvaznije vektor je okrenut u pravcu na bolje !!!

vs

pre 4 godine

@baki
A je li, baki, kad se vec vracas u proslost, sta da kazemo o pobedama pfc-a nad cz od 7:1, 6:1 i 5:0 od pre više decenija!? Da li i ti spadas pod ove sa selektivnim pamcenjem? :) okej, i vi ste nas pobedili jednom 6:1

Princ od jutros

pre 4 godine

Cetvrtkom i petkom normalan svet gleda kosarku a utorkom i sredom fudbal ...
(Slobodan, 03. oktobar 2019 18:04)
Pa zato nismo ni normalni, logično...

mike

pre 4 godine

@Slobodan "Zvezda ima pobeda koliko oba Hrvatska i Slovenacki klub"

Ova recenica dovoljno govori o mudrosti komentara. Pa i Dinamo ima pobeda koliko Zvezda, Partizan i Maribor zajedno.

Pominjati Zvezdu u kontekstu Dinama, u smislu da je uspesnija, od raspada bivse drzave je jednostavno smesno.

Grobar

pre 4 godine

Mi imamo srece sto oni muceni cigani nisu imali jedan sut u okvir, stojkovic bi i to primio kako brani u poslednje vreme...treba mu se zahvaliti i traziti nekog mladong golmana

oberin martel

pre 4 godine

Jel' dolazi Borat?
(Very stable genius, 03. oktobar 2019 16:38)

ne nee...on je navijac Kairata...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mercedes Petronas F1, 3. oktobar 2019 17:22)

Taj Kairat je trenutno prvi na tabeli a ova Astana četvrta.

Mercedes Petronas F1

pre 4 godine

Zvezda bi ovim amaterima do sad uvalila 5 golova
(Ds89, 03. oktobar 2019 18:09)

------
pa kako druze 5 kad ne bi imala sut u okvir gola ???

неко

pre 4 godine

@kako da ne
Како да буде пун стадион, поред оних ненормалних цена карата? Прошле године се за један да продали сви пакети.. а Астана је генерално млад клуб, немају они навијаче да пуне стадион на своје име, а нарочито не на име Партизана.

Bojan

pre 4 godine

Bravo majstori!

Strajnić je od 80. minuta prizivao preokret, ali nije imao sreće.

Kao što rekoh u ranijem komentaru, igramu najbolji fudbal u Jugoistočnoj Evropi. Ne treba da nameštamo utakmice.

Pozdrav za tipa koji je uložio 650 evra na keca. To mi liči na onu pesmu "Igrao sam keca na Juventus." Predlažem mu da sledeći put da meni 650 evra. Ja ću mu vratiti 50.

'Ajde bre Grobariiii!

Džoni

pre 4 godine

Opšte poznata stvar je da je Stojković velika kiksara za ove udarce iz velike daljine za razliku od zicera i situacija 1na 1 koje brani fantastično, a Zvezda sebi dozvoli da ne uputi šut na gol, pa makar i sa pola terena?

Corto

pre 4 godine

Ovo je ocajno los tim....krivim samo nase medije za senzacionalizam i laznu sliku o ovakvim ekipama.

Podcenjuju nase ekipe a od ovih raspad ekipa prave timove. Ovi veze sa mozgom nemaju....a aman su Real napravili od njih.

Bravo za partizan. Dobra nedelja za srpski fudbal... Ko bi rekao na pocetku ove nedelje da ce i Zvezda i partizan da pobede.

Miroslav

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ultras, 3. oktobar 2019

Mm, da, 2015/16 Liga šampiona (4 boda), 2016/17 Liga Evrope (5 bodova), 2017/18 Liga Evrope (7 bodova) pa 1/16 finala nerešeno i poraz, 2018/19 Liga Evrope (8 bodova). Sad lepo popuni ovo sa tvojim klubom i uporedi. Pet puta najmanje bolji skor od tvog omiljenog kluba u Srbiji koji god da je. Fakti su fakti, a samobmana je takođe laž.

gavra

pre 4 godine

Srbi su sami sebi najveci neprijatelji,cestitao sam zvezdi pobedu protiv olimpijakosa,sad je astana losa ekipa,pa mancester je tu losu ekupu jedva pobedio sa 1:0 i to pred kraj utakmice,nema losih u evropi.Neki ljudi koji hejtuju sve zivo ne bi trebali imati pristup internetu,ne sirite mrznju bez potrebe,to nije zdravo.Ziveo Partizan i majka Srbija.

bez šuta na gol

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
@
Moćni Partizan vas je reciklirao u derbiju i pokazao ko je bolji. Sada igrajte sa kim god hoćete.

Istine radi

pre 4 godine

@mike

Netacno. Kad se gleda ucesce Dinama u LS, ima 2 pobede (Arsenal i Atalanta) i jednu neresenu, za sve ove sezone koliko su igrali. Maribor i Partizan nemaju niti jednu pobedu imaju 6, odnosno 3 neresene. Zvezda ima 2 pobede i neresenu za samo dva ucesca. Mislim da je jasna poenta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miloje, 3. oktobar 2019 18:34) # Link komentara

Ne baš,
Pored navedenih, Dinamo je pobjedio i Porto, Ajax i Sturm...
Kad već komentiramo.

Pero

pre 4 godine

Ja se eto pitam da li iko od ovih nazovi navijaca Partizana i Zvezde ima i malo pameti. Odlicno je sto je Zvezda pobedila Olimpijakos i odlicno bi bilo da i Partizan danas pobedi da se nekako ovaj nas napaceni fudbal domogne 15-og mesta i da imamo dva predstavnika u Ligi sampiona. Zar nije to najvaznije ili su mozda neki ubedjeni da je titula u nasoj ligi rezervisana samo za zvezdu ili partizan. Ali ne, bitno je da komsiji crkne krava.

Admiral

pre 4 godine

@ Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Od tvoje Zvezde su ocigledno jaci, dali nam gol, imali poneku sansu za razliku od tvoje ekipice koja nam nije sutnula na gol!

Losmi

pre 4 godine

rano ste počeli sa slavljem.da bi prošli dalje trebaće vam u najmanju ruku bod protiv junajteda i bolji rezultat od az-a od 2-2 u beogradu uz pobedu protiv ovih pacera u 6.kolu.i igra koju prikazujete je obično divljaštvo bez ikakvog smisla.zvezdu ste dobili jer su njeni igrači taj dan svi do jednog iz nekog meni nerazumljivog razloga odigrali kao potpuni amateri.niste nešto posebno dominirali ni na tom meču.ok.zvezda nije imala ni jedan šut,a partizan je do 85 imao jedan i onda je suma dao onaj gol tako što mu je lopta prešla preko noge i iznenadila u poslednje vreme zbunjenog borjana,a drugi gol je partizan dao iz kontre kad je zvezda kao nešto krenula u napad.zvezda je u toj utakmici bila mizerna i to nije nikakvo merilo,a ovo što partizan prikazuje je još mnogo tanko za pravu evropu
(slobinator, 03. oktobar 2019 22

Opusteno, ono sto Zvezda pokazuje je dovoljno da se pobedi indjija..uz dva penala, naravno.

as

pre 4 godine

najsmesnije kada navijaci svih evropskih klubova protiv zvezde govore o patriotizmu a pogotovo kada i zvezda pobedi onda krecu omalovazavanja te sudija te pustio nas Olimpijakos..Zvezda imala neverovatno srece, Nikad gori Kopenhagen, Young boys, to omalovazavanje traje vec 3 godine.. Karma je cudo, nadam se da ce Astana da vas odvali barem 3:0 za svu zlobu koju ispoljavate
(Toliko o vama, 03. oktobar


Auu al si nas potresao.
Bas me briga da li ce makar jedan navijac CZ da navija za nas zbog bilo kojeg razloga.Sta sad mislis da jedan grobar zaista nesto pise da bi neko od vas navijao za nas protiv Astane?Cemu?Da necemo zbog toga igrati bolje?Smesni su ovakvi komentari kao tvoj.

VladaNS

pre 4 godine

Apsolutno, jedino je Zvezda realno slabija. Ovi su dva puta šutnuli u okvir gola, Zvezda nijednom. Pohvala za momke što su shvatili da pobeda protiv Zvezde ne znači apsolutno ništa, danas je ipak moralo da se igra ozbiljnije.

moro

pre 4 godine

Bez ikakve namere da ponizavam Partizan,ali odavno nisam gledao losiju ekipu u oba evro takmicenja,od ove Astane.
(shone, 03. oktobar 2019 18:15)

Partizan je odlican pa ovi izgledaju kao amateri, u tome ti je stvar brate.
Jos da nam ne uvaliste ovog Stojkovica, koji upropasti svaku utakmicu, gde bi nam kraj bio.

обс

pre 4 godine

Честитам Партизану на победи, на атрактивној игри с много трчања. Први пут у историји један наш клуб је играо пресинг читаву међународну утакмицу! За то је потребно много снаге и воље. Шта не могу да разумем? Шансе 1 на 1 с противничким голманом! Искусан играч против голмана, неометан а ширина гола је 7,32 метра? Дакле, нигде лажњак, шутирање на сигурно. Еј, 7,32 метра ширина! Па Пикси је на СП у Италији, у шеснаестерцу, лажњаком ''послао Шпанце по виршле" (попадали су ко кегле) и шмекерски дао гол! Милошевић то не сме да прашта играчима јер поред толико трчања нема валоризације која се зове: дат гол! Само да додам да је Натхо такав мајстор коме треба дати капитенску траку. Истовремено, он је едукативни центар за српски фудбал! Сви млади који играју фудбал у овој земљи имају прилике да уче из радионица које на свакој утакмици демонстрира овај играч (рационалност, интелигенција, покривање терена, брз писмени пас - и кратак и дугачак, шут с дистанце...). Мореира и Натхо су два најбоља страна фудбалера који су ушли у наш фудбал. Хвала Натху што је финиш каријере посветио Партизану и Србији! Садик је млад и неискусан али с феноменалним предиспозицијама (атлетским и фудбалским). Рационалност је мана али то се радом стиче. Дечко игра пресинг читаву утакмицу. Њега треба откупити од Роме!

analiza

pre 4 godine

Radio sam po podne i na poslu sam mogao da odgledam zadnjih desetak min.Vidim,vodimo 2:1,racunam da ce izdrzati i Par i moja cuka:)Kad smo poveli ,cuo sam samo galamu Strajnica i racunao sam da smo ili dali gol ili imali kolosalnu sansu.Nisam znao da je Sadik poblesaveo i dao cak dva gola,a ciyam i dva su mu ponistili.Sta mu bi?Video sam trenutak kada Natho komanduje igracima na terenu da se uozbilje,jos u prvom pol.Definitivno bih ga klonirao,po jedan Natho u odbrani,sredinii napadu i nasa je vasiona:)I,da,Natho i na goluu

neutralni felsh

pre 4 godine

Ovo je sigurno najlepsi fudbal jednog naseg fudbalskog tima u ovom veku! Bravo Savo,ala vera crno-beli! Auuu kakav ce samo biti spektakl 24.oktobra kad dodje Mancester junajted kao da gledam,napad za napadom sa obe strane,nesto kao juce sto su igrali Liverpul i Salcburg,to je bre fudbal,tako je bre Partizane moj,bunker pustite zvezdasima da igraju,oni tako sto godina igraju,oni imaju svoj stil igre a mi svoj,neka tako i ostane..
(Profesor Natho drzi cas,tisina tamo, 03. oktobar 2019 20:43)


dobro sad, nije sve uvek tako bilo, razni treneri i stilovi su defilovali kroz oba kluba. istina, nasi su nesto vise voleli ludiranje i dodavanje s loptom... ali, zato smo i izgubili ono davno finale sa realom, kao i jos neke dosta bitne utakmice koje nismo smeli da izgubimo...
ali da se vratimo na temu - primetio si da je savo u partizanu zategao i organizovao ono sto nasem fudbalu tradicionalno najvise nedostaje: brza i jako organizovana igra na polukontre, to jest pritisak na tudju loptu jos oko centra, uz sacekusu malo ispred, na iznudjen los pas i onda brza kretnja otete lopte kad golu. i svako zna sta da radi. e za to mu svaka cast, kao izuzetno mladom treneru. sve ostalo je posledica resene gornje stavke: i pristojan napad i drzanje lopte i zona ma sve, uz dobar osecaj za izmene, na stranu sto je skoro svakom igracu nasao ulogu koja mu maximalno pasuje. sad se vidi da nije blesav ferguson sto mu je rekao da ima filing za trenera. partizan trenutno izgleda kao klasicni klub iz kup-uefa koji moze da i iznenadi i pobedi skoro svakog rivala, i koji nikog ne ferma ni dva posto... to je ono sto nam se mnogo svidja ;)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Iako je daleki put,iako je druga vremenska zona,voleo bih igru kao iz derbija i par zadnjih utakmica da vidim.Samo to,rezultati će doći sami od sebe...

Alek titule

pre 4 godine

Soumah-Mesi, Natho- Cavi, Sadik- Nawanko Kanu, kvalitet malo ispod ali to je taj stil. Osvaja Partizan Ligu evrope. Savo Milosevicu uzmi evrotitulu. U drugom ulazi Markovic za jos jedan gol i lagana 3 boda. Stojkovic, Urosevic, Brezancic, Ostojic, Scekic, Pavlovic, Zdjelar, Tosic, Fica, Lazar P. strasan tim.

petarczv

pre 4 godine

otkako je izasao Suma nigde nas nema, u napadu bezopasni a samim tim Astana ima vise mesta za napad
(Bogi, 03. oktobar 2019 18:19)

Od kad je izašao suma imali ste 3 100% šanse ali bitno da si ti napisao komentar

ahahahhaha

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Šta je onda zvezda rodjo ako je partizan loš? 2-0 derbi?

rv

pre 4 godine

Savo Milošević je napravio odličan tim od fudbalera skromnih mogućnosti, (poneki poput Sadika i Asana škartirani iz B ekipa stranih drugoligaša. Čak ni trapavost Sadika više ne smeta mada bi se neki iole spretniji napadač na njegovom mestu proslavio.

Kontras

pre 4 godine

"I srpski velikan...". E, tako redakcijo, da se zna da imamo dva fudbalska velikana: Zvezdu i Partizan.

Vrlo dobra igra, malo skripi odbrana... E, sada treba spremiti i motivisati tim i po drugi put u istoriji pred punim stadionom pobediti Mancester Junajted.

Oliver Kosta

pre 4 godine

Neverovatno trcanje ,zelja i igra Partizana. Bravo. Ali da li je moguce da nisu dali 5-6 golova? Zaista katastrofalna realizacija. Tako je bilo i protiv AZ Alkmara. Asano samo trci. Nista vise. Ne zna pas da sastavi a kamoli dribling ili da postigne gol. Tosic je vec mator za ovaj nivo. Spor. Generalno Partizan odlican. Izvuci bod protiv Mancestera i super.

Zeza

pre 4 godine

Partizan ima kvalitetniji tim od Zvezde ove sezone. Prosle sezone je Zvezda sa igrackim kadrom i formom bila mnogo bolja i to je bilo ocigledno od starta prvenstva. Ove sezone je Partizan u finisu prelaznog roka doveo jako ozbiljna pojacanja, a sacuvao tim iz prethodne sezone. Poredjenja radi jesu sredina terena i krilne pozicije.
- Jovancic ne igra kao prosle sezone. Nije u formi, a forsira se. Pri tom, postao je i bezobrazan sa porastom samopouzdanja igrajuci LS prosle sezone, ega viska, znanja manjka. Svadja se sa sudijama, glumata stalno i zali se. Zakljucak: *reten
- Vukanovic rodjen za levo krilo srpske lige istok. Decko se stvarno trudi i bori, ali ajde da uporedimo njega sa Tosicem, L. Markovicem, Asanom... Kvalitet je na strani partizana.
- Van la pera para kako god, totalan promasaj. Nije ni za poredjenje.
- Ivanic jako spor u igri, nije u formi i jako malo truda i trcanja pokazuje - > Prva liga Telekom
- Napadaci Zvezde, ok, prosek, ok.
- Gobeljic? Miletic je ozbiljniji igrac
- Rodic vs Urosevic... Zavisi kojim danom se igra fudbal, cini mi se da je ovaj drugi profesionalniji i sa vise zelje igra.
- Centralni defanzivci su na strani zvezde, mada je Pavlovic odlican.
- Izrael i Marin klasa i klasa
- Zdjelar dobar

mobilix

pre 4 godine

Ja sam Zvezdas I volim Zvezdu.U nasoj ligi realno guraju svi I Zvezdu I Partizan.U Evropi nije tako.Zvezda je igrala s igracem vise jer je covek dobio 2 zuta kao I Partizan protiv cini mi se Moldea.Ne znam sta je sporno I u jednom I u drugom slucaju.Mislim da svako treba da gleda u svoje dvoriste a ako zeli komsije podrzati ne zameram

Borat

pre 4 godine

Kazahstan is the greatest country in the world, all the other countries are run by little girls... Ne razumem ljude koji navijaju protiv naših, evo društvo celo crveno-belo pruža podršku Partizanu.

ko o cemu

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)

Ni bez glavnog napadaca...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sadik je drvo. Mali strahinja pavlovic doktorska igra
(neko iz mase, 03. oktobar 2019 17:37)
A Sadik dao gol hahahahah

Pantagruel

pre 4 godine

Normalan svet u utorak i sredu gleda fudbal a cetvrtkom i petkom kosarku !!!
(Slobodan, 3. oktobar 2019 16:49) Нормалан свет је данас ишао једном детету на родитељски састанак у вртићу, а сутра ће друго да води у музичку школу, па на фолклор.

Zvrk

pre 4 godine

Izvesti Sumu, uvesti Šćekića, pomjeriti Natha naprijed i zabiti još jedan, dva gola..
(dalaBu, 03. oktobar 2019 17:37)

Kakav Šćekić, od 10 dodavanja njemu 15 idu unazad, pritom dodaje iskljucivo prvom do sebe a ni u prekidanju njihovih akcija je potpuno beskorisan.

....

pre 4 godine

Voša bi bez problema pobedila ovu Astanu...
(NSslaninar, 03. oktobar 2019 18:25)

Da...ali u Ling Long ligi, isto kao sto je Radnicki pobedio Floru. Toliko o ta dva famozna kluba, vase filijale.

Baron

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Pružili su bolji otpor od Zvezde, pa ti računaj ko je gori.

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Voša bi bez problema pobedila ovu Astanu...
(NSslaninar, 3. oktobar 2019 18:25)

Javio se navijač Zvezdine ekspoziture koja nije nikog dobila u Evropi deset godina. Idi begaj, jedi slaninu i mani se fudbala.
Btw, Savo bi trebao da malo suzbija sebičnost kod nekih igrača. Sramota je da se promaše četiri šanse 1/1. Bravo za pobjedu. Idemo dalje.

g.m.

pre 4 godine

Zvezdi fali Natho za nivo gore... On I Vulic da drze Zvezdinu sredinu bila bi zvezda jaca bar 20%... Natho ili Marin pa dobro bih razmislio..Suma vrlo dobar... Zvezda takvog nema...

Grobar-España

pre 4 godine

Drage su mi i radujem se k'o mali pobedama Partizana i Zvezde u evropi. A sto se tek radujem kad ove sitne duse sto navijaju za sve protiv Zvezde i Partizana u zavisnosti s koje su strane brda pate. Dabogda Zvezda prosla u osminu finala LS, a Partizan kao prvi prosao grupu. Nek si jedu dzigericu do proleca, kad vec ne znaju da se raduju pobedama srpskog fudbala.
Odo ja sad da uplatim tiket, ima da sevnem dvojku na Panata-Komsinica, izmedju ostalog.

Da da

pre 4 godine

Da vam se pohvalim, danas sam najduže izdržao sa Strajnom, čak 16min. Ali nakon što Suma nije razumeo Sadiqa, a ovaj mu dao loptu 5m iza, moram na mute....

Roki

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos, 03. oktobar 2019 16:55)

Gledali ste pre desetak dana,kad smo vas istresli iz gaca.

trn

pre 4 godine

ova Astana je rang Čukaričkog, Partizan ovde mora uzeti tri boda..
pa da preteknemo Hrvate na listi, i prilično se približimo Kipru i Grčkoj..

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 4 godine

Pa ne moze da se ponisti gol posle jednog minuta-rece komentator na areni...Pa da li je moguce da ovakvi komentarisu utakmice? E jesam se nasmejao.

Vlada

pre 4 godine

Gori tim od Astane jos nisam gledao u ovoj sezoni..
(ultras, 03. oktobar 2019 18:15)

Astana je šutirala u okvir gola a prominentni učesnik lige šampiona je isto izgubio sa 2:0 bez šuta u okvir gola Partizana.

I ja

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Recimo moras biti slab kao zvezdana!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

@ Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)
Partizan dobio Zvezdu,dobio Astanu...definitivno mnogo jači od ova 2 kluba.Bar na terenu.....

Redovni profesor

pre 4 godine

Lepo, lepo, nisam veliki fan ali imam nadam se opravdan utisak da je konačno i Partizan doveo sa strane a i odškolovao fudbalske trudbenike, one koji trče non stop, ulaze u duele koliko mogu, imaju snage srazmerno Linglongu, rade fudbal a ne beže od lopte, i ne trce ko zečevi natrag čim daju gol. Za razliku od svega toga bilo je 10 minuta dovoljno da čuveni premijerligaški igrač pokaže koliki je ego triper...

Veci i od najveceg Zvezdasa ikad

pre 4 godine

Dobra igra Partizana, ali mora da koristi sanse. Zvezda ima malo sansi ali ih koristi. Znaci igrajte manje lepo ali dajte golove kad je najvaznije i eto nama tog 15. ili 14. mesta na rang listi.

Grobar

pre 4 godine

pa dokle više te zle krvi zar je nemoguće jednostavno jedni drugima da čestitamo e kada do toga dođe bićemo pravi srbi uprave malo da spuste loptu a ne da šire mržnju ja čestitam zvezdašima i oni meni a to onaj pravi sportski duh mi smo svi prijatelji,braća i kumovi

Grof

pre 4 godine

Jeste, Zvezda igra sa Bajernom, PSG, Liverpulom, Napolijem i ostalim losim klubovima, a mocni Partizan se junacki bori sa "elitom".
(ls, 3. oktobar 2019 19:25)
@
A gde ti je Kairat?

Miki

pre 4 godine

Ne mogu da shvatim da i na ovoj vesti klinci se prepucavaju na temu Zvezda - Partizan..ko li vas potrova pitam se.
Sto se utakmice tice drago mi je da je doslo vreme da neki nas tim igra svoju igru isto i na strani i kod kuce bez kukavickih alibi izjava unapred tipa dovoljan nam bod itd. Agresivna, napadacka igra uvek dqje rezultate, medjutim Partizan ce u buducnosti imati problem sto nema duzu klupu - treba mu dobra alternativa u svakoj liniji

Zorz Vea

pre 4 godine

Alal vam vera i svaka cast! Kako ste krenuli ovo ce postati uobicajeno. Sadik pokazuje zasto je doveden i zasto ima poverenje sefa. Asano za sada po meni najslabiji ali se svako uklopi u ovakav timski duh pa ce i on nadam se da zablista. Puno sansi se stvara, veznjaci i napad rade vrlo uigrano pa kad se jos vise zakuva sezona...uh moze biti bas dobro. Sad poslastica sa englezima. Kako igraju pobeda ne bi bila iznenadjenje..a i ne bi Partizanu bio prvu put da pobedi Junajted.

Zivela Srbija i napred Partizan

ljubitelj fudbala

pre 4 godine

Uz jednog "rasnog" golgetera ovo bi mogla biti sjajna sezona za Partizan u Evropi. Odlična postavka igre i ozbiljan pristup su za svaku pohvalu. Nedostaje svežina sa klupe da se dotuče protivnik u zadnjih pola sata, i nadam se da će se pojaviti neko od mlađih da pokida u završnici. Malo nedostaje, ali ako ovako nastavi, napraviće Savo ozbiljnu ekipu.

KAIRAT

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima
ni na JNA
(Nikos , 03 oktobar 2019 16:55)
Draze mi je sto ti visis na komentarima o Partizanu,nego sto je prazan JNA.

maketa mozga

pre 4 godine

Krcate tribine, nije mala stvar u goste im dosao komsija Prvaka Evrope i Sveta
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosta, 3. oktobar 2019 16:53)...neverovatno intelingentan i duhovit komentar..sta zelite pastetu ili cips kao nagradu...

kako da ne

pre 4 godine

Najjace sto navijaci Zvezde pominju broj gledalaca na stadionu, a oni u LS ne mogu da napune stadion, a kazu ‘gledamo zvezdu, nije bitan protivnik’ hahaha. Savo me odusevio sto ne odustaje od presinga, visoke odbrane i dobre igre.

Bogumil

pre 4 godine

Sadik!! Bravo Sadik,a bravo i za Savu što ima poverenja u njega i sto nije podlegao pritisku javnosti da ne forsira Sadika!
Bio sam u pravu za razliku u golovima!
Partizan dobija sigurno i prolazi grupu, makar kako drugi!
A zvezdasi/zavidni poludeli zbog promene u načinu ishrane, sa sendviča na konzerve!
Nije njima lako,sad više nisu sendvicari, nego konzervari/limenke panterske; Fmp !!!
Napred Partizan!!!

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Bravo momci, bravo Savo!
Rekoh danas, opušteno grobari i uživajte...iz aviona se vidi da imamo igru, puni samopouzdanja...samo melji Partizane!

Mare

pre 4 godine

Zelja o 15. mestu i dalje zivi, sve je jasno, za prolaz grupa Zvezda resava u dvomecu sa Tottenhamom, a za 3. mesto mozda moze cak i da izgubi 1:0 ili 2:1, a Partizan ne sme da izgubi u Alkmaru, Astana nema sanse, bas je losa, i bitno je da Dinamo ZG, Apoel, Copenhagen, Celtic, Rangers, Lugano, Young Boys i Basel ne prodju grupe.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Kao sto rekoh pre neki dan, 1-2. Ali nisam ocekivao da promasimo 4-5 zicera.
Stojke treba da razmisli o penziji. Ni blizu nije bio kod njihovog gola. Ocajno postavljen.
Savo je odlicno ukomponovao tim. Jos da nauci igrace da zavrse 1 na 1 sa golmanom i da ne strepimo u utakmicama u kojima prakticno razbijemo protivnika. Protiv AZ izgubismo 2 boda zbog promasaja.

Asana cemo izgleda jos pricekati. Decko se ne kapira sa timom.

brate

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 3. oktobar 2019 18:35)

Treba da si malkice slabiji od vas bratko hahaha, ovima smo mogli 10 da uvalimo da zna neko da postigne gol u partizanu. Vama ipak samo par komada… mnogo ste ludi

bazinga

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Slab kao Zvezda hahaha

Bodibond

pre 4 godine

Molim ostrascene pantere da pogledaju tabelu grupe L u Ligi Evrope. Sa ovakvom partijom mislim da i Mancesteru mozemo da uznemo skalp.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 4 godine

Bravo crno beli! Slicna utakmica kao sa zvezdom skoro, mi napadamo oni bunker celu utakmicu, da smo iskoristili barem polovinu sansi dali bi 4 ili 5 golova...

miki

pre 4 godine

Stomak me zabolio sta su sve promasivali igraci Partizana, trebalo je biti najmanje 6-1, moraju zavrsnice biti bolje.Mislio sam da ce na kraju stici kazna i da ce Astana da izjednaci.Sva sreca pa nije, ali moze ovo jos bolje.Naprijed Partizan.

Paranoid Android

pre 4 godine

Leta gospodnjeg 2019. neko slavi gol iz 1966. u finalu protiv Reala, i to u porazu za titulu šampiona Evrope (ferdinand, 3. oktobar 2019 19:12)

Kontekst, kontekst ...

Dejan

pre 4 godine

Čitam, velika većina grdi Asana. Ok, trči samo tamo vamo, istina, al je kod prvog gola protiv roma on oduzeo loptu, kao i sinoć. Znači da ima neku svoju ulogu. Što se ostalog tiče, igramo sa najviše šuteva od svih u grupi, kao pravi Partizan, nekadašnji. Divota al je odbrana još uvek nekompletna, fali tu nešto.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Od kako je dosao Natho, hteo sam da vidim ovakvu postavu. Protiv Radnickog je bilo dobro. Ajd da vidimo protiv jaceg rivala. U svakom slucaju, pozdravljam ofanzivnu filozofiju Milosevica.

Vas dnevni gluperda

pre 4 godine

Ogroman uspeh za siromasnu zemlju je da neki njen fudbalski tim izvuce pozitivan rezultat protiv bogatijeg protivnika. Ako me razumete, mozda shvatate koliko su rasprave o kvalitetu timova zvezde i partizana glupave. Ako ne, samo napredujte i dalje.

Pipara

pre 4 godine

Cigan sam, ali mi je drago zbog partizana u le i posebno zbog sadika, jer su ga mnogi ovde pljuvali, pa neka nam bude svima vise to za nauk da ne pricamo bzvz unapred, mada ja iskreno skoro nikad to ne radim... bas sam pricao sa drugom grobarom kad smo gledali zvezdu i oli, pitam ga ko ti se najvise svidja u partizanu i on kao ovaj izraelac i ja kazem kako mi se svidja sto igrate brzo i kako mi je cak i sadik odlican jer je brz i zna da primi i odigra i kako mi je mnogo bolji od tawambe recimo... pozdrav svim ljubiteljima fudbala i da doguraju sto dalje i zvezda i partizan, a u domacem prvenstvu nek pobedi bolji, inace gotivim i miloja i mislim da sjajno radi i da treba da ostane kao savo, samo prosto dve razlicite filozofije...

Radijator

pre 4 godine

Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)
Da su malo slabiji, bili bi ko Zvezda...ovako su dali gol i ipak imali par suteva ;)

navijac

pre 4 godine

@Koliko losa Astana uzas, koliko treba da si slabi da ih Partizan nadigra hahaha
(Sasa, 03. oktobar 2019 18:35)

Manje slabi nego Zvezda ocigledno, posto su samo 1:2 izgubili!

Smeh

pre 4 godine

Opa, 2 pobede u 2 dana za srpski fudbal u Evropi. A zato kiša i zahladjenje. Šalu na stranu bravo za Partizan i Zvezdu i neka tako nastave ako je moguće.

Gde ja živim

pre 4 godine

Čestitke Partizanu. Odlična pobeda koja je mogla i morala biti krunisana ubedljivijom pobedom. Malo više koncentracije i malo manje nonšalancije bi bilo bolje. Samo nastavite ovako. Da dižemo te evropske koeficijente.

neutralni felsh, drugi pokusaj

pre 4 godine

Cestitam Grobari. Zelim vam da prodjete grupu. Mada znam, da za deset godina imate da pricate, kako je Liverpul onomad izasao sa rezervnim timom na Maru. Ali ajd, neka.
(bzvz, 03. oktobar 2019 21:37)


hvala. nije bio rezervni tim. licno mi je drago sto ste je zvezda pobedila podsvesno nadmene premijerligaske zvezdice koje su pomislile da ce neko da se time odusevi i sam sebi postigne gol. kad ih je zvezda osvestila bilo im je kasno. naravno, nije im tu kriv klop (on bolje zna nase, domace uslove) nego taj premijerligaski mentalitet podgrejan sportskim novinarima koji ih velica dok skoro sve ostale potcenjuje - njima je skoro sve van 3-4 najjace i najvece evrolige neka tamo egzotika i to cesto prenesu na mnoge igrace. zato im klubovi cesto pucaju na gostovanjima po evropi, jer ih protivnik naravno iznenadi, dok se njihovi evropski treneri nerviraju.
e licno zato mi je drago sto ste ih otrsili. ali ajd, neka ;)

borat

pre 4 godine

Ako Dinamo prođe u plej-of LŠ džabe nam sve. To donosi čak 5 bodova i Hrvati će biti 15., a prolaz u plej-of LE ne donosi ništa.

crni

pre 4 godine

Zasto Partizan niko ne gleda ni u gostima ni na JNA?
(Nikos, 03. oktobar 2019 16:55)
Nama je bitnije da nas vi panteri pratite na Net-u!!!

marko

pre 4 godine

Pavlovic vredi neverovatno .. taj igrac vredi sada minimum 20 miliona.. takvog igraca koji ima sve i igra ka napred kao odbrambeni igrac nismo imali bas odavno .. odlican igrac

drekavac84

pre 4 godine

Sticem utisak da bi dali daleko vise golova da imamo iole sposobnog golgetera. Prilike pravimo lako, dobro igramo ali propustamo prilike samo tako.

Nikola BL

pre 4 godine

Za mene ova izmjena neshvatljiva..Šćekić umjesto Sume...očekivao Markovića umjesto veoma lošeg Asana..
Ali valjda Savo zna šta radi

Mare

pre 4 godine

Kako me nerviraju! Bar 3 kolosalne sanse i onda primas gol ni iz cega. Citavu utakmicu ih pustaju da lagano primaju ma 18 metara loptu i na kraju ti se to osveti . Sad ce panika.

doWnload

pre 4 godine

Као припадник египћана са Косова и Метохије честитам велику победу играчима Партизана.

week

pre 4 godine

Kuku na koju foru je ova ristana u ligi evrope
(mlan, 03. oktobar 2019 18:40)

skystar stana je Do pre dva meseca na uefina rang listi bila bolja plasirana od Crvene Zvezde i Partizana naravno

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 4 godine

Као велики Звездаш честитам комшијама на победи. Битни бодови за ранг листу, за фамозно петнаесто место.

IGGY

pre 4 godine

Astana fino krenula al' je Partizan polako obuzdao i šokirao golom.Brz napad P je držao Astanu podalje,nisu smeli da se opruže.Sviđala mi se agresivnost ,brzina i pritisak..Nepotrebna drama na kraju..Čestitam na pobedi,budžimo koeficijent;)

Lesser watch

pre 4 godine

Odlična igra, ali realizacija katastrofa kao i protiv AZ alkmara. Savo brate pa ti si bar ekspert za to. Nauči ih kako da mirnije reaguju i rutinski realizuju situacije 1 na 1. Zvezda daje golove i bez igre i bez šansi a nama treba 6-8 da damo jedan gol. To što ih stvaramo toliko je fenomenalno ali i realizacija je deo igra a u tom segmentu smo očajni. To je jedini segment igre u kome je Zvezda bolja od nas. Ipak se na kraju golovi računaju a ne igra i šanse. Zvezda bi im sa pola naših šansi dala 4 komada. I da zaključim, uživanje je gledati Partizan a i slušati šmekerske i pismene komentare na konferencijama za štampu za razliku od nekih ranijih trenera kad sam i zbog jedne i druge stvari imao transfer blama za vreme i posle svake utakmice.

Sačuvajte ovaj tim na okupu bar još jednu sezonu

pre 4 godine

Partizan mora mnogo da poradi na realizaciji šansi. U zimskom prelaznom roku dovesti ozbiljnog centarfora i jednog igrača koji može i na stopera i na desnog beka. Uprava, ako je sposobna i dobronamerna, onda da zadrži tu ekipu na okupu bar još jednu sezonu. Igrače prodavati tek kad im je dovedena dostojna zamena. Stojketu se već polako može tražiti.

Roki

pre 4 godine

Astana bez jednog glavnog igraca a prekjuce Olimpijakos bez cetvorice prvotimaca.
(Bodibond, 03. oktobar 2019 16:51)

Ni bez glavnog napadaca...
(ko o cemu, 03. oktobar 2019 17:02)

Pa i zvezda protiv nas je igrala bez cetvorice glavnih igraca.

Cxevu

pre 4 godine

Kakva šteta što nismo dobili AZ. Dobijamo Astanu kući sigurno i to je dovoljno za prolaz. Nadam se da će Astana i AZ međusobno ravnomerno podeliti bodove.

koshke1977

pre 4 godine

Dobra igra Partizana mnogo su bolji od Astane.Samo neka tako nastave.Prvi pravi ispit ce imati protiv Mancestera i tada ce da znaju koji su im dometi

Bodibond

pre 4 godine

Sadiq daje, ali sto promasuje ,nemam rijeci..meni ne bi bio u prvih 11
(koricka jama, 03. oktobar 2019 18:33)

A ko bi ti bio u startnih 11, Panjkov koji u prijateljskoj tekmi pravi crveni karton zbog faula nad Ozilom?

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Partizan igra prelep fudbal,bravo crno-beli,bravo Savo,MA BRAVO MOMCI! Ali Sadik..,ma bravo sine,tako se igra fudbal!

Komša

pre 4 godine

Sadik je simpatičan lik.Kao iz crtaća nekog da je izašao.

Dobro je da smo pobedili zbog atmosfere pred rodjendan.
Bravo crno beli!

Komša

pre 4 godine

Sadik je simpatičan lik.Kao iz crtaća nekog da je izašao.

Dobro je da smo pobedili zbog atmosfere pred rodjendan.
Bravo crno beli!

Violeta Markovic Ljubicica

pre 4 godine

Imamo igru, imamo psihologiju, imamo Sadika, i imamo velikog, modernog trenera, ali moralo je biti minimum 5 golova u mrezi Astane veceras... Ja zaista apelujem na nase navijace da se suzdrze politike, rasizma, ispravljanja krivih Drina i ostalih nefudbalskih gluposti i da protiv Manchester Uniteda podrze ovaj tim, jer su momci, a narocito Savo, to neizmerno zasluzili...

Zlatko_Zvezdas

pre 4 godine

Svaka čast Partizanu na pobedi, rezultat čak i nije pravi odnos snaga na terenu. Trebalo je biti ubedljivije da se ne strepi u završnici meča, gde jedan šut niotkuda može poništiti dominaciju tokom čitavog meča, ALI, pobedi se u zube ne gleda. Savo sigurno vidi sve moguće nedostatke bolje nego svi mi zajedno što ovde komentarišemo. Savršena nedelja za naš fudbal. Nadam se da ćemo za koju godinu gledati Zvezdu i Partizan u Ligi šampiona, pa neka nas ponekad ovi veliki i bogati nakantaju sa 5-6 komada, ali ako se pametno bude radilo i tome će doći kraj, i sa njima ćemo moći kako tako da se nosimo. Pozdrav za sve normalne i dobronamerne navijače od Zvezdaša. Jadna su prepucavanja usijanih glava ovde, koji omalovažavaju i naše klubove i protivnike naših klubova.

AlCapo

pre 4 godine

Lepo sam napisao ovde da ce nasi momci sarmirati mlade Kazastanke i pobediti, ali popio sam gomilu minusa.
Sada se vidi da sam bio u pravu!

Generacija '82

pre 4 godine

Bravo Partizane moj,jos pobeda kuci protiv Astane i pobeda u Holandiji,i eto nam prolaz!
Ne mogu,a da ne pomenem koliko je ovde zluradih komentara-prvo navijača Partizana- nipodaštavaju se Zvezdine 2 pobede u 2 sezone LŠ,a Partizan je u 2 sezone LŠ imao samo 3 remija.Drugo navijači Zvezde nipodaštavaju uspeh Partizana kome je ovo 9. učešće u grupnoj fazi LE(UEFA kup),Zvezda ih ima 5,i 3.pobeda Partizana u gostima u nekoj od tih učešća,Zvezda ima jednu.Govorimo o periodu posle raspada SFRJ.
Izdignimo se iznad toga i podržimo jedni druge!

MT Vračar

pre 4 godine

Stavio sam 650 evra na keca. Ne sudi član nijedne frakcije, tako da nema šanse da Astani ponište čist gol, pa da onda patlidžan da dva neregularna gola iz ofsajda!
(zvezdale, 3. oktobar 2019 16:28)

Koliko si dobio, podeli sa nama i tu informaciju, da ne bude polovična vest :)

Ivan Bg

pre 4 godine

Ne pamtim kada smo igrali lepse. Od Osima nisam gledao lepsi Partizan. Ne bih na kraju ni branio rezultat. Meni je igra i dalje najbitnija.

Školobocna

pre 4 godine

@glava Pošto sam malo stariji pamtim Pfc i za vreme Golca i za vreme Osima , odgledaj utakmice iz 1989 , da vidiš šta znači boriti se ceo meč . Pogotovo utakmica sa Seltikom u Glazgovu , kad je bilo 5:4 , šteta što su Golca smenili posle nekih 7,8 meseci , on je za mene bio najbolji trener Pfc koga sam zapamtio .

Dark

pre 4 godine

Astana = Satana (Đavo) i Partizan = Nazitrap (Nacisticka zamka)

Fudbalski definitivno, nema sta ...
(new fortress, 03. oktobar 2019 16:21)

U kom si ti ustvari problemu..
(A jeste sad kao sta, 3. oktobar 2019 16:37)
Ahahahahha...
Čovjek živi u svijetu anagrama (ako se tako kaže)! 😂

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Jos kada bi Sadik i Asano umeli da se ranije oslobode lopte...
Svaki put imaju previse kontakta a uvek im je na prvu slobodan igrac u dobroj poziciji.
Zato i igraju u Linglong a ne u Premier ligi.

Partizan takticki dobro. Oba tima bez velikih sansi ali Partizan za nijansu opasniji.
Samo da lopta ide brze u napadu, bez previse kontakta, jer brzi smo od njih napred.

george pappadoubie

pre 4 godine

Opet opravdanje za Asana, kao nije spreman 100%, te bice ogromno pojacanje. Treba mu vremena da se adaptira, ipak je on Japanac. Sve je ovo Savo naveo kao opravdanje za neubedljive partije. Covek se adaptira kao da je vanzemaljac a ne Japanac... Za mene veliko razocarenje. Izgleda kao oni lazni Afrikanci, sa laznim cv-jem, pa cim potpisu ugovor za neki klub u evropi, tek tad dokazu da su amateri...

Poz iz BG-a

pre 4 godine

@NSslaninar Bi... I hoće... Valjda. Nekada. Kad budu igrali u Evropi. A do tada igraćete sa Partizanom i Zvezdom i oni će vas puniti. Evo sada 3.11. možeš gledati.

veverac

pre 4 godine

Strajina briljira, kaže 5 gol Islanđanina u kvalifikacijama?!?
Kaže, lopta je nekoga zakačila i prevarila Stojkovića - a ono golčina izuzetna.

Zvezdaš

pre 4 godine

Pogledajte sada komentar koji sam naposao početkom utakmice.Svaka čast za Partizan.Igra moderan i napadački fudbal sa jakim presingom u ranoj fazi i velikom pokretljivošću celog tima.Kapa dole.Velike su mogućnosti ovog tima a tekbi kad Lazar Marković uđe u ritam dočekaće i proleće u Evropi.

Rokatanski

pre 4 godine

Sadik protiv Sadika 2:2. Dva priznata i dva poništena gola. Treba pozdraviti pobedu Partizana i Crvene zvezde jer imamo šansu za dalji napredak na rang listi UEFA. Možda su ključne sledeće utakmice Totenhem-Crvena zvezda i Partizan-Mančester Junajted. Tu će se videti koliko zaista vredimo. Pozdrav!

19JF99

pre 4 godine

Lepa igra danas, ne ulazim u to da li je Astana kvalitetna ili ne, to znaju komšije najbolje oni su "stručni" za ta pitanja... Samo treba da se više koriste prilike da se ne bi dolazilo u situaciju da se uvek na kraju strepi, ali izgleda mora tako kad je Partizan u pitanju... VOLIM PARTIZAN!

nebojsa

pre 4 godine

Ozbiljan fudbal igra Partizan a ima prostora i za jos puno bolje. Milosevic radi ono sto retko ko od nasih trenera zna - istovremeno odlicno postavlja i vodi utakmice i dize igrace pojedinacno, Urosevic danas najbolji na terenu, na primer. Do pre par meseci nikome nije bilo jasno otkud on u Partizanu. Sadik takodje. Kada se Asano adaptira a Natko i Lazar se kondiciono dovedu u red, bice ovo sjajan tim. Konacno da neki nas klub u Evropi igra ovakav napadacki fudbal.

Sale#4

pre 4 godine

Gledam ovog Zorana Tosica. Decko zna da odigra dupli pas, da sutne, da centrira, da dribla, u sustini sve zna. Izgubio je brzinu, to stoji i to mu je najveca mana, ALI prosto je neverovatno da nema ko DA MU DODA loptu!!! Sadik nece da doda, Asano ne zna, ovo je katastrofa ziva...Natku kapa dole.

Руска Душа

pre 4 godine

Чему препуцавање? Бодримо једни друге, интерес је - више клубова у Европи.
Нисам очекивао да ће изостанак једног играча толико појачати Партизан. Шћекића.
Још да науче Асана и Садика да је ово тимска игра, па по некад да додају лопту, а ове “домаће” да не враћају лопту голману са почовине..
Ово већ личи на нешто.. Само кад немамо 3+2 задња везна, што је постало модерно у српском клубском и репрезентативном фудбалу..

Nikola

pre 4 godine

Bravo Savo majstore!
Kako igramo svaka čast.
Čestitke igračima naravno, ali kad bi još realizovali sve šanse koji bi to atomski Partizan bio.
Oduševljen sam..

Wild West

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

Tako je, samo ne razmišljaš u pravcu da bi naša tri preostala kluba ekspresno ispala u svim kvalifikacijama a koeficijent se onda deli sa 5 i eto nas ponovo dole.

Možemo te 2021. da se izigramo i posle ćao. Na veliku žalost. Jer ova sreća koja prati i Partizan i Zvezdu (ne ulaže se u tim a igraju se ozbilj a takmičenja), doći će na naplatu u najgorem mogućem trenutku.

Cxevu

pre 4 godine

Moglo je da bude 0:5, a sada strepimo da li će primiti gol.
Kakva šteta što nismo dobili AZ. Ako ne dobijemo i ovo danas, biće katastrofa!

Maxi

pre 4 godine

U redu, pobedili smo uz bespotrebno kidanje živaca do kraja. Nedopustiv je onoliki broj neiskorišćenih šansi. Šta da se radi, nismo mi Bajern pa da uvalimo 7 komada u gostima.