1. Jos da su uspeli da dovedu Eriksena za ofanzivnog veznog... Ali ok, Pereira je pokazao da moze da se racuna na njega. A tu su i Mata i Sancez, za kog se nadam da ce konacno da vrati bar 50% nekadasnje forme.
   (estiar, 12. avgust 2019 12:07)

  # Link komentara

 2. Navijam za Utd jako dugo i drago mi je sto pobedise ubedljivo ? ali ako pogledamo sastav Celzija i njihove prilike mozemo zakljuciti sledece o nacinu igre u ovoj sezoni: igrace se cvrsto i brzo, nece biti davljenja kao kod Murinja. Ideja je ne primiti gol i nekako umuvati makar jedan pri cemu nece kao kod Murinja na 1:0 svi u 30m i kontra bas ako mora. Bice problema sa slabijim ekipama, mada znaju Rasford i Marsijal lepo da sutnu i sa 20m ako se protivnik zatvori. Dosta ce zavisiti kako ce njih dvojica kliknuti, ovo je sezona da pokazu jesu li prosek i veciti talenti ili klasa. Pogba ako ode bice problem ko ce deliti lopte, a on mora biti centralni vezni a ne ofanzivni vezni. Ima nade, ali realno je 4 mesto.
   (Aca86, 11. avgust 2019 21:52)

  # Link komentara

 3. Ljubi te Fergi za tvrdjavu :) U redu je da budu 5. na kraju, tim su u nastajanju ali da gube od nekih Barnlija na OT to je neoprostivo
  (Mr. White, 11. avgust 2019 21:45)

  # Link komentara

 4. "...želimo da Old Traford bude naša tvrđava...

  ...neosvojiva!" 😉
  (cosmo, 11. avgust 2019 21:16)

  # Link komentara

 5. Jeste da je prelazni rok ostao nedovršen, ali se ne može očekivati da se za jedno ljeto sve dovede. Junajted je napravio ogroman posao dovođenjem Harija i Arona. Momci su odigrali vanserijski danas, bukvalno bez greške. Ne mogu ni sam da se odlučim koji je bio bolji. Uz Džejmsa koji je pokidao za kratko i iskoristio sve što je dobio, ovo je bilo prijatno poslepodne. Pa samo kada sam vidio da nema ni na klupi Džonsa i Smolinga, a zdravi su, ja sam već bio presrećan. Plus Jang zakucan za klupu, uz Matića. Ma milina.
   (Greatness, 11. avgust 2019 20:29)

  # Link komentara

 6. Ocajan sastav ima Čelsi.
   (Aleksandar, 11. avgust 2019 20:28)

  # Link komentara