Subota, 20.07.2019.

09:41

Sponzor teši Federera: Glavu gore, Rodžer! FOTO

Poznati automobilski brend je uputio motivacionu poruku švajcarskom teniseru Rodžeru Federeru.

Izvor: SV

Sponzor teši Federera: Glavu gore, Rodžer! FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

Dejan I.M

pre 4 godine

E sad....ko se razume u istoriju lako ce mu biti sledeće redove da protumači (ko ne.....nek slobodno isčita bitku kod trafalgara)...prema tome da počnemo...
...jeste imala "la flotte" i "armada" pod vilnevom više brodova i više topova...ali je "royal navy" pod nelsonom u odlučujućim momentima donosila prave odluke...!!!
Da pojasnim...nek je Federer imao i više vinera i više asova i manje duplih grešaka...na kraju je zdrobljen i uništen...od boljeg!...od Novaka Djokovića.
I isto kao što je Napoleonova želja za svetskom vladavinom kod kap trafalgara sahranjena, tako je i Federerova nada i želja da bude the "GOAT" sahranjena jako nekog dana u finalu vimbldona!
Napisati da je Švajcarac bio učesnik najdužeg finala vimbldona, dodje isto kao da u udžebenicima stoji da je kukavica vilnev bio učesnik najveće pomorske bitke napoleonskih ratova...koja je baj de vej završena u korist nelsona...i samim time Engleske koja preuzima ili potvrdjuje vladavinu svetom...ISTO TAKO JE MOJ NOVAK DJOKOVIĆ U SRED LONDONA OVOM POBEDOM PREUZEO VLADAVINU NAD SVETOM TENISA!...da vidimo ko će na kraju biti the "GOAT"....

DRAGAN

pre 4 godine

Ovaj poraz Fedex nece
nikada zaboraviti, jer je
sa druge strane bio veliki
i najveci Novak.Samo vi njega tjesite.U rukama
Novaka je pehar 2019
Vimbledon.Bravo Novace.

the land of the dead!

pre 4 godine

Banda Mercedes, izadjite na auto put, tu ste jachi, Nole vozi Pezo ali izgleda sve kao u filmu Taxi!! mada izgleda da je Novak raskinuo od ovog turnira vezu sa pezoom!! nema vise ni na njegovoj zvanicnoj stranici..

MauNtauN

pre 4 godine

hahaha ma verovatno ga teše zbog toga što ga vole .....ccccc Vole oni pare koje su zaradili od tog finala a na kojem ih je on sponzorisao ....

mr007

pre 4 godine

Ali Novak je pobedio. Rodžer, imao si podršku celog Londona i pola sveta, ali opet uz sve to Novak je pokazao da je najbolji. Kapa dole Djokovicu za ponašanje. Najbolji si i najveci NOLE

Nole - razbijaj ih samo sportski

pre 4 godine

@..." ali RF ima nešto što niko nema a to će pokazati na US Openu kad ga osvoji."
(tenis, 20. jul 2019 14:08)

Vi ste bili ubedjeni da ce on osvojiti i Vimbldon, jer je, eto, to "njegova kuca". Pa? Zato je bolje da umesto KAD (ga osvoji), kazes AKO...

Ali ovo da kazem:

ko smo mi navijacki i nacionalno (bolje receno: nac-sovinisticki) ostrasceni da potcenjujemo bilo koga ko je gromada svog zanata - ovde RF, Rafa, Novak? Pogotovu vi koji ste CULI za tenis tek 2011. jer je Novak Djokovic, Srbin poceo da dominira svetskim sportom. To kako VI reagujete na njegove uspehe nema mnogo veze sa sportom (Najmanje sa onim kako ga Novak vidi i predstavlja u svetu). Vi, koji pratite tenis tek od 2011. ste bili NAJGORI pjuvaci kada je taj isti Novak Djokovic imao velikih zdravstvenih i mentalnih problema. Sram vas bilo zbog toga, a sram vas bilo i kako sad, kao, navijate za njega.

Da nije ovakvog RF i Rafe, bogzna da li bi Nole bio ovakav. Isto tako da njega nije ovakvog, ko zna da li bi i RF i Rafa bili takvi kakvi jesu.

Postujmo to sto oni jedan o drugom misle i govore. Tada ce biti lepse i za Noleta navijati.

BMW 1er

pre 4 godine

Imamo vece kubikaze, veci obrtni momenat, ali nas sije BMW, glavu gore buhahah!

Koga boli uvo za osvojene poene i servise i statistiku kad se zna ko drzi trofej i ko je najbolji.

p.s. pozdrav od m5

hugo

pre 4 godine

Vrhunsko licemerje svih onih koji plaču nad Federerom, stalno navodeći kako je bio bolji u meču i imao veći broj poena, asova...

Niko neće da kaže da je to zbog toga što je Đoković "tankovao" drugi set kad je brejknut i onda čuvao snagu do kraja pustivši Federera da pravi razliku u poenima.

Naravno da se prave ludi i neće to da kažu jer je taj isti Federer samo dva dana ranije u meču sa Nadalom na isti način "tankovao" drugi set sa istim rezultatom 1:6.

I onda Federer kao bolji u meču. Da je bio bolji ne bi ceo meč jurio rezultat u setovima. Setite se da je Đoković imao i brejk prednosti u 5. setu i vodio sa 4:2.

tenis

pre 4 godine

Sve ovo samo pokazuje da RF nije robot nego običan čovek koji greši kao i svi koji nije bez straha i emocija, ali kolika je veličina i šampion videćete na US Openu. Vraća se RF jači nego ikad i posle ovakvog poraza, Svaka čast Nadalu, a posebno Novaku koji je stvarno postao mentalna planina sa čim se sve bori niko ne može da mu ospori, ali RF ima nešto što niko nema a to će pokazati na US Openu kad ga osvoji.

Aleksej

pre 4 godine

Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!
(Jumko, 20. jul 2019 13:22)3:2 za GOATa.Njanjanja..:D

Dado

pre 4 godine

Novak vuče ogoman ranac na leđima negativnog imidža zato što je Srbin...i taj ranac je ujedno i sve što mu je njegova zemlja dala: tridesetogodišnji talog zlih ludaka. On se, međutim, bori viteški sam sa jako mnogo takta i vrlo inteligentno da toj i takvoj zemlji popravi imidž - misleći pre svega na svoj Narod. Svet ne može a da ne vidi da nisu baš svi ovde koljači, kriminalci i konfliktni ludaci...Nemojmo se čuditi što je ovakva reakcija publike najvše što će naš šampion dobiti. Da je Amerikanac, poredili bi ga sa Nil Armstrongom ili Edisonom...bio bi heroj svih heroja.

Decak iz vode

pre 4 godine

Lepo ste vi to nabrojali,ali s tim jos gore.Bukvalno ste mu objasnili da Nole moze da ga dobije i sa "pola gasa".Nekad je bolje ne reci nista,sl. put ce, "bice bolje" biti dovoljno.

Goran

pre 4 godine

Izgubijo je, hahahahahahahahahaha...….. Ne radujem se što je izgubijo 2 miliončeta, već što mi je smešno... A ne pišete kako se Đoković mučio po vukojebinama na Kopaoniku pored Grand hotela, kako je njegova majka morala da pravi pice i tako to, to vas ne interesuje???!!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 20. jul 2019 13:51)

Imam 2 zamerke na Vas komentar. Ajde da ne pominjemo prvu "izgubiJo" pa cu odmah na drugu... Sa cime se to Novak Djokovic mucio? Udarajuci lopticu u zid bazena u kome je poceo treniranje ili u nekom radu u rudniku, kamenolomu ili na asfaltiranju puteva po Srbiji?! I otkad je, molim Vas lepo, pecenje pica - tezak posao!? Ja sam radio u hamburgernicama, kuhinjama i gradjevini i ne smatram da sam radio nesto tesko u zivotu? Zasto bismo citali tekstove koji obicne poslove predstavljaju kao teske? Vama verovatno to izgleda tesko. Baba vam placa internet a otac vas je upisao u vecernju skolu da imate bar neki pravopis. E, to je tezak posao. Biti dokon i pisati komentare na netu.
Novak je imao i ima lep zivot zato sto je radio vredno a ne - tesko.

Casagrande

pre 4 godine

Ali s druge strane Fedex je naisao na mentalnu gromadu iz Srbije. Fedex ne moze da pobedi u dva vezana meca koja se igraju preko 4 seta. Novak mu je sad usadio kompleks i sad ce uvek mentalno da ga pobedjuje i pre nego odigraju ponovo mec. Bravo Novace kako si ga slomijo u vaznim trenutcima iako nisi igrao na svom najvisem nivou. A sta ce biti kada u New Yorku pocnes da igras kao Novak Terminator. Neka se cuvaju svi koji ti dodju na megdan. A to sto nisi naj omiljeniji teniser i tu si osvojio neki rekord. Ti ces biti najbolji teniser svih vremena i ujedno naj omrzeniji teniser ali samo u zapadnom svetu. Ostali deo sveta Kina, Indija, Rusija i ceo Balkan ce uvek biti na tvojoj strani a to ti je vise nego polovina covecanstva. Tako i to ti je novi rekord. A sad pred tobom je da mentalno pobedjujes publiku na sva cetiri Grand Slama. A za oponente zelim im da se plase svaki put kad vide tebe preko puta mreze. Novinari koji ti prave probleme pre pocetka i za vreme turnira, lajave izjave oponenta, zvizdanje nekulturne publike svi navijaci Rafe i Rodzera neka se spreme...Novak ulazi u zadnju fazu njegove misije. Najbolji Teniser Svih Vremena!!!

Vasilije

pre 4 godine

"Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!
(Jumko, 20. jul 2019 13:22) "
Sve si u pravu... ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu

Mošššaaaa

pre 4 godine

Još malo pa ispade da ga to oni " peckaju" ( podsećaju ) kakav je ovo težak poraz !
Ovakvo nabrajanje statističkih detalja u sitna crevca - može da znači da ih je opasno zabolelo to pogrešno " ulaganje para " u reklamu ( u njega ) .

ja

pre 4 godine

Izgubijo je, hahahahahahahahahaha........... Ne radujem se što je izgubijo 2 miliončeta, već što mi je smešno... A ne pišete kako se Đoković mučio po vukojebinama na Kopaoniku pored Grand hotela, kako je njegova majka morala da pravi pice i tako to, to vas ne interesuje???!!?

miodrag

pre 4 godine

Placite sponzori i kad bi se smijati hteli.....bilo je to epsko, a ja bih cak rekao bajkovito finale, I kao u svakoj bajci za laku noc, Dobro je pobedilo Zlo! Laku noc!

Jumko

pre 4 godine

Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!

ja

pre 4 godine

Djokovic je kao onaj deterdzent iz reklama, sa kojim ga svi uporedjuju, a niko ne sme da mu spomene ime :)
(PeraKojot, 20. jul 2019 10:27)


????

Care!

grandiozo

pre 4 godine

Baš je Federer za žaljenje,provocira ga ksko neki kažu sponzor Mercedes,pa zatim spinzor Rolex,pa je dobio od bivšeg Novakovog japanskog sponzora Uniqla 300miliona dolara za 10god,i to je baš velika provokacija,čovek ne zna kako da se odbrani od bogatstva kojim ga obasipaju sponzori i sada je kao u depresiji što je izgubio od najboljeg,moraće da se izbori sa tim plačljivkom u sebi,kada izgubi,i da suzdrži suzu kao njegov vrlo prepoznatljiv brend,plakao je Nadalu na ramenu posle poraza,Nadal ga teši kao razmaženo derište a on mu u suzama pokazuje koliko publike je na njegovoj strani i nije fer što ga je pobedio

Mošššaaaa

pre 4 godine

Još malo pa ispade da ga to oni " peckaju" ( podsećaju ) kakav je ovo težak poraz !
Ovakvo nabrajanje statističkih detalja u sitna crevca - može da znači da ih je opasno zabolelo to pogrešno " ulaganje para " u reklamu ( u njega ) .

Mirko

pre 4 godine

Pa umesto što će ga utešiti - oni postižu sasvim suprotan efekat, jer kad se vidi ta statistika i na kraju staviš u jednačinu da je on na kraju svega toga izgubio - razočarenje i tuga su još veći.

Ipak moje je mišljenje da će se Fed oporaviti kao što je to i do sad činio, ali nisam uveren da će uzeti još neki GS. Samo nekim sklopom događaja to može da se desi, kao što je to bilo na poslednja dva kad nije bilo Rafe i Noleta, tj. oni nisu bili pravi.

Usa

pre 4 godine

I dalje 20 slemova, 310 nedelja na prvom mestu, 102 turnira osvojena i ubedljivo najlepsi tenis. Sve ostalo je toootalno nebitno. Covek za koji dan puni 38 godina, 21 godinu igra kao profesionalac. Pa to niko nikada ni tami neki nolo nece stici kamoli prestici. Roger Federer GOAT tenisa!

micaiz kafica

pre 4 godine

Samo neka Rodžer servira što više asova, što manje duplih grešaka, neka statstički pobedi Novaka a Đoković neka kao i do sada osvaja GS turnire.
Zadovoljni sponzori, zadovoljan Federer jer zna da ne može pobediti Novaka i na kraju Novak naj zadovoljniji.

...

pre 4 godine

Тек сад сагледавам вредност Новакове победе...
Да је Федерер победио, мислим да би га и практично одмах сутрадан устоличили за цара/императора тениса свих времена! Све је било спремно за то, а сви резултати касније би унапред проглашени као ништавни. Увели би закон којим се кажњава онај који негира да је Федерер највећи.

Пошто се десило овако како се десило, сви они се осећају као...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sempervivum, 20. jul 2019 11:55)

Delim Vaše mišljenje u potpunosti i neopisivo sam srećna što se meč završio kako se završio. Još sam u transu i neka milina me prožima kad god se setim da je naš Novak pobednik. Jeste ovo bio izuzetno značajan meč, ali značajni mečevi tek slede, možda i značajniji od ovoga i ovih do sad, iako da nije bilo njih ne bi bilo ni ovih pred nama. Nismo ni svesni možda kakva nas nerviranja, navijanja i slavlja tek očekuju. Tako sam srećna što te imamo, Novače!!! Hvala i Jeleni i klincima

Peugeot je inače odličan auto

pre 4 godine

Imao Nole ogromnih 4:2 u odlučujućem setu pa prosuo sve sa nekolko vezanih, neshvatljivih grešaka. Drugo, posle srećno dobijenog, tesnog I seta svi smo očekivali da pusti ruku i zaigra kako ume a on se umesto toga ugasio na 20 minuta i praktično poklonio II set Federeru. Jedan dobar deo Mercedesove statistike je iz tog i takvog seta (6:1).

Lik

pre 4 godine

Nikakva tu mentalna snaga ne postoji ,niti umece ,niti bilo sta drugo!
(nikolas.t, 20. jul 2019 10:36) 

Debelo grešiš! Na 2 meč lopte treba itekakva mentalna snaga a plus toga, ovo je treći put da se to ponavlja Federeru protiv Novaka, tu je sreća sporedan faktor.

Predrag

pre 4 godine

Na kraju, sponzor je ovo naravno uradio zbog sebe, a ne zbog Federera. Ovde je Federer samo marketinško oružje koje mora da se brani. To isto uradiće Novakovi sponzori u obrnutom slučaju.

momke

pre 4 godine

Imao Nole ogromnih 4:2 u odlučujućem setu pa prosuo sve sa nekolko vezanih, neshvatljivih grešaka. Drugo, posle srećno dobijenog, tesnog I seta svi smo očekivali da pusti ruku i zaigra kako ume a on se umesto toga ugasio na 20 minuta i praktično poklonio II set Federeru. Jedan dobar deo Mercedesove statistike je iz tog i takvog seta (6:1).
(Peugeot je inače odličan auto, 20. jul 2019 12:36)

Pokojna Jelena Gencic je to odavno rekla za Novaka, da ima period kada se ugasi skroz.

PrleTihi

pre 4 godine

Upravo sam javio dileru da odustajem od kupovine mog mercedesa. Zena mi rekla da sam lud. Kupujem Nisan, ionako su posteniji od Nemaca.

srle

pre 4 godine

Zaboravili su da pomenu da je Federer osvojio čak i više gemova u meču, 30 naspram Novakovih 26. Ovim se samo sprdaju na njegov račun i onih njegovih vernih obožavalaca sa podignutim prstićem. Ali u tenisu je najbitnije osvojiti set, tu je Federer osvojio 2, a kralj Novak 3!

Sasa

pre 4 godine

Od poslednjih pet grend slemova Novak uzeo 4.
To znaci da bi u sledecih 5 mogao da sustigne Fedju...
Mislim da uopste nema dileme da li ce Nole to uraditi.

poznavalac

pre 4 godine

Očigledno je da ne razumete marketing i sponzorstvo. Neće Mercedes, niti bilo koja druga firma, nikada da pomene marku ili osobu koju oni ne plaćaju/sponzorišu u obraćanju "svom čoveku". Nema tu nikakve veze sa Đokovićem. Da su i Đokovića sponzorisali bio bi on pomenut.

znanje-imanje

pre 4 godine

Jel ovo zaista od Mercedesa? Prosto mi je teško da poverujem. Ne znam dal sam više zblanut tupavom reakcijom ili tupavom pobednika-ne-spominji patetikom. Tu je i bedak da će tek ovo dati gorivo onim ovde (pogrešnima) za koje je Novak i tenis prevashodno frustraciona i/ili nacionalna zona.
Nažalost pošto verovatno Seiko to neće uraditi moglo bi se odavde nešto drugo poručiti:
Novače - reket dole! Sticajem okolnosti Novak je sam sebe doveo u situaciju da je baš nezgodno da prekine sa onim nebo-ljubav-publika ritualom na kraju. Ispalo bi glupo i krah povlačenje. Ali sticajem okolnosti suludog meča do toga srećom nije došlo, pobedio je uz (manje glupo) probanje trave a bez onoga. Odlično, dakle 2/3 posla je urađeno. 1/3 - srećom im nije delio ljubav, 2/3 - nije bilo loše već skroz prirodno.
Sada samo treba 3/3, da toga više nikada ne bude. Novak MORA da iskoristi ovu priliku - bolju više imati neće. Ukoliko ne - moraće i sebe i publiku a tek nas do kraja karijere da smara i nervira sa time. Može ako mu je lakše i da izmisli nešto tipa "da, ciklus je završen..." ali ni ne mora. Samo nek to više ne radi.
Da je sreće da mu neko iz tima došapne to. Ima i više dodatnih motiva, a pre svega da će to biti i bolje za ugovore. Ko zna, možda ga podstakne i spoznaja da će tako dragog mu Pepea rasteretiti takođe.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Federer je savršenim servisom iznenadio Novaka.
Svi problemi po Novaka dosli su odatle.
Naravoucenije za Dzokera:
Još više poradi na ritrnu ,a preciznost svog servisa usavrsi.
Federer nikad više neće imati ovakav servis protiv Novaka.
Novak nikad više neće imati ovako slab servis protiv Federera.
Ako se ipak to dogodi,onda ćemo opet imati samo neizvestan meč.
To govori o superiornosti Novaka ka tenisera u celini.

sempervivum

pre 4 godine

Тек сад сагледавам вредност Новакове победе...
Да је Федерер победио, мислим да би га и практично одмах сутрадан устоличили за цара/императора тениса свих времена! Све је било спремно за то, а сви резултати касније би унапред проглашени као ништавни. Увели би закон којим се кажњава онај који негира да је Федерер највећи.

Пошто се десило овако како се десило, сви они се осећају као...

Правите бољи ауто

pre 4 godine

Ноле је стара добра фића,грчи се мучи се спора је али никад не одустаје и увек те доведе до циља.

miodrag

pre 4 godine

(CroFed, 20. jul 2019 11:00)

Bok stari, kak dela na rivi? "onaj" prstic tvog pulena je bio posebno bezobrazan i nekorektan ….osveta Novaku sto uopste postoji, sto ga je samar udarcem na US openu bacio u bedak iz koga ne moze da izadje deceniju

CroFed

pre 4 godine

@miodrag

https://www.youtube.com/watch?v=ylCF2vgk5yc Karma prstića s Roland Garrosa kažeš? To je zabranjeno? Pa i Nadal je to napravio na kraju ovog meča, bit će da je i njega stigla "karma prstića"?!

nikolas.t

pre 4 godine

Protivnik je igrao na 60% mogucnosti iskljucivo zato sto mu Federer nije dozvolio da igra drugacije! A izgubio je iskljucivo jer mu je falilo samo malo srece i nista vise! Nikakva tu mentalna snaga ne postoji ,niti umece ,niti bilo sta drugo! SAMO SRECA! Živeo Novak,i da i mi Srbi nekad malo srece imamo!

Deutschland

pre 4 godine

Pa svi znamo da je Mercedes najprodavaniji premium brend na svetu zahvaljujuci klasicnoj prevari,jer u prodate automobile racunaju V klasu i ostala kombi vozila. Da se racunaju samo automobili BMW bi bio br 1. 2020 i hoce.
Tako da me ovo "tesenje" uopste ne cudi.

popov

pre 4 godine

Jaka mu uteha. To jednom šampionu nije potrebno. Odigrao je impresivno, i sigurno je u mnogome zadovoljan svojom igrom, pogotovo s obzirom na svoje godine. Ali, isto tako sigurno bi radije odigrao lošije i pobedio.

Аhtung

pre 4 godine

Šalu na stranu, ali Federer je igrao sjajno! Sa duge strane, Novak je na TV-u igrao nekako "mlako", bez želje da domimira, a onda mu je ladno maznuo pobedu. Kakav drznik, da tako nešto uradi čiči, pred ženom i decom.

Dott

pre 4 godine

Ovo je zanimljivo, javne reci utehe jednog takvog giganta kako protumaciti? Covek se taman konsolidovao, a onda so na ranu koja taman zarasta.
Mercedesu ne treba ovakva reklama, a onda zar oni nisu mogli uspostaviti direktan kontakt sa Rodzerom? Mogu se baviti samo pretpostavkama na osnovu logickih zakljucivanja i to mi govori da je Rodzer prekinuo svaku kominikaciju sa javnoscu, a onda ide i pretpostavka da nece igrati Sinsinati koji je prijavio, jer ocigledno mu treba jos vremena da se konsoliduje, razbistri od nogdauna koji je nedavno doziveo.

Tezak smo slucaj

pre 4 godine

Njegov sponzor ga podrzava, to je posao, velike pare su u igri, sta je tu nenormalno? Psihoticni Srbi su tu odmah videli zaveru protiv nekog Srbina i naravno svih Srba i zauzeli gard. Opustite se ljudi pa da li stvarno ne vidite u kojoj psihozi zivite?

antiDebil

pre 4 godine

Haha, posto sad svi vide da je na pomolu obaranje kljucnih rekorda, sad se teše da je imao vise vinera i vise aseva :D

Takodje Fed izjavio da ga vise ne zanimaju ti rekordi, hahaha :))))))
(Miljan, 20. jul 2019 09:46)

Ovaj rekord o broju nedelja je skoro pa precrtan, pa ga mozda i zato vise ne zanima ALI ako bismo se vratili 7 godina unazad, u trenucima kada je Roki imao jednu nedelju manje na vrhu od Samprasa, tada bismo shvatili koliko ga je to ustvari interesovalo. Cak sam i ubrdjen da je plava sljaka izmisljena da bi on dohvatio tu jednu nedelju...

no sikiriki

pre 4 godine

Rogere, opušteno, čoveče, ti si izgubio od najvećeg ikada, broja 1, nisi od Kirjosa..... Glavu gore čoveče, bez sekiracije..... Uskoro ćeš opet da izgubiš.....

LOL

pre 4 godine

Kompleksi su ocigledni, a zasto? Pa zato sto je i na tom zapadu marketingu i sta god vec navodite ovde po komentima, isto tako jako forsiran "fer plej" , sto ce reci odajte priznanje protivniku na kraju ove zalopojke, ali neka pate jos je sladje ovako

Spale

pre 4 godine

više asova, više brejkova, više gemova, više poena, dominantniji, bolji, više želeo pobedu i na kraju.... izgubio. Auu Nole šta im radiš.

Baba Nada

pre 4 godine

Kad sam prosle godine videla Federera u opremi Uni Clo, rekla sam: e moji Japanci, pogresan potez.Ostacete upamceni kao firma ciju je opremu Federer poslednju nosio.Jer sto je Uni Clo harao teniskim terenima, harao je.GOTOVO.Nastupa "aligator" i figurativno i bukvalno.

1Beogradjanin

pre 4 godine

Lepo sa njihove strane. Nisam ljubitelj Mercedesa, ali imaju stila. Lakost bi trebao spomenik da digne Novaku. :) Šalim se naravno, da bukvalisti ne bi počeli sa pljuvanjem.

Sakupljač loptica

pre 4 godine

Ja, ne znam zašto se Roger sad sekira posle ovog poraza, pa da su mu potrebne reči podrške..... Pa ljudi, on je izgubio od broja 1, branioca titule u Vimbldonu i najvećeg igrača ikada, ne znam šta je tu čudno ?

Gille

pre 4 godine

E to se zove ljubav. Mozes da napravis manje svega dobrog i vise svega loseg, pa cak ako i tada pobedis, nema veze, pobedjeni je NJIHOV favorit. I u takvo drustvo mi idemo!!! Neka nam je Bog u pomoci.

polako bre!

pre 4 godine

Heh, iz ove poruke bi neko ko nije gledao meč mogao da zaključi da je Roger pobedio..... Jaoj da nisu smešni bili bi žalosni.....tako je Novače, samo udri!

dzumandzi

pre 4 godine

Tako to biva kad Mercedes krene na Volva.. Brzi, startniji, udobniji, lepši za oko.. Ali na kraju Volvo stigne gde treba sa svim usponima i padovima :)

dekibg

pre 4 godine

Evo šta je pravoslavna sestra rekla pre šest dana:

"Simona Halep thanks Roger Federer for advice before beating Serena Williams in Wimbledon final.

‘I read what he said. I thank him. He is very nice. His words made me happy,’ Halep explaind at her post-match press conference."

https://metro.co.uk/2019/07/14/simona-halep-roger-federer-advice-serena-williams-wimbledon-10271580/

Zamislite, pravoslavna sestra nahvalila Federera hahahaha

Aleksa

pre 4 godine

molimo organizatore Vimbldona da dodele RF jedan pehar za više asova, manje duplih grešaka bla bla... Mercedesu je to izgleda jako važno....

Dex

pre 4 godine

Au koji kompleksi od Mercedesa.Teško naveći od koga je izgubio.Pa zar toliko boli?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 20. jul 2019 09:44)

Kakvi crni kompleksi? U pitanju je marketing, biznis, pa i dobar dzentlmenski odnos prema nekom s kim imaju poslovnu saradnju. Pre svega, rec je o broju pregleda, like-ova, click-ova, cime god se vec danas meri uspeh. I to je sasvim normalno. Govoris o jednoj kompaniji, stavise mega-korporaciji. Na kraju, rec je o tenisu. Ne bi bilo lose kad bi se on ovde manje dozivljavao kao borba svetova, dobro protiv loseg, svetlo protiv tame, borba za istinu, pravdu, David i Goliath itd. Sve uvek ide u neku krajnost, sto je najgore, kad isti taj Djokovic uradi nesto sto vam se ne dopada, ovakvi komentari masovno idu na njegov racun. Naucite da postujete protivnike (premda ovde nema vasih protivnika, jer ne igrate tenis).

dzara

pre 4 godine

Taman sam hteo da kupim novi Mercedes, a sad u inat neću! Odlučiću se za polovni Peugeout, možda čak i 2000. godište. Samo zbog ovoga, inače...

T- zex

pre 4 godine

Sto mu vise podrske pruzate , on se oseca sve gore i gore. Igrao je tenis svog zivota , podrzavalao ga 15000 ljudi navijanjem a izgubio je na kraju od Nole , cija je igra bila da se ne lazemo na 70% njegovih kapaciteta . A mozda i manje . Federer , ako je do sad mislio da ima sanse za povratak na tron , sad zna da za tako nesto , sanse nema . Vidi gde mu je mesto . I to boli.

Mare

pre 4 godine

Sad kad ne mogu da broje pobede, sad se broje asovi i neke greske protivnika.Jadno, ali koliko god je Federer bio dobar, Djokovic je odigrao losiji mec, i opet ga dobio.Sta bi tek bilo da je Djokovic odigrao dobro??

onako bez lupetanja

pre 4 godine

Polako ali sigurno kampanja protiv Novaka doseže vrhunac. Može da se uporedi sa onom "Beat LA" koja je krenula u Bostonu i proširila se na ostale dvorane ili kada je Champion 90tih radio reklamu za EP "EP je svake 2 godine Evropo nastavi da vežbaš" a reprezentacija Srbije je bila nosilac spota.

Pored Dežulovića i njegovog teksta o meču, izašao je sjajan tekst o tome "što više pobeđuje više ga mrze", realno je tako. Više niko ne priča ili su retki o tenisu jednostavno su prebacili lopticu u polje "ko je omiljen".

Totalna negacija onoga što se desilo, druge priče i teme su u prvom planu a ne osvajač i igra.
Stvarno im je teško, tako funkcionišu kada im se ishod ne sviđa jednostavno otvore neku priču koja postane veća nego sama suština.

miodrag

pre 4 godine

Nekorektno 100%. Ne napisati od koga je izgubio!!! Pih! A kada se vec gledaju brojke treba navesti jos jedan podatak u tri taj brejka Zeka Rodzer ima 11 neiznudjenih gresaka a Novak 0....njemu se odavno tresu ruke kada treba da odigra neki odlucujuci udarac protiv Novaka....karma prstica sa polu finala RG …..

Milan

pre 4 godine

Kad se samo setim koliko puta je Novak imao više brejk lopti, više vinera i generalno bolju statistiku i opet izgubio ... čime se ovi bave.

.

pre 4 godine

Ono što su propustili da napišu je:" Tvoj protivnik je igrao na najviše 60% svojih mogućnosti, da li hotimice ili nehotice to samo on zna, i opet te je pobedio. Uživaj i u tome jer najverovatnije nećeš moći više, bolje i dalje od toga."

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko jadno! Samo nisu naveli da je izgubio i od koga je izgubio. Inače, ovoje odličan navin da se izreklamiraju na račun Rodzera. Povrh svega, odlično su prošli jer bi sigurno morali da mu isplate debelu naknadu za osvojeni GS! Ovako, besplatna reklama, mnogo Federerovih fanova koji će se primiti na ovo, a lova od neisplaćene nagrade u džepu.

Ксенија

pre 4 godine

Е, ово се зове спонзор! Федерер је увек имао спонзоре који су га максимално, чак и преко мере и фер-плеја гурали. Тако су, наравно, и себе штитили и промовисали. Нико други, а посебно Новак, никад нису имали ни изблиза такву подршку.

Miljan

pre 4 godine

Haha, posto sad svi vide da je na pomolu obaranje kljucnih rekorda, sad se teše da je imao vise vinera i vise aseva :D

Takodje Fed izjavio da ga vise ne zanimaju ti rekordi, hahaha :))))))

jadnicak mali

pre 4 godine

Neka osnuju turnirn gde ce Federer igrati sa samim sobom. Tako jadnicak nece vise imati osecaj nize vtednosti jer ce uvek na kraju izaci kao pobednik.

dekibg

pre 4 godine

"Ipak, nije navedeno da je poražen od Novaka Đokovića, u tom najdužem finalu u istoriji najprestižnijeg Gren slem turnira."

Pa šta ako nije navedeno?

SEVERAC®

pre 4 godine

But, Novak Djokovic is a God of tennis. And whatever you do is not enough. Leave now, when you still can, while you are in good memories. YOUR FALL IS INEVITABLE

.

pre 4 godine

Ono što su propustili da napišu je:" Tvoj protivnik je igrao na najviše 60% svojih mogućnosti, da li hotimice ili nehotice to samo on zna, i opet te je pobedio. Uživaj i u tome jer najverovatnije nećeš moći više, bolje i dalje od toga."

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko jadno! Samo nisu naveli da je izgubio i od koga je izgubio. Inače, ovoje odličan navin da se izreklamiraju na račun Rodzera. Povrh svega, odlično su prošli jer bi sigurno morali da mu isplate debelu naknadu za osvojeni GS! Ovako, besplatna reklama, mnogo Federerovih fanova koji će se primiti na ovo, a lova od neisplaćene nagrade u džepu.

Miljan

pre 4 godine

Haha, posto sad svi vide da je na pomolu obaranje kljucnih rekorda, sad se teše da je imao vise vinera i vise aseva :D

Takodje Fed izjavio da ga vise ne zanimaju ti rekordi, hahaha :))))))

jadnicak mali

pre 4 godine

Neka osnuju turnirn gde ce Federer igrati sa samim sobom. Tako jadnicak nece vise imati osecaj nize vtednosti jer ce uvek na kraju izaci kao pobednik.

no sikiriki

pre 4 godine

Rogere, opušteno, čoveče, ti si izgubio od najvećeg ikada, broja 1, nisi od Kirjosa..... Glavu gore čoveče, bez sekiracije..... Uskoro ćeš opet da izgubiš.....

Аhtung

pre 4 godine

Šalu na stranu, ali Federer je igrao sjajno! Sa duge strane, Novak je na TV-u igrao nekako "mlako", bez želje da domimira, a onda mu je ladno maznuo pobedu. Kakav drznik, da tako nešto uradi čiči, pred ženom i decom.

Milan

pre 4 godine

Kad se samo setim koliko puta je Novak imao više brejk lopti, više vinera i generalno bolju statistiku i opet izgubio ... čime se ovi bave.

Sakupljač loptica

pre 4 godine

Ja, ne znam zašto se Roger sad sekira posle ovog poraza, pa da su mu potrebne reči podrške..... Pa ljudi, on je izgubio od broja 1, branioca titule u Vimbldonu i najvećeg igrača ikada, ne znam šta je tu čudno ?

sempervivum

pre 4 godine

Тек сад сагледавам вредност Новакове победе...
Да је Федерер победио, мислим да би га и практично одмах сутрадан устоличили за цара/императора тениса свих времена! Све је било спремно за то, а сви резултати касније би унапред проглашени као ништавни. Увели би закон којим се кажњава онај који негира да је Федерер највећи.

Пошто се десило овако како се десило, сви они се осећају као...

Ксенија

pre 4 godine

Е, ово се зове спонзор! Федерер је увек имао спонзоре који су га максимално, чак и преко мере и фер-плеја гурали. Тако су, наравно, и себе штитили и промовисали. Нико други, а посебно Новак, никад нису имали ни изблиза такву подршку.

Spale

pre 4 godine

više asova, više brejkova, više gemova, više poena, dominantniji, bolji, više želeo pobedu i na kraju.... izgubio. Auu Nole šta im radiš.

mr007

pre 4 godine

Ali Novak je pobedio. Rodžer, imao si podršku celog Londona i pola sveta, ali opet uz sve to Novak je pokazao da je najbolji. Kapa dole Djokovicu za ponašanje. Najbolji si i najveci NOLE

srle

pre 4 godine

Zaboravili su da pomenu da je Federer osvojio čak i više gemova u meču, 30 naspram Novakovih 26. Ovim se samo sprdaju na njegov račun i onih njegovih vernih obožavalaca sa podignutim prstićem. Ali u tenisu je najbitnije osvojiti set, tu je Federer osvojio 2, a kralj Novak 3!

SEVERAC®

pre 4 godine

But, Novak Djokovic is a God of tennis. And whatever you do is not enough. Leave now, when you still can, while you are in good memories. YOUR FALL IS INEVITABLE

micaiz kafica

pre 4 godine

Samo neka Rodžer servira što više asova, što manje duplih grešaka, neka statstički pobedi Novaka a Đoković neka kao i do sada osvaja GS turnire.
Zadovoljni sponzori, zadovoljan Federer jer zna da ne može pobediti Novaka i na kraju Novak naj zadovoljniji.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Federer je savršenim servisom iznenadio Novaka.
Svi problemi po Novaka dosli su odatle.
Naravoucenije za Dzokera:
Još više poradi na ritrnu ,a preciznost svog servisa usavrsi.
Federer nikad više neće imati ovakav servis protiv Novaka.
Novak nikad više neće imati ovako slab servis protiv Federera.
Ako se ipak to dogodi,onda ćemo opet imati samo neizvestan meč.
To govori o superiornosti Novaka ka tenisera u celini.

miodrag

pre 4 godine

Nekorektno 100%. Ne napisati od koga je izgubio!!! Pih! A kada se vec gledaju brojke treba navesti jos jedan podatak u tri taj brejka Zeka Rodzer ima 11 neiznudjenih gresaka a Novak 0....njemu se odavno tresu ruke kada treba da odigra neki odlucujuci udarac protiv Novaka....karma prstica sa polu finala RG …..

Mare

pre 4 godine

Sad kad ne mogu da broje pobede, sad se broje asovi i neke greske protivnika.Jadno, ali koliko god je Federer bio dobar, Djokovic je odigrao losiji mec, i opet ga dobio.Sta bi tek bilo da je Djokovic odigrao dobro??

Aleksa

pre 4 godine

molimo organizatore Vimbldona da dodele RF jedan pehar za više asova, manje duplih grešaka bla bla... Mercedesu je to izgleda jako važno....

onako bez lupetanja

pre 4 godine

Polako ali sigurno kampanja protiv Novaka doseže vrhunac. Može da se uporedi sa onom "Beat LA" koja je krenula u Bostonu i proširila se na ostale dvorane ili kada je Champion 90tih radio reklamu za EP "EP je svake 2 godine Evropo nastavi da vežbaš" a reprezentacija Srbije je bila nosilac spota.

Pored Dežulovića i njegovog teksta o meču, izašao je sjajan tekst o tome "što više pobeđuje više ga mrze", realno je tako. Više niko ne priča ili su retki o tenisu jednostavno su prebacili lopticu u polje "ko je omiljen".

Totalna negacija onoga što se desilo, druge priče i teme su u prvom planu a ne osvajač i igra.
Stvarno im je teško, tako funkcionišu kada im se ishod ne sviđa jednostavno otvore neku priču koja postane veća nego sama suština.

dzara

pre 4 godine

Taman sam hteo da kupim novi Mercedes, a sad u inat neću! Odlučiću se za polovni Peugeout, možda čak i 2000. godište. Samo zbog ovoga, inače...

Baba Nada

pre 4 godine

Kad sam prosle godine videla Federera u opremi Uni Clo, rekla sam: e moji Japanci, pogresan potez.Ostacete upamceni kao firma ciju je opremu Federer poslednju nosio.Jer sto je Uni Clo harao teniskim terenima, harao je.GOTOVO.Nastupa "aligator" i figurativno i bukvalno.

BMW 1er

pre 4 godine

Imamo vece kubikaze, veci obrtni momenat, ali nas sije BMW, glavu gore buhahah!

Koga boli uvo za osvojene poene i servise i statistiku kad se zna ko drzi trofej i ko je najbolji.

p.s. pozdrav od m5

DRAGAN

pre 4 godine

Ovaj poraz Fedex nece
nikada zaboraviti, jer je
sa druge strane bio veliki
i najveci Novak.Samo vi njega tjesite.U rukama
Novaka je pehar 2019
Vimbledon.Bravo Novace.

miodrag

pre 4 godine

(CroFed, 20. jul 2019 11:00)

Bok stari, kak dela na rivi? "onaj" prstic tvog pulena je bio posebno bezobrazan i nekorektan ….osveta Novaku sto uopste postoji, sto ga je samar udarcem na US openu bacio u bedak iz koga ne moze da izadje deceniju

T- zex

pre 4 godine

Sto mu vise podrske pruzate , on se oseca sve gore i gore. Igrao je tenis svog zivota , podrzavalao ga 15000 ljudi navijanjem a izgubio je na kraju od Nole , cija je igra bila da se ne lazemo na 70% njegovih kapaciteta . A mozda i manje . Federer , ako je do sad mislio da ima sanse za povratak na tron , sad zna da za tako nesto , sanse nema . Vidi gde mu je mesto . I to boli.

hugo

pre 4 godine

Vrhunsko licemerje svih onih koji plaču nad Federerom, stalno navodeći kako je bio bolji u meču i imao veći broj poena, asova...

Niko neće da kaže da je to zbog toga što je Đoković "tankovao" drugi set kad je brejknut i onda čuvao snagu do kraja pustivši Federera da pravi razliku u poenima.

Naravno da se prave ludi i neće to da kažu jer je taj isti Federer samo dva dana ranije u meču sa Nadalom na isti način "tankovao" drugi set sa istim rezultatom 1:6.

I onda Federer kao bolji u meču. Da je bio bolji ne bi ceo meč jurio rezultat u setovima. Setite se da je Đoković imao i brejk prednosti u 5. setu i vodio sa 4:2.

miodrag

pre 4 godine

Placite sponzori i kad bi se smijati hteli.....bilo je to epsko, a ja bih cak rekao bajkovito finale, I kao u svakoj bajci za laku noc, Dobro je pobedilo Zlo! Laku noc!

Vasilije

pre 4 godine

"Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!
(Jumko, 20. jul 2019 13:22) "
Sve si u pravu... ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu

PrleTihi

pre 4 godine

Upravo sam javio dileru da odustajem od kupovine mog mercedesa. Zena mi rekla da sam lud. Kupujem Nisan, ionako su posteniji od Nemaca.

antiDebil

pre 4 godine

Haha, posto sad svi vide da je na pomolu obaranje kljucnih rekorda, sad se teše da je imao vise vinera i vise aseva :D

Takodje Fed izjavio da ga vise ne zanimaju ti rekordi, hahaha :))))))
(Miljan, 20. jul 2019 09:46)

Ovaj rekord o broju nedelja je skoro pa precrtan, pa ga mozda i zato vise ne zanima ALI ako bismo se vratili 7 godina unazad, u trenucima kada je Roki imao jednu nedelju manje na vrhu od Samprasa, tada bismo shvatili koliko ga je to ustvari interesovalo. Cak sam i ubrdjen da je plava sljaka izmisljena da bi on dohvatio tu jednu nedelju...

dzumandzi

pre 4 godine

Tako to biva kad Mercedes krene na Volva.. Brzi, startniji, udobniji, lepši za oko.. Ali na kraju Volvo stigne gde treba sa svim usponima i padovima :)

Peugeot je inače odličan auto

pre 4 godine

Imao Nole ogromnih 4:2 u odlučujućem setu pa prosuo sve sa nekolko vezanih, neshvatljivih grešaka. Drugo, posle srećno dobijenog, tesnog I seta svi smo očekivali da pusti ruku i zaigra kako ume a on se umesto toga ugasio na 20 minuta i praktično poklonio II set Federeru. Jedan dobar deo Mercedesove statistike je iz tog i takvog seta (6:1).

Dado

pre 4 godine

Novak vuče ogoman ranac na leđima negativnog imidža zato što je Srbin...i taj ranac je ujedno i sve što mu je njegova zemlja dala: tridesetogodišnji talog zlih ludaka. On se, međutim, bori viteški sam sa jako mnogo takta i vrlo inteligentno da toj i takvoj zemlji popravi imidž - misleći pre svega na svoj Narod. Svet ne može a da ne vidi da nisu baš svi ovde koljači, kriminalci i konfliktni ludaci...Nemojmo se čuditi što je ovakva reakcija publike najvše što će naš šampion dobiti. Da je Amerikanac, poredili bi ga sa Nil Armstrongom ili Edisonom...bio bi heroj svih heroja.

Dejan I.M

pre 4 godine

E sad....ko se razume u istoriju lako ce mu biti sledeće redove da protumači (ko ne.....nek slobodno isčita bitku kod trafalgara)...prema tome da počnemo...
...jeste imala "la flotte" i "armada" pod vilnevom više brodova i više topova...ali je "royal navy" pod nelsonom u odlučujućim momentima donosila prave odluke...!!!
Da pojasnim...nek je Federer imao i više vinera i više asova i manje duplih grešaka...na kraju je zdrobljen i uništen...od boljeg!...od Novaka Djokovića.
I isto kao što je Napoleonova želja za svetskom vladavinom kod kap trafalgara sahranjena, tako je i Federerova nada i želja da bude the "GOAT" sahranjena jako nekog dana u finalu vimbldona!
Napisati da je Švajcarac bio učesnik najdužeg finala vimbldona, dodje isto kao da u udžebenicima stoji da je kukavica vilnev bio učesnik najveće pomorske bitke napoleonskih ratova...koja je baj de vej završena u korist nelsona...i samim time Engleske koja preuzima ili potvrdjuje vladavinu svetom...ISTO TAKO JE MOJ NOVAK DJOKOVIĆ U SRED LONDONA OVOM POBEDOM PREUZEO VLADAVINU NAD SVETOM TENISA!...da vidimo ko će na kraju biti the "GOAT"....

polako bre!

pre 4 godine

Heh, iz ove poruke bi neko ko nije gledao meč mogao da zaključi da je Roger pobedio..... Jaoj da nisu smešni bili bi žalosni.....tako je Novače, samo udri!

Правите бољи ауто

pre 4 godine

Ноле је стара добра фића,грчи се мучи се спора је али никад не одустаје и увек те доведе до циља.

poznavalac

pre 4 godine

Očigledno je da ne razumete marketing i sponzorstvo. Neće Mercedes, niti bilo koja druga firma, nikada da pomene marku ili osobu koju oni ne plaćaju/sponzorišu u obraćanju "svom čoveku". Nema tu nikakve veze sa Đokovićem. Da su i Đokovića sponzorisali bio bi on pomenut.

Mošššaaaa

pre 4 godine

Još malo pa ispade da ga to oni " peckaju" ( podsećaju ) kakav je ovo težak poraz !
Ovakvo nabrajanje statističkih detalja u sitna crevca - može da znači da ih je opasno zabolelo to pogrešno " ulaganje para " u reklamu ( u njega ) .

Goran

pre 4 godine

Izgubijo je, hahahahahahahahahaha...….. Ne radujem se što je izgubijo 2 miliončeta, već što mi je smešno... A ne pišete kako se Đoković mučio po vukojebinama na Kopaoniku pored Grand hotela, kako je njegova majka morala da pravi pice i tako to, to vas ne interesuje???!!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 20. jul 2019 13:51)

Imam 2 zamerke na Vas komentar. Ajde da ne pominjemo prvu "izgubiJo" pa cu odmah na drugu... Sa cime se to Novak Djokovic mucio? Udarajuci lopticu u zid bazena u kome je poceo treniranje ili u nekom radu u rudniku, kamenolomu ili na asfaltiranju puteva po Srbiji?! I otkad je, molim Vas lepo, pecenje pica - tezak posao!? Ja sam radio u hamburgernicama, kuhinjama i gradjevini i ne smatram da sam radio nesto tesko u zivotu? Zasto bismo citali tekstove koji obicne poslove predstavljaju kao teske? Vama verovatno to izgleda tesko. Baba vam placa internet a otac vas je upisao u vecernju skolu da imate bar neki pravopis. E, to je tezak posao. Biti dokon i pisati komentare na netu.
Novak je imao i ima lep zivot zato sto je radio vredno a ne - tesko.

ja

pre 4 godine

Djokovic je kao onaj deterdzent iz reklama, sa kojim ga svi uporedjuju, a niko ne sme da mu spomene ime :)
(PeraKojot, 20. jul 2019 10:27)


????

Care!

...

pre 4 godine

Тек сад сагледавам вредност Новакове победе...
Да је Федерер победио, мислим да би га и практично одмах сутрадан устоличили за цара/императора тениса свих времена! Све је било спремно за то, а сви резултати касније би унапред проглашени као ништавни. Увели би закон којим се кажњава онај који негира да је Федерер највећи.

Пошто се десило овако како се десило, сви они се осећају као...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sempervivum, 20. jul 2019 11:55)

Delim Vaše mišljenje u potpunosti i neopisivo sam srećna što se meč završio kako se završio. Još sam u transu i neka milina me prožima kad god se setim da je naš Novak pobednik. Jeste ovo bio izuzetno značajan meč, ali značajni mečevi tek slede, možda i značajniji od ovoga i ovih do sad, iako da nije bilo njih ne bi bilo ni ovih pred nama. Nismo ni svesni možda kakva nas nerviranja, navijanja i slavlja tek očekuju. Tako sam srećna što te imamo, Novače!!! Hvala i Jeleni i klincima

Sasa

pre 4 godine

Od poslednjih pet grend slemova Novak uzeo 4.
To znaci da bi u sledecih 5 mogao da sustigne Fedju...
Mislim da uopste nema dileme da li ce Nole to uraditi.

Lik

pre 4 godine

Nikakva tu mentalna snaga ne postoji ,niti umece ,niti bilo sta drugo!
(nikolas.t, 20. jul 2019 10:36) 

Debelo grešiš! Na 2 meč lopte treba itekakva mentalna snaga a plus toga, ovo je treći put da se to ponavlja Federeru protiv Novaka, tu je sreća sporedan faktor.

Nole - razbijaj ih samo sportski

pre 4 godine

@..." ali RF ima nešto što niko nema a to će pokazati na US Openu kad ga osvoji."
(tenis, 20. jul 2019 14:08)

Vi ste bili ubedjeni da ce on osvojiti i Vimbldon, jer je, eto, to "njegova kuca". Pa? Zato je bolje da umesto KAD (ga osvoji), kazes AKO...

Ali ovo da kazem:

ko smo mi navijacki i nacionalno (bolje receno: nac-sovinisticki) ostrasceni da potcenjujemo bilo koga ko je gromada svog zanata - ovde RF, Rafa, Novak? Pogotovu vi koji ste CULI za tenis tek 2011. jer je Novak Djokovic, Srbin poceo da dominira svetskim sportom. To kako VI reagujete na njegove uspehe nema mnogo veze sa sportom (Najmanje sa onim kako ga Novak vidi i predstavlja u svetu). Vi, koji pratite tenis tek od 2011. ste bili NAJGORI pjuvaci kada je taj isti Novak Djokovic imao velikih zdravstvenih i mentalnih problema. Sram vas bilo zbog toga, a sram vas bilo i kako sad, kao, navijate za njega.

Da nije ovakvog RF i Rafe, bogzna da li bi Nole bio ovakav. Isto tako da njega nije ovakvog, ko zna da li bi i RF i Rafa bili takvi kakvi jesu.

Postujmo to sto oni jedan o drugom misle i govore. Tada ce biti lepse i za Noleta navijati.

Casagrande

pre 4 godine

Ali s druge strane Fedex je naisao na mentalnu gromadu iz Srbije. Fedex ne moze da pobedi u dva vezana meca koja se igraju preko 4 seta. Novak mu je sad usadio kompleks i sad ce uvek mentalno da ga pobedjuje i pre nego odigraju ponovo mec. Bravo Novace kako si ga slomijo u vaznim trenutcima iako nisi igrao na svom najvisem nivou. A sta ce biti kada u New Yorku pocnes da igras kao Novak Terminator. Neka se cuvaju svi koji ti dodju na megdan. A to sto nisi naj omiljeniji teniser i tu si osvojio neki rekord. Ti ces biti najbolji teniser svih vremena i ujedno naj omrzeniji teniser ali samo u zapadnom svetu. Ostali deo sveta Kina, Indija, Rusija i ceo Balkan ce uvek biti na tvojoj strani a to ti je vise nego polovina covecanstva. Tako i to ti je novi rekord. A sad pred tobom je da mentalno pobedjujes publiku na sva cetiri Grand Slama. A za oponente zelim im da se plase svaki put kad vide tebe preko puta mreze. Novinari koji ti prave probleme pre pocetka i za vreme turnira, lajave izjave oponenta, zvizdanje nekulturne publike svi navijaci Rafe i Rodzera neka se spreme...Novak ulazi u zadnju fazu njegove misije. Najbolji Teniser Svih Vremena!!!

grandiozo

pre 4 godine

Baš je Federer za žaljenje,provocira ga ksko neki kažu sponzor Mercedes,pa zatim spinzor Rolex,pa je dobio od bivšeg Novakovog japanskog sponzora Uniqla 300miliona dolara za 10god,i to je baš velika provokacija,čovek ne zna kako da se odbrani od bogatstva kojim ga obasipaju sponzori i sada je kao u depresiji što je izgubio od najboljeg,moraće da se izbori sa tim plačljivkom u sebi,kada izgubi,i da suzdrži suzu kao njegov vrlo prepoznatljiv brend,plakao je Nadalu na ramenu posle poraza,Nadal ga teši kao razmaženo derište a on mu u suzama pokazuje koliko publike je na njegovoj strani i nije fer što ga je pobedio

1Beogradjanin

pre 4 godine

Lepo sa njihove strane. Nisam ljubitelj Mercedesa, ali imaju stila. Lakost bi trebao spomenik da digne Novaku. :) Šalim se naravno, da bukvalisti ne bi počeli sa pljuvanjem.

Dott

pre 4 godine

Ovo je zanimljivo, javne reci utehe jednog takvog giganta kako protumaciti? Covek se taman konsolidovao, a onda so na ranu koja taman zarasta.
Mercedesu ne treba ovakva reklama, a onda zar oni nisu mogli uspostaviti direktan kontakt sa Rodzerom? Mogu se baviti samo pretpostavkama na osnovu logickih zakljucivanja i to mi govori da je Rodzer prekinuo svaku kominikaciju sa javnoscu, a onda ide i pretpostavka da nece igrati Sinsinati koji je prijavio, jer ocigledno mu treba jos vremena da se konsoliduje, razbistri od nogdauna koji je nedavno doziveo.

LOL

pre 4 godine

Kompleksi su ocigledni, a zasto? Pa zato sto je i na tom zapadu marketingu i sta god vec navodite ovde po komentima, isto tako jako forsiran "fer plej" , sto ce reci odajte priznanje protivniku na kraju ove zalopojke, ali neka pate jos je sladje ovako

Deutschland

pre 4 godine

Pa svi znamo da je Mercedes najprodavaniji premium brend na svetu zahvaljujuci klasicnoj prevari,jer u prodate automobile racunaju V klasu i ostala kombi vozila. Da se racunaju samo automobili BMW bi bio br 1. 2020 i hoce.
Tako da me ovo "tesenje" uopste ne cudi.

Mirko

pre 4 godine

Pa umesto što će ga utešiti - oni postižu sasvim suprotan efekat, jer kad se vidi ta statistika i na kraju staviš u jednačinu da je on na kraju svega toga izgubio - razočarenje i tuga su još veći.

Ipak moje je mišljenje da će se Fed oporaviti kao što je to i do sad činio, ali nisam uveren da će uzeti još neki GS. Samo nekim sklopom događaja to može da se desi, kao što je to bilo na poslednja dva kad nije bilo Rafe i Noleta, tj. oni nisu bili pravi.

the land of the dead!

pre 4 godine

Banda Mercedes, izadjite na auto put, tu ste jachi, Nole vozi Pezo ali izgleda sve kao u filmu Taxi!! mada izgleda da je Novak raskinuo od ovog turnira vezu sa pezoom!! nema vise ni na njegovoj zvanicnoj stranici..

momke

pre 4 godine

Imao Nole ogromnih 4:2 u odlučujućem setu pa prosuo sve sa nekolko vezanih, neshvatljivih grešaka. Drugo, posle srećno dobijenog, tesnog I seta svi smo očekivali da pusti ruku i zaigra kako ume a on se umesto toga ugasio na 20 minuta i praktično poklonio II set Federeru. Jedan dobar deo Mercedesove statistike je iz tog i takvog seta (6:1).
(Peugeot je inače odličan auto, 20. jul 2019 12:36)

Pokojna Jelena Gencic je to odavno rekla za Novaka, da ima period kada se ugasi skroz.

Decak iz vode

pre 4 godine

Lepo ste vi to nabrojali,ali s tim jos gore.Bukvalno ste mu objasnili da Nole moze da ga dobije i sa "pola gasa".Nekad je bolje ne reci nista,sl. put ce, "bice bolje" biti dovoljno.

popov

pre 4 godine

Jaka mu uteha. To jednom šampionu nije potrebno. Odigrao je impresivno, i sigurno je u mnogome zadovoljan svojom igrom, pogotovo s obzirom na svoje godine. Ali, isto tako sigurno bi radije odigrao lošije i pobedio.

Mošššaaaa

pre 4 godine

Još malo pa ispade da ga to oni " peckaju" ( podsećaju ) kakav je ovo težak poraz !
Ovakvo nabrajanje statističkih detalja u sitna crevca - može da znači da ih je opasno zabolelo to pogrešno " ulaganje para " u reklamu ( u njega ) .

Tezak smo slucaj

pre 4 godine

Njegov sponzor ga podrzava, to je posao, velike pare su u igri, sta je tu nenormalno? Psihoticni Srbi su tu odmah videli zaveru protiv nekog Srbina i naravno svih Srba i zauzeli gard. Opustite se ljudi pa da li stvarno ne vidite u kojoj psihozi zivite?

Dex

pre 4 godine

Au koji kompleksi od Mercedesa.Teško naveći od koga je izgubio.Pa zar toliko boli?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 20. jul 2019 09:44)

Kakvi crni kompleksi? U pitanju je marketing, biznis, pa i dobar dzentlmenski odnos prema nekom s kim imaju poslovnu saradnju. Pre svega, rec je o broju pregleda, like-ova, click-ova, cime god se vec danas meri uspeh. I to je sasvim normalno. Govoris o jednoj kompaniji, stavise mega-korporaciji. Na kraju, rec je o tenisu. Ne bi bilo lose kad bi se on ovde manje dozivljavao kao borba svetova, dobro protiv loseg, svetlo protiv tame, borba za istinu, pravdu, David i Goliath itd. Sve uvek ide u neku krajnost, sto je najgore, kad isti taj Djokovic uradi nesto sto vam se ne dopada, ovakvi komentari masovno idu na njegov racun. Naucite da postujete protivnike (premda ovde nema vasih protivnika, jer ne igrate tenis).

MauNtauN

pre 4 godine

hahaha ma verovatno ga teše zbog toga što ga vole .....ccccc Vole oni pare koje su zaradili od tog finala a na kojem ih je on sponzorisao ....

Gille

pre 4 godine

E to se zove ljubav. Mozes da napravis manje svega dobrog i vise svega loseg, pa cak ako i tada pobedis, nema veze, pobedjeni je NJIHOV favorit. I u takvo drustvo mi idemo!!! Neka nam je Bog u pomoci.

ja

pre 4 godine

Izgubijo je, hahahahahahahahahaha........... Ne radujem se što je izgubijo 2 miliončeta, već što mi je smešno... A ne pišete kako se Đoković mučio po vukojebinama na Kopaoniku pored Grand hotela, kako je njegova majka morala da pravi pice i tako to, to vas ne interesuje???!!?

dekibg

pre 4 godine

"Ipak, nije navedeno da je poražen od Novaka Đokovića, u tom najdužem finalu u istoriji najprestižnijeg Gren slem turnira."

Pa šta ako nije navedeno?

Predrag

pre 4 godine

Na kraju, sponzor je ovo naravno uradio zbog sebe, a ne zbog Federera. Ovde je Federer samo marketinško oružje koje mora da se brani. To isto uradiće Novakovi sponzori u obrnutom slučaju.

znanje-imanje

pre 4 godine

Jel ovo zaista od Mercedesa? Prosto mi je teško da poverujem. Ne znam dal sam više zblanut tupavom reakcijom ili tupavom pobednika-ne-spominji patetikom. Tu je i bedak da će tek ovo dati gorivo onim ovde (pogrešnima) za koje je Novak i tenis prevashodno frustraciona i/ili nacionalna zona.
Nažalost pošto verovatno Seiko to neće uraditi moglo bi se odavde nešto drugo poručiti:
Novače - reket dole! Sticajem okolnosti Novak je sam sebe doveo u situaciju da je baš nezgodno da prekine sa onim nebo-ljubav-publika ritualom na kraju. Ispalo bi glupo i krah povlačenje. Ali sticajem okolnosti suludog meča do toga srećom nije došlo, pobedio je uz (manje glupo) probanje trave a bez onoga. Odlično, dakle 2/3 posla je urađeno. 1/3 - srećom im nije delio ljubav, 2/3 - nije bilo loše već skroz prirodno.
Sada samo treba 3/3, da toga više nikada ne bude. Novak MORA da iskoristi ovu priliku - bolju više imati neće. Ukoliko ne - moraće i sebe i publiku a tek nas do kraja karijere da smara i nervira sa time. Može ako mu je lakše i da izmisli nešto tipa "da, ciklus je završen..." ali ni ne mora. Samo nek to više ne radi.
Da je sreće da mu neko iz tima došapne to. Ima i više dodatnih motiva, a pre svega da će to biti i bolje za ugovore. Ko zna, možda ga podstakne i spoznaja da će tako dragog mu Pepea rasteretiti takođe.

Aleksej

pre 4 godine

Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!
(Jumko, 20. jul 2019 13:22)3:2 za GOATa.Njanjanja..:D

nikolas.t

pre 4 godine

Protivnik je igrao na 60% mogucnosti iskljucivo zato sto mu Federer nije dozvolio da igra drugacije! A izgubio je iskljucivo jer mu je falilo samo malo srece i nista vise! Nikakva tu mentalna snaga ne postoji ,niti umece ,niti bilo sta drugo! SAMO SRECA! Živeo Novak,i da i mi Srbi nekad malo srece imamo!

Usa

pre 4 godine

I dalje 20 slemova, 310 nedelja na prvom mestu, 102 turnira osvojena i ubedljivo najlepsi tenis. Sve ostalo je toootalno nebitno. Covek za koji dan puni 38 godina, 21 godinu igra kao profesionalac. Pa to niko nikada ni tami neki nolo nece stici kamoli prestici. Roger Federer GOAT tenisa!

Jumko

pre 4 godine

Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!

dekibg

pre 4 godine

Evo šta je pravoslavna sestra rekla pre šest dana:

"Simona Halep thanks Roger Federer for advice before beating Serena Williams in Wimbledon final.

‘I read what he said. I thank him. He is very nice. His words made me happy,’ Halep explaind at her post-match press conference."

https://metro.co.uk/2019/07/14/simona-halep-roger-federer-advice-serena-williams-wimbledon-10271580/

Zamislite, pravoslavna sestra nahvalila Federera hahahaha

tenis

pre 4 godine

Sve ovo samo pokazuje da RF nije robot nego običan čovek koji greši kao i svi koji nije bez straha i emocija, ali kolika je veličina i šampion videćete na US Openu. Vraća se RF jači nego ikad i posle ovakvog poraza, Svaka čast Nadalu, a posebno Novaku koji je stvarno postao mentalna planina sa čim se sve bori niko ne može da mu ospori, ali RF ima nešto što niko nema a to će pokazati na US Openu kad ga osvoji.

CroFed

pre 4 godine

@miodrag

https://www.youtube.com/watch?v=ylCF2vgk5yc Karma prstića s Roland Garrosa kažeš? To je zabranjeno? Pa i Nadal je to napravio na kraju ovog meča, bit će da je i njega stigla "karma prstića"?!

dekibg

pre 4 godine

"Ipak, nije navedeno da je poražen od Novaka Đokovića, u tom najdužem finalu u istoriji najprestižnijeg Gren slem turnira."

Pa šta ako nije navedeno?

nikolas.t

pre 4 godine

Protivnik je igrao na 60% mogucnosti iskljucivo zato sto mu Federer nije dozvolio da igra drugacije! A izgubio je iskljucivo jer mu je falilo samo malo srece i nista vise! Nikakva tu mentalna snaga ne postoji ,niti umece ,niti bilo sta drugo! SAMO SRECA! Živeo Novak,i da i mi Srbi nekad malo srece imamo!

Usa

pre 4 godine

I dalje 20 slemova, 310 nedelja na prvom mestu, 102 turnira osvojena i ubedljivo najlepsi tenis. Sve ostalo je toootalno nebitno. Covek za koji dan puni 38 godina, 21 godinu igra kao profesionalac. Pa to niko nikada ni tami neki nolo nece stici kamoli prestici. Roger Federer GOAT tenisa!

tenis

pre 4 godine

Sve ovo samo pokazuje da RF nije robot nego običan čovek koji greši kao i svi koji nije bez straha i emocija, ali kolika je veličina i šampion videćete na US Openu. Vraća se RF jači nego ikad i posle ovakvog poraza, Svaka čast Nadalu, a posebno Novaku koji je stvarno postao mentalna planina sa čim se sve bori niko ne može da mu ospori, ali RF ima nešto što niko nema a to će pokazati na US Openu kad ga osvoji.

Jumko

pre 4 godine

Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!

Tezak smo slucaj

pre 4 godine

Njegov sponzor ga podrzava, to je posao, velike pare su u igri, sta je tu nenormalno? Psihoticni Srbi su tu odmah videli zaveru protiv nekog Srbina i naravno svih Srba i zauzeli gard. Opustite se ljudi pa da li stvarno ne vidite u kojoj psihozi zivite?

dekibg

pre 4 godine

Evo šta je pravoslavna sestra rekla pre šest dana:

"Simona Halep thanks Roger Federer for advice before beating Serena Williams in Wimbledon final.

‘I read what he said. I thank him. He is very nice. His words made me happy,’ Halep explaind at her post-match press conference."

https://metro.co.uk/2019/07/14/simona-halep-roger-federer-advice-serena-williams-wimbledon-10271580/

Zamislite, pravoslavna sestra nahvalila Federera hahahaha

CroFed

pre 4 godine

@miodrag

https://www.youtube.com/watch?v=ylCF2vgk5yc Karma prstića s Roland Garrosa kažeš? To je zabranjeno? Pa i Nadal je to napravio na kraju ovog meča, bit će da je i njega stigla "karma prstića"?!

Aleksej

pre 4 godine

Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!
(Jumko, 20. jul 2019 13:22)3:2 za GOATa.Njanjanja..:D

.

pre 4 godine

Ono što su propustili da napišu je:" Tvoj protivnik je igrao na najviše 60% svojih mogućnosti, da li hotimice ili nehotice to samo on zna, i opet te je pobedio. Uživaj i u tome jer najverovatnije nećeš moći više, bolje i dalje od toga."

Dado

pre 4 godine

Novak vuče ogoman ranac na leđima negativnog imidža zato što je Srbin...i taj ranac je ujedno i sve što mu je njegova zemlja dala: tridesetogodišnji talog zlih ludaka. On se, međutim, bori viteški sam sa jako mnogo takta i vrlo inteligentno da toj i takvoj zemlji popravi imidž - misleći pre svega na svoj Narod. Svet ne može a da ne vidi da nisu baš svi ovde koljači, kriminalci i konfliktni ludaci...Nemojmo se čuditi što je ovakva reakcija publike najvše što će naš šampion dobiti. Da je Amerikanac, poredili bi ga sa Nil Armstrongom ili Edisonom...bio bi heroj svih heroja.

jadnicak mali

pre 4 godine

Neka osnuju turnirn gde ce Federer igrati sa samim sobom. Tako jadnicak nece vise imati osecaj nize vtednosti jer ce uvek na kraju izaci kao pobednik.

znanje-imanje

pre 4 godine

Jel ovo zaista od Mercedesa? Prosto mi je teško da poverujem. Ne znam dal sam više zblanut tupavom reakcijom ili tupavom pobednika-ne-spominji patetikom. Tu je i bedak da će tek ovo dati gorivo onim ovde (pogrešnima) za koje je Novak i tenis prevashodno frustraciona i/ili nacionalna zona.
Nažalost pošto verovatno Seiko to neće uraditi moglo bi se odavde nešto drugo poručiti:
Novače - reket dole! Sticajem okolnosti Novak je sam sebe doveo u situaciju da je baš nezgodno da prekine sa onim nebo-ljubav-publika ritualom na kraju. Ispalo bi glupo i krah povlačenje. Ali sticajem okolnosti suludog meča do toga srećom nije došlo, pobedio je uz (manje glupo) probanje trave a bez onoga. Odlično, dakle 2/3 posla je urađeno. 1/3 - srećom im nije delio ljubav, 2/3 - nije bilo loše već skroz prirodno.
Sada samo treba 3/3, da toga više nikada ne bude. Novak MORA da iskoristi ovu priliku - bolju više imati neće. Ukoliko ne - moraće i sebe i publiku a tek nas do kraja karijere da smara i nervira sa time. Može ako mu je lakše i da izmisli nešto tipa "da, ciklus je završen..." ali ni ne mora. Samo nek to više ne radi.
Da je sreće da mu neko iz tima došapne to. Ima i više dodatnih motiva, a pre svega da će to biti i bolje za ugovore. Ko zna, možda ga podstakne i spoznaja da će tako dragog mu Pepea rasteretiti takođe.

ja

pre 4 godine

Izgubijo je, hahahahahahahahahaha........... Ne radujem se što je izgubijo 2 miliončeta, već što mi je smešno... A ne pišete kako se Đoković mučio po vukojebinama na Kopaoniku pored Grand hotela, kako je njegova majka morala da pravi pice i tako to, to vas ne interesuje???!!?

Goran

pre 4 godine

Izgubijo je, hahahahahahahahahaha...….. Ne radujem se što je izgubijo 2 miliončeta, već što mi je smešno... A ne pišete kako se Đoković mučio po vukojebinama na Kopaoniku pored Grand hotela, kako je njegova majka morala da pravi pice i tako to, to vas ne interesuje???!!?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ja, 20. jul 2019 13:51)

Imam 2 zamerke na Vas komentar. Ajde da ne pominjemo prvu "izgubiJo" pa cu odmah na drugu... Sa cime se to Novak Djokovic mucio? Udarajuci lopticu u zid bazena u kome je poceo treniranje ili u nekom radu u rudniku, kamenolomu ili na asfaltiranju puteva po Srbiji?! I otkad je, molim Vas lepo, pecenje pica - tezak posao!? Ja sam radio u hamburgernicama, kuhinjama i gradjevini i ne smatram da sam radio nesto tesko u zivotu? Zasto bismo citali tekstove koji obicne poslove predstavljaju kao teske? Vama verovatno to izgleda tesko. Baba vam placa internet a otac vas je upisao u vecernju skolu da imate bar neki pravopis. E, to je tezak posao. Biti dokon i pisati komentare na netu.
Novak je imao i ima lep zivot zato sto je radio vredno a ne - tesko.

Dex

pre 4 godine

Au koji kompleksi od Mercedesa.Teško naveći od koga je izgubio.Pa zar toliko boli?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 20. jul 2019 09:44)

Kakvi crni kompleksi? U pitanju je marketing, biznis, pa i dobar dzentlmenski odnos prema nekom s kim imaju poslovnu saradnju. Pre svega, rec je o broju pregleda, like-ova, click-ova, cime god se vec danas meri uspeh. I to je sasvim normalno. Govoris o jednoj kompaniji, stavise mega-korporaciji. Na kraju, rec je o tenisu. Ne bi bilo lose kad bi se on ovde manje dozivljavao kao borba svetova, dobro protiv loseg, svetlo protiv tame, borba za istinu, pravdu, David i Goliath itd. Sve uvek ide u neku krajnost, sto je najgore, kad isti taj Djokovic uradi nesto sto vam se ne dopada, ovakvi komentari masovno idu na njegov racun. Naucite da postujete protivnike (premda ovde nema vasih protivnika, jer ne igrate tenis).

Nole - razbijaj ih samo sportski

pre 4 godine

@..." ali RF ima nešto što niko nema a to će pokazati na US Openu kad ga osvoji."
(tenis, 20. jul 2019 14:08)

Vi ste bili ubedjeni da ce on osvojiti i Vimbldon, jer je, eto, to "njegova kuca". Pa? Zato je bolje da umesto KAD (ga osvoji), kazes AKO...

Ali ovo da kazem:

ko smo mi navijacki i nacionalno (bolje receno: nac-sovinisticki) ostrasceni da potcenjujemo bilo koga ko je gromada svog zanata - ovde RF, Rafa, Novak? Pogotovu vi koji ste CULI za tenis tek 2011. jer je Novak Djokovic, Srbin poceo da dominira svetskim sportom. To kako VI reagujete na njegove uspehe nema mnogo veze sa sportom (Najmanje sa onim kako ga Novak vidi i predstavlja u svetu). Vi, koji pratite tenis tek od 2011. ste bili NAJGORI pjuvaci kada je taj isti Novak Djokovic imao velikih zdravstvenih i mentalnih problema. Sram vas bilo zbog toga, a sram vas bilo i kako sad, kao, navijate za njega.

Da nije ovakvog RF i Rafe, bogzna da li bi Nole bio ovakav. Isto tako da njega nije ovakvog, ko zna da li bi i RF i Rafa bili takvi kakvi jesu.

Postujmo to sto oni jedan o drugom misle i govore. Tada ce biti lepse i za Noleta navijati.

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko jadno! Samo nisu naveli da je izgubio i od koga je izgubio. Inače, ovoje odličan navin da se izreklamiraju na račun Rodzera. Povrh svega, odlično su prošli jer bi sigurno morali da mu isplate debelu naknadu za osvojeni GS! Ovako, besplatna reklama, mnogo Federerovih fanova koji će se primiti na ovo, a lova od neisplaćene nagrade u džepu.

SEVERAC®

pre 4 godine

But, Novak Djokovic is a God of tennis. And whatever you do is not enough. Leave now, when you still can, while you are in good memories. YOUR FALL IS INEVITABLE

Ксенија

pre 4 godine

Е, ово се зове спонзор! Федерер је увек имао спонзоре који су га максимално, чак и преко мере и фер-плеја гурали. Тако су, наравно, и себе штитили и промовисали. Нико други, а посебно Новак, никад нису имали ни изблиза такву подршку.

grandiozo

pre 4 godine

Baš je Federer za žaljenje,provocira ga ksko neki kažu sponzor Mercedes,pa zatim spinzor Rolex,pa je dobio od bivšeg Novakovog japanskog sponzora Uniqla 300miliona dolara za 10god,i to je baš velika provokacija,čovek ne zna kako da se odbrani od bogatstva kojim ga obasipaju sponzori i sada je kao u depresiji što je izgubio od najboljeg,moraće da se izbori sa tim plačljivkom u sebi,kada izgubi,i da suzdrži suzu kao njegov vrlo prepoznatljiv brend,plakao je Nadalu na ramenu posle poraza,Nadal ga teši kao razmaženo derište a on mu u suzama pokazuje koliko publike je na njegovoj strani i nije fer što ga je pobedio

Milan

pre 4 godine

Kad se samo setim koliko puta je Novak imao više brejk lopti, više vinera i generalno bolju statistiku i opet izgubio ... čime se ovi bave.

no sikiriki

pre 4 godine

Rogere, opušteno, čoveče, ti si izgubio od najvećeg ikada, broja 1, nisi od Kirjosa..... Glavu gore čoveče, bez sekiracije..... Uskoro ćeš opet da izgubiš.....

Baba Nada

pre 4 godine

Kad sam prosle godine videla Federera u opremi Uni Clo, rekla sam: e moji Japanci, pogresan potez.Ostacete upamceni kao firma ciju je opremu Federer poslednju nosio.Jer sto je Uni Clo harao teniskim terenima, harao je.GOTOVO.Nastupa "aligator" i figurativno i bukvalno.

Аhtung

pre 4 godine

Šalu na stranu, ali Federer je igrao sjajno! Sa duge strane, Novak je na TV-u igrao nekako "mlako", bez želje da domimira, a onda mu je ladno maznuo pobedu. Kakav drznik, da tako nešto uradi čiči, pred ženom i decom.

Правите бољи ауто

pre 4 godine

Ноле је стара добра фића,грчи се мучи се спора је али никад не одустаје и увек те доведе до циља.

Dejan I.M

pre 4 godine

E sad....ko se razume u istoriju lako ce mu biti sledeće redove da protumači (ko ne.....nek slobodno isčita bitku kod trafalgara)...prema tome da počnemo...
...jeste imala "la flotte" i "armada" pod vilnevom više brodova i više topova...ali je "royal navy" pod nelsonom u odlučujućim momentima donosila prave odluke...!!!
Da pojasnim...nek je Federer imao i više vinera i više asova i manje duplih grešaka...na kraju je zdrobljen i uništen...od boljeg!...od Novaka Djokovića.
I isto kao što je Napoleonova želja za svetskom vladavinom kod kap trafalgara sahranjena, tako je i Federerova nada i želja da bude the "GOAT" sahranjena jako nekog dana u finalu vimbldona!
Napisati da je Švajcarac bio učesnik najdužeg finala vimbldona, dodje isto kao da u udžebenicima stoji da je kukavica vilnev bio učesnik najveće pomorske bitke napoleonskih ratova...koja je baj de vej završena u korist nelsona...i samim time Engleske koja preuzima ili potvrdjuje vladavinu svetom...ISTO TAKO JE MOJ NOVAK DJOKOVIĆ U SRED LONDONA OVOM POBEDOM PREUZEO VLADAVINU NAD SVETOM TENISA!...da vidimo ko će na kraju biti the "GOAT"....

polako bre!

pre 4 godine

Heh, iz ove poruke bi neko ko nije gledao meč mogao da zaključi da je Roger pobedio..... Jaoj da nisu smešni bili bi žalosni.....tako je Novače, samo udri!

miodrag

pre 4 godine

Nekorektno 100%. Ne napisati od koga je izgubio!!! Pih! A kada se vec gledaju brojke treba navesti jos jedan podatak u tri taj brejka Zeka Rodzer ima 11 neiznudjenih gresaka a Novak 0....njemu se odavno tresu ruke kada treba da odigra neki odlucujuci udarac protiv Novaka....karma prstica sa polu finala RG …..

Sakupljač loptica

pre 4 godine

Ja, ne znam zašto se Roger sad sekira posle ovog poraza, pa da su mu potrebne reči podrške..... Pa ljudi, on je izgubio od broja 1, branioca titule u Vimbldonu i najvećeg igrača ikada, ne znam šta je tu čudno ?

DRAGAN

pre 4 godine

Ovaj poraz Fedex nece
nikada zaboraviti, jer je
sa druge strane bio veliki
i najveci Novak.Samo vi njega tjesite.U rukama
Novaka je pehar 2019
Vimbledon.Bravo Novace.

T- zex

pre 4 godine

Sto mu vise podrske pruzate , on se oseca sve gore i gore. Igrao je tenis svog zivota , podrzavalao ga 15000 ljudi navijanjem a izgubio je na kraju od Nole , cija je igra bila da se ne lazemo na 70% njegovih kapaciteta . A mozda i manje . Federer , ako je do sad mislio da ima sanse za povratak na tron , sad zna da za tako nesto , sanse nema . Vidi gde mu je mesto . I to boli.

Aleksa

pre 4 godine

molimo organizatore Vimbldona da dodele RF jedan pehar za više asova, manje duplih grešaka bla bla... Mercedesu je to izgleda jako važno....

...

pre 4 godine

Тек сад сагледавам вредност Новакове победе...
Да је Федерер победио, мислим да би га и практично одмах сутрадан устоличили за цара/императора тениса свих времена! Све је било спремно за то, а сви резултати касније би унапред проглашени као ништавни. Увели би закон којим се кажњава онај који негира да је Федерер највећи.

Пошто се десило овако како се десило, сви они се осећају као...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sempervivum, 20. jul 2019 11:55)

Delim Vaše mišljenje u potpunosti i neopisivo sam srećna što se meč završio kako se završio. Još sam u transu i neka milina me prožima kad god se setim da je naš Novak pobednik. Jeste ovo bio izuzetno značajan meč, ali značajni mečevi tek slede, možda i značajniji od ovoga i ovih do sad, iako da nije bilo njih ne bi bilo ni ovih pred nama. Nismo ni svesni možda kakva nas nerviranja, navijanja i slavlja tek očekuju. Tako sam srećna što te imamo, Novače!!! Hvala i Jeleni i klincima

Casagrande

pre 4 godine

Ali s druge strane Fedex je naisao na mentalnu gromadu iz Srbije. Fedex ne moze da pobedi u dva vezana meca koja se igraju preko 4 seta. Novak mu je sad usadio kompleks i sad ce uvek mentalno da ga pobedjuje i pre nego odigraju ponovo mec. Bravo Novace kako si ga slomijo u vaznim trenutcima iako nisi igrao na svom najvisem nivou. A sta ce biti kada u New Yorku pocnes da igras kao Novak Terminator. Neka se cuvaju svi koji ti dodju na megdan. A to sto nisi naj omiljeniji teniser i tu si osvojio neki rekord. Ti ces biti najbolji teniser svih vremena i ujedno naj omrzeniji teniser ali samo u zapadnom svetu. Ostali deo sveta Kina, Indija, Rusija i ceo Balkan ce uvek biti na tvojoj strani a to ti je vise nego polovina covecanstva. Tako i to ti je novi rekord. A sad pred tobom je da mentalno pobedjujes publiku na sva cetiri Grand Slama. A za oponente zelim im da se plase svaki put kad vide tebe preko puta mreze. Novinari koji ti prave probleme pre pocetka i za vreme turnira, lajave izjave oponenta, zvizdanje nekulturne publike svi navijaci Rafe i Rodzera neka se spreme...Novak ulazi u zadnju fazu njegove misije. Najbolji Teniser Svih Vremena!!!

BMW 1er

pre 4 godine

Imamo vece kubikaze, veci obrtni momenat, ali nas sije BMW, glavu gore buhahah!

Koga boli uvo za osvojene poene i servise i statistiku kad se zna ko drzi trofej i ko je najbolji.

p.s. pozdrav od m5

dzara

pre 4 godine

Taman sam hteo da kupim novi Mercedes, a sad u inat neću! Odlučiću se za polovni Peugeout, možda čak i 2000. godište. Samo zbog ovoga, inače...

Gille

pre 4 godine

E to se zove ljubav. Mozes da napravis manje svega dobrog i vise svega loseg, pa cak ako i tada pobedis, nema veze, pobedjeni je NJIHOV favorit. I u takvo drustvo mi idemo!!! Neka nam je Bog u pomoci.

PrleTihi

pre 4 godine

Upravo sam javio dileru da odustajem od kupovine mog mercedesa. Zena mi rekla da sam lud. Kupujem Nisan, ionako su posteniji od Nemaca.

miodrag

pre 4 godine

(CroFed, 20. jul 2019 11:00)

Bok stari, kak dela na rivi? "onaj" prstic tvog pulena je bio posebno bezobrazan i nekorektan ….osveta Novaku sto uopste postoji, sto ga je samar udarcem na US openu bacio u bedak iz koga ne moze da izadje deceniju

Peugeot je inače odličan auto

pre 4 godine

Imao Nole ogromnih 4:2 u odlučujućem setu pa prosuo sve sa nekolko vezanih, neshvatljivih grešaka. Drugo, posle srećno dobijenog, tesnog I seta svi smo očekivali da pusti ruku i zaigra kako ume a on se umesto toga ugasio na 20 minuta i praktično poklonio II set Federeru. Jedan dobar deo Mercedesove statistike je iz tog i takvog seta (6:1).

miodrag

pre 4 godine

Placite sponzori i kad bi se smijati hteli.....bilo je to epsko, a ja bih cak rekao bajkovito finale, I kao u svakoj bajci za laku noc, Dobro je pobedilo Zlo! Laku noc!

Vasilije

pre 4 godine

"Da li je realno, ali stvarno da li je realno, da nolovci ne zele da priznaju da je Djokovic zbog Federerove igre bio na "60%"? Sta, i Nadalu se potrefilo da bas u polufinalu slabije igra? Mozda bih i poverovao da u to verujete, da ne pisete kada Djokovicev rival odigra slabo da je to zbog Djokoviceve dominantne igre... Mislite i da slabiji servis nije zbog mentalne blokade kako servirati Rodzeru jer moze da vrati udarac koji ne odgovara Djokovicu, npr skraceni slajs na bekend? Fascinantni ste sa svojim teorijama!
(Jumko, 20. jul 2019 13:22) "
Sve si u pravu... ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu

Miljan

pre 4 godine

Haha, posto sad svi vide da je na pomolu obaranje kljucnih rekorda, sad se teše da je imao vise vinera i vise aseva :D

Takodje Fed izjavio da ga vise ne zanimaju ti rekordi, hahaha :))))))

onako bez lupetanja

pre 4 godine

Polako ali sigurno kampanja protiv Novaka doseže vrhunac. Može da se uporedi sa onom "Beat LA" koja je krenula u Bostonu i proširila se na ostale dvorane ili kada je Champion 90tih radio reklamu za EP "EP je svake 2 godine Evropo nastavi da vežbaš" a reprezentacija Srbije je bila nosilac spota.

Pored Dežulovića i njegovog teksta o meču, izašao je sjajan tekst o tome "što više pobeđuje više ga mrze", realno je tako. Više niko ne priča ili su retki o tenisu jednostavno su prebacili lopticu u polje "ko je omiljen".

Totalna negacija onoga što se desilo, druge priče i teme su u prvom planu a ne osvajač i igra.
Stvarno im je teško, tako funkcionišu kada im se ishod ne sviđa jednostavno otvore neku priču koja postane veća nego sama suština.

Deutschland

pre 4 godine

Pa svi znamo da je Mercedes najprodavaniji premium brend na svetu zahvaljujuci klasicnoj prevari,jer u prodate automobile racunaju V klasu i ostala kombi vozila. Da se racunaju samo automobili BMW bi bio br 1. 2020 i hoce.
Tako da me ovo "tesenje" uopste ne cudi.

srle

pre 4 godine

Zaboravili su da pomenu da je Federer osvojio čak i više gemova u meču, 30 naspram Novakovih 26. Ovim se samo sprdaju na njegov račun i onih njegovih vernih obožavalaca sa podignutim prstićem. Ali u tenisu je najbitnije osvojiti set, tu je Federer osvojio 2, a kralj Novak 3!

micaiz kafica

pre 4 godine

Samo neka Rodžer servira što više asova, što manje duplih grešaka, neka statstički pobedi Novaka a Đoković neka kao i do sada osvaja GS turnire.
Zadovoljni sponzori, zadovoljan Federer jer zna da ne može pobediti Novaka i na kraju Novak naj zadovoljniji.

Mošššaaaa

pre 4 godine

Još malo pa ispade da ga to oni " peckaju" ( podsećaju ) kakav je ovo težak poraz !
Ovakvo nabrajanje statističkih detalja u sitna crevca - može da znači da ih je opasno zabolelo to pogrešno " ulaganje para " u reklamu ( u njega ) .

Mošššaaaa

pre 4 godine

Još malo pa ispade da ga to oni " peckaju" ( podsećaju ) kakav je ovo težak poraz !
Ovakvo nabrajanje statističkih detalja u sitna crevca - može da znači da ih je opasno zabolelo to pogrešno " ulaganje para " u reklamu ( u njega ) .

mr007

pre 4 godine

Ali Novak je pobedio. Rodžer, imao si podršku celog Londona i pola sveta, ali opet uz sve to Novak je pokazao da je najbolji. Kapa dole Djokovicu za ponašanje. Najbolji si i najveci NOLE

the land of the dead!

pre 4 godine

Banda Mercedes, izadjite na auto put, tu ste jachi, Nole vozi Pezo ali izgleda sve kao u filmu Taxi!! mada izgleda da je Novak raskinuo od ovog turnira vezu sa pezoom!! nema vise ni na njegovoj zvanicnoj stranici..

Dott

pre 4 godine

Ovo je zanimljivo, javne reci utehe jednog takvog giganta kako protumaciti? Covek se taman konsolidovao, a onda so na ranu koja taman zarasta.
Mercedesu ne treba ovakva reklama, a onda zar oni nisu mogli uspostaviti direktan kontakt sa Rodzerom? Mogu se baviti samo pretpostavkama na osnovu logickih zakljucivanja i to mi govori da je Rodzer prekinuo svaku kominikaciju sa javnoscu, a onda ide i pretpostavka da nece igrati Sinsinati koji je prijavio, jer ocigledno mu treba jos vremena da se konsoliduje, razbistri od nogdauna koji je nedavno doziveo.

1Beogradjanin

pre 4 godine

Lepo sa njihove strane. Nisam ljubitelj Mercedesa, ali imaju stila. Lakost bi trebao spomenik da digne Novaku. :) Šalim se naravno, da bukvalisti ne bi počeli sa pljuvanjem.

dzumandzi

pre 4 godine

Tako to biva kad Mercedes krene na Volva.. Brzi, startniji, udobniji, lepši za oko.. Ali na kraju Volvo stigne gde treba sa svim usponima i padovima :)

sempervivum

pre 4 godine

Тек сад сагледавам вредност Новакове победе...
Да је Федерер победио, мислим да би га и практично одмах сутрадан устоличили за цара/императора тениса свих времена! Све је било спремно за то, а сви резултати касније би унапред проглашени као ништавни. Увели би закон којим се кажњава онај који негира да је Федерер највећи.

Пошто се десило овако како се десило, сви они се осећају као...

ja

pre 4 godine

Djokovic je kao onaj deterdzent iz reklama, sa kojim ga svi uporedjuju, a niko ne sme da mu spomene ime :)
(PeraKojot, 20. jul 2019 10:27)


????

Care!

Decak iz vode

pre 4 godine

Lepo ste vi to nabrojali,ali s tim jos gore.Bukvalno ste mu objasnili da Nole moze da ga dobije i sa "pola gasa".Nekad je bolje ne reci nista,sl. put ce, "bice bolje" biti dovoljno.

hugo

pre 4 godine

Vrhunsko licemerje svih onih koji plaču nad Federerom, stalno navodeći kako je bio bolji u meču i imao veći broj poena, asova...

Niko neće da kaže da je to zbog toga što je Đoković "tankovao" drugi set kad je brejknut i onda čuvao snagu do kraja pustivši Federera da pravi razliku u poenima.

Naravno da se prave ludi i neće to da kažu jer je taj isti Federer samo dva dana ranije u meču sa Nadalom na isti način "tankovao" drugi set sa istim rezultatom 1:6.

I onda Federer kao bolji u meču. Da je bio bolji ne bi ceo meč jurio rezultat u setovima. Setite se da je Đoković imao i brejk prednosti u 5. setu i vodio sa 4:2.

MauNtauN

pre 4 godine

hahaha ma verovatno ga teše zbog toga što ga vole .....ccccc Vole oni pare koje su zaradili od tog finala a na kojem ih je on sponzorisao ....

Mare

pre 4 godine

Sad kad ne mogu da broje pobede, sad se broje asovi i neke greske protivnika.Jadno, ali koliko god je Federer bio dobar, Djokovic je odigrao losiji mec, i opet ga dobio.Sta bi tek bilo da je Djokovic odigrao dobro??

Spale

pre 4 godine

više asova, više brejkova, više gemova, više poena, dominantniji, bolji, više želeo pobedu i na kraju.... izgubio. Auu Nole šta im radiš.

Sasa

pre 4 godine

Od poslednjih pet grend slemova Novak uzeo 4.
To znaci da bi u sledecih 5 mogao da sustigne Fedju...
Mislim da uopste nema dileme da li ce Nole to uraditi.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Federer je savršenim servisom iznenadio Novaka.
Svi problemi po Novaka dosli su odatle.
Naravoucenije za Dzokera:
Još više poradi na ritrnu ,a preciznost svog servisa usavrsi.
Federer nikad više neće imati ovakav servis protiv Novaka.
Novak nikad više neće imati ovako slab servis protiv Federera.
Ako se ipak to dogodi,onda ćemo opet imati samo neizvestan meč.
To govori o superiornosti Novaka ka tenisera u celini.

Predrag

pre 4 godine

Na kraju, sponzor je ovo naravno uradio zbog sebe, a ne zbog Federera. Ovde je Federer samo marketinško oružje koje mora da se brani. To isto uradiće Novakovi sponzori u obrnutom slučaju.

momke

pre 4 godine

Imao Nole ogromnih 4:2 u odlučujućem setu pa prosuo sve sa nekolko vezanih, neshvatljivih grešaka. Drugo, posle srećno dobijenog, tesnog I seta svi smo očekivali da pusti ruku i zaigra kako ume a on se umesto toga ugasio na 20 minuta i praktično poklonio II set Federeru. Jedan dobar deo Mercedesove statistike je iz tog i takvog seta (6:1).
(Peugeot je inače odličan auto, 20. jul 2019 12:36)

Pokojna Jelena Gencic je to odavno rekla za Novaka, da ima period kada se ugasi skroz.

Lik

pre 4 godine

Nikakva tu mentalna snaga ne postoji ,niti umece ,niti bilo sta drugo!
(nikolas.t, 20. jul 2019 10:36) 

Debelo grešiš! Na 2 meč lopte treba itekakva mentalna snaga a plus toga, ovo je treći put da se to ponavlja Federeru protiv Novaka, tu je sreća sporedan faktor.

Mirko

pre 4 godine

Pa umesto što će ga utešiti - oni postižu sasvim suprotan efekat, jer kad se vidi ta statistika i na kraju staviš u jednačinu da je on na kraju svega toga izgubio - razočarenje i tuga su još veći.

Ipak moje je mišljenje da će se Fed oporaviti kao što je to i do sad činio, ali nisam uveren da će uzeti još neki GS. Samo nekim sklopom događaja to može da se desi, kao što je to bilo na poslednja dva kad nije bilo Rafe i Noleta, tj. oni nisu bili pravi.

antiDebil

pre 4 godine

Haha, posto sad svi vide da je na pomolu obaranje kljucnih rekorda, sad se teše da je imao vise vinera i vise aseva :D

Takodje Fed izjavio da ga vise ne zanimaju ti rekordi, hahaha :))))))
(Miljan, 20. jul 2019 09:46)

Ovaj rekord o broju nedelja je skoro pa precrtan, pa ga mozda i zato vise ne zanima ALI ako bismo se vratili 7 godina unazad, u trenucima kada je Roki imao jednu nedelju manje na vrhu od Samprasa, tada bismo shvatili koliko ga je to ustvari interesovalo. Cak sam i ubrdjen da je plava sljaka izmisljena da bi on dohvatio tu jednu nedelju...

LOL

pre 4 godine

Kompleksi su ocigledni, a zasto? Pa zato sto je i na tom zapadu marketingu i sta god vec navodite ovde po komentima, isto tako jako forsiran "fer plej" , sto ce reci odajte priznanje protivniku na kraju ove zalopojke, ali neka pate jos je sladje ovako

poznavalac

pre 4 godine

Očigledno je da ne razumete marketing i sponzorstvo. Neće Mercedes, niti bilo koja druga firma, nikada da pomene marku ili osobu koju oni ne plaćaju/sponzorišu u obraćanju "svom čoveku". Nema tu nikakve veze sa Đokovićem. Da su i Đokovića sponzorisali bio bi on pomenut.

popov

pre 4 godine

Jaka mu uteha. To jednom šampionu nije potrebno. Odigrao je impresivno, i sigurno je u mnogome zadovoljan svojom igrom, pogotovo s obzirom na svoje godine. Ali, isto tako sigurno bi radije odigrao lošije i pobedio.