1. Naravno da niko ne može da predvidi ko će biti igrač ali je važno da radi svoj posao i gleda samo svoja posla i uz to ne podleže raznim pritiscima što je u ovoj zemlji jako teško.U svakom slučaju rezultat je merilo a to je ovaj uspeh na Zlatiboru i nekolicina fudbalera koja imaju lepu budućnost u Voši naravno ako to ljudi u klubu budu hteli da prepoznaju.O treneru koji je praktično otvorio oči svima i pokazao da ova generacija ima kvaliteta, bez obzira što je Zvezda uzela dosta talenata tog godišta, govori i sam odlazak u tako veliki klub kao što je Legija.Hvala Radunoviću za sve i nadam se da će mu vrata u Voši uvek biti otvorena.
   (vošić, 10. jun 2019 00:15)

  # Link komentara

 2. Ne pametujte, niko ne moze da predvidi za nekoga da ce postati ozbiljan fudbaler.
  (LorD, 09. jun 2019 22:13)
  tacno!
  ali, ima jedan u vojvodini sve zna!
   (trener, 9. jun 2019 23:54)

  # Link komentara

 3. Ne pametujte, niko ne moze da predvidi za nekoga da ce postati ozbiljan fudbaler.
   (LorD, 9. jun 2019 22:13)

  # Link komentara

 4. @vujadin
  nemam lek
   (veterinar, 9. jun 2019 20:03)

  # Link komentara

 5. Veterinar nisi dovoljno pratio.....Đurić, Brborić, Grek, Cicmil su kod Radunovića dobili šansu prošle sezone i on ih je vratio iz mrtvih pa su onda prebačeni u omladince koji nisu bili nikad jači ali su slabo vođeni i ta generacija je završila kako je završila. Ima samo 4 ili 5 omladinaca u ovoj ekipi što je bila na Zlatiboru i slažem se da je ta ekipa koja je otošla na Zlatibor prosečna ali je dobro trenirana i vođena cele god. i zato je dala rezultat i ako to nije niko očekivao.
   (vujadin, 9. jun 2019 19:35)

  # Link komentara

 6. kako je ove momke vodio radunovic u kadetskoj ekipi?
  omladinci su
  drazic
  kapiten vasiljevic
  stoperi miljan ivan i zelja
  brboric, mateja grek i djuric. dakle 7 momaka. da sinisa njemcevic nije povredjen i on bi igrao krilo. matkovic takodje drugog veznog
  ulazili su stanic i cicmil takodje omladinci.
  realno spic bogdanović je klasa, ostali su znacajno slabiji
   (veterinar, 9. jun 2019 18:07)

  # Link komentara

 7. Taj trener se zove Aleksandar Radunović..... Sjajan momak i trener, pravi pedagog kod koga nije bilo ustupaka tatinih i maminih sinova....pratio sam taj tim prošle godine.Bravoooo.
   (vošić, 9. jun 2019 16:43)

  # Link komentara

 8. Bravo za trenera Voše koji je vodio ove klince do pre 10-tak dana...al ih je namestio i upakovao ma svaka mu čast....koliko sam čuo otišao je u poljsku Legiju preo ovog turnira.
   (vujadin, 9. jun 2019 14:58)

  # Link komentara

 9. Veliki rezultat praktično kadeta Vojvodine koji će naredne godine igrati omladinsku ligu....vidim da ih vodi trener koji je vodio omladince u drugom delu sezone.Svaka mu čast ali za ovaj uspeh velike zasluge ima trener kadeta iz tek završene sezone. Nisam pratio toliko kadete prošle godine ali ima ovde dobrog materijala.Svaka čast momci!!!
   (pera ložač, 9. jun 2019 14:38)

  # Link komentara

 10. Turnir prijateljstva evropskih klubova?!
  Niko van bivše SFRJ!
  Zašto evropskih a ne svetskih?!
   (gugububu, 9. jun 2019 13:01)

  # Link komentara