Utorak, 13.08.2019.

23:55

Degenek: Solbaken se malo za*ebao, mi nismo jeli zlatnim viljuškama VIDEO

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek nije zaboravio izjave trenera Kopenhagena uoči dvomeča sa srpskim šampionom.

Izvor: B92

Degenek: Solbaken se malo za*ebao, mi nismo jeli zlatnim viljuškama VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

doctor46

pre 4 godine

još jedna bitna informacija, pre svega za poštovanu braću iz zapadnih krajeva, a pošto vidim da se to potencira sa njihove strane...kao i u svakom velikom klubu, niti jedan pojedinac, koliko god da je bitan, ne može biti iznad kluba. Zvezda bi trebalo da vodi računa o ovakvim "izjavama", zbog svog renomea. Na ovaj način iritiramo na isti način, kao i komšije koje su poznate po svojoj xenofobiji i primitivizmu. A naši mladi navijači treba da znaju da su šampioni Evrope sa našim grbom na srcu bili: Srbin, Hrvat, Makedonac, Crnogorac, Bosanac...i to nam nije bilo mrsko..malo više pameti i gospodstva, nije na odmet.. P.S.
kašike su bile srebrne, a ne zlatne...

Timer

pre 4 godine

To je taj momenat koji Ajaksova skola fudbala trazi u mladjim kategorijama pri selekciji igraca. Odlucnost i vera. Tu smo bar apsolutno jaki. Bez Pavkova, Bena, Stojkovica, Jovicica... Kapa do poda momci! Nasi crnci u timu su jednostavno bolji ljudi. Dok se Boaci borio kao lav, NDoye je tukao i provocirao ponizavajuci nas... Eto sad, zapamtice nas i postovati. :)

Звездин весник

pre 4 godine

Vise srece nego pameti.Mladi momci ce vas urnisati.Niste ni za LE.
(nik sloter, 14. avgust 2019 11:14)

Као и Спарта, као и Краснодар, као и Бате, као и Арсенал, као и Келн, као и Трнава, као и Салзбург, као и свака утакмица у групи ЛШ, као и Хелсинки, као и Копенхаген. Гледајте у своје двориште.

dingo

pre 4 godine

Klasika. Prženje krenulo. "šta bre nama ko može bre!!!??? SRBIJA DO JUPITERA!!???". Ne zaboraviti pomenuti Cer, Kolubaru, Obilića. Zakazati susret dogodine u Prizrenu, pa će barem polufinale LŠ biti sasvim realan domet.

Kad ono, međutim...

Хаџи

pre 4 godine

Idealna izjava da se nakote komšije ovde i da krenu da pričaju kako su jadni oni bili ugnjetavani u SFRJ...
Naravno idealna izjava i za index.hr koji će sa da objavi 5 članaka o Degeneku i izjavi koja je bila namenjena Dancima.
Dečko je rekao šta misli, i to je to. Sad što će desetine ovde da se prepiru ko je kriv za koji zločin to nema veze sa bilo čim. Jer to je bilo i ne može da se promeni, svi mi imamo svoju istinu i držimo se nje..
Ali hajde da se držimo i fudbala, realno je bio u pravu.
Ljudi sa ovih prostora navikli su na konstantnu borbu, navikli su da budu u podređenom položaju pa da se izvuku, na patnju, mukotrpan rad i to je možda donekle donelo neku prednost u odnosu na Dance..
Ali, da su sudije sudile ujednačenim kriterijumom, ne bi ni bili penali, Zvezda bi u prvom meču slavila minimum 2:1, dok bi u drugom vodila 2:0 posle 20 minuta i tu bi praktično bilo sve rešeno...
Zbog tih sudijskih krađa, i realno jakog protivnika (u smislu nisu duduci kao Helsinki i Suduva) zbog toga je izjavio, jer su sve te teške momente prešli i pobedili.
PS: Želim i komšijama prolaz dalje, pa da opet gledamo Evropu na jesen u Beogradu na obe strane brda..

Papilon

pre 4 godine

Kaže čovek koji je pobegao u Australiju
(Tule, 14. avgust 2019 07:06)

Boze kakav glup komentar, nije on pobegao nego su ga odveli, sta se on pitao kada je imao samo jednu godinu, tebe da su sa godinu dana postavili na drvo odrastao bi kao majmun, ali kazu da ne mozes dva puta biti isto.

DejanS

pre 4 godine

@aalborg
Naravno da je bio beba i da se ne seca. Ali ima roditelje koje su jedva izvukli zivu glavu sve zajedno sa njim. Zar zaista mislis da ne zna ko je i odakle je. Kod svih njih je bio urodjen osecaj pripadnosti nasem narodu mnogo vise nego ovde nama ovde koji smo bili zasticeniji. U tom kontekstu sam i rekao sve ovo.

Gari

pre 4 godine

Cak i da je Solbaken minimizirao kapacitete CZ i njene potencijale u revans mecu postavlja se pitanje - kakve veze to ima sa kraljevstvom i zlatnim viljuskama?

Nije on spocitavao ista srpskom narodu niti potcenio ga i rekao ista lose - to je ucinio prema sportskom klubu (ponavljam, ako uopste i jeste ista rekao).

Samim tim ne vidim uporiste sa Kninom i izbeglistvom niti korelaciju toga i Danaca te viljusaka i ostalog pribora.

Ako Degenek nastavi sa slicnim krilaticama moze slobodno izbrisati poslednja dva slova prezimena. Za igru i zivotnu borbu - kapa dole.

Sale jug

pre 4 godine

(SAMO JAKO!!!, 14. avgust 2019 08:30)
Citaj lektiru za sesti razred blizi se skola,nece nastavnica srpskog da te pita o cika Degeneku

Obrad26

pre 4 godine

(ivan, 14. avgust 2019 08:09)
Sine bilo je rata i pored bombardovanja Srbije... Od 1992, znas.. Ali kako bi znao kad se nisi rodio. A Milošu svaka cast..U svakoj prilici treba podsjetiti truli zapad na svu nepravdu i bol koji su nam nanijeli.

Макарије

pre 4 godine

On iz Australije priča o bombardovanju i ratovima. Video Srbiju prvi put pre tri godine.Kao i ovaj veliki Srbin iz Kanade,što je isto i zvezdaš koji ceo život navija za Partizan.A Boaće,Marin,Ben i ostali Srbi su posebno bili motivisani zbog ratova i bombardovanja,jer su im svima tetke iz okoline Čačka.Ja ne znam čemu ovakve Degenske izjave.Pa i da si ih razbio sa 3-0,treba biti dostojanstven i u pobedi.Pobediš posle 20 šutnutih penala,znači čista sreća,rulet,moglo je isto tako da skrene i na drugu stranu,a daješ izjave kao da si došao sa ratišta i potukao neprijatelja do nogu.Oduvek su mi se gadili ovakvi "junaci" koji su jaki samo posle pobede,a da je jedan penal skrenuo,bio bi manji od makovog zrna.Dakle,ovo je fudbal,u timu imaš više nesrba nego srba,pričaj o utakmici,šansama...Zamisli da neko iz Arsenala priča o engleskom ponosu,ili iz PSG-a o francuskom,a nemaju tri igrača iz tih država u timu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 14. avgust 2019 08:09)

Наравно да ти, као просјечан Пургер, не разумијеш или те није брига, за оно што сваком Крајишнику притиска душу.
Држи се ти Дула и Кадињаче.

misko

pre 4 godine

Zašto da ne pričaju svi naši sportisti umetnici na svakom koraku kroz šta smo prošli u svim ratovima.Novak priča o bombardovanju i treba.Degenek je bio u izbegličkoj traktorskoj koloni.I posle svih strahota neko dođe da te omalovažava.To boli, e boleće NADOBUDNE i ovi porazi A NAŠE POBEDE.

Krivac za gol.

pre 4 godine

Na metar od gola,Degenek i Rodic sami,a N'dijae takodje sam postize gol.Iskljucivi krivac za gol Danaca je on,ajde Rodic i nema sta da trazi u skoku sa Senegalcem..
Umesto da se pokrije usima,posle 20 penala se duva i ne postuje porazenu stranu..
Zamislite Psz posle 6-0 ili 6-1 ne znam tacno i Nejmara kako prica o ratovima,bombardovanju (kao nismo pogresili sto smo ih bombardovali,oni su divljaci)...Osoba koja nema nikakve veze i pojma o svemu tome,bas kao i ovaj nas backo..
Jos moze klub da popije i neku kaznu..

Mladen cg

pre 4 godine

Vidim , po komentarima, da smo postali ,, veliki evropejci"! Miloš ima pravo da iskaže snažnu emociju; pred ovaj , epski, duel, bili su potcijenjeni. Sa druge strane, danci su pokazali neodmjerenost u izjavama , nakon meča u Beogradu. Na utakmici, od samog starta je sudija pokazao ko je favorizovan u ovom duelu, ne dosudivši čist penal! Izdržali su 60-ak minuta sa igračem manje, promašili 4 penala( i zbog pritiska domaćih navijača), ali Bog je bio na našoj strani! Miloš je iskazao koliko ga boli što je, od prve godine, izbjeglica sa svog ognjišta. Niko to ne zna, ko nije doživio. Svaka čast, majstore!

krajisnik

pre 4 godine

Degenek i Borjan su ponos nas krajisnika.
Neka kaze Degenek sta mu je na dusi.
Shvatite ,dosao bez icega ,protjeran,poslije bombardovan,ima tu bijesa.
Nikog nije uvredio,samo vraca milo za drago

neko

pre 4 godine

budimo realni,imali ste srece sinoc,veliku srecu,nema potrebe da se dizete do neba,znamo kakav je nas fudbal ali opet,svaka cast i samo tako

Pera

pre 4 godine

Za ovog Ivana što misli da Degenek ne zna ništa o ratu, za tvoju informaciju je izbegao iz kninske krajine i on i Borjan. I malo se raspitaj kakav su užas prošli u toj izbegličkoj koloni koja je bombardovana od strane hrvatske avijacije.

Deganek Erik

pre 4 godine

Prvi put čujem da je njegova zemlja Australija imala ratove i bombardovanja. Doduše wihovi vojnici su učestvovali u oba svetska rata ali su ratovali daleko od Australije.

Misko

pre 4 godine

Nemas ti pojma o tome, da imas ne bi o tome pricao nakon jedne utakmice. Rodjen 1994-te i odrastao u Australiji.. Ostavi se necega o cemu znaš samo iz googla.
(jojuff, 14. avgust 2019 07:34)

On je imao jednu godinu kada je preziveo etnicko ciscenje i Oluju.
Gde si ti tad bio?
Ima puno pravo da odgovori na danske provokacije i nadmenost.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Šta je sinoć sve pohapsio, uklizao, nadskočio, blokirao, au Miloše. Partija dostojna komandosa. Hvala ti i dobrodošao nazad. Gazili smo ih dole. Knindža se pita!

pvo

pre 4 godine

vidi kako Degeneka podsecaju koje je godiste, pa da ne prica o necemu cega se ne seca, a jedan kosarkas '91. godiste kada je pricao o tim stvarima onda ste ga branili.

Novi Sad

pre 4 godine

pojedini igraci kao on,marin,borjan izgaraju na terenu... vidi im se strast,zelja.i onda udje gospodin jevtovic sa svojom NULOM od zelje.usao a trckara po terenu kao da je na njemu 2 dana bez prestanka

ernesto che

pre 4 godine

Koliko god ovde lupetali, izjava je ok, u odnosu da ono sto su izjavljivali oni, omalovazavali su i potcenjivali, sto je najgore sto moze jedno bice drugom uraditi, ovo je izjava malo prostije sadrzine da kazem, ali je data posle velike borbe, pobede, iz srca, a doslo je kao posledica toga jer je jedno bice osetilo inat jer ga omalovazavaju zbog toga odakle dolazi i ko je. A gospoda kuulturni proevropejci, slobodni ste, pa mozete gde hocete.

ivan

pre 4 godine

On iz Australije priča o bombardovanju i ratovima. Video Srbiju prvi put pre tri godine.Kao i ovaj veliki Srbin iz Kanade,što je isto i zvezdaš koji ceo život navija za Partizan.A Boaće,Marin,Ben i ostali Srbi su posebno bili motivisani zbog ratova i bombardovanja,jer su im svima tetke iz okoline Čačka.Ja ne znam čemu ovakve Degenske izjave.Pa i da si ih razbio sa 3-0,treba biti dostojanstven i u pobedi.Pobediš posle 20 šutnutih penala,znači čista sreća,rulet,moglo je isto tako da skrene i na drugu stranu,a daješ izjave kao da si došao sa ratišta i potukao neprijatelja do nogu.Oduvek su mi se gadili ovakvi "junaci" koji su jaki samo posle pobede,a da je jedan penal skrenuo,bio bi manji od makovog zrna.Dakle,ovo je fudbal,u timu imaš više nesrba nego srba,pričaj o utakmici,šansama...Zamisli da neko iz Arsenala priča o engleskom ponosu,ili iz PSG-a o francuskom,a nemaju tri igrača iz tih država u timu.

Mr-NS

pre 4 godine

Svi Vi koji pljujete po dečku prvo pročitajte još jednom šta je rekao, i komentare iz njihovog tabora, protivničkog.
Pa zatim nađite komentare naših igrača posle prve utakmice gde ne veruju kako im se podsmevaju i posle penala iz BG im se unose u lice sa ciničnim osmehom, posle onako dosuđenog penala.... Pa svako normalan bi pričao o svemu što i on, možda i gore, a Vi frustrirani evropejci idite gore pa živite sa tim ovcama ili jednom zauvek ućutite i ne pljujete po svojima.

Sunce Slobode

pre 4 godine

Lepo je rekao jos posle prve utakmice "smejali su nam se Danci u lice posle penala na Rajku, ali cemo se mi poslednji smejati".
Bravo Milose, bravo Milane, Krajisnici na bedemu Zvezdine tvrdjave!

aalborg

pre 4 godine

taj Degenek iz Australije veci Srbin nego mnogi odavde. To sto je oteran iz Knina i vukao se po celom svetu da prezivi ne znaci da nije nas. Bravo i za njega i za Borjana. Kao i za ostale. Za mene prijatno iznenadjenje Pankov :)
(DejanS, 14. avgust 2019 07:59)

Druže lik kad je oteran, ili se nije još bio ni rodio, ili je bio beba od 3 meseca. Ne seća ti se on ni knina, ni rata ni krajine, a bombardovanje je možda gledao iz Australije na vestima kao petogodišnjak, a možda i nije

Ledeci Dux

pre 4 godine

Cuti sine vezara si....Prosli ste na srecu kao i oni da su prosli..Ocajne ekipe ste...Vi ziheraski igrate konstantno u Evropi....A oni pojma.nemaju , Jedini krsteni igrac u oba tabora Marin...Klasa za sve na terenu....

Ja nisam robot

pre 4 godine

@Fudbaleri i mozak

Kao izbeglica iz Knina i covek sa emocijom i mozgom ima totalno pravo da kaze sta hoce. To sto evropejizam od nas godinama pravi biljke a ne zive duse to je druga stvar ... Idemo dalje braco Srbi Marko Milane i Milose.

SAMO JAKO!!!

pre 4 godine

BRATINA!!!!
ps. glodari jel vam lepo rekao cika Degenek da idemo dalje a vi se smejete panjenki nekog indijanca...pa sad se smejte dok nas gledate u grupi

nemi posmatrač

pre 4 godine

@Ivan
Kako te nije sramota?

Ni on ni Borjan nisu otišli iz obesti iz Knina prvo to da ti bude jasno botino dokona.
Drugo ako svi ostali zaboravljaju i ignorišu ne moramo mi kao narod jer se nama desilo a ne nekim Laponcima tamo. Svako izdiže i mlatara svojim žrtvama u životu, nije on izuzetak. A ima materijala za to.
Treće ko su ti ne Srbi? I kako ih ima više?
Četvrto sa ovakvim stavovima podsećaš na multinacionalnu kompaniju a ne na pripadnika bilo kog naroda.
Ne vidim realno šta ti od jutros drma kavez, sem prolaska Zvezde, pa moraš ničim izazvan da pljuješ po svojima. Da li neko poglavlje EU ili Kosovski pregovori zavise od njegove izjave i šta ti od toga razumeš? Da li je tebe neko isterao iz rodne kuće? Kako ti možeš da znaš kako se oni osećaju?
Da li mu je neko poklonio karijeru?

Mnogo ste počeli otvoreno da mrzite, nije to dobro. Svi smo ovde naši i ti i ja i oni i neki koji igraju za tvoj klub... ne ide tako majstore.
Puno sreće želim momcima koji će sutra uveče da brane boje tvog kluba ne ulazeći u to ko su ili kakvi su i odakle su.

cukce

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Reče bata koji je rođen u Kninu i kao jednogodišnjak bio u izbegličkoj koloni tokom oluje! Bio je i Borjan u toj koloni! O tome priča ovaj bata koji ima veliko srce kao Dinara!

DejanS

pre 4 godine

@Filipe,
taj Degenek iz Australije veci Srbin nego mnogi odavde. To sto je oteran iz Knina i vukao se po celom svetu da prezivi ne znaci da nije nas. Bravo i za njega i za Borjana. Kao i za ostale. Za mene prijatno iznenadjenje Pankov :)

jojuff

pre 4 godine

Nemas ti pojma o tome, da imas ne bi o tome pricao nakon jedne utakmice. Rodjen 1994-te i odrastao u Australiji.. Ostavi se necega o cemu znaš samo iz googla.

Armandoooooo

pre 4 godine

Kako ti igraš druže za naš tim to je za poštovanje i to veliko! Srce ostavljaš svaki put igralištu! Sinoć ste objasnili svi koliko ste trcali!

Ćivoknats

pre 4 godine

Sve im se vratilo za obe utakmice, ne sviran crveni kartin i penal u Beogradu, ponižavanje iz penala...
Pa ne sviran penal sinoc, par startova nad Marinom i igracima koji nisu sankcionisani. Ndoye i Zeka su odvratni likovi...

blinkibile

pre 4 godine

O cemu ti pricas decko,pricaj o sportu,o inatu a ne da ste to uradili zbog rata,bombardovanje,bede... Dal ne mogu normalnu izjavu da daju,tippa zasluzili smo,bili smo bolji u obe utakmice i to

Papilon

pre 4 godine

.......Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Po ovom komentaru koji si napisao ti bi mogao biti bas ozbiljan fudbaler.

maxx

pre 4 godine

Da nije bilo Boacija, bilo bi 1:0 i ne bi ni bilo sanse za prolaz, tako da po meni Boaci naklon, hvala ti sto si nas uveo verovatno u Ligu shampiona, posto Jang Bojs razvaljujemo i naravno dace jos jedno dva komada u dva meca sa Jang Bojsom.

Nik

pre 4 godine

Ono sto sam ja video sinoc je grupa za futbal apsolutno netalentovanih momaka, koja je pitaj boga zbog cega, osim zelje da postane futbaler, zalutala na stadion i mucila loptu citavih 120 minuta.
I jedni , a vala i drugi. Steta para koje se placaju ovima za tu aktivnost. Vecina od njih ne zna ni gde treba da trci, a kamoli da doda precizan pas. I onda jos busanje u prsa junacka...
Sacuvaj boze.

Nebo.Der

pre 4 godine

A kakvu izjavu očekujete posle 120 min trčanja....ja bi lično otišao bilo gde samo da pružim noge! Idemo Novak, Košarkaši, Partizan i CZ i ova lepa zemlja!

Heisenberg

pre 4 godine

Hahaha na stranu sve... ali ovo je klasična izjava zadriglog prosečnog Srbende za ručkom na slavi. Samo fudbaler ovako nešto može da kaže.

očigledno

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.
"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."
Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Uvek više gotivim igrača (u bilo kom sportu) koji na teren izađe kao na bojno polje, nego nekog koji izađe da odradi još jedan radni dan, kao da radi u kancelariji. Pravi primer ti je Đoković, dok je grlio publiku i slao srca, igra mu je bila slaba, a kada se posvađa sa publikom, dobija svakoga...

mich

pre 4 godine

...ovo u stilu Mande iz filma "lepa sela" ...dok su svaba i englez jeli rukama, a mi na srpskom dvoru viljuskom boc, boc...ovaj Degenek je bas za ludnicu...koje su bre ovo izjave godinama...

Zar ne?

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava... 
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu. 

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..." 

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Nemoj napamet i tek tako da pljuneš po čoveku kad već nisi upućen u celu priču!
Zapitaj se kakvu bi ti izjavu dao novinaru kad te iznenada startuje za izjavu, siguran sam da bi bila ravna ovoj!
Plus što je ružno samo po sebi rugati se na takav način bilo kome.
Uvek sam mrzeo pametnjakoviće a skoro po pravilu, praznoglave!

Dalmatinac

pre 4 godine

Težak je Krajiški kamen.Ko njega nije gazio ne zna sta je borba za život.Hvala ti majstore,hvala i junaku Milanu.Ponosan sam što sam Krajišnik i što ste vi moji.

sony

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava... 
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu. 

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..." 

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Kako nije na bojnom polju, samo pogledaj koji je bio ulog u ovom dvomecu(5-6 miliona evra). Jos ako se plasiraju u LS, to je onda jos garantovanih 15 miliona. Bojno polje je mala maca naspram ovih cifri.

dr kadzija

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

pa doktore nauka, odakle ti zalutao u fudbal?

cosmo

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Nisi ti video ni t od terena,inace bi znao o cemu momak govori.Trazio bi izmenu posle pet minuta i poceo da trazis neki drugi posao.

cika iz australije

pre 4 godine

(Filip, 14. avgust 2019 00:08) Pa mislim da to i jeste poenta njegove izjave. Taj njegov 'Zivotni put'...Oluja, Australija, Zvezda...tu on nalazi svoju mentalnu snagu. Jedan momak iz Dalmacije, preko Australije, je stub odbrane Crvene Zvezde...a drugi iz Bosanske Krajine, preko Njemacke, je Zvezdina desetka. Dodaj malo tog inata i imas modernu Srpsku pricu.

мики

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)

дечко је Србин из Книна. такође је Србин, држављанин Аустралије, али која је твоја поента?

dule mangulica

pre 4 godine

Momcino ziv ti nama bio...sta god uradio i kako god odigrao utakmicu mene si kupio jos u proslom mandatu...o ovome nema potrebe ni pricati!!!Prosto je neverovatno kako neko to sve izmeri(neki misle da je to bog,ja ne)...nepravda prema SRBIMA koja se sprovodi vec duuugooo....pa grobari kaznjeni sa dve utakmice bez publike zbog cega?Danas pola stadiona gori pod bakljama i naravno niko nece biti kaznjen!!Ali ima nesto izmedju onog gore i nas SRBA!!!Ili bar to mi mislimo!!!Sve jedno,mi verujemo u to!!!Pozdrav braco!!!

Arthas

pre 4 godine

Puno se pre meca potenciralo ovo, inat, inat pa na kraju to i ispalo! Ti i Pankov ste stoperski tandem kakav nam je trebao, brzi, umeju da iznose loptu, organizovani pozadi, kapa dole obojici okrenuli ste nam sezonu za 180 stepeni!!!

ross

pre 4 godine

Super za zvezdu, super za sve sto ste prosli. Ali ove izjave fudbalera ne mogu da se porede ni sa jednim drugim sportistom, meni licno uzasne

cosmo

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Koji je u Australiju otisao,jer su ga isterali iz rodne kuce pod pretnjom oruzja.

NNN

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Čika je do Australije između ostalog, došao kao dete na traktorskoj prikolici bežeći od oluje...
kao i Borjan do Kanade.

...

pre 4 godine

Klasicna gastarbajterska prica, puna usta Srpstva, pljuvanje na taj zapad koji im je sve pruzio. Toliko veliki Srbin a izabrao Australiju
Izjave na nivou kursadzija, prost, primitivan, na kraju krajeva i danas kriv za gol, Ndoje preko njega skocio i dao gol. Mislio bi covek vrhunski stoper a on u Saudijskoj Arabiji nije mogao da se zadrzi.

Kakve li ce sad da mu budu izjave kad bude igrao protiv Svajcaraca !?

cosmo

pre 4 godine

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Vidi se da nikad nisi bio na terenu.

Пенали

pre 4 godine

Нисам ово очекивао Дегенек је увек био миран није вређао и то али мислим да га је ово потцењивање(и смејање после прве утакмице)превише изнервирало и да је пуко...Види се колико је одбрана добра сњиме и Милуновићем али има киксева попут њиховог гола...Звезда је била апсолутно бољи ривал до црвеног...Ево и доказ а то је статистика.У првом полувремену 4-5 у шутевима за Звезду и посед ту негде...То показује да док нисмо добили црвени били смо равноправни у овом мечу а кући много бољи...Срећно против Јанг Бојса!

my way

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)
Koji je kao dete od godinu dana morao da bezi u narucju roditelja da bi zatim godinama ziveo u izbeglickim centrima i odatle ga kao malog decaka od 8 godina roditelji odvode i daleku Australiju gde pocinju sve od 0... Rekao bih ti da se stidis, ali znam da takvi kao ti stida nemaju...

Fan Pennyja Hardawaya

pre 4 godine

Nije Bog nista odlucio, izjava ti je malo kretenska, navijac sam Partizana ali sam navijao za vas. Ono gde si rekao: On ne zna naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama. Oni su elegantna država, ali ne znaju naše ratove, bombardovanja, imamo to kada se pokaže ko smo i šta smo je izjava koja je totalno nepotrebna i koja nema veze sa fudbalom i celim vecerasnjim dogadjajem. Za odlicnu igru veliki plus, a ova izjava ti je jedan dobar minus.

gledalac123

pre 4 godine

@Fudbaler i mozak zato Kopenhagen nije prosao dalje, ovo se igra na srce, to znaju samo sportisti ne tastatura majstori. Ovako zvuci covek koji je spreman da pogine za tim, naklon do poda majstore.

mladi radnik

pre 4 godine

Ne mozes da napadas non stop 120 minuta i ne das vise golova od protivnika, a da posle prodjes na penale. Postoji neko pravilo u zivotu. Svaka cast Milose

Pedja

pre 4 godine

Nije dovoljno imati samo dobre igrace u timu, vec i one koji dodatno motivisu saigrace. Takvi su u Zvezdi Borjan, Degenek, a takv je bio i Krsticic, koji su unosili ratnicku crtu. Odlaskom Krsticica i Degeneka, Zvezda je izgubila malo taj ratnicki duh, jer Borjan ne moze bas sa gola da svuda utice. I dobro je sto se Degenek vratio, jer sada Zvezda opet igra dodatno motivisana.

rgknn

pre 4 godine

Nije on postao australijanac sto je htjeo vec zla sudbina sto je zadesila srbe u hrvatskoj, nisam ni ja u USA sto volim vec mi je ovo najbolje rjesenje poslje prognanstva iz rodne kuce.
Milose srbine veci si od mnogih.

Fudbaleri i mozak

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.

slaviša šmigič

pre 4 godine

prvo ovaj sudija je sudio sramno drugo bojim se,da ce i za švajcarce,da navlače kad igras protiv švajcaraca sudija ima hrabrosti i protiv barcelone ili reala,da sudi u korist švajcaraca kamoli klubovima iz srbije.

nbgd

pre 4 godine

cuj šta izjavljuje ovaj lik?! pa ti sine ne da si pobegao iz zemlje ksd je bilo to bombardovanje recimo, I to ni manje ni vise nego u Australiju
plus prva stvar, "dok je nemac jeo prstima, Srbin je viljuškom boc" ;) da imali smo viljuške i nozeve i to zlatne dragi moj, al ti za to ne znas, daleko je Australija
cestitke na pobedi!

Fudbaleri i mozak

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.

mladi radnik

pre 4 godine

Ne mozes da napadas non stop 120 minuta i ne das vise golova od protivnika, a da posle prodjes na penale. Postoji neko pravilo u zivotu. Svaka cast Milose

cukce

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Reče bata koji je rođen u Kninu i kao jednogodišnjak bio u izbegličkoj koloni tokom oluje! Bio je i Borjan u toj koloni! O tome priča ovaj bata koji ima veliko srce kao Dinara!

Ja nisam robot

pre 4 godine

@Fudbaleri i mozak

Kao izbeglica iz Knina i covek sa emocijom i mozgom ima totalno pravo da kaze sta hoce. To sto evropejizam od nas godinama pravi biljke a ne zive duse to je druga stvar ... Idemo dalje braco Srbi Marko Milane i Milose.

DejanS

pre 4 godine

@Filipe,
taj Degenek iz Australije veci Srbin nego mnogi odavde. To sto je oteran iz Knina i vukao se po celom svetu da prezivi ne znaci da nije nas. Bravo i za njega i za Borjana. Kao i za ostale. Za mene prijatno iznenadjenje Pankov :)

ivan

pre 4 godine

On iz Australije priča o bombardovanju i ratovima. Video Srbiju prvi put pre tri godine.Kao i ovaj veliki Srbin iz Kanade,što je isto i zvezdaš koji ceo život navija za Partizan.A Boaće,Marin,Ben i ostali Srbi su posebno bili motivisani zbog ratova i bombardovanja,jer su im svima tetke iz okoline Čačka.Ja ne znam čemu ovakve Degenske izjave.Pa i da si ih razbio sa 3-0,treba biti dostojanstven i u pobedi.Pobediš posle 20 šutnutih penala,znači čista sreća,rulet,moglo je isto tako da skrene i na drugu stranu,a daješ izjave kao da si došao sa ratišta i potukao neprijatelja do nogu.Oduvek su mi se gadili ovakvi "junaci" koji su jaki samo posle pobede,a da je jedan penal skrenuo,bio bi manji od makovog zrna.Dakle,ovo je fudbal,u timu imaš više nesrba nego srba,pričaj o utakmici,šansama...Zamisli da neko iz Arsenala priča o engleskom ponosu,ili iz PSG-a o francuskom,a nemaju tri igrača iz tih država u timu.

Dalmatinac

pre 4 godine

Težak je Krajiški kamen.Ko njega nije gazio ne zna sta je borba za život.Hvala ti majstore,hvala i junaku Milanu.Ponosan sam što sam Krajišnik i što ste vi moji.

rgknn

pre 4 godine

Nije on postao australijanac sto je htjeo vec zla sudbina sto je zadesila srbe u hrvatskoj, nisam ni ja u USA sto volim vec mi je ovo najbolje rjesenje poslje prognanstva iz rodne kuce.
Milose srbine veci si od mnogih.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 4 godine

Nije Bog nista odlucio, izjava ti je malo kretenska, navijac sam Partizana ali sam navijao za vas. Ono gde si rekao: On ne zna naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama. Oni su elegantna država, ali ne znaju naše ratove, bombardovanja, imamo to kada se pokaže ko smo i šta smo je izjava koja je totalno nepotrebna i koja nema veze sa fudbalom i celim vecerasnjim dogadjajem. Za odlicnu igru veliki plus, a ova izjava ti je jedan dobar minus.

my way

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)
Koji je kao dete od godinu dana morao da bezi u narucju roditelja da bi zatim godinama ziveo u izbeglickim centrima i odatle ga kao malog decaka od 8 godina roditelji odvode i daleku Australiju gde pocinju sve od 0... Rekao bih ti da se stidis, ali znam da takvi kao ti stida nemaju...

мики

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)

дечко је Србин из Книна. такође је Србин, држављанин Аустралије, али која је твоја поента?

cika iz australije

pre 4 godine

(Filip, 14. avgust 2019 00:08) Pa mislim da to i jeste poenta njegove izjave. Taj njegov 'Zivotni put'...Oluja, Australija, Zvezda...tu on nalazi svoju mentalnu snagu. Jedan momak iz Dalmacije, preko Australije, je stub odbrane Crvene Zvezde...a drugi iz Bosanske Krajine, preko Njemacke, je Zvezdina desetka. Dodaj malo tog inata i imas modernu Srpsku pricu.

NNN

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Čika je do Australije između ostalog, došao kao dete na traktorskoj prikolici bežeći od oluje...
kao i Borjan do Kanade.

mich

pre 4 godine

...ovo u stilu Mande iz filma "lepa sela" ...dok su svaba i englez jeli rukama, a mi na srpskom dvoru viljuskom boc, boc...ovaj Degenek je bas za ludnicu...koje su bre ovo izjave godinama...

Papilon

pre 4 godine

Kaže čovek koji je pobegao u Australiju
(Tule, 14. avgust 2019 07:06)

Boze kakav glup komentar, nije on pobegao nego su ga odveli, sta se on pitao kada je imao samo jednu godinu, tebe da su sa godinu dana postavili na drvo odrastao bi kao majmun, ali kazu da ne mozes dva puta biti isto.

cosmo

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Koji je u Australiju otisao,jer su ga isterali iz rodne kuce pod pretnjom oruzja.

...

pre 4 godine

Klasicna gastarbajterska prica, puna usta Srpstva, pljuvanje na taj zapad koji im je sve pruzio. Toliko veliki Srbin a izabrao Australiju
Izjave na nivou kursadzija, prost, primitivan, na kraju krajeva i danas kriv za gol, Ndoje preko njega skocio i dao gol. Mislio bi covek vrhunski stoper a on u Saudijskoj Arabiji nije mogao da se zadrzi.

Kakve li ce sad da mu budu izjave kad bude igrao protiv Svajcaraca !?

ross

pre 4 godine

Super za zvezdu, super za sve sto ste prosli. Ali ove izjave fudbalera ne mogu da se porede ni sa jednim drugim sportistom, meni licno uzasne

Armandoooooo

pre 4 godine

Kako ti igraš druže za naš tim to je za poštovanje i to veliko! Srce ostavljaš svaki put igralištu! Sinoć ste objasnili svi koliko ste trcali!

jojuff

pre 4 godine

Nemas ti pojma o tome, da imas ne bi o tome pricao nakon jedne utakmice. Rodjen 1994-te i odrastao u Australiji.. Ostavi se necega o cemu znaš samo iz googla.

DejanS

pre 4 godine

@aalborg
Naravno da je bio beba i da se ne seca. Ali ima roditelje koje su jedva izvukli zivu glavu sve zajedno sa njim. Zar zaista mislis da ne zna ko je i odakle je. Kod svih njih je bio urodjen osecaj pripadnosti nasem narodu mnogo vise nego ovde nama ovde koji smo bili zasticeniji. U tom kontekstu sam i rekao sve ovo.

gledalac123

pre 4 godine

@Fudbaler i mozak zato Kopenhagen nije prosao dalje, ovo se igra na srce, to znaju samo sportisti ne tastatura majstori. Ovako zvuci covek koji je spreman da pogine za tim, naklon do poda majstore.

Nebo.Der

pre 4 godine

A kakvu izjavu očekujete posle 120 min trčanja....ja bi lično otišao bilo gde samo da pružim noge! Idemo Novak, Košarkaši, Partizan i CZ i ova lepa zemlja!

Ćivoknats

pre 4 godine

Sve im se vratilo za obe utakmice, ne sviran crveni kartin i penal u Beogradu, ponižavanje iz penala...
Pa ne sviran penal sinoc, par startova nad Marinom i igracima koji nisu sankcionisani. Ndoye i Zeka su odvratni likovi...

Nik

pre 4 godine

Ono sto sam ja video sinoc je grupa za futbal apsolutno netalentovanih momaka, koja je pitaj boga zbog cega, osim zelje da postane futbaler, zalutala na stadion i mucila loptu citavih 120 minuta.
I jedni , a vala i drugi. Steta para koje se placaju ovima za tu aktivnost. Vecina od njih ne zna ni gde treba da trci, a kamoli da doda precizan pas. I onda jos busanje u prsa junacka...
Sacuvaj boze.

očigledno

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.
"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."
Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Uvek više gotivim igrača (u bilo kom sportu) koji na teren izađe kao na bojno polje, nego nekog koji izađe da odradi još jedan radni dan, kao da radi u kancelariji. Pravi primer ti je Đoković, dok je grlio publiku i slao srca, igra mu je bila slaba, a kada se posvađa sa publikom, dobija svakoga...

Макарије

pre 4 godine

On iz Australije priča o bombardovanju i ratovima. Video Srbiju prvi put pre tri godine.Kao i ovaj veliki Srbin iz Kanade,što je isto i zvezdaš koji ceo život navija za Partizan.A Boaće,Marin,Ben i ostali Srbi su posebno bili motivisani zbog ratova i bombardovanja,jer su im svima tetke iz okoline Čačka.Ja ne znam čemu ovakve Degenske izjave.Pa i da si ih razbio sa 3-0,treba biti dostojanstven i u pobedi.Pobediš posle 20 šutnutih penala,znači čista sreća,rulet,moglo je isto tako da skrene i na drugu stranu,a daješ izjave kao da si došao sa ratišta i potukao neprijatelja do nogu.Oduvek su mi se gadili ovakvi "junaci" koji su jaki samo posle pobede,a da je jedan penal skrenuo,bio bi manji od makovog zrna.Dakle,ovo je fudbal,u timu imaš više nesrba nego srba,pričaj o utakmici,šansama...Zamisli da neko iz Arsenala priča o engleskom ponosu,ili iz PSG-a o francuskom,a nemaju tri igrača iz tih država u timu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 14. avgust 2019 08:09)

Наравно да ти, као просјечан Пургер, не разумијеш или те није брига, за оно што сваком Крајишнику притиска душу.
Држи се ти Дула и Кадињаче.

blinkibile

pre 4 godine

O cemu ti pricas decko,pricaj o sportu,o inatu a ne da ste to uradili zbog rata,bombardovanje,bede... Dal ne mogu normalnu izjavu da daju,tippa zasluzili smo,bili smo bolji u obe utakmice i to

Obrad26

pre 4 godine

(ivan, 14. avgust 2019 08:09)
Sine bilo je rata i pored bombardovanja Srbije... Od 1992, znas.. Ali kako bi znao kad se nisi rodio. A Milošu svaka cast..U svakoj prilici treba podsjetiti truli zapad na svu nepravdu i bol koji su nam nanijeli.

Звездин весник

pre 4 godine

Vise srece nego pameti.Mladi momci ce vas urnisati.Niste ni za LE.
(nik sloter, 14. avgust 2019 11:14)

Као и Спарта, као и Краснодар, као и Бате, као и Арсенал, као и Келн, као и Трнава, као и Салзбург, као и свака утакмица у групи ЛШ, као и Хелсинки, као и Копенхаген. Гледајте у своје двориште.

Arthas

pre 4 godine

Puno se pre meca potenciralo ovo, inat, inat pa na kraju to i ispalo! Ti i Pankov ste stoperski tandem kakav nam je trebao, brzi, umeju da iznose loptu, organizovani pozadi, kapa dole obojici okrenuli ste nam sezonu za 180 stepeni!!!

dr kadzija

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

pa doktore nauka, odakle ti zalutao u fudbal?

cosmo

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Nisi ti video ni t od terena,inace bi znao o cemu momak govori.Trazio bi izmenu posle pet minuta i poceo da trazis neki drugi posao.

Zar ne?

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava... 
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu. 

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..." 

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Nemoj napamet i tek tako da pljuneš po čoveku kad već nisi upućen u celu priču!
Zapitaj se kakvu bi ti izjavu dao novinaru kad te iznenada startuje za izjavu, siguran sam da bi bila ravna ovoj!
Plus što je ružno samo po sebi rugati se na takav način bilo kome.
Uvek sam mrzeo pametnjakoviće a skoro po pravilu, praznoglave!

Heisenberg

pre 4 godine

Hahaha na stranu sve... ali ovo je klasična izjava zadriglog prosečnog Srbende za ručkom na slavi. Samo fudbaler ovako nešto može da kaže.

nemi posmatrač

pre 4 godine

@Ivan
Kako te nije sramota?

Ni on ni Borjan nisu otišli iz obesti iz Knina prvo to da ti bude jasno botino dokona.
Drugo ako svi ostali zaboravljaju i ignorišu ne moramo mi kao narod jer se nama desilo a ne nekim Laponcima tamo. Svako izdiže i mlatara svojim žrtvama u životu, nije on izuzetak. A ima materijala za to.
Treće ko su ti ne Srbi? I kako ih ima više?
Četvrto sa ovakvim stavovima podsećaš na multinacionalnu kompaniju a ne na pripadnika bilo kog naroda.
Ne vidim realno šta ti od jutros drma kavez, sem prolaska Zvezde, pa moraš ničim izazvan da pljuješ po svojima. Da li neko poglavlje EU ili Kosovski pregovori zavise od njegove izjave i šta ti od toga razumeš? Da li je tebe neko isterao iz rodne kuće? Kako ti možeš da znaš kako se oni osećaju?
Da li mu je neko poklonio karijeru?

Mnogo ste počeli otvoreno da mrzite, nije to dobro. Svi smo ovde naši i ti i ja i oni i neki koji igraju za tvoj klub... ne ide tako majstore.
Puno sreće želim momcima koji će sutra uveče da brane boje tvog kluba ne ulazeći u to ko su ili kakvi su i odakle su.

Пенали

pre 4 godine

Нисам ово очекивао Дегенек је увек био миран није вређао и то али мислим да га је ово потцењивање(и смејање после прве утакмице)превише изнервирало и да је пуко...Види се колико је одбрана добра сњиме и Милуновићем али има киксева попут њиховог гола...Звезда је била апсолутно бољи ривал до црвеног...Ево и доказ а то је статистика.У првом полувремену 4-5 у шутевима за Звезду и посед ту негде...То показује да док нисмо добили црвени били смо равноправни у овом мечу а кући много бољи...Срећно против Јанг Бојса!

misko

pre 4 godine

Zašto da ne pričaju svi naši sportisti umetnici na svakom koraku kroz šta smo prošli u svim ratovima.Novak priča o bombardovanju i treba.Degenek je bio u izbegličkoj traktorskoj koloni.I posle svih strahota neko dođe da te omalovažava.To boli, e boleće NADOBUDNE i ovi porazi A NAŠE POBEDE.

Sunce Slobode

pre 4 godine

Lepo je rekao jos posle prve utakmice "smejali su nam se Danci u lice posle penala na Rajku, ali cemo se mi poslednji smejati".
Bravo Milose, bravo Milane, Krajisnici na bedemu Zvezdine tvrdjave!

Misko

pre 4 godine

Nemas ti pojma o tome, da imas ne bi o tome pricao nakon jedne utakmice. Rodjen 1994-te i odrastao u Australiji.. Ostavi se necega o cemu znaš samo iz googla.
(jojuff, 14. avgust 2019 07:34)

On je imao jednu godinu kada je preziveo etnicko ciscenje i Oluju.
Gde si ti tad bio?
Ima puno pravo da odgovori na danske provokacije i nadmenost.

dule mangulica

pre 4 godine

Momcino ziv ti nama bio...sta god uradio i kako god odigrao utakmicu mene si kupio jos u proslom mandatu...o ovome nema potrebe ni pricati!!!Prosto je neverovatno kako neko to sve izmeri(neki misle da je to bog,ja ne)...nepravda prema SRBIMA koja se sprovodi vec duuugooo....pa grobari kaznjeni sa dve utakmice bez publike zbog cega?Danas pola stadiona gori pod bakljama i naravno niko nece biti kaznjen!!Ali ima nesto izmedju onog gore i nas SRBA!!!Ili bar to mi mislimo!!!Sve jedno,mi verujemo u to!!!Pozdrav braco!!!

Pera

pre 4 godine

Za ovog Ivana što misli da Degenek ne zna ništa o ratu, za tvoju informaciju je izbegao iz kninske krajine i on i Borjan. I malo se raspitaj kakav su užas prošli u toj izbegličkoj koloni koja je bombardovana od strane hrvatske avijacije.

krajisnik

pre 4 godine

Degenek i Borjan su ponos nas krajisnika.
Neka kaze Degenek sta mu je na dusi.
Shvatite ,dosao bez icega ,protjeran,poslije bombardovan,ima tu bijesa.
Nikog nije uvredio,samo vraca milo za drago

doctor46

pre 4 godine

još jedna bitna informacija, pre svega za poštovanu braću iz zapadnih krajeva, a pošto vidim da se to potencira sa njihove strane...kao i u svakom velikom klubu, niti jedan pojedinac, koliko god da je bitan, ne može biti iznad kluba. Zvezda bi trebalo da vodi računa o ovakvim "izjavama", zbog svog renomea. Na ovaj način iritiramo na isti način, kao i komšije koje su poznate po svojoj xenofobiji i primitivizmu. A naši mladi navijači treba da znaju da su šampioni Evrope sa našim grbom na srcu bili: Srbin, Hrvat, Makedonac, Crnogorac, Bosanac...i to nam nije bilo mrsko..malo više pameti i gospodstva, nije na odmet.. P.S.
kašike su bile srebrne, a ne zlatne...

Mladen cg

pre 4 godine

Vidim , po komentarima, da smo postali ,, veliki evropejci"! Miloš ima pravo da iskaže snažnu emociju; pred ovaj , epski, duel, bili su potcijenjeni. Sa druge strane, danci su pokazali neodmjerenost u izjavama , nakon meča u Beogradu. Na utakmici, od samog starta je sudija pokazao ko je favorizovan u ovom duelu, ne dosudivši čist penal! Izdržali su 60-ak minuta sa igračem manje, promašili 4 penala( i zbog pritiska domaćih navijača), ali Bog je bio na našoj strani! Miloš je iskazao koliko ga boli što je, od prve godine, izbjeglica sa svog ognjišta. Niko to ne zna, ko nije doživio. Svaka čast, majstore!

Pedja

pre 4 godine

Nije dovoljno imati samo dobre igrace u timu, vec i one koji dodatno motivisu saigrace. Takvi su u Zvezdi Borjan, Degenek, a takv je bio i Krsticic, koji su unosili ratnicku crtu. Odlaskom Krsticica i Degeneka, Zvezda je izgubila malo taj ratnicki duh, jer Borjan ne moze bas sa gola da svuda utice. I dobro je sto se Degenek vratio, jer sada Zvezda opet igra dodatno motivisana.

cosmo

pre 4 godine

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Vidi se da nikad nisi bio na terenu.

Timer

pre 4 godine

To je taj momenat koji Ajaksova skola fudbala trazi u mladjim kategorijama pri selekciji igraca. Odlucnost i vera. Tu smo bar apsolutno jaki. Bez Pavkova, Bena, Stojkovica, Jovicica... Kapa do poda momci! Nasi crnci u timu su jednostavno bolji ljudi. Dok se Boaci borio kao lav, NDoye je tukao i provocirao ponizavajuci nas... Eto sad, zapamtice nas i postovati. :)

nbgd

pre 4 godine

cuj šta izjavljuje ovaj lik?! pa ti sine ne da si pobegao iz zemlje ksd je bilo to bombardovanje recimo, I to ni manje ni vise nego u Australiju
plus prva stvar, "dok je nemac jeo prstima, Srbin je viljuškom boc" ;) da imali smo viljuške i nozeve i to zlatne dragi moj, al ti za to ne znas, daleko je Australija
cestitke na pobedi!

sony

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava... 
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu. 

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..." 

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Kako nije na bojnom polju, samo pogledaj koji je bio ulog u ovom dvomecu(5-6 miliona evra). Jos ako se plasiraju u LS, to je onda jos garantovanih 15 miliona. Bojno polje je mala maca naspram ovih cifri.

slaviša šmigič

pre 4 godine

prvo ovaj sudija je sudio sramno drugo bojim se,da ce i za švajcarce,da navlače kad igras protiv švajcaraca sudija ima hrabrosti i protiv barcelone ili reala,da sudi u korist švajcaraca kamoli klubovima iz srbije.

Gari

pre 4 godine

Cak i da je Solbaken minimizirao kapacitete CZ i njene potencijale u revans mecu postavlja se pitanje - kakve veze to ima sa kraljevstvom i zlatnim viljuskama?

Nije on spocitavao ista srpskom narodu niti potcenio ga i rekao ista lose - to je ucinio prema sportskom klubu (ponavljam, ako uopste i jeste ista rekao).

Samim tim ne vidim uporiste sa Kninom i izbeglistvom niti korelaciju toga i Danaca te viljusaka i ostalog pribora.

Ako Degenek nastavi sa slicnim krilaticama moze slobodno izbrisati poslednja dva slova prezimena. Za igru i zivotnu borbu - kapa dole.

maxx

pre 4 godine

Da nije bilo Boacija, bilo bi 1:0 i ne bi ni bilo sanse za prolaz, tako da po meni Boaci naklon, hvala ti sto si nas uveo verovatno u Ligu shampiona, posto Jang Bojs razvaljujemo i naravno dace jos jedno dva komada u dva meca sa Jang Bojsom.

Хаџи

pre 4 godine

Idealna izjava da se nakote komšije ovde i da krenu da pričaju kako su jadni oni bili ugnjetavani u SFRJ...
Naravno idealna izjava i za index.hr koji će sa da objavi 5 članaka o Degeneku i izjavi koja je bila namenjena Dancima.
Dečko je rekao šta misli, i to je to. Sad što će desetine ovde da se prepiru ko je kriv za koji zločin to nema veze sa bilo čim. Jer to je bilo i ne može da se promeni, svi mi imamo svoju istinu i držimo se nje..
Ali hajde da se držimo i fudbala, realno je bio u pravu.
Ljudi sa ovih prostora navikli su na konstantnu borbu, navikli su da budu u podređenom položaju pa da se izvuku, na patnju, mukotrpan rad i to je možda donekle donelo neku prednost u odnosu na Dance..
Ali, da su sudije sudile ujednačenim kriterijumom, ne bi ni bili penali, Zvezda bi u prvom meču slavila minimum 2:1, dok bi u drugom vodila 2:0 posle 20 minuta i tu bi praktično bilo sve rešeno...
Zbog tih sudijskih krađa, i realno jakog protivnika (u smislu nisu duduci kao Helsinki i Suduva) zbog toga je izjavio, jer su sve te teške momente prešli i pobedili.
PS: Želim i komšijama prolaz dalje, pa da opet gledamo Evropu na jesen u Beogradu na obe strane brda..

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Šta je sinoć sve pohapsio, uklizao, nadskočio, blokirao, au Miloše. Partija dostojna komandosa. Hvala ti i dobrodošao nazad. Gazili smo ih dole. Knindža se pita!

Papilon

pre 4 godine

.......Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Po ovom komentaru koji si napisao ti bi mogao biti bas ozbiljan fudbaler.

SAMO JAKO!!!

pre 4 godine

BRATINA!!!!
ps. glodari jel vam lepo rekao cika Degenek da idemo dalje a vi se smejete panjenki nekog indijanca...pa sad se smejte dok nas gledate u grupi

Novi Sad

pre 4 godine

pojedini igraci kao on,marin,borjan izgaraju na terenu... vidi im se strast,zelja.i onda udje gospodin jevtovic sa svojom NULOM od zelje.usao a trckara po terenu kao da je na njemu 2 dana bez prestanka

Mr-NS

pre 4 godine

Svi Vi koji pljujete po dečku prvo pročitajte još jednom šta je rekao, i komentare iz njihovog tabora, protivničkog.
Pa zatim nađite komentare naših igrača posle prve utakmice gde ne veruju kako im se podsmevaju i posle penala iz BG im se unose u lice sa ciničnim osmehom, posle onako dosuđenog penala.... Pa svako normalan bi pričao o svemu što i on, možda i gore, a Vi frustrirani evropejci idite gore pa živite sa tim ovcama ili jednom zauvek ućutite i ne pljujete po svojima.

pvo

pre 4 godine

vidi kako Degeneka podsecaju koje je godiste, pa da ne prica o necemu cega se ne seca, a jedan kosarkas '91. godiste kada je pricao o tim stvarima onda ste ga branili.

ernesto che

pre 4 godine

Koliko god ovde lupetali, izjava je ok, u odnosu da ono sto su izjavljivali oni, omalovazavali su i potcenjivali, sto je najgore sto moze jedno bice drugom uraditi, ovo je izjava malo prostije sadrzine da kazem, ali je data posle velike borbe, pobede, iz srca, a doslo je kao posledica toga jer je jedno bice osetilo inat jer ga omalovazavaju zbog toga odakle dolazi i ko je. A gospoda kuulturni proevropejci, slobodni ste, pa mozete gde hocete.

dingo

pre 4 godine

Klasika. Prženje krenulo. "šta bre nama ko može bre!!!??? SRBIJA DO JUPITERA!!???". Ne zaboraviti pomenuti Cer, Kolubaru, Obilića. Zakazati susret dogodine u Prizrenu, pa će barem polufinale LŠ biti sasvim realan domet.

Kad ono, međutim...

Sale jug

pre 4 godine

(SAMO JAKO!!!, 14. avgust 2019 08:30)
Citaj lektiru za sesti razred blizi se skola,nece nastavnica srpskog da te pita o cika Degeneku

Ledeci Dux

pre 4 godine

Cuti sine vezara si....Prosli ste na srecu kao i oni da su prosli..Ocajne ekipe ste...Vi ziheraski igrate konstantno u Evropi....A oni pojma.nemaju , Jedini krsteni igrac u oba tabora Marin...Klasa za sve na terenu....

aalborg

pre 4 godine

taj Degenek iz Australije veci Srbin nego mnogi odavde. To sto je oteran iz Knina i vukao se po celom svetu da prezivi ne znaci da nije nas. Bravo i za njega i za Borjana. Kao i za ostale. Za mene prijatno iznenadjenje Pankov :)
(DejanS, 14. avgust 2019 07:59)

Druže lik kad je oteran, ili se nije još bio ni rodio, ili je bio beba od 3 meseca. Ne seća ti se on ni knina, ni rata ni krajine, a bombardovanje je možda gledao iz Australije na vestima kao petogodišnjak, a možda i nije

neko

pre 4 godine

budimo realni,imali ste srece sinoc,veliku srecu,nema potrebe da se dizete do neba,znamo kakav je nas fudbal ali opet,svaka cast i samo tako

Deganek Erik

pre 4 godine

Prvi put čujem da je njegova zemlja Australija imala ratove i bombardovanja. Doduše wihovi vojnici su učestvovali u oba svetska rata ali su ratovali daleko od Australije.

Krivac za gol.

pre 4 godine

Na metar od gola,Degenek i Rodic sami,a N'dijae takodje sam postize gol.Iskljucivi krivac za gol Danaca je on,ajde Rodic i nema sta da trazi u skoku sa Senegalcem..
Umesto da se pokrije usima,posle 20 penala se duva i ne postuje porazenu stranu..
Zamislite Psz posle 6-0 ili 6-1 ne znam tacno i Nejmara kako prica o ratovima,bombardovanju (kao nismo pogresili sto smo ih bombardovali,oni su divljaci)...Osoba koja nema nikakve veze i pojma o svemu tome,bas kao i ovaj nas backo..
Jos moze klub da popije i neku kaznu..

Fudbaleri i mozak

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.

ivan

pre 4 godine

On iz Australije priča o bombardovanju i ratovima. Video Srbiju prvi put pre tri godine.Kao i ovaj veliki Srbin iz Kanade,što je isto i zvezdaš koji ceo život navija za Partizan.A Boaće,Marin,Ben i ostali Srbi su posebno bili motivisani zbog ratova i bombardovanja,jer su im svima tetke iz okoline Čačka.Ja ne znam čemu ovakve Degenske izjave.Pa i da si ih razbio sa 3-0,treba biti dostojanstven i u pobedi.Pobediš posle 20 šutnutih penala,znači čista sreća,rulet,moglo je isto tako da skrene i na drugu stranu,a daješ izjave kao da si došao sa ratišta i potukao neprijatelja do nogu.Oduvek su mi se gadili ovakvi "junaci" koji su jaki samo posle pobede,a da je jedan penal skrenuo,bio bi manji od makovog zrna.Dakle,ovo je fudbal,u timu imaš više nesrba nego srba,pričaj o utakmici,šansama...Zamisli da neko iz Arsenala priča o engleskom ponosu,ili iz PSG-a o francuskom,a nemaju tri igrača iz tih država u timu.

jojuff

pre 4 godine

Nemas ti pojma o tome, da imas ne bi o tome pricao nakon jedne utakmice. Rodjen 1994-te i odrastao u Australiji.. Ostavi se necega o cemu znaš samo iz googla.

Ja nisam robot

pre 4 godine

@Fudbaleri i mozak

Kao izbeglica iz Knina i covek sa emocijom i mozgom ima totalno pravo da kaze sta hoce. To sto evropejizam od nas godinama pravi biljke a ne zive duse to je druga stvar ... Idemo dalje braco Srbi Marko Milane i Milose.

mladi radnik

pre 4 godine

Ne mozes da napadas non stop 120 minuta i ne das vise golova od protivnika, a da posle prodjes na penale. Postoji neko pravilo u zivotu. Svaka cast Milose

...

pre 4 godine

Klasicna gastarbajterska prica, puna usta Srpstva, pljuvanje na taj zapad koji im je sve pruzio. Toliko veliki Srbin a izabrao Australiju
Izjave na nivou kursadzija, prost, primitivan, na kraju krajeva i danas kriv za gol, Ndoje preko njega skocio i dao gol. Mislio bi covek vrhunski stoper a on u Saudijskoj Arabiji nije mogao da se zadrzi.

Kakve li ce sad da mu budu izjave kad bude igrao protiv Svajcaraca !?

mich

pre 4 godine

...ovo u stilu Mande iz filma "lepa sela" ...dok su svaba i englez jeli rukama, a mi na srpskom dvoru viljuskom boc, boc...ovaj Degenek je bas za ludnicu...koje su bre ovo izjave godinama...

Fan Pennyja Hardawaya

pre 4 godine

Nije Bog nista odlucio, izjava ti je malo kretenska, navijac sam Partizana ali sam navijao za vas. Ono gde si rekao: On ne zna naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama. Oni su elegantna država, ali ne znaju naše ratove, bombardovanja, imamo to kada se pokaže ko smo i šta smo je izjava koja je totalno nepotrebna i koja nema veze sa fudbalom i celim vecerasnjim dogadjajem. Za odlicnu igru veliki plus, a ova izjava ti je jedan dobar minus.

nbgd

pre 4 godine

cuj šta izjavljuje ovaj lik?! pa ti sine ne da si pobegao iz zemlje ksd je bilo to bombardovanje recimo, I to ni manje ni vise nego u Australiju
plus prva stvar, "dok je nemac jeo prstima, Srbin je viljuškom boc" ;) da imali smo viljuške i nozeve i to zlatne dragi moj, al ti za to ne znas, daleko je Australija
cestitke na pobedi!

Heisenberg

pre 4 godine

Hahaha na stranu sve... ali ovo je klasična izjava zadriglog prosečnog Srbende za ručkom na slavi. Samo fudbaler ovako nešto može da kaže.

cukce

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Reče bata koji je rođen u Kninu i kao jednogodišnjak bio u izbegličkoj koloni tokom oluje! Bio je i Borjan u toj koloni! O tome priča ovaj bata koji ima veliko srce kao Dinara!

Zar ne?

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava... 
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu. 

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..." 

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Nemoj napamet i tek tako da pljuneš po čoveku kad već nisi upućen u celu priču!
Zapitaj se kakvu bi ti izjavu dao novinaru kad te iznenada startuje za izjavu, siguran sam da bi bila ravna ovoj!
Plus što je ružno samo po sebi rugati se na takav način bilo kome.
Uvek sam mrzeo pametnjakoviće a skoro po pravilu, praznoglave!

Dalmatinac

pre 4 godine

Težak je Krajiški kamen.Ko njega nije gazio ne zna sta je borba za život.Hvala ti majstore,hvala i junaku Milanu.Ponosan sam što sam Krajišnik i što ste vi moji.

Nik

pre 4 godine

Ono sto sam ja video sinoc je grupa za futbal apsolutno netalentovanih momaka, koja je pitaj boga zbog cega, osim zelje da postane futbaler, zalutala na stadion i mucila loptu citavih 120 minuta.
I jedni , a vala i drugi. Steta para koje se placaju ovima za tu aktivnost. Vecina od njih ne zna ni gde treba da trci, a kamoli da doda precizan pas. I onda jos busanje u prsa junacka...
Sacuvaj boze.

Gari

pre 4 godine

Cak i da je Solbaken minimizirao kapacitete CZ i njene potencijale u revans mecu postavlja se pitanje - kakve veze to ima sa kraljevstvom i zlatnim viljuskama?

Nije on spocitavao ista srpskom narodu niti potcenio ga i rekao ista lose - to je ucinio prema sportskom klubu (ponavljam, ako uopste i jeste ista rekao).

Samim tim ne vidim uporiste sa Kninom i izbeglistvom niti korelaciju toga i Danaca te viljusaka i ostalog pribora.

Ako Degenek nastavi sa slicnim krilaticama moze slobodno izbrisati poslednja dva slova prezimena. Za igru i zivotnu borbu - kapa dole.

мики

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)

дечко је Србин из Книна. такође је Србин, држављанин Аустралије, али која је твоја поента?

očigledno

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.
"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."
Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Uvek više gotivim igrača (u bilo kom sportu) koji na teren izađe kao na bojno polje, nego nekog koji izađe da odradi još jedan radni dan, kao da radi u kancelariji. Pravi primer ti je Đoković, dok je grlio publiku i slao srca, igra mu je bila slaba, a kada se posvađa sa publikom, dobija svakoga...

blinkibile

pre 4 godine

O cemu ti pricas decko,pricaj o sportu,o inatu a ne da ste to uradili zbog rata,bombardovanje,bede... Dal ne mogu normalnu izjavu da daju,tippa zasluzili smo,bili smo bolji u obe utakmice i to

DejanS

pre 4 godine

@Filipe,
taj Degenek iz Australije veci Srbin nego mnogi odavde. To sto je oteran iz Knina i vukao se po celom svetu da prezivi ne znaci da nije nas. Bravo i za njega i za Borjana. Kao i za ostale. Za mene prijatno iznenadjenje Pankov :)

Ledeci Dux

pre 4 godine

Cuti sine vezara si....Prosli ste na srecu kao i oni da su prosli..Ocajne ekipe ste...Vi ziheraski igrate konstantno u Evropi....A oni pojma.nemaju , Jedini krsteni igrac u oba tabora Marin...Klasa za sve na terenu....

cosmo

pre 4 godine

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Vidi se da nikad nisi bio na terenu.

Papilon

pre 4 godine

.......Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Po ovom komentaru koji si napisao ti bi mogao biti bas ozbiljan fudbaler.

ross

pre 4 godine

Super za zvezdu, super za sve sto ste prosli. Ali ove izjave fudbalera ne mogu da se porede ni sa jednim drugim sportistom, meni licno uzasne

Deganek Erik

pre 4 godine

Prvi put čujem da je njegova zemlja Australija imala ratove i bombardovanja. Doduše wihovi vojnici su učestvovali u oba svetska rata ali su ratovali daleko od Australije.

dingo

pre 4 godine

Klasika. Prženje krenulo. "šta bre nama ko može bre!!!??? SRBIJA DO JUPITERA!!???". Ne zaboraviti pomenuti Cer, Kolubaru, Obilića. Zakazati susret dogodine u Prizrenu, pa će barem polufinale LŠ biti sasvim realan domet.

Kad ono, međutim...

cosmo

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Nisi ti video ni t od terena,inace bi znao o cemu momak govori.Trazio bi izmenu posle pet minuta i poceo da trazis neki drugi posao.

my way

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
(Filip, 14. avgust 2019 00:08)
Koji je kao dete od godinu dana morao da bezi u narucju roditelja da bi zatim godinama ziveo u izbeglickim centrima i odatle ga kao malog decaka od 8 godina roditelji odvode i daleku Australiju gde pocinju sve od 0... Rekao bih ti da se stidis, ali znam da takvi kao ti stida nemaju...

sony

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava... 
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu. 

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..." 

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

Kako nije na bojnom polju, samo pogledaj koji je bio ulog u ovom dvomecu(5-6 miliona evra). Jos ako se plasiraju u LS, to je onda jos garantovanih 15 miliona. Bojno polje je mala maca naspram ovih cifri.

aalborg

pre 4 godine

taj Degenek iz Australije veci Srbin nego mnogi odavde. To sto je oteran iz Knina i vukao se po celom svetu da prezivi ne znaci da nije nas. Bravo i za njega i za Borjana. Kao i za ostale. Za mene prijatno iznenadjenje Pankov :)
(DejanS, 14. avgust 2019 07:59)

Druže lik kad je oteran, ili se nije još bio ni rodio, ili je bio beba od 3 meseca. Ne seća ti se on ni knina, ni rata ni krajine, a bombardovanje je možda gledao iz Australije na vestima kao petogodišnjak, a možda i nije

dr kadzija

pre 4 godine

Boze me sacuvaj koja izjava...
Ovo samo fudbaleri mogu da pljusnu.

"Ne znaju kroz sta smo prolazili, ...oni jeli zlatnim viljuskama..."

Brate mili. Igraj fudbal, bori se. I cestitaj i kad pobedis i izgubis. Nisi na bojnom polju.
(Fudbaleri i mozak, 14. avgust 2019 00:08)

pa doktore nauka, odakle ti zalutao u fudbal?

gledalac123

pre 4 godine

@Fudbaler i mozak zato Kopenhagen nije prosao dalje, ovo se igra na srce, to znaju samo sportisti ne tastatura majstori. Ovako zvuci covek koji je spreman da pogine za tim, naklon do poda majstore.

rgknn

pre 4 godine

Nije on postao australijanac sto je htjeo vec zla sudbina sto je zadesila srbe u hrvatskoj, nisam ni ja u USA sto volim vec mi je ovo najbolje rjesenje poslje prognanstva iz rodne kuce.
Milose srbine veci si od mnogih.

Krivac za gol.

pre 4 godine

Na metar od gola,Degenek i Rodic sami,a N'dijae takodje sam postize gol.Iskljucivi krivac za gol Danaca je on,ajde Rodic i nema sta da trazi u skoku sa Senegalcem..
Umesto da se pokrije usima,posle 20 penala se duva i ne postuje porazenu stranu..
Zamislite Psz posle 6-0 ili 6-1 ne znam tacno i Nejmara kako prica o ratovima,bombardovanju (kao nismo pogresili sto smo ih bombardovali,oni su divljaci)...Osoba koja nema nikakve veze i pojma o svemu tome,bas kao i ovaj nas backo..
Jos moze klub da popije i neku kaznu..

Макарије

pre 4 godine

On iz Australije priča o bombardovanju i ratovima. Video Srbiju prvi put pre tri godine.Kao i ovaj veliki Srbin iz Kanade,što je isto i zvezdaš koji ceo život navija za Partizan.A Boaće,Marin,Ben i ostali Srbi su posebno bili motivisani zbog ratova i bombardovanja,jer su im svima tetke iz okoline Čačka.Ja ne znam čemu ovakve Degenske izjave.Pa i da si ih razbio sa 3-0,treba biti dostojanstven i u pobedi.Pobediš posle 20 šutnutih penala,znači čista sreća,rulet,moglo je isto tako da skrene i na drugu stranu,a daješ izjave kao da si došao sa ratišta i potukao neprijatelja do nogu.Oduvek su mi se gadili ovakvi "junaci" koji su jaki samo posle pobede,a da je jedan penal skrenuo,bio bi manji od makovog zrna.Dakle,ovo je fudbal,u timu imaš više nesrba nego srba,pričaj o utakmici,šansama...Zamisli da neko iz Arsenala priča o engleskom ponosu,ili iz PSG-a o francuskom,a nemaju tri igrača iz tih država u timu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 14. avgust 2019 08:09)

Наравно да ти, као просјечан Пургер, не разумијеш или те није брига, за оно што сваком Крајишнику притиска душу.
Држи се ти Дула и Кадињаче.

NNN

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Čika je do Australije između ostalog, došao kao dete na traktorskoj prikolici bežeći od oluje...
kao i Borjan do Kanade.

cosmo

pre 4 godine

Reče čika iz Australije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 14. avgust 2019 00:08)

Koji je u Australiju otisao,jer su ga isterali iz rodne kuce pod pretnjom oruzja.

cika iz australije

pre 4 godine

(Filip, 14. avgust 2019 00:08) Pa mislim da to i jeste poenta njegove izjave. Taj njegov 'Zivotni put'...Oluja, Australija, Zvezda...tu on nalazi svoju mentalnu snagu. Jedan momak iz Dalmacije, preko Australije, je stub odbrane Crvene Zvezde...a drugi iz Bosanske Krajine, preko Njemacke, je Zvezdina desetka. Dodaj malo tog inata i imas modernu Srpsku pricu.

maxx

pre 4 godine

Da nije bilo Boacija, bilo bi 1:0 i ne bi ni bilo sanse za prolaz, tako da po meni Boaci naklon, hvala ti sto si nas uveo verovatno u Ligu shampiona, posto Jang Bojs razvaljujemo i naravno dace jos jedno dva komada u dva meca sa Jang Bojsom.

dule mangulica

pre 4 godine

Momcino ziv ti nama bio...sta god uradio i kako god odigrao utakmicu mene si kupio jos u proslom mandatu...o ovome nema potrebe ni pricati!!!Prosto je neverovatno kako neko to sve izmeri(neki misle da je to bog,ja ne)...nepravda prema SRBIMA koja se sprovodi vec duuugooo....pa grobari kaznjeni sa dve utakmice bez publike zbog cega?Danas pola stadiona gori pod bakljama i naravno niko nece biti kaznjen!!Ali ima nesto izmedju onog gore i nas SRBA!!!Ili bar to mi mislimo!!!Sve jedno,mi verujemo u to!!!Pozdrav braco!!!

Ćivoknats

pre 4 godine

Sve im se vratilo za obe utakmice, ne sviran crveni kartin i penal u Beogradu, ponižavanje iz penala...
Pa ne sviran penal sinoc, par startova nad Marinom i igracima koji nisu sankcionisani. Ndoye i Zeka su odvratni likovi...

SAMO JAKO!!!

pre 4 godine

BRATINA!!!!
ps. glodari jel vam lepo rekao cika Degenek da idemo dalje a vi se smejete panjenki nekog indijanca...pa sad se smejte dok nas gledate u grupi

Armandoooooo

pre 4 godine

Kako ti igraš druže za naš tim to je za poštovanje i to veliko! Srce ostavljaš svaki put igralištu! Sinoć ste objasnili svi koliko ste trcali!

neko

pre 4 godine

budimo realni,imali ste srece sinoc,veliku srecu,nema potrebe da se dizete do neba,znamo kakav je nas fudbal ali opet,svaka cast i samo tako

slaviša šmigič

pre 4 godine

prvo ovaj sudija je sudio sramno drugo bojim se,da ce i za švajcarce,da navlače kad igras protiv švajcaraca sudija ima hrabrosti i protiv barcelone ili reala,da sudi u korist švajcaraca kamoli klubovima iz srbije.

Obrad26

pre 4 godine

(ivan, 14. avgust 2019 08:09)
Sine bilo je rata i pored bombardovanja Srbije... Od 1992, znas.. Ali kako bi znao kad se nisi rodio. A Milošu svaka cast..U svakoj prilici treba podsjetiti truli zapad na svu nepravdu i bol koji su nam nanijeli.

ernesto che

pre 4 godine

Koliko god ovde lupetali, izjava je ok, u odnosu da ono sto su izjavljivali oni, omalovazavali su i potcenjivali, sto je najgore sto moze jedno bice drugom uraditi, ovo je izjava malo prostije sadrzine da kazem, ali je data posle velike borbe, pobede, iz srca, a doslo je kao posledica toga jer je jedno bice osetilo inat jer ga omalovazavaju zbog toga odakle dolazi i ko je. A gospoda kuulturni proevropejci, slobodni ste, pa mozete gde hocete.

Pera

pre 4 godine

Za ovog Ivana što misli da Degenek ne zna ništa o ratu, za tvoju informaciju je izbegao iz kninske krajine i on i Borjan. I malo se raspitaj kakav su užas prošli u toj izbegličkoj koloni koja je bombardovana od strane hrvatske avijacije.

Sale jug

pre 4 godine

(SAMO JAKO!!!, 14. avgust 2019 08:30)
Citaj lektiru za sesti razred blizi se skola,nece nastavnica srpskog da te pita o cika Degeneku

krajisnik

pre 4 godine

Degenek i Borjan su ponos nas krajisnika.
Neka kaze Degenek sta mu je na dusi.
Shvatite ,dosao bez icega ,protjeran,poslije bombardovan,ima tu bijesa.
Nikog nije uvredio,samo vraca milo za drago

Papilon

pre 4 godine

Kaže čovek koji je pobegao u Australiju
(Tule, 14. avgust 2019 07:06)

Boze kakav glup komentar, nije on pobegao nego su ga odveli, sta se on pitao kada je imao samo jednu godinu, tebe da su sa godinu dana postavili na drvo odrastao bi kao majmun, ali kazu da ne mozes dva puta biti isto.

Nebo.Der

pre 4 godine

A kakvu izjavu očekujete posle 120 min trčanja....ja bi lično otišao bilo gde samo da pružim noge! Idemo Novak, Košarkaši, Partizan i CZ i ova lepa zemlja!

Mladen cg

pre 4 godine

Vidim , po komentarima, da smo postali ,, veliki evropejci"! Miloš ima pravo da iskaže snažnu emociju; pred ovaj , epski, duel, bili su potcijenjeni. Sa druge strane, danci su pokazali neodmjerenost u izjavama , nakon meča u Beogradu. Na utakmici, od samog starta je sudija pokazao ko je favorizovan u ovom duelu, ne dosudivši čist penal! Izdržali su 60-ak minuta sa igračem manje, promašili 4 penala( i zbog pritiska domaćih navijača), ali Bog je bio na našoj strani! Miloš je iskazao koliko ga boli što je, od prve godine, izbjeglica sa svog ognjišta. Niko to ne zna, ko nije doživio. Svaka čast, majstore!

Timer

pre 4 godine

To je taj momenat koji Ajaksova skola fudbala trazi u mladjim kategorijama pri selekciji igraca. Odlucnost i vera. Tu smo bar apsolutno jaki. Bez Pavkova, Bena, Stojkovica, Jovicica... Kapa do poda momci! Nasi crnci u timu su jednostavno bolji ljudi. Dok se Boaci borio kao lav, NDoye je tukao i provocirao ponizavajuci nas... Eto sad, zapamtice nas i postovati. :)

Arthas

pre 4 godine

Puno se pre meca potenciralo ovo, inat, inat pa na kraju to i ispalo! Ti i Pankov ste stoperski tandem kakav nam je trebao, brzi, umeju da iznose loptu, organizovani pozadi, kapa dole obojici okrenuli ste nam sezonu za 180 stepeni!!!

Mr-NS

pre 4 godine

Svi Vi koji pljujete po dečku prvo pročitajte još jednom šta je rekao, i komentare iz njihovog tabora, protivničkog.
Pa zatim nađite komentare naših igrača posle prve utakmice gde ne veruju kako im se podsmevaju i posle penala iz BG im se unose u lice sa ciničnim osmehom, posle onako dosuđenog penala.... Pa svako normalan bi pričao o svemu što i on, možda i gore, a Vi frustrirani evropejci idite gore pa živite sa tim ovcama ili jednom zauvek ućutite i ne pljujete po svojima.

nemi posmatrač

pre 4 godine

@Ivan
Kako te nije sramota?

Ni on ni Borjan nisu otišli iz obesti iz Knina prvo to da ti bude jasno botino dokona.
Drugo ako svi ostali zaboravljaju i ignorišu ne moramo mi kao narod jer se nama desilo a ne nekim Laponcima tamo. Svako izdiže i mlatara svojim žrtvama u životu, nije on izuzetak. A ima materijala za to.
Treće ko su ti ne Srbi? I kako ih ima više?
Četvrto sa ovakvim stavovima podsećaš na multinacionalnu kompaniju a ne na pripadnika bilo kog naroda.
Ne vidim realno šta ti od jutros drma kavez, sem prolaska Zvezde, pa moraš ničim izazvan da pljuješ po svojima. Da li neko poglavlje EU ili Kosovski pregovori zavise od njegove izjave i šta ti od toga razumeš? Da li je tebe neko isterao iz rodne kuće? Kako ti možeš da znaš kako se oni osećaju?
Da li mu je neko poklonio karijeru?

Mnogo ste počeli otvoreno da mrzite, nije to dobro. Svi smo ovde naši i ti i ja i oni i neki koji igraju za tvoj klub... ne ide tako majstore.
Puno sreće želim momcima koji će sutra uveče da brane boje tvog kluba ne ulazeći u to ko su ili kakvi su i odakle su.

Misko

pre 4 godine

Nemas ti pojma o tome, da imas ne bi o tome pricao nakon jedne utakmice. Rodjen 1994-te i odrastao u Australiji.. Ostavi se necega o cemu znaš samo iz googla.
(jojuff, 14. avgust 2019 07:34)

On je imao jednu godinu kada je preziveo etnicko ciscenje i Oluju.
Gde si ti tad bio?
Ima puno pravo da odgovori na danske provokacije i nadmenost.

misko

pre 4 godine

Zašto da ne pričaju svi naši sportisti umetnici na svakom koraku kroz šta smo prošli u svim ratovima.Novak priča o bombardovanju i treba.Degenek je bio u izbegličkoj traktorskoj koloni.I posle svih strahota neko dođe da te omalovažava.To boli, e boleće NADOBUDNE i ovi porazi A NAŠE POBEDE.

Хаџи

pre 4 godine

Idealna izjava da se nakote komšije ovde i da krenu da pričaju kako su jadni oni bili ugnjetavani u SFRJ...
Naravno idealna izjava i za index.hr koji će sa da objavi 5 članaka o Degeneku i izjavi koja je bila namenjena Dancima.
Dečko je rekao šta misli, i to je to. Sad što će desetine ovde da se prepiru ko je kriv za koji zločin to nema veze sa bilo čim. Jer to je bilo i ne može da se promeni, svi mi imamo svoju istinu i držimo se nje..
Ali hajde da se držimo i fudbala, realno je bio u pravu.
Ljudi sa ovih prostora navikli su na konstantnu borbu, navikli su da budu u podređenom položaju pa da se izvuku, na patnju, mukotrpan rad i to je možda donekle donelo neku prednost u odnosu na Dance..
Ali, da su sudije sudile ujednačenim kriterijumom, ne bi ni bili penali, Zvezda bi u prvom meču slavila minimum 2:1, dok bi u drugom vodila 2:0 posle 20 minuta i tu bi praktično bilo sve rešeno...
Zbog tih sudijskih krađa, i realno jakog protivnika (u smislu nisu duduci kao Helsinki i Suduva) zbog toga je izjavio, jer su sve te teške momente prešli i pobedili.
PS: Želim i komšijama prolaz dalje, pa da opet gledamo Evropu na jesen u Beogradu na obe strane brda..

Пенали

pre 4 godine

Нисам ово очекивао Дегенек је увек био миран није вређао и то али мислим да га је ово потцењивање(и смејање после прве утакмице)превише изнервирало и да је пуко...Види се колико је одбрана добра сњиме и Милуновићем али има киксева попут њиховог гола...Звезда је била апсолутно бољи ривал до црвеног...Ево и доказ а то је статистика.У првом полувремену 4-5 у шутевима за Звезду и посед ту негде...То показује да док нисмо добили црвени били смо равноправни у овом мечу а кући много бољи...Срећно против Јанг Бојса!

Sunce Slobode

pre 4 godine

Lepo je rekao jos posle prve utakmice "smejali su nam se Danci u lice posle penala na Rajku, ali cemo se mi poslednji smejati".
Bravo Milose, bravo Milane, Krajisnici na bedemu Zvezdine tvrdjave!

DejanS

pre 4 godine

@aalborg
Naravno da je bio beba i da se ne seca. Ali ima roditelje koje su jedva izvukli zivu glavu sve zajedno sa njim. Zar zaista mislis da ne zna ko je i odakle je. Kod svih njih je bio urodjen osecaj pripadnosti nasem narodu mnogo vise nego ovde nama ovde koji smo bili zasticeniji. U tom kontekstu sam i rekao sve ovo.

doctor46

pre 4 godine

još jedna bitna informacija, pre svega za poštovanu braću iz zapadnih krajeva, a pošto vidim da se to potencira sa njihove strane...kao i u svakom velikom klubu, niti jedan pojedinac, koliko god da je bitan, ne može biti iznad kluba. Zvezda bi trebalo da vodi računa o ovakvim "izjavama", zbog svog renomea. Na ovaj način iritiramo na isti način, kao i komšije koje su poznate po svojoj xenofobiji i primitivizmu. A naši mladi navijači treba da znaju da su šampioni Evrope sa našim grbom na srcu bili: Srbin, Hrvat, Makedonac, Crnogorac, Bosanac...i to nam nije bilo mrsko..malo više pameti i gospodstva, nije na odmet.. P.S.
kašike su bile srebrne, a ne zlatne...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Šta je sinoć sve pohapsio, uklizao, nadskočio, blokirao, au Miloše. Partija dostojna komandosa. Hvala ti i dobrodošao nazad. Gazili smo ih dole. Knindža se pita!

Pedja

pre 4 godine

Nije dovoljno imati samo dobre igrace u timu, vec i one koji dodatno motivisu saigrace. Takvi su u Zvezdi Borjan, Degenek, a takv je bio i Krsticic, koji su unosili ratnicku crtu. Odlaskom Krsticica i Degeneka, Zvezda je izgubila malo taj ratnicki duh, jer Borjan ne moze bas sa gola da svuda utice. I dobro je sto se Degenek vratio, jer sada Zvezda opet igra dodatno motivisana.

pvo

pre 4 godine

vidi kako Degeneka podsecaju koje je godiste, pa da ne prica o necemu cega se ne seca, a jedan kosarkas '91. godiste kada je pricao o tim stvarima onda ste ga branili.

Novi Sad

pre 4 godine

pojedini igraci kao on,marin,borjan izgaraju na terenu... vidi im se strast,zelja.i onda udje gospodin jevtovic sa svojom NULOM od zelje.usao a trckara po terenu kao da je na njemu 2 dana bez prestanka

Звездин весник

pre 4 godine

Vise srece nego pameti.Mladi momci ce vas urnisati.Niste ni za LE.
(nik sloter, 14. avgust 2019 11:14)

Као и Спарта, као и Краснодар, као и Бате, као и Арсенал, као и Келн, као и Трнава, као и Салзбург, као и свака утакмица у групи ЛШ, као и Хелсинки, као и Копенхаген. Гледајте у своје двориште.