Četvrtak, 22.08.2019.

09:33

Trener Jang Bojsa: Rezultat nije pokazao stanje na terenu

Trener Jang Bojsa Gerardo Seoane je istakao da ne može da bude zadovoljan remijem protiv Crvene zvezde u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: SV

Trener Jang Bojsa: Rezultat nije pokazao stanje na terenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 4 godine

Da je penal bio toliko ocigledan sudija bi pokazao odmah na belu tacku ne bi pola sata gledao snimak.Drugo ta nejasna situacija se desila toliko sa boka da je pitanje i da je igrac YB prosao naseg igraca da li bi bio u gol sansi.
Trece da je Zvezda bila u toj situaciji i bilo koji drugi nas klub penala ne bi bilo!!!

Grüezi

pre 4 godine

Srecom se igra uzvratna u bg da je nema DELIJE bi bile brutal no u Bernu pozatvarane, pretuceni od sipaka,ovako zbog straha odlaska u bg nije namesteno delijama da ih uvuku u Probleme kazne proterivanje I sramotu. O zvezdi se pise kraj je negativno.. A to nije istina.

Gandra_Swe

pre 4 godine

@ (Vladimir, 22. avgust 2019 13:41)

Kako mislis AKO im je to cilj?
Ne mislis valjda da je bilo koj drugi cilj sem toga uopste realan?

zdravkogf

pre 4 godine

Čitam komentare i nemogu da verujem da svi Pisu da zvezda ima sreće. Prvo u sportu nema sreće nego znanje ili si pribran pri sansi ili nisi ili te je protivnicki igrac omeo ili nisi dobro poduhvatio loptu pri sutu ili golman odbranijo njegov sut toje prava istina.a kad imaš toliko sansi i nedas gol e zato je kriva odbrana rivala jer dobroje odigrala onda treba tražiti krivicu u svojim igračima zašto nisu iskoristili stopostotne sanse a ne reci daje zvezda imala sreće.

Trovach

pre 4 godine

Nikada nisam bio zvezdas i navijao sam za splitski "Hajduk", ali sam plakao jedino posle Zvezdinog poraza od Borusije. Da nije bilo onog nesretnog spektakularnog autogola u BG (davno je bilo, ali mislim da ga je dao Borovnica), Zvezda bi 'ladno dobila revans, ali je izgubila iako je i tada bila bolja. Plakao sam (bio sam klinac) zbog nepravde, kada ne mora obavezno pobediti bolji, ali i u zivotu je cesto tako. Uradis sve najbolje i "popusis", a odigras nezanimljivu utakmicu u Bariju i pobedis. Znam da cu uvrediti mnoge zvezdase, ali osim titule to je bila utakmica za zaborav. Zvezda je igrala ziheraski sto sa onom legendarnom postavom nije smeo biti njen stil. Protiv kolo-kolo je vec bila druga prica.

eeee

pre 4 godine

Obrni,okreni oni nas mora da dobiju jer 3:3 sumnjam da ce biti.Skoro svaki rezultat osim poraza nam odgovara,a na marakani su i jaci padali..tanka im je zabava!

ls

pre 4 godine

pripremajte se za ligu evrope realno za bolje i niste kakve ste golove primili i kakvu odbranu imate
(MauNtauN, 22. avgust 2019 15:02)

A jeste li se vi pripremili da veceras zavrsite sa LE? E moj ti.

Zvezdaš

pre 4 godine

Utakmica moze da se gleda sa raznih strana, recimo oni su dali dva gola tako što su poslali loptu sa svog gola preskačući sredinu terena. To se zove bunarenje. U organizovanom napadu nisu bili neka ekipa sem što su trkacki brzi i jaki pa u kontri vrlo opasni. Zvezda ih pre gola pritisla vrlo lepo i bolje kontrolisala igru na terenu a gol pao iz neke čudne parabole. Drugi dobro ubacivanje sa strane kakva su imali i oni ali nisu bili precizni kao naš Garsija. Naj bitnije je bilo preživeti veštačku travu. Sećam se kako je Partizan posle odlicne utakmice u Beogradu u grupi LE bio nemoçan na veštačkoj travi i ispao. U Beogradu očekujem još bolju Zvezdu a slabiji Yang bojs

Nikolaus

pre 4 godine

Lice mesta, 22. avgust 2019 11:39


Nemaš ti zemljace pojma,čitaj šta pišu ovde stručnjaci.....šala....Bojan skinuo 2-3 šuta na 1:1,sreća i samo sreća......ali hajde da sačekamo i revanš.PS.Zvezda dala gol u 47.min i nije napravila niti jednu kršteni kontru,a kamoli akciju da ugrozi gol Boysa.

draganO

pre 4 godine

Meni samo nije jasno ko može da gleda fudbal i da kaže da ono nije penal. Gledao na stream-u. Englezi koji su navijali skoro otvorenu za nas (Shearer komentator) a najviše za Marka Marina, su odmah rekli da je penal čist ko suza i da sudija neće imati dvojbu kad vidi snimak. To sam i ja vidio i svi Srbi što smo skupa gledali. Koliko moraš biti zaluđen da uopšte komentarišeš onaj penal?
(Srle, 22. avgust 2019 14:44)

Srle, Srbi gledaju utakmice zajedno a ne skupa, takodje strana imena pisu onako kako ih izgovaraju, dakle Sirer a ne Shearer, a to da englezi navijaju za nas, pa to nema ni u Alisi iz zemlje Svajcarske

Nebojsa

pre 4 godine

Moramo da nadjemo jedno lepo mesto za plakanje, ima i domacih koji placu nad zvezdinim uspesima.
Nemoze tri godine da te prati sreca , moze jedna do dve utakmice sve preko toga vise nije sreca.

ArizonaDream

pre 4 godine

Austrijanci, Danci, Svajcarci..sve sama omladina...kao sto im i ime sugerise...po ovakvim nadmenim izjavama vidi se cija.
Napred Partizan...! Nase razmirice i sukobe na stranu !

est

pre 4 godine

Ne brinite nista pocepacete ih u bg pa ne mogu vecno da imaju toliko srece....
(Sramota me koliko smo nazadovali, 22. avgust 2019 14:20)
vec 3 godine pred svaku utakmicu pises isto.Da li si ikada ista pogodio.
zar na nije Kopenhafen odvalio sa 5 0,a da tamo ce...

est

pre 4 godine

decko,vi imate toliko rupa u odbrani,toliko panike i gresaka da budi srecan sto zvezda nema napadace i ovo malo sto je napadala dala vam dva komada,mogla i tri.Zamisli da se otvorila.

Kole

pre 4 godine

Trebao je znaci jos neki penal da mu svira.
(Alan Ford, 22. avgust 2019 13:22)

Da ste bar jednom rekli nije bio penal za zvezdu u domaćoj ligi od onih 20 što vam je svirano, pa da vas čovek i razume...

Singeer

pre 4 godine

Pa činimi se da i pored rekao bih dosta loše igre zvezde i fantastične borbenosti niste ni vi odigrali "dobro" kako kaže trener imate puno rupu u igri pogotovo u odbrani.

Marko

pre 4 godine

Gledao sam Y.B i Malatiju i zapazio da imaju nesto zajednicko , a to je ocajan trener. Obe ekipe imaju nekoliko fantasticnih pojedinaca koji bi u svakom timu u Evropi mogli igrati. No, treneri su vezare i taktika je zbog toga nepostojeca. Bukvalno sve se pokusava kroz neku stihiju i ako prodje prodje.
Trener je kljuc.
Ove ekipe me podsecaju na Boston Seltik (NBA) koji je nekada davno imao u svom timu 6 najboljih kosarkasa te lige. Svi su u jednom momentu bili u navedenom timu, ali nisu nista osvojili.
Miloje sa druge strane zna sta ima i cime raspolaze. Zna da im nadje uloge, kako da postavi igru. Zna im ogranicenja i snagu. Zna sta mogu da ispune i sve to zna lepo da postavi, pa sta bude, ali se vidi plan. Zato mislim da sav uspeh Zvezde lezi u Miloju koga mnogi ne smatraju nekim trenerom. Moje misljenje je da on zna ovu igru, a to vidim i kod Save preko brda. To daje nadu.
U revansu Zvezda ne sme da upadne u njihovo divljanje...Jurenje po terenu , pa ko koga...Nikako..Pametno, smireno, planski.

Tako je kako je...

pre 4 godine

Neka bude 1:1 u Bg a ti kukaj i nariči do sljedećih kvalifikacija!Kao da su sami na terenu pa sve zavisi samo od njih!More....

Dlakavi

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.
(Nikola MNE, 22. avgust 2019 12:17)ahahah ma bravo. totalni indijanci za razliku od zvezde koja je netrkačka ekipa bunkera bez pasa

zoki

pre 4 godine

Ako je zvezda imala srece pa zato niste pobedili ispravite u beogradu ako opet bude sreca problem prevelika koincidencija, nesto ipak onda ne stima u ybojsima.

AFC

pre 4 godine

Nikad ne razumem trenera, ajd navijača, okej, ali trener da odvaljuje ovakve gluposti, to je, ne skandal, nego kriminal.
Alo, neznalice iz Švajcarske, niste igrali sa Zvezdom 11 minuta, pa vam je Zvezda na kvarno spakovala dva gola. Imali ste okruglo 98 minuta (45+3, 45+5) da pobedite, pa koliko vam treba, 870 minuta da dokažete da ste bolji?!

Demar Derosan

pre 4 godine

@Marko
Uglavnom se slazem sa vama, ali bih dodao da sve to sto ste napisali mozete da objasnite u 3 reda, a ne da pisete ovako opsirno.

Srle

pre 4 godine

Meni samo nije jasno ko može da gleda fudbal i da kaže da ono nije penal. Gledao na stream-u. Englezi koji su navijali skoro otvorenu za nas (Shearer komentator) a najviše za Marka Marina, su odmah rekli da je penal čist ko suza i da sudija neće imati dvojbu kad vidi snimak. To sam i ja vidio i svi Srbi što smo skupa gledali. Koliko moraš biti zaluđen da uopšte komentarišeš onaj penal?

e

pre 4 godine

kad se vrate Pavkov,Milunovic,Stojkovic,Jovicic i Ben.sa Marinom,Kanjesom i Mateom bice to ozbiljna prica...
Jedino onaj Brazilac nema pojma sa zivotom.

Šta ti dečko radiš?

pre 4 godine

Kada bude počela utakmica u Beogradu, činjenično stanje je da je Zvezda ta koja ima aktivan rezultat za prolaz u grupnu fazu LŠ, a to u mnogome utiče na stav igrača na terenu. Nije Zvezda ta koja treba da srlja, već sa odigra pametno. Lepotu neka ostave za domaće prvenstvo.

Mirko

pre 4 godine

Svi ovi dosadašnji su isto pričali: Dobri smo, bolje smo igrali, trebali smo da pobedimo, bla bla bla... Zvezda je mnogo bolje igrala i izgledala i imala puno više šansi, dobili su penal ko poklon, spasili smo gol na liniji i mi ko i oni, a ona durisanja lopte iznad stative na 16 metara - ja bih to sankcionisao sedenjem na klupi - pa sledeći put kad ti padne da šutiraš preko gola i bezveze dobro ćeš da razmisliš dal ćeš to da uradiš. Ti šutevi su bili amaterski.
Tako da sreća nije to što oni misle, sreća je puno rada i zasluge koje se vide na ovakvim stvarima.

Vladimir

pre 4 godine

Zvezda je odigrala,dobar mec,ali po nasem mentalitetu i navikama,kad se stekne prednost,odmah u odbranu.Vodjstvo Zvezde od 2:1 i do kraja utakmice 25 min,dobro je zvezda i prosla.Mogla je izgubiti da je druga ekipa kvalitetnija.Sa takvom igrom,nema sta da se trazi u L.S sem novca koji se dobija....Ako je to cilj,onda sve ide po planu.

arigosakic

pre 4 godine

Zvezda ima sreće jes cinjenica. Ali su ovi Kopenhagen 2 (mozda za malo bolji).
Tako da ako ne daju prvi go na Marakani nemaju sanse da prodju. Miloje ce bunker da napravi koji nema ko da probije od mladih momaka iz Svice.
E sad ako greske odlucuju onda su pata karte.

употписумалина

pre 4 godine

ови што пишу да је звезда јача од швајцараца су исти онај склоп симпатизера партизана што пишу да је исти јачи од звезде

Ivan

pre 4 godine

Odnos suteva na gol protivnika 26:11 za Young boys.A sto se tice penala vec godinama u kokeza ligi se ne sviraju penali protiv zvezde pa su konjanici u nekoj vrsti soka sta se ovo desava,zar se sapltanje u sesnaestercu svira kao penal.

Sunce Slobode

pre 4 godine

E moj ti, pa ti si samo jedan u velikom nizu trenera klubova koji su igrački i fudbalski nadigrali a u nekim trenutcima čak i ponizili Zvezdu ali su na kraju rezultatski loše prošli. Fudbals je takav, svakome se desi da dobije utakmicu u kojoj je realno po igri bio dosta slabiji ali jednom timu se to u poslednje 3 godine dešava u ogromnom u istoriji sporta nezabeleženom nizu. Igra bez igre, golovi iz nekih neobjašnjivih kokoški, protivnici kao nikad renije početnički promašuju čiste šanse, lopta srećno pogađa Borjana u glavu td. Najgore je što to ne misli da stane. I ništa tebi treneru ne vredi što ćeš ih i u Beogradu nadigrati kad će oni dva puta šutnuti na vaš gol i verovatno iz nekog odbitka dati 3-4 gola iz ta dva šuta.
(Lesser watch, 22. avgust 2019 10:16)

Tako bre, neskrivena patnja koja prelazi u ocaj. Otvori se jos, koliko te sve ovo pogadja?

Rama Lama Ding Dong Liga

pre 4 godine

Koju je ovaj trener strategiju izveo juce? Neka mi neko objasni, interesantan sam znati. Ja sam, gledajuci mec skapirao da je njihova taktika svaki igrac u zutom dresu neka juri jednog u crvenom i kada mu uzme dodaj jednom od africkih trkaca. ili jos bolje probaj da preskocis sredinu i da nadjes trkaca. Kako se zove ta formacija? 1-1-1-1-....-1? To je njemu dobra igra?

čepurin

pre 4 godine

objektivno je Jang Boys imso vise sansi. Vise je i promasio. Botjan u prvom poluvremenu spasio tri čista gola . Ali .... Zvezda je mogla i da dobije meč. I ona je primasila neke dobre šanse. I zaista mislim da je rezultat realan . Penal ? Mogao jo da ga ne svira isto kao sto ga je sudio . Znaci o tome nema price. Kad je odlucio da ga sudi to je njegov dtav i zavrsena priča. Revanš ? Ako Zvezda pomisli da je već prosla u velikoj je opasnosti. Nijesu oni naivna ekipa . pozzz od nekadasnjeg Partizanovca iz CG. To "nekadasnjeg" je zbog rukovodstva , a naravno klub je uvjek u srcu.

Novi sad

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.
Nikola MNE
Nije, baš, tako. Odlična je ova ekipa Boysa. Videlo se to i sinoć. Bit će jako teško na Marakani.

Miroljub

pre 4 godine

Realniji su bili svajcarski sportski komentatori od ovog trenera. Lepo su rekli da je Zvezda izgrala realno, jer ono sto su uradili je bilo EFIKASNO, za razliku od YB.

sedi jedan

pre 4 godine

Bez obzira na rezultat stanje na terenu je bilo takvo da su igrači Jang Bojsa delovali kao grupa ispodprosečnih fudbalera što u suštini i jesu. Onoliko grešaka u odbrani i nesposobnosti u napadu nema ni u našoj ding dong ligi. Da nije sviran penal ne bi dali gol da su igrali još tri dana. Meni se čini da se ovom treneru klupa opasno ljulja pošto se vlasnici kluba posle sinoće utakmice verovatno pitaju za šta oni daju tolike pare. U Beogradu nemaju nikakve šanse.

Negativni

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.
(мики, 22. avgust 2019 10:47)
Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin. (ajsksjdj, 22. avgust 2019 11:04

I t nemaš pojma o fudbalu. Tim koji je za klasu bolji, ne igra kući 2-2 u tako važnoj utakmici. Nemaju oni nijednog igrača kao Marin, nisu mu ni do kolena. A trener im ovom izjavom pokazuje da je luzer i nedorastao zadatku. Nisu oni nikakva klasa, Zvezda je igrala odbranu gore nego kad je PSŽ napunio. Neuigrano, sporo, ležerno. Ako u Beogradu popravimo odbranu i naročito igru veznog reda u odbrani, pobedićemo. Ako budemo igrali kao sinoć, gubimo. Sumnjam da će biti nerešen rezultat na Rajku.

Samo realno

pre 4 godine

A dozvolio im je 3-4 stopostotne sanse, pored ova dva gola. Napadali su od prvog do zadnjeg minuta a Miloje je imao srece, po obicaju.
(Gazda Dojkan, 22. avgust 2019 12:11)

A Zvezda inače nije imala šanse pored dva data gola? Nisu Švajcarci izbacivali sa gol linije...ne..oni prekidi i trouglaste glave..slobodni udarci..to ništa jel?

Nikola MNE

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.

мики

pre 4 godine

da vam nije sviran penal koji je bio 50:50 , ne biste dali gol do prekosutra….I ovakva kakva je , Zvezda je jaci klub od vas I veci.
(miodrag, 22. avgust 2019 11:16)

тако је брате. ко је имало озбиљније играо фудбал могао је само да закључи да је Звезда као клуб и као тим за класу озбиљнија и боља. само нека ови млађани "Швајцарци" мисле да су бољи, лакше ћемо их накантати

Tom Chambers

pre 4 godine

Ovo sto rade UEFA i FIFA sa VAR-om je skandalozno. U Americkom fudbalu postoji celendz, ali se prvobitno donese odluka na terenu, pa se onda gleda snimak. Samo ako postoji 100% dokaza da je pogresna, onda se ona menja. Cisto i jasno. A ovi prekinu utakmicu, ubiju joj ritam, gledaju iz 16 uglova, oce biti-nece biti, pa onda donose odluku. Vrlo neozbiljno i podlozno manipulaciji.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi
(iggy, 22. avgust 2019 10:31)

A dozvolio im je 3-4 stopostotne sanse, pored ova dva gola. Napadali su od prvog do zadnjeg minuta a Miloje je imao srece, po obicaju.

мики

pre 4 godine

Postigli su i Jang bojsi 2 gola, koliko i Zvezda!
Ako je znanje u postizanju golova, po cemu je to Zvezda bolji tim?
(2:2, 22. avgust 2019 12:11)

поклон пенал баш и није неки гол.

мики

pre 4 godine

Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin.
(ajsksjdj, 22. avgust 2019 11:04)

реално је да не умеш ни да се потпишеш, а о томе ко разуме фудбал глупо је да са тобом уопште расправљам. има вас доста којима не ваља Мурињо, и копно мисле да је фудбал атлетика. видели смо како је Болт прошао тражећи клуб.

nikola88pfc

pre 4 godine

zvezda je ispustila svoje sanse...rezultat deluje dobro, ali po meni je dosta opasan jer samo jedan gol (ako povedu) menja skroz situaciju i onda mora da se juri rezultat... bili ste bolji i na 2-1 kad su pali je trebalo da ih dokrajcite, ovako je i dalje 50-50 ko ide dalje iako se pravi atmosfera da je zvezda vec prosla (sto normalno moze lose da utice na igrace pri spremanju utakmice)
srecno u utorak

anica

pre 4 godine

Dobro igraju, ali mnogo jacim klubovima Zvezda je odolela...brzi jesu, ali ni mi nismo macji kasalj. Sustina kod Zvezde je volja i sloga, vidi se da se bore i imaju motiv. Sigurna sam da cemo ih proci...da su tako dobri pobedili bi nas kod kuce...pun stadion a nasi navijaci se cuju e mozete onda da zamislite sta ce u Beogradu biti. Moras biti dostojanstven, mi smo doziveli da jedan Klop pokaze respekt a ovaj trener posle prvog gola je bio u transu al op cup...utakmica se igra do poslednjeg zvizduka.

2:2

pre 4 godine

Malte ne iste ove rečenice su izgovarali i treneri Salzburga i Kopenhagena.Gospodo ne može sve biti u sreći ili nesreći ima nešto u znanju ili neznanju u postizanju golova.
(Istorrija se ponavlja

Postigli su i Jang bojsi 2 gola, koliko i Zvezda!
Ako je znanje u postizanju golova, po cemu je to Zvezda bolji tim?

dete kapetana granta

pre 4 godine

realan rezultat? pa otprilike 4 4...ali lopta je okrigla
Nije, tvrdim da je lopta ravna ploca. Imam I dokaze za to. Zato su oni dali cak dva gola, a Zvezda samo dva. Na primer kad se lopta odbije od stative pravo nazad, to je moguce samo ako je ravna ploca, a da je okrugla skliznula bi na stranu.

Ne postoji savršeno

pre 4 godine

@ Samo bahato Ti si prijatelju opasan perfekcionista,svaki gol mora da bude
geometrisjki precizno izvedena akcija i savršena realizacija.Pitam se da li ti uopšte gledaš fudbal jer da nema grešaka i sreće više od pola golova ne bi ni bilo postignuto.Malo je 1500 karaktera da ti nabrojim sve utakmice gde jedna ekipa nije postigla gol iz stoprocentne šanse i izgubila titulu bilo da je reč o klupskom ili reprezentativnom fudbalu.Samo jedan primer pošto je o Zvezdi reč iz novije istorije,šansa Staridža na Marakani negde u 17-18 minutu,sam kao duh šiba loptu preko gola nisam siguran da je to sreća,za mene je to nedopustivo kad je reč o profesionalnom fudbaleru.Ko zna šta bi bilo do kraja da je tad Liverpul poveo,ali nije i zato možemo godinama sa radošću da se sećamo te utakmice.

milan

pre 4 godine

na Rajko Miticu bice 3:0, pa ces da vidis da stvarno nije bio adekvatan rezultat, krenula je prpa, oni umislili 30 miliona stize i liga shampiona a onda im Zvezda roknula 2 gola, do vidjenja sinjorita od Garsije. Kuci ce dati Boaci gol, ne brinite, da nije dao gol Boaci Kopenhagenu ne bi ni mogli da se nadamo ligi sh, kao ni ligi uefa, ovako je vec skoro 9 miliona evra doneto zbog gola Boacija Kopenhagenu, i opresteno mu je sto je skrivio penal. Cak nije ni kriv toliko, nije on odbrambeni igrac, to su morali da jure odbrana Zvezde a ne Boaci, ali sta je tu je. Idemo na 3:0 kod kuce, i bez bojaznosti i cuvanja rezultata, mora da se igra sa 2 spica, ne moze kao ranije samo sa Boacijem ili samo sa Pavkovom, mora da budu dvoje, onda odbra mora da se razvuce da ih brani, i upravo branjenem Boacija ostaje Garsija prazan. Sve najbolje za 7 dana i da vidimo ligu shampiona.

I ja

pre 4 godine

Ma hajde ja sam zakleti Grobar ali reaalno sem onih skokova u napadu u sesnastercu Zvezde vi nista niste pokazali.Zvezda ima sansu vecu duplo nego prosle godine da igra ligu samiona i samo neki bas bunker od Milijevica bi mogao to da poremeti.Veceras moj Partizan treba da pobedi bili kojom razlikom pa sta bude u Norveskoj.

ajsksjdj

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.
(мики, 22. avgust 2019 10:47)
Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin.

dak

pre 4 godine

na Rajko Miticu bice 3:0, pa ces da vidis da stvarno nije bio adekvatan rezultat, krenula je prpa, oni umislili 30 miliona stize i liga shampiona a onda im Zvezda roknula 2 gola, do vidjenja sinjorita od Garsije. Kuci ce dati Boaci gol, ne brinite, da nije dao gol Boaci Kopenhagenu ne bi ni mogli da se nadamo ligi sh, kao ni ligi uefa, ovako je vec skoro 9 miliona evra doneto zbog gola Boacija Kopenhagenu, i opresteno mu je sto je skrivio penal. Cak nije ni kriv toliko, nije on odbrambeni igrac, to su morali da jure odbrana Zvezde a ne Boaci, ali sta je tu je. Idemo na 3:0 kod kuce, i bez bojaznosti i cuvanja rezultata, mora da se igra sa 2 spica, ne moze kao ranije samo sa Boacijem ili samo sa Pavkovom, mora da budu dvoje, onda odbra mora da se razvuce da ih brani, i upravo branjenem Boacija ostaje Garsija prazan. Sve najbolje za 7 dana i da vidimo ligu shampiona.
Druze jel mogu da te pitam nesto?
sta koristis a ne boli te glava?
o kakvig ti 3-0 pricas?

021

pre 4 godine

Pa niste iskoristili sanse. Doduse i zvezda je mogla da da bar jos jedan. Zvezda je dala 2 iz igre a vi samo jedan. Takticki ste bili nadigrani u kuci. Hvala vam na lepoj tekmi, vestackoj travi ali mislim da nece biti dovoljno za vas prolazak.

Pedja

pre 4 godine

Rezultat nije realan, jer ste trebali da izgubite, ali je sviran penal. Sudija je vise puta gledao snimak, jer nije siguran, ako je Boaci makar i vrhom kopacke dodirnuo loptu, onda nije penal. Bilo je sansi i za njih, ali i za nas. Da je Marin dao gol ili ono Rodic, a moglo je lako da bude, ko zna kako bi se zavrsilo. A moglo je da bude i 4:4, sto bi jos vise odgovaralo Zvezdi. Jang Bojs je izvukao najbolji moguci rezultat, a jedino je Zvezd ana gubitku, jer nije morao da bude penal.

Ivan

pre 4 godine

Ivan@ Koju ti to utakmicu komentarišeš i šta nije u redu sa izjavom njihovog trenera, imali su više šansi. Ali fudbal je to.
(charlie, 22. avgust 2019 11:29)
@ treba da ide ispred imena...
Komentarisem utakmicu u kojoj je njegov tim gubio 15 pre kraja i izjednacio iz penala koji je poklon iz VAR sobe, jer kontakt koji je bio nije dovoljan da padni ni predskolsko dete i istu utakmicu u kojoj su njegovi igraci napravili, samo u prvom poluvremenu 5 faulova na Marinu koji bi morali da rezultiraju sa minimum dva crvena, jer su u svakom od istih bili bar metar od lopte, odnosno lopta ih nije interesovala. Utskmicu posle koje lik izadje i kaze igrali smo odlicno ali eto to je fudbal, a po svakoj realnosti je moglo bar tih 2:1 da izgubi, jer kad njegovi igraci promase sansu to je zaboga nesreca a kad sudija poklanja sakom i kapom to je njihovo pravo oni su to zasluzili.
Da je tvoj klub igrao sinoc a moj veceras, ja bih razmisljao o svom klubu a ne bi visio na vestima od sinoc i branio prvaka Svajcarske.

ajsksjdj

pre 4 godine

Slazem se sa konstatacijom trenera Yang Boysa, rezultat nije realan, trebali su dobiti bar jos dva komada ( Marin i Rodic ) ali sta da se radi imali su srece.
(Cubaka, 22. avgust 2019 10:41)

I oni su imali bar 2-3 stopostotne sanse.

Lice mesta

pre 4 godine

Ako je neko gledao utakmicu mogao je da vidi jednu modernu brzu ekipu, vestu sa loptom, sigurnu na pasu, sa dominacijom u skoku i prostoru.Ovi drugi sto su videli samo rezultat cudu nece moci da se nacude kakav ce brzi voz zute boje da protutnji sledeceg utorka kroz Beograd. Steta. Sa trenerom bar malo hrabrijim od totalnog kukavicluka Zvezda bi uz jos malo srece u BG opusteno usla u LSH.DA zaradi jos novca terzi i kompaniji bez da dinara vrate od 55 miliona evra koje duguju jer su tako u mogucnosti dok Duh lebdi nad Marakanom.

Samo bahato

pre 4 godine

@ istorrija se ponavlja
Dakle, gol Degeneka je znanje. Čovek jeste gadjao gol, ali onako precizno da pogodi tik preko glave igraču kod stative, nije nikakvo znanje, već puka sreća. Po tebi, Marin i Rodić nemaju znanja da daju gol, jer su promašili stopostotne šanse. Budimo realni. U Beogradu neće biti lako, ali neka bude makar ovoliko sreće i to je to. Oni imaju znanja itekako. Neka se niko ne zavarava.

miodrag

pre 4 godine

dragi nas Gerardo, nauci svoje momke da dodaju precizan pas na razdaljini vecoj od pola metra za pocetak.....tvoja ekipa je skup trkackih grla koja juri kao muva bez glave....iskreno ocekivao sam da ste mnogo ozbiljnija ekipa....mozda ste imali vise sansi i polu sansi ali je utisak da niste bolja ekipa....da vam nije sviran penal koji je bio 50:50 , ne biste dali gol do prekosutra….I ovakva kakva je , Zvezda je jaci klub od vas I veci.

Кортизол

pre 4 godine

Ма кога брига за игру друже, одиграјте добро и у БГу ал да ми идемо даље...

delijamomak

pre 4 godine

Da ste bili bolji, verovatno bi pobedili. Izgledali ste tako prvih 20 minuta, dok se zvezda nije malo opustila i zaigrala svoju igru. Iskreno, mislim da jenu nastavku zvezda bila i bolji rival, al dobro, ja to mozda malo navijacki gledam.

Bezimeni

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi
(iggy, 22. avgust 2019 10:31)
Kakvih ovde strucnjaka ima. Sinoc je bilo dosta srece na nasoj strani i jedna pogresna odluka Milojevica dovela je do toga da spic juri igraca i pravi penal na otvorenoj strani. Budimo realni. Miloje izvlaci najbolje iz svoje ekipe, to je mozda i najteze u fudbalu, ali daleko je od istine da drugi igraju koliko im on dozvoli.

Delije Pula

pre 4 godine

Pokazat će u BG, ne brini. K'o beba zvečku u grotlu Marakane.

P.S. "bravo" za ove kukavice u Kninu a i naše što su našamarali onog narkomana u CH

Cubaka

pre 4 godine

Slazem se sa konstatacijom trenera Yang Boysa, rezultat nije realan, trebali su dobiti bar jos dva komada ( Marin i Rodic ) ali sta da se radi imali su srece.

Lesser watch

pre 4 godine

E moj ti, pa ti si samo jedan u velikom nizu trenera klubova koji su igrački i fudbalski nadigrali a u nekim trenutcima čak i ponizili Zvezdu ali su na kraju rezultatski loše prošli. Fudbals je takav, svakome se desi da dobije utakmicu u kojoj je realno po igri bio dosta slabiji ali jednom timu se to u poslednje 3 godine dešava u ogromnom u istoriji sporta nezabeleženom nizu. Igra bez igre, golovi iz nekih neobjašnjivih kokoški, protivnici kao nikad renije početnički promašuju čiste šanse, lopta srećno pogađa Borjana u glavu td. Najgore je što to ne misli da stane. I ništa tebi treneru ne vredi što ćeš ih i u Beogradu nadigrati kad će oni dva puta šutnuti na vaš gol i verovatno iz nekog odbitka dati 3-4 gola iz ta dva šuta.

Istorrija se ponavlja

pre 4 godine

Malte ne iste ove rečenice su izgovarali i treneri Salzburga i Kopenhagena.Gospodo ne može sve biti u sreći ili nesreći ima nešto u znanju ili neznanju u postizanju golova.

Marko

pre 4 godine

Budi covece realan. Moglo je biti 3:2 za vas ali imala je i Zvezda odlicne sanse,moglo je ostati 1:2 a mogli ste primiti i najmanje jos jedan gol. Ne znam o kojem odnosu snaga ti pricas i koju si ti utakmicu gledao!? Seti se da je malo falilo sa vam Marin i Radic daju po jedan gol.

Ел Шенули

pre 4 godine

Напротив, рекао бих да јесте. Колико су ЈБ опаки у нападу, толико могу бити шупљи у одбрани јер је мање "тимска", много срљају.

misko

pre 4 godine

Placi kao frakcije nam nase, a posle se cudi kako to da ste bolji "bolji" i ispali.
Pravda postoji, ovi uspesi Zvezde nisu slucajni i bolje se zapitajte zasto ste takvi kakvi ste. Sekta uvek umire.

Aleksa

pre 4 godine

jeste takav fudbal, i mi i vi smo mogli još pokoji gol da damo... čeka vas puna Marakana i, nadam se, naša ofanzivna igra, jer od branjenja nema ništa... ne moramo da se otvaramo skroz, ali da napadamo i držimo loptu u posedu, to moramo... pa polako... uvek treba da se gleda gol... da se odbranimo možemo, ali samo uz mnogo sreće, koju smo možda i potrošili protiv Kopenhagena i sinoć...

Ivan

pre 4 godine

Davno je casti i postenja nestalo u fudbalu, smrdi od glave, uefa je takva pa je sve ostalo logicna posledica, tako da je ovakvih likova mnogo, u vecini su. Njemu je normalno da mu sudija pokloni penal, normalno mu je da prebiju Marina i dabiju samo dva zuta, umesto par crvenih, i normalno mu je da posle toga izadje pred novinare i nastavi da potcenjuje.

Sima Strahota

pre 4 godine

Pa eto imate novu priliku u Beogradu da dokazete da ste bolji. Samo tamo ce se igrati na pravoj travi a ne na vasoj klizavoj plastici.

мики

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.

веверица

pre 4 godine

слажем се. могло је бити 6:2 за њих. али они су пуни рупа позади. сад ако смо се мало опустили после ове утакмице, на маракани можемо да их напунимо. има много простора да ми играмо боље. повратак јованчића и милуновића ће да буде велики помак. иванић се страшно мучи на задњем везном и било је много рупа зато. са јованчићем друга прича. онда неће морати ни вуканивић да игра крило него иванић у средину, а марин на крило. такође са милуновућем неће добијати толико дуела у ваздуху.
боаће ван живота и потпуно неупотребљив. томане ће вероватно да почне у бгду. са тим изменама које ће сигурно бити, ми ћемо бити доста стабилнији и опаснији. они неће бити ништа бољи.
звезда благи фаворит за пролаз.

iggy

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi

страшно

pre 4 godine

Добро је што немаш шта да им замериш јер би им ја за одбрану ј**о све како су је играли...Први гол и ајде али други оно је смејурија онај црнац испред ког је дао Гарсија гол стоји све време ко навијач и гледа га,Марина обично удвајају и то ови ништа само га вуку не би ме чудило на Маракани неко 2 жута да добије...Јанг Бојс може од сваког да прими гол али сваком може да да...Срећа Иванић неће играти у реваншу а због ових скокова и њихових високих играча биће ту и Милуновић! Звезда има лепе изгледе за Лш а вчрс будимо Срби и сад навијајмо за Партизан да са 2,3-0 добију овај Молде и да имамо опет два представника и наредне године 15 место!

mare

pre 4 godine

Mene samo nervira to povlacenje posle datog gola. Argentinac izgleda da zna fudbal pa ce uz Marina napokon biti jos jedan igrac koji moze da povuce i veze vise od jednog pasa

Ne budi nepismen, vozi desnom stranom

pre 4 godine

Ja kao Grobar, mogu slobodno da izjavim kako rezultat nije realan. Trebalo je da bude 5:2 za Zvezdu, s obzirom na prikazanu igru i sanse. Afrikanci u napadu Belgijanaca su ocajni, vidi se da veze nemaju sa zivotom.

Istorrija se ponavlja

pre 4 godine

Malte ne iste ove rečenice su izgovarali i treneri Salzburga i Kopenhagena.Gospodo ne može sve biti u sreći ili nesreći ima nešto u znanju ili neznanju u postizanju golova.

Cubaka

pre 4 godine

Slazem se sa konstatacijom trenera Yang Boysa, rezultat nije realan, trebali su dobiti bar jos dva komada ( Marin i Rodic ) ali sta da se radi imali su srece.

страшно

pre 4 godine

Добро је што немаш шта да им замериш јер би им ја за одбрану ј**о све како су је играли...Први гол и ајде али други оно је смејурија онај црнац испред ког је дао Гарсија гол стоји све време ко навијач и гледа га,Марина обично удвајају и то ови ништа само га вуку не би ме чудило на Маракани неко 2 жута да добије...Јанг Бојс може од сваког да прими гол али сваком може да да...Срећа Иванић неће играти у реваншу а због ових скокова и њихових високих играча биће ту и Милуновић! Звезда има лепе изгледе за Лш а вчрс будимо Срби и сад навијајмо за Партизан да са 2,3-0 добију овај Молде и да имамо опет два представника и наредне године 15 место!

iggy

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi

mare

pre 4 godine

Mene samo nervira to povlacenje posle datog gola. Argentinac izgleda da zna fudbal pa ce uz Marina napokon biti jos jedan igrac koji moze da povuce i veze vise od jednog pasa

Bezimeni

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi
(iggy, 22. avgust 2019 10:31)
Kakvih ovde strucnjaka ima. Sinoc je bilo dosta srece na nasoj strani i jedna pogresna odluka Milojevica dovela je do toga da spic juri igraca i pravi penal na otvorenoj strani. Budimo realni. Miloje izvlaci najbolje iz svoje ekipe, to je mozda i najteze u fudbalu, ali daleko je od istine da drugi igraju koliko im on dozvoli.

Delije Pula

pre 4 godine

Pokazat će u BG, ne brini. K'o beba zvečku u grotlu Marakane.

P.S. "bravo" za ove kukavice u Kninu a i naše što su našamarali onog narkomana u CH

miodrag

pre 4 godine

dragi nas Gerardo, nauci svoje momke da dodaju precizan pas na razdaljini vecoj od pola metra za pocetak.....tvoja ekipa je skup trkackih grla koja juri kao muva bez glave....iskreno ocekivao sam da ste mnogo ozbiljnija ekipa....mozda ste imali vise sansi i polu sansi ali je utisak da niste bolja ekipa....da vam nije sviran penal koji je bio 50:50 , ne biste dali gol do prekosutra….I ovakva kakva je , Zvezda je jaci klub od vas I veci.

Ivan

pre 4 godine

Davno je casti i postenja nestalo u fudbalu, smrdi od glave, uefa je takva pa je sve ostalo logicna posledica, tako da je ovakvih likova mnogo, u vecini su. Njemu je normalno da mu sudija pokloni penal, normalno mu je da prebiju Marina i dabiju samo dva zuta, umesto par crvenih, i normalno mu je da posle toga izadje pred novinare i nastavi da potcenjuje.

Aleksa

pre 4 godine

jeste takav fudbal, i mi i vi smo mogli još pokoji gol da damo... čeka vas puna Marakana i, nadam se, naša ofanzivna igra, jer od branjenja nema ništa... ne moramo da se otvaramo skroz, ali da napadamo i držimo loptu u posedu, to moramo... pa polako... uvek treba da se gleda gol... da se odbranimo možemo, ali samo uz mnogo sreće, koju smo možda i potrošili protiv Kopenhagena i sinoć...

Ел Шенули

pre 4 godine

Напротив, рекао бих да јесте. Колико су ЈБ опаки у нападу, толико могу бити шупљи у одбрани јер је мање "тимска", много срљају.

Marko

pre 4 godine

Budi covece realan. Moglo je biti 3:2 za vas ali imala je i Zvezda odlicne sanse,moglo je ostati 1:2 a mogli ste primiti i najmanje jos jedan gol. Ne znam o kojem odnosu snaga ti pricas i koju si ti utakmicu gledao!? Seti se da je malo falilo sa vam Marin i Radic daju po jedan gol.

nikola88pfc

pre 4 godine

zvezda je ispustila svoje sanse...rezultat deluje dobro, ali po meni je dosta opasan jer samo jedan gol (ako povedu) menja skroz situaciju i onda mora da se juri rezultat... bili ste bolji i na 2-1 kad su pali je trebalo da ih dokrajcite, ovako je i dalje 50-50 ko ide dalje iako se pravi atmosfera da je zvezda vec prosla (sto normalno moze lose da utice na igrace pri spremanju utakmice)
srecno u utorak

AFC

pre 4 godine

Nikad ne razumem trenera, ajd navijača, okej, ali trener da odvaljuje ovakve gluposti, to je, ne skandal, nego kriminal.
Alo, neznalice iz Švajcarske, niste igrali sa Zvezdom 11 minuta, pa vam je Zvezda na kvarno spakovala dva gola. Imali ste okruglo 98 minuta (45+3, 45+5) da pobedite, pa koliko vam treba, 870 minuta da dokažete da ste bolji?!

Samo realno

pre 4 godine

A dozvolio im je 3-4 stopostotne sanse, pored ova dva gola. Napadali su od prvog do zadnjeg minuta a Miloje je imao srece, po obicaju.
(Gazda Dojkan, 22. avgust 2019 12:11)

A Zvezda inače nije imala šanse pored dva data gola? Nisu Švajcarci izbacivali sa gol linije...ne..oni prekidi i trouglaste glave..slobodni udarci..to ništa jel?

Кортизол

pre 4 godine

Ма кога брига за игру друже, одиграјте добро и у БГу ал да ми идемо даље...

sedi jedan

pre 4 godine

Bez obzira na rezultat stanje na terenu je bilo takvo da su igrači Jang Bojsa delovali kao grupa ispodprosečnih fudbalera što u suštini i jesu. Onoliko grešaka u odbrani i nesposobnosti u napadu nema ni u našoj ding dong ligi. Da nije sviran penal ne bi dali gol da su igrali još tri dana. Meni se čini da se ovom treneru klupa opasno ljulja pošto se vlasnici kluba posle sinoće utakmice verovatno pitaju za šta oni daju tolike pare. U Beogradu nemaju nikakve šanse.

draganO

pre 4 godine

Meni samo nije jasno ko može da gleda fudbal i da kaže da ono nije penal. Gledao na stream-u. Englezi koji su navijali skoro otvorenu za nas (Shearer komentator) a najviše za Marka Marina, su odmah rekli da je penal čist ko suza i da sudija neće imati dvojbu kad vidi snimak. To sam i ja vidio i svi Srbi što smo skupa gledali. Koliko moraš biti zaluđen da uopšte komentarišeš onaj penal?
(Srle, 22. avgust 2019 14:44)

Srle, Srbi gledaju utakmice zajedno a ne skupa, takodje strana imena pisu onako kako ih izgovaraju, dakle Sirer a ne Shearer, a to da englezi navijaju za nas, pa to nema ni u Alisi iz zemlje Svajcarske

мики

pre 4 godine

da vam nije sviran penal koji je bio 50:50 , ne biste dali gol do prekosutra….I ovakva kakva je , Zvezda je jaci klub od vas I veci.
(miodrag, 22. avgust 2019 11:16)

тако је брате. ко је имало озбиљније играо фудбал могао је само да закључи да је Звезда као клуб и као тим за класу озбиљнија и боља. само нека ови млађани "Швајцарци" мисле да су бољи, лакше ћемо их накантати

Sima Strahota

pre 4 godine

Pa eto imate novu priliku u Beogradu da dokazete da ste bolji. Samo tamo ce se igrati na pravoj travi a ne na vasoj klizavoj plastici.

Miroljub

pre 4 godine

Realniji su bili svajcarski sportski komentatori od ovog trenera. Lepo su rekli da je Zvezda izgrala realno, jer ono sto su uradili je bilo EFIKASNO, za razliku od YB.

Samo bahato

pre 4 godine

@ istorrija se ponavlja
Dakle, gol Degeneka je znanje. Čovek jeste gadjao gol, ali onako precizno da pogodi tik preko glave igraču kod stative, nije nikakvo znanje, već puka sreća. Po tebi, Marin i Rodić nemaju znanja da daju gol, jer su promašili stopostotne šanse. Budimo realni. U Beogradu neće biti lako, ali neka bude makar ovoliko sreće i to je to. Oni imaju znanja itekako. Neka se niko ne zavarava.

Marko

pre 4 godine

Gledao sam Y.B i Malatiju i zapazio da imaju nesto zajednicko , a to je ocajan trener. Obe ekipe imaju nekoliko fantasticnih pojedinaca koji bi u svakom timu u Evropi mogli igrati. No, treneri su vezare i taktika je zbog toga nepostojeca. Bukvalno sve se pokusava kroz neku stihiju i ako prodje prodje.
Trener je kljuc.
Ove ekipe me podsecaju na Boston Seltik (NBA) koji je nekada davno imao u svom timu 6 najboljih kosarkasa te lige. Svi su u jednom momentu bili u navedenom timu, ali nisu nista osvojili.
Miloje sa druge strane zna sta ima i cime raspolaze. Zna da im nadje uloge, kako da postavi igru. Zna im ogranicenja i snagu. Zna sta mogu da ispune i sve to zna lepo da postavi, pa sta bude, ali se vidi plan. Zato mislim da sav uspeh Zvezde lezi u Miloju koga mnogi ne smatraju nekim trenerom. Moje misljenje je da on zna ovu igru, a to vidim i kod Save preko brda. To daje nadu.
U revansu Zvezda ne sme da upadne u njihovo divljanje...Jurenje po terenu , pa ko koga...Nikako..Pametno, smireno, planski.

Ivan

pre 4 godine

Ivan@ Koju ti to utakmicu komentarišeš i šta nije u redu sa izjavom njihovog trenera, imali su više šansi. Ali fudbal je to.
(charlie, 22. avgust 2019 11:29)
@ treba da ide ispred imena...
Komentarisem utakmicu u kojoj je njegov tim gubio 15 pre kraja i izjednacio iz penala koji je poklon iz VAR sobe, jer kontakt koji je bio nije dovoljan da padni ni predskolsko dete i istu utakmicu u kojoj su njegovi igraci napravili, samo u prvom poluvremenu 5 faulova na Marinu koji bi morali da rezultiraju sa minimum dva crvena, jer su u svakom od istih bili bar metar od lopte, odnosno lopta ih nije interesovala. Utskmicu posle koje lik izadje i kaze igrali smo odlicno ali eto to je fudbal, a po svakoj realnosti je moglo bar tih 2:1 da izgubi, jer kad njegovi igraci promase sansu to je zaboga nesreca a kad sudija poklanja sakom i kapom to je njihovo pravo oni su to zasluzili.
Da je tvoj klub igrao sinoc a moj veceras, ja bih razmisljao o svom klubu a ne bi visio na vestima od sinoc i branio prvaka Svajcarske.

anica

pre 4 godine

Dobro igraju, ali mnogo jacim klubovima Zvezda je odolela...brzi jesu, ali ni mi nismo macji kasalj. Sustina kod Zvezde je volja i sloga, vidi se da se bore i imaju motiv. Sigurna sam da cemo ih proci...da su tako dobri pobedili bi nas kod kuce...pun stadion a nasi navijaci se cuju e mozete onda da zamislite sta ce u Beogradu biti. Moras biti dostojanstven, mi smo doziveli da jedan Klop pokaze respekt a ovaj trener posle prvog gola je bio u transu al op cup...utakmica se igra do poslednjeg zvizduka.

мики

pre 4 godine

Postigli su i Jang bojsi 2 gola, koliko i Zvezda!
Ako je znanje u postizanju golova, po cemu je to Zvezda bolji tim?
(2:2, 22. avgust 2019 12:11)

поклон пенал баш и није неки гол.

milan

pre 4 godine

na Rajko Miticu bice 3:0, pa ces da vidis da stvarno nije bio adekvatan rezultat, krenula je prpa, oni umislili 30 miliona stize i liga shampiona a onda im Zvezda roknula 2 gola, do vidjenja sinjorita od Garsije. Kuci ce dati Boaci gol, ne brinite, da nije dao gol Boaci Kopenhagenu ne bi ni mogli da se nadamo ligi sh, kao ni ligi uefa, ovako je vec skoro 9 miliona evra doneto zbog gola Boacija Kopenhagenu, i opresteno mu je sto je skrivio penal. Cak nije ni kriv toliko, nije on odbrambeni igrac, to su morali da jure odbrana Zvezde a ne Boaci, ali sta je tu je. Idemo na 3:0 kod kuce, i bez bojaznosti i cuvanja rezultata, mora da se igra sa 2 spica, ne moze kao ranije samo sa Boacijem ili samo sa Pavkovom, mora da budu dvoje, onda odbra mora da se razvuce da ih brani, i upravo branjenem Boacija ostaje Garsija prazan. Sve najbolje za 7 dana i da vidimo ligu shampiona.

I ja

pre 4 godine

Ma hajde ja sam zakleti Grobar ali reaalno sem onih skokova u napadu u sesnastercu Zvezde vi nista niste pokazali.Zvezda ima sansu vecu duplo nego prosle godine da igra ligu samiona i samo neki bas bunker od Milijevica bi mogao to da poremeti.Veceras moj Partizan treba da pobedi bili kojom razlikom pa sta bude u Norveskoj.

Negativni

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.
(мики, 22. avgust 2019 10:47)
Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin. (ajsksjdj, 22. avgust 2019 11:04

I t nemaš pojma o fudbalu. Tim koji je za klasu bolji, ne igra kući 2-2 u tako važnoj utakmici. Nemaju oni nijednog igrača kao Marin, nisu mu ni do kolena. A trener im ovom izjavom pokazuje da je luzer i nedorastao zadatku. Nisu oni nikakva klasa, Zvezda je igrala odbranu gore nego kad je PSŽ napunio. Neuigrano, sporo, ležerno. Ako u Beogradu popravimo odbranu i naročito igru veznog reda u odbrani, pobedićemo. Ako budemo igrali kao sinoć, gubimo. Sumnjam da će biti nerešen rezultat na Rajku.

Novi sad

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.
Nikola MNE
Nije, baš, tako. Odlična je ova ekipa Boysa. Videlo se to i sinoć. Bit će jako teško na Marakani.

ajsksjdj

pre 4 godine

Slazem se sa konstatacijom trenera Yang Boysa, rezultat nije realan, trebali su dobiti bar jos dva komada ( Marin i Rodic ) ali sta da se radi imali su srece.
(Cubaka, 22. avgust 2019 10:41)

I oni su imali bar 2-3 stopostotne sanse.

Tako je kako je...

pre 4 godine

Neka bude 1:1 u Bg a ti kukaj i nariči do sljedećih kvalifikacija!Kao da su sami na terenu pa sve zavisi samo od njih!More....

Tom Chambers

pre 4 godine

Ovo sto rade UEFA i FIFA sa VAR-om je skandalozno. U Americkom fudbalu postoji celendz, ali se prvobitno donese odluka na terenu, pa se onda gleda snimak. Samo ako postoji 100% dokaza da je pogresna, onda se ona menja. Cisto i jasno. A ovi prekinu utakmicu, ubiju joj ritam, gledaju iz 16 uglova, oce biti-nece biti, pa onda donose odluku. Vrlo neozbiljno i podlozno manipulaciji.

Ne postoji savršeno

pre 4 godine

@ Samo bahato Ti si prijatelju opasan perfekcionista,svaki gol mora da bude
geometrisjki precizno izvedena akcija i savršena realizacija.Pitam se da li ti uopšte gledaš fudbal jer da nema grešaka i sreće više od pola golova ne bi ni bilo postignuto.Malo je 1500 karaktera da ti nabrojim sve utakmice gde jedna ekipa nije postigla gol iz stoprocentne šanse i izgubila titulu bilo da je reč o klupskom ili reprezentativnom fudbalu.Samo jedan primer pošto je o Zvezdi reč iz novije istorije,šansa Staridža na Marakani negde u 17-18 minutu,sam kao duh šiba loptu preko gola nisam siguran da je to sreća,za mene je to nedopustivo kad je reč o profesionalnom fudbaleru.Ko zna šta bi bilo do kraja da je tad Liverpul poveo,ali nije i zato možemo godinama sa radošću da se sećamo te utakmice.

мики

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.

веверица

pre 4 godine

слажем се. могло је бити 6:2 за њих. али они су пуни рупа позади. сад ако смо се мало опустили после ове утакмице, на маракани можемо да их напунимо. има много простора да ми играмо боље. повратак јованчића и милуновића ће да буде велики помак. иванић се страшно мучи на задњем везном и било је много рупа зато. са јованчићем друга прича. онда неће морати ни вуканивић да игра крило него иванић у средину, а марин на крило. такође са милуновућем неће добијати толико дуела у ваздуху.
боаће ван живота и потпуно неупотребљив. томане ће вероватно да почне у бгду. са тим изменама које ће сигурно бити, ми ћемо бити доста стабилнији и опаснији. они неће бити ништа бољи.
звезда благи фаворит за пролаз.

delijamomak

pre 4 godine

Da ste bili bolji, verovatno bi pobedili. Izgledali ste tako prvih 20 minuta, dok se zvezda nije malo opustila i zaigrala svoju igru. Iskreno, mislim da jenu nastavku zvezda bila i bolji rival, al dobro, ja to mozda malo navijacki gledam.

ArizonaDream

pre 4 godine

Austrijanci, Danci, Svajcarci..sve sama omladina...kao sto im i ime sugerise...po ovakvim nadmenim izjavama vidi se cija.
Napred Partizan...! Nase razmirice i sukobe na stranu !

Lice mesta

pre 4 godine

Ako je neko gledao utakmicu mogao je da vidi jednu modernu brzu ekipu, vestu sa loptom, sigurnu na pasu, sa dominacijom u skoku i prostoru.Ovi drugi sto su videli samo rezultat cudu nece moci da se nacude kakav ce brzi voz zute boje da protutnji sledeceg utorka kroz Beograd. Steta. Sa trenerom bar malo hrabrijim od totalnog kukavicluka Zvezda bi uz jos malo srece u BG opusteno usla u LSH.DA zaradi jos novca terzi i kompaniji bez da dinara vrate od 55 miliona evra koje duguju jer su tako u mogucnosti dok Duh lebdi nad Marakanom.

arigosakic

pre 4 godine

Zvezda ima sreće jes cinjenica. Ali su ovi Kopenhagen 2 (mozda za malo bolji).
Tako da ako ne daju prvi go na Marakani nemaju sanse da prodju. Miloje ce bunker da napravi koji nema ko da probije od mladih momaka iz Svice.
E sad ako greske odlucuju onda su pata karte.

Sunce Slobode

pre 4 godine

E moj ti, pa ti si samo jedan u velikom nizu trenera klubova koji su igrački i fudbalski nadigrali a u nekim trenutcima čak i ponizili Zvezdu ali su na kraju rezultatski loše prošli. Fudbals je takav, svakome se desi da dobije utakmicu u kojoj je realno po igri bio dosta slabiji ali jednom timu se to u poslednje 3 godine dešava u ogromnom u istoriji sporta nezabeleženom nizu. Igra bez igre, golovi iz nekih neobjašnjivih kokoški, protivnici kao nikad renije početnički promašuju čiste šanse, lopta srećno pogađa Borjana u glavu td. Najgore je što to ne misli da stane. I ništa tebi treneru ne vredi što ćeš ih i u Beogradu nadigrati kad će oni dva puta šutnuti na vaš gol i verovatno iz nekog odbitka dati 3-4 gola iz ta dva šuta.
(Lesser watch, 22. avgust 2019 10:16)

Tako bre, neskrivena patnja koja prelazi u ocaj. Otvori se jos, koliko te sve ovo pogadja?

zoki

pre 4 godine

Ako je zvezda imala srece pa zato niste pobedili ispravite u beogradu ako opet bude sreca problem prevelika koincidencija, nesto ipak onda ne stima u ybojsima.

misko

pre 4 godine

Placi kao frakcije nam nase, a posle se cudi kako to da ste bolji "bolji" i ispali.
Pravda postoji, ovi uspesi Zvezde nisu slucajni i bolje se zapitajte zasto ste takvi kakvi ste. Sekta uvek umire.

ajsksjdj

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.
(мики, 22. avgust 2019 10:47)
Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi
(iggy, 22. avgust 2019 10:31)

A dozvolio im je 3-4 stopostotne sanse, pored ova dva gola. Napadali su od prvog do zadnjeg minuta a Miloje je imao srece, po obicaju.

dete kapetana granta

pre 4 godine

realan rezultat? pa otprilike 4 4...ali lopta je okrigla
Nije, tvrdim da je lopta ravna ploca. Imam I dokaze za to. Zato su oni dali cak dva gola, a Zvezda samo dva. Na primer kad se lopta odbije od stative pravo nazad, to je moguce samo ako je ravna ploca, a da je okrugla skliznula bi na stranu.

Nebojsa

pre 4 godine

Moramo da nadjemo jedno lepo mesto za plakanje, ima i domacih koji placu nad zvezdinim uspesima.
Nemoze tri godine da te prati sreca , moze jedna do dve utakmice sve preko toga vise nije sreca.

Srle

pre 4 godine

Meni samo nije jasno ko može da gleda fudbal i da kaže da ono nije penal. Gledao na stream-u. Englezi koji su navijali skoro otvorenu za nas (Shearer komentator) a najviše za Marka Marina, su odmah rekli da je penal čist ko suza i da sudija neće imati dvojbu kad vidi snimak. To sam i ja vidio i svi Srbi što smo skupa gledali. Koliko moraš biti zaluđen da uopšte komentarišeš onaj penal?

Pedja

pre 4 godine

Rezultat nije realan, jer ste trebali da izgubite, ali je sviran penal. Sudija je vise puta gledao snimak, jer nije siguran, ako je Boaci makar i vrhom kopacke dodirnuo loptu, onda nije penal. Bilo je sansi i za njih, ali i za nas. Da je Marin dao gol ili ono Rodic, a moglo je lako da bude, ko zna kako bi se zavrsilo. A moglo je da bude i 4:4, sto bi jos vise odgovaralo Zvezdi. Jang Bojs je izvukao najbolji moguci rezultat, a jedino je Zvezd ana gubitku, jer nije morao da bude penal.

Ne budi nepismen, vozi desnom stranom

pre 4 godine

Ja kao Grobar, mogu slobodno da izjavim kako rezultat nije realan. Trebalo je da bude 5:2 za Zvezdu, s obzirom na prikazanu igru i sanse. Afrikanci u napadu Belgijanaca su ocajni, vidi se da veze nemaju sa zivotom.

021

pre 4 godine

Pa niste iskoristili sanse. Doduse i zvezda je mogla da da bar jos jedan. Zvezda je dala 2 iz igre a vi samo jedan. Takticki ste bili nadigrani u kuci. Hvala vam na lepoj tekmi, vestackoj travi ali mislim da nece biti dovoljno za vas prolazak.

Singeer

pre 4 godine

Pa činimi se da i pored rekao bih dosta loše igre zvezde i fantastične borbenosti niste ni vi odigrali "dobro" kako kaže trener imate puno rupu u igri pogotovo u odbrani.

Zvezdaš

pre 4 godine

Utakmica moze da se gleda sa raznih strana, recimo oni su dali dva gola tako što su poslali loptu sa svog gola preskačući sredinu terena. To se zove bunarenje. U organizovanom napadu nisu bili neka ekipa sem što su trkacki brzi i jaki pa u kontri vrlo opasni. Zvezda ih pre gola pritisla vrlo lepo i bolje kontrolisala igru na terenu a gol pao iz neke čudne parabole. Drugi dobro ubacivanje sa strane kakva su imali i oni ali nisu bili precizni kao naš Garsija. Naj bitnije je bilo preživeti veštačku travu. Sećam se kako je Partizan posle odlicne utakmice u Beogradu u grupi LE bio nemoçan na veštačkoj travi i ispao. U Beogradu očekujem još bolju Zvezdu a slabiji Yang bojs

ls

pre 4 godine

pripremajte se za ligu evrope realno za bolje i niste kakve ste golove primili i kakvu odbranu imate
(MauNtauN, 22. avgust 2019 15:02)

A jeste li se vi pripremili da veceras zavrsite sa LE? E moj ti.

Nikola MNE

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.

eeee

pre 4 godine

Obrni,okreni oni nas mora da dobiju jer 3:3 sumnjam da ce biti.Skoro svaki rezultat osim poraza nam odgovara,a na marakani su i jaci padali..tanka im je zabava!

Lesser watch

pre 4 godine

E moj ti, pa ti si samo jedan u velikom nizu trenera klubova koji su igrački i fudbalski nadigrali a u nekim trenutcima čak i ponizili Zvezdu ali su na kraju rezultatski loše prošli. Fudbals je takav, svakome se desi da dobije utakmicu u kojoj je realno po igri bio dosta slabiji ali jednom timu se to u poslednje 3 godine dešava u ogromnom u istoriji sporta nezabeleženom nizu. Igra bez igre, golovi iz nekih neobjašnjivih kokoški, protivnici kao nikad renije početnički promašuju čiste šanse, lopta srećno pogađa Borjana u glavu td. Najgore je što to ne misli da stane. I ništa tebi treneru ne vredi što ćeš ih i u Beogradu nadigrati kad će oni dva puta šutnuti na vaš gol i verovatno iz nekog odbitka dati 3-4 gola iz ta dva šuta.

Mirko

pre 4 godine

Svi ovi dosadašnji su isto pričali: Dobri smo, bolje smo igrali, trebali smo da pobedimo, bla bla bla... Zvezda je mnogo bolje igrala i izgledala i imala puno više šansi, dobili su penal ko poklon, spasili smo gol na liniji i mi ko i oni, a ona durisanja lopte iznad stative na 16 metara - ja bih to sankcionisao sedenjem na klupi - pa sledeći put kad ti padne da šutiraš preko gola i bezveze dobro ćeš da razmisliš dal ćeš to da uradiš. Ti šutevi su bili amaterski.
Tako da sreća nije to što oni misle, sreća je puno rada i zasluge koje se vide na ovakvim stvarima.

Kole

pre 4 godine

Trebao je znaci jos neki penal da mu svira.
(Alan Ford, 22. avgust 2019 13:22)

Da ste bar jednom rekli nije bio penal za zvezdu u domaćoj ligi od onih 20 što vam je svirano, pa da vas čovek i razume...

Rama Lama Ding Dong Liga

pre 4 godine

Koju je ovaj trener strategiju izveo juce? Neka mi neko objasni, interesantan sam znati. Ja sam, gledajuci mec skapirao da je njihova taktika svaki igrac u zutom dresu neka juri jednog u crvenom i kada mu uzme dodaj jednom od africkih trkaca. ili jos bolje probaj da preskocis sredinu i da nadjes trkaca. Kako se zove ta formacija? 1-1-1-1-....-1? To je njemu dobra igra?

мики

pre 4 godine

Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin.
(ajsksjdj, 22. avgust 2019 11:04)

реално је да не умеш ни да се потпишеш, а о томе ко разуме фудбал глупо је да са тобом уопште расправљам. има вас доста којима не ваља Мурињо, и копно мисле да је фудбал атлетика. видели смо како је Болт прошао тражећи клуб.

est

pre 4 godine

Ne brinite nista pocepacete ih u bg pa ne mogu vecno da imaju toliko srece....
(Sramota me koliko smo nazadovali, 22. avgust 2019 14:20)
vec 3 godine pred svaku utakmicu pises isto.Da li si ikada ista pogodio.
zar na nije Kopenhafen odvalio sa 5 0,a da tamo ce...

zdravkogf

pre 4 godine

Čitam komentare i nemogu da verujem da svi Pisu da zvezda ima sreće. Prvo u sportu nema sreće nego znanje ili si pribran pri sansi ili nisi ili te je protivnicki igrac omeo ili nisi dobro poduhvatio loptu pri sutu ili golman odbranijo njegov sut toje prava istina.a kad imaš toliko sansi i nedas gol e zato je kriva odbrana rivala jer dobroje odigrala onda treba tražiti krivicu u svojim igračima zašto nisu iskoristili stopostotne sanse a ne reci daje zvezda imala sreće.

Trovach

pre 4 godine

Nikada nisam bio zvezdas i navijao sam za splitski "Hajduk", ali sam plakao jedino posle Zvezdinog poraza od Borusije. Da nije bilo onog nesretnog spektakularnog autogola u BG (davno je bilo, ali mislim da ga je dao Borovnica), Zvezda bi 'ladno dobila revans, ali je izgubila iako je i tada bila bolja. Plakao sam (bio sam klinac) zbog nepravde, kada ne mora obavezno pobediti bolji, ali i u zivotu je cesto tako. Uradis sve najbolje i "popusis", a odigras nezanimljivu utakmicu u Bariju i pobedis. Znam da cu uvrediti mnoge zvezdase, ali osim titule to je bila utakmica za zaborav. Zvezda je igrala ziheraski sto sa onom legendarnom postavom nije smeo biti njen stil. Protiv kolo-kolo je vec bila druga prica.

2:2

pre 4 godine

Malte ne iste ove rečenice su izgovarali i treneri Salzburga i Kopenhagena.Gospodo ne može sve biti u sreći ili nesreći ima nešto u znanju ili neznanju u postizanju golova.
(Istorrija se ponavlja

Postigli su i Jang bojsi 2 gola, koliko i Zvezda!
Ako je znanje u postizanju golova, po cemu je to Zvezda bolji tim?

Vladimir

pre 4 godine

Zvezda je odigrala,dobar mec,ali po nasem mentalitetu i navikama,kad se stekne prednost,odmah u odbranu.Vodjstvo Zvezde od 2:1 i do kraja utakmice 25 min,dobro je zvezda i prosla.Mogla je izgubiti da je druga ekipa kvalitetnija.Sa takvom igrom,nema sta da se trazi u L.S sem novca koji se dobija....Ako je to cilj,onda sve ide po planu.

est

pre 4 godine

decko,vi imate toliko rupa u odbrani,toliko panike i gresaka da budi srecan sto zvezda nema napadace i ovo malo sto je napadala dala vam dva komada,mogla i tri.Zamisli da se otvorila.

Dlakavi

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.
(Nikola MNE, 22. avgust 2019 12:17)ahahah ma bravo. totalni indijanci za razliku od zvezde koja je netrkačka ekipa bunkera bez pasa

Ivan

pre 4 godine

Odnos suteva na gol protivnika 26:11 za Young boys.A sto se tice penala vec godinama u kokeza ligi se ne sviraju penali protiv zvezde pa su konjanici u nekoj vrsti soka sta se ovo desava,zar se sapltanje u sesnaestercu svira kao penal.

Nikolaus

pre 4 godine

Lice mesta, 22. avgust 2019 11:39


Nemaš ti zemljace pojma,čitaj šta pišu ovde stručnjaci.....šala....Bojan skinuo 2-3 šuta na 1:1,sreća i samo sreća......ali hajde da sačekamo i revanš.PS.Zvezda dala gol u 47.min i nije napravila niti jednu kršteni kontru,a kamoli akciju da ugrozi gol Boysa.

dak

pre 4 godine

na Rajko Miticu bice 3:0, pa ces da vidis da stvarno nije bio adekvatan rezultat, krenula je prpa, oni umislili 30 miliona stize i liga shampiona a onda im Zvezda roknula 2 gola, do vidjenja sinjorita od Garsije. Kuci ce dati Boaci gol, ne brinite, da nije dao gol Boaci Kopenhagenu ne bi ni mogli da se nadamo ligi sh, kao ni ligi uefa, ovako je vec skoro 9 miliona evra doneto zbog gola Boacija Kopenhagenu, i opresteno mu je sto je skrivio penal. Cak nije ni kriv toliko, nije on odbrambeni igrac, to su morali da jure odbrana Zvezde a ne Boaci, ali sta je tu je. Idemo na 3:0 kod kuce, i bez bojaznosti i cuvanja rezultata, mora da se igra sa 2 spica, ne moze kao ranije samo sa Boacijem ili samo sa Pavkovom, mora da budu dvoje, onda odbra mora da se razvuce da ih brani, i upravo branjenem Boacija ostaje Garsija prazan. Sve najbolje za 7 dana i da vidimo ligu shampiona.
Druze jel mogu da te pitam nesto?
sta koristis a ne boli te glava?
o kakvig ti 3-0 pricas?

e

pre 4 godine

kad se vrate Pavkov,Milunovic,Stojkovic,Jovicic i Ben.sa Marinom,Kanjesom i Mateom bice to ozbiljna prica...
Jedino onaj Brazilac nema pojma sa zivotom.

čepurin

pre 4 godine

objektivno je Jang Boys imso vise sansi. Vise je i promasio. Botjan u prvom poluvremenu spasio tri čista gola . Ali .... Zvezda je mogla i da dobije meč. I ona je primasila neke dobre šanse. I zaista mislim da je rezultat realan . Penal ? Mogao jo da ga ne svira isto kao sto ga je sudio . Znaci o tome nema price. Kad je odlucio da ga sudi to je njegov dtav i zavrsena priča. Revanš ? Ako Zvezda pomisli da je već prosla u velikoj je opasnosti. Nijesu oni naivna ekipa . pozzz od nekadasnjeg Partizanovca iz CG. To "nekadasnjeg" je zbog rukovodstva , a naravno klub je uvjek u srcu.

Šta ti dečko radiš?

pre 4 godine

Kada bude počela utakmica u Beogradu, činjenično stanje je da je Zvezda ta koja ima aktivan rezultat za prolaz u grupnu fazu LŠ, a to u mnogome utiče na stav igrača na terenu. Nije Zvezda ta koja treba da srlja, već sa odigra pametno. Lepotu neka ostave za domaće prvenstvo.

Demar Derosan

pre 4 godine

@Marko
Uglavnom se slazem sa vama, ali bih dodao da sve to sto ste napisali mozete da objasnite u 3 reda, a ne da pisete ovako opsirno.

Realno

pre 4 godine

Da je penal bio toliko ocigledan sudija bi pokazao odmah na belu tacku ne bi pola sata gledao snimak.Drugo ta nejasna situacija se desila toliko sa boka da je pitanje i da je igrac YB prosao naseg igraca da li bi bio u gol sansi.
Trece da je Zvezda bila u toj situaciji i bilo koji drugi nas klub penala ne bi bilo!!!

Grüezi

pre 4 godine

Srecom se igra uzvratna u bg da je nema DELIJE bi bile brutal no u Bernu pozatvarane, pretuceni od sipaka,ovako zbog straha odlaska u bg nije namesteno delijama da ih uvuku u Probleme kazne proterivanje I sramotu. O zvezdi se pise kraj je negativno.. A to nije istina.

употписумалина

pre 4 godine

ови што пишу да је звезда јача од швајцараца су исти онај склоп симпатизера партизана што пишу да је исти јачи од звезде

Gandra_Swe

pre 4 godine

@ (Vladimir, 22. avgust 2019 13:41)

Kako mislis AKO im je to cilj?
Ne mislis valjda da je bilo koj drugi cilj sem toga uopste realan?

Cubaka

pre 4 godine

Slazem se sa konstatacijom trenera Yang Boysa, rezultat nije realan, trebali su dobiti bar jos dva komada ( Marin i Rodic ) ali sta da se radi imali su srece.

iggy

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi

мики

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.

Lice mesta

pre 4 godine

Ako je neko gledao utakmicu mogao je da vidi jednu modernu brzu ekipu, vestu sa loptom, sigurnu na pasu, sa dominacijom u skoku i prostoru.Ovi drugi sto su videli samo rezultat cudu nece moci da se nacude kakav ce brzi voz zute boje da protutnji sledeceg utorka kroz Beograd. Steta. Sa trenerom bar malo hrabrijim od totalnog kukavicluka Zvezda bi uz jos malo srece u BG opusteno usla u LSH.DA zaradi jos novca terzi i kompaniji bez da dinara vrate od 55 miliona evra koje duguju jer su tako u mogucnosti dok Duh lebdi nad Marakanom.

ajsksjdj

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.
(мики, 22. avgust 2019 10:47)
Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin.

Istorrija se ponavlja

pre 4 godine

Malte ne iste ove rečenice su izgovarali i treneri Salzburga i Kopenhagena.Gospodo ne može sve biti u sreći ili nesreći ima nešto u znanju ili neznanju u postizanju golova.

Lesser watch

pre 4 godine

E moj ti, pa ti si samo jedan u velikom nizu trenera klubova koji su igrački i fudbalski nadigrali a u nekim trenutcima čak i ponizili Zvezdu ali su na kraju rezultatski loše prošli. Fudbals je takav, svakome se desi da dobije utakmicu u kojoj je realno po igri bio dosta slabiji ali jednom timu se to u poslednje 3 godine dešava u ogromnom u istoriji sporta nezabeleženom nizu. Igra bez igre, golovi iz nekih neobjašnjivih kokoški, protivnici kao nikad renije početnički promašuju čiste šanse, lopta srećno pogađa Borjana u glavu td. Najgore je što to ne misli da stane. I ništa tebi treneru ne vredi što ćeš ih i u Beogradu nadigrati kad će oni dva puta šutnuti na vaš gol i verovatno iz nekog odbitka dati 3-4 gola iz ta dva šuta.

Kole

pre 4 godine

Trebao je znaci jos neki penal da mu svira.
(Alan Ford, 22. avgust 2019 13:22)

Da ste bar jednom rekli nije bio penal za zvezdu u domaćoj ligi od onih 20 što vam je svirano, pa da vas čovek i razume...

Tom Chambers

pre 4 godine

Ovo sto rade UEFA i FIFA sa VAR-om je skandalozno. U Americkom fudbalu postoji celendz, ali se prvobitno donese odluka na terenu, pa se onda gleda snimak. Samo ako postoji 100% dokaza da je pogresna, onda se ona menja. Cisto i jasno. A ovi prekinu utakmicu, ubiju joj ritam, gledaju iz 16 uglova, oce biti-nece biti, pa onda donose odluku. Vrlo neozbiljno i podlozno manipulaciji.

Ivan

pre 4 godine

Davno je casti i postenja nestalo u fudbalu, smrdi od glave, uefa je takva pa je sve ostalo logicna posledica, tako da je ovakvih likova mnogo, u vecini su. Njemu je normalno da mu sudija pokloni penal, normalno mu je da prebiju Marina i dabiju samo dva zuta, umesto par crvenih, i normalno mu je da posle toga izadje pred novinare i nastavi da potcenjuje.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi
(iggy, 22. avgust 2019 10:31)

A dozvolio im je 3-4 stopostotne sanse, pored ova dva gola. Napadali su od prvog do zadnjeg minuta a Miloje je imao srece, po obicaju.

Dlakavi

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.
(Nikola MNE, 22. avgust 2019 12:17)ahahah ma bravo. totalni indijanci za razliku od zvezde koja je netrkačka ekipa bunkera bez pasa

Bezimeni

pre 4 godine

Vi mislili da ste bili bolji, Kopenhagen mislio da je bio bolji....ne druze, niste bolji nego igrate onako kako vam Miloje dozvoli tj kakvu taktiku postavi
(iggy, 22. avgust 2019 10:31)
Kakvih ovde strucnjaka ima. Sinoc je bilo dosta srece na nasoj strani i jedna pogresna odluka Milojevica dovela je do toga da spic juri igraca i pravi penal na otvorenoj strani. Budimo realni. Miloje izvlaci najbolje iz svoje ekipe, to je mozda i najteze u fudbalu, ali daleko je od istine da drugi igraju koliko im on dozvoli.

Delije Pula

pre 4 godine

Pokazat će u BG, ne brini. K'o beba zvečku u grotlu Marakane.

P.S. "bravo" za ove kukavice u Kninu a i naše što su našamarali onog narkomana u CH

2:2

pre 4 godine

Malte ne iste ove rečenice su izgovarali i treneri Salzburga i Kopenhagena.Gospodo ne može sve biti u sreći ili nesreći ima nešto u znanju ili neznanju u postizanju golova.
(Istorrija se ponavlja

Postigli su i Jang bojsi 2 gola, koliko i Zvezda!
Ako je znanje u postizanju golova, po cemu je to Zvezda bolji tim?

мики

pre 4 godine

Postigli su i Jang bojsi 2 gola, koliko i Zvezda!
Ako je znanje u postizanju golova, po cemu je to Zvezda bolji tim?
(2:2, 22. avgust 2019 12:11)

поклон пенал баш и није неки гол.

dak

pre 4 godine

na Rajko Miticu bice 3:0, pa ces da vidis da stvarno nije bio adekvatan rezultat, krenula je prpa, oni umislili 30 miliona stize i liga shampiona a onda im Zvezda roknula 2 gola, do vidjenja sinjorita od Garsije. Kuci ce dati Boaci gol, ne brinite, da nije dao gol Boaci Kopenhagenu ne bi ni mogli da se nadamo ligi sh, kao ni ligi uefa, ovako je vec skoro 9 miliona evra doneto zbog gola Boacija Kopenhagenu, i opresteno mu je sto je skrivio penal. Cak nije ni kriv toliko, nije on odbrambeni igrac, to su morali da jure odbrana Zvezde a ne Boaci, ali sta je tu je. Idemo na 3:0 kod kuce, i bez bojaznosti i cuvanja rezultata, mora da se igra sa 2 spica, ne moze kao ranije samo sa Boacijem ili samo sa Pavkovom, mora da budu dvoje, onda odbra mora da se razvuce da ih brani, i upravo branjenem Boacija ostaje Garsija prazan. Sve najbolje za 7 dana i da vidimo ligu shampiona.
Druze jel mogu da te pitam nesto?
sta koristis a ne boli te glava?
o kakvig ti 3-0 pricas?

Srle

pre 4 godine

Meni samo nije jasno ko može da gleda fudbal i da kaže da ono nije penal. Gledao na stream-u. Englezi koji su navijali skoro otvorenu za nas (Shearer komentator) a najviše za Marka Marina, su odmah rekli da je penal čist ko suza i da sudija neće imati dvojbu kad vidi snimak. To sam i ja vidio i svi Srbi što smo skupa gledali. Koliko moraš biti zaluđen da uopšte komentarišeš onaj penal?

Samo bahato

pre 4 godine

@ istorrija se ponavlja
Dakle, gol Degeneka je znanje. Čovek jeste gadjao gol, ali onako precizno da pogodi tik preko glave igraču kod stative, nije nikakvo znanje, već puka sreća. Po tebi, Marin i Rodić nemaju znanja da daju gol, jer su promašili stopostotne šanse. Budimo realni. U Beogradu neće biti lako, ali neka bude makar ovoliko sreće i to je to. Oni imaju znanja itekako. Neka se niko ne zavarava.

draganO

pre 4 godine

Meni samo nije jasno ko može da gleda fudbal i da kaže da ono nije penal. Gledao na stream-u. Englezi koji su navijali skoro otvorenu za nas (Shearer komentator) a najviše za Marka Marina, su odmah rekli da je penal čist ko suza i da sudija neće imati dvojbu kad vidi snimak. To sam i ja vidio i svi Srbi što smo skupa gledali. Koliko moraš biti zaluđen da uopšte komentarišeš onaj penal?
(Srle, 22. avgust 2019 14:44)

Srle, Srbi gledaju utakmice zajedno a ne skupa, takodje strana imena pisu onako kako ih izgovaraju, dakle Sirer a ne Shearer, a to da englezi navijaju za nas, pa to nema ni u Alisi iz zemlje Svajcarske

milan

pre 4 godine

na Rajko Miticu bice 3:0, pa ces da vidis da stvarno nije bio adekvatan rezultat, krenula je prpa, oni umislili 30 miliona stize i liga shampiona a onda im Zvezda roknula 2 gola, do vidjenja sinjorita od Garsije. Kuci ce dati Boaci gol, ne brinite, da nije dao gol Boaci Kopenhagenu ne bi ni mogli da se nadamo ligi sh, kao ni ligi uefa, ovako je vec skoro 9 miliona evra doneto zbog gola Boacija Kopenhagenu, i opresteno mu je sto je skrivio penal. Cak nije ni kriv toliko, nije on odbrambeni igrac, to su morali da jure odbrana Zvezde a ne Boaci, ali sta je tu je. Idemo na 3:0 kod kuce, i bez bojaznosti i cuvanja rezultata, mora da se igra sa 2 spica, ne moze kao ranije samo sa Boacijem ili samo sa Pavkovom, mora da budu dvoje, onda odbra mora da se razvuce da ih brani, i upravo branjenem Boacija ostaje Garsija prazan. Sve najbolje za 7 dana i da vidimo ligu shampiona.

Ivan

pre 4 godine

Ivan@ Koju ti to utakmicu komentarišeš i šta nije u redu sa izjavom njihovog trenera, imali su više šansi. Ali fudbal je to.
(charlie, 22. avgust 2019 11:29)
@ treba da ide ispred imena...
Komentarisem utakmicu u kojoj je njegov tim gubio 15 pre kraja i izjednacio iz penala koji je poklon iz VAR sobe, jer kontakt koji je bio nije dovoljan da padni ni predskolsko dete i istu utakmicu u kojoj su njegovi igraci napravili, samo u prvom poluvremenu 5 faulova na Marinu koji bi morali da rezultiraju sa minimum dva crvena, jer su u svakom od istih bili bar metar od lopte, odnosno lopta ih nije interesovala. Utskmicu posle koje lik izadje i kaze igrali smo odlicno ali eto to je fudbal, a po svakoj realnosti je moglo bar tih 2:1 da izgubi, jer kad njegovi igraci promase sansu to je zaboga nesreca a kad sudija poklanja sakom i kapom to je njihovo pravo oni su to zasluzili.
Da je tvoj klub igrao sinoc a moj veceras, ja bih razmisljao o svom klubu a ne bi visio na vestima od sinoc i branio prvaka Svajcarske.

miodrag

pre 4 godine

dragi nas Gerardo, nauci svoje momke da dodaju precizan pas na razdaljini vecoj od pola metra za pocetak.....tvoja ekipa je skup trkackih grla koja juri kao muva bez glave....iskreno ocekivao sam da ste mnogo ozbiljnija ekipa....mozda ste imali vise sansi i polu sansi ali je utisak da niste bolja ekipa....da vam nije sviran penal koji je bio 50:50 , ne biste dali gol do prekosutra….I ovakva kakva je , Zvezda je jaci klub od vas I veci.

Ivan

pre 4 godine

Odnos suteva na gol protivnika 26:11 za Young boys.A sto se tice penala vec godinama u kokeza ligi se ne sviraju penali protiv zvezde pa su konjanici u nekoj vrsti soka sta se ovo desava,zar se sapltanje u sesnaestercu svira kao penal.

Nikolaus

pre 4 godine

Lice mesta, 22. avgust 2019 11:39


Nemaš ti zemljace pojma,čitaj šta pišu ovde stručnjaci.....šala....Bojan skinuo 2-3 šuta na 1:1,sreća i samo sreća......ali hajde da sačekamo i revanš.PS.Zvezda dala gol u 47.min i nije napravila niti jednu kršteni kontru,a kamoli akciju da ugrozi gol Boysa.

e

pre 4 godine

kad se vrate Pavkov,Milunovic,Stojkovic,Jovicic i Ben.sa Marinom,Kanjesom i Mateom bice to ozbiljna prica...
Jedino onaj Brazilac nema pojma sa zivotom.

Ne budi nepismen, vozi desnom stranom

pre 4 godine

Ja kao Grobar, mogu slobodno da izjavim kako rezultat nije realan. Trebalo je da bude 5:2 za Zvezdu, s obzirom na prikazanu igru i sanse. Afrikanci u napadu Belgijanaca su ocajni, vidi se da veze nemaju sa zivotom.

zdravkogf

pre 4 godine

Čitam komentare i nemogu da verujem da svi Pisu da zvezda ima sreće. Prvo u sportu nema sreće nego znanje ili si pribran pri sansi ili nisi ili te je protivnicki igrac omeo ili nisi dobro poduhvatio loptu pri sutu ili golman odbranijo njegov sut toje prava istina.a kad imaš toliko sansi i nedas gol e zato je kriva odbrana rivala jer dobroje odigrala onda treba tražiti krivicu u svojim igračima zašto nisu iskoristili stopostotne sanse a ne reci daje zvezda imala sreće.

Novi sad

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.
Nikola MNE
Nije, baš, tako. Odlična je ova ekipa Boysa. Videlo se to i sinoć. Bit će jako teško na Marakani.

mare

pre 4 godine

Mene samo nervira to povlacenje posle datog gola. Argentinac izgleda da zna fudbal pa ce uz Marina napokon biti jos jedan igrac koji moze da povuce i veze vise od jednog pasa

мики

pre 4 godine

Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin.
(ajsksjdj, 22. avgust 2019 11:04)

реално је да не умеш ни да се потпишеш, а о томе ко разуме фудбал глупо је да са тобом уопште расправљам. има вас доста којима не ваља Мурињо, и копно мисле да је фудбал атлетика. видели смо како је Болт прошао тражећи клуб.

ajsksjdj

pre 4 godine

Slazem se sa konstatacijom trenera Yang Boysa, rezultat nije realan, trebali su dobiti bar jos dva komada ( Marin i Rodic ) ali sta da se radi imali su srece.
(Cubaka, 22. avgust 2019 10:41)

I oni su imali bar 2-3 stopostotne sanse.

sedi jedan

pre 4 godine

Bez obzira na rezultat stanje na terenu je bilo takvo da su igrači Jang Bojsa delovali kao grupa ispodprosečnih fudbalera što u suštini i jesu. Onoliko grešaka u odbrani i nesposobnosti u napadu nema ni u našoj ding dong ligi. Da nije sviran penal ne bi dali gol da su igrali još tri dana. Meni se čini da se ovom treneru klupa opasno ljulja pošto se vlasnici kluba posle sinoće utakmice verovatno pitaju za šta oni daju tolike pare. U Beogradu nemaju nikakve šanse.

Marko

pre 4 godine

Budi covece realan. Moglo je biti 3:2 za vas ali imala je i Zvezda odlicne sanse,moglo je ostati 1:2 a mogli ste primiti i najmanje jos jedan gol. Ne znam o kojem odnosu snaga ti pricas i koju si ti utakmicu gledao!? Seti se da je malo falilo sa vam Marin i Radic daju po jedan gol.

Pedja

pre 4 godine

Rezultat nije realan, jer ste trebali da izgubite, ali je sviran penal. Sudija je vise puta gledao snimak, jer nije siguran, ako je Boaci makar i vrhom kopacke dodirnuo loptu, onda nije penal. Bilo je sansi i za njih, ali i za nas. Da je Marin dao gol ili ono Rodic, a moglo je lako da bude, ko zna kako bi se zavrsilo. A moglo je da bude i 4:4, sto bi jos vise odgovaralo Zvezdi. Jang Bojs je izvukao najbolji moguci rezultat, a jedino je Zvezd ana gubitku, jer nije morao da bude penal.

dete kapetana granta

pre 4 godine

realan rezultat? pa otprilike 4 4...ali lopta je okrigla
Nije, tvrdim da je lopta ravna ploca. Imam I dokaze za to. Zato su oni dali cak dva gola, a Zvezda samo dva. Na primer kad se lopta odbije od stative pravo nazad, to je moguce samo ako je ravna ploca, a da je okrugla skliznula bi na stranu.

мики

pre 4 godine

da vam nije sviran penal koji je bio 50:50 , ne biste dali gol do prekosutra….I ovakva kakva je , Zvezda je jaci klub od vas I veci.
(miodrag, 22. avgust 2019 11:16)

тако је брате. ко је имало озбиљније играо фудбал могао је само да закључи да је Звезда као клуб и као тим за класу озбиљнија и боља. само нека ови млађани "Швајцарци" мисле да су бољи, лакше ћемо их накантати

AFC

pre 4 godine

Nikad ne razumem trenera, ajd navijača, okej, ali trener da odvaljuje ovakve gluposti, to je, ne skandal, nego kriminal.
Alo, neznalice iz Švajcarske, niste igrali sa Zvezdom 11 minuta, pa vam je Zvezda na kvarno spakovala dva gola. Imali ste okruglo 98 minuta (45+3, 45+5) da pobedite, pa koliko vam treba, 870 minuta da dokažete da ste bolji?!

Nikola MNE

pre 4 godine

Kao sto sam i rekao CZ je za ove Barselona licno. Trkacka ekipa bez taktike i pasa, mogu da igraju protiv Luzerna i Siona a i oni im uvale gol skoro uvjek.

Samo realno

pre 4 godine

A dozvolio im je 3-4 stopostotne sanse, pored ova dva gola. Napadali su od prvog do zadnjeg minuta a Miloje je imao srece, po obicaju.
(Gazda Dojkan, 22. avgust 2019 12:11)

A Zvezda inače nije imala šanse pored dva data gola? Nisu Švajcarci izbacivali sa gol linije...ne..oni prekidi i trouglaste glave..slobodni udarci..to ništa jel?

misko

pre 4 godine

Placi kao frakcije nam nase, a posle se cudi kako to da ste bolji "bolji" i ispali.
Pravda postoji, ovi uspesi Zvezde nisu slucajni i bolje se zapitajte zasto ste takvi kakvi ste. Sekta uvek umire.

страшно

pre 4 godine

Добро је што немаш шта да им замериш јер би им ја за одбрану ј**о све како су је играли...Први гол и ајде али други оно је смејурија онај црнац испред ког је дао Гарсија гол стоји све време ко навијач и гледа га,Марина обично удвајају и то ови ништа само га вуку не би ме чудило на Маракани неко 2 жута да добије...Јанг Бојс може од сваког да прими гол али сваком може да да...Срећа Иванић неће играти у реваншу а због ових скокова и њихових високих играча биће ту и Милуновић! Звезда има лепе изгледе за Лш а вчрс будимо Срби и сад навијајмо за Партизан да са 2,3-0 добију овај Молде и да имамо опет два представника и наредне године 15 место!

веверица

pre 4 godine

слажем се. могло је бити 6:2 за њих. али они су пуни рупа позади. сад ако смо се мало опустили после ове утакмице, на маракани можемо да их напунимо. има много простора да ми играмо боље. повратак јованчића и милуновића ће да буде велики помак. иванић се страшно мучи на задњем везном и било је много рупа зато. са јованчићем друга прича. онда неће морати ни вуканивић да игра крило него иванић у средину, а марин на крило. такође са милуновућем неће добијати толико дуела у ваздуху.
боаће ван живота и потпуно неупотребљив. томане ће вероватно да почне у бгду. са тим изменама које ће сигурно бити, ми ћемо бити доста стабилнији и опаснији. они неће бити ништа бољи.
звезда благи фаворит за пролаз.

Negativni

pre 4 godine

Реално је требало да буде 2:0 за Звезду, то је отприлике разлика у квалитету о озбиљности клубова и тимова.
(мики, 22. avgust 2019 10:47)
Realno se vidi da nemas pojma o fudbalu 2:0 za zvezdu juce ni u jednom trenutku nije trebalo da bude jer su ovi bar klasu iznad i kod njih vecina igraca igra kao kod nas marin. (ajsksjdj, 22. avgust 2019 11:04

I t nemaš pojma o fudbalu. Tim koji je za klasu bolji, ne igra kući 2-2 u tako važnoj utakmici. Nemaju oni nijednog igrača kao Marin, nisu mu ni do kolena. A trener im ovom izjavom pokazuje da je luzer i nedorastao zadatku. Nisu oni nikakva klasa, Zvezda je igrala odbranu gore nego kad je PSŽ napunio. Neuigrano, sporo, ležerno. Ako u Beogradu popravimo odbranu i naročito igru veznog reda u odbrani, pobedićemo. Ako budemo igrali kao sinoć, gubimo. Sumnjam da će biti nerešen rezultat na Rajku.

arigosakic

pre 4 godine

Zvezda ima sreće jes cinjenica. Ali su ovi Kopenhagen 2 (mozda za malo bolji).
Tako da ako ne daju prvi go na Marakani nemaju sanse da prodju. Miloje ce bunker da napravi koji nema ko da probije od mladih momaka iz Svice.
E sad ako greske odlucuju onda su pata karte.

ls

pre 4 godine

pripremajte se za ligu evrope realno za bolje i niste kakve ste golove primili i kakvu odbranu imate
(MauNtauN, 22. avgust 2019 15:02)

A jeste li se vi pripremili da veceras zavrsite sa LE? E moj ti.

Aleksa

pre 4 godine

jeste takav fudbal, i mi i vi smo mogli još pokoji gol da damo... čeka vas puna Marakana i, nadam se, naša ofanzivna igra, jer od branjenja nema ništa... ne moramo da se otvaramo skroz, ali da napadamo i držimo loptu u posedu, to moramo... pa polako... uvek treba da se gleda gol... da se odbranimo možemo, ali samo uz mnogo sreće, koju smo možda i potrošili protiv Kopenhagena i sinoć...

anica

pre 4 godine

Dobro igraju, ali mnogo jacim klubovima Zvezda je odolela...brzi jesu, ali ni mi nismo macji kasalj. Sustina kod Zvezde je volja i sloga, vidi se da se bore i imaju motiv. Sigurna sam da cemo ih proci...da su tako dobri pobedili bi nas kod kuce...pun stadion a nasi navijaci se cuju e mozete onda da zamislite sta ce u Beogradu biti. Moras biti dostojanstven, mi smo doziveli da jedan Klop pokaze respekt a ovaj trener posle prvog gola je bio u transu al op cup...utakmica se igra do poslednjeg zvizduka.

Zvezdaš

pre 4 godine

Utakmica moze da se gleda sa raznih strana, recimo oni su dali dva gola tako što su poslali loptu sa svog gola preskačući sredinu terena. To se zove bunarenje. U organizovanom napadu nisu bili neka ekipa sem što su trkacki brzi i jaki pa u kontri vrlo opasni. Zvezda ih pre gola pritisla vrlo lepo i bolje kontrolisala igru na terenu a gol pao iz neke čudne parabole. Drugi dobro ubacivanje sa strane kakva su imali i oni ali nisu bili precizni kao naš Garsija. Naj bitnije je bilo preživeti veštačku travu. Sećam se kako je Partizan posle odlicne utakmice u Beogradu u grupi LE bio nemoçan na veštačkoj travi i ispao. U Beogradu očekujem još bolju Zvezdu a slabiji Yang bojs

Ne postoji savršeno

pre 4 godine

@ Samo bahato Ti si prijatelju opasan perfekcionista,svaki gol mora da bude
geometrisjki precizno izvedena akcija i savršena realizacija.Pitam se da li ti uopšte gledaš fudbal jer da nema grešaka i sreće više od pola golova ne bi ni bilo postignuto.Malo je 1500 karaktera da ti nabrojim sve utakmice gde jedna ekipa nije postigla gol iz stoprocentne šanse i izgubila titulu bilo da je reč o klupskom ili reprezentativnom fudbalu.Samo jedan primer pošto je o Zvezdi reč iz novije istorije,šansa Staridža na Marakani negde u 17-18 minutu,sam kao duh šiba loptu preko gola nisam siguran da je to sreća,za mene je to nedopustivo kad je reč o profesionalnom fudbaleru.Ko zna šta bi bilo do kraja da je tad Liverpul poveo,ali nije i zato možemo godinama sa radošću da se sećamo te utakmice.

eeee

pre 4 godine

Obrni,okreni oni nas mora da dobiju jer 3:3 sumnjam da ce biti.Skoro svaki rezultat osim poraza nam odgovara,a na marakani su i jaci padali..tanka im je zabava!

Grüezi

pre 4 godine

Srecom se igra uzvratna u bg da je nema DELIJE bi bile brutal no u Bernu pozatvarane, pretuceni od sipaka,ovako zbog straha odlaska u bg nije namesteno delijama da ih uvuku u Probleme kazne proterivanje I sramotu. O zvezdi se pise kraj je negativno.. A to nije istina.

021

pre 4 godine

Pa niste iskoristili sanse. Doduse i zvezda je mogla da da bar jos jedan. Zvezda je dala 2 iz igre a vi samo jedan. Takticki ste bili nadigrani u kuci. Hvala vam na lepoj tekmi, vestackoj travi ali mislim da nece biti dovoljno za vas prolazak.

ArizonaDream

pre 4 godine

Austrijanci, Danci, Svajcarci..sve sama omladina...kao sto im i ime sugerise...po ovakvim nadmenim izjavama vidi se cija.
Napred Partizan...! Nase razmirice i sukobe na stranu !

Marko

pre 4 godine

Gledao sam Y.B i Malatiju i zapazio da imaju nesto zajednicko , a to je ocajan trener. Obe ekipe imaju nekoliko fantasticnih pojedinaca koji bi u svakom timu u Evropi mogli igrati. No, treneri su vezare i taktika je zbog toga nepostojeca. Bukvalno sve se pokusava kroz neku stihiju i ako prodje prodje.
Trener je kljuc.
Ove ekipe me podsecaju na Boston Seltik (NBA) koji je nekada davno imao u svom timu 6 najboljih kosarkasa te lige. Svi su u jednom momentu bili u navedenom timu, ali nisu nista osvojili.
Miloje sa druge strane zna sta ima i cime raspolaze. Zna da im nadje uloge, kako da postavi igru. Zna im ogranicenja i snagu. Zna sta mogu da ispune i sve to zna lepo da postavi, pa sta bude, ali se vidi plan. Zato mislim da sav uspeh Zvezde lezi u Miloju koga mnogi ne smatraju nekim trenerom. Moje misljenje je da on zna ovu igru, a to vidim i kod Save preko brda. To daje nadu.
U revansu Zvezda ne sme da upadne u njihovo divljanje...Jurenje po terenu , pa ko koga...Nikako..Pametno, smireno, planski.

Demar Derosan

pre 4 godine

@Marko
Uglavnom se slazem sa vama, ali bih dodao da sve to sto ste napisali mozete da objasnite u 3 reda, a ne da pisete ovako opsirno.

Trovach

pre 4 godine

Nikada nisam bio zvezdas i navijao sam za splitski "Hajduk", ali sam plakao jedino posle Zvezdinog poraza od Borusije. Da nije bilo onog nesretnog spektakularnog autogola u BG (davno je bilo, ali mislim da ga je dao Borovnica), Zvezda bi 'ladno dobila revans, ali je izgubila iako je i tada bila bolja. Plakao sam (bio sam klinac) zbog nepravde, kada ne mora obavezno pobediti bolji, ali i u zivotu je cesto tako. Uradis sve najbolje i "popusis", a odigras nezanimljivu utakmicu u Bariju i pobedis. Znam da cu uvrediti mnoge zvezdase, ali osim titule to je bila utakmica za zaborav. Zvezda je igrala ziheraski sto sa onom legendarnom postavom nije smeo biti njen stil. Protiv kolo-kolo je vec bila druga prica.

delijamomak

pre 4 godine

Da ste bili bolji, verovatno bi pobedili. Izgledali ste tako prvih 20 minuta, dok se zvezda nije malo opustila i zaigrala svoju igru. Iskreno, mislim da jenu nastavku zvezda bila i bolji rival, al dobro, ja to mozda malo navijacki gledam.

I ja

pre 4 godine

Ma hajde ja sam zakleti Grobar ali reaalno sem onih skokova u napadu u sesnastercu Zvezde vi nista niste pokazali.Zvezda ima sansu vecu duplo nego prosle godine da igra ligu samiona i samo neki bas bunker od Milijevica bi mogao to da poremeti.Veceras moj Partizan treba da pobedi bili kojom razlikom pa sta bude u Norveskoj.

zoki

pre 4 godine

Ako je zvezda imala srece pa zato niste pobedili ispravite u beogradu ako opet bude sreca problem prevelika koincidencija, nesto ipak onda ne stima u ybojsima.

Sima Strahota

pre 4 godine

Pa eto imate novu priliku u Beogradu da dokazete da ste bolji. Samo tamo ce se igrati na pravoj travi a ne na vasoj klizavoj plastici.

Кортизол

pre 4 godine

Ма кога брига за игру друже, одиграјте добро и у БГу ал да ми идемо даље...

Miroljub

pre 4 godine

Realniji su bili svajcarski sportski komentatori od ovog trenera. Lepo su rekli da je Zvezda izgrala realno, jer ono sto su uradili je bilo EFIKASNO, za razliku od YB.

употписумалина

pre 4 godine

ови што пишу да је звезда јача од швајцараца су исти онај склоп симпатизера партизана што пишу да је исти јачи од звезде

est

pre 4 godine

decko,vi imate toliko rupa u odbrani,toliko panike i gresaka da budi srecan sto zvezda nema napadace i ovo malo sto je napadala dala vam dva komada,mogla i tri.Zamisli da se otvorila.

est

pre 4 godine

Ne brinite nista pocepacete ih u bg pa ne mogu vecno da imaju toliko srece....
(Sramota me koliko smo nazadovali, 22. avgust 2019 14:20)
vec 3 godine pred svaku utakmicu pises isto.Da li si ikada ista pogodio.
zar na nije Kopenhafen odvalio sa 5 0,a da tamo ce...

Ел Шенули

pre 4 godine

Напротив, рекао бих да јесте. Колико су ЈБ опаки у нападу, толико могу бити шупљи у одбрани јер је мање "тимска", много срљају.

Vladimir

pre 4 godine

Zvezda je odigrala,dobar mec,ali po nasem mentalitetu i navikama,kad se stekne prednost,odmah u odbranu.Vodjstvo Zvezde od 2:1 i do kraja utakmice 25 min,dobro je zvezda i prosla.Mogla je izgubiti da je druga ekipa kvalitetnija.Sa takvom igrom,nema sta da se trazi u L.S sem novca koji se dobija....Ako je to cilj,onda sve ide po planu.

Nebojsa

pre 4 godine

Moramo da nadjemo jedno lepo mesto za plakanje, ima i domacih koji placu nad zvezdinim uspesima.
Nemoze tri godine da te prati sreca , moze jedna do dve utakmice sve preko toga vise nije sreca.

Sunce Slobode

pre 4 godine

E moj ti, pa ti si samo jedan u velikom nizu trenera klubova koji su igrački i fudbalski nadigrali a u nekim trenutcima čak i ponizili Zvezdu ali su na kraju rezultatski loše prošli. Fudbals je takav, svakome se desi da dobije utakmicu u kojoj je realno po igri bio dosta slabiji ali jednom timu se to u poslednje 3 godine dešava u ogromnom u istoriji sporta nezabeleženom nizu. Igra bez igre, golovi iz nekih neobjašnjivih kokoški, protivnici kao nikad renije početnički promašuju čiste šanse, lopta srećno pogađa Borjana u glavu td. Najgore je što to ne misli da stane. I ništa tebi treneru ne vredi što ćeš ih i u Beogradu nadigrati kad će oni dva puta šutnuti na vaš gol i verovatno iz nekog odbitka dati 3-4 gola iz ta dva šuta.
(Lesser watch, 22. avgust 2019 10:16)

Tako bre, neskrivena patnja koja prelazi u ocaj. Otvori se jos, koliko te sve ovo pogadja?

Mirko

pre 4 godine

Svi ovi dosadašnji su isto pričali: Dobri smo, bolje smo igrali, trebali smo da pobedimo, bla bla bla... Zvezda je mnogo bolje igrala i izgledala i imala puno više šansi, dobili su penal ko poklon, spasili smo gol na liniji i mi ko i oni, a ona durisanja lopte iznad stative na 16 metara - ja bih to sankcionisao sedenjem na klupi - pa sledeći put kad ti padne da šutiraš preko gola i bezveze dobro ćeš da razmisliš dal ćeš to da uradiš. Ti šutevi su bili amaterski.
Tako da sreća nije to što oni misle, sreća je puno rada i zasluge koje se vide na ovakvim stvarima.

Gandra_Swe

pre 4 godine

@ (Vladimir, 22. avgust 2019 13:41)

Kako mislis AKO im je to cilj?
Ne mislis valjda da je bilo koj drugi cilj sem toga uopste realan?

nikola88pfc

pre 4 godine

zvezda je ispustila svoje sanse...rezultat deluje dobro, ali po meni je dosta opasan jer samo jedan gol (ako povedu) menja skroz situaciju i onda mora da se juri rezultat... bili ste bolji i na 2-1 kad su pali je trebalo da ih dokrajcite, ovako je i dalje 50-50 ko ide dalje iako se pravi atmosfera da je zvezda vec prosla (sto normalno moze lose da utice na igrace pri spremanju utakmice)
srecno u utorak

Šta ti dečko radiš?

pre 4 godine

Kada bude počela utakmica u Beogradu, činjenično stanje je da je Zvezda ta koja ima aktivan rezultat za prolaz u grupnu fazu LŠ, a to u mnogome utiče na stav igrača na terenu. Nije Zvezda ta koja treba da srlja, već sa odigra pametno. Lepotu neka ostave za domaće prvenstvo.

čepurin

pre 4 godine

objektivno je Jang Boys imso vise sansi. Vise je i promasio. Botjan u prvom poluvremenu spasio tri čista gola . Ali .... Zvezda je mogla i da dobije meč. I ona je primasila neke dobre šanse. I zaista mislim da je rezultat realan . Penal ? Mogao jo da ga ne svira isto kao sto ga je sudio . Znaci o tome nema price. Kad je odlucio da ga sudi to je njegov dtav i zavrsena priča. Revanš ? Ako Zvezda pomisli da je već prosla u velikoj je opasnosti. Nijesu oni naivna ekipa . pozzz od nekadasnjeg Partizanovca iz CG. To "nekadasnjeg" je zbog rukovodstva , a naravno klub je uvjek u srcu.

Rama Lama Ding Dong Liga

pre 4 godine

Koju je ovaj trener strategiju izveo juce? Neka mi neko objasni, interesantan sam znati. Ja sam, gledajuci mec skapirao da je njihova taktika svaki igrac u zutom dresu neka juri jednog u crvenom i kada mu uzme dodaj jednom od africkih trkaca. ili jos bolje probaj da preskocis sredinu i da nadjes trkaca. Kako se zove ta formacija? 1-1-1-1-....-1? To je njemu dobra igra?

Tako je kako je...

pre 4 godine

Neka bude 1:1 u Bg a ti kukaj i nariči do sljedećih kvalifikacija!Kao da su sami na terenu pa sve zavisi samo od njih!More....

Singeer

pre 4 godine

Pa činimi se da i pored rekao bih dosta loše igre zvezde i fantastične borbenosti niste ni vi odigrali "dobro" kako kaže trener imate puno rupu u igri pogotovo u odbrani.

Realno

pre 4 godine

Da je penal bio toliko ocigledan sudija bi pokazao odmah na belu tacku ne bi pola sata gledao snimak.Drugo ta nejasna situacija se desila toliko sa boka da je pitanje i da je igrac YB prosao naseg igraca da li bi bio u gol sansi.
Trece da je Zvezda bila u toj situaciji i bilo koji drugi nas klub penala ne bi bilo!!!