1. A kako Pecarski da popravi igru ako ne igra? Veliki problem srpske košarke je da mladi ne dobijaju šansu. I za Borišu su tvrdili da nije igrač za zvezdu pa je eksplodirao u najvažnijoj utakmici sezone ali ga je Tomić trpeo u dosta utakmica tokom sezone. Ispada da je Petrušev povukao pravi potez odlaskom na gonzagu, bojim se da mnogi ne pođu tim putem a naši timovi da budu šest crnaca, šest belaca.
   (Milan, 2. jul 2019 22:02)

  # Link komentara

 2. Da li je moguce da ovaj mali Pecarski nije ni minut odigrao u finalu plej ofa pored onakvog Zagorca? Zasto ga treneri Partizana sputavaju?
  (mile, 02. jul 2019 17:34)

  Znaš ono, preslab za kik boks, prejak za rokenrol
   (Valjevska podvala, 2. jul 2019 21:08)

  # Link komentara

 3. Da li je moguce da ovaj mali Pecarski nije ni minut odigrao u finalu plej ofa pored onakvog Zagorca? Zasto ga treneri Partizana sputavaju?
  (mile, 02. jul 2019 17:34)

  Prvo, kakve veze imaju Pecarski i Zagorac jedan sa drugim kada igraju na razlicitim pozicijama? Pecarski petica, eveeentualno cetvorka (mada je prespor za to), a Zagorac je trojka.
  Drugo, to sto Pecarski dominira kada igra sa svojim vrsnjacima, nista ne znaci. Gomila je takvih igraca bilo, a da kasnije u seniorskoj kosarci nista nisu uradili. Mora jos mnoooogo da radi da bi postao konkurentan protiv seniora. Prvo mora mnogo da ojaca, da nabaci masu, drugo mora da popravi rad nogu jer je prespor, slabe lateralne kretnje. Daleko je on jos uvek od neke ozbiljne seniorske kosarke.
   (biseri, 2. jul 2019 20:19)

  # Link komentara

 4. Ćubić treba vise da igra
   (qwqw, 2. jul 2019 19:54)

  # Link komentara

 5. mile
  Mozda da si gledao utakmice Partizana video bi da decko i dalje ne moze da se fizicki nosi sa starijim (jacim) protivnicima. Mora da ojaca, bila bi prava steta jer je ogroman potencijal...
   (Jaran, 2. jul 2019 18:33)

  # Link komentara

 6. mile, I ja se se to pitam za Radanova.
  (Aleksandra, 2. jul 2019 18:21)

  # Link komentara

 7. Zju, 02. jul 2019 17:17)

  Da ne znaš možda što Koprivice nema u sastavu? A inače, teško da možemo do finala, jer već u polufinalu idemo na USA,mada nikad se ne zna.
   (Heteria, 2. jul 2019 17:48)

  # Link komentara

 8. Da li je moguce da ovaj mali Pecarski nije ni minut odigrao u finalu plej ofa pored onakvog Zagorca? Zasto ga treneri Partizana sputavaju?
  (mile, 2. jul 2019 17:34)

  # Link komentara

 9. Posle Portorika sam rekao.Ako tučemo "Francuze"idemo do medalje.
  Pecarski bio odličan.Mada njima nije igrao Dosujevo centar.Mada ne verujem da bi išta bitno promenio.
  Paunović je popravio igru.Ali i dalje je to tanko.Sezona sedenja na klupi se vidi.A Trebaće nam u nastavku.Dobro,skače i asistira ali on je pre svega skorer.Centri i Trifa standardno.Kod Francuza AYaye sa Gonzage klasa od igrača bek šuter.Vidim oba tima minimum u polufinalu.
  Mi možemo do finala ali iskreno pored USA teško do zlata.Da su tu recimo Pažin i Smailagić možda Koprivica i Pokuševski bili bi egal s njima.
  (Zju, 2. jul 2019 17:17)

  # Link komentara