Petak, 07.06.2019.

23:21

Krstajić: Šamar za nauk, život ide dalje VIDEO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da preuzima odgovornost za poraz od Ukrajine i da je to bio "šamar koji je za nauk".

Izvor: SN

Krstajiæ: Šamar za nauk, život ide dalje VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

349 Komentari

Sortiraj po:

Siniša

pre 4 godine

Da, život ide dalje. Samo, prodje mi život uz ovakve kao ti i čekajući ozbiljan fudbal od naših. Prodji i ti brate. Sad imaš u CV upisano da si vodio jednu "ozbiljnu" reprezentaciju i možeš da treniraš neki Bangladeš...recimo.

SS

pre 4 godine

Rekao sam da cim nije smenjen posle SP,Srbija EP nece videti.Amater nam je trener,a mediji su se lako digli posle one lige nacija i protivnika kao sto su Litvanija i Rumunija..Za sta je smenjen Muslin?Posle bruke protiv Svajcaraca oni i dalje nisu smenili Krstajica?Sramota

Jovan

pre 4 godine

Život ide dalje, a njemu ne pada a pamet da i on ode. Nije trebalo ni da dođe, bez dana iskustva ide na svetsko prvenstvo. Ovde se neznanje nagrađuje, a uspeh kažnjava.
Ali nije Krstajić kriv, krivi su "stručnjaci" koji su ga postavili, uz svesrdnu podršku novinara, koj su ovo trebali da napišu. Englezi su nam odmah rekli da nismo normalni.

Pedja

pre 4 godine

U FSS nam Kokeza, u Zvezdi Terzić i Čović, u Partizanu Vučelić i Vazura.
(E moj srpski narode, 08. jun 2019 13:31)
Potpisujem sve

neeko

pre 4 godine

ne znaš.
pitaj nekog nesrećo, ako već nemaš obraza da podneseš ostavku.
a osim što ne znaš, i nećeš da pitaš,pokazao si da si s.sica i stavio si jovića umesto mitra,koji ti nosi tim već 2 godine.
da ništa nisi dirao ne bi izgubili,najbolje bi bilo da nisi ni došao na tekmu

Марко

pre 4 godine

Овај несретник је успео да изгуби са 5:0 од репрезентације чији је играчки кадар 2.4 пута јефтинији од играчког кадра наше репрезентације. Играчки кадар Србије је процењен на 336 милиона евра, а Украјине на 140 милиона евра на трансфермаркету. Примера ради, Муслин је у квалификацијама за СП елиминисао Аустрију чији играчки кадар вреди 261 милион евра и Велс чији играчки кадар вреди 190 милиона евра. Ми смо се у Лиги нација мучили са Литванијом чији играчки кадар вреди 8 милиона евра, Црном Гором чији играчки кадар вреди 76 милиона евра и Румунијом, чији играчки кадар вреди 75 милиона евра. Дакле, Крстајићеве могућности су такве, да он са екипом од 336 милиона евра, може да победи екипу до 80 милиона евра.

Bargro

pre 4 godine

Krstajic kriv??
Smesni su svi koji to misle.Krivi su fudbaleri,a najvise oni najskuplji.Pa nece valjda Krstajic da dodaje lopte i daje golove.

Марко

pre 4 godine

Све људи који дођу на утакмицу Србија - Литванија треба сместити у лудницу, јер нормалан човек не може да оде да гледа тим који предводи несретни Младен Крстајић.

Bill Gates

pre 4 godine

Stvarno bi trebali da otkažete Litvaniju, nije to za nas.
Realno veće su šanse da pošaljemo čoveka na mesec do kraja godine nego da napravimo neki rezultat koji bi imao smisla. Ne vidim svrhu cele ove priče oko fudbala... Možda kriket? Tamo bi bili uspešniji garantovano...

Зета СРБ

pre 4 godine

Наук је кад изгубиш као против Швајцарске. Ово је срамота, надам се да је ово штрајк и револт играча, лакше ми је да се тако тешим!

direwolf

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da je ovaj covek jos uvek selektor nase reprezentacije. Ceo dan otvaram portale sa nadom da cu videti vest da je dobio otkaz, ili da bar ima obraza i odlazi sam, ali nista od toga. Zar je moguce da ce jedna ovakva generacija, koja je bila omladinski svetski i evropski prvak, propasti zbog lose struke i rukovodstva?!?

Lesser watch

pre 4 godine

Selektor vam je sve želje ispunio, i ne razumem šta se bunite? Izbacio je Rukavinu i Mitrovića i Stojkovića, ubacio Jovića, Prijovića, Gaćinovića,Dmitrovića. Izgleda da je poraz ipak zbog Ljajića ili možda i Milenkovića. Treba i njih dvojicu izbaciti i onda će biti rapsodija i sve pobede. A da i Mitrovića izbaciti i sa klupe jer može da se desi da uđe u igru pa čak i da da gol a to je totalno neprihvatljivo jer zna se ko treba da daje golove za reprezentaciju.I još nešto, da je Stojković primio 5 komada verovatno bi on bio glavni krivac za poraz, bez obzira na činjenicu da bi kao i Dmitrović u većini situacija bio nemoćan. E sad kriva je formacija i Ljajić a inače su igrači odigrali vrhunski. E... licimeri.

sone

pre 4 godine

Boze moj, zivot ide dalje. Samo jos da precizira kome za nauk? Njemu, da jos uci ibigra se. Nama da se dozovemo pameti pa umesto sto samo pisemo ovde odemo na protest ispred FSS i trazimo smenu jer oni predstavljaju SRBIJU! Ko je njima dao za peavo da se igraju ugledom nacije. Ali kad ne mozemo posteno da se pobunimo za stanje u drzavi... Boze moj, zivot ide dalje. Jer se i njemu i svima njima u Srbiji moze jer... zivot ide dalje...

Predrag

pre 4 godine

@Ima li koji covek na funkciji u Reprezentaciji Srbije, a da je rodjen u Srbiji? Gde mi zivimo....

Bio je rođeni Beograđanin Slavoljub Muslin ali su ga "braćale" podmuklo oterale.

Salaso

pre 4 godine

Postavio taktiku za Jovica jer si morao iz nekog razloga a on dečko ne može loptu da prili kako treba. Umesto da se sve vrti oko Tadića ti si sve podredio menadzerskom igraču Javiću! Veze ti nemas-ostavka!

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Zbog cega mi 5:0 dozivljavamo kao nesto sto je ravno nekoj katastrofi? Ljudu fudbal nije nesto sto mi znamo da igramo i gde mi imamo reputaciju neke ozbiljne fudbalske nacije pa smo sad nesto zateceni i iznenadjeni. Mi nismo neki totalni levaci i autsajderi ali nismo ni ozbiljna ekipa i nije tragedija dobiti 5 komada. Desi se 5:0 pa i 7,8 komada ozbiljnim ekipama a mi smo sve samo nismo ozbiljna ekipa!

ArtuDitu

pre 4 godine

Divlje svinje se šetaju Novim Beogradom, ljudima kuće poplavljene, na televizijskim snimcima samo što voda nije došla do krova a slušamo kako smo napravili dobar sistem za zaštitu od poplava na državnom nivou. I onda očekujemo rezultate u fudbalu? Od koga? Od onoga ko vodi savez ili od selektora? Preambiciozno je. Fudbal se ne može zamaskirati lažima kao što se čini sa stvarnim životom u Srbiji.

ja

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da utvrde šta se dogodilo. Selektor Krstajić je do sada ostvarivao zapažene rezultate. Ne treba suditi posle jedne utakmice.
(Lazar, 08. jun 2019 02:27)
Lažno se predstavljaš Krstajiću

kvota 4+

pre 4 godine

Hitna ostavka čelnika u FSS i smeniti Krstajića i negov menadžerski lobi,
jer igrati protiv Ukrajine u Kijevu sa DVA centarfora, TRI centarhalfa i PET ofanzivnih veznih igrača,
može samo onaj koji želi da Srbija ubedljivo izgubi, jer se kladio na 4+.

Regent

pre 4 godine

Mislio sam da od botova u politici nema gore, medjutim oni sada brane indirektno vlast pisuci botovske komentate za Krstajica i Kokezu. I hleb vam je mnogo!

del boj

pre 4 godine

Svestan sam činjenice da je poraz od Ukrajine svima teško pao tako da nam samo neuspeh protiv Litvanije može pomoći da zaboravimo negativan rezultat iz Lavova. Jedini način da prebolimo taj poraz jeste da doživimo drugi, teži, koji će nam zaokupiti misli i koji će skrenuti pažnju sa utakmice u Lavovu. Bez obzira na to što se u medijima pojavila priča da smo dotakli samo dno ja vas uveravam da to nije tačno i da postoji dovoljno prostora da još jednom neprijatno iznenadimo naše navijače.

spora mjesalica

pre 4 godine

Prekodrinski srbi čega se dohvate, sve unište. Nije za vas ovo,nemate šlifa, hvatajte se mješalice.
(brza fotografija, 8. jun 2019 01:11)

pa i Tesla je prekodrinski Srbin, genije fotografski.

Toto

pre 4 godine

Prijovic je ocigledno nas najbolji spic. Covek je jedini odigrao pristojno. Da vidim da li ce da pocne protiv Litvanije, kao sto je zasluzio.

Жеља

pre 4 godine

Па живот иде даље а ми са тобом стојимо у месту. Све репрезентације одоше далеко.

Androjevica

pre 4 godine

Nije ovo ,,NAUK,,Krstajicu.Ovo je nacionalna blamaza,u tvojoj,i ljudi iz FSS reziji.
Tvojom postavkom ,na mjesto Selektora,otpjevana je Labudova pjesma Srpskom fudbalu.
Ni toliki problem,izgubiti bodove,ali je katastrofa dozivjeti onakvo PONIZENE,od jedne ,po znanju,ne bas jake reprezentacije,ali po pristupu i odgovornosti i strategiji,prema reprezentaciji vrhunsk.Kada se tome pridoda majstorsko vodjenje ekipe,sa klupe ,BRUKA je bila neminovna.
Kada se svemu ovome pridoda,SETNJA,nasih manikena po zelenom tepihu,koji su zaboravili da su dosli da brane CAST i OBRAZ svoje domovine
PS.Krstajic,vise ni minutu nesmije imati vezu sa Srpskim fudbalom.

Trandža delija

pre 4 godine

Selektoru treba dati šansu.
(Tanja, 07. jun 2019 23:55)

Evo može da piše retardirane komentare za sendvič kao ti. Ako mu i to nije previše teško...

Iggy

pre 4 godine

Kad nas je Muslin odveo na SP vecina komentatora ovde je govorila da igramo ruzan fudbal sa onakvim kapacitetima od igraca. Vecina je govorila da je cudo ne proci onako laku grupu. Onda Kokeza poslusa glas naroda i kao nagradu za plasman na SP otpusti coveka koji nas odveo tamo. O tome pisu svi svetski mediji kao o osmom svetskom cudu i naravno onda niko ne zeli ni da pridje trenerskom poslu te moraju da daju ovom pocetniku da vodi. Verujem da ni dalje nije lako naci nekog dobrog trenera. Tako da Srbijo ubuduce ”be careful what you wish for” i postujte svaki dobar rezultat ma kako on postignut, nemamo ih puno!

car

pre 4 godine

Prekodrinski srbi čega se dohvate, sve unište. Nije za vas ovo,nemate šlifa, hvatajte se mješalice.
(brza fotografija, 08. jun 2019 01:11)
Hvala vam na glasu.

Ti mora da si iz Srbije kad pises mjesalice umesto mesalice.

Niki

pre 4 godine

Kako u životu sve dođje na svoje jednom,ovo je pravi primer. Iako nisam podrzavao sto SMS nije ni pozivan u reprezentaciju (iako i znam da je razlog bio jer je isti SMS izigravao Mesija i Ronalda lično) od strane Muslina,postavka koju je on forsirao je bila tacna. Da li 3-5-2 ili 3-4-3 ,ali to je naša jedina valjana formacija koju možemo da igramo. Drugo,sto se tiče Kokeze i ovog ovde (kojeg sam cenio kao igrača) neću mu ni ime spomenuti, reci ću samo hahahaha

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Od koga li je naucio da je "preuzimanje odgovornosti" samo puka floskula za javnost? Pomozite mi da se setim ko tako stalno "preuzima odgovornost" bez ikakvih posledica.

varga stevan

pre 4 godine

PA KAKVA JE OVO LAKRDIJA ....KAD OVAJ SELEKTOR STO VODI SRBIJU FUDBALSKU PODNOSI OSTAVKU ,OVO BLAMIRANJE U IZJAVAMA,OVO JE SRAMOTA KO VODI REPREZENTACIJU

Milan

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.
(salepeta, 8. jun 2019 00:26)
Al' te vozi sendvic!

Pop

pre 4 godine

Ds nije stavio Jovica i ostale bio bi kriv, samo je falio Rebic.treba igrati prosvetn tim, kakav Jović. Još je zelen, neće taj da trči čeka Prebiva i kostica.

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Zivot ide dalje, drumovi me vode, takav kao ja se uvek doceka na noge! Opusteno, nas cilj nije rezultat, odnosno plasman na EP, to prepustamo drugima. Ostacu slobodan, necu se vezati, vazno je samo dobro se zezati:)
Odoh na posao, od sest se radi.

DEX

pre 4 godine

UEFA je Krstajicu spasila zivot zato sto u ponedeljak igra bez publike. Ali na prvoj sledecoj utakmici u Srbiji, ukoliko ne podnese ostavku do tada, ocekujem bombarbovanje sa tribina upaljacima, limenkama ili cipelama, zasto da ne. Ovaj poraz mu nece oprostiti niko nikada. A najvise mi je zao vrhunskih igraca koje je pogresnim ulogama u timu pretvorio u invalide na terenu.

Lazar

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da utvrde šta se dogodilo. Selektor Krstajić je do sada ostvarivao zapažene rezultate. Ne treba suditi posle jedne utakmice.

oj jelo, jelo, imas lepo telo

pre 4 godine

pa kad igramo napadacki, jel zbog toga i Muslin oteran, jel bio dosadan njegov fudbal. evo sad igramo tika taku.

satelit

pre 4 godine

ovo se zove konformizam..Kad znas da radis posao za nekog ko je dovoljno jak da te cuva na tom mestu.Preuzima ogovornost? To moze Lev da preuzme jer ima kredit kao prvak sveta,ali neko ko nema uspehe ne moze da preuzima odgovornost!!! U tvom slucaju odgovornost znaci OSTAVKA

placebo

pre 4 godine

Napadima na Krstajica se napadaju svi oni koji ovoj zemlji zele dobro.Ja verujem selektoru i podrzavam ga jer je svojim radom pokazao kako se bori za nacionalni dres.Ovo nije napad na Krstajica i Kokezu,nego na sve napredno u Srbiji.

Вук

pre 4 godine

Одлази човече ако образа имаш. Смеје нам се цели свет. Наши играчи потписују за Реал, Милан, Јувентус, а овде због тебе дебакл. Срам да те буде!

Zigzag

pre 4 godine

Mozda je izgubio 5-0,ali je pokazao iznimno takticko znanje sa taktikom 90-ih 3-5-2,pokusao je zbuniti protivnika,medjutim protivnik je doista puno kvalitetniji predvoden Kravicom,Malinom,Konopljom i Tsiganom..

Walldorf

pre 4 godine

Ovaj covek i ljudi koji su ga postavili na mesto koje mu ne pripada, samo su deo hidre koja nemilosrdno unistava srpski narod i drzavu. Ako smo svi toga svesni, kako mozemo ocekivati da doticni gospodin ucini nesto casno i cisto? Kako mozemo ocekivati da doticni gospodin ima casti i spoznaje da nema kvalifikacija za posao koji "obavlja"? Da u skladu sa navedenim, casno podnese ostavku. Naravno da tako nesto ne mozemo ocekivati. Dzaba nabrajanje cinjenica.Dzaba zdravorazumski komentari i saveti. Dzaba zelja cele nacije da nas nacionalna selekcija cini ponosnima. Dzaba...

Kanta

pre 4 godine

Oduvek sam se pitao sta moze da natera ljude kao sto je ovaj Krstajic da se TOLIKO brukaju i blamiraju pred celim svetom. Koje pare, ucene i obecanja mogu od coveka da naprave kamen, koji ne oseca da ne zna, da ne moze i da ga svi mrze i jedva cekaju da mu vide ledja? Kako bre covece mozes uvece da zaspis, kad znas da te niko ne podnosi? Odlazi i ne vracaj se, samo se skloni da te vise ne gledamo!

dileja

pre 4 godine

Da mi je tvoj mozak da se odmorim :) Kakav genijalni komentar, "ala" "mi smo Partizan, da stanemo na loptu"...uh , drago mi je da sam zvezdas

Millennium

pre 4 godine

Sramota! Imaš li obraza da posle ovoga ostaneš selektor? Ako imaš i malo časti bolje idi nego da te kroz koju utakmicu teraju ko što su Muslina. Doduše "obraz" si pokazao kada si bez pardona ušao u njegove cipele i kada si nastavio da vodiš reprezentaciju nakon Svetskog.

M

pre 4 godine

Ne mogu da razumijem zašto se ovako nisko spustio!Bio je odličan fudbaler,zaradio novac...Pokušao prerano kao selektor,nije ni prvi ni posljednji.Ali da te pljuje,omalovažava i ismijava kompletna javnost države koju predstavljaš a ti "ladno" kažeš "život ide dalje"..E pa, gospodo,trk na blagajnu Mitića pa to podržavajte u ponedjeljak!

ajoj

pre 4 godine

ne treba krtsjic da da ostavku tj ne samo on, vec citav savez. tamo treba da budu ljudi koji imaju ideju o tome kako da se nas fudbal organizuje da se dovede u redi da ima zelju da bude recimo svetski ili evropski prvak. a ne neko kome je jedini cilj i ideja vodjenja saveza punjenje svojih dzepova!!!

wows

pre 4 godine

Ja kad vidim lice ovog čoveka pomislim da gledam reklamu za neke jeftine viršle.... Sram te bilo Krstajiću, nepismen si fudbalski a što je najgore i ljudski da bi shvatio težinu svojih reči i dela.

manjača 19

pre 4 godine

BRAVO SELEKTORE
ti bi i ćupriju pokvaraio , kao i ovi što su te namestili.
Bravo Savo , bravo Semberijo ,bravo Tole, bravo formacijo radosti -nas večeras , pustite te ljude nek idi da se odmaraju ništa nisu krivi , pokazali su većina da znaju u proteklom periodu ali je očigledno da mi sa njima ne znamo.
30 godina mi sa dobrima ne znamo- a puno ih je bilo , il je pokvarena mašta il prljave strasti, dokle više..
BRAVOOOOO

Sergio

pre 4 godine

Kod nas za sve neuspehe, uvek isto. Čuveno "život ide dalje". Šefe, ta funkcija, pozicija na kojoj si, nosi i odgovornost za obaveze i rezultate! Lako je bez dana iskustva uživati kao selektor. Daj odgovore koji nisu šuplja priča i ako imaš mrvicu obraza i dostojanstva, priznaj da nisi dorastao i da ovo nije za tebe. Imaj bar malo časti i povuci se!

salepeta

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.

Ивке

pre 4 godine

Он је ту доведен без тренерског искуства, по некој политичкој линији и зато што Мислим није дозвољавао да му други праве тим.
Он тек сад учи на својим грешкама. На светском првенству тактика је била дати гол па у паничну одбрану. Ту је научио да то не ради. Сад је смислио да иду сви у напад. Опет је научио да и то не ради. Будите стрпљиви наћи ће он можда нешто што ради.

Лала из Баната

pre 4 godine

Овај се понаша као да смо изгубили са 0-1. Као да се ништа страшно није десило.
Да ли је могуће да је човек толико бахат и арогантан?
Да ли је могуће да ће сада сви са се праве да је све у реду и да наставе да уништавају фудбал???

boban

pre 4 godine

svi crvenimo zbog tebe.Ti treba da znas ko je u kakvoj formi.Ti treba da zovnes Milivojevica.Najaci zadnji vezni u poslednjih 5 god.Ne igra zbog tvoje sujete.Los si selektor i treba da se suocis sa tim.Otidji radi nesto sto znas.

Nikola

pre 4 godine

On je dokazao da je besraman kada je prihvatio mesto selektora kada su mu sefa smenili...Onda je krenuo da dokazuje da covek veze nema sa trenerskim poslom.Ovo je sve ocekivano...Pobedjivacemo Litvanije ,Crne gore,Moldavije i sa njim,ali nesto vise nikako.Steta za dobru generaciju

oxydant

pre 4 godine

Život ide dalje-svakako,ali Krstajić kao trener reprezentacije-nikako!Morao je da bude smenjen posle svetskog prvenstva (nije bio u stanju ni izveštaj da podnese) i to nam se sada grdno sveti!

Nenad

pre 4 godine

Ovi iz FSS se Boga ne boje, a ljudi ne stide, kao i oni koji su ih doveli.....a vrlo dobro znamo ko ih je tu , ničim zasluženo i postavio- sram Vas bilo sve zajedno !!!

ikac klisa

pre 4 godine

Ljudi ostavka Krstajica nije dovoljna! Ne zaboravite 2:1 na svetskom prvenstvu protiv Svajcarske kad je uveo Radonjica umesto Prijovica. Dovesce partijska mafija drugog Krstajica i ponovice isto!
Ostavke sa vrha ili da ih lincujemo, trece nema!

FootEcho

pre 4 godine

Ovo je problem citavog naseg drustva. Perzonalizacija i svojatanje svega cega se neko dohvati. Kao da je ovo njegov licni klub, pa ide dalje, sta sad. Apsolutno ne postoje cestitost, obraz.

Niko ne preuzima odgovornost. Da kaze - pokusao sam, zaista sam mislio da je ovako dobro, ali sam pogresio, verujem da neko moze bolje - PODNOSIM OSTAVKU.

Ukorenjeno je vecini da je normalno okrenuti drugi obraz, jer sa druge strane stoji veliki tata, brat koji ce to da opere...

Jeziva igra. Ne znam ni kako bih komentarisao sta je fudbalski falilo, kad nam trenutno najvise fali ono LJUDSKI.

A i dalje se nadam...

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ova izjava bi imala smisla da smo igrali protiv Nemacke iz 2014. ili Spanije iz 2010. a ne protiv Ukrajine kojoj Gvardiolin levi bek igra plejmejkera i voza nas ko da je Mesi.

Veli Jože

pre 4 godine

To je normalno da dođe do pada igre nakon one predstave na svjetskom prvenstvu.
Nakon povijesne pobijede nad Kostarikom moralo je doči do "pražnjenja" igraća. Sve će biti ok :)

dusanculi

pre 4 godine

Nimalo srama, ama baš ništa osim onih izandjalih fraza tipa, potreban nam je mir kao da u ponedeljak igraju protiv Francuske a ne Litvanije. Podržavao sam ga al poslije ovog, ne znam. Čovječe, ako imaš imalo dostojanstva, podnesi ostavku još večeras!

He he

pre 4 godine

Ma sve ok Mladene brate,dobićemo ih u Beogradu 7-1 i onda smo bolji u međusobnom skoru.Onda ćemo da batalimo Portugal,Litvaniju i Luksemburg.Nažalost tada će nas neko probuditi.

lol

pre 4 godine

Ne odlazak Srbije na EP proklestvo se nastavlja.
Šukeru one noći na Maksimiru nije priznat čisti gol, koji bi da je bilo pravde Hrvatsku odveo na EURO. Šukerova lopta je pola metra prešla gol liniju Ivice Kralja, ali gol nije priznat.  I na marakani Hrvatska je dominirala, pa ste od straha da ne izgubite razbili ritam utakmice gašenjem reflektora.

deli

pre 4 godine

Шта тачно значи: “Преузимам сву одговорност.” ?
(Princip, 7. jun 2019 23:25

To u privatnoj firmi znači otkaz a u državnoj znači da ti niko ne može ništa.

komentator

pre 4 godine

Daj ti ostavku prijatelju pa nek onda ide život dalje, kako on opušteno prihvata poraz od 5:0 protiv Ukrajine od koje imamo duplo bolju ekipu

hm?

pre 4 godine

U Srbiji odrastaju generacije dece koja nisu imala priliku da vide EP u fudbalu na kojem ucestvuje nasa reprezentacija. Cetiri godine su postale osam, osam je postalo dvanaest, dvanaest... i dolazimo do dvadeset....

Bookie

pre 4 godine

Zivot ide dalje
zivot brzo prolazi
ali osjecam da
to vise nisi ti, a ni ja

Mozda bi i mogli
pokusati ponovo
al' bojim se da
ovaj je put gotovo...

mr

pre 4 godine

Ma problem je sto ne znas da motivises igrace, kad im to bas treba, niti znas unaprijed osjetiti da ce biti mozda u problemu za ovakvu bitnu tekmu. Protiv Portugala na to nisi ni uticao jer su igraci odigrali srcem, sami se motivisali.

Mantis

pre 4 godine

zgubio si 5:0 od Ukrajine, a imamo 3x bolji tim... odlazi
(srb.rs, 7. jun 2019 23:26)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tipično srpski! Po kojem kriteriju imate 3x bolji tim???
Po imenima, dresovima, visini, težini, znanju???
Srbija nema NIKAKAV tim, Srbija nema ništa od nogometa
(ili fudbala kako vi govorite). Zato malo poštovanja
i pristojnosti prema onima koji su vam očitali lekciju
iz gore spomenute igre. Srbija nikad nije i nikad neće
napraviti ništa (to ti je 3x).

Zeljko

pre 4 godine

Najgore od svega je sto ce biti jos ovakvih rezultata i sto ce doticni otici tek kada vise ne bude bilo nikakvih sansi....uzas i katastrofa...nisam gledao tekmu ali rezultat govori sve

krajisnik

pre 4 godine

"Preuzimam odgovornost"...
Kako?
Tako što je ne preuzimas.
Moralan čovjek daje ostavku, ali mjesecna plata selektora je koliko?
15,20 hiljada evra?
Nadas se na suvi kvalitet igrača da ćemo pobjediti Litvaniju i Luksemburg.
Kud bez publike u ponedeljak, pa da vas izvizdimo kako zaslužujete?

qpus

pre 4 godine

Шта тачно значи: “Преузимам сву одговорност.” ?
(Princip, 07. jun 2019 23:25
Znaci da nista. Sve ok, preuzeo sam odgovornost, sad nastavljam dalje da se ucim i igram menadzera.

Mad4Red

pre 4 godine

Alooo bree koje opravdanje sta je veceras falilo sem tvog znanja i postavke igraca niko ne igra ono sto treba 3 pozadi smesno nikad nismo igrali to... Budi covek daj ostavku i cao...

jojo

pre 4 godine

Šta znači preuzimam odgovornost a ne dajem ostavku??! Kakvu si to odgovornost preuzeo? Ukrajina ima raspad igrače. Šahtjor nivo u najboljem slučaju. Ti si sramota srpskog naroda. Kako spavaš noću a znaš da 99 posto tvog naroda te ne podnosi i proklinje, tebe Kokezu i Vučića koji vas je postavio. Kako živiš u tom apsurdu. Dao Bog i Litvanija bar bod da izvuče. Ozbiljno razmišljam u ponedeljak da idem da navijam za njih.

Јадан небио, кани се тренерске клупе

pre 4 godine

За разлику од Јаска Фијаска, овај није бацио сако. Мада резултатски и по знању, ту је то негдје.

Spartacus

pre 4 godine

Nemoj selektore "ti" nikog vise da spremas za sledecu
utakmicu..molimo te. Zivot ide dalje..istina..pa tako i ti nastavi dalje...samo te molimo u nekoj drugoj bransi!
Ako imalo imas morala i casti...

Vlado

pre 4 godine

Tako je, samo optimisticno. Ionako kad Portugal osvoji Ligu Naciju svejedno dal smo prvi ili treci, Krstaja nas vodi na krov Evrope 2020.

Arthas

pre 4 godine

Aj sto si najgori selektor u istoriji Srbije u ocajnoj konkurenciji (ne bi me iznenadilo ni u svetu da prednjacis), al sto si ovoliko besraman - dno zivota!

Doktor - objavite !!!

pre 4 godine

A o ostavci ni ne razmišlja. Preuzeo odgovornost demagoski na recima, i bole ga uvo, život ide dalje, a bolje da bude selektor nego da ne bude... tako on razmišlja, ucio čovek od onih koji su ga doveli tu gde jeste, takvog kakav jeste...

оће то

pre 4 godine

Ахахахахахаха јао нама, па да није било страшно! Побегао сам са часа када су ово предсвали, али ево видите, никад није касно да се научи пропуштена лекција! :)

Memfis

pre 4 godine

Какав народ таква власт, каква власт такав селектор. Нема љутње, само срамота пред прецима и поколењима.

Kraken

pre 4 godine

krstajicu, svaka cast za sve sto si postigao u karijeri kao fudbaler, ali mislim da si i te kako tanak trener i da nemas taj kvalitet, da vodis reprezentaciju Srbije. Da bi bio trener jedne ozbiljne reprezentacije, mora pre toga da imas postignute rezultate sa nekim klubom ili drugom reprezentacijom, sto ti nemas apsolutno .

lupez

pre 4 godine

ZNACI VODIĆEŠ NAS I IDUĆU UTAKMICU. DAJ MOLIM TE PRESPAVAJ BUDI BOLESTAN ZAKASNI NA AUTOBUS UZMI MALO GODIŠNJI ODMOR SAMO NAS ZAOBIĐI.

Saša

pre 4 godine

Nikada ali bukvalno nikada Srbija nije imala toliko beskurpuloznih ljudi na jednom mestu. Počevši od vrha države pa preko sporta do predsednika mesnih zajednica, opet ponavljam, nikada!

satelit

pre 4 godine

ovo se zove konformizam..Kad znas da radis posao za nekog ko je dovoljno jak da te cuva na tom mestu.Preuzima ogovornost? To moze Lev da preuzme jer ima kredit kao prvak sveta,ali neko ko nema uspehe ne moze da preuzima odgovornost!!! U tvom slucaju odgovornost znaci OSTAVKA

Arthas

pre 4 godine

Aj sto si najgori selektor u istoriji Srbije u ocajnoj konkurenciji (ne bi me iznenadilo ni u svetu da prednjacis), al sto si ovoliko besraman - dno zivota!

Kanta

pre 4 godine

Oduvek sam se pitao sta moze da natera ljude kao sto je ovaj Krstajic da se TOLIKO brukaju i blamiraju pred celim svetom. Koje pare, ucene i obecanja mogu od coveka da naprave kamen, koji ne oseca da ne zna, da ne moze i da ga svi mrze i jedva cekaju da mu vide ledja? Kako bre covece mozes uvece da zaspis, kad znas da te niko ne podnosi? Odlazi i ne vracaj se, samo se skloni da te vise ne gledamo!

qpus

pre 4 godine

Шта тачно значи: “Преузимам сву одговорност.” ?
(Princip, 07. jun 2019 23:25
Znaci da nista. Sve ok, preuzeo sam odgovornost, sad nastavljam dalje da se ucim i igram menadzera.

M

pre 4 godine

Ne mogu da razumijem zašto se ovako nisko spustio!Bio je odličan fudbaler,zaradio novac...Pokušao prerano kao selektor,nije ni prvi ni posljednji.Ali da te pljuje,omalovažava i ismijava kompletna javnost države koju predstavljaš a ti "ladno" kažeš "život ide dalje"..E pa, gospodo,trk na blagajnu Mitića pa to podržavajte u ponedjeljak!

hm?

pre 4 godine

U Srbiji odrastaju generacije dece koja nisu imala priliku da vide EP u fudbalu na kojem ucestvuje nasa reprezentacija. Cetiri godine su postale osam, osam je postalo dvanaest, dvanaest... i dolazimo do dvadeset....

ikac klisa

pre 4 godine

Ljudi ostavka Krstajica nije dovoljna! Ne zaboravite 2:1 na svetskom prvenstvu protiv Svajcarske kad je uveo Radonjica umesto Prijovica. Dovesce partijska mafija drugog Krstajica i ponovice isto!
Ostavke sa vrha ili da ih lincujemo, trece nema!

Nikola

pre 4 godine

On je dokazao da je besraman kada je prihvatio mesto selektora kada su mu sefa smenili...Onda je krenuo da dokazuje da covek veze nema sa trenerskim poslom.Ovo je sve ocekivano...Pobedjivacemo Litvanije ,Crne gore,Moldavije i sa njim,ali nesto vise nikako.Steta za dobru generaciju

dileja

pre 4 godine

Da mi je tvoj mozak da se odmorim :) Kakav genijalni komentar, "ala" "mi smo Partizan, da stanemo na loptu"...uh , drago mi je da sam zvezdas

boban

pre 4 godine

svi crvenimo zbog tebe.Ti treba da znas ko je u kakvoj formi.Ti treba da zovnes Milivojevica.Najaci zadnji vezni u poslednjih 5 god.Ne igra zbog tvoje sujete.Los si selektor i treba da se suocis sa tim.Otidji radi nesto sto znas.

wows

pre 4 godine

Ja kad vidim lice ovog čoveka pomislim da gledam reklamu za neke jeftine viršle.... Sram te bilo Krstajiću, nepismen si fudbalski a što je najgore i ljudski da bi shvatio težinu svojih reči i dela.

Ивке

pre 4 godine

Он је ту доведен без тренерског искуства, по некој политичкој линији и зато што Мислим није дозвољавао да му други праве тим.
Он тек сад учи на својим грешкама. На светском првенству тактика је била дати гол па у паничну одбрану. Ту је научио да то не ради. Сад је смислио да иду сви у напад. Опет је научио да и то не ради. Будите стрпљиви наћи ће он можда нешто што ради.

Лала из Баната

pre 4 godine

Овај се понаша као да смо изгубили са 0-1. Као да се ништа страшно није десило.
Да ли је могуће да је човек толико бахат и арогантан?
Да ли је могуће да ће сада сви са се праве да је све у реду и да наставе да уништавају фудбал???

oxydant

pre 4 godine

Život ide dalje-svakako,ali Krstajić kao trener reprezentacije-nikako!Morao je da bude smenjen posle svetskog prvenstva (nije bio u stanju ni izveštaj da podnese) i to nam se sada grdno sveti!

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ova izjava bi imala smisla da smo igrali protiv Nemacke iz 2014. ili Spanije iz 2010. a ne protiv Ukrajine kojoj Gvardiolin levi bek igra plejmejkera i voza nas ko da je Mesi.

manjača 19

pre 4 godine

BRAVO SELEKTORE
ti bi i ćupriju pokvaraio , kao i ovi što su te namestili.
Bravo Savo , bravo Semberijo ,bravo Tole, bravo formacijo radosti -nas večeras , pustite te ljude nek idi da se odmaraju ništa nisu krivi , pokazali su većina da znaju u proteklom periodu ali je očigledno da mi sa njima ne znamo.
30 godina mi sa dobrima ne znamo- a puno ih je bilo , il je pokvarena mašta il prljave strasti, dokle više..
BRAVOOOOO

DEX

pre 4 godine

UEFA je Krstajicu spasila zivot zato sto u ponedeljak igra bez publike. Ali na prvoj sledecoj utakmici u Srbiji, ukoliko ne podnese ostavku do tada, ocekujem bombarbovanje sa tribina upaljacima, limenkama ili cipelama, zasto da ne. Ovaj poraz mu nece oprostiti niko nikada. A najvise mi je zao vrhunskih igraca koje je pogresnim ulogama u timu pretvorio u invalide na terenu.

оће то

pre 4 godine

Ахахахахахаха јао нама, па да није било страшно! Побегао сам са часа када су ово предсвали, али ево видите, никад није касно да се научи пропуштена лекција! :)

lupez

pre 4 godine

ZNACI VODIĆEŠ NAS I IDUĆU UTAKMICU. DAJ MOLIM TE PRESPAVAJ BUDI BOLESTAN ZAKASNI NA AUTOBUS UZMI MALO GODIŠNJI ODMOR SAMO NAS ZAOBIĐI.

deli

pre 4 godine

Шта тачно значи: “Преузимам сву одговорност.” ?
(Princip, 7. jun 2019 23:25

To u privatnoj firmi znači otkaz a u državnoj znači da ti niko ne može ništa.

Kraken

pre 4 godine

krstajicu, svaka cast za sve sto si postigao u karijeri kao fudbaler, ali mislim da si i te kako tanak trener i da nemas taj kvalitet, da vodis reprezentaciju Srbije. Da bi bio trener jedne ozbiljne reprezentacije, mora pre toga da imas postignute rezultate sa nekim klubom ili drugom reprezentacijom, sto ti nemas apsolutno .

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Zivot ide dalje, drumovi me vode, takav kao ja se uvek doceka na noge! Opusteno, nas cilj nije rezultat, odnosno plasman na EP, to prepustamo drugima. Ostacu slobodan, necu se vezati, vazno je samo dobro se zezati:)
Odoh na posao, od sest se radi.

Androjevica

pre 4 godine

Nije ovo ,,NAUK,,Krstajicu.Ovo je nacionalna blamaza,u tvojoj,i ljudi iz FSS reziji.
Tvojom postavkom ,na mjesto Selektora,otpjevana je Labudova pjesma Srpskom fudbalu.
Ni toliki problem,izgubiti bodove,ali je katastrofa dozivjeti onakvo PONIZENE,od jedne ,po znanju,ne bas jake reprezentacije,ali po pristupu i odgovornosti i strategiji,prema reprezentaciji vrhunsk.Kada se tome pridoda majstorsko vodjenje ekipe,sa klupe ,BRUKA je bila neminovna.
Kada se svemu ovome pridoda,SETNJA,nasih manikena po zelenom tepihu,koji su zaboravili da su dosli da brane CAST i OBRAZ svoje domovine
PS.Krstajic,vise ni minutu nesmije imati vezu sa Srpskim fudbalom.

FootEcho

pre 4 godine

Ovo je problem citavog naseg drustva. Perzonalizacija i svojatanje svega cega se neko dohvati. Kao da je ovo njegov licni klub, pa ide dalje, sta sad. Apsolutno ne postoje cestitost, obraz.

Niko ne preuzima odgovornost. Da kaze - pokusao sam, zaista sam mislio da je ovako dobro, ali sam pogresio, verujem da neko moze bolje - PODNOSIM OSTAVKU.

Ukorenjeno je vecini da je normalno okrenuti drugi obraz, jer sa druge strane stoji veliki tata, brat koji ce to da opere...

Jeziva igra. Ne znam ni kako bih komentarisao sta je fudbalski falilo, kad nam trenutno najvise fali ono LJUDSKI.

A i dalje se nadam...

komentator

pre 4 godine

Daj ti ostavku prijatelju pa nek onda ide život dalje, kako on opušteno prihvata poraz od 5:0 protiv Ukrajine od koje imamo duplo bolju ekipu

dusanculi

pre 4 godine

Nimalo srama, ama baš ništa osim onih izandjalih fraza tipa, potreban nam je mir kao da u ponedeljak igraju protiv Francuske a ne Litvanije. Podržavao sam ga al poslije ovog, ne znam. Čovječe, ako imaš imalo dostojanstva, podnesi ostavku još večeras!

spora mjesalica

pre 4 godine

Prekodrinski srbi čega se dohvate, sve unište. Nije za vas ovo,nemate šlifa, hvatajte se mješalice.
(brza fotografija, 8. jun 2019 01:11)

pa i Tesla je prekodrinski Srbin, genije fotografski.

jojo

pre 4 godine

Šta znači preuzimam odgovornost a ne dajem ostavku??! Kakvu si to odgovornost preuzeo? Ukrajina ima raspad igrače. Šahtjor nivo u najboljem slučaju. Ti si sramota srpskog naroda. Kako spavaš noću a znaš da 99 posto tvog naroda te ne podnosi i proklinje, tebe Kokezu i Vučića koji vas je postavio. Kako živiš u tom apsurdu. Dao Bog i Litvanija bar bod da izvuče. Ozbiljno razmišljam u ponedeljak da idem da navijam za njih.

Veli Jože

pre 4 godine

To je normalno da dođe do pada igre nakon one predstave na svjetskom prvenstvu.
Nakon povijesne pobijede nad Kostarikom moralo je doči do "pražnjenja" igraća. Sve će biti ok :)

Trandža delija

pre 4 godine

Selektoru treba dati šansu.
(Tanja, 07. jun 2019 23:55)

Evo može da piše retardirane komentare za sendvič kao ti. Ako mu i to nije previše teško...

Zeljko

pre 4 godine

Najgore od svega je sto ce biti jos ovakvih rezultata i sto ce doticni otici tek kada vise ne bude bilo nikakvih sansi....uzas i katastrofa...nisam gledao tekmu ali rezultat govori sve

Saša

pre 4 godine

Nikada ali bukvalno nikada Srbija nije imala toliko beskurpuloznih ljudi na jednom mestu. Počevši od vrha države pa preko sporta do predsednika mesnih zajednica, opet ponavljam, nikada!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Od koga li je naucio da je "preuzimanje odgovornosti" samo puka floskula za javnost? Pomozite mi da se setim ko tako stalno "preuzima odgovornost" bez ikakvih posledica.

Millennium

pre 4 godine

Sramota! Imaš li obraza da posle ovoga ostaneš selektor? Ako imaš i malo časti bolje idi nego da te kroz koju utakmicu teraju ko što su Muslina. Doduše "obraz" si pokazao kada si bez pardona ušao u njegove cipele i kada si nastavio da vodiš reprezentaciju nakon Svetskog.

Memfis

pre 4 godine

Какав народ таква власт, каква власт такав селектор. Нема љутње, само срамота пред прецима и поколењима.

Sergio

pre 4 godine

Kod nas za sve neuspehe, uvek isto. Čuveno "život ide dalje". Šefe, ta funkcija, pozicija na kojoj si, nosi i odgovornost za obaveze i rezultate! Lako je bez dana iskustva uživati kao selektor. Daj odgovore koji nisu šuplja priča i ako imaš mrvicu obraza i dostojanstva, priznaj da nisi dorastao i da ovo nije za tebe. Imaj bar malo časti i povuci se!

Вук

pre 4 godine

Одлази човече ако образа имаш. Смеје нам се цели свет. Наши играчи потписују за Реал, Милан, Јувентус, а овде због тебе дебакл. Срам да те буде!

Predrag

pre 4 godine

@Ima li koji covek na funkciji u Reprezentaciji Srbije, a da je rodjen u Srbiji? Gde mi zivimo....

Bio je rođeni Beograđanin Slavoljub Muslin ali su ga "braćale" podmuklo oterale.

Mad4Red

pre 4 godine

Alooo bree koje opravdanje sta je veceras falilo sem tvog znanja i postavke igraca niko ne igra ono sto treba 3 pozadi smesno nikad nismo igrali to... Budi covek daj ostavku i cao...

Walldorf

pre 4 godine

Ovaj covek i ljudi koji su ga postavili na mesto koje mu ne pripada, samo su deo hidre koja nemilosrdno unistava srpski narod i drzavu. Ako smo svi toga svesni, kako mozemo ocekivati da doticni gospodin ucini nesto casno i cisto? Kako mozemo ocekivati da doticni gospodin ima casti i spoznaje da nema kvalifikacija za posao koji "obavlja"? Da u skladu sa navedenim, casno podnese ostavku. Naravno da tako nesto ne mozemo ocekivati. Dzaba nabrajanje cinjenica.Dzaba zdravorazumski komentari i saveti. Dzaba zelja cele nacije da nas nacionalna selekcija cini ponosnima. Dzaba...

Regent

pre 4 godine

Mislio sam da od botova u politici nema gore, medjutim oni sada brane indirektno vlast pisuci botovske komentate za Krstajica i Kokezu. I hleb vam je mnogo!

Bookie

pre 4 godine

Zivot ide dalje
zivot brzo prolazi
ali osjecam da
to vise nisi ti, a ni ja

Mozda bi i mogli
pokusati ponovo
al' bojim se da
ovaj je put gotovo...

ja

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da utvrde šta se dogodilo. Selektor Krstajić je do sada ostvarivao zapažene rezultate. Ne treba suditi posle jedne utakmice.
(Lazar, 08. jun 2019 02:27)
Lažno se predstavljaš Krstajiću

Pedja

pre 4 godine

U FSS nam Kokeza, u Zvezdi Terzić i Čović, u Partizanu Vučelić i Vazura.
(E moj srpski narode, 08. jun 2019 13:31)
Potpisujem sve

kvota 4+

pre 4 godine

Hitna ostavka čelnika u FSS i smeniti Krstajića i negov menadžerski lobi,
jer igrati protiv Ukrajine u Kijevu sa DVA centarfora, TRI centarhalfa i PET ofanzivnih veznih igrača,
može samo onaj koji želi da Srbija ubedljivo izgubi, jer se kladio na 4+.

krajisnik

pre 4 godine

"Preuzimam odgovornost"...
Kako?
Tako što je ne preuzimas.
Moralan čovjek daje ostavku, ali mjesecna plata selektora je koliko?
15,20 hiljada evra?
Nadas se na suvi kvalitet igrača da ćemo pobjediti Litvaniju i Luksemburg.
Kud bez publike u ponedeljak, pa da vas izvizdimo kako zaslužujete?

Жеља

pre 4 godine

Па живот иде даље а ми са тобом стојимо у месту. Све репрезентације одоше далеко.

Марко

pre 4 godine

Све људи који дођу на утакмицу Србија - Литванија треба сместити у лудницу, јер нормалан човек не може да оде да гледа тим који предводи несретни Младен Крстајић.

ArtuDitu

pre 4 godine

Divlje svinje se šetaju Novim Beogradom, ljudima kuće poplavljene, na televizijskim snimcima samo što voda nije došla do krova a slušamo kako smo napravili dobar sistem za zaštitu od poplava na državnom nivou. I onda očekujemo rezultate u fudbalu? Od koga? Od onoga ko vodi savez ili od selektora? Preambiciozno je. Fudbal se ne može zamaskirati lažima kao što se čini sa stvarnim životom u Srbiji.

Nenad

pre 4 godine

Ovi iz FSS se Boga ne boje, a ljudi ne stide, kao i oni koji su ih doveli.....a vrlo dobro znamo ko ih je tu , ničim zasluženo i postavio- sram Vas bilo sve zajedno !!!

ajoj

pre 4 godine

ne treba krtsjic da da ostavku tj ne samo on, vec citav savez. tamo treba da budu ljudi koji imaju ideju o tome kako da se nas fudbal organizuje da se dovede u redi da ima zelju da bude recimo svetski ili evropski prvak. a ne neko kome je jedini cilj i ideja vodjenja saveza punjenje svojih dzepova!!!

He he

pre 4 godine

Ma sve ok Mladene brate,dobićemo ih u Beogradu 7-1 i onda smo bolji u međusobnom skoru.Onda ćemo da batalimo Portugal,Litvaniju i Luksemburg.Nažalost tada će nas neko probuditi.

varga stevan

pre 4 godine

PA KAKVA JE OVO LAKRDIJA ....KAD OVAJ SELEKTOR STO VODI SRBIJU FUDBALSKU PODNOSI OSTAVKU ,OVO BLAMIRANJE U IZJAVAMA,OVO JE SRAMOTA KO VODI REPREZENTACIJU

del boj

pre 4 godine

Svestan sam činjenice da je poraz od Ukrajine svima teško pao tako da nam samo neuspeh protiv Litvanije može pomoći da zaboravimo negativan rezultat iz Lavova. Jedini način da prebolimo taj poraz jeste da doživimo drugi, teži, koji će nam zaokupiti misli i koji će skrenuti pažnju sa utakmice u Lavovu. Bez obzira na to što se u medijima pojavila priča da smo dotakli samo dno ja vas uveravam da to nije tačno i da postoji dovoljno prostora da još jednom neprijatno iznenadimo naše navijače.

Spartacus

pre 4 godine

Nemoj selektore "ti" nikog vise da spremas za sledecu
utakmicu..molimo te. Zivot ide dalje..istina..pa tako i ti nastavi dalje...samo te molimo u nekoj drugoj bransi!
Ako imalo imas morala i casti...

lol

pre 4 godine

Ne odlazak Srbije na EP proklestvo se nastavlja.
Šukeru one noći na Maksimiru nije priznat čisti gol, koji bi da je bilo pravde Hrvatsku odveo na EURO. Šukerova lopta je pola metra prešla gol liniju Ivice Kralja, ali gol nije priznat.  I na marakani Hrvatska je dominirala, pa ste od straha da ne izgubite razbili ritam utakmice gašenjem reflektora.

Jovan

pre 4 godine

Život ide dalje, a njemu ne pada a pamet da i on ode. Nije trebalo ni da dođe, bez dana iskustva ide na svetsko prvenstvo. Ovde se neznanje nagrađuje, a uspeh kažnjava.
Ali nije Krstajić kriv, krivi su "stručnjaci" koji su ga postavili, uz svesrdnu podršku novinara, koj su ovo trebali da napišu. Englezi su nam odmah rekli da nismo normalni.

Doktor - objavite !!!

pre 4 godine

A o ostavci ni ne razmišlja. Preuzeo odgovornost demagoski na recima, i bole ga uvo, život ide dalje, a bolje da bude selektor nego da ne bude... tako on razmišlja, ucio čovek od onih koji su ga doveli tu gde jeste, takvog kakav jeste...

Iggy

pre 4 godine

Kad nas je Muslin odveo na SP vecina komentatora ovde je govorila da igramo ruzan fudbal sa onakvim kapacitetima od igraca. Vecina je govorila da je cudo ne proci onako laku grupu. Onda Kokeza poslusa glas naroda i kao nagradu za plasman na SP otpusti coveka koji nas odveo tamo. O tome pisu svi svetski mediji kao o osmom svetskom cudu i naravno onda niko ne zeli ni da pridje trenerskom poslu te moraju da daju ovom pocetniku da vodi. Verujem da ni dalje nije lako naci nekog dobrog trenera. Tako da Srbijo ubuduce ”be careful what you wish for” i postujte svaki dobar rezultat ma kako on postignut, nemamo ih puno!

Toto

pre 4 godine

Prijovic je ocigledno nas najbolji spic. Covek je jedini odigrao pristojno. Da vidim da li ce da pocne protiv Litvanije, kao sto je zasluzio.

Марко

pre 4 godine

Овај несретник је успео да изгуби са 5:0 од репрезентације чији је играчки кадар 2.4 пута јефтинији од играчког кадра наше репрезентације. Играчки кадар Србије је процењен на 336 милиона евра, а Украјине на 140 милиона евра на трансфермаркету. Примера ради, Муслин је у квалификацијама за СП елиминисао Аустрију чији играчки кадар вреди 261 милион евра и Велс чији играчки кадар вреди 190 милиона евра. Ми смо се у Лиги нација мучили са Литванијом чији играчки кадар вреди 8 милиона евра, Црном Гором чији играчки кадар вреди 76 милиона евра и Румунијом, чији играчки кадар вреди 75 милиона евра. Дакле, Крстајићеве могућности су такве, да он са екипом од 336 милиона евра, може да победи екипу до 80 милиона евра.

Zigzag

pre 4 godine

Mozda je izgubio 5-0,ali je pokazao iznimno takticko znanje sa taktikom 90-ih 3-5-2,pokusao je zbuniti protivnika,medjutim protivnik je doista puno kvalitetniji predvoden Kravicom,Malinom,Konopljom i Tsiganom..

car

pre 4 godine

Prekodrinski srbi čega se dohvate, sve unište. Nije za vas ovo,nemate šlifa, hvatajte se mješalice.
(brza fotografija, 08. jun 2019 01:11)
Hvala vam na glasu.

Ti mora da si iz Srbije kad pises mjesalice umesto mesalice.

mr

pre 4 godine

Ma problem je sto ne znas da motivises igrace, kad im to bas treba, niti znas unaprijed osjetiti da ce biti mozda u problemu za ovakvu bitnu tekmu. Protiv Portugala na to nisi ni uticao jer su igraci odigrali srcem, sami se motivisali.

Mantis

pre 4 godine

zgubio si 5:0 od Ukrajine, a imamo 3x bolji tim... odlazi
(srb.rs, 7. jun 2019 23:26)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tipično srpski! Po kojem kriteriju imate 3x bolji tim???
Po imenima, dresovima, visini, težini, znanju???
Srbija nema NIKAKAV tim, Srbija nema ništa od nogometa
(ili fudbala kako vi govorite). Zato malo poštovanja
i pristojnosti prema onima koji su vam očitali lekciju
iz gore spomenute igre. Srbija nikad nije i nikad neće
napraviti ništa (to ti je 3x).

Јадан небио, кани се тренерске клупе

pre 4 godine

За разлику од Јаска Фијаска, овај није бацио сако. Мада резултатски и по знању, ту је то негдје.

Vlado

pre 4 godine

Tako je, samo optimisticno. Ionako kad Portugal osvoji Ligu Naciju svejedno dal smo prvi ili treci, Krstaja nas vodi na krov Evrope 2020.

SS

pre 4 godine

Rekao sam da cim nije smenjen posle SP,Srbija EP nece videti.Amater nam je trener,a mediji su se lako digli posle one lige nacija i protivnika kao sto su Litvanija i Rumunija..Za sta je smenjen Muslin?Posle bruke protiv Svajcaraca oni i dalje nisu smenili Krstajica?Sramota

oj jelo, jelo, imas lepo telo

pre 4 godine

pa kad igramo napadacki, jel zbog toga i Muslin oteran, jel bio dosadan njegov fudbal. evo sad igramo tika taku.

direwolf

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da je ovaj covek jos uvek selektor nase reprezentacije. Ceo dan otvaram portale sa nadom da cu videti vest da je dobio otkaz, ili da bar ima obraza i odlazi sam, ali nista od toga. Zar je moguce da ce jedna ovakva generacija, koja je bila omladinski svetski i evropski prvak, propasti zbog lose struke i rukovodstva?!?

neeko

pre 4 godine

ne znaš.
pitaj nekog nesrećo, ako već nemaš obraza da podneseš ostavku.
a osim što ne znaš, i nećeš da pitaš,pokazao si da si s.sica i stavio si jovića umesto mitra,koji ti nosi tim već 2 godine.
da ništa nisi dirao ne bi izgubili,najbolje bi bilo da nisi ni došao na tekmu

salepeta

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.

Niki

pre 4 godine

Kako u životu sve dođje na svoje jednom,ovo je pravi primer. Iako nisam podrzavao sto SMS nije ni pozivan u reprezentaciju (iako i znam da je razlog bio jer je isti SMS izigravao Mesija i Ronalda lično) od strane Muslina,postavka koju je on forsirao je bila tacna. Da li 3-5-2 ili 3-4-3 ,ali to je naša jedina valjana formacija koju možemo da igramo. Drugo,sto se tiče Kokeze i ovog ovde (kojeg sam cenio kao igrača) neću mu ni ime spomenuti, reci ću samo hahahaha

Salaso

pre 4 godine

Postavio taktiku za Jovica jer si morao iz nekog razloga a on dečko ne može loptu da prili kako treba. Umesto da se sve vrti oko Tadića ti si sve podredio menadzerskom igraču Javiću! Veze ti nemas-ostavka!

Bill Gates

pre 4 godine

Stvarno bi trebali da otkažete Litvaniju, nije to za nas.
Realno veće su šanse da pošaljemo čoveka na mesec do kraja godine nego da napravimo neki rezultat koji bi imao smisla. Ne vidim svrhu cele ove priče oko fudbala... Možda kriket? Tamo bi bili uspešniji garantovano...

Milan

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.
(salepeta, 8. jun 2019 00:26)
Al' te vozi sendvic!

Pop

pre 4 godine

Ds nije stavio Jovica i ostale bio bi kriv, samo je falio Rebic.treba igrati prosvetn tim, kakav Jović. Još je zelen, neće taj da trči čeka Prebiva i kostica.

Зета СРБ

pre 4 godine

Наук је кад изгубиш као против Швајцарске. Ово је срамота, надам се да је ово штрајк и револт играча, лакше ми је да се тако тешим!

Lesser watch

pre 4 godine

Selektor vam je sve želje ispunio, i ne razumem šta se bunite? Izbacio je Rukavinu i Mitrovića i Stojkovića, ubacio Jovića, Prijovića, Gaćinovića,Dmitrovića. Izgleda da je poraz ipak zbog Ljajića ili možda i Milenkovića. Treba i njih dvojicu izbaciti i onda će biti rapsodija i sve pobede. A da i Mitrovića izbaciti i sa klupe jer može da se desi da uđe u igru pa čak i da da gol a to je totalno neprihvatljivo jer zna se ko treba da daje golove za reprezentaciju.I još nešto, da je Stojković primio 5 komada verovatno bi on bio glavni krivac za poraz, bez obzira na činjenicu da bi kao i Dmitrović u većini situacija bio nemoćan. E sad kriva je formacija i Ljajić a inače su igrači odigrali vrhunski. E... licimeri.

placebo

pre 4 godine

Napadima na Krstajica se napadaju svi oni koji ovoj zemlji zele dobro.Ja verujem selektoru i podrzavam ga jer je svojim radom pokazao kako se bori za nacionalni dres.Ovo nije napad na Krstajica i Kokezu,nego na sve napredno u Srbiji.

sone

pre 4 godine

Boze moj, zivot ide dalje. Samo jos da precizira kome za nauk? Njemu, da jos uci ibigra se. Nama da se dozovemo pameti pa umesto sto samo pisemo ovde odemo na protest ispred FSS i trazimo smenu jer oni predstavljaju SRBIJU! Ko je njima dao za peavo da se igraju ugledom nacije. Ali kad ne mozemo posteno da se pobunimo za stanje u drzavi... Boze moj, zivot ide dalje. Jer se i njemu i svima njima u Srbiji moze jer... zivot ide dalje...

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Zbog cega mi 5:0 dozivljavamo kao nesto sto je ravno nekoj katastrofi? Ljudu fudbal nije nesto sto mi znamo da igramo i gde mi imamo reputaciju neke ozbiljne fudbalske nacije pa smo sad nesto zateceni i iznenadjeni. Mi nismo neki totalni levaci i autsajderi ali nismo ni ozbiljna ekipa i nije tragedija dobiti 5 komada. Desi se 5:0 pa i 7,8 komada ozbiljnim ekipama a mi smo sve samo nismo ozbiljna ekipa!

Lazar

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da utvrde šta se dogodilo. Selektor Krstajić je do sada ostvarivao zapažene rezultate. Ne treba suditi posle jedne utakmice.

Bargro

pre 4 godine

Krstajic kriv??
Smesni su svi koji to misle.Krivi su fudbaleri,a najvise oni najskuplji.Pa nece valjda Krstajic da dodaje lopte i daje golove.

Siniša

pre 4 godine

Da, život ide dalje. Samo, prodje mi život uz ovakve kao ti i čekajući ozbiljan fudbal od naših. Prodji i ti brate. Sad imaš u CV upisano da si vodio jednu "ozbiljnu" reprezentaciju i možeš da treniraš neki Bangladeš...recimo.

lol

pre 4 godine

Ne odlazak Srbije na EP proklestvo se nastavlja.
Šukeru one noći na Maksimiru nije priznat čisti gol, koji bi da je bilo pravde Hrvatsku odveo na EURO. Šukerova lopta je pola metra prešla gol liniju Ivice Kralja, ali gol nije priznat.  I na marakani Hrvatska je dominirala, pa ste od straha da ne izgubite razbili ritam utakmice gašenjem reflektora.

Lazar

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da utvrde šta se dogodilo. Selektor Krstajić je do sada ostvarivao zapažene rezultate. Ne treba suditi posle jedne utakmice.

placebo

pre 4 godine

Napadima na Krstajica se napadaju svi oni koji ovoj zemlji zele dobro.Ja verujem selektoru i podrzavam ga jer je svojim radom pokazao kako se bori za nacionalni dres.Ovo nije napad na Krstajica i Kokezu,nego na sve napredno u Srbiji.

Mantis

pre 4 godine

zgubio si 5:0 od Ukrajine, a imamo 3x bolji tim... odlazi
(srb.rs, 7. jun 2019 23:26)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tipično srpski! Po kojem kriteriju imate 3x bolji tim???
Po imenima, dresovima, visini, težini, znanju???
Srbija nema NIKAKAV tim, Srbija nema ništa od nogometa
(ili fudbala kako vi govorite). Zato malo poštovanja
i pristojnosti prema onima koji su vam očitali lekciju
iz gore spomenute igre. Srbija nikad nije i nikad neće
napraviti ništa (to ti je 3x).

Pop

pre 4 godine

Ds nije stavio Jovica i ostale bio bi kriv, samo je falio Rebic.treba igrati prosvetn tim, kakav Jović. Još je zelen, neće taj da trči čeka Prebiva i kostica.

salepeta

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.

dileja

pre 4 godine

Da mi je tvoj mozak da se odmorim :) Kakav genijalni komentar, "ala" "mi smo Partizan, da stanemo na loptu"...uh , drago mi je da sam zvezdas

Bargro

pre 4 godine

Krstajic kriv??
Smesni su svi koji to misle.Krivi su fudbaleri,a najvise oni najskuplji.Pa nece valjda Krstajic da dodaje lopte i daje golove.

spora mjesalica

pre 4 godine

Prekodrinski srbi čega se dohvate, sve unište. Nije za vas ovo,nemate šlifa, hvatajte se mješalice.
(brza fotografija, 8. jun 2019 01:11)

pa i Tesla je prekodrinski Srbin, genije fotografski.

Salaso

pre 4 godine

Postavio taktiku za Jovica jer si morao iz nekog razloga a on dečko ne može loptu da prili kako treba. Umesto da se sve vrti oko Tadića ti si sve podredio menadzerskom igraču Javiću! Veze ti nemas-ostavka!

car

pre 4 godine

Prekodrinski srbi čega se dohvate, sve unište. Nije za vas ovo,nemate šlifa, hvatajte se mješalice.
(brza fotografija, 08. jun 2019 01:11)
Hvala vam na glasu.

Ti mora da si iz Srbije kad pises mjesalice umesto mesalice.

Lesser watch

pre 4 godine

Selektor vam je sve želje ispunio, i ne razumem šta se bunite? Izbacio je Rukavinu i Mitrovića i Stojkovića, ubacio Jovića, Prijovića, Gaćinovića,Dmitrovića. Izgleda da je poraz ipak zbog Ljajića ili možda i Milenkovića. Treba i njih dvojicu izbaciti i onda će biti rapsodija i sve pobede. A da i Mitrovića izbaciti i sa klupe jer može da se desi da uđe u igru pa čak i da da gol a to je totalno neprihvatljivo jer zna se ko treba da daje golove za reprezentaciju.I još nešto, da je Stojković primio 5 komada verovatno bi on bio glavni krivac za poraz, bez obzira na činjenicu da bi kao i Dmitrović u većini situacija bio nemoćan. E sad kriva je formacija i Ljajić a inače su igrači odigrali vrhunski. E... licimeri.

Veli Jože

pre 4 godine

To je normalno da dođe do pada igre nakon one predstave na svjetskom prvenstvu.
Nakon povijesne pobijede nad Kostarikom moralo je doči do "pražnjenja" igraća. Sve će biti ok :)

M

pre 4 godine

Ne mogu da razumijem zašto se ovako nisko spustio!Bio je odličan fudbaler,zaradio novac...Pokušao prerano kao selektor,nije ni prvi ni posljednji.Ali da te pljuje,omalovažava i ismijava kompletna javnost države koju predstavljaš a ti "ladno" kažeš "život ide dalje"..E pa, gospodo,trk na blagajnu Mitića pa to podržavajte u ponedjeljak!

ja

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da utvrde šta se dogodilo. Selektor Krstajić je do sada ostvarivao zapažene rezultate. Ne treba suditi posle jedne utakmice.
(Lazar, 08. jun 2019 02:27)
Lažno se predstavljaš Krstajiću

Milan

pre 4 godine

Ajde da BAR JEDNU utakmicu ne pozovete ni jednog KOJI IGRA PREKO.

Sastavi tim od domaćih igrača. Dosta više

Ovo je velika sramota i od Brazila da smo izgubili toliko.
(salepeta, 8. jun 2019 00:26)
Al' te vozi sendvic!

Arthas

pre 4 godine

Aj sto si najgori selektor u istoriji Srbije u ocajnoj konkurenciji (ne bi me iznenadilo ni u svetu da prednjacis), al sto si ovoliko besraman - dno zivota!

Ивке

pre 4 godine

Он је ту доведен без тренерског искуства, по некој политичкој линији и зато што Мислим није дозвољавао да му други праве тим.
Он тек сад учи на својим грешкама. На светском првенству тактика је била дати гол па у паничну одбрану. Ту је научио да то не ради. Сад је смислио да иду сви у напад. Опет је научио да и то не ради. Будите стрпљиви наћи ће он можда нешто што ради.

Kanta

pre 4 godine

Oduvek sam se pitao sta moze da natera ljude kao sto je ovaj Krstajic da se TOLIKO brukaju i blamiraju pred celim svetom. Koje pare, ucene i obecanja mogu od coveka da naprave kamen, koji ne oseca da ne zna, da ne moze i da ga svi mrze i jedva cekaju da mu vide ledja? Kako bre covece mozes uvece da zaspis, kad znas da te niko ne podnosi? Odlazi i ne vracaj se, samo se skloni da te vise ne gledamo!

Zigzag

pre 4 godine

Mozda je izgubio 5-0,ali je pokazao iznimno takticko znanje sa taktikom 90-ih 3-5-2,pokusao je zbuniti protivnika,medjutim protivnik je doista puno kvalitetniji predvoden Kravicom,Malinom,Konopljom i Tsiganom..

Toto

pre 4 godine

Prijovic je ocigledno nas najbolji spic. Covek je jedini odigrao pristojno. Da vidim da li ce da pocne protiv Litvanije, kao sto je zasluzio.

Nikola

pre 4 godine

On je dokazao da je besraman kada je prihvatio mesto selektora kada su mu sefa smenili...Onda je krenuo da dokazuje da covek veze nema sa trenerskim poslom.Ovo je sve ocekivano...Pobedjivacemo Litvanije ,Crne gore,Moldavije i sa njim,ali nesto vise nikako.Steta za dobru generaciju

satelit

pre 4 godine

ovo se zove konformizam..Kad znas da radis posao za nekog ko je dovoljno jak da te cuva na tom mestu.Preuzima ogovornost? To moze Lev da preuzme jer ima kredit kao prvak sveta,ali neko ko nema uspehe ne moze da preuzima odgovornost!!! U tvom slucaju odgovornost znaci OSTAVKA

Iggy

pre 4 godine

Kad nas je Muslin odveo na SP vecina komentatora ovde je govorila da igramo ruzan fudbal sa onakvim kapacitetima od igraca. Vecina je govorila da je cudo ne proci onako laku grupu. Onda Kokeza poslusa glas naroda i kao nagradu za plasman na SP otpusti coveka koji nas odveo tamo. O tome pisu svi svetski mediji kao o osmom svetskom cudu i naravno onda niko ne zeli ni da pridje trenerskom poslu te moraju da daju ovom pocetniku da vodi. Verujem da ni dalje nije lako naci nekog dobrog trenera. Tako da Srbijo ubuduce ”be careful what you wish for” i postujte svaki dobar rezultat ma kako on postignut, nemamo ih puno!

Predrag

pre 4 godine

@Ima li koji covek na funkciji u Reprezentaciji Srbije, a da je rodjen u Srbiji? Gde mi zivimo....

Bio je rođeni Beograđanin Slavoljub Muslin ali su ga "braćale" podmuklo oterale.

Boro iz Pobede

pre 4 godine

Zbog cega mi 5:0 dozivljavamo kao nesto sto je ravno nekoj katastrofi? Ljudu fudbal nije nesto sto mi znamo da igramo i gde mi imamo reputaciju neke ozbiljne fudbalske nacije pa smo sad nesto zateceni i iznenadjeni. Mi nismo neki totalni levaci i autsajderi ali nismo ni ozbiljna ekipa i nije tragedija dobiti 5 komada. Desi se 5:0 pa i 7,8 komada ozbiljnim ekipama a mi smo sve samo nismo ozbiljna ekipa!

ikac klisa

pre 4 godine

Ljudi ostavka Krstajica nije dovoljna! Ne zaboravite 2:1 na svetskom prvenstvu protiv Svajcarske kad je uveo Radonjica umesto Prijovica. Dovesce partijska mafija drugog Krstajica i ponovice isto!
Ostavke sa vrha ili da ih lincujemo, trece nema!

Mihajlovic u sredinu

pre 4 godine

Zivot ide dalje, drumovi me vode, takav kao ja se uvek doceka na noge! Opusteno, nas cilj nije rezultat, odnosno plasman na EP, to prepustamo drugima. Ostacu slobodan, necu se vezati, vazno je samo dobro se zezati:)
Odoh na posao, od sest se radi.

manjača 19

pre 4 godine

BRAVO SELEKTORE
ti bi i ćupriju pokvaraio , kao i ovi što su te namestili.
Bravo Savo , bravo Semberijo ,bravo Tole, bravo formacijo radosti -nas večeras , pustite te ljude nek idi da se odmaraju ništa nisu krivi , pokazali su većina da znaju u proteklom periodu ali je očigledno da mi sa njima ne znamo.
30 godina mi sa dobrima ne znamo- a puno ih je bilo , il je pokvarena mašta il prljave strasti, dokle više..
BRAVOOOOO

oxydant

pre 4 godine

Život ide dalje-svakako,ali Krstajić kao trener reprezentacije-nikako!Morao je da bude smenjen posle svetskog prvenstva (nije bio u stanju ni izveštaj da podnese) i to nam se sada grdno sveti!

wows

pre 4 godine

Ja kad vidim lice ovog čoveka pomislim da gledam reklamu za neke jeftine viršle.... Sram te bilo Krstajiću, nepismen si fudbalski a što je najgore i ljudski da bi shvatio težinu svojih reči i dela.

boban

pre 4 godine

svi crvenimo zbog tebe.Ti treba da znas ko je u kakvoj formi.Ti treba da zovnes Milivojevica.Najaci zadnji vezni u poslednjih 5 god.Ne igra zbog tvoje sujete.Los si selektor i treba da se suocis sa tim.Otidji radi nesto sto znas.

oj jelo, jelo, imas lepo telo

pre 4 godine

pa kad igramo napadacki, jel zbog toga i Muslin oteran, jel bio dosadan njegov fudbal. evo sad igramo tika taku.

DEX

pre 4 godine

UEFA je Krstajicu spasila zivot zato sto u ponedeljak igra bez publike. Ali na prvoj sledecoj utakmici u Srbiji, ukoliko ne podnese ostavku do tada, ocekujem bombarbovanje sa tribina upaljacima, limenkama ili cipelama, zasto da ne. Ovaj poraz mu nece oprostiti niko nikada. A najvise mi je zao vrhunskih igraca koje je pogresnim ulogama u timu pretvorio u invalide na terenu.

Марко

pre 4 godine

Све људи који дођу на утакмицу Србија - Литванија треба сместити у лудницу, јер нормалан човек не може да оде да гледа тим који предводи несретни Младен Крстајић.

Bookie

pre 4 godine

Zivot ide dalje
zivot brzo prolazi
ali osjecam da
to vise nisi ti, a ni ja

Mozda bi i mogli
pokusati ponovo
al' bojim se da
ovaj je put gotovo...

Вук

pre 4 godine

Одлази човече ако образа имаш. Смеје нам се цели свет. Наши играчи потписују за Реал, Милан, Јувентус, а овде због тебе дебакл. Срам да те буде!

kvota 4+

pre 4 godine

Hitna ostavka čelnika u FSS i smeniti Krstajića i negov menadžerski lobi,
jer igrati protiv Ukrajine u Kijevu sa DVA centarfora, TRI centarhalfa i PET ofanzivnih veznih igrača,
može samo onaj koji želi da Srbija ubedljivo izgubi, jer se kladio na 4+.

neeko

pre 4 godine

ne znaš.
pitaj nekog nesrećo, ako već nemaš obraza da podneseš ostavku.
a osim što ne znaš, i nećeš da pitaš,pokazao si da si s.sica i stavio si jovića umesto mitra,koji ti nosi tim već 2 godine.
da ništa nisi dirao ne bi izgubili,najbolje bi bilo da nisi ni došao na tekmu

оће то

pre 4 godine

Ахахахахахаха јао нама, па да није било страшно! Побегао сам са часа када су ово предсвали, али ево видите, никад није касно да се научи пропуштена лекција! :)

FootEcho

pre 4 godine

Ovo je problem citavog naseg drustva. Perzonalizacija i svojatanje svega cega se neko dohvati. Kao da je ovo njegov licni klub, pa ide dalje, sta sad. Apsolutno ne postoje cestitost, obraz.

Niko ne preuzima odgovornost. Da kaze - pokusao sam, zaista sam mislio da je ovako dobro, ali sam pogresio, verujem da neko moze bolje - PODNOSIM OSTAVKU.

Ukorenjeno je vecini da je normalno okrenuti drugi obraz, jer sa druge strane stoji veliki tata, brat koji ce to da opere...

Jeziva igra. Ne znam ni kako bih komentarisao sta je fudbalski falilo, kad nam trenutno najvise fali ono LJUDSKI.

A i dalje se nadam...

hm?

pre 4 godine

U Srbiji odrastaju generacije dece koja nisu imala priliku da vide EP u fudbalu na kojem ucestvuje nasa reprezentacija. Cetiri godine su postale osam, osam je postalo dvanaest, dvanaest... i dolazimo do dvadeset....

Vlado

pre 4 godine

Tako je, samo optimisticno. Ionako kad Portugal osvoji Ligu Naciju svejedno dal smo prvi ili treci, Krstaja nas vodi na krov Evrope 2020.

Trandža delija

pre 4 godine

Selektoru treba dati šansu.
(Tanja, 07. jun 2019 23:55)

Evo može da piše retardirane komentare za sendvič kao ti. Ako mu i to nije previše teško...

ArtuDitu

pre 4 godine

Divlje svinje se šetaju Novim Beogradom, ljudima kuće poplavljene, na televizijskim snimcima samo što voda nije došla do krova a slušamo kako smo napravili dobar sistem za zaštitu od poplava na državnom nivou. I onda očekujemo rezultate u fudbalu? Od koga? Od onoga ko vodi savez ili od selektora? Preambiciozno je. Fudbal se ne može zamaskirati lažima kao što se čini sa stvarnim životom u Srbiji.

Regent

pre 4 godine

Mislio sam da od botova u politici nema gore, medjutim oni sada brane indirektno vlast pisuci botovske komentate za Krstajica i Kokezu. I hleb vam je mnogo!

Марко

pre 4 godine

Овај несретник је успео да изгуби са 5:0 од репрезентације чији је играчки кадар 2.4 пута јефтинији од играчког кадра наше репрезентације. Играчки кадар Србије је процењен на 336 милиона евра, а Украјине на 140 милиона евра на трансфермаркету. Примера ради, Муслин је у квалификацијама за СП елиминисао Аустрију чији играчки кадар вреди 261 милион евра и Велс чији играчки кадар вреди 190 милиона евра. Ми смо се у Лиги нација мучили са Литванијом чији играчки кадар вреди 8 милиона евра, Црном Гором чији играчки кадар вреди 76 милиона евра и Румунијом, чији играчки кадар вреди 75 милиона евра. Дакле, Крстајићеве могућности су такве, да он са екипом од 336 милиона евра, може да победи екипу до 80 милиона евра.

komentator

pre 4 godine

Daj ti ostavku prijatelju pa nek onda ide život dalje, kako on opušteno prihvata poraz od 5:0 protiv Ukrajine od koje imamo duplo bolju ekipu

jojo

pre 4 godine

Šta znači preuzimam odgovornost a ne dajem ostavku??! Kakvu si to odgovornost preuzeo? Ukrajina ima raspad igrače. Šahtjor nivo u najboljem slučaju. Ti si sramota srpskog naroda. Kako spavaš noću a znaš da 99 posto tvog naroda te ne podnosi i proklinje, tebe Kokezu i Vučića koji vas je postavio. Kako živiš u tom apsurdu. Dao Bog i Litvanija bar bod da izvuče. Ozbiljno razmišljam u ponedeljak da idem da navijam za njih.

Millennium

pre 4 godine

Sramota! Imaš li obraza da posle ovoga ostaneš selektor? Ako imaš i malo časti bolje idi nego da te kroz koju utakmicu teraju ko što su Muslina. Doduše "obraz" si pokazao kada si bez pardona ušao u njegove cipele i kada si nastavio da vodiš reprezentaciju nakon Svetskog.

Niki

pre 4 godine

Kako u životu sve dođje na svoje jednom,ovo je pravi primer. Iako nisam podrzavao sto SMS nije ni pozivan u reprezentaciju (iako i znam da je razlog bio jer je isti SMS izigravao Mesija i Ronalda lično) od strane Muslina,postavka koju je on forsirao je bila tacna. Da li 3-5-2 ili 3-4-3 ,ali to je naša jedina valjana formacija koju možemo da igramo. Drugo,sto se tiče Kokeze i ovog ovde (kojeg sam cenio kao igrača) neću mu ni ime spomenuti, reci ću samo hahahaha

Androjevica

pre 4 godine

Nije ovo ,,NAUK,,Krstajicu.Ovo je nacionalna blamaza,u tvojoj,i ljudi iz FSS reziji.
Tvojom postavkom ,na mjesto Selektora,otpjevana je Labudova pjesma Srpskom fudbalu.
Ni toliki problem,izgubiti bodove,ali je katastrofa dozivjeti onakvo PONIZENE,od jedne ,po znanju,ne bas jake reprezentacije,ali po pristupu i odgovornosti i strategiji,prema reprezentaciji vrhunsk.Kada se tome pridoda majstorsko vodjenje ekipe,sa klupe ,BRUKA je bila neminovna.
Kada se svemu ovome pridoda,SETNJA,nasih manikena po zelenom tepihu,koji su zaboravili da su dosli da brane CAST i OBRAZ svoje domovine
PS.Krstajic,vise ni minutu nesmije imati vezu sa Srpskim fudbalom.

Bill Gates

pre 4 godine

Stvarno bi trebali da otkažete Litvaniju, nije to za nas.
Realno veće su šanse da pošaljemo čoveka na mesec do kraja godine nego da napravimo neki rezultat koji bi imao smisla. Ne vidim svrhu cele ove priče oko fudbala... Možda kriket? Tamo bi bili uspešniji garantovano...

sef strucnog staba

pre 4 godine

Ova izjava bi imala smisla da smo igrali protiv Nemacke iz 2014. ili Spanije iz 2010. a ne protiv Ukrajine kojoj Gvardiolin levi bek igra plejmejkera i voza nas ko da je Mesi.

lupez

pre 4 godine

ZNACI VODIĆEŠ NAS I IDUĆU UTAKMICU. DAJ MOLIM TE PRESPAVAJ BUDI BOLESTAN ZAKASNI NA AUTOBUS UZMI MALO GODIŠNJI ODMOR SAMO NAS ZAOBIĐI.

Kraken

pre 4 godine

krstajicu, svaka cast za sve sto si postigao u karijeri kao fudbaler, ali mislim da si i te kako tanak trener i da nemas taj kvalitet, da vodis reprezentaciju Srbije. Da bi bio trener jedne ozbiljne reprezentacije, mora pre toga da imas postignute rezultate sa nekim klubom ili drugom reprezentacijom, sto ti nemas apsolutno .

qpus

pre 4 godine

Шта тачно значи: “Преузимам сву одговорност.” ?
(Princip, 07. jun 2019 23:25
Znaci da nista. Sve ok, preuzeo sam odgovornost, sad nastavljam dalje da se ucim i igram menadzera.

Saša

pre 4 godine

Nikada ali bukvalno nikada Srbija nije imala toliko beskurpuloznih ljudi na jednom mestu. Počevši od vrha države pa preko sporta do predsednika mesnih zajednica, opet ponavljam, nikada!

Memfis

pre 4 godine

Какав народ таква власт, каква власт такав селектор. Нема љутње, само срамота пред прецима и поколењима.

Јадан небио, кани се тренерске клупе

pre 4 godine

За разлику од Јаска Фијаска, овај није бацио сако. Мада резултатски и по знању, ту је то негдје.

mr

pre 4 godine

Ma problem je sto ne znas da motivises igrace, kad im to bas treba, niti znas unaprijed osjetiti da ce biti mozda u problemu za ovakvu bitnu tekmu. Protiv Portugala na to nisi ni uticao jer su igraci odigrali srcem, sami se motivisali.

Zeljko

pre 4 godine

Najgore od svega je sto ce biti jos ovakvih rezultata i sto ce doticni otici tek kada vise ne bude bilo nikakvih sansi....uzas i katastrofa...nisam gledao tekmu ali rezultat govori sve

Nenad

pre 4 godine

Ovi iz FSS se Boga ne boje, a ljudi ne stide, kao i oni koji su ih doveli.....a vrlo dobro znamo ko ih je tu , ničim zasluženo i postavio- sram Vas bilo sve zajedno !!!

ajoj

pre 4 godine

ne treba krtsjic da da ostavku tj ne samo on, vec citav savez. tamo treba da budu ljudi koji imaju ideju o tome kako da se nas fudbal organizuje da se dovede u redi da ima zelju da bude recimo svetski ili evropski prvak. a ne neko kome je jedini cilj i ideja vodjenja saveza punjenje svojih dzepova!!!

Лала из Баната

pre 4 godine

Овај се понаша као да смо изгубили са 0-1. Као да се ништа страшно није десило.
Да ли је могуће да је човек толико бахат и арогантан?
Да ли је могуће да ће сада сви са се праве да је све у реду и да наставе да уништавају фудбал???

Walldorf

pre 4 godine

Ovaj covek i ljudi koji su ga postavili na mesto koje mu ne pripada, samo su deo hidre koja nemilosrdno unistava srpski narod i drzavu. Ako smo svi toga svesni, kako mozemo ocekivati da doticni gospodin ucini nesto casno i cisto? Kako mozemo ocekivati da doticni gospodin ima casti i spoznaje da nema kvalifikacija za posao koji "obavlja"? Da u skladu sa navedenim, casno podnese ostavku. Naravno da tako nesto ne mozemo ocekivati. Dzaba nabrajanje cinjenica.Dzaba zdravorazumski komentari i saveti. Dzaba zelja cele nacije da nas nacionalna selekcija cini ponosnima. Dzaba...

Жеља

pre 4 godine

Па живот иде даље а ми са тобом стојимо у месту. Све репрезентације одоше далеко.

del boj

pre 4 godine

Svestan sam činjenice da je poraz od Ukrajine svima teško pao tako da nam samo neuspeh protiv Litvanije može pomoći da zaboravimo negativan rezultat iz Lavova. Jedini način da prebolimo taj poraz jeste da doživimo drugi, teži, koji će nam zaokupiti misli i koji će skrenuti pažnju sa utakmice u Lavovu. Bez obzira na to što se u medijima pojavila priča da smo dotakli samo dno ja vas uveravam da to nije tačno i da postoji dovoljno prostora da još jednom neprijatno iznenadimo naše navijače.

direwolf

pre 4 godine

Ne mogu da verujem da je ovaj covek jos uvek selektor nase reprezentacije. Ceo dan otvaram portale sa nadom da cu videti vest da je dobio otkaz, ili da bar ima obraza i odlazi sam, ali nista od toga. Zar je moguce da ce jedna ovakva generacija, koja je bila omladinski svetski i evropski prvak, propasti zbog lose struke i rukovodstva?!?

Pedja

pre 4 godine

U FSS nam Kokeza, u Zvezdi Terzić i Čović, u Partizanu Vučelić i Vazura.
(E moj srpski narode, 08. jun 2019 13:31)
Potpisujem sve

SS

pre 4 godine

Rekao sam da cim nije smenjen posle SP,Srbija EP nece videti.Amater nam je trener,a mediji su se lako digli posle one lige nacija i protivnika kao sto su Litvanija i Rumunija..Za sta je smenjen Muslin?Posle bruke protiv Svajcaraca oni i dalje nisu smenili Krstajica?Sramota

Mad4Red

pre 4 godine

Alooo bree koje opravdanje sta je veceras falilo sem tvog znanja i postavke igraca niko ne igra ono sto treba 3 pozadi smesno nikad nismo igrali to... Budi covek daj ostavku i cao...

dusanculi

pre 4 godine

Nimalo srama, ama baš ništa osim onih izandjalih fraza tipa, potreban nam je mir kao da u ponedeljak igraju protiv Francuske a ne Litvanije. Podržavao sam ga al poslije ovog, ne znam. Čovječe, ako imaš imalo dostojanstva, podnesi ostavku još večeras!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Od koga li je naucio da je "preuzimanje odgovornosti" samo puka floskula za javnost? Pomozite mi da se setim ko tako stalno "preuzima odgovornost" bez ikakvih posledica.

varga stevan

pre 4 godine

PA KAKVA JE OVO LAKRDIJA ....KAD OVAJ SELEKTOR STO VODI SRBIJU FUDBALSKU PODNOSI OSTAVKU ,OVO BLAMIRANJE U IZJAVAMA,OVO JE SRAMOTA KO VODI REPREZENTACIJU

Зета СРБ

pre 4 godine

Наук је кад изгубиш као против Швајцарске. Ово је срамота, надам се да је ово штрајк и револт играча, лакше ми је да се тако тешим!

sone

pre 4 godine

Boze moj, zivot ide dalje. Samo jos da precizira kome za nauk? Njemu, da jos uci ibigra se. Nama da se dozovemo pameti pa umesto sto samo pisemo ovde odemo na protest ispred FSS i trazimo smenu jer oni predstavljaju SRBIJU! Ko je njima dao za peavo da se igraju ugledom nacije. Ali kad ne mozemo posteno da se pobunimo za stanje u drzavi... Boze moj, zivot ide dalje. Jer se i njemu i svima njima u Srbiji moze jer... zivot ide dalje...

Spartacus

pre 4 godine

Nemoj selektore "ti" nikog vise da spremas za sledecu
utakmicu..molimo te. Zivot ide dalje..istina..pa tako i ti nastavi dalje...samo te molimo u nekoj drugoj bransi!
Ako imalo imas morala i casti...

Doktor - objavite !!!

pre 4 godine

A o ostavci ni ne razmišlja. Preuzeo odgovornost demagoski na recima, i bole ga uvo, život ide dalje, a bolje da bude selektor nego da ne bude... tako on razmišlja, ucio čovek od onih koji su ga doveli tu gde jeste, takvog kakav jeste...

krajisnik

pre 4 godine

"Preuzimam odgovornost"...
Kako?
Tako što je ne preuzimas.
Moralan čovjek daje ostavku, ali mjesecna plata selektora je koliko?
15,20 hiljada evra?
Nadas se na suvi kvalitet igrača da ćemo pobjediti Litvaniju i Luksemburg.
Kud bez publike u ponedeljak, pa da vas izvizdimo kako zaslužujete?

deli

pre 4 godine

Шта тачно значи: “Преузимам сву одговорност.” ?
(Princip, 7. jun 2019 23:25

To u privatnoj firmi znači otkaz a u državnoj znači da ti niko ne može ništa.

He he

pre 4 godine

Ma sve ok Mladene brate,dobićemo ih u Beogradu 7-1 i onda smo bolji u međusobnom skoru.Onda ćemo da batalimo Portugal,Litvaniju i Luksemburg.Nažalost tada će nas neko probuditi.

Sergio

pre 4 godine

Kod nas za sve neuspehe, uvek isto. Čuveno "život ide dalje". Šefe, ta funkcija, pozicija na kojoj si, nosi i odgovornost za obaveze i rezultate! Lako je bez dana iskustva uživati kao selektor. Daj odgovore koji nisu šuplja priča i ako imaš mrvicu obraza i dostojanstva, priznaj da nisi dorastao i da ovo nije za tebe. Imaj bar malo časti i povuci se!

Jovan

pre 4 godine

Život ide dalje, a njemu ne pada a pamet da i on ode. Nije trebalo ni da dođe, bez dana iskustva ide na svetsko prvenstvo. Ovde se neznanje nagrađuje, a uspeh kažnjava.
Ali nije Krstajić kriv, krivi su "stručnjaci" koji su ga postavili, uz svesrdnu podršku novinara, koj su ovo trebali da napišu. Englezi su nam odmah rekli da nismo normalni.

Siniša

pre 4 godine

Da, život ide dalje. Samo, prodje mi život uz ovakve kao ti i čekajući ozbiljan fudbal od naših. Prodji i ti brate. Sad imaš u CV upisano da si vodio jednu "ozbiljnu" reprezentaciju i možeš da treniraš neki Bangladeš...recimo.