1. Ovaj Prajs je bio dobar igrac i strasan suter. Ali prosle godine je vodio koledz ekipu Charlota, i tu su ga smenili i imali su katastrofalan skor i katastrofalnu igru. A on sam je imao dobar ugovor. Tako da sve ovo i nije cudno.
  (P, 15. jun 2019 01:58)

  # Link komentara

 2. Razvoj događaja pokazuje da bi Denver, uz svo izoblije mana, sa krštenim trenerom imao realne šanse za titulu. Ne bi svi otišli u povrede niti bi svi imali lošiji šut u ovoj sezoni. Nikola je nažalost igrao glupi AllStar i od tada pa do kraja je igrao lošije - vapio je za pauzom. Nisu a morali su ga poslati bar nedelju dana na odmor. Nikad neko smislen ne bi radio onu egzibiciju puštanja Portlanda, tone sreće su imali u raspletu sezone. I na sve to dolazi ovaj tačan @Gatsby komentar - nova situacija u kojoj ne zna koju od Excel tabela da primeni ga razbija.
  Sam PO su igrali od 14 utakmica valjda samo jednu OK a 13 u grču. Koliko god je čime imao Pop ga je prošetao, a tek je majstorski našao način da izgubi od Portlanda, nema veze što je MC bio poludeo. Čudno je i tužno to - lik je vrlo pametan, šarmantan, pozitivan, ali eto nije dobar trener i užasno sporo uči. Sigurno donosi dobru atmosferu i tako to - ali šta s tim, Denver je generacija i to ih drži ionako.
  U sportu se nikad ne zna. Jeste logično da sledeće sezone budu sve ono... zreliji, bolji itd. ali možda je ovo bila sezona da su bili najbliže tituli ikada. A i čak ako kao bolji odu dalje - verovatno će im opet, u svom izobilju mana, najslabiji aspekt biti Maloun, pogotovu u nekom kritičnom trenutku. Tipa kako je onaj spasao GSW u zadnjoj.
  (znanje-imanje, 13. jun 2019 19:45)

  # Link komentara

 3. Ova dvojica i treba da odu ali je steta sto su dopustili da ode Kris Finch. Finch je genije za napad, Wes Unseld je dobar defanzivni trener a Jordi Fernandez je nesto sasvim posebno. Ova trojka bi pokrila mnogo toga sto Malone nema.
  (bskfan, 13. jun 2019 18:58)

  # Link komentara

 4. Još Jokića da trejduje za Gobera, i eto finala konferencije
  @limenka
  Slazem se, Jokic, Mitchell. timska igra, eto Jute u borbi za titulu!
  (Pera, 13. jun 2019 16:52)

  # Link komentara

 5. Još Jokića da trejduje za Gobera, i eto finala konferencije
  @limenka
  Slazem se, Juta sa Jokicam, Mitchelom, timskom igrom bi mogla i do titule!
  (Pera, 13. jun 2019 15:55)

  # Link komentara

 6. ko je ovde lud
  Dovoljno je reci da je on jedini trener kojeg je Kazins voleo u Sakramentu, covek zna da napravi tu neku konekciju sa igracima. Mislim, vidimo sta lik radi otkad je dosao u Denver (broj pobeda pre njega i u svakoj njegovoj sezoni).
   (Jaran, 13. jun 2019 14:25)

  # Link komentara

 7. Svim igračima je opao % šuta a Mark Price je shooting coach, tako da ovaj potez ima smisla.
  Majk Malone je pravi tener za denver i dopada mi se što je takozvani players coach i svi igrači ga vole i zalažu se za njega. Ok i ovo je sticanje iskustva za njega pa ne čudi što je imao neke greške ali to je sve deo posla.
   (ko je ovde lud, 13. jun 2019 12:58)

  # Link komentara

 8. Bolje da zamene njega jer je najlosiji trener u nba..
   (petarczw, 13. jun 2019 12:35)

  # Link komentara

 9. Koga ovo interesuje?
   (Only red, 13. jun 2019 11:16)

  # Link komentara

 10. Još Jokića da trejduje za Gobera, i eto finala konferencije
  (limenka, 13. jun 2019 11:00)

  # Link komentara

 11. Prajs i Vajs, tj.po srpskom Paja i Vlaja. Generalno, treba im pojačanje u stručnom štabu, Meloun me mnogo podseća na Adelmana iz Kingsa, napravio je dobru ekipu, igraju dobru košarku, daju mnogo poena, ali nekad mi deluje da se čovek u nekim situacijam pogubi skroz
  (Gatsby, 13. jun 2019 10:34)

  # Link komentara

 12. Bolje da prvo sebe promeni...
   (MarcoPolo, 13. jun 2019 10:30)

  # Link komentara