Petak, 14.06.2019.

15:25

Joveljić zamena za Jovića – Zvezdi 4.000.000 evra

Dejan Joveljić, mladi fudbaler Crvene zvezde, nalazi se na korak do prelaska u Ajntraht iz Frankfurta.

Izvor: PT

Joveljiæ zamena za Joviæa – Zvezdi 4.000.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdaaaaa

pre 4 godine

Kada bi se vratili na komentare kada je Luka Adzic otisao u Anderleht bilo je kako Zvezda rasprodaje dec, talente.A tog Adzica nema nigde ni rezer a u Anderlehtu nije. Da li uzimate u obzir i zelje roditelja koji nemaju posao. Tako sva deca odlaze jer otac sebe vidi u dzipu, majka u lepoj kuci sa kucnom pomocnicom.Zato je bolje uzeti pristojan novac.Ovaj novac je za nase igrace pristojan, za neafirmisanog igraca

Марко

pre 4 godine

Са зарадом од ове сезоне, морало је много више да се уложи у тим, али очигледно је неко изнутра покрао Звезду. Учешће у Лиги шампиона 15 милиона, за коефицијент 2 милиона, 700 хиљада за нерешено, 2,7 милиона за победу, 4 милиона евра од улазница за Лигу шампиона, 7 милиона за Радоњића, Пешић 4,2 милиона, Дегенек 3,6 милиона, Рачић 2,2 милиона, остали играчи укупно 2 милиона, и сада Јовељић 4 милиона. Када се све то сабере, добија се износ од 43.4 милиона евра. На довођење играча у овој сезони је потрошено за Боаћија 2,5 милиона, за Иванића 1,3 милиона, за Чаушића 1 милион, за Бабића 800 хиљада, за Јирку 750 хиљада, за Марина 700 хиљада, за Ебесилија 600 хиљада, за Вукановића 350 хиљада, за Сумаилу 260 хиљада, за Стојиљковића 200 хиљада, за Вулића 200 хиљада, за Дегенека 200 хиљада, за Видића 140 хиљада, за Поповића 80 хиљада и за Чупића 20 хиљада. Дакле, то је укупно 10,3 милиона евра потрошених за појачања. Када то одузмемо од новца који је ушао у клуб, Звезда је у плусу 33,1 милион евра, па се питам где је тај новац? На све то још треба додати новац од спонзора, 5 милиона евра само од Гаспрома. Где ће отићи сав тај новац? Сви подаци о трансферима, које сам навео, налазе се на https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/transfers/verein/159. Јовељића никако није требало продавати. Очигледно се некоме жури да стрпа новац у џеп. Хоћу да видим овако нешто на сајту клуба https://ir.manutd.com/financial-information/quarterly-reports/2019.aspx.

zvezdaš

pre 4 godine

Sve ok mlad dobar deckoJa mu iskreno sve najbolje želim,ali nažalost ni med osamnaest,pa tamo su Gacinovic i Rebic često na klupi.pozajmica u januaru,U Zvezdu

mohikanac

pre 4 godine

Ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju za koliko treba da bude prodat?
Šta je on realno pokazao?

Svi pričaju o Joviću, pa nije on ovo postao na Marakani nego u Ajntrahtu, to prvo razlučite.
Terzić i Joveljić i II kolo kvalifikacija ispadamo a onda isti koji u životu za Zvezdu nisu dali 200din će ovde držati predavanje preko neta koji im plaća otac.

Марко

pre 4 godine

Terza majstore Al si im uval.. U Anjtraht nećeš više nikog prodati.Niko ne spori da je mlad i dobar dečko,Al veliki špic igrač nikad,daleko daleko je on od Jovica.Super odradjen menadžment,Mamic da pozavidi.Sad kome koliko to će u budućnosti pravosudje ustanoviti,biće skrivanja opet
(zvezdaš, 14. jun 2019 19:17)

Ово је најглупљи потез у последњих десет година!

zex

pre 4 godine

Decko je totalna nepoznanica ali je klasican golgeter, kao Inzagi koji nije bio vrhunski gradjen ali je uvek bio na pravom mestu. Zvezda ne moze da uzme veci novac u ovom trenutku. Decko je bio rezerva a za rezervu je odlucna para 4m.bice sigurno kos 3-4mil.nema razloga da Jovelja ne uspe u Nemackoj. Decak je rodjen za golove a to ce i dokazati.

Đura

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatno da su prodati i Terzić i Joveljić i to za smešne pare. Sigurno je da su imali mesta u prvom timu sledeće sezone i da bi im cena porasla bar duplo. Terzić je i sada bio bolji od svakog levog beka a Joveljić svakako bolji od Boaćija. Strašno je što ni jedan ni drugi nisu dobili šansu, što zbog igre što zbog novca.

zvezdaš

pre 4 godine

Terza majstore Al si im uval.. U Anjtraht nećeš više nikog prodati.Niko ne spori da je mlad i dobar dečko,Al veliki špic igrač nikad,daleko daleko je on od Jovica.Super odradjen menadžment,Mamic da pozavidi.Sad kome koliko to će u budućnosti pravosudje ustanoviti,biće skrivanja opet

dundo

pre 4 godine

@pedja

nekoliko puta sam procitao komentar, cisto da bi potvrdio onaj prvi instinkt, a to je da je srocen od strane zvezdine pr sluzbe. verujem da bi pretrazivanjem komentara na drugim portalima nasao mozda ne prekopirane ali vrlo slicne. Cilj opravdava sredstvo, u konkretnom slucaju trula uprava na krajnje perfidan nacin pokusava da nadje opravdanje za ovaj sraman i kukavicki potez ni sama neverujuci u njegovu ispravnost. neiskrenost i neverovanje autora u sopstveo pisanije je ono sto bode oci

Realno

pre 4 godine

Bolje i samo 2 miliona ali 30% od sledeceg transfera!!! Ma i milion samo ali kad se bude prodao za 60 mil.(otprilike) imala bi zvezda 20mil. Ovako ispada 10 mil.
Pitam se zasto i dalje imamo tako lose poslovanje kada smo stekli malo repitaciju kroz jovica i ostale rezultate u ls poput pobede nad prvakom liverpulom.

afrogipsy

pre 4 godine

Sramota. Sta smo mi , kolonija osrednih zapadnoevropskih klubova , pa prodajemo decu koja su se tek oformila kao igraci i daleko su od svog igrackog zenita .

cole

pre 4 godine

odlican potez. jovelja nema gradju ni snagu za mesto na kojem igra, ima osecaj za prostor i nista vise od toga. za razliku od jovketa koji je kao tenk, jak, snazan u duelu i dobar u skok igri, jovelja nije bas nista od toga. vec sledece godine imace 21.godinu, ostace na nivou fudbalskog razvoja gde je vec par godina i onda ce biti mnogo teze da nadje negde iole pristojniji angazman. ovako, obezbedio je sebi buducnost (finansijski), iz ajntrahta moze i po belgiji, holandiji, nemackoj drugoj ligi, a tu ce mu zarada biti takva da nece morati da brine sta posle karijere fudbalera. s druge strane, zvezda je bar nesto uzela za njega jer su i njeni strucnjaci svesni svega sto sam na pocetku napisao. dobar je momak, talentovan, ali ga za mesto centarfora, napadaca, unistava to sto je nejak i nizak. surovo, ali tako je. srecno, jovelja!

defekt

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)
(Milan, 14. jun 2019 15:28)

Slezem se sa tobom, ali realno je da ne moze da napreduje u nasoj ligi zbog raznih okolnosti.

Henk Mudi

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala? 
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23)

Pa neko primi 10 od najskupljeg tima na svetu, a neko 7 od Kijeva prosle sezone... E sad to sto je Nejmar 3 puta skuplji od celog tima Dinama iz Kijeva to je neka druga prica... A kako se zove taj klub koji je zadnji put nekog pobedio u LS 1983. godine? Zove se mali, nebitan, komsijski klub...

mile jovin

pre 4 godine

Ovo definitivno znači da je klub na čelu sa Terzićem i Milojevićem odabrao put da ne razvija mlade igrače iz sopstvene omladinske škole, što se moglo i naslutiti u poslednje dve godine gde nijednog našeg omladinca nismo afirmisali kao standardnog prvotimca. Smatram da je ovo jako pogrešno i da će na duže staze mnogo koštati klub. Da ne budem pogrešno shvaćen, ali meni nije isti osećaj kada bodrim legiju stranaca i formiranih prosečnih pridošlica iz JSL, kao kada u prvih 11 imamo nekoliko naših mladih igrača što je svojevremeno bila obaveza i praksa.
(Milan, 14. jun 2019 15:48)
----

Odlicno receno. Odose Joveljic, Terzic i Velikic. Najvjerovatnije ce u naredne dvije sezone sansu na kasicicu dobiti Nikolic, Erakovic, Stanojev parije nego sto budu prodani. U medjuvremenu uboscemo jednog Bena na 3 Sumailije, Kafua i Rikardinja...

Autolakirer

pre 4 godine

Smešne pare za po meni najboljeg i najperspektivnijeg igrača zvezde...
(Bard Živa, 14. jun 2019 17:15)

Ti si veliki poznavalac fudbala i znas ko koliko vredi.Mozda su mogli da ga prodaju za 20 miliona

Author

pre 4 godine

... barem da je 6, barem da je 7.. da je prodat za 2 miliona rekli bi barem da je 4. On jeste talentovan, ali spram kvaliteta naše lige i reprezentativnog fudbala, ovih 4 + (možda bude i 10 ukupno ako bude prodat kao Jović) nije uopšte loše. Ne poredite nas sa Hrvatskom i Mamićem jer je njihov reprezentativni fudbal daleko od našeg.

Henk Mudi

pre 4 godine

Odlicna liga za njegov razvoj, klub koji nema pritisak da se bori za trofej, u Zvezdi jos neko vreme ne bi dobio sansu... 4 miliona je dosta!

Zvezdaaaaa

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala? 
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23) # Link komentara 

Jedan Dortmund primi 6 komada, Jedna Barsa primi 4 komada. jedan jugo vojni klub primi 4 komada od vremesnog Besiktasa.Moze nam se da placamo jer smo pare zaradili

Milan

pre 4 godine

Decko uopste nema kapacitet da bude neki veliki igrac, ovo je neverovatna suma i treba ga uvaliti bez razmisljanja, a proci ce kao Radonjic u Francuskoj i joe gore.
Gledao sam nekoliko utakmica gde je igrao, decko nema nikakvu osobinu da se istice, niti glavom niti nogom, niti dribling, niti jak sut, sve prosek. Dao 3 gola iz penala i 3-4 gde ga lopta skoro pa napucala, NISTA lepo nisam video od ovog igraca. Daleko je od Jovica iz Lukinog perioda dok je bio u Zvezdi, ma nije za porediti.

јд123

pre 4 godine

Meni je samo žao jer je on još dete, a sad treba da ide u neku stranu zemlju i klub, a još emotivno nije formiran, ali Luka je ispao odlično, pa možda bude isto i za Joveljića - nije manji talenat nego što je Luka bio.
(Mirko, 14. jun 2019 16:29)

Управо због тог разлога је супер што иде у Ајнтрахт. Тамо су Костић и Гаћиновић а ту је и Ребић који ће му помоћи да се адаптира.

Mirko

pre 4 godine

Ako zaigra dobro u Ajntrahtu - eto nama dodatnih bonusa a kasnije i procenta od sledeće prodaje, ako bude kao kod Luke Jovića biće još 5% od 60 = 3 miliona, što cifru diže na više od 8 miliona, koje bi smo možda dobili za njega za koju godinu. Činjenica je da se u ovoj situaciji ne bi mnogo naigragrao kod nas, posebno u Evropskim takmičenjima, nama treba mnogo bolji i jači napadač u ovom trenutku, što znači da opet od njega ne bismo sada dobili ništa specijalno.

Ako ne zadovolji u Ajntrahtu, eto nama pozajmice i preprodaje za mnogo manju cenu, a za iskusnijeg i boljeg igrača nego što je otišao, ostaje nam i pola ili više od pola love koju smo dobili.

Ovo jeste brutalna logika koja nama navijačima nikako ne odgovara, ali da bi u ovim uslovima nastavili da radimo čini mi se da je ovaj potez praktičan i pobednički u ovom trenutku.

shkafishkafnjak

pre 4 godine

Ja mislim da je Zvezda dobila jako lepu ponudu.20% od naredne bi bilo perfektno al nije lose ni ovako.Upravo to je nedostajalo kod prodaje Jovica (10% od 60 miliona)Joveljic jeste veliki potencijal al jos uvek nije sigurno da ce biti klasa i u seniorskim vodama.

Sabre

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23)

Zove se standardan rezultat 90% timova ove planete protiv PSZ-a. Znam da bi ti rado primao 10 komada od PSZ-a, ali treba prvo izbaciti uvek neugodne anonimuse iz kojekakvih zabiti...

Millennium

pre 4 godine

Ovo više suvišno komentarisati. Vamo pričaš kako želiš da budeš prepoznatljiv tim u evropskim okvirima, a sa druge strane te orobe. Odoše mladi talenti za bagatelu da bi posle neki klub tamo od izgrađenih igrača uzimao po deset puta veću cifru. Ajde molim te. Kakvi uslovno rečeno "krševi" se prodaju za po 20 miliona. Treba da se ugledamo na Dinamo kako oni to rade.

Mirko

pre 4 godine

Ako zaigra dobro u Ajntrahtu - eto nama dodatnih bonusa a kasnije i procenta od sledeće prodaje, ako bude kao kod Luke Jovića biće još 10% od 60 = 6 miliona, što cifru diže na više od 11 miliona, koje bi smo možda dobili za njega za koju godinu. Činjenica je da se u ovoj situaciji ne bi mnogo naigragrao kod nas, posebno u Evropskim takmičenjima, nama treba mnogo bolji i jači napadač u ovom trenutku, što znači da opet od njega ne bismo sada dobili ništa specijalno.

Ako ne zadovolji u Ajntrahtu, eto nama pozajmice i preprodaje za mnogo manju cenu, a za iskusnijeg i boljeg igrača nego što je otišao, ostaje nam i pola ili više od pola love koju smo dobili.

Ovo jeste brutalna logika koja nama navijačima nikako ne odgovara, ali da bi u ovim uslovima nastavili da radimo čini mi se da je ovaj potez pragmatičan, praktičan, logičan i pobednički u ovom trenutku.

Meni je samo žao jer je on još dete, a sad treba da ide u neku stranu zemlju i klub, a još emotivno nije formiran, ali Luka je ispao odlično, pa možda bude isto i za Joveljića - nije manji talenat nego što je Luka bio.

selektivno pamcenje

pre 4 godine

O cemu ti liche pricas, majke ti? Nisam ljubitelj lika i dela Tvorzica nimalo, ali lik je ubedljivo nas najuspesniji funkcioner u poslednjih 20 godina. Sta je vracanje dostojanstva ako nije dobijanje jednog sampiona Evrope na Mari i toga da ceo svet pise kako se veliki stari sampion vratio, pa makar i na momenat?! Svasta...
(Sabre, 14. jun 2019 16:00)
A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?

pedja

pre 4 godine

Odlican potez uprave ,sasvim korektan novac da se dovede jedan kvalitetan napadac pa i zadnji vezni.Jeste steta ,ali ovu prodaju mogu osporavati samo oni koji gledaju suve brojke (minuti na terenu-golovi),a koji vjerovatno nisu pogledali mnogo Zvezdinih utakmica ni na TV -u,a kamoli uzivo.Naime nama je hitno potrebna jos jedna LS u nizu ili bar LE,to sa Joveljicem sad ne mozemo ,prosto je jos fizicki nezreo,pogledajte samo kako se protiv Miletica odbija u derbiju,da ne govorim o jos ozbiljnijim Evropskim ekipama.Nama treba spic jaci u duelu,iskusniji i malo "prljaviji" da bi ostali u Evropi,vjerujem da ce Joveljic biti bolji igrac od npr.tog Tomanea ali trenutno nam ne moze biti od koristi u Evropi,fali mu fizika,eksplozivnost.Upravo ce to steci u Bundes ligi.U kvalifikacijama vjerovatno nam ne bi puno koristio a ostanak jos jednu sezonu u ovako losoj ligi bi ga jos vise dotuklo.Zato je ovo odlican posao i za klub i za njegovu profi karijeru.Ubjedjen sam da ce napredovati tamo i da ce ga Ajntraht kroz par godina prodati kao vrhunskog mladog napadaca u neki veliki klub kao Luku.Jednostavno tesko je ali se morao prodati.Bolje za sve.Poredjenja sa Dinamom.
su neumjesna jer Dinamo je vec X puta bio ucesnik ili LS ili LE ,pustite to sto nemaju pobjedu u LS,drugo mnogi Dinamovi igraci se se dokazali u najvecim Evropskim klubovima,zato im je sad lako uvaliti bilo kog svog igraca za 10 mil.Mi smo tek pomolili glavu iz kanala u kom smo bili,i zato smo primorani na nesto ovako.Par uzastopnih LS ,LE moramo imati da bi svoje klince skuplje prodavali.Dalje oni moraju da se dokazu nakon prodaje u ligama petice a Dinamo.ih ima koliko hocete,i onda ne pričajte kako Olmo 30 ,a Jovelja 4.Eto tako.Vrlo bi bilo bitno sad da npr.Luka u Realu napravi pravu stvar,a da Jovelja i Terza naprave u Ajntrahtu i Fiorentini bum.E uz to i uzastopno višegodišnje igranje Evrope vidjećete kako ce sa Marakane i polutalentovana djeca odlaziti lako dalje za po 5 miliona a za ekstra talentovane cemo lagano uzimati po 15 tak mil.Polako ljudi ponovo smo se rodili tek prohodavamo ,uprava zna sta radi.Znaci najbitnije je ponovo uci u LS kako umijemo i znamo a za to su nam potrebni iskusniji i na lopti jaci igraci od naseg Jovelje,koje ce on za par godina da presisa ,al za par godina,a mi nemamo sad ljudi vremena za cekanje!Ostanak ove godine bez Evrope znaci totalni krah i povratak u kanal.Nemamo mi vremena da razvijamo talente,ali se nadam de ce i ta vremena doci,ali sad mora ovako.Jovelja srecno!Zvezdo srecno!

ugly

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23) # Link komentara

Ako ce Zvezda i Partizan svake godine da igraju ligu sampiona, ja bih sad potpisao da primaju i po 20 ako treba. Ko te pita za negativne rekorde kad ti stigne 30-40 miliona. Imas da das plate ljudima da hrane porodicu, izgradis stadione za decu, drzavi porez od prodaje i plata, isplatis struju...
Lako je ziveti na grbaci drzave (mame i tate) i pricati o nekom ponosu.

Sabre

pre 4 godine

ikad nisam mogao da pomislim, da ću i pijan da kažem ovako nešto a kamoli da napišem:
Molim Boga da Zvezda ispadne odmah u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, ako treba da ispadne iz domaće lige, i to je mala cena koju ćemo platiti samo da nikad ovakvu ili sličnu vest pročitamo, i da se Terzića i svih parazita u Zvezdi otarasimo za sva vremena.
Ja ću za Moju Zvezdu i mrtav da navijam, ali Mi je sada najvažnije ( a nadam se i armiji Zvezdaškog bratstva) da se klubu i navijačima vrati čast i dostojanstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Najveći Zvezdaš lkad, 14. jun 2019 15:28)

O cemu ti liche pricas, majke ti? Nisam ljubitelj lika i dela Tvorzica nimalo, ali lik je ubedljivo nas najuspesniji funkcioner u poslednjih 20 godina. Sta je vracanje dostojanstva ako nije dobijanje jednog sampiona Evrope na Mari i toga da ceo svet pise kako se veliki stari sampion vratio, pa makar i na momenat?! Svasta...

Dejan CZ

pre 4 godine

Iz Zvezde bilo gde da ode od ovih 4 miliona ne bi uzeo vise kada bi bio i prvi strelac lige...Iz Ajntrahta sa 20% na primeru Jovica sada bi bratija inkasirala 14 milki...Doslo je vreme da se na mladim nadama moze vise zaraditi kroz procenat prodaje nego od bilo kog igraca iz prve postave...Zato i odlivi mladih igraca i to ce biti sve ucestalije,i zato se i forsiraju internati za rad sa takvom decom kao sto je Zvezda ulozila u terene i ostalu infrastrukturu..Forsiranje mladih igraca u prvom timu na duzi period,sportski uspesi,koga to zanima...Terzic,Joveljic digitroni vec rade i racunaju se procenti od naredne prodaje...a u prvom timu igrace nam razni Ronaldi i Neimari sa evropskog buvljaka...

SUPERMAN

pre 4 godine

Ako ništa drugo bar su i Joveljić i Terzić otišli u dobre klubove za njihov dalji razvoj, tamo ima dosta naših igrača, pa će se lako prilagoditi, mislim čak da je ovo za Jovelju bolje nego da je ostao u Zvezdi, jer kod nas nažalost nikad ne bi dobio pravu šansu pored ovih ostalih "vedeta".

Millennium

pre 4 godine

Kada bi bilo 25000 pretplatnih karata i kada bi na svakoj utakmici bilo 30000+ navijača ne bi morali da prodaju klince!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miloš, 14. jun 2019 16:21)

Kad ne bi igrali Linglong Kim Džong ligu onda bi i možda bilo više navijača. Shvatam šta hoćeš da kažeš, ali sumnjam da bi i tada situacija bila bolja. U Zvezdi i Partizanu je "bušno" dno ako shvataš šta hoću da kažem. Dokle god je ovakva situacija, para biti neće, a ni navijača. Loši tereni, loš fudbal, korupcija, huligani i menadžeri. Nije u navijačima problem.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

kakav posao radi ajtraht, kupe iz Zvezde iako Jovic nije direktno dosao za sicu,pa prodaju recimo 10x vise.Proslo je jednom,isti recept videcemo da li ce Jovelja u barsu za recimo 40,50.Sve u svemu, ne treba menjati, a ti srpski fudbale jer za bolje i nisi! Odose nam deca.
(Jon Bon Jovijev šurak,13.jun 2019 15:21)
Pa i ti radiš za 300€ a onaj u Svajcarskoj za 4000 €.Pronadji slicnost...

jeste

pre 4 godine

Pa, što ga ne ostavite još godinu bar? Takav talenat mora da ispliva i da dečko napravi još veći transfer direktno iz kluba. Nikad ništa nećemo naučiti

rodjaksasela

pre 4 godine

Dok su bila tu deca ispadali smo od kairata pa smo morali da ih valjamo za sicu raznim ramadanijima i satro investicionim fondovima (Jovic) , jer u suprotnom ne bi imali da isplatimo licencu za tu istu evropu. Deca vrede mnogo vise. Sada za te pare mozemo da dovedemo dva tri proverena igraca. 10 posto bombonica. Ako ga Frankfurt uvalja za 60 milki ko Jovica, eto zvezdi 6 mil. + 1.5 za trening kompenzaciju. Ukupno 12.5 mil. Nije Dinamo Z. ali Dinamo je par godina igrao evropska takmicenja pre prodaja. Sto nas vraca na pocetak komentara.

Hadžialagić

pre 4 godine

Partizan za igrača odbrane dobija 5 miliona evra a Zvezda za napadača , za dete Zvezde,za budućnist kluba oko koga će da prave ekipu samo 4 miliona.Izgleda da će ovo biti mršav prelazni rok.Prodajemo mlade igrače a na tržištu kupujemo islužene dede od 30-35 godina

Milan

pre 4 godine

Ovo definitivno znači da je klub na čelu sa Terzićem i Milojevićem odabrao put da ne razvija mlade igrače iz sopstvene omladinske škole, što se moglo i naslutiti u poslednje dve godine gde nijednog našeg omladinca nismo afirmisali kao standardnog prvotimca. Smatram da je ovo jako pogrešno i da će na duže staze mnogo koštati klub. Da ne budem pogrešno shvaćen, ali meni nije isti osećaj kada bodrim legiju stranaca i formiranih prosečnih pridošlica iz JSL, kao kada u prvih 11 imamo nekoliko naših mladih igrača što je svojevremeno bila obaveza i praksa.

coki

pre 4 godine

Imam 30 godina, prvu tekmu sam pogledao sa 15 i od tada sam bio na mnogo utakmica. Video mnogo uprava, mnogo igraca, mnogo svega i svacega. Pitam se stalno da li cu doziveti da vidim jednu normalnu upravu koja ce da radi u interesu kluba. Kada sve saberem i oduzmem mislim da je to realno isto kao i to da ce ljudi ziveti na Marsu jednog dana. Tuga.

Milan

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)

Garibaldi

pre 4 godine

Prodaju igraca za 4 miliona evra i opet ne valja. Sta je sa ljudima? Ko bi vam udovoljio brateeee. Zivim vani vec 20 godina, to se na zapadu smatra very very big deal. Zvezdina radi posao za sve pohvale, a Joveljic ce biti veliki i vreme mu je bilo da ide, daj Boze samo da ga povrede zobidju koje su nocna mora svakog.

Jon Bon Jovijev šurak

pre 4 godine

kakav posao radi ajntraht, kupe iz Zvezde iako Jovic nije direktno dosao za sicu, pa prodaju za recimo 10x vise. Proslo je jednom, isti recept videcemo da li ce Jovelja u barsu za recimo 40,50.
Sve u svemu, ne treba menjati, a ti srpski fudbale kukaj jer za bolje i nisi! Odose nam deca, a dolaze Scekici i Milova ekipa!

fortuna

pre 4 godine

Пожурили да га купе, јер знају да ће му цена скочити бар 10 пута,а иде и ЕП за младе,само ови наши тулипани не знају.Зашто је сада фрка да га утопе што пре????

0205

pre 4 godine

Mislim da je ovo dobar potez, Jovelja niti ima brzinu niti snagu niti neku posebnu vestinu sa loptom. Moze se reci da ima neki osecaj za sansu I gol, ali u nasoj ligi svi mogu imati takav osecaj...

saeKn

pre 4 godine

30% od naredne prodaje i 4 miliona je ok ovako je Terza uzeo sebi u dzep da se ne lazemo. Meni ovo deluje da je Zvezda u krizi kad je upitanju lova. Sve ispod 10 miliona za njega je malo, a nije nista pruzio u Zvezdi.Ovo bi bila njegova sezona.

Dobros-AV

pre 4 godine

Joveljić zamena za Jovića – Zvezdi 4.000.000 evra

Hmmmm, znaci: dolazi im JovELJic a odlazi Jovic.
Dobise znaci tri slova vise za 4M evra :-)
Dobar dil.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Stisnete petlju i zadrzite tim par godina, dovedete dobrog trenera i kao rezultat, odigrate solidno par godina Evropu, uzmete ozbiljne pare i dovedete finansije u red, kako kazete... i sta sad? Opet Jovo nanovo?! Vec ste pokrali sve pare?

Istina

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)
(Milan, 14. jun 2019 15:28)

Ne svidja se ni meni ali je bar lako za kapiranje.Potpisali su sa gotovo svim igracima astronomske ugovore,neki od njih bi mogli da sanjaju tako nesto cak i u inostranstvu,doveli stranece za takodje dobru lovu i sad to treba placati ili ce uslediti tuzbe.Para nema niodkuda jer su ih arapi zavrnuli za Degeneka(pominje se njegov povratak)a dogovoreno treba isplacivati.Sad je stani,pani jer za druge igrace niko ne zeli da ponudi ni priblizne cifre i morao je Joveljic da se proda mnogo ispod cene,da bi namirili plate ali ni ovo nece biti dovoljno.Prodace jos 4-5 igraca ali za znatno manje novca,koliko da pocnu kvalifikacije bez trzavica.Ako uspemo da izborio bar LE nekako cemo se pokriti,sa ponovnom LS bi bili na konju,sto je mnogo tesko ponoviti,gotovo nemuguca misija ali ako nas izbace pre 4.kola,obrali smo bostan.Usledice tuzbe igraca,gubice se i prvenstvene utakmice i sve propade.

Arthas

pre 4 godine

1. Puknes 2.5m na povredjenog i izvikanog Boacija koji ne sastavi 5 krstenih utakmica za sezonu
2. Godinu dana pricas kako neces ponoviti gresku prilikom prodaje Jovica koga je prakticno oteo Ramadani jer je to tad 'moralo'
3. Prodas najperspektivnijeg napadaca u ligi za JOS MANJE nego Jovica iako je momak pre bukvalno dva meseca produzio ugovor na par godina (za danasnje naduvane cene ovo je znatno gore)
4. Sram vas bilo sve, uprava, Causic, Boaci i gardisti napolje

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Nikad nisam mogao da pomislim, da ću i pijan da kažem ovako nešto a kamoli da napišem:
Molim Boga da Zvezda ispadne odmah u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, ako treba da ispadne iz domaće lige, i to je mala cena koju ćemo platiti samo da nikad ovakvu ili sličnu vest pročitamo, i da se Terzića i svih parazita u Zvezdi otarasimo za sva vremena.
Ja ću za Moju Zvezdu i mrtav da navijam, ali Mi je sada najvažnije ( a nadam se i armiji Zvezdaškog bratstva) da se klubu i navijačima vrati čast i dostojanstvo.

Arthas

pre 4 godine

1. Puknes 2.5m na povredjenog i izvikanog Boacija koji ne sastavi 5 krstenih utakmica za sezonu
2. Godinu dana pricas kako neces ponoviti gresku prilikom prodaje Jovica koga je prakticno oteo Ramadani jer je to tad 'moralo'
3. Prodas najperspektivnijeg napadaca u ligi za JOS MANJE nego Jovica iako je momak pre bukvalno dva meseca produzio ugovor na par godina (za danasnje naduvane cene ovo je znatno gore)
4. Sram vas bilo sve, uprava, Causic, Boaci i gardisti napolje

Jon Bon Jovijev šurak

pre 4 godine

kakav posao radi ajntraht, kupe iz Zvezde iako Jovic nije direktno dosao za sicu, pa prodaju za recimo 10x vise. Proslo je jednom, isti recept videcemo da li ce Jovelja u barsu za recimo 40,50.
Sve u svemu, ne treba menjati, a ti srpski fudbale kukaj jer za bolje i nisi! Odose nam deca, a dolaze Scekici i Milova ekipa!

Milan

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)

fortuna

pre 4 godine

Пожурили да га купе, јер знају да ће му цена скочити бар 10 пута,а иде и ЕП за младе,само ови наши тулипани не знају.Зашто је сада фрка да га утопе што пре????

coki

pre 4 godine

Imam 30 godina, prvu tekmu sam pogledao sa 15 i od tada sam bio na mnogo utakmica. Video mnogo uprava, mnogo igraca, mnogo svega i svacega. Pitam se stalno da li cu doziveti da vidim jednu normalnu upravu koja ce da radi u interesu kluba. Kada sve saberem i oduzmem mislim da je to realno isto kao i to da ce ljudi ziveti na Marsu jednog dana. Tuga.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Nikad nisam mogao da pomislim, da ću i pijan da kažem ovako nešto a kamoli da napišem:
Molim Boga da Zvezda ispadne odmah u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, ako treba da ispadne iz domaće lige, i to je mala cena koju ćemo platiti samo da nikad ovakvu ili sličnu vest pročitamo, i da se Terzića i svih parazita u Zvezdi otarasimo za sva vremena.
Ja ću za Moju Zvezdu i mrtav da navijam, ali Mi je sada najvažnije ( a nadam se i armiji Zvezdaškog bratstva) da se klubu i navijačima vrati čast i dostojanstvo.

jeste

pre 4 godine

Pa, što ga ne ostavite još godinu bar? Takav talenat mora da ispliva i da dečko napravi još veći transfer direktno iz kluba. Nikad ništa nećemo naučiti

Sabre

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23)

Zove se standardan rezultat 90% timova ove planete protiv PSZ-a. Znam da bi ti rado primao 10 komada od PSZ-a, ali treba prvo izbaciti uvek neugodne anonimuse iz kojekakvih zabiti...

SUPERMAN

pre 4 godine

Ako ništa drugo bar su i Joveljić i Terzić otišli u dobre klubove za njihov dalji razvoj, tamo ima dosta naših igrača, pa će se lako prilagoditi, mislim čak da je ovo za Jovelju bolje nego da je ostao u Zvezdi, jer kod nas nažalost nikad ne bi dobio pravu šansu pored ovih ostalih "vedeta".

Hadžialagić

pre 4 godine

Partizan za igrača odbrane dobija 5 miliona evra a Zvezda za napadača , za dete Zvezde,za budućnist kluba oko koga će da prave ekipu samo 4 miliona.Izgleda da će ovo biti mršav prelazni rok.Prodajemo mlade igrače a na tržištu kupujemo islužene dede od 30-35 godina

Millennium

pre 4 godine

Kada bi bilo 25000 pretplatnih karata i kada bi na svakoj utakmici bilo 30000+ navijača ne bi morali da prodaju klince!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miloš, 14. jun 2019 16:21)

Kad ne bi igrali Linglong Kim Džong ligu onda bi i možda bilo više navijača. Shvatam šta hoćeš da kažeš, ali sumnjam da bi i tada situacija bila bolja. U Zvezdi i Partizanu je "bušno" dno ako shvataš šta hoću da kažem. Dokle god je ovakva situacija, para biti neće, a ni navijača. Loši tereni, loš fudbal, korupcija, huligani i menadžeri. Nije u navijačima problem.

Henk Mudi

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala? 
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23)

Pa neko primi 10 od najskupljeg tima na svetu, a neko 7 od Kijeva prosle sezone... E sad to sto je Nejmar 3 puta skuplji od celog tima Dinama iz Kijeva to je neka druga prica... A kako se zove taj klub koji je zadnji put nekog pobedio u LS 1983. godine? Zove se mali, nebitan, komsijski klub...

ugly

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23) # Link komentara

Ako ce Zvezda i Partizan svake godine da igraju ligu sampiona, ja bih sad potpisao da primaju i po 20 ako treba. Ko te pita za negativne rekorde kad ti stigne 30-40 miliona. Imas da das plate ljudima da hrane porodicu, izgradis stadione za decu, drzavi porez od prodaje i plata, isplatis struju...
Lako je ziveti na grbaci drzave (mame i tate) i pricati o nekom ponosu.

pedja

pre 4 godine

Odlican potez uprave ,sasvim korektan novac da se dovede jedan kvalitetan napadac pa i zadnji vezni.Jeste steta ,ali ovu prodaju mogu osporavati samo oni koji gledaju suve brojke (minuti na terenu-golovi),a koji vjerovatno nisu pogledali mnogo Zvezdinih utakmica ni na TV -u,a kamoli uzivo.Naime nama je hitno potrebna jos jedna LS u nizu ili bar LE,to sa Joveljicem sad ne mozemo ,prosto je jos fizicki nezreo,pogledajte samo kako se protiv Miletica odbija u derbiju,da ne govorim o jos ozbiljnijim Evropskim ekipama.Nama treba spic jaci u duelu,iskusniji i malo "prljaviji" da bi ostali u Evropi,vjerujem da ce Joveljic biti bolji igrac od npr.tog Tomanea ali trenutno nam ne moze biti od koristi u Evropi,fali mu fizika,eksplozivnost.Upravo ce to steci u Bundes ligi.U kvalifikacijama vjerovatno nam ne bi puno koristio a ostanak jos jednu sezonu u ovako losoj ligi bi ga jos vise dotuklo.Zato je ovo odlican posao i za klub i za njegovu profi karijeru.Ubjedjen sam da ce napredovati tamo i da ce ga Ajntraht kroz par godina prodati kao vrhunskog mladog napadaca u neki veliki klub kao Luku.Jednostavno tesko je ali se morao prodati.Bolje za sve.Poredjenja sa Dinamom.
su neumjesna jer Dinamo je vec X puta bio ucesnik ili LS ili LE ,pustite to sto nemaju pobjedu u LS,drugo mnogi Dinamovi igraci se se dokazali u najvecim Evropskim klubovima,zato im je sad lako uvaliti bilo kog svog igraca za 10 mil.Mi smo tek pomolili glavu iz kanala u kom smo bili,i zato smo primorani na nesto ovako.Par uzastopnih LS ,LE moramo imati da bi svoje klince skuplje prodavali.Dalje oni moraju da se dokazu nakon prodaje u ligama petice a Dinamo.ih ima koliko hocete,i onda ne pričajte kako Olmo 30 ,a Jovelja 4.Eto tako.Vrlo bi bilo bitno sad da npr.Luka u Realu napravi pravu stvar,a da Jovelja i Terza naprave u Ajntrahtu i Fiorentini bum.E uz to i uzastopno višegodišnje igranje Evrope vidjećete kako ce sa Marakane i polutalentovana djeca odlaziti lako dalje za po 5 miliona a za ekstra talentovane cemo lagano uzimati po 15 tak mil.Polako ljudi ponovo smo se rodili tek prohodavamo ,uprava zna sta radi.Znaci najbitnije je ponovo uci u LS kako umijemo i znamo a za to su nam potrebni iskusniji i na lopti jaci igraci od naseg Jovelje,koje ce on za par godina da presisa ,al za par godina,a mi nemamo sad ljudi vremena za cekanje!Ostanak ove godine bez Evrope znaci totalni krah i povratak u kanal.Nemamo mi vremena da razvijamo talente,ali se nadam de ce i ta vremena doci,ali sad mora ovako.Jovelja srecno!Zvezdo srecno!

јд123

pre 4 godine

Meni je samo žao jer je on još dete, a sad treba da ide u neku stranu zemlju i klub, a još emotivno nije formiran, ali Luka je ispao odlično, pa možda bude isto i za Joveljića - nije manji talenat nego što je Luka bio.
(Mirko, 14. jun 2019 16:29)

Управо због тог разлога је супер што иде у Ајнтрахт. Тамо су Костић и Гаћиновић а ту је и Ребић који ће му помоћи да се адаптира.

Sabre

pre 4 godine

ikad nisam mogao da pomislim, da ću i pijan da kažem ovako nešto a kamoli da napišem:
Molim Boga da Zvezda ispadne odmah u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, ako treba da ispadne iz domaće lige, i to je mala cena koju ćemo platiti samo da nikad ovakvu ili sličnu vest pročitamo, i da se Terzića i svih parazita u Zvezdi otarasimo za sva vremena.
Ja ću za Moju Zvezdu i mrtav da navijam, ali Mi je sada najvažnije ( a nadam se i armiji Zvezdaškog bratstva) da se klubu i navijačima vrati čast i dostojanstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Najveći Zvezdaš lkad, 14. jun 2019 15:28)

O cemu ti liche pricas, majke ti? Nisam ljubitelj lika i dela Tvorzica nimalo, ali lik je ubedljivo nas najuspesniji funkcioner u poslednjih 20 godina. Sta je vracanje dostojanstva ako nije dobijanje jednog sampiona Evrope na Mari i toga da ceo svet pise kako se veliki stari sampion vratio, pa makar i na momenat?! Svasta...

Zvezdaaaaa

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala? 
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23) # Link komentara 

Jedan Dortmund primi 6 komada, Jedna Barsa primi 4 komada. jedan jugo vojni klub primi 4 komada od vremesnog Besiktasa.Moze nam se da placamo jer smo pare zaradili

mile jovin

pre 4 godine

Ovo definitivno znači da je klub na čelu sa Terzićem i Milojevićem odabrao put da ne razvija mlade igrače iz sopstvene omladinske škole, što se moglo i naslutiti u poslednje dve godine gde nijednog našeg omladinca nismo afirmisali kao standardnog prvotimca. Smatram da je ovo jako pogrešno i da će na duže staze mnogo koštati klub. Da ne budem pogrešno shvaćen, ali meni nije isti osećaj kada bodrim legiju stranaca i formiranih prosečnih pridošlica iz JSL, kao kada u prvih 11 imamo nekoliko naših mladih igrača što je svojevremeno bila obaveza i praksa.
(Milan, 14. jun 2019 15:48)
----

Odlicno receno. Odose Joveljic, Terzic i Velikic. Najvjerovatnije ce u naredne dvije sezone sansu na kasicicu dobiti Nikolic, Erakovic, Stanojev parije nego sto budu prodani. U medjuvremenu uboscemo jednog Bena na 3 Sumailije, Kafua i Rikardinja...

defekt

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)
(Milan, 14. jun 2019 15:28)

Slezem se sa tobom, ali realno je da ne moze da napreduje u nasoj ligi zbog raznih okolnosti.

Milan

pre 4 godine

Ovo definitivno znači da je klub na čelu sa Terzićem i Milojevićem odabrao put da ne razvija mlade igrače iz sopstvene omladinske škole, što se moglo i naslutiti u poslednje dve godine gde nijednog našeg omladinca nismo afirmisali kao standardnog prvotimca. Smatram da je ovo jako pogrešno i da će na duže staze mnogo koštati klub. Da ne budem pogrešno shvaćen, ali meni nije isti osećaj kada bodrim legiju stranaca i formiranih prosečnih pridošlica iz JSL, kao kada u prvih 11 imamo nekoliko naših mladih igrača što je svojevremeno bila obaveza i praksa.

Author

pre 4 godine

... barem da je 6, barem da je 7.. da je prodat za 2 miliona rekli bi barem da je 4. On jeste talentovan, ali spram kvaliteta naše lige i reprezentativnog fudbala, ovih 4 + (možda bude i 10 ukupno ako bude prodat kao Jović) nije uopšte loše. Ne poredite nas sa Hrvatskom i Mamićem jer je njihov reprezentativni fudbal daleko od našeg.

Mirko

pre 4 godine

Ako zaigra dobro u Ajntrahtu - eto nama dodatnih bonusa a kasnije i procenta od sledeće prodaje, ako bude kao kod Luke Jovića biće još 10% od 60 = 6 miliona, što cifru diže na više od 11 miliona, koje bi smo možda dobili za njega za koju godinu. Činjenica je da se u ovoj situaciji ne bi mnogo naigragrao kod nas, posebno u Evropskim takmičenjima, nama treba mnogo bolji i jači napadač u ovom trenutku, što znači da opet od njega ne bismo sada dobili ništa specijalno.

Ako ne zadovolji u Ajntrahtu, eto nama pozajmice i preprodaje za mnogo manju cenu, a za iskusnijeg i boljeg igrača nego što je otišao, ostaje nam i pola ili više od pola love koju smo dobili.

Ovo jeste brutalna logika koja nama navijačima nikako ne odgovara, ali da bi u ovim uslovima nastavili da radimo čini mi se da je ovaj potez pragmatičan, praktičan, logičan i pobednički u ovom trenutku.

Meni je samo žao jer je on još dete, a sad treba da ide u neku stranu zemlju i klub, a još emotivno nije formiran, ali Luka je ispao odlično, pa možda bude isto i za Joveljića - nije manji talenat nego što je Luka bio.

Марко

pre 4 godine

Terza majstore Al si im uval.. U Anjtraht nećeš više nikog prodati.Niko ne spori da je mlad i dobar dečko,Al veliki špic igrač nikad,daleko daleko je on od Jovica.Super odradjen menadžment,Mamic da pozavidi.Sad kome koliko to će u budućnosti pravosudje ustanoviti,biće skrivanja opet
(zvezdaš, 14. jun 2019 19:17)

Ово је најглупљи потез у последњих десет година!

Istina

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)
(Milan, 14. jun 2019 15:28)

Ne svidja se ni meni ali je bar lako za kapiranje.Potpisali su sa gotovo svim igracima astronomske ugovore,neki od njih bi mogli da sanjaju tako nesto cak i u inostranstvu,doveli stranece za takodje dobru lovu i sad to treba placati ili ce uslediti tuzbe.Para nema niodkuda jer su ih arapi zavrnuli za Degeneka(pominje se njegov povratak)a dogovoreno treba isplacivati.Sad je stani,pani jer za druge igrace niko ne zeli da ponudi ni priblizne cifre i morao je Joveljic da se proda mnogo ispod cene,da bi namirili plate ali ni ovo nece biti dovoljno.Prodace jos 4-5 igraca ali za znatno manje novca,koliko da pocnu kvalifikacije bez trzavica.Ako uspemo da izborio bar LE nekako cemo se pokriti,sa ponovnom LS bi bili na konju,sto je mnogo tesko ponoviti,gotovo nemuguca misija ali ako nas izbace pre 4.kola,obrali smo bostan.Usledice tuzbe igraca,gubice se i prvenstvene utakmice i sve propade.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Stisnete petlju i zadrzite tim par godina, dovedete dobrog trenera i kao rezultat, odigrate solidno par godina Evropu, uzmete ozbiljne pare i dovedete finansije u red, kako kazete... i sta sad? Opet Jovo nanovo?! Vec ste pokrali sve pare?

Garibaldi

pre 4 godine

Prodaju igraca za 4 miliona evra i opet ne valja. Sta je sa ljudima? Ko bi vam udovoljio brateeee. Zivim vani vec 20 godina, to se na zapadu smatra very very big deal. Zvezdina radi posao za sve pohvale, a Joveljic ce biti veliki i vreme mu je bilo da ide, daj Boze samo da ga povrede zobidju koje su nocna mora svakog.

shkafishkafnjak

pre 4 godine

Ja mislim da je Zvezda dobila jako lepu ponudu.20% od naredne bi bilo perfektno al nije lose ni ovako.Upravo to je nedostajalo kod prodaje Jovica (10% od 60 miliona)Joveljic jeste veliki potencijal al jos uvek nije sigurno da ce biti klasa i u seniorskim vodama.

Millennium

pre 4 godine

Ovo više suvišno komentarisati. Vamo pričaš kako želiš da budeš prepoznatljiv tim u evropskim okvirima, a sa druge strane te orobe. Odoše mladi talenti za bagatelu da bi posle neki klub tamo od izgrađenih igrača uzimao po deset puta veću cifru. Ajde molim te. Kakvi uslovno rečeno "krševi" se prodaju za po 20 miliona. Treba da se ugledamo na Dinamo kako oni to rade.

afrogipsy

pre 4 godine

Sramota. Sta smo mi , kolonija osrednih zapadnoevropskih klubova , pa prodajemo decu koja su se tek oformila kao igraci i daleko su od svog igrackog zenita .

Đura

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatno da su prodati i Terzić i Joveljić i to za smešne pare. Sigurno je da su imali mesta u prvom timu sledeće sezone i da bi im cena porasla bar duplo. Terzić je i sada bio bolji od svakog levog beka a Joveljić svakako bolji od Boaćija. Strašno je što ni jedan ni drugi nisu dobili šansu, što zbog igre što zbog novca.

0205

pre 4 godine

Mislim da je ovo dobar potez, Jovelja niti ima brzinu niti snagu niti neku posebnu vestinu sa loptom. Moze se reci da ima neki osecaj za sansu I gol, ali u nasoj ligi svi mogu imati takav osecaj...

rodjaksasela

pre 4 godine

Dok su bila tu deca ispadali smo od kairata pa smo morali da ih valjamo za sicu raznim ramadanijima i satro investicionim fondovima (Jovic) , jer u suprotnom ne bi imali da isplatimo licencu za tu istu evropu. Deca vrede mnogo vise. Sada za te pare mozemo da dovedemo dva tri proverena igraca. 10 posto bombonica. Ako ga Frankfurt uvalja za 60 milki ko Jovica, eto zvezdi 6 mil. + 1.5 za trening kompenzaciju. Ukupno 12.5 mil. Nije Dinamo Z. ali Dinamo je par godina igrao evropska takmicenja pre prodaja. Sto nas vraca na pocetak komentara.

Milan

pre 4 godine

Decko uopste nema kapacitet da bude neki veliki igrac, ovo je neverovatna suma i treba ga uvaliti bez razmisljanja, a proci ce kao Radonjic u Francuskoj i joe gore.
Gledao sam nekoliko utakmica gde je igrao, decko nema nikakvu osobinu da se istice, niti glavom niti nogom, niti dribling, niti jak sut, sve prosek. Dao 3 gola iz penala i 3-4 gde ga lopta skoro pa napucala, NISTA lepo nisam video od ovog igraca. Daleko je od Jovica iz Lukinog perioda dok je bio u Zvezdi, ma nije za porediti.

cole

pre 4 godine

odlican potez. jovelja nema gradju ni snagu za mesto na kojem igra, ima osecaj za prostor i nista vise od toga. za razliku od jovketa koji je kao tenk, jak, snazan u duelu i dobar u skok igri, jovelja nije bas nista od toga. vec sledece godine imace 21.godinu, ostace na nivou fudbalskog razvoja gde je vec par godina i onda ce biti mnogo teze da nadje negde iole pristojniji angazman. ovako, obezbedio je sebi buducnost (finansijski), iz ajntrahta moze i po belgiji, holandiji, nemackoj drugoj ligi, a tu ce mu zarada biti takva da nece morati da brine sta posle karijere fudbalera. s druge strane, zvezda je bar nesto uzela za njega jer su i njeni strucnjaci svesni svega sto sam na pocetku napisao. dobar je momak, talentovan, ali ga za mesto centarfora, napadaca, unistava to sto je nejak i nizak. surovo, ali tako je. srecno, jovelja!

Henk Mudi

pre 4 godine

Odlicna liga za njegov razvoj, klub koji nema pritisak da se bori za trofej, u Zvezdi jos neko vreme ne bi dobio sansu... 4 miliona je dosta!

saeKn

pre 4 godine

30% od naredne prodaje i 4 miliona je ok ovako je Terza uzeo sebi u dzep da se ne lazemo. Meni ovo deluje da je Zvezda u krizi kad je upitanju lova. Sve ispod 10 miliona za njega je malo, a nije nista pruzio u Zvezdi.Ovo bi bila njegova sezona.

Mirko

pre 4 godine

Ako zaigra dobro u Ajntrahtu - eto nama dodatnih bonusa a kasnije i procenta od sledeće prodaje, ako bude kao kod Luke Jovića biće još 5% od 60 = 3 miliona, što cifru diže na više od 8 miliona, koje bi smo možda dobili za njega za koju godinu. Činjenica je da se u ovoj situaciji ne bi mnogo naigragrao kod nas, posebno u Evropskim takmičenjima, nama treba mnogo bolji i jači napadač u ovom trenutku, što znači da opet od njega ne bismo sada dobili ništa specijalno.

Ako ne zadovolji u Ajntrahtu, eto nama pozajmice i preprodaje za mnogo manju cenu, a za iskusnijeg i boljeg igrača nego što je otišao, ostaje nam i pola ili više od pola love koju smo dobili.

Ovo jeste brutalna logika koja nama navijačima nikako ne odgovara, ali da bi u ovim uslovima nastavili da radimo čini mi se da je ovaj potez praktičan i pobednički u ovom trenutku.

Autolakirer

pre 4 godine

Smešne pare za po meni najboljeg i najperspektivnijeg igrača zvezde...
(Bard Živa, 14. jun 2019 17:15)

Ti si veliki poznavalac fudbala i znas ko koliko vredi.Mozda su mogli da ga prodaju za 20 miliona

Zvezdaaaaa

pre 4 godine

Kada bi se vratili na komentare kada je Luka Adzic otisao u Anderleht bilo je kako Zvezda rasprodaje dec, talente.A tog Adzica nema nigde ni rezer a u Anderlehtu nije. Da li uzimate u obzir i zelje roditelja koji nemaju posao. Tako sva deca odlaze jer otac sebe vidi u dzipu, majka u lepoj kuci sa kucnom pomocnicom.Zato je bolje uzeti pristojan novac.Ovaj novac je za nase igrace pristojan, za neafirmisanog igraca

mohikanac

pre 4 godine

Ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju za koliko treba da bude prodat?
Šta je on realno pokazao?

Svi pričaju o Joviću, pa nije on ovo postao na Marakani nego u Ajntrahtu, to prvo razlučite.
Terzić i Joveljić i II kolo kvalifikacija ispadamo a onda isti koji u životu za Zvezdu nisu dali 200din će ovde držati predavanje preko neta koji im plaća otac.

Марко

pre 4 godine

Са зарадом од ове сезоне, морало је много више да се уложи у тим, али очигледно је неко изнутра покрао Звезду. Учешће у Лиги шампиона 15 милиона, за коефицијент 2 милиона, 700 хиљада за нерешено, 2,7 милиона за победу, 4 милиона евра од улазница за Лигу шампиона, 7 милиона за Радоњића, Пешић 4,2 милиона, Дегенек 3,6 милиона, Рачић 2,2 милиона, остали играчи укупно 2 милиона, и сада Јовељић 4 милиона. Када се све то сабере, добија се износ од 43.4 милиона евра. На довођење играча у овој сезони је потрошено за Боаћија 2,5 милиона, за Иванића 1,3 милиона, за Чаушића 1 милион, за Бабића 800 хиљада, за Јирку 750 хиљада, за Марина 700 хиљада, за Ебесилија 600 хиљада, за Вукановића 350 хиљада, за Сумаилу 260 хиљада, за Стојиљковића 200 хиљада, за Вулића 200 хиљада, за Дегенека 200 хиљада, за Видића 140 хиљада, за Поповића 80 хиљада и за Чупића 20 хиљада. Дакле, то је укупно 10,3 милиона евра потрошених за појачања. Када то одузмемо од новца који је ушао у клуб, Звезда је у плусу 33,1 милион евра, па се питам где је тај новац? На све то још треба додати новац од спонзора, 5 милиона евра само од Гаспрома. Где ће отићи сав тај новац? Сви подаци о трансферима, које сам навео, налазе се на https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/transfers/verein/159. Јовељића никако није требало продавати. Очигледно се некоме жури да стрпа новац у џеп. Хоћу да видим овако нешто на сајту клуба https://ir.manutd.com/financial-information/quarterly-reports/2019.aspx.

selektivno pamcenje

pre 4 godine

O cemu ti liche pricas, majke ti? Nisam ljubitelj lika i dela Tvorzica nimalo, ali lik je ubedljivo nas najuspesniji funkcioner u poslednjih 20 godina. Sta je vracanje dostojanstva ako nije dobijanje jednog sampiona Evrope na Mari i toga da ceo svet pise kako se veliki stari sampion vratio, pa makar i na momenat?! Svasta...
(Sabre, 14. jun 2019 16:00)
A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?

dundo

pre 4 godine

@pedja

nekoliko puta sam procitao komentar, cisto da bi potvrdio onaj prvi instinkt, a to je da je srocen od strane zvezdine pr sluzbe. verujem da bi pretrazivanjem komentara na drugim portalima nasao mozda ne prekopirane ali vrlo slicne. Cilj opravdava sredstvo, u konkretnom slucaju trula uprava na krajnje perfidan nacin pokusava da nadje opravdanje za ovaj sraman i kukavicki potez ni sama neverujuci u njegovu ispravnost. neiskrenost i neverovanje autora u sopstveo pisanije je ono sto bode oci

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

kakav posao radi ajtraht, kupe iz Zvezde iako Jovic nije direktno dosao za sicu,pa prodaju recimo 10x vise.Proslo je jednom,isti recept videcemo da li ce Jovelja u barsu za recimo 40,50.Sve u svemu, ne treba menjati, a ti srpski fudbale jer za bolje i nisi! Odose nam deca.
(Jon Bon Jovijev šurak,13.jun 2019 15:21)
Pa i ti radiš za 300€ a onaj u Svajcarskoj za 4000 €.Pronadji slicnost...

Dejan CZ

pre 4 godine

Iz Zvezde bilo gde da ode od ovih 4 miliona ne bi uzeo vise kada bi bio i prvi strelac lige...Iz Ajntrahta sa 20% na primeru Jovica sada bi bratija inkasirala 14 milki...Doslo je vreme da se na mladim nadama moze vise zaraditi kroz procenat prodaje nego od bilo kog igraca iz prve postave...Zato i odlivi mladih igraca i to ce biti sve ucestalije,i zato se i forsiraju internati za rad sa takvom decom kao sto je Zvezda ulozila u terene i ostalu infrastrukturu..Forsiranje mladih igraca u prvom timu na duzi period,sportski uspesi,koga to zanima...Terzic,Joveljic digitroni vec rade i racunaju se procenti od naredne prodaje...a u prvom timu igrace nam razni Ronaldi i Neimari sa evropskog buvljaka...

zex

pre 4 godine

Decko je totalna nepoznanica ali je klasican golgeter, kao Inzagi koji nije bio vrhunski gradjen ali je uvek bio na pravom mestu. Zvezda ne moze da uzme veci novac u ovom trenutku. Decko je bio rezerva a za rezervu je odlucna para 4m.bice sigurno kos 3-4mil.nema razloga da Jovelja ne uspe u Nemackoj. Decak je rodjen za golove a to ce i dokazati.

Dobros-AV

pre 4 godine

Joveljić zamena za Jovića – Zvezdi 4.000.000 evra

Hmmmm, znaci: dolazi im JovELJic a odlazi Jovic.
Dobise znaci tri slova vise za 4M evra :-)
Dobar dil.

Realno

pre 4 godine

Bolje i samo 2 miliona ali 30% od sledeceg transfera!!! Ma i milion samo ali kad se bude prodao za 60 mil.(otprilike) imala bi zvezda 20mil. Ovako ispada 10 mil.
Pitam se zasto i dalje imamo tako lose poslovanje kada smo stekli malo repitaciju kroz jovica i ostale rezultate u ls poput pobede nad prvakom liverpulom.

zvezdaš

pre 4 godine

Terza majstore Al si im uval.. U Anjtraht nećeš više nikog prodati.Niko ne spori da je mlad i dobar dečko,Al veliki špic igrač nikad,daleko daleko je on od Jovica.Super odradjen menadžment,Mamic da pozavidi.Sad kome koliko to će u budućnosti pravosudje ustanoviti,biće skrivanja opet

zvezdaš

pre 4 godine

Sve ok mlad dobar deckoJa mu iskreno sve najbolje želim,ali nažalost ni med osamnaest,pa tamo su Gacinovic i Rebic često na klupi.pozajmica u januaru,U Zvezdu

0205

pre 4 godine

Mislim da je ovo dobar potez, Jovelja niti ima brzinu niti snagu niti neku posebnu vestinu sa loptom. Moze se reci da ima neki osecaj za sansu I gol, ali u nasoj ligi svi mogu imati takav osecaj...

selektivno pamcenje

pre 4 godine

O cemu ti liche pricas, majke ti? Nisam ljubitelj lika i dela Tvorzica nimalo, ali lik je ubedljivo nas najuspesniji funkcioner u poslednjih 20 godina. Sta je vracanje dostojanstva ako nije dobijanje jednog sampiona Evrope na Mari i toga da ceo svet pise kako se veliki stari sampion vratio, pa makar i na momenat?! Svasta...
(Sabre, 14. jun 2019 16:00)
A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Nikad nisam mogao da pomislim, da ću i pijan da kažem ovako nešto a kamoli da napišem:
Molim Boga da Zvezda ispadne odmah u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, ako treba da ispadne iz domaće lige, i to je mala cena koju ćemo platiti samo da nikad ovakvu ili sličnu vest pročitamo, i da se Terzića i svih parazita u Zvezdi otarasimo za sva vremena.
Ja ću za Moju Zvezdu i mrtav da navijam, ali Mi je sada najvažnije ( a nadam se i armiji Zvezdaškog bratstva) da se klubu i navijačima vrati čast i dostojanstvo.

Jon Bon Jovijev šurak

pre 4 godine

kakav posao radi ajntraht, kupe iz Zvezde iako Jovic nije direktno dosao za sicu, pa prodaju za recimo 10x vise. Proslo je jednom, isti recept videcemo da li ce Jovelja u barsu za recimo 40,50.
Sve u svemu, ne treba menjati, a ti srpski fudbale kukaj jer za bolje i nisi! Odose nam deca, a dolaze Scekici i Milova ekipa!

Sabre

pre 4 godine

ikad nisam mogao da pomislim, da ću i pijan da kažem ovako nešto a kamoli da napišem:
Molim Boga da Zvezda ispadne odmah u prvom kolu kvalifikacija za LŠ, ako treba da ispadne iz domaće lige, i to je mala cena koju ćemo platiti samo da nikad ovakvu ili sličnu vest pročitamo, i da se Terzića i svih parazita u Zvezdi otarasimo za sva vremena.
Ja ću za Moju Zvezdu i mrtav da navijam, ali Mi je sada najvažnije ( a nadam se i armiji Zvezdaškog bratstva) da se klubu i navijačima vrati čast i dostojanstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Najveći Zvezdaš lkad, 14. jun 2019 15:28)

O cemu ti liche pricas, majke ti? Nisam ljubitelj lika i dela Tvorzica nimalo, ali lik je ubedljivo nas najuspesniji funkcioner u poslednjih 20 godina. Sta je vracanje dostojanstva ako nije dobijanje jednog sampiona Evrope na Mari i toga da ceo svet pise kako se veliki stari sampion vratio, pa makar i na momenat?! Svasta...

pedja

pre 4 godine

Odlican potez uprave ,sasvim korektan novac da se dovede jedan kvalitetan napadac pa i zadnji vezni.Jeste steta ,ali ovu prodaju mogu osporavati samo oni koji gledaju suve brojke (minuti na terenu-golovi),a koji vjerovatno nisu pogledali mnogo Zvezdinih utakmica ni na TV -u,a kamoli uzivo.Naime nama je hitno potrebna jos jedna LS u nizu ili bar LE,to sa Joveljicem sad ne mozemo ,prosto je jos fizicki nezreo,pogledajte samo kako se protiv Miletica odbija u derbiju,da ne govorim o jos ozbiljnijim Evropskim ekipama.Nama treba spic jaci u duelu,iskusniji i malo "prljaviji" da bi ostali u Evropi,vjerujem da ce Joveljic biti bolji igrac od npr.tog Tomanea ali trenutno nam ne moze biti od koristi u Evropi,fali mu fizika,eksplozivnost.Upravo ce to steci u Bundes ligi.U kvalifikacijama vjerovatno nam ne bi puno koristio a ostanak jos jednu sezonu u ovako losoj ligi bi ga jos vise dotuklo.Zato je ovo odlican posao i za klub i za njegovu profi karijeru.Ubjedjen sam da ce napredovati tamo i da ce ga Ajntraht kroz par godina prodati kao vrhunskog mladog napadaca u neki veliki klub kao Luku.Jednostavno tesko je ali se morao prodati.Bolje za sve.Poredjenja sa Dinamom.
su neumjesna jer Dinamo je vec X puta bio ucesnik ili LS ili LE ,pustite to sto nemaju pobjedu u LS,drugo mnogi Dinamovi igraci se se dokazali u najvecim Evropskim klubovima,zato im je sad lako uvaliti bilo kog svog igraca za 10 mil.Mi smo tek pomolili glavu iz kanala u kom smo bili,i zato smo primorani na nesto ovako.Par uzastopnih LS ,LE moramo imati da bi svoje klince skuplje prodavali.Dalje oni moraju da se dokazu nakon prodaje u ligama petice a Dinamo.ih ima koliko hocete,i onda ne pričajte kako Olmo 30 ,a Jovelja 4.Eto tako.Vrlo bi bilo bitno sad da npr.Luka u Realu napravi pravu stvar,a da Jovelja i Terza naprave u Ajntrahtu i Fiorentini bum.E uz to i uzastopno višegodišnje igranje Evrope vidjećete kako ce sa Marakane i polutalentovana djeca odlaziti lako dalje za po 5 miliona a za ekstra talentovane cemo lagano uzimati po 15 tak mil.Polako ljudi ponovo smo se rodili tek prohodavamo ,uprava zna sta radi.Znaci najbitnije je ponovo uci u LS kako umijemo i znamo a za to su nam potrebni iskusniji i na lopti jaci igraci od naseg Jovelje,koje ce on za par godina da presisa ,al za par godina,a mi nemamo sad ljudi vremena za cekanje!Ostanak ove godine bez Evrope znaci totalni krah i povratak u kanal.Nemamo mi vremena da razvijamo talente,ali se nadam de ce i ta vremena doci,ali sad mora ovako.Jovelja srecno!Zvezdo srecno!

Milan

pre 4 godine

Decko uopste nema kapacitet da bude neki veliki igrac, ovo je neverovatna suma i treba ga uvaliti bez razmisljanja, a proci ce kao Radonjic u Francuskoj i joe gore.
Gledao sam nekoliko utakmica gde je igrao, decko nema nikakvu osobinu da se istice, niti glavom niti nogom, niti dribling, niti jak sut, sve prosek. Dao 3 gola iz penala i 3-4 gde ga lopta skoro pa napucala, NISTA lepo nisam video od ovog igraca. Daleko je od Jovica iz Lukinog perioda dok je bio u Zvezdi, ma nije za porediti.

Garibaldi

pre 4 godine

Prodaju igraca za 4 miliona evra i opet ne valja. Sta je sa ljudima? Ko bi vam udovoljio brateeee. Zivim vani vec 20 godina, to se na zapadu smatra very very big deal. Zvezdina radi posao za sve pohvale, a Joveljic ce biti veliki i vreme mu je bilo da ide, daj Boze samo da ga povrede zobidju koje su nocna mora svakog.

Arthas

pre 4 godine

1. Puknes 2.5m na povredjenog i izvikanog Boacija koji ne sastavi 5 krstenih utakmica za sezonu
2. Godinu dana pricas kako neces ponoviti gresku prilikom prodaje Jovica koga je prakticno oteo Ramadani jer je to tad 'moralo'
3. Prodas najperspektivnijeg napadaca u ligi za JOS MANJE nego Jovica iako je momak pre bukvalno dva meseca produzio ugovor na par godina (za danasnje naduvane cene ovo je znatno gore)
4. Sram vas bilo sve, uprava, Causic, Boaci i gardisti napolje

shkafishkafnjak

pre 4 godine

Ja mislim da je Zvezda dobila jako lepu ponudu.20% od naredne bi bilo perfektno al nije lose ni ovako.Upravo to je nedostajalo kod prodaje Jovica (10% od 60 miliona)Joveljic jeste veliki potencijal al jos uvek nije sigurno da ce biti klasa i u seniorskim vodama.

zvezdaš

pre 4 godine

Terza majstore Al si im uval.. U Anjtraht nećeš više nikog prodati.Niko ne spori da je mlad i dobar dečko,Al veliki špic igrač nikad,daleko daleko je on od Jovica.Super odradjen menadžment,Mamic da pozavidi.Sad kome koliko to će u budućnosti pravosudje ustanoviti,biće skrivanja opet

cole

pre 4 godine

odlican potez. jovelja nema gradju ni snagu za mesto na kojem igra, ima osecaj za prostor i nista vise od toga. za razliku od jovketa koji je kao tenk, jak, snazan u duelu i dobar u skok igri, jovelja nije bas nista od toga. vec sledece godine imace 21.godinu, ostace na nivou fudbalskog razvoja gde je vec par godina i onda ce biti mnogo teze da nadje negde iole pristojniji angazman. ovako, obezbedio je sebi buducnost (finansijski), iz ajntrahta moze i po belgiji, holandiji, nemackoj drugoj ligi, a tu ce mu zarada biti takva da nece morati da brine sta posle karijere fudbalera. s druge strane, zvezda je bar nesto uzela za njega jer su i njeni strucnjaci svesni svega sto sam na pocetku napisao. dobar je momak, talentovan, ali ga za mesto centarfora, napadaca, unistava to sto je nejak i nizak. surovo, ali tako je. srecno, jovelja!

Mirko

pre 4 godine

Ako zaigra dobro u Ajntrahtu - eto nama dodatnih bonusa a kasnije i procenta od sledeće prodaje, ako bude kao kod Luke Jovića biće još 5% od 60 = 3 miliona, što cifru diže na više od 8 miliona, koje bi smo možda dobili za njega za koju godinu. Činjenica je da se u ovoj situaciji ne bi mnogo naigragrao kod nas, posebno u Evropskim takmičenjima, nama treba mnogo bolji i jači napadač u ovom trenutku, što znači da opet od njega ne bismo sada dobili ništa specijalno.

Ako ne zadovolji u Ajntrahtu, eto nama pozajmice i preprodaje za mnogo manju cenu, a za iskusnijeg i boljeg igrača nego što je otišao, ostaje nam i pola ili više od pola love koju smo dobili.

Ovo jeste brutalna logika koja nama navijačima nikako ne odgovara, ali da bi u ovim uslovima nastavili da radimo čini mi se da je ovaj potez praktičan i pobednički u ovom trenutku.

Dobros-AV

pre 4 godine

Joveljić zamena za Jovića – Zvezdi 4.000.000 evra

Hmmmm, znaci: dolazi im JovELJic a odlazi Jovic.
Dobise znaci tri slova vise za 4M evra :-)
Dobar dil.

coki

pre 4 godine

Imam 30 godina, prvu tekmu sam pogledao sa 15 i od tada sam bio na mnogo utakmica. Video mnogo uprava, mnogo igraca, mnogo svega i svacega. Pitam se stalno da li cu doziveti da vidim jednu normalnu upravu koja ce da radi u interesu kluba. Kada sve saberem i oduzmem mislim da je to realno isto kao i to da ce ljudi ziveti na Marsu jednog dana. Tuga.

Milan

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)

Mirko

pre 4 godine

Ako zaigra dobro u Ajntrahtu - eto nama dodatnih bonusa a kasnije i procenta od sledeće prodaje, ako bude kao kod Luke Jovića biće još 10% od 60 = 6 miliona, što cifru diže na više od 11 miliona, koje bi smo možda dobili za njega za koju godinu. Činjenica je da se u ovoj situaciji ne bi mnogo naigragrao kod nas, posebno u Evropskim takmičenjima, nama treba mnogo bolji i jači napadač u ovom trenutku, što znači da opet od njega ne bismo sada dobili ništa specijalno.

Ako ne zadovolji u Ajntrahtu, eto nama pozajmice i preprodaje za mnogo manju cenu, a za iskusnijeg i boljeg igrača nego što je otišao, ostaje nam i pola ili više od pola love koju smo dobili.

Ovo jeste brutalna logika koja nama navijačima nikako ne odgovara, ali da bi u ovim uslovima nastavili da radimo čini mi se da je ovaj potez pragmatičan, praktičan, logičan i pobednički u ovom trenutku.

Meni je samo žao jer je on još dete, a sad treba da ide u neku stranu zemlju i klub, a još emotivno nije formiran, ali Luka je ispao odlično, pa možda bude isto i za Joveljića - nije manji talenat nego što je Luka bio.

zvezdaš

pre 4 godine

Sve ok mlad dobar deckoJa mu iskreno sve najbolje želim,ali nažalost ni med osamnaest,pa tamo su Gacinovic i Rebic često na klupi.pozajmica u januaru,U Zvezdu

Istina

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)
(Milan, 14. jun 2019 15:28)

Ne svidja se ni meni ali je bar lako za kapiranje.Potpisali su sa gotovo svim igracima astronomske ugovore,neki od njih bi mogli da sanjaju tako nesto cak i u inostranstvu,doveli stranece za takodje dobru lovu i sad to treba placati ili ce uslediti tuzbe.Para nema niodkuda jer su ih arapi zavrnuli za Degeneka(pominje se njegov povratak)a dogovoreno treba isplacivati.Sad je stani,pani jer za druge igrace niko ne zeli da ponudi ni priblizne cifre i morao je Joveljic da se proda mnogo ispod cene,da bi namirili plate ali ni ovo nece biti dovoljno.Prodace jos 4-5 igraca ali za znatno manje novca,koliko da pocnu kvalifikacije bez trzavica.Ako uspemo da izborio bar LE nekako cemo se pokriti,sa ponovnom LS bi bili na konju,sto je mnogo tesko ponoviti,gotovo nemuguca misija ali ako nas izbace pre 4.kola,obrali smo bostan.Usledice tuzbe igraca,gubice se i prvenstvene utakmice i sve propade.

Henk Mudi

pre 4 godine

Odlicna liga za njegov razvoj, klub koji nema pritisak da se bori za trofej, u Zvezdi jos neko vreme ne bi dobio sansu... 4 miliona je dosta!

Author

pre 4 godine

... barem da je 6, barem da je 7.. da je prodat za 2 miliona rekli bi barem da je 4. On jeste talentovan, ali spram kvaliteta naše lige i reprezentativnog fudbala, ovih 4 + (možda bude i 10 ukupno ako bude prodat kao Jović) nije uopšte loše. Ne poredite nas sa Hrvatskom i Mamićem jer je njihov reprezentativni fudbal daleko od našeg.

Realno

pre 4 godine

Bolje i samo 2 miliona ali 30% od sledeceg transfera!!! Ma i milion samo ali kad se bude prodao za 60 mil.(otprilike) imala bi zvezda 20mil. Ovako ispada 10 mil.
Pitam se zasto i dalje imamo tako lose poslovanje kada smo stekli malo repitaciju kroz jovica i ostale rezultate u ls poput pobede nad prvakom liverpulom.

fortuna

pre 4 godine

Пожурили да га купе, јер знају да ће му цена скочити бар 10 пута,а иде и ЕП за младе,само ови наши тулипани не знају.Зашто је сада фрка да га утопе што пре????

Sabre

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23)

Zove se standardan rezultat 90% timova ove planete protiv PSZ-a. Znam da bi ti rado primao 10 komada od PSZ-a, ali treba prvo izbaciti uvek neugodne anonimuse iz kojekakvih zabiti...

Dejan CZ

pre 4 godine

Iz Zvezde bilo gde da ode od ovih 4 miliona ne bi uzeo vise kada bi bio i prvi strelac lige...Iz Ajntrahta sa 20% na primeru Jovica sada bi bratija inkasirala 14 milki...Doslo je vreme da se na mladim nadama moze vise zaraditi kroz procenat prodaje nego od bilo kog igraca iz prve postave...Zato i odlivi mladih igraca i to ce biti sve ucestalije,i zato se i forsiraju internati za rad sa takvom decom kao sto je Zvezda ulozila u terene i ostalu infrastrukturu..Forsiranje mladih igraca u prvom timu na duzi period,sportski uspesi,koga to zanima...Terzic,Joveljic digitroni vec rade i racunaju se procenti od naredne prodaje...a u prvom timu igrace nam razni Ronaldi i Neimari sa evropskog buvljaka...

jeste

pre 4 godine

Pa, što ga ne ostavite još godinu bar? Takav talenat mora da ispliva i da dečko napravi još veći transfer direktno iz kluba. Nikad ništa nećemo naučiti

rodjaksasela

pre 4 godine

Dok su bila tu deca ispadali smo od kairata pa smo morali da ih valjamo za sicu raznim ramadanijima i satro investicionim fondovima (Jovic) , jer u suprotnom ne bi imali da isplatimo licencu za tu istu evropu. Deca vrede mnogo vise. Sada za te pare mozemo da dovedemo dva tri proverena igraca. 10 posto bombonica. Ako ga Frankfurt uvalja za 60 milki ko Jovica, eto zvezdi 6 mil. + 1.5 za trening kompenzaciju. Ukupno 12.5 mil. Nije Dinamo Z. ali Dinamo je par godina igrao evropska takmicenja pre prodaja. Sto nas vraca na pocetak komentara.

Millennium

pre 4 godine

Ovo više suvišno komentarisati. Vamo pričaš kako želiš da budeš prepoznatljiv tim u evropskim okvirima, a sa druge strane te orobe. Odoše mladi talenti za bagatelu da bi posle neki klub tamo od izgrađenih igrača uzimao po deset puta veću cifru. Ajde molim te. Kakvi uslovno rečeno "krševi" se prodaju za po 20 miliona. Treba da se ugledamo na Dinamo kako oni to rade.

zex

pre 4 godine

Decko je totalna nepoznanica ali je klasican golgeter, kao Inzagi koji nije bio vrhunski gradjen ali je uvek bio na pravom mestu. Zvezda ne moze da uzme veci novac u ovom trenutku. Decko je bio rezerva a za rezervu je odlucna para 4m.bice sigurno kos 3-4mil.nema razloga da Jovelja ne uspe u Nemackoj. Decak je rodjen za golove a to ce i dokazati.

Millennium

pre 4 godine

Kada bi bilo 25000 pretplatnih karata i kada bi na svakoj utakmici bilo 30000+ navijača ne bi morali da prodaju klince!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miloš, 14. jun 2019 16:21)

Kad ne bi igrali Linglong Kim Džong ligu onda bi i možda bilo više navijača. Shvatam šta hoćeš da kažeš, ali sumnjam da bi i tada situacija bila bolja. U Zvezdi i Partizanu je "bušno" dno ako shvataš šta hoću da kažem. Dokle god je ovakva situacija, para biti neće, a ni navijača. Loši tereni, loš fudbal, korupcija, huligani i menadžeri. Nije u navijačima problem.

Autolakirer

pre 4 godine

Smešne pare za po meni najboljeg i najperspektivnijeg igrača zvezde...
(Bard Živa, 14. jun 2019 17:15)

Ti si veliki poznavalac fudbala i znas ko koliko vredi.Mozda su mogli da ga prodaju za 20 miliona

Henk Mudi

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala? 
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23)

Pa neko primi 10 od najskupljeg tima na svetu, a neko 7 od Kijeva prosle sezone... E sad to sto je Nejmar 3 puta skuplji od celog tima Dinama iz Kijeva to je neka druga prica... A kako se zove taj klub koji je zadnji put nekog pobedio u LS 1983. godine? Zove se mali, nebitan, komsijski klub...

saeKn

pre 4 godine

30% od naredne prodaje i 4 miliona je ok ovako je Terza uzeo sebi u dzep da se ne lazemo. Meni ovo deluje da je Zvezda u krizi kad je upitanju lova. Sve ispod 10 miliona za njega je malo, a nije nista pruzio u Zvezdi.Ovo bi bila njegova sezona.

Milan

pre 4 godine

Ovo definitivno znači da je klub na čelu sa Terzićem i Milojevićem odabrao put da ne razvija mlade igrače iz sopstvene omladinske škole, što se moglo i naslutiti u poslednje dve godine gde nijednog našeg omladinca nismo afirmisali kao standardnog prvotimca. Smatram da je ovo jako pogrešno i da će na duže staze mnogo koštati klub. Da ne budem pogrešno shvaćen, ali meni nije isti osećaj kada bodrim legiju stranaca i formiranih prosečnih pridošlica iz JSL, kao kada u prvih 11 imamo nekoliko naših mladih igrača što je svojevremeno bila obaveza i praksa.

SUPERMAN

pre 4 godine

Ako ništa drugo bar su i Joveljić i Terzić otišli u dobre klubove za njihov dalji razvoj, tamo ima dosta naših igrača, pa će se lako prilagoditi, mislim čak da je ovo za Jovelju bolje nego da je ostao u Zvezdi, jer kod nas nažalost nikad ne bi dobio pravu šansu pored ovih ostalih "vedeta".

Zvezdaaaaa

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala? 
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23) # Link komentara 

Jedan Dortmund primi 6 komada, Jedna Barsa primi 4 komada. jedan jugo vojni klub primi 4 komada od vremesnog Besiktasa.Moze nam se da placamo jer smo pare zaradili

Марко

pre 4 godine

Са зарадом од ове сезоне, морало је много више да се уложи у тим, али очигледно је неко изнутра покрао Звезду. Учешће у Лиги шампиона 15 милиона, за коефицијент 2 милиона, 700 хиљада за нерешено, 2,7 милиона за победу, 4 милиона евра од улазница за Лигу шампиона, 7 милиона за Радоњића, Пешић 4,2 милиона, Дегенек 3,6 милиона, Рачић 2,2 милиона, остали играчи укупно 2 милиона, и сада Јовељић 4 милиона. Када се све то сабере, добија се износ од 43.4 милиона евра. На довођење играча у овој сезони је потрошено за Боаћија 2,5 милиона, за Иванића 1,3 милиона, за Чаушића 1 милион, за Бабића 800 хиљада, за Јирку 750 хиљада, за Марина 700 хиљада, за Ебесилија 600 хиљада, за Вукановића 350 хиљада, за Сумаилу 260 хиљада, за Стојиљковића 200 хиљада, за Вулића 200 хиљада, за Дегенека 200 хиљада, за Видића 140 хиљада, за Поповића 80 хиљада и за Чупића 20 хиљада. Дакле, то је укупно 10,3 милиона евра потрошених за појачања. Када то одузмемо од новца који је ушао у клуб, Звезда је у плусу 33,1 милион евра, па се питам где је тај новац? На све то још треба додати новац од спонзора, 5 милиона евра само од Гаспрома. Где ће отићи сав тај новац? Сви подаци о трансферима, које сам навео, налазе се на https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/transfers/verein/159. Јовељића никако није требало продавати. Очигледно се некоме жури да стрпа новац у џеп. Хоћу да видим овако нешто на сајту клуба https://ir.manutd.com/financial-information/quarterly-reports/2019.aspx.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

kakav posao radi ajtraht, kupe iz Zvezde iako Jovic nije direktno dosao za sicu,pa prodaju recimo 10x vise.Proslo je jednom,isti recept videcemo da li ce Jovelja u barsu za recimo 40,50.Sve u svemu, ne treba menjati, a ti srpski fudbale jer za bolje i nisi! Odose nam deca.
(Jon Bon Jovijev šurak,13.jun 2019 15:21)
Pa i ti radiš za 300€ a onaj u Svajcarskoj za 4000 €.Pronadji slicnost...

Hadžialagić

pre 4 godine

Partizan za igrača odbrane dobija 5 miliona evra a Zvezda za napadača , za dete Zvezde,za budućnist kluba oko koga će da prave ekipu samo 4 miliona.Izgleda da će ovo biti mršav prelazni rok.Prodajemo mlade igrače a na tržištu kupujemo islužene dede od 30-35 godina

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Stisnete petlju i zadrzite tim par godina, dovedete dobrog trenera i kao rezultat, odigrate solidno par godina Evropu, uzmete ozbiljne pare i dovedete finansije u red, kako kazete... i sta sad? Opet Jovo nanovo?! Vec ste pokrali sve pare?

mile jovin

pre 4 godine

Ovo definitivno znači da je klub na čelu sa Terzićem i Milojevićem odabrao put da ne razvija mlade igrače iz sopstvene omladinske škole, što se moglo i naslutiti u poslednje dve godine gde nijednog našeg omladinca nismo afirmisali kao standardnog prvotimca. Smatram da je ovo jako pogrešno i da će na duže staze mnogo koštati klub. Da ne budem pogrešno shvaćen, ali meni nije isti osećaj kada bodrim legiju stranaca i formiranih prosečnih pridošlica iz JSL, kao kada u prvih 11 imamo nekoliko naših mladih igrača što je svojevremeno bila obaveza i praksa.
(Milan, 14. jun 2019 15:48)
----

Odlicno receno. Odose Joveljic, Terzic i Velikic. Najvjerovatnije ce u naredne dvije sezone sansu na kasicicu dobiti Nikolic, Erakovic, Stanojev parije nego sto budu prodani. U medjuvremenu uboscemo jednog Bena na 3 Sumailije, Kafua i Rikardinja...

mohikanac

pre 4 godine

Ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju za koliko treba da bude prodat?
Šta je on realno pokazao?

Svi pričaju o Joviću, pa nije on ovo postao na Marakani nego u Ajntrahtu, to prvo razlučite.
Terzić i Joveljić i II kolo kvalifikacija ispadamo a onda isti koji u životu za Zvezdu nisu dali 200din će ovde držati predavanje preko neta koji im plaća otac.

afrogipsy

pre 4 godine

Sramota. Sta smo mi , kolonija osrednih zapadnoevropskih klubova , pa prodajemo decu koja su se tek oformila kao igraci i daleko su od svog igrackog zenita .

Марко

pre 4 godine

Terza majstore Al si im uval.. U Anjtraht nećeš više nikog prodati.Niko ne spori da je mlad i dobar dečko,Al veliki špic igrač nikad,daleko daleko je on od Jovica.Super odradjen menadžment,Mamic da pozavidi.Sad kome koliko to će u budućnosti pravosudje ustanoviti,biće skrivanja opet
(zvezdaš, 14. jun 2019 19:17)

Ово је најглупљи потез у последњих десет година!

ugly

pre 4 godine

A kako se zove primanje 10 komada od PSGa u dve tekme, sto je rekord u porazima u nasem fudbalu, iako je taj tim Zvezde najplaceniji tim naseg fudbala?
(selektivno pamcenje, 14. jun 2019 16:23) # Link komentara

Ako ce Zvezda i Partizan svake godine da igraju ligu sampiona, ja bih sad potpisao da primaju i po 20 ako treba. Ko te pita za negativne rekorde kad ti stigne 30-40 miliona. Imas da das plate ljudima da hrane porodicu, izgradis stadione za decu, drzavi porez od prodaje i plata, isplatis struju...
Lako je ziveti na grbaci drzave (mame i tate) i pricati o nekom ponosu.

defekt

pre 4 godine

Ne znam, meni se ovo ne svidja.... Da je ostao jos 1-2 sezone, cena mu ne bi nikako pala sve i da ne napreduje ni malo, a u slucaju da ostvari potencijal koji je i vise nego primetan mogla bi Zvezda da trazi 10+ miliona. Ne razumem, izgleda da je onaj pandur u "Vidimo se u citulji" bio upravu kada je rekao da je Srbinu draze 100 maraka danas nego 10.000 za mesec dana (ili tako nesto)
(Milan, 14. jun 2019 15:28)

Slezem se sa tobom, ali realno je da ne moze da napreduje u nasoj ligi zbog raznih okolnosti.

Đura

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatno da su prodati i Terzić i Joveljić i to za smešne pare. Sigurno je da su imali mesta u prvom timu sledeće sezone i da bi im cena porasla bar duplo. Terzić je i sada bio bolji od svakog levog beka a Joveljić svakako bolji od Boaćija. Strašno je što ni jedan ni drugi nisu dobili šansu, što zbog igre što zbog novca.

dundo

pre 4 godine

@pedja

nekoliko puta sam procitao komentar, cisto da bi potvrdio onaj prvi instinkt, a to je da je srocen od strane zvezdine pr sluzbe. verujem da bi pretrazivanjem komentara na drugim portalima nasao mozda ne prekopirane ali vrlo slicne. Cilj opravdava sredstvo, u konkretnom slucaju trula uprava na krajnje perfidan nacin pokusava da nadje opravdanje za ovaj sraman i kukavicki potez ni sama neverujuci u njegovu ispravnost. neiskrenost i neverovanje autora u sopstveo pisanije je ono sto bode oci

Zvezdaaaaa

pre 4 godine

Kada bi se vratili na komentare kada je Luka Adzic otisao u Anderleht bilo je kako Zvezda rasprodaje dec, talente.A tog Adzica nema nigde ni rezer a u Anderlehtu nije. Da li uzimate u obzir i zelje roditelja koji nemaju posao. Tako sva deca odlaze jer otac sebe vidi u dzipu, majka u lepoj kuci sa kucnom pomocnicom.Zato je bolje uzeti pristojan novac.Ovaj novac je za nase igrace pristojan, za neafirmisanog igraca

јд123

pre 4 godine

Meni je samo žao jer je on još dete, a sad treba da ide u neku stranu zemlju i klub, a još emotivno nije formiran, ali Luka je ispao odlično, pa možda bude isto i za Joveljića - nije manji talenat nego što je Luka bio.
(Mirko, 14. jun 2019 16:29)

Управо због тог разлога је супер што иде у Ајнтрахт. Тамо су Костић и Гаћиновић а ту је и Ребић који ће му помоћи да се адаптира.