Petak, 16.08.2019.

00:20

Novak u Sinsinatiju bolji od Karenja Buste, u četvrtfinalu protiv Puja

Branilac titule na Mastersu u Sinsinatiju, Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira čiji je nagradni fond 6,05 miliona dolara.

Izvor: Z.K.

Novak u Sinsinatiju bolji od Karenja Buste, u èetvrtfinalu protiv Puja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 4 godine

Ajde Nole pa i da ovaj Masters 1000 bude paran.Neverovatno kako ovaj covek igra uzivancija gledati ga.Ovo nije tenis ovo je vise od tenisa kao da igra sah sa protivnicima,uvek nova kombinacija!Sve vise uvidjam da je GOAT blizu,osvoji li USA i AO Open sve dileme bice rasciscene!A 5 sati voznje do Sinsinatij,uz opasku da se americki komentatori utrkuju ko ce izreci vise komplimenata!Kupio sam kartu za finale,pa da uzivam uzivo!

MOIjhu

pre 4 godine

Mogao bih da napišem imena šestorice koje je Novak pobedio na W do finala, mogu da napišem i o konkurenciji u Sinsinatiju, ali neću: ne objavljuje se ništa što ne ide "goatu" u prilog a i kad nešto prođe sačekate te trista besnih nolobotova sa minusima i vređanjima. I novinari su napustili profesiju, sad i oni rade po pravilima društvenih mreža.

Fx

pre 4 godine

Novak ce imati sve moguce turnire ×3 sa slemovima u to sam ubedjen e to nikada niko nece oboriti.. Uzivajte u pisanju istorije..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jack, 16. avgust 2019 13:05)

Ako uzme ovaj Sinsi u izgledu je 4 x zlatni masters.
Trebala bi mu još dva Sinsija, dva Monte Karla i jedan Madrid.
To bi baš bilo za sva vremena.
I uklapa se sa igrom do, recimo 36-37 godina.
A tri karijerna slema bi zaista zaokružilo priču.
Može i 4. Onda smo uzeli sve na 4, kao Œtefi.
Još jedam Nole slem ili kalendarski, za bahaćenje. Ukupno 25, recimo, GS, zbog Margaret, ali pod uslovom da Serena ne zezne stvar.
I zlato na OI 2020.
Sitnica. Može on to.
Nedelja, hmmmm recimo 357, magnum. Ako to prebaci onda taćno 400.
Turnira, tjah, može i 111, da se lakœe pamti.
Pa da platimo œta smo imali na najbogatijoj trpezi srpskog sportskog zadovoljstva.
I 7-8 zavrœnih mastersa, kud to zaboravih.
I 10 Australija, zbog Kire.
I u dublu neki GS sa Kecom.
I mix dubl da počne da igra, možda.
E da, i Rafu da pobedi na Garosu, u finalu.

T67

pre 4 godine

Vidim da se ovdje naklapa i naklapa. Đoković ima 1. trenera i on je Tito , a 2. mjenja i od njih uzima ono što može. Ne zaboravite da je servis popravio sa Bekerom ali je poslije operacije morao takav servis da zameni, vjerovatno zbog povrede. Sad se možda Goran pojavio sa nekom novom idejom. Ne zaboravite da je on Čilića trenirao a on ima solidan servis.

CroFed

pre 4 godine

@sasat73

Može se tako reći! Kao Roger 2004-2009 kada su mu glavni rivali bili stari Agassi, vršnjaci Roddick, Nalbandian, Hewitt, Safin, Soderling, mladi Del Potro, Murray, Rafa i Novak. Naravno, uopće ne treba spominjati koliko je teže bilo Rogeru osvajati slamove s 32 obzirom na konkurenciju nego što je recimo Novaku sada gdje su mu glavni rivali stari Roger, umorni Nadal, ćudljivi Wawrinka, Bautista i tucet mladih nedokazanih igrača starih 20-24. Ako ovo ne naplati Novak (naredne dvije godine) nikad neće!

Bg

pre 4 godine

Nole u vrhunskoj formi, podseca na onu iz Australia Open ove godine. Tj., ogroman favorit za osvajanje US Opena. A posle toga 2020. sledi omiljeni Melbourne, i veliki izgledi za ukupno 20 GS. Na samo 2 GS od Federera. Ako bude tako, a ogromne su sanse, nista ga vise ne moze spreciti da uskoro postane GOAT.

Irena

pre 4 godine

@Minja Medvedev je 8., Bautista 11., a ako već pričamo o top 20 Gofan je 19. iako već duže i nije u nekoj formi. Jeste da su forme gotovo svih igrača osim ove trojice prilično nekonstantne tokom sezone ali ne mora se preterivati netačnim komentarima.

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Daleko bolji servis nego na Vimbldonu, utisak je jači a nesumnjivo mnogo precizniji. Preciznost Noletovog servisa i jeste bio najveći problem jer je mnogo servirao po sredini servis polja, pa bi protivnici lagano vraćali servu. Sada gadja linije, coskove, kao Federer. Drugo, igra na mreži skoro pa nikad bolja. Sredina 2. seta a svi voleji perfektni, kao i igra na Bustine drop sotove. Karenjo igra dosta dobro, na 1-3 spasio je 2 brejk lopte sjajnim vinerima iz bekhenda i forhenda, ali deluje da će ovo Nole rutinski završiti.
(veliki strumf, 16. avgust 2019 02:17)

Upravo tako. Sve same karakteristike Ivanisevica, dodao bih - precizan i snazan servis, jaka igra na mrezi. Ali ne, verovatno ga je Novak doveo da bi nervirao srpske nacionaliste...

matori

pre 4 godine

@Nisam gledao mec zanima me da li jos uvek salje srce posle meca ili je (nadam se) prestao.
(Guromir, 16. avgust 2019 08:00)

samo neka šalje...
ja sam se navikao. kada to vidim, znam da je sve u redu ( pobedio je).
eventualno može da preskoči, ako ga baš publika iznervira.

Pero

pre 4 godine

Svi oni koji su kukali prosle sedmice za Nadalov prelak zreb u Montrealu, sad cute kao p...e kad i Novak ima isti takav zreb u Sinsinatiju

Naša posla...

pre 4 godine

Na ovakvoj podlozi teško je zamisliti da Novak od bilo koga izgubi 2 a kamoli 3 seta

US OPEN 2019 je već arhiviran!!!! :)))

sasa.r

pre 4 godine

Opaaaa....kakav servis, brzina.Konstantno udara prvi ravni servis oko 200km/h što je rapidno brže nego prije.Najvažnija promjena je što više ne čeka lopticu da pada, već dok je u uzlaznoj putsnji.Vidi se ruka Ivaniševića.Svaka čast!Voleji odlični, takođe.

CroFed

pre 4 godine

Znači obzirom tko je ostao u turniru (izuzev Novaka igrači za jaču 250-icu), sada je na Novaku ne da ovo osvoji nego da ne izgubi dobiveno (servirano na pladnju)

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Bravo Nole kralju,rekoh ima da ga razbuca,idemo lagano da osvojimo ovaj Sinsinati, pa onda ono najvaznije US open.Da se podsetimo malo,Nole je osvojio prosle godine pomenuta dva turnira Šangaj,igrao finale Pariza i finale zavrsnog turnira u Londonu sve to kad se sabere je nekih 5 hiljade i nesto poena dok Nadal mislim brani samo polufinale Us opena.Jeste mnogo ali kako Nole nas kralj igra zaista moze da odbrani sve te poene i onda ce lagano da skine po broju nedelja sa trona onog casovnicara sa Alpa!.

Korrespondent

pre 4 godine

Barba Goran će podići Novakov servis na nivo koji mu je potreban. Goran je bio sjajan serviser, njegov servis je bio takav da je udarao lopticu dok je bila u izlaznoj putanji, nije cekao da krene da pada na dole. Sve u svemu, nadam se uspesnoj saradnji, mislim da su Marjan+Goran+Novak sjajna kombinacija.

А. Петров

pre 4 godine

Ovde se patrijote bunile zbog Ivaniševića, ali Đoković u životu nije ovoliko asova pogađao. To svakako nije došlo samo od sebe.
(Moljac, 16. avgust 2019 01:27)

Ево да те ја, као патриота, питам: Новак тренира тенис од четврте године живота, за ове три деценије вежбао је сервис под надзором разних тренера свакодневно и освојио је десетине и десетине титула,... и сад, баш сад га је Иванишевић за недељу дана коначно успео научити како се сервира? Па јели могуће да ти у то верујеш?

Miljan

pre 4 godine

Vidi se napredak u servisu i volejima tako da je angažovanje Ivaniševića za sada pun pogodak. Ove godine da osvoji ovaj turnir, Us Open i završni master i onda dogodine bože zdravlja da osvoji sva četiri gren slema i penzija. Srećno???

Kg

pre 4 godine

Odlican mec, Busta je izuzetno nezgodan na betonu, njegova najjaca podloga. Dobro je sto je Novak zavrsio u 2 seta. Zreb je sada otvoren, jedino su Medvedev i Agut ostali od ozbiljnih igraca. Jos nije Novak osvojio Golden masters x2 ali blizu je...

T67

pre 4 godine

Bravo NOLE! Do sad nikom nije uspjelo da uzme sve turnire iz serije 1000, ako Nole uzme ovaj imaće sve turnire po bar dva puta. Ajde Nole makar ne igrao US Open.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Bravo za SD Partizan! Prvo fudbaleri sad i teniser sportskog drustva Partizan prosli dalje,svaka cast majstori! Diivno vece za Grobare,a turskim konjanicima krivo,pocrkace od muke

sony

pre 4 godine

Ne propustiti ovakvu priliku i zreb nikako. Bio bi greh da Novak ovo ne osvoji. A onda do godine juris na Monte Karlo i ponovo Sinsinati da postane jedini u istoriji koji je svaki masters osvajao najmanje 3 puta !!
Ne vidim razlog zasto Novak to ne bi uradio.

veliki strumf

pre 4 godine

Kolko mi se cini,ostadose samo dvoje od prvih deset.Za Novaka laganica do kraja. Pravi lagani trening za US .
(Georgijus, 16. avgust 2019 01:28). Pa nije bas tako, Isko na prvi pogled deluje. Luka Puj je veoma nezgodan igrač i može da namuci Noleta ako ga krene. Potencijalni rivali u polufinalu su odlični Medvedev (igrao finale u Kanadi, u odličnoj je formi mada verovatno malo umoran) i Rubljov koji je lagano izbacio Federera. Upravo takvi igrači kao Rubljov mogu da eksplodiraju na jednom turniru i naprava problem glavnim favoritima. Ako Nole dodje do finala verovatno će ga čekati uvek vrlo, vrlo nezgodni Bautista Agut. Bilo bi dobro da ispadne pre finala, jer drugi teniseri nisu realna pretnja, ali Bautista onako neatraktivan ali vrlo čvrst svakako može biti.

срле

pre 4 godine

Рутински је ово одрадио, није провео много времена на терену, само сат ипо. Срећно Ноле у четвртфиналу против Пуја.

veliki strumf

pre 4 godine

Daleko bolji servis nego na Vimbldonu, utisak je jači a nesumnjivo mnogo precizniji. Preciznost Noletovog servisa i jeste bio najveći problem jer je mnogo servirao po sredini servis polja, pa bi protivnici lagano vraćali servu. Sada gadja linije, coskove, kao Federer. Drugo, igra na mreži skoro pa nikad bolja. Sredina 2. seta a svi voleji perfektni, kao i igra na Bustine drop sotove. Karenjo igra dosta dobro, na 1-3 spasio je 2 brejk lopte sjajnim vinerima iz bekhenda i forhenda, ali deluje da će ovo Nole rutinski završiti.

Cine

pre 4 godine

Strašno. Ovo je suvi užas za Federerove botove, ni nema onih dežurnih, rezidentnih. Pomalo čak i brinem za njih, možda im nije dobro?

Goran

pre 4 godine

Imam osecaj da ce Novak na US Openu biti nepobediv. Vec sada se vidi da je pobeda na Vimbldonu imala veliki pozitivni uticaj na njega isto kao sto se vidi da je imala razarajuce negativni uticaj na Federera.

milutin

pre 4 godine

Nole na kraju meča opet dijeli srca. Da malo oraspoloži Grbavog koji obeća da će se iz inata tako radovati kad pobojedi Novaka.
E nećeš Grbavi toga filma gledati zadugo.
Ni tvoj zaštitnik neće, iako si mu slao poruke podrške za finale WB i molio da Novaka pobijedi.
Šegrti ste vi u tenisu za Nola!
Sa srećom Nole, legendo!

veliki strumf

pre 4 godine

Odličan prvi set Noleta. Rekao bih da igra bar za jedan nivo više nego na Vimbldonu!!! Vimbldonu koji je osvojio. Servis gotovo perfektan (a Vimbldon je igrao bez njega prakticno), igra jako dobra, brza, dosta vinera, izgradjenih poena... Čak i igra na mreži odlična. Set onako bas u Noletovom stilu kad je spreman, motivisan. Sacekao jedan slabiji servis gem Karenja Buste koji je dosta dobro servirao.

Urke

pre 4 godine

Brane li nesto Federer i Nadal na ovo. turniru nisam ispratio u potpunosti?
(karma-mama, 16. avgust 2019 00:51)

Nadal nista, Federer izgubio prosle godine u finalu od Djokovica

Лепи Цане

pre 4 godine

Меч не би требало да траје дуже од једног сата. Као и наредни против Пуја.

Urke

pre 4 godine

Brane li nesto Federer i Nadal na ovo. turniru nisam ispratio u potpunosti?
(karma-mama, 16. avgust 2019 00:51)

Nadal nista, Federer izgubio prosle godine u finalu od Djokovica

veliki strumf

pre 4 godine

Daleko bolji servis nego na Vimbldonu, utisak je jači a nesumnjivo mnogo precizniji. Preciznost Noletovog servisa i jeste bio najveći problem jer je mnogo servirao po sredini servis polja, pa bi protivnici lagano vraćali servu. Sada gadja linije, coskove, kao Federer. Drugo, igra na mreži skoro pa nikad bolja. Sredina 2. seta a svi voleji perfektni, kao i igra na Bustine drop sotove. Karenjo igra dosta dobro, na 1-3 spasio je 2 brejk lopte sjajnim vinerima iz bekhenda i forhenda, ali deluje da će ovo Nole rutinski završiti.

veliki strumf

pre 4 godine

Odličan prvi set Noleta. Rekao bih da igra bar za jedan nivo više nego na Vimbldonu!!! Vimbldonu koji je osvojio. Servis gotovo perfektan (a Vimbldon je igrao bez njega prakticno), igra jako dobra, brza, dosta vinera, izgradjenih poena... Čak i igra na mreži odlična. Set onako bas u Noletovom stilu kad je spreman, motivisan. Sacekao jedan slabiji servis gem Karenja Buste koji je dosta dobro servirao.

Лепи Цане

pre 4 godine

Меч не би требало да траје дуже од једног сата. Као и наредни против Пуја.

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Bravo Nole kralju,rekoh ima da ga razbuca,idemo lagano da osvojimo ovaj Sinsinati, pa onda ono najvaznije US open.Da se podsetimo malo,Nole je osvojio prosle godine pomenuta dva turnira Šangaj,igrao finale Pariza i finale zavrsnog turnira u Londonu sve to kad se sabere je nekih 5 hiljade i nesto poena dok Nadal mislim brani samo polufinale Us opena.Jeste mnogo ali kako Nole nas kralj igra zaista moze da odbrani sve te poene i onda ce lagano da skine po broju nedelja sa trona onog casovnicara sa Alpa!.

А. Петров

pre 4 godine

Ovde se patrijote bunile zbog Ivaniševića, ali Đoković u životu nije ovoliko asova pogađao. To svakako nije došlo samo od sebe.
(Moljac, 16. avgust 2019 01:27)

Ево да те ја, као патриота, питам: Новак тренира тенис од четврте године живота, за ове три деценије вежбао је сервис под надзором разних тренера свакодневно и освојио је десетине и десетине титула,... и сад, баш сад га је Иванишевић за недељу дана коначно успео научити како се сервира? Па јели могуће да ти у то верујеш?

Kg

pre 4 godine

Odlican mec, Busta je izuzetno nezgodan na betonu, njegova najjaca podloga. Dobro je sto je Novak zavrsio u 2 seta. Zreb je sada otvoren, jedino su Medvedev i Agut ostali od ozbiljnih igraca. Jos nije Novak osvojio Golden masters x2 ali blizu je...

Korrespondent

pre 4 godine

Barba Goran će podići Novakov servis na nivo koji mu je potreban. Goran je bio sjajan serviser, njegov servis je bio takav da je udarao lopticu dok je bila u izlaznoj putanji, nije cekao da krene da pada na dole. Sve u svemu, nadam se uspesnoj saradnji, mislim da su Marjan+Goran+Novak sjajna kombinacija.

veliki strumf

pre 4 godine

Kolko mi se cini,ostadose samo dvoje od prvih deset.Za Novaka laganica do kraja. Pravi lagani trening za US .
(Georgijus, 16. avgust 2019 01:28). Pa nije bas tako, Isko na prvi pogled deluje. Luka Puj je veoma nezgodan igrač i može da namuci Noleta ako ga krene. Potencijalni rivali u polufinalu su odlični Medvedev (igrao finale u Kanadi, u odličnoj je formi mada verovatno malo umoran) i Rubljov koji je lagano izbacio Federera. Upravo takvi igrači kao Rubljov mogu da eksplodiraju na jednom turniru i naprava problem glavnim favoritima. Ako Nole dodje do finala verovatno će ga čekati uvek vrlo, vrlo nezgodni Bautista Agut. Bilo bi dobro da ispadne pre finala, jer drugi teniseri nisu realna pretnja, ali Bautista onako neatraktivan ali vrlo čvrst svakako može biti.

Goran

pre 4 godine

Imam osecaj da ce Novak na US Openu biti nepobediv. Vec sada se vidi da je pobeda na Vimbldonu imala veliki pozitivni uticaj na njega isto kao sto se vidi da je imala razarajuce negativni uticaj na Federera.

sasa.r

pre 4 godine

Opaaaa....kakav servis, brzina.Konstantno udara prvi ravni servis oko 200km/h što je rapidno brže nego prije.Najvažnija promjena je što više ne čeka lopticu da pada, već dok je u uzlaznoj putsnji.Vidi se ruka Ivaniševića.Svaka čast!Voleji odlični, takođe.

Miljan

pre 4 godine

Vidi se napredak u servisu i volejima tako da je angažovanje Ivaniševića za sada pun pogodak. Ove godine da osvoji ovaj turnir, Us Open i završni master i onda dogodine bože zdravlja da osvoji sva četiri gren slema i penzija. Srećno???

sony

pre 4 godine

Ne propustiti ovakvu priliku i zreb nikako. Bio bi greh da Novak ovo ne osvoji. A onda do godine juris na Monte Karlo i ponovo Sinsinati da postane jedini u istoriji koji je svaki masters osvajao najmanje 3 puta !!
Ne vidim razlog zasto Novak to ne bi uradio.

milutin

pre 4 godine

Nole na kraju meča opet dijeli srca. Da malo oraspoloži Grbavog koji obeća da će se iz inata tako radovati kad pobojedi Novaka.
E nećeš Grbavi toga filma gledati zadugo.
Ni tvoj zaštitnik neće, iako si mu slao poruke podrške za finale WB i molio da Novaka pobijedi.
Šegrti ste vi u tenisu za Nola!
Sa srećom Nole, legendo!

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Daleko bolji servis nego na Vimbldonu, utisak je jači a nesumnjivo mnogo precizniji. Preciznost Noletovog servisa i jeste bio najveći problem jer je mnogo servirao po sredini servis polja, pa bi protivnici lagano vraćali servu. Sada gadja linije, coskove, kao Federer. Drugo, igra na mreži skoro pa nikad bolja. Sredina 2. seta a svi voleji perfektni, kao i igra na Bustine drop sotove. Karenjo igra dosta dobro, na 1-3 spasio je 2 brejk lopte sjajnim vinerima iz bekhenda i forhenda, ali deluje da će ovo Nole rutinski završiti.
(veliki strumf, 16. avgust 2019 02:17)

Upravo tako. Sve same karakteristike Ivanisevica, dodao bih - precizan i snazan servis, jaka igra na mrezi. Ali ne, verovatno ga je Novak doveo da bi nervirao srpske nacionaliste...

Cine

pre 4 godine

Strašno. Ovo je suvi užas za Federerove botove, ni nema onih dežurnih, rezidentnih. Pomalo čak i brinem za njih, možda im nije dobro?

matori

pre 4 godine

@Nisam gledao mec zanima me da li jos uvek salje srce posle meca ili je (nadam se) prestao.
(Guromir, 16. avgust 2019 08:00)

samo neka šalje...
ja sam se navikao. kada to vidim, znam da je sve u redu ( pobedio je).
eventualno može da preskoči, ako ga baš publika iznervira.

T67

pre 4 godine

Bravo NOLE! Do sad nikom nije uspjelo da uzme sve turnire iz serije 1000, ako Nole uzme ovaj imaće sve turnire po bar dva puta. Ajde Nole makar ne igrao US Open.

CroFed

pre 4 godine

Znači obzirom tko je ostao u turniru (izuzev Novaka igrači za jaču 250-icu), sada je na Novaku ne da ovo osvoji nego da ne izgubi dobiveno (servirano na pladnju)

срле

pre 4 godine

Рутински је ово одрадио, није провео много времена на терену, само сат ипо. Срећно Ноле у четвртфиналу против Пуја.

Naša posla...

pre 4 godine

Na ovakvoj podlozi teško je zamisliti da Novak od bilo koga izgubi 2 a kamoli 3 seta

US OPEN 2019 je već arhiviran!!!! :)))

Bg

pre 4 godine

Nole u vrhunskoj formi, podseca na onu iz Australia Open ove godine. Tj., ogroman favorit za osvajanje US Opena. A posle toga 2020. sledi omiljeni Melbourne, i veliki izgledi za ukupno 20 GS. Na samo 2 GS od Federera. Ako bude tako, a ogromne su sanse, nista ga vise ne moze spreciti da uskoro postane GOAT.

Irena

pre 4 godine

@Minja Medvedev je 8., Bautista 11., a ako već pričamo o top 20 Gofan je 19. iako već duže i nije u nekoj formi. Jeste da su forme gotovo svih igrača osim ove trojice prilično nekonstantne tokom sezone ali ne mora se preterivati netačnim komentarima.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Bravo za SD Partizan! Prvo fudbaleri sad i teniser sportskog drustva Partizan prosli dalje,svaka cast majstori! Diivno vece za Grobare,a turskim konjanicima krivo,pocrkace od muke

Pero

pre 4 godine

Svi oni koji su kukali prosle sedmice za Nadalov prelak zreb u Montrealu, sad cute kao p...e kad i Novak ima isti takav zreb u Sinsinatiju

CroFed

pre 4 godine

@sasat73

Može se tako reći! Kao Roger 2004-2009 kada su mu glavni rivali bili stari Agassi, vršnjaci Roddick, Nalbandian, Hewitt, Safin, Soderling, mladi Del Potro, Murray, Rafa i Novak. Naravno, uopće ne treba spominjati koliko je teže bilo Rogeru osvajati slamove s 32 obzirom na konkurenciju nego što je recimo Novaku sada gdje su mu glavni rivali stari Roger, umorni Nadal, ćudljivi Wawrinka, Bautista i tucet mladih nedokazanih igrača starih 20-24. Ako ovo ne naplati Novak (naredne dvije godine) nikad neće!

Fx

pre 4 godine

Novak ce imati sve moguce turnire ×3 sa slemovima u to sam ubedjen e to nikada niko nece oboriti.. Uzivajte u pisanju istorije..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jack, 16. avgust 2019 13:05)

Ako uzme ovaj Sinsi u izgledu je 4 x zlatni masters.
Trebala bi mu još dva Sinsija, dva Monte Karla i jedan Madrid.
To bi baš bilo za sva vremena.
I uklapa se sa igrom do, recimo 36-37 godina.
A tri karijerna slema bi zaista zaokružilo priču.
Može i 4. Onda smo uzeli sve na 4, kao Œtefi.
Još jedam Nole slem ili kalendarski, za bahaćenje. Ukupno 25, recimo, GS, zbog Margaret, ali pod uslovom da Serena ne zezne stvar.
I zlato na OI 2020.
Sitnica. Može on to.
Nedelja, hmmmm recimo 357, magnum. Ako to prebaci onda taćno 400.
Turnira, tjah, može i 111, da se lakœe pamti.
Pa da platimo œta smo imali na najbogatijoj trpezi srpskog sportskog zadovoljstva.
I 7-8 zavrœnih mastersa, kud to zaboravih.
I 10 Australija, zbog Kire.
I u dublu neki GS sa Kecom.
I mix dubl da počne da igra, možda.
E da, i Rafu da pobedi na Garosu, u finalu.

bmiles

pre 4 godine

Ajde Nole pa i da ovaj Masters 1000 bude paran.Neverovatno kako ovaj covek igra uzivancija gledati ga.Ovo nije tenis ovo je vise od tenisa kao da igra sah sa protivnicima,uvek nova kombinacija!Sve vise uvidjam da je GOAT blizu,osvoji li USA i AO Open sve dileme bice rasciscene!A 5 sati voznje do Sinsinatij,uz opasku da se americki komentatori utrkuju ko ce izreci vise komplimenata!Kupio sam kartu za finale,pa da uzivam uzivo!

MOIjhu

pre 4 godine

Mogao bih da napišem imena šestorice koje je Novak pobedio na W do finala, mogu da napišem i o konkurenciji u Sinsinatiju, ali neću: ne objavljuje se ništa što ne ide "goatu" u prilog a i kad nešto prođe sačekate te trista besnih nolobotova sa minusima i vređanjima. I novinari su napustili profesiju, sad i oni rade po pravilima društvenih mreža.

T67

pre 4 godine

Vidim da se ovdje naklapa i naklapa. Đoković ima 1. trenera i on je Tito , a 2. mjenja i od njih uzima ono što može. Ne zaboravite da je servis popravio sa Bekerom ali je poslije operacije morao takav servis da zameni, vjerovatno zbog povrede. Sad se možda Goran pojavio sa nekom novom idejom. Ne zaboravite da je on Čilića trenirao a on ima solidan servis.

Pero

pre 4 godine

Svi oni koji su kukali prosle sedmice za Nadalov prelak zreb u Montrealu, sad cute kao p...e kad i Novak ima isti takav zreb u Sinsinatiju

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Bravo za SD Partizan! Prvo fudbaleri sad i teniser sportskog drustva Partizan prosli dalje,svaka cast majstori! Diivno vece za Grobare,a turskim konjanicima krivo,pocrkace od muke

А. Петров

pre 4 godine

Ovde se patrijote bunile zbog Ivaniševića, ali Đoković u životu nije ovoliko asova pogađao. To svakako nije došlo samo od sebe.
(Moljac, 16. avgust 2019 01:27)

Ево да те ја, као патриота, питам: Новак тренира тенис од четврте године живота, за ове три деценије вежбао је сервис под надзором разних тренера свакодневно и освојио је десетине и десетине титула,... и сад, баш сад га је Иванишевић за недељу дана коначно успео научити како се сервира? Па јели могуће да ти у то верујеш?

CroFed

pre 4 godine

@sasat73

Može se tako reći! Kao Roger 2004-2009 kada su mu glavni rivali bili stari Agassi, vršnjaci Roddick, Nalbandian, Hewitt, Safin, Soderling, mladi Del Potro, Murray, Rafa i Novak. Naravno, uopće ne treba spominjati koliko je teže bilo Rogeru osvajati slamove s 32 obzirom na konkurenciju nego što je recimo Novaku sada gdje su mu glavni rivali stari Roger, umorni Nadal, ćudljivi Wawrinka, Bautista i tucet mladih nedokazanih igrača starih 20-24. Ako ovo ne naplati Novak (naredne dvije godine) nikad neće!

veliki strumf

pre 4 godine

Daleko bolji servis nego na Vimbldonu, utisak je jači a nesumnjivo mnogo precizniji. Preciznost Noletovog servisa i jeste bio najveći problem jer je mnogo servirao po sredini servis polja, pa bi protivnici lagano vraćali servu. Sada gadja linije, coskove, kao Federer. Drugo, igra na mreži skoro pa nikad bolja. Sredina 2. seta a svi voleji perfektni, kao i igra na Bustine drop sotove. Karenjo igra dosta dobro, na 1-3 spasio je 2 brejk lopte sjajnim vinerima iz bekhenda i forhenda, ali deluje da će ovo Nole rutinski završiti.

Лепи Цане

pre 4 godine

Меч не би требало да траје дуже од једног сата. Као и наредни против Пуја.

CroFed

pre 4 godine

Znači obzirom tko je ostao u turniru (izuzev Novaka igrači za jaču 250-icu), sada je na Novaku ne da ovo osvoji nego da ne izgubi dobiveno (servirano na pladnju)

veliki strumf

pre 4 godine

Odličan prvi set Noleta. Rekao bih da igra bar za jedan nivo više nego na Vimbldonu!!! Vimbldonu koji je osvojio. Servis gotovo perfektan (a Vimbldon je igrao bez njega prakticno), igra jako dobra, brza, dosta vinera, izgradjenih poena... Čak i igra na mreži odlična. Set onako bas u Noletovom stilu kad je spreman, motivisan. Sacekao jedan slabiji servis gem Karenja Buste koji je dosta dobro servirao.

Miljan

pre 4 godine

Vidi se napredak u servisu i volejima tako da je angažovanje Ivaniševića za sada pun pogodak. Ove godine da osvoji ovaj turnir, Us Open i završni master i onda dogodine bože zdravlja da osvoji sva četiri gren slema i penzija. Srećno???

Korrespondent

pre 4 godine

Barba Goran će podići Novakov servis na nivo koji mu je potreban. Goran je bio sjajan serviser, njegov servis je bio takav da je udarao lopticu dok je bila u izlaznoj putanji, nije cekao da krene da pada na dole. Sve u svemu, nadam se uspesnoj saradnji, mislim da su Marjan+Goran+Novak sjajna kombinacija.

Urke

pre 4 godine

Brane li nesto Federer i Nadal na ovo. turniru nisam ispratio u potpunosti?
(karma-mama, 16. avgust 2019 00:51)

Nadal nista, Federer izgubio prosle godine u finalu od Djokovica

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Daleko bolji servis nego na Vimbldonu, utisak je jači a nesumnjivo mnogo precizniji. Preciznost Noletovog servisa i jeste bio najveći problem jer je mnogo servirao po sredini servis polja, pa bi protivnici lagano vraćali servu. Sada gadja linije, coskove, kao Federer. Drugo, igra na mreži skoro pa nikad bolja. Sredina 2. seta a svi voleji perfektni, kao i igra na Bustine drop sotove. Karenjo igra dosta dobro, na 1-3 spasio je 2 brejk lopte sjajnim vinerima iz bekhenda i forhenda, ali deluje da će ovo Nole rutinski završiti.
(veliki strumf, 16. avgust 2019 02:17)

Upravo tako. Sve same karakteristike Ivanisevica, dodao bih - precizan i snazan servis, jaka igra na mrezi. Ali ne, verovatno ga je Novak doveo da bi nervirao srpske nacionaliste...

MOIjhu

pre 4 godine

Mogao bih da napišem imena šestorice koje je Novak pobedio na W do finala, mogu da napišem i o konkurenciji u Sinsinatiju, ali neću: ne objavljuje se ništa što ne ide "goatu" u prilog a i kad nešto prođe sačekate te trista besnih nolobotova sa minusima i vređanjima. I novinari su napustili profesiju, sad i oni rade po pravilima društvenih mreža.

T67

pre 4 godine

Bravo NOLE! Do sad nikom nije uspjelo da uzme sve turnire iz serije 1000, ako Nole uzme ovaj imaće sve turnire po bar dva puta. Ajde Nole makar ne igrao US Open.

milutin

pre 4 godine

Nole na kraju meča opet dijeli srca. Da malo oraspoloži Grbavog koji obeća da će se iz inata tako radovati kad pobojedi Novaka.
E nećeš Grbavi toga filma gledati zadugo.
Ni tvoj zaštitnik neće, iako si mu slao poruke podrške za finale WB i molio da Novaka pobijedi.
Šegrti ste vi u tenisu za Nola!
Sa srećom Nole, legendo!

sony

pre 4 godine

Ne propustiti ovakvu priliku i zreb nikako. Bio bi greh da Novak ovo ne osvoji. A onda do godine juris na Monte Karlo i ponovo Sinsinati da postane jedini u istoriji koji je svaki masters osvajao najmanje 3 puta !!
Ne vidim razlog zasto Novak to ne bi uradio.

Bg

pre 4 godine

Nole u vrhunskoj formi, podseca na onu iz Australia Open ove godine. Tj., ogroman favorit za osvajanje US Opena. A posle toga 2020. sledi omiljeni Melbourne, i veliki izgledi za ukupno 20 GS. Na samo 2 GS od Federera. Ako bude tako, a ogromne su sanse, nista ga vise ne moze spreciti da uskoro postane GOAT.

Cine

pre 4 godine

Strašno. Ovo je suvi užas za Federerove botove, ni nema onih dežurnih, rezidentnih. Pomalo čak i brinem za njih, možda im nije dobro?

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Bravo Nole kralju,rekoh ima da ga razbuca,idemo lagano da osvojimo ovaj Sinsinati, pa onda ono najvaznije US open.Da se podsetimo malo,Nole je osvojio prosle godine pomenuta dva turnira Šangaj,igrao finale Pariza i finale zavrsnog turnira u Londonu sve to kad se sabere je nekih 5 hiljade i nesto poena dok Nadal mislim brani samo polufinale Us opena.Jeste mnogo ali kako Nole nas kralj igra zaista moze da odbrani sve te poene i onda ce lagano da skine po broju nedelja sa trona onog casovnicara sa Alpa!.

Naša posla...

pre 4 godine

Na ovakvoj podlozi teško je zamisliti da Novak od bilo koga izgubi 2 a kamoli 3 seta

US OPEN 2019 je već arhiviran!!!! :)))

Fx

pre 4 godine

Novak ce imati sve moguce turnire ×3 sa slemovima u to sam ubedjen e to nikada niko nece oboriti.. Uzivajte u pisanju istorije..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jack, 16. avgust 2019 13:05)

Ako uzme ovaj Sinsi u izgledu je 4 x zlatni masters.
Trebala bi mu još dva Sinsija, dva Monte Karla i jedan Madrid.
To bi baš bilo za sva vremena.
I uklapa se sa igrom do, recimo 36-37 godina.
A tri karijerna slema bi zaista zaokružilo priču.
Može i 4. Onda smo uzeli sve na 4, kao Œtefi.
Još jedam Nole slem ili kalendarski, za bahaćenje. Ukupno 25, recimo, GS, zbog Margaret, ali pod uslovom da Serena ne zezne stvar.
I zlato na OI 2020.
Sitnica. Može on to.
Nedelja, hmmmm recimo 357, magnum. Ako to prebaci onda taćno 400.
Turnira, tjah, može i 111, da se lakœe pamti.
Pa da platimo œta smo imali na najbogatijoj trpezi srpskog sportskog zadovoljstva.
I 7-8 zavrœnih mastersa, kud to zaboravih.
I 10 Australija, zbog Kire.
I u dublu neki GS sa Kecom.
I mix dubl da počne da igra, možda.
E da, i Rafu da pobedi na Garosu, u finalu.

veliki strumf

pre 4 godine

Kolko mi se cini,ostadose samo dvoje od prvih deset.Za Novaka laganica do kraja. Pravi lagani trening za US .
(Georgijus, 16. avgust 2019 01:28). Pa nije bas tako, Isko na prvi pogled deluje. Luka Puj je veoma nezgodan igrač i može da namuci Noleta ako ga krene. Potencijalni rivali u polufinalu su odlični Medvedev (igrao finale u Kanadi, u odličnoj je formi mada verovatno malo umoran) i Rubljov koji je lagano izbacio Federera. Upravo takvi igrači kao Rubljov mogu da eksplodiraju na jednom turniru i naprava problem glavnim favoritima. Ako Nole dodje do finala verovatno će ga čekati uvek vrlo, vrlo nezgodni Bautista Agut. Bilo bi dobro da ispadne pre finala, jer drugi teniseri nisu realna pretnja, ali Bautista onako neatraktivan ali vrlo čvrst svakako može biti.

Goran

pre 4 godine

Imam osecaj da ce Novak na US Openu biti nepobediv. Vec sada se vidi da je pobeda na Vimbldonu imala veliki pozitivni uticaj na njega isto kao sto se vidi da je imala razarajuce negativni uticaj na Federera.

срле

pre 4 godine

Рутински је ово одрадио, није провео много времена на терену, само сат ипо. Срећно Ноле у четвртфиналу против Пуја.

Kg

pre 4 godine

Odlican mec, Busta je izuzetno nezgodan na betonu, njegova najjaca podloga. Dobro je sto je Novak zavrsio u 2 seta. Zreb je sada otvoren, jedino su Medvedev i Agut ostali od ozbiljnih igraca. Jos nije Novak osvojio Golden masters x2 ali blizu je...

sasa.r

pre 4 godine

Opaaaa....kakav servis, brzina.Konstantno udara prvi ravni servis oko 200km/h što je rapidno brže nego prije.Najvažnija promjena je što više ne čeka lopticu da pada, već dok je u uzlaznoj putsnji.Vidi se ruka Ivaniševića.Svaka čast!Voleji odlični, takođe.

matori

pre 4 godine

@Nisam gledao mec zanima me da li jos uvek salje srce posle meca ili je (nadam se) prestao.
(Guromir, 16. avgust 2019 08:00)

samo neka šalje...
ja sam se navikao. kada to vidim, znam da je sve u redu ( pobedio je).
eventualno može da preskoči, ako ga baš publika iznervira.

Irena

pre 4 godine

@Minja Medvedev je 8., Bautista 11., a ako već pričamo o top 20 Gofan je 19. iako već duže i nije u nekoj formi. Jeste da su forme gotovo svih igrača osim ove trojice prilično nekonstantne tokom sezone ali ne mora se preterivati netačnim komentarima.

T67

pre 4 godine

Vidim da se ovdje naklapa i naklapa. Đoković ima 1. trenera i on je Tito , a 2. mjenja i od njih uzima ono što može. Ne zaboravite da je servis popravio sa Bekerom ali je poslije operacije morao takav servis da zameni, vjerovatno zbog povrede. Sad se možda Goran pojavio sa nekom novom idejom. Ne zaboravite da je on Čilića trenirao a on ima solidan servis.

bmiles

pre 4 godine

Ajde Nole pa i da ovaj Masters 1000 bude paran.Neverovatno kako ovaj covek igra uzivancija gledati ga.Ovo nije tenis ovo je vise od tenisa kao da igra sah sa protivnicima,uvek nova kombinacija!Sve vise uvidjam da je GOAT blizu,osvoji li USA i AO Open sve dileme bice rasciscene!A 5 sati voznje do Sinsinatij,uz opasku da se americki komentatori utrkuju ko ce izreci vise komplimenata!Kupio sam kartu za finale,pa da uzivam uzivo!