Nedelja, 22.09.2019.

20:15

Milojević: Glupo smo primili gol; Milošević: Zaslužena pobeda

Treneri Partizana i Crvene zvezde, Savo Milošević i Vladan Milojević sumirali su utiske posle okončanog 161. "večitog" derbija.

Izvor: SN

Milojeviæ: Glupo smo primili gol; Miloševiæ: Zaslužena pobeda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Алекса Мудринић

pre 4 godine

@
(ivkovic zoran, 22. septembar 2019 21:28)
Зоране свака част за коментар. Непристрасно, зналачки, писмено. Капа доле. Било би лепо да је више оваквих коментара. А, што се тиче фудбала, па нек увек победи бољи. Тако је једино исправно

Samo je Dule pravi otac

pre 4 godine

ne ,pa bas je glupo,sto je onaj Suma onako jako sutnuo loptu...nema jako protiv komsinice..
(maketa mozga, 22. septembar 2019 21:01)
Nisu oni navikli da im protivnici prete heheheee

Poplava mozga

pre 4 godine

Kakvi smesni komentari...Pa ne misli covek na sut Sume nego na gresku koja je dovela do toga...
Hvala bogu pa komentatori nista ne odlucuju.

boban

pre 4 godine

igrao si na 0.To je problem.Neznam kako imas hrabrosti da pricas.Dovodis ofanzivce ,a nemas krstenog zadnjeg veznog.Degeneka menjas za 1 gresku a Milunovic kod prvog gola kao strina neka pazi da ne udari nekog.Covece fudbal igraju brzi,okretniji oni koji hoce i koji igraju za pare ,a ne oni koji vole.Pusti me ljubavi.Otetaste Savica idesnog spoljneg a oni vole najvise od svih.Medjutim ne zasluzuju da igraju u Zvezdi.Zasto:neznaci ljubav prema klubu da mozes da radis sta hoces.Degenek voli Zvezdu i jedan je od najboljih stopera koje smo imali uposlednjih god. ti ga menjas.Kakvu mu poruku saljes.Pankov je kvalitetan igrac i ima dobar pas,miran je ali igra Milunovic.Sta reci.

Alen vukajlovic

pre 4 godine

Losa igra oba tima.sa ovakvom igrom necemo daleko.partizan je igrao bolje samo zato sto mu je zvezda defanzivnom taktikom to i dozvolila.nerazumem miloja dokle vise ovakav defanzivni stil igre kad ima igrace dobre.bez organizacije igre i dosta netacnih pasova i bespotrebnih gubljenja lopte sve u svemu losa utakmica i dosadna sa cestim prekidima.milunovic i degenek nemogu dva pasa tacna da dodaju .

Loma

pre 4 godine

Dobar odgovor za glupu ogru.Padaju glupi gplovi.A kakvi su pametni golovi.Sram vas bilo.Nije sramota izgubiti ali je sramno nazivati golove glupim.Oba gola su za evro spicu.

Severnjača

pre 4 godine

Sramota Miloje, velika sramota, kako to misliš glupo primljen gol? Misliš da je Suma glupo zabio golčinu sa 18 metara? A kad misliš da damo neki gol? Oćemo li da šutnemo u okvir gola do kraja meseca? Jovančić ti je užasno loš, Milunović pogubljen a Gobeljić ti igra desno krilo! Nema igre, nema akcije, Boaći odsečen a la Para ne postoji na terenu! Nisu valjda svi zaboravili da igraju fudbal? Nešto mora debelo da se menja!

ivkovic zoran

pre 4 godine

- cestitke Milosevicu i igracima Partizana na zasluizenoj pobedi...-nema ni Partizan ne znam koliko mocan tim ali Milosevic forsira ofanzivan fudbal i igra hrabro ...pogodili sa dovodjenjem Nahta sjajan igrac .
- sto se tice Zvezde prelazni rok lose odradjen a neki potencijalni kvalitetni igraci dovedeni kasno mislim na Garsiju i Lamparu ....
-Mislim da je veceras Milojevic totalno ubio i ono malo kreativnosti sto Zvezda ima ....znalo se da ce Marina zatvoriti i zato je trebao igrati Garsija jer nema kreativaca .....ne razume taktiku Milojevica bez kreativnosti ...cemu brdo neproduktivnih igraca .
-Jovancic se skroz pogubio i vise igra za protivnike nego za Zvezdu
-Vulic decko ne zna fudbal
-Simic slab
-Vukanovic los
- Gobeljic profesionalni fudbaler strasno
mnogo jos njih ne mogu nabrojati
-ne moze sve zavisiti od Marina
-Boaci najvise van forme jer Zvezda igra totalno defanzivno pa i on i Pavkov nemaju upotreblhjivih lopti i izgledaju lose .
-ovde trebaju hitne promene i promene trenera ...hvala Miloju za sve uz pomoc lude srece uneo je brdo novca kroz evropu ali mislim da je vreme za rastanak.
-treba nam trener hrabar ...ima tu i nekog potencijala Marin sjajan, Garsija dobar a Zander treba na krilo ...Holandjanin nepoznanica ....Jeftovic treba da igra on
moze da predribla ....
-ja bih se s Milojom sporazumno rastao i probao dovesti Gus Hidinga nek kosta kolko kosta i dao mu ruke odresene ...mora se Zvezda rasteretiti ovih nekih napadacki neproduktivnih igraca ...1 kreativac bolji od 3 nekreativca....
-Milojevic pasivno i pasivno i oprezno a obrana nam se skrsise i Degenek i Pankov i nesrecni Milunovic i golman Borjan i to sve zbog taktike ....
-pa Zvezda veceras nije zapretila Partizanu ozbiljno ..
-nek pobedi Partizan kad je bolji nije to problem ....problem je da Zvezda izgleda ovako zbunjeno i bezidejno i formaciski postavljena tako da ne moze postici gol ....sta reci kad su takticki postavljeni tako da ne mogu ugroziti gol Partizana ...
-strasno zameram Milojevicu i on je glavni krivac za ovaj poraz ....igraj covece hrabro sa Marinom ,Garcijom i Jeftovicem da mozes dati gol .
-Milojevic trener ziheras koji ubija kreativnost zarad odbrane ....citam za Kafua svasta .....pa Kafu je super igrac ali mu prosle sezone nije dao sansu ...
-Ivanic dobar igrac ali u Zvezdi deluje pogubljeno a to je zbog defanzivnog fudbala ...na kraju Zvezdina publika dolazi da bi videla akcije i golove svog tima a ne samo defanzivu ....
-mislim da mozemo igrati i bolje i ofanzivnije i kreativnije .....ako u evropi ne mozemio pa protiv Partizana moramo stvoriti bar 1 sut na gol ....
-zato momentalna smena trenera
a ne odbranu tima i

veliki strumf

pre 4 godine

Pod hitno da menjaš ovu glupavu defanzivnu taktiku ili ćao!!! ZVEZDA MORA DA IGRA FUDBAL protiv svakog! A naročito protiv Partizana! Nijedan derbi nisi nadigrao Partizan, čak ni kad smo imali daleko bolji tim. Nijedan Zvezdaš ne boli da gleda ovako povucenu defanzivnu Zvezdu koja nema nikakvu igru. Gobeljica i Jovancica na tribine, Milujovic i Boaci klupa, više ofanzive, pomeri stopere na 40 metara od gola. Hoćemo za gol više a ne da se mučimo sa Indjijom a sa nas puni mučeni Partizan. O promeni formacije za derbi meč neću ni da pričam - to samo amateri rad. A neću pričati ni o davanju prednosti Van la Pari koji je nivo Veljka Simića u odnosu na Garsiju. Neshvatljivo. Zasluženo si kažnjen jer ovu utakmicu, kao nijedan derbi, ništa znao nisi.

Хаџи

pre 4 godine

Каже Милоје "Не бих коментарисао утакмицу".... Друже а шта би ти коментарисао????
Од како си на клупи не можеш да победиш ко човек у дербију... Сваки дерби игра без икакве идеје. Ниси глупо примио гол, него су га они заслужили. Цео меч играју боље, и требали су да победе.
Победили су те и прошли пут на маракани кад је било за трофеј.
Реално ми ЛШ није гушт кад нас ови добијају и сваки дерби прикажу бољу игру.
Значи не умеш да поставиш игру против Партизана. Саво те два пута за редом надиграва. Реално ћу очекивати да пукнемо и следећи дерби на Мари, јер једноставно не умеш.
Како играчи Звезде нису срчани били данас као онда у Данској или Швајцарској?? Е мој Милоје... мада и доста је, ова сезона из поштовања и хвала.

КШЦЗ!

pre 4 godine

Глупо??? А то што сте имали 0 шутева у оквир гола? То није тема а?! Одмах како сте примили гол... немаш образа бре! Хвала ти свакако на свему у лиги шампиона, али ово не иде овако више...

Pecko Pivo

pre 4 godine

Partizan je imao 22 suta na gol, Zvezda dva (i to van gola), i ovaj strucnjak kaze da su primili glup gol (inace evrogol). Da nije glupih golova Zvezda ne bi gledala Evropu poslednjih godina.

Delija

pre 4 godine

Evo već znamo dogodine u septembru kakav će derbi bii posto je ovo već 10 godina uzastopno da derbi bude ili 1-0 za Partizan i da se u poslednjih 15 min udje sa 0-0 znaci preslikane derbi utakmice na Jna evo već 10 godina to je strasno.

Bradilic

pre 4 godine

Miloje, da se ne ljubimo. Svaka cast za sve u Evropi, ali stvarno je sramota da svaki derbi igras na 0-0. Ne moze se isto igrati u Minhenu i protiv Partizana. Ocigledno ne umes da se prilagodis protivniku, ponovo ocajna taktika i ocajan izbor igraca za utakmicu, najbolji stranci ti nisu ni u protokolu. Vreme je da casno odes, nista licno i jos jednom kazem zahvalan sam na svemu, kao i svaki pravi navijac Zvezde, ali ovo vise ocigledno ne ide.

Perovic

pre 4 godine

Sta pricas bre milojevicu, od lige sampiona prosle godine, ne igrate fudbal, vec antifudbal. Partizan te u svakom derbiju nadigrao evo vec tri godine. A sad je najveca kriza, meni kao zvezdasu je krivo sto nisu izgubili od Indjije, jer bi se mozda i probudili i videli da nisu nedordiljivi, a ovako taj poraz je dosao protiv partizana nazalost. Ne znam sta da rade, jedino Bena da vrate kad vec nemamo drugo resenje, kad niko od pojacanja osim ovog garsije malog nista nije pokazao. Niti imamo nekog perspektivnog klinca niti su nam pojacanja neka klasa. A plus pao jovancic katastrofa u formi, sad ili je i marin pao u formi ili jednostavno nema sa kim da igra. Danas, sramota, da ni jedan sut na gol nismo imali, nije toliko jak bajern koliko smo mi ustvari losi i to je dokaz ova utakmica.

хахаха

pre 4 godine

Јел овај човек луд безвезе човече свака част на свему али екипа ти у дербију није мотивисана а и ти само нешто комбинујеш у дербију...И да је било нерешено ма и да је признат гол Милуновић и да смо победили не би био задовољан игра је очајна то се голим оком види...

Srdjan131993

pre 4 godine

Ja bih rekao to mnogo prostijim recima "Biva pita od gova** ali nije za jest"
mi nemamo igru kao prosle godine i tacka. Svaku utakmicu u Evropi smo dobili na navijace. Jedini kreator igre Marin,sto je ocigledno i nama Zvezdasima ali na veliku zalost i protivnickom taboru.

giocatore

pre 4 godine

Miloje je gori od Murinja. Zasto odmara pola tima? Kao da ce igrati 20 utakmica u LŠ. Po ko zna koji put se vidi da Gobeljic, Joveljic, Milunovic, nisu za Zvezdu. Uzas. Moze li nekad da igra sa 2 napadaca?! A igra katastrofa, ne postoji.

milan

pre 4 godine

Jos jedan poraz koji ide na Milojevu dusu. Promena formacije bez smisla, svi pricaju da je bio bunker, Ali naprotiv, Miloje se otvorio sa formacijom koja je ugusila Marina. Da li je Gobelja sposoban da igra ofanzivnog beka? Nije. On I Jovancic su tu desno uzas. Mali Stojkovic je barem bio prodoran. Dakle Gobelja je ocaj. Jovanca odmah za njim. Van La Para? Sta je on igrao Danas? Koju poziciju? Dovedes konacno dva krila I onda stavis formaciju bez krila?! Da li je moguce da pola igraca be moze da odigra celu utakmicu? Imas ocajan roster, nema jedan krsteni igrac na klupi. Da li je realno da si ubacio Simica, kad ni Marin loptu ne dobija nigde. ZASTO GUBIMO LOPTE STALNO NA 30 METARA? Ako znaju... a ne znaju... izbijaj trazi Pavkova, Vukanovica, Boacija, Van La Paru... Marina lepo izbaci, jer nema s kim da odigra pas... Dal je realno da te dobija Sadik, Suma, Asano... smesni igraci... Dal ne umes da pritisnes Partizanovu odbranu vec peti derbi, a tu su najslabiji vec 10 derbija? Zasto ne pustis neko dete od 18,19,20 godina da igra? Nije gori od Gobelje I Jovance I van La Pare I Zandara ogranicenog. Gde je Ben? Kad vec nije otisao neka igra BRE, nosio Nas covek 2 cele sezone... Tuga sta radite...

oberin martel

pre 4 godine

Milojeviću, budi čovek kao što je bio Sale Đorđević i idi sam. Svi će te pamtiti po ova dva ulaska u LŠ i ko zna kad će se to ponoviti ali ova bunkeraška igra je tragična. Bolje idi nego da te pamtimo kao novog Grofa.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Užas. Beda. Jad. Vladane, vreme je da se pogledamo u oči i kažemo neke istine. Rezultati su tu ali sve ostalo je tragično. Kamaranje igrača, igra bez igre, mrljanje poslednjih godinu dana. Ili da se nešto menja i da zaigramo fudbal ili da se polako razilazimo. Trećeg opcije nema.

Razuman si čovek, najbolje znaš šta ti je činiti. Promene od sutra, pod hitno.

Ej Savo Milošević će otkida od fudbala, pre 3 meseca postao trener. Šta reći.

Čestitke Partizanu, pobeda kao suza.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

pre 4 godine

180 minuta bez suta na gol za zvezdu....bez suta na gol...Milojevic jos jedan derbi je ponizen od partizana a ima evropski tim .

Milojevic ima srece vise nego pameti, prve sezone krasnodar pokraden za cist gol, salzburg ih ubio i nekako dali 2 gola, ove sezone bez pobede u zadnja dva kola kvalifikacija....2 meca za redom ne sutnuti za gol je ponozavanje kluba koji vodis .

111

pre 4 godine

Bezveze primili gol? Pa to je udarac u raslje , odlican golman kao sto je Borjan nije mogoa loptu da vidi? A sansa Sadika? Borjan je odbranio. Udarac Sume i gol nikako nije bez veze.

srx

pre 4 godine

Auuuu Miloje ovo u zadnjih 15 dana ne lici na nista... Jovancic i Gobeljic, u Graficar... Pavkova putati kad planira da portci, a ovaj La Para ne vredi nikakivih para

zvezdale

pre 4 godine

1. Poništen čist gol Zvezde
2. Crveni karton Vuliću ni zbog čega
3. Dva planski nesvirana faula nad Milunovićem koja su omogućila gol Sume
4. Ofsajd od 3 metra u kom se nalazio Tošić kod gola

Hvala Tolu Karadžiću!

nekotamo

pre 4 godine

nema veze sto smo glupo primili gol, mozda mozemo i da probamo da damo gol?

Miloje, imas 3 (tri) napadaca.
Razumem da protiv Bajerna igramo sa 1 u timu. Ne razumem zasto u LING LONG ligi igramo sa jednim napadacem.

Ako 2 (dva!!) puta sutnemo za celu utakmicu ka golu, i to oba puta van okvira(!!!) nesto ne stima.

Zvezda nije sutnula u okvir gola 180min ako racunamo i utakmicu sa Bajernom...

Dušan

pre 4 godine

Milojević nema komentar za ovaj poraz???

imam ga ja, ali ga ne biste objavili.

još ga Savo zeza na finjaka, kao da je Zvezda bila ofanzivna.

Mrkela

pre 4 godine

Samo Milan Borjan, ostali Zvezdasi neka se pokriju ušima zajedno sa Milojem i strucnim stabom. Gdje su Kanjas, Tomane i Mateo zna li neko odgovor? Gdje je Ivanic?

petarczv

pre 4 godine

Milojevicu neka te je sramota danasnje taktike i igre kao i ove izjave! Ti mislis da smo mi gomila debila pa da progutamo ovu priču. Idi odma!

tref

pre 4 godine

Mi sa Milojem na klupi ni jedan derbi posteno nismo odigrali. Svaki put je bilo neko provlačenje kroz iglene usi, a to da nismo sutnuli na gol za 90 minuta je bruka i sramota. Čestitke Milosevicu, covek ima herca da napadne.

Bole

pre 4 godine

Samo lagano, na kraju sezone bice penali od centra a trokoraci u kosarci.Sve je vec osigurano, samo da ovom pobedemo pokazemo da je Partizan najbolji u Srbiji.

Arthas

pre 4 godine

Niko te Miloje nije vise branio od mene na ovom portalu ali treba da vas je sramota sve pocev od Terzica,Mrkele i tebe. Ovde se ne zna ko sta i sa kim igra, nema duha, kolektiva a ni preteranog znanja i to ljudi NECE da podrze. Svaka cast za fenomenalne rezultate u Evropi ali dzaba sve kad u poslednjih 8 derbija jednom ozbiljno nadigras Partizan (sa znatno skupljim timom) a branis se i protiv Indjije kuci. A postavu ne vredi komentarisati, 4 stranca na tribinama, Gobeljic i Jovancic... i jos jednom sram vas bilo sve, koliko bezidejnosti i bezvolje, jezivo!

Skakač Sa Beogradskih Mostova

pre 4 godine

A ha,,znači čim ima glupo primljenih golova tako ima i pametno primljenih golova ?! Milojeviću glupo primljen gol kako kažeš je tvoja odgovornost,,jer ti si stavio tj selektovao igrača koji je napravio katastrofalnu grešku,,Izgleda da više nisi miljenik fudbalske sreće Milojeviću,ali dok je sudija kao protiv Inđije,,ne brinem ja za vaše prvo mesto,,

bgd

pre 4 godine

Svaka cast za ligu evrope, gde smo poslednji put igrali krsten fudbal u kontinuitetu, za dve lige sampiona i pobedu nad liverpulom, ali mi godinu dana nismo dobili bitniji mec. I ove i prosle sezone uz ludacku srecu do lige sampiona, groblje nikada slabije a kanta nas ili biva bolje u remijima. Ili se prizovi pameti ili idi, i povedi gobelju, milunovica, ivanica i bratiju.

djole prolece

pre 4 godine

Ovaj milojevic nije bas normalan. Nema komentar na utakmicu? Tim mi nije sutnuo na gol protiv parrizana i ja nemam komentar?? Reci lepo, uplasio sam se, stavio sam 5 odbrambenih i opet sam izgubio. Smesno

MRc

pre 4 godine

Svako postovanje za sve uspehe koje je Zvezda postigla sa ovim covekom, veliki respekt. Ali zadnja 3 derbija covek koji pobedi Liverpul ne moze da nadigra Partizan, ne zna da spremi igrace za najvazniju utakmicu u domacem prvenstvu i tacka. Igraci su delovali bezidejno, Partizan zasluzeno slavio i trenutno su najbolji tim u Srbiji, Zvezda mora da se konsoliduje i popravi se pod hitno jer ovako nece ici.

ave

pre 4 godine

Za one koji će sada da zaborave sve Milojeve uspehe ( koji je i po meni večeras napravio pogrešnu taktiku ) je najzaslužniji za neverovatan oporavak Crvene zvezde. Njegovantaktika odbrane tamo gde je bitno u LŠ je dala vrhunske rezultate, e sad nije ta taktika za svaku utakmicu. Nego ja mislim da mi opet uzimamo titulu i kao najmanje treći prolazimo grupu LŠ, a od miloja to i previše, pa dogodine opet da jurimo sa Milojem LŠ.

dežurni

pre 4 godine

Glupo si ti postavio taktiku genije, dosao se braniti na JNA, od igre ni I. Pocetnik Savo te oducio u taktickom smislu, i pokazao kako se treba igrati derbi. Sut u okvir gola nismo imali alo, 2 ukupno! Rezultat je nebitan, nije sramota izgubiti, sramota je pristup igraca, a to si ti odgovoran - pripremiti igrace, takticki, tehnicki i psihicki, i ni u jednom nisi uspeo! Poeaz iskljucivo na tvoju odgovornost. Cestitke Partizanu i Savi!

Evo banke

pre 4 godine

Ne vadi se,razbucao te Savo vec dva derbija,isprovocirao te izjavom da ocekuje defanzivu ,pa si promenio formaciju i igrao jos defanzivnije,dekadentno,staromodno.

111

pre 4 godine

Bezveze primili gol? Pa to je udarac u raslje , odlican golman kao sto je Borjan nije mogoa loptu da vidi? A sansa Sadika? Borjan je odbranio. Udarac Sume i gol nikako nije bez veze.

Pecko Pivo

pre 4 godine

Partizan je imao 22 suta na gol, Zvezda dva (i to van gola), i ovaj strucnjak kaze da su primili glup gol (inace evrogol). Da nije glupih golova Zvezda ne bi gledala Evropu poslednjih godina.

Skakač Sa Beogradskih Mostova

pre 4 godine

A ha,,znači čim ima glupo primljenih golova tako ima i pametno primljenih golova ?! Milojeviću glupo primljen gol kako kažeš je tvoja odgovornost,,jer ti si stavio tj selektovao igrača koji je napravio katastrofalnu grešku,,Izgleda da više nisi miljenik fudbalske sreće Milojeviću,ali dok je sudija kao protiv Inđije,,ne brinem ja za vaše prvo mesto,,

djole prolece

pre 4 godine

Ovaj milojevic nije bas normalan. Nema komentar na utakmicu? Tim mi nije sutnuo na gol protiv parrizana i ja nemam komentar?? Reci lepo, uplasio sam se, stavio sam 5 odbrambenih i opet sam izgubio. Smesno

хахаха

pre 4 godine

Јел овај човек луд безвезе човече свака част на свему али екипа ти у дербију није мотивисана а и ти само нешто комбинујеш у дербију...И да је било нерешено ма и да је признат гол Милуновић и да смо победили не би био задовољан игра је очајна то се голим оком види...

Arthas

pre 4 godine

Niko te Miloje nije vise branio od mene na ovom portalu ali treba da vas je sramota sve pocev od Terzica,Mrkele i tebe. Ovde se ne zna ko sta i sa kim igra, nema duha, kolektiva a ni preteranog znanja i to ljudi NECE da podrze. Svaka cast za fenomenalne rezultate u Evropi ali dzaba sve kad u poslednjih 8 derbija jednom ozbiljno nadigras Partizan (sa znatno skupljim timom) a branis se i protiv Indjije kuci. A postavu ne vredi komentarisati, 4 stranca na tribinama, Gobeljic i Jovancic... i jos jednom sram vas bilo sve, koliko bezidejnosti i bezvolje, jezivo!

Dušan

pre 4 godine

Milojević nema komentar za ovaj poraz???

imam ga ja, ali ga ne biste objavili.

još ga Savo zeza na finjaka, kao da je Zvezda bila ofanzivna.

Evo banke

pre 4 godine

Ne vadi se,razbucao te Savo vec dva derbija,isprovocirao te izjavom da ocekuje defanzivu ,pa si promenio formaciju i igrao jos defanzivnije,dekadentno,staromodno.

MRc

pre 4 godine

Svako postovanje za sve uspehe koje je Zvezda postigla sa ovim covekom, veliki respekt. Ali zadnja 3 derbija covek koji pobedi Liverpul ne moze da nadigra Partizan, ne zna da spremi igrace za najvazniju utakmicu u domacem prvenstvu i tacka. Igraci su delovali bezidejno, Partizan zasluzeno slavio i trenutno su najbolji tim u Srbiji, Zvezda mora da se konsoliduje i popravi se pod hitno jer ovako nece ici.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Užas. Beda. Jad. Vladane, vreme je da se pogledamo u oči i kažemo neke istine. Rezultati su tu ali sve ostalo je tragično. Kamaranje igrača, igra bez igre, mrljanje poslednjih godinu dana. Ili da se nešto menja i da zaigramo fudbal ili da se polako razilazimo. Trećeg opcije nema.

Razuman si čovek, najbolje znaš šta ti je činiti. Promene od sutra, pod hitno.

Ej Savo Milošević će otkida od fudbala, pre 3 meseca postao trener. Šta reći.

Čestitke Partizanu, pobeda kao suza.

Bole

pre 4 godine

Samo lagano, na kraju sezone bice penali od centra a trokoraci u kosarci.Sve je vec osigurano, samo da ovom pobedemo pokazemo da je Partizan najbolji u Srbiji.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

pre 4 godine

180 minuta bez suta na gol za zvezdu....bez suta na gol...Milojevic jos jedan derbi je ponizen od partizana a ima evropski tim .

Milojevic ima srece vise nego pameti, prve sezone krasnodar pokraden za cist gol, salzburg ih ubio i nekako dali 2 gola, ove sezone bez pobede u zadnja dva kola kvalifikacija....2 meca za redom ne sutnuti za gol je ponozavanje kluba koji vodis .

КШЦЗ!

pre 4 godine

Глупо??? А то што сте имали 0 шутева у оквир гола? То није тема а?! Одмах како сте примили гол... немаш образа бре! Хвала ти свакако на свему у лиги шампиона, али ово не иде овако више...

dežurni

pre 4 godine

Glupo si ti postavio taktiku genije, dosao se braniti na JNA, od igre ni I. Pocetnik Savo te oducio u taktickom smislu, i pokazao kako se treba igrati derbi. Sut u okvir gola nismo imali alo, 2 ukupno! Rezultat je nebitan, nije sramota izgubiti, sramota je pristup igraca, a to si ti odgovoran - pripremiti igrace, takticki, tehnicki i psihicki, i ni u jednom nisi uspeo! Poeaz iskljucivo na tvoju odgovornost. Cestitke Partizanu i Savi!

giocatore

pre 4 godine

Miloje je gori od Murinja. Zasto odmara pola tima? Kao da ce igrati 20 utakmica u LŠ. Po ko zna koji put se vidi da Gobeljic, Joveljic, Milunovic, nisu za Zvezdu. Uzas. Moze li nekad da igra sa 2 napadaca?! A igra katastrofa, ne postoji.

oberin martel

pre 4 godine

Milojeviću, budi čovek kao što je bio Sale Đorđević i idi sam. Svi će te pamtiti po ova dva ulaska u LŠ i ko zna kad će se to ponoviti ali ova bunkeraška igra je tragična. Bolje idi nego da te pamtimo kao novog Grofa.

Bradilic

pre 4 godine

Miloje, da se ne ljubimo. Svaka cast za sve u Evropi, ali stvarno je sramota da svaki derbi igras na 0-0. Ne moze se isto igrati u Minhenu i protiv Partizana. Ocigledno ne umes da se prilagodis protivniku, ponovo ocajna taktika i ocajan izbor igraca za utakmicu, najbolji stranci ti nisu ni u protokolu. Vreme je da casno odes, nista licno i jos jednom kazem zahvalan sam na svemu, kao i svaki pravi navijac Zvezde, ali ovo vise ocigledno ne ide.

petarczv

pre 4 godine

Milojevicu neka te je sramota danasnje taktike i igre kao i ove izjave! Ti mislis da smo mi gomila debila pa da progutamo ovu priču. Idi odma!

nekotamo

pre 4 godine

nema veze sto smo glupo primili gol, mozda mozemo i da probamo da damo gol?

Miloje, imas 3 (tri) napadaca.
Razumem da protiv Bajerna igramo sa 1 u timu. Ne razumem zasto u LING LONG ligi igramo sa jednim napadacem.

Ako 2 (dva!!) puta sutnemo za celu utakmicu ka golu, i to oba puta van okvira(!!!) nesto ne stima.

Zvezda nije sutnula u okvir gola 180min ako racunamo i utakmicu sa Bajernom...

bgd

pre 4 godine

Svaka cast za ligu evrope, gde smo poslednji put igrali krsten fudbal u kontinuitetu, za dve lige sampiona i pobedu nad liverpulom, ali mi godinu dana nismo dobili bitniji mec. I ove i prosle sezone uz ludacku srecu do lige sampiona, groblje nikada slabije a kanta nas ili biva bolje u remijima. Ili se prizovi pameti ili idi, i povedi gobelju, milunovica, ivanica i bratiju.

ivkovic zoran

pre 4 godine

- cestitke Milosevicu i igracima Partizana na zasluizenoj pobedi...-nema ni Partizan ne znam koliko mocan tim ali Milosevic forsira ofanzivan fudbal i igra hrabro ...pogodili sa dovodjenjem Nahta sjajan igrac .
- sto se tice Zvezde prelazni rok lose odradjen a neki potencijalni kvalitetni igraci dovedeni kasno mislim na Garsiju i Lamparu ....
-Mislim da je veceras Milojevic totalno ubio i ono malo kreativnosti sto Zvezda ima ....znalo se da ce Marina zatvoriti i zato je trebao igrati Garsija jer nema kreativaca .....ne razume taktiku Milojevica bez kreativnosti ...cemu brdo neproduktivnih igraca .
-Jovancic se skroz pogubio i vise igra za protivnike nego za Zvezdu
-Vulic decko ne zna fudbal
-Simic slab
-Vukanovic los
- Gobeljic profesionalni fudbaler strasno
mnogo jos njih ne mogu nabrojati
-ne moze sve zavisiti od Marina
-Boaci najvise van forme jer Zvezda igra totalno defanzivno pa i on i Pavkov nemaju upotreblhjivih lopti i izgledaju lose .
-ovde trebaju hitne promene i promene trenera ...hvala Miloju za sve uz pomoc lude srece uneo je brdo novca kroz evropu ali mislim da je vreme za rastanak.
-treba nam trener hrabar ...ima tu i nekog potencijala Marin sjajan, Garsija dobar a Zander treba na krilo ...Holandjanin nepoznanica ....Jeftovic treba da igra on
moze da predribla ....
-ja bih se s Milojom sporazumno rastao i probao dovesti Gus Hidinga nek kosta kolko kosta i dao mu ruke odresene ...mora se Zvezda rasteretiti ovih nekih napadacki neproduktivnih igraca ...1 kreativac bolji od 3 nekreativca....
-Milojevic pasivno i pasivno i oprezno a obrana nam se skrsise i Degenek i Pankov i nesrecni Milunovic i golman Borjan i to sve zbog taktike ....
-pa Zvezda veceras nije zapretila Partizanu ozbiljno ..
-nek pobedi Partizan kad je bolji nije to problem ....problem je da Zvezda izgleda ovako zbunjeno i bezidejno i formaciski postavljena tako da ne moze postici gol ....sta reci kad su takticki postavljeni tako da ne mogu ugroziti gol Partizana ...
-strasno zameram Milojevicu i on je glavni krivac za ovaj poraz ....igraj covece hrabro sa Marinom ,Garcijom i Jeftovicem da mozes dati gol .
-Milojevic trener ziheras koji ubija kreativnost zarad odbrane ....citam za Kafua svasta .....pa Kafu je super igrac ali mu prosle sezone nije dao sansu ...
-Ivanic dobar igrac ali u Zvezdi deluje pogubljeno a to je zbog defanzivnog fudbala ...na kraju Zvezdina publika dolazi da bi videla akcije i golove svog tima a ne samo defanzivu ....
-mislim da mozemo igrati i bolje i ofanzivnije i kreativnije .....ako u evropi ne mozemio pa protiv Partizana moramo stvoriti bar 1 sut na gol ....
-zato momentalna smena trenera
a ne odbranu tima i

milan

pre 4 godine

Jos jedan poraz koji ide na Milojevu dusu. Promena formacije bez smisla, svi pricaju da je bio bunker, Ali naprotiv, Miloje se otvorio sa formacijom koja je ugusila Marina. Da li je Gobelja sposoban da igra ofanzivnog beka? Nije. On I Jovancic su tu desno uzas. Mali Stojkovic je barem bio prodoran. Dakle Gobelja je ocaj. Jovanca odmah za njim. Van La Para? Sta je on igrao Danas? Koju poziciju? Dovedes konacno dva krila I onda stavis formaciju bez krila?! Da li je moguce da pola igraca be moze da odigra celu utakmicu? Imas ocajan roster, nema jedan krsteni igrac na klupi. Da li je realno da si ubacio Simica, kad ni Marin loptu ne dobija nigde. ZASTO GUBIMO LOPTE STALNO NA 30 METARA? Ako znaju... a ne znaju... izbijaj trazi Pavkova, Vukanovica, Boacija, Van La Paru... Marina lepo izbaci, jer nema s kim da odigra pas... Dal je realno da te dobija Sadik, Suma, Asano... smesni igraci... Dal ne umes da pritisnes Partizanovu odbranu vec peti derbi, a tu su najslabiji vec 10 derbija? Zasto ne pustis neko dete od 18,19,20 godina da igra? Nije gori od Gobelje I Jovance I van La Pare I Zandara ogranicenog. Gde je Ben? Kad vec nije otisao neka igra BRE, nosio Nas covek 2 cele sezone... Tuga sta radite...

srx

pre 4 godine

Auuuu Miloje ovo u zadnjih 15 dana ne lici na nista... Jovancic i Gobeljic, u Graficar... Pavkova putati kad planira da portci, a ovaj La Para ne vredi nikakivih para

Mrkela

pre 4 godine

Samo Milan Borjan, ostali Zvezdasi neka se pokriju ušima zajedno sa Milojem i strucnim stabom. Gdje su Kanjas, Tomane i Mateo zna li neko odgovor? Gdje je Ivanic?

tref

pre 4 godine

Mi sa Milojem na klupi ni jedan derbi posteno nismo odigrali. Svaki put je bilo neko provlačenje kroz iglene usi, a to da nismo sutnuli na gol za 90 minuta je bruka i sramota. Čestitke Milosevicu, covek ima herca da napadne.

Srdjan131993

pre 4 godine

Ja bih rekao to mnogo prostijim recima "Biva pita od gova** ali nije za jest"
mi nemamo igru kao prosle godine i tacka. Svaku utakmicu u Evropi smo dobili na navijace. Jedini kreator igre Marin,sto je ocigledno i nama Zvezdasima ali na veliku zalost i protivnickom taboru.

Severnjača

pre 4 godine

Sramota Miloje, velika sramota, kako to misliš glupo primljen gol? Misliš da je Suma glupo zabio golčinu sa 18 metara? A kad misliš da damo neki gol? Oćemo li da šutnemo u okvir gola do kraja meseca? Jovančić ti je užasno loš, Milunović pogubljen a Gobeljić ti igra desno krilo! Nema igre, nema akcije, Boaći odsečen a la Para ne postoji na terenu! Nisu valjda svi zaboravili da igraju fudbal? Nešto mora debelo da se menja!

Loma

pre 4 godine

Dobar odgovor za glupu ogru.Padaju glupi gplovi.A kakvi su pametni golovi.Sram vas bilo.Nije sramota izgubiti ali je sramno nazivati golove glupim.Oba gola su za evro spicu.

veliki strumf

pre 4 godine

Pod hitno da menjaš ovu glupavu defanzivnu taktiku ili ćao!!! ZVEZDA MORA DA IGRA FUDBAL protiv svakog! A naročito protiv Partizana! Nijedan derbi nisi nadigrao Partizan, čak ni kad smo imali daleko bolji tim. Nijedan Zvezdaš ne boli da gleda ovako povucenu defanzivnu Zvezdu koja nema nikakvu igru. Gobeljica i Jovancica na tribine, Milujovic i Boaci klupa, više ofanzive, pomeri stopere na 40 metara od gola. Hoćemo za gol više a ne da se mučimo sa Indjijom a sa nas puni mučeni Partizan. O promeni formacije za derbi meč neću ni da pričam - to samo amateri rad. A neću pričati ni o davanju prednosti Van la Pari koji je nivo Veljka Simića u odnosu na Garsiju. Neshvatljivo. Zasluženo si kažnjen jer ovu utakmicu, kao nijedan derbi, ništa znao nisi.

Хаџи

pre 4 godine

Каже Милоје "Не бих коментарисао утакмицу".... Друже а шта би ти коментарисао????
Од како си на клупи не можеш да победиш ко човек у дербију... Сваки дерби игра без икакве идеје. Ниси глупо примио гол, него су га они заслужили. Цео меч играју боље, и требали су да победе.
Победили су те и прошли пут на маракани кад је било за трофеј.
Реално ми ЛШ није гушт кад нас ови добијају и сваки дерби прикажу бољу игру.
Значи не умеш да поставиш игру против Партизана. Саво те два пута за редом надиграва. Реално ћу очекивати да пукнемо и следећи дерби на Мари, јер једноставно не умеш.
Како играчи Звезде нису срчани били данас као онда у Данској или Швајцарској?? Е мој Милоје... мада и доста је, ова сезона из поштовања и хвала.

Samo je Dule pravi otac

pre 4 godine

ne ,pa bas je glupo,sto je onaj Suma onako jako sutnuo loptu...nema jako protiv komsinice..
(maketa mozga, 22. septembar 2019 21:01)
Nisu oni navikli da im protivnici prete heheheee

Perovic

pre 4 godine

Sta pricas bre milojevicu, od lige sampiona prosle godine, ne igrate fudbal, vec antifudbal. Partizan te u svakom derbiju nadigrao evo vec tri godine. A sad je najveca kriza, meni kao zvezdasu je krivo sto nisu izgubili od Indjije, jer bi se mozda i probudili i videli da nisu nedordiljivi, a ovako taj poraz je dosao protiv partizana nazalost. Ne znam sta da rade, jedino Bena da vrate kad vec nemamo drugo resenje, kad niko od pojacanja osim ovog garsije malog nista nije pokazao. Niti imamo nekog perspektivnog klinca niti su nam pojacanja neka klasa. A plus pao jovancic katastrofa u formi, sad ili je i marin pao u formi ili jednostavno nema sa kim da igra. Danas, sramota, da ni jedan sut na gol nismo imali, nije toliko jak bajern koliko smo mi ustvari losi i to je dokaz ova utakmica.

boban

pre 4 godine

igrao si na 0.To je problem.Neznam kako imas hrabrosti da pricas.Dovodis ofanzivce ,a nemas krstenog zadnjeg veznog.Degeneka menjas za 1 gresku a Milunovic kod prvog gola kao strina neka pazi da ne udari nekog.Covece fudbal igraju brzi,okretniji oni koji hoce i koji igraju za pare ,a ne oni koji vole.Pusti me ljubavi.Otetaste Savica idesnog spoljneg a oni vole najvise od svih.Medjutim ne zasluzuju da igraju u Zvezdi.Zasto:neznaci ljubav prema klubu da mozes da radis sta hoces.Degenek voli Zvezdu i jedan je od najboljih stopera koje smo imali uposlednjih god. ti ga menjas.Kakvu mu poruku saljes.Pankov je kvalitetan igrac i ima dobar pas,miran je ali igra Milunovic.Sta reci.

Алекса Мудринић

pre 4 godine

@
(ivkovic zoran, 22. septembar 2019 21:28)
Зоране свака част за коментар. Непристрасно, зналачки, писмено. Капа доле. Било би лепо да је више оваквих коментара. А, што се тиче фудбала, па нек увек победи бољи. Тако је једино исправно

Poplava mozga

pre 4 godine

Kakvi smesni komentari...Pa ne misli covek na sut Sume nego na gresku koja je dovela do toga...
Hvala bogu pa komentatori nista ne odlucuju.

ave

pre 4 godine

Za one koji će sada da zaborave sve Milojeve uspehe ( koji je i po meni večeras napravio pogrešnu taktiku ) je najzaslužniji za neverovatan oporavak Crvene zvezde. Njegovantaktika odbrane tamo gde je bitno u LŠ je dala vrhunske rezultate, e sad nije ta taktika za svaku utakmicu. Nego ja mislim da mi opet uzimamo titulu i kao najmanje treći prolazimo grupu LŠ, a od miloja to i previše, pa dogodine opet da jurimo sa Milojem LŠ.

Delija

pre 4 godine

Evo već znamo dogodine u septembru kakav će derbi bii posto je ovo već 10 godina uzastopno da derbi bude ili 1-0 za Partizan i da se u poslednjih 15 min udje sa 0-0 znaci preslikane derbi utakmice na Jna evo već 10 godina to je strasno.

zvezdale

pre 4 godine

1. Poništen čist gol Zvezde
2. Crveni karton Vuliću ni zbog čega
3. Dva planski nesvirana faula nad Milunovićem koja su omogućila gol Sume
4. Ofsajd od 3 metra u kom se nalazio Tošić kod gola

Hvala Tolu Karadžiću!

Alen vukajlovic

pre 4 godine

Losa igra oba tima.sa ovakvom igrom necemo daleko.partizan je igrao bolje samo zato sto mu je zvezda defanzivnom taktikom to i dozvolila.nerazumem miloja dokle vise ovakav defanzivni stil igre kad ima igrace dobre.bez organizacije igre i dosta netacnih pasova i bespotrebnih gubljenja lopte sve u svemu losa utakmica i dosadna sa cestim prekidima.milunovic i degenek nemogu dva pasa tacna da dodaju .

zvezdale

pre 4 godine

1. Poništen čist gol Zvezde
2. Crveni karton Vuliću ni zbog čega
3. Dva planski nesvirana faula nad Milunovićem koja su omogućila gol Sume
4. Ofsajd od 3 metra u kom se nalazio Tošić kod gola

Hvala Tolu Karadžiću!

ave

pre 4 godine

Za one koji će sada da zaborave sve Milojeve uspehe ( koji je i po meni večeras napravio pogrešnu taktiku ) je najzaslužniji za neverovatan oporavak Crvene zvezde. Njegovantaktika odbrane tamo gde je bitno u LŠ je dala vrhunske rezultate, e sad nije ta taktika za svaku utakmicu. Nego ja mislim da mi opet uzimamo titulu i kao najmanje treći prolazimo grupu LŠ, a od miloja to i previše, pa dogodine opet da jurimo sa Milojem LŠ.

Poplava mozga

pre 4 godine

Kakvi smesni komentari...Pa ne misli covek na sut Sume nego na gresku koja je dovela do toga...
Hvala bogu pa komentatori nista ne odlucuju.

Skakač Sa Beogradskih Mostova

pre 4 godine

A ha,,znači čim ima glupo primljenih golova tako ima i pametno primljenih golova ?! Milojeviću glupo primljen gol kako kažeš je tvoja odgovornost,,jer ti si stavio tj selektovao igrača koji je napravio katastrofalnu grešku,,Izgleda da više nisi miljenik fudbalske sreće Milojeviću,ali dok je sudija kao protiv Inđije,,ne brinem ja za vaše prvo mesto,,

Alen vukajlovic

pre 4 godine

Losa igra oba tima.sa ovakvom igrom necemo daleko.partizan je igrao bolje samo zato sto mu je zvezda defanzivnom taktikom to i dozvolila.nerazumem miloja dokle vise ovakav defanzivni stil igre kad ima igrace dobre.bez organizacije igre i dosta netacnih pasova i bespotrebnih gubljenja lopte sve u svemu losa utakmica i dosadna sa cestim prekidima.milunovic i degenek nemogu dva pasa tacna da dodaju .

giocatore

pre 4 godine

Miloje je gori od Murinja. Zasto odmara pola tima? Kao da ce igrati 20 utakmica u LŠ. Po ko zna koji put se vidi da Gobeljic, Joveljic, Milunovic, nisu za Zvezdu. Uzas. Moze li nekad da igra sa 2 napadaca?! A igra katastrofa, ne postoji.

111

pre 4 godine

Bezveze primili gol? Pa to je udarac u raslje , odlican golman kao sto je Borjan nije mogoa loptu da vidi? A sansa Sadika? Borjan je odbranio. Udarac Sume i gol nikako nije bez veze.

Bole

pre 4 godine

Samo lagano, na kraju sezone bice penali od centra a trokoraci u kosarci.Sve je vec osigurano, samo da ovom pobedemo pokazemo da je Partizan najbolji u Srbiji.

КШЦЗ!

pre 4 godine

Глупо??? А то што сте имали 0 шутева у оквир гола? То није тема а?! Одмах како сте примили гол... немаш образа бре! Хвала ти свакако на свему у лиги шампиона, али ово не иде овако више...

petarczv

pre 4 godine

Milojevicu neka te je sramota danasnje taktike i igre kao i ove izjave! Ti mislis da smo mi gomila debila pa da progutamo ovu priču. Idi odma!

Arthas

pre 4 godine

Niko te Miloje nije vise branio od mene na ovom portalu ali treba da vas je sramota sve pocev od Terzica,Mrkele i tebe. Ovde se ne zna ko sta i sa kim igra, nema duha, kolektiva a ni preteranog znanja i to ljudi NECE da podrze. Svaka cast za fenomenalne rezultate u Evropi ali dzaba sve kad u poslednjih 8 derbija jednom ozbiljno nadigras Partizan (sa znatno skupljim timom) a branis se i protiv Indjije kuci. A postavu ne vredi komentarisati, 4 stranca na tribinama, Gobeljic i Jovancic... i jos jednom sram vas bilo sve, koliko bezidejnosti i bezvolje, jezivo!

MRc

pre 4 godine

Svako postovanje za sve uspehe koje je Zvezda postigla sa ovim covekom, veliki respekt. Ali zadnja 3 derbija covek koji pobedi Liverpul ne moze da nadigra Partizan, ne zna da spremi igrace za najvazniju utakmicu u domacem prvenstvu i tacka. Igraci su delovali bezidejno, Partizan zasluzeno slavio i trenutno su najbolji tim u Srbiji, Zvezda mora da se konsoliduje i popravi se pod hitno jer ovako nece ici.

Pecko Pivo

pre 4 godine

Partizan je imao 22 suta na gol, Zvezda dva (i to van gola), i ovaj strucnjak kaze da su primili glup gol (inace evrogol). Da nije glupih golova Zvezda ne bi gledala Evropu poslednjih godina.

Delija

pre 4 godine

Evo već znamo dogodine u septembru kakav će derbi bii posto je ovo već 10 godina uzastopno da derbi bude ili 1-0 za Partizan i da se u poslednjih 15 min udje sa 0-0 znaci preslikane derbi utakmice na Jna evo već 10 godina to je strasno.

Bradilic

pre 4 godine

Miloje, da se ne ljubimo. Svaka cast za sve u Evropi, ali stvarno je sramota da svaki derbi igras na 0-0. Ne moze se isto igrati u Minhenu i protiv Partizana. Ocigledno ne umes da se prilagodis protivniku, ponovo ocajna taktika i ocajan izbor igraca za utakmicu, najbolji stranci ti nisu ni u protokolu. Vreme je da casno odes, nista licno i jos jednom kazem zahvalan sam na svemu, kao i svaki pravi navijac Zvezde, ali ovo vise ocigledno ne ide.

хахаха

pre 4 godine

Јел овај човек луд безвезе човече свака част на свему али екипа ти у дербију није мотивисана а и ти само нешто комбинујеш у дербију...И да је било нерешено ма и да је признат гол Милуновић и да смо победили не би био задовољан игра је очајна то се голим оком види...

bgd

pre 4 godine

Svaka cast za ligu evrope, gde smo poslednji put igrali krsten fudbal u kontinuitetu, za dve lige sampiona i pobedu nad liverpulom, ali mi godinu dana nismo dobili bitniji mec. I ove i prosle sezone uz ludacku srecu do lige sampiona, groblje nikada slabije a kanta nas ili biva bolje u remijima. Ili se prizovi pameti ili idi, i povedi gobelju, milunovica, ivanica i bratiju.

dežurni

pre 4 godine

Glupo si ti postavio taktiku genije, dosao se braniti na JNA, od igre ni I. Pocetnik Savo te oducio u taktickom smislu, i pokazao kako se treba igrati derbi. Sut u okvir gola nismo imali alo, 2 ukupno! Rezultat je nebitan, nije sramota izgubiti, sramota je pristup igraca, a to si ti odgovoran - pripremiti igrace, takticki, tehnicki i psihicki, i ni u jednom nisi uspeo! Poeaz iskljucivo na tvoju odgovornost. Cestitke Partizanu i Savi!

Mrkela

pre 4 godine

Samo Milan Borjan, ostali Zvezdasi neka se pokriju ušima zajedno sa Milojem i strucnim stabom. Gdje su Kanjas, Tomane i Mateo zna li neko odgovor? Gdje je Ivanic?

djole prolece

pre 4 godine

Ovaj milojevic nije bas normalan. Nema komentar na utakmicu? Tim mi nije sutnuo na gol protiv parrizana i ja nemam komentar?? Reci lepo, uplasio sam se, stavio sam 5 odbrambenih i opet sam izgubio. Smesno

Evo banke

pre 4 godine

Ne vadi se,razbucao te Savo vec dva derbija,isprovocirao te izjavom da ocekuje defanzivu ,pa si promenio formaciju i igrao jos defanzivnije,dekadentno,staromodno.

milan

pre 4 godine

Jos jedan poraz koji ide na Milojevu dusu. Promena formacije bez smisla, svi pricaju da je bio bunker, Ali naprotiv, Miloje se otvorio sa formacijom koja je ugusila Marina. Da li je Gobelja sposoban da igra ofanzivnog beka? Nije. On I Jovancic su tu desno uzas. Mali Stojkovic je barem bio prodoran. Dakle Gobelja je ocaj. Jovanca odmah za njim. Van La Para? Sta je on igrao Danas? Koju poziciju? Dovedes konacno dva krila I onda stavis formaciju bez krila?! Da li je moguce da pola igraca be moze da odigra celu utakmicu? Imas ocajan roster, nema jedan krsteni igrac na klupi. Da li je realno da si ubacio Simica, kad ni Marin loptu ne dobija nigde. ZASTO GUBIMO LOPTE STALNO NA 30 METARA? Ako znaju... a ne znaju... izbijaj trazi Pavkova, Vukanovica, Boacija, Van La Paru... Marina lepo izbaci, jer nema s kim da odigra pas... Dal je realno da te dobija Sadik, Suma, Asano... smesni igraci... Dal ne umes da pritisnes Partizanovu odbranu vec peti derbi, a tu su najslabiji vec 10 derbija? Zasto ne pustis neko dete od 18,19,20 godina da igra? Nije gori od Gobelje I Jovance I van La Pare I Zandara ogranicenog. Gde je Ben? Kad vec nije otisao neka igra BRE, nosio Nas covek 2 cele sezone... Tuga sta radite...

Perovic

pre 4 godine

Sta pricas bre milojevicu, od lige sampiona prosle godine, ne igrate fudbal, vec antifudbal. Partizan te u svakom derbiju nadigrao evo vec tri godine. A sad je najveca kriza, meni kao zvezdasu je krivo sto nisu izgubili od Indjije, jer bi se mozda i probudili i videli da nisu nedordiljivi, a ovako taj poraz je dosao protiv partizana nazalost. Ne znam sta da rade, jedino Bena da vrate kad vec nemamo drugo resenje, kad niko od pojacanja osim ovog garsije malog nista nije pokazao. Niti imamo nekog perspektivnog klinca niti su nam pojacanja neka klasa. A plus pao jovancic katastrofa u formi, sad ili je i marin pao u formi ili jednostavno nema sa kim da igra. Danas, sramota, da ni jedan sut na gol nismo imali, nije toliko jak bajern koliko smo mi ustvari losi i to je dokaz ova utakmica.

Loma

pre 4 godine

Dobar odgovor za glupu ogru.Padaju glupi gplovi.A kakvi su pametni golovi.Sram vas bilo.Nije sramota izgubiti ali je sramno nazivati golove glupim.Oba gola su za evro spicu.

Хаџи

pre 4 godine

Каже Милоје "Не бих коментарисао утакмицу".... Друже а шта би ти коментарисао????
Од како си на клупи не можеш да победиш ко човек у дербију... Сваки дерби игра без икакве идеје. Ниси глупо примио гол, него су га они заслужили. Цео меч играју боље, и требали су да победе.
Победили су те и прошли пут на маракани кад је било за трофеј.
Реално ми ЛШ није гушт кад нас ови добијају и сваки дерби прикажу бољу игру.
Значи не умеш да поставиш игру против Партизана. Саво те два пута за редом надиграва. Реално ћу очекивати да пукнемо и следећи дерби на Мари, јер једноставно не умеш.
Како играчи Звезде нису срчани били данас као онда у Данској или Швајцарској?? Е мој Милоје... мада и доста је, ова сезона из поштовања и хвала.

ivkovic zoran

pre 4 godine

- cestitke Milosevicu i igracima Partizana na zasluizenoj pobedi...-nema ni Partizan ne znam koliko mocan tim ali Milosevic forsira ofanzivan fudbal i igra hrabro ...pogodili sa dovodjenjem Nahta sjajan igrac .
- sto se tice Zvezde prelazni rok lose odradjen a neki potencijalni kvalitetni igraci dovedeni kasno mislim na Garsiju i Lamparu ....
-Mislim da je veceras Milojevic totalno ubio i ono malo kreativnosti sto Zvezda ima ....znalo se da ce Marina zatvoriti i zato je trebao igrati Garsija jer nema kreativaca .....ne razume taktiku Milojevica bez kreativnosti ...cemu brdo neproduktivnih igraca .
-Jovancic se skroz pogubio i vise igra za protivnike nego za Zvezdu
-Vulic decko ne zna fudbal
-Simic slab
-Vukanovic los
- Gobeljic profesionalni fudbaler strasno
mnogo jos njih ne mogu nabrojati
-ne moze sve zavisiti od Marina
-Boaci najvise van forme jer Zvezda igra totalno defanzivno pa i on i Pavkov nemaju upotreblhjivih lopti i izgledaju lose .
-ovde trebaju hitne promene i promene trenera ...hvala Miloju za sve uz pomoc lude srece uneo je brdo novca kroz evropu ali mislim da je vreme za rastanak.
-treba nam trener hrabar ...ima tu i nekog potencijala Marin sjajan, Garsija dobar a Zander treba na krilo ...Holandjanin nepoznanica ....Jeftovic treba da igra on
moze da predribla ....
-ja bih se s Milojom sporazumno rastao i probao dovesti Gus Hidinga nek kosta kolko kosta i dao mu ruke odresene ...mora se Zvezda rasteretiti ovih nekih napadacki neproduktivnih igraca ...1 kreativac bolji od 3 nekreativca....
-Milojevic pasivno i pasivno i oprezno a obrana nam se skrsise i Degenek i Pankov i nesrecni Milunovic i golman Borjan i to sve zbog taktike ....
-pa Zvezda veceras nije zapretila Partizanu ozbiljno ..
-nek pobedi Partizan kad je bolji nije to problem ....problem je da Zvezda izgleda ovako zbunjeno i bezidejno i formaciski postavljena tako da ne moze postici gol ....sta reci kad su takticki postavljeni tako da ne mogu ugroziti gol Partizana ...
-strasno zameram Milojevicu i on je glavni krivac za ovaj poraz ....igraj covece hrabro sa Marinom ,Garcijom i Jeftovicem da mozes dati gol .
-Milojevic trener ziheras koji ubija kreativnost zarad odbrane ....citam za Kafua svasta .....pa Kafu je super igrac ali mu prosle sezone nije dao sansu ...
-Ivanic dobar igrac ali u Zvezdi deluje pogubljeno a to je zbog defanzivnog fudbala ...na kraju Zvezdina publika dolazi da bi videla akcije i golove svog tima a ne samo defanzivu ....
-mislim da mozemo igrati i bolje i ofanzivnije i kreativnije .....ako u evropi ne mozemio pa protiv Partizana moramo stvoriti bar 1 sut na gol ....
-zato momentalna smena trenera
a ne odbranu tima i

Samo je Dule pravi otac

pre 4 godine

ne ,pa bas je glupo,sto je onaj Suma onako jako sutnuo loptu...nema jako protiv komsinice..
(maketa mozga, 22. septembar 2019 21:01)
Nisu oni navikli da im protivnici prete heheheee

srx

pre 4 godine

Auuuu Miloje ovo u zadnjih 15 dana ne lici na nista... Jovancic i Gobeljic, u Graficar... Pavkova putati kad planira da portci, a ovaj La Para ne vredi nikakivih para

nekotamo

pre 4 godine

nema veze sto smo glupo primili gol, mozda mozemo i da probamo da damo gol?

Miloje, imas 3 (tri) napadaca.
Razumem da protiv Bajerna igramo sa 1 u timu. Ne razumem zasto u LING LONG ligi igramo sa jednim napadacem.

Ako 2 (dva!!) puta sutnemo za celu utakmicu ka golu, i to oba puta van okvira(!!!) nesto ne stima.

Zvezda nije sutnula u okvir gola 180min ako racunamo i utakmicu sa Bajernom...

tref

pre 4 godine

Mi sa Milojem na klupi ni jedan derbi posteno nismo odigrali. Svaki put je bilo neko provlačenje kroz iglene usi, a to da nismo sutnuli na gol za 90 minuta je bruka i sramota. Čestitke Milosevicu, covek ima herca da napadne.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Užas. Beda. Jad. Vladane, vreme je da se pogledamo u oči i kažemo neke istine. Rezultati su tu ali sve ostalo je tragično. Kamaranje igrača, igra bez igre, mrljanje poslednjih godinu dana. Ili da se nešto menja i da zaigramo fudbal ili da se polako razilazimo. Trećeg opcije nema.

Razuman si čovek, najbolje znaš šta ti je činiti. Promene od sutra, pod hitno.

Ej Savo Milošević će otkida od fudbala, pre 3 meseca postao trener. Šta reći.

Čestitke Partizanu, pobeda kao suza.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

pre 4 godine

180 minuta bez suta na gol za zvezdu....bez suta na gol...Milojevic jos jedan derbi je ponizen od partizana a ima evropski tim .

Milojevic ima srece vise nego pameti, prve sezone krasnodar pokraden za cist gol, salzburg ih ubio i nekako dali 2 gola, ove sezone bez pobede u zadnja dva kola kvalifikacija....2 meca za redom ne sutnuti za gol je ponozavanje kluba koji vodis .

Dušan

pre 4 godine

Milojević nema komentar za ovaj poraz???

imam ga ja, ali ga ne biste objavili.

još ga Savo zeza na finjaka, kao da je Zvezda bila ofanzivna.

Srdjan131993

pre 4 godine

Ja bih rekao to mnogo prostijim recima "Biva pita od gova** ali nije za jest"
mi nemamo igru kao prosle godine i tacka. Svaku utakmicu u Evropi smo dobili na navijace. Jedini kreator igre Marin,sto je ocigledno i nama Zvezdasima ali na veliku zalost i protivnickom taboru.

boban

pre 4 godine

igrao si na 0.To je problem.Neznam kako imas hrabrosti da pricas.Dovodis ofanzivce ,a nemas krstenog zadnjeg veznog.Degeneka menjas za 1 gresku a Milunovic kod prvog gola kao strina neka pazi da ne udari nekog.Covece fudbal igraju brzi,okretniji oni koji hoce i koji igraju za pare ,a ne oni koji vole.Pusti me ljubavi.Otetaste Savica idesnog spoljneg a oni vole najvise od svih.Medjutim ne zasluzuju da igraju u Zvezdi.Zasto:neznaci ljubav prema klubu da mozes da radis sta hoces.Degenek voli Zvezdu i jedan je od najboljih stopera koje smo imali uposlednjih god. ti ga menjas.Kakvu mu poruku saljes.Pankov je kvalitetan igrac i ima dobar pas,miran je ali igra Milunovic.Sta reci.

Severnjača

pre 4 godine

Sramota Miloje, velika sramota, kako to misliš glupo primljen gol? Misliš da je Suma glupo zabio golčinu sa 18 metara? A kad misliš da damo neki gol? Oćemo li da šutnemo u okvir gola do kraja meseca? Jovančić ti je užasno loš, Milunović pogubljen a Gobeljić ti igra desno krilo! Nema igre, nema akcije, Boaći odsečen a la Para ne postoji na terenu! Nisu valjda svi zaboravili da igraju fudbal? Nešto mora debelo da se menja!

oberin martel

pre 4 godine

Milojeviću, budi čovek kao što je bio Sale Đorđević i idi sam. Svi će te pamtiti po ova dva ulaska u LŠ i ko zna kad će se to ponoviti ali ova bunkeraška igra je tragična. Bolje idi nego da te pamtimo kao novog Grofa.

veliki strumf

pre 4 godine

Pod hitno da menjaš ovu glupavu defanzivnu taktiku ili ćao!!! ZVEZDA MORA DA IGRA FUDBAL protiv svakog! A naročito protiv Partizana! Nijedan derbi nisi nadigrao Partizan, čak ni kad smo imali daleko bolji tim. Nijedan Zvezdaš ne boli da gleda ovako povucenu defanzivnu Zvezdu koja nema nikakvu igru. Gobeljica i Jovancica na tribine, Milujovic i Boaci klupa, više ofanzive, pomeri stopere na 40 metara od gola. Hoćemo za gol više a ne da se mučimo sa Indjijom a sa nas puni mučeni Partizan. O promeni formacije za derbi meč neću ni da pričam - to samo amateri rad. A neću pričati ni o davanju prednosti Van la Pari koji je nivo Veljka Simića u odnosu na Garsiju. Neshvatljivo. Zasluženo si kažnjen jer ovu utakmicu, kao nijedan derbi, ništa znao nisi.

Алекса Мудринић

pre 4 godine

@
(ivkovic zoran, 22. septembar 2019 21:28)
Зоране свака част за коментар. Непристрасно, зналачки, писмено. Капа доле. Било би лепо да је више оваквих коментара. А, што се тиче фудбала, па нек увек победи бољи. Тако је једино исправно