Četvrtak, 11.07.2019.

17:50

Težak zadatak u Nišu – Radnički potpuno podbacio u Estoniji

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na gostovanju od Flore sa 2:0 (0:0), u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Težak zadatak u Nišu – Radnièki potpuno podbacio u Estoniji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

184 Komentari

Sortiraj po:

mat

pre 4 godine

Je li to ona Flora iz Talina koju je Partizan pre nekoliko godina u kvalifikacijama za LŠ razmontirao 10:1 (u Talinu 6:1, u Bg 4:0).

Pozdrav iz Nisa

pre 4 godine

Salva uvreda i podrugljivih komentara na racun Radnickog koji izmedju ostalog omalovazavaju i rezultate iz prosle sezone. Radnicki je ovog leta prodao 4 glavna igraca i prihodovao oko 1,5 miliona evra. Mnogi pljuju ovde Tonceva, a zanemaruju da je od kluba sa dugom od 3 milina evra napravio stabilnog superligasa koji je skinuo i blokadu i otplatio sve dugove. Zaposlemi i igraci imaju redovna primanja, obaveze se servisiraju redovno, vodi se pametna politika u prelaznom roku jer se dovode igraci za dzabe sa malim primanjima, a kasnije prodaju za dobru lovu.
Sto se tice utakmice, nju su pocela sedam novih igraca, od njih 4ica sa samo jednim treningom sa ovim timom. Radnicki ce imati ponovo jak tim, samo ce trebati vremena da se sve uigra. Zivi bili, pa videli.

Bodibond

pre 4 godine

Na stranu ova podsmevanja Nislijama ali sto nije igrao za Radnicki onaj Nermin Haskic? Decko bio najbolji strelac prvenstva a protiv Flore nije bio ni na klupi.

Jovan

pre 4 godine

To je realnost.Ništa vredno ne gradi se na sili,laži i otimanju.Igračima svaka čast,ne sumnjam da su želeli.Ali postoji ono nešto...ta pusta pravda koja uvek nekako stiže.Ljudi oko Radničkog nisu zaslužili da dožive nikakav uspeh,jer ga nisu dostojni.

Dare

pre 4 godine

Boze mili koji pa ijenti na komentarima, sve do jedan kao to je to, kad kupujes utakmice u prvenstvu, a Zvezdi se sklanjaju.Iznesite neki argument, a ne samo lupetati gluposti.Nije Radnicki kriv sto je Partizana pobedjivao ko je hteo prosle sezone, vi ste zaostali za njima, a nisu oni odmakli od vas.A sve zato jer se vi bavite Zvezdom, a ne svojom igrom.

Zeka

pre 4 godine

Tako je kad naše prvenstvo počinje kasnjije kome to odgovara? Ekipama našim koje kreću ranu fazu kfalifikacija nikako neodgovara. Godinama se isto dešava a naš fudbalski savez NE reaguje . Pre početka kfalifikacija tim mora da ima minimum 2-3 ligaske utakmice.

MaceBobiste

pre 4 godine

Sta se primate? Pustio ih Radnicki da se zaraduju malo. Ima da pukne petarda u Nis. Nismo mi Partizan da nas izbace konobari iz Samrok.

mikica018

pre 4 godine

da podsetim TONCEV-pravimo tim kao Zvezda kad je osvojila Evropu........Odgovornost?
(alan ford, 11. jul 2019 19:55)
Evo, sad ce da je preuzme, cim trener zavrsi svoje preuzimanje odgovornosti. To je jedna odgovornost na dve glave, ja sam zadovoljan, sta ces vise..

Otac Makarije

pre 4 godine

Uskoro ce i Partizan da pokaze sta zna pa da kompletiramo sliku strave i uzasa! Nemoj da se zanosite da ce biti nesto bolje, to je nasa realnost!

mkg

pre 4 godine

Za sada odlično.
Bod za naše klubove sa dva gostovanja. Malo li je?
Kokeza će verovatno reći: "Danas svi igraju fudbal" i ostati živ.

Nišlija

pre 4 godine

Tončev revolucija u punom sjaju!
Otišli skoro svi igrači prvog tima iz prošle sezone i pobegao partijski trener lalatovic. Sada ova grupa "gradjana" koja se skupila pre 15 dana i trener koji je došao pre 5 dana treba da pobede nekog? Pa nemoguće je.....

Karlito

pre 4 godine

Sutra idem na more I danas stavio 100 e na keca I 2-4 gola kvota 4,25 ......hvala Simi Krunicu I kladionici na lepom dzeparcu za Grcku .......

Pedja

pre 4 godine

Nisam gledao utakmicu, samo poslednjih 15 minuta. Na stranu losa ili dobra igra Radnickog, covek daje drugi gol, tako sto sutira 3 puta! Sutne jednom, golman brani, sutne odbitak, opet brani golman, i treci put je uhvati i ugura u gol. Da li je moguce da nijedan igrac odbrane nije mogao da ga zaustavi?

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Nije ni čudo, gledao sam prvo poluvreme, i reporter reče da se Radnički ne orijentiše na napade, već na kontre!! Druga stvar, to je boljka svih naših klubova: spori su do bola!! To se posebno vidi (kao večeras) u Evropi!! Ne znam, kakav strah treba da imaš od Flore, da bi izgubili 2:0!! Izgleda da se san, o Frankfurtu raspršio!

Hogar

pre 4 godine

Ovo je dokaz da su čitavo prvenstvo namestili, jedino merilo je igranje u Evropi.
(Gaga, 11. jul 2019 19:55)
Partizan (tada sampion Srbije) je bio izbačen od Samroka (amaterskog kluba).Golove postigao konobar i vozac tramvaja. I to je dokaz da je čitavo prvenstvo namešteno ?

Uzasi promiskuiteta

pre 4 godine

Pa mi Floru ne možemo da prođemo, a hoćemo da se nadmećemo sa Ajntrahtom. Vicešampion Srbije završio utakmicu protiv Estonaca bez ijedne prave šanse !?
(kickers, 11. jul 2019 20:02)
Oni su vicesampioni samo u ovom virtuelnom matrixu u kome je zvezda sampion.Van tog koda ne postoje.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ua Tončev !
Lažni vicešampion...lagano izgubio od Flore Estonija, pa ti nameštaj i ove godine sudije, prelaze iz 1 u 2, iz 2 u 1, kako vas nije sramota...ogadili ste fudbal svakom Srbinu prošle sezone. Povilo!!!

kickers

pre 4 godine

Pa mi Floru ne možemo da prođemo, a hoćemo da se nadmećemo sa Ajntrahtom. Vicešampion Srbije završio utakmicu protiv Estonaca bez ijedne prave šanse !?

linglong alekov kokezon

pre 4 godine

Ja kao grobar ne volim onog Pantića ali me ovakve igre nasih predstavnika u Evropi sve vise ubedjuju da je u pravu.
(neafirmisani, 11. jul 2019 19:55)

Sta ga imas voleti ili ne, covek je u pravu za sve sta prica. Moze se to nekome svideti ili ne ali to je istina bez uvijanja.

Sivilo 1989

pre 4 godine

I oni su bili drugi u prvenstvu Srbije??? Kladim se da bi Rijeka koja je bila druga u prvenstvu Hrvatske ove dobila u Estoniji pa barem 2:0.....

as

pre 4 godine

Jednostavno nemate talent za nogomet/fudbal.
(Osijek, 11. jul 2019 19:56)

Imamo mi talenat.Nemamo sistem. Nemamo posteno prvenstvo i takmicarske utakmice.Za sve je kriv FSS i politika.

Gaj Kasije Longin

pre 4 godine

Jel neko zaboravio onu bruku u Novom Sadu od prošle jeseni i ona Lalatova povremena "odsustva"? E pa ako Tončev jest Bog izgleda nije...

bojan

pre 4 godine

Iz Niša sam i drago bi mi bilo da Radnički uspe. Ali, ovo je dokaz koliko smo jadna liga i koliko je kod nas sve namešteno, kad gube od ovakvog tima.

Lukaaa

pre 4 godine

Kakva bruka, stvarno je smesna nasa Linglong SuperLiga.. Ne znam ni sta izlaze na euro scenu, odvalise ih Estonci a utakmica na nivou neke beton lige

dule savic

pre 4 godine

Lazni predsednik saveza, lazni selektor, lazne uprave, lazni igraci, lazna liga, lazne pobede, lazne titule sve je lazno u ovoj laznoj drzavi.

Жаре

pre 4 godine

Раднички без најбољег играча (судије) тотално инфериоран против великана европског фудбала.

aca

pre 4 godine

Sramota od utakmice, sramota od fudbala. Koliko god da nam je fudbal propao, naše ekipe moraju da jedu Flore i ostale klubove ovog tipa.

Kaiser

pre 4 godine

Nema nama napredka na UEFA listi dok timovi poput Radnickog, Cukarickog ne dodju barem do treceg kola LE a neko i da udje u grupnu fazu.To sto urade Zvezda i Partizan nije dovoljno

trn

pre 4 godine

počela sezona brukanja srpskih klubova u Evropi...
Zvezda ne može dati gol Litvancima, Radnički Estoncima...
posle njih će "briljirati" i Čukarički, i na kraju Partizan...

negledljivo mučenje...

s druge strane, gledajte komšije iz Hrvatske, koliko će njihova četvorka biti ozbiljnija u skupljanju bodova...

Kanidja PG

pre 4 godine

Tako je to kad izvedes formaciju 5-4-1 a Flora sa tri napadaca hrabro i bez pardona.Estonska liga krem evro fudbala flore i faune...sramna igra.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Hahahah pa gde su ta pojačanja od MILION EVRA?!Pa konobari dadoše gol DRUGOM timu iz naše lige gol kao na treningu hahahahaha

gege

pre 4 godine

53% posed lopte za domaćina, 7-1 šutevi u okvir gola, 5-2 korneri, moćni Real sa Nišave i još moćniji Krunić Simo zvani igram 5-4-1 protiv strašnih Estonaca.

urosRuma

pre 4 godine

I sada neko hoce da kaze kako je sve bil8 regularno prosle sezpne
Radnicki ne moze akciju krštenu da napravi protiv ovih a oni u rangu Napretka
Zvezda ce odvaliti ove u revansu ali opet katastrofalna igra u napadu

Džoni

pre 4 godine

Na čega liči ovaj fudbal? Ovo je frustrirajuće za gledanje, dva pasa Radnički ne može da poveže? Taman se okrenu ka golu i onda lopta protivniku u noge i tako non stop? Fudbal u Srbiji je stvarno za mazohiste! Tim koji je bio vicešampion, a i šampion se ništa bolje nije pokazao protiv amatera iz Litvanije?

Fenomen

pre 4 godine

Da sam na mestu trenera Radnickog Sime Krunica u svlacionici bih podneo ostavku i pocepao trenersku diplomu. Psle ovakve igre i taktike njemu treba zabraniti pristup Cairu.

MirosLAV

pre 4 godine

prvi tim lige ne moze da da gol u Litvaniji, drugi tim lige ne moze da da gol u Estoniji, pa gde su prema nama Spanci, Nemci, Italijani, Englezi ...da nam je Farana i Maltezana samo

sjfhj

pre 4 godine

To je zato sto nam u Evropi igraju timovi koje u domaćoj ligi guraju sudije,penali,crveni kartoni i protivnici koji se sklanjaju.Bitno je da se zadovolji lokalni partijski kadar a to sto se kasnije brukamo protiv timova iz Litvanije i Estonije nema veze.Počivaj u miru srpski fudbalu.

...

pre 4 godine

Prosipa o nacionalni koeficijent protiv suduve i flore, sada kada smo nikad bliži 15. mestu koje daje 2 predstavnika u ls. Te dve pobede znače isto bodova kao i jedna pobeda protiv liverpola, šta ja znam vrv je lakše pobediti liv.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Rekoh juče, da će rutinski izgubiti 2-0
da samo izaberu opravdanje:
teške noge
oni u sred sezone, mi tek počinjemo
svi igraju fudbal
Koja prevara je ovaj Radnički...kako rade, sve će im se vratiti, kao i njihovim mentorima iz Mateje Kežmana ulice
Nema u Evropi naših sudija da reše...malo penal, malo crveni protivniku...a navikli, pa im sada fu...ng Flora izgleda kao Real Madrid

marek hamšiković

pre 4 godine

Nije ni čudo kad u prvenstvu pola utakmica kupe,sad kad dođe tim koji igra ozbiljno odmah prpa,drago mi je što si izgubili,a sad nek nastave da se sklanjaju mezimici.

Ixan

pre 4 godine

Iskreno, ovo skoro kao da je bila preslikana utakmica Zvezde i Suduve: znaci imas terensku inicijativu, stvaras sanse ili polusanse, ali gola nema. S'tom razlikom sto su ovde Estonci protiv Radnickog, a Litvanci protiv Zvezde nisu. E sad, Radnicki mora da postigne 3 gola, a da ne primi ni jedan. U ovoj ekipi Radnickog fale Haskic, Stanisavljevic i Kojasevic i to uzasno fale. Srecno im bilo sledece nedelje.

Vaske

pre 4 godine

Pa kako, oni i Zvezda su klasa u odnosu na Partizan?! Tako barem kaze bodovna razlika u LinglongSupeligi... Evropa od pre dva dana, a evo i danas pokazuje nesto drugo protiv jakih protivnika. Ili je celo prvenstvo farsa sa unapred dogovorenim bodovima na stetu Partizana???

Where is my sendvic?

pre 4 godine

druga najboljeps ekipa Srbije se samara po estonijama jedva 1 sut u okvir po zvanicnim statistikama.....NE znas da li da krivis nekog jer I'm je to limit

Neće slonče u lonče

pre 4 godine

Još jednom se pokazalo da je Evropa merilo kvaliteta.
Radnički,vicešampion Srbije ,teško može u dvomeču sa estonskom Florom da prodje dalje...

Lalatovic

pre 4 godine

Iz Nisa sam i veliki sam navijac Radnickog. Sada gospodo draga mozete da se uverite kakav je Lalatovic trener. Osporavate ga stalno, posmatrajuci njegovu problematicnu licnost, a nikako sagledavajuci samo njegove trenerske kvalitete koji su nadam se apsolutno nesporni! Znate kada bi on dozvolio da protiv ovih idiota izgubi?! Nikad!

lepi mića

pre 4 godine

gospodo iz Niš...manje nameštajte u Linglong super ligi i bićete u mogućnosti da pobeđujete fudbalske gigante kao što je Flora iz Estonije!?

Blue Moon 1719

pre 4 godine

Reče komentator Milojevic je procenio da Jirka neće imati minute u Zvezdi zbog jake konkurencije a Zvezda nema nijedno desno krilo.

ole

pre 4 godine

Ovo je katastrofa sta mi svi zajedno tripimo i cemu se nadamo. Polu amaterska ekipa ce izbaciti Radnicki a on vicesampion SL.To su nasi treneri brani se a zna da nece moci zbog nespremnosti da izdrze celu utakmicu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Dovedeš iz Zvezde milionska pojačanja.Ne vidiš se protiv tima iz 16 ranga takmičenja...Pa koji si onda ti rang takmičenja?!

Vilingrađanin

pre 4 godine

Nadam se da će veliki stručnjak Simo Krunić reći svojim igračima da je u fudbalu dozvoljeno šutiranje lopte ka golu protivnika.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imate igrače u prvoj postavi od milion evra.Ako ovo ne dobijete zahvaljujući njima ugasite klub...Za ove prvi put čujem u svom životu.Teško i ime za izgovoriti....

kickers

pre 4 godine

Pa mi Floru ne možemo da prođemo, a hoćemo da se nadmećemo sa Ajntrahtom. Vicešampion Srbije završio utakmicu protiv Estonaca bez ijedne prave šanse !?

bojan

pre 4 godine

Iz Niša sam i drago bi mi bilo da Radnički uspe. Ali, ovo je dokaz koliko smo jadna liga i koliko je kod nas sve namešteno, kad gube od ovakvog tima.

sjfhj

pre 4 godine

To je zato sto nam u Evropi igraju timovi koje u domaćoj ligi guraju sudije,penali,crveni kartoni i protivnici koji se sklanjaju.Bitno je da se zadovolji lokalni partijski kadar a to sto se kasnije brukamo protiv timova iz Litvanije i Estonije nema veze.Počivaj u miru srpski fudbalu.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Nije ni čudo, gledao sam prvo poluvreme, i reporter reče da se Radnički ne orijentiše na napade, već na kontre!! Druga stvar, to je boljka svih naših klubova: spori su do bola!! To se posebno vidi (kao večeras) u Evropi!! Ne znam, kakav strah treba da imaš od Flore, da bi izgubili 2:0!! Izgleda da se san, o Frankfurtu raspršio!

Fenomen

pre 4 godine

Da sam na mestu trenera Radnickog Sime Krunica u svlacionici bih podneo ostavku i pocepao trenersku diplomu. Psle ovakve igre i taktike njemu treba zabraniti pristup Cairu.

Pedja

pre 4 godine

Nisam gledao utakmicu, samo poslednjih 15 minuta. Na stranu losa ili dobra igra Radnickog, covek daje drugi gol, tako sto sutira 3 puta! Sutne jednom, golman brani, sutne odbitak, opet brani golman, i treci put je uhvati i ugura u gol. Da li je moguce da nijedan igrac odbrane nije mogao da ga zaustavi?

Vaske

pre 4 godine

Pa kako, oni i Zvezda su klasa u odnosu na Partizan?! Tako barem kaze bodovna razlika u LinglongSupeligi... Evropa od pre dva dana, a evo i danas pokazuje nesto drugo protiv jakih protivnika. Ili je celo prvenstvo farsa sa unapred dogovorenim bodovima na stetu Partizana???

Kanidja PG

pre 4 godine

Tako je to kad izvedes formaciju 5-4-1 a Flora sa tri napadaca hrabro i bez pardona.Estonska liga krem evro fudbala flore i faune...sramna igra.

gege

pre 4 godine

53% posed lopte za domaćina, 7-1 šutevi u okvir gola, 5-2 korneri, moćni Real sa Nišave i još moćniji Krunić Simo zvani igram 5-4-1 protiv strašnih Estonaca.

lepi mića

pre 4 godine

gospodo iz Niš...manje nameštajte u Linglong super ligi i bićete u mogućnosti da pobeđujete fudbalske gigante kao što je Flora iz Estonije!?

Lukaaa

pre 4 godine

Kakva bruka, stvarno je smesna nasa Linglong SuperLiga.. Ne znam ni sta izlaze na euro scenu, odvalise ih Estonci a utakmica na nivou neke beton lige

marek hamšiković

pre 4 godine

Nije ni čudo kad u prvenstvu pola utakmica kupe,sad kad dođe tim koji igra ozbiljno odmah prpa,drago mi je što si izgubili,a sad nek nastave da se sklanjaju mezimici.

Ixan

pre 4 godine

Iskreno, ovo skoro kao da je bila preslikana utakmica Zvezde i Suduve: znaci imas terensku inicijativu, stvaras sanse ili polusanse, ali gola nema. S'tom razlikom sto su ovde Estonci protiv Radnickog, a Litvanci protiv Zvezde nisu. E sad, Radnicki mora da postigne 3 gola, a da ne primi ni jedan. U ovoj ekipi Radnickog fale Haskic, Stanisavljevic i Kojasevic i to uzasno fale. Srecno im bilo sledece nedelje.

Жаре

pre 4 godine

Раднички без најбољег играча (судије) тотално инфериоран против великана европског фудбала.

Džoni

pre 4 godine

Na čega liči ovaj fudbal? Ovo je frustrirajuće za gledanje, dva pasa Radnički ne može da poveže? Taman se okrenu ka golu i onda lopta protivniku u noge i tako non stop? Fudbal u Srbiji je stvarno za mazohiste! Tim koji je bio vicešampion, a i šampion se ništa bolje nije pokazao protiv amatera iz Litvanije?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Dovedeš iz Zvezde milionska pojačanja.Ne vidiš se protiv tima iz 16 ranga takmičenja...Pa koji si onda ti rang takmičenja?!

Neće slonče u lonče

pre 4 godine

Još jednom se pokazalo da je Evropa merilo kvaliteta.
Radnički,vicešampion Srbije ,teško može u dvomeču sa estonskom Florom da prodje dalje...

Lalatovic

pre 4 godine

Iz Nisa sam i veliki sam navijac Radnickog. Sada gospodo draga mozete da se uverite kakav je Lalatovic trener. Osporavate ga stalno, posmatrajuci njegovu problematicnu licnost, a nikako sagledavajuci samo njegove trenerske kvalitete koji su nadam se apsolutno nesporni! Znate kada bi on dozvolio da protiv ovih idiota izgubi?! Nikad!

Vilingrađanin

pre 4 godine

Nadam se da će veliki stručnjak Simo Krunić reći svojim igračima da je u fudbalu dozvoljeno šutiranje lopte ka golu protivnika.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Hahahah pa gde su ta pojačanja od MILION EVRA?!Pa konobari dadoše gol DRUGOM timu iz naše lige gol kao na treningu hahahahaha

Blue Moon 1719

pre 4 godine

Reče komentator Milojevic je procenio da Jirka neće imati minute u Zvezdi zbog jake konkurencije a Zvezda nema nijedno desno krilo.

aca

pre 4 godine

Sramota od utakmice, sramota od fudbala. Koliko god da nam je fudbal propao, naše ekipe moraju da jedu Flore i ostale klubove ovog tipa.

ole

pre 4 godine

Ovo je katastrofa sta mi svi zajedno tripimo i cemu se nadamo. Polu amaterska ekipa ce izbaciti Radnicki a on vicesampion SL.To su nasi treneri brani se a zna da nece moci zbog nespremnosti da izdrze celu utakmicu.

as

pre 4 godine

Jednostavno nemate talent za nogomet/fudbal.
(Osijek, 11. jul 2019 19:56)

Imamo mi talenat.Nemamo sistem. Nemamo posteno prvenstvo i takmicarske utakmice.Za sve je kriv FSS i politika.

Nišlija

pre 4 godine

Tončev revolucija u punom sjaju!
Otišli skoro svi igrači prvog tima iz prošle sezone i pobegao partijski trener lalatovic. Sada ova grupa "gradjana" koja se skupila pre 15 dana i trener koji je došao pre 5 dana treba da pobede nekog? Pa nemoguće je.....

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ua Tončev !
Lažni vicešampion...lagano izgubio od Flore Estonija, pa ti nameštaj i ove godine sudije, prelaze iz 1 u 2, iz 2 u 1, kako vas nije sramota...ogadili ste fudbal svakom Srbinu prošle sezone. Povilo!!!

Gaj Kasije Longin

pre 4 godine

Jel neko zaboravio onu bruku u Novom Sadu od prošle jeseni i ona Lalatova povremena "odsustva"? E pa ako Tončev jest Bog izgleda nije...

Hogar

pre 4 godine

Ovo je dokaz da su čitavo prvenstvo namestili, jedino merilo je igranje u Evropi.
(Gaga, 11. jul 2019 19:55)
Partizan (tada sampion Srbije) je bio izbačen od Samroka (amaterskog kluba).Golove postigao konobar i vozac tramvaja. I to je dokaz da je čitavo prvenstvo namešteno ?

mkg

pre 4 godine

Za sada odlično.
Bod za naše klubove sa dva gostovanja. Malo li je?
Kokeza će verovatno reći: "Danas svi igraju fudbal" i ostati živ.

Sivilo 1989

pre 4 godine

I oni su bili drugi u prvenstvu Srbije??? Kladim se da bi Rijeka koja je bila druga u prvenstvu Hrvatske ove dobila u Estoniji pa barem 2:0.....

Uzasi promiskuiteta

pre 4 godine

Pa mi Floru ne možemo da prođemo, a hoćemo da se nadmećemo sa Ajntrahtom. Vicešampion Srbije završio utakmicu protiv Estonaca bez ijedne prave šanse !?
(kickers, 11. jul 2019 20:02)
Oni su vicesampioni samo u ovom virtuelnom matrixu u kome je zvezda sampion.Van tog koda ne postoje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imate igrače u prvoj postavi od milion evra.Ako ovo ne dobijete zahvaljujući njima ugasite klub...Za ove prvi put čujem u svom životu.Teško i ime za izgovoriti....

linglong alekov kokezon

pre 4 godine

Ja kao grobar ne volim onog Pantića ali me ovakve igre nasih predstavnika u Evropi sve vise ubedjuju da je u pravu.
(neafirmisani, 11. jul 2019 19:55)

Sta ga imas voleti ili ne, covek je u pravu za sve sta prica. Moze se to nekome svideti ili ne ali to je istina bez uvijanja.

MaceBobiste

pre 4 godine

Sta se primate? Pustio ih Radnicki da se zaraduju malo. Ima da pukne petarda u Nis. Nismo mi Partizan da nas izbace konobari iz Samrok.

Jovan

pre 4 godine

To je realnost.Ništa vredno ne gradi se na sili,laži i otimanju.Igračima svaka čast,ne sumnjam da su želeli.Ali postoji ono nešto...ta pusta pravda koja uvek nekako stiže.Ljudi oko Radničkog nisu zaslužili da dožive nikakav uspeh,jer ga nisu dostojni.

Karlito

pre 4 godine

Sutra idem na more I danas stavio 100 e na keca I 2-4 gola kvota 4,25 ......hvala Simi Krunicu I kladionici na lepom dzeparcu za Grcku .......

mikica018

pre 4 godine

da podsetim TONCEV-pravimo tim kao Zvezda kad je osvojila Evropu........Odgovornost?
(alan ford, 11. jul 2019 19:55)
Evo, sad ce da je preuzme, cim trener zavrsi svoje preuzimanje odgovornosti. To je jedna odgovornost na dve glave, ja sam zadovoljan, sta ces vise..

Otac Makarije

pre 4 godine

Uskoro ce i Partizan da pokaze sta zna pa da kompletiramo sliku strave i uzasa! Nemoj da se zanosite da ce biti nesto bolje, to je nasa realnost!

Zeka

pre 4 godine

Tako je kad naše prvenstvo počinje kasnjije kome to odgovara? Ekipama našim koje kreću ranu fazu kfalifikacija nikako neodgovara. Godinama se isto dešava a naš fudbalski savez NE reaguje . Pre početka kfalifikacija tim mora da ima minimum 2-3 ligaske utakmice.

Bodibond

pre 4 godine

Na stranu ova podsmevanja Nislijama ali sto nije igrao za Radnicki onaj Nermin Haskic? Decko bio najbolji strelac prvenstva a protiv Flore nije bio ni na klupi.

Dare

pre 4 godine

Boze mili koji pa ijenti na komentarima, sve do jedan kao to je to, kad kupujes utakmice u prvenstvu, a Zvezdi se sklanjaju.Iznesite neki argument, a ne samo lupetati gluposti.Nije Radnicki kriv sto je Partizana pobedjivao ko je hteo prosle sezone, vi ste zaostali za njima, a nisu oni odmakli od vas.A sve zato jer se vi bavite Zvezdom, a ne svojom igrom.

Pozdrav iz Nisa

pre 4 godine

Salva uvreda i podrugljivih komentara na racun Radnickog koji izmedju ostalog omalovazavaju i rezultate iz prosle sezone. Radnicki je ovog leta prodao 4 glavna igraca i prihodovao oko 1,5 miliona evra. Mnogi pljuju ovde Tonceva, a zanemaruju da je od kluba sa dugom od 3 milina evra napravio stabilnog superligasa koji je skinuo i blokadu i otplatio sve dugove. Zaposlemi i igraci imaju redovna primanja, obaveze se servisiraju redovno, vodi se pametna politika u prelaznom roku jer se dovode igraci za dzabe sa malim primanjima, a kasnije prodaju za dobru lovu.
Sto se tice utakmice, nju su pocela sedam novih igraca, od njih 4ica sa samo jednim treningom sa ovim timom. Radnicki ce imati ponovo jak tim, samo ce trebati vremena da se sve uigra. Zivi bili, pa videli.

dule savic

pre 4 godine

Lazni predsednik saveza, lazni selektor, lazne uprave, lazni igraci, lazna liga, lazne pobede, lazne titule sve je lazno u ovoj laznoj drzavi.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Rekoh juče, da će rutinski izgubiti 2-0
da samo izaberu opravdanje:
teške noge
oni u sred sezone, mi tek počinjemo
svi igraju fudbal
Koja prevara je ovaj Radnički...kako rade, sve će im se vratiti, kao i njihovim mentorima iz Mateje Kežmana ulice
Nema u Evropi naših sudija da reše...malo penal, malo crveni protivniku...a navikli, pa im sada fu...ng Flora izgleda kao Real Madrid

...

pre 4 godine

Prosipa o nacionalni koeficijent protiv suduve i flore, sada kada smo nikad bliži 15. mestu koje daje 2 predstavnika u ls. Te dve pobede znače isto bodova kao i jedna pobeda protiv liverpola, šta ja znam vrv je lakše pobediti liv.

urosRuma

pre 4 godine

I sada neko hoce da kaze kako je sve bil8 regularno prosle sezpne
Radnicki ne moze akciju krštenu da napravi protiv ovih a oni u rangu Napretka
Zvezda ce odvaliti ove u revansu ali opet katastrofalna igra u napadu

MirosLAV

pre 4 godine

prvi tim lige ne moze da da gol u Litvaniji, drugi tim lige ne moze da da gol u Estoniji, pa gde su prema nama Spanci, Nemci, Italijani, Englezi ...da nam je Farana i Maltezana samo

Where is my sendvic?

pre 4 godine

druga najboljeps ekipa Srbije se samara po estonijama jedva 1 sut u okvir po zvanicnim statistikama.....NE znas da li da krivis nekog jer I'm je to limit

trn

pre 4 godine

počela sezona brukanja srpskih klubova u Evropi...
Zvezda ne može dati gol Litvancima, Radnički Estoncima...
posle njih će "briljirati" i Čukarički, i na kraju Partizan...

negledljivo mučenje...

s druge strane, gledajte komšije iz Hrvatske, koliko će njihova četvorka biti ozbiljnija u skupljanju bodova...

Kaiser

pre 4 godine

Nema nama napredka na UEFA listi dok timovi poput Radnickog, Cukarickog ne dodju barem do treceg kola LE a neko i da udje u grupnu fazu.To sto urade Zvezda i Partizan nije dovoljno

mat

pre 4 godine

Je li to ona Flora iz Talina koju je Partizan pre nekoliko godina u kvalifikacijama za LŠ razmontirao 10:1 (u Talinu 6:1, u Bg 4:0).

Vaske

pre 4 godine

Pa kako, oni i Zvezda su klasa u odnosu na Partizan?! Tako barem kaze bodovna razlika u LinglongSupeligi... Evropa od pre dva dana, a evo i danas pokazuje nesto drugo protiv jakih protivnika. Ili je celo prvenstvo farsa sa unapred dogovorenim bodovima na stetu Partizana???

Lalatovic

pre 4 godine

Iz Nisa sam i veliki sam navijac Radnickog. Sada gospodo draga mozete da se uverite kakav je Lalatovic trener. Osporavate ga stalno, posmatrajuci njegovu problematicnu licnost, a nikako sagledavajuci samo njegove trenerske kvalitete koji su nadam se apsolutno nesporni! Znate kada bi on dozvolio da protiv ovih idiota izgubi?! Nikad!

Dare

pre 4 godine

Boze mili koji pa ijenti na komentarima, sve do jedan kao to je to, kad kupujes utakmice u prvenstvu, a Zvezdi se sklanjaju.Iznesite neki argument, a ne samo lupetati gluposti.Nije Radnicki kriv sto je Partizana pobedjivao ko je hteo prosle sezone, vi ste zaostali za njima, a nisu oni odmakli od vas.A sve zato jer se vi bavite Zvezdom, a ne svojom igrom.

MaceBobiste

pre 4 godine

Sta se primate? Pustio ih Radnicki da se zaraduju malo. Ima da pukne petarda u Nis. Nismo mi Partizan da nas izbace konobari iz Samrok.

Pozdrav iz Nisa

pre 4 godine

Salva uvreda i podrugljivih komentara na racun Radnickog koji izmedju ostalog omalovazavaju i rezultate iz prosle sezone. Radnicki je ovog leta prodao 4 glavna igraca i prihodovao oko 1,5 miliona evra. Mnogi pljuju ovde Tonceva, a zanemaruju da je od kluba sa dugom od 3 milina evra napravio stabilnog superligasa koji je skinuo i blokadu i otplatio sve dugove. Zaposlemi i igraci imaju redovna primanja, obaveze se servisiraju redovno, vodi se pametna politika u prelaznom roku jer se dovode igraci za dzabe sa malim primanjima, a kasnije prodaju za dobru lovu.
Sto se tice utakmice, nju su pocela sedam novih igraca, od njih 4ica sa samo jednim treningom sa ovim timom. Radnicki ce imati ponovo jak tim, samo ce trebati vremena da se sve uigra. Zivi bili, pa videli.

bojan

pre 4 godine

Iz Niša sam i drago bi mi bilo da Radnički uspe. Ali, ovo je dokaz koliko smo jadna liga i koliko je kod nas sve namešteno, kad gube od ovakvog tima.

Zeka

pre 4 godine

Tako je kad naše prvenstvo počinje kasnjije kome to odgovara? Ekipama našim koje kreću ranu fazu kfalifikacija nikako neodgovara. Godinama se isto dešava a naš fudbalski savez NE reaguje . Pre početka kfalifikacija tim mora da ima minimum 2-3 ligaske utakmice.

lepi mića

pre 4 godine

gospodo iz Niš...manje nameštajte u Linglong super ligi i bićete u mogućnosti da pobeđujete fudbalske gigante kao što je Flora iz Estonije!?

sjfhj

pre 4 godine

To je zato sto nam u Evropi igraju timovi koje u domaćoj ligi guraju sudije,penali,crveni kartoni i protivnici koji se sklanjaju.Bitno je da se zadovolji lokalni partijski kadar a to sto se kasnije brukamo protiv timova iz Litvanije i Estonije nema veze.Počivaj u miru srpski fudbalu.

Ixan

pre 4 godine

Iskreno, ovo skoro kao da je bila preslikana utakmica Zvezde i Suduve: znaci imas terensku inicijativu, stvaras sanse ili polusanse, ali gola nema. S'tom razlikom sto su ovde Estonci protiv Radnickog, a Litvanci protiv Zvezde nisu. E sad, Radnicki mora da postigne 3 gola, a da ne primi ni jedan. U ovoj ekipi Radnickog fale Haskic, Stanisavljevic i Kojasevic i to uzasno fale. Srecno im bilo sledece nedelje.

Hogar

pre 4 godine

Ovo je dokaz da su čitavo prvenstvo namestili, jedino merilo je igranje u Evropi.
(Gaga, 11. jul 2019 19:55)
Partizan (tada sampion Srbije) je bio izbačen od Samroka (amaterskog kluba).Golove postigao konobar i vozac tramvaja. I to je dokaz da je čitavo prvenstvo namešteno ?

Жаре

pre 4 godine

Раднички без најбољег играча (судије) тотално инфериоран против великана европског фудбала.

marek hamšiković

pre 4 godine

Nije ni čudo kad u prvenstvu pola utakmica kupe,sad kad dođe tim koji igra ozbiljno odmah prpa,drago mi je što si izgubili,a sad nek nastave da se sklanjaju mezimici.

kickers

pre 4 godine

Pa mi Floru ne možemo da prođemo, a hoćemo da se nadmećemo sa Ajntrahtom. Vicešampion Srbije završio utakmicu protiv Estonaca bez ijedne prave šanse !?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imate igrače u prvoj postavi od milion evra.Ako ovo ne dobijete zahvaljujući njima ugasite klub...Za ove prvi put čujem u svom životu.Teško i ime za izgovoriti....

linglong alekov kokezon

pre 4 godine

Ja kao grobar ne volim onog Pantića ali me ovakve igre nasih predstavnika u Evropi sve vise ubedjuju da je u pravu.
(neafirmisani, 11. jul 2019 19:55)

Sta ga imas voleti ili ne, covek je u pravu za sve sta prica. Moze se to nekome svideti ili ne ali to je istina bez uvijanja.

Fenomen

pre 4 godine

Da sam na mestu trenera Radnickog Sime Krunica u svlacionici bih podneo ostavku i pocepao trenersku diplomu. Psle ovakve igre i taktike njemu treba zabraniti pristup Cairu.

Pedja

pre 4 godine

Nisam gledao utakmicu, samo poslednjih 15 minuta. Na stranu losa ili dobra igra Radnickog, covek daje drugi gol, tako sto sutira 3 puta! Sutne jednom, golman brani, sutne odbitak, opet brani golman, i treci put je uhvati i ugura u gol. Da li je moguce da nijedan igrac odbrane nije mogao da ga zaustavi?

aca

pre 4 godine

Sramota od utakmice, sramota od fudbala. Koliko god da nam je fudbal propao, naše ekipe moraju da jedu Flore i ostale klubove ovog tipa.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

Nije ni čudo, gledao sam prvo poluvreme, i reporter reče da se Radnički ne orijentiše na napade, već na kontre!! Druga stvar, to je boljka svih naših klubova: spori su do bola!! To se posebno vidi (kao večeras) u Evropi!! Ne znam, kakav strah treba da imaš od Flore, da bi izgubili 2:0!! Izgleda da se san, o Frankfurtu raspršio!

Uzasi promiskuiteta

pre 4 godine

Pa mi Floru ne možemo da prođemo, a hoćemo da se nadmećemo sa Ajntrahtom. Vicešampion Srbije završio utakmicu protiv Estonaca bez ijedne prave šanse !?
(kickers, 11. jul 2019 20:02)
Oni su vicesampioni samo u ovom virtuelnom matrixu u kome je zvezda sampion.Van tog koda ne postoje.

Otac Makarije

pre 4 godine

Uskoro ce i Partizan da pokaze sta zna pa da kompletiramo sliku strave i uzasa! Nemoj da se zanosite da ce biti nesto bolje, to je nasa realnost!

Neće slonče u lonče

pre 4 godine

Još jednom se pokazalo da je Evropa merilo kvaliteta.
Radnički,vicešampion Srbije ,teško može u dvomeču sa estonskom Florom da prodje dalje...

Kanidja PG

pre 4 godine

Tako je to kad izvedes formaciju 5-4-1 a Flora sa tri napadaca hrabro i bez pardona.Estonska liga krem evro fudbala flore i faune...sramna igra.

Gaj Kasije Longin

pre 4 godine

Jel neko zaboravio onu bruku u Novom Sadu od prošle jeseni i ona Lalatova povremena "odsustva"? E pa ako Tončev jest Bog izgleda nije...

mikica018

pre 4 godine

da podsetim TONCEV-pravimo tim kao Zvezda kad je osvojila Evropu........Odgovornost?
(alan ford, 11. jul 2019 19:55)
Evo, sad ce da je preuzme, cim trener zavrsi svoje preuzimanje odgovornosti. To je jedna odgovornost na dve glave, ja sam zadovoljan, sta ces vise..

Blue Moon 1719

pre 4 godine

Reče komentator Milojevic je procenio da Jirka neće imati minute u Zvezdi zbog jake konkurencije a Zvezda nema nijedno desno krilo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Dovedeš iz Zvezde milionska pojačanja.Ne vidiš se protiv tima iz 16 ranga takmičenja...Pa koji si onda ti rang takmičenja?!

Džoni

pre 4 godine

Na čega liči ovaj fudbal? Ovo je frustrirajuće za gledanje, dva pasa Radnički ne može da poveže? Taman se okrenu ka golu i onda lopta protivniku u noge i tako non stop? Fudbal u Srbiji je stvarno za mazohiste! Tim koji je bio vicešampion, a i šampion se ništa bolje nije pokazao protiv amatera iz Litvanije?

Sivilo 1989

pre 4 godine

I oni su bili drugi u prvenstvu Srbije??? Kladim se da bi Rijeka koja je bila druga u prvenstvu Hrvatske ove dobila u Estoniji pa barem 2:0.....

as

pre 4 godine

Jednostavno nemate talent za nogomet/fudbal.
(Osijek, 11. jul 2019 19:56)

Imamo mi talenat.Nemamo sistem. Nemamo posteno prvenstvo i takmicarske utakmice.Za sve je kriv FSS i politika.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Hahahah pa gde su ta pojačanja od MILION EVRA?!Pa konobari dadoše gol DRUGOM timu iz naše lige gol kao na treningu hahahahaha

gege

pre 4 godine

53% posed lopte za domaćina, 7-1 šutevi u okvir gola, 5-2 korneri, moćni Real sa Nišave i još moćniji Krunić Simo zvani igram 5-4-1 protiv strašnih Estonaca.

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Rekoh juče, da će rutinski izgubiti 2-0
da samo izaberu opravdanje:
teške noge
oni u sred sezone, mi tek počinjemo
svi igraju fudbal
Koja prevara je ovaj Radnički...kako rade, sve će im se vratiti, kao i njihovim mentorima iz Mateje Kežmana ulice
Nema u Evropi naših sudija da reše...malo penal, malo crveni protivniku...a navikli, pa im sada fu...ng Flora izgleda kao Real Madrid

Karlito

pre 4 godine

Sutra idem na more I danas stavio 100 e na keca I 2-4 gola kvota 4,25 ......hvala Simi Krunicu I kladionici na lepom dzeparcu za Grcku .......

hoćemo var u "super ligi" povilo

pre 4 godine

Ua Tončev !
Lažni vicešampion...lagano izgubio od Flore Estonija, pa ti nameštaj i ove godine sudije, prelaze iz 1 u 2, iz 2 u 1, kako vas nije sramota...ogadili ste fudbal svakom Srbinu prošle sezone. Povilo!!!

Nišlija

pre 4 godine

Tončev revolucija u punom sjaju!
Otišli skoro svi igrači prvog tima iz prošle sezone i pobegao partijski trener lalatovic. Sada ova grupa "gradjana" koja se skupila pre 15 dana i trener koji je došao pre 5 dana treba da pobede nekog? Pa nemoguće je.....

mkg

pre 4 godine

Za sada odlično.
Bod za naše klubove sa dva gostovanja. Malo li je?
Kokeza će verovatno reći: "Danas svi igraju fudbal" i ostati živ.

ole

pre 4 godine

Ovo je katastrofa sta mi svi zajedno tripimo i cemu se nadamo. Polu amaterska ekipa ce izbaciti Radnicki a on vicesampion SL.To su nasi treneri brani se a zna da nece moci zbog nespremnosti da izdrze celu utakmicu.

Vilingrađanin

pre 4 godine

Nadam se da će veliki stručnjak Simo Krunić reći svojim igračima da je u fudbalu dozvoljeno šutiranje lopte ka golu protivnika.

trn

pre 4 godine

počela sezona brukanja srpskih klubova u Evropi...
Zvezda ne može dati gol Litvancima, Radnički Estoncima...
posle njih će "briljirati" i Čukarički, i na kraju Partizan...

negledljivo mučenje...

s druge strane, gledajte komšije iz Hrvatske, koliko će njihova četvorka biti ozbiljnija u skupljanju bodova...

Lukaaa

pre 4 godine

Kakva bruka, stvarno je smesna nasa Linglong SuperLiga.. Ne znam ni sta izlaze na euro scenu, odvalise ih Estonci a utakmica na nivou neke beton lige

Jovan

pre 4 godine

To je realnost.Ništa vredno ne gradi se na sili,laži i otimanju.Igračima svaka čast,ne sumnjam da su želeli.Ali postoji ono nešto...ta pusta pravda koja uvek nekako stiže.Ljudi oko Radničkog nisu zaslužili da dožive nikakav uspeh,jer ga nisu dostojni.

Kaiser

pre 4 godine

Nema nama napredka na UEFA listi dok timovi poput Radnickog, Cukarickog ne dodju barem do treceg kola LE a neko i da udje u grupnu fazu.To sto urade Zvezda i Partizan nije dovoljno

MirosLAV

pre 4 godine

prvi tim lige ne moze da da gol u Litvaniji, drugi tim lige ne moze da da gol u Estoniji, pa gde su prema nama Spanci, Nemci, Italijani, Englezi ...da nam je Farana i Maltezana samo

...

pre 4 godine

Prosipa o nacionalni koeficijent protiv suduve i flore, sada kada smo nikad bliži 15. mestu koje daje 2 predstavnika u ls. Te dve pobede znače isto bodova kao i jedna pobeda protiv liverpola, šta ja znam vrv je lakše pobediti liv.

urosRuma

pre 4 godine

I sada neko hoce da kaze kako je sve bil8 regularno prosle sezpne
Radnicki ne moze akciju krštenu da napravi protiv ovih a oni u rangu Napretka
Zvezda ce odvaliti ove u revansu ali opet katastrofalna igra u napadu

dule savic

pre 4 godine

Lazni predsednik saveza, lazni selektor, lazne uprave, lazni igraci, lazna liga, lazne pobede, lazne titule sve je lazno u ovoj laznoj drzavi.

Where is my sendvic?

pre 4 godine

druga najboljeps ekipa Srbije se samara po estonijama jedva 1 sut u okvir po zvanicnim statistikama.....NE znas da li da krivis nekog jer I'm je to limit

Bodibond

pre 4 godine

Na stranu ova podsmevanja Nislijama ali sto nije igrao za Radnicki onaj Nermin Haskic? Decko bio najbolji strelac prvenstva a protiv Flore nije bio ni na klupi.

mat

pre 4 godine

Je li to ona Flora iz Talina koju je Partizan pre nekoliko godina u kvalifikacijama za LŠ razmontirao 10:1 (u Talinu 6:1, u Bg 4:0).