Ponedeljak, 01.07.2019.

16:56

Milica Dabović oštro o Marini Maljković: Još nije naučila da vodi utakmice

U trenutku kada se Srbija raduje plasmanu košarkašica u četvrtfinale EP, bivša kapitenka Milica Dabović se dotakla svog izostanka iz nacionalnog tima.

Izvor: B92

Milica Daboviæ oštro o Marini Maljkoviæ: Još nije nauèila da vodi utakmice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

Miloš

pre 4 godine

Koliko god da mi se ova žena ne dopada, moram priznati da donekle ima pravo. Najviše što se tiče Musovićke. A ostalo... Jasno je da mnogo šta tu ne štima, niti je štimalo i ranije. Bez obzira da li je ekipu vodila Maljković ili Karadžić.

Helena

pre 4 godine

Vrhunac sujete kad kaže "zavreme moje Vladavine"!
A, gde je ona to vladala!? Možda potabloifima. Na terenu su vladale seka Ana, Sonja, Jelena...

Kosarkas

pre 4 godine

Blati Dajanu Butuliju sa kojom je osvajala titule u Partizanu. Dajana je bila bolja..pamte grobari. Ali bolja na terenu. Ne u eksponiranju. Igrale su zajedno i u francuskom Lionu. I tada je Butulija bila bolja. Protiv Rusije, Butulija je bila najbolja u nasoj reprezentaciji. Da li Milica zna sta je moral, cojstvo i ljudskost. U ovom momentu napasti trenera i igracice...o boze.

Pacijent

pre 4 godine

Medju poslednjim recenicama "bravo blabla dokazala si da sam bila u pravu" :) Dok hvali koleginicu ona mora sebe da pohvali. Kakav pacijent ova devojka

Vestica

pre 4 godine

Ponižena sujeta jedne malogradjanke. Primitivno, dostojno pijačnih tračeva. Sportista i čovek...negde ste se pogubili gospodjo. Iako je vaš Instagram vaša stvar, treba paziti na težinu svake reči. Zbog sebe prvenstveno.

Čonka

pre 4 godine

Bas lepo posle tri pobede i pred najvažnijom utakmicom izneti prljav ves,samo zato sto ti neigras,vise bi ti bilo drago da smo izgubili sve tri,pa da se kaze to je zato sto Milica neigra,nego sto te raduju uspesi saigracica,rodjene sestre i Srbije.

Kg

pre 4 godine

Ima istine u izjavi ali vecina je smesna. Ako kazes da imas rezultate iza sebe i da je to dovoljan razlog da budes pozvana onda ne mozes da kazes da Marina ne zna da vodi utakicu kad i ona ima rezultate iza sebe. Izmesju ostalog, dok si igrala, sto puta sam ludeo. Brzopleta, gubi lopte, masi sut kad je najbitnije. Jesi odigrala par dobrih utakmica alu uvek su Ana i Jelena nosile ekipu...

Komentator

pre 4 godine

Draga Milice,

Karijera dodje i prodje, i covek kad tad mora da nastavi dalje. Svi mi kad tad primimo nizak udarac od zivota, ali vecina to shvati kao deo zivota, stisne zube i jednostavno nastavi dalje. Nije sramota primiti udarac, sramota je ne ustati posle toga.

Super je sto imas kamp za decu, ali prethodni "skandali" i ova neodmerena izjava nemogu pozitivno uticati da se ostvaris i kao trener. Licno smatram da bi to bila neizreciva steta i za tebe i za generacije klinaca koji tek treba da stasaju kao igraci.

Nadam se da ces smoci snage da sredis svoj privatni zivot
, zatvoris ga za javnost i nastavis da se boris dalje kao i svi mi.

Pozdrav od velikog postovaoca.

Ostale "komentatore" molim da se ubuduce uzdrze od divljackog linca.

vojislav

pre 4 godine

Izvini, a jel bi ti da te neko moli da igras za reprezentaciju?
Ako ti se igra, sto si se oprastala i sta sad imas da se uporedjujes sa drugim igracicama?

Sveta

pre 4 godine

Kada Milica zna kako se vode utakmice neka uzme juednu ekipu i trenira i vodi. Bilo u Srbiji bilo u Evropi. Neka svima pokaže kako se trenerski radi i postižu rezultati. Ovako je lako kritikovati posao koji ne radiš. Nije isto igrati i voditi ekipu.

Nexus

pre 4 godine

Sta kaze Dabovicka. Igrala u 15 drzava. Toliko je bila dobra da joj niko nije dao duzi ugovor od 1-2 sezone. Kada neko vrijedi, takav igrac (igracica) se ne pusta olako.

+MAKSIM

pre 4 godine

Najpre je ovim poništila samu sebe, ali nagriza i atmosferu u reprezentaciji.
Ovde je u pitanju elementarna inteligencija, obzirom na momenat koji je izabrala da "nešto" kaže. Da je to uradila pre ili posle prvenstva, mogli bi smo i diskutovati o tome. Ovako - isključila je samu sebe i hvala joj...

Sale Djordjevic

pre 4 godine

Nasla da u ovom trenutku to pise.. Ni vreme ni mesto, kao sto kazu kad bi se za svakim psom okretao nikad na cilj ne bi stigao, tako da je treba iskulirati maksimalno...

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Evo i naše instagram zvezde da prozbori još koju, opljune po devojkama sa kojima bi želela da bude saigračica ili ne daj Bože kapiten i da malo naruši atmosferu u timu... Verovatno plavuša veruje da je ovo preporučuje za kapitena i člana tima i još bez blama ona priča o nečijoj sujeti... Ili veruje da je to što je igrala u 15 zemalja i promenila najmanje isto toliko klubova odraz kvaliteta.

Gde ja živim

pre 4 godine

Iz poštovanja prema sestri i reprezentaciji nije trebala ovako nešto da uradi. Posle prvenstva kako hoće i koliko hoće, ali ne sad. Poštujem Milicu zbog svega što je uradila za reprezentaciju i svu borbenost koju je imala, ali ovo ne volim i ne podržavam. Devojkama sada najviše treba podrška i navijanje. Bore se i to je ono što svaki navijač treba da poštuje.

LorD

pre 4 godine

U reprezentaciju se ne pozivaju samo najbolji sportisti, treba imati i ljudske kvalitete.
Reprezentujes i mene izmedju ostalog, a ja ne zelim da me starletici predstavlja u necemu.
Pozdrav za tebe i zeta ti prepodobnog!

Догодине у Призрену!

pre 4 godine

Шта год било, прећутиш и живиш даље свој живот. То раде велике личности. Овако по медијима стварати неку лошу атмосферу и пљувати друхжге нема смисла. Ни фудбалери као Миливојевић или Езил ништа постигли нису дурећи се јавно.
Шмекерски је ћутати и показати негдје другдје да вриједиш.

pantelejac

pre 4 godine

Zar je moguće da neko želi da stavi sebe ispred tima koji je privukao pažnju javnosti sa 3 vrhunske pobede. Da privlači pažnju ovako? Ona izgleda da ima strahovitu potrebu da bude u medijima po svaku cenu. Prvo je pričala o nekakvom porodičnom nasilju, a sada ljaga ekipu kojoj je bila kapiten.Pa kakvi su to ljudski kvaliteti?

bivša košarkašica, sada razočarana

pre 4 godine

Izgleda da mi ne prolazi komentar, prva reakcija mi je bila jedna ne tako lepa reča mada sam stavila samo prvo i poslednje slovo.

Da pokušam opet:

Sramota je napisati ovo u sred EP. Ako je istina, jeste strašno (mada mislim da je ono, 95% preuveličano) ali čak i tada, ovo je najgori mogući trenutak da se napiše. Jedan sportista to sebi ne bi smeo da dozvoli a ja sam Milicu uvek branila na osnovu onog što je kao sportista davala od sebe na terenu. Očigledno sportista više nije.

Uzimanje u usta pojedinih igračica je jednostavno ogavno. I ovih koje brani i koje napada. Neka imena koja nisu bila na širem spisku su i mene iznenadila, tipa Radočaj i Mandić ali one su to bar u javnosti podnele sportski, tako što na društvenim mrežama daju podršku a ne... ovo.

Uz to, godinama ne igraš košarku, naravno da ne možeš u reprezentaciju? Koliko znam Butulija se nije povukla iz košarke.

Normalno je da grupa od 12-20 ljudi koja se skupi negde neće da budu najbolji prijatelji. Ali ako se ove naše devojke međusobno stvarno ne podnose, svaka njima čast na tome kako to stave po strani kad izađu na teren jer utisak koji ostavljaju je sve za jednu, jedna za sve. Pa brate dve koje su poslednje otpale sa spiska su bile u Zrenjaninu umesto da se dure dok uživaju negde na moru, o čemu mi pričamo?

Devojke, ako čitate, puna podrška, ne dajte da na vas utiče ništa već samo koncentracija na Švedsku, ništa od ovoga nije vredno traćenja vašeg dosadašnjeg rada i truda!

maki

pre 4 godine

Тужно! Не могу да бирам страну овде. Ако је Марина тако лош селектор, па зашто је онда толики проблем када ње нема на клупи? Милица за све што је дала репрезентацији као играч и капитен има моје максимално поштовање, кредит и право да искаже своје мишљење и нећу и не желим да будем ни против ње. Не верујем да су ово све измишљотине, врло вероватно има истине у томе што каже. Ризикујући да испаднем сексиста (а нисам) морам да кажем ме не изненађује да код експедиције састављене од жена има те сујете, отровних речи и оговарања, али све то мора да се превазиђе. Код мушкараца је лако, може и да се пошиба, па након 10 минута запева, па опет врло често има проблема који не могу да се реше. Сваки колектив је томе подложан, то треба имати у виду, препознати и радити на томе да ствари не ескалирају и не праве дугорочне последице.
(my way, 01. jul 2019 18:16)

Bas je obrnuto a za to je najbolji dokaz ekipa C. zvezde zenska od pre desetak god, ocima nisu mogle da se gledaju ali na terenu se to nije videlo. Njena izjava potkrepljuje moju tvrdnju, i 2015 je bilo ocigledno netrpeljivosti ali se to nije odrazilo na igu. U slucaju muskih ekipa, najbolji primer je 2005 kao dokaz da posvadjani muskarci ne mogu zajedno da igraju, mada i tu ima izuzetaka (kazu da Danilovic i Djordjevic nisu pricali u periodu 1995-6)

borisdelija

pre 4 godine

Ma srce moje sve si u pravu , ali idi negde drugo prosipaj pamet nemoj kod nas mi smo ti glup narod. Pametnija si ti od svih nas i naravno marine maljkovic. Ko je ona? A gde ti igras kosarku onako usput? Na splavu?

Gebedaya

pre 4 godine

Ova se bas nalupetala, podriva atmosferu u reprezentaciji a sebe istice u prvi plan. Ipak, jedno je u pravu. Javnost Marinu tretira kao vrhunskog trenera zbog rezultata reprezentacije ali ona to nije. Postavku igre i najvaznije teske sitacije tokom utakmice postavlja gospodin koji asistira Marini a cije sam ime, nazalost zaboravio. Ovom prilikom mu se izvinjavam jer je mnogo doprineo uspesima nasih kosarkasica.

Duh sa sekirom..Čiko..

pre 4 godine

Ha,ha,ha,ha,citam i ne verujem...prvo sve isproziva,a na kraju je svim srcem za njih??????Ona je kraljica instagrama i tetovaza...

Spale

pre 4 godine

Posle tri pobede protiv top reprezentacija napisati da je selektorka losa i da ne zna da vodi utakmicu je prilično jadno. Pa nije izgubila triput, nego pobedila i to u egal završnicama.?

Grobarchina

pre 4 godine

Ovakve izjave joj baš sada i ne trebaju u ovom trenutku, jer mogu da poremete atmosferu u našoj reprezentaciji. Ali izlgeda da ona nema baš puno svesti.

Heteria

pre 4 godine

Ej, pazi, ona napiše da se zbog neznanja selektorke dolazi do infarkt završnica. Ja mislim da se zbog tog "neznanja" selektorke dolazi do pobeda i dolazilo se do medalja, a baš kad nije bilo te selektorke na klupi, mi smo doživeli fijasko, kao što je dotična napisala. Istina je tvoja sestra koja je bila kod Tanje Vojtehovski u emisiji, a ne ti. I u muškoj košarci je bilo mnogo većih imena nego što je Dabovićeva u ženskoj košarci, koji nisu pozivani pa se nisu ponašali kao ucveljena mlada, pri tome se dotična oprostila od profesionalnog bavljenja košarkom. Pogotovo da nešto ovako uradiš svojim "drugaricama" pred eliminacionu fazu... Bez reči sam...

advokat

pre 4 godine

Moraš devojko da shvatiš da kao takva bi bila samo remetilački faktor ovim igračicama.Nikome ne treba tvoj bekraund.Skandal majstor ne treba nikome.Previše si "samo svoja"u ovom trenutku i ne bi doprinela svojim prisustvom u reprezentaciji.One će daleko dogurati i to je najvažnije.Pojedinci su nebitni.

my way

pre 4 godine

Тужно! Не могу да бирам страну овде. Ако је Марина тако лош селектор, па зашто је онда толики проблем када ње нема на клупи? Милица за све што је дала репрезентацији као играч и капитен има моје максимално поштовање, кредит и право да искаже своје мишљење и нећу и не желим да будем ни против ње. Не верујем да су ово све измишљотине, врло вероватно има истине у томе што каже. Ризикујући да испаднем сексиста (а нисам) морам да кажем ме не изненађује да код експедиције састављене од жена има те сујете, отровних речи и оговарања, али све то мора да се превазиђе. Код мушкараца је лако, може и да се пошиба, па након 10 минута запева, па опет врло често има проблема који не могу да се реше. Сваки колектив је томе подложан, то треба имати у виду, препознати и радити на томе да ствари не ескалирају и не праве дугорочне последице.

Gogi

pre 4 godine

Aauuuuu sestro slatko sta to uradi sueta od tebe,cak i da si u pravu opet ne valja to sto pricas!To sto si veliki sportista ne znaci i da si veliki covek a nekad je samo to vazno rece jednom jedan covek u jednom filmu. Pozdrav i oladi glavu

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zato nam i jeste ovakva država i društvo sto svako priča šta hoće.Ne razumem njen gnev.Imas sportsku penziju.Bila si prvak Evrope,olimpijski vicesampion...Uživaj u životu...Nego hoće ona na Pink ili Hepi...Nema druge.

aco

pre 4 godine

Ovo je nešto najgore što sam pročitao zadnjih godina.Žao mi je što ste bili kapiten reprezentacije Srbije,iako su vaše igračke sposobnosti oduvek bile skromne.Danas to nije bitnoali ste kao čovek ispod svih kriterijuma.Žao mi je što sam nekada Vas podržavao i u profesionalnom i u privatnom životu.

LeBron

pre 4 godine

Milice, svaka čast! Treba smognuti snage da se nešto ovako kaže u javnosti... Genijalno si vodila tim i uvek ćeš ostati u našim srcima... Svaka čast!👏👏👏 Volimo te Milice. ❤

Žikina žena

pre 4 godine

Milica Dabović, poznatija kao žena koja je umela veoma racionalno da vodi svoj život, pa lupa packe Marini koja nema pojma... Tužno.

Dragana

pre 4 godine

Svakako da nije izabrala pogodan trenutak da ovo ispriča ali poštujem što je imala hrabrosti da ovo iznese u javnost. Sećam se da je i nakon OI pričala o lošim odnosima u reprezentaciji.Što bi se reklo "gde ima dima ima i vatre ". Ipak, sada je najbitnije da Srbija ostvari što veći uspeh i dodje do neke od medalja i mogućnosti da zaigra u Tokiju.

Neizravan udarac

pre 4 godine

Ovo nam je svakako trebalo pred četvrtfinalnu utakmicu. Vidi se da je pisano s najboljim namerama i da će biti od izuzetne koristi u nastavku takmičenja. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...

roten

pre 4 godine

NIŠTA RUŽNIJE I ODVRATNIJE NISAM PROČITAO ODAVNO!!! Sve i da ovo što Milica piše i jeste istina,pa zar se "prljav veš" iznosi pred četvrtfinale EP, koje se igra u Srbiji???? Bivši igračica zbog lične sujete "minira" devojke kojima je godinama unazad bila kapiten a u tom timu još igra i njena rodjena sestra,bože me sačuvaj!!!

Невен

pre 4 godine

Милице, хвала на свему али мислим да је време да почнеш да живиш мало за себе а не за масу и славу...

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Hvala ti za medalje, za borbu i odaziva je za reprezentaciju. Hvala ti sto si igrala za Partizan ali nije uredu u ovom trenutku pisati javno ove stvari. Reprezentaciju nam je u završnom djelu i skoro u borbi za medalje. Jednostavno nije ni mjesto ni vrijeme za ovakve javne istupe.

Ime

pre 4 godine

Ne znam... Nisam pametan. Milica sigurno zna neke stvari koje mi ne znamo, niti ćemo ikad znati, niti bi trebalo ikad da ih znamo. Ali znam jedno, a to je da te devojke, koje sada nastupaju, sve te spletke, malverzacije, špekulacije... guraju pod tepih i ne dozvoljavaju, ama baš, ničemu i nikome da im poremeti kult reprezentacije. Znači na 1. mestu je DRES/GRB za svoju Srbiju! E, zbog toga ih još VIŠE volim i poštujem. Hvala ti, Milice.

Рајко Четник

pre 4 godine

Милице није у реду а није ни нормално за време првенства износити "прљав веш".
То показује да си и Ти искомлексирана и даје за право селекторки што те није позвала у репрезентацију. Лицемерје је то што наводно подржаваш девојке а својим испадом радиш против репрезентације.

sasa#3

pre 4 godine

Totalno nepotrebno ovo sto je sada napisala, niti je kapitenski, niti ljudski. To je trebalo da uradis pre ili posle prvenstva. Sto se tice ovih prica o Marini, bilo je toga i pre, ko se iole krece u kosarkaskim krugovima to zna, ali iza zene stoje rezultati i ne moze joj niko nista.

Valjevska podvala

pre 4 godine

Milica je sigurno bolje upućena u međuljudske odnose među devojkama i Marinom, ali ne radi se ovo, ne dok traje prvenstvo, unosi nemir, umesto da devojke budu koncentrisane samo na igru

Vlajko

pre 4 godine

Sve su drugi rekli, pa eto Milice pročitaj bar sve ove komentare te sedi i razmisli zašto se te neke loše stvari dešavaju, avaj, baš tebi. Većina komentara je ista.

Marko

pre 4 godine

Ja bi voleo da mi neko objasni gde igra Milica Dabovic? Sa ovim da li ili jeste u pravu, nije smela izaci za vreme takmicenja, nego je po mom skromnom misljenju, shvatila da devojke mogu daleko da doguraju pa je za svaki slucaj sada " oplela" jer kasnije niko ne bi obracao paznju na njene reci. U svakom slucaju mislim da povredjena sujeta cuda radi, i da ova kosarkasica nista ne nedostaje reprezentaciji.

Ronaldo

pre 4 godine

Milicu volim, dala je puno, no njen privatni život joj je uništio karijeru. Sama je za to odgovorna. Ne igra, nema kintinuitet, a ovakve izjave pokazuju da je emotivno nestabilna osoba i nadam se da će se sabrati i iskoračiti u bolji život.

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

Prska sujeta na sve strane. Neko ko je u stanju da se na ovaj način javno razračunava sa bivšim saigračicama i selktorkom, zaista nije zaslužio nikada više da obuče nacionalni dres pa makar bila ubedljivo najbolja košarkašica na celome svetu...

ajmo dalje

pre 4 godine

Mogla je i da sačeka da se završi prvenstvo ako imaš nešto da kaže.

Borbenost i rezultat su za sada odlični i treba nastaviti na isti način. Kritičara će uvek biti.

срле

pre 4 godine

Марина је остварила све три победе, то се рачуна. Не треба сад говорити тако, потпуно нејасно зашто је ово урадила баш сада, што ниси Дабовићка написала после првенства. Подло.

Ćupi

pre 4 godine

Ne želim nikoga da osuđujem, ali Milice ovo je zaista veoma ružno. Devojke se bore za svoju zemlju punim srcem, trenerka je donela evropsko zlato i olimpijsku bronzu i izgradila kult ženske klupske košarke. Kada je otišla, sve se srušilo. Ne kažem da je jedina zaslužna, ali očito veoma dobro radi svoj posao. Ne razumem zbog čega im ovako remeti mir u ekipi u najvažnijem trenutku. Posle ovoga, ne bih voleo da se vratiš.

Bg

pre 4 godine

Marinu Maljkovic ne podnosim, nervira me njeno drzanje i pojava. Ali ona je za ovu zenu koja napada sestru i ceo tim LJUDINA. Milice cak da je sve sto si rekla istina sto to nisi rekla pre mesec dana? Sada im stavljas klipove u tockove bruko jedna. Ceo zivot pravis skandale stidi se!

Nenad

pre 4 godine

Dok je igrala.....svaka čast.
Pitam ......kada je odigrala poslednju utakmicu i da li je poslednjim igrama zaslužila poziv u reprezentaciju?
Ono van košarke ne podržavam ali to je deo njene privatnosti na

mladen70

pre 4 godine

E baš si ih podržala, onako kapitenski, nema šta...možda si i u pravu nemam pojma, ali ih više nemoj tako podržavati molim te! Kako li izgleda kad odmažeš, mogu misliti...

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

Prska sujeta na sve strane. Neko ko je u stanju da se na ovaj način javno razračunava sa bivšim saigračicama i selktorkom, zaista nije zaslužio nikada više da obuče nacionalni dres pa makar bila ubedljivo najbolja košarkašica na celome svetu...

Рајко Четник

pre 4 godine

Милице није у реду а није ни нормално за време првенства износити "прљав веш".
То показује да си и Ти искомлексирана и даје за право селекторки што те није позвала у репрезентацију. Лицемерје је то што наводно подржаваш девојке а својим испадом радиш против репрезентације.

Bg

pre 4 godine

Marinu Maljkovic ne podnosim, nervira me njeno drzanje i pojava. Ali ona je za ovu zenu koja napada sestru i ceo tim LJUDINA. Milice cak da je sve sto si rekla istina sto to nisi rekla pre mesec dana? Sada im stavljas klipove u tockove bruko jedna. Ceo zivot pravis skandale stidi se!

Marko

pre 4 godine

Ja bi voleo da mi neko objasni gde igra Milica Dabovic? Sa ovim da li ili jeste u pravu, nije smela izaci za vreme takmicenja, nego je po mom skromnom misljenju, shvatila da devojke mogu daleko da doguraju pa je za svaki slucaj sada " oplela" jer kasnije niko ne bi obracao paznju na njene reci. U svakom slucaju mislim da povredjena sujeta cuda radi, i da ova kosarkasica nista ne nedostaje reprezentaciji.

mladen70

pre 4 godine

E baš si ih podržala, onako kapitenski, nema šta...možda si i u pravu nemam pojma, ali ih više nemoj tako podržavati molim te! Kako li izgleda kad odmažeš, mogu misliti...

roten

pre 4 godine

NIŠTA RUŽNIJE I ODVRATNIJE NISAM PROČITAO ODAVNO!!! Sve i da ovo što Milica piše i jeste istina,pa zar se "prljav veš" iznosi pred četvrtfinale EP, koje se igra u Srbiji???? Bivši igračica zbog lične sujete "minira" devojke kojima je godinama unazad bila kapiten a u tom timu još igra i njena rodjena sestra,bože me sačuvaj!!!

Ćupi

pre 4 godine

Ne želim nikoga da osuđujem, ali Milice ovo je zaista veoma ružno. Devojke se bore za svoju zemlju punim srcem, trenerka je donela evropsko zlato i olimpijsku bronzu i izgradila kult ženske klupske košarke. Kada je otišla, sve se srušilo. Ne kažem da je jedina zaslužna, ali očito veoma dobro radi svoj posao. Ne razumem zbog čega im ovako remeti mir u ekipi u najvažnijem trenutku. Posle ovoga, ne bih voleo da se vratiš.

sasa#3

pre 4 godine

Totalno nepotrebno ovo sto je sada napisala, niti je kapitenski, niti ljudski. To je trebalo da uradis pre ili posle prvenstva. Sto se tice ovih prica o Marini, bilo je toga i pre, ko se iole krece u kosarkaskim krugovima to zna, ali iza zene stoje rezultati i ne moze joj niko nista.

Heteria

pre 4 godine

Ej, pazi, ona napiše da se zbog neznanja selektorke dolazi do infarkt završnica. Ja mislim da se zbog tog "neznanja" selektorke dolazi do pobeda i dolazilo se do medalja, a baš kad nije bilo te selektorke na klupi, mi smo doživeli fijasko, kao što je dotična napisala. Istina je tvoja sestra koja je bila kod Tanje Vojtehovski u emisiji, a ne ti. I u muškoj košarci je bilo mnogo većih imena nego što je Dabovićeva u ženskoj košarci, koji nisu pozivani pa se nisu ponašali kao ucveljena mlada, pri tome se dotična oprostila od profesionalnog bavljenja košarkom. Pogotovo da nešto ovako uradiš svojim "drugaricama" pred eliminacionu fazu... Bez reči sam...

Nexus

pre 4 godine

Sta kaze Dabovicka. Igrala u 15 drzava. Toliko je bila dobra da joj niko nije dao duzi ugovor od 1-2 sezone. Kada neko vrijedi, takav igrac (igracica) se ne pusta olako.

+MAKSIM

pre 4 godine

Najpre je ovim poništila samu sebe, ali nagriza i atmosferu u reprezentaciji.
Ovde je u pitanju elementarna inteligencija, obzirom na momenat koji je izabrala da "nešto" kaže. Da je to uradila pre ili posle prvenstva, mogli bi smo i diskutovati o tome. Ovako - isključila je samu sebe i hvala joj...

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Evo i naše instagram zvezde da prozbori još koju, opljune po devojkama sa kojima bi želela da bude saigračica ili ne daj Bože kapiten i da malo naruši atmosferu u timu... Verovatno plavuša veruje da je ovo preporučuje za kapitena i člana tima i još bez blama ona priča o nečijoj sujeti... Ili veruje da je to što je igrala u 15 zemalja i promenila najmanje isto toliko klubova odraz kvaliteta.

Sveta

pre 4 godine

Kada Milica zna kako se vode utakmice neka uzme juednu ekipu i trenira i vodi. Bilo u Srbiji bilo u Evropi. Neka svima pokaže kako se trenerski radi i postižu rezultati. Ovako je lako kritikovati posao koji ne radiš. Nije isto igrati i voditi ekipu.

срле

pre 4 godine

Марина је остварила све три победе, то се рачуна. Не треба сад говорити тако, потпуно нејасно зашто је ово урадила баш сада, што ниси Дабовићка написала после првенства. Подло.

bivša košarkašica, sada razočarana

pre 4 godine

Izgleda da mi ne prolazi komentar, prva reakcija mi je bila jedna ne tako lepa reča mada sam stavila samo prvo i poslednje slovo.

Da pokušam opet:

Sramota je napisati ovo u sred EP. Ako je istina, jeste strašno (mada mislim da je ono, 95% preuveličano) ali čak i tada, ovo je najgori mogući trenutak da se napiše. Jedan sportista to sebi ne bi smeo da dozvoli a ja sam Milicu uvek branila na osnovu onog što je kao sportista davala od sebe na terenu. Očigledno sportista više nije.

Uzimanje u usta pojedinih igračica je jednostavno ogavno. I ovih koje brani i koje napada. Neka imena koja nisu bila na širem spisku su i mene iznenadila, tipa Radočaj i Mandić ali one su to bar u javnosti podnele sportski, tako što na društvenim mrežama daju podršku a ne... ovo.

Uz to, godinama ne igraš košarku, naravno da ne možeš u reprezentaciju? Koliko znam Butulija se nije povukla iz košarke.

Normalno je da grupa od 12-20 ljudi koja se skupi negde neće da budu najbolji prijatelji. Ali ako se ove naše devojke međusobno stvarno ne podnose, svaka njima čast na tome kako to stave po strani kad izađu na teren jer utisak koji ostavljaju je sve za jednu, jedna za sve. Pa brate dve koje su poslednje otpale sa spiska su bile u Zrenjaninu umesto da se dure dok uživaju negde na moru, o čemu mi pričamo?

Devojke, ako čitate, puna podrška, ne dajte da na vas utiče ništa već samo koncentracija na Švedsku, ništa od ovoga nije vredno traćenja vašeg dosadašnjeg rada i truda!

aco

pre 4 godine

Ovo je nešto najgore što sam pročitao zadnjih godina.Žao mi je što ste bili kapiten reprezentacije Srbije,iako su vaše igračke sposobnosti oduvek bile skromne.Danas to nije bitnoali ste kao čovek ispod svih kriterijuma.Žao mi je što sam nekada Vas podržavao i u profesionalnom i u privatnom životu.

Žikina žena

pre 4 godine

Milica Dabović, poznatija kao žena koja je umela veoma racionalno da vodi svoj život, pa lupa packe Marini koja nema pojma... Tužno.

Невен

pre 4 godine

Милице, хвала на свему али мислим да је време да почнеш да живиш мало за себе а не за масу и славу...

vojislav

pre 4 godine

Izvini, a jel bi ti da te neko moli da igras za reprezentaciju?
Ako ti se igra, sto si se oprastala i sta sad imas da se uporedjujes sa drugim igracicama?

Ime

pre 4 godine

Ne znam... Nisam pametan. Milica sigurno zna neke stvari koje mi ne znamo, niti ćemo ikad znati, niti bi trebalo ikad da ih znamo. Ali znam jedno, a to je da te devojke, koje sada nastupaju, sve te spletke, malverzacije, špekulacije... guraju pod tepih i ne dozvoljavaju, ama baš, ničemu i nikome da im poremeti kult reprezentacije. Znači na 1. mestu je DRES/GRB za svoju Srbiju! E, zbog toga ih još VIŠE volim i poštujem. Hvala ti, Milice.

ajmo dalje

pre 4 godine

Mogla je i da sačeka da se završi prvenstvo ako imaš nešto da kaže.

Borbenost i rezultat su za sada odlični i treba nastaviti na isti način. Kritičara će uvek biti.

Sale Djordjevic

pre 4 godine

Nasla da u ovom trenutku to pise.. Ni vreme ni mesto, kao sto kazu kad bi se za svakim psom okretao nikad na cilj ne bi stigao, tako da je treba iskulirati maksimalno...

Duh sa sekirom..Čiko..

pre 4 godine

Ha,ha,ha,ha,citam i ne verujem...prvo sve isproziva,a na kraju je svim srcem za njih??????Ona je kraljica instagrama i tetovaza...

pantelejac

pre 4 godine

Zar je moguće da neko želi da stavi sebe ispred tima koji je privukao pažnju javnosti sa 3 vrhunske pobede. Da privlači pažnju ovako? Ona izgleda da ima strahovitu potrebu da bude u medijima po svaku cenu. Prvo je pričala o nekakvom porodičnom nasilju, a sada ljaga ekipu kojoj je bila kapiten.Pa kakvi su to ljudski kvaliteti?

borisdelija

pre 4 godine

Ma srce moje sve si u pravu , ali idi negde drugo prosipaj pamet nemoj kod nas mi smo ti glup narod. Pametnija si ti od svih nas i naravno marine maljkovic. Ko je ona? A gde ti igras kosarku onako usput? Na splavu?

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Hvala ti za medalje, za borbu i odaziva je za reprezentaciju. Hvala ti sto si igrala za Partizan ali nije uredu u ovom trenutku pisati javno ove stvari. Reprezentaciju nam je u završnom djelu i skoro u borbi za medalje. Jednostavno nije ni mjesto ni vrijeme za ovakve javne istupe.

Komentator

pre 4 godine

Draga Milice,

Karijera dodje i prodje, i covek kad tad mora da nastavi dalje. Svi mi kad tad primimo nizak udarac od zivota, ali vecina to shvati kao deo zivota, stisne zube i jednostavno nastavi dalje. Nije sramota primiti udarac, sramota je ne ustati posle toga.

Super je sto imas kamp za decu, ali prethodni "skandali" i ova neodmerena izjava nemogu pozitivno uticati da se ostvaris i kao trener. Licno smatram da bi to bila neizreciva steta i za tebe i za generacije klinaca koji tek treba da stasaju kao igraci.

Nadam se da ces smoci snage da sredis svoj privatni zivot
, zatvoris ga za javnost i nastavis da se boris dalje kao i svi mi.

Pozdrav od velikog postovaoca.

Ostale "komentatore" molim da se ubuduce uzdrze od divljackog linca.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zato nam i jeste ovakva država i društvo sto svako priča šta hoće.Ne razumem njen gnev.Imas sportsku penziju.Bila si prvak Evrope,olimpijski vicesampion...Uživaj u životu...Nego hoće ona na Pink ili Hepi...Nema druge.

Ronaldo

pre 4 godine

Milicu volim, dala je puno, no njen privatni život joj je uništio karijeru. Sama je za to odgovorna. Ne igra, nema kintinuitet, a ovakve izjave pokazuju da je emotivno nestabilna osoba i nadam se da će se sabrati i iskoračiti u bolji život.

Neizravan udarac

pre 4 godine

Ovo nam je svakako trebalo pred četvrtfinalnu utakmicu. Vidi se da je pisano s najboljim namerama i da će biti od izuzetne koristi u nastavku takmičenja. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...

advokat

pre 4 godine

Moraš devojko da shvatiš da kao takva bi bila samo remetilački faktor ovim igračicama.Nikome ne treba tvoj bekraund.Skandal majstor ne treba nikome.Previše si "samo svoja"u ovom trenutku i ne bi doprinela svojim prisustvom u reprezentaciji.One će daleko dogurati i to je najvažnije.Pojedinci su nebitni.

LorD

pre 4 godine

U reprezentaciju se ne pozivaju samo najbolji sportisti, treba imati i ljudske kvalitete.
Reprezentujes i mene izmedju ostalog, a ja ne zelim da me starletici predstavlja u necemu.
Pozdrav za tebe i zeta ti prepodobnog!

Spale

pre 4 godine

Posle tri pobede protiv top reprezentacija napisati da je selektorka losa i da ne zna da vodi utakmicu je prilično jadno. Pa nije izgubila triput, nego pobedila i to u egal završnicama.?

Grobarchina

pre 4 godine

Ovakve izjave joj baš sada i ne trebaju u ovom trenutku, jer mogu da poremete atmosferu u našoj reprezentaciji. Ali izlgeda da ona nema baš puno svesti.

Gde ja živim

pre 4 godine

Iz poštovanja prema sestri i reprezentaciji nije trebala ovako nešto da uradi. Posle prvenstva kako hoće i koliko hoće, ali ne sad. Poštujem Milicu zbog svega što je uradila za reprezentaciju i svu borbenost koju je imala, ali ovo ne volim i ne podržavam. Devojkama sada najviše treba podrška i navijanje. Bore se i to je ono što svaki navijač treba da poštuje.

Valjevska podvala

pre 4 godine

Milica je sigurno bolje upućena u međuljudske odnose među devojkama i Marinom, ali ne radi se ovo, ne dok traje prvenstvo, unosi nemir, umesto da devojke budu koncentrisane samo na igru

Vlajko

pre 4 godine

Sve su drugi rekli, pa eto Milice pročitaj bar sve ove komentare te sedi i razmisli zašto se te neke loše stvari dešavaju, avaj, baš tebi. Većina komentara je ista.

Gogi

pre 4 godine

Aauuuuu sestro slatko sta to uradi sueta od tebe,cak i da si u pravu opet ne valja to sto pricas!To sto si veliki sportista ne znaci i da si veliki covek a nekad je samo to vazno rece jednom jedan covek u jednom filmu. Pozdrav i oladi glavu

Догодине у Призрену!

pre 4 godine

Шта год било, прећутиш и живиш даље свој живот. То раде велике личности. Овако по медијима стварати неку лошу атмосферу и пљувати друхжге нема смисла. Ни фудбалери као Миливојевић или Езил ништа постигли нису дурећи се јавно.
Шмекерски је ћутати и показати негдје другдје да вриједиш.

Nenad

pre 4 godine

Dok je igrala.....svaka čast.
Pitam ......kada je odigrala poslednju utakmicu i da li je poslednjim igrama zaslužila poziv u reprezentaciju?
Ono van košarke ne podržavam ali to je deo njene privatnosti na

Gebedaya

pre 4 godine

Ova se bas nalupetala, podriva atmosferu u reprezentaciji a sebe istice u prvi plan. Ipak, jedno je u pravu. Javnost Marinu tretira kao vrhunskog trenera zbog rezultata reprezentacije ali ona to nije. Postavku igre i najvaznije teske sitacije tokom utakmice postavlja gospodin koji asistira Marini a cije sam ime, nazalost zaboravio. Ovom prilikom mu se izvinjavam jer je mnogo doprineo uspesima nasih kosarkasica.

Vestica

pre 4 godine

Ponižena sujeta jedne malogradjanke. Primitivno, dostojno pijačnih tračeva. Sportista i čovek...negde ste se pogubili gospodjo. Iako je vaš Instagram vaša stvar, treba paziti na težinu svake reči. Zbog sebe prvenstveno.

my way

pre 4 godine

Тужно! Не могу да бирам страну овде. Ако је Марина тако лош селектор, па зашто је онда толики проблем када ње нема на клупи? Милица за све што је дала репрезентацији као играч и капитен има моје максимално поштовање, кредит и право да искаже своје мишљење и нећу и не желим да будем ни против ње. Не верујем да су ово све измишљотине, врло вероватно има истине у томе што каже. Ризикујући да испаднем сексиста (а нисам) морам да кажем ме не изненађује да код експедиције састављене од жена има те сујете, отровних речи и оговарања, али све то мора да се превазиђе. Код мушкараца је лако, може и да се пошиба, па након 10 минута запева, па опет врло често има проблема који не могу да се реше. Сваки колектив је томе подложан, то треба имати у виду, препознати и радити на томе да ствари не ескалирају и не праве дугорочне последице.

Pacijent

pre 4 godine

Medju poslednjim recenicama "bravo blabla dokazala si da sam bila u pravu" :) Dok hvali koleginicu ona mora sebe da pohvali. Kakav pacijent ova devojka

maki

pre 4 godine

Тужно! Не могу да бирам страну овде. Ако је Марина тако лош селектор, па зашто је онда толики проблем када ње нема на клупи? Милица за све што је дала репрезентацији као играч и капитен има моје максимално поштовање, кредит и право да искаже своје мишљење и нећу и не желим да будем ни против ње. Не верујем да су ово све измишљотине, врло вероватно има истине у томе што каже. Ризикујући да испаднем сексиста (а нисам) морам да кажем ме не изненађује да код експедиције састављене од жена има те сујете, отровних речи и оговарања, али све то мора да се превазиђе. Код мушкараца је лако, може и да се пошиба, па након 10 минута запева, па опет врло често има проблема који не могу да се реше. Сваки колектив је томе подложан, то треба имати у виду, препознати и радити на томе да ствари не ескалирају и не праве дугорочне последице.
(my way, 01. jul 2019 18:16)

Bas je obrnuto a za to je najbolji dokaz ekipa C. zvezde zenska od pre desetak god, ocima nisu mogle da se gledaju ali na terenu se to nije videlo. Njena izjava potkrepljuje moju tvrdnju, i 2015 je bilo ocigledno netrpeljivosti ali se to nije odrazilo na igu. U slucaju muskih ekipa, najbolji primer je 2005 kao dokaz da posvadjani muskarci ne mogu zajedno da igraju, mada i tu ima izuzetaka (kazu da Danilovic i Djordjevic nisu pricali u periodu 1995-6)

Čonka

pre 4 godine

Bas lepo posle tri pobede i pred najvažnijom utakmicom izneti prljav ves,samo zato sto ti neigras,vise bi ti bilo drago da smo izgubili sve tri,pa da se kaze to je zato sto Milica neigra,nego sto te raduju uspesi saigracica,rodjene sestre i Srbije.

Kosarkas

pre 4 godine

Blati Dajanu Butuliju sa kojom je osvajala titule u Partizanu. Dajana je bila bolja..pamte grobari. Ali bolja na terenu. Ne u eksponiranju. Igrale su zajedno i u francuskom Lionu. I tada je Butulija bila bolja. Protiv Rusije, Butulija je bila najbolja u nasoj reprezentaciji. Da li Milica zna sta je moral, cojstvo i ljudskost. U ovom momentu napasti trenera i igracice...o boze.

Dragana

pre 4 godine

Svakako da nije izabrala pogodan trenutak da ovo ispriča ali poštujem što je imala hrabrosti da ovo iznese u javnost. Sećam se da je i nakon OI pričala o lošim odnosima u reprezentaciji.Što bi se reklo "gde ima dima ima i vatre ". Ipak, sada je najbitnije da Srbija ostvari što veći uspeh i dodje do neke od medalja i mogućnosti da zaigra u Tokiju.

Kg

pre 4 godine

Ima istine u izjavi ali vecina je smesna. Ako kazes da imas rezultate iza sebe i da je to dovoljan razlog da budes pozvana onda ne mozes da kazes da Marina ne zna da vodi utakicu kad i ona ima rezultate iza sebe. Izmesju ostalog, dok si igrala, sto puta sam ludeo. Brzopleta, gubi lopte, masi sut kad je najbitnije. Jesi odigrala par dobrih utakmica alu uvek su Ana i Jelena nosile ekipu...

LeBron

pre 4 godine

Milice, svaka čast! Treba smognuti snage da se nešto ovako kaže u javnosti... Genijalno si vodila tim i uvek ćeš ostati u našim srcima... Svaka čast!👏👏👏 Volimo te Milice. ❤

Helena

pre 4 godine

Vrhunac sujete kad kaže "zavreme moje Vladavine"!
A, gde je ona to vladala!? Možda potabloifima. Na terenu su vladale seka Ana, Sonja, Jelena...

Miloš

pre 4 godine

Koliko god da mi se ova žena ne dopada, moram priznati da donekle ima pravo. Najviše što se tiče Musovićke. A ostalo... Jasno je da mnogo šta tu ne štima, niti je štimalo i ranije. Bez obzira da li je ekipu vodila Maljković ili Karadžić.

LeBron

pre 4 godine

Milice, svaka čast! Treba smognuti snage da se nešto ovako kaže u javnosti... Genijalno si vodila tim i uvek ćeš ostati u našim srcima... Svaka čast!👏👏👏 Volimo te Milice. ❤

Dragana

pre 4 godine

Svakako da nije izabrala pogodan trenutak da ovo ispriča ali poštujem što je imala hrabrosti da ovo iznese u javnost. Sećam se da je i nakon OI pričala o lošim odnosima u reprezentaciji.Što bi se reklo "gde ima dima ima i vatre ". Ipak, sada je najbitnije da Srbija ostvari što veći uspeh i dodje do neke od medalja i mogućnosti da zaigra u Tokiju.

Gebedaya

pre 4 godine

Ova se bas nalupetala, podriva atmosferu u reprezentaciji a sebe istice u prvi plan. Ipak, jedno je u pravu. Javnost Marinu tretira kao vrhunskog trenera zbog rezultata reprezentacije ali ona to nije. Postavku igre i najvaznije teske sitacije tokom utakmice postavlja gospodin koji asistira Marini a cije sam ime, nazalost zaboravio. Ovom prilikom mu se izvinjavam jer je mnogo doprineo uspesima nasih kosarkasica.

Komentator

pre 4 godine

Draga Milice,

Karijera dodje i prodje, i covek kad tad mora da nastavi dalje. Svi mi kad tad primimo nizak udarac od zivota, ali vecina to shvati kao deo zivota, stisne zube i jednostavno nastavi dalje. Nije sramota primiti udarac, sramota je ne ustati posle toga.

Super je sto imas kamp za decu, ali prethodni "skandali" i ova neodmerena izjava nemogu pozitivno uticati da se ostvaris i kao trener. Licno smatram da bi to bila neizreciva steta i za tebe i za generacije klinaca koji tek treba da stasaju kao igraci.

Nadam se da ces smoci snage da sredis svoj privatni zivot
, zatvoris ga za javnost i nastavis da se boris dalje kao i svi mi.

Pozdrav od velikog postovaoca.

Ostale "komentatore" molim da se ubuduce uzdrze od divljackog linca.

Ime

pre 4 godine

Ne znam... Nisam pametan. Milica sigurno zna neke stvari koje mi ne znamo, niti ćemo ikad znati, niti bi trebalo ikad da ih znamo. Ali znam jedno, a to je da te devojke, koje sada nastupaju, sve te spletke, malverzacije, špekulacije... guraju pod tepih i ne dozvoljavaju, ama baš, ničemu i nikome da im poremeti kult reprezentacije. Znači na 1. mestu je DRES/GRB za svoju Srbiju! E, zbog toga ih još VIŠE volim i poštujem. Hvala ti, Milice.

aco

pre 4 godine

Ovo je nešto najgore što sam pročitao zadnjih godina.Žao mi je što ste bili kapiten reprezentacije Srbije,iako su vaše igračke sposobnosti oduvek bile skromne.Danas to nije bitnoali ste kao čovek ispod svih kriterijuma.Žao mi je što sam nekada Vas podržavao i u profesionalnom i u privatnom životu.

Nexus

pre 4 godine

Sta kaze Dabovicka. Igrala u 15 drzava. Toliko je bila dobra da joj niko nije dao duzi ugovor od 1-2 sezone. Kada neko vrijedi, takav igrac (igracica) se ne pusta olako.

čovek si kada bole tuđe rane

pre 4 godine

Prska sujeta na sve strane. Neko ko je u stanju da se na ovaj način javno razračunava sa bivšim saigračicama i selktorkom, zaista nije zaslužio nikada više da obuče nacionalni dres pa makar bila ubedljivo najbolja košarkašica na celome svetu...

my way

pre 4 godine

Тужно! Не могу да бирам страну овде. Ако је Марина тако лош селектор, па зашто је онда толики проблем када ње нема на клупи? Милица за све што је дала репрезентацији као играч и капитен има моје максимално поштовање, кредит и право да искаже своје мишљење и нећу и не желим да будем ни против ње. Не верујем да су ово све измишљотине, врло вероватно има истине у томе што каже. Ризикујући да испаднем сексиста (а нисам) морам да кажем ме не изненађује да код експедиције састављене од жена има те сујете, отровних речи и оговарања, али све то мора да се превазиђе. Код мушкараца је лако, може и да се пошиба, па након 10 минута запева, па опет врло често има проблема који не могу да се реше. Сваки колектив је томе подложан, то треба имати у виду, препознати и радити на томе да ствари не ескалирају и не праве дугорочне последице.

Heteria

pre 4 godine

Ej, pazi, ona napiše da se zbog neznanja selektorke dolazi do infarkt završnica. Ja mislim da se zbog tog "neznanja" selektorke dolazi do pobeda i dolazilo se do medalja, a baš kad nije bilo te selektorke na klupi, mi smo doživeli fijasko, kao što je dotična napisala. Istina je tvoja sestra koja je bila kod Tanje Vojtehovski u emisiji, a ne ti. I u muškoj košarci je bilo mnogo većih imena nego što je Dabovićeva u ženskoj košarci, koji nisu pozivani pa se nisu ponašali kao ucveljena mlada, pri tome se dotična oprostila od profesionalnog bavljenja košarkom. Pogotovo da nešto ovako uradiš svojim "drugaricama" pred eliminacionu fazu... Bez reči sam...

vojislav

pre 4 godine

Izvini, a jel bi ti da te neko moli da igras za reprezentaciju?
Ako ti se igra, sto si se oprastala i sta sad imas da se uporedjujes sa drugim igracicama?

Рајко Четник

pre 4 godine

Милице није у реду а није ни нормално за време првенства износити "прљав веш".
То показује да си и Ти искомлексирана и даје за право селекторки што те није позвала у репрезентацију. Лицемерје је то што наводно подржаваш девојке а својим испадом радиш против репрезентације.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Evo i naše instagram zvezde da prozbori još koju, opljune po devojkama sa kojima bi želela da bude saigračica ili ne daj Bože kapiten i da malo naruši atmosferu u timu... Verovatno plavuša veruje da je ovo preporučuje za kapitena i člana tima i još bez blama ona priča o nečijoj sujeti... Ili veruje da je to što je igrala u 15 zemalja i promenila najmanje isto toliko klubova odraz kvaliteta.

Bg

pre 4 godine

Marinu Maljkovic ne podnosim, nervira me njeno drzanje i pojava. Ali ona je za ovu zenu koja napada sestru i ceo tim LJUDINA. Milice cak da je sve sto si rekla istina sto to nisi rekla pre mesec dana? Sada im stavljas klipove u tockove bruko jedna. Ceo zivot pravis skandale stidi se!

maki

pre 4 godine

Тужно! Не могу да бирам страну овде. Ако је Марина тако лош селектор, па зашто је онда толики проблем када ње нема на клупи? Милица за све што је дала репрезентацији као играч и капитен има моје максимално поштовање, кредит и право да искаже своје мишљење и нећу и не желим да будем ни против ње. Не верујем да су ово све измишљотине, врло вероватно има истине у томе што каже. Ризикујући да испаднем сексиста (а нисам) морам да кажем ме не изненађује да код експедиције састављене од жена има те сујете, отровних речи и оговарања, али све то мора да се превазиђе. Код мушкараца је лако, може и да се пошиба, па након 10 минута запева, па опет врло често има проблема који не могу да се реше. Сваки колектив је томе подложан, то треба имати у виду, препознати и радити на томе да ствари не ескалирају и не праве дугорочне последице.
(my way, 01. jul 2019 18:16)

Bas je obrnuto a za to je najbolji dokaz ekipa C. zvezde zenska od pre desetak god, ocima nisu mogle da se gledaju ali na terenu se to nije videlo. Njena izjava potkrepljuje moju tvrdnju, i 2015 je bilo ocigledno netrpeljivosti ali se to nije odrazilo na igu. U slucaju muskih ekipa, najbolji primer je 2005 kao dokaz da posvadjani muskarci ne mogu zajedno da igraju, mada i tu ima izuzetaka (kazu da Danilovic i Djordjevic nisu pricali u periodu 1995-6)

Grobarchina

pre 4 godine

Ovakve izjave joj baš sada i ne trebaju u ovom trenutku, jer mogu da poremete atmosferu u našoj reprezentaciji. Ali izlgeda da ona nema baš puno svesti.

borisdelija

pre 4 godine

Ma srce moje sve si u pravu , ali idi negde drugo prosipaj pamet nemoj kod nas mi smo ti glup narod. Pametnija si ti od svih nas i naravno marine maljkovic. Ko je ona? A gde ti igras kosarku onako usput? Na splavu?

roten

pre 4 godine

NIŠTA RUŽNIJE I ODVRATNIJE NISAM PROČITAO ODAVNO!!! Sve i da ovo što Milica piše i jeste istina,pa zar se "prljav veš" iznosi pred četvrtfinale EP, koje se igra u Srbiji???? Bivši igračica zbog lične sujete "minira" devojke kojima je godinama unazad bila kapiten a u tom timu još igra i njena rodjena sestra,bože me sačuvaj!!!

pantelejac

pre 4 godine

Zar je moguće da neko želi da stavi sebe ispred tima koji je privukao pažnju javnosti sa 3 vrhunske pobede. Da privlači pažnju ovako? Ona izgleda da ima strahovitu potrebu da bude u medijima po svaku cenu. Prvo je pričala o nekakvom porodičnom nasilju, a sada ljaga ekipu kojoj je bila kapiten.Pa kakvi su to ljudski kvaliteti?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zato nam i jeste ovakva država i društvo sto svako priča šta hoće.Ne razumem njen gnev.Imas sportsku penziju.Bila si prvak Evrope,olimpijski vicesampion...Uživaj u životu...Nego hoće ona na Pink ili Hepi...Nema druge.

Sale Djordjevic

pre 4 godine

Nasla da u ovom trenutku to pise.. Ni vreme ni mesto, kao sto kazu kad bi se za svakim psom okretao nikad na cilj ne bi stigao, tako da je treba iskulirati maksimalno...

Marko

pre 4 godine

Ja bi voleo da mi neko objasni gde igra Milica Dabovic? Sa ovim da li ili jeste u pravu, nije smela izaci za vreme takmicenja, nego je po mom skromnom misljenju, shvatila da devojke mogu daleko da doguraju pa je za svaki slucaj sada " oplela" jer kasnije niko ne bi obracao paznju na njene reci. U svakom slucaju mislim da povredjena sujeta cuda radi, i da ova kosarkasica nista ne nedostaje reprezentaciji.

advokat

pre 4 godine

Moraš devojko da shvatiš da kao takva bi bila samo remetilački faktor ovim igračicama.Nikome ne treba tvoj bekraund.Skandal majstor ne treba nikome.Previše si "samo svoja"u ovom trenutku i ne bi doprinela svojim prisustvom u reprezentaciji.One će daleko dogurati i to je najvažnije.Pojedinci su nebitni.

+MAKSIM

pre 4 godine

Najpre je ovim poništila samu sebe, ali nagriza i atmosferu u reprezentaciji.
Ovde je u pitanju elementarna inteligencija, obzirom na momenat koji je izabrala da "nešto" kaže. Da je to uradila pre ili posle prvenstva, mogli bi smo i diskutovati o tome. Ovako - isključila je samu sebe i hvala joj...

LorD

pre 4 godine

U reprezentaciju se ne pozivaju samo najbolji sportisti, treba imati i ljudske kvalitete.
Reprezentujes i mene izmedju ostalog, a ja ne zelim da me starletici predstavlja u necemu.
Pozdrav za tebe i zeta ti prepodobnog!

Ćupi

pre 4 godine

Ne želim nikoga da osuđujem, ali Milice ovo je zaista veoma ružno. Devojke se bore za svoju zemlju punim srcem, trenerka je donela evropsko zlato i olimpijsku bronzu i izgradila kult ženske klupske košarke. Kada je otišla, sve se srušilo. Ne kažem da je jedina zaslužna, ali očito veoma dobro radi svoj posao. Ne razumem zbog čega im ovako remeti mir u ekipi u najvažnijem trenutku. Posle ovoga, ne bih voleo da se vratiš.

Gogi

pre 4 godine

Aauuuuu sestro slatko sta to uradi sueta od tebe,cak i da si u pravu opet ne valja to sto pricas!To sto si veliki sportista ne znaci i da si veliki covek a nekad je samo to vazno rece jednom jedan covek u jednom filmu. Pozdrav i oladi glavu

Догодине у Призрену!

pre 4 godine

Шта год било, прећутиш и живиш даље свој живот. То раде велике личности. Овако по медијима стварати неку лошу атмосферу и пљувати друхжге нема смисла. Ни фудбалери као Миливојевић или Езил ништа постигли нису дурећи се јавно.
Шмекерски је ћутати и показати негдје другдје да вриједиш.

bivša košarkašica, sada razočarana

pre 4 godine

Izgleda da mi ne prolazi komentar, prva reakcija mi je bila jedna ne tako lepa reča mada sam stavila samo prvo i poslednje slovo.

Da pokušam opet:

Sramota je napisati ovo u sred EP. Ako je istina, jeste strašno (mada mislim da je ono, 95% preuveličano) ali čak i tada, ovo je najgori mogući trenutak da se napiše. Jedan sportista to sebi ne bi smeo da dozvoli a ja sam Milicu uvek branila na osnovu onog što je kao sportista davala od sebe na terenu. Očigledno sportista više nije.

Uzimanje u usta pojedinih igračica je jednostavno ogavno. I ovih koje brani i koje napada. Neka imena koja nisu bila na širem spisku su i mene iznenadila, tipa Radočaj i Mandić ali one su to bar u javnosti podnele sportski, tako što na društvenim mrežama daju podršku a ne... ovo.

Uz to, godinama ne igraš košarku, naravno da ne možeš u reprezentaciju? Koliko znam Butulija se nije povukla iz košarke.

Normalno je da grupa od 12-20 ljudi koja se skupi negde neće da budu najbolji prijatelji. Ali ako se ove naše devojke međusobno stvarno ne podnose, svaka njima čast na tome kako to stave po strani kad izađu na teren jer utisak koji ostavljaju je sve za jednu, jedna za sve. Pa brate dve koje su poslednje otpale sa spiska su bile u Zrenjaninu umesto da se dure dok uživaju negde na moru, o čemu mi pričamo?

Devojke, ako čitate, puna podrška, ne dajte da na vas utiče ništa već samo koncentracija na Švedsku, ništa od ovoga nije vredno traćenja vašeg dosadašnjeg rada i truda!

Sveta

pre 4 godine

Kada Milica zna kako se vode utakmice neka uzme juednu ekipu i trenira i vodi. Bilo u Srbiji bilo u Evropi. Neka svima pokaže kako se trenerski radi i postižu rezultati. Ovako je lako kritikovati posao koji ne radiš. Nije isto igrati i voditi ekipu.

Žikina žena

pre 4 godine

Milica Dabović, poznatija kao žena koja je umela veoma racionalno da vodi svoj život, pa lupa packe Marini koja nema pojma... Tužno.

Spale

pre 4 godine

Posle tri pobede protiv top reprezentacija napisati da je selektorka losa i da ne zna da vodi utakmicu je prilično jadno. Pa nije izgubila triput, nego pobedila i to u egal završnicama.?

ajmo dalje

pre 4 godine

Mogla je i da sačeka da se završi prvenstvo ako imaš nešto da kaže.

Borbenost i rezultat su za sada odlični i treba nastaviti na isti način. Kritičara će uvek biti.

Vlajko

pre 4 godine

Sve su drugi rekli, pa eto Milice pročitaj bar sve ove komentare te sedi i razmisli zašto se te neke loše stvari dešavaju, avaj, baš tebi. Većina komentara je ista.

Gde ja živim

pre 4 godine

Iz poštovanja prema sestri i reprezentaciji nije trebala ovako nešto da uradi. Posle prvenstva kako hoće i koliko hoće, ali ne sad. Poštujem Milicu zbog svega što je uradila za reprezentaciju i svu borbenost koju je imala, ali ovo ne volim i ne podržavam. Devojkama sada najviše treba podrška i navijanje. Bore se i to je ono što svaki navijač treba da poštuje.

Невен

pre 4 godine

Милице, хвала на свему али мислим да је време да почнеш да живиш мало за себе а не за масу и славу...

Valjevska podvala

pre 4 godine

Milica je sigurno bolje upućena u međuljudske odnose među devojkama i Marinom, ali ne radi se ovo, ne dok traje prvenstvo, unosi nemir, umesto da devojke budu koncentrisane samo na igru

Ronaldo

pre 4 godine

Milicu volim, dala je puno, no njen privatni život joj je uništio karijeru. Sama je za to odgovorna. Ne igra, nema kintinuitet, a ovakve izjave pokazuju da je emotivno nestabilna osoba i nadam se da će se sabrati i iskoračiti u bolji život.

sasa#3

pre 4 godine

Totalno nepotrebno ovo sto je sada napisala, niti je kapitenski, niti ljudski. To je trebalo da uradis pre ili posle prvenstva. Sto se tice ovih prica o Marini, bilo je toga i pre, ko se iole krece u kosarkaskim krugovima to zna, ali iza zene stoje rezultati i ne moze joj niko nista.

Nenad

pre 4 godine

Dok je igrala.....svaka čast.
Pitam ......kada je odigrala poslednju utakmicu i da li je poslednjim igrama zaslužila poziv u reprezentaciju?
Ono van košarke ne podržavam ali to je deo njene privatnosti na

Duh sa sekirom..Čiko..

pre 4 godine

Ha,ha,ha,ha,citam i ne verujem...prvo sve isproziva,a na kraju je svim srcem za njih??????Ona je kraljica instagrama i tetovaza...

mladen70

pre 4 godine

E baš si ih podržala, onako kapitenski, nema šta...možda si i u pravu nemam pojma, ali ih više nemoj tako podržavati molim te! Kako li izgleda kad odmažeš, mogu misliti...

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Hvala ti za medalje, za borbu i odaziva je za reprezentaciju. Hvala ti sto si igrala za Partizan ali nije uredu u ovom trenutku pisati javno ove stvari. Reprezentaciju nam je u završnom djelu i skoro u borbi za medalje. Jednostavno nije ni mjesto ni vrijeme za ovakve javne istupe.

Neizravan udarac

pre 4 godine

Ovo nam je svakako trebalo pred četvrtfinalnu utakmicu. Vidi se da je pisano s najboljim namerama i da će biti od izuzetne koristi u nastavku takmičenja. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...

срле

pre 4 godine

Марина је остварила све три победе, то се рачуна. Не треба сад говорити тако, потпуно нејасно зашто је ово урадила баш сада, што ниси Дабовићка написала после првенства. Подло.

Miloš

pre 4 godine

Koliko god da mi se ova žena ne dopada, moram priznati da donekle ima pravo. Najviše što se tiče Musovićke. A ostalo... Jasno je da mnogo šta tu ne štima, niti je štimalo i ranije. Bez obzira da li je ekipu vodila Maljković ili Karadžić.

Kg

pre 4 godine

Ima istine u izjavi ali vecina je smesna. Ako kazes da imas rezultate iza sebe i da je to dovoljan razlog da budes pozvana onda ne mozes da kazes da Marina ne zna da vodi utakicu kad i ona ima rezultate iza sebe. Izmesju ostalog, dok si igrala, sto puta sam ludeo. Brzopleta, gubi lopte, masi sut kad je najbitnije. Jesi odigrala par dobrih utakmica alu uvek su Ana i Jelena nosile ekipu...

Pacijent

pre 4 godine

Medju poslednjim recenicama "bravo blabla dokazala si da sam bila u pravu" :) Dok hvali koleginicu ona mora sebe da pohvali. Kakav pacijent ova devojka

Helena

pre 4 godine

Vrhunac sujete kad kaže "zavreme moje Vladavine"!
A, gde je ona to vladala!? Možda potabloifima. Na terenu su vladale seka Ana, Sonja, Jelena...

Vestica

pre 4 godine

Ponižena sujeta jedne malogradjanke. Primitivno, dostojno pijačnih tračeva. Sportista i čovek...negde ste se pogubili gospodjo. Iako je vaš Instagram vaša stvar, treba paziti na težinu svake reči. Zbog sebe prvenstveno.

Čonka

pre 4 godine

Bas lepo posle tri pobede i pred najvažnijom utakmicom izneti prljav ves,samo zato sto ti neigras,vise bi ti bilo drago da smo izgubili sve tri,pa da se kaze to je zato sto Milica neigra,nego sto te raduju uspesi saigracica,rodjene sestre i Srbije.

Kosarkas

pre 4 godine

Blati Dajanu Butuliju sa kojom je osvajala titule u Partizanu. Dajana je bila bolja..pamte grobari. Ali bolja na terenu. Ne u eksponiranju. Igrale su zajedno i u francuskom Lionu. I tada je Butulija bila bolja. Protiv Rusije, Butulija je bila najbolja u nasoj reprezentaciji. Da li Milica zna sta je moral, cojstvo i ljudskost. U ovom momentu napasti trenera i igracice...o boze.