Četvrtak, 13.06.2019.

10:55

Krstajić: Ponovo bih izašao sa 3-5-2, ali ne i sa istim igračima

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da će poštovati svaku odluku o njegovom statusu.

Izvor: PT

Krstajiæ: Ponovo bih izašao sa 3-5-2, ali ne i sa istim igraèima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

popov

pre 4 godine

Ma, nemoj pričati.. ne sa istim igračima, ha..? Ne sa Ljajićem na zadnjem veznom. Zašto pobogu?? To je baš bilo onako inovativno! Van vremenski, i originalno.. ma, naj naj.. samo, eto.. taj prokleti rezultat. :/

кацпизачио

pre 4 godine

Мишљења сам да можемо играти 3-5-2
Дмитровић
Максимовић Миленковић Коларов
Гаћиновић Матић Миливојевић Тадић
СМС
Митровић Јовић

Клупа: Вељковић, Настасић, Грујић, Максимовић, Љајић, Костић, Лазовић, Пријовић

Ово је најбоље по мени што Србија има и са 3 штопера и два задња везна Матић, Миливојевић, мислим да можемо да парирамо свакоме.

Negativni

pre 4 godine

Vi kako hocete ali ovom čoveku ja za taktiku ne zameram.
Ko god da bude selektor podrazumeva se da ne bude samostalan.

Evo već trideset godina gubimo od ukrajine, imali smo bolje i igrače a i selektore i gubili smo obično kukavički 1:0 ili 2:0.
I draže mi je izgubiti 5:0 sa dva napadača i poluspicem, nego 1:0 braneći se i valjajuci se sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih.
(Zemo glamoc, 13. jun 2019 11:58)

Zlatna nit srpskog mentaliteta: "Bolje izgubiti 5-0 nego 1-0, bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje stara baba nego djeva mlada..."
Zarad informacije, čisto dobronamerno, pošto vidim da nisi gledao meč: Mi smo jedva pet puta prešli pola terena a Ukrajinci su kampovali u našem šesnaestercu. Nismo tri pasa ljudski sastavili, branili smo se i na 0-3 i na 0-4. Igrali smo ofanzivnije sa Muslinom i njegovih pet zadnjih veznih, i bili efikasniji, nego Krstaja sa 3-5-2. I šta znači to 3-5-2? To je projekcija da bi novinari lakše prenosili meč. Ne postoji nikakav sistem sa brojevima. Postoje ozbiljan i neozbiljan fudbal. Mi igramo neozbiljan. Zapamti to.

vlada desni bek

pre 4 godine

Evidentno je da Krstaja iz dana u dan uči na svojim greškama. Nažalost, šteta je što ne izvlači pouke. Jer da je tako, shvatio bi odavno da je najvećeg fajtera ekipe odstranio i da mu se to osvetilo, najpre na svetskom kada ga je izveo iz igre a onda i na ovoj važnoj utakmici. Dalje, nije naučio da bude dosledan i da ne podleže pritisku medija i menja zbog toga formaciju pred važan meč. Mitar, bio ovakav ili onakav špic mora da igra i sa jednom nogom i morao je njega upariti sa Jovicem. I što je najvažnije nije od muslina naučio ali ni od drugih trenera- moraš napraviti kostur tima od 7- 8 igrača i to ne menjas do vrha ili dna. sa ona dva tri probavas neke formacije. Jedini kvalitet te Ukrajine je trčanje, e pa onda stručnjače šta si ti analizirao, kad ti igrači koji trče i ginu- Fejsa, Lazovic, taj mali Lukic čak pa i mrtvi Rukavina a osloniš se na Ljaju koji nije to, i ostaviš mladog maksu samog...mnogo toga ne valja gospodine Krstajiću i jedini moralan potez bio bila ostavka. Medjutim...

Ne eksperimentiše se na najbitnijem meču

pre 4 godine

Poslednja linija Nastasić - Maksimović (stoper) - Milenković, a ispred njih Fejsa i Matić. To je davno trebalo uigravati.

Vedeta

pre 4 godine

Osim totalne nestrucnosti Mladena Krstajica za posao fudbalskog stratega,kako god se on zvao,trener ili selektor,(poput 3 igraca nazad od 190 na brzonoge i okretne protivke,Ljajic zadnji vezni,izmena napadac za napadaca itd..)glavni razlog nase propasti jeste odsustvo 5 za nase prilike veoma bitnih igraca,manje vise standardnih u vrlo jakim klubovima.To su Luka Milivojevic (Kristal Palas),Matija Nastasic (Salke),Marko Grujic (Herta),Bane Ivanovic (Zenit),Nikola Maksimovic (Napoli).Kao sto vidite iz prilozenog,od tih 5,cak 4 su defanzivni igraci.Maksimovic preporodjen u Napoliju,Bane vrhunski i dalje u Zenitu,Nastasic toplo-hladno u Salkeu,ali ipak sa jakim bundesligaskim utakmicama u nogama i Luka o kojem ne treba ni pricati na kom je nivou bio cele sezone u PL.Da li mislite da bi Ukrajina mogla da da 5 komada odbrani u nekom ovakvom sastavu: Maksimovic(kod Ancelotija igra i beka i to odlicno pa moze i u reprezentaciji)-Milenkovic-Nastasic-Ivanovic?Da li mislite da bi mogla da da 5 komada da je ispred takve odbrane bio neko poput Luke Milivojevica? Naravno da ne.Ako ni zbog cega drugog,Krstajic mora da ode zbog toga sto je u svadji sa 5 neizostavnih igraca srpske reprezentacije.I moja najveca radost povodom novog selektora,ko god to bio,jeste povratak pomenutih,nadam se najmanje ove 4,sem mozda eventualno Baneta zbog godina,ali bi i on i dalje bio od pomoci

Čiča Miloje

pre 4 godine

Čoveče nesrećni, pa i Barsa je protiv Liverpula igrala 3-5-2, sa ofanzivnim Albom levo i Robertom desno... i, ako nisi gledao, primila četiri komada, a šansu nisu stvorili... Bez Čavija i inijeste u sredini i Pujola, Maskerana, Abidala i Alveša pozadi ova Barsina formacija iz svake kontre prima gol!

svarožić

pre 4 godine

Ja baš mislim da imamo igrače za 3-5-2, ali je Krstajić pogrešan izbor napravio od igrača koji su mu igrali do momenta i reperezentacije protiv koje će pokušati novu taktiku.

Da su na sredini bili Matić i Milivojević, a u odbrani Nastatsić i Maksimović, Lazović po desnom boku, u napadu Mitrović i Jović, a Ljajić da uđe sa klupe ili umjesto tadića ili umjesto jednog od napadača (ako vodimo), druga bi to pjesma bila.

don

pre 4 godine

Kao sto je neko napisao novinari i internet stručnjaci su forsirali da se igra 3-5-2, a Krstajic je trenerska neznalica pa mu se to cinilo kao dobra ideja. Taj sistem moze proci kod ekipa koje imaju granitnu odbranu sa stoperima koji znaju iznositi loptu i bekovima koji mogu drzati celu stranu. Uz to idu i 2 trkaca, jedan kreator u sredini i 2 napadaca koja vrse presing. Naravno sve se to treba dugo uigravati. Nama ne treba neki veliki strucnjak, vec samo covek koji ce pozvati najbolje igrace i uigravati jedan sistem. Sad oce to biti 4-4-2 4-2-3-1 to je najmanje bitno.

Petar

pre 4 godine

Kazes mesec dana si radio analizu i na kraju si izgubio sa 5:0. Dal se pitas posle toga ako nije mozda problem u selektoru tj tebi? Dal se pitas da se mozda selektor ne razume dovoljno dobro u fudbal i nije dovoljno kvalitetan da posle mesec dana analiziranja izgubi sa 5:0? Ako ja mesec dana analiziram i studiram ucbenik i padnem ispit onda cu razmisliti dal je gimnazija za mene ili ipak nije? Pogotovo jer pricamo o Ukrajini a ne o Brazilu, Nemackoj, Francuskoj...

s.koreja

pre 4 godine

najbolje je selektorska komisija u sastavu:
1. tumbaković
2. lalatović
3. krstajić

imajte malo razumevanja. kako da se ON opredeli za samo jednog od njih...

Dejan

pre 4 godine

zamisli te da nije studirao mesec dana sta igra ukrajna pa oni bi nas onda razbili ovako posle studiranja mesec dana odlican rezultat.

marica, kriv, razumevanje...

pre 4 godine

logika da postavis ofanzivne vezne igrace na defanzivne vezne pozicije je bila greska, samo je pitanje da li je Krstajiceva ili je dobio nalog da svi ti igraci morali da igraju ... takodje izostanak bilo kakve korekcije u taktici iako je jasno da nas probijaju po krilima kako hoce je samo znak da on ipak nije za taj posao, a sigurno ne na tom nivou

Bure bez Diogena

pre 4 godine

Krajnje je vreme da Vučić preuzme mesto selektora. Učini nam vodjo leba ti. Svi znamo da se danas niko ne bi sećao Ronaldinja i Maradone da si imao vremena da treniras umesto što si spasavao narod. A mogao si da objedinis sve titule u boksu umesto one smotane braće Kličko. Mnogo ti narod duguje ali zaduži nas opet. Ili bar zaigraj na mestu centarfora kao Žigić nekada. Ma šta Žigić Ole Gunar Solskjer minimum. Možda i Bati Gol? Mali su oni za tebe.

svi smo mi muslini

pre 4 godine

svako i malo ko drzi do sebe posle 5-0 sam bi napustio klupu i rekao izvinite za bruku i zbogom .Ali ovaj ne , sta li se utripovao , mozda da je trener . Da nije bilo muslina za njega niko nebi ni cuo kao trenera ovaj selektora , a mozda i bi tako bilo i bolje

Back in Black

pre 4 godine

Mesec dana si pravio analizu i igraš 3-5-2 bez i jednog pravog zadnjeg veznog igraca?Pa ko ce da pokriva tu trojcu u odbrani crni Arandjele? 3-5-2 mogu da igraju Nemci,Francuzi,Spanci i ostale velike reprezenzacije a mi svidjali se to nama ili ne mozemo da igramo samo onako kako je Muslin postavio.Jos da ne pricam da je igrao 3-5-2 u gostima ,pred prepunim stadionom i napaljenim Ukraincima koji su konkurenti i za prvo mesto u grupi.

miodrag

pre 4 godine

Mladene, ovde se radi o strucnosti a ne o tome ko je sa kim dobar- ti sa predsednikom ovaj sa vozdom itd itd.....Mladene druze nas , ne mozes da sednes na mesto selktora reprezentacije (ni jedne zemlje na kugli zemaljskoj) u fudbalu I da ti to prakticno bude prvi trenerski posao. O tome je ovde rec! I pokazalo se da je zaista tako, jer ti nemas iskustva i jos ne dovoljno znanja za taj posao.....a pameti, ne znam , kada bih ja analizirao protivnika mesec dana I zatim izgubio katastrofalno, ja bih stavio prst na celo,,,,,a Krle, sta kazes, normalno deluje zar ne? A to kako si dosao na mesto selektora je vec prica o moralu, sto sada nije tema. Dakle sa koje god strane pogledas Mladene , druze nas, nisi ti za ovo bar ne jos.….ajde ti nama lepo sa tvojim drugovima predsednicima da se brate sastajes na nekim drugim mestima a ne u prostorijama FS kao selektor. Nema ljutnje…..ah da, I pogledaj film "Svi predsednikovi ljudi",,,,znam da ce ti biti potrebno pola godine da ga analiziras i jos dve godine da ga shvatis , ali ces bar biti zauzet time I mi necemo morati da brinemo da ces nam se uskoro vratiti na mesto selektora. Pozdrav!

s

pre 4 godine

Kao sto rekoh i pre utakmice sa Ukrajinom. Mnogo vece reprezentacije od nase nemaju taj luksuz da mogu da igraju sa samo 3 odbranbena igraca a kamoli mi. Da bi igrali sa 3 pozadi, ta 3 igraca moraju da budu zver + ostatak ekipe mora da se brzo vraca u odbranu + moraju da budu dobro tehnicki potkovani da drze dugo loptu u nasem posedu. To mi nista od toga nemamo. Mi kada igramo u pozicionom napadu, tu nista ne mozemo da uradimo, jednostavno nemamo igrace koji mogu da iskreiraju nesto sami a i nemamo neki plan igre. Jedino kada dajemo golove su tu neke polu kontre i kontre.
4-2-3-1, 4-3-1-2, 4-1-3-2, to su neke formacije koje mi mozemo da igramo. Sa 3 pozadi, to je masakr. Nama i sa 4 defanzivna igraca duva promaja, a kamo li sa 3

kenta

pre 4 godine

Covek studiozno proucio pa popaso 5 komada i on bi opet... Hehhehe pa sta tu reci kad covek ne moze iz greska da izvuce pouke i bude mudriji. Pametan covek se uci na tudjim greskama a on ne moze ni na svojim. Dosao neiskusan sve rastimovao, upropastio, pa bar da je za ovo vreme nesto naucio. I eto opet ode covek prazne glave. Aj srecno tebi Krstajicu al sto dalje od reprezentacije,daleko je to tebi svetlosnim godinama od tvog dometa, manira, harizme, inteligencija, znanja itd...

mrki

pre 4 godine

Moram priznati da se ipak divim ovom gospodinu, pokazuje istrajan karakter kakav je bio i igrac pogotovo ako se uzme u obzir njegova pozicija odbrambenog. To ti je narav ne das na sebe i tvrdoglavo branis svoj stav..nista cudno ljudi prihvatite ga kao takvog i to je to..
Idemo sa novim selektorom

Zemo glamoc

pre 4 godine

Vi kako hocete ali ovom čoveku ja za taktiku ne zameram.
Ko god da bude selektor podrazumeva se da ne bude samostalan.

Evo već trideset godina gubimo od ukrajine, imali smo bolje i igrače a i selektore i gubili smo obično kukavički 1:0 ili 2:0.
I draže mi je izgubiti 5:0 sa dva napadača i poluspicem, nego 1:0 braneći se i valjajuci se sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih.

Krle

pre 4 godine

Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega, prihvatili su...", kazao je Krstajić.


Hahahahahhaahahahahahahahahaha

mikele

pre 4 godine

"Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili”
Sta bi tek bilo da niste studirali mesec dana? 15:0?

Milan

pre 4 godine

Mi nemamo ni tip ni kvalitet fudbalera u odbrani za 3-5-2 formaciju. Nemamo tri kvalitetna stopera (zahvaljujući selektorovoj svađi sa Nastasićem), nemamo bočne igrače koji mogu da pokriju celu stranu terena (Kolarov, ali ne pravi se formacija sa jednim adekvatnim igračem za tu formaciju). Ovo je dokaz da Krstajić ne zna osnovne stvari u fudbalu.

Stari namćor

pre 4 godine

Zašto mi se redovno ne objavljuju komentari, koji niti ikog vređaju niti su politički obojeni...?!!!
P. S. da li je aplikacija neispravna ili admin ne radi svoj deo posla?!

kladzom do bola

pre 4 godine

kakav obraz , a nekad sam te gotivio kao igraca i ako sam zvezdas . 5-0 i ti ni sam ostavku da das , kakav si ti to covek ?

Igor

pre 4 godine

Tvoje najbolje je nedovoljno za nas.. i to što bi opet uradio istu glupost sa lošijim igračima od onih koje si izveo samo govori koliko si sujetan.. pali ti sam ako imaš taj obraz na koji se pozivaš.. sa ovima niko normalan neće raditi, ni Tumba, ni Piksi ni niko treći..

Milan

pre 4 godine

formacija se menja samo prema kvalitetnijem protivniku da bi se taktički anulirale individualne prednosti. Brazil, Belgija i Francuska ne menjaju formaciju ni za koga, drugi se njima moraju prilagoditi. Mi imamo individualno daleko kvalitetniji tim od Ukrajine. Zbog čega smo mi morali menjati formaciju?!

Jaran

pre 4 godine

Milan
Zbog novinara i internet strucnjaka koji su godinu dana kukali da moramo da igramo kao Ajntraht i da igramo sa ofanzivcima (bez Rukavine). Ovaj se primio i upropastio nam sanse za odlazak na EP...

Aleksandar

pre 4 godine

Postoje prijateljske utakmice za isprobavanje taktike koju nikad nisi igrao!?Prvo sagledas-proveris svoje mogucnosti,pa onda analiziras protivnika,naravno manje od mesec dana (pogotovo Ukrajinu)...Izgubio si mesec dana detaljnog analiziranja,a i bodove...

Krle

pre 4 godine

Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega, prihvatili su...", kazao je Krstajić.


Hahahahahhaahahahahahahahahaha

Milan

pre 4 godine

formacija se menja samo prema kvalitetnijem protivniku da bi se taktički anulirale individualne prednosti. Brazil, Belgija i Francuska ne menjaju formaciju ni za koga, drugi se njima moraju prilagoditi. Mi imamo individualno daleko kvalitetniji tim od Ukrajine. Zbog čega smo mi morali menjati formaciju?!

Milan

pre 4 godine

Mi nemamo ni tip ni kvalitet fudbalera u odbrani za 3-5-2 formaciju. Nemamo tri kvalitetna stopera (zahvaljujući selektorovoj svađi sa Nastasićem), nemamo bočne igrače koji mogu da pokriju celu stranu terena (Kolarov, ali ne pravi se formacija sa jednim adekvatnim igračem za tu formaciju). Ovo je dokaz da Krstajić ne zna osnovne stvari u fudbalu.

Bure bez Diogena

pre 4 godine

Krajnje je vreme da Vučić preuzme mesto selektora. Učini nam vodjo leba ti. Svi znamo da se danas niko ne bi sećao Ronaldinja i Maradone da si imao vremena da treniras umesto što si spasavao narod. A mogao si da objedinis sve titule u boksu umesto one smotane braće Kličko. Mnogo ti narod duguje ali zaduži nas opet. Ili bar zaigraj na mestu centarfora kao Žigić nekada. Ma šta Žigić Ole Gunar Solskjer minimum. Možda i Bati Gol? Mali su oni za tebe.

Stari namćor

pre 4 godine

Zašto mi se redovno ne objavljuju komentari, koji niti ikog vređaju niti su politički obojeni...?!!!
P. S. da li je aplikacija neispravna ili admin ne radi svoj deo posla?!

kladzom do bola

pre 4 godine

kakav obraz , a nekad sam te gotivio kao igraca i ako sam zvezdas . 5-0 i ti ni sam ostavku da das , kakav si ti to covek ?

svi smo mi muslini

pre 4 godine

svako i malo ko drzi do sebe posle 5-0 sam bi napustio klupu i rekao izvinite za bruku i zbogom .Ali ovaj ne , sta li se utripovao , mozda da je trener . Da nije bilo muslina za njega niko nebi ni cuo kao trenera ovaj selektora , a mozda i bi tako bilo i bolje

Vedeta

pre 4 godine

Osim totalne nestrucnosti Mladena Krstajica za posao fudbalskog stratega,kako god se on zvao,trener ili selektor,(poput 3 igraca nazad od 190 na brzonoge i okretne protivke,Ljajic zadnji vezni,izmena napadac za napadaca itd..)glavni razlog nase propasti jeste odsustvo 5 za nase prilike veoma bitnih igraca,manje vise standardnih u vrlo jakim klubovima.To su Luka Milivojevic (Kristal Palas),Matija Nastasic (Salke),Marko Grujic (Herta),Bane Ivanovic (Zenit),Nikola Maksimovic (Napoli).Kao sto vidite iz prilozenog,od tih 5,cak 4 su defanzivni igraci.Maksimovic preporodjen u Napoliju,Bane vrhunski i dalje u Zenitu,Nastasic toplo-hladno u Salkeu,ali ipak sa jakim bundesligaskim utakmicama u nogama i Luka o kojem ne treba ni pricati na kom je nivou bio cele sezone u PL.Da li mislite da bi Ukrajina mogla da da 5 komada odbrani u nekom ovakvom sastavu: Maksimovic(kod Ancelotija igra i beka i to odlicno pa moze i u reprezentaciji)-Milenkovic-Nastasic-Ivanovic?Da li mislite da bi mogla da da 5 komada da je ispred takve odbrane bio neko poput Luke Milivojevica? Naravno da ne.Ako ni zbog cega drugog,Krstajic mora da ode zbog toga sto je u svadji sa 5 neizostavnih igraca srpske reprezentacije.I moja najveca radost povodom novog selektora,ko god to bio,jeste povratak pomenutih,nadam se najmanje ove 4,sem mozda eventualno Baneta zbog godina,ali bi i on i dalje bio od pomoci

miodrag

pre 4 godine

Mladene, ovde se radi o strucnosti a ne o tome ko je sa kim dobar- ti sa predsednikom ovaj sa vozdom itd itd.....Mladene druze nas , ne mozes da sednes na mesto selktora reprezentacije (ni jedne zemlje na kugli zemaljskoj) u fudbalu I da ti to prakticno bude prvi trenerski posao. O tome je ovde rec! I pokazalo se da je zaista tako, jer ti nemas iskustva i jos ne dovoljno znanja za taj posao.....a pameti, ne znam , kada bih ja analizirao protivnika mesec dana I zatim izgubio katastrofalno, ja bih stavio prst na celo,,,,,a Krle, sta kazes, normalno deluje zar ne? A to kako si dosao na mesto selektora je vec prica o moralu, sto sada nije tema. Dakle sa koje god strane pogledas Mladene , druze nas, nisi ti za ovo bar ne jos.….ajde ti nama lepo sa tvojim drugovima predsednicima da se brate sastajes na nekim drugim mestima a ne u prostorijama FS kao selektor. Nema ljutnje…..ah da, I pogledaj film "Svi predsednikovi ljudi",,,,znam da ce ti biti potrebno pola godine da ga analiziras i jos dve godine da ga shvatis , ali ces bar biti zauzet time I mi necemo morati da brinemo da ces nam se uskoro vratiti na mesto selektora. Pozdrav!

don

pre 4 godine

Kao sto je neko napisao novinari i internet stručnjaci su forsirali da se igra 3-5-2, a Krstajic je trenerska neznalica pa mu se to cinilo kao dobra ideja. Taj sistem moze proci kod ekipa koje imaju granitnu odbranu sa stoperima koji znaju iznositi loptu i bekovima koji mogu drzati celu stranu. Uz to idu i 2 trkaca, jedan kreator u sredini i 2 napadaca koja vrse presing. Naravno sve se to treba dugo uigravati. Nama ne treba neki veliki strucnjak, vec samo covek koji ce pozvati najbolje igrace i uigravati jedan sistem. Sad oce to biti 4-4-2 4-2-3-1 to je najmanje bitno.

Jaran

pre 4 godine

Milan
Zbog novinara i internet strucnjaka koji su godinu dana kukali da moramo da igramo kao Ajntraht i da igramo sa ofanzivcima (bez Rukavine). Ovaj se primio i upropastio nam sanse za odlazak na EP...

mikele

pre 4 godine

"Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili”
Sta bi tek bilo da niste studirali mesec dana? 15:0?

kenta

pre 4 godine

Covek studiozno proucio pa popaso 5 komada i on bi opet... Hehhehe pa sta tu reci kad covek ne moze iz greska da izvuce pouke i bude mudriji. Pametan covek se uci na tudjim greskama a on ne moze ni na svojim. Dosao neiskusan sve rastimovao, upropastio, pa bar da je za ovo vreme nesto naucio. I eto opet ode covek prazne glave. Aj srecno tebi Krstajicu al sto dalje od reprezentacije,daleko je to tebi svetlosnim godinama od tvog dometa, manira, harizme, inteligencija, znanja itd...

Aleksandar

pre 4 godine

Postoje prijateljske utakmice za isprobavanje taktike koju nikad nisi igrao!?Prvo sagledas-proveris svoje mogucnosti,pa onda analiziras protivnika,naravno manje od mesec dana (pogotovo Ukrajinu)...Izgubio si mesec dana detaljnog analiziranja,a i bodove...

Petar

pre 4 godine

Kazes mesec dana si radio analizu i na kraju si izgubio sa 5:0. Dal se pitas posle toga ako nije mozda problem u selektoru tj tebi? Dal se pitas da se mozda selektor ne razume dovoljno dobro u fudbal i nije dovoljno kvalitetan da posle mesec dana analiziranja izgubi sa 5:0? Ako ja mesec dana analiziram i studiram ucbenik i padnem ispit onda cu razmisliti dal je gimnazija za mene ili ipak nije? Pogotovo jer pricamo o Ukrajini a ne o Brazilu, Nemackoj, Francuskoj...

s

pre 4 godine

Kao sto rekoh i pre utakmice sa Ukrajinom. Mnogo vece reprezentacije od nase nemaju taj luksuz da mogu da igraju sa samo 3 odbranbena igraca a kamoli mi. Da bi igrali sa 3 pozadi, ta 3 igraca moraju da budu zver + ostatak ekipe mora da se brzo vraca u odbranu + moraju da budu dobro tehnicki potkovani da drze dugo loptu u nasem posedu. To mi nista od toga nemamo. Mi kada igramo u pozicionom napadu, tu nista ne mozemo da uradimo, jednostavno nemamo igrace koji mogu da iskreiraju nesto sami a i nemamo neki plan igre. Jedino kada dajemo golove su tu neke polu kontre i kontre.
4-2-3-1, 4-3-1-2, 4-1-3-2, to su neke formacije koje mi mozemo da igramo. Sa 3 pozadi, to je masakr. Nama i sa 4 defanzivna igraca duva promaja, a kamo li sa 3

Čiča Miloje

pre 4 godine

Čoveče nesrećni, pa i Barsa je protiv Liverpula igrala 3-5-2, sa ofanzivnim Albom levo i Robertom desno... i, ako nisi gledao, primila četiri komada, a šansu nisu stvorili... Bez Čavija i inijeste u sredini i Pujola, Maskerana, Abidala i Alveša pozadi ova Barsina formacija iz svake kontre prima gol!

marica, kriv, razumevanje...

pre 4 godine

logika da postavis ofanzivne vezne igrace na defanzivne vezne pozicije je bila greska, samo je pitanje da li je Krstajiceva ili je dobio nalog da svi ti igraci morali da igraju ... takodje izostanak bilo kakve korekcije u taktici iako je jasno da nas probijaju po krilima kako hoce je samo znak da on ipak nije za taj posao, a sigurno ne na tom nivou

s.koreja

pre 4 godine

najbolje je selektorska komisija u sastavu:
1. tumbaković
2. lalatović
3. krstajić

imajte malo razumevanja. kako da se ON opredeli za samo jednog od njih...

Igor

pre 4 godine

Tvoje najbolje je nedovoljno za nas.. i to što bi opet uradio istu glupost sa lošijim igračima od onih koje si izveo samo govori koliko si sujetan.. pali ti sam ako imaš taj obraz na koji se pozivaš.. sa ovima niko normalan neće raditi, ni Tumba, ni Piksi ni niko treći..

Dejan

pre 4 godine

zamisli te da nije studirao mesec dana sta igra ukrajna pa oni bi nas onda razbili ovako posle studiranja mesec dana odlican rezultat.

svarožić

pre 4 godine

Ja baš mislim da imamo igrače za 3-5-2, ali je Krstajić pogrešan izbor napravio od igrača koji su mu igrali do momenta i reperezentacije protiv koje će pokušati novu taktiku.

Da su na sredini bili Matić i Milivojević, a u odbrani Nastatsić i Maksimović, Lazović po desnom boku, u napadu Mitrović i Jović, a Ljajić da uđe sa klupe ili umjesto tadića ili umjesto jednog od napadača (ako vodimo), druga bi to pjesma bila.

Back in Black

pre 4 godine

Mesec dana si pravio analizu i igraš 3-5-2 bez i jednog pravog zadnjeg veznog igraca?Pa ko ce da pokriva tu trojcu u odbrani crni Arandjele? 3-5-2 mogu da igraju Nemci,Francuzi,Spanci i ostale velike reprezenzacije a mi svidjali se to nama ili ne mozemo da igramo samo onako kako je Muslin postavio.Jos da ne pricam da je igrao 3-5-2 u gostima ,pred prepunim stadionom i napaljenim Ukraincima koji su konkurenti i za prvo mesto u grupi.

mrki

pre 4 godine

Moram priznati da se ipak divim ovom gospodinu, pokazuje istrajan karakter kakav je bio i igrac pogotovo ako se uzme u obzir njegova pozicija odbrambenog. To ti je narav ne das na sebe i tvrdoglavo branis svoj stav..nista cudno ljudi prihvatite ga kao takvog i to je to..
Idemo sa novim selektorom

Zemo glamoc

pre 4 godine

Vi kako hocete ali ovom čoveku ja za taktiku ne zameram.
Ko god da bude selektor podrazumeva se da ne bude samostalan.

Evo već trideset godina gubimo od ukrajine, imali smo bolje i igrače a i selektore i gubili smo obično kukavički 1:0 ili 2:0.
I draže mi je izgubiti 5:0 sa dva napadača i poluspicem, nego 1:0 braneći se i valjajuci se sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih.

vlada desni bek

pre 4 godine

Evidentno je da Krstaja iz dana u dan uči na svojim greškama. Nažalost, šteta je što ne izvlači pouke. Jer da je tako, shvatio bi odavno da je najvećeg fajtera ekipe odstranio i da mu se to osvetilo, najpre na svetskom kada ga je izveo iz igre a onda i na ovoj važnoj utakmici. Dalje, nije naučio da bude dosledan i da ne podleže pritisku medija i menja zbog toga formaciju pred važan meč. Mitar, bio ovakav ili onakav špic mora da igra i sa jednom nogom i morao je njega upariti sa Jovicem. I što je najvažnije nije od muslina naučio ali ni od drugih trenera- moraš napraviti kostur tima od 7- 8 igrača i to ne menjas do vrha ili dna. sa ona dva tri probavas neke formacije. Jedini kvalitet te Ukrajine je trčanje, e pa onda stručnjače šta si ti analizirao, kad ti igrači koji trče i ginu- Fejsa, Lazovic, taj mali Lukic čak pa i mrtvi Rukavina a osloniš se na Ljaju koji nije to, i ostaviš mladog maksu samog...mnogo toga ne valja gospodine Krstajiću i jedini moralan potez bio bila ostavka. Medjutim...

Negativni

pre 4 godine

Vi kako hocete ali ovom čoveku ja za taktiku ne zameram.
Ko god da bude selektor podrazumeva se da ne bude samostalan.

Evo već trideset godina gubimo od ukrajine, imali smo bolje i igrače a i selektore i gubili smo obično kukavički 1:0 ili 2:0.
I draže mi je izgubiti 5:0 sa dva napadača i poluspicem, nego 1:0 braneći se i valjajuci se sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih.
(Zemo glamoc, 13. jun 2019 11:58)

Zlatna nit srpskog mentaliteta: "Bolje izgubiti 5-0 nego 1-0, bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje stara baba nego djeva mlada..."
Zarad informacije, čisto dobronamerno, pošto vidim da nisi gledao meč: Mi smo jedva pet puta prešli pola terena a Ukrajinci su kampovali u našem šesnaestercu. Nismo tri pasa ljudski sastavili, branili smo se i na 0-3 i na 0-4. Igrali smo ofanzivnije sa Muslinom i njegovih pet zadnjih veznih, i bili efikasniji, nego Krstaja sa 3-5-2. I šta znači to 3-5-2? To je projekcija da bi novinari lakše prenosili meč. Ne postoji nikakav sistem sa brojevima. Postoje ozbiljan i neozbiljan fudbal. Mi igramo neozbiljan. Zapamti to.

Ne eksperimentiše se na najbitnijem meču

pre 4 godine

Poslednja linija Nastasić - Maksimović (stoper) - Milenković, a ispred njih Fejsa i Matić. To je davno trebalo uigravati.

popov

pre 4 godine

Ma, nemoj pričati.. ne sa istim igračima, ha..? Ne sa Ljajićem na zadnjem veznom. Zašto pobogu?? To je baš bilo onako inovativno! Van vremenski, i originalno.. ma, naj naj.. samo, eto.. taj prokleti rezultat. :/

кацпизачио

pre 4 godine

Мишљења сам да можемо играти 3-5-2
Дмитровић
Максимовић Миленковић Коларов
Гаћиновић Матић Миливојевић Тадић
СМС
Митровић Јовић

Клупа: Вељковић, Настасић, Грујић, Максимовић, Љајић, Костић, Лазовић, Пријовић

Ово је најбоље по мени што Србија има и са 3 штопера и два задња везна Матић, Миливојевић, мислим да можемо да парирамо свакоме.

Zemo glamoc

pre 4 godine

Vi kako hocete ali ovom čoveku ja za taktiku ne zameram.
Ko god da bude selektor podrazumeva se da ne bude samostalan.

Evo već trideset godina gubimo od ukrajine, imali smo bolje i igrače a i selektore i gubili smo obično kukavički 1:0 ili 2:0.
I draže mi je izgubiti 5:0 sa dva napadača i poluspicem, nego 1:0 braneći se i valjajuci se sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih.

кацпизачио

pre 4 godine

Мишљења сам да можемо играти 3-5-2
Дмитровић
Максимовић Миленковић Коларов
Гаћиновић Матић Миливојевић Тадић
СМС
Митровић Јовић

Клупа: Вељковић, Настасић, Грујић, Максимовић, Љајић, Костић, Лазовић, Пријовић

Ово је најбоље по мени што Србија има и са 3 штопера и два задња везна Матић, Миливојевић, мислим да можемо да парирамо свакоме.

Milan

pre 4 godine

Mi nemamo ni tip ni kvalitet fudbalera u odbrani za 3-5-2 formaciju. Nemamo tri kvalitetna stopera (zahvaljujući selektorovoj svađi sa Nastasićem), nemamo bočne igrače koji mogu da pokriju celu stranu terena (Kolarov, ali ne pravi se formacija sa jednim adekvatnim igračem za tu formaciju). Ovo je dokaz da Krstajić ne zna osnovne stvari u fudbalu.

Milan

pre 4 godine

formacija se menja samo prema kvalitetnijem protivniku da bi se taktički anulirale individualne prednosti. Brazil, Belgija i Francuska ne menjaju formaciju ni za koga, drugi se njima moraju prilagoditi. Mi imamo individualno daleko kvalitetniji tim od Ukrajine. Zbog čega smo mi morali menjati formaciju?!

svi smo mi muslini

pre 4 godine

svako i malo ko drzi do sebe posle 5-0 sam bi napustio klupu i rekao izvinite za bruku i zbogom .Ali ovaj ne , sta li se utripovao , mozda da je trener . Da nije bilo muslina za njega niko nebi ni cuo kao trenera ovaj selektora , a mozda i bi tako bilo i bolje

Ne eksperimentiše se na najbitnijem meču

pre 4 godine

Poslednja linija Nastasić - Maksimović (stoper) - Milenković, a ispred njih Fejsa i Matić. To je davno trebalo uigravati.

Bure bez Diogena

pre 4 godine

Krajnje je vreme da Vučić preuzme mesto selektora. Učini nam vodjo leba ti. Svi znamo da se danas niko ne bi sećao Ronaldinja i Maradone da si imao vremena da treniras umesto što si spasavao narod. A mogao si da objedinis sve titule u boksu umesto one smotane braće Kličko. Mnogo ti narod duguje ali zaduži nas opet. Ili bar zaigraj na mestu centarfora kao Žigić nekada. Ma šta Žigić Ole Gunar Solskjer minimum. Možda i Bati Gol? Mali su oni za tebe.

Krle

pre 4 godine

Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega, prihvatili su...", kazao je Krstajić.


Hahahahahhaahahahahahahahahaha

kladzom do bola

pre 4 godine

kakav obraz , a nekad sam te gotivio kao igraca i ako sam zvezdas . 5-0 i ti ni sam ostavku da das , kakav si ti to covek ?

s.koreja

pre 4 godine

najbolje je selektorska komisija u sastavu:
1. tumbaković
2. lalatović
3. krstajić

imajte malo razumevanja. kako da se ON opredeli za samo jednog od njih...

mrki

pre 4 godine

Moram priznati da se ipak divim ovom gospodinu, pokazuje istrajan karakter kakav je bio i igrac pogotovo ako se uzme u obzir njegova pozicija odbrambenog. To ti je narav ne das na sebe i tvrdoglavo branis svoj stav..nista cudno ljudi prihvatite ga kao takvog i to je to..
Idemo sa novim selektorom

s

pre 4 godine

Kao sto rekoh i pre utakmice sa Ukrajinom. Mnogo vece reprezentacije od nase nemaju taj luksuz da mogu da igraju sa samo 3 odbranbena igraca a kamoli mi. Da bi igrali sa 3 pozadi, ta 3 igraca moraju da budu zver + ostatak ekipe mora da se brzo vraca u odbranu + moraju da budu dobro tehnicki potkovani da drze dugo loptu u nasem posedu. To mi nista od toga nemamo. Mi kada igramo u pozicionom napadu, tu nista ne mozemo da uradimo, jednostavno nemamo igrace koji mogu da iskreiraju nesto sami a i nemamo neki plan igre. Jedino kada dajemo golove su tu neke polu kontre i kontre.
4-2-3-1, 4-3-1-2, 4-1-3-2, to su neke formacije koje mi mozemo da igramo. Sa 3 pozadi, to je masakr. Nama i sa 4 defanzivna igraca duva promaja, a kamo li sa 3

Aleksandar

pre 4 godine

Postoje prijateljske utakmice za isprobavanje taktike koju nikad nisi igrao!?Prvo sagledas-proveris svoje mogucnosti,pa onda analiziras protivnika,naravno manje od mesec dana (pogotovo Ukrajinu)...Izgubio si mesec dana detaljnog analiziranja,a i bodove...

svarožić

pre 4 godine

Ja baš mislim da imamo igrače za 3-5-2, ali je Krstajić pogrešan izbor napravio od igrača koji su mu igrali do momenta i reperezentacije protiv koje će pokušati novu taktiku.

Da su na sredini bili Matić i Milivojević, a u odbrani Nastatsić i Maksimović, Lazović po desnom boku, u napadu Mitrović i Jović, a Ljajić da uđe sa klupe ili umjesto tadića ili umjesto jednog od napadača (ako vodimo), druga bi to pjesma bila.

Vedeta

pre 4 godine

Osim totalne nestrucnosti Mladena Krstajica za posao fudbalskog stratega,kako god se on zvao,trener ili selektor,(poput 3 igraca nazad od 190 na brzonoge i okretne protivke,Ljajic zadnji vezni,izmena napadac za napadaca itd..)glavni razlog nase propasti jeste odsustvo 5 za nase prilike veoma bitnih igraca,manje vise standardnih u vrlo jakim klubovima.To su Luka Milivojevic (Kristal Palas),Matija Nastasic (Salke),Marko Grujic (Herta),Bane Ivanovic (Zenit),Nikola Maksimovic (Napoli).Kao sto vidite iz prilozenog,od tih 5,cak 4 su defanzivni igraci.Maksimovic preporodjen u Napoliju,Bane vrhunski i dalje u Zenitu,Nastasic toplo-hladno u Salkeu,ali ipak sa jakim bundesligaskim utakmicama u nogama i Luka o kojem ne treba ni pricati na kom je nivou bio cele sezone u PL.Da li mislite da bi Ukrajina mogla da da 5 komada odbrani u nekom ovakvom sastavu: Maksimovic(kod Ancelotija igra i beka i to odlicno pa moze i u reprezentaciji)-Milenkovic-Nastasic-Ivanovic?Da li mislite da bi mogla da da 5 komada da je ispred takve odbrane bio neko poput Luke Milivojevica? Naravno da ne.Ako ni zbog cega drugog,Krstajic mora da ode zbog toga sto je u svadji sa 5 neizostavnih igraca srpske reprezentacije.I moja najveca radost povodom novog selektora,ko god to bio,jeste povratak pomenutih,nadam se najmanje ove 4,sem mozda eventualno Baneta zbog godina,ali bi i on i dalje bio od pomoci

vlada desni bek

pre 4 godine

Evidentno je da Krstaja iz dana u dan uči na svojim greškama. Nažalost, šteta je što ne izvlači pouke. Jer da je tako, shvatio bi odavno da je najvećeg fajtera ekipe odstranio i da mu se to osvetilo, najpre na svetskom kada ga je izveo iz igre a onda i na ovoj važnoj utakmici. Dalje, nije naučio da bude dosledan i da ne podleže pritisku medija i menja zbog toga formaciju pred važan meč. Mitar, bio ovakav ili onakav špic mora da igra i sa jednom nogom i morao je njega upariti sa Jovicem. I što je najvažnije nije od muslina naučio ali ni od drugih trenera- moraš napraviti kostur tima od 7- 8 igrača i to ne menjas do vrha ili dna. sa ona dva tri probavas neke formacije. Jedini kvalitet te Ukrajine je trčanje, e pa onda stručnjače šta si ti analizirao, kad ti igrači koji trče i ginu- Fejsa, Lazovic, taj mali Lukic čak pa i mrtvi Rukavina a osloniš se na Ljaju koji nije to, i ostaviš mladog maksu samog...mnogo toga ne valja gospodine Krstajiću i jedini moralan potez bio bila ostavka. Medjutim...

kenta

pre 4 godine

Covek studiozno proucio pa popaso 5 komada i on bi opet... Hehhehe pa sta tu reci kad covek ne moze iz greska da izvuce pouke i bude mudriji. Pametan covek se uci na tudjim greskama a on ne moze ni na svojim. Dosao neiskusan sve rastimovao, upropastio, pa bar da je za ovo vreme nesto naucio. I eto opet ode covek prazne glave. Aj srecno tebi Krstajicu al sto dalje od reprezentacije,daleko je to tebi svetlosnim godinama od tvog dometa, manira, harizme, inteligencija, znanja itd...

Stari namćor

pre 4 godine

Zašto mi se redovno ne objavljuju komentari, koji niti ikog vređaju niti su politički obojeni...?!!!
P. S. da li je aplikacija neispravna ili admin ne radi svoj deo posla?!

mikele

pre 4 godine

"Sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili”
Sta bi tek bilo da niste studirali mesec dana? 15:0?

Igor

pre 4 godine

Tvoje najbolje je nedovoljno za nas.. i to što bi opet uradio istu glupost sa lošijim igračima od onih koje si izveo samo govori koliko si sujetan.. pali ti sam ako imaš taj obraz na koji se pozivaš.. sa ovima niko normalan neće raditi, ni Tumba, ni Piksi ni niko treći..

don

pre 4 godine

Kao sto je neko napisao novinari i internet stručnjaci su forsirali da se igra 3-5-2, a Krstajic je trenerska neznalica pa mu se to cinilo kao dobra ideja. Taj sistem moze proci kod ekipa koje imaju granitnu odbranu sa stoperima koji znaju iznositi loptu i bekovima koji mogu drzati celu stranu. Uz to idu i 2 trkaca, jedan kreator u sredini i 2 napadaca koja vrse presing. Naravno sve se to treba dugo uigravati. Nama ne treba neki veliki strucnjak, vec samo covek koji ce pozvati najbolje igrace i uigravati jedan sistem. Sad oce to biti 4-4-2 4-2-3-1 to je najmanje bitno.

Jaran

pre 4 godine

Milan
Zbog novinara i internet strucnjaka koji su godinu dana kukali da moramo da igramo kao Ajntraht i da igramo sa ofanzivcima (bez Rukavine). Ovaj se primio i upropastio nam sanse za odlazak na EP...

Back in Black

pre 4 godine

Mesec dana si pravio analizu i igraš 3-5-2 bez i jednog pravog zadnjeg veznog igraca?Pa ko ce da pokriva tu trojcu u odbrani crni Arandjele? 3-5-2 mogu da igraju Nemci,Francuzi,Spanci i ostale velike reprezenzacije a mi svidjali se to nama ili ne mozemo da igramo samo onako kako je Muslin postavio.Jos da ne pricam da je igrao 3-5-2 u gostima ,pred prepunim stadionom i napaljenim Ukraincima koji su konkurenti i za prvo mesto u grupi.

miodrag

pre 4 godine

Mladene, ovde se radi o strucnosti a ne o tome ko je sa kim dobar- ti sa predsednikom ovaj sa vozdom itd itd.....Mladene druze nas , ne mozes da sednes na mesto selktora reprezentacije (ni jedne zemlje na kugli zemaljskoj) u fudbalu I da ti to prakticno bude prvi trenerski posao. O tome je ovde rec! I pokazalo se da je zaista tako, jer ti nemas iskustva i jos ne dovoljno znanja za taj posao.....a pameti, ne znam , kada bih ja analizirao protivnika mesec dana I zatim izgubio katastrofalno, ja bih stavio prst na celo,,,,,a Krle, sta kazes, normalno deluje zar ne? A to kako si dosao na mesto selektora je vec prica o moralu, sto sada nije tema. Dakle sa koje god strane pogledas Mladene , druze nas, nisi ti za ovo bar ne jos.….ajde ti nama lepo sa tvojim drugovima predsednicima da se brate sastajes na nekim drugim mestima a ne u prostorijama FS kao selektor. Nema ljutnje…..ah da, I pogledaj film "Svi predsednikovi ljudi",,,,znam da ce ti biti potrebno pola godine da ga analiziras i jos dve godine da ga shvatis , ali ces bar biti zauzet time I mi necemo morati da brinemo da ces nam se uskoro vratiti na mesto selektora. Pozdrav!

Čiča Miloje

pre 4 godine

Čoveče nesrećni, pa i Barsa je protiv Liverpula igrala 3-5-2, sa ofanzivnim Albom levo i Robertom desno... i, ako nisi gledao, primila četiri komada, a šansu nisu stvorili... Bez Čavija i inijeste u sredini i Pujola, Maskerana, Abidala i Alveša pozadi ova Barsina formacija iz svake kontre prima gol!

popov

pre 4 godine

Ma, nemoj pričati.. ne sa istim igračima, ha..? Ne sa Ljajićem na zadnjem veznom. Zašto pobogu?? To je baš bilo onako inovativno! Van vremenski, i originalno.. ma, naj naj.. samo, eto.. taj prokleti rezultat. :/

marica, kriv, razumevanje...

pre 4 godine

logika da postavis ofanzivne vezne igrace na defanzivne vezne pozicije je bila greska, samo je pitanje da li je Krstajiceva ili je dobio nalog da svi ti igraci morali da igraju ... takodje izostanak bilo kakve korekcije u taktici iako je jasno da nas probijaju po krilima kako hoce je samo znak da on ipak nije za taj posao, a sigurno ne na tom nivou

Dejan

pre 4 godine

zamisli te da nije studirao mesec dana sta igra ukrajna pa oni bi nas onda razbili ovako posle studiranja mesec dana odlican rezultat.

Petar

pre 4 godine

Kazes mesec dana si radio analizu i na kraju si izgubio sa 5:0. Dal se pitas posle toga ako nije mozda problem u selektoru tj tebi? Dal se pitas da se mozda selektor ne razume dovoljno dobro u fudbal i nije dovoljno kvalitetan da posle mesec dana analiziranja izgubi sa 5:0? Ako ja mesec dana analiziram i studiram ucbenik i padnem ispit onda cu razmisliti dal je gimnazija za mene ili ipak nije? Pogotovo jer pricamo o Ukrajini a ne o Brazilu, Nemackoj, Francuskoj...

Negativni

pre 4 godine

Vi kako hocete ali ovom čoveku ja za taktiku ne zameram.
Ko god da bude selektor podrazumeva se da ne bude samostalan.

Evo već trideset godina gubimo od ukrajine, imali smo bolje i igrače a i selektore i gubili smo obično kukavički 1:0 ili 2:0.
I draže mi je izgubiti 5:0 sa dva napadača i poluspicem, nego 1:0 braneći se i valjajuci se sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih.
(Zemo glamoc, 13. jun 2019 11:58)

Zlatna nit srpskog mentaliteta: "Bolje izgubiti 5-0 nego 1-0, bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje stara baba nego djeva mlada..."
Zarad informacije, čisto dobronamerno, pošto vidim da nisi gledao meč: Mi smo jedva pet puta prešli pola terena a Ukrajinci su kampovali u našem šesnaestercu. Nismo tri pasa ljudski sastavili, branili smo se i na 0-3 i na 0-4. Igrali smo ofanzivnije sa Muslinom i njegovih pet zadnjih veznih, i bili efikasniji, nego Krstaja sa 3-5-2. I šta znači to 3-5-2? To je projekcija da bi novinari lakše prenosili meč. Ne postoji nikakav sistem sa brojevima. Postoje ozbiljan i neozbiljan fudbal. Mi igramo neozbiljan. Zapamti to.