Subota, 04.12.2004.

15:28

8 golova u Železniku, silna Zeta

Izvor: B92

8 golova u Železniku, silna Zeta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

Brkajlija

pre 19 godina

Pisemo o fudbalu.Pisemo o utiscma.Pisemo o nama.Ne pisemo i ne komentarisemo pismenost i umetnicki dar za lepu pisanu rec.
Ivane,procitaj nekoliko puta tvoj komentar.Ako ne znas zasto ti to predlazem,obrati se tvom profsoru Srpskog.
Jedan od vas nesto nije uradio kako treba.Ili nek on tebi vrati pare zato sto te nije opismenio ili nka ti oduzme diplomu.
ASto se tice lepog ponasanja,taj predmet ne postoji ,ai se ,u moje vreme,primenjivao kroz sve predmete.Tebe je to zaobislo,sto se jasno vidi.Sto te pogodio jedan komenta,koji nikog ne vredja,to govori i o tvom shvatanju zivota i relacija u zivotu.
Ovaj ,sto se identifikuje kroz pominjanje Srbije,jasno potvrdjuje sadrzaj mog komentara.
Moj savet za njega bi bio:pokusaj unaprediti svoj odnos prema fudbalu i sportu.To je mnogo sire i kompleksnije ,nego sto ti iznese .
Kroz skolu i zivot, nauci ,sta su kompleksi i sta je pojam umetnika,majstora i u pravom smislu reci i u pezurativnom smislu reci.
U jedno sam siguran 100%, kad neko nema argumenata i dovoljno takta(necu da napisem drugacie)on vice ,ljuti se i vredja druge.
Dok Partizan bitke bije..........
Brkajlija

srbija cela crveno bela

pre 19 godina

ALO BRKATI TISINCINA.OSTAVI KOMOLEKSE NIZE VREDNOSTI KOD KUCE.JER JASNO.O KAKVIM UMETNICIMA TI PRICAS.ANA STANIC MAJA MANDZUKA ILI NE IZVINI MARKO BULAT.SMASAN SI KO CICA GLISA.I SVE TE IGRACE KOJE SI NAVEO SU JEDINI KOJI SU I IGRALI U POSLEDNJIH 50 GOD U PARTIZANIMA.ZATO MARS NA SPAVANJE I GLEDAJ UMETNICKE IGRE SA BELE TACKE.

Ivan

pre 19 godina

brkajlijo ti li si onaj shto komentarishe partizanove tekme na stankomu?? jednako si bolestan... a i po malo nepismen - pishe se "ne mozes", a ne "nemozes"... kontash?

Salle

pre 19 godina

Brkajlijo,ziv mi bio 1000 godina.Napisao si uglavnom sve ono sto bih i ja.Ko iole zna i shvata,razumece,onaj ko ne shvata nikada i nece,jer su plitki i kratkovidi.
Ziveo smekeru.

Brkajlija

pre 19 godina

T(e)ugo,ponovo iste price.Dokle?Hajde sad, sam uzmi rezultate tvoje Zvezde iz utakmica kad je postala pobednik kupa sampiona .Napisi fino rivale i rezultate i da zajedno diskutujemo o tome kakav ste vi to uspeh postigli.Oficijelno vi ste pobedili u tom takmicenju i mi smo vam cestitali.Posto nekriticki pises o uspesima Partizana,hajde da to podvrgnemo jednoj otvorenoj rasprvi.Pogledacemo koji su protivnici pobedjeni i kojim rezultatima.Ja predlazem i vise od toga:Da izvucemo komentare nase stampe za sve te utakmice i komentare Evropske znacajne stampe i cak da pogledamo arhivske snimke igre.Bilo je to razlicito vreme,ali ,mi znamo koji su asovi vojevali tada i ne bojimo se poredjenja.
Samo ,pre svega da ti vec napisem:Jedino mi je ostalo u secanju ,iz tih vasih utakmica ,padanje na terenu i grcevi,valjanja i prenemaganja.Isto mi je ostalo u secanju iz 1966 maestrlan ples na terenu umetnika fudbalske vestine,cak i kad protvnik vodi sa 3:1 ,Julka dribla njihovog najboljeg napadaca u nasem kaznenom prostoru (bez potrebe,ali onako smekerski)mada je imao vise jednostavnijih resenja...Ja sam tada vristao od srece ,jer covek igra fdbal....Zato ,mi, nepoznati prijatelju,volimo Partizan.Vole ga smekeri i umetnici..Vole ga duhom i vicem obdarni ljudi...Dzaba ti ovo pisem, ti ovo ne mozes razumeti.
A ti i vi ,koji trazite dlaku u tudjem oku,a u svom ne vidite balvan,nemozete biti Partizanovci i kad bi hteli.Takvi ne idu uz nas.Druga ste sorta.Ja sam uzivao ,gledajuci Jug ,isto toliko koliko i u mjstorijama Bjekovic,Vukotica,Smajica,Prekazija,Vokrija,
Milka Djurovskog,Mijatovica,Save ,
Cire,Keze,Ilica .....A tek sad ..lele...Simon i drugari...Igranka bez prestanka
Tugo,ocekujem tvoj izvestaj ,uporedni, za nasa dva ucesca u pohodu na kup sampiona Evrope.
Pozdrav ljubiteljima dobrog vica i leprsave igre...Nas ih narod ,jednostavno, zove SMEKERI.
Pa u ime smekera zveli.
Brkajlija

Vlado Cetinje

pre 19 godina

Šta je cigančići,treba da navijate u evropi za nas jer samo tako možete (možda)u ligu šampiona.A možda je i bolje da ne igrate i da svoje mjesto ustupite Zeti jer nas ona neće obrukati u evropi kao vi.Sprdaju se sa vama đe god pređete granicu ove naše države,mnogo ste smiješni i jadni.Prelistajte malo arhivu ovoga sajta i naćićete izjavu vašeg trenera Dostanića,da je uspjeh igrati sa ovakvim Partizanom neriješeno na njegovom stadionu.Possjed lopte je bio 88%-12% za Partizan,sakrijete se svi ispred golmana i molite Boga samo da ga ne primite.A o košarci i rukometu da ne govorimo jer to je smiješno sa vama raspravljati(vaterpolo Jadran-C.Zvezda 20:0 he,he)koliko ste igrali večeras u vašoj gumi ligi( a u rukometu Hamburg -11).SRAMOTA !!!

No More Lies

pre 19 godina

I utakmicu Zeta-Partizan (Brnovicinho) i mec Zeleznik-Crvena Zvezda (neverovatnih 8+) bi trebalo detaljno da ispitaju drzavni organi. To govorim kao navijac Zvezde i kao covek koji voli da gleda iskljucivo cistu igru bez ikakvih zakulisnih radnji!

Rebel

pre 19 godina

Tegi Su kakve to gluposti pricas i ti i ta tvoja ciganija. Kao mi smo igrali sa samim evropskim dnom a Zenit i Psv su sami top evropskog fudbala. Verovatno ste prosli odlicnim i vrlodobrim na tim utakmicama. Pominjes neki najveci stadion, kakve to ima veze sa kvalitetom tima i sa rezultatima. Pa Arsenal ima jedan od najmanjih stadiona u Engleskoj pa je daleko najbolji Engleski tim u zadnjih nekoliko godina. Izgleda jadnici da vam je samo ostalo to jer sa igrom, rezultatima, organizacijom svakoako ne mozete da se pohvalite. Ne volim da se prepucavam ali mi niuje jasno odakle tolika bolest i zavist za sve sto Partizan napravi. Doduse i ne zanima me to je vas problem.

srbija

pre 19 godina

Smesno,smesno!!!Prvi gol-golman ceka loptu koja putuje 30 sekundi na crti(prazan peterac!?),i prima gol sa 2 metra i ne pomera se.Treci jos smesniji sklanja ruke da ne bi slucajno odbranio.

Tegi Su

pre 19 godina

Ma da, vazno je da su se na ovu vest javili sve samo grobarcici. Nisam vas nesto cuo posle namestaljke sa Zetom i onog svetskog prodora Brnovica. Bolje da cutite, pune novine vaseg velikog slavlja na splavu Pirana - Pitam se samo cega. Jel se za taj prolaz u 1/16 finala nagradjuje nekim peharom? Ali uvek ste znali da velicate sve te "vazno je ucestvovati" utakmice.

Ne brinite se za nas , u nikada tezoj polusezoni u kojoj nije moglo da se zivi od vas, zbog velikih pobeda nad rumunskim krshevima, velikanom svetskog fudbala Egaleom, ili istorijskim remijem sa raspalim Laciom, mi smo preziveli sve i svasta i gle cuda, tu smo na 3 boda, iako je Zeka zatvorio sve sto je mogao u prvenstvu. Mi cemo se vratiti tamo gde nam je mesto, nikada nismo bili gori, ali vi od toga nemate ama bash nista. Dobro dosli na Marakanu - najveci stadion na kome cete igrati ove sezone i to dva puta. Mozda vam opet zakacimo i neki transparent na "neosvojivom jugu"...

Igor

pre 19 godina

bravo dostanicu,svidja mi se ovakva zvezda i to je tim koji bi trebalo uvek da igra,bez obzira na povrede(mozda jos samo Dudic)MARKO OSTANI!!!!!

Bagzi

pre 19 godina

"Ma namesteno" Sto bi rekli Grobari !
Sjajna izreka (to im valjda ostalo profesionalna deformacija kad god popiju na derbiju par komada od Zvezde)

pfc

pre 19 godina

Prosto je neverovatno sta se dogadja sa timom iz predgradja. Od ekipe koja je cak pobedila Steau-u u Kupu UEFA evo glavnog kandidata za drugoligasa.
Mislim da je gdin Bulic kao vlasnik glavni krivac jer je mislio da moze praviti pare u fudbalu. On kao i Ceca samo misle kako da muzu, misle da je fudbalski klub krava muzara, cak simentalske rase. A previdjaju da ta vrsta trosi mnogo da bi dala mnogo. Tako im i treba.
Do duse, krivo je nase zakonodavstvo koje dozvoljava izvlacenje para preko transfera iz kluba umesto da ostanu u klubu.Ali, to je stvar vlasnika, pa na kraju krajeva ispadali su i MU, Celzi, Atletiko Madrid , Fiorentina i Milan, pa su se vracali. Ja se bojim da je kod nas malo "suptilniji" problem, ali ako, trebalo bi animirati klubove izvan Bgd-a npr. Kragujevac, Krusevac, Nis, Subotica. Prosto da covek ne veruje da nasi bajni biznismeni ne prepoznaju interes izvan svog mesta . Cini mi se ako ne vide sa balkona svoje dedinjske vile stadion svog kluba , nista od privatnog fudbala.
Toliko o Zelezniku i Obilicu.
Meni je neobicno drago da Zeta igra sjajno, to je primer kako jedan uspesan gospodin ume da vodi tim. Prvo, umeo je da nadje nacin , makar usko vezuci svoje interese sa najuspesnijim klubom na nasem fudbalskim nebu, da tim finansijski ojaca i evo ga u samom vrhu. Bravo za Crnogorce, i Buducnost, evo, dobro gura.
Morace Crnogorci da se pobrinu da sagrade pristojan stadion kapaciteta od bar 30-tak hiljada gledalaaca i eto novog prosperitetnog centra naseg fudbala.Cini mi se da nesto rade na tome.
Da ponovim, krenulo je, jos samo privatizacija i temelji su tu. A fudbalsko trziste ce samo da izcisti stvar i nas fudbal ce krenuti napred. Ja samo ne znam sta rade ovi u FSSCG zasto vec jednom ne krenu u taj proces, pa nije valjda da je sve do Kostunice, po bogu?!
Za iducu sezonu obavezno bi se morao povecati cenzus za ucesce kluba u prvenstvu, bas zbog tipova kao sto su Ceca i Aca, da se odredi iznos novca koji bi bio blokiran kod banke samo za fudbalski klub i ne bi mogao biti koristen izvan njega. Nije dovoljna garancija banke za obezbedjenje ucesca kluba u ligi.Mozda min. 4-5 mil evra, pa da vidimo ko ce ozbiljno shvatiti ovu skupu igracku.
Ajd' u zdravlju uz cestitke mom Partizanu na jesenjoj tituli i ovogodisnjim uspesima!!!

draggan

pre 19 godina

ajde de,pogledajte gde ste zvedasi.
ne baksuziram,voleo bih da ste u evropi negde s nama,al ste bre naduvani previse zbog bivse prosle slave.

Tatko

pre 19 godina

****BREAK NEWS BREAK NEWS BREAK NEWS****
Na osnovu odluke gosp. Ljubivoja R. da zbog slabih rezultata u sezoni 1992-2004 a i svih sledecih, povuce autorska prava na tekst pesme "mladici borovi devojke jele" najuze rukovodstvo SD Crvena Zvezda pokrenulo inicijativu da u slucaju iste preuzme kao novu himnu pesmu "Putuj Evropo".... ceka se saglasnost gosp. Djoke B. !!!
Da se ne bi nasli u slicnoj situaciji rukovodioci JSD Partizan razmisljaju da kao alternativu , ukoliko i gosp. Kor.K povuce autorska prava na muziku pesme "Volim Partiza", preuzme kao novu himnu ili pesmu "mi smo vec ma tom putu" ili "we are the champions"... ceka se odluka nosioca prava....

Deki

pre 19 godina

Zeta je po meni najbolja ekipa ove jeseni bez obzira na uspehe Partizana. Crnogorci igraju odlicno, a u medjusobnim duelima su bili mnogo bolji i od zvezde i od partizana.

Deki

pre 19 godina

Zeta je po meni najbolja ekipa ove jeseni bez obzira na uspehe Partizana. Crnogorci igraju odlicno, a u medjusobnim duelima su bili mnogo bolji i od zvezde i od partizana.

Tatko

pre 19 godina

****BREAK NEWS BREAK NEWS BREAK NEWS****
Na osnovu odluke gosp. Ljubivoja R. da zbog slabih rezultata u sezoni 1992-2004 a i svih sledecih, povuce autorska prava na tekst pesme "mladici borovi devojke jele" najuze rukovodstvo SD Crvena Zvezda pokrenulo inicijativu da u slucaju iste preuzme kao novu himnu pesmu "Putuj Evropo".... ceka se saglasnost gosp. Djoke B. !!!
Da se ne bi nasli u slicnoj situaciji rukovodioci JSD Partizan razmisljaju da kao alternativu , ukoliko i gosp. Kor.K povuce autorska prava na muziku pesme "Volim Partiza", preuzme kao novu himnu ili pesmu "mi smo vec ma tom putu" ili "we are the champions"... ceka se odluka nosioca prava....

draggan

pre 19 godina

ajde de,pogledajte gde ste zvedasi.
ne baksuziram,voleo bih da ste u evropi negde s nama,al ste bre naduvani previse zbog bivse prosle slave.

pfc

pre 19 godina

Prosto je neverovatno sta se dogadja sa timom iz predgradja. Od ekipe koja je cak pobedila Steau-u u Kupu UEFA evo glavnog kandidata za drugoligasa.
Mislim da je gdin Bulic kao vlasnik glavni krivac jer je mislio da moze praviti pare u fudbalu. On kao i Ceca samo misle kako da muzu, misle da je fudbalski klub krava muzara, cak simentalske rase. A previdjaju da ta vrsta trosi mnogo da bi dala mnogo. Tako im i treba.
Do duse, krivo je nase zakonodavstvo koje dozvoljava izvlacenje para preko transfera iz kluba umesto da ostanu u klubu.Ali, to je stvar vlasnika, pa na kraju krajeva ispadali su i MU, Celzi, Atletiko Madrid , Fiorentina i Milan, pa su se vracali. Ja se bojim da je kod nas malo "suptilniji" problem, ali ako, trebalo bi animirati klubove izvan Bgd-a npr. Kragujevac, Krusevac, Nis, Subotica. Prosto da covek ne veruje da nasi bajni biznismeni ne prepoznaju interes izvan svog mesta . Cini mi se ako ne vide sa balkona svoje dedinjske vile stadion svog kluba , nista od privatnog fudbala.
Toliko o Zelezniku i Obilicu.
Meni je neobicno drago da Zeta igra sjajno, to je primer kako jedan uspesan gospodin ume da vodi tim. Prvo, umeo je da nadje nacin , makar usko vezuci svoje interese sa najuspesnijim klubom na nasem fudbalskim nebu, da tim finansijski ojaca i evo ga u samom vrhu. Bravo za Crnogorce, i Buducnost, evo, dobro gura.
Morace Crnogorci da se pobrinu da sagrade pristojan stadion kapaciteta od bar 30-tak hiljada gledalaaca i eto novog prosperitetnog centra naseg fudbala.Cini mi se da nesto rade na tome.
Da ponovim, krenulo je, jos samo privatizacija i temelji su tu. A fudbalsko trziste ce samo da izcisti stvar i nas fudbal ce krenuti napred. Ja samo ne znam sta rade ovi u FSSCG zasto vec jednom ne krenu u taj proces, pa nije valjda da je sve do Kostunice, po bogu?!
Za iducu sezonu obavezno bi se morao povecati cenzus za ucesce kluba u prvenstvu, bas zbog tipova kao sto su Ceca i Aca, da se odredi iznos novca koji bi bio blokiran kod banke samo za fudbalski klub i ne bi mogao biti koristen izvan njega. Nije dovoljna garancija banke za obezbedjenje ucesca kluba u ligi.Mozda min. 4-5 mil evra, pa da vidimo ko ce ozbiljno shvatiti ovu skupu igracku.
Ajd' u zdravlju uz cestitke mom Partizanu na jesenjoj tituli i ovogodisnjim uspesima!!!

srbija

pre 19 godina

Smesno,smesno!!!Prvi gol-golman ceka loptu koja putuje 30 sekundi na crti(prazan peterac!?),i prima gol sa 2 metra i ne pomera se.Treci jos smesniji sklanja ruke da ne bi slucajno odbranio.

Tegi Su

pre 19 godina

Ma da, vazno je da su se na ovu vest javili sve samo grobarcici. Nisam vas nesto cuo posle namestaljke sa Zetom i onog svetskog prodora Brnovica. Bolje da cutite, pune novine vaseg velikog slavlja na splavu Pirana - Pitam se samo cega. Jel se za taj prolaz u 1/16 finala nagradjuje nekim peharom? Ali uvek ste znali da velicate sve te "vazno je ucestvovati" utakmice.

Ne brinite se za nas , u nikada tezoj polusezoni u kojoj nije moglo da se zivi od vas, zbog velikih pobeda nad rumunskim krshevima, velikanom svetskog fudbala Egaleom, ili istorijskim remijem sa raspalim Laciom, mi smo preziveli sve i svasta i gle cuda, tu smo na 3 boda, iako je Zeka zatvorio sve sto je mogao u prvenstvu. Mi cemo se vratiti tamo gde nam je mesto, nikada nismo bili gori, ali vi od toga nemate ama bash nista. Dobro dosli na Marakanu - najveci stadion na kome cete igrati ove sezone i to dva puta. Mozda vam opet zakacimo i neki transparent na "neosvojivom jugu"...

Igor

pre 19 godina

bravo dostanicu,svidja mi se ovakva zvezda i to je tim koji bi trebalo uvek da igra,bez obzira na povrede(mozda jos samo Dudic)MARKO OSTANI!!!!!

Bagzi

pre 19 godina

"Ma namesteno" Sto bi rekli Grobari !
Sjajna izreka (to im valjda ostalo profesionalna deformacija kad god popiju na derbiju par komada od Zvezde)

Rebel

pre 19 godina

Tegi Su kakve to gluposti pricas i ti i ta tvoja ciganija. Kao mi smo igrali sa samim evropskim dnom a Zenit i Psv su sami top evropskog fudbala. Verovatno ste prosli odlicnim i vrlodobrim na tim utakmicama. Pominjes neki najveci stadion, kakve to ima veze sa kvalitetom tima i sa rezultatima. Pa Arsenal ima jedan od najmanjih stadiona u Engleskoj pa je daleko najbolji Engleski tim u zadnjih nekoliko godina. Izgleda jadnici da vam je samo ostalo to jer sa igrom, rezultatima, organizacijom svakoako ne mozete da se pohvalite. Ne volim da se prepucavam ali mi niuje jasno odakle tolika bolest i zavist za sve sto Partizan napravi. Doduse i ne zanima me to je vas problem.

No More Lies

pre 19 godina

I utakmicu Zeta-Partizan (Brnovicinho) i mec Zeleznik-Crvena Zvezda (neverovatnih 8+) bi trebalo detaljno da ispitaju drzavni organi. To govorim kao navijac Zvezde i kao covek koji voli da gleda iskljucivo cistu igru bez ikakvih zakulisnih radnji!

Vlado Cetinje

pre 19 godina

Šta je cigančići,treba da navijate u evropi za nas jer samo tako možete (možda)u ligu šampiona.A možda je i bolje da ne igrate i da svoje mjesto ustupite Zeti jer nas ona neće obrukati u evropi kao vi.Sprdaju se sa vama đe god pređete granicu ove naše države,mnogo ste smiješni i jadni.Prelistajte malo arhivu ovoga sajta i naćićete izjavu vašeg trenera Dostanića,da je uspjeh igrati sa ovakvim Partizanom neriješeno na njegovom stadionu.Possjed lopte je bio 88%-12% za Partizan,sakrijete se svi ispred golmana i molite Boga samo da ga ne primite.A o košarci i rukometu da ne govorimo jer to je smiješno sa vama raspravljati(vaterpolo Jadran-C.Zvezda 20:0 he,he)koliko ste igrali večeras u vašoj gumi ligi( a u rukometu Hamburg -11).SRAMOTA !!!

Brkajlija

pre 19 godina

T(e)ugo,ponovo iste price.Dokle?Hajde sad, sam uzmi rezultate tvoje Zvezde iz utakmica kad je postala pobednik kupa sampiona .Napisi fino rivale i rezultate i da zajedno diskutujemo o tome kakav ste vi to uspeh postigli.Oficijelno vi ste pobedili u tom takmicenju i mi smo vam cestitali.Posto nekriticki pises o uspesima Partizana,hajde da to podvrgnemo jednoj otvorenoj rasprvi.Pogledacemo koji su protivnici pobedjeni i kojim rezultatima.Ja predlazem i vise od toga:Da izvucemo komentare nase stampe za sve te utakmice i komentare Evropske znacajne stampe i cak da pogledamo arhivske snimke igre.Bilo je to razlicito vreme,ali ,mi znamo koji su asovi vojevali tada i ne bojimo se poredjenja.
Samo ,pre svega da ti vec napisem:Jedino mi je ostalo u secanju ,iz tih vasih utakmica ,padanje na terenu i grcevi,valjanja i prenemaganja.Isto mi je ostalo u secanju iz 1966 maestrlan ples na terenu umetnika fudbalske vestine,cak i kad protvnik vodi sa 3:1 ,Julka dribla njihovog najboljeg napadaca u nasem kaznenom prostoru (bez potrebe,ali onako smekerski)mada je imao vise jednostavnijih resenja...Ja sam tada vristao od srece ,jer covek igra fdbal....Zato ,mi, nepoznati prijatelju,volimo Partizan.Vole ga smekeri i umetnici..Vole ga duhom i vicem obdarni ljudi...Dzaba ti ovo pisem, ti ovo ne mozes razumeti.
A ti i vi ,koji trazite dlaku u tudjem oku,a u svom ne vidite balvan,nemozete biti Partizanovci i kad bi hteli.Takvi ne idu uz nas.Druga ste sorta.Ja sam uzivao ,gledajuci Jug ,isto toliko koliko i u mjstorijama Bjekovic,Vukotica,Smajica,Prekazija,Vokrija,
Milka Djurovskog,Mijatovica,Save ,
Cire,Keze,Ilica .....A tek sad ..lele...Simon i drugari...Igranka bez prestanka
Tugo,ocekujem tvoj izvestaj ,uporedni, za nasa dva ucesca u pohodu na kup sampiona Evrope.
Pozdrav ljubiteljima dobrog vica i leprsave igre...Nas ih narod ,jednostavno, zove SMEKERI.
Pa u ime smekera zveli.
Brkajlija

Salle

pre 19 godina

Brkajlijo,ziv mi bio 1000 godina.Napisao si uglavnom sve ono sto bih i ja.Ko iole zna i shvata,razumece,onaj ko ne shvata nikada i nece,jer su plitki i kratkovidi.
Ziveo smekeru.

Ivan

pre 19 godina

brkajlijo ti li si onaj shto komentarishe partizanove tekme na stankomu?? jednako si bolestan... a i po malo nepismen - pishe se "ne mozes", a ne "nemozes"... kontash?

srbija cela crveno bela

pre 19 godina

ALO BRKATI TISINCINA.OSTAVI KOMOLEKSE NIZE VREDNOSTI KOD KUCE.JER JASNO.O KAKVIM UMETNICIMA TI PRICAS.ANA STANIC MAJA MANDZUKA ILI NE IZVINI MARKO BULAT.SMASAN SI KO CICA GLISA.I SVE TE IGRACE KOJE SI NAVEO SU JEDINI KOJI SU I IGRALI U POSLEDNJIH 50 GOD U PARTIZANIMA.ZATO MARS NA SPAVANJE I GLEDAJ UMETNICKE IGRE SA BELE TACKE.

Brkajlija

pre 19 godina

Pisemo o fudbalu.Pisemo o utiscma.Pisemo o nama.Ne pisemo i ne komentarisemo pismenost i umetnicki dar za lepu pisanu rec.
Ivane,procitaj nekoliko puta tvoj komentar.Ako ne znas zasto ti to predlazem,obrati se tvom profsoru Srpskog.
Jedan od vas nesto nije uradio kako treba.Ili nek on tebi vrati pare zato sto te nije opismenio ili nka ti oduzme diplomu.
ASto se tice lepog ponasanja,taj predmet ne postoji ,ai se ,u moje vreme,primenjivao kroz sve predmete.Tebe je to zaobislo,sto se jasno vidi.Sto te pogodio jedan komenta,koji nikog ne vredja,to govori i o tvom shvatanju zivota i relacija u zivotu.
Ovaj ,sto se identifikuje kroz pominjanje Srbije,jasno potvrdjuje sadrzaj mog komentara.
Moj savet za njega bi bio:pokusaj unaprediti svoj odnos prema fudbalu i sportu.To je mnogo sire i kompleksnije ,nego sto ti iznese .
Kroz skolu i zivot, nauci ,sta su kompleksi i sta je pojam umetnika,majstora i u pravom smislu reci i u pezurativnom smislu reci.
U jedno sam siguran 100%, kad neko nema argumenata i dovoljno takta(necu da napisem drugacie)on vice ,ljuti se i vredja druge.
Dok Partizan bitke bije..........
Brkajlija

Deki

pre 19 godina

Zeta je po meni najbolja ekipa ove jeseni bez obzira na uspehe Partizana. Crnogorci igraju odlicno, a u medjusobnim duelima su bili mnogo bolji i od zvezde i od partizana.

Tatko

pre 19 godina

****BREAK NEWS BREAK NEWS BREAK NEWS****
Na osnovu odluke gosp. Ljubivoja R. da zbog slabih rezultata u sezoni 1992-2004 a i svih sledecih, povuce autorska prava na tekst pesme "mladici borovi devojke jele" najuze rukovodstvo SD Crvena Zvezda pokrenulo inicijativu da u slucaju iste preuzme kao novu himnu pesmu "Putuj Evropo".... ceka se saglasnost gosp. Djoke B. !!!
Da se ne bi nasli u slicnoj situaciji rukovodioci JSD Partizan razmisljaju da kao alternativu , ukoliko i gosp. Kor.K povuce autorska prava na muziku pesme "Volim Partiza", preuzme kao novu himnu ili pesmu "mi smo vec ma tom putu" ili "we are the champions"... ceka se odluka nosioca prava....

draggan

pre 19 godina

ajde de,pogledajte gde ste zvedasi.
ne baksuziram,voleo bih da ste u evropi negde s nama,al ste bre naduvani previse zbog bivse prosle slave.

pfc

pre 19 godina

Prosto je neverovatno sta se dogadja sa timom iz predgradja. Od ekipe koja je cak pobedila Steau-u u Kupu UEFA evo glavnog kandidata za drugoligasa.
Mislim da je gdin Bulic kao vlasnik glavni krivac jer je mislio da moze praviti pare u fudbalu. On kao i Ceca samo misle kako da muzu, misle da je fudbalski klub krava muzara, cak simentalske rase. A previdjaju da ta vrsta trosi mnogo da bi dala mnogo. Tako im i treba.
Do duse, krivo je nase zakonodavstvo koje dozvoljava izvlacenje para preko transfera iz kluba umesto da ostanu u klubu.Ali, to je stvar vlasnika, pa na kraju krajeva ispadali su i MU, Celzi, Atletiko Madrid , Fiorentina i Milan, pa su se vracali. Ja se bojim da je kod nas malo "suptilniji" problem, ali ako, trebalo bi animirati klubove izvan Bgd-a npr. Kragujevac, Krusevac, Nis, Subotica. Prosto da covek ne veruje da nasi bajni biznismeni ne prepoznaju interes izvan svog mesta . Cini mi se ako ne vide sa balkona svoje dedinjske vile stadion svog kluba , nista od privatnog fudbala.
Toliko o Zelezniku i Obilicu.
Meni je neobicno drago da Zeta igra sjajno, to je primer kako jedan uspesan gospodin ume da vodi tim. Prvo, umeo je da nadje nacin , makar usko vezuci svoje interese sa najuspesnijim klubom na nasem fudbalskim nebu, da tim finansijski ojaca i evo ga u samom vrhu. Bravo za Crnogorce, i Buducnost, evo, dobro gura.
Morace Crnogorci da se pobrinu da sagrade pristojan stadion kapaciteta od bar 30-tak hiljada gledalaaca i eto novog prosperitetnog centra naseg fudbala.Cini mi se da nesto rade na tome.
Da ponovim, krenulo je, jos samo privatizacija i temelji su tu. A fudbalsko trziste ce samo da izcisti stvar i nas fudbal ce krenuti napred. Ja samo ne znam sta rade ovi u FSSCG zasto vec jednom ne krenu u taj proces, pa nije valjda da je sve do Kostunice, po bogu?!
Za iducu sezonu obavezno bi se morao povecati cenzus za ucesce kluba u prvenstvu, bas zbog tipova kao sto su Ceca i Aca, da se odredi iznos novca koji bi bio blokiran kod banke samo za fudbalski klub i ne bi mogao biti koristen izvan njega. Nije dovoljna garancija banke za obezbedjenje ucesca kluba u ligi.Mozda min. 4-5 mil evra, pa da vidimo ko ce ozbiljno shvatiti ovu skupu igracku.
Ajd' u zdravlju uz cestitke mom Partizanu na jesenjoj tituli i ovogodisnjim uspesima!!!

srbija

pre 19 godina

Smesno,smesno!!!Prvi gol-golman ceka loptu koja putuje 30 sekundi na crti(prazan peterac!?),i prima gol sa 2 metra i ne pomera se.Treci jos smesniji sklanja ruke da ne bi slucajno odbranio.

Tegi Su

pre 19 godina

Ma da, vazno je da su se na ovu vest javili sve samo grobarcici. Nisam vas nesto cuo posle namestaljke sa Zetom i onog svetskog prodora Brnovica. Bolje da cutite, pune novine vaseg velikog slavlja na splavu Pirana - Pitam se samo cega. Jel se za taj prolaz u 1/16 finala nagradjuje nekim peharom? Ali uvek ste znali da velicate sve te "vazno je ucestvovati" utakmice.

Ne brinite se za nas , u nikada tezoj polusezoni u kojoj nije moglo da se zivi od vas, zbog velikih pobeda nad rumunskim krshevima, velikanom svetskog fudbala Egaleom, ili istorijskim remijem sa raspalim Laciom, mi smo preziveli sve i svasta i gle cuda, tu smo na 3 boda, iako je Zeka zatvorio sve sto je mogao u prvenstvu. Mi cemo se vratiti tamo gde nam je mesto, nikada nismo bili gori, ali vi od toga nemate ama bash nista. Dobro dosli na Marakanu - najveci stadion na kome cete igrati ove sezone i to dva puta. Mozda vam opet zakacimo i neki transparent na "neosvojivom jugu"...

Igor

pre 19 godina

bravo dostanicu,svidja mi se ovakva zvezda i to je tim koji bi trebalo uvek da igra,bez obzira na povrede(mozda jos samo Dudic)MARKO OSTANI!!!!!

Bagzi

pre 19 godina

"Ma namesteno" Sto bi rekli Grobari !
Sjajna izreka (to im valjda ostalo profesionalna deformacija kad god popiju na derbiju par komada od Zvezde)

Rebel

pre 19 godina

Tegi Su kakve to gluposti pricas i ti i ta tvoja ciganija. Kao mi smo igrali sa samim evropskim dnom a Zenit i Psv su sami top evropskog fudbala. Verovatno ste prosli odlicnim i vrlodobrim na tim utakmicama. Pominjes neki najveci stadion, kakve to ima veze sa kvalitetom tima i sa rezultatima. Pa Arsenal ima jedan od najmanjih stadiona u Engleskoj pa je daleko najbolji Engleski tim u zadnjih nekoliko godina. Izgleda jadnici da vam je samo ostalo to jer sa igrom, rezultatima, organizacijom svakoako ne mozete da se pohvalite. Ne volim da se prepucavam ali mi niuje jasno odakle tolika bolest i zavist za sve sto Partizan napravi. Doduse i ne zanima me to je vas problem.

No More Lies

pre 19 godina

I utakmicu Zeta-Partizan (Brnovicinho) i mec Zeleznik-Crvena Zvezda (neverovatnih 8+) bi trebalo detaljno da ispitaju drzavni organi. To govorim kao navijac Zvezde i kao covek koji voli da gleda iskljucivo cistu igru bez ikakvih zakulisnih radnji!

Vlado Cetinje

pre 19 godina

Šta je cigančići,treba da navijate u evropi za nas jer samo tako možete (možda)u ligu šampiona.A možda je i bolje da ne igrate i da svoje mjesto ustupite Zeti jer nas ona neće obrukati u evropi kao vi.Sprdaju se sa vama đe god pređete granicu ove naše države,mnogo ste smiješni i jadni.Prelistajte malo arhivu ovoga sajta i naćićete izjavu vašeg trenera Dostanića,da je uspjeh igrati sa ovakvim Partizanom neriješeno na njegovom stadionu.Possjed lopte je bio 88%-12% za Partizan,sakrijete se svi ispred golmana i molite Boga samo da ga ne primite.A o košarci i rukometu da ne govorimo jer to je smiješno sa vama raspravljati(vaterpolo Jadran-C.Zvezda 20:0 he,he)koliko ste igrali večeras u vašoj gumi ligi( a u rukometu Hamburg -11).SRAMOTA !!!

Brkajlija

pre 19 godina

T(e)ugo,ponovo iste price.Dokle?Hajde sad, sam uzmi rezultate tvoje Zvezde iz utakmica kad je postala pobednik kupa sampiona .Napisi fino rivale i rezultate i da zajedno diskutujemo o tome kakav ste vi to uspeh postigli.Oficijelno vi ste pobedili u tom takmicenju i mi smo vam cestitali.Posto nekriticki pises o uspesima Partizana,hajde da to podvrgnemo jednoj otvorenoj rasprvi.Pogledacemo koji su protivnici pobedjeni i kojim rezultatima.Ja predlazem i vise od toga:Da izvucemo komentare nase stampe za sve te utakmice i komentare Evropske znacajne stampe i cak da pogledamo arhivske snimke igre.Bilo je to razlicito vreme,ali ,mi znamo koji su asovi vojevali tada i ne bojimo se poredjenja.
Samo ,pre svega da ti vec napisem:Jedino mi je ostalo u secanju ,iz tih vasih utakmica ,padanje na terenu i grcevi,valjanja i prenemaganja.Isto mi je ostalo u secanju iz 1966 maestrlan ples na terenu umetnika fudbalske vestine,cak i kad protvnik vodi sa 3:1 ,Julka dribla njihovog najboljeg napadaca u nasem kaznenom prostoru (bez potrebe,ali onako smekerski)mada je imao vise jednostavnijih resenja...Ja sam tada vristao od srece ,jer covek igra fdbal....Zato ,mi, nepoznati prijatelju,volimo Partizan.Vole ga smekeri i umetnici..Vole ga duhom i vicem obdarni ljudi...Dzaba ti ovo pisem, ti ovo ne mozes razumeti.
A ti i vi ,koji trazite dlaku u tudjem oku,a u svom ne vidite balvan,nemozete biti Partizanovci i kad bi hteli.Takvi ne idu uz nas.Druga ste sorta.Ja sam uzivao ,gledajuci Jug ,isto toliko koliko i u mjstorijama Bjekovic,Vukotica,Smajica,Prekazija,Vokrija,
Milka Djurovskog,Mijatovica,Save ,
Cire,Keze,Ilica .....A tek sad ..lele...Simon i drugari...Igranka bez prestanka
Tugo,ocekujem tvoj izvestaj ,uporedni, za nasa dva ucesca u pohodu na kup sampiona Evrope.
Pozdrav ljubiteljima dobrog vica i leprsave igre...Nas ih narod ,jednostavno, zove SMEKERI.
Pa u ime smekera zveli.
Brkajlija

Salle

pre 19 godina

Brkajlijo,ziv mi bio 1000 godina.Napisao si uglavnom sve ono sto bih i ja.Ko iole zna i shvata,razumece,onaj ko ne shvata nikada i nece,jer su plitki i kratkovidi.
Ziveo smekeru.

Ivan

pre 19 godina

brkajlijo ti li si onaj shto komentarishe partizanove tekme na stankomu?? jednako si bolestan... a i po malo nepismen - pishe se "ne mozes", a ne "nemozes"... kontash?

srbija cela crveno bela

pre 19 godina

ALO BRKATI TISINCINA.OSTAVI KOMOLEKSE NIZE VREDNOSTI KOD KUCE.JER JASNO.O KAKVIM UMETNICIMA TI PRICAS.ANA STANIC MAJA MANDZUKA ILI NE IZVINI MARKO BULAT.SMASAN SI KO CICA GLISA.I SVE TE IGRACE KOJE SI NAVEO SU JEDINI KOJI SU I IGRALI U POSLEDNJIH 50 GOD U PARTIZANIMA.ZATO MARS NA SPAVANJE I GLEDAJ UMETNICKE IGRE SA BELE TACKE.

Brkajlija

pre 19 godina

Pisemo o fudbalu.Pisemo o utiscma.Pisemo o nama.Ne pisemo i ne komentarisemo pismenost i umetnicki dar za lepu pisanu rec.
Ivane,procitaj nekoliko puta tvoj komentar.Ako ne znas zasto ti to predlazem,obrati se tvom profsoru Srpskog.
Jedan od vas nesto nije uradio kako treba.Ili nek on tebi vrati pare zato sto te nije opismenio ili nka ti oduzme diplomu.
ASto se tice lepog ponasanja,taj predmet ne postoji ,ai se ,u moje vreme,primenjivao kroz sve predmete.Tebe je to zaobislo,sto se jasno vidi.Sto te pogodio jedan komenta,koji nikog ne vredja,to govori i o tvom shvatanju zivota i relacija u zivotu.
Ovaj ,sto se identifikuje kroz pominjanje Srbije,jasno potvrdjuje sadrzaj mog komentara.
Moj savet za njega bi bio:pokusaj unaprediti svoj odnos prema fudbalu i sportu.To je mnogo sire i kompleksnije ,nego sto ti iznese .
Kroz skolu i zivot, nauci ,sta su kompleksi i sta je pojam umetnika,majstora i u pravom smislu reci i u pezurativnom smislu reci.
U jedno sam siguran 100%, kad neko nema argumenata i dovoljno takta(necu da napisem drugacie)on vice ,ljuti se i vredja druge.
Dok Partizan bitke bije..........
Brkajlija