Nedelja, 02.06.2019.

09:54

Šok kakav boks dugo nije video – Ruiz nokautirao Džošuu! VIDEO

Britanski bokser Entoni Džošua doživeo je prvi poraz u karijeri posle 19 uzastopnih pobeda nokautom i izgubio titulu prvaka sveta.

Izvor: LN

Šok kakav boks dugo nije video – Ruiz nokautirao Džošuu! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

206 Komentari

Sortiraj po:

AlexNs

pre 4 godine

Jošua svojom pojavom i građom izgleda kao da je sišao pravo sa Olimpa, dok Ruiz sa pivskim stomakom i tetovažama izgleda kao navijač nekog fudbalskog tima. Ali kad taj meksički momak uđe u ring, vidi se da se radi o veoma ozbiljnom i dobro pripremljenom sportisti. Svaka mu čast.

Wuxan

pre 4 godine

Prvi put u America I boksati po nasem vremenu u 4 ujutru je velika promena ne pripremiti se ful moras brate izgubiti A sto pisete o TAJSONU ili KLEJU to nikada vise u boksu se nece po javiti
Dosta su sada drugacije pripremio
Benes je isao ce pati drva na dnevnicu pre pripremio I da ne nabrajam

Drax

pre 4 godine

Ruiz boksuje od 7 godine i ima preko 130 meceva 100-5 amaterski i 33-1 (22 nokauta).Dzosua je totalno nadigran tehnicki i zato je izgubio.Najbolja sansa Dzosue je bila onaj prvi nokdaun ali je zabrljao finis i dobio udarac iza uva koji ga je razmontirao.

Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Nikad ni jedan od ove dvojice nece biti veliki sampion kakav je neprevazidjeni"VLADIMIR KLICKO",vidi se koliko su smesni!!!!!

slobinator

pre 4 godine

dajte ljudi ovo je presmešno.nema ovde nikakve teorije zavere,ovo je klasični lažnjak.zar stvarno mislite da ova vreća masti bez visine,brzine i tehnike,može da pobedi nekog iole solidnog amatera.neko je lepo napisao.ovo je još jedna u nizu sramota za sport u kojoj vidite lika koji sam pada,a da i ne dobija udarac.sećamo se pravih razbijača posle čijih udaraca je protivnik ili u svetu snova ili baulja po ringu levo i desno kao muva bez glave.ovo je ljigavo i odvratno i još jedan dokaz na šta je mafija spremna radi dobre zarade

CJC

pre 4 godine

Da bežao, na više načina. Izbegavao je meč sa njim sve dok Tajson nije postao potpuno bezazlen, lik koji više nije u stanju da napravi niti jednu kombinaciju. Čak i u tom mučnom meču, možemo samo videti Luisa koji izbegava borbu, naslanja se na njega i čeka da Tajsonu nestane snage. Tajson između 1986. i 1988. je najbolji teškaš svih vremena.
(VladaNS, 02. jun 2019 18:48)

Daj brate, Lewis je tek počeo da se se probija početkom 90-tih, Tajson je vec tada bio bleda senka, posle optuzba i zatvor...i da su hteli da boksuju, nisu mogli. Posle, ne znam ni čemu je služio taj meč, verovatno da Majk zaradi koji dinar jer šanse nije imao protiv Lenoxa.
I jako dug period si oznacio, mozes misliti 86-88...Lenox je 99 pobedom nad Holifildom imao u vlasnistvu sva 4 pojasa, koliko njih moze da se pohvali ti uspehom?

CJC

pre 4 godine

vince carter

Ridick Bowe je bio pečen da ga 2 puta dobije onaj debil Galota, bukvalno ga čovek u oba meča prebijao i onda mu se nešto dogodi u glavi i udari Ridicka nekoliko puta ispod pojasa i bude diskvalifikovan.

Iz ove perspektive je zaista neverovatno da Bowe i Lewis nikad nisu boksovali jedan protiv drugog, mozda je razlog i prerano povlačenje Bowea.

Lewis po meni najveci bokser 90-tih, Evander je imao previše poraza iako mi se njegov stil najviše svidja.

TurboNator

pre 4 godine

kladionice, kladionice, kvota na poraz Dzosue je bila ogromna, sad zamisli tu kombinacije kakve su se napravile, vjerovatno je Dzosua dobio ponudu da se obezbijedi za citavi zivot ako izgubi ovaj mec...
(sequLa, 2. jun 2019 11:41)

E ovde stvarno ima svasta da se procita! Pa da li je moguce da neko misli da se Dzosua nije vec 'obezbijedio za citavi zivot'? Ili da ne bi od sledece 'mega-borbe' protiv Wilder-a ili Fury-ja?

Dakii

pre 4 godine

Tuga je ovo velika kad pročitaš kako naš narod razmišlja... Valjda navikao na namestene sportske utakmice, prvenstva, izbore za mis, pobednike rijalitija, tendere, konkuse za posao i šta sve ne pa misle to je tako i u svetu uobičajena pojava čim se pojavi nešto neočekivano. A niko ne postavi sebi pitanje šta Džošua ima od toga što izgubi. Dosad zaradio preko 100 mil, do kraja karijere zaradiće još dvaput toliko, da mu kladionice par miliona kao da mu je stalo do njih da se ovako izblamira. Da mu daju 100-200 miliona, sta da radi sa njima, da ih drži u slamarici i pomalo troškara.

srb

pre 4 godine

Pobeda srca nad telom... Dzosua je vec dobio revans koliko sam cuo, verujem da ce ubiti debelicu i da ga je ovaj put potcenio ali bilo kako bilo sampion ne sme da dozvoli da izgubi zato sto ne zeli da nastavi mec, sram da ga bude pojaseva koje je nosio.

GoxyS

pre 4 godine

Руиз, хвала од нас дебељана, показао си оно што сви знамо! Теретана је прецењена! Само напред!

Vitali

pre 4 godine

Jel ovo taj Dzosua koji je spasio boks od brace Klicko? Sad i on ne valja..... Dzosua daleko si ti od Wladimira Klicka, da je boksovao malo pametnije i uz malo vise snage jos tad bi izgubio, jos mnogo dalje od Vitalija Klicka koji nije nikada nokautiran bio, a Lenoxa, Alija i ostale i da ne pominjem...

Mikii

pre 4 godine

Ko nema kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim. 
(Vatra, 02. jun 2019 14:17) 

Vazno je da niko ne pominje nadmorsku visinu koja je bila veoma vazan faktor u prvom mecu, kao ni to kako je Rahman prosao u revansu i kako su ga iznosili iz ringa, jer nije mogao da ustane :)) Luis je imao tu losu stranu gde je cesto znao da potcenjuje svoje protivnike, ali je jedan od veoma retkih koji je pobedio svakog protivnika s kojim se sukobio u karijeri! Tajson je izuzetan bokser i tu nema dileme, ali je "ishajpovan" do maksimuma. Klasican udarac. Luis je bio daleko inteligentniji bokser, sa neverovatnom tehnikom. Holifild takodje. Da ne pricam o tome da je Luis bio gotovo 20 cm visi, sa daleko vecim rasponom ruku. Uostalom, imate na ju tjubu izjavu Dzordza Formana, on sigurno zna bolje od nas koji komentarisemo kako stoje stvari :)

Midland/Odessa

pre 4 godine

Vidim neki se prisecaju Lenoxovog poraza od Rahmana, ali su izgleda zaboravili revans tog meca. Takodje da podsetim da se covek penzionisao kao absolutni sampion sto je retkost u boksu, mislim da je u teskoj kategoriji i jedini slucaj

vince carter

pre 4 godine

Mike Tyson dok je jos bio u prajmu pre zatvora 80tih,radio je svih 12 rundi sa Tuckerom i Smithom,dakle nije ih nokautirao sve u prvoj rundi kako ovde pisu a to uopste nisu vrhunska klasa boksera. Lenox Lewis ima pobedu protiv Mcalla u revansu ali Mcall je bio drogiran ili u teskoj depresiji,poceo da place u sred meca i odbio da se bori. I Lewis se borio 12 rundi sa Mavrovicem i David Tuom,koji je bio brutalan nokauter pa je na distanci odradio ceo mec,tako da preterujete u komentarima. Mec koji nije odrzan 90tih je Lenox Lewis vs Riddick Bowe. Bowe jedini poraz u karijeri ima od Holifilda na odluku,a pobedio je Holifilda u njihova ostala dva meca. Bowe je odbio da brani Wbc pojas protiv Lewisa i od tada ga prati glas "kukavica" Bowe sto mu je unistilo reputaciju,navodno je menadzer odbio da raspodela novca bude 60:40 jer je Bowe bio aktuelni sampion. Lewis je u finalu olimpijade 1988 dobio Bowea kontroverznim prekidom u drugoj rundi. A Joshua se od vrh boraca sreo sa Dilian Wajtom,Joseph Parkerom koji je dobio Ruiza,Povetkinom i naravno Klickom.

jojuff

pre 4 godine

Kakva lupetanja.. Namjestio lik da ga debeljuca lupa po glavi, nedaj Boze da ga teže povrijedi i uništi mu sav trud koji je ulozio zadnjih 20 godina. Et zaradio je do sada 100 miliona i malo mu pa ce izgubiti. Citate li vi sta pišete? Lik je ušao laganije u borbu i vjerovatno je ocekivao da je debeljuca nespreman posto je imao borbu prije cetrdesetak dana.. Al buco je znao sta hoce i sta radi i uspjelo mu je.

VladaNS

pre 4 godine

Luis bezao od Tajsona? Cestitam, ovo je najveca glupost koju sam procitao u poslednjih nekoliko meseci :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 2. jun 2019 13:41)

Da bežao, na više načina. Izbegavao je meč sa njim sve dok Tajson nije postao potpuno bezazlen, lik koji više nije u stanju da napravi niti jednu kombinaciju. Čak i u tom mučnom meču, možemo samo videti Luisa koji izbegava borbu, naslanja se na njega i čeka da Tajsonu nestane snage. Tajson između 1986. i 1988. je najbolji teškaš svih vremena.

brb

pre 4 godine

Brate mili kakvi paceri. Gledao sam meč do kraja 3 runde, kada su obojica bili u nokdaunu. Sramota kakvi bokseri su sanas šampioni. Ovi ne bi mogli ni na treningu da sparinguju ekipi iz devedesetih, a kamoli da uopšte dobiju priliku da boksuju za titulu protiv, recimo, Tajsona. Lol, bucko svaki udarac telefonom najavljuje.

Antisha

pre 4 godine

One koji nisu gledali meč i one koji se ne razumeju u boks bih zamolio da ne ostavljaju komentare!
(charlie, 02. jun 2019 13:25)

slazem se 100%! mozda je dobro sto je boks zapostavljen na portalu, napravili bi cirkus kao od tenisa.

jajaja

pre 4 godine

Uh sad se jos vise nadam da ce ih Usyk sve skrsiti... Iz manje u vecu kategoriju a vanserijski bokser. Fury je po meni trenutno najbolji super teskas ali ajde da vidimo sta ce on uskoro napraviti. Politika se umjesala da ne bude revans odmah sa Wilderom ali jedva cekam i to.

Neko tamo

pre 4 godine

Citam glupe komentare pa rekoh da dam i svoj sud...
Pogledao sam highlights i video dovoljno, nikakvo namestanje, samo je Ruiz znao sta hoce a Joshua...
Uglavnom, Joshua ima dobrih 10kg misica vise nego sto treba da ima.
Zbog toga se brzo umara, uzasno sporo oporavlja+plus na to ima staklenu bradu(vec su mu se par borbi unazad tresle noge)... Boksuje kao robot(to pripisujem visku misicne mase, jednostavno nema dobru mobilnost u ramenima i krut je generalno...)
Kretnja nikakva, posle napada je uvek otkriven...
Za buducnost boksa, nadam se da ce Fury objediniti titule(od Holmesa nije bilo tako skolovanog boksera).
A Tyson... Strasan borac, veliki udarac(jedan od najvecih), skolovan takodje, ali prekinite sa tim velicanjem...
Pozdrav

drvobradi

pre 4 godine

Ja mislio vraća se teška kategorija, ovaj Džošua mi delovao ozbiljno. Kad ono truba. Nokautirao ga limitirani bokser. Vajldera pogurale sudije protiv Fjurija, čoveka koji je do pre 2g imao 170kg, patio od depresije i nije mogao da potrči.
Fjuri je ipak najbolji bokser današnjice, nadam se da će imati priliku da to uskoro i pokaže.

bobo mk

pre 4 godine

Bas to :))) 
Jedan udarac i cao djaci!! Legao kao starleta pred novcanikom! 
Glavni razlog sto Lenox nikad nije mogao u pricu sa najvecim legendama teske kategorije! Staklena brada i protivnici ovog danasnjeg ranga (smehotresni)(Dachazvezda, 02. jun 2019 15:33)

Lenox je između ostalih pobedio Takera, Brigsa, Golotu, Granta, Mavrovića, Džeksona, Rahmana, Brunu, Botu, Holifilda, Tajsona, Klička.... što ga postavlja na samom vrhu bokserskih teškaša. Pobedio je sve bitne teškaše koji su nešto značili u periodu od '92-'03.
Jedino nije imao priliku da se osveti za poraz od Olivera Mekala.

Aca

pre 4 godine

Zato mislite da je namešteno pa pobogu ne bi joshua sam sebi pucao u nogu ovo je težak udarac za joshuinu karijeru možda se nikada neoporavi posle ovoga. Kakva crna namestaljka.

gogo

pre 4 godine

Svi ovi sto vicu da je borba namestena i kako je Andy Ruiz debeo i tako te price..momci sta da vam kazem idite gledajte ESL League of legends..neki e sport jer Boks nije za vas,to su neke stvari koje vi ne razumete i necete da razumete..Nikada ne potcenjuj nikoga zbog izgleda ni u zivotu a pogotovo ne u boksu...Luiz Ruiz je upravo ispisao istoriju Boksa...a vi o tome ne znate ama bas nista...

Dachazvezda

pre 4 godine

Ko nema kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim.
(Vatra, 02. jun 2019 14:17)

Bas to :)))
Jedan udarac i cao djaci!! Legao kao starleta pred novcanikom!
Glavni razlog sto Lenox nikad nije mogao u pricu sa najvecim legendama teske kategorije! Staklena brada i protivnici ovog danasnjeg ranga (smehotresni)

Vlada

pre 4 godine

Covek u seriji dobio 6-7 cistih udaraca u glavu, od cega 2 bas teska i jos 3-4 kroz gard i neki ovde pricaju namesteno, covek mu je iztiltovao mozak svaka mu cast sto je ustao uopste. A svi vi znalci bi pali posle jednog od ovih udaraca i spavali bi ste do sutra u podne a onda bi vas docekala vizita od strane doktora koji bi vam objasnjavao da ste pretrpeli tezi potres mozga. Nije vam ovo Veljko junior pa mu namesta kum meceve za 200 evra, covek je izgubio 3 pojasa i ogromne pare jer je izgubio.

croata

pre 4 godine

Uskoro znaci Hrvat Hrgovic postaje svjetski prvak. Pa ovaj Ruiz je prije ovog meca bio slabije rangiran a jos je i stariji i ima puno vise meceva.
(drago, 02. jun 2019 12:04)

Hrgovic nema ni jednu osobinu koja mora krasit buduceg svjetskog sampiona:
1. Nema bombu u ruci, tj jedan udarac kojim moze nokautirat.
2. Nije eksplozivan, tezak je i dosta krut boksac.
3. Ne plese u ringu, tesko eskivira udarce pogotovo od visih boksaca, opet zbog tezine i krutosti.
4. Ne pretjerano inteligentan borac, iz izjava, ponasanja i stava itekako vidljivo.
Hrgovic je skolovani osrednji teskas koji po zbog navedenog nikad nece biti sampion. Npr mavrovic je bio neuporedivo bolji, inteligentniji pa iskreno i razorniji boksac.
Upamti ovaj komentar, hrgovic ima srece da je danas teska kategorija ocajna pa ce se jedno vrijeme muvat oko prvih deset sto je izuzetan uspjeh, al realno, u pitanju je bezveznjak. Volio bih da me demantira, al sumnjam.

Lazar

pre 4 godine

Šta lupetate.Vrh meč. Vrhunski bokseri. Posle dužeg vremena opet je teška kategorija postala zanimljiva sa dosta vrhunskih boksera. Svaki meč je neizvestan.

nosferatu

pre 4 godine

Naaaravno da je mec namesten, jer ce naaaravno za revans bitijos vise para. Svaki drugaciji komentar bi bilo obicno lupetanje gluposti

Milan

pre 4 godine

Gledao sam malo pre snimak meca, ko kaze da je mec namesten pojma nema. Jedna napomena da Ruiz ima znatno vise pobeda u prof karijeri od Dzosue, tako da mislim da su svi pa i on sam potcenili ovog bucka za brzim rukama.

Petar Macen

pre 4 godine

Šok mislio sam da su ljudi koji vode svetski boks malo pametniji i da će napraviti meč decenije pobednik tajson wajdler na neporazenog antonia ovako su sami sebe upucali

Naprijed Rouiz!

pre 4 godine

Za nevjerne Tome: imate na YT u snimku meca Zeljko Mavrovic vs Julius Francis iz 97' cini mi se i pogledajte sta znaci lagani ali precizni udarac jednog teskasa u bradu, kada Francis napravi korak unazad i samo jednom nogom klekne na pod i mec je gotov. To je tehnika udarca. Ili mec za titulu po WBC u Lenox Louis vs Zeljko Mavrovic iz 98' u USA sta je boks u svih svojih 12' rundi brutalne tuce. Rouiz je masivan boksac, jak i nabiven izrazito jakog udarca, posebno krosea sta je savrseno demonstrirao ovdje. Mnogi ljudi ( laici ) nikako da shvate da boks nije samo misic i izgled Apolona, vec vjestina gdje fizicki izgled nije presudan, pa kada se dogode ovakvi mecevi gdje favorit izgubi mec, mnogi se cude, kako je to bilo moguce. Mi u HR imamo jednog potencijalnog vrhunskog teskasa, tek su mu 23' godine a vec je nokautirao nekoliko poznatih imena iz teskaskog rostera. Ime mu je Petar Milas i on bi mogao mnogo toga uraditi u narednim godinama, obratite paznju na to ime. Filip Hrgovic je tu, njemu je promotori tim Saurland i Edy Hearn i on bih mogao u narednim godinama biti blizu samog vrha. Sve u svemu, ovo je dobro za boks. ?

Vatra

pre 4 godine

Ko nema nas kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim.

Kapetan leši

pre 4 godine

Rouz je klasičan primer meksičke škole boksa;brz rad ruku i dobar tehničar!
Dobro je rekao Rouz da jousua boksuje ko robot!
A i Josua posle meča sa kličkom je promenio stil,nema više brzih nokauta,nego je počeo da "filozofira" po ringu!
A Rouz je promenio i trenera i čitavu ekipu,sad ga trenira najbolji meksičko/američki trener .
A pobeda je zaslužena,a Josua je ispao veliki gospodin i sportista jer je priznao da je Rouz zasluženo pobedio i čestitao mu na tome!

gašpar..

pre 4 godine

Onda kada je Majki reklamir'o DIET PEPSI .. ovakvi "bokseri" su bili dno. Ova slanina bokser , i ovaj kreatin protein itd bokser ?! ha ha ha .. samleo bi ih Lenox i Majki dok si reko piksla! Hvala braci Klicko sto su us*ali box.

Metnem

pre 4 godine

Kakav namesten mec o cemu vi pisete?
Pa Joshua mu zadao par udaraca koji bi poslali vecinu ostalij boksaca na spavanje ali ovaj Ruiz je kao Feniks.
Molim ne pisite gluposti, to kao kad Novaku neko opali viner a loptica se neverovatno vrati nazad u tvoje polje.
Ruizova pobeda cista ko suza, i Joshua ga nije niti malo podcenio.

Divlji bucak

pre 4 godine

Ovu dvojicu bi Tajson svojevremeno nokautirao u prvoj rundi, boks je postao smesan!
(Zatarra, 02. jun 2019 10:35)

U potpunosti se slazem, s tim da bi dodao jos to da bi ih Tajson nokautirao obojicu u isto vreme, jednog sa levom a drugog sa desnom rukom.

laki

pre 4 godine

ovo je sprdnja od boksa, danasnji teskasi neb' ni dve runde sastavili sa negdasnjim
pa frejzer, formen, tajson..ovo bi patosirali dok jos zvono nije utihnulo
a lik koji je boksovao lepse od alija ..stivenson sa kube bi sprdnju od njih pravio bukvalno
ovo je zali Boze para i vremena

Salle

pre 4 godine

"U svom srcu imam veru da mogu da pobedim i znam da mogu da pobedim. Ovo će biti jedno od najvećih iznenađenja na svetu. Biću prvi koji je zaustavio Džošuu. U Americi moraš da imaš san, ali moraš da imaš i srce da juriš taj san. Ja sam porodičan čovek i dobar momak, ali kada uđem u ring postajem životinja. Džošua, čuvaj me se i spremi se. Nemoj da me potceniš. Znam da sam buckast i nizak, ali sam isto tako i brz kao munja!", završio je Endi Ruiz mlađi.

dzoni

pre 4 godine

joshua se do ovog udaraca nije borio sa ozbiljnijem borcem, ovaj lik ga je vratio na fabricka podesavanja preko njegovog garda ga je izuvao od batina.sad nazad na trening i da ozbiljnije radi..stara garda bi ih izula iz cipela u prvpj rundi, obojicu

Mikii

pre 4 godine

Tajson baš nije dobar primer, on je skroz pao još nakon meča sa Spinksom kad je otpustio ceo svoj tim i doveo Dona Kinga i gomilu neznalica da ga treniraju. Možeš da gledaš i sve mečeve koje je dobio posle toga i da ukapiraš da je skroz prestao da se kreće i da mu se sve svodilo na jedan udarac. Kasnije kad je boksovao protiv Luisa i Holifilda, bio je i bez kondicije. Obojica su bežala od njega tokom čitave karijere dok nisu videli u šta se Tajson pretvorio. 

Nedavno sam baš čitao top 100 listu najboljih teškaša svih vremena koju je radio magazin Boxing News. Tajson je završio na desetom mestu uz opasku da je to bukvalno jedini bokser u top 10 za koga se mora reći da je postigao mnogo manje nego što je mogao.
(VladaNS, 02. jun 2019 12:23)

Luis bezao od Tajsona? Cestitam, ovo je najveca glupost koju sam procitao u poslednjih nekoliko meseci :)

djoka utegurović

pre 4 godine

Sad ce opet ova decurlija da objasne kako je ovaj steroidni komicar najbolji bokser svih vremena,slucajno je izgubio od gomile slanine.Slicna situacija kao sa danasnjom NBA ligom,ljudi koji ne znaju osnovna pravila igre,prave i do 9 koraka koji se ne sviraju po njima su top 10 a jedan totalni antitalenat i nepoznavalac ikakvih pravila cak top 3...

Aleksandar

pre 4 godine

ovo je sprdnja od boksa, danasnji teskasi neb' ni dve runde sastavili sa negdasnjim 
pa frejzer, formen, tajson..ovo bi patosirali dok jos zvono nije utihnulo 
a lik koji je boksovao lepse od alija ..stivenson sa kube bi sprdnju od njih pravio bukvalno 
ovo je zali Boze para i vremena
(laki, 02. jun 2019 13:14)

I Lenoks Luis je svojevremeno bio poražen od autsajdera. Patosirao ga je izvesni Rahman. U revanšu je Lenoks lagano dobio, ali titula je bila izgubljena na nekoliko meseci...

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 4 godine

Jos jedna namjestaljka u nizu meceva u teskoj kategoriji. Toliko ocigledno da samo naivcima to ne izgleda. Zalosno.

Aster Blistok

pre 4 godine

Ovako treba >>> https://twitter.com/anthonyfjoshua/status/1135054443655942146?s=21

Ovako ne treba >>> https://twitter.com/bronzebomber/status/1135030361224753152?s=21

only fools and horses

pre 4 godine

Šta ja znam, teško je reći da je namešteno, da svetski prvak pristane na tako nešto. Ali opet, znajući koliko je novca u igri (u kladionicama), sve je moguće.
Sećam se finala SP između Brazila i Francuske, Brazil apsolutni favorit a onda se Ronaldo razboli, kao povraća cele noći, nigde ga nema na terenu. Posle je isplivao podatak da su samo azijske kladionice zbog toga bile dobre 5 milijardi dolara. Čovek pomisli da je ipak svašta moguće. Postoje načini i da se ucene ljudi, da im se da ponuda koju je nemoguće odbiti.

Vlado

pre 4 godine

Dzosua je imao meceve samo u Britaniji.
Sto mi je uvijek bilo vrlo cudno.
Izgleda da nije bio psiho spreman za Ameriku.
Inace je sigurno bolji i jaci bokser od Ruiza.
Znamo sta znaci domaci i drugi teren u sportu.

igor

pre 4 godine

Ako ga je Ruiz patosirao mogu misliti šta bi mu uradili Wilder i Fjuri. Nije ni čudo zašto je prethodnih godina izbegavao mečeve sa Wilderom.

Iskreno

pre 4 godine

Tyson Fury zato ode u Ameriku i na svako "gostovanje" i pokaže klasu. Nije džabe rekao Mike Tyson za Fjurija da bi I u njegovo vreme bio medju najboljima ako ne i najbolji.

Losmicrazy

pre 4 godine

To me podseca na jedan turnir u basketu u Aleksincu, neki crnci kucaju ko u nba, lete i onda dodju trojica, mislis amatercine sa nekog kosa i razbiju ih..

ako su Ameri nacija, onda je to i Hot Dog

pre 4 godine

Britanac iz Nigerije vs Amerikanac iz Meksika??? hahahahaha
A zapravo samo Nigerijac vs Meksikanac!

Britanac i Amerikanac nisu nacije, naučite to već jednom, to su političko-geografske odrednice!

VladaNS

pre 4 godine

Svi koji ismevaju "debeljka" I "vreću sala", vidi se da su se profi sportom bavili jedino gledajući ga na TVu. Bavio sam se sportom gde je primarna brzina i eksplozivnost. Pojavi se ovakav "debeljko" na terenu, mi mladi i neiskusni se sprdamo, a tip ustvari munja. A opet, pojavi se ovakav crnac, izvajan, definisan, baja, pa nula. I svi što tvrde da su udarci "nula", nek ooture svoju glavu, kad je to tako "bezveze". I Tajson je tako tukao, nokauti u prvoj, eventualno dugoj rundi, dok nije došao prvi koji ga je pogodio u glavu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Đenka, 2. jun 2019 11:03)

Tajson baš nije dobar primer, on je skroz pao još nakon meča sa Spinksom kad je otpustio ceo svoj tim i doveo Dona Kinga i gomilu neznalica da ga treniraju. Možeš da gledaš i sve mečeve koje je dobio posle toga i da ukapiraš da je skroz prestao da se kreće i da mu se sve svodilo na jedan udarac. Kasnije kad je boksovao protiv Luisa i Holifilda, bio je i bez kondicije. Obojica su bežala od njega tokom čitave karijere dok nisu videli u šta se Tajson pretvorio.

Nedavno sam baš čitao top 100 listu najboljih teškaša svih vremena koju je radio magazin Boxing News. Tajson je završio na desetom mestu uz opasku da je to bukvalno jedini bokser u top 10 za koga se mora reći da je postigao mnogo manje nego što je mogao.

daki

pre 4 godine

Kakvi su ovdje strucnjaci za boks,a ne vjerujem sa dzakom da mogu rundu izdrzati!i pustite vise Tajsona,jer i njega je Don King steloval za lovu,i namjestao mu meceve!svaki ozbiljan mec je izgubio!

Вук

pre 4 godine

Како бре овај толиким салом на себи може да буде светски првак? Какав је ово спорт кад сваки уличар може да се закити трофејима?

Па погледај га на шта личи.

aca

pre 4 godine

Tajson bi obojicu pocepao, Karl Luis da se vrati iz penzije u kineskim kroksicama bi sa pola snage ostavio u prasinu onog pozera Bolta, Sampras bi pecaljkom za muve pobedjivao i Nadala i Djokovica, Novicki bi sa 40 god imao prosek 30 poena po mecu, pravi Ronaldo bi se setao po terenu i imao het trik u svakoj utakmici LŠ... ovo su samo neki od primera, verovatno sam nekog izostavio izvinjavam se zbog toga.

vince carter

pre 4 godine

Mec nije namesten,prvo pored Wildera,Fjurija i tih mogucih meceva zasto bi Joshua gubio reputaciju padajuci protiv Ruiza. Drugo Ruiz je odlican borac,Tajson nije Botu i nelsona nokautirao u prvoj rundi koji slicno izgledaju ali su losiji borci od Ruiza koji jedini poraz ima od odlicnog parkera podeljenom odlukom,a parker je jedino izgubio od Wajta i Joshue,dok je Wajt jedino nokautiran od Joshue..tako da sve je moguce. I ne ulazi se isto u mec koji si ubedjen da dobijas i sa borcima kao sto su Wilder,Fury,Klicko..kad si 100% fokusiran. Tako je i Lenox Lewis nokautiran protiv Mcalla i Rahmana a Tajson protiv Baster Daglasa. Wilder je nadboksovan od coveka koji nije trenirao uopste 2 i po godine a dodatno vreme za predah ga spasilo protiv Ortiza. Frejzer je dobio Alija pa je Forman unistio Frejzera u dve runde,da bi svi mislili da ce Forman ubiti Alija...svi znamo da je Ali nokautirao Formana,tako ce mozda i Joshua Wildera..

drago

pre 4 godine

Uskoro znaci Hrvat Hrgovic postaje svjetski prvak. Pa ovaj Ruiz je prije ovog meca bio slabije rangiran a jos je i stariji i ima puno vise meceva.

Mikii

pre 4 godine

I sad usporediti ovo sa Tajsonom i Holifildom?Smejurija!
(Jon Bon Jovi, 02. jun 2019 10:18)

Da li ce iko ikada pomenuti Luisa koji je bolji bokser od obojice zajedno?

PetarZg

pre 4 godine

Ljudi moji, sta se ovdje sve moze procitat :D kao prvo, Tyson je veliki boksac koji je gubio sve bitne meceve, prebijao ostatke Alijeve generacije. Netko napisao da Tyson Fury ima nikakvu tehniku, po tome sam zakljucio da je to izrekao vrhunski znalac. Fury je esencija boksa, jedini minus slab udarac za teskasa. Salo nije uvijek losa stvar, covjek koristi svoje tijelo za snagu udarca, ima na netu puno o tome, provjerite. Najdrazi od svih komentara su mi ovi o namjestenom mecu.. Ljudi, to je vas mindset i nacin gledanja na svijet. Laz, obmana, prevara..

MauNtauN

pre 4 godine

Pazi ovo jedan gradjen kao džak a drugi kao šeta po ringu kao balerina današnji teškaši hahahaha OVO BI TAJSON SVOJEVREMENO REŠAVAO U PRVOJ RUNDI TAČNIJE POLOVINOM NA PREPAD BAM BAM BAM PATOSSS

Veljoni

pre 4 godine

Namešten meč jer Dzošui odgovara da gubi s vremena na vreme, a ne samo da pobedjuje. Takodje, kazu da porazi privlace sponzore i da tu leže pare! Obzirom da neki neće razumeti, samo da napomenem da je komentar sarkastičan.

Misa

pre 4 godine

Zasto i dalje omalovazavate ruiza? Covek je zasluzemo pobedio, fantastican je bio. Hrabar, spreman zustar sa ispravnom strategijom. Rasturio ga

Gladiator

pre 4 godine

Vidim priča se dosta da je namešteno.. I sam stičem takav utisak. Ali.... Treba razmisliti još jednom na tu temu, ako je Dzošua prodao svoju nepobedivost za "malo više" para, potencijalno visoku poziciju u kući slavnih pa čak i istoriju, onda je ovo stvarno jedna velika tragedija i žalosno za boks i za samog boksera. U suštini s obzirom na mesto na kom je bio, ovakvih vreća izazivača je na desetine, mogao je da ih mlati celog života do 40te godine i da ubere ogromne svote novca, makar po 2 meča godišnje. S toga ozbiljno treba razmisliti da li je ovo moglo u tom pravcu da pođe, ili jednostavno svedoci smo da čuda u sportu postoje osvajala je Grčka Evropsko prvenstvo, pobedili smo Amere u Indijanapolisu. Čestitke Ruizu na neverovatnom performansu, za sada se drugim stvarima ne bih bavio.

nista o nicemu

pre 4 godine

овај Руиз не би прошао квалификације за олимпијаду, али у профи боксу су неке друге ствари битне.
(мики, 02. jun 2019 10:26)

Ne bi jer se razlikuju amaterski i profi boks. Znas zasto ne bi prosao? Jer ne bi ni ucestvovao.

vlasta

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)
Ne tvrdim da nije namesten mec, samo sumnjan da bu Dzosua pristao na to. Ali sto se tice padanja kod teskasa.. Dovoljan je jedan jedini precizan i cak ne previse jak udarac za nokaut. To je i razlog sto nema teskasa da nije porazen barem jednom u karijeri. Mislim da je Roki Marcano jedini neporazeni sampion teskas. Mislim da i Klicko ima u ranoj karijeri jedan "slucajan" poraz od nekog anonimusa.. Tako da bih ja pre cestitao ovom Ruizu na postenoj pobedi. Nije on naivan bokser. I jos jedan dokaz da je boks vestina, a ne borba dve gomile misica.

Kukatilo

pre 4 godine

Ako mogu da pitam strucnjake, koji je motiv da se namesti ovakav mec i da dobije neki tamo Ruiz? Prvi overhook mu je resetovao mozak, debeli ima 110 kila minimum. Nisu ovo pilicari od 60 kila

Markoo 2

pre 4 godine

Eto, a taman su svi posmislili Anthony Joshua će biti najveći šampion u istoriji, nepobediv je, već ga zovu legenda. Sada se vidi da su braća Kličko ustvari bili izuzetni bokseri, ali Vladimir je imao 40 godina kada je boksovao sa Džošuom, jednostavno telo je izgubilo. Ali definitivno Džošua nije nikakva zvezda, niti legenda.
(Petar, 2. jun 2019 10:14)

Pa Engleska fore !!! E kako more svjecki sampion da nikad nije u zivotu boksovo u Americi ??? Samo u Engleskoj ! ah a ha ha ah ha

Đenka

pre 4 godine

Svi koji ismevaju "debeljka" I "vreću sala", vidi se da su se profi sportom bavili jedino gledajući ga na TVu. Bavio sam se sportom gde je primarna brzina i eksplozivnost. Pojavi se ovakav "debeljko" na terenu, mi mladi i neiskusni se sprdamo, a tip ustvari munja. A opet, pojavi se ovakav crnac, izvajan, definisan, baja, pa nula. I svi što tvrde da su udarci "nula", nek ooture svoju glavu, kad je to tako "bezveze". I Tajson je tako tukao, nokauti u prvoj, eventualno dugoj rundi, dok nije došao prvi koji ga je pogodio u glavu...

Dragan

pre 4 godine

U boksu sam 20god..odmah da vam kazem mec je namesten! Necu ulaziti u detalje..laiku je jasno da covek sa takvim predispozicijama(dzosua) ne moze da drzi distancu naspram coveka 20cm nizeg i sporijeg?!..i zadaje "air" udarce na polu distanci?!...

Bane

pre 4 godine

Pa i posle meca sa Parkerom videlo se da dzosua nije gladan, sve je to bledo bilo, pa onda izbegavanje Vajldera , i sad ovo kao kruna dokaza svega toga ! Ruiz sa druge strane, ako je neko gledao treninge i heavy bag udaranje , ima hebeni dinamit u rukama bez preterivanja .. Gledavsi ga kako udara i njegovi misici kako se bore protiv svog tog sala je cudno.. Plus nizi je od Dzosue dosta, ali udara kao zmaj

Orah

pre 4 godine

Realno i ono protiv Klicka je bilo jedva. Klicko ga je bacio na pod al je onda mislio da ga izmori i ovaj se nenormalno oporavio. Samo je trebo da ga zavrsi.

Fica

pre 4 godine

Iskreno ja jesam postovalac Joshue ali zasluzeno izgubio. Svaki dobar napad koji bi mu prosao i zadao dobar udarac ovaj bi izdrzao na nogama i svaki put odradi kontru da Joshua ne zna gde se nalazi. Sama cinjenica da ga je bacal 4-5 u nok daun govori sve. Jedino sto mi malo bode oci je malo cudan prekid meca. Ja bih pustio da Mexikanac da zavrsi kombinaciom a ne onakvim prekidom jer je ovaj izbacio gumu iz usta.

box

pre 4 godine

Mislio sam da nikad necu biti od tih likova al spontano mi se namece utisak pa ipak hocu. I jedan i drugi bi pali protiv Tajsona u prvoj! Pa kakvi su ovo udarci bre? Razumem, snaga i masa je to al opet za titulu od ovakvih udaraca da izgubis?! Secam se Tajson vs Holifild, udara ga Holifild cisto bez garda iz sve snage u lice i Tajson sa onom vratinom bizona ne pada vec onako nokautoran na nogama zamhuje i stoji. Ne zna gde je al stoji, ovaj opet bam ovaj opet stoji, sudija naravno prekine mec. Cini mi se da bi Holifild i Dzosuu i ovog debeljka zajedno nokautirao tim udarcem.

savitur

pre 4 godine

Tko kaže da je namješteno, trebao je gledat cijeli meč, Ruizu svaka čast , Joshua je dobio dobro po tamburi , prvi puta kad ga rušio pogodio ga dobro u sljepočnicu , jedan od boljih mečeva u zadnjih 10 godina . Ovo je dobro za boks ...

Maneken za cvarke

pre 4 godine

Verovatno, od svih meceva koje je odboksovao Ruiz,samo onaj koji je izgubio,nije namesten.Pogledajte na netu,malog debelog Ismaela Lazara;kako obara manekene.

sequLa

pre 4 godine

kladionice, kladionice, kvota na poraz Dzosue je bila ogromna, sad zamisli tu kombinacije kakve su se napravile, vjerovatno je Dzosua dobio ponudu da se obezbijedi za citavi zivot ako izgubi ovaj mec... Svakako ce imati priliku da vrati pojas kroz koji mjesec i cao, zdravo, ovaj mec ce biti zaboravljen od svih sem od onih koji su se napunili para.....

palop

pre 4 godine

Okej, ne može da mi bude žao lika koji će za malo (okej, malo više) batina da uzme toliku lovu, ali ipak mi ga je malčice žao.
 (Sabre, 28. maj 2019 12:18)

Nema razloga da ti bude zao Dzosue, vratice se on i dalje je mlad.

Salu na stranu, ali ima bas puno potcenjivackih komentara od juce, ali i 2 dobra koji su ukazali na Dzosuine nedostatke u ringu koji su ispali veoma relevantni za ovaj mec.

мерак

pre 4 godine

Намештено. Од чега је одсто други пут, од повлачења. И још незна где је, гледа да му дају одобрење. Смешна глума, смешан бокс, смешни шампиони.

Boris

pre 4 godine

A kako su samo ismevali Ruiza ovde u komentarima. Do ovog meca nisam znao za njega, pogledao klipove i delovao je veoma brz za svoju tezinu, medjutim nisam ocekivao da moze 4 puta da baci Dzosuu na pod. Zasluzena pobeda i neverovatan pristup. Nijednom nije isao nayad vec samo napred i to je ono sto je najavio pre meca, a Dzosua se nije snasao u tome. Sada teska kategorija postaje jos zanimljivija, Wilder ima najvece sanse da objedini i pojaseve sledece godine, medjutim njegov problem je Fjuri jer mu njegov stil nikako ne lezi.

ls

pre 4 godine

To se desi kada naletis na protivnika koji te se ne boji, nije impresioniran tvojim dostignucima i koji skonta da si i ti od krvi i mesa.

manda Pg

pre 4 godine

srce odlucnost rizik,uz tehniku i fizicku snagu stvari kojima se dobija mec. momak je bez trunke respekta usao u mec a Dzosua nije uradio ali bas nista samo je htio da sa distance kupi poene. dokaz da su misici samo spoljni efekat i ne treba zazirati ni od cije fizicke pojave u boxu, iako je naravno Dzosua odlican boxer daleko od toga da je samo muskulatura njegov adut. svaka cast srcanom bucku krenuo je od starta hrabro. u revansu se nadam boljem izdanju Dzosue.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ovo nema veze sa pravim udarcima debeli maše istegnjenim rukama i to sve u prazno,ko misli,da ovo nije namešteno boks je več dugi niz godina barem u teškoj kategoriji bruka za sport.namešteno inače za široke mase.

marko

pre 4 godine

vidim neki uporedjuju ovaj sokanti poraz sa mecom iz 1990 baster daglas vs tajson, a nema mesta uporedjivanju, prvo baster daglas je za ovog ruiza jr bokserska gromada ,atleta ,drugo oko Josue se digla velika fama a covjek je pobijedio jedino 3 boksera vredna pomena i to starog Klicka i Povetkina i mladjeg Dilana Vajta, ostalo su ili vrece ili stari propali bokseri, Tajson je do meca sa Daglasom skinuo skalpove velikim i bivsim sampionima ,nema potrebe da se nabrajaju...zato je poraz od daglasa bio sok , mada je aroganto Tajson usao u mec i to ga ie kostalo takodje, sjecam se da su japanci napravili odmah igricu za segu gde Daglas udara i kupi nokaute....

a sto se tice ovog meca , jasno je da Josua nema neke izuzetne kvalitete koji su krasili ranije boksere, ali prosto da ima onako losu kondicuju u 6 i 7 rundi je neshvatljivo i da na kraju izgubi od meksikanca koji je atletski limitiran jedino sto ima je tu bombu u rukama pa ako je aktivira uz malp srece prodje ako ne dobije batine ili se umori, zato ie po meni sraman ovaj poraz joshue , nema nista od velikih boksera u ovoj deceniji ocigledno....

Marko

pre 4 godine

U slucaju da je namesteno - tuzno.
U slucaju da je ovakav borac pobedio - tuzno.

Da svetskog prvaka pobedi zajapureni Meksiko buca to nisu cista posla

мики

pre 4 godine

Сасвим сигурно намештен меч. ниједан чист ударац Руиза. бедно кретање, кратке руке, кратке ноге, мислим.... овај Руиз не би прошао квалификације за олимпијаду, али у профи боксу су неке друге ствари битне.

Nikola

pre 4 godine

Dzosua je bio na nekim supstancama. Nije normalno koliko je od pocetka meca bio fizicki usporen, a mentalno odsutan. A ja ga obozavao posle one spektakularne pobede nad V. Klickom. Vratice on ove titule vec krajem godine (ugovoren revans vec pre meca u slucaju da Dzosua izgubi) ali, Dzosua posle ovoga treba malo da se cukne u glavu. Pa sta bi mu tek Vilder uradio kad je ovom debeljuci, nizem za celu glavu od njega uspelo toliko puta cisto da ga pogodi u glavu? Vilder je "ubica", on kosi sve pred sobom. Covek ima celik u sakama. Gde on udari tu trava ne raste.

ls

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)

Jesi li se ti potukao nekada? Jesi li se oprobao nekada sa profi bokserom iz teske kategorije? To su udarci sinko koji na tv-u ne izgledaju nista posebno, ali zato pomeraju bubrege. Ne treba ti 200 udaraca da bi nekoga srusio, dovoljan je jedan koji mu cimne glavu velikom silom, mozak udari od lobanju i covek pada kao sveca, ma koliko titula imao.

Maršal

pre 4 godine

Šta je bre ovo debeli vladaju u boksu. Ruiz pobedi stenu Džošuu Klicka debeli Tajson. Sećam se kad je Šijana u Publiku dobro uništio debeli Rus koji je izgubio ali da ne zakazano u detalje njegovog poraza.

laki

pre 4 godine

nazalost ovaj poraz Joshue od debelog Ruizak potvrdjuje da je teska divizija dotakla dno i to u ovoj deceniji, ocigledno je da je zjoshua kao bokser limitiran, ovo je isto moglo da mu se desi i protiv starog povetkina ali je ovaj stao u 1 rundi....mislim dobice revans jer ovaj ruiz je imao tkzv. srecni udarac, ali svejedno.... lose.

Usa

pre 4 godine

Da ga neko ubraja u velikane?!?!?! Ovo je smesno. Veliki praavi borci nisu padali posle ovakvih, ne mogu da kazem smesnih udaraca, ali eto. Smesan heavyweight boks

Delije Čikago

pre 4 godine

Ruiz je klasični ulični fajter, vidi se a i pričalo se da je imao mnogo tuča od detinjstva, Dzošua je koledz bokser, ima tehniku ali drugo je kad ispred sebe imaš čoveka koji se sa istima tukao ceo život, bravo za Ruiza...

Aca

pre 4 godine

U boksu su nebitni misici, tako da ove neznalice koji su mislili da je Dzosua nesto samo zato sto je misicav su ispali glupi.U boksu je najbitniji rad nogu,tehnika I naravno brada.Ovaj Meksikanac je debeo ne zato sto ne vezba, vec zato sto su Meksikanci uglavnom takvi. Meksicka brada I srce!

Kroki krok

pre 4 godine

Kad sam bio mali pricali su mi da je box sport u kome se najvise namestaju pobede i porazi...kazu dobra lova moze da se zaradi na tome. I mafija se time bavila u vreme Al Kaponea. Sad ne kazem da je ovaj mec namesten jer sam odgledao samo ovaj nokaut ali ne treba odbaciti ni tu mogucnost...

goblin

pre 4 godine

Debeljko je opasan,ima neverovatno brze ruke,ne izgleda baš kao svetski šampion u boksu ali je zasluženo tu gde jeste sada.Verovatno ga je Dzosua i malo potcenio.E sad,kako to već ide,revanš,verovatno u Londonu,pun Vembli,mnogo para...

esco

pre 4 godine

Mrzim kad ovi americki komentatori u sportu kazu kako je pobedio onaj koji je pokazao vecu zelju. Tipa bore se ovi dvojica i komentator kaze Ruiz je zeleo pobedu vise i tako u svakom sportu. Pobedi bolji i kraj price.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa nad popom ima uvek pop.Nad Tajsonom Holifild.Nad jačim ima uvek neko jači...Normalne su promene i u amaterskom sportu a ne boksu.

Dule

pre 4 godine

Naravno,slažem se sa prethodnim komentarom o braći Kličko. Ovaj Džošua je dobio Vladmira spletom okolnosti i cela javnost je počela da ga eksploatiše i forsira kao novu zvezdu. Sa mlađim Vladimirom ne bi imao šanse,a protiv Vitalija u najboljim danima završio bi u bolnici. Izgubiće i revanš.

Eugen

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 2. jun 2019 10:37)

Ja bih tebi zadao ona dva u levo uvo. Mozda bi posle toga vise razumeo sto se tice boksa?

Luckyone

pre 4 godine

E sad kliknite na vest od prje borbe kad Meksikanac izjavljuje kako CE biti prvi koji CE pobediti Dzosua,I citajte komentare strucnjake sveznalice koji ga nazivaju vreca salom,kako CE ga Entoni patosirati u prvoj,hahhaaha I slicne gluposti.Smejte se njima u lice ,mada je to tehnicki neizvodljivo,jer nemaju veze sa sportom

Mixa

pre 4 godine

Nisam gledao mec, samo skraceni snimak. Interesuje me da li je prenosila neka televizija ovaj mec, kad sam gledao Wilder-Fury tad je bilo na hrvatskom RTL-u dok nijedna nasa televizija nije prenosila. Pretpostavljam da je i sad tako

luks95

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)
Nemas ti pojma o boksu, da si jedan takav primio bila bi ti potrebna pogrebna oprema Ivanić, jer sve sto roda donese to Ivanic odnese?

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Sta je ovaj Ruiz iz neke kafane dosao na mec?!?!.A ovaj Dzosua je kesa i Klicko je mogao da ga zavrsi kad je bio u nokdaunu vec ga pustio i na kraju mu se to osvetilo.

nero

pre 4 godine

Ovo je era Lomačenka i Golovkina, lake i srednje klase... Teškaši su suviše ,,teški" da bi mogli da budu apsolutni šampioni, pogledajte vreme kad su boksovali Ali, Forman, Frejzer, Ken Norton, Šejvers, danas bi svako od njih bio šampion!

Petar

pre 4 godine

Eto, a taman su svi posmislili Anthony Joshua će biti najveći šampion u istoriji, nepobediv je, već ga zovu legenda. Sada se vidi da su braća Kličko ustvari bili izuzetni bokseri, ali Vladimir je imao 40 godina kada je boksovao sa Džošuom, jednostavno telo je izgubilo. Ali definitivno Džošua nije nikakva zvezda, niti legenda.

ProdigyCZ

pre 4 godine

Ispade Fjuri sa onakvom uzasnom tehnikom najbolji i najpismeniji bokser danasnjice u teskoj kategoriji.Toliko o naslednicima Tajsona,Lenoksa i Holifilda.Ocekivao sam od Dzosue mnogo posle meca sa Klickom,rekao ovaj ce da cupa drvece iz korenja.Dosli njegovi sledeci mecevi a ono taktiziranje i odradjivanje posla,razocarao me skroz.A ovaj poraz je samo jos jedna potvrda toga.

LJubo

pre 4 godine

Opustio se,manje trenirao....umislio da
je toliko ispred svih da moze manje da vezba i trenira.Realno kad je spreman nema mu ravnog.Taman mu valja ova pesnica da ga probudi i ponovo se uozbilji

Petar

pre 4 godine

Eto, a taman su svi posmislili Anthony Joshua će biti najveći šampion u istoriji, nepobediv je, već ga zovu legenda. Sada se vidi da su braća Kličko ustvari bili izuzetni bokseri, ali Vladimir je imao 40 godina kada je boksovao sa Džošuom, jednostavno telo je izgubilo. Ali definitivno Džošua nije nikakva zvezda, niti legenda.

Usa

pre 4 godine

Da ga neko ubraja u velikane?!?!?! Ovo je smesno. Veliki praavi borci nisu padali posle ovakvih, ne mogu da kazem smesnih udaraca, ali eto. Smesan heavyweight boks

MauNtauN

pre 4 godine

Pazi ovo jedan gradjen kao džak a drugi kao šeta po ringu kao balerina današnji teškaši hahahaha OVO BI TAJSON SVOJEVREMENO REŠAVAO U PRVOJ RUNDI TAČNIJE POLOVINOM NA PREPAD BAM BAM BAM PATOSSS

Kroki krok

pre 4 godine

Kad sam bio mali pricali su mi da je box sport u kome se najvise namestaju pobede i porazi...kazu dobra lova moze da se zaradi na tome. I mafija se time bavila u vreme Al Kaponea. Sad ne kazem da je ovaj mec namesten jer sam odgledao samo ovaj nokaut ali ne treba odbaciti ni tu mogucnost...

Delije Čikago

pre 4 godine

Ruiz je klasični ulični fajter, vidi se a i pričalo se da je imao mnogo tuča od detinjstva, Dzošua je koledz bokser, ima tehniku ali drugo je kad ispred sebe imaš čoveka koji se sa istima tukao ceo život, bravo za Ruiza...

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Sta je ovaj Ruiz iz neke kafane dosao na mec?!?!.A ovaj Dzosua je kesa i Klicko je mogao da ga zavrsi kad je bio u nokdaunu vec ga pustio i na kraju mu se to osvetilo.

box

pre 4 godine

Mislio sam da nikad necu biti od tih likova al spontano mi se namece utisak pa ipak hocu. I jedan i drugi bi pali protiv Tajsona u prvoj! Pa kakvi su ovo udarci bre? Razumem, snaga i masa je to al opet za titulu od ovakvih udaraca da izgubis?! Secam se Tajson vs Holifild, udara ga Holifild cisto bez garda iz sve snage u lice i Tajson sa onom vratinom bizona ne pada vec onako nokautoran na nogama zamhuje i stoji. Ne zna gde je al stoji, ovaj opet bam ovaj opet stoji, sudija naravno prekine mec. Cini mi se da bi Holifild i Dzosuu i ovog debeljka zajedno nokautirao tim udarcem.

goblin

pre 4 godine

Debeljko je opasan,ima neverovatno brze ruke,ne izgleda baš kao svetski šampion u boksu ali je zasluženo tu gde jeste sada.Verovatno ga je Dzosua i malo potcenio.E sad,kako to već ide,revanš,verovatno u Londonu,pun Vembli,mnogo para...

Vlada

pre 4 godine

Covek u seriji dobio 6-7 cistih udaraca u glavu, od cega 2 bas teska i jos 3-4 kroz gard i neki ovde pricaju namesteno, covek mu je iztiltovao mozak svaka mu cast sto je ustao uopste. A svi vi znalci bi pali posle jednog od ovih udaraca i spavali bi ste do sutra u podne a onda bi vas docekala vizita od strane doktora koji bi vam objasnjavao da ste pretrpeli tezi potres mozga. Nije vam ovo Veljko junior pa mu namesta kum meceve za 200 evra, covek je izgubio 3 pojasa i ogromne pare jer je izgubio.

ProdigyCZ

pre 4 godine

Ispade Fjuri sa onakvom uzasnom tehnikom najbolji i najpismeniji bokser danasnjice u teskoj kategoriji.Toliko o naslednicima Tajsona,Lenoksa i Holifilda.Ocekivao sam od Dzosue mnogo posle meca sa Klickom,rekao ovaj ce da cupa drvece iz korenja.Dosli njegovi sledeci mecevi a ono taktiziranje i odradjivanje posla,razocarao me skroz.A ovaj poraz je samo jos jedna potvrda toga.

Marko

pre 4 godine

U slucaju da je namesteno - tuzno.
U slucaju da je ovakav borac pobedio - tuzno.

Da svetskog prvaka pobedi zajapureni Meksiko buca to nisu cista posla

laki

pre 4 godine

ovo je sprdnja od boksa, danasnji teskasi neb' ni dve runde sastavili sa negdasnjim
pa frejzer, formen, tajson..ovo bi patosirali dok jos zvono nije utihnulo
a lik koji je boksovao lepse od alija ..stivenson sa kube bi sprdnju od njih pravio bukvalno
ovo je zali Boze para i vremena

GoxyS

pre 4 godine

Руиз, хвала од нас дебељана, показао си оно што сви знамо! Теретана је прецењена! Само напред!

Kukatilo

pre 4 godine

Ako mogu da pitam strucnjake, koji je motiv da se namesti ovakav mec i da dobije neki tamo Ruiz? Prvi overhook mu je resetovao mozak, debeli ima 110 kila minimum. Nisu ovo pilicari od 60 kila

vlasta

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)
Ne tvrdim da nije namesten mec, samo sumnjan da bu Dzosua pristao na to. Ali sto se tice padanja kod teskasa.. Dovoljan je jedan jedini precizan i cak ne previse jak udarac za nokaut. To je i razlog sto nema teskasa da nije porazen barem jednom u karijeri. Mislim da je Roki Marcano jedini neporazeni sampion teskas. Mislim da i Klicko ima u ranoj karijeri jedan "slucajan" poraz od nekog anonimusa.. Tako da bih ja pre cestitao ovom Ruizu na postenoj pobedi. Nije on naivan bokser. I jos jedan dokaz da je boks vestina, a ne borba dve gomile misica.

Bane

pre 4 godine

Pa i posle meca sa Parkerom videlo se da dzosua nije gladan, sve je to bledo bilo, pa onda izbegavanje Vajldera , i sad ovo kao kruna dokaza svega toga ! Ruiz sa druge strane, ako je neko gledao treninge i heavy bag udaranje , ima hebeni dinamit u rukama bez preterivanja .. Gledavsi ga kako udara i njegovi misici kako se bore protiv svog tog sala je cudno.. Plus nizi je od Dzosue dosta, ali udara kao zmaj

gogo

pre 4 godine

Svi ovi sto vicu da je borba namestena i kako je Andy Ruiz debeo i tako te price..momci sta da vam kazem idite gledajte ESL League of legends..neki e sport jer Boks nije za vas,to su neke stvari koje vi ne razumete i necete da razumete..Nikada ne potcenjuj nikoga zbog izgleda ni u zivotu a pogotovo ne u boksu...Luiz Ruiz je upravo ispisao istoriju Boksa...a vi o tome ne znate ama bas nista...

croata

pre 4 godine

Uskoro znaci Hrvat Hrgovic postaje svjetski prvak. Pa ovaj Ruiz je prije ovog meca bio slabije rangiran a jos je i stariji i ima puno vise meceva.
(drago, 02. jun 2019 12:04)

Hrgovic nema ni jednu osobinu koja mora krasit buduceg svjetskog sampiona:
1. Nema bombu u ruci, tj jedan udarac kojim moze nokautirat.
2. Nije eksplozivan, tezak je i dosta krut boksac.
3. Ne plese u ringu, tesko eskivira udarce pogotovo od visih boksaca, opet zbog tezine i krutosti.
4. Ne pretjerano inteligentan borac, iz izjava, ponasanja i stava itekako vidljivo.
Hrgovic je skolovani osrednji teskas koji po zbog navedenog nikad nece biti sampion. Npr mavrovic je bio neuporedivo bolji, inteligentniji pa iskreno i razorniji boksac.
Upamti ovaj komentar, hrgovic ima srece da je danas teska kategorija ocajna pa ce se jedno vrijeme muvat oko prvih deset sto je izuzetan uspjeh, al realno, u pitanju je bezveznjak. Volio bih da me demantira, al sumnjam.

VladaNS

pre 4 godine

Luis bezao od Tajsona? Cestitam, ovo je najveca glupost koju sam procitao u poslednjih nekoliko meseci :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 2. jun 2019 13:41)

Da bežao, na više načina. Izbegavao je meč sa njim sve dok Tajson nije postao potpuno bezazlen, lik koji više nije u stanju da napravi niti jednu kombinaciju. Čak i u tom mučnom meču, možemo samo videti Luisa koji izbegava borbu, naslanja se na njega i čeka da Tajsonu nestane snage. Tajson između 1986. i 1988. je najbolji teškaš svih vremena.

Aca

pre 4 godine

Zato mislite da je namešteno pa pobogu ne bi joshua sam sebi pucao u nogu ovo je težak udarac za joshuinu karijeru možda se nikada neoporavi posle ovoga. Kakva crna namestaljka.

ls

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)

Jesi li se ti potukao nekada? Jesi li se oprobao nekada sa profi bokserom iz teske kategorije? To su udarci sinko koji na tv-u ne izgledaju nista posebno, ali zato pomeraju bubrege. Ne treba ti 200 udaraca da bi nekoga srusio, dovoljan je jedan koji mu cimne glavu velikom silom, mozak udari od lobanju i covek pada kao sveca, ma koliko titula imao.

jojuff

pre 4 godine

Kakva lupetanja.. Namjestio lik da ga debeljuca lupa po glavi, nedaj Boze da ga teže povrijedi i uništi mu sav trud koji je ulozio zadnjih 20 godina. Et zaradio je do sada 100 miliona i malo mu pa ce izgubiti. Citate li vi sta pišete? Lik je ušao laganije u borbu i vjerovatno je ocekivao da je debeljuca nespreman posto je imao borbu prije cetrdesetak dana.. Al buco je znao sta hoce i sta radi i uspjelo mu je.

Salle

pre 4 godine

"U svom srcu imam veru da mogu da pobedim i znam da mogu da pobedim. Ovo će biti jedno od najvećih iznenađenja na svetu. Biću prvi koji je zaustavio Džošuu. U Americi moraš da imaš san, ali moraš da imaš i srce da juriš taj san. Ja sam porodičan čovek i dobar momak, ali kada uđem u ring postajem životinja. Džošua, čuvaj me se i spremi se. Nemoj da me potceniš. Znam da sam buckast i nizak, ali sam isto tako i brz kao munja!", završio je Endi Ruiz mlađi.

Luckyone

pre 4 godine

E sad kliknite na vest od prje borbe kad Meksikanac izjavljuje kako CE biti prvi koji CE pobediti Dzosua,I citajte komentare strucnjake sveznalice koji ga nazivaju vreca salom,kako CE ga Entoni patosirati u prvoj,hahhaaha I slicne gluposti.Smejte se njima u lice ,mada je to tehnicki neizvodljivo,jer nemaju veze sa sportom

Milan

pre 4 godine

Gledao sam malo pre snimak meca, ko kaze da je mec namesten pojma nema. Jedna napomena da Ruiz ima znatno vise pobeda u prof karijeri od Dzosue, tako da mislim da su svi pa i on sam potcenili ovog bucka za brzim rukama.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ovo nema veze sa pravim udarcima debeli maše istegnjenim rukama i to sve u prazno,ko misli,da ovo nije namešteno boks je več dugi niz godina barem u teškoj kategoriji bruka za sport.namešteno inače za široke mase.

ako su Ameri nacija, onda je to i Hot Dog

pre 4 godine

Britanac iz Nigerije vs Amerikanac iz Meksika??? hahahahaha
A zapravo samo Nigerijac vs Meksikanac!

Britanac i Amerikanac nisu nacije, naučite to već jednom, to su političko-geografske odrednice!

Mixa

pre 4 godine

Nisam gledao mec, samo skraceni snimak. Interesuje me da li je prenosila neka televizija ovaj mec, kad sam gledao Wilder-Fury tad je bilo na hrvatskom RTL-u dok nijedna nasa televizija nije prenosila. Pretpostavljam da je i sad tako

djoka utegurović

pre 4 godine

Sad ce opet ova decurlija da objasne kako je ovaj steroidni komicar najbolji bokser svih vremena,slucajno je izgubio od gomile slanine.Slicna situacija kao sa danasnjom NBA ligom,ljudi koji ne znaju osnovna pravila igre,prave i do 9 koraka koji se ne sviraju po njima su top 10 a jedan totalni antitalenat i nepoznavalac ikakvih pravila cak top 3...

Divlji bucak

pre 4 godine

Ovu dvojicu bi Tajson svojevremeno nokautirao u prvoj rundi, boks je postao smesan!
(Zatarra, 02. jun 2019 10:35)

U potpunosti se slazem, s tim da bi dodao jos to da bi ih Tajson nokautirao obojicu u isto vreme, jednog sa levom a drugog sa desnom rukom.

Neko tamo

pre 4 godine

Citam glupe komentare pa rekoh da dam i svoj sud...
Pogledao sam highlights i video dovoljno, nikakvo namestanje, samo je Ruiz znao sta hoce a Joshua...
Uglavnom, Joshua ima dobrih 10kg misica vise nego sto treba da ima.
Zbog toga se brzo umara, uzasno sporo oporavlja+plus na to ima staklenu bradu(vec su mu se par borbi unazad tresle noge)... Boksuje kao robot(to pripisujem visku misicne mase, jednostavno nema dobru mobilnost u ramenima i krut je generalno...)
Kretnja nikakva, posle napada je uvek otkriven...
Za buducnost boksa, nadam se da ce Fury objediniti titule(od Holmesa nije bilo tako skolovanog boksera).
A Tyson... Strasan borac, veliki udarac(jedan od najvecih), skolovan takodje, ali prekinite sa tim velicanjem...
Pozdrav

Lazar

pre 4 godine

Šta lupetate.Vrh meč. Vrhunski bokseri. Posle dužeg vremena opet je teška kategorija postala zanimljiva sa dosta vrhunskih boksera. Svaki meč je neizvestan.

Vitali

pre 4 godine

Jel ovo taj Dzosua koji je spasio boks od brace Klicko? Sad i on ne valja..... Dzosua daleko si ti od Wladimira Klicka, da je boksovao malo pametnije i uz malo vise snage jos tad bi izgubio, jos mnogo dalje od Vitalija Klicka koji nije nikada nokautiran bio, a Lenoxa, Alija i ostale i da ne pominjem...

vince carter

pre 4 godine

Mec nije namesten,prvo pored Wildera,Fjurija i tih mogucih meceva zasto bi Joshua gubio reputaciju padajuci protiv Ruiza. Drugo Ruiz je odlican borac,Tajson nije Botu i nelsona nokautirao u prvoj rundi koji slicno izgledaju ali su losiji borci od Ruiza koji jedini poraz ima od odlicnog parkera podeljenom odlukom,a parker je jedino izgubio od Wajta i Joshue,dok je Wajt jedino nokautiran od Joshue..tako da sve je moguce. I ne ulazi se isto u mec koji si ubedjen da dobijas i sa borcima kao sto su Wilder,Fury,Klicko..kad si 100% fokusiran. Tako je i Lenox Lewis nokautiran protiv Mcalla i Rahmana a Tajson protiv Baster Daglasa. Wilder je nadboksovan od coveka koji nije trenirao uopste 2 i po godine a dodatno vreme za predah ga spasilo protiv Ortiza. Frejzer je dobio Alija pa je Forman unistio Frejzera u dve runde,da bi svi mislili da ce Forman ubiti Alija...svi znamo da je Ali nokautirao Formana,tako ce mozda i Joshua Wildera..

Fica

pre 4 godine

Iskreno ja jesam postovalac Joshue ali zasluzeno izgubio. Svaki dobar napad koji bi mu prosao i zadao dobar udarac ovaj bi izdrzao na nogama i svaki put odradi kontru da Joshua ne zna gde se nalazi. Sama cinjenica da ga je bacal 4-5 u nok daun govori sve. Jedino sto mi malo bode oci je malo cudan prekid meca. Ja bih pustio da Mexikanac da zavrsi kombinaciom a ne onakvim prekidom jer je ovaj izbacio gumu iz usta.

мики

pre 4 godine

Сасвим сигурно намештен меч. ниједан чист ударац Руиза. бедно кретање, кратке руке, кратке ноге, мислим.... овај Руиз не би прошао квалификације за олимпијаду, али у профи боксу су неке друге ствари битне.

Boris

pre 4 godine

A kako su samo ismevali Ruiza ovde u komentarima. Do ovog meca nisam znao za njega, pogledao klipove i delovao je veoma brz za svoju tezinu, medjutim nisam ocekivao da moze 4 puta da baci Dzosuu na pod. Zasluzena pobeda i neverovatan pristup. Nijednom nije isao nayad vec samo napred i to je ono sto je najavio pre meca, a Dzosua se nije snasao u tome. Sada teska kategorija postaje jos zanimljivija, Wilder ima najvece sanse da objedini i pojaseve sledece godine, medjutim njegov problem je Fjuri jer mu njegov stil nikako ne lezi.

igor

pre 4 godine

Ako ga je Ruiz patosirao mogu misliti šta bi mu uradili Wilder i Fjuri. Nije ni čudo zašto je prethodnih godina izbegavao mečeve sa Wilderom.

Kapetan leši

pre 4 godine

Rouz je klasičan primer meksičke škole boksa;brz rad ruku i dobar tehničar!
Dobro je rekao Rouz da jousua boksuje ko robot!
A i Josua posle meča sa kličkom je promenio stil,nema više brzih nokauta,nego je počeo da "filozofira" po ringu!
A Rouz je promenio i trenera i čitavu ekipu,sad ga trenira najbolji meksičko/američki trener .
A pobeda je zaslužena,a Josua je ispao veliki gospodin i sportista jer je priznao da je Rouz zasluženo pobedio i čestitao mu na tome!

мерак

pre 4 godine

Намештено. Од чега је одсто други пут, од повлачења. И још незна где је, гледа да му дају одобрење. Смешна глума, смешан бокс, смешни шампиони.

ls

pre 4 godine

To se desi kada naletis na protivnika koji te se ne boji, nije impresioniran tvojim dostignucima i koji skonta da si i ti od krvi i mesa.

Antisha

pre 4 godine

One koji nisu gledali meč i one koji se ne razumeju u boks bih zamolio da ne ostavljaju komentare!
(charlie, 02. jun 2019 13:25)

slazem se 100%! mozda je dobro sto je boks zapostavljen na portalu, napravili bi cirkus kao od tenisa.

Veljoni

pre 4 godine

Namešten meč jer Dzošui odgovara da gubi s vremena na vreme, a ne samo da pobedjuje. Takodje, kazu da porazi privlace sponzore i da tu leže pare! Obzirom da neki neće razumeti, samo da napomenem da je komentar sarkastičan.

PetarZg

pre 4 godine

Ljudi moji, sta se ovdje sve moze procitat :D kao prvo, Tyson je veliki boksac koji je gubio sve bitne meceve, prebijao ostatke Alijeve generacije. Netko napisao da Tyson Fury ima nikakvu tehniku, po tome sam zakljucio da je to izrekao vrhunski znalac. Fury je esencija boksa, jedini minus slab udarac za teskasa. Salo nije uvijek losa stvar, covjek koristi svoje tijelo za snagu udarca, ima na netu puno o tome, provjerite. Najdrazi od svih komentara su mi ovi o namjestenom mecu.. Ljudi, to je vas mindset i nacin gledanja na svijet. Laz, obmana, prevara..

VladaNS

pre 4 godine

Svi koji ismevaju "debeljka" I "vreću sala", vidi se da su se profi sportom bavili jedino gledajući ga na TVu. Bavio sam se sportom gde je primarna brzina i eksplozivnost. Pojavi se ovakav "debeljko" na terenu, mi mladi i neiskusni se sprdamo, a tip ustvari munja. A opet, pojavi se ovakav crnac, izvajan, definisan, baja, pa nula. I svi što tvrde da su udarci "nula", nek ooture svoju glavu, kad je to tako "bezveze". I Tajson je tako tukao, nokauti u prvoj, eventualno dugoj rundi, dok nije došao prvi koji ga je pogodio u glavu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Đenka, 2. jun 2019 11:03)

Tajson baš nije dobar primer, on je skroz pao još nakon meča sa Spinksom kad je otpustio ceo svoj tim i doveo Dona Kinga i gomilu neznalica da ga treniraju. Možeš da gledaš i sve mečeve koje je dobio posle toga i da ukapiraš da je skroz prestao da se kreće i da mu se sve svodilo na jedan udarac. Kasnije kad je boksovao protiv Luisa i Holifilda, bio je i bez kondicije. Obojica su bežala od njega tokom čitave karijere dok nisu videli u šta se Tajson pretvorio.

Nedavno sam baš čitao top 100 listu najboljih teškaša svih vremena koju je radio magazin Boxing News. Tajson je završio na desetom mestu uz opasku da je to bukvalno jedini bokser u top 10 za koga se mora reći da je postigao mnogo manje nego što je mogao.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa nad popom ima uvek pop.Nad Tajsonom Holifild.Nad jačim ima uvek neko jači...Normalne su promene i u amaterskom sportu a ne boksu.

luks95

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)
Nemas ti pojma o boksu, da si jedan takav primio bila bi ti potrebna pogrebna oprema Ivanić, jer sve sto roda donese to Ivanic odnese?

Eugen

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 2. jun 2019 10:37)

Ja bih tebi zadao ona dva u levo uvo. Mozda bi posle toga vise razumeo sto se tice boksa?

Aca

pre 4 godine

U boksu su nebitni misici, tako da ove neznalice koji su mislili da je Dzosua nesto samo zato sto je misicav su ispali glupi.U boksu je najbitniji rad nogu,tehnika I naravno brada.Ovaj Meksikanac je debeo ne zato sto ne vezba, vec zato sto su Meksikanci uglavnom takvi. Meksicka brada I srce!

Orah

pre 4 godine

Realno i ono protiv Klicka je bilo jedva. Klicko ga je bacio na pod al je onda mislio da ga izmori i ovaj se nenormalno oporavio. Samo je trebo da ga zavrsi.

Losmicrazy

pre 4 godine

To me podseca na jedan turnir u basketu u Aleksincu, neki crnci kucaju ko u nba, lete i onda dodju trojica, mislis amatercine sa nekog kosa i razbiju ih..

Mikii

pre 4 godine

Ko nema kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim. 
(Vatra, 02. jun 2019 14:17) 

Vazno je da niko ne pominje nadmorsku visinu koja je bila veoma vazan faktor u prvom mecu, kao ni to kako je Rahman prosao u revansu i kako su ga iznosili iz ringa, jer nije mogao da ustane :)) Luis je imao tu losu stranu gde je cesto znao da potcenjuje svoje protivnike, ali je jedan od veoma retkih koji je pobedio svakog protivnika s kojim se sukobio u karijeri! Tajson je izuzetan bokser i tu nema dileme, ali je "ishajpovan" do maksimuma. Klasican udarac. Luis je bio daleko inteligentniji bokser, sa neverovatnom tehnikom. Holifild takodje. Da ne pricam o tome da je Luis bio gotovo 20 cm visi, sa daleko vecim rasponom ruku. Uostalom, imate na ju tjubu izjavu Dzordza Formana, on sigurno zna bolje od nas koji komentarisemo kako stoje stvari :)

srb

pre 4 godine

Pobeda srca nad telom... Dzosua je vec dobio revans koliko sam cuo, verujem da ce ubiti debelicu i da ga je ovaj put potcenio ali bilo kako bilo sampion ne sme da dozvoli da izgubi zato sto ne zeli da nastavi mec, sram da ga bude pojaseva koje je nosio.

Đenka

pre 4 godine

Svi koji ismevaju "debeljka" I "vreću sala", vidi se da su se profi sportom bavili jedino gledajući ga na TVu. Bavio sam se sportom gde je primarna brzina i eksplozivnost. Pojavi se ovakav "debeljko" na terenu, mi mladi i neiskusni se sprdamo, a tip ustvari munja. A opet, pojavi se ovakav crnac, izvajan, definisan, baja, pa nula. I svi što tvrde da su udarci "nula", nek ooture svoju glavu, kad je to tako "bezveze". I Tajson je tako tukao, nokauti u prvoj, eventualno dugoj rundi, dok nije došao prvi koji ga je pogodio u glavu...

Вук

pre 4 godine

Како бре овај толиким салом на себи може да буде светски првак? Какав је ово спорт кад сваки уличар може да се закити трофејима?

Па погледај га на шта личи.

Gladiator

pre 4 godine

Vidim priča se dosta da je namešteno.. I sam stičem takav utisak. Ali.... Treba razmisliti još jednom na tu temu, ako je Dzošua prodao svoju nepobedivost za "malo više" para, potencijalno visoku poziciju u kući slavnih pa čak i istoriju, onda je ovo stvarno jedna velika tragedija i žalosno za boks i za samog boksera. U suštini s obzirom na mesto na kom je bio, ovakvih vreća izazivača je na desetine, mogao je da ih mlati celog života do 40te godine i da ubere ogromne svote novca, makar po 2 meča godišnje. S toga ozbiljno treba razmisliti da li je ovo moglo u tom pravcu da pođe, ili jednostavno svedoci smo da čuda u sportu postoje osvajala je Grčka Evropsko prvenstvo, pobedili smo Amere u Indijanapolisu. Čestitke Ruizu na neverovatnom performansu, za sada se drugim stvarima ne bih bavio.

Misa

pre 4 godine

Zasto i dalje omalovazavate ruiza? Covek je zasluzemo pobedio, fantastican je bio. Hrabar, spreman zustar sa ispravnom strategijom. Rasturio ga

Metnem

pre 4 godine

Kakav namesten mec o cemu vi pisete?
Pa Joshua mu zadao par udaraca koji bi poslali vecinu ostalij boksaca na spavanje ali ovaj Ruiz je kao Feniks.
Molim ne pisite gluposti, to kao kad Novaku neko opali viner a loptica se neverovatno vrati nazad u tvoje polje.
Ruizova pobeda cista ko suza, i Joshua ga nije niti malo podcenio.

Naprijed Rouiz!

pre 4 godine

Za nevjerne Tome: imate na YT u snimku meca Zeljko Mavrovic vs Julius Francis iz 97' cini mi se i pogledajte sta znaci lagani ali precizni udarac jednog teskasa u bradu, kada Francis napravi korak unazad i samo jednom nogom klekne na pod i mec je gotov. To je tehnika udarca. Ili mec za titulu po WBC u Lenox Louis vs Zeljko Mavrovic iz 98' u USA sta je boks u svih svojih 12' rundi brutalne tuce. Rouiz je masivan boksac, jak i nabiven izrazito jakog udarca, posebno krosea sta je savrseno demonstrirao ovdje. Mnogi ljudi ( laici ) nikako da shvate da boks nije samo misic i izgled Apolona, vec vjestina gdje fizicki izgled nije presudan, pa kada se dogode ovakvi mecevi gdje favorit izgubi mec, mnogi se cude, kako je to bilo moguce. Mi u HR imamo jednog potencijalnog vrhunskog teskasa, tek su mu 23' godine a vec je nokautirao nekoliko poznatih imena iz teskaskog rostera. Ime mu je Petar Milas i on bi mogao mnogo toga uraditi u narednim godinama, obratite paznju na to ime. Filip Hrgovic je tu, njemu je promotori tim Saurland i Edy Hearn i on bih mogao u narednim godinama biti blizu samog vrha. Sve u svemu, ovo je dobro za boks. ?

savitur

pre 4 godine

Tko kaže da je namješteno, trebao je gledat cijeli meč, Ruizu svaka čast , Joshua je dobio dobro po tamburi , prvi puta kad ga rušio pogodio ga dobro u sljepočnicu , jedan od boljih mečeva u zadnjih 10 godina . Ovo je dobro za boks ...

Iskreno

pre 4 godine

Tyson Fury zato ode u Ameriku i na svako "gostovanje" i pokaže klasu. Nije džabe rekao Mike Tyson za Fjurija da bi I u njegovo vreme bio medju najboljima ako ne i najbolji.

daki

pre 4 godine

Kakvi su ovdje strucnjaci za boks,a ne vjerujem sa dzakom da mogu rundu izdrzati!i pustite vise Tajsona,jer i njega je Don King steloval za lovu,i namjestao mu meceve!svaki ozbiljan mec je izgubio!

drvobradi

pre 4 godine

Ja mislio vraća se teška kategorija, ovaj Džošua mi delovao ozbiljno. Kad ono truba. Nokautirao ga limitirani bokser. Vajldera pogurale sudije protiv Fjurija, čoveka koji je do pre 2g imao 170kg, patio od depresije i nije mogao da potrči.
Fjuri je ipak najbolji bokser današnjice, nadam se da će imati priliku da to uskoro i pokaže.

vince carter

pre 4 godine

Mike Tyson dok je jos bio u prajmu pre zatvora 80tih,radio je svih 12 rundi sa Tuckerom i Smithom,dakle nije ih nokautirao sve u prvoj rundi kako ovde pisu a to uopste nisu vrhunska klasa boksera. Lenox Lewis ima pobedu protiv Mcalla u revansu ali Mcall je bio drogiran ili u teskoj depresiji,poceo da place u sred meca i odbio da se bori. I Lewis se borio 12 rundi sa Mavrovicem i David Tuom,koji je bio brutalan nokauter pa je na distanci odradio ceo mec,tako da preterujete u komentarima. Mec koji nije odrzan 90tih je Lenox Lewis vs Riddick Bowe. Bowe jedini poraz u karijeri ima od Holifilda na odluku,a pobedio je Holifilda u njihova ostala dva meca. Bowe je odbio da brani Wbc pojas protiv Lewisa i od tada ga prati glas "kukavica" Bowe sto mu je unistilo reputaciju,navodno je menadzer odbio da raspodela novca bude 60:40 jer je Bowe bio aktuelni sampion. Lewis je u finalu olimpijade 1988 dobio Bowea kontroverznim prekidom u drugoj rundi. A Joshua se od vrh boraca sreo sa Dilian Wajtom,Joseph Parkerom koji je dobio Ruiza,Povetkinom i naravno Klickom.

LJubo

pre 4 godine

Opustio se,manje trenirao....umislio da
je toliko ispred svih da moze manje da vezba i trenira.Realno kad je spreman nema mu ravnog.Taman mu valja ova pesnica da ga probudi i ponovo se uozbilji

Vatra

pre 4 godine

Ko nema nas kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim.

Dakii

pre 4 godine

Tuga je ovo velika kad pročitaš kako naš narod razmišlja... Valjda navikao na namestene sportske utakmice, prvenstva, izbore za mis, pobednike rijalitija, tendere, konkuse za posao i šta sve ne pa misle to je tako i u svetu uobičajena pojava čim se pojavi nešto neočekivano. A niko ne postavi sebi pitanje šta Džošua ima od toga što izgubi. Dosad zaradio preko 100 mil, do kraja karijere zaradiće još dvaput toliko, da mu kladionice par miliona kao da mu je stalo do njih da se ovako izblamira. Da mu daju 100-200 miliona, sta da radi sa njima, da ih drži u slamarici i pomalo troškara.

Dule

pre 4 godine

Naravno,slažem se sa prethodnim komentarom o braći Kličko. Ovaj Džošua je dobio Vladmira spletom okolnosti i cela javnost je počela da ga eksploatiše i forsira kao novu zvezdu. Sa mlađim Vladimirom ne bi imao šanse,a protiv Vitalija u najboljim danima završio bi u bolnici. Izgubiće i revanš.

aca

pre 4 godine

Tajson bi obojicu pocepao, Karl Luis da se vrati iz penzije u kineskim kroksicama bi sa pola snage ostavio u prasinu onog pozera Bolta, Sampras bi pecaljkom za muve pobedjivao i Nadala i Djokovica, Novicki bi sa 40 god imao prosek 30 poena po mecu, pravi Ronaldo bi se setao po terenu i imao het trik u svakoj utakmici LŠ... ovo su samo neki od primera, verovatno sam nekog izostavio izvinjavam se zbog toga.

brb

pre 4 godine

Brate mili kakvi paceri. Gledao sam meč do kraja 3 runde, kada su obojica bili u nokdaunu. Sramota kakvi bokseri su sanas šampioni. Ovi ne bi mogli ni na treningu da sparinguju ekipi iz devedesetih, a kamoli da uopšte dobiju priliku da boksuju za titulu protiv, recimo, Tajsona. Lol, bucko svaki udarac telefonom najavljuje.

TurboNator

pre 4 godine

kladionice, kladionice, kvota na poraz Dzosue je bila ogromna, sad zamisli tu kombinacije kakve su se napravile, vjerovatno je Dzosua dobio ponudu da se obezbijedi za citavi zivot ako izgubi ovaj mec...
(sequLa, 2. jun 2019 11:41)

E ovde stvarno ima svasta da se procita! Pa da li je moguce da neko misli da se Dzosua nije vec 'obezbijedio za citavi zivot'? Ili da ne bi od sledece 'mega-borbe' protiv Wilder-a ili Fury-ja?

palop

pre 4 godine

Okej, ne može da mi bude žao lika koji će za malo (okej, malo više) batina da uzme toliku lovu, ali ipak mi ga je malčice žao.
 (Sabre, 28. maj 2019 12:18)

Nema razloga da ti bude zao Dzosue, vratice se on i dalje je mlad.

Salu na stranu, ali ima bas puno potcenjivackih komentara od juce, ali i 2 dobra koji su ukazali na Dzosuine nedostatke u ringu koji su ispali veoma relevantni za ovaj mec.

nista o nicemu

pre 4 godine

овај Руиз не би прошао квалификације за олимпијаду, али у профи боксу су неке друге ствари битне.
(мики, 02. jun 2019 10:26)

Ne bi jer se razlikuju amaterski i profi boks. Znas zasto ne bi prosao? Jer ne bi ni ucestvovao.

sequLa

pre 4 godine

kladionice, kladionice, kvota na poraz Dzosue je bila ogromna, sad zamisli tu kombinacije kakve su se napravile, vjerovatno je Dzosua dobio ponudu da se obezbijedi za citavi zivot ako izgubi ovaj mec... Svakako ce imati priliku da vrati pojas kroz koji mjesec i cao, zdravo, ovaj mec ce biti zaboravljen od svih sem od onih koji su se napunili para.....

Midland/Odessa

pre 4 godine

Vidim neki se prisecaju Lenoxovog poraza od Rahmana, ali su izgleda zaboravili revans tog meca. Takodje da podsetim da se covek penzionisao kao absolutni sampion sto je retkost u boksu, mislim da je u teskoj kategoriji i jedini slucaj

gašpar..

pre 4 godine

Onda kada je Majki reklamir'o DIET PEPSI .. ovakvi "bokseri" su bili dno. Ova slanina bokser , i ovaj kreatin protein itd bokser ?! ha ha ha .. samleo bi ih Lenox i Majki dok si reko piksla! Hvala braci Klicko sto su us*ali box.

bobo mk

pre 4 godine

Bas to :))) 
Jedan udarac i cao djaci!! Legao kao starleta pred novcanikom! 
Glavni razlog sto Lenox nikad nije mogao u pricu sa najvecim legendama teske kategorije! Staklena brada i protivnici ovog danasnjeg ranga (smehotresni)(Dachazvezda, 02. jun 2019 15:33)

Lenox je između ostalih pobedio Takera, Brigsa, Golotu, Granta, Mavrovića, Džeksona, Rahmana, Brunu, Botu, Holifilda, Tajsona, Klička.... što ga postavlja na samom vrhu bokserskih teškaša. Pobedio je sve bitne teškaše koji su nešto značili u periodu od '92-'03.
Jedino nije imao priliku da se osveti za poraz od Olivera Mekala.

nero

pre 4 godine

Ovo je era Lomačenka i Golovkina, lake i srednje klase... Teškaši su suviše ,,teški" da bi mogli da budu apsolutni šampioni, pogledajte vreme kad su boksovali Ali, Forman, Frejzer, Ken Norton, Šejvers, danas bi svako od njih bio šampion!

Aleksandar

pre 4 godine

ovo je sprdnja od boksa, danasnji teskasi neb' ni dve runde sastavili sa negdasnjim 
pa frejzer, formen, tajson..ovo bi patosirali dok jos zvono nije utihnulo 
a lik koji je boksovao lepse od alija ..stivenson sa kube bi sprdnju od njih pravio bukvalno 
ovo je zali Boze para i vremena
(laki, 02. jun 2019 13:14)

I Lenoks Luis je svojevremeno bio poražen od autsajdera. Patosirao ga je izvesni Rahman. U revanšu je Lenoks lagano dobio, ali titula je bila izgubljena na nekoliko meseci...

marko

pre 4 godine

vidim neki uporedjuju ovaj sokanti poraz sa mecom iz 1990 baster daglas vs tajson, a nema mesta uporedjivanju, prvo baster daglas je za ovog ruiza jr bokserska gromada ,atleta ,drugo oko Josue se digla velika fama a covjek je pobijedio jedino 3 boksera vredna pomena i to starog Klicka i Povetkina i mladjeg Dilana Vajta, ostalo su ili vrece ili stari propali bokseri, Tajson je do meca sa Daglasom skinuo skalpove velikim i bivsim sampionima ,nema potrebe da se nabrajaju...zato je poraz od daglasa bio sok , mada je aroganto Tajson usao u mec i to ga ie kostalo takodje, sjecam se da su japanci napravili odmah igricu za segu gde Daglas udara i kupi nokaute....

a sto se tice ovog meca , jasno je da Josua nema neke izuzetne kvalitete koji su krasili ranije boksere, ali prosto da ima onako losu kondicuju u 6 i 7 rundi je neshvatljivo i da na kraju izgubi od meksikanca koji je atletski limitiran jedino sto ima je tu bombu u rukama pa ako je aktivira uz malp srece prodje ako ne dobije batine ili se umori, zato ie po meni sraman ovaj poraz joshue , nema nista od velikih boksera u ovoj deceniji ocigledno....

Dragan

pre 4 godine

U boksu sam 20god..odmah da vam kazem mec je namesten! Necu ulaziti u detalje..laiku je jasno da covek sa takvim predispozicijama(dzosua) ne moze da drzi distancu naspram coveka 20cm nizeg i sporijeg?!..i zadaje "air" udarce na polu distanci?!...

Dachazvezda

pre 4 godine

Ko nema kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim.
(Vatra, 02. jun 2019 14:17)

Bas to :)))
Jedan udarac i cao djaci!! Legao kao starleta pred novcanikom!
Glavni razlog sto Lenox nikad nije mogao u pricu sa najvecim legendama teske kategorije! Staklena brada i protivnici ovog danasnjeg ranga (smehotresni)

Markoo 2

pre 4 godine

Eto, a taman su svi posmislili Anthony Joshua će biti najveći šampion u istoriji, nepobediv je, već ga zovu legenda. Sada se vidi da su braća Kličko ustvari bili izuzetni bokseri, ali Vladimir je imao 40 godina kada je boksovao sa Džošuom, jednostavno telo je izgubilo. Ali definitivno Džošua nije nikakva zvezda, niti legenda.
(Petar, 2. jun 2019 10:14)

Pa Engleska fore !!! E kako more svjecki sampion da nikad nije u zivotu boksovo u Americi ??? Samo u Engleskoj ! ah a ha ha ah ha

Maršal

pre 4 godine

Šta je bre ovo debeli vladaju u boksu. Ruiz pobedi stenu Džošuu Klicka debeli Tajson. Sećam se kad je Šijana u Publiku dobro uništio debeli Rus koji je izgubio ali da ne zakazano u detalje njegovog poraza.

Mikii

pre 4 godine

I sad usporediti ovo sa Tajsonom i Holifildom?Smejurija!
(Jon Bon Jovi, 02. jun 2019 10:18)

Da li ce iko ikada pomenuti Luisa koji je bolji bokser od obojice zajedno?

dzoni

pre 4 godine

joshua se do ovog udaraca nije borio sa ozbiljnijem borcem, ovaj lik ga je vratio na fabricka podesavanja preko njegovog garda ga je izuvao od batina.sad nazad na trening i da ozbiljnije radi..stara garda bi ih izula iz cipela u prvpj rundi, obojicu

jajaja

pre 4 godine

Uh sad se jos vise nadam da ce ih Usyk sve skrsiti... Iz manje u vecu kategoriju a vanserijski bokser. Fury je po meni trenutno najbolji super teskas ali ajde da vidimo sta ce on uskoro napraviti. Politika se umjesala da ne bude revans odmah sa Wilderom ali jedva cekam i to.

manda Pg

pre 4 godine

srce odlucnost rizik,uz tehniku i fizicku snagu stvari kojima se dobija mec. momak je bez trunke respekta usao u mec a Dzosua nije uradio ali bas nista samo je htio da sa distance kupi poene. dokaz da su misici samo spoljni efekat i ne treba zazirati ni od cije fizicke pojave u boxu, iako je naravno Dzosua odlican boxer daleko od toga da je samo muskulatura njegov adut. svaka cast srcanom bucku krenuo je od starta hrabro. u revansu se nadam boljem izdanju Dzosue.

Nikola

pre 4 godine

Dzosua je bio na nekim supstancama. Nije normalno koliko je od pocetka meca bio fizicki usporen, a mentalno odsutan. A ja ga obozavao posle one spektakularne pobede nad V. Klickom. Vratice on ove titule vec krajem godine (ugovoren revans vec pre meca u slucaju da Dzosua izgubi) ali, Dzosua posle ovoga treba malo da se cukne u glavu. Pa sta bi mu tek Vilder uradio kad je ovom debeljuci, nizem za celu glavu od njega uspelo toliko puta cisto da ga pogodi u glavu? Vilder je "ubica", on kosi sve pred sobom. Covek ima celik u sakama. Gde on udari tu trava ne raste.

esco

pre 4 godine

Mrzim kad ovi americki komentatori u sportu kazu kako je pobedio onaj koji je pokazao vecu zelju. Tipa bore se ovi dvojica i komentator kaze Ruiz je zeleo pobedu vise i tako u svakom sportu. Pobedi bolji i kraj price.

laki

pre 4 godine

nazalost ovaj poraz Joshue od debelog Ruizak potvrdjuje da je teska divizija dotakla dno i to u ovoj deceniji, ocigledno je da je zjoshua kao bokser limitiran, ovo je isto moglo da mu se desi i protiv starog povetkina ali je ovaj stao u 1 rundi....mislim dobice revans jer ovaj ruiz je imao tkzv. srecni udarac, ali svejedno.... lose.

Petar Macen

pre 4 godine

Šok mislio sam da su ljudi koji vode svetski boks malo pametniji i da će napraviti meč decenije pobednik tajson wajdler na neporazenog antonia ovako su sami sebe upucali

CJC

pre 4 godine

vince carter

Ridick Bowe je bio pečen da ga 2 puta dobije onaj debil Galota, bukvalno ga čovek u oba meča prebijao i onda mu se nešto dogodi u glavi i udari Ridicka nekoliko puta ispod pojasa i bude diskvalifikovan.

Iz ove perspektive je zaista neverovatno da Bowe i Lewis nikad nisu boksovali jedan protiv drugog, mozda je razlog i prerano povlačenje Bowea.

Lewis po meni najveci bokser 90-tih, Evander je imao previše poraza iako mi se njegov stil najviše svidja.

Vlado

pre 4 godine

Dzosua je imao meceve samo u Britaniji.
Sto mi je uvijek bilo vrlo cudno.
Izgleda da nije bio psiho spreman za Ameriku.
Inace je sigurno bolji i jaci bokser od Ruiza.
Znamo sta znaci domaci i drugi teren u sportu.

nosferatu

pre 4 godine

Naaaravno da je mec namesten, jer ce naaaravno za revans bitijos vise para. Svaki drugaciji komentar bi bilo obicno lupetanje gluposti

drago

pre 4 godine

Uskoro znaci Hrvat Hrgovic postaje svjetski prvak. Pa ovaj Ruiz je prije ovog meca bio slabije rangiran a jos je i stariji i ima puno vise meceva.

Mikii

pre 4 godine

Tajson baš nije dobar primer, on je skroz pao još nakon meča sa Spinksom kad je otpustio ceo svoj tim i doveo Dona Kinga i gomilu neznalica da ga treniraju. Možeš da gledaš i sve mečeve koje je dobio posle toga i da ukapiraš da je skroz prestao da se kreće i da mu se sve svodilo na jedan udarac. Kasnije kad je boksovao protiv Luisa i Holifilda, bio je i bez kondicije. Obojica su bežala od njega tokom čitave karijere dok nisu videli u šta se Tajson pretvorio. 

Nedavno sam baš čitao top 100 listu najboljih teškaša svih vremena koju je radio magazin Boxing News. Tajson je završio na desetom mestu uz opasku da je to bukvalno jedini bokser u top 10 za koga se mora reći da je postigao mnogo manje nego što je mogao.
(VladaNS, 02. jun 2019 12:23)

Luis bezao od Tajsona? Cestitam, ovo je najveca glupost koju sam procitao u poslednjih nekoliko meseci :)

Maneken za cvarke

pre 4 godine

Verovatno, od svih meceva koje je odboksovao Ruiz,samo onaj koji je izgubio,nije namesten.Pogledajte na netu,malog debelog Ismaela Lazara;kako obara manekene.

only fools and horses

pre 4 godine

Šta ja znam, teško je reći da je namešteno, da svetski prvak pristane na tako nešto. Ali opet, znajući koliko je novca u igri (u kladionicama), sve je moguće.
Sećam se finala SP između Brazila i Francuske, Brazil apsolutni favorit a onda se Ronaldo razboli, kao povraća cele noći, nigde ga nema na terenu. Posle je isplivao podatak da su samo azijske kladionice zbog toga bile dobre 5 milijardi dolara. Čovek pomisli da je ipak svašta moguće. Postoje načini i da se ucene ljudi, da im se da ponuda koju je nemoguće odbiti.

Drax

pre 4 godine

Ruiz boksuje od 7 godine i ima preko 130 meceva 100-5 amaterski i 33-1 (22 nokauta).Dzosua je totalno nadigran tehnicki i zato je izgubio.Najbolja sansa Dzosue je bila onaj prvi nokdaun ali je zabrljao finis i dobio udarac iza uva koji ga je razmontirao.

Aster Blistok

pre 4 godine

Ovako treba >>> https://twitter.com/anthonyfjoshua/status/1135054443655942146?s=21

Ovako ne treba >>> https://twitter.com/bronzebomber/status/1135030361224753152?s=21

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 4 godine

Jos jedna namjestaljka u nizu meceva u teskoj kategoriji. Toliko ocigledno da samo naivcima to ne izgleda. Zalosno.

CJC

pre 4 godine

Da bežao, na više načina. Izbegavao je meč sa njim sve dok Tajson nije postao potpuno bezazlen, lik koji više nije u stanju da napravi niti jednu kombinaciju. Čak i u tom mučnom meču, možemo samo videti Luisa koji izbegava borbu, naslanja se na njega i čeka da Tajsonu nestane snage. Tajson između 1986. i 1988. je najbolji teškaš svih vremena.
(VladaNS, 02. jun 2019 18:48)

Daj brate, Lewis je tek počeo da se se probija početkom 90-tih, Tajson je vec tada bio bleda senka, posle optuzba i zatvor...i da su hteli da boksuju, nisu mogli. Posle, ne znam ni čemu je služio taj meč, verovatno da Majk zaradi koji dinar jer šanse nije imao protiv Lenoxa.
I jako dug period si oznacio, mozes misliti 86-88...Lenox je 99 pobedom nad Holifildom imao u vlasnistvu sva 4 pojasa, koliko njih moze da se pohvali ti uspehom?

Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Nikad ni jedan od ove dvojice nece biti veliki sampion kakav je neprevazidjeni"VLADIMIR KLICKO",vidi se koliko su smesni!!!!!

slobinator

pre 4 godine

dajte ljudi ovo je presmešno.nema ovde nikakve teorije zavere,ovo je klasični lažnjak.zar stvarno mislite da ova vreća masti bez visine,brzine i tehnike,može da pobedi nekog iole solidnog amatera.neko je lepo napisao.ovo je još jedna u nizu sramota za sport u kojoj vidite lika koji sam pada,a da i ne dobija udarac.sećamo se pravih razbijača posle čijih udaraca je protivnik ili u svetu snova ili baulja po ringu levo i desno kao muva bez glave.ovo je ljigavo i odvratno i još jedan dokaz na šta je mafija spremna radi dobre zarade

AlexNs

pre 4 godine

Jošua svojom pojavom i građom izgleda kao da je sišao pravo sa Olimpa, dok Ruiz sa pivskim stomakom i tetovažama izgleda kao navijač nekog fudbalskog tima. Ali kad taj meksički momak uđe u ring, vidi se da se radi o veoma ozbiljnom i dobro pripremljenom sportisti. Svaka mu čast.

Wuxan

pre 4 godine

Prvi put u America I boksati po nasem vremenu u 4 ujutru je velika promena ne pripremiti se ful moras brate izgubiti A sto pisete o TAJSONU ili KLEJU to nikada vise u boksu se nece po javiti
Dosta su sada drugacije pripremio
Benes je isao ce pati drva na dnevnicu pre pripremio I da ne nabrajam

nosferatu

pre 4 godine

Naaaravno da je mec namesten, jer ce naaaravno za revans bitijos vise para. Svaki drugaciji komentar bi bilo obicno lupetanje gluposti

мики

pre 4 godine

Сасвим сигурно намештен меч. ниједан чист ударац Руиза. бедно кретање, кратке руке, кратке ноге, мислим.... овај Руиз не би прошао квалификације за олимпијаду, али у профи боксу су неке друге ствари битне.

Marko

pre 4 godine

U slucaju da je namesteno - tuzno.
U slucaju da je ovakav borac pobedio - tuzno.

Da svetskog prvaka pobedi zajapureni Meksiko buca to nisu cista posla

Dragan

pre 4 godine

U boksu sam 20god..odmah da vam kazem mec je namesten! Necu ulaziti u detalje..laiku je jasno da covek sa takvim predispozicijama(dzosua) ne moze da drzi distancu naspram coveka 20cm nizeg i sporijeg?!..i zadaje "air" udarce na polu distanci?!...

slaviša šmigič

pre 4 godine

ovo nema veze sa pravim udarcima debeli maše istegnjenim rukama i to sve u prazno,ko misli,da ovo nije namešteno boks je več dugi niz godina barem u teškoj kategoriji bruka za sport.namešteno inače za široke mase.

мерак

pre 4 godine

Намештено. Од чега је одсто други пут, од повлачења. И још незна где је, гледа да му дају одобрење. Смешна глума, смешан бокс, смешни шампиони.

gašpar..

pre 4 godine

Onda kada je Majki reklamir'o DIET PEPSI .. ovakvi "bokseri" su bili dno. Ova slanina bokser , i ovaj kreatin protein itd bokser ?! ha ha ha .. samleo bi ih Lenox i Majki dok si reko piksla! Hvala braci Klicko sto su us*ali box.

sequLa

pre 4 godine

kladionice, kladionice, kvota na poraz Dzosue je bila ogromna, sad zamisli tu kombinacije kakve su se napravile, vjerovatno je Dzosua dobio ponudu da se obezbijedi za citavi zivot ako izgubi ovaj mec... Svakako ce imati priliku da vrati pojas kroz koji mjesec i cao, zdravo, ovaj mec ce biti zaboravljen od svih sem od onih koji su se napunili para.....

Petar

pre 4 godine

Eto, a taman su svi posmislili Anthony Joshua će biti najveći šampion u istoriji, nepobediv je, već ga zovu legenda. Sada se vidi da su braća Kličko ustvari bili izuzetni bokseri, ali Vladimir je imao 40 godina kada je boksovao sa Džošuom, jednostavno telo je izgubilo. Ali definitivno Džošua nije nikakva zvezda, niti legenda.

Kroki krok

pre 4 godine

Kad sam bio mali pricali su mi da je box sport u kome se najvise namestaju pobede i porazi...kazu dobra lova moze da se zaradi na tome. I mafija se time bavila u vreme Al Kaponea. Sad ne kazem da je ovaj mec namesten jer sam odgledao samo ovaj nokaut ali ne treba odbaciti ni tu mogucnost...

daki

pre 4 godine

Kakvi su ovdje strucnjaci za boks,a ne vjerujem sa dzakom da mogu rundu izdrzati!i pustite vise Tajsona,jer i njega je Don King steloval za lovu,i namjestao mu meceve!svaki ozbiljan mec je izgubio!

Usa

pre 4 godine

Da ga neko ubraja u velikane?!?!?! Ovo je smesno. Veliki praavi borci nisu padali posle ovakvih, ne mogu da kazem smesnih udaraca, ali eto. Smesan heavyweight boks

MauNtauN

pre 4 godine

Pazi ovo jedan gradjen kao džak a drugi kao šeta po ringu kao balerina današnji teškaši hahahaha OVO BI TAJSON SVOJEVREMENO REŠAVAO U PRVOJ RUNDI TAČNIJE POLOVINOM NA PREPAD BAM BAM BAM PATOSSS

Mikii

pre 4 godine

I sad usporediti ovo sa Tajsonom i Holifildom?Smejurija!
(Jon Bon Jovi, 02. jun 2019 10:18)

Da li ce iko ikada pomenuti Luisa koji je bolji bokser od obojice zajedno?

ako su Ameri nacija, onda je to i Hot Dog

pre 4 godine

Britanac iz Nigerije vs Amerikanac iz Meksika??? hahahahaha
A zapravo samo Nigerijac vs Meksikanac!

Britanac i Amerikanac nisu nacije, naučite to već jednom, to su političko-geografske odrednice!

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 4 godine

Jos jedna namjestaljka u nizu meceva u teskoj kategoriji. Toliko ocigledno da samo naivcima to ne izgleda. Zalosno.

Veljoni

pre 4 godine

Namešten meč jer Dzošui odgovara da gubi s vremena na vreme, a ne samo da pobedjuje. Takodje, kazu da porazi privlace sponzore i da tu leže pare! Obzirom da neki neće razumeti, samo da napomenem da je komentar sarkastičan.

aca

pre 4 godine

Tajson bi obojicu pocepao, Karl Luis da se vrati iz penzije u kineskim kroksicama bi sa pola snage ostavio u prasinu onog pozera Bolta, Sampras bi pecaljkom za muve pobedjivao i Nadala i Djokovica, Novicki bi sa 40 god imao prosek 30 poena po mecu, pravi Ronaldo bi se setao po terenu i imao het trik u svakoj utakmici LŠ... ovo su samo neki od primera, verovatno sam nekog izostavio izvinjavam se zbog toga.

Mikii

pre 4 godine

Tajson baš nije dobar primer, on je skroz pao još nakon meča sa Spinksom kad je otpustio ceo svoj tim i doveo Dona Kinga i gomilu neznalica da ga treniraju. Možeš da gledaš i sve mečeve koje je dobio posle toga i da ukapiraš da je skroz prestao da se kreće i da mu se sve svodilo na jedan udarac. Kasnije kad je boksovao protiv Luisa i Holifilda, bio je i bez kondicije. Obojica su bežala od njega tokom čitave karijere dok nisu videli u šta se Tajson pretvorio. 

Nedavno sam baš čitao top 100 listu najboljih teškaša svih vremena koju je radio magazin Boxing News. Tajson je završio na desetom mestu uz opasku da je to bukvalno jedini bokser u top 10 za koga se mora reći da je postigao mnogo manje nego što je mogao.
(VladaNS, 02. jun 2019 12:23)

Luis bezao od Tajsona? Cestitam, ovo je najveca glupost koju sam procitao u poslednjih nekoliko meseci :)

drago

pre 4 godine

Uskoro znaci Hrvat Hrgovic postaje svjetski prvak. Pa ovaj Ruiz je prije ovog meca bio slabije rangiran a jos je i stariji i ima puno vise meceva.

slobinator

pre 4 godine

dajte ljudi ovo je presmešno.nema ovde nikakve teorije zavere,ovo je klasični lažnjak.zar stvarno mislite da ova vreća masti bez visine,brzine i tehnike,može da pobedi nekog iole solidnog amatera.neko je lepo napisao.ovo je još jedna u nizu sramota za sport u kojoj vidite lika koji sam pada,a da i ne dobija udarac.sećamo se pravih razbijača posle čijih udaraca je protivnik ili u svetu snova ili baulja po ringu levo i desno kao muva bez glave.ovo je ljigavo i odvratno i još jedan dokaz na šta je mafija spremna radi dobre zarade

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Pa nad popom ima uvek pop.Nad Tajsonom Holifild.Nad jačim ima uvek neko jači...Normalne su promene i u amaterskom sportu a ne boksu.

Vlado

pre 4 godine

Dzosua je imao meceve samo u Britaniji.
Sto mi je uvijek bilo vrlo cudno.
Izgleda da nije bio psiho spreman za Ameriku.
Inace je sigurno bolji i jaci bokser od Ruiza.
Znamo sta znaci domaci i drugi teren u sportu.

Вук

pre 4 godine

Како бре овај толиким салом на себи може да буде светски првак? Какав је ово спорт кад сваки уличар може да се закити трофејима?

Па погледај га на шта личи.

Dachazvezda

pre 4 godine

Ko nema kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim.
(Vatra, 02. jun 2019 14:17)

Bas to :)))
Jedan udarac i cao djaci!! Legao kao starleta pred novcanikom!
Glavni razlog sto Lenox nikad nije mogao u pricu sa najvecim legendama teske kategorije! Staklena brada i protivnici ovog danasnjeg ranga (smehotresni)

laki

pre 4 godine

ovo je sprdnja od boksa, danasnji teskasi neb' ni dve runde sastavili sa negdasnjim
pa frejzer, formen, tajson..ovo bi patosirali dok jos zvono nije utihnulo
a lik koji je boksovao lepse od alija ..stivenson sa kube bi sprdnju od njih pravio bukvalno
ovo je zali Boze para i vremena

Kukatilo

pre 4 godine

Ako mogu da pitam strucnjake, koji je motiv da se namesti ovakav mec i da dobije neki tamo Ruiz? Prvi overhook mu je resetovao mozak, debeli ima 110 kila minimum. Nisu ovo pilicari od 60 kila

only fools and horses

pre 4 godine

Šta ja znam, teško je reći da je namešteno, da svetski prvak pristane na tako nešto. Ali opet, znajući koliko je novca u igri (u kladionicama), sve je moguće.
Sećam se finala SP između Brazila i Francuske, Brazil apsolutni favorit a onda se Ronaldo razboli, kao povraća cele noći, nigde ga nema na terenu. Posle je isplivao podatak da su samo azijske kladionice zbog toga bile dobre 5 milijardi dolara. Čovek pomisli da je ipak svašta moguće. Postoje načini i da se ucene ljudi, da im se da ponuda koju je nemoguće odbiti.

brb

pre 4 godine

Brate mili kakvi paceri. Gledao sam meč do kraja 3 runde, kada su obojica bili u nokdaunu. Sramota kakvi bokseri su sanas šampioni. Ovi ne bi mogli ni na treningu da sparinguju ekipi iz devedesetih, a kamoli da uopšte dobiju priliku da boksuju za titulu protiv, recimo, Tajsona. Lol, bucko svaki udarac telefonom najavljuje.

croata

pre 4 godine

Uskoro znaci Hrvat Hrgovic postaje svjetski prvak. Pa ovaj Ruiz je prije ovog meca bio slabije rangiran a jos je i stariji i ima puno vise meceva.
(drago, 02. jun 2019 12:04)

Hrgovic nema ni jednu osobinu koja mora krasit buduceg svjetskog sampiona:
1. Nema bombu u ruci, tj jedan udarac kojim moze nokautirat.
2. Nije eksplozivan, tezak je i dosta krut boksac.
3. Ne plese u ringu, tesko eskivira udarce pogotovo od visih boksaca, opet zbog tezine i krutosti.
4. Ne pretjerano inteligentan borac, iz izjava, ponasanja i stava itekako vidljivo.
Hrgovic je skolovani osrednji teskas koji po zbog navedenog nikad nece biti sampion. Npr mavrovic je bio neuporedivo bolji, inteligentniji pa iskreno i razorniji boksac.
Upamti ovaj komentar, hrgovic ima srece da je danas teska kategorija ocajna pa ce se jedno vrijeme muvat oko prvih deset sto je izuzetan uspjeh, al realno, u pitanju je bezveznjak. Volio bih da me demantira, al sumnjam.

VladaNS

pre 4 godine

Luis bezao od Tajsona? Cestitam, ovo je najveca glupost koju sam procitao u poslednjih nekoliko meseci :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 2. jun 2019 13:41)

Da bežao, na više načina. Izbegavao je meč sa njim sve dok Tajson nije postao potpuno bezazlen, lik koji više nije u stanju da napravi niti jednu kombinaciju. Čak i u tom mučnom meču, možemo samo videti Luisa koji izbegava borbu, naslanja se na njega i čeka da Tajsonu nestane snage. Tajson između 1986. i 1988. je najbolji teškaš svih vremena.

LJubo

pre 4 godine

Opustio se,manje trenirao....umislio da
je toliko ispred svih da moze manje da vezba i trenira.Realno kad je spreman nema mu ravnog.Taman mu valja ova pesnica da ga probudi i ponovo se uozbilji

Delije Čikago

pre 4 godine

Ruiz je klasični ulični fajter, vidi se a i pričalo se da je imao mnogo tuča od detinjstva, Dzošua je koledz bokser, ima tehniku ali drugo je kad ispred sebe imaš čoveka koji se sa istima tukao ceo život, bravo za Ruiza...

djoka utegurović

pre 4 godine

Sad ce opet ova decurlija da objasne kako je ovaj steroidni komicar najbolji bokser svih vremena,slucajno je izgubio od gomile slanine.Slicna situacija kao sa danasnjom NBA ligom,ljudi koji ne znaju osnovna pravila igre,prave i do 9 koraka koji se ne sviraju po njima su top 10 a jedan totalni antitalenat i nepoznavalac ikakvih pravila cak top 3...

drvobradi

pre 4 godine

Ja mislio vraća se teška kategorija, ovaj Džošua mi delovao ozbiljno. Kad ono truba. Nokautirao ga limitirani bokser. Vajldera pogurale sudije protiv Fjurija, čoveka koji je do pre 2g imao 170kg, patio od depresije i nije mogao da potrči.
Fjuri je ipak najbolji bokser današnjice, nadam se da će imati priliku da to uskoro i pokaže.

Maršal

pre 4 godine

Šta je bre ovo debeli vladaju u boksu. Ruiz pobedi stenu Džošuu Klicka debeli Tajson. Sećam se kad je Šijana u Publiku dobro uništio debeli Rus koji je izgubio ali da ne zakazano u detalje njegovog poraza.

Markoo 2

pre 4 godine

Eto, a taman su svi posmislili Anthony Joshua će biti najveći šampion u istoriji, nepobediv je, već ga zovu legenda. Sada se vidi da su braća Kličko ustvari bili izuzetni bokseri, ali Vladimir je imao 40 godina kada je boksovao sa Džošuom, jednostavno telo je izgubilo. Ali definitivno Džošua nije nikakva zvezda, niti legenda.
(Petar, 2. jun 2019 10:14)

Pa Engleska fore !!! E kako more svjecki sampion da nikad nije u zivotu boksovo u Americi ??? Samo u Engleskoj ! ah a ha ha ah ha

box

pre 4 godine

Mislio sam da nikad necu biti od tih likova al spontano mi se namece utisak pa ipak hocu. I jedan i drugi bi pali protiv Tajsona u prvoj! Pa kakvi su ovo udarci bre? Razumem, snaga i masa je to al opet za titulu od ovakvih udaraca da izgubis?! Secam se Tajson vs Holifild, udara ga Holifild cisto bez garda iz sve snage u lice i Tajson sa onom vratinom bizona ne pada vec onako nokautoran na nogama zamhuje i stoji. Ne zna gde je al stoji, ovaj opet bam ovaj opet stoji, sudija naravno prekine mec. Cini mi se da bi Holifild i Dzosuu i ovog debeljka zajedno nokautirao tim udarcem.

Delija iz Valjeva

pre 4 godine

Nikad ni jedan od ove dvojice nece biti veliki sampion kakav je neprevazidjeni"VLADIMIR KLICKO",vidi se koliko su smesni!!!!!

Luckyone

pre 4 godine

E sad kliknite na vest od prje borbe kad Meksikanac izjavljuje kako CE biti prvi koji CE pobediti Dzosua,I citajte komentare strucnjake sveznalice koji ga nazivaju vreca salom,kako CE ga Entoni patosirati u prvoj,hahhaaha I slicne gluposti.Smejte se njima u lice ,mada je to tehnicki neizvodljivo,jer nemaju veze sa sportom

Đenka

pre 4 godine

Svi koji ismevaju "debeljka" I "vreću sala", vidi se da su se profi sportom bavili jedino gledajući ga na TVu. Bavio sam se sportom gde je primarna brzina i eksplozivnost. Pojavi se ovakav "debeljko" na terenu, mi mladi i neiskusni se sprdamo, a tip ustvari munja. A opet, pojavi se ovakav crnac, izvajan, definisan, baja, pa nula. I svi što tvrde da su udarci "nula", nek ooture svoju glavu, kad je to tako "bezveze". I Tajson je tako tukao, nokauti u prvoj, eventualno dugoj rundi, dok nije došao prvi koji ga je pogodio u glavu...

Boris

pre 4 godine

A kako su samo ismevali Ruiza ovde u komentarima. Do ovog meca nisam znao za njega, pogledao klipove i delovao je veoma brz za svoju tezinu, medjutim nisam ocekivao da moze 4 puta da baci Dzosuu na pod. Zasluzena pobeda i neverovatan pristup. Nijednom nije isao nayad vec samo napred i to je ono sto je najavio pre meca, a Dzosua se nije snasao u tome. Sada teska kategorija postaje jos zanimljivija, Wilder ima najvece sanse da objedini i pojaseve sledece godine, medjutim njegov problem je Fjuri jer mu njegov stil nikako ne lezi.

Maneken za cvarke

pre 4 godine

Verovatno, od svih meceva koje je odboksovao Ruiz,samo onaj koji je izgubio,nije namesten.Pogledajte na netu,malog debelog Ismaela Lazara;kako obara manekene.

bobo mk

pre 4 godine

Bas to :))) 
Jedan udarac i cao djaci!! Legao kao starleta pred novcanikom! 
Glavni razlog sto Lenox nikad nije mogao u pricu sa najvecim legendama teske kategorije! Staklena brada i protivnici ovog danasnjeg ranga (smehotresni)(Dachazvezda, 02. jun 2019 15:33)

Lenox je između ostalih pobedio Takera, Brigsa, Golotu, Granta, Mavrovića, Džeksona, Rahmana, Brunu, Botu, Holifilda, Tajsona, Klička.... što ga postavlja na samom vrhu bokserskih teškaša. Pobedio je sve bitne teškaše koji su nešto značili u periodu od '92-'03.
Jedino nije imao priliku da se osveti za poraz od Olivera Mekala.

Bane

pre 4 godine

Pa i posle meca sa Parkerom videlo se da dzosua nije gladan, sve je to bledo bilo, pa onda izbegavanje Vajldera , i sad ovo kao kruna dokaza svega toga ! Ruiz sa druge strane, ako je neko gledao treninge i heavy bag udaranje , ima hebeni dinamit u rukama bez preterivanja .. Gledavsi ga kako udara i njegovi misici kako se bore protiv svog tog sala je cudno.. Plus nizi je od Dzosue dosta, ali udara kao zmaj

PetarZg

pre 4 godine

Ljudi moji, sta se ovdje sve moze procitat :D kao prvo, Tyson je veliki boksac koji je gubio sve bitne meceve, prebijao ostatke Alijeve generacije. Netko napisao da Tyson Fury ima nikakvu tehniku, po tome sam zakljucio da je to izrekao vrhunski znalac. Fury je esencija boksa, jedini minus slab udarac za teskasa. Salo nije uvijek losa stvar, covjek koristi svoje tijelo za snagu udarca, ima na netu puno o tome, provjerite. Najdrazi od svih komentara su mi ovi o namjestenom mecu.. Ljudi, to je vas mindset i nacin gledanja na svijet. Laz, obmana, prevara..

gogo

pre 4 godine

Svi ovi sto vicu da je borba namestena i kako je Andy Ruiz debeo i tako te price..momci sta da vam kazem idite gledajte ESL League of legends..neki e sport jer Boks nije za vas,to su neke stvari koje vi ne razumete i necete da razumete..Nikada ne potcenjuj nikoga zbog izgleda ni u zivotu a pogotovo ne u boksu...Luiz Ruiz je upravo ispisao istoriju Boksa...a vi o tome ne znate ama bas nista...

nista o nicemu

pre 4 godine

овај Руиз не би прошао квалификације за олимпијаду, али у профи боксу су неке друге ствари битне.
(мики, 02. jun 2019 10:26)

Ne bi jer se razlikuju amaterski i profi boks. Znas zasto ne bi prosao? Jer ne bi ni ucestvovao.

srb

pre 4 godine

Pobeda srca nad telom... Dzosua je vec dobio revans koliko sam cuo, verujem da ce ubiti debelicu i da ga je ovaj put potcenio ali bilo kako bilo sampion ne sme da dozvoli da izgubi zato sto ne zeli da nastavi mec, sram da ga bude pojaseva koje je nosio.

ProdigyCZ

pre 4 godine

Ispade Fjuri sa onakvom uzasnom tehnikom najbolji i najpismeniji bokser danasnjice u teskoj kategoriji.Toliko o naslednicima Tajsona,Lenoksa i Holifilda.Ocekivao sam od Dzosue mnogo posle meca sa Klickom,rekao ovaj ce da cupa drvece iz korenja.Dosli njegovi sledeci mecevi a ono taktiziranje i odradjivanje posla,razocarao me skroz.A ovaj poraz je samo jos jedna potvrda toga.

Divlji bucak

pre 4 godine

Ovu dvojicu bi Tajson svojevremeno nokautirao u prvoj rundi, boks je postao smesan!
(Zatarra, 02. jun 2019 10:35)

U potpunosti se slazem, s tim da bi dodao jos to da bi ih Tajson nokautirao obojicu u isto vreme, jednog sa levom a drugog sa desnom rukom.

jojuff

pre 4 godine

Kakva lupetanja.. Namjestio lik da ga debeljuca lupa po glavi, nedaj Boze da ga teže povrijedi i uništi mu sav trud koji je ulozio zadnjih 20 godina. Et zaradio je do sada 100 miliona i malo mu pa ce izgubiti. Citate li vi sta pišete? Lik je ušao laganije u borbu i vjerovatno je ocekivao da je debeljuca nespreman posto je imao borbu prije cetrdesetak dana.. Al buco je znao sta hoce i sta radi i uspjelo mu je.

Mikii

pre 4 godine

Ko nema kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim. 
(Vatra, 02. jun 2019 14:17) 

Vazno je da niko ne pominje nadmorsku visinu koja je bila veoma vazan faktor u prvom mecu, kao ni to kako je Rahman prosao u revansu i kako su ga iznosili iz ringa, jer nije mogao da ustane :)) Luis je imao tu losu stranu gde je cesto znao da potcenjuje svoje protivnike, ali je jedan od veoma retkih koji je pobedio svakog protivnika s kojim se sukobio u karijeri! Tajson je izuzetan bokser i tu nema dileme, ali je "ishajpovan" do maksimuma. Klasican udarac. Luis je bio daleko inteligentniji bokser, sa neverovatnom tehnikom. Holifild takodje. Da ne pricam o tome da je Luis bio gotovo 20 cm visi, sa daleko vecim rasponom ruku. Uostalom, imate na ju tjubu izjavu Dzordza Formana, on sigurno zna bolje od nas koji komentarisemo kako stoje stvari :)

luks95

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)
Nemas ti pojma o boksu, da si jedan takav primio bila bi ti potrebna pogrebna oprema Ivanić, jer sve sto roda donese to Ivanic odnese?

esco

pre 4 godine

Mrzim kad ovi americki komentatori u sportu kazu kako je pobedio onaj koji je pokazao vecu zelju. Tipa bore se ovi dvojica i komentator kaze Ruiz je zeleo pobedu vise i tako u svakom sportu. Pobedi bolji i kraj price.

vince carter

pre 4 godine

Mec nije namesten,prvo pored Wildera,Fjurija i tih mogucih meceva zasto bi Joshua gubio reputaciju padajuci protiv Ruiza. Drugo Ruiz je odlican borac,Tajson nije Botu i nelsona nokautirao u prvoj rundi koji slicno izgledaju ali su losiji borci od Ruiza koji jedini poraz ima od odlicnog parkera podeljenom odlukom,a parker je jedino izgubio od Wajta i Joshue,dok je Wajt jedino nokautiran od Joshue..tako da sve je moguce. I ne ulazi se isto u mec koji si ubedjen da dobijas i sa borcima kao sto su Wilder,Fury,Klicko..kad si 100% fokusiran. Tako je i Lenox Lewis nokautiran protiv Mcalla i Rahmana a Tajson protiv Baster Daglasa. Wilder je nadboksovan od coveka koji nije trenirao uopste 2 i po godine a dodatno vreme za predah ga spasilo protiv Ortiza. Frejzer je dobio Alija pa je Forman unistio Frejzera u dve runde,da bi svi mislili da ce Forman ubiti Alija...svi znamo da je Ali nokautirao Formana,tako ce mozda i Joshua Wildera..

goblin

pre 4 godine

Debeljko je opasan,ima neverovatno brze ruke,ne izgleda baš kao svetski šampion u boksu ali je zasluženo tu gde jeste sada.Verovatno ga je Dzosua i malo potcenio.E sad,kako to već ide,revanš,verovatno u Londonu,pun Vembli,mnogo para...

Mixa

pre 4 godine

Nisam gledao mec, samo skraceni snimak. Interesuje me da li je prenosila neka televizija ovaj mec, kad sam gledao Wilder-Fury tad je bilo na hrvatskom RTL-u dok nijedna nasa televizija nije prenosila. Pretpostavljam da je i sad tako

Nikola

pre 4 godine

Dzosua je bio na nekim supstancama. Nije normalno koliko je od pocetka meca bio fizicki usporen, a mentalno odsutan. A ja ga obozavao posle one spektakularne pobede nad V. Klickom. Vratice on ove titule vec krajem godine (ugovoren revans vec pre meca u slucaju da Dzosua izgubi) ali, Dzosua posle ovoga treba malo da se cukne u glavu. Pa sta bi mu tek Vilder uradio kad je ovom debeljuci, nizem za celu glavu od njega uspelo toliko puta cisto da ga pogodi u glavu? Vilder je "ubica", on kosi sve pred sobom. Covek ima celik u sakama. Gde on udari tu trava ne raste.

igor

pre 4 godine

Ako ga je Ruiz patosirao mogu misliti šta bi mu uradili Wilder i Fjuri. Nije ni čudo zašto je prethodnih godina izbegavao mečeve sa Wilderom.

dzoni

pre 4 godine

joshua se do ovog udaraca nije borio sa ozbiljnijem borcem, ovaj lik ga je vratio na fabricka podesavanja preko njegovog garda ga je izuvao od batina.sad nazad na trening i da ozbiljnije radi..stara garda bi ih izula iz cipela u prvpj rundi, obojicu

Metnem

pre 4 godine

Kakav namesten mec o cemu vi pisete?
Pa Joshua mu zadao par udaraca koji bi poslali vecinu ostalij boksaca na spavanje ali ovaj Ruiz je kao Feniks.
Molim ne pisite gluposti, to kao kad Novaku neko opali viner a loptica se neverovatno vrati nazad u tvoje polje.
Ruizova pobeda cista ko suza, i Joshua ga nije niti malo podcenio.

Petar Macen

pre 4 godine

Šok mislio sam da su ljudi koji vode svetski boks malo pametniji i da će napraviti meč decenije pobednik tajson wajdler na neporazenog antonia ovako su sami sebe upucali

Vlada

pre 4 godine

Covek u seriji dobio 6-7 cistih udaraca u glavu, od cega 2 bas teska i jos 3-4 kroz gard i neki ovde pricaju namesteno, covek mu je iztiltovao mozak svaka mu cast sto je ustao uopste. A svi vi znalci bi pali posle jednog od ovih udaraca i spavali bi ste do sutra u podne a onda bi vas docekala vizita od strane doktora koji bi vam objasnjavao da ste pretrpeli tezi potres mozga. Nije vam ovo Veljko junior pa mu namesta kum meceve za 200 evra, covek je izgubio 3 pojasa i ogromne pare jer je izgubio.

Vitali

pre 4 godine

Jel ovo taj Dzosua koji je spasio boks od brace Klicko? Sad i on ne valja..... Dzosua daleko si ti od Wladimira Klicka, da je boksovao malo pametnije i uz malo vise snage jos tad bi izgubio, jos mnogo dalje od Vitalija Klicka koji nije nikada nokautiran bio, a Lenoxa, Alija i ostale i da ne pominjem...

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Sta je ovaj Ruiz iz neke kafane dosao na mec?!?!.A ovaj Dzosua je kesa i Klicko je mogao da ga zavrsi kad je bio u nokdaunu vec ga pustio i na kraju mu se to osvetilo.

laki

pre 4 godine

nazalost ovaj poraz Joshue od debelog Ruizak potvrdjuje da je teska divizija dotakla dno i to u ovoj deceniji, ocigledno je da je zjoshua kao bokser limitiran, ovo je isto moglo da mu se desi i protiv starog povetkina ali je ovaj stao u 1 rundi....mislim dobice revans jer ovaj ruiz je imao tkzv. srecni udarac, ali svejedno.... lose.

ls

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)

Jesi li se ti potukao nekada? Jesi li se oprobao nekada sa profi bokserom iz teske kategorije? To su udarci sinko koji na tv-u ne izgledaju nista posebno, ali zato pomeraju bubrege. Ne treba ti 200 udaraca da bi nekoga srusio, dovoljan je jedan koji mu cimne glavu velikom silom, mozak udari od lobanju i covek pada kao sveca, ma koliko titula imao.

VladaNS

pre 4 godine

Svi koji ismevaju "debeljka" I "vreću sala", vidi se da su se profi sportom bavili jedino gledajući ga na TVu. Bavio sam se sportom gde je primarna brzina i eksplozivnost. Pojavi se ovakav "debeljko" na terenu, mi mladi i neiskusni se sprdamo, a tip ustvari munja. A opet, pojavi se ovakav crnac, izvajan, definisan, baja, pa nula. I svi što tvrde da su udarci "nula", nek ooture svoju glavu, kad je to tako "bezveze". I Tajson je tako tukao, nokauti u prvoj, eventualno dugoj rundi, dok nije došao prvi koji ga je pogodio u glavu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Đenka, 2. jun 2019 11:03)

Tajson baš nije dobar primer, on je skroz pao još nakon meča sa Spinksom kad je otpustio ceo svoj tim i doveo Dona Kinga i gomilu neznalica da ga treniraju. Možeš da gledaš i sve mečeve koje je dobio posle toga i da ukapiraš da je skroz prestao da se kreće i da mu se sve svodilo na jedan udarac. Kasnije kad je boksovao protiv Luisa i Holifilda, bio je i bez kondicije. Obojica su bežala od njega tokom čitave karijere dok nisu videli u šta se Tajson pretvorio.

Nedavno sam baš čitao top 100 listu najboljih teškaša svih vremena koju je radio magazin Boxing News. Tajson je završio na desetom mestu uz opasku da je to bukvalno jedini bokser u top 10 za koga se mora reći da je postigao mnogo manje nego što je mogao.

Naprijed Rouiz!

pre 4 godine

Za nevjerne Tome: imate na YT u snimku meca Zeljko Mavrovic vs Julius Francis iz 97' cini mi se i pogledajte sta znaci lagani ali precizni udarac jednog teskasa u bradu, kada Francis napravi korak unazad i samo jednom nogom klekne na pod i mec je gotov. To je tehnika udarca. Ili mec za titulu po WBC u Lenox Louis vs Zeljko Mavrovic iz 98' u USA sta je boks u svih svojih 12' rundi brutalne tuce. Rouiz je masivan boksac, jak i nabiven izrazito jakog udarca, posebno krosea sta je savrseno demonstrirao ovdje. Mnogi ljudi ( laici ) nikako da shvate da boks nije samo misic i izgled Apolona, vec vjestina gdje fizicki izgled nije presudan, pa kada se dogode ovakvi mecevi gdje favorit izgubi mec, mnogi se cude, kako je to bilo moguce. Mi u HR imamo jednog potencijalnog vrhunskog teskasa, tek su mu 23' godine a vec je nokautirao nekoliko poznatih imena iz teskaskog rostera. Ime mu je Petar Milas i on bi mogao mnogo toga uraditi u narednim godinama, obratite paznju na to ime. Filip Hrgovic je tu, njemu je promotori tim Saurland i Edy Hearn i on bih mogao u narednim godinama biti blizu samog vrha. Sve u svemu, ovo je dobro za boks. ?

Milan

pre 4 godine

Gledao sam malo pre snimak meca, ko kaze da je mec namesten pojma nema. Jedna napomena da Ruiz ima znatno vise pobeda u prof karijeri od Dzosue, tako da mislim da su svi pa i on sam potcenili ovog bucka za brzim rukama.

Lazar

pre 4 godine

Šta lupetate.Vrh meč. Vrhunski bokseri. Posle dužeg vremena opet je teška kategorija postala zanimljiva sa dosta vrhunskih boksera. Svaki meč je neizvestan.

Losmicrazy

pre 4 godine

To me podseca na jedan turnir u basketu u Aleksincu, neki crnci kucaju ko u nba, lete i onda dodju trojica, mislis amatercine sa nekog kosa i razbiju ih..

Kapetan leši

pre 4 godine

Rouz je klasičan primer meksičke škole boksa;brz rad ruku i dobar tehničar!
Dobro je rekao Rouz da jousua boksuje ko robot!
A i Josua posle meča sa kličkom je promenio stil,nema više brzih nokauta,nego je počeo da "filozofira" po ringu!
A Rouz je promenio i trenera i čitavu ekipu,sad ga trenira najbolji meksičko/američki trener .
A pobeda je zaslužena,a Josua je ispao veliki gospodin i sportista jer je priznao da je Rouz zasluženo pobedio i čestitao mu na tome!

Vatra

pre 4 godine

Ko nema nas kratko pamćenje, ista ovakva situacija se desila kad je Lanoks Luis popio nokaut od autsajdera Rahmana. Pred početak meča je sepurio, igrale mu neke cure, nosili ga kao kralja, Rahman ga spici i obrisao patos sa njim.

Neko tamo

pre 4 godine

Citam glupe komentare pa rekoh da dam i svoj sud...
Pogledao sam highlights i video dovoljno, nikakvo namestanje, samo je Ruiz znao sta hoce a Joshua...
Uglavnom, Joshua ima dobrih 10kg misica vise nego sto treba da ima.
Zbog toga se brzo umara, uzasno sporo oporavlja+plus na to ima staklenu bradu(vec su mu se par borbi unazad tresle noge)... Boksuje kao robot(to pripisujem visku misicne mase, jednostavno nema dobru mobilnost u ramenima i krut je generalno...)
Kretnja nikakva, posle napada je uvek otkriven...
Za buducnost boksa, nadam se da ce Fury objediniti titule(od Holmesa nije bilo tako skolovanog boksera).
A Tyson... Strasan borac, veliki udarac(jedan od najvecih), skolovan takodje, ali prekinite sa tim velicanjem...
Pozdrav

jajaja

pre 4 godine

Uh sad se jos vise nadam da ce ih Usyk sve skrsiti... Iz manje u vecu kategoriju a vanserijski bokser. Fury je po meni trenutno najbolji super teskas ali ajde da vidimo sta ce on uskoro napraviti. Politika se umjesala da ne bude revans odmah sa Wilderom ali jedva cekam i to.

vince carter

pre 4 godine

Mike Tyson dok je jos bio u prajmu pre zatvora 80tih,radio je svih 12 rundi sa Tuckerom i Smithom,dakle nije ih nokautirao sve u prvoj rundi kako ovde pisu a to uopste nisu vrhunska klasa boksera. Lenox Lewis ima pobedu protiv Mcalla u revansu ali Mcall je bio drogiran ili u teskoj depresiji,poceo da place u sred meca i odbio da se bori. I Lewis se borio 12 rundi sa Mavrovicem i David Tuom,koji je bio brutalan nokauter pa je na distanci odradio ceo mec,tako da preterujete u komentarima. Mec koji nije odrzan 90tih je Lenox Lewis vs Riddick Bowe. Bowe jedini poraz u karijeri ima od Holifilda na odluku,a pobedio je Holifilda u njihova ostala dva meca. Bowe je odbio da brani Wbc pojas protiv Lewisa i od tada ga prati glas "kukavica" Bowe sto mu je unistilo reputaciju,navodno je menadzer odbio da raspodela novca bude 60:40 jer je Bowe bio aktuelni sampion. Lewis je u finalu olimpijade 1988 dobio Bowea kontroverznim prekidom u drugoj rundi. A Joshua se od vrh boraca sreo sa Dilian Wajtom,Joseph Parkerom koji je dobio Ruiza,Povetkinom i naravno Klickom.

Aca

pre 4 godine

U boksu su nebitni misici, tako da ove neznalice koji su mislili da je Dzosua nesto samo zato sto je misicav su ispali glupi.U boksu je najbitniji rad nogu,tehnika I naravno brada.Ovaj Meksikanac je debeo ne zato sto ne vezba, vec zato sto su Meksikanci uglavnom takvi. Meksicka brada I srce!

savitur

pre 4 godine

Tko kaže da je namješteno, trebao je gledat cijeli meč, Ruizu svaka čast , Joshua je dobio dobro po tamburi , prvi puta kad ga rušio pogodio ga dobro u sljepočnicu , jedan od boljih mečeva u zadnjih 10 godina . Ovo je dobro za boks ...

Misa

pre 4 godine

Zasto i dalje omalovazavate ruiza? Covek je zasluzemo pobedio, fantastican je bio. Hrabar, spreman zustar sa ispravnom strategijom. Rasturio ga

Aca

pre 4 godine

Zato mislite da je namešteno pa pobogu ne bi joshua sam sebi pucao u nogu ovo je težak udarac za joshuinu karijeru možda se nikada neoporavi posle ovoga. Kakva crna namestaljka.

GoxyS

pre 4 godine

Руиз, хвала од нас дебељана, показао си оно што сви знамо! Теретана је прецењена! Само напред!

CJC

pre 4 godine

Da bežao, na više načina. Izbegavao je meč sa njim sve dok Tajson nije postao potpuno bezazlen, lik koji više nije u stanju da napravi niti jednu kombinaciju. Čak i u tom mučnom meču, možemo samo videti Luisa koji izbegava borbu, naslanja se na njega i čeka da Tajsonu nestane snage. Tajson između 1986. i 1988. je najbolji teškaš svih vremena.
(VladaNS, 02. jun 2019 18:48)

Daj brate, Lewis je tek počeo da se se probija početkom 90-tih, Tajson je vec tada bio bleda senka, posle optuzba i zatvor...i da su hteli da boksuju, nisu mogli. Posle, ne znam ni čemu je služio taj meč, verovatno da Majk zaradi koji dinar jer šanse nije imao protiv Lenoxa.
I jako dug period si oznacio, mozes misliti 86-88...Lenox je 99 pobedom nad Holifildom imao u vlasnistvu sva 4 pojasa, koliko njih moze da se pohvali ti uspehom?

Dule

pre 4 godine

Naravno,slažem se sa prethodnim komentarom o braći Kličko. Ovaj Džošua je dobio Vladmira spletom okolnosti i cela javnost je počela da ga eksploatiše i forsira kao novu zvezdu. Sa mlađim Vladimirom ne bi imao šanse,a protiv Vitalija u najboljim danima završio bi u bolnici. Izgubiće i revanš.

marko

pre 4 godine

vidim neki uporedjuju ovaj sokanti poraz sa mecom iz 1990 baster daglas vs tajson, a nema mesta uporedjivanju, prvo baster daglas je za ovog ruiza jr bokserska gromada ,atleta ,drugo oko Josue se digla velika fama a covjek je pobijedio jedino 3 boksera vredna pomena i to starog Klicka i Povetkina i mladjeg Dilana Vajta, ostalo su ili vrece ili stari propali bokseri, Tajson je do meca sa Daglasom skinuo skalpove velikim i bivsim sampionima ,nema potrebe da se nabrajaju...zato je poraz od daglasa bio sok , mada je aroganto Tajson usao u mec i to ga ie kostalo takodje, sjecam se da su japanci napravili odmah igricu za segu gde Daglas udara i kupi nokaute....

a sto se tice ovog meca , jasno je da Josua nema neke izuzetne kvalitete koji su krasili ranije boksere, ali prosto da ima onako losu kondicuju u 6 i 7 rundi je neshvatljivo i da na kraju izgubi od meksikanca koji je atletski limitiran jedino sto ima je tu bombu u rukama pa ako je aktivira uz malp srece prodje ako ne dobije batine ili se umori, zato ie po meni sraman ovaj poraz joshue , nema nista od velikih boksera u ovoj deceniji ocigledno....

Eugen

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 2. jun 2019 10:37)

Ja bih tebi zadao ona dva u levo uvo. Mozda bi posle toga vise razumeo sto se tice boksa?

vlasta

pre 4 godine

Ljudi...pa namesten mec...vidi se iz aviona...od svih ovih udaraca od kojih je pao,mozda dva...da vrede nesto...
(Pedja, 02. jun 2019 10:37)
Ne tvrdim da nije namesten mec, samo sumnjan da bu Dzosua pristao na to. Ali sto se tice padanja kod teskasa.. Dovoljan je jedan jedini precizan i cak ne previse jak udarac za nokaut. To je i razlog sto nema teskasa da nije porazen barem jednom u karijeri. Mislim da je Roki Marcano jedini neporazeni sampion teskas. Mislim da i Klicko ima u ranoj karijeri jedan "slucajan" poraz od nekog anonimusa.. Tako da bih ja pre cestitao ovom Ruizu na postenoj pobedi. Nije on naivan bokser. I jos jedan dokaz da je boks vestina, a ne borba dve gomile misica.

Aleksandar

pre 4 godine

ovo je sprdnja od boksa, danasnji teskasi neb' ni dve runde sastavili sa negdasnjim 
pa frejzer, formen, tajson..ovo bi patosirali dok jos zvono nije utihnulo 
a lik koji je boksovao lepse od alija ..stivenson sa kube bi sprdnju od njih pravio bukvalno 
ovo je zali Boze para i vremena
(laki, 02. jun 2019 13:14)

I Lenoks Luis je svojevremeno bio poražen od autsajdera. Patosirao ga je izvesni Rahman. U revanšu je Lenoks lagano dobio, ali titula je bila izgubljena na nekoliko meseci...

Antisha

pre 4 godine

One koji nisu gledali meč i one koji se ne razumeju u boks bih zamolio da ne ostavljaju komentare!
(charlie, 02. jun 2019 13:25)

slazem se 100%! mozda je dobro sto je boks zapostavljen na portalu, napravili bi cirkus kao od tenisa.

Midland/Odessa

pre 4 godine

Vidim neki se prisecaju Lenoxovog poraza od Rahmana, ali su izgleda zaboravili revans tog meca. Takodje da podsetim da se covek penzionisao kao absolutni sampion sto je retkost u boksu, mislim da je u teskoj kategoriji i jedini slucaj

Dakii

pre 4 godine

Tuga je ovo velika kad pročitaš kako naš narod razmišlja... Valjda navikao na namestene sportske utakmice, prvenstva, izbore za mis, pobednike rijalitija, tendere, konkuse za posao i šta sve ne pa misle to je tako i u svetu uobičajena pojava čim se pojavi nešto neočekivano. A niko ne postavi sebi pitanje šta Džošua ima od toga što izgubi. Dosad zaradio preko 100 mil, do kraja karijere zaradiće još dvaput toliko, da mu kladionice par miliona kao da mu je stalo do njih da se ovako izblamira. Da mu daju 100-200 miliona, sta da radi sa njima, da ih drži u slamarici i pomalo troškara.

TurboNator

pre 4 godine

kladionice, kladionice, kvota na poraz Dzosue je bila ogromna, sad zamisli tu kombinacije kakve su se napravile, vjerovatno je Dzosua dobio ponudu da se obezbijedi za citavi zivot ako izgubi ovaj mec...
(sequLa, 2. jun 2019 11:41)

E ovde stvarno ima svasta da se procita! Pa da li je moguce da neko misli da se Dzosua nije vec 'obezbijedio za citavi zivot'? Ili da ne bi od sledece 'mega-borbe' protiv Wilder-a ili Fury-ja?

nero

pre 4 godine

Ovo je era Lomačenka i Golovkina, lake i srednje klase... Teškaši su suviše ,,teški" da bi mogli da budu apsolutni šampioni, pogledajte vreme kad su boksovali Ali, Forman, Frejzer, Ken Norton, Šejvers, danas bi svako od njih bio šampion!

Orah

pre 4 godine

Realno i ono protiv Klicka je bilo jedva. Klicko ga je bacio na pod al je onda mislio da ga izmori i ovaj se nenormalno oporavio. Samo je trebo da ga zavrsi.

Fica

pre 4 godine

Iskreno ja jesam postovalac Joshue ali zasluzeno izgubio. Svaki dobar napad koji bi mu prosao i zadao dobar udarac ovaj bi izdrzao na nogama i svaki put odradi kontru da Joshua ne zna gde se nalazi. Sama cinjenica da ga je bacal 4-5 u nok daun govori sve. Jedino sto mi malo bode oci je malo cudan prekid meca. Ja bih pustio da Mexikanac da zavrsi kombinaciom a ne onakvim prekidom jer je ovaj izbacio gumu iz usta.

Drax

pre 4 godine

Ruiz boksuje od 7 godine i ima preko 130 meceva 100-5 amaterski i 33-1 (22 nokauta).Dzosua je totalno nadigran tehnicki i zato je izgubio.Najbolja sansa Dzosue je bila onaj prvi nokdaun ali je zabrljao finis i dobio udarac iza uva koji ga je razmontirao.

palop

pre 4 godine

Okej, ne može da mi bude žao lika koji će za malo (okej, malo više) batina da uzme toliku lovu, ali ipak mi ga je malčice žao.
 (Sabre, 28. maj 2019 12:18)

Nema razloga da ti bude zao Dzosue, vratice se on i dalje je mlad.

Salu na stranu, ali ima bas puno potcenjivackih komentara od juce, ali i 2 dobra koji su ukazali na Dzosuine nedostatke u ringu koji su ispali veoma relevantni za ovaj mec.

manda Pg

pre 4 godine

srce odlucnost rizik,uz tehniku i fizicku snagu stvari kojima se dobija mec. momak je bez trunke respekta usao u mec a Dzosua nije uradio ali bas nista samo je htio da sa distance kupi poene. dokaz da su misici samo spoljni efekat i ne treba zazirati ni od cije fizicke pojave u boxu, iako je naravno Dzosua odlican boxer daleko od toga da je samo muskulatura njegov adut. svaka cast srcanom bucku krenuo je od starta hrabro. u revansu se nadam boljem izdanju Dzosue.

Iskreno

pre 4 godine

Tyson Fury zato ode u Ameriku i na svako "gostovanje" i pokaže klasu. Nije džabe rekao Mike Tyson za Fjurija da bi I u njegovo vreme bio medju najboljima ako ne i najbolji.

Aster Blistok

pre 4 godine

Ovako treba >>> https://twitter.com/anthonyfjoshua/status/1135054443655942146?s=21

Ovako ne treba >>> https://twitter.com/bronzebomber/status/1135030361224753152?s=21

Salle

pre 4 godine

"U svom srcu imam veru da mogu da pobedim i znam da mogu da pobedim. Ovo će biti jedno od najvećih iznenađenja na svetu. Biću prvi koji je zaustavio Džošuu. U Americi moraš da imaš san, ali moraš da imaš i srce da juriš taj san. Ja sam porodičan čovek i dobar momak, ali kada uđem u ring postajem životinja. Džošua, čuvaj me se i spremi se. Nemoj da me potceniš. Znam da sam buckast i nizak, ali sam isto tako i brz kao munja!", završio je Endi Ruiz mlađi.

CJC

pre 4 godine

vince carter

Ridick Bowe je bio pečen da ga 2 puta dobije onaj debil Galota, bukvalno ga čovek u oba meča prebijao i onda mu se nešto dogodi u glavi i udari Ridicka nekoliko puta ispod pojasa i bude diskvalifikovan.

Iz ove perspektive je zaista neverovatno da Bowe i Lewis nikad nisu boksovali jedan protiv drugog, mozda je razlog i prerano povlačenje Bowea.

Lewis po meni najveci bokser 90-tih, Evander je imao previše poraza iako mi se njegov stil najviše svidja.

ls

pre 4 godine

To se desi kada naletis na protivnika koji te se ne boji, nije impresioniran tvojim dostignucima i koji skonta da si i ti od krvi i mesa.

Gladiator

pre 4 godine

Vidim priča se dosta da je namešteno.. I sam stičem takav utisak. Ali.... Treba razmisliti još jednom na tu temu, ako je Dzošua prodao svoju nepobedivost za "malo više" para, potencijalno visoku poziciju u kući slavnih pa čak i istoriju, onda je ovo stvarno jedna velika tragedija i žalosno za boks i za samog boksera. U suštini s obzirom na mesto na kom je bio, ovakvih vreća izazivača je na desetine, mogao je da ih mlati celog života do 40te godine i da ubere ogromne svote novca, makar po 2 meča godišnje. S toga ozbiljno treba razmisliti da li je ovo moglo u tom pravcu da pođe, ili jednostavno svedoci smo da čuda u sportu postoje osvajala je Grčka Evropsko prvenstvo, pobedili smo Amere u Indijanapolisu. Čestitke Ruizu na neverovatnom performansu, za sada se drugim stvarima ne bih bavio.

Wuxan

pre 4 godine

Prvi put u America I boksati po nasem vremenu u 4 ujutru je velika promena ne pripremiti se ful moras brate izgubiti A sto pisete o TAJSONU ili KLEJU to nikada vise u boksu se nece po javiti
Dosta su sada drugacije pripremio
Benes je isao ce pati drva na dnevnicu pre pripremio I da ne nabrajam

AlexNs

pre 4 godine

Jošua svojom pojavom i građom izgleda kao da je sišao pravo sa Olimpa, dok Ruiz sa pivskim stomakom i tetovažama izgleda kao navijač nekog fudbalskog tima. Ali kad taj meksički momak uđe u ring, vidi se da se radi o veoma ozbiljnom i dobro pripremljenom sportisti. Svaka mu čast.