Nedelja, 25.08.2019.

14:59

Rins "oteo" pobedu Markesu u "foto-finišu", Doviciozov Dukati goreo

Fantastična trkačka predstava u Silverstonu završena je pobedom Aleksa Rinsa nad Markom Markesom za "tričavih" 0.013 sekundi.

Izvor: SN

Rins "oteo" pobedu Markesu u "foto-finišu", Doviciozov Dukati goreo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Bole

pre 4 godine

Gledao sam Vinkalesa šta mu se sve dešavalo u karijeri i sad kao da opet sve to gledam kroz Dovija. Kao što je Alonso najveći baksuz u F1 takav je Dovi ove sezone. Obojica realno zaslužuju mnogo više titula ali nemaju sreće. Markezu je bukvalno poklonjena titula ove godine. U dve trke izbačen Dovi a ovaj uzme 1 i 2 mesto, to je već 45 bodova. Znam da Markez nije završio trku u Americi ali to je on kriv, bio je ubedljivo prvi par sekundi prednosti, sam je bio i pao je, 1000% njegova greška, to se skupo plaća, ali Dovinciozo konstantno plaća tuđe greške!!! Ne može biti isto kad sam us...š stvar i kad te budala (da im sad ime ne spominjemo) obori onako usput. Markez često gubi duele u zadnjem krugu ali je jedini konstantan vozač u šampionatu i zato će uzeti titulu. Drago mi je što ima mnogo vozača koji su i te kako sposobni da se bore za pobedu ali niko nema tempo cele sezone. Znam da će Markez imati najviše pobeda,titula,pol pozicija... Neće nikada biti najbolji vozač, biće najbolji statističar kao što će Hamilton biti u formuli. Ja ih nikada neću računati kao GOAT samo su imali neverovatan faktor sreće za razliku od Dovija a pogotovo Alonsa kojima na čelu piše da su baksuzi. Alonso pogotovo, meni je neverovatno da takav vozač ima samo 2 titule a Hamilton 5 i sad je on kao na papiru mnogo bolji al teorija je jedno praksa drugo. Ja znam da ova dvojica nikada neće biti najbolji u svom sportu ali kako to objasniti čoveku koji ceo život posmatra samo kroz neke besmislene brojke.

sofronije

pre 4 godine

Nabrojao si pet vozača koji su dobili jednog Markeza u poslednjoj krivini. Njima su to bile trke života a njemu svakodnevni vikend.

GOAT MM 93
(MotoGP, 25. avgust 2019 20:04)

Zakucao sam kod ovog "svakodnevni vikend", i dalje pokusavam da prevedem i da mu dam neki smisao, bezuspesno...

Jaran

pre 4 godine

Ja
Stoner je jedan od najboljih vozaca svih vremena, ali je cinjenica i da je on bio pametan pa pobegao kada je video da od Dukatija nece biti nista. Rosi je ispao budala jer je zeleo da osvoji sa trecim motorom titulu i to sa bas zabarskim.

To sto ti i jos neki mrzite Rosija (i dalje ne kapiram zasto) je posebna prica, a onaj njegov Dukati je zaista bio smece i samo ludak moze da kaze suprotno.

Sasa

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.(Storm, 25. avgust 2019 15:42)Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!
(HARIS, 25. avgust 2019 16:46)
Ja sam veliki navijač VR46 ali moram da ti kažem da si se izlupao. Ova Honda noje najbolji kotor ove godine , najbolji je Ducati i to bez premca . Start sa njihovim novim sistemom najbolji , maksimalna brzina najveća , na oocenju fenomenalan na izlasku iz krivine dobar ali Honda ima prednost , potrošnja Pneumatika dobra ali dosta zavisi od stila vožnje. Evo ih osnovni parametri o motociklu . Po čemu je Honda najdominantija ikada? Suzuki i Yamaha u istom rangu , Honda drugi motor po kvalitetu .
Ovo sto su danas radiki Markes i Rins odnosno Qvartararo je iskljucivo do vozača .

Ja

pre 4 godine

kakone
Samo sto nije bio isti motor, jedino su ime i boja motora bili isti. Dukati je tada uzasno pao, a tek su dolaskom Djidjija uspeli da se vrate na vrh uz Hondu i Jamahu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 25. avgust 2019 18:15

Stoner je pobeđivao i sa tim krš Dukcem,a Rosi je baš njemu hteo da pokaže kako je do vozača, a ne do mašine. I pokazao je,svaku mu čast.
80% vozač, 20% mašina kad Rosi pobeđuje. Kad gubi, onda je Jamaha kriva, više nije toliko do vozača.
E moj ti.

MotoGP

pre 4 godine

@fox vox vivax

Nabrojao si pet vozača koji su dobili jednog Markeza u poslednjoj krivini. Njima su to bile trke života a njemu svakodnevni vikend.

GOAT MM 93

Jaran

pre 4 godine

Storm
Njegova izjava oko KTM-a je najblaze receno glupa (kao i vecina njegovih izjava), pa Pol Espargaro bi mogao do kraja sezone da skupi 100 bodova za tim. Kapiram da je rekao KTM Tech 3 ili Aprilia...

Александар 3105

pre 4 godine

Све честитке победнику. Заслужено и паметно одвежено. А тек шта Маркез ради на оној канти од Хонде, капа доле и свака част. Штета за Квартарара, мали још има да учи пуно. У његовим годинама неколико учесника у садашњој Мото ГП је већ имало неколико титула за појасом. И наравно катастрофа за Довициоза, баш баш штета... А што неко помену Росија и историју, вероватно је мислио Роси праисторија....

Jaran

pre 4 godine

kakone
Samo sto nije bio isti motor, jedino su ime i boja motora bili isti. Dukati je tada uzasno pao, a tek su dolaskom Djidjija uspeli da se vrate na vrh uz Hondu i Jamahu.

kakone

pre 4 godine

markez je pakleni vozac na odlicnom motoru za njegov "divlji " stil voznje ali je diskutabilno da je toliko superioran vozacki u odnosu na ostale,pobedjivao ga je lorenzo na dukatiju..pobedjivao dovi i sad rins, 
on treba da napusti komfornu zonu honde i ode u drugi tim i dokaze svoj kvalitet..on to nikad nikad nece uraditi jer zna da nece biti rezultata,tako da je ovo za sad samo spoj dobrog motora i vozaca.. 
nikad nece biti sampion kalibra rosija koji je strasnu sampionsku hondu zamenio 
za ocajnu yamahu i postao jos veci sampion..tada je rekao na pitanje zasto 
citiram ga: hteo sam da vidim da li sam najbolji vozac ili samo vozim najbolji motor 
sve posle toga je historija!
(malimije, 25. avgust 2019 15:55)

Ili ono kad je Rosi presao u Dukati i dokazao sebi da je ipak do motora. Na istom Dukatiju na kojem jedan bolji vozac od njega uzeo titulu.

Storm

pre 4 godine

Ja sam samo hteo da kazem da je vise stvar u vozacu nego u motoru. Tipican pokazatelj je Yamaha ove godine citaj Kvantararo. S druge strane ako mislis da je KTM los motor gresis i to mnogo, videces dogodine Bindera na njemu kako ce da se pokaze.

Filip

pre 4 godine

Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!
(HARIS, 25. avgust 2019 16:46)
Najdominantnija u istoriji, a Dukati je pojede na svakom duzem pravcu. Manje zaostaje nego prosle godine ali zaostaje i dalje.

HARIS

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.
(Storm, 25. avgust 2019 15:42)

Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!

kakone

pre 4 godine

Markic najbolji vozac svih vremena? Pa kako?
(fox vox vivax, 25. avgust 2019 16:15)

Nisi ukapirao? Jedino tako moze da izgubi, kad pobjedjuje, ostavlja ih u daljini.

PAOK

pre 4 godine

Kao sto napisah posle Austrije, Markez nikada nece biti veci sampion od Rosija. Redovno gubi neizvesne zavrsnice. Cestitke Rinsu, sjajna trka.
(b92 najbolji, 25. avgust 2019 15:45)

Da li se gledala danasnja trka?Markez se celu trku borio sa motorom.Sa obzirom na okolnosti 2 mesto je premija.

onako

pre 4 godine

Redovno sam pratio MotoGp ali sam batalio otkad je Rosi postao zreo za staro gvozdje.Samo pogledam vesti nadajuci se da cu ponovo procitati hvalospeve o Rosiju ali cim vidim da ga uopste i ne spominju znam da je zlatno vreme MotoGP proslo.

fox vox vivax

pre 4 godine

Lorenzo Silverstone 2013
Rossi Argentina 2015
Rossi Assen 2015
Lorenzo Mugelo 2016
Dovi Austria 2017
Dovi Motegi 2017
Dovi Qatar 2018
Lorenzo Austria 2018
Dovi Qatar 2019
Petruci Mugelo 2019
Dovi Austria 2019
Rins Silverstone 2019

Whoz next?

Markic najbolji vozac svih vremena? Pa kako?

fox vox vivax

pre 4 godine

PAOK, sinak, i Rossi i Vinjales se bore dve sezone sa Yamahom pa nikom nista. Imas moj komentar jedan pa citaj. Nije do motora.

Bata

pre 4 godine

Bez ikakve namere da osporim njegovo umeće, ali neverovatno je kako Markeza nikad niko nije izbacio, a njihove rivale, i to po pravilu one najveće, uvek neko pokupi. I uvek on ostane na stazi i izvuče se. Pitanje je dokle će imati toliko sreće. Šteta za Dovija, jedno 5. put ga izbacuju drugi iz trke. A što se tiče Kvartarara, o njemu i njegovim beskorisnim dobrim krugovima u kvalifikacijama se pišu hvalospevi, a kad je najbitnije Rins je za klasu bolji vozač..

Jaran

pre 4 godine

Kakva trka! Suzuki je na korak od "onog" motora - motora koji je napravljen za osvajanje sampionata. Imaju fenomenalnog vozaca u Rinsu, jos im samo malo fali i mozda bi cak u sledecoj sezoni mogli da budu glavni rival Hondi.

Tragedija je sto Dovi opet gubi sansu za titulu jer ga drugi vozaci izbacuju, a ovo je bilo i ogromno iskustvo za Kvartarara koji ce na vreme nauciti gde sme i gde ne sme da rizikuje.

Treba pohvaliti i Jamahu (fabricki i Petronas) i njene vozace koji su napredovali kroz sezonu. Maverik MORA kako zna i ume da popravi kvalifikacije i voznju u prvih par krugova, a Rosi je bio odlican ceo vikend i svaka mu cast sto onako mator i dalje ovako vozi. Morbideli je napokon pokazao da i on moze da vozi na visokom nivou za Petronas, cim je prosao onu grupu samo je povecavao i povecavao razliku.

Dzek i dalje zasluzuje da vozi za Dukati umesto Petrux-a.

malimije

pre 4 godine

markez je pakleni vozac na odlicnom motoru za njegov "divlji " stil voznje ali je diskutabilno da je toliko superioran vozacki u odnosu na ostale,pobedjivao ga je lorenzo na dukatiju..pobedjivao dovi i sad rins,
on treba da napusti komfornu zonu honde i ode u drugi tim i dokaze svoj kvalitet..on to nikad nikad nece uraditi jer zna da nece biti rezultata,tako da je ovo za sad samo spoj dobrog motora i vozaca..
nikad nece biti sampion kalibra rosija koji je strasnu sampionsku hondu zamenio
za ocajnu yamahu i postao jos veci sampion..tada je rekao na pitanje zasto
citiram ga: hteo sam da vidim da li sam najbolji vozac ili samo vozim najbolji motor
sve posle toga je historija!

b92 najbolji

pre 4 godine

Kao sto napisah posle Austrije, Markez nikada nece biti veci sampion od Rosija. Redovno gubi neizvesne zavrsnice. Cestitke Rinsu, sjajna trka.

Alex

pre 4 godine

Markes će biti ponovo prvak i najbolji svih vremena.
Gotovo sve zna i sve može.
Jedina mana mu je što često gubi dobijene trke u foto finišu.

Storm

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.

Jaran

pre 4 godine

Storm
Dadada, najbolje bi bilo da Honda nije najbolji motor... Druze, niko ne spori da je Markez godinama najbolji vozac (od Lorencovih povreda nakon titule) ali ne treba lupetati i kukati kako on na skuteru pobedjuje avione.

b92 najbolji

pre 4 godine

Kao sto napisah posle Austrije, Markez nikada nece biti veci sampion od Rosija. Redovno gubi neizvesne zavrsnice. Cestitke Rinsu, sjajna trka.

malimije

pre 4 godine

markez je pakleni vozac na odlicnom motoru za njegov "divlji " stil voznje ali je diskutabilno da je toliko superioran vozacki u odnosu na ostale,pobedjivao ga je lorenzo na dukatiju..pobedjivao dovi i sad rins,
on treba da napusti komfornu zonu honde i ode u drugi tim i dokaze svoj kvalitet..on to nikad nikad nece uraditi jer zna da nece biti rezultata,tako da je ovo za sad samo spoj dobrog motora i vozaca..
nikad nece biti sampion kalibra rosija koji je strasnu sampionsku hondu zamenio
za ocajnu yamahu i postao jos veci sampion..tada je rekao na pitanje zasto
citiram ga: hteo sam da vidim da li sam najbolji vozac ili samo vozim najbolji motor
sve posle toga je historija!

Bata

pre 4 godine

Bez ikakve namere da osporim njegovo umeće, ali neverovatno je kako Markeza nikad niko nije izbacio, a njihove rivale, i to po pravilu one najveće, uvek neko pokupi. I uvek on ostane na stazi i izvuče se. Pitanje je dokle će imati toliko sreće. Šteta za Dovija, jedno 5. put ga izbacuju drugi iz trke. A što se tiče Kvartarara, o njemu i njegovim beskorisnim dobrim krugovima u kvalifikacijama se pišu hvalospevi, a kad je najbitnije Rins je za klasu bolji vozač..

Storm

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.

Jaran

pre 4 godine

Storm
Dadada, najbolje bi bilo da Honda nije najbolji motor... Druze, niko ne spori da je Markez godinama najbolji vozac (od Lorencovih povreda nakon titule) ali ne treba lupetati i kukati kako on na skuteru pobedjuje avione.

Jaran

pre 4 godine

Kakva trka! Suzuki je na korak od "onog" motora - motora koji je napravljen za osvajanje sampionata. Imaju fenomenalnog vozaca u Rinsu, jos im samo malo fali i mozda bi cak u sledecoj sezoni mogli da budu glavni rival Hondi.

Tragedija je sto Dovi opet gubi sansu za titulu jer ga drugi vozaci izbacuju, a ovo je bilo i ogromno iskustvo za Kvartarara koji ce na vreme nauciti gde sme i gde ne sme da rizikuje.

Treba pohvaliti i Jamahu (fabricki i Petronas) i njene vozace koji su napredovali kroz sezonu. Maverik MORA kako zna i ume da popravi kvalifikacije i voznju u prvih par krugova, a Rosi je bio odlican ceo vikend i svaka mu cast sto onako mator i dalje ovako vozi. Morbideli je napokon pokazao da i on moze da vozi na visokom nivou za Petronas, cim je prosao onu grupu samo je povecavao i povecavao razliku.

Dzek i dalje zasluzuje da vozi za Dukati umesto Petrux-a.

HARIS

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.
(Storm, 25. avgust 2019 15:42)

Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!

fox vox vivax

pre 4 godine

Lorenzo Silverstone 2013
Rossi Argentina 2015
Rossi Assen 2015
Lorenzo Mugelo 2016
Dovi Austria 2017
Dovi Motegi 2017
Dovi Qatar 2018
Lorenzo Austria 2018
Dovi Qatar 2019
Petruci Mugelo 2019
Dovi Austria 2019
Rins Silverstone 2019

Whoz next?

Markic najbolji vozac svih vremena? Pa kako?

kakone

pre 4 godine

markez je pakleni vozac na odlicnom motoru za njegov "divlji " stil voznje ali je diskutabilno da je toliko superioran vozacki u odnosu na ostale,pobedjivao ga je lorenzo na dukatiju..pobedjivao dovi i sad rins, 
on treba da napusti komfornu zonu honde i ode u drugi tim i dokaze svoj kvalitet..on to nikad nikad nece uraditi jer zna da nece biti rezultata,tako da je ovo za sad samo spoj dobrog motora i vozaca.. 
nikad nece biti sampion kalibra rosija koji je strasnu sampionsku hondu zamenio 
za ocajnu yamahu i postao jos veci sampion..tada je rekao na pitanje zasto 
citiram ga: hteo sam da vidim da li sam najbolji vozac ili samo vozim najbolji motor 
sve posle toga je historija!
(malimije, 25. avgust 2019 15:55)

Ili ono kad je Rosi presao u Dukati i dokazao sebi da je ipak do motora. Na istom Dukatiju na kojem jedan bolji vozac od njega uzeo titulu.

Jaran

pre 4 godine

kakone
Samo sto nije bio isti motor, jedino su ime i boja motora bili isti. Dukati je tada uzasno pao, a tek su dolaskom Djidjija uspeli da se vrate na vrh uz Hondu i Jamahu.

Jaran

pre 4 godine

Ja
Stoner je jedan od najboljih vozaca svih vremena, ali je cinjenica i da je on bio pametan pa pobegao kada je video da od Dukatija nece biti nista. Rosi je ispao budala jer je zeleo da osvoji sa trecim motorom titulu i to sa bas zabarskim.

To sto ti i jos neki mrzite Rosija (i dalje ne kapiram zasto) je posebna prica, a onaj njegov Dukati je zaista bio smece i samo ludak moze da kaze suprotno.

fox vox vivax

pre 4 godine

PAOK, sinak, i Rossi i Vinjales se bore dve sezone sa Yamahom pa nikom nista. Imas moj komentar jedan pa citaj. Nije do motora.

PAOK

pre 4 godine

Kao sto napisah posle Austrije, Markez nikada nece biti veci sampion od Rosija. Redovno gubi neizvesne zavrsnice. Cestitke Rinsu, sjajna trka.
(b92 najbolji, 25. avgust 2019 15:45)

Da li se gledala danasnja trka?Markez se celu trku borio sa motorom.Sa obzirom na okolnosti 2 mesto je premija.

onako

pre 4 godine

Redovno sam pratio MotoGp ali sam batalio otkad je Rosi postao zreo za staro gvozdje.Samo pogledam vesti nadajuci se da cu ponovo procitati hvalospeve o Rosiju ali cim vidim da ga uopste i ne spominju znam da je zlatno vreme MotoGP proslo.

sofronije

pre 4 godine

Nabrojao si pet vozača koji su dobili jednog Markeza u poslednjoj krivini. Njima su to bile trke života a njemu svakodnevni vikend.

GOAT MM 93
(MotoGP, 25. avgust 2019 20:04)

Zakucao sam kod ovog "svakodnevni vikend", i dalje pokusavam da prevedem i da mu dam neki smisao, bezuspesno...

Filip

pre 4 godine

Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!
(HARIS, 25. avgust 2019 16:46)
Najdominantnija u istoriji, a Dukati je pojede na svakom duzem pravcu. Manje zaostaje nego prosle godine ali zaostaje i dalje.

Александар 3105

pre 4 godine

Све честитке победнику. Заслужено и паметно одвежено. А тек шта Маркез ради на оној канти од Хонде, капа доле и свака част. Штета за Квартарара, мали још има да учи пуно. У његовим годинама неколико учесника у садашњој Мото ГП је већ имало неколико титула за појасом. И наравно катастрофа за Довициоза, баш баш штета... А што неко помену Росија и историју, вероватно је мислио Роси праисторија....

MotoGP

pre 4 godine

@fox vox vivax

Nabrojao si pet vozača koji su dobili jednog Markeza u poslednjoj krivini. Njima su to bile trke života a njemu svakodnevni vikend.

GOAT MM 93

Alex

pre 4 godine

Markes će biti ponovo prvak i najbolji svih vremena.
Gotovo sve zna i sve može.
Jedina mana mu je što često gubi dobijene trke u foto finišu.

Sasa

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.(Storm, 25. avgust 2019 15:42)Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!
(HARIS, 25. avgust 2019 16:46)
Ja sam veliki navijač VR46 ali moram da ti kažem da si se izlupao. Ova Honda noje najbolji kotor ove godine , najbolji je Ducati i to bez premca . Start sa njihovim novim sistemom najbolji , maksimalna brzina najveća , na oocenju fenomenalan na izlasku iz krivine dobar ali Honda ima prednost , potrošnja Pneumatika dobra ali dosta zavisi od stila vožnje. Evo ih osnovni parametri o motociklu . Po čemu je Honda najdominantija ikada? Suzuki i Yamaha u istom rangu , Honda drugi motor po kvalitetu .
Ovo sto su danas radiki Markes i Rins odnosno Qvartararo je iskljucivo do vozača .

Bole

pre 4 godine

Gledao sam Vinkalesa šta mu se sve dešavalo u karijeri i sad kao da opet sve to gledam kroz Dovija. Kao što je Alonso najveći baksuz u F1 takav je Dovi ove sezone. Obojica realno zaslužuju mnogo više titula ali nemaju sreće. Markezu je bukvalno poklonjena titula ove godine. U dve trke izbačen Dovi a ovaj uzme 1 i 2 mesto, to je već 45 bodova. Znam da Markez nije završio trku u Americi ali to je on kriv, bio je ubedljivo prvi par sekundi prednosti, sam je bio i pao je, 1000% njegova greška, to se skupo plaća, ali Dovinciozo konstantno plaća tuđe greške!!! Ne može biti isto kad sam us...š stvar i kad te budala (da im sad ime ne spominjemo) obori onako usput. Markez često gubi duele u zadnjem krugu ali je jedini konstantan vozač u šampionatu i zato će uzeti titulu. Drago mi je što ima mnogo vozača koji su i te kako sposobni da se bore za pobedu ali niko nema tempo cele sezone. Znam da će Markez imati najviše pobeda,titula,pol pozicija... Neće nikada biti najbolji vozač, biće najbolji statističar kao što će Hamilton biti u formuli. Ja ih nikada neću računati kao GOAT samo su imali neverovatan faktor sreće za razliku od Dovija a pogotovo Alonsa kojima na čelu piše da su baksuzi. Alonso pogotovo, meni je neverovatno da takav vozač ima samo 2 titule a Hamilton 5 i sad je on kao na papiru mnogo bolji al teorija je jedno praksa drugo. Ja znam da ova dvojica nikada neće biti najbolji u svom sportu ali kako to objasniti čoveku koji ceo život posmatra samo kroz neke besmislene brojke.

kakone

pre 4 godine

Markic najbolji vozac svih vremena? Pa kako?
(fox vox vivax, 25. avgust 2019 16:15)

Nisi ukapirao? Jedino tako moze da izgubi, kad pobjedjuje, ostavlja ih u daljini.

Storm

pre 4 godine

Ja sam samo hteo da kazem da je vise stvar u vozacu nego u motoru. Tipican pokazatelj je Yamaha ove godine citaj Kvantararo. S druge strane ako mislis da je KTM los motor gresis i to mnogo, videces dogodine Bindera na njemu kako ce da se pokaze.

Ja

pre 4 godine

kakone
Samo sto nije bio isti motor, jedino su ime i boja motora bili isti. Dukati je tada uzasno pao, a tek su dolaskom Djidjija uspeli da se vrate na vrh uz Hondu i Jamahu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 25. avgust 2019 18:15

Stoner je pobeđivao i sa tim krš Dukcem,a Rosi je baš njemu hteo da pokaže kako je do vozača, a ne do mašine. I pokazao je,svaku mu čast.
80% vozač, 20% mašina kad Rosi pobeđuje. Kad gubi, onda je Jamaha kriva, više nije toliko do vozača.
E moj ti.

Jaran

pre 4 godine

Storm
Njegova izjava oko KTM-a je najblaze receno glupa (kao i vecina njegovih izjava), pa Pol Espargaro bi mogao do kraja sezone da skupi 100 bodova za tim. Kapiram da je rekao KTM Tech 3 ili Aprilia...

Alex

pre 4 godine

Markes će biti ponovo prvak i najbolji svih vremena.
Gotovo sve zna i sve može.
Jedina mana mu je što često gubi dobijene trke u foto finišu.

PAOK

pre 4 godine

Kao sto napisah posle Austrije, Markez nikada nece biti veci sampion od Rosija. Redovno gubi neizvesne zavrsnice. Cestitke Rinsu, sjajna trka.
(b92 najbolji, 25. avgust 2019 15:45)

Da li se gledala danasnja trka?Markez se celu trku borio sa motorom.Sa obzirom na okolnosti 2 mesto je premija.

onako

pre 4 godine

Redovno sam pratio MotoGp ali sam batalio otkad je Rosi postao zreo za staro gvozdje.Samo pogledam vesti nadajuci se da cu ponovo procitati hvalospeve o Rosiju ali cim vidim da ga uopste i ne spominju znam da je zlatno vreme MotoGP proslo.

b92 najbolji

pre 4 godine

Kao sto napisah posle Austrije, Markez nikada nece biti veci sampion od Rosija. Redovno gubi neizvesne zavrsnice. Cestitke Rinsu, sjajna trka.

Александар 3105

pre 4 godine

Све честитке победнику. Заслужено и паметно одвежено. А тек шта Маркез ради на оној канти од Хонде, капа доле и свака част. Штета за Квартарара, мали још има да учи пуно. У његовим годинама неколико учесника у садашњој Мото ГП је већ имало неколико титула за појасом. И наравно катастрофа за Довициоза, баш баш штета... А што неко помену Росија и историју, вероватно је мислио Роси праисторија....

kakone

pre 4 godine

markez je pakleni vozac na odlicnom motoru za njegov "divlji " stil voznje ali je diskutabilno da je toliko superioran vozacki u odnosu na ostale,pobedjivao ga je lorenzo na dukatiju..pobedjivao dovi i sad rins, 
on treba da napusti komfornu zonu honde i ode u drugi tim i dokaze svoj kvalitet..on to nikad nikad nece uraditi jer zna da nece biti rezultata,tako da je ovo za sad samo spoj dobrog motora i vozaca.. 
nikad nece biti sampion kalibra rosija koji je strasnu sampionsku hondu zamenio 
za ocajnu yamahu i postao jos veci sampion..tada je rekao na pitanje zasto 
citiram ga: hteo sam da vidim da li sam najbolji vozac ili samo vozim najbolji motor 
sve posle toga je historija!
(malimije, 25. avgust 2019 15:55)

Ili ono kad je Rosi presao u Dukati i dokazao sebi da je ipak do motora. Na istom Dukatiju na kojem jedan bolji vozac od njega uzeo titulu.

kakone

pre 4 godine

Markic najbolji vozac svih vremena? Pa kako?
(fox vox vivax, 25. avgust 2019 16:15)

Nisi ukapirao? Jedino tako moze da izgubi, kad pobjedjuje, ostavlja ih u daljini.

Filip

pre 4 godine

Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!
(HARIS, 25. avgust 2019 16:46)
Najdominantnija u istoriji, a Dukati je pojede na svakom duzem pravcu. Manje zaostaje nego prosle godine ali zaostaje i dalje.

MotoGP

pre 4 godine

@fox vox vivax

Nabrojao si pet vozača koji su dobili jednog Markeza u poslednjoj krivini. Njima su to bile trke života a njemu svakodnevni vikend.

GOAT MM 93

malimije

pre 4 godine

markez je pakleni vozac na odlicnom motoru za njegov "divlji " stil voznje ali je diskutabilno da je toliko superioran vozacki u odnosu na ostale,pobedjivao ga je lorenzo na dukatiju..pobedjivao dovi i sad rins,
on treba da napusti komfornu zonu honde i ode u drugi tim i dokaze svoj kvalitet..on to nikad nikad nece uraditi jer zna da nece biti rezultata,tako da je ovo za sad samo spoj dobrog motora i vozaca..
nikad nece biti sampion kalibra rosija koji je strasnu sampionsku hondu zamenio
za ocajnu yamahu i postao jos veci sampion..tada je rekao na pitanje zasto
citiram ga: hteo sam da vidim da li sam najbolji vozac ili samo vozim najbolji motor
sve posle toga je historija!

fox vox vivax

pre 4 godine

Lorenzo Silverstone 2013
Rossi Argentina 2015
Rossi Assen 2015
Lorenzo Mugelo 2016
Dovi Austria 2017
Dovi Motegi 2017
Dovi Qatar 2018
Lorenzo Austria 2018
Dovi Qatar 2019
Petruci Mugelo 2019
Dovi Austria 2019
Rins Silverstone 2019

Whoz next?

Markic najbolji vozac svih vremena? Pa kako?

Bata

pre 4 godine

Bez ikakve namere da osporim njegovo umeće, ali neverovatno je kako Markeza nikad niko nije izbacio, a njihove rivale, i to po pravilu one najveće, uvek neko pokupi. I uvek on ostane na stazi i izvuče se. Pitanje je dokle će imati toliko sreće. Šteta za Dovija, jedno 5. put ga izbacuju drugi iz trke. A što se tiče Kvartarara, o njemu i njegovim beskorisnim dobrim krugovima u kvalifikacijama se pišu hvalospevi, a kad je najbitnije Rins je za klasu bolji vozač..

HARIS

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.
(Storm, 25. avgust 2019 15:42)

Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!

Storm

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.

Ja

pre 4 godine

kakone
Samo sto nije bio isti motor, jedino su ime i boja motora bili isti. Dukati je tada uzasno pao, a tek su dolaskom Djidjija uspeli da se vrate na vrh uz Hondu i Jamahu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaran, 25. avgust 2019 18:15

Stoner je pobeđivao i sa tim krš Dukcem,a Rosi je baš njemu hteo da pokaže kako je do vozača, a ne do mašine. I pokazao je,svaku mu čast.
80% vozač, 20% mašina kad Rosi pobeđuje. Kad gubi, onda je Jamaha kriva, više nije toliko do vozača.
E moj ti.

Bole

pre 4 godine

Gledao sam Vinkalesa šta mu se sve dešavalo u karijeri i sad kao da opet sve to gledam kroz Dovija. Kao što je Alonso najveći baksuz u F1 takav je Dovi ove sezone. Obojica realno zaslužuju mnogo više titula ali nemaju sreće. Markezu je bukvalno poklonjena titula ove godine. U dve trke izbačen Dovi a ovaj uzme 1 i 2 mesto, to je već 45 bodova. Znam da Markez nije završio trku u Americi ali to je on kriv, bio je ubedljivo prvi par sekundi prednosti, sam je bio i pao je, 1000% njegova greška, to se skupo plaća, ali Dovinciozo konstantno plaća tuđe greške!!! Ne može biti isto kad sam us...š stvar i kad te budala (da im sad ime ne spominjemo) obori onako usput. Markez često gubi duele u zadnjem krugu ali je jedini konstantan vozač u šampionatu i zato će uzeti titulu. Drago mi je što ima mnogo vozača koji su i te kako sposobni da se bore za pobedu ali niko nema tempo cele sezone. Znam da će Markez imati najviše pobeda,titula,pol pozicija... Neće nikada biti najbolji vozač, biće najbolji statističar kao što će Hamilton biti u formuli. Ja ih nikada neću računati kao GOAT samo su imali neverovatan faktor sreće za razliku od Dovija a pogotovo Alonsa kojima na čelu piše da su baksuzi. Alonso pogotovo, meni je neverovatno da takav vozač ima samo 2 titule a Hamilton 5 i sad je on kao na papiru mnogo bolji al teorija je jedno praksa drugo. Ja znam da ova dvojica nikada neće biti najbolji u svom sportu ali kako to objasniti čoveku koji ceo život posmatra samo kroz neke besmislene brojke.

Storm

pre 4 godine

Ja sam samo hteo da kazem da je vise stvar u vozacu nego u motoru. Tipican pokazatelj je Yamaha ove godine citaj Kvantararo. S druge strane ako mislis da je KTM los motor gresis i to mnogo, videces dogodine Bindera na njemu kako ce da se pokaze.

fox vox vivax

pre 4 godine

PAOK, sinak, i Rossi i Vinjales se bore dve sezone sa Yamahom pa nikom nista. Imas moj komentar jedan pa citaj. Nije do motora.

Jaran

pre 4 godine

Storm
Dadada, najbolje bi bilo da Honda nije najbolji motor... Druze, niko ne spori da je Markez godinama najbolji vozac (od Lorencovih povreda nakon titule) ali ne treba lupetati i kukati kako on na skuteru pobedjuje avione.

Jaran

pre 4 godine

kakone
Samo sto nije bio isti motor, jedino su ime i boja motora bili isti. Dukati je tada uzasno pao, a tek su dolaskom Djidjija uspeli da se vrate na vrh uz Hondu i Jamahu.

sofronije

pre 4 godine

Nabrojao si pet vozača koji su dobili jednog Markeza u poslednjoj krivini. Njima su to bile trke života a njemu svakodnevni vikend.

GOAT MM 93
(MotoGP, 25. avgust 2019 20:04)

Zakucao sam kod ovog "svakodnevni vikend", i dalje pokusavam da prevedem i da mu dam neki smisao, bezuspesno...

Jaran

pre 4 godine

Kakva trka! Suzuki je na korak od "onog" motora - motora koji je napravljen za osvajanje sampionata. Imaju fenomenalnog vozaca u Rinsu, jos im samo malo fali i mozda bi cak u sledecoj sezoni mogli da budu glavni rival Hondi.

Tragedija je sto Dovi opet gubi sansu za titulu jer ga drugi vozaci izbacuju, a ovo je bilo i ogromno iskustvo za Kvartarara koji ce na vreme nauciti gde sme i gde ne sme da rizikuje.

Treba pohvaliti i Jamahu (fabricki i Petronas) i njene vozace koji su napredovali kroz sezonu. Maverik MORA kako zna i ume da popravi kvalifikacije i voznju u prvih par krugova, a Rosi je bio odlican ceo vikend i svaka mu cast sto onako mator i dalje ovako vozi. Morbideli je napokon pokazao da i on moze da vozi na visokom nivou za Petronas, cim je prosao onu grupu samo je povecavao i povecavao razliku.

Dzek i dalje zasluzuje da vozi za Dukati umesto Petrux-a.

Sasa

pre 4 godine

Eto ovima sto pricaju da je Honda najdominantniji motor,neka vide koliko se Markez borio sa njom kroz celu trku. A Rinsu svaka cast veliki talenat, sledece godine ce biti jos konkurentniji, mada da nije imao nekih padova cak i ove godine bi bio bodovno blizi Markezu.(Storm, 25. avgust 2019 15:42)Eto Honda je u rangu sa KTM-om, ako ce ti biti lakse da prebolis Austriju i sada Silverston. Ova Markezova Honda je najdominantnija u istoriji gp-a i to je cinjenica! Sena nema najvise pobjeda, nema najvise titula, ali je i dalje najbolji i najveci vozac F1 ikada, kao sto je Doktor u gp-u!
(HARIS, 25. avgust 2019 16:46)
Ja sam veliki navijač VR46 ali moram da ti kažem da si se izlupao. Ova Honda noje najbolji kotor ove godine , najbolji je Ducati i to bez premca . Start sa njihovim novim sistemom najbolji , maksimalna brzina najveća , na oocenju fenomenalan na izlasku iz krivine dobar ali Honda ima prednost , potrošnja Pneumatika dobra ali dosta zavisi od stila vožnje. Evo ih osnovni parametri o motociklu . Po čemu je Honda najdominantija ikada? Suzuki i Yamaha u istom rangu , Honda drugi motor po kvalitetu .
Ovo sto su danas radiki Markes i Rins odnosno Qvartararo je iskljucivo do vozača .

Jaran

pre 4 godine

Ja
Stoner je jedan od najboljih vozaca svih vremena, ali je cinjenica i da je on bio pametan pa pobegao kada je video da od Dukatija nece biti nista. Rosi je ispao budala jer je zeleo da osvoji sa trecim motorom titulu i to sa bas zabarskim.

To sto ti i jos neki mrzite Rosija (i dalje ne kapiram zasto) je posebna prica, a onaj njegov Dukati je zaista bio smece i samo ludak moze da kaze suprotno.

Jaran

pre 4 godine

Storm
Njegova izjava oko KTM-a je najblaze receno glupa (kao i vecina njegovih izjava), pa Pol Espargaro bi mogao do kraja sezone da skupi 100 bodova za tim. Kapiram da je rekao KTM Tech 3 ili Aprilia...