Subota, 06.07.2019.

21:00

Lejkersi odavno nisu bili jači – stigao i Kazins!

Los Anđeles Lejkersi sklopili su moćan tim za sledeću sezonu!

Izvor: AK

Lejkersi odavno nisu bili jaèi – stigao i Kazins! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

biciklo nije moje, uuuzziiiii ga za uspomenu!

pre 4 godine

@LBJ

hahaha, kakva gomila gluposti! Povecanje glave, tepanje saigraca, basket sa marsovcima...
Hteo sam suvislo da ti odgovorim ali kad sam procitao citav tvoj komentar, shvatio sam da je to uzaludno.

Pitas se kakav je to sportista, pitaj LeBrona - on ce ti reci.

LBJ

pre 4 godine

Jordan je do dolaska Pipena 87-e samo jednom bio u drugoj rundi plejofa. Kad su se povredama onesposobili Bird, Medzik i Thomas, Jordan, okružen šuterima sa svih strana, i uz pomoć Pipena, jednog od 50 najboljih igrača svih vremena, i kasnije Rodmana, najboljeg defanzivca tog vremena dolazi do titula. Kao kada bi Lebron igrao u timu sa Kawhi Leonardom.

Nba je promenio pravila kako bi se pomoglo napadu i Jordanu uvodjenjem tzv. ilegalne odbrane. ističu se Jordanovi skorerski proseci, medjutim jedan Wilt Chamberlain je sa promenama pravila poput offensive goaltending itd., sve kako bi se odmoglo napadaču poput njega beležio 50 poena u proseku po sezoni, uz 25 skokova, 50 posto šut iz igre. Pritom uz 48.5 minuta po meču, igrao čovek bez prestanka uključujući i produžetke. Jordan s druge strane svaki meč odmarao po deset minuta, pa posle utakmice u Atlantic City zna se zašto.

Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno ćelavošću, povećanjem glave i bezrazložnim mlaćenjem saigrača na treninzima.. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu. Otvoreno je pušio cigare, pio alkohol - pa kakav je to sportista?

jorgovan

pre 4 godine

(google, 7. jul 2019 15:50)
Au sta ti napisa covece. Pa Kazins nece ni igrati petorku, doveli su ga za kikiriki od 3,5 miliona, neka presedi i na klupi za te pare. Kaze ulupali vecinu resursa na velike igrace a platili Megija i Kazninsa 8 i nesto miliona po sezoni a jedan AD ih kosta 23. Kakvo gusenje Kuzme kad Lebron i on odlicno saradjuju i on ce biti treca opcija. Covece pa ti nista nisi pogodio :D
Petorka ce biti Rondo,Grin,Kuzma,Lebron,AD i nijedna druga ako su svi zdravi. Sa ovako dugom klupom Lejkersi ce imati odlicnu rotaciju i mogucnost da lagano prodju kroz regularni deo sezone.

bskfan

pre 4 godine

Kazins je primer kako je malo potrebno da se izgubi 100-200 miliona dolara. Sakramento ga je trejdovao pre svega zbog toga sto se znalo da Kazins ocekuje super max od 40 miliona po godini. Otisao je u NO i pokidao tetivu, a NO mu ponudila ugovor od 20 miliona po godini, sto je Kazins odbio misleci da ce se sve vratiti na staro, ali nije. Igrao u GSW pola sezone za 5 miliona, a kako pisu mediji trziste ga bas i ne vrednuje tako mnogo. Sada ide godinu dana u LA za 3.5 miliona. Verovatno ce i ostatak karijere igrati tako sto ce se seljakati od tima do tima na po godinu dana jer on jos ima iluziju da ce potpisati max ugovor ili nesto slicno tome.

Buki

pre 4 godine

Ja nisam optimista sto se tice Lejkersa ok igrace plej off i to je to,imaju jaka imena ali to su sve igraci koji su presli svoj igracki zenit sem Dejvisa i Kuzme za kojega mislim da ce biti stavljen po strani u ovom sastavu.Nije mi jasno ako misle da Dejvis,Lebron i Kazins budu zajedno u petorki jednostavno ce biti prespori i Kazins ni Lebron nisu neki odbrambeni igraci svi ce ih pretrcavati,plus ego igraca Dejvis sledece godine slobodan igrac kao i Kazins a ima tu jos jednostavno ce igrati za novi ugovor.Mislim da Lejkersi nisu ni trebali potpisivati Lebrona koji je vec u godinama ok je trjd za Dejvisa i da nisu doveli Lebrona dosao bi im i Lenard sigurno a verovatno i jos neka zvezda ovako su se preracunali i pozurili od mlade ekipe i perspektivne dosli do sastava punog veterana a sve za godinu dana.

spree 15

pre 4 godine

Fali neko 3 & D krilo tipa Covinghton, onda bi petorka bila: Bron, Green, to krilo, Kuzma, AD. Rondo sa klupe da kreira za Cousinsa, KCPa i koga jos imaju na klupi, da baca Javaleu lob pasove i da igra tu neku svoju igru jer u petorci sa Bronom koji voli loptu je beskoristan.

Bob

pre 4 godine

Lenardu je uslov da dodje u Kliperse bio da dodje Dzordz, Lebronu dosao Dejvis, lebron se pljuje, trazi super tim, zvezde, a Lenard USLOVIO Kliperse da dodje PG, i Lenard je miran i ok, svaka mu cast. Fascinatno razmisljanje opsednutih ljudi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dovidjenja petre, 6. jul 2019 22:47)


Ako je to za Dzordza i istina, Lenard to radi prvi put u karijeri i to je trazio samo jednog igraca uz sebe, a Lebron to radi po ko zna koji put i uvek uslovljava upravu da dovede najmanje 2-3 all star igraca.

Powerslave

pre 4 godine

Jači u smislu bolji je od MekGija to da, ali nisam siguran kome je ova verzija Bugija pojačanje.
Čovek je, bar ovo što je odigrao u GSW, bleda senka sebe pre povrede. Niti brzina niti skočnost niti agilnost, ostala mu samo težina. Ima on dugačak put da prođe da bi se vratio u formu ako se uopšte i vrati.

Sama činjenica da je potpisao ugovor tek šestog i to tek nakon što je Kavaj odlučio gde nastavlja karijeru (da nije verovatno bi Kazins još uvek bio FA i čekao rasplet) i što je opet potpisao na jednu godinu za neku "siću" jasno govori da se nijedan tim nije otimao za njega. Njegovu narav bi sigurno neki bili voljni da istrpe da je i dalje top centar u ligi, biće da je "nešto" drugo problem.

google

pre 4 godine

Zaista mi nije jasno po kom osnovu ljudi pricaju da Lejkersi imaju dobar tim? Istina, spucao je Ballmer još više pickova nego Pelinka, ali je barem dobio ta dva igrača oko kojih može graditi idućih 4-5 godina i već ima posloženu ekipu. Lejkersi imaju tek godinu-dve na raspolaganju i nemaju ekipu – ovo što su sklepali nakon što je postalo jasno da ih je Kawhi izigrao služi samo zbunjivanju Davisa koji će kada uđe u svlačionicu pomisliti da je završio nazad u New Orleansu.
Partnerstvo Cousinsa i Ad-a smo vec videli kako nije funkcionisalo, a ne zaboravimo da je tada Cousins bio fit i relativno zdrav, pa nema razloga verovati da će sada odjednom upravo Cousins postati ta treća opcija koja ti je neophodna ako misliš izgurati sezonu i biti relevantan kada dođe playoff. A sve ovo sada stvara dodatnu gužvu na visokim pozicijama gde su Lakersi ulupali većinu resursa. Ako će pokušati izvući nešto iz Cousinsa na petici, Davis će morati dobiti dosta minuta na četiri, a to znači da LeBron neće uopste igrati na poziciji koja je optimalna za njega jer sta ce inače s Kuzmom?

Sole

pre 4 godine

Durent nije nikakav nadsportista , kao što ni LBJ nije hodajuća legenda. Durent pobegao u GSW da bi osvojio titulu , a LBJ u Majami. Isto njesra , različito pakovanje.

TexMex

pre 4 godine

1. LAC
2. DEN
3. JUT
4. POR
5. GSW
6. SAS
7. LAL
8. OKC/DAL/SAC
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sumadin, 7. jul 2019 09:49

Predvideti zapad je apsolutno nemoguce jer ce kalkukalcije oko plejofa biti kao nesto Denver-Portland prosle sezone. U svakom slucaju moja skromna sira prognoza bez preciziranih pozicija vec samo abecedno nabrojani timovi je sledeca

1-4
GSW/HOU/LAC/LAL/
5-7
DAL/DEN/UTA
8
NOP/POR/SAS

Drax

pre 4 godine

Lejkersi nisu favoriti uopste vec vidim da nikavu odbranu nece imati.Lebron ce da solira i glumi Medzika a odbranu nece da igra dok ce suterske ekipe da ih samelju jednostavnim akcijama.

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 

Prvo: 
Zato što Durent nije imao nijedan prsten i golden stejtu se priključio samo da bi uzeo prsten. 
Drugo: 
Veče pre odlaska u gsw je sedeo na večeri sa Vestbrukom, Perkinsom, gledao ih direktno u oči i lagao da nema nameru da ide nigde. 

Ja stvarno ne znam ko sada vidi super tim u Lejkersima. Kakvi su saigrači Dejvis i Kazins, pokazalo se u pelikanima, s tim što je Kazins posle povrede 40% lošiji sada. Daleko od toga da su loši, ali nemojmo praviti novi golden stejt od Lejkersa. Jaki su koliko su se i drugi timovi pojačali, Bruklin, Fila, Klipersi, hjuston...
(goran, 07. jul 2019 10:38)

A dzejms nije dovodio superzvezde da bi uzeo titulu... Sta pricas covece?

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 4 godine

Clippers - vec imali jako dobar defanzivan tim, nisu izgubili glavne igrace koji su uspeli da pobede 2 utakmice pun i zdrav tim Warriorsa, i sada su dobili mozda i 2 najbolja defanzivaca koji mogu po 25 poena da postizu.

U prevodu tim koji pravi Lebron nece biti najjaci ni u Los Andjelesu.

Milan

pre 4 godine

Pa sad... Da je dobar igrac, jeste. Ali je prvo imao jednu tesku povredu, pa se po povratku za manje od godinu dananopet tesko povredio,a posle druge povrede mozda i pozurio sa povratkom na teren, cime se onda nije potpuno oporavio. Posle 2 teske povrede samo psihicki najstabilniji mogu da se vrate i budu kao pre, a Kazins ne spada u psihicki stabilne. Drugi problem je njegov ego i cinjenica da se bas i ne uklapa sa svima. Tu je jos i Rondo koji takodje zna da zakuva u svlacionici, tako da je sa te strane sastav rizican. Klupa tanka, ali duza nego prosle godine. Svakako bi trebalo da udju u PO, ali mislim da su Klipersi jaci. Bolji trener, nema toliko superstarova, samo 2, ali osim njih kvalitetan tim sa dugom i kvalitetnom klupom. Tim koji je i bez ta 2 superstara usao u PO i pruzio solidan otpor Voriorsima. I onda u taj tim dodas MVP finala i jedkognod 4 najveca kandidata za MVP regularnog dela. Obojica osim igrackog kvaliteta timski orijentisani, bez prevelikog ega. Zvuci bolje od Lejkersa.

Mladen

pre 4 godine

Na stranu Bugijev karakter, LAL predstojece sezone ima sirinu i ako James obuzda Cousins-a bice to paklen tim interesantan za gledanje. Odbrana je upitna i bas me interesuje kako ce to da izgleda.

stefan

pre 4 godine

Ja ne kapiram čemu toliko omalovažavanje Lebrona, “deke iz san antonia” tim sa Parkerom, Dankanom, Djinonilijem, lenardom je bio paklen, dok gsv nije imao dostojnog protivnika pa ih je Džejms pobedio

Nije ih pobedio james nego irving love james........ Kad su bogut i kari bili povredjeni i premoreni jer su kao najveci tim oborili rekord73 09... Niko ga ne omalovazava... Covek je hodajuca legenda ali legenda je postao besramno jureci titule sa jos po dva superstsra u timovima... A ove i prosle godine je kapitulirao u ocima fanova... Kari tomoson pa i kd su za njega nadsportisti i ljudi jer ovo je u najmanju ruku stamotno

basketball reference

pre 4 godine

@stefan

Jeste, Durent je baš nadsportista naspram Džejmsa:)

Čovek je samo pobegao u tim koji nije uspeo da pobedi u finalu iako je vodio 3-1 protiv njih. Uzgred budi receno, taj tim je ostvario skor 73-9 bez njega postavivsi rekord a i osvojili su prsten bez Durenta. I onda je nadsportista Durent prebegao u taj tim. Pravi nadsportista.
Ajde nemoj se brukati više.

јд123

pre 4 godine

Баш ме интересује да ли ће опет онако да се кези на Јокића, да препотентно шета поред клупе противника. Штета што га нико нико није јавно испрозивао после изгубљеног финала да ли се и даље подмукло смешка.

Неки спомињу проблематичан карактер Казинса и Ронда, да би то могло нарушити атмосферу, али мислим да то неће бити проблем. Леброн има толики ауторитет да се сигурно неће усуђивати да зуцну. Ако ништа друго, знају да их лично он може сваког тренутка одстранити из екипе ;-).

У сваком случају биће интересантно. Нема екипе која је изнад свих као задњих година ГСВ. Лејкерси и Клиперси на папиру најјачи. Али не треба отписати ни Денвер и Портланд, уигране екипе, Портланд нашао добру замену за повређеног Нуркића. Јута се добро појачала. Хјустон треба сачекати да ли ће остати на окупу или трејдовати Пола. Ако остану на окупу и обуздају Хардена, имају добру шансу. Мислим, Харден је све урадио у вези личне статистике са 30+ поена у низу, па опет није постао МВП. Ваљда има неко у Хјустону да му објасни да изглади односе са Полом, да је и за њега боље да стави екипу на прво место. Сан Антонио са најбољим тренером увек екипа за плеј-оф. Кер сада има прилику да докаже да је добар тренер, са једним суперстаром и повређеним Томпсоном.

Такође увек нека екипа буде позитивно изненађење као прошле године Денвер. Можда Сакраменто, Њу Орлинс или Далас. Једино рачунам да Финикс, Минесота и Оклахома ништа неће урадити.

goran

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)

Prvo:
Zato što Durent nije imao nijedan prsten i golden stejtu se priključio samo da bi uzeo prsten.
Drugo:
Veče pre odlaska u gsw je sedeo na večeri sa Vestbrukom, Perkinsom, gledao ih direktno u oči i lagao da nema nameru da ide nigde.

Ja stvarno ne znam ko sada vidi super tim u Lejkersima. Kakvi su saigrači Dejvis i Kazins, pokazalo se u pelikanima, s tim što je Kazins posle povrede 40% lošiji sada. Daleko od toga da su loši, ali nemojmo praviti novi golden stejt od Lejkersa. Jaki su koliko su se i drugi timovi pojačali, Bruklin, Fila, Klipersi, hjuston...

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Pa zmija kraljica je u prajmu bezala u supertim sa vejdom koji je imao titulu i krisom bosem... Istina voriorsi su bili formirsn tim ali miami je sklopljen preko noci... Plus voriorse nije tukao novicki nisu ga tukle deke iz san antonia...

žika

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.(znalac, 06. jul 2019 22:19)Pa zmija kraljica je u prajmu bezala u supertim sa vejdom koji je imao titulu i krisom bosem... Istina voriorsi su bili formirsn tim ali miami je sklopljen preko noci... Plus voriorse nije tukao novicki nisu ga tukle deke iz san antonia...
(stefan, 07. jul 2019 09:12)
Ja ne kapiram čemu toliko omalovažavanje Lebrona, “deke iz san antonia” tim sa Parkerom, Dankanom, Djinonilijem, lenardom je bio paklen, dok gsv nije imao dostojnog protivnika pa ih je Džejms pobedio, a ove sezone i Kavai. Lebron je istinska legenda i jedan od najboljih u ovom sportu, a kako igra u 35-toj možemo da očekujemo još koji prsten. Imao je mogućnost prošle sezone da ode u filu ili neki jači klub, ali se opredelio za lejkerse tim bez ijedne zvezde. Dok Kavai nije hteo u kliperse bez dzordza, durent sa vebrukom beži u već brutalan gsv.

dule

pre 4 godine

Cekaj, sad ce na petici da im igra Kazins, na cetvorci Dejvis, i sta Lebron ce biti na trojci? Da nije malo mator Lebron da se spusta sa cetvorke na trojku? Dok je bio mladji igrao je trojku ali sada mislim da je tesko da moze da odigra celu utakmicu na trojci. Mada ko zna, mozda Kazins bude ulazio sa klupe, pa onda Dejvis na petici, a Lebron na cetvorci.
(NJ15, 06. jul 2019 22:52)

Druže, ako si gledao poslednje finale PO koje je Lebron igrao mogao si da vidiš da on igra pleja. Pa i sad će tako.

jorgovan

pre 4 godine

Rondo,Caruso,Cook
Green,KCP,Daniels
Lebron,Kuzma
AD,Vilijams
Cousins,McGee
Jos mozda Lance eventualno Melo. Za sada vrhunska ekipa sa odlicnim trenerskim timom. Ako ostanu zdravi u konkurenciji za finale zapada.
Ne znam zasto se Hjuston ne pominje ni u jednoj kombinaciji za najvisi plasman. Po meni imaju prednost u odnosu na Denver,Portland,Jutu. Bice paklena sezona.

Lale gator

pre 4 godine

Kazins je trebalo da ide u Oklahomu jer je Vesrbruk igrač koga mora neko jači da maltretira. Ceo svet to želi da vidi...ili da Vestbruk ode u Lejkerse kod Lebrona. Želim da vidim kako najsebičnijeg samoživog igrača u NBA - Vestbruka neko isteruje iz igre i da mu vidim lice kad u odlučujućim trenicima utakmice mora da sedi na klupi.

nema ovde leba

pre 4 godine

Deluje da su u LA pogubili konce,sve ovo izgleda sto bi nas narod rekao s'koca i konopca,licno moj utisak je da ce tako i igrati celu sezonu na silu pa dokle doguraju a o nekoj tituli nema ni govora

sasha

pre 4 godine

Očekivao sam da će naredne sezone Denver igrati finale,Sakramento PO.Ali.očigledno neće.Bogi u intervjuu sa Šarencom kaže:"Ovde igraju pojedinci,ne timovi".Franšiza koja se pretrpa zvezdama postaje najjača.Mada,u minuloj sezoni Denver,Portland a naročito Torento su pokazali da ne mora uvek tako i da bude!

Boggy

pre 4 godine

Sta se sve ovde nece napisati..Lebron jedini igrac u petorci koji igra odbranu? Pa Lebron je jos tu i najgori defanzivac trenutno, ali ako bude hteo da je igra na visokom nivou Lejkersi mogu i do titule. Dejvis vrhunski defanzivac, Rondo i Karuzo takodje, Deni Grin...Da ne nabrajam vise. Bice jako zanimljivo sledece sezone, ima puno timova koji ce biti konkurentni za titulu pa da vidimo. Lebron je uvek opasan kakav god tim imao, a tek sad ima sanse za titulu.

Dag Kristi

pre 4 godine

NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a. 
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27) 

Lebron prosle godine nije usao u plejof
(nista o nicemu, 06. jul 2019 21:40)

Zapravo jeste. Prošle sezone nije, ali godine jeste.

Vlada

pre 4 godine

Ko će da igra odbranu? Nema sumnje da su ofanzivno jaki, ali od (projektovanje) prve petorke, samo lbj je dobar u odbrani. Ali samo kada mu se igra. Januara, februara, marta... nece ni trčati za igračem kojeg čuva. Tek za Po kreće. A do tada "ko živ", ko mrtav".

Da ponovim, ko će da igra odbranu?!

oscar

pre 4 godine

Sledeci je Markus Morison(bivsi igrac Bostona). Al veliki je disbalans izmedju vanjske i unutrasnje linije. Bice zanimljivo da vidimo dali unutrasnja igra poslje desetak godina moze opet kao nekad odnjeti prsten.Lejkersi,Klipersi GS(kad se oporavi Klej) su najjaci po imenima a jako opasan ce biti i Denver.
(Borky, 06. jul 2019 23:41)

Nije Markus Morison vec Markus Moris. A inace je potpisao za San Antonio.

Srbi sveznalice

pre 4 godine

Čuj ovog Lebron je patetican!? Sta ti si bio sa njim u intimnoj vezi pa znas ili si hteo da kazes da prevedes pathetic sa engleskog? Admine, lične karte na uvid pre nego sto krenu da lupetju ovi sto hejtuju sve jer ne znju sa ce sa testestoronom, pa mozda procitamo i misljenjne nekoga ko zna sta prica.

batistuta

pre 4 godine

LB i ne mora da bude bolji od MJ. sta lupate totalno drugo vreme, drugi milenijum. hvala sto mogu da gledam takvog igraca, hvala kralju!

Borky

pre 4 godine

Sledeci je Markus Morison(bivsi igrac Bostona). Al veliki je disbalans izmedju vanjske i unutrasnje linije. Bice zanimljivo da vidimo dali unutrasnja igra poslje desetak godina moze opet kao nekad odnjeti prsten.Lejkersi,Klipersi GS(kad se oporavi Klej) su najjaci po imenima a jako opasan ce biti i Denver.

tocka

pre 4 godine

Pa dobro, ovo je vec supertim. Ono ranije samo Dejvis i Bron je bilo nešto, ovo je već jako nezgodna ekipa. Ako svi budu zdravi i ako uspeju da podrede ego saigračima ovo je ekipa za finale. Volim Lejkerse inače zbog Medžika i Džabara, i nemam ništa protiv Brona. Haters gonna hate, ali biće ovo fenomenalno za gledati.

žika

pre 4 godine

@ Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.(znalac, 06. jul 2019 22:19)Stvarno?? A u cemu je bio Le bron kada je kukavicki pobegao iz Klivlenda u Majami sa Bosom i Vejdom? Da nije mozda i on tada bio u prajmu, kao i Vejd i Bos?
(Admiral, 06. jul 2019 22:40)
Razlika je u tome sto je Lebron otišao u tim koji nije bio izgradjen i nije bilo hemije, dok je Durent otišao u tim koji je već osvojio prsten gde su bili Kari, Tomson kao starosedeoci. I da poenta igranja je osvajanje prstena i normalno da će se zalagati da igra u sto jačoj ekipi. Smatram da su lejkersi uradili odličan posao, možda je bilo bolje sa su odmah jurili rasela i grina, ali svakako dugačka klupa je nepohodna u borbi za titulu.

batistuta

pre 4 godine

dosta bre vise!!! pustite coveka da se opusti malo. ako i treba da igra covek razbija kakav pregled igre ima, presrecan sam sto imam privilegiju da ga gledam. kad ode u penziju necu ni 2k da igram na sony.

batistuta

pre 4 godine

dosta bre vise!!! pustite coveka da se opusti malo. ako i treba da igra covek razbija kakav pregled igre ima, presrecan sam sto imam privilegiju da ga gledam. kad ode u penziju necu ni 2k da igram na sony.

nevski

pre 4 godine

Bice kosarke od Lejkersa dogodine, ali, bice i haosa u svlacionici...
Kazinsa niko nece ne zbog povrede nego zbog nemoguce naravi i karaktera, ni Rondo nije mnogo bolji, Lebron....
Dejvis je ovde u sustini jedini dobrica, dok mali Kuzma nece znati gde je stao a gde je pao....
bez hemije to nece ici, pogotovo sto su Klipersi bolji tim u LA-ju, a, plus su doveli ok karaktere, Dzordza i Kavaja....
Hjuston i Golden stejt idu u drugi plan, Juta se dosta pojacala, a, navijacemo za Denver, mada... bice tesko, bice ludnica...

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио. 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:50)Ajmo malo razuma procitaj ponovo sta je decko napisao,a ako ne mozes sam da shvatis pitaj nekog da ti pomogne od ukucana.
(Aleksej, 06. jul 2019 22:02)


Aahhaahha lebrotovi bez srama kao i njihova kraljica...pa voriorsi uprava doveli jednu zvezdu... Ovaj promenio ceo tim za godinu dana... Koliko jadno... Dakle ocekujem jos par zvezdi u lejkersima u ovom trejd periodu... Malo je ovo... I da dzejms je sa slabijim cle dosao do finala ali nije imao konkurenciju... Protiv koga je on igrao do finala... Sa torontom i oladipom... Sram

nista o nicemu

pre 4 godine

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Lebron nije inao 35 godina u Majamiju

dovidjenja petre

pre 4 godine

Lenardu je uslov da dodje u Kliperse bio da dodje Dzordz, Lebronu dosao Dejvis, lebron se pljuje, trazi super tim, zvezde, a Lenard USLOVIO Kliperse da dodje PG, i Lenard je miran i ok, svaka mu cast. Fascinatno razmisljanje opsednutih ljudi.

Admiral

pre 4 godine

@ Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Stvarno?? A u cemu je bio Le bron kada je kukavicki pobegao iz Klivlenda u Majami sa Bosom i Vejdom? Da nije mozda i on tada bio u prajmu, kao i Vejd i Bos?

stefan

pre 4 godine

Hajde sadaa lebrone kraljice nass dau zmes titulu ako te nije sramota samo naravno... Ahaahahahah... Sam lebron sledece godine izgleda herojski ce nositi lejkerse u novu titulu... Ako ima pravde klipovi ce ih silovati u po

dovidjenja petre

pre 4 godine

Sad kad se pogleda i klupa, ne moze se reci da su Lejkersi slabi, Kvin Kuk, KCP, Mekgi, Grin?
Cak i ako se povredi neko od ovih glavnih, moze se i bez njih na neki period. Jos ako dodje Jabari Parker, ili Melo(mozda ga Lebron dovede u red) ispasce da je GM Lejkersa odradio dobar posao. Nisam za Kazinsa, ali njegovo vreme sigurno nije proslo, jos je sad vrv vise nego ikad zeljan osvete i titule jer je glavni predmet podsmeha zbog gsw-a.
Prejakih ekipa ima u nba ima, sad je sve do trenera i hemije. A tu prednost dajem Klipersima, iako ni Vogel nije los trener, ali ipak je Rivers doktor. Pozdrav

1kch4

pre 4 godine

Sta sve covek nece da procita ovde, neverovatna je mrznja prema Lejkersima. Svi timovi imaju ista sredstva na raspolaganju, a ovde se pise kao da su Lejkersi pokupovali pola lige. Atraktivna su destinacija, jedan od dva najveca kluba u istoriji, naravno da ce tu prednost koristiti pri pregovorima kad god je to moguce.
Kazins je doveden da predvodi drugu petorku verovatno, a minutaza ce zavisiti od forme. Ukoliko se pokaze ovo kao los potez, trejdovace ga za nekog buduceg pika u toku sezone. Jos vaznije, potpisao je i Rondo, sada je ekipa sklopljena. Ostaje zal za Igudalom, ali sta je tu je.

Aleksej

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио.
(hahahahah, 06. jul 2019 21:50)Ajmo malo razuma procitaj ponovo sta je decko napisao,a ako ne mozes sam da shvatis pitaj nekog da ti pomogne od ukucana.

Bodibond

pre 4 godine

sad pocinjem da navijam za GSW !
(doki, 06. jul 2019 21:44)

A ja za BC, Boston Seltikse, San Antonio me razocarao posto ne dovodi pojacanja a ja necu da navijam za timove koji se ne bore za titulu. Go Celtics.

bozza

pre 4 godine

dobra ekipa oko LBJa i ADa, imaju dosta kvalitetnih i iskusnih igraca koji mogu da pomognu u rotacijii rasterete nosioce kako bi bili svezi za PO. Fali im Ejvori Bredli, vrhinski odbrambeni bek sa pristojnim sutom za 3. Ako njega potpisu, bice najkomoletniji i najiskusniji tim sa izbalansiranim napadom i odbranom. Rondo je vrhunski kreator i igra jaku odbranu kad je zdrav, Grin je klasican 3&D bek i najozbiljnije pojacanje posle ADa, na centru imaju Bugija i Megija, a na centru ce sigurno igrati i AD kad igra treba da se ubrza. Kuzma je talenat i moze odlicno da pokriva 3 i 4, igda odbranu i siri teren. Mogu da dodaju i Mela za minimalac, verujem da moze da pomogne u rotaciji i ponese deo tereta, a i Lens bi im bio od pomoci u rotaciji i kao provokator i kreator. Ako treneri stvore dobru hemiju i uklope ove igrace u pravu ekipu, LAL ce biti najozbiljniji kandidati za titulu

NastyB

pre 4 godine

Čovek ugušio i ubio GSW a ovde ga zovu ekstra pojačanje??? Jadan Dejvis kad shvati gde je došao biće prekasno. Pelikani su bili 3X bolji kad je DMC bio povređen...

Smeh

pre 4 godine

@ напред звездо
Koje crno finale je igrao Džejms prošle sezone? Nisu Lejkersi ni ušli u plej of. A ovo je tako neukusno od strane LAL, mada legitimno. Dovode all star igrače i bivše šampione kao da je u pitanju igrica. Promeniše celu ekipu za godinu dana.

NJ15

pre 4 godine

Cekaj, sad ce na petici da im igra Kazins, na cetvorci Dejvis, i sta Lebron ce biti na trojci? Da nije malo mator Lebron da se spusta sa cetvorke na trojku? Dok je bio mladji igrao je trojku ali sada mislim da je tesko da moze da odigra celu utakmicu na trojci. Mada ko zna, mozda Kazins bude ulazio sa klupe, pa onda Dejvis na petici, a Lebron na cetvorci.

Qqq

pre 4 godine

Po mom skromnom misljenju Klipersi su bolji. Lejkersi-samo da se niko ne povredi,inace pucaju po savovima. Klipersi-dobra odbrana,dobar napad,dobar tim,a prostora za timsku hemiju koliko hoces. Ja kao i svake sezone,tim koji angazuje Lenarda ima moje simpatije.

Che Gevara

pre 4 godine

Gomila igrača koji su po pola sezone povredjeni. Za nešto više trebaće im hemija u ekipi. Više verujem u Kliperse, Jutu, Portland, GSW, Denver i Hjuston nego u njih. Ovo je nekako nabacano i izuzev Dejvisa, svi su prošli zenit.
(Jim Beam, 06. jul 2019 21:41)


PG u zenitu ili Lenard .... ne kapiram te ali ajde ....

Sustina je da Klipersi zeljni titule i zele da imaju tim koji moze da osvoji prsten ... imaju tim samo jos da imaju i hemiju i bice to to ... za prsten u prvoj godini ne verujem!
Kao sto su Lejkersi u vreme Seka i Kobija ili Bulsi u vreme Dzordana, Pipena, Rodmana ... bili veliki i onda bankrotirali .... tako i Klipersi su odradili ovo ... doveli top igrace i potpisali da posle ce biti bankrot i ekipa duze vremena na dnu tabele ... posle ove ekipe ... izgubili su pikove ... mnogo su ulozili u ovu ekipu ...

Jednostavo, tako stvari funkcionisu u kapitaluzmu ... pokusaj i bez emocija pobedi ili izgubi!

znalac

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.

hahahahah

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Да додам, Казинс се и мени гади и гдје он дође ту никад ништа, као ни Мело, алии...Каваји је тако подмукло израдио Лејкерсе да они сада морају да покупе оно што је остало, највеће ђубре је постао...нешто контам, можда је овако и боље, Казинс и Рондо је боље него сам Каваји....и још имају простора за довести....

nista o nicemu

pre 4 godine

NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)

Lebron prosle godine nije usao u plejof

Peka

pre 4 godine

Ako ne bude mnogo bolji od ovog izdanja u plejofu, nema šta da slave. U svih 6 utakmica finala delovao je sporo, tromo i nije imao lucidne poteze kojima je mogao da napravi razliku.

напред звездо

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)
Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.

Borky

pre 4 godine

Daleko je ovo od super tima.Kazinsa niko nije zelio(nije mi jasno zasto) i covjek potpisao na godinu za "samo" 3.5 miiona.
Vanjska linija dosta tanka. U svakom slucaju Lejkersi se vracaju na mapu a nba opet postaje super zanimljiva jer nema vise ni jednog super tima sto GS svakako jeste bio. Ljudi uzivajte jer ja svakako hocu.:)

bree

pre 4 godine

@hahahahah, sta ima da pisu, on to radi vec 3ti put, vise niko ne pridaje znacaju, a da je paklen igrac nesumnjivo, ali ovo stvaranje super timova oko njega baca malo senku na njegov “legacy”.

Lord_Sarma

pre 4 godine

Cenim da će se povrediti nakon treće, eventualno četvrte utakmice...

Loš izbor Lejkersa po mom mišljenju, Kazins više nikada neće biti onaj isti igrač iz doba dok je bio u Sakramentu.

Zinjak

pre 4 godine

@Nikola

Čovek je imao preko 15 poena i oko 10 skokova posle onakve povrede, na koji nacin je ovo los izbor? Dejvis ionako preferira 4ku,dok LeBron obožava trojku da igra tako da im je ovo dobar posao. Iskreno bih voleo da uzmu Karmela da samo sutra (sa klupe bi sigurno mogao da daje oko 13-14 poena) pošto LeBron zna i hoće da doda..

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Јачи су од Клиперса 100% ....најјачи тим у НБА су сад...како бих волио да неки Србин игра у Лејкерсима...куд Васа продужи са Ефесом упм , лик је као муња....

bad boy pistons

pre 4 godine

Koliko strucnjaka ima kod nas to je neverovatno, pa covek je bio cetvrta opcija u gsw i jos je izlazio iz povrede. Sada ulazi spreman u sezonu, nece biti kao pre ali daleko od toga da je ovo los potez

hahahahah

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 
Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)
Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио.

Dođite na stadion!

pre 4 godine

Jeremija, koliko sada Lejkersi imaju All-star igrača u rosteru? Do nedavno si kao All - star igrače računao i Iguadalu i Grina koji nisu igrali na poslednjem All-staru-u. A za Kazinsa si tvrdio da je najbolji centar u ligi. Da li i dalje tvrdiš to ili si opet promenio mišljenje?
Po tvojoj logici, Lejkersi trenutno na papiru imaju jači tim od najjačih GSV, jer u svom sastavu imaju trostrukog prvaka i MVP finala Džejmsa, zatim dvojica najboljih visokih igrača u ligi, zatim NBA šampiona Ronda na poziciji pleja, takođe NBA prvaka McGee-a i čak dvostrukog NBA šampiona Denija Grina.

Jim Beam

pre 4 godine

Gomila igrača koji su po pola sezone povredjeni. Za nešto više trebaće im hemija u ekipi. Više verujem u Kliperse, Jutu, Portland, GSW, Denver i Hjuston nego u njih. Ovo je nekako nabacano i izuzev Dejvisa, svi su prošli zenit.

GM

pre 4 godine

Posle svega ovoga... moze se samo izvuci 1 zakljucak...

Igrac kao sto je Kuzma, treba da trazi da bude trejdovan.

Talenat ne treba da stagnira, a tamo ce sada biti samo statista.

Svi koji su presli u Pelikanse su dobro prosli.

hahahahah

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...

bad boy pistons

pre 4 godine

Koliko strucnjaka ima kod nas to je neverovatno, pa covek je bio cetvrta opcija u gsw i jos je izlazio iz povrede. Sada ulazi spreman u sezonu, nece biti kao pre ali daleko od toga da je ovo los potez

nista o nicemu

pre 4 godine

NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)

Lebron prosle godine nije usao u plejof

GM

pre 4 godine

Posle svega ovoga... moze se samo izvuci 1 zakljucak...

Igrac kao sto je Kuzma, treba da trazi da bude trejdovan.

Talenat ne treba da stagnira, a tamo ce sada biti samo statista.

Svi koji su presli u Pelikanse su dobro prosli.

nevski

pre 4 godine

Bice kosarke od Lejkersa dogodine, ali, bice i haosa u svlacionici...
Kazinsa niko nece ne zbog povrede nego zbog nemoguce naravi i karaktera, ni Rondo nije mnogo bolji, Lebron....
Dejvis je ovde u sustini jedini dobrica, dok mali Kuzma nece znati gde je stao a gde je pao....
bez hemije to nece ici, pogotovo sto su Klipersi bolji tim u LA-ju, a, plus su doveli ok karaktere, Dzordza i Kavaja....
Hjuston i Golden stejt idu u drugi plan, Juta se dosta pojacala, a, navijacemo za Denver, mada... bice tesko, bice ludnica...

Jim Beam

pre 4 godine

Gomila igrača koji su po pola sezone povredjeni. Za nešto više trebaće im hemija u ekipi. Više verujem u Kliperse, Jutu, Portland, GSW, Denver i Hjuston nego u njih. Ovo je nekako nabacano i izuzev Dejvisa, svi su prošli zenit.

напред звездо

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)
Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.

Dođite na stadion!

pre 4 godine

Jeremija, koliko sada Lejkersi imaju All-star igrača u rosteru? Do nedavno si kao All - star igrače računao i Iguadalu i Grina koji nisu igrali na poslednjem All-staru-u. A za Kazinsa si tvrdio da je najbolji centar u ligi. Da li i dalje tvrdiš to ili si opet promenio mišljenje?
Po tvojoj logici, Lejkersi trenutno na papiru imaju jači tim od najjačih GSV, jer u svom sastavu imaju trostrukog prvaka i MVP finala Džejmsa, zatim dvojica najboljih visokih igrača u ligi, zatim NBA šampiona Ronda na poziciji pleja, takođe NBA prvaka McGee-a i čak dvostrukog NBA šampiona Denija Grina.

dovidjenja petre

pre 4 godine

Lenardu je uslov da dodje u Kliperse bio da dodje Dzordz, Lebronu dosao Dejvis, lebron se pljuje, trazi super tim, zvezde, a Lenard USLOVIO Kliperse da dodje PG, i Lenard je miran i ok, svaka mu cast. Fascinatno razmisljanje opsednutih ljudi.

Borky

pre 4 godine

Daleko je ovo od super tima.Kazinsa niko nije zelio(nije mi jasno zasto) i covjek potpisao na godinu za "samo" 3.5 miiona.
Vanjska linija dosta tanka. U svakom slucaju Lejkersi se vracaju na mapu a nba opet postaje super zanimljiva jer nema vise ni jednog super tima sto GS svakako jeste bio. Ljudi uzivajte jer ja svakako hocu.:)

Lord_Sarma

pre 4 godine

Cenim da će se povrediti nakon treće, eventualno četvrte utakmice...

Loš izbor Lejkersa po mom mišljenju, Kazins više nikada neće biti onaj isti igrač iz doba dok je bio u Sakramentu.

bree

pre 4 godine

@hahahahah, sta ima da pisu, on to radi vec 3ti put, vise niko ne pridaje znacaju, a da je paklen igrac nesumnjivo, ali ovo stvaranje super timova oko njega baca malo senku na njegov “legacy”.

1kch4

pre 4 godine

Sta sve covek nece da procita ovde, neverovatna je mrznja prema Lejkersima. Svi timovi imaju ista sredstva na raspolaganju, a ovde se pise kao da su Lejkersi pokupovali pola lige. Atraktivna su destinacija, jedan od dva najveca kluba u istoriji, naravno da ce tu prednost koristiti pri pregovorima kad god je to moguce.
Kazins je doveden da predvodi drugu petorku verovatno, a minutaza ce zavisiti od forme. Ukoliko se pokaze ovo kao los potez, trejdovace ga za nekog buduceg pika u toku sezone. Jos vaznije, potpisao je i Rondo, sada je ekipa sklopljena. Ostaje zal za Igudalom, ali sta je tu je.

Peka

pre 4 godine

Ako ne bude mnogo bolji od ovog izdanja u plejofu, nema šta da slave. U svih 6 utakmica finala delovao je sporo, tromo i nije imao lucidne poteze kojima je mogao da napravi razliku.

tocka

pre 4 godine

Pa dobro, ovo je vec supertim. Ono ranije samo Dejvis i Bron je bilo nešto, ovo je već jako nezgodna ekipa. Ako svi budu zdravi i ako uspeju da podrede ego saigračima ovo je ekipa za finale. Volim Lejkerse inače zbog Medžika i Džabara, i nemam ništa protiv Brona. Haters gonna hate, ali biće ovo fenomenalno za gledati.

dovidjenja petre

pre 4 godine

Sad kad se pogleda i klupa, ne moze se reci da su Lejkersi slabi, Kvin Kuk, KCP, Mekgi, Grin?
Cak i ako se povredi neko od ovih glavnih, moze se i bez njih na neki period. Jos ako dodje Jabari Parker, ili Melo(mozda ga Lebron dovede u red) ispasce da je GM Lejkersa odradio dobar posao. Nisam za Kazinsa, ali njegovo vreme sigurno nije proslo, jos je sad vrv vise nego ikad zeljan osvete i titule jer je glavni predmet podsmeha zbog gsw-a.
Prejakih ekipa ima u nba ima, sad je sve do trenera i hemije. A tu prednost dajem Klipersima, iako ni Vogel nije los trener, ali ipak je Rivers doktor. Pozdrav

Admiral

pre 4 godine

@ Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Stvarno?? A u cemu je bio Le bron kada je kukavicki pobegao iz Klivlenda u Majami sa Bosom i Vejdom? Da nije mozda i on tada bio u prajmu, kao i Vejd i Bos?

Qqq

pre 4 godine

Po mom skromnom misljenju Klipersi su bolji. Lejkersi-samo da se niko ne povredi,inace pucaju po savovima. Klipersi-dobra odbrana,dobar napad,dobar tim,a prostora za timsku hemiju koliko hoces. Ja kao i svake sezone,tim koji angazuje Lenarda ima moje simpatije.

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио. 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:50)Ajmo malo razuma procitaj ponovo sta je decko napisao,a ako ne mozes sam da shvatis pitaj nekog da ti pomogne od ukucana.
(Aleksej, 06. jul 2019 22:02)


Aahhaahha lebrotovi bez srama kao i njihova kraljica...pa voriorsi uprava doveli jednu zvezdu... Ovaj promenio ceo tim za godinu dana... Koliko jadno... Dakle ocekujem jos par zvezdi u lejkersima u ovom trejd periodu... Malo je ovo... I da dzejms je sa slabijim cle dosao do finala ali nije imao konkurenciju... Protiv koga je on igrao do finala... Sa torontom i oladipom... Sram

bozza

pre 4 godine

dobra ekipa oko LBJa i ADa, imaju dosta kvalitetnih i iskusnih igraca koji mogu da pomognu u rotacijii rasterete nosioce kako bi bili svezi za PO. Fali im Ejvori Bredli, vrhinski odbrambeni bek sa pristojnim sutom za 3. Ako njega potpisu, bice najkomoletniji i najiskusniji tim sa izbalansiranim napadom i odbranom. Rondo je vrhunski kreator i igra jaku odbranu kad je zdrav, Grin je klasican 3&D bek i najozbiljnije pojacanje posle ADa, na centru imaju Bugija i Megija, a na centru ce sigurno igrati i AD kad igra treba da se ubrza. Kuzma je talenat i moze odlicno da pokriva 3 i 4, igda odbranu i siri teren. Mogu da dodaju i Mela za minimalac, verujem da moze da pomogne u rotaciji i ponese deo tereta, a i Lens bi im bio od pomoci u rotaciji i kao provokator i kreator. Ako treneri stvore dobru hemiju i uklope ove igrace u pravu ekipu, LAL ce biti najozbiljniji kandidati za titulu

Zinjak

pre 4 godine

@Nikola

Čovek je imao preko 15 poena i oko 10 skokova posle onakve povrede, na koji nacin je ovo los izbor? Dejvis ionako preferira 4ku,dok LeBron obožava trojku da igra tako da im je ovo dobar posao. Iskreno bih voleo da uzmu Karmela da samo sutra (sa klupe bi sigurno mogao da daje oko 13-14 poena) pošto LeBron zna i hoće da doda..

Che Gevara

pre 4 godine

Gomila igrača koji su po pola sezone povredjeni. Za nešto više trebaće im hemija u ekipi. Više verujem u Kliperse, Jutu, Portland, GSW, Denver i Hjuston nego u njih. Ovo je nekako nabacano i izuzev Dejvisa, svi su prošli zenit.
(Jim Beam, 06. jul 2019 21:41)


PG u zenitu ili Lenard .... ne kapiram te ali ajde ....

Sustina je da Klipersi zeljni titule i zele da imaju tim koji moze da osvoji prsten ... imaju tim samo jos da imaju i hemiju i bice to to ... za prsten u prvoj godini ne verujem!
Kao sto su Lejkersi u vreme Seka i Kobija ili Bulsi u vreme Dzordana, Pipena, Rodmana ... bili veliki i onda bankrotirali .... tako i Klipersi su odradili ovo ... doveli top igrace i potpisali da posle ce biti bankrot i ekipa duze vremena na dnu tabele ... posle ove ekipe ... izgubili su pikove ... mnogo su ulozili u ovu ekipu ...

Jednostavo, tako stvari funkcionisu u kapitaluzmu ... pokusaj i bez emocija pobedi ili izgubi!

nista o nicemu

pre 4 godine

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Lebron nije inao 35 godina u Majamiju

dule

pre 4 godine

Cekaj, sad ce na petici da im igra Kazins, na cetvorci Dejvis, i sta Lebron ce biti na trojci? Da nije malo mator Lebron da se spusta sa cetvorke na trojku? Dok je bio mladji igrao je trojku ali sada mislim da je tesko da moze da odigra celu utakmicu na trojci. Mada ko zna, mozda Kazins bude ulazio sa klupe, pa onda Dejvis na petici, a Lebron na cetvorci.
(NJ15, 06. jul 2019 22:52)

Druže, ako si gledao poslednje finale PO koje je Lebron igrao mogao si da vidiš da on igra pleja. Pa i sad će tako.

batistuta

pre 4 godine

dosta bre vise!!! pustite coveka da se opusti malo. ako i treba da igra covek razbija kakav pregled igre ima, presrecan sam sto imam privilegiju da ga gledam. kad ode u penziju necu ni 2k da igram na sony.

oscar

pre 4 godine

Sledeci je Markus Morison(bivsi igrac Bostona). Al veliki je disbalans izmedju vanjske i unutrasnje linije. Bice zanimljivo da vidimo dali unutrasnja igra poslje desetak godina moze opet kao nekad odnjeti prsten.Lejkersi,Klipersi GS(kad se oporavi Klej) su najjaci po imenima a jako opasan ce biti i Denver.
(Borky, 06. jul 2019 23:41)

Nije Markus Morison vec Markus Moris. A inace je potpisao za San Antonio.

znalac

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.

Borky

pre 4 godine

Sledeci je Markus Morison(bivsi igrac Bostona). Al veliki je disbalans izmedju vanjske i unutrasnje linije. Bice zanimljivo da vidimo dali unutrasnja igra poslje desetak godina moze opet kao nekad odnjeti prsten.Lejkersi,Klipersi GS(kad se oporavi Klej) su najjaci po imenima a jako opasan ce biti i Denver.

stefan

pre 4 godine

Hajde sadaa lebrone kraljice nass dau zmes titulu ako te nije sramota samo naravno... Ahaahahahah... Sam lebron sledece godine izgleda herojski ce nositi lejkerse u novu titulu... Ako ima pravde klipovi ce ih silovati u po

Dag Kristi

pre 4 godine

NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a. 
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27) 

Lebron prosle godine nije usao u plejof
(nista o nicemu, 06. jul 2019 21:40)

Zapravo jeste. Prošle sezone nije, ali godine jeste.

sasha

pre 4 godine

Očekivao sam da će naredne sezone Denver igrati finale,Sakramento PO.Ali.očigledno neće.Bogi u intervjuu sa Šarencom kaže:"Ovde igraju pojedinci,ne timovi".Franšiza koja se pretrpa zvezdama postaje najjača.Mada,u minuloj sezoni Denver,Portland a naročito Torento su pokazali da ne mora uvek tako i da bude!

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 4 godine

Clippers - vec imali jako dobar defanzivan tim, nisu izgubili glavne igrace koji su uspeli da pobede 2 utakmice pun i zdrav tim Warriorsa, i sada su dobili mozda i 2 najbolja defanzivaca koji mogu po 25 poena da postizu.

U prevodu tim koji pravi Lebron nece biti najjaci ni u Los Andjelesu.

NastyB

pre 4 godine

Čovek ugušio i ubio GSW a ovde ga zovu ekstra pojačanje??? Jadan Dejvis kad shvati gde je došao biće prekasno. Pelikani su bili 3X bolji kad je DMC bio povređen...

јд123

pre 4 godine

Баш ме интересује да ли ће опет онако да се кези на Јокића, да препотентно шета поред клупе противника. Штета што га нико нико није јавно испрозивао после изгубљеног финала да ли се и даље подмукло смешка.

Неки спомињу проблематичан карактер Казинса и Ронда, да би то могло нарушити атмосферу, али мислим да то неће бити проблем. Леброн има толики ауторитет да се сигурно неће усуђивати да зуцну. Ако ништа друго, знају да их лично он може сваког тренутка одстранити из екипе ;-).

У сваком случају биће интересантно. Нема екипе која је изнад свих као задњих година ГСВ. Лејкерси и Клиперси на папиру најјачи. Али не треба отписати ни Денвер и Портланд, уигране екипе, Портланд нашао добру замену за повређеног Нуркића. Јута се добро појачала. Хјустон треба сачекати да ли ће остати на окупу или трејдовати Пола. Ако остану на окупу и обуздају Хардена, имају добру шансу. Мислим, Харден је све урадио у вези личне статистике са 30+ поена у низу, па опет није постао МВП. Ваљда има неко у Хјустону да му објасни да изглади односе са Полом, да је и за њега боље да стави екипу на прво место. Сан Антонио са најбољим тренером увек екипа за плеј-оф. Кер сада има прилику да докаже да је добар тренер, са једним суперстаром и повређеним Томпсоном.

Такође увек нека екипа буде позитивно изненађење као прошле године Денвер. Можда Сакраменто, Њу Орлинс или Далас. Једино рачунам да Финикс, Минесота и Оклахома ништа неће урадити.

Mladen

pre 4 godine

Na stranu Bugijev karakter, LAL predstojece sezone ima sirinu i ako James obuzda Cousins-a bice to paklen tim interesantan za gledanje. Odbrana je upitna i bas me interesuje kako ce to da izgleda.

nema ovde leba

pre 4 godine

Deluje da su u LA pogubili konce,sve ovo izgleda sto bi nas narod rekao s'koca i konopca,licno moj utisak je da ce tako i igrati celu sezonu na silu pa dokle doguraju a o nekoj tituli nema ni govora

Boggy

pre 4 godine

Sta se sve ovde nece napisati..Lebron jedini igrac u petorci koji igra odbranu? Pa Lebron je jos tu i najgori defanzivac trenutno, ali ako bude hteo da je igra na visokom nivou Lejkersi mogu i do titule. Dejvis vrhunski defanzivac, Rondo i Karuzo takodje, Deni Grin...Da ne nabrajam vise. Bice jako zanimljivo sledece sezone, ima puno timova koji ce biti konkurentni za titulu pa da vidimo. Lebron je uvek opasan kakav god tim imao, a tek sad ima sanse za titulu.

bskfan

pre 4 godine

Kazins je primer kako je malo potrebno da se izgubi 100-200 miliona dolara. Sakramento ga je trejdovao pre svega zbog toga sto se znalo da Kazins ocekuje super max od 40 miliona po godini. Otisao je u NO i pokidao tetivu, a NO mu ponudila ugovor od 20 miliona po godini, sto je Kazins odbio misleci da ce se sve vratiti na staro, ali nije. Igrao u GSW pola sezone za 5 miliona, a kako pisu mediji trziste ga bas i ne vrednuje tako mnogo. Sada ide godinu dana u LA za 3.5 miliona. Verovatno ce i ostatak karijere igrati tako sto ce se seljakati od tima do tima na po godinu dana jer on jos ima iluziju da ce potpisati max ugovor ili nesto slicno tome.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Да додам, Казинс се и мени гади и гдје он дође ту никад ништа, као ни Мело, алии...Каваји је тако подмукло израдио Лејкерсе да они сада морају да покупе оно што је остало, највеће ђубре је постао...нешто контам, можда је овако и боље, Казинс и Рондо је боље него сам Каваји....и још имају простора за довести....

žika

pre 4 godine

@ Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.(znalac, 06. jul 2019 22:19)Stvarno?? A u cemu je bio Le bron kada je kukavicki pobegao iz Klivlenda u Majami sa Bosom i Vejdom? Da nije mozda i on tada bio u prajmu, kao i Vejd i Bos?
(Admiral, 06. jul 2019 22:40)
Razlika je u tome sto je Lebron otišao u tim koji nije bio izgradjen i nije bilo hemije, dok je Durent otišao u tim koji je već osvojio prsten gde su bili Kari, Tomson kao starosedeoci. I da poenta igranja je osvajanje prstena i normalno da će se zalagati da igra u sto jačoj ekipi. Smatram da su lejkersi uradili odličan posao, možda je bilo bolje sa su odmah jurili rasela i grina, ali svakako dugačka klupa je nepohodna u borbi za titulu.

Milan

pre 4 godine

Pa sad... Da je dobar igrac, jeste. Ali je prvo imao jednu tesku povredu, pa se po povratku za manje od godinu dananopet tesko povredio,a posle druge povrede mozda i pozurio sa povratkom na teren, cime se onda nije potpuno oporavio. Posle 2 teske povrede samo psihicki najstabilniji mogu da se vrate i budu kao pre, a Kazins ne spada u psihicki stabilne. Drugi problem je njegov ego i cinjenica da se bas i ne uklapa sa svima. Tu je jos i Rondo koji takodje zna da zakuva u svlacionici, tako da je sa te strane sastav rizican. Klupa tanka, ali duza nego prosle godine. Svakako bi trebalo da udju u PO, ali mislim da su Klipersi jaci. Bolji trener, nema toliko superstarova, samo 2, ali osim njih kvalitetan tim sa dugom i kvalitetnom klupom. Tim koji je i bez ta 2 superstara usao u PO i pruzio solidan otpor Voriorsima. I onda u taj tim dodas MVP finala i jedkognod 4 najveca kandidata za MVP regularnog dela. Obojica osim igrackog kvaliteta timski orijentisani, bez prevelikog ega. Zvuci bolje od Lejkersa.

Smeh

pre 4 godine

@ напред звездо
Koje crno finale je igrao Džejms prošle sezone? Nisu Lejkersi ni ušli u plej of. A ovo je tako neukusno od strane LAL, mada legitimno. Dovode all star igrače i bivše šampione kao da je u pitanju igrica. Promeniše celu ekipu za godinu dana.

Bodibond

pre 4 godine

sad pocinjem da navijam za GSW !
(doki, 06. jul 2019 21:44)

A ja za BC, Boston Seltikse, San Antonio me razocarao posto ne dovodi pojacanja a ja necu da navijam za timove koji se ne bore za titulu. Go Celtics.

Aleksej

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио.
(hahahahah, 06. jul 2019 21:50)Ajmo malo razuma procitaj ponovo sta je decko napisao,a ako ne mozes sam da shvatis pitaj nekog da ti pomogne od ukucana.

jorgovan

pre 4 godine

Rondo,Caruso,Cook
Green,KCP,Daniels
Lebron,Kuzma
AD,Vilijams
Cousins,McGee
Jos mozda Lance eventualno Melo. Za sada vrhunska ekipa sa odlicnim trenerskim timom. Ako ostanu zdravi u konkurenciji za finale zapada.
Ne znam zasto se Hjuston ne pominje ni u jednoj kombinaciji za najvisi plasman. Po meni imaju prednost u odnosu na Denver,Portland,Jutu. Bice paklena sezona.

žika

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.(znalac, 06. jul 2019 22:19)Pa zmija kraljica je u prajmu bezala u supertim sa vejdom koji je imao titulu i krisom bosem... Istina voriorsi su bili formirsn tim ali miami je sklopljen preko noci... Plus voriorse nije tukao novicki nisu ga tukle deke iz san antonia...
(stefan, 07. jul 2019 09:12)
Ja ne kapiram čemu toliko omalovažavanje Lebrona, “deke iz san antonia” tim sa Parkerom, Dankanom, Djinonilijem, lenardom je bio paklen, dok gsv nije imao dostojnog protivnika pa ih je Džejms pobedio, a ove sezone i Kavai. Lebron je istinska legenda i jedan od najboljih u ovom sportu, a kako igra u 35-toj možemo da očekujemo još koji prsten. Imao je mogućnost prošle sezone da ode u filu ili neki jači klub, ali se opredelio za lejkerse tim bez ijedne zvezde. Dok Kavai nije hteo u kliperse bez dzordza, durent sa vebrukom beži u već brutalan gsv.

Sole

pre 4 godine

Durent nije nikakav nadsportista , kao što ni LBJ nije hodajuća legenda. Durent pobegao u GSW da bi osvojio titulu , a LBJ u Majami. Isto njesra , različito pakovanje.

batistuta

pre 4 godine

dosta bre vise!!! pustite coveka da se opusti malo. ako i treba da igra covek razbija kakav pregled igre ima, presrecan sam sto imam privilegiju da ga gledam. kad ode u penziju necu ni 2k da igram na sony.

NJ15

pre 4 godine

Cekaj, sad ce na petici da im igra Kazins, na cetvorci Dejvis, i sta Lebron ce biti na trojci? Da nije malo mator Lebron da se spusta sa cetvorke na trojku? Dok je bio mladji igrao je trojku ali sada mislim da je tesko da moze da odigra celu utakmicu na trojci. Mada ko zna, mozda Kazins bude ulazio sa klupe, pa onda Dejvis na petici, a Lebron na cetvorci.

Powerslave

pre 4 godine

Jači u smislu bolji je od MekGija to da, ali nisam siguran kome je ova verzija Bugija pojačanje.
Čovek je, bar ovo što je odigrao u GSW, bleda senka sebe pre povrede. Niti brzina niti skočnost niti agilnost, ostala mu samo težina. Ima on dugačak put da prođe da bi se vratio u formu ako se uopšte i vrati.

Sama činjenica da je potpisao ugovor tek šestog i to tek nakon što je Kavaj odlučio gde nastavlja karijeru (da nije verovatno bi Kazins još uvek bio FA i čekao rasplet) i što je opet potpisao na jednu godinu za neku "siću" jasno govori da se nijedan tim nije otimao za njega. Njegovu narav bi sigurno neki bili voljni da istrpe da je i dalje top centar u ligi, biće da je "nešto" drugo problem.

basketball reference

pre 4 godine

@stefan

Jeste, Durent je baš nadsportista naspram Džejmsa:)

Čovek je samo pobegao u tim koji nije uspeo da pobedi u finalu iako je vodio 3-1 protiv njih. Uzgred budi receno, taj tim je ostvario skor 73-9 bez njega postavivsi rekord a i osvojili su prsten bez Durenta. I onda je nadsportista Durent prebegao u taj tim. Pravi nadsportista.
Ajde nemoj se brukati više.

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 

Prvo: 
Zato što Durent nije imao nijedan prsten i golden stejtu se priključio samo da bi uzeo prsten. 
Drugo: 
Veče pre odlaska u gsw je sedeo na večeri sa Vestbrukom, Perkinsom, gledao ih direktno u oči i lagao da nema nameru da ide nigde. 

Ja stvarno ne znam ko sada vidi super tim u Lejkersima. Kakvi su saigrači Dejvis i Kazins, pokazalo se u pelikanima, s tim što je Kazins posle povrede 40% lošiji sada. Daleko od toga da su loši, ali nemojmo praviti novi golden stejt od Lejkersa. Jaki su koliko su se i drugi timovi pojačali, Bruklin, Fila, Klipersi, hjuston...
(goran, 07. jul 2019 10:38)

A dzejms nije dovodio superzvezde da bi uzeo titulu... Sta pricas covece?

hahahahah

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 
Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)
Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио.

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Pa zmija kraljica je u prajmu bezala u supertim sa vejdom koji je imao titulu i krisom bosem... Istina voriorsi su bili formirsn tim ali miami je sklopljen preko noci... Plus voriorse nije tukao novicki nisu ga tukle deke iz san antonia...

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Јачи су од Клиперса 100% ....најјачи тим у НБА су сад...како бих волио да неки Србин игра у Лејкерсима...куд Васа продужи са Ефесом упм , лик је као муња....

Srbi sveznalice

pre 4 godine

Čuj ovog Lebron je patetican!? Sta ti si bio sa njim u intimnoj vezi pa znas ili si hteo da kazes da prevedes pathetic sa engleskog? Admine, lične karte na uvid pre nego sto krenu da lupetju ovi sto hejtuju sve jer ne znju sa ce sa testestoronom, pa mozda procitamo i misljenjne nekoga ko zna sta prica.

Bob

pre 4 godine

Lenardu je uslov da dodje u Kliperse bio da dodje Dzordz, Lebronu dosao Dejvis, lebron se pljuje, trazi super tim, zvezde, a Lenard USLOVIO Kliperse da dodje PG, i Lenard je miran i ok, svaka mu cast. Fascinatno razmisljanje opsednutih ljudi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dovidjenja petre, 6. jul 2019 22:47)


Ako je to za Dzordza i istina, Lenard to radi prvi put u karijeri i to je trazio samo jednog igraca uz sebe, a Lebron to radi po ko zna koji put i uvek uslovljava upravu da dovede najmanje 2-3 all star igraca.

goran

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)

Prvo:
Zato što Durent nije imao nijedan prsten i golden stejtu se priključio samo da bi uzeo prsten.
Drugo:
Veče pre odlaska u gsw je sedeo na večeri sa Vestbrukom, Perkinsom, gledao ih direktno u oči i lagao da nema nameru da ide nigde.

Ja stvarno ne znam ko sada vidi super tim u Lejkersima. Kakvi su saigrači Dejvis i Kazins, pokazalo se u pelikanima, s tim što je Kazins posle povrede 40% lošiji sada. Daleko od toga da su loši, ali nemojmo praviti novi golden stejt od Lejkersa. Jaki su koliko su se i drugi timovi pojačali, Bruklin, Fila, Klipersi, hjuston...

batistuta

pre 4 godine

LB i ne mora da bude bolji od MJ. sta lupate totalno drugo vreme, drugi milenijum. hvala sto mogu da gledam takvog igraca, hvala kralju!

Drax

pre 4 godine

Lejkersi nisu favoriti uopste vec vidim da nikavu odbranu nece imati.Lebron ce da solira i glumi Medzika a odbranu nece da igra dok ce suterske ekipe da ih samelju jednostavnim akcijama.

Lale gator

pre 4 godine

Kazins je trebalo da ide u Oklahomu jer je Vesrbruk igrač koga mora neko jači da maltretira. Ceo svet to želi da vidi...ili da Vestbruk ode u Lejkerse kod Lebrona. Želim da vidim kako najsebičnijeg samoživog igrača u NBA - Vestbruka neko isteruje iz igre i da mu vidim lice kad u odlučujućim trenicima utakmice mora da sedi na klupi.

stefan

pre 4 godine

Ja ne kapiram čemu toliko omalovažavanje Lebrona, “deke iz san antonia” tim sa Parkerom, Dankanom, Djinonilijem, lenardom je bio paklen, dok gsv nije imao dostojnog protivnika pa ih je Džejms pobedio

Nije ih pobedio james nego irving love james........ Kad su bogut i kari bili povredjeni i premoreni jer su kao najveci tim oborili rekord73 09... Niko ga ne omalovazava... Covek je hodajuca legenda ali legenda je postao besramno jureci titule sa jos po dva superstsra u timovima... A ove i prosle godine je kapitulirao u ocima fanova... Kari tomoson pa i kd su za njega nadsportisti i ljudi jer ovo je u najmanju ruku stamotno

LBJ

pre 4 godine

Jordan je do dolaska Pipena 87-e samo jednom bio u drugoj rundi plejofa. Kad su se povredama onesposobili Bird, Medzik i Thomas, Jordan, okružen šuterima sa svih strana, i uz pomoć Pipena, jednog od 50 najboljih igrača svih vremena, i kasnije Rodmana, najboljeg defanzivca tog vremena dolazi do titula. Kao kada bi Lebron igrao u timu sa Kawhi Leonardom.

Nba je promenio pravila kako bi se pomoglo napadu i Jordanu uvodjenjem tzv. ilegalne odbrane. ističu se Jordanovi skorerski proseci, medjutim jedan Wilt Chamberlain je sa promenama pravila poput offensive goaltending itd., sve kako bi se odmoglo napadaču poput njega beležio 50 poena u proseku po sezoni, uz 25 skokova, 50 posto šut iz igre. Pritom uz 48.5 minuta po meču, igrao čovek bez prestanka uključujući i produžetke. Jordan s druge strane svaki meč odmarao po deset minuta, pa posle utakmice u Atlantic City zna se zašto.

Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno ćelavošću, povećanjem glave i bezrazložnim mlaćenjem saigrača na treninzima.. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu. Otvoreno je pušio cigare, pio alkohol - pa kakav je to sportista?

jorgovan

pre 4 godine

(google, 7. jul 2019 15:50)
Au sta ti napisa covece. Pa Kazins nece ni igrati petorku, doveli su ga za kikiriki od 3,5 miliona, neka presedi i na klupi za te pare. Kaze ulupali vecinu resursa na velike igrace a platili Megija i Kazninsa 8 i nesto miliona po sezoni a jedan AD ih kosta 23. Kakvo gusenje Kuzme kad Lebron i on odlicno saradjuju i on ce biti treca opcija. Covece pa ti nista nisi pogodio :D
Petorka ce biti Rondo,Grin,Kuzma,Lebron,AD i nijedna druga ako su svi zdravi. Sa ovako dugom klupom Lejkersi ce imati odlicnu rotaciju i mogucnost da lagano prodju kroz regularni deo sezone.

Buki

pre 4 godine

Ja nisam optimista sto se tice Lejkersa ok igrace plej off i to je to,imaju jaka imena ali to su sve igraci koji su presli svoj igracki zenit sem Dejvisa i Kuzme za kojega mislim da ce biti stavljen po strani u ovom sastavu.Nije mi jasno ako misle da Dejvis,Lebron i Kazins budu zajedno u petorki jednostavno ce biti prespori i Kazins ni Lebron nisu neki odbrambeni igraci svi ce ih pretrcavati,plus ego igraca Dejvis sledece godine slobodan igrac kao i Kazins a ima tu jos jednostavno ce igrati za novi ugovor.Mislim da Lejkersi nisu ni trebali potpisivati Lebrona koji je vec u godinama ok je trjd za Dejvisa i da nisu doveli Lebrona dosao bi im i Lenard sigurno a verovatno i jos neka zvezda ovako su se preracunali i pozurili od mlade ekipe i perspektivne dosli do sastava punog veterana a sve za godinu dana.

google

pre 4 godine

Zaista mi nije jasno po kom osnovu ljudi pricaju da Lejkersi imaju dobar tim? Istina, spucao je Ballmer još više pickova nego Pelinka, ali je barem dobio ta dva igrača oko kojih može graditi idućih 4-5 godina i već ima posloženu ekipu. Lejkersi imaju tek godinu-dve na raspolaganju i nemaju ekipu – ovo što su sklepali nakon što je postalo jasno da ih je Kawhi izigrao služi samo zbunjivanju Davisa koji će kada uđe u svlačionicu pomisliti da je završio nazad u New Orleansu.
Partnerstvo Cousinsa i Ad-a smo vec videli kako nije funkcionisalo, a ne zaboravimo da je tada Cousins bio fit i relativno zdrav, pa nema razloga verovati da će sada odjednom upravo Cousins postati ta treća opcija koja ti je neophodna ako misliš izgurati sezonu i biti relevantan kada dođe playoff. A sve ovo sada stvara dodatnu gužvu na visokim pozicijama gde su Lakersi ulupali većinu resursa. Ako će pokušati izvući nešto iz Cousinsa na petici, Davis će morati dobiti dosta minuta na četiri, a to znači da LeBron neće uopste igrati na poziciji koja je optimalna za njega jer sta ce inače s Kuzmom?

spree 15

pre 4 godine

Fali neko 3 & D krilo tipa Covinghton, onda bi petorka bila: Bron, Green, to krilo, Kuzma, AD. Rondo sa klupe da kreira za Cousinsa, KCPa i koga jos imaju na klupi, da baca Javaleu lob pasove i da igra tu neku svoju igru jer u petorci sa Bronom koji voli loptu je beskoristan.

TexMex

pre 4 godine

1. LAC
2. DEN
3. JUT
4. POR
5. GSW
6. SAS
7. LAL
8. OKC/DAL/SAC
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sumadin, 7. jul 2019 09:49

Predvideti zapad je apsolutno nemoguce jer ce kalkukalcije oko plejofa biti kao nesto Denver-Portland prosle sezone. U svakom slucaju moja skromna sira prognoza bez preciziranih pozicija vec samo abecedno nabrojani timovi je sledeca

1-4
GSW/HOU/LAC/LAL/
5-7
DAL/DEN/UTA
8
NOP/POR/SAS

biciklo nije moje, uuuzziiiii ga za uspomenu!

pre 4 godine

@LBJ

hahaha, kakva gomila gluposti! Povecanje glave, tepanje saigraca, basket sa marsovcima...
Hteo sam suvislo da ti odgovorim ali kad sam procitao citav tvoj komentar, shvatio sam da je to uzaludno.

Pitas se kakav je to sportista, pitaj LeBrona - on ce ti reci.

Vlada

pre 4 godine

Ko će da igra odbranu? Nema sumnje da su ofanzivno jaki, ali od (projektovanje) prve petorke, samo lbj je dobar u odbrani. Ali samo kada mu se igra. Januara, februara, marta... nece ni trčati za igračem kojeg čuva. Tek za Po kreće. A do tada "ko živ", ko mrtav".

Da ponovim, ko će da igra odbranu?!

напред звездо

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)
Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.

hahahahah

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Да додам, Казинс се и мени гади и гдје он дође ту никад ништа, као ни Мело, алии...Каваји је тако подмукло израдио Лејкерсе да они сада морају да покупе оно што је остало, највеће ђубре је постао...нешто контам, можда је овако и боље, Казинс и Рондо је боље него сам Каваји....и још имају простора за довести....

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

Јачи су од Клиперса 100% ....најјачи тим у НБА су сад...како бих волио да неки Србин игра у Лејкерсима...куд Васа продужи са Ефесом упм , лик је као муња....

NJ15

pre 4 godine

Cekaj, sad ce na petici da im igra Kazins, na cetvorci Dejvis, i sta Lebron ce biti na trojci? Da nije malo mator Lebron da se spusta sa cetvorke na trojku? Dok je bio mladji igrao je trojku ali sada mislim da je tesko da moze da odigra celu utakmicu na trojci. Mada ko zna, mozda Kazins bude ulazio sa klupe, pa onda Dejvis na petici, a Lebron na cetvorci.

Lord_Sarma

pre 4 godine

Cenim da će se povrediti nakon treće, eventualno četvrte utakmice...

Loš izbor Lejkersa po mom mišljenju, Kazins više nikada neće biti onaj isti igrač iz doba dok je bio u Sakramentu.

nista o nicemu

pre 4 godine

NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)

Lebron prosle godine nije usao u plejof

dovidjenja petre

pre 4 godine

Lenardu je uslov da dodje u Kliperse bio da dodje Dzordz, Lebronu dosao Dejvis, lebron se pljuje, trazi super tim, zvezde, a Lenard USLOVIO Kliperse da dodje PG, i Lenard je miran i ok, svaka mu cast. Fascinatno razmisljanje opsednutih ljudi.

znalac

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.

žika

pre 4 godine

@ Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.(znalac, 06. jul 2019 22:19)Stvarno?? A u cemu je bio Le bron kada je kukavicki pobegao iz Klivlenda u Majami sa Bosom i Vejdom? Da nije mozda i on tada bio u prajmu, kao i Vejd i Bos?
(Admiral, 06. jul 2019 22:40)
Razlika je u tome sto je Lebron otišao u tim koji nije bio izgradjen i nije bilo hemije, dok je Durent otišao u tim koji je već osvojio prsten gde su bili Kari, Tomson kao starosedeoci. I da poenta igranja je osvajanje prstena i normalno da će se zalagati da igra u sto jačoj ekipi. Smatram da su lejkersi uradili odličan posao, možda je bilo bolje sa su odmah jurili rasela i grina, ali svakako dugačka klupa je nepohodna u borbi za titulu.

stefan

pre 4 godine

Hajde sadaa lebrone kraljice nass dau zmes titulu ako te nije sramota samo naravno... Ahaahahahah... Sam lebron sledece godine izgleda herojski ce nositi lejkerse u novu titulu... Ako ima pravde klipovi ce ih silovati u po

Bodibond

pre 4 godine

sad pocinjem da navijam za GSW !
(doki, 06. jul 2019 21:44)

A ja za BC, Boston Seltikse, San Antonio me razocarao posto ne dovodi pojacanja a ja necu da navijam za timove koji se ne bore za titulu. Go Celtics.

Borky

pre 4 godine

Sledeci je Markus Morison(bivsi igrac Bostona). Al veliki je disbalans izmedju vanjske i unutrasnje linije. Bice zanimljivo da vidimo dali unutrasnja igra poslje desetak godina moze opet kao nekad odnjeti prsten.Lejkersi,Klipersi GS(kad se oporavi Klej) su najjaci po imenima a jako opasan ce biti i Denver.

batistuta

pre 4 godine

dosta bre vise!!! pustite coveka da se opusti malo. ako i treba da igra covek razbija kakav pregled igre ima, presrecan sam sto imam privilegiju da ga gledam. kad ode u penziju necu ni 2k da igram na sony.

bozza

pre 4 godine

dobra ekipa oko LBJa i ADa, imaju dosta kvalitetnih i iskusnih igraca koji mogu da pomognu u rotacijii rasterete nosioce kako bi bili svezi za PO. Fali im Ejvori Bredli, vrhinski odbrambeni bek sa pristojnim sutom za 3. Ako njega potpisu, bice najkomoletniji i najiskusniji tim sa izbalansiranim napadom i odbranom. Rondo je vrhunski kreator i igra jaku odbranu kad je zdrav, Grin je klasican 3&D bek i najozbiljnije pojacanje posle ADa, na centru imaju Bugija i Megija, a na centru ce sigurno igrati i AD kad igra treba da se ubrza. Kuzma je talenat i moze odlicno da pokriva 3 i 4, igda odbranu i siri teren. Mogu da dodaju i Mela za minimalac, verujem da moze da pomogne u rotaciji i ponese deo tereta, a i Lens bi im bio od pomoci u rotaciji i kao provokator i kreator. Ako treneri stvore dobru hemiju i uklope ove igrace u pravu ekipu, LAL ce biti najozbiljniji kandidati za titulu

Admiral

pre 4 godine

@ Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Stvarno?? A u cemu je bio Le bron kada je kukavicki pobegao iz Klivlenda u Majami sa Bosom i Vejdom? Da nije mozda i on tada bio u prajmu, kao i Vejd i Bos?

batistuta

pre 4 godine

dosta bre vise!!! pustite coveka da se opusti malo. ako i treba da igra covek razbija kakav pregled igre ima, presrecan sam sto imam privilegiju da ga gledam. kad ode u penziju necu ni 2k da igram na sony.

bad boy pistons

pre 4 godine

Koliko strucnjaka ima kod nas to je neverovatno, pa covek je bio cetvrta opcija u gsw i jos je izlazio iz povrede. Sada ulazi spreman u sezonu, nece biti kao pre ali daleko od toga da je ovo los potez

hahahahah

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 
Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)
Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио.

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио. 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:50)Ajmo malo razuma procitaj ponovo sta je decko napisao,a ako ne mozes sam da shvatis pitaj nekog da ti pomogne od ukucana.
(Aleksej, 06. jul 2019 22:02)


Aahhaahha lebrotovi bez srama kao i njihova kraljica...pa voriorsi uprava doveli jednu zvezdu... Ovaj promenio ceo tim za godinu dana... Koliko jadno... Dakle ocekujem jos par zvezdi u lejkersima u ovom trejd periodu... Malo je ovo... I da dzejms je sa slabijim cle dosao do finala ali nije imao konkurenciju... Protiv koga je on igrao do finala... Sa torontom i oladipom... Sram

stefan

pre 4 godine

Ja ne kapiram čemu toliko omalovažavanje Lebrona, “deke iz san antonia” tim sa Parkerom, Dankanom, Djinonilijem, lenardom je bio paklen, dok gsv nije imao dostojnog protivnika pa ih je Džejms pobedio

Nije ih pobedio james nego irving love james........ Kad su bogut i kari bili povredjeni i premoreni jer su kao najveci tim oborili rekord73 09... Niko ga ne omalovazava... Covek je hodajuca legenda ali legenda je postao besramno jureci titule sa jos po dva superstsra u timovima... A ove i prosle godine je kapitulirao u ocima fanova... Kari tomoson pa i kd su za njega nadsportisti i ljudi jer ovo je u najmanju ruku stamotno

LBJ

pre 4 godine

Jordan je do dolaska Pipena 87-e samo jednom bio u drugoj rundi plejofa. Kad su se povredama onesposobili Bird, Medzik i Thomas, Jordan, okružen šuterima sa svih strana, i uz pomoć Pipena, jednog od 50 najboljih igrača svih vremena, i kasnije Rodmana, najboljeg defanzivca tog vremena dolazi do titula. Kao kada bi Lebron igrao u timu sa Kawhi Leonardom.

Nba je promenio pravila kako bi se pomoglo napadu i Jordanu uvodjenjem tzv. ilegalne odbrane. ističu se Jordanovi skorerski proseci, medjutim jedan Wilt Chamberlain je sa promenama pravila poput offensive goaltending itd., sve kako bi se odmoglo napadaču poput njega beležio 50 poena u proseku po sezoni, uz 25 skokova, 50 posto šut iz igre. Pritom uz 48.5 minuta po meču, igrao čovek bez prestanka uključujući i produžetke. Jordan s druge strane svaki meč odmarao po deset minuta, pa posle utakmice u Atlantic City zna se zašto.

Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno ćelavošću, povećanjem glave i bezrazložnim mlaćenjem saigrača na treninzima.. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu. Otvoreno je pušio cigare, pio alkohol - pa kakav je to sportista?

NastyB

pre 4 godine

Čovek ugušio i ubio GSW a ovde ga zovu ekstra pojačanje??? Jadan Dejvis kad shvati gde je došao biće prekasno. Pelikani su bili 3X bolji kad je DMC bio povređen...

Qqq

pre 4 godine

Po mom skromnom misljenju Klipersi su bolji. Lejkersi-samo da se niko ne povredi,inace pucaju po savovima. Klipersi-dobra odbrana,dobar napad,dobar tim,a prostora za timsku hemiju koliko hoces. Ja kao i svake sezone,tim koji angazuje Lenarda ima moje simpatije.

Zinjak

pre 4 godine

@Nikola

Čovek je imao preko 15 poena i oko 10 skokova posle onakve povrede, na koji nacin je ovo los izbor? Dejvis ionako preferira 4ku,dok LeBron obožava trojku da igra tako da im je ovo dobar posao. Iskreno bih voleo da uzmu Karmela da samo sutra (sa klupe bi sigurno mogao da daje oko 13-14 poena) pošto LeBron zna i hoće da doda..

nevski

pre 4 godine

Bice kosarke od Lejkersa dogodine, ali, bice i haosa u svlacionici...
Kazinsa niko nece ne zbog povrede nego zbog nemoguce naravi i karaktera, ni Rondo nije mnogo bolji, Lebron....
Dejvis je ovde u sustini jedini dobrica, dok mali Kuzma nece znati gde je stao a gde je pao....
bez hemije to nece ici, pogotovo sto su Klipersi bolji tim u LA-ju, a, plus su doveli ok karaktere, Dzordza i Kavaja....
Hjuston i Golden stejt idu u drugi plan, Juta se dosta pojacala, a, navijacemo za Denver, mada... bice tesko, bice ludnica...

Vlada

pre 4 godine

Ko će da igra odbranu? Nema sumnje da su ofanzivno jaki, ali od (projektovanje) prve petorke, samo lbj je dobar u odbrani. Ali samo kada mu se igra. Januara, februara, marta... nece ni trčati za igračem kojeg čuva. Tek za Po kreće. A do tada "ko živ", ko mrtav".

Da ponovim, ko će da igra odbranu?!

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Pa zmija kraljica je u prajmu bezala u supertim sa vejdom koji je imao titulu i krisom bosem... Istina voriorsi su bili formirsn tim ali miami je sklopljen preko noci... Plus voriorse nije tukao novicki nisu ga tukle deke iz san antonia...

GM

pre 4 godine

Posle svega ovoga... moze se samo izvuci 1 zakljucak...

Igrac kao sto je Kuzma, treba da trazi da bude trejdovan.

Talenat ne treba da stagnira, a tamo ce sada biti samo statista.

Svi koji su presli u Pelikanse su dobro prosli.

Jim Beam

pre 4 godine

Gomila igrača koji su po pola sezone povredjeni. Za nešto više trebaće im hemija u ekipi. Više verujem u Kliperse, Jutu, Portland, GSW, Denver i Hjuston nego u njih. Ovo je nekako nabacano i izuzev Dejvisa, svi su prošli zenit.

tocka

pre 4 godine

Pa dobro, ovo je vec supertim. Ono ranije samo Dejvis i Bron je bilo nešto, ovo je već jako nezgodna ekipa. Ako svi budu zdravi i ako uspeju da podrede ego saigračima ovo je ekipa za finale. Volim Lejkerse inače zbog Medžika i Džabara, i nemam ništa protiv Brona. Haters gonna hate, ali biće ovo fenomenalno za gledati.

batistuta

pre 4 godine

LB i ne mora da bude bolji od MJ. sta lupate totalno drugo vreme, drugi milenijum. hvala sto mogu da gledam takvog igraca, hvala kralju!

nema ovde leba

pre 4 godine

Deluje da su u LA pogubili konce,sve ovo izgleda sto bi nas narod rekao s'koca i konopca,licno moj utisak je da ce tako i igrati celu sezonu na silu pa dokle doguraju a o nekoj tituli nema ni govora

stefan

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... 
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16) 

Prvo: 
Zato što Durent nije imao nijedan prsten i golden stejtu se priključio samo da bi uzeo prsten. 
Drugo: 
Veče pre odlaska u gsw je sedeo na večeri sa Vestbrukom, Perkinsom, gledao ih direktno u oči i lagao da nema nameru da ide nigde. 

Ja stvarno ne znam ko sada vidi super tim u Lejkersima. Kakvi su saigrači Dejvis i Kazins, pokazalo se u pelikanima, s tim što je Kazins posle povrede 40% lošiji sada. Daleko od toga da su loši, ali nemojmo praviti novi golden stejt od Lejkersa. Jaki su koliko su se i drugi timovi pojačali, Bruklin, Fila, Klipersi, hjuston...
(goran, 07. jul 2019 10:38)

A dzejms nije dovodio superzvezde da bi uzeo titulu... Sta pricas covece?

Che Gevara

pre 4 godine

Gomila igrača koji su po pola sezone povredjeni. Za nešto više trebaće im hemija u ekipi. Više verujem u Kliperse, Jutu, Portland, GSW, Denver i Hjuston nego u njih. Ovo je nekako nabacano i izuzev Dejvisa, svi su prošli zenit.
(Jim Beam, 06. jul 2019 21:41)


PG u zenitu ili Lenard .... ne kapiram te ali ajde ....

Sustina je da Klipersi zeljni titule i zele da imaju tim koji moze da osvoji prsten ... imaju tim samo jos da imaju i hemiju i bice to to ... za prsten u prvoj godini ne verujem!
Kao sto su Lejkersi u vreme Seka i Kobija ili Bulsi u vreme Dzordana, Pipena, Rodmana ... bili veliki i onda bankrotirali .... tako i Klipersi su odradili ovo ... doveli top igrace i potpisali da posle ce biti bankrot i ekipa duze vremena na dnu tabele ... posle ove ekipe ... izgubili su pikove ... mnogo su ulozili u ovu ekipu ...

Jednostavo, tako stvari funkcionisu u kapitaluzmu ... pokusaj i bez emocija pobedi ili izgubi!

Drax

pre 4 godine

Lejkersi nisu favoriti uopste vec vidim da nikavu odbranu nece imati.Lebron ce da solira i glumi Medzika a odbranu nece da igra dok ce suterske ekipe da ih samelju jednostavnim akcijama.

Sole

pre 4 godine

Durent nije nikakav nadsportista , kao što ni LBJ nije hodajuća legenda. Durent pobegao u GSW da bi osvojio titulu , a LBJ u Majami. Isto njesra , različito pakovanje.

1kch4

pre 4 godine

Sta sve covek nece da procita ovde, neverovatna je mrznja prema Lejkersima. Svi timovi imaju ista sredstva na raspolaganju, a ovde se pise kao da su Lejkersi pokupovali pola lige. Atraktivna su destinacija, jedan od dva najveca kluba u istoriji, naravno da ce tu prednost koristiti pri pregovorima kad god je to moguce.
Kazins je doveden da predvodi drugu petorku verovatno, a minutaza ce zavisiti od forme. Ukoliko se pokaze ovo kao los potez, trejdovace ga za nekog buduceg pika u toku sezone. Jos vaznije, potpisao je i Rondo, sada je ekipa sklopljena. Ostaje zal za Igudalom, ali sta je tu je.

Smeh

pre 4 godine

@ напред звездо
Koje crno finale je igrao Džejms prošle sezone? Nisu Lejkersi ni ušli u plej of. A ovo je tako neukusno od strane LAL, mada legitimno. Dovode all star igrače i bivše šampione kao da je u pitanju igrica. Promeniše celu ekipu za godinu dana.

bree

pre 4 godine

@hahahahah, sta ima da pisu, on to radi vec 3ti put, vise niko ne pridaje znacaju, a da je paklen igrac nesumnjivo, ali ovo stvaranje super timova oko njega baca malo senku na njegov “legacy”.

Dođite na stadion!

pre 4 godine

Jeremija, koliko sada Lejkersi imaju All-star igrača u rosteru? Do nedavno si kao All - star igrače računao i Iguadalu i Grina koji nisu igrali na poslednjem All-staru-u. A za Kazinsa si tvrdio da je najbolji centar u ligi. Da li i dalje tvrdiš to ili si opet promenio mišljenje?
Po tvojoj logici, Lejkersi trenutno na papiru imaju jači tim od najjačih GSV, jer u svom sastavu imaju trostrukog prvaka i MVP finala Džejmsa, zatim dvojica najboljih visokih igrača u ligi, zatim NBA šampiona Ronda na poziciji pleja, takođe NBA prvaka McGee-a i čak dvostrukog NBA šampiona Denija Grina.

Borky

pre 4 godine

Daleko je ovo od super tima.Kazinsa niko nije zelio(nije mi jasno zasto) i covjek potpisao na godinu za "samo" 3.5 miiona.
Vanjska linija dosta tanka. U svakom slucaju Lejkersi se vracaju na mapu a nba opet postaje super zanimljiva jer nema vise ni jednog super tima sto GS svakako jeste bio. Ljudi uzivajte jer ja svakako hocu.:)

Aleksej

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Durent je otisao u ekipu koja ga je pobedila i koja je imala rekord 73-9, to je najslabiji potez neke zvezde u NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a.(напред звездо, 06. jul 2019 21:27)Па је он решио да направи супертим, исто што је и Дурент урадио.
(hahahahah, 06. jul 2019 21:50)Ajmo malo razuma procitaj ponovo sta je decko napisao,a ako ne mozes sam da shvatis pitaj nekog da ti pomogne od ukucana.

dovidjenja petre

pre 4 godine

Sad kad se pogleda i klupa, ne moze se reci da su Lejkersi slabi, Kvin Kuk, KCP, Mekgi, Grin?
Cak i ako se povredi neko od ovih glavnih, moze se i bez njih na neki period. Jos ako dodje Jabari Parker, ili Melo(mozda ga Lebron dovede u red) ispasce da je GM Lejkersa odradio dobar posao. Nisam za Kazinsa, ali njegovo vreme sigurno nije proslo, jos je sad vrv vise nego ikad zeljan osvete i titule jer je glavni predmet podsmeha zbog gsw-a.
Prejakih ekipa ima u nba ima, sad je sve do trenera i hemije. A tu prednost dajem Klipersima, iako ni Vogel nije los trener, ali ipak je Rivers doktor. Pozdrav

nista o nicemu

pre 4 godine

Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.
(znalac, 06. jul 2019 22:19)

Lebron nije inao 35 godina u Majamiju

žika

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега... (hahahahah, 06. jul 2019 21:16) Mala razlika je sto je KD to uradio u prajmu a lebron ima 35 godina.(znalac, 06. jul 2019 22:19)Pa zmija kraljica je u prajmu bezala u supertim sa vejdom koji je imao titulu i krisom bosem... Istina voriorsi su bili formirsn tim ali miami je sklopljen preko noci... Plus voriorse nije tukao novicki nisu ga tukle deke iz san antonia...
(stefan, 07. jul 2019 09:12)
Ja ne kapiram čemu toliko omalovažavanje Lebrona, “deke iz san antonia” tim sa Parkerom, Dankanom, Djinonilijem, lenardom je bio paklen, dok gsv nije imao dostojnog protivnika pa ih je Džejms pobedio, a ove sezone i Kavai. Lebron je istinska legenda i jedan od najboljih u ovom sportu, a kako igra u 35-toj možemo da očekujemo još koji prsten. Imao je mogućnost prošle sezone da ode u filu ili neki jači klub, ali se opredelio za lejkerse tim bez ijedne zvezde. Dok Kavai nije hteo u kliperse bez dzordza, durent sa vebrukom beži u već brutalan gsv.

basketball reference

pre 4 godine

@stefan

Jeste, Durent je baš nadsportista naspram Džejmsa:)

Čovek je samo pobegao u tim koji nije uspeo da pobedi u finalu iako je vodio 3-1 protiv njih. Uzgred budi receno, taj tim je ostvario skor 73-9 bez njega postavivsi rekord a i osvojili su prsten bez Durenta. I onda je nadsportista Durent prebegao u taj tim. Pravi nadsportista.
Ajde nemoj se brukati više.

TexMex

pre 4 godine

1. LAC
2. DEN
3. JUT
4. POR
5. GSW
6. SAS
7. LAL
8. OKC/DAL/SAC
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sumadin, 7. jul 2019 09:49

Predvideti zapad je apsolutno nemoguce jer ce kalkukalcije oko plejofa biti kao nesto Denver-Portland prosle sezone. U svakom slucaju moja skromna sira prognoza bez preciziranih pozicija vec samo abecedno nabrojani timovi je sledeca

1-4
GSW/HOU/LAC/LAL/
5-7
DAL/DEN/UTA
8
NOP/POR/SAS

Bob

pre 4 godine

Lenardu je uslov da dodje u Kliperse bio da dodje Dzordz, Lebronu dosao Dejvis, lebron se pljuje, trazi super tim, zvezde, a Lenard USLOVIO Kliperse da dodje PG, i Lenard je miran i ok, svaka mu cast. Fascinatno razmisljanje opsednutih ljudi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dovidjenja petre, 6. jul 2019 22:47)


Ako je to za Dzordza i istina, Lenard to radi prvi put u karijeri i to je trazio samo jednog igraca uz sebe, a Lebron to radi po ko zna koji put i uvek uslovljava upravu da dovede najmanje 2-3 all star igraca.

Peka

pre 4 godine

Ako ne bude mnogo bolji od ovog izdanja u plejofu, nema šta da slave. U svih 6 utakmica finala delovao je sporo, tromo i nije imao lucidne poteze kojima je mogao da napravi razliku.

jorgovan

pre 4 godine

Rondo,Caruso,Cook
Green,KCP,Daniels
Lebron,Kuzma
AD,Vilijams
Cousins,McGee
Jos mozda Lance eventualno Melo. Za sada vrhunska ekipa sa odlicnim trenerskim timom. Ako ostanu zdravi u konkurenciji za finale zapada.
Ne znam zasto se Hjuston ne pominje ni u jednoj kombinaciji za najvisi plasman. Po meni imaju prednost u odnosu na Denver,Portland,Jutu. Bice paklena sezona.

Lale gator

pre 4 godine

Kazins je trebalo da ide u Oklahomu jer je Vesrbruk igrač koga mora neko jači da maltretira. Ceo svet to želi da vidi...ili da Vestbruk ode u Lejkerse kod Lebrona. Želim da vidim kako najsebičnijeg samoživog igrača u NBA - Vestbruka neko isteruje iz igre i da mu vidim lice kad u odlučujućim trenicima utakmice mora da sedi na klupi.

google

pre 4 godine

Zaista mi nije jasno po kom osnovu ljudi pricaju da Lejkersi imaju dobar tim? Istina, spucao je Ballmer još više pickova nego Pelinka, ali je barem dobio ta dva igrača oko kojih može graditi idućih 4-5 godina i već ima posloženu ekipu. Lejkersi imaju tek godinu-dve na raspolaganju i nemaju ekipu – ovo što su sklepali nakon što je postalo jasno da ih je Kawhi izigrao služi samo zbunjivanju Davisa koji će kada uđe u svlačionicu pomisliti da je završio nazad u New Orleansu.
Partnerstvo Cousinsa i Ad-a smo vec videli kako nije funkcionisalo, a ne zaboravimo da je tada Cousins bio fit i relativno zdrav, pa nema razloga verovati da će sada odjednom upravo Cousins postati ta treća opcija koja ti je neophodna ako misliš izgurati sezonu i biti relevantan kada dođe playoff. A sve ovo sada stvara dodatnu gužvu na visokim pozicijama gde su Lakersi ulupali većinu resursa. Ako će pokušati izvući nešto iz Cousinsa na petici, Davis će morati dobiti dosta minuta na četiri, a to znači da LeBron neće uopste igrati na poziciji koja je optimalna za njega jer sta ce inače s Kuzmom?

Srbi sveznalice

pre 4 godine

Čuj ovog Lebron je patetican!? Sta ti si bio sa njim u intimnoj vezi pa znas ili si hteo da kazes da prevedes pathetic sa engleskog? Admine, lične karte na uvid pre nego sto krenu da lupetju ovi sto hejtuju sve jer ne znju sa ce sa testestoronom, pa mozda procitamo i misljenjne nekoga ko zna sta prica.

goran

pre 4 godine

Није ми јасно како сад нико не пише за стварање супер тима Леброна, када је Дурент то урадио цео кошаркашки свет је био против њега...
(hahahahah, 06. jul 2019 21:16)

Prvo:
Zato što Durent nije imao nijedan prsten i golden stejtu se priključio samo da bi uzeo prsten.
Drugo:
Veče pre odlaska u gsw je sedeo na večeri sa Vestbrukom, Perkinsom, gledao ih direktno u oči i lagao da nema nameru da ide nigde.

Ja stvarno ne znam ko sada vidi super tim u Lejkersima. Kakvi su saigrači Dejvis i Kazins, pokazalo se u pelikanima, s tim što je Kazins posle povrede 40% lošiji sada. Daleko od toga da su loši, ali nemojmo praviti novi golden stejt od Lejkersa. Jaki su koliko su se i drugi timovi pojačali, Bruklin, Fila, Klipersi, hjuston...

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 4 godine

Clippers - vec imali jako dobar defanzivan tim, nisu izgubili glavne igrace koji su uspeli da pobede 2 utakmice pun i zdrav tim Warriorsa, i sada su dobili mozda i 2 najbolja defanzivaca koji mogu po 25 poena da postizu.

U prevodu tim koji pravi Lebron nece biti najjaci ni u Los Andjelesu.

Buki

pre 4 godine

Ja nisam optimista sto se tice Lejkersa ok igrace plej off i to je to,imaju jaka imena ali to su sve igraci koji su presli svoj igracki zenit sem Dejvisa i Kuzme za kojega mislim da ce biti stavljen po strani u ovom sastavu.Nije mi jasno ako misle da Dejvis,Lebron i Kazins budu zajedno u petorki jednostavno ce biti prespori i Kazins ni Lebron nisu neki odbrambeni igraci svi ce ih pretrcavati,plus ego igraca Dejvis sledece godine slobodan igrac kao i Kazins a ima tu jos jednostavno ce igrati za novi ugovor.Mislim da Lejkersi nisu ni trebali potpisivati Lebrona koji je vec u godinama ok je trjd za Dejvisa i da nisu doveli Lebrona dosao bi im i Lenard sigurno a verovatno i jos neka zvezda ovako su se preracunali i pozurili od mlade ekipe i perspektivne dosli do sastava punog veterana a sve za godinu dana.

sasha

pre 4 godine

Očekivao sam da će naredne sezone Denver igrati finale,Sakramento PO.Ali.očigledno neće.Bogi u intervjuu sa Šarencom kaže:"Ovde igraju pojedinci,ne timovi".Franšiza koja se pretrpa zvezdama postaje najjača.Mada,u minuloj sezoni Denver,Portland a naročito Torento su pokazali da ne mora uvek tako i da bude!

Boggy

pre 4 godine

Sta se sve ovde nece napisati..Lebron jedini igrac u petorci koji igra odbranu? Pa Lebron je jos tu i najgori defanzivac trenutno, ali ako bude hteo da je igra na visokom nivou Lejkersi mogu i do titule. Dejvis vrhunski defanzivac, Rondo i Karuzo takodje, Deni Grin...Da ne nabrajam vise. Bice jako zanimljivo sledece sezone, ima puno timova koji ce biti konkurentni za titulu pa da vidimo. Lebron je uvek opasan kakav god tim imao, a tek sad ima sanse za titulu.

Dag Kristi

pre 4 godine

NBA. Lebron je dokazao prosle godine da bez super tima moze do finala, ali nije mogao protiv gsw-a. 
(напред звездо, 06. jul 2019 21:27) 

Lebron prosle godine nije usao u plejof
(nista o nicemu, 06. jul 2019 21:40)

Zapravo jeste. Prošle sezone nije, ali godine jeste.

jorgovan

pre 4 godine

(google, 7. jul 2019 15:50)
Au sta ti napisa covece. Pa Kazins nece ni igrati petorku, doveli su ga za kikiriki od 3,5 miliona, neka presedi i na klupi za te pare. Kaze ulupali vecinu resursa na velike igrace a platili Megija i Kazninsa 8 i nesto miliona po sezoni a jedan AD ih kosta 23. Kakvo gusenje Kuzme kad Lebron i on odlicno saradjuju i on ce biti treca opcija. Covece pa ti nista nisi pogodio :D
Petorka ce biti Rondo,Grin,Kuzma,Lebron,AD i nijedna druga ako su svi zdravi. Sa ovako dugom klupom Lejkersi ce imati odlicnu rotaciju i mogucnost da lagano prodju kroz regularni deo sezone.

oscar

pre 4 godine

Sledeci je Markus Morison(bivsi igrac Bostona). Al veliki je disbalans izmedju vanjske i unutrasnje linije. Bice zanimljivo da vidimo dali unutrasnja igra poslje desetak godina moze opet kao nekad odnjeti prsten.Lejkersi,Klipersi GS(kad se oporavi Klej) su najjaci po imenima a jako opasan ce biti i Denver.
(Borky, 06. jul 2019 23:41)

Nije Markus Morison vec Markus Moris. A inace je potpisao za San Antonio.

dule

pre 4 godine

Cekaj, sad ce na petici da im igra Kazins, na cetvorci Dejvis, i sta Lebron ce biti na trojci? Da nije malo mator Lebron da se spusta sa cetvorke na trojku? Dok je bio mladji igrao je trojku ali sada mislim da je tesko da moze da odigra celu utakmicu na trojci. Mada ko zna, mozda Kazins bude ulazio sa klupe, pa onda Dejvis na petici, a Lebron na cetvorci.
(NJ15, 06. jul 2019 22:52)

Druže, ako si gledao poslednje finale PO koje je Lebron igrao mogao si da vidiš da on igra pleja. Pa i sad će tako.

Milan

pre 4 godine

Pa sad... Da je dobar igrac, jeste. Ali je prvo imao jednu tesku povredu, pa se po povratku za manje od godinu dananopet tesko povredio,a posle druge povrede mozda i pozurio sa povratkom na teren, cime se onda nije potpuno oporavio. Posle 2 teske povrede samo psihicki najstabilniji mogu da se vrate i budu kao pre, a Kazins ne spada u psihicki stabilne. Drugi problem je njegov ego i cinjenica da se bas i ne uklapa sa svima. Tu je jos i Rondo koji takodje zna da zakuva u svlacionici, tako da je sa te strane sastav rizican. Klupa tanka, ali duza nego prosle godine. Svakako bi trebalo da udju u PO, ali mislim da su Klipersi jaci. Bolji trener, nema toliko superstarova, samo 2, ali osim njih kvalitetan tim sa dugom i kvalitetnom klupom. Tim koji je i bez ta 2 superstara usao u PO i pruzio solidan otpor Voriorsima. I onda u taj tim dodas MVP finala i jedkognod 4 najveca kandidata za MVP regularnog dela. Obojica osim igrackog kvaliteta timski orijentisani, bez prevelikog ega. Zvuci bolje od Lejkersa.

Powerslave

pre 4 godine

Jači u smislu bolji je od MekGija to da, ali nisam siguran kome je ova verzija Bugija pojačanje.
Čovek je, bar ovo što je odigrao u GSW, bleda senka sebe pre povrede. Niti brzina niti skočnost niti agilnost, ostala mu samo težina. Ima on dugačak put da prođe da bi se vratio u formu ako se uopšte i vrati.

Sama činjenica da je potpisao ugovor tek šestog i to tek nakon što je Kavaj odlučio gde nastavlja karijeru (da nije verovatno bi Kazins još uvek bio FA i čekao rasplet) i što je opet potpisao na jednu godinu za neku "siću" jasno govori da se nijedan tim nije otimao za njega. Njegovu narav bi sigurno neki bili voljni da istrpe da je i dalje top centar u ligi, biće da je "nešto" drugo problem.

biciklo nije moje, uuuzziiiii ga za uspomenu!

pre 4 godine

@LBJ

hahaha, kakva gomila gluposti! Povecanje glave, tepanje saigraca, basket sa marsovcima...
Hteo sam suvislo da ti odgovorim ali kad sam procitao citav tvoj komentar, shvatio sam da je to uzaludno.

Pitas se kakav je to sportista, pitaj LeBrona - on ce ti reci.

јд123

pre 4 godine

Баш ме интересује да ли ће опет онако да се кези на Јокића, да препотентно шета поред клупе противника. Штета што га нико нико није јавно испрозивао после изгубљеног финала да ли се и даље подмукло смешка.

Неки спомињу проблематичан карактер Казинса и Ронда, да би то могло нарушити атмосферу, али мислим да то неће бити проблем. Леброн има толики ауторитет да се сигурно неће усуђивати да зуцну. Ако ништа друго, знају да их лично он може сваког тренутка одстранити из екипе ;-).

У сваком случају биће интересантно. Нема екипе која је изнад свих као задњих година ГСВ. Лејкерси и Клиперси на папиру најјачи. Али не треба отписати ни Денвер и Портланд, уигране екипе, Портланд нашао добру замену за повређеног Нуркића. Јута се добро појачала. Хјустон треба сачекати да ли ће остати на окупу или трејдовати Пола. Ако остану на окупу и обуздају Хардена, имају добру шансу. Мислим, Харден је све урадио у вези личне статистике са 30+ поена у низу, па опет није постао МВП. Ваљда има неко у Хјустону да му објасни да изглади односе са Полом, да је и за њега боље да стави екипу на прво место. Сан Антонио са најбољим тренером увек екипа за плеј-оф. Кер сада има прилику да докаже да је добар тренер, са једним суперстаром и повређеним Томпсоном.

Такође увек нека екипа буде позитивно изненађење као прошле године Денвер. Можда Сакраменто, Њу Орлинс или Далас. Једино рачунам да Финикс, Минесота и Оклахома ништа неће урадити.

Mladen

pre 4 godine

Na stranu Bugijev karakter, LAL predstojece sezone ima sirinu i ako James obuzda Cousins-a bice to paklen tim interesantan za gledanje. Odbrana je upitna i bas me interesuje kako ce to da izgleda.

spree 15

pre 4 godine

Fali neko 3 & D krilo tipa Covinghton, onda bi petorka bila: Bron, Green, to krilo, Kuzma, AD. Rondo sa klupe da kreira za Cousinsa, KCPa i koga jos imaju na klupi, da baca Javaleu lob pasove i da igra tu neku svoju igru jer u petorci sa Bronom koji voli loptu je beskoristan.

bskfan

pre 4 godine

Kazins je primer kako je malo potrebno da se izgubi 100-200 miliona dolara. Sakramento ga je trejdovao pre svega zbog toga sto se znalo da Kazins ocekuje super max od 40 miliona po godini. Otisao je u NO i pokidao tetivu, a NO mu ponudila ugovor od 20 miliona po godini, sto je Kazins odbio misleci da ce se sve vratiti na staro, ali nije. Igrao u GSW pola sezone za 5 miliona, a kako pisu mediji trziste ga bas i ne vrednuje tako mnogo. Sada ide godinu dana u LA za 3.5 miliona. Verovatno ce i ostatak karijere igrati tako sto ce se seljakati od tima do tima na po godinu dana jer on jos ima iluziju da ce potpisati max ugovor ili nesto slicno tome.