Četvrtak, 13.06.2019.

16:22

Mladen Krstajić više nije selektor Srbije!

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije smenio je dosadašnjeg selektora reprezentacije Mladena Krstajića.

Izvor: LN

Mladen Krstajiæ više nije selektor Srbije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

509 Komentari

Sortiraj po:

PimPong

pre 4 godine

Piksi bi bio najbolji, ali ako moze da obuje kopacke i odigra na nivou iz 1990-e. :)

Mislim da bi Jokanovic bio najbolji izbor. Tumbakovic se nije bas proslavio sa Crnom Gorom, i ne bih njega birao. Paunovic je bio oldican sa mladima, mada njegova MLS ekipa kuburi pri dnu tabele sa dosta dobrim igracima.

CiraPixi

pre 4 godine

Samo Maradona i niko vise !!!
Uz "uslov" prijateljska sa Argentinom u Beogradu, i "ne prijateljska" sa Engleskom :-) takodje u BG, a potom napad na Portugal, i da ludak obeca pobedu.
Jedina sansa da dodje svih 60 000.

Ne verujem

pre 4 godine

Pa zar stvarno želite Vladana Milojevića za selektora.Na osnovu čega????Uzeo dve titule sa ovakvom podrškom države i to ga kvalifikuje?!Probali smo te varijante pa nam baš i nije išlo

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Što ti je to trebalo Mladene? Niko te se više neće setiti kao vrhunskog igrača čije je ime imalo tezinu u Nemačkoj nego kao marionetu Kokezanije!

Negativni

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!
(Pjer, 13. jun 2019 16:29)

Pa fudbal nam je baš takav kakve su nam i legende. Ako je on legenda, onda bolje da ga gasimo.

Stefan

pre 4 godine

Razmišljao sam dugo, dugo, i verovatno ovaj komentar nema nikakve veze sa ovom vešću, ali moram zapisati: shvatio sam šta bih ja kada bih možda bio izabran za selektora. Da se napravi neki konkurs i da se prijavim, prodjem 10 kruga kvalifikacija i izaberu mene. Ja bih postavio igru ovako:
4 2 1 3
4 u odbrani od toga dva beka koji mogu da krenu. 2 štopera su Bleki i Nastasić recimo, njih treba uigrati. Levo Rodića, desno vratiti Baneta i vratiti mu traku da se časno oprosti. Ispred njih Milivojević i Matić. U sredini Tadić sam. Mora tako, sam, on najviše ume sa loptom. Ispred protivničkog gola naš trojac špiceva: desno bih Priju, levo Luka (jer ume i levom) i u sredini Mitrogol. Bilo bi tu vazda trčanja, al naši umeju da trče, na SP smo bili 3. reprezentacija sa najviše prosečno pretrčanih km (samo što trčali džabe jbg). To je neka Liverpul fora, brza igra na gol više, kad treba da se utupi igra može, kad treba da se istrči kontra - može.
Valjda bi pobedio barem Luksemburg :)
Mora probam ovo na championship manager. E lupajte minuse slobodno al morao sam negde ovo da zapisem..
Hvala redakciji sto ce mi pustiti komentar,
Sportski pozdrav,

znaONkosam

pre 4 godine

Treba smeniti onog ko ga je postavio. Ali prvo da se izvini celoj naciji na tvrdoglavosti. A da je drzava pravna, i da plati stetu koju smo pretrpeli

Ćomi

pre 4 godine

Najgori selektor u istoriji FSS posle Curcica. A sad adio
(Petar, 13. jun 2019 16:38

Bata Đora ipak je bio neprikosnoven. Teško je biti gori od njega. Krstaja i Čurčić mu nisu ni do kolena.

samo jako

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji vise selektora promjenili u zadnjih deset godina nego mi igrača. Ne znam u kakvom je stanju vasa struka, ali mozda nije u trenerima problem. Zaposlite par stranih strucnjaka ili neku firmu da naprave dubinsku analizu problema, i da vam ponude dugorocni plan rada.
(Dalibor, 13. jun 2019 22:37)
uvek je problem u trenerima . igraci su solidni i sa njima se moze napraviti dobar uspeh . problem je sto nema ko da ih vodi , postavi na terenu i motivise da grizu . u tome je stvar. imamo neke dobre trenere koji su imali uspeha po Spaniji ,Engleskoj (Antic,Jokanovic) kao i trenera koji je osvojio zlato sa mladom reprezentacijom . samo oni ako bi prihvatili da budu selektori to bi znacilo da dobiju odresene ruke i tu nastaje problem sa FS.

nebitan srbin

pre 4 godine

kako objasniti da su manje vise svi igraci imenom svi isti na terenu a da jednu utakmicu odigraju bas bas dobro a drugu toliko lose da ih ne mozes prepoznati. tek razliku izmedju kluba i reprezentacije da ne pominjem.krstajic nije imao alat da ih mentalno pripremi i poslaze. proslo je vreme dejana stankovica mateje krzmana i drugih koji su mamurni izlazili na teren da igraju protiv argentine na mondijalu.zderite kad sve prodje i vijajte starlete ali ako sutra igras za grb danas ranije lezi u krevet ili reci ja ne mogu ima dece koja oce da igraju mozda nisu jos kavalitetni ali bice sutra a ne uzmes superstarove pa ih molis da igraju.dokleeee bre vise tako.

Komšija Rade

pre 4 godine

Veljko Paunović, prvak sveta sa omladincima koji sada prelaze u A tim. Jednostavno i očigledno.
(Doktor, 13. jun 2019 18:29)
Sto puta ti bravo neznani junače...

Propali abortus

pre 4 godine

Po meni ubedljivo naj postava je 3-5-2:Dmitrović-Milenković,Nastasić,Maksimović-Grujić,SMS,Matić,Tadić,Živković-Mitrović,Jović. Da li se slažete?

JPR24

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!
(Pjer, 13. jun 2019 16:29)

To sto je on bio odličan defanzivac je jedna stvar. A biti trener je nešto drugo. Eno i Thierry Henry, legenda Arsenala, klasa od napadača, pa nije još nikakav trener. Ne postaje se trener preko noći.

Dalibor

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji vise selektora promjenili u zadnjih deset godina nego mi igrača. Ne znam u kakvom je stanju vasa struka, ali mozda nije u trenerima problem. Zaposlite par stranih strucnjaka ili neku firmu da naprave dubinsku analizu problema, i da vam ponude dugorocni plan rada.

Kg

pre 4 godine

Paunovic najbolja opcija. Milojevic, Jokan i ima ih jos. Ali nazalost nisu ludi da se kompromituju, da im drugi vodi tim, pa ce svi dobri da odbiju...

Vidroslav

pre 4 godine

Nama umesto selektora treba neka internet platforma "eSelektor" na koju bi se logovali svojim matičnim brojem, a pravo glasa bi imali samo punoletni građani i građanke. I onako imamo 7 miliona selektora, treba iskoristiti taj kolektivni potencijal :)
(Drakče, 13. jun 2019 18:18)

Ovo je najjača ideja ikada... "eSelektor". Ali bih ipak dodao neke filtere što se tiče članstva...

Aki

pre 4 godine

Oprosti im Mladene ne znaju šta rade.
(kaljuga, 13. jun 2019 18:55)

Bravo na komentaru pepeljuga, fss od kad je osnovan ne zna sta radi a Mladen od kad se rodio ne zna sta radi.

Dušan

pre 4 godine

Vratite Radomira Antića!!!

Koliko još godina, takmičenja, selektora i igrača treba da prođe da bismo se uverili da je ono što je onaj Tomislav uradio selektoru Antiću bila greška i da smo pod njim imali i igru i rezultate i kult reprezentacije i podršku celokupne javnosti!

Nije sve u parama

pre 4 godine

V.Paunovic, Jokanovic, Stanojevic, M.Nikolic... Mozda opet Mihajlovic ali ovaj put ozbiljno bez podmladjivanja samo napad na rezultat. Ipak mislim da ce ponovo dovesti neku marionetu.

Sinisa

pre 4 godine

Mislim da je njveci problem selektora sto nema nezavisnost pri donosenju odluka. Znaci i ovom Krstajicu kakav god bio neko drugi je sastvljao tim ne bih se cudio i taktiku. A oni neposlusni su prosli kao Antic i Muslin sto ne znaci da su bili bolji ili gori. Na zalost kao i sve u ovoj nasoj voljenoj Srbiji odlucuju imteresne grupe,politicari ... samo ne oni koji bi trebali.

miško

pre 4 godine

Ako Antara neće ,najbolje je Tumbu.Kokeza ,Bjeka odlazite ,Sava otišao i mesto njih bilo koga .Puna Marakana,bezrezervna podrška u kontinuitetu godinu dve i eto nas na stare staze.

Uigrajte odbranu konačno

pre 4 godine

Ko god da bude novi selektor, nadam se će tu biti zbog stručnosti a ne zbog toga jer je partijski podobna marioneta. Nadam se i da će "zacementirati" poslednju liniju odbrane Nastasić - Maksimović - Milenković ispred koje će kao zadnji vezni standardni biti Fejsa i Matić.

deki

pre 4 godine

Ne znam koga ce imenovati ali sigurno ne nekoga ko ima integritet i spreman je da slusa. S obzirom da su mladji treneri kao Piksi, Jokan ili Paunovic pod ugovorom, verovatno neko ko je pred penzijom pa da uzme jos neku kintu

jackie

pre 4 godine

(Metropola, 13. jun 2019 18:50)
To što smo uspeli da na nekoj utakmici, kako kažeš, preokrenemo, nije nikakav dokaz da smo igrali dobro. Sećam se utakmice protiv Austrije gde smo odlično prošli kakvi smo bili. Za gol Mitrovića protiv Velsa na kraju utakmice za 1:1 se može reći "vratilo nam se" itd. Pamtim Muslina po tome što je promenio u odbrani brdo igrača sumnjivog kvaliteta, verujem da ni on ne može da se seti ko mu je sve igrao, uglavnom bili smo kriminalni.
Sve na stranu, trener se imenuje na početku (ili pre) ciklusa, a ne ovako. Svako ko drži do sebe neće se prihvatiti vođenja ekipe u pola ciklusa sa sumnjivim šansama. Uvek će se naći neko kome treba posao i nema šta da izgubi, ali nije to rešenje.

кацпизачио

pre 4 godine

Мишљења сам да можемо играти 3-5-2Дмитровић Максимовић Миленковић КоларовГаћиновић Матић Миливојевић ТадићСМС Митровић ЈовићКлупа: Вељковић, Настасић, Грујић, Максимовић, Љајић, Костић, Лазовић, ПријовићОво је најбоље по мени што Србија има и са 3 штопера и два задња везна Матић, Миливојевић, мислим да можемо да парирамо свакоме

crni_redstar

pre 4 godine

e sad iskreno moze da se racuna na sl sastav: dmitrovic, nastasic, milenkovic, ivanovic, bilo ko na levom beku a da nije kolarov, grujic i milivojevic, tadic, kostic, gacinovic, kovic(mittovic).

maher

pre 4 godine

Zaustavili Krstajica da da izjavu na vest da vise nije selektor. A on im kaze "pa nisam ni bio buahaha". Zatim svima namignu u kameru, i ode covek na letovanje.

Марко

pre 4 godine

Oprosti im Mladene ne znaju šta rade.
(kaljuga, 13. jun 2019 18:55)

То је тачно да у ФСС-у не знају шта раде, али Крстајић на томе може само да им се захвали, јер у супротном никада не би постао селектор.

Zare

pre 4 godine

cekaj, a sta ce biti sa Kovacevicem koji ke rekao da Krstajic fenomenalno radi i da ima podrsku?
(pope, 13. jun 2019 16:58)

Nista, on ce da ponovi to isto dva dana pre nego sledeci selektor dobije nogu.

Takenardi

pre 4 godine

(Pedja, 13. jun 2019 17:50)

A Visentu del bosketu nije mu bila frka da pozove Krkica i da uvede u igru ioako je sam znao da nije igrac za reprezentaciju..eeej nije ni 5 minuta odigrao??!!

Covek ima princip i karakter? I sta s tim? Gde ga odvelo? Sta je time postigao? Pa valjda treba da se prilagodi na okolnost i na sredinu a ne tako kako se ponasao... Stav i princip mozes imati na jednog coveka, a ne na 10 miliona ljudi i mediji kao sto je Milosevic 90 tih protiv celog svet i vidi sta se desilo. Ja vise cenim mudrost, pametnija resenja za opste dobro i mir u kuci. Ako je javna tajna, i takav covek sto sam Muslin ne kaze javno da je dobio otkaz zbog brata od gospodara alfa i omega i supermena?? Kojih pranje para? Kako se pere, kako se to izvodi, kojom magijom? Dosadli ste vise sa pricom o pranjih para. Danas je takvo trziste da igraci vrede preko 50 ili 100 miliona evra iako ne vrede toliko,a to sve zbog interneta- instagrama, youtube, silne reklame... Evo vidite na instagramu Reala slika i video Luke Jovica sve preko 2 miliona lajkova, Hazard preko 4 miliona,..itd i klub ima zaradu na to kao sto rade influenceri. Jedan voditelj Jimmy Fallon u Americi vodi emisiju zaradjuje 6 miliona dolara mesecno! na youtube. Pa vi vidite, a vama nesretnim je tako najlakse pricati ma pranje pare ma pranje kao babe u komsiluku ma sigurno droga droga je to zato sto njihov mladi komsija ima dobar auto. A mladi komsija nasledio od ujaka nesto zemlje i prodao.

Niksi

pre 4 godine

Robi Prisonecki, i da nam dovede Ciru kao savetnika. Zvuci smesno na prvu ruku, a i na drugu. Ali se kladim da bi postigli vise od svih ovih do sad.

Dragan

pre 4 godine

Samo Klopp dolazi u obzir! Ako neće, što bi me čudilo, onda Christian Gross ili Marcel Kohler. U stvari, idealan bi bio Adi Hütter. Daće nam ga Frankfurt. Znam pouzdano.

Milko Đurovski

pre 4 godine

Ispada da je onih 5:0 najbolja stvar koja nam se desila. Zamislite da je kojim slucajem pobedio 3:0 tamo. Em bi dobio orden s najvisim ruskim pocastima direktno od Putina, em bi mu dali dozivotni mandat.
(Slaviša, 13. jun 2019 17:47)
Klasičan srpski kritičar. Svi su protiv pa i ja. Pa čak i da je pobedio 3:0. Imaš li ti tvoj stav čoveče.

box

pre 4 godine

Cccc..mi smo proklet narod. Do juce svi u horu terajte Krstajica iz reprezentacije podhitno i evo sad ga smenise i opet nevalja. Nije ni do Krstajica ni do Pere i Mike...do nas je. Defetizim uz onaj nas regularni inat i baksuzluk vladaju duhom ove zemlje i to nema veze sa tim ko je na vlasti ili kakve su prilike u svetu. Nije ni cudo sto svi stranci kad dodju ovde pomisle kako su ljudi nekako optereceni.

Andrea Djani

pre 4 godine

Da bi nešto ikada postigli u fudbalu potreban nam je stručnjek i čovek , kao što je trener Partizana u košarci Trinkijeri , koji da je kojim slučajem trener Zvezde nijedna utakmica ne bi bila ispod 20 razlike za Zvezdu . Sa takvim trenerom , koji bi se najpre zahvalio Kolarovu , zatim izvinio Luki Milivojeviću i postavio stroge kriterijume kako se postaje reprezentativac , možda bi nešto i napravili , ovako mislim da nema nade .

Metropola

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nema trenerskog iskustva. Takođe je činjenica da smo sa Muslinom (koji ima iskustva) izgledali veoma loše i igrali gore. Na SP smo otišli samo zato što nam se vratilo za malere iz ranijih kvalifikacija. Problem je kod nas što svi misle da su pametni, od novinara, navijača, pa do Kokeze. Svi listom imaju velika očekivanja, kao da smo Brazilci, a mene naša reprezentacija podseća na automobil koji ima sve, samo mu motor (trkačke sposobnosti) ne radi najbolje. Na žalost, nema više Jugovića, Duljaja, da ne pričam o Piksiju Stojkoviću.Bojim se da ne budu za pola godine komentari :"što smo menjali Krstajića, čovek je imao samo jednu lošu utakmicu".
(jackie, 13. jun 2019 17:58)... kakva konstatacija “sa Muslinom smo izgledali veoma lose i igrali gore al nam se posrecilo” !!! Druze, prvi put sam u zivotu gledao nasu reprezentaciju koja je umela da preokrene rezultat, to nisu mogle ni nase zlatne generacije.

МС

pre 4 godine

Ово је ок, само ме живо занима ко ће бити следећи селектор?! Питање је и ко су ти стручњаци који бирају селектора и који ће бити критеријуми?! Ако су критеријуми да је неко одбио да води екипу против Косова или да је члан неке од владајућих странака, онда тешко нама. Али тако се бирају руководиоци у свим сферама друштва, па зашто не би и у фудбалу...

Mirko

pre 4 godine

Tumba? Pa kakve je on uspehe imao do sada? Naravno, mislim na medjunarodnom planu..... To što je neko dominirao sa Zvezdom i Partizanom u domaćem prvenstvu i nije baš relevantno.

Nikola

pre 4 godine

Najbolje da dodje neko iz zvezde ,to bi hteli 😂 ovde koliko vidim. Nama nije valjao ni Antic kada smo igrali najbolji fudbal sto se tice reprezentacije. Ja sam za Jokanovica ako je moguce

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

Jesam za odlazak Krstajica ali nisam za dolazak Tumbakovica...
Razlog? Pa treba nam neki uspesan ali mlad trener. Neko ko ce da promeni stil igre. Neko ko ce da poveze ove nase muve bez glava na terenu. Imamo mi igracki kadar ali nemamo nekog ko ce to da ukomponuje

TacxNS

pre 4 godine

Pravog selektora nećemo imati dok savez ne potroši pare od SP. Kad im bude gorelo pod nogama za plasman, setiće se oni. Ovo su uradili jer vide da javnost talasa previše... A projekat nacionalni stadion tek u početku.

Borisbl

pre 4 godine

Odlicna vijest! Jos odlicnija bi bila kada bi za selektora postavili Jokanovica ili Mihajlovica il nekog njemackog trenera. Jedino oni mogu sa ovim igracima da naprave pravu stvar, a siguran sam da imamoi kvalitet i znanje ne samo da se plsiramo nego i da doguramo daleko na evropskom prvemstvu.

Burek

pre 4 godine

Zar nije neki dan neko od odgovornih izjavio da Krstaja radi fenomenalan posao? I danas dobio pedalu. Eto sta ti je data rijec i karakter. Vjerodostojan tip, nema sta.

Grdoje

pre 4 godine

Gospodin Krstajic, zvani Petko, slobodan je u pronalazenju novih izazova. Isto kao gospodin Petkovic, zvani Šestko, posle debakla od Argentinaca.

stavro

pre 4 godine

Barda Živu za selektora! Makar će igrači uvek biti raspoloženi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nebaCar, 13. jun 2019 16:58)
Oni svakako hoće. A i čovek će da dokaže da je 2:0 najopasniji rezultat. Jer posle drugog, biće i treći, četvrti...u našoj mreži.

kladzom do bola

pre 4 godine

sve , sve i 3-5-2 ali da na zadnjeg veznog stavi Ljajica , to je vrh ;)
Onda ovi probijaju sa svih strana a on menja napadaca za napaca . Kakav sou . A pred kraj menja Ljajica i ubacije Fejsu da brani rezultat . Mogao bih o tome ceo dan , hvala Bogu da je oteran kad vec nije imao obraz da sam ode . Hocu Maradonu i tacka ;)

Кокезанција

pre 4 godine

Просто - Кокеза је урадио анализу досадашњег рада Крстајића, доставио извештај Савету, а ови су закључили да Љајић ипак није задњи везни (иако има потенцијал).

Drakče

pre 4 godine

Nama umesto selektora treba neka internet platforma "eSelektor" na koju bi se logovali svojim matičnim brojem, a pravo glasa bi imali samo punoletni građani i građanke. I onako imamo 7 miliona selektora, treba iskoristiti taj kolektivni potencijal :)

Fudbaloman

pre 4 godine

Od "zvucnosti imena" buduceg selektora,mnogo je vaznije da isti uspostavi jedan normalan i zdrav odnos sa igracima,i sa fudbalskom javnoscu.Da bi ovaj pretalentovan i fudbalski izuzetan,kvalitetan igracki kadar taj kvalitet pretocili u veliki rezultat potrebno je sledece:
Pod broj 1:Da buduci selektor postane prvi koji nije u svadji ni sa jednim,ali podvlacim NI SA JEDNIM igracem koji mora da ima mesto u timu.Da podsetimo sukobe(Santrac-Nadj,Milinko Pantic/Djoric-Piksi,Milosevic,Mijatovic/Petkovic-Rambo Petkovic/Antic-Disljenkovic/Pizon-Stojkovic/Mihajlovic-Matic,Ljajic/Curcic-Tadic/Muslin-SMS/Krstajic-Milivojevic/Nastasic/Grujic/Maksimovic/Stojkovic/Bane).TO JE USLOV SVIH USLOVA.Ocekujem povratak ovih koje je Krstajic otpisao!
Pod broj 2:Da ne menja startnih 11 na svakoj utakmici,vec da najbolje odredi za prvi tim i to gura,da izgradi kontinuitet!
Pod broj 3:Da igracima na terenu dodeli pozicije koje inace igraju.Da ne izmislja gluposti poput Ljajic zadnji vezni,Tadic uz desnu aut liniju,Kolarov stoper.
Pod broj 4:Da ne vredja inteligenciju srpske fudbalske javnosti.Da ne sipa floskule "pokazali smo karakter/i Brazil je izgubio 7:1 pa nije bila tolika fama/idemo da ne izgubimo/ i slicno.
Pod broj 5:Da igra napadacki,na gol vise,ne na gol manje.

Ako to uspe novi selektor,ko god bude bio,mi cemo koliko sledece leto uraditi nesto veliko na EP.Toliko od mene

AlexaR

pre 4 godine

Odo na pivo sa kumom da častim...odavno nisam čuo tako dobru vest....jedna skromna molba... ako može odmah Luku Milivojević nazad !!!

Ljajic je majstor fudbala

pre 4 godine

Po komentarima Ljajic je glavni problem a decko igra pa ubija ali na SVOJOJ POZICIJI - ofanzivni vezni a ne da igra u defanzivi !

mup

pre 4 godine

Ne vidim smisao u tom menjanju trenera reprezentacije posle par neuspeha, jer mi i onako i ovako nikad nismo imali neki veliki uspeh i radost sa fudbalerima. Zato treba naci nekog ozbiljnog trenera i ne dirati ga 10 godina, pa mozda posle par godina i pronadje nacin da dodje do rezultata. Barem ga nebi maltretirali kojekakvi menadzercici koji na silu i uz pretnje uvaljuju svoje pulene sa dve leve noge.

Srb

pre 4 godine

Hoćemo Barda!!! Striktna markacija igrača, on u wc ja za njim. I radiće za 10 maraka u današnjoj protivvrednosti. Evo ruka, idemo dalje.

vgarsa

pre 4 godine

@jackie
Zapravo sem utakmice sa Austrijom koju smo minimalno izgubili i koja nije nista znacila sta se moze zameriti Muslinu?Cak i ta cuvena da smo ruzno igrali pada u vodu jer smo bili izrazito efikasni a i nismo bili u poziciji da biramo i leprsavu igru i reziltat,nakon debakla sa Advokatom i Curcicem bilo je samo bitno da se plasiramo u Rusiju kako znamo i umemo,ali nekima je to kasnije bilo malo sto pokazuje koliko znmo biti nezajazljivi.A Krstajic je imao vise kikseva od jednog ubedljivog poraza.Mec sa svajcarskom direktno izgubljen njegovim vodjenjem plus ponovno su nas ponizili Albanci pred celim svetom,kukavicka igra protiv Brazila gde nas je Mustafa spasao katastrofe(setimo se osmeha na licima nasih posle poraza),o Ivanovicu,Nastasicu,Milivojevicu,Gacinovicu da ne govorim,niko nece zaliti za njim

dusanculi

pre 4 godine

Godine prolaze a ja i dalje slijepo vjerujem u reprezentaciju iako mi podsvijest govori da od nje bez obzira na kvalitet igrača koji je sada ipak precijenjen u bližoj budućnosti neće biti ništa jer i pored sumnjivog kvaliteta možda je ipak najveći problem uz lošu struku tzv. kur'obolja koja jednostavno izbija iz svake naše zvijezdice kada se pojavi na pripremama i utakmicama reprezentacije. Njima reprezentativna okupljanja dodju kao odmor. Jednostavno im se ne da i to se vidi na prvu za razliku od košarkaša, vaterpolista i ostalih koji jedva čekaju okupljanja. Tačno se žalim što si ne znam reći, ne gledaj ih jer nisu zaslužili!

bojan

pre 4 godine

najbolje kao nekad da naprave komisiju od tri nazivi strucnjaka, salim se naravno, ko bira trenera uopste nema sumnje da ce da pogresi, a mozda i mi sami vidimo da nema veze ko nas vodi, da su nam igraci jednostavno takvi kakvi su, limitirani i bez neke zelje da trce za srbiju

dax

pre 4 godine

Super,odlično...znači sada će doći opet neko ko nikada nije radio kao trener a ima želju...ko bi to mogao biti pitanje je sada?Hahahaaa...kvalifikovacemo se za Euro 2024-te...

voja

pre 4 godine

Ljudi, vidite da se mi s tim selektorima nismo bas nesto proslavili. A da probamo jednom bez selektora, a ustedjenu kintu da damo fudbalerima pred utakmicu da brze trce?

Кики

pre 4 godine

.... таквог стручњака са таквим “резултатима” и референцама иза себе, нећемо још дуго да имамо, како даље?

Mrva

pre 4 godine

Mi od Antica nismo imali selektora. Na to mislim da je bio selektor koji je sam birao igrace za reprezentaciju a ne menadzeri ili one glavonje iz FSS-a. Muslin se drzao ali nije dao na sebe pa je zato i otisao. Koji bi bio drugi razlog smeniti coveka koji nase je odveo na neko prvenstvo. Nije dozvolio da mu kroje tim pa je zato i otisao

Milan

pre 4 godine

Amin. Zovite Anitića i platite čoveku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (It iz Aj LeKler, 13. jun 2019 17:18)

# Link komentara
Je li to onaj sto ne radi nigde vec 20 god sa pauzom iz Juzne Afrike....gana..australija....grupa..

caki

pre 4 godine

E hvala Bogu,sad da navijam ko covek za Srbiju,toliko me iritirao ovaj Krstajic da ni sam sebi nisam bio jasan u 49 godina.
Imamo bre top reprezentaciju dajte dobrog trenera koga ce da postuju svi i mi smo u vrhu evropskog fudbala ubrzo.

mimi

pre 4 godine

bravo sada postavite jos goreg!!!!Tumbakovic je upropastio Partizqn vratio ga 50 godina unazad sad mu dajte reprezentaciju covek pojma nema

stranac 1952

pre 4 godine

Osobno bi uzeo za selektora Tumba-Tumbakovića! Unapred bi se znalo, da protiv Albanaca, od bilo koje države, ne bi igrali! Odmah 3:0! Da se zna kakvi su Srbi!:) Još jedno da napišem nikad objavljeno! Sport, OK! Politika, OK ako nju volite! Sport + Politika, ne valja nigde, pa ni u Srbiji, i ako politiku volite najviše!:) Sečam se još olimpijade u Moskvi 1980, gde sportisti sa zapada nisu nastupili zbog politike! Neki su čitav život radili da nastupe, a na kraju nisu smeli!:( Jeste li vi možda ipak bolji? Samo pitam?:)

Вељко

pre 4 godine

Nisu smenjivani selektori ni za mnogo gore rezultate.
Nikada se mi nećemo opametiti.
Treba nam kontinuitet u radu sa reprezentacijom,a ne na svaka tri meseca dovoditi novog selektora.Uostalom ne igra on,već igrači.Treba postaviti standarde,kriterijume ne bitno od imena igrača,koji moraju da se ispune kada se igra za nacionalni grb.Tek tada ćemo moći da očekujemo neke rezultate.Dotle,gledaćemo i dalje pozorište na terazijama,da ne kažem cirkus.

kladzom do bola

pre 4 godine

Djega A. Maradonu za selektora i krece spektakl . On ne j. 2% nikog i makar ce uz travu i da uvede neke novine koje nasim fudbalerima gode ;) Ima bijemo sve 4, 5 komada u extazi ;)

M

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nije pravi izbor za klupu, ali šta je on uradio pogrešno? Okupio je manje-više najbolje što trenutno imamo, a tako je radilo 90% naših selektora, i svi su uvek imali izgovor za poraz i neuspeh. Jer eto, ako najbolji igrači ne mogu da se izbore, koji bi drugi? Antić nam je pokazao put. Imao je viziju i doveo do tada nepoznate igrače kao Laneta Jovanovića i Krasića koji su postali udarni igrači. Milojević iz Zvezde takođe je, od ispodprosečnih nedokazanih igrača napravio bum u Evropi. Tako da, ako hoćemo uspeh, treba dobro da se zamislimo oko sledećeg selektora jer formalnom smenom Krstajića se neće ništa suštinski promeniti.

рајко

pre 4 godine

нисам био крстајићев љубитељ али нисам за нагле смене. зашто је уопште он постао селектор? зашто муслину није дозвољено да заврши турнир за који се квалификовао? зашто мењамо селекторе толико често? мислим да је потребно наћи некога на барем два циклуса (еп и сп) па тек онда мењати ако не ваља. али ово горе су вероватно питања која никада нећемо добити одговор јер се много људи који нису стручни мешају. српски фудбал српска посла... кад већ неће да воде селекцију професионално онда боље да се ни не такмичимо.

hercegovac

pre 4 godine

Covek je uspesno ispunio svoju misiju,Radonjic na konto ucesca na SP ostvario milionski transfer,Terza i vodjin mali se ugradili,oprale se pare i dug vodjinog kluba se rapidno smanjio.A to je i bio jedini cilj ucesca reprezenracije sto pokazuje u kakvom vremenu zivimo.Devedesetih onoliko mocan Arkan nije mogao nijednog igraca Obilica da ugura na spisak za SP u Francuskoj,a danas je moguce da se uspesan selektor smeni i postavi totalan pocetnik ali koji ce da ispuni sve zelje.Drzali bi oni njega i dalje ali ocegledno,igraci su odradili sabotazu protiv Ukrajine i sigurno je bilo onih koji su bili spremni da podju putem Luke Milivojevica,naravno nista im se ne moze zameriti jer prosto mogu zamisliti kako je to izgledalo sa Krstajicem na klupi,pa Tadic je bio stvarni trener,organizovao igru posto je Krstajicevo bilo samo da procita spisak.Naravno njegov odlazak malo sta znaci bez odlaska i Kokeze,a taj film necemo gledati.Ali prosto ostaje nada da bilo koji trener koji preuzme klupu reprezentacije nece sluziti kao totalna krpa za brisanje poda i da ce se bar malo izboriti za samostalnost u radu i da cemo var malo zaliciti na ozbiljan tim s'obzirom kakve igrace trenutno imamo.

Milorad

pre 4 godine

Ovako smo se radovali i kad je Gasic otisao sa mesta ministra odbrane pa dosao Vulin. Ne bi se ja preterano veselio...Nesto mi se javlja da ce Zigara na kormilo.

GugPag

pre 4 godine

Sramotna odluka,rijec je o fantasticnom strucnjaku..
(Zigzag, 13. jun 2019 16:25)

Sta tek reci o Zlatku Dalicu? Nepravazidjen trener.U samo godinu dana obesmislili su ga Madjarska,Tunis i Peru,nadigrali ga Azerbejdzan i Vels,pregazile jedine dve selekcije iz vrha sa kojima se sastao,Francuska i Spanija (Argentina je veliko ime,ali nije na SP bila selekcija iz vrha,te se ona ne racuna),ali je zato briljantan u penalima.Cak dva puta slucajno ih je pobedio! Nema sta,Dalic je sjajan strucnjak....

Nenad

pre 4 godine

Ako cujem da jos neko pomene muslina ima da mu dodjem da mu izbusim sve cetiri gume!!! :-) Pa sa tim Muslinom smo imali 40% posed lopte protiv Gruzije hahahahaa da ne pricamo o utakmici sa Austrijom kako smo se brukali...U onoj grupi i Curcic bi se kvalifikovao. Znaci jednom za sva vremena dosta vise sa ovim nepoznatim figurantima sto parkiraju autobus cim damo gol, koji bre Tumbakovic hahaha!!! Samo i iskljucivo dolaze u obzir Piksi, Jokanovic i Antic...mislim ako Murinjo nema sta da radi nece da se bunimo haha (uz uslov da i on ne parkira autobus)

goran

pre 4 godine

Hoćemo selektorsku komisiju na čelu sa Živom i Ćirom! Kad smo luzeri nek barem bude interesantno:) Da ne zaboravim, Milojka Pantića da doživotno komentariše utakmice a ovoga drugog iz Partizana za pres atašea FSS. Ko bi nam smijo izaći na crtu:))

Sanjin

pre 4 godine

Pa gdje bas sad susjedi nakon Litvanije? Ne smjenjuju se generali nakon velikih pobjeda. Pa sljedeci nece smjet pobjedit nikoga, jer ce mislit da mu to znaci direktan otkaz.

Dex

pre 4 godine

Navedeni su kandidati, a sledeci selektor ce biti onaj koga On izabere. A onda ce Oni da rade njegov posao, dok on skuplja mrznju na sebe. Zasluzeno, kad ulazite u ovakve poslove. Krstajic, nekada veoma dobar fudbaler i u javnosti neokaljana licnost svojim postupcima i izjavama osramotio se za sva vremena. A cemu? Sem ako je prokockao sve sto je stekao, obezbedjen je za naredna cetiri kolena.

Сигурица

pre 4 godine

Значи, Министар Спорта. Када је, без икаквих квалификација, оволико водио репрезентацију, сигуран пик за следећу реконструкцију владе.

Bane

pre 4 godine

Sad ce da krene poznata predstava u tri cina. Cin prvi - dajmo novom selektoru vremena da i on izgubi par utakmica. Cin drugi - nismo prosli kvalifikacije, ali smo dobili kult. Cin treci - palac dole, trazi se novi strucnjak.

Jašim

pre 4 godine

Bravo daje pravi onbi otiso sa muslinom zajedno. Ali bilo mu lepo. I izdo svog kolegu i saradnika .svese vraca svese placa. Sad dovesti Jovanovića pravog stručnjaka. A ne sličnog krstajocu.
(zdravko, 13. jun 2019 16:59)
Čoveče,ovo je komentar za "Radne listove" iz srpskog.

Fenomen

pre 4 godine

Ostace upamcen kao covek bez morala i trenerski sarlatan...nemam iluzija..."ekipa" ce opet postaviti nekog slicnog poslusnika...tako to ide u FSS. Neko od autoriteta, znanja i integriteta tu nema sta da trazi.

afrogipsy

pre 4 godine

Piksi i Mihajlovic, nasi najbolji treneri, nece prihvatiti sigurno, a mozda bi pristojno resenje bio i Stanojevic , koga doduse crveno beli deo Srbije ne voli zbog onog skandiranja u svlacionici posle derbija, ali da je dobar trener , jeste. Samo ne Tumbakovic...

Gmaz

pre 4 godine

Jadan naš predsednik, pored svih briga, sad mora još i da razmišlja kome da poveri ovaj zadatak... Ili da ga i sam preuzme?

Pa kad će da spava? I sve zbog nas, nezahvalnog naroda...

jackie

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nema trenerskog iskustva. Takođe je činjenica da smo sa Muslinom (koji ima iskustva) izgledali veoma loše i igrali gore. Na SP smo otišli samo zato što nam se vratilo za malere iz ranijih kvalifikacija. Problem je kod nas što svi misle da su pametni, od novinara, navijača, pa do Kokeze. Svi listom imaju velika očekivanja, kao da smo Brazilci, a mene naša reprezentacija podseća na automobil koji ima sve, samo mu motor (trkačke sposobnosti) ne radi najbolje. Na žalost, nema više Jugovića, Duljaja, da ne pričam o Piksiju Stojkoviću.
Bojim se da ne budu za pola godine komentari :"što smo menjali Krstajića, čovek je imao samo jednu lošu utakmicu".

Slaviša

pre 4 godine

Ispada da je onih 5:0 najbolja stvar koja nam se desila. Zamislite da je kojim slucajem pobedio 3:0 tamo. Em bi dobio orden s najvisim ruskim pocastima direktno od Putina, em bi mu dali dozivotni mandat.

sremac

pre 4 godine

Na kraju svega mi je malo zao Krstajica. Nije on bas za sve kriv, glavni krivci sede u FSS tj nekompetentni ljudi koji su politicki dovedeni i vode nas fudbalski savez. Mi moramo da se reorganizujemo ali od glave jer imamo probleme koji imamo u fudbalu i koji su se zadnje 2 decenije nakupili velicine fruske gore. Moramo dovesti profesionalce kojima se nece dogoditi da dovode neiskusne trenere tipa Krstajica, najgore s'tim mi mozda gubimo kvalitetne ljude koji bi mozda i bili dobri treneri samo im nedostaje dovoljno iskustva, jer ovo ce biti opasna rupa za Krstajica iz koje ce se morati izvuci za koju je i on delom kriv. Da ne pricam o nasoj ligi i gomile namestenih utakmica, do losih sudija, katastrofalnih terena, bez osvetljenja i ostale infrastrukture koja ide uz to. Posla ima puno, zao mi je samo ove mlade generacije koja ima kvalitet ali nema ko da je vode i nazalost ce verovatno proci kao i njeni predhodnici.

Gde ja živim

pre 4 godine

Zar ne radi bajno i sjajno? Zar se tako ophodimo prema najboljima među nama? Hoće li još neko od "uprave" da pođe sa njim?

EGR ventil

pre 4 godine

Da je FSS na samom početku postavio selektora Slavoljub Muslina a njegov pomoćnik ili treći čovek ili pak četvrti ispomoć bude Mladen Krstajić, da može da uči i da gleda šta kako još bih celu priču razumeo, ali ovako što je sada urađeno je 10 koraka nazad a jedan napred. Svašta. U svakom slučaju dobro da je smenjen. Bolje njega da smene nego kompletna uprava FSS da leti. ahahahaha :D žrtvovali su te Mladene a i instrumentalizovan si od početka.

Takenardi

pre 4 godine

(Pilipenda, 13. jun 2019 16:46)

Ma aman bre, niko nije tad hteo da vodi reprezentaciju nakon otkaza Muslina, jer svi treneri znaju kakav je mentalitet u Srbiji, pljujemo i vredjamo i kukamo i kad se pobeduje i sa 3:0 losom igrom i kad se gubi a dobro igrali. Mislim ko bi uopste prihvatio taj posao tri nedelje ili mesec ili 2 pre pocetka SP, a ni da imas vremena da upoznas sistem, igrace, njihove mane i prednosti, koje formacije odgovaraju koji svaki igrac moze da odgovori na zadatku na terenu od slektora. A zadnja opcija je bila Krstajic. Stvarno nije bilo realno, da recimo Piksi koji je u Aziji vise od 10 godina da zna svakog igraca u svlacioni sta moze i koliko moze. i da upozna protivnike kakvi su i kako na njih odgovoriti. To vam je kao da student da pocne da uci 1000 strana za 2 dana pred ispit. Pa niko nije ludi da sebi upropasti karijeru i CV zbog toga.

Iskreno meni nije zao Muslina (zbog toga sto je bio tvrdoglav, terao u inat, umesto da je bio pametniji i mudriji zvao bi Sergeja radi "mira u kuci" bar 10 ili 15 minuta igre na terenu, da dokaze da nije za njegov sistem i da ne zna da igra. A Muslin se kao nesto junaci i dokazuje kako menadzeri ne odredjuju spisak.

Decooo oo oo

pre 4 godine

Ovo je najbolje za samog Krstajića . Otišao je bez velikog blama i ostavio veliku muku sledećem selektoru . Ozbiljan čovek ovo mesto selektora Srbije neće prihvatiti .

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Teško nama. Svi bi rezultat za čas. Nisu pružili šansu Krlu da nađe pravu formaciju i da nađe pravi tim i igru. Sad će neki novi trener da vežba i isprobava dok ga ne zamene novim i tako u krug. Zadržite jednog trenera bar 15-20godina da osvojimo bar neko prvenstvo. Pravda za Krla!

Dixon

pre 4 godine

Konacno neka nada.Sada ce biti vrlo zanimljivo ko ce hteti da preuzme.Nas problem je to sto svi koji nesto vrede do sada nisu hteli da preuzmu reprezentaciju.Takve su informacije bile i za Krstajica,da niko nije hteo.Ako sada opet niko ne bude hteo,ne ginu nam "strucnjaci" tipa Lalatovic,Ljupko Petrovic ili Kosanovic.Medjutim najvaznije je da se proterani,Maksimovic,Nastasic,Grujic,Bane i Milivojevic vrate.Ne znaci nuzno ni da bi neko zvucno ime napravilo bum.Dovoljno je da je to neko lice koje ce uzivati postovanje igraca ali i cele fudbalske javnosti.Licno bih voleo Jokanovica ili Piksija,ali znam da to nije realno.S nestrpljenjem cekamo odluku

zmajognjeni

pre 4 godine

Pre 4 dana su mu na konferenciji dali podrsku i rekli da sjajno radi. Da se razumemo, ne mislim da je trebalo da ostane (ni da uopste postane) selektor, ali ovo samo govori koliko je savez truo.

Zamislite radite neki posao, bapravite katastrofu, sef vas izadje u medije, pred svima vas podrzi i da vam otkaz posle 5 dana.

pedjahn

pre 4 godine

Ako je kriv Krstajic,a kriv je iz vise razloga,onda su bar jednako krivi neki igraci-manekeni kao npr.Kolarov koji se setkaju po terenu ali njima ne sme niko nista lose da kaze niti o njima da napise u komentaru posle utakmice.Dok je tako takvi ce biti i rezultati bio na klupi Krstajic ili Murinjo licno.

Dule Sumadinac

pre 4 godine

Piksi bi bio dobro rešenje...samo mislim da on ni mrtav neće sa ovima....koliko me sećanje služi, zbog sličnih problema je i otišao iz Srbije....

Pilipenda

pre 4 godine

Sad ga smenjujete, kad je već učinjena nepopravljiva šteta... Na SP u Rusiju došle su ekipe sa najboljim igračima, stručnim štabovima, trenerima, hoću da naglasim - najboljim. Naš Fudbalski Savez šalje trenera početnika, koji nije vodio ni petliće. Izvinite gospodo, ali to je kao da meni, koji jedva znam da vozim auto, neko da na upravljanje mlazni avion sa 150 putnika. Ishod takvog putovanja je izvestan, kao što je nama ljubiteljima fudbala, sa elementarnim znanjem te lepe igre, kad smo saznali ko je doveden na Muslinovo mesto, unapred pred očima naslikan naš debakl na SP u Rusiji. Sad nam se prodaje, stari oprobani trik, smenjuje se selektor, dovodi se novi, i tako ukrug, kao na ringišpilu. Izvinite gospodo iz FSS - a i vrha ove nesrećne države, ali mislim da je vreme cirkuskih predstava u našem fudbalu završeno, i da je vreme da istražni organi provere, šta se tamo dešava već decenijama...

Nije sve u parama

pre 4 godine

Nevolja je sto nema vise vere da ce doci neko bolji. Problem naseg fudbala je mnogo dublji od selektorskog mesta. Oni se smenjuju ali reprezentacija uvek tapka u mestu.

Turbulencija

pre 4 godine

Resili smo sve probleme. Oči ce biti zamazane javnosti, ostaje sve isto... Ionako je bio vojnik, tacnije u sluzbi odredjenih ljudi...

Dare

pre 4 godine

E super. A sad, novi trener, nova taktika, novi ego, odmah podmladiti tim, pa da krenemo ispocetka, da se uigramo za kvalifikacije Katar 2022.

navijac

pre 4 godine

Jedino mu zameram Ukrajinu, podlegao je pritiscima i promenio formaciju u najgorem trenutku. Ostali rezultati su mu bili manje vise u skladu sa kvalitetom tima, a da nije bilo onog sudije Briha, ko zna dokle bi Krstaja dogurao na SP.

Igor

pre 4 godine

Nije trebalo ni da postaje, ali to nazalost nece resiti problem. Kokeza ce postaviti nekog poslusnika koji ce biti presrecan sto je preuzeo reprezentaciju i koji ce gurati igrace koje mu Kokeza kaze. Evo Tumba se vec najavljuje. Naravno, nece postaviti neko ozbiljno ime od integriteta kao sto je Antic, Piksi, pa i Vladan Milojevic. Inace, mislim da bi Milojevic bio najbolje resenje.

Iraklis

pre 4 godine

Samo da na njegovo mjesto ne dođe njegov zamjenik u svojstvu v.d.-a selektora, pa da nakon par pobjeda u prijateljskim utakmicama tipa Zanzibar i Komorska ostrva ne "odusevi i ubjedi" Savez i ostane na njegovom čelu...
Nemojte, braco, vise. Tog filma smo se previse nagledali.

Nikos

pre 4 godine

Hvala Bogu!!!


Samo da.ne dovedu opet nekog pocetnika-poslusnika.


P.S.
Daeko Kovacevic je pre par dana izjavio da.Krstajic radi fenomenalan posao. Da li je to stav FSS? Sto ga smenise ako je tako dobar?

Cirkus savez.

Markos

pre 4 godine

Ahahahha kakav smo narod,prvo se vise od godinu dana trazila smena.Sad kad je smenjen opet ne valja.E zato nam tako ide u ovoj nazovi drzavi

miki

pre 4 godine

Ko god da dodje,bice marioneta saveza,menadzera,kombinacija itd..kao i Mladen.Neka dodje neko makar malo vise struchan.Nema nam spasa.Sistem u kome se samo dovode ljudi da popune mesta bez obzira da li su struchni ili ne osudjen je na propast.

Kaiser

pre 4 godine

Najzad lepa vest.Evo Murinjo je jos uvek slobodan.Salim se.Jedino Tumba dolazi u obzir.Zvezdas sam.Citam u jednim zutim novinama da je i Miloje u igri.Taman posla, Vaznija je Zvezda od reprezentacije.Miloje je 30% Zvezde.Nekom iz saveza pada na pamet da oslabi Zvezdu. Svako ko sedne na klupu je bolje resenje.Cak i Paunovic koji poznaje veliki broj igraca a ima iskustva u vodjenju tima u Americi

Vaši ima

pre 4 godine

Koliko su građani Srbije platili ovaj sporazumni raskid?
Da li je FSS ikad objavio svoje finansijske knjige?

P.S. Znam da uzalud pitam.

The Dictator

pre 4 godine

Ne bih da ulazim u to kakav je Krstajic trener. Kakav god da je nije zasluzio da vodi reprezentaciju jer nema dana iskustva kao trener pre toga. Sa druge strane, dokle god smenjujemo selektore na svakih 6 meseci do godinu dana mi nemamo sta da trazimo. Bez kontinuiteta nema uspeha. To vazi i za nase klubove. Ali to nikako neko da shvati ili nece da shvati.

Aleks

pre 4 godine

Ivan Jovanovic
Dragan Stojkovic
Veljko Paunovic
Slavisa Jokanovic

stavite bilo koga od njih i necete pogresiti. Daj da igramo konacno fudbal, imamo talentovanu generaciju, steta da tankujemo vecito.

Jelena

pre 4 godine

I šta sad? Dovešćete nekog da nas odvede na prvenstvo i onda ga smeniti?
A što ovoga menjate kad je radio fenomenalno?
Šta je sa rukovodstvom FSS? Oni nemaju nikakvu odgovornost za ovo što se desilo?
Riba smrdi od glave kaže naš narod

Vlad Rad

pre 4 godine

Odradio im posao. Vodio na SP menadžerske igrače, nastavio sa istom praksom još godinu dana.
Sad će dovesti sličnog poslušnog i sve iz početka.
Nema leba dok se ceo FSS ne promeni. A to neće skoro. Bar ne dok je ovaj gore tu...

Indoktrinacija

pre 4 godine

Putuj dragi "selektore" vajni, jer nam dani sa tobom ne beše bajni. Putuj Mladene, amateru mali, znaš koliko i oni što su ti mandat dali. Putuj Krle i zapamti bruku, ko tebe postavi, osramotio je struku. Dobar si igrač bio davno al pogazio si svoje ime slavno. Pamtiće te Srbija, po formacijama tvojim, ne smeh ni da gledam jer debakla se bojim. Ukrajninci te žale, da ostaneš traže, ne mora 5:0, boleće blaže. Imali smo trenere što i ne pamtimo ih, al tebe hoćemo Mladjo, jer gori si od svih.

big mou

pre 4 godine

Krstajic je dosao na mesto selektora zbog 7 miliona fotelja strucnjaka koji su vredjali Muslina i trazili da mu se da otkaz, jer je izgubio jedan mec od Austrije i nije zvao Milinkovic-Savica koji nista nije ni pokazao u reprezentaciji. I dalje se secam kako su svi u b92 komentarima zeleli da Srbija izgubi od Gruzije samo zbog Muslina. Kada savez slusa vas fotelja strucnjake i zasluzujemo da izgubimo svaki mec 5-0 i da nam Krstajici budu treneri.

Cinik

pre 4 godine

Konkurs za novog trenera Srbije je otvoren. Osnovni uslov da bi neko bio izabran je da sve igrace kako bivse tako i sadasnje iz Zvezde poziva u reprezentaciju. Ovo je neophodno kako bi se punili dzepovi funkcionera Zvezde i jos po nekog. Posto Zvezda nema trenere ni u zemlji ni u inostranstvu, moze biti izabran i trener koji je radio u Partizanu ako prihvati osnovni uslov. Da li ce to biti Tumbakovic, tesko je reci jer ume da bude nezgodan. Najbolje je da to bude neko za koga postoje dokazi o izvrsenju krivicnog dela kako bi bio ucenjen.

Fica

pre 4 godine

Steta sto smo zbog njega ostali bez sanse da se ozbiljnije pokazemo na svetskom prvenstvu.
Za selektora Jokan,Paun,Tumba ili Milojevic.

Marko

pre 4 godine

Mladen je dobar momak i siguran sam da će sa svojim pristupom svom poslu postati trener koji će jednog dana imati veliki međunarodni ugled i dobre rezultate.

Svako dobro Mladene!

Sever

pre 4 godine

Samo nemojte Tumbakovica ako boga znate, dajte nekog modernog trenera jer imamo sjajne mlade igrače i neke dobre malo starije. Paunović bi bio idealno rešenje ali da li je izvodljivo pitanje je.

Mitch

pre 4 godine

Stvarno nema smisla što su ovo uradili Mladenu. Nije trebalo ni da bude selektor, da se ovako i ovoliko blamira, iz utakmice u utakmicu. Doduše, ostaće upamćen za petardu, a i za bruku sa taktikom protiv Švalbanaca :-)

Mr_vukoje.ina si ti

pre 4 godine

Nema niko cirkus u fudbalu kao vi Srbi.Znaci broj 1 ste u Evropi i koliko vam se politika mjesa u sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 13. jun 2019 16:42)

Rece Hrvat.Onaj ciji sunarodnici godinama pozivaju na bojkot HNS-a zbog neprestanih skandala,cirkusa,politickog uticaja i muljaza

manda Pg

pre 4 godine

sad je mozda i kasno. izgubljeni su bodovi na sraman nacin od neuporedivo losije selekcije. covek je vodio licne ratove i nije imao autoritet. svu srecu mu u zivotu svi zelimo al reprezentacija pod njim nije bila na ocekivanom nivou a to je vaznije od svega.

Skakač Sa Beogradskih Mostova

pre 4 godine

Čemu ostavka ako na njegovo mesto opet dođe neki poslušnik,,koji eto glumi nekakvog selektora?! Ako ga zameni Tumba,,,ne znam šta da mislim,,,jeste da Tumba deluje više nezavisnije od Krstajića,ali opet,,,

Boris Banović

pre 4 godine

Ispravna odluka, u poslednji čas, samo iz razloga što će novi selektor, ma ko to bio, uvek pozivati najbolje igrače bez obzira na lične animozitete i sujete ! Zamislimo samo našu odbranu s Milivojevićem i Ivanovićem protiv Ukrajine ! Grujić, Nastasić i ostali poput kapitena Pjasta su dobrodošli ! Uz oporavljene Matića, Milinković-Savića i Milivojevića možemo izboriti plasman na Euro !

Pjer

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!

direwolf

pre 4 godine

Dobro, i sta sad? Sta su uopste cekali, kada je cela srpska javnost videla da Krstajic nema potrebno znanje i iskustvo da vodi nas prvi tim? Ko ce da nam vrati izgubljeno protiv Ukrajine, o svetskom prvenstvu je glupo uopste i pricati jer je bilo pre godinu dana, ali kvalifikacije za naredno evropsko prvenstvo smo vec poceli i nas tim je znacajno izgubio sanse za prolaz zbog poraza u Lvovu. Dali ce i neko od stucnjaka u FSS koji je procenio da je Krstajic pravi izbor za selektora otici sa njim? Dali ce bar jedan novinar napisati nesto protiv rukovodstva FSS i postaviti nekoliko ozbiljnih pitanja zvanicnicima?

Vojkan

pre 4 godine

Svasta. Ja sam sokiran. Covek je sve savete navijaca ispostovao i u vezi taktike i u vezi tima. Svaki predlog s portala je isprobao, a vi njemu nogu. Za nepoverovati.

Партибрејкер

pre 4 godine

'Ајде да сада измислимо да нам и ово не ваља. Кога би? Гвардиолу? Даћу 1000 антилајкова ко помене Муслина.

upućeni

pre 4 godine

Kao i posle Antica, sad posle Muslina nas čeka nekoliko godina lutanja...imamo jednu od najtalentovanijih generacija u Evropi a nema ko da ih vodi nažalost.
Nemamo trenera sa autoritetom kod igrača. Po meni jedino rešenje je Pixi, mada mislim da to nije realno trenutno.

Napo Leon

pre 4 godine

Ako umesto Krstajića,dođe neki novi Krstajić,Tumbaković ili Đorić,sve će biti isto i još gore
Jokanović,Milojević ili Paunović bi bili pravo rešenje,naravno uz pretpostavku da im se dozvoli da rade samostalno

Srdjan

pre 4 godine

Krstajic jeste los za reprezentaciju, a i los je covek cim je prihvatio da zameni Muslina. Ali ovi iz saveza su potpuni idioti. Nemaju nikakav cilj, strategiju. Zato i lutamo kao slepac.

komentari

pre 4 godine

Darko Kovacevic je rekao da Krstajic odlicno radi!? Kako on to zna kada nikada nije bio trener kao ni sam Krstajic pre reprezentacije? Isto vazi i za Pantelica! To sto ste bili uspesni fudbaleri ne znaci da ste po automatizmu odmah trenerski strucnjaci dok ne dokazete suprotno! Sada znamo da Kratajic sigurno nije kao ni Kovacevic cim je po njemu Krstajic odlican!

roten

pre 4 godine

Zašto sad smena? Sada smenjuju amatera Krstajića,kad smo doživeli debakl na SP, pa sramota u Ukrajini...Sada kad je kasno...Kvalifikacije za EP su praktično završene za Srbiju(ako ne pobedimo Portugal),sad može i Klop da vodi A tim,neće nam pomoći.KADA ĆE NA RED DOĆI ODGOVORNOST KOJU SNOSE KOKEZA,KOVAČEVIĆ I BJEKOVIĆ??? ZA KATASTROFALNE REZULTATE SVIH SELEKCIJA SRBIJE(osim one u-21)!!!

Arthas

pre 4 godine

Ljudi budimo realni u kakvoj zemlji zivimo (niko nikad ne odgovara ni za sta) i ovo je premija. Da, nije on glavni problem vec ovi sto su ga postavili tj oni sto su njih itd, ali svi znamo da oni (na zalost) svejedno ne idu zbog losih rezultata. Nadajmo se dobroj zameni, sto i nije bas realno (ljudski je nadati se) no misljenja sam da gore ne moze, jer ovaj ne samo sto nije trener vec je pokazao da nije ni karakter.

Nebojsa

pre 4 godine

Volim sto mu se ovo desilo , sve mu se vratilo . Kad je Muslin smenjen trebao ako je imao prst obraza da se i on povuce a ne da preuzme reprezentaciju .

klopp

pre 4 godine

Ne treba se puno zanositi, jer realno sa ovakvim savezom nijedan ozbiljan trener neće da sarađuje. Ono što je dobro je da će se možda vratiti neki igrači koji su bili nepoželjni (mada je i to pitanje, jer se zna da selektor ovde odavno ne sastavlja spisak, ako želi da ima posao). Druga potencijalno dobra stvar je što mislim da je teško naći čoveka koji će lošije da vodi utakmicu.

Parter B

pre 4 godine

Sjaši Kurta (Krstaja) ,uzjaši Murta (Tumba)...
Dok je ovih u Savezu nikada nažalost nećemo imati za selektora od kredibiliteta i ličnog autoriteta...

Dnevna doza prosecnog srbende

pre 4 godine

Najlepsa vest ovog leta. Napokon i nesto lepo. Jos kokeza i da se vrate Mati, milivojevic i da igramo fudbal!

giocatore

pre 4 godine

Odlicno. Ali postoji li neka odgovornost ljudi iz FSS koji su ga doveli? Pa toliko je smesno bilo kako je doveden za selektora da to nije zabeldzeno u istoriji. Koliko juce je Darko Kovacevic rekao da je FSS zadovoljan Krstajicem, da je posvecen poslu i da dobro radi. Opasno nam je truo savez. Nama ni Gvardiola ne moze pomoci dokle god u FSS sede ovi "likovi". Steta, mogli bi imati ozbiljnu ekipu.

Proto ganci

pre 4 godine

Ako dođe "patriota" Tumba tek ćemo biti u problemu. Ili ne daj bože Piksi, koji će verujem da dotrči ne bi li se češao o transfere ove talentovane generacije, kao svojevremeno u zvezdi.

Cveja

pre 4 godine

I opet ce dovesti nekog poslusnika,sto se radi zadnjih 30 godina,izuzev Zivadinovica i Antica.Sta reci osim da nas zla kob Miljana Miljanica prati i dan danas!!!

Millennium

pre 4 godine

ala sad rade telefoni u sns! lol

bitka klanova..."da pogura naš kadar"
lalatović vs tumbaković.

ima li kvote u kladionicama?
(fuZbal, 13. jun 2019 16:38)

Bravo za komentar. Znao sam da su mu dani odbrojani kad se On javio. Nije smenjen zato što je loš trener, već što je zbog njega javnost uznemirena. A to nije dobro.

BojanNS

pre 4 godine

Da li je moguce da dodje neko kome ce biti uspeh reprezentacije najvazniji i koji ce zvati sve najbolje nase igrace i da nema svadja?

Ana

pre 4 godine

zasto ? pa vodio nas je do velicanstvene pobede protivu litvanije, a i blistao ga je na sveckoga prvenstvea, da se izrazim sendvicarski?!!!

dak

pre 4 godine

Da se razumemo drago mi je sto je Krstajic otisao,sada ce se dokazati da ni sa drugim selektorom mi necemo nista pokazati jer je problem u ljudima koji vode savez.Nesto moram da dodam. Tipicno za nase prostore. Nahvalili ga,a zna se sta posle sledi. U ovoj zemlji je najopasnije kad te hvale i kad kazu da imaju poverenja u tebe,da su prezadovoljni...Tada pametan covek zna da su mu spremili gajtan.Odlika primitivizma i licemerja.

Sledeći poltron molim

pre 4 godine

Problem našeg fudbala je mnogo dublji od Krstajića. Prilično je naivno verovati da će se nešto promeniti smenom selektora. Ovo je samo mazanje očiju narodu. Do sledećeg brukanja, prijatno.

milan

pre 4 godine

trebalo je da se onako izblamiramo u ukrajini pa da ga smenite,da se struka pitala on nikad ne bi ni bio selektor,i to na svetskom prvenstvu

direwolf

pre 4 godine

Dobro, i sta sad? Sta su uopste cekali, kada je cela srpska javnost videla da Krstajic nema potrebno znanje i iskustvo da vodi nas prvi tim? Ko ce da nam vrati izgubljeno protiv Ukrajine, o svetskom prvenstvu je glupo uopste i pricati jer je bilo pre godinu dana, ali kvalifikacije za naredno evropsko prvenstvo smo vec poceli i nas tim je znacajno izgubio sanse za prolaz zbog poraza u Lvovu. Dali ce i neko od stucnjaka u FSS koji je procenio da je Krstajic pravi izbor za selektora otici sa njim? Dali ce bar jedan novinar napisati nesto protiv rukovodstva FSS i postaviti nekoliko ozbiljnih pitanja zvanicnicima?

Iraklis

pre 4 godine

Samo da na njegovo mjesto ne dođe njegov zamjenik u svojstvu v.d.-a selektora, pa da nakon par pobjeda u prijateljskim utakmicama tipa Zanzibar i Komorska ostrva ne "odusevi i ubjedi" Savez i ostane na njegovom čelu...
Nemojte, braco, vise. Tog filma smo se previse nagledali.

Pilipenda

pre 4 godine

Sad ga smenjujete, kad je već učinjena nepopravljiva šteta... Na SP u Rusiju došle su ekipe sa najboljim igračima, stručnim štabovima, trenerima, hoću da naglasim - najboljim. Naš Fudbalski Savez šalje trenera početnika, koji nije vodio ni petliće. Izvinite gospodo, ali to je kao da meni, koji jedva znam da vozim auto, neko da na upravljanje mlazni avion sa 150 putnika. Ishod takvog putovanja je izvestan, kao što je nama ljubiteljima fudbala, sa elementarnim znanjem te lepe igre, kad smo saznali ko je doveden na Muslinovo mesto, unapred pred očima naslikan naš debakl na SP u Rusiji. Sad nam se prodaje, stari oprobani trik, smenjuje se selektor, dovodi se novi, i tako ukrug, kao na ringišpilu. Izvinite gospodo iz FSS - a i vrha ove nesrećne države, ali mislim da je vreme cirkuskih predstava u našem fudbalu završeno, i da je vreme da istražni organi provere, šta se tamo dešava već decenijama...

Milorad

pre 4 godine

Ovako smo se radovali i kad je Gasic otisao sa mesta ministra odbrane pa dosao Vulin. Ne bi se ja preterano veselio...Nesto mi se javlja da ce Zigara na kormilo.

Sever

pre 4 godine

Samo nemojte Tumbakovica ako boga znate, dajte nekog modernog trenera jer imamo sjajne mlade igrače i neke dobre malo starije. Paunović bi bio idealno rešenje ali da li je izvodljivo pitanje je.

Vlad Rad

pre 4 godine

Odradio im posao. Vodio na SP menadžerske igrače, nastavio sa istom praksom još godinu dana.
Sad će dovesti sličnog poslušnog i sve iz početka.
Nema leba dok se ceo FSS ne promeni. A to neće skoro. Bar ne dok je ovaj gore tu...

Jašim

pre 4 godine

Bravo daje pravi onbi otiso sa muslinom zajedno. Ali bilo mu lepo. I izdo svog kolegu i saradnika .svese vraca svese placa. Sad dovesti Jovanovića pravog stručnjaka. A ne sličnog krstajocu.
(zdravko, 13. jun 2019 16:59)
Čoveče,ovo je komentar za "Radne listove" iz srpskog.

Gmaz

pre 4 godine

Jadan naš predsednik, pored svih briga, sad mora još i da razmišlja kome da poveri ovaj zadatak... Ili da ga i sam preuzme?

Pa kad će da spava? I sve zbog nas, nezahvalnog naroda...

Bane

pre 4 godine

Sad ce da krene poznata predstava u tri cina. Cin prvi - dajmo novom selektoru vremena da i on izgubi par utakmica. Cin drugi - nismo prosli kvalifikacije, ali smo dobili kult. Cin treci - palac dole, trazi se novi strucnjak.

Fenomen

pre 4 godine

Ostace upamcen kao covek bez morala i trenerski sarlatan...nemam iluzija..."ekipa" ce opet postaviti nekog slicnog poslusnika...tako to ide u FSS. Neko od autoriteta, znanja i integriteta tu nema sta da trazi.

voja

pre 4 godine

Ljudi, vidite da se mi s tim selektorima nismo bas nesto proslavili. A da probamo jednom bez selektora, a ustedjenu kintu da damo fudbalerima pred utakmicu da brze trce?

dak

pre 4 godine

Da se razumemo drago mi je sto je Krstajic otisao,sada ce se dokazati da ni sa drugim selektorom mi necemo nista pokazati jer je problem u ljudima koji vode savez.Nesto moram da dodam. Tipicno za nase prostore. Nahvalili ga,a zna se sta posle sledi. U ovoj zemlji je najopasnije kad te hvale i kad kazu da imaju poverenja u tebe,da su prezadovoljni...Tada pametan covek zna da su mu spremili gajtan.Odlika primitivizma i licemerja.

Drakče

pre 4 godine

Nama umesto selektora treba neka internet platforma "eSelektor" na koju bi se logovali svojim matičnim brojem, a pravo glasa bi imali samo punoletni građani i građanke. I onako imamo 7 miliona selektora, treba iskoristiti taj kolektivni potencijal :)

Кокезанција

pre 4 godine

Просто - Кокеза је урадио анализу досадашњег рада Крстајића, доставио извештај Савету, а ови су закључили да Љајић ипак није задњи везни (иако има потенцијал).

The Dictator

pre 4 godine

Ne bih da ulazim u to kakav je Krstajic trener. Kakav god da je nije zasluzio da vodi reprezentaciju jer nema dana iskustva kao trener pre toga. Sa druge strane, dokle god smenjujemo selektore na svakih 6 meseci do godinu dana mi nemamo sta da trazimo. Bez kontinuiteta nema uspeha. To vazi i za nase klubove. Ali to nikako neko da shvati ili nece da shvati.

roten

pre 4 godine

Zašto sad smena? Sada smenjuju amatera Krstajića,kad smo doživeli debakl na SP, pa sramota u Ukrajini...Sada kad je kasno...Kvalifikacije za EP su praktično završene za Srbiju(ako ne pobedimo Portugal),sad može i Klop da vodi A tim,neće nam pomoći.KADA ĆE NA RED DOĆI ODGOVORNOST KOJU SNOSE KOKEZA,KOVAČEVIĆ I BJEKOVIĆ??? ZA KATASTROFALNE REZULTATE SVIH SELEKCIJA SRBIJE(osim one u-21)!!!

Vaši ima

pre 4 godine

Koliko su građani Srbije platili ovaj sporazumni raskid?
Da li je FSS ikad objavio svoje finansijske knjige?

P.S. Znam da uzalud pitam.

JPR24

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!
(Pjer, 13. jun 2019 16:29)

To sto je on bio odličan defanzivac je jedna stvar. A biti trener je nešto drugo. Eno i Thierry Henry, legenda Arsenala, klasa od napadača, pa nije još nikakav trener. Ne postaje se trener preko noći.

Mr_vukoje.ina si ti

pre 4 godine

Nema niko cirkus u fudbalu kao vi Srbi.Znaci broj 1 ste u Evropi i koliko vam se politika mjesa u sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 13. jun 2019 16:42)

Rece Hrvat.Onaj ciji sunarodnici godinama pozivaju na bojkot HNS-a zbog neprestanih skandala,cirkusa,politickog uticaja i muljaza

Vojkan

pre 4 godine

Svasta. Ja sam sokiran. Covek je sve savete navijaca ispostovao i u vezi taktike i u vezi tima. Svaki predlog s portala je isprobao, a vi njemu nogu. Za nepoverovati.

Srb

pre 4 godine

Hoćemo Barda!!! Striktna markacija igrača, on u wc ja za njim. I radiće za 10 maraka u današnjoj protivvrednosti. Evo ruka, idemo dalje.

Ljajic je majstor fudbala

pre 4 godine

Po komentarima Ljajic je glavni problem a decko igra pa ubija ali na SVOJOJ POZICIJI - ofanzivni vezni a ne da igra u defanzivi !

maher

pre 4 godine

Zaustavili Krstajica da da izjavu na vest da vise nije selektor. A on im kaze "pa nisam ni bio buahaha". Zatim svima namignu u kameru, i ode covek na letovanje.

Vidroslav

pre 4 godine

Nama umesto selektora treba neka internet platforma "eSelektor" na koju bi se logovali svojim matičnim brojem, a pravo glasa bi imali samo punoletni građani i građanke. I onako imamo 7 miliona selektora, treba iskoristiti taj kolektivni potencijal :)
(Drakče, 13. jun 2019 18:18)

Ovo je najjača ideja ikada... "eSelektor". Ali bih ipak dodao neke filtere što se tiče članstva...

Aki

pre 4 godine

Oprosti im Mladene ne znaju šta rade.
(kaljuga, 13. jun 2019 18:55)

Bravo na komentaru pepeljuga, fss od kad je osnovan ne zna sta radi a Mladen od kad se rodio ne zna sta radi.

Dušan

pre 4 godine

Vratite Radomira Antića!!!

Koliko još godina, takmičenja, selektora i igrača treba da prođe da bismo se uverili da je ono što je onaj Tomislav uradio selektoru Antiću bila greška i da smo pod njim imali i igru i rezultate i kult reprezentacije i podršku celokupne javnosti!

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

Jesam za odlazak Krstajica ali nisam za dolazak Tumbakovica...
Razlog? Pa treba nam neki uspesan ali mlad trener. Neko ko ce da promeni stil igre. Neko ko ce da poveze ove nase muve bez glava na terenu. Imamo mi igracki kadar ali nemamo nekog ko ce to da ukomponuje

Nebojsa

pre 4 godine

Volim sto mu se ovo desilo , sve mu se vratilo . Kad je Muslin smenjen trebao ako je imao prst obraza da se i on povuce a ne da preuzme reprezentaciju .

Марко

pre 4 godine

Oprosti im Mladene ne znaju šta rade.
(kaljuga, 13. jun 2019 18:55)

То је тачно да у ФСС-у не знају шта раде, али Крстајић на томе може само да им се захвали, јер у супротном никада не би постао селектор.

Millennium

pre 4 godine

ala sad rade telefoni u sns! lol

bitka klanova..."da pogura naš kadar"
lalatović vs tumbaković.

ima li kvote u kladionicama?
(fuZbal, 13. jun 2019 16:38)

Bravo za komentar. Znao sam da su mu dani odbrojani kad se On javio. Nije smenjen zato što je loš trener, već što je zbog njega javnost uznemirena. A to nije dobro.

Sinisa

pre 4 godine

Mislim da je njveci problem selektora sto nema nezavisnost pri donosenju odluka. Znaci i ovom Krstajicu kakav god bio neko drugi je sastvljao tim ne bih se cudio i taktiku. A oni neposlusni su prosli kao Antic i Muslin sto ne znaci da su bili bolji ili gori. Na zalost kao i sve u ovoj nasoj voljenoj Srbiji odlucuju imteresne grupe,politicari ... samo ne oni koji bi trebali.

Komšija Rade

pre 4 godine

Veljko Paunović, prvak sveta sa omladincima koji sada prelaze u A tim. Jednostavno i očigledno.
(Doktor, 13. jun 2019 18:29)
Sto puta ti bravo neznani junače...

Mirko

pre 4 godine

Tumba? Pa kakve je on uspehe imao do sada? Naravno, mislim na medjunarodnom planu..... To što je neko dominirao sa Zvezdom i Partizanom u domaćem prvenstvu i nije baš relevantno.

Zare

pre 4 godine

cekaj, a sta ce biti sa Kovacevicem koji ke rekao da Krstajic fenomenalno radi i da ima podrsku?
(pope, 13. jun 2019 16:58)

Nista, on ce da ponovi to isto dva dana pre nego sledeci selektor dobije nogu.

AlexaR

pre 4 godine

Odo na pivo sa kumom da častim...odavno nisam čuo tako dobru vest....jedna skromna molba... ako može odmah Luku Milivojević nazad !!!

Andrea Djani

pre 4 godine

Da bi nešto ikada postigli u fudbalu potreban nam je stručnjek i čovek , kao što je trener Partizana u košarci Trinkijeri , koji da je kojim slučajem trener Zvezde nijedna utakmica ne bi bila ispod 20 razlike za Zvezdu . Sa takvim trenerom , koji bi se najpre zahvalio Kolarovu , zatim izvinio Luki Milivojeviću i postavio stroge kriterijume kako se postaje reprezentativac , možda bi nešto i napravili , ovako mislim da nema nade .

Niksi

pre 4 godine

Robi Prisonecki, i da nam dovede Ciru kao savetnika. Zvuci smesno na prvu ruku, a i na drugu. Ali se kladim da bi postigli vise od svih ovih do sad.

Nenad

pre 4 godine

Ako cujem da jos neko pomene muslina ima da mu dodjem da mu izbusim sve cetiri gume!!! :-) Pa sa tim Muslinom smo imali 40% posed lopte protiv Gruzije hahahahaa da ne pricamo o utakmici sa Austrijom kako smo se brukali...U onoj grupi i Curcic bi se kvalifikovao. Znaci jednom za sva vremena dosta vise sa ovim nepoznatim figurantima sto parkiraju autobus cim damo gol, koji bre Tumbakovic hahaha!!! Samo i iskljucivo dolaze u obzir Piksi, Jokanovic i Antic...mislim ako Murinjo nema sta da radi nece da se bunimo haha (uz uslov da i on ne parkira autobus)

Aleks

pre 4 godine

Ivan Jovanovic
Dragan Stojkovic
Veljko Paunovic
Slavisa Jokanovic

stavite bilo koga od njih i necete pogresiti. Daj da igramo konacno fudbal, imamo talentovanu generaciju, steta da tankujemo vecito.

Burek

pre 4 godine

Zar nije neki dan neko od odgovornih izjavio da Krstaja radi fenomenalan posao? I danas dobio pedalu. Eto sta ti je data rijec i karakter. Vjerodostojan tip, nema sta.

TacxNS

pre 4 godine

Pravog selektora nećemo imati dok savez ne potroši pare od SP. Kad im bude gorelo pod nogama za plasman, setiće se oni. Ovo su uradili jer vide da javnost talasa previše... A projekat nacionalni stadion tek u početku.

samo jako

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji vise selektora promjenili u zadnjih deset godina nego mi igrača. Ne znam u kakvom je stanju vasa struka, ali mozda nije u trenerima problem. Zaposlite par stranih strucnjaka ili neku firmu da naprave dubinsku analizu problema, i da vam ponude dugorocni plan rada.
(Dalibor, 13. jun 2019 22:37)
uvek je problem u trenerima . igraci su solidni i sa njima se moze napraviti dobar uspeh . problem je sto nema ko da ih vodi , postavi na terenu i motivise da grizu . u tome je stvar. imamo neke dobre trenere koji su imali uspeha po Spaniji ,Engleskoj (Antic,Jokanovic) kao i trenera koji je osvojio zlato sa mladom reprezentacijom . samo oni ako bi prihvatili da budu selektori to bi znacilo da dobiju odresene ruke i tu nastaje problem sa FS.

big mou

pre 4 godine

Krstajic je dosao na mesto selektora zbog 7 miliona fotelja strucnjaka koji su vredjali Muslina i trazili da mu se da otkaz, jer je izgubio jedan mec od Austrije i nije zvao Milinkovic-Savica koji nista nije ni pokazao u reprezentaciji. I dalje se secam kako su svi u b92 komentarima zeleli da Srbija izgubi od Gruzije samo zbog Muslina. Kada savez slusa vas fotelja strucnjake i zasluzujemo da izgubimo svaki mec 5-0 i da nam Krstajici budu treneri.

goran

pre 4 godine

Hoćemo selektorsku komisiju na čelu sa Živom i Ćirom! Kad smo luzeri nek barem bude interesantno:) Da ne zaboravim, Milojka Pantića da doživotno komentariše utakmice a ovoga drugog iz Partizana za pres atašea FSS. Ko bi nam smijo izaći na crtu:))

kladzom do bola

pre 4 godine

sve , sve i 3-5-2 ali da na zadnjeg veznog stavi Ljajica , to je vrh ;)
Onda ovi probijaju sa svih strana a on menja napadaca za napaca . Kakav sou . A pred kraj menja Ljajica i ubacije Fejsu da brani rezultat . Mogao bih o tome ceo dan , hvala Bogu da je oteran kad vec nije imao obraz da sam ode . Hocu Maradonu i tacka ;)

Grdoje

pre 4 godine

Gospodin Krstajic, zvani Petko, slobodan je u pronalazenju novih izazova. Isto kao gospodin Petkovic, zvani Šestko, posle debakla od Argentinaca.

kladzom do bola

pre 4 godine

Djega A. Maradonu za selektora i krece spektakl . On ne j. 2% nikog i makar ce uz travu i da uvede neke novine koje nasim fudbalerima gode ;) Ima bijemo sve 4, 5 komada u extazi ;)

Kg

pre 4 godine

Paunovic najbolja opcija. Milojevic, Jokan i ima ih jos. Ali nazalost nisu ludi da se kompromituju, da im drugi vodi tim, pa ce svi dobri da odbiju...

Dalibor

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji vise selektora promjenili u zadnjih deset godina nego mi igrača. Ne znam u kakvom je stanju vasa struka, ali mozda nije u trenerima problem. Zaposlite par stranih strucnjaka ili neku firmu da naprave dubinsku analizu problema, i da vam ponude dugorocni plan rada.

Marko

pre 4 godine

Mladen je dobar momak i siguran sam da će sa svojim pristupom svom poslu postati trener koji će jednog dana imati veliki međunarodni ugled i dobre rezultate.

Svako dobro Mladene!

Decooo oo oo

pre 4 godine

Ovo je najbolje za samog Krstajića . Otišao je bez velikog blama i ostavio veliku muku sledećem selektoru . Ozbiljan čovek ovo mesto selektora Srbije neće prihvatiti .

МС

pre 4 godine

Ово је ок, само ме живо занима ко ће бити следећи селектор?! Питање је и ко су ти стручњаци који бирају селектора и који ће бити критеријуми?! Ако су критеријуми да је неко одбио да води екипу против Косова или да је члан неке од владајућих странака, онда тешко нама. Али тако се бирају руководиоци у свим сферама друштва, па зашто не би и у фудбалу...

Mrva

pre 4 godine

Mi od Antica nismo imali selektora. Na to mislim da je bio selektor koji je sam birao igrace za reprezentaciju a ne menadzeri ili one glavonje iz FSS-a. Muslin se drzao ali nije dao na sebe pa je zato i otisao. Koji bi bio drugi razlog smeniti coveka koji nase je odveo na neko prvenstvo. Nije dozvolio da mu kroje tim pa je zato i otisao

mup

pre 4 godine

Ne vidim smisao u tom menjanju trenera reprezentacije posle par neuspeha, jer mi i onako i ovako nikad nismo imali neki veliki uspeh i radost sa fudbalerima. Zato treba naci nekog ozbiljnog trenera i ne dirati ga 10 godina, pa mozda posle par godina i pronadje nacin da dodje do rezultata. Barem ga nebi maltretirali kojekakvi menadzercici koji na silu i uz pretnje uvaljuju svoje pulene sa dve leve noge.

vgarsa

pre 4 godine

@jackie
Zapravo sem utakmice sa Austrijom koju smo minimalno izgubili i koja nije nista znacila sta se moze zameriti Muslinu?Cak i ta cuvena da smo ruzno igrali pada u vodu jer smo bili izrazito efikasni a i nismo bili u poziciji da biramo i leprsavu igru i reziltat,nakon debakla sa Advokatom i Curcicem bilo je samo bitno da se plasiramo u Rusiju kako znamo i umemo,ali nekima je to kasnije bilo malo sto pokazuje koliko znmo biti nezajazljivi.A Krstajic je imao vise kikseva od jednog ubedljivog poraza.Mec sa svajcarskom direktno izgubljen njegovim vodjenjem plus ponovno su nas ponizili Albanci pred celim svetom,kukavicka igra protiv Brazila gde nas je Mustafa spasao katastrofe(setimo se osmeha na licima nasih posle poraza),o Ivanovicu,Nastasicu,Milivojevicu,Gacinovicu da ne govorim,niko nece zaliti za njim

hercegovac

pre 4 godine

Covek je uspesno ispunio svoju misiju,Radonjic na konto ucesca na SP ostvario milionski transfer,Terza i vodjin mali se ugradili,oprale se pare i dug vodjinog kluba se rapidno smanjio.A to je i bio jedini cilj ucesca reprezenracije sto pokazuje u kakvom vremenu zivimo.Devedesetih onoliko mocan Arkan nije mogao nijednog igraca Obilica da ugura na spisak za SP u Francuskoj,a danas je moguce da se uspesan selektor smeni i postavi totalan pocetnik ali koji ce da ispuni sve zelje.Drzali bi oni njega i dalje ali ocegledno,igraci su odradili sabotazu protiv Ukrajine i sigurno je bilo onih koji su bili spremni da podju putem Luke Milivojevica,naravno nista im se ne moze zameriti jer prosto mogu zamisliti kako je to izgledalo sa Krstajicem na klupi,pa Tadic je bio stvarni trener,organizovao igru posto je Krstajicevo bilo samo da procita spisak.Naravno njegov odlazak malo sta znaci bez odlaska i Kokeze,a taj film necemo gledati.Ali prosto ostaje nada da bilo koji trener koji preuzme klupu reprezentacije nece sluziti kao totalna krpa za brisanje poda i da ce se bar malo izboriti za samostalnost u radu i da cemo var malo zaliciti na ozbiljan tim s'obzirom kakve igrace trenutno imamo.

Dex

pre 4 godine

Navedeni su kandidati, a sledeci selektor ce biti onaj koga On izabere. A onda ce Oni da rade njegov posao, dok on skuplja mrznju na sebe. Zasluzeno, kad ulazite u ovakve poslove. Krstajic, nekada veoma dobar fudbaler i u javnosti neokaljana licnost svojim postupcima i izjavama osramotio se za sva vremena. A cemu? Sem ako je prokockao sve sto je stekao, obezbedjen je za naredna cetiri kolena.

Fudbaloman

pre 4 godine

Od "zvucnosti imena" buduceg selektora,mnogo je vaznije da isti uspostavi jedan normalan i zdrav odnos sa igracima,i sa fudbalskom javnoscu.Da bi ovaj pretalentovan i fudbalski izuzetan,kvalitetan igracki kadar taj kvalitet pretocili u veliki rezultat potrebno je sledece:
Pod broj 1:Da buduci selektor postane prvi koji nije u svadji ni sa jednim,ali podvlacim NI SA JEDNIM igracem koji mora da ima mesto u timu.Da podsetimo sukobe(Santrac-Nadj,Milinko Pantic/Djoric-Piksi,Milosevic,Mijatovic/Petkovic-Rambo Petkovic/Antic-Disljenkovic/Pizon-Stojkovic/Mihajlovic-Matic,Ljajic/Curcic-Tadic/Muslin-SMS/Krstajic-Milivojevic/Nastasic/Grujic/Maksimovic/Stojkovic/Bane).TO JE USLOV SVIH USLOVA.Ocekujem povratak ovih koje je Krstajic otpisao!
Pod broj 2:Da ne menja startnih 11 na svakoj utakmici,vec da najbolje odredi za prvi tim i to gura,da izgradi kontinuitet!
Pod broj 3:Da igracima na terenu dodeli pozicije koje inace igraju.Da ne izmislja gluposti poput Ljajic zadnji vezni,Tadic uz desnu aut liniju,Kolarov stoper.
Pod broj 4:Da ne vredja inteligenciju srpske fudbalske javnosti.Da ne sipa floskule "pokazali smo karakter/i Brazil je izgubio 7:1 pa nije bila tolika fama/idemo da ne izgubimo/ i slicno.
Pod broj 5:Da igra napadacki,na gol vise,ne na gol manje.

Ako to uspe novi selektor,ko god bude bio,mi cemo koliko sledece leto uraditi nesto veliko na EP.Toliko od mene

Сигурица

pre 4 godine

Значи, Министар Спорта. Када је, без икаквих квалификација, оволико водио репрезентацију, сигуран пик за следећу реконструкцију владе.

Negativni

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!
(Pjer, 13. jun 2019 16:29)

Pa fudbal nam je baš takav kakve su nam i legende. Ako je on legenda, onda bolje da ga gasimo.

sremac

pre 4 godine

Na kraju svega mi je malo zao Krstajica. Nije on bas za sve kriv, glavni krivci sede u FSS tj nekompetentni ljudi koji su politicki dovedeni i vode nas fudbalski savez. Mi moramo da se reorganizujemo ali od glave jer imamo probleme koji imamo u fudbalu i koji su se zadnje 2 decenije nakupili velicine fruske gore. Moramo dovesti profesionalce kojima se nece dogoditi da dovode neiskusne trenere tipa Krstajica, najgore s'tim mi mozda gubimo kvalitetne ljude koji bi mozda i bili dobri treneri samo im nedostaje dovoljno iskustva, jer ovo ce biti opasna rupa za Krstajica iz koje ce se morati izvuci za koju je i on delom kriv. Da ne pricam o nasoj ligi i gomile namestenih utakmica, do losih sudija, katastrofalnih terena, bez osvetljenja i ostale infrastrukture koja ide uz to. Posla ima puno, zao mi je samo ove mlade generacije koja ima kvalitet ali nema ko da je vode i nazalost ce verovatno proci kao i njeni predhodnici.

Borisbl

pre 4 godine

Odlicna vijest! Jos odlicnija bi bila kada bi za selektora postavili Jokanovica ili Mihajlovica il nekog njemackog trenera. Jedino oni mogu sa ovim igracima da naprave pravu stvar, a siguran sam da imamoi kvalitet i znanje ne samo da se plsiramo nego i da doguramo daleko na evropskom prvemstvu.

deki

pre 4 godine

Ne znam koga ce imenovati ali sigurno ne nekoga ko ima integritet i spreman je da slusa. S obzirom da su mladji treneri kao Piksi, Jokan ili Paunovic pod ugovorom, verovatno neko ko je pred penzijom pa da uzme jos neku kintu

nebitan srbin

pre 4 godine

kako objasniti da su manje vise svi igraci imenom svi isti na terenu a da jednu utakmicu odigraju bas bas dobro a drugu toliko lose da ih ne mozes prepoznati. tek razliku izmedju kluba i reprezentacije da ne pominjem.krstajic nije imao alat da ih mentalno pripremi i poslaze. proslo je vreme dejana stankovica mateje krzmana i drugih koji su mamurni izlazili na teren da igraju protiv argentine na mondijalu.zderite kad sve prodje i vijajte starlete ali ako sutra igras za grb danas ranije lezi u krevet ili reci ja ne mogu ima dece koja oce da igraju mozda nisu jos kavalitetni ali bice sutra a ne uzmes superstarove pa ih molis da igraju.dokleeee bre vise tako.

Srdjan

pre 4 godine

Krstajic jeste los za reprezentaciju, a i los je covek cim je prihvatio da zameni Muslina. Ali ovi iz saveza su potpuni idioti. Nemaju nikakav cilj, strategiju. Zato i lutamo kao slepac.

Jelena

pre 4 godine

I šta sad? Dovešćete nekog da nas odvede na prvenstvo i onda ga smeniti?
A što ovoga menjate kad je radio fenomenalno?
Šta je sa rukovodstvom FSS? Oni nemaju nikakvu odgovornost za ovo što se desilo?
Riba smrdi od glave kaže naš narod

pedjahn

pre 4 godine

Ako je kriv Krstajic,a kriv je iz vise razloga,onda su bar jednako krivi neki igraci-manekeni kao npr.Kolarov koji se setkaju po terenu ali njima ne sme niko nista lose da kaze niti o njima da napise u komentaru posle utakmice.Dok je tako takvi ce biti i rezultati bio na klupi Krstajic ili Murinjo licno.

Кики

pre 4 godine

.... таквог стручњака са таквим “резултатима” и референцама иза себе, нећемо још дуго да имамо, како даље?

Takenardi

pre 4 godine

(Pilipenda, 13. jun 2019 16:46)

Ma aman bre, niko nije tad hteo da vodi reprezentaciju nakon otkaza Muslina, jer svi treneri znaju kakav je mentalitet u Srbiji, pljujemo i vredjamo i kukamo i kad se pobeduje i sa 3:0 losom igrom i kad se gubi a dobro igrali. Mislim ko bi uopste prihvatio taj posao tri nedelje ili mesec ili 2 pre pocetka SP, a ni da imas vremena da upoznas sistem, igrace, njihove mane i prednosti, koje formacije odgovaraju koji svaki igrac moze da odgovori na zadatku na terenu od slektora. A zadnja opcija je bila Krstajic. Stvarno nije bilo realno, da recimo Piksi koji je u Aziji vise od 10 godina da zna svakog igraca u svlacioni sta moze i koliko moze. i da upozna protivnike kakvi su i kako na njih odgovoriti. To vam je kao da student da pocne da uci 1000 strana za 2 dana pred ispit. Pa niko nije ludi da sebi upropasti karijeru i CV zbog toga.

Iskreno meni nije zao Muslina (zbog toga sto je bio tvrdoglav, terao u inat, umesto da je bio pametniji i mudriji zvao bi Sergeja radi "mira u kuci" bar 10 ili 15 minuta igre na terenu, da dokaze da nije za njegov sistem i da ne zna da igra. A Muslin se kao nesto junaci i dokazuje kako menadzeri ne odredjuju spisak.

Metropola

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nema trenerskog iskustva. Takođe je činjenica da smo sa Muslinom (koji ima iskustva) izgledali veoma loše i igrali gore. Na SP smo otišli samo zato što nam se vratilo za malere iz ranijih kvalifikacija. Problem je kod nas što svi misle da su pametni, od novinara, navijača, pa do Kokeze. Svi listom imaju velika očekivanja, kao da smo Brazilci, a mene naša reprezentacija podseća na automobil koji ima sve, samo mu motor (trkačke sposobnosti) ne radi najbolje. Na žalost, nema više Jugovića, Duljaja, da ne pričam o Piksiju Stojkoviću.Bojim se da ne budu za pola godine komentari :"što smo menjali Krstajića, čovek je imao samo jednu lošu utakmicu".
(jackie, 13. jun 2019 17:58)... kakva konstatacija “sa Muslinom smo izgledali veoma lose i igrali gore al nam se posrecilo” !!! Druze, prvi put sam u zivotu gledao nasu reprezentaciju koja je umela da preokrene rezultat, to nisu mogle ni nase zlatne generacije.

zmajognjeni

pre 4 godine

Pre 4 dana su mu na konferenciji dali podrsku i rekli da sjajno radi. Da se razumemo, ne mislim da je trebalo da ostane (ni da uopste postane) selektor, ali ovo samo govori koliko je savez truo.

Zamislite radite neki posao, bapravite katastrofu, sef vas izadje u medije, pred svima vas podrzi i da vam otkaz posle 5 dana.

Milan

pre 4 godine

Amin. Zovite Anitića i platite čoveku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (It iz Aj LeKler, 13. jun 2019 17:18)

# Link komentara
Je li to onaj sto ne radi nigde vec 20 god sa pauzom iz Juzne Afrike....gana..australija....grupa..

dax

pre 4 godine

Super,odlično...znači sada će doći opet neko ko nikada nije radio kao trener a ima želju...ko bi to mogao biti pitanje je sada?Hahahaaa...kvalifikovacemo se za Euro 2024-te...

Nije sve u parama

pre 4 godine

V.Paunovic, Jokanovic, Stanojevic, M.Nikolic... Mozda opet Mihajlovic ali ovaj put ozbiljno bez podmladjivanja samo napad na rezultat. Ipak mislim da ce ponovo dovesti neku marionetu.

miki

pre 4 godine

Ko god da dodje,bice marioneta saveza,menadzera,kombinacija itd..kao i Mladen.Neka dodje neko makar malo vise struchan.Nema nam spasa.Sistem u kome se samo dovode ljudi da popune mesta bez obzira da li su struchni ili ne osudjen je na propast.

Milko Đurovski

pre 4 godine

Ispada da je onih 5:0 najbolja stvar koja nam se desila. Zamislite da je kojim slucajem pobedio 3:0 tamo. Em bi dobio orden s najvisim ruskim pocastima direktno od Putina, em bi mu dali dozivotni mandat.
(Slaviša, 13. jun 2019 17:47)
Klasičan srpski kritičar. Svi su protiv pa i ja. Pa čak i da je pobedio 3:0. Imaš li ti tvoj stav čoveče.

Dule Sumadinac

pre 4 godine

Piksi bi bio dobro rešenje...samo mislim da on ni mrtav neće sa ovima....koliko me sećanje služi, zbog sličnih problema je i otišao iz Srbije....

Dnevna doza prosecnog srbende

pre 4 godine

Najlepsa vest ovog leta. Napokon i nesto lepo. Jos kokeza i da se vrate Mati, milivojevic i da igramo fudbal!

afrogipsy

pre 4 godine

Piksi i Mihajlovic, nasi najbolji treneri, nece prihvatiti sigurno, a mozda bi pristojno resenje bio i Stanojevic , koga doduse crveno beli deo Srbije ne voli zbog onog skandiranja u svlacionici posle derbija, ali da je dobar trener , jeste. Samo ne Tumbakovic...

Sanjin

pre 4 godine

Pa gdje bas sad susjedi nakon Litvanije? Ne smjenjuju se generali nakon velikih pobjeda. Pa sljedeci nece smjet pobjedit nikoga, jer ce mislit da mu to znaci direktan otkaz.

stavro

pre 4 godine

Barda Živu za selektora! Makar će igrači uvek biti raspoloženi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nebaCar, 13. jun 2019 16:58)
Oni svakako hoće. A i čovek će da dokaže da je 2:0 najopasniji rezultat. Jer posle drugog, biće i treći, četvrti...u našoj mreži.

milan

pre 4 godine

trebalo je da se onako izblamiramo u ukrajini pa da ga smenite,da se struka pitala on nikad ne bi ni bio selektor,i to na svetskom prvenstvu

Slaviša

pre 4 godine

Ispada da je onih 5:0 najbolja stvar koja nam se desila. Zamislite da je kojim slucajem pobedio 3:0 tamo. Em bi dobio orden s najvisim ruskim pocastima direktno od Putina, em bi mu dali dozivotni mandat.

Mitch

pre 4 godine

Stvarno nema smisla što su ovo uradili Mladenu. Nije trebalo ni da bude selektor, da se ovako i ovoliko blamira, iz utakmice u utakmicu. Doduše, ostaće upamćen za petardu, a i za bruku sa taktikom protiv Švalbanaca :-)

Sledeći poltron molim

pre 4 godine

Problem našeg fudbala je mnogo dublji od Krstajića. Prilično je naivno verovati da će se nešto promeniti smenom selektora. Ovo je samo mazanje očiju narodu. Do sledećeg brukanja, prijatno.

Napo Leon

pre 4 godine

Ako umesto Krstajića,dođe neki novi Krstajić,Tumbaković ili Đorić,sve će biti isto i još gore
Jokanović,Milojević ili Paunović bi bili pravo rešenje,naravno uz pretpostavku da im se dozvoli da rade samostalno

Cveja

pre 4 godine

I opet ce dovesti nekog poslusnika,sto se radi zadnjih 30 godina,izuzev Zivadinovica i Antica.Sta reci osim da nas zla kob Miljana Miljanica prati i dan danas!!!

Turbulencija

pre 4 godine

Resili smo sve probleme. Oči ce biti zamazane javnosti, ostaje sve isto... Ionako je bio vojnik, tacnije u sluzbi odredjenih ljudi...

klopp

pre 4 godine

Ne treba se puno zanositi, jer realno sa ovakvim savezom nijedan ozbiljan trener neće da sarađuje. Ono što je dobro je da će se možda vratiti neki igrači koji su bili nepoželjni (mada je i to pitanje, jer se zna da selektor ovde odavno ne sastavlja spisak, ako želi da ima posao). Druga potencijalno dobra stvar je što mislim da je teško naći čoveka koji će lošije da vodi utakmicu.

рајко

pre 4 godine

нисам био крстајићев љубитељ али нисам за нагле смене. зашто је уопште он постао селектор? зашто муслину није дозвољено да заврши турнир за који се квалификовао? зашто мењамо селекторе толико често? мислим да је потребно наћи некога на барем два циклуса (еп и сп) па тек онда мењати ако не ваља. али ово горе су вероватно питања која никада нећемо добити одговор јер се много људи који нису стручни мешају. српски фудбал српска посла... кад већ неће да воде селекцију професионално онда боље да се ни не такмичимо.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Što ti je to trebalo Mladene? Niko te se više neće setiti kao vrhunskog igrača čije je ime imalo tezinu u Nemačkoj nego kao marionetu Kokezanije!

mimi

pre 4 godine

bravo sada postavite jos goreg!!!!Tumbakovic je upropastio Partizqn vratio ga 50 godina unazad sad mu dajte reprezentaciju covek pojma nema

dusanculi

pre 4 godine

Godine prolaze a ja i dalje slijepo vjerujem u reprezentaciju iako mi podsvijest govori da od nje bez obzira na kvalitet igrača koji je sada ipak precijenjen u bližoj budućnosti neće biti ništa jer i pored sumnjivog kvaliteta možda je ipak najveći problem uz lošu struku tzv. kur'obolja koja jednostavno izbija iz svake naše zvijezdice kada se pojavi na pripremama i utakmicama reprezentacije. Njima reprezentativna okupljanja dodju kao odmor. Jednostavno im se ne da i to se vidi na prvu za razliku od košarkaša, vaterpolista i ostalih koji jedva čekaju okupljanja. Tačno se žalim što si ne znam reći, ne gledaj ih jer nisu zaslužili!

Indoktrinacija

pre 4 godine

Putuj dragi "selektore" vajni, jer nam dani sa tobom ne beše bajni. Putuj Mladene, amateru mali, znaš koliko i oni što su ti mandat dali. Putuj Krle i zapamti bruku, ko tebe postavi, osramotio je struku. Dobar si igrač bio davno al pogazio si svoje ime slavno. Pamtiće te Srbija, po formacijama tvojim, ne smeh ni da gledam jer debakla se bojim. Ukrajninci te žale, da ostaneš traže, ne mora 5:0, boleće blaže. Imali smo trenere što i ne pamtimo ih, al tebe hoćemo Mladjo, jer gori si od svih.

komentari

pre 4 godine

Darko Kovacevic je rekao da Krstajic odlicno radi!? Kako on to zna kada nikada nije bio trener kao ni sam Krstajic pre reprezentacije? Isto vazi i za Pantelica! To sto ste bili uspesni fudbaleri ne znaci da ste po automatizmu odmah trenerski strucnjaci dok ne dokazete suprotno! Sada znamo da Kratajic sigurno nije kao ni Kovacevic cim je po njemu Krstajic odlican!

miško

pre 4 godine

Ako Antara neće ,najbolje je Tumbu.Kokeza ,Bjeka odlazite ,Sava otišao i mesto njih bilo koga .Puna Marakana,bezrezervna podrška u kontinuitetu godinu dve i eto nas na stare staze.

M

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nije pravi izbor za klupu, ali šta je on uradio pogrešno? Okupio je manje-više najbolje što trenutno imamo, a tako je radilo 90% naših selektora, i svi su uvek imali izgovor za poraz i neuspeh. Jer eto, ako najbolji igrači ne mogu da se izbore, koji bi drugi? Antić nam je pokazao put. Imao je viziju i doveo do tada nepoznate igrače kao Laneta Jovanovića i Krasića koji su postali udarni igrači. Milojević iz Zvezde takođe je, od ispodprosečnih nedokazanih igrača napravio bum u Evropi. Tako da, ako hoćemo uspeh, treba dobro da se zamislimo oko sledećeg selektora jer formalnom smenom Krstajića se neće ništa suštinski promeniti.

Dragan

pre 4 godine

Samo Klopp dolazi u obzir! Ako neće, što bi me čudilo, onda Christian Gross ili Marcel Kohler. U stvari, idealan bi bio Adi Hütter. Daće nam ga Frankfurt. Znam pouzdano.

jackie

pre 4 godine

(Metropola, 13. jun 2019 18:50)
To što smo uspeli da na nekoj utakmici, kako kažeš, preokrenemo, nije nikakav dokaz da smo igrali dobro. Sećam se utakmice protiv Austrije gde smo odlično prošli kakvi smo bili. Za gol Mitrovića protiv Velsa na kraju utakmice za 1:1 se može reći "vratilo nam se" itd. Pamtim Muslina po tome što je promenio u odbrani brdo igrača sumnjivog kvaliteta, verujem da ni on ne može da se seti ko mu je sve igrao, uglavnom bili smo kriminalni.
Sve na stranu, trener se imenuje na početku (ili pre) ciklusa, a ne ovako. Svako ko drži do sebe neće se prihvatiti vođenja ekipe u pola ciklusa sa sumnjivim šansama. Uvek će se naći neko kome treba posao i nema šta da izgubi, ali nije to rešenje.

Nikos

pre 4 godine

Hvala Bogu!!!


Samo da.ne dovedu opet nekog pocetnika-poslusnika.


P.S.
Daeko Kovacevic je pre par dana izjavio da.Krstajic radi fenomenalan posao. Da li je to stav FSS? Sto ga smenise ako je tako dobar?

Cirkus savez.

EGR ventil

pre 4 godine

Da je FSS na samom početku postavio selektora Slavoljub Muslina a njegov pomoćnik ili treći čovek ili pak četvrti ispomoć bude Mladen Krstajić, da može da uči i da gleda šta kako još bih celu priču razumeo, ali ovako što je sada urađeno je 10 koraka nazad a jedan napred. Svašta. U svakom slučaju dobro da je smenjen. Bolje njega da smene nego kompletna uprava FSS da leti. ahahahaha :D žrtvovali su te Mladene a i instrumentalizovan si od početka.

jackie

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nema trenerskog iskustva. Takođe je činjenica da smo sa Muslinom (koji ima iskustva) izgledali veoma loše i igrali gore. Na SP smo otišli samo zato što nam se vratilo za malere iz ranijih kvalifikacija. Problem je kod nas što svi misle da su pametni, od novinara, navijača, pa do Kokeze. Svi listom imaju velika očekivanja, kao da smo Brazilci, a mene naša reprezentacija podseća na automobil koji ima sve, samo mu motor (trkačke sposobnosti) ne radi najbolje. Na žalost, nema više Jugovića, Duljaja, da ne pričam o Piksiju Stojkoviću.
Bojim se da ne budu za pola godine komentari :"što smo menjali Krstajića, čovek je imao samo jednu lošu utakmicu".

Nikola

pre 4 godine

Najbolje da dodje neko iz zvezde ,to bi hteli 😂 ovde koliko vidim. Nama nije valjao ni Antic kada smo igrali najbolji fudbal sto se tice reprezentacije. Ja sam za Jokanovica ako je moguce

upućeni

pre 4 godine

Kao i posle Antica, sad posle Muslina nas čeka nekoliko godina lutanja...imamo jednu od najtalentovanijih generacija u Evropi a nema ko da ih vodi nažalost.
Nemamo trenera sa autoritetom kod igrača. Po meni jedino rešenje je Pixi, mada mislim da to nije realno trenutno.

giocatore

pre 4 godine

Odlicno. Ali postoji li neka odgovornost ljudi iz FSS koji su ga doveli? Pa toliko je smesno bilo kako je doveden za selektora da to nije zabeldzeno u istoriji. Koliko juce je Darko Kovacevic rekao da je FSS zadovoljan Krstajicem, da je posvecen poslu i da dobro radi. Opasno nam je truo savez. Nama ni Gvardiola ne moze pomoci dokle god u FSS sede ovi "likovi". Steta, mogli bi imati ozbiljnu ekipu.

caki

pre 4 godine

E hvala Bogu,sad da navijam ko covek za Srbiju,toliko me iritirao ovaj Krstajic da ni sam sebi nisam bio jasan u 49 godina.
Imamo bre top reprezentaciju dajte dobrog trenera koga ce da postuju svi i mi smo u vrhu evropskog fudbala ubrzo.

Arthas

pre 4 godine

Ljudi budimo realni u kakvoj zemlji zivimo (niko nikad ne odgovara ni za sta) i ovo je premija. Da, nije on glavni problem vec ovi sto su ga postavili tj oni sto su njih itd, ali svi znamo da oni (na zalost) svejedno ne idu zbog losih rezultata. Nadajmo se dobroj zameni, sto i nije bas realno (ljudski je nadati se) no misljenja sam da gore ne moze, jer ovaj ne samo sto nije trener vec je pokazao da nije ni karakter.

GugPag

pre 4 godine

Sramotna odluka,rijec je o fantasticnom strucnjaku..
(Zigzag, 13. jun 2019 16:25)

Sta tek reci o Zlatku Dalicu? Nepravazidjen trener.U samo godinu dana obesmislili su ga Madjarska,Tunis i Peru,nadigrali ga Azerbejdzan i Vels,pregazile jedine dve selekcije iz vrha sa kojima se sastao,Francuska i Spanija (Argentina je veliko ime,ali nije na SP bila selekcija iz vrha,te se ona ne racuna),ali je zato briljantan u penalima.Cak dva puta slucajno ih je pobedio! Nema sta,Dalic je sjajan strucnjak....

box

pre 4 godine

Cccc..mi smo proklet narod. Do juce svi u horu terajte Krstajica iz reprezentacije podhitno i evo sad ga smenise i opet nevalja. Nije ni do Krstajica ni do Pere i Mike...do nas je. Defetizim uz onaj nas regularni inat i baksuzluk vladaju duhom ove zemlje i to nema veze sa tim ko je na vlasti ili kakve su prilike u svetu. Nije ni cudo sto svi stranci kad dodju ovde pomisle kako su ljudi nekako optereceni.

Pjer

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!

Stefan

pre 4 godine

Razmišljao sam dugo, dugo, i verovatno ovaj komentar nema nikakve veze sa ovom vešću, ali moram zapisati: shvatio sam šta bih ja kada bih možda bio izabran za selektora. Da se napravi neki konkurs i da se prijavim, prodjem 10 kruga kvalifikacija i izaberu mene. Ja bih postavio igru ovako:
4 2 1 3
4 u odbrani od toga dva beka koji mogu da krenu. 2 štopera su Bleki i Nastasić recimo, njih treba uigrati. Levo Rodića, desno vratiti Baneta i vratiti mu traku da se časno oprosti. Ispred njih Milivojević i Matić. U sredini Tadić sam. Mora tako, sam, on najviše ume sa loptom. Ispred protivničkog gola naš trojac špiceva: desno bih Priju, levo Luka (jer ume i levom) i u sredini Mitrogol. Bilo bi tu vazda trčanja, al naši umeju da trče, na SP smo bili 3. reprezentacija sa najviše prosečno pretrčanih km (samo što trčali džabe jbg). To je neka Liverpul fora, brza igra na gol više, kad treba da se utupi igra može, kad treba da se istrči kontra - može.
Valjda bi pobedio barem Luksemburg :)
Mora probam ovo na championship manager. E lupajte minuse slobodno al morao sam negde ovo da zapisem..
Hvala redakciji sto ce mi pustiti komentar,
Sportski pozdrav,

Proto ganci

pre 4 godine

Ako dođe "patriota" Tumba tek ćemo biti u problemu. Ili ne daj bože Piksi, koji će verujem da dotrči ne bi li se češao o transfere ove talentovane generacije, kao svojevremeno u zvezdi.

Ćomi

pre 4 godine

Najgori selektor u istoriji FSS posle Curcica. A sad adio
(Petar, 13. jun 2019 16:38

Bata Đora ipak je bio neprikosnoven. Teško je biti gori od njega. Krstaja i Čurčić mu nisu ni do kolena.

Parter B

pre 4 godine

Sjaši Kurta (Krstaja) ,uzjaši Murta (Tumba)...
Dok je ovih u Savezu nikada nažalost nećemo imati za selektora od kredibiliteta i ličnog autoriteta...

navijac

pre 4 godine

Jedino mu zameram Ukrajinu, podlegao je pritiscima i promenio formaciju u najgorem trenutku. Ostali rezultati su mu bili manje vise u skladu sa kvalitetom tima, a da nije bilo onog sudije Briha, ko zna dokle bi Krstaja dogurao na SP.

Igor

pre 4 godine

Nije trebalo ni da postaje, ali to nazalost nece resiti problem. Kokeza ce postaviti nekog poslusnika koji ce biti presrecan sto je preuzeo reprezentaciju i koji ce gurati igrace koje mu Kokeza kaze. Evo Tumba se vec najavljuje. Naravno, nece postaviti neko ozbiljno ime od integriteta kao sto je Antic, Piksi, pa i Vladan Milojevic. Inace, mislim da bi Milojevic bio najbolje resenje.

Boris Banović

pre 4 godine

Ispravna odluka, u poslednji čas, samo iz razloga što će novi selektor, ma ko to bio, uvek pozivati najbolje igrače bez obzira na lične animozitete i sujete ! Zamislimo samo našu odbranu s Milivojevićem i Ivanovićem protiv Ukrajine ! Grujić, Nastasić i ostali poput kapitena Pjasta su dobrodošli ! Uz oporavljene Matića, Milinković-Savića i Milivojevića možemo izboriti plasman na Euro !

Cinik

pre 4 godine

Konkurs za novog trenera Srbije je otvoren. Osnovni uslov da bi neko bio izabran je da sve igrace kako bivse tako i sadasnje iz Zvezde poziva u reprezentaciju. Ovo je neophodno kako bi se punili dzepovi funkcionera Zvezde i jos po nekog. Posto Zvezda nema trenere ni u zemlji ni u inostranstvu, moze biti izabran i trener koji je radio u Partizanu ako prihvati osnovni uslov. Da li ce to biti Tumbakovic, tesko je reci jer ume da bude nezgodan. Najbolje je da to bude neko za koga postoje dokazi o izvrsenju krivicnog dela kako bi bio ucenjen.

Dixon

pre 4 godine

Konacno neka nada.Sada ce biti vrlo zanimljivo ko ce hteti da preuzme.Nas problem je to sto svi koji nesto vrede do sada nisu hteli da preuzmu reprezentaciju.Takve su informacije bile i za Krstajica,da niko nije hteo.Ako sada opet niko ne bude hteo,ne ginu nam "strucnjaci" tipa Lalatovic,Ljupko Petrovic ili Kosanovic.Medjutim najvaznije je da se proterani,Maksimovic,Nastasic,Grujic,Bane i Milivojevic vrate.Ne znaci nuzno ni da bi neko zvucno ime napravilo bum.Dovoljno je da je to neko lice koje ce uzivati postovanje igraca ali i cele fudbalske javnosti.Licno bih voleo Jokanovica ili Piksija,ali znam da to nije realno.S nestrpljenjem cekamo odluku

Nije sve u parama

pre 4 godine

Nevolja je sto nema vise vere da ce doci neko bolji. Problem naseg fudbala je mnogo dublji od selektorskog mesta. Oni se smenjuju ali reprezentacija uvek tapka u mestu.

Gde ja živim

pre 4 godine

Zar ne radi bajno i sjajno? Zar se tako ophodimo prema najboljima među nama? Hoće li još neko od "uprave" da pođe sa njim?

znaONkosam

pre 4 godine

Treba smeniti onog ko ga je postavio. Ali prvo da se izvini celoj naciji na tvrdoglavosti. A da je drzava pravna, i da plati stetu koju smo pretrpeli

Kaiser

pre 4 godine

Najzad lepa vest.Evo Murinjo je jos uvek slobodan.Salim se.Jedino Tumba dolazi u obzir.Zvezdas sam.Citam u jednim zutim novinama da je i Miloje u igri.Taman posla, Vaznija je Zvezda od reprezentacije.Miloje je 30% Zvezde.Nekom iz saveza pada na pamet da oslabi Zvezdu. Svako ko sedne na klupu je bolje resenje.Cak i Paunovic koji poznaje veliki broj igraca a ima iskustva u vodjenju tima u Americi

manda Pg

pre 4 godine

sad je mozda i kasno. izgubljeni su bodovi na sraman nacin od neuporedivo losije selekcije. covek je vodio licne ratove i nije imao autoritet. svu srecu mu u zivotu svi zelimo al reprezentacija pod njim nije bila na ocekivanom nivou a to je vaznije od svega.

stranac 1952

pre 4 godine

Osobno bi uzeo za selektora Tumba-Tumbakovića! Unapred bi se znalo, da protiv Albanaca, od bilo koje države, ne bi igrali! Odmah 3:0! Da se zna kakvi su Srbi!:) Još jedno da napišem nikad objavljeno! Sport, OK! Politika, OK ako nju volite! Sport + Politika, ne valja nigde, pa ni u Srbiji, i ako politiku volite najviše!:) Sečam se još olimpijade u Moskvi 1980, gde sportisti sa zapada nisu nastupili zbog politike! Neki su čitav život radili da nastupe, a na kraju nisu smeli!:( Jeste li vi možda ipak bolji? Samo pitam?:)

Markos

pre 4 godine

Ahahahha kakav smo narod,prvo se vise od godinu dana trazila smena.Sad kad je smenjen opet ne valja.E zato nam tako ide u ovoj nazovi drzavi

Вељко

pre 4 godine

Nisu smenjivani selektori ni za mnogo gore rezultate.
Nikada se mi nećemo opametiti.
Treba nam kontinuitet u radu sa reprezentacijom,a ne na svaka tri meseca dovoditi novog selektora.Uostalom ne igra on,već igrači.Treba postaviti standarde,kriterijume ne bitno od imena igrača,koji moraju da se ispune kada se igra za nacionalni grb.Tek tada ćemo moći da očekujemo neke rezultate.Dotle,gledaćemo i dalje pozorište na terazijama,da ne kažem cirkus.

Takenardi

pre 4 godine

(Pedja, 13. jun 2019 17:50)

A Visentu del bosketu nije mu bila frka da pozove Krkica i da uvede u igru ioako je sam znao da nije igrac za reprezentaciju..eeej nije ni 5 minuta odigrao??!!

Covek ima princip i karakter? I sta s tim? Gde ga odvelo? Sta je time postigao? Pa valjda treba da se prilagodi na okolnost i na sredinu a ne tako kako se ponasao... Stav i princip mozes imati na jednog coveka, a ne na 10 miliona ljudi i mediji kao sto je Milosevic 90 tih protiv celog svet i vidi sta se desilo. Ja vise cenim mudrost, pametnija resenja za opste dobro i mir u kuci. Ako je javna tajna, i takav covek sto sam Muslin ne kaze javno da je dobio otkaz zbog brata od gospodara alfa i omega i supermena?? Kojih pranje para? Kako se pere, kako se to izvodi, kojom magijom? Dosadli ste vise sa pricom o pranjih para. Danas je takvo trziste da igraci vrede preko 50 ili 100 miliona evra iako ne vrede toliko,a to sve zbog interneta- instagrama, youtube, silne reklame... Evo vidite na instagramu Reala slika i video Luke Jovica sve preko 2 miliona lajkova, Hazard preko 4 miliona,..itd i klub ima zaradu na to kao sto rade influenceri. Jedan voditelj Jimmy Fallon u Americi vodi emisiju zaradjuje 6 miliona dolara mesecno! na youtube. Pa vi vidite, a vama nesretnim je tako najlakse pricati ma pranje pare ma pranje kao babe u komsiluku ma sigurno droga droga je to zato sto njihov mladi komsija ima dobar auto. A mladi komsija nasledio od ujaka nesto zemlje i prodao.

CiraPixi

pre 4 godine

Samo Maradona i niko vise !!!
Uz "uslov" prijateljska sa Argentinom u Beogradu, i "ne prijateljska" sa Engleskom :-) takodje u BG, a potom napad na Portugal, i da ludak obeca pobedu.
Jedina sansa da dodje svih 60 000.

Партибрејкер

pre 4 godine

'Ајде да сада измислимо да нам и ово не ваља. Кога би? Гвардиолу? Даћу 1000 антилајкова ко помене Муслина.

bojan

pre 4 godine

najbolje kao nekad da naprave komisiju od tri nazivi strucnjaka, salim se naravno, ko bira trenera uopste nema sumnje da ce da pogresi, a mozda i mi sami vidimo da nema veze ko nas vodi, da su nam igraci jednostavno takvi kakvi su, limitirani i bez neke zelje da trce za srbiju

Ne verujem

pre 4 godine

Pa zar stvarno želite Vladana Milojevića za selektora.Na osnovu čega????Uzeo dve titule sa ovakvom podrškom države i to ga kvalifikuje?!Probali smo te varijante pa nam baš i nije išlo

Ana

pre 4 godine

zasto ? pa vodio nas je do velicanstvene pobede protivu litvanije, a i blistao ga je na sveckoga prvenstvea, da se izrazim sendvicarski?!!!

BojanNS

pre 4 godine

Da li je moguce da dodje neko kome ce biti uspeh reprezentacije najvazniji i koji ce zvati sve najbolje nase igrace i da nema svadja?

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Teško nama. Svi bi rezultat za čas. Nisu pružili šansu Krlu da nađe pravu formaciju i da nađe pravi tim i igru. Sad će neki novi trener da vežba i isprobava dok ga ne zamene novim i tako u krug. Zadržite jednog trenera bar 15-20godina da osvojimo bar neko prvenstvo. Pravda za Krla!

PimPong

pre 4 godine

Piksi bi bio najbolji, ali ako moze da obuje kopacke i odigra na nivou iz 1990-e. :)

Mislim da bi Jokanovic bio najbolji izbor. Tumbakovic se nije bas proslavio sa Crnom Gorom, i ne bih njega birao. Paunovic je bio oldican sa mladima, mada njegova MLS ekipa kuburi pri dnu tabele sa dosta dobrim igracima.

Skakač Sa Beogradskih Mostova

pre 4 godine

Čemu ostavka ako na njegovo mesto opet dođe neki poslušnik,,koji eto glumi nekakvog selektora?! Ako ga zameni Tumba,,,ne znam šta da mislim,,,jeste da Tumba deluje više nezavisnije od Krstajića,ali opet,,,

Fica

pre 4 godine

Steta sto smo zbog njega ostali bez sanse da se ozbiljnije pokazemo na svetskom prvenstvu.
Za selektora Jokan,Paun,Tumba ili Milojevic.

Dare

pre 4 godine

E super. A sad, novi trener, nova taktika, novi ego, odmah podmladiti tim, pa da krenemo ispocetka, da se uigramo za kvalifikacije Katar 2022.

crni_redstar

pre 4 godine

e sad iskreno moze da se racuna na sl sastav: dmitrovic, nastasic, milenkovic, ivanovic, bilo ko na levom beku a da nije kolarov, grujic i milivojevic, tadic, kostic, gacinovic, kovic(mittovic).

Uigrajte odbranu konačno

pre 4 godine

Ko god da bude novi selektor, nadam se će tu biti zbog stručnosti a ne zbog toga jer je partijski podobna marioneta. Nadam se i da će "zacementirati" poslednju liniju odbrane Nastasić - Maksimović - Milenković ispred koje će kao zadnji vezni standardni biti Fejsa i Matić.

Propali abortus

pre 4 godine

Po meni ubedljivo naj postava je 3-5-2:Dmitrović-Milenković,Nastasić,Maksimović-Grujić,SMS,Matić,Tadić,Živković-Mitrović,Jović. Da li se slažete?

кацпизачио

pre 4 godine

Мишљења сам да можемо играти 3-5-2Дмитровић Максимовић Миленковић КоларовГаћиновић Матић Миливојевић ТадићСМС Митровић ЈовићКлупа: Вељковић, Настасић, Грујић, Максимовић, Љајић, Костић, Лазовић, ПријовићОво је најбоље по мени што Србија има и са 3 штопера и два задња везна Матић, Миливојевић, мислим да можемо да парирамо свакоме

Propali abortus

pre 4 godine

Po meni ubedljivo naj postava je 3-5-2:Dmitrović-Milenković,Nastasić,Maksimović-Grujić,SMS,Matić,Tadić,Živković-Mitrović,Jović. Da li se slažete?

Pjer

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!

Marko

pre 4 godine

Mladen je dobar momak i siguran sam da će sa svojim pristupom svom poslu postati trener koji će jednog dana imati veliki međunarodni ugled i dobre rezultate.

Svako dobro Mladene!

Takenardi

pre 4 godine

(Pilipenda, 13. jun 2019 16:46)

Ma aman bre, niko nije tad hteo da vodi reprezentaciju nakon otkaza Muslina, jer svi treneri znaju kakav je mentalitet u Srbiji, pljujemo i vredjamo i kukamo i kad se pobeduje i sa 3:0 losom igrom i kad se gubi a dobro igrali. Mislim ko bi uopste prihvatio taj posao tri nedelje ili mesec ili 2 pre pocetka SP, a ni da imas vremena da upoznas sistem, igrace, njihove mane i prednosti, koje formacije odgovaraju koji svaki igrac moze da odgovori na zadatku na terenu od slektora. A zadnja opcija je bila Krstajic. Stvarno nije bilo realno, da recimo Piksi koji je u Aziji vise od 10 godina da zna svakog igraca u svlacioni sta moze i koliko moze. i da upozna protivnike kakvi su i kako na njih odgovoriti. To vam je kao da student da pocne da uci 1000 strana za 2 dana pred ispit. Pa niko nije ludi da sebi upropasti karijeru i CV zbog toga.

Iskreno meni nije zao Muslina (zbog toga sto je bio tvrdoglav, terao u inat, umesto da je bio pametniji i mudriji zvao bi Sergeja radi "mira u kuci" bar 10 ili 15 minuta igre na terenu, da dokaze da nije za njegov sistem i da ne zna da igra. A Muslin se kao nesto junaci i dokazuje kako menadzeri ne odredjuju spisak.

M

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nije pravi izbor za klupu, ali šta je on uradio pogrešno? Okupio je manje-više najbolje što trenutno imamo, a tako je radilo 90% naših selektora, i svi su uvek imali izgovor za poraz i neuspeh. Jer eto, ako najbolji igrači ne mogu da se izbore, koji bi drugi? Antić nam je pokazao put. Imao je viziju i doveo do tada nepoznate igrače kao Laneta Jovanovića i Krasića koji su postali udarni igrači. Milojević iz Zvezde takođe je, od ispodprosečnih nedokazanih igrača napravio bum u Evropi. Tako da, ako hoćemo uspeh, treba dobro da se zamislimo oko sledećeg selektora jer formalnom smenom Krstajića se neće ništa suštinski promeniti.

кацпизачио

pre 4 godine

Мишљења сам да можемо играти 3-5-2Дмитровић Максимовић Миленковић КоларовГаћиновић Матић Миливојевић ТадићСМС Митровић ЈовићКлупа: Вељковић, Настасић, Грујић, Максимовић, Љајић, Костић, Лазовић, ПријовићОво је најбоље по мени што Србија има и са 3 штопера и два задња везна Матић, Миливојевић, мислим да можемо да парирамо свакоме

Proto ganci

pre 4 godine

Ako dođe "patriota" Tumba tek ćemo biti u problemu. Ili ne daj bože Piksi, koji će verujem da dotrči ne bi li se češao o transfere ove talentovane generacije, kao svojevremeno u zvezdi.

direwolf

pre 4 godine

Dobro, i sta sad? Sta su uopste cekali, kada je cela srpska javnost videla da Krstajic nema potrebno znanje i iskustvo da vodi nas prvi tim? Ko ce da nam vrati izgubljeno protiv Ukrajine, o svetskom prvenstvu je glupo uopste i pricati jer je bilo pre godinu dana, ali kvalifikacije za naredno evropsko prvenstvo smo vec poceli i nas tim je znacajno izgubio sanse za prolaz zbog poraza u Lvovu. Dali ce i neko od stucnjaka u FSS koji je procenio da je Krstajic pravi izbor za selektora otici sa njim? Dali ce bar jedan novinar napisati nesto protiv rukovodstva FSS i postaviti nekoliko ozbiljnih pitanja zvanicnicima?

Milko Đurovski

pre 4 godine

Ispada da je onih 5:0 najbolja stvar koja nam se desila. Zamislite da je kojim slucajem pobedio 3:0 tamo. Em bi dobio orden s najvisim ruskim pocastima direktno od Putina, em bi mu dali dozivotni mandat.
(Slaviša, 13. jun 2019 17:47)
Klasičan srpski kritičar. Svi su protiv pa i ja. Pa čak i da je pobedio 3:0. Imaš li ti tvoj stav čoveče.

box

pre 4 godine

Cccc..mi smo proklet narod. Do juce svi u horu terajte Krstajica iz reprezentacije podhitno i evo sad ga smenise i opet nevalja. Nije ni do Krstajica ni do Pere i Mike...do nas je. Defetizim uz onaj nas regularni inat i baksuzluk vladaju duhom ove zemlje i to nema veze sa tim ko je na vlasti ili kakve su prilike u svetu. Nije ni cudo sto svi stranci kad dodju ovde pomisle kako su ljudi nekako optereceni.

jackie

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nema trenerskog iskustva. Takođe je činjenica da smo sa Muslinom (koji ima iskustva) izgledali veoma loše i igrali gore. Na SP smo otišli samo zato što nam se vratilo za malere iz ranijih kvalifikacija. Problem je kod nas što svi misle da su pametni, od novinara, navijača, pa do Kokeze. Svi listom imaju velika očekivanja, kao da smo Brazilci, a mene naša reprezentacija podseća na automobil koji ima sve, samo mu motor (trkačke sposobnosti) ne radi najbolje. Na žalost, nema više Jugovića, Duljaja, da ne pričam o Piksiju Stojkoviću.
Bojim se da ne budu za pola godine komentari :"što smo menjali Krstajića, čovek je imao samo jednu lošu utakmicu".

stranac 1952

pre 4 godine

Osobno bi uzeo za selektora Tumba-Tumbakovića! Unapred bi se znalo, da protiv Albanaca, od bilo koje države, ne bi igrali! Odmah 3:0! Da se zna kakvi su Srbi!:) Još jedno da napišem nikad objavljeno! Sport, OK! Politika, OK ako nju volite! Sport + Politika, ne valja nigde, pa ni u Srbiji, i ako politiku volite najviše!:) Sečam se još olimpijade u Moskvi 1980, gde sportisti sa zapada nisu nastupili zbog politike! Neki su čitav život radili da nastupe, a na kraju nisu smeli!:( Jeste li vi možda ipak bolji? Samo pitam?:)

Milan

pre 4 godine

Amin. Zovite Anitića i platite čoveku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (It iz Aj LeKler, 13. jun 2019 17:18)

# Link komentara
Je li to onaj sto ne radi nigde vec 20 god sa pauzom iz Juzne Afrike....gana..australija....grupa..

Metropola

pre 4 godine

Činjenica je da Krstajić nema trenerskog iskustva. Takođe je činjenica da smo sa Muslinom (koji ima iskustva) izgledali veoma loše i igrali gore. Na SP smo otišli samo zato što nam se vratilo za malere iz ranijih kvalifikacija. Problem je kod nas što svi misle da su pametni, od novinara, navijača, pa do Kokeze. Svi listom imaju velika očekivanja, kao da smo Brazilci, a mene naša reprezentacija podseća na automobil koji ima sve, samo mu motor (trkačke sposobnosti) ne radi najbolje. Na žalost, nema više Jugovića, Duljaja, da ne pričam o Piksiju Stojkoviću.Bojim se da ne budu za pola godine komentari :"što smo menjali Krstajića, čovek je imao samo jednu lošu utakmicu".
(jackie, 13. jun 2019 17:58)... kakva konstatacija “sa Muslinom smo izgledali veoma lose i igrali gore al nam se posrecilo” !!! Druze, prvi put sam u zivotu gledao nasu reprezentaciju koja je umela da preokrene rezultat, to nisu mogle ni nase zlatne generacije.

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Teško nama. Svi bi rezultat za čas. Nisu pružili šansu Krlu da nađe pravu formaciju i da nađe pravi tim i igru. Sad će neki novi trener da vežba i isprobava dok ga ne zamene novim i tako u krug. Zadržite jednog trenera bar 15-20godina da osvojimo bar neko prvenstvo. Pravda za Krla!

Nenad

pre 4 godine

Ako cujem da jos neko pomene muslina ima da mu dodjem da mu izbusim sve cetiri gume!!! :-) Pa sa tim Muslinom smo imali 40% posed lopte protiv Gruzije hahahahaa da ne pricamo o utakmici sa Austrijom kako smo se brukali...U onoj grupi i Curcic bi se kvalifikovao. Znaci jednom za sva vremena dosta vise sa ovim nepoznatim figurantima sto parkiraju autobus cim damo gol, koji bre Tumbakovic hahaha!!! Samo i iskljucivo dolaze u obzir Piksi, Jokanovic i Antic...mislim ako Murinjo nema sta da radi nece da se bunimo haha (uz uslov da i on ne parkira autobus)

afrogipsy

pre 4 godine

Piksi i Mihajlovic, nasi najbolji treneri, nece prihvatiti sigurno, a mozda bi pristojno resenje bio i Stanojevic , koga doduse crveno beli deo Srbije ne voli zbog onog skandiranja u svlacionici posle derbija, ali da je dobar trener , jeste. Samo ne Tumbakovic...

GugPag

pre 4 godine

Sramotna odluka,rijec je o fantasticnom strucnjaku..
(Zigzag, 13. jun 2019 16:25)

Sta tek reci o Zlatku Dalicu? Nepravazidjen trener.U samo godinu dana obesmislili su ga Madjarska,Tunis i Peru,nadigrali ga Azerbejdzan i Vels,pregazile jedine dve selekcije iz vrha sa kojima se sastao,Francuska i Spanija (Argentina je veliko ime,ali nije na SP bila selekcija iz vrha,te se ona ne racuna),ali je zato briljantan u penalima.Cak dva puta slucajno ih je pobedio! Nema sta,Dalic je sjajan strucnjak....

Вељко

pre 4 godine

Nisu smenjivani selektori ni za mnogo gore rezultate.
Nikada se mi nećemo opametiti.
Treba nam kontinuitet u radu sa reprezentacijom,a ne na svaka tri meseca dovoditi novog selektora.Uostalom ne igra on,već igrači.Treba postaviti standarde,kriterijume ne bitno od imena igrača,koji moraju da se ispune kada se igra za nacionalni grb.Tek tada ćemo moći da očekujemo neke rezultate.Dotle,gledaćemo i dalje pozorište na terazijama,da ne kažem cirkus.

mup

pre 4 godine

Ne vidim smisao u tom menjanju trenera reprezentacije posle par neuspeha, jer mi i onako i ovako nikad nismo imali neki veliki uspeh i radost sa fudbalerima. Zato treba naci nekog ozbiljnog trenera i ne dirati ga 10 godina, pa mozda posle par godina i pronadje nacin da dodje do rezultata. Barem ga nebi maltretirali kojekakvi menadzercici koji na silu i uz pretnje uvaljuju svoje pulene sa dve leve noge.

Uigrajte odbranu konačno

pre 4 godine

Ko god da bude novi selektor, nadam se će tu biti zbog stručnosti a ne zbog toga jer je partijski podobna marioneta. Nadam se i da će "zacementirati" poslednju liniju odbrane Nastasić - Maksimović - Milenković ispred koje će kao zadnji vezni standardni biti Fejsa i Matić.

Dušan

pre 4 godine

Vratite Radomira Antića!!!

Koliko još godina, takmičenja, selektora i igrača treba da prođe da bismo se uverili da je ono što je onaj Tomislav uradio selektoru Antiću bila greška i da smo pod njim imali i igru i rezultate i kult reprezentacije i podršku celokupne javnosti!

Cinik

pre 4 godine

Konkurs za novog trenera Srbije je otvoren. Osnovni uslov da bi neko bio izabran je da sve igrace kako bivse tako i sadasnje iz Zvezde poziva u reprezentaciju. Ovo je neophodno kako bi se punili dzepovi funkcionera Zvezde i jos po nekog. Posto Zvezda nema trenere ni u zemlji ni u inostranstvu, moze biti izabran i trener koji je radio u Partizanu ako prihvati osnovni uslov. Da li ce to biti Tumbakovic, tesko je reci jer ume da bude nezgodan. Najbolje je da to bude neko za koga postoje dokazi o izvrsenju krivicnog dela kako bi bio ucenjen.

Markos

pre 4 godine

Ahahahha kakav smo narod,prvo se vise od godinu dana trazila smena.Sad kad je smenjen opet ne valja.E zato nam tako ide u ovoj nazovi drzavi

Nikola

pre 4 godine

Najbolje da dodje neko iz zvezde ,to bi hteli 😂 ovde koliko vidim. Nama nije valjao ni Antic kada smo igrali najbolji fudbal sto se tice reprezentacije. Ja sam za Jokanovica ako je moguce

Mr_vukoje.ina si ti

pre 4 godine

Nema niko cirkus u fudbalu kao vi Srbi.Znaci broj 1 ste u Evropi i koliko vam se politika mjesa u sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 13. jun 2019 16:42)

Rece Hrvat.Onaj ciji sunarodnici godinama pozivaju na bojkot HNS-a zbog neprestanih skandala,cirkusa,politickog uticaja i muljaza

Партибрејкер

pre 4 godine

'Ајде да сада измислимо да нам и ово не ваља. Кога би? Гвардиолу? Даћу 1000 антилајкова ко помене Муслина.

caki

pre 4 godine

E hvala Bogu,sad da navijam ko covek za Srbiju,toliko me iritirao ovaj Krstajic da ni sam sebi nisam bio jasan u 49 godina.
Imamo bre top reprezentaciju dajte dobrog trenera koga ce da postuju svi i mi smo u vrhu evropskog fudbala ubrzo.

Ne verujem

pre 4 godine

Pa zar stvarno želite Vladana Milojevića za selektora.Na osnovu čega????Uzeo dve titule sa ovakvom podrškom države i to ga kvalifikuje?!Probali smo te varijante pa nam baš i nije išlo

sremac

pre 4 godine

Na kraju svega mi je malo zao Krstajica. Nije on bas za sve kriv, glavni krivci sede u FSS tj nekompetentni ljudi koji su politicki dovedeni i vode nas fudbalski savez. Mi moramo da se reorganizujemo ali od glave jer imamo probleme koji imamo u fudbalu i koji su se zadnje 2 decenije nakupili velicine fruske gore. Moramo dovesti profesionalce kojima se nece dogoditi da dovode neiskusne trenere tipa Krstajica, najgore s'tim mi mozda gubimo kvalitetne ljude koji bi mozda i bili dobri treneri samo im nedostaje dovoljno iskustva, jer ovo ce biti opasna rupa za Krstajica iz koje ce se morati izvuci za koju je i on delom kriv. Da ne pricam o nasoj ligi i gomile namestenih utakmica, do losih sudija, katastrofalnih terena, bez osvetljenja i ostale infrastrukture koja ide uz to. Posla ima puno, zao mi je samo ove mlade generacije koja ima kvalitet ali nema ko da je vode i nazalost ce verovatno proci kao i njeni predhodnici.

Andrea Djani

pre 4 godine

Da bi nešto ikada postigli u fudbalu potreban nam je stručnjek i čovek , kao što je trener Partizana u košarci Trinkijeri , koji da je kojim slučajem trener Zvezde nijedna utakmica ne bi bila ispod 20 razlike za Zvezdu . Sa takvim trenerom , koji bi se najpre zahvalio Kolarovu , zatim izvinio Luki Milivojeviću i postavio stroge kriterijume kako se postaje reprezentativac , možda bi nešto i napravili , ovako mislim da nema nade .

Takenardi

pre 4 godine

(Pedja, 13. jun 2019 17:50)

A Visentu del bosketu nije mu bila frka da pozove Krkica i da uvede u igru ioako je sam znao da nije igrac za reprezentaciju..eeej nije ni 5 minuta odigrao??!!

Covek ima princip i karakter? I sta s tim? Gde ga odvelo? Sta je time postigao? Pa valjda treba da se prilagodi na okolnost i na sredinu a ne tako kako se ponasao... Stav i princip mozes imati na jednog coveka, a ne na 10 miliona ljudi i mediji kao sto je Milosevic 90 tih protiv celog svet i vidi sta se desilo. Ja vise cenim mudrost, pametnija resenja za opste dobro i mir u kuci. Ako je javna tajna, i takav covek sto sam Muslin ne kaze javno da je dobio otkaz zbog brata od gospodara alfa i omega i supermena?? Kojih pranje para? Kako se pere, kako se to izvodi, kojom magijom? Dosadli ste vise sa pricom o pranjih para. Danas je takvo trziste da igraci vrede preko 50 ili 100 miliona evra iako ne vrede toliko,a to sve zbog interneta- instagrama, youtube, silne reklame... Evo vidite na instagramu Reala slika i video Luke Jovica sve preko 2 miliona lajkova, Hazard preko 4 miliona,..itd i klub ima zaradu na to kao sto rade influenceri. Jedan voditelj Jimmy Fallon u Americi vodi emisiju zaradjuje 6 miliona dolara mesecno! na youtube. Pa vi vidite, a vama nesretnim je tako najlakse pricati ma pranje pare ma pranje kao babe u komsiluku ma sigurno droga droga je to zato sto njihov mladi komsija ima dobar auto. A mladi komsija nasledio od ujaka nesto zemlje i prodao.

big mou

pre 4 godine

Krstajic je dosao na mesto selektora zbog 7 miliona fotelja strucnjaka koji su vredjali Muslina i trazili da mu se da otkaz, jer je izgubio jedan mec od Austrije i nije zvao Milinkovic-Savica koji nista nije ni pokazao u reprezentaciji. I dalje se secam kako su svi u b92 komentarima zeleli da Srbija izgubi od Gruzije samo zbog Muslina. Kada savez slusa vas fotelja strucnjake i zasluzujemo da izgubimo svaki mec 5-0 i da nam Krstajici budu treneri.

Sever

pre 4 godine

Samo nemojte Tumbakovica ako boga znate, dajte nekog modernog trenera jer imamo sjajne mlade igrače i neke dobre malo starije. Paunović bi bio idealno rešenje ali da li je izvodljivo pitanje je.

Borisbl

pre 4 godine

Odlicna vijest! Jos odlicnija bi bila kada bi za selektora postavili Jokanovica ili Mihajlovica il nekog njemackog trenera. Jedino oni mogu sa ovim igracima da naprave pravu stvar, a siguran sam da imamoi kvalitet i znanje ne samo da se plsiramo nego i da doguramo daleko na evropskom prvemstvu.

Pilipenda

pre 4 godine

Sad ga smenjujete, kad je već učinjena nepopravljiva šteta... Na SP u Rusiju došle su ekipe sa najboljim igračima, stručnim štabovima, trenerima, hoću da naglasim - najboljim. Naš Fudbalski Savez šalje trenera početnika, koji nije vodio ni petliće. Izvinite gospodo, ali to je kao da meni, koji jedva znam da vozim auto, neko da na upravljanje mlazni avion sa 150 putnika. Ishod takvog putovanja je izvestan, kao što je nama ljubiteljima fudbala, sa elementarnim znanjem te lepe igre, kad smo saznali ko je doveden na Muslinovo mesto, unapred pred očima naslikan naš debakl na SP u Rusiji. Sad nam se prodaje, stari oprobani trik, smenjuje se selektor, dovodi se novi, i tako ukrug, kao na ringišpilu. Izvinite gospodo iz FSS - a i vrha ove nesrećne države, ali mislim da je vreme cirkuskih predstava u našem fudbalu završeno, i da je vreme da istražni organi provere, šta se tamo dešava već decenijama...

Slaviša

pre 4 godine

Ispada da je onih 5:0 najbolja stvar koja nam se desila. Zamislite da je kojim slucajem pobedio 3:0 tamo. Em bi dobio orden s najvisim ruskim pocastima direktno od Putina, em bi mu dali dozivotni mandat.

mimi

pre 4 godine

bravo sada postavite jos goreg!!!!Tumbakovic je upropastio Partizqn vratio ga 50 godina unazad sad mu dajte reprezentaciju covek pojma nema

Drakče

pre 4 godine

Nama umesto selektora treba neka internet platforma "eSelektor" na koju bi se logovali svojim matičnim brojem, a pravo glasa bi imali samo punoletni građani i građanke. I onako imamo 7 miliona selektora, treba iskoristiti taj kolektivni potencijal :)

Ljajic je majstor fudbala

pre 4 godine

Po komentarima Ljajic je glavni problem a decko igra pa ubija ali na SVOJOJ POZICIJI - ofanzivni vezni a ne da igra u defanzivi !

crni_redstar

pre 4 godine

e sad iskreno moze da se racuna na sl sastav: dmitrovic, nastasic, milenkovic, ivanovic, bilo ko na levom beku a da nije kolarov, grujic i milivojevic, tadic, kostic, gacinovic, kovic(mittovic).

Niksi

pre 4 godine

Robi Prisonecki, i da nam dovede Ciru kao savetnika. Zvuci smesno na prvu ruku, a i na drugu. Ali se kladim da bi postigli vise od svih ovih do sad.

Indoktrinacija

pre 4 godine

Putuj dragi "selektore" vajni, jer nam dani sa tobom ne beše bajni. Putuj Mladene, amateru mali, znaš koliko i oni što su ti mandat dali. Putuj Krle i zapamti bruku, ko tebe postavi, osramotio je struku. Dobar si igrač bio davno al pogazio si svoje ime slavno. Pamtiće te Srbija, po formacijama tvojim, ne smeh ni da gledam jer debakla se bojim. Ukrajninci te žale, da ostaneš traže, ne mora 5:0, boleće blaže. Imali smo trenere što i ne pamtimo ih, al tebe hoćemo Mladjo, jer gori si od svih.

Milorad

pre 4 godine

Ovako smo se radovali i kad je Gasic otisao sa mesta ministra odbrane pa dosao Vulin. Ne bi se ja preterano veselio...Nesto mi se javlja da ce Zigara na kormilo.

Mrva

pre 4 godine

Mi od Antica nismo imali selektora. Na to mislim da je bio selektor koji je sam birao igrace za reprezentaciju a ne menadzeri ili one glavonje iz FSS-a. Muslin se drzao ali nije dao na sebe pa je zato i otisao. Koji bi bio drugi razlog smeniti coveka koji nase je odveo na neko prvenstvo. Nije dozvolio da mu kroje tim pa je zato i otisao

рајко

pre 4 godine

нисам био крстајићев љубитељ али нисам за нагле смене. зашто је уопште он постао селектор? зашто муслину није дозвољено да заврши турнир за који се квалификовао? зашто мењамо селекторе толико често? мислим да је потребно наћи некога на барем два циклуса (еп и сп) па тек онда мењати ако не ваља. али ово горе су вероватно питања која никада нећемо добити одговор јер се много људи који нису стручни мешају. српски фудбал српска посла... кад већ неће да воде селекцију професионално онда боље да се ни не такмичимо.

Gandra Šajkaš

pre 4 godine

Jesam za odlazak Krstajica ali nisam za dolazak Tumbakovica...
Razlog? Pa treba nam neki uspesan ali mlad trener. Neko ko ce da promeni stil igre. Neko ko ce da poveze ove nase muve bez glava na terenu. Imamo mi igracki kadar ali nemamo nekog ko ce to da ukomponuje

Dragan

pre 4 godine

Samo Klopp dolazi u obzir! Ako neće, što bi me čudilo, onda Christian Gross ili Marcel Kohler. U stvari, idealan bi bio Adi Hütter. Daće nam ga Frankfurt. Znam pouzdano.

navijac

pre 4 godine

Jedino mu zameram Ukrajinu, podlegao je pritiscima i promenio formaciju u najgorem trenutku. Ostali rezultati su mu bili manje vise u skladu sa kvalitetom tima, a da nije bilo onog sudije Briha, ko zna dokle bi Krstaja dogurao na SP.

Igor

pre 4 godine

Nije trebalo ni da postaje, ali to nazalost nece resiti problem. Kokeza ce postaviti nekog poslusnika koji ce biti presrecan sto je preuzeo reprezentaciju i koji ce gurati igrace koje mu Kokeza kaze. Evo Tumba se vec najavljuje. Naravno, nece postaviti neko ozbiljno ime od integriteta kao sto je Antic, Piksi, pa i Vladan Milojevic. Inace, mislim da bi Milojevic bio najbolje resenje.

Dalibor

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji vise selektora promjenili u zadnjih deset godina nego mi igrača. Ne znam u kakvom je stanju vasa struka, ali mozda nije u trenerima problem. Zaposlite par stranih strucnjaka ili neku firmu da naprave dubinsku analizu problema, i da vam ponude dugorocni plan rada.

Parter B

pre 4 godine

Sjaši Kurta (Krstaja) ,uzjaši Murta (Tumba)...
Dok je ovih u Savezu nikada nažalost nećemo imati za selektora od kredibiliteta i ličnog autoriteta...

Gmaz

pre 4 godine

Jadan naš predsednik, pored svih briga, sad mora još i da razmišlja kome da poveri ovaj zadatak... Ili da ga i sam preuzme?

Pa kad će da spava? I sve zbog nas, nezahvalnog naroda...

hercegovac

pre 4 godine

Covek je uspesno ispunio svoju misiju,Radonjic na konto ucesca na SP ostvario milionski transfer,Terza i vodjin mali se ugradili,oprale se pare i dug vodjinog kluba se rapidno smanjio.A to je i bio jedini cilj ucesca reprezenracije sto pokazuje u kakvom vremenu zivimo.Devedesetih onoliko mocan Arkan nije mogao nijednog igraca Obilica da ugura na spisak za SP u Francuskoj,a danas je moguce da se uspesan selektor smeni i postavi totalan pocetnik ali koji ce da ispuni sve zelje.Drzali bi oni njega i dalje ali ocegledno,igraci su odradili sabotazu protiv Ukrajine i sigurno je bilo onih koji su bili spremni da podju putem Luke Milivojevica,naravno nista im se ne moze zameriti jer prosto mogu zamisliti kako je to izgledalo sa Krstajicem na klupi,pa Tadic je bio stvarni trener,organizovao igru posto je Krstajicevo bilo samo da procita spisak.Naravno njegov odlazak malo sta znaci bez odlaska i Kokeze,a taj film necemo gledati.Ali prosto ostaje nada da bilo koji trener koji preuzme klupu reprezentacije nece sluziti kao totalna krpa za brisanje poda i da ce se bar malo izboriti za samostalnost u radu i da cemo var malo zaliciti na ozbiljan tim s'obzirom kakve igrace trenutno imamo.

Sanjin

pre 4 godine

Pa gdje bas sad susjedi nakon Litvanije? Ne smjenjuju se generali nakon velikih pobjeda. Pa sljedeci nece smjet pobjedit nikoga, jer ce mislit da mu to znaci direktan otkaz.

AlexaR

pre 4 godine

Odo na pivo sa kumom da častim...odavno nisam čuo tako dobru vest....jedna skromna molba... ako može odmah Luku Milivojević nazad !!!

nebitan srbin

pre 4 godine

kako objasniti da su manje vise svi igraci imenom svi isti na terenu a da jednu utakmicu odigraju bas bas dobro a drugu toliko lose da ih ne mozes prepoznati. tek razliku izmedju kluba i reprezentacije da ne pominjem.krstajic nije imao alat da ih mentalno pripremi i poslaze. proslo je vreme dejana stankovica mateje krzmana i drugih koji su mamurni izlazili na teren da igraju protiv argentine na mondijalu.zderite kad sve prodje i vijajte starlete ali ako sutra igras za grb danas ranije lezi u krevet ili reci ja ne mogu ima dece koja oce da igraju mozda nisu jos kavalitetni ali bice sutra a ne uzmes superstarove pa ih molis da igraju.dokleeee bre vise tako.

Boris Banović

pre 4 godine

Ispravna odluka, u poslednji čas, samo iz razloga što će novi selektor, ma ko to bio, uvek pozivati najbolje igrače bez obzira na lične animozitete i sujete ! Zamislimo samo našu odbranu s Milivojevićem i Ivanovićem protiv Ukrajine ! Grujić, Nastasić i ostali poput kapitena Pjasta su dobrodošli ! Uz oporavljene Matića, Milinković-Savića i Milivojevića možemo izboriti plasman na Euro !

Nebojsa

pre 4 godine

Volim sto mu se ovo desilo , sve mu se vratilo . Kad je Muslin smenjen trebao ako je imao prst obraza da se i on povuce a ne da preuzme reprezentaciju .

goran

pre 4 godine

Hoćemo selektorsku komisiju na čelu sa Živom i Ćirom! Kad smo luzeri nek barem bude interesantno:) Da ne zaboravim, Milojka Pantića da doživotno komentariše utakmice a ovoga drugog iz Partizana za pres atašea FSS. Ko bi nam smijo izaći na crtu:))

Mirko

pre 4 godine

Tumba? Pa kakve je on uspehe imao do sada? Naravno, mislim na medjunarodnom planu..... To što je neko dominirao sa Zvezdom i Partizanom u domaćem prvenstvu i nije baš relevantno.

МС

pre 4 godine

Ово је ок, само ме живо занима ко ће бити следећи селектор?! Питање је и ко су ти стручњаци који бирају селектора и који ће бити критеријуми?! Ако су критеријуми да је неко одбио да води екипу против Косова или да је члан неке од владајућих странака, онда тешко нама. Али тако се бирају руководиоци у свим сферама друштва, па зашто не би и у фудбалу...

Nije sve u parama

pre 4 godine

V.Paunovic, Jokanovic, Stanojevic, M.Nikolic... Mozda opet Mihajlovic ali ovaj put ozbiljno bez podmladjivanja samo napad na rezultat. Ipak mislim da ce ponovo dovesti neku marionetu.

Kaiser

pre 4 godine

Najzad lepa vest.Evo Murinjo je jos uvek slobodan.Salim se.Jedino Tumba dolazi u obzir.Zvezdas sam.Citam u jednim zutim novinama da je i Miloje u igri.Taman posla, Vaznija je Zvezda od reprezentacije.Miloje je 30% Zvezde.Nekom iz saveza pada na pamet da oslabi Zvezdu. Svako ko sedne na klupu je bolje resenje.Cak i Paunovic koji poznaje veliki broj igraca a ima iskustva u vodjenju tima u Americi

Srdjan

pre 4 godine

Krstajic jeste los za reprezentaciju, a i los je covek cim je prihvatio da zameni Muslina. Ali ovi iz saveza su potpuni idioti. Nemaju nikakav cilj, strategiju. Zato i lutamo kao slepac.

Dex

pre 4 godine

Navedeni su kandidati, a sledeci selektor ce biti onaj koga On izabere. A onda ce Oni da rade njegov posao, dok on skuplja mrznju na sebe. Zasluzeno, kad ulazite u ovakve poslove. Krstajic, nekada veoma dobar fudbaler i u javnosti neokaljana licnost svojim postupcima i izjavama osramotio se za sva vremena. A cemu? Sem ako je prokockao sve sto je stekao, obezbedjen je za naredna cetiri kolena.

Сигурица

pre 4 godine

Значи, Министар Спорта. Када је, без икаквих квалификација, оволико водио репрезентацију, сигуран пик за следећу реконструкцију владе.

vgarsa

pre 4 godine

@jackie
Zapravo sem utakmice sa Austrijom koju smo minimalno izgubili i koja nije nista znacila sta se moze zameriti Muslinu?Cak i ta cuvena da smo ruzno igrali pada u vodu jer smo bili izrazito efikasni a i nismo bili u poziciji da biramo i leprsavu igru i reziltat,nakon debakla sa Advokatom i Curcicem bilo je samo bitno da se plasiramo u Rusiju kako znamo i umemo,ali nekima je to kasnije bilo malo sto pokazuje koliko znmo biti nezajazljivi.A Krstajic je imao vise kikseva od jednog ubedljivog poraza.Mec sa svajcarskom direktno izgubljen njegovim vodjenjem plus ponovno su nas ponizili Albanci pred celim svetom,kukavicka igra protiv Brazila gde nas je Mustafa spasao katastrofe(setimo se osmeha na licima nasih posle poraza),o Ivanovicu,Nastasicu,Milivojevicu,Gacinovicu da ne govorim,niko nece zaliti za njim

jackie

pre 4 godine

(Metropola, 13. jun 2019 18:50)
To što smo uspeli da na nekoj utakmici, kako kažeš, preokrenemo, nije nikakav dokaz da smo igrali dobro. Sećam se utakmice protiv Austrije gde smo odlično prošli kakvi smo bili. Za gol Mitrovića protiv Velsa na kraju utakmice za 1:1 se može reći "vratilo nam se" itd. Pamtim Muslina po tome što je promenio u odbrani brdo igrača sumnjivog kvaliteta, verujem da ni on ne može da se seti ko mu je sve igrao, uglavnom bili smo kriminalni.
Sve na stranu, trener se imenuje na početku (ili pre) ciklusa, a ne ovako. Svako ko drži do sebe neće se prihvatiti vođenja ekipe u pola ciklusa sa sumnjivim šansama. Uvek će se naći neko kome treba posao i nema šta da izgubi, ali nije to rešenje.

miško

pre 4 godine

Ako Antara neće ,najbolje je Tumbu.Kokeza ,Bjeka odlazite ,Sava otišao i mesto njih bilo koga .Puna Marakana,bezrezervna podrška u kontinuitetu godinu dve i eto nas na stare staze.

Komšija Rade

pre 4 godine

Veljko Paunović, prvak sveta sa omladincima koji sada prelaze u A tim. Jednostavno i očigledno.
(Doktor, 13. jun 2019 18:29)
Sto puta ti bravo neznani junače...

samo jako

pre 4 godine

Vi ste u Srbiji vise selektora promjenili u zadnjih deset godina nego mi igrača. Ne znam u kakvom je stanju vasa struka, ali mozda nije u trenerima problem. Zaposlite par stranih strucnjaka ili neku firmu da naprave dubinsku analizu problema, i da vam ponude dugorocni plan rada.
(Dalibor, 13. jun 2019 22:37)
uvek je problem u trenerima . igraci su solidni i sa njima se moze napraviti dobar uspeh . problem je sto nema ko da ih vodi , postavi na terenu i motivise da grizu . u tome je stvar. imamo neke dobre trenere koji su imali uspeha po Spaniji ,Engleskoj (Antic,Jokanovic) kao i trenera koji je osvojio zlato sa mladom reprezentacijom . samo oni ako bi prihvatili da budu selektori to bi znacilo da dobiju odresene ruke i tu nastaje problem sa FS.

Vojkan

pre 4 godine

Svasta. Ja sam sokiran. Covek je sve savete navijaca ispostovao i u vezi taktike i u vezi tima. Svaki predlog s portala je isprobao, a vi njemu nogu. Za nepoverovati.

Iraklis

pre 4 godine

Samo da na njegovo mjesto ne dođe njegov zamjenik u svojstvu v.d.-a selektora, pa da nakon par pobjeda u prijateljskim utakmicama tipa Zanzibar i Komorska ostrva ne "odusevi i ubjedi" Savez i ostane na njegovom čelu...
Nemojte, braco, vise. Tog filma smo se previse nagledali.

pedjahn

pre 4 godine

Ako je kriv Krstajic,a kriv je iz vise razloga,onda su bar jednako krivi neki igraci-manekeni kao npr.Kolarov koji se setkaju po terenu ali njima ne sme niko nista lose da kaze niti o njima da napise u komentaru posle utakmice.Dok je tako takvi ce biti i rezultati bio na klupi Krstajic ili Murinjo licno.

Decooo oo oo

pre 4 godine

Ovo je najbolje za samog Krstajića . Otišao je bez velikog blama i ostavio veliku muku sledećem selektoru . Ozbiljan čovek ovo mesto selektora Srbije neće prihvatiti .

Fenomen

pre 4 godine

Ostace upamcen kao covek bez morala i trenerski sarlatan...nemam iluzija..."ekipa" ce opet postaviti nekog slicnog poslusnika...tako to ide u FSS. Neko od autoriteta, znanja i integriteta tu nema sta da trazi.

bojan

pre 4 godine

najbolje kao nekad da naprave komisiju od tri nazivi strucnjaka, salim se naravno, ko bira trenera uopste nema sumnje da ce da pogresi, a mozda i mi sami vidimo da nema veze ko nas vodi, da su nam igraci jednostavno takvi kakvi su, limitirani i bez neke zelje da trce za srbiju

JPR24

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!
(Pjer, 13. jun 2019 16:29)

To sto je on bio odličan defanzivac je jedna stvar. A biti trener je nešto drugo. Eno i Thierry Henry, legenda Arsenala, klasa od napadača, pa nije još nikakav trener. Ne postaje se trener preko noći.

Negativni

pre 4 godine

Vi sto pljujete legendu naseg fudbala i jednog od najboljeg defanzivca svih vremena, pogledajte sebe sta ste postigli u zivotu bolje nego sto pljujete naseg strucnjaka u svom poslu!
(Pjer, 13. jun 2019 16:29)

Pa fudbal nam je baš takav kakve su nam i legende. Ako je on legenda, onda bolje da ga gasimo.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Što ti je to trebalo Mladene? Niko te se više neće setiti kao vrhunskog igrača čije je ime imalo tezinu u Nemačkoj nego kao marionetu Kokezanije!

Jašim

pre 4 godine

Bravo daje pravi onbi otiso sa muslinom zajedno. Ali bilo mu lepo. I izdo svog kolegu i saradnika .svese vraca svese placa. Sad dovesti Jovanovića pravog stručnjaka. A ne sličnog krstajocu.
(zdravko, 13. jun 2019 16:59)
Čoveče,ovo je komentar za "Radne listove" iz srpskog.

Bane

pre 4 godine

Sad ce da krene poznata predstava u tri cina. Cin prvi - dajmo novom selektoru vremena da i on izgubi par utakmica. Cin drugi - nismo prosli kvalifikacije, ali smo dobili kult. Cin treci - palac dole, trazi se novi strucnjak.

EGR ventil

pre 4 godine

Da je FSS na samom početku postavio selektora Slavoljub Muslina a njegov pomoćnik ili treći čovek ili pak četvrti ispomoć bude Mladen Krstajić, da može da uči i da gleda šta kako još bih celu priču razumeo, ali ovako što je sada urađeno je 10 koraka nazad a jedan napred. Svašta. U svakom slučaju dobro da je smenjen. Bolje njega da smene nego kompletna uprava FSS da leti. ahahahaha :D žrtvovali su te Mladene a i instrumentalizovan si od početka.

kladzom do bola

pre 4 godine

Djega A. Maradonu za selektora i krece spektakl . On ne j. 2% nikog i makar ce uz travu i da uvede neke novine koje nasim fudbalerima gode ;) Ima bijemo sve 4, 5 komada u extazi ;)

Gde ja živim

pre 4 godine

Zar ne radi bajno i sjajno? Zar se tako ophodimo prema najboljima među nama? Hoće li još neko od "uprave" da pođe sa njim?

kladzom do bola

pre 4 godine

sve , sve i 3-5-2 ali da na zadnjeg veznog stavi Ljajica , to je vrh ;)
Onda ovi probijaju sa svih strana a on menja napadaca za napaca . Kakav sou . A pred kraj menja Ljajica i ubacije Fejsu da brani rezultat . Mogao bih o tome ceo dan , hvala Bogu da je oteran kad vec nije imao obraz da sam ode . Hocu Maradonu i tacka ;)

Vidroslav

pre 4 godine

Nama umesto selektora treba neka internet platforma "eSelektor" na koju bi se logovali svojim matičnim brojem, a pravo glasa bi imali samo punoletni građani i građanke. I onako imamo 7 miliona selektora, treba iskoristiti taj kolektivni potencijal :)
(Drakče, 13. jun 2019 18:18)

Ovo je najjača ideja ikada... "eSelektor". Ali bih ipak dodao neke filtere što se tiče članstva...

Aki

pre 4 godine

Oprosti im Mladene ne znaju šta rade.
(kaljuga, 13. jun 2019 18:55)

Bravo na komentaru pepeljuga, fss od kad je osnovan ne zna sta radi a Mladen od kad se rodio ne zna sta radi.

Ana

pre 4 godine

zasto ? pa vodio nas je do velicanstvene pobede protivu litvanije, a i blistao ga je na sveckoga prvenstvea, da se izrazim sendvicarski?!!!

Vlad Rad

pre 4 godine

Odradio im posao. Vodio na SP menadžerske igrače, nastavio sa istom praksom još godinu dana.
Sad će dovesti sličnog poslušnog i sve iz početka.
Nema leba dok se ceo FSS ne promeni. A to neće skoro. Bar ne dok je ovaj gore tu...

The Dictator

pre 4 godine

Ne bih da ulazim u to kakav je Krstajic trener. Kakav god da je nije zasluzio da vodi reprezentaciju jer nema dana iskustva kao trener pre toga. Sa druge strane, dokle god smenjujemo selektore na svakih 6 meseci do godinu dana mi nemamo sta da trazimo. Bez kontinuiteta nema uspeha. To vazi i za nase klubove. Ali to nikako neko da shvati ili nece da shvati.

Cveja

pre 4 godine

I opet ce dovesti nekog poslusnika,sto se radi zadnjih 30 godina,izuzev Zivadinovica i Antica.Sta reci osim da nas zla kob Miljana Miljanica prati i dan danas!!!

Кики

pre 4 godine

.... таквог стручњака са таквим “резултатима” и референцама иза себе, нећемо још дуго да имамо, како даље?

voja

pre 4 godine

Ljudi, vidite da se mi s tim selektorima nismo bas nesto proslavili. A da probamo jednom bez selektora, a ustedjenu kintu da damo fudbalerima pred utakmicu da brze trce?

Кокезанција

pre 4 godine

Просто - Кокеза је урадио анализу досадашњег рада Крстајића, доставио извештај Савету, а ови су закључили да Љајић ипак није задњи везни (иако има потенцијал).

Burek

pre 4 godine

Zar nije neki dan neko od odgovornih izjavio da Krstaja radi fenomenalan posao? I danas dobio pedalu. Eto sta ti je data rijec i karakter. Vjerodostojan tip, nema sta.

maher

pre 4 godine

Zaustavili Krstajica da da izjavu na vest da vise nije selektor. A on im kaze "pa nisam ni bio buahaha". Zatim svima namignu u kameru, i ode covek na letovanje.

Zare

pre 4 godine

cekaj, a sta ce biti sa Kovacevicem koji ke rekao da Krstajic fenomenalno radi i da ima podrsku?
(pope, 13. jun 2019 16:58)

Nista, on ce da ponovi to isto dva dana pre nego sledeci selektor dobije nogu.

deki

pre 4 godine

Ne znam koga ce imenovati ali sigurno ne nekoga ko ima integritet i spreman je da slusa. S obzirom da su mladji treneri kao Piksi, Jokan ili Paunovic pod ugovorom, verovatno neko ko je pred penzijom pa da uzme jos neku kintu

Sinisa

pre 4 godine

Mislim da je njveci problem selektora sto nema nezavisnost pri donosenju odluka. Znaci i ovom Krstajicu kakav god bio neko drugi je sastvljao tim ne bih se cudio i taktiku. A oni neposlusni su prosli kao Antic i Muslin sto ne znaci da su bili bolji ili gori. Na zalost kao i sve u ovoj nasoj voljenoj Srbiji odlucuju imteresne grupe,politicari ... samo ne oni koji bi trebali.

Stefan

pre 4 godine

Razmišljao sam dugo, dugo, i verovatno ovaj komentar nema nikakve veze sa ovom vešću, ali moram zapisati: shvatio sam šta bih ja kada bih možda bio izabran za selektora. Da se napravi neki konkurs i da se prijavim, prodjem 10 kruga kvalifikacija i izaberu mene. Ja bih postavio igru ovako:
4 2 1 3
4 u odbrani od toga dva beka koji mogu da krenu. 2 štopera su Bleki i Nastasić recimo, njih treba uigrati. Levo Rodića, desno vratiti Baneta i vratiti mu traku da se časno oprosti. Ispred njih Milivojević i Matić. U sredini Tadić sam. Mora tako, sam, on najviše ume sa loptom. Ispred protivničkog gola naš trojac špiceva: desno bih Priju, levo Luka (jer ume i levom) i u sredini Mitrogol. Bilo bi tu vazda trčanja, al naši umeju da trče, na SP smo bili 3. reprezentacija sa najviše prosečno pretrčanih km (samo što trčali džabe jbg). To je neka Liverpul fora, brza igra na gol više, kad treba da se utupi igra može, kad treba da se istrči kontra - može.
Valjda bi pobedio barem Luksemburg :)
Mora probam ovo na championship manager. E lupajte minuse slobodno al morao sam negde ovo da zapisem..
Hvala redakciji sto ce mi pustiti komentar,
Sportski pozdrav,

CiraPixi

pre 4 godine

Samo Maradona i niko vise !!!
Uz "uslov" prijateljska sa Argentinom u Beogradu, i "ne prijateljska" sa Engleskom :-) takodje u BG, a potom napad na Portugal, i da ludak obeca pobedu.
Jedina sansa da dodje svih 60 000.

Dnevna doza prosecnog srbende

pre 4 godine

Najlepsa vest ovog leta. Napokon i nesto lepo. Jos kokeza i da se vrate Mati, milivojevic i da igramo fudbal!

Napo Leon

pre 4 godine

Ako umesto Krstajića,dođe neki novi Krstajić,Tumbaković ili Đorić,sve će biti isto i još gore
Jokanović,Milojević ili Paunović bi bili pravo rešenje,naravno uz pretpostavku da im se dozvoli da rade samostalno

Dare

pre 4 godine

E super. A sad, novi trener, nova taktika, novi ego, odmah podmladiti tim, pa da krenemo ispocetka, da se uigramo za kvalifikacije Katar 2022.

Turbulencija

pre 4 godine

Resili smo sve probleme. Oči ce biti zamazane javnosti, ostaje sve isto... Ionako je bio vojnik, tacnije u sluzbi odredjenih ljudi...

Vaši ima

pre 4 godine

Koliko su građani Srbije platili ovaj sporazumni raskid?
Da li je FSS ikad objavio svoje finansijske knjige?

P.S. Znam da uzalud pitam.

dak

pre 4 godine

Da se razumemo drago mi je sto je Krstajic otisao,sada ce se dokazati da ni sa drugim selektorom mi necemo nista pokazati jer je problem u ljudima koji vode savez.Nesto moram da dodam. Tipicno za nase prostore. Nahvalili ga,a zna se sta posle sledi. U ovoj zemlji je najopasnije kad te hvale i kad kazu da imaju poverenja u tebe,da su prezadovoljni...Tada pametan covek zna da su mu spremili gajtan.Odlika primitivizma i licemerja.

Millennium

pre 4 godine

ala sad rade telefoni u sns! lol

bitka klanova..."da pogura naš kadar"
lalatović vs tumbaković.

ima li kvote u kladionicama?
(fuZbal, 13. jun 2019 16:38)

Bravo za komentar. Znao sam da su mu dani odbrojani kad se On javio. Nije smenjen zato što je loš trener, već što je zbog njega javnost uznemirena. A to nije dobro.

komentari

pre 4 godine

Darko Kovacevic je rekao da Krstajic odlicno radi!? Kako on to zna kada nikada nije bio trener kao ni sam Krstajic pre reprezentacije? Isto vazi i za Pantelica! To sto ste bili uspesni fudbaleri ne znaci da ste po automatizmu odmah trenerski strucnjaci dok ne dokazete suprotno! Sada znamo da Kratajic sigurno nije kao ni Kovacevic cim je po njemu Krstajic odlican!

Jelena

pre 4 godine

I šta sad? Dovešćete nekog da nas odvede na prvenstvo i onda ga smeniti?
A što ovoga menjate kad je radio fenomenalno?
Šta je sa rukovodstvom FSS? Oni nemaju nikakvu odgovornost za ovo što se desilo?
Riba smrdi od glave kaže naš narod

dax

pre 4 godine

Super,odlično...znači sada će doći opet neko ko nikada nije radio kao trener a ima želju...ko bi to mogao biti pitanje je sada?Hahahaaa...kvalifikovacemo se za Euro 2024-te...

stavro

pre 4 godine

Barda Živu za selektora! Makar će igrači uvek biti raspoloženi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nebaCar, 13. jun 2019 16:58)
Oni svakako hoće. A i čovek će da dokaže da je 2:0 najopasniji rezultat. Jer posle drugog, biće i treći, četvrti...u našoj mreži.

Fudbaloman

pre 4 godine

Od "zvucnosti imena" buduceg selektora,mnogo je vaznije da isti uspostavi jedan normalan i zdrav odnos sa igracima,i sa fudbalskom javnoscu.Da bi ovaj pretalentovan i fudbalski izuzetan,kvalitetan igracki kadar taj kvalitet pretocili u veliki rezultat potrebno je sledece:
Pod broj 1:Da buduci selektor postane prvi koji nije u svadji ni sa jednim,ali podvlacim NI SA JEDNIM igracem koji mora da ima mesto u timu.Da podsetimo sukobe(Santrac-Nadj,Milinko Pantic/Djoric-Piksi,Milosevic,Mijatovic/Petkovic-Rambo Petkovic/Antic-Disljenkovic/Pizon-Stojkovic/Mihajlovic-Matic,Ljajic/Curcic-Tadic/Muslin-SMS/Krstajic-Milivojevic/Nastasic/Grujic/Maksimovic/Stojkovic/Bane).TO JE USLOV SVIH USLOVA.Ocekujem povratak ovih koje je Krstajic otpisao!
Pod broj 2:Da ne menja startnih 11 na svakoj utakmici,vec da najbolje odredi za prvi tim i to gura,da izgradi kontinuitet!
Pod broj 3:Da igracima na terenu dodeli pozicije koje inace igraju.Da ne izmislja gluposti poput Ljajic zadnji vezni,Tadic uz desnu aut liniju,Kolarov stoper.
Pod broj 4:Da ne vredja inteligenciju srpske fudbalske javnosti.Da ne sipa floskule "pokazali smo karakter/i Brazil je izgubio 7:1 pa nije bila tolika fama/idemo da ne izgubimo/ i slicno.
Pod broj 5:Da igra napadacki,na gol vise,ne na gol manje.

Ako to uspe novi selektor,ko god bude bio,mi cemo koliko sledece leto uraditi nesto veliko na EP.Toliko od mene

Ćomi

pre 4 godine

Najgori selektor u istoriji FSS posle Curcica. A sad adio
(Petar, 13. jun 2019 16:38

Bata Đora ipak je bio neprikosnoven. Teško je biti gori od njega. Krstaja i Čurčić mu nisu ni do kolena.

znaONkosam

pre 4 godine

Treba smeniti onog ko ga je postavio. Ali prvo da se izvini celoj naciji na tvrdoglavosti. A da je drzava pravna, i da plati stetu koju smo pretrpeli

miki

pre 4 godine

Ko god da dodje,bice marioneta saveza,menadzera,kombinacija itd..kao i Mladen.Neka dodje neko makar malo vise struchan.Nema nam spasa.Sistem u kome se samo dovode ljudi da popune mesta bez obzira da li su struchni ili ne osudjen je na propast.

upućeni

pre 4 godine

Kao i posle Antica, sad posle Muslina nas čeka nekoliko godina lutanja...imamo jednu od najtalentovanijih generacija u Evropi a nema ko da ih vodi nažalost.
Nemamo trenera sa autoritetom kod igrača. Po meni jedino rešenje je Pixi, mada mislim da to nije realno trenutno.

Nikos

pre 4 godine

Hvala Bogu!!!


Samo da.ne dovedu opet nekog pocetnika-poslusnika.


P.S.
Daeko Kovacevic je pre par dana izjavio da.Krstajic radi fenomenalan posao. Da li je to stav FSS? Sto ga smenise ako je tako dobar?

Cirkus savez.

Fica

pre 4 godine

Steta sto smo zbog njega ostali bez sanse da se ozbiljnije pokazemo na svetskom prvenstvu.
Za selektora Jokan,Paun,Tumba ili Milojevic.

Mitch

pre 4 godine

Stvarno nema smisla što su ovo uradili Mladenu. Nije trebalo ni da bude selektor, da se ovako i ovoliko blamira, iz utakmice u utakmicu. Doduše, ostaće upamćen za petardu, a i za bruku sa taktikom protiv Švalbanaca :-)

Aleks

pre 4 godine

Ivan Jovanovic
Dragan Stojkovic
Veljko Paunovic
Slavisa Jokanovic

stavite bilo koga od njih i necete pogresiti. Daj da igramo konacno fudbal, imamo talentovanu generaciju, steta da tankujemo vecito.

milan

pre 4 godine

trebalo je da se onako izblamiramo u ukrajini pa da ga smenite,da se struka pitala on nikad ne bi ni bio selektor,i to na svetskom prvenstvu

Dule Sumadinac

pre 4 godine

Piksi bi bio dobro rešenje...samo mislim da on ni mrtav neće sa ovima....koliko me sećanje služi, zbog sličnih problema je i otišao iz Srbije....

roten

pre 4 godine

Zašto sad smena? Sada smenjuju amatera Krstajića,kad smo doživeli debakl na SP, pa sramota u Ukrajini...Sada kad je kasno...Kvalifikacije za EP su praktično završene za Srbiju(ako ne pobedimo Portugal),sad može i Klop da vodi A tim,neće nam pomoći.KADA ĆE NA RED DOĆI ODGOVORNOST KOJU SNOSE KOKEZA,KOVAČEVIĆ I BJEKOVIĆ??? ZA KATASTROFALNE REZULTATE SVIH SELEKCIJA SRBIJE(osim one u-21)!!!

dusanculi

pre 4 godine

Godine prolaze a ja i dalje slijepo vjerujem u reprezentaciju iako mi podsvijest govori da od nje bez obzira na kvalitet igrača koji je sada ipak precijenjen u bližoj budućnosti neće biti ništa jer i pored sumnjivog kvaliteta možda je ipak najveći problem uz lošu struku tzv. kur'obolja koja jednostavno izbija iz svake naše zvijezdice kada se pojavi na pripremama i utakmicama reprezentacije. Njima reprezentativna okupljanja dodju kao odmor. Jednostavno im se ne da i to se vidi na prvu za razliku od košarkaša, vaterpolista i ostalih koji jedva čekaju okupljanja. Tačno se žalim što si ne znam reći, ne gledaj ih jer nisu zaslužili!

TacxNS

pre 4 godine

Pravog selektora nećemo imati dok savez ne potroši pare od SP. Kad im bude gorelo pod nogama za plasman, setiće se oni. Ovo su uradili jer vide da javnost talasa previše... A projekat nacionalni stadion tek u početku.

Grdoje

pre 4 godine

Gospodin Krstajic, zvani Petko, slobodan je u pronalazenju novih izazova. Isto kao gospodin Petkovic, zvani Šestko, posle debakla od Argentinaca.

Марко

pre 4 godine

Oprosti im Mladene ne znaju šta rade.
(kaljuga, 13. jun 2019 18:55)

То је тачно да у ФСС-у не знају шта раде, али Крстајић на томе може само да им се захвали, јер у супротном никада не би постао селектор.

Kg

pre 4 godine

Paunovic najbolja opcija. Milojevic, Jokan i ima ih jos. Ali nazalost nisu ludi da se kompromituju, da im drugi vodi tim, pa ce svi dobri da odbiju...

PimPong

pre 4 godine

Piksi bi bio najbolji, ali ako moze da obuje kopacke i odigra na nivou iz 1990-e. :)

Mislim da bi Jokanovic bio najbolji izbor. Tumbakovic se nije bas proslavio sa Crnom Gorom, i ne bih njega birao. Paunovic je bio oldican sa mladima, mada njegova MLS ekipa kuburi pri dnu tabele sa dosta dobrim igracima.

zmajognjeni

pre 4 godine

Pre 4 dana su mu na konferenciji dali podrsku i rekli da sjajno radi. Da se razumemo, ne mislim da je trebalo da ostane (ni da uopste postane) selektor, ali ovo samo govori koliko je savez truo.

Zamislite radite neki posao, bapravite katastrofu, sef vas izadje u medije, pred svima vas podrzi i da vam otkaz posle 5 dana.

Arthas

pre 4 godine

Ljudi budimo realni u kakvoj zemlji zivimo (niko nikad ne odgovara ni za sta) i ovo je premija. Da, nije on glavni problem vec ovi sto su ga postavili tj oni sto su njih itd, ali svi znamo da oni (na zalost) svejedno ne idu zbog losih rezultata. Nadajmo se dobroj zameni, sto i nije bas realno (ljudski je nadati se) no misljenja sam da gore ne moze, jer ovaj ne samo sto nije trener vec je pokazao da nije ni karakter.

Skakač Sa Beogradskih Mostova

pre 4 godine

Čemu ostavka ako na njegovo mesto opet dođe neki poslušnik,,koji eto glumi nekakvog selektora?! Ako ga zameni Tumba,,,ne znam šta da mislim,,,jeste da Tumba deluje više nezavisnije od Krstajića,ali opet,,,

BojanNS

pre 4 godine

Da li je moguce da dodje neko kome ce biti uspeh reprezentacije najvazniji i koji ce zvati sve najbolje nase igrace i da nema svadja?

manda Pg

pre 4 godine

sad je mozda i kasno. izgubljeni su bodovi na sraman nacin od neuporedivo losije selekcije. covek je vodio licne ratove i nije imao autoritet. svu srecu mu u zivotu svi zelimo al reprezentacija pod njim nije bila na ocekivanom nivou a to je vaznije od svega.

Dixon

pre 4 godine

Konacno neka nada.Sada ce biti vrlo zanimljivo ko ce hteti da preuzme.Nas problem je to sto svi koji nesto vrede do sada nisu hteli da preuzmu reprezentaciju.Takve su informacije bile i za Krstajica,da niko nije hteo.Ako sada opet niko ne bude hteo,ne ginu nam "strucnjaci" tipa Lalatovic,Ljupko Petrovic ili Kosanovic.Medjutim najvaznije je da se proterani,Maksimovic,Nastasic,Grujic,Bane i Milivojevic vrate.Ne znaci nuzno ni da bi neko zvucno ime napravilo bum.Dovoljno je da je to neko lice koje ce uzivati postovanje igraca ali i cele fudbalske javnosti.Licno bih voleo Jokanovica ili Piksija,ali znam da to nije realno.S nestrpljenjem cekamo odluku

Sledeći poltron molim

pre 4 godine

Problem našeg fudbala je mnogo dublji od Krstajića. Prilično je naivno verovati da će se nešto promeniti smenom selektora. Ovo je samo mazanje očiju narodu. Do sledećeg brukanja, prijatno.

giocatore

pre 4 godine

Odlicno. Ali postoji li neka odgovornost ljudi iz FSS koji su ga doveli? Pa toliko je smesno bilo kako je doveden za selektora da to nije zabeldzeno u istoriji. Koliko juce je Darko Kovacevic rekao da je FSS zadovoljan Krstajicem, da je posvecen poslu i da dobro radi. Opasno nam je truo savez. Nama ni Gvardiola ne moze pomoci dokle god u FSS sede ovi "likovi". Steta, mogli bi imati ozbiljnu ekipu.

Nije sve u parama

pre 4 godine

Nevolja je sto nema vise vere da ce doci neko bolji. Problem naseg fudbala je mnogo dublji od selektorskog mesta. Oni se smenjuju ali reprezentacija uvek tapka u mestu.

klopp

pre 4 godine

Ne treba se puno zanositi, jer realno sa ovakvim savezom nijedan ozbiljan trener neće da sarađuje. Ono što je dobro je da će se možda vratiti neki igrači koji su bili nepoželjni (mada je i to pitanje, jer se zna da selektor ovde odavno ne sastavlja spisak, ako želi da ima posao). Druga potencijalno dobra stvar je što mislim da je teško naći čoveka koji će lošije da vodi utakmicu.

Srb

pre 4 godine

Hoćemo Barda!!! Striktna markacija igrača, on u wc ja za njim. I radiće za 10 maraka u današnjoj protivvrednosti. Evo ruka, idemo dalje.