Ponedeljak, 01.07.2019.

13:00

FSS potvrdio – Ljubiša Tumbaković selektor Srbije

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Ljubiša Tumbaković novi je selektor reprezentacije Srbije.

Izvor: A. Kovaèeviæ

FSS potvrdio – Ljubiša Tumbakoviæ selektor Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Max

pre 4 godine

Tumba nije idealan ali ni nasi igraci nisu bog zna sta. Mi se samo zanosimo a realno top je samo Tadic i Matic ostali daleko od toga. Mi treba da se baziramo na odbranu a u napadu sta se desi. Ni ja ne volim defanzivu ali koga mi napadnemo taj nam da par komada. Samo se setite Rehagrla i Grcke igre sa onim panjevima osvojise EP jer su na vreme shvatili gde su.

Marka zvaka

pre 4 godine

Uvek podrska za selektora tj. dok ne vidim spisak igraca za sledeci mec. Onda cu znati (ne samo ja nego svi) da li je u pitanju jos jedna marioneta menadzera.
4231 formacija koja mu je omiljena podrzavam
GK - dmitrovic rajkovic jovanovic
LB - mladenovic rodic
RB - gajic gobeljic
CB - nastasic maksimovic milenkovic veljkovic
DM - matic milivojevic maksimovic grujic
AM - tadic ljajic gacinovic sms kostic zivkovic
CF - jovic mitrovic

Miro,Bastina-Ohio

pre 4 godine

Kada ocenjujemo uspehe ili neuspehe naseg fudbalskog nacionalnog tima, moramo imati u vidu veliku sliku ciljnih projekcija Fudbalskog Saveza Srbije; 1.Infrastrustrukturne reforme obnovom i izgradnjom Nacionalnih stadiona prema Evropskim standardima/planirano ih je sedam/. 2.Reforma struke evidentna u reprodukciji mladih strucnjaka za fudbal olicenih u imenima kao sto su Paunovic, Milosevic, i Mitar Mrkela 3Timska vizija Saveza u formiranju nacionalnog tima koji trba da zacementira timski duh, zajednistvo,patriotizam i ljubav prema otadzbini Srbiji simbiozom iskustva i mladosti! 4.Uloga novog selektora ce se uklopiti u tu veliku sliku ako unapredi demokraticniji odnos sa novinarima i prema izabranim igracima nacionalnog tima da radi na povratku otpisanih kvalitentnih fudbalera i doprinese sveopstoj fudbalskoj atmosferi, kao i povratku poverenja vernih navijaca i patriota u srpski nacionalni tim. Umesto zakljucka, dakle svi se saborujmo u Veri u nas nacionalni fudbalski tim!A AKO TAJ TIM I OMANE,KRITIKUJMO u patriotskim i navijackim manirima i najboljim namerama! U Ohaju 1. 7 2019 8;41

Markoni

pre 4 godine

то бре ниси нормалан. црна гора има избор играча као Сан Марино. црна гора нема чему да се нада када су у питању спортска такмичења. размисли мало колико пута је Будућност играла европске купове. да ли си икада били прваци.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мики, 1. jul 2019 15:51)
Stručnjače, ekipa koju je on imao možda nije mogla da dobije Engleze, možda nije mogla proći na prvenstvo ali 12 poraza,ej? To što Jovetić i Savić nije nikakav izgovor jer je ekipa i ranije često igrala i to sasvim dobro. U svim dosadašnjim kvalifikacijama, CG je obzirom na veličinu bila više nego dobra i niko se protiv nje nije naigrao, a igrali su se i baraži za odlazak na prvenstvo. Njegova "taktika"kao protiv Mladosti iz Lučana devedesetih, nepoznavanje igrača od kojih pravi tim, odsustvo autoriteta a uz svo poštovanje, titule iz Srbije i Kine teško da mu mogu biti preporuka za ozbiljan posao, pa i Savićević ga je angažovao iz samilosti. Srbiji za stvaranje tima za velike rezultate treba jako, iskusno ime a ne Tumba. Ovako se bojim da će sve ostati na individualnom kvalitetu igrača i na tome koliko će moći ovoga da istrpe.

C i n i k

pre 4 godine

Strahota.
Bolje da je Krstajic ostao posto je ovaj "patriota" zamena.
Ja ne spadam u navijaca nijednog Bgd FK, potpuno me ne zanima beton liga ali navijam za reprezentaciju u fudbalu,Tumbakovic je najgore resenje.
Zasto?
Nema rezultata.
Nije moderan trener,ne prati moderan fudbal i savremena resenja,potpuni je promasaj.
Ne secam se da li je imao neki angazman u inostranstvu,mozda davno,naravno bez ikakvih rezultata.
Ali ok,u sustini mi se lozimo na fudbal ali nemamo decenijama nikakve rezultate sem pod Paunovicem ekipa U20 koji su medjutim danas osresnji igraci.
Pretpostavljam i da niko iole normalan nece da bude selektor i da nikom ko ima iole rejting 300 000 e nista ne znaci,zato smo i dobili "patriotu " na klupi, sto dalje znaci jos dugo vremena potpune agonije.

dovlajoe

pre 4 godine

Trener u najboljim godinama, pod uslovom da bude trener do svoje stote. Dobrodošli u devedesete. Polako ali sigurno nas vraćaju u taj zlatni period na svim poljima.

Agilni

pre 4 godine

Najtrofejniji trener Partizana, da. Jedva sam čekao da neznalica ode pa da relativno prosečni treneri u vidu Lotara i Vermeza najzad naprave nešto i u Evropi.

Rivaldo

pre 4 godine

Zasto su uvek selektori iz Partizana, kada ce selektor biti neko iz Zvezde? Antic, Djukic, Krstajic, Tumbakovic, mlade je vodio Stanojevic, Drulovic, Paunovic...Ko je sledeci Stanojevic ili Milosevic?

Marko

pre 4 godine

Sad nam i Tumba ne odgovara. Ajde malo da analiziramo kakve igrace mi imamo gde su nasi igraci nosioci igre , koji trifej su nasi igraci osvojili. Tumba je covek koji ima iskustva koji je vodio i klubove i reprezentaciji, tako da moze da vodi nasu reprezentaciju i da napravi ekipu od nje.

Zvezda

pre 4 godine

Da li sam ja to propustio nesto pa nisam cuo da se Mirko Marjanovic vratio u svet sporta !!!!!!!!! Pa ovaj je mogao da osvaja tituke samo kada je Mirko Marjanovic bio na vlasti !!!!!

Ilija Dukić

pre 4 godine

Zadnji trofej osvojio pre sedamnaest godina. Aj neka nam je sa srecom.
(student, 01. jul 2019 14:53)

Biće to problem za našu trofejnu reprezentaciju.

molekul

pre 4 godine

Agonija se nastavlja.Jedina razlika sto je ovaj tvrdoglav sto se tice sastavljanja tima glumeci neku bitnu facu za razliku od onog proslog koji se o tome nista nije pitao.Sto se tice igre i taktike nista se bitno nece promeniti.Moli Boga da ne primis gol a u napadu sta bude.

UVIJEK VJERNI

pre 4 godine

AUUUU.... LELEEEE......
Pa, jel to onaj što je 1997. vodio partizan u jedan od najbolnijih srpskih sportskih poraza u povijesti, kad je partizan izgubio u Zagrebu 5:0?? Jel to taj???? AUUUU....
Nema vama spasa u nogometu!

SUNĐER BOB

pre 4 godine

a koga je briga? piun kao i Krstajic...kad selektor bude Pixi ili Antić ili Jokanović ili neko ko ima svoje ja onda se mozemo nadati necemu..dok su ovi polu amateri ovi điđani selektori prolazicemo kao protiv ukraine..

Pera portir

pre 4 godine

Ja ne znam šta ste vi ljudi očekivali, kakav nam je predsednik i stručni odbor fss-a ovaj je bog za njih. Pa niste valjda mislili da će murinjo da dođe ili ko već...?

Bane

pre 4 godine

Dobro, shvatamo mi da ovde neke boli sto je covek vodio Partizan i u to vreme dominirao i ostavio neke traume pojedincima. Ipak mislim da to nije razlog da pljujemo coveka koji je dosta toga osvojio sa klubovima koje je vodio. Svakako smo davali sansu raznim strucnjacima, zasto ne bi i njemu..

Micko

pre 4 godine

Najzad neko ko ume da sastavi gramaticki ispravnu recenicu.Od toga sve polazi.I ne prica o sebi u trecem licu kao Antic koji je od vremenma Atletiko Madrida oteran iz svake ekipe gde je radio.

мики

pre 4 godine

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije sve najljepse zelim, a za ovog "gospodina" i "profesionalca" nema rijeci koje bi ga opisale.
(Podgoricanin, 01. jul 2019 14:56)

како немаш када си их управо написао: господин и професионалац.

Djuro

pre 4 godine

@ Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...
(Ogi, 01. jul 2019 14:57)




Ogi Biserko, koga briga za tvoje mišljenje?? Ovde se cijene obi koji imaju obraz i čast... tako da ne moraš da se trudis.. pogrijesio si stranu i vrati se doma kod Mila i Miraša...

united, united, united

pre 4 godine

ono što je uradio reprezentaciji crne gore je najsuroviji "nož u leđa" od kad pratim sport. o kakvom čovjeku je riječ govori i to da povodom tog nemilog događaja nije dao ni izjavu. mnogo sam ga gotivio dok je bio selektor reprezentacije. volio sam i navijao za partizan kad im je on bio trener. nisam znao da je to ustvari jedna kukavica koja lako potpada pod uticaj. ako su mu prijetili, kao što se priča, navijačke skupine kao i terzić mogao je sve to fino da prijavi policiji pa da se riješi problem na normalan način. ovako, 6 mjeseci znaš da ćeš da igraš protiv kosova i napustiš reprezentaciju bukvalno 2 sata prije meča govori mi da ovaj lik je sve samo ne čovjek. umjesto da se povuče iz sporta i više ne vodi ni jedan tim jer je i sam vidio kao i javnost da kod njega u ovim situacijama nema ni p od profesionalizma, on nastavlja da se bavi istim . vjerovatno mu je taj potez i kupio selektorsko mjesto reprezentacije srbije, jer drugo sigurno dobiti neće!

Zigzag

pre 4 godine

Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...
(Ogi, 01. jul 2019 14:57)
Pa kad je ponudu dobio tek taj dan pa je morao izigirat velikog Srbina...

Konstatacija

pre 4 godine

Neka nam je bog na pomoci sa ovakvim savezom i sleketorom. Koji su ga to rezultati preporucili da bude selektor? Sa Crnom Gorom nije nista napravio vredno paznje,u Kini takodje,jedino one kupljene i namestene titule sa partizanom ali to bi svako na njegovom mestu u to vreme jer je tako moralo biti. nE pise se dobro nasem fudbalu ni u buduce,uzalud smo se ponadali da ce biti bolje.Ponovo ce menadzerski igraci da defiluju kroz selekciju,covek ce da se zeza po Bgd kaficima i prima oko soma evra dnevno...malo li je...a na svakih 2-3 meseca je okupiti unapred odredjene igrace na nedeljuu dana,da se zajedno zezaju,dok se obican narod nervira bespotrebno,za njihove neuspehe.

nebitan srbin

pre 4 godine

marko pantelic najubojitiji spic srbije kada je on bio spic bane ivanovic je bio najbolji strelac grupne faze.cigara i pivo posle meca lep primerak za buduce generacije.ilija petkovic sto je nemusto objasnio zasto se izblamiro na mundijalu. toliko menadzera u srbiji ima a vi izabrali karikature od fudbalera i ljudi. tumbakovicu ako boga znas radi samo kontra od onoga sto su radili ova dvojica i uspeh ti je zagarantovan.

мики

pre 4 godine

Mogu i ja da budem selektor isto ti se hvata
(deki, 01. jul 2019 15:18)

зато што си освојио 10 титула у Србији и једно 5 у Кини? браво мајсторе!

Mania

pre 4 godine

Pre izvesnog vremena,kada je smenjen Krstajic,napisao sam da je od zvucnosti imena buduceg selektora,mnogo vaznije da on uspostavi jedan zdrav odnos sa igracima,da ne ulazi u sukobe sa njima,da u svakom trenutku ima na raspologanju ono najbolje i "igra" fudbal,a ne glumi istrazivaca koji ce izmisljati neprirodne pozicije igracima i sekundarne napadace stavljati na pozicije zadnjeg veznog a bekove slati u napad.Sto se samog Tumbakovica tice,ne uliva mi previse poverenja.Pre svega,njegovi trenerski uspesi su i vise nego tanki.Gotovo 40 godina se bavi time,a uspeha je imao samo u Partizanu i to za vreme sankcija i odmah posle sankcija,kada se Evropa malo igrala,a osvajanje domace liga kao lige,nije parametar za kvalitet.Kasnije mu je vrhunac postala Kina u kojoj jeste uzeo dve titule,ali pre 15-ak godina kada kineska liga nije bila ni blizu ovakve ekspanzije kao sada.Niti je imala kvalitetne strance,niti je sam fudbal bio na nekom nivou.Ne svidja mi se ni to sto na celo Srbije dolazi direktno sa cela Crne Gore,a to je kao kad bi novi selektor Holandije na primer,dosao direktno sa selektorske funkcije Irske.Ne ide.Da ne bude samo o manama,plus mu mogu biti godine iskustva,jer se dugo bavi poslom,samim tim autoritet,te eventualno najvezi izazov u karijeri,gde bi nekim uspehom zaista svoje ime zauvek izdigao u domacem fudbalu.Ja se samo nadam,da nece otpisati nijednog igraca,da ce zaista koliko vec u septembru pozvati sve otpisane iz Krstajicevog perioda i da ce i dati sve od sebe

Teofil

pre 4 godine

Tumbo sve najbolje ...

Na predlog Stručnog odbora (Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić)
pazi STRUCNI ODBOR sve gromade

мики

pre 4 godine

Na predlog Stručnog odbora (Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić) 
pazi STRUCNI ODBOR sve gromade
(Teofil, 01. jul 2019 15:00)

па и јесу, сем Пантеле. ако не знаш ко си Петковић, Филиповић, Бјековић и Вукотић, ја ћу само да то кажем да су били фудбалски велемајстори. толико од мене.

мики

pre 4 godine

12 poraza sa CG... pa CG nije uopste losa ekipa kako je uspeo da nabije 12 poraza. Je'l ga to preporucilo?
(Doktor Pera, 01. jul 2019 15:01)

то бре ниси нормалан. црна гора има избор играча као Сан Марино. црна гора нема чему да се нада када су у питању спортска такмичења. размисли мало колико пута је Будућност играла европске купове. да ли си икада били прваци.

мики

pre 4 godine

Goreg nisu mogli naći!
(Ahtung, 01. jul 2019 14:48)

како нису? па Крстаја је до јуче био селектор!

remax

pre 4 godine

E to smo čekali.... Sad kreće lozenje naroda... Pa onda nas cukaju u kvalifikacijama... Pa onda smena selektora... I tako u krug
(bankar, 01. jul 2019 14:46)

Tako nam i treba kad praznoglavi botovi idu redom i pišu: Krstajiću odlazi!
Kao da je Krstajić uzrok propasti a ne posledica!
Eto im sad novi Krstajić ako je problem bio u njemu, a ne u onim koji postavljaju marionete.

Turbulencija

pre 4 godine

Mi smo mnogo zastranili i nazalost mislim da nam nema spasa. Nije to samo fudbal u pitanju, samo je trenutno pokazatelj kako funkcionisemo...

Novi Sad

pre 4 godine

hahahha... ma niko ne treba da ode na stadion da vas gleda.gledate sto manje trenera da platite i birate trenere koji ce da guraju pojedine igrace.sramota
nemam nista protiv tumbe ali nije da vodi reprezentaciju i to talentovanu generaciju

Ziveoooo

pre 4 godine

Covek je bar trener, te je to napredak. Cinjenica je da je zastareo trener a da ni u ono vreme nije imao rezultate u medjunarodnom fudbalu. Ipak za pocetak bih bio zadovoljan da izmiri odnose sa igracima i da na raspolaganju budu svi. Siguran sam da problem sa Grujicem nece biti resen jer njegovo nepozivanje diktira neka visa sila u Savezu, sto je steta -mlad fudbaler svakako moze da bude sasvim solidan u godinama koje dolaze, steta je lisiti ga se. U situaciji gde nam je odbrana suplja treba zvati i Maksimovica a i pokusati sa Suboticem (koliko god je to nemoguce iz ove perspektive). O Milivojevicu i Nastasicu da ne pricam... Tek onda mozemo o taktici, postavci itd. Nazalost mislim da mi iz ove grupe nemamo sanse da prodjemo te nam ostaje Liga Nacija. Za to se valja spremati.

Ogi

pre 4 godine

Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...

marerakarera

pre 4 godine

Nije najtužnije to što je on selektor. Najtužnije je to što i ovakav jadan kakav jeste dolazi na klupu sa boljom karijerom i reputacijom od petorice ljudi koji su sedeli na klupi u određenom trenutjy (Đukić, Pižon, Ćurčić, Drulović, Krstajić...)

Da li je moguće da smo toliko nezainteresovani da ne možemo da se skupimo ispred Terazija, Pazove,bilo gde i da isteramo ove ljude?!

RRadomir

pre 4 godine

Navijač sam Zvezde ali ovog sam gospodina uvek poštovao i mislio da će ostvariti mnogo više nego što je to do sada učinio. Neka bar sa reprezentacijom Srbije uspe i tako stavi tačku na i.

Ilija Dukić

pre 4 godine

Zadnji trofej osvojio pre sedamnaest godina. Aj neka nam je sa srecom.
(student, 01. jul 2019 14:53)

Biće to problem za našu trofejnu reprezentaciju.

Ogi

pre 4 godine

Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...

SUNĐER BOB

pre 4 godine

a koga je briga? piun kao i Krstajic...kad selektor bude Pixi ili Antić ili Jokanović ili neko ko ima svoje ja onda se mozemo nadati necemu..dok su ovi polu amateri ovi điđani selektori prolazicemo kao protiv ukraine..

united, united, united

pre 4 godine

ono što je uradio reprezentaciji crne gore je najsuroviji "nož u leđa" od kad pratim sport. o kakvom čovjeku je riječ govori i to da povodom tog nemilog događaja nije dao ni izjavu. mnogo sam ga gotivio dok je bio selektor reprezentacije. volio sam i navijao za partizan kad im je on bio trener. nisam znao da je to ustvari jedna kukavica koja lako potpada pod uticaj. ako su mu prijetili, kao što se priča, navijačke skupine kao i terzić mogao je sve to fino da prijavi policiji pa da se riješi problem na normalan način. ovako, 6 mjeseci znaš da ćeš da igraš protiv kosova i napustiš reprezentaciju bukvalno 2 sata prije meča govori mi da ovaj lik je sve samo ne čovjek. umjesto da se povuče iz sporta i više ne vodi ni jedan tim jer je i sam vidio kao i javnost da kod njega u ovim situacijama nema ni p od profesionalizma, on nastavlja da se bavi istim . vjerovatno mu je taj potez i kupio selektorsko mjesto reprezentacije srbije, jer drugo sigurno dobiti neće!

Teofil

pre 4 godine

Tumbo sve najbolje ...

Na predlog Stručnog odbora (Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić)
pazi STRUCNI ODBOR sve gromade

мики

pre 4 godine

Goreg nisu mogli naći!
(Ahtung, 01. jul 2019 14:48)

како нису? па Крстаја је до јуче био селектор!

marerakarera

pre 4 godine

Nije najtužnije to što je on selektor. Najtužnije je to što i ovakav jadan kakav jeste dolazi na klupu sa boljom karijerom i reputacijom od petorice ljudi koji su sedeli na klupi u određenom trenutjy (Đukić, Pižon, Ćurčić, Drulović, Krstajić...)

Da li je moguće da smo toliko nezainteresovani da ne možemo da se skupimo ispred Terazija, Pazove,bilo gde i da isteramo ove ljude?!

Zigzag

pre 4 godine

Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...
(Ogi, 01. jul 2019 14:57)
Pa kad je ponudu dobio tek taj dan pa je morao izigirat velikog Srbina...

мики

pre 4 godine

Na predlog Stručnog odbora (Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić) 
pazi STRUCNI ODBOR sve gromade
(Teofil, 01. jul 2019 15:00)

па и јесу, сем Пантеле. ако не знаш ко си Петковић, Филиповић, Бјековић и Вукотић, ја ћу само да то кажем да су били фудбалски велемајстори. толико од мене.

Turbulencija

pre 4 godine

Mi smo mnogo zastranili i nazalost mislim da nam nema spasa. Nije to samo fudbal u pitanju, samo je trenutno pokazatelj kako funkcionisemo...

nebitan srbin

pre 4 godine

marko pantelic najubojitiji spic srbije kada je on bio spic bane ivanovic je bio najbolji strelac grupne faze.cigara i pivo posle meca lep primerak za buduce generacije.ilija petkovic sto je nemusto objasnio zasto se izblamiro na mundijalu. toliko menadzera u srbiji ima a vi izabrali karikature od fudbalera i ljudi. tumbakovicu ako boga znas radi samo kontra od onoga sto su radili ova dvojica i uspeh ti je zagarantovan.

Konstatacija

pre 4 godine

Neka nam je bog na pomoci sa ovakvim savezom i sleketorom. Koji su ga to rezultati preporucili da bude selektor? Sa Crnom Gorom nije nista napravio vredno paznje,u Kini takodje,jedino one kupljene i namestene titule sa partizanom ali to bi svako na njegovom mestu u to vreme jer je tako moralo biti. nE pise se dobro nasem fudbalu ni u buduce,uzalud smo se ponadali da ce biti bolje.Ponovo ce menadzerski igraci da defiluju kroz selekciju,covek ce da se zeza po Bgd kaficima i prima oko soma evra dnevno...malo li je...a na svakih 2-3 meseca je okupiti unapred odredjene igrace na nedeljuu dana,da se zajedno zezaju,dok se obican narod nervira bespotrebno,za njihove neuspehe.

remax

pre 4 godine

E to smo čekali.... Sad kreće lozenje naroda... Pa onda nas cukaju u kvalifikacijama... Pa onda smena selektora... I tako u krug
(bankar, 01. jul 2019 14:46)

Tako nam i treba kad praznoglavi botovi idu redom i pišu: Krstajiću odlazi!
Kao da je Krstajić uzrok propasti a ne posledica!
Eto im sad novi Krstajić ako je problem bio u njemu, a ne u onim koji postavljaju marionete.

C i n i k

pre 4 godine

Strahota.
Bolje da je Krstajic ostao posto je ovaj "patriota" zamena.
Ja ne spadam u navijaca nijednog Bgd FK, potpuno me ne zanima beton liga ali navijam za reprezentaciju u fudbalu,Tumbakovic je najgore resenje.
Zasto?
Nema rezultata.
Nije moderan trener,ne prati moderan fudbal i savremena resenja,potpuni je promasaj.
Ne secam se da li je imao neki angazman u inostranstvu,mozda davno,naravno bez ikakvih rezultata.
Ali ok,u sustini mi se lozimo na fudbal ali nemamo decenijama nikakve rezultate sem pod Paunovicem ekipa U20 koji su medjutim danas osresnji igraci.
Pretpostavljam i da niko iole normalan nece da bude selektor i da nikom ko ima iole rejting 300 000 e nista ne znaci,zato smo i dobili "patriotu " na klupi, sto dalje znaci jos dugo vremena potpune agonije.

мики

pre 4 godine

12 poraza sa CG... pa CG nije uopste losa ekipa kako je uspeo da nabije 12 poraza. Je'l ga to preporucilo?
(Doktor Pera, 01. jul 2019 15:01)

то бре ниси нормалан. црна гора има избор играча као Сан Марино. црна гора нема чему да се нада када су у питању спортска такмичења. размисли мало колико пута је Будућност играла европске купове. да ли си икада били прваци.

UVIJEK VJERNI

pre 4 godine

AUUUU.... LELEEEE......
Pa, jel to onaj što je 1997. vodio partizan u jedan od najbolnijih srpskih sportskih poraza u povijesti, kad je partizan izgubio u Zagrebu 5:0?? Jel to taj???? AUUUU....
Nema vama spasa u nogometu!

dovlajoe

pre 4 godine

Trener u najboljim godinama, pod uslovom da bude trener do svoje stote. Dobrodošli u devedesete. Polako ali sigurno nas vraćaju u taj zlatni period na svim poljima.

мики

pre 4 godine

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije sve najljepse zelim, a za ovog "gospodina" i "profesionalca" nema rijeci koje bi ga opisale.
(Podgoricanin, 01. jul 2019 14:56)

како немаш када си их управо написао: господин и професионалац.

Mania

pre 4 godine

Pre izvesnog vremena,kada je smenjen Krstajic,napisao sam da je od zvucnosti imena buduceg selektora,mnogo vaznije da on uspostavi jedan zdrav odnos sa igracima,da ne ulazi u sukobe sa njima,da u svakom trenutku ima na raspologanju ono najbolje i "igra" fudbal,a ne glumi istrazivaca koji ce izmisljati neprirodne pozicije igracima i sekundarne napadace stavljati na pozicije zadnjeg veznog a bekove slati u napad.Sto se samog Tumbakovica tice,ne uliva mi previse poverenja.Pre svega,njegovi trenerski uspesi su i vise nego tanki.Gotovo 40 godina se bavi time,a uspeha je imao samo u Partizanu i to za vreme sankcija i odmah posle sankcija,kada se Evropa malo igrala,a osvajanje domace liga kao lige,nije parametar za kvalitet.Kasnije mu je vrhunac postala Kina u kojoj jeste uzeo dve titule,ali pre 15-ak godina kada kineska liga nije bila ni blizu ovakve ekspanzije kao sada.Niti je imala kvalitetne strance,niti je sam fudbal bio na nekom nivou.Ne svidja mi se ni to sto na celo Srbije dolazi direktno sa cela Crne Gore,a to je kao kad bi novi selektor Holandije na primer,dosao direktno sa selektorske funkcije Irske.Ne ide.Da ne bude samo o manama,plus mu mogu biti godine iskustva,jer se dugo bavi poslom,samim tim autoritet,te eventualno najvezi izazov u karijeri,gde bi nekim uspehom zaista svoje ime zauvek izdigao u domacem fudbalu.Ja se samo nadam,da nece otpisati nijednog igraca,da ce zaista koliko vec u septembru pozvati sve otpisane iz Krstajicevog perioda i da ce i dati sve od sebe

мики

pre 4 godine

Mogu i ja da budem selektor isto ti se hvata
(deki, 01. jul 2019 15:18)

зато што си освојио 10 титула у Србији и једно 5 у Кини? браво мајсторе!

molekul

pre 4 godine

Agonija se nastavlja.Jedina razlika sto je ovaj tvrdoglav sto se tice sastavljanja tima glumeci neku bitnu facu za razliku od onog proslog koji se o tome nista nije pitao.Sto se tice igre i taktike nista se bitno nece promeniti.Moli Boga da ne primis gol a u napadu sta bude.

Max

pre 4 godine

Tumba nije idealan ali ni nasi igraci nisu bog zna sta. Mi se samo zanosimo a realno top je samo Tadic i Matic ostali daleko od toga. Mi treba da se baziramo na odbranu a u napadu sta se desi. Ni ja ne volim defanzivu ali koga mi napadnemo taj nam da par komada. Samo se setite Rehagrla i Grcke igre sa onim panjevima osvojise EP jer su na vreme shvatili gde su.

Zvezda

pre 4 godine

Da li sam ja to propustio nesto pa nisam cuo da se Mirko Marjanovic vratio u svet sporta !!!!!!!!! Pa ovaj je mogao da osvaja tituke samo kada je Mirko Marjanovic bio na vlasti !!!!!

Markoni

pre 4 godine

то бре ниси нормалан. црна гора има избор играча као Сан Марино. црна гора нема чему да се нада када су у питању спортска такмичења. размисли мало колико пута је Будућност играла европске купове. да ли си икада били прваци.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мики, 1. jul 2019 15:51)
Stručnjače, ekipa koju je on imao možda nije mogla da dobije Engleze, možda nije mogla proći na prvenstvo ali 12 poraza,ej? To što Jovetić i Savić nije nikakav izgovor jer je ekipa i ranije često igrala i to sasvim dobro. U svim dosadašnjim kvalifikacijama, CG je obzirom na veličinu bila više nego dobra i niko se protiv nje nije naigrao, a igrali su se i baraži za odlazak na prvenstvo. Njegova "taktika"kao protiv Mladosti iz Lučana devedesetih, nepoznavanje igrača od kojih pravi tim, odsustvo autoriteta a uz svo poštovanje, titule iz Srbije i Kine teško da mu mogu biti preporuka za ozbiljan posao, pa i Savićević ga je angažovao iz samilosti. Srbiji za stvaranje tima za velike rezultate treba jako, iskusno ime a ne Tumba. Ovako se bojim da će sve ostati na individualnom kvalitetu igrača i na tome koliko će moći ovoga da istrpe.

Djuro

pre 4 godine

@ Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...
(Ogi, 01. jul 2019 14:57)




Ogi Biserko, koga briga za tvoje mišljenje?? Ovde se cijene obi koji imaju obraz i čast... tako da ne moraš da se trudis.. pogrijesio si stranu i vrati se doma kod Mila i Miraša...

Agilni

pre 4 godine

Najtrofejniji trener Partizana, da. Jedva sam čekao da neznalica ode pa da relativno prosečni treneri u vidu Lotara i Vermeza najzad naprave nešto i u Evropi.

Micko

pre 4 godine

Najzad neko ko ume da sastavi gramaticki ispravnu recenicu.Od toga sve polazi.I ne prica o sebi u trecem licu kao Antic koji je od vremenma Atletiko Madrida oteran iz svake ekipe gde je radio.

Rivaldo

pre 4 godine

Zasto su uvek selektori iz Partizana, kada ce selektor biti neko iz Zvezde? Antic, Djukic, Krstajic, Tumbakovic, mlade je vodio Stanojevic, Drulovic, Paunovic...Ko je sledeci Stanojevic ili Milosevic?

Pera portir

pre 4 godine

Ja ne znam šta ste vi ljudi očekivali, kakav nam je predsednik i stručni odbor fss-a ovaj je bog za njih. Pa niste valjda mislili da će murinjo da dođe ili ko već...?

Ziveoooo

pre 4 godine

Covek je bar trener, te je to napredak. Cinjenica je da je zastareo trener a da ni u ono vreme nije imao rezultate u medjunarodnom fudbalu. Ipak za pocetak bih bio zadovoljan da izmiri odnose sa igracima i da na raspolaganju budu svi. Siguran sam da problem sa Grujicem nece biti resen jer njegovo nepozivanje diktira neka visa sila u Savezu, sto je steta -mlad fudbaler svakako moze da bude sasvim solidan u godinama koje dolaze, steta je lisiti ga se. U situaciji gde nam je odbrana suplja treba zvati i Maksimovica a i pokusati sa Suboticem (koliko god je to nemoguce iz ove perspektive). O Milivojevicu i Nastasicu da ne pricam... Tek onda mozemo o taktici, postavci itd. Nazalost mislim da mi iz ove grupe nemamo sanse da prodjemo te nam ostaje Liga Nacija. Za to se valja spremati.

Novi Sad

pre 4 godine

hahahha... ma niko ne treba da ode na stadion da vas gleda.gledate sto manje trenera da platite i birate trenere koji ce da guraju pojedine igrace.sramota
nemam nista protiv tumbe ali nije da vodi reprezentaciju i to talentovanu generaciju

Marko

pre 4 godine

Sad nam i Tumba ne odgovara. Ajde malo da analiziramo kakve igrace mi imamo gde su nasi igraci nosioci igre , koji trifej su nasi igraci osvojili. Tumba je covek koji ima iskustva koji je vodio i klubove i reprezentaciji, tako da moze da vodi nasu reprezentaciju i da napravi ekipu od nje.

RRadomir

pre 4 godine

Navijač sam Zvezde ali ovog sam gospodina uvek poštovao i mislio da će ostvariti mnogo više nego što je to do sada učinio. Neka bar sa reprezentacijom Srbije uspe i tako stavi tačku na i.

Miro,Bastina-Ohio

pre 4 godine

Kada ocenjujemo uspehe ili neuspehe naseg fudbalskog nacionalnog tima, moramo imati u vidu veliku sliku ciljnih projekcija Fudbalskog Saveza Srbije; 1.Infrastrustrukturne reforme obnovom i izgradnjom Nacionalnih stadiona prema Evropskim standardima/planirano ih je sedam/. 2.Reforma struke evidentna u reprodukciji mladih strucnjaka za fudbal olicenih u imenima kao sto su Paunovic, Milosevic, i Mitar Mrkela 3Timska vizija Saveza u formiranju nacionalnog tima koji trba da zacementira timski duh, zajednistvo,patriotizam i ljubav prema otadzbini Srbiji simbiozom iskustva i mladosti! 4.Uloga novog selektora ce se uklopiti u tu veliku sliku ako unapredi demokraticniji odnos sa novinarima i prema izabranim igracima nacionalnog tima da radi na povratku otpisanih kvalitentnih fudbalera i doprinese sveopstoj fudbalskoj atmosferi, kao i povratku poverenja vernih navijaca i patriota u srpski nacionalni tim. Umesto zakljucka, dakle svi se saborujmo u Veri u nas nacionalni fudbalski tim!A AKO TAJ TIM I OMANE,KRITIKUJMO u patriotskim i navijackim manirima i najboljim namerama! U Ohaju 1. 7 2019 8;41

Bane

pre 4 godine

Dobro, shvatamo mi da ovde neke boli sto je covek vodio Partizan i u to vreme dominirao i ostavio neke traume pojedincima. Ipak mislim da to nije razlog da pljujemo coveka koji je dosta toga osvojio sa klubovima koje je vodio. Svakako smo davali sansu raznim strucnjacima, zasto ne bi i njemu..

Marka zvaka

pre 4 godine

Uvek podrska za selektora tj. dok ne vidim spisak igraca za sledeci mec. Onda cu znati (ne samo ja nego svi) da li je u pitanju jos jedna marioneta menadzera.
4231 formacija koja mu je omiljena podrzavam
GK - dmitrovic rajkovic jovanovic
LB - mladenovic rodic
RB - gajic gobeljic
CB - nastasic maksimovic milenkovic veljkovic
DM - matic milivojevic maksimovic grujic
AM - tadic ljajic gacinovic sms kostic zivkovic
CF - jovic mitrovic

Djuro

pre 4 godine

@ Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...
(Ogi, 01. jul 2019 14:57)




Ogi Biserko, koga briga za tvoje mišljenje?? Ovde se cijene obi koji imaju obraz i čast... tako da ne moraš da se trudis.. pogrijesio si stranu i vrati se doma kod Mila i Miraša...

мики

pre 4 godine

Mogu i ja da budem selektor isto ti se hvata
(deki, 01. jul 2019 15:18)

зато што си освојио 10 титула у Србији и једно 5 у Кини? браво мајсторе!

Marko

pre 4 godine

Sad nam i Tumba ne odgovara. Ajde malo da analiziramo kakve igrace mi imamo gde su nasi igraci nosioci igre , koji trifej su nasi igraci osvojili. Tumba je covek koji ima iskustva koji je vodio i klubove i reprezentaciji, tako da moze da vodi nasu reprezentaciju i da napravi ekipu od nje.

Marka zvaka

pre 4 godine

Uvek podrska za selektora tj. dok ne vidim spisak igraca za sledeci mec. Onda cu znati (ne samo ja nego svi) da li je u pitanju jos jedna marioneta menadzera.
4231 formacija koja mu je omiljena podrzavam
GK - dmitrovic rajkovic jovanovic
LB - mladenovic rodic
RB - gajic gobeljic
CB - nastasic maksimovic milenkovic veljkovic
DM - matic milivojevic maksimovic grujic
AM - tadic ljajic gacinovic sms kostic zivkovic
CF - jovic mitrovic

Ogi

pre 4 godine

Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...

мики

pre 4 godine

Na predlog Stručnog odbora (Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić) 
pazi STRUCNI ODBOR sve gromade
(Teofil, 01. jul 2019 15:00)

па и јесу, сем Пантеле. ако не знаш ко си Петковић, Филиповић, Бјековић и Вукотић, ја ћу само да то кажем да су били фудбалски велемајстори. толико од мене.

мики

pre 4 godine

12 poraza sa CG... pa CG nije uopste losa ekipa kako je uspeo da nabije 12 poraza. Je'l ga to preporucilo?
(Doktor Pera, 01. jul 2019 15:01)

то бре ниси нормалан. црна гора има избор играча као Сан Марино. црна гора нема чему да се нада када су у питању спортска такмичења. размисли мало колико пута је Будућност играла европске купове. да ли си икада били прваци.

Bane

pre 4 godine

Dobro, shvatamo mi da ovde neke boli sto je covek vodio Partizan i u to vreme dominirao i ostavio neke traume pojedincima. Ipak mislim da to nije razlog da pljujemo coveka koji je dosta toga osvojio sa klubovima koje je vodio. Svakako smo davali sansu raznim strucnjacima, zasto ne bi i njemu..

united, united, united

pre 4 godine

ono što je uradio reprezentaciji crne gore je najsuroviji "nož u leđa" od kad pratim sport. o kakvom čovjeku je riječ govori i to da povodom tog nemilog događaja nije dao ni izjavu. mnogo sam ga gotivio dok je bio selektor reprezentacije. volio sam i navijao za partizan kad im je on bio trener. nisam znao da je to ustvari jedna kukavica koja lako potpada pod uticaj. ako su mu prijetili, kao što se priča, navijačke skupine kao i terzić mogao je sve to fino da prijavi policiji pa da se riješi problem na normalan način. ovako, 6 mjeseci znaš da ćeš da igraš protiv kosova i napustiš reprezentaciju bukvalno 2 sata prije meča govori mi da ovaj lik je sve samo ne čovjek. umjesto da se povuče iz sporta i više ne vodi ni jedan tim jer je i sam vidio kao i javnost da kod njega u ovim situacijama nema ni p od profesionalizma, on nastavlja da se bavi istim . vjerovatno mu je taj potez i kupio selektorsko mjesto reprezentacije srbije, jer drugo sigurno dobiti neće!

RRadomir

pre 4 godine

Navijač sam Zvezde ali ovog sam gospodina uvek poštovao i mislio da će ostvariti mnogo više nego što je to do sada učinio. Neka bar sa reprezentacijom Srbije uspe i tako stavi tačku na i.

Konstatacija

pre 4 godine

Neka nam je bog na pomoci sa ovakvim savezom i sleketorom. Koji su ga to rezultati preporucili da bude selektor? Sa Crnom Gorom nije nista napravio vredno paznje,u Kini takodje,jedino one kupljene i namestene titule sa partizanom ali to bi svako na njegovom mestu u to vreme jer je tako moralo biti. nE pise se dobro nasem fudbalu ni u buduce,uzalud smo se ponadali da ce biti bolje.Ponovo ce menadzerski igraci da defiluju kroz selekciju,covek ce da se zeza po Bgd kaficima i prima oko soma evra dnevno...malo li je...a na svakih 2-3 meseca je okupiti unapred odredjene igrace na nedeljuu dana,da se zajedno zezaju,dok se obican narod nervira bespotrebno,za njihove neuspehe.

Rivaldo

pre 4 godine

Zasto su uvek selektori iz Partizana, kada ce selektor biti neko iz Zvezde? Antic, Djukic, Krstajic, Tumbakovic, mlade je vodio Stanojevic, Drulovic, Paunovic...Ko je sledeci Stanojevic ili Milosevic?

Miro,Bastina-Ohio

pre 4 godine

Kada ocenjujemo uspehe ili neuspehe naseg fudbalskog nacionalnog tima, moramo imati u vidu veliku sliku ciljnih projekcija Fudbalskog Saveza Srbije; 1.Infrastrustrukturne reforme obnovom i izgradnjom Nacionalnih stadiona prema Evropskim standardima/planirano ih je sedam/. 2.Reforma struke evidentna u reprodukciji mladih strucnjaka za fudbal olicenih u imenima kao sto su Paunovic, Milosevic, i Mitar Mrkela 3Timska vizija Saveza u formiranju nacionalnog tima koji trba da zacementira timski duh, zajednistvo,patriotizam i ljubav prema otadzbini Srbiji simbiozom iskustva i mladosti! 4.Uloga novog selektora ce se uklopiti u tu veliku sliku ako unapredi demokraticniji odnos sa novinarima i prema izabranim igracima nacionalnog tima da radi na povratku otpisanih kvalitentnih fudbalera i doprinese sveopstoj fudbalskoj atmosferi, kao i povratku poverenja vernih navijaca i patriota u srpski nacionalni tim. Umesto zakljucka, dakle svi se saborujmo u Veri u nas nacionalni fudbalski tim!A AKO TAJ TIM I OMANE,KRITIKUJMO u patriotskim i navijackim manirima i najboljim namerama! U Ohaju 1. 7 2019 8;41

мики

pre 4 godine

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije sve najljepse zelim, a za ovog "gospodina" i "profesionalca" nema rijeci koje bi ga opisale.
(Podgoricanin, 01. jul 2019 14:56)

како немаш када си их управо написао: господин и професионалац.

Teofil

pre 4 godine

Tumbo sve najbolje ...

Na predlog Stručnog odbora (Ilija Petković, Zoran Filipović, Nenad Bjeković, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić)
pazi STRUCNI ODBOR sve gromade

C i n i k

pre 4 godine

Strahota.
Bolje da je Krstajic ostao posto je ovaj "patriota" zamena.
Ja ne spadam u navijaca nijednog Bgd FK, potpuno me ne zanima beton liga ali navijam za reprezentaciju u fudbalu,Tumbakovic je najgore resenje.
Zasto?
Nema rezultata.
Nije moderan trener,ne prati moderan fudbal i savremena resenja,potpuni je promasaj.
Ne secam se da li je imao neki angazman u inostranstvu,mozda davno,naravno bez ikakvih rezultata.
Ali ok,u sustini mi se lozimo na fudbal ali nemamo decenijama nikakve rezultate sem pod Paunovicem ekipa U20 koji su medjutim danas osresnji igraci.
Pretpostavljam i da niko iole normalan nece da bude selektor i da nikom ko ima iole rejting 300 000 e nista ne znaci,zato smo i dobili "patriotu " na klupi, sto dalje znaci jos dugo vremena potpune agonije.

SUNĐER BOB

pre 4 godine

a koga je briga? piun kao i Krstajic...kad selektor bude Pixi ili Antić ili Jokanović ili neko ko ima svoje ja onda se mozemo nadati necemu..dok su ovi polu amateri ovi điđani selektori prolazicemo kao protiv ukraine..

Zigzag

pre 4 godine

Mnogi su ga pohvalili zbog "patriotskog" čina i odbijanja vođenja reprezentacije CG protiv Kosova, ali meni se ovaj lik posebno gadi upravo zbog toga! Mjesecima je znao da treba da vodi reprezentaciju CG protiv Kosova, pa nijednom nije rekao da mu to smeta. Čak se i na konferenciji za štampu samo dan pred utakmicu ponašao kao da će CG igrati protiv Islanda, a onda par poziva na dan utakmice i od čovjeka ne osta ništa...
(Ogi, 01. jul 2019 14:57)
Pa kad je ponudu dobio tek taj dan pa je morao izigirat velikog Srbina...

remax

pre 4 godine

E to smo čekali.... Sad kreće lozenje naroda... Pa onda nas cukaju u kvalifikacijama... Pa onda smena selektora... I tako u krug
(bankar, 01. jul 2019 14:46)

Tako nam i treba kad praznoglavi botovi idu redom i pišu: Krstajiću odlazi!
Kao da je Krstajić uzrok propasti a ne posledica!
Eto im sad novi Krstajić ako je problem bio u njemu, a ne u onim koji postavljaju marionete.

Zvezda

pre 4 godine

Da li sam ja to propustio nesto pa nisam cuo da se Mirko Marjanovic vratio u svet sporta !!!!!!!!! Pa ovaj je mogao da osvaja tituke samo kada je Mirko Marjanovic bio na vlasti !!!!!

Markoni

pre 4 godine

то бре ниси нормалан. црна гора има избор играча као Сан Марино. црна гора нема чему да се нада када су у питању спортска такмичења. размисли мало колико пута је Будућност играла европске купове. да ли си икада били прваци.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мики, 1. jul 2019 15:51)
Stručnjače, ekipa koju je on imao možda nije mogla da dobije Engleze, možda nije mogla proći na prvenstvo ali 12 poraza,ej? To što Jovetić i Savić nije nikakav izgovor jer je ekipa i ranije često igrala i to sasvim dobro. U svim dosadašnjim kvalifikacijama, CG je obzirom na veličinu bila više nego dobra i niko se protiv nje nije naigrao, a igrali su se i baraži za odlazak na prvenstvo. Njegova "taktika"kao protiv Mladosti iz Lučana devedesetih, nepoznavanje igrača od kojih pravi tim, odsustvo autoriteta a uz svo poštovanje, titule iz Srbije i Kine teško da mu mogu biti preporuka za ozbiljan posao, pa i Savićević ga je angažovao iz samilosti. Srbiji za stvaranje tima za velike rezultate treba jako, iskusno ime a ne Tumba. Ovako se bojim da će sve ostati na individualnom kvalitetu igrača i na tome koliko će moći ovoga da istrpe.

Mania

pre 4 godine

Pre izvesnog vremena,kada je smenjen Krstajic,napisao sam da je od zvucnosti imena buduceg selektora,mnogo vaznije da on uspostavi jedan zdrav odnos sa igracima,da ne ulazi u sukobe sa njima,da u svakom trenutku ima na raspologanju ono najbolje i "igra" fudbal,a ne glumi istrazivaca koji ce izmisljati neprirodne pozicije igracima i sekundarne napadace stavljati na pozicije zadnjeg veznog a bekove slati u napad.Sto se samog Tumbakovica tice,ne uliva mi previse poverenja.Pre svega,njegovi trenerski uspesi su i vise nego tanki.Gotovo 40 godina se bavi time,a uspeha je imao samo u Partizanu i to za vreme sankcija i odmah posle sankcija,kada se Evropa malo igrala,a osvajanje domace liga kao lige,nije parametar za kvalitet.Kasnije mu je vrhunac postala Kina u kojoj jeste uzeo dve titule,ali pre 15-ak godina kada kineska liga nije bila ni blizu ovakve ekspanzije kao sada.Niti je imala kvalitetne strance,niti je sam fudbal bio na nekom nivou.Ne svidja mi se ni to sto na celo Srbije dolazi direktno sa cela Crne Gore,a to je kao kad bi novi selektor Holandije na primer,dosao direktno sa selektorske funkcije Irske.Ne ide.Da ne bude samo o manama,plus mu mogu biti godine iskustva,jer se dugo bavi poslom,samim tim autoritet,te eventualno najvezi izazov u karijeri,gde bi nekim uspehom zaista svoje ime zauvek izdigao u domacem fudbalu.Ja se samo nadam,da nece otpisati nijednog igraca,da ce zaista koliko vec u septembru pozvati sve otpisane iz Krstajicevog perioda i da ce i dati sve od sebe

Micko

pre 4 godine

Najzad neko ko ume da sastavi gramaticki ispravnu recenicu.Od toga sve polazi.I ne prica o sebi u trecem licu kao Antic koji je od vremenma Atletiko Madrida oteran iz svake ekipe gde je radio.

dovlajoe

pre 4 godine

Trener u najboljim godinama, pod uslovom da bude trener do svoje stote. Dobrodošli u devedesete. Polako ali sigurno nas vraćaju u taj zlatni period na svim poljima.

Max

pre 4 godine

Tumba nije idealan ali ni nasi igraci nisu bog zna sta. Mi se samo zanosimo a realno top je samo Tadic i Matic ostali daleko od toga. Mi treba da se baziramo na odbranu a u napadu sta se desi. Ni ja ne volim defanzivu ali koga mi napadnemo taj nam da par komada. Samo se setite Rehagrla i Grcke igre sa onim panjevima osvojise EP jer su na vreme shvatili gde su.

Ilija Dukić

pre 4 godine

Zadnji trofej osvojio pre sedamnaest godina. Aj neka nam je sa srecom.
(student, 01. jul 2019 14:53)

Biće to problem za našu trofejnu reprezentaciju.

nebitan srbin

pre 4 godine

marko pantelic najubojitiji spic srbije kada je on bio spic bane ivanovic je bio najbolji strelac grupne faze.cigara i pivo posle meca lep primerak za buduce generacije.ilija petkovic sto je nemusto objasnio zasto se izblamiro na mundijalu. toliko menadzera u srbiji ima a vi izabrali karikature od fudbalera i ljudi. tumbakovicu ako boga znas radi samo kontra od onoga sto su radili ova dvojica i uspeh ti je zagarantovan.

UVIJEK VJERNI

pre 4 godine

AUUUU.... LELEEEE......
Pa, jel to onaj što je 1997. vodio partizan u jedan od najbolnijih srpskih sportskih poraza u povijesti, kad je partizan izgubio u Zagrebu 5:0?? Jel to taj???? AUUUU....
Nema vama spasa u nogometu!

Ziveoooo

pre 4 godine

Covek je bar trener, te je to napredak. Cinjenica je da je zastareo trener a da ni u ono vreme nije imao rezultate u medjunarodnom fudbalu. Ipak za pocetak bih bio zadovoljan da izmiri odnose sa igracima i da na raspolaganju budu svi. Siguran sam da problem sa Grujicem nece biti resen jer njegovo nepozivanje diktira neka visa sila u Savezu, sto je steta -mlad fudbaler svakako moze da bude sasvim solidan u godinama koje dolaze, steta je lisiti ga se. U situaciji gde nam je odbrana suplja treba zvati i Maksimovica a i pokusati sa Suboticem (koliko god je to nemoguce iz ove perspektive). O Milivojevicu i Nastasicu da ne pricam... Tek onda mozemo o taktici, postavci itd. Nazalost mislim da mi iz ove grupe nemamo sanse da prodjemo te nam ostaje Liga Nacija. Za to se valja spremati.

мики

pre 4 godine

Goreg nisu mogli naći!
(Ahtung, 01. jul 2019 14:48)

како нису? па Крстаја је до јуче био селектор!

molekul

pre 4 godine

Agonija se nastavlja.Jedina razlika sto je ovaj tvrdoglav sto se tice sastavljanja tima glumeci neku bitnu facu za razliku od onog proslog koji se o tome nista nije pitao.Sto se tice igre i taktike nista se bitno nece promeniti.Moli Boga da ne primis gol a u napadu sta bude.

Novi Sad

pre 4 godine

hahahha... ma niko ne treba da ode na stadion da vas gleda.gledate sto manje trenera da platite i birate trenere koji ce da guraju pojedine igrace.sramota
nemam nista protiv tumbe ali nije da vodi reprezentaciju i to talentovanu generaciju

Turbulencija

pre 4 godine

Mi smo mnogo zastranili i nazalost mislim da nam nema spasa. Nije to samo fudbal u pitanju, samo je trenutno pokazatelj kako funkcionisemo...

marerakarera

pre 4 godine

Nije najtužnije to što je on selektor. Najtužnije je to što i ovakav jadan kakav jeste dolazi na klupu sa boljom karijerom i reputacijom od petorice ljudi koji su sedeli na klupi u određenom trenutjy (Đukić, Pižon, Ćurčić, Drulović, Krstajić...)

Da li je moguće da smo toliko nezainteresovani da ne možemo da se skupimo ispred Terazija, Pazove,bilo gde i da isteramo ove ljude?!

Pera portir

pre 4 godine

Ja ne znam šta ste vi ljudi očekivali, kakav nam je predsednik i stručni odbor fss-a ovaj je bog za njih. Pa niste valjda mislili da će murinjo da dođe ili ko već...?

Agilni

pre 4 godine

Najtrofejniji trener Partizana, da. Jedva sam čekao da neznalica ode pa da relativno prosečni treneri u vidu Lotara i Vermeza najzad naprave nešto i u Evropi.