Ponedeljak, 26.08.2019.

10:45

Zidanu prete otkazom – Murinjo čeka poziv s "Bernabeua"

Pozicija trenera Real Madrida Zinedina Zidana uzdrmana je lošim rezultatima zbog čega se već spekuliše da bi mogao da ga nasledi Žoze Murinjo.

Izvor: PT

Zidanu prete otkazom – Murinjo èeka poziv s "Bernabeua" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

ijao!

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 17:18)

Sa Čelzijem je maltene ispao iz lige, sa Mančesterom nije mogao, nakon njegove, čuvene, "dve sezone", da pomisli na neku titulu, tim je katastrofalno igrao, a sa Realom... još me boli taj period jer sam navijač Reala. Sa Realom je igrao najgori fudbal na svetu, agresivno i lepršavo protiv slabih a poptpuni blok protiv jačih, Pepe kao vezni igrač, Lopez umesto Ikera Kasiljasa, atmosfera narušena do bola u svlačionici, ponižen od Barselone nekoliko puta, nemoć protiv Barselone u 90% utakmica.... Ej, pa za njegovo vreme su Realove igrače prozvali mesarima.

Porto je bio 2003, Inter 2010, a nakon te 2010 godine, on je zaostao trener. Klop, Poketino, Gvardiola, su savremeni treneri a Murinjo, nažalost, nije. Ostao je u prošloj deceniji, i on izgleda nije ni blizu Ser Aleksa koji se uspešno menjao sa transformacijom fudbala...
Bio je veliki trener i psiholog, a sada ne može do posla. Eto.

nista o nicemu

pre 4 godine

Imao je nesto uspeha sa Realom i Chelsijem ali nista spektakularno i dobio je tri otkaza u zadnja tri angazmana.Znaci nesto ne stima. Dakle, vise je nego jasno zbog cega nije vise toliko pozeljna meta velikanima.
(dzoker, 26. avgust 2019 16:55)

Prvak Evrope sa Portom, prvak Evrope sa Interom, liga Evrope sa Junajtedom. Ima nekoliko Premijer liga, u godini otkaza Celzi je dosao do finala, nemoj samo reci da je Avram Grant strucnjak, videli smo ga i i Partizanu. Sa Junajtedom je bio drugi u kako vi kazete najboljoj sezoni za Liverpul, a Realu je doneo titulu u vreme najstrasnije dominacije Barselonine skole.

Bukvalno nauci fudbal, pa da pricamo.

dzoker

pre 4 godine

I ne znam odakle ti informacija da se on nudio svim tim klubovima a oni ga "nisu hteli"? Kako to zamišljaš? On ide okolo i kaže "Uzmite me, najbolji sam, majke mi", a oni kažu "ma, prevazidjen si, videli smo na forumu B92"?
(Negativni, 26. avgust 2019 15:24

Nisu sigurno na forumu B92, ali jesu videli sta se desavalo u Chelsiju zadnji mandat, Realu takodje pre, ali i Unitedu sto je najsvezije. Svadje i podele svlacionice, trazenje alibija za poraze i neuspehe. Krivci su mu svi osim njega.Pa cak i macke, nebeska tela, fizoterapeutkinje , novinari, i sto je najgore igraci. U unitedu je def skroz pogubio konce kad je poceo javno da kritikuje svoje igrace i krivi iskljucivo njih za sve neuspehe , losu igru, atmosferu. Ne secam se kad je pogodio s nekim transferom, da je od igraca napravio bum kao sto to rade njegovi najveci rivali Klop ili Gvardiola. Pa spanac je od bezglavog trkaca Sterlinga napravio jedno od najpotentnijih krila na svetu. Ma svi su mu skoro napredovali, kao i kod Jurgena. Upravo Salaha i De brujnea se odrekao Murinjo.Nije prepoznao potencijal. Donosi ocigledno negativan publicitet, losu atmosferu, potencijalni sukob sa medijima i igracima,lose transfer procene, mladji igraci mu ne napreduju, i to je sve ono sto ga prati sve od Reala pa na ovamo.Imao je nesto uspeha sa Realom i Chelsijem ali nista spektakularno i dobio je tri otkaza u zadnja tri angazmana.Znaci nesto ne stima. Dakle, vise je nego jasno zbog cega nije vise toliko pozeljna meta velikanima.

Negativni

pre 4 godine

Pa ako imas bar malo pameti, trebo bi da shvatis da je to upravo jos vise poravazavajuce za Murinha jer su takve persone na klupi velikana, nisu hteli uzeti Murinha.Kovac, Tuhel, Lampard, Zidan....Ajde Conte je veliko ime, ali cak ni njegova najveca ljubav Inter ga nije hteo nazad ! Mnogo, mnogo boli .I sad tek bi ga mozda Perez uzeo ,nakon sto ga vec jednom ispalio i doveo Zidana nazad. Udarac za udarcem na njegov ego i karijeru. Prosto se vidi s marsa da ga velikani sve vise izbegavaju i uzimaju samo ako bas nemaju nekih opcija.Dakle vise nije ni blizu pozeljna licnost, nego neko ko je alternativa ! Porazavajuce !
(KD7, 26. avgust 2019 14:49)

Prvo, uopšte ne moraš da počinješ repliku sa "ako imaš bar malo pameti", jer to je vrlo relativna stvar i nije razgovor već nadvikavanje sa samim sobom pred ogledalom. To su osnove pristojnog razgovora, ako to uopšte želiš.
Drugo, normalno je sasvim da timovi traže nove trenere sa novim idejama i ne vidim zašto je Murinjo, po našim poznavaocima fudbala, tako nisko pao? Svi ovi treneri koje si nabrojao, nisu mnogo mladji od njega, a baš i nemaju nešto previše uspeha do sada. On će sigurno opet raditi u velikom klubu, bez problema. I ne znam odakle ti informacija da se on nudio svim tim klubovima a oni ga "nisu hteli"? Kako to zamišljaš? On ide okolo i kaže "Uzmite me, najbolji sam, majke mi", a oni kažu "ma, prevazidjen si, videli smo na forumu B92"?

the_clash

pre 4 godine

(Negativni, 26. avgust 2019 15:02)

Nije problem imati drugacije misljenje , nego trubiti da je nesto belo a citav svet vidi da je crno ! E to je problem kod tebe i slicnih tebi care ! Ko god kaze da je Murinjo prevara od trenera ili slicno, nema veze o fudbalu. To su hejteri ili kako ih vec zovete, ali ko god nipodostava recimo Gvardiolu sta radi i sta je uradio do sad za fudbal taj isto tako nema veze o fudbalu. I jasno je kao dan da je Gvardiola ,ali i jos par trenera u ovom trenutku, tj zadnjih nekoliko godina iznad Murinja i igrom i rezultatima i razvojem igraca i napadackim fudbalom .Dakle to su cinjenice koje se ne mogu pobiti ali ti i tebi slicni uporno to pobijate i onda se pitas zasto te niko ovde ne shvata ozbiljno tj ne ceni.Ti cak inekako, ali ovaj drugi , nista o nicemu, on je gori. Ne znam koliko imate godina obojica, ali zaista nekad izgleda da nemate vise od 16. Ako imate vise, onda tim gore .S vremena na vreme si znao biti donekle objektivan, ali ne dovoljno da bi se s tobom ulazilo u ozbiljnu diskusiju o fudbalu. Sam si kriv za to . Pozdrav

Kole

pre 4 godine

Obrni okreni, Gvardiola je bolji od Murinha, (ne samo on ), Barselona je bolja od Reala zadnjih deceniju ipo ,dok je Mesi bolji od Ronalda. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali vecina ipak ovako razmislja i to su jednostavno cinjenice koje mozes a i ne moras prihvatit.Al ako ih prihvatis, manje ce ti smetati ili boleti. Ja sam navijac Arsenala ali ako bi rekao da je Arsenal bolji od Citya , Uniteda, LFC ili Chelsea zadnjih 10 godina,onda bi lagao pre svega sebe jer druge ne mogu. Tako i ovo.Barselona je najuspesniji klub na svetu gledajuci i domaca takmicenja i Evropu zadnjih desetak godina , imali su verovatno najbolju generaciju ikad (do poda skidam kapu onoh Gvardiolinoj ekipi), imaju najboljeg igraca na svetu godinama (respekt Ronaldu i svima ostalim, ali Mesi je jednostavno druga liga) i imali su tog Gvardiolu koji pravi sada sjajan posao i u Engleskoj. Tako da ovi iz drugog "tabora" bolje da se pomire s tim cinjenicama i prihvate muski i sporstki da ima neko bolji od njihovih idola ili sta vec i tako i zadobiju vise postovanja i izbegnu stub ismijavanja . Eto,sporstki pozdrav i ne zaboravite ,ovo je sve samo igra,sport, sou biznis.Nama ni iz dzepa ni u dzep.

Negativni

pre 4 godine

"Negativni" i "nista o nicemu " ,nasa dva verna druga ,o kojim cak i sami nickovi govore mnogo sami za sebe :) Odisu neverovatnom objektivnoscu i inteligencijom iz cega proizlaze sjajni i duboki komentari ! Sram vas bilo, takve ljude ste nasli da maltretirate :) Zar nije dovoljno sto im je njihov ljubimac godinama u kanalu i jos i vi im solite ranu :) :Sram i stid da vas bude ! Podrska zato nasim drugarima , kao i njihovom Specijal five, pardon one :) . Ajde mozda ga ovaj put ipak Perez uzme. U fazonu, Zidan mi je bio zadnja solidna opcija,sad moram se hvatat bilo cega :) Da nam ne place vise kako mu je tesko bez posla :) . Poz nasem vernom tandemu ;)
(dzino_zuti, 26. avgust 2019 14:45)

Šta tek reći za tvoju izuzetnu elokvenciju i, nadasve, komentar prepun jakih argumenata, te vispreno duhovitih opaski dostojinih jednog eksperta.
A "naš" ljubimac je u "kanalu" sa dvadeset i kusur najvećih trofeja u klupskom fudbalu. Dobar neki kanal.
Nema potrebe da se jediš, samo raspravljamo o fudbalu na našem omiljenom forumu, kao i ti. Neće propasti planeta ako neko ima drugačije mišljenje od tvog. Znam da za sebe misliš da si prosto neverovatno inteligentan, te bogomdan za fudbal i prilike u njemu, ali eto, dozvoli i nama nižnjima duhom da po nešto napišemo. Uživaj u fudbalu i oprosti što sam dozvolio sebi takvu drskost da se obratim jednom pravom plemiću .-)

KD7

pre 4 godine

(Negativni, 26. avgust 2019 15:24)

Dosao jedan od najvecih trolova na forumu , sinonim za nepristojne odgovore, pune cesto supljeg subjektivizma , da drzi predavanje o "pristojnom" ponasanju i komentarisanju !? Znaju te svi ovde ,predmet si ismijavanja ocigledno, argumentovatno si milinon puta potucen i nisi uopste dostojan ni jednog tastera kojeg potrosim ,kao ni replike, ali evo izdvojio sam ipak danas ponesto vremena i za tebe ,mislim cak prvi put ovde ! Eto imao si tu cast ! Vodzra

Wlada

pre 4 godine

Nije najveći problem trener nego igrači.
Real sada nema ekipu da bi dominirao u Španiji.
(Aleksandar, 26. avgust 2019 11:57)

A kad je to imao ekipu? Barselona ih ponizava vec 15 godina hahaha

Negativni

pre 4 godine

...pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..
(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)

I mnogo im dobro ide bez njega...i Čelzi i junajted i Inter prosto haraju svojim ligama i Evropom...a da je Real mator i nemotivisan, uglavnom je tačno. Tako izgledaju. Medjutim, nisu uopšte za podcenjivanje, imaju fenomenalne igrače. Opstaće Zidan, sumnjam da će mu tako rano dati otkaz.

KD7

pre 4 godine

...pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..
(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)

I mnogo im dobro ide bez njega...i Čelzi i junajted i Inter prosto haraju svojim ligama i Evropom...a da je Real mator i nemotivisan, uglavnom je tačno. Tako izgledaju. Medjutim, nisu uopšte za podcenjivanje, imaju fenomenalne igrače. Opstaće Zidan, sumnjam da će mu tako rano dati otkaz.
(Negativni, 26. avgust 2019 14:10

Pa ako imas bar malo pameti, trebo bi da shvatis da je to upravo jos vise poravazavajuce za Murinha jer su takve persone na klupi velikana, nisu hteli uzeti Murinha.Kovac, Tuhel, Lampard, Zidan....Ajde Conte je veliko ime, ali cak ni njegova najveca ljubav Inter ga nije hteo nazad ! Mnogo, mnogo boli .I sad tek bi ga mozda Perez uzeo ,nakon sto ga vec jednom ispalio i doveo Zidana nazad. Udarac za udarcem na njegov ego i karijeru. Prosto se vidi s marsa da ga velikani sve vise izbegavaju i uzimaju samo ako bas nemaju nekih opcija.Dakle vise nije ni blizu pozeljna licnost, nego neko ko je alternativa ! Porazavajuce !

dzino_zuti

pre 4 godine

"Negativni" i "nista o nicemu " ,nasa dva verna druga ,o kojim cak i sami nickovi govore mnogo sami za sebe :) Odisu neverovatnom objektivnoscu i inteligencijom iz cega proizlaze sjajni i duboki komentari ! Sram vas bilo, takve ljude ste nasli da maltretirate :) Zar nije dovoljno sto im je njihov ljubimac godinama u kanalu i jos i vi im solite ranu :) :Sram i stid da vas bude ! Podrska zato nasim drugarima , kao i njihovom Specijal five, pardon one :) . Ajde mozda ga ovaj put ipak Perez uzme. U fazonu, Zidan mi je bio zadnja solidna opcija,sad moram se hvatat bilo cega :) Da nam ne place vise kako mu je tesko bez posla :) . Poz nasem vernom tandemu ;)

мики

pre 4 godine

Jadan je Real ako je spao na Murinja. To je zlo od trenera i čovjeka.
(Realist, 26. avgust 2019 13:49)

пази, ја заиста нисам волео ни Муриња био његов фудбал, док нисам погледао документарни филм како је да Интером освојио лигу шампиона. тек сам тада схватио да је Мурињо дубоко душеван човек, интелигентан генерално и заиста изванредан фудбалски тренер. "његови" играчи дају све од себе и на тренинзима и на утакмицама и верују му 100%, а заузврат освајају титуле и уписују своја имена у фудбалску историју. сигуран сам да је Мурињо бољи тренер од Зидана у овим моменту, али Зидан има времена да се поправи.

Negativni

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34) javio se stari Murinjovac da brani ‘specijalnu’ prevaru, sa akumuliranim kompleksima evo vec jace od 10 godina. uzivam citajuci tvoje “argumente” hahahah
(moralni gmizavac, 26. avgust 2019 13:41)

A tebi je argument "hahahah". Mnogo jak argument, nadaleko poznat kod srpskih poznavaoca sporta, nuklearne fizike, istorije, medicine, rokenrola i moderne umetnosti.

paki

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34)

Sta sve covek ovde nece procitati i kakvo izvrtanje cinjenica neverovatno :) "pobedjivao bez neogranicenog budzeta " a coveku kao sto neko rece sefovi bili Morati,Abramovic, Perez i Glejzeri !!!???? :)) Covek prvi trener u istoriji koji je potrosio milijardu eura na pojacanja idalje je neprikosnoven i neko ovako nesto ispali !?? Decko mora da se salis ili nesto nije u redu s tobom ?? Taj isti Gvardila je nasledio Barselonu koja 2 godine nije uzela nista, 19 bod zaostala za sampionskim Realom i pazi sad ovo .Na sve to, Perez dovodi Ronalda, Kaku,Benzemu,Alonsa itd itd, najskuplji tim tog vremena,dakle jos jaci od onog iz 2007 i 08 kad su bili sampioni i Gvardila ih bez Ronaldinha,Deca,Eota ,Turea itd razbija na parambarcad i to sve sa Murinhom na celu :))) 4 god za redom brisao pod sa najskuplljim timom tog vremena na sred Bernabeu (jedini u istoriji) i kaze decko mrtav ladan ,osvajao bez konkurencije !?? :) Brisao pod u Engleskoj sa Murinhom,na njegovom terenu :), koji je potrosio identicnu lovu kao i Pep ,ali njegov fudbal, pojacanja, rezultati nisu ni blizu Gvardiole :) !!! Pojacanja mu nazaduju, svi mu krivi za neuspehe, svadja se sa svima, losa vibra u klubu,igra dekadentan fudbal i Klop i Gvardila su za njega bogovi ovog posla i sporta :) .To su nepobitne cinjenice koje vide citav svet pa ti ajde jos malo placi ,uzatak te je posmatrat :)

gazza

pre 4 godine

KING

Uramis sliku sudija iz Uefe druze moj.Da je bilo Vara zidan i Real ne bi video ni jednu od onih 3 LS, kao i Ronaldo sto ne bi dao ni blizu onoliko golova jer do mnogih tih utakmica ne bi ni doslo, ispadao bi mnogo ranije.Pravilo ofsajda protiv Bayerna nije postojalo, covek zabio 3 gola iz ofajda samo bavarcima, u drugoj sezoni cist penal Marsela koji i sam priznaje, ali se ne svira Bayernu..U drugoj sezoni je bio i onaj dvomec sa PSG u osmini finala.1-0 ima Pariz na Bernabeu ,i svira se neverovatan penal za Real,opet nema ofasajda .Kros u prijemu lopte gotovo metar u ofsajdu i gle cuda sudija ne dize zastavu :
https://www.youtube.com/watch?v=Sx6JY-F0g4E
I umesto 1-0 na odmoar da se ide, Real zabija za 1-1 al to kao da nije bilo dovoljno, nego se ne svira cist penal nakon ruke Ramosa, i umesto nove prednosti za PSG, Real zabija nove golove..To su kardinalne , neverovatne greske, koje direktno uticu na prolaz.I onda cetvrtfinale i presmesni penal ptotiv Juventusa. Ne znam zasto B92 ne prenese vest o Sepu Blateru koji je javno priznao kako je 2013 zlatna lopta otisla u ruke Ronaldu nakon sto ga Perez pritiskao. to je ona godina kad nista nije osvojio ,produzilo se glasanje i oteli loptu Riberiju ili Mesiju.Onda mozemo misliti sta se desavalo tek sa uefom,tj videli smo sve te godine i neverovatno skandalozno sudjenje.Tako da i Zidan i Ronaldo terba da urame sudije na svom zidu,jer bez njih nista ne bi uzeli.A u Spanij je Mesi brisao pod sa CR7

hool

pre 4 godine

(KING, 26. avgust 2019 12:42

Dzabe mu njegovi golovi u SPaniji kad je doneo Realu samo 2 titule prvaka u 9 godina ! Mesi ga razbijao u svim parametrima pa tako i u direktnim okrsajima gde je barsa na celu sa Mesijem znala Realu utrpati i 4,5,6 komada, 3 je sasvim normalno bilo. Teske poraze je Ronaldo prezivljavao u Spaniji od Mesijeve Barselone koji je barsi doneo cak 6 titula u tom periodu.2 triplete sto Ronaldo nikad nije uspeo, i u 9 godina, Mesi cak 7 puta bio proglasen igracem sezone, Ronaldo samo 1 ! Eto koliko je bilo plodotvorno njegovo trpanje u Realu....Da ne govorim da je cak i u onom evropskom klasiku 2011 u polufinalu, Mesi poakzao ko je kralj fudbala kad je na Bernabeu nanizao slalom preko citavog terena, zabio za 2-0 i resio finalistu pred ocima Ronalda koji se naravno nije video u tako bitnom klasiku..Skupljao mrvice u manje bitnim sudarima kao sto su Kupovi i super kupovi, a prvenstva i LS su bila zaduzena za onog najboljeg, najveceg..A ono pod Zidanom sto je osvajao, moglo je i Cajnice sa onakvom sudijskom protekcijom i farsom .

Optimus

pre 4 godine

@R10 svaka cast na komentaru. Pratim Real jos od vremena Mijatovica i Sukera. Od koliko ljudi ces cuti da kritikuju Karima, a neverovatan igrac, jedna od retkih devetki u istoriji kojoj nije vazna statistika nego pobeda ekipe. Zato je i 10 sezona u Realu. Da je izvodio jedanaesterce i bio sebican bar upola kao Cristiano,na svo kontu bi imao jos 100 golova. Covek koji ima vise asistencija od Cavija i Inijeste, presing na golmana i zadnju liniju svih 90 min. Otvaranje u prostoru, tehnika cista desetka,nije simulator,strasan igrac. Po meni jedan od igraca koji se najmanje pominje oko tri zaredom titule,a sigurno jedan od najzasluznijih. Ljudi danas gledaju igrace vecinim kroz tikete. Kao Zidaniv miljenik,pa izmenilo se toliko trenera,uvek je Benz bio prvi izbor. Kad se vrati Eden,par utakmica i sve ce doci na svoje. HALA MADRID Y NADA MAS.

moralni gmizavac

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34) javio se stari Murinjovac da brani ‘specijalnu’ prevaru, sa akumuliranim kompleksima evo vec jace od 10 godina. uzivam citajuci tvoje “argumente” hahahah

Kud_idijoti

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 12:36)

Druze,Murinho je imao identicne resurse kao i Gvardiola i Klop, cak i vece od Klopa za vreme njegovog boravka u UNitedu a rezultati i igra su dijametralno suprotni !Kod spanca i nemca gotovo sve i jedno pojacanje je opravdalo ocekivanja, napredovali su jos vise kod njih, unapredili igru tima, dok kod Murinha je gotovo sve i jedan nazadovao ,od Pogbe, Miktarijana, odbrane koje je doveo, LUkakua, Matica, Sanceza..Kako kod Gvardiole ili Klopa nema pobuna, strajkova, neposlustnosi ??? Sad idete cak toliko nisko da prosipate pricu kako su njegova pojacanja bila drugi ili treci izbor itd itd..Pa sta mislis, cak i da je tako, da su Klop i Pep dobijali uvek ono sto su zeleli ?Zar nije upravo Murinho oteo Sanceza Gvardioli, i sta je napravio s njim ?? Mozes ti tu na svakoj vesti da prosispas praznu pricu, ali fudbal Pepa i Klopa su svemirski brod u ovom trenutku za Murinha i to je crno na belo. I kao sto neko rece, niko ga nije hteo ovo leto a toliko mogucnosti bilo. Svi su ga iskulirali,pa cak i bivsi klubovi a jadan se nudi preko porednika i medija stalno.Daleko od toga da je on nekakava prevara ili sl, ali jednostavno je zapeo u vremenu i prostoru .Ima boljih menadzera od njega i to je sustina citave price. Uostalom on je prvi trener koji je probio milijardu na pojacanja i jos uvek drzi rekord, poslodavci mu bili Perez,Abramovic Morati,Glejzeri.Dovoljno sam rekao s tim. Za Real je Poketinjo ili Alegri !

BOSS

pre 4 godine

Kakvu je gresku Real M napravio sa Ronaldom.Kakvi kr.pani Zidan zasluzan za titule?!
Isto ovo ce se desit Barseloni kad otidje Messi.Pa to su najbolja dva igraca koja su igrala fudbal :)))

karager

pre 4 godine

@nista o nicemu
Gvardiola ima 3 pobede Murinjo 2 od cega je jedna u Karling kupu, dakle ti izmisljas informacije sine. U Barsi da ni ne spominjem koliko ga je drao, ono je bilo tesko za gledanje. Al aj sad da vidimo te titule Murinja posto spocitavas Gvardioli da je osvojio titule bez konkurencije. Murinjo prve 2 titule sa Celzijem, Junajted u tranziciji, Arsenal u opadanju posle generacije nepobedivih, cim je Junajted malo ojacao, ovaj popio otkaz. Inter necu ni da komentarisem, vec su osvojili 4 prethodne titule, dosao u prakticno formiran i zreo tim, konkurencija nikakva, Juve se jos oporavljao od kalcopolija. U Realu jedna titula kad se Barsa vec smorila, titula u Celziju isto bez konkurencije(sledecu je osvojio lester...) Malo se decko informisi pre nego sto koment, ok?

brm

pre 4 godine

Bolje da smo mi platili Murinju da vodi našu reprezentaciju.....
(x, 26. avgust 2019 12:35)

Za Murinjovu platu u četvorogodišnjem ciklusu može da se sazida prilično dobar stadion.

nista o nicemu

pre 4 godine

@nista o nicemu
Govorili su ljudi i za Realove igrace da su manekeni, pa su Anceloti i Zidan osvajali LS sa njima. [link]
A da je pobedjivao Gvardiolu bez problema, bas i nesto ne vidim. Eliminisao ga je jednom u LS, kad je pritom ponisten cist gol (mada je crveni bio sumnjiv ruku na srce).
(jsx, 26. avgust 2019 12:54) # Link komentara

Pricamo o EPL. Pobedjivao ga je, nikad ga Gvardiola nije odrao, sto se tice pobeda i poraza jednaki su.

Kad je to Junajted izbacio Siti iz Lige Sampiona nesto se ne secam, bice da si krenuo da izmisljas u nedostatku argumentacije.

Osvajali su LS sa Realom, pa? Ekipa upotpunjena nekim igracima, Murinjo je uzeo titulu i stizao do polufinala LS, sto uopste nije lose.

Jedino sto znas jeste da mrzis Murinja jer je cinjenica neko ko je pobedjivao bez neogranicenog budzeta i sile iz La Masije jer Gvardiola sam znas nigde osim Barselone nije ni blizu bio uzimanja LS, a titule je uzimao zbog nedostatka konkurencije i ogromnih budzeta.

R10

pre 4 godine

(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)
Da si i malo upucen u pricu,znao bi da su doveli Mendy iz Lyona na poziciji levog beka,pukli preko 50+miliona za njega. Najslabija karika pored Marcela je Carvajal cak i najgori trenutno. Za sredinu se slazem,treba sveza krv,ali brate Benzema je najbolji igrac,najbolji takticka 9 na svetu,otvara prostor,kretanje izmedju linija..

Sta radi Mali Neca

pre 4 godine

Evo ih strucnjaci iz Srbije sada ce da se ukljuce u komentarima sa svojim velikim poznavanjem fudbalske igre i informacijama iz prve ruke.

nista o nicemu

pre 4 godine

Murinjo moze da vodi jos samo neki Kineski tim. Propao lik kao zeton. Nema teorije da moze ovo da se desi. Provaljen strateg vise taj dekandantan fudbal ne prolazi. Pregazilo ga vreme. Sad je era Klopa i Gvardiole i taj fudbal. Murinjo jednostavno nema znanja za revoluciju i neke nove ideje sa svojim timovima. Jos je kao covek i sa svojim egom poguban za svlacionicu.
(Beograd, 26. avgust 2019 11:55)

Murinjo je pobedjivao i Klopa i Gvardiolu dok su ga igraci iole slusali. Bez problema je zakljucavao njihove najbolje igrace, nezaustavljivog Salaha je uhapsio matori Esli Jang.

Dakle njegov fudbal nije provaljen i pregazen, samo ne funkcionise kad u timu ima manekene. Ako pogledas nemaju ih ni Gvardiola ni Klop. Nauci osnove fudbala za sledeci put pa se javi sa komentarom, do tad cuti.

Beoman

pre 4 godine

@(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13
nisi samo ti to prepostavljao, nisi ni bio sam. SAd je sve kasno, neke je oterao sto nie smio. sastav se je trebao zadrzati i kupiti Nejmara i nikog vise! Sto je osvajao LS je zbog mocnog Ronalda, srece, i ponajvise zbog naklonjenog sudjenja. Onu zadnju je trebalo dati Liverpulu a Atletiko pokraden tri puta i jos neki. Ipak slabo se razumis u fudbal jer Modric, Kross, Marceljo, benzema i Bejl su velikani ali trebaju trenera tipa Murinjo ali ni on nemoze pomoci jer je zidan sve u... novim transverima.

Demar Derosan

pre 4 godine

Ne igraju dobro, Jovic promasaj, govorilo se da je transfer Pogbe gotova stvar jer ga Zi Zu hteo, nekako nemaju hemiju, verovatno bi Nejmar pomogao ali nema vise Kristijana ...

jsx

pre 4 godine

@nista o nicemu
Govorili su ljudi i za Realove igrace da su manekeni, pa su Anceloti i Zidan osvajali LS sa njima. https://www.mancity.com/news/first%20team/first%20team%20news/2016/september/head%20to%20head%20pep%20guardiola%20v%20jose%20mourinho%20alt
A da je pobedjivao Gvardiolu bez problema, bas i nesto ne vidim. Eliminisao ga je jednom u LS, kad je pritom ponisten cist gol (mada je crveni bio sumnjiv ruku na srce).

Vanja

pre 4 godine

Na golu De Hea, Van Dajk uz Ramosa ( neka igra i sa jednom nogom), vratiti Ronalda, privoleti Mesija i Suareza da napuste Barselonu, Mbape iz PSG i Obebajong iz Arsrnala, ne Salaha već Manea iz Liverpula, Kun Aguro i Sterling iz Mančester Sitija i mene za trenera. Plata 10 miliona ? nedeljno i garantujem titulu, ligu šmpiona i najbolji klub na svetu, Španija prvak sveta i Evrope na takmičenju. Poštovanje.

KING

pre 4 godine

Uramis Ronalda na zidu i batalis trenerski posao. Jedini igrac koji je u istoriji dao vise golova od utakmica kako u Ligi Sampiona tako u Spanskom prvenstvu. Nebitno kakvi su boli golovi sa penala tapin ovo ono ali niko nikad nece imati taj prosek. Mozete pogledati za Real Madrid utakmice kolkko ima i koliko golova.Odrekli se mnogo toga a za Jovica sva podrska iako ne volim ovaj klub visr za njega nece biti mesta jer su Spanska G...a. Sportski pozdrav!!!

faustinjo_asprilja

pre 4 godine

Steta sto ne mogu sad da nadjem komentar koji sam pisao po povratku Zidana na klupu, jer sam tacno predvideo situacij u kojoj Real ako ne s prveode totalnu smenu generacije, Zidan ce platiti ceh pre nove godine. Prelazni rok osim Hazarda nije doneo nista spektakulatno.Svi ostali igraci su ustvari zamena u iskrcano je ukupno 300 mil. Realu treba novi lev bek umesto istrosenog i nemotivisanog Marsela, treba mu sveza krv na sredini umesto Modrica i Krosa , treba mu top desno krilo u vidu Salaha ili MBapea, kao i napadac umesto Benzeme a Jovic uz svo duzno postovanje jer je nas, nije bas taj kalibar (ili ne jos) , tako da je prelazni rok jako lose odradjen. Bar jednog na sredini da su doveli umesto Modrica npr (Eriksen ili onaj mali iz Ajaxa bi bili top), i levog beka takodje onda bi bilo nesto, ali ovako sve je ovo tanko..NApred treba jos jedna zverka u vidu Mbapea , Salaha ili Nejmara. Zidan je mora se priznati imao vise srece nego pameti u osvajanju onih LS, ali opet, nije puno do njega .Ekipa je emotivno ispraznjena, zasicena, matora..I potreban je remont. Zahvalit se mnogim senatorima i okrenut se novim licima.Ako ne bude kakve bombe u vidu Nejmara do kraja roka, sledi im jos jedan fijasko. A Murinho ce konacno dobiti sansu da trenira nekog jer su ga ocigledno svi iskulirali ovo leto.Real sa Zidanom jos ranije, pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..

sef strucnog staba

pre 4 godine

Samo lud covek moze da pomisli da je Murinjo zavrsio sa karijerom i da ce da se vuce po nekim krs klubovima. I dalje je mlad za ovaj posao, naosvajao se trofeja sa timovima poput Porta i Intera (sumnjam da ce Gvardiola ikad tako nesto), verujem da ima jos mnogo toga da nam pokaze. Real je pravi izbor jer ce doci smena generacija i Zoze ce moci da dovodi igrace po svojoj volji.

grinch

pre 4 godine

Nije bilo potrebe da se vrati. Ostao je legenda, a sad je sebe doveo u nezavidnu situaciju. Zna se da su navijaci madrida nezahvalni, tako da mu otkaz ne gine. Samo je svoju reputaciju doveo u pitanje. Trebao je uzeti neki klub iz francuske, tipa liga2 ili sta vec, i dizati ih gore, al nema veze.

Beograd

pre 4 godine

Murinjo moze da vodi jos samo neki Kineski tim. Propao lik kao zeton. Nema teorije da moze ovo da se desi. Provaljen strateg vise taj dekandantan fudbal ne prolazi. Pregazilo ga vreme. Sad je era Klopa i Gvardiole i taj fudbal. Murinjo jednostavno nema znanja za revoluciju i neke nove ideje sa svojim timovima. Jos je kao covek i sa svojim egom poguban za svlacionicu.

grinch

pre 4 godine

Nije bilo potrebe da se vrati. Ostao je legenda, a sad je sebe doveo u nezavidnu situaciju. Zna se da su navijaci madrida nezahvalni, tako da mu otkaz ne gine. Samo je svoju reputaciju doveo u pitanje. Trebao je uzeti neki klub iz francuske, tipa liga2 ili sta vec, i dizati ih gore, al nema veze.

R10

pre 4 godine

(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)
Da si i malo upucen u pricu,znao bi da su doveli Mendy iz Lyona na poziciji levog beka,pukli preko 50+miliona za njega. Najslabija karika pored Marcela je Carvajal cak i najgori trenutno. Za sredinu se slazem,treba sveza krv,ali brate Benzema je najbolji igrac,najbolji takticka 9 na svetu,otvara prostor,kretanje izmedju linija..

Beograd

pre 4 godine

Murinjo moze da vodi jos samo neki Kineski tim. Propao lik kao zeton. Nema teorije da moze ovo da se desi. Provaljen strateg vise taj dekandantan fudbal ne prolazi. Pregazilo ga vreme. Sad je era Klopa i Gvardiole i taj fudbal. Murinjo jednostavno nema znanja za revoluciju i neke nove ideje sa svojim timovima. Jos je kao covek i sa svojim egom poguban za svlacionicu.

nista o nicemu

pre 4 godine

Murinjo moze da vodi jos samo neki Kineski tim. Propao lik kao zeton. Nema teorije da moze ovo da se desi. Provaljen strateg vise taj dekandantan fudbal ne prolazi. Pregazilo ga vreme. Sad je era Klopa i Gvardiole i taj fudbal. Murinjo jednostavno nema znanja za revoluciju i neke nove ideje sa svojim timovima. Jos je kao covek i sa svojim egom poguban za svlacionicu.
(Beograd, 26. avgust 2019 11:55)

Murinjo je pobedjivao i Klopa i Gvardiolu dok su ga igraci iole slusali. Bez problema je zakljucavao njihove najbolje igrace, nezaustavljivog Salaha je uhapsio matori Esli Jang.

Dakle njegov fudbal nije provaljen i pregazen, samo ne funkcionise kad u timu ima manekene. Ako pogledas nemaju ih ni Gvardiola ni Klop. Nauci osnove fudbala za sledeci put pa se javi sa komentarom, do tad cuti.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Samo lud covek moze da pomisli da je Murinjo zavrsio sa karijerom i da ce da se vuce po nekim krs klubovima. I dalje je mlad za ovaj posao, naosvajao se trofeja sa timovima poput Porta i Intera (sumnjam da ce Gvardiola ikad tako nesto), verujem da ima jos mnogo toga da nam pokaze. Real je pravi izbor jer ce doci smena generacija i Zoze ce moci da dovodi igrace po svojoj volji.

faustinjo_asprilja

pre 4 godine

Steta sto ne mogu sad da nadjem komentar koji sam pisao po povratku Zidana na klupu, jer sam tacno predvideo situacij u kojoj Real ako ne s prveode totalnu smenu generacije, Zidan ce platiti ceh pre nove godine. Prelazni rok osim Hazarda nije doneo nista spektakulatno.Svi ostali igraci su ustvari zamena u iskrcano je ukupno 300 mil. Realu treba novi lev bek umesto istrosenog i nemotivisanog Marsela, treba mu sveza krv na sredini umesto Modrica i Krosa , treba mu top desno krilo u vidu Salaha ili MBapea, kao i napadac umesto Benzeme a Jovic uz svo duzno postovanje jer je nas, nije bas taj kalibar (ili ne jos) , tako da je prelazni rok jako lose odradjen. Bar jednog na sredini da su doveli umesto Modrica npr (Eriksen ili onaj mali iz Ajaxa bi bili top), i levog beka takodje onda bi bilo nesto, ali ovako sve je ovo tanko..NApred treba jos jedna zverka u vidu Mbapea , Salaha ili Nejmara. Zidan je mora se priznati imao vise srece nego pameti u osvajanju onih LS, ali opet, nije puno do njega .Ekipa je emotivno ispraznjena, zasicena, matora..I potreban je remont. Zahvalit se mnogim senatorima i okrenut se novim licima.Ako ne bude kakve bombe u vidu Nejmara do kraja roka, sledi im jos jedan fijasko. A Murinho ce konacno dobiti sansu da trenira nekog jer su ga ocigledno svi iskulirali ovo leto.Real sa Zidanom jos ranije, pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..

brm

pre 4 godine

Bolje da smo mi platili Murinju da vodi našu reprezentaciju.....
(x, 26. avgust 2019 12:35)

Za Murinjovu platu u četvorogodišnjem ciklusu može da se sazida prilično dobar stadion.

gazza

pre 4 godine

KING

Uramis sliku sudija iz Uefe druze moj.Da je bilo Vara zidan i Real ne bi video ni jednu od onih 3 LS, kao i Ronaldo sto ne bi dao ni blizu onoliko golova jer do mnogih tih utakmica ne bi ni doslo, ispadao bi mnogo ranije.Pravilo ofsajda protiv Bayerna nije postojalo, covek zabio 3 gola iz ofajda samo bavarcima, u drugoj sezoni cist penal Marsela koji i sam priznaje, ali se ne svira Bayernu..U drugoj sezoni je bio i onaj dvomec sa PSG u osmini finala.1-0 ima Pariz na Bernabeu ,i svira se neverovatan penal za Real,opet nema ofasajda .Kros u prijemu lopte gotovo metar u ofsajdu i gle cuda sudija ne dize zastavu :
https://www.youtube.com/watch?v=Sx6JY-F0g4E
I umesto 1-0 na odmoar da se ide, Real zabija za 1-1 al to kao da nije bilo dovoljno, nego se ne svira cist penal nakon ruke Ramosa, i umesto nove prednosti za PSG, Real zabija nove golove..To su kardinalne , neverovatne greske, koje direktno uticu na prolaz.I onda cetvrtfinale i presmesni penal ptotiv Juventusa. Ne znam zasto B92 ne prenese vest o Sepu Blateru koji je javno priznao kako je 2013 zlatna lopta otisla u ruke Ronaldu nakon sto ga Perez pritiskao. to je ona godina kad nista nije osvojio ,produzilo se glasanje i oteli loptu Riberiju ili Mesiju.Onda mozemo misliti sta se desavalo tek sa uefom,tj videli smo sve te godine i neverovatno skandalozno sudjenje.Tako da i Zidan i Ronaldo terba da urame sudije na svom zidu,jer bez njih nista ne bi uzeli.A u Spanij je Mesi brisao pod sa CR7

nista o nicemu

pre 4 godine

Imao je nesto uspeha sa Realom i Chelsijem ali nista spektakularno i dobio je tri otkaza u zadnja tri angazmana.Znaci nesto ne stima. Dakle, vise je nego jasno zbog cega nije vise toliko pozeljna meta velikanima.
(dzoker, 26. avgust 2019 16:55)

Prvak Evrope sa Portom, prvak Evrope sa Interom, liga Evrope sa Junajtedom. Ima nekoliko Premijer liga, u godini otkaza Celzi je dosao do finala, nemoj samo reci da je Avram Grant strucnjak, videli smo ga i i Partizanu. Sa Junajtedom je bio drugi u kako vi kazete najboljoj sezoni za Liverpul, a Realu je doneo titulu u vreme najstrasnije dominacije Barselonine skole.

Bukvalno nauci fudbal, pa da pricamo.

Kud_idijoti

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 12:36)

Druze,Murinho je imao identicne resurse kao i Gvardiola i Klop, cak i vece od Klopa za vreme njegovog boravka u UNitedu a rezultati i igra su dijametralno suprotni !Kod spanca i nemca gotovo sve i jedno pojacanje je opravdalo ocekivanja, napredovali su jos vise kod njih, unapredili igru tima, dok kod Murinha je gotovo sve i jedan nazadovao ,od Pogbe, Miktarijana, odbrane koje je doveo, LUkakua, Matica, Sanceza..Kako kod Gvardiole ili Klopa nema pobuna, strajkova, neposlustnosi ??? Sad idete cak toliko nisko da prosipate pricu kako su njegova pojacanja bila drugi ili treci izbor itd itd..Pa sta mislis, cak i da je tako, da su Klop i Pep dobijali uvek ono sto su zeleli ?Zar nije upravo Murinho oteo Sanceza Gvardioli, i sta je napravio s njim ?? Mozes ti tu na svakoj vesti da prosispas praznu pricu, ali fudbal Pepa i Klopa su svemirski brod u ovom trenutku za Murinha i to je crno na belo. I kao sto neko rece, niko ga nije hteo ovo leto a toliko mogucnosti bilo. Svi su ga iskulirali,pa cak i bivsi klubovi a jadan se nudi preko porednika i medija stalno.Daleko od toga da je on nekakava prevara ili sl, ali jednostavno je zapeo u vremenu i prostoru .Ima boljih menadzera od njega i to je sustina citave price. Uostalom on je prvi trener koji je probio milijardu na pojacanja i jos uvek drzi rekord, poslodavci mu bili Perez,Abramovic Morati,Glejzeri.Dovoljno sam rekao s tim. Za Real je Poketinjo ili Alegri !

BOSS

pre 4 godine

Kakvu je gresku Real M napravio sa Ronaldom.Kakvi kr.pani Zidan zasluzan za titule?!
Isto ovo ce se desit Barseloni kad otidje Messi.Pa to su najbolja dva igraca koja su igrala fudbal :)))

мики

pre 4 godine

Jadan je Real ako je spao na Murinja. To je zlo od trenera i čovjeka.
(Realist, 26. avgust 2019 13:49)

пази, ја заиста нисам волео ни Муриња био његов фудбал, док нисам погледао документарни филм како је да Интером освојио лигу шампиона. тек сам тада схватио да је Мурињо дубоко душеван човек, интелигентан генерално и заиста изванредан фудбалски тренер. "његови" играчи дају све од себе и на тренинзима и на утакмицама и верују му 100%, а заузврат освајају титуле и уписују своја имена у фудбалску историју. сигуран сам да је Мурињо бољи тренер од Зидана у овим моменту, али Зидан има времена да се поправи.

KING

pre 4 godine

Uramis Ronalda na zidu i batalis trenerski posao. Jedini igrac koji je u istoriji dao vise golova od utakmica kako u Ligi Sampiona tako u Spanskom prvenstvu. Nebitno kakvi su boli golovi sa penala tapin ovo ono ali niko nikad nece imati taj prosek. Mozete pogledati za Real Madrid utakmice kolkko ima i koliko golova.Odrekli se mnogo toga a za Jovica sva podrska iako ne volim ovaj klub visr za njega nece biti mesta jer su Spanska G...a. Sportski pozdrav!!!

dzoker

pre 4 godine

I ne znam odakle ti informacija da se on nudio svim tim klubovima a oni ga "nisu hteli"? Kako to zamišljaš? On ide okolo i kaže "Uzmite me, najbolji sam, majke mi", a oni kažu "ma, prevazidjen si, videli smo na forumu B92"?
(Negativni, 26. avgust 2019 15:24

Nisu sigurno na forumu B92, ali jesu videli sta se desavalo u Chelsiju zadnji mandat, Realu takodje pre, ali i Unitedu sto je najsvezije. Svadje i podele svlacionice, trazenje alibija za poraze i neuspehe. Krivci su mu svi osim njega.Pa cak i macke, nebeska tela, fizoterapeutkinje , novinari, i sto je najgore igraci. U unitedu je def skroz pogubio konce kad je poceo javno da kritikuje svoje igrace i krivi iskljucivo njih za sve neuspehe , losu igru, atmosferu. Ne secam se kad je pogodio s nekim transferom, da je od igraca napravio bum kao sto to rade njegovi najveci rivali Klop ili Gvardiola. Pa spanac je od bezglavog trkaca Sterlinga napravio jedno od najpotentnijih krila na svetu. Ma svi su mu skoro napredovali, kao i kod Jurgena. Upravo Salaha i De brujnea se odrekao Murinjo.Nije prepoznao potencijal. Donosi ocigledno negativan publicitet, losu atmosferu, potencijalni sukob sa medijima i igracima,lose transfer procene, mladji igraci mu ne napreduju, i to je sve ono sto ga prati sve od Reala pa na ovamo.Imao je nesto uspeha sa Realom i Chelsijem ali nista spektakularno i dobio je tri otkaza u zadnja tri angazmana.Znaci nesto ne stima. Dakle, vise je nego jasno zbog cega nije vise toliko pozeljna meta velikanima.

hool

pre 4 godine

(KING, 26. avgust 2019 12:42

Dzabe mu njegovi golovi u SPaniji kad je doneo Realu samo 2 titule prvaka u 9 godina ! Mesi ga razbijao u svim parametrima pa tako i u direktnim okrsajima gde je barsa na celu sa Mesijem znala Realu utrpati i 4,5,6 komada, 3 je sasvim normalno bilo. Teske poraze je Ronaldo prezivljavao u Spaniji od Mesijeve Barselone koji je barsi doneo cak 6 titula u tom periodu.2 triplete sto Ronaldo nikad nije uspeo, i u 9 godina, Mesi cak 7 puta bio proglasen igracem sezone, Ronaldo samo 1 ! Eto koliko je bilo plodotvorno njegovo trpanje u Realu....Da ne govorim da je cak i u onom evropskom klasiku 2011 u polufinalu, Mesi poakzao ko je kralj fudbala kad je na Bernabeu nanizao slalom preko citavog terena, zabio za 2-0 i resio finalistu pred ocima Ronalda koji se naravno nije video u tako bitnom klasiku..Skupljao mrvice u manje bitnim sudarima kao sto su Kupovi i super kupovi, a prvenstva i LS su bila zaduzena za onog najboljeg, najveceg..A ono pod Zidanom sto je osvajao, moglo je i Cajnice sa onakvom sudijskom protekcijom i farsom .

paki

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34)

Sta sve covek ovde nece procitati i kakvo izvrtanje cinjenica neverovatno :) "pobedjivao bez neogranicenog budzeta " a coveku kao sto neko rece sefovi bili Morati,Abramovic, Perez i Glejzeri !!!???? :)) Covek prvi trener u istoriji koji je potrosio milijardu eura na pojacanja idalje je neprikosnoven i neko ovako nesto ispali !?? Decko mora da se salis ili nesto nije u redu s tobom ?? Taj isti Gvardila je nasledio Barselonu koja 2 godine nije uzela nista, 19 bod zaostala za sampionskim Realom i pazi sad ovo .Na sve to, Perez dovodi Ronalda, Kaku,Benzemu,Alonsa itd itd, najskuplji tim tog vremena,dakle jos jaci od onog iz 2007 i 08 kad su bili sampioni i Gvardila ih bez Ronaldinha,Deca,Eota ,Turea itd razbija na parambarcad i to sve sa Murinhom na celu :))) 4 god za redom brisao pod sa najskuplljim timom tog vremena na sred Bernabeu (jedini u istoriji) i kaze decko mrtav ladan ,osvajao bez konkurencije !?? :) Brisao pod u Engleskoj sa Murinhom,na njegovom terenu :), koji je potrosio identicnu lovu kao i Pep ,ali njegov fudbal, pojacanja, rezultati nisu ni blizu Gvardiole :) !!! Pojacanja mu nazaduju, svi mu krivi za neuspehe, svadja se sa svima, losa vibra u klubu,igra dekadentan fudbal i Klop i Gvardila su za njega bogovi ovog posla i sporta :) .To su nepobitne cinjenice koje vide citav svet pa ti ajde jos malo placi ,uzatak te je posmatrat :)

dzino_zuti

pre 4 godine

"Negativni" i "nista o nicemu " ,nasa dva verna druga ,o kojim cak i sami nickovi govore mnogo sami za sebe :) Odisu neverovatnom objektivnoscu i inteligencijom iz cega proizlaze sjajni i duboki komentari ! Sram vas bilo, takve ljude ste nasli da maltretirate :) Zar nije dovoljno sto im je njihov ljubimac godinama u kanalu i jos i vi im solite ranu :) :Sram i stid da vas bude ! Podrska zato nasim drugarima , kao i njihovom Specijal five, pardon one :) . Ajde mozda ga ovaj put ipak Perez uzme. U fazonu, Zidan mi je bio zadnja solidna opcija,sad moram se hvatat bilo cega :) Da nam ne place vise kako mu je tesko bez posla :) . Poz nasem vernom tandemu ;)

Negativni

pre 4 godine

Pa ako imas bar malo pameti, trebo bi da shvatis da je to upravo jos vise poravazavajuce za Murinha jer su takve persone na klupi velikana, nisu hteli uzeti Murinha.Kovac, Tuhel, Lampard, Zidan....Ajde Conte je veliko ime, ali cak ni njegova najveca ljubav Inter ga nije hteo nazad ! Mnogo, mnogo boli .I sad tek bi ga mozda Perez uzeo ,nakon sto ga vec jednom ispalio i doveo Zidana nazad. Udarac za udarcem na njegov ego i karijeru. Prosto se vidi s marsa da ga velikani sve vise izbegavaju i uzimaju samo ako bas nemaju nekih opcija.Dakle vise nije ni blizu pozeljna licnost, nego neko ko je alternativa ! Porazavajuce !
(KD7, 26. avgust 2019 14:49)

Prvo, uopšte ne moraš da počinješ repliku sa "ako imaš bar malo pameti", jer to je vrlo relativna stvar i nije razgovor već nadvikavanje sa samim sobom pred ogledalom. To su osnove pristojnog razgovora, ako to uopšte želiš.
Drugo, normalno je sasvim da timovi traže nove trenere sa novim idejama i ne vidim zašto je Murinjo, po našim poznavaocima fudbala, tako nisko pao? Svi ovi treneri koje si nabrojao, nisu mnogo mladji od njega, a baš i nemaju nešto previše uspeha do sada. On će sigurno opet raditi u velikom klubu, bez problema. I ne znam odakle ti informacija da se on nudio svim tim klubovima a oni ga "nisu hteli"? Kako to zamišljaš? On ide okolo i kaže "Uzmite me, najbolji sam, majke mi", a oni kažu "ma, prevazidjen si, videli smo na forumu B92"?

Sta radi Mali Neca

pre 4 godine

Evo ih strucnjaci iz Srbije sada ce da se ukljuce u komentarima sa svojim velikim poznavanjem fudbalske igre i informacijama iz prve ruke.

Optimus

pre 4 godine

@R10 svaka cast na komentaru. Pratim Real jos od vremena Mijatovica i Sukera. Od koliko ljudi ces cuti da kritikuju Karima, a neverovatan igrac, jedna od retkih devetki u istoriji kojoj nije vazna statistika nego pobeda ekipe. Zato je i 10 sezona u Realu. Da je izvodio jedanaesterce i bio sebican bar upola kao Cristiano,na svo kontu bi imao jos 100 golova. Covek koji ima vise asistencija od Cavija i Inijeste, presing na golmana i zadnju liniju svih 90 min. Otvaranje u prostoru, tehnika cista desetka,nije simulator,strasan igrac. Po meni jedan od igraca koji se najmanje pominje oko tri zaredom titule,a sigurno jedan od najzasluznijih. Ljudi danas gledaju igrace vecinim kroz tikete. Kao Zidaniv miljenik,pa izmenilo se toliko trenera,uvek je Benz bio prvi izbor. Kad se vrati Eden,par utakmica i sve ce doci na svoje. HALA MADRID Y NADA MAS.

Wlada

pre 4 godine

Nije najveći problem trener nego igrači.
Real sada nema ekipu da bi dominirao u Španiji.
(Aleksandar, 26. avgust 2019 11:57)

A kad je to imao ekipu? Barselona ih ponizava vec 15 godina hahaha

Kole

pre 4 godine

Obrni okreni, Gvardiola je bolji od Murinha, (ne samo on ), Barselona je bolja od Reala zadnjih deceniju ipo ,dok je Mesi bolji od Ronalda. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali vecina ipak ovako razmislja i to su jednostavno cinjenice koje mozes a i ne moras prihvatit.Al ako ih prihvatis, manje ce ti smetati ili boleti. Ja sam navijac Arsenala ali ako bi rekao da je Arsenal bolji od Citya , Uniteda, LFC ili Chelsea zadnjih 10 godina,onda bi lagao pre svega sebe jer druge ne mogu. Tako i ovo.Barselona je najuspesniji klub na svetu gledajuci i domaca takmicenja i Evropu zadnjih desetak godina , imali su verovatno najbolju generaciju ikad (do poda skidam kapu onoh Gvardiolinoj ekipi), imaju najboljeg igraca na svetu godinama (respekt Ronaldu i svima ostalim, ali Mesi je jednostavno druga liga) i imali su tog Gvardiolu koji pravi sada sjajan posao i u Engleskoj. Tako da ovi iz drugog "tabora" bolje da se pomire s tim cinjenicama i prihvate muski i sporstki da ima neko bolji od njihovih idola ili sta vec i tako i zadobiju vise postovanja i izbegnu stub ismijavanja . Eto,sporstki pozdrav i ne zaboravite ,ovo je sve samo igra,sport, sou biznis.Nama ni iz dzepa ni u dzep.

nista o nicemu

pre 4 godine

@nista o nicemu
Govorili su ljudi i za Realove igrace da su manekeni, pa su Anceloti i Zidan osvajali LS sa njima. [link]
A da je pobedjivao Gvardiolu bez problema, bas i nesto ne vidim. Eliminisao ga je jednom u LS, kad je pritom ponisten cist gol (mada je crveni bio sumnjiv ruku na srce).
(jsx, 26. avgust 2019 12:54) # Link komentara

Pricamo o EPL. Pobedjivao ga je, nikad ga Gvardiola nije odrao, sto se tice pobeda i poraza jednaki su.

Kad je to Junajted izbacio Siti iz Lige Sampiona nesto se ne secam, bice da si krenuo da izmisljas u nedostatku argumentacije.

Osvajali su LS sa Realom, pa? Ekipa upotpunjena nekim igracima, Murinjo je uzeo titulu i stizao do polufinala LS, sto uopste nije lose.

Jedino sto znas jeste da mrzis Murinja jer je cinjenica neko ko je pobedjivao bez neogranicenog budzeta i sile iz La Masije jer Gvardiola sam znas nigde osim Barselone nije ni blizu bio uzimanja LS, a titule je uzimao zbog nedostatka konkurencije i ogromnih budzeta.

Negativni

pre 4 godine

...pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..
(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)

I mnogo im dobro ide bez njega...i Čelzi i junajted i Inter prosto haraju svojim ligama i Evropom...a da je Real mator i nemotivisan, uglavnom je tačno. Tako izgledaju. Medjutim, nisu uopšte za podcenjivanje, imaju fenomenalne igrače. Opstaće Zidan, sumnjam da će mu tako rano dati otkaz.

the_clash

pre 4 godine

(Negativni, 26. avgust 2019 15:02)

Nije problem imati drugacije misljenje , nego trubiti da je nesto belo a citav svet vidi da je crno ! E to je problem kod tebe i slicnih tebi care ! Ko god kaze da je Murinjo prevara od trenera ili slicno, nema veze o fudbalu. To su hejteri ili kako ih vec zovete, ali ko god nipodostava recimo Gvardiolu sta radi i sta je uradio do sad za fudbal taj isto tako nema veze o fudbalu. I jasno je kao dan da je Gvardiola ,ali i jos par trenera u ovom trenutku, tj zadnjih nekoliko godina iznad Murinja i igrom i rezultatima i razvojem igraca i napadackim fudbalom .Dakle to su cinjenice koje se ne mogu pobiti ali ti i tebi slicni uporno to pobijate i onda se pitas zasto te niko ovde ne shvata ozbiljno tj ne ceni.Ti cak inekako, ali ovaj drugi , nista o nicemu, on je gori. Ne znam koliko imate godina obojica, ali zaista nekad izgleda da nemate vise od 16. Ako imate vise, onda tim gore .S vremena na vreme si znao biti donekle objektivan, ali ne dovoljno da bi se s tobom ulazilo u ozbiljnu diskusiju o fudbalu. Sam si kriv za to . Pozdrav

jsx

pre 4 godine

@nista o nicemu
Govorili su ljudi i za Realove igrace da su manekeni, pa su Anceloti i Zidan osvajali LS sa njima. https://www.mancity.com/news/first%20team/first%20team%20news/2016/september/head%20to%20head%20pep%20guardiola%20v%20jose%20mourinho%20alt
A da je pobedjivao Gvardiolu bez problema, bas i nesto ne vidim. Eliminisao ga je jednom u LS, kad je pritom ponisten cist gol (mada je crveni bio sumnjiv ruku na srce).

Demar Derosan

pre 4 godine

Ne igraju dobro, Jovic promasaj, govorilo se da je transfer Pogbe gotova stvar jer ga Zi Zu hteo, nekako nemaju hemiju, verovatno bi Nejmar pomogao ali nema vise Kristijana ...

Beoman

pre 4 godine

@(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13
nisi samo ti to prepostavljao, nisi ni bio sam. SAd je sve kasno, neke je oterao sto nie smio. sastav se je trebao zadrzati i kupiti Nejmara i nikog vise! Sto je osvajao LS je zbog mocnog Ronalda, srece, i ponajvise zbog naklonjenog sudjenja. Onu zadnju je trebalo dati Liverpulu a Atletiko pokraden tri puta i jos neki. Ipak slabo se razumis u fudbal jer Modric, Kross, Marceljo, benzema i Bejl su velikani ali trebaju trenera tipa Murinjo ali ni on nemoze pomoci jer je zidan sve u... novim transverima.

Negativni

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34) javio se stari Murinjovac da brani ‘specijalnu’ prevaru, sa akumuliranim kompleksima evo vec jace od 10 godina. uzivam citajuci tvoje “argumente” hahahah
(moralni gmizavac, 26. avgust 2019 13:41)

A tebi je argument "hahahah". Mnogo jak argument, nadaleko poznat kod srpskih poznavaoca sporta, nuklearne fizike, istorije, medicine, rokenrola i moderne umetnosti.

moralni gmizavac

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34) javio se stari Murinjovac da brani ‘specijalnu’ prevaru, sa akumuliranim kompleksima evo vec jace od 10 godina. uzivam citajuci tvoje “argumente” hahahah

KD7

pre 4 godine

...pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..
(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)

I mnogo im dobro ide bez njega...i Čelzi i junajted i Inter prosto haraju svojim ligama i Evropom...a da je Real mator i nemotivisan, uglavnom je tačno. Tako izgledaju. Medjutim, nisu uopšte za podcenjivanje, imaju fenomenalne igrače. Opstaće Zidan, sumnjam da će mu tako rano dati otkaz.
(Negativni, 26. avgust 2019 14:10

Pa ako imas bar malo pameti, trebo bi da shvatis da je to upravo jos vise poravazavajuce za Murinha jer su takve persone na klupi velikana, nisu hteli uzeti Murinha.Kovac, Tuhel, Lampard, Zidan....Ajde Conte je veliko ime, ali cak ni njegova najveca ljubav Inter ga nije hteo nazad ! Mnogo, mnogo boli .I sad tek bi ga mozda Perez uzeo ,nakon sto ga vec jednom ispalio i doveo Zidana nazad. Udarac za udarcem na njegov ego i karijeru. Prosto se vidi s marsa da ga velikani sve vise izbegavaju i uzimaju samo ako bas nemaju nekih opcija.Dakle vise nije ni blizu pozeljna licnost, nego neko ko je alternativa ! Porazavajuce !

KD7

pre 4 godine

(Negativni, 26. avgust 2019 15:24)

Dosao jedan od najvecih trolova na forumu , sinonim za nepristojne odgovore, pune cesto supljeg subjektivizma , da drzi predavanje o "pristojnom" ponasanju i komentarisanju !? Znaju te svi ovde ,predmet si ismijavanja ocigledno, argumentovatno si milinon puta potucen i nisi uopste dostojan ni jednog tastera kojeg potrosim ,kao ni replike, ali evo izdvojio sam ipak danas ponesto vremena i za tebe ,mislim cak prvi put ovde ! Eto imao si tu cast ! Vodzra

karager

pre 4 godine

@nista o nicemu
Gvardiola ima 3 pobede Murinjo 2 od cega je jedna u Karling kupu, dakle ti izmisljas informacije sine. U Barsi da ni ne spominjem koliko ga je drao, ono je bilo tesko za gledanje. Al aj sad da vidimo te titule Murinja posto spocitavas Gvardioli da je osvojio titule bez konkurencije. Murinjo prve 2 titule sa Celzijem, Junajted u tranziciji, Arsenal u opadanju posle generacije nepobedivih, cim je Junajted malo ojacao, ovaj popio otkaz. Inter necu ni da komentarisem, vec su osvojili 4 prethodne titule, dosao u prakticno formiran i zreo tim, konkurencija nikakva, Juve se jos oporavljao od kalcopolija. U Realu jedna titula kad se Barsa vec smorila, titula u Celziju isto bez konkurencije(sledecu je osvojio lester...) Malo se decko informisi pre nego sto koment, ok?

Vanja

pre 4 godine

Na golu De Hea, Van Dajk uz Ramosa ( neka igra i sa jednom nogom), vratiti Ronalda, privoleti Mesija i Suareza da napuste Barselonu, Mbape iz PSG i Obebajong iz Arsrnala, ne Salaha već Manea iz Liverpula, Kun Aguro i Sterling iz Mančester Sitija i mene za trenera. Plata 10 miliona ? nedeljno i garantujem titulu, ligu šmpiona i najbolji klub na svetu, Španija prvak sveta i Evrope na takmičenju. Poštovanje.

Negativni

pre 4 godine

"Negativni" i "nista o nicemu " ,nasa dva verna druga ,o kojim cak i sami nickovi govore mnogo sami za sebe :) Odisu neverovatnom objektivnoscu i inteligencijom iz cega proizlaze sjajni i duboki komentari ! Sram vas bilo, takve ljude ste nasli da maltretirate :) Zar nije dovoljno sto im je njihov ljubimac godinama u kanalu i jos i vi im solite ranu :) :Sram i stid da vas bude ! Podrska zato nasim drugarima , kao i njihovom Specijal five, pardon one :) . Ajde mozda ga ovaj put ipak Perez uzme. U fazonu, Zidan mi je bio zadnja solidna opcija,sad moram se hvatat bilo cega :) Da nam ne place vise kako mu je tesko bez posla :) . Poz nasem vernom tandemu ;)
(dzino_zuti, 26. avgust 2019 14:45)

Šta tek reći za tvoju izuzetnu elokvenciju i, nadasve, komentar prepun jakih argumenata, te vispreno duhovitih opaski dostojinih jednog eksperta.
A "naš" ljubimac je u "kanalu" sa dvadeset i kusur najvećih trofeja u klupskom fudbalu. Dobar neki kanal.
Nema potrebe da se jediš, samo raspravljamo o fudbalu na našem omiljenom forumu, kao i ti. Neće propasti planeta ako neko ima drugačije mišljenje od tvog. Znam da za sebe misliš da si prosto neverovatno inteligentan, te bogomdan za fudbal i prilike u njemu, ali eto, dozvoli i nama nižnjima duhom da po nešto napišemo. Uživaj u fudbalu i oprosti što sam dozvolio sebi takvu drskost da se obratim jednom pravom plemiću .-)

ijao!

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 17:18)

Sa Čelzijem je maltene ispao iz lige, sa Mančesterom nije mogao, nakon njegove, čuvene, "dve sezone", da pomisli na neku titulu, tim je katastrofalno igrao, a sa Realom... još me boli taj period jer sam navijač Reala. Sa Realom je igrao najgori fudbal na svetu, agresivno i lepršavo protiv slabih a poptpuni blok protiv jačih, Pepe kao vezni igrač, Lopez umesto Ikera Kasiljasa, atmosfera narušena do bola u svlačionici, ponižen od Barselone nekoliko puta, nemoć protiv Barselone u 90% utakmica.... Ej, pa za njegovo vreme su Realove igrače prozvali mesarima.

Porto je bio 2003, Inter 2010, a nakon te 2010 godine, on je zaostao trener. Klop, Poketino, Gvardiola, su savremeni treneri a Murinjo, nažalost, nije. Ostao je u prošloj deceniji, i on izgleda nije ni blizu Ser Aleksa koji se uspešno menjao sa transformacijom fudbala...
Bio je veliki trener i psiholog, a sada ne može do posla. Eto.

Beograd

pre 4 godine

Murinjo moze da vodi jos samo neki Kineski tim. Propao lik kao zeton. Nema teorije da moze ovo da se desi. Provaljen strateg vise taj dekandantan fudbal ne prolazi. Pregazilo ga vreme. Sad je era Klopa i Gvardiole i taj fudbal. Murinjo jednostavno nema znanja za revoluciju i neke nove ideje sa svojim timovima. Jos je kao covek i sa svojim egom poguban za svlacionicu.

faustinjo_asprilja

pre 4 godine

Steta sto ne mogu sad da nadjem komentar koji sam pisao po povratku Zidana na klupu, jer sam tacno predvideo situacij u kojoj Real ako ne s prveode totalnu smenu generacije, Zidan ce platiti ceh pre nove godine. Prelazni rok osim Hazarda nije doneo nista spektakulatno.Svi ostali igraci su ustvari zamena u iskrcano je ukupno 300 mil. Realu treba novi lev bek umesto istrosenog i nemotivisanog Marsela, treba mu sveza krv na sredini umesto Modrica i Krosa , treba mu top desno krilo u vidu Salaha ili MBapea, kao i napadac umesto Benzeme a Jovic uz svo duzno postovanje jer je nas, nije bas taj kalibar (ili ne jos) , tako da je prelazni rok jako lose odradjen. Bar jednog na sredini da su doveli umesto Modrica npr (Eriksen ili onaj mali iz Ajaxa bi bili top), i levog beka takodje onda bi bilo nesto, ali ovako sve je ovo tanko..NApred treba jos jedna zverka u vidu Mbapea , Salaha ili Nejmara. Zidan je mora se priznati imao vise srece nego pameti u osvajanju onih LS, ali opet, nije puno do njega .Ekipa je emotivno ispraznjena, zasicena, matora..I potreban je remont. Zahvalit se mnogim senatorima i okrenut se novim licima.Ako ne bude kakve bombe u vidu Nejmara do kraja roka, sledi im jos jedan fijasko. A Murinho ce konacno dobiti sansu da trenira nekog jer su ga ocigledno svi iskulirali ovo leto.Real sa Zidanom jos ranije, pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..

nista o nicemu

pre 4 godine

Murinjo moze da vodi jos samo neki Kineski tim. Propao lik kao zeton. Nema teorije da moze ovo da se desi. Provaljen strateg vise taj dekandantan fudbal ne prolazi. Pregazilo ga vreme. Sad je era Klopa i Gvardiole i taj fudbal. Murinjo jednostavno nema znanja za revoluciju i neke nove ideje sa svojim timovima. Jos je kao covek i sa svojim egom poguban za svlacionicu.
(Beograd, 26. avgust 2019 11:55)

Murinjo je pobedjivao i Klopa i Gvardiolu dok su ga igraci iole slusali. Bez problema je zakljucavao njihove najbolje igrace, nezaustavljivog Salaha je uhapsio matori Esli Jang.

Dakle njegov fudbal nije provaljen i pregazen, samo ne funkcionise kad u timu ima manekene. Ako pogledas nemaju ih ni Gvardiola ni Klop. Nauci osnove fudbala za sledeci put pa se javi sa komentarom, do tad cuti.

grinch

pre 4 godine

Nije bilo potrebe da se vrati. Ostao je legenda, a sad je sebe doveo u nezavidnu situaciju. Zna se da su navijaci madrida nezahvalni, tako da mu otkaz ne gine. Samo je svoju reputaciju doveo u pitanje. Trebao je uzeti neki klub iz francuske, tipa liga2 ili sta vec, i dizati ih gore, al nema veze.

sef strucnog staba

pre 4 godine

Samo lud covek moze da pomisli da je Murinjo zavrsio sa karijerom i da ce da se vuce po nekim krs klubovima. I dalje je mlad za ovaj posao, naosvajao se trofeja sa timovima poput Porta i Intera (sumnjam da ce Gvardiola ikad tako nesto), verujem da ima jos mnogo toga da nam pokaze. Real je pravi izbor jer ce doci smena generacija i Zoze ce moci da dovodi igrace po svojoj volji.

gazza

pre 4 godine

KING

Uramis sliku sudija iz Uefe druze moj.Da je bilo Vara zidan i Real ne bi video ni jednu od onih 3 LS, kao i Ronaldo sto ne bi dao ni blizu onoliko golova jer do mnogih tih utakmica ne bi ni doslo, ispadao bi mnogo ranije.Pravilo ofsajda protiv Bayerna nije postojalo, covek zabio 3 gola iz ofajda samo bavarcima, u drugoj sezoni cist penal Marsela koji i sam priznaje, ali se ne svira Bayernu..U drugoj sezoni je bio i onaj dvomec sa PSG u osmini finala.1-0 ima Pariz na Bernabeu ,i svira se neverovatan penal za Real,opet nema ofasajda .Kros u prijemu lopte gotovo metar u ofsajdu i gle cuda sudija ne dize zastavu :
https://www.youtube.com/watch?v=Sx6JY-F0g4E
I umesto 1-0 na odmoar da se ide, Real zabija za 1-1 al to kao da nije bilo dovoljno, nego se ne svira cist penal nakon ruke Ramosa, i umesto nove prednosti za PSG, Real zabija nove golove..To su kardinalne , neverovatne greske, koje direktno uticu na prolaz.I onda cetvrtfinale i presmesni penal ptotiv Juventusa. Ne znam zasto B92 ne prenese vest o Sepu Blateru koji je javno priznao kako je 2013 zlatna lopta otisla u ruke Ronaldu nakon sto ga Perez pritiskao. to je ona godina kad nista nije osvojio ,produzilo se glasanje i oteli loptu Riberiju ili Mesiju.Onda mozemo misliti sta se desavalo tek sa uefom,tj videli smo sve te godine i neverovatno skandalozno sudjenje.Tako da i Zidan i Ronaldo terba da urame sudije na svom zidu,jer bez njih nista ne bi uzeli.A u Spanij je Mesi brisao pod sa CR7

nista o nicemu

pre 4 godine

@nista o nicemu
Govorili su ljudi i za Realove igrace da su manekeni, pa su Anceloti i Zidan osvajali LS sa njima. [link]
A da je pobedjivao Gvardiolu bez problema, bas i nesto ne vidim. Eliminisao ga je jednom u LS, kad je pritom ponisten cist gol (mada je crveni bio sumnjiv ruku na srce).
(jsx, 26. avgust 2019 12:54) # Link komentara

Pricamo o EPL. Pobedjivao ga je, nikad ga Gvardiola nije odrao, sto se tice pobeda i poraza jednaki su.

Kad je to Junajted izbacio Siti iz Lige Sampiona nesto se ne secam, bice da si krenuo da izmisljas u nedostatku argumentacije.

Osvajali su LS sa Realom, pa? Ekipa upotpunjena nekim igracima, Murinjo je uzeo titulu i stizao do polufinala LS, sto uopste nije lose.

Jedino sto znas jeste da mrzis Murinja jer je cinjenica neko ko je pobedjivao bez neogranicenog budzeta i sile iz La Masije jer Gvardiola sam znas nigde osim Barselone nije ni blizu bio uzimanja LS, a titule je uzimao zbog nedostatka konkurencije i ogromnih budzeta.

hool

pre 4 godine

(KING, 26. avgust 2019 12:42

Dzabe mu njegovi golovi u SPaniji kad je doneo Realu samo 2 titule prvaka u 9 godina ! Mesi ga razbijao u svim parametrima pa tako i u direktnim okrsajima gde je barsa na celu sa Mesijem znala Realu utrpati i 4,5,6 komada, 3 je sasvim normalno bilo. Teske poraze je Ronaldo prezivljavao u Spaniji od Mesijeve Barselone koji je barsi doneo cak 6 titula u tom periodu.2 triplete sto Ronaldo nikad nije uspeo, i u 9 godina, Mesi cak 7 puta bio proglasen igracem sezone, Ronaldo samo 1 ! Eto koliko je bilo plodotvorno njegovo trpanje u Realu....Da ne govorim da je cak i u onom evropskom klasiku 2011 u polufinalu, Mesi poakzao ko je kralj fudbala kad je na Bernabeu nanizao slalom preko citavog terena, zabio za 2-0 i resio finalistu pred ocima Ronalda koji se naravno nije video u tako bitnom klasiku..Skupljao mrvice u manje bitnim sudarima kao sto su Kupovi i super kupovi, a prvenstva i LS su bila zaduzena za onog najboljeg, najveceg..A ono pod Zidanom sto je osvajao, moglo je i Cajnice sa onakvom sudijskom protekcijom i farsom .

KING

pre 4 godine

Uramis Ronalda na zidu i batalis trenerski posao. Jedini igrac koji je u istoriji dao vise golova od utakmica kako u Ligi Sampiona tako u Spanskom prvenstvu. Nebitno kakvi su boli golovi sa penala tapin ovo ono ali niko nikad nece imati taj prosek. Mozete pogledati za Real Madrid utakmice kolkko ima i koliko golova.Odrekli se mnogo toga a za Jovica sva podrska iako ne volim ovaj klub visr za njega nece biti mesta jer su Spanska G...a. Sportski pozdrav!!!

Vanja

pre 4 godine

Na golu De Hea, Van Dajk uz Ramosa ( neka igra i sa jednom nogom), vratiti Ronalda, privoleti Mesija i Suareza da napuste Barselonu, Mbape iz PSG i Obebajong iz Arsrnala, ne Salaha već Manea iz Liverpula, Kun Aguro i Sterling iz Mančester Sitija i mene za trenera. Plata 10 miliona ? nedeljno i garantujem titulu, ligu šmpiona i najbolji klub na svetu, Španija prvak sveta i Evrope na takmičenju. Poštovanje.

karager

pre 4 godine

@nista o nicemu
Gvardiola ima 3 pobede Murinjo 2 od cega je jedna u Karling kupu, dakle ti izmisljas informacije sine. U Barsi da ni ne spominjem koliko ga je drao, ono je bilo tesko za gledanje. Al aj sad da vidimo te titule Murinja posto spocitavas Gvardioli da je osvojio titule bez konkurencije. Murinjo prve 2 titule sa Celzijem, Junajted u tranziciji, Arsenal u opadanju posle generacije nepobedivih, cim je Junajted malo ojacao, ovaj popio otkaz. Inter necu ni da komentarisem, vec su osvojili 4 prethodne titule, dosao u prakticno formiran i zreo tim, konkurencija nikakva, Juve se jos oporavljao od kalcopolija. U Realu jedna titula kad se Barsa vec smorila, titula u Celziju isto bez konkurencije(sledecu je osvojio lester...) Malo se decko informisi pre nego sto koment, ok?

R10

pre 4 godine

(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)
Da si i malo upucen u pricu,znao bi da su doveli Mendy iz Lyona na poziciji levog beka,pukli preko 50+miliona za njega. Najslabija karika pored Marcela je Carvajal cak i najgori trenutno. Za sredinu se slazem,treba sveza krv,ali brate Benzema je najbolji igrac,najbolji takticka 9 na svetu,otvara prostor,kretanje izmedju linija..

Demar Derosan

pre 4 godine

Ne igraju dobro, Jovic promasaj, govorilo se da je transfer Pogbe gotova stvar jer ga Zi Zu hteo, nekako nemaju hemiju, verovatno bi Nejmar pomogao ali nema vise Kristijana ...

Kole

pre 4 godine

Obrni okreni, Gvardiola je bolji od Murinha, (ne samo on ), Barselona je bolja od Reala zadnjih deceniju ipo ,dok je Mesi bolji od Ronalda. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali vecina ipak ovako razmislja i to su jednostavno cinjenice koje mozes a i ne moras prihvatit.Al ako ih prihvatis, manje ce ti smetati ili boleti. Ja sam navijac Arsenala ali ako bi rekao da je Arsenal bolji od Citya , Uniteda, LFC ili Chelsea zadnjih 10 godina,onda bi lagao pre svega sebe jer druge ne mogu. Tako i ovo.Barselona je najuspesniji klub na svetu gledajuci i domaca takmicenja i Evropu zadnjih desetak godina , imali su verovatno najbolju generaciju ikad (do poda skidam kapu onoh Gvardiolinoj ekipi), imaju najboljeg igraca na svetu godinama (respekt Ronaldu i svima ostalim, ali Mesi je jednostavno druga liga) i imali su tog Gvardiolu koji pravi sada sjajan posao i u Engleskoj. Tako da ovi iz drugog "tabora" bolje da se pomire s tim cinjenicama i prihvate muski i sporstki da ima neko bolji od njihovih idola ili sta vec i tako i zadobiju vise postovanja i izbegnu stub ismijavanja . Eto,sporstki pozdrav i ne zaboravite ,ovo je sve samo igra,sport, sou biznis.Nama ni iz dzepa ni u dzep.

nista o nicemu

pre 4 godine

Imao je nesto uspeha sa Realom i Chelsijem ali nista spektakularno i dobio je tri otkaza u zadnja tri angazmana.Znaci nesto ne stima. Dakle, vise je nego jasno zbog cega nije vise toliko pozeljna meta velikanima.
(dzoker, 26. avgust 2019 16:55)

Prvak Evrope sa Portom, prvak Evrope sa Interom, liga Evrope sa Junajtedom. Ima nekoliko Premijer liga, u godini otkaza Celzi je dosao do finala, nemoj samo reci da je Avram Grant strucnjak, videli smo ga i i Partizanu. Sa Junajtedom je bio drugi u kako vi kazete najboljoj sezoni za Liverpul, a Realu je doneo titulu u vreme najstrasnije dominacije Barselonine skole.

Bukvalno nauci fudbal, pa da pricamo.

Negativni

pre 4 godine

"Negativni" i "nista o nicemu " ,nasa dva verna druga ,o kojim cak i sami nickovi govore mnogo sami za sebe :) Odisu neverovatnom objektivnoscu i inteligencijom iz cega proizlaze sjajni i duboki komentari ! Sram vas bilo, takve ljude ste nasli da maltretirate :) Zar nije dovoljno sto im je njihov ljubimac godinama u kanalu i jos i vi im solite ranu :) :Sram i stid da vas bude ! Podrska zato nasim drugarima , kao i njihovom Specijal five, pardon one :) . Ajde mozda ga ovaj put ipak Perez uzme. U fazonu, Zidan mi je bio zadnja solidna opcija,sad moram se hvatat bilo cega :) Da nam ne place vise kako mu je tesko bez posla :) . Poz nasem vernom tandemu ;)
(dzino_zuti, 26. avgust 2019 14:45)

Šta tek reći za tvoju izuzetnu elokvenciju i, nadasve, komentar prepun jakih argumenata, te vispreno duhovitih opaski dostojinih jednog eksperta.
A "naš" ljubimac je u "kanalu" sa dvadeset i kusur najvećih trofeja u klupskom fudbalu. Dobar neki kanal.
Nema potrebe da se jediš, samo raspravljamo o fudbalu na našem omiljenom forumu, kao i ti. Neće propasti planeta ako neko ima drugačije mišljenje od tvog. Znam da za sebe misliš da si prosto neverovatno inteligentan, te bogomdan za fudbal i prilike u njemu, ali eto, dozvoli i nama nižnjima duhom da po nešto napišemo. Uživaj u fudbalu i oprosti što sam dozvolio sebi takvu drskost da se obratim jednom pravom plemiću .-)

moralni gmizavac

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34) javio se stari Murinjovac da brani ‘specijalnu’ prevaru, sa akumuliranim kompleksima evo vec jace od 10 godina. uzivam citajuci tvoje “argumente” hahahah

Wlada

pre 4 godine

Nije najveći problem trener nego igrači.
Real sada nema ekipu da bi dominirao u Španiji.
(Aleksandar, 26. avgust 2019 11:57)

A kad je to imao ekipu? Barselona ih ponizava vec 15 godina hahaha

Kud_idijoti

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 12:36)

Druze,Murinho je imao identicne resurse kao i Gvardiola i Klop, cak i vece od Klopa za vreme njegovog boravka u UNitedu a rezultati i igra su dijametralno suprotni !Kod spanca i nemca gotovo sve i jedno pojacanje je opravdalo ocekivanja, napredovali su jos vise kod njih, unapredili igru tima, dok kod Murinha je gotovo sve i jedan nazadovao ,od Pogbe, Miktarijana, odbrane koje je doveo, LUkakua, Matica, Sanceza..Kako kod Gvardiole ili Klopa nema pobuna, strajkova, neposlustnosi ??? Sad idete cak toliko nisko da prosipate pricu kako su njegova pojacanja bila drugi ili treci izbor itd itd..Pa sta mislis, cak i da je tako, da su Klop i Pep dobijali uvek ono sto su zeleli ?Zar nije upravo Murinho oteo Sanceza Gvardioli, i sta je napravio s njim ?? Mozes ti tu na svakoj vesti da prosispas praznu pricu, ali fudbal Pepa i Klopa su svemirski brod u ovom trenutku za Murinha i to je crno na belo. I kao sto neko rece, niko ga nije hteo ovo leto a toliko mogucnosti bilo. Svi su ga iskulirali,pa cak i bivsi klubovi a jadan se nudi preko porednika i medija stalno.Daleko od toga da je on nekakava prevara ili sl, ali jednostavno je zapeo u vremenu i prostoru .Ima boljih menadzera od njega i to je sustina citave price. Uostalom on je prvi trener koji je probio milijardu na pojacanja i jos uvek drzi rekord, poslodavci mu bili Perez,Abramovic Morati,Glejzeri.Dovoljno sam rekao s tim. Za Real je Poketinjo ili Alegri !

Negativni

pre 4 godine

Pa ako imas bar malo pameti, trebo bi da shvatis da je to upravo jos vise poravazavajuce za Murinha jer su takve persone na klupi velikana, nisu hteli uzeti Murinha.Kovac, Tuhel, Lampard, Zidan....Ajde Conte je veliko ime, ali cak ni njegova najveca ljubav Inter ga nije hteo nazad ! Mnogo, mnogo boli .I sad tek bi ga mozda Perez uzeo ,nakon sto ga vec jednom ispalio i doveo Zidana nazad. Udarac za udarcem na njegov ego i karijeru. Prosto se vidi s marsa da ga velikani sve vise izbegavaju i uzimaju samo ako bas nemaju nekih opcija.Dakle vise nije ni blizu pozeljna licnost, nego neko ko je alternativa ! Porazavajuce !
(KD7, 26. avgust 2019 14:49)

Prvo, uopšte ne moraš da počinješ repliku sa "ako imaš bar malo pameti", jer to je vrlo relativna stvar i nije razgovor već nadvikavanje sa samim sobom pred ogledalom. To su osnove pristojnog razgovora, ako to uopšte želiš.
Drugo, normalno je sasvim da timovi traže nove trenere sa novim idejama i ne vidim zašto je Murinjo, po našim poznavaocima fudbala, tako nisko pao? Svi ovi treneri koje si nabrojao, nisu mnogo mladji od njega, a baš i nemaju nešto previše uspeha do sada. On će sigurno opet raditi u velikom klubu, bez problema. I ne znam odakle ti informacija da se on nudio svim tim klubovima a oni ga "nisu hteli"? Kako to zamišljaš? On ide okolo i kaže "Uzmite me, najbolji sam, majke mi", a oni kažu "ma, prevazidjen si, videli smo na forumu B92"?

Beoman

pre 4 godine

@(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13
nisi samo ti to prepostavljao, nisi ni bio sam. SAd je sve kasno, neke je oterao sto nie smio. sastav se je trebao zadrzati i kupiti Nejmara i nikog vise! Sto je osvajao LS je zbog mocnog Ronalda, srece, i ponajvise zbog naklonjenog sudjenja. Onu zadnju je trebalo dati Liverpulu a Atletiko pokraden tri puta i jos neki. Ipak slabo se razumis u fudbal jer Modric, Kross, Marceljo, benzema i Bejl su velikani ali trebaju trenera tipa Murinjo ali ni on nemoze pomoci jer je zidan sve u... novim transverima.

jsx

pre 4 godine

@nista o nicemu
Govorili su ljudi i za Realove igrace da su manekeni, pa su Anceloti i Zidan osvajali LS sa njima. https://www.mancity.com/news/first%20team/first%20team%20news/2016/september/head%20to%20head%20pep%20guardiola%20v%20jose%20mourinho%20alt
A da je pobedjivao Gvardiolu bez problema, bas i nesto ne vidim. Eliminisao ga je jednom u LS, kad je pritom ponisten cist gol (mada je crveni bio sumnjiv ruku na srce).

paki

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34)

Sta sve covek ovde nece procitati i kakvo izvrtanje cinjenica neverovatno :) "pobedjivao bez neogranicenog budzeta " a coveku kao sto neko rece sefovi bili Morati,Abramovic, Perez i Glejzeri !!!???? :)) Covek prvi trener u istoriji koji je potrosio milijardu eura na pojacanja idalje je neprikosnoven i neko ovako nesto ispali !?? Decko mora da se salis ili nesto nije u redu s tobom ?? Taj isti Gvardila je nasledio Barselonu koja 2 godine nije uzela nista, 19 bod zaostala za sampionskim Realom i pazi sad ovo .Na sve to, Perez dovodi Ronalda, Kaku,Benzemu,Alonsa itd itd, najskuplji tim tog vremena,dakle jos jaci od onog iz 2007 i 08 kad su bili sampioni i Gvardila ih bez Ronaldinha,Deca,Eota ,Turea itd razbija na parambarcad i to sve sa Murinhom na celu :))) 4 god za redom brisao pod sa najskuplljim timom tog vremena na sred Bernabeu (jedini u istoriji) i kaze decko mrtav ladan ,osvajao bez konkurencije !?? :) Brisao pod u Engleskoj sa Murinhom,na njegovom terenu :), koji je potrosio identicnu lovu kao i Pep ,ali njegov fudbal, pojacanja, rezultati nisu ni blizu Gvardiole :) !!! Pojacanja mu nazaduju, svi mu krivi za neuspehe, svadja se sa svima, losa vibra u klubu,igra dekadentan fudbal i Klop i Gvardila su za njega bogovi ovog posla i sporta :) .To su nepobitne cinjenice koje vide citav svet pa ti ajde jos malo placi ,uzatak te je posmatrat :)

KD7

pre 4 godine

(Negativni, 26. avgust 2019 15:24)

Dosao jedan od najvecih trolova na forumu , sinonim za nepristojne odgovore, pune cesto supljeg subjektivizma , da drzi predavanje o "pristojnom" ponasanju i komentarisanju !? Znaju te svi ovde ,predmet si ismijavanja ocigledno, argumentovatno si milinon puta potucen i nisi uopste dostojan ni jednog tastera kojeg potrosim ,kao ni replike, ali evo izdvojio sam ipak danas ponesto vremena i za tebe ,mislim cak prvi put ovde ! Eto imao si tu cast ! Vodzra

dzoker

pre 4 godine

I ne znam odakle ti informacija da se on nudio svim tim klubovima a oni ga "nisu hteli"? Kako to zamišljaš? On ide okolo i kaže "Uzmite me, najbolji sam, majke mi", a oni kažu "ma, prevazidjen si, videli smo na forumu B92"?
(Negativni, 26. avgust 2019 15:24

Nisu sigurno na forumu B92, ali jesu videli sta se desavalo u Chelsiju zadnji mandat, Realu takodje pre, ali i Unitedu sto je najsvezije. Svadje i podele svlacionice, trazenje alibija za poraze i neuspehe. Krivci su mu svi osim njega.Pa cak i macke, nebeska tela, fizoterapeutkinje , novinari, i sto je najgore igraci. U unitedu je def skroz pogubio konce kad je poceo javno da kritikuje svoje igrace i krivi iskljucivo njih za sve neuspehe , losu igru, atmosferu. Ne secam se kad je pogodio s nekim transferom, da je od igraca napravio bum kao sto to rade njegovi najveci rivali Klop ili Gvardiola. Pa spanac je od bezglavog trkaca Sterlinga napravio jedno od najpotentnijih krila na svetu. Ma svi su mu skoro napredovali, kao i kod Jurgena. Upravo Salaha i De brujnea se odrekao Murinjo.Nije prepoznao potencijal. Donosi ocigledno negativan publicitet, losu atmosferu, potencijalni sukob sa medijima i igracima,lose transfer procene, mladji igraci mu ne napreduju, i to je sve ono sto ga prati sve od Reala pa na ovamo.Imao je nesto uspeha sa Realom i Chelsijem ali nista spektakularno i dobio je tri otkaza u zadnja tri angazmana.Znaci nesto ne stima. Dakle, vise je nego jasno zbog cega nije vise toliko pozeljna meta velikanima.

Optimus

pre 4 godine

@R10 svaka cast na komentaru. Pratim Real jos od vremena Mijatovica i Sukera. Od koliko ljudi ces cuti da kritikuju Karima, a neverovatan igrac, jedna od retkih devetki u istoriji kojoj nije vazna statistika nego pobeda ekipe. Zato je i 10 sezona u Realu. Da je izvodio jedanaesterce i bio sebican bar upola kao Cristiano,na svo kontu bi imao jos 100 golova. Covek koji ima vise asistencija od Cavija i Inijeste, presing na golmana i zadnju liniju svih 90 min. Otvaranje u prostoru, tehnika cista desetka,nije simulator,strasan igrac. Po meni jedan od igraca koji se najmanje pominje oko tri zaredom titule,a sigurno jedan od najzasluznijih. Ljudi danas gledaju igrace vecinim kroz tikete. Kao Zidaniv miljenik,pa izmenilo se toliko trenera,uvek je Benz bio prvi izbor. Kad se vrati Eden,par utakmica i sve ce doci na svoje. HALA MADRID Y NADA MAS.

BOSS

pre 4 godine

Kakvu je gresku Real M napravio sa Ronaldom.Kakvi kr.pani Zidan zasluzan za titule?!
Isto ovo ce se desit Barseloni kad otidje Messi.Pa to su najbolja dva igraca koja su igrala fudbal :)))

Negativni

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 13:34) javio se stari Murinjovac da brani ‘specijalnu’ prevaru, sa akumuliranim kompleksima evo vec jace od 10 godina. uzivam citajuci tvoje “argumente” hahahah
(moralni gmizavac, 26. avgust 2019 13:41)

A tebi je argument "hahahah". Mnogo jak argument, nadaleko poznat kod srpskih poznavaoca sporta, nuklearne fizike, istorije, medicine, rokenrola i moderne umetnosti.

KD7

pre 4 godine

...pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..
(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)

I mnogo im dobro ide bez njega...i Čelzi i junajted i Inter prosto haraju svojim ligama i Evropom...a da je Real mator i nemotivisan, uglavnom je tačno. Tako izgledaju. Medjutim, nisu uopšte za podcenjivanje, imaju fenomenalne igrače. Opstaće Zidan, sumnjam da će mu tako rano dati otkaz.
(Negativni, 26. avgust 2019 14:10

Pa ako imas bar malo pameti, trebo bi da shvatis da je to upravo jos vise poravazavajuce za Murinha jer su takve persone na klupi velikana, nisu hteli uzeti Murinha.Kovac, Tuhel, Lampard, Zidan....Ajde Conte je veliko ime, ali cak ni njegova najveca ljubav Inter ga nije hteo nazad ! Mnogo, mnogo boli .I sad tek bi ga mozda Perez uzeo ,nakon sto ga vec jednom ispalio i doveo Zidana nazad. Udarac za udarcem na njegov ego i karijeru. Prosto se vidi s marsa da ga velikani sve vise izbegavaju i uzimaju samo ako bas nemaju nekih opcija.Dakle vise nije ni blizu pozeljna licnost, nego neko ko je alternativa ! Porazavajuce !

мики

pre 4 godine

Jadan je Real ako je spao na Murinja. To je zlo od trenera i čovjeka.
(Realist, 26. avgust 2019 13:49)

пази, ја заиста нисам волео ни Муриња био његов фудбал, док нисам погледао документарни филм како је да Интером освојио лигу шампиона. тек сам тада схватио да је Мурињо дубоко душеван човек, интелигентан генерално и заиста изванредан фудбалски тренер. "његови" играчи дају све од себе и на тренинзима и на утакмицама и верују му 100%, а заузврат освајају титуле и уписују своја имена у фудбалску историју. сигуран сам да је Мурињо бољи тренер од Зидана у овим моменту, али Зидан има времена да се поправи.

Sta radi Mali Neca

pre 4 godine

Evo ih strucnjaci iz Srbije sada ce da se ukljuce u komentarima sa svojim velikim poznavanjem fudbalske igre i informacijama iz prve ruke.

Negativni

pre 4 godine

...pa Inter sa Conteom, Chelsea sa Lampardom ..Dakle niko ga nije hteo od njegovih bivsih klubova,Bayern i PSG takodje ,i evo mu nove prilike u Realu..
(faustinjo_asprilja, 26. avgust 2019 12:13)

I mnogo im dobro ide bez njega...i Čelzi i junajted i Inter prosto haraju svojim ligama i Evropom...a da je Real mator i nemotivisan, uglavnom je tačno. Tako izgledaju. Medjutim, nisu uopšte za podcenjivanje, imaju fenomenalne igrače. Opstaće Zidan, sumnjam da će mu tako rano dati otkaz.

the_clash

pre 4 godine

(Negativni, 26. avgust 2019 15:02)

Nije problem imati drugacije misljenje , nego trubiti da je nesto belo a citav svet vidi da je crno ! E to je problem kod tebe i slicnih tebi care ! Ko god kaze da je Murinjo prevara od trenera ili slicno, nema veze o fudbalu. To su hejteri ili kako ih vec zovete, ali ko god nipodostava recimo Gvardiolu sta radi i sta je uradio do sad za fudbal taj isto tako nema veze o fudbalu. I jasno je kao dan da je Gvardiola ,ali i jos par trenera u ovom trenutku, tj zadnjih nekoliko godina iznad Murinja i igrom i rezultatima i razvojem igraca i napadackim fudbalom .Dakle to su cinjenice koje se ne mogu pobiti ali ti i tebi slicni uporno to pobijate i onda se pitas zasto te niko ovde ne shvata ozbiljno tj ne ceni.Ti cak inekako, ali ovaj drugi , nista o nicemu, on je gori. Ne znam koliko imate godina obojica, ali zaista nekad izgleda da nemate vise od 16. Ako imate vise, onda tim gore .S vremena na vreme si znao biti donekle objektivan, ali ne dovoljno da bi se s tobom ulazilo u ozbiljnu diskusiju o fudbalu. Sam si kriv za to . Pozdrav

brm

pre 4 godine

Bolje da smo mi platili Murinju da vodi našu reprezentaciju.....
(x, 26. avgust 2019 12:35)

Za Murinjovu platu u četvorogodišnjem ciklusu može da se sazida prilično dobar stadion.

ijao!

pre 4 godine

(nista o nicemu, 26. avgust 2019 17:18)

Sa Čelzijem je maltene ispao iz lige, sa Mančesterom nije mogao, nakon njegove, čuvene, "dve sezone", da pomisli na neku titulu, tim je katastrofalno igrao, a sa Realom... još me boli taj period jer sam navijač Reala. Sa Realom je igrao najgori fudbal na svetu, agresivno i lepršavo protiv slabih a poptpuni blok protiv jačih, Pepe kao vezni igrač, Lopez umesto Ikera Kasiljasa, atmosfera narušena do bola u svlačionici, ponižen od Barselone nekoliko puta, nemoć protiv Barselone u 90% utakmica.... Ej, pa za njegovo vreme su Realove igrače prozvali mesarima.

Porto je bio 2003, Inter 2010, a nakon te 2010 godine, on je zaostao trener. Klop, Poketino, Gvardiola, su savremeni treneri a Murinjo, nažalost, nije. Ostao je u prošloj deceniji, i on izgleda nije ni blizu Ser Aleksa koji se uspešno menjao sa transformacijom fudbala...
Bio je veliki trener i psiholog, a sada ne može do posla. Eto.

dzino_zuti

pre 4 godine

"Negativni" i "nista o nicemu " ,nasa dva verna druga ,o kojim cak i sami nickovi govore mnogo sami za sebe :) Odisu neverovatnom objektivnoscu i inteligencijom iz cega proizlaze sjajni i duboki komentari ! Sram vas bilo, takve ljude ste nasli da maltretirate :) Zar nije dovoljno sto im je njihov ljubimac godinama u kanalu i jos i vi im solite ranu :) :Sram i stid da vas bude ! Podrska zato nasim drugarima , kao i njihovom Specijal five, pardon one :) . Ajde mozda ga ovaj put ipak Perez uzme. U fazonu, Zidan mi je bio zadnja solidna opcija,sad moram se hvatat bilo cega :) Da nam ne place vise kako mu je tesko bez posla :) . Poz nasem vernom tandemu ;)