Milovanovićeva pogodila bronzu i vizu za Tokio

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Jasmina Milovanović osvojila je bronzu vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru i izborila olimpijsku kvotu.

PT Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Samo da joj se ne desi isto što i rođenom bratu Dimitriju Grgiću koji je osvojio olimpijsku kvotu za London 2012. Oduzeli su mu kvotu za koju se izborio i dodelili je Jasni Šekarić koja je nije osvojila.
  Šta mislite kako se sportista koji sanja Olimpijske igre oseća posle toga?
  Samo kažem.
  Ne ponovilo se.
  (Olimpija, 2. septembar 2019 21:36)

  # Link komentara

 2. Браво, честитке Јасмини на медаљи и квоти! Уверен сам да ће бити још квота. Андреа Арсовић, Бобана Величковић, Ивана Максимовић Анђушић, стара гарда мушкараца Стеван Плетикосић и Миленко Себић, има времена да се још њих пласира. Толико знам. Нисам нешто упућен, али оно што ми се не свиђа је што част млађих стрелаца брани само лепа Сања Вукашиновић и волео бих да се млади разбуде и освеже експедицију у Токију. Било би лепо да неко ко зна више напише нешто, па и Б92 да уради један опширан чланак о нашем стрељаштву, јер ми је мало неправедно да их нико не спомиње и да их онда на Олипијским играма одједном ставимо у центар пажње и очекујемо жетву медаља.
  (my way, 31. avgust 2019 23:45)

  # Link komentara