Utorak, 13.08.2019.

23:45

Solbaken: Promašili smo 2-3 penala zbog lošeg terena

Trener Kopenhagena Stole Solbaken izjavio je da mu je teško pala eliminacija od Crvene zvezde, ali da život ide dalje.

Izvor: B92

Solbaken: Promašili smo 2-3 penala zbog lošeg terena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

211 Komentari

Sortiraj po:

Milivojević

pre 4 godine

Za one koji nisu sigurni, nas klub se zove Zvezda, a ne zvijezda... kao sto Beograd nije bejograd ili Novi Sad njovi...

Vrati se u osnovnu skolu, izgleda da ni nju nisi zavrsio. Zvijezda, to ne kaze neko da bi sa time ruzio ime kluba, tako se izrazava zbog svog izgovora. Makar pricao i jekavicom, nece reci Bejograd, ili Njovi Sad.
P.S. Objavite komentar, da bar nekoga edukujemo besplatno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 14. avgust 2019 11:53)

Prijatelji, zvijezde su na nebu, mogu biti muzičke zvijezde, ali ime kluba je Crvena Zvezda i na ekavici i na ijekavici. Po tvojoj logici mi bi na ekavici ime grada Bijeljina trebali da izgovaramo Beljina? Ne može se sve lokalizovati i prevoditi jer bi onda dobio izveštaj npr.: "U engleskoj Predsednik vlade ligi Jedinstvo iz Mančestera je pobedilo Zapadnu Šunku sa 2:0, dok su u gradskom derbiju Rendzeri iz Kraljičinog parka igrali nerešeno sa Mlinskim Zidom 1:1.

King

pre 4 godine

Ovaj lik, kao da slušam narikače iz patlidžana, svi su krivi osim njih samih, a oni raspad.
Jooooj da ovi moji iz Zvezde trče kao ovi iz Kopenhagena, ma ni Reala se ne bi bojali.

mAh

pre 4 godine

Očajan teren, loš trener, slab tim... Neverovatno je koliko su plaćeni pojedini fudbaleri Kopenhagena. Tamo se baš ima para na bacanje.

Sukhoi

pre 4 godine

A čestitam Zvedzi na prolazu to ništa? Nikad od tebe čovek ne može biti a kamoli trener! Čestitam Kopenhagenu na ispadanju i želim da uvek ispadnete u prvo kolo svih kvalifikacija. Srećno!

nikola88pfc

pre 4 godine

da su amaterski klub i da covek ima redovan posao koji ga opterecuje a trenira ovu druzinu iz zabave, pa nekako i da razumem ovakvu izjavu :)

nece ovi nikad nista u zivotu da urade, obezbedjeni od kad se rode, nemaju onaj zar u sebi bez kog je sport nezamisliv

svaka cast zvezdi, penali manje vise, ali kako su igrali sa igracem manje moze murinjo da pregleda pa da izvuce neku pouku

Koji nam je Mandrak Madjionicar?

pre 4 godine

Ovaj Solbaken,k'o da je prosao srpsku fudbalsku skolu. Poremetio ih igrac vise?! Omeo ih los teren!? Od ovoga su smesnije samo Srbende koji kritikuju Dansku drzavu zbog neuredjenog terena. Kakav mozak! Pa Kopenhagen je ,braco, privatan klub i danska drzava nema nikakvu obavezu da pomaze i da se stara oko privatnog vlasnistva jednog fudbalskog kluba.Ali 'de ti to da objasnis Srbendi kome je normalno da se i u 2019-oj privatne i drzavne firme ucenjuju sponzorstvom sportskih drustva bliskim politicarima na vlasti.

micaiz kafica

pre 4 godine

Koji stručnjak? Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više.
Do tada je Zvezda bila bolja čoveče, slab teren a u Danskoj? Zar je to moguće, ja ovde čitam, da su samo u Srbiji slabi tereni!

Losmi

pre 4 godine

Za one koji nisu sigurni, nas klub se zove Zvezda, a ne zvijezda... kao sto Beograd nije bejograd ili Novi Sad njovi...

Vrati se u osnovnu skolu, izgleda da ni nju nisi zavrsio. Zvijezda, to ne kaze neko da bi sa time ruzio ime kluba, tako se izrazava zbog svog izgovora. Makar pricao i jekavicom, nece reci Bejograd, ili Njovi Sad.
P.S. Objavite komentar, da bar nekoga edukujemo besplatno.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Potcenio si Zvezdu, ona je oslabljena nastupala, a ni 64 minuta sa igračem više, nisu vam pomogli, kao ni naklonost sudije!! Borjan vas unakazio!!

мики

pre 4 godine

после ове изјаве, знам зашто су изгубили. човек није ни гледао утакмицу. тек су после искључења били бољи на терену. не би ни било пенала да је Звезда имала 11 на терену

КАДАР НЕВЕРА

pre 4 godine

JE LI REALNO DA SE COVJEK KUKA JER JE ZVEZDA DOBILA CRVENI KARTON, HAHAHAHA..
Pa da li si realan lik.. Zao mi ljudi, nisu se snasli sa igracem vise :/
Pravda za Solbakena!!!

Да волим црно-беле...

pre 4 godine

Истина, 2-3 пенала су промашена због лошег терена, али од стране играча Звезде. Ваше је углавном одбранио Борјан!
Господине, испадате смешни у друштву... Терен који је лош је ваш, не Звездин, имали сте сат времена играча више, у 210 минута 5 пута шутнули на гол, а не бих се чудио да је она каљуга на "белој тачки" намерно направљена, јер се по кратком залету свих ваших извођача пенала може закључити да им је било познато да у пуном трку стајна нога проклизава...
Зато, покријеш се ушима и пружиш руку!

King

pre 4 godine

Pa jado jedan Vaš je samo jedan igrač prebacio gol zbog busena, a zvezdini su četvorica promašili (Jevtović za dvojicu), nijedan penal vaš golman nije odbranio, ali zato Borjannnnnnnnnn

Marcelo

pre 4 godine

Zvezda se borila, i imala vise stece u penal seriji. Nista vise. Da nemaju Marina bili bi daleko od ovakvih kvalifikacija. Protiv JANG BOJSA?Mislim da su ravnopravni.

Друг Тито

pre 4 godine

Реално, не бих унижавао умешност тренера Солсебајкера, има добру намеру, жељу, амбицију ......
Али Милојевић , за разлику од њега има и помоћ од Бога ( јер је верујући човек ) , а овај човек, вероватно нема ....
Извињавам се на мом мишљењу, ако се ко увредио.
Пожелео бих Звезди још успеха, јер стварно треба српском народу.

cukce

pre 4 godine

Onda pod hitno trebate da sredite teren, sramota je ovakav teren za jednu zemlju kao što je Danska, uz to možda u kvalifikacije za LE opet imate penale!

estiar

pre 4 godine

Ali zato je Zvezda gadjala pez premca? Ako neko treba da se zali na teren prilikom penala, onda je to Zvezda. Borjan vam je skinuo 3, a vas golman je samo gledao kako ide preko.

verran

pre 4 godine

Ovaj kuka kao da je on ostao sa igračem manje a ne mi. A teren je i nama bio loš, pa koliko smo i mi promašili penala pa smo ipak pobedili. Oni su imali prednost debelu: domaći teren, sudiju, igrača više itd. i opet su izgubili a stim je slađe jer su nas stalno podcenjivali. Pravda zadovoljena, idemo dalje.

direwolf

pre 4 godine

E moj Stojane, ocigledno smo gledali neki drugi dvomec. U Beogradu ste bili nadigrani i do penala ste jedva sutnuli na gol, a u svojoj kuci ste drzali loptu ali vise na svojoj polovini sve do crvenog kartone Milunovicu. Posle toga se videlo koliko ne znate, jos je i Zvezda igrala bez Bena i Pavkova...Zamislite njihove izjave za teren da je kojim slucajem igrano na Rajku, ali neka, ovako je sladje.

navijac

pre 4 godine

Pojma ti nemas! Igrate sat vremena sa igracem vise i dodajete se levo desno, ja tebi ti meni celu utakmicu. Igrate ziheraski, niko ne sme da pokusa neki rizican pas, da sutne, nego samo besomucna dodavanja. Gori tim nikad nisam gledao. Poklonili ste prolaz ovim mucenicima koji nisu dva puta presli centar. Takvim pristupom zasluzili ste da ispadnete.

Ono

pre 4 godine

Promašili su dva, tri penala zbog lošeg terena? Čiji je to teren beše? Pritom nisu promašili 2-3 već jedan, a tri im je odbranjeno. U isto vreme zvezdini jesu promašili tri, ali golman im nije skinuo niti jedan. Imaš igrača više od 54og minuta. Na sve to imaš ludu sreću da protivnik nije dobio penal u 37oj sekundi i da tada Zeca nije dobio odmah žuti. Na sve to uputiš tačno jedan šut koji bude i gol za celo poluvreme kada gubis na svom stadionu. U drugom i produžecima ni taj igrač više nije pomogao jer ukupno je bila jedna šansa pored gola, jedna odbrana golmana i dva čišćenja pre šuta igrača Zvezde. Da li je moguće da na svom stadionu odigras tako?! Nisu Danci zaslužili prolaz jer su u Beogradu bili lošiji i na sudiju izvukli remi, a onda kod kuće pokazali jedno veliko ništa. Da li je do trenera ili igrača neka oni analiziraju.

gmo

pre 4 godine

truli teren u drzavi danskoj. a da nije zvezda ostala sa igracem manje, primili bi danci jos bar jedan gol. tako da ovaj baja treba da se pokrije usima i cuti.

lignjoslav

pre 4 godine

Baš naprotiv...upravo drugi detalj je odlučio...
Zvezda je promašila svaki penal zbog loseg terena, a Dancima je 3 penala skinuo Borjan od cega je ona druga odbrana jedan od boljih izvedenih penala u celoj seriji.
U celom sivilu i blatu. Igri bez pravih šuteva i akcija. Jedini igrac za koga bi bila tragedija da nije prošao dalje je upravo Borjan.
Svaka cast Marinu. Po kvalitetu je klasa iznad svih igračavobe ekipe, ali promasen penal je mrlja u ovom dvomeču.
Od igraca Kopenhagena niko mi nije ostavio utisak.
Cini mi se da je Zvezda koja je dalekobod prave forme je u najmanju ruku ravnopravna, ako ne i za nijansu bolja.
Brine malo mentalitet. Oba puta smo bili bolji kada nismo imali rezultat, i oba puta smo stali cim smo postigli gol.
Naravno da niko ne icekuje da meljemo ovakve tvrde ekipe, koje više kvare igru protivnika nego sto znaju da kreiraju, ali postoji jedan prriod od 5 do 10 minuta kada ekipa koja primi gol izgubi svoju koncepciju tj sto se narodski kaže "uđe voda u uši" posle promljenog gola. U tom kratkom prriodu igras totalnu ofanzivu, jer nije ovo vrhunska ekipa kojoj primlkeni gol ne znaci nista.
Pa ako ne uspes, nemam nista pritiv defanzivne taktike.
Činjenica je da je iskljucenje bas pri ovom rezultatu potpuno otupelo naš napad, ali me brine poslednjih 7 minuta kada su ekipe ponovo bile izjednačene.
Tj tada se videlo koliko smo fizickiblosije pripremljeni.
Raduje jedino što sebi to vremenom popravlja i sto vec na sledećoj utakmici bice bolje.
Yang bojs je bolja ekipa od Danaca.
Ali nekako mi protiv takvih igramo bolje.
Kopenhagen je gotovo ista ekipa kao Spartak iz Trnave. Tvrda, ali bezidejna. Bez vizije, bez pravog kreatora igre, pa i bez vođe.
Nekako nit smrsi nit miriše.

bmiles

pre 4 godine

Los teren!?Pa nije se igralo na "Miticu"!?A ono da su igrali bo;lje u egalu a posle popustili sa igracem vise.jos gluplja izjava!Ovoga ce smeniti sto posto ako se ne kvalifikuje za Evro Ligu.

Jax

pre 4 godine

Ne gospodine, promašio je meč loptu napaljeni hrvat, koji kada je trebao da stisne zube i reši meč, šutnuo je nebu pod oblake od straha! Preko puta njega je ipak moćni Kninski Srbin Milan Borjan! Sve vam se vratilo...Aj ćao.

Walldorf

pre 4 godine

Igrao sam fudbal 20.godina. Zreo sam covek. Pamtim mnoge generacije Zvezde a i ostalih evropskih velikana. Znaci,fudbal pratim vec cetrdesetak godina. Nikada u zivotu nisam procitao nesto ovako glupo, slaboumno...covek 'ladno izjavi,prafraziram:"Sve je bilo OK,igrali smo dobro,a onda kada smo OSTALI SA IGRACEM VISE, onda smo pali". Neverovatno, zaista! Posteno, nisam siguran da bi Solbaken mogao biti trener ni u nasoj ligi.Ovaj bre, ne zna nista...

Ccc

pre 4 godine

Promasio si ti profesiju...ekipa ti celo drugo poluvreme ima igraca vise sto kaze komentator ni malo tempo pronenili nisu...sta ste trazili to ste i dobili...raspad ste od ekipe,a ni teren vam nije bolji

Edin

pre 4 godine

Pa ako neko treba da se zali na teren to je Zvezda, ipak je to VAS teren.. A van toga, penal u prvom minutu sto nije sviran ni ne spominje.mm

čekić kao prijem

pre 4 godine

A Zvezdini igrači promasivali penale jer nisu umeli da šutiraju i jer je njima bio bolji teren nego Dancima? E svašta od izjave. U dva meča Zvezda bila bolja i zasluženo prošla, da nije bilo sudije u prvom meču ne bi ni bilo penala i realan rezultat bi bio 3:1 za Zvezdu u obe utakmice. Da je ovakav teren bio u Srbiji to bi bile žalbe i zabrane igranja ali pošto je u Danskoj onda ništa.

Mirko

pre 4 godine

Kao da mi nismo?? Tri udarca su otišla nebu pod oblake. Neka je jedan ili dva greška igrača, ali za tri je sigurno makar malo kriv teren.

ReaLan iZ NisH

pre 4 godine

Hehe bice da je Zvezda promasila 4 zbog loseg terena a vama odbranjena jedno 3-4 komada. Pozdrav od realnog Partizanovca iz Nish, baki.

мр

pre 4 godine

Па требали сте да шутирате на овом делу где и Звезда, њима је бела тачка била као од бетона.

The pilot

pre 4 godine

Niste vi znali da iskoristite sudiju više, u obe utakmice!
A, da... Sreća vaša što zvezdini igrači nisu promašili 3-4 penala zbog očajnog terena!

arbitar

pre 4 godine

Ajde da si rekao prokockali smo šansu nego šanse. Možda čuvaš posao ali ako ćemo realno nakon onakvog pretencioznog sudjenja u bgu I večeras nesudjenog penala ko suza na početku utakmice ne dobiti zvezdu sa par golova razlike je sramota. Najboljeg igrača ste nam izbacili za sl utakmicu sve zbog toga što ni jedan sudija na obje utakmice nije ni u jednom duelu zaštitio jedinog pismenog igrača Marina koji iole zna sa loptom jedva dočekali obojica da mu daju zuti karton kad je izgubio više živce.

Rade

pre 4 godine

Nemas pojma.ekipa ti toliko sporo igra da je cak i linglong liga ferari za vas.samo unazad lopta ide ko te to ucio.grobar sam al sam danas navijao da czv prodje jer ste vi sramotna ekipa i bila bi tesks nepravda da ste proski.

u magnovenju

pre 4 godine

A čiji je to teren druže, naš ili vaš? A mi kao da nismo šutirali sa istog tog mesta na istom tom terenu. Ne, naši su promašili zato što nemaju pojma, al tvoji su promašili zbog lošeg terena.
Ispali ste zato što ste lošiji i da sudije u oba meča nisu fino svirale u vašu korist ne biste ni bili u prilici da šutiraye te penale.
A sad adio!

Saša

pre 4 godine

A za teren u najmanju ruku treba da se diskvalifikuju dok se ne dovede u red.O bakljama i gađanju srpskih novinara staklenim flašama neki drugi put, da se EU ne naljuti.A i o sudiji je glupo pričati.Ima boga, što bi rekao moj drug Petar " ovako je slađe".

ArtuDitu

pre 4 godine

Zvezdi je pred utakmicu sa Krasnodarom dolazila komisija iz UEFA da odluči da li može da se igra ili ne zato što su se iz Krasnodara žalili na kvalitet terena koji je bio Vembli u poređenju sa terenom u Danskoj. Ne znam koji su kriterijumi kvalifikovali teren Kopenhagena ali, izgleda, da pravila za neke važe više a za neke manje.
Majstore, vi sredite teren pa onda nemojte da kukate. A pre toga pokušaj da naučiš igrače da šutnu ka golu. Kako ste igrali ne bi ni Javor dobili.

XIII Apostol

pre 4 godine

E i ovo smo čuli. Nekome je za poraz, u fudbalwkoj utakmici, kriv... njegov domaći teren i igrač više. Sjajno..... Ovaj je i naše trenere ostavio "na klupi" po izjavama pravdanja za poraz.

lal

pre 4 godine

mi smo promasili 4 penala zbog VASEG ocajnog terena... vi ste promasili jedan, 4 vam je odbranio DOKTOR...
sledeci put pokazi vise postovanja prema svetskom prvaku... poyyy...

Марко

pre 4 godine

Судија вам је обезедио да дођете до тих пенала. А то што вам је терен лош, то је ваш проблем. Вероватно ви у Данској немате пара да га средите.

Peroan

pre 4 godine

Ma odma se zalite uefa prijateljima, zapadna kapitalisticka bagro! Verovatno ce zvezdu i zato da kazne. Da ustanes kad cujes ime crvena zvezda!!!! Zvezda oooooo!!!!

Џомбаст пашњак и у Копенхагену

pre 4 godine

Нама је терен приликом пенала био супер.
П.С.1 А у што су ови англо-саксонци, протестанти, арогантни, пуни себе, дрски, они су богом дани да побеђују, воде, шефују, председавају, владају, тријумфују.
П.С.2 Па нисмо ми били домаћини и организовали меч. Можете замислити изјаву југендовца да се меч играо у Србији.

NBGD

pre 4 godine

Па и Звезда је... Јевтовић човек прво левом померио лопту па шутнуо десном...Уосталом ваш је терен браћо Данци ахахаххахаа

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Sve je bilo na vašoj strani, bukvalno sve. Ali fudbalski bogovi su rekli, proći će ludi Gobelja, Simić, Vukanović, Žanderica i vesela bratija na čelu sa maestrom #10.
Plus naplaćena sva nadmenost, podmuklost i pokvarenost Danaca.

Da Stole, život ide dalje. Ide i Zvezda.
Kopenhagen neće niđe. Pozdrav.

brat

pre 4 godine

A protivnik imao bolji teren i zato pobedio? Najvise mi je drago zbog ovakvih likova, njihovih izjava i reakcija. Smejali su se igracima Zvezde u prvom mecu, jer su se bunili kod sudija, onda ona izjava Hrvata, sramne provokacije centarfora, svaki njegov skok je ili lakat ili ruka u lice, u oba meca, pa onda dodje karma pa promasi penal.
Sa druge strane, ova zvezdina igra mi se nikako ne svidja, ima tu puno igraca koji nisu dorasli svetom dresu. Nadam se nekom pojacanju za grupnu fazi, koji ce pored Marina donositi prevagu na terenu. Ne svidja mi se ni bunker, koji je postao olicenje nase igre cim naletimo na nekog ozbiljnijeg protivnika, sto ova danski tim svakako nije. Nedostaje vera u sebe, kada treba da se dokrajci protivnik, po navici svi u autobus pa pred svoj gol...

Дејв Франкфурт

pre 4 godine

Господине северњак, да си ти неки стручњак и да сте бољи или егал макар, дали би један гол сат времена са играчем више, поред попадалих играча наше Звезде. А пенале вам је одбранио Борјан мачка, ми смо углавном промашивали због оне каљуге, њихов голман није одбранио ни један.
Срећно и гробарима у четвтак!

Arthas

pre 4 godine

To je ta Danska, uredjena prebogata drzava a tereni gori nego u Prvoj Ligi Srbije dok navijaci iskaljuju bes na nasim novinarim, ali neka nacicemo mi nacin da sebe unizimo a brze bolje njih uzdignemo... A ako ti treba opravdanje sto ste ispali samo pogledaj gore, bog sve vidi i nije mogao da vam dopusti da prodjete nakon skandaloznog sudjenja u proslom mecu i nedosudjenog penala ovde vec u prvom minutu!

Ko razume shvatiće

pre 4 godine

Vama je smetao loš teren, pa to je vaš teren. Mi sa time nismo imali problem, brzo smo se adaptirali i nijedan penal nismo promašili zbog vašeg lošeg terena.

kicOne

pre 4 godine

Zvezdini igraci su promasivali penale zbog loseg terena,a ne danski. Njihov golman,za razliku od Borjana,nije odbranio ni jedan penal. Greska njihovog trenera je odluka da,ispostavice se,odlucujuci penal sutira onaj Wind,jer je po teoriji velikih brojeva bilo vrli verovatno da nece dati gol. U prevodu,mnogo bi mu bilo 3\3 u dve utakmice...

Inside out

pre 4 godine

Koji amateri, poceli da igraju lose kad su imali igraca vise...? Strasno!
Ovaj prica kao da su igrali na gostovanju, pa kuka na teren... prijatelju, to je vasa oranica!
Mnogo su nadobudni i istripovani, a 90% pasova im ide unazad sa sve igracem vise NA NJIHOVOM terenu.

my way

pre 4 godine

Rodjace, da je pravde sve bi bilo gotovo nakon prve utakmice, ili ajde na samom pocetku ove. Protiv Kopenhagena i sudija u obe utakmice. Svaka cast, momci! To sto je Ndojeu Borjan odbranio i sto je Bartolec bio tu da promasajem napravi razliku predstavlja slag na torti. Idemo, jos samo jedan korak!

SEnT

pre 4 godine

Možda grešim ali mi ovaj Stole deluje... nekako lose izjave daje, da ne kažem pokvaren cova. Možda vazi za nekog velikog skandinavskog trenera( mada i to nije pokazao u ovom dvomeču), ali je nekako nerealan, i pomalo potcenjivacki deluje.

gistroljub

pre 4 godine

Pa da,nije lako da se gostuje na livadi...da ste igrali na svom terenu,u Kopenhagenu,sve bi bilo drugačije,tamo je teren u savršenom stanju.Ima pravo čovek što se žali na uslove za igru...

xxx

pre 4 godine

"Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više.."
"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo", ocenio je Solbaken.

Ovaj na nekim drozama? Alo, niste stvorili 3 normalne sanse u ove dve utakmice, da ne pominjem sudjenje. A sto se tice te vase njive pa valjda ste navikli da igrate tamo, to je trebalo vama da ide u korist a ne da se zalis sto ste promasili penale .... ne bi ih ni mi toliko promasili da je teren bio normalan .... allleeeeeeeeee!!!

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

"Прокоцкали смо много шанси" , "Због лошег терена промашили смо неколико пенала" , "збунили смо се када смо имали играча више,нисмо умјели да то искористимо"... Е мој Милоје кога си ти нахвалио ! Па ово нека жешћа будала ! Тренер који сво вријеме омаловажава противника а уздиже своју просечност.

Teren?

pre 4 godine

Na čijem terenu se igralo godpodine Solbaken.Zar uređena država kao Danska ne može da napravi terene da izgledaju kao bilijarski sto.Čisto blamiranje je pominjanje svog terena kao krivca za poraz.Mi se ne žalimo na teren jer oni naši šampioni što su šibnuli loptu preko prečke to isto bi uradili i da je ravan kao tepsija.

Cubaka

pre 4 godine

A ciji je bio teren, sto ga niste osposobili, nego ste nadobudno mislili da cete lako dobiti Zvezdu, NIKADA ne potcenjute EVROPSKOG I SVETSKOG SAMPIONA.
Onaj hrvat Bartolec izjavljuje kako Zvezda ima igrace ispod proseka, neka se sada zapita kakvi su oni kada tave igrace ne mogu da pobede.

docwho

pre 4 godine

hahahahahahaha ovaj brat to kaze kao da su igrali na nas teren a ne na svoju oranicu pa majstore kako te bre nije sramota guraju te sudije oba meca i na kraj izgubite na penale i kriv vam je vas los teren??

Ivan

pre 4 godine

Covek je upravo mozda i nesvesno priznao da kao trener ne ume takticki da iskoristi igraca vise. Postavio Miloje autobus, ovi se dodavali do prekosutra na 30 metara od gola. Ubacivanje Jandera umesto Rodica, potez utakmice.

Aleksandar

pre 4 godine

Kakav ignorant.Covek prenebregava cinjenicu da je izgubio od boljeg tima.Ugledajmo se braco na ovakve likove.Puna ih je Evropa.U se i u svoje kljuse,gospodo.

пенал

pre 4 godine

А због чега је Јевтовић него због тога... Тачно сам видео снимак и пре шута лопта одскочила...Сви ови који су по средини шутирали већини је сметала земља...Не разумем ако није било услова за пенале зашто се није прешло на другу страну?

wve

pre 4 godine

Niste zbog lošeg terena, nego zbog podcenjivanha protivnika, omalovažavanja, prepotentnosti i gordosti, zbog toga ste ispali i to još na ovakav način koji najviše boli. Kazna stigla za sve!

ZVEZDANA,BORJAN KOLKO MENI OVO ZNACI AAAAAA

pre 4 godine

Da cutis! Nije te sramota! Poklone vam penal u Beogradu,pa vam odmah potom oproste penal nad Benom.Oproste vam crveni za Zeku u Beogradu.Pocne ovde,odmah vam oproste penal samo sto je pocelo,62 minuta sa igracem vise niste znali gde udarate,jedva da ste udarac u gol uputili,kakav teren kakvi bakraci! Veze nemate! BOZJA PRAVDA!

Звездин весник

pre 4 godine

А ми смо дали свих 11 због одличног терена! Па то је ваш терен паметњаковићу!

Ivan

pre 4 godine

Covek je upravo mozda i nesvesno priznao da kao trener ne ume takticki da iskoristi igraca vise. Postavio Miloje autobus, ovi se dodavali do prekosutra na 30 metara od gola. Ubacivanje Jandera umesto Rodica, potez utakmice.

lal

pre 4 godine

mi smo promasili 4 penala zbog VASEG ocajnog terena... vi ste promasili jedan, 4 vam je odbranio DOKTOR...
sledeci put pokazi vise postovanja prema svetskom prvaku... poyyy...

Arthas

pre 4 godine

To je ta Danska, uredjena prebogata drzava a tereni gori nego u Prvoj Ligi Srbije dok navijaci iskaljuju bes na nasim novinarim, ali neka nacicemo mi nacin da sebe unizimo a brze bolje njih uzdignemo... A ako ti treba opravdanje sto ste ispali samo pogledaj gore, bog sve vidi i nije mogao da vam dopusti da prodjete nakon skandaloznog sudjenja u proslom mecu i nedosudjenog penala ovde vec u prvom minutu!

Дејв Франкфурт

pre 4 godine

Господине северњак, да си ти неки стручњак и да сте бољи или егал макар, дали би један гол сат времена са играчем више, поред попадалих играча наше Звезде. А пенале вам је одбранио Борјан мачка, ми смо углавном промашивали због оне каљуге, њихов голман није одбранио ни један.
Срећно и гробарима у четвтак!

КАДАР НЕВЕРА

pre 4 godine

JE LI REALNO DA SE COVJEK KUKA JER JE ZVEZDA DOBILA CRVENI KARTON, HAHAHAHA..
Pa da li si realan lik.. Zao mi ljudi, nisu se snasli sa igracem vise :/
Pravda za Solbakena!!!

King

pre 4 godine

Pa jado jedan Vaš je samo jedan igrač prebacio gol zbog busena, a zvezdini su četvorica promašili (Jevtović za dvojicu), nijedan penal vaš golman nije odbranio, ali zato Borjannnnnnnnnn

ZVEZDANA,BORJAN KOLKO MENI OVO ZNACI AAAAAA

pre 4 godine

Da cutis! Nije te sramota! Poklone vam penal u Beogradu,pa vam odmah potom oproste penal nad Benom.Oproste vam crveni za Zeku u Beogradu.Pocne ovde,odmah vam oproste penal samo sto je pocelo,62 minuta sa igracem vise niste znali gde udarate,jedva da ste udarac u gol uputili,kakav teren kakvi bakraci! Veze nemate! BOZJA PRAVDA!

Koji nam je Mandrak Madjionicar?

pre 4 godine

Ovaj Solbaken,k'o da je prosao srpsku fudbalsku skolu. Poremetio ih igrac vise?! Omeo ih los teren!? Od ovoga su smesnije samo Srbende koji kritikuju Dansku drzavu zbog neuredjenog terena. Kakav mozak! Pa Kopenhagen je ,braco, privatan klub i danska drzava nema nikakvu obavezu da pomaze i da se stara oko privatnog vlasnistva jednog fudbalskog kluba.Ali 'de ti to da objasnis Srbendi kome je normalno da se i u 2019-oj privatne i drzavne firme ucenjuju sponzorstvom sportskih drustva bliskim politicarima na vlasti.

ArtuDitu

pre 4 godine

Zvezdi je pred utakmicu sa Krasnodarom dolazila komisija iz UEFA da odluči da li može da se igra ili ne zato što su se iz Krasnodara žalili na kvalitet terena koji je bio Vembli u poređenju sa terenom u Danskoj. Ne znam koji su kriterijumi kvalifikovali teren Kopenhagena ali, izgleda, da pravila za neke važe više a za neke manje.
Majstore, vi sredite teren pa onda nemojte da kukate. A pre toga pokušaj da naučiš igrače da šutnu ka golu. Kako ste igrali ne bi ni Javor dobili.

my way

pre 4 godine

Rodjace, da je pravde sve bi bilo gotovo nakon prve utakmice, ili ajde na samom pocetku ove. Protiv Kopenhagena i sudija u obe utakmice. Svaka cast, momci! To sto je Ndojeu Borjan odbranio i sto je Bartolec bio tu da promasajem napravi razliku predstavlja slag na torti. Idemo, jos samo jedan korak!

Да волим црно-беле...

pre 4 godine

Истина, 2-3 пенала су промашена због лошег терена, али од стране играча Звезде. Ваше је углавном одбранио Борјан!
Господине, испадате смешни у друштву... Терен који је лош је ваш, не Звездин, имали сте сат времена играча више, у 210 минута 5 пута шутнули на гол, а не бих се чудио да је она каљуга на "белој тачки" намерно направљена, јер се по кратком залету свих ваших извођача пенала може закључити да им је било познато да у пуном трку стајна нога проклизава...
Зато, покријеш се ушима и пружиш руку!

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Potcenio si Zvezdu, ona je oslabljena nastupala, a ni 64 minuta sa igračem više, nisu vam pomogli, kao ni naklonost sudije!! Borjan vas unakazio!!

nikola88pfc

pre 4 godine

da su amaterski klub i da covek ima redovan posao koji ga opterecuje a trenira ovu druzinu iz zabave, pa nekako i da razumem ovakvu izjavu :)

nece ovi nikad nista u zivotu da urade, obezbedjeni od kad se rode, nemaju onaj zar u sebi bez kog je sport nezamisliv

svaka cast zvezdi, penali manje vise, ali kako su igrali sa igracem manje moze murinjo da pregleda pa da izvuce neku pouku

Sukhoi

pre 4 godine

A čestitam Zvedzi na prolazu to ništa? Nikad od tebe čovek ne može biti a kamoli trener! Čestitam Kopenhagenu na ispadanju i želim da uvek ispadnete u prvo kolo svih kvalifikacija. Srećno!

Saša

pre 4 godine

A za teren u najmanju ruku treba da se diskvalifikuju dok se ne dovede u red.O bakljama i gađanju srpskih novinara staklenim flašama neki drugi put, da se EU ne naljuti.A i o sudiji je glupo pričati.Ima boga, što bi rekao moj drug Petar " ovako je slađe".

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

"Прокоцкали смо много шанси" , "Због лошег терена промашили смо неколико пенала" , "збунили смо се када смо имали играча више,нисмо умјели да то искористимо"... Е мој Милоје кога си ти нахвалио ! Па ово нека жешћа будала ! Тренер који сво вријеме омаловажава противника а уздиже своју просечност.

Losmi

pre 4 godine

Za one koji nisu sigurni, nas klub se zove Zvezda, a ne zvijezda... kao sto Beograd nije bejograd ili Novi Sad njovi...

Vrati se u osnovnu skolu, izgleda da ni nju nisi zavrsio. Zvijezda, to ne kaze neko da bi sa time ruzio ime kluba, tako se izrazava zbog svog izgovora. Makar pricao i jekavicom, nece reci Bejograd, ili Njovi Sad.
P.S. Objavite komentar, da bar nekoga edukujemo besplatno.

Ono

pre 4 godine

Promašili su dva, tri penala zbog lošeg terena? Čiji je to teren beše? Pritom nisu promašili 2-3 već jedan, a tri im je odbranjeno. U isto vreme zvezdini jesu promašili tri, ali golman im nije skinuo niti jedan. Imaš igrača više od 54og minuta. Na sve to imaš ludu sreću da protivnik nije dobio penal u 37oj sekundi i da tada Zeca nije dobio odmah žuti. Na sve to uputiš tačno jedan šut koji bude i gol za celo poluvreme kada gubis na svom stadionu. U drugom i produžecima ni taj igrač više nije pomogao jer ukupno je bila jedna šansa pored gola, jedna odbrana golmana i dva čišćenja pre šuta igrača Zvezde. Da li je moguće da na svom stadionu odigras tako?! Nisu Danci zaslužili prolaz jer su u Beogradu bili lošiji i na sudiju izvukli remi, a onda kod kuće pokazali jedno veliko ništa. Da li je do trenera ili igrača neka oni analiziraju.

Cubaka

pre 4 godine

A ciji je bio teren, sto ga niste osposobili, nego ste nadobudno mislili da cete lako dobiti Zvezdu, NIKADA ne potcenjute EVROPSKOG I SVETSKOG SAMPIONA.
Onaj hrvat Bartolec izjavljuje kako Zvezda ima igrace ispod proseka, neka se sada zapita kakvi su oni kada tave igrace ne mogu da pobede.

direwolf

pre 4 godine

E moj Stojane, ocigledno smo gledali neki drugi dvomec. U Beogradu ste bili nadigrani i do penala ste jedva sutnuli na gol, a u svojoj kuci ste drzali loptu ali vise na svojoj polovini sve do crvenog kartone Milunovicu. Posle toga se videlo koliko ne znate, jos je i Zvezda igrala bez Bena i Pavkova...Zamislite njihove izjave za teren da je kojim slucajem igrano na Rajku, ali neka, ovako je sladje.

пенал

pre 4 godine

А због чега је Јевтовић него због тога... Тачно сам видео снимак и пре шута лопта одскочила...Сви ови који су по средини шутирали већини је сметала земља...Не разумем ако није било услова за пенале зашто се није прешло на другу страну?

micaiz kafica

pre 4 godine

Koji stručnjak? Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više.
Do tada je Zvezda bila bolja čoveče, slab teren a u Danskoj? Zar je to moguće, ja ovde čitam, da su samo u Srbiji slabi tereni!

estiar

pre 4 godine

Ali zato je Zvezda gadjala pez premca? Ako neko treba da se zali na teren prilikom penala, onda je to Zvezda. Borjan vam je skinuo 3, a vas golman je samo gledao kako ide preko.

SEnT

pre 4 godine

Možda grešim ali mi ovaj Stole deluje... nekako lose izjave daje, da ne kažem pokvaren cova. Možda vazi za nekog velikog skandinavskog trenera( mada i to nije pokazao u ovom dvomeču), ali je nekako nerealan, i pomalo potcenjivacki deluje.

Walldorf

pre 4 godine

Igrao sam fudbal 20.godina. Zreo sam covek. Pamtim mnoge generacije Zvezde a i ostalih evropskih velikana. Znaci,fudbal pratim vec cetrdesetak godina. Nikada u zivotu nisam procitao nesto ovako glupo, slaboumno...covek 'ladno izjavi,prafraziram:"Sve je bilo OK,igrali smo dobro,a onda kada smo OSTALI SA IGRACEM VISE, onda smo pali". Neverovatno, zaista! Posteno, nisam siguran da bi Solbaken mogao biti trener ni u nasoj ligi.Ovaj bre, ne zna nista...

wve

pre 4 godine

Niste zbog lošeg terena, nego zbog podcenjivanha protivnika, omalovažavanja, prepotentnosti i gordosti, zbog toga ste ispali i to još na ovakav način koji najviše boli. Kazna stigla za sve!

мики

pre 4 godine

после ове изјаве, знам зашто су изгубили. човек није ни гледао утакмицу. тек су после искључења били бољи на терену. не би ни било пенала да је Звезда имала 11 на терену

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Sve je bilo na vašoj strani, bukvalno sve. Ali fudbalski bogovi su rekli, proći će ludi Gobelja, Simić, Vukanović, Žanderica i vesela bratija na čelu sa maestrom #10.
Plus naplaćena sva nadmenost, podmuklost i pokvarenost Danaca.

Da Stole, život ide dalje. Ide i Zvezda.
Kopenhagen neće niđe. Pozdrav.

Jax

pre 4 godine

Ne gospodine, promašio je meč loptu napaljeni hrvat, koji kada je trebao da stisne zube i reši meč, šutnuo je nebu pod oblake od straha! Preko puta njega je ipak moćni Kninski Srbin Milan Borjan! Sve vam se vratilo...Aj ćao.

cukce

pre 4 godine

Onda pod hitno trebate da sredite teren, sramota je ovakav teren za jednu zemlju kao što je Danska, uz to možda u kvalifikacije za LE opet imate penale!

verran

pre 4 godine

Ovaj kuka kao da je on ostao sa igračem manje a ne mi. A teren je i nama bio loš, pa koliko smo i mi promašili penala pa smo ipak pobedili. Oni su imali prednost debelu: domaći teren, sudiju, igrača više itd. i opet su izgubili a stim je slađe jer su nas stalno podcenjivali. Pravda zadovoljena, idemo dalje.

gmo

pre 4 godine

truli teren u drzavi danskoj. a da nije zvezda ostala sa igracem manje, primili bi danci jos bar jedan gol. tako da ovaj baja treba da se pokrije usima i cuti.

mAh

pre 4 godine

Očajan teren, loš trener, slab tim... Neverovatno je koliko su plaćeni pojedini fudbaleri Kopenhagena. Tamo se baš ima para na bacanje.

Teren?

pre 4 godine

Na čijem terenu se igralo godpodine Solbaken.Zar uređena država kao Danska ne može da napravi terene da izgledaju kao bilijarski sto.Čisto blamiranje je pominjanje svog terena kao krivca za poraz.Mi se ne žalimo na teren jer oni naši šampioni što su šibnuli loptu preko prečke to isto bi uradili i da je ravan kao tepsija.

Џомбаст пашњак и у Копенхагену

pre 4 godine

Нама је терен приликом пенала био супер.
П.С.1 А у што су ови англо-саксонци, протестанти, арогантни, пуни себе, дрски, они су богом дани да побеђују, воде, шефују, председавају, владају, тријумфују.
П.С.2 Па нисмо ми били домаћини и организовали меч. Можете замислити изјаву југендовца да се меч играо у Србији.

Aleksandar

pre 4 godine

Kakav ignorant.Covek prenebregava cinjenicu da je izgubio od boljeg tima.Ugledajmo se braco na ovakve likove.Puna ih je Evropa.U se i u svoje kljuse,gospodo.

Peroan

pre 4 godine

Ma odma se zalite uefa prijateljima, zapadna kapitalisticka bagro! Verovatno ce zvezdu i zato da kazne. Da ustanes kad cujes ime crvena zvezda!!!! Zvezda oooooo!!!!

XIII Apostol

pre 4 godine

E i ovo smo čuli. Nekome je za poraz, u fudbalwkoj utakmici, kriv... njegov domaći teren i igrač više. Sjajno..... Ovaj je i naše trenere ostavio "na klupi" po izjavama pravdanja za poraz.

gistroljub

pre 4 godine

Pa da,nije lako da se gostuje na livadi...da ste igrali na svom terenu,u Kopenhagenu,sve bi bilo drugačije,tamo je teren u savršenom stanju.Ima pravo čovek što se žali na uslove za igru...

Ccc

pre 4 godine

Promasio si ti profesiju...ekipa ti celo drugo poluvreme ima igraca vise sto kaze komentator ni malo tempo pronenili nisu...sta ste trazili to ste i dobili...raspad ste od ekipe,a ni teren vam nije bolji

Марко

pre 4 godine

Судија вам је обезедио да дођете до тих пенала. А то што вам је терен лош, то је ваш проблем. Вероватно ви у Данској немате пара да га средите.

lignjoslav

pre 4 godine

Baš naprotiv...upravo drugi detalj je odlučio...
Zvezda je promašila svaki penal zbog loseg terena, a Dancima je 3 penala skinuo Borjan od cega je ona druga odbrana jedan od boljih izvedenih penala u celoj seriji.
U celom sivilu i blatu. Igri bez pravih šuteva i akcija. Jedini igrac za koga bi bila tragedija da nije prošao dalje je upravo Borjan.
Svaka cast Marinu. Po kvalitetu je klasa iznad svih igračavobe ekipe, ali promasen penal je mrlja u ovom dvomeču.
Od igraca Kopenhagena niko mi nije ostavio utisak.
Cini mi se da je Zvezda koja je dalekobod prave forme je u najmanju ruku ravnopravna, ako ne i za nijansu bolja.
Brine malo mentalitet. Oba puta smo bili bolji kada nismo imali rezultat, i oba puta smo stali cim smo postigli gol.
Naravno da niko ne icekuje da meljemo ovakve tvrde ekipe, koje više kvare igru protivnika nego sto znaju da kreiraju, ali postoji jedan prriod od 5 do 10 minuta kada ekipa koja primi gol izgubi svoju koncepciju tj sto se narodski kaže "uđe voda u uši" posle promljenog gola. U tom kratkom prriodu igras totalnu ofanzivu, jer nije ovo vrhunska ekipa kojoj primlkeni gol ne znaci nista.
Pa ako ne uspes, nemam nista pritiv defanzivne taktike.
Činjenica je da je iskljucenje bas pri ovom rezultatu potpuno otupelo naš napad, ali me brine poslednjih 7 minuta kada su ekipe ponovo bile izjednačene.
Tj tada se videlo koliko smo fizickiblosije pripremljeni.
Raduje jedino što sebi to vremenom popravlja i sto vec na sledećoj utakmici bice bolje.
Yang bojs je bolja ekipa od Danaca.
Ali nekako mi protiv takvih igramo bolje.
Kopenhagen je gotovo ista ekipa kao Spartak iz Trnave. Tvrda, ali bezidejna. Bez vizije, bez pravog kreatora igre, pa i bez vođe.
Nekako nit smrsi nit miriše.

Друг Тито

pre 4 godine

Реално, не бих унижавао умешност тренера Солсебајкера, има добру намеру, жељу, амбицију ......
Али Милојевић , за разлику од њега има и помоћ од Бога ( јер је верујући човек ) , а овај човек, вероватно нема ....
Извињавам се на мом мишљењу, ако се ко увредио.
Пожелео бих Звезди још успеха, јер стварно треба српском народу.

brat

pre 4 godine

A protivnik imao bolji teren i zato pobedio? Najvise mi je drago zbog ovakvih likova, njihovih izjava i reakcija. Smejali su se igracima Zvezde u prvom mecu, jer su se bunili kod sudija, onda ona izjava Hrvata, sramne provokacije centarfora, svaki njegov skok je ili lakat ili ruka u lice, u oba meca, pa onda dodje karma pa promasi penal.
Sa druge strane, ova zvezdina igra mi se nikako ne svidja, ima tu puno igraca koji nisu dorasli svetom dresu. Nadam se nekom pojacanju za grupnu fazi, koji ce pored Marina donositi prevagu na terenu. Ne svidja mi se ni bunker, koji je postao olicenje nase igre cim naletimo na nekog ozbiljnijeg protivnika, sto ova danski tim svakako nije. Nedostaje vera u sebe, kada treba da se dokrajci protivnik, po navici svi u autobus pa pred svoj gol...

Inside out

pre 4 godine

Koji amateri, poceli da igraju lose kad su imali igraca vise...? Strasno!
Ovaj prica kao da su igrali na gostovanju, pa kuka na teren... prijatelju, to je vasa oranica!
Mnogo su nadobudni i istripovani, a 90% pasova im ide unazad sa sve igracem vise NA NJIHOVOM terenu.

Rade

pre 4 godine

Nemas pojma.ekipa ti toliko sporo igra da je cak i linglong liga ferari za vas.samo unazad lopta ide ko te to ucio.grobar sam al sam danas navijao da czv prodje jer ste vi sramotna ekipa i bila bi tesks nepravda da ste proski.

docwho

pre 4 godine

hahahahahahaha ovaj brat to kaze kao da su igrali na nas teren a ne na svoju oranicu pa majstore kako te bre nije sramota guraju te sudije oba meca i na kraj izgubite na penale i kriv vam je vas los teren??

kicOne

pre 4 godine

Zvezdini igraci su promasivali penale zbog loseg terena,a ne danski. Njihov golman,za razliku od Borjana,nije odbranio ni jedan penal. Greska njihovog trenera je odluka da,ispostavice se,odlucujuci penal sutira onaj Wind,jer je po teoriji velikih brojeva bilo vrli verovatno da nece dati gol. U prevodu,mnogo bi mu bilo 3\3 u dve utakmice...

čekić kao prijem

pre 4 godine

A Zvezdini igrači promasivali penale jer nisu umeli da šutiraju i jer je njima bio bolji teren nego Dancima? E svašta od izjave. U dva meča Zvezda bila bolja i zasluženo prošla, da nije bilo sudije u prvom meču ne bi ni bilo penala i realan rezultat bi bio 3:1 za Zvezdu u obe utakmice. Da je ovakav teren bio u Srbiji to bi bile žalbe i zabrane igranja ali pošto je u Danskoj onda ništa.

xxx

pre 4 godine

"Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više.."
"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo", ocenio je Solbaken.

Ovaj na nekim drozama? Alo, niste stvorili 3 normalne sanse u ove dve utakmice, da ne pominjem sudjenje. A sto se tice te vase njive pa valjda ste navikli da igrate tamo, to je trebalo vama da ide u korist a ne da se zalis sto ste promasili penale .... ne bi ih ni mi toliko promasili da je teren bio normalan .... allleeeeeeeeee!!!

ReaLan iZ NisH

pre 4 godine

Hehe bice da je Zvezda promasila 4 zbog loseg terena a vama odbranjena jedno 3-4 komada. Pozdrav od realnog Partizanovca iz Nish, baki.

navijac

pre 4 godine

Pojma ti nemas! Igrate sat vremena sa igracem vise i dodajete se levo desno, ja tebi ti meni celu utakmicu. Igrate ziheraski, niko ne sme da pokusa neki rizican pas, da sutne, nego samo besomucna dodavanja. Gori tim nikad nisam gledao. Poklonili ste prolaz ovim mucenicima koji nisu dva puta presli centar. Takvim pristupom zasluzili ste da ispadnete.

arbitar

pre 4 godine

Ajde da si rekao prokockali smo šansu nego šanse. Možda čuvaš posao ali ako ćemo realno nakon onakvog pretencioznog sudjenja u bgu I večeras nesudjenog penala ko suza na početku utakmice ne dobiti zvezdu sa par golova razlike je sramota. Najboljeg igrača ste nam izbacili za sl utakmicu sve zbog toga što ni jedan sudija na obje utakmice nije ni u jednom duelu zaštitio jedinog pismenog igrača Marina koji iole zna sa loptom jedva dočekali obojica da mu daju zuti karton kad je izgubio više živce.

bmiles

pre 4 godine

Los teren!?Pa nije se igralo na "Miticu"!?A ono da su igrali bo;lje u egalu a posle popustili sa igracem vise.jos gluplja izjava!Ovoga ce smeniti sto posto ako se ne kvalifikuje za Evro Ligu.

NBGD

pre 4 godine

Па и Звезда је... Јевтовић човек прво левом померио лопту па шутнуо десном...Уосталом ваш је терен браћо Данци ахахаххахаа

Ko razume shvatiće

pre 4 godine

Vama je smetao loš teren, pa to je vaš teren. Mi sa time nismo imali problem, brzo smo se adaptirali i nijedan penal nismo promašili zbog vašeg lošeg terena.

u magnovenju

pre 4 godine

A čiji je to teren druže, naš ili vaš? A mi kao da nismo šutirali sa istog tog mesta na istom tom terenu. Ne, naši su promašili zato što nemaju pojma, al tvoji su promašili zbog lošeg terena.
Ispali ste zato što ste lošiji i da sudije u oba meča nisu fino svirale u vašu korist ne biste ni bili u prilici da šutiraye te penale.
A sad adio!

The pilot

pre 4 godine

Niste vi znali da iskoristite sudiju više, u obe utakmice!
A, da... Sreća vaša što zvezdini igrači nisu promašili 3-4 penala zbog očajnog terena!

Edin

pre 4 godine

Pa ako neko treba da se zali na teren to je Zvezda, ipak je to VAS teren.. A van toga, penal u prvom minutu sto nije sviran ni ne spominje.mm

Звездин весник

pre 4 godine

А ми смо дали свих 11 због одличног терена! Па то је ваш терен паметњаковићу!

мр

pre 4 godine

Па требали сте да шутирате на овом делу где и Звезда, њима је бела тачка била као од бетона.

Mirko

pre 4 godine

Kao da mi nismo?? Tri udarca su otišla nebu pod oblake. Neka je jedan ili dva greška igrača, ali za tri je sigurno makar malo kriv teren.

Marcelo

pre 4 godine

Zvezda se borila, i imala vise stece u penal seriji. Nista vise. Da nemaju Marina bili bi daleko od ovakvih kvalifikacija. Protiv JANG BOJSA?Mislim da su ravnopravni.

King

pre 4 godine

Ovaj lik, kao da slušam narikače iz patlidžana, svi su krivi osim njih samih, a oni raspad.
Jooooj da ovi moji iz Zvezde trče kao ovi iz Kopenhagena, ma ni Reala se ne bi bojali.

Milivojević

pre 4 godine

Za one koji nisu sigurni, nas klub se zove Zvezda, a ne zvijezda... kao sto Beograd nije bejograd ili Novi Sad njovi...

Vrati se u osnovnu skolu, izgleda da ni nju nisi zavrsio. Zvijezda, to ne kaze neko da bi sa time ruzio ime kluba, tako se izrazava zbog svog izgovora. Makar pricao i jekavicom, nece reci Bejograd, ili Njovi Sad.
P.S. Objavite komentar, da bar nekoga edukujemo besplatno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 14. avgust 2019 11:53)

Prijatelji, zvijezde su na nebu, mogu biti muzičke zvijezde, ali ime kluba je Crvena Zvezda i na ekavici i na ijekavici. Po tvojoj logici mi bi na ekavici ime grada Bijeljina trebali da izgovaramo Beljina? Ne može se sve lokalizovati i prevoditi jer bi onda dobio izveštaj npr.: "U engleskoj Predsednik vlade ligi Jedinstvo iz Mančestera je pobedilo Zapadnu Šunku sa 2:0, dok su u gradskom derbiju Rendzeri iz Kraljičinog parka igrali nerešeno sa Mlinskim Zidom 1:1.

navijac

pre 4 godine

Pojma ti nemas! Igrate sat vremena sa igracem vise i dodajete se levo desno, ja tebi ti meni celu utakmicu. Igrate ziheraski, niko ne sme da pokusa neki rizican pas, da sutne, nego samo besomucna dodavanja. Gori tim nikad nisam gledao. Poklonili ste prolaz ovim mucenicima koji nisu dva puta presli centar. Takvim pristupom zasluzili ste da ispadnete.

Marcelo

pre 4 godine

Zvezda se borila, i imala vise stece u penal seriji. Nista vise. Da nemaju Marina bili bi daleko od ovakvih kvalifikacija. Protiv JANG BOJSA?Mislim da su ravnopravni.

Koji nam je Mandrak Madjionicar?

pre 4 godine

Ovaj Solbaken,k'o da je prosao srpsku fudbalsku skolu. Poremetio ih igrac vise?! Omeo ih los teren!? Od ovoga su smesnije samo Srbende koji kritikuju Dansku drzavu zbog neuredjenog terena. Kakav mozak! Pa Kopenhagen je ,braco, privatan klub i danska drzava nema nikakvu obavezu da pomaze i da se stara oko privatnog vlasnistva jednog fudbalskog kluba.Ali 'de ti to da objasnis Srbendi kome je normalno da se i u 2019-oj privatne i drzavne firme ucenjuju sponzorstvom sportskih drustva bliskim politicarima na vlasti.

Losmi

pre 4 godine

Za one koji nisu sigurni, nas klub se zove Zvezda, a ne zvijezda... kao sto Beograd nije bejograd ili Novi Sad njovi...

Vrati se u osnovnu skolu, izgleda da ni nju nisi zavrsio. Zvijezda, to ne kaze neko da bi sa time ruzio ime kluba, tako se izrazava zbog svog izgovora. Makar pricao i jekavicom, nece reci Bejograd, ili Njovi Sad.
P.S. Objavite komentar, da bar nekoga edukujemo besplatno.

Друг Тито

pre 4 godine

Реално, не бих унижавао умешност тренера Солсебајкера, има добру намеру, жељу, амбицију ......
Али Милојевић , за разлику од њега има и помоћ од Бога ( јер је верујући човек ) , а овај човек, вероватно нема ....
Извињавам се на мом мишљењу, ако се ко увредио.
Пожелео бих Звезди још успеха, јер стварно треба српском народу.

Arthas

pre 4 godine

To je ta Danska, uredjena prebogata drzava a tereni gori nego u Prvoj Ligi Srbije dok navijaci iskaljuju bes na nasim novinarim, ali neka nacicemo mi nacin da sebe unizimo a brze bolje njih uzdignemo... A ako ti treba opravdanje sto ste ispali samo pogledaj gore, bog sve vidi i nije mogao da vam dopusti da prodjete nakon skandaloznog sudjenja u proslom mecu i nedosudjenog penala ovde vec u prvom minutu!

micaiz kafica

pre 4 godine

Koji stručnjak? Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više.
Do tada je Zvezda bila bolja čoveče, slab teren a u Danskoj? Zar je to moguće, ja ovde čitam, da su samo u Srbiji slabi tereni!

nikola88pfc

pre 4 godine

da su amaterski klub i da covek ima redovan posao koji ga opterecuje a trenira ovu druzinu iz zabave, pa nekako i da razumem ovakvu izjavu :)

nece ovi nikad nista u zivotu da urade, obezbedjeni od kad se rode, nemaju onaj zar u sebi bez kog je sport nezamisliv

svaka cast zvezdi, penali manje vise, ali kako su igrali sa igracem manje moze murinjo da pregleda pa da izvuce neku pouku

Sukhoi

pre 4 godine

A čestitam Zvedzi na prolazu to ništa? Nikad od tebe čovek ne može biti a kamoli trener! Čestitam Kopenhagenu na ispadanju i želim da uvek ispadnete u prvo kolo svih kvalifikacija. Srećno!

lignjoslav

pre 4 godine

Baš naprotiv...upravo drugi detalj je odlučio...
Zvezda je promašila svaki penal zbog loseg terena, a Dancima je 3 penala skinuo Borjan od cega je ona druga odbrana jedan od boljih izvedenih penala u celoj seriji.
U celom sivilu i blatu. Igri bez pravih šuteva i akcija. Jedini igrac za koga bi bila tragedija da nije prošao dalje je upravo Borjan.
Svaka cast Marinu. Po kvalitetu je klasa iznad svih igračavobe ekipe, ali promasen penal je mrlja u ovom dvomeču.
Od igraca Kopenhagena niko mi nije ostavio utisak.
Cini mi se da je Zvezda koja je dalekobod prave forme je u najmanju ruku ravnopravna, ako ne i za nijansu bolja.
Brine malo mentalitet. Oba puta smo bili bolji kada nismo imali rezultat, i oba puta smo stali cim smo postigli gol.
Naravno da niko ne icekuje da meljemo ovakve tvrde ekipe, koje više kvare igru protivnika nego sto znaju da kreiraju, ali postoji jedan prriod od 5 do 10 minuta kada ekipa koja primi gol izgubi svoju koncepciju tj sto se narodski kaže "uđe voda u uši" posle promljenog gola. U tom kratkom prriodu igras totalnu ofanzivu, jer nije ovo vrhunska ekipa kojoj primlkeni gol ne znaci nista.
Pa ako ne uspes, nemam nista pritiv defanzivne taktike.
Činjenica je da je iskljucenje bas pri ovom rezultatu potpuno otupelo naš napad, ali me brine poslednjih 7 minuta kada su ekipe ponovo bile izjednačene.
Tj tada se videlo koliko smo fizickiblosije pripremljeni.
Raduje jedino što sebi to vremenom popravlja i sto vec na sledećoj utakmici bice bolje.
Yang bojs je bolja ekipa od Danaca.
Ali nekako mi protiv takvih igramo bolje.
Kopenhagen je gotovo ista ekipa kao Spartak iz Trnave. Tvrda, ali bezidejna. Bez vizije, bez pravog kreatora igre, pa i bez vođe.
Nekako nit smrsi nit miriše.

King

pre 4 godine

Ovaj lik, kao da slušam narikače iz patlidžana, svi su krivi osim njih samih, a oni raspad.
Jooooj da ovi moji iz Zvezde trče kao ovi iz Kopenhagena, ma ni Reala se ne bi bojali.

King

pre 4 godine

Pa jado jedan Vaš je samo jedan igrač prebacio gol zbog busena, a zvezdini su četvorica promašili (Jevtović za dvojicu), nijedan penal vaš golman nije odbranio, ali zato Borjannnnnnnnnn

ZVEZDANA,BORJAN KOLKO MENI OVO ZNACI AAAAAA

pre 4 godine

Da cutis! Nije te sramota! Poklone vam penal u Beogradu,pa vam odmah potom oproste penal nad Benom.Oproste vam crveni za Zeku u Beogradu.Pocne ovde,odmah vam oproste penal samo sto je pocelo,62 minuta sa igracem vise niste znali gde udarate,jedva da ste udarac u gol uputili,kakav teren kakvi bakraci! Veze nemate! BOZJA PRAVDA!

Cubaka

pre 4 godine

A ciji je bio teren, sto ga niste osposobili, nego ste nadobudno mislili da cete lako dobiti Zvezdu, NIKADA ne potcenjute EVROPSKOG I SVETSKOG SAMPIONA.
Onaj hrvat Bartolec izjavljuje kako Zvezda ima igrace ispod proseka, neka se sada zapita kakvi su oni kada tave igrace ne mogu da pobede.

lal

pre 4 godine

mi smo promasili 4 penala zbog VASEG ocajnog terena... vi ste promasili jedan, 4 vam je odbranio DOKTOR...
sledeci put pokazi vise postovanja prema svetskom prvaku... poyyy...

Дејв Франкфурт

pre 4 godine

Господине северњак, да си ти неки стручњак и да сте бољи или егал макар, дали би један гол сат времена са играчем више, поред попадалих играча наше Звезде. А пенале вам је одбранио Борјан мачка, ми смо углавном промашивали због оне каљуге, њихов голман није одбранио ни један.
Срећно и гробарима у четвтак!

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Potcenio si Zvezdu, ona je oslabljena nastupala, a ni 64 minuta sa igračem više, nisu vam pomogli, kao ni naklonost sudije!! Borjan vas unakazio!!

ArtuDitu

pre 4 godine

Zvezdi je pred utakmicu sa Krasnodarom dolazila komisija iz UEFA da odluči da li može da se igra ili ne zato što su se iz Krasnodara žalili na kvalitet terena koji je bio Vembli u poređenju sa terenom u Danskoj. Ne znam koji su kriterijumi kvalifikovali teren Kopenhagena ali, izgleda, da pravila za neke važe više a za neke manje.
Majstore, vi sredite teren pa onda nemojte da kukate. A pre toga pokušaj da naučiš igrače da šutnu ka golu. Kako ste igrali ne bi ni Javor dobili.

wve

pre 4 godine

Niste zbog lošeg terena, nego zbog podcenjivanha protivnika, omalovažavanja, prepotentnosti i gordosti, zbog toga ste ispali i to još na ovakav način koji najviše boli. Kazna stigla za sve!

Џомбаст пашњак и у Копенхагену

pre 4 godine

Нама је терен приликом пенала био супер.
П.С.1 А у што су ови англо-саксонци, протестанти, арогантни, пуни себе, дрски, они су богом дани да побеђују, воде, шефују, председавају, владају, тријумфују.
П.С.2 Па нисмо ми били домаћини и организовали меч. Можете замислити изјаву југендовца да се меч играо у Србији.

Peroan

pre 4 godine

Ma odma se zalite uefa prijateljima, zapadna kapitalisticka bagro! Verovatno ce zvezdu i zato da kazne. Da ustanes kad cujes ime crvena zvezda!!!! Zvezda oooooo!!!!

Walldorf

pre 4 godine

Igrao sam fudbal 20.godina. Zreo sam covek. Pamtim mnoge generacije Zvezde a i ostalih evropskih velikana. Znaci,fudbal pratim vec cetrdesetak godina. Nikada u zivotu nisam procitao nesto ovako glupo, slaboumno...covek 'ladno izjavi,prafraziram:"Sve je bilo OK,igrali smo dobro,a onda kada smo OSTALI SA IGRACEM VISE, onda smo pali". Neverovatno, zaista! Posteno, nisam siguran da bi Solbaken mogao biti trener ni u nasoj ligi.Ovaj bre, ne zna nista...

Да волим црно-беле...

pre 4 godine

Истина, 2-3 пенала су промашена због лошег терена, али од стране играча Звезде. Ваше је углавном одбранио Борјан!
Господине, испадате смешни у друштву... Терен који је лош је ваш, не Звездин, имали сте сат времена играча више, у 210 минута 5 пута шутнули на гол, а не бих се чудио да је она каљуга на "белој тачки" намерно направљена, јер се по кратком залету свих ваших извођача пенала може закључити да им је било познато да у пуном трку стајна нога проклизава...
Зато, покријеш се ушима и пружиш руку!

КАДАР НЕВЕРА

pre 4 godine

JE LI REALNO DA SE COVJEK KUKA JER JE ZVEZDA DOBILA CRVENI KARTON, HAHAHAHA..
Pa da li si realan lik.. Zao mi ljudi, nisu se snasli sa igracem vise :/
Pravda za Solbakena!!!

пенал

pre 4 godine

А због чега је Јевтовић него због тога... Тачно сам видео снимак и пре шута лопта одскочила...Сви ови који су по средини шутирали већини је сметала земља...Не разумем ако није било услова за пенале зашто се није прешло на другу страну?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Sve je bilo na vašoj strani, bukvalno sve. Ali fudbalski bogovi su rekli, proći će ludi Gobelja, Simić, Vukanović, Žanderica i vesela bratija na čelu sa maestrom #10.
Plus naplaćena sva nadmenost, podmuklost i pokvarenost Danaca.

Da Stole, život ide dalje. Ide i Zvezda.
Kopenhagen neće niđe. Pozdrav.

Saša

pre 4 godine

A za teren u najmanju ruku treba da se diskvalifikuju dok se ne dovede u red.O bakljama i gađanju srpskih novinara staklenim flašama neki drugi put, da se EU ne naljuti.A i o sudiji je glupo pričati.Ima boga, što bi rekao moj drug Petar " ovako je slađe".

Ivan

pre 4 godine

Covek je upravo mozda i nesvesno priznao da kao trener ne ume takticki da iskoristi igraca vise. Postavio Miloje autobus, ovi se dodavali do prekosutra na 30 metara od gola. Ubacivanje Jandera umesto Rodica, potez utakmice.

my way

pre 4 godine

Rodjace, da je pravde sve bi bilo gotovo nakon prve utakmice, ili ajde na samom pocetku ove. Protiv Kopenhagena i sudija u obe utakmice. Svaka cast, momci! To sto je Ndojeu Borjan odbranio i sto je Bartolec bio tu da promasajem napravi razliku predstavlja slag na torti. Idemo, jos samo jedan korak!

Aleksandar

pre 4 godine

Kakav ignorant.Covek prenebregava cinjenicu da je izgubio od boljeg tima.Ugledajmo se braco na ovakve likove.Puna ih je Evropa.U se i u svoje kljuse,gospodo.

docwho

pre 4 godine

hahahahahahaha ovaj brat to kaze kao da su igrali na nas teren a ne na svoju oranicu pa majstore kako te bre nije sramota guraju te sudije oba meca i na kraj izgubite na penale i kriv vam je vas los teren??

Teren?

pre 4 godine

Na čijem terenu se igralo godpodine Solbaken.Zar uređena država kao Danska ne može da napravi terene da izgledaju kao bilijarski sto.Čisto blamiranje je pominjanje svog terena kao krivca za poraz.Mi se ne žalimo na teren jer oni naši šampioni što su šibnuli loptu preko prečke to isto bi uradili i da je ravan kao tepsija.

NBGD

pre 4 godine

Па и Звезда је... Јевтовић човек прво левом померио лопту па шутнуо десном...Уосталом ваш је терен браћо Данци ахахаххахаа

arbitar

pre 4 godine

Ajde da si rekao prokockali smo šansu nego šanse. Možda čuvaš posao ali ako ćemo realno nakon onakvog pretencioznog sudjenja u bgu I večeras nesudjenog penala ko suza na početku utakmice ne dobiti zvezdu sa par golova razlike je sramota. Najboljeg igrača ste nam izbacili za sl utakmicu sve zbog toga što ni jedan sudija na obje utakmice nije ni u jednom duelu zaštitio jedinog pismenog igrača Marina koji iole zna sa loptom jedva dočekali obojica da mu daju zuti karton kad je izgubio više živce.

Mirko

pre 4 godine

Kao da mi nismo?? Tri udarca su otišla nebu pod oblake. Neka je jedan ili dva greška igrača, ali za tri je sigurno makar malo kriv teren.

bmiles

pre 4 godine

Los teren!?Pa nije se igralo na "Miticu"!?A ono da su igrali bo;lje u egalu a posle popustili sa igracem vise.jos gluplja izjava!Ovoga ce smeniti sto posto ako se ne kvalifikuje za Evro Ligu.

verran

pre 4 godine

Ovaj kuka kao da je on ostao sa igračem manje a ne mi. A teren je i nama bio loš, pa koliko smo i mi promašili penala pa smo ipak pobedili. Oni su imali prednost debelu: domaći teren, sudiju, igrača više itd. i opet su izgubili a stim je slađe jer su nas stalno podcenjivali. Pravda zadovoljena, idemo dalje.

мики

pre 4 godine

после ове изјаве, знам зашто су изгубили. човек није ни гледао утакмицу. тек су после искључења били бољи на терену. не би ни било пенала да је Звезда имала 11 на терену

gistroljub

pre 4 godine

Pa da,nije lako da se gostuje na livadi...da ste igrali na svom terenu,u Kopenhagenu,sve bi bilo drugačije,tamo je teren u savršenom stanju.Ima pravo čovek što se žali na uslove za igru...

SEnT

pre 4 godine

Možda grešim ali mi ovaj Stole deluje... nekako lose izjave daje, da ne kažem pokvaren cova. Možda vazi za nekog velikog skandinavskog trenera( mada i to nije pokazao u ovom dvomeču), ali je nekako nerealan, i pomalo potcenjivacki deluje.

Ko razume shvatiće

pre 4 godine

Vama je smetao loš teren, pa to je vaš teren. Mi sa time nismo imali problem, brzo smo se adaptirali i nijedan penal nismo promašili zbog vašeg lošeg terena.

brat

pre 4 godine

A protivnik imao bolji teren i zato pobedio? Najvise mi je drago zbog ovakvih likova, njihovih izjava i reakcija. Smejali su se igracima Zvezde u prvom mecu, jer su se bunili kod sudija, onda ona izjava Hrvata, sramne provokacije centarfora, svaki njegov skok je ili lakat ili ruka u lice, u oba meca, pa onda dodje karma pa promasi penal.
Sa druge strane, ova zvezdina igra mi se nikako ne svidja, ima tu puno igraca koji nisu dorasli svetom dresu. Nadam se nekom pojacanju za grupnu fazi, koji ce pored Marina donositi prevagu na terenu. Ne svidja mi se ni bunker, koji je postao olicenje nase igre cim naletimo na nekog ozbiljnijeg protivnika, sto ova danski tim svakako nije. Nedostaje vera u sebe, kada treba da se dokrajci protivnik, po navici svi u autobus pa pred svoj gol...

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

"Прокоцкали смо много шанси" , "Због лошег терена промашили смо неколико пенала" , "збунили смо се када смо имали играча више,нисмо умјели да то искористимо"... Е мој Милоје кога си ти нахвалио ! Па ово нека жешћа будала ! Тренер који сво вријеме омаловажава противника а уздиже своју просечност.

Звездин весник

pre 4 godine

А ми смо дали свих 11 због одличног терена! Па то је ваш терен паметњаковићу!

kicOne

pre 4 godine

Zvezdini igraci su promasivali penale zbog loseg terena,a ne danski. Njihov golman,za razliku od Borjana,nije odbranio ni jedan penal. Greska njihovog trenera je odluka da,ispostavice se,odlucujuci penal sutira onaj Wind,jer je po teoriji velikih brojeva bilo vrli verovatno da nece dati gol. U prevodu,mnogo bi mu bilo 3\3 u dve utakmice...

Inside out

pre 4 godine

Koji amateri, poceli da igraju lose kad su imali igraca vise...? Strasno!
Ovaj prica kao da su igrali na gostovanju, pa kuka na teren... prijatelju, to je vasa oranica!
Mnogo su nadobudni i istripovani, a 90% pasova im ide unazad sa sve igracem vise NA NJIHOVOM terenu.

Марко

pre 4 godine

Судија вам је обезедио да дођете до тих пенала. А то што вам је терен лош, то је ваш проблем. Вероватно ви у Данској немате пара да га средите.

xxx

pre 4 godine

"Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više.."
"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo", ocenio je Solbaken.

Ovaj na nekim drozama? Alo, niste stvorili 3 normalne sanse u ove dve utakmice, da ne pominjem sudjenje. A sto se tice te vase njive pa valjda ste navikli da igrate tamo, to je trebalo vama da ide u korist a ne da se zalis sto ste promasili penale .... ne bi ih ni mi toliko promasili da je teren bio normalan .... allleeeeeeeeee!!!

XIII Apostol

pre 4 godine

E i ovo smo čuli. Nekome je za poraz, u fudbalwkoj utakmici, kriv... njegov domaći teren i igrač više. Sjajno..... Ovaj je i naše trenere ostavio "na klupi" po izjavama pravdanja za poraz.

u magnovenju

pre 4 godine

A čiji je to teren druže, naš ili vaš? A mi kao da nismo šutirali sa istog tog mesta na istom tom terenu. Ne, naši su promašili zato što nemaju pojma, al tvoji su promašili zbog lošeg terena.
Ispali ste zato što ste lošiji i da sudije u oba meča nisu fino svirale u vašu korist ne biste ni bili u prilici da šutiraye te penale.
A sad adio!

мр

pre 4 godine

Па требали сте да шутирате на овом делу где и Звезда, њима је бела тачка била као од бетона.

Rade

pre 4 godine

Nemas pojma.ekipa ti toliko sporo igra da je cak i linglong liga ferari za vas.samo unazad lopta ide ko te to ucio.grobar sam al sam danas navijao da czv prodje jer ste vi sramotna ekipa i bila bi tesks nepravda da ste proski.

The pilot

pre 4 godine

Niste vi znali da iskoristite sudiju više, u obe utakmice!
A, da... Sreća vaša što zvezdini igrači nisu promašili 3-4 penala zbog očajnog terena!

ReaLan iZ NisH

pre 4 godine

Hehe bice da je Zvezda promasila 4 zbog loseg terena a vama odbranjena jedno 3-4 komada. Pozdrav od realnog Partizanovca iz Nish, baki.

Ccc

pre 4 godine

Promasio si ti profesiju...ekipa ti celo drugo poluvreme ima igraca vise sto kaze komentator ni malo tempo pronenili nisu...sta ste trazili to ste i dobili...raspad ste od ekipe,a ni teren vam nije bolji

Edin

pre 4 godine

Pa ako neko treba da se zali na teren to je Zvezda, ipak je to VAS teren.. A van toga, penal u prvom minutu sto nije sviran ni ne spominje.mm

čekić kao prijem

pre 4 godine

A Zvezdini igrači promasivali penale jer nisu umeli da šutiraju i jer je njima bio bolji teren nego Dancima? E svašta od izjave. U dva meča Zvezda bila bolja i zasluženo prošla, da nije bilo sudije u prvom meču ne bi ni bilo penala i realan rezultat bi bio 3:1 za Zvezdu u obe utakmice. Da je ovakav teren bio u Srbiji to bi bile žalbe i zabrane igranja ali pošto je u Danskoj onda ništa.

Jax

pre 4 godine

Ne gospodine, promašio je meč loptu napaljeni hrvat, koji kada je trebao da stisne zube i reši meč, šutnuo je nebu pod oblake od straha! Preko puta njega je ipak moćni Kninski Srbin Milan Borjan! Sve vam se vratilo...Aj ćao.

gmo

pre 4 godine

truli teren u drzavi danskoj. a da nije zvezda ostala sa igracem manje, primili bi danci jos bar jedan gol. tako da ovaj baja treba da se pokrije usima i cuti.

Ono

pre 4 godine

Promašili su dva, tri penala zbog lošeg terena? Čiji je to teren beše? Pritom nisu promašili 2-3 već jedan, a tri im je odbranjeno. U isto vreme zvezdini jesu promašili tri, ali golman im nije skinuo niti jedan. Imaš igrača više od 54og minuta. Na sve to imaš ludu sreću da protivnik nije dobio penal u 37oj sekundi i da tada Zeca nije dobio odmah žuti. Na sve to uputiš tačno jedan šut koji bude i gol za celo poluvreme kada gubis na svom stadionu. U drugom i produžecima ni taj igrač više nije pomogao jer ukupno je bila jedna šansa pored gola, jedna odbrana golmana i dva čišćenja pre šuta igrača Zvezde. Da li je moguće da na svom stadionu odigras tako?! Nisu Danci zaslužili prolaz jer su u Beogradu bili lošiji i na sudiju izvukli remi, a onda kod kuće pokazali jedno veliko ništa. Da li je do trenera ili igrača neka oni analiziraju.

cukce

pre 4 godine

Onda pod hitno trebate da sredite teren, sramota je ovakav teren za jednu zemlju kao što je Danska, uz to možda u kvalifikacije za LE opet imate penale!

direwolf

pre 4 godine

E moj Stojane, ocigledno smo gledali neki drugi dvomec. U Beogradu ste bili nadigrani i do penala ste jedva sutnuli na gol, a u svojoj kuci ste drzali loptu ali vise na svojoj polovini sve do crvenog kartone Milunovicu. Posle toga se videlo koliko ne znate, jos je i Zvezda igrala bez Bena i Pavkova...Zamislite njihove izjave za teren da je kojim slucajem igrano na Rajku, ali neka, ovako je sladje.

estiar

pre 4 godine

Ali zato je Zvezda gadjala pez premca? Ako neko treba da se zali na teren prilikom penala, onda je to Zvezda. Borjan vam je skinuo 3, a vas golman je samo gledao kako ide preko.

mAh

pre 4 godine

Očajan teren, loš trener, slab tim... Neverovatno je koliko su plaćeni pojedini fudbaleri Kopenhagena. Tamo se baš ima para na bacanje.

Milivojević

pre 4 godine

Za one koji nisu sigurni, nas klub se zove Zvezda, a ne zvijezda... kao sto Beograd nije bejograd ili Novi Sad njovi...

Vrati se u osnovnu skolu, izgleda da ni nju nisi zavrsio. Zvijezda, to ne kaze neko da bi sa time ruzio ime kluba, tako se izrazava zbog svog izgovora. Makar pricao i jekavicom, nece reci Bejograd, ili Njovi Sad.
P.S. Objavite komentar, da bar nekoga edukujemo besplatno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Losmi, 14. avgust 2019 11:53)

Prijatelji, zvijezde su na nebu, mogu biti muzičke zvijezde, ali ime kluba je Crvena Zvezda i na ekavici i na ijekavici. Po tvojoj logici mi bi na ekavici ime grada Bijeljina trebali da izgovaramo Beljina? Ne može se sve lokalizovati i prevoditi jer bi onda dobio izveštaj npr.: "U engleskoj Predsednik vlade ligi Jedinstvo iz Mančestera je pobedilo Zapadnu Šunku sa 2:0, dok su u gradskom derbiju Rendzeri iz Kraljičinog parka igrali nerešeno sa Mlinskim Zidom 1:1.