Sreda, 31.07.2019.

16:45

Zvezda porazom do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su eliminisali Helsinki.

Izvor: PT

Zvezda porazom do treæeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

502 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе. 
(Download, 31. jul 2019 18:31) 


ne moze politika na tribine i to je to. jednoj mocnoj i uticajnoj barsi nisu dozvolili tranaparente sa politickim porukama, zasto bi onda tolerisali nas i vas?

Desanka

pre 4 godine

salcburg ce da nas odvali 5:0...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 31. jul 2019 19:27)

Svetsko cudo je sto nije. Srete ste, razbucali su vas igrom i sansama...

misa

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе.
(Download, 31. jul 2019 18:31)

Samo pevajte UEFA MAFIJA na svakoj utakmici pa posle od iste trazite nesto ....Ps. ne kazem da nisu ali cemu to pevanje kad od nje zavisimo

TNS

pre 4 godine

A sta bi bilo da je Zvezda na jedvite jade pobedila TNS sa 1 : 0 kod kuce,kao taj silni Kopenhagen juce. Pa valjda je Helsinski 5 puta poznatija i jaca ekipa od tog Tns-a. Dobro Nomadi iz Velsa su tek megasila,cim se prvi put u istoriji fudbala u Srbiji odlozila utakmica domaceg tima,zato sto igra kvalifikacije sa madjionicarima iz Velsa.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ima li neki novinar da pita Mrkelu, šta bi sa budžetom...kako tim koji ima duplo i više manji budžet rutinski pobedi favorita, koji se brani 90 min, kao da igraju protiv Real Madrida...ima li neki novinar koji sme da pita zašto ste nas obrukali sa najskupljim timom u istoriji ove zemlje

Lesser watch

pre 4 godine

.salzburg u beogradu nije prešao centar.
Reče čovek i ostade živ. Posed lopte na toj utakmici 69% prema 31% u korist Salcburga. Realno je trebalo da pobedi. Eto to je klasičan navijač Zvezde. Poričče činjenice, a pogotovo kad prođe određeni vremenski period pa ljudi zaborave. Tako recimo ako Partizan zasluženo i bez ikakve mrlje pobedi u derbiju, onda ako se ne nađe ni jedan sporni detalj, ćuti se par meseci dok sećanje izbledi i onda počinju prozivke tipa ,, to je onda kad vam je sudija pomogao i kad ste nepravedno pobedili." itd. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Марко

pre 4 godine

Tolike pare im dali, oni gube od ovih poluamatera. Haos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 1. avgust 2019 10:38)

Звезда је зарадила од Лиге шампиона 25 милиона евра, а паре морају да се дају онима који испадају из Европе у августу, најбољег играча продају за 3 милиона евра, имају 1000 гледалаца по утакмици, а 35 играча у играчком кадру.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ - Слажем се од ријечи до ријечи. Чак и за Милоја који је врло је могуће засићен. Надајмо се да ће Звезда искористити ову као што кажеш добру прилику и обезбедити групну фазу. Још кад би то била лига шампиона(милиона)...ух како би то легло. 🔴⚪👍

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

............ Da sve je tačno što ste do sad napisali, da je taktika bila loša, da je pristup utakmici četvorice igrača bio nedopustiv, itd....... Ali se nadam da je trener naučio kako ovo što smo juče videli ne sme da se ponovi.... U fudbalu se i pobeđuje i gubi i to svi znamo, ali ne sme da se igra onako protiv bilo kog protivnika.
Na kraju,..... ovo je iza Nas, ovo će se brzo zaboraviti ako Zvezda u utorak zaigra kako treba i obraduje Nas pobedom protiv Kopenhagena.
..... Napred moci, i Obradujte Zvezdaško bratstvo.

zorge

pre 4 godine

nisam poznavalac fudbala ali mi nisu,jesni komentari nabedjenih na ijaca koliko znam u kvalifikacijam je vazno proci dalje u sledece kolo nadam se prolazu iu sledecoj utakmic bez ibzira na kvalitet igre zamolio bih navijce da ne preve uperedjenje zvezde sa realom barso bajerom koji su pokupovali sve najbolje u svetu mi igramo dosta dobro za sada sve ide po planu zato zvezdo srecno u naredno kolo

Lajavi krelac

pre 4 godine

Gajić, Pankov, Degenek, Žander - odlična odbrana, ali, eto, nijedan od njih nije igrao. Kažu da nisu uigrani i zato su na klupi. Ali ako su ovi što su igrali protiv Helsinkija uigrani, onda nam je samo Bog u pomoći. Svaki ulazak lopte u šesnaesterac i eto panike, ne zna se gde ko bije. Bušno na sve strane, a to se naziva uigrano??? Zvezda nema loš tim, ali izgleda da je Miloje prezasićen, pa sad tvrdoglavo forsira nešto što nema veze sa razumom i logikom. Ne želim da sumnjam u njega, ali sad nams e sve otvorilo za jedan fini prolaz u LŠ ili u LE i bilo bi šteta da sve to propadne zbog nekakvog inata ili prepirki sa upravom kluba.

Peđa

pre 4 godine

Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...
(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)
A sta je Grof uradio u Evropi i da li je odbranio titulu ili je izgubio i ako je imao veliku bodovnu prednost? U kom to bukvalnom smislu nas je Salzburg demolirao kada je bilo 0:0 u Bg i tamo 2:2? Krasnodaru jesu ponistili cist gol tamo ali su mu priznali neregularan gol kojem je prethodio centarsut i ako je lopta presla aut liniju. U Bg su izmislili penal za njih. Dakle njima su priznata ili poklonjena 2 neregularna gola a ponisten 1 cist. Helsinki je svakako klub koji je daleko jaci od Samroka, Faljmurtarija, Kairata i drugih koji su izbacivali nase klubove. Ima vise ucesca u Evropi od svih njih zajedno, a i pobedili su nas jednom i kada je Dejan Stankovic igrao kod nas.

Ivan

pre 4 godine

Zvezdi ocigledno vise odgovara da dvomec pocinje u gostima. Jer tu izadju sa vecom energijom, posto se pocinje od nule i juri se gol u gostima. Ovako, ispalo je da je sve reseno posle prvog meca, i igraci su stekli takvu sliku, da nece morati da izgunu na terenu da bi prosli dalje. Ovaj put je proslo, ali ako se ponovi ovakav pristup vec protiv Kopenhagena, bice mnogo vise problema.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ispodprosečno izdanje Zvezde danas u Helsinkiju. Najbitnije je da je Zvezda izborila prolaz dalje ali nedopustivo je da izgubi utakmicu u 92. minutu od protivnika koji joj je dva puta šutnuo u okvir gola i oba puta pogodio dok sa druge strane u napadu poprilična nonšalancija i neodgovornost, sem Marina naravno, on je jedini briljirao danas u Zvezdi inače ostali baš neodgovorno i loše odigrali, naročito Boaći koji čovek nije se sastavio s loptom u prvom poluvremenu pa je brzo zamenjen u drugom međutim ni Pavkov nije ko zna koliko nešto odigrao, e može i Ben da se kaže da je koliko toliko i ondobro odigrao, borio se, i uz sjajnog Marina to je sve od Zvezde danas. Sijaset propuštenih prilika i velika neodgovornost u završnicama napada i eto poraz od protivnika kog je čak i sa ovakvom bledom igrom Zvezda nadvisila danas i nije nikako smela da izgubi ovaj meč. Objektivno po kvalitetu ova dva tima trebalo je da bude ubedljiv rezultat na strani Zvezde uz obe pobede sa po nekoliko golova razlike ali ajde, šta je tu je, glavno je da smo u ukupnom bilansu u obe utakmice ipak ipak bili bolji od Helsinkija i da smo zasluženo prošli dalje u ovom dvomeču, ali protiv Kopenhagena mora to mnogo mnogo bolje inače će biti debakl. Bravo za maestra Marina na partiji danas. Jedini on zaslužuje velike pohvale, ostali sivilo.

Atom Ant

pre 4 godine

Ako Stojkovic i Rodic igraju da bi se prodali onda pod hitno prekidaj tu taktiku.
Ko ih bude gledao trazice doplatu da ih uzme.
Neka ih prodaju preko tzv kaseta naprave 10 najboljih poteza ( ako nadju toliko ) u karijeri i ko prvi nesto ponudi neka ih vodi.
Sto bi rekao jedan komentator: Stojkovicevi centarsutevi su opasniji po avione tipa avaks nego za protivnicke golmane.

Istina

pre 4 godine

Namerno izgubljena utakmica zbog koeficijenta da ne bi dosli u situaciju da Srbija ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu sampiona. Onda i Partizan ulazi u igru a ako uspe problemi. Kod nas je i dalje valuta da komsiji crkne krava. Sve to mozgovi marifetluka izracunaju unapred a mi naivci verujemo u casne namere a njih nidje. Zivi bili pa videli da je ovo poenta ovog nastupa.

QRtressina

pre 4 godine

Igra je bila ocajna, a odbrana jos gora. Igrali smo koliko je trebalo za prolaz. Dobra lekcija za sledece kolo i Kopenhagen. Valjda ce dotle ekipa da se uigra.
Samo hrabro momci!

Henk Mudi

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 31. jul 2019 21:25)

Pojedinci stvarno nemaju mozga! Ako vec guglas utakmicu od pre 60 godina, hajde reci nam u kom je to evropskom takmicenju Zvezda izgubila od Samroka? Hajde genije reci nam! Ali zato svi pamte kad su vas konobari i ribari AMATERSKOG kluba PONIZILI u sred Beograda! NAJVECA BLAMCINA U ISTORIJI!

dovlajoe

pre 4 godine

Kratak rezime sa osvrtom na "glavne aktere":
Borjan - valjanje posle svake uhvaćene lopte postaje degutantno.
Stojković - pod hitno ga upariti sa Savićem, verovatno uz doplatu.
Rodić - u svakom drugom poluvremenu izgleda kao tridesetpetogodišnjak koji je upravo istrčao maraton.
Babić - svaki napad kroz sredinu je potencijalna panika.
Kanjas - blago nezainteresovan.
Ben - spor i indolentan i za rekreativca.
Boaći - neiskorišćen.
Jeftović - neartikulisan.
Ivanić - ja još nisam shvatio (a verovatno ni on) šta on pokušava da igra u Zvezdi, i ko je prevario i njega i Terzića i Milojevića da je igrač.
I na kraju Milojević - zasićen, prevaziđen, preoprezan i jednodimenzionalan. Tvrdoglavo bi igrao bunker i protiv ženske ekipe.
Nek nam je Bog u pomoći, pa da me demantuju protiv Kopenhagena.

neutralni felsh

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
(Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36)


kaznjava se giljotinom...

neutralni felsh

pre 4 godine

Fudbal nije zabava za narod tj cirkus vec ozbiljan biznis.Crta se podvlaci na kraju.Sta si uradio i koliko para zaradio
(Ciciban, 31. jul 2019 19:41)


fudbalski klub nije dragstor, kao sto ni publika nije musterija.

Henk Mudi

pre 4 godine

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem...  
Da, slazem se sa tobom! Neznalica! 
(Henk Mudi, 31. jul 2019 21:07) 
Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...
(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)

Grof nema evropski uspeh, Miloje u 2 sezone LE, prolece u LE i LS! Uz 2 glatke titule! Sta bi ti jos ocekivao od jednog trenera? Salzburg u Beogradu pre PRAZNIM TRIBINAMA nije sutnuo na gol, tamo su bili dosta bolji od nas ali nisu iskoristili sanse a mi jesmo, tako da ako je 2:2 nikako nas nije demolirao! Sto se tice Krasnodara, tacno je da im je ponisten gol, ali im je u Beogradu sviran penal koji nema veze sa mozgom, pa sto se sudijskih gresaka tice 1:1. A sto se tice derbija, 2 godine nas niste pobedili u prvenstvu od kad je tu Miloje, svaki derbi ulazite u tucu, silno motivisani da dokazete da niste krs od tima i opet 2 pobede zvezde i 4 neresena... Sto rece Savo Milosevic posle poraza u poslednjem ligaskom derbiju "pomislili smo da mozemo da napadnemo Zvezdu"... Kup ne bih da kometarisem, oprostaj Sase Ilica, iznenadna odluka vase uprave da ipak dodju na Marakani posle dvogodisnjeg bojkota! Verujte da ste bolji ali da vam mracne sile ne daju da budete prvi (ustvari drugi)!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ево реално, гробари се поједоше што смо прошли... А реално и ја бих волио да Партизан не прође. Проћи ће ове велшане ал наредног противника надам се да неће. 🔴⚪

neutralni felsh

pre 4 godine

Стручњаци, видимо се у Лиги шампиона.
(Звездин весник, 31. jul 2019 19:34)


nisi naveo godinu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Ponadale se kukumavke i narikace.A sutra njihovi protiv konobara, taksista.Nije dosao najbolji igrac jer nije mogao da pronadje zamenu na poslu.I jos odlozili prvenstveno kolo, tim u rangu medjuopstinske lige Grocka
(NY, 31. jul 2019 19:24)


sreca da se vama zalomio nikad jaci helsinki...

slobinator

pre 4 godine

(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)
krasnodarov 2.gol je bio neregularan jer je lopta pre centaršuta izašla u aut,a u beogradu im je izmišljen penal i slobodnjak sa 20 metara u 94.minutu.prolaz zaslužen.kanga ih je torpedovao.salzburg u beogradu nije prešao centar.na svom terenu jeste dominirao,ali ispao je zbog bezobrazluka hrvata u svojim redovima koji je pokrenuo zvezdinu letargičnu igru.pošto je olako ispustio prednost salzburg je pokazao da nije za velika dela.porediti večerašnju pirovu pobedu helsinkija u trenucima kada je sve bilo rešeno još u 56.minutu i zvezdinu veliku pobedu protiv liverpula kome su očajnički trebala ta 3 boda je ili neznanje ili provokacija

Leteci Dux

pre 4 godine

Kako je neugodno kad ekipa sme da predje centar i da sutira na gol.....Navikli ste da vam se sklanjaju pa vam nije jasno kako ste porazeni......Oni Danci su ok ekipica videcemo kako ce biti.

GENIje

pre 4 godine

navijam za Partizan ali i naravno za sve nase klubove kad igraju u Evropi...za Zvezdu je SRAMOTA da dozvoli da Marin mora da igra sa takvim saigracima...nisu bili u stanju da dovedu 2-3 top igraca i ispostuju coveka kojeg su dobili samo zbog njegove ljubavi prema Zvezdi...GREOTA je gledati kako se covek pati na terenu nemajuci adekvatnu podrsku saigraca...nadam se da ce Zvezda proci Dance pa da imamo bar jedan klub u Evropi ove godine...

cosmo

pre 4 godine

p.s. Nemci prate svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i skoro svaka nacija, jer je to globalni dogadjaj koji ima ogromnu popularnost. Prosecan, zaposleni i ostvaren Nemac sigurno ne visi na forumu i ne prati svaku utakmicu svakakvih kvalifikacija svog lokalnog kluba za koji navija.
(E=mc2, 31. jul 2019 21:38)

Brate,Nemacka Bundesliga je najgledanija svetska liga (gledajuci posecenost na stadionima),a Nemci su ludi,ali totalno ludi za fudbalom.Takvu strast nemaju cak ni Englezi.

Danas je bio "Game Day" i normalno je da ljudi komentarisu.

Ares

pre 4 godine

Pa pogledajte igru.Ista igra I protiv PSZ,Liverpula,Skzburga,Napolija,Partizana,Helsinkija,Suduve.Dva zadnja defanzivna I igraci sredine koji su jedan of drugog na 2-3 metara.Branko Stankovic je dogurao do finala sa jakom odbranom u kojoj nije bilo ni jednog standardnog reprezentstivca a Miletovic i Jurisic to nikada nisu bili.Sredina terena vrlo dobra sa Pizonom I Blagojevicem a spic odlicno Savic.Taktika je bila ne primiti ALI DATI POGODAK preko brzog krila I spica.Taktika Petrovica sa najacim ikad timom Zvezde u Bariju je bila na neresen rezultati I Penale.Onde gde je Bog nepravedno oduzeo,nepravedno je I nagradio.To su treneri magovi taktike.Milojevic bi trebalo da stalno pregledava snimke ovih utakmica,da postavi igru I svakom igraci odredi mesto

Ares

pre 4 godine

Citam komentare sve bivsih fudbalera koji staju na stranu igraca I trenera.Da kazemo nesto I mi koji su se sktivno bavili fudbalom konkretno preko 15 godina.Tvrdim da trener ne poznaje taktiku jerr bi je menjao od utakmice do utakmice I prilagodjavao protivnicima.Svi mi imamo oci I gledamo istu utakmici I cemer odd fudbala koji igra Zvezda.Ova igra nije za kritike vec za jedan timski rad u kamenolomu od 10-ak dana.Ovakva defanzivna igra,odsustvo volje,zelje, trcanja je zapanjujuce.Kao primer dacu vam tim Zvezde iz sezone 78/79 kada je Zvezda dogurala do finala I razbila Borusiju ali izgubila.Tim je bio sastavljen od boraca,disciplinovanih igraca ,takticki potkovanih sa samo tri odlicna igraca/Sele,Pizon I Dule/ I fudbalskim magom B.Stankovicem.

tito-čaušesku,sloba-ilijesku,zvezda-steaua

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Мучисмо се и у Барију и у Минхену а Бога ми и против Ливерпула....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 31. jul 2019 20:25)

Komunisti,samo ne spominjite Bari!Bez šuta u gol,uzeli ste pehar.Ako nekad neko bude bude pravio analizu,vi ćete dobiti Zlatnu malinu.

veliki strumf

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.
(Rade grobar, 31. jul 2019 20:11) I sta kazes, namestili smo protiv Liverpula? Nisi uzeo lekic danas, preskaces terapiju? A jesmo namestili i da nikoga u prvenstvu ne mozete da dobijete, pa bilo -30? I ono kladionicarsko pustanje Besiktasa za 3+ mora da je namesteno? A na kraju avgusta ces plakati, ali ne od srece! Videces. vi groabri bar godinama nemate cemu da se smejete a jos manje radujete. Ni u jednom jedinom sportu, cak ni u bocanju koliko cujem.

Марко

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

То је било пре десет година. Ето, на пример, 1991. године Звезда је победила Динамо Дрезден са 3:0 и 2:1, а 1974. је Динамо Дрезеден победио Партизан са 6:0. Какав би закључак извео из тога?

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove-s-Holmsom

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal:  
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki,  
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola,  
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom.  
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou. 
(Mali od Bg, 31. jul 2019 20:21) 

Svaka čast!
(Vladimir021, 31. jul 2019 20:57)

S toliko malo reci, tako puno rekao... Divno i inovativno!

Есови

pre 4 godine

to je realnost 'velike' zvezde i naseg fudbala. pitam se samo sta ocekujete. dizanje u nebesa zvezdine ekipe i igre vec 3-4 godine, a oni na nivou ekipe iz dudulajce
(moldeee, 31. jul 2019 21:08)

И као такви звекну Ливерпул 2:0.

Petar Mecen

pre 4 godine

Sto se nervirate oko sutiranja balona lopte sta je vec nasa liga je amaterska partizan i zvezda su razvojni klubovi za igrace za dalje. Funkcioneri su tu zbog para briga njih za klubove.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove-s-Holmsom

pre 4 godine

Mene kao starog zvezdaša koji zna koliko krademo i nameštamo u domaćem prvenstvu i dalje čudi kako gubimo od ovakvih timova u Evropi.
(90% komentara je u prevodu ovo, 31. jul 2019 21:07)

Ne zamaraj mozak. Uzivaj u Savinih 47:2.

Školobocna

pre 4 godine

Jedino što je dobro to je što se prošlo , ostalo je za ozbiljnu analizu . I gol je dat na sreću , bila bi sramota da se sa ovakvim protivnikom uđe u produžetke . .Moraće mnogo bolje i povezanije u 3 kolu , Danci su ozbiljniji protivnik .

90% komentara je u prevodu ovo

pre 4 godine

Mene kao starog zvezdaša koji zna koliko krademo i nameštamo u domaćem prvenstvu i dalje čudi kako gubimo od ovakvih timova u Evropi.

ugly

pre 4 godine

Ljudi, NE DOBIJAJU SE VISE bodovi za pobedu! Promenjen je sistem! Gleda se samo kad klub ispadne iz kvalifikacija za ligu evrope (ako se ispadne iz kv. lige sampiona ide se u kv. lige evrope):

UEFA Europa League points system
Preliminary round elimination – 0.5 points
First qualifying round elimination – 1 point
Second qualifying round elimination – 1.5 points
Third qualifying round elimination – 2 points
Play-off elimination – 2.5 points

UEFA Champions League points system
Group stage participation – 4 points

Svejedno je igrao 8 utakmica ili 2. Vazno je samo dokle je klub stigao.

Božo vragolan

pre 4 godine

Auuu panteri, toliko miliona ste utrošili da vas Helsinki šamara, a šipci tresu sline na vas sa tribina. Promenite ime u FK Ponižavani

cosmo

pre 4 godine

jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 31. jul 2019 20:30)

Tja...da se slozim sa navijacem Partizana.

deki

pre 4 godine

Od ocajne igre Zvezde večeras jedino su gori ovi koji pljuju a jedva dali jedan gol amaterima iz Velsa .Vec dugo vremena, negde od Marta, Aprila, igra Zvezde ne lici ninasta, neka su bili prvaci, kup im nikada necu oprostiti, ni treneru ni igracima. Kap koja je prelila casu je bio izvestaj revizora, znaci za dve godine su od LE i LS ,prodaje igraca, TV prava, karata prihodovali oko 120 miliona a dug tek nesto malo smanjen. Da li onda mi trebamo da se radujemo sto Terza i ekipa pune dzepove posto klub uopste nije stabilizovan,naprotiv dovode se losi a skupi igraci koji ili uopste ne igraju ili ne prave razliku

oberin martel

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 31. jul 2019 21:25)

Jeste , u prijateljskoj i revijalnoj utakmici pre 60 godina. Ipak je to razlika u odnosu na kvalifikacije za LE.

moldeee

pre 4 godine

to je realnost 'velike' zvezde i naseg fudbala. pitam se samo sta ocekujete. dizanje u nebesa zvezdine ekipe i igre vec 3-4 godine, a oni na nivou ekipe iz dudulajce

Danilo

pre 4 godine

Definitivno najveći problem u zvezdi je trener.Energičniji trener sa više autoriteta i hrabrosti bi sa ovim igračkim kadrom mogao da ima i bolju igru i bolje rezultate.

Mar

pre 4 godine

@Miloš-citajuci tvoj post nije mi jasno sto silni lekari, IT frikovi, arhitekti ne navališe sa pasošima u Beograd... Kad tamo cemer i jad po tvom postu.... Kad ono obrnuto ex yu ekipa šibe gore, mada niko ne bleji da gore idila i sve xvecke

Petar Mecen

pre 4 godine

Sto se nervirate oko sutiranja balona lopte sta je vec nasa liga je amaterska partizan i zvezda su razvojni klubovi za igrace za dalje. Funkcioneri su tu zbog para briga njih za klubove.

Dragan Banjaluka

pre 4 godine

Jednostavan problem motivacije u pocetnoj fazi kvalifikacija, ono u fazonu igramo sto moramo.
Nama prave kvalifikacije pocinju od sledeceg kola jer uspijeh u trecem kolu kvalifikacija znaci sigurna evropska jesen (minimalno LE).
A ako govorimo o samoj igri, ja sam uvijek, ali uvijek zagovornik defanzivne igre. Mi smo i osvojili Kup sampiona 90 iz defanzivne igre (120 minuta, 0:0 u finalu). Kad smo god igrali ofanzivno nismo daleko dogurali (tukli Venspils 7:0, pa sledece kolo isoali). Zato protiv Kopenhagena da osiguramo Europu, a eventualni plejof gledati kao bonus.
Napad mozda donosi lepotu, ali defanziva konacan rezultat

Марко

pre 4 godine

Grobar sam, ali opustite se ljudi..to je samo fudbal I CZV je odigrala koliko treba..prosli su dalje. Jedino je zal zbog Euro koeficijenta ali sta sad!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 31. jul 2019 21:19)

Наравно да је жал и срамота због коефицијента кад играш са оваквим дунстерима и изгубиш. Не представља Звезда само себе кад игра у Европи.

roten

pre 4 godine

Da vas podsetim.Kako mi brzo zaboravljamo...Milojević je doneo Zvezdi proleće u evropi "nakon 100 godina",nesrećno ispao od CSKA,uveo nas u LS i pobedio budućeg prvaka evrope.Zvezda JOŠ NIJE ISPALA,a znali smo u prošlosti da ispadamo i od puno gorih nego što je ovaj Helsinki.Malo realnosti,spustite se na zemlju,nemamo Mesija u timu,a Bari i Tokio su davna prošlost.Kopenhagen je idealan protivnik za 3 rundu,sve će biti jasno nakon tih mečeva,koliko vrede pojačanja i u kakvoj je formi ostatak tima.

Cubaka

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Partizan : Samrok 0:1

Koliko znam Samrokovi igraci nisu cak ni oznojili dresove.

Danilo

pre 4 godine

Definitivno najveći problem u zvezdi je trener.Energičniji trener sa više autoriteta i hrabrosti bi sa ovim igračkim kadrom mogao da ima i bolju igru i bolje rezultate.

nekoizmase

pre 4 godine

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem... 
Da, slazem se sa tobom! Neznalica!
(Henk Mudi, 31. jul 2019 21:07)
Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...

Dambldor

pre 4 godine

Iz godine u godinu dovodimo pojacanja koja su nespremna i koja to ustvari nisu. Kvalifikacije za LS a oni nespremni, a kada ce biti? Dovodimo igrače koji ne odigraju ni minut. Koja je to fora ne razumem.

mufljuz

pre 4 godine

Deluje kao da je tekma otaljana.Išli su na to da se ne forsiraju previše.Kad smo primili gol,odmah smo odgovorili,mislim da je to dovoljno.Drugi gol i nije trebao,ali neka ga nosi djavo.Kopenhagen je mnogo ozbiljnija ekipa,biće jako teško.

mario

pre 4 godine

Svejedno je igrao 8 utakmica ili 2. Vazno je samo dokle je klub stigao.
(ugly, 31. jul 2019 21:26)
Ajde ne pričaj svašta naravno da se boduju i pobjede.

montoya

pre 4 godine

Grobar sam, ali opustite se ljudi..to je samo fudbal I CZV je odigrala koliko treba..prosli su dalje. Jedino je zal zbog Euro koeficijenta ali sta sad!

Delije Čikago

pre 4 godine

Giška možda nije extra kvalitet ali je ginuo za grb, ništa ovo ne valja, Kopen će da nas izbaci ako se nešto ne promeni, ne može samo jedan kvslitetan igrač poput Marina da nas vuče, krila nemamo, odbrana je užas, Marin nema s'kim u dubinu da kombinuje, jedino da izgori Kopen u paklu Rajka, ali mislim da ovog puta nemamo tim da ih izbacimo.

Henk Mudi

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje. 
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00 
Milojevic zna da postavi bunker i nista vise. Izvinjavam se, zna jos da uvede Pavkova. Sve sto je uradio sa Zvezdom do sada, bila je puka sreća ( Krasnodar, Salzburg).
(nekoizmase, 31. jul 2019 20:30)

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem...
Da, slazem se sa tobom! Neznalica!

Mudraci, pojma nemate

pre 4 godine

Vidim da se ovde pišu nekakve gluposti o 'amaterima iz Finske' - ukazaću deci da je isti klub 1997. već pobedio Zvezdu (1:0), i to dobru, sa Dekijem Stankovićem i Pericom Ognjenovićem (drugopomenuti je, doduše, igrao samo u revanšu, i to mu je najbolja utakmica u životu), istu Zvezdu koja je te sezone tukla Partizan 4:0.

Takođe bih istakao i da je u 1. kolu KEŠ 1985. prvak Finske Kusisi Lahti izbacio šampiona Jugoslavije, FK Sarajevo.

I, poslastica iz iste sezone: javila mi ptičica da je 1985. u prvom kolu jednog evro-kupa HJK Helsinki eliminisao - Fljamurtarija iz Valone:)

Pišite, amateri, i dalje. Nije to lako, kad se ne znaju osnovne stvari o nečemu, a ima se mnogo jak stav...

Puna podrška Miloju, jer on nije amater. On ima rezultate i samo ga oni zanimaju.

dalibor

pre 4 godine

@nekoizmase Prijatelju,mnogo si to slucajnosti nabrojao.... Pobeda protiv prvaka evrope, izbacen Salcburg , izbacen Krasnodar, izbacena Sparta...Preozbiljni klubovi da bi se reklo SLUCAJNO! Danasnja utakmica : Losa odbrana + nonsalantnost. Lekcija za nastavak takmicenja. Ali primetno je da mnogo skripi u odbrani

afrogipsy

pre 4 godine

Sramota kako smo odigrali. Posle loseg izdanja protiv Suduve , u prvoj smo licili na nesto i ponadao sam se da ce to biti ok, a onda se desi da odigramo ovako lose. Bukvalno mi je zao marina i Borjana koji moraju da igraju sa drvecem u istom timu. Milojeviceva tvrdoglavost pocinje opasno da mi ide na zivce. Ovakvom Kopenhagen ne da necemo proci , nego ce da nas ponize u sred Beograda. Naravno da mozemo bolje, ali vec sada je trebalo da izgledamo mnogo bolje.

d

pre 4 godine

jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)
(neutralni felsh, 31. jul 2019 20:30)

Pa dobro, makar imamo internacionalne trofeje, makar smo pobedili u grupnoj fazi LS, na cemu vi bazirate vasu realnost?
Klub koji je koliko puta prezimio u Evropi, koga je to pobedio u LS i kada poslednji put?
Znam, na opsesiji za Zvezdom.
Grobari i opsesija Zvezdom :))

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)

E=mc2

pre 4 godine

@nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:22)

Mislim da je tvoj gluplji. Covek je imao poentu a i dokazano je da u zemljama nizeg standarda ljudi vise naginju ka kladionicama, kocki, pracenju sporta, itd. Da imas svoj zivot i platu 100 000 dolara godisnje, pazi sto bi bio opsesivan nekim klubom (ciji uspeh cini iskljucivo odredjene licnosti bogatim) i pisao komentare svakodnevno. Sto imas vise ispunjen SVOJ zivot, manje ti je potreban TUDJI uspeh da bi napumpavao sopstveni ego. Svi oni koji nisu smogli snage da mrdnu svoje zadnjice i urade nešto u sopstvenim životima, nađu sebi idole sa kojima dele nacionalnost, da time popune praznine ... i bude im lakse.

p.s. Nemci prate svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i skoro svaka nacija, jer je to globalni dogadjaj koji ima ogromnu popularnost. Prosecan, zaposleni i ostvaren Nemac sigurno ne visi na forumu i ne prati svaku utakmicu svakakvih kvalifikacija svog lokalnog kluba za koji navija.

krajisnik

pre 4 godine

Stojkovic vise nije za Zvezdu,Kanjas nije pojacanje,Ivanic izgubljen svaku utakmicu,koliko mu treba davati sansu da pokaze nesto?
Prelazni rok do sad izuzetno los.
Cak i taj Zander nije pokazao nista vise nego Rodic, koji je takodje prosjek.
Babic i Milunovic pozadi kao 2 usporena snimka

Josarian

pre 4 godine

Tim sa jednum ozbiljnim igračem, Marinom, ako dodje do lige biće čudo! A naša liga je toliko jadna. Izgleda kao tender u napredna vremena.

Mirko

pre 4 godine

Još u prošlom kolu sam rekao da nije bitan protivnik, Zvezda loše igra i dobio mnogo minusa. Zvezda je u zadnje dve godine izbacila uslovno jake ili jace timove ali su momci igrali. Još od finala kupa protiv Partizana ako ne i pre vidi se da nešto ne štima u ekipi

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki 
Helsinki 1:2 Partizan... 

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Мучисмо се и у Барију и у Минхену а Бога ми и против Ливерпула....

est

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki 
Helsinki 1:2 Partizan... 

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019 19:55)
a realno umeli ste uvek da pobedjujete te smesne ekipe mada umesli ste i od njih da ispadnete jedino sto niste uspeli nikada da pobedite neku jaku...ako ne racunas pobedu protiv reala 0:0...

cofi

pre 4 godine

kakav smo narod pljuvanje u nedogled i pored prolaza..vec vidim narednu rundu komentare tipa Pavkoov ubica,kidamo ,Miloje car itd...narod koji najvise pljuje I menja misljenja...fuj

Bad Spenser

pre 4 godine

A tek kad Marin ode... Sva igra se svodi na to da se njemu doda lopta, od njega se očekuje potez da stvori šansu za gol ili da sam ugrozi gol. Eventualno da se lopta baci na krilo pa da se očekuje neki centaršut. To je sva filozofija Zvezdine igre. I sad vam je valjda jasno zašto se gardista samo tri meseca zadržao u nemačkom trećeligašu.

Markony

pre 4 godine

Objektivno kao sportski fan, nisam navijac Cz ili Par, crveno-belima LE bila bi najbolja opcija, kao Dinamu prošle godine... Kopenhagen moze da se pukne, moze ali tesko, 4 pretkolo s ovom igrom, teško

Nikola MNE

pre 4 godine

Ne navijam za Cz, ali iskulirajte malo. Ovo su kvalifikacioni mecevi i najbitnije je da prodjes dalje. Pao vam je i gol sa Marsa protiv Bajerna i u finale niste 120 minuta centar presli pa je pehar u vitrinama. I dalje tvrdim da protiv Kopenhagena sve zavisi od vas.

Vladimir021

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal: 
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki, 
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola, 
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom. 
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou.
(Mali od Bg, 31. jul 2019 20:21)

Svaka čast!

Mito

pre 4 godine

Tužno, Stojković i Rodić dve rupe na bekovskim pozicijama, jeftino smo prošli. Gol smo dali slučajno jer je protivnički igrač skrenuo loptu. Ben maltretira loptu, deli najčešće prekasno ili kratko ili dugo sem kada igra na Marina ili Boačija. Za njega su svi ostali igraći CZ niža klasa (dodavanje Ivaniću katastrofa). Ivanić je u Vojvodini znao sve a sada se boji sam sebe, niti šutira, nastoji da da loptu saigraću kako ne bi bio sebičnjak. Krajnje je vreme da svi igraći CZ krenu sa šuterskim treninzima za početak najmanje dva sat posle treninga, jer sa ovakvom realizacijom nemamo šta da tražimo.

Milan

pre 4 godine

Možemo mi da pričamo šta hoćemo, ali je Kanga kojeg smo olako pustili mnogo bolji igrač od Bena, premda ne igraju uvek na istoj poziciji. Ali u smislu kvaliteta je na višem nivou. O opasnosti po gol da ne govorimo. To što ovaj penaldzija u Linglong ligi dolazi do dvocifrenih brojki stvarno nema nikakvu težinu.

Марко

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima
(Jel, 31. jul 2019 19:54)

kao i njihova filijala iz Nisa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 31. jul 2019 19:59)

Не јављате се док не победите некога у Лиги шампиона, не мора чак да буде ни великан као што је Ливерпул. Победите бар неку Викторију, Бешикташ, Апоел или Динамо из Кијева.

beogradski

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36)

Nisi u tokku. Pravila se cesto menjaju i modifikuju radi ubrzanja igre. Od ove sezone igrac ima pravo da prihvati loptu u svom kaznenom prostoru (ne u sesnaestercu, takvo nesto ne potoji u pravilima, iz prostog razloga sto kazneni prostor ima 16.5 metara) kada mu vratar (da, u srpskoj strucnoj fudbalskoj terminologiji se koristi termin "vratar") doda loptu sa linije prostora vrata (ne peterca, jer peterac ne postoji u pravilima, jer prostor vrata ima 5.5 metara).

Za zappexa

pre 4 godine

Nosili su majice u kom poručuju svom drugaru i saigraču da se što pre oporavi i da misle na njega dok mu je jako teško. Šta je tu pogrešno???

Džoni

pre 4 godine

Prođosmo, ali ja lično nikako ovim nisam zadovoljan. Protiv ovakve ekipe odigrati ovoliko kilavo je nedopustivo. Bolji si pd njih za klasu što se videlo i u prvoj utakmici i igraš da ne primiš gol? Igraj čoveče, bar ove od kojih si i na papiru i na terenu bolji pobedi, a oni još uspeli i da izgube? Taj naš luzerski stav u fudbalu mi nikada neće biti jasan. U nijednom sportu to nemamo ali u fudbalu je prisutno. To se valjda tako od pionira usadi? Mi ako prolazimo sa 2:1 mi ćemo toliko i odigrati iako igraš realno protiv veoma limitirane ekipe. Ne daj Bože da ih pobediš 2:0 ili 3:0?

Рајко Четник

pre 4 godine

Ој Милоје,ово вечерас, поново лоше је!
Са оваквом игром и приступом игри немамо никакве шансе у следећем колу.

делија нс

pre 4 godine

Han Solo@ Како то да се никада не научимо да се игра 90'. Јесмо ли истом овом Хелсинкију дали гол у 90'? Не могу да схватим шта се свашта пише (оторилике: да се каже нешто, није битно шта)! Никола је лијепо све објаснио, али узалудно је то некоме. Прошле године ништа бољи коментари од вјечито незадовољних (свим и свачим, вјероватно) ни послије Спартакса, Трнаве..... И да добијамо 5:0 барем би се нашло њих 20-30 који би коментарисали зашто не 12:0?

Milojevicu,sram te bre bilo!

pre 4 godine

I hokejasi iz Finske bolji od fudbalera Crvene zvezde,bruka i sramota! Dokle bre vise Milojevicu ove bunker taktike,pa zar i protiv hokejasa??

Takenardi

pre 4 godine

Ako zeli da se trgne, a to je sada pravo vreme... Mozda je bolje da je tako da bi shvatili igraci da su u ozbiljno problemu koliko se lose igra i gubi lopta na glupost.. Vidi se da Milojevic se nervira, nije do trenera, nego do igraca koji su malo pogubljeni i dekocentrisani, lopta im ne slusa to je problem. Valjda ce da se trgnu, ulaze u takmicarskoj formi
sad naredni mec tj sledece finale ozbiljnost i borbenost protiv Kopehagena.. Zapamtite ljudi, u ovom momentu najbitnije je rezultat a ne leprsava igra. Ako Francuska mogla da osvoji SP sa ruznom igram ili Real sa prljavom igrom i na srecu u LS tri puta onda moze i Crvena Zvezda. Ko uopste pamti kako igra, a ne rezultati i uspeh.

Ratko

pre 4 godine

Srećom smo dobili Kopenhagen pa idemo dalje u Evropi. Inače bi bilo povuci potegni. Taktički smo igrali i na kraju totalna neozbiljnost da onako primimo gol. Ja razumem da ne treba sve prikazati i zavarati protivnika ali ajmo ljudi malo ozbiljnije to. Ekipa jos nije uigrana kako treba ali dobro biće to sve kako treba do grupne faze LŠ. Tada ćemo dovesti i još nekog igrača kako bi bili konkurentni.

cinjenica

pre 4 godine

Није то Раднички и остале екипе па да им се склањају, боље сами иступите из квалификација него да брукате српски фудбал..
(Ика, 31. jul 2019 19:56)

Partizan se najvise sklanja svima redom.

direwolf

pre 4 godine

Zvezda je prosla dalje, i to je trenutno jedino vazno. I u prosle dve sezone je bilo zalopojki i kuknjave nakon prva dva kola, pa je posle toga Zvezda izbacila na papiru jace od sebe. Vazno je i da skauti Kopenhagena nisu videli nista, odnosno videli su slabu i bezidejnu Zvezdu koja ce ih verujem iznenaditi u sledecem kolu.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Stojković koji je bio najveći lav u timu ne postoji na terenu
(Neverne bebe, 31. jul 2019 19:55)

Стојковић је и прошле године био рупа али су га успешно покривали!
Генерално је фудбалер за екипу квалитета Војводине или оног несретног југословенског друштва, копија Лековића коме су та два клуба била круна каријере!

AlterEgo

pre 4 godine

Sta vam je ljudi? Vezbala se odbrambena taktika.Mozda je valjalo i odigrati keca na Helsinki ako me razumete.Bravo za prolaz u sledece kolo.

Pedja

pre 4 godine

Poraz je nebitan, zbog sigurnog prolaska, ali uvek je bolje ako pobedis ili igrac nereseno, nego da izgubis. Kanjas igra dosta nonsalantno, nema te borbenosti kao Jovicic, Stojkovic je odigrao katastrofalno, pored greske na sredini terena, nije smeo onako da propusti loptu. Boaci ne moze da primi nijednu visoku loptu, cim je usao Pavkov, Zvezda je dobila skoro svaku visoku loptu. Sve u svemu, islo se da se odradi utakmica, a da se niko ne povredi. To ipak ne daje za pravo da se igra nezainteresovano. I dalje sam uveren da ce Zvezda u LS, zna Milojevic svoj posao i uradio je vise nego svi pre njega od 91. naovamo, jedino treba i ovakve utakmice odigrati da se uzme neki evropski bod koji znaci.

Marko

pre 4 godine

Nema sta mnogo da se diskutuje. Sramota je izgubiti od ovakve ekipe. Igra je bez ideje , a o odbrani je suvisno govoriti. Sa Dancima sanse ne prelaze 20%.

veliki strumf

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
(Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36). Bilo tako do ove godine. Sada se posle gol-auta lopta može dodati saigraču i unutar šesnaesterca, ne mora da izadje. Pravilo cazi tek mesec-mesec i po.

Gru

pre 4 godine

Gde su oni sto su pricali da Fince ne zanima fudbal?
Toliko ih ne zanima da imaju cak i navijacku grupu koja se sukobila sa Zvezdinim navijacima van stadiona.

selemega

pre 4 godine

Jadno i sramotno,veceras me je stid sto sam zvezdas
(salemega, 31. jul 2019 19:52)

Pa ti navijaj za svoj partizan ako te je sramota...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Yoks, 31. jul 2019 19:55)

Pa i u pravu si. Bolje da navijamo za raspali partizai nego za ovakvu nasu sramotnu zvezdu. Vidim da je i tebe sramota zvezde.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Stojković rupa, direktan krivac za njihov gol!! Zašto Milojević ne "koristi", Žandera nije mi jasno!! Za njega bi trebalo u prvom timu, da ima mesta!! Jednostavno čovek je doktor za ove naše!! Igra sramna, i jadna, ukoliko to može da se nazove igrom!! Bezidejna, spora, bez žara i borbe, samo su došli da to odrade!! Ako tako budu igrali protiv Kopenhagena, Ligu šampiona gledaće na TV-u!!

Пазарац

pre 4 godine

причати о лошој игри је сувишно....Звезда је одиграла крајње коректно за овај период године!!! Једино шта је лоше је губљење тог бода за коефицијент, јер за год. или две ће нам тај бод баш фалити када се буде одлучивало о носиоцима при жребу

neutralni felsh

pre 4 godine

Ajde kao zvezdasi da budemo realni ...gotovo je izvesno da cemo biti uvesnici barem liga evrope jer i da ispadnemo od danaca povlasceni smo posle u borbi za ligu evrope tako da igranje u evropi nije sporno ali nasa igra dovedena pojacanja i shvatanje igre naseg trenera je vrlo sporno...igra spora dosadna a ni odbrana vise nije sigurna...nemamo ni levo ni desno krilo sada ni zadnjeg veznog...ovoj ekipi fali radoja i lazovic pa da pricamo o borbi za evropsku zimu...
(Answerfles1, 31. jul 2019 19:55)


jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)

Nikola

pre 4 godine

Ah, i prosle i pretprosle sezone identicni komentari u toku kvalifikacija. Ocajna igra, mrtvilo, spori igraci, bez ideje, trener ne zna sta radi... Zar vas Milojevic nije vec dovoljno puta razuverio? Za dve godine ste toliko postali alavi da ocekujete da odjednom igramo ko Liverpul? I ako ispadnemo od Kopenhagena ovaj covek je za Zvezdu uradio vise nego bilo ko od 91-92. Mislim da je zasluzuo malo vise postovanja od vas nazovi navijaca i ostalih simpatizera kluba.

jel se secas?

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima 
(Jel, 31. jul 2019 19:54) 

kao i njihova filijala iz Nisa...
(...., 31. jul 2019 19:59)

Taj Radnicki je prosle sezone pobedio partizan u Humskoj...

FKC

pre 4 godine

Realno naša jedina šansa je "Rajko Mitić" iliti "Marakana".. Svaka čast treneru na svemu postignutom, za svako divljenje iskreno, ali mi u Evropi ne možemo dobiti nikoga na strani, eventualno bod uzimamo, a zašto je to tako treba se zapitati.. Meni na pamet pada samo da ovi limitirani igrači daju 300% kući, i da trener ne zna, ne može, da ih motiviše za utakmice na strani. Pokušavam se sjetiti koga smo dobili u gostima, Spartaks!? Pamtim i Keln i Spartu Prag, ali iskreno više sreće nego pameti smo imali.. Tako da nadajmo se bilo kakvoj pobjedi kući protiv Kopenhagena i tamo X.. Jedino tako prolazimo po mom mišljenju

Šumadinac

pre 4 godine

Samo da kažem da ovaj Bruda što je pominjao feribote, lokanje, samoubistva, Rusiju, Estoniju ima 0/5 pogođenih i 400 pluseva ali eto hajde čisto nešto da napiše..

Vladimir

pre 4 godine

Ono sto nas je krasilo prosle sezone-granitna odbrana sada nam je najslabija tačka a i realizacija nije na zavidnom nivou. Sve u svemu- Mulunovic i Babic OUT, Degenek i Pankov IN. Sportski pozdrav

Mali od Bg

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal:
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki,
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola,
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom.
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou.

Shone

pre 4 godine

Proći će zvezda i Kopenhagen, skuplja je ekipa, više je uloženo u nju. Ko ne veruje meni nek vidi vrednosti ekipa na transfermarketu. Pozdrav

Toto-ko-tunjo-ogorcen

pre 4 godine

Samo jak osecaj gadjenja... Pa njih bre boli uvo da l' ce da izgube utakmicu od ovih indijanaca? Bitno da ste prosli dalje, je l' da?

Mare

pre 4 godine

Cemu pljuvanje ? Pa svima je jasno da ce ovo biti tim za Copenhagen : Borjan-Zander-Milunovic-Pankov-Degenek-Jovancic-Kanjas-Jevtovic-Marin-Ben-Boakye(Pavkov), ili Gajic da igra desno. A ako udjemo u LS docice vrh stoper, vrh desni bek I Lazovic. A ako udjemo u LE onda je dovoljno Lazovic I desni bek.

ProkopijeElGrande

pre 4 godine

Forma se tempira za jace protivnike u trecem i eventualno cetvrtom kolu... Protiv ovih teletabisa, kao sto se i pokazalo, moze i ovako kljakavo...

činjenice

pre 4 godine

" ... Ko to selektira i zasto, ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini, snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike..."
(Grizlor, 31. jul 2019 19:47)

Moderan fudbal se NE zasniva na "brzini, snazi i eksplozivnosti",
već na talentu i fudbalskoj inteligenciji, kao i uvek do sada.

Nikada bacač diska nije bio, niti će biti dobar fudbaler, bez obzira na "brzinu, snagu i eksplozivnost."

Naravno, osim u Srbiji,
gde klinci ne pikaju fudbal,
već dižu tegove.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Nismo izvukli nikakve pouke iz utakmica sa Suduvom. Ako isto ostane i nakon ove bruke, sta da kazem nego igrajte ping-pong ligu i to je to. Mozda vam je to i ok?

Mare

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00

Na ovakvim nazovi laksim utakmicama se sakupljaju poeni za bolji koeficijent i nas kao klub, a i Srbije kao drzave.A mi gubimo i ne osvajamo poene.Helsinki nista nije pokazao, a mogao je da nam da i treci gol.Kopenhagen je dosta jaci, sa ovakvom igrom i zalaganjem, mi nemamo sta traziti.

d

pre 4 godine

Bzv bačeni bodovi zbog srpskog koeficijenta umesto da ih napadnes i pobediš ti čekaš kraj i igraš na nerešeno i na kraju ti daju gol,to ne razumem kod Milojevića takve igre da ne ide na pobede Al ajde videćemo protiv Kopenhagena šta će biti.
(Delija, 31. jul 2019 19:53)

Gleda se samo prolaz, pobede ne donose vise nista. Svakako smo odigrali lose.

Urox

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.

I dalje tesite sebe da je bilo namesteno ?? Milojevic je uvek znao sta radi tako da ne treba sumnjati u njega ni ove sezone.. Igrali si koliko je bilo dovoljno za prolaz... Idemo dalje, Kopen sledeci

zombilend

pre 4 godine

Borjane, Borjane, čuvaj rezultat, odugovlači vreme, sramota, Kanjas...jel igrao on danas? Stojkoviću...šteta, kakav si igrač bio, za Jevtovića sam se nadao da će nešto uraditi, ništa od toga, Marko hvala što si tu.

Ares

pre 4 godine

Ovde SE radi o time da Zvezda nema fizionomiju igre , igraci nemaju pojma sta I gde treba da igraju.Svaka utakmice SE pocinje sa 2defanzivna igraca,nema brzih igraca po bokovima,brzih igraca na sredini koji se KRECU BEZ LOPTE.Igra na nivou 50-ih godina.Sredina terena ne postoji a u svakoj utakmici defanzivna igra.Trener ma istu taktiku ako je uopste zna protiv svakog Tima.Prepusta se inicijativa cak I Fincima a ne menja se bunker umesto da protiv slabijih timova pomeri odbranu na 40 metara I igra presing na protivnicku zadnju liniju.Nemoguce da je igra ovako spora I bezidejna I da igraci vec nemaju kondiciju.Jad I cemer.Nije mi zao da izgubimo ali da dobro igramo.Katastrofa!

Nenad

pre 4 godine

Sa ovakvom igrom Mogu da igraju samo u beogradskoj zoni.Opet su primili gol na kraju utakmice.Ligu sampiona Mogu da gledaju samo na televiziji.Ovo je jadno I bedno,Zvezda nesme da dozvoli da ovako sramoti svoj ugled I ime.

Trampe Srbine

pre 4 godine

(R8, 31. jul 2019 17:04) nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:22)
Nisi skapirao rodjace nista, da je nas standard na nivou tih zemalja sto si pomenuo, ali nije. Lik je skroz u pravu, plate 200 evra , a ko o cemu mi o Djokovicu, kosarkasima ili u ovom slucaju fudbalerima Zvezde...Zaludan pop i jarice krsti...

Winter is coming!

pre 4 godine

Samo jak osecaj gadjenja... Pa njih bre boli uvo da l' ce da izgube utakmicu od ovih indijanaca? Bitno da ste prosli dalje, je l' da?
(Toto-ko-tunjo-ogorcen, 31. jul 2019 20:08)

Da.

Rade grobar

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.

marko

pre 4 godine

Sramota je da od 60. minuta mi "otaljavamo" posao... Za to je kriv i trener, nedopustivo je da se igraci ovako bezvoljno ponasaju, cak i ako je bilo jasno da smo posle gola Jovancica, prosli dalje! Dok ne krenemo da grizemo na terenu od prvog do devedesetog minuta, nista necemo postici! Zbog takvog mentaliteta nam se bukvalno sve selekcije raspadaju! Sramota!

Марко

pre 4 godine

Срамота. Требало је да се боре за коефицијент српских клубова. За сваку победу у квалификацијама се добија бод, а за нерешено пола бода. Звезда је рачунајући и утакмице са Судувом оштетила Србију за 1,5 бод. Уместо да узмемо 4 бода за Србију, узели смо само 2,5. Било је потребно само мало напора да се дође до тих бодова против клубова као што су Судува и Хелсинки. Јасно се видело да Звезда игра са пола снаге. Нема везе са оном борбеношћу у Београду. За овакве ствари треба увести новчане казне за играче. Изгубили смо од клуба чији играчки кадар вреди мање од Марка Марина према процени Трансфермаркета. После се питају зашто нема навијача на стадиону и очекују да неко купи сезонске карте. За тако нешто мора да се игра 90 минута у свакој утакмици. Још и одлажу утакмице у првенству.

ernesto che

pre 4 godine

Sta ste se napalili , zvezda je odigrala koliko treba i prosla, kad je orimila gol pojacala, dala gol i resila prolaz, da je zapela i da se neko povredio, svi bi u glas, e zasto se zapinje prisli smo dalje. Srpska posla.

HanSolo

pre 4 godine

Bedno.. Nema nikakve LŠ.. Nikad da se naučimo da se igra 90min,a ne 60-70.. Mentalitet šta radi.. Užas.. Izgubiti od Helsinki je smejurija.. Bruka od fudbala..

Auu

pre 4 godine

Posle gola Jovancica i overenog prolaska u trece kolo Terza resio da se zaradi nesto i protiv njih(citaj igrao keca) kao sto je protiv Suduve igrao x.

Vegas

pre 4 godine

nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:2
Nema veze sa fudbalom nego mentalitetom bukvalisto

Silent Bob

pre 4 godine

Ovo je sramota danas bila.
Ne toliko poraz koliko nezalaganje i opsta nezainteresovanost za igru i rezultat.

Na polje da kopaju krompir i posle da ga ljuste... Za kaznu...

duconi

pre 4 godine

Protiv Suduve i Hel smo odradjivali posao,skrivali mozda taktiku,nismo pokazali svoj pun kapacitet.E a sad protiv Kopenhagena toga vise nema,tu ce se videti ko smo i sta smo i koliko stvarno vredimo.Ovaj poraz pomalo boli al je nebitan jer je cilj ostvaren.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Opet sve filozofi i vrhunski znalci fudbalske taktike. Zvezda prosla dalje a nema ni jednog pozitivnog komentara. Te ne valja ovaj te onaj nema pojma ...i naravano trener Milokevic od kojeg vrhunski strucnjaci ( koji se kriju iza nikova) sve znaju bolje. A nikad loptu nisu sutnuli. Kad igra Zvezda oni, umesto da dodju na stadion, poseku nokte da im ne smetaju dok kuckaju gluposti. Treba bre da se stidite.

vin

pre 4 godine

Potpuno nebitan poraz. Promasli smo dosta dobrih prilika na 1:1. Na kraju je Zule kiksao i to je to. Za nas je utamica posle gola Jovanica fakticki bila zavrsena.Sada se dobro spremiti za Kopenhagen i to je to.

Čuj potpuno nebitan poraz Hrvati su nas opet pretekli a sledeće godine će imati dva predstavnika u lč malo li je

nekoizmase

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00
Milojevic zna da postavi bunker i nista vise. Izvinjavam se, zna jos da uvede Pavkova. Sve sto je uradio sa Zvezdom do sada, bila je puka sreća ( Krasnodar, Salzburg).

jače od mene

pre 4 godine

Milojeviću pobogu pa koliko još igrača i miliona ti treba da počnemo igrati fudbal i da ne čuvamo X protiv slabijih. Svaka čast za rezultate ali ovakvom igrom će nam se vratiti sve negativno. Uteži to ili se makni ako ne možeš ovaj nivo da ispratiš, mi smo Crvena Zvezda BRE!

Gerrard

pre 4 godine

Naša odbrana bukvalno igra bez bekova kako u odbrani tako u napadu znači ne zna se koji je gori al ipak gardista prednjači dečku se kulturno treba zahvaliti

Vlada

pre 4 godine

Znam da igrači Zvezda čitaju komentare sa sportskih portala. E pa vi momci, nabeđene zvezde fudbala, vas koje u svojim redovima ne želi ni jedan klub iz prvih dvadeset liga u Evropi, vas treba da bude sramota! To je onaj isti osećaj kao kada vas je majka hvatala u laži. Sram da vas bude. Vi niste fudbaleri, vi ste putujući cirkus. Povraća mi se kada vas vidim u crveno belom dresu. Za vas je samo bela majca sa crvenom trakom preko nje, kao nekada na fizičkom! Mada smo mi đaci sa više časti nosili te majce i trake nego što ste vi, nabeđeni fudbaleri, te časti i imali tokom karijere! Pozdrav za Marina.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.

shone bjelovacki

pre 4 godine

Ovaj gol i nije tako lose pao, dapace... bez posledica a mogao bi pomoci strucnom stabu da ih malo postroji u svlacionici i izriba i da se spuste na zemlju! Pozzz

Sabre

pre 4 godine

ema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima
(Jel, 31. jul 2019 19:54)

kao i njihova filijala iz Nisa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...., 31. jul 2019 19:59)

Tebrici, jel to hrabrost posle -30 i gazenja u prakticno svakom derbiju (to sto ste samo jedan izgubili je plod ponajvise sudija koji nam cist gol ne priznaju a vama neregularan priznaju) zbog toga sto ste isto ovako nezainteresovanu Zvezdu na kraju sezone ipak nekako uspeli da dobijete sa velikih JEDAN PREMA NULA?! Ne kapiram inace... ako smo mi sklanjalice sta ste tek vi, covece bozji?!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Auu sta li misle ovo Danci kad vide ovakvu igru komsinice, nece znati kud udaraju, kakav raspad od zvezde. Čekamo Dance , hihihihh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salaso, 31. jul 2019 19:56)

"Čekamo Dance" ! Upravo je to pravi odraz vaseg "mentalnog sklopa"
Ljudi bez zivota, ljudi koji vise misle o Zvezdi od samih Zvezdasa
Da li si ti u opste svestan koliko imas promasen zivot ?!

кикирики семенке

pre 4 godine

Ко.и једни. Нећу више да вас гледам, пратим, навијам, играм на кладионици. Ето.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Voleo bih da Zvezda prođe u LŠ ali to nije realno. Nisam neko ko živi od klupskog fudbala u Srbiji. Volim više Partizan od Zvezde, i to je sve. Poštujem Zvezdu i navijam za njih na evropskoj sceni. Mislim da je Kopenhagen dosta jača ekipa i da se Zvezd mora malo jače naštimovati do tog meča. Sportski pozdrav.

cofi

pre 4 godine

ljudi ne tako davno zvezda nije mogla godinama da prodje 2 kolo...polako,mozda nadigramo dance ...svaki rival je nezgodan danas...a mi nismo barselona pa da se poigravamo sa protivnicima

djuka_pg

pre 4 godine

Vecina ovih sto komentarise se sigurno nikad nije bavila sportom. Ovo je vrijeme kad se upravo ovako igra. Da prodjes a da ne zapinjes ako je moguce i da sacuvas sve igrace za sledecu rundu. Jesu momci izgubili nocas, jeste da nije izgledalo dobro ali je cilj ostvaren. Prosli smo dalje a niko se nije povrijedio(jeste Bakula u proslu nazalost) a to je najvaznije. Ja sam siguran da Zvezda moze mnogo ove godine i da ce sledece nedelje ovi koji sad kritikuju biti najveci postovaoci Milojevica i momaka. Samo jako i bice sve u najboljem redu ne sumnjam ja u to ni najmanje.

Djuro

pre 4 godine

Prosli smo,ali mene kao stvarno starog Zvezdasa ovog me sramota.Da nas Finci dobiju?Pa sta mi da trazimo u ligi sampiona,ali ajde,samo mogu da se nadam da ce biti protiv Danaca bolje.

georgije

pre 4 godine

Kako mi nerviraju ovi dezurni kriticari. Do prije par godina katastrofa a onda Liga Evrope pa Liga Sampiona. Kako se samo sve zaboravi brzo. Podrzi svoj klub i to je to. Kriticari dignite se sa kauca i pocistite smece oko zgrade.

krajisnik

pre 4 godine

" ... Ko to selektira i zasto, ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini, snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike..."
(Grizlor, 31. jul 2019 19:47)

Moderan fudbal se NE zasniva na "brzini, snazi i eksplozivnosti",
već na talentu i fudbalskoj inteligenciji, kao i uvek do sada.

Nikada bacač diska nije bio, niti će biti dobar fudbaler, bez obzira na "brzinu, snagu i eksplozivnost."

Naravno, osim u Srbiji,
gde klinci ne pikaju fudbal,
već dižu tegove.
(činjenice, 31. jul 2019 20:03)
Vazi.
Gari Kasparov na lijevom beku,a Albert Ajnstajn na drugom.
Kad pocnu da varaju protivnicke igrace svojim umom i odlicnom teorijom...
Najgori su oni brzi bekovi kao Roberto Karlos,Marselo,Jarni...

бобо

pre 4 godine

Читам коментаре типа потпуно небитан пораз. Имамо и пара и добар коефицијент па је небитан пораз.

vin

pre 4 godine

Srpski fudbal ne može napred sa zvezdom i radničkim umesto da pokupe lake bodove za našu ligu oni ih prosipaju tek tako sa smešnim rivalima

draganO

pre 4 godine

ja vec skoro 8 meseci govorim da je problem Milojevic, da ekipa igra ovako jadno, sporo, bez ideje, koncepta, bez snage, krivac je jedino trener.
Koji je ovo fudbal, mi uporno sa 60 metara vracamo loptu unazad, pa to se igralo pre 30 godina, izgubili smo od amatera. Za ovaj poraz nema opravdanja, Milojevic mora da da ostavku jer je upropastio sezonu, mi ne mozem drasticno da promenimo igru u narednih mesec dana, a do tada sve utakmice u evropi cemo izgubiti.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima 
(Jel, 31. jul 2019 19:54) 

kao i njihova filijala iz Nisa...
(...., 31. jul 2019 19:59)

Imate vi preca posla-ugostitelje, pekare i elektricara Holmsu.

Aleksandar

pre 4 godine

Kopenhagen ce nas razmontirati.Mislim da je Milojevic izvukao sve sto je mogao i iz sebe i iz ekipe i da je trebao da ode na kraju sezone vidi se zasicenost i njega od ekipe i ekipe od njega.Imamo solidan tim ali igra je kriminalna i za nase prvenstvo a kamoli za Evropu.

Bidon

pre 4 godine

Bravo momci... Sto se tice 'komentara' negatinih na racun Milojevica itd, na to ne obracite paznju, nit komentarisite na to (ovo govorim pravim navijacima Zvezde), to sto pisu neka djecina kojima se misljenje mijenja kako vjetar dune, osobe koje imaju skoro nula znanja o sportu, a i takodje tu ima i komsija napacenih koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde, tako da opusteno.... Svako i sa dva grama mozga zna da ovo dje nas je doveo Milojevic je ravno cudu i hvala mu za to do neba...

Flat

pre 4 godine

Polako ljudi, nije lose toliko ovo. Bice bolje sad povratkom Degeneka, i ako eventualno dodje Lazovic. Njegovim dolaskom Ben bi se pomerio u sredinu gde se dosta bolje snalazi, ni prosle godine na krilu kad je bio nismo nista mogli napraviti. Mnogi se obradovli kad je otisao Savic, ali on je bio stub odbrane i jedan od stubova ekipe, veliki nedostatak je njegov odlazak. Jeste se povredjivao cesto ali je bio nezamenjiv - u LS smo bez njega primali po 4+ svaku. Fali i jedan dobar zadnji vezni koji ce da prosledjuje lopte i iznosi sa svoje polovine, ovaj Spanac i Jonvancic nisu se pokazali da su sposobni za to.

srle

pre 4 godine

Zvezda je ovim obezbedila makar plej of Lige Evrope, a ako prođe Kopenhagen ide sigurno u Ligu Evrope i plus boriće se za Ligu šampiona. Ne znam šta očekivati u ovim prvim utakmicama kvalifikacija, bitno je da su prošli dalje, a Milojević zna šta treba da radi kako bi se ispravile one greške u odbrani.

Звездин весник

pre 4 godine

Стојковић крив за оба гола, битно је да се пљује Бен, док Стојковићу ништа.

Flop

pre 4 godine

Smesan gol Jovancica, a i reakcija golmana je tuzna, trebao je bolje da odreaguje.
(Bodibond, 31. jul 2019 19:24)

A jesi se ponadao bote? :)

Dildo Shwagins

pre 4 godine

Ivanić igra kao kad odu ljudi iz neke firme na mali fudbal radi druženja. Kao da neće da da gol, i kad šutne lopta se jedva kotrlja. Samo diže ljudima pritisak.

Miroslav

pre 4 godine

realno vecina smo igrali neki sport i imali povrede manje ili veće, ali ovo koprcanje i prenemaganje sto rade Stojković i Borjan posle faulova strasno je iritantno i neozbiljno ...Stojković cini se u jednom trenutku rastaje sa zivotom, vec u sledecem trci sprint ka golu

mr.wolf

pre 4 godine

144 kometara u trenutku pisanja mog. Od toga 130 komentara strucnjaka. Taktika ne valja, ne igramo lepo, Milojevic nema veze, igramo bunker protiv amatera, Rodic nema pojma, Kanjas se ne vidi.... bla bla bla bla bla bla....
Vama definitivno treba Vladan Lukic, Mikic kapiten, Krtako Ostanic trener, sampon za tusiranje....
I potrebno vam je razumevanje ovog sporta kako bi imali makar malo osecaj sta je bitno, kako se dolazi do cilja....
A Zvezda, pustite je ljudima koji je vole, i pobedice ovu utakmicu bez problema.... i ako.bla bla.bla bla.....

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zvezda da slavi onaj dan kada je Marko Marin potpisao za nju.Sad se vidi koja je on klasa od igrača.Ovo bi bio egal dvomeč da nije bilo Marina na Zvezdinoj strani....

Djenka

pre 4 godine

Miloje izadje sa idejom da tim od koga je bolji i skuplji 3 puta umrtvi neigranjem. Sramota vise, izadji igraj, evo gubis 1:0 sa taktikom neprelaska centra.

Dejan CZ

pre 4 godine

Stojkovica u Graficar...Jeftovicevo umece sa loptom nije vidjeno na fudbalskim terenima...Leva strana ne postoji sa njim...
Prolaz protiv Helsinkija nije se dovodio u pitanje,sa Kopenhagenom golovi se ne smeju prodavati a mi smo ih obadva dali sami sebi...

dovlajoe

pre 4 godine

Ajd što utakmicu rade sa jednom i po kamerom, ajd što smetaju navijači ispred kad ustanu, ali mogli su bar kamermanu objasniti da postoji i zum. Kada je lopta na kontra strani, bez dvogleda se po ovom suncu ne vidi ništa.
P.S. Izgleda da samo Milojević ne vidi da Ben sa ovakvom formom nema šta da traži na ovom nivou

2CRAZY

pre 4 godine

Jako losa Zvezda, izgubila od ovih anonimusa, koji vrede duplo manje.
Ben ne zna da sutne loptu, onaj celavi Jevtic sto je zamenjen je antitalenat, a sta reci za Stojkovica, koji je bio odlican, a onda napravi kobnu gresku... mora to mnogo bolje, ako ocete necemu da se nadate protiv Kopenhagena, vidi se da Zvezdi dosta fali povredjeni Jovičić.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Zvezda je uvek bila gospodski klub i uvek izlazi u susret manjima od sebe, da budu svi zadovoljni i da se ne osećaju zapostavljeno.

duledudule

pre 4 godine

Au al je ovaj Zule truo.Ispada kao dete na livadi.Kriv za drugi gol, ja bi Degeneka na desnog beka,ovaj ne sme igrati protiv Kopenhagena

Otac Makarije

pre 4 godine

U Bena ne veruje vise niko osim Milojevica! Pa ovakvog igraca mogu da nadju u Pirotu a ne da ga placaju kao da je neko ko donosi razliku!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Potpuno nebitan poraz. Promasli smo dosta dobrih prilika na 1:1. Na kraju je Zule kiksao i to je to. Za nas je utamica posle gola Jovanica fakticki bila zavrsena.Sada se dobro spremiti za Kopenhagen i to je to.

Звездин весник

pre 4 godine

U Bena ne veruje vise niko osim Milojevica! Pa ovakvog igraca mogu da nadju u Pirotu a ne da ga placaju kao da je neko ko donosi razliku!
(Otac Makarije, 31. jul 2019 19:24)

Шта вам је, шта прозивате Бена? Одличан играч, један од бољих на терену.

Марко

pre 4 godine

Kanal se zove RTS1 HD a utakmicu gledam ko da je snimaju peglom...rezolucija slike za plakati(2019-ta).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BP, 31. jul 2019 19:13)

Не можеш да имаш HD слику на РТС-у, кад Финци раде пренос у SD резолуцији. Исто је и на Арени.

Bodibond

pre 4 godine

Ista ekipa od prosle sezone a totalno van forme.Mnogi igraci glavom nisu u Zvezdi.
(NY, 31. jul 2019 19:11)

Nije ista,doveli ste Kanjasa, Tomanea i koga sve ne.

Delija

pre 4 godine

Bzv bačeni bodovi zbog srpskog koeficijenta umesto da ih napadnes i pobediš ti čekaš kraj i igraš na nerešeno i na kraju ti daju gol,to ne razumem kod Milojevića takve igre da ne ide na pobede Al ajde videćemo protiv Kopenhagena šta će biti.

Kolubarac

pre 4 godine

Čitam komentare i vidim da mnogi hvale Marina, te ovo te ono, te kako nije bilo boljeg u našoj ligi od 1990 i ne mogu da odolim da podsetim da je u "predratnim" godinama svaki klub u prvoj ligi imao takvog igrača.
Setimo se, primera radi, Pižona, Moce Vukotića, Jurice Jerkovića, Vladića, Sušića, A. Miročevića, Šljiva, Zajeva, Hukića, Ameršeka, pa ovih mlađih, Piksija, Deja, Mlinarića, pa do Saše Ilića....
Sad u celoj ligi jedan Marin.

Grizlor

pre 4 godine

Ocajan fudbal igramo.Prosto je neverovatno koliko imamo spore igrace.Ko to selektira i zasto,ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini,snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike.Druga stvar,igra treba da predstavlja trenerski pecat a ja postavljam pitanje sta onda Milojevic radi na treninzima osim kako igraci da stanu u blok kad se brane.Znam da ce me napasti "Milojevi sledbenici" ali mislim da je ovo sve njega preraslo I da nam je potreban drugaciji trener,sa drugacijom vizijom I filozofijom igre.Milojevic je odlican trener za neku ekipu sa sredine tabele grcke lige,koja nema prevelike ambicije,da sa vremena na vreme iznenadi nekog favorita na kontru I polukontru.Sve preko toga je za njega neka druga dimenzija fudbala u kojoj se ne snalazi najbolje.

Ludi Milojko

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?

Mirko

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

Ti si, brate, omašio temu. Stisla muka, tek je sutra prvi, znam. Ali nema to veze sa fudbalom puno.

Otac Makarije

pre 4 godine

Koliko sramotno, nemam reci! Milojevica stvarno postujem ali ovo danas ide njemu na dusu. Kad sam video da Borjan u 20om min prvog poluvremena cuva loptu i krade vreme sve mi je bilo jasno! Ovaj Helsinki bi se borio za opstanak u nasoj ligi koliko su kvalitetni al za Zvezdu je i to problem trenutno!

Optimista

pre 4 godine

Nikada jači HJK... Ha ha ha! Žalosna igra a sada je jasno zašto nijedan igrač nije našao angažman u klubovima "petice", čak ni Belgiji, Holandiji...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ко зна зашто је добро што смо ово изгубили... БРАВО ЗА ПРОЛАЗАК ЗВЕЗДО! 🔴⚪👏👏👏

veliki strumf

pre 4 godine

I u Beogradu i veceras bilo je pa nekih desetak situacija kada smo imali opasne situacije blizu gola, kada smo uzimali lopte, imali otvoren prostor prema golu i nijednu takvu situaciju nismo iskoristili. Previše ležerno, opušteno... Protiv jačih ekipa eventualno se dogodi jedna takva situacija u 2 meča i ona mora da se iskoristi. Nedopustivo je da u 2 meča 10 ovakvih situacija ostane neiskorišćeno. Šteta je sto veceras nismo pobedili a mogli smo i trebali smo. Svaki bod u Evropi zlata je vredan. Još na kraju izgubismo od ovog vrlo prosečnog tima. Stojkovic apsolutno mora napolje - dečko nije bleda senka onog igrača od prošle godine. Nula, spor, ispada kao iz aviona. Pokloniti i njega nekome kao Savića. I inače mi se uopšte ne svidja kako igramo, Milojević od januara apsolutno nije pokrenuo i probudio ekipu, ništa u igri ne funkcioniše, odbrana mnogo slabija a sredina prosečna. Sa ovakvom igrom glatko ispadamo od Kopenhagena.

NY

pre 4 godine

Ista ekipa od prosle sezone a totalno van forme.Mnogi igraci glavom nisu u Zvezdi. 
(NY, 31. jul 2019 19:11) 

Nije ista,doveli ste Kanjasa, Tomanea i koga sve ne.
(Bodibond, 31. jul 2019 19:27)

Ajde ne smaraj vise.Kako li te samo ne mrzi.Koga smo to sve doveli a ko je otisao.Devet igraca isti

seki

pre 4 godine

Pred kraj utakmice to glupo keslanje borjana, pogubljeni stojkovic i babic, u nedogled preterivanje marina sa driblanjem. Uzas. Kao skup amatera koji se raduju pivu.

lal

pre 4 godine

fino popunjen stadion... drago mi je da se kum gospodina r8 ne druzi sa ovim silnim fincima kojima nisu najbitnije plate, standard i zivot, vec fudbal...

dragan

pre 4 godine

Ocajno,slabo se trci,nemamo brzog igraca,jedna slaba ekipa uspeva da sve vreme vrsi pritisak!
Kanjas ne postoji,a druga pojacanja cuvamo za prolece!

Nikola

pre 4 godine

Svidjalo se to nekome ili ne, Zvezda u proslim kvalifikacijama i sada nebo i zemlja. Nas Finci gotovo da drze bez lopte, srecan gol smo dali... Ja prosto ne mogu da zamislim da ovaj tim igra LS, previše nesigurni, dekoncentrisani... Nadam se da ce doci do drastične promene u pristupu igri, samo da ne bude kuku i lele posle.

Šef

pre 4 godine

Prvo poluvreme 0:0,sada 1:1,imam utisak da Zvezda samo otaljava posao...sva sreća što ovi iz Helsinkija ne znaju inače bi bilo vrlo čupavo!!!

Staridz

pre 4 godine

Ovo je blago receno katastrofa. Milojevic je glavni krivac, nema strasti nema zelje nema tecne igre. Ovo nije Zvezda koju zelimo da gledamo, kakva je bre ovo totalna defanziva pa dokle vise takav fudbal?

Neverne bebe

pre 4 godine

Ove bi Vujošević udavio, ne bi ih davio nego udavio. Sramota, pojedinci se šetaju po terenu. Ne može lopta da ti predje preko noge ako igraš za Zvezdu. Sramote sve predhodne sezone a Stojković koji je bio najveći lav u timu ne postoji na terenu

Markos

pre 4 godine

Ne treba nikakva filozofija,samo pogledate komentare i sve je jasno.Najgori smo narod na svetu(mislim generalno na balkance).Cas posla od obozavanja do mrznje.Koliko smo samo frustrirani jadnici.Momci odigrali sa 30 posto da odrade ovo i ne umaraji se za kasnije,izbegnu povrede za Kopenhagen a veliki poznavaoci odma drvlje i kamenje.Fuj,odvratni smo

Ivan

pre 4 godine

Prva utakmica protiv Sudave i ova veceras pokazuju da je zvijezda tim sastavljen od amatera i nekoliko odbačenih igrača. Zlatio se Marin. Bez njega u timu zvijezda je potpuno amaterski tim. Da je uprava imala ambiciju igrati ligu šampiona doveli bi dva tri mladja igrača od 2-3miliona i zaokružili tim oko marina. Ovako sve djeluje bez idejno. Čini mi se da ih je trener postavio tako kakve su njihove mogucnosti a one su ? Evo sam dovoljno vidio.

scholes

pre 4 godine

Greška Rodić, greška Stojković, ne sme se ponoviti u sledećem kolu.
S druge strane previše zavisimo od Marina. Jeste dr ali biće ekipa koje će znati kako da ga zaustave. Mora još neko da mu se priključi.

pn

pre 4 godine

R8-Nema to veze sa platom i standardom nego koliko je popularan sport u zemlji. Kakav bi odgovor dobio Finac da je kod nas pitao za neku hokejašku utakmicu, Indijac za kriket ili Amer za bejzbol?

Ciciban

pre 4 godine

Srbija ima najvise strucnjaka za fudbal.Svi se razumeju u taktiku, igrace.A 99% njih kada bi sutnuli loptu sapleli bi se i nesto bi polomili. Pocetak sezona a oni bi hteli da Zvezda veze po terenu. Real izgubi sa 7:4.Ljudi ne shvataju da se igra na rezultat a ne za lepotu.Fudbal nije zabava za narod tj cirkus vec ozbiljan biznis.Crta se podvlaci na kraju.Sta si uradio i koliko para zaradio

marsovac (true one)

pre 4 godine

Voleo bih da pitam Marina da li se nervira u svakoj utakmici kada vidi sa kakvim nubarama igra. Verujem da mu nije lako.

bunjuel

pre 4 godine

81. minut, i tek sad vidim da je Ivanić na terenu. I to po napamet poslanom pasu u prazno. Inače uopšte nije loše osim one panike na početku drugog poluvremena, iako je jasno da HJK nema kvalitet.

NY

pre 4 godine

Ponadale se kukumavke i narikace.A sutra njihovi protiv konobara, taksista.Nije dosao najbolji igrac jer nije mogao da pronadje zamenu na poslu.I jos odlozili prvenstveno kolo, tim u rangu medjuopstinske lige Grocka

cole

pre 4 godine

dve stvari mi nikako nisu jasne od kad je marin dosao u zvezdu:
-kakve to igrace ima olimpijakos pa im marko nije bio potreban?
-ako je vec bio visak kod njih, kako to da ga niko od mnogo bogatijih klubova u evropi od nas nije kupio?
igrac koji u tolikoj meri koristi glavu dok igra, nema odigravanja napamet, izuzetna tehnika...ma sve sto jedan ofanzivni vezista mora da ima! hvala mu sto je dosao kod nas, milina je gledati ga.
srecno protiv danaca, zvezdo moja!

Biaggi

pre 4 godine

Ben I fudbal????A pride I Zule...Da sam na Milojevom mestu direktno iz aviona na trening, a o nekima bih se posebno razmislio za dalje.Ljudi, pa Rodic u 70-on minutu me moze da dise, neozbiljnost gore pomenutih.A Miloje nikako sa dva spica, nakntaj nekog petardom konacno

Delija

pre 4 godine

Bekovi nam loši,sredina terena mnogo vuče loptu zato sto se ostali slabo otvaraju i trče,Ben uzasan u napadu u odbrani slab u duelu zato je bolji Lazović ako dodje i na kraju gostujući teren to su nam užasne mane kod Milojevića nzm dal smo dobili tri,četiri utakmice kao gosti za ove dve godine.

slola

pre 4 godine

Za Tomanea ne znam kakav je igrac, ali ja sam se konacno ponadao da je Rodic ispao iz prve postave kada je zander dosao, pak nista od toga, i evo opet nas kosta, ne svidja mi se sto neki igraju od stare slave, i nadam se da ce zander i degenek igrati prvu postavu protiv Kopenhagena, a od kanjasa ne znam da li imamo boljeg kada se jovicic povredio

Arthas

pre 4 godine

Odigrali smo sramotno, pricajte sta hocete ali na ovakav nacin izgubiti od ovako slabe ekipe je tragedija. Da stvar bude jos gora pre meca svi pricali da treba da odmori Marina, pa on da je njega odmorio mi bi ispali glatko, jedini koji u ovom timu ume sansu da stvori.

bvb

pre 4 godine

Od marta meseca se nesto cudno desava. Igrači koji su bili sjajno organizovani, sada su tako nezainteresovani. Bozijim čudom smo prošli HJK. Stojković kriv za oba gola, ali samo Milojevic ima u glavi odgovor na pitanje "zasto ovaj covek igra pored Gajica"?.. Zvezda vise nema onaj krvoločni presing i sigurnu igru. Ne može se vise vaditi na nespremnost. Ovaj tim igra dve, tri godine zajedno..Pod hitno sastanak sa igračima i stručnim stabom i da se ozbiljno shvati da smo na ivici katastrofe..

marsovac (true one)

pre 4 godine

ovog Bena pod hitno prodati,davi igru,zestok potrosac lopti... 28 minut,usao u par polusansi koje upropastio i to olako
(Novi Sad, 31. jul 2019 18:30)

Nije mi jasno ko ti daje ovolike minuse.
Taj Ben nikad nije bio u formi, tjst nije uopšte profi igrač. Poštovanje do poda za one golove u LE ali imao je sreće.

Ares

pre 4 godine

Mucno je vise gledati ovu Zvezdu.Trener pojma nema oko taktike I postavke igre.Igraci ne mogu 10 sekundi da zadrze loptu,lopta im se ko od balvana odbija od mogu,ne mogu pas da izvedu.Igra dekadentna,defanzivna.Katastrofa.Prolazimo ove ali dalje nema cemu da se nadamo!

Answerfles1

pre 4 godine

Ajde kao zvezdasi da budemo realni ...gotovo je izvesno da cemo biti uvesnici barem liga evrope jer i da ispadnemo od danaca povlasceni smo posle u borbi za ligu evrope tako da igranje u evropi nije sporno ali nasa igra dovedena pojacanja i shvatanje igre naseg trenera je vrlo sporno...igra spora dosadna a ni odbrana vise nije sigurna...nemamo ni levo ni desno krilo sada ni zadnjeg veznog...ovoj ekipi fali radoja i lazovic pa da pricamo o borbi za evropsku zimu...

Njaah

pre 4 godine

Kanal se zove RTS1 HD a utakmicu gledam ko da je snimaju peglom...rezolucija slike za plakati(2019-ta).
(BP, 31. jul 2019 19:13)

Sta ti mislis,ako se snima telefonom da televizija moze da ti pruzi hd rezoluciju?

nista o nicemu

pre 4 godine

Kako da ih ne gledaš, pa čemu bi se smejao?? Umislili su da su najbolji klub na Balkanu, a jedva pobeđuju šankere, električare i prodavce mobilnih. Zbog takvih odlažu kolo u prvenstvu. Protiv sledećeg protivnika će pauzirati bar 4 utakmice.
(ZaphodBeeblebrox, 31. jul 2019 18:55)

Upravo si opisao FK Partizai, klub u koji se kunes. Pozdrav.

Ика

pre 4 godine

Није то Раднички и остале екипе па да им се склањају, боље сами иступите из квалификација него да брукате српски фудбал..

Mirko

pre 4 godine

NYVi odlozili svoj mec u ligi takodje nakon meca protiv mrtvog Helsinkija, protov Vozdpvca, naravno zato sto su oni jedni od retkih koji se ne sklanjaju, secamo se kako su vam uzeli titulu
(urosRuma, 31. jul 2019 19:51)
Sklanjaju se Partizanu,opusteno.

Лепи Цане

pre 4 godine

Ahahaha 1 0 idemooo jos 1 za 2 0 pa Panteri pucaju na penale!!! 
(Bodibond, 31. jul 2019 19:13)

Бајке су на Партизановим вестима...

ВељаЦЗВ

pre 4 godine

Dokle vise ljudi Jovancic..treceligaski igrac koji mnogo vise steti nego koristi..isto Milunovic i Babic najsporiji stoperski par na svetu..mozda ce moci sa njima jos ovaj mec..a za dalje sa njima trohicom nema cemu da se nadamo..
(Sajmon, 31. jul 2019 17:41)
Јованчић је трећелигашки играч, дао је гол

делија нс

pre 4 godine

sajmon@ Како је могуће да поред два најспорија штопера на свијету у 5 (ево и још пола) званичних утакмица екипа не прими ниједан гол и противницима дозволи 7-8 шутева према голу. Ево и првог примљеног гола, РАДУЈ СЕ!!!

dr. Udo Brinkman

pre 4 godine

Ipak je Milojevic trebalo da ode, tacno je da i nemamo neke igrace ali i sa ovim sto imamo nemamo igru a to je zasluga Milojevica, demode trener bez herca.

urosRuma

pre 4 godine

NY
Vi odlozili svoj mec u ligi takodje nakon meca protiv mrtvog Helsinkija, protov Vozdpvca, naravno zato sto su oni jedni od retkih koji se ne sklanjaju, secamo se kako su vam uzeli titulu

Aca

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

Finska, zemlja 1000 jezera i 5 miliona ribolovaca. Oko 90% stanovnistva peca, a 50% njih pravi sebi varalice za pecanje.

Toliko o fudbalu :)

Aleksis Sanco Panco

pre 4 godine

Igramo kao... Kao nesposobna grupa građana. Kakva je bre taktika ne primiti gol na njihovom terenu. Pa igrao sam taj fudbal godinama i ako se organizujemo, znamo da ćemo i jačima da damo gol. Ekipa se neće pobediti sama na vaš renome i poimanje vaše snage. Gledajući ovo, stičem utisak da igramo kvalitetno koliko smo motivisani, a motivisani smo samo kad znamo da ćemo izgubiti.

ivan

pre 4 godine

Najgora ekipa ikadaa zvezde niko nista ne zna!!! Nikad dosadnija ekipa od zvezde nije igrala fudbal strasnooo a zvezdas sam a ovo je sramnooo!!!

Hotelijer

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...(R8, 31. jul 2019 17:04):)))) Aauuuu pobeda kume!!!! :)))) Kakva analiza situacije, drustva, sporta, standarda, plata, samog života...SOKRAT da ti pozavidi :)))))
(Dachazvezda, 31. jul 2019 18:23)
Brate zaboravio si najvazniji momenat, Kum je pitao kolegu za vreme pauze!!! Najjaca su Svetska sila:)))))

Mr Majestyk

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi (boj, 31. jul 2019 17:32)

Omogućiće ti Zvezda da ostaneš tužni grobar.

Toto-ko-tunjo-odustao-od-analize-vec-kod-Napolija

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 31. jul 2019 17:19)

Ako navrati Neutralni ili neko drugi razuman s one strane brda, voleo bih da mi prevede.

Download

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе.

marsovac (true one)

pre 4 godine

Bez veze stadion, prenos očajan. Ne razaznaju se igrači. Bolje da su igrali u 15do9.. Jedino komentator dobar, napokon nije Nemanja Matić!

neutralno zapazanje

pre 4 godine

@Finska.

Oprostite, meni je to prilicno dosadno i isprazno.
(Bane, 31. jul 2019 17:26)

Nema šta da ti opraštamo, nego ako ti se ne sviđa jedna civilizovana i uređena zemlja kao što je Finska, a ti sedi u svom brlogu, u svom zaseoku, pa brate uživaj.

Dachazvezda

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

:)))) Aauuuu pobeda kume!!!! :))))
Kakva analiza situacije, drustva, sporta, standarda, plata, samog života...
SOKRAT da ti pozavidi :)))))

dragan

pre 4 godine

Sve ovo mnogo losije izgleda nego prosle sezone,pad u igri je evidentan,nastavlja se mrcvarenje iz prolecnog dela sezone!
Pojacanja u bunaru!

Download

pre 4 godine

Мој деда каже да ће овај меч бити неизвестан до краја али ће играчи Црвене Звезде ипак проћи даље.

Milan

pre 4 godine

Ja bih ovu našu igru nazvao Mučenica.
Toliko se loše osećam dok gledam ove naše mečeve u poslednjih godinu dana da to ne mogu rečima da opišem. Protiv koga god da igramo neko mučenje, jalovo, nesigurno. Ne znam da li je do formacije, taktike, nekvaliteta igrača, ili od svega po malo, ali obavezno završim na wc šolji na poluvremenu.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ben je takav da Zvezda ne igra kao da on nije tu, nego kao da igra za Helsinki. Svaka lopta koju primi je izgubljena unapred, a pri tome kvari moguće šanse Zvezdi svojim greškama. Mislim da nisam jedini koji vidi da je dečko totalno van forme i nije mi jasno zašto ga Miloje forsira.
Uopšteno gledano Zvezda igra krajnje ziheraški i brani se kao da igra protiv Barselone, a ne Helsinkija. Kada krene "kontra" jedini igračli koji prelaze centar su Boaći, Ben, Jevtović i Marin debelo iza njih, a ostali kao da će se zapaliti ako pređu liniju polovine terena. A u odbrani panika čim se lopta nađe u šesnaestercu. Sa ovakvom igrom nema šta da tražimo protiv Kopenhagena, nažalost.

kosjan

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Nije prvi put navijali ste zadnje dve godine za svakakve timove i uvek plakali posle. .

cosmo

pre 4 godine

Sve to na stranu, postuj protivnika, danas svi igraju fudbal, plastican teren, oni su tvrdi, bla bla, mi ovo treba da dobijemo. Bolji smo, pobeda imperativ. Za moral ekipe.
(Preter’o s’ metro, 31. jul 2019 16:47)

Dobro,onda ti (posto si rekao mi) izadji na teren pa pobedi...

Prolaz je vazniji od pobede.

Bodibond

pre 4 godine

Slusajte vi ovog komentatora kaze da je Zvezda imala sansu da povede 1:0?! Kralju kako mozes da povedes a da ne stvoris niti jednu sansu. Znam, iz penala.

Delija

pre 4 godine

Ocekivana igra Zvezde generalno kod Milojevića nema leprsave igre sa puno golova a pogotovo na gostovanjima u Evropi,bitno je da se prodje pa ćemo videti šta i kako u 3 kolu.

Stanko

pre 4 godine

1. Utakmica je dosadna. Neka tako i ostane.
2. Ben je jako los. Kao da je nekoncentrisan i nezainteresovan
3. Svidjaju mi se ovi Zvezdini dresovi

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Kakav mentalni sklop treba da imas da nisi navijac Zvezde i da ostavljas gomilu komentara, da gledas utakmicu a da nisi negde pored vode sa drustvom.Meni ne bi palo na pamet da gledam vojno generalski klub jer me to uopste ne interesuje

Bruder Jakob

pre 4 godine

Prva adresa u Helsinkiju mi je bio Stadion hostel koji kako se može pretpostaviti je kod stadiona, sa strane ima otvoreno gdje je kao neka stijena pa se s te strane mogu besplatno gledati utakmice.

Bodibond

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

I ja isto. Nije sto sam partizanovac ali puna podrska Helsinkiju.

zvezdas

pre 4 godine

Mozemo mi da pricamo sta hocemo,ali Babić za sad najbolji na terenu..Prosle sezone,kao i ove decko nema kiks iz kog smo primili gol..

Milos

pre 4 godine

Komicni su mi ovi autosovinisticki komentari danas, o tome kako Finci ne prate sport jer su, valjda, na nekom visem stepenu razvoja, bogati itd.

Prvo - Fudbal je u Finskoj sto i Ragbi kod nas. Niko ga ne prati. Oni su fanatici oko Hokeja, i treba da vidite kako se to strastveno prati i kako se divlje slavi kada nesto osvoje. Skijanje je isto vrlo popularno (zvuci cudno za nas ali jeste).

Drugo - Finska ima jednu od najvisih stopa potrosnje alkohola na svetu, vecu od Rusa. Pije se zestina, pije se da bi se napilo. Kad su trezni, izuzetno su hladni, robotski, suzdrzani, ali kad su pijani gori su od svakog pijanog Srbende i veoma nasilni.

Trece - Finska ima ogroman problem sa nasiljem u porodici
Cetvrto - Finska ima znatno vecu stopu samoubistava od Srbije
Peto - Finska ima vecu stopu depresije od Srbije

Naravno da se kod njih zivi izuzetno dobro, ali ne mozete sve gledati crno i belo. I verujte mi, vecina vas bi poludela kad bi morala da duze vreme zivi okruzena Fincima. Bandera ima vise emocija od njih (kad su trezni). I sto je najsmesnije, Rusi su po mentalitetu nesto slicniji njima nego nama.

ZaphodBeeblebrox

pre 4 godine

(Zvezdaaaa, 31. jul 2019 18:00)

Kako da ih ne gledaš, pa čemu bi se smejao?? Umislili su da su najbolji klub na Balkanu, a jedva pobeđuju šankere, električare i prodavce mobilnih. Zbog takvih odlažu kolo u prvenstvu. Protiv sledećeg protivnika će pauzirati bar 4 utakmice.

Motac kablova

pre 4 godine

Opez mi stariji se secamo i kelna i briza.. Vidim hajp(jel se tako kaze?) oko Jevtovica, ja ne mogu da verujem.. Tako ste godinama pisali i za Stojkovica a on je u bas velikoj konkurenciji tehnicki najlimitiraniji fudbaler koga sam gledao u zvezdi, nema ni jedan segment fudbalske igre koji je savladao.. Tako i za Jevtovica, uneo zivost ha.. Tako sto je cimnuo dva puta ramenima jel.. Jel napravio neku sansu? Jel imao neki uspesan centarsut?.. A niko ne spominje dva ostra faula koji je napravio i oprosten zuti.. Sad vidim pocinje utakmicu, moja prognoza crveni za njega videcemo da li ce zvezda proci.

cosmo

pre 4 godine

Ne zanimaju me standard, klima, moralna ubedjenja niti bilo koja druga nefudbalska karakteristika Finaca ili bilo kog drugog Zvezdinog protivnika. Takodje, nisam dosao ovde da mi neko razradjuje profil sopstvenog naroda ili Zvezde ili njenih navijaca. Zanima me samo da Zvezda ovo ODVALI. Pozdrav Ciganima i svetskom i evropskom sampionu, Crvenoj zvezdi!
(stooges, 31. jul 2019 18:24)

Pozdrav za brata! 👍 👍 👍

bvb

pre 4 godine

Ma možete da pisete kako igramo na rezultat, ali ovo je daleko od prošle sezone ili pretprošle.. Mi nemamo završnicu, igrači nezainteresovani.. Ben kao da se zasitio fudbala.. Bekovi komični.. Babić trom.. Marin ne može sve sam..

stooges

pre 4 godine

Ne zanimaju me standard, klima, moralna ubedjenja niti bilo koja druga nefudbalska karakteristika Finaca ili bilo kog drugog Zvezdinog protivnika. Takodje, nisam dosao ovde da mi neko razradjuje profil sopstvenog naroda ili Zvezde ili njenih navijaca. Zanima me samo da Zvezda ovo ODVALI. Pozdrav Ciganima i svetskom i evropskom sampionu, Crvenoj zvezdi!

Aca pro

pre 4 godine

Dobrom igrom Zvezde očekujem pobedu u Finskoj. Moje mišljenje je bilo da bi sledeći igrači trebalo da istrče na teren: Borjan-Stojković, Degenek, Pankov, Rodić- Kanjas, Jovančić, Marin, Ben, Ivanić - Pavkov. Iako smatram da je Milunović dobro odigrao dosadašnje utakmice, moje mišljenje je da Pankov zaslužuje šansu protiv Finaca. Isto tako, smatram da je Pavkov zaslužio da počne u startnih 11 (Međutim Milojević je sada već izabrao početnih 11)...Očekujem da će Zvezda igrati u LŠ, a na današnjoj utakmici rezultat će biti 2-0 za Zvezdu. IDEMOOOO! ZVEZDA!

SDK

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Kako duhovito, ugušiću se od smeha.

R8da

pre 4 godine

Ni jedan klub niti reprezentacija sa teritorije Srbije NIKAD,ali NIKAD NIJE FAVORIT U EVROPSKIM TAKMICENJIMA NI PROTIV PETOLIGAŠA!Nevezano za ovu utakmicu!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 31. jul 2019 17:02)

Druze, nemas ti pojma

Henk Mudi

pre 4 godine

Helsinki je mnogo jaci od bilo kog tima iz nase lige, prvi mec je bio sok kao i protiv liverpula, ali i tada je Liverpul pobedio 4-0 kod kuce, verovatno ce i Helsinki isto.
(Doktor Satrap, 31. jul 2019 17:16)

Znas li sta je SOK? Kad konobari i ribari AMATERSKOG kluba Samrok jedva izvuku slobodan dan na poslu da dodju u Beograd i onda vas ponize u sred t
Beograda! A to sto te pobedi prvak Evrope 4:0 to je normalno, ako Barsa moze da primi 4 gola na Enfildu, sta je cudno ako primi tim koji kosta nekoliko puta manje od jednog Mesija ili Salaha?
E kad pobedis tog prvaka Evrope... ma ne razumete vi to, nikad niste bili ni prvaci Evrope ni pobedili prvaka Evrope! Ali ste zato zadnji put pobedili nekog u tom takmicenju pre 36 godina, boli vas uvo!

Doktor Satrap

pre 4 godine

Helsinki je mnogo jaci od bilo kog tima iz nase lige, prvi mec je bio sok kao i protiv liverpula, ali i tada je Liverpul pobedio 4-0 kod kuce, verovatno ce i Helsinki isto.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.

slavisa.kostugrlu@gmail.com

pre 4 godine

stopera imamo samo milunovica levi i desni bek dobro u sredini marim odlicno i ben super jeftovič dokazao,da mora igrati boaci nikad neznas sta očekivati rupe su babič i jovančič

Bane

pre 4 godine

@To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (R8, 31. jul 2019 17:04)

Lepe plate, preskupo pivo, ogromna stopa samoubistava, nezainteresovanost za zabavu osim lokanje u enormnim kolicinama na feribotima, Estoniji ili Rusiji.

Finska.

Oprostite, meni je to prilicno dosadno i isprazno.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nek pita kad igraju hokej izdiktirace sastave kompletne lige kakav helsinki gde gotovo svaki dan nestane osoba uz svedsku su u vrhu kindipovanja dece piaj radije to a standar nije ni znacajan ako nesmes glavu da okrenes fuj.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sve to na stranu,postuj protivnika,danas svi igraju fudbal,plastican teren,oni su tvrdi,bla,bla, mi ovo treba da dobijemo.Bolji smo, pobeda imperativ.Za moral ekipe
(Preter’o s’metro,31.jul 2019 16:47)
Ni jedan klub niti reprezentacija sa teritorije Srbije NIKAD,ali NIKAD NIJE FAVORIT U EVROPSKIM TAKMICENJIMA NI PROTIV PETOLIGAŠA!Nevezano za ovu utakmicu!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 31. jul 2019 17:19)

Jako, jako loš pokušaj trolovanja.
Aj ponovo, mozes ti to bolje...valjda

seki

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04) nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.

R8

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...

Lfc

pre 4 godine

@R8 Prosecna plata u Srbiji je 500e, ako zivis u velikom gradu i veca, tako da 200e koje ti spominjes je lupetanje. Kazes finci su normalan narod ne znaju sa kim im igra sampion u kvalifikacijama za LS a mi smo glupi i naivni sto to pratimo. Decko sve balticke narode ne intetesuje fudbal, to ne znaci da su pametni.Jesu Nemci i Francuzi glupi sto im svaki vikend na stadionima bude po milion ljudi? Fudbal je deo istorije naseg naroda, ekipni sportovi generalno, postuj to ako neces idi u Finsku ovde nam neces nedostajati

Arthas

pre 4 godine

Šta se dešava sa zvezdinim pojačanjima iz ove sezone?
(abubekir, 31. jul 2019 16:45)

Vecina ih je dosla rovita i propustili su pripreme, pa je Milojevic procenio da je bolje da ih uigrava u ligi dok ekipa iz prosle sezone pregura prva dva kola (Kanjas mora jer je Jovicic povredjen). A od svih njih Tomane je jedini bio u planu da nosi napad od prvog kola (zato se i pominjala prodaja Pavkova koja je na kraju stopirana), ali tu je prvo bila problem Tondela koja je odlozila transfer za dve nedelje zbog papirologije(?) pa se onda i sam igrac povredio na prijateljskoj za Zvezdarom. Jedino ne razumem zasto Zandera nema ni na klupi, ocigledno je spreman i jeste da se manje vraca pozadi od Rodica ali za ovakav mec gde imamo 2-0 i ocekujemo prostor za kontre bi bio odlican.

Sajmon

pre 4 godine

Dokle vise ljudi Jovancic..treceligaski igrac koji mnogo vise steti nego koristi..isto Milunovic i Babic najsporiji stoperski par na svetu..mozda ce moci sa njima jos ovaj mec..a za dalje sa njima trohicom nema cemu da se nadamo..

Jack Sparrow

pre 4 godine

Miloje je vec u prehodnom ciklusu pokazao da ne mora niko da mu nesto ovde sugerise,da se pravi pametan ili slicno. On savrseno sve vidi i zna kad sta treba da se menja,Jevtovic zasluzeno.

Preter’o s’ metro

pre 4 godine

Sve to na stranu, postuj protivnika, danas svi igraju fudbal, plastican teren, oni su tvrdi, bla bla, mi ovo treba da dobijemo. Bolji smo, pobeda imperativ. Za moral ekipe.

seki

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04) nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.

Bane

pre 4 godine

@To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (R8, 31. jul 2019 17:04)

Lepe plate, preskupo pivo, ogromna stopa samoubistava, nezainteresovanost za zabavu osim lokanje u enormnim kolicinama na feribotima, Estoniji ili Rusiji.

Finska.

Oprostite, meni je to prilicno dosadno i isprazno.

Mirko

pre 4 godine

Još u prošlom kolu sam rekao da nije bitan protivnik, Zvezda loše igra i dobio mnogo minusa. Zvezda je u zadnje dve godine izbacila uslovno jake ili jace timove ali su momci igrali. Još od finala kupa protiv Partizana ako ne i pre vidi se da nešto ne štima u ekipi

Dachazvezda

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

:)))) Aauuuu pobeda kume!!!! :))))
Kakva analiza situacije, drustva, sporta, standarda, plata, samog života...
SOKRAT da ti pozavidi :)))))

Nikola

pre 4 godine

Ah, i prosle i pretprosle sezone identicni komentari u toku kvalifikacija. Ocajna igra, mrtvilo, spori igraci, bez ideje, trener ne zna sta radi... Zar vas Milojevic nije vec dovoljno puta razuverio? Za dve godine ste toliko postali alavi da ocekujete da odjednom igramo ko Liverpul? I ako ispadnemo od Kopenhagena ovaj covek je za Zvezdu uradio vise nego bilo ko od 91-92. Mislim da je zasluzuo malo vise postovanja od vas nazovi navijaca i ostalih simpatizera kluba.

HanSolo

pre 4 godine

Bedno.. Nema nikakve LŠ.. Nikad da se naučimo da se igra 90min,a ne 60-70.. Mentalitet šta radi.. Užas.. Izgubiti od Helsinki je smejurija.. Bruka od fudbala..

Preter’o s’ metro

pre 4 godine

Sve to na stranu, postuj protivnika, danas svi igraju fudbal, plastican teren, oni su tvrdi, bla bla, mi ovo treba da dobijemo. Bolji smo, pobeda imperativ. Za moral ekipe.

Silent Bob

pre 4 godine

Ovo je sramota danas bila.
Ne toliko poraz koliko nezalaganje i opsta nezainteresovanost za igru i rezultat.

Na polje da kopaju krompir i posle da ga ljuste... Za kaznu...

R8

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...

Download

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе.

Milos

pre 4 godine

Komicni su mi ovi autosovinisticki komentari danas, o tome kako Finci ne prate sport jer su, valjda, na nekom visem stepenu razvoja, bogati itd.

Prvo - Fudbal je u Finskoj sto i Ragbi kod nas. Niko ga ne prati. Oni su fanatici oko Hokeja, i treba da vidite kako se to strastveno prati i kako se divlje slavi kada nesto osvoje. Skijanje je isto vrlo popularno (zvuci cudno za nas ali jeste).

Drugo - Finska ima jednu od najvisih stopa potrosnje alkohola na svetu, vecu od Rusa. Pije se zestina, pije se da bi se napilo. Kad su trezni, izuzetno su hladni, robotski, suzdrzani, ali kad su pijani gori su od svakog pijanog Srbende i veoma nasilni.

Trece - Finska ima ogroman problem sa nasiljem u porodici
Cetvrto - Finska ima znatno vecu stopu samoubistava od Srbije
Peto - Finska ima vecu stopu depresije od Srbije

Naravno da se kod njih zivi izuzetno dobro, ali ne mozete sve gledati crno i belo. I verujte mi, vecina vas bi poludela kad bi morala da duze vreme zivi okruzena Fincima. Bandera ima vise emocija od njih (kad su trezni). I sto je najsmesnije, Rusi su po mentalitetu nesto slicniji njima nego nama.

Ivan

pre 4 godine

Zvezdi ocigledno vise odgovara da dvomec pocinje u gostima. Jer tu izadju sa vecom energijom, posto se pocinje od nule i juri se gol u gostima. Ovako, ispalo je da je sve reseno posle prvog meca, i igraci su stekli takvu sliku, da nece morati da izgunu na terenu da bi prosli dalje. Ovaj put je proslo, ali ako se ponovi ovakav pristup vec protiv Kopenhagena, bice mnogo vise problema.

stooges

pre 4 godine

Ne zanimaju me standard, klima, moralna ubedjenja niti bilo koja druga nefudbalska karakteristika Finaca ili bilo kog drugog Zvezdinog protivnika. Takodje, nisam dosao ovde da mi neko razradjuje profil sopstvenog naroda ili Zvezde ili njenih navijaca. Zanima me samo da Zvezda ovo ODVALI. Pozdrav Ciganima i svetskom i evropskom sampionu, Crvenoj zvezdi!

Лепи Цане

pre 4 godine

Ahahaha 1 0 idemooo jos 1 za 2 0 pa Panteri pucaju na penale!!! 
(Bodibond, 31. jul 2019 19:13)

Бајке су на Партизановим вестима...

cole

pre 4 godine

dve stvari mi nikako nisu jasne od kad je marin dosao u zvezdu:
-kakve to igrace ima olimpijakos pa im marko nije bio potreban?
-ako je vec bio visak kod njih, kako to da ga niko od mnogo bogatijih klubova u evropi od nas nije kupio?
igrac koji u tolikoj meri koristi glavu dok igra, nema odigravanja napamet, izuzetna tehnika...ma sve sto jedan ofanzivni vezista mora da ima! hvala mu sto je dosao kod nas, milina je gledati ga.
srecno protiv danaca, zvezdo moja!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.

dovlajoe

pre 4 godine

Kratak rezime sa osvrtom na "glavne aktere":
Borjan - valjanje posle svake uhvaćene lopte postaje degutantno.
Stojković - pod hitno ga upariti sa Savićem, verovatno uz doplatu.
Rodić - u svakom drugom poluvremenu izgleda kao tridesetpetogodišnjak koji je upravo istrčao maraton.
Babić - svaki napad kroz sredinu je potencijalna panika.
Kanjas - blago nezainteresovan.
Ben - spor i indolentan i za rekreativca.
Boaći - neiskorišćen.
Jeftović - neartikulisan.
Ivanić - ja još nisam shvatio (a verovatno ni on) šta on pokušava da igra u Zvezdi, i ko je prevario i njega i Terzića i Milojevića da je igrač.
I na kraju Milojević - zasićen, prevaziđen, preoprezan i jednodimenzionalan. Tvrdoglavo bi igrao bunker i protiv ženske ekipe.
Nek nam je Bog u pomoći, pa da me demantuju protiv Kopenhagena.

roten

pre 4 godine

Da vas podsetim.Kako mi brzo zaboravljamo...Milojević je doneo Zvezdi proleće u evropi "nakon 100 godina",nesrećno ispao od CSKA,uveo nas u LS i pobedio budućeg prvaka evrope.Zvezda JOŠ NIJE ISPALA,a znali smo u prošlosti da ispadamo i od puno gorih nego što je ovaj Helsinki.Malo realnosti,spustite se na zemlju,nemamo Mesija u timu,a Bari i Tokio su davna prošlost.Kopenhagen je idealan protivnik za 3 rundu,sve će biti jasno nakon tih mečeva,koliko vrede pojačanja i u kakvoj je formi ostatak tima.

mr.wolf

pre 4 godine

144 kometara u trenutku pisanja mog. Od toga 130 komentara strucnjaka. Taktika ne valja, ne igramo lepo, Milojevic nema veze, igramo bunker protiv amatera, Rodic nema pojma, Kanjas se ne vidi.... bla bla bla bla bla bla....
Vama definitivno treba Vladan Lukic, Mikic kapiten, Krtako Ostanic trener, sampon za tusiranje....
I potrebno vam je razumevanje ovog sporta kako bi imali makar malo osecaj sta je bitno, kako se dolazi do cilja....
A Zvezda, pustite je ljudima koji je vole, i pobedice ovu utakmicu bez problema.... i ako.bla bla.bla bla.....

Peđa

pre 4 godine

Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...
(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)
A sta je Grof uradio u Evropi i da li je odbranio titulu ili je izgubio i ako je imao veliku bodovnu prednost? U kom to bukvalnom smislu nas je Salzburg demolirao kada je bilo 0:0 u Bg i tamo 2:2? Krasnodaru jesu ponistili cist gol tamo ali su mu priznali neregularan gol kojem je prethodio centarsut i ako je lopta presla aut liniju. U Bg su izmislili penal za njih. Dakle njima su priznata ili poklonjena 2 neregularna gola a ponisten 1 cist. Helsinki je svakako klub koji je daleko jaci od Samroka, Faljmurtarija, Kairata i drugih koji su izbacivali nase klubove. Ima vise ucesca u Evropi od svih njih zajedno, a i pobedili su nas jednom i kada je Dejan Stankovic igrao kod nas.

Dildo Shwagins

pre 4 godine

Ivanić igra kao kad odu ljudi iz neke firme na mali fudbal radi druženja. Kao da neće da da gol, i kad šutne lopta se jedva kotrlja. Samo diže ljudima pritisak.

deki

pre 4 godine

Od ocajne igre Zvezde večeras jedino su gori ovi koji pljuju a jedva dali jedan gol amaterima iz Velsa .Vec dugo vremena, negde od Marta, Aprila, igra Zvezde ne lici ninasta, neka su bili prvaci, kup im nikada necu oprostiti, ni treneru ni igracima. Kap koja je prelila casu je bio izvestaj revizora, znaci za dve godine su od LE i LS ,prodaje igraca, TV prava, karata prihodovali oko 120 miliona a dug tek nesto malo smanjen. Da li onda mi trebamo da se radujemo sto Terza i ekipa pune dzepove posto klub uopste nije stabilizovan,naprotiv dovode se losi a skupi igraci koji ili uopste ne igraju ili ne prave razliku

seki

pre 4 godine

Pred kraj utakmice to glupo keslanje borjana, pogubljeni stojkovic i babic, u nedogled preterivanje marina sa driblanjem. Uzas. Kao skup amatera koji se raduju pivu.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Zvezda je uvek bila gospodski klub i uvek izlazi u susret manjima od sebe, da budu svi zadovoljni i da se ne osećaju zapostavljeno.

Školobocna

pre 4 godine

Jedino što je dobro to je što se prošlo , ostalo je za ozbiljnu analizu . I gol je dat na sreću , bila bi sramota da se sa ovakvim protivnikom uđe u produžetke . .Moraće mnogo bolje i povezanije u 3 kolu , Danci su ozbiljniji protivnik .

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ispodprosečno izdanje Zvezde danas u Helsinkiju. Najbitnije je da je Zvezda izborila prolaz dalje ali nedopustivo je da izgubi utakmicu u 92. minutu od protivnika koji joj je dva puta šutnuo u okvir gola i oba puta pogodio dok sa druge strane u napadu poprilična nonšalancija i neodgovornost, sem Marina naravno, on je jedini briljirao danas u Zvezdi inače ostali baš neodgovorno i loše odigrali, naročito Boaći koji čovek nije se sastavio s loptom u prvom poluvremenu pa je brzo zamenjen u drugom međutim ni Pavkov nije ko zna koliko nešto odigrao, e može i Ben da se kaže da je koliko toliko i ondobro odigrao, borio se, i uz sjajnog Marina to je sve od Zvezde danas. Sijaset propuštenih prilika i velika neodgovornost u završnicama napada i eto poraz od protivnika kog je čak i sa ovakvom bledom igrom Zvezda nadvisila danas i nije nikako smela da izgubi ovaj meč. Objektivno po kvalitetu ova dva tima trebalo je da bude ubedljiv rezultat na strani Zvezde uz obe pobede sa po nekoliko golova razlike ali ajde, šta je tu je, glavno je da smo u ukupnom bilansu u obe utakmice ipak ipak bili bolji od Helsinkija i da smo zasluženo prošli dalje u ovom dvomeču, ali protiv Kopenhagena mora to mnogo mnogo bolje inače će biti debakl. Bravo za maestra Marina na partiji danas. Jedini on zaslužuje velike pohvale, ostali sivilo.

Arthas

pre 4 godine

Odigrali smo sramotno, pricajte sta hocete ali na ovakav nacin izgubiti od ovako slabe ekipe je tragedija. Da stvar bude jos gora pre meca svi pricali da treba da odmori Marina, pa on da je njega odmorio mi bi ispali glatko, jedini koji u ovom timu ume sansu da stvori.

Njaah

pre 4 godine

Kanal se zove RTS1 HD a utakmicu gledam ko da je snimaju peglom...rezolucija slike za plakati(2019-ta).
(BP, 31. jul 2019 19:13)

Sta ti mislis,ako se snima telefonom da televizija moze da ti pruzi hd rezoluciju?

Aleksandar

pre 4 godine

Kopenhagen ce nas razmontirati.Mislim da je Milojevic izvukao sve sto je mogao i iz sebe i iz ekipe i da je trebao da ode na kraju sezone vidi se zasicenost i njega od ekipe i ekipe od njega.Imamo solidan tim ali igra je kriminalna i za nase prvenstvo a kamoli za Evropu.

Jack Sparrow

pre 4 godine

Miloje je vec u prehodnom ciklusu pokazao da ne mora niko da mu nesto ovde sugerise,da se pravi pametan ili slicno. On savrseno sve vidi i zna kad sta treba da se menja,Jevtovic zasluzeno.

mufljuz

pre 4 godine

Deluje kao da je tekma otaljana.Išli su na to da se ne forsiraju previše.Kad smo primili gol,odmah smo odgovorili,mislim da je to dovoljno.Drugi gol i nije trebao,ali neka ga nosi djavo.Kopenhagen je mnogo ozbiljnija ekipa,biće jako teško.

Марко

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

То је било пре десет година. Ето, на пример, 1991. године Звезда је победила Динамо Дрезден са 3:0 и 2:1, а 1974. је Динамо Дрезеден победио Партизан са 6:0. Какав би закључак извео из тога?

Bruder Jakob

pre 4 godine

Prva adresa u Helsinkiju mi je bio Stadion hostel koji kako se može pretpostaviti je kod stadiona, sa strane ima otvoreno gdje je kao neka stijena pa se s te strane mogu besplatno gledati utakmice.

Otac Makarije

pre 4 godine

Koliko sramotno, nemam reci! Milojevica stvarno postujem ali ovo danas ide njemu na dusu. Kad sam video da Borjan u 20om min prvog poluvremena cuva loptu i krade vreme sve mi je bilo jasno! Ovaj Helsinki bi se borio za opstanak u nasoj ligi koliko su kvalitetni al za Zvezdu je i to problem trenutno!

neutralni felsh

pre 4 godine

Ponadale se kukumavke i narikace.A sutra njihovi protiv konobara, taksista.Nije dosao najbolji igrac jer nije mogao da pronadje zamenu na poslu.I jos odlozili prvenstveno kolo, tim u rangu medjuopstinske lige Grocka
(NY, 31. jul 2019 19:24)


sreca da se vama zalomio nikad jaci helsinki...

cosmo

pre 4 godine

p.s. Nemci prate svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i skoro svaka nacija, jer je to globalni dogadjaj koji ima ogromnu popularnost. Prosecan, zaposleni i ostvaren Nemac sigurno ne visi na forumu i ne prati svaku utakmicu svakakvih kvalifikacija svog lokalnog kluba za koji navija.
(E=mc2, 31. jul 2019 21:38)

Brate,Nemacka Bundesliga je najgledanija svetska liga (gledajuci posecenost na stadionima),a Nemci su ludi,ali totalno ludi za fudbalom.Takvu strast nemaju cak ni Englezi.

Danas je bio "Game Day" i normalno je da ljudi komentarisu.

Ivan

pre 4 godine

Prva utakmica protiv Sudave i ova veceras pokazuju da je zvijezda tim sastavljen od amatera i nekoliko odbačenih igrača. Zlatio se Marin. Bez njega u timu zvijezda je potpuno amaterski tim. Da je uprava imala ambiciju igrati ligu šampiona doveli bi dva tri mladja igrača od 2-3miliona i zaokružili tim oko marina. Ovako sve djeluje bez idejno. Čini mi se da ih je trener postavio tako kakve su njihove mogucnosti a one su ? Evo sam dovoljno vidio.

Звездин весник

pre 4 godine

Стојковић крив за оба гола, битно је да се пљује Бен, док Стојковићу ништа.

Vladimir021

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal: 
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki, 
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola, 
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom. 
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou.
(Mali od Bg, 31. jul 2019 20:21)

Svaka čast!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zvezda da slavi onaj dan kada je Marko Marin potpisao za nju.Sad se vidi koja je on klasa od igrača.Ovo bi bio egal dvomeč da nije bilo Marina na Zvezdinoj strani....

Марко

pre 4 godine

Grobar sam, ali opustite se ljudi..to je samo fudbal I CZV je odigrala koliko treba..prosli su dalje. Jedino je zal zbog Euro koeficijenta ali sta sad!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 31. jul 2019 21:19)

Наравно да је жал и срамота због коефицијента кад играш са оваквим дунстерима и изгубиш. Не представља Звезда само себе кад игра у Европи.

Mudraci, pojma nemate

pre 4 godine

Vidim da se ovde pišu nekakve gluposti o 'amaterima iz Finske' - ukazaću deci da je isti klub 1997. već pobedio Zvezdu (1:0), i to dobru, sa Dekijem Stankovićem i Pericom Ognjenovićem (drugopomenuti je, doduše, igrao samo u revanšu, i to mu je najbolja utakmica u životu), istu Zvezdu koja je te sezone tukla Partizan 4:0.

Takođe bih istakao i da je u 1. kolu KEŠ 1985. prvak Finske Kusisi Lahti izbacio šampiona Jugoslavije, FK Sarajevo.

I, poslastica iz iste sezone: javila mi ptičica da je 1985. u prvom kolu jednog evro-kupa HJK Helsinki eliminisao - Fljamurtarija iz Valone:)

Pišite, amateri, i dalje. Nije to lako, kad se ne znaju osnovne stvari o nečemu, a ima se mnogo jak stav...

Puna podrška Miloju, jer on nije amater. On ima rezultate i samo ga oni zanimaju.

Ares

pre 4 godine

Mucno je vise gledati ovu Zvezdu.Trener pojma nema oko taktike I postavke igre.Igraci ne mogu 10 sekundi da zadrze loptu,lopta im se ko od balvana odbija od mogu,ne mogu pas da izvedu.Igra dekadentna,defanzivna.Katastrofa.Prolazimo ove ali dalje nema cemu da se nadamo!

Mali od Bg

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal:
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki,
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola,
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom.
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou.

R8da

pre 4 godine

Ni jedan klub niti reprezentacija sa teritorije Srbije NIKAD,ali NIKAD NIJE FAVORIT U EVROPSKIM TAKMICENJIMA NI PROTIV PETOLIGAŠA!Nevezano za ovu utakmicu!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 31. jul 2019 17:02)

Druze, nemas ti pojma

neutralni felsh

pre 4 godine

Стручњаци, видимо се у Лиги шампиона.
(Звездин весник, 31. jul 2019 19:34)


nisi naveo godinu.

NY

pre 4 godine

Ponadale se kukumavke i narikace.A sutra njihovi protiv konobara, taksista.Nije dosao najbolji igrac jer nije mogao da pronadje zamenu na poslu.I jos odlozili prvenstveno kolo, tim u rangu medjuopstinske lige Grocka

GENIje

pre 4 godine

navijam za Partizan ali i naravno za sve nase klubove kad igraju u Evropi...za Zvezdu je SRAMOTA da dozvoli da Marin mora da igra sa takvim saigracima...nisu bili u stanju da dovedu 2-3 top igraca i ispostuju coveka kojeg su dobili samo zbog njegove ljubavi prema Zvezdi...GREOTA je gledati kako se covek pati na terenu nemajuci adekvatnu podrsku saigraca...nadam se da ce Zvezda proci Dance pa da imamo bar jedan klub u Evropi ove godine...

Markos

pre 4 godine

Ne treba nikakva filozofija,samo pogledate komentare i sve je jasno.Najgori smo narod na svetu(mislim generalno na balkance).Cas posla od obozavanja do mrznje.Koliko smo samo frustrirani jadnici.Momci odigrali sa 30 posto da odrade ovo i ne umaraji se za kasnije,izbegnu povrede za Kopenhagen a veliki poznavaoci odma drvlje i kamenje.Fuj,odvratni smo

veliki strumf

pre 4 godine

I u Beogradu i veceras bilo je pa nekih desetak situacija kada smo imali opasne situacije blizu gola, kada smo uzimali lopte, imali otvoren prostor prema golu i nijednu takvu situaciju nismo iskoristili. Previše ležerno, opušteno... Protiv jačih ekipa eventualno se dogodi jedna takva situacija u 2 meča i ona mora da se iskoristi. Nedopustivo je da u 2 meča 10 ovakvih situacija ostane neiskorišćeno. Šteta je sto veceras nismo pobedili a mogli smo i trebali smo. Svaki bod u Evropi zlata je vredan. Još na kraju izgubismo od ovog vrlo prosečnog tima. Stojkovic apsolutno mora napolje - dečko nije bleda senka onog igrača od prošle godine. Nula, spor, ispada kao iz aviona. Pokloniti i njega nekome kao Savića. I inače mi se uopšte ne svidja kako igramo, Milojević od januara apsolutno nije pokrenuo i probudio ekipu, ništa u igri ne funkcioniše, odbrana mnogo slabija a sredina prosečna. Sa ovakvom igrom glatko ispadamo od Kopenhagena.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove-s-Holmsom

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal:  
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki,  
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola,  
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom.  
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou. 
(Mali od Bg, 31. jul 2019 20:21) 

Svaka čast!
(Vladimir021, 31. jul 2019 20:57)

S toliko malo reci, tako puno rekao... Divno i inovativno!

Mr Majestyk

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi (boj, 31. jul 2019 17:32)

Omogućiće ti Zvezda da ostaneš tužni grobar.

duledudule

pre 4 godine

Au al je ovaj Zule truo.Ispada kao dete na livadi.Kriv za drugi gol, ja bi Degeneka na desnog beka,ovaj ne sme igrati protiv Kopenhagena

dalibor

pre 4 godine

@nekoizmase Prijatelju,mnogo si to slucajnosti nabrojao.... Pobeda protiv prvaka evrope, izbacen Salcburg , izbacen Krasnodar, izbacena Sparta...Preozbiljni klubovi da bi se reklo SLUCAJNO! Danasnja utakmica : Losa odbrana + nonsalantnost. Lekcija za nastavak takmicenja. Ali primetno je da mnogo skripi u odbrani

neutralni felsh

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
(Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36)


kaznjava se giljotinom...

Henk Mudi

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 31. jul 2019 21:25)

Pojedinci stvarno nemaju mozga! Ako vec guglas utakmicu od pre 60 godina, hajde reci nam u kom je to evropskom takmicenju Zvezda izgubila od Samroka? Hajde genije reci nam! Ali zato svi pamte kad su vas konobari i ribari AMATERSKOG kluba PONIZILI u sred Beograda! NAJVECA BLAMCINA U ISTORIJI!

Nikola

pre 4 godine

Svidjalo se to nekome ili ne, Zvezda u proslim kvalifikacijama i sada nebo i zemlja. Nas Finci gotovo da drze bez lopte, srecan gol smo dali... Ja prosto ne mogu da zamislim da ovaj tim igra LS, previše nesigurni, dekoncentrisani... Nadam se da ce doci do drastične promene u pristupu igri, samo da ne bude kuku i lele posle.

Delija

pre 4 godine

Bzv bačeni bodovi zbog srpskog koeficijenta umesto da ih napadnes i pobediš ti čekaš kraj i igraš na nerešeno i na kraju ti daju gol,to ne razumem kod Milojevića takve igre da ne ide na pobede Al ajde videćemo protiv Kopenhagena šta će biti.

Dejan CZ

pre 4 godine

Stojkovica u Graficar...Jeftovicevo umece sa loptom nije vidjeno na fudbalskim terenima...Leva strana ne postoji sa njim...
Prolaz protiv Helsinkija nije se dovodio u pitanje,sa Kopenhagenom golovi se ne smeju prodavati a mi smo ih obadva dali sami sebi...

Марко

pre 4 godine

Срамота. Требало је да се боре за коефицијент српских клубова. За сваку победу у квалификацијама се добија бод, а за нерешено пола бода. Звезда је рачунајући и утакмице са Судувом оштетила Србију за 1,5 бод. Уместо да узмемо 4 бода за Србију, узели смо само 2,5. Било је потребно само мало напора да се дође до тих бодова против клубова као што су Судува и Хелсинки. Јасно се видело да Звезда игра са пола снаге. Нема везе са оном борбеношћу у Београду. За овакве ствари треба увести новчане казне за играче. Изгубили смо од клуба чији играчки кадар вреди мање од Марка Марина према процени Трансфермаркета. После се питају зашто нема навијача на стадиону и очекују да неко купи сезонске карте. За тако нешто мора да се игра 90 минута у свакој утакмици. Још и одлажу утакмице у првенству.

Otac Makarije

pre 4 godine

U Bena ne veruje vise niko osim Milojevica! Pa ovakvog igraca mogu da nadju u Pirotu a ne da ga placaju kao da je neko ko donosi razliku!

slobinator

pre 4 godine

(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)
krasnodarov 2.gol je bio neregularan jer je lopta pre centaršuta izašla u aut,a u beogradu im je izmišljen penal i slobodnjak sa 20 metara u 94.minutu.prolaz zaslužen.kanga ih je torpedovao.salzburg u beogradu nije prešao centar.na svom terenu jeste dominirao,ali ispao je zbog bezobrazluka hrvata u svojim redovima koji je pokrenuo zvezdinu letargičnu igru.pošto je olako ispustio prednost salzburg je pokazao da nije za velika dela.porediti večerašnju pirovu pobedu helsinkija u trenucima kada je sve bilo rešeno još u 56.minutu i zvezdinu veliku pobedu protiv liverpula kome su očajnički trebala ta 3 boda je ili neznanje ili provokacija

scholes

pre 4 godine

Greška Rodić, greška Stojković, ne sme se ponoviti u sledećem kolu.
S druge strane previše zavisimo od Marina. Jeste dr ali biće ekipa koje će znati kako da ga zaustave. Mora još neko da mu se priključi.

Ares

pre 4 godine

Citam komentare sve bivsih fudbalera koji staju na stranu igraca I trenera.Da kazemo nesto I mi koji su se sktivno bavili fudbalom konkretno preko 15 godina.Tvrdim da trener ne poznaje taktiku jerr bi je menjao od utakmice do utakmice I prilagodjavao protivnicima.Svi mi imamo oci I gledamo istu utakmici I cemer odd fudbala koji igra Zvezda.Ova igra nije za kritike vec za jedan timski rad u kamenolomu od 10-ak dana.Ovakva defanzivna igra,odsustvo volje,zelje, trcanja je zapanjujuce.Kao primer dacu vam tim Zvezde iz sezone 78/79 kada je Zvezda dogurala do finala I razbila Borusiju ali izgubila.Tim je bio sastavljen od boraca,disciplinovanih igraca ,takticki potkovanih sa samo tri odlicna igraca/Sele,Pizon I Dule/ I fudbalskim magom B.Stankovicem.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ко зна зашто је добро што смо ово изгубили... БРАВО ЗА ПРОЛАЗАК ЗВЕЗДО! 🔴⚪👏👏👏

Grizlor

pre 4 godine

Ocajan fudbal igramo.Prosto je neverovatno koliko imamo spore igrace.Ko to selektira i zasto,ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini,snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike.Druga stvar,igra treba da predstavlja trenerski pecat a ja postavljam pitanje sta onda Milojevic radi na treninzima osim kako igraci da stanu u blok kad se brane.Znam da ce me napasti "Milojevi sledbenici" ali mislim da je ovo sve njega preraslo I da nam je potreban drugaciji trener,sa drugacijom vizijom I filozofijom igre.Milojevic je odlican trener za neku ekipu sa sredine tabele grcke lige,koja nema prevelike ambicije,da sa vremena na vreme iznenadi nekog favorita na kontru I polukontru.Sve preko toga je za njega neka druga dimenzija fudbala u kojoj se ne snalazi najbolje.

afrogipsy

pre 4 godine

Sramota kako smo odigrali. Posle loseg izdanja protiv Suduve , u prvoj smo licili na nesto i ponadao sam se da ce to biti ok, a onda se desi da odigramo ovako lose. Bukvalno mi je zao marina i Borjana koji moraju da igraju sa drvecem u istom timu. Milojeviceva tvrdoglavost pocinje opasno da mi ide na zivce. Ovakvom Kopenhagen ne da necemo proci , nego ce da nas ponize u sred Beograda. Naravno da mozemo bolje, ali vec sada je trebalo da izgledamo mnogo bolje.

montoya

pre 4 godine

Grobar sam, ali opustite se ljudi..to je samo fudbal I CZV je odigrala koliko treba..prosli su dalje. Jedino je zal zbog Euro koeficijenta ali sta sad!

pn

pre 4 godine

R8-Nema to veze sa platom i standardom nego koliko je popularan sport u zemlji. Kakav bi odgovor dobio Finac da je kod nas pitao za neku hokejašku utakmicu, Indijac za kriket ili Amer za bejzbol?

Dambldor

pre 4 godine

Iz godine u godinu dovodimo pojacanja koja su nespremna i koja to ustvari nisu. Kvalifikacije za LS a oni nespremni, a kada ce biti? Dovodimo igrače koji ne odigraju ni minut. Koja je to fora ne razumem.

Miroslav

pre 4 godine

realno vecina smo igrali neki sport i imali povrede manje ili veće, ali ovo koprcanje i prenemaganje sto rade Stojković i Borjan posle faulova strasno je iritantno i neozbiljno ...Stojković cini se u jednom trenutku rastaje sa zivotom, vec u sledecem trci sprint ka golu

Henk Mudi

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje. 
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00 
Milojevic zna da postavi bunker i nista vise. Izvinjavam se, zna jos da uvede Pavkova. Sve sto je uradio sa Zvezdom do sada, bila je puka sreća ( Krasnodar, Salzburg).
(nekoizmase, 31. jul 2019 20:30)

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem...
Da, slazem se sa tobom! Neznalica!

bvb

pre 4 godine

Od marta meseca se nesto cudno desava. Igrači koji su bili sjajno organizovani, sada su tako nezainteresovani. Bozijim čudom smo prošli HJK. Stojković kriv za oba gola, ali samo Milojevic ima u glavi odgovor na pitanje "zasto ovaj covek igra pored Gajica"?.. Zvezda vise nema onaj krvoločni presing i sigurnu igru. Ne može se vise vaditi na nespremnost. Ovaj tim igra dve, tri godine zajedno..Pod hitno sastanak sa igračima i stručnim stabom i da se ozbiljno shvati da smo na ivici katastrofe..

Atom Ant

pre 4 godine

Ako Stojkovic i Rodic igraju da bi se prodali onda pod hitno prekidaj tu taktiku.
Ko ih bude gledao trazice doplatu da ih uzme.
Neka ih prodaju preko tzv kaseta naprave 10 najboljih poteza ( ako nadju toliko ) u karijeri i ko prvi nesto ponudi neka ih vodi.
Sto bi rekao jedan komentator: Stojkovicevi centarsutevi su opasniji po avione tipa avaks nego za protivnicke golmane.

Staridz

pre 4 godine

Ovo je blago receno katastrofa. Milojevic je glavni krivac, nema strasti nema zelje nema tecne igre. Ovo nije Zvezda koju zelimo da gledamo, kakva je bre ovo totalna defanziva pa dokle vise takav fudbal?

nista o nicemu

pre 4 godine

Kako da ih ne gledaš, pa čemu bi se smejao?? Umislili su da su najbolji klub na Balkanu, a jedva pobeđuju šankere, električare i prodavce mobilnih. Zbog takvih odlažu kolo u prvenstvu. Protiv sledećeg protivnika će pauzirati bar 4 utakmice.
(ZaphodBeeblebrox, 31. jul 2019 18:55)

Upravo si opisao FK Partizai, klub u koji se kunes. Pozdrav.

Josarian

pre 4 godine

Tim sa jednum ozbiljnim igračem, Marinom, ako dodje do lige biće čudo! A naša liga je toliko jadna. Izgleda kao tender u napredna vremena.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ево реално, гробари се поједоше што смо прошли... А реално и ја бих волио да Партизан не прође. Проћи ће ове велшане ал наредног противника надам се да неће. 🔴⚪

Delija

pre 4 godine

Bekovi nam loši,sredina terena mnogo vuče loptu zato sto se ostali slabo otvaraju i trče,Ben uzasan u napadu u odbrani slab u duelu zato je bolji Lazović ako dodje i na kraju gostujući teren to su nam užasne mane kod Milojevića nzm dal smo dobili tri,četiri utakmice kao gosti za ove dve godine.

marsovac (true one)

pre 4 godine

Voleo bih da pitam Marina da li se nervira u svakoj utakmici kada vidi sa kakvim nubarama igra. Verujem da mu nije lako.

Kolubarac

pre 4 godine

Čitam komentare i vidim da mnogi hvale Marina, te ovo te ono, te kako nije bilo boljeg u našoj ligi od 1990 i ne mogu da odolim da podsetim da je u "predratnim" godinama svaki klub u prvoj ligi imao takvog igrača.
Setimo se, primera radi, Pižona, Moce Vukotića, Jurice Jerkovića, Vladića, Sušića, A. Miročevića, Šljiva, Zajeva, Hukića, Ameršeka, pa ovih mlađih, Piksija, Deja, Mlinarića, pa do Saše Ilića....
Sad u celoj ligi jedan Marin.

E=mc2

pre 4 godine

@nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:22)

Mislim da je tvoj gluplji. Covek je imao poentu a i dokazano je da u zemljama nizeg standarda ljudi vise naginju ka kladionicama, kocki, pracenju sporta, itd. Da imas svoj zivot i platu 100 000 dolara godisnje, pazi sto bi bio opsesivan nekim klubom (ciji uspeh cini iskljucivo odredjene licnosti bogatim) i pisao komentare svakodnevno. Sto imas vise ispunjen SVOJ zivot, manje ti je potreban TUDJI uspeh da bi napumpavao sopstveni ego. Svi oni koji nisu smogli snage da mrdnu svoje zadnjice i urade nešto u sopstvenim životima, nađu sebi idole sa kojima dele nacionalnost, da time popune praznine ... i bude im lakse.

p.s. Nemci prate svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i skoro svaka nacija, jer je to globalni dogadjaj koji ima ogromnu popularnost. Prosecan, zaposleni i ostvaren Nemac sigurno ne visi na forumu i ne prati svaku utakmicu svakakvih kvalifikacija svog lokalnog kluba za koji navija.

tito-čaušesku,sloba-ilijesku,zvezda-steaua

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Мучисмо се и у Барију и у Минхену а Бога ми и против Ливерпула....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 31. jul 2019 20:25)

Komunisti,samo ne spominjite Bari!Bez šuta u gol,uzeli ste pehar.Ako nekad neko bude bude pravio analizu,vi ćete dobiti Zlatnu malinu.

nekoizmase

pre 4 godine

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem... 
Da, slazem se sa tobom! Neznalica!
(Henk Mudi, 31. jul 2019 21:07)
Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...

Mirko

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

Ti si, brate, omašio temu. Stisla muka, tek je sutra prvi, znam. Ali nema to veze sa fudbalom puno.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Voleo bih da Zvezda prođe u LŠ ali to nije realno. Nisam neko ko živi od klupskog fudbala u Srbiji. Volim više Partizan od Zvezde, i to je sve. Poštujem Zvezdu i navijam za njih na evropskoj sceni. Mislim da je Kopenhagen dosta jača ekipa i da se Zvezd mora malo jače naštimovati do tog meča. Sportski pozdrav.

Neverne bebe

pre 4 godine

Ove bi Vujošević udavio, ne bi ih davio nego udavio. Sramota, pojedinci se šetaju po terenu. Ne može lopta da ti predje preko noge ako igraš za Zvezdu. Sramote sve predhodne sezone a Stojković koji je bio najveći lav u timu ne postoji na terenu

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Potpuno nebitan poraz. Promasli smo dosta dobrih prilika na 1:1. Na kraju je Zule kiksao i to je to. Za nas je utamica posle gola Jovanica fakticki bila zavrsena.Sada se dobro spremiti za Kopenhagen i to je to.

Dragan Banjaluka

pre 4 godine

Jednostavan problem motivacije u pocetnoj fazi kvalifikacija, ono u fazonu igramo sto moramo.
Nama prave kvalifikacije pocinju od sledeceg kola jer uspijeh u trecem kolu kvalifikacija znaci sigurna evropska jesen (minimalno LE).
A ako govorimo o samoj igri, ja sam uvijek, ali uvijek zagovornik defanzivne igre. Mi smo i osvojili Kup sampiona 90 iz defanzivne igre (120 minuta, 0:0 u finalu). Kad smo god igrali ofanzivno nismo daleko dogurali (tukli Venspils 7:0, pa sledece kolo isoali). Zato protiv Kopenhagena da osiguramo Europu, a eventualni plejof gledati kao bonus.
Napad mozda donosi lepotu, ali defanziva konacan rezultat

Download

pre 4 godine

Мој деда каже да ће овај меч бити неизвестан до краја али ће играчи Црвене Звезде ипак проћи даље.

90% komentara je u prevodu ovo

pre 4 godine

Mene kao starog zvezdaša koji zna koliko krademo i nameštamo u domaćem prvenstvu i dalje čudi kako gubimo od ovakvih timova u Evropi.

marsovac (true one)

pre 4 godine

Bez veze stadion, prenos očajan. Ne razaznaju se igrači. Bolje da su igrali u 15do9.. Jedino komentator dobar, napokon nije Nemanja Matić!

dovlajoe

pre 4 godine

Ajd što utakmicu rade sa jednom i po kamerom, ajd što smetaju navijači ispred kad ustanu, ali mogli su bar kamermanu objasniti da postoji i zum. Kada je lopta na kontra strani, bez dvogleda se po ovom suncu ne vidi ništa.
P.S. Izgleda da samo Milojević ne vidi da Ben sa ovakvom formom nema šta da traži na ovom nivou

ugly

pre 4 godine

Ljudi, NE DOBIJAJU SE VISE bodovi za pobedu! Promenjen je sistem! Gleda se samo kad klub ispadne iz kvalifikacija za ligu evrope (ako se ispadne iz kv. lige sampiona ide se u kv. lige evrope):

UEFA Europa League points system
Preliminary round elimination – 0.5 points
First qualifying round elimination – 1 point
Second qualifying round elimination – 1.5 points
Third qualifying round elimination – 2 points
Play-off elimination – 2.5 points

UEFA Champions League points system
Group stage participation – 4 points

Svejedno je igrao 8 utakmica ili 2. Vazno je samo dokle je klub stigao.

Nikola MNE

pre 4 godine

Ne navijam za Cz, ali iskulirajte malo. Ovo su kvalifikacioni mecevi i najbitnije je da prodjes dalje. Pao vam je i gol sa Marsa protiv Bajerna i u finale niste 120 minuta centar presli pa je pehar u vitrinama. I dalje tvrdim da protiv Kopenhagena sve zavisi od vas.

neutralno zapazanje

pre 4 godine

@Finska.

Oprostite, meni je to prilicno dosadno i isprazno.
(Bane, 31. jul 2019 17:26)

Nema šta da ti opraštamo, nego ako ti se ne sviđa jedna civilizovana i uređena zemlja kao što je Finska, a ti sedi u svom brlogu, u svom zaseoku, pa brate uživaj.

Ика

pre 4 godine

Није то Раднички и остале екипе па да им се склањају, боље сами иступите из квалификација него да брукате српски фудбал..

Petar Mecen

pre 4 godine

Sto se nervirate oko sutiranja balona lopte sta je vec nasa liga je amaterska partizan i zvezda su razvojni klubovi za igrace za dalje. Funkcioneri su tu zbog para briga njih za klubove.

neutralni felsh

pre 4 godine

Ajde kao zvezdasi da budemo realni ...gotovo je izvesno da cemo biti uvesnici barem liga evrope jer i da ispadnemo od danaca povlasceni smo posle u borbi za ligu evrope tako da igranje u evropi nije sporno ali nasa igra dovedena pojacanja i shvatanje igre naseg trenera je vrlo sporno...igra spora dosadna a ni odbrana vise nije sigurna...nemamo ni levo ni desno krilo sada ni zadnjeg veznog...ovoj ekipi fali radoja i lazovic pa da pricamo o borbi za evropsku zimu...
(Answerfles1, 31. jul 2019 19:55)


jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)

Cubaka

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Partizan : Samrok 0:1

Koliko znam Samrokovi igraci nisu cak ni oznojili dresove.

Djenka

pre 4 godine

Miloje izadje sa idejom da tim od koga je bolji i skuplji 3 puta umrtvi neigranjem. Sramota vise, izadji igraj, evo gubis 1:0 sa taktikom neprelaska centra.

dragan

pre 4 godine

Ocajno,slabo se trci,nemamo brzog igraca,jedna slaba ekipa uspeva da sve vreme vrsi pritisak!
Kanjas ne postoji,a druga pojacanja cuvamo za prolece!

dr. Udo Brinkman

pre 4 godine

Ipak je Milojevic trebalo da ode, tacno je da i nemamo neke igrace ali i sa ovim sto imamo nemamo igru a to je zasluga Milojevica, demode trener bez herca.

Milojevicu,sram te bre bilo!

pre 4 godine

I hokejasi iz Finske bolji od fudbalera Crvene zvezde,bruka i sramota! Dokle bre vise Milojevicu ove bunker taktike,pa zar i protiv hokejasa??

Bodibond

pre 4 godine

Ista ekipa od prosle sezone a totalno van forme.Mnogi igraci glavom nisu u Zvezdi.
(NY, 31. jul 2019 19:11)

Nije ista,doveli ste Kanjasa, Tomanea i koga sve ne.

lal

pre 4 godine

fino popunjen stadion... drago mi je da se kum gospodina r8 ne druzi sa ovim silnim fincima kojima nisu najbitnije plate, standard i zivot, vec fudbal...

georgije

pre 4 godine

Kako mi nerviraju ovi dezurni kriticari. Do prije par godina katastrofa a onda Liga Evrope pa Liga Sampiona. Kako se samo sve zaboravi brzo. Podrzi svoj klub i to je to. Kriticari dignite se sa kauca i pocistite smece oko zgrade.

Delije Čikago

pre 4 godine

Giška možda nije extra kvalitet ali je ginuo za grb, ništa ovo ne valja, Kopen će da nas izbaci ako se nešto ne promeni, ne može samo jedan kvslitetan igrač poput Marina da nas vuče, krila nemamo, odbrana je užas, Marin nema s'kim u dubinu da kombinuje, jedino da izgori Kopen u paklu Rajka, ali mislim da ovog puta nemamo tim da ih izbacimo.

d

pre 4 godine

jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)
(neutralni felsh, 31. jul 2019 20:30)

Pa dobro, makar imamo internacionalne trofeje, makar smo pobedili u grupnoj fazi LS, na cemu vi bazirate vasu realnost?
Klub koji je koliko puta prezimio u Evropi, koga je to pobedio u LS i kada poslednji put?
Znam, na opsesiji za Zvezdom.
Grobari i opsesija Zvezdom :))

Ares

pre 4 godine

Pa pogledajte igru.Ista igra I protiv PSZ,Liverpula,Skzburga,Napolija,Partizana,Helsinkija,Suduve.Dva zadnja defanzivna I igraci sredine koji su jedan of drugog na 2-3 metara.Branko Stankovic je dogurao do finala sa jakom odbranom u kojoj nije bilo ni jednog standardnog reprezentstivca a Miletovic i Jurisic to nikada nisu bili.Sredina terena vrlo dobra sa Pizonom I Blagojevicem a spic odlicno Savic.Taktika je bila ne primiti ALI DATI POGODAK preko brzog krila I spica.Taktika Petrovica sa najacim ikad timom Zvezde u Bariju je bila na neresen rezultati I Penale.Onde gde je Bog nepravedno oduzeo,nepravedno je I nagradio.To su treneri magovi taktike.Milojevic bi trebalo da stalno pregledava snimke ovih utakmica,da postavi igru I svakom igraci odredi mesto

veliki strumf

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.
(Rade grobar, 31. jul 2019 20:11) I sta kazes, namestili smo protiv Liverpula? Nisi uzeo lekic danas, preskaces terapiju? A jesmo namestili i da nikoga u prvenstvu ne mozete da dobijete, pa bilo -30? I ono kladionicarsko pustanje Besiktasa za 3+ mora da je namesteno? A na kraju avgusta ces plakati, ali ne od srece! Videces. vi groabri bar godinama nemate cemu da se smejete a jos manje radujete. Ni u jednom jedinom sportu, cak ni u bocanju koliko cujem.

QRtressina

pre 4 godine

Igra je bila ocajna, a odbrana jos gora. Igrali smo koliko je trebalo za prolaz. Dobra lekcija za sledece kolo i Kopenhagen. Valjda ce dotle ekipa da se uigra.
Samo hrabro momci!

Henk Mudi

pre 4 godine

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem...  
Da, slazem se sa tobom! Neznalica! 
(Henk Mudi, 31. jul 2019 21:07) 
Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...
(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)

Grof nema evropski uspeh, Miloje u 2 sezone LE, prolece u LE i LS! Uz 2 glatke titule! Sta bi ti jos ocekivao od jednog trenera? Salzburg u Beogradu pre PRAZNIM TRIBINAMA nije sutnuo na gol, tamo su bili dosta bolji od nas ali nisu iskoristili sanse a mi jesmo, tako da ako je 2:2 nikako nas nije demolirao! Sto se tice Krasnodara, tacno je da im je ponisten gol, ali im je u Beogradu sviran penal koji nema veze sa mozgom, pa sto se sudijskih gresaka tice 1:1. A sto se tice derbija, 2 godine nas niste pobedili u prvenstvu od kad je tu Miloje, svaki derbi ulazite u tucu, silno motivisani da dokazete da niste krs od tima i opet 2 pobede zvezde i 4 neresena... Sto rece Savo Milosevic posle poraza u poslednjem ligaskom derbiju "pomislili smo da mozemo da napadnemo Zvezdu"... Kup ne bih da kometarisem, oprostaj Sase Ilica, iznenadna odluka vase uprave da ipak dodju na Marakani posle dvogodisnjeg bojkota! Verujte da ste bolji ali da vam mracne sile ne daju da budete prvi (ustvari drugi)!

Henk Mudi

pre 4 godine

Helsinki je mnogo jaci od bilo kog tima iz nase lige, prvi mec je bio sok kao i protiv liverpula, ali i tada je Liverpul pobedio 4-0 kod kuce, verovatno ce i Helsinki isto.
(Doktor Satrap, 31. jul 2019 17:16)

Znas li sta je SOK? Kad konobari i ribari AMATERSKOG kluba Samrok jedva izvuku slobodan dan na poslu da dodju u Beograd i onda vas ponize u sred t
Beograda! A to sto te pobedi prvak Evrope 4:0 to je normalno, ako Barsa moze da primi 4 gola na Enfildu, sta je cudno ako primi tim koji kosta nekoliko puta manje od jednog Mesija ili Salaha?
E kad pobedis tog prvaka Evrope... ma ne razumete vi to, nikad niste bili ni prvaci Evrope ni pobedili prvaka Evrope! Ali ste zato zadnji put pobedili nekog u tom takmicenju pre 36 godina, boli vas uvo!

Марко

pre 4 godine

Kanal se zove RTS1 HD a utakmicu gledam ko da je snimaju peglom...rezolucija slike za plakati(2019-ta).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BP, 31. jul 2019 19:13)

Не можеш да имаш HD слику на РТС-у, кад Финци раде пренос у SD резолуцији. Исто је и на Арени.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sve to na stranu,postuj protivnika,danas svi igraju fudbal,plastican teren,oni su tvrdi,bla,bla, mi ovo treba da dobijemo.Bolji smo, pobeda imperativ.Za moral ekipe
(Preter’o s’metro,31.jul 2019 16:47)
Ni jedan klub niti reprezentacija sa teritorije Srbije NIKAD,ali NIKAD NIJE FAVORIT U EVROPSKIM TAKMICENJIMA NI PROTIV PETOLIGAŠA!Nevezano za ovu utakmicu!

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Kakav mentalni sklop treba da imas da nisi navijac Zvezde i da ostavljas gomilu komentara, da gledas utakmicu a da nisi negde pored vode sa drustvom.Meni ne bi palo na pamet da gledam vojno generalski klub jer me to uopste ne interesuje

moldeee

pre 4 godine

to je realnost 'velike' zvezde i naseg fudbala. pitam se samo sta ocekujete. dizanje u nebesa zvezdine ekipe i igre vec 3-4 godine, a oni na nivou ekipe iz dudulajce

Toto-ko-tunjo-odustao-od-analize-vec-kod-Napolija

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 31. jul 2019 17:19)

Ako navrati Neutralni ili neko drugi razuman s one strane brda, voleo bih da mi prevede.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove-s-Holmsom

pre 4 godine

Mene kao starog zvezdaša koji zna koliko krademo i nameštamo u domaćem prvenstvu i dalje čudi kako gubimo od ovakvih timova u Evropi.
(90% komentara je u prevodu ovo, 31. jul 2019 21:07)

Ne zamaraj mozak. Uzivaj u Savinih 47:2.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)

oberin martel

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 31. jul 2019 21:25)

Jeste , u prijateljskoj i revijalnoj utakmici pre 60 godina. Ipak je to razlika u odnosu na kvalifikacije za LE.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Gajić, Pankov, Degenek, Žander - odlična odbrana, ali, eto, nijedan od njih nije igrao. Kažu da nisu uigrani i zato su na klupi. Ali ako su ovi što su igrali protiv Helsinkija uigrani, onda nam je samo Bog u pomoći. Svaki ulazak lopte u šesnaesterac i eto panike, ne zna se gde ko bije. Bušno na sve strane, a to se naziva uigrano??? Zvezda nema loš tim, ali izgleda da je Miloje prezasićen, pa sad tvrdoglavo forsira nešto što nema veze sa razumom i logikom. Ne želim da sumnjam u njega, ali sad nams e sve otvorilo za jedan fini prolaz u LŠ ili u LE i bilo bi šteta da sve to propadne zbog nekakvog inata ili prepirki sa upravom kluba.

Šef

pre 4 godine

Prvo poluvreme 0:0,sada 1:1,imam utisak da Zvezda samo otaljava posao...sva sreća što ovi iz Helsinkija ne znaju inače bi bilo vrlo čupavo!!!

Optimista

pre 4 godine

Nikada jači HJK... Ha ha ha! Žalosna igra a sada je jasno zašto nijedan igrač nije našao angažman u klubovima "petice", čak ni Belgiji, Holandiji...

zombilend

pre 4 godine

Borjane, Borjane, čuvaj rezultat, odugovlači vreme, sramota, Kanjas...jel igrao on danas? Stojkoviću...šteta, kakav si igrač bio, za Jevtovića sam se nadao da će nešto uraditi, ništa od toga, Marko hvala što si tu.

Marko

pre 4 godine

Nema sta mnogo da se diskutuje. Sramota je izgubiti od ovakve ekipe. Igra je bez ideje , a o odbrani je suvisno govoriti. Sa Dancima sanse ne prelaze 20%.

Markony

pre 4 godine

Objektivno kao sportski fan, nisam navijac Cz ili Par, crveno-belima LE bila bi najbolja opcija, kao Dinamu prošle godine... Kopenhagen moze da se pukne, moze ali tesko, 4 pretkolo s ovom igrom, teško

Arthas

pre 4 godine

Šta se dešava sa zvezdinim pojačanjima iz ove sezone?
(abubekir, 31. jul 2019 16:45)

Vecina ih je dosla rovita i propustili su pripreme, pa je Milojevic procenio da je bolje da ih uigrava u ligi dok ekipa iz prosle sezone pregura prva dva kola (Kanjas mora jer je Jovicic povredjen). A od svih njih Tomane je jedini bio u planu da nosi napad od prvog kola (zato se i pominjala prodaja Pavkova koja je na kraju stopirana), ali tu je prvo bila problem Tondela koja je odlozila transfer za dve nedelje zbog papirologije(?) pa se onda i sam igrac povredio na prijateljskoj za Zvezdarom. Jedino ne razumem zasto Zandera nema ni na klupi, ocigledno je spreman i jeste da se manje vraca pozadi od Rodica ali za ovakav mec gde imamo 2-0 i ocekujemo prostor za kontre bi bio odlican.

Danilo

pre 4 godine

Definitivno najveći problem u zvezdi je trener.Energičniji trener sa više autoriteta i hrabrosti bi sa ovim igračkim kadrom mogao da ima i bolju igru i bolje rezultate.

Aca

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

Finska, zemlja 1000 jezera i 5 miliona ribolovaca. Oko 90% stanovnistva peca, a 50% njih pravi sebi varalice za pecanje.

Toliko o fudbalu :)

cofi

pre 4 godine

kakav smo narod pljuvanje u nedogled i pored prolaza..vec vidim narednu rundu komentare tipa Pavkoov ubica,kidamo ,Miloje car itd...narod koji najvise pljuje I menja misljenja...fuj

marsovac (true one)

pre 4 godine

ovog Bena pod hitno prodati,davi igru,zestok potrosac lopti... 28 minut,usao u par polusansi koje upropastio i to olako
(Novi Sad, 31. jul 2019 18:30)

Nije mi jasno ko ti daje ovolike minuse.
Taj Ben nikad nije bio u formi, tjst nije uopšte profi igrač. Poštovanje do poda za one golove u LE ali imao je sreće.

Leteci Dux

pre 4 godine

Kako je neugodno kad ekipa sme da predje centar i da sutira na gol.....Navikli ste da vam se sklanjaju pa vam nije jasno kako ste porazeni......Oni Danci su ok ekipica videcemo kako ce biti.

Ciciban

pre 4 godine

Srbija ima najvise strucnjaka za fudbal.Svi se razumeju u taktiku, igrace.A 99% njih kada bi sutnuli loptu sapleli bi se i nesto bi polomili. Pocetak sezona a oni bi hteli da Zvezda veze po terenu. Real izgubi sa 7:4.Ljudi ne shvataju da se igra na rezultat a ne za lepotu.Fudbal nije zabava za narod tj cirkus vec ozbiljan biznis.Crta se podvlaci na kraju.Sta si uradio i koliko para zaradio

Milan

pre 4 godine

Možemo mi da pričamo šta hoćemo, ali je Kanga kojeg smo olako pustili mnogo bolji igrač od Bena, premda ne igraju uvek na istoj poziciji. Ali u smislu kvaliteta je na višem nivou. O opasnosti po gol da ne govorimo. To što ovaj penaldzija u Linglong ligi dolazi do dvocifrenih brojki stvarno nema nikakvu težinu.

Urox

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.

I dalje tesite sebe da je bilo namesteno ?? Milojevic je uvek znao sta radi tako da ne treba sumnjati u njega ni ove sezone.. Igrali si koliko je bilo dovoljno za prolaz... Idemo dalje, Kopen sledeci

Mirko

pre 4 godine

NYVi odlozili svoj mec u ligi takodje nakon meca protiv mrtvog Helsinkija, protov Vozdpvca, naravno zato sto su oni jedni od retkih koji se ne sklanjaju, secamo se kako su vam uzeli titulu
(urosRuma, 31. jul 2019 19:51)
Sklanjaju se Partizanu,opusteno.

krajisnik

pre 4 godine

" ... Ko to selektira i zasto, ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini, snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike..."
(Grizlor, 31. jul 2019 19:47)

Moderan fudbal se NE zasniva na "brzini, snazi i eksplozivnosti",
već na talentu i fudbalskoj inteligenciji, kao i uvek do sada.

Nikada bacač diska nije bio, niti će biti dobar fudbaler, bez obzira na "brzinu, snagu i eksplozivnost."

Naravno, osim u Srbiji,
gde klinci ne pikaju fudbal,
već dižu tegove.
(činjenice, 31. jul 2019 20:03)
Vazi.
Gari Kasparov na lijevom beku,a Albert Ajnstajn na drugom.
Kad pocnu da varaju protivnicke igrace svojim umom i odlicnom teorijom...
Najgori su oni brzi bekovi kao Roberto Karlos,Marselo,Jarni...

cosmo

pre 4 godine

jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 31. jul 2019 20:30)

Tja...da se slozim sa navijacem Partizana.

Пазарац

pre 4 godine

причати о лошој игри је сувишно....Звезда је одиграла крајње коректно за овај период године!!! Једино шта је лоше је губљење тог бода за коефицијент, јер за год. или две ће нам тај бод баш фалити када се буде одлучивало о носиоцима при жребу

Za zappexa

pre 4 godine

Nosili su majice u kom poručuju svom drugaru i saigraču da se što pre oporavi i da misle na njega dok mu je jako teško. Šta je tu pogrešno???

Есови

pre 4 godine

to je realnost 'velike' zvezde i naseg fudbala. pitam se samo sta ocekujete. dizanje u nebesa zvezdine ekipe i igre vec 3-4 godine, a oni na nivou ekipe iz dudulajce
(moldeee, 31. jul 2019 21:08)

И као такви звекну Ливерпул 2:0.

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.

Vlada

pre 4 godine

Znam da igrači Zvezda čitaju komentare sa sportskih portala. E pa vi momci, nabeđene zvezde fudbala, vas koje u svojim redovima ne želi ni jedan klub iz prvih dvadeset liga u Evropi, vas treba da bude sramota! To je onaj isti osećaj kao kada vas je majka hvatala u laži. Sram da vas bude. Vi niste fudbaleri, vi ste putujući cirkus. Povraća mi se kada vas vidim u crveno belom dresu. Za vas je samo bela majca sa crvenom trakom preko nje, kao nekada na fizičkom! Mada smo mi đaci sa više časti nosili te majce i trake nego što ste vi, nabeđeni fudbaleri, te časti i imali tokom karijere! Pozdrav za Marina.

Aca pro

pre 4 godine

Dobrom igrom Zvezde očekujem pobedu u Finskoj. Moje mišljenje je bilo da bi sledeći igrači trebalo da istrče na teren: Borjan-Stojković, Degenek, Pankov, Rodić- Kanjas, Jovančić, Marin, Ben, Ivanić - Pavkov. Iako smatram da je Milunović dobro odigrao dosadašnje utakmice, moje mišljenje je da Pankov zaslužuje šansu protiv Finaca. Isto tako, smatram da je Pavkov zaslužio da počne u startnih 11 (Međutim Milojević je sada već izabrao početnih 11)...Očekujem da će Zvezda igrati u LŠ, a na današnjoj utakmici rezultat će biti 2-0 za Zvezdu. IDEMOOOO! ZVEZDA!

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Opet sve filozofi i vrhunski znalci fudbalske taktike. Zvezda prosla dalje a nema ni jednog pozitivnog komentara. Te ne valja ovaj te onaj nema pojma ...i naravano trener Milokevic od kojeg vrhunski strucnjaci ( koji se kriju iza nikova) sve znaju bolje. A nikad loptu nisu sutnuli. Kad igra Zvezda oni, umesto da dodju na stadion, poseku nokte da im ne smetaju dok kuckaju gluposti. Treba bre da se stidite.

Šumadinac

pre 4 godine

Samo da kažem da ovaj Bruda što je pominjao feribote, lokanje, samoubistva, Rusiju, Estoniju ima 0/5 pogođenih i 400 pluseva ali eto hajde čisto nešto da napiše..

Milan

pre 4 godine

Ja bih ovu našu igru nazvao Mučenica.
Toliko se loše osećam dok gledam ove naše mečeve u poslednjih godinu dana da to ne mogu rečima da opišem. Protiv koga god da igramo neko mučenje, jalovo, nesigurno. Ne znam da li je do formacije, taktike, nekvaliteta igrača, ili od svega po malo, ali obavezno završim na wc šolji na poluvremenu.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ben je takav da Zvezda ne igra kao da on nije tu, nego kao da igra za Helsinki. Svaka lopta koju primi je izgubljena unapred, a pri tome kvari moguće šanse Zvezdi svojim greškama. Mislim da nisam jedini koji vidi da je dečko totalno van forme i nije mi jasno zašto ga Miloje forsira.
Uopšteno gledano Zvezda igra krajnje ziheraški i brani se kao da igra protiv Barselone, a ne Helsinkija. Kada krene "kontra" jedini igračli koji prelaze centar su Boaći, Ben, Jevtović i Marin debelo iza njih, a ostali kao da će se zapaliti ako pređu liniju polovine terena. A u odbrani panika čim se lopta nađe u šesnaestercu. Sa ovakvom igrom nema šta da tražimo protiv Kopenhagena, nažalost.

nekoizmase

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00
Milojevic zna da postavi bunker i nista vise. Izvinjavam se, zna jos da uvede Pavkova. Sve sto je uradio sa Zvezdom do sada, bila je puka sreća ( Krasnodar, Salzburg).

бобо

pre 4 godine

Читам коментаре типа потпуно небитан пораз. Имамо и пара и добар коефицијент па је небитан пораз.

Winter is coming!

pre 4 godine

Samo jak osecaj gadjenja... Pa njih bre boli uvo da l' ce da izgube utakmicu od ovih indijanaca? Bitno da ste prosli dalje, je l' da?
(Toto-ko-tunjo-ogorcen, 31. jul 2019 20:08)

Da.

neutralni felsh

pre 4 godine

Fudbal nije zabava za narod tj cirkus vec ozbiljan biznis.Crta se podvlaci na kraju.Sta si uradio i koliko para zaradio
(Ciciban, 31. jul 2019 19:41)


fudbalski klub nije dragstor, kao sto ni publika nije musterija.

NY

pre 4 godine

Ista ekipa od prosle sezone a totalno van forme.Mnogi igraci glavom nisu u Zvezdi. 
(NY, 31. jul 2019 19:11) 

Nije ista,doveli ste Kanjasa, Tomanea i koga sve ne.
(Bodibond, 31. jul 2019 19:27)

Ajde ne smaraj vise.Kako li te samo ne mrzi.Koga smo to sve doveli a ko je otisao.Devet igraca isti

Biaggi

pre 4 godine

Ben I fudbal????A pride I Zule...Da sam na Milojevom mestu direktno iz aviona na trening, a o nekima bih se posebno razmislio za dalje.Ljudi, pa Rodic u 70-on minutu me moze da dise, neozbiljnost gore pomenutih.A Miloje nikako sa dva spica, nakntaj nekog petardom konacno

shone bjelovacki

pre 4 godine

Ovaj gol i nije tako lose pao, dapace... bez posledica a mogao bi pomoci strucnom stabu da ih malo postroji u svlacionici i izriba i da se spuste na zemlju! Pozzz

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Nismo izvukli nikakve pouke iz utakmica sa Suduvom. Ako isto ostane i nakon ove bruke, sta da kazem nego igrajte ping-pong ligu i to je to. Mozda vam je to i ok?

Рајко Четник

pre 4 godine

Ој Милоје,ово вечерас, поново лоше је!
Са оваквом игром и приступом игри немамо никакве шансе у следећем колу.

Gru

pre 4 godine

Gde su oni sto su pricali da Fince ne zanima fudbal?
Toliko ih ne zanima da imaju cak i navijacku grupu koja se sukobila sa Zvezdinim navijacima van stadiona.

Istina

pre 4 godine

Namerno izgubljena utakmica zbog koeficijenta da ne bi dosli u situaciju da Srbija ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu sampiona. Onda i Partizan ulazi u igru a ako uspe problemi. Kod nas je i dalje valuta da komsiji crkne krava. Sve to mozgovi marifetluka izracunaju unapred a mi naivci verujemo u casne namere a njih nidje. Zivi bili pa videli da je ovo poenta ovog nastupa.

Марко

pre 4 godine

Tolike pare im dali, oni gube od ovih poluamatera. Haos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 1. avgust 2019 10:38)

Звезда је зарадила од Лиге шампиона 25 милиона евра, а паре морају да се дају онима који испадају из Европе у августу, најбољег играча продају за 3 милиона евра, имају 1000 гледалаца по утакмици, а 35 играча у играчком кадру.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ima li neki novinar da pita Mrkelu, šta bi sa budžetom...kako tim koji ima duplo i više manji budžet rutinski pobedi favorita, koji se brani 90 min, kao da igraju protiv Real Madrida...ima li neki novinar koji sme da pita zašto ste nas obrukali sa najskupljim timom u istoriji ove zemlje

Bodibond

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

I ja isto. Nije sto sam partizanovac ali puna podrska Helsinkiju.

ernesto che

pre 4 godine

Sta ste se napalili , zvezda je odigrala koliko treba i prosla, kad je orimila gol pojacala, dala gol i resila prolaz, da je zapela i da se neko povredio, svi bi u glas, e zasto se zapinje prisli smo dalje. Srpska posla.

Lfc

pre 4 godine

@R8 Prosecna plata u Srbiji je 500e, ako zivis u velikom gradu i veca, tako da 200e koje ti spominjes je lupetanje. Kazes finci su normalan narod ne znaju sa kim im igra sampion u kvalifikacijama za LS a mi smo glupi i naivni sto to pratimo. Decko sve balticke narode ne intetesuje fudbal, to ne znaci da su pametni.Jesu Nemci i Francuzi glupi sto im svaki vikend na stadionima bude po milion ljudi? Fudbal je deo istorije naseg naroda, ekipni sportovi generalno, postuj to ako neces idi u Finsku ovde nam neces nedostajati

2CRAZY

pre 4 godine

Jako losa Zvezda, izgubila od ovih anonimusa, koji vrede duplo manje.
Ben ne zna da sutne loptu, onaj celavi Jevtic sto je zamenjen je antitalenat, a sta reci za Stojkovica, koji je bio odlican, a onda napravi kobnu gresku... mora to mnogo bolje, ako ocete necemu da se nadate protiv Kopenhagena, vidi se da Zvezdi dosta fali povredjeni Jovičić.

marko

pre 4 godine

Sramota je da od 60. minuta mi "otaljavamo" posao... Za to je kriv i trener, nedopustivo je da se igraci ovako bezvoljno ponasaju, cak i ako je bilo jasno da smo posle gola Jovancica, prosli dalje! Dok ne krenemo da grizemo na terenu od prvog do devedesetog minuta, nista necemo postici! Zbog takvog mentaliteta nam se bukvalno sve selekcije raspadaju! Sramota!

Mare

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00

Na ovakvim nazovi laksim utakmicama se sakupljaju poeni za bolji koeficijent i nas kao klub, a i Srbije kao drzave.A mi gubimo i ne osvajamo poene.Helsinki nista nije pokazao, a mogao je da nam da i treci gol.Kopenhagen je dosta jaci, sa ovakvom igrom i zalaganjem, mi nemamo sta traziti.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Auu sta li misle ovo Danci kad vide ovakvu igru komsinice, nece znati kud udaraju, kakav raspad od zvezde. Čekamo Dance , hihihihh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salaso, 31. jul 2019 19:56)

"Čekamo Dance" ! Upravo je to pravi odraz vaseg "mentalnog sklopa"
Ljudi bez zivota, ljudi koji vise misle o Zvezdi od samih Zvezdasa
Da li si ti u opste svestan koliko imas promasen zivot ?!

Ares

pre 4 godine

Ovde SE radi o time da Zvezda nema fizionomiju igre , igraci nemaju pojma sta I gde treba da igraju.Svaka utakmice SE pocinje sa 2defanzivna igraca,nema brzih igraca po bokovima,brzih igraca na sredini koji se KRECU BEZ LOPTE.Igra na nivou 50-ih godina.Sredina terena ne postoji a u svakoj utakmici defanzivna igra.Trener ma istu taktiku ako je uopste zna protiv svakog Tima.Prepusta se inicijativa cak I Fincima a ne menja se bunker umesto da protiv slabijih timova pomeri odbranu na 40 metara I igra presing na protivnicku zadnju liniju.Nemoguce da je igra ovako spora I bezidejna I da igraci vec nemaju kondiciju.Jad I cemer.Nije mi zao da izgubimo ali da dobro igramo.Katastrofa!

Gerrard

pre 4 godine

Naša odbrana bukvalno igra bez bekova kako u odbrani tako u napadu znači ne zna se koji je gori al ipak gardista prednjači dečku se kulturno treba zahvaliti

Nenad

pre 4 godine

Sa ovakvom igrom Mogu da igraju samo u beogradskoj zoni.Opet su primili gol na kraju utakmice.Ligu sampiona Mogu da gledaju samo na televiziji.Ovo je jadno I bedno,Zvezda nesme da dozvoli da ovako sramoti svoj ugled I ime.

Lesser watch

pre 4 godine

.salzburg u beogradu nije prešao centar.
Reče čovek i ostade živ. Posed lopte na toj utakmici 69% prema 31% u korist Salcburga. Realno je trebalo da pobedi. Eto to je klasičan navijač Zvezde. Poričče činjenice, a pogotovo kad prođe određeni vremenski period pa ljudi zaborave. Tako recimo ako Partizan zasluženo i bez ikakve mrlje pobedi u derbiju, onda ako se ne nađe ni jedan sporni detalj, ćuti se par meseci dok sećanje izbledi i onda počinju prozivke tipa ,, to je onda kad vam je sudija pomogao i kad ste nepravedno pobedili." itd. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

cofi

pre 4 godine

ljudi ne tako davno zvezda nije mogla godinama da prodje 2 kolo...polako,mozda nadigramo dance ...svaki rival je nezgodan danas...a mi nismo barselona pa da se poigravamo sa protivnicima

SDK

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Kako duhovito, ugušiću se od smeha.

krajisnik

pre 4 godine

Stojkovic vise nije za Zvezdu,Kanjas nije pojacanje,Ivanic izgubljen svaku utakmicu,koliko mu treba davati sansu da pokaze nesto?
Prelazni rok do sad izuzetno los.
Cak i taj Zander nije pokazao nista vise nego Rodic, koji je takodje prosjek.
Babic i Milunovic pozadi kao 2 usporena snimka

Vladimir

pre 4 godine

Ono sto nas je krasilo prosle sezone-granitna odbrana sada nam je najslabija tačka a i realizacija nije na zavidnom nivou. Sve u svemu- Mulunovic i Babic OUT, Degenek i Pankov IN. Sportski pozdrav

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Stojković koji je bio najveći lav u timu ne postoji na terenu
(Neverne bebe, 31. jul 2019 19:55)

Стојковић је и прошле године био рупа али су га успешно покривали!
Генерално је фудбалер за екипу квалитета Војводине или оног несретног југословенског друштва, копија Лековића коме су та два клуба била круна каријере!

Марко

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima
(Jel, 31. jul 2019 19:54)

kao i njihova filijala iz Nisa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 31. jul 2019 19:59)

Не јављате се док не победите некога у Лиги шампиона, не мора чак да буде ни великан као што је Ливерпул. Победите бар неку Викторију, Бешикташ, Апоел или Динамо из Кијева.

mario

pre 4 godine

Svejedno je igrao 8 utakmica ili 2. Vazno je samo dokle je klub stigao.
(ugly, 31. jul 2019 21:26)
Ajde ne pričaj svašta naravno da se boduju i pobjede.

bvb

pre 4 godine

Ma možete da pisete kako igramo na rezultat, ali ovo je daleko od prošle sezone ili pretprošle.. Mi nemamo završnicu, igrači nezainteresovani.. Ben kao da se zasitio fudbala.. Bekovi komični.. Babić trom.. Marin ne može sve sam..

cosmo

pre 4 godine

Ne zanimaju me standard, klima, moralna ubedjenja niti bilo koja druga nefudbalska karakteristika Finaca ili bilo kog drugog Zvezdinog protivnika. Takodje, nisam dosao ovde da mi neko razradjuje profil sopstvenog naroda ili Zvezde ili njenih navijaca. Zanima me samo da Zvezda ovo ODVALI. Pozdrav Ciganima i svetskom i evropskom sampionu, Crvenoj zvezdi!
(stooges, 31. jul 2019 18:24)

Pozdrav za brata! 👍 👍 👍

urosRuma

pre 4 godine

NY
Vi odlozili svoj mec u ligi takodje nakon meca protiv mrtvog Helsinkija, protov Vozdpvca, naravno zato sto su oni jedni od retkih koji se ne sklanjaju, secamo se kako su vam uzeli titulu

est

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki 
Helsinki 1:2 Partizan... 

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019 19:55)
a realno umeli ste uvek da pobedjujete te smesne ekipe mada umesli ste i od njih da ispadnete jedino sto niste uspeli nikada da pobedite neku jaku...ako ne racunas pobedu protiv reala 0:0...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki 
Helsinki 1:2 Partizan... 

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Мучисмо се и у Барију и у Минхену а Бога ми и против Ливерпула....

Auu

pre 4 godine

Posle gola Jovancica i overenog prolaska u trece kolo Terza resio da se zaradi nesto i protiv njih(citaj igrao keca) kao sto je protiv Suduve igrao x.

djuka_pg

pre 4 godine

Vecina ovih sto komentarise se sigurno nikad nije bavila sportom. Ovo je vrijeme kad se upravo ovako igra. Da prodjes a da ne zapinjes ako je moguce i da sacuvas sve igrace za sledecu rundu. Jesu momci izgubili nocas, jeste da nije izgledalo dobro ali je cilj ostvaren. Prosli smo dalje a niko se nije povrijedio(jeste Bakula u proslu nazalost) a to je najvaznije. Ja sam siguran da Zvezda moze mnogo ove godine i da ce sledece nedelje ovi koji sad kritikuju biti najveci postovaoci Milojevica i momaka. Samo jako i bice sve u najboljem redu ne sumnjam ja u to ni najmanje.

ProkopijeElGrande

pre 4 godine

Forma se tempira za jace protivnike u trecem i eventualno cetvrtom kolu... Protiv ovih teletabisa, kao sto se i pokazalo, moze i ovako kljakavo...

Danilo

pre 4 godine

Definitivno najveći problem u zvezdi je trener.Energičniji trener sa više autoriteta i hrabrosti bi sa ovim igračkim kadrom mogao da ima i bolju igru i bolje rezultate.

Božo vragolan

pre 4 godine

Auuu panteri, toliko miliona ste utrošili da vas Helsinki šamara, a šipci tresu sline na vas sa tribina. Promenite ime u FK Ponižavani

Djuro

pre 4 godine

Prosli smo,ali mene kao stvarno starog Zvezdasa ovog me sramota.Da nas Finci dobiju?Pa sta mi da trazimo u ligi sampiona,ali ajde,samo mogu da se nadam da ce biti protiv Danaca bolje.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima 
(Jel, 31. jul 2019 19:54) 

kao i njihova filijala iz Nisa...
(...., 31. jul 2019 19:59)

Imate vi preca posla-ugostitelje, pekare i elektricara Holmsu.

Mito

pre 4 godine

Tužno, Stojković i Rodić dve rupe na bekovskim pozicijama, jeftino smo prošli. Gol smo dali slučajno jer je protivnički igrač skrenuo loptu. Ben maltretira loptu, deli najčešće prekasno ili kratko ili dugo sem kada igra na Marina ili Boačija. Za njega su svi ostali igraći CZ niža klasa (dodavanje Ivaniću katastrofa). Ivanić je u Vojvodini znao sve a sada se boji sam sebe, niti šutira, nastoji da da loptu saigraću kako ne bi bio sebičnjak. Krajnje je vreme da svi igraći CZ krenu sa šuterskim treninzima za početak najmanje dva sat posle treninga, jer sa ovakvom realizacijom nemamo šta da tražimo.

jače od mene

pre 4 godine

Milojeviću pobogu pa koliko još igrača i miliona ti treba da počnemo igrati fudbal i da ne čuvamo X protiv slabijih. Svaka čast za rezultate ali ovakvom igrom će nam se vratiti sve negativno. Uteži to ili se makni ako ne možeš ovaj nivo da ispratiš, mi smo Crvena Zvezda BRE!

Motac kablova

pre 4 godine

Opez mi stariji se secamo i kelna i briza.. Vidim hajp(jel se tako kaze?) oko Jevtovica, ja ne mogu da verujem.. Tako ste godinama pisali i za Stojkovica a on je u bas velikoj konkurenciji tehnicki najlimitiraniji fudbaler koga sam gledao u zvezdi, nema ni jedan segment fudbalske igre koji je savladao.. Tako i za Jevtovica, uneo zivost ha.. Tako sto je cimnuo dva puta ramenima jel.. Jel napravio neku sansu? Jel imao neki uspesan centarsut?.. A niko ne spominje dva ostra faula koji je napravio i oprosten zuti.. Sad vidim pocinje utakmicu, moja prognoza crveni za njega videcemo da li ce zvezda proci.

Flop

pre 4 godine

Smesan gol Jovancica, a i reakcija golmana je tuzna, trebao je bolje da odreaguje.
(Bodibond, 31. jul 2019 19:24)

A jesi se ponadao bote? :)

slola

pre 4 godine

Za Tomanea ne znam kakav je igrac, ali ja sam se konacno ponadao da je Rodic ispao iz prve postave kada je zander dosao, pak nista od toga, i evo opet nas kosta, ne svidja mi se sto neki igraju od stare slave, i nadam se da ce zander i degenek igrati prvu postavu protiv Kopenhagena, a od kanjasa ne znam da li imamo boljeg kada se jovicic povredio

bunjuel

pre 4 godine

81. minut, i tek sad vidim da je Ivanić na terenu. I to po napamet poslanom pasu u prazno. Inače uopšte nije loše osim one panike na početku drugog poluvremena, iako je jasno da HJK nema kvalitet.

Toto-ko-tunjo-ogorcen

pre 4 godine

Samo jak osecaj gadjenja... Pa njih bre boli uvo da l' ce da izgube utakmicu od ovih indijanaca? Bitno da ste prosli dalje, je l' da?

Rade grobar

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.

direwolf

pre 4 godine

Zvezda je prosla dalje, i to je trenutno jedino vazno. I u prosle dve sezone je bilo zalopojki i kuknjave nakon prva dva kola, pa je posle toga Zvezda izbacila na papiru jace od sebe. Vazno je i da skauti Kopenhagena nisu videli nista, odnosno videli su slabu i bezidejnu Zvezdu koja ce ih verujem iznenaditi u sledecem kolu.

vin

pre 4 godine

Potpuno nebitan poraz. Promasli smo dosta dobrih prilika na 1:1. Na kraju je Zule kiksao i to je to. Za nas je utamica posle gola Jovanica fakticki bila zavrsena.Sada se dobro spremiti za Kopenhagen i to je to.

Čuj potpuno nebitan poraz Hrvati su nas opet pretekli a sledeće godine će imati dva predstavnika u lč malo li je

Bodibond

pre 4 godine

Slusajte vi ovog komentatora kaze da je Zvezda imala sansu da povede 1:0?! Kralju kako mozes da povedes a da ne stvoris niti jednu sansu. Znam, iz penala.

dragan

pre 4 godine

Sve ovo mnogo losije izgleda nego prosle sezone,pad u igri je evidentan,nastavlja se mrcvarenje iz prolecnog dela sezone!
Pojacanja u bunaru!

Ludi Milojko

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?

Džoni

pre 4 godine

Prođosmo, ali ja lično nikako ovim nisam zadovoljan. Protiv ovakve ekipe odigrati ovoliko kilavo je nedopustivo. Bolji si pd njih za klasu što se videlo i u prvoj utakmici i igraš da ne primiš gol? Igraj čoveče, bar ove od kojih si i na papiru i na terenu bolji pobedi, a oni još uspeli i da izgube? Taj naš luzerski stav u fudbalu mi nikada neće biti jasan. U nijednom sportu to nemamo ali u fudbalu je prisutno. To se valjda tako od pionira usadi? Mi ako prolazimo sa 2:1 mi ćemo toliko i odigrati iako igraš realno protiv veoma limitirane ekipe. Ne daj Bože da ih pobediš 2:0 ili 3:0?

Takenardi

pre 4 godine

Ako zeli da se trgne, a to je sada pravo vreme... Mozda je bolje da je tako da bi shvatili igraci da su u ozbiljno problemu koliko se lose igra i gubi lopta na glupost.. Vidi se da Milojevic se nervira, nije do trenera, nego do igraca koji su malo pogubljeni i dekocentrisani, lopta im ne slusa to je problem. Valjda ce da se trgnu, ulaze u takmicarskoj formi
sad naredni mec tj sledece finale ozbiljnost i borbenost protiv Kopehagena.. Zapamtite ljudi, u ovom momentu najbitnije je rezultat a ne leprsava igra. Ako Francuska mogla da osvoji SP sa ruznom igram ili Real sa prljavom igrom i na srecu u LS tri puta onda moze i Crvena Zvezda. Ko uopste pamti kako igra, a ne rezultati i uspeh.

TNS

pre 4 godine

A sta bi bilo da je Zvezda na jedvite jade pobedila TNS sa 1 : 0 kod kuce,kao taj silni Kopenhagen juce. Pa valjda je Helsinski 5 puta poznatija i jaca ekipa od tog Tns-a. Dobro Nomadi iz Velsa su tek megasila,cim se prvi put u istoriji fudbala u Srbiji odlozila utakmica domaceg tima,zato sto igra kvalifikacije sa madjionicarima iz Velsa.

kosjan

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Nije prvi put navijali ste zadnje dve godine za svakakve timove i uvek plakali posle. .

Звездин весник

pre 4 godine

U Bena ne veruje vise niko osim Milojevica! Pa ovakvog igraca mogu da nadju u Pirotu a ne da ga placaju kao da je neko ko donosi razliku!
(Otac Makarije, 31. jul 2019 19:24)

Шта вам је, шта прозивате Бена? Одличан играч, један од бољих на терену.

Mare

pre 4 godine

Cemu pljuvanje ? Pa svima je jasno da ce ovo biti tim za Copenhagen : Borjan-Zander-Milunovic-Pankov-Degenek-Jovancic-Kanjas-Jevtovic-Marin-Ben-Boakye(Pavkov), ili Gajic da igra desno. A ako udjemo u LS docice vrh stoper, vrh desni bek I Lazovic. A ako udjemo u LE onda je dovoljno Lazovic I desni bek.

AlterEgo

pre 4 godine

Sta vam je ljudi? Vezbala se odbrambena taktika.Mozda je valjalo i odigrati keca na Helsinki ako me razumete.Bravo za prolaz u sledece kolo.

jel se secas?

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima 
(Jel, 31. jul 2019 19:54) 

kao i njihova filijala iz Nisa...
(...., 31. jul 2019 19:59)

Taj Radnicki je prosle sezone pobedio partizan u Humskoj...

vin

pre 4 godine

Srpski fudbal ne može napred sa zvezdom i radničkim umesto da pokupe lake bodove za našu ligu oni ih prosipaju tek tako sa smešnim rivalima

Hotelijer

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...(R8, 31. jul 2019 17:04):)))) Aauuuu pobeda kume!!!! :)))) Kakva analiza situacije, drustva, sporta, standarda, plata, samog života...SOKRAT da ti pozavidi :)))))
(Dachazvezda, 31. jul 2019 18:23)
Brate zaboravio si najvazniji momenat, Kum je pitao kolegu za vreme pauze!!! Najjaca su Svetska sila:)))))

кикирики семенке

pre 4 godine

Ко.и једни. Нећу више да вас гледам, пратим, навијам, играм на кладионици. Ето.

ВељаЦЗВ

pre 4 godine

Dokle vise ljudi Jovancic..treceligaski igrac koji mnogo vise steti nego koristi..isto Milunovic i Babic najsporiji stoperski par na svetu..mozda ce moci sa njima jos ovaj mec..a za dalje sa njima trohicom nema cemu da se nadamo..
(Sajmon, 31. jul 2019 17:41)
Јованчић је трећелигашки играч, дао је гол

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Stojković rupa, direktan krivac za njihov gol!! Zašto Milojević ne "koristi", Žandera nije mi jasno!! Za njega bi trebalo u prvom timu, da ima mesta!! Jednostavno čovek je doktor za ove naše!! Igra sramna, i jadna, ukoliko to može da se nazove igrom!! Bezidejna, spora, bez žara i borbe, samo su došli da to odrade!! Ako tako budu igrali protiv Kopenhagena, Ligu šampiona gledaće na TV-u!!

d

pre 4 godine

Bzv bačeni bodovi zbog srpskog koeficijenta umesto da ih napadnes i pobediš ti čekaš kraj i igraš na nerešeno i na kraju ti daju gol,to ne razumem kod Milojevića takve igre da ne ide na pobede Al ajde videćemo protiv Kopenhagena šta će biti.
(Delija, 31. jul 2019 19:53)

Gleda se samo prolaz, pobede ne donose vise nista. Svakako smo odigrali lose.

Vegas

pre 4 godine

nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:2
Nema veze sa fudbalom nego mentalitetom bukvalisto

Doktor Satrap

pre 4 godine

Helsinki je mnogo jaci od bilo kog tima iz nase lige, prvi mec je bio sok kao i protiv liverpula, ali i tada je Liverpul pobedio 4-0 kod kuce, verovatno ce i Helsinki isto.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 31. jul 2019 17:19)

Jako, jako loš pokušaj trolovanja.
Aj ponovo, mozes ti to bolje...valjda

ivan

pre 4 godine

Najgora ekipa ikadaa zvezde niko nista ne zna!!! Nikad dosadnija ekipa od zvezde nije igrala fudbal strasnooo a zvezdas sam a ovo je sramnooo!!!

ZaphodBeeblebrox

pre 4 godine

(Zvezdaaaa, 31. jul 2019 18:00)

Kako da ih ne gledaš, pa čemu bi se smejao?? Umislili su da su najbolji klub na Balkanu, a jedva pobeđuju šankere, električare i prodavce mobilnih. Zbog takvih odlažu kolo u prvenstvu. Protiv sledećeg protivnika će pauzirati bar 4 utakmice.

Answerfles1

pre 4 godine

Ajde kao zvezdasi da budemo realni ...gotovo je izvesno da cemo biti uvesnici barem liga evrope jer i da ispadnemo od danaca povlasceni smo posle u borbi za ligu evrope tako da igranje u evropi nije sporno ali nasa igra dovedena pojacanja i shvatanje igre naseg trenera je vrlo sporno...igra spora dosadna a ni odbrana vise nije sigurna...nemamo ni levo ni desno krilo sada ni zadnjeg veznog...ovoj ekipi fali radoja i lazovic pa da pricamo o borbi za evropsku zimu...

FKC

pre 4 godine

Realno naša jedina šansa je "Rajko Mitić" iliti "Marakana".. Svaka čast treneru na svemu postignutom, za svako divljenje iskreno, ali mi u Evropi ne možemo dobiti nikoga na strani, eventualno bod uzimamo, a zašto je to tako treba se zapitati.. Meni na pamet pada samo da ovi limitirani igrači daju 300% kući, i da trener ne zna, ne može, da ih motiviše za utakmice na strani. Pokušavam se sjetiti koga smo dobili u gostima, Spartaks!? Pamtim i Keln i Spartu Prag, ali iskreno više sreće nego pameti smo imali.. Tako da nadajmo se bilo kakvoj pobjedi kući protiv Kopenhagena i tamo X.. Jedino tako prolazimo po mom mišljenju

Stanko

pre 4 godine

1. Utakmica je dosadna. Neka tako i ostane.
2. Ben je jako los. Kao da je nekoncentrisan i nezainteresovan
3. Svidjaju mi se ovi Zvezdini dresovi

Bad Spenser

pre 4 godine

A tek kad Marin ode... Sva igra se svodi na to da se njemu doda lopta, od njega se očekuje potez da stvori šansu za gol ili da sam ugrozi gol. Eventualno da se lopta baci na krilo pa da se očekuje neki centaršut. To je sva filozofija Zvezdine igre. I sad vam je valjda jasno zašto se gardista samo tri meseca zadržao u nemačkom trećeligašu.

Bidon

pre 4 godine

Bravo momci... Sto se tice 'komentara' negatinih na racun Milojevica itd, na to ne obracite paznju, nit komentarisite na to (ovo govorim pravim navijacima Zvezde), to sto pisu neka djecina kojima se misljenje mijenja kako vjetar dune, osobe koje imaju skoro nula znanja o sportu, a i takodje tu ima i komsija napacenih koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde, tako da opusteno.... Svako i sa dva grama mozga zna da ovo dje nas je doveo Milojevic je ravno cudu i hvala mu za to do neba...

draganO

pre 4 godine

ja vec skoro 8 meseci govorim da je problem Milojevic, da ekipa igra ovako jadno, sporo, bez ideje, koncepta, bez snage, krivac je jedino trener.
Koji je ovo fudbal, mi uporno sa 60 metara vracamo loptu unazad, pa to se igralo pre 30 godina, izgubili smo od amatera. Za ovaj poraz nema opravdanja, Milojevic mora da da ostavku jer je upropastio sezonu, mi ne mozem drasticno da promenimo igru u narednih mesec dana, a do tada sve utakmice u evropi cemo izgubiti.

Ratko

pre 4 godine

Srećom smo dobili Kopenhagen pa idemo dalje u Evropi. Inače bi bilo povuci potegni. Taktički smo igrali i na kraju totalna neozbiljnost da onako primimo gol. Ja razumem da ne treba sve prikazati i zavarati protivnika ali ajmo ljudi malo ozbiljnije to. Ekipa jos nije uigrana kako treba ali dobro biće to sve kako treba do grupne faze LŠ. Tada ćemo dovesti i još nekog igrača kako bi bili konkurentni.

Petar Mecen

pre 4 godine

Sto se nervirate oko sutiranja balona lopte sta je vec nasa liga je amaterska partizan i zvezda su razvojni klubovi za igrace za dalje. Funkcioneri su tu zbog para briga njih za klubove.

zorge

pre 4 godine

nisam poznavalac fudbala ali mi nisu,jesni komentari nabedjenih na ijaca koliko znam u kvalifikacijam je vazno proci dalje u sledece kolo nadam se prolazu iu sledecoj utakmic bez ibzira na kvalitet igre zamolio bih navijce da ne preve uperedjenje zvezde sa realom barso bajerom koji su pokupovali sve najbolje u svetu mi igramo dosta dobro za sada sve ide po planu zato zvezdo srecno u naredno kolo

misa

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе.
(Download, 31. jul 2019 18:31)

Samo pevajte UEFA MAFIJA na svakoj utakmici pa posle od iste trazite nesto ....Ps. ne kazem da nisu ali cemu to pevanje kad od nje zavisimo

Aleksis Sanco Panco

pre 4 godine

Igramo kao... Kao nesposobna grupa građana. Kakva je bre taktika ne primiti gol na njihovom terenu. Pa igrao sam taj fudbal godinama i ako se organizujemo, znamo da ćemo i jačima da damo gol. Ekipa se neće pobediti sama na vaš renome i poimanje vaše snage. Gledajući ovo, stičem utisak da igramo kvalitetno koliko smo motivisani, a motivisani smo samo kad znamo da ćemo izgubiti.

veliki strumf

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
(Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36). Bilo tako do ove godine. Sada se posle gol-auta lopta može dodati saigraču i unutar šesnaesterca, ne mora da izadje. Pravilo cazi tek mesec-mesec i po.

Trampe Srbine

pre 4 godine

(R8, 31. jul 2019 17:04) nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:22)
Nisi skapirao rodjace nista, da je nas standard na nivou tih zemalja sto si pomenuo, ali nije. Lik je skroz u pravu, plate 200 evra , a ko o cemu mi o Djokovicu, kosarkasima ili u ovom slucaju fudbalerima Zvezde...Zaludan pop i jarice krsti...

srle

pre 4 godine

Zvezda je ovim obezbedila makar plej of Lige Evrope, a ako prođe Kopenhagen ide sigurno u Ligu Evrope i plus boriće se za Ligu šampiona. Ne znam šta očekivati u ovim prvim utakmicama kvalifikacija, bitno je da su prošli dalje, a Milojević zna šta treba da radi kako bi se ispravile one greške u odbrani.

selemega

pre 4 godine

Jadno i sramotno,veceras me je stid sto sam zvezdas
(salemega, 31. jul 2019 19:52)

Pa ti navijaj za svoj partizan ako te je sramota...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Yoks, 31. jul 2019 19:55)

Pa i u pravu si. Bolje da navijamo za raspali partizai nego za ovakvu nasu sramotnu zvezdu. Vidim da je i tebe sramota zvezde.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

............ Da sve je tačno što ste do sad napisali, da je taktika bila loša, da je pristup utakmici četvorice igrača bio nedopustiv, itd....... Ali se nadam da je trener naučio kako ovo što smo juče videli ne sme da se ponovi.... U fudbalu se i pobeđuje i gubi i to svi znamo, ali ne sme da se igra onako protiv bilo kog protivnika.
Na kraju,..... ovo je iza Nas, ovo će se brzo zaboraviti ako Zvezda u utorak zaigra kako treba i obraduje Nas pobedom protiv Kopenhagena.
..... Napred moci, i Obradujte Zvezdaško bratstvo.

делија нс

pre 4 godine

sajmon@ Како је могуће да поред два најспорија штопера на свијету у 5 (ево и још пола) званичних утакмица екипа не прими ниједан гол и противницима дозволи 7-8 шутева према голу. Ево и првог примљеног гола, РАДУЈ СЕ!!!

Flat

pre 4 godine

Polako ljudi, nije lose toliko ovo. Bice bolje sad povratkom Degeneka, i ako eventualno dodje Lazovic. Njegovim dolaskom Ben bi se pomerio u sredinu gde se dosta bolje snalazi, ni prosle godine na krilu kad je bio nismo nista mogli napraviti. Mnogi se obradovli kad je otisao Savic, ali on je bio stub odbrane i jedan od stubova ekipe, veliki nedostatak je njegov odlazak. Jeste se povredjivao cesto ali je bio nezamenjiv - u LS smo bez njega primali po 4+ svaku. Fali i jedan dobar zadnji vezni koji ce da prosledjuje lopte i iznosi sa svoje polovine, ovaj Spanac i Jonvancic nisu se pokazali da su sposobni za to.

duconi

pre 4 godine

Protiv Suduve i Hel smo odradjivali posao,skrivali mozda taktiku,nismo pokazali svoj pun kapacitet.E a sad protiv Kopenhagena toga vise nema,tu ce se videti ko smo i sta smo i koliko stvarno vredimo.Ovaj poraz pomalo boli al je nebitan jer je cilj ostvaren.

Pedja

pre 4 godine

Poraz je nebitan, zbog sigurnog prolaska, ali uvek je bolje ako pobedis ili igrac nereseno, nego da izgubis. Kanjas igra dosta nonsalantno, nema te borbenosti kao Jovicic, Stojkovic je odigrao katastrofalno, pored greske na sredini terena, nije smeo onako da propusti loptu. Boaci ne moze da primi nijednu visoku loptu, cim je usao Pavkov, Zvezda je dobila skoro svaku visoku loptu. Sve u svemu, islo se da se odradi utakmica, a da se niko ne povredi. To ipak ne daje za pravo da se igra nezainteresovano. I dalje sam uveren da ce Zvezda u LS, zna Milojevic svoj posao i uradio je vise nego svi pre njega od 91. naovamo, jedino treba i ovakve utakmice odigrati da se uzme neki evropski bod koji znaci.

делија нс

pre 4 godine

Han Solo@ Како то да се никада не научимо да се игра 90'. Јесмо ли истом овом Хелсинкију дали гол у 90'? Не могу да схватим шта се свашта пише (оторилике: да се каже нешто, није битно шта)! Никола је лијепо све објаснио, али узалудно је то некоме. Прошле године ништа бољи коментари од вјечито незадовољних (свим и свачим, вјероватно) ни послије Спартакса, Трнаве..... И да добијамо 5:0 барем би се нашло њих 20-30 који би коментарисали зашто не 12:0?

Delija

pre 4 godine

Ocekivana igra Zvezde generalno kod Milojevića nema leprsave igre sa puno golova a pogotovo na gostovanjima u Evropi,bitno je da se prodje pa ćemo videti šta i kako u 3 kolu.

cosmo

pre 4 godine

Sve to na stranu, postuj protivnika, danas svi igraju fudbal, plastican teren, oni su tvrdi, bla bla, mi ovo treba da dobijemo. Bolji smo, pobeda imperativ. Za moral ekipe.
(Preter’o s’ metro, 31. jul 2019 16:47)

Dobro,onda ti (posto si rekao mi) izadji na teren pa pobedi...

Prolaz je vazniji od pobede.

činjenice

pre 4 godine

" ... Ko to selektira i zasto, ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini, snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike..."
(Grizlor, 31. jul 2019 19:47)

Moderan fudbal se NE zasniva na "brzini, snazi i eksplozivnosti",
već na talentu i fudbalskoj inteligenciji, kao i uvek do sada.

Nikada bacač diska nije bio, niti će biti dobar fudbaler, bez obzira na "brzinu, snagu i eksplozivnost."

Naravno, osim u Srbiji,
gde klinci ne pikaju fudbal,
već dižu tegove.

Shone

pre 4 godine

Proći će zvezda i Kopenhagen, skuplja je ekipa, više je uloženo u nju. Ko ne veruje meni nek vidi vrednosti ekipa na transfermarketu. Pozdrav

Mar

pre 4 godine

@Miloš-citajuci tvoj post nije mi jasno sto silni lekari, IT frikovi, arhitekti ne navališe sa pasošima u Beograd... Kad tamo cemer i jad po tvom postu.... Kad ono obrnuto ex yu ekipa šibe gore, mada niko ne bleji da gore idila i sve xvecke

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ - Слажем се од ријечи до ријечи. Чак и за Милоја који је врло је могуће засићен. Надајмо се да ће Звезда искористити ову као што кажеш добру прилику и обезбедити групну фазу. Још кад би то била лига шампиона(милиона)...ух како би то легло. 🔴⚪👍

Sajmon

pre 4 godine

Dokle vise ljudi Jovancic..treceligaski igrac koji mnogo vise steti nego koristi..isto Milunovic i Babic najsporiji stoperski par na svetu..mozda ce moci sa njima jos ovaj mec..a za dalje sa njima trohicom nema cemu da se nadamo..

cinjenica

pre 4 godine

Није то Раднички и остале екипе па да им се склањају, боље сами иступите из квалификација него да брукате српски фудбал..
(Ика, 31. jul 2019 19:56)

Partizan se najvise sklanja svima redom.

Sabre

pre 4 godine

ema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima
(Jel, 31. jul 2019 19:54)

kao i njihova filijala iz Nisa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...., 31. jul 2019 19:59)

Tebrici, jel to hrabrost posle -30 i gazenja u prakticno svakom derbiju (to sto ste samo jedan izgubili je plod ponajvise sudija koji nam cist gol ne priznaju a vama neregularan priznaju) zbog toga sto ste isto ovako nezainteresovanu Zvezdu na kraju sezone ipak nekako uspeli da dobijete sa velikih JEDAN PREMA NULA?! Ne kapiram inace... ako smo mi sklanjalice sta ste tek vi, covece bozji?!

beogradski

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36)

Nisi u tokku. Pravila se cesto menjaju i modifikuju radi ubrzanja igre. Od ove sezone igrac ima pravo da prihvati loptu u svom kaznenom prostoru (ne u sesnaestercu, takvo nesto ne potoji u pravilima, iz prostog razloga sto kazneni prostor ima 16.5 metara) kada mu vratar (da, u srpskoj strucnoj fudbalskoj terminologiji se koristi termin "vratar") doda loptu sa linije prostora vrata (ne peterca, jer peterac ne postoji u pravilima, jer prostor vrata ima 5.5 metara).

slavisa.kostugrlu@gmail.com

pre 4 godine

stopera imamo samo milunovica levi i desni bek dobro u sredini marim odlicno i ben super jeftovič dokazao,da mora igrati boaci nikad neznas sta očekivati rupe su babič i jovančič

zvezdas

pre 4 godine

Mozemo mi da pricamo sta hocemo,ali Babić za sad najbolji na terenu..Prosle sezone,kao i ove decko nema kiks iz kog smo primili gol..

slaviša šmigič

pre 4 godine

nek pita kad igraju hokej izdiktirace sastave kompletne lige kakav helsinki gde gotovo svaki dan nestane osoba uz svedsku su u vrhu kindipovanja dece piaj radije to a standar nije ni znacajan ako nesmes glavu da okrenes fuj.

neutralni felsh

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе. 
(Download, 31. jul 2019 18:31) 


ne moze politika na tribine i to je to. jednoj mocnoj i uticajnoj barsi nisu dozvolili tranaparente sa politickim porukama, zasto bi onda tolerisali nas i vas?

Desanka

pre 4 godine

salcburg ce da nas odvali 5:0...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 31. jul 2019 19:27)

Svetsko cudo je sto nije. Srete ste, razbucali su vas igrom i sansama...

R8

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...

seki

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04) nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.

Bane

pre 4 godine

@To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (R8, 31. jul 2019 17:04)

Lepe plate, preskupo pivo, ogromna stopa samoubistava, nezainteresovanost za zabavu osim lokanje u enormnim kolicinama na feribotima, Estoniji ili Rusiji.

Finska.

Oprostite, meni je to prilicno dosadno i isprazno.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.

Nikola

pre 4 godine

Ah, i prosle i pretprosle sezone identicni komentari u toku kvalifikacija. Ocajna igra, mrtvilo, spori igraci, bez ideje, trener ne zna sta radi... Zar vas Milojevic nije vec dovoljno puta razuverio? Za dve godine ste toliko postali alavi da ocekujete da odjednom igramo ko Liverpul? I ako ispadnemo od Kopenhagena ovaj covek je za Zvezdu uradio vise nego bilo ko od 91-92. Mislim da je zasluzuo malo vise postovanja od vas nazovi navijaca i ostalih simpatizera kluba.

Aleksandar

pre 4 godine

Kopenhagen ce nas razmontirati.Mislim da je Milojevic izvukao sve sto je mogao i iz sebe i iz ekipe i da je trebao da ode na kraju sezone vidi se zasicenost i njega od ekipe i ekipe od njega.Imamo solidan tim ali igra je kriminalna i za nase prvenstvo a kamoli za Evropu.

HanSolo

pre 4 godine

Bedno.. Nema nikakve LŠ.. Nikad da se naučimo da se igra 90min,a ne 60-70.. Mentalitet šta radi.. Užas.. Izgubiti od Helsinki je smejurija.. Bruka od fudbala..

lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.

Istina

pre 4 godine

Namerno izgubljena utakmica zbog koeficijenta da ne bi dosli u situaciju da Srbija ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu sampiona. Onda i Partizan ulazi u igru a ako uspe problemi. Kod nas je i dalje valuta da komsiji crkne krava. Sve to mozgovi marifetluka izracunaju unapred a mi naivci verujemo u casne namere a njih nidje. Zivi bili pa videli da je ovo poenta ovog nastupa.

Dachazvezda

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

:)))) Aauuuu pobeda kume!!!! :))))
Kakva analiza situacije, drustva, sporta, standarda, plata, samog života...
SOKRAT da ti pozavidi :)))))

Bodibond

pre 4 godine

Ista ekipa od prosle sezone a totalno van forme.Mnogi igraci glavom nisu u Zvezdi.
(NY, 31. jul 2019 19:11)

Nije ista,doveli ste Kanjasa, Tomanea i koga sve ne.

tito-čaušesku,sloba-ilijesku,zvezda-steaua

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Мучисмо се и у Барију и у Минхену а Бога ми и против Ливерпула....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Црвена звезда 1913, 31. jul 2019 20:25)

Komunisti,samo ne spominjite Bari!Bez šuta u gol,uzeli ste pehar.Ako nekad neko bude bude pravio analizu,vi ćete dobiti Zlatnu malinu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sve to na stranu,postuj protivnika,danas svi igraju fudbal,plastican teren,oni su tvrdi,bla,bla, mi ovo treba da dobijemo.Bolji smo, pobeda imperativ.Za moral ekipe
(Preter’o s’metro,31.jul 2019 16:47)
Ni jedan klub niti reprezentacija sa teritorije Srbije NIKAD,ali NIKAD NIJE FAVORIT U EVROPSKIM TAKMICENJIMA NI PROTIV PETOLIGAŠA!Nevezano za ovu utakmicu!

Doktor Satrap

pre 4 godine

Helsinki je mnogo jaci od bilo kog tima iz nase lige, prvi mec je bio sok kao i protiv liverpula, ali i tada je Liverpul pobedio 4-0 kod kuce, verovatno ce i Helsinki isto.

Ares

pre 4 godine

Mucno je vise gledati ovu Zvezdu.Trener pojma nema oko taktike I postavke igre.Igraci ne mogu 10 sekundi da zadrze loptu,lopta im se ko od balvana odbija od mogu,ne mogu pas da izvedu.Igra dekadentna,defanzivna.Katastrofa.Prolazimo ove ali dalje nema cemu da se nadamo!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ево реално, гробари се поједоше што смо прошли... А реално и ја бих волио да Партизан не прође. Проћи ће ове велшане ал наредног противника надам се да неће. 🔴⚪

stooges

pre 4 godine

Ne zanimaju me standard, klima, moralna ubedjenja niti bilo koja druga nefudbalska karakteristika Finaca ili bilo kog drugog Zvezdinog protivnika. Takodje, nisam dosao ovde da mi neko razradjuje profil sopstvenog naroda ili Zvezde ili njenih navijaca. Zanima me samo da Zvezda ovo ODVALI. Pozdrav Ciganima i svetskom i evropskom sampionu, Crvenoj zvezdi!

Mudraci, pojma nemate

pre 4 godine

Vidim da se ovde pišu nekakve gluposti o 'amaterima iz Finske' - ukazaću deci da je isti klub 1997. već pobedio Zvezdu (1:0), i to dobru, sa Dekijem Stankovićem i Pericom Ognjenovićem (drugopomenuti je, doduše, igrao samo u revanšu, i to mu je najbolja utakmica u životu), istu Zvezdu koja je te sezone tukla Partizan 4:0.

Takođe bih istakao i da je u 1. kolu KEŠ 1985. prvak Finske Kusisi Lahti izbacio šampiona Jugoslavije, FK Sarajevo.

I, poslastica iz iste sezone: javila mi ptičica da je 1985. u prvom kolu jednog evro-kupa HJK Helsinki eliminisao - Fljamurtarija iz Valone:)

Pišite, amateri, i dalje. Nije to lako, kad se ne znaju osnovne stvari o nečemu, a ima se mnogo jak stav...

Puna podrška Miloju, jer on nije amater. On ima rezultate i samo ga oni zanimaju.

Peđa

pre 4 godine

Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...
(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)
A sta je Grof uradio u Evropi i da li je odbranio titulu ili je izgubio i ako je imao veliku bodovnu prednost? U kom to bukvalnom smislu nas je Salzburg demolirao kada je bilo 0:0 u Bg i tamo 2:2? Krasnodaru jesu ponistili cist gol tamo ali su mu priznali neregularan gol kojem je prethodio centarsut i ako je lopta presla aut liniju. U Bg su izmislili penal za njih. Dakle njima su priznata ili poklonjena 2 neregularna gola a ponisten 1 cist. Helsinki je svakako klub koji je daleko jaci od Samroka, Faljmurtarija, Kairata i drugih koji su izbacivali nase klubove. Ima vise ucesca u Evropi od svih njih zajedno, a i pobedili su nas jednom i kada je Dejan Stankovic igrao kod nas.

Ика

pre 4 godine

Није то Раднички и остале екипе па да им се склањају, боље сами иступите из квалификација него да брукате српски фудбал..

mr.wolf

pre 4 godine

144 kometara u trenutku pisanja mog. Od toga 130 komentara strucnjaka. Taktika ne valja, ne igramo lepo, Milojevic nema veze, igramo bunker protiv amatera, Rodic nema pojma, Kanjas se ne vidi.... bla bla bla bla bla bla....
Vama definitivno treba Vladan Lukic, Mikic kapiten, Krtako Ostanic trener, sampon za tusiranje....
I potrebno vam je razumevanje ovog sporta kako bi imali makar malo osecaj sta je bitno, kako se dolazi do cilja....
A Zvezda, pustite je ljudima koji je vole, i pobedice ovu utakmicu bez problema.... i ako.bla bla.bla bla.....

nekoizmase

pre 4 godine

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem... 
Da, slazem se sa tobom! Neznalica!
(Henk Mudi, 31. jul 2019 21:07)
Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...

Božo vragolan

pre 4 godine

Auuu panteri, toliko miliona ste utrošili da vas Helsinki šamara, a šipci tresu sline na vas sa tribina. Promenite ime u FK Ponižavani

Mali od Bg

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal:
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki,
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola,
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom.
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou.

slavisa.kostugrlu@gmail.com

pre 4 godine

stopera imamo samo milunovica levi i desni bek dobro u sredini marim odlicno i ben super jeftovič dokazao,da mora igrati boaci nikad neznas sta očekivati rupe su babič i jovančič

Markos

pre 4 godine

Ne treba nikakva filozofija,samo pogledate komentare i sve je jasno.Najgori smo narod na svetu(mislim generalno na balkance).Cas posla od obozavanja do mrznje.Koliko smo samo frustrirani jadnici.Momci odigrali sa 30 posto da odrade ovo i ne umaraji se za kasnije,izbegnu povrede za Kopenhagen a veliki poznavaoci odma drvlje i kamenje.Fuj,odvratni smo

Download

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе.

Лепи Цане

pre 4 godine

Ahahaha 1 0 idemooo jos 1 za 2 0 pa Panteri pucaju na penale!!! 
(Bodibond, 31. jul 2019 19:13)

Бајке су на Партизановим вестима...

Bodibond

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

I ja isto. Nije sto sam partizanovac ali puna podrska Helsinkiju.

Mirko

pre 4 godine

Još u prošlom kolu sam rekao da nije bitan protivnik, Zvezda loše igra i dobio mnogo minusa. Zvezda je u zadnje dve godine izbacila uslovno jake ili jace timove ali su momci igrali. Još od finala kupa protiv Partizana ako ne i pre vidi se da nešto ne štima u ekipi

Ujka Žitko

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Zvezda je uvek bila gospodski klub i uvek izlazi u susret manjima od sebe, da budu svi zadovoljni i da se ne osećaju zapostavljeno.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Potpuno nebitan poraz. Promasli smo dosta dobrih prilika na 1:1. Na kraju je Zule kiksao i to je to. Za nas je utamica posle gola Jovanica fakticki bila zavrsena.Sada se dobro spremiti za Kopenhagen i to je to.

Rade grobar

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.

neutralno zapazanje

pre 4 godine

@Finska.

Oprostite, meni je to prilicno dosadno i isprazno.
(Bane, 31. jul 2019 17:26)

Nema šta da ti opraštamo, nego ako ti se ne sviđa jedna civilizovana i uređena zemlja kao što je Finska, a ti sedi u svom brlogu, u svom zaseoku, pa brate uživaj.

Otac Makarije

pre 4 godine

U Bena ne veruje vise niko osim Milojevica! Pa ovakvog igraca mogu da nadju u Pirotu a ne da ga placaju kao da je neko ko donosi razliku!

neutralni felsh

pre 4 godine

Стручњаци, видимо се у Лиги шампиона.
(Звездин весник, 31. jul 2019 19:34)


nisi naveo godinu.

R8da

pre 4 godine

Ni jedan klub niti reprezentacija sa teritorije Srbije NIKAD,ali NIKAD NIJE FAVORIT U EVROPSKIM TAKMICENJIMA NI PROTIV PETOLIGAŠA!Nevezano za ovu utakmicu!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 31. jul 2019 17:02)

Druze, nemas ti pojma

neutralni felsh

pre 4 godine

Ponadale se kukumavke i narikace.A sutra njihovi protiv konobara, taksista.Nije dosao najbolji igrac jer nije mogao da pronadje zamenu na poslu.I jos odlozili prvenstveno kolo, tim u rangu medjuopstinske lige Grocka
(NY, 31. jul 2019 19:24)


sreca da se vama zalomio nikad jaci helsinki...

neutralni felsh

pre 4 godine

Fudbal nije zabava za narod tj cirkus vec ozbiljan biznis.Crta se podvlaci na kraju.Sta si uradio i koliko para zaradio
(Ciciban, 31. jul 2019 19:41)


fudbalski klub nije dragstor, kao sto ni publika nije musterija.

90% komentara je u prevodu ovo

pre 4 godine

Mene kao starog zvezdaša koji zna koliko krademo i nameštamo u domaćem prvenstvu i dalje čudi kako gubimo od ovakvih timova u Evropi.

Leteci Dux

pre 4 godine

Kako je neugodno kad ekipa sme da predje centar i da sutira na gol.....Navikli ste da vam se sklanjaju pa vam nije jasno kako ste porazeni......Oni Danci su ok ekipica videcemo kako ce biti.

Vladimir021

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal: 
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki, 
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola, 
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom. 
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou.
(Mali od Bg, 31. jul 2019 20:21)

Svaka čast!

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ко зна зашто је добро што смо ово изгубили... БРАВО ЗА ПРОЛАЗАК ЗВЕЗДО! 🔴⚪👏👏👏

Danilo

pre 4 godine

Definitivno najveći problem u zvezdi je trener.Energičniji trener sa više autoriteta i hrabrosti bi sa ovim igračkim kadrom mogao da ima i bolju igru i bolje rezultate.

Danilo

pre 4 godine

Definitivno najveći problem u zvezdi je trener.Energičniji trener sa više autoriteta i hrabrosti bi sa ovim igračkim kadrom mogao da ima i bolju igru i bolje rezultate.

Bodibond

pre 4 godine

Slusajte vi ovog komentatora kaze da je Zvezda imala sansu da povede 1:0?! Kralju kako mozes da povedes a da ne stvoris niti jednu sansu. Znam, iz penala.

E=mc2

pre 4 godine

@nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:22)

Mislim da je tvoj gluplji. Covek je imao poentu a i dokazano je da u zemljama nizeg standarda ljudi vise naginju ka kladionicama, kocki, pracenju sporta, itd. Da imas svoj zivot i platu 100 000 dolara godisnje, pazi sto bi bio opsesivan nekim klubom (ciji uspeh cini iskljucivo odredjene licnosti bogatim) i pisao komentare svakodnevno. Sto imas vise ispunjen SVOJ zivot, manje ti je potreban TUDJI uspeh da bi napumpavao sopstveni ego. Svi oni koji nisu smogli snage da mrdnu svoje zadnjice i urade nešto u sopstvenim životima, nađu sebi idole sa kojima dele nacionalnost, da time popune praznine ... i bude im lakse.

p.s. Nemci prate svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i skoro svaka nacija, jer je to globalni dogadjaj koji ima ogromnu popularnost. Prosecan, zaposleni i ostvaren Nemac sigurno ne visi na forumu i ne prati svaku utakmicu svakakvih kvalifikacija svog lokalnog kluba za koji navija.

selemega

pre 4 godine

Jadno i sramotno,veceras me je stid sto sam zvezdas
(salemega, 31. jul 2019 19:52)

Pa ti navijaj za svoj partizan ako te je sramota...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Yoks, 31. jul 2019 19:55)

Pa i u pravu si. Bolje da navijamo za raspali partizai nego za ovakvu nasu sramotnu zvezdu. Vidim da je i tebe sramota zvezde.

d

pre 4 godine

jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)
(neutralni felsh, 31. jul 2019 20:30)

Pa dobro, makar imamo internacionalne trofeje, makar smo pobedili u grupnoj fazi LS, na cemu vi bazirate vasu realnost?
Klub koji je koliko puta prezimio u Evropi, koga je to pobedio u LS i kada poslednji put?
Znam, na opsesiji za Zvezdom.
Grobari i opsesija Zvezdom :))

Nikola

pre 4 godine

Svidjalo se to nekome ili ne, Zvezda u proslim kvalifikacijama i sada nebo i zemlja. Nas Finci gotovo da drze bez lopte, srecan gol smo dali... Ja prosto ne mogu da zamislim da ovaj tim igra LS, previše nesigurni, dekoncentrisani... Nadam se da ce doci do drastične promene u pristupu igri, samo da ne bude kuku i lele posle.

Ivan

pre 4 godine

Prva utakmica protiv Sudave i ova veceras pokazuju da je zvijezda tim sastavljen od amatera i nekoliko odbačenih igrača. Zlatio se Marin. Bez njega u timu zvijezda je potpuno amaterski tim. Da je uprava imala ambiciju igrati ligu šampiona doveli bi dva tri mladja igrača od 2-3miliona i zaokružili tim oko marina. Ovako sve djeluje bez idejno. Čini mi se da ih je trener postavio tako kakve su njihove mogucnosti a one su ? Evo sam dovoljno vidio.

Silent Bob

pre 4 godine

Ovo je sramota danas bila.
Ne toliko poraz koliko nezalaganje i opsta nezainteresovanost za igru i rezultat.

Na polje da kopaju krompir i posle da ga ljuste... Za kaznu...

Henk Mudi

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 31. jul 2019 21:25)

Pojedinci stvarno nemaju mozga! Ako vec guglas utakmicu od pre 60 godina, hajde reci nam u kom je to evropskom takmicenju Zvezda izgubila od Samroka? Hajde genije reci nam! Ali zato svi pamte kad su vas konobari i ribari AMATERSKOG kluba PONIZILI u sred Beograda! NAJVECA BLAMCINA U ISTORIJI!

seki

pre 4 godine

Pred kraj utakmice to glupo keslanje borjana, pogubljeni stojkovic i babic, u nedogled preterivanje marina sa driblanjem. Uzas. Kao skup amatera koji se raduju pivu.

dalibor

pre 4 godine

@nekoizmase Prijatelju,mnogo si to slucajnosti nabrojao.... Pobeda protiv prvaka evrope, izbacen Salcburg , izbacen Krasnodar, izbacena Sparta...Preozbiljni klubovi da bi se reklo SLUCAJNO! Danasnja utakmica : Losa odbrana + nonsalantnost. Lekcija za nastavak takmicenja. Ali primetno je da mnogo skripi u odbrani

slobinator

pre 4 godine

(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)
krasnodarov 2.gol je bio neregularan jer je lopta pre centaršuta izašla u aut,a u beogradu im je izmišljen penal i slobodnjak sa 20 metara u 94.minutu.prolaz zaslužen.kanga ih je torpedovao.salzburg u beogradu nije prešao centar.na svom terenu jeste dominirao,ali ispao je zbog bezobrazluka hrvata u svojim redovima koji je pokrenuo zvezdinu letargičnu igru.pošto je olako ispustio prednost salzburg je pokazao da nije za velika dela.porediti večerašnju pirovu pobedu helsinkija u trenucima kada je sve bilo rešeno još u 56.minutu i zvezdinu veliku pobedu protiv liverpula kome su očajnički trebala ta 3 boda je ili neznanje ili provokacija

Preter’o s’ metro

pre 4 godine

Sve to na stranu, postuj protivnika, danas svi igraju fudbal, plastican teren, oni su tvrdi, bla bla, mi ovo treba da dobijemo. Bolji smo, pobeda imperativ. Za moral ekipe.

Ciciban

pre 4 godine

Srbija ima najvise strucnjaka za fudbal.Svi se razumeju u taktiku, igrace.A 99% njih kada bi sutnuli loptu sapleli bi se i nesto bi polomili. Pocetak sezona a oni bi hteli da Zvezda veze po terenu. Real izgubi sa 7:4.Ljudi ne shvataju da se igra na rezultat a ne za lepotu.Fudbal nije zabava za narod tj cirkus vec ozbiljan biznis.Crta se podvlaci na kraju.Sta si uradio i koliko para zaradio

Njaah

pre 4 godine

Kanal se zove RTS1 HD a utakmicu gledam ko da je snimaju peglom...rezolucija slike za plakati(2019-ta).
(BP, 31. jul 2019 19:13)

Sta ti mislis,ako se snima telefonom da televizija moze da ti pruzi hd rezoluciju?

Ludi Milojko

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?

Mirko

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

Ti si, brate, omašio temu. Stisla muka, tek je sutra prvi, znam. Ali nema to veze sa fudbalom puno.

NY

pre 4 godine

Ponadale se kukumavke i narikace.A sutra njihovi protiv konobara, taksista.Nije dosao najbolji igrac jer nije mogao da pronadje zamenu na poslu.I jos odlozili prvenstveno kolo, tim u rangu medjuopstinske lige Grocka

urosRuma

pre 4 godine

NY
Vi odlozili svoj mec u ligi takodje nakon meca protiv mrtvog Helsinkija, protov Vozdpvca, naravno zato sto su oni jedni od retkih koji se ne sklanjaju, secamo se kako su vam uzeli titulu

Cubaka

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Partizan : Samrok 0:1

Koliko znam Samrokovi igraci nisu cak ni oznojili dresove.

veliki strumf

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.
(Rade grobar, 31. jul 2019 20:11) I sta kazes, namestili smo protiv Liverpula? Nisi uzeo lekic danas, preskaces terapiju? A jesmo namestili i da nikoga u prvenstvu ne mozete da dobijete, pa bilo -30? I ono kladionicarsko pustanje Besiktasa za 3+ mora da je namesteno? A na kraju avgusta ces plakati, ali ne od srece! Videces. vi groabri bar godinama nemate cemu da se smejete a jos manje radujete. Ni u jednom jedinom sportu, cak ni u bocanju koliko cujem.

Есови

pre 4 godine

to je realnost 'velike' zvezde i naseg fudbala. pitam se samo sta ocekujete. dizanje u nebesa zvezdine ekipe i igre vec 3-4 godine, a oni na nivou ekipe iz dudulajce
(moldeee, 31. jul 2019 21:08)

И као такви звекну Ливерпул 2:0.

roten

pre 4 godine

Da vas podsetim.Kako mi brzo zaboravljamo...Milojević je doneo Zvezdi proleće u evropi "nakon 100 godina",nesrećno ispao od CSKA,uveo nas u LS i pobedio budućeg prvaka evrope.Zvezda JOŠ NIJE ISPALA,a znali smo u prošlosti da ispadamo i od puno gorih nego što je ovaj Helsinki.Malo realnosti,spustite se na zemlju,nemamo Mesija u timu,a Bari i Tokio su davna prošlost.Kopenhagen je idealan protivnik za 3 rundu,sve će biti jasno nakon tih mečeva,koliko vrede pojačanja i u kakvoj je formi ostatak tima.

neutralni felsh

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
(Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36)


kaznjava se giljotinom...

draganO

pre 4 godine

ja vec skoro 8 meseci govorim da je problem Milojevic, da ekipa igra ovako jadno, sporo, bez ideje, koncepta, bez snage, krivac je jedino trener.
Koji je ovo fudbal, mi uporno sa 60 metara vracamo loptu unazad, pa to se igralo pre 30 godina, izgubili smo od amatera. Za ovaj poraz nema opravdanja, Milojevic mora da da ostavku jer je upropastio sezonu, mi ne mozem drasticno da promenimo igru u narednih mesec dana, a do tada sve utakmice u evropi cemo izgubiti.

Lfc

pre 4 godine

@R8 Prosecna plata u Srbiji je 500e, ako zivis u velikom gradu i veca, tako da 200e koje ti spominjes je lupetanje. Kazes finci su normalan narod ne znaju sa kim im igra sampion u kvalifikacijama za LS a mi smo glupi i naivni sto to pratimo. Decko sve balticke narode ne intetesuje fudbal, to ne znaci da su pametni.Jesu Nemci i Francuzi glupi sto im svaki vikend na stadionima bude po milion ljudi? Fudbal je deo istorije naseg naroda, ekipni sportovi generalno, postuj to ako neces idi u Finsku ovde nam neces nedostajati

moldeee

pre 4 godine

to je realnost 'velike' zvezde i naseg fudbala. pitam se samo sta ocekujete. dizanje u nebesa zvezdine ekipe i igre vec 3-4 godine, a oni na nivou ekipe iz dudulajce

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove-s-Holmsom

pre 4 godine

Razumite momke nisu navikli na ovakav fudbal:  
1. Cudni ovi Finci nece da se sklone u odbrani kao Radnicki,  
2. Umesto da se brane oni cak napadaju i sutiraju u okvir gola,  
3. A i ovaj sudija nece da svira penal kad padnu "nasi" u kaznenom.  
Ne brinite, vec sledeci nec u Superligi ce sve da bude na nivou. 
(Mali od Bg, 31. jul 2019 20:21) 

Svaka čast!
(Vladimir021, 31. jul 2019 20:57)

S toliko malo reci, tako puno rekao... Divno i inovativno!

nista o nicemu

pre 4 godine

Kako da ih ne gledaš, pa čemu bi se smejao?? Umislili su da su najbolji klub na Balkanu, a jedva pobeđuju šankere, električare i prodavce mobilnih. Zbog takvih odlažu kolo u prvenstvu. Protiv sledećeg protivnika će pauzirati bar 4 utakmice.
(ZaphodBeeblebrox, 31. jul 2019 18:55)

Upravo si opisao FK Partizai, klub u koji se kunes. Pozdrav.

Звездин весник

pre 4 godine

U Bena ne veruje vise niko osim Milojevica! Pa ovakvog igraca mogu da nadju u Pirotu a ne da ga placaju kao da je neko ko donosi razliku!
(Otac Makarije, 31. jul 2019 19:24)

Шта вам је, шта прозивате Бена? Одличан играч, један од бољих на терену.

Urox

pre 4 godine

Pojma vi nemate , kao i prosle godine ,a ona pobeda protiv Liverpula to je namesteno za kladionicu, necete vi ni u LE , na moju veliku radost.

I dalje tesite sebe da je bilo namesteno ?? Milojevic je uvek znao sta radi tako da ne treba sumnjati u njega ni ove sezone.. Igrali si koliko je bilo dovoljno za prolaz... Idemo dalje, Kopen sledeci

Марко

pre 4 godine

Grobar sam, ali opustite se ljudi..to je samo fudbal I CZV je odigrala koliko treba..prosli su dalje. Jedino je zal zbog Euro koeficijenta ali sta sad!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 31. jul 2019 21:19)

Наравно да је жал и срамота због коефицијента кад играш са оваквим дунстерима и изгубиш. Не представља Звезда само себе кад игра у Европи.

Lesser watch

pre 4 godine

.salzburg u beogradu nije prešao centar.
Reče čovek i ostade živ. Posed lopte na toj utakmici 69% prema 31% u korist Salcburga. Realno je trebalo da pobedi. Eto to je klasičan navijač Zvezde. Poričče činjenice, a pogotovo kad prođe određeni vremenski period pa ljudi zaborave. Tako recimo ako Partizan zasluženo i bez ikakve mrlje pobedi u derbiju, onda ako se ne nađe ni jedan sporni detalj, ćuti se par meseci dok sećanje izbledi i onda počinju prozivke tipa ,, to je onda kad vam je sudija pomogao i kad ste nepravedno pobedili." itd. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

ВељаЦЗВ

pre 4 godine

Dokle vise ljudi Jovancic..treceligaski igrac koji mnogo vise steti nego koristi..isto Milunovic i Babic najsporiji stoperski par na svetu..mozda ce moci sa njima jos ovaj mec..a za dalje sa njima trohicom nema cemu da se nadamo..
(Sajmon, 31. jul 2019 17:41)
Јованчић је трећелигашки играч, дао је гол

Henk Mudi

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje. 
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00 
Milojevic zna da postavi bunker i nista vise. Izvinjavam se, zna jos da uvede Pavkova. Sve sto je uradio sa Zvezdom do sada, bila je puka sreća ( Krasnodar, Salzburg).
(nekoizmase, 31. jul 2019 20:30)

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem...
Da, slazem se sa tobom! Neznalica!

deki

pre 4 godine

Od ocajne igre Zvezde večeras jedino su gori ovi koji pljuju a jedva dali jedan gol amaterima iz Velsa .Vec dugo vremena, negde od Marta, Aprila, igra Zvezde ne lici ninasta, neka su bili prvaci, kup im nikada necu oprostiti, ni treneru ni igracima. Kap koja je prelila casu je bio izvestaj revizora, znaci za dve godine su od LE i LS ,prodaje igraca, TV prava, karata prihodovali oko 120 miliona a dug tek nesto malo smanjen. Da li onda mi trebamo da se radujemo sto Terza i ekipa pune dzepove posto klub uopste nije stabilizovan,naprotiv dovode se losi a skupi igraci koji ili uopste ne igraju ili ne prave razliku

Mr Majestyk

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi (boj, 31. jul 2019 17:32)

Omogućiće ti Zvezda da ostaneš tužni grobar.

mario

pre 4 godine

Svejedno je igrao 8 utakmica ili 2. Vazno je samo dokle je klub stigao.
(ugly, 31. jul 2019 21:26)
Ajde ne pričaj svašta naravno da se boduju i pobjede.

Марко

pre 4 godine

Tolike pare im dali, oni gube od ovih poluamatera. Haos.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 1. avgust 2019 10:38)

Звезда је зарадила од Лиге шампиона 25 милиона евра, а паре морају да се дају онима који испадају из Европе у августу, најбољег играча продају за 3 милиона евра, имају 1000 гледалаца по утакмици, а 35 играча у играчком кадру.

nekoizmase

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00
Milojevic zna da postavi bunker i nista vise. Izvinjavam se, zna jos da uvede Pavkova. Sve sto je uradio sa Zvezdom do sada, bila je puka sreća ( Krasnodar, Salzburg).

neutralni felsh

pre 4 godine

Ajde kao zvezdasi da budemo realni ...gotovo je izvesno da cemo biti uvesnici barem liga evrope jer i da ispadnemo od danaca povlasceni smo posle u borbi za ligu evrope tako da igranje u evropi nije sporno ali nasa igra dovedena pojacanja i shvatanje igre naseg trenera je vrlo sporno...igra spora dosadna a ni odbrana vise nije sigurna...nemamo ni levo ni desno krilo sada ni zadnjeg veznog...ovoj ekipi fali radoja i lazovic pa da pricamo o borbi za evropsku zimu...
(Answerfles1, 31. jul 2019 19:55)


jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)

Shone

pre 4 godine

Proći će zvezda i Kopenhagen, skuplja je ekipa, više je uloženo u nju. Ko ne veruje meni nek vidi vrednosti ekipa na transfermarketu. Pozdrav

dovlajoe

pre 4 godine

Kratak rezime sa osvrtom na "glavne aktere":
Borjan - valjanje posle svake uhvaćene lopte postaje degutantno.
Stojković - pod hitno ga upariti sa Savićem, verovatno uz doplatu.
Rodić - u svakom drugom poluvremenu izgleda kao tridesetpetogodišnjak koji je upravo istrčao maraton.
Babić - svaki napad kroz sredinu je potencijalna panika.
Kanjas - blago nezainteresovan.
Ben - spor i indolentan i za rekreativca.
Boaći - neiskorišćen.
Jeftović - neartikulisan.
Ivanić - ja još nisam shvatio (a verovatno ni on) šta on pokušava da igra u Zvezdi, i ko je prevario i njega i Terzića i Milojevića da je igrač.
I na kraju Milojević - zasićen, prevaziđen, preoprezan i jednodimenzionalan. Tvrdoglavo bi igrao bunker i protiv ženske ekipe.
Nek nam je Bog u pomoći, pa da me demantuju protiv Kopenhagena.

Ares

pre 4 godine

Pa pogledajte igru.Ista igra I protiv PSZ,Liverpula,Skzburga,Napolija,Partizana,Helsinkija,Suduve.Dva zadnja defanzivna I igraci sredine koji su jedan of drugog na 2-3 metara.Branko Stankovic je dogurao do finala sa jakom odbranom u kojoj nije bilo ni jednog standardnog reprezentstivca a Miletovic i Jurisic to nikada nisu bili.Sredina terena vrlo dobra sa Pizonom I Blagojevicem a spic odlicno Savic.Taktika je bila ne primiti ALI DATI POGODAK preko brzog krila I spica.Taktika Petrovica sa najacim ikad timom Zvezde u Bariju je bila na neresen rezultati I Penale.Onde gde je Bog nepravedno oduzeo,nepravedno je I nagradio.To su treneri magovi taktike.Milojevic bi trebalo da stalno pregledava snimke ovih utakmica,da postavi igru I svakom igraci odredi mesto

bunjuel

pre 4 godine

81. minut, i tek sad vidim da je Ivanić na terenu. I to po napamet poslanom pasu u prazno. Inače uopšte nije loše osim one panike na početku drugog poluvremena, iako je jasno da HJK nema kvalitet.

Answerfles1

pre 4 godine

Ajde kao zvezdasi da budemo realni ...gotovo je izvesno da cemo biti uvesnici barem liga evrope jer i da ispadnemo od danaca povlasceni smo posle u borbi za ligu evrope tako da igranje u evropi nije sporno ali nasa igra dovedena pojacanja i shvatanje igre naseg trenera je vrlo sporno...igra spora dosadna a ni odbrana vise nije sigurna...nemamo ni levo ni desno krilo sada ni zadnjeg veznog...ovoj ekipi fali radoja i lazovic pa da pricamo o borbi za evropsku zimu...

Mirko

pre 4 godine

NYVi odlozili svoj mec u ligi takodje nakon meca protiv mrtvog Helsinkija, protov Vozdpvca, naravno zato sto su oni jedni od retkih koji se ne sklanjaju, secamo se kako su vam uzeli titulu
(urosRuma, 31. jul 2019 19:51)
Sklanjaju se Partizanu,opusteno.

Flat

pre 4 godine

Polako ljudi, nije lose toliko ovo. Bice bolje sad povratkom Degeneka, i ako eventualno dodje Lazovic. Njegovim dolaskom Ben bi se pomerio u sredinu gde se dosta bolje snalazi, ni prosle godine na krilu kad je bio nismo nista mogli napraviti. Mnogi se obradovli kad je otisao Savic, ali on je bio stub odbrane i jedan od stubova ekipe, veliki nedostatak je njegov odlazak. Jeste se povredjivao cesto ali je bio nezamenjiv - u LS smo bez njega primali po 4+ svaku. Fali i jedan dobar zadnji vezni koji ce da prosledjuje lopte i iznosi sa svoje polovine, ovaj Spanac i Jonvancic nisu se pokazali da su sposobni za to.

Sabre

pre 4 godine

ema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima
(Jel, 31. jul 2019 19:54)

kao i njihova filijala iz Nisa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...., 31. jul 2019 19:59)

Tebrici, jel to hrabrost posle -30 i gazenja u prakticno svakom derbiju (to sto ste samo jedan izgubili je plod ponajvise sudija koji nam cist gol ne priznaju a vama neregularan priznaju) zbog toga sto ste isto ovako nezainteresovanu Zvezdu na kraju sezone ipak nekako uspeli da dobijete sa velikih JEDAN PREMA NULA?! Ne kapiram inace... ako smo mi sklanjalice sta ste tek vi, covece bozji?!

ProkopijeElGrande

pre 4 godine

Forma se tempira za jace protivnike u trecem i eventualno cetvrtom kolu... Protiv ovih teletabisa, kao sto se i pokazalo, moze i ovako kljakavo...

Ares

pre 4 godine

Citam komentare sve bivsih fudbalera koji staju na stranu igraca I trenera.Da kazemo nesto I mi koji su se sktivno bavili fudbalom konkretno preko 15 godina.Tvrdim da trener ne poznaje taktiku jerr bi je menjao od utakmice do utakmice I prilagodjavao protivnicima.Svi mi imamo oci I gledamo istu utakmici I cemer odd fudbala koji igra Zvezda.Ova igra nije za kritike vec za jedan timski rad u kamenolomu od 10-ak dana.Ovakva defanzivna igra,odsustvo volje,zelje, trcanja je zapanjujuce.Kao primer dacu vam tim Zvezde iz sezone 78/79 kada je Zvezda dogurala do finala I razbila Borusiju ali izgubila.Tim je bio sastavljen od boraca,disciplinovanih igraca ,takticki potkovanih sa samo tri odlicna igraca/Sele,Pizon I Dule/ I fudbalskim magom B.Stankovicem.

mufljuz

pre 4 godine

Deluje kao da je tekma otaljana.Išli su na to da se ne forsiraju previše.Kad smo primili gol,odmah smo odgovorili,mislim da je to dovoljno.Drugi gol i nije trebao,ali neka ga nosi djavo.Kopenhagen je mnogo ozbiljnija ekipa,biće jako teško.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ispodprosečno izdanje Zvezde danas u Helsinkiju. Najbitnije je da je Zvezda izborila prolaz dalje ali nedopustivo je da izgubi utakmicu u 92. minutu od protivnika koji joj je dva puta šutnuo u okvir gola i oba puta pogodio dok sa druge strane u napadu poprilična nonšalancija i neodgovornost, sem Marina naravno, on je jedini briljirao danas u Zvezdi inače ostali baš neodgovorno i loše odigrali, naročito Boaći koji čovek nije se sastavio s loptom u prvom poluvremenu pa je brzo zamenjen u drugom međutim ni Pavkov nije ko zna koliko nešto odigrao, e može i Ben da se kaže da je koliko toliko i ondobro odigrao, borio se, i uz sjajnog Marina to je sve od Zvezde danas. Sijaset propuštenih prilika i velika neodgovornost u završnicama napada i eto poraz od protivnika kog je čak i sa ovakvom bledom igrom Zvezda nadvisila danas i nije nikako smela da izgubi ovaj meč. Objektivno po kvalitetu ova dva tima trebalo je da bude ubedljiv rezultat na strani Zvezde uz obe pobede sa po nekoliko golova razlike ali ajde, šta je tu je, glavno je da smo u ukupnom bilansu u obe utakmice ipak ipak bili bolji od Helsinkija i da smo zasluženo prošli dalje u ovom dvomeču, ali protiv Kopenhagena mora to mnogo mnogo bolje inače će biti debakl. Bravo za maestra Marina na partiji danas. Jedini on zaslužuje velike pohvale, ostali sivilo.

Ivan

pre 4 godine

Zvezdi ocigledno vise odgovara da dvomec pocinje u gostima. Jer tu izadju sa vecom energijom, posto se pocinje od nule i juri se gol u gostima. Ovako, ispalo je da je sve reseno posle prvog meca, i igraci su stekli takvu sliku, da nece morati da izgunu na terenu da bi prosli dalje. Ovaj put je proslo, ali ako se ponovi ovakav pristup vec protiv Kopenhagena, bice mnogo vise problema.

d

pre 4 godine

Bzv bačeni bodovi zbog srpskog koeficijenta umesto da ih napadnes i pobediš ti čekaš kraj i igraš na nerešeno i na kraju ti daju gol,to ne razumem kod Milojevića takve igre da ne ide na pobede Al ajde videćemo protiv Kopenhagena šta će biti.
(Delija, 31. jul 2019 19:53)

Gleda se samo prolaz, pobede ne donose vise nista. Svakako smo odigrali lose.

кикирики семенке

pre 4 godine

Ко.и једни. Нећу више да вас гледам, пратим, навијам, играм на кладионици. Ето.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove-s-Holmsom

pre 4 godine

Mene kao starog zvezdaša koji zna koliko krademo i nameštamo u domaćem prvenstvu i dalje čudi kako gubimo od ovakvih timova u Evropi.
(90% komentara je u prevodu ovo, 31. jul 2019 21:07)

Ne zamaraj mozak. Uzivaj u Savinih 47:2.

Dragan Banjaluka

pre 4 godine

Jednostavan problem motivacije u pocetnoj fazi kvalifikacija, ono u fazonu igramo sto moramo.
Nama prave kvalifikacije pocinju od sledeceg kola jer uspijeh u trecem kolu kvalifikacija znaci sigurna evropska jesen (minimalno LE).
A ako govorimo o samoj igri, ja sam uvijek, ali uvijek zagovornik defanzivne igre. Mi smo i osvojili Kup sampiona 90 iz defanzivne igre (120 minuta, 0:0 u finalu). Kad smo god igrali ofanzivno nismo daleko dogurali (tukli Venspils 7:0, pa sledece kolo isoali). Zato protiv Kopenhagena da osiguramo Europu, a eventualni plejof gledati kao bonus.
Napad mozda donosi lepotu, ali defanziva konacan rezultat

ZaphodBeeblebrox

pre 4 godine

(Zvezdaaaa, 31. jul 2019 18:00)

Kako da ih ne gledaš, pa čemu bi se smejao?? Umislili su da su najbolji klub na Balkanu, a jedva pobeđuju šankere, električare i prodavce mobilnih. Zbog takvih odlažu kolo u prvenstvu. Protiv sledećeg protivnika će pauzirati bar 4 utakmice.

marsovac (true one)

pre 4 godine

ovog Bena pod hitno prodati,davi igru,zestok potrosac lopti... 28 minut,usao u par polusansi koje upropastio i to olako
(Novi Sad, 31. jul 2019 18:30)

Nije mi jasno ko ti daje ovolike minuse.
Taj Ben nikad nije bio u formi, tjst nije uopšte profi igrač. Poštovanje do poda za one golove u LE ali imao je sreće.

Марко

pre 4 godine

Срамота. Требало је да се боре за коефицијент српских клубова. За сваку победу у квалификацијама се добија бод, а за нерешено пола бода. Звезда је рачунајући и утакмице са Судувом оштетила Србију за 1,5 бод. Уместо да узмемо 4 бода за Србију, узели смо само 2,5. Било је потребно само мало напора да се дође до тих бодова против клубова као што су Судува и Хелсинки. Јасно се видело да Звезда игра са пола снаге. Нема везе са оном борбеношћу у Београду. За овакве ствари треба увести новчане казне за играче. Изгубили смо од клуба чији играчки кадар вреди мање од Марка Марина према процени Трансфермаркета. После се питају зашто нема навијача на стадиону и очекују да неко купи сезонске карте. За тако нешто мора да се игра 90 минута у свакој утакмици. Још и одлажу утакмице у првенству.

Marko

pre 4 godine

Nema sta mnogo da se diskutuje. Sramota je izgubiti od ovakve ekipe. Igra je bez ideje , a o odbrani je suvisno govoriti. Sa Dancima sanse ne prelaze 20%.

Nenad

pre 4 godine

Sa ovakvom igrom Mogu da igraju samo u beogradskoj zoni.Opet su primili gol na kraju utakmice.Ligu sampiona Mogu da gledaju samo na televiziji.Ovo je jadno I bedno,Zvezda nesme da dozvoli da ovako sramoti svoj ugled I ime.

Ratko

pre 4 godine

Srećom smo dobili Kopenhagen pa idemo dalje u Evropi. Inače bi bilo povuci potegni. Taktički smo igrali i na kraju totalna neozbiljnost da onako primimo gol. Ja razumem da ne treba sve prikazati i zavarati protivnika ali ajmo ljudi malo ozbiljnije to. Ekipa jos nije uigrana kako treba ali dobro biće to sve kako treba do grupne faze LŠ. Tada ćemo dovesti i još nekog igrača kako bi bili konkurentni.

krajisnik

pre 4 godine

" ... Ko to selektira i zasto, ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini, snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike..."
(Grizlor, 31. jul 2019 19:47)

Moderan fudbal se NE zasniva na "brzini, snazi i eksplozivnosti",
već na talentu i fudbalskoj inteligenciji, kao i uvek do sada.

Nikada bacač diska nije bio, niti će biti dobar fudbaler, bez obzira na "brzinu, snagu i eksplozivnost."

Naravno, osim u Srbiji,
gde klinci ne pikaju fudbal,
već dižu tegove.
(činjenice, 31. jul 2019 20:03)
Vazi.
Gari Kasparov na lijevom beku,a Albert Ajnstajn na drugom.
Kad pocnu da varaju protivnicke igrace svojim umom i odlicnom teorijom...
Najgori su oni brzi bekovi kao Roberto Karlos,Marselo,Jarni...

montoya

pre 4 godine

Grobar sam, ali opustite se ljudi..to je samo fudbal I CZV je odigrala koliko treba..prosli su dalje. Jedino je zal zbog Euro koeficijenta ali sta sad!

Henk Mudi

pre 4 godine

Zna da uzme 2 titule, obe sa po 30 bodova vise od vas i bez izgubljenog derbija (2 pobede i 4 neresene), zna da uvede tim u LE i obezbedi prolece u istoj, zna da uvede tim u LS, za ove dve godine dobije Spartu iz Praga i u Beogradu i u Pragu, Krasnodar u Beogradu, Keln i u Nemackoj i Beogradu, nereseno sa Arsenalom u sred Londona (4 promasena zicera), 4 boda u najjacoj grupi LS, pobeda protiv prvaka Evrope Liverpula, nereseno sa Napolijem...  
Da, slazem se sa tobom! Neznalica! 
(Henk Mudi, 31. jul 2019 21:07) 
Pa i grof Božović je uzeo titulu sa +30? Prosle sezone + 30 a skor sa Partizanom identican 1:2:1 , gol razlika 4:4. Nesto tu nije normalno...Kao sto sam napisao, Salzburg vas je demolirao u bukvalnom smislu, a Krasnodaru su poništili čist gol, sreća i sudijska greška. Pobedili ste Liverpul, nesto slicno kao sto je vas pobedio Helsinki večeras, to se dešava...
(nekoizmase, 31. jul 2019 21:31)

Grof nema evropski uspeh, Miloje u 2 sezone LE, prolece u LE i LS! Uz 2 glatke titule! Sta bi ti jos ocekivao od jednog trenera? Salzburg u Beogradu pre PRAZNIM TRIBINAMA nije sutnuo na gol, tamo su bili dosta bolji od nas ali nisu iskoristili sanse a mi jesmo, tako da ako je 2:2 nikako nas nije demolirao! Sto se tice Krasnodara, tacno je da im je ponisten gol, ali im je u Beogradu sviran penal koji nema veze sa mozgom, pa sto se sudijskih gresaka tice 1:1. A sto se tice derbija, 2 godine nas niste pobedili u prvenstvu od kad je tu Miloje, svaki derbi ulazite u tucu, silno motivisani da dokazete da niste krs od tima i opet 2 pobede zvezde i 4 neresena... Sto rece Savo Milosevic posle poraza u poslednjem ligaskom derbiju "pomislili smo da mozemo da napadnemo Zvezdu"... Kup ne bih da kometarisem, oprostaj Sase Ilica, iznenadna odluka vase uprave da ipak dodju na Marakani posle dvogodisnjeg bojkota! Verujte da ste bolji ali da vam mracne sile ne daju da budete prvi (ustvari drugi)!

Aca pro

pre 4 godine

Dobrom igrom Zvezde očekujem pobedu u Finskoj. Moje mišljenje je bilo da bi sledeći igrači trebalo da istrče na teren: Borjan-Stojković, Degenek, Pankov, Rodić- Kanjas, Jovančić, Marin, Ben, Ivanić - Pavkov. Iako smatram da je Milunović dobro odigrao dosadašnje utakmice, moje mišljenje je da Pankov zaslužuje šansu protiv Finaca. Isto tako, smatram da je Pavkov zaslužio da počne u startnih 11 (Međutim Milojević je sada već izabrao početnih 11)...Očekujem da će Zvezda igrati u LŠ, a na današnjoj utakmici rezultat će biti 2-0 za Zvezdu. IDEMOOOO! ZVEZDA!

Milos

pre 4 godine

Komicni su mi ovi autosovinisticki komentari danas, o tome kako Finci ne prate sport jer su, valjda, na nekom visem stepenu razvoja, bogati itd.

Prvo - Fudbal je u Finskoj sto i Ragbi kod nas. Niko ga ne prati. Oni su fanatici oko Hokeja, i treba da vidite kako se to strastveno prati i kako se divlje slavi kada nesto osvoje. Skijanje je isto vrlo popularno (zvuci cudno za nas ali jeste).

Drugo - Finska ima jednu od najvisih stopa potrosnje alkohola na svetu, vecu od Rusa. Pije se zestina, pije se da bi se napilo. Kad su trezni, izuzetno su hladni, robotski, suzdrzani, ali kad su pijani gori su od svakog pijanog Srbende i veoma nasilni.

Trece - Finska ima ogroman problem sa nasiljem u porodici
Cetvrto - Finska ima znatno vecu stopu samoubistava od Srbije
Peto - Finska ima vecu stopu depresije od Srbije

Naravno da se kod njih zivi izuzetno dobro, ali ne mozete sve gledati crno i belo. I verujte mi, vecina vas bi poludela kad bi morala da duze vreme zivi okruzena Fincima. Bandera ima vise emocija od njih (kad su trezni). I sto je najsmesnije, Rusi su po mentalitetu nesto slicniji njima nego nama.

Kolubarac

pre 4 godine

Čitam komentare i vidim da mnogi hvale Marina, te ovo te ono, te kako nije bilo boljeg u našoj ligi od 1990 i ne mogu da odolim da podsetim da je u "predratnim" godinama svaki klub u prvoj ligi imao takvog igrača.
Setimo se, primera radi, Pižona, Moce Vukotića, Jurice Jerkovića, Vladića, Sušića, A. Miročevića, Šljiva, Zajeva, Hukića, Ameršeka, pa ovih mlađih, Piksija, Deja, Mlinarića, pa do Saše Ilića....
Sad u celoj ligi jedan Marin.

dr. Udo Brinkman

pre 4 godine

Ipak je Milojevic trebalo da ode, tacno je da i nemamo neke igrace ali i sa ovim sto imamo nemamo igru a to je zasluga Milojevica, demode trener bez herca.

Staridz

pre 4 godine

Ovo je blago receno katastrofa. Milojevic je glavni krivac, nema strasti nema zelje nema tecne igre. Ovo nije Zvezda koju zelimo da gledamo, kakva je bre ovo totalna defanziva pa dokle vise takav fudbal?

jel se secas?

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima 
(Jel, 31. jul 2019 19:54) 

kao i njihova filijala iz Nisa...
(...., 31. jul 2019 19:59)

Taj Radnicki je prosle sezone pobedio partizan u Humskoj...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki 
Helsinki 1:2 Partizan... 

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

Мучисмо се и у Барију и у Минхену а Бога ми и против Ливерпула....

Stanko

pre 4 godine

1. Utakmica je dosadna. Neka tako i ostane.
2. Ben je jako los. Kao da je nekoncentrisan i nezainteresovan
3. Svidjaju mi se ovi Zvezdini dresovi

Optimista

pre 4 godine

Nikada jači HJK... Ha ha ha! Žalosna igra a sada je jasno zašto nijedan igrač nije našao angažman u klubovima "petice", čak ni Belgiji, Holandiji...

Mare

pre 4 godine

Cemu pljuvanje ? Pa svima je jasno da ce ovo biti tim za Copenhagen : Borjan-Zander-Milunovic-Pankov-Degenek-Jovancic-Kanjas-Jevtovic-Marin-Ben-Boakye(Pavkov), ili Gajic da igra desno. A ako udjemo u LS docice vrh stoper, vrh desni bek I Lazovic. A ako udjemo u LE onda je dovoljno Lazovic I desni bek.

Марко

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki
Helsinki 1:2 Partizan...

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019

То је било пре десет година. Ето, на пример, 1991. године Звезда је победила Динамо Дрезден са 3:0 и 2:1, а 1974. је Динамо Дрезеден победио Партизан са 6:0. Какав би закључак извео из тога?

afrogipsy

pre 4 godine

Sramota kako smo odigrali. Posle loseg izdanja protiv Suduve , u prvoj smo licili na nesto i ponadao sam se da ce to biti ok, a onda se desi da odigramo ovako lose. Bukvalno mi je zao marina i Borjana koji moraju da igraju sa drvecem u istom timu. Milojeviceva tvrdoglavost pocinje opasno da mi ide na zivce. Ovakvom Kopenhagen ne da necemo proci , nego ce da nas ponize u sred Beograda. Naravno da mozemo bolje, ali vec sada je trebalo da izgledamo mnogo bolje.

marsovac (true one)

pre 4 godine

Bez veze stadion, prenos očajan. Ne razaznaju se igrači. Bolje da su igrali u 15do9.. Jedino komentator dobar, napokon nije Nemanja Matić!

2CRAZY

pre 4 godine

Jako losa Zvezda, izgubila od ovih anonimusa, koji vrede duplo manje.
Ben ne zna da sutne loptu, onaj celavi Jevtic sto je zamenjen je antitalenat, a sta reci za Stojkovica, koji je bio odlican, a onda napravi kobnu gresku... mora to mnogo bolje, ako ocete necemu da se nadate protiv Kopenhagena, vidi se da Zvezdi dosta fali povredjeni Jovičić.

Milan

pre 4 godine

Možemo mi da pričamo šta hoćemo, ali je Kanga kojeg smo olako pustili mnogo bolji igrač od Bena, premda ne igraju uvek na istoj poziciji. Ali u smislu kvaliteta je na višem nivou. O opasnosti po gol da ne govorimo. To što ovaj penaldzija u Linglong ligi dolazi do dvocifrenih brojki stvarno nema nikakvu težinu.

vin

pre 4 godine

Srpski fudbal ne može napred sa zvezdom i radničkim umesto da pokupe lake bodove za našu ligu oni ih prosipaju tek tako sa smešnim rivalima

Auu

pre 4 godine

Posle gola Jovancica i overenog prolaska u trece kolo Terza resio da se zaradi nesto i protiv njih(citaj igrao keca) kao sto je protiv Suduve igrao x.

GENIje

pre 4 godine

navijam za Partizan ali i naravno za sve nase klubove kad igraju u Evropi...za Zvezdu je SRAMOTA da dozvoli da Marin mora da igra sa takvim saigracima...nisu bili u stanju da dovedu 2-3 top igraca i ispostuju coveka kojeg su dobili samo zbog njegove ljubavi prema Zvezdi...GREOTA je gledati kako se covek pati na terenu nemajuci adekvatnu podrsku saigraca...nadam se da ce Zvezda proci Dance pa da imamo bar jedan klub u Evropi ove godine...

Jack Sparrow

pre 4 godine

Miloje je vec u prehodnom ciklusu pokazao da ne mora niko da mu nesto ovde sugerise,da se pravi pametan ili slicno. On savrseno sve vidi i zna kad sta treba da se menja,Jevtovic zasluzeno.

Bruder Jakob

pre 4 godine

Prva adresa u Helsinkiju mi je bio Stadion hostel koji kako se može pretpostaviti je kod stadiona, sa strane ima otvoreno gdje je kao neka stijena pa se s te strane mogu besplatno gledati utakmice.

Toto-ko-tunjo-jureci-galebove

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima 
(Jel, 31. jul 2019 19:54) 

kao i njihova filijala iz Nisa...
(...., 31. jul 2019 19:59)

Imate vi preca posla-ugostitelje, pekare i elektricara Holmsu.

Nikola MNE

pre 4 godine

Ne navijam za Cz, ali iskulirajte malo. Ovo su kvalifikacioni mecevi i najbitnije je da prodjes dalje. Pao vam je i gol sa Marsa protiv Bajerna i u finale niste 120 minuta centar presli pa je pehar u vitrinama. I dalje tvrdim da protiv Kopenhagena sve zavisi od vas.

Марко

pre 4 godine

Nema sklanjalice ni sudije pa odmah po ušima
(Jel, 31. jul 2019 19:54)

kao i njihova filijala iz Nisa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 31. jul 2019 19:59)

Не јављате се док не победите некога у Лиги шампиона, не мора чак да буде ни великан као што је Ливерпул. Победите бар неку Викторију, Бешикташ, Апоел или Динамо из Кијева.

Winter is coming!

pre 4 godine

Samo jak osecaj gadjenja... Pa njih bre boli uvo da l' ce da izgube utakmicu od ovih indijanaca? Bitno da ste prosli dalje, je l' da?
(Toto-ko-tunjo-ogorcen, 31. jul 2019 20:08)

Da.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ima li neki novinar da pita Mrkelu, šta bi sa budžetom...kako tim koji ima duplo i više manji budžet rutinski pobedi favorita, koji se brani 90 min, kao da igraju protiv Real Madrida...ima li neki novinar koji sme da pita zašto ste nas obrukali sa najskupljim timom u istoriji ove zemlje

Djenka

pre 4 godine

Miloje izadje sa idejom da tim od koga je bolji i skuplji 3 puta umrtvi neigranjem. Sramota vise, izadji igraj, evo gubis 1:0 sa taktikom neprelaska centra.

Milojevicu,sram te bre bilo!

pre 4 godine

I hokejasi iz Finske bolji od fudbalera Crvene zvezde,bruka i sramota! Dokle bre vise Milojevicu ove bunker taktike,pa zar i protiv hokejasa??

jače od mene

pre 4 godine

Milojeviću pobogu pa koliko još igrača i miliona ti treba da počnemo igrati fudbal i da ne čuvamo X protiv slabijih. Svaka čast za rezultate ali ovakvom igrom će nam se vratiti sve negativno. Uteži to ili se makni ako ne možeš ovaj nivo da ispratiš, mi smo Crvena Zvezda BRE!

djuka_pg

pre 4 godine

Vecina ovih sto komentarise se sigurno nikad nije bavila sportom. Ovo je vrijeme kad se upravo ovako igra. Da prodjes a da ne zapinjes ako je moguce i da sacuvas sve igrace za sledecu rundu. Jesu momci izgubili nocas, jeste da nije izgledalo dobro ali je cilj ostvaren. Prosli smo dalje a niko se nije povrijedio(jeste Bakula u proslu nazalost) a to je najvaznije. Ja sam siguran da Zvezda moze mnogo ove godine i da ce sledece nedelje ovi koji sad kritikuju biti najveci postovaoci Milojevica i momaka. Samo jako i bice sve u najboljem redu ne sumnjam ja u to ni najmanje.

ernesto che

pre 4 godine

Sta ste se napalili , zvezda je odigrala koliko treba i prosla, kad je orimila gol pojacala, dala gol i resila prolaz, da je zapela i da se neko povredio, svi bi u glas, e zasto se zapinje prisli smo dalje. Srpska posla.

ugly

pre 4 godine

Ljudi, NE DOBIJAJU SE VISE bodovi za pobedu! Promenjen je sistem! Gleda se samo kad klub ispadne iz kvalifikacija za ligu evrope (ako se ispadne iz kv. lige sampiona ide se u kv. lige evrope):

UEFA Europa League points system
Preliminary round elimination – 0.5 points
First qualifying round elimination – 1 point
Second qualifying round elimination – 1.5 points
Third qualifying round elimination – 2 points
Play-off elimination – 2.5 points

UEFA Champions League points system
Group stage participation – 4 points

Svejedno je igrao 8 utakmica ili 2. Vazno je samo dokle je klub stigao.

cosmo

pre 4 godine

Ne zanimaju me standard, klima, moralna ubedjenja niti bilo koja druga nefudbalska karakteristika Finaca ili bilo kog drugog Zvezdinog protivnika. Takodje, nisam dosao ovde da mi neko razradjuje profil sopstvenog naroda ili Zvezde ili njenih navijaca. Zanima me samo da Zvezda ovo ODVALI. Pozdrav Ciganima i svetskom i evropskom sampionu, Crvenoj zvezdi!
(stooges, 31. jul 2019 18:24)

Pozdrav za brata! 👍 👍 👍

cole

pre 4 godine

dve stvari mi nikako nisu jasne od kad je marin dosao u zvezdu:
-kakve to igrace ima olimpijakos pa im marko nije bio potreban?
-ako je vec bio visak kod njih, kako to da ga niko od mnogo bogatijih klubova u evropi od nas nije kupio?
igrac koji u tolikoj meri koristi glavu dok igra, nema odigravanja napamet, izuzetna tehnika...ma sve sto jedan ofanzivni vezista mora da ima! hvala mu sto je dosao kod nas, milina je gledati ga.
srecno protiv danaca, zvezdo moja!

Otac Makarije

pre 4 godine

Koliko sramotno, nemam reci! Milojevica stvarno postujem ali ovo danas ide njemu na dusu. Kad sam video da Borjan u 20om min prvog poluvremena cuva loptu i krade vreme sve mi je bilo jasno! Ovaj Helsinki bi se borio za opstanak u nasoj ligi koliko su kvalitetni al za Zvezdu je i to problem trenutno!

Biaggi

pre 4 godine

Ben I fudbal????A pride I Zule...Da sam na Milojevom mestu direktno iz aviona na trening, a o nekima bih se posebno razmislio za dalje.Ljudi, pa Rodic u 70-on minutu me moze da dise, neozbiljnost gore pomenutih.A Miloje nikako sa dva spica, nakntaj nekog petardom konacno

Mare

pre 4 godine

Nije ovo nikakva bruka niti sramota. Za nas je utakmica posle gola Jovancica bila zavrsena. Ko hoce da gleda lep fudbal neka ide i gleda Barsu. Milojevic igra na rezultat i taktiku i to je to. U Bg-u smo ih lagano dobili, i zaista nije bilo potrebe da se trosimo u ovoj utakmici. Idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko, 31. jul 2019 20:00

Na ovakvim nazovi laksim utakmicama se sakupljaju poeni za bolji koeficijent i nas kao klub, a i Srbije kao drzave.A mi gubimo i ne osvajamo poene.Helsinki nista nije pokazao, a mogao je da nam da i treci gol.Kopenhagen je dosta jaci, sa ovakvom igrom i zalaganjem, mi nemamo sta traziti.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Auu sta li misle ovo Danci kad vide ovakvu igru komsinice, nece znati kud udaraju, kakav raspad od zvezde. Čekamo Dance , hihihihh
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salaso, 31. jul 2019 19:56)

"Čekamo Dance" ! Upravo je to pravi odraz vaseg "mentalnog sklopa"
Ljudi bez zivota, ljudi koji vise misle o Zvezdi od samih Zvezdasa
Da li si ti u opste svestan koliko imas promasen zivot ?!

srle

pre 4 godine

Zvezda je ovim obezbedila makar plej of Lige Evrope, a ako prođe Kopenhagen ide sigurno u Ligu Evrope i plus boriće se za Ligu šampiona. Ne znam šta očekivati u ovim prvim utakmicama kvalifikacija, bitno je da su prošli dalje, a Milojević zna šta treba da radi kako bi se ispravile one greške u odbrani.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 4 godine

Opet sve filozofi i vrhunski znalci fudbalske taktike. Zvezda prosla dalje a nema ni jednog pozitivnog komentara. Te ne valja ovaj te onaj nema pojma ...i naravano trener Milokevic od kojeg vrhunski strucnjaci ( koji se kriju iza nikova) sve znaju bolje. A nikad loptu nisu sutnuli. Kad igra Zvezda oni, umesto da dodju na stadion, poseku nokte da im ne smetaju dok kuckaju gluposti. Treba bre da se stidite.

Takenardi

pre 4 godine

Ako zeli da se trgne, a to je sada pravo vreme... Mozda je bolje da je tako da bi shvatili igraci da su u ozbiljno problemu koliko se lose igra i gubi lopta na glupost.. Vidi se da Milojevic se nervira, nije do trenera, nego do igraca koji su malo pogubljeni i dekocentrisani, lopta im ne slusa to je problem. Valjda ce da se trgnu, ulaze u takmicarskoj formi
sad naredni mec tj sledece finale ozbiljnost i borbenost protiv Kopehagena.. Zapamtite ljudi, u ovom momentu najbitnije je rezultat a ne leprsava igra. Ako Francuska mogla da osvoji SP sa ruznom igram ili Real sa prljavom igrom i na srecu u LS tri puta onda moze i Crvena Zvezda. Ko uopste pamti kako igra, a ne rezultati i uspeh.

Download

pre 4 godine

Мој деда каже да ће овај меч бити неизвестан до краја али ће играчи Црвене Звезде ипак проћи даље.

ivan

pre 4 godine

Najgora ekipa ikadaa zvezde niko nista ne zna!!! Nikad dosadnija ekipa od zvezde nije igrala fudbal strasnooo a zvezdas sam a ovo je sramnooo!!!

Flop

pre 4 godine

Smesan gol Jovancica, a i reakcija golmana je tuzna, trebao je bolje da odreaguje.
(Bodibond, 31. jul 2019 19:24)

A jesi se ponadao bote? :)

Grizlor

pre 4 godine

Ocajan fudbal igramo.Prosto je neverovatno koliko imamo spore igrace.Ko to selektira i zasto,ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini,snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike.Druga stvar,igra treba da predstavlja trenerski pecat a ja postavljam pitanje sta onda Milojevic radi na treninzima osim kako igraci da stanu u blok kad se brane.Znam da ce me napasti "Milojevi sledbenici" ali mislim da je ovo sve njega preraslo I da nam je potreban drugaciji trener,sa drugacijom vizijom I filozofijom igre.Milojevic je odlican trener za neku ekipu sa sredine tabele grcke lige,koja nema prevelike ambicije,da sa vremena na vreme iznenadi nekog favorita na kontru I polukontru.Sve preko toga je za njega neka druga dimenzija fudbala u kojoj se ne snalazi najbolje.

činjenice

pre 4 godine

" ... Ko to selektira i zasto, ako se iz aviona vidi da se moderan fudbal zasniva na brzini, snazi i eksplozivnosti,a nijedan nas igrac nema takve karakteristike..."
(Grizlor, 31. jul 2019 19:47)

Moderan fudbal se NE zasniva na "brzini, snazi i eksplozivnosti",
već na talentu i fudbalskoj inteligenciji, kao i uvek do sada.

Nikada bacač diska nije bio, niti će biti dobar fudbaler, bez obzira na "brzinu, snagu i eksplozivnost."

Naravno, osim u Srbiji,
gde klinci ne pikaju fudbal,
već dižu tegove.

Пазарац

pre 4 godine

причати о лошој игри је сувишно....Звезда је одиграла крајње коректно за овај период године!!! Једино шта је лоше је губљење тог бода за коефицијент, јер за год. или две ће нам тај бод баш фалити када се буде одлучивало о носиоцима при жребу

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Voleo bih da Zvezda prođe u LŠ ali to nije realno. Nisam neko ko živi od klupskog fudbala u Srbiji. Volim više Partizan od Zvezde, i to je sve. Poštujem Zvezdu i navijam za njih na evropskoj sceni. Mislim da je Kopenhagen dosta jača ekipa i da se Zvezd mora malo jače naštimovati do tog meča. Sportski pozdrav.

vin

pre 4 godine

Potpuno nebitan poraz. Promasli smo dosta dobrih prilika na 1:1. Na kraju je Zule kiksao i to je to. Za nas je utamica posle gola Jovanica fakticki bila zavrsena.Sada se dobro spremiti za Kopenhagen i to je to.

Čuj potpuno nebitan poraz Hrvati su nas opet pretekli a sledeće godine će imati dva predstavnika u lč malo li je

cofi

pre 4 godine

kakav smo narod pljuvanje u nedogled i pored prolaza..vec vidim narednu rundu komentare tipa Pavkoov ubica,kidamo ,Miloje car itd...narod koji najvise pljuje I menja misljenja...fuj

georgije

pre 4 godine

Kako mi nerviraju ovi dezurni kriticari. Do prije par godina katastrofa a onda Liga Evrope pa Liga Sampiona. Kako se samo sve zaboravi brzo. Podrzi svoj klub i to je to. Kriticari dignite se sa kauca i pocistite smece oko zgrade.

Mar

pre 4 godine

@Miloš-citajuci tvoj post nije mi jasno sto silni lekari, IT frikovi, arhitekti ne navališe sa pasošima u Beograd... Kad tamo cemer i jad po tvom postu.... Kad ono obrnuto ex yu ekipa šibe gore, mada niko ne bleji da gore idila i sve xvecke

oberin martel

pre 4 godine

Cubaka,taj isti Šamrok je pobedio Crvenu zvezdu sa 5-1 ejjjjj bre sa 5-1! (lako proverljivo na guglu,nemoj bre da se brukas ovde!)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 31. jul 2019 21:25)

Jeste , u prijateljskoj i revijalnoj utakmici pre 60 godina. Ipak je to razlika u odnosu na kvalifikacije za LE.

Desanka

pre 4 godine

salcburg ce da nas odvali 5:0...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Webb, 31. jul 2019 19:27)

Svetsko cudo je sto nije. Srete ste, razbucali su vas igrom i sansama...

Arthas

pre 4 godine

Šta se dešava sa zvezdinim pojačanjima iz ove sezone?
(abubekir, 31. jul 2019 16:45)

Vecina ih je dosla rovita i propustili su pripreme, pa je Milojevic procenio da je bolje da ih uigrava u ligi dok ekipa iz prosle sezone pregura prva dva kola (Kanjas mora jer je Jovicic povredjen). A od svih njih Tomane je jedini bio u planu da nosi napad od prvog kola (zato se i pominjala prodaja Pavkova koja je na kraju stopirana), ali tu je prvo bila problem Tondela koja je odlozila transfer za dve nedelje zbog papirologije(?) pa se onda i sam igrac povredio na prijateljskoj za Zvezdarom. Jedino ne razumem zasto Zandera nema ni na klupi, ocigledno je spreman i jeste da se manje vraca pozadi od Rodica ali za ovakav mec gde imamo 2-0 i ocekujemo prostor za kontre bi bio odlican.

Sajmon

pre 4 godine

Dokle vise ljudi Jovancic..treceligaski igrac koji mnogo vise steti nego koristi..isto Milunovic i Babic najsporiji stoperski par na svetu..mozda ce moci sa njima jos ovaj mec..a za dalje sa njima trohicom nema cemu da se nadamo..

SDK

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Kako duhovito, ugušiću se od smeha.

Henk Mudi

pre 4 godine

Helsinki je mnogo jaci od bilo kog tima iz nase lige, prvi mec je bio sok kao i protiv liverpula, ali i tada je Liverpul pobedio 4-0 kod kuce, verovatno ce i Helsinki isto.
(Doktor Satrap, 31. jul 2019 17:16)

Znas li sta je SOK? Kad konobari i ribari AMATERSKOG kluba Samrok jedva izvuku slobodan dan na poslu da dodju u Beograd i onda vas ponize u sred t
Beograda! A to sto te pobedi prvak Evrope 4:0 to je normalno, ako Barsa moze da primi 4 gola na Enfildu, sta je cudno ako primi tim koji kosta nekoliko puta manje od jednog Mesija ili Salaha?
E kad pobedis tog prvaka Evrope... ma ne razumete vi to, nikad niste bili ni prvaci Evrope ni pobedili prvaka Evrope! Ali ste zato zadnji put pobedili nekog u tom takmicenju pre 36 godina, boli vas uvo!

kosjan

pre 4 godine

Jeste da navijam za Partizan, ali stvarno bi voleo da Helsinki pobedi 
!
(boj, 31. jul 2019 17:32)

Nije prvi put navijali ste zadnje dve godine za svakakve timove i uvek plakali posle. .

Delija

pre 4 godine

Ocekivana igra Zvezde generalno kod Milojevića nema leprsave igre sa puno golova a pogotovo na gostovanjima u Evropi,bitno je da se prodje pa ćemo videti šta i kako u 3 kolu.

делија нс

pre 4 godine

sajmon@ Како је могуће да поред два најспорија штопера на свијету у 5 (ево и још пола) званичних утакмица екипа не прими ниједан гол и противницима дозволи 7-8 шутева према голу. Ево и првог примљеног гола, РАДУЈ СЕ!!!

dragan

pre 4 godine

Ocajno,slabo se trci,nemamo brzog igraca,jedna slaba ekipa uspeva da sve vreme vrsi pritisak!
Kanjas ne postoji,a druga pojacanja cuvamo za prolece!

NY

pre 4 godine

Ista ekipa od prosle sezone a totalno van forme.Mnogi igraci glavom nisu u Zvezdi. 
(NY, 31. jul 2019 19:11) 

Nije ista,doveli ste Kanjasa, Tomanea i koga sve ne.
(Bodibond, 31. jul 2019 19:27)

Ajde ne smaraj vise.Kako li te samo ne mrzi.Koga smo to sve doveli a ko je otisao.Devet igraca isti

Ares

pre 4 godine

Ovde SE radi o time da Zvezda nema fizionomiju igre , igraci nemaju pojma sta I gde treba da igraju.Svaka utakmice SE pocinje sa 2defanzivna igraca,nema brzih igraca po bokovima,brzih igraca na sredini koji se KRECU BEZ LOPTE.Igra na nivou 50-ih godina.Sredina terena ne postoji a u svakoj utakmici defanzivna igra.Trener ma istu taktiku ako je uopste zna protiv svakog Tima.Prepusta se inicijativa cak I Fincima a ne menja se bunker umesto da protiv slabijih timova pomeri odbranu na 40 metara I igra presing na protivnicku zadnju liniju.Nemoguce da je igra ovako spora I bezidejna I da igraci vec nemaju kondiciju.Jad I cemer.Nije mi zao da izgubimo ali da dobro igramo.Katastrofa!

бобо

pre 4 godine

Читам коментаре типа потпуно небитан пораз. Имамо и пара и добар коефицијент па је небитан пораз.

Za zappexa

pre 4 godine

Nosili su majice u kom poručuju svom drugaru i saigraču da se što pre oporavi i da misle na njega dok mu je jako teško. Šta je tu pogrešno???

Delije Čikago

pre 4 godine

Giška možda nije extra kvalitet ali je ginuo za grb, ništa ovo ne valja, Kopen će da nas izbaci ako se nešto ne promeni, ne može samo jedan kvslitetan igrač poput Marina da nas vuče, krila nemamo, odbrana je užas, Marin nema s'kim u dubinu da kombinuje, jedino da izgori Kopen u paklu Rajka, ali mislim da ovog puta nemamo tim da ih izbacimo.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Gajić, Pankov, Degenek, Žander - odlična odbrana, ali, eto, nijedan od njih nije igrao. Kažu da nisu uigrani i zato su na klupi. Ali ako su ovi što su igrali protiv Helsinkija uigrani, onda nam je samo Bog u pomoći. Svaki ulazak lopte u šesnaesterac i eto panike, ne zna se gde ko bije. Bušno na sve strane, a to se naziva uigrano??? Zvezda nema loš tim, ali izgleda da je Miloje prezasićen, pa sad tvrdoglavo forsira nešto što nema veze sa razumom i logikom. Ne želim da sumnjam u njega, ali sad nams e sve otvorilo za jedan fini prolaz u LŠ ili u LE i bilo bi šteta da sve to propadne zbog nekakvog inata ili prepirki sa upravom kluba.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

............ Da sve je tačno što ste do sad napisali, da je taktika bila loša, da je pristup utakmici četvorice igrača bio nedopustiv, itd....... Ali se nadam da je trener naučio kako ovo što smo juče videli ne sme da se ponovi.... U fudbalu se i pobeđuje i gubi i to svi znamo, ali ne sme da se igra onako protiv bilo kog protivnika.
Na kraju,..... ovo je iza Nas, ovo će se brzo zaboraviti ako Zvezda u utorak zaigra kako treba i obraduje Nas pobedom protiv Kopenhagena.
..... Napred moci, i Obradujte Zvezdaško bratstvo.

Motac kablova

pre 4 godine

Opez mi stariji se secamo i kelna i briza.. Vidim hajp(jel se tako kaze?) oko Jevtovica, ja ne mogu da verujem.. Tako ste godinama pisali i za Stojkovica a on je u bas velikoj konkurenciji tehnicki najlimitiraniji fudbaler koga sam gledao u zvezdi, nema ni jedan segment fudbalske igre koji je savladao.. Tako i za Jevtovica, uneo zivost ha.. Tako sto je cimnuo dva puta ramenima jel.. Jel napravio neku sansu? Jel imao neki uspesan centarsut?.. A niko ne spominje dva ostra faula koji je napravio i oprosten zuti.. Sad vidim pocinje utakmicu, moja prognoza crveni za njega videcemo da li ce zvezda proci.

zvezdas

pre 4 godine

Mozemo mi da pricamo sta hocemo,ali Babić za sad najbolji na terenu..Prosle sezone,kao i ove decko nema kiks iz kog smo primili gol..

Hotelijer

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...(R8, 31. jul 2019 17:04):)))) Aauuuu pobeda kume!!!! :)))) Kakva analiza situacije, drustva, sporta, standarda, plata, samog života...SOKRAT da ti pozavidi :)))))
(Dachazvezda, 31. jul 2019 18:23)
Brate zaboravio si najvazniji momenat, Kum je pitao kolegu za vreme pauze!!! Najjaca su Svetska sila:)))))

Miroslav

pre 4 godine

realno vecina smo igrali neki sport i imali povrede manje ili veće, ali ovo koprcanje i prenemaganje sto rade Stojković i Borjan posle faulova strasno je iritantno i neozbiljno ...Stojković cini se u jednom trenutku rastaje sa zivotom, vec u sledecem trci sprint ka golu

veliki strumf

pre 4 godine

I u Beogradu i veceras bilo je pa nekih desetak situacija kada smo imali opasne situacije blizu gola, kada smo uzimali lopte, imali otvoren prostor prema golu i nijednu takvu situaciju nismo iskoristili. Previše ležerno, opušteno... Protiv jačih ekipa eventualno se dogodi jedna takva situacija u 2 meča i ona mora da se iskoristi. Nedopustivo je da u 2 meča 10 ovakvih situacija ostane neiskorišćeno. Šteta je sto veceras nismo pobedili a mogli smo i trebali smo. Svaki bod u Evropi zlata je vredan. Još na kraju izgubismo od ovog vrlo prosečnog tima. Stojkovic apsolutno mora napolje - dečko nije bleda senka onog igrača od prošle godine. Nula, spor, ispada kao iz aviona. Pokloniti i njega nekome kao Savića. I inače mi se uopšte ne svidja kako igramo, Milojević od januara apsolutno nije pokrenuo i probudio ekipu, ništa u igri ne funkcioniše, odbrana mnogo slabija a sredina prosečna. Sa ovakvom igrom glatko ispadamo od Kopenhagena.

Delija

pre 4 godine

Bzv bačeni bodovi zbog srpskog koeficijenta umesto da ih napadnes i pobediš ti čekaš kraj i igraš na nerešeno i na kraju ti daju gol,to ne razumem kod Milojevića takve igre da ne ide na pobede Al ajde videćemo protiv Kopenhagena šta će biti.

Delija

pre 4 godine

Bekovi nam loši,sredina terena mnogo vuče loptu zato sto se ostali slabo otvaraju i trče,Ben uzasan u napadu u odbrani slab u duelu zato je bolji Lazović ako dodje i na kraju gostujući teren to su nam užasne mane kod Milojevića nzm dal smo dobili tri,četiri utakmice kao gosti za ove dve godine.

cinjenica

pre 4 godine

Није то Раднички и остале екипе па да им се склањају, боље сами иступите из квалификација него да брукате српски фудбал..
(Ика, 31. jul 2019 19:56)

Partizan se najvise sklanja svima redom.

AlterEgo

pre 4 godine

Sta vam je ljudi? Vezbala se odbrambena taktika.Mozda je valjalo i odigrati keca na Helsinki ako me razumete.Bravo za prolaz u sledece kolo.

Vlada

pre 4 godine

Znam da igrači Zvezda čitaju komentare sa sportskih portala. E pa vi momci, nabeđene zvezde fudbala, vas koje u svojim redovima ne želi ni jedan klub iz prvih dvadeset liga u Evropi, vas treba da bude sramota! To je onaj isti osećaj kao kada vas je majka hvatala u laži. Sram da vas bude. Vi niste fudbaleri, vi ste putujući cirkus. Povraća mi se kada vas vidim u crveno belom dresu. Za vas je samo bela majca sa crvenom trakom preko nje, kao nekada na fizičkom! Mada smo mi đaci sa više časti nosili te majce i trake nego što ste vi, nabeđeni fudbaleri, te časti i imali tokom karijere! Pozdrav za Marina.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Stojković koji je bio najveći lav u timu ne postoji na terenu
(Neverne bebe, 31. jul 2019 19:55)

Стојковић је и прошле године био рупа али су га успешно покривали!
Генерално је фудбалер за екипу квалитета Војводине или оног несретног југословенског друштва, копија Лековића коме су та два клуба била круна каријере!

cosmo

pre 4 godine

p.s. Nemci prate svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i skoro svaka nacija, jer je to globalni dogadjaj koji ima ogromnu popularnost. Prosecan, zaposleni i ostvaren Nemac sigurno ne visi na forumu i ne prati svaku utakmicu svakakvih kvalifikacija svog lokalnog kluba za koji navija.
(E=mc2, 31. jul 2019 21:38)

Brate,Nemacka Bundesliga je najgledanija svetska liga (gledajuci posecenost na stadionima),a Nemci su ludi,ali totalno ludi za fudbalom.Takvu strast nemaju cak ni Englezi.

Danas je bio "Game Day" i normalno je da ljudi komentarisu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ ЛАЈАВИ КРЕЛАЦ - Слажем се од ријечи до ријечи. Чак и за Милоја који је врло је могуће засићен. Надајмо се да ће Звезда искористити ову као што кажеш добру прилику и обезбедити групну фазу. Још кад би то била лига шампиона(милиона)...ух како би то легло. 🔴⚪👍

zorge

pre 4 godine

nisam poznavalac fudbala ali mi nisu,jesni komentari nabedjenih na ijaca koliko znam u kvalifikacijam je vazno proci dalje u sledece kolo nadam se prolazu iu sledecoj utakmic bez ibzira na kvalitet igre zamolio bih navijce da ne preve uperedjenje zvezde sa realom barso bajerom koji su pokupovali sve najbolje u svetu mi igramo dosta dobro za sada sve ide po planu zato zvezdo srecno u naredno kolo

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 31. jul 2019 17:19)

Jako, jako loš pokušaj trolovanja.
Aj ponovo, mozes ti to bolje...valjda

Toto-ko-tunjo-odustao-od-analize-vec-kod-Napolija

pre 4 godine

Cuj pantere da pobede i tamo hahaha pa ovaj Helsinki nije mnogo slabiji od Napolija koji vas je oducio od fudbala, more da pevate ako prodjete na gol u gostima sa porazom od 3-1.
(lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju šestice, 31. jul 2019 17:19)

Ako navrati Neutralni ili neko drugi razuman s one strane brda, voleo bih da mi prevede.

Aleksis Sanco Panco

pre 4 godine

Igramo kao... Kao nesposobna grupa građana. Kakva je bre taktika ne primiti gol na njihovom terenu. Pa igrao sam taj fudbal godinama i ako se organizujemo, znamo da ćemo i jačima da damo gol. Ekipa se neće pobediti sama na vaš renome i poimanje vaše snage. Gledajući ovo, stičem utisak da igramo kvalitetno koliko smo motivisani, a motivisani smo samo kad znamo da ćemo izgubiti.

dragan

pre 4 godine

Sve ovo mnogo losije izgleda nego prosle sezone,pad u igri je evidentan,nastavlja se mrcvarenje iz prolecnog dela sezone!
Pojacanja u bunaru!

Milan

pre 4 godine

Ja bih ovu našu igru nazvao Mučenica.
Toliko se loše osećam dok gledam ove naše mečeve u poslednjih godinu dana da to ne mogu rečima da opišem. Protiv koga god da igramo neko mučenje, jalovo, nesigurno. Ne znam da li je do formacije, taktike, nekvaliteta igrača, ili od svega po malo, ali obavezno završim na wc šolji na poluvremenu.

Šef

pre 4 godine

Prvo poluvreme 0:0,sada 1:1,imam utisak da Zvezda samo otaljava posao...sva sreća što ovi iz Helsinkija ne znaju inače bi bilo vrlo čupavo!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zvezda da slavi onaj dan kada je Marko Marin potpisao za nju.Sad se vidi koja je on klasa od igrača.Ovo bi bio egal dvomeč da nije bilo Marina na Zvezdinoj strani....

Arthas

pre 4 godine

Odigrali smo sramotno, pricajte sta hocete ali na ovakav nacin izgubiti od ovako slabe ekipe je tragedija. Da stvar bude jos gora pre meca svi pricali da treba da odmori Marina, pa on da je njega odmorio mi bi ispali glatko, jedini koji u ovom timu ume sansu da stvori.

Neverne bebe

pre 4 godine

Ove bi Vujošević udavio, ne bi ih davio nego udavio. Sramota, pojedinci se šetaju po terenu. Ne može lopta da ti predje preko noge ako igraš za Zvezdu. Sramote sve predhodne sezone a Stojković koji je bio najveći lav u timu ne postoji na terenu

Марко

pre 4 godine

Kanal se zove RTS1 HD a utakmicu gledam ko da je snimaju peglom...rezolucija slike za plakati(2019-ta).
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BP, 31. jul 2019 19:13)

Не можеш да имаш HD слику на РТС-у, кад Финци раде пренос у SD резолуцији. Исто је и на Арени.

lal

pre 4 godine

fino popunjen stadion... drago mi je da se kum gospodina r8 ne druzi sa ovim silnim fincima kojima nisu najbitnije plate, standard i zivot, vec fudbal...

beogradski

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36)

Nisi u tokku. Pravila se cesto menjaju i modifikuju radi ubrzanja igre. Od ove sezone igrac ima pravo da prihvati loptu u svom kaznenom prostoru (ne u sesnaestercu, takvo nesto ne potoji u pravilima, iz prostog razloga sto kazneni prostor ima 16.5 metara) kada mu vratar (da, u srpskoj strucnoj fudbalskoj terminologiji se koristi termin "vratar") doda loptu sa linije prostora vrata (ne peterca, jer peterac ne postoji u pravilima, jer prostor vrata ima 5.5 metara).

est

pre 4 godine

Partizan 3:0 Helsinki 
Helsinki 1:2 Partizan... 

Nikad jača Zvezda se muči sa ovima, poraz i realno mučna pobeda u Beogradu.
(Cxevu, 31. jul 2019 19:55)
a realno umeli ste uvek da pobedjujete te smesne ekipe mada umesli ste i od njih da ispadnete jedino sto niste uspeli nikada da pobedite neku jaku...ako ne racunas pobedu protiv reala 0:0...

Vladimir

pre 4 godine

Ono sto nas je krasilo prosle sezone-granitna odbrana sada nam je najslabija tačka a i realizacija nije na zavidnom nivou. Sve u svemu- Mulunovic i Babic OUT, Degenek i Pankov IN. Sportski pozdrav

Bidon

pre 4 godine

Bravo momci... Sto se tice 'komentara' negatinih na racun Milojevica itd, na to ne obracite paznju, nit komentarisite na to (ovo govorim pravim navijacima Zvezde), to sto pisu neka djecina kojima se misljenje mijenja kako vjetar dune, osobe koje imaju skoro nula znanja o sportu, a i takodje tu ima i komsija napacenih koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde, tako da opusteno.... Svako i sa dva grama mozga zna da ovo dje nas je doveo Milojevic je ravno cudu i hvala mu za to do neba...

cosmo

pre 4 godine

jesi realan nema sta. kazes "ucesnici barem lige evrope". barem lige evrope? juce se prvi put plasirali u ligu sampiona, a sad pricaju kao da su redovni ucesnici. cerga i realnost :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 31. jul 2019 20:30)

Tja...da se slozim sa navijacem Partizana.

Školobocna

pre 4 godine

Jedino što je dobro to je što se prošlo , ostalo je za ozbiljnu analizu . I gol je dat na sreću , bila bi sramota da se sa ovakvim protivnikom uđe u produžetke . .Moraće mnogo bolje i povezanije u 3 kolu , Danci su ozbiljniji protivnik .

Atom Ant

pre 4 godine

Ako Stojkovic i Rodic igraju da bi se prodali onda pod hitno prekidaj tu taktiku.
Ko ih bude gledao trazice doplatu da ih uzme.
Neka ih prodaju preko tzv kaseta naprave 10 najboljih poteza ( ako nadju toliko ) u karijeri i ko prvi nesto ponudi neka ih vodi.
Sto bi rekao jedan komentator: Stojkovicevi centarsutevi su opasniji po avione tipa avaks nego za protivnicke golmane.

Zvezdaaaa

pre 4 godine

Kakav mentalni sklop treba da imas da nisi navijac Zvezde i da ostavljas gomilu komentara, da gledas utakmicu a da nisi negde pored vode sa drustvom.Meni ne bi palo na pamet da gledam vojno generalski klub jer me to uopste ne interesuje

Lajavi krelac

pre 4 godine

Ben je takav da Zvezda ne igra kao da on nije tu, nego kao da igra za Helsinki. Svaka lopta koju primi je izgubljena unapred, a pri tome kvari moguće šanse Zvezdi svojim greškama. Mislim da nisam jedini koji vidi da je dečko totalno van forme i nije mi jasno zašto ga Miloje forsira.
Uopšteno gledano Zvezda igra krajnje ziheraški i brani se kao da igra protiv Barselone, a ne Helsinkija. Kada krene "kontra" jedini igračli koji prelaze centar su Boaći, Ben, Jevtović i Marin debelo iza njih, a ostali kao da će se zapaliti ako pređu liniju polovine terena. A u odbrani panika čim se lopta nađe u šesnaestercu. Sa ovakvom igrom nema šta da tražimo protiv Kopenhagena, nažalost.

cosmo

pre 4 godine

Sve to na stranu, postuj protivnika, danas svi igraju fudbal, plastican teren, oni su tvrdi, bla bla, mi ovo treba da dobijemo. Bolji smo, pobeda imperativ. Za moral ekipe.
(Preter’o s’ metro, 31. jul 2019 16:47)

Dobro,onda ti (posto si rekao mi) izadji na teren pa pobedi...

Prolaz je vazniji od pobede.

Звездин весник

pre 4 godine

Стојковић крив за оба гола, битно је да се пљује Бен, док Стојковићу ништа.

bvb

pre 4 godine

Od marta meseca se nesto cudno desava. Igrači koji su bili sjajno organizovani, sada su tako nezainteresovani. Bozijim čudom smo prošli HJK. Stojković kriv za oba gola, ali samo Milojevic ima u glavi odgovor na pitanje "zasto ovaj covek igra pored Gajica"?.. Zvezda vise nema onaj krvoločni presing i sigurnu igru. Ne može se vise vaditi na nespremnost. Ovaj tim igra dve, tri godine zajedno..Pod hitno sastanak sa igračima i stručnim stabom i da se ozbiljno shvati da smo na ivici katastrofe..

Dejan CZ

pre 4 godine

Stojkovica u Graficar...Jeftovicevo umece sa loptom nije vidjeno na fudbalskim terenima...Leva strana ne postoji sa njim...
Prolaz protiv Helsinkija nije se dovodio u pitanje,sa Kopenhagenom golovi se ne smeju prodavati a mi smo ih obadva dali sami sebi...

duconi

pre 4 godine

Protiv Suduve i Hel smo odradjivali posao,skrivali mozda taktiku,nismo pokazali svoj pun kapacitet.E a sad protiv Kopenhagena toga vise nema,tu ce se videti ko smo i sta smo i koliko stvarno vredimo.Ovaj poraz pomalo boli al je nebitan jer je cilj ostvaren.

Vegas

pre 4 godine

nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:2
Nema veze sa fudbalom nego mentalitetom bukvalisto

Petar Mecen

pre 4 godine

Sto se nervirate oko sutiranja balona lopte sta je vec nasa liga je amaterska partizan i zvezda su razvojni klubovi za igrace za dalje. Funkcioneri su tu zbog para briga njih za klubove.

QRtressina

pre 4 godine

Igra je bila ocajna, a odbrana jos gora. Igrali smo koliko je trebalo za prolaz. Dobra lekcija za sledece kolo i Kopenhagen. Valjda ce dotle ekipa da se uigra.
Samo hrabro momci!

marsovac (true one)

pre 4 godine

Voleo bih da pitam Marina da li se nervira u svakoj utakmici kada vidi sa kakvim nubarama igra. Verujem da mu nije lako.

dovlajoe

pre 4 godine

Ajd što utakmicu rade sa jednom i po kamerom, ajd što smetaju navijači ispred kad ustanu, ali mogli su bar kamermanu objasniti da postoji i zum. Kada je lopta na kontra strani, bez dvogleda se po ovom suncu ne vidi ništa.
P.S. Izgleda da samo Milojević ne vidi da Ben sa ovakvom formom nema šta da traži na ovom nivou

Dildo Shwagins

pre 4 godine

Ivanić igra kao kad odu ljudi iz neke firme na mali fudbal radi druženja. Kao da neće da da gol, i kad šutne lopta se jedva kotrlja. Samo diže ljudima pritisak.

FKC

pre 4 godine

Realno naša jedina šansa je "Rajko Mitić" iliti "Marakana".. Svaka čast treneru na svemu postignutom, za svako divljenje iskreno, ali mi u Evropi ne možemo dobiti nikoga na strani, eventualno bod uzimamo, a zašto je to tako treba se zapitati.. Meni na pamet pada samo da ovi limitirani igrači daju 300% kući, i da trener ne zna, ne može, da ih motiviše za utakmice na strani. Pokušavam se sjetiti koga smo dobili u gostima, Spartaks!? Pamtim i Keln i Spartu Prag, ali iskreno više sreće nego pameti smo imali.. Tako da nadajmo se bilo kakvoj pobjedi kući protiv Kopenhagena i tamo X.. Jedino tako prolazimo po mom mišljenju

Djuro

pre 4 godine

Prosli smo,ali mene kao stvarno starog Zvezdasa ovog me sramota.Da nas Finci dobiju?Pa sta mi da trazimo u ligi sampiona,ali ajde,samo mogu da se nadam da ce biti protiv Danaca bolje.

krajisnik

pre 4 godine

Stojkovic vise nije za Zvezdu,Kanjas nije pojacanje,Ivanic izgubljen svaku utakmicu,koliko mu treba davati sansu da pokaze nesto?
Prelazni rok do sad izuzetno los.
Cak i taj Zander nije pokazao nista vise nego Rodic, koji je takodje prosjek.
Babic i Milunovic pozadi kao 2 usporena snimka

Toto-ko-tunjo-ogorcen

pre 4 godine

Samo jak osecaj gadjenja... Pa njih bre boli uvo da l' ce da izgube utakmicu od ovih indijanaca? Bitno da ste prosli dalje, je l' da?

Рајко Четник

pre 4 godine

Ој Милоје,ово вечерас, поново лоше је!
Са оваквом игром и приступом игри немамо никакве шансе у следећем колу.

Trampe Srbine

pre 4 godine

(R8, 31. jul 2019 17:04) nevidjeno glup komentar. Kakve veze ima visina plate sa fudbalom? Evo nijemci imaju visoke plate a opet obozavaju fudbal. Englezi, talijani takodje.
(seki, 31. jul 2019 17:22)
Nisi skapirao rodjace nista, da je nas standard na nivou tih zemalja sto si pomenuo, ali nije. Lik je skroz u pravu, plate 200 evra , a ko o cemu mi o Djokovicu, kosarkasima ili u ovom slucaju fudbalerima Zvezde...Zaludan pop i jarice krsti...

делија нс

pre 4 godine

Han Solo@ Како то да се никада не научимо да се игра 90'. Јесмо ли истом овом Хелсинкију дали гол у 90'? Не могу да схватим шта се свашта пише (оторилике: да се каже нешто, није битно шта)! Никола је лијепо све објаснио, али узалудно је то некоме. Прошле године ништа бољи коментари од вјечито незадовољних (свим и свачим, вјероватно) ни послије Спартакса, Трнаве..... И да добијамо 5:0 барем би се нашло њих 20-30 који би коментарисали зашто не 12:0?

Gerrard

pre 4 godine

Naša odbrana bukvalno igra bez bekova kako u odbrani tako u napadu znači ne zna se koji je gori al ipak gardista prednjači dečku se kulturno treba zahvaliti

Josarian

pre 4 godine

Tim sa jednum ozbiljnim igračem, Marinom, ako dodje do lige biće čudo! A naša liga je toliko jadna. Izgleda kao tender u napredna vremena.

Markony

pre 4 godine

Objektivno kao sportski fan, nisam navijac Cz ili Par, crveno-belima LE bila bi najbolja opcija, kao Dinamu prošle godine... Kopenhagen moze da se pukne, moze ali tesko, 4 pretkolo s ovom igrom, teško

Dambldor

pre 4 godine

Iz godine u godinu dovodimo pojacanja koja su nespremna i koja to ustvari nisu. Kvalifikacije za LS a oni nespremni, a kada ce biti? Dovodimo igrače koji ne odigraju ni minut. Koja je to fora ne razumem.

TNS

pre 4 godine

A sta bi bilo da je Zvezda na jedvite jade pobedila TNS sa 1 : 0 kod kuce,kao taj silni Kopenhagen juce. Pa valjda je Helsinski 5 puta poznatija i jaca ekipa od tog Tns-a. Dobro Nomadi iz Velsa su tek megasila,cim se prvi put u istoriji fudbala u Srbiji odlozila utakmica domaceg tima,zato sto igra kvalifikacije sa madjionicarima iz Velsa.

misa

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе.
(Download, 31. jul 2019 18:31)

Samo pevajte UEFA MAFIJA na svakoj utakmici pa posle od iste trazite nesto ....Ps. ne kazem da nisu ali cemu to pevanje kad od nje zavisimo

slaviša šmigič

pre 4 godine

nek pita kad igraju hokej izdiktirace sastave kompletne lige kakav helsinki gde gotovo svaki dan nestane osoba uz svedsku su u vrhu kindipovanja dece piaj radije to a standar nije ni znacajan ako nesmes glavu da okrenes fuj.

bvb

pre 4 godine

Ma možete da pisete kako igramo na rezultat, ali ovo je daleko od prošle sezone ili pretprošle.. Mi nemamo završnicu, igrači nezainteresovani.. Ben kao da se zasitio fudbala.. Bekovi komični.. Babić trom.. Marin ne može sve sam..

pn

pre 4 godine

R8-Nema to veze sa platom i standardom nego koliko je popularan sport u zemlji. Kakav bi odgovor dobio Finac da je kod nas pitao za neku hokejašku utakmicu, Indijac za kriket ili Amer za bejzbol?

Aca

pre 4 godine

Moj kum koji radi u Helsinkiju u jednoj firmi mi je malopre rekao da je danas u pauzi pitao kolege sta misle o ovoj utakmici izmedju Helsinkija i Zvezde, svi su ga gledali belo, nisu imali pojma o cemu prica. To samo govori koliko se u njihovoj normalnoj zemlji zivot ne zasniva na fudbalu i ciji dug iznosi vise, vec im je najvaznije kakve su im plate, standardi i zivot. Fudbal na ovim prostorima je postao najvaznije pitanje, vaznije od toga sto su nam plate 200e...
(R8, 31. jul 2019 17:04)

Finska, zemlja 1000 jezera i 5 miliona ribolovaca. Oko 90% stanovnistva peca, a 50% njih pravi sebi varalice za pecanje.

Toliko o fudbalu :)

duledudule

pre 4 godine

Au al je ovaj Zule truo.Ispada kao dete na livadi.Kriv za drugi gol, ja bi Degeneka na desnog beka,ovaj ne sme igrati protiv Kopenhagena

scholes

pre 4 godine

Greška Rodić, greška Stojković, ne sme se ponoviti u sledećem kolu.
S druge strane previše zavisimo od Marina. Jeste dr ali biće ekipa koje će znati kako da ga zaustave. Mora još neko da mu se priključi.

Bad Spenser

pre 4 godine

A tek kad Marin ode... Sva igra se svodi na to da se njemu doda lopta, od njega se očekuje potez da stvori šansu za gol ili da sam ugrozi gol. Eventualno da se lopta baci na krilo pa da se očekuje neki centaršut. To je sva filozofija Zvezdine igre. I sad vam je valjda jasno zašto se gardista samo tri meseca zadržao u nemačkom trećeligašu.

direwolf

pre 4 godine

Zvezda je prosla dalje, i to je trenutno jedino vazno. I u prosle dve sezone je bilo zalopojki i kuknjave nakon prva dva kola, pa je posle toga Zvezda izbacila na papiru jace od sebe. Vazno je i da skauti Kopenhagena nisu videli nista, odnosno videli su slabu i bezidejnu Zvezdu koja ce ih verujem iznenaditi u sledecem kolu.

Pedja

pre 4 godine

Poraz je nebitan, zbog sigurnog prolaska, ali uvek je bolje ako pobedis ili igrac nereseno, nego da izgubis. Kanjas igra dosta nonsalantno, nema te borbenosti kao Jovicic, Stojkovic je odigrao katastrofalno, pored greske na sredini terena, nije smeo onako da propusti loptu. Boaci ne moze da primi nijednu visoku loptu, cim je usao Pavkov, Zvezda je dobila skoro svaku visoku loptu. Sve u svemu, islo se da se odradi utakmica, a da se niko ne povredi. To ipak ne daje za pravo da se igra nezainteresovano. I dalje sam uveren da ce Zvezda u LS, zna Milojevic svoj posao i uradio je vise nego svi pre njega od 91. naovamo, jedino treba i ovakve utakmice odigrati da se uzme neki evropski bod koji znaci.

Šumadinac

pre 4 godine

Samo da kažem da ovaj Bruda što je pominjao feribote, lokanje, samoubistva, Rusiju, Estoniju ima 0/5 pogođenih i 400 pluseva ali eto hajde čisto nešto da napiše..

Petar Mecen

pre 4 godine

Sto se nervirate oko sutiranja balona lopte sta je vec nasa liga je amaterska partizan i zvezda su razvojni klubovi za igrace za dalje. Funkcioneri su tu zbog para briga njih za klubove.

slola

pre 4 godine

Za Tomanea ne znam kakav je igrac, ali ja sam se konacno ponadao da je Rodic ispao iz prve postave kada je zander dosao, pak nista od toga, i evo opet nas kosta, ne svidja mi se sto neki igraju od stare slave, i nadam se da ce zander i degenek igrati prvu postavu protiv Kopenhagena, a od kanjasa ne znam da li imamo boljeg kada se jovicic povredio

zombilend

pre 4 godine

Borjane, Borjane, čuvaj rezultat, odugovlači vreme, sramota, Kanjas...jel igrao on danas? Stojkoviću...šteta, kakav si igrač bio, za Jevtovića sam se nadao da će nešto uraditi, ništa od toga, Marko hvala što si tu.

Mito

pre 4 godine

Tužno, Stojković i Rodić dve rupe na bekovskim pozicijama, jeftino smo prošli. Gol smo dali slučajno jer je protivnički igrač skrenuo loptu. Ben maltretira loptu, deli najčešće prekasno ili kratko ili dugo sem kada igra na Marina ili Boačija. Za njega su svi ostali igraći CZ niža klasa (dodavanje Ivaniću katastrofa). Ivanić je u Vojvodini znao sve a sada se boji sam sebe, niti šutira, nastoji da da loptu saigraću kako ne bi bio sebičnjak. Krajnje je vreme da svi igraći CZ krenu sa šuterskim treninzima za početak najmanje dva sat posle treninga, jer sa ovakvom realizacijom nemamo šta da tražimo.

cofi

pre 4 godine

ljudi ne tako davno zvezda nije mogla godinama da prodje 2 kolo...polako,mozda nadigramo dance ...svaki rival je nezgodan danas...a mi nismo barselona pa da se poigravamo sa protivnicima

Džoni

pre 4 godine

Prođosmo, ali ja lično nikako ovim nisam zadovoljan. Protiv ovakve ekipe odigrati ovoliko kilavo je nedopustivo. Bolji si pd njih za klasu što se videlo i u prvoj utakmici i igraš da ne primiš gol? Igraj čoveče, bar ove od kojih si i na papiru i na terenu bolji pobedi, a oni još uspeli i da izgube? Taj naš luzerski stav u fudbalu mi nikada neće biti jasan. U nijednom sportu to nemamo ali u fudbalu je prisutno. To se valjda tako od pionira usadi? Mi ako prolazimo sa 2:1 mi ćemo toliko i odigrati iako igraš realno protiv veoma limitirane ekipe. Ne daj Bože da ih pobediš 2:0 ili 3:0?

veliki strumf

pre 4 godine

Jesam li ja lud ili ovaj švajcarski sudija i ovi Finci ne znaju osnovna pravila fudbalske igre pa nakon svakog gol-auta golman Helsinkija dobacuje loptu svojim štoperima unutar njihovog šesnaesterca? Po ovim našim livadama nižih liga prijem lopte igrača od golmana u svom šesnaestercu nakon gol-auta ili hvatanja u igri se kažnjava indirektnim udarcem, zar ne?
(Ludi Milojko, 31. jul 2019 19:36). Bilo tako do ove godine. Sada se posle gol-auta lopta može dodati saigraču i unutar šesnaesterca, ne mora da izadje. Pravilo cazi tek mesec-mesec i po.

marko

pre 4 godine

Sramota je da od 60. minuta mi "otaljavamo" posao... Za to je kriv i trener, nedopustivo je da se igraci ovako bezvoljno ponasaju, cak i ako je bilo jasno da smo posle gola Jovancica, prosli dalje! Dok ne krenemo da grizemo na terenu od prvog do devedesetog minuta, nista necemo postici! Zbog takvog mentaliteta nam se bukvalno sve selekcije raspadaju! Sramota!

Gru

pre 4 godine

Gde su oni sto su pricali da Fince ne zanima fudbal?
Toliko ih ne zanima da imaju cak i navijacku grupu koja se sukobila sa Zvezdinim navijacima van stadiona.

neutralni felsh

pre 4 godine

Мислим, без обзира са којим се резултатом заврши утакмица да УЕФА треба да казни финце зато што су дозволили да се играчи Црвене Звезде провоцирају. Па нас само због транспарента КОСОВО ЈЕ СРБИЈА казне као да смо убили капитена противничке екипе. 
(Download, 31. jul 2019 18:31) 


ne moze politika na tribine i to je to. jednoj mocnoj i uticajnoj barsi nisu dozvolili tranaparente sa politickim porukama, zasto bi onda tolerisali nas i vas?

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Stojković rupa, direktan krivac za njihov gol!! Zašto Milojević ne "koristi", Žandera nije mi jasno!! Za njega bi trebalo u prvom timu, da ima mesta!! Jednostavno čovek je doktor za ove naše!! Igra sramna, i jadna, ukoliko to može da se nazove igrom!! Bezidejna, spora, bez žara i borbe, samo su došli da to odrade!! Ako tako budu igrali protiv Kopenhagena, Ligu šampiona gledaće na TV-u!!

shone bjelovacki

pre 4 godine

Ovaj gol i nije tako lose pao, dapace... bez posledica a mogao bi pomoci strucnom stabu da ih malo postroji u svlacionici i izriba i da se spuste na zemlju! Pozzz

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Nismo izvukli nikakve pouke iz utakmica sa Suduvom. Ako isto ostane i nakon ove bruke, sta da kazem nego igrajte ping-pong ligu i to je to. Mozda vam je to i ok?