Utorak, 20.08.2019.

14:10

Đoković: Medvedev je u grupi favorita, ali Gren slemovi su drugačije iskustvo

Novak Đoković će od 26. avgusta u Njujorku pokušati da odbrani trofej na US Openu.

Izvor: Z.K.

Ðokoviæ: Medvedev je u grupi favorita, ali Gren slemovi su drugaèije iskustvo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 4 godine

Je da ce biti preumoran ,a ovde se igra na tri seta .Ocekivano je da nece mnogo daleko dogurati .Da nije toliko turnira igrao zarddom sad bi bio jako opasan po glavne favorite .

CroFed

pre 4 godine

Dogurat će Rus max.do 1/4 finala, u svakom slučaju najbolji je tenisač ljetne američke turneje, no mislim da ga malo tko zaista smatra za jednog od glavnih 3,4 favorita...

Pošteno

pre 4 godine

Čitam i druge portale, a ne samo B92 Net, tamo sam našao i ovo, ima i mnoigo drugih izjave u kojima se ne hvali samo "srbski goat". Možda će neko ovaj moj prilog ovde biti objavljen, mada sumnjam. Ne pomenuti Roda Lejvera kao jednog od najboljih, nezrelo je, a to se ovde radi.

Na pitanje o najboljima u istoriji, Džon Mekinro: "Prvih četiri bili bi Rod Lejver, Pit Sampras, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Novak Đoković je broj pet, ali penje se. U Top 10 morao bih da stavim Lua Hoda, kažu da je bio najjači od svih kad je bio spreman. Tu je naravno i Bjern Borg." Dao je o ocenu o nekima:
"Federer je najkompletniji igrač i kada je u ritmu, niko ne može da dostigne njegov nivo jer pravi vinere iz svakog ugla terena, kao da izmišlja tenis. Ipak, najgora noćna mora za mene bi bila da moram da igram sa Rafaelom Nadalom na šljaci kada je on u formi. I onda moramo reći da Novak Đoković konstantno napreduje, čak i na servisu i u volejima", kaže 60-godišnji Mekinro. Vidite, Novak zaista dugo godina nije imao vrhunski servis, nije išao na mrežu, uglavnom je prebacivao dvoručnim bekhendom, zato i jeste kod Džona na petom mestu.

veliki strumf

pre 4 godine

Medvedev je sjajno igrao prethodne 3 nedelje. Sjajno! Ali, na US openu plafon mu je 4. kolo, ako i dotle stigne. Jednostavno, preforsirao, se izmorio, ove nedelje ce taman da usledi opustanje, stici ce ga sve. Mnogi teniseri dolaze na US open spremni bas za taj turnir. Zato, od Medvedeva ocekujem rano ispadanje. A od Noleta - pa zna se! Titula!!!

Cvrle

pre 4 godine

Na primer, ne pomaze da lupas kao sivonja prvi i drugi servis, pa sta bude. To nece proci na tri dobijena seta. Jako je dosadno gledati tenis gde se servira konstantno preko 200kmh. Od jako zanimljivog sporta se pretvara u mucenje za gledanje.
(alex,

Tebi je zanimljivo kad Novak stenje i pravi servis greske a ima nas koje to
nervira iako navijamo za Novaka. Ivanisevic je u Novakovom timu da ga nauci
da i on servira ko 'sivonja'. Brejk gejm se ne pravi servisom.

milutin

pre 4 godine

(Siniša, 16:17)
Isto razmišljamo: samo nek Medvedeva ili bilo kojeg drugog servera napusti servis preko dvesta, tu posla nema. I neće ni biti pošto Medved nikad, bar u sledećih 20 mečeva neće moći onako servirati. Jer gema osvajatii neće moći. Može on servirati i drugi servis brzo ali čik pogodi.
Inače, kad bilo ko svede temis na servis, tenis nema čar i postaje odvratan.

Marko

pre 4 godine

Mirise na strah ova izjava. Tukao ga je zaredom dva puta, a u Australiji je najblizi bio da ga dobije. Da je 2007., i da je ovo Federerova izjava nakon poraza u Montrealu, lavina komentara bi okarakterisalo izjavu velikog sampiona kao nelagodnost pred veliki turnir, jer postoji nova pretnja u vidu Djokovica.

dzoza

pre 4 godine

Nadal koji gazi 34-u godinu da dobije Novaka na betonu na 3 dobijena seta..?? Hahahahaha pa odavno nisam cuo bolji vic.

Na zadnjih 8 meceva na brzim podlogama Nadal ne zna za pobedu protiv Novaka.
Tako da ne znam na osnovu cega je Nadal bilo kakva pretnja po Novaka na brzom betonu US Opena..?
Ako dodje to tog meca, garantujem da Novak dobija 3:0 ili nekim cudom u nagorem slucaju 3:1.

zemlja gruva

pre 4 godine

Kakva sitna, tinejdzerska sujeta. Nikako da doraste do sampiona. A ako se opet oklizne, vec ima izgovor, ili ce ponovo biti pletenja tajanstvenih prica dok se ne dozove pameti i obrati strucnjacima? Mislim na lakat, naravno.

SINKI

pre 4 godine

Ja bi bas volio da mi se neko javi i kaze ko voli da gleda tenis u kom dvometrasi serviraju aseve ili se poeni zavrsavaju nakon 2-3 razmjene udaraca sa osnovne linije...To za mene nikad nece biti pravi tenis,pa makar takvi teniseri osvajali gren slemove.

petar-nbg

pre 4 godine

Filozofira Nole, po meni treba da dođeš na turnir, razbiješ sve i uzmeš pehar. Ako si kadar za tako nešto, naravno iskustvo znači, ali ako udaraš najbolje što znaš i pri tome su ro dobri udarci onda nema brige.

zvezdoprc

pre 4 godine

(miodrag)"...dva Rusa i Karen." Za tebe Karen nije Rus!? Verovatno misliš, pošto nije Nikolaj, Vladimir, Fjodor i slično, onda nije Rus!? Izgleda da si i ti, kao ovi tvoji, učio škole u Sava centru.

Bla, bla, bla...

pre 4 godine

Naravno da je Novak, po hiljadu i neki put, morao da kaže nekom velikom svetskom, teniskom novinaru šta misli o ovome ili onome.
I, naravno, on kaže šta misli ili...
No, nije kvaka u tome, kvaka je šta misle ovdašnji teniski stručnjaci o njegovom mišljenju, pa sa zadovoljstvom možemo to ovde da pročitamo i da se prosvetlimo.

Sale

pre 4 godine

Novak se malo sali..kakav crni medvedev..pa sta je to spektakularno toliko uradio..u vasingtonu izgubio od kirjosa cirkuzanta..u montrealu ga je razvalio nadal kao beba zvecku u sinsinatiju je pobedio novaka na srecu udarajuci onu loptu kao pomahnitao i prvi i drugi servis i na srecu je sve ulazilo..sta ocekujete da ce od sad pa do kraja karijere da udara oba servisa po 200 km i da osvaja sve turnire i da roka na slemu 200 km pet sati..e pa nece..to se desi da budes sretan na jednom turniru..moci ce da igra turnire 500 i 1000 i da mlati po loptici jer novaka i rodzera ti turniri apsolutno ne interesuju..rokadzija ako stigne do cetvrtfinala ihaha..kada mu stane servis nemoze da prodje ni dimitrova a kamoli tri kralja..

Sinisa

pre 4 godine

Medvedeva ako napusti servis,on je pogubljen,kao uostalom 99% tih visokih tenisera kojima je glavno oruzije servis....Gren slem se igra u 3 dobijena seta,i zato visoki teniseri i ne mogu servisom da pobjedjuju kao sto to rade u 2 dobijena seta.Vrlo prosto i jednostavno...Jedino kome je to poslo za rukom,nekim cudom,to je Cilicu kada je na Us Openu bukvalno igrao kao u transu i osvojio.On je na tom turniru servirao nevjerovatno.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Само не знам ко ће пратити овог шарлатана кад крене СП у кошарци

nebojsa radenovic

pre 4 godine

us open je jedan od 4 grend slema, a to je za "medved"eva preveliji zalogaj. grend slemovi su jos uvek privilegija rezervisana samo za nekoliko najvecih (novak,rodzer,rafa) i eventualno jos dva, tri igraca. ostali ce moci da se ukljuce borbu za g.s. tek kada doticni odu da igraju "sah u parku). P.S.cinjenice su surove ali su cinjenice.

Darko

pre 4 godine

Otvorim komentare i ulepsam sebi dan. Novak pustio Medvedeva u Monte Carlu i Cincinnatiju? Tesite se. Kakav kompleks moras imati da ne umes cestitati boljem? Ne boljem igracu uopste, nego boljem tog dana.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Ако не одбраниш титулу ево Рафе на месту број 1 само тако хехе а ноловци мислили остаће број 1 још годину дана

Valter Šestić

pre 4 godine

Svi ce gledati. Razbraca jos vise. Jeste osvojio rus taj masters ali mu je bregasta osovina pukla. Novak trazi izazivaca na tri dobijena.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

U prevodu,vezbajte sinovci Olimpijske igre su svake cetvrte godine!Zna se ko je tata na GS,samo zdravlje da ga posluzi.Naravno uvek prednost Federeru i Rafi u odnosu na sve ostale iz ove grupe mladih koja nadolazi!GS je svet za sebe a cinjenica da ih je Novak sakupio 16(u najjacoj konkurenciji u istoriji igre) daje mu za pravo da ocenjuje tezinu istih.Sportski pozdrav

Ivan

pre 4 godine

U prevodu, Medvedev je aut do treceg kola. Igra poslednjih meseci bez prestanka sa turnira na turnir i to do kraja, plus ovde sada mora da dobija maksimalno motivisane protivnike u 3 seta.

sokolovi

pre 4 godine

Potpuno se slazem sa Novakom, ja sam i napisao juce da je jedan od glavnih favorita Danil…..ocigledno je bio potreban moment u kome ce eksplodirati mladi I to se dogodilo u proteklom mesecu…..I to ne oni koji su sebe vec videli kao naslednike velike trojke , nego trojka iz Rusije, dva Rusa I Karen
(miodrag, 20. avgust 2019 14:48)

Pročitaj još jedanput Nolovu izjavu, jer je rekao potpuno suprotno od onoga sa čime se ti slažeš!

Mile

pre 4 godine

Tenis je mnogo više biznis, a manje sport. Kao u svakom drugom poslu mnogo je laži, obmana, trgovine. Sportsko viteštvo je u drugom planu.
Drago mi je kad Novak pobeđuje, ali nema više fanatičnog navijanja.

zvezdoprc

pre 4 godine

Ala ga je Rus zaplašio, a pokidaće ga Kirios, naravno ako uopšte bude igrao. Medvedev može biti protivnik tek u polufinalu ili finalu, čisto sumnjam da Novak može dalje od osmine finala.

Prcnemtiga

pre 4 godine

Ala ga je Rus zaplašio, a pokidaće ga Kirios, naravno ako uopšte bude igrao. Medvedev može biti protivnik tek u polufinalu ili finalu, čisto sumnjam da Novak može dalje od osmine finala.
 (zvezdoprc

Evo jos jednog grobara,koji oblaci sve dresove koji igraju protiv Noleta,ali sta ces,za mali klub niko ne navija.

Max

pre 4 godine

Dobar je Danil, ali tesko da ziheraska igra i serviranje dva puta prvog servisa ima uspjeha u kontinuitetu na turnirima. Ipak treba mu skinuti kapu, talentovan, kulturan i posvecen momak. Trenutno je pun samopouzdanja ali kad dodje na GS i sam je svjestan da tako nece igrati, vec strpljivo kao sto obicno igra. Po meni je za poraz vise kriv Novak jer je dozvolio da mu Medvedev svojom promjenom taktike poremeti fokus. To ga je i kostalo meca, umjesto da se koncentrisao na svoj servis i drugi set, pa i treci odveo u taj brejk gdje se rizik manje isplati. Na kraju, dobar turnir za Novaka, bitno je da nije povrijedjen kako bi radio na servisu koji se od W evidentno popravio. Sa dobrim servisom i sigurnijim volejom on je na tri dobijena seta masina. Goran mu moze popraviti servise i voleje( vidi se da na tome rade), pa i da bolje smecuje, postavlja se na forhend i izgradi bolje poene za izlazak na mrezu, dok ce ga svakako mentalno rasteretiti jer je opusten lik.

hadvao

pre 4 godine

Svaka cast Medvedevu na pruzenim igrama poslednjih nedelja..medjutim onakve partije kao protiv Novaka se pruzaju jednom u karijeri (sjetimo se Vavrinke na RG 2015) ..gdje ti ulaze drugi servisi od preko 200+ km/h
Takodje je i to prirodno da se desi ,jer je Novak kao broj 1 plijen ostalim teniserima da ga skinu sa vrha..Sa druge strane volio bih da se Novak sto prije sastane sa njime na US Openu ,cisto da ga vrati na fabricka podesavanja

sokolovi

pre 4 godine

"Igrao je dobro, takav je na većini turnira. Ipak, još mora da se pokaže na Grend slemu"

Očigledno je da ovim želi da obezvredi uspeh Medvedeva tj osvajanje Sinsinatija...sujeta.

miodrag

pre 4 godine

Potpuno se slazem sa Novakom, ja sam i napisao juce da je jedan od glavnih favorita Danil…..ocigledno je bio potreban moment u kome ce eksplodirati mladi I to se dogodilo u proteklom mesecu…..I to ne oni koji su sebe vec videli kao naslednike velike trojke , nego trojka iz Rusije, dva Rusa I Karen

Marko

pre 4 godine

Onaj ko dobije Novaka u tri seta i to kad su uslovi iole normalni za razliku od ovogodisnjeg Roland Garosa, može se reći da ga je zasluženo dobio. Grend slemovi su sasvim nešto drugo. Igra mora biti konstantno dobra bez previše oscilacija ako misle dobiti Nola, Rafu i Federera. Medvedev ima veliki potencijal, fizičke predispozicije da bude najbolji tako da može iznenaditi na US openu e sad pitanje koliko ga je umor sustigao s obzirom da je odigrao prevelik broj mečeva. Po meni Novak i Nadal su glavni favoriti na US openu i mislim da će igrati finale. Samo treba ići korak po korak.

Kanidja PG

pre 4 godine

Na tri dobijena seta pa tako 7 rundi svi su zeleni osim velike trojke.
Zadnji GS a da nisu ova tri kolosa uzeli jeste Sten Vavrinka US 2016.Od tada je odigrano 11GS ishod je poznat.
Idemo Novace po 17 GS i 4 US open.

Alex

pre 4 godine

Mladi igrači polako ali sigurno idu ka vrhu.Godine nisu saveznik Đokoviću, Nadalu i Federeru.Jednom mora doći do smene na vrhu.
Šta će da pobedi u Njujorku, mladost ili iskustvo, videćemo vrlo brzo.

alex

pre 4 godine

Na primer, ne pomaze da lupas kao sivonja prvi i drugi servis, pa sta bude. To nece proci na tri dobijena seta. Jako je dosadno gledati tenis gde se servira konstantno preko 200kmh. Od jako zanimljivog sporta se pretvara u mucenje za gledanje.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

U prevodu,vezbajte sinovci Olimpijske igre su svake cetvrte godine!Zna se ko je tata na GS,samo zdravlje da ga posluzi.Naravno uvek prednost Federeru i Rafi u odnosu na sve ostale iz ove grupe mladih koja nadolazi!GS je svet za sebe a cinjenica da ih je Novak sakupio 16(u najjacoj konkurenciji u istoriji igre) daje mu za pravo da ocenjuje tezinu istih.Sportski pozdrav

hadvao

pre 4 godine

Svaka cast Medvedevu na pruzenim igrama poslednjih nedelja..medjutim onakve partije kao protiv Novaka se pruzaju jednom u karijeri (sjetimo se Vavrinke na RG 2015) ..gdje ti ulaze drugi servisi od preko 200+ km/h
Takodje je i to prirodno da se desi ,jer je Novak kao broj 1 plijen ostalim teniserima da ga skinu sa vrha..Sa druge strane volio bih da se Novak sto prije sastane sa njime na US Openu ,cisto da ga vrati na fabricka podesavanja

Marko

pre 4 godine

Onaj ko dobije Novaka u tri seta i to kad su uslovi iole normalni za razliku od ovogodisnjeg Roland Garosa, može se reći da ga je zasluženo dobio. Grend slemovi su sasvim nešto drugo. Igra mora biti konstantno dobra bez previše oscilacija ako misle dobiti Nola, Rafu i Federera. Medvedev ima veliki potencijal, fizičke predispozicije da bude najbolji tako da može iznenaditi na US openu e sad pitanje koliko ga je umor sustigao s obzirom da je odigrao prevelik broj mečeva. Po meni Novak i Nadal su glavni favoriti na US openu i mislim da će igrati finale. Samo treba ići korak po korak.

Kanidja PG

pre 4 godine

Na tri dobijena seta pa tako 7 rundi svi su zeleni osim velike trojke.
Zadnji GS a da nisu ova tri kolosa uzeli jeste Sten Vavrinka US 2016.Od tada je odigrano 11GS ishod je poznat.
Idemo Novace po 17 GS i 4 US open.

Alex

pre 4 godine

Mladi igrači polako ali sigurno idu ka vrhu.Godine nisu saveznik Đokoviću, Nadalu i Federeru.Jednom mora doći do smene na vrhu.
Šta će da pobedi u Njujorku, mladost ili iskustvo, videćemo vrlo brzo.

Max

pre 4 godine

Dobar je Danil, ali tesko da ziheraska igra i serviranje dva puta prvog servisa ima uspjeha u kontinuitetu na turnirima. Ipak treba mu skinuti kapu, talentovan, kulturan i posvecen momak. Trenutno je pun samopouzdanja ali kad dodje na GS i sam je svjestan da tako nece igrati, vec strpljivo kao sto obicno igra. Po meni je za poraz vise kriv Novak jer je dozvolio da mu Medvedev svojom promjenom taktike poremeti fokus. To ga je i kostalo meca, umjesto da se koncentrisao na svoj servis i drugi set, pa i treci odveo u taj brejk gdje se rizik manje isplati. Na kraju, dobar turnir za Novaka, bitno je da nije povrijedjen kako bi radio na servisu koji se od W evidentno popravio. Sa dobrim servisom i sigurnijim volejom on je na tri dobijena seta masina. Goran mu moze popraviti servise i voleje( vidi se da na tome rade), pa i da bolje smecuje, postavlja se na forhend i izgradi bolje poene za izlazak na mrezu, dok ce ga svakako mentalno rasteretiti jer je opusten lik.

SINKI

pre 4 godine

Ja bi bas volio da mi se neko javi i kaze ko voli da gleda tenis u kom dvometrasi serviraju aseve ili se poeni zavrsavaju nakon 2-3 razmjene udaraca sa osnovne linije...To za mene nikad nece biti pravi tenis,pa makar takvi teniseri osvajali gren slemove.

Prcnemtiga

pre 4 godine

Ala ga je Rus zaplašio, a pokidaće ga Kirios, naravno ako uopšte bude igrao. Medvedev može biti protivnik tek u polufinalu ili finalu, čisto sumnjam da Novak može dalje od osmine finala.
 (zvezdoprc

Evo jos jednog grobara,koji oblaci sve dresove koji igraju protiv Noleta,ali sta ces,za mali klub niko ne navija.

nebojsa radenovic

pre 4 godine

us open je jedan od 4 grend slema, a to je za "medved"eva preveliji zalogaj. grend slemovi su jos uvek privilegija rezervisana samo za nekoliko najvecih (novak,rodzer,rafa) i eventualno jos dva, tri igraca. ostali ce moci da se ukljuce borbu za g.s. tek kada doticni odu da igraju "sah u parku). P.S.cinjenice su surove ali su cinjenice.

alex

pre 4 godine

Na primer, ne pomaze da lupas kao sivonja prvi i drugi servis, pa sta bude. To nece proci na tri dobijena seta. Jako je dosadno gledati tenis gde se servira konstantno preko 200kmh. Od jako zanimljivog sporta se pretvara u mucenje za gledanje.

Sinisa

pre 4 godine

Medvedeva ako napusti servis,on je pogubljen,kao uostalom 99% tih visokih tenisera kojima je glavno oruzije servis....Gren slem se igra u 3 dobijena seta,i zato visoki teniseri i ne mogu servisom da pobjedjuju kao sto to rade u 2 dobijena seta.Vrlo prosto i jednostavno...Jedino kome je to poslo za rukom,nekim cudom,to je Cilicu kada je na Us Openu bukvalno igrao kao u transu i osvojio.On je na tom turniru servirao nevjerovatno.

zvezdoprc

pre 4 godine

(miodrag)"...dva Rusa i Karen." Za tebe Karen nije Rus!? Verovatno misliš, pošto nije Nikolaj, Vladimir, Fjodor i slično, onda nije Rus!? Izgleda da si i ti, kao ovi tvoji, učio škole u Sava centru.

veliki strumf

pre 4 godine

Medvedev je sjajno igrao prethodne 3 nedelje. Sjajno! Ali, na US openu plafon mu je 4. kolo, ako i dotle stigne. Jednostavno, preforsirao, se izmorio, ove nedelje ce taman da usledi opustanje, stici ce ga sve. Mnogi teniseri dolaze na US open spremni bas za taj turnir. Zato, od Medvedeva ocekujem rano ispadanje. A od Noleta - pa zna se! Titula!!!

sokolovi

pre 4 godine

Potpuno se slazem sa Novakom, ja sam i napisao juce da je jedan od glavnih favorita Danil…..ocigledno je bio potreban moment u kome ce eksplodirati mladi I to se dogodilo u proteklom mesecu…..I to ne oni koji su sebe vec videli kao naslednike velike trojke , nego trojka iz Rusije, dva Rusa I Karen
(miodrag, 20. avgust 2019 14:48)

Pročitaj još jedanput Nolovu izjavu, jer je rekao potpuno suprotno od onoga sa čime se ti slažeš!

Darko

pre 4 godine

Otvorim komentare i ulepsam sebi dan. Novak pustio Medvedeva u Monte Carlu i Cincinnatiju? Tesite se. Kakav kompleks moras imati da ne umes cestitati boljem? Ne boljem igracu uopste, nego boljem tog dana.

Valter Šestić

pre 4 godine

Svi ce gledati. Razbraca jos vise. Jeste osvojio rus taj masters ali mu je bregasta osovina pukla. Novak trazi izazivaca na tri dobijena.

Ivan

pre 4 godine

U prevodu, Medvedev je aut do treceg kola. Igra poslednjih meseci bez prestanka sa turnira na turnir i to do kraja, plus ovde sada mora da dobija maksimalno motivisane protivnike u 3 seta.

Sale

pre 4 godine

Novak se malo sali..kakav crni medvedev..pa sta je to spektakularno toliko uradio..u vasingtonu izgubio od kirjosa cirkuzanta..u montrealu ga je razvalio nadal kao beba zvecku u sinsinatiju je pobedio novaka na srecu udarajuci onu loptu kao pomahnitao i prvi i drugi servis i na srecu je sve ulazilo..sta ocekujete da ce od sad pa do kraja karijere da udara oba servisa po 200 km i da osvaja sve turnire i da roka na slemu 200 km pet sati..e pa nece..to se desi da budes sretan na jednom turniru..moci ce da igra turnire 500 i 1000 i da mlati po loptici jer novaka i rodzera ti turniri apsolutno ne interesuju..rokadzija ako stigne do cetvrtfinala ihaha..kada mu stane servis nemoze da prodje ni dimitrova a kamoli tri kralja..

dzoza

pre 4 godine

Nadal koji gazi 34-u godinu da dobije Novaka na betonu na 3 dobijena seta..?? Hahahahaha pa odavno nisam cuo bolji vic.

Na zadnjih 8 meceva na brzim podlogama Nadal ne zna za pobedu protiv Novaka.
Tako da ne znam na osnovu cega je Nadal bilo kakva pretnja po Novaka na brzom betonu US Opena..?
Ako dodje to tog meca, garantujem da Novak dobija 3:0 ili nekim cudom u nagorem slucaju 3:1.

miodrag

pre 4 godine

Potpuno se slazem sa Novakom, ja sam i napisao juce da je jedan od glavnih favorita Danil…..ocigledno je bio potreban moment u kome ce eksplodirati mladi I to se dogodilo u proteklom mesecu…..I to ne oni koji su sebe vec videli kao naslednike velike trojke , nego trojka iz Rusije, dva Rusa I Karen

zvezdoprc

pre 4 godine

Ala ga je Rus zaplašio, a pokidaće ga Kirios, naravno ako uopšte bude igrao. Medvedev može biti protivnik tek u polufinalu ili finalu, čisto sumnjam da Novak može dalje od osmine finala.

zemlja gruva

pre 4 godine

Kakva sitna, tinejdzerska sujeta. Nikako da doraste do sampiona. A ako se opet oklizne, vec ima izgovor, ili ce ponovo biti pletenja tajanstvenih prica dok se ne dozove pameti i obrati strucnjacima? Mislim na lakat, naravno.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Ако не одбраниш титулу ево Рафе на месту број 1 само тако хехе а ноловци мислили остаће број 1 још годину дана

milutin

pre 4 godine

(Siniša, 16:17)
Isto razmišljamo: samo nek Medvedeva ili bilo kojeg drugog servera napusti servis preko dvesta, tu posla nema. I neće ni biti pošto Medved nikad, bar u sledećih 20 mečeva neće moći onako servirati. Jer gema osvajatii neće moći. Može on servirati i drugi servis brzo ali čik pogodi.
Inače, kad bilo ko svede temis na servis, tenis nema čar i postaje odvratan.

sokolovi

pre 4 godine

"Igrao je dobro, takav je na većini turnira. Ipak, još mora da se pokaže na Grend slemu"

Očigledno je da ovim želi da obezvredi uspeh Medvedeva tj osvajanje Sinsinatija...sujeta.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Само не знам ко ће пратити овог шарлатана кад крене СП у кошарци

Mile

pre 4 godine

Tenis je mnogo više biznis, a manje sport. Kao u svakom drugom poslu mnogo je laži, obmana, trgovine. Sportsko viteštvo je u drugom planu.
Drago mi je kad Novak pobeđuje, ali nema više fanatičnog navijanja.

Marko

pre 4 godine

Mirise na strah ova izjava. Tukao ga je zaredom dva puta, a u Australiji je najblizi bio da ga dobije. Da je 2007., i da je ovo Federerova izjava nakon poraza u Montrealu, lavina komentara bi okarakterisalo izjavu velikog sampiona kao nelagodnost pred veliki turnir, jer postoji nova pretnja u vidu Djokovica.

Cvrle

pre 4 godine

Na primer, ne pomaze da lupas kao sivonja prvi i drugi servis, pa sta bude. To nece proci na tri dobijena seta. Jako je dosadno gledati tenis gde se servira konstantno preko 200kmh. Od jako zanimljivog sporta se pretvara u mucenje za gledanje.
(alex,

Tebi je zanimljivo kad Novak stenje i pravi servis greske a ima nas koje to
nervira iako navijamo za Novaka. Ivanisevic je u Novakovom timu da ga nauci
da i on servira ko 'sivonja'. Brejk gejm se ne pravi servisom.

petar-nbg

pre 4 godine

Filozofira Nole, po meni treba da dođeš na turnir, razbiješ sve i uzmeš pehar. Ako si kadar za tako nešto, naravno iskustvo znači, ali ako udaraš najbolje što znaš i pri tome su ro dobri udarci onda nema brige.

Pošteno

pre 4 godine

Čitam i druge portale, a ne samo B92 Net, tamo sam našao i ovo, ima i mnoigo drugih izjave u kojima se ne hvali samo "srbski goat". Možda će neko ovaj moj prilog ovde biti objavljen, mada sumnjam. Ne pomenuti Roda Lejvera kao jednog od najboljih, nezrelo je, a to se ovde radi.

Na pitanje o najboljima u istoriji, Džon Mekinro: "Prvih četiri bili bi Rod Lejver, Pit Sampras, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Novak Đoković je broj pet, ali penje se. U Top 10 morao bih da stavim Lua Hoda, kažu da je bio najjači od svih kad je bio spreman. Tu je naravno i Bjern Borg." Dao je o ocenu o nekima:
"Federer je najkompletniji igrač i kada je u ritmu, niko ne može da dostigne njegov nivo jer pravi vinere iz svakog ugla terena, kao da izmišlja tenis. Ipak, najgora noćna mora za mene bi bila da moram da igram sa Rafaelom Nadalom na šljaci kada je on u formi. I onda moramo reći da Novak Đoković konstantno napreduje, čak i na servisu i u volejima", kaže 60-godišnji Mekinro. Vidite, Novak zaista dugo godina nije imao vrhunski servis, nije išao na mrežu, uglavnom je prebacivao dvoručnim bekhendom, zato i jeste kod Džona na petom mestu.

CroFed

pre 4 godine

Dogurat će Rus max.do 1/4 finala, u svakom slučaju najbolji je tenisač ljetne američke turneje, no mislim da ga malo tko zaista smatra za jednog od glavnih 3,4 favorita...

Bla, bla, bla...

pre 4 godine

Naravno da je Novak, po hiljadu i neki put, morao da kaže nekom velikom svetskom, teniskom novinaru šta misli o ovome ili onome.
I, naravno, on kaže šta misli ili...
No, nije kvaka u tome, kvaka je šta misle ovdašnji teniski stručnjaci o njegovom mišljenju, pa sa zadovoljstvom možemo to ovde da pročitamo i da se prosvetlimo.

Realno

pre 4 godine

Je da ce biti preumoran ,a ovde se igra na tri seta .Ocekivano je da nece mnogo daleko dogurati .Da nije toliko turnira igrao zarddom sad bi bio jako opasan po glavne favorite .

zvezdoprc

pre 4 godine

Ala ga je Rus zaplašio, a pokidaće ga Kirios, naravno ako uopšte bude igrao. Medvedev može biti protivnik tek u polufinalu ili finalu, čisto sumnjam da Novak može dalje od osmine finala.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Само не знам ко ће пратити овог шарлатана кад крене СП у кошарци

zemlja gruva

pre 4 godine

Kakva sitna, tinejdzerska sujeta. Nikako da doraste do sampiona. A ako se opet oklizne, vec ima izgovor, ili ce ponovo biti pletenja tajanstvenih prica dok se ne dozove pameti i obrati strucnjacima? Mislim na lakat, naravno.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Ако не одбраниш титулу ево Рафе на месту број 1 само тако хехе а ноловци мислили остаће број 1 још годину дана

sokolovi

pre 4 godine

"Igrao je dobro, takav je na većini turnira. Ipak, još mora da se pokaže na Grend slemu"

Očigledno je da ovim želi da obezvredi uspeh Medvedeva tj osvajanje Sinsinatija...sujeta.

petar-nbg

pre 4 godine

Filozofira Nole, po meni treba da dođeš na turnir, razbiješ sve i uzmeš pehar. Ako si kadar za tako nešto, naravno iskustvo znači, ali ako udaraš najbolje što znaš i pri tome su ro dobri udarci onda nema brige.

Marko

pre 4 godine

Mirise na strah ova izjava. Tukao ga je zaredom dva puta, a u Australiji je najblizi bio da ga dobije. Da je 2007., i da je ovo Federerova izjava nakon poraza u Montrealu, lavina komentara bi okarakterisalo izjavu velikog sampiona kao nelagodnost pred veliki turnir, jer postoji nova pretnja u vidu Djokovica.

Mile

pre 4 godine

Tenis je mnogo više biznis, a manje sport. Kao u svakom drugom poslu mnogo je laži, obmana, trgovine. Sportsko viteštvo je u drugom planu.
Drago mi je kad Novak pobeđuje, ali nema više fanatičnog navijanja.

Darko

pre 4 godine

Otvorim komentare i ulepsam sebi dan. Novak pustio Medvedeva u Monte Carlu i Cincinnatiju? Tesite se. Kakav kompleks moras imati da ne umes cestitati boljem? Ne boljem igracu uopste, nego boljem tog dana.

hadvao

pre 4 godine

Svaka cast Medvedevu na pruzenim igrama poslednjih nedelja..medjutim onakve partije kao protiv Novaka se pruzaju jednom u karijeri (sjetimo se Vavrinke na RG 2015) ..gdje ti ulaze drugi servisi od preko 200+ km/h
Takodje je i to prirodno da se desi ,jer je Novak kao broj 1 plijen ostalim teniserima da ga skinu sa vrha..Sa druge strane volio bih da se Novak sto prije sastane sa njime na US Openu ,cisto da ga vrati na fabricka podesavanja

Valter Šestić

pre 4 godine

Svi ce gledati. Razbraca jos vise. Jeste osvojio rus taj masters ali mu je bregasta osovina pukla. Novak trazi izazivaca na tri dobijena.

Cvrle

pre 4 godine

Na primer, ne pomaze da lupas kao sivonja prvi i drugi servis, pa sta bude. To nece proci na tri dobijena seta. Jako je dosadno gledati tenis gde se servira konstantno preko 200kmh. Od jako zanimljivog sporta se pretvara u mucenje za gledanje.
(alex,

Tebi je zanimljivo kad Novak stenje i pravi servis greske a ima nas koje to
nervira iako navijamo za Novaka. Ivanisevic je u Novakovom timu da ga nauci
da i on servira ko 'sivonja'. Brejk gejm se ne pravi servisom.

Prcnemtiga

pre 4 godine

Ala ga je Rus zaplašio, a pokidaće ga Kirios, naravno ako uopšte bude igrao. Medvedev može biti protivnik tek u polufinalu ili finalu, čisto sumnjam da Novak može dalje od osmine finala.
 (zvezdoprc

Evo jos jednog grobara,koji oblaci sve dresove koji igraju protiv Noleta,ali sta ces,za mali klub niko ne navija.

alex

pre 4 godine

Na primer, ne pomaze da lupas kao sivonja prvi i drugi servis, pa sta bude. To nece proci na tri dobijena seta. Jako je dosadno gledati tenis gde se servira konstantno preko 200kmh. Od jako zanimljivog sporta se pretvara u mucenje za gledanje.

nebojsa radenovic

pre 4 godine

us open je jedan od 4 grend slema, a to je za "medved"eva preveliji zalogaj. grend slemovi su jos uvek privilegija rezervisana samo za nekoliko najvecih (novak,rodzer,rafa) i eventualno jos dva, tri igraca. ostali ce moci da se ukljuce borbu za g.s. tek kada doticni odu da igraju "sah u parku). P.S.cinjenice su surove ali su cinjenice.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

U prevodu,vezbajte sinovci Olimpijske igre su svake cetvrte godine!Zna se ko je tata na GS,samo zdravlje da ga posluzi.Naravno uvek prednost Federeru i Rafi u odnosu na sve ostale iz ove grupe mladih koja nadolazi!GS je svet za sebe a cinjenica da ih je Novak sakupio 16(u najjacoj konkurenciji u istoriji igre) daje mu za pravo da ocenjuje tezinu istih.Sportski pozdrav

miodrag

pre 4 godine

Potpuno se slazem sa Novakom, ja sam i napisao juce da je jedan od glavnih favorita Danil…..ocigledno je bio potreban moment u kome ce eksplodirati mladi I to se dogodilo u proteklom mesecu…..I to ne oni koji su sebe vec videli kao naslednike velike trojke , nego trojka iz Rusije, dva Rusa I Karen

SINKI

pre 4 godine

Ja bi bas volio da mi se neko javi i kaze ko voli da gleda tenis u kom dvometrasi serviraju aseve ili se poeni zavrsavaju nakon 2-3 razmjene udaraca sa osnovne linije...To za mene nikad nece biti pravi tenis,pa makar takvi teniseri osvajali gren slemove.

Bla, bla, bla...

pre 4 godine

Naravno da je Novak, po hiljadu i neki put, morao da kaže nekom velikom svetskom, teniskom novinaru šta misli o ovome ili onome.
I, naravno, on kaže šta misli ili...
No, nije kvaka u tome, kvaka je šta misle ovdašnji teniski stručnjaci o njegovom mišljenju, pa sa zadovoljstvom možemo to ovde da pročitamo i da se prosvetlimo.

veliki strumf

pre 4 godine

Medvedev je sjajno igrao prethodne 3 nedelje. Sjajno! Ali, na US openu plafon mu je 4. kolo, ako i dotle stigne. Jednostavno, preforsirao, se izmorio, ove nedelje ce taman da usledi opustanje, stici ce ga sve. Mnogi teniseri dolaze na US open spremni bas za taj turnir. Zato, od Medvedeva ocekujem rano ispadanje. A od Noleta - pa zna se! Titula!!!

Pošteno

pre 4 godine

Čitam i druge portale, a ne samo B92 Net, tamo sam našao i ovo, ima i mnoigo drugih izjave u kojima se ne hvali samo "srbski goat". Možda će neko ovaj moj prilog ovde biti objavljen, mada sumnjam. Ne pomenuti Roda Lejvera kao jednog od najboljih, nezrelo je, a to se ovde radi.

Na pitanje o najboljima u istoriji, Džon Mekinro: "Prvih četiri bili bi Rod Lejver, Pit Sampras, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Novak Đoković je broj pet, ali penje se. U Top 10 morao bih da stavim Lua Hoda, kažu da je bio najjači od svih kad je bio spreman. Tu je naravno i Bjern Borg." Dao je o ocenu o nekima:
"Federer je najkompletniji igrač i kada je u ritmu, niko ne može da dostigne njegov nivo jer pravi vinere iz svakog ugla terena, kao da izmišlja tenis. Ipak, najgora noćna mora za mene bi bila da moram da igram sa Rafaelom Nadalom na šljaci kada je on u formi. I onda moramo reći da Novak Đoković konstantno napreduje, čak i na servisu i u volejima", kaže 60-godišnji Mekinro. Vidite, Novak zaista dugo godina nije imao vrhunski servis, nije išao na mrežu, uglavnom je prebacivao dvoručnim bekhendom, zato i jeste kod Džona na petom mestu.

Sale

pre 4 godine

Novak se malo sali..kakav crni medvedev..pa sta je to spektakularno toliko uradio..u vasingtonu izgubio od kirjosa cirkuzanta..u montrealu ga je razvalio nadal kao beba zvecku u sinsinatiju je pobedio novaka na srecu udarajuci onu loptu kao pomahnitao i prvi i drugi servis i na srecu je sve ulazilo..sta ocekujete da ce od sad pa do kraja karijere da udara oba servisa po 200 km i da osvaja sve turnire i da roka na slemu 200 km pet sati..e pa nece..to se desi da budes sretan na jednom turniru..moci ce da igra turnire 500 i 1000 i da mlati po loptici jer novaka i rodzera ti turniri apsolutno ne interesuju..rokadzija ako stigne do cetvrtfinala ihaha..kada mu stane servis nemoze da prodje ni dimitrova a kamoli tri kralja..

Max

pre 4 godine

Dobar je Danil, ali tesko da ziheraska igra i serviranje dva puta prvog servisa ima uspjeha u kontinuitetu na turnirima. Ipak treba mu skinuti kapu, talentovan, kulturan i posvecen momak. Trenutno je pun samopouzdanja ali kad dodje na GS i sam je svjestan da tako nece igrati, vec strpljivo kao sto obicno igra. Po meni je za poraz vise kriv Novak jer je dozvolio da mu Medvedev svojom promjenom taktike poremeti fokus. To ga je i kostalo meca, umjesto da se koncentrisao na svoj servis i drugi set, pa i treci odveo u taj brejk gdje se rizik manje isplati. Na kraju, dobar turnir za Novaka, bitno je da nije povrijedjen kako bi radio na servisu koji se od W evidentno popravio. Sa dobrim servisom i sigurnijim volejom on je na tri dobijena seta masina. Goran mu moze popraviti servise i voleje( vidi se da na tome rade), pa i da bolje smecuje, postavlja se na forhend i izgradi bolje poene za izlazak na mrezu, dok ce ga svakako mentalno rasteretiti jer je opusten lik.

dzoza

pre 4 godine

Nadal koji gazi 34-u godinu da dobije Novaka na betonu na 3 dobijena seta..?? Hahahahaha pa odavno nisam cuo bolji vic.

Na zadnjih 8 meceva na brzim podlogama Nadal ne zna za pobedu protiv Novaka.
Tako da ne znam na osnovu cega je Nadal bilo kakva pretnja po Novaka na brzom betonu US Opena..?
Ako dodje to tog meca, garantujem da Novak dobija 3:0 ili nekim cudom u nagorem slucaju 3:1.

sokolovi

pre 4 godine

Potpuno se slazem sa Novakom, ja sam i napisao juce da je jedan od glavnih favorita Danil…..ocigledno je bio potreban moment u kome ce eksplodirati mladi I to se dogodilo u proteklom mesecu…..I to ne oni koji su sebe vec videli kao naslednike velike trojke , nego trojka iz Rusije, dva Rusa I Karen
(miodrag, 20. avgust 2019 14:48)

Pročitaj još jedanput Nolovu izjavu, jer je rekao potpuno suprotno od onoga sa čime se ti slažeš!

Sinisa

pre 4 godine

Medvedeva ako napusti servis,on je pogubljen,kao uostalom 99% tih visokih tenisera kojima je glavno oruzije servis....Gren slem se igra u 3 dobijena seta,i zato visoki teniseri i ne mogu servisom da pobjedjuju kao sto to rade u 2 dobijena seta.Vrlo prosto i jednostavno...Jedino kome je to poslo za rukom,nekim cudom,to je Cilicu kada je na Us Openu bukvalno igrao kao u transu i osvojio.On je na tom turniru servirao nevjerovatno.

Marko

pre 4 godine

Onaj ko dobije Novaka u tri seta i to kad su uslovi iole normalni za razliku od ovogodisnjeg Roland Garosa, može se reći da ga je zasluženo dobio. Grend slemovi su sasvim nešto drugo. Igra mora biti konstantno dobra bez previše oscilacija ako misle dobiti Nola, Rafu i Federera. Medvedev ima veliki potencijal, fizičke predispozicije da bude najbolji tako da može iznenaditi na US openu e sad pitanje koliko ga je umor sustigao s obzirom da je odigrao prevelik broj mečeva. Po meni Novak i Nadal su glavni favoriti na US openu i mislim da će igrati finale. Samo treba ići korak po korak.

Kanidja PG

pre 4 godine

Na tri dobijena seta pa tako 7 rundi svi su zeleni osim velike trojke.
Zadnji GS a da nisu ova tri kolosa uzeli jeste Sten Vavrinka US 2016.Od tada je odigrano 11GS ishod je poznat.
Idemo Novace po 17 GS i 4 US open.

milutin

pre 4 godine

(Siniša, 16:17)
Isto razmišljamo: samo nek Medvedeva ili bilo kojeg drugog servera napusti servis preko dvesta, tu posla nema. I neće ni biti pošto Medved nikad, bar u sledećih 20 mečeva neće moći onako servirati. Jer gema osvajatii neće moći. Može on servirati i drugi servis brzo ali čik pogodi.
Inače, kad bilo ko svede temis na servis, tenis nema čar i postaje odvratan.

Ivan

pre 4 godine

U prevodu, Medvedev je aut do treceg kola. Igra poslednjih meseci bez prestanka sa turnira na turnir i to do kraja, plus ovde sada mora da dobija maksimalno motivisane protivnike u 3 seta.

Alex

pre 4 godine

Mladi igrači polako ali sigurno idu ka vrhu.Godine nisu saveznik Đokoviću, Nadalu i Federeru.Jednom mora doći do smene na vrhu.
Šta će da pobedi u Njujorku, mladost ili iskustvo, videćemo vrlo brzo.

zvezdoprc

pre 4 godine

(miodrag)"...dva Rusa i Karen." Za tebe Karen nije Rus!? Verovatno misliš, pošto nije Nikolaj, Vladimir, Fjodor i slično, onda nije Rus!? Izgleda da si i ti, kao ovi tvoji, učio škole u Sava centru.

CroFed

pre 4 godine

Dogurat će Rus max.do 1/4 finala, u svakom slučaju najbolji je tenisač ljetne američke turneje, no mislim da ga malo tko zaista smatra za jednog od glavnih 3,4 favorita...

Realno

pre 4 godine

Je da ce biti preumoran ,a ovde se igra na tri seta .Ocekivano je da nece mnogo daleko dogurati .Da nije toliko turnira igrao zarddom sad bi bio jako opasan po glavne favorite .