Petak, 17.12.2004.

14:28

Ilić za B92: "Moglo i gore"

Izvor: B92

Iliæ za B92: "Moglo i gore" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

nebitno

pre 19 godina

Zreb nam je bio naklonjen. Da li ce Partizan proci dalje zavisi iskljucivo od uprave (prelazni rok), trenera (takav je kakav je) i igraca... Ako se mi spremimo za te utakmice kako mozemo i kako treba, sa ciljem prolaska dalje - sve ce zavisiti samo od naseg tima. Imamo lepu priliku i treba je iskoristiti... Ako se budemo spremali u strahu od nepoznatog kluba iz Ukrajine - onda i ne treba da idemo dalje...
@karudijan
Keiser ti je vec mnogo toga objasnio... Samo da se malo nadovezem...
Crvena zvezda jeste BILA osvajac KES... Cestitam... Postujem... Ali NIKAD nije bila svetski sampion jer se jedna revijalna utakmica u privatnoj organizaciji tesko moze nazvati svetskim sampionatom... Uporno nazivanje "zvezdom", bez "Crvena"... Je pateticno... Stidite se imena svog kluba za koji navijate? Zalosno...
Partizan ce uvek i na svakom jeziku biti Partizan... I nikad mu necu skracivati ime i nikad mu necu menjati ime i nikad mu necu prevoditi ime...

keiser

pre 19 godina

@dragance
Lose se secas... PSV je glatko izgubio od Arsenala sa 1-0 i od Panatinaikosa sa 4-1. Tako da se ne mogu nazvati vrhunskom evropskom ekipom.
@karudijan
Po stilu pisanja, vidim da su Vam obrazovanje i inteligencija na jednako visokom nivou. Nije mi jasno otkud toliko mrznje i cinizma. Pa sve i da je Mr.Zlaja, Tudjman licno, ne vidim da je Vama rekao bilo sta lose. Kompleksi su ipak nesto sa cime se covek najteze nosi.
A malo i na zadatu temu:
Partizan stvarno ima sanse da prodje do 1/4 finala, a tamo sta bude bice. Od toga ce i Zvezda imati koristi, tako da bi moglo da bude manje zuci, zavisti i mrznje u svim porukama koje salju Zvezdasi.

karudijan

pre 19 godina

Pa Mr. Zlajo vidim da ste mnogo obrazovani ali u lepoj njihovoj,a to zakljucijem po ovome sto napisaste ¨nebi da duljim¨.Koliko ja znam da Srbi kazu ne bi da duzim a oni tamo dulje ja bih vas zamolio da ako imate neke komplekse izlacite.Takodje vas podsecam da je vas nekadasnji predsednik kluba bio i gos. Franjo licno.Prema tome ako resite da nekog od nas Delija ili Crvene Zvezde,il kako vi to volite da kazete ciganstura,roma ....poredite sa nekim prvo se pogledajte u ogledalo.
Inace Partizanu zelim da prodje dalje i ako moze i da osvoji taj nikad ne dosanjani san svojih navijaca,Evropski kup,za razliku od nas.
Puno srece vam zeli navijac svetskih sampiona.
Zvezda je zivot ostalo su sitnice.

SALE GROBAR

pre 19 godina

ocekujem niljada na utakmici u beogradu i od nula do dva gola manje PRICE a vise hrabrosti i petlje primadone - citaj ciric ilic tomic moraju da poginu na terenu ako hoce da prodjemo NEATRAKTIVNI boze odakle im samo takav naziv protivnik ipak naravno puno srece i VOLJE

Ex- grobar

pre 19 godina

Moglo je i gore?!? Nadam se samo da cete ovaj put zaista da idete na izlet... A gledao sam Ilica u sredu, obicni smrad, pun sebe i uvek spreman da izigrava napirlitanog petla, sto i jeste. A posle utakmice s 'Borom' nisu ni pozdravili navijace koji su pevali za njih i nakon 3:0, sramota u sta se pretvorio Partizan, hrpa sebicnih i kljakavih karijerista, koje ocigledno navijaci ne zanimaju. Plujem se ja na takav klub i sportiste.

dusan

pre 19 godina

hm.e pa draga moja decice pamet u glavu,ako prodjete ove krizance,a trebalo bi, sreci nigde kraja,spremte se dobro,ako ste pametni,a valda jeste to mozete u beogradu resiti uz svete grobare.sto se tice zvezde oni bi trebali bar po meni da odu malo do stadiona partizana i kupe kolektivne ulaznice ,i da uce.dusan.montreal.

moje ime

pre 19 godina

bolje bi saletu bilo da cuti kao idiot nego sto tako igra vec duze vreme... a ako ti je on doneo mnogo srece verovatno navijas za zvezdu ili real madrid. sale igra u partizanu samo da bi ga zeka prodao(ne znam kako i kome) i izvukao pare potrosene na njega. bio je talenat ali ne moze to biti celu karijeru.

cro

pre 19 godina

Ajde kaj se pravite važni. I ovaj jadni Dinamo bi vas razbio kako vas je razbila(više puta) i Cibona i kako će vas razbiti Zagreb.

KLAUDINHO PFC

pre 19 godina

Sramota sta se pise ovde , pa da nije nam saleta ne bi videli ligu sampiona , jos jedan dokaz koliko su pojedinci propali...vredjaju kapitena sramota , ILIC KAPITEN JEDAN JE ILIC KAPITEN ILIIIC KAAAAPITEN..........

Aleksandar

pre 19 godina

50% komentara ovde je, Ilicu ne pricaj nego igraj, ne komentarisi i sl. Pa kad ga nesto pitaju covek mora nesto i da kaze, nece valjda da cuti kao idiot. Druga stvar, mi nismo atraktivan protivnik. Pa niko i ne kaze da jesmo. Ja ako sam ruzan mogu da kazem i za drugog da je ruzan. Decko samo zna da nismo napunili stadion 15 godina pa se verovatno plasi da ce se i sada u ovako vaznoj utakmici desiti nesto sl. U svakom slucaju ostavite Saleta, mnogo nam je radosti doneo i s verom u Boga do Lisabona. Pozdrav

da

pre 19 godina

dosta kukanja pa jedini tim u poslednjih par godina koji se respektuje sa istoka je dinamo kiev.
ni vi ni ovaj dnjepar niste neka klasa

alexa

pre 19 godina

Cuj ovog-zar ne vidite gde vam je mesto?!ahahaha...
1/16 final uefa cup:
partizan(scg)-dnjipro(ukr)
red star(scg) free
nk dinamo (cro) free
nk hajduk(cro) free
....ahaha
NAMA JE MESTO U EVROPI,A VAMA U UBU I ZAPRESICU!

jo

pre 19 godina

Realno, dobro smo prosli, ustvari odlicno. Ta prica nije atraktivan protivnik me uopste ne zanima, fudbaleri Partizana su zasluzili pun stadion, pa makar igrali i sa amaterima iz Luksenburga. Mislim da svi verujemo da mozemo da izbacimo Ukrajince, vrlo je bitno sto su i oni na zimskoj pauzi kao i mi. Zamislite da smo izvukli Bilbao, mi tek sa priprema, a oni u jeku sezone, a plus im domaci teren mnogo jak. Treba se samo dobro spremiti i ako budemo imali srece, mozda sve resimo i u Beogradu. Znam samo da ne smemo igrati kao raspali Dinamo Zg
prosle godine kada su ih Ukrajinci razbili u sred "lijepe njihove" (mislim da je bilo 2:0 ). Ako mislimo sledece godine ponovo u Ligu Sampiona, mislim da Dnjipr moramo proci, bez previse filozofiranja tipa ne leze nam i slicno. Kada se ne trci i ne zalaze svaki protivnik ce nam biti neugodan, ali kada damo sve od sebe onda smo mnogo jaki!

Nikola

pre 19 godina

Bre groblja od vas u zadnje vreme na svim frontovima samo kuknjava .Dosta vise zar ne vidite ko ste i sta ste.i gde vam je mesto?
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

Balansero

pre 19 godina

Pa ako Ilic i Ciric budu igrali onda ce i biti gore.
Samo mi nije jasno da uprava ne shvata da NIKADA nece prodati Ilica, a Ciric moze samo u penziju. Otvoriti mu kafic/kladionicu i nek srce vinjak sa Usketom. Vukcevic, Petrovic, Radonjic, Grubjesic i Radovic sede na klupi a Ilic i Ciric pokazuju "majstorije" na petoparcu!? Boze me sacuvaj!

Ja sam iz Popovića

pre 19 godina

Nijedan od 7 potencijalnih protivnika nije slabiji od Partizana , pa prema tome nema lakog zreba.Jesu Ukrajinski klubovi u usponu ali ostali su se vec "uspeli".
Problem je Ukrajinska klima?Ako je tolika razlika onda je i nijima problem nasa klima!
Ako Partizan dogodine zeli u LS moze da za protivnika dobije Sahtjor ili Dinamo koji su mnogo jaci od Dnjipra, pa sta onda da se radi?
Moglo je gore, sansu imamo.
Napred Partizan!

sMiljapfc

pre 19 godina

Sta bre kuka ovaj Ilic! Uboli smo dzekpot! Imaju sansu da da prodju do 1/4 finala. Sta ocekuje, da igra sa ofk-om? Igrajte za grobare i za srpski fudbal. Ako prodjete dalje sledece godine Zeta igra kvalifikacije za ligu shampiona!

Osc@r

pre 19 godina

Ranije smo se stalno bunili kako dobijamo teske protivnike i kako nam zreb nije nikad naklonjen.Sada ne mozemo da krivimo nikoga,dobili smo najlakseg protivnika od ponudjenih.I prestanimo vise sa filozofiranjem,tezak protivnik,te nije atraktivan i zaigrajmo taj fudbal onako kako treba.BORBENO OD POCETKA DO KRAJA.

gogo

pre 19 godina

A,Partizan je kao atraktivna ekipa!!?Pa ni u Engleskoj, gde su na svim utakmicama pune tribine ,nisu uspeli napuniti ni pola stadiona!Mi se uvek tu nesto preseravamo,kao sudimo ko je atraktivan,a ko nije,a ne gledamo sami sebe.Stvarno glupa izjava jednog od najlosijih igraca Partizana na utakmici sa Midlsborom.

Vlada

pre 19 godina

Tooo Ilicu, profesionalizam izbija iz svake reci. Pa placen si da igras i da pobedjujes i Mladi Radnik i Juventus i to je valjda dovoljan motiv, bez obzira na protivnika. Hoces i kolacic da ti iznesu na teren da bi mogao bolje da igras?

Marko

pre 19 godina

Mislim da imamo sanse da prodjemo Dnipro, ali posle toga ce biti jaaaako tesko sa CSKA iz Moskve... Izjava Ilica o neatraktivnom protivniku je zaista smesna jer ni Partizan se nemoze bas pohvaliti atraktivnoscu. To verovatno misle i navijaci Dnipro-a da su mogli dobiti neku atraktivnu zapadno-evropsku ekipu a ne neki Partizan iz istocno-evropske Nedodjije!!!

Aleksandar

pre 19 godina

Pametnom ali hrabrom igrom postoji šansa da se plasiramo dalje. Ukrajinci su 100% dobri trkači, korektni tehničari, biće nam potrebna fora, geg ali spremnih i snažnih igrača. Mislim da Ćira NE SME da igra protiv Dnjepra, razneće ga snagom. Vukčević, Brnović, Nadj, Ilić su igrači sposobniji da igraju jak ali kreativan fudbal.

Da ne pametujem više, VIDIMO SE NA STADIONU!

zilijen

pre 19 godina

Po meri ! Šanse 50:50 ! Slični su ko i mi ! Bez velikih zvezda i strašno uporni i nezgodni ! Čini mi se da bolje igraju u gostima ! MOŽEMO DALJE AL ĆE BITI TEŠKO

STRATEG

pre 19 godina

Neatraktivno da...ni tako lako da...ali mnogo lakse no Stutgart ili Newcastle...Idemo dalje, preko Benfike do 1/4 finala i dalje!
PFC!

Grobar RS

pre 19 godina

Aj cuti Ilicu, bolje ti je da zapnes i igras nego da kometarises. ne moze gola pogoditi ni sa tri metra a ovamo kometarise neatraktivan protivnik.Ko kaze da si ti atraktivan i Vermezovicev sistem s jednim napadacem ali nema veze. NAPRED PARTIZAN PARTIZAN PARTIZAN!!!!!!!!!!!!
Pozdrav svim Grobarima ali i Delijama, narocito onim iz Nezavisnih novina, svanuce jednom i Vama. Valjda.

Grobar RS

pre 19 godina

Aj cuti Ilicu, bolje ti je da zapnes i igras nego da kometarises. ne moze gola pogoditi ni sa tri metra a ovamo kometarise neatraktivan protivnik.Ko kaze da si ti atraktivan i Vermezovicev sistem s jednim napadacem ali nema veze. NAPRED PARTIZAN PARTIZAN PARTIZAN!!!!!!!!!!!!
Pozdrav svim Grobarima ali i Delijama, narocito onim iz Nezavisnih novina, svanuce jednom i Vama. Valjda.

zilijen

pre 19 godina

Po meri ! Šanse 50:50 ! Slični su ko i mi ! Bez velikih zvezda i strašno uporni i nezgodni ! Čini mi se da bolje igraju u gostima ! MOŽEMO DALJE AL ĆE BITI TEŠKO

STRATEG

pre 19 godina

Neatraktivno da...ni tako lako da...ali mnogo lakse no Stutgart ili Newcastle...Idemo dalje, preko Benfike do 1/4 finala i dalje!
PFC!

Aleksandar

pre 19 godina

Pametnom ali hrabrom igrom postoji šansa da se plasiramo dalje. Ukrajinci su 100% dobri trkači, korektni tehničari, biće nam potrebna fora, geg ali spremnih i snažnih igrača. Mislim da Ćira NE SME da igra protiv Dnjepra, razneće ga snagom. Vukčević, Brnović, Nadj, Ilić su igrači sposobniji da igraju jak ali kreativan fudbal.

Da ne pametujem više, VIDIMO SE NA STADIONU!

Marko

pre 19 godina

Mislim da imamo sanse da prodjemo Dnipro, ali posle toga ce biti jaaaako tesko sa CSKA iz Moskve... Izjava Ilica o neatraktivnom protivniku je zaista smesna jer ni Partizan se nemoze bas pohvaliti atraktivnoscu. To verovatno misle i navijaci Dnipro-a da su mogli dobiti neku atraktivnu zapadno-evropsku ekipu a ne neki Partizan iz istocno-evropske Nedodjije!!!

Vlada

pre 19 godina

Tooo Ilicu, profesionalizam izbija iz svake reci. Pa placen si da igras i da pobedjujes i Mladi Radnik i Juventus i to je valjda dovoljan motiv, bez obzira na protivnika. Hoces i kolacic da ti iznesu na teren da bi mogao bolje da igras?

gogo

pre 19 godina

A,Partizan je kao atraktivna ekipa!!?Pa ni u Engleskoj, gde su na svim utakmicama pune tribine ,nisu uspeli napuniti ni pola stadiona!Mi se uvek tu nesto preseravamo,kao sudimo ko je atraktivan,a ko nije,a ne gledamo sami sebe.Stvarno glupa izjava jednog od najlosijih igraca Partizana na utakmici sa Midlsborom.

Osc@r

pre 19 godina

Ranije smo se stalno bunili kako dobijamo teske protivnike i kako nam zreb nije nikad naklonjen.Sada ne mozemo da krivimo nikoga,dobili smo najlakseg protivnika od ponudjenih.I prestanimo vise sa filozofiranjem,tezak protivnik,te nije atraktivan i zaigrajmo taj fudbal onako kako treba.BORBENO OD POCETKA DO KRAJA.

sMiljapfc

pre 19 godina

Sta bre kuka ovaj Ilic! Uboli smo dzekpot! Imaju sansu da da prodju do 1/4 finala. Sta ocekuje, da igra sa ofk-om? Igrajte za grobare i za srpski fudbal. Ako prodjete dalje sledece godine Zeta igra kvalifikacije za ligu shampiona!

Ja sam iz Popovića

pre 19 godina

Nijedan od 7 potencijalnih protivnika nije slabiji od Partizana , pa prema tome nema lakog zreba.Jesu Ukrajinski klubovi u usponu ali ostali su se vec "uspeli".
Problem je Ukrajinska klima?Ako je tolika razlika onda je i nijima problem nasa klima!
Ako Partizan dogodine zeli u LS moze da za protivnika dobije Sahtjor ili Dinamo koji su mnogo jaci od Dnjipra, pa sta onda da se radi?
Moglo je gore, sansu imamo.
Napred Partizan!

Balansero

pre 19 godina

Pa ako Ilic i Ciric budu igrali onda ce i biti gore.
Samo mi nije jasno da uprava ne shvata da NIKADA nece prodati Ilica, a Ciric moze samo u penziju. Otvoriti mu kafic/kladionicu i nek srce vinjak sa Usketom. Vukcevic, Petrovic, Radonjic, Grubjesic i Radovic sede na klupi a Ilic i Ciric pokazuju "majstorije" na petoparcu!? Boze me sacuvaj!

Nikola

pre 19 godina

Bre groblja od vas u zadnje vreme na svim frontovima samo kuknjava .Dosta vise zar ne vidite ko ste i sta ste.i gde vam je mesto?
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

jo

pre 19 godina

Realno, dobro smo prosli, ustvari odlicno. Ta prica nije atraktivan protivnik me uopste ne zanima, fudbaleri Partizana su zasluzili pun stadion, pa makar igrali i sa amaterima iz Luksenburga. Mislim da svi verujemo da mozemo da izbacimo Ukrajince, vrlo je bitno sto su i oni na zimskoj pauzi kao i mi. Zamislite da smo izvukli Bilbao, mi tek sa priprema, a oni u jeku sezone, a plus im domaci teren mnogo jak. Treba se samo dobro spremiti i ako budemo imali srece, mozda sve resimo i u Beogradu. Znam samo da ne smemo igrati kao raspali Dinamo Zg
prosle godine kada su ih Ukrajinci razbili u sred "lijepe njihove" (mislim da je bilo 2:0 ). Ako mislimo sledece godine ponovo u Ligu Sampiona, mislim da Dnjipr moramo proci, bez previse filozofiranja tipa ne leze nam i slicno. Kada se ne trci i ne zalaze svaki protivnik ce nam biti neugodan, ali kada damo sve od sebe onda smo mnogo jaki!

da

pre 19 godina

dosta kukanja pa jedini tim u poslednjih par godina koji se respektuje sa istoka je dinamo kiev.
ni vi ni ovaj dnjepar niste neka klasa

alexa

pre 19 godina

Cuj ovog-zar ne vidite gde vam je mesto?!ahahaha...
1/16 final uefa cup:
partizan(scg)-dnjipro(ukr)
red star(scg) free
nk dinamo (cro) free
nk hajduk(cro) free
....ahaha
NAMA JE MESTO U EVROPI,A VAMA U UBU I ZAPRESICU!

Aleksandar

pre 19 godina

50% komentara ovde je, Ilicu ne pricaj nego igraj, ne komentarisi i sl. Pa kad ga nesto pitaju covek mora nesto i da kaze, nece valjda da cuti kao idiot. Druga stvar, mi nismo atraktivan protivnik. Pa niko i ne kaze da jesmo. Ja ako sam ruzan mogu da kazem i za drugog da je ruzan. Decko samo zna da nismo napunili stadion 15 godina pa se verovatno plasi da ce se i sada u ovako vaznoj utakmici desiti nesto sl. U svakom slucaju ostavite Saleta, mnogo nam je radosti doneo i s verom u Boga do Lisabona. Pozdrav

KLAUDINHO PFC

pre 19 godina

Sramota sta se pise ovde , pa da nije nam saleta ne bi videli ligu sampiona , jos jedan dokaz koliko su pojedinci propali...vredjaju kapitena sramota , ILIC KAPITEN JEDAN JE ILIC KAPITEN ILIIIC KAAAAPITEN..........

cro

pre 19 godina

Ajde kaj se pravite važni. I ovaj jadni Dinamo bi vas razbio kako vas je razbila(više puta) i Cibona i kako će vas razbiti Zagreb.

moje ime

pre 19 godina

bolje bi saletu bilo da cuti kao idiot nego sto tako igra vec duze vreme... a ako ti je on doneo mnogo srece verovatno navijas za zvezdu ili real madrid. sale igra u partizanu samo da bi ga zeka prodao(ne znam kako i kome) i izvukao pare potrosene na njega. bio je talenat ali ne moze to biti celu karijeru.

SALE GROBAR

pre 19 godina

ocekujem niljada na utakmici u beogradu i od nula do dva gola manje PRICE a vise hrabrosti i petlje primadone - citaj ciric ilic tomic moraju da poginu na terenu ako hoce da prodjemo NEATRAKTIVNI boze odakle im samo takav naziv protivnik ipak naravno puno srece i VOLJE

dusan

pre 19 godina

hm.e pa draga moja decice pamet u glavu,ako prodjete ove krizance,a trebalo bi, sreci nigde kraja,spremte se dobro,ako ste pametni,a valda jeste to mozete u beogradu resiti uz svete grobare.sto se tice zvezde oni bi trebali bar po meni da odu malo do stadiona partizana i kupe kolektivne ulaznice ,i da uce.dusan.montreal.

Ex- grobar

pre 19 godina

Moglo je i gore?!? Nadam se samo da cete ovaj put zaista da idete na izlet... A gledao sam Ilica u sredu, obicni smrad, pun sebe i uvek spreman da izigrava napirlitanog petla, sto i jeste. A posle utakmice s 'Borom' nisu ni pozdravili navijace koji su pevali za njih i nakon 3:0, sramota u sta se pretvorio Partizan, hrpa sebicnih i kljakavih karijerista, koje ocigledno navijaci ne zanimaju. Plujem se ja na takav klub i sportiste.

karudijan

pre 19 godina

Pa Mr. Zlajo vidim da ste mnogo obrazovani ali u lepoj njihovoj,a to zakljucijem po ovome sto napisaste ¨nebi da duljim¨.Koliko ja znam da Srbi kazu ne bi da duzim a oni tamo dulje ja bih vas zamolio da ako imate neke komplekse izlacite.Takodje vas podsecam da je vas nekadasnji predsednik kluba bio i gos. Franjo licno.Prema tome ako resite da nekog od nas Delija ili Crvene Zvezde,il kako vi to volite da kazete ciganstura,roma ....poredite sa nekim prvo se pogledajte u ogledalo.
Inace Partizanu zelim da prodje dalje i ako moze i da osvoji taj nikad ne dosanjani san svojih navijaca,Evropski kup,za razliku od nas.
Puno srece vam zeli navijac svetskih sampiona.
Zvezda je zivot ostalo su sitnice.

keiser

pre 19 godina

@dragance
Lose se secas... PSV je glatko izgubio od Arsenala sa 1-0 i od Panatinaikosa sa 4-1. Tako da se ne mogu nazvati vrhunskom evropskom ekipom.
@karudijan
Po stilu pisanja, vidim da su Vam obrazovanje i inteligencija na jednako visokom nivou. Nije mi jasno otkud toliko mrznje i cinizma. Pa sve i da je Mr.Zlaja, Tudjman licno, ne vidim da je Vama rekao bilo sta lose. Kompleksi su ipak nesto sa cime se covek najteze nosi.
A malo i na zadatu temu:
Partizan stvarno ima sanse da prodje do 1/4 finala, a tamo sta bude bice. Od toga ce i Zvezda imati koristi, tako da bi moglo da bude manje zuci, zavisti i mrznje u svim porukama koje salju Zvezdasi.

nebitno

pre 19 godina

Zreb nam je bio naklonjen. Da li ce Partizan proci dalje zavisi iskljucivo od uprave (prelazni rok), trenera (takav je kakav je) i igraca... Ako se mi spremimo za te utakmice kako mozemo i kako treba, sa ciljem prolaska dalje - sve ce zavisiti samo od naseg tima. Imamo lepu priliku i treba je iskoristiti... Ako se budemo spremali u strahu od nepoznatog kluba iz Ukrajine - onda i ne treba da idemo dalje...
@karudijan
Keiser ti je vec mnogo toga objasnio... Samo da se malo nadovezem...
Crvena zvezda jeste BILA osvajac KES... Cestitam... Postujem... Ali NIKAD nije bila svetski sampion jer se jedna revijalna utakmica u privatnoj organizaciji tesko moze nazvati svetskim sampionatom... Uporno nazivanje "zvezdom", bez "Crvena"... Je pateticno... Stidite se imena svog kluba za koji navijate? Zalosno...
Partizan ce uvek i na svakom jeziku biti Partizan... I nikad mu necu skracivati ime i nikad mu necu menjati ime i nikad mu necu prevoditi ime...

Grobar RS

pre 19 godina

Aj cuti Ilicu, bolje ti je da zapnes i igras nego da kometarises. ne moze gola pogoditi ni sa tri metra a ovamo kometarise neatraktivan protivnik.Ko kaze da si ti atraktivan i Vermezovicev sistem s jednim napadacem ali nema veze. NAPRED PARTIZAN PARTIZAN PARTIZAN!!!!!!!!!!!!
Pozdrav svim Grobarima ali i Delijama, narocito onim iz Nezavisnih novina, svanuce jednom i Vama. Valjda.

zilijen

pre 19 godina

Po meri ! Šanse 50:50 ! Slični su ko i mi ! Bez velikih zvezda i strašno uporni i nezgodni ! Čini mi se da bolje igraju u gostima ! MOŽEMO DALJE AL ĆE BITI TEŠKO

STRATEG

pre 19 godina

Neatraktivno da...ni tako lako da...ali mnogo lakse no Stutgart ili Newcastle...Idemo dalje, preko Benfike do 1/4 finala i dalje!
PFC!

Aleksandar

pre 19 godina

Pametnom ali hrabrom igrom postoji šansa da se plasiramo dalje. Ukrajinci su 100% dobri trkači, korektni tehničari, biće nam potrebna fora, geg ali spremnih i snažnih igrača. Mislim da Ćira NE SME da igra protiv Dnjepra, razneće ga snagom. Vukčević, Brnović, Nadj, Ilić su igrači sposobniji da igraju jak ali kreativan fudbal.

Da ne pametujem više, VIDIMO SE NA STADIONU!

Marko

pre 19 godina

Mislim da imamo sanse da prodjemo Dnipro, ali posle toga ce biti jaaaako tesko sa CSKA iz Moskve... Izjava Ilica o neatraktivnom protivniku je zaista smesna jer ni Partizan se nemoze bas pohvaliti atraktivnoscu. To verovatno misle i navijaci Dnipro-a da su mogli dobiti neku atraktivnu zapadno-evropsku ekipu a ne neki Partizan iz istocno-evropske Nedodjije!!!

Vlada

pre 19 godina

Tooo Ilicu, profesionalizam izbija iz svake reci. Pa placen si da igras i da pobedjujes i Mladi Radnik i Juventus i to je valjda dovoljan motiv, bez obzira na protivnika. Hoces i kolacic da ti iznesu na teren da bi mogao bolje da igras?

gogo

pre 19 godina

A,Partizan je kao atraktivna ekipa!!?Pa ni u Engleskoj, gde su na svim utakmicama pune tribine ,nisu uspeli napuniti ni pola stadiona!Mi se uvek tu nesto preseravamo,kao sudimo ko je atraktivan,a ko nije,a ne gledamo sami sebe.Stvarno glupa izjava jednog od najlosijih igraca Partizana na utakmici sa Midlsborom.

Osc@r

pre 19 godina

Ranije smo se stalno bunili kako dobijamo teske protivnike i kako nam zreb nije nikad naklonjen.Sada ne mozemo da krivimo nikoga,dobili smo najlakseg protivnika od ponudjenih.I prestanimo vise sa filozofiranjem,tezak protivnik,te nije atraktivan i zaigrajmo taj fudbal onako kako treba.BORBENO OD POCETKA DO KRAJA.

sMiljapfc

pre 19 godina

Sta bre kuka ovaj Ilic! Uboli smo dzekpot! Imaju sansu da da prodju do 1/4 finala. Sta ocekuje, da igra sa ofk-om? Igrajte za grobare i za srpski fudbal. Ako prodjete dalje sledece godine Zeta igra kvalifikacije za ligu shampiona!

Ja sam iz Popovića

pre 19 godina

Nijedan od 7 potencijalnih protivnika nije slabiji od Partizana , pa prema tome nema lakog zreba.Jesu Ukrajinski klubovi u usponu ali ostali su se vec "uspeli".
Problem je Ukrajinska klima?Ako je tolika razlika onda je i nijima problem nasa klima!
Ako Partizan dogodine zeli u LS moze da za protivnika dobije Sahtjor ili Dinamo koji su mnogo jaci od Dnjipra, pa sta onda da se radi?
Moglo je gore, sansu imamo.
Napred Partizan!

Balansero

pre 19 godina

Pa ako Ilic i Ciric budu igrali onda ce i biti gore.
Samo mi nije jasno da uprava ne shvata da NIKADA nece prodati Ilica, a Ciric moze samo u penziju. Otvoriti mu kafic/kladionicu i nek srce vinjak sa Usketom. Vukcevic, Petrovic, Radonjic, Grubjesic i Radovic sede na klupi a Ilic i Ciric pokazuju "majstorije" na petoparcu!? Boze me sacuvaj!

Nikola

pre 19 godina

Bre groblja od vas u zadnje vreme na svim frontovima samo kuknjava .Dosta vise zar ne vidite ko ste i sta ste.i gde vam je mesto?
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

jo

pre 19 godina

Realno, dobro smo prosli, ustvari odlicno. Ta prica nije atraktivan protivnik me uopste ne zanima, fudbaleri Partizana su zasluzili pun stadion, pa makar igrali i sa amaterima iz Luksenburga. Mislim da svi verujemo da mozemo da izbacimo Ukrajince, vrlo je bitno sto su i oni na zimskoj pauzi kao i mi. Zamislite da smo izvukli Bilbao, mi tek sa priprema, a oni u jeku sezone, a plus im domaci teren mnogo jak. Treba se samo dobro spremiti i ako budemo imali srece, mozda sve resimo i u Beogradu. Znam samo da ne smemo igrati kao raspali Dinamo Zg
prosle godine kada su ih Ukrajinci razbili u sred "lijepe njihove" (mislim da je bilo 2:0 ). Ako mislimo sledece godine ponovo u Ligu Sampiona, mislim da Dnjipr moramo proci, bez previse filozofiranja tipa ne leze nam i slicno. Kada se ne trci i ne zalaze svaki protivnik ce nam biti neugodan, ali kada damo sve od sebe onda smo mnogo jaki!

da

pre 19 godina

dosta kukanja pa jedini tim u poslednjih par godina koji se respektuje sa istoka je dinamo kiev.
ni vi ni ovaj dnjepar niste neka klasa

alexa

pre 19 godina

Cuj ovog-zar ne vidite gde vam je mesto?!ahahaha...
1/16 final uefa cup:
partizan(scg)-dnjipro(ukr)
red star(scg) free
nk dinamo (cro) free
nk hajduk(cro) free
....ahaha
NAMA JE MESTO U EVROPI,A VAMA U UBU I ZAPRESICU!

Aleksandar

pre 19 godina

50% komentara ovde je, Ilicu ne pricaj nego igraj, ne komentarisi i sl. Pa kad ga nesto pitaju covek mora nesto i da kaze, nece valjda da cuti kao idiot. Druga stvar, mi nismo atraktivan protivnik. Pa niko i ne kaze da jesmo. Ja ako sam ruzan mogu da kazem i za drugog da je ruzan. Decko samo zna da nismo napunili stadion 15 godina pa se verovatno plasi da ce se i sada u ovako vaznoj utakmici desiti nesto sl. U svakom slucaju ostavite Saleta, mnogo nam je radosti doneo i s verom u Boga do Lisabona. Pozdrav

KLAUDINHO PFC

pre 19 godina

Sramota sta se pise ovde , pa da nije nam saleta ne bi videli ligu sampiona , jos jedan dokaz koliko su pojedinci propali...vredjaju kapitena sramota , ILIC KAPITEN JEDAN JE ILIC KAPITEN ILIIIC KAAAAPITEN..........

cro

pre 19 godina

Ajde kaj se pravite važni. I ovaj jadni Dinamo bi vas razbio kako vas je razbila(više puta) i Cibona i kako će vas razbiti Zagreb.

moje ime

pre 19 godina

bolje bi saletu bilo da cuti kao idiot nego sto tako igra vec duze vreme... a ako ti je on doneo mnogo srece verovatno navijas za zvezdu ili real madrid. sale igra u partizanu samo da bi ga zeka prodao(ne znam kako i kome) i izvukao pare potrosene na njega. bio je talenat ali ne moze to biti celu karijeru.

SALE GROBAR

pre 19 godina

ocekujem niljada na utakmici u beogradu i od nula do dva gola manje PRICE a vise hrabrosti i petlje primadone - citaj ciric ilic tomic moraju da poginu na terenu ako hoce da prodjemo NEATRAKTIVNI boze odakle im samo takav naziv protivnik ipak naravno puno srece i VOLJE

dusan

pre 19 godina

hm.e pa draga moja decice pamet u glavu,ako prodjete ove krizance,a trebalo bi, sreci nigde kraja,spremte se dobro,ako ste pametni,a valda jeste to mozete u beogradu resiti uz svete grobare.sto se tice zvezde oni bi trebali bar po meni da odu malo do stadiona partizana i kupe kolektivne ulaznice ,i da uce.dusan.montreal.

Ex- grobar

pre 19 godina

Moglo je i gore?!? Nadam se samo da cete ovaj put zaista da idete na izlet... A gledao sam Ilica u sredu, obicni smrad, pun sebe i uvek spreman da izigrava napirlitanog petla, sto i jeste. A posle utakmice s 'Borom' nisu ni pozdravili navijace koji su pevali za njih i nakon 3:0, sramota u sta se pretvorio Partizan, hrpa sebicnih i kljakavih karijerista, koje ocigledno navijaci ne zanimaju. Plujem se ja na takav klub i sportiste.

karudijan

pre 19 godina

Pa Mr. Zlajo vidim da ste mnogo obrazovani ali u lepoj njihovoj,a to zakljucijem po ovome sto napisaste ¨nebi da duljim¨.Koliko ja znam da Srbi kazu ne bi da duzim a oni tamo dulje ja bih vas zamolio da ako imate neke komplekse izlacite.Takodje vas podsecam da je vas nekadasnji predsednik kluba bio i gos. Franjo licno.Prema tome ako resite da nekog od nas Delija ili Crvene Zvezde,il kako vi to volite da kazete ciganstura,roma ....poredite sa nekim prvo se pogledajte u ogledalo.
Inace Partizanu zelim da prodje dalje i ako moze i da osvoji taj nikad ne dosanjani san svojih navijaca,Evropski kup,za razliku od nas.
Puno srece vam zeli navijac svetskih sampiona.
Zvezda je zivot ostalo su sitnice.

keiser

pre 19 godina

@dragance
Lose se secas... PSV je glatko izgubio od Arsenala sa 1-0 i od Panatinaikosa sa 4-1. Tako da se ne mogu nazvati vrhunskom evropskom ekipom.
@karudijan
Po stilu pisanja, vidim da su Vam obrazovanje i inteligencija na jednako visokom nivou. Nije mi jasno otkud toliko mrznje i cinizma. Pa sve i da je Mr.Zlaja, Tudjman licno, ne vidim da je Vama rekao bilo sta lose. Kompleksi su ipak nesto sa cime se covek najteze nosi.
A malo i na zadatu temu:
Partizan stvarno ima sanse da prodje do 1/4 finala, a tamo sta bude bice. Od toga ce i Zvezda imati koristi, tako da bi moglo da bude manje zuci, zavisti i mrznje u svim porukama koje salju Zvezdasi.

nebitno

pre 19 godina

Zreb nam je bio naklonjen. Da li ce Partizan proci dalje zavisi iskljucivo od uprave (prelazni rok), trenera (takav je kakav je) i igraca... Ako se mi spremimo za te utakmice kako mozemo i kako treba, sa ciljem prolaska dalje - sve ce zavisiti samo od naseg tima. Imamo lepu priliku i treba je iskoristiti... Ako se budemo spremali u strahu od nepoznatog kluba iz Ukrajine - onda i ne treba da idemo dalje...
@karudijan
Keiser ti je vec mnogo toga objasnio... Samo da se malo nadovezem...
Crvena zvezda jeste BILA osvajac KES... Cestitam... Postujem... Ali NIKAD nije bila svetski sampion jer se jedna revijalna utakmica u privatnoj organizaciji tesko moze nazvati svetskim sampionatom... Uporno nazivanje "zvezdom", bez "Crvena"... Je pateticno... Stidite se imena svog kluba za koji navijate? Zalosno...
Partizan ce uvek i na svakom jeziku biti Partizan... I nikad mu necu skracivati ime i nikad mu necu menjati ime i nikad mu necu prevoditi ime...