Utorak, 21.12.2004.

21:46

Ubedljiva pobeda Zvezde nad Bonom

Izvor: B92

Ubedljiva pobeda Zvezde nad Bonom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Djole

pre 19 godina

Mirisljavi ne zvaci, ti kanda zivis na Veneri pa ne znas koja je kriza u Srbiji, sto bi tvoji rekli nama raja para.
A sem toga nije to jedina stvar koja se desava u Beogradu ko vama u SARAJEVU.
Kod nas dolaze i drugi a ne kao kod vas gostovanje Zvezde i cete partizana jednom godisnje pa se sjatite ko na vasar.

Kod nas je Cirkus Colorado gostovao vise puta pa je malko i dosadno, a vama je to novo i verovatno jedino.

Pozdrav svima u Srpskoj.

jasmin

pre 19 godina

malo pre sam bio na sajtu delija (www.delije.net)i gledao sam fotke i primetio nesto vrlo sramotno i ruzno za zvezdase a to je da smo u sezoni 02-03 i 03-04 skoro na svakoj utakmici imali pun pionir i izvanrednu atmosferu ( minimum 5000 zuezdasa ) a sada jedva dodju 3000 ljudi i atmosfera je 0 . treba da nas je sramota dali je to sve manje zvezdasa ili nesto drugo stvarno mi nije jasno

Marco

pre 19 godina

Partizan - Slask 85:86 (19:10, 24:27, 25:23, 17:26)

Dvorana "Pionir".
Gledalaca: 4.435.
Sudije: Koromilas (Grčka), Sahin (Turska), Gondas (Grčka).

PARTIZAN: Tripković, Haus 3 (dvojke 7-1, - , bacanja 1-1, 2sk, 3as), Lekić, Kecman 6 (1-1, 1-0, 4-4, 3sk), Ostojić 8 (2-2, 4-4, 5sk), Sekulić 8 (6-4, 2-0, 1-0, 7sk), Perović, Krstić 14 (7-4, 8-6, 3sk), Vujanić 30 (6-4, 9-3, 14-13, 2as), Čanak 12 (4-3, 3-2, 1-0, 3sk), O Konor 4 (2-1, 2-1).
SLASK: Skibnjevski 5, Kul 6, Giedraitis 9, Marčulionis 7, Zelinski 6, Vekiera 13 (3-2, 5-3), Adomaitis 14 (2-0, 3-3, 6-5), Slaktovič, Holkomb 17 (3-2, 1-1, 12-10, 5sk), Tomčik 9 (5-2, 1-1, 4-2, 8sk).

Stvarno neki indijanci ti iz Šljapksa! Vas dernuli samo s pola koša u Beogradu.... :)))

Partizan ne daje gol - kvota 1,01

pre 19 godina

Kakve su teske neznalice ovi grobari.
Taj Sljapsk ili Sljonsk Marcello vas dva puta pobedio prosle sezone(je l' to senilnost kod svih grobara ili samo kod tebe).
A za Peru, jos jednu grobarsku neznalicu, sampion nemacke je OPEL Skyliners, a ALBA igra Evroligu jer ima potpisan ugovor sa ULEB-om.

Crno-beli trulex

pre 19 godina

Za sve pripadnike crne boje koji se javljaju na vest koja ih se nikako ne tice. Pocev od onoga pobeda, pa dalje...

daj bre stvarno malo cutite, imacete veceras tekst koji sam video vec 10 puta ove sezone "Novi poraz Partizana"...

Razvijajte vi svoje superstarove, gubite u Evroligi, pricajte nam price, vraticemo se mi, videcete vi u Superligi kada nam kao pojacanja dodju Ljuca i slicni... Svasta sam video, ali glupost kao sto je neki tantuz ovde napisao da smo jeednom presli polovinu u finalu jednog takmicenja i osvojili ga, pa to je za posmatranje i po neku kutiju lekica... Mi smo osvojili u tome je razlika, za razliku od sportskog drustva "Vazno je ucestvovati i nikako pobediti".

Kako se radi gledajte u Zelezniku (iako sam navijac Zvezde) i daj malo poradite na tom kompleksu od Hrvata, Crvene zvezde, a manje zvalavite o tome kako ste vi dobri i kako cemo mi videti kada se vi vratite. Pa daj vratite se jednom u Evroligi nego da vas svi sutiraju tamo kakos stignu...

evropska zlezda je rodjena

pre 19 godina

Dugujem jedno izvinjenje. Ipak kk "Palis na Kalis" indirektno radi i za fudbalski klub Partizan na taj nacin sto ce u paklenom revansu koji sledi sa strasnom Benfikom izmoriti njihove glavne igrace kao sto je vec vremesni Euzebio i pakleni egzekutor i kralj zakucavanja Nunjo Gomes, pa ce grobari imati olaksan posao u osmini finala kupa (u kome je fudbalskoj Zlezdi ispod casti da ucestvuje, ipak ste Vi eks prvaci kupa sajamskih gradova, sa posebnim kuriozitetom da ste centar u finalnoj utakmici presli tek kada su izvodjeni penali).
Zaboravio sam na revans utakmicu sa Napolijem,kazu da ce to biti tekma decenije koja ce obeleziti veliki povratak grande maestra, njegovog velicanstva Maradone (u prvoj utak. odsutan zbog sitnih problema sa lakim drogama).
Sve u svemu, kada se malo bolje razmisli uvek je KK "Palis na Kalis" bila bolja od velikog rivala, na primer osvojeni zuckov kup prosle godine i dominacija tokom cele utakmice, pa onda one cudesne pobede u prethodnih 10 godina sa preko 100 poena razlike...Savrsena organizacija, nepresusni izvor igraca svake godine za NBA i reprezentaciju.Ove komsije koje imaju titulu prvaka Evrope, jedno 10 titula u novijoj istoriji mogu samo da vas se dive...i zavide.
Igrati sa Sljaponskom, Benfikom, Maradonom i Napolijem, a mozda i sa Liverpulom...Auuh.
Zlezda je rodjena...

Pera

pre 19 godina

Bon je prvak Nemacke, al` za malo. Da su prosle sezone bili prvaci igrali bi Euroleague (kao svi sampioni), a trenutno su 6. u nemackom prvenstvu. Slicna situacija je i sa Litvancima. Toliko o poznavanju kosarke.
A sto se tice brukanja u Evropi, kk "sledeca sezona" se prosle godine proslavila osvojivsi odlicno trece mesto u izuzetno teskoj grupi i za dlaku joj je izmakao plasman u drugi krug. Slicna situacija se desava i ove sezone, ali bez brige, uvek postoji SLEDECA SEZONA.

VUK

pre 19 godina

ZA SVE OVE STO SE JAVLJAJU KAKO BI BILO DA BODRITE ZVEZDU IZ PIONIRA SVAKA CAST ONIMA KOJI SU BILI,OKNPOBEDILI SMO ALI NE TREBA DA SE LOZIMO JER DA BI SE NESTO URADILO U EVROPI TREBA POBEDJIVATI I U GOSTIMA NAPRED ZVEZDO SLEDECI SU POLJACI

Fredi_House

pre 19 godina

Napred Zvezdo mozda se i plasiras u drugi krug najjaceg takmicenja u svetu.Ha ha.Imate srece dok vam ne dodju neki letonci pa vas pocepaju kao i prosle godine.Oni koji se zale sto grobari komentarisu zvezdine utakmice nek pogledaju komentare nakon Partizanovih tekmi.Manogo ste bre jadni,ali sta ces mi vas volimo takve kakvi jeste.

alexa

pre 19 godina

ja pricam o prvenstvu i play off-u! CETIRI GODINE! AHAHA.. pitajte mog dedu kada ste nas dobili u prvenstvu! Ahaha....2000. 2-0, 2001.4-0, 2002, 2-0, 2003. 4-0...2004. 1-0,...puni ste nula!
Necete ni u ULEBu proci a pricate nama nesto za evroligu, cak niste ni u 8 gumenjare!

M

pre 19 godina

Dragojlovic je bio najbolji i po statistici i po borbenosti. A Viz je sve korisniji za ekipu. Mislim da Trifa sasvim solidno radi svoj posao. Bolje nego sto sam ocekivao, moram da priznam. Slask mora da bude pobedjen, i tu nema price.
@ g. Zlezda
Kakva zavidna duhovitost... pa jos i te igre reci... i to u 8:03 ujutro... skidam kapu. Starost-10 ili 11 godina? Ili je to prosto talenat?

Ulysses

pre 19 godina

Nije lose, nije lose. A za grobare koji ove godine ocito nemaju sto komentirati nakon utakmica svojih superstarova samo informacija da Slask igra istu onu ligu (razlika je 4 boda) u kojoj igra i Prokom Sopot. Sjecate se Prokoma???? To su oni indijanci koje je Cibona prije nekoliko dana u Zagrebu demontirala i nabila ih 31 razlike!!!!! Izgleda da ti Poljaci imaju iste komplekse hrvatskih klubova kao i vi :)))) Samo toliko. Greetings from Croatia

Za marcella

pre 19 godina

Taj Sljapsk kako pisete je ustvari Slask koji je vecito rasturao vas Grobarske cigane kad pogledate narocito vas fudbalski tim jasno vam je sto vas tako zovemo. Telekom je prvak nemacke, Lietuvas Ritas koga smo mi pobedili, Litvanije i jaci je od skoro svih timova iz vase grupe evrolige a odnos u rezultatu je vi 1:6 a mi 4:3 u evro utakmicama. A sto se tice pobede bilo je to pre manje od godinu dana u kupu Radivoja Koraca gde smo vas pobedili sa SAMO 4 IGRACA a vi ste imali 5 + 2 (sudije)
Zato TISINA.

mali mrav

pre 19 godina

Navijam za Zvezdu, ali tesko da je bila ubedljiva juce. Ne znam koju utakmicu je gledao reporter b92.
A ovima koji podsecaju na poslednju pobedu Zvezde samo mogu da kazem da je ipak bolje 2001. nego devedeset i neka kada ste nas poslednji put pobedili u fudbalu u prvenstvenoj utakmici. Inace pobedili smo vas prosle godine u kupu (ako cemo iskreno). Zato muk, grobari.

Drazi

pre 19 godina

Ovaj Stefanovic je stvarno bomba za Zvezdu!!! Da je jos jedan Stewart ispod kosa, Jeretin, Wiz, Stefanovic i eto nama Evrolige!!!

evropska zlezda

pre 19 godina

Bravo majstori.. sledeci je Šljapsk ili Šljonsk... Sledi pakleni revanš sa Benfikom i na kraju Liverpul. Stvarno dominirate u ovoj komanci ligi, nema sta.
A za ovog komedijasa informacija- poslednja prvenstvena pobeda KK "Palis na Kalis" protiv Partizana desila se u 2001. godini.

Bubuleja

pre 19 godina

Zvezda je posle promene na klupi nasla svoju igru a manji intenzitet i obim treninga urodio je formom. Dakle, kako se seje tako se i zanje... Samo tako, samo tako..... Dolazimo u vreme velikih okrsaja sa rekonvalescentom Duletom i njegovom razbijenom ekipom

IznoGud

pre 19 godina

Djurica je "doterao" slovenac odn. Zmago Sagadin a ne oterao. Pa ko je za njega čuo i znao kad je igrao za proslavljeni tim Kapfenberg? Kao i za Vitkovca? Ajde ne pljujte po Zmagi, zna se dobro sta je dobro kod njega i jako dobro sta je lose...........

Neša

pre 19 godina

A u grobari ne možete Vi bez nas pa to ti je. Vodite svoju brigu i platite za Luku, budite srećni što nam ga je Divac oteo na kvarnjaka ne biste imali ni njega. Otišo Vam je Draža i Milan Gurović. Od Kad postadoste Četnici Kad su vaše pesme NA DISKOVIMA I KASETAMA U TONU KOMUNISTA. Mi svoju politiku gledamo a ne Vašu. Za Sada smo najbolji a VI ČEKAJTE KADA ĆETE S NAMA PONOVO IGRATI. Kup je naš, Plej of naš a Vas ko šiša.Tako je i u Fudbali pa sanjajte o tome :)

ma da

pre 19 godina

Bravo Zvezdo!! Bice jos bolje kad se oporave Jere i Subotic. I naravno, kad se navijaci sete da pruze svoju podrsku voljenom klubu. Najboji smo!

Za Fredi_House-a

pre 19 godina

Ej partizanovci vi ste bruka srpsko-crnogorske kosarke. U Evropi vas deru kao Musa repu. Sluzite za popravljanje kos razlike.

Crno-beli trulex

pre 19 godina

Pridruzujem se pozdravima za Alexu. Stvarno, zar je vec proslo 4 godine od kupa u Novom Sadu? Vi koji stalno osvajate kosmicka prostranstva trebalo bi malo vise paznje da obratite paznju na odsek veciti fenjerasi u Evroligi ili kanta za sutiranje u najelitnijem evropskom takmicenju u kome ste zahvaljujuci kombinacijama o kojma treba da se napise knjiga. Elem, da ne trosim vise prste na vas samo da podsetim da vas veceras ceka mec sa Sopocanima koji ce biti prava prilika da Lukica malo vezba izvodjenje auta i overavanje table... Zvezda ocigledno napreduje, sa Jeretinom i Suboticem uz jednu dvojku sutera i peticu mozemo daleko...Posebno zato sto od nas niko nista ne ocekuje. Za razliku od nekih koji su vec osvojili sva takmicenja u kojima igraju.

Dusan_V

pre 19 godina

2fredi_house i ostalim grobarima:
Nisam neki strastan navijac i usijana glava, ali nisam mogao da otrpim: ko vas je uopste pitao da komentarisete Zvezdinu pobedu i prozivate?Bruke bre i sramote jedne, od koga vi sve ne gubite ove godine, i jos se hvalite da ste u Evroligi? Jeste vi tamo, ali kao topovsko meso. Smesni ste bre k'o crtani filmi, gu.i vas Cibona, koja gubi od Refleksa, zato bolje vam je da ćutite, kad vas već niko nije ništa pitao i prozivao!

marcello

pre 19 godina

Kakvi jadnici! Ali to je karakteristicno za male klubove poput Gipsy Stars. Koju vi to ligu igrate beduini? Koji su to klubovi? Sljonsk(kako?), EJ,Sljonsk!!! Vi i basket? Cccc...

DELIJA NS

pre 19 godina

BRAVO ZVEZDO, SVAKA CAST MOMCIMA, JOS KAD SE JERETIN VRATI BICE TO DOBRO. A ZA GROBARE KAO STO JE OVAJ fredi haus; BOLJE DA IGRAMO ULEB KUP PA DA IMAMO CETIRI POBEDE I DA ODRZAVAMO KAKAV TAKAV REJTING SRPSKE KOSARKE U SVETU NEGO DA IMAMO SEDAM ILI OSAM PORAZA U EVROLIGI I TO PORAZ OD cibone U SRED PUNOG PIONIRA. STA NAMA VREDI STO VI IGRATE TU EVROLIGU? A DA BORITE SE ZA UGLED SRPSKE KOSARKE. PA SAMO NASTAVITE DA SE TAKO SJAJNO BORITE. LAKO JE BITI NAJBOLJI U NASOJ LIGI KAD SVOJIM KONKURENTIMA UKRADES NAJBOLJE IGRACE ALI ZATO STE U EVROPI NULEEE.

Partizan medju 16 najboljih hahahahah

pre 19 godina

Jel ima vec cetiri godine otkad smo uzeli kup u Novom Sadu.

Grobar pssssst bolje oterajte jos ono malo srpstvo sto vam je ostalo u klubu!

Pedja

pre 19 godina

Svaka cast momcima za pobedu.
Iveliki pozdrav lazovu ziki koji je obecao pojacanja od kojih jos uvek nema nista neznam kolki obraz ima kad sme da udje u pionir

Fredi_House

pre 19 godina

Ha ha kako se cigani loze kao da su pobedili San Antonio.Vidi se da nemate pojma o kosarci.Sta da se radi kad ste navikli da igrate sa smesnim ekipama.

alexa

pre 19 godina

Sta je cigani?-25?I treba da se hvalite da ste pobedili juniore partizana,to je za svaku pohvalu!
Cigani CETIRI GODINE BEZ POBEDE U DERBIJU,MISLITE O TOME MALO!
A mogu se kladiti i da necete proci dalje u tom jadnom ulebu koji vam je sudjen svake godine!
PARTIZAN SAMPION!

Nikola Nis

pre 19 godina

Bravo Zvezdo.Jos samo da pobedimo slask i sigurno idemo dalje.Stvarno me je odusevio dragojlovic ovo mu je jedna od najboljih partija u zvezdi.Svaka cast.

Vucko NS

pre 19 godina

Bravo momci.Iako nemate velike sponzore,iako niste velika "imena" u basketu -imate srce.Samo napred!Jedva cekam da nam dodji oni jadni grobari na rokanje...

informacija

pre 19 godina

Djuric je igrao jednu sezonu u Zvezdi.A kad smo vec kod njega on je verovatno igrac koji nam najvise nedostaje,da ga nije slovenac oterao imali bi 3 super centra.

Sve je gotovo,sve je pijano,nasa ZVEZDA sampion ponovo.

informacija

pre 19 godina

Djuric je igrao jednu sezonu u Zvezdi.A kad smo vec kod njega on je verovatno igrac koji nam najvise nedostaje,da ga nije slovenac oterao imali bi 3 super centra.

Sve je gotovo,sve je pijano,nasa ZVEZDA sampion ponovo.

Vucko NS

pre 19 godina

Bravo momci.Iako nemate velike sponzore,iako niste velika "imena" u basketu -imate srce.Samo napred!Jedva cekam da nam dodji oni jadni grobari na rokanje...

Nikola Nis

pre 19 godina

Bravo Zvezdo.Jos samo da pobedimo slask i sigurno idemo dalje.Stvarno me je odusevio dragojlovic ovo mu je jedna od najboljih partija u zvezdi.Svaka cast.

Pedja

pre 19 godina

Svaka cast momcima za pobedu.
Iveliki pozdrav lazovu ziki koji je obecao pojacanja od kojih jos uvek nema nista neznam kolki obraz ima kad sme da udje u pionir

Fredi_House

pre 19 godina

Ha ha kako se cigani loze kao da su pobedili San Antonio.Vidi se da nemate pojma o kosarci.Sta da se radi kad ste navikli da igrate sa smesnim ekipama.

alexa

pre 19 godina

Sta je cigani?-25?I treba da se hvalite da ste pobedili juniore partizana,to je za svaku pohvalu!
Cigani CETIRI GODINE BEZ POBEDE U DERBIJU,MISLITE O TOME MALO!
A mogu se kladiti i da necete proci dalje u tom jadnom ulebu koji vam je sudjen svake godine!
PARTIZAN SAMPION!

Partizan medju 16 najboljih hahahahah

pre 19 godina

Jel ima vec cetiri godine otkad smo uzeli kup u Novom Sadu.

Grobar pssssst bolje oterajte jos ono malo srpstvo sto vam je ostalo u klubu!

Dusan_V

pre 19 godina

2fredi_house i ostalim grobarima:
Nisam neki strastan navijac i usijana glava, ali nisam mogao da otrpim: ko vas je uopste pitao da komentarisete Zvezdinu pobedu i prozivate?Bruke bre i sramote jedne, od koga vi sve ne gubite ove godine, i jos se hvalite da ste u Evroligi? Jeste vi tamo, ali kao topovsko meso. Smesni ste bre k'o crtani filmi, gu.i vas Cibona, koja gubi od Refleksa, zato bolje vam je da ćutite, kad vas već niko nije ništa pitao i prozivao!

Crno-beli trulex

pre 19 godina

Pridruzujem se pozdravima za Alexu. Stvarno, zar je vec proslo 4 godine od kupa u Novom Sadu? Vi koji stalno osvajate kosmicka prostranstva trebalo bi malo vise paznje da obratite paznju na odsek veciti fenjerasi u Evroligi ili kanta za sutiranje u najelitnijem evropskom takmicenju u kome ste zahvaljujuci kombinacijama o kojma treba da se napise knjiga. Elem, da ne trosim vise prste na vas samo da podsetim da vas veceras ceka mec sa Sopocanima koji ce biti prava prilika da Lukica malo vezba izvodjenje auta i overavanje table... Zvezda ocigledno napreduje, sa Jeretinom i Suboticem uz jednu dvojku sutera i peticu mozemo daleko...Posebno zato sto od nas niko nista ne ocekuje. Za razliku od nekih koji su vec osvojili sva takmicenja u kojima igraju.

marcello

pre 19 godina

Kakvi jadnici! Ali to je karakteristicno za male klubove poput Gipsy Stars. Koju vi to ligu igrate beduini? Koji su to klubovi? Sljonsk(kako?), EJ,Sljonsk!!! Vi i basket? Cccc...

DELIJA NS

pre 19 godina

BRAVO ZVEZDO, SVAKA CAST MOMCIMA, JOS KAD SE JERETIN VRATI BICE TO DOBRO. A ZA GROBARE KAO STO JE OVAJ fredi haus; BOLJE DA IGRAMO ULEB KUP PA DA IMAMO CETIRI POBEDE I DA ODRZAVAMO KAKAV TAKAV REJTING SRPSKE KOSARKE U SVETU NEGO DA IMAMO SEDAM ILI OSAM PORAZA U EVROLIGI I TO PORAZ OD cibone U SRED PUNOG PIONIRA. STA NAMA VREDI STO VI IGRATE TU EVROLIGU? A DA BORITE SE ZA UGLED SRPSKE KOSARKE. PA SAMO NASTAVITE DA SE TAKO SJAJNO BORITE. LAKO JE BITI NAJBOLJI U NASOJ LIGI KAD SVOJIM KONKURENTIMA UKRADES NAJBOLJE IGRACE ALI ZATO STE U EVROPI NULEEE.

Za Fredi_House-a

pre 19 godina

Ej partizanovci vi ste bruka srpsko-crnogorske kosarke. U Evropi vas deru kao Musa repu. Sluzite za popravljanje kos razlike.

ma da

pre 19 godina

Bravo Zvezdo!! Bice jos bolje kad se oporave Jere i Subotic. I naravno, kad se navijaci sete da pruze svoju podrsku voljenom klubu. Najboji smo!

Neša

pre 19 godina

A u grobari ne možete Vi bez nas pa to ti je. Vodite svoju brigu i platite za Luku, budite srećni što nam ga je Divac oteo na kvarnjaka ne biste imali ni njega. Otišo Vam je Draža i Milan Gurović. Od Kad postadoste Četnici Kad su vaše pesme NA DISKOVIMA I KASETAMA U TONU KOMUNISTA. Mi svoju politiku gledamo a ne Vašu. Za Sada smo najbolji a VI ČEKAJTE KADA ĆETE S NAMA PONOVO IGRATI. Kup je naš, Plej of naš a Vas ko šiša.Tako je i u Fudbali pa sanjajte o tome :)

IznoGud

pre 19 godina

Djurica je "doterao" slovenac odn. Zmago Sagadin a ne oterao. Pa ko je za njega čuo i znao kad je igrao za proslavljeni tim Kapfenberg? Kao i za Vitkovca? Ajde ne pljujte po Zmagi, zna se dobro sta je dobro kod njega i jako dobro sta je lose...........

Bubuleja

pre 19 godina

Zvezda je posle promene na klupi nasla svoju igru a manji intenzitet i obim treninga urodio je formom. Dakle, kako se seje tako se i zanje... Samo tako, samo tako..... Dolazimo u vreme velikih okrsaja sa rekonvalescentom Duletom i njegovom razbijenom ekipom

evropska zlezda

pre 19 godina

Bravo majstori.. sledeci je Šljapsk ili Šljonsk... Sledi pakleni revanš sa Benfikom i na kraju Liverpul. Stvarno dominirate u ovoj komanci ligi, nema sta.
A za ovog komedijasa informacija- poslednja prvenstvena pobeda KK "Palis na Kalis" protiv Partizana desila se u 2001. godini.

M

pre 19 godina

Dragojlovic je bio najbolji i po statistici i po borbenosti. A Viz je sve korisniji za ekipu. Mislim da Trifa sasvim solidno radi svoj posao. Bolje nego sto sam ocekivao, moram da priznam. Slask mora da bude pobedjen, i tu nema price.
@ g. Zlezda
Kakva zavidna duhovitost... pa jos i te igre reci... i to u 8:03 ujutro... skidam kapu. Starost-10 ili 11 godina? Ili je to prosto talenat?

Za marcella

pre 19 godina

Taj Sljapsk kako pisete je ustvari Slask koji je vecito rasturao vas Grobarske cigane kad pogledate narocito vas fudbalski tim jasno vam je sto vas tako zovemo. Telekom je prvak nemacke, Lietuvas Ritas koga smo mi pobedili, Litvanije i jaci je od skoro svih timova iz vase grupe evrolige a odnos u rezultatu je vi 1:6 a mi 4:3 u evro utakmicama. A sto se tice pobede bilo je to pre manje od godinu dana u kupu Radivoja Koraca gde smo vas pobedili sa SAMO 4 IGRACA a vi ste imali 5 + 2 (sudije)
Zato TISINA.

Ulysses

pre 19 godina

Nije lose, nije lose. A za grobare koji ove godine ocito nemaju sto komentirati nakon utakmica svojih superstarova samo informacija da Slask igra istu onu ligu (razlika je 4 boda) u kojoj igra i Prokom Sopot. Sjecate se Prokoma???? To su oni indijanci koje je Cibona prije nekoliko dana u Zagrebu demontirala i nabila ih 31 razlike!!!!! Izgleda da ti Poljaci imaju iste komplekse hrvatskih klubova kao i vi :)))) Samo toliko. Greetings from Croatia

Drazi

pre 19 godina

Ovaj Stefanovic je stvarno bomba za Zvezdu!!! Da je jos jedan Stewart ispod kosa, Jeretin, Wiz, Stefanovic i eto nama Evrolige!!!

mali mrav

pre 19 godina

Navijam za Zvezdu, ali tesko da je bila ubedljiva juce. Ne znam koju utakmicu je gledao reporter b92.
A ovima koji podsecaju na poslednju pobedu Zvezde samo mogu da kazem da je ipak bolje 2001. nego devedeset i neka kada ste nas poslednji put pobedili u fudbalu u prvenstvenoj utakmici. Inace pobedili smo vas prosle godine u kupu (ako cemo iskreno). Zato muk, grobari.

Fredi_House

pre 19 godina

Napred Zvezdo mozda se i plasiras u drugi krug najjaceg takmicenja u svetu.Ha ha.Imate srece dok vam ne dodju neki letonci pa vas pocepaju kao i prosle godine.Oni koji se zale sto grobari komentarisu zvezdine utakmice nek pogledaju komentare nakon Partizanovih tekmi.Manogo ste bre jadni,ali sta ces mi vas volimo takve kakvi jeste.

alexa

pre 19 godina

ja pricam o prvenstvu i play off-u! CETIRI GODINE! AHAHA.. pitajte mog dedu kada ste nas dobili u prvenstvu! Ahaha....2000. 2-0, 2001.4-0, 2002, 2-0, 2003. 4-0...2004. 1-0,...puni ste nula!
Necete ni u ULEBu proci a pricate nama nesto za evroligu, cak niste ni u 8 gumenjare!

Pera

pre 19 godina

Bon je prvak Nemacke, al` za malo. Da su prosle sezone bili prvaci igrali bi Euroleague (kao svi sampioni), a trenutno su 6. u nemackom prvenstvu. Slicna situacija je i sa Litvancima. Toliko o poznavanju kosarke.
A sto se tice brukanja u Evropi, kk "sledeca sezona" se prosle godine proslavila osvojivsi odlicno trece mesto u izuzetno teskoj grupi i za dlaku joj je izmakao plasman u drugi krug. Slicna situacija se desava i ove sezone, ali bez brige, uvek postoji SLEDECA SEZONA.

VUK

pre 19 godina

ZA SVE OVE STO SE JAVLJAJU KAKO BI BILO DA BODRITE ZVEZDU IZ PIONIRA SVAKA CAST ONIMA KOJI SU BILI,OKNPOBEDILI SMO ALI NE TREBA DA SE LOZIMO JER DA BI SE NESTO URADILO U EVROPI TREBA POBEDJIVATI I U GOSTIMA NAPRED ZVEZDO SLEDECI SU POLJACI

evropska zlezda je rodjena

pre 19 godina

Dugujem jedno izvinjenje. Ipak kk "Palis na Kalis" indirektno radi i za fudbalski klub Partizan na taj nacin sto ce u paklenom revansu koji sledi sa strasnom Benfikom izmoriti njihove glavne igrace kao sto je vec vremesni Euzebio i pakleni egzekutor i kralj zakucavanja Nunjo Gomes, pa ce grobari imati olaksan posao u osmini finala kupa (u kome je fudbalskoj Zlezdi ispod casti da ucestvuje, ipak ste Vi eks prvaci kupa sajamskih gradova, sa posebnim kuriozitetom da ste centar u finalnoj utakmici presli tek kada su izvodjeni penali).
Zaboravio sam na revans utakmicu sa Napolijem,kazu da ce to biti tekma decenije koja ce obeleziti veliki povratak grande maestra, njegovog velicanstva Maradone (u prvoj utak. odsutan zbog sitnih problema sa lakim drogama).
Sve u svemu, kada se malo bolje razmisli uvek je KK "Palis na Kalis" bila bolja od velikog rivala, na primer osvojeni zuckov kup prosle godine i dominacija tokom cele utakmice, pa onda one cudesne pobede u prethodnih 10 godina sa preko 100 poena razlike...Savrsena organizacija, nepresusni izvor igraca svake godine za NBA i reprezentaciju.Ove komsije koje imaju titulu prvaka Evrope, jedno 10 titula u novijoj istoriji mogu samo da vas se dive...i zavide.
Igrati sa Sljaponskom, Benfikom, Maradonom i Napolijem, a mozda i sa Liverpulom...Auuh.
Zlezda je rodjena...

Crno-beli trulex

pre 19 godina

Za sve pripadnike crne boje koji se javljaju na vest koja ih se nikako ne tice. Pocev od onoga pobeda, pa dalje...

daj bre stvarno malo cutite, imacete veceras tekst koji sam video vec 10 puta ove sezone "Novi poraz Partizana"...

Razvijajte vi svoje superstarove, gubite u Evroligi, pricajte nam price, vraticemo se mi, videcete vi u Superligi kada nam kao pojacanja dodju Ljuca i slicni... Svasta sam video, ali glupost kao sto je neki tantuz ovde napisao da smo jeednom presli polovinu u finalu jednog takmicenja i osvojili ga, pa to je za posmatranje i po neku kutiju lekica... Mi smo osvojili u tome je razlika, za razliku od sportskog drustva "Vazno je ucestvovati i nikako pobediti".

Kako se radi gledajte u Zelezniku (iako sam navijac Zvezde) i daj malo poradite na tom kompleksu od Hrvata, Crvene zvezde, a manje zvalavite o tome kako ste vi dobri i kako cemo mi videti kada se vi vratite. Pa daj vratite se jednom u Evroligi nego da vas svi sutiraju tamo kakos stignu...

Partizan ne daje gol - kvota 1,01

pre 19 godina

Kakve su teske neznalice ovi grobari.
Taj Sljapsk ili Sljonsk Marcello vas dva puta pobedio prosle sezone(je l' to senilnost kod svih grobara ili samo kod tebe).
A za Peru, jos jednu grobarsku neznalicu, sampion nemacke je OPEL Skyliners, a ALBA igra Evroligu jer ima potpisan ugovor sa ULEB-om.

Marco

pre 19 godina

Partizan - Slask 85:86 (19:10, 24:27, 25:23, 17:26)

Dvorana "Pionir".
Gledalaca: 4.435.
Sudije: Koromilas (Grčka), Sahin (Turska), Gondas (Grčka).

PARTIZAN: Tripković, Haus 3 (dvojke 7-1, - , bacanja 1-1, 2sk, 3as), Lekić, Kecman 6 (1-1, 1-0, 4-4, 3sk), Ostojić 8 (2-2, 4-4, 5sk), Sekulić 8 (6-4, 2-0, 1-0, 7sk), Perović, Krstić 14 (7-4, 8-6, 3sk), Vujanić 30 (6-4, 9-3, 14-13, 2as), Čanak 12 (4-3, 3-2, 1-0, 3sk), O Konor 4 (2-1, 2-1).
SLASK: Skibnjevski 5, Kul 6, Giedraitis 9, Marčulionis 7, Zelinski 6, Vekiera 13 (3-2, 5-3), Adomaitis 14 (2-0, 3-3, 6-5), Slaktovič, Holkomb 17 (3-2, 1-1, 12-10, 5sk), Tomčik 9 (5-2, 1-1, 4-2, 8sk).

Stvarno neki indijanci ti iz Šljapksa! Vas dernuli samo s pola koša u Beogradu.... :)))

jasmin

pre 19 godina

malo pre sam bio na sajtu delija (www.delije.net)i gledao sam fotke i primetio nesto vrlo sramotno i ruzno za zvezdase a to je da smo u sezoni 02-03 i 03-04 skoro na svakoj utakmici imali pun pionir i izvanrednu atmosferu ( minimum 5000 zuezdasa ) a sada jedva dodju 3000 ljudi i atmosfera je 0 . treba da nas je sramota dali je to sve manje zvezdasa ili nesto drugo stvarno mi nije jasno

Djole

pre 19 godina

Mirisljavi ne zvaci, ti kanda zivis na Veneri pa ne znas koja je kriza u Srbiji, sto bi tvoji rekli nama raja para.
A sem toga nije to jedina stvar koja se desava u Beogradu ko vama u SARAJEVU.
Kod nas dolaze i drugi a ne kao kod vas gostovanje Zvezde i cete partizana jednom godisnje pa se sjatite ko na vasar.

Kod nas je Cirkus Colorado gostovao vise puta pa je malko i dosadno, a vama je to novo i verovatno jedino.

Pozdrav svima u Srpskoj.

informacija

pre 19 godina

Djuric je igrao jednu sezonu u Zvezdi.A kad smo vec kod njega on je verovatno igrac koji nam najvise nedostaje,da ga nije slovenac oterao imali bi 3 super centra.

Sve je gotovo,sve je pijano,nasa ZVEZDA sampion ponovo.

Vucko NS

pre 19 godina

Bravo momci.Iako nemate velike sponzore,iako niste velika "imena" u basketu -imate srce.Samo napred!Jedva cekam da nam dodji oni jadni grobari na rokanje...

Nikola Nis

pre 19 godina

Bravo Zvezdo.Jos samo da pobedimo slask i sigurno idemo dalje.Stvarno me je odusevio dragojlovic ovo mu je jedna od najboljih partija u zvezdi.Svaka cast.

Pedja

pre 19 godina

Svaka cast momcima za pobedu.
Iveliki pozdrav lazovu ziki koji je obecao pojacanja od kojih jos uvek nema nista neznam kolki obraz ima kad sme da udje u pionir

Fredi_House

pre 19 godina

Ha ha kako se cigani loze kao da su pobedili San Antonio.Vidi se da nemate pojma o kosarci.Sta da se radi kad ste navikli da igrate sa smesnim ekipama.

alexa

pre 19 godina

Sta je cigani?-25?I treba da se hvalite da ste pobedili juniore partizana,to je za svaku pohvalu!
Cigani CETIRI GODINE BEZ POBEDE U DERBIJU,MISLITE O TOME MALO!
A mogu se kladiti i da necete proci dalje u tom jadnom ulebu koji vam je sudjen svake godine!
PARTIZAN SAMPION!

Partizan medju 16 najboljih hahahahah

pre 19 godina

Jel ima vec cetiri godine otkad smo uzeli kup u Novom Sadu.

Grobar pssssst bolje oterajte jos ono malo srpstvo sto vam je ostalo u klubu!

Dusan_V

pre 19 godina

2fredi_house i ostalim grobarima:
Nisam neki strastan navijac i usijana glava, ali nisam mogao da otrpim: ko vas je uopste pitao da komentarisete Zvezdinu pobedu i prozivate?Bruke bre i sramote jedne, od koga vi sve ne gubite ove godine, i jos se hvalite da ste u Evroligi? Jeste vi tamo, ali kao topovsko meso. Smesni ste bre k'o crtani filmi, gu.i vas Cibona, koja gubi od Refleksa, zato bolje vam je da ćutite, kad vas već niko nije ništa pitao i prozivao!

Crno-beli trulex

pre 19 godina

Pridruzujem se pozdravima za Alexu. Stvarno, zar je vec proslo 4 godine od kupa u Novom Sadu? Vi koji stalno osvajate kosmicka prostranstva trebalo bi malo vise paznje da obratite paznju na odsek veciti fenjerasi u Evroligi ili kanta za sutiranje u najelitnijem evropskom takmicenju u kome ste zahvaljujuci kombinacijama o kojma treba da se napise knjiga. Elem, da ne trosim vise prste na vas samo da podsetim da vas veceras ceka mec sa Sopocanima koji ce biti prava prilika da Lukica malo vezba izvodjenje auta i overavanje table... Zvezda ocigledno napreduje, sa Jeretinom i Suboticem uz jednu dvojku sutera i peticu mozemo daleko...Posebno zato sto od nas niko nista ne ocekuje. Za razliku od nekih koji su vec osvojili sva takmicenja u kojima igraju.

marcello

pre 19 godina

Kakvi jadnici! Ali to je karakteristicno za male klubove poput Gipsy Stars. Koju vi to ligu igrate beduini? Koji su to klubovi? Sljonsk(kako?), EJ,Sljonsk!!! Vi i basket? Cccc...

DELIJA NS

pre 19 godina

BRAVO ZVEZDO, SVAKA CAST MOMCIMA, JOS KAD SE JERETIN VRATI BICE TO DOBRO. A ZA GROBARE KAO STO JE OVAJ fredi haus; BOLJE DA IGRAMO ULEB KUP PA DA IMAMO CETIRI POBEDE I DA ODRZAVAMO KAKAV TAKAV REJTING SRPSKE KOSARKE U SVETU NEGO DA IMAMO SEDAM ILI OSAM PORAZA U EVROLIGI I TO PORAZ OD cibone U SRED PUNOG PIONIRA. STA NAMA VREDI STO VI IGRATE TU EVROLIGU? A DA BORITE SE ZA UGLED SRPSKE KOSARKE. PA SAMO NASTAVITE DA SE TAKO SJAJNO BORITE. LAKO JE BITI NAJBOLJI U NASOJ LIGI KAD SVOJIM KONKURENTIMA UKRADES NAJBOLJE IGRACE ALI ZATO STE U EVROPI NULEEE.

Za Fredi_House-a

pre 19 godina

Ej partizanovci vi ste bruka srpsko-crnogorske kosarke. U Evropi vas deru kao Musa repu. Sluzite za popravljanje kos razlike.

ma da

pre 19 godina

Bravo Zvezdo!! Bice jos bolje kad se oporave Jere i Subotic. I naravno, kad se navijaci sete da pruze svoju podrsku voljenom klubu. Najboji smo!

Neša

pre 19 godina

A u grobari ne možete Vi bez nas pa to ti je. Vodite svoju brigu i platite za Luku, budite srećni što nam ga je Divac oteo na kvarnjaka ne biste imali ni njega. Otišo Vam je Draža i Milan Gurović. Od Kad postadoste Četnici Kad su vaše pesme NA DISKOVIMA I KASETAMA U TONU KOMUNISTA. Mi svoju politiku gledamo a ne Vašu. Za Sada smo najbolji a VI ČEKAJTE KADA ĆETE S NAMA PONOVO IGRATI. Kup je naš, Plej of naš a Vas ko šiša.Tako je i u Fudbali pa sanjajte o tome :)

IznoGud

pre 19 godina

Djurica je "doterao" slovenac odn. Zmago Sagadin a ne oterao. Pa ko je za njega čuo i znao kad je igrao za proslavljeni tim Kapfenberg? Kao i za Vitkovca? Ajde ne pljujte po Zmagi, zna se dobro sta je dobro kod njega i jako dobro sta je lose...........

Bubuleja

pre 19 godina

Zvezda je posle promene na klupi nasla svoju igru a manji intenzitet i obim treninga urodio je formom. Dakle, kako se seje tako se i zanje... Samo tako, samo tako..... Dolazimo u vreme velikih okrsaja sa rekonvalescentom Duletom i njegovom razbijenom ekipom

evropska zlezda

pre 19 godina

Bravo majstori.. sledeci je Šljapsk ili Šljonsk... Sledi pakleni revanš sa Benfikom i na kraju Liverpul. Stvarno dominirate u ovoj komanci ligi, nema sta.
A za ovog komedijasa informacija- poslednja prvenstvena pobeda KK "Palis na Kalis" protiv Partizana desila se u 2001. godini.

M

pre 19 godina

Dragojlovic je bio najbolji i po statistici i po borbenosti. A Viz je sve korisniji za ekipu. Mislim da Trifa sasvim solidno radi svoj posao. Bolje nego sto sam ocekivao, moram da priznam. Slask mora da bude pobedjen, i tu nema price.
@ g. Zlezda
Kakva zavidna duhovitost... pa jos i te igre reci... i to u 8:03 ujutro... skidam kapu. Starost-10 ili 11 godina? Ili je to prosto talenat?

Za marcella

pre 19 godina

Taj Sljapsk kako pisete je ustvari Slask koji je vecito rasturao vas Grobarske cigane kad pogledate narocito vas fudbalski tim jasno vam je sto vas tako zovemo. Telekom je prvak nemacke, Lietuvas Ritas koga smo mi pobedili, Litvanije i jaci je od skoro svih timova iz vase grupe evrolige a odnos u rezultatu je vi 1:6 a mi 4:3 u evro utakmicama. A sto se tice pobede bilo je to pre manje od godinu dana u kupu Radivoja Koraca gde smo vas pobedili sa SAMO 4 IGRACA a vi ste imali 5 + 2 (sudije)
Zato TISINA.

Ulysses

pre 19 godina

Nije lose, nije lose. A za grobare koji ove godine ocito nemaju sto komentirati nakon utakmica svojih superstarova samo informacija da Slask igra istu onu ligu (razlika je 4 boda) u kojoj igra i Prokom Sopot. Sjecate se Prokoma???? To su oni indijanci koje je Cibona prije nekoliko dana u Zagrebu demontirala i nabila ih 31 razlike!!!!! Izgleda da ti Poljaci imaju iste komplekse hrvatskih klubova kao i vi :)))) Samo toliko. Greetings from Croatia

Drazi

pre 19 godina

Ovaj Stefanovic je stvarno bomba za Zvezdu!!! Da je jos jedan Stewart ispod kosa, Jeretin, Wiz, Stefanovic i eto nama Evrolige!!!

mali mrav

pre 19 godina

Navijam za Zvezdu, ali tesko da je bila ubedljiva juce. Ne znam koju utakmicu je gledao reporter b92.
A ovima koji podsecaju na poslednju pobedu Zvezde samo mogu da kazem da je ipak bolje 2001. nego devedeset i neka kada ste nas poslednji put pobedili u fudbalu u prvenstvenoj utakmici. Inace pobedili smo vas prosle godine u kupu (ako cemo iskreno). Zato muk, grobari.

Fredi_House

pre 19 godina

Napred Zvezdo mozda se i plasiras u drugi krug najjaceg takmicenja u svetu.Ha ha.Imate srece dok vam ne dodju neki letonci pa vas pocepaju kao i prosle godine.Oni koji se zale sto grobari komentarisu zvezdine utakmice nek pogledaju komentare nakon Partizanovih tekmi.Manogo ste bre jadni,ali sta ces mi vas volimo takve kakvi jeste.

alexa

pre 19 godina

ja pricam o prvenstvu i play off-u! CETIRI GODINE! AHAHA.. pitajte mog dedu kada ste nas dobili u prvenstvu! Ahaha....2000. 2-0, 2001.4-0, 2002, 2-0, 2003. 4-0...2004. 1-0,...puni ste nula!
Necete ni u ULEBu proci a pricate nama nesto za evroligu, cak niste ni u 8 gumenjare!

Pera

pre 19 godina

Bon je prvak Nemacke, al` za malo. Da su prosle sezone bili prvaci igrali bi Euroleague (kao svi sampioni), a trenutno su 6. u nemackom prvenstvu. Slicna situacija je i sa Litvancima. Toliko o poznavanju kosarke.
A sto se tice brukanja u Evropi, kk "sledeca sezona" se prosle godine proslavila osvojivsi odlicno trece mesto u izuzetno teskoj grupi i za dlaku joj je izmakao plasman u drugi krug. Slicna situacija se desava i ove sezone, ali bez brige, uvek postoji SLEDECA SEZONA.

VUK

pre 19 godina

ZA SVE OVE STO SE JAVLJAJU KAKO BI BILO DA BODRITE ZVEZDU IZ PIONIRA SVAKA CAST ONIMA KOJI SU BILI,OKNPOBEDILI SMO ALI NE TREBA DA SE LOZIMO JER DA BI SE NESTO URADILO U EVROPI TREBA POBEDJIVATI I U GOSTIMA NAPRED ZVEZDO SLEDECI SU POLJACI

evropska zlezda je rodjena

pre 19 godina

Dugujem jedno izvinjenje. Ipak kk "Palis na Kalis" indirektno radi i za fudbalski klub Partizan na taj nacin sto ce u paklenom revansu koji sledi sa strasnom Benfikom izmoriti njihove glavne igrace kao sto je vec vremesni Euzebio i pakleni egzekutor i kralj zakucavanja Nunjo Gomes, pa ce grobari imati olaksan posao u osmini finala kupa (u kome je fudbalskoj Zlezdi ispod casti da ucestvuje, ipak ste Vi eks prvaci kupa sajamskih gradova, sa posebnim kuriozitetom da ste centar u finalnoj utakmici presli tek kada su izvodjeni penali).
Zaboravio sam na revans utakmicu sa Napolijem,kazu da ce to biti tekma decenije koja ce obeleziti veliki povratak grande maestra, njegovog velicanstva Maradone (u prvoj utak. odsutan zbog sitnih problema sa lakim drogama).
Sve u svemu, kada se malo bolje razmisli uvek je KK "Palis na Kalis" bila bolja od velikog rivala, na primer osvojeni zuckov kup prosle godine i dominacija tokom cele utakmice, pa onda one cudesne pobede u prethodnih 10 godina sa preko 100 poena razlike...Savrsena organizacija, nepresusni izvor igraca svake godine za NBA i reprezentaciju.Ove komsije koje imaju titulu prvaka Evrope, jedno 10 titula u novijoj istoriji mogu samo da vas se dive...i zavide.
Igrati sa Sljaponskom, Benfikom, Maradonom i Napolijem, a mozda i sa Liverpulom...Auuh.
Zlezda je rodjena...

Crno-beli trulex

pre 19 godina

Za sve pripadnike crne boje koji se javljaju na vest koja ih se nikako ne tice. Pocev od onoga pobeda, pa dalje...

daj bre stvarno malo cutite, imacete veceras tekst koji sam video vec 10 puta ove sezone "Novi poraz Partizana"...

Razvijajte vi svoje superstarove, gubite u Evroligi, pricajte nam price, vraticemo se mi, videcete vi u Superligi kada nam kao pojacanja dodju Ljuca i slicni... Svasta sam video, ali glupost kao sto je neki tantuz ovde napisao da smo jeednom presli polovinu u finalu jednog takmicenja i osvojili ga, pa to je za posmatranje i po neku kutiju lekica... Mi smo osvojili u tome je razlika, za razliku od sportskog drustva "Vazno je ucestvovati i nikako pobediti".

Kako se radi gledajte u Zelezniku (iako sam navijac Zvezde) i daj malo poradite na tom kompleksu od Hrvata, Crvene zvezde, a manje zvalavite o tome kako ste vi dobri i kako cemo mi videti kada se vi vratite. Pa daj vratite se jednom u Evroligi nego da vas svi sutiraju tamo kakos stignu...

Partizan ne daje gol - kvota 1,01

pre 19 godina

Kakve su teske neznalice ovi grobari.
Taj Sljapsk ili Sljonsk Marcello vas dva puta pobedio prosle sezone(je l' to senilnost kod svih grobara ili samo kod tebe).
A za Peru, jos jednu grobarsku neznalicu, sampion nemacke je OPEL Skyliners, a ALBA igra Evroligu jer ima potpisan ugovor sa ULEB-om.

Marco

pre 19 godina

Partizan - Slask 85:86 (19:10, 24:27, 25:23, 17:26)

Dvorana "Pionir".
Gledalaca: 4.435.
Sudije: Koromilas (Grčka), Sahin (Turska), Gondas (Grčka).

PARTIZAN: Tripković, Haus 3 (dvojke 7-1, - , bacanja 1-1, 2sk, 3as), Lekić, Kecman 6 (1-1, 1-0, 4-4, 3sk), Ostojić 8 (2-2, 4-4, 5sk), Sekulić 8 (6-4, 2-0, 1-0, 7sk), Perović, Krstić 14 (7-4, 8-6, 3sk), Vujanić 30 (6-4, 9-3, 14-13, 2as), Čanak 12 (4-3, 3-2, 1-0, 3sk), O Konor 4 (2-1, 2-1).
SLASK: Skibnjevski 5, Kul 6, Giedraitis 9, Marčulionis 7, Zelinski 6, Vekiera 13 (3-2, 5-3), Adomaitis 14 (2-0, 3-3, 6-5), Slaktovič, Holkomb 17 (3-2, 1-1, 12-10, 5sk), Tomčik 9 (5-2, 1-1, 4-2, 8sk).

Stvarno neki indijanci ti iz Šljapksa! Vas dernuli samo s pola koša u Beogradu.... :)))

jasmin

pre 19 godina

malo pre sam bio na sajtu delija (www.delije.net)i gledao sam fotke i primetio nesto vrlo sramotno i ruzno za zvezdase a to je da smo u sezoni 02-03 i 03-04 skoro na svakoj utakmici imali pun pionir i izvanrednu atmosferu ( minimum 5000 zuezdasa ) a sada jedva dodju 3000 ljudi i atmosfera je 0 . treba da nas je sramota dali je to sve manje zvezdasa ili nesto drugo stvarno mi nije jasno

Djole

pre 19 godina

Mirisljavi ne zvaci, ti kanda zivis na Veneri pa ne znas koja je kriza u Srbiji, sto bi tvoji rekli nama raja para.
A sem toga nije to jedina stvar koja se desava u Beogradu ko vama u SARAJEVU.
Kod nas dolaze i drugi a ne kao kod vas gostovanje Zvezde i cete partizana jednom godisnje pa se sjatite ko na vasar.

Kod nas je Cirkus Colorado gostovao vise puta pa je malko i dosadno, a vama je to novo i verovatno jedino.

Pozdrav svima u Srpskoj.