Sreda, 10.07.2019.

15:30

"Najbitnija je hemija, Đorđević zna šta radi"

Dražen Dalipagić, legendarni košarkaš, govorio je o šansama reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu

Izvor: LN

"Najbitnija je hemija, Ðorðeviæ zna šta radi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 4 godine

mnogo volim saleta ali je napravio gresku jer nije pozvan davidovac koji je jednostavno spregledan igrac a pravi razliku izmedju pobede i poraza nadam se,da ce sale naci nacin,da ono sto ima sprovede kako treba a kako mu je promakao davidovac ni sad mi nije jasno kako kazu koga nema bez njega se mora i moze verujem,da ce sale sledeci put uvrstiti davidovca u sastav po meni davidovac spada u top 10.najboljih igraca u evropi strasno zahvalan igrac kome su statisticki podaci neverovatno dobri uvek u plusu od kradja,rampa dosta skokova i mirne ruke ove godine bio je kljucan igrac,da zvezda igra evroligu.ima sjajan tajming za skok i uvek postigne po neku rampu po meni bolji igrac od bjelice koji igra sa bogdanom u americi.

Влада

pre 4 godine

Шта сте запели с Калинићем. Да је Лучић био здрав и да није кубурио са повредама, Калинић видео не би репрезентацију. Калинић је борбен, али нема тај квалитет. Није играч који прави превагу. Разумете? На страну што се налупао глупости прекл инстаграма и твитера. Ајд сад, у здравље.

miško

pre 4 godine

Selektor skandal majstor, može i ove da upropasti. To je Praja možda hteo da poruči. Hemija je Slovence dovela do zlata a svadje i selektor nas odveli. Prilikom svakog okupljanja napravi haos u kome se samo on snalazi.Nije pozvao dva igrača koji bi mogli puno da doprinesu timu bez objašnjenja.

mi los

pre 4 godine

Kalinic i Nedovic su suvise dobri i iskusni kosarkasi da bi se njima zahvalio selektor nakon 40 dana priprema (bez porodica), bolje je ovako a i postenije.

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Jokic je kulirao saleta dva prvenstva ali tu ne važi princip. Sto njega neizostavi? Nema m..a
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 10. jul 2019 16:56)

kad nije igrao , ali to su tvoji ljubimci pa si im oprostioJokic, nisu igrali ni Teo ni Bjelica, a bogamio ni Nedovic ali to su tvoji ljubimci pa si im oprostio, ali je zato Jokic izdajnik. Pogledaj se u ogledalo, dobices neke odgovore, nije MRZNJA najvaznija na svetu.

shroomsmrka

pre 4 godine

#Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)
Aaaa... a sto si takav? A prati kad te molim.

djoma

pre 4 godine

Kako samo brzo zaboravimo prazne hodove i brukanja po prvenstvima, a u covjeka koji je donio kontinuitet medalje, pocnemo sumnjati i omalovazavati ga.

bo

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU! 
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)
Obzirom da pratis kosarku od 2011 trebalo bi da znas da ova dva nikad nisu igrali u Partizanu.

Lišen navijačkih boja

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)

Volim, da u moru klupski ostrašćenih komentara, ponekad pročitam i jedan ovakav, objektivan.

Nemanja

pre 4 godine

Ma imaćemo timčinu na prvenstvu jedva čekam da počne.
Ma dokle dizanje prašine što ne ide Kalinić, valjda selektor zna zašto ne ide... Realno Lučić je tu, moje mišljenje da ćemo dosta igrati sa 2 pleja i Bogdanovićem na krilu koje igra i u Sakramentu. Samo da budu zdravi ovi sto su ušli u uži krug i ne sumnjam da uzimamo jednu od medalja. Srećno!

Sever

pre 4 godine

Praja kao kosarkaska legenda,trebalo bi da zna,da hemiju,moze da stvori samo zdrava konkurencija za sva mesta u timu.Ovog puta to nije slucaj,nasi "ameri" ne treniraju u julu,odazvace se povredjeni i oni koji nisu sutnuli loptu u zadnjoj sezoni.Pa stvaraj ti sad hemiju....

nisam čov-bot

pre 4 godine

@delije2006

Svaka čast bote, sve si nas preokrenuo, svi smo protiv Saleta, nećemo ga za selektora. Idi javi gazdi da je misija uspela i uzmi jednu crvenu.

Miodrag

pre 4 godine

Posle brisanja 16 mil€ ...nova KKCZ je već napravila dug ukupan od 4.4mil€ ukljucujuci 2018 gubitak188 mil dinara. Ko ne veruje nek posalje mail poslacu dokumenta

Miodrag

pre 4 godine

@nb
koliko vas ima koji jednostavno ništa ne kapiraju.imate sreću da veoma hocu da se komentar objavi.panemogu lepo sve da vam kazem..elem..
Svako moze da ima svoje misljenje ALI ako ga javno iznosi i ako je jos javna licnost a nije političar ,to je totalna budalastina.Da li ti mozes da zamislis njega u rep.i 17 koji misle totalno drugacije. O hemiji i da ne pricamo,da li bi dobio batine od nekog,mozda i ne bi ali bi ga bojkotovali...
ali ako bi to sto misli ispricao negde u kafani il na splavu,popio vi batine u sekundi. On takodje ne razume neke stvari kao i vi...
njemu mogu da posavetujem nek igra za Kosovo,a ti i slicni navijajte za njega i Kosovo...
i makni se odavde idi na rubriku politika i skupljaj info pa se posavetuj s njim i sa Sacirijem...

веверица

pre 4 godine

највише ме брине у каквој су форми теодосић и јовић. теодосић не знам да л је тренирао задњих годину дана, а јовић је годинама мистерија, још од оне фамозне повреде леђа (да л је у питању дискус хернија или шта). ако њих двојица буду у топ форми, нема зиме. али и обрнуто - тео ако буде играо као у квалификацијама, боље да ни не долази...

Jon Bon Jovi slusa my way jer je to dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Podrska Sakoti!! Nego @ (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 15:02) Nestasica u apotekama?

Jon Bon Jovi slusa my way jer je to dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 15:02) Bio skoro u apoteci?

nb

pre 4 godine

@Тони Старк
Kalinica je u reprezentaciju uveo Duda Ivkovic. Nadam se da Kalinic nije pozvan zbog videa, a ne zbog stava o Kosovu. Zar cemo poceti da kaznjavamo ljude zato sto imaju drugacije misljenje?

Batistuta

pre 4 godine

@Karaburmac
Moji su živeli na Kosovu jos pre Kosovskog boja. Dakle Kosovo je bilo Srpsko troduplo više nego tvoja Karaburma, da ne kažem glavni grad. Koji je uzgred Srpski znaš i sam od kada. Zato, ne pljuj po svom narodu, i žrtvama kojima su kosti i dalje na tom Kosovu. Jer sutra može Kosovo da ti dodje do Karaburme.

мики

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
(Jumko, 10. jul 2019 15:32)

која је то истина о Косову? шта може о томе да нам каже било који од наших кошаркаша, мајке ти? скоро 500 година су Турци владали овим просторима, али је дошла маца на вратанца. Косово није чак ни независно још увек, а видим има вас много којој би то једноставно да дате.

....

pre 4 godine

Prajo ti si nosio Zvezdin dres Legendo.
(Kiza, 10. jul 2019 16:38)

"oprostite mi moju ruznu proslost"

bas zato, treba da ga slusate...

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Naravno da zna Sale sta radi,druga je prica sto kod nas postoji 7 miliona selektora i svako zna najbolje sta treba da se radi,.Puna podrska Saletu legendi i nasim momcima na predstojecem Svetskom prvenstvu!.

Sever

pre 4 godine

Smesno,Praja bi trebalo da zna da dobru hemiju pravi zdrava konkurencija.To ovog puta nije slucaj."Amerikanci"ce se pojaviti tek u avgustu,a rekovalescenti 18.07.Stvaraj hemiju polovinom avgusta....

Nenad

pre 4 godine

Nama će plasman ne SP zavisiti isključivo od Teodosica, ali na žalost ne kako će on odigrati, već od njegovog ponašanja... Bogdan taman toliko mlađi da ne može da izraste u vođu ove generacije pored njega , Jokic takođe... Bjelica u tom segmentu malokrvan, ali ključan igrač.

petarczv

pre 4 godine

napravio dve kontroverzne odluke" - kontroverzne su samo ljudima koji ne prate košarku jer očigledno je da je Nedović otpao zbog mnogobrojnih povreda a Kalinić zbog mnogobrojnih ispada koji nemaju veze sa košarkom...
(čovek si kada bole tuđe rane, 10. jul 2019

A ti posto pratis, kazi nam zbog cega su u ekipi macvan, bircevic, raduljica...?

Karaburac

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 10. jul 2019 15:32) # Link komentara

Istina o Kosovu je da Kosovo nije Srpsko, nije nikad ni bilo a nece ni da bude. Jel tako panteru?

Miodrag

pre 4 godine

@jumko i slični
Koju istinu? Ako je za tebe istina budalaštine koje je pisao Kalinić..
onda sa tobom nema diskusije..
jer ti treba da ideš na drugu rubriku
zdravlje ili zivotinjski svet.
UZGRED,OVOLIKA EUFORIJA MNOGIH,NIJE DOBRA. BICE 5-6JAKIH REPR. KANADA, AUSTR, FR,ESP,LITV, mozda Italija,Grcka
i naravno SAD i mi.

Лупио детету банану

pre 4 godine

Ма има да буде највећи успех у новијој историји када сада Он одређује и ко не сме да игра за репрезентацију.

Jumko

pre 4 godine

@Karaburac Hahaha, to "panter" samo zato jer mislis da sam "udario" na Saleta jer je izbrisao Kalinica? Nisam, ne brini... Znam kako to ide danas u Srbiji, morao je to da uradi, pa nije on kriv!

Тони Старк

pre 4 godine

@Dosta vise

Па видиш, баш тог Калинића је баш тај Сале довео у репрезентацију када си баш ти кукао откуд он ту као играч Радничког, па је са њим завршио тамо где је завршио. Видиш да ниси био у праву, као што ниси ни сад, мада лако бисмо да си једини, него вас је таквих колико хоћеш. Ако будемо други, то ће бити јер нису играли Недовић и Калинић, тако?

Miroslav

pre 4 godine

@Dosta vise
O cemu ti pricas covece? Kakvo idolopoklonstvo? Djordjevic je selektor, kapiras?
On bira ekipu i odgovara za rezultat. Do sada je imao rezultat, to je ono sto ga drzi na tom mestu.
Zasto mislis da bi covek radio u korist svoje stete, samo me to interesuje? Da je Djordjevic sujetan ne bi zvao igrace koji su nisu odazivali u proslosti. Isto tako, korektan je i prema ljudima koji su uvek bili tu. Covek se nikad nije skrivao i uvek je posteno govorio da pucamo na sam vrh. Ako ne uspe kritikujte ga i to je ok. Dva meseca pre pocetka prvenstva kukate ko strine.

Rade

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)

Tebi su Grobari u glavi! U tome je problem.

Neovisna Istra

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
(Jumko, 10. jul 2019 15:32)

Jedinu istinu rekli su nekoliko puta vama Italijani, povodom Dalmacije i Istre. Najavili sta sleduje, ali vama je i dalje Srbija tema!

as

pre 4 godine

ĐORĐEVIĆ ZNA ŠTA RADI
ALI OSTOJA POJMA NEMA
LAŽE NAS
5 EKIPA IMA BOLJE IGRAČE OD NAS NEĆEMO BITI NI 6 AKO OVAKO NASTAVI DA SPINUJE
OSTOJA ODLAZI

g4

pre 4 godine

Nadam se da ce Teo i Jokic imati svoj "showtime" na SP i da ce nam doneti mnogo uspeha. Odavno nismo imali jaci sastav, a Djordjevic je pre dve godine dokazao da i bez 6-7 standardnih prvotimaca moze do medalje.

Dosta vise

pre 4 godine

Bez zelje da branim Kalinica ili ikog meni je malo muka od tolikog idolopoklonstva.Vazda smo skloni da imamo velike vodje.Ovaj tim bi mogao bilo ko voditi.I sta znaci to "najbitnija je hemija".Sto rekose Mihajlovic i Zoc onomad ne idu na ekskurziju pa da vodimo najbolje drugare.I Kalinic sest godina nije kvario hemiju,sad odjednom ne valja.Jokic igrao jednom i sad je on bitan za hemiju.Bobi jedne godine proglasen izdajnikom sad je Bobinator legenda.Zna Sale sta radi ali znaju igraci.Bez Saleta mozemo,bez igraca ne.

Macijauskas

pre 4 godine

Djordjevic vjerovatno vec odavno ima u glavi kojih 12 igraca vodi na SP i tu mu se nekako nisu uklopili Nedovic i Kalinic. Svi znamo da tamo sigurno nece ici Kuzmic, Avramovic, Bircevic i vidjecemo koja jos 3 igraca... Vodeci se time, pametno je sto je Kalinica i Nedovica precrtao sada sa spiska i da se sada ispucaju sve tenzije nego da ih je otpisao prije samog SP pa da se poremeti atmosfera u timu. To je i ovo sto kaze Dalipagic, da imamo hemiju u timu i da se napravi dobra atmosfera. Treba vjerovati covjeku koji nam je kao trener donio 3 srebra sa zadnja 3 velika takmicenja. Naprijed Srbija!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Tako je Dalipagiću legedno naše košarke.Zato nam u fudbalu i jeste tako sto sastavlja i kurta i murta tim.Da su bar košarkašima do kolena ne bi se brukali gde god stignu.Djordjevic je zvanično 2 na svetu,2 u Evropi,i 2 na OI.Pešić je isterao Radmanovića zbog nediscipline u sred SP i ostalo je posle toga istorija!

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

"napravio dve kontroverzne odluke" - kontroverzne su samo ljudima koji ne prate košarku jer očigledno je da je Nedović otpao zbog mnogobrojnih povreda a Kalinić zbog mnogobrojnih ispada koji nemaju veze sa košarkom...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Tako je Dalipagiću legedno naše košarke.Zato nam u fudbalu i jeste tako sto sastavlja i kurta i murta tim.Da su bar košarkašima do kolena ne bi se brukali gde god stignu.Djordjevic je zvanično 2 na svetu,2 u Evropi,i 2 na OI.Pešić je isterao Radmanovića zbog nediscipline u sred SP i ostalo je posle toga istorija!

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

"napravio dve kontroverzne odluke" - kontroverzne su samo ljudima koji ne prate košarku jer očigledno je da je Nedović otpao zbog mnogobrojnih povreda a Kalinić zbog mnogobrojnih ispada koji nemaju veze sa košarkom...

Rade

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)

Tebi su Grobari u glavi! U tome je problem.

Macijauskas

pre 4 godine

Djordjevic vjerovatno vec odavno ima u glavi kojih 12 igraca vodi na SP i tu mu se nekako nisu uklopili Nedovic i Kalinic. Svi znamo da tamo sigurno nece ici Kuzmic, Avramovic, Bircevic i vidjecemo koja jos 3 igraca... Vodeci se time, pametno je sto je Kalinica i Nedovica precrtao sada sa spiska i da se sada ispucaju sve tenzije nego da ih je otpisao prije samog SP pa da se poremeti atmosfera u timu. To je i ovo sto kaze Dalipagic, da imamo hemiju u timu i da se napravi dobra atmosfera. Treba vjerovati covjeku koji nam je kao trener donio 3 srebra sa zadnja 3 velika takmicenja. Naprijed Srbija!

g4

pre 4 godine

Nadam se da ce Teo i Jokic imati svoj "showtime" na SP i da ce nam doneti mnogo uspeha. Odavno nismo imali jaci sastav, a Djordjevic je pre dve godine dokazao da i bez 6-7 standardnih prvotimaca moze do medalje.

Neovisna Istra

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
(Jumko, 10. jul 2019 15:32)

Jedinu istinu rekli su nekoliko puta vama Italijani, povodom Dalmacije i Istre. Najavili sta sleduje, ali vama je i dalje Srbija tema!

Dosta vise

pre 4 godine

Bez zelje da branim Kalinica ili ikog meni je malo muka od tolikog idolopoklonstva.Vazda smo skloni da imamo velike vodje.Ovaj tim bi mogao bilo ko voditi.I sta znaci to "najbitnija je hemija".Sto rekose Mihajlovic i Zoc onomad ne idu na ekskurziju pa da vodimo najbolje drugare.I Kalinic sest godina nije kvario hemiju,sad odjednom ne valja.Jokic igrao jednom i sad je on bitan za hemiju.Bobi jedne godine proglasen izdajnikom sad je Bobinator legenda.Zna Sale sta radi ali znaju igraci.Bez Saleta mozemo,bez igraca ne.

Miroslav

pre 4 godine

@Dosta vise
O cemu ti pricas covece? Kakvo idolopoklonstvo? Djordjevic je selektor, kapiras?
On bira ekipu i odgovara za rezultat. Do sada je imao rezultat, to je ono sto ga drzi na tom mestu.
Zasto mislis da bi covek radio u korist svoje stete, samo me to interesuje? Da je Djordjevic sujetan ne bi zvao igrace koji su nisu odazivali u proslosti. Isto tako, korektan je i prema ljudima koji su uvek bili tu. Covek se nikad nije skrivao i uvek je posteno govorio da pucamo na sam vrh. Ako ne uspe kritikujte ga i to je ok. Dva meseca pre pocetka prvenstva kukate ko strine.

Тони Старк

pre 4 godine

@Dosta vise

Па видиш, баш тог Калинића је баш тај Сале довео у репрезентацију када си баш ти кукао откуд он ту као играч Радничког, па је са њим завршио тамо где је завршио. Видиш да ниси био у праву, као што ниси ни сад, мада лако бисмо да си једини, него вас је таквих колико хоћеш. Ако будемо други, то ће бити јер нису играли Недовић и Калинић, тако?

Miodrag

pre 4 godine

@jumko i slični
Koju istinu? Ako je za tebe istina budalaštine koje je pisao Kalinić..
onda sa tobom nema diskusije..
jer ti treba da ideš na drugu rubriku
zdravlje ili zivotinjski svet.
UZGRED,OVOLIKA EUFORIJA MNOGIH,NIJE DOBRA. BICE 5-6JAKIH REPR. KANADA, AUSTR, FR,ESP,LITV, mozda Italija,Grcka
i naravno SAD i mi.

Batistuta

pre 4 godine

@Karaburmac
Moji su živeli na Kosovu jos pre Kosovskog boja. Dakle Kosovo je bilo Srpsko troduplo više nego tvoja Karaburma, da ne kažem glavni grad. Koji je uzgred Srpski znaš i sam od kada. Zato, ne pljuj po svom narodu, i žrtvama kojima su kosti i dalje na tom Kosovu. Jer sutra može Kosovo da ti dodje do Karaburme.

Nenad

pre 4 godine

Nama će plasman ne SP zavisiti isključivo od Teodosica, ali na žalost ne kako će on odigrati, već od njegovog ponašanja... Bogdan taman toliko mlađi da ne može da izraste u vođu ove generacije pored njega , Jokic takođe... Bjelica u tom segmentu malokrvan, ali ključan igrač.

веверица

pre 4 godine

највише ме брине у каквој су форми теодосић и јовић. теодосић не знам да л је тренирао задњих годину дана, а јовић је годинама мистерија, још од оне фамозне повреде леђа (да л је у питању дискус хернија или шта). ако њих двојица буду у топ форми, нема зиме. али и обрнуто - тео ако буде играо као у квалификацијама, боље да ни не долази...

мики

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
(Jumko, 10. jul 2019 15:32)

која је то истина о Косову? шта може о томе да нам каже било који од наших кошаркаша, мајке ти? скоро 500 година су Турци владали овим просторима, али је дошла маца на вратанца. Косово није чак ни независно још увек, а видим има вас много којој би то једноставно да дате.

bo

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU! 
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)
Obzirom da pratis kosarku od 2011 trebalo bi da znas da ova dva nikad nisu igrali u Partizanu.

nisam čov-bot

pre 4 godine

@delije2006

Svaka čast bote, sve si nas preokrenuo, svi smo protiv Saleta, nećemo ga za selektora. Idi javi gazdi da je misija uspela i uzmi jednu crvenu.

nb

pre 4 godine

@Тони Старк
Kalinica je u reprezentaciju uveo Duda Ivkovic. Nadam se da Kalinic nije pozvan zbog videa, a ne zbog stava o Kosovu. Zar cemo poceti da kaznjavamo ljude zato sto imaju drugacije misljenje?

shroomsmrka

pre 4 godine

#Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)
Aaaa... a sto si takav? A prati kad te molim.

Karaburac

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 10. jul 2019 15:32) # Link komentara

Istina o Kosovu je da Kosovo nije Srpsko, nije nikad ni bilo a nece ni da bude. Jel tako panteru?

petarczv

pre 4 godine

napravio dve kontroverzne odluke" - kontroverzne su samo ljudima koji ne prate košarku jer očigledno je da je Nedović otpao zbog mnogobrojnih povreda a Kalinić zbog mnogobrojnih ispada koji nemaju veze sa košarkom...
(čovek si kada bole tuđe rane, 10. jul 2019

A ti posto pratis, kazi nam zbog cega su u ekipi macvan, bircevic, raduljica...?

Miodrag

pre 4 godine

Posle brisanja 16 mil€ ...nova KKCZ je već napravila dug ukupan od 4.4mil€ ukljucujuci 2018 gubitak188 mil dinara. Ko ne veruje nek posalje mail poslacu dokumenta

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Naravno da zna Sale sta radi,druga je prica sto kod nas postoji 7 miliona selektora i svako zna najbolje sta treba da se radi,.Puna podrska Saletu legendi i nasim momcima na predstojecem Svetskom prvenstvu!.

Lišen navijačkih boja

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)

Volim, da u moru klupski ostrašćenih komentara, ponekad pročitam i jedan ovakav, objektivan.

Sever

pre 4 godine

Praja kao kosarkaska legenda,trebalo bi da zna,da hemiju,moze da stvori samo zdrava konkurencija za sva mesta u timu.Ovog puta to nije slucaj,nasi "ameri" ne treniraju u julu,odazvace se povredjeni i oni koji nisu sutnuli loptu u zadnjoj sezoni.Pa stvaraj ti sad hemiju....

as

pre 4 godine

ĐORĐEVIĆ ZNA ŠTA RADI
ALI OSTOJA POJMA NEMA
LAŽE NAS
5 EKIPA IMA BOLJE IGRAČE OD NAS NEĆEMO BITI NI 6 AKO OVAKO NASTAVI DA SPINUJE
OSTOJA ODLAZI

mi los

pre 4 godine

Kalinic i Nedovic su suvise dobri i iskusni kosarkasi da bi se njima zahvalio selektor nakon 40 dana priprema (bez porodica), bolje je ovako a i postenije.

Miodrag

pre 4 godine

@nb
koliko vas ima koji jednostavno ništa ne kapiraju.imate sreću da veoma hocu da se komentar objavi.panemogu lepo sve da vam kazem..elem..
Svako moze da ima svoje misljenje ALI ako ga javno iznosi i ako je jos javna licnost a nije političar ,to je totalna budalastina.Da li ti mozes da zamislis njega u rep.i 17 koji misle totalno drugacije. O hemiji i da ne pricamo,da li bi dobio batine od nekog,mozda i ne bi ali bi ga bojkotovali...
ali ako bi to sto misli ispricao negde u kafani il na splavu,popio vi batine u sekundi. On takodje ne razume neke stvari kao i vi...
njemu mogu da posavetujem nek igra za Kosovo,a ti i slicni navijajte za njega i Kosovo...
i makni se odavde idi na rubriku politika i skupljaj info pa se posavetuj s njim i sa Sacirijem...

Nemanja

pre 4 godine

Ma imaćemo timčinu na prvenstvu jedva čekam da počne.
Ma dokle dizanje prašine što ne ide Kalinić, valjda selektor zna zašto ne ide... Realno Lučić je tu, moje mišljenje da ćemo dosta igrati sa 2 pleja i Bogdanovićem na krilu koje igra i u Sakramentu. Samo da budu zdravi ovi sto su ušli u uži krug i ne sumnjam da uzimamo jednu od medalja. Srećno!

Лупио детету банану

pre 4 godine

Ма има да буде највећи успех у новијој историји када сада Он одређује и ко не сме да игра за репрезентацију.

djoma

pre 4 godine

Kako samo brzo zaboravimo prazne hodove i brukanja po prvenstvima, a u covjeka koji je donio kontinuitet medalje, pocnemo sumnjati i omalovazavati ga.

Sever

pre 4 godine

Smesno,Praja bi trebalo da zna da dobru hemiju pravi zdrava konkurencija.To ovog puta nije slucaj."Amerikanci"ce se pojaviti tek u avgustu,a rekovalescenti 18.07.Stvaraj hemiju polovinom avgusta....

Jon Bon Jovi slusa my way jer je to dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Podrska Sakoti!! Nego @ (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 15:02) Nestasica u apotekama?

Jumko

pre 4 godine

@Karaburac Hahaha, to "panter" samo zato jer mislis da sam "udario" na Saleta jer je izbrisao Kalinica? Nisam, ne brini... Znam kako to ide danas u Srbiji, morao je to da uradi, pa nije on kriv!

Влада

pre 4 godine

Шта сте запели с Калинићем. Да је Лучић био здрав и да није кубурио са повредама, Калинић видео не би репрезентацију. Калинић је борбен, али нема тај квалитет. Није играч који прави превагу. Разумете? На страну што се налупао глупости прекл инстаграма и твитера. Ајд сад, у здравље.

....

pre 4 godine

Prajo ti si nosio Zvezdin dres Legendo.
(Kiza, 10. jul 2019 16:38)

"oprostite mi moju ruznu proslost"

bas zato, treba da ga slusate...

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Jokic je kulirao saleta dva prvenstva ali tu ne važi princip. Sto njega neizostavi? Nema m..a
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 10. jul 2019 16:56)

kad nije igrao , ali to su tvoji ljubimci pa si im oprostioJokic, nisu igrali ni Teo ni Bjelica, a bogamio ni Nedovic ali to su tvoji ljubimci pa si im oprostio, ali je zato Jokic izdajnik. Pogledaj se u ogledalo, dobices neke odgovore, nije MRZNJA najvaznija na svetu.

Jon Bon Jovi slusa my way jer je to dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 15:02) Bio skoro u apoteci?

miško

pre 4 godine

Selektor skandal majstor, može i ove da upropasti. To je Praja možda hteo da poruči. Hemija je Slovence dovela do zlata a svadje i selektor nas odveli. Prilikom svakog okupljanja napravi haos u kome se samo on snalazi.Nije pozvao dva igrača koji bi mogli puno da doprinesu timu bez objašnjenja.

slaviša šmigič

pre 4 godine

mnogo volim saleta ali je napravio gresku jer nije pozvan davidovac koji je jednostavno spregledan igrac a pravi razliku izmedju pobede i poraza nadam se,da ce sale naci nacin,da ono sto ima sprovede kako treba a kako mu je promakao davidovac ni sad mi nije jasno kako kazu koga nema bez njega se mora i moze verujem,da ce sale sledeci put uvrstiti davidovca u sastav po meni davidovac spada u top 10.najboljih igraca u evropi strasno zahvalan igrac kome su statisticki podaci neverovatno dobri uvek u plusu od kradja,rampa dosta skokova i mirne ruke ove godine bio je kljucan igrac,da zvezda igra evroligu.ima sjajan tajming za skok i uvek postigne po neku rampu po meni bolji igrac od bjelice koji igra sa bogdanom u americi.

Dosta vise

pre 4 godine

Bez zelje da branim Kalinica ili ikog meni je malo muka od tolikog idolopoklonstva.Vazda smo skloni da imamo velike vodje.Ovaj tim bi mogao bilo ko voditi.I sta znaci to "najbitnija je hemija".Sto rekose Mihajlovic i Zoc onomad ne idu na ekskurziju pa da vodimo najbolje drugare.I Kalinic sest godina nije kvario hemiju,sad odjednom ne valja.Jokic igrao jednom i sad je on bitan za hemiju.Bobi jedne godine proglasen izdajnikom sad je Bobinator legenda.Zna Sale sta radi ali znaju igraci.Bez Saleta mozemo,bez igraca ne.

Karaburac

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 10. jul 2019 15:32) # Link komentara

Istina o Kosovu je da Kosovo nije Srpsko, nije nikad ni bilo a nece ni da bude. Jel tako panteru?

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

"napravio dve kontroverzne odluke" - kontroverzne su samo ljudima koji ne prate košarku jer očigledno je da je Nedović otpao zbog mnogobrojnih povreda a Kalinić zbog mnogobrojnih ispada koji nemaju veze sa košarkom...

as

pre 4 godine

ĐORĐEVIĆ ZNA ŠTA RADI
ALI OSTOJA POJMA NEMA
LAŽE NAS
5 EKIPA IMA BOLJE IGRAČE OD NAS NEĆEMO BITI NI 6 AKO OVAKO NASTAVI DA SPINUJE
OSTOJA ODLAZI

Sever

pre 4 godine

Praja kao kosarkaska legenda,trebalo bi da zna,da hemiju,moze da stvori samo zdrava konkurencija za sva mesta u timu.Ovog puta to nije slucaj,nasi "ameri" ne treniraju u julu,odazvace se povredjeni i oni koji nisu sutnuli loptu u zadnjoj sezoni.Pa stvaraj ti sad hemiju....

Miodrag

pre 4 godine

@nb
koliko vas ima koji jednostavno ništa ne kapiraju.imate sreću da veoma hocu da se komentar objavi.panemogu lepo sve da vam kazem..elem..
Svako moze da ima svoje misljenje ALI ako ga javno iznosi i ako je jos javna licnost a nije političar ,to je totalna budalastina.Da li ti mozes da zamislis njega u rep.i 17 koji misle totalno drugacije. O hemiji i da ne pricamo,da li bi dobio batine od nekog,mozda i ne bi ali bi ga bojkotovali...
ali ako bi to sto misli ispricao negde u kafani il na splavu,popio vi batine u sekundi. On takodje ne razume neke stvari kao i vi...
njemu mogu da posavetujem nek igra za Kosovo,a ti i slicni navijajte za njega i Kosovo...
i makni se odavde idi na rubriku politika i skupljaj info pa se posavetuj s njim i sa Sacirijem...

Rade

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)

Tebi su Grobari u glavi! U tome je problem.

Jumko

pre 4 godine

@Karaburac Hahaha, to "panter" samo zato jer mislis da sam "udario" na Saleta jer je izbrisao Kalinica? Nisam, ne brini... Znam kako to ide danas u Srbiji, morao je to da uradi, pa nije on kriv!

Neovisna Istra

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
(Jumko, 10. jul 2019 15:32)

Jedinu istinu rekli su nekoliko puta vama Italijani, povodom Dalmacije i Istre. Najavili sta sleduje, ali vama je i dalje Srbija tema!

Тони Старк

pre 4 godine

@Dosta vise

Па видиш, баш тог Калинића је баш тај Сале довео у репрезентацију када си баш ти кукао откуд он ту као играч Радничког, па је са њим завршио тамо где је завршио. Видиш да ниси био у праву, као што ниси ни сад, мада лако бисмо да си једини, него вас је таквих колико хоћеш. Ако будемо други, то ће бити јер нису играли Недовић и Калинић, тако?

petarczv

pre 4 godine

napravio dve kontroverzne odluke" - kontroverzne su samo ljudima koji ne prate košarku jer očigledno je da je Nedović otpao zbog mnogobrojnih povreda a Kalinić zbog mnogobrojnih ispada koji nemaju veze sa košarkom...
(čovek si kada bole tuđe rane, 10. jul 2019

A ti posto pratis, kazi nam zbog cega su u ekipi macvan, bircevic, raduljica...?

Macijauskas

pre 4 godine

Djordjevic vjerovatno vec odavno ima u glavi kojih 12 igraca vodi na SP i tu mu se nekako nisu uklopili Nedovic i Kalinic. Svi znamo da tamo sigurno nece ici Kuzmic, Avramovic, Bircevic i vidjecemo koja jos 3 igraca... Vodeci se time, pametno je sto je Kalinica i Nedovica precrtao sada sa spiska i da se sada ispucaju sve tenzije nego da ih je otpisao prije samog SP pa da se poremeti atmosfera u timu. To je i ovo sto kaze Dalipagic, da imamo hemiju u timu i da se napravi dobra atmosfera. Treba vjerovati covjeku koji nam je kao trener donio 3 srebra sa zadnja 3 velika takmicenja. Naprijed Srbija!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Tako je Dalipagiću legedno naše košarke.Zato nam u fudbalu i jeste tako sto sastavlja i kurta i murta tim.Da su bar košarkašima do kolena ne bi se brukali gde god stignu.Djordjevic je zvanično 2 na svetu,2 u Evropi,i 2 na OI.Pešić je isterao Radmanovića zbog nediscipline u sred SP i ostalo je posle toga istorija!

g4

pre 4 godine

Nadam se da ce Teo i Jokic imati svoj "showtime" na SP i da ce nam doneti mnogo uspeha. Odavno nismo imali jaci sastav, a Djordjevic je pre dve godine dokazao da i bez 6-7 standardnih prvotimaca moze do medalje.

....

pre 4 godine

Prajo ti si nosio Zvezdin dres Legendo.
(Kiza, 10. jul 2019 16:38)

"oprostite mi moju ruznu proslost"

bas zato, treba da ga slusate...

Miodrag

pre 4 godine

Posle brisanja 16 mil€ ...nova KKCZ je već napravila dug ukupan od 4.4mil€ ukljucujuci 2018 gubitak188 mil dinara. Ko ne veruje nek posalje mail poslacu dokumenta

bo

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU! 
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)
Obzirom da pratis kosarku od 2011 trebalo bi da znas da ova dva nikad nisu igrali u Partizanu.

miško

pre 4 godine

Selektor skandal majstor, može i ove da upropasti. To je Praja možda hteo da poruči. Hemija je Slovence dovela do zlata a svadje i selektor nas odveli. Prilikom svakog okupljanja napravi haos u kome se samo on snalazi.Nije pozvao dva igrača koji bi mogli puno da doprinesu timu bez objašnjenja.

Miodrag

pre 4 godine

@jumko i slični
Koju istinu? Ako je za tebe istina budalaštine koje je pisao Kalinić..
onda sa tobom nema diskusije..
jer ti treba da ideš na drugu rubriku
zdravlje ili zivotinjski svet.
UZGRED,OVOLIKA EUFORIJA MNOGIH,NIJE DOBRA. BICE 5-6JAKIH REPR. KANADA, AUSTR, FR,ESP,LITV, mozda Italija,Grcka
i naravno SAD i mi.

Лупио детету банану

pre 4 godine

Ма има да буде највећи успех у новијој историји када сада Он одређује и ко не сме да игра за репрезентацију.

Влада

pre 4 godine

Шта сте запели с Калинићем. Да је Лучић био здрав и да није кубурио са повредама, Калинић видео не би репрезентацију. Калинић је борбен, али нема тај квалитет. Није играч који прави превагу. Разумете? На страну што се налупао глупости прекл инстаграма и твитера. Ајд сад, у здравље.

slaviša šmigič

pre 4 godine

mnogo volim saleta ali je napravio gresku jer nije pozvan davidovac koji je jednostavno spregledan igrac a pravi razliku izmedju pobede i poraza nadam se,da ce sale naci nacin,da ono sto ima sprovede kako treba a kako mu je promakao davidovac ni sad mi nije jasno kako kazu koga nema bez njega se mora i moze verujem,da ce sale sledeci put uvrstiti davidovca u sastav po meni davidovac spada u top 10.najboljih igraca u evropi strasno zahvalan igrac kome su statisticki podaci neverovatno dobri uvek u plusu od kradja,rampa dosta skokova i mirne ruke ove godine bio je kljucan igrac,da zvezda igra evroligu.ima sjajan tajming za skok i uvek postigne po neku rampu po meni bolji igrac od bjelice koji igra sa bogdanom u americi.

shroomsmrka

pre 4 godine

#Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)
Aaaa... a sto si takav? A prati kad te molim.

Miroslav

pre 4 godine

@Dosta vise
O cemu ti pricas covece? Kakvo idolopoklonstvo? Djordjevic je selektor, kapiras?
On bira ekipu i odgovara za rezultat. Do sada je imao rezultat, to je ono sto ga drzi na tom mestu.
Zasto mislis da bi covek radio u korist svoje stete, samo me to interesuje? Da je Djordjevic sujetan ne bi zvao igrace koji su nisu odazivali u proslosti. Isto tako, korektan je i prema ljudima koji su uvek bili tu. Covek se nikad nije skrivao i uvek je posteno govorio da pucamo na sam vrh. Ako ne uspe kritikujte ga i to je ok. Dva meseca pre pocetka prvenstva kukate ko strine.

Nenad

pre 4 godine

Nama će plasman ne SP zavisiti isključivo od Teodosica, ali na žalost ne kako će on odigrati, već od njegovog ponašanja... Bogdan taman toliko mlađi da ne može da izraste u vođu ove generacije pored njega , Jokic takođe... Bjelica u tom segmentu malokrvan, ali ključan igrač.

Sever

pre 4 godine

Smesno,Praja bi trebalo da zna da dobru hemiju pravi zdrava konkurencija.To ovog puta nije slucaj."Amerikanci"ce se pojaviti tek u avgustu,a rekovalescenti 18.07.Stvaraj hemiju polovinom avgusta....

Batistuta

pre 4 godine

@Karaburmac
Moji su živeli na Kosovu jos pre Kosovskog boja. Dakle Kosovo je bilo Srpsko troduplo više nego tvoja Karaburma, da ne kažem glavni grad. Koji je uzgred Srpski znaš i sam od kada. Zato, ne pljuj po svom narodu, i žrtvama kojima su kosti i dalje na tom Kosovu. Jer sutra može Kosovo da ti dodje do Karaburme.

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Naravno da zna Sale sta radi,druga je prica sto kod nas postoji 7 miliona selektora i svako zna najbolje sta treba da se radi,.Puna podrska Saletu legendi i nasim momcima na predstojecem Svetskom prvenstvu!.

nb

pre 4 godine

@Тони Старк
Kalinica je u reprezentaciju uveo Duda Ivkovic. Nadam se da Kalinic nije pozvan zbog videa, a ne zbog stava o Kosovu. Zar cemo poceti da kaznjavamo ljude zato sto imaju drugacije misljenje?

Jon Bon Jovi slusa my way jer je to dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Podrska Sakoti!! Nego @ (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 15:02) Nestasica u apotekama?

Nemanja

pre 4 godine

Ma imaćemo timčinu na prvenstvu jedva čekam da počne.
Ma dokle dizanje prašine što ne ide Kalinić, valjda selektor zna zašto ne ide... Realno Lučić je tu, moje mišljenje da ćemo dosta igrati sa 2 pleja i Bogdanovićem na krilu koje igra i u Sakramentu. Samo da budu zdravi ovi sto su ušli u uži krug i ne sumnjam da uzimamo jednu od medalja. Srećno!

Jon Bon Jovi slusa my way jer je to dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. jul 2019 15:02) Bio skoro u apoteci?

nisam čov-bot

pre 4 godine

@delije2006

Svaka čast bote, sve si nas preokrenuo, svi smo protiv Saleta, nećemo ga za selektora. Idi javi gazdi da je misija uspela i uzmi jednu crvenu.

Lišen navijačkih boja

pre 4 godine

Neću više da pratim reprezentaciju dok je ovaj grobar na klupi. Nije zvao dva najbolja igrača samo zato što su igrali za SVETINJU!
(delije2006, 10. jul 2019 15:33)

Volim, da u moru klupski ostrašćenih komentara, ponekad pročitam i jedan ovakav, objektivan.

мики

pre 4 godine

Tako je! A ako kazes istinu o Kosovu, tu hemiju narusavas! Pih...
(Jumko, 10. jul 2019 15:32)

која је то истина о Косову? шта може о томе да нам каже било који од наших кошаркаша, мајке ти? скоро 500 година су Турци владали овим просторима, али је дошла маца на вратанца. Косово није чак ни независно још увек, а видим има вас много којој би то једноставно да дате.

"Dijagnosticar" Nis

pre 4 godine

Jokic je kulirao saleta dva prvenstva ali tu ne važi princip. Sto njega neizostavi? Nema m..a
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 10. jul 2019 16:56)

kad nije igrao , ali to su tvoji ljubimci pa si im oprostioJokic, nisu igrali ni Teo ni Bjelica, a bogamio ni Nedovic ali to su tvoji ljubimci pa si im oprostio, ali je zato Jokic izdajnik. Pogledaj se u ogledalo, dobices neke odgovore, nije MRZNJA najvaznija na svetu.

веверица

pre 4 godine

највише ме брине у каквој су форми теодосић и јовић. теодосић не знам да л је тренирао задњих годину дана, а јовић је годинама мистерија, још од оне фамозне повреде леђа (да л је у питању дискус хернија или шта). ако њих двојица буду у топ форми, нема зиме. али и обрнуто - тео ако буде играо као у квалификацијама, боље да ни не долази...

djoma

pre 4 godine

Kako samo brzo zaboravimo prazne hodove i brukanja po prvenstvima, a u covjeka koji je donio kontinuitet medalje, pocnemo sumnjati i omalovazavati ga.

mi los

pre 4 godine

Kalinic i Nedovic su suvise dobri i iskusni kosarkasi da bi se njima zahvalio selektor nakon 40 dana priprema (bez porodica), bolje je ovako a i postenije.