Sreda, 24.07.2019.

11:13

Mesi kažnjen samo 1.500 dolara zbog uvreda

Argentinac Lionel Mesi kažnjen je samo 1.500 dolara od CONMEBOL-a zbog uvredljivih komentara na račun te organizacije i Brazila posle neuspeha na Kopa Amerika.

Izvor: MT

Mesi kažnjen samo 1.500 dolara zbog uvreda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 25. jul 2019 16:55)al ti mecevi o kojima pricas su bile prijateljske utakmice. u takmicarskim mecevima protiv iole ozbiljnijeg protivnika Messija nije bilo nikad.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 25. jul 2019 00:14)

​Kako nije? Tebi su Rusija, Danska, Švajcarska ozbiljne reprezentacije, a Cile, Urugvaj, Kolumbija nisu? Takvo nesto mozes samo ti napisati. Ja nemam problem priznati da je Ronaldo bio bolji protiv Spanije i Holandije i da je njima davao golove​​, a mozes li ti priznati da je Mesi bio bolji protiv svih ostalih jacih reprezentacija? Kao sto sam vec rekao, Mesi je reprezentacijama koje su ikada bile u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Zao mi je ali to su cinjenice koje ti nikako ne mozes promeniti.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 23:58) al Messi nijedan nije dao u takmicarskom mecu. znaci dao je u egzibicionim utakmicama. dok Ronaldo jeste davao golove najjacima ekipama u takmicarskim utakmicama.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 23:17) ono sto je najbitnije je to da Messi nema golove protiv ozbiljnih timova u takmicarskim mecevima. Messi nije zasluzio nagrade za najbolje na tim turnirima. na SP 2014 je najbolji bio Hames a na KA 2015 i 2016 Vargas i Sanchez koji su unistavali Kolumbiju i Meksiko sa po 3-4 golova razlike a ne Messi koje je bio dobar samo protiv Paname. ne mozes porediti Euro i Kopu jer je Kopa amatersko takmicenje u rangu Azijskog kupa.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:53)

Kako nije smesnija kada je Ronaldo najmanje pola svojih golova za reprezentaciju dao protiv nizerazrednih ekipa? I mislim da je puno veci uspeh biti npr. najbolji igrac Kopa Amerike pored Nejmara, Sanceza, Jamesa, Suareza, Kavanija nego sto je Ronaldo dao 6 golova protiv najjačih reprezentacija u oko 15 odigranih utakmica. I opet ti ponavljam Mesi nije toliko cesto ni igrao protiv najjačih Europskih reprezentacija. Isto kao kada bi ja sada napisao kako je Mesi davao golove protiv Urugvaja i Cilea, a Ronaldo nije. I ti meni uporno navodis neke pojedine primere kao sto si sada spomenuo taj najsveziji primer, a ja tebi pricam o citavim njihovim karijerama. Mesi na SP i Copa Americi ima 14 golova i 19 asistencija u 41 odigranoj utakmici, Ronaldo na SP i EURU ima 16 golova i 10 asistencija u 38 odigranih utakmica. Ne vidim na koji nacin je Ronaldo bolji na velikim takmičenjima!? Pre se moze reci da je obrnuto.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:53)


Sve je to OK ali opet ne znam na koji je nacin bolji Ronaldo kada je najmanje pola svojih golova za reprezentaciju dao protiv nizerazrednih ekipa? Mesi je davao golove mnogo jacim reprezentacijama.

Mesi budi drug

pre 4 godine

E Mesi aj majke ti kada budeš placao tu kaznu,pošalji i meni makar jedno 500 dolara sta je to za tebe,znacilo bi mi da odem u Rafailovice na more,ljubi te brat!

Ovo je super

pre 4 godine

Iskreno strepeo sam da ga nece kazniti vise utakmica,sto se para tice nebitne su,ima ih pun kamion ali utakmice bi bil problem.Ovo je dobro jer to znači da cemo genijalca gledati sledeće godine na Kopi i to u njegovoj domovini.Hejteri imate jos godinu dana da pisete kako Mesi nema trofej sa repkom,dakle jos toliko vremena vam je ostalo.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 19:53) cuj bilo mu teze da da gol u prijateljskim mecevima? oplakah , pa i Luka Jovic je dao Nemcima gol u prijateljskoj utakmici al nije bas isto kao da je dao u zvanicnoj utakmici. koliko Messi ima golova protiv najjacih ekipa u takmicarskim mecevima? nema nijedan i to je jedina istina. nikada se nije video protiv iole jace ekipe.znas li da je Paolo Gerrero najbolji sterelac Kopa Amerike? to dovoljno govori koliko je slaba Messijeva reprezentativna karijera.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:06)

Nisam ni napisao da je to isto. Lepo sam napisao da je Mesiju sigurno bilo teze davati golove protiv Nemacke, Spanije, Brazila pa cak i u prijateljskim utakmicama nego Ronaldu u takmicarskim utakmicama protiv smesnih reprezentacija poput Andore, Latvije, Armenije itd. A ti meni spominjes Luku Jovica haha a Mesi ima golove npr. protiv najjacih ekipa Cilea, Urugvaja za razliku od Ronalda koji se nije video protiv njih. Protiv najjacih Evropskih reprezentacija nema golova ali nije ni igrao puno puta protiv njih. Igrao je samo 2 puta protiv Nemacke (2010 i 2014), i sada protiv Francuske i protiv koga jos? Nikad nije igrao protiv Spanije, Engleske, Italije itd. A Mesi je sve ukupno dao mnogo vise golova protiv tih tvojih ozbiljnijih reprezentacija nego Ronaldo i to je jedina istina. Znam da je on najbolji strelac Kopa Amerike, ali nisam ni očekivao da ces spomenuti da je Mesi najbolji asistent ikada :) Ne znam sad koliko je slaba Mesijeva reprezetativna karijere ali siguran sam da je Ronaldova jos slabija. Lik je pola svojih golova dao protiv reprezentacija tipa Andore, Estonije niti je ikada bio najbolji igrac nekog velikog takmicenja.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 20:43) a jel mu bilo teze da da u prijateljskim mecevima od Ronaldovih golova Holandiji,Spaniji,Svajcarskoj,Svedskoj u takmicarskim mecevima. Ronaldo je najbolji strelac i asistent na Evropskim prvenstvima . zadnja 4 SP su Evropljani uzeli , vecina polufinalista su Evropljani. Ronaldova karijera smesnija po tebi iako on npr ima 6 golova na velikim turnirima protiv ekstra jakih reprezentacija kao sto su Spanija i Holandija dok Messi nema nijedan. evo ti najsvezijeg primera -Ronaldo dao 3 sjajna gola Svajcarskoj a Messi ne moze ni sa Katrom,Venezuelom,Paragvajem.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 19:27)

Spomenuo sam jer je sigurno Mesiju bilo teze davati golove protiv Nemacke, Spanije, Brazila pa cak i u prijateljskim utakmicama nego Ronaldu u takmicarskim utakmicama protiv smesnih reprezentacija poput Andore, Latvije, Armenije itd.

I smesno je sto pises kako je Ronaldo davao golove protiv Svajcarske, Svedske, Danske, Rusije, Ceske kao ozbiljnim reprezentacijama, a za Mesija neces spomenuti kako je davao golove npr. protiv Cilea, Kolumbije, Urugvaja, Bosne, Nigerije, USA-e itd u takmicarskim utakmicama. Te reprezentacije koje si gore spomenuo nisu nikako jace od ovih kojima je Mesi davao golova, a protiv istih tih reprezentacija se Ronaldo nije video. Protiv Cilea 2017 godine u kupu konfederacija nije nista napravio, protiv Urugvaja na SP 2018 je opet bio nevidljiv, protiv USA-e 2014 nije nista napravio. Cak je USA prosla i grupu na tom SPu, a Ronaldo je ispao.

Kao sto sam vec rekao, Mesi je reprezentacijama koje su ikada bile u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Smesno ih je porediti.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 18:53)
ne ja sam samo izvukao najjace timove protiv kojih su njih dvojica dali golove . i ono sto vidim je da Messi protiv najmocnijih ekipa nema nijedan gol . Ronaldo ih ima. ti napisa da je Messi davao golove Nemackoj,Brazilu itd. a ''slucajno'' si zaboravio da navedes podatak da su to bile prijateljske utakmice i isto tako navodis Estoniju i slicne za Ronalda a ''zaboravljas'' Svajcarsku,Svedsku,Dansku,Rusiju,Cesku,Holandiju. dakle Messi nema golove protiv ozbiljnih rivala u mecevima koje imaju takmicarski znacaj vec to sto si nabrajao su bile egzibicioni mecevi u kojima je postigao golove.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 16:52)

Naravno da je tacno, a nije tacno to sto ti pises. Ronaldo nikad nije dao gol ni protiv Nemacke ni protiv Brazila, to si slagao. A Mesi nikad nije ni mogao dati gol protiv Spanije u zvanicnim utakmicama kada nikad nije ni igrao protiv njih i protiv Holandije je igrao samo jednom, a Ronaldo je igrao 4 puta protiv Holandije i 2 puta protiv Spanije tako da i nije neko cudo sto je Ronaldo protiv njih davao golova, a Mesi nije.

Govoris kako je Mesi davao golove protiv Haitija i Paname, a branis Ronalda koji je barem pola svojih golova dao upravo protiv takvih reprezentacija poput Paname. Pazi sad ovo. Ronaldo je u utakmicama protiv Latvije, Estonije, Luksemburga, Saudijske Arabije, Azarbejdžana, Egipta, Kazahstana, Armenije, Finske, Koreje, Kipra, Paname, Sjeverne Irske, Andore, Farskih otoka, Novog Zelanda i Maroka zabio čak 44 gola od 88 golova za reprezentaciju. Mogu ti dati i link pa proveri ako zelis. Mesi je reprezentacijama koje su bile u Top 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Smesno ih je porediti.

I vec sam rekao da Ronaldo ima vise golova od Mesija u nokaut fazi LŠ ali treba biti realan pa priznati da Mesi ima bolji prosek golova po utakmici. Tj. Ronaldo je dao vise golove iz razloga jer je odigrao vise utakmica i jer je stariji gotov 3 godine. Recimo, u finalima LŠ, Ronaldo ima 4 gola (1 penal) u 6 utakmica dok Mesi ima 2 gola ali u samo 3 odigrana finala.

Parames

pre 4 godine

Penaldo daleko bolji covek od doticnog
(Mikii, 24. jul 2019 13:49)


Zbog cega? haha. Realno, Mesi sigurno nije cvece ali je kao osoba daleko ispred Ronalda. On je izmislio fer plej i korektnost u poredjenju sa njim. Koliko je Ronaldo sujetan govori cinjenica da nije hteo cestitati ni Modricu na zlatnoj lopti. A pogledaj Mesija 2012 i kada je Iniesta dobio onu nagradu za najboljeg igraca Evrope. Bio je sretan kao da je on dobio. Da ne spominjem sad sto je se hvatao za medjunozje pa pokuazivao prema sudiji, pa je to isto uradio i sada sa Juventusom kada je kopirao Simeonea. Pa kada je rekao kako je Island mali tim koji je na EURO dosao samo da se brani itd. Od svih velikih igraca niko se nije jadnije ponasao od Ronalda.

kiki

pre 4 godine

Kakva statistika u Barsi , lako je trpati Levanteu, Gironi..., a u reprezentaciji- ništa . sprdnja od kazne
(bh, 24. jul 2019 13:29)


Zar Levante i Đirona igraju LŠ? Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji LŠ i ima najbolji prosek golova u nokaut fazi LŠ. Ronaldo i u jednom i u drugom ima vise golova iskljucivo iz razloga jer je odigrao vise utakmica. A sto se tice reprezentaciju tu tek Ronaldo debelo zaostaje za Mesijem jer je poznato da se Ronaldova reprezetativna karijera svodi na golove protiv Andore, Estonije i slicnih, a to govori i statistika. Mesi je u karijeri protiv najjacih reprezentacija Nemacke, Brazila, Portugala, Francuske, Cilea, Spanije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i 3 protiv Spanije. Ogromna razlika.

boixos nois

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 16:13)Messi nikada nije dao gol ozbiljnoj ekipi u takmicarskom mecu, a Ronaldo ima golove protiv Holandije i Spanije (cak 6 komada na velikim turnirima naspram Messijeve 0). u LS Ronaldo ima daleko vise golova u nokaut fazi LS. y cetvrtfinalima-polufinalima-finalima LS Ronaldo ima 64 a Messi 20ak golova.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 16:13) sad sam bas proverio to o cemu si pisao , nista od toga nije tacno . Messi ima golove ali u egzibicionim\prijateljskim mecevima . sto se meceva od takmicarskog znacaja tice Cristiano Ronaldo:Spanija,Svajcarska,Svedska,Rusija,Holandija,Danska,Ceska
Lionel Messi:BIH,Nigerija,SCG,Panama,Haiti,Venezuela,SAD,Cile,Iran,Ekvador. dakle nikakvoj Nemackoj,Holandiji,Brazilu,Spaniji Messi nije dao gol u zvancicnoj utakmici dok CR jeste.

Vase ime*

pre 4 godine

Na današnji dan 2008. Mesi je na utakmici 1. put nosio dres Barselone sa brojem 10 u pobedi od 6:0 protiv Hibernijana iz Škotske (Mesi je dao gol za 2:0).
https://www.youtube.com/watch?v=GpYKJpIDoUY
Mesijeva statistika za Barselonu od kada nosi broj 10: 561 gol i 212+ asistencija na 577 utakmica (416W-104D-57L).

Da dodam

pre 4 godine

Mesijeva statistika 2018/19:
najviše golova među svim igračima koji igraju u 5 najjačih liga Evrope (54 gol)
20 asistencija, najviše je učestvovao u golovima među svim igračima koji igraju u 5 najboljih liga Evrope (74 gol+asist)
39 pobeda, 2 titule (liga i superkup), finale kupa, 3. mesto (bronza) na Kopa Americi (KA), 1/2 f LŠ
najbolji strelac LŠ (12 gol), najbolji strelac La Lige (36 gol), najbolji strelac među 5 najjačih liga Evrope (Zlatna kopačka, 36 gol)
najbolji asistent Primere i 5. među 5 najboljih liga Evrope (13 asist), 9. u LŠ (3 asist)
statistički najbolje ocenjeni igrač među 5 najjačih liga Evrope (8.5 po portalu WhoScored), LŠ (8.8 po WS) i najbolje ocenjeni igrač Argentine na KA (7.25 po WS)
igrač koji je najviše puta bio igrač utakmice među 5 najjačih liga Evrope (17 puta) i LŠ (7).
Mesi je imao najviše uspešnih driblinga u LŠ (35) i KA (22) i bio je 2. u La Ligi (134)
bio 2. po broju pretrpljenih faulova na KA (18), 10. u LŠ (20 faulova), 11. u Primeri (66 faulova)
imao najviše ključnih pasova u La Ligi i bio je 8. među 5 najboljih liga Evrope (92 ključna pasa), 4. u LŠ (27 kp) i 5. na KA (11 kp).

Mikii

pre 4 godine

Oduvek sam izuzetno cenio Mesija, a Penalda dozivljavao kao arogantnu primadonu. Kako vreme prolazi, stvari se menjaju. Sad imam utisak da je Penaldo daleko bolji covek od doticnog, i daleko jaci u glavi. Mesi je bolji fudbaler, ali masinerije kao sto su Penaldo u fudbalu i Nadal u tenisu su veoma retki dragulji.

Jamie Vardy #9

pre 4 godine

jel jos uvek vazi dvogodisnja suspenzija

I drugo on je vredjao organizatore comnebol govorio da su sudije namestale i za to dobio kaznu 1500 dolara a klop kad je od srece uleteo na teren protiv evertona dobio je 10 puta vecu kaznu

micaiz kafica

pre 4 godine

Veliki je onaj koji zna prihvatiti poraz. Pričajući o drugima naj više kažemo o sebi. Mesi je navikao biti naj bolji na korumpiran način jer Uefalona odnosno Unicefalons to prakticira.

Da dodam

pre 4 godine

Mesijeva statistika 2018/19:
najviše golova među svim igračima koji igraju u 5 najjačih liga Evrope (54 gol)
20 asistencija, najviše je učestvovao u golovima među svim igračima koji igraju u 5 najboljih liga Evrope (74 gol+asist)
39 pobeda, 2 titule (liga i superkup), finale kupa, 3. mesto (bronza) na Kopa Americi (KA), 1/2 f LŠ
najbolji strelac LŠ (12 gol), najbolji strelac La Lige (36 gol), najbolji strelac među 5 najjačih liga Evrope (Zlatna kopačka, 36 gol)
najbolji asistent Primere i 5. među 5 najboljih liga Evrope (13 asist), 9. u LŠ (3 asist)
statistički najbolje ocenjeni igrač među 5 najjačih liga Evrope (8.5 po portalu WhoScored), LŠ (8.8 po WS) i najbolje ocenjeni igrač Argentine na KA (7.25 po WS)
igrač koji je najviše puta bio igrač utakmice među 5 najjačih liga Evrope (17 puta) i LŠ (7).
Mesi je imao najviše uspešnih driblinga u LŠ (35) i KA (22) i bio je 2. u La Ligi (134)
bio 2. po broju pretrpljenih faulova na KA (18), 10. u LŠ (20 faulova), 11. u Primeri (66 faulova)
imao najviše ključnih pasova u La Ligi i bio je 8. među 5 najboljih liga Evrope (92 ključna pasa), 4. u LŠ (27 kp) i 5. na KA (11 kp).

Jamie Vardy #9

pre 4 godine

jel jos uvek vazi dvogodisnja suspenzija

I drugo on je vredjao organizatore comnebol govorio da su sudije namestale i za to dobio kaznu 1500 dolara a klop kad je od srece uleteo na teren protiv evertona dobio je 10 puta vecu kaznu

Mikii

pre 4 godine

Oduvek sam izuzetno cenio Mesija, a Penalda dozivljavao kao arogantnu primadonu. Kako vreme prolazi, stvari se menjaju. Sad imam utisak da je Penaldo daleko bolji covek od doticnog, i daleko jaci u glavi. Mesi je bolji fudbaler, ali masinerije kao sto su Penaldo u fudbalu i Nadal u tenisu su veoma retki dragulji.

Vase ime*

pre 4 godine

Na današnji dan 2008. Mesi je na utakmici 1. put nosio dres Barselone sa brojem 10 u pobedi od 6:0 protiv Hibernijana iz Škotske (Mesi je dao gol za 2:0).
https://www.youtube.com/watch?v=GpYKJpIDoUY
Mesijeva statistika za Barselonu od kada nosi broj 10: 561 gol i 212+ asistencija na 577 utakmica (416W-104D-57L).

micaiz kafica

pre 4 godine

Veliki je onaj koji zna prihvatiti poraz. Pričajući o drugima naj više kažemo o sebi. Mesi je navikao biti naj bolji na korumpiran način jer Uefalona odnosno Unicefalons to prakticira.

boixos nois

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 16:13)Messi nikada nije dao gol ozbiljnoj ekipi u takmicarskom mecu, a Ronaldo ima golove protiv Holandije i Spanije (cak 6 komada na velikim turnirima naspram Messijeve 0). u LS Ronaldo ima daleko vise golova u nokaut fazi LS. y cetvrtfinalima-polufinalima-finalima LS Ronaldo ima 64 a Messi 20ak golova.

Parames

pre 4 godine

Penaldo daleko bolji covek od doticnog
(Mikii, 24. jul 2019 13:49)


Zbog cega? haha. Realno, Mesi sigurno nije cvece ali je kao osoba daleko ispred Ronalda. On je izmislio fer plej i korektnost u poredjenju sa njim. Koliko je Ronaldo sujetan govori cinjenica da nije hteo cestitati ni Modricu na zlatnoj lopti. A pogledaj Mesija 2012 i kada je Iniesta dobio onu nagradu za najboljeg igraca Evrope. Bio je sretan kao da je on dobio. Da ne spominjem sad sto je se hvatao za medjunozje pa pokuazivao prema sudiji, pa je to isto uradio i sada sa Juventusom kada je kopirao Simeonea. Pa kada je rekao kako je Island mali tim koji je na EURO dosao samo da se brani itd. Od svih velikih igraca niko se nije jadnije ponasao od Ronalda.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 16:13) sad sam bas proverio to o cemu si pisao , nista od toga nije tacno . Messi ima golove ali u egzibicionim\prijateljskim mecevima . sto se meceva od takmicarskog znacaja tice Cristiano Ronaldo:Spanija,Svajcarska,Svedska,Rusija,Holandija,Danska,Ceska
Lionel Messi:BIH,Nigerija,SCG,Panama,Haiti,Venezuela,SAD,Cile,Iran,Ekvador. dakle nikakvoj Nemackoj,Holandiji,Brazilu,Spaniji Messi nije dao gol u zvancicnoj utakmici dok CR jeste.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 23:58) al Messi nijedan nije dao u takmicarskom mecu. znaci dao je u egzibicionim utakmicama. dok Ronaldo jeste davao golove najjacima ekipama u takmicarskim utakmicama.

kiki

pre 4 godine

Kakva statistika u Barsi , lako je trpati Levanteu, Gironi..., a u reprezentaciji- ništa . sprdnja od kazne
(bh, 24. jul 2019 13:29)


Zar Levante i Đirona igraju LŠ? Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji LŠ i ima najbolji prosek golova u nokaut fazi LŠ. Ronaldo i u jednom i u drugom ima vise golova iskljucivo iz razloga jer je odigrao vise utakmica. A sto se tice reprezentaciju tu tek Ronaldo debelo zaostaje za Mesijem jer je poznato da se Ronaldova reprezetativna karijera svodi na golove protiv Andore, Estonije i slicnih, a to govori i statistika. Mesi je u karijeri protiv najjacih reprezentacija Nemacke, Brazila, Portugala, Francuske, Cilea, Spanije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i 3 protiv Spanije. Ogromna razlika.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 16:52)

Naravno da je tacno, a nije tacno to sto ti pises. Ronaldo nikad nije dao gol ni protiv Nemacke ni protiv Brazila, to si slagao. A Mesi nikad nije ni mogao dati gol protiv Spanije u zvanicnim utakmicama kada nikad nije ni igrao protiv njih i protiv Holandije je igrao samo jednom, a Ronaldo je igrao 4 puta protiv Holandije i 2 puta protiv Spanije tako da i nije neko cudo sto je Ronaldo protiv njih davao golova, a Mesi nije.

Govoris kako je Mesi davao golove protiv Haitija i Paname, a branis Ronalda koji je barem pola svojih golova dao upravo protiv takvih reprezentacija poput Paname. Pazi sad ovo. Ronaldo je u utakmicama protiv Latvije, Estonije, Luksemburga, Saudijske Arabije, Azarbejdžana, Egipta, Kazahstana, Armenije, Finske, Koreje, Kipra, Paname, Sjeverne Irske, Andore, Farskih otoka, Novog Zelanda i Maroka zabio čak 44 gola od 88 golova za reprezentaciju. Mogu ti dati i link pa proveri ako zelis. Mesi je reprezentacijama koje su bile u Top 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Smesno ih je porediti.

I vec sam rekao da Ronaldo ima vise golova od Mesija u nokaut fazi LŠ ali treba biti realan pa priznati da Mesi ima bolji prosek golova po utakmici. Tj. Ronaldo je dao vise golove iz razloga jer je odigrao vise utakmica i jer je stariji gotov 3 godine. Recimo, u finalima LŠ, Ronaldo ima 4 gola (1 penal) u 6 utakmica dok Mesi ima 2 gola ali u samo 3 odigrana finala.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 18:53)
ne ja sam samo izvukao najjace timove protiv kojih su njih dvojica dali golove . i ono sto vidim je da Messi protiv najmocnijih ekipa nema nijedan gol . Ronaldo ih ima. ti napisa da je Messi davao golove Nemackoj,Brazilu itd. a ''slucajno'' si zaboravio da navedes podatak da su to bile prijateljske utakmice i isto tako navodis Estoniju i slicne za Ronalda a ''zaboravljas'' Svajcarsku,Svedsku,Dansku,Rusiju,Cesku,Holandiju. dakle Messi nema golove protiv ozbiljnih rivala u mecevima koje imaju takmicarski znacaj vec to sto si nabrajao su bile egzibicioni mecevi u kojima je postigao golove.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:53)


Sve je to OK ali opet ne znam na koji je nacin bolji Ronaldo kada je najmanje pola svojih golova za reprezentaciju dao protiv nizerazrednih ekipa? Mesi je davao golove mnogo jacim reprezentacijama.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 19:27)

Spomenuo sam jer je sigurno Mesiju bilo teze davati golove protiv Nemacke, Spanije, Brazila pa cak i u prijateljskim utakmicama nego Ronaldu u takmicarskim utakmicama protiv smesnih reprezentacija poput Andore, Latvije, Armenije itd.

I smesno je sto pises kako je Ronaldo davao golove protiv Svajcarske, Svedske, Danske, Rusije, Ceske kao ozbiljnim reprezentacijama, a za Mesija neces spomenuti kako je davao golove npr. protiv Cilea, Kolumbije, Urugvaja, Bosne, Nigerije, USA-e itd u takmicarskim utakmicama. Te reprezentacije koje si gore spomenuo nisu nikako jace od ovih kojima je Mesi davao golova, a protiv istih tih reprezentacija se Ronaldo nije video. Protiv Cilea 2017 godine u kupu konfederacija nije nista napravio, protiv Urugvaja na SP 2018 je opet bio nevidljiv, protiv USA-e 2014 nije nista napravio. Cak je USA prosla i grupu na tom SPu, a Ronaldo je ispao.

Kao sto sam vec rekao, Mesi je reprezentacijama koje su ikada bile u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Smesno ih je porediti.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:06)

Nisam ni napisao da je to isto. Lepo sam napisao da je Mesiju sigurno bilo teze davati golove protiv Nemacke, Spanije, Brazila pa cak i u prijateljskim utakmicama nego Ronaldu u takmicarskim utakmicama protiv smesnih reprezentacija poput Andore, Latvije, Armenije itd. A ti meni spominjes Luku Jovica haha a Mesi ima golove npr. protiv najjacih ekipa Cilea, Urugvaja za razliku od Ronalda koji se nije video protiv njih. Protiv najjacih Evropskih reprezentacija nema golova ali nije ni igrao puno puta protiv njih. Igrao je samo 2 puta protiv Nemacke (2010 i 2014), i sada protiv Francuske i protiv koga jos? Nikad nije igrao protiv Spanije, Engleske, Italije itd. A Mesi je sve ukupno dao mnogo vise golova protiv tih tvojih ozbiljnijih reprezentacija nego Ronaldo i to je jedina istina. Znam da je on najbolji strelac Kopa Amerike, ali nisam ni očekivao da ces spomenuti da je Mesi najbolji asistent ikada :) Ne znam sad koliko je slaba Mesijeva reprezetativna karijere ali siguran sam da je Ronaldova jos slabija. Lik je pola svojih golova dao protiv reprezentacija tipa Andore, Estonije niti je ikada bio najbolji igrac nekog velikog takmicenja.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 20:43) a jel mu bilo teze da da u prijateljskim mecevima od Ronaldovih golova Holandiji,Spaniji,Svajcarskoj,Svedskoj u takmicarskim mecevima. Ronaldo je najbolji strelac i asistent na Evropskim prvenstvima . zadnja 4 SP su Evropljani uzeli , vecina polufinalista su Evropljani. Ronaldova karijera smesnija po tebi iako on npr ima 6 golova na velikim turnirima protiv ekstra jakih reprezentacija kao sto su Spanija i Holandija dok Messi nema nijedan. evo ti najsvezijeg primera -Ronaldo dao 3 sjajna gola Svajcarskoj a Messi ne moze ni sa Katrom,Venezuelom,Paragvajem.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:53)

Kako nije smesnija kada je Ronaldo najmanje pola svojih golova za reprezentaciju dao protiv nizerazrednih ekipa? I mislim da je puno veci uspeh biti npr. najbolji igrac Kopa Amerike pored Nejmara, Sanceza, Jamesa, Suareza, Kavanija nego sto je Ronaldo dao 6 golova protiv najjačih reprezentacija u oko 15 odigranih utakmica. I opet ti ponavljam Mesi nije toliko cesto ni igrao protiv najjačih Europskih reprezentacija. Isto kao kada bi ja sada napisao kako je Mesi davao golove protiv Urugvaja i Cilea, a Ronaldo nije. I ti meni uporno navodis neke pojedine primere kao sto si sada spomenuo taj najsveziji primer, a ja tebi pricam o citavim njihovim karijerama. Mesi na SP i Copa Americi ima 14 golova i 19 asistencija u 41 odigranoj utakmici, Ronaldo na SP i EURU ima 16 golova i 10 asistencija u 38 odigranih utakmica. Ne vidim na koji nacin je Ronaldo bolji na velikim takmičenjima!? Pre se moze reci da je obrnuto.

Ovo je super

pre 4 godine

Iskreno strepeo sam da ga nece kazniti vise utakmica,sto se para tice nebitne su,ima ih pun kamion ali utakmice bi bil problem.Ovo je dobro jer to znači da cemo genijalca gledati sledeće godine na Kopi i to u njegovoj domovini.Hejteri imate jos godinu dana da pisete kako Mesi nema trofej sa repkom,dakle jos toliko vremena vam je ostalo.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 19:53) cuj bilo mu teze da da gol u prijateljskim mecevima? oplakah , pa i Luka Jovic je dao Nemcima gol u prijateljskoj utakmici al nije bas isto kao da je dao u zvanicnoj utakmici. koliko Messi ima golova protiv najjacih ekipa u takmicarskim mecevima? nema nijedan i to je jedina istina. nikada se nije video protiv iole jace ekipe.znas li da je Paolo Gerrero najbolji sterelac Kopa Amerike? to dovoljno govori koliko je slaba Messijeva reprezentativna karijera.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 25. jul 2019 16:55)al ti mecevi o kojima pricas su bile prijateljske utakmice. u takmicarskim mecevima protiv iole ozbiljnijeg protivnika Messija nije bilo nikad.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 23:17) ono sto je najbitnije je to da Messi nema golove protiv ozbiljnih timova u takmicarskim mecevima. Messi nije zasluzio nagrade za najbolje na tim turnirima. na SP 2014 je najbolji bio Hames a na KA 2015 i 2016 Vargas i Sanchez koji su unistavali Kolumbiju i Meksiko sa po 3-4 golova razlike a ne Messi koje je bio dobar samo protiv Paname. ne mozes porediti Euro i Kopu jer je Kopa amatersko takmicenje u rangu Azijskog kupa.

Mesi budi drug

pre 4 godine

E Mesi aj majke ti kada budeš placao tu kaznu,pošalji i meni makar jedno 500 dolara sta je to za tebe,znacilo bi mi da odem u Rafailovice na more,ljubi te brat!

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 25. jul 2019 00:14)

​Kako nije? Tebi su Rusija, Danska, Švajcarska ozbiljne reprezentacije, a Cile, Urugvaj, Kolumbija nisu? Takvo nesto mozes samo ti napisati. Ja nemam problem priznati da je Ronaldo bio bolji protiv Spanije i Holandije i da je njima davao golove​​, a mozes li ti priznati da je Mesi bio bolji protiv svih ostalih jacih reprezentacija? Kao sto sam vec rekao, Mesi je reprezentacijama koje su ikada bile u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Zao mi je ali to su cinjenice koje ti nikako ne mozes promeniti.

Da dodam

pre 4 godine

Mesijeva statistika 2018/19:
najviše golova među svim igračima koji igraju u 5 najjačih liga Evrope (54 gol)
20 asistencija, najviše je učestvovao u golovima među svim igračima koji igraju u 5 najboljih liga Evrope (74 gol+asist)
39 pobeda, 2 titule (liga i superkup), finale kupa, 3. mesto (bronza) na Kopa Americi (KA), 1/2 f LŠ
najbolji strelac LŠ (12 gol), najbolji strelac La Lige (36 gol), najbolji strelac među 5 najjačih liga Evrope (Zlatna kopačka, 36 gol)
najbolji asistent Primere i 5. među 5 najboljih liga Evrope (13 asist), 9. u LŠ (3 asist)
statistički najbolje ocenjeni igrač među 5 najjačih liga Evrope (8.5 po portalu WhoScored), LŠ (8.8 po WS) i najbolje ocenjeni igrač Argentine na KA (7.25 po WS)
igrač koji je najviše puta bio igrač utakmice među 5 najjačih liga Evrope (17 puta) i LŠ (7).
Mesi je imao najviše uspešnih driblinga u LŠ (35) i KA (22) i bio je 2. u La Ligi (134)
bio 2. po broju pretrpljenih faulova na KA (18), 10. u LŠ (20 faulova), 11. u Primeri (66 faulova)
imao najviše ključnih pasova u La Ligi i bio je 8. među 5 najboljih liga Evrope (92 ključna pasa), 4. u LŠ (27 kp) i 5. na KA (11 kp).

Mikii

pre 4 godine

Oduvek sam izuzetno cenio Mesija, a Penalda dozivljavao kao arogantnu primadonu. Kako vreme prolazi, stvari se menjaju. Sad imam utisak da je Penaldo daleko bolji covek od doticnog, i daleko jaci u glavi. Mesi je bolji fudbaler, ali masinerije kao sto su Penaldo u fudbalu i Nadal u tenisu su veoma retki dragulji.

Parames

pre 4 godine

Penaldo daleko bolji covek od doticnog
(Mikii, 24. jul 2019 13:49)


Zbog cega? haha. Realno, Mesi sigurno nije cvece ali je kao osoba daleko ispred Ronalda. On je izmislio fer plej i korektnost u poredjenju sa njim. Koliko je Ronaldo sujetan govori cinjenica da nije hteo cestitati ni Modricu na zlatnoj lopti. A pogledaj Mesija 2012 i kada je Iniesta dobio onu nagradu za najboljeg igraca Evrope. Bio je sretan kao da je on dobio. Da ne spominjem sad sto je se hvatao za medjunozje pa pokuazivao prema sudiji, pa je to isto uradio i sada sa Juventusom kada je kopirao Simeonea. Pa kada je rekao kako je Island mali tim koji je na EURO dosao samo da se brani itd. Od svih velikih igraca niko se nije jadnije ponasao od Ronalda.

kiki

pre 4 godine

Kakva statistika u Barsi , lako je trpati Levanteu, Gironi..., a u reprezentaciji- ništa . sprdnja od kazne
(bh, 24. jul 2019 13:29)


Zar Levante i Đirona igraju LŠ? Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji LŠ i ima najbolji prosek golova u nokaut fazi LŠ. Ronaldo i u jednom i u drugom ima vise golova iskljucivo iz razloga jer je odigrao vise utakmica. A sto se tice reprezentaciju tu tek Ronaldo debelo zaostaje za Mesijem jer je poznato da se Ronaldova reprezetativna karijera svodi na golove protiv Andore, Estonije i slicnih, a to govori i statistika. Mesi je u karijeri protiv najjacih reprezentacija Nemacke, Brazila, Portugala, Francuske, Cilea, Spanije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i 3 protiv Spanije. Ogromna razlika.

micaiz kafica

pre 4 godine

Veliki je onaj koji zna prihvatiti poraz. Pričajući o drugima naj više kažemo o sebi. Mesi je navikao biti naj bolji na korumpiran način jer Uefalona odnosno Unicefalons to prakticira.

Vase ime*

pre 4 godine

Na današnji dan 2008. Mesi je na utakmici 1. put nosio dres Barselone sa brojem 10 u pobedi od 6:0 protiv Hibernijana iz Škotske (Mesi je dao gol za 2:0).
https://www.youtube.com/watch?v=GpYKJpIDoUY
Mesijeva statistika za Barselonu od kada nosi broj 10: 561 gol i 212+ asistencija na 577 utakmica (416W-104D-57L).

Jamie Vardy #9

pre 4 godine

jel jos uvek vazi dvogodisnja suspenzija

I drugo on je vredjao organizatore comnebol govorio da su sudije namestale i za to dobio kaznu 1500 dolara a klop kad je od srece uleteo na teren protiv evertona dobio je 10 puta vecu kaznu

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 16:13) sad sam bas proverio to o cemu si pisao , nista od toga nije tacno . Messi ima golove ali u egzibicionim\prijateljskim mecevima . sto se meceva od takmicarskog znacaja tice Cristiano Ronaldo:Spanija,Svajcarska,Svedska,Rusija,Holandija,Danska,Ceska
Lionel Messi:BIH,Nigerija,SCG,Panama,Haiti,Venezuela,SAD,Cile,Iran,Ekvador. dakle nikakvoj Nemackoj,Holandiji,Brazilu,Spaniji Messi nije dao gol u zvancicnoj utakmici dok CR jeste.

boixos nois

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 16:13)Messi nikada nije dao gol ozbiljnoj ekipi u takmicarskom mecu, a Ronaldo ima golove protiv Holandije i Spanije (cak 6 komada na velikim turnirima naspram Messijeve 0). u LS Ronaldo ima daleko vise golova u nokaut fazi LS. y cetvrtfinalima-polufinalima-finalima LS Ronaldo ima 64 a Messi 20ak golova.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 18:53)
ne ja sam samo izvukao najjace timove protiv kojih su njih dvojica dali golove . i ono sto vidim je da Messi protiv najmocnijih ekipa nema nijedan gol . Ronaldo ih ima. ti napisa da je Messi davao golove Nemackoj,Brazilu itd. a ''slucajno'' si zaboravio da navedes podatak da su to bile prijateljske utakmice i isto tako navodis Estoniju i slicne za Ronalda a ''zaboravljas'' Svajcarsku,Svedsku,Dansku,Rusiju,Cesku,Holandiju. dakle Messi nema golove protiv ozbiljnih rivala u mecevima koje imaju takmicarski znacaj vec to sto si nabrajao su bile egzibicioni mecevi u kojima je postigao golove.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:53)


Sve je to OK ali opet ne znam na koji je nacin bolji Ronaldo kada je najmanje pola svojih golova za reprezentaciju dao protiv nizerazrednih ekipa? Mesi je davao golove mnogo jacim reprezentacijama.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 20:43) a jel mu bilo teze da da u prijateljskim mecevima od Ronaldovih golova Holandiji,Spaniji,Svajcarskoj,Svedskoj u takmicarskim mecevima. Ronaldo je najbolji strelac i asistent na Evropskim prvenstvima . zadnja 4 SP su Evropljani uzeli , vecina polufinalista su Evropljani. Ronaldova karijera smesnija po tebi iako on npr ima 6 golova na velikim turnirima protiv ekstra jakih reprezentacija kao sto su Spanija i Holandija dok Messi nema nijedan. evo ti najsvezijeg primera -Ronaldo dao 3 sjajna gola Svajcarskoj a Messi ne moze ni sa Katrom,Venezuelom,Paragvajem.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 23:17) ono sto je najbitnije je to da Messi nema golove protiv ozbiljnih timova u takmicarskim mecevima. Messi nije zasluzio nagrade za najbolje na tim turnirima. na SP 2014 je najbolji bio Hames a na KA 2015 i 2016 Vargas i Sanchez koji su unistavali Kolumbiju i Meksiko sa po 3-4 golova razlike a ne Messi koje je bio dobar samo protiv Paname. ne mozes porediti Euro i Kopu jer je Kopa amatersko takmicenje u rangu Azijskog kupa.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 24. jul 2019 19:53) cuj bilo mu teze da da gol u prijateljskim mecevima? oplakah , pa i Luka Jovic je dao Nemcima gol u prijateljskoj utakmici al nije bas isto kao da je dao u zvanicnoj utakmici. koliko Messi ima golova protiv najjacih ekipa u takmicarskim mecevima? nema nijedan i to je jedina istina. nikada se nije video protiv iole jace ekipe.znas li da je Paolo Gerrero najbolji sterelac Kopa Amerike? to dovoljno govori koliko je slaba Messijeva reprezentativna karijera.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:53)

Kako nije smesnija kada je Ronaldo najmanje pola svojih golova za reprezentaciju dao protiv nizerazrednih ekipa? I mislim da je puno veci uspeh biti npr. najbolji igrac Kopa Amerike pored Nejmara, Sanceza, Jamesa, Suareza, Kavanija nego sto je Ronaldo dao 6 golova protiv najjačih reprezentacija u oko 15 odigranih utakmica. I opet ti ponavljam Mesi nije toliko cesto ni igrao protiv najjačih Europskih reprezentacija. Isto kao kada bi ja sada napisao kako je Mesi davao golove protiv Urugvaja i Cilea, a Ronaldo nije. I ti meni uporno navodis neke pojedine primere kao sto si sada spomenuo taj najsveziji primer, a ja tebi pricam o citavim njihovim karijerama. Mesi na SP i Copa Americi ima 14 golova i 19 asistencija u 41 odigranoj utakmici, Ronaldo na SP i EURU ima 16 golova i 10 asistencija u 38 odigranih utakmica. Ne vidim na koji nacin je Ronaldo bolji na velikim takmičenjima!? Pre se moze reci da je obrnuto.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(Kiki, 24. jul 2019 23:58) al Messi nijedan nije dao u takmicarskom mecu. znaci dao je u egzibicionim utakmicama. dok Ronaldo jeste davao golove najjacima ekipama u takmicarskim utakmicama.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 16:52)

Naravno da je tacno, a nije tacno to sto ti pises. Ronaldo nikad nije dao gol ni protiv Nemacke ni protiv Brazila, to si slagao. A Mesi nikad nije ni mogao dati gol protiv Spanije u zvanicnim utakmicama kada nikad nije ni igrao protiv njih i protiv Holandije je igrao samo jednom, a Ronaldo je igrao 4 puta protiv Holandije i 2 puta protiv Spanije tako da i nije neko cudo sto je Ronaldo protiv njih davao golova, a Mesi nije.

Govoris kako je Mesi davao golove protiv Haitija i Paname, a branis Ronalda koji je barem pola svojih golova dao upravo protiv takvih reprezentacija poput Paname. Pazi sad ovo. Ronaldo je u utakmicama protiv Latvije, Estonije, Luksemburga, Saudijske Arabije, Azarbejdžana, Egipta, Kazahstana, Armenije, Finske, Koreje, Kipra, Paname, Sjeverne Irske, Andore, Farskih otoka, Novog Zelanda i Maroka zabio čak 44 gola od 88 golova za reprezentaciju. Mogu ti dati i link pa proveri ako zelis. Mesi je reprezentacijama koje su bile u Top 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Smesno ih je porediti.

I vec sam rekao da Ronaldo ima vise golova od Mesija u nokaut fazi LŠ ali treba biti realan pa priznati da Mesi ima bolji prosek golova po utakmici. Tj. Ronaldo je dao vise golove iz razloga jer je odigrao vise utakmica i jer je stariji gotov 3 godine. Recimo, u finalima LŠ, Ronaldo ima 4 gola (1 penal) u 6 utakmica dok Mesi ima 2 gola ali u samo 3 odigrana finala.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 19:27)

Spomenuo sam jer je sigurno Mesiju bilo teze davati golove protiv Nemacke, Spanije, Brazila pa cak i u prijateljskim utakmicama nego Ronaldu u takmicarskim utakmicama protiv smesnih reprezentacija poput Andore, Latvije, Armenije itd.

I smesno je sto pises kako je Ronaldo davao golove protiv Svajcarske, Svedske, Danske, Rusije, Ceske kao ozbiljnim reprezentacijama, a za Mesija neces spomenuti kako je davao golove npr. protiv Cilea, Kolumbije, Urugvaja, Bosne, Nigerije, USA-e itd u takmicarskim utakmicama. Te reprezentacije koje si gore spomenuo nisu nikako jace od ovih kojima je Mesi davao golova, a protiv istih tih reprezentacija se Ronaldo nije video. Protiv Cilea 2017 godine u kupu konfederacija nije nista napravio, protiv Urugvaja na SP 2018 je opet bio nevidljiv, protiv USA-e 2014 nije nista napravio. Cak je USA prosla i grupu na tom SPu, a Ronaldo je ispao.

Kao sto sam vec rekao, Mesi je reprezentacijama koje su ikada bile u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Smesno ih je porediti.

Kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 24. jul 2019 20:06)

Nisam ni napisao da je to isto. Lepo sam napisao da je Mesiju sigurno bilo teze davati golove protiv Nemacke, Spanije, Brazila pa cak i u prijateljskim utakmicama nego Ronaldu u takmicarskim utakmicama protiv smesnih reprezentacija poput Andore, Latvije, Armenije itd. A ti meni spominjes Luku Jovica haha a Mesi ima golove npr. protiv najjacih ekipa Cilea, Urugvaja za razliku od Ronalda koji se nije video protiv njih. Protiv najjacih Evropskih reprezentacija nema golova ali nije ni igrao puno puta protiv njih. Igrao je samo 2 puta protiv Nemacke (2010 i 2014), i sada protiv Francuske i protiv koga jos? Nikad nije igrao protiv Spanije, Engleske, Italije itd. A Mesi je sve ukupno dao mnogo vise golova protiv tih tvojih ozbiljnijih reprezentacija nego Ronaldo i to je jedina istina. Znam da je on najbolji strelac Kopa Amerike, ali nisam ni očekivao da ces spomenuti da je Mesi najbolji asistent ikada :) Ne znam sad koliko je slaba Mesijeva reprezetativna karijere ali siguran sam da je Ronaldova jos slabija. Lik je pola svojih golova dao protiv reprezentacija tipa Andore, Estonije niti je ikada bio najbolji igrac nekog velikog takmicenja.

Ovo je super

pre 4 godine

Iskreno strepeo sam da ga nece kazniti vise utakmica,sto se para tice nebitne su,ima ih pun kamion ali utakmice bi bil problem.Ovo je dobro jer to znači da cemo genijalca gledati sledeće godine na Kopi i to u njegovoj domovini.Hejteri imate jos godinu dana da pisete kako Mesi nema trofej sa repkom,dakle jos toliko vremena vam je ostalo.

kiki

pre 4 godine

(zapadna Srbija, 25. jul 2019 00:14)

​Kako nije? Tebi su Rusija, Danska, Švajcarska ozbiljne reprezentacije, a Cile, Urugvaj, Kolumbija nisu? Takvo nesto mozes samo ti napisati. Ja nemam problem priznati da je Ronaldo bio bolji protiv Spanije i Holandije i da je njima davao golove​​, a mozes li ti priznati da je Mesi bio bolji protiv svih ostalih jacih reprezentacija? Kao sto sam vec rekao, Mesi je reprezentacijama koje su ikada bile u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo tek 35 od 88. Zao mi je ali to su cinjenice koje ti nikako ne mozes promeniti.

zapadna Srbija

pre 4 godine

(kiki, 25. jul 2019 16:55)al ti mecevi o kojima pricas su bile prijateljske utakmice. u takmicarskim mecevima protiv iole ozbiljnijeg protivnika Messija nije bilo nikad.

Mesi budi drug

pre 4 godine

E Mesi aj majke ti kada budeš placao tu kaznu,pošalji i meni makar jedno 500 dolara sta je to za tebe,znacilo bi mi da odem u Rafailovice na more,ljubi te brat!