Ponedeljak, 10.06.2019.

08:10

Poslednja šansa na "Rajku Mitiću"

Fudbaleri Srbije dočekuju Litvaniju, bez publike na stadionu "Rajko Mitić", sa željom da bar donekle poprave utisak posle blamaže u Ukrajini (5:0).

Izvor: SV

Poslednja šansa na "Rajku Mitiæu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Марко

pre 4 godine

Наш играчки кадар је 42 пута скупљи од литванског. https://www.transfermarkt.co.uk/vergleich-serbien-srb-litauen-ltu/vereinsvergleich/statistik/3438_3851
Литвански играчки кадар на трансфермаркету вреди нешто мало више од играчког кадра Напретка, а нешто мало мање од играчког кадра Вождовца. Наш тим вреди нешто мало више од играчког кадра Порта, а нешто мало мање од играчког кадра Валенсије. Дакле, ово је као да Порто дочекује Напредак, или Валенсија Вождовац.

Zvone

pre 4 godine

Ajmo susjedi, možete vi to. Nije Litvanija Ukrajina. Mada su i jedni i drugi brži od vas. Nego, znate ova stara nogometna pravila?

1. Ako mislite izvuć bod, morate ić na pobjedu.
2. Kad povedete, morate se pravit da niste.
3. Ne mozes cuvat rezultat bunkerom cijelo poluvrijeme, kad tad ce vas probit.
4. Nije dovoljno 25 minuta igre. Vecina igraca se zagrijava toliko.
5. Nemojte padat u depru cim primite gol.
6. Nije problem primit gol. Problem je ne dati gol vise suparniku.
7. Sutirajte ka golu, samo ka golu. Tesko ces dati gol ako nemas sut u okvir vrata.

Sretno!

Daki

pre 4 godine

Srbija - Litvanija

Sastava Srbija:

Dmitrovic

Spajic - Milenkovic

Gacinovic - Tadic - Ljajic - Kostic

Radonjic - Jovic - Mitrovic - Zivkovic

Josarian

pre 4 godine

Krstajićeva pozicija nema nikakve veze sa rezultatima koje postiže. Da li će biti selektor ili ne zavisi isključivo od odluke vrhovnog “selektora” koji ga je tu gde je, uostalom i “selektirao”.

theMilenkovic

pre 4 godine

Jedino resenje za poziciju selektora je Zeljko Buvac, pod uslovom da covek prihvati sto iskreno sumnjam. Covek je gospodin, nije ljiga koja ce da prlja obraz radeci za Slavisu Kokezu, Darka Kovacevica i njima slicnim. Dejana Stankovic, Nemanja Vidic, Piksi Stojkovic, Vladimir Jugovic, Radomir Antic, Slavisa Jokanovic, Veljko Paunovic, Zeljko Bubac...to su ljudi koji treba da upravljaju savezom i nacionalnim selekcijama.

123

pre 4 godine

Portugal se nije kvalifikovao na Euro. Osvojio je Ligu nacija. Samo 4 ekipe idu na Euro preko lige nacija, i to se igra Mart, April 2020.

Gordon Bennett

pre 4 godine

Dal ce neko u srbiji da prati ovu utakmicu zbog tebe i ovih prevara iz saveza? Predugo pratim fudbal ali gora situacija od ove nije bila znaci dotakli smo dno dna.
(Only red, 10. jun 2019 10:30)

Pa nemaš ni gde da pratiš, osim na LiveScore...

Ivan Stoskovic

pre 4 godine

O cemu pricamo kad su postavili coveka kome reprezentacija sluzi za praksu. Covek do sada nikoga nije vodio i prihvatio se najodgovornijeg posla. To govori i o njemu i o onima koji su ga postavili.

Pametnome dosta

pre 4 godine

Stvar je u tome da su nam Portugalci osvajanjem Lige Nacija koje ih je direktno kvalifikovalo na Euro,ostavili sansu da kao treci u grupi odemo takodje na prvenstvo,sto je u razini s Litvanijom i Luksemburgom realnost,pa makar selektor bio i cica Glisa!Samim tim,doticnom je mesto selektora zacementirano do leta 2020-te,nazalost...

hook

pre 4 godine

Podrska za Krstaju. Nase vedete je tesko voditi, mnogi su jako razmazeni, ja da sam na njegovom mestu, probao bih da pobedi, sklonio se, pustio Murinja, Klopa, Piksija da budu prvaci sa ovim timom.

Сиктер неспособни

pre 4 godine

Неспособни, неуки, безобразни из ФСС, а пре свега Кокеза и Крстајић нас терају да навијамо против НАШЕ репрезентације. Јер су порази једина нада да ћемо их се тарасити.

draganO

pre 4 godine

Nema sanse da dobijemo, nemamo kvalitet, ako se i desi da pobedimo sanse za plasman na Euro su minimalne, mi ne igramo moderan fudbal, nasi igraci su u repki na odmoru i druzenju, nemamo pobednicki mentalitet u fudbalu, i los karakter posedujemo i prepotentni smo bez osnova. Poltronstvo i licni intetesi dodatno uticu na ovo blamiranje.

ne zovite me na stadion

pre 4 godine

Za ostavku nikad nije kasno, a ni rano. Narocito posle fijaska na Svetskom prvenstvu i fijaska u Ukrajini. Njegova odbrambena frazeologija je svih ovih meseci mozda zanmljiva za srednjoskolce. Ali glasam da sa Krstajicem odu svi koji su smenili uspesnog selektora Muslina i doveli totalnog pocetnika. To bi bio njihov prilog fudbalskom fer-pleju na sirem planu.

Tutankamion

pre 4 godine

Imam ja predlog.Sad nadjite ozbiljnog trenera da nas odvede na EP,onda ga šutnete i ponovo radite po starom. To je oprobani recept.

Fajzulin

pre 4 godine

Uzroci ove bede leze u dva fudbalska momenta.Prvi je totalni amaterizam i neznanje Mladena Krstajica.Dakle,potpuno fudbalska stvar.Formacija 3-5-2,sa tri igraca nazad od kojih Milenkovic ima preko 190 cm,a Kolarov skoro 190 cm,kao bekovi nisu imali sanse da isprate brzonoge i okretne ukrajinske prednje igrace,uz nedostatak klasicnog zadnjeg veznog koji bi pokrio brisani prostor,a na cije mesto je postavljen igrac koji po svojoj prirodi moze da igra samo iza napadac,Adem Ljajic je uzrok debakla u Ukrajini.Drugi momenat je cinjenica da u reprezentaciji nema Luke Milivojevica,Matije Nastasica,Marka Grujica,Nikole Maksimovica,pa i Baneta Ivanovica.Bez Baneta,ova 4 igraca zajedno vrede skoro 100 miliona evra prema transfermarketu!!!Dakle 100 miliona evra je odbaceno kao nepotrebno od strane Mladena Krstajica.Radi se o manje vise standardnim prvotimcima klubova-Kristal Palas,Salke,Herta,Napoli!!!Oni moraju da budu u reprezentaciji i tu nema price

don

pre 4 godine

Krle pa ti se igras football managera sa reprezentacijom. 19 utakmica i 19 razlicitih postava pa gde to moze proci. Francuzi, Portugalci, Holanđani, Englezi igraju skoro uvek sa istom postavom uz 1-2 promene maksimalno, a imaju duplo siri kadar od nas. Problem je i to sto mi nemamo sistem, Spanci, Holanđani i Nemci od one U12 kategorije do prvog tima igraju istu formaciju i isti fudbal tako da se igrači ne moraju prilagođavati kad dođu u seniore. Samo mi nemamo nista od toga, kod nas je jedini sistem taj da kad daš gol udariš bunker dok protivnik ne izjednači.

Dejo 2

pre 4 godine

Postovanje svima. Kratko i jasno cu izneti svoje misljenje. Sa Krstajicem ne ide, vidi se to. Pobedi neku utakmicu, igra x, najvaznije utakmice gubi. Pitanje je: Zasto, ali zasto niko iz FSS ne potegne da na mesto selektora dodje Vladan Milojevic. Neka vodi i Zvezdu nema problema. Pa odvojice 15- tak dana u godini da vodi reprezentaciju na nekoliko meceva. Garantujem uspeh sa njim. Nek odabere koga hoce kao pomocnika. Dajte mu odresene ruke, nek sastavi tim. Verujte mi boljeg nemamo. Tu je u BG-u, sve mu je blizu. Tu se skupljaju igraci tu pripreme, sve mu je tu. Da li je neko uopste razmisljao o Milojevicu kao treneru? Nama sad trebanu rezultati. Po meni samo Milojevic, slagali se samnom ili ne, garant je najbolje resenje.....

Dr Haus

pre 4 godine

Litvanija je ozbiljno tezak protivnik,treba im se prici maksimalno odgovorno i sa puno respekta jer sad fudbal igraju svi,nadam se da ce moja ekipa sa malog fudbala upiti informacije i izaci kao pobednik iz ovog duela,jer je Lutvanija toliko JAKA.

Lars

pre 4 godine

Ovaj čovek nije dao jednu jedinu smislenu izjavu za vreme svog mandata.

Zašto je ostavljanje ekipe "na cedilu" ostavka posle Ukrajine? To se u fudbalu radilo milion puta kao šok-terapija i onda bi ekipu vodio pomoćnik.

Мијалко

pre 4 godine

da li tastatura eksperti.
(BgHQ, 10. jun 2019 08:59)

Ја сам довољно стручан да ни у сновима не бих ставио Љајића на задњег везног и Коларова на штопера.

Only red

pre 4 godine

Dal ce neko u srbiji da prati ovu utakmicu zbog tebe i ovih prevara iz saveza? Predugo pratim fudbal ali gora situacija od ove nije bila znaci dotakli smo dno dna.

Moskri

pre 4 godine

Hajmo tastatura strucnjaci sta savetujete Krstaji 2 spica,5 veznih,17 defanzivnih,4-4-2;3-5-2;4-4-1-1;8-1-1,...Ne zna se ko je tragikomicniji da li selektor,da li Kokeza,da li onaj ko je sve to zamesao,da li igraci koji su gen limitirani,da li tastatura eksperti.Slika i prilika trenutka u kome zivimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BgHQ, 10. jun 2019 08:59)
Nisi valjda mislio da ces sve pluseve da dobijes ovim komentarom?

Jer ko jednom ode iz ove kaljuge vise se ne vraca

pre 4 godine

Zasto Tadic ne bi bio igrac i trener kao Gennaro Gattuso svojevremeno u FC Sion. Mislim da je po UEFA pravilima dozvoljeno, samo Dusan da zavrsi licencu.

Dado

pre 4 godine

Da znam, da če poraz značiti njegov odlazak i dolazak nekog stručnog, koga če ostaviti da radi svoj posao kako zna i ume, navijao bi svim silama danas za novi kiks. Ali novi poraz uopšte ne garantuje njegov odlazak, a još manje garantuje dolazak nekog stručnog, ma da več izjave tipa "odlučile su sitnice" su takva bruka, da nije vredno komentarisanja. Pričamo o reprezentaciji Ukrajine, jednoj solidnoj ekipi ali ništa više od toga. To, kako smo na papiru kotirani mi a kako oni, uvek najbolje govore kladionice, jer one od toga žive a kladionice su nas i njih na njihovom terenu proglasili za egal, dakle da mi na njihovom terenu imamo isto šansi za pobedu kao oni. Dakle od takvog razmera snaga na papiru, ti uspeš da napraviš blamažu i jednu običnu bruku. Pa kad je velikom Shevchenku bilo neprijatno, da pobedi takav tim sa 5:0 jer zna da nije realno, ali postaje realno, kad ti selektor, koji uči svoj zanat, postavi taktiku kakvu ti postavi. Da je imalo obraza, posle takve blamaže, otišao bi sam, ali naravno da neče, da ima obraza otišao bi več kad su Muslina izbacili na onakav način.

Srbija i u ovoj grupi a i preko "plana B" ima više nego izgledne šanse za odlazak na EURO, ali sa ovakvom strukom, bojim se da teško, a to bi bila još jedna velika bruka.

hihihi

pre 4 godine

Dovoljno je da pogledate komentare prije utakmice s Ukrajinom. Idemo to s dva napadaca, napokon krecemo napadacki bravo bre to smo cekali itd. Kad ono čorak, pa on nema pojma ko ga bre poostavi za trenera itd. itd. itd.

Suština

pre 4 godine

Srbija nema kult reprezentacije. Nema ekipu. Nema sistem. Nema plan. A selekcija nema uigranu odbranu.

Ako je selektor želeo da isproba formaciju s 3 igrača pozadi onda je trebao rešiti nesuglasice s Nastasićem i uigrati poslednju liniju Nastasić-Maksimović-Milenković. Nastasić i Milenković imaju često takve uloge i u svojim klubovima. I s tako nečim se ne eksperimentiše na jednoj od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama. Igralo se 6 mečeva u Ligi Nacija plus prijateljska. A igrao se fudbal i pre Lige Nacija. Bilo je sasvim dovoljno vremena i prostora za uigravanje.

Ispred te poslednje linije s 3 igrača nikako ne bi štetilo imati 2 ozbiljna zadnja vezna. A protiv Ukrajine nije bilo Matića zbog povrede, Fejsa je počeo s klupe, a Milivojevića nema zbog nesuglasica sa selektorom.

Kažu da "riba smrdi od glave". Jasno je ko je postavio Krstajića a i ko je postavio tog što je postavio Krstajića. Jasno je i kad bi moglo biti bolje. Ali stvarno. A ne da nas zadovoljava povremeni bljesak.

King

pre 4 godine

Mi jednostavno nemamo nijednog valjanog trenera kao Hrvati u basketu . FSS NE POSTOJI ! POSTOJI KAO SKUPINA GRADJANA ( ito je pod znakom pitanja!). Potrebna je rekonstrukcija čitavog fudbala kao organizacije i kao sporta !
(MPP, 10. jun 2019 09:05)

Paunović, Milojević!

lol

pre 4 godine

Evo, ovo su vam bili komentari prije utakmice koji su dobili najviše pluseva dok nisu Ukrajinci dali dva gola.

Prc! Dva napadača. Krstajić čita komentare, prati trendove... "A smejali ste se Divcu".
(žirafa, 07. jun 2019 19:51)

1070 pluseva. 60 minusa

Fala Bogu vise 
pa makar izgubuli
(Boj@n, 07. jun 2019 19:46)

Ok, kukali smo i naricali za dva napadača i ofanzivnu taktiku. To smo i dobili. Na igračima je da pokažu šta znaju i umeju. Ako puknemo nema da krivimo druge. Sada će se videti gde smo.
(Millennium, 07. jun 2019 20:05)

 Udarite malo i po igračima, a ne samo po Krstajiću.

Cxevu

pre 4 godine

Ljudi, ljudi. Ne da mu ni pobeda nije dovoljna, nego čak ni ubedljiva pobeda nije, pošto je Srbija ubedljiv favorit i sve sem ubedljive pobede bi bilo sramota protiv ekipe malo bolje od San Marina, Andore... ne predstavljajte smešnu Litvaniju kao neki ozbiljan test!

Sima Strahota

pre 4 godine

Pobedicemo *fenomenalnu* Litvaniju sa 1-0 i onda ces ti reci da je ekipa pokazala karakter a i ti sa njom.
Ni obraza ni stida,ni postenja ni morala.

Kako te Seva izsevio

pre 4 godine

E moji amateri, analiza je trebala da se radi posle svetskog jer je ocigledno da je ovaj neznalica. Pa ja sam sa mojim iskustvom igranja menadzera na playstation-u doktor za ovoga.

ko-ometator

pre 4 godine

Kakva poslednja sansa. Pa cela Srbija je odavno videla da ovaj covek nije trener ni za beton ligu a kamoli za reprezentaciju. Bruka protiv ukraine je trebalo da otvori oci svima koji se nesto pitaju u ovoj zemlji da ovakve strucnjake a i funkcionere koji ih dovode maknu iz naseg sporta. U bilo kojoj normalnoj fudbalskoj zemlji i savez bi posle 5-0 od trecerazredne fudbalske sile kolektivno dao ostavke. To je stvar morala a ne struke i nije nikakvo “ostavljanje tima na cedilu”. Krstajic ce sutra samo smetati igracima. Sreca pa se igrapred praznim tribinama. Dajte Jokanovicu odmah posao. Ja kao Zvezdas dizem obe ruke za Slavisu.

MPP

pre 4 godine

Mi jednostavno nemamo nijednog valjanog trenera kao Hrvati u basketu . FSS NE POSTOJI ! POSTOJI KAO SKUPINA GRADJANA ( ito je pod znakom pitanja!). Potrebna je rekonstrukcija čitavog fudbala kao organizacije i kao sporta !

BgHQ

pre 4 godine

Hajmo tastatura strucnjaci sta savetujete Krstaji 2 spica,5 veznih,17 defanzivnih,4-4-2;3-5-2;4-4-1-1;8-1-1,...Ne zna se ko je tragikomicniji da li selektor,da li Kokeza,da li onaj ko je sve to zamesao,da li igraci koji su gen limitirani,da li tastatura eksperti.Slika i prilika trenutka u kome zivimo.

Sima Strahota

pre 4 godine

Pobedicemo *fenomenalnu* Litvaniju sa 1-0 i onda ces ti reci da je ekipa pokazala karakter a i ti sa njom.
Ni obraza ni stida,ni postenja ni morala.

ko-ometator

pre 4 godine

Kakva poslednja sansa. Pa cela Srbija je odavno videla da ovaj covek nije trener ni za beton ligu a kamoli za reprezentaciju. Bruka protiv ukraine je trebalo da otvori oci svima koji se nesto pitaju u ovoj zemlji da ovakve strucnjake a i funkcionere koji ih dovode maknu iz naseg sporta. U bilo kojoj normalnoj fudbalskoj zemlji i savez bi posle 5-0 od trecerazredne fudbalske sile kolektivno dao ostavke. To je stvar morala a ne struke i nije nikakvo “ostavljanje tima na cedilu”. Krstajic ce sutra samo smetati igracima. Sreca pa se igrapred praznim tribinama. Dajte Jokanovicu odmah posao. Ja kao Zvezdas dizem obe ruke za Slavisu.

Cxevu

pre 4 godine

Ljudi, ljudi. Ne da mu ni pobeda nije dovoljna, nego čak ni ubedljiva pobeda nije, pošto je Srbija ubedljiv favorit i sve sem ubedljive pobede bi bilo sramota protiv ekipe malo bolje od San Marina, Andore... ne predstavljajte smešnu Litvaniju kao neki ozbiljan test!

Мијалко

pre 4 godine

da li tastatura eksperti.
(BgHQ, 10. jun 2019 08:59)

Ја сам довољно стручан да ни у сновима не бих ставио Љајића на задњег везног и Коларова на штопера.

don

pre 4 godine

Krle pa ti se igras football managera sa reprezentacijom. 19 utakmica i 19 razlicitih postava pa gde to moze proci. Francuzi, Portugalci, Holanđani, Englezi igraju skoro uvek sa istom postavom uz 1-2 promene maksimalno, a imaju duplo siri kadar od nas. Problem je i to sto mi nemamo sistem, Spanci, Holanđani i Nemci od one U12 kategorije do prvog tima igraju istu formaciju i isti fudbal tako da se igrači ne moraju prilagođavati kad dođu u seniore. Samo mi nemamo nista od toga, kod nas je jedini sistem taj da kad daš gol udariš bunker dok protivnik ne izjednači.

Lars

pre 4 godine

Ovaj čovek nije dao jednu jedinu smislenu izjavu za vreme svog mandata.

Zašto je ostavljanje ekipe "na cedilu" ostavka posle Ukrajine? To se u fudbalu radilo milion puta kao šok-terapija i onda bi ekipu vodio pomoćnik.

MPP

pre 4 godine

Mi jednostavno nemamo nijednog valjanog trenera kao Hrvati u basketu . FSS NE POSTOJI ! POSTOJI KAO SKUPINA GRADJANA ( ito je pod znakom pitanja!). Potrebna je rekonstrukcija čitavog fudbala kao organizacije i kao sporta !

Only red

pre 4 godine

Dal ce neko u srbiji da prati ovu utakmicu zbog tebe i ovih prevara iz saveza? Predugo pratim fudbal ali gora situacija od ove nije bila znaci dotakli smo dno dna.

lol

pre 4 godine

Evo, ovo su vam bili komentari prije utakmice koji su dobili najviše pluseva dok nisu Ukrajinci dali dva gola.

Prc! Dva napadača. Krstajić čita komentare, prati trendove... "A smejali ste se Divcu".
(žirafa, 07. jun 2019 19:51)

1070 pluseva. 60 minusa

Fala Bogu vise 
pa makar izgubuli
(Boj@n, 07. jun 2019 19:46)

Ok, kukali smo i naricali za dva napadača i ofanzivnu taktiku. To smo i dobili. Na igračima je da pokažu šta znaju i umeju. Ako puknemo nema da krivimo druge. Sada će se videti gde smo.
(Millennium, 07. jun 2019 20:05)

 Udarite malo i po igračima, a ne samo po Krstajiću.

Suština

pre 4 godine

Srbija nema kult reprezentacije. Nema ekipu. Nema sistem. Nema plan. A selekcija nema uigranu odbranu.

Ako je selektor želeo da isproba formaciju s 3 igrača pozadi onda je trebao rešiti nesuglasice s Nastasićem i uigrati poslednju liniju Nastasić-Maksimović-Milenković. Nastasić i Milenković imaju često takve uloge i u svojim klubovima. I s tako nečim se ne eksperimentiše na jednoj od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama. Igralo se 6 mečeva u Ligi Nacija plus prijateljska. A igrao se fudbal i pre Lige Nacija. Bilo je sasvim dovoljno vremena i prostora za uigravanje.

Ispred te poslednje linije s 3 igrača nikako ne bi štetilo imati 2 ozbiljna zadnja vezna. A protiv Ukrajine nije bilo Matića zbog povrede, Fejsa je počeo s klupe, a Milivojevića nema zbog nesuglasica sa selektorom.

Kažu da "riba smrdi od glave". Jasno je ko je postavio Krstajića a i ko je postavio tog što je postavio Krstajića. Jasno je i kad bi moglo biti bolje. Ali stvarno. A ne da nas zadovoljava povremeni bljesak.

King

pre 4 godine

Mi jednostavno nemamo nijednog valjanog trenera kao Hrvati u basketu . FSS NE POSTOJI ! POSTOJI KAO SKUPINA GRADJANA ( ito je pod znakom pitanja!). Potrebna je rekonstrukcija čitavog fudbala kao organizacije i kao sporta !
(MPP, 10. jun 2019 09:05)

Paunović, Milojević!

Dejo 2

pre 4 godine

Postovanje svima. Kratko i jasno cu izneti svoje misljenje. Sa Krstajicem ne ide, vidi se to. Pobedi neku utakmicu, igra x, najvaznije utakmice gubi. Pitanje je: Zasto, ali zasto niko iz FSS ne potegne da na mesto selektora dodje Vladan Milojevic. Neka vodi i Zvezdu nema problema. Pa odvojice 15- tak dana u godini da vodi reprezentaciju na nekoliko meceva. Garantujem uspeh sa njim. Nek odabere koga hoce kao pomocnika. Dajte mu odresene ruke, nek sastavi tim. Verujte mi boljeg nemamo. Tu je u BG-u, sve mu je blizu. Tu se skupljaju igraci tu pripreme, sve mu je tu. Da li je neko uopste razmisljao o Milojevicu kao treneru? Nama sad trebanu rezultati. Po meni samo Milojevic, slagali se samnom ili ne, garant je najbolje resenje.....

hihihi

pre 4 godine

Dovoljno je da pogledate komentare prije utakmice s Ukrajinom. Idemo to s dva napadaca, napokon krecemo napadacki bravo bre to smo cekali itd. Kad ono čorak, pa on nema pojma ko ga bre poostavi za trenera itd. itd. itd.

Dado

pre 4 godine

Da znam, da če poraz značiti njegov odlazak i dolazak nekog stručnog, koga če ostaviti da radi svoj posao kako zna i ume, navijao bi svim silama danas za novi kiks. Ali novi poraz uopšte ne garantuje njegov odlazak, a još manje garantuje dolazak nekog stručnog, ma da več izjave tipa "odlučile su sitnice" su takva bruka, da nije vredno komentarisanja. Pričamo o reprezentaciji Ukrajine, jednoj solidnoj ekipi ali ništa više od toga. To, kako smo na papiru kotirani mi a kako oni, uvek najbolje govore kladionice, jer one od toga žive a kladionice su nas i njih na njihovom terenu proglasili za egal, dakle da mi na njihovom terenu imamo isto šansi za pobedu kao oni. Dakle od takvog razmera snaga na papiru, ti uspeš da napraviš blamažu i jednu običnu bruku. Pa kad je velikom Shevchenku bilo neprijatno, da pobedi takav tim sa 5:0 jer zna da nije realno, ali postaje realno, kad ti selektor, koji uči svoj zanat, postavi taktiku kakvu ti postavi. Da je imalo obraza, posle takve blamaže, otišao bi sam, ali naravno da neče, da ima obraza otišao bi več kad su Muslina izbacili na onakav način.

Srbija i u ovoj grupi a i preko "plana B" ima više nego izgledne šanse za odlazak na EURO, ali sa ovakvom strukom, bojim se da teško, a to bi bila još jedna velika bruka.

BgHQ

pre 4 godine

Hajmo tastatura strucnjaci sta savetujete Krstaji 2 spica,5 veznih,17 defanzivnih,4-4-2;3-5-2;4-4-1-1;8-1-1,...Ne zna se ko je tragikomicniji da li selektor,da li Kokeza,da li onaj ko je sve to zamesao,da li igraci koji su gen limitirani,da li tastatura eksperti.Slika i prilika trenutka u kome zivimo.

Kako te Seva izsevio

pre 4 godine

E moji amateri, analiza je trebala da se radi posle svetskog jer je ocigledno da je ovaj neznalica. Pa ja sam sa mojim iskustvom igranja menadzera na playstation-u doktor za ovoga.

Dr Haus

pre 4 godine

Litvanija je ozbiljno tezak protivnik,treba im se prici maksimalno odgovorno i sa puno respekta jer sad fudbal igraju svi,nadam se da ce moja ekipa sa malog fudbala upiti informacije i izaci kao pobednik iz ovog duela,jer je Lutvanija toliko JAKA.

Moskri

pre 4 godine

Hajmo tastatura strucnjaci sta savetujete Krstaji 2 spica,5 veznih,17 defanzivnih,4-4-2;3-5-2;4-4-1-1;8-1-1,...Ne zna se ko je tragikomicniji da li selektor,da li Kokeza,da li onaj ko je sve to zamesao,da li igraci koji su gen limitirani,da li tastatura eksperti.Slika i prilika trenutka u kome zivimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BgHQ, 10. jun 2019 08:59)
Nisi valjda mislio da ces sve pluseve da dobijes ovim komentarom?

Jer ko jednom ode iz ove kaljuge vise se ne vraca

pre 4 godine

Zasto Tadic ne bi bio igrac i trener kao Gennaro Gattuso svojevremeno u FC Sion. Mislim da je po UEFA pravilima dozvoljeno, samo Dusan da zavrsi licencu.

Сиктер неспособни

pre 4 godine

Неспособни, неуки, безобразни из ФСС, а пре свега Кокеза и Крстајић нас терају да навијамо против НАШЕ репрезентације. Јер су порази једина нада да ћемо их се тарасити.

Tutankamion

pre 4 godine

Imam ja predlog.Sad nadjite ozbiljnog trenera da nas odvede na EP,onda ga šutnete i ponovo radite po starom. To je oprobani recept.

Fajzulin

pre 4 godine

Uzroci ove bede leze u dva fudbalska momenta.Prvi je totalni amaterizam i neznanje Mladena Krstajica.Dakle,potpuno fudbalska stvar.Formacija 3-5-2,sa tri igraca nazad od kojih Milenkovic ima preko 190 cm,a Kolarov skoro 190 cm,kao bekovi nisu imali sanse da isprate brzonoge i okretne ukrajinske prednje igrace,uz nedostatak klasicnog zadnjeg veznog koji bi pokrio brisani prostor,a na cije mesto je postavljen igrac koji po svojoj prirodi moze da igra samo iza napadac,Adem Ljajic je uzrok debakla u Ukrajini.Drugi momenat je cinjenica da u reprezentaciji nema Luke Milivojevica,Matije Nastasica,Marka Grujica,Nikole Maksimovica,pa i Baneta Ivanovica.Bez Baneta,ova 4 igraca zajedno vrede skoro 100 miliona evra prema transfermarketu!!!Dakle 100 miliona evra je odbaceno kao nepotrebno od strane Mladena Krstajica.Radi se o manje vise standardnim prvotimcima klubova-Kristal Palas,Salke,Herta,Napoli!!!Oni moraju da budu u reprezentaciji i tu nema price

theMilenkovic

pre 4 godine

Jedino resenje za poziciju selektora je Zeljko Buvac, pod uslovom da covek prihvati sto iskreno sumnjam. Covek je gospodin, nije ljiga koja ce da prlja obraz radeci za Slavisu Kokezu, Darka Kovacevica i njima slicnim. Dejana Stankovic, Nemanja Vidic, Piksi Stojkovic, Vladimir Jugovic, Radomir Antic, Slavisa Jokanovic, Veljko Paunovic, Zeljko Bubac...to su ljudi koji treba da upravljaju savezom i nacionalnim selekcijama.

Josarian

pre 4 godine

Krstajićeva pozicija nema nikakve veze sa rezultatima koje postiže. Da li će biti selektor ili ne zavisi isključivo od odluke vrhovnog “selektora” koji ga je tu gde je, uostalom i “selektirao”.

Gordon Bennett

pre 4 godine

Dal ce neko u srbiji da prati ovu utakmicu zbog tebe i ovih prevara iz saveza? Predugo pratim fudbal ali gora situacija od ove nije bila znaci dotakli smo dno dna.
(Only red, 10. jun 2019 10:30)

Pa nemaš ni gde da pratiš, osim na LiveScore...

ne zovite me na stadion

pre 4 godine

Za ostavku nikad nije kasno, a ni rano. Narocito posle fijaska na Svetskom prvenstvu i fijaska u Ukrajini. Njegova odbrambena frazeologija je svih ovih meseci mozda zanmljiva za srednjoskolce. Ali glasam da sa Krstajicem odu svi koji su smenili uspesnog selektora Muslina i doveli totalnog pocetnika. To bi bio njihov prilog fudbalskom fer-pleju na sirem planu.

Ivan Stoskovic

pre 4 godine

O cemu pricamo kad su postavili coveka kome reprezentacija sluzi za praksu. Covek do sada nikoga nije vodio i prihvatio se najodgovornijeg posla. To govori i o njemu i o onima koji su ga postavili.

123

pre 4 godine

Portugal se nije kvalifikovao na Euro. Osvojio je Ligu nacija. Samo 4 ekipe idu na Euro preko lige nacija, i to se igra Mart, April 2020.

draganO

pre 4 godine

Nema sanse da dobijemo, nemamo kvalitet, ako se i desi da pobedimo sanse za plasman na Euro su minimalne, mi ne igramo moderan fudbal, nasi igraci su u repki na odmoru i druzenju, nemamo pobednicki mentalitet u fudbalu, i los karakter posedujemo i prepotentni smo bez osnova. Poltronstvo i licni intetesi dodatno uticu na ovo blamiranje.

Zvone

pre 4 godine

Ajmo susjedi, možete vi to. Nije Litvanija Ukrajina. Mada su i jedni i drugi brži od vas. Nego, znate ova stara nogometna pravila?

1. Ako mislite izvuć bod, morate ić na pobjedu.
2. Kad povedete, morate se pravit da niste.
3. Ne mozes cuvat rezultat bunkerom cijelo poluvrijeme, kad tad ce vas probit.
4. Nije dovoljno 25 minuta igre. Vecina igraca se zagrijava toliko.
5. Nemojte padat u depru cim primite gol.
6. Nije problem primit gol. Problem je ne dati gol vise suparniku.
7. Sutirajte ka golu, samo ka golu. Tesko ces dati gol ako nemas sut u okvir vrata.

Sretno!

hook

pre 4 godine

Podrska za Krstaju. Nase vedete je tesko voditi, mnogi su jako razmazeni, ja da sam na njegovom mestu, probao bih da pobedi, sklonio se, pustio Murinja, Klopa, Piksija da budu prvaci sa ovim timom.

Pametnome dosta

pre 4 godine

Stvar je u tome da su nam Portugalci osvajanjem Lige Nacija koje ih je direktno kvalifikovalo na Euro,ostavili sansu da kao treci u grupi odemo takodje na prvenstvo,sto je u razini s Litvanijom i Luksemburgom realnost,pa makar selektor bio i cica Glisa!Samim tim,doticnom je mesto selektora zacementirano do leta 2020-te,nazalost...

Марко

pre 4 godine

Наш играчки кадар је 42 пута скупљи од литванског. https://www.transfermarkt.co.uk/vergleich-serbien-srb-litauen-ltu/vereinsvergleich/statistik/3438_3851
Литвански играчки кадар на трансфермаркету вреди нешто мало више од играчког кадра Напретка, а нешто мало мање од играчког кадра Вождовца. Наш тим вреди нешто мало више од играчког кадра Порта, а нешто мало мање од играчког кадра Валенсије. Дакле, ово је као да Порто дочекује Напредак, или Валенсија Вождовац.

Daki

pre 4 godine

Srbija - Litvanija

Sastava Srbija:

Dmitrovic

Spajic - Milenkovic

Gacinovic - Tadic - Ljajic - Kostic

Radonjic - Jovic - Mitrovic - Zivkovic

Dejo 2

pre 4 godine

Postovanje svima. Kratko i jasno cu izneti svoje misljenje. Sa Krstajicem ne ide, vidi se to. Pobedi neku utakmicu, igra x, najvaznije utakmice gubi. Pitanje je: Zasto, ali zasto niko iz FSS ne potegne da na mesto selektora dodje Vladan Milojevic. Neka vodi i Zvezdu nema problema. Pa odvojice 15- tak dana u godini da vodi reprezentaciju na nekoliko meceva. Garantujem uspeh sa njim. Nek odabere koga hoce kao pomocnika. Dajte mu odresene ruke, nek sastavi tim. Verujte mi boljeg nemamo. Tu je u BG-u, sve mu je blizu. Tu se skupljaju igraci tu pripreme, sve mu je tu. Da li je neko uopste razmisljao o Milojevicu kao treneru? Nama sad trebanu rezultati. Po meni samo Milojevic, slagali se samnom ili ne, garant je najbolje resenje.....

BgHQ

pre 4 godine

Hajmo tastatura strucnjaci sta savetujete Krstaji 2 spica,5 veznih,17 defanzivnih,4-4-2;3-5-2;4-4-1-1;8-1-1,...Ne zna se ko je tragikomicniji da li selektor,da li Kokeza,da li onaj ko je sve to zamesao,da li igraci koji su gen limitirani,da li tastatura eksperti.Slika i prilika trenutka u kome zivimo.

Jer ko jednom ode iz ove kaljuge vise se ne vraca

pre 4 godine

Zasto Tadic ne bi bio igrac i trener kao Gennaro Gattuso svojevremeno u FC Sion. Mislim da je po UEFA pravilima dozvoljeno, samo Dusan da zavrsi licencu.

hook

pre 4 godine

Podrska za Krstaju. Nase vedete je tesko voditi, mnogi su jako razmazeni, ja da sam na njegovom mestu, probao bih da pobedi, sklonio se, pustio Murinja, Klopa, Piksija da budu prvaci sa ovim timom.

Pametnome dosta

pre 4 godine

Stvar je u tome da su nam Portugalci osvajanjem Lige Nacija koje ih je direktno kvalifikovalo na Euro,ostavili sansu da kao treci u grupi odemo takodje na prvenstvo,sto je u razini s Litvanijom i Luksemburgom realnost,pa makar selektor bio i cica Glisa!Samim tim,doticnom je mesto selektora zacementirano do leta 2020-te,nazalost...

Dr Haus

pre 4 godine

Litvanija je ozbiljno tezak protivnik,treba im se prici maksimalno odgovorno i sa puno respekta jer sad fudbal igraju svi,nadam se da ce moja ekipa sa malog fudbala upiti informacije i izaci kao pobednik iz ovog duela,jer je Lutvanija toliko JAKA.

Moskri

pre 4 godine

Hajmo tastatura strucnjaci sta savetujete Krstaji 2 spica,5 veznih,17 defanzivnih,4-4-2;3-5-2;4-4-1-1;8-1-1,...Ne zna se ko je tragikomicniji da li selektor,da li Kokeza,da li onaj ko je sve to zamesao,da li igraci koji su gen limitirani,da li tastatura eksperti.Slika i prilika trenutka u kome zivimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BgHQ, 10. jun 2019 08:59)
Nisi valjda mislio da ces sve pluseve da dobijes ovim komentarom?

King

pre 4 godine

Mi jednostavno nemamo nijednog valjanog trenera kao Hrvati u basketu . FSS NE POSTOJI ! POSTOJI KAO SKUPINA GRADJANA ( ito je pod znakom pitanja!). Potrebna je rekonstrukcija čitavog fudbala kao organizacije i kao sporta !
(MPP, 10. jun 2019 09:05)

Paunović, Milojević!

hihihi

pre 4 godine

Dovoljno je da pogledate komentare prije utakmice s Ukrajinom. Idemo to s dva napadaca, napokon krecemo napadacki bravo bre to smo cekali itd. Kad ono čorak, pa on nema pojma ko ga bre poostavi za trenera itd. itd. itd.

MPP

pre 4 godine

Mi jednostavno nemamo nijednog valjanog trenera kao Hrvati u basketu . FSS NE POSTOJI ! POSTOJI KAO SKUPINA GRADJANA ( ito je pod znakom pitanja!). Potrebna je rekonstrukcija čitavog fudbala kao organizacije i kao sporta !

Only red

pre 4 godine

Dal ce neko u srbiji da prati ovu utakmicu zbog tebe i ovih prevara iz saveza? Predugo pratim fudbal ali gora situacija od ove nije bila znaci dotakli smo dno dna.

Lars

pre 4 godine

Ovaj čovek nije dao jednu jedinu smislenu izjavu za vreme svog mandata.

Zašto je ostavljanje ekipe "na cedilu" ostavka posle Ukrajine? To se u fudbalu radilo milion puta kao šok-terapija i onda bi ekipu vodio pomoćnik.

lol

pre 4 godine

Evo, ovo su vam bili komentari prije utakmice koji su dobili najviše pluseva dok nisu Ukrajinci dali dva gola.

Prc! Dva napadača. Krstajić čita komentare, prati trendove... "A smejali ste se Divcu".
(žirafa, 07. jun 2019 19:51)

1070 pluseva. 60 minusa

Fala Bogu vise 
pa makar izgubuli
(Boj@n, 07. jun 2019 19:46)

Ok, kukali smo i naricali za dva napadača i ofanzivnu taktiku. To smo i dobili. Na igračima je da pokažu šta znaju i umeju. Ako puknemo nema da krivimo druge. Sada će se videti gde smo.
(Millennium, 07. jun 2019 20:05)

 Udarite malo i po igračima, a ne samo po Krstajiću.

Suština

pre 4 godine

Srbija nema kult reprezentacije. Nema ekipu. Nema sistem. Nema plan. A selekcija nema uigranu odbranu.

Ako je selektor želeo da isproba formaciju s 3 igrača pozadi onda je trebao rešiti nesuglasice s Nastasićem i uigrati poslednju liniju Nastasić-Maksimović-Milenković. Nastasić i Milenković imaju često takve uloge i u svojim klubovima. I s tako nečim se ne eksperimentiše na jednoj od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama. Igralo se 6 mečeva u Ligi Nacija plus prijateljska. A igrao se fudbal i pre Lige Nacija. Bilo je sasvim dovoljno vremena i prostora za uigravanje.

Ispred te poslednje linije s 3 igrača nikako ne bi štetilo imati 2 ozbiljna zadnja vezna. A protiv Ukrajine nije bilo Matića zbog povrede, Fejsa je počeo s klupe, a Milivojevića nema zbog nesuglasica sa selektorom.

Kažu da "riba smrdi od glave". Jasno je ko je postavio Krstajića a i ko je postavio tog što je postavio Krstajića. Jasno je i kad bi moglo biti bolje. Ali stvarno. A ne da nas zadovoljava povremeni bljesak.

Мијалко

pre 4 godine

da li tastatura eksperti.
(BgHQ, 10. jun 2019 08:59)

Ја сам довољно стручан да ни у сновима не бих ставио Љајића на задњег везног и Коларова на штопера.

Daki

pre 4 godine

Srbija - Litvanija

Sastava Srbija:

Dmitrovic

Spajic - Milenkovic

Gacinovic - Tadic - Ljajic - Kostic

Radonjic - Jovic - Mitrovic - Zivkovic

Sima Strahota

pre 4 godine

Pobedicemo *fenomenalnu* Litvaniju sa 1-0 i onda ces ti reci da je ekipa pokazala karakter a i ti sa njom.
Ni obraza ni stida,ni postenja ni morala.

ko-ometator

pre 4 godine

Kakva poslednja sansa. Pa cela Srbija je odavno videla da ovaj covek nije trener ni za beton ligu a kamoli za reprezentaciju. Bruka protiv ukraine je trebalo da otvori oci svima koji se nesto pitaju u ovoj zemlji da ovakve strucnjake a i funkcionere koji ih dovode maknu iz naseg sporta. U bilo kojoj normalnoj fudbalskoj zemlji i savez bi posle 5-0 od trecerazredne fudbalske sile kolektivno dao ostavke. To je stvar morala a ne struke i nije nikakvo “ostavljanje tima na cedilu”. Krstajic ce sutra samo smetati igracima. Sreca pa se igrapred praznim tribinama. Dajte Jokanovicu odmah posao. Ja kao Zvezdas dizem obe ruke za Slavisu.

Kako te Seva izsevio

pre 4 godine

E moji amateri, analiza je trebala da se radi posle svetskog jer je ocigledno da je ovaj neznalica. Pa ja sam sa mojim iskustvom igranja menadzera na playstation-u doktor za ovoga.

Fajzulin

pre 4 godine

Uzroci ove bede leze u dva fudbalska momenta.Prvi je totalni amaterizam i neznanje Mladena Krstajica.Dakle,potpuno fudbalska stvar.Formacija 3-5-2,sa tri igraca nazad od kojih Milenkovic ima preko 190 cm,a Kolarov skoro 190 cm,kao bekovi nisu imali sanse da isprate brzonoge i okretne ukrajinske prednje igrace,uz nedostatak klasicnog zadnjeg veznog koji bi pokrio brisani prostor,a na cije mesto je postavljen igrac koji po svojoj prirodi moze da igra samo iza napadac,Adem Ljajic je uzrok debakla u Ukrajini.Drugi momenat je cinjenica da u reprezentaciji nema Luke Milivojevica,Matije Nastasica,Marka Grujica,Nikole Maksimovica,pa i Baneta Ivanovica.Bez Baneta,ova 4 igraca zajedno vrede skoro 100 miliona evra prema transfermarketu!!!Dakle 100 miliona evra je odbaceno kao nepotrebno od strane Mladena Krstajica.Radi se o manje vise standardnim prvotimcima klubova-Kristal Palas,Salke,Herta,Napoli!!!Oni moraju da budu u reprezentaciji i tu nema price

theMilenkovic

pre 4 godine

Jedino resenje za poziciju selektora je Zeljko Buvac, pod uslovom da covek prihvati sto iskreno sumnjam. Covek je gospodin, nije ljiga koja ce da prlja obraz radeci za Slavisu Kokezu, Darka Kovacevica i njima slicnim. Dejana Stankovic, Nemanja Vidic, Piksi Stojkovic, Vladimir Jugovic, Radomir Antic, Slavisa Jokanovic, Veljko Paunovic, Zeljko Bubac...to su ljudi koji treba da upravljaju savezom i nacionalnim selekcijama.

Cxevu

pre 4 godine

Ljudi, ljudi. Ne da mu ni pobeda nije dovoljna, nego čak ni ubedljiva pobeda nije, pošto je Srbija ubedljiv favorit i sve sem ubedljive pobede bi bilo sramota protiv ekipe malo bolje od San Marina, Andore... ne predstavljajte smešnu Litvaniju kao neki ozbiljan test!

Tutankamion

pre 4 godine

Imam ja predlog.Sad nadjite ozbiljnog trenera da nas odvede na EP,onda ga šutnete i ponovo radite po starom. To je oprobani recept.

123

pre 4 godine

Portugal se nije kvalifikovao na Euro. Osvojio je Ligu nacija. Samo 4 ekipe idu na Euro preko lige nacija, i to se igra Mart, April 2020.

Dado

pre 4 godine

Da znam, da če poraz značiti njegov odlazak i dolazak nekog stručnog, koga če ostaviti da radi svoj posao kako zna i ume, navijao bi svim silama danas za novi kiks. Ali novi poraz uopšte ne garantuje njegov odlazak, a još manje garantuje dolazak nekog stručnog, ma da več izjave tipa "odlučile su sitnice" su takva bruka, da nije vredno komentarisanja. Pričamo o reprezentaciji Ukrajine, jednoj solidnoj ekipi ali ništa više od toga. To, kako smo na papiru kotirani mi a kako oni, uvek najbolje govore kladionice, jer one od toga žive a kladionice su nas i njih na njihovom terenu proglasili za egal, dakle da mi na njihovom terenu imamo isto šansi za pobedu kao oni. Dakle od takvog razmera snaga na papiru, ti uspeš da napraviš blamažu i jednu običnu bruku. Pa kad je velikom Shevchenku bilo neprijatno, da pobedi takav tim sa 5:0 jer zna da nije realno, ali postaje realno, kad ti selektor, koji uči svoj zanat, postavi taktiku kakvu ti postavi. Da je imalo obraza, posle takve blamaže, otišao bi sam, ali naravno da neče, da ima obraza otišao bi več kad su Muslina izbacili na onakav način.

Srbija i u ovoj grupi a i preko "plana B" ima više nego izgledne šanse za odlazak na EURO, ali sa ovakvom strukom, bojim se da teško, a to bi bila još jedna velika bruka.

ne zovite me na stadion

pre 4 godine

Za ostavku nikad nije kasno, a ni rano. Narocito posle fijaska na Svetskom prvenstvu i fijaska u Ukrajini. Njegova odbrambena frazeologija je svih ovih meseci mozda zanmljiva za srednjoskolce. Ali glasam da sa Krstajicem odu svi koji su smenili uspesnog selektora Muslina i doveli totalnog pocetnika. To bi bio njihov prilog fudbalskom fer-pleju na sirem planu.

draganO

pre 4 godine

Nema sanse da dobijemo, nemamo kvalitet, ako se i desi da pobedimo sanse za plasman na Euro su minimalne, mi ne igramo moderan fudbal, nasi igraci su u repki na odmoru i druzenju, nemamo pobednicki mentalitet u fudbalu, i los karakter posedujemo i prepotentni smo bez osnova. Poltronstvo i licni intetesi dodatno uticu na ovo blamiranje.

Gordon Bennett

pre 4 godine

Dal ce neko u srbiji da prati ovu utakmicu zbog tebe i ovih prevara iz saveza? Predugo pratim fudbal ali gora situacija od ove nije bila znaci dotakli smo dno dna.
(Only red, 10. jun 2019 10:30)

Pa nemaš ni gde da pratiš, osim na LiveScore...

Zvone

pre 4 godine

Ajmo susjedi, možete vi to. Nije Litvanija Ukrajina. Mada su i jedni i drugi brži od vas. Nego, znate ova stara nogometna pravila?

1. Ako mislite izvuć bod, morate ić na pobjedu.
2. Kad povedete, morate se pravit da niste.
3. Ne mozes cuvat rezultat bunkerom cijelo poluvrijeme, kad tad ce vas probit.
4. Nije dovoljno 25 minuta igre. Vecina igraca se zagrijava toliko.
5. Nemojte padat u depru cim primite gol.
6. Nije problem primit gol. Problem je ne dati gol vise suparniku.
7. Sutirajte ka golu, samo ka golu. Tesko ces dati gol ako nemas sut u okvir vrata.

Sretno!

don

pre 4 godine

Krle pa ti se igras football managera sa reprezentacijom. 19 utakmica i 19 razlicitih postava pa gde to moze proci. Francuzi, Portugalci, Holanđani, Englezi igraju skoro uvek sa istom postavom uz 1-2 promene maksimalno, a imaju duplo siri kadar od nas. Problem je i to sto mi nemamo sistem, Spanci, Holanđani i Nemci od one U12 kategorije do prvog tima igraju istu formaciju i isti fudbal tako da se igrači ne moraju prilagođavati kad dođu u seniore. Samo mi nemamo nista od toga, kod nas je jedini sistem taj da kad daš gol udariš bunker dok protivnik ne izjednači.

Сиктер неспособни

pre 4 godine

Неспособни, неуки, безобразни из ФСС, а пре свега Кокеза и Крстајић нас терају да навијамо против НАШЕ репрезентације. Јер су порази једина нада да ћемо их се тарасити.

Ivan Stoskovic

pre 4 godine

O cemu pricamo kad su postavili coveka kome reprezentacija sluzi za praksu. Covek do sada nikoga nije vodio i prihvatio se najodgovornijeg posla. To govori i o njemu i o onima koji su ga postavili.

Josarian

pre 4 godine

Krstajićeva pozicija nema nikakve veze sa rezultatima koje postiže. Da li će biti selektor ili ne zavisi isključivo od odluke vrhovnog “selektora” koji ga je tu gde je, uostalom i “selektirao”.

Марко

pre 4 godine

Наш играчки кадар је 42 пута скупљи од литванског. https://www.transfermarkt.co.uk/vergleich-serbien-srb-litauen-ltu/vereinsvergleich/statistik/3438_3851
Литвански играчки кадар на трансфермаркету вреди нешто мало више од играчког кадра Напретка, а нешто мало мање од играчког кадра Вождовца. Наш тим вреди нешто мало више од играчког кадра Порта, а нешто мало мање од играчког кадра Валенсије. Дакле, ово је као да Порто дочекује Напредак, или Валенсија Вождовац.