1. @Envy ?, 2. jul 2019 13:13

  Dragi Envy. U vreme kada je Makabi dovodjen da bi se Partizan "skinuo sa prestola", ABA liga se igrala za prestiž, a prvak KLSa je išao u Evroligu. Sada kada bi uveli Olimpijakos u ABA ligu, pitanje je da li bi privatnici iz Evrolige dozvolili bilo kome osim Olimpijakosu (sa A licencom) da se bori za jos jedno mesto u Evroligi. Tako bi i Partizan i Zvezda i sve ostale ekipe ABA bile na velikom gubitku, složićeš se.

  Sa sledećim se sigurno nećeš složiti, ali moram da napomenem: ABA liga, sa svim svojim nedostacima, i dalje je najpravednije takmičenje u regionu, u kome prvak uglavnom bude ekipa koja je igrama to najviše i zaslužila. Kao npr. one godine kad je Kecman dao Trojku sa velikim T, ali i ove godine kada je Zvezda sve odrala i u regularnom delu sezone i pogotovo u plej ofu.

  Pre nego što se mogućnost prolaska u Evroligu preselila u ABA, reklo bi se da su vansportske stvari uticale mnogo više nego što je to slučaj sada u ABA ligi. Na primer, izgledalo je da je jedan tim bio pretplaćen na prvo mesto i prolaz u Evroligu, što zbog zaista najboljeg tima (koji se, doduše, dopunjavao preseljenjem igrača sa važećim ugovorima na sednicama oko ponoći), što zbog priznate trojke iz auta, a, Bogami, što i posle kamerom zabeleženog ulaska u sudijsku svlačionicu.

  Svako dobro želim Vama, ostalim komentatorima i moderatorima sa B92 koji, verujem, rade svoj posao savezno, pa će stoga objaviti i ovaj moj komentar.
  (Mladen Janković, 2. jul 2019 20:58)

  # Link komentara

 2. Vojtman je veliko pojačanje za Cska, Peters je bio promasaj prosle sezone, navodno ce Cska zameniti de coloa i rodrigeza sa malkolom dilejnijem koji dolazi iz kine i hilardom iz baskonije, takodje im treba i suter mjesto higinsa koji je blizu barselone....
   (laki, 2. jul 2019 16:29)

  # Link komentara

 3. Micov kljucni igrac Armanija,pored Mike James-a??
  (Milos, 2. jul 2019 15:21)

  # Link komentara

 4. Al kolko je smešna postala evroliga, pa jači keš i imena igraju u Kineskoj džej ligi, ovde furaju kojekakve lažiće, dobrice i dangube
  (toni bandera, 2. jul 2019 13:33)

  # Link komentara

 5. Sve po protokolu i transparetno.
  (Poštovalac igre, 2. jul 2019 13:06)

  # Link komentara

 6. Zar nisu kuzminskas i jerrels napustili Armani?
  (bio jednom jedan vuk, 2. jul 2019 12:53)

  # Link komentara