Petak, 14.06.2019.

20:25

"Terzić je bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal, uz pomoć navijača pritiskao fudbalere"

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da je bilo pritisaka na Ljubišu Tumbakovića i igrače Crne Gore pred meč sa tzv. Kosovom.

Izvor: SN

"Terziæ je bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal, uz pomoæ navijaèa pritiskao fudbalere" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

Goran Milenkovic

pre 4 godine

Dejan JE GLASAO za prijem KiM u Uefa. Obrazlozenje mu je bilo da fudbal nema veze sa politikom!!!!! Dragi citaoce koji tvrdis da on nije glasao, ili ne znas ili si pristrasan.

panco

pre 4 godine

Ne zNam ko je kriv, ali sad ce Tumba na osnovu "patriotizma" dobiti reprenzetaciju Srbije da vodi (tako to u Srniji ide), a ovi muceni igraci izgubise mesto u reprenzetaciji CG.

Звезда_у_срцу

pre 4 godine

Мене као навијача Звезде који клуб прати преко 40 година и који је био сведок највећих успеха клуба у којима је лично учествовао и Дејан Савићевић, некадашња легенда Црвене Звезде, ово је веома разочарало. Кажем, некадашња, јер од овог момента, Дејо геније се не може сматрати легендом.

Звездини великани су велики људи, добри играчи, верни Звезди, поштују људе који их обожавају. Некадашња легенда Црвене Звезде је пљунула не само по клубу који му је донео светску славу, не само по милионима људи који су га волели, већ и по држави Србији, чији је дојучерашњи био држављанин. Оваквим јавним понижењем и њега самог али и свих нас који смо му се дивили, је дотакао дно. Зарад пар јефтиних поена, затворио је врата на Маракани, својој другој кући, и навукао бес свих Звездаша. Да је среће, тужили би га сви који су прозвани!

Руком исцртана граница не важи између једног народа који живи на две територије! Срби из Црне Горе, Срби преко Дрине, као и Срби који су у Србији су један народ. Даће Бог да се једног дана врате ствари на своје место, да повратимо оно што је наше и да се коначно откачимо од свих оних који годинама раде на уништењу свега што је српско!

Не падајте на јефтине форе, српство ће увек имати излаз на море!!!

Косово је Србија!!!

budibogsnama

pre 4 godine

Postaje sve zanimljivije. Dva centralna pitanja se polako kristalisu, iza svih prica o patriotizmu i snaznih emocija: ko koga ovde drzi za vrat, i sta ko ima u fioci?

Dragana

pre 4 godine

Ne znam da li je tačno da su rukometašice igrale istog dana sa Kosovom niti u kom takmičenju i kategoriji. Nisam našla podatak o tome.Mislim da bi Rukometni savez Srbije trebalo da razjasni to što je Savićević izjavio. Što se tiče fudbalera koji su odbili da igraju protiv Kosova ako nisu hteli mogli su da navedu neki drugi razlog a ne da se pozivaju na to. Naškodili su i sebi ali i reprezentaciji za koju su na kraju krajeva odlučili da igraju. Nisu odlučili da igraju za Srbiju a sada izigravaju velike patriote ili postupaju po nečijem nalogu. Crna Gora je priznala Kosovo koliko znamo i ne vidim kakve veze je Srbija imala sa tom utakmicom a opet mi " ničim izazvani " u centru pažnje. Bojim se da nekad ne nastradamo zbog ovakvih stavova kao juniorke u rukometu prošle godine. Ako i dalje idemo tom linijom da je Kosovo lažna i nepostojeća država odkud oni u kvalifikacijama za EP, na OI na Evropskim igrama? Činjenica je da postoji u sportskim organizacijama i učestvuje u takmičenjima. Meni prvoj se to ne dopada ali ko mene pita. Što se mene lično tiče da sam ja neko ko odlučuje ili je u situaciji da mora da se takmiči protiv njih u bilo kom sportu meni bi bilo da izadjem na teren i dam sve od sebe i pobedim ih, da ih eliminišem iz takmičenja. U suprotnom oni pobedjuju bez borbe što je besmisleno.

Negativni

pre 4 godine

# Link komentara
Preporučujem (+99)Ne preporučujem (-9)
Terza legenda Zvezde. Ko vam je ovaj Savićević? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Života, 14. jun

Bravo za komentar! Definisao si suštinu naše propasti.

zmajognjeni

pre 4 godine

Jedini je pitao na skupštini UEFA-a kako je moguće da se razmatra nešto mimo statuta UEFA, tj da se prima neka država koja nije član UN. I dobio je odgovor da je statut više kao vodič a ne nešto čega se striktno treba držati, glasao je protiv, a sada ga ovde prozivate za ovo što se dogodilo pri čemu on optužuje pojedince. Čovek ima više časti od svih u našem fudbalu zajedno!

Firga

pre 4 godine

Nasi fuzbaleri i trener su trebali mnogo ranije da kazu da nece igrati protiv kosova.ovako je zakljucak da je neko namerno hteo da se c.gora ostavi na cedilu.neko je to naredio,politika je ovde odavno sastavni deo sporta.

Grr

pre 4 godine

terza pobedio liverpul, a ti nereseno s kosovom. kome da verujem? 
(dzeryy, 14. jun 2019 23:04) 
Terza je prodao Grujica Liverpulu... 
A ovaj ima minuta u Liverpulu, ja mogu duze pod vodom. 
Pa ga je pozajmio za milion evra, na sest meseci.
(punimlimenke, 15. jun 2019 02:10)

Da li je Liverpul ili neko drugi kupio Grujića i dao pare CZ46? Priče za malu decu pred spavanje...

zoom

pre 4 godine

E, Dejo, Dejo pa i ti se se u toj emisiji pojavio bez svoje volje. Politika nam sve diktira. Vi ste zemlja koja je priznala Kosovo, sta ocekujes? Sramota za komentar takve legende.

Pop

pre 4 godine

Briselskim sporazumom (guglujte ko ga je potpisao) smo se obavezali da nećemo ometati Kosovo u pristupu međunarodnim organizacijama. Tako su i učestvovali na Olimpijadi u Riu 2016, primljeni u FIFA, UEFA i sl.
Sećam se 2006. (posle raspada SCG) kad je Terza kao predsednik FSS odlikovao Deju predsednika FSCG

lignjoslav

pre 4 godine

@pravo
Nismo pomogli Kosovu, vec Crnogorcima tj njihovim funkcionerima, posto smo im dali temu za spinovanje i opravdanje.
Kosovo je realno bolje i od CG i od Bugarske, i boriće se sa Češkom za drugo mesto. To se znalo i pre ove utakmice, i ovo je kao poručeno došlo za Deju i kompaniju.
Mozda bi im kompletna Cg mogla parirati i uzeti sva 3 boda, ali pri tome kada mislim kompletna, nisu mi ova dvojica na pameti, vec oni povređeni.
Ovako su sretno spretno izvukli bod, a realno su trebali da puknu

Long live and David Coverdale

pre 4 godine

E moj Savićeviću,da ti nije bilo Srba i Srbije imao bi tako veliku karijeru iz Podgoričke Budućnosti...važi.Pozdrav od Grobara.

Leri

pre 4 godine

17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet.

ta utakmica nije odigrana u okvirima kosova kao drzave zato nelazi sebe i druge oko sebe.prvo se dobro pozanimaj pre nego to napišeš.
(slaviša šmigič, 14. jun 2019 23:54) # Link komentara

A u kom okviru je Kosovo igralo. Je li to u okviru natecanja osnovnih skola? ?????

Crnogorac koji ne priznaje Kosovo

pre 4 godine

Mislim da mi nick sve govori. Ajde sada bez strasti da mi odgovorite. Zasto su Tumbakovic i igraci odlucili dan pred utakmkcu da izostanu? Znalo se jos u Decembru protiv koga ce Crna Gora biti u grupi. Smekerski su mogli reci NE tog Decembra i mislim da osim par idiota ne bi naisli na osudu. Ovako ih i ja osudjujem.

punimlimenke

pre 4 godine

terza pobedio liverpul, a ti nereseno s kosovom. kome da verujem?
(dzeryy, 14. jun 2019 23:04)
Terza je prodao Grujica Liverpulu...
A ovaj ima minuta u Liverpulu, ja mogu duze pod vodom.
Pa ga je pozajmio za milion evra, na sest meseci.

nk bg

pre 4 godine

Ljudi moraju da skapiraju kako funkcionisu Crnogorci, kad su po Srbiju govore kako smo isti narod kako je to sve politika, kad se vrate u Crnugoru oni su najveci Crnogorci, naravno ima izuzetaka...
(cekaj kako?, 14. jun 2019 21:03)

ja upravo sve kontra :-)

Realista

pre 4 godine

E ono sto bih ja voleo jeste da Zvezda izvuce u kvalifikacijama klub sa Kosova. Bas da vidim onda Terzica, jer neodigravanje utakmice ne vuce sa sobom samo kraj evropskih utakmica te sezone, nego se klub kaznjava sa visegodisnjom zabranom igranja evropskih utakmica. Nesto mislim da bi i Terzic i navijaci Zvezde bili za odigravanje tih utakmica.

fartstarter

pre 4 godine

Šerif nekog klubica u drugoj drzavi odreduje ko ce igrati za reprezentaciju drzave koju njegov klub ne prezentira,sramota...
(Zigzag, 14. jun 2019 22:01)

tako je vas serif 1991. odredjivao da ne igrate za reprezentaciju drzave koju ste prezentirali, u svim sportovima.

Djole

pre 4 godine

Naravno da je bilo pritisaka, ali da li nam je zao zbog toga? Pa nije, politika je odavno usla u sport.
Jos jedan dokaz da u reprezentaciji treba da igraju oni koji tu zemlju osecaju kao svoju a ne kao drugu po redu. Sami su krecili sto su hteli srbe, a ovamo pljuju te iste srbe na svakom koraku, i sad se jos nesto zale.

звездa

pre 4 godine

дејо, ово је у најмању руку некоректно и ниско. од онаквог играча и идола звезде да на ово дођеш...дејо, дејо...нећемо ово да ти заборавимо тако лако..ниси фер и није поштено од тебе, дејо

Goran ks

pre 4 godine

Juniorke Srbije i Kosova trebalo je u petak da se sastanu u prvom kolu grupe 5 kvalikacija za rukometno prvenstvo sveta, ali je njihov meč u Kovilovu otkazan zbog bezbednosnih razloga.
(slaviša šmigič, 15. jun 2019)


Petak 23.03.2018

Nebojša Stefanović je za Tanjug rekao da kvalifikaciona utakmica neće biti održana u popodnevnim časovima u Sportskom centru Kovilovo, kako je to prvobitno planirano.

Bravo za tebe , pogodio si za petak i za malo promasio mesec i godinu.

crnagora10srb

pre 4 godine

Pitajte gradjane u Cg sta misle o Kosovu. Premijer Markovic je rekao javno da su morali priznat Kosvo jer da je doslo to do pitanja gradjana bilo bi preko devedeset posto protiv tzv drzave Kosovo

sloga

pre 4 godine

Kakav Terzić, kakvi navijači, kakve službe? Opet teorija zavere? Igrači su odbili da igraju po sopstvenoj odluci, da je bilo pritisaka to se ne bi moglo sakriti.

d

pre 4 godine

tajne sluzbe, navijaci produzena ruka vlasti“.. Zbog ovih reci ce botovi da navale na Deju, samo citajte komentare..
(toranj, 14. jun 2019 21:22)

Apsolutno si u pravu, a mislis da je Dejo tu slucajno ili i oni imaju nekog poglavara koji se pita o svemu?

Torcida_Trebinje

pre 4 godine

ipak nije zaslužio da bude Zvezdina zvezda
(tako je to, 14. jun 2019 21:22) a sta to znaci bit Zvezdina zvezda? sta je to Zvezda? a pri tom si zvijezda Milana!?

Pedja

pre 4 godine

Samo jedno pitanje ako se Kosovo kvalifikuje na EP i mi se koji slucajem takodje kvalifikujemo da li ce Srbija ucestvovati na EP ili cemo se povuci sa takmicenja????
(Trust the process, 14. jun 2019 20:59)

Pa već nastupamo i jedni i drugi u istom takmičenju pod okriljem UEFA.

slaviša šmigič

pre 4 godine

samo,da odgovorim ovom pametnjakovicu o guglanju rukometne utakmice evo tacne informacije.
Juniorke Srbije i Kosova trebalo je u petak da se sastanu u prvom kolu grupe 5 kvalikacija za rukometno prvenstvo sveta, ali je njihov meč u Kovilovu otkazan zbog bezbednosnih razloga. Tako nije došlo do drugog međusobnog duela ovih selekcija.
zato dosta sa tom pričom o junorskoj utakmici koja nije odigrana opet nelazi sebe i druge oko sebe.

oopp

pre 4 godine

Ljudi, jasno je da je bilo pritisaka, ali lepo se namestilo i Tumbi. Mi pukli 5:0 od Ukrajine, a on sutra odbija da vodi tim protiv Kosova i Metohije... i odmah figurira kao kandidat za novog selektora Srbije i najjace je sto ima i ovde po komentarima likova koji su iz fazona da je to sto je odbio da vodi Crnu goru protiv Kosova i Metohije dovoljno da vodi nasu reprezentaciju. Srbijo medju sljivama.
(Bokacho, 14. jun 2019 21:52)

Te utakmice su se igrale isti dan, tako da nije odbio sutradan, nego jos pre nego sto smo mi odigrali sa Ukrajinom.

Divos

pre 4 godine

Ако је Дејо то изјавио за мене велико, огромно разочарење. И једно скарадно и безобразно виђење ситуацвије, својствено поквареним људима.

Тумбаковић и двојица играча нису били у саставу, знамо из којих разлога, никог ни Дејо ни било ко не може натерати да игра ако неће, људи од части ће држати до својих принципа, могуће и погреше, али ће до принципа држати.
Санкциониши их, казни, лобирај да их ФИФА казни, и то бих разумио, али ко је теби дао за право да "тумачиш" и поступак и ситуаџцију.
Поступили су као морални људи, што рђе не разумију, нити ће иокад разумети.
Такође и ако је Терзић вршио притисак? Па? Опет су Љубиша и играчи ти који ће одлучити како ће, нису они тако поводљиви.
И шта значи, доћи ће у ЦГ. Хоће ли неке битанге навратити да му сломе кичму? Реци слободно.

Ако је ово тачно пренесено, велико разочарење, баш велико, јадно да јадније не може бити.

Samo realno

pre 4 godine

Dejo čoveče,
Prvo, odakle ti ta informacija za rukomet?
Drugo, ti igrači jedu hleb u Srbiji. Budi ti frajer, pa izađi kao igrač Zvezde ili Partizana..Vojvodine...i igraj protiv Kosova...treba se posle toga prošetati po Beogradu ili Novom Sadu.
Treće, onamo 'namo...

Nebojsa

pre 4 godine

Zasto crnogorci uvek nadju krivicu u Srbiji, da li to u pitanju politika, sport ...
Nikad nisam cuo da su uradili nesto pogresno a da strelice nisu bile okrenute prema Srbiji. Politika me ne zanima kao sto tvrdim voleli mi ili ne Terzica on nije umesao prste u ovu odluku zvezdinih igraca , to je cisto njihova odluka.

budimoiskreno

pre 4 godine

Jos 17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet. Guglajte ako ne verujete. Tako da je u pravu Savicevic. A ovo deluje kao sabotaza, da im Tumba i 2 srpska igraca otkazu na dan pre utakmice.

e moj druže

pre 4 godine

Verovatno ni Terzić nije znao koliko je moćan. Malo ga Dejo pretera. Hvala ti Dejo za srećno detinjstvo, a i do skora si bio korektan. Ovo je malo traženje alibija za loš rezultat. Uobičajeno je već - svi funkcioneri na svim nivoima iz okolnih država nađu, za svoju javnost, alibi za neuspehe u nečemu iz Srbije.

slaviša šmigič

pre 4 godine

17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet.

ta utakmica nije odigrana u okvirima kosova kao drzave zato nelazi sebe i druge oko sebe.prvo se dobro pozanimaj pre nego to napišeš.

Firestarter

pre 4 godine

Dejane Savicevicu, sram te bilo!!! Igracima Zvezde i treneru Tumbakovicu, svaka cast!!! Cisto sumnjam da je bilo ko iz "drzave" Srbije uticao na njihovu odluku. Sta vise, mislim da bi Predsednik Srbije cak i pozdravio njihov nastup ptotiv tzv. drzave!Navijaci Zvezde i Partizana? Mozda... i tako treba i ubuduce! E,Dejane,Dejane... usao si u Milovu hajku uperenu protiv SPC, na posredan nacin. Ne valja ti to, genije. Nece ni Milo dozivotno vladati CG.Misli o tome, Dejo...
(Walldorf, 14. jun 2019 21:43)

Bote, smesan si.

Лазар KГ

pre 4 godine

Kakav spin ovo za žensku rukometnu reprezentaciju. Ta utakmica je trebala da se održi još prošle godine u Kragujevcu i na kraju nije održana jer se reagovalo prvo odozdo pa odozgo.

Mamer N'goj

pre 4 godine

Ne razumem zasto se mesate u komsiluku a ne smeta vam kad srpske reprezentativke u dzudou takmicu se protiv sportista te iste "tzv" drzave?

BOSS

pre 4 godine

Ja ne mogu da vjerujem sta ljudi ovdje pisu.Pa isti dan su igrale rulometasice Srbije protiv Kosova i niko nista ne prica za to.Pa stvarno ste kraljevi jedni.
Bas me interesuje da li bi Zvezda igrala protiv neke ekipe sa Kosova da im dopadnu u kvalifikacije za LS???
Prodane duseee,samo je cifra razlicita.

Pera

pre 4 godine

a kako to da vam je zenska rukometna reprezentacija igrala isti dan protov Kosova?

Da li je ovo istina , zna li neko gde i zasto se igralo ?
Ja prvi put cujem za ovo.

Naravno da laže, Milova škola. Igra se Liga nacija za žene, Kosovo ne učestvuje.

Rade grobar

pre 4 godine

Pa isti dan su igrale rulometasice Srbije protiv Kosova i niko nista ne prica za to.
(BOSS, 14. jun 2019 22:22)

Pa ako su igrale kazi ko je igrao, seniorke,juniorke, u kom gradu , rezultat, kazi koje takmicenje kad sve znas napisi i to , pa da znamo laze li dejo ili govori istinu, ili ti lazes ili govoris istinu.

War Inside My Head

pre 4 godine

Nekoliko puta sam pročitao tekst,ali ne vidim da je Dejo prozvao Srbiju ili Crvenu Zvezdu,već konkretno Terzića i pojedince iz službi.Ko zna šta stoji iz sve ove priče,očigledno da je bilo navijačkih pritisaka,ali se zaboravlja da je Dejan Savićević na sjednici UEFA,kad je kosovo primljeno,glasao protiv.

P,P,Njegoš vladika SPC

pre 4 godine

Crni dane, a crna sudbino !
O kukavno Srpstvo ugašeno,
zla nadživjeh tvoja svakolika,
a s najgorim hoću da se borim !

Gorski Vijenac
„prahu oca Srbije“

Dragi

pre 4 godine

Dejo je rekao istinu, politika je usla u sport i meni nije jasno šta je sporno u njegovoj izjavi. Kakve veze ima njegov odnos sa Milom i Dejo nikad ništa loše nije uradio i rekao protiv Srbije

Walldorf

pre 4 godine

Dejane Savicevicu, sram te bilo!!! Igracima Zvezde i treneru Tumbakovicu, svaka cast!!! Cisto sumnjam da je bilo ko iz "drzave" Srbije uticao na njihovu odluku. Sta vise, mislim da bi Predsednik Srbije cak i pozdravio njihov nastup ptotiv tzv. drzave!Navijaci Zvezde i Partizana? Mozda... i tako treba i ubuduce! E,Dejane,Dejane... usao si u Milovu hajku uperenu protiv SPC, na posredan nacin. Ne valja ti to, genije. Nece ni Milo dozivotno vladati CG.Misli o tome, Dejo...

mm

pre 4 godine

Dejane, Dejane, hvala ti Dejane za svu radost koju si mi priredio svojim fantastičnim igrama u Zvezdi i reprezentaciji, a za sve ostalo, možeš da ideš u ... Prištinu.

aca

pre 4 godine

stanje u nasem fudbalu je idealno pa se mesamo u tudje probleme. Jadno, razbise nas Ukrajinci kao neke amatere a mi vec danima gledamo u tudje dvoriste.

dragiša

pre 4 godine

Treba da je sramota svakog navijača C zvezde koji pljuje Deja. A intervju je trenutno na RTCG. Mogli ste da ga celog čujete, pa da toliko komentarišete.

Toto-ko-tunjo-i-legenda-o-purgeru

pre 4 godine

ipak nije zaslužio da bude Zvezdina zvezda
(tako je to, 14. jun 2019 21:22)

Hvala bogu, neko je video dalje u tom trenutku. Ja bih ga proglasio.

kiza

pre 4 godine

Bravo za genija treba reci kako funkcijoniše sistem ovde. Mada možda će sad i Deja da proglase za nekakvog Partizanovca jer izdajnik nije pošto je crnogorac.Dobro je Dule rekao jednom će i ovo zlo proći. I nakraju još nešto, drago mi je što nisam navijač CZ obraz bi mi bio crven.

Sub013

pre 4 godine

Dejo se odavno prodao Milu i siptarima tako da ne cudi ovako nesto, ni prvi ni poslednji veliki igrac koji nije tako veliki covek, meni je prvom tesko to da izgovorim jer sam ga obozavao. Bravo za Zuleta, Mirka i Tumbu!

Бата Стојковић

pre 4 godine

Дејане Савићевићу ако ти немаш проблем са признањем Косова за независну државу од стране Црне Горе онда ми немамо шта више да причамо.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Bravo genije. Svaka ti je na mestu. Vrse pritisak da igraci ne igraju protiv tzv kosova, a imaju predstavnike vlasti u vladi tzv kosova.

Nenad

pre 4 godine

A zalio sam nekad sto nije samostalno proglasen za Zvezdinu zvezdu. Mladost-ludost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-Ostojin-opozicionar, 14. jun 2019 20:54
Što si žalio bio si upravu ali sad nisi

The miners

pre 4 godine

OD POCETKA ,PA DO KRAJA:Bilo je to u nekoj zemlji seljaka

na brdovitom Balkanu,)........(D.M).....napisano zlatnim slovima za uvjek DEJO....SVOJOM RADOM ....za uvjek DEJO ,LEGENDO...!!!(alb.)

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Dobro je covek i rekao.Crna Gora je nezavisna drzava i sta mi tu imamo da se mesamo.Kao da kod nas nema problema koji su nam bitniji od neke susedne drzave.

Vucko

pre 4 godine

Necu nista lose da napisem iz razloga sta je sve dao Zvezdi kao igrac, ali na nekoj sledecoj godisnjici proslave Barija sigurno nece da naidje na topao prijem od navijaca. Od mene ce uvek da dobije aplauz zato sto je fudbalski genije i legenda Zvezde, a o ovim postupcima i ljudskim kvalitetima nekom drugom prilikom. E moj genije...

AlexaR

pre 4 godine

Tebe sam uvek cenio kao fudbalera pa čak i kad si pokazivao temperament što je bilo simpatično i ponosno,kad si bio naš DEJO... ali bre DEJO jel tebi jasno gde živiš... šta radite VI kao naša braća... koga podržavate i IMAŠ LI STIDA ČOVJEČE !!!

Toma

pre 4 godine

Ima li bre neko da pokaže razumevanje i za srpsku stranu!? Svi gledaju svoj interes, pa se još ljute kad i mi probamo? Čime vi uopšte pokazujete da vam je stalo do Srbije!? Naravno ničim! I šta očekujete!?

ja sam

pre 4 godine

zbog ovih izjava crnogorca DEJE, isti nije 6. zvezda na stadionu 1. Zvezdine zvezde. živeli rajko, dragoslav, dragan, vladimir i dragan. ko tako ne zna, živeli mitić, šelularac, džajić, pižon petrović i piksi stojković.

cekaj kako?

pre 4 godine

Ljudi moraju da skapiraju kako funkcionisu Crnogorci, kad su po Srbiju govore kako smo isti narod kako je to sve politika, kad se vrate u Crnugoru oni su najveci Crnogorci, naravno ima izuzetaka...

sunce

pre 4 godine

#MiodragCZ
Pa ako mogu Sreder i Bler da dodju u Beograd, zasto ne bi mogao Dejo Savicevic, jedan od najzasluznijih za titule u Bariju i Tokiju..

Bokacho

pre 4 godine

Ljudi, jasno je da je bilo pritisaka, ali lepo se namestilo i Tumbi. Mi pukli 5:0 od Ukrajine, a on sutra odbija da vodi tim protiv Kosova i Metohije... i odmah figurira kao kandidat za novog selektora Srbije i najjace je sto ima i ovde po komentarima likova koji su iz fazona da je to sto je odbio da vodi Crnu goru protiv Kosova i Metohije dovoljno da vodi nasu reprezentaciju. Srbijo medju sljivama.

Sofronije

pre 4 godine

Kosovo ako igra na EP, za mene je to da igra srpska pokrajina a ako CG igra na EP to onda igra susedna drzava. Pa valjda cu pre da navijam za deo svoje drzave nego za komsije.
Pa i englezi ce pre da navijaju za Severnu Irsku ili Vels nego za Republiku Irsku.

Hez

pre 4 godine

@Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-16)
Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.
(pravo, 14. jun 2019 20:43

Bolje i Kosovo da se plasira nego Crna Gora. Neka smo im pomogli. A zašto pretpostavljaš da je ovo tačno? Zato sto samo naši lazu a svi drugi su časni i pošteni?
(analiticar_ amater, 14. jun 2019 21:11)

Wow, kakva izjava!

Šef

pre 4 godine

Dejo sve pamtim... i dobro... al eto i prvi put od tebe loše... znamo mi ko je Terza... ne treba da nam crtaš...a znamo i ko si ti... do sad si bio naš čovek ...do sada... al eto došlo neko drugo vreme...ne bi valjalo da nas još koji put razočaraš...baš ne bi valjalo...

Lukk

pre 4 godine

Ne dovodi vise igrace iz srbije koji ce nam matrak,jednostavno nemamo kvalitet u fudbal da bi smo isli na bill koje prvenstvo.sam si kriv.igraj sa Tim sto imas,sto smo se odvajali of srbije onda,nije ti svaka na mjesto.

analiticar_ amater

pre 4 godine

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-16)
Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.
(pravo, 14. jun 2019 20:43

Bolje i Kosovo da se plasira nego Crna Gora. Neka smo im pomogli. A zašto pretpostavljaš da je ovo tačno? Zato sto samo naši lazu a svi drugi su časni i pošteni?

analiticar_ amater

pre 4 godine

Dejan Savićević je jedini iz regiona glasao protiv ulaska Kosova u UEFA, čime se direktno zamerio državnom vrhu svoje zemlje.
(Perun, 14. jun 2019

I zato su mu se Albanci javno zahvaljivali nakon glasanja?

Radovan

pre 4 godine

a kako to da vam je zenska rukometna reprezentacija igrala isti dan protov Kosova?

Da li je ovo istina , zna li neko gde i zasto se igralo ?
Ja prvi put cujem za ovo.

bogi

pre 4 godine

je.. o vas kosovo i tema vezana za to. Sve same patriote u ovoj zemlji Srbiji koji ni prstom na mapi ne bi znali da pokažu gde se kosovo nalazi.

ko-ometator

pre 4 godine

Dejo kaže da su navijači produžena ruka vlasti. Upravo je obrnuto, vlast je produžena ruka navijača!
(Deco, bežite odavde!, 14. jun 2019 20:40) Da je tako zemlja nam nebi bila u haosu. Navijaci su narod. Oni su iz naroda. Ovi iz vlasti zive u nekom svom univerzumu.

srle

pre 4 godine

Meni samo nije jasno kako ti imaš obraza da dođeš u Beograd a priznao si tzv. Kosovo. Lako je drugima držati pridike, vidiš trun u tuđem oku, a ne vidiš balvan u svom.

Rocky

pre 4 godine

Dejo legenda i Zvezde i fudbala nekad, a danas sramota ovakve politike u CG.

Sta ti je trebala politika....

Jednom ces se i ti kajati za ovo sto pricas. Veci si ti od ovih reci, Deji delijo.

zmago

pre 4 godine

Da da treba dolaziti u crnu goru.Evo ja se bas spremam da dodjem tamo nekako mi tamo najlepse i bas sa osecam prijatno ko da sam u centru Drenice.

Раде Кузма

pre 4 godine

Толико сте нам пута заболи нож у леђа. Терзић, свакако није неки човјек, али му за ово свака част. Признали сте Косово, шта сте очекивали, да вам честитамо? Срам вас било.

direwolf

pre 4 godine

Dejo je verovatno u pravu. Da se on pita sigurno ne bi hteo da igraju protiv onih, ali sta ce covek, celoj Evropi su nametnuli tu "reprezentaciju". Eno sada i Bugari cekaju kaznu zbog meca sa njima...

Marko PG

pre 4 godine

Svaka ti čast Dejane. Svaka ti je na mjestu.
Ne mogu da vjerujem da ljudi u Srbiji misle da je to bila odluka igrača odnosno trenera da ne igraju meč. Više nego očigleno je da je bilo pritisaka sa strane. Niko ne zna u kakvoj su ljudi bili situaciji odnosno pod kojim ucjenama su bili, tako da im ne treba zamjerati previše. Ipak, sljedeća stvar je sporna. Ako su već Srbi i patriote, zbog čega tri mjeseca prije meča kad su saznali da igraju sa Kosovom nisu rekli ne želimo da igramo iz navedenih razloga, nego 5 sati prije utakmice? Tumba je 3 dana prije utakmice čak dao intervju gdje je detaljno izanalizirao Kosovo, pripremio taktiku, znao tim unaprijed... a onda se vjerovatno usijao telefon... :)
Pozdrav za dobre ljude iz PG.

A

pre 4 godine

U čemu je problem? Rezultat je bio 1:1. Kad dve bratske reprezentacije igraju utakmicu ljubavi i prijateljstva, zar nije najbolji nerešen rezultat? Šteta samo što nije bilo, npr, 3:3 pa da se i Milogorci i Amerikosovari raduju 6 puta.

Trust the process

pre 4 godine

Samo jedno pitanje ako se Kosovo kvalifikuje na EP i mi se koji slucajem takodje kvalifikujemo da li ce Srbija ucestvovati na EP ili cemo se povuci sa takmicenja????

Pozdrav iz Minhena

pre 4 godine

I kad ja kazem da je Balkan zreo za jednu atomsku neko ce reci ma nije.
(South Park, 14. jun 2019 20:43)

Ne poznajes dovoljno fiziku...posledice bi se osetile po celoj Evropi, a I dalje

Arthas

pre 4 godine

A ti si bacio bombu sa osiromasenim uranijumom u srce svih navijaca Zvezde i Srbije tvojim zalosnim milogorskim izjavama u poslednjih par godina. Hvala ti na svoj radosti koju si nam pruzio majstorijama devedesetih, ali da bi ostao legenda nekog kluba i jos vaznije naroda, moras pre svega biti covek.

Banana State

pre 4 godine

Protiv sam ove vlasti u Srbiji, ali ti čoveče obraza nemaš. Pre neki dan smo te gledali kod Ivana Ivanovića i svi smo zajedno evocirali neke lepe uspomene, ali ovo što sada radite ti i tvoji kompanjoni prevazivali sve granice korektnosti.

pravo

pre 4 godine

Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.

IberZOKNA

pre 4 godine

NEDAJ SE DEJOOO, mi pravi poznavaoci fudbala koji smo neutralni u ovom slucaju znamo o cemu procas. Iako cu dobiti pola miliona minusa znajte da je sve tacno sto je dejo rekao. Ugasiti Zvezdu i Partizane pod hitno osnovati jedan klub novi moderni od ova dva spreciti podelu medju SRBIMA a zatim neprijateljima zadati smrtonosni udarac samo tako se moze. Ali posto je sve kupljeno nece biti nista os toga. IZDANI SMO

Perun

pre 4 godine

Zašto Stojkovic, Ivanic i Tumbaković posle žreba prošle godine nisu rekli da ne žele da igraju protiv Kosova, kao i zašto je dan pre meča na konferenciji za medije Tumbaković najnormalnije pričao o taktici za tu utakmicu ?

pravo

pre 4 godine

Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.

Marko PG

pre 4 godine

Svaka ti čast Dejane. Svaka ti je na mjestu.
Ne mogu da vjerujem da ljudi u Srbiji misle da je to bila odluka igrača odnosno trenera da ne igraju meč. Više nego očigleno je da je bilo pritisaka sa strane. Niko ne zna u kakvoj su ljudi bili situaciji odnosno pod kojim ucjenama su bili, tako da im ne treba zamjerati previše. Ipak, sljedeća stvar je sporna. Ako su već Srbi i patriote, zbog čega tri mjeseca prije meča kad su saznali da igraju sa Kosovom nisu rekli ne želimo da igramo iz navedenih razloga, nego 5 sati prije utakmice? Tumba je 3 dana prije utakmice čak dao intervju gdje je detaljno izanalizirao Kosovo, pripremio taktiku, znao tim unaprijed... a onda se vjerovatno usijao telefon... :)
Pozdrav za dobre ljude iz PG.

War Inside My Head

pre 4 godine

Nekoliko puta sam pročitao tekst,ali ne vidim da je Dejo prozvao Srbiju ili Crvenu Zvezdu,već konkretno Terzića i pojedince iz službi.Ko zna šta stoji iz sve ove priče,očigledno da je bilo navijačkih pritisaka,ali se zaboravlja da je Dejan Savićević na sjednici UEFA,kad je kosovo primljeno,glasao protiv.

sunce

pre 4 godine

#MiodragCZ
Pa ako mogu Sreder i Bler da dodju u Beograd, zasto ne bi mogao Dejo Savicevic, jedan od najzasluznijih za titule u Bariju i Tokiju..

Perun

pre 4 godine

Zašto Stojkovic, Ivanic i Tumbaković posle žreba prošle godine nisu rekli da ne žele da igraju protiv Kosova, kao i zašto je dan pre meča na konferenciji za medije Tumbaković najnormalnije pričao o taktici za tu utakmicu ?

Samo realno

pre 4 godine

Dejo čoveče,
Prvo, odakle ti ta informacija za rukomet?
Drugo, ti igrači jedu hleb u Srbiji. Budi ti frajer, pa izađi kao igrač Zvezde ili Partizana..Vojvodine...i igraj protiv Kosova...treba se posle toga prošetati po Beogradu ili Novom Sadu.
Treće, onamo 'namo...

cekaj kako?

pre 4 godine

Ljudi moraju da skapiraju kako funkcionisu Crnogorci, kad su po Srbiju govore kako smo isti narod kako je to sve politika, kad se vrate u Crnugoru oni su najveci Crnogorci, naravno ima izuzetaka...

Banana State

pre 4 godine

Protiv sam ove vlasti u Srbiji, ali ti čoveče obraza nemaš. Pre neki dan smo te gledali kod Ivana Ivanovića i svi smo zajedno evocirali neke lepe uspomene, ali ovo što sada radite ti i tvoji kompanjoni prevazivali sve granice korektnosti.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Bravo genije. Svaka ti je na mestu. Vrse pritisak da igraci ne igraju protiv tzv kosova, a imaju predstavnike vlasti u vladi tzv kosova.

Trust the process

pre 4 godine

Samo jedno pitanje ako se Kosovo kvalifikuje na EP i mi se koji slucajem takodje kvalifikujemo da li ce Srbija ucestvovati na EP ili cemo se povuci sa takmicenja????

Бата Стојковић

pre 4 godine

Дејане Савићевићу ако ти немаш проблем са признањем Косова за независну државу од стране Црне Горе онда ми немамо шта више да причамо.

Divos

pre 4 godine

Ако је Дејо то изјавио за мене велико, огромно разочарење. И једно скарадно и безобразно виђење ситуацвије, својствено поквареним људима.

Тумбаковић и двојица играча нису били у саставу, знамо из којих разлога, никог ни Дејо ни било ко не може натерати да игра ако неће, људи од части ће држати до својих принципа, могуће и погреше, али ће до принципа држати.
Санкциониши их, казни, лобирај да их ФИФА казни, и то бих разумио, али ко је теби дао за право да "тумачиш" и поступак и ситуаџцију.
Поступили су као морални људи, што рђе не разумију, нити ће иокад разумети.
Такође и ако је Терзић вршио притисак? Па? Опет су Љубиша и играчи ти који ће одлучити како ће, нису они тако поводљиви.
И шта значи, доћи ће у ЦГ. Хоће ли неке битанге навратити да му сломе кичму? Реци слободно.

Ако је ово тачно пренесено, велико разочарење, баш велико, јадно да јадније не може бити.

Firestarter

pre 4 godine

Dejane Savicevicu, sram te bilo!!! Igracima Zvezde i treneru Tumbakovicu, svaka cast!!! Cisto sumnjam da je bilo ko iz "drzave" Srbije uticao na njihovu odluku. Sta vise, mislim da bi Predsednik Srbije cak i pozdravio njihov nastup ptotiv tzv. drzave!Navijaci Zvezde i Partizana? Mozda... i tako treba i ubuduce! E,Dejane,Dejane... usao si u Milovu hajku uperenu protiv SPC, na posredan nacin. Ne valja ti to, genije. Nece ni Milo dozivotno vladati CG.Misli o tome, Dejo...
(Walldorf, 14. jun 2019 21:43)

Bote, smesan si.

A

pre 4 godine

U čemu je problem? Rezultat je bio 1:1. Kad dve bratske reprezentacije igraju utakmicu ljubavi i prijateljstva, zar nije najbolji nerešen rezultat? Šteta samo što nije bilo, npr, 3:3 pa da se i Milogorci i Amerikosovari raduju 6 puta.

e moj druže

pre 4 godine

Verovatno ni Terzić nije znao koliko je moćan. Malo ga Dejo pretera. Hvala ti Dejo za srećno detinjstvo, a i do skora si bio korektan. Ovo je malo traženje alibija za loš rezultat. Uobičajeno je već - svi funkcioneri na svim nivoima iz okolnih država nađu, za svoju javnost, alibi za neuspehe u nečemu iz Srbije.

P,P,Njegoš vladika SPC

pre 4 godine

Crni dane, a crna sudbino !
O kukavno Srpstvo ugašeno,
zla nadživjeh tvoja svakolika,
a s najgorim hoću da se borim !

Gorski Vijenac
„prahu oca Srbije“

IberZOKNA

pre 4 godine

NEDAJ SE DEJOOO, mi pravi poznavaoci fudbala koji smo neutralni u ovom slucaju znamo o cemu procas. Iako cu dobiti pola miliona minusa znajte da je sve tacno sto je dejo rekao. Ugasiti Zvezdu i Partizane pod hitno osnovati jedan klub novi moderni od ova dva spreciti podelu medju SRBIMA a zatim neprijateljima zadati smrtonosni udarac samo tako se moze. Ali posto je sve kupljeno nece biti nista os toga. IZDANI SMO

Rade grobar

pre 4 godine

Pa isti dan su igrale rulometasice Srbije protiv Kosova i niko nista ne prica za to.
(BOSS, 14. jun 2019 22:22)

Pa ako su igrale kazi ko je igrao, seniorke,juniorke, u kom gradu , rezultat, kazi koje takmicenje kad sve znas napisi i to , pa da znamo laze li dejo ili govori istinu, ili ti lazes ili govoris istinu.

Dragi

pre 4 godine

Dejo je rekao istinu, politika je usla u sport i meni nije jasno šta je sporno u njegovoj izjavi. Kakve veze ima njegov odnos sa Milom i Dejo nikad ništa loše nije uradio i rekao protiv Srbije

Раде Кузма

pre 4 godine

Толико сте нам пута заболи нож у леђа. Терзић, свакако није неки човјек, али му за ово свака част. Признали сте Косово, шта сте очекивали, да вам честитамо? Срам вас било.

Bokacho

pre 4 godine

Ljudi, jasno je da je bilo pritisaka, ali lepo se namestilo i Tumbi. Mi pukli 5:0 od Ukrajine, a on sutra odbija da vodi tim protiv Kosova i Metohije... i odmah figurira kao kandidat za novog selektora Srbije i najjace je sto ima i ovde po komentarima likova koji su iz fazona da je to sto je odbio da vodi Crnu goru protiv Kosova i Metohije dovoljno da vodi nasu reprezentaciju. Srbijo medju sljivama.

Pera

pre 4 godine

a kako to da vam je zenska rukometna reprezentacija igrala isti dan protov Kosova?

Da li je ovo istina , zna li neko gde i zasto se igralo ?
Ja prvi put cujem za ovo.

Naravno da laže, Milova škola. Igra se Liga nacija za žene, Kosovo ne učestvuje.

zmago

pre 4 godine

Da da treba dolaziti u crnu goru.Evo ja se bas spremam da dodjem tamo nekako mi tamo najlepse i bas sa osecam prijatno ko da sam u centru Drenice.

Лазар KГ

pre 4 godine

Kakav spin ovo za žensku rukometnu reprezentaciju. Ta utakmica je trebala da se održi još prošle godine u Kragujevcu i na kraju nije održana jer se reagovalo prvo odozdo pa odozgo.

bogi

pre 4 godine

je.. o vas kosovo i tema vezana za to. Sve same patriote u ovoj zemlji Srbiji koji ni prstom na mapi ne bi znali da pokažu gde se kosovo nalazi.

AlexaR

pre 4 godine

Tebe sam uvek cenio kao fudbalera pa čak i kad si pokazivao temperament što je bilo simpatično i ponosno,kad si bio naš DEJO... ali bre DEJO jel tebi jasno gde živiš... šta radite VI kao naša braća... koga podržavate i IMAŠ LI STIDA ČOVJEČE !!!

Mamer N'goj

pre 4 godine

Ne razumem zasto se mesate u komsiluku a ne smeta vam kad srpske reprezentativke u dzudou takmicu se protiv sportista te iste "tzv" drzave?

Arthas

pre 4 godine

A ti si bacio bombu sa osiromasenim uranijumom u srce svih navijaca Zvezde i Srbije tvojim zalosnim milogorskim izjavama u poslednjih par godina. Hvala ti na svoj radosti koju si nam pruzio majstorijama devedesetih, ali da bi ostao legenda nekog kluba i jos vaznije naroda, moras pre svega biti covek.

slaviša šmigič

pre 4 godine

samo,da odgovorim ovom pametnjakovicu o guglanju rukometne utakmice evo tacne informacije.
Juniorke Srbije i Kosova trebalo je u petak da se sastanu u prvom kolu grupe 5 kvalikacija za rukometno prvenstvo sveta, ali je njihov meč u Kovilovu otkazan zbog bezbednosnih razloga. Tako nije došlo do drugog međusobnog duela ovih selekcija.
zato dosta sa tom pričom o junorskoj utakmici koja nije odigrana opet nelazi sebe i druge oko sebe.

dragiša

pre 4 godine

Treba da je sramota svakog navijača C zvezde koji pljuje Deja. A intervju je trenutno na RTCG. Mogli ste da ga celog čujete, pa da toliko komentarišete.

kiza

pre 4 godine

Bravo za genija treba reci kako funkcijoniše sistem ovde. Mada možda će sad i Deja da proglase za nekakvog Partizanovca jer izdajnik nije pošto je crnogorac.Dobro je Dule rekao jednom će i ovo zlo proći. I nakraju još nešto, drago mi je što nisam navijač CZ obraz bi mi bio crven.

ja sam

pre 4 godine

zbog ovih izjava crnogorca DEJE, isti nije 6. zvezda na stadionu 1. Zvezdine zvezde. živeli rajko, dragoslav, dragan, vladimir i dragan. ko tako ne zna, živeli mitić, šelularac, džajić, pižon petrović i piksi stojković.

BOSS

pre 4 godine

Ja ne mogu da vjerujem sta ljudi ovdje pisu.Pa isti dan su igrale rulometasice Srbije protiv Kosova i niko nista ne prica za to.Pa stvarno ste kraljevi jedni.
Bas me interesuje da li bi Zvezda igrala protiv neke ekipe sa Kosova da im dopadnu u kvalifikacije za LS???
Prodane duseee,samo je cifra razlicita.

mm

pre 4 godine

Dejane, Dejane, hvala ti Dejane za svu radost koju si mi priredio svojim fantastičnim igrama u Zvezdi i reprezentaciji, a za sve ostalo, možeš da ideš u ... Prištinu.

Toma

pre 4 godine

Ima li bre neko da pokaže razumevanje i za srpsku stranu!? Svi gledaju svoj interes, pa se još ljute kad i mi probamo? Čime vi uopšte pokazujete da vam je stalo do Srbije!? Naravno ničim! I šta očekujete!?

Sub013

pre 4 godine

Dejo se odavno prodao Milu i siptarima tako da ne cudi ovako nesto, ni prvi ni poslednji veliki igrac koji nije tako veliki covek, meni je prvom tesko to da izgovorim jer sam ga obozavao. Bravo za Zuleta, Mirka i Tumbu!

slaviša šmigič

pre 4 godine

17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet.

ta utakmica nije odigrana u okvirima kosova kao drzave zato nelazi sebe i druge oko sebe.prvo se dobro pozanimaj pre nego to napišeš.

direwolf

pre 4 godine

Dejo je verovatno u pravu. Da se on pita sigurno ne bi hteo da igraju protiv onih, ali sta ce covek, celoj Evropi su nametnuli tu "reprezentaciju". Eno sada i Bugari cekaju kaznu zbog meca sa njima...

aca

pre 4 godine

stanje u nasem fudbalu je idealno pa se mesamo u tudje probleme. Jadno, razbise nas Ukrajinci kao neke amatere a mi vec danima gledamo u tudje dvoriste.

srle

pre 4 godine

Meni samo nije jasno kako ti imaš obraza da dođeš u Beograd a priznao si tzv. Kosovo. Lako je drugima držati pridike, vidiš trun u tuđem oku, a ne vidiš balvan u svom.

Šef

pre 4 godine

Dejo sve pamtim... i dobro... al eto i prvi put od tebe loše... znamo mi ko je Terza... ne treba da nam crtaš...a znamo i ko si ti... do sad si bio naš čovek ...do sada... al eto došlo neko drugo vreme...ne bi valjalo da nas još koji put razočaraš...baš ne bi valjalo...

Radovan

pre 4 godine

a kako to da vam je zenska rukometna reprezentacija igrala isti dan protov Kosova?

Da li je ovo istina , zna li neko gde i zasto se igralo ?
Ja prvi put cujem za ovo.

Lukk

pre 4 godine

Ne dovodi vise igrace iz srbije koji ce nam matrak,jednostavno nemamo kvalitet u fudbal da bi smo isli na bill koje prvenstvo.sam si kriv.igraj sa Tim sto imas,sto smo se odvajali of srbije onda,nije ti svaka na mjesto.

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Dobro je covek i rekao.Crna Gora je nezavisna drzava i sta mi tu imamo da se mesamo.Kao da kod nas nema problema koji su nam bitniji od neke susedne drzave.

Nebojsa

pre 4 godine

Zasto crnogorci uvek nadju krivicu u Srbiji, da li to u pitanju politika, sport ...
Nikad nisam cuo da su uradili nesto pogresno a da strelice nisu bile okrenute prema Srbiji. Politika me ne zanima kao sto tvrdim voleli mi ili ne Terzica on nije umesao prste u ovu odluku zvezdinih igraca , to je cisto njihova odluka.

Walldorf

pre 4 godine

Dejane Savicevicu, sram te bilo!!! Igracima Zvezde i treneru Tumbakovicu, svaka cast!!! Cisto sumnjam da je bilo ko iz "drzave" Srbije uticao na njihovu odluku. Sta vise, mislim da bi Predsednik Srbije cak i pozdravio njihov nastup ptotiv tzv. drzave!Navijaci Zvezde i Partizana? Mozda... i tako treba i ubuduce! E,Dejane,Dejane... usao si u Milovu hajku uperenu protiv SPC, na posredan nacin. Ne valja ti to, genije. Nece ni Milo dozivotno vladati CG.Misli o tome, Dejo...

budimoiskreno

pre 4 godine

Jos 17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet. Guglajte ako ne verujete. Tako da je u pravu Savicevic. A ovo deluje kao sabotaza, da im Tumba i 2 srpska igraca otkazu na dan pre utakmice.

zmajognjeni

pre 4 godine

Jedini je pitao na skupštini UEFA-a kako je moguće da se razmatra nešto mimo statuta UEFA, tj da se prima neka država koja nije član UN. I dobio je odgovor da je statut više kao vodič a ne nešto čega se striktno treba držati, glasao je protiv, a sada ga ovde prozivate za ovo što se dogodilo pri čemu on optužuje pojedince. Čovek ima više časti od svih u našem fudbalu zajedno!

Toto-ko-tunjo-i-legenda-o-purgeru

pre 4 godine

ipak nije zaslužio da bude Zvezdina zvezda
(tako je to, 14. jun 2019 21:22)

Hvala bogu, neko je video dalje u tom trenutku. Ja bih ga proglasio.

analiticar_ amater

pre 4 godine

Dejan Savićević je jedini iz regiona glasao protiv ulaska Kosova u UEFA, čime se direktno zamerio državnom vrhu svoje zemlje.
(Perun, 14. jun 2019

I zato su mu se Albanci javno zahvaljivali nakon glasanja?

Pozdrav iz Minhena

pre 4 godine

I kad ja kazem da je Balkan zreo za jednu atomsku neko ce reci ma nije.
(South Park, 14. jun 2019 20:43)

Ne poznajes dovoljno fiziku...posledice bi se osetile po celoj Evropi, a I dalje

Vucko

pre 4 godine

Necu nista lose da napisem iz razloga sta je sve dao Zvezdi kao igrac, ali na nekoj sledecoj godisnjici proslave Barija sigurno nece da naidje na topao prijem od navijaca. Od mene ce uvek da dobije aplauz zato sto je fudbalski genije i legenda Zvezde, a o ovim postupcima i ljudskim kvalitetima nekom drugom prilikom. E moj genije...

Negativni

pre 4 godine

# Link komentara
Preporučujem (+99)Ne preporučujem (-9)
Terza legenda Zvezde. Ko vam je ovaj Savićević? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Života, 14. jun

Bravo za komentar! Definisao si suštinu naše propasti.

Звезда_у_срцу

pre 4 godine

Мене као навијача Звезде који клуб прати преко 40 година и који је био сведок највећих успеха клуба у којима је лично учествовао и Дејан Савићевић, некадашња легенда Црвене Звезде, ово је веома разочарало. Кажем, некадашња, јер од овог момента, Дејо геније се не може сматрати легендом.

Звездини великани су велики људи, добри играчи, верни Звезди, поштују људе који их обожавају. Некадашња легенда Црвене Звезде је пљунула не само по клубу који му је донео светску славу, не само по милионима људи који су га волели, већ и по држави Србији, чији је дојучерашњи био држављанин. Оваквим јавним понижењем и њега самог али и свих нас који смо му се дивили, је дотакао дно. Зарад пар јефтиних поена, затворио је врата на Маракани, својој другој кући, и навукао бес свих Звездаша. Да је среће, тужили би га сви који су прозвани!

Руком исцртана граница не важи између једног народа који живи на две територије! Срби из Црне Горе, Срби преко Дрине, као и Срби који су у Србији су један народ. Даће Бог да се једног дана врате ствари на своје место, да повратимо оно што је наше и да се коначно откачимо од свих оних који годинама раде на уништењу свега што је српско!

Не падајте на јефтине форе, српство ће увек имати излаз на море!!!

Косово је Србија!!!

Hez

pre 4 godine

@Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-16)
Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.
(pravo, 14. jun 2019 20:43

Bolje i Kosovo da se plasira nego Crna Gora. Neka smo im pomogli. A zašto pretpostavljaš da je ovo tačno? Zato sto samo naši lazu a svi drugi su časni i pošteni?
(analiticar_ amater, 14. jun 2019 21:11)

Wow, kakva izjava!

Crnogorac koji ne priznaje Kosovo

pre 4 godine

Mislim da mi nick sve govori. Ajde sada bez strasti da mi odgovorite. Zasto su Tumbakovic i igraci odlucili dan pred utakmkcu da izostanu? Znalo se jos u Decembru protiv koga ce Crna Gora biti u grupi. Smekerski su mogli reci NE tog Decembra i mislim da osim par idiota ne bi naisli na osudu. Ovako ih i ja osudjujem.

Firga

pre 4 godine

Nasi fuzbaleri i trener su trebali mnogo ranije da kazu da nece igrati protiv kosova.ovako je zakljucak da je neko namerno hteo da se c.gora ostavi na cedilu.neko je to naredio,politika je ovde odavno sastavni deo sporta.

Nenad

pre 4 godine

A zalio sam nekad sto nije samostalno proglasen za Zvezdinu zvezdu. Mladost-ludost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-Ostojin-opozicionar, 14. jun 2019 20:54
Što si žalio bio si upravu ali sad nisi

Rocky

pre 4 godine

Dejo legenda i Zvezde i fudbala nekad, a danas sramota ovakve politike u CG.

Sta ti je trebala politika....

Jednom ces se i ti kajati za ovo sto pricas. Veci si ti od ovih reci, Deji delijo.

Realista

pre 4 godine

E ono sto bih ja voleo jeste da Zvezda izvuce u kvalifikacijama klub sa Kosova. Bas da vidim onda Terzica, jer neodigravanje utakmice ne vuce sa sobom samo kraj evropskih utakmica te sezone, nego se klub kaznjava sa visegodisnjom zabranom igranja evropskih utakmica. Nesto mislim da bi i Terzic i navijaci Zvezde bili za odigravanje tih utakmica.

Pop

pre 4 godine

Briselskim sporazumom (guglujte ko ga je potpisao) smo se obavezali da nećemo ometati Kosovo u pristupu međunarodnim organizacijama. Tako su i učestvovali na Olimpijadi u Riu 2016, primljeni u FIFA, UEFA i sl.
Sećam se 2006. (posle raspada SCG) kad je Terza kao predsednik FSS odlikovao Deju predsednika FSCG

panco

pre 4 godine

Ne zNam ko je kriv, ali sad ce Tumba na osnovu "patriotizma" dobiti reprenzetaciju Srbije da vodi (tako to u Srniji ide), a ovi muceni igraci izgubise mesto u reprenzetaciji CG.

The miners

pre 4 godine

OD POCETKA ,PA DO KRAJA:Bilo je to u nekoj zemlji seljaka

na brdovitom Balkanu,)........(D.M).....napisano zlatnim slovima za uvjek DEJO....SVOJOM RADOM ....za uvjek DEJO ,LEGENDO...!!!(alb.)

budibogsnama

pre 4 godine

Postaje sve zanimljivije. Dva centralna pitanja se polako kristalisu, iza svih prica o patriotizmu i snaznih emocija: ko koga ovde drzi za vrat, i sta ko ima u fioci?

Dragana

pre 4 godine

Ne znam da li je tačno da su rukometašice igrale istog dana sa Kosovom niti u kom takmičenju i kategoriji. Nisam našla podatak o tome.Mislim da bi Rukometni savez Srbije trebalo da razjasni to što je Savićević izjavio. Što se tiče fudbalera koji su odbili da igraju protiv Kosova ako nisu hteli mogli su da navedu neki drugi razlog a ne da se pozivaju na to. Naškodili su i sebi ali i reprezentaciji za koju su na kraju krajeva odlučili da igraju. Nisu odlučili da igraju za Srbiju a sada izigravaju velike patriote ili postupaju po nečijem nalogu. Crna Gora je priznala Kosovo koliko znamo i ne vidim kakve veze je Srbija imala sa tom utakmicom a opet mi " ničim izazvani " u centru pažnje. Bojim se da nekad ne nastradamo zbog ovakvih stavova kao juniorke u rukometu prošle godine. Ako i dalje idemo tom linijom da je Kosovo lažna i nepostojeća država odkud oni u kvalifikacijama za EP, na OI na Evropskim igrama? Činjenica je da postoji u sportskim organizacijama i učestvuje u takmičenjima. Meni prvoj se to ne dopada ali ko mene pita. Što se mene lično tiče da sam ja neko ko odlučuje ili je u situaciji da mora da se takmiči protiv njih u bilo kom sportu meni bi bilo da izadjem na teren i dam sve od sebe i pobedim ih, da ih eliminišem iz takmičenja. U suprotnom oni pobedjuju bez borbe što je besmisleno.

ko-ometator

pre 4 godine

Dejo kaže da su navijači produžena ruka vlasti. Upravo je obrnuto, vlast je produžena ruka navijača!
(Deco, bežite odavde!, 14. jun 2019 20:40) Da je tako zemlja nam nebi bila u haosu. Navijaci su narod. Oni su iz naroda. Ovi iz vlasti zive u nekom svom univerzumu.

nk bg

pre 4 godine

Ljudi moraju da skapiraju kako funkcionisu Crnogorci, kad su po Srbiju govore kako smo isti narod kako je to sve politika, kad se vrate u Crnugoru oni su najveci Crnogorci, naravno ima izuzetaka...
(cekaj kako?, 14. jun 2019 21:03)

ja upravo sve kontra :-)

Goran Milenkovic

pre 4 godine

Dejan JE GLASAO za prijem KiM u Uefa. Obrazlozenje mu je bilo da fudbal nema veze sa politikom!!!!! Dragi citaoce koji tvrdis da on nije glasao, ili ne znas ili si pristrasan.

zoom

pre 4 godine

E, Dejo, Dejo pa i ti se se u toj emisiji pojavio bez svoje volje. Politika nam sve diktira. Vi ste zemlja koja je priznala Kosovo, sta ocekujes? Sramota za komentar takve legende.

Leri

pre 4 godine

17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet.

ta utakmica nije odigrana u okvirima kosova kao drzave zato nelazi sebe i druge oko sebe.prvo se dobro pozanimaj pre nego to napišeš.
(slaviša šmigič, 14. jun 2019 23:54) # Link komentara

A u kom okviru je Kosovo igralo. Je li to u okviru natecanja osnovnih skola? ?????

Long live and David Coverdale

pre 4 godine

E moj Savićeviću,da ti nije bilo Srba i Srbije imao bi tako veliku karijeru iz Podgoričke Budućnosti...važi.Pozdrav od Grobara.

crnagora10srb

pre 4 godine

Pitajte gradjane u Cg sta misle o Kosovu. Premijer Markovic je rekao javno da su morali priznat Kosvo jer da je doslo to do pitanja gradjana bilo bi preko devedeset posto protiv tzv drzave Kosovo

fartstarter

pre 4 godine

Šerif nekog klubica u drugoj drzavi odreduje ko ce igrati za reprezentaciju drzave koju njegov klub ne prezentira,sramota...
(Zigzag, 14. jun 2019 22:01)

tako je vas serif 1991. odredjivao da ne igrate za reprezentaciju drzave koju ste prezentirali, u svim sportovima.

analiticar_ amater

pre 4 godine

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-16)
Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.
(pravo, 14. jun 2019 20:43

Bolje i Kosovo da se plasira nego Crna Gora. Neka smo im pomogli. A zašto pretpostavljaš da je ovo tačno? Zato sto samo naši lazu a svi drugi su časni i pošteni?

Sofronije

pre 4 godine

Kosovo ako igra na EP, za mene je to da igra srpska pokrajina a ako CG igra na EP to onda igra susedna drzava. Pa valjda cu pre da navijam za deo svoje drzave nego za komsije.
Pa i englezi ce pre da navijaju za Severnu Irsku ili Vels nego za Republiku Irsku.

Pedja

pre 4 godine

Samo jedno pitanje ako se Kosovo kvalifikuje na EP i mi se koji slucajem takodje kvalifikujemo da li ce Srbija ucestvovati na EP ili cemo se povuci sa takmicenja????
(Trust the process, 14. jun 2019 20:59)

Pa već nastupamo i jedni i drugi u istom takmičenju pod okriljem UEFA.

oopp

pre 4 godine

Ljudi, jasno je da je bilo pritisaka, ali lepo se namestilo i Tumbi. Mi pukli 5:0 od Ukrajine, a on sutra odbija da vodi tim protiv Kosova i Metohije... i odmah figurira kao kandidat za novog selektora Srbije i najjace je sto ima i ovde po komentarima likova koji su iz fazona da je to sto je odbio da vodi Crnu goru protiv Kosova i Metohije dovoljno da vodi nasu reprezentaciju. Srbijo medju sljivama.
(Bokacho, 14. jun 2019 21:52)

Te utakmice su se igrale isti dan, tako da nije odbio sutradan, nego jos pre nego sto smo mi odigrali sa Ukrajinom.

Torcida_Trebinje

pre 4 godine

ipak nije zaslužio da bude Zvezdina zvezda
(tako je to, 14. jun 2019 21:22) a sta to znaci bit Zvezdina zvezda? sta je to Zvezda? a pri tom si zvijezda Milana!?

lignjoslav

pre 4 godine

@pravo
Nismo pomogli Kosovu, vec Crnogorcima tj njihovim funkcionerima, posto smo im dali temu za spinovanje i opravdanje.
Kosovo je realno bolje i od CG i od Bugarske, i boriće se sa Češkom za drugo mesto. To se znalo i pre ove utakmice, i ovo je kao poručeno došlo za Deju i kompaniju.
Mozda bi im kompletna Cg mogla parirati i uzeti sva 3 boda, ali pri tome kada mislim kompletna, nisu mi ova dvojica na pameti, vec oni povređeni.
Ovako su sretno spretno izvukli bod, a realno su trebali da puknu

d

pre 4 godine

tajne sluzbe, navijaci produzena ruka vlasti“.. Zbog ovih reci ce botovi da navale na Deju, samo citajte komentare..
(toranj, 14. jun 2019 21:22)

Apsolutno si u pravu, a mislis da je Dejo tu slucajno ili i oni imaju nekog poglavara koji se pita o svemu?

звездa

pre 4 godine

дејо, ово је у најмању руку некоректно и ниско. од онаквог играча и идола звезде да на ово дођеш...дејо, дејо...нећемо ово да ти заборавимо тако лако..ниси фер и није поштено од тебе, дејо

Djole

pre 4 godine

Naravno da je bilo pritisaka, ali da li nam je zao zbog toga? Pa nije, politika je odavno usla u sport.
Jos jedan dokaz da u reprezentaciji treba da igraju oni koji tu zemlju osecaju kao svoju a ne kao drugu po redu. Sami su krecili sto su hteli srbe, a ovamo pljuju te iste srbe na svakom koraku, i sad se jos nesto zale.

punimlimenke

pre 4 godine

terza pobedio liverpul, a ti nereseno s kosovom. kome da verujem?
(dzeryy, 14. jun 2019 23:04)
Terza je prodao Grujica Liverpulu...
A ovaj ima minuta u Liverpulu, ja mogu duze pod vodom.
Pa ga je pozajmio za milion evra, na sest meseci.

Grr

pre 4 godine

terza pobedio liverpul, a ti nereseno s kosovom. kome da verujem? 
(dzeryy, 14. jun 2019 23:04) 
Terza je prodao Grujica Liverpulu... 
A ovaj ima minuta u Liverpulu, ja mogu duze pod vodom. 
Pa ga je pozajmio za milion evra, na sest meseci.
(punimlimenke, 15. jun 2019 02:10)

Da li je Liverpul ili neko drugi kupio Grujića i dao pare CZ46? Priče za malu decu pred spavanje...

sloga

pre 4 godine

Kakav Terzić, kakvi navijači, kakve službe? Opet teorija zavere? Igrači su odbili da igraju po sopstvenoj odluci, da je bilo pritisaka to se ne bi moglo sakriti.

Goran ks

pre 4 godine

Juniorke Srbije i Kosova trebalo je u petak da se sastanu u prvom kolu grupe 5 kvalikacija za rukometno prvenstvo sveta, ali je njihov meč u Kovilovu otkazan zbog bezbednosnih razloga.
(slaviša šmigič, 15. jun 2019)


Petak 23.03.2018

Nebojša Stefanović je za Tanjug rekao da kvalifikaciona utakmica neće biti održana u popodnevnim časovima u Sportskom centru Kovilovo, kako je to prvobitno planirano.

Bravo za tebe , pogodio si za petak i za malo promasio mesec i godinu.

Banana State

pre 4 godine

Protiv sam ove vlasti u Srbiji, ali ti čoveče obraza nemaš. Pre neki dan smo te gledali kod Ivana Ivanovića i svi smo zajedno evocirali neke lepe uspomene, ali ovo što sada radite ti i tvoji kompanjoni prevazivali sve granice korektnosti.

Firestarter

pre 4 godine

Dejane Savicevicu, sram te bilo!!! Igracima Zvezde i treneru Tumbakovicu, svaka cast!!! Cisto sumnjam da je bilo ko iz "drzave" Srbije uticao na njihovu odluku. Sta vise, mislim da bi Predsednik Srbije cak i pozdravio njihov nastup ptotiv tzv. drzave!Navijaci Zvezde i Partizana? Mozda... i tako treba i ubuduce! E,Dejane,Dejane... usao si u Milovu hajku uperenu protiv SPC, na posredan nacin. Ne valja ti to, genije. Nece ni Milo dozivotno vladati CG.Misli o tome, Dejo...
(Walldorf, 14. jun 2019 21:43)

Bote, smesan si.

Walldorf

pre 4 godine

Dejane Savicevicu, sram te bilo!!! Igracima Zvezde i treneru Tumbakovicu, svaka cast!!! Cisto sumnjam da je bilo ko iz "drzave" Srbije uticao na njihovu odluku. Sta vise, mislim da bi Predsednik Srbije cak i pozdravio njihov nastup ptotiv tzv. drzave!Navijaci Zvezde i Partizana? Mozda... i tako treba i ubuduce! E,Dejane,Dejane... usao si u Milovu hajku uperenu protiv SPC, na posredan nacin. Ne valja ti to, genije. Nece ni Milo dozivotno vladati CG.Misli o tome, Dejo...

budimoiskreno

pre 4 godine

Jos 17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet. Guglajte ako ne verujete. Tako da je u pravu Savicevic. A ovo deluje kao sabotaza, da im Tumba i 2 srpska igraca otkazu na dan pre utakmice.

Sub013

pre 4 godine

Dejo se odavno prodao Milu i siptarima tako da ne cudi ovako nesto, ni prvi ni poslednji veliki igrac koji nije tako veliki covek, meni je prvom tesko to da izgovorim jer sam ga obozavao. Bravo za Zuleta, Mirka i Tumbu!

Бата Стојковић

pre 4 godine

Дејане Савићевићу ако ти немаш проблем са признањем Косова за независну државу од стране Црне Горе онда ми немамо шта више да причамо.

IberZOKNA

pre 4 godine

NEDAJ SE DEJOOO, mi pravi poznavaoci fudbala koji smo neutralni u ovom slucaju znamo o cemu procas. Iako cu dobiti pola miliona minusa znajte da je sve tacno sto je dejo rekao. Ugasiti Zvezdu i Partizane pod hitno osnovati jedan klub novi moderni od ova dva spreciti podelu medju SRBIMA a zatim neprijateljima zadati smrtonosni udarac samo tako se moze. Ali posto je sve kupljeno nece biti nista os toga. IZDANI SMO

BOSS

pre 4 godine

Ja ne mogu da vjerujem sta ljudi ovdje pisu.Pa isti dan su igrale rulometasice Srbije protiv Kosova i niko nista ne prica za to.Pa stvarno ste kraljevi jedni.
Bas me interesuje da li bi Zvezda igrala protiv neke ekipe sa Kosova da im dopadnu u kvalifikacije za LS???
Prodane duseee,samo je cifra razlicita.

srle

pre 4 godine

Meni samo nije jasno kako ti imaš obraza da dođeš u Beograd a priznao si tzv. Kosovo. Lako je drugima držati pridike, vidiš trun u tuđem oku, a ne vidiš balvan u svom.

Divos

pre 4 godine

Ако је Дејо то изјавио за мене велико, огромно разочарење. И једно скарадно и безобразно виђење ситуацвије, својствено поквареним људима.

Тумбаковић и двојица играча нису били у саставу, знамо из којих разлога, никог ни Дејо ни било ко не може натерати да игра ако неће, људи од части ће држати до својих принципа, могуће и погреше, али ће до принципа држати.
Санкциониши их, казни, лобирај да их ФИФА казни, и то бих разумио, али ко је теби дао за право да "тумачиш" и поступак и ситуаџцију.
Поступили су као морални људи, што рђе не разумију, нити ће иокад разумети.
Такође и ако је Терзић вршио притисак? Па? Опет су Љубиша и играчи ти који ће одлучити како ће, нису они тако поводљиви.
И шта значи, доћи ће у ЦГ. Хоће ли неке битанге навратити да му сломе кичму? Реци слободно.

Ако је ово тачно пренесено, велико разочарење, баш велико, јадно да јадније не може бити.

Раде Кузма

pre 4 godine

Толико сте нам пута заболи нож у леђа. Терзић, свакако није неки човјек, али му за ово свака част. Признали сте Косово, шта сте очекивали, да вам честитамо? Срам вас било.

Arthas

pre 4 godine

A ti si bacio bombu sa osiromasenim uranijumom u srce svih navijaca Zvezde i Srbije tvojim zalosnim milogorskim izjavama u poslednjih par godina. Hvala ti na svoj radosti koju si nam pruzio majstorijama devedesetih, ali da bi ostao legenda nekog kluba i jos vaznije naroda, moras pre svega biti covek.

AlexaR

pre 4 godine

Tebe sam uvek cenio kao fudbalera pa čak i kad si pokazivao temperament što je bilo simpatično i ponosno,kad si bio naš DEJO... ali bre DEJO jel tebi jasno gde živiš... šta radite VI kao naša braća... koga podržavate i IMAŠ LI STIDA ČOVJEČE !!!

ja sam

pre 4 godine

zbog ovih izjava crnogorca DEJE, isti nije 6. zvezda na stadionu 1. Zvezdine zvezde. živeli rajko, dragoslav, dragan, vladimir i dragan. ko tako ne zna, živeli mitić, šelularac, džajić, pižon petrović i piksi stojković.

Nebojsa

pre 4 godine

Zasto crnogorci uvek nadju krivicu u Srbiji, da li to u pitanju politika, sport ...
Nikad nisam cuo da su uradili nesto pogresno a da strelice nisu bile okrenute prema Srbiji. Politika me ne zanima kao sto tvrdim voleli mi ili ne Terzica on nije umesao prste u ovu odluku zvezdinih igraca , to je cisto njihova odluka.

Vucko

pre 4 godine

Necu nista lose da napisem iz razloga sta je sve dao Zvezdi kao igrac, ali na nekoj sledecoj godisnjici proslave Barija sigurno nece da naidje na topao prijem od navijaca. Od mene ce uvek da dobije aplauz zato sto je fudbalski genije i legenda Zvezde, a o ovim postupcima i ljudskim kvalitetima nekom drugom prilikom. E moj genije...

A

pre 4 godine

U čemu je problem? Rezultat je bio 1:1. Kad dve bratske reprezentacije igraju utakmicu ljubavi i prijateljstva, zar nije najbolji nerešen rezultat? Šteta samo što nije bilo, npr, 3:3 pa da se i Milogorci i Amerikosovari raduju 6 puta.

Marko PG

pre 4 godine

Svaka ti čast Dejane. Svaka ti je na mjestu.
Ne mogu da vjerujem da ljudi u Srbiji misle da je to bila odluka igrača odnosno trenera da ne igraju meč. Više nego očigleno je da je bilo pritisaka sa strane. Niko ne zna u kakvoj su ljudi bili situaciji odnosno pod kojim ucjenama su bili, tako da im ne treba zamjerati previše. Ipak, sljedeća stvar je sporna. Ako su već Srbi i patriote, zbog čega tri mjeseca prije meča kad su saznali da igraju sa Kosovom nisu rekli ne želimo da igramo iz navedenih razloga, nego 5 sati prije utakmice? Tumba je 3 dana prije utakmice čak dao intervju gdje je detaljno izanalizirao Kosovo, pripremio taktiku, znao tim unaprijed... a onda se vjerovatno usijao telefon... :)
Pozdrav za dobre ljude iz PG.

bogi

pre 4 godine

je.. o vas kosovo i tema vezana za to. Sve same patriote u ovoj zemlji Srbiji koji ni prstom na mapi ne bi znali da pokažu gde se kosovo nalazi.

Rocky

pre 4 godine

Dejo legenda i Zvezde i fudbala nekad, a danas sramota ovakve politike u CG.

Sta ti je trebala politika....

Jednom ces se i ti kajati za ovo sto pricas. Veci si ti od ovih reci, Deji delijo.

Звезда_у_срцу

pre 4 godine

Мене као навијача Звезде који клуб прати преко 40 година и који је био сведок највећих успеха клуба у којима је лично учествовао и Дејан Савићевић, некадашња легенда Црвене Звезде, ово је веома разочарало. Кажем, некадашња, јер од овог момента, Дејо геније се не може сматрати легендом.

Звездини великани су велики људи, добри играчи, верни Звезди, поштују људе који их обожавају. Некадашња легенда Црвене Звезде је пљунула не само по клубу који му је донео светску славу, не само по милионима људи који су га волели, већ и по држави Србији, чији је дојучерашњи био држављанин. Оваквим јавним понижењем и њега самог али и свих нас који смо му се дивили, је дотакао дно. Зарад пар јефтиних поена, затворио је врата на Маракани, својој другој кући, и навукао бес свих Звездаша. Да је среће, тужили би га сви који су прозвани!

Руком исцртана граница не важи између једног народа који живи на две територије! Срби из Црне Горе, Срби преко Дрине, као и Срби који су у Србији су један народ. Даће Бог да се једног дана врате ствари на своје место, да повратимо оно што је наше и да се коначно откачимо од свих оних који годинама раде на уништењу свега што је српско!

Не падајте на јефтине форе, српство ће увек имати излаз на море!!!

Косово је Србија!!!

Sofronije

pre 4 godine

Kosovo ako igra na EP, za mene je to da igra srpska pokrajina a ako CG igra na EP to onda igra susedna drzava. Pa valjda cu pre da navijam za deo svoje drzave nego za komsije.
Pa i englezi ce pre da navijaju za Severnu Irsku ili Vels nego za Republiku Irsku.

Mamer N'goj

pre 4 godine

Ne razumem zasto se mesate u komsiluku a ne smeta vam kad srpske reprezentativke u dzudou takmicu se protiv sportista te iste "tzv" drzave?

cekaj kako?

pre 4 godine

Ljudi moraju da skapiraju kako funkcionisu Crnogorci, kad su po Srbiju govore kako smo isti narod kako je to sve politika, kad se vrate u Crnugoru oni su najveci Crnogorci, naravno ima izuzetaka...

slaviša šmigič

pre 4 godine

samo,da odgovorim ovom pametnjakovicu o guglanju rukometne utakmice evo tacne informacije.
Juniorke Srbije i Kosova trebalo je u petak da se sastanu u prvom kolu grupe 5 kvalikacija za rukometno prvenstvo sveta, ali je njihov meč u Kovilovu otkazan zbog bezbednosnih razloga. Tako nije došlo do drugog međusobnog duela ovih selekcija.
zato dosta sa tom pričom o junorskoj utakmici koja nije odigrana opet nelazi sebe i druge oko sebe.

e moj druže

pre 4 godine

Verovatno ni Terzić nije znao koliko je moćan. Malo ga Dejo pretera. Hvala ti Dejo za srećno detinjstvo, a i do skora si bio korektan. Ovo je malo traženje alibija za loš rezultat. Uobičajeno je već - svi funkcioneri na svim nivoima iz okolnih država nađu, za svoju javnost, alibi za neuspehe u nečemu iz Srbije.

Samo realno

pre 4 godine

Dejo čoveče,
Prvo, odakle ti ta informacija za rukomet?
Drugo, ti igrači jedu hleb u Srbiji. Budi ti frajer, pa izađi kao igrač Zvezde ili Partizana..Vojvodine...i igraj protiv Kosova...treba se posle toga prošetati po Beogradu ili Novom Sadu.
Treće, onamo 'namo...

Šef

pre 4 godine

Dejo sve pamtim... i dobro... al eto i prvi put od tebe loše... znamo mi ko je Terza... ne treba da nam crtaš...a znamo i ko si ti... do sad si bio naš čovek ...do sada... al eto došlo neko drugo vreme...ne bi valjalo da nas još koji put razočaraš...baš ne bi valjalo...

kiza

pre 4 godine

Bravo za genija treba reci kako funkcijoniše sistem ovde. Mada možda će sad i Deja da proglase za nekakvog Partizanovca jer izdajnik nije pošto je crnogorac.Dobro je Dule rekao jednom će i ovo zlo proći. I nakraju još nešto, drago mi je što nisam navijač CZ obraz bi mi bio crven.

mm

pre 4 godine

Dejane, Dejane, hvala ti Dejane za svu radost koju si mi priredio svojim fantastičnim igrama u Zvezdi i reprezentaciji, a za sve ostalo, možeš da ideš u ... Prištinu.

pravo

pre 4 godine

Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.

Pera

pre 4 godine

a kako to da vam je zenska rukometna reprezentacija igrala isti dan protov Kosova?

Da li je ovo istina , zna li neko gde i zasto se igralo ?
Ja prvi put cujem za ovo.

Naravno da laže, Milova škola. Igra se Liga nacija za žene, Kosovo ne učestvuje.

Long live and David Coverdale

pre 4 godine

E moj Savićeviću,da ti nije bilo Srba i Srbije imao bi tako veliku karijeru iz Podgoričke Budućnosti...važi.Pozdrav od Grobara.

analiticar_ amater

pre 4 godine

Dejan Savićević je jedini iz regiona glasao protiv ulaska Kosova u UEFA, čime se direktno zamerio državnom vrhu svoje zemlje.
(Perun, 14. jun 2019

I zato su mu se Albanci javno zahvaljivali nakon glasanja?

analiticar_ amater

pre 4 godine

Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-16)
Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.
(pravo, 14. jun 2019 20:43

Bolje i Kosovo da se plasira nego Crna Gora. Neka smo im pomogli. A zašto pretpostavljaš da je ovo tačno? Zato sto samo naši lazu a svi drugi su časni i pošteni?

ko-ometator

pre 4 godine

Dejo kaže da su navijači produžena ruka vlasti. Upravo je obrnuto, vlast je produžena ruka navijača!
(Deco, bežite odavde!, 14. jun 2019 20:40) Da je tako zemlja nam nebi bila u haosu. Navijaci su narod. Oni su iz naroda. Ovi iz vlasti zive u nekom svom univerzumu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet.

ta utakmica nije odigrana u okvirima kosova kao drzave zato nelazi sebe i druge oko sebe.prvo se dobro pozanimaj pre nego to napišeš.

dragiša

pre 4 godine

Treba da je sramota svakog navijača C zvezde koji pljuje Deja. A intervju je trenutno na RTCG. Mogli ste da ga celog čujete, pa da toliko komentarišete.

zmago

pre 4 godine

Da da treba dolaziti u crnu goru.Evo ja se bas spremam da dodjem tamo nekako mi tamo najlepse i bas sa osecam prijatno ko da sam u centru Drenice.

Nenad

pre 4 godine

A zalio sam nekad sto nije samostalno proglasen za Zvezdinu zvezdu. Mladost-ludost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-Ostojin-opozicionar, 14. jun 2019 20:54
Što si žalio bio si upravu ali sad nisi

Rade grobar

pre 4 godine

Pa isti dan su igrale rulometasice Srbije protiv Kosova i niko nista ne prica za to.
(BOSS, 14. jun 2019 22:22)

Pa ako su igrale kazi ko je igrao, seniorke,juniorke, u kom gradu , rezultat, kazi koje takmicenje kad sve znas napisi i to , pa da znamo laze li dejo ili govori istinu, ili ti lazes ili govoris istinu.

Dragi

pre 4 godine

Dejo je rekao istinu, politika je usla u sport i meni nije jasno šta je sporno u njegovoj izjavi. Kakve veze ima njegov odnos sa Milom i Dejo nikad ništa loše nije uradio i rekao protiv Srbije

Toma

pre 4 godine

Ima li bre neko da pokaže razumevanje i za srpsku stranu!? Svi gledaju svoj interes, pa se još ljute kad i mi probamo? Čime vi uopšte pokazujete da vam je stalo do Srbije!? Naravno ničim! I šta očekujete!?

The miners

pre 4 godine

OD POCETKA ,PA DO KRAJA:Bilo je to u nekoj zemlji seljaka

na brdovitom Balkanu,)........(D.M).....napisano zlatnim slovima za uvjek DEJO....SVOJOM RADOM ....za uvjek DEJO ,LEGENDO...!!!(alb.)

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Dobro je covek i rekao.Crna Gora je nezavisna drzava i sta mi tu imamo da se mesamo.Kao da kod nas nema problema koji su nam bitniji od neke susedne drzave.

War Inside My Head

pre 4 godine

Nekoliko puta sam pročitao tekst,ali ne vidim da je Dejo prozvao Srbiju ili Crvenu Zvezdu,već konkretno Terzića i pojedince iz službi.Ko zna šta stoji iz sve ove priče,očigledno da je bilo navijačkih pritisaka,ali se zaboravlja da je Dejan Savićević na sjednici UEFA,kad je kosovo primljeno,glasao protiv.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Bravo genije. Svaka ti je na mestu. Vrse pritisak da igraci ne igraju protiv tzv kosova, a imaju predstavnike vlasti u vladi tzv kosova.

звездa

pre 4 godine

дејо, ово је у најмању руку некоректно и ниско. од онаквог играча и идола звезде да на ово дођеш...дејо, дејо...нећемо ово да ти заборавимо тако лако..ниси фер и није поштено од тебе, дејо

Bokacho

pre 4 godine

Ljudi, jasno je da je bilo pritisaka, ali lepo se namestilo i Tumbi. Mi pukli 5:0 od Ukrajine, a on sutra odbija da vodi tim protiv Kosova i Metohije... i odmah figurira kao kandidat za novog selektora Srbije i najjace je sto ima i ovde po komentarima likova koji su iz fazona da je to sto je odbio da vodi Crnu goru protiv Kosova i Metohije dovoljno da vodi nasu reprezentaciju. Srbijo medju sljivama.

Perun

pre 4 godine

Zašto Stojkovic, Ivanic i Tumbaković posle žreba prošle godine nisu rekli da ne žele da igraju protiv Kosova, kao i zašto je dan pre meča na konferenciji za medije Tumbaković najnormalnije pričao o taktici za tu utakmicu ?

Лазар KГ

pre 4 godine

Kakav spin ovo za žensku rukometnu reprezentaciju. Ta utakmica je trebala da se održi još prošle godine u Kragujevcu i na kraju nije održana jer se reagovalo prvo odozdo pa odozgo.

sloga

pre 4 godine

Kakav Terzić, kakvi navijači, kakve službe? Opet teorija zavere? Igrači su odbili da igraju po sopstvenoj odluci, da je bilo pritisaka to se ne bi moglo sakriti.

zoom

pre 4 godine

E, Dejo, Dejo pa i ti se se u toj emisiji pojavio bez svoje volje. Politika nam sve diktira. Vi ste zemlja koja je priznala Kosovo, sta ocekujes? Sramota za komentar takve legende.

P,P,Njegoš vladika SPC

pre 4 godine

Crni dane, a crna sudbino !
O kukavno Srpstvo ugašeno,
zla nadživjeh tvoja svakolika,
a s najgorim hoću da se borim !

Gorski Vijenac
„prahu oca Srbije“

Toto-ko-tunjo-i-legenda-o-purgeru

pre 4 godine

ipak nije zaslužio da bude Zvezdina zvezda
(tako je to, 14. jun 2019 21:22)

Hvala bogu, neko je video dalje u tom trenutku. Ja bih ga proglasio.

Hez

pre 4 godine

@Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-16)
Ako je to tacno, a pretpostavljam da jeste, onda smo mi iz Srbije prilicno pomogli Kosovu da se priblizi plasmanu na EP.
Jos da nagovorimo Engleze da ne igraju protiv Kosova i eto njih na EP.
A nas tamo 99% nece biti.
(pravo, 14. jun 2019 20:43

Bolje i Kosovo da se plasira nego Crna Gora. Neka smo im pomogli. A zašto pretpostavljaš da je ovo tačno? Zato sto samo naši lazu a svi drugi su časni i pošteni?
(analiticar_ amater, 14. jun 2019 21:11)

Wow, kakva izjava!

Trust the process

pre 4 godine

Samo jedno pitanje ako se Kosovo kvalifikuje na EP i mi se koji slucajem takodje kvalifikujemo da li ce Srbija ucestvovati na EP ili cemo se povuci sa takmicenja????

sunce

pre 4 godine

#MiodragCZ
Pa ako mogu Sreder i Bler da dodju u Beograd, zasto ne bi mogao Dejo Savicevic, jedan od najzasluznijih za titule u Bariju i Tokiju..

Lukk

pre 4 godine

Ne dovodi vise igrace iz srbije koji ce nam matrak,jednostavno nemamo kvalitet u fudbal da bi smo isli na bill koje prvenstvo.sam si kriv.igraj sa Tim sto imas,sto smo se odvajali of srbije onda,nije ti svaka na mjesto.

aca

pre 4 godine

stanje u nasem fudbalu je idealno pa se mesamo u tudje probleme. Jadno, razbise nas Ukrajinci kao neke amatere a mi vec danima gledamo u tudje dvoriste.

Torcida_Trebinje

pre 4 godine

ipak nije zaslužio da bude Zvezdina zvezda
(tako je to, 14. jun 2019 21:22) a sta to znaci bit Zvezdina zvezda? sta je to Zvezda? a pri tom si zvijezda Milana!?

direwolf

pre 4 godine

Dejo je verovatno u pravu. Da se on pita sigurno ne bi hteo da igraju protiv onih, ali sta ce covek, celoj Evropi su nametnuli tu "reprezentaciju". Eno sada i Bugari cekaju kaznu zbog meca sa njima...

Radovan

pre 4 godine

a kako to da vam je zenska rukometna reprezentacija igrala isti dan protov Kosova?

Da li je ovo istina , zna li neko gde i zasto se igralo ?
Ja prvi put cujem za ovo.

panco

pre 4 godine

Ne zNam ko je kriv, ali sad ce Tumba na osnovu "patriotizma" dobiti reprenzetaciju Srbije da vodi (tako to u Srniji ide), a ovi muceni igraci izgubise mesto u reprenzetaciji CG.

Dragana

pre 4 godine

Ne znam da li je tačno da su rukometašice igrale istog dana sa Kosovom niti u kom takmičenju i kategoriji. Nisam našla podatak o tome.Mislim da bi Rukometni savez Srbije trebalo da razjasni to što je Savićević izjavio. Što se tiče fudbalera koji su odbili da igraju protiv Kosova ako nisu hteli mogli su da navedu neki drugi razlog a ne da se pozivaju na to. Naškodili su i sebi ali i reprezentaciji za koju su na kraju krajeva odlučili da igraju. Nisu odlučili da igraju za Srbiju a sada izigravaju velike patriote ili postupaju po nečijem nalogu. Crna Gora je priznala Kosovo koliko znamo i ne vidim kakve veze je Srbija imala sa tom utakmicom a opet mi " ničim izazvani " u centru pažnje. Bojim se da nekad ne nastradamo zbog ovakvih stavova kao juniorke u rukometu prošle godine. Ako i dalje idemo tom linijom da je Kosovo lažna i nepostojeća država odkud oni u kvalifikacijama za EP, na OI na Evropskim igrama? Činjenica je da postoji u sportskim organizacijama i učestvuje u takmičenjima. Meni prvoj se to ne dopada ali ko mene pita. Što se mene lično tiče da sam ja neko ko odlučuje ili je u situaciji da mora da se takmiči protiv njih u bilo kom sportu meni bi bilo da izadjem na teren i dam sve od sebe i pobedim ih, da ih eliminišem iz takmičenja. U suprotnom oni pobedjuju bez borbe što je besmisleno.

Goran Milenkovic

pre 4 godine

Dejan JE GLASAO za prijem KiM u Uefa. Obrazlozenje mu je bilo da fudbal nema veze sa politikom!!!!! Dragi citaoce koji tvrdis da on nije glasao, ili ne znas ili si pristrasan.

Djole

pre 4 godine

Naravno da je bilo pritisaka, ali da li nam je zao zbog toga? Pa nije, politika je odavno usla u sport.
Jos jedan dokaz da u reprezentaciji treba da igraju oni koji tu zemlju osecaju kao svoju a ne kao drugu po redu. Sami su krecili sto su hteli srbe, a ovamo pljuju te iste srbe na svakom koraku, i sad se jos nesto zale.

zmajognjeni

pre 4 godine

Jedini je pitao na skupštini UEFA-a kako je moguće da se razmatra nešto mimo statuta UEFA, tj da se prima neka država koja nije član UN. I dobio je odgovor da je statut više kao vodič a ne nešto čega se striktno treba držati, glasao je protiv, a sada ga ovde prozivate za ovo što se dogodilo pri čemu on optužuje pojedince. Čovek ima više časti od svih u našem fudbalu zajedno!

lignjoslav

pre 4 godine

@pravo
Nismo pomogli Kosovu, vec Crnogorcima tj njihovim funkcionerima, posto smo im dali temu za spinovanje i opravdanje.
Kosovo je realno bolje i od CG i od Bugarske, i boriće se sa Češkom za drugo mesto. To se znalo i pre ove utakmice, i ovo je kao poručeno došlo za Deju i kompaniju.
Mozda bi im kompletna Cg mogla parirati i uzeti sva 3 boda, ali pri tome kada mislim kompletna, nisu mi ova dvojica na pameti, vec oni povređeni.
Ovako su sretno spretno izvukli bod, a realno su trebali da puknu

Realista

pre 4 godine

E ono sto bih ja voleo jeste da Zvezda izvuce u kvalifikacijama klub sa Kosova. Bas da vidim onda Terzica, jer neodigravanje utakmice ne vuce sa sobom samo kraj evropskih utakmica te sezone, nego se klub kaznjava sa visegodisnjom zabranom igranja evropskih utakmica. Nesto mislim da bi i Terzic i navijaci Zvezde bili za odigravanje tih utakmica.

Pozdrav iz Minhena

pre 4 godine

I kad ja kazem da je Balkan zreo za jednu atomsku neko ce reci ma nije.
(South Park, 14. jun 2019 20:43)

Ne poznajes dovoljno fiziku...posledice bi se osetile po celoj Evropi, a I dalje

nk bg

pre 4 godine

Ljudi moraju da skapiraju kako funkcionisu Crnogorci, kad su po Srbiju govore kako smo isti narod kako je to sve politika, kad se vrate u Crnugoru oni su najveci Crnogorci, naravno ima izuzetaka...
(cekaj kako?, 14. jun 2019 21:03)

ja upravo sve kontra :-)

Grr

pre 4 godine

terza pobedio liverpul, a ti nereseno s kosovom. kome da verujem? 
(dzeryy, 14. jun 2019 23:04) 
Terza je prodao Grujica Liverpulu... 
A ovaj ima minuta u Liverpulu, ja mogu duze pod vodom. 
Pa ga je pozajmio za milion evra, na sest meseci.
(punimlimenke, 15. jun 2019 02:10)

Da li je Liverpul ili neko drugi kupio Grujića i dao pare CZ46? Priče za malu decu pred spavanje...

fartstarter

pre 4 godine

Šerif nekog klubica u drugoj drzavi odreduje ko ce igrati za reprezentaciju drzave koju njegov klub ne prezentira,sramota...
(Zigzag, 14. jun 2019 22:01)

tako je vas serif 1991. odredjivao da ne igrate za reprezentaciju drzave koju ste prezentirali, u svim sportovima.

Crnogorac koji ne priznaje Kosovo

pre 4 godine

Mislim da mi nick sve govori. Ajde sada bez strasti da mi odgovorite. Zasto su Tumbakovic i igraci odlucili dan pred utakmkcu da izostanu? Znalo se jos u Decembru protiv koga ce Crna Gora biti u grupi. Smekerski su mogli reci NE tog Decembra i mislim da osim par idiota ne bi naisli na osudu. Ovako ih i ja osudjujem.

Negativni

pre 4 godine

# Link komentara
Preporučujem (+99)Ne preporučujem (-9)
Terza legenda Zvezde. Ko vam je ovaj Savićević? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Života, 14. jun

Bravo za komentar! Definisao si suštinu naše propasti.

Goran ks

pre 4 godine

Juniorke Srbije i Kosova trebalo je u petak da se sastanu u prvom kolu grupe 5 kvalikacija za rukometno prvenstvo sveta, ali je njihov meč u Kovilovu otkazan zbog bezbednosnih razloga.
(slaviša šmigič, 15. jun 2019)


Petak 23.03.2018

Nebojša Stefanović je za Tanjug rekao da kvalifikaciona utakmica neće biti održana u popodnevnim časovima u Sportskom centru Kovilovo, kako je to prvobitno planirano.

Bravo za tebe , pogodio si za petak i za malo promasio mesec i godinu.

punimlimenke

pre 4 godine

terza pobedio liverpul, a ti nereseno s kosovom. kome da verujem?
(dzeryy, 14. jun 2019 23:04)
Terza je prodao Grujica Liverpulu...
A ovaj ima minuta u Liverpulu, ja mogu duze pod vodom.
Pa ga je pozajmio za milion evra, na sest meseci.

Leri

pre 4 godine

17 aprila 2015g, igrali su Srbija i aKosovo, zenski rukomet.

ta utakmica nije odigrana u okvirima kosova kao drzave zato nelazi sebe i druge oko sebe.prvo se dobro pozanimaj pre nego to napišeš.
(slaviša šmigič, 14. jun 2019 23:54) # Link komentara

A u kom okviru je Kosovo igralo. Je li to u okviru natecanja osnovnih skola? ?????

Firga

pre 4 godine

Nasi fuzbaleri i trener su trebali mnogo ranije da kazu da nece igrati protiv kosova.ovako je zakljucak da je neko namerno hteo da se c.gora ostavi na cedilu.neko je to naredio,politika je ovde odavno sastavni deo sporta.

d

pre 4 godine

tajne sluzbe, navijaci produzena ruka vlasti“.. Zbog ovih reci ce botovi da navale na Deju, samo citajte komentare..
(toranj, 14. jun 2019 21:22)

Apsolutno si u pravu, a mislis da je Dejo tu slucajno ili i oni imaju nekog poglavara koji se pita o svemu?

Pop

pre 4 godine

Briselskim sporazumom (guglujte ko ga je potpisao) smo se obavezali da nećemo ometati Kosovo u pristupu međunarodnim organizacijama. Tako su i učestvovali na Olimpijadi u Riu 2016, primljeni u FIFA, UEFA i sl.
Sećam se 2006. (posle raspada SCG) kad je Terza kao predsednik FSS odlikovao Deju predsednika FSCG

oopp

pre 4 godine

Ljudi, jasno je da je bilo pritisaka, ali lepo se namestilo i Tumbi. Mi pukli 5:0 od Ukrajine, a on sutra odbija da vodi tim protiv Kosova i Metohije... i odmah figurira kao kandidat za novog selektora Srbije i najjace je sto ima i ovde po komentarima likova koji su iz fazona da je to sto je odbio da vodi Crnu goru protiv Kosova i Metohije dovoljno da vodi nasu reprezentaciju. Srbijo medju sljivama.
(Bokacho, 14. jun 2019 21:52)

Te utakmice su se igrale isti dan, tako da nije odbio sutradan, nego jos pre nego sto smo mi odigrali sa Ukrajinom.

crnagora10srb

pre 4 godine

Pitajte gradjane u Cg sta misle o Kosovu. Premijer Markovic je rekao javno da su morali priznat Kosvo jer da je doslo to do pitanja gradjana bilo bi preko devedeset posto protiv tzv drzave Kosovo

Pedja

pre 4 godine

Samo jedno pitanje ako se Kosovo kvalifikuje na EP i mi se koji slucajem takodje kvalifikujemo da li ce Srbija ucestvovati na EP ili cemo se povuci sa takmicenja????
(Trust the process, 14. jun 2019 20:59)

Pa već nastupamo i jedni i drugi u istom takmičenju pod okriljem UEFA.

budibogsnama

pre 4 godine

Postaje sve zanimljivije. Dva centralna pitanja se polako kristalisu, iza svih prica o patriotizmu i snaznih emocija: ko koga ovde drzi za vrat, i sta ko ima u fioci?