Nedelja, 11.08.2019.

00:00

"Miloš je osetio bol u stopalu, zabrinut sam"

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je zabrinut zbog Miloša Teodosića i da se nada da povreda nije teža.

Izvor: PT

"Miloš je osetio bol u stopalu, zabrinut sam" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

eto

pre 4 godine

Ali ljudi, koliku stomačinu ima Jokić? Pa Stevanović iz Partizana bi mu pozavideo. Kako može da igra sa tolikim viškom, stvarno mi nije jasno.

Kg

pre 4 godine

To je sto je, ima zamena, jovic, micic pa cak i bogdan mogu da igraju pleja. U nekoj varijanti moze i bobi da bude centar a Jokic plej :). Salu na stranu, nikad necemo znati da li je bolje. Stoji da Teo moze da resi utakmicu nekim potezom, a stoji i da moze da upropasti 4 napada zaredom. I dalje smo mnogo jaki, videcemo...

major gašpar

pre 4 godine

Čovek godinu dana nije igrao ozbiljnu košarku a verujem da nije ni trenirao.
Lenčuga, neradnik i velika rupa u odbrani.
Hvala bogu pa nije došao u Zvezdu,ništa s njim ne bi dobili, visio bi u odbrani samo tako a napad ako ga neće,ćao zdravo.
Magija u rukama ali u glavi nešto nije na svom mestu.
U svakom slučaju brz oporavak i da te gledamo na nekom drugom svetskom ili evropskom. Ovo bi bilo dobro da preskočiš.

haylee

pre 4 godine

Mozda je i "sporazumna" povreda, da se sacuva obraz. Jer, iz prvih 5 minuta i cele utakmice sa Finskom, jasno je da on ne sme da ide ako cemo ista da uradimo.

Petar

pre 4 godine

Teodisić Out
Davidovac In
(Objektivan, 11. avgust 2019 11:28)

Dobro je da nisi rekao Filip Covic In (nista licno protiv coveka mislim da je dobar plej ali nema mesta u reprezentaciji) kosarkaski znalce.

Руска Душа

pre 4 godine

Савршено је кренуло за нас. Победа и кад смо лоши је најбоља ствар за изградњу карактера, за набијање комплекса онима што нас скаутирају и припремају се за нас.. Одувек је наша највећа врлина била непредвидивост. Што може свако да има дан, погоди тројку, дрзне се на јачег или буде креативан како нико није..
То селектор гради..
Много људи се код нас реално разуме у кошарку, вероватно је и гомила критичних коментара на месту, али.. Има оно “али” које овај шмекер од селектора покушава да пренесе на своје играче. Ако успе у томе, биће као никад нико, ако не успе остаће само скуп добрих играча..
Читава планета очекује да играмо на Јокића, надам се да он види они што други не виде.. И сигуран сам да то неће показати до елиминационе фазе. То је Сале, чека стрпљиво задњу стотинку...
Верујем у то.

Pera

pre 4 godine

Poruka nasim plejevima koji nisu trenutno na spisku Djordjevica, a zele da igraju za reprezentaciju:

Uclanite se u stranku, zna se koju.
Na fejsu lajkujte predsednika zemlje.
Na tviteru jedna podska naporima predsednika oko Srbije i jos jedna predsedniku KKS.
Spremite torbu sa stvarima pored vrata da ne gubite vreme kad poziv dodje.

nažalost manjina

pre 4 godine

Kako u zemlji i među narodom koji zaboravlja sve do prvog ćoška, koji ne koriguje i radi prvo na svom životu, sumnja u najveće sportiste-ljude svoje zemlje (koji su izgleda samo slučajno rodjeni na ovim prostorima) ... možemo očekivati da nam realno bude bolje i krenemo sa ovog dna :(
Prvo svi da rade na tome da sebe zavole i promene, jer dok su tako frustrirani - to će i širiti/želeti drugima!
Svim našim sportskim velikanima - ogromno Poštovanje i Hvala na Svemu i jedinom lepom za našu zemlju i narod!

Petar

pre 4 godine

Prosto mi je nejasno da prodjes skoro polovinu priprema za SP sa jakim treninzima, treniras individualno pola godine sam, svaki dan imas neko "cimanje" stopala i onda na prvoj utakmici osetis bol. Nisu tu cista posla

Nemanja

pre 4 godine

Teo dusa ovog tima,njegovu ostroumnost i nepredvidivost ima samo Jokic donekle..Micic ima sve bolje karakteristike od njega,ali nije za porednjenje mozda sa Jovicem!

srbin

pre 4 godine

Da se Milosa ne pozove u reprezentaciju ne moze. Da se Milosa izbaci sa spiska ne moze. Da Milos ne ode u kinu zbog povrede moze. Na mundobasket odlazimo satro nekompletni bez kapitena pa ce rezultat tamo vredeti jos vise. Lepo ste sve upakovali.

IS

pre 4 godine

Zamisli, lik si koji je vec brdo leta zrtvovao kako bi igrao za reprezentaciju. Dao si neke antologijske koseve koje je slavila cela zemlja i koji su zauvek upisani u istoriju kosarke nase zemlje (trojka preko garbahose). Jedan si od najboljih plejmejkera koje je evropa videla u svojoj istoriji. Zamisli...

Da, lik si koji pored kosarke voli i malo zivota. Nisi "suvi profesionalac", ali si daleko profesionalniji i posveceniji svojoj profesiji od velikog procenta onih koji znaju da upale komentare na ovom sajtu. Zbog toga ti je i karijera trpela u odredjenim momentima, ali kakve veze ima, to je ipak tvoja karijera.

Zamisli...

I onda se povredis. I to dok si igrao za tu istu reprezentaciju sa kojom si godinama donosio medalje svojoj zemlji i bio jedan od najzasluznijih za tako nesto. Povredis se, i ni ne ohladi ti se otok, a na najposecenijem sajtu naidjes na vec tonu komentara koji su te vec poslali u penziju i na tvoj racun izrekli tone uvreda.

Pa ti igraj za te iste. Ne samo ti, nego i svi ostali.

Eto, takav smo mi narod. Sram nas bilo.

Srecno Milose i da se sto pre oporavis.

Kojo

pre 4 godine

Ajde sta patetisete sa tim pricama koliko se leta odrekao za nas tim. Koliko ste vi imali odricanja na poslu.. Sta patetisete kao da ce ih neko streljati u Kini...Ljudi igraju kosarku dobri su u tome skidam kapu. Nije mi jasna ta pompa koja se pravi oko Tea sto ga napadate koliko se leta odrekao zbog reprezentacije. Nije jedini ako hoce hoce ako nece ne mora. Ne samo on nego svi ostali. Kakva je to reprezentacija cela nacija Boga moli da se odazovu... Onda dodju na pripreme (govorim o Teovom slucaju) prva ozbiljnija utakmica povredi se u prvoj cetvrtini a pri tom nije igrao proslu sezonu skoro celu. Naravno da mi nije drago sto se povredio i naravno da ce faliti, ali covece nisi vise momak od 18 godina imas preko 30 pred kraj karijere treba da se cuvas i radis na sebi maksimalno da bih tu jednu dve sezone izgurao do kraja...

Bole

pre 4 godine

Tu su Simanic, Dobric, Keselj, Radanov ili Nikola Jovanovic lol brate mili.
(Bodibond, 11. avgust 2019 00:29)

Kada bi se sprdali s reprezentacijom...
(nlooooo, 11. avgust 2019 07:49)

Simanic, Dobric i Davidovac su se sprdali sa Partizanom.

nebaCar

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.
(Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 11. avgust 2019 07:50)

Sreća pa si ti tamo gde treba.
Jel treba sve karte u igri da se otkriju u ovim pripremnim , nazovi nebitnim utakmicama. Ekipa je na 50% , još 20 dana do početka a ti bi da se igra kao da je sred Svetskog prvenstva

Ratko

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 11. avgust 2019 07:50)

Moraš malo da poradiš na pravilima košarkaške igre FIBA i NBA. Jednostavno centri u Evropi mogu da kampuju pod košem u NBA ne može. Odatle i manje asistencija. Jokić je jednostavno kao stvoren za NBA, tu nema dileme svi to vide. U Evropskoj košarci nije to baš tako. Šta da radi Jokić na kapici? Daj malo pojasni? Jokića kada gledaš i vidiš kako se kreće sa loptom i postavlja na terenu uvidiš koliko je opasan, ne što je naš. Strahovito je napredovao i Đorđeviću će trebati znanje da iskoristi tako dobru igračku. Videli smo da na poziciji 4 ne može da igra, čak mislim da je još i sporiji nego prethodnih godina ali zato tehnika mu je mnogo uznapredovala a fizički se raširio u ramenima. Pravi centar ono je žalosno da ga staviš na četvorku.

triplem

pre 4 godine

Teodosic je majstor ove igra. Nek je spreman za samo 10 minuta ali trebace nam tih 10 minuta. Svih ovih godina je ostavljao "kosti" za reprezentaciju, trosio i to stopalo koje ga sada muci, a vi hocete da ga se odreknete posle prvog problema. Ne volim idolopoklonstvo, nedodirljivost autoriteta, na primer Djordjevica, pa tako kazem, bez strasti proceniti moze li, i hoce li. A ako moze i malo, znacice nam puno!

Njaah

pre 4 godine

Nema ni na vidiku nekog ko moze da zameni Tea,ali sve oko njega u zadnjih nekoliko meseci je neozbiljno.
Pre svega,neozbiljno je s njegove strane sto nije hteo da nadje klub za kraj sezone i da koliko toliko bude spreman za pripreme...

Som Tojer

pre 4 godine

Više si ti zabrinuti zbog kluba nego zbog reprezentacije... a i treba da budeš zabrinut... šta će gazde da ti kažu što si za velike pare doveo u klub fizički nespremnog igrača
Na kraju ispade dobro što nije došao u Zvezdu...

nema ovde leba

pre 4 godine

Jednostavno se vidi da je totalno nespreman,nije odigrao prakticno celu proslu sezonu,sve i da je carobnjak treba mu se zahvaliti na vreme i koncentrisati se na igrace koji su spremni i u ovom trenutku sugurno vise zasluzuju da igraju na SP od Teodosica

bigserb

pre 4 godine

To se desava sa sportistima koji za dve godine ne odigraju ni 2 sata kosarke, a onda ih neko stavi u reprezentaciju!
I bolje sto se povredio sad na pripremama, ima Djordjevic vremena da ga zameni, mada sam ubedjen da ce da ga vodi i u gipsu!

ја, лично...

pre 4 godine

Штета за Теа и за репрезентацију!
Тешко да може бити спреман за СП.
Због тога мислим да јесте болан потез, али једино целисходан - позивање Недовића у репрезентацију.

Dejan

pre 4 godine

Samo kod nas se vredjaju sportske legende i to sopstvene.Novak,Teo,Jokic...Procitali negde ili videli jednom Tea sa cigarom i pivom u ruci i on je odmah,nespreman,splavar...A koliko je dao nasoj drzavi,koliko se leta odrekao,koliko radosti doneo to se zaboravi cas posla.Bolje zbog takvih koji vredjaju da se nije ni odazvao ni sada ni ubuduce da se ne odazove pozivu pa onda pljujte opet kako mu reprezentacija i grb nisu sveti,nek radije pije i pusi po splavovima...Sramota!!

General WAR

pre 4 godine

Bruka i sramota koliko se vredja Milos...
(anica, 11. avgust 2019 00:10)

Jedan od tvojih retkih realnih komentara.
Da bi bio dobar trebala si da dodas i ko ga vredja jer je to svima jasno.
Da je Teo potpisao za zvezdu niko od bas ne bi pomenuo da je nespreman, da nije dugo igrao, itd.

Nije mi jasno zasto ga prozivate u zadnjih mesec dana. Nikad vam se on nije ni obecao.
Samo je poremetio planove vlasniku vaseg kluba.

komnen barjaktar

pre 4 godine

Ovde komentatori ne vide sumu od drveca. Bave se bolom u stopalu Teodosica a Litvanci bolja ekipa 47 minuta. Nezasluzeno izgubise. Ogromnim delom utakmice delovali kao boli tim. Bolje suterski raspolozeni, bolje slobodna bacanja izvodili. Daleko je Kina a i medalja!

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

ja da sam teo ja bih vratio pare virtusu sada. nije fer da ih tako nasamari. zbog povrede su mu dali otkaz u nba-ju. mnogo je dobar teo da bi mu neki tim na svetu dao otkaz zbog igre. ocigledno mora da zavrsi karijeru.

Veliki imaju takodje probleme

pre 4 godine

Sjecam se ko klinac, da je Mirza Delibasic igrao sjajno, a u drugom dijelu karijere, malo malo pa kazu-Mirza povrijedio ledja- ostaje u hotelu... Tad jos niko nije htjeo progovoriti o tome da Mirza tuce dve pakle duvana i litru pica svaki dan...

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

Teo ozbiljnu kosarku nije igrao zadnjih godinu i po dana. Bolje bi bilo da pozove nekog drugog.Dok je danas bio na terenu napravise 10 razlike u prvih 5 minuta.
(MIlan, 11. avgust 2019 00:26)

@milan
Teo pravi ozbiljnu razliku za nasu reprezentaciju. u njegovih par napada je lopta bolje letela nego kroz celu utakmicu. on daje novu dimenziju timu. to svaki kosarkaski znalac zna. Problem je sto je povredjen vec duze vreme i to on zna. Jednostavno treba da prihvati da je kraj karijere. Djordjevic sad moze slobodno da zali za Nedovicem.

Aleksandar

pre 4 godine

Djordjevicu ja sam juce shvatio koliko si ti u stvari los trener,jokicu molim te vrati se u denver ne dozvoli ovom coveku da ti unisti reputaciju i samopouzdanje,jokic je u 5 najboljih igraca sveta a ti djordjevicu dajes bogdanovicu da predvodi ekipu a jokica stavljas na 4 i seckas mu minutazu da nemoze da pokaze zasto je najbolji centar danasnjice

NSS

pre 4 godine

Jokic mora da startuje...sramota je da ulazi sa klupe!!!
(Marko, 11. avgust 2019 00:25)
Jokic se prikljucio pripremama pre 3 dana. Jel treba odmah da krene forsiranje.

nlooooo

pre 4 godine

Tu su Simanic, Dobric, Keselj, Radanov ili Nikola Jovanovic lol brate mili.
(Bodibond, 11. avgust 2019 00:29)

Kada bi se sprdali s reprezentacijom...

Ivan

pre 4 godine

pored micica i jovica ovakav teo (nespeman totalno) je suvisan. po meni teo i Raduljica su visak a umesto bircevica je bolja opcija borisa simanic, efikasniji i kvalitetniji je u ovom trenutku. to bi bila najaca nasa postava da je tako...

dojcilo

pre 4 godine

sjajna predstava za prodaju vlasnicima klubova a i raji, pozoves ga na pripreme , uknjizi rejting a onda bedak on se povredi. Winwin kombinacija i sad samo treba otpisati jos jednog napr Bircu il Simona. Svi srecni a raja trla baba lan...kukuuuu

Bageri

pre 4 godine

Teo, ako je spreman. on će da ide. Ako nije neće!
Nemojmo praviti dramu oko toga.
Ovo su pripremne utakmice i normalno je da igrač napusti teren, ako oseća bilo kakvu nelagodnost.

Teo je kapiten i pravi razliku, makar igrao i 5-10 min po meču!

Nemojte se ložiti na Miškove komentare, kako ne treba da ide, jer mu Miško nije menadžer!

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Niko ne vredja Milosa ali realno stanje je da decko nije u formi i rovit je. Moje misljenje je da trenutno Jovic i Micic mogu mnogo vise da ponude od njega...

vlade

pre 4 godine

po ovome veceras, radulja nazalost i simon su visak.. stim sto teo moze da otpadne zbog povrede pa neko od ove dvojice uleti..
mada radulja i teo u ovoj konkurenciji izgledaju kao rekreativci nedeljom na adi..

fica

pre 4 godine

Jokic mora da startuje...sramota je da ulazi sa klupe!!!
(Marko, 11. avgust 2019 00:25)


Da li ti stvarno mislis da u prvoj petorci nece da budu Jokic i BB a utakmica je pocela bez njih? Pa saljes ovakav komentar? Da ti objasnim, ovo nije SP ovo je pripremna utakmica..kapiras?

kt

pre 4 godine

mislim da bi ovu tekmu lakse dobili sa teom, sa njim na parketu smo izgledali bolje u napadu tih par minuta..brine povreda..dobra stvar je sto smo sa losom igrom pobedili vrlo ozbiljnu ekipu kao sto je litvanija..

Liverpool Man

pre 4 godine

Kakav smo mi narod da pljujemo trenera i Tea koji su nam toliko toga doneli. Uostalom nista me ne cudi kad ima ljudi koji vredjaju jednog Novaka Djokovica.

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Kao i uvek do sada.Teodosic (kao i Nedovic) nikad nisu prosli kompletne pripreme. Da li su uvek povredjeni - ne znam, ali znam da ce i ove pripreme Teodosic provesti na "terapijama" u Beogradu i prikljuciti se 5 dana pred prvenstvo da odigra "na svezinu".
Vec vidjeno - i providno.

MIlan

pre 4 godine

Teo ozbiljnu kosarku nije igrao zadnjih godinu i po dana. Bolje bi bilo da pozove nekog drugog.Dok je danas bio na terenu napravise 10 razlike u prvih 5 minuta.

matrix74

pre 4 godine

Ja sam njegov fan, i mislim da je u Top5 PG na svetu, sa NBA igracima.
Covek je madjionicar na terenu, ali ovo se mora sad resiti. Vec u Clippersima je 2 puta imao problema sa tom povredom, i to navodi na pitanje, dali on moze da igra na najvecem nivou. Zao mi je, ali ako nije atletski na visini zadatka, onda mora ostati kuci.
Moras biti atletski fizicki spreman za jedno SP, inace to nema smisla. On mora sam da odluci dal moze ili ne. Brz oporavak TEO.

bskfan

pre 4 godine

Sad imamo 13 igraca. Teo je tu bio zbog zasluga i imena pa smo na papiru bili jaki. Objektivno, sa Jovicem i Micicem na pleju daleko smo mi od toga da smo jaki. Sad najveci teret pada na Jokica, Bjelicu i Bogdanovica, ako jedan od njih podbaci - nema nista od medalje. Na centarskoj poziciji smo kao jaki ali opet samo na papiru jer imamo tri limitirana centra: Raduljica slab, Bobi jak u napadu rupa u odbrani, Milutinov nesto bolji u odbrani slab u napadu. Neko pre neki dan rece da je Gudura dobar i da sutira trojke 40%...aj da vidimo i to cudo.

Nikola

pre 4 godine

Brz oporavak ali na fizickom planu zaostaje za ostalim igracima, naravno iskustvo se ne dovodi u pitanje ali pored Jovica i Micica treci plej nije ni potreban uz Bogdanovica i Milosavljevica koji mogu takodje pomoci u tom segmentu. Potreban je jedan brzi igrac koji ce uz Jovica doprineti na eksplozivnosti i kontranapadu jer je ekipa generalno sporija sto se moglo danas primetiti! Naravno Nedovic bi bio najbolje resenje ako je zdrav i ako je potrebno naknadno pozivati!

Nišlija

pre 4 godine

Zoves nespremnog Teodosica koji nije igrao kosarku godinu dana, a ne zoves Nedovica i Kalinica? I takodje nespremnog Macvana za koga se znalo da ce da otpadne sa spiska. U svakom slucaju jedva cekam Sp jer sam i dalje veliki optimista i patriota do neba, ali ajde da sacekamo i vidimo ?

мики

pre 4 godine

екипи која има Јокића, Тео није потребан. ја волим како Тео и Радуљица играју заједно, али у овој селекцији, они су друга петорка максимум.

The Dictator

pre 4 godine

Da li je ovo samo paravan da Teo ne ide na SP? Realno, po formi pitanje koliko ga i zasluzuje...ne prozivam, samo konstatujem cinjenicno stanje...

The Dictator

pre 4 godine

Da li je ovo samo paravan da Teo ne ide na SP? Realno, po formi pitanje koliko ga i zasluzuje...ne prozivam, samo konstatujem cinjenicno stanje...

matrix74

pre 4 godine

Ja sam njegov fan, i mislim da je u Top5 PG na svetu, sa NBA igracima.
Covek je madjionicar na terenu, ali ovo se mora sad resiti. Vec u Clippersima je 2 puta imao problema sa tom povredom, i to navodi na pitanje, dali on moze da igra na najvecem nivou. Zao mi je, ali ako nije atletski na visini zadatka, onda mora ostati kuci.
Moras biti atletski fizicki spreman za jedno SP, inace to nema smisla. On mora sam da odluci dal moze ili ne. Brz oporavak TEO.

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Kao i uvek do sada.Teodosic (kao i Nedovic) nikad nisu prosli kompletne pripreme. Da li su uvek povredjeni - ne znam, ali znam da ce i ove pripreme Teodosic provesti na "terapijama" u Beogradu i prikljuciti se 5 dana pred prvenstvo da odigra "na svezinu".
Vec vidjeno - i providno.

мики

pre 4 godine

екипи која има Јокића, Тео није потребан. ја волим како Тео и Радуљица играју заједно, али у овој селекцији, они су друга петорка максимум.

MIlan

pre 4 godine

Teo ozbiljnu kosarku nije igrao zadnjih godinu i po dana. Bolje bi bilo da pozove nekog drugog.Dok je danas bio na terenu napravise 10 razlike u prvih 5 minuta.

Nišlija

pre 4 godine

Zoves nespremnog Teodosica koji nije igrao kosarku godinu dana, a ne zoves Nedovica i Kalinica? I takodje nespremnog Macvana za koga se znalo da ce da otpadne sa spiska. U svakom slucaju jedva cekam Sp jer sam i dalje veliki optimista i patriota do neba, ali ajde da sacekamo i vidimo ?

NSS

pre 4 godine

Jokic mora da startuje...sramota je da ulazi sa klupe!!!
(Marko, 11. avgust 2019 00:25)
Jokic se prikljucio pripremama pre 3 dana. Jel treba odmah da krene forsiranje.

Dejan

pre 4 godine

Samo kod nas se vredjaju sportske legende i to sopstvene.Novak,Teo,Jokic...Procitali negde ili videli jednom Tea sa cigarom i pivom u ruci i on je odmah,nespreman,splavar...A koliko je dao nasoj drzavi,koliko se leta odrekao,koliko radosti doneo to se zaboravi cas posla.Bolje zbog takvih koji vredjaju da se nije ni odazvao ni sada ni ubuduce da se ne odazove pozivu pa onda pljujte opet kako mu reprezentacija i grb nisu sveti,nek radije pije i pusi po splavovima...Sramota!!

Veliki imaju takodje probleme

pre 4 godine

Sjecam se ko klinac, da je Mirza Delibasic igrao sjajno, a u drugom dijelu karijere, malo malo pa kazu-Mirza povrijedio ledja- ostaje u hotelu... Tad jos niko nije htjeo progovoriti o tome da Mirza tuce dve pakle duvana i litru pica svaki dan...

Liverpool Man

pre 4 godine

Kakav smo mi narod da pljujemo trenera i Tea koji su nam toliko toga doneli. Uostalom nista me ne cudi kad ima ljudi koji vredjaju jednog Novaka Djokovica.

General WAR

pre 4 godine

Bruka i sramota koliko se vredja Milos...
(anica, 11. avgust 2019 00:10)

Jedan od tvojih retkih realnih komentara.
Da bi bio dobar trebala si da dodas i ko ga vredja jer je to svima jasno.
Da je Teo potpisao za zvezdu niko od bas ne bi pomenuo da je nespreman, da nije dugo igrao, itd.

Nije mi jasno zasto ga prozivate u zadnjih mesec dana. Nikad vam se on nije ni obecao.
Samo je poremetio planove vlasniku vaseg kluba.

nema ovde leba

pre 4 godine

Jednostavno se vidi da je totalno nespreman,nije odigrao prakticno celu proslu sezonu,sve i da je carobnjak treba mu se zahvaliti na vreme i koncentrisati se na igrace koji su spremni i u ovom trenutku sugurno vise zasluzuju da igraju na SP od Teodosica

triplem

pre 4 godine

Teodosic je majstor ove igra. Nek je spreman za samo 10 minuta ali trebace nam tih 10 minuta. Svih ovih godina je ostavljao "kosti" za reprezentaciju, trosio i to stopalo koje ga sada muci, a vi hocete da ga se odreknete posle prvog problema. Ne volim idolopoklonstvo, nedodirljivost autoriteta, na primer Djordjevica, pa tako kazem, bez strasti proceniti moze li, i hoce li. A ako moze i malo, znacice nam puno!

Ratko

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 11. avgust 2019 07:50)

Moraš malo da poradiš na pravilima košarkaške igre FIBA i NBA. Jednostavno centri u Evropi mogu da kampuju pod košem u NBA ne može. Odatle i manje asistencija. Jokić je jednostavno kao stvoren za NBA, tu nema dileme svi to vide. U Evropskoj košarci nije to baš tako. Šta da radi Jokić na kapici? Daj malo pojasni? Jokića kada gledaš i vidiš kako se kreće sa loptom i postavlja na terenu uvidiš koliko je opasan, ne što je naš. Strahovito je napredovao i Đorđeviću će trebati znanje da iskoristi tako dobru igračku. Videli smo da na poziciji 4 ne može da igra, čak mislim da je još i sporiji nego prethodnih godina ali zato tehnika mu je mnogo uznapredovala a fizički se raširio u ramenima. Pravi centar ono je žalosno da ga staviš na četvorku.

Som Tojer

pre 4 godine

Više si ti zabrinuti zbog kluba nego zbog reprezentacije... a i treba da budeš zabrinut... šta će gazde da ti kažu što si za velike pare doveo u klub fizički nespremnog igrača
Na kraju ispade dobro što nije došao u Zvezdu...

fica

pre 4 godine

Jokic mora da startuje...sramota je da ulazi sa klupe!!!
(Marko, 11. avgust 2019 00:25)


Da li ti stvarno mislis da u prvoj petorci nece da budu Jokic i BB a utakmica je pocela bez njih? Pa saljes ovakav komentar? Da ti objasnim, ovo nije SP ovo je pripremna utakmica..kapiras?

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

Teo ozbiljnu kosarku nije igrao zadnjih godinu i po dana. Bolje bi bilo da pozove nekog drugog.Dok je danas bio na terenu napravise 10 razlike u prvih 5 minuta.
(MIlan, 11. avgust 2019 00:26)

@milan
Teo pravi ozbiljnu razliku za nasu reprezentaciju. u njegovih par napada je lopta bolje letela nego kroz celu utakmicu. on daje novu dimenziju timu. to svaki kosarkaski znalac zna. Problem je sto je povredjen vec duze vreme i to on zna. Jednostavno treba da prihvati da je kraj karijere. Djordjevic sad moze slobodno da zali za Nedovicem.

komnen barjaktar

pre 4 godine

Ovde komentatori ne vide sumu od drveca. Bave se bolom u stopalu Teodosica a Litvanci bolja ekipa 47 minuta. Nezasluzeno izgubise. Ogromnim delom utakmice delovali kao boli tim. Bolje suterski raspolozeni, bolje slobodna bacanja izvodili. Daleko je Kina a i medalja!

Njaah

pre 4 godine

Nema ni na vidiku nekog ko moze da zameni Tea,ali sve oko njega u zadnjih nekoliko meseci je neozbiljno.
Pre svega,neozbiljno je s njegove strane sto nije hteo da nadje klub za kraj sezone i da koliko toliko bude spreman za pripreme...

Bole

pre 4 godine

Tu su Simanic, Dobric, Keselj, Radanov ili Nikola Jovanovic lol brate mili.
(Bodibond, 11. avgust 2019 00:29)

Kada bi se sprdali s reprezentacijom...
(nlooooo, 11. avgust 2019 07:49)

Simanic, Dobric i Davidovac su se sprdali sa Partizanom.

bigserb

pre 4 godine

To se desava sa sportistima koji za dve godine ne odigraju ni 2 sata kosarke, a onda ih neko stavi u reprezentaciju!
I bolje sto se povredio sad na pripremama, ima Djordjevic vremena da ga zameni, mada sam ubedjen da ce da ga vodi i u gipsu!

Bageri

pre 4 godine

Teo, ako je spreman. on će da ide. Ako nije neće!
Nemojmo praviti dramu oko toga.
Ovo su pripremne utakmice i normalno je da igrač napusti teren, ako oseća bilo kakvu nelagodnost.

Teo je kapiten i pravi razliku, makar igrao i 5-10 min po meču!

Nemojte se ložiti na Miškove komentare, kako ne treba da ide, jer mu Miško nije menadžer!

srbin

pre 4 godine

Da se Milosa ne pozove u reprezentaciju ne moze. Da se Milosa izbaci sa spiska ne moze. Da Milos ne ode u kinu zbog povrede moze. Na mundobasket odlazimo satro nekompletni bez kapitena pa ce rezultat tamo vredeti jos vise. Lepo ste sve upakovali.

vlade

pre 4 godine

po ovome veceras, radulja nazalost i simon su visak.. stim sto teo moze da otpadne zbog povrede pa neko od ove dvojice uleti..
mada radulja i teo u ovoj konkurenciji izgledaju kao rekreativci nedeljom na adi..

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Niko ne vredja Milosa ali realno stanje je da decko nije u formi i rovit je. Moje misljenje je da trenutno Jovic i Micic mogu mnogo vise da ponude od njega...

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

ja da sam teo ja bih vratio pare virtusu sada. nije fer da ih tako nasamari. zbog povrede su mu dali otkaz u nba-ju. mnogo je dobar teo da bi mu neki tim na svetu dao otkaz zbog igre. ocigledno mora da zavrsi karijeru.

ја, лично...

pre 4 godine

Штета за Теа и за репрезентацију!
Тешко да може бити спреман за СП.
Због тога мислим да јесте болан потез, али једино целисходан - позивање Недовића у репрезентацију.

Nikola

pre 4 godine

Brz oporavak ali na fizickom planu zaostaje za ostalim igracima, naravno iskustvo se ne dovodi u pitanje ali pored Jovica i Micica treci plej nije ni potreban uz Bogdanovica i Milosavljevica koji mogu takodje pomoci u tom segmentu. Potreban je jedan brzi igrac koji ce uz Jovica doprineti na eksplozivnosti i kontranapadu jer je ekipa generalno sporija sto se moglo danas primetiti! Naravno Nedovic bi bio najbolje resenje ako je zdrav i ako je potrebno naknadno pozivati!

nebaCar

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.
(Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 11. avgust 2019 07:50)

Sreća pa si ti tamo gde treba.
Jel treba sve karte u igri da se otkriju u ovim pripremnim , nazovi nebitnim utakmicama. Ekipa je na 50% , još 20 dana do početka a ti bi da se igra kao da je sred Svetskog prvenstva

nlooooo

pre 4 godine

Tu su Simanic, Dobric, Keselj, Radanov ili Nikola Jovanovic lol brate mili.
(Bodibond, 11. avgust 2019 00:29)

Kada bi se sprdali s reprezentacijom...

Ivan

pre 4 godine

pored micica i jovica ovakav teo (nespeman totalno) je suvisan. po meni teo i Raduljica su visak a umesto bircevica je bolja opcija borisa simanic, efikasniji i kvalitetniji je u ovom trenutku. to bi bila najaca nasa postava da je tako...

IS

pre 4 godine

Zamisli, lik si koji je vec brdo leta zrtvovao kako bi igrao za reprezentaciju. Dao si neke antologijske koseve koje je slavila cela zemlja i koji su zauvek upisani u istoriju kosarke nase zemlje (trojka preko garbahose). Jedan si od najboljih plejmejkera koje je evropa videla u svojoj istoriji. Zamisli...

Da, lik si koji pored kosarke voli i malo zivota. Nisi "suvi profesionalac", ali si daleko profesionalniji i posveceniji svojoj profesiji od velikog procenta onih koji znaju da upale komentare na ovom sajtu. Zbog toga ti je i karijera trpela u odredjenim momentima, ali kakve veze ima, to je ipak tvoja karijera.

Zamisli...

I onda se povredis. I to dok si igrao za tu istu reprezentaciju sa kojom si godinama donosio medalje svojoj zemlji i bio jedan od najzasluznijih za tako nesto. Povredis se, i ni ne ohladi ti se otok, a na najposecenijem sajtu naidjes na vec tonu komentara koji su te vec poslali u penziju i na tvoj racun izrekli tone uvreda.

Pa ti igraj za te iste. Ne samo ti, nego i svi ostali.

Eto, takav smo mi narod. Sram nas bilo.

Srecno Milose i da se sto pre oporavis.

Petar

pre 4 godine

Prosto mi je nejasno da prodjes skoro polovinu priprema za SP sa jakim treninzima, treniras individualno pola godine sam, svaki dan imas neko "cimanje" stopala i onda na prvoj utakmici osetis bol. Nisu tu cista posla

Kojo

pre 4 godine

Ajde sta patetisete sa tim pricama koliko se leta odrekao za nas tim. Koliko ste vi imali odricanja na poslu.. Sta patetisete kao da ce ih neko streljati u Kini...Ljudi igraju kosarku dobri su u tome skidam kapu. Nije mi jasna ta pompa koja se pravi oko Tea sto ga napadate koliko se leta odrekao zbog reprezentacije. Nije jedini ako hoce hoce ako nece ne mora. Ne samo on nego svi ostali. Kakva je to reprezentacija cela nacija Boga moli da se odazovu... Onda dodju na pripreme (govorim o Teovom slucaju) prva ozbiljnija utakmica povredi se u prvoj cetvrtini a pri tom nije igrao proslu sezonu skoro celu. Naravno da mi nije drago sto se povredio i naravno da ce faliti, ali covece nisi vise momak od 18 godina imas preko 30 pred kraj karijere treba da se cuvas i radis na sebi maksimalno da bih tu jednu dve sezone izgurao do kraja...

dojcilo

pre 4 godine

sjajna predstava za prodaju vlasnicima klubova a i raji, pozoves ga na pripreme , uknjizi rejting a onda bedak on se povredi. Winwin kombinacija i sad samo treba otpisati jos jednog napr Bircu il Simona. Svi srecni a raja trla baba lan...kukuuuu

Pera

pre 4 godine

Poruka nasim plejevima koji nisu trenutno na spisku Djordjevica, a zele da igraju za reprezentaciju:

Uclanite se u stranku, zna se koju.
Na fejsu lajkujte predsednika zemlje.
Na tviteru jedna podska naporima predsednika oko Srbije i jos jedna predsedniku KKS.
Spremite torbu sa stvarima pored vrata da ne gubite vreme kad poziv dodje.

bskfan

pre 4 godine

Sad imamo 13 igraca. Teo je tu bio zbog zasluga i imena pa smo na papiru bili jaki. Objektivno, sa Jovicem i Micicem na pleju daleko smo mi od toga da smo jaki. Sad najveci teret pada na Jokica, Bjelicu i Bogdanovica, ako jedan od njih podbaci - nema nista od medalje. Na centarskoj poziciji smo kao jaki ali opet samo na papiru jer imamo tri limitirana centra: Raduljica slab, Bobi jak u napadu rupa u odbrani, Milutinov nesto bolji u odbrani slab u napadu. Neko pre neki dan rece da je Gudura dobar i da sutira trojke 40%...aj da vidimo i to cudo.

kt

pre 4 godine

mislim da bi ovu tekmu lakse dobili sa teom, sa njim na parketu smo izgledali bolje u napadu tih par minuta..brine povreda..dobra stvar je sto smo sa losom igrom pobedili vrlo ozbiljnu ekipu kao sto je litvanija..

major gašpar

pre 4 godine

Čovek godinu dana nije igrao ozbiljnu košarku a verujem da nije ni trenirao.
Lenčuga, neradnik i velika rupa u odbrani.
Hvala bogu pa nije došao u Zvezdu,ništa s njim ne bi dobili, visio bi u odbrani samo tako a napad ako ga neće,ćao zdravo.
Magija u rukama ali u glavi nešto nije na svom mestu.
U svakom slučaju brz oporavak i da te gledamo na nekom drugom svetskom ili evropskom. Ovo bi bilo dobro da preskočiš.

Aleksandar

pre 4 godine

Djordjevicu ja sam juce shvatio koliko si ti u stvari los trener,jokicu molim te vrati se u denver ne dozvoli ovom coveku da ti unisti reputaciju i samopouzdanje,jokic je u 5 najboljih igraca sveta a ti djordjevicu dajes bogdanovicu da predvodi ekipu a jokica stavljas na 4 i seckas mu minutazu da nemoze da pokaze zasto je najbolji centar danasnjice

haylee

pre 4 godine

Mozda je i "sporazumna" povreda, da se sacuva obraz. Jer, iz prvih 5 minuta i cele utakmice sa Finskom, jasno je da on ne sme da ide ako cemo ista da uradimo.

Руска Душа

pre 4 godine

Савршено је кренуло за нас. Победа и кад смо лоши је најбоља ствар за изградњу карактера, за набијање комплекса онима што нас скаутирају и припремају се за нас.. Одувек је наша највећа врлина била непредвидивост. Што може свако да има дан, погоди тројку, дрзне се на јачег или буде креативан како нико није..
То селектор гради..
Много људи се код нас реално разуме у кошарку, вероватно је и гомила критичних коментара на месту, али.. Има оно “али” које овај шмекер од селектора покушава да пренесе на своје играче. Ако успе у томе, биће као никад нико, ако не успе остаће само скуп добрих играча..
Читава планета очекује да играмо на Јокића, надам се да он види они што други не виде.. И сигуран сам да то неће показати до елиминационе фазе. То је Сале, чека стрпљиво задњу стотинку...
Верујем у то.

Petar

pre 4 godine

Teodisić Out
Davidovac In
(Objektivan, 11. avgust 2019 11:28)

Dobro je da nisi rekao Filip Covic In (nista licno protiv coveka mislim da je dobar plej ali nema mesta u reprezentaciji) kosarkaski znalce.

nažalost manjina

pre 4 godine

Kako u zemlji i među narodom koji zaboravlja sve do prvog ćoška, koji ne koriguje i radi prvo na svom životu, sumnja u najveće sportiste-ljude svoje zemlje (koji su izgleda samo slučajno rodjeni na ovim prostorima) ... možemo očekivati da nam realno bude bolje i krenemo sa ovog dna :(
Prvo svi da rade na tome da sebe zavole i promene, jer dok su tako frustrirani - to će i širiti/želeti drugima!
Svim našim sportskim velikanima - ogromno Poštovanje i Hvala na Svemu i jedinom lepom za našu zemlju i narod!

Nemanja

pre 4 godine

Teo dusa ovog tima,njegovu ostroumnost i nepredvidivost ima samo Jokic donekle..Micic ima sve bolje karakteristike od njega,ali nije za porednjenje mozda sa Jovicem!

Kg

pre 4 godine

To je sto je, ima zamena, jovic, micic pa cak i bogdan mogu da igraju pleja. U nekoj varijanti moze i bobi da bude centar a Jokic plej :). Salu na stranu, nikad necemo znati da li je bolje. Stoji da Teo moze da resi utakmicu nekim potezom, a stoji i da moze da upropasti 4 napada zaredom. I dalje smo mnogo jaki, videcemo...

eto

pre 4 godine

Ali ljudi, koliku stomačinu ima Jokić? Pa Stevanović iz Partizana bi mu pozavideo. Kako može da igra sa tolikim viškom, stvarno mi nije jasno.

Nišlija

pre 4 godine

Zoves nespremnog Teodosica koji nije igrao kosarku godinu dana, a ne zoves Nedovica i Kalinica? I takodje nespremnog Macvana za koga se znalo da ce da otpadne sa spiska. U svakom slucaju jedva cekam Sp jer sam i dalje veliki optimista i patriota do neba, ali ajde da sacekamo i vidimo ?

The Dictator

pre 4 godine

Da li je ovo samo paravan da Teo ne ide na SP? Realno, po formi pitanje koliko ga i zasluzuje...ne prozivam, samo konstatujem cinjenicno stanje...

мики

pre 4 godine

екипи која има Јокића, Тео није потребан. ја волим како Тео и Радуљица играју заједно, али у овој селекцији, они су друга петорка максимум.

MIlan

pre 4 godine

Teo ozbiljnu kosarku nije igrao zadnjih godinu i po dana. Bolje bi bilo da pozove nekog drugog.Dok je danas bio na terenu napravise 10 razlike u prvih 5 minuta.

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Kao i uvek do sada.Teodosic (kao i Nedovic) nikad nisu prosli kompletne pripreme. Da li su uvek povredjeni - ne znam, ali znam da ce i ove pripreme Teodosic provesti na "terapijama" u Beogradu i prikljuciti se 5 dana pred prvenstvo da odigra "na svezinu".
Vec vidjeno - i providno.

matrix74

pre 4 godine

Ja sam njegov fan, i mislim da je u Top5 PG na svetu, sa NBA igracima.
Covek je madjionicar na terenu, ali ovo se mora sad resiti. Vec u Clippersima je 2 puta imao problema sa tom povredom, i to navodi na pitanje, dali on moze da igra na najvecem nivou. Zao mi je, ali ako nije atletski na visini zadatka, onda mora ostati kuci.
Moras biti atletski fizicki spreman za jedno SP, inace to nema smisla. On mora sam da odluci dal moze ili ne. Brz oporavak TEO.

General WAR

pre 4 godine

Bruka i sramota koliko se vredja Milos...
(anica, 11. avgust 2019 00:10)

Jedan od tvojih retkih realnih komentara.
Da bi bio dobar trebala si da dodas i ko ga vredja jer je to svima jasno.
Da je Teo potpisao za zvezdu niko od bas ne bi pomenuo da je nespreman, da nije dugo igrao, itd.

Nije mi jasno zasto ga prozivate u zadnjih mesec dana. Nikad vam se on nije ni obecao.
Samo je poremetio planove vlasniku vaseg kluba.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.

Aleksandar

pre 4 godine

Djordjevicu ja sam juce shvatio koliko si ti u stvari los trener,jokicu molim te vrati se u denver ne dozvoli ovom coveku da ti unisti reputaciju i samopouzdanje,jokic je u 5 najboljih igraca sveta a ti djordjevicu dajes bogdanovicu da predvodi ekipu a jokica stavljas na 4 i seckas mu minutazu da nemoze da pokaze zasto je najbolji centar danasnjice

komnen barjaktar

pre 4 godine

Ovde komentatori ne vide sumu od drveca. Bave se bolom u stopalu Teodosica a Litvanci bolja ekipa 47 minuta. Nezasluzeno izgubise. Ogromnim delom utakmice delovali kao boli tim. Bolje suterski raspolozeni, bolje slobodna bacanja izvodili. Daleko je Kina a i medalja!

Bole

pre 4 godine

Tu su Simanic, Dobric, Keselj, Radanov ili Nikola Jovanovic lol brate mili.
(Bodibond, 11. avgust 2019 00:29)

Kada bi se sprdali s reprezentacijom...
(nlooooo, 11. avgust 2019 07:49)

Simanic, Dobric i Davidovac su se sprdali sa Partizanom.

Dejan

pre 4 godine

Samo kod nas se vredjaju sportske legende i to sopstvene.Novak,Teo,Jokic...Procitali negde ili videli jednom Tea sa cigarom i pivom u ruci i on je odmah,nespreman,splavar...A koliko je dao nasoj drzavi,koliko se leta odrekao,koliko radosti doneo to se zaboravi cas posla.Bolje zbog takvih koji vredjaju da se nije ni odazvao ni sada ni ubuduce da se ne odazove pozivu pa onda pljujte opet kako mu reprezentacija i grb nisu sveti,nek radije pije i pusi po splavovima...Sramota!!

bigserb

pre 4 godine

To se desava sa sportistima koji za dve godine ne odigraju ni 2 sata kosarke, a onda ih neko stavi u reprezentaciju!
I bolje sto se povredio sad na pripremama, ima Djordjevic vremena da ga zameni, mada sam ubedjen da ce da ga vodi i u gipsu!

Som Tojer

pre 4 godine

Više si ti zabrinuti zbog kluba nego zbog reprezentacije... a i treba da budeš zabrinut... šta će gazde da ti kažu što si za velike pare doveo u klub fizički nespremnog igrača
Na kraju ispade dobro što nije došao u Zvezdu...

srbin

pre 4 godine

Da se Milosa ne pozove u reprezentaciju ne moze. Da se Milosa izbaci sa spiska ne moze. Da Milos ne ode u kinu zbog povrede moze. Na mundobasket odlazimo satro nekompletni bez kapitena pa ce rezultat tamo vredeti jos vise. Lepo ste sve upakovali.

Ivan

pre 4 godine

pored micica i jovica ovakav teo (nespeman totalno) je suvisan. po meni teo i Raduljica su visak a umesto bircevica je bolja opcija borisa simanic, efikasniji i kvalitetniji je u ovom trenutku. to bi bila najaca nasa postava da je tako...

triplem

pre 4 godine

Teodosic je majstor ove igra. Nek je spreman za samo 10 minuta ali trebace nam tih 10 minuta. Svih ovih godina je ostavljao "kosti" za reprezentaciju, trosio i to stopalo koje ga sada muci, a vi hocete da ga se odreknete posle prvog problema. Ne volim idolopoklonstvo, nedodirljivost autoriteta, na primer Djordjevica, pa tako kazem, bez strasti proceniti moze li, i hoce li. A ako moze i malo, znacice nam puno!

Liverpool Man

pre 4 godine

Kakav smo mi narod da pljujemo trenera i Tea koji su nam toliko toga doneli. Uostalom nista me ne cudi kad ima ljudi koji vredjaju jednog Novaka Djokovica.

bskfan

pre 4 godine

Sad imamo 13 igraca. Teo je tu bio zbog zasluga i imena pa smo na papiru bili jaki. Objektivno, sa Jovicem i Micicem na pleju daleko smo mi od toga da smo jaki. Sad najveci teret pada na Jokica, Bjelicu i Bogdanovica, ako jedan od njih podbaci - nema nista od medalje. Na centarskoj poziciji smo kao jaki ali opet samo na papiru jer imamo tri limitirana centra: Raduljica slab, Bobi jak u napadu rupa u odbrani, Milutinov nesto bolji u odbrani slab u napadu. Neko pre neki dan rece da je Gudura dobar i da sutira trojke 40%...aj da vidimo i to cudo.

dojcilo

pre 4 godine

sjajna predstava za prodaju vlasnicima klubova a i raji, pozoves ga na pripreme , uknjizi rejting a onda bedak on se povredi. Winwin kombinacija i sad samo treba otpisati jos jednog napr Bircu il Simona. Svi srecni a raja trla baba lan...kukuuuu

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

Teo ozbiljnu kosarku nije igrao zadnjih godinu i po dana. Bolje bi bilo da pozove nekog drugog.Dok je danas bio na terenu napravise 10 razlike u prvih 5 minuta.
(MIlan, 11. avgust 2019 00:26)

@milan
Teo pravi ozbiljnu razliku za nasu reprezentaciju. u njegovih par napada je lopta bolje letela nego kroz celu utakmicu. on daje novu dimenziju timu. to svaki kosarkaski znalac zna. Problem je sto je povredjen vec duze vreme i to on zna. Jednostavno treba da prihvati da je kraj karijere. Djordjevic sad moze slobodno da zali za Nedovicem.

Nemanja

pre 4 godine

Teo dusa ovog tima,njegovu ostroumnost i nepredvidivost ima samo Jokic donekle..Micic ima sve bolje karakteristike od njega,ali nije za porednjenje mozda sa Jovicem!

Ratko

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 11. avgust 2019 07:50)

Moraš malo da poradiš na pravilima košarkaške igre FIBA i NBA. Jednostavno centri u Evropi mogu da kampuju pod košem u NBA ne može. Odatle i manje asistencija. Jokić je jednostavno kao stvoren za NBA, tu nema dileme svi to vide. U Evropskoj košarci nije to baš tako. Šta da radi Jokić na kapici? Daj malo pojasni? Jokića kada gledaš i vidiš kako se kreće sa loptom i postavlja na terenu uvidiš koliko je opasan, ne što je naš. Strahovito je napredovao i Đorđeviću će trebati znanje da iskoristi tako dobru igračku. Videli smo da na poziciji 4 ne može da igra, čak mislim da je još i sporiji nego prethodnih godina ali zato tehnika mu je mnogo uznapredovala a fizički se raširio u ramenima. Pravi centar ono je žalosno da ga staviš na četvorku.

IS

pre 4 godine

Zamisli, lik si koji je vec brdo leta zrtvovao kako bi igrao za reprezentaciju. Dao si neke antologijske koseve koje je slavila cela zemlja i koji su zauvek upisani u istoriju kosarke nase zemlje (trojka preko garbahose). Jedan si od najboljih plejmejkera koje je evropa videla u svojoj istoriji. Zamisli...

Da, lik si koji pored kosarke voli i malo zivota. Nisi "suvi profesionalac", ali si daleko profesionalniji i posveceniji svojoj profesiji od velikog procenta onih koji znaju da upale komentare na ovom sajtu. Zbog toga ti je i karijera trpela u odredjenim momentima, ali kakve veze ima, to je ipak tvoja karijera.

Zamisli...

I onda se povredis. I to dok si igrao za tu istu reprezentaciju sa kojom si godinama donosio medalje svojoj zemlji i bio jedan od najzasluznijih za tako nesto. Povredis se, i ni ne ohladi ti se otok, a na najposecenijem sajtu naidjes na vec tonu komentara koji su te vec poslali u penziju i na tvoj racun izrekli tone uvreda.

Pa ti igraj za te iste. Ne samo ti, nego i svi ostali.

Eto, takav smo mi narod. Sram nas bilo.

Srecno Milose i da se sto pre oporavis.

Pera

pre 4 godine

Poruka nasim plejevima koji nisu trenutno na spisku Djordjevica, a zele da igraju za reprezentaciju:

Uclanite se u stranku, zna se koju.
Na fejsu lajkujte predsednika zemlje.
Na tviteru jedna podska naporima predsednika oko Srbije i jos jedna predsedniku KKS.
Spremite torbu sa stvarima pored vrata da ne gubite vreme kad poziv dodje.

nlooooo

pre 4 godine

Tu su Simanic, Dobric, Keselj, Radanov ili Nikola Jovanovic lol brate mili.
(Bodibond, 11. avgust 2019 00:29)

Kada bi se sprdali s reprezentacijom...

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

ja da sam teo ja bih vratio pare virtusu sada. nije fer da ih tako nasamari. zbog povrede su mu dali otkaz u nba-ju. mnogo je dobar teo da bi mu neki tim na svetu dao otkaz zbog igre. ocigledno mora da zavrsi karijeru.

ја, лично...

pre 4 godine

Штета за Теа и за репрезентацију!
Тешко да може бити спреман за СП.
Због тога мислим да јесте болан потез, али једино целисходан - позивање Недовића у репрезентацију.

major gašpar

pre 4 godine

Čovek godinu dana nije igrao ozbiljnu košarku a verujem da nije ni trenirao.
Lenčuga, neradnik i velika rupa u odbrani.
Hvala bogu pa nije došao u Zvezdu,ništa s njim ne bi dobili, visio bi u odbrani samo tako a napad ako ga neće,ćao zdravo.
Magija u rukama ali u glavi nešto nije na svom mestu.
U svakom slučaju brz oporavak i da te gledamo na nekom drugom svetskom ili evropskom. Ovo bi bilo dobro da preskočiš.

Bageri

pre 4 godine

Teo, ako je spreman. on će da ide. Ako nije neće!
Nemojmo praviti dramu oko toga.
Ovo su pripremne utakmice i normalno je da igrač napusti teren, ako oseća bilo kakvu nelagodnost.

Teo je kapiten i pravi razliku, makar igrao i 5-10 min po meču!

Nemojte se ložiti na Miškove komentare, kako ne treba da ide, jer mu Miško nije menadžer!

Veliki imaju takodje probleme

pre 4 godine

Sjecam se ko klinac, da je Mirza Delibasic igrao sjajno, a u drugom dijelu karijere, malo malo pa kazu-Mirza povrijedio ledja- ostaje u hotelu... Tad jos niko nije htjeo progovoriti o tome da Mirza tuce dve pakle duvana i litru pica svaki dan...

nebaCar

pre 4 godine

zasto Jokic ne igra sa kapice kao u Denveru? da li neko moze da objasni. u Djordjevicevoj taktici Jokic je opet osrednji igrac iz Mege. 5 poena je dao samo 2 puta u Denveru u 100 utakmica. Ja bih ostavio kuci Djordjevica I povredjenog Teodosica, a Jokic da bude trener-igrac.
(Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 11. avgust 2019 07:50)

Sreća pa si ti tamo gde treba.
Jel treba sve karte u igri da se otkriju u ovim pripremnim , nazovi nebitnim utakmicama. Ekipa je na 50% , još 20 dana do početka a ti bi da se igra kao da je sred Svetskog prvenstva

nema ovde leba

pre 4 godine

Jednostavno se vidi da je totalno nespreman,nije odigrao prakticno celu proslu sezonu,sve i da je carobnjak treba mu se zahvaliti na vreme i koncentrisati se na igrace koji su spremni i u ovom trenutku sugurno vise zasluzuju da igraju na SP od Teodosica

Kojo

pre 4 godine

Ajde sta patetisete sa tim pricama koliko se leta odrekao za nas tim. Koliko ste vi imali odricanja na poslu.. Sta patetisete kao da ce ih neko streljati u Kini...Ljudi igraju kosarku dobri su u tome skidam kapu. Nije mi jasna ta pompa koja se pravi oko Tea sto ga napadate koliko se leta odrekao zbog reprezentacije. Nije jedini ako hoce hoce ako nece ne mora. Ne samo on nego svi ostali. Kakva je to reprezentacija cela nacija Boga moli da se odazovu... Onda dodju na pripreme (govorim o Teovom slucaju) prva ozbiljnija utakmica povredi se u prvoj cetvrtini a pri tom nije igrao proslu sezonu skoro celu. Naravno da mi nije drago sto se povredio i naravno da ce faliti, ali covece nisi vise momak od 18 godina imas preko 30 pred kraj karijere treba da se cuvas i radis na sebi maksimalno da bih tu jednu dve sezone izgurao do kraja...

Руска Душа

pre 4 godine

Савршено је кренуло за нас. Победа и кад смо лоши је најбоља ствар за изградњу карактера, за набијање комплекса онима што нас скаутирају и припремају се за нас.. Одувек је наша највећа врлина била непредвидивост. Што може свако да има дан, погоди тројку, дрзне се на јачег или буде креативан како нико није..
То селектор гради..
Много људи се код нас реално разуме у кошарку, вероватно је и гомила критичних коментара на месту, али.. Има оно “али” које овај шмекер од селектора покушава да пренесе на своје играче. Ако успе у томе, биће као никад нико, ако не успе остаће само скуп добрих играча..
Читава планета очекује да играмо на Јокића, надам се да он види они што други не виде.. И сигуран сам да то неће показати до елиминационе фазе. То је Сале, чека стрпљиво задњу стотинку...
Верујем у то.

vlade

pre 4 godine

po ovome veceras, radulja nazalost i simon su visak.. stim sto teo moze da otpadne zbog povrede pa neko od ove dvojice uleti..
mada radulja i teo u ovoj konkurenciji izgledaju kao rekreativci nedeljom na adi..

NSS

pre 4 godine

Jokic mora da startuje...sramota je da ulazi sa klupe!!!
(Marko, 11. avgust 2019 00:25)
Jokic se prikljucio pripremama pre 3 dana. Jel treba odmah da krene forsiranje.

kt

pre 4 godine

mislim da bi ovu tekmu lakse dobili sa teom, sa njim na parketu smo izgledali bolje u napadu tih par minuta..brine povreda..dobra stvar je sto smo sa losom igrom pobedili vrlo ozbiljnu ekipu kao sto je litvanija..

Njaah

pre 4 godine

Nema ni na vidiku nekog ko moze da zameni Tea,ali sve oko njega u zadnjih nekoliko meseci je neozbiljno.
Pre svega,neozbiljno je s njegove strane sto nije hteo da nadje klub za kraj sezone i da koliko toliko bude spreman za pripreme...

Petar

pre 4 godine

Prosto mi je nejasno da prodjes skoro polovinu priprema za SP sa jakim treninzima, treniras individualno pola godine sam, svaki dan imas neko "cimanje" stopala i onda na prvoj utakmici osetis bol. Nisu tu cista posla

haylee

pre 4 godine

Mozda je i "sporazumna" povreda, da se sacuva obraz. Jer, iz prvih 5 minuta i cele utakmice sa Finskom, jasno je da on ne sme da ide ako cemo ista da uradimo.

Nikola

pre 4 godine

Brz oporavak ali na fizickom planu zaostaje za ostalim igracima, naravno iskustvo se ne dovodi u pitanje ali pored Jovica i Micica treci plej nije ni potreban uz Bogdanovica i Milosavljevica koji mogu takodje pomoci u tom segmentu. Potreban je jedan brzi igrac koji ce uz Jovica doprineti na eksplozivnosti i kontranapadu jer je ekipa generalno sporija sto se moglo danas primetiti! Naravno Nedovic bi bio najbolje resenje ako je zdrav i ako je potrebno naknadno pozivati!

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Niko ne vredja Milosa ali realno stanje je da decko nije u formi i rovit je. Moje misljenje je da trenutno Jovic i Micic mogu mnogo vise da ponude od njega...

Petar

pre 4 godine

Teodisić Out
Davidovac In
(Objektivan, 11. avgust 2019 11:28)

Dobro je da nisi rekao Filip Covic In (nista licno protiv coveka mislim da je dobar plej ali nema mesta u reprezentaciji) kosarkaski znalce.

Kg

pre 4 godine

To je sto je, ima zamena, jovic, micic pa cak i bogdan mogu da igraju pleja. U nekoj varijanti moze i bobi da bude centar a Jokic plej :). Salu na stranu, nikad necemo znati da li je bolje. Stoji da Teo moze da resi utakmicu nekim potezom, a stoji i da moze da upropasti 4 napada zaredom. I dalje smo mnogo jaki, videcemo...

nažalost manjina

pre 4 godine

Kako u zemlji i među narodom koji zaboravlja sve do prvog ćoška, koji ne koriguje i radi prvo na svom životu, sumnja u najveće sportiste-ljude svoje zemlje (koji su izgleda samo slučajno rodjeni na ovim prostorima) ... možemo očekivati da nam realno bude bolje i krenemo sa ovog dna :(
Prvo svi da rade na tome da sebe zavole i promene, jer dok su tako frustrirani - to će i širiti/želeti drugima!
Svim našim sportskim velikanima - ogromno Poštovanje i Hvala na Svemu i jedinom lepom za našu zemlju i narod!

fica

pre 4 godine

Jokic mora da startuje...sramota je da ulazi sa klupe!!!
(Marko, 11. avgust 2019 00:25)


Da li ti stvarno mislis da u prvoj petorci nece da budu Jokic i BB a utakmica je pocela bez njih? Pa saljes ovakav komentar? Da ti objasnim, ovo nije SP ovo je pripremna utakmica..kapiras?

eto

pre 4 godine

Ali ljudi, koliku stomačinu ima Jokić? Pa Stevanović iz Partizana bi mu pozavideo. Kako može da igra sa tolikim viškom, stvarno mi nije jasno.