Subota, 24.08.2019.

18:00

Milivojević umalo tragičar, Junajted se obrukao na "Old Trafordu"!

Fudbaleri Mančester junajteda obrukali su se u trećem kolu Premijer lige, pošto su poraženi od Kristal Palsasa sa 2:1 na domaćem terenu.

Izvor: LN

Milivojeviæ umalo tragièar, Junajted se obrukao na "Old Trafordu"! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

cosmo

pre 4 godine

Neki komentari su me naterali da odgledam snimak.

Za prvih pola sata,Kristal Palas je dva puta presao centar i to je proslo bez ikakvke ideje.Prosto je lopta neplanirano presla centar.Junajted apsolutno dominaro i imao igru pod svojom kontrolom.Onda je sevnula klasicna ostravska akcija iz '70-ih ("blast from the blast")...golman ispucava loptu,neko je prebaci glavom za napdaca i ostalo je istorija.Palas vodi 1:0...nezasluzeno.

Drugo poluvreme,Junjted i dalje napada i kreira,ali Palasova odbrana je dobro postavljena.Palas i dalje bez kreativnosi,Sefild Utd im objasnio.

A,onda je dosao 55.minut i cist penal za Junajted! Kako i zasto sudija nije video,ne znam.Bolje receno,zasto se nije usudio da sudi penal i zbog cega,mi ne znamo.

Nas Luka,pravi penal za drugi zuti (69.minut),ali sudija ignorise.Junajted opet ostecen.Znaci,faul sa ledja,bez namere da se ide na loptu.Svaka cast Luki Milivojevicu,ali faul je bi za karton,tj.drugi zuti,crveni automatski.

Tece 71.minut,Mekartur pravi cist faul,a sudije Dzejmsu daje zuti zbog navodnog simuliranja (???)

Junajted je i dalje napadao,Palas se nije video.

Pogba je na svojoj poziciji odigrao odlicno.Izgubio je jednu loptu,ali i bez toga,De Hea je lose odreagovao.Nista strasno,da je sudjenje bilo kako treba,Junajted bi mnogo ranije resio ovo.

Zamolio bih da mi se objavi komentar,jer vreme i trud sam ulozio,da bih video da li smo neki komentatori i ja gledali isti "hepening".

cosmo

pre 4 godine

Palas opravdao ulogu favorita.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 24. avgust 2019 19:10)

Harise,brate,nisi ti navijacki ostrascen...ti si patis od krize identiteta.

ha

pre 4 godine

Rasford, Lingard, Marsijal, James, Mektomini, Lindelof, Megvajer ne da nisu klasa za MU nego nisu klasa za bilo koji tim koji se bori za prvih deset, odgovornost pre svega na magu za novac i antitalentu za fudbal Vudvordu pa na svima ostalima

Milan

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone
(Petar, 24. avgust 2019 18:27)

To su takve gluposti, kojima se Murinjo pravdao. Pogledaj Klopov tim i videces da je taj tim napravljen bez nekih zvezda i veruj mi daj Klupo ovaj tim Junajteda, napravice cudo. Junajted nema uospte los tim, ali nema trenera koji ume da napravi nesto. Murinjovo vreme je proslo, on sad moze da ode samo negde gde je vec sve gotovo i da ih trenira.

cosmo

pre 4 godine

I mislim da bi Andreas Pereira morao da igra od pocetka.Dzejms pokazuje da je veliki talenat,ali jos uvek je "zelen",da ne kazem neiskusan.Pereira je mnogo duze u klubu od Dzejmsa i mnogo bolje kapira celu pricu.

Spectator

pre 4 godine

@Negativni

Pogba jeste tehnički najpotkovaniji fudbaler Junajteda, a glava mu odavno nije u klubu od sukoba sa Murinjom, što nas vraća na početak i pitanje - zašto je Murinjo uopšte tražio takvog ili bolje rečeno baš igrača? Da li nije uradio dobar skauting? Nije proverio kakva je ličnost? Nema kog drugog da krivi sem samog sebe, jer mu je bio prvi izbor tu, kao što mu je i Miki bio prvi izbor (pričao je koliko je ubeđivao Zorka iz Borusije da mu ga prodaju), kao što mu je i Lindelof bio prvi ili drugi izbor (ne znam šta je gore, jer bi u drugoj situaciji to značilo da je prvi izbor bio izmučeni Boateng za koga je hteo da ispljune 50 miliona), kao što je i Lukaku bio prvi ili drugi izbor (sećamo se sage sa Lukakuom i Moratom).
Na kraju, koliko god loša bila uprava Junajteda, a jeste očajna, ne mogu da ih u potpunosti krivim što nisu hteli da odobre svaku kupovinu koju je zahtevao menadžer koji je 2 godine odbijao da se skući u Mančesteru, već je živeo u hotelskoj sobi pod izgovorom da je tako lakše, kao da ni sam nije verovao da će ostati u klubu duže.

andreas kisser

pre 4 godine

Sve u svemu treba se skoncentrisati i radovati se Luzerpulovim porazima iako taj isti tim ih je prešišao pp broju trofeja, čak 3 evropske titule imaju vise.
(Andjus, 24. avgust 2019 18:18)

liverpul ima 4 titule vise, 6 KS/LS i 3 kupa uefa/LE, a junajted ima 5 trofeja (3-1-1). cak i kada su izgubljena finala u pitanju, liverpul je gubio finale KPK 1966, finala KS/LS tri puta (1985, 2007, 2018) i LE 2016. znaci 14 finala i 9 osvojenih evropskih kupova, naspram junajtedovih 7 finala i 5 osvojena kupa (gubili od barse dva finala LS). cak i kad se gledaju ove revijalne utakmice, liverpul ima 4 evropska superkupa, a junajted samo jedan, protiv zvezde 1991. mada junajted ima i interkontinentalni kup sampiona 1999. ali i tu je odnos 4-2 za liverpul.

da me ne shvatite pogresno, junajted je evropski velikan, ali cisto da se ne gresi sledeci put u vezi statistike ;-)

bili

pre 4 godine

Ovi sto komentarisu penale zaboravljaju da vec nekoliko sezona mu se ne sviraju penali! A danas je bio i penal nad marsijalom. Kakva je razlika izmedju tig i penala nad salahom?!

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Redovno gledam PL i glavni problem PL su sudije, koje su puni sebe i najpametnije su. Pa je tako njihov sudija dodelio Hrvatskom fudbaleru 2 zuta kartona, a on odigrao celu utakmicu. Ne razumem konstataciju da će se suditi nekom timu penal na svakoj utakmici, ako je prekršaj u šesnajszercu svira se i 5 puta po utakmici, jer su takva pravila. Zašto je dao karton Jemsu kad ga je protivnik udario nogom u koleno, zašto nije Milivojević dobio drugi žuti i td.niko ga neće ni pitati, štite ih iz PL jer su u istom košu.

Red Veteran

pre 4 godine

@"... ce ponovo zavrsiti oko 6og mesta, a ono sto je najstrasnije je da i ce sve biti jos gore nakon ove sezone jer su drugi igraci JOS gori, a omladinci netalentovaniji za razliku od Celsijevih i Arsenalovih na primer.
(BlueFortress, 24. avgust 2019 19:42)
Hvala na prognozi. Šesto mesto, vrlo optimistično!

Alfa i omega

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog

Lončarević je veliki navijač Arsenala i ne podnosi Junajted, prognozirao mu je 9. mesto pred početak sezone.
(Perica, 24. avgust 2019 18:23)

Pa što igra na MU kad ga ne podnosi?

koča

pre 4 godine

Utd proda Lukakua i danas gledam ulazi im klinac od 17 god kao napadac... Rekli su mnogi navijaci Utd-a da Solskjer treba da ostane jer je vrhunski strucnjak. Rekao sam da treba da ostane jer ce vec sledece sezone da dokaže da nije...

Sta ostade od jednog onakvog kluba... Prepotentni Pogba, Lingard, Jang... Megvajera plate nenormalno iznad njegove realne cene, samo da se kaze da oni imaju najskupljeg odbrambenog na svetu, ne Liverpool...

Negativni

pre 4 godine

Junajted protiv Čelsija iskoristio svu sreću koja mu je sledovala za celu sezonu.Realno još tada su trebali da izgube,bili su mnogo lošiji tim ali evo prosipaće sada bodove protiv fenjeraša skoro pa u svakom kolu, jednostavno kao ekipa su na nivou Evertona i West Hema!
(posebni, 24. avgust 2019 19:21

Tačno. Za to treba da zahvale Lamparu što je na klupi ostavio Kantea i Žirua.

netko

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone
(Petar, 24. avgust 2019 18:27)

pa to je i murinjo govorio otad svaki put...najveci uspeh u karijeri...


nego gde su ti koji su velicali olea pre samo nedelju dana?

sto sad pljujete coveka? kako vas nije sramota?

budite dosledni pa velicajte i njega i pogbu i igru uniteda i sada.

pojma nemate o fudbalu il zato znate da kritikujete svakog ko je pisao da sa oleom nema srece. nije rec o meni nego o par komentatora za koje se vidi da se razumeju u fudbal dobro.

isto je ko prosle sezone..prvo ga dizu u nebesa pa ga najstrasnije pljuju..

Red Veteran

pre 4 godine

Nikakvo iznenadjenje! Kad komentator počinje sa... "nikada Junajted nije izgubio od Palasa u Premijer ligi"... kao pravilo istorija se baš menja! Tako je bilo i kod Mojesa, Van Gala, Murinja... Ovaj tim Junajteda je predodredjen da obora sve negativne rekorde nakon velike ere sir Alejsa Fergusona. Valjda tako to ide u fudbalu! Ole će biti najsrećniji trener na svetu ako ostane u klubu do nove godine. Najtužnije u svemu tome je što on nije jedini krivac za loš tim.

Dzhoni

pre 4 godine

Pogba je najveća svetska fudbalska prevara. Igrač koji je svoje ime izgradio igrajući nameštene utakmice u Serie a. Nešto slično kao radonjić kod nas.

posebni

pre 4 godine

Junajted protiv Čelsija iskoristio svu sreću koja mu je sledovala za celu sezonu.Realno još tada su trebali da izgube,bili su mnogo lošiji tim ali evo prosipaće sada bodove protiv fenjeraša skoro pa u svakom kolu, jednostavno kao ekipa su na nivou Evertona i West Hema!

BlueFortress

pre 4 godine

Ponovicu jos jednom komentar, nadam se i isti saldo minusa od raznih strucnjaka: "Ole Gunar nije 1/10 deo trenera kakav je Murinjo kome su dali otkaz, ispao je iz lige sa Kardifom i nema apsolutno nikakvih indikacija da ce biti bilo sta vise od takticki prosecnog trenera."

Drugo, da je pravde imali bi jos 3 boda manje jer ih je mladjani Celsi unistio prvih 65 minuta u prvom kolu, ali fudbal i volimo upravo zbog tog faktora "srece".

Trece - precenjene instagram zvezde Marsijal, Rasford, Pogba ce ponovo zavrsiti oko 6og mesta, a ono sto je najstrasnije je da i ce sve biti jos gore nakon ove sezone jer su drugi igraci JOS gori, a omladinci netalentovaniji za razliku od Celsijevih i Arsenalovih na primer.

Negativni

pre 4 godine

Spectator, 24. avgust 2019 18:36

Zaboravio si ključnu stvar - Murinjo je sa ovim timom bio drugi u PL, pobedio prvaka u gradskom derbiju i osvojio LE i jedan od kupova. Sve ovo što si nabrojao da je radio, pa to i jeste posao dobrog trenera. Pogba je ključan igrač za ovaj tim Junajteda, tri klase iznad svih ostalih, ali njegova glava više nije u klubu. Danas je igrao ležerno kao i kad je minirao Žozea, zato su i izgubili. On je mislima već u Realu ili Juventusu, a Ole ga ne pušta jer dobro zna da bez takvog igrača nema ni LE, a kamoli LŠ. Murinjo je radio sa onim što ima, i što je uprava odobrila da se kupi. To je tanko za ambicije Junajteda. I rekao je ključnu stvar: "Ne umem da radim sa ljudima koji nemaju pobedničke ambicije kao ja."

cosmo

pre 4 godine

Polako ali sigurno Junajted se vraca tamo gde mu je i mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran LFC, 24. avgust 2019 18:47)

A,gde mu/nam je mesto?

mr.wolf

pre 4 godine

Kakvo hejtovanje.... vrhunsko.
Kad na ovaj nacin pobedi United..... opet hejtovanje, a ovde Palas ispade odigrao vrhunsku utakmicu i ako su presli 2 puta polovinu i dali 2 gola, ni sami ne znaju kako. Ali bitno je pljuvati. Realno, nema normalnog komentara.

Spectator

pre 4 godine

@Edin, i svi ostali koji uporno veličaju Murinja.

Ne treba se izvinjavati Murinju, a što se tiče 4 prelazna roka, imao ih je i doveo je, pogodi koga - Pogbu. Ostali njegovi transferi su bili sledeći: Bailly - češće povređen nego zdrav, Zlatan - u poznim godinama, najviše doprineo od svih, Lukaku - znamo kako je to prošlo, Lindelof - koga je sam izbacivao iz postave, jer mu nije odgovarao, nikad nije ni verovao u njega, a i s pravom, dečko je prosečan štoper, Mkhitaryan - odstranio ga iz ekipe jer "nije dovoljno dobar", pa ga puštao malo i onda ga zamenio za Sancheza, najveći promašaj od transfera/trampe u istoriji PL.

Suočite se sa činjenicama, niko ne brani ovaj UTD i ove starletane, ali ne pravdajte Murinja, ionako ste ga upravo vi i pljuvali i nazivali ga vozačem autobusa dok je bio na klupi.

Pozdrav

nista o nicemu

pre 4 godine

Suočite se sa činjenicama, niko ne brani ovaj UTD i ove starletane, ali ne pravdajte Murinja, ionako ste ga upravo vi i pljuvali i nazivali ga vozačem autobusa dok je bio na klupi.

Pozdrav
(Spectator, 24. avgust 2019 18:36)

Pa evo ja ga nisam nikad tako nazvao, doveo je on koga je mogao jer nisu dovodili koga je on hteo. Osim Zlatana i Pogbe ostalo su sve druge ili trece zelje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Taman je ušao u reprezentativnu formu.Jedva čekam da ga gledam u dresu naše reprezentacije.Srpski Pol Skoks i Dejvid Bekam u jednom.

tanasije

pre 4 godine

A lepo je onomad Ferguson najurio Pobgu cim ga je video u MY i Fergi ode a genijalci dovedu nazad nezainteresovanog nabedjenog igraca za 100 miliona - I od tada ne mogu da se sastave ......

Aleksandar

pre 4 godine

Jos jedna bacena sezona ne znam ko sa Solskjerom gleda i kupuje igrace ali ovo je kriminalno.Van Bisaka i Megvajer rupe bez dna,Pogba teska prevara od igraca a mogli su ga uvaliti Realu i zaraditi sada i da plate niko ga nece.Iako obrcu puno novca nedostaje im sistem kao u eri Fergusona kada se tacno znalo sta se kupuje a sta prodaje plus njihova akademija koja je davala pet-sest igraca za prvi tim.

masterS

pre 4 godine

Ovi ako izbore Evropu na kraju bice pravo cudo. Katastrofa od igre. Marin je za Lingarda izmislio fudbal. Kakva je ono muva bez glave i igra na poziciji 10, covek nema ni malo kreativnosti.

ajde

pre 4 godine

Gotivim junajted ali bas mi je drago sto su izgubili zbog ovog komentatora..Ja nisam video u zivotu da covek toliko navija za junajted cak mu je i bilo drago kad je luka napravio penal...

haah Lončarević da navija za Junajted, puko bi od muke ovo da pročita verovatno. Lik ne podnosi Junajted a ovo je verovatno sve proizašlo iz toga da se to ne primeti.

Donnie

pre 4 godine

City i L'pool napraviše špansku ligu od PL-e. Dva izuzetno jaka tima, jedan koji je u vrhu ali znamo da neće uzeti (T'ham) i ostali kako se poređaju... Neka nova vremena...

Dragan

pre 4 godine

Eto,ode mi 175€...tragedija
(Pedja himself, 24. avgust 2019 18:09)

Pa jedino je tragedija ako si uplatio toliko, a ako si ocekivao taj iznos kako ti je otislo nesto sto nisi ni imao ?

Edin

pre 4 godine

UTD i Chelsea da se javno preko novina izvine Murinju i da ga mole da se sto pre vrati, da zavrsi polusezonu kako tako i da mu daju 4 prelazna roka da skocka ekipu.. Ovo nije do trenera koliko ovi igraci nisu za ove klubove, prosto od njih 22, nijedan jedini ne bi imao mesta u postavi oba kluba pre 10 godina..

Greatness

pre 4 godine

I da završim - samo se vi smijte Murinju i njegovoj izjavi da je 2. mjesto pretprošle sezone njegov najveći uspjeh.. Čovjek je sve upravu bio...

micmic

pre 4 godine

Gotivim junajted ali bas mi je drago sto su izgubili zbog ovog komentatora..Ja nisam video u zivotu da covek toliko navija za junajted cak mu je i bilo drago kad je luka napravio penal...

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 4 godine

Odavno nisam pogledao utakmicu u kojoj komentator,ne znam kako se zove, na SK 1,toliko navija za neki klub kao dotični za Man. Utd.
Prvo,ima ne verovatno iritantan glas.Kao dečak koji mutira.Kao drugo,svaki kontakt, faul,ofsajd...sve je u korist Junajteda...Neopisivo.
Mogu da razumem da neko navija za svoj tim,obožavam Arsenal,i gledam svaki meč,ali da profesionalni komentator ovako prenosi je sramotno.
Imali smo primer Milojka Pantića kao navijača Zvezde,ali to je ipak naš tim...Ili Tegi kao neosporni Pastorčić,ali ovo je za priču.
BTW bravo Palace.Samo napred

Petar

pre 4 godine

Pa upravo je to i draz i kvalitet ove lige.
A ne kao kod nas, izadjes sa 2.postavom potpuno opusten jer je sve zavrseno jos pre 3meseca..

cosmo

pre 4 godine

Pol Pogba je svetska klasa,ali nije igrac za Junajted.Junajted bi izgledao mnogo bolje bez njega,zato treba razmisliti o nekom drugom igracu.

Samo toliko.Bilo bi glupo da da se pravim pametan i pricam o utakmici.Koji ima oci,video je sta se sve desavalo.

sgdp

pre 4 godine

Boriće se Junajted sa Čelsijem za peto mesto (možda čak i sa Lesterom i Vulvsima). Tek je početak sezone, a već su počeli uveliko da kiksaju. Još kad se uzme u obzir da im je roster poprilično plitak, ne vidim kako bi mogli da izguraju uspešno čitavu sezonu. Mislim da su ostale četiri ekipe iz Velike šestorke u dosta boljem stanju. Doduše, nismo još videli Arsenal na pravom testu, ali mislim da će biti među četiri na kraju, obzirom na dobro odrađen prelazni rok.

Joker

pre 4 godine

I uskoro će promena trenera i ista priča kao sa Čelsijem. Igrači su problem nisu dorasli velikom klub, a neki ni fudbalu... A Pogba je dalekoooo od lidera ekipe.

MicaBugarin

pre 4 godine

A sezona sa murinjom na drugom mestu iza arapa im je bila neuspeh i katastrofa. A od tog tima do sad samo im se trener razlikuje, gde su tad a gde su sad? Ide junajted na borbu za ligu evrope stop je i dokazao danas

Andjus

pre 4 godine

Prošlo je vrijeme bez konkurencije, sada kada svi mogu dovesti dobrog igrača prodavači dresova i mitomani sa OT mogu sa sjetom da pričaju o tome kako je nekad Junajted rješavao ovakve utakmice i slične gluposti. Hari odličan u odbrani, nikoga ne zna da pokrije a sve vrijeme igra gluhih telefona sa Lindelofom, sredina ne zna se ko je beskorisniji, svaka čast Pogbi on je biser samo takav, napad ubitačan, penal ne znaju da pogode. Sve u svemu treba se skoncentrisati i radovati se Luzerpulovim porazima iako taj isti tim ih je prešišao pp broju trofeja, čak 3 evropske titule imaju
više. Kako su smiješni djavolčići... I nije hejter onaj koji govori istinu.

Petar

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone

Sinki

pre 4 godine

Moze se slobodno reci da je ovo mozda i najgora generacija Junajteda,i posle Fergusona su upali u veliku krizu.Ima mnogo preplacenih igraca,tako da ce trebati dug period da se klub oporavi.Nesto slicno se ocekuje u Barsi kada se Messi penzionise.

Milan

pre 4 godine

Nisam navijač ni Junajteda, ni Liverpula, generalno ne gotivim nijedan strani klub, ali kako mi je drago što je Junajted izgubio. Nekada najveći klub na svetu sebi dozvoljava da se srozava da ga pune neki Vulvsi ili Palas, ekipe koje nekada na Teatru nisu smele centar da pređu. I sada se vidi koliko je Murinjo bio u pravu, čovek koga su oterali, a u ekipi i upravi trulo da ne može trulije.

Ja

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog
(zdravkors, 24. avgust 2019 18:07)

Komentator sa SK je poznati navijac Arsenala. Inace dobar komentator

Nikola Klajic

pre 4 godine

Idemo ponovo. Posle svakog prelaznog roka navijaci MUFC najavljuju borbu za titulu. U rangu su gradjan i crvenih, pa im posle 3-4 kola realnost lupi samar. Poredjenje Mekgvajera sa Van Dajkom je jos jaca stvar. Da ne pricamo o tome kako je po mnogima Wan Bissaka bolji bek od Arnolda.Lingard prosto najveca prevara u premier ligi. Mocnije mi Totenhem i Arsenal deluju od djavola.

Goran

pre 4 godine

Mnogi su ovde poleteli nakon onih ubedljivih 4:0 protiv Čelzija ,ali sam ja nakon i tog meča tvrdio da Mančester jednostavno nema tim za nešto više od 3-4-tog mesta u PL što se eto videlo još i u meču protiv Vulvsa ,a potvrda je stigla i danas protiv Palasa...
Jesu dominirali na terenu i imali inicijativu ,ali šta to vredi kad je sve to jalovo i muljavo i kada nema završnog pasa ,jednostavno nedostaje hemije u ekipi , mislim svaka čast Oleu trudi se da igra napadački fudbal ali šta to vredi kada ima panjeve u ekipu...
A šta još reći za Pogbu ? mislim da će najveći pogodak za Junajted biti ako ga oteraju sa Traforda,jer dečko je totalno pogubljen i u nekim situacijama deluje kao da je potpuno nezainteresovan ,kako je samo izgubio loptu za drugi gol Palasa u nadoknadi ,pa onakvu nonšalanciju ne dozvoljaju sebi ni najveći amateri koji igraju po seoskim ligama ...

cobi

pre 4 godine

Tri šuta u okvir gola. Još i promašen penal. I onaj shaban De Hea hoće neku svemirsku platu. Kakva katastrofa od mog omiljenog kluba :(

Brada

pre 4 godine

Bez obzira na sve, kad pogledate tim Mancestera, ogroman je uspeh ako uopste zavrse na nekoj od pozicija koje vode u Evropu. Suvi prosek, katastrofalan prelazni rok, prodali odlicne igrace a nikog nisu doveli kao zamenu...

Perica

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog

Lončarević je veliki navijač Arsenala i ne podnosi Junajted, prognozirao mu je 9. mesto pred početak sezone.

Greatness

pre 4 godine

Junajtede - bruko nad brukama! Ne opravdavam ni Inter, ni Milan, ali ovi nesrećnici, koji imaju najviše novca na svijetu i sve mogu da priušte, da ovako skandalozno izgledaju, pa to je nedopustivo.. Fergusone Fergusone, što si pustio kola niz padinu?!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Au ljudi, koja blamaža Junajteda danas i to na Old Trafordu! Nakon one startne pobede nad Čelsijem od čak 4:0 pomislih na tren da je Junajted na putu povratka u one visine u koje po veličini i ugledu koji ima pripada. Međutim, sa ovim rosterom Junajted nema šta da traži ni u borbi ni za LE a kamo li za LŠ! Slavili su Solskjera kada je došao u klub kao Boga nad Bogovima a čini mi se da će ga, kako je krenulo, "izboksovati" iz kluba mnogo pre onog njihovog čuvenog "Boksing Deja". Što je najluđe Solskjer je NAJMANJI krivac za ovaj potop Junajteda! Jednostavno UPRAVA ne radi svoj posao onako kako zahteva jedan svetski gigant kakav je Mančester Junajted! Mančester Junajtedu trebaju ozbiljni ljudi, počev od uprave, preko Stručnog štaba, sve do igrača naravno! U ovom trenutku čini mi se da Junajted nema ni jednu od te tri ključne stvari!

Aleksandar

pre 4 godine

Mančester je u agoniji.
Osim lepih dresova sve ostalo je loše.
Sa ovoim igračima i trenerom nema šta da traži u ovoj sezoni.

neutralni posmatrač

pre 4 godine

Slaba utakmica za Luku, sudija mu oprostio drugi žuti kod penala! MUTD dosta loše stoji na terenu, Pogba nastavlja sa očajnim partijama (najprecenjeniji igrač na svetu), odbrana nesigurna (Lindelof i Mektominej), napad bez ideja sa solo pokušajima (Marsijal i Rašford)! Pogubio se malo Solskjer ali ima vremena za popravke!

Трооки Гавран

pre 4 godine

Погба је зрео за, прво шамар, а затим трансфер што даље од Манчестера. Ноншалантно изгуби лотпу и својом грешком нанесе пораз својој екипи...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Prva 2 mesta na tabeli Liverpul i Man.siti(veća neizvesnost ko će biti prvak) pa sva ostala boranija koja će se boriti za opstanak...

masterS

pre 4 godine

Ovi ako izbore Evropu na kraju bice pravo cudo. Katastrofa od igre. Marin je za Lingarda izmislio fudbal. Kakva je ono muva bez glave i igra na poziciji 10, covek nema ni malo kreativnosti.

Milan

pre 4 godine

Nisam navijač ni Junajteda, ni Liverpula, generalno ne gotivim nijedan strani klub, ali kako mi je drago što je Junajted izgubio. Nekada najveći klub na svetu sebi dozvoljava da se srozava da ga pune neki Vulvsi ili Palas, ekipe koje nekada na Teatru nisu smele centar da pređu. I sada se vidi koliko je Murinjo bio u pravu, čovek koga su oterali, a u ekipi i upravi trulo da ne može trulije.

Трооки Гавран

pre 4 godine

Погба је зрео за, прво шамар, а затим трансфер што даље од Манчестера. Ноншалантно изгуби лотпу и својом грешком нанесе пораз својој екипи...

tanasije

pre 4 godine

A lepo je onomad Ferguson najurio Pobgu cim ga je video u MY i Fergi ode a genijalci dovedu nazad nezainteresovanog nabedjenog igraca za 100 miliona - I od tada ne mogu da se sastave ......

MicaBugarin

pre 4 godine

A sezona sa murinjom na drugom mestu iza arapa im je bila neuspeh i katastrofa. A od tog tima do sad samo im se trener razlikuje, gde su tad a gde su sad? Ide junajted na borbu za ligu evrope stop je i dokazao danas

Edin

pre 4 godine

UTD i Chelsea da se javno preko novina izvine Murinju i da ga mole da se sto pre vrati, da zavrsi polusezonu kako tako i da mu daju 4 prelazna roka da skocka ekipu.. Ovo nije do trenera koliko ovi igraci nisu za ove klubove, prosto od njih 22, nijedan jedini ne bi imao mesta u postavi oba kluba pre 10 godina..

Petar

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone

Greatness

pre 4 godine

Junajtede - bruko nad brukama! Ne opravdavam ni Inter, ni Milan, ali ovi nesrećnici, koji imaju najviše novca na svijetu i sve mogu da priušte, da ovako skandalozno izgledaju, pa to je nedopustivo.. Fergusone Fergusone, što si pustio kola niz padinu?!

koča

pre 4 godine

Utd proda Lukakua i danas gledam ulazi im klinac od 17 god kao napadac... Rekli su mnogi navijaci Utd-a da Solskjer treba da ostane jer je vrhunski strucnjak. Rekao sam da treba da ostane jer ce vec sledece sezone da dokaže da nije...

Sta ostade od jednog onakvog kluba... Prepotentni Pogba, Lingard, Jang... Megvajera plate nenormalno iznad njegove realne cene, samo da se kaze da oni imaju najskupljeg odbrambenog na svetu, ne Liverpool...

Ja

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog
(zdravkors, 24. avgust 2019 18:07)

Komentator sa SK je poznati navijac Arsenala. Inace dobar komentator

Aleksandar

pre 4 godine

Mančester je u agoniji.
Osim lepih dresova sve ostalo je loše.
Sa ovoim igračima i trenerom nema šta da traži u ovoj sezoni.

Goran

pre 4 godine

Mnogi su ovde poleteli nakon onih ubedljivih 4:0 protiv Čelzija ,ali sam ja nakon i tog meča tvrdio da Mančester jednostavno nema tim za nešto više od 3-4-tog mesta u PL što se eto videlo još i u meču protiv Vulvsa ,a potvrda je stigla i danas protiv Palasa...
Jesu dominirali na terenu i imali inicijativu ,ali šta to vredi kad je sve to jalovo i muljavo i kada nema završnog pasa ,jednostavno nedostaje hemije u ekipi , mislim svaka čast Oleu trudi se da igra napadački fudbal ali šta to vredi kada ima panjeve u ekipu...
A šta još reći za Pogbu ? mislim da će najveći pogodak za Junajted biti ako ga oteraju sa Traforda,jer dečko je totalno pogubljen i u nekim situacijama deluje kao da je potpuno nezainteresovan ,kako je samo izgubio loptu za drugi gol Palasa u nadoknadi ,pa onakvu nonšalanciju ne dozvoljaju sebi ni najveći amateri koji igraju po seoskim ligama ...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Prva 2 mesta na tabeli Liverpul i Man.siti(veća neizvesnost ko će biti prvak) pa sva ostala boranija koja će se boriti za opstanak...

Joker

pre 4 godine

I uskoro će promena trenera i ista priča kao sa Čelsijem. Igrači su problem nisu dorasli velikom klub, a neki ni fudbalu... A Pogba je dalekoooo od lidera ekipe.

Negativni

pre 4 godine

Spectator, 24. avgust 2019 18:36

Zaboravio si ključnu stvar - Murinjo je sa ovim timom bio drugi u PL, pobedio prvaka u gradskom derbiju i osvojio LE i jedan od kupova. Sve ovo što si nabrojao da je radio, pa to i jeste posao dobrog trenera. Pogba je ključan igrač za ovaj tim Junajteda, tri klase iznad svih ostalih, ali njegova glava više nije u klubu. Danas je igrao ležerno kao i kad je minirao Žozea, zato su i izgubili. On je mislima već u Realu ili Juventusu, a Ole ga ne pušta jer dobro zna da bez takvog igrača nema ni LE, a kamoli LŠ. Murinjo je radio sa onim što ima, i što je uprava odobrila da se kupi. To je tanko za ambicije Junajteda. I rekao je ključnu stvar: "Ne umem da radim sa ljudima koji nemaju pobedničke ambicije kao ja."

Spectator

pre 4 godine

@Edin, i svi ostali koji uporno veličaju Murinja.

Ne treba se izvinjavati Murinju, a što se tiče 4 prelazna roka, imao ih je i doveo je, pogodi koga - Pogbu. Ostali njegovi transferi su bili sledeći: Bailly - češće povređen nego zdrav, Zlatan - u poznim godinama, najviše doprineo od svih, Lukaku - znamo kako je to prošlo, Lindelof - koga je sam izbacivao iz postave, jer mu nije odgovarao, nikad nije ni verovao u njega, a i s pravom, dečko je prosečan štoper, Mkhitaryan - odstranio ga iz ekipe jer "nije dovoljno dobar", pa ga puštao malo i onda ga zamenio za Sancheza, najveći promašaj od transfera/trampe u istoriji PL.

Suočite se sa činjenicama, niko ne brani ovaj UTD i ove starletane, ali ne pravdajte Murinja, ionako ste ga upravo vi i pljuvali i nazivali ga vozačem autobusa dok je bio na klupi.

Pozdrav

micmic

pre 4 godine

Gotivim junajted ali bas mi je drago sto su izgubili zbog ovog komentatora..Ja nisam video u zivotu da covek toliko navija za junajted cak mu je i bilo drago kad je luka napravio penal...

Red Veteran

pre 4 godine

Nikakvo iznenadjenje! Kad komentator počinje sa... "nikada Junajted nije izgubio od Palasa u Premijer ligi"... kao pravilo istorija se baš menja! Tako je bilo i kod Mojesa, Van Gala, Murinja... Ovaj tim Junajteda je predodredjen da obora sve negativne rekorde nakon velike ere sir Alejsa Fergusona. Valjda tako to ide u fudbalu! Ole će biti najsrećniji trener na svetu ako ostane u klubu do nove godine. Najtužnije u svemu tome je što on nije jedini krivac za loš tim.

Dragan

pre 4 godine

Eto,ode mi 175€...tragedija
(Pedja himself, 24. avgust 2019 18:09)

Pa jedino je tragedija ako si uplatio toliko, a ako si ocekivao taj iznos kako ti je otislo nesto sto nisi ni imao ?

Dzhoni

pre 4 godine

Pogba je najveća svetska fudbalska prevara. Igrač koji je svoje ime izgradio igrajući nameštene utakmice u Serie a. Nešto slično kao radonjić kod nas.

posebni

pre 4 godine

Junajted protiv Čelsija iskoristio svu sreću koja mu je sledovala za celu sezonu.Realno još tada su trebali da izgube,bili su mnogo lošiji tim ali evo prosipaće sada bodove protiv fenjeraša skoro pa u svakom kolu, jednostavno kao ekipa su na nivou Evertona i West Hema!

Donnie

pre 4 godine

City i L'pool napraviše špansku ligu od PL-e. Dva izuzetno jaka tima, jedan koji je u vrhu ali znamo da neće uzeti (T'ham) i ostali kako se poređaju... Neka nova vremena...

Sinki

pre 4 godine

Moze se slobodno reci da je ovo mozda i najgora generacija Junajteda,i posle Fergusona su upali u veliku krizu.Ima mnogo preplacenih igraca,tako da ce trebati dug period da se klub oporavi.Nesto slicno se ocekuje u Barsi kada se Messi penzionise.

Negativni

pre 4 godine

Junajted protiv Čelsija iskoristio svu sreću koja mu je sledovala za celu sezonu.Realno još tada su trebali da izgube,bili su mnogo lošiji tim ali evo prosipaće sada bodove protiv fenjeraša skoro pa u svakom kolu, jednostavno kao ekipa su na nivou Evertona i West Hema!
(posebni, 24. avgust 2019 19:21

Tačno. Za to treba da zahvale Lamparu što je na klupi ostavio Kantea i Žirua.

ajde

pre 4 godine

Gotivim junajted ali bas mi je drago sto su izgubili zbog ovog komentatora..Ja nisam video u zivotu da covek toliko navija za junajted cak mu je i bilo drago kad je luka napravio penal...

haah Lončarević da navija za Junajted, puko bi od muke ovo da pročita verovatno. Lik ne podnosi Junajted a ovo je verovatno sve proizašlo iz toga da se to ne primeti.

cobi

pre 4 godine

Tri šuta u okvir gola. Još i promašen penal. I onaj shaban De Hea hoće neku svemirsku platu. Kakva katastrofa od mog omiljenog kluba :(

Perica

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog

Lončarević je veliki navijač Arsenala i ne podnosi Junajted, prognozirao mu je 9. mesto pred početak sezone.

Petar

pre 4 godine

Pa upravo je to i draz i kvalitet ove lige.
A ne kao kod nas, izadjes sa 2.postavom potpuno opusten jer je sve zavrseno jos pre 3meseca..

BlueFortress

pre 4 godine

Ponovicu jos jednom komentar, nadam se i isti saldo minusa od raznih strucnjaka: "Ole Gunar nije 1/10 deo trenera kakav je Murinjo kome su dali otkaz, ispao je iz lige sa Kardifom i nema apsolutno nikakvih indikacija da ce biti bilo sta vise od takticki prosecnog trenera."

Drugo, da je pravde imali bi jos 3 boda manje jer ih je mladjani Celsi unistio prvih 65 minuta u prvom kolu, ali fudbal i volimo upravo zbog tog faktora "srece".

Trece - precenjene instagram zvezde Marsijal, Rasford, Pogba ce ponovo zavrsiti oko 6og mesta, a ono sto je najstrasnije je da i ce sve biti jos gore nakon ove sezone jer su drugi igraci JOS gori, a omladinci netalentovaniji za razliku od Celsijevih i Arsenalovih na primer.

cosmo

pre 4 godine

Pol Pogba je svetska klasa,ali nije igrac za Junajted.Junajted bi izgledao mnogo bolje bez njega,zato treba razmisliti o nekom drugom igracu.

Samo toliko.Bilo bi glupo da da se pravim pametan i pricam o utakmici.Koji ima oci,video je sta se sve desavalo.

Greatness

pre 4 godine

I da završim - samo se vi smijte Murinju i njegovoj izjavi da je 2. mjesto pretprošle sezone njegov najveći uspjeh.. Čovjek je sve upravu bio...

Aleksandar

pre 4 godine

Jos jedna bacena sezona ne znam ko sa Solskjerom gleda i kupuje igrace ali ovo je kriminalno.Van Bisaka i Megvajer rupe bez dna,Pogba teska prevara od igraca a mogli su ga uvaliti Realu i zaraditi sada i da plate niko ga nece.Iako obrcu puno novca nedostaje im sistem kao u eri Fergusona kada se tacno znalo sta se kupuje a sta prodaje plus njihova akademija koja je davala pet-sest igraca za prvi tim.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Au ljudi, koja blamaža Junajteda danas i to na Old Trafordu! Nakon one startne pobede nad Čelsijem od čak 4:0 pomislih na tren da je Junajted na putu povratka u one visine u koje po veličini i ugledu koji ima pripada. Međutim, sa ovim rosterom Junajted nema šta da traži ni u borbi ni za LE a kamo li za LŠ! Slavili su Solskjera kada je došao u klub kao Boga nad Bogovima a čini mi se da će ga, kako je krenulo, "izboksovati" iz kluba mnogo pre onog njihovog čuvenog "Boksing Deja". Što je najluđe Solskjer je NAJMANJI krivac za ovaj potop Junajteda! Jednostavno UPRAVA ne radi svoj posao onako kako zahteva jedan svetski gigant kakav je Mančester Junajted! Mančester Junajtedu trebaju ozbiljni ljudi, počev od uprave, preko Stručnog štaba, sve do igrača naravno! U ovom trenutku čini mi se da Junajted nema ni jednu od te tri ključne stvari!

Nikola Klajic

pre 4 godine

Idemo ponovo. Posle svakog prelaznog roka navijaci MUFC najavljuju borbu za titulu. U rangu su gradjan i crvenih, pa im posle 3-4 kola realnost lupi samar. Poredjenje Mekgvajera sa Van Dajkom je jos jaca stvar. Da ne pricamo o tome kako je po mnogima Wan Bissaka bolji bek od Arnolda.Lingard prosto najveca prevara u premier ligi. Mocnije mi Totenhem i Arsenal deluju od djavola.

Brada

pre 4 godine

Bez obzira na sve, kad pogledate tim Mancestera, ogroman je uspeh ako uopste zavrse na nekoj od pozicija koje vode u Evropu. Suvi prosek, katastrofalan prelazni rok, prodali odlicne igrace a nikog nisu doveli kao zamenu...

netko

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone
(Petar, 24. avgust 2019 18:27)

pa to je i murinjo govorio otad svaki put...najveci uspeh u karijeri...


nego gde su ti koji su velicali olea pre samo nedelju dana?

sto sad pljujete coveka? kako vas nije sramota?

budite dosledni pa velicajte i njega i pogbu i igru uniteda i sada.

pojma nemate o fudbalu il zato znate da kritikujete svakog ko je pisao da sa oleom nema srece. nije rec o meni nego o par komentatora za koje se vidi da se razumeju u fudbal dobro.

isto je ko prosle sezone..prvo ga dizu u nebesa pa ga najstrasnije pljuju..

nista o nicemu

pre 4 godine

Suočite se sa činjenicama, niko ne brani ovaj UTD i ove starletane, ali ne pravdajte Murinja, ionako ste ga upravo vi i pljuvali i nazivali ga vozačem autobusa dok je bio na klupi.

Pozdrav
(Spectator, 24. avgust 2019 18:36)

Pa evo ja ga nisam nikad tako nazvao, doveo je on koga je mogao jer nisu dovodili koga je on hteo. Osim Zlatana i Pogbe ostalo su sve druge ili trece zelje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Taman je ušao u reprezentativnu formu.Jedva čekam da ga gledam u dresu naše reprezentacije.Srpski Pol Skoks i Dejvid Bekam u jednom.

mr.wolf

pre 4 godine

Kakvo hejtovanje.... vrhunsko.
Kad na ovaj nacin pobedi United..... opet hejtovanje, a ovde Palas ispade odigrao vrhunsku utakmicu i ako su presli 2 puta polovinu i dali 2 gola, ni sami ne znaju kako. Ali bitno je pljuvati. Realno, nema normalnog komentara.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Redovno gledam PL i glavni problem PL su sudije, koje su puni sebe i najpametnije su. Pa je tako njihov sudija dodelio Hrvatskom fudbaleru 2 zuta kartona, a on odigrao celu utakmicu. Ne razumem konstataciju da će se suditi nekom timu penal na svakoj utakmici, ako je prekršaj u šesnajszercu svira se i 5 puta po utakmici, jer su takva pravila. Zašto je dao karton Jemsu kad ga je protivnik udario nogom u koleno, zašto nije Milivojević dobio drugi žuti i td.niko ga neće ni pitati, štite ih iz PL jer su u istom košu.

neutralni posmatrač

pre 4 godine

Slaba utakmica za Luku, sudija mu oprostio drugi žuti kod penala! MUTD dosta loše stoji na terenu, Pogba nastavlja sa očajnim partijama (najprecenjeniji igrač na svetu), odbrana nesigurna (Lindelof i Mektominej), napad bez ideja sa solo pokušajima (Marsijal i Rašford)! Pogubio se malo Solskjer ali ima vremena za popravke!

sgdp

pre 4 godine

Boriće se Junajted sa Čelsijem za peto mesto (možda čak i sa Lesterom i Vulvsima). Tek je početak sezone, a već su počeli uveliko da kiksaju. Još kad se uzme u obzir da im je roster poprilično plitak, ne vidim kako bi mogli da izguraju uspešno čitavu sezonu. Mislim da su ostale četiri ekipe iz Velike šestorke u dosta boljem stanju. Doduše, nismo još videli Arsenal na pravom testu, ali mislim da će biti među četiri na kraju, obzirom na dobro odrađen prelazni rok.

Spectator

pre 4 godine

@Negativni

Pogba jeste tehnički najpotkovaniji fudbaler Junajteda, a glava mu odavno nije u klubu od sukoba sa Murinjom, što nas vraća na početak i pitanje - zašto je Murinjo uopšte tražio takvog ili bolje rečeno baš igrača? Da li nije uradio dobar skauting? Nije proverio kakva je ličnost? Nema kog drugog da krivi sem samog sebe, jer mu je bio prvi izbor tu, kao što mu je i Miki bio prvi izbor (pričao je koliko je ubeđivao Zorka iz Borusije da mu ga prodaju), kao što mu je i Lindelof bio prvi ili drugi izbor (ne znam šta je gore, jer bi u drugoj situaciji to značilo da je prvi izbor bio izmučeni Boateng za koga je hteo da ispljune 50 miliona), kao što je i Lukaku bio prvi ili drugi izbor (sećamo se sage sa Lukakuom i Moratom).
Na kraju, koliko god loša bila uprava Junajteda, a jeste očajna, ne mogu da ih u potpunosti krivim što nisu hteli da odobre svaku kupovinu koju je zahtevao menadžer koji je 2 godine odbijao da se skući u Mančesteru, već je živeo u hotelskoj sobi pod izgovorom da je tako lakše, kao da ni sam nije verovao da će ostati u klubu duže.

cosmo

pre 4 godine

Neki komentari su me naterali da odgledam snimak.

Za prvih pola sata,Kristal Palas je dva puta presao centar i to je proslo bez ikakvke ideje.Prosto je lopta neplanirano presla centar.Junajted apsolutno dominaro i imao igru pod svojom kontrolom.Onda je sevnula klasicna ostravska akcija iz '70-ih ("blast from the blast")...golman ispucava loptu,neko je prebaci glavom za napdaca i ostalo je istorija.Palas vodi 1:0...nezasluzeno.

Drugo poluvreme,Junjted i dalje napada i kreira,ali Palasova odbrana je dobro postavljena.Palas i dalje bez kreativnosi,Sefild Utd im objasnio.

A,onda je dosao 55.minut i cist penal za Junajted! Kako i zasto sudija nije video,ne znam.Bolje receno,zasto se nije usudio da sudi penal i zbog cega,mi ne znamo.

Nas Luka,pravi penal za drugi zuti (69.minut),ali sudija ignorise.Junajted opet ostecen.Znaci,faul sa ledja,bez namere da se ide na loptu.Svaka cast Luki Milivojevicu,ali faul je bi za karton,tj.drugi zuti,crveni automatski.

Tece 71.minut,Mekartur pravi cist faul,a sudije Dzejmsu daje zuti zbog navodnog simuliranja (???)

Junajted je i dalje napadao,Palas se nije video.

Pogba je na svojoj poziciji odigrao odlicno.Izgubio je jednu loptu,ali i bez toga,De Hea je lose odreagovao.Nista strasno,da je sudjenje bilo kako treba,Junajted bi mnogo ranije resio ovo.

Zamolio bih da mi se objavi komentar,jer vreme i trud sam ulozio,da bih video da li smo neki komentatori i ja gledali isti "hepening".

Alfa i omega

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog

Lončarević je veliki navijač Arsenala i ne podnosi Junajted, prognozirao mu je 9. mesto pred početak sezone.
(Perica, 24. avgust 2019 18:23)

Pa što igra na MU kad ga ne podnosi?

andreas kisser

pre 4 godine

Sve u svemu treba se skoncentrisati i radovati se Luzerpulovim porazima iako taj isti tim ih je prešišao pp broju trofeja, čak 3 evropske titule imaju vise.
(Andjus, 24. avgust 2019 18:18)

liverpul ima 4 titule vise, 6 KS/LS i 3 kupa uefa/LE, a junajted ima 5 trofeja (3-1-1). cak i kada su izgubljena finala u pitanju, liverpul je gubio finale KPK 1966, finala KS/LS tri puta (1985, 2007, 2018) i LE 2016. znaci 14 finala i 9 osvojenih evropskih kupova, naspram junajtedovih 7 finala i 5 osvojena kupa (gubili od barse dva finala LS). cak i kad se gledaju ove revijalne utakmice, liverpul ima 4 evropska superkupa, a junajted samo jedan, protiv zvezde 1991. mada junajted ima i interkontinentalni kup sampiona 1999. ali i tu je odnos 4-2 za liverpul.

da me ne shvatite pogresno, junajted je evropski velikan, ali cisto da se ne gresi sledeci put u vezi statistike ;-)

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 4 godine

Odavno nisam pogledao utakmicu u kojoj komentator,ne znam kako se zove, na SK 1,toliko navija za neki klub kao dotični za Man. Utd.
Prvo,ima ne verovatno iritantan glas.Kao dečak koji mutira.Kao drugo,svaki kontakt, faul,ofsajd...sve je u korist Junajteda...Neopisivo.
Mogu da razumem da neko navija za svoj tim,obožavam Arsenal,i gledam svaki meč,ali da profesionalni komentator ovako prenosi je sramotno.
Imali smo primer Milojka Pantića kao navijača Zvezde,ali to je ipak naš tim...Ili Tegi kao neosporni Pastorčić,ali ovo je za priču.
BTW bravo Palace.Samo napred

Red Veteran

pre 4 godine

@"... ce ponovo zavrsiti oko 6og mesta, a ono sto je najstrasnije je da i ce sve biti jos gore nakon ove sezone jer su drugi igraci JOS gori, a omladinci netalentovaniji za razliku od Celsijevih i Arsenalovih na primer.
(BlueFortress, 24. avgust 2019 19:42)
Hvala na prognozi. Šesto mesto, vrlo optimistično!

bili

pre 4 godine

Ovi sto komentarisu penale zaboravljaju da vec nekoliko sezona mu se ne sviraju penali! A danas je bio i penal nad marsijalom. Kakva je razlika izmedju tig i penala nad salahom?!

Milan

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone
(Petar, 24. avgust 2019 18:27)

To su takve gluposti, kojima se Murinjo pravdao. Pogledaj Klopov tim i videces da je taj tim napravljen bez nekih zvezda i veruj mi daj Klupo ovaj tim Junajteda, napravice cudo. Junajted nema uospte los tim, ali nema trenera koji ume da napravi nesto. Murinjovo vreme je proslo, on sad moze da ode samo negde gde je vec sve gotovo i da ih trenira.

cosmo

pre 4 godine

Polako ali sigurno Junajted se vraca tamo gde mu je i mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran LFC, 24. avgust 2019 18:47)

A,gde mu/nam je mesto?

Andjus

pre 4 godine

Prošlo je vrijeme bez konkurencije, sada kada svi mogu dovesti dobrog igrača prodavači dresova i mitomani sa OT mogu sa sjetom da pričaju o tome kako je nekad Junajted rješavao ovakve utakmice i slične gluposti. Hari odličan u odbrani, nikoga ne zna da pokrije a sve vrijeme igra gluhih telefona sa Lindelofom, sredina ne zna se ko je beskorisniji, svaka čast Pogbi on je biser samo takav, napad ubitačan, penal ne znaju da pogode. Sve u svemu treba se skoncentrisati i radovati se Luzerpulovim porazima iako taj isti tim ih je prešišao pp broju trofeja, čak 3 evropske titule imaju
više. Kako su smiješni djavolčići... I nije hejter onaj koji govori istinu.

ha

pre 4 godine

Rasford, Lingard, Marsijal, James, Mektomini, Lindelof, Megvajer ne da nisu klasa za MU nego nisu klasa za bilo koji tim koji se bori za prvih deset, odgovornost pre svega na magu za novac i antitalentu za fudbal Vudvordu pa na svima ostalima

cosmo

pre 4 godine

Palas opravdao ulogu favorita.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 24. avgust 2019 19:10)

Harise,brate,nisi ti navijacki ostrascen...ti si patis od krize identiteta.

cosmo

pre 4 godine

I mislim da bi Andreas Pereira morao da igra od pocetka.Dzejms pokazuje da je veliki talenat,ali jos uvek je "zelen",da ne kazem neiskusan.Pereira je mnogo duze u klubu od Dzejmsa i mnogo bolje kapira celu pricu.

Edin

pre 4 godine

UTD i Chelsea da se javno preko novina izvine Murinju i da ga mole da se sto pre vrati, da zavrsi polusezonu kako tako i da mu daju 4 prelazna roka da skocka ekipu.. Ovo nije do trenera koliko ovi igraci nisu za ove klubove, prosto od njih 22, nijedan jedini ne bi imao mesta u postavi oba kluba pre 10 godina..

mr.wolf

pre 4 godine

Kakvo hejtovanje.... vrhunsko.
Kad na ovaj nacin pobedi United..... opet hejtovanje, a ovde Palas ispade odigrao vrhunsku utakmicu i ako su presli 2 puta polovinu i dali 2 gola, ni sami ne znaju kako. Ali bitno je pljuvati. Realno, nema normalnog komentara.

Milan

pre 4 godine

Nisam navijač ni Junajteda, ni Liverpula, generalno ne gotivim nijedan strani klub, ali kako mi je drago što je Junajted izgubio. Nekada najveći klub na svetu sebi dozvoljava da se srozava da ga pune neki Vulvsi ili Palas, ekipe koje nekada na Teatru nisu smele centar da pređu. I sada se vidi koliko je Murinjo bio u pravu, čovek koga su oterali, a u ekipi i upravi trulo da ne može trulije.

cosmo

pre 4 godine

Polako ali sigurno Junajted se vraca tamo gde mu je i mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran LFC, 24. avgust 2019 18:47)

A,gde mu/nam je mesto?

Andjus

pre 4 godine

Prošlo je vrijeme bez konkurencije, sada kada svi mogu dovesti dobrog igrača prodavači dresova i mitomani sa OT mogu sa sjetom da pričaju o tome kako je nekad Junajted rješavao ovakve utakmice i slične gluposti. Hari odličan u odbrani, nikoga ne zna da pokrije a sve vrijeme igra gluhih telefona sa Lindelofom, sredina ne zna se ko je beskorisniji, svaka čast Pogbi on je biser samo takav, napad ubitačan, penal ne znaju da pogode. Sve u svemu treba se skoncentrisati i radovati se Luzerpulovim porazima iako taj isti tim ih je prešišao pp broju trofeja, čak 3 evropske titule imaju
više. Kako su smiješni djavolčići... I nije hejter onaj koji govori istinu.

Spectator

pre 4 godine

@Edin, i svi ostali koji uporno veličaju Murinja.

Ne treba se izvinjavati Murinju, a što se tiče 4 prelazna roka, imao ih je i doveo je, pogodi koga - Pogbu. Ostali njegovi transferi su bili sledeći: Bailly - češće povređen nego zdrav, Zlatan - u poznim godinama, najviše doprineo od svih, Lukaku - znamo kako je to prošlo, Lindelof - koga je sam izbacivao iz postave, jer mu nije odgovarao, nikad nije ni verovao u njega, a i s pravom, dečko je prosečan štoper, Mkhitaryan - odstranio ga iz ekipe jer "nije dovoljno dobar", pa ga puštao malo i onda ga zamenio za Sancheza, najveći promašaj od transfera/trampe u istoriji PL.

Suočite se sa činjenicama, niko ne brani ovaj UTD i ove starletane, ali ne pravdajte Murinja, ionako ste ga upravo vi i pljuvali i nazivali ga vozačem autobusa dok je bio na klupi.

Pozdrav

micmic

pre 4 godine

Gotivim junajted ali bas mi je drago sto su izgubili zbog ovog komentatora..Ja nisam video u zivotu da covek toliko navija za junajted cak mu je i bilo drago kad je luka napravio penal...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Prva 2 mesta na tabeli Liverpul i Man.siti(veća neizvesnost ko će biti prvak) pa sva ostala boranija koja će se boriti za opstanak...

masterS

pre 4 godine

Ovi ako izbore Evropu na kraju bice pravo cudo. Katastrofa od igre. Marin je za Lingarda izmislio fudbal. Kakva je ono muva bez glave i igra na poziciji 10, covek nema ni malo kreativnosti.

cosmo

pre 4 godine

Neki komentari su me naterali da odgledam snimak.

Za prvih pola sata,Kristal Palas je dva puta presao centar i to je proslo bez ikakvke ideje.Prosto je lopta neplanirano presla centar.Junajted apsolutno dominaro i imao igru pod svojom kontrolom.Onda je sevnula klasicna ostravska akcija iz '70-ih ("blast from the blast")...golman ispucava loptu,neko je prebaci glavom za napdaca i ostalo je istorija.Palas vodi 1:0...nezasluzeno.

Drugo poluvreme,Junjted i dalje napada i kreira,ali Palasova odbrana je dobro postavljena.Palas i dalje bez kreativnosi,Sefild Utd im objasnio.

A,onda je dosao 55.minut i cist penal za Junajted! Kako i zasto sudija nije video,ne znam.Bolje receno,zasto se nije usudio da sudi penal i zbog cega,mi ne znamo.

Nas Luka,pravi penal za drugi zuti (69.minut),ali sudija ignorise.Junajted opet ostecen.Znaci,faul sa ledja,bez namere da se ide na loptu.Svaka cast Luki Milivojevicu,ali faul je bi za karton,tj.drugi zuti,crveni automatski.

Tece 71.minut,Mekartur pravi cist faul,a sudije Dzejmsu daje zuti zbog navodnog simuliranja (???)

Junajted je i dalje napadao,Palas se nije video.

Pogba je na svojoj poziciji odigrao odlicno.Izgubio je jednu loptu,ali i bez toga,De Hea je lose odreagovao.Nista strasno,da je sudjenje bilo kako treba,Junajted bi mnogo ranije resio ovo.

Zamolio bih da mi se objavi komentar,jer vreme i trud sam ulozio,da bih video da li smo neki komentatori i ja gledali isti "hepening".

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije !!! /

pre 4 godine

Odavno nisam pogledao utakmicu u kojoj komentator,ne znam kako se zove, na SK 1,toliko navija za neki klub kao dotični za Man. Utd.
Prvo,ima ne verovatno iritantan glas.Kao dečak koji mutira.Kao drugo,svaki kontakt, faul,ofsajd...sve je u korist Junajteda...Neopisivo.
Mogu da razumem da neko navija za svoj tim,obožavam Arsenal,i gledam svaki meč,ali da profesionalni komentator ovako prenosi je sramotno.
Imali smo primer Milojka Pantića kao navijača Zvezde,ali to je ipak naš tim...Ili Tegi kao neosporni Pastorčić,ali ovo je za priču.
BTW bravo Palace.Samo napred

Dzhoni

pre 4 godine

Pogba je najveća svetska fudbalska prevara. Igrač koji je svoje ime izgradio igrajući nameštene utakmice u Serie a. Nešto slično kao radonjić kod nas.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Taman je ušao u reprezentativnu formu.Jedva čekam da ga gledam u dresu naše reprezentacije.Srpski Pol Skoks i Dejvid Bekam u jednom.

Petar

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone

BlueFortress

pre 4 godine

Ponovicu jos jednom komentar, nadam se i isti saldo minusa od raznih strucnjaka: "Ole Gunar nije 1/10 deo trenera kakav je Murinjo kome su dali otkaz, ispao je iz lige sa Kardifom i nema apsolutno nikakvih indikacija da ce biti bilo sta vise od takticki prosecnog trenera."

Drugo, da je pravde imali bi jos 3 boda manje jer ih je mladjani Celsi unistio prvih 65 minuta u prvom kolu, ali fudbal i volimo upravo zbog tog faktora "srece".

Trece - precenjene instagram zvezde Marsijal, Rasford, Pogba ce ponovo zavrsiti oko 6og mesta, a ono sto je najstrasnije je da i ce sve biti jos gore nakon ove sezone jer su drugi igraci JOS gori, a omladinci netalentovaniji za razliku od Celsijevih i Arsenalovih na primer.

MicaBugarin

pre 4 godine

A sezona sa murinjom na drugom mestu iza arapa im je bila neuspeh i katastrofa. A od tog tima do sad samo im se trener razlikuje, gde su tad a gde su sad? Ide junajted na borbu za ligu evrope stop je i dokazao danas

cobi

pre 4 godine

Tri šuta u okvir gola. Još i promašen penal. I onaj shaban De Hea hoće neku svemirsku platu. Kakva katastrofa od mog omiljenog kluba :(

nista o nicemu

pre 4 godine

Suočite se sa činjenicama, niko ne brani ovaj UTD i ove starletane, ali ne pravdajte Murinja, ionako ste ga upravo vi i pljuvali i nazivali ga vozačem autobusa dok je bio na klupi.

Pozdrav
(Spectator, 24. avgust 2019 18:36)

Pa evo ja ga nisam nikad tako nazvao, doveo je on koga je mogao jer nisu dovodili koga je on hteo. Osim Zlatana i Pogbe ostalo su sve druge ili trece zelje.

cosmo

pre 4 godine

Pol Pogba je svetska klasa,ali nije igrac za Junajted.Junajted bi izgledao mnogo bolje bez njega,zato treba razmisliti o nekom drugom igracu.

Samo toliko.Bilo bi glupo da da se pravim pametan i pricam o utakmici.Koji ima oci,video je sta se sve desavalo.

Aleksandar

pre 4 godine

Jos jedna bacena sezona ne znam ko sa Solskjerom gleda i kupuje igrace ali ovo je kriminalno.Van Bisaka i Megvajer rupe bez dna,Pogba teska prevara od igraca a mogli su ga uvaliti Realu i zaraditi sada i da plate niko ga nece.Iako obrcu puno novca nedostaje im sistem kao u eri Fergusona kada se tacno znalo sta se kupuje a sta prodaje plus njihova akademija koja je davala pet-sest igraca za prvi tim.

Petar

pre 4 godine

Pa upravo je to i draz i kvalitet ove lige.
A ne kao kod nas, izadjes sa 2.postavom potpuno opusten jer je sve zavrseno jos pre 3meseca..

Brada

pre 4 godine

Bez obzira na sve, kad pogledate tim Mancestera, ogroman je uspeh ako uopste zavrse na nekoj od pozicija koje vode u Evropu. Suvi prosek, katastrofalan prelazni rok, prodali odlicne igrace a nikog nisu doveli kao zamenu...

Aleksandar

pre 4 godine

Mančester je u agoniji.
Osim lepih dresova sve ostalo je loše.
Sa ovoim igračima i trenerom nema šta da traži u ovoj sezoni.

posebni

pre 4 godine

Junajted protiv Čelsija iskoristio svu sreću koja mu je sledovala za celu sezonu.Realno još tada su trebali da izgube,bili su mnogo lošiji tim ali evo prosipaće sada bodove protiv fenjeraša skoro pa u svakom kolu, jednostavno kao ekipa su na nivou Evertona i West Hema!

netko

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone
(Petar, 24. avgust 2019 18:27)

pa to je i murinjo govorio otad svaki put...najveci uspeh u karijeri...


nego gde su ti koji su velicali olea pre samo nedelju dana?

sto sad pljujete coveka? kako vas nije sramota?

budite dosledni pa velicajte i njega i pogbu i igru uniteda i sada.

pojma nemate o fudbalu il zato znate da kritikujete svakog ko je pisao da sa oleom nema srece. nije rec o meni nego o par komentatora za koje se vidi da se razumeju u fudbal dobro.

isto je ko prosle sezone..prvo ga dizu u nebesa pa ga najstrasnije pljuju..

andreas kisser

pre 4 godine

Sve u svemu treba se skoncentrisati i radovati se Luzerpulovim porazima iako taj isti tim ih je prešišao pp broju trofeja, čak 3 evropske titule imaju vise.
(Andjus, 24. avgust 2019 18:18)

liverpul ima 4 titule vise, 6 KS/LS i 3 kupa uefa/LE, a junajted ima 5 trofeja (3-1-1). cak i kada su izgubljena finala u pitanju, liverpul je gubio finale KPK 1966, finala KS/LS tri puta (1985, 2007, 2018) i LE 2016. znaci 14 finala i 9 osvojenih evropskih kupova, naspram junajtedovih 7 finala i 5 osvojena kupa (gubili od barse dva finala LS). cak i kad se gledaju ove revijalne utakmice, liverpul ima 4 evropska superkupa, a junajted samo jedan, protiv zvezde 1991. mada junajted ima i interkontinentalni kup sampiona 1999. ali i tu je odnos 4-2 za liverpul.

da me ne shvatite pogresno, junajted je evropski velikan, ali cisto da se ne gresi sledeci put u vezi statistike ;-)

Greatness

pre 4 godine

I da završim - samo se vi smijte Murinju i njegovoj izjavi da je 2. mjesto pretprošle sezone njegov najveći uspjeh.. Čovjek je sve upravu bio...

Negativni

pre 4 godine

Spectator, 24. avgust 2019 18:36

Zaboravio si ključnu stvar - Murinjo je sa ovim timom bio drugi u PL, pobedio prvaka u gradskom derbiju i osvojio LE i jedan od kupova. Sve ovo što si nabrojao da je radio, pa to i jeste posao dobrog trenera. Pogba je ključan igrač za ovaj tim Junajteda, tri klase iznad svih ostalih, ali njegova glava više nije u klubu. Danas je igrao ležerno kao i kad je minirao Žozea, zato su i izgubili. On je mislima već u Realu ili Juventusu, a Ole ga ne pušta jer dobro zna da bez takvog igrača nema ni LE, a kamoli LŠ. Murinjo je radio sa onim što ima, i što je uprava odobrila da se kupi. To je tanko za ambicije Junajteda. I rekao je ključnu stvar: "Ne umem da radim sa ljudima koji nemaju pobedničke ambicije kao ja."

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Redovno gledam PL i glavni problem PL su sudije, koje su puni sebe i najpametnije su. Pa je tako njihov sudija dodelio Hrvatskom fudbaleru 2 zuta kartona, a on odigrao celu utakmicu. Ne razumem konstataciju da će se suditi nekom timu penal na svakoj utakmici, ako je prekršaj u šesnajszercu svira se i 5 puta po utakmici, jer su takva pravila. Zašto je dao karton Jemsu kad ga je protivnik udario nogom u koleno, zašto nije Milivojević dobio drugi žuti i td.niko ga neće ni pitati, štite ih iz PL jer su u istom košu.

bili

pre 4 godine

Ovi sto komentarisu penale zaboravljaju da vec nekoliko sezona mu se ne sviraju penali! A danas je bio i penal nad marsijalom. Kakva je razlika izmedju tig i penala nad salahom?!

Spectator

pre 4 godine

@Negativni

Pogba jeste tehnički najpotkovaniji fudbaler Junajteda, a glava mu odavno nije u klubu od sukoba sa Murinjom, što nas vraća na početak i pitanje - zašto je Murinjo uopšte tražio takvog ili bolje rečeno baš igrača? Da li nije uradio dobar skauting? Nije proverio kakva je ličnost? Nema kog drugog da krivi sem samog sebe, jer mu je bio prvi izbor tu, kao što mu je i Miki bio prvi izbor (pričao je koliko je ubeđivao Zorka iz Borusije da mu ga prodaju), kao što mu je i Lindelof bio prvi ili drugi izbor (ne znam šta je gore, jer bi u drugoj situaciji to značilo da je prvi izbor bio izmučeni Boateng za koga je hteo da ispljune 50 miliona), kao što je i Lukaku bio prvi ili drugi izbor (sećamo se sage sa Lukakuom i Moratom).
Na kraju, koliko god loša bila uprava Junajteda, a jeste očajna, ne mogu da ih u potpunosti krivim što nisu hteli da odobre svaku kupovinu koju je zahtevao menadžer koji je 2 godine odbijao da se skući u Mančesteru, već je živeo u hotelskoj sobi pod izgovorom da je tako lakše, kao da ni sam nije verovao da će ostati u klubu duže.

ha

pre 4 godine

Rasford, Lingard, Marsijal, James, Mektomini, Lindelof, Megvajer ne da nisu klasa za MU nego nisu klasa za bilo koji tim koji se bori za prvih deset, odgovornost pre svega na magu za novac i antitalentu za fudbal Vudvordu pa na svima ostalima

cosmo

pre 4 godine

Palas opravdao ulogu favorita.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 24. avgust 2019 19:10)

Harise,brate,nisi ti navijacki ostrascen...ti si patis od krize identiteta.

Трооки Гавран

pre 4 godine

Погба је зрео за, прво шамар, а затим трансфер што даље од Манчестера. Ноншалантно изгуби лотпу и својом грешком нанесе пораз својој екипи...

Greatness

pre 4 godine

Junajtede - bruko nad brukama! Ne opravdavam ni Inter, ni Milan, ali ovi nesrećnici, koji imaju najviše novca na svijetu i sve mogu da priušte, da ovako skandalozno izgledaju, pa to je nedopustivo.. Fergusone Fergusone, što si pustio kola niz padinu?!

Nikola Klajic

pre 4 godine

Idemo ponovo. Posle svakog prelaznog roka navijaci MUFC najavljuju borbu za titulu. U rangu su gradjan i crvenih, pa im posle 3-4 kola realnost lupi samar. Poredjenje Mekgvajera sa Van Dajkom je jos jaca stvar. Da ne pricamo o tome kako je po mnogima Wan Bissaka bolji bek od Arnolda.Lingard prosto najveca prevara u premier ligi. Mocnije mi Totenhem i Arsenal deluju od djavola.

Negativni

pre 4 godine

Junajted protiv Čelsija iskoristio svu sreću koja mu je sledovala za celu sezonu.Realno još tada su trebali da izgube,bili su mnogo lošiji tim ali evo prosipaće sada bodove protiv fenjeraša skoro pa u svakom kolu, jednostavno kao ekipa su na nivou Evertona i West Hema!
(posebni, 24. avgust 2019 19:21

Tačno. Za to treba da zahvale Lamparu što je na klupi ostavio Kantea i Žirua.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Au ljudi, koja blamaža Junajteda danas i to na Old Trafordu! Nakon one startne pobede nad Čelsijem od čak 4:0 pomislih na tren da je Junajted na putu povratka u one visine u koje po veličini i ugledu koji ima pripada. Međutim, sa ovim rosterom Junajted nema šta da traži ni u borbi ni za LE a kamo li za LŠ! Slavili su Solskjera kada je došao u klub kao Boga nad Bogovima a čini mi se da će ga, kako je krenulo, "izboksovati" iz kluba mnogo pre onog njihovog čuvenog "Boksing Deja". Što je najluđe Solskjer je NAJMANJI krivac za ovaj potop Junajteda! Jednostavno UPRAVA ne radi svoj posao onako kako zahteva jedan svetski gigant kakav je Mančester Junajted! Mančester Junajtedu trebaju ozbiljni ljudi, počev od uprave, preko Stručnog štaba, sve do igrača naravno! U ovom trenutku čini mi se da Junajted nema ni jednu od te tri ključne stvari!

Ja

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog
(zdravkors, 24. avgust 2019 18:07)

Komentator sa SK je poznati navijac Arsenala. Inace dobar komentator

Milan

pre 4 godine

Svako ko se razume u fudbal zna da je ono Mourinhovo 2.mesto sa ovim timom bilo ravno cudu, a sad cete ove sezone to videti i svi ostali koji se malo manje razumete. Ovaj tim pod Oleom ce se boriti za LE na kraju sezone
(Petar, 24. avgust 2019 18:27)

To su takve gluposti, kojima se Murinjo pravdao. Pogledaj Klopov tim i videces da je taj tim napravljen bez nekih zvezda i veruj mi daj Klupo ovaj tim Junajteda, napravice cudo. Junajted nema uospte los tim, ali nema trenera koji ume da napravi nesto. Murinjovo vreme je proslo, on sad moze da ode samo negde gde je vec sve gotovo i da ih trenira.

Dragan

pre 4 godine

Eto,ode mi 175€...tragedija
(Pedja himself, 24. avgust 2019 18:09)

Pa jedino je tragedija ako si uplatio toliko, a ako si ocekivao taj iznos kako ti je otislo nesto sto nisi ni imao ?

Perica

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog

Lončarević je veliki navijač Arsenala i ne podnosi Junajted, prognozirao mu je 9. mesto pred početak sezone.

Red Veteran

pre 4 godine

Nikakvo iznenadjenje! Kad komentator počinje sa... "nikada Junajted nije izgubio od Palasa u Premijer ligi"... kao pravilo istorija se baš menja! Tako je bilo i kod Mojesa, Van Gala, Murinja... Ovaj tim Junajteda je predodredjen da obora sve negativne rekorde nakon velike ere sir Alejsa Fergusona. Valjda tako to ide u fudbalu! Ole će biti najsrećniji trener na svetu ako ostane u klubu do nove godine. Najtužnije u svemu tome je što on nije jedini krivac za loš tim.

koča

pre 4 godine

Utd proda Lukakua i danas gledam ulazi im klinac od 17 god kao napadac... Rekli su mnogi navijaci Utd-a da Solskjer treba da ostane jer je vrhunski strucnjak. Rekao sam da treba da ostane jer ce vec sledece sezone da dokaže da nije...

Sta ostade od jednog onakvog kluba... Prepotentni Pogba, Lingard, Jang... Megvajera plate nenormalno iznad njegove realne cene, samo da se kaze da oni imaju najskupljeg odbrambenog na svetu, ne Liverpool...

Alfa i omega

pre 4 godine

Komentator sa SK sada vjerovatno suze roni.Kakva pristrasnost, Milojko je znao sakriti za koga navija za razliku od ovog

Lončarević je veliki navijač Arsenala i ne podnosi Junajted, prognozirao mu je 9. mesto pred početak sezone.
(Perica, 24. avgust 2019 18:23)

Pa što igra na MU kad ga ne podnosi?

Donnie

pre 4 godine

City i L'pool napraviše špansku ligu od PL-e. Dva izuzetno jaka tima, jedan koji je u vrhu ali znamo da neće uzeti (T'ham) i ostali kako se poređaju... Neka nova vremena...

sgdp

pre 4 godine

Boriće se Junajted sa Čelsijem za peto mesto (možda čak i sa Lesterom i Vulvsima). Tek je početak sezone, a već su počeli uveliko da kiksaju. Još kad se uzme u obzir da im je roster poprilično plitak, ne vidim kako bi mogli da izguraju uspešno čitavu sezonu. Mislim da su ostale četiri ekipe iz Velike šestorke u dosta boljem stanju. Doduše, nismo još videli Arsenal na pravom testu, ali mislim da će biti među četiri na kraju, obzirom na dobro odrađen prelazni rok.

Sinki

pre 4 godine

Moze se slobodno reci da je ovo mozda i najgora generacija Junajteda,i posle Fergusona su upali u veliku krizu.Ima mnogo preplacenih igraca,tako da ce trebati dug period da se klub oporavi.Nesto slicno se ocekuje u Barsi kada se Messi penzionise.

ajde

pre 4 godine

Gotivim junajted ali bas mi je drago sto su izgubili zbog ovog komentatora..Ja nisam video u zivotu da covek toliko navija za junajted cak mu je i bilo drago kad je luka napravio penal...

haah Lončarević da navija za Junajted, puko bi od muke ovo da pročita verovatno. Lik ne podnosi Junajted a ovo je verovatno sve proizašlo iz toga da se to ne primeti.

Joker

pre 4 godine

I uskoro će promena trenera i ista priča kao sa Čelsijem. Igrači su problem nisu dorasli velikom klub, a neki ni fudbalu... A Pogba je dalekoooo od lidera ekipe.

tanasije

pre 4 godine

A lepo je onomad Ferguson najurio Pobgu cim ga je video u MY i Fergi ode a genijalci dovedu nazad nezainteresovanog nabedjenog igraca za 100 miliona - I od tada ne mogu da se sastave ......

cosmo

pre 4 godine

I mislim da bi Andreas Pereira morao da igra od pocetka.Dzejms pokazuje da je veliki talenat,ali jos uvek je "zelen",da ne kazem neiskusan.Pereira je mnogo duze u klubu od Dzejmsa i mnogo bolje kapira celu pricu.

neutralni posmatrač

pre 4 godine

Slaba utakmica za Luku, sudija mu oprostio drugi žuti kod penala! MUTD dosta loše stoji na terenu, Pogba nastavlja sa očajnim partijama (najprecenjeniji igrač na svetu), odbrana nesigurna (Lindelof i Mektominej), napad bez ideja sa solo pokušajima (Marsijal i Rašford)! Pogubio se malo Solskjer ali ima vremena za popravke!

Goran

pre 4 godine

Mnogi su ovde poleteli nakon onih ubedljivih 4:0 protiv Čelzija ,ali sam ja nakon i tog meča tvrdio da Mančester jednostavno nema tim za nešto više od 3-4-tog mesta u PL što se eto videlo još i u meču protiv Vulvsa ,a potvrda je stigla i danas protiv Palasa...
Jesu dominirali na terenu i imali inicijativu ,ali šta to vredi kad je sve to jalovo i muljavo i kada nema završnog pasa ,jednostavno nedostaje hemije u ekipi , mislim svaka čast Oleu trudi se da igra napadački fudbal ali šta to vredi kada ima panjeve u ekipu...
A šta još reći za Pogbu ? mislim da će najveći pogodak za Junajted biti ako ga oteraju sa Traforda,jer dečko je totalno pogubljen i u nekim situacijama deluje kao da je potpuno nezainteresovan ,kako je samo izgubio loptu za drugi gol Palasa u nadoknadi ,pa onakvu nonšalanciju ne dozvoljaju sebi ni najveći amateri koji igraju po seoskim ligama ...

Red Veteran

pre 4 godine

@"... ce ponovo zavrsiti oko 6og mesta, a ono sto je najstrasnije je da i ce sve biti jos gore nakon ove sezone jer su drugi igraci JOS gori, a omladinci netalentovaniji za razliku od Celsijevih i Arsenalovih na primer.
(BlueFortress, 24. avgust 2019 19:42)
Hvala na prognozi. Šesto mesto, vrlo optimistično!