Petak, 07.06.2019.

10:00

ANKETA: Budite selektor – ko izlazi na teren protiv Ukrajine?

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 gostuje reprezentaciji Ukrajine i glavno pitanje koje se postavlja je – koga će Mladen Krstajić izvesti na teren?

Izvor: PT

ANKETA: Budite selektor – ko izlazi na teren protiv Ukrajine? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

kjukpatrik

pre 4 godine

ne razumem kako jovic ispred mitrovica, a mitrovic posle aguera I obemajanga uputio najvise suteva u premijer ligi, dao skoro sve golove za nas I napravio premijerligasa I to sve u zadnjoj godini.

jovic dao na jednoj utakmici 5 golova I 15 pored toga I sad ce da greje klupu u realu, a mora da igra.

ne razumem vas uopste

bambam

pre 4 godine

70 godina se igrala formacija 442 i sad kao.. to je loše bla bla bla.. Ako se dobro trči može da bude 442, 352, 262 ,0010,910..može sve. Koliko znam nijedan fudbaler, a ni trener nije doktor nauka i ne mora da to bude da bi bio dobar u svom poslu. Vidimo se oko 23 po našem vremenu.

Objektivno

pre 4 godine

Najbitnije od svega je da van tima budu dve najvece kiksare Milenkovic i Veljkovic a sve ostalo bice podnosljivo.Naravno u spicu mora biti Luka Jovic.

Bill Scanlon

pre 4 godine

3-5-2 formacija. Na golu Dišljenković. Odbrana: Gavrančić, Lalatović, Pantić. U veznom redu: Duljaj, Đorđe Lazić, Zvone Vukić, Željko Ljubenović i Joca Markoski. U špicu Marko Dević. Ubaciti i ovog Vakuljka u prvih 11 da ga prodamo. Znamo ih u dušu, dobijamo 5:0!

komentator

pre 4 godine

Po meni najbolja formacija je 3-4-1-2. Tri štopera Spajić, Milenković i Veljković. Dva spoljna Kolarov i Lazović. Da smo u najjačem sastavu dvojku na sredini činili bi Matić i Milivojević, ali u ovom slučaju tu mogu igrati SMS i Gaćinović. Odma iza napadača Tadić i dva najisturenija Mitrović i Jović. Vaše mišljenje?

ime i prezime

pre 4 godine

Igracemo sa 2 spica protiv Litvanije,a protiv Ukrajine i Portugals u gostima je bas tesko ocekivati da izadjemo sa 2 spica plus sto inamo Tadica koji je ko lazna devetka,takoreci bez prevelikih obaveza u odbrani.. Bice prilika da se proba sa 2 spica,nisam bas siguran da je ova utakmica veceras idealna prilika za taj test..

PFC

pre 4 godine

Moj sastav sa ovim spiskom bi bio:Rajković-Rukavina Veljković Milenković Kolarov-Tadić Gaćinović Maksimović Kostić-Jović Mitrović.Formacija-442

кацпизачио

pre 4 godine

Дмитровић

Миленковић Вељковић Коларов

Максимовић

Лазовић СМС Тадић Костић

Митровић Јовић

Bodibond

pre 4 godine

Izlaze: Dmitrovic, Rodic, Savic, Babic, Gajic, Krsticic, Jovicic, Radonjic, Mohamed Benovic, Pavkov i Jovic. Posto je selektor Krstajic a predsednik saveza Kokeza ne bi me nista iznenadilo.

јд123

pre 4 godine

3-5-2, али чисто сумњам да ће бити овако офанзивна постава.

Dmitrović
Milenković - Veljković - Kolarov
Lazović - Kostić
Gaćinović - Maksimović
Tadić
Mitrović - Jović

Bodibond

pre 4 godine

Dakle ni u anketi ne mozemo da igramo sa dva spica, a kamoli na terenu...
(pedja, 07. jun 2019 11:31)

Anketa je jedno a teren nesto sasvim drugo.

dalibor79

pre 4 godine

zar milinkovic-savic nije povredjen? ako ipak nije povredjen njega bi obavezno stavio u startnu 11.
dmitrovic-rukavina(boljeg nemamo, kada nije pozvao ivanovica ili maksimovica iz napolija koji bi mogli da igraju beka),milenkovic,spajic,kolarov-maksimovic,gacinovic,milinkovic-savic,kostic,tadic-jovic. budimo realni i jace rep. od nas ne igraju sa dvojicom napadacima. a tadic bi svakako trebao da igra odmah iza jovica.

don

pre 4 godine

Nažalost igra sa 2 napadača tj 2 prave devetke je odavno izumrla i 2 napadača u timu ne mora značiti da se igra napadački i lepršavo. Neko je naveo primer Urugvaja kako igraju sa Suarezom i Kavanijem, a oni igraju najrigidniji fudbal na svetu, maltene prekopiran sistem Atletiko Madrida i daleko su od nekog atraktivnog fudbala. S druge strane Ajax je celu ligu šampiona odigrao bez ijedne klasične devetke, a igrali su ubedljivo najlepši fudbal u Evropi jer su imali Tadića, Van De Beka, Neresa i Zijeha koji su majstori sa loptom i trkački su besprekorno spremni. U našoj reprezentaciji ima materijala da se tako nešto primeni, naravno ne može se očekivati takva uigranost, ali imamo igrače koji već igraju tako u svojim klubovima kao što su Jović, Tadić, Kostić i Ljajić uz Gaćinovića i Maksimovića to je na papiru recept za atraktivnu igru, naravno puno teže je to primeniti na terenu.

moje ime

pre 4 godine

Vasiljevic - Mladenovic, Veljkovic, Mitrovic, Miletic, Rukavina - Radonjic, Katai, Fejsa, Zivkovic - Mitrovic.

Sa ovom postavom osvajamo EP, koji ce nam djavo tamo neki Tadic ili igraci nekog tamo Ajntrahta. Sa ovom postavom Krstaja uzima EP.

ZAPAMTITE OVAJ POST!!!









(salim se)

Boka

pre 4 godine

Koja fudbalska euforija vlada kod komšija, ne mogu da zamislim šta bi bilo da su bili u finalu SP ko njihovi zapadni susedi.
(mnbvcxy, 07. jun 2019 10:32)

Kud se seti Italijana kad nisu ni igrali proslo SP..

Blue Moon 1646

pre 4 godine

Formacija 7-3-0 Dmitrovic Rukavina Bleki Kolarov Stef.Mitrovic Spajic Miletic Mladenovic i da ojacam odbranu tri defanzivna vezna Fejsa Lukic Maksimovic!!!! I nema brige 0:0 zacementirano i imamo zeljeni BOD!!!!!

AgentPromena

pre 4 godine

Ja bih izveo sledeću postavu 3-5-2 Dmitrović
Milenković, Veljković, Kolarov
Lazović, Maksimović, Tadić, Ljajić, Kostić Mitrović, Jović

CZ99

pre 4 godine

Koji luzerski mentalitet ekipe,branite se od Ukrajine je glatko izgubila i doma i u gostima od Hr u proslim kvalifikacijama bez zabijenog gola...
(Zigzag, 07. jun 2019 11:09)

Jel to utakmica pocela, ili tvoj komentar ima smisla koliko i frizider na severnom polu???

Zelja

pre 4 godine

Ako bude formacija 3-5-2 trebalo bi da igraju
Dmitrovic- Spajic,S.Mitrovic,Kolarov-Lazovic desno,Kostic levo,zadnji vezni Maksimovic,ispred Gacinovic i plej Tadic a u spicu Jovic i Prijovic
ako bude 4-2-3-1 trebalo bi da bude ovako
Dmitrovic-Lazovic,Spajic,S.Mitrovic,Kolarov-Maksimovic,Gacinovic-Katai,Tadic,Kostic-Jovic

Zigzag

pre 4 godine

Koji luzerski mentalitet ekipe,branite se od Ukrajine je glatko izgubila i doma i u gostima od Hr u proslim kvalifikacijama bez zabijenog gola...

ldjidji

pre 4 godine

3-5-2 tri pozadi Spajic Milenkovic Veljkovic ispred njih Maksimovic Gacinovic levo Kostic desno Lazovic iza spiceva Tadic napred Jovic i Mitrovic i tako svaku tekmu poceti..u toj formaciji menjati Kostica i Kolarova Luku Milivojevica i Matica sa Maksimovicem i Gacinovicem Sergejem..i top

Arthas

pre 4 godine

Radonjic i Mitrovic moraju u prvih 11 jer su bliski sa Kokezom/vrhom Sns. Rukavini isto zagarantovano, ali realno ne znam koga boljeg imamo na toj poziciji, eventualno desni Miletic?

Takenardi

pre 4 godine

(top gear, 7. jun 2019 10:19)

Jok selektor ce da kaze sta ce da se radi i kojom taktikom protiv Ukrajine... mislim da je ova izjava dobra da Ukrajinci misle da se plasimo, i da ce da se branimo a onda ce da budu opusteniji i manjak koncentracije na terenu praviti greske koju ce Srbija iskoristiti i dati gol za svaku njihovu gresku, ili previse prepustanje da ce saigrace blokirati ili zaustaviti igraca sa loptom ili bez...itd Svaka izjava ima psiholoski uticaj. Ja verujem u Srbiju, nase igrace.
Moje misljenje da je pravi tandem Prljovic i Jovic ili Prljovic i Mitrovic nego Mitrovic i Jovic.

phrm

pre 4 godine

Ja bih glasao za dva napadača. Kad imamo konačno. Ali očigledno je u našem fudbalu zakonom zabranjena 4 4 2 ili 3 5 2 a i u anketi. Ali dobro, razumem fudbalski mentalitet pošto je isti kao i politički. Idemo da ne izgubimo.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Krstajic:Dmitrovic-Milenkovic,Spajić,S.Mitrovic,(C)Rukavina,Kolarov,Mladenovic,Miletić,Veljkovic-Fejsa i Tadic!
Narod(približno):Dmitrovic-Milenkovic,Spajić,Kolarov,Mladenovic-Gacinovic,Tadic,Ljajic,Lukic-Mitrovic,Luka Jovic

room1408

pre 4 godine

Eto i mene, svi izvalili moj novi nick pa da vratim stari.
Idemo napred Srbija! Jedva čekam da gledam večeras fudbal iako nemamo školovanog trenera.

limenka

pre 4 godine

ukraina 0:3 Srbija

Stojković
Rukavina - Nastasić - Milenković - Rodić
Gaćinović - Kostić - Tadić -Milenković Savić - Ljajić
Mitrović

Mitrović 2 gola sigurno i Kopnopljanka avtogol!

Beretka

pre 4 godine

Slicna situacija kao kod Urugvaja. Imaju Cavanija i Suareza pa nisu igrali samo sa jednim igracem kad imaju mogucnost da igraju sa 2 napadaca. Bilo je vremena kad im je bio tu i Diego Forlan pa su igrali sa svim trojicom i otisli daleko na SP. Niko nije zabranio da igramo sa 1 klasicnim napadacem tako da mora napred igrati Jovic-Mitrovic i eventualno ako jurimo rezultat ili ne ide nekom od te dvojice imamo Prijovica kao zamenu sto je i vise nego odlicno. Iza njih Tadic-Gacinovic-Kostic i Fejsa kao zadnji vezni ili Maksimovic i to nam je najbolje sto mozemo da izvucemo iz sastava. Bolje uvek sa dva napadaca nego sa dva zadnja vezna, uostalom Kostic, Gacinovic pa cak i Tadic i Mitrovic moraju igrati i odbranu

vlada

pre 4 godine

Vazna stvar koju niko ne spominje je odnos igraca prema dresu. Ne sada, vec unazad 20+ godina. Trenirali su nas i Clemente, Antic, pa i Advocaat i sta smo uradili? Nista. Pod Anticem smo imali Vidica koji na SP pravi penal protiv Nemacke (Stojkovic brani, svi mu cestitaju osim Vidica) , a protiv Australije dozvoli da ga Cahill dobije u vazdusnom duelu za 1-0. Ej ljudi, Vidic je tada bio najbolji bek na svetu. Jednostavno nase igrace ne tangira himna, grb ili bilo sta vezano za reprezentaciju. Tu su Hrvati totalna suprotnost, pa u klubovima igraju solidno, a onda jedan Vida i Lovren pokidaju, Brozovic zalici na Pirla, ma svi odigraju maksimalno i izginu na terenu. Nama treba neko ko ce usaditi mentalitet nasima, a ko ce to biti i da li je moguce, pa ne znam bas.

phrm

pre 4 godine

Ja bih glasao za dva napadača. Kad imamo konačno. Ali očigledno je u našem fudbalu zakonom zabranjena 4 4 2 ili 3 5 2 a i u anketi. Ali dobro, razumem fudbalski mentalitet pošto je isti kao i politički. Idemo da ne izgubimo.

Blue Moon 1646

pre 4 godine

Formacija 7-3-0 Dmitrovic Rukavina Bleki Kolarov Stef.Mitrovic Spajic Miletic Mladenovic i da ojacam odbranu tri defanzivna vezna Fejsa Lukic Maksimovic!!!! I nema brige 0:0 zacementirano i imamo zeljeni BOD!!!!!

Boka

pre 4 godine

Koja fudbalska euforija vlada kod komšija, ne mogu da zamislim šta bi bilo da su bili u finalu SP ko njihovi zapadni susedi.
(mnbvcxy, 07. jun 2019 10:32)

Kud se seti Italijana kad nisu ni igrali proslo SP..

vlada

pre 4 godine

Vazna stvar koju niko ne spominje je odnos igraca prema dresu. Ne sada, vec unazad 20+ godina. Trenirali su nas i Clemente, Antic, pa i Advocaat i sta smo uradili? Nista. Pod Anticem smo imali Vidica koji na SP pravi penal protiv Nemacke (Stojkovic brani, svi mu cestitaju osim Vidica) , a protiv Australije dozvoli da ga Cahill dobije u vazdusnom duelu za 1-0. Ej ljudi, Vidic je tada bio najbolji bek na svetu. Jednostavno nase igrace ne tangira himna, grb ili bilo sta vezano za reprezentaciju. Tu su Hrvati totalna suprotnost, pa u klubovima igraju solidno, a onda jedan Vida i Lovren pokidaju, Brozovic zalici na Pirla, ma svi odigraju maksimalno i izginu na terenu. Nama treba neko ko ce usaditi mentalitet nasima, a ko ce to biti i da li je moguce, pa ne znam bas.

Zigzag

pre 4 godine

Koji luzerski mentalitet ekipe,branite se od Ukrajine je glatko izgubila i doma i u gostima od Hr u proslim kvalifikacijama bez zabijenog gola...

CZ99

pre 4 godine

Koji luzerski mentalitet ekipe,branite se od Ukrajine je glatko izgubila i doma i u gostima od Hr u proslim kvalifikacijama bez zabijenog gola...
(Zigzag, 07. jun 2019 11:09)

Jel to utakmica pocela, ili tvoj komentar ima smisla koliko i frizider na severnom polu???

don

pre 4 godine

Nažalost igra sa 2 napadača tj 2 prave devetke je odavno izumrla i 2 napadača u timu ne mora značiti da se igra napadački i lepršavo. Neko je naveo primer Urugvaja kako igraju sa Suarezom i Kavanijem, a oni igraju najrigidniji fudbal na svetu, maltene prekopiran sistem Atletiko Madrida i daleko su od nekog atraktivnog fudbala. S druge strane Ajax je celu ligu šampiona odigrao bez ijedne klasične devetke, a igrali su ubedljivo najlepši fudbal u Evropi jer su imali Tadića, Van De Beka, Neresa i Zijeha koji su majstori sa loptom i trkački su besprekorno spremni. U našoj reprezentaciji ima materijala da se tako nešto primeni, naravno ne može se očekivati takva uigranost, ali imamo igrače koji već igraju tako u svojim klubovima kao što su Jović, Tadić, Kostić i Ljajić uz Gaćinovića i Maksimovića to je na papiru recept za atraktivnu igru, naravno puno teže je to primeniti na terenu.

јд123

pre 4 godine

3-5-2, али чисто сумњам да ће бити овако офанзивна постава.

Dmitrović
Milenković - Veljković - Kolarov
Lazović - Kostić
Gaćinović - Maksimović
Tadić
Mitrović - Jović

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Krstajic:Dmitrovic-Milenkovic,Spajić,S.Mitrovic,(C)Rukavina,Kolarov,Mladenovic,Miletić,Veljkovic-Fejsa i Tadic!
Narod(približno):Dmitrovic-Milenkovic,Spajić,Kolarov,Mladenovic-Gacinovic,Tadic,Ljajic,Lukic-Mitrovic,Luka Jovic

Beretka

pre 4 godine

Slicna situacija kao kod Urugvaja. Imaju Cavanija i Suareza pa nisu igrali samo sa jednim igracem kad imaju mogucnost da igraju sa 2 napadaca. Bilo je vremena kad im je bio tu i Diego Forlan pa su igrali sa svim trojicom i otisli daleko na SP. Niko nije zabranio da igramo sa 1 klasicnim napadacem tako da mora napred igrati Jovic-Mitrovic i eventualno ako jurimo rezultat ili ne ide nekom od te dvojice imamo Prijovica kao zamenu sto je i vise nego odlicno. Iza njih Tadic-Gacinovic-Kostic i Fejsa kao zadnji vezni ili Maksimovic i to nam je najbolje sto mozemo da izvucemo iz sastava. Bolje uvek sa dva napadaca nego sa dva zadnja vezna, uostalom Kostic, Gacinovic pa cak i Tadic i Mitrovic moraju igrati i odbranu

room1408

pre 4 godine

Eto i mene, svi izvalili moj novi nick pa da vratim stari.
Idemo napred Srbija! Jedva čekam da gledam večeras fudbal iako nemamo školovanog trenera.

Arthas

pre 4 godine

Radonjic i Mitrovic moraju u prvih 11 jer su bliski sa Kokezom/vrhom Sns. Rukavini isto zagarantovano, ali realno ne znam koga boljeg imamo na toj poziciji, eventualno desni Miletic?

moje ime

pre 4 godine

Vasiljevic - Mladenovic, Veljkovic, Mitrovic, Miletic, Rukavina - Radonjic, Katai, Fejsa, Zivkovic - Mitrovic.

Sa ovom postavom osvajamo EP, koji ce nam djavo tamo neki Tadic ili igraci nekog tamo Ajntrahta. Sa ovom postavom Krstaja uzima EP.

ZAPAMTITE OVAJ POST!!!









(salim se)

Bodibond

pre 4 godine

Izlaze: Dmitrovic, Rodic, Savic, Babic, Gajic, Krsticic, Jovicic, Radonjic, Mohamed Benovic, Pavkov i Jovic. Posto je selektor Krstajic a predsednik saveza Kokeza ne bi me nista iznenadilo.

Bill Scanlon

pre 4 godine

3-5-2 formacija. Na golu Dišljenković. Odbrana: Gavrančić, Lalatović, Pantić. U veznom redu: Duljaj, Đorđe Lazić, Zvone Vukić, Željko Ljubenović i Joca Markoski. U špicu Marko Dević. Ubaciti i ovog Vakuljka u prvih 11 da ga prodamo. Znamo ih u dušu, dobijamo 5:0!

Takenardi

pre 4 godine

(top gear, 7. jun 2019 10:19)

Jok selektor ce da kaze sta ce da se radi i kojom taktikom protiv Ukrajine... mislim da je ova izjava dobra da Ukrajinci misle da se plasimo, i da ce da se branimo a onda ce da budu opusteniji i manjak koncentracije na terenu praviti greske koju ce Srbija iskoristiti i dati gol za svaku njihovu gresku, ili previse prepustanje da ce saigrace blokirati ili zaustaviti igraca sa loptom ili bez...itd Svaka izjava ima psiholoski uticaj. Ja verujem u Srbiju, nase igrace.
Moje misljenje da je pravi tandem Prljovic i Jovic ili Prljovic i Mitrovic nego Mitrovic i Jovic.

ldjidji

pre 4 godine

3-5-2 tri pozadi Spajic Milenkovic Veljkovic ispred njih Maksimovic Gacinovic levo Kostic desno Lazovic iza spiceva Tadic napred Jovic i Mitrovic i tako svaku tekmu poceti..u toj formaciji menjati Kostica i Kolarova Luku Milivojevica i Matica sa Maksimovicem i Gacinovicem Sergejem..i top

ime i prezime

pre 4 godine

Igracemo sa 2 spica protiv Litvanije,a protiv Ukrajine i Portugals u gostima je bas tesko ocekivati da izadjemo sa 2 spica plus sto inamo Tadica koji je ko lazna devetka,takoreci bez prevelikih obaveza u odbrani.. Bice prilika da se proba sa 2 spica,nisam bas siguran da je ova utakmica veceras idealna prilika za taj test..

limenka

pre 4 godine

ukraina 0:3 Srbija

Stojković
Rukavina - Nastasić - Milenković - Rodić
Gaćinović - Kostić - Tadić -Milenković Savić - Ljajić
Mitrović

Mitrović 2 gola sigurno i Kopnopljanka avtogol!

Bodibond

pre 4 godine

Dakle ni u anketi ne mozemo da igramo sa dva spica, a kamoli na terenu...
(pedja, 07. jun 2019 11:31)

Anketa je jedno a teren nesto sasvim drugo.

komentator

pre 4 godine

Po meni najbolja formacija je 3-4-1-2. Tri štopera Spajić, Milenković i Veljković. Dva spoljna Kolarov i Lazović. Da smo u najjačem sastavu dvojku na sredini činili bi Matić i Milivojević, ali u ovom slučaju tu mogu igrati SMS i Gaćinović. Odma iza napadača Tadić i dva najisturenija Mitrović i Jović. Vaše mišljenje?

bambam

pre 4 godine

70 godina se igrala formacija 442 i sad kao.. to je loše bla bla bla.. Ako se dobro trči može da bude 442, 352, 262 ,0010,910..može sve. Koliko znam nijedan fudbaler, a ni trener nije doktor nauka i ne mora da to bude da bi bio dobar u svom poslu. Vidimo se oko 23 po našem vremenu.

Zelja

pre 4 godine

Ako bude formacija 3-5-2 trebalo bi da igraju
Dmitrovic- Spajic,S.Mitrovic,Kolarov-Lazovic desno,Kostic levo,zadnji vezni Maksimovic,ispred Gacinovic i plej Tadic a u spicu Jovic i Prijovic
ako bude 4-2-3-1 trebalo bi da bude ovako
Dmitrovic-Lazovic,Spajic,S.Mitrovic,Kolarov-Maksimovic,Gacinovic-Katai,Tadic,Kostic-Jovic

AgentPromena

pre 4 godine

Ja bih izveo sledeću postavu 3-5-2 Dmitrović
Milenković, Veljković, Kolarov
Lazović, Maksimović, Tadić, Ljajić, Kostić Mitrović, Jović

PFC

pre 4 godine

Moj sastav sa ovim spiskom bi bio:Rajković-Rukavina Veljković Milenković Kolarov-Tadić Gaćinović Maksimović Kostić-Jović Mitrović.Formacija-442

dalibor79

pre 4 godine

zar milinkovic-savic nije povredjen? ako ipak nije povredjen njega bi obavezno stavio u startnu 11.
dmitrovic-rukavina(boljeg nemamo, kada nije pozvao ivanovica ili maksimovica iz napolija koji bi mogli da igraju beka),milenkovic,spajic,kolarov-maksimovic,gacinovic,milinkovic-savic,kostic,tadic-jovic. budimo realni i jace rep. od nas ne igraju sa dvojicom napadacima. a tadic bi svakako trebao da igra odmah iza jovica.

кацпизачио

pre 4 godine

Дмитровић

Миленковић Вељковић Коларов

Максимовић

Лазовић СМС Тадић Костић

Митровић Јовић

Objektivno

pre 4 godine

Najbitnije od svega je da van tima budu dve najvece kiksare Milenkovic i Veljkovic a sve ostalo bice podnosljivo.Naravno u spicu mora biti Luka Jovic.

kjukpatrik

pre 4 godine

ne razumem kako jovic ispred mitrovica, a mitrovic posle aguera I obemajanga uputio najvise suteva u premijer ligi, dao skoro sve golove za nas I napravio premijerligasa I to sve u zadnjoj godini.

jovic dao na jednoj utakmici 5 golova I 15 pored toga I sad ce da greje klupu u realu, a mora da igra.

ne razumem vas uopste

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Krstajic:Dmitrovic-Milenkovic,Spajić,S.Mitrovic,(C)Rukavina,Kolarov,Mladenovic,Miletić,Veljkovic-Fejsa i Tadic!
Narod(približno):Dmitrovic-Milenkovic,Spajić,Kolarov,Mladenovic-Gacinovic,Tadic,Ljajic,Lukic-Mitrovic,Luka Jovic

limenka

pre 4 godine

ukraina 0:3 Srbija

Stojković
Rukavina - Nastasić - Milenković - Rodić
Gaćinović - Kostić - Tadić -Milenković Savić - Ljajić
Mitrović

Mitrović 2 gola sigurno i Kopnopljanka avtogol!

PFC

pre 4 godine

Moj sastav sa ovim spiskom bi bio:Rajković-Rukavina Veljković Milenković Kolarov-Tadić Gaćinović Maksimović Kostić-Jović Mitrović.Formacija-442

Bodibond

pre 4 godine

Izlaze: Dmitrovic, Rodic, Savic, Babic, Gajic, Krsticic, Jovicic, Radonjic, Mohamed Benovic, Pavkov i Jovic. Posto je selektor Krstajic a predsednik saveza Kokeza ne bi me nista iznenadilo.

Zigzag

pre 4 godine

Koji luzerski mentalitet ekipe,branite se od Ukrajine je glatko izgubila i doma i u gostima od Hr u proslim kvalifikacijama bez zabijenog gola...

кацпизачио

pre 4 godine

Дмитровић

Миленковић Вељковић Коларов

Максимовић

Лазовић СМС Тадић Костић

Митровић Јовић

AgentPromena

pre 4 godine

Ja bih izveo sledeću postavu 3-5-2 Dmitrović
Milenković, Veljković, Kolarov
Lazović, Maksimović, Tadić, Ljajić, Kostić Mitrović, Jović

komentator

pre 4 godine

Po meni najbolja formacija je 3-4-1-2. Tri štopera Spajić, Milenković i Veljković. Dva spoljna Kolarov i Lazović. Da smo u najjačem sastavu dvojku na sredini činili bi Matić i Milivojević, ali u ovom slučaju tu mogu igrati SMS i Gaćinović. Odma iza napadača Tadić i dva najisturenija Mitrović i Jović. Vaše mišljenje?

Zelja

pre 4 godine

Ako bude formacija 3-5-2 trebalo bi da igraju
Dmitrovic- Spajic,S.Mitrovic,Kolarov-Lazovic desno,Kostic levo,zadnji vezni Maksimovic,ispred Gacinovic i plej Tadic a u spicu Jovic i Prijovic
ako bude 4-2-3-1 trebalo bi da bude ovako
Dmitrovic-Lazovic,Spajic,S.Mitrovic,Kolarov-Maksimovic,Gacinovic-Katai,Tadic,Kostic-Jovic

Bodibond

pre 4 godine

Dakle ni u anketi ne mozemo da igramo sa dva spica, a kamoli na terenu...
(pedja, 07. jun 2019 11:31)

Anketa je jedno a teren nesto sasvim drugo.

dalibor79

pre 4 godine

zar milinkovic-savic nije povredjen? ako ipak nije povredjen njega bi obavezno stavio u startnu 11.
dmitrovic-rukavina(boljeg nemamo, kada nije pozvao ivanovica ili maksimovica iz napolija koji bi mogli da igraju beka),milenkovic,spajic,kolarov-maksimovic,gacinovic,milinkovic-savic,kostic,tadic-jovic. budimo realni i jace rep. od nas ne igraju sa dvojicom napadacima. a tadic bi svakako trebao da igra odmah iza jovica.

moje ime

pre 4 godine

Vasiljevic - Mladenovic, Veljkovic, Mitrovic, Miletic, Rukavina - Radonjic, Katai, Fejsa, Zivkovic - Mitrovic.

Sa ovom postavom osvajamo EP, koji ce nam djavo tamo neki Tadic ili igraci nekog tamo Ajntrahta. Sa ovom postavom Krstaja uzima EP.

ZAPAMTITE OVAJ POST!!!









(salim se)

ldjidji

pre 4 godine

3-5-2 tri pozadi Spajic Milenkovic Veljkovic ispred njih Maksimovic Gacinovic levo Kostic desno Lazovic iza spiceva Tadic napred Jovic i Mitrovic i tako svaku tekmu poceti..u toj formaciji menjati Kostica i Kolarova Luku Milivojevica i Matica sa Maksimovicem i Gacinovicem Sergejem..i top

CZ99

pre 4 godine

Koji luzerski mentalitet ekipe,branite se od Ukrajine je glatko izgubila i doma i u gostima od Hr u proslim kvalifikacijama bez zabijenog gola...
(Zigzag, 07. jun 2019 11:09)

Jel to utakmica pocela, ili tvoj komentar ima smisla koliko i frizider na severnom polu???

kjukpatrik

pre 4 godine

ne razumem kako jovic ispred mitrovica, a mitrovic posle aguera I obemajanga uputio najvise suteva u premijer ligi, dao skoro sve golove za nas I napravio premijerligasa I to sve u zadnjoj godini.

jovic dao na jednoj utakmici 5 golova I 15 pored toga I sad ce da greje klupu u realu, a mora da igra.

ne razumem vas uopste

phrm

pre 4 godine

Ja bih glasao za dva napadača. Kad imamo konačno. Ali očigledno je u našem fudbalu zakonom zabranjena 4 4 2 ili 3 5 2 a i u anketi. Ali dobro, razumem fudbalski mentalitet pošto je isti kao i politički. Idemo da ne izgubimo.

vlada

pre 4 godine

Vazna stvar koju niko ne spominje je odnos igraca prema dresu. Ne sada, vec unazad 20+ godina. Trenirali su nas i Clemente, Antic, pa i Advocaat i sta smo uradili? Nista. Pod Anticem smo imali Vidica koji na SP pravi penal protiv Nemacke (Stojkovic brani, svi mu cestitaju osim Vidica) , a protiv Australije dozvoli da ga Cahill dobije u vazdusnom duelu za 1-0. Ej ljudi, Vidic je tada bio najbolji bek na svetu. Jednostavno nase igrace ne tangira himna, grb ili bilo sta vezano za reprezentaciju. Tu su Hrvati totalna suprotnost, pa u klubovima igraju solidno, a onda jedan Vida i Lovren pokidaju, Brozovic zalici na Pirla, ma svi odigraju maksimalno i izginu na terenu. Nama treba neko ko ce usaditi mentalitet nasima, a ko ce to biti i da li je moguce, pa ne znam bas.

Objektivno

pre 4 godine

Najbitnije od svega je da van tima budu dve najvece kiksare Milenkovic i Veljkovic a sve ostalo bice podnosljivo.Naravno u spicu mora biti Luka Jovic.

room1408

pre 4 godine

Eto i mene, svi izvalili moj novi nick pa da vratim stari.
Idemo napred Srbija! Jedva čekam da gledam večeras fudbal iako nemamo školovanog trenera.

Arthas

pre 4 godine

Radonjic i Mitrovic moraju u prvih 11 jer su bliski sa Kokezom/vrhom Sns. Rukavini isto zagarantovano, ali realno ne znam koga boljeg imamo na toj poziciji, eventualno desni Miletic?

Boka

pre 4 godine

Koja fudbalska euforija vlada kod komšija, ne mogu da zamislim šta bi bilo da su bili u finalu SP ko njihovi zapadni susedi.
(mnbvcxy, 07. jun 2019 10:32)

Kud se seti Italijana kad nisu ni igrali proslo SP..

јд123

pre 4 godine

3-5-2, али чисто сумњам да ће бити овако офанзивна постава.

Dmitrović
Milenković - Veljković - Kolarov
Lazović - Kostić
Gaćinović - Maksimović
Tadić
Mitrović - Jović

don

pre 4 godine

Nažalost igra sa 2 napadača tj 2 prave devetke je odavno izumrla i 2 napadača u timu ne mora značiti da se igra napadački i lepršavo. Neko je naveo primer Urugvaja kako igraju sa Suarezom i Kavanijem, a oni igraju najrigidniji fudbal na svetu, maltene prekopiran sistem Atletiko Madrida i daleko su od nekog atraktivnog fudbala. S druge strane Ajax je celu ligu šampiona odigrao bez ijedne klasične devetke, a igrali su ubedljivo najlepši fudbal u Evropi jer su imali Tadića, Van De Beka, Neresa i Zijeha koji su majstori sa loptom i trkački su besprekorno spremni. U našoj reprezentaciji ima materijala da se tako nešto primeni, naravno ne može se očekivati takva uigranost, ali imamo igrače koji već igraju tako u svojim klubovima kao što su Jović, Tadić, Kostić i Ljajić uz Gaćinovića i Maksimovića to je na papiru recept za atraktivnu igru, naravno puno teže je to primeniti na terenu.

Beretka

pre 4 godine

Slicna situacija kao kod Urugvaja. Imaju Cavanija i Suareza pa nisu igrali samo sa jednim igracem kad imaju mogucnost da igraju sa 2 napadaca. Bilo je vremena kad im je bio tu i Diego Forlan pa su igrali sa svim trojicom i otisli daleko na SP. Niko nije zabranio da igramo sa 1 klasicnim napadacem tako da mora napred igrati Jovic-Mitrovic i eventualno ako jurimo rezultat ili ne ide nekom od te dvojice imamo Prijovica kao zamenu sto je i vise nego odlicno. Iza njih Tadic-Gacinovic-Kostic i Fejsa kao zadnji vezni ili Maksimovic i to nam je najbolje sto mozemo da izvucemo iz sastava. Bolje uvek sa dva napadaca nego sa dva zadnja vezna, uostalom Kostic, Gacinovic pa cak i Tadic i Mitrovic moraju igrati i odbranu

ime i prezime

pre 4 godine

Igracemo sa 2 spica protiv Litvanije,a protiv Ukrajine i Portugals u gostima je bas tesko ocekivati da izadjemo sa 2 spica plus sto inamo Tadica koji je ko lazna devetka,takoreci bez prevelikih obaveza u odbrani.. Bice prilika da se proba sa 2 spica,nisam bas siguran da je ova utakmica veceras idealna prilika za taj test..

Bill Scanlon

pre 4 godine

3-5-2 formacija. Na golu Dišljenković. Odbrana: Gavrančić, Lalatović, Pantić. U veznom redu: Duljaj, Đorđe Lazić, Zvone Vukić, Željko Ljubenović i Joca Markoski. U špicu Marko Dević. Ubaciti i ovog Vakuljka u prvih 11 da ga prodamo. Znamo ih u dušu, dobijamo 5:0!

Takenardi

pre 4 godine

(top gear, 7. jun 2019 10:19)

Jok selektor ce da kaze sta ce da se radi i kojom taktikom protiv Ukrajine... mislim da je ova izjava dobra da Ukrajinci misle da se plasimo, i da ce da se branimo a onda ce da budu opusteniji i manjak koncentracije na terenu praviti greske koju ce Srbija iskoristiti i dati gol za svaku njihovu gresku, ili previse prepustanje da ce saigrace blokirati ili zaustaviti igraca sa loptom ili bez...itd Svaka izjava ima psiholoski uticaj. Ja verujem u Srbiju, nase igrace.
Moje misljenje da je pravi tandem Prljovic i Jovic ili Prljovic i Mitrovic nego Mitrovic i Jovic.

bambam

pre 4 godine

70 godina se igrala formacija 442 i sad kao.. to je loše bla bla bla.. Ako se dobro trči može da bude 442, 352, 262 ,0010,910..može sve. Koliko znam nijedan fudbaler, a ni trener nije doktor nauka i ne mora da to bude da bi bio dobar u svom poslu. Vidimo se oko 23 po našem vremenu.

Blue Moon 1646

pre 4 godine

Formacija 7-3-0 Dmitrovic Rukavina Bleki Kolarov Stef.Mitrovic Spajic Miletic Mladenovic i da ojacam odbranu tri defanzivna vezna Fejsa Lukic Maksimovic!!!! I nema brige 0:0 zacementirano i imamo zeljeni BOD!!!!!