Ponedeljak, 19.08.2019.

00:15

Medvedev kralj Sinsinatija, Rus osvojio prvu masters titulu

Ruski teniser Danil Medvedev pobednik je Mastersa u Sinsinatiju čiji nagradni fond je 6,05 miliona dolara.

Izvor: Z.K.

Medvedev kralj Sinsinatija, Rus osvojio prvu masters titulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Jovan

pre 4 godine

2/2
(Srđan, 19. avgust 2019 12:46)

"u tom momentu je i trebalo da ga namlati"
E bas o tome se radi. Sta god da mu je ovaj rekao, Medvedev je odreagovao neprimereno. Ja bre mogu tebi da kazem sta hocu, to su samo obicni zvuci, glasovi, reci, ti mene nemas PRAVO fizicki da napadnes zbog toga, kapiras? To je nasilnicko ponasanje i tesko krivicno delo, uvreda nije! Kada se jos uzme u obzir da je ovo bilo na sportskom dogadjaju, pred publikom i milionskim auditorijumom, decom koja gledaju, onda je to uzasna reakcija. Srecom Cicipas je bio razuman i nije odgovorio nista da bi sprecio skandal.

"Od svih mladih on je ubjedljivo "najveca nada za velika djela"
Prijatelju, Kacanov je uzeo Pariz jos prosle godine a isto je godiste ko Medvedev. Masterse su uzimali i Dimitrov, Sok, Izner, Fonjini, Zverev, pa gde su sad? Preterujes, zna se da je u tenisu najbitnija konstantnost, sto niko od mladjih nema. Velika dela (GS titule) ce svi oni praviti i menjati se ko carape na tronu, kada se penzionise BIG3. Do tada ce se zadovoljavati po nekom masters titulom koju im ostave, jer Fed/Nad/Djok nisu vise klinci pa da mogu igrati sve turnire na 100%.

Jovan

pre 4 godine

1/2
(Srđan, 19. avgust 2019 12:46)

Zverev je isto 198 i isto ima odlicno kretanje za svoju visinu i solidne udarce, Anderson (203) takodje. Nije Medvedev ni prvi ni poslednji visoki igrac koji igra takav tenis. Stvar je u tome da su takvi igraci realno dosadni za gledanje, jer im se igra bazira najvise na servisu. Juce sam se osecao kao da gledam heavyweight vs lightweight boks mec. Ogromnu prednost oni imaju na ultra brzim podlogama zbog servisa. Nije tu potrebno mnogo trcanja. Kada imas takav servis na takvoj podlozi, u proseku par koraka levo-desno je dovoljno, tako da Gofanu je bilo mnogo tesko da ga brejkne. Na sljaci je druga prica.

Srđan

pre 4 godine

@Jovan

Sta sve naprica... Prvo, vezano za Cicipasa, iskreno, u tom momentu je i trebalo da ga namlati. Cicipas je dobacio na mrzi "je**ni Rus". Pritom i on ima ruskog porijekla. Naravno da je Medvedev reagovao, svako bi. Od svih mladih, Cicipas, Zverev, Kirjos itd. Medvedev je jos i najstalozeniji. On i Hacanov.
Drugo, on jeste visok i ima sjajan servis, ali je daleko od Raonica, Iznera, Karlovica itd. Momak ima sjajan beken, sasvim pristojan forhend i volej. Kretanje je od svih navedenih za 5 klasa bolje. Prema mom misljenju, on je sasvim kompletan teniser, a moze jos mnogo toga da popravi i unaprijedi. Od svih mladih on je ubjedljivo "najveca nada za velika djela".

ZeZ

pre 4 godine

Nije više rulet ! 200 km drugi servis kada se rešava meč je već rutina kod ovog momka. Auuu ..biće problem svim mekanim igračima. Jedino Rafa. On obožava kada na njega neko krene na silu. To obično završi 6:0 .

sanja

pre 4 godine

A muceni komentator na RTS-u poceo da se priseca kad je neki Rus poslednji put osvojio masters titulu, pa se setio Davidenka (Sangaj 2009.) Zaboravio je Hacanova (Pariz 2018., nije prosla puna godina dana). To je sasvim u redu, svakom moze da se desi previd, ali kako je mogao da zaboravi da je u tom finalu pobedio Novaka Djokovioa?

Inace, svaka cast Medvedevu. Osvojio je titulu potpuno zasluzeno.

Eeeee

pre 4 godine

Jovan
Dobro, ne pratis tenis, nije problem, ali bar procitaj tekst. Ovaj, za koga kazes da je sticajem srecnih okolnosti igrao ovde finale, je pre ovoga, igrao finale Mastersa u Canadi, protiv Rafe. Sta su sada i Mastersi postali nevazni turniri?

Nikola '58

pre 4 godine

Lično, ne volim hazarderske igrače (udri iz sve snage pa šta bude, pritom kad mu je dan pogađa sve same linije), a Medvedev je tako odigrao dobar deo turnira. Ali OK, rizik se ponekad očigledno isplati.
(Runzo Objektivni, 19. avgust 2019 07:04)

A ti bi sve na sihericu, kao neki nama dobro poznati... Da prebacujes mrezu dok protivnik ne pogresi. Je l to taj tenis koji ti volis?

Guromir

pre 4 godine

Neka se jave ovi strucnjaci sto kazu da ne moze da se igra iz nedelje u nedelju jer stize umor.Decko odigrao 3 turnira za 3 nedelje i stigao do finala. Sve cestitke i garantujem da ce ovako nastaviti na USO.
Ovo je najbolja mentalna priprema za USO , 2 titule i jedno izgubljeno finale.
Odlican igrac ali mu je najveca mana sto ume mentalno da "pukne" u toku meca i da krene da samara i vrlo cesto gubi s'velikom razlikom. U mecu protiv Novaka mu se isto desilo ,jedino sto se okrenulo na njegovu stranu (desi se jednom u 10 takvih meceva) dok je u mecu protiv Nadala bilo obrnuto i izgubio je drugi set 6:0.

bigserb

pre 4 godine

@Jovan

Kad ne znas sta bi rekao pa odvalis glupost!
Medvedev je za 3 nedelje odigrao 3 turnira, jedan kategorije ATP 500 i dva kat. ATP 1000, usao u sva tri finala i ovaj poslednji osvojio!
Novak je odigrao samo jedan i ispao u polufinalu i to upravo od Medvedeva, ako ti to ne dopire do mozga, ja stvarno ne znam kako bi ti pomogao?
Medvedev je odigrao 17 meceva za 18 dana, protiv Novaka je osvojio veci broj dugih poena nego Novak, decko ima i tenisko znanje, ali i hrabrost da ne igra ziheraski poput Novaka, koji igra apsolutno defanzivni tenis i samo ceka greske protivnika, to mu protiv igraca koji se ne plase da ga napadnu nece mnogo pomoci! To je vec dokazao Kirijos, a sada i Medvedev!

miodrag

pre 4 godine

Novace, imamo problem.....Secam se ovog Rusa iz duela s Novakom u Dejvis kupu u Areni kod nas….posle pola sata nije imao snage, grcevi u nogama….a sad....ozbiljna pretnja svima …..Neverovatno dobro kretanje i pokrivanje celog terena, udarci s leva I s desna ubitacni i prcizni i pri tom moze da igra duge razmene, servis je pica ze sebe, ne samo prvi nego I drugi, isti su....I svi oni koji misle da je to samo jos jedan super serviser i nista vise, mislim da se grdno varaju…..to nije drugi dr Ivo , koji ne moze da vrati ni jednu lopticu preko mreze, to nije drugi Delpo koji se lose krece I zbog visine ima ogromnih problema da odigra kako treba ako I stigne do loptice i to nije nas simpaticni baletan Rodoljub, Rodjko nas koji ce peti ili sesti forhend ili bekhend sigurno poslati ili u mrezu ili u narucije nekog od njegovih obozavatelja, ne to je nesto sasvim drugo I kada bude imao jos vise samopouzdanja i kada mentalno bude jos jaci (sto sa ovakvim pobedama neminovno dolazi) , nece vise biti onakvih padova kao protiv Nadala nedavno. Malo smo ga svi "potcenili" govoreci o mladezi koja dolazi I misleci uglavnom na Cicibana, Zvereva, Feliksa, Karena.....neprimetno ali sigurno dobili smo "pravu napast" u liku Danila....mislim da ns US open dolazi kao jedan od glavnih favorita za titulu…..Novace imamo problem!

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Svaka čast, ko god dobije Novaka apsolutno zaslužuje titulu. Doduše, desiće se samo ponekad da veže nedelju dana mečeve gde će druga serva od preko 200 da ulazi i spasava brejk lopte, ili da vezuje po nekoliko asova, ali neće moći to uvek. Lično, ne volim hazarderske igrače (udri iz sve snage pa šta bude, pritom kad mu je dan pogađa sve same linije), a Medvedev je tako odigrao dobar deo turnira. Ali OK, rizik se ponekad očigledno isplati.

Med iz kokice

pre 4 godine

Koliko mi je gotivno kada se pojave ovako teniseri koji uopšte ne razlikuju prvi i drugi servis, nego “opletu” po lopti pa ako udje, ona udje. Samo što je na ovom meču Medvedev imao samo jednu duplu grešku, što je vrhunski, s obzirom na način na koji servira drugi servis. Protiv Nadala je experimentisao sa drugim servisom tako sto je išao skroz desno do desne aut linije i odatle je servirao, čisto da nešto promeni u igri. Ugledaće se neki teniseri na ovakve poteze, pa će i oni početi ovako drugi servis da serviraju, kao da je prvi.

Rale iz 6 Kaplara

pre 4 godine

Cini se da Medvedev kuca na velika vrata. Videcemo uskoro u NY koliko je postojan u tri seta.

Cestitke za titulu u Sinsinatiju! Hrabro i zasluzeno!

Jovan

pre 4 godine

@(Роџер Федерер - Kраљ, 19. avgust 2019 00:28)

Uz to je bio i drugi servis na 15:40 i covek ponovo gadja prvi servis 200km/h i pogodi liniju, i to iz besa nakon sto je umalo razbio reket poen ranije. Mislim ok, neko ce reci sreca prati hrabre ali ja kazem da je to rizik, a rizik se UGLAVNOM ne isplati na duze staze (kladionice znaju zasto). E sad, njegov tim je verovatno uradio analizu i sracunali su da se statisticki isplati takva taktika i da tako uzme veci procenat poena nego na standardan drugi servis. Jedini razlog sto se isplati je taj sto on ima dva metra usled cega ima generalno veci procenat ubacenog prvog servisa jer mu je, logicno, lakse da "zakuca" servis u polje nego nekome ko je 10-20 cm nizi.

70% turnira je na brzim betonskim podlogama i one favorizuju visoke igrace, usled cega su skoro svi iz nextgen blizu 2m. Treba mozda razmisliti i o promeni pravila u buducnosti i ukidanju drugog servisa (a ja bi ukinuo cak i nec, zasto da postoji na servisu a ne u toku poena?). Ili to ili da se vise igra sljaka. Ovaj bum/tras tenis je toliko nezanimljiv za gledanje da je to zalosno, a popularnost tenisa ce ionako mnogo opasti kad se povuce BIG3.

I jos nesto, Medvedev je zasluzeno uzeo ovaj turnir naravno, ali uopste mi se ne dopada njegov mentalitet. Moglo se uociti da ima kratak fitilj kada je bacio reket na tih 15:40 ali i sve vreme nesto dobacuje svom timu. Takodje 2018 covek je hteo da se pobije sa Cicipasom pred publikom.

http://y2u.be/mDX6K7t-JcE

Poštovalac igre

pre 4 godine

Daniel ima dosta sličnost sa Novakom po kretnji i udarcima. Servis ubojit kad mu krene.Zaslužio je jednu titulu vrednu jer celu američku turneju od Vašingtona,Montreala i Sinsa odigrao bez premca. Postao uzgred prvi Rus na ovom turniru da je osvojioo Sinsinati u istoriji. To nikom nije pošlo od ruke. Otud kapa dole i sve čestitke. Od nove nedelje nov skok na listi očekuje sasvim sigurno. Pred US Open ulazi sa više samopouzdanjem i raspoloženjem svakako.

ahila

pre 4 godine

Bravo "smotanko" :)!Zaslužena titula.Svaka ti čast Danil!Iz nekog razloga si mi odavno drag,čini mi se i Novaku,ali od sada smanjujemo te simpatije :) .

dzo

pre 4 godine

Pa sta ako je osvojio jedan masters. Masters je osvajala i razna boranija poput Cilica, Dimitrova, Soka, Iznera, Kacanova, Fonjinija pa i onog nesrecnog Zvereva, i na kraju se ispostavilo da im je to najveci uspjeh u karijeri, sem Cilica.
Realno pobjednika na US Openu treba traziti izmedju Djokovica, Federera i Nadala.

Darko

pre 4 godine

Medvedev je definitivno novi rodick i protiv gofana ubijao sa servisom bravo majstore zasluzio si pobedio si favorizovanog Novaka i nastavio je istim ritmom zasluzena titula...
(Filip, 19. avgust 2019 00:27)

Hajde sto si nepismen, nego pises o tenisu iako pojma nemas. Medvedev nije novi Roddick jer je Rus kompletan teniser i backhand mu je najjaci udarac. Upravo je on Amerikancu bio i najveca mana.

Bravo Daniile, majstore. Samo napred.

Boletijeri

pre 4 godine

Procitajte jucerasnji komentar od "Boletierija" gde sam napisao
da ce Medvedev lako osvojiti svoj prvi Masters turnir i da ce
biti jedan od kandidata koji ce zamjeniti jednog od trojice:
Federera, Nadala i Djokovica.

Filip

pre 4 godine

Medvedev je definitivno novi rodick i protiv gofana ubijao sa servisom bravo majstore zasluzio si pobedio si favorizovanog Novaka i nastavio je istim ritmom zasluzena titula...

Pravedni

pre 4 godine

...mrtva publika,mrtva atmosfera,mrtav cak i pobednik-bez emocija...."bije" asove i tako ovom mecu oduzima svaku car i svaki zar/cuj:car i zar?!/!Odvratno!Nepopunjene tribine i operska atmosfera-sad smo videli tenisku Futuramu,bez trojice najvecih:-(

Sinki

pre 4 godine

U tri nedjelje je igrao 3 finala,i sada je osvojio Sinsinati,to ne moze biti slucajno.Kako sada stvari stoje,jedan je od glavnih favorita da osvoji Us Open...Ovo je prvi teniser iz mladje garde koji ima konstantnost.Naravno.Nole je prvi favorti,i nadamo se 17 gren slemu.Ali ovaj momak postaje sve opasniji.

Ivan

pre 4 godine

Sjajni Medvedev osvojio svoj prvi Master večeras u Sinsinatiju sasvim zasluženo. Prosto neverovatna je činjenica da je Medvedev odigrao 3 turnira, jaka turnira, jedan iz serije 500 i dva Mastersa, u roku od samo 21 dan i na sva 3 igrao finale i evo posle dva izgubljena treće je pobedio! Fantastičan rezultat Medvedeva! Ali sada na US Openu videćemo koliko će biti spreman, ne bi me čudilo da ispadne u 1. ili 2. kolu ali žilav je Rus i moguće je i tu da stigne daleko. Inače, samo finale daleko ispod finala jednog Mastersa 1000 po kvalitetu tenisa. Malo toga je kvalitetnog viđeno, servirao brutalno Medvedev a Gofan bio uglavnom statista u tim situacijama i sem nekoliko sjajnih razmena sa preko 20 udaraca gotovo da ništa drugo nije viđeno od igre. I strašno moćni servisi medvedeva naravno, nije se libio da i druge servise puca sa preko 200 km/h što je zaista retkost u svetu tenisa. Sa druge strane Godan prosečan, nije prikazao neku igru kojom bi mogao da parira Medvedevu naročito na riternu nije mogao nimalo da mu parira, ali ovo mu je veliki uspeh, zaista kao niotkuda je iznenada stigao do svog prvog finala Mastersa i iznenadio teniski svet. I publika danas skroz nezainteresovana, čak čak poluprazne tribine su bile, atmosfera kamerna, na nivou Čelendžera i sada se vidi koliko Velika trojka znači svetu tenisa, ponadajte se da što duže igraju sva trojica jer bez njih ćete gledati loša finala. Neće biti nimalo kvaliteta. Čestitke Medvedevu još jednom, zaslužio je ovu veliku titulu.

Miljan

pre 4 godine

Retko antipatican lik. Nema veze sto je dobio Novaka, ali covek bez energije i harizme. Pa ko ce doci da gleda njega kad je takav, pogledajte stadion je bio u finalu poluprazan

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

E Ђоковићу Ђоковићу како ти поклањаш титуле, ово си требао лагано да освојиш али ниси, то те може коштати доста у наставку сезоне. Федерер да је млађи неколико година ово би лагано освојио

Cole

pre 4 godine

Cestitam Medvedevu ali ako decko
ima ambicije na GS turnirima, kao
sto ih ima, ne bi smeo pred GS turire
da ima toliko meceva u kontinuitetu. Poz.

P.S.
Nije omalovazavanje, ali kada ga
vidim, rekao bih da ne zna loptu da sutne.

mikii

pre 4 godine

Viškovic prošle nedelje u ovo vreme( nakon Nadalove pobede u finalu protiv Medvedeva) prognozirao da Medvedev lako može da izgubi od Edmunda već na startu u drugoj rundi( zbog umora, dva finala za redom) međutim momak mu žestoko srušio prognozu. Sve pohvale za Medvedeva

CroFed

pre 4 godine

Nikad manje publike na finalu masters 1000, to nas očekuje kada neće više biti velike trojke. Enivej, zaslužena titula Medvedeva, Goffin nije ni prismrdio servisu Rusa u drugom setu i onda 15-40 kod servisa za meč, evo ti par asova i ciao!

Garfild

pre 4 godine

Kako je cudan lik ovaj Medvedev...Osvojio turnir,i nista,kao da je izgubio u prvom kolu nekog turnira.Bez osmijeha,haha,pa je li ovo realno.A covjek osvojio prvi masters u karijeri.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Медведев сервира за титулу, Гофан има 2 брејк лопте, Медведев рокне 4 аса заредом, ех шта ти је сервис :D

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Медведев сервира за титулу, Гофан има 2 брејк лопте, Медведев рокне 4 аса заредом, ех шта ти је сервис :D

Filip

pre 4 godine

Medvedev je definitivno novi rodick i protiv gofana ubijao sa servisom bravo majstore zasluzio si pobedio si favorizovanog Novaka i nastavio je istim ritmom zasluzena titula...

Rale iz 6 Kaplara

pre 4 godine

Cini se da Medvedev kuca na velika vrata. Videcemo uskoro u NY koliko je postojan u tri seta.

Cestitke za titulu u Sinsinatiju! Hrabro i zasluzeno!

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Svaka čast, ko god dobije Novaka apsolutno zaslužuje titulu. Doduše, desiće se samo ponekad da veže nedelju dana mečeve gde će druga serva od preko 200 da ulazi i spasava brejk lopte, ili da vezuje po nekoliko asova, ali neće moći to uvek. Lično, ne volim hazarderske igrače (udri iz sve snage pa šta bude, pritom kad mu je dan pogađa sve same linije), a Medvedev je tako odigrao dobar deo turnira. Ali OK, rizik se ponekad očigledno isplati.

dzo

pre 4 godine

Pa sta ako je osvojio jedan masters. Masters je osvajala i razna boranija poput Cilica, Dimitrova, Soka, Iznera, Kacanova, Fonjinija pa i onog nesrecnog Zvereva, i na kraju se ispostavilo da im je to najveci uspjeh u karijeri, sem Cilica.
Realno pobjednika na US Openu treba traziti izmedju Djokovica, Federera i Nadala.

Garfild

pre 4 godine

Kako je cudan lik ovaj Medvedev...Osvojio turnir,i nista,kao da je izgubio u prvom kolu nekog turnira.Bez osmijeha,haha,pa je li ovo realno.A covjek osvojio prvi masters u karijeri.

Jovan

pre 4 godine

@(Роџер Федерер - Kраљ, 19. avgust 2019 00:28)

Uz to je bio i drugi servis na 15:40 i covek ponovo gadja prvi servis 200km/h i pogodi liniju, i to iz besa nakon sto je umalo razbio reket poen ranije. Mislim ok, neko ce reci sreca prati hrabre ali ja kazem da je to rizik, a rizik se UGLAVNOM ne isplati na duze staze (kladionice znaju zasto). E sad, njegov tim je verovatno uradio analizu i sracunali su da se statisticki isplati takva taktika i da tako uzme veci procenat poena nego na standardan drugi servis. Jedini razlog sto se isplati je taj sto on ima dva metra usled cega ima generalno veci procenat ubacenog prvog servisa jer mu je, logicno, lakse da "zakuca" servis u polje nego nekome ko je 10-20 cm nizi.

70% turnira je na brzim betonskim podlogama i one favorizuju visoke igrace, usled cega su skoro svi iz nextgen blizu 2m. Treba mozda razmisliti i o promeni pravila u buducnosti i ukidanju drugog servisa (a ja bi ukinuo cak i nec, zasto da postoji na servisu a ne u toku poena?). Ili to ili da se vise igra sljaka. Ovaj bum/tras tenis je toliko nezanimljiv za gledanje da je to zalosno, a popularnost tenisa ce ionako mnogo opasti kad se povuce BIG3.

I jos nesto, Medvedev je zasluzeno uzeo ovaj turnir naravno, ali uopste mi se ne dopada njegov mentalitet. Moglo se uociti da ima kratak fitilj kada je bacio reket na tih 15:40 ali i sve vreme nesto dobacuje svom timu. Takodje 2018 covek je hteo da se pobije sa Cicipasom pred publikom.

http://y2u.be/mDX6K7t-JcE

Miljan

pre 4 godine

Retko antipatican lik. Nema veze sto je dobio Novaka, ali covek bez energije i harizme. Pa ko ce doci da gleda njega kad je takav, pogledajte stadion je bio u finalu poluprazan

Ivan

pre 4 godine

Sjajni Medvedev osvojio svoj prvi Master večeras u Sinsinatiju sasvim zasluženo. Prosto neverovatna je činjenica da je Medvedev odigrao 3 turnira, jaka turnira, jedan iz serije 500 i dva Mastersa, u roku od samo 21 dan i na sva 3 igrao finale i evo posle dva izgubljena treće je pobedio! Fantastičan rezultat Medvedeva! Ali sada na US Openu videćemo koliko će biti spreman, ne bi me čudilo da ispadne u 1. ili 2. kolu ali žilav je Rus i moguće je i tu da stigne daleko. Inače, samo finale daleko ispod finala jednog Mastersa 1000 po kvalitetu tenisa. Malo toga je kvalitetnog viđeno, servirao brutalno Medvedev a Gofan bio uglavnom statista u tim situacijama i sem nekoliko sjajnih razmena sa preko 20 udaraca gotovo da ništa drugo nije viđeno od igre. I strašno moćni servisi medvedeva naravno, nije se libio da i druge servise puca sa preko 200 km/h što je zaista retkost u svetu tenisa. Sa druge strane Godan prosečan, nije prikazao neku igru kojom bi mogao da parira Medvedevu naročito na riternu nije mogao nimalo da mu parira, ali ovo mu je veliki uspeh, zaista kao niotkuda je iznenada stigao do svog prvog finala Mastersa i iznenadio teniski svet. I publika danas skroz nezainteresovana, čak čak poluprazne tribine su bile, atmosfera kamerna, na nivou Čelendžera i sada se vidi koliko Velika trojka znači svetu tenisa, ponadajte se da što duže igraju sva trojica jer bez njih ćete gledati loša finala. Neće biti nimalo kvaliteta. Čestitke Medvedevu još jednom, zaslužio je ovu veliku titulu.

Pravedni

pre 4 godine

...mrtva publika,mrtva atmosfera,mrtav cak i pobednik-bez emocija...."bije" asove i tako ovom mecu oduzima svaku car i svaki zar/cuj:car i zar?!/!Odvratno!Nepopunjene tribine i operska atmosfera-sad smo videli tenisku Futuramu,bez trojice najvecih:-(

mikii

pre 4 godine

Viškovic prošle nedelje u ovo vreme( nakon Nadalove pobede u finalu protiv Medvedeva) prognozirao da Medvedev lako može da izgubi od Edmunda već na startu u drugoj rundi( zbog umora, dva finala za redom) međutim momak mu žestoko srušio prognozu. Sve pohvale za Medvedeva

Med iz kokice

pre 4 godine

Koliko mi je gotivno kada se pojave ovako teniseri koji uopšte ne razlikuju prvi i drugi servis, nego “opletu” po lopti pa ako udje, ona udje. Samo što je na ovom meču Medvedev imao samo jednu duplu grešku, što je vrhunski, s obzirom na način na koji servira drugi servis. Protiv Nadala je experimentisao sa drugim servisom tako sto je išao skroz desno do desne aut linije i odatle je servirao, čisto da nešto promeni u igri. Ugledaće se neki teniseri na ovakve poteze, pa će i oni početi ovako drugi servis da serviraju, kao da je prvi.

CroFed

pre 4 godine

Nikad manje publike na finalu masters 1000, to nas očekuje kada neće više biti velike trojke. Enivej, zaslužena titula Medvedeva, Goffin nije ni prismrdio servisu Rusa u drugom setu i onda 15-40 kod servisa za meč, evo ti par asova i ciao!

Darko

pre 4 godine

Medvedev je definitivno novi rodick i protiv gofana ubijao sa servisom bravo majstore zasluzio si pobedio si favorizovanog Novaka i nastavio je istim ritmom zasluzena titula...
(Filip, 19. avgust 2019 00:27)

Hajde sto si nepismen, nego pises o tenisu iako pojma nemas. Medvedev nije novi Roddick jer je Rus kompletan teniser i backhand mu je najjaci udarac. Upravo je on Amerikancu bio i najveca mana.

Bravo Daniile, majstore. Samo napred.

ahila

pre 4 godine

Bravo "smotanko" :)!Zaslužena titula.Svaka ti čast Danil!Iz nekog razloga si mi odavno drag,čini mi se i Novaku,ali od sada smanjujemo te simpatije :) .

Poštovalac igre

pre 4 godine

Daniel ima dosta sličnost sa Novakom po kretnji i udarcima. Servis ubojit kad mu krene.Zaslužio je jednu titulu vrednu jer celu američku turneju od Vašingtona,Montreala i Sinsa odigrao bez premca. Postao uzgred prvi Rus na ovom turniru da je osvojioo Sinsinati u istoriji. To nikom nije pošlo od ruke. Otud kapa dole i sve čestitke. Od nove nedelje nov skok na listi očekuje sasvim sigurno. Pred US Open ulazi sa više samopouzdanjem i raspoloženjem svakako.

sanja

pre 4 godine

A muceni komentator na RTS-u poceo da se priseca kad je neki Rus poslednji put osvojio masters titulu, pa se setio Davidenka (Sangaj 2009.) Zaboravio je Hacanova (Pariz 2018., nije prosla puna godina dana). To je sasvim u redu, svakom moze da se desi previd, ali kako je mogao da zaboravi da je u tom finalu pobedio Novaka Djokovioa?

Inace, svaka cast Medvedevu. Osvojio je titulu potpuno zasluzeno.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

E Ђоковићу Ђоковићу како ти поклањаш титуле, ово си требао лагано да освојиш али ниси, то те може коштати доста у наставку сезоне. Федерер да је млађи неколико година ово би лагано освојио

ZeZ

pre 4 godine

Nije više rulet ! 200 km drugi servis kada se rešava meč je već rutina kod ovog momka. Auuu ..biće problem svim mekanim igračima. Jedino Rafa. On obožava kada na njega neko krene na silu. To obično završi 6:0 .

miodrag

pre 4 godine

Novace, imamo problem.....Secam se ovog Rusa iz duela s Novakom u Dejvis kupu u Areni kod nas….posle pola sata nije imao snage, grcevi u nogama….a sad....ozbiljna pretnja svima …..Neverovatno dobro kretanje i pokrivanje celog terena, udarci s leva I s desna ubitacni i prcizni i pri tom moze da igra duge razmene, servis je pica ze sebe, ne samo prvi nego I drugi, isti su....I svi oni koji misle da je to samo jos jedan super serviser i nista vise, mislim da se grdno varaju…..to nije drugi dr Ivo , koji ne moze da vrati ni jednu lopticu preko mreze, to nije drugi Delpo koji se lose krece I zbog visine ima ogromnih problema da odigra kako treba ako I stigne do loptice i to nije nas simpaticni baletan Rodoljub, Rodjko nas koji ce peti ili sesti forhend ili bekhend sigurno poslati ili u mrezu ili u narucije nekog od njegovih obozavatelja, ne to je nesto sasvim drugo I kada bude imao jos vise samopouzdanja i kada mentalno bude jos jaci (sto sa ovakvim pobedama neminovno dolazi) , nece vise biti onakvih padova kao protiv Nadala nedavno. Malo smo ga svi "potcenili" govoreci o mladezi koja dolazi I misleci uglavnom na Cicibana, Zvereva, Feliksa, Karena.....neprimetno ali sigurno dobili smo "pravu napast" u liku Danila....mislim da ns US open dolazi kao jedan od glavnih favorita za titulu…..Novace imamo problem!

Sinki

pre 4 godine

U tri nedjelje je igrao 3 finala,i sada je osvojio Sinsinati,to ne moze biti slucajno.Kako sada stvari stoje,jedan je od glavnih favorita da osvoji Us Open...Ovo je prvi teniser iz mladje garde koji ima konstantnost.Naravno.Nole je prvi favorti,i nadamo se 17 gren slemu.Ali ovaj momak postaje sve opasniji.

Cole

pre 4 godine

Cestitam Medvedevu ali ako decko
ima ambicije na GS turnirima, kao
sto ih ima, ne bi smeo pred GS turire
da ima toliko meceva u kontinuitetu. Poz.

P.S.
Nije omalovazavanje, ali kada ga
vidim, rekao bih da ne zna loptu da sutne.

Nikola '58

pre 4 godine

Lično, ne volim hazarderske igrače (udri iz sve snage pa šta bude, pritom kad mu je dan pogađa sve same linije), a Medvedev je tako odigrao dobar deo turnira. Ali OK, rizik se ponekad očigledno isplati.
(Runzo Objektivni, 19. avgust 2019 07:04)

A ti bi sve na sihericu, kao neki nama dobro poznati... Da prebacujes mrezu dok protivnik ne pogresi. Je l to taj tenis koji ti volis?

bigserb

pre 4 godine

@Jovan

Kad ne znas sta bi rekao pa odvalis glupost!
Medvedev je za 3 nedelje odigrao 3 turnira, jedan kategorije ATP 500 i dva kat. ATP 1000, usao u sva tri finala i ovaj poslednji osvojio!
Novak je odigrao samo jedan i ispao u polufinalu i to upravo od Medvedeva, ako ti to ne dopire do mozga, ja stvarno ne znam kako bi ti pomogao?
Medvedev je odigrao 17 meceva za 18 dana, protiv Novaka je osvojio veci broj dugih poena nego Novak, decko ima i tenisko znanje, ali i hrabrost da ne igra ziheraski poput Novaka, koji igra apsolutno defanzivni tenis i samo ceka greske protivnika, to mu protiv igraca koji se ne plase da ga napadnu nece mnogo pomoci! To je vec dokazao Kirijos, a sada i Medvedev!

Eeeee

pre 4 godine

Jovan
Dobro, ne pratis tenis, nije problem, ali bar procitaj tekst. Ovaj, za koga kazes da je sticajem srecnih okolnosti igrao ovde finale, je pre ovoga, igrao finale Mastersa u Canadi, protiv Rafe. Sta su sada i Mastersi postali nevazni turniri?

Srđan

pre 4 godine

@Jovan

Sta sve naprica... Prvo, vezano za Cicipasa, iskreno, u tom momentu je i trebalo da ga namlati. Cicipas je dobacio na mrzi "je**ni Rus". Pritom i on ima ruskog porijekla. Naravno da je Medvedev reagovao, svako bi. Od svih mladih, Cicipas, Zverev, Kirjos itd. Medvedev je jos i najstalozeniji. On i Hacanov.
Drugo, on jeste visok i ima sjajan servis, ali je daleko od Raonica, Iznera, Karlovica itd. Momak ima sjajan beken, sasvim pristojan forhend i volej. Kretanje je od svih navedenih za 5 klasa bolje. Prema mom misljenju, on je sasvim kompletan teniser, a moze jos mnogo toga da popravi i unaprijedi. Od svih mladih on je ubjedljivo "najveca nada za velika djela".

Guromir

pre 4 godine

Neka se jave ovi strucnjaci sto kazu da ne moze da se igra iz nedelje u nedelju jer stize umor.Decko odigrao 3 turnira za 3 nedelje i stigao do finala. Sve cestitke i garantujem da ce ovako nastaviti na USO.
Ovo je najbolja mentalna priprema za USO , 2 titule i jedno izgubljeno finale.
Odlican igrac ali mu je najveca mana sto ume mentalno da "pukne" u toku meca i da krene da samara i vrlo cesto gubi s'velikom razlikom. U mecu protiv Novaka mu se isto desilo ,jedino sto se okrenulo na njegovu stranu (desi se jednom u 10 takvih meceva) dok je u mecu protiv Nadala bilo obrnuto i izgubio je drugi set 6:0.

Jovan

pre 4 godine

2/2
(Srđan, 19. avgust 2019 12:46)

"u tom momentu je i trebalo da ga namlati"
E bas o tome se radi. Sta god da mu je ovaj rekao, Medvedev je odreagovao neprimereno. Ja bre mogu tebi da kazem sta hocu, to su samo obicni zvuci, glasovi, reci, ti mene nemas PRAVO fizicki da napadnes zbog toga, kapiras? To je nasilnicko ponasanje i tesko krivicno delo, uvreda nije! Kada se jos uzme u obzir da je ovo bilo na sportskom dogadjaju, pred publikom i milionskim auditorijumom, decom koja gledaju, onda je to uzasna reakcija. Srecom Cicipas je bio razuman i nije odgovorio nista da bi sprecio skandal.

"Od svih mladih on je ubjedljivo "najveca nada za velika djela"
Prijatelju, Kacanov je uzeo Pariz jos prosle godine a isto je godiste ko Medvedev. Masterse su uzimali i Dimitrov, Sok, Izner, Fonjini, Zverev, pa gde su sad? Preterujes, zna se da je u tenisu najbitnija konstantnost, sto niko od mladjih nema. Velika dela (GS titule) ce svi oni praviti i menjati se ko carape na tronu, kada se penzionise BIG3. Do tada ce se zadovoljavati po nekom masters titulom koju im ostave, jer Fed/Nad/Djok nisu vise klinci pa da mogu igrati sve turnire na 100%.

Boletijeri

pre 4 godine

Procitajte jucerasnji komentar od "Boletierija" gde sam napisao
da ce Medvedev lako osvojiti svoj prvi Masters turnir i da ce
biti jedan od kandidata koji ce zamjeniti jednog od trojice:
Federera, Nadala i Djokovica.

Jovan

pre 4 godine

1/2
(Srđan, 19. avgust 2019 12:46)

Zverev je isto 198 i isto ima odlicno kretanje za svoju visinu i solidne udarce, Anderson (203) takodje. Nije Medvedev ni prvi ni poslednji visoki igrac koji igra takav tenis. Stvar je u tome da su takvi igraci realno dosadni za gledanje, jer im se igra bazira najvise na servisu. Juce sam se osecao kao da gledam heavyweight vs lightweight boks mec. Ogromnu prednost oni imaju na ultra brzim podlogama zbog servisa. Nije tu potrebno mnogo trcanja. Kada imas takav servis na takvoj podlozi, u proseku par koraka levo-desno je dovoljno, tako da Gofanu je bilo mnogo tesko da ga brejkne. Na sljaci je druga prica.

Filip

pre 4 godine

Medvedev je definitivno novi rodick i protiv gofana ubijao sa servisom bravo majstore zasluzio si pobedio si favorizovanog Novaka i nastavio je istim ritmom zasluzena titula...

Miljan

pre 4 godine

Retko antipatican lik. Nema veze sto je dobio Novaka, ali covek bez energije i harizme. Pa ko ce doci da gleda njega kad je takav, pogledajte stadion je bio u finalu poluprazan

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

E Ђоковићу Ђоковићу како ти поклањаш титуле, ово си требао лагано да освојиш али ниси, то те може коштати доста у наставку сезоне. Федерер да је млађи неколико година ово би лагано освојио

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Svaka čast, ko god dobije Novaka apsolutno zaslužuje titulu. Doduše, desiće se samo ponekad da veže nedelju dana mečeve gde će druga serva od preko 200 da ulazi i spasava brejk lopte, ili da vezuje po nekoliko asova, ali neće moći to uvek. Lično, ne volim hazarderske igrače (udri iz sve snage pa šta bude, pritom kad mu je dan pogađa sve same linije), a Medvedev je tako odigrao dobar deo turnira. Ali OK, rizik se ponekad očigledno isplati.

Boletijeri

pre 4 godine

Procitajte jucerasnji komentar od "Boletierija" gde sam napisao
da ce Medvedev lako osvojiti svoj prvi Masters turnir i da ce
biti jedan od kandidata koji ce zamjeniti jednog od trojice:
Federera, Nadala i Djokovica.

Jovan

pre 4 godine

@(Роџер Федерер - Kраљ, 19. avgust 2019 00:28)

Uz to je bio i drugi servis na 15:40 i covek ponovo gadja prvi servis 200km/h i pogodi liniju, i to iz besa nakon sto je umalo razbio reket poen ranije. Mislim ok, neko ce reci sreca prati hrabre ali ja kazem da je to rizik, a rizik se UGLAVNOM ne isplati na duze staze (kladionice znaju zasto). E sad, njegov tim je verovatno uradio analizu i sracunali su da se statisticki isplati takva taktika i da tako uzme veci procenat poena nego na standardan drugi servis. Jedini razlog sto se isplati je taj sto on ima dva metra usled cega ima generalno veci procenat ubacenog prvog servisa jer mu je, logicno, lakse da "zakuca" servis u polje nego nekome ko je 10-20 cm nizi.

70% turnira je na brzim betonskim podlogama i one favorizuju visoke igrace, usled cega su skoro svi iz nextgen blizu 2m. Treba mozda razmisliti i o promeni pravila u buducnosti i ukidanju drugog servisa (a ja bi ukinuo cak i nec, zasto da postoji na servisu a ne u toku poena?). Ili to ili da se vise igra sljaka. Ovaj bum/tras tenis je toliko nezanimljiv za gledanje da je to zalosno, a popularnost tenisa ce ionako mnogo opasti kad se povuce BIG3.

I jos nesto, Medvedev je zasluzeno uzeo ovaj turnir naravno, ali uopste mi se ne dopada njegov mentalitet. Moglo se uociti da ima kratak fitilj kada je bacio reket na tih 15:40 ali i sve vreme nesto dobacuje svom timu. Takodje 2018 covek je hteo da se pobije sa Cicipasom pred publikom.

http://y2u.be/mDX6K7t-JcE

Sinki

pre 4 godine

U tri nedjelje je igrao 3 finala,i sada je osvojio Sinsinati,to ne moze biti slucajno.Kako sada stvari stoje,jedan je od glavnih favorita da osvoji Us Open...Ovo je prvi teniser iz mladje garde koji ima konstantnost.Naravno.Nole je prvi favorti,i nadamo se 17 gren slemu.Ali ovaj momak postaje sve opasniji.

dzo

pre 4 godine

Pa sta ako je osvojio jedan masters. Masters je osvajala i razna boranija poput Cilica, Dimitrova, Soka, Iznera, Kacanova, Fonjinija pa i onog nesrecnog Zvereva, i na kraju se ispostavilo da im je to najveci uspjeh u karijeri, sem Cilica.
Realno pobjednika na US Openu treba traziti izmedju Djokovica, Federera i Nadala.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Медведев сервира за титулу, Гофан има 2 брејк лопте, Медведев рокне 4 аса заредом, ех шта ти је сервис :D

Pravedni

pre 4 godine

...mrtva publika,mrtva atmosfera,mrtav cak i pobednik-bez emocija...."bije" asove i tako ovom mecu oduzima svaku car i svaki zar/cuj:car i zar?!/!Odvratno!Nepopunjene tribine i operska atmosfera-sad smo videli tenisku Futuramu,bez trojice najvecih:-(

Med iz kokice

pre 4 godine

Koliko mi je gotivno kada se pojave ovako teniseri koji uopšte ne razlikuju prvi i drugi servis, nego “opletu” po lopti pa ako udje, ona udje. Samo što je na ovom meču Medvedev imao samo jednu duplu grešku, što je vrhunski, s obzirom na način na koji servira drugi servis. Protiv Nadala je experimentisao sa drugim servisom tako sto je išao skroz desno do desne aut linije i odatle je servirao, čisto da nešto promeni u igri. Ugledaće se neki teniseri na ovakve poteze, pa će i oni početi ovako drugi servis da serviraju, kao da je prvi.

Nikola '58

pre 4 godine

Lično, ne volim hazarderske igrače (udri iz sve snage pa šta bude, pritom kad mu je dan pogađa sve same linije), a Medvedev je tako odigrao dobar deo turnira. Ali OK, rizik se ponekad očigledno isplati.
(Runzo Objektivni, 19. avgust 2019 07:04)

A ti bi sve na sihericu, kao neki nama dobro poznati... Da prebacujes mrezu dok protivnik ne pogresi. Je l to taj tenis koji ti volis?

Garfild

pre 4 godine

Kako je cudan lik ovaj Medvedev...Osvojio turnir,i nista,kao da je izgubio u prvom kolu nekog turnira.Bez osmijeha,haha,pa je li ovo realno.A covjek osvojio prvi masters u karijeri.

Guromir

pre 4 godine

Neka se jave ovi strucnjaci sto kazu da ne moze da se igra iz nedelje u nedelju jer stize umor.Decko odigrao 3 turnira za 3 nedelje i stigao do finala. Sve cestitke i garantujem da ce ovako nastaviti na USO.
Ovo je najbolja mentalna priprema za USO , 2 titule i jedno izgubljeno finale.
Odlican igrac ali mu je najveca mana sto ume mentalno da "pukne" u toku meca i da krene da samara i vrlo cesto gubi s'velikom razlikom. U mecu protiv Novaka mu se isto desilo ,jedino sto se okrenulo na njegovu stranu (desi se jednom u 10 takvih meceva) dok je u mecu protiv Nadala bilo obrnuto i izgubio je drugi set 6:0.

Jovan

pre 4 godine

2/2
(Srđan, 19. avgust 2019 12:46)

"u tom momentu je i trebalo da ga namlati"
E bas o tome se radi. Sta god da mu je ovaj rekao, Medvedev je odreagovao neprimereno. Ja bre mogu tebi da kazem sta hocu, to su samo obicni zvuci, glasovi, reci, ti mene nemas PRAVO fizicki da napadnes zbog toga, kapiras? To je nasilnicko ponasanje i tesko krivicno delo, uvreda nije! Kada se jos uzme u obzir da je ovo bilo na sportskom dogadjaju, pred publikom i milionskim auditorijumom, decom koja gledaju, onda je to uzasna reakcija. Srecom Cicipas je bio razuman i nije odgovorio nista da bi sprecio skandal.

"Od svih mladih on je ubjedljivo "najveca nada za velika djela"
Prijatelju, Kacanov je uzeo Pariz jos prosle godine a isto je godiste ko Medvedev. Masterse su uzimali i Dimitrov, Sok, Izner, Fonjini, Zverev, pa gde su sad? Preterujes, zna se da je u tenisu najbitnija konstantnost, sto niko od mladjih nema. Velika dela (GS titule) ce svi oni praviti i menjati se ko carape na tronu, kada se penzionise BIG3. Do tada ce se zadovoljavati po nekom masters titulom koju im ostave, jer Fed/Nad/Djok nisu vise klinci pa da mogu igrati sve turnire na 100%.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Daniel ima dosta sličnost sa Novakom po kretnji i udarcima. Servis ubojit kad mu krene.Zaslužio je jednu titulu vrednu jer celu američku turneju od Vašingtona,Montreala i Sinsa odigrao bez premca. Postao uzgred prvi Rus na ovom turniru da je osvojioo Sinsinati u istoriji. To nikom nije pošlo od ruke. Otud kapa dole i sve čestitke. Od nove nedelje nov skok na listi očekuje sasvim sigurno. Pred US Open ulazi sa više samopouzdanjem i raspoloženjem svakako.

bigserb

pre 4 godine

@Jovan

Kad ne znas sta bi rekao pa odvalis glupost!
Medvedev je za 3 nedelje odigrao 3 turnira, jedan kategorije ATP 500 i dva kat. ATP 1000, usao u sva tri finala i ovaj poslednji osvojio!
Novak je odigrao samo jedan i ispao u polufinalu i to upravo od Medvedeva, ako ti to ne dopire do mozga, ja stvarno ne znam kako bi ti pomogao?
Medvedev je odigrao 17 meceva za 18 dana, protiv Novaka je osvojio veci broj dugih poena nego Novak, decko ima i tenisko znanje, ali i hrabrost da ne igra ziheraski poput Novaka, koji igra apsolutno defanzivni tenis i samo ceka greske protivnika, to mu protiv igraca koji se ne plase da ga napadnu nece mnogo pomoci! To je vec dokazao Kirijos, a sada i Medvedev!

Jovan

pre 4 godine

1/2
(Srđan, 19. avgust 2019 12:46)

Zverev je isto 198 i isto ima odlicno kretanje za svoju visinu i solidne udarce, Anderson (203) takodje. Nije Medvedev ni prvi ni poslednji visoki igrac koji igra takav tenis. Stvar je u tome da su takvi igraci realno dosadni za gledanje, jer im se igra bazira najvise na servisu. Juce sam se osecao kao da gledam heavyweight vs lightweight boks mec. Ogromnu prednost oni imaju na ultra brzim podlogama zbog servisa. Nije tu potrebno mnogo trcanja. Kada imas takav servis na takvoj podlozi, u proseku par koraka levo-desno je dovoljno, tako da Gofanu je bilo mnogo tesko da ga brejkne. Na sljaci je druga prica.

ZeZ

pre 4 godine

Nije više rulet ! 200 km drugi servis kada se rešava meč je već rutina kod ovog momka. Auuu ..biće problem svim mekanim igračima. Jedino Rafa. On obožava kada na njega neko krene na silu. To obično završi 6:0 .

CroFed

pre 4 godine

Nikad manje publike na finalu masters 1000, to nas očekuje kada neće više biti velike trojke. Enivej, zaslužena titula Medvedeva, Goffin nije ni prismrdio servisu Rusa u drugom setu i onda 15-40 kod servisa za meč, evo ti par asova i ciao!

ahila

pre 4 godine

Bravo "smotanko" :)!Zaslužena titula.Svaka ti čast Danil!Iz nekog razloga si mi odavno drag,čini mi se i Novaku,ali od sada smanjujemo te simpatije :) .

Srđan

pre 4 godine

@Jovan

Sta sve naprica... Prvo, vezano za Cicipasa, iskreno, u tom momentu je i trebalo da ga namlati. Cicipas je dobacio na mrzi "je**ni Rus". Pritom i on ima ruskog porijekla. Naravno da je Medvedev reagovao, svako bi. Od svih mladih, Cicipas, Zverev, Kirjos itd. Medvedev je jos i najstalozeniji. On i Hacanov.
Drugo, on jeste visok i ima sjajan servis, ali je daleko od Raonica, Iznera, Karlovica itd. Momak ima sjajan beken, sasvim pristojan forhend i volej. Kretanje je od svih navedenih za 5 klasa bolje. Prema mom misljenju, on je sasvim kompletan teniser, a moze jos mnogo toga da popravi i unaprijedi. Od svih mladih on je ubjedljivo "najveca nada za velika djela".

Ivan

pre 4 godine

Sjajni Medvedev osvojio svoj prvi Master večeras u Sinsinatiju sasvim zasluženo. Prosto neverovatna je činjenica da je Medvedev odigrao 3 turnira, jaka turnira, jedan iz serije 500 i dva Mastersa, u roku od samo 21 dan i na sva 3 igrao finale i evo posle dva izgubljena treće je pobedio! Fantastičan rezultat Medvedeva! Ali sada na US Openu videćemo koliko će biti spreman, ne bi me čudilo da ispadne u 1. ili 2. kolu ali žilav je Rus i moguće je i tu da stigne daleko. Inače, samo finale daleko ispod finala jednog Mastersa 1000 po kvalitetu tenisa. Malo toga je kvalitetnog viđeno, servirao brutalno Medvedev a Gofan bio uglavnom statista u tim situacijama i sem nekoliko sjajnih razmena sa preko 20 udaraca gotovo da ništa drugo nije viđeno od igre. I strašno moćni servisi medvedeva naravno, nije se libio da i druge servise puca sa preko 200 km/h što je zaista retkost u svetu tenisa. Sa druge strane Godan prosečan, nije prikazao neku igru kojom bi mogao da parira Medvedevu naročito na riternu nije mogao nimalo da mu parira, ali ovo mu je veliki uspeh, zaista kao niotkuda je iznenada stigao do svog prvog finala Mastersa i iznenadio teniski svet. I publika danas skroz nezainteresovana, čak čak poluprazne tribine su bile, atmosfera kamerna, na nivou Čelendžera i sada se vidi koliko Velika trojka znači svetu tenisa, ponadajte se da što duže igraju sva trojica jer bez njih ćete gledati loša finala. Neće biti nimalo kvaliteta. Čestitke Medvedevu još jednom, zaslužio je ovu veliku titulu.

Darko

pre 4 godine

Medvedev je definitivno novi rodick i protiv gofana ubijao sa servisom bravo majstore zasluzio si pobedio si favorizovanog Novaka i nastavio je istim ritmom zasluzena titula...
(Filip, 19. avgust 2019 00:27)

Hajde sto si nepismen, nego pises o tenisu iako pojma nemas. Medvedev nije novi Roddick jer je Rus kompletan teniser i backhand mu je najjaci udarac. Upravo je on Amerikancu bio i najveca mana.

Bravo Daniile, majstore. Samo napred.

Cole

pre 4 godine

Cestitam Medvedevu ali ako decko
ima ambicije na GS turnirima, kao
sto ih ima, ne bi smeo pred GS turire
da ima toliko meceva u kontinuitetu. Poz.

P.S.
Nije omalovazavanje, ali kada ga
vidim, rekao bih da ne zna loptu da sutne.

Rale iz 6 Kaplara

pre 4 godine

Cini se da Medvedev kuca na velika vrata. Videcemo uskoro u NY koliko je postojan u tri seta.

Cestitke za titulu u Sinsinatiju! Hrabro i zasluzeno!

miodrag

pre 4 godine

Novace, imamo problem.....Secam se ovog Rusa iz duela s Novakom u Dejvis kupu u Areni kod nas….posle pola sata nije imao snage, grcevi u nogama….a sad....ozbiljna pretnja svima …..Neverovatno dobro kretanje i pokrivanje celog terena, udarci s leva I s desna ubitacni i prcizni i pri tom moze da igra duge razmene, servis je pica ze sebe, ne samo prvi nego I drugi, isti su....I svi oni koji misle da je to samo jos jedan super serviser i nista vise, mislim da se grdno varaju…..to nije drugi dr Ivo , koji ne moze da vrati ni jednu lopticu preko mreze, to nije drugi Delpo koji se lose krece I zbog visine ima ogromnih problema da odigra kako treba ako I stigne do loptice i to nije nas simpaticni baletan Rodoljub, Rodjko nas koji ce peti ili sesti forhend ili bekhend sigurno poslati ili u mrezu ili u narucije nekog od njegovih obozavatelja, ne to je nesto sasvim drugo I kada bude imao jos vise samopouzdanja i kada mentalno bude jos jaci (sto sa ovakvim pobedama neminovno dolazi) , nece vise biti onakvih padova kao protiv Nadala nedavno. Malo smo ga svi "potcenili" govoreci o mladezi koja dolazi I misleci uglavnom na Cicibana, Zvereva, Feliksa, Karena.....neprimetno ali sigurno dobili smo "pravu napast" u liku Danila....mislim da ns US open dolazi kao jedan od glavnih favorita za titulu…..Novace imamo problem!

mikii

pre 4 godine

Viškovic prošle nedelje u ovo vreme( nakon Nadalove pobede u finalu protiv Medvedeva) prognozirao da Medvedev lako može da izgubi od Edmunda već na startu u drugoj rundi( zbog umora, dva finala za redom) međutim momak mu žestoko srušio prognozu. Sve pohvale za Medvedeva

Eeeee

pre 4 godine

Jovan
Dobro, ne pratis tenis, nije problem, ali bar procitaj tekst. Ovaj, za koga kazes da je sticajem srecnih okolnosti igrao ovde finale, je pre ovoga, igrao finale Mastersa u Canadi, protiv Rafe. Sta su sada i Mastersi postali nevazni turniri?

sanja

pre 4 godine

A muceni komentator na RTS-u poceo da se priseca kad je neki Rus poslednji put osvojio masters titulu, pa se setio Davidenka (Sangaj 2009.) Zaboravio je Hacanova (Pariz 2018., nije prosla puna godina dana). To je sasvim u redu, svakom moze da se desi previd, ali kako je mogao da zaboravi da je u tom finalu pobedio Novaka Djokovioa?

Inace, svaka cast Medvedevu. Osvojio je titulu potpuno zasluzeno.