Petak, 23.08.2019.

17:31

Tumbaković objasnio zašto nije pozvao Grujića

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da se za mečeve protiv Portugala i Luksemburga opredelio za iskusnije igrače od Marka Grujića

Izvor: LN

Tumbakoviæ objasnio zašto nije pozvao Grujiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Zozo

pre 4 godine

Tерзина црногорска школа . Тумба је изабран да буде параван за Звездашку логистику.

M. Kamoranezi

pre 4 godine

Zasto je problem Gobeljic i Rukavina?
Da li neko od vas moze da napisete tj nabrojite koje jos igrace ima Srbija na raspolaganju na levom i desnom beku a da nisu Ivanovic i Kolarov? Pa da ja vidim na youtube kako igraju. Ja stvarno ne znam koji su bolji ili poznati da igraju u jacim ligama ili bar redovno da igraju u klubovima.
A za Pavkova, ne znam sto se opretecujete s tim, da li vi stvarno mislite da ce covek odigrati od prvog minuta pored Mitrovica i Jovica?? Mada Pavkov ima neverovatan osecaj za gol, tako daje golove kad je najbitnije i iz nicega kad ni bi pomislio u onom momentu "ajde sad rokni", covek bukvalno iznenadi golom. Shvatite da ce Pavkov dobiti jos dva tri puta poziva u reprezentaciji, i vise ga nema, jer krenula jaka konkurencija napadaca. Sad krecu Joveljic, Lazar Randjelovic, Ivan Saponjic. Ali opet ni oni nece se nesto puno igrati, jer ce narednih 10 godina dominirati Mitrovic i Jovic (naravno zavisi od njih kako bude islo u karijeri), osim Lazara koji igra levo krilo mozda cesce, nadam se da ce momak biti sve uspesniji i bolji. Mene uopste ne zanima ko je partizanovac ili zvezdas ili dalji klub van Bg, mene zanima samo da svaki igrac koji je pozvan u reprezentaciji je rodjen pobednik.
Opet o Radonjicu, covek je brz skoro kao Mbappe (aj dobro ne bas toliko brz), ali svakako brzina je potrebna u kljucnim momentima. Sergej igra redovno u Lacio, zasto se bunite??!

Tuga

pre 4 godine

Ljudi, nama trebaju brzi igrači, spretni sa loptom a mi stalno gomilamo ove usporene smlatine od preko 190 cm (Grujić, Matić, SMS...). Neće tu nikad biti dobre igre. Posebno mi se diže kosa na glavi kad zajedno u veznom redu vidim Matića i Milivojevića. Obojica su isti profil igrača (nikakava kreativnost, bez igre ka napred, bezopasni kad napadamo....).

nemanjakg

pre 4 godine

Ispeci pa reci... Selektor jos nije ni otpoceo pripreme a vec ga smenjujete... Ali dobro, kad imamo "selektore" i u basketu gde smo svetska sila, sta ocekivati za fudbal... Nemamo mi jos sportsku kulturu,a tesko da cemo da se opametimo u skorije vreme.

Da prostite

pre 4 godine

Grujic je za Lukica Maradona, pametnom dosta...
Matic se sprema polako za penziju, Milivojevic i Grujic dobitna kombinacija.
Tumbo jesi gledao sta je radio Bayernu?? Sa vama uvek komedija...
(Danilo Markos, 23. avgust 2019 17:53)

Napravio penal?

Tyson

pre 4 godine

Realno spisak mu nije los

Ja bih voleo da je Grujica stavio umesto Lukica koji skoro nikako neigra u Torinu

Pavkov je treci napadac i veravatno nece ni dobiti sansu tako da to nije neka velika tema, a rekao bi da zasluzuje nastupima u velikim utakmicama

Bekovi su nam losi. Mozda je mogao neke druge zvati ali realno nije izostavio nikoga, mi jednostavno nemamo trenutno bolje od Gobeljica i Rukavine .... jedino sto moze da uradi je da isproba Nikolu Maksimovica na toj poziciji ako branimo rezultat ili stavi krilo na tu poziciju (Lazovic ... Gacinovic...) ako treba nam gol ili ako igramo protiv slabije ekipe sto nema neke vece opasnosti po bokovima

Ivan

pre 4 godine

Šta
očekivati od trenera koga Kokeza zapošljava. Tumba je trener prošlog veka, koncepcije i navika, zajedno sa rečnikom na konferenciji za štampu koji kao da je iznikao iz udžbenika socijalisticke omladine. Plašim se da nas ne očekuje drastično drugačija slika od Krstaje.

Čovek

pre 4 godine

Priča o poziciji na kojoj Grujić igra. Činjenica je da nije igrao puno za reprezentaciju,ne trpajte Gobeljića u priču. Mislim da treba kritikovati tek kada ova ekipa odrigra par utakmica. Setite se Muslina,svi su ga pljuvali što je zvao Vukovića,S.Mitrovića itd a ne mlade igrače,pa nas je odveo na svetsko prvenstvo.

labud

pre 4 godine

@detektiv kokni kol
a kad je Radonjic bio "van" kanala,karijera Domzale,Vaslui,italijanski nizeligasi,u Cuki i Zvezdi vise rezerva nego standardan,posreci mu se ona 2 gola.Krasnodar i Trnava,to mu je cela karijera,ali iza njega stoji znamo vec ko pa eto ga i kod Tumbe.Zile je dobar ali unisti ga ono oko transfera,sad ce u Ren,pa neki Paderborn ili Levante,tesko ista od njega,Gruja ima super fizionomiju za moderni fudbal ali on prosto nije jos dokazan,tek se sada u Herti formira u potpunosti polako sa njim,inace svi govore kako je nepravedno izostavljen sa ovih spiskova a niko kako je uguran na spisak za SP kao rezerva u Premijersipu ispred Fejse koji je izgurao kvalifikacije i standardan u jednoj Benfici,inace besmisleno je ovolika rasprava oko rezervi,vaznija je prica kako ce da se iskoriste Tadic i Sergej,da li ce povratkom Luke da se igra sa 2 zadnja vezna,ili ce on ili Matic na klupu,ko ce nam igrati par stopera,jos od Antica sa tim nismo nacisto,ko ce u spic,da li pritisak velicine Reala iako Jovic vrlo verovatno ce presedeti ovu sezonu,ili nastaviti sa Mitrom koji je koristan i pored neigranja u top sampionatu,i uopste da li cemo liciti na nesto,posto ovo sa Krstajicem nije bilo nista,Tumba nije bog zna kakav trener ali je ipak trener,ne ocekujem nista veliko,pa mozda onda nesto i ispadne,bar se do sada nije umiljavao znamo vec kome.

MiRa

pre 4 godine

Izgleda da je najveći probkem reprezentacije jedan prisečni Grujić. Na kojem to mestu igra, ko bi morao da odpadne ako bi ga pozvao. Možda Kostić, Tadić, Gaćinivić...

NEc

pre 4 godine

Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Mijat Gaćinović, iskustvo puca iz njih... Mislim nemam ništa protiv ovih igrača, svakako zaslužuju vrlo vjerovatno i oni taj poziv, ali ajde ono "i drugi su izostavljali Grujića sa spiska pa mogu i ja" :) Još samo Fejsa i Gudelj fale.. Gruja nešto nije podoban, sad zašto ne znam..

Czd

pre 4 godine

Mislio sam da su ove glupe i besmislene teorije o mladima i njihovom vremenu koje dolazi davna proslost. Uvek me "strucnjaci" razuvere i objasne da je pametnije zvati iskusnijeg nego boljeg, neverovatno razocaravajuce i tuzno. Zivo me zanima da li bi zvao nekoga iz ajaksa ili njihovo vreme dolazi

rutherford

pre 4 godine

Pazi ovog, Grujić "predstavlja budućnost" reprezentacije. Pa Grujić ima 23 god, ulazi polako u najbolje igračke godine i kada će igrati ako ne sada. Izgleda da jedino kod nas se igrači od 23-24 godine i dalje predstavljaju zalogom za budućnost, dok u ozbiljnim reprezentacijama najtalentovaniji momci tih godina imaju već ozbiljan staž u reprezentaciji. Zalog za budućnost mogu biti Pavlović, Joveljić, Vlahović, itd... Grujić nikako.

Daki

pre 4 godine

Realno ne znam ni gde bi mogao Grujic da igra u startnoj postavi , iako bi bio pozvan bio bi na klupi. Prednost ce svakako dobiti Matic , Milivojevic i Sergej jer su trenutno bolji.

Ovaj igra u ManU , drugi u Lacio a treci u engleskoj ligi koja je jaca od nemacke.

veliki strumf

pre 4 godine

Kad se mi uhvatimo za nekog igrača... Aman, i da ga je pozvao ne bi igrao, kao sto neće igrati ni Gobeljic, Pankov i bar još petorica njih!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

ma samo nek je on zvao pavkova i gobeljica????!!!! stajesmozgomalo?
(Srbenda, 23. avgust 2019 17:59)

Izvini druže ali Gobelja je doktor nauka za Rukavinu u odbrani, dokazao je protiv odličnih timova.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Nisam fan Tumbakovića iz 1000 razloga ali sam spisak je sasvim dobar. Ako je ovo što priča istina onda čekamo Grujića u narednom periodu. Velika stvar je vraćanje Luke i Matije, već ima ozbiljan plus. Uz Živkovića precrtao bih i Radonjića jer su obojica u kanalčini već dosta dugo. Prijović je od odlaska na bliski istok sam otpisan tako da nema ljutiš, Pavdža idealan za trećeg špica. Videćemo kako stvari stoje na terenu. Gore od bata Krloa biti ne može.

Вук

pre 4 godine

Od samog starta muljanje. Zoveš Gobeljića i Pavkova da bi se prodali, ne zoveš Baneta a zoveš Rukavinu, to po direktivi zna se čijoj. Ako je Bane veteran i Rukavina je, ali Ivanovic igra u ruskom prvaku. Makar malo smo se ponadali da će krenuti na bolje, ali Tumba nas demantovao.

na pointu

pre 4 godine

Prvo okupljanje je logicno da se opredelimo za iskusniju grupu, sa stažom u reprezentaciju.

Aj se vrati na spisak igraca koje si pozvao i onda ponovo procitaj sta si izjavio.

Selfi Romeo

pre 4 godine

Postovani srpski selektori (koliko nas vec ima), pustite coveka da radi, nemoj da se hvatate za slamku - te nije zvao Peru, Zocka, Micka i ostale. Hajde makar jednom u zivotu da se niko ne "pravi pametan", mozda i krene na bolje onda.

Danilo Markos

pre 4 godine

Grujic je za Lukica Maradona, pametnom dosta...
Matic se sprema polako za penziju, Milivojevic i Grujic dobitna kombinacija.
Tumbo jesi gledao sta je radio Bayernu?? Sa vama uvek komedija...

rumenko

pre 4 godine

polako druze, tek si napunio 24. godine.. cekaj 5.deceniju kao rukavina pa da budes redovan..

samo jedno pitanje za tumbu.. imas maximovica i milenkovica koji na cizmi igraju desnog beka vrlo dobro.. sta ce ti gobelja i antonio?? unapred zahvalan na odgovoru.

Bane

pre 4 godine

Vrlo smesno objasnjenje, gotovo na nivou ucenika osnovne skole. Grujic definitivno zasluzuje da bude u timu, a za mladost je suvisno komentarisati. Nikako da imamo selektora koji ce otvoreno izaci i reci otvoreno...

očigledno

pre 4 godine

Nije ni Gruja tako mlad, ima već 23-4 godine ja mislim. I zar ne treba u reprezentaciju da se zovu najbolji igrači, bez obzira na godine?
Ali iskreno ne zanima me ni koga će da zove, ako bude rezultata...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

grujić i živković nisu pozvani jer nemaju prijovićevo iskustvo, a prijović jer nije mlad poput grujića i živkovića - sreća pa su tu supertalentovani rukavina i gobeljić koji ispunjavaju sve kriterijume:)))))

samo u kokezaniji...

na pointu

pre 4 godine

Prvo okupljanje je logicno da se opredelimo za iskusniju grupu, sa stažom u reprezentaciju.

Aj se vrati na spisak igraca koje si pozvao i onda ponovo procitaj sta si izjavio.

rumenko

pre 4 godine

polako druze, tek si napunio 24. godine.. cekaj 5.deceniju kao rukavina pa da budes redovan..

samo jedno pitanje za tumbu.. imas maximovica i milenkovica koji na cizmi igraju desnog beka vrlo dobro.. sta ce ti gobelja i antonio?? unapred zahvalan na odgovoru.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

grujić i živković nisu pozvani jer nemaju prijovićevo iskustvo, a prijović jer nije mlad poput grujića i živkovića - sreća pa su tu supertalentovani rukavina i gobeljić koji ispunjavaju sve kriterijume:)))))

samo u kokezaniji...

rutherford

pre 4 godine

Pazi ovog, Grujić "predstavlja budućnost" reprezentacije. Pa Grujić ima 23 god, ulazi polako u najbolje igračke godine i kada će igrati ako ne sada. Izgleda da jedino kod nas se igrači od 23-24 godine i dalje predstavljaju zalogom za budućnost, dok u ozbiljnim reprezentacijama najtalentovaniji momci tih godina imaju već ozbiljan staž u reprezentaciji. Zalog za budućnost mogu biti Pavlović, Joveljić, Vlahović, itd... Grujić nikako.

Вук

pre 4 godine

Od samog starta muljanje. Zoveš Gobeljića i Pavkova da bi se prodali, ne zoveš Baneta a zoveš Rukavinu, to po direktivi zna se čijoj. Ako je Bane veteran i Rukavina je, ali Ivanovic igra u ruskom prvaku. Makar malo smo se ponadali da će krenuti na bolje, ali Tumba nas demantovao.

veliki strumf

pre 4 godine

Kad se mi uhvatimo za nekog igrača... Aman, i da ga je pozvao ne bi igrao, kao sto neće igrati ni Gobeljic, Pankov i bar još petorica njih!

očigledno

pre 4 godine

Nije ni Gruja tako mlad, ima već 23-4 godine ja mislim. I zar ne treba u reprezentaciju da se zovu najbolji igrači, bez obzira na godine?
Ali iskreno ne zanima me ni koga će da zove, ako bude rezultata...

Danilo Markos

pre 4 godine

Grujic je za Lukica Maradona, pametnom dosta...
Matic se sprema polako za penziju, Milivojevic i Grujic dobitna kombinacija.
Tumbo jesi gledao sta je radio Bayernu?? Sa vama uvek komedija...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

ma samo nek je on zvao pavkova i gobeljica????!!!! stajesmozgomalo?
(Srbenda, 23. avgust 2019 17:59)

Izvini druže ali Gobelja je doktor nauka za Rukavinu u odbrani, dokazao je protiv odličnih timova.

Ivan

pre 4 godine

Šta
očekivati od trenera koga Kokeza zapošljava. Tumba je trener prošlog veka, koncepcije i navika, zajedno sa rečnikom na konferenciji za štampu koji kao da je iznikao iz udžbenika socijalisticke omladine. Plašim se da nas ne očekuje drastično drugačija slika od Krstaje.

labud

pre 4 godine

@detektiv kokni kol
a kad je Radonjic bio "van" kanala,karijera Domzale,Vaslui,italijanski nizeligasi,u Cuki i Zvezdi vise rezerva nego standardan,posreci mu se ona 2 gola.Krasnodar i Trnava,to mu je cela karijera,ali iza njega stoji znamo vec ko pa eto ga i kod Tumbe.Zile je dobar ali unisti ga ono oko transfera,sad ce u Ren,pa neki Paderborn ili Levante,tesko ista od njega,Gruja ima super fizionomiju za moderni fudbal ali on prosto nije jos dokazan,tek se sada u Herti formira u potpunosti polako sa njim,inace svi govore kako je nepravedno izostavljen sa ovih spiskova a niko kako je uguran na spisak za SP kao rezerva u Premijersipu ispred Fejse koji je izgurao kvalifikacije i standardan u jednoj Benfici,inace besmisleno je ovolika rasprava oko rezervi,vaznija je prica kako ce da se iskoriste Tadic i Sergej,da li ce povratkom Luke da se igra sa 2 zadnja vezna,ili ce on ili Matic na klupu,ko ce nam igrati par stopera,jos od Antica sa tim nismo nacisto,ko ce u spic,da li pritisak velicine Reala iako Jovic vrlo verovatno ce presedeti ovu sezonu,ili nastaviti sa Mitrom koji je koristan i pored neigranja u top sampionatu,i uopste da li cemo liciti na nesto,posto ovo sa Krstajicem nije bilo nista,Tumba nije bog zna kakav trener ali je ipak trener,ne ocekujem nista veliko,pa mozda onda nesto i ispadne,bar se do sada nije umiljavao znamo vec kome.

NEc

pre 4 godine

Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Mijat Gaćinović, iskustvo puca iz njih... Mislim nemam ništa protiv ovih igrača, svakako zaslužuju vrlo vjerovatno i oni taj poziv, ali ajde ono "i drugi su izostavljali Grujića sa spiska pa mogu i ja" :) Još samo Fejsa i Gudelj fale.. Gruja nešto nije podoban, sad zašto ne znam..

Bane

pre 4 godine

Vrlo smesno objasnjenje, gotovo na nivou ucenika osnovne skole. Grujic definitivno zasluzuje da bude u timu, a za mladost je suvisno komentarisati. Nikako da imamo selektora koji ce otvoreno izaci i reci otvoreno...

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Nisam fan Tumbakovića iz 1000 razloga ali sam spisak je sasvim dobar. Ako je ovo što priča istina onda čekamo Grujića u narednom periodu. Velika stvar je vraćanje Luke i Matije, već ima ozbiljan plus. Uz Živkovića precrtao bih i Radonjića jer su obojica u kanalčini već dosta dugo. Prijović je od odlaska na bliski istok sam otpisan tako da nema ljutiš, Pavdža idealan za trećeg špica. Videćemo kako stvari stoje na terenu. Gore od bata Krloa biti ne može.

Czd

pre 4 godine

Mislio sam da su ove glupe i besmislene teorije o mladima i njihovom vremenu koje dolazi davna proslost. Uvek me "strucnjaci" razuvere i objasne da je pametnije zvati iskusnijeg nego boljeg, neverovatno razocaravajuce i tuzno. Zivo me zanima da li bi zvao nekoga iz ajaksa ili njihovo vreme dolazi

Daki

pre 4 godine

Realno ne znam ni gde bi mogao Grujic da igra u startnoj postavi , iako bi bio pozvan bio bi na klupi. Prednost ce svakako dobiti Matic , Milivojevic i Sergej jer su trenutno bolji.

Ovaj igra u ManU , drugi u Lacio a treci u engleskoj ligi koja je jaca od nemacke.

Čovek

pre 4 godine

Priča o poziciji na kojoj Grujić igra. Činjenica je da nije igrao puno za reprezentaciju,ne trpajte Gobeljića u priču. Mislim da treba kritikovati tek kada ova ekipa odrigra par utakmica. Setite se Muslina,svi su ga pljuvali što je zvao Vukovića,S.Mitrovića itd a ne mlade igrače,pa nas je odveo na svetsko prvenstvo.

Tyson

pre 4 godine

Realno spisak mu nije los

Ja bih voleo da je Grujica stavio umesto Lukica koji skoro nikako neigra u Torinu

Pavkov je treci napadac i veravatno nece ni dobiti sansu tako da to nije neka velika tema, a rekao bi da zasluzuje nastupima u velikim utakmicama

Bekovi su nam losi. Mozda je mogao neke druge zvati ali realno nije izostavio nikoga, mi jednostavno nemamo trenutno bolje od Gobeljica i Rukavine .... jedino sto moze da uradi je da isproba Nikolu Maksimovica na toj poziciji ako branimo rezultat ili stavi krilo na tu poziciju (Lazovic ... Gacinovic...) ako treba nam gol ili ako igramo protiv slabije ekipe sto nema neke vece opasnosti po bokovima

Selfi Romeo

pre 4 godine

Postovani srpski selektori (koliko nas vec ima), pustite coveka da radi, nemoj da se hvatate za slamku - te nije zvao Peru, Zocka, Micka i ostale. Hajde makar jednom u zivotu da se niko ne "pravi pametan", mozda i krene na bolje onda.

nemanjakg

pre 4 godine

Ispeci pa reci... Selektor jos nije ni otpoceo pripreme a vec ga smenjujete... Ali dobro, kad imamo "selektore" i u basketu gde smo svetska sila, sta ocekivati za fudbal... Nemamo mi jos sportsku kulturu,a tesko da cemo da se opametimo u skorije vreme.

Da prostite

pre 4 godine

Grujic je za Lukica Maradona, pametnom dosta...
Matic se sprema polako za penziju, Milivojevic i Grujic dobitna kombinacija.
Tumbo jesi gledao sta je radio Bayernu?? Sa vama uvek komedija...
(Danilo Markos, 23. avgust 2019 17:53)

Napravio penal?

MiRa

pre 4 godine

Izgleda da je najveći probkem reprezentacije jedan prisečni Grujić. Na kojem to mestu igra, ko bi morao da odpadne ako bi ga pozvao. Možda Kostić, Tadić, Gaćinivić...

Tuga

pre 4 godine

Ljudi, nama trebaju brzi igrači, spretni sa loptom a mi stalno gomilamo ove usporene smlatine od preko 190 cm (Grujić, Matić, SMS...). Neće tu nikad biti dobre igre. Posebno mi se diže kosa na glavi kad zajedno u veznom redu vidim Matića i Milivojevića. Obojica su isti profil igrača (nikakava kreativnost, bez igre ka napred, bezopasni kad napadamo....).

M. Kamoranezi

pre 4 godine

Zasto je problem Gobeljic i Rukavina?
Da li neko od vas moze da napisete tj nabrojite koje jos igrace ima Srbija na raspolaganju na levom i desnom beku a da nisu Ivanovic i Kolarov? Pa da ja vidim na youtube kako igraju. Ja stvarno ne znam koji su bolji ili poznati da igraju u jacim ligama ili bar redovno da igraju u klubovima.
A za Pavkova, ne znam sto se opretecujete s tim, da li vi stvarno mislite da ce covek odigrati od prvog minuta pored Mitrovica i Jovica?? Mada Pavkov ima neverovatan osecaj za gol, tako daje golove kad je najbitnije i iz nicega kad ni bi pomislio u onom momentu "ajde sad rokni", covek bukvalno iznenadi golom. Shvatite da ce Pavkov dobiti jos dva tri puta poziva u reprezentaciji, i vise ga nema, jer krenula jaka konkurencija napadaca. Sad krecu Joveljic, Lazar Randjelovic, Ivan Saponjic. Ali opet ni oni nece se nesto puno igrati, jer ce narednih 10 godina dominirati Mitrovic i Jovic (naravno zavisi od njih kako bude islo u karijeri), osim Lazara koji igra levo krilo mozda cesce, nadam se da ce momak biti sve uspesniji i bolji. Mene uopste ne zanima ko je partizanovac ili zvezdas ili dalji klub van Bg, mene zanima samo da svaki igrac koji je pozvan u reprezentaciji je rodjen pobednik.
Opet o Radonjicu, covek je brz skoro kao Mbappe (aj dobro ne bas toliko brz), ali svakako brzina je potrebna u kljucnim momentima. Sergej igra redovno u Lacio, zasto se bunite??!

Zozo

pre 4 godine

Tерзина црногорска школа . Тумба је изабран да буде параван за Звездашку логистику.

MiRa

pre 4 godine

Izgleda da je najveći probkem reprezentacije jedan prisečni Grujić. Na kojem to mestu igra, ko bi morao da odpadne ako bi ga pozvao. Možda Kostić, Tadić, Gaćinivić...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 4 godine

ma samo nek je on zvao pavkova i gobeljica????!!!! stajesmozgomalo?
(Srbenda, 23. avgust 2019 17:59)

Izvini druže ali Gobelja je doktor nauka za Rukavinu u odbrani, dokazao je protiv odličnih timova.

Selfi Romeo

pre 4 godine

Postovani srpski selektori (koliko nas vec ima), pustite coveka da radi, nemoj da se hvatate za slamku - te nije zvao Peru, Zocka, Micka i ostale. Hajde makar jednom u zivotu da se niko ne "pravi pametan", mozda i krene na bolje onda.

Daki

pre 4 godine

Realno ne znam ni gde bi mogao Grujic da igra u startnoj postavi , iako bi bio pozvan bio bi na klupi. Prednost ce svakako dobiti Matic , Milivojevic i Sergej jer su trenutno bolji.

Ovaj igra u ManU , drugi u Lacio a treci u engleskoj ligi koja je jaca od nemacke.

Ivan

pre 4 godine

Šta
očekivati od trenera koga Kokeza zapošljava. Tumba je trener prošlog veka, koncepcije i navika, zajedno sa rečnikom na konferenciji za štampu koji kao da je iznikao iz udžbenika socijalisticke omladine. Plašim se da nas ne očekuje drastično drugačija slika od Krstaje.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Nisam fan Tumbakovića iz 1000 razloga ali sam spisak je sasvim dobar. Ako je ovo što priča istina onda čekamo Grujića u narednom periodu. Velika stvar je vraćanje Luke i Matije, već ima ozbiljan plus. Uz Živkovića precrtao bih i Radonjića jer su obojica u kanalčini već dosta dugo. Prijović je od odlaska na bliski istok sam otpisan tako da nema ljutiš, Pavdža idealan za trećeg špica. Videćemo kako stvari stoje na terenu. Gore od bata Krloa biti ne može.

Вук

pre 4 godine

Od samog starta muljanje. Zoveš Gobeljića i Pavkova da bi se prodali, ne zoveš Baneta a zoveš Rukavinu, to po direktivi zna se čijoj. Ako je Bane veteran i Rukavina je, ali Ivanovic igra u ruskom prvaku. Makar malo smo se ponadali da će krenuti na bolje, ali Tumba nas demantovao.

labud

pre 4 godine

@detektiv kokni kol
a kad je Radonjic bio "van" kanala,karijera Domzale,Vaslui,italijanski nizeligasi,u Cuki i Zvezdi vise rezerva nego standardan,posreci mu se ona 2 gola.Krasnodar i Trnava,to mu je cela karijera,ali iza njega stoji znamo vec ko pa eto ga i kod Tumbe.Zile je dobar ali unisti ga ono oko transfera,sad ce u Ren,pa neki Paderborn ili Levante,tesko ista od njega,Gruja ima super fizionomiju za moderni fudbal ali on prosto nije jos dokazan,tek se sada u Herti formira u potpunosti polako sa njim,inace svi govore kako je nepravedno izostavljen sa ovih spiskova a niko kako je uguran na spisak za SP kao rezerva u Premijersipu ispred Fejse koji je izgurao kvalifikacije i standardan u jednoj Benfici,inace besmisleno je ovolika rasprava oko rezervi,vaznija je prica kako ce da se iskoriste Tadic i Sergej,da li ce povratkom Luke da se igra sa 2 zadnja vezna,ili ce on ili Matic na klupu,ko ce nam igrati par stopera,jos od Antica sa tim nismo nacisto,ko ce u spic,da li pritisak velicine Reala iako Jovic vrlo verovatno ce presedeti ovu sezonu,ili nastaviti sa Mitrom koji je koristan i pored neigranja u top sampionatu,i uopste da li cemo liciti na nesto,posto ovo sa Krstajicem nije bilo nista,Tumba nije bog zna kakav trener ali je ipak trener,ne ocekujem nista veliko,pa mozda onda nesto i ispadne,bar se do sada nije umiljavao znamo vec kome.

Danilo Markos

pre 4 godine

Grujic je za Lukica Maradona, pametnom dosta...
Matic se sprema polako za penziju, Milivojevic i Grujic dobitna kombinacija.
Tumbo jesi gledao sta je radio Bayernu?? Sa vama uvek komedija...

veliki strumf

pre 4 godine

Kad se mi uhvatimo za nekog igrača... Aman, i da ga je pozvao ne bi igrao, kao sto neće igrati ni Gobeljic, Pankov i bar još petorica njih!

Da prostite

pre 4 godine

Grujic je za Lukica Maradona, pametnom dosta...
Matic se sprema polako za penziju, Milivojevic i Grujic dobitna kombinacija.
Tumbo jesi gledao sta je radio Bayernu?? Sa vama uvek komedija...
(Danilo Markos, 23. avgust 2019 17:53)

Napravio penal?

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

grujić i živković nisu pozvani jer nemaju prijovićevo iskustvo, a prijović jer nije mlad poput grujića i živkovića - sreća pa su tu supertalentovani rukavina i gobeljić koji ispunjavaju sve kriterijume:)))))

samo u kokezaniji...

rumenko

pre 4 godine

polako druze, tek si napunio 24. godine.. cekaj 5.deceniju kao rukavina pa da budes redovan..

samo jedno pitanje za tumbu.. imas maximovica i milenkovica koji na cizmi igraju desnog beka vrlo dobro.. sta ce ti gobelja i antonio?? unapred zahvalan na odgovoru.

rutherford

pre 4 godine

Pazi ovog, Grujić "predstavlja budućnost" reprezentacije. Pa Grujić ima 23 god, ulazi polako u najbolje igračke godine i kada će igrati ako ne sada. Izgleda da jedino kod nas se igrači od 23-24 godine i dalje predstavljaju zalogom za budućnost, dok u ozbiljnim reprezentacijama najtalentovaniji momci tih godina imaju već ozbiljan staž u reprezentaciji. Zalog za budućnost mogu biti Pavlović, Joveljić, Vlahović, itd... Grujić nikako.

Čovek

pre 4 godine

Priča o poziciji na kojoj Grujić igra. Činjenica je da nije igrao puno za reprezentaciju,ne trpajte Gobeljića u priču. Mislim da treba kritikovati tek kada ova ekipa odrigra par utakmica. Setite se Muslina,svi su ga pljuvali što je zvao Vukovića,S.Mitrovića itd a ne mlade igrače,pa nas je odveo na svetsko prvenstvo.

Tyson

pre 4 godine

Realno spisak mu nije los

Ja bih voleo da je Grujica stavio umesto Lukica koji skoro nikako neigra u Torinu

Pavkov je treci napadac i veravatno nece ni dobiti sansu tako da to nije neka velika tema, a rekao bi da zasluzuje nastupima u velikim utakmicama

Bekovi su nam losi. Mozda je mogao neke druge zvati ali realno nije izostavio nikoga, mi jednostavno nemamo trenutno bolje od Gobeljica i Rukavine .... jedino sto moze da uradi je da isproba Nikolu Maksimovica na toj poziciji ako branimo rezultat ili stavi krilo na tu poziciju (Lazovic ... Gacinovic...) ako treba nam gol ili ako igramo protiv slabije ekipe sto nema neke vece opasnosti po bokovima

nemanjakg

pre 4 godine

Ispeci pa reci... Selektor jos nije ni otpoceo pripreme a vec ga smenjujete... Ali dobro, kad imamo "selektore" i u basketu gde smo svetska sila, sta ocekivati za fudbal... Nemamo mi jos sportsku kulturu,a tesko da cemo da se opametimo u skorije vreme.

Bane

pre 4 godine

Vrlo smesno objasnjenje, gotovo na nivou ucenika osnovne skole. Grujic definitivno zasluzuje da bude u timu, a za mladost je suvisno komentarisati. Nikako da imamo selektora koji ce otvoreno izaci i reci otvoreno...

na pointu

pre 4 godine

Prvo okupljanje je logicno da se opredelimo za iskusniju grupu, sa stažom u reprezentaciju.

Aj se vrati na spisak igraca koje si pozvao i onda ponovo procitaj sta si izjavio.

očigledno

pre 4 godine

Nije ni Gruja tako mlad, ima već 23-4 godine ja mislim. I zar ne treba u reprezentaciju da se zovu najbolji igrači, bez obzira na godine?
Ali iskreno ne zanima me ni koga će da zove, ako bude rezultata...

NEc

pre 4 godine

Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Mijat Gaćinović, iskustvo puca iz njih... Mislim nemam ništa protiv ovih igrača, svakako zaslužuju vrlo vjerovatno i oni taj poziv, ali ajde ono "i drugi su izostavljali Grujića sa spiska pa mogu i ja" :) Još samo Fejsa i Gudelj fale.. Gruja nešto nije podoban, sad zašto ne znam..

Tuga

pre 4 godine

Ljudi, nama trebaju brzi igrači, spretni sa loptom a mi stalno gomilamo ove usporene smlatine od preko 190 cm (Grujić, Matić, SMS...). Neće tu nikad biti dobre igre. Posebno mi se diže kosa na glavi kad zajedno u veznom redu vidim Matića i Milivojevića. Obojica su isti profil igrača (nikakava kreativnost, bez igre ka napred, bezopasni kad napadamo....).

Czd

pre 4 godine

Mislio sam da su ove glupe i besmislene teorije o mladima i njihovom vremenu koje dolazi davna proslost. Uvek me "strucnjaci" razuvere i objasne da je pametnije zvati iskusnijeg nego boljeg, neverovatno razocaravajuce i tuzno. Zivo me zanima da li bi zvao nekoga iz ajaksa ili njihovo vreme dolazi

Zozo

pre 4 godine

Tерзина црногорска школа . Тумба је изабран да буде параван за Звездашку логистику.

M. Kamoranezi

pre 4 godine

Zasto je problem Gobeljic i Rukavina?
Da li neko od vas moze da napisete tj nabrojite koje jos igrace ima Srbija na raspolaganju na levom i desnom beku a da nisu Ivanovic i Kolarov? Pa da ja vidim na youtube kako igraju. Ja stvarno ne znam koji su bolji ili poznati da igraju u jacim ligama ili bar redovno da igraju u klubovima.
A za Pavkova, ne znam sto se opretecujete s tim, da li vi stvarno mislite da ce covek odigrati od prvog minuta pored Mitrovica i Jovica?? Mada Pavkov ima neverovatan osecaj za gol, tako daje golove kad je najbitnije i iz nicega kad ni bi pomislio u onom momentu "ajde sad rokni", covek bukvalno iznenadi golom. Shvatite da ce Pavkov dobiti jos dva tri puta poziva u reprezentaciji, i vise ga nema, jer krenula jaka konkurencija napadaca. Sad krecu Joveljic, Lazar Randjelovic, Ivan Saponjic. Ali opet ni oni nece se nesto puno igrati, jer ce narednih 10 godina dominirati Mitrovic i Jovic (naravno zavisi od njih kako bude islo u karijeri), osim Lazara koji igra levo krilo mozda cesce, nadam se da ce momak biti sve uspesniji i bolji. Mene uopste ne zanima ko je partizanovac ili zvezdas ili dalji klub van Bg, mene zanima samo da svaki igrac koji je pozvan u reprezentaciji je rodjen pobednik.
Opet o Radonjicu, covek je brz skoro kao Mbappe (aj dobro ne bas toliko brz), ali svakako brzina je potrebna u kljucnim momentima. Sergej igra redovno u Lacio, zasto se bunite??!