Ponedeljak, 27.05.2019.

09:00

Penal koji je zaprepastio Srbiju VIDEO

Borbu za Superligu Srbije između Dinama iz Vranja i Inđije obeležila je jedna izuzetno loša sudijska odluka.

Izvor: LN

Penal koji je zaprepastio Srbiju VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Zdravko

pre 4 godine

grobar nisam ja na polaganju imam ja presobom te sve tacke i zareze ali menije lakse ovako. evo staviosam tacku ali necu vise a priznaj datije malo krivo stosam ti reko pravu istinu o tvom partizanu nemoj me pogresno svatiti ja nemam nista protiv partizana kao klub ali vi navijaci ste mnogo neobjektivni prema zvezdi mrzite zato stoje u bedliivo bolia od partizana i zavidite stoje prvak evrope i sveta i stime nemozete dase pomirite ali morate da svatite da je to tako i da postujet stoje zvezda to uradila u evropi ako volis svoju srbiju kao stobi i ja postovao partizan daje uradio stoje uradila zvezda ali nazalost niste uspeli imaliste nesposobno rukovodstvo ali zvezda je lmala srecu stosu tad legenda zjajic i cvetkovic preuzeli klub jos dati odgovorim za poznavanje fudbalsku igru jasam kao decak sa svoi 16 godina po preporuci mog strica koji bio dobar sa sekularcom jer seki pitao dali ima neki talenat paje mene stric preporucio jer sam bio veliki golmanski talenat i stric dosao dame vodi u zvezdu ali kevami nije pustila jer takoje bilo vreme i takosam branio u nizem rangu kad sam vidio nepravdu u klubu jasam napusto fudbal znaci znam ja vrlo dobro staje fudbal samo neznam dali si ti uopste bio na stadionu a kamoli igrao na kraju dati kazem voli svoj klub i budi samo realan

Европа запрепашћена

pre 4 godine

Поништен гол Штудгарту у утакмици Унион Берлин : Штудгарт. Европа је шокирана ВАР одлуком. И ја сам шокиран и увређен.

Del Piero#10

pre 4 godine

Kad Partizan nije zaprepastio Srbiju nece ni ovaj penal
(nista o nicemu, 27. maj 2019 19:08)

Zaprepastili smo većinski deo Srbije kada smo iz rupe odneli kup koji je bio namenjen Zvezdi.

Admiral

pre 4 godine

@ Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod,nije ni cudo sto su sve SFRJ republike otisle od nas,da se ovako nipodastava jug Srbije.Ja predlazem da se igra samo u Beogradu i okolini do 50 km,tada bi valjda bili zadovoljni!!
(Goran, 27. maj 2019 16:30)

Uskoro nam i drzava nece biti veca od Bg-a sa okolinom...

Goran

pre 4 godine

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod,nije ni cudo sto su sve SFRJ republike otisle od nas,da se ovako nipodastava jug Srbije.Ja predlazem da se igra samo u Beogradu i okolini do 50 km,tada bi valjda bili zadovoljni!!

acika

pre 4 godine

Nije mi jasno kako neko ne gleda snimak utakmice kako se ne prave prigovori na ovakve vandalizme kao što je pokušaj igrača na 2:52 da u jednom običnom duelu protivnika udari pesnicom.
Ovakve startova kao i onda pesničenje Kasalice treba kažnjavati sa najvećom mogućom kaznom.
Žalosno je što u sportu nema pravih sportista, poštovanja nadmetanja, kultura u sportu kao i svemu ostalom jednaka je 0.
Pozdrav

djoka

pre 4 godine

(zdravko, 27. maj 2019 12:37)

Zdravko umalo ne ostadoh bez vazduha čitajući ovaj tvoj komentar. Opusti se malo, stavi po koju tačku i zarez, šta si toliko zapenio?

objektivno ali stvarno

pre 4 godine

Stadion u Indjiji je livada?? Druze na tom stadionu je bilo kadetsko prvenstvo uefa, , a bilo je oranizovano i evropsko za zene.. Prima 4500..u cemu je problem, pa ne moze svuda biti marakana

djoka

pre 4 godine

Koliko ja vidim ovde sudija uopšte nije pogrešio tj. sudio je tačno onako kako mu je rečeno da sudi pa je prema tome i ovaj penal dosuđen u skladu sa zadatkom.

objektivno ali stvarno

pre 4 godine

Svasta ovde procitah.. Da nije bio penal u 1 utakmici, a igrac dinama djonom udara igraca Indjije na 5 metara, jos pri gol sansi.. Penal se ponavlja jer golman dinama izlazi na 4m od gol linije.. Indjija je mogla pobediti sa 5,6 razlike.. Istina imali Vranjanci dve stative.. Postoje snimci pogledajte, ali objektivno.. 2 utakmica u Vranju, nema prenosa na areni 40 min.. Sta je u pitanju, nestanak struje, slucajno??? Igrac dinama udara sakom igraca Indjije pred sudijom i dobija ZUTI??? O penalu nema potrebe pricati.. Mililon sitnih faulova za domacine koji nisu postojali..grubi startovi domacih igraca.. Ponasanje publike prema gostujucim igracima i gledaocima tek je to posebna prica.. A to ko ima koliko stanovnika, kakve veze ima.. Ko ima kakvu privredu, dodjite u Indjiju i uverite se.. A fudbal ko fudbal, smesan.. Nekad bilo u sfrj sa 22 miliona stanovnika, liga sa 18 klubova, a mi sad u Srbiji sa 6,7 miliona imamo isti broj klubova

Zdravko

pre 4 godine

grobar sve sam ti objasnio sto te boli istina ja nisam nista izmislio jasam licno gledo utakmicu bio je tve prenos kad je partizan dao golove a igraci bezanije se setaju po terenu ko popijene kokosi sam da otaliaju utakmicu . a stote boli evropa jeli nije istina daje partizan
ispo od makabia i to dva puta jeli nije vas partizan ispado od albanski klubova stose pravite da neznate kakoje golman dinama iz vranja primo smesne golove zasto taj golman kaznjen posle utakmice jer se ustanovilo daje namrno primo golove zasto je to radio on to samo zna jeli to izmislili zvezdasi nisu a stose pisanja tice i kod tvog?

komentara ima mnogo slova koje pomesas znaci nije pismenost u pitanju vec slova na tasturi koi

Samo Dinamo

pre 4 godine

Dragi moji,
Kao bivsi sudija, iako ne na tom nivou, ovo je klasicno tendenciozno i dogovoreno sa domacinom sudjenje. I sam sam znao tako da sudim kad neko bitan pozove i kaze poguraj domacina. Ceo sudijski sistem je truo i jedan talentovan sudija da bi uopste opstao u tom poslu, a da ne pricam o napredovanju mora da izadje u susret nekim ljudima koji odlucuju o tvojoj daljoj karijeri. Uglavnom se to predlaze momcima koji nemaju neku prijteljsku ili porodicnu vezu u savezima, dok se oni koji imaju “ledja” cuvaju za neke manje bitne tj lakse utakmice za sudjenje i bez ozbira na jacine utakmica takve sudija napreduju dalje. Pogledajte samo koliko je sinova i rodjaka po savezima. Vise krivim sistem nego ovog napacenog sudiju sa snimka.
Pozdrav
(ilija, 27. maj 2019 08:35) # Link komentara

Ti kao bivsi sudija koji je ucestvovao u namestanju utakmica drzis slovo o moralu?
Sram te bilo.
Ti kao sudija mi objasni kako je Dinamo ispao ako je sudija svirao namestenu utakmicu.
I opet sram te bilo.

Negativni

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.
(Beoman, 27. maj 2019 14:22)

Koliko ja vidim, država bi ozbiljno trebala da uloži u obnovu školstva u tvom kraju, te da te pošteno nauči da čitaš i pišeš, pa da artikulisano možeš da izraziš svoje mišljenje. Znaš, ipak je 21. vek, sramota je biti polupismen.

Samo Dinamo

pre 4 godine

Kamo srece da ovaj Dinamo vise ne igra u Srbiji.
(Kizo, 27. maj 2019 15:15) # Link komentara

Po imenu bih rekao da bi ti voleo da igra u Bosni.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Meni je najbolji detalj kad indjija napada i ja kontam znam da je ruzltat 2-0 pa evo gola i lopta preskace preko precke, ali neverovatno

Beoman

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Ovim nepostojećim penalom se samo nastavlja degradacija domaćeg klupskog fudbala koji je, mogu to slobodno reći, na nikad nižem nivou, na nikad nižoj lestvici, u veoma dubokom bunaru je i bez izgleda da se ikada iz njega izvadi. Ja sam neko ko nije navijač Dinama ni Inđije i oba ta kluba su mi podjednako draga, ali penali poput ovog jednostavno ni u ludilu ne smeju da budu dosuđeni. Posle ovih skandala sa suđenjem koji se iznova i iznova uvek ponavljaju non stop maltene, i uz strahoviti pad kvaliteta domaćeg klupskog fudbala, uz onakvo finale Kupa kakvo smo nedavno gledali koje po kvalitetu zaista nije bilo na nivou ni beton lige, zaista se postavlja objektivno pitanje ima li smisla igrati uopšte ligu poput naše. Dno dna.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.
(Beoman, 27. maj 2019 14:22)

Tvoja CZ? Tvoja? Nije te stid da lažeš? Misliš da nekoga možeš ovim svojim smejurijama da obmaneš da ti poveruje da je tvoja CZ? Sine, odrasti, uozbilji se, nije ti ovo školska sveska po kojoj škrabaš gluposti, ovo je ozbiljan portal, ovde ta škrabanja nemaju prođu!

sve je isto

pre 4 godine

Pogledajte penal u prvoj utakmici sto je sviran za Indjiju, svima se tako sudi, samo se pojedine ekipe spominju po portalima i pise o tome.

svi znaju sve

pre 4 godine

Sramotno je da neko hoce da igra najvisi rang takmicenja a igraci nose tri razlicite garniture (na jednoj pise фк Динамо Врање,na drugoj FKD a na trecoj nema nista samo broj).nemojte samo da pisete nije to bitno i mozda nemaju para,jer nije to neka skupa investicija a sramotno je .

miko

pre 4 godine

@Beoman

Druze to tvoje Vranje od 83000 stanovnika nije moglo u dvomecu da izbaci drugoligasa sa 26000 stanovnika, pogotovo kad se uzme u obzir jucerasnje sudjenje koje je bilo sramota. Nijedan klub ne zasluzuje na takav nacin da ostane, pravda ipak postoji. Spominjete penal u Indjiji koji je bio opravdan, kao i ponavljanje jer je golman bio 2 m ispred linije! A niko ne spominje da ih je Indjija kod kuce pregazila igrom i mogla da da jos bar 2,3 gola!!!

10 lakih komada

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

PSGov rezervni golman pionira vredi više nego Zvezda sa sve Marakanom.
(CJC, 27. maj 2019 14:32)

Kakve to veze ima koliko je pretplacen koji igrac. Pa samo Donald je placen npr. pet puta vise nego ceo tim Borca iz Cacka, pa je Borac tukao Zvezdu 2015. u kupu 5:1 na Marakani.

Back in Black

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)
Al si uporedio svaka ti cast.Barsa sve zivo dere i imaju jednog od najboljih fudbalera svih vremena a onda ih Liverpul razbije 4:0.Verovatno je i Barsa namestila prvenstvo.

CJC

pre 4 godine

3516

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

PSGov rezervni golman pionira vredi više nego Zvezda sa sve Marakanom.

Vlada Veljkovic Vr

pre 4 godine

Ja kao navijac Dinama u zivotu nisam osetio toliku mrznju prema klubu za koji navijam od rodjenja. Da li namestaju? Pa svi to rade ili se pravimo ludi. Ocigledno da je Dinamo najmanje namestao kad je ispao. Setite se komentara pre utakmice kako je ovde sve poznato i Dinamo dobija 3-0 4-0 5-0...

Sad iskreno, kad vidim ovoliku mrznju i dok osecam bol i patnju zbog toga i nije mi zao sto je Dinamo ispao. Necu bar da citam izlive i utrkivanje ko ce sta ruznije da kaze o mom gradu i klubu koga najvise volim na svetu.

Nista meni ovde nije jasno.

zivot je tuzna prica

pre 4 godine

Juce u Engleskoj igraju dva treceligasa baraz za drugu ligu pred 70.000 na Vembliju....danas igraju Derbi I Aston Vila takodje na Vembliju koji je rasprodat tj vise od 90.000 gledalaca .....u Indjiji na onoj livadi bilo 400 gledalaca a juce u Vranju 3500......nas fudbal treba ugasiti na 10 god I cekati neko bolje vreme......

Sremac

pre 4 godine

A nije vas zaprepastio u prvoj utakmici u 4 min.?
(Dino, 27. maj 2019 09:11)

Taj penal je diskutabilan. Fudbaler Indjije je vec sutnuo loptu kad ga je igrac Dinama potkacio bacivsi se da blokira sut, ali tu je skandalozna odluka sudije da ponovi izvodjenje tog penala kad ga je golman odbranio jer je kao izasao korak dva napred, a nista zato sto igrac Indjije koji ga je izvodio je cupkao ispred lopte bar sekundu pre suta.
Verovatno je ovaj penal u Vranju bio kompenzacija za prvu utakmicu.

Dex

pre 4 godine

Nije greska ono sto je uradjeno namerno. Pogresio bi da nije dosudio lazni penal, jer bi uradio nesto protiv svoje namere. Zanimljivo je i da drzavna firma sponzorise bas "vecite", Radnicki i Dinamo. Nema tu niceg podudarnog...

Lud,zbunjen...

pre 4 godine

Kako je glasila ona vasa parola kad ste usli u super ligu.... ,,vucicu obezbedio si sigurnu buducnost za sve nas,Dinamo i celo Vranje bice uvek uz vas..." e pa Vranjanci ajmo parole u ruke pa napisite nesto recimo ,,jos jedno vuckovo sra.e ode nam u drugu ligu Dinamo Vranje"

Zkr

pre 4 godine

Ovo se sistemski veoma jednostavno rešava.

Sudija može da pogreši, mi smo sirotinja i nemamo za VAR.

Ali sudijska komislija pogleda ovaj snimak, i ako nema neoborivih dokaza, lepo kazni padavičara sa 5 utakmica neigranja.

Tim kazniš sa 5 kaznenih poena. Kada tim skupi 20 ili neznam koliko, oduzmeš im 3 boda sa tabele, pa da vidimo ko će da pretekne, padavičari ili fudbaleri.

U roku od pet kola, više ne bi padali ni pod tačkom razno ni za prave faulove.

Bruka

pre 4 godine

Cemu tolika mrznja braco Srbi prema Dinamu?
Namestaju utakmice jel a svi ostali posteni. Oni nesretni osvojili 23 boda.
Kada pre zaboraviste namestaljke koje nam priredise Radnicki, Surdulica, Spartak, penale za komunisticke blizance. Kako je Rad opstao u poslednjem kolu?

grobar

pre 4 godine

Dinamo vranje, radnicki nis, zvezda, rak rane srpskog fudbala. Poslednji pokazatelj priznata titula iz 46. god uprkos svim cinjenicama, i to uz vadjenje vojvodine iz srbije. Necemo imati normalno takmicenje dok se kompletna struktura svih u FSS promeni, tj u sustini necemo imati normalno takmicenje u skorije vreme..

Срамота за спортско новинарство

pre 4 godine

Iskreno nisu se nešto ni Inđijci bunili, mada je ovaj pao kao da ga je udario teretni voz.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mighty banana, 27. maj 2019 11:41)
А зашто би се бунили кад играч до Гашића игра руком, лактом што и судија показује. А ко то нису забележиле камере аренеспорт (5кам.)имате ТВ Фокус (1кам. словима једна камера).

zdravko

pre 4 godine

Ocu da odgovorim ovom grobaru sto pise da zvezdi se sviraju penali a gospodine svirase i partizanu secasli se radničkog napredna vojvodine kako su vas sudije u poslednjim minutima spasavali sto penalima sto izmišljeni slobodni udarci u kojem su padali golovi ada te posetim kadete bili ses puta uzastopno bili šampioni sećaš se kad su igraci bežanije se valiali po terenu a vi bedite bežaniju sa 6-1 tad ste se sladili i pričali da je evropski partizan a onda dođe Evropa Pavam očita lekciju makabi pobedi vas u sred Beograda sa 5-2 pa ispadnete iz Evrope pa i albanski vas klubovi izbacivali evropski takmičenja štose tice vi i neznate staje realnost jer vas vas Vujošević zadojio mržnjom prema zvezdi i vi ne možete da izađete iz te mržnje sto nažalost nije dobro za sve navijace koi nemogu da dođu normalno da gledaju svoj klub a sto pišeš da je zvezda izgubila sa 6-1 od psz a nesecas se duela psz - Barselona 6-1 koje Barselona ima skup tim sami evropski asovi ja mislim dasi svatio daje zvezda uvek bila gigant za partizan i štose tice našeg prvenstva i Evrope zato voli svoj klub i pomoriše sa činjenicom sve sto pre svatiš biće bolje za tebe ja neznanm dalice se bjaviti komentar ali sam ti sve objasnio

Nista novo

pre 4 godine

Ovakvih penala je za Real, Bajern, Milan, MU, MS i mnoge druge, nazovi velike klubove dosudjeno na stotine a kod nas za Zvezdu i Partizan desetine, cemu cudjenje?

Josip

pre 4 godine

..a ja mislio nedosudjen penal za Srbiju na SP, a koji nije dosudio jedan od najboljih svetskih sudija FB...(romanista, 27. maj 2019 10:50)

A sta je sudac zgresio, nista, Mitrovic je napravio faul u napadu,i to je nepodeljeno misljenje.Ni p od penala, vasa je momcad slaba, a nasi su finalisti. U eventualnom susretu dobijamo vas 4-5 razlike.

becki konjusari

pre 4 godine

A sta je sudac zgresio, nista, Mitrovic je napravio faul u napadu,i to je nepodeljeno misljenje.Ni p od penala, vasa je momcad slaba, a nasi su finalisti. U eventualnom susretu dobijamo vas 4-5 razlike.
(Josip, 27. maj 2019 12:03)

posto smo u istoj ligi B , mozda i budemo te srece...da igramo protiv penaldzija.

aca

pre 4 godine

namestanje u fudbalu?! Ja sam sokiran!!! Sta je sledece, politicari koji lazu, kradu i zloupotrebljavaju svoj polozaj, sudije, policajci i lekari koji su podmitljivi, zaposljavanje preko veze i partijske knjizice? Ajte molim vas, toga u Srbiji nema.

Dag Kristi

pre 4 godine

Sve je to uredu, ali dali se neko seća njihove prve utakmice i penala za Indjiju. Odgledajte i tu utakmicu pa onda ostavljte komentare.
(robi, 27. maj 2019 10:59)

Penal za Inđiju je bio kao kuća, sporno je bilo vraćanje nakon promašaja.

Dobrivoje

pre 4 godine

Procitah sve komentare i ne mogu cudom da se nacudim kako mi sve brzo i lako zaboravljamo! Sve ovo je jedna velika bruka srpskog fudbala ali ne zbog ovog penala za Dinamo nego za savez i Indjiju. Evo zasto! Cijeli baraz je sramota zbog detalja sa pocetka prve utakmice u Indjiji. Prvo sudija svira nepostojeci penal za Indjiju, golman Dinama brani, a onda sudije presudjuju da se penal izvede ponovo jer je igrac Indjije (ekipe koja izvodi penal) ranije usao u sesnaesterac. To je odlucilo ishod baraza, vec poslije par minuta u Indjiji. Sa takvim sudjenjem, nije ni cudo sto su izgubili 3:0. Zasto mediji ne pumpaju tu sudijsku gresku, nego ste se okomili na Vranjance koji su, realno, mnogo bolja ekipa od Indjije. Ali, ovjde je ocigledno politika odlucila ko ce igrati Superligu.

Smejurija od komentara crno belih botova

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

Ma da, eno i spanski fudbal je katastrofa, Barselona najjaci klub i prvak Spanije, imaju najboljeg igraca svih vremena i onda dodje Liverpul i razbije ih 4:0.

Boze, sacuvaj me crno belih botova i njihove logike!

Crno bela SNS trash limarija

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov. 
Junacki je istresati se na Dinamo.
(Samo Dinamo, 27. maj 2019 08:47)

Da da, tako je genije, a partizanu nikad u istoriji nije dosudjen penal, pogotovo ne nepostojeci!!!
Fuj botovi!!!

miko

pre 4 godine

@whu

Druze kao prvo pogodila ga je u ruku, nije bilo namere. Drugo i da jeste, posle onog skandalaznog penala pa najbolje i u 90om da im se svira odlucujuci. Pravda je zadovoljena, izbacio ih je drugoligas u dvomecu, sta reci dalje

Kralj

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha 
(Jon Bon Jovi, 27. maj 2019 08:30) 

Partizan trpas u isti kos sa zvezdom i njenim zvezdanestercima??
(Xman, 27. maj 2019 10:39)

Tako je, Partizan je klasa za sebe kad je u pitanju namestanje, 6 titula zaredom to dokazuje vise nego ista, zato ne trpajte partizan u isti kos s ostalima!!!

Bodibond

pre 4 godine

Takve penale Zvezda dobija svako kolo, od 26 penala koje je dobila samo 3 ili 4 su postojeci, ostali su kao ovaj Dinamov jedanaesterac.

sale009

pre 4 godine

gledam snimak i nešto mi je čudno,nešto što se ne uklapa u srpski fudbal...nisu čudni penali,nije nesportsko ponašanje..sve je to normalno za nas...naposletku ukapirah - pune tribine navijača

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Tako je, da se vrate u prvu ligu Hajduk Kula, Smederevo, BSk, Metalac, Banat i Spartak Subotica opet da bude toletov.... 
Pa onda tek postaje posteno.
(mr.wolf, 27. maj 2019 10:53). Hajduka više nema, kao i Smedereva. Ali su još tu Radnički i Vojvodina.

Bodibond

pre 4 godine

zvezda je dobijala i smešnije penale. da ste tada postavljali ovakve vesti možda se ovo ne bi dešavalo ali sada je gotovo.
(boki_rs, 27. maj 2019 10:58)

Bravo za komentar. I sam znas da niko nista ne sme da kaze na Zvezdine penale jer svuda imaju svoje ljude, od predsednika saveza preko sudijske komisije pa do potpredsednika UEFA ( Dekija Stankovica).

Posao za UEFU

pre 4 godine

Tako funkcionise prvoligaski i superligaski fudbal u Srbiji, svako kolo i svaka utakmica namestena a narocito mesetare klubovi sa juga - Vranjanci i Surdulicani kao i vojvodjanski klubovi !

Njah

pre 4 godine

Sada još Radnički i Radnik dve Zvezdine filijale u drugu ligu, pa da se igra pošten fudbal ovde. Koliko je to moguće.
(Pastir, 27. maj 2019 10:04)

Ma da bre...Radnički je u vreme vaše dominacije i poštenja u fudbalu već igrao treću ligu.
Podsetiću te tog poštenog perioda kada vam je u upravi kluba sedelo nekoliko glavnih ljudi superligaških klubova...i naravno...Tole...
Nikad veće poštenje...

alba

pre 4 godine

Bas me briga za dinamo vranje ali ovo je paradigma i kad hoces da se zaposlis negde, sve je namesteno tokiko da ne poverujes ko dobije posao :) Sve sto postoji u srbiji je namesteno ziveo sns

Ivan

pre 4 godine

Grobari pricaju o zvezdinim penalima na vesti o totalno drugom mecu. Neprocenjivo. Nadjite hobi neki. Mrznja je pasivni ubica, skracuje zivot.

Dag Kristi

pre 4 godine

Nije ovo ništa, trebalo je izveštavati sa utakmice Zone zapad, Juhor - Levač, kada je sudija uspeo da u 2 minuta dosudi 2 nepostojeća penala za domaćina i podeli 3 crvena kartona gostima. Vrhunac bezobrazluka se desio u 85.min,kada su gosti sa 3 igrača manje uspeli da smanje na 2:1 i stvorili još dve stopostotne prilike, delegat gestikulira glavnom sudiji da odsvira kraj utakmice što ovaj i čini. Sudija dobio dobru ocenu, a sutradan u Žurnalu je dobio 8,5.Najbolje ocenjeni pojedinac utakmice. Zato nam je fudbal spao na najniže grane...

Tomi

pre 4 godine

Razbijen Bermudski trougao Zvezda-Niš-Vranje,nadam se da ce i druga dva kluba uskoro u niži rang takmičenja.
(Čoban, 27. maj 2019 09:39)

Tako je, neka najpostenija institucija u svemiru Partizan igra sam ligu, izbaciti sve ostale klubove iz svih takmicenja, a partizani neka igraju trokruzni sistem sami sa sobom na treningu i to je to. Titula zagarantovana, jedini je to posten klub i tako treba biti.

stoler

pre 4 godine

(Dobrivoje, 27. maj 2019 11:01) Ma sta kazes?! A ti si zaboravio kako je Dinamo uopste i dosao u prvu ligu. Manite me vise selektivnog pamcenja i vracanja tri dana unazad.

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Priznaj,jos smesnije, Partizan odigra sezonu bez poraza i dodje Samrok i izbaci ih....
(mr.wolf, 27. maj 2019 10:50). Taj Shamrock vas napenalio sa 5:1, sa sve vašom legendom Šekularcem.

Garibaldi

pre 4 godine

Zamalo Indjija da ispadne zbog taktike cuvanja stecenog. Ovi treneri nista nisu naucili gledajuci moderan fudbal. Ako se ne pojacaju ispascr odmah, spora vezna linija, prenos lopte ne postoji. Mora se fudbal igrati i u gostima ako zelite da vas neko zapazi. Drago mi je da su usli jedino ih zelim vidjeti puno ozbiljnije u napadu... Kao da imaju strah od postizanja gola, i to u Vranju. Pa sta da izadju u Evropu protiv velike ekipe?

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Ovakve penale sude samo zvezdi i svi smo zaprepašćeni. Doduše, Dinamo je zvezdina filijala, pardon, ekspozitura, Radnički je filijala. Cccc
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čika Boki, 27. maj 2019 08:57
Još da pročitam komentar, Partizan expozitura Zvezde, i da kažem da sam sve pročitao.

Djomla

pre 4 godine

Nije bio penal, ali nije sviran cist penal u 95 min za Dinamo, kada je odbrambeni igrac bukvalno rukom odbranio udarac, prilikom suta iz kaznenog prostora, kada je lopta isla prema praznom golu.

mr.wolf

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

Priznaj,jos smesnije, Partizan odigra sezonu bez poraza i dodje Samrok i izbaci ih....

Realno

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov.
Junacki je istresati se na Dinamo.
(Samo Dinamo, 27. maj 2019 08:47) # Link komentara


Ma da ,najlakse je pisati o “skandaloznim utakmicama i sudjenjima” u Bugarskoj,Hrvatskoj,Somaliji BiH,drugoj ligi ali zato ni jedan tekst o 17 penala za zvezdu samo u ovoj sezoni , ni jedan analiticki tekst o “totuli” iz 1946. Tu se svi prave nemi i ludi

ja

pre 4 godine

@ (roten, 27. maj 2019 09:15)

Prijarelju, nemoj da si naivan. Cela čaršija pripoveda kako je Dinamo "zatvorio" sve utakmice i osigurao da opstane u ligi, a Inđija je, kao, odigrala celo takmičenje pošteno. A, na kraju, Dinamo ispao, a Inđija prošla. Bez dogovora i nameštanja, nije nego...

Xman

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha
(Jon Bon Jovi, 27. maj 2019 08:30)

Partizan trpas u isti kos sa zvezdom i njenim zvezdanestercima??

mr.wolf

pre 4 godine

Sada još Radnički i Radnik dve Zvezdine filijale u drugu ligu, pa da se igra pošten fudbal ovde. Koliko je to moguće.
(Pastir, 27. maj 2019 10:04)

Tako je, da se vrate u prvu ligu Hajduk Kula, Smederevo, BSk, Metalac, Banat i Spartak Subotica opet da bude toletov....
Pa onda tek postaje posteno.

romanista

pre 4 godine

...a ja mislio nedosudjen penal za Srbiju na SP, a koji nije dosudio jedan od najboljih svetskih sudija FB...prestanite sa senzacionalnim komentarima, celokupan svetski fudbal je velika improvizacija i prevara, a ne samo naš.

roten

pre 4 godine

Niko nije obratio pažnju na izjavu trenera Inđije posle meča koji je rekao(nešto u fazonu)"da su oni celu sezonu uspeli da odrade BEZ DOGOVORA",znači Inđija igrala pošteno cele godine,neverovatno za Srbiju,zar ne? Inače,nije prvi put da ovaj "delilac pravde" odrađuje prljavi posao,i pravo pitanje je kada će policija konačno reagovati na sve što se dešava u našem fudbalu.

Whu

pre 4 godine

U 90om je bio čist penal za Vranjance, to sam siguran. Igrač Dinama šutira lopta ide u gol, pogađa u ruku igrača Inđije. Zašto nije svirao, ne znam. Da se razumemo ne navijam ni za jedne ni za druge.

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Drago mi je zbog Indjije sto je usla u prvu ligu.A za onog (zvezda 1913) mogu da kazem da sada ima stvarno klub koji je osnovan te godine a to je klub iz B Topole.Klub koji saradjuje sa Puskas akademijom i jedini ima hibridnu podlogu(mesavinu prirodne i vestacke trave).

Prolaznik

pre 4 godine

Mozda je vecinu zaprepastio, ali one koji sude ili su sudili i znaju sta taj sudija radi...njih nije ! Pametnom dosta...80% liste je takva.

sportista

pre 4 godine

Ima ovde stvarno prelepih i tacnih komentara o celom sistemu takmicenja i sudjenja......ali ne znam sta na ovaj komentar traze navijaci Zvezde i Partizana i njihovo bolesno prepucavanje ceo zivot......ima u Srbiji jos klubova......

Ajs

pre 4 godine

ni prvi ni poslednji sumnjiv penal.

interesantno mi je to,da se mediji bave spornim situacijama kad je ostecen klub sa severa,kad se desi nekom klubu sa juga, niko nista o tome ne piše.

marko

pre 4 godine

Naprotiv, penal me uopšte nije zaprepastio. Zaprepastio me prvi pomoćni sudija na samom početku kad je poništio gol Dinamu (iz višemetarskog ofsajda). E to je ovde za čuđenje najveće... Čovek je zalutao u naš fudbal

Boris Banović

pre 4 godine

Penal čist kao suza ! Dokle više hajka na sudije, čestite i poštene ljude, najsvetliji deo našeg fudbala, Mažić i ekipa, uostalom pod hitno uvesti var tehnologiju !

...

pre 4 godine

Penal čist kao suza ! Dokle više hajka na sudije, čestite i poštene ljude, najsvetliji deo našeg fudbala, Mažić i ekipa, uostalom pod hitno uvesti var tehnologiju !
(Boris Banović, 27. maj 2019 09:08)

Jel si sarkastican ili ....

MMMM

pre 4 godine

Cekajte ljudi, sta se zapravo na ovom snimku zaista vidi??? Evo ne navijam ni za Indjiju ni za Vranje, ali na osnovu ovog snimka ne mogu da kazem da li je bilo osnova za penal ili nije.

Ne kazem da nema namestanja u srpskom fudbalu, sigurno ih ima, nagledao sam se svega i svacega, ali nemojte sebi dozvoliti da vam mediji i masa koja nema kriticko misljenje vec isto preuzima od medija, formiraju vase misljenje. Ne budite ovce.

Јабучило

pre 4 godine

А шта би са оним судијом што је свирао пенал на два метра од казненог, без одбрамбених играча у близини?

čika Boki

pre 4 godine

Ovakve penale sude samo zvezdi i svi smo zaprepašćeni. Doduše, Dinamo je zvezdina filijala, pardon, ekspozitura, Radnički je filijala. Cccc

Todor

pre 4 godine

Pa to nije nista novo.U danasnje vreme ako ne platis sudiju neces ni pobediti,delegati dolaze samo da bi uzeli pare.Jos te sudija zove i pita koliko mu nudis za pobedu

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha

Samo Dinamo

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov.
Junacki je istresati se na Dinamo.

ilija

pre 4 godine

Dragi moji,
Kao bivsi sudija, iako ne na tom nivou, ovo je klasicno tendenciozno i dogovoreno sa domacinom sudjenje. I sam sam znao tako da sudim kad neko bitan pozove i kaze poguraj domacina. Ceo sudijski sistem je truo i jedan talentovan sudija da bi uopste opstao u tom poslu, a da ne pricam o napredovanju mora da izadje u susret nekim ljudima koji odlucuju o tvojoj daljoj karijeri. Uglavnom se to predlaze momcima koji nemaju neku prijteljsku ili porodicnu vezu u savezima, dok se oni koji imaju “ledja” cuvaju za neke manje bitne tj lakse utakmice za sudjenje i bez ozbira na jacine utakmica takve sudija napreduju dalje. Pogledajte samo koliko je sinova i rodjaka po savezima. Vise krivim sistem nego ovog napacenog sudiju sa snimka.
Pozdrav

miko

pre 4 godine

Ko je gledao ceo mec jasno je mogao videti da je sudija celu utakmicu svirao svaki kontakt za domacina, penal se samo cekao, u 2 min igraci Dinama napadaju igraca Indjije i ne dobijaju ni zuti karton. Dinamo je toliko los da ni sa sudijom nisu mogli pobediti, ono juce je bila sramota

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Gledao utakmicu , sudija nije dorastao zadatku, izigravao Dzeka, smeško se i svirao kako publika želi. Navlačio za domaćina, a na kraju počeo da ispravlja prethodno, penal niko nebi svirao. Hvala bogu što su igrači Indjije bili staloženi i valjda svesni da to tako mora.

LA[K]I

pre 4 godine

Ni puna podrska sudija nije pomogla Dinamu da dobije 3:0 drugoligasa i opstane u ligi. Ucesce Dinama u Superligi ove sezone je najsramotnije ucesce nekog kluba u nasoj Superligi u istoriji takmicenja. Ekipa koja nije ni za treci rang zamalo da opstane u ligi uz pomoc sudija tokom celog prolecnog dela sezone. Svaka cast Indjiji!

Poetry In Motion

pre 4 godine

Zapravo dok sam gledao prenos i ja sam mislio da je svirao kontakt, ali na snimku se vidi da pokazuje igranje rukom sto je jos smesnije.

Felix

pre 4 godine

Sad ovog sudiju u istražni postupak pa da malo objasni svoje motive. Inače, drago mi je što je Inđija u Superligi, a isto tako mi je drago što je Dinamo ispao. Ne zbog Vranjanaca koji zaista vole fudbal koliko zbog ekipe koja vodi klub. Nešto nekulturnije i vulgarnije srpski klupski fudbal nije imao. Vranjancima želim da nastave da razvijaju svoj klub, ali sa nekim drugim ljudima na čelu. Vranje zaslužuje bolje od onoga što sada ima.

stoler

pre 4 godine

Smehotres!!! Koja je ovo liga i kakve su ovo ekipe. Dinamo iz Vranja je zaista uz radnicki i zvezdu najodvratnije zlocinacko udruzenje poslednjih godina. Ovo je vise nego kriminalno.

Felix

pre 4 godine

Sad ovog sudiju u istražni postupak pa da malo objasni svoje motive. Inače, drago mi je što je Inđija u Superligi, a isto tako mi je drago što je Dinamo ispao. Ne zbog Vranjanaca koji zaista vole fudbal koliko zbog ekipe koja vodi klub. Nešto nekulturnije i vulgarnije srpski klupski fudbal nije imao. Vranjancima želim da nastave da razvijaju svoj klub, ali sa nekim drugim ljudima na čelu. Vranje zaslužuje bolje od onoga što sada ima.

ilija

pre 4 godine

Dragi moji,
Kao bivsi sudija, iako ne na tom nivou, ovo je klasicno tendenciozno i dogovoreno sa domacinom sudjenje. I sam sam znao tako da sudim kad neko bitan pozove i kaze poguraj domacina. Ceo sudijski sistem je truo i jedan talentovan sudija da bi uopste opstao u tom poslu, a da ne pricam o napredovanju mora da izadje u susret nekim ljudima koji odlucuju o tvojoj daljoj karijeri. Uglavnom se to predlaze momcima koji nemaju neku prijteljsku ili porodicnu vezu u savezima, dok se oni koji imaju “ledja” cuvaju za neke manje bitne tj lakse utakmice za sudjenje i bez ozbira na jacine utakmica takve sudija napreduju dalje. Pogledajte samo koliko je sinova i rodjaka po savezima. Vise krivim sistem nego ovog napacenog sudiju sa snimka.
Pozdrav

Samo Dinamo

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov.
Junacki je istresati se na Dinamo.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Gledao utakmicu , sudija nije dorastao zadatku, izigravao Dzeka, smeško se i svirao kako publika želi. Navlačio za domaćina, a na kraju počeo da ispravlja prethodno, penal niko nebi svirao. Hvala bogu što su igrači Indjije bili staloženi i valjda svesni da to tako mora.

roten

pre 4 godine

Niko nije obratio pažnju na izjavu trenera Inđije posle meča koji je rekao(nešto u fazonu)"da su oni celu sezonu uspeli da odrade BEZ DOGOVORA",znači Inđija igrala pošteno cele godine,neverovatno za Srbiju,zar ne? Inače,nije prvi put da ovaj "delilac pravde" odrađuje prljavi posao,i pravo pitanje je kada će policija konačno reagovati na sve što se dešava u našem fudbalu.

LA[K]I

pre 4 godine

Ni puna podrska sudija nije pomogla Dinamu da dobije 3:0 drugoligasa i opstane u ligi. Ucesce Dinama u Superligi ove sezone je najsramotnije ucesce nekog kluba u nasoj Superligi u istoriji takmicenja. Ekipa koja nije ni za treci rang zamalo da opstane u ligi uz pomoc sudija tokom celog prolecnog dela sezone. Svaka cast Indjiji!

miko

pre 4 godine

Ko je gledao ceo mec jasno je mogao videti da je sudija celu utakmicu svirao svaki kontakt za domacina, penal se samo cekao, u 2 min igraci Dinama napadaju igraca Indjije i ne dobijaju ni zuti karton. Dinamo je toliko los da ni sa sudijom nisu mogli pobediti, ono juce je bila sramota

stoler

pre 4 godine

Smehotres!!! Koja je ovo liga i kakve su ovo ekipe. Dinamo iz Vranja je zaista uz radnicki i zvezdu najodvratnije zlocinacko udruzenje poslednjih godina. Ovo je vise nego kriminalno.

Poetry In Motion

pre 4 godine

Zapravo dok sam gledao prenos i ja sam mislio da je svirao kontakt, ali na snimku se vidi da pokazuje igranje rukom sto je jos smesnije.

čika Boki

pre 4 godine

Ovakve penale sude samo zvezdi i svi smo zaprepašćeni. Doduše, Dinamo je zvezdina filijala, pardon, ekspozitura, Radnički je filijala. Cccc

Negativni

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.
(Beoman, 27. maj 2019 14:22)

Koliko ja vidim, država bi ozbiljno trebala da uloži u obnovu školstva u tvom kraju, te da te pošteno nauči da čitaš i pišeš, pa da artikulisano možeš da izraziš svoje mišljenje. Znaš, ipak je 21. vek, sramota je biti polupismen.

Dag Kristi

pre 4 godine

Nije ovo ništa, trebalo je izveštavati sa utakmice Zone zapad, Juhor - Levač, kada je sudija uspeo da u 2 minuta dosudi 2 nepostojeća penala za domaćina i podeli 3 crvena kartona gostima. Vrhunac bezobrazluka se desio u 85.min,kada su gosti sa 3 igrača manje uspeli da smanje na 2:1 i stvorili još dve stopostotne prilike, delegat gestikulira glavnom sudiji da odsvira kraj utakmice što ovaj i čini. Sudija dobio dobru ocenu, a sutradan u Žurnalu je dobio 8,5.Najbolje ocenjeni pojedinac utakmice. Zato nam je fudbal spao na najniže grane...

Јабучило

pre 4 godine

А шта би са оним судијом што је свирао пенал на два метра од казненог, без одбрамбених играча у близини?

Todor

pre 4 godine

Pa to nije nista novo.U danasnje vreme ako ne platis sudiju neces ni pobediti,delegati dolaze samo da bi uzeli pare.Jos te sudija zove i pita koliko mu nudis za pobedu

sale009

pre 4 godine

gledam snimak i nešto mi je čudno,nešto što se ne uklapa u srpski fudbal...nisu čudni penali,nije nesportsko ponašanje..sve je to normalno za nas...naposletku ukapirah - pune tribine navijača

Lud,zbunjen...

pre 4 godine

Kako je glasila ona vasa parola kad ste usli u super ligu.... ,,vucicu obezbedio si sigurnu buducnost za sve nas,Dinamo i celo Vranje bice uvek uz vas..." e pa Vranjanci ajmo parole u ruke pa napisite nesto recimo ,,jos jedno vuckovo sra.e ode nam u drugu ligu Dinamo Vranje"

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Drago mi je zbog Indjije sto je usla u prvu ligu.A za onog (zvezda 1913) mogu da kazem da sada ima stvarno klub koji je osnovan te godine a to je klub iz B Topole.Klub koji saradjuje sa Puskas akademijom i jedini ima hibridnu podlogu(mesavinu prirodne i vestacke trave).

objektivno ali stvarno

pre 4 godine

Stadion u Indjiji je livada?? Druze na tom stadionu je bilo kadetsko prvenstvo uefa, , a bilo je oranizovano i evropsko za zene.. Prima 4500..u cemu je problem, pa ne moze svuda biti marakana

marko

pre 4 godine

Naprotiv, penal me uopšte nije zaprepastio. Zaprepastio me prvi pomoćni sudija na samom početku kad je poništio gol Dinamu (iz višemetarskog ofsajda). E to je ovde za čuđenje najveće... Čovek je zalutao u naš fudbal

Del Piero#10

pre 4 godine

Kad Partizan nije zaprepastio Srbiju nece ni ovaj penal
(nista o nicemu, 27. maj 2019 19:08)

Zaprepastili smo većinski deo Srbije kada smo iz rupe odneli kup koji je bio namenjen Zvezdi.

Zkr

pre 4 godine

Ovo se sistemski veoma jednostavno rešava.

Sudija može da pogreši, mi smo sirotinja i nemamo za VAR.

Ali sudijska komislija pogleda ovaj snimak, i ako nema neoborivih dokaza, lepo kazni padavičara sa 5 utakmica neigranja.

Tim kazniš sa 5 kaznenih poena. Kada tim skupi 20 ili neznam koliko, oduzmeš im 3 boda sa tabele, pa da vidimo ko će da pretekne, padavičari ili fudbaleri.

U roku od pet kola, više ne bi padali ni pod tačkom razno ni za prave faulove.

Prolaznik

pre 4 godine

Mozda je vecinu zaprepastio, ali one koji sude ili su sudili i znaju sta taj sudija radi...njih nije ! Pametnom dosta...80% liste je takva.

Admiral

pre 4 godine

@ Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod,nije ni cudo sto su sve SFRJ republike otisle od nas,da se ovako nipodastava jug Srbije.Ja predlazem da se igra samo u Beogradu i okolini do 50 km,tada bi valjda bili zadovoljni!!
(Goran, 27. maj 2019 16:30)

Uskoro nam i drzava nece biti veca od Bg-a sa okolinom...

Xman

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha
(Jon Bon Jovi, 27. maj 2019 08:30)

Partizan trpas u isti kos sa zvezdom i njenim zvezdanestercima??

Realno

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov.
Junacki je istresati se na Dinamo.
(Samo Dinamo, 27. maj 2019 08:47) # Link komentara


Ma da ,najlakse je pisati o “skandaloznim utakmicama i sudjenjima” u Bugarskoj,Hrvatskoj,Somaliji BiH,drugoj ligi ali zato ni jedan tekst o 17 penala za zvezdu samo u ovoj sezoni , ni jedan analiticki tekst o “totuli” iz 1946. Tu se svi prave nemi i ludi

svi znaju sve

pre 4 godine

Sramotno je da neko hoce da igra najvisi rang takmicenja a igraci nose tri razlicite garniture (na jednoj pise фк Динамо Врање,na drugoj FKD a na trecoj nema nista samo broj).nemojte samo da pisete nije to bitno i mozda nemaju para,jer nije to neka skupa investicija a sramotno je .

MMMM

pre 4 godine

Cekajte ljudi, sta se zapravo na ovom snimku zaista vidi??? Evo ne navijam ni za Indjiju ni za Vranje, ali na osnovu ovog snimka ne mogu da kazem da li je bilo osnova za penal ili nije.

Ne kazem da nema namestanja u srpskom fudbalu, sigurno ih ima, nagledao sam se svega i svacega, ali nemojte sebi dozvoliti da vam mediji i masa koja nema kriticko misljenje vec isto preuzima od medija, formiraju vase misljenje. Ne budite ovce.

Bruka

pre 4 godine

Cemu tolika mrznja braco Srbi prema Dinamu?
Namestaju utakmice jel a svi ostali posteni. Oni nesretni osvojili 23 boda.
Kada pre zaboraviste namestaljke koje nam priredise Radnicki, Surdulica, Spartak, penale za komunisticke blizance. Kako je Rad opstao u poslednjem kolu?

djoka

pre 4 godine

Koliko ja vidim ovde sudija uopšte nije pogrešio tj. sudio je tačno onako kako mu je rečeno da sudi pa je prema tome i ovaj penal dosuđen u skladu sa zadatkom.

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Priznaj,jos smesnije, Partizan odigra sezonu bez poraza i dodje Samrok i izbaci ih....
(mr.wolf, 27. maj 2019 10:50). Taj Shamrock vas napenalio sa 5:1, sa sve vašom legendom Šekularcem.

Bodibond

pre 4 godine

zvezda je dobijala i smešnije penale. da ste tada postavljali ovakve vesti možda se ovo ne bi dešavalo ali sada je gotovo.
(boki_rs, 27. maj 2019 10:58)

Bravo za komentar. I sam znas da niko nista ne sme da kaze na Zvezdine penale jer svuda imaju svoje ljude, od predsednika saveza preko sudijske komisije pa do potpredsednika UEFA ( Dekija Stankovica).

...

pre 4 godine

Penal čist kao suza ! Dokle više hajka na sudije, čestite i poštene ljude, najsvetliji deo našeg fudbala, Mažić i ekipa, uostalom pod hitno uvesti var tehnologiju !
(Boris Banović, 27. maj 2019 09:08)

Jel si sarkastican ili ....

Bodibond

pre 4 godine

Takve penale Zvezda dobija svako kolo, od 26 penala koje je dobila samo 3 ili 4 su postojeci, ostali su kao ovaj Dinamov jedanaesterac.

Nista novo

pre 4 godine

Ovakvih penala je za Real, Bajern, Milan, MU, MS i mnoge druge, nazovi velike klubove dosudjeno na stotine a kod nas za Zvezdu i Partizan desetine, cemu cudjenje?

alba

pre 4 godine

Bas me briga za dinamo vranje ali ovo je paradigma i kad hoces da se zaposlis negde, sve je namesteno tokiko da ne poverujes ko dobije posao :) Sve sto postoji u srbiji je namesteno ziveo sns

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Tako je, da se vrate u prvu ligu Hajduk Kula, Smederevo, BSk, Metalac, Banat i Spartak Subotica opet da bude toletov.... 
Pa onda tek postaje posteno.
(mr.wolf, 27. maj 2019 10:53). Hajduka više nema, kao i Smedereva. Ali su još tu Radnički i Vojvodina.

acika

pre 4 godine

Nije mi jasno kako neko ne gleda snimak utakmice kako se ne prave prigovori na ovakve vandalizme kao što je pokušaj igrača na 2:52 da u jednom običnom duelu protivnika udari pesnicom.
Ovakve startova kao i onda pesničenje Kasalice treba kažnjavati sa najvećom mogućom kaznom.
Žalosno je što u sportu nema pravih sportista, poštovanja nadmetanja, kultura u sportu kao i svemu ostalom jednaka je 0.
Pozdrav

Njah

pre 4 godine

Sada još Radnički i Radnik dve Zvezdine filijale u drugu ligu, pa da se igra pošten fudbal ovde. Koliko je to moguće.
(Pastir, 27. maj 2019 10:04)

Ma da bre...Radnički je u vreme vaše dominacije i poštenja u fudbalu već igrao treću ligu.
Podsetiću te tog poštenog perioda kada vam je u upravi kluba sedelo nekoliko glavnih ljudi superligaških klubova...i naravno...Tole...
Nikad veće poštenje...

Dag Kristi

pre 4 godine

Sve je to uredu, ali dali se neko seća njihove prve utakmice i penala za Indjiju. Odgledajte i tu utakmicu pa onda ostavljte komentare.
(robi, 27. maj 2019 10:59)

Penal za Inđiju je bio kao kuća, sporno je bilo vraćanje nakon promašaja.

miko

pre 4 godine

@Beoman

Druze to tvoje Vranje od 83000 stanovnika nije moglo u dvomecu da izbaci drugoligasa sa 26000 stanovnika, pogotovo kad se uzme u obzir jucerasnje sudjenje koje je bilo sramota. Nijedan klub ne zasluzuje na takav nacin da ostane, pravda ipak postoji. Spominjete penal u Indjiji koji je bio opravdan, kao i ponavljanje jer je golman bio 2 m ispred linije! A niko ne spominje da ih je Indjija kod kuce pregazila igrom i mogla da da jos bar 2,3 gola!!!

Ajs

pre 4 godine

ni prvi ni poslednji sumnjiv penal.

interesantno mi je to,da se mediji bave spornim situacijama kad je ostecen klub sa severa,kad se desi nekom klubu sa juga, niko nista o tome ne piše.

10 lakih komada

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

PSGov rezervni golman pionira vredi više nego Zvezda sa sve Marakanom.
(CJC, 27. maj 2019 14:32)

Kakve to veze ima koliko je pretplacen koji igrac. Pa samo Donald je placen npr. pet puta vise nego ceo tim Borca iz Cacka, pa je Borac tukao Zvezdu 2015. u kupu 5:1 na Marakani.

sportista

pre 4 godine

Ima ovde stvarno prelepih i tacnih komentara o celom sistemu takmicenja i sudjenja......ali ne znam sta na ovaj komentar traze navijaci Zvezde i Partizana i njihovo bolesno prepucavanje ceo zivot......ima u Srbiji jos klubova......

miko

pre 4 godine

@whu

Druze kao prvo pogodila ga je u ruku, nije bilo namere. Drugo i da jeste, posle onog skandalaznog penala pa najbolje i u 90om da im se svira odlucujuci. Pravda je zadovoljena, izbacio ih je drugoligas u dvomecu, sta reci dalje

zivot je tuzna prica

pre 4 godine

Juce u Engleskoj igraju dva treceligasa baraz za drugu ligu pred 70.000 na Vembliju....danas igraju Derbi I Aston Vila takodje na Vembliju koji je rasprodat tj vise od 90.000 gledalaca .....u Indjiji na onoj livadi bilo 400 gledalaca a juce u Vranju 3500......nas fudbal treba ugasiti na 10 god I cekati neko bolje vreme......

Samo Dinamo

pre 4 godine

Dragi moji,
Kao bivsi sudija, iako ne na tom nivou, ovo je klasicno tendenciozno i dogovoreno sa domacinom sudjenje. I sam sam znao tako da sudim kad neko bitan pozove i kaze poguraj domacina. Ceo sudijski sistem je truo i jedan talentovan sudija da bi uopste opstao u tom poslu, a da ne pricam o napredovanju mora da izadje u susret nekim ljudima koji odlucuju o tvojoj daljoj karijeri. Uglavnom se to predlaze momcima koji nemaju neku prijteljsku ili porodicnu vezu u savezima, dok se oni koji imaju “ledja” cuvaju za neke manje bitne tj lakse utakmice za sudjenje i bez ozbira na jacine utakmica takve sudija napreduju dalje. Pogledajte samo koliko je sinova i rodjaka po savezima. Vise krivim sistem nego ovog napacenog sudiju sa snimka.
Pozdrav
(ilija, 27. maj 2019 08:35) # Link komentara

Ti kao bivsi sudija koji je ucestvovao u namestanju utakmica drzis slovo o moralu?
Sram te bilo.
Ti kao sudija mi objasni kako je Dinamo ispao ako je sudija svirao namestenu utakmicu.
I opet sram te bilo.

objektivno ali stvarno

pre 4 godine

Svasta ovde procitah.. Da nije bio penal u 1 utakmici, a igrac dinama djonom udara igraca Indjije na 5 metara, jos pri gol sansi.. Penal se ponavlja jer golman dinama izlazi na 4m od gol linije.. Indjija je mogla pobediti sa 5,6 razlike.. Istina imali Vranjanci dve stative.. Postoje snimci pogledajte, ali objektivno.. 2 utakmica u Vranju, nema prenosa na areni 40 min.. Sta je u pitanju, nestanak struje, slucajno??? Igrac dinama udara sakom igraca Indjije pred sudijom i dobija ZUTI??? O penalu nema potrebe pricati.. Mililon sitnih faulova za domacine koji nisu postojali..grubi startovi domacih igraca.. Ponasanje publike prema gostujucim igracima i gledaocima tek je to posebna prica.. A to ko ima koliko stanovnika, kakve veze ima.. Ko ima kakvu privredu, dodjite u Indjiju i uverite se.. A fudbal ko fudbal, smesan.. Nekad bilo u sfrj sa 22 miliona stanovnika, liga sa 18 klubova, a mi sad u Srbiji sa 6,7 miliona imamo isti broj klubova

Smejurija od komentara crno belih botova

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

Ma da, eno i spanski fudbal je katastrofa, Barselona najjaci klub i prvak Spanije, imaju najboljeg igraca svih vremena i onda dodje Liverpul i razbije ih 4:0.

Boze, sacuvaj me crno belih botova i njihove logike!

djoka

pre 4 godine

(zdravko, 27. maj 2019 12:37)

Zdravko umalo ne ostadoh bez vazduha čitajući ovaj tvoj komentar. Opusti se malo, stavi po koju tačku i zarez, šta si toliko zapenio?

CJC

pre 4 godine

3516

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

PSGov rezervni golman pionira vredi više nego Zvezda sa sve Marakanom.

Goran

pre 4 godine

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod,nije ni cudo sto su sve SFRJ republike otisle od nas,da se ovako nipodastava jug Srbije.Ja predlazem da se igra samo u Beogradu i okolini do 50 km,tada bi valjda bili zadovoljni!!

Tomi

pre 4 godine

Razbijen Bermudski trougao Zvezda-Niš-Vranje,nadam se da ce i druga dva kluba uskoro u niži rang takmičenja.
(Čoban, 27. maj 2019 09:39)

Tako je, neka najpostenija institucija u svemiru Partizan igra sam ligu, izbaciti sve ostale klubove iz svih takmicenja, a partizani neka igraju trokruzni sistem sami sa sobom na treningu i to je to. Titula zagarantovana, jedini je to posten klub i tako treba biti.

mr.wolf

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

Priznaj,jos smesnije, Partizan odigra sezonu bez poraza i dodje Samrok i izbaci ih....

Ivan

pre 4 godine

Grobari pricaju o zvezdinim penalima na vesti o totalno drugom mecu. Neprocenjivo. Nadjite hobi neki. Mrznja je pasivni ubica, skracuje zivot.

stoler

pre 4 godine

(Dobrivoje, 27. maj 2019 11:01) Ma sta kazes?! A ti si zaboravio kako je Dinamo uopste i dosao u prvu ligu. Manite me vise selektivnog pamcenja i vracanja tri dana unazad.

Kralj

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha 
(Jon Bon Jovi, 27. maj 2019 08:30) 

Partizan trpas u isti kos sa zvezdom i njenim zvezdanestercima??
(Xman, 27. maj 2019 10:39)

Tako je, Partizan je klasa za sebe kad je u pitanju namestanje, 6 titula zaredom to dokazuje vise nego ista, zato ne trpajte partizan u isti kos s ostalima!!!

Vlada Veljkovic Vr

pre 4 godine

Ja kao navijac Dinama u zivotu nisam osetio toliku mrznju prema klubu za koji navijam od rodjenja. Da li namestaju? Pa svi to rade ili se pravimo ludi. Ocigledno da je Dinamo najmanje namestao kad je ispao. Setite se komentara pre utakmice kako je ovde sve poznato i Dinamo dobija 3-0 4-0 5-0...

Sad iskreno, kad vidim ovoliku mrznju i dok osecam bol i patnju zbog toga i nije mi zao sto je Dinamo ispao. Necu bar da citam izlive i utrkivanje ko ce sta ruznije da kaze o mom gradu i klubu koga najvise volim na svetu.

Nista meni ovde nije jasno.

Boris Banović

pre 4 godine

Penal čist kao suza ! Dokle više hajka na sudije, čestite i poštene ljude, najsvetliji deo našeg fudbala, Mažić i ekipa, uostalom pod hitno uvesti var tehnologiju !

mr.wolf

pre 4 godine

Sada još Radnički i Radnik dve Zvezdine filijale u drugu ligu, pa da se igra pošten fudbal ovde. Koliko je to moguće.
(Pastir, 27. maj 2019 10:04)

Tako je, da se vrate u prvu ligu Hajduk Kula, Smederevo, BSk, Metalac, Banat i Spartak Subotica opet da bude toletov....
Pa onda tek postaje posteno.

Whu

pre 4 godine

U 90om je bio čist penal za Vranjance, to sam siguran. Igrač Dinama šutira lopta ide u gol, pogađa u ruku igrača Inđije. Zašto nije svirao, ne znam. Da se razumemo ne navijam ni za jedne ni za druge.

grobar

pre 4 godine

Dinamo vranje, radnicki nis, zvezda, rak rane srpskog fudbala. Poslednji pokazatelj priznata titula iz 46. god uprkos svim cinjenicama, i to uz vadjenje vojvodine iz srbije. Necemo imati normalno takmicenje dok se kompletna struktura svih u FSS promeni, tj u sustini necemo imati normalno takmicenje u skorije vreme..

Samo Dinamo

pre 4 godine

Kamo srece da ovaj Dinamo vise ne igra u Srbiji.
(Kizo, 27. maj 2019 15:15) # Link komentara

Po imenu bih rekao da bi ti voleo da igra u Bosni.

Posao za UEFU

pre 4 godine

Tako funkcionise prvoligaski i superligaski fudbal u Srbiji, svako kolo i svaka utakmica namestena a narocito mesetare klubovi sa juga - Vranjanci i Surdulicani kao i vojvodjanski klubovi !

ja

pre 4 godine

@ (roten, 27. maj 2019 09:15)

Prijarelju, nemoj da si naivan. Cela čaršija pripoveda kako je Dinamo "zatvorio" sve utakmice i osigurao da opstane u ligi, a Inđija je, kao, odigrala celo takmičenje pošteno. A, na kraju, Dinamo ispao, a Inđija prošla. Bez dogovora i nameštanja, nije nego...

Crno bela SNS trash limarija

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov. 
Junacki je istresati se na Dinamo.
(Samo Dinamo, 27. maj 2019 08:47)

Da da, tako je genije, a partizanu nikad u istoriji nije dosudjen penal, pogotovo ne nepostojeci!!!
Fuj botovi!!!

aca

pre 4 godine

namestanje u fudbalu?! Ja sam sokiran!!! Sta je sledece, politicari koji lazu, kradu i zloupotrebljavaju svoj polozaj, sudije, policajci i lekari koji su podmitljivi, zaposljavanje preko veze i partijske knjizice? Ajte molim vas, toga u Srbiji nema.

Dobrivoje

pre 4 godine

Procitah sve komentare i ne mogu cudom da se nacudim kako mi sve brzo i lako zaboravljamo! Sve ovo je jedna velika bruka srpskog fudbala ali ne zbog ovog penala za Dinamo nego za savez i Indjiju. Evo zasto! Cijeli baraz je sramota zbog detalja sa pocetka prve utakmice u Indjiji. Prvo sudija svira nepostojeci penal za Indjiju, golman Dinama brani, a onda sudije presudjuju da se penal izvede ponovo jer je igrac Indjije (ekipe koja izvodi penal) ranije usao u sesnaesterac. To je odlucilo ishod baraza, vec poslije par minuta u Indjiji. Sa takvim sudjenjem, nije ni cudo sto su izgubili 3:0. Zasto mediji ne pumpaju tu sudijsku gresku, nego ste se okomili na Vranjance koji su, realno, mnogo bolja ekipa od Indjije. Ali, ovjde je ocigledno politika odlucila ko ce igrati Superligu.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Meni je najbolji detalj kad indjija napada i ja kontam znam da je ruzltat 2-0 pa evo gola i lopta preskace preko precke, ali neverovatno

Срамота за спортско новинарство

pre 4 godine

Iskreno nisu se nešto ni Inđijci bunili, mada je ovaj pao kao da ga je udario teretni voz.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mighty banana, 27. maj 2019 11:41)
А зашто би се бунили кад играч до Гашића игра руком, лактом што и судија показује. А ко то нису забележиле камере аренеспорт (5кам.)имате ТВ Фокус (1кам. словима једна камера).

Dex

pre 4 godine

Nije greska ono sto je uradjeno namerno. Pogresio bi da nije dosudio lazni penal, jer bi uradio nesto protiv svoje namere. Zanimljivo je i da drzavna firma sponzorise bas "vecite", Radnicki i Dinamo. Nema tu niceg podudarnog...

Back in Black

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)
Al si uporedio svaka ti cast.Barsa sve zivo dere i imaju jednog od najboljih fudbalera svih vremena a onda ih Liverpul razbije 4:0.Verovatno je i Barsa namestila prvenstvo.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Ovim nepostojećim penalom se samo nastavlja degradacija domaćeg klupskog fudbala koji je, mogu to slobodno reći, na nikad nižem nivou, na nikad nižoj lestvici, u veoma dubokom bunaru je i bez izgleda da se ikada iz njega izvadi. Ja sam neko ko nije navijač Dinama ni Inđije i oba ta kluba su mi podjednako draga, ali penali poput ovog jednostavno ni u ludilu ne smeju da budu dosuđeni. Posle ovih skandala sa suđenjem koji se iznova i iznova uvek ponavljaju non stop maltene, i uz strahoviti pad kvaliteta domaćeg klupskog fudbala, uz onakvo finale Kupa kakvo smo nedavno gledali koje po kvalitetu zaista nije bilo na nivou ni beton lige, zaista se postavlja objektivno pitanje ima li smisla igrati uopšte ligu poput naše. Dno dna.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Ovakve penale sude samo zvezdi i svi smo zaprepašćeni. Doduše, Dinamo je zvezdina filijala, pardon, ekspozitura, Radnički je filijala. Cccc
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čika Boki, 27. maj 2019 08:57
Još da pročitam komentar, Partizan expozitura Zvezde, i da kažem da sam sve pročitao.

sve je isto

pre 4 godine

Pogledajte penal u prvoj utakmici sto je sviran za Indjiju, svima se tako sudi, samo se pojedine ekipe spominju po portalima i pise o tome.

Sremac

pre 4 godine

A nije vas zaprepastio u prvoj utakmici u 4 min.?
(Dino, 27. maj 2019 09:11)

Taj penal je diskutabilan. Fudbaler Indjije je vec sutnuo loptu kad ga je igrac Dinama potkacio bacivsi se da blokira sut, ali tu je skandalozna odluka sudije da ponovi izvodjenje tog penala kad ga je golman odbranio jer je kao izasao korak dva napred, a nista zato sto igrac Indjije koji ga je izvodio je cupkao ispred lopte bar sekundu pre suta.
Verovatno je ovaj penal u Vranju bio kompenzacija za prvu utakmicu.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.
(Beoman, 27. maj 2019 14:22)

Tvoja CZ? Tvoja? Nije te stid da lažeš? Misliš da nekoga možeš ovim svojim smejurijama da obmaneš da ti poveruje da je tvoja CZ? Sine, odrasti, uozbilji se, nije ti ovo školska sveska po kojoj škrabaš gluposti, ovo je ozbiljan portal, ovde ta škrabanja nemaju prođu!

becki konjusari

pre 4 godine

A sta je sudac zgresio, nista, Mitrovic je napravio faul u napadu,i to je nepodeljeno misljenje.Ni p od penala, vasa je momcad slaba, a nasi su finalisti. U eventualnom susretu dobijamo vas 4-5 razlike.
(Josip, 27. maj 2019 12:03)

posto smo u istoj ligi B , mozda i budemo te srece...da igramo protiv penaldzija.

Beoman

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.

romanista

pre 4 godine

...a ja mislio nedosudjen penal za Srbiju na SP, a koji nije dosudio jedan od najboljih svetskih sudija FB...prestanite sa senzacionalnim komentarima, celokupan svetski fudbal je velika improvizacija i prevara, a ne samo naš.

zdravko

pre 4 godine

Ocu da odgovorim ovom grobaru sto pise da zvezdi se sviraju penali a gospodine svirase i partizanu secasli se radničkog napredna vojvodine kako su vas sudije u poslednjim minutima spasavali sto penalima sto izmišljeni slobodni udarci u kojem su padali golovi ada te posetim kadete bili ses puta uzastopno bili šampioni sećaš se kad su igraci bežanije se valiali po terenu a vi bedite bežaniju sa 6-1 tad ste se sladili i pričali da je evropski partizan a onda dođe Evropa Pavam očita lekciju makabi pobedi vas u sred Beograda sa 5-2 pa ispadnete iz Evrope pa i albanski vas klubovi izbacivali evropski takmičenja štose tice vi i neznate staje realnost jer vas vas Vujošević zadojio mržnjom prema zvezdi i vi ne možete da izađete iz te mržnje sto nažalost nije dobro za sve navijace koi nemogu da dođu normalno da gledaju svoj klub a sto pišeš da je zvezda izgubila sa 6-1 od psz a nesecas se duela psz - Barselona 6-1 koje Barselona ima skup tim sami evropski asovi ja mislim dasi svatio daje zvezda uvek bila gigant za partizan i štose tice našeg prvenstva i Evrope zato voli svoj klub i pomoriše sa činjenicom sve sto pre svatiš biće bolje za tebe ja neznanm dalice se bjaviti komentar ali sam ti sve objasnio

Zdravko

pre 4 godine

grobar sve sam ti objasnio sto te boli istina ja nisam nista izmislio jasam licno gledo utakmicu bio je tve prenos kad je partizan dao golove a igraci bezanije se setaju po terenu ko popijene kokosi sam da otaliaju utakmicu . a stote boli evropa jeli nije istina daje partizan
ispo od makabia i to dva puta jeli nije vas partizan ispado od albanski klubova stose pravite da neznate kakoje golman dinama iz vranja primo smesne golove zasto taj golman kaznjen posle utakmice jer se ustanovilo daje namrno primo golove zasto je to radio on to samo zna jeli to izmislili zvezdasi nisu a stose pisanja tice i kod tvog?

komentara ima mnogo slova koje pomesas znaci nije pismenost u pitanju vec slova na tasturi koi

Garibaldi

pre 4 godine

Zamalo Indjija da ispadne zbog taktike cuvanja stecenog. Ovi treneri nista nisu naucili gledajuci moderan fudbal. Ako se ne pojacaju ispascr odmah, spora vezna linija, prenos lopte ne postoji. Mora se fudbal igrati i u gostima ako zelite da vas neko zapazi. Drago mi je da su usli jedino ih zelim vidjeti puno ozbiljnije u napadu... Kao da imaju strah od postizanja gola, i to u Vranju. Pa sta da izadju u Evropu protiv velike ekipe?

Djomla

pre 4 godine

Nije bio penal, ali nije sviran cist penal u 95 min za Dinamo, kada je odbrambeni igrac bukvalno rukom odbranio udarac, prilikom suta iz kaznenog prostora, kada je lopta isla prema praznom golu.

Европа запрепашћена

pre 4 godine

Поништен гол Штудгарту у утакмици Унион Берлин : Штудгарт. Европа је шокирана ВАР одлуком. И ја сам шокиран и увређен.

Josip

pre 4 godine

..a ja mislio nedosudjen penal za Srbiju na SP, a koji nije dosudio jedan od najboljih svetskih sudija FB...(romanista, 27. maj 2019 10:50)

A sta je sudac zgresio, nista, Mitrovic je napravio faul u napadu,i to je nepodeljeno misljenje.Ni p od penala, vasa je momcad slaba, a nasi su finalisti. U eventualnom susretu dobijamo vas 4-5 razlike.

Zdravko

pre 4 godine

grobar nisam ja na polaganju imam ja presobom te sve tacke i zareze ali menije lakse ovako. evo staviosam tacku ali necu vise a priznaj datije malo krivo stosam ti reko pravu istinu o tvom partizanu nemoj me pogresno svatiti ja nemam nista protiv partizana kao klub ali vi navijaci ste mnogo neobjektivni prema zvezdi mrzite zato stoje u bedliivo bolia od partizana i zavidite stoje prvak evrope i sveta i stime nemozete dase pomirite ali morate da svatite da je to tako i da postujet stoje zvezda to uradila u evropi ako volis svoju srbiju kao stobi i ja postovao partizan daje uradio stoje uradila zvezda ali nazalost niste uspeli imaliste nesposobno rukovodstvo ali zvezda je lmala srecu stosu tad legenda zjajic i cvetkovic preuzeli klub jos dati odgovorim za poznavanje fudbalsku igru jasam kao decak sa svoi 16 godina po preporuci mog strica koji bio dobar sa sekularcom jer seki pitao dali ima neki talenat paje mene stric preporucio jer sam bio veliki golmanski talenat i stric dosao dame vodi u zvezdu ali kevami nije pustila jer takoje bilo vreme i takosam branio u nizem rangu kad sam vidio nepravdu u klubu jasam napusto fudbal znaci znam ja vrlo dobro staje fudbal samo neznam dali si ti uopste bio na stadionu a kamoli igrao na kraju dati kazem voli svoj klub i budi samo realan

Samo Dinamo

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov.
Junacki je istresati se na Dinamo.

Josip

pre 4 godine

..a ja mislio nedosudjen penal za Srbiju na SP, a koji nije dosudio jedan od najboljih svetskih sudija FB...(romanista, 27. maj 2019 10:50)

A sta je sudac zgresio, nista, Mitrovic je napravio faul u napadu,i to je nepodeljeno misljenje.Ni p od penala, vasa je momcad slaba, a nasi su finalisti. U eventualnom susretu dobijamo vas 4-5 razlike.

Boris Banović

pre 4 godine

Penal čist kao suza ! Dokle više hajka na sudije, čestite i poštene ljude, najsvetliji deo našeg fudbala, Mažić i ekipa, uostalom pod hitno uvesti var tehnologiju !

čika Boki

pre 4 godine

Ovakve penale sude samo zvezdi i svi smo zaprepašćeni. Doduše, Dinamo je zvezdina filijala, pardon, ekspozitura, Radnički je filijala. Cccc

stoler

pre 4 godine

Smehotres!!! Koja je ovo liga i kakve su ovo ekipe. Dinamo iz Vranja je zaista uz radnicki i zvezdu najodvratnije zlocinacko udruzenje poslednjih godina. Ovo je vise nego kriminalno.

Ajs

pre 4 godine

ni prvi ni poslednji sumnjiv penal.

interesantno mi je to,da se mediji bave spornim situacijama kad je ostecen klub sa severa,kad se desi nekom klubu sa juga, niko nista o tome ne piše.

Xman

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha
(Jon Bon Jovi, 27. maj 2019 08:30)

Partizan trpas u isti kos sa zvezdom i njenim zvezdanestercima??

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha

Beoman

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.

Zdravko

pre 4 godine

grobar nisam ja na polaganju imam ja presobom te sve tacke i zareze ali menije lakse ovako. evo staviosam tacku ali necu vise a priznaj datije malo krivo stosam ti reko pravu istinu o tvom partizanu nemoj me pogresno svatiti ja nemam nista protiv partizana kao klub ali vi navijaci ste mnogo neobjektivni prema zvezdi mrzite zato stoje u bedliivo bolia od partizana i zavidite stoje prvak evrope i sveta i stime nemozete dase pomirite ali morate da svatite da je to tako i da postujet stoje zvezda to uradila u evropi ako volis svoju srbiju kao stobi i ja postovao partizan daje uradio stoje uradila zvezda ali nazalost niste uspeli imaliste nesposobno rukovodstvo ali zvezda je lmala srecu stosu tad legenda zjajic i cvetkovic preuzeli klub jos dati odgovorim za poznavanje fudbalsku igru jasam kao decak sa svoi 16 godina po preporuci mog strica koji bio dobar sa sekularcom jer seki pitao dali ima neki talenat paje mene stric preporucio jer sam bio veliki golmanski talenat i stric dosao dame vodi u zvezdu ali kevami nije pustila jer takoje bilo vreme i takosam branio u nizem rangu kad sam vidio nepravdu u klubu jasam napusto fudbal znaci znam ja vrlo dobro staje fudbal samo neznam dali si ti uopste bio na stadionu a kamoli igrao na kraju dati kazem voli svoj klub i budi samo realan

Realno

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov.
Junacki je istresati se na Dinamo.
(Samo Dinamo, 27. maj 2019 08:47) # Link komentara


Ma da ,najlakse je pisati o “skandaloznim utakmicama i sudjenjima” u Bugarskoj,Hrvatskoj,Somaliji BiH,drugoj ligi ali zato ni jedan tekst o 17 penala za zvezdu samo u ovoj sezoni , ni jedan analiticki tekst o “totuli” iz 1946. Tu se svi prave nemi i ludi

Samo Dinamo

pre 4 godine

Dragi moji,
Kao bivsi sudija, iako ne na tom nivou, ovo je klasicno tendenciozno i dogovoreno sa domacinom sudjenje. I sam sam znao tako da sudim kad neko bitan pozove i kaze poguraj domacina. Ceo sudijski sistem je truo i jedan talentovan sudija da bi uopste opstao u tom poslu, a da ne pricam o napredovanju mora da izadje u susret nekim ljudima koji odlucuju o tvojoj daljoj karijeri. Uglavnom se to predlaze momcima koji nemaju neku prijteljsku ili porodicnu vezu u savezima, dok se oni koji imaju “ledja” cuvaju za neke manje bitne tj lakse utakmice za sudjenje i bez ozbira na jacine utakmica takve sudija napreduju dalje. Pogledajte samo koliko je sinova i rodjaka po savezima. Vise krivim sistem nego ovog napacenog sudiju sa snimka.
Pozdrav
(ilija, 27. maj 2019 08:35) # Link komentara

Ti kao bivsi sudija koji je ucestvovao u namestanju utakmica drzis slovo o moralu?
Sram te bilo.
Ti kao sudija mi objasni kako je Dinamo ispao ako je sudija svirao namestenu utakmicu.
I opet sram te bilo.

zdravko

pre 4 godine

Ocu da odgovorim ovom grobaru sto pise da zvezdi se sviraju penali a gospodine svirase i partizanu secasli se radničkog napredna vojvodine kako su vas sudije u poslednjim minutima spasavali sto penalima sto izmišljeni slobodni udarci u kojem su padali golovi ada te posetim kadete bili ses puta uzastopno bili šampioni sećaš se kad su igraci bežanije se valiali po terenu a vi bedite bežaniju sa 6-1 tad ste se sladili i pričali da je evropski partizan a onda dođe Evropa Pavam očita lekciju makabi pobedi vas u sred Beograda sa 5-2 pa ispadnete iz Evrope pa i albanski vas klubovi izbacivali evropski takmičenja štose tice vi i neznate staje realnost jer vas vas Vujošević zadojio mržnjom prema zvezdi i vi ne možete da izađete iz te mržnje sto nažalost nije dobro za sve navijace koi nemogu da dođu normalno da gledaju svoj klub a sto pišeš da je zvezda izgubila sa 6-1 od psz a nesecas se duela psz - Barselona 6-1 koje Barselona ima skup tim sami evropski asovi ja mislim dasi svatio daje zvezda uvek bila gigant za partizan i štose tice našeg prvenstva i Evrope zato voli svoj klub i pomoriše sa činjenicom sve sto pre svatiš biće bolje za tebe ja neznanm dalice se bjaviti komentar ali sam ti sve objasnio

Ivan

pre 4 godine

Grobari pricaju o zvezdinim penalima na vesti o totalno drugom mecu. Neprocenjivo. Nadjite hobi neki. Mrznja je pasivni ubica, skracuje zivot.

Dobrivoje

pre 4 godine

Procitah sve komentare i ne mogu cudom da se nacudim kako mi sve brzo i lako zaboravljamo! Sve ovo je jedna velika bruka srpskog fudbala ali ne zbog ovog penala za Dinamo nego za savez i Indjiju. Evo zasto! Cijeli baraz je sramota zbog detalja sa pocetka prve utakmice u Indjiji. Prvo sudija svira nepostojeci penal za Indjiju, golman Dinama brani, a onda sudije presudjuju da se penal izvede ponovo jer je igrac Indjije (ekipe koja izvodi penal) ranije usao u sesnaesterac. To je odlucilo ishod baraza, vec poslije par minuta u Indjiji. Sa takvim sudjenjem, nije ni cudo sto su izgubili 3:0. Zasto mediji ne pumpaju tu sudijsku gresku, nego ste se okomili na Vranjance koji su, realno, mnogo bolja ekipa od Indjije. Ali, ovjde je ocigledno politika odlucila ko ce igrati Superligu.

Njah

pre 4 godine

Sada još Radnički i Radnik dve Zvezdine filijale u drugu ligu, pa da se igra pošten fudbal ovde. Koliko je to moguće.
(Pastir, 27. maj 2019 10:04)

Ma da bre...Radnički je u vreme vaše dominacije i poštenja u fudbalu već igrao treću ligu.
Podsetiću te tog poštenog perioda kada vam je u upravi kluba sedelo nekoliko glavnih ljudi superligaških klubova...i naravno...Tole...
Nikad veće poštenje...

Smejurija od komentara crno belih botova

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

Ma da, eno i spanski fudbal je katastrofa, Barselona najjaci klub i prvak Spanije, imaju najboljeg igraca svih vremena i onda dodje Liverpul i razbije ih 4:0.

Boze, sacuvaj me crno belih botova i njihove logike!

Djomla

pre 4 godine

Nije bio penal, ali nije sviran cist penal u 95 min za Dinamo, kada je odbrambeni igrac bukvalno rukom odbranio udarac, prilikom suta iz kaznenog prostora, kada je lopta isla prema praznom golu.

Kralj

pre 4 godine

Koliko puta je Zvezda i partizan sa tim penalima zaprepastili Srbiju pa nikom ništa...Niej se pisalo...Naša liga je u globalu smehotres hahaha 
(Jon Bon Jovi, 27. maj 2019 08:30) 

Partizan trpas u isti kos sa zvezdom i njenim zvezdanestercima??
(Xman, 27. maj 2019 10:39)

Tako je, Partizan je klasa za sebe kad je u pitanju namestanje, 6 titula zaredom to dokazuje vise nego ista, zato ne trpajte partizan u isti kos s ostalima!!!

Срамота за спортско новинарство

pre 4 godine

Iskreno nisu se nešto ni Inđijci bunili, mada je ovaj pao kao da ga je udario teretni voz.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mighty banana, 27. maj 2019 11:41)
А зашто би се бунили кад играч до Гашића игра руком, лактом што и судија показује. А ко то нису забележиле камере аренеспорт (5кам.)имате ТВ Фокус (1кам. словима једна камера).

Zdravko

pre 4 godine

grobar sve sam ti objasnio sto te boli istina ja nisam nista izmislio jasam licno gledo utakmicu bio je tve prenos kad je partizan dao golove a igraci bezanije se setaju po terenu ko popijene kokosi sam da otaliaju utakmicu . a stote boli evropa jeli nije istina daje partizan
ispo od makabia i to dva puta jeli nije vas partizan ispado od albanski klubova stose pravite da neznate kakoje golman dinama iz vranja primo smesne golove zasto taj golman kaznjen posle utakmice jer se ustanovilo daje namrno primo golove zasto je to radio on to samo zna jeli to izmislili zvezdasi nisu a stose pisanja tice i kod tvog?

komentara ima mnogo slova koje pomesas znaci nije pismenost u pitanju vec slova na tasturi koi

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Priznaj,jos smesnije, Partizan odigra sezonu bez poraza i dodje Samrok i izbaci ih....
(mr.wolf, 27. maj 2019 10:50). Taj Shamrock vas napenalio sa 5:1, sa sve vašom legendom Šekularcem.

Crno bela SNS trash limarija

pre 4 godine

Bilo je na desetine penala za zvezdu koji su zaprepastili Srbiju pa ne skupiste hrabrosti da ih stavite u ovakav naslov. 
Junacki je istresati se na Dinamo.
(Samo Dinamo, 27. maj 2019 08:47)

Da da, tako je genije, a partizanu nikad u istoriji nije dosudjen penal, pogotovo ne nepostojeci!!!
Fuj botovi!!!

MMMM

pre 4 godine

Cekajte ljudi, sta se zapravo na ovom snimku zaista vidi??? Evo ne navijam ni za Indjiju ni za Vranje, ali na osnovu ovog snimka ne mogu da kazem da li je bilo osnova za penal ili nije.

Ne kazem da nema namestanja u srpskom fudbalu, sigurno ih ima, nagledao sam se svega i svacega, ali nemojte sebi dozvoliti da vam mediji i masa koja nema kriticko misljenje vec isto preuzima od medija, formiraju vase misljenje. Ne budite ovce.

Tomi

pre 4 godine

Razbijen Bermudski trougao Zvezda-Niš-Vranje,nadam se da ce i druga dva kluba uskoro u niži rang takmičenja.
(Čoban, 27. maj 2019 09:39)

Tako je, neka najpostenija institucija u svemiru Partizan igra sam ligu, izbaciti sve ostale klubove iz svih takmicenja, a partizani neka igraju trokruzni sistem sami sa sobom na treningu i to je to. Titula zagarantovana, jedini je to posten klub i tako treba biti.

Vlada Veljkovic Vr

pre 4 godine

Ja kao navijac Dinama u zivotu nisam osetio toliku mrznju prema klubu za koji navijam od rodjenja. Da li namestaju? Pa svi to rade ili se pravimo ludi. Ocigledno da je Dinamo najmanje namestao kad je ispao. Setite se komentara pre utakmice kako je ovde sve poznato i Dinamo dobija 3-0 4-0 5-0...

Sad iskreno, kad vidim ovoliku mrznju i dok osecam bol i patnju zbog toga i nije mi zao sto je Dinamo ispao. Necu bar da citam izlive i utrkivanje ko ce sta ruznije da kaze o mom gradu i klubu koga najvise volim na svetu.

Nista meni ovde nije jasno.

Whu

pre 4 godine

U 90om je bio čist penal za Vranjance, to sam siguran. Igrač Dinama šutira lopta ide u gol, pogađa u ruku igrača Inđije. Zašto nije svirao, ne znam. Da se razumemo ne navijam ni za jedne ni za druge.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Ovakve penale sude samo zvezdi i svi smo zaprepašćeni. Doduše, Dinamo je zvezdina filijala, pardon, ekspozitura, Radnički je filijala. Cccc
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čika Boki, 27. maj 2019 08:57
Još da pročitam komentar, Partizan expozitura Zvezde, i da kažem da sam sve pročitao.

Nista novo

pre 4 godine

Ovakvih penala je za Real, Bajern, Milan, MU, MS i mnoge druge, nazovi velike klubove dosudjeno na stotine a kod nas za Zvezdu i Partizan desetine, cemu cudjenje?

mr.wolf

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

Priznaj,jos smesnije, Partizan odigra sezonu bez poraza i dodje Samrok i izbaci ih....

mr.wolf

pre 4 godine

Sada još Radnički i Radnik dve Zvezdine filijale u drugu ligu, pa da se igra pošten fudbal ovde. Koliko je to moguće.
(Pastir, 27. maj 2019 10:04)

Tako je, da se vrate u prvu ligu Hajduk Kula, Smederevo, BSk, Metalac, Banat i Spartak Subotica opet da bude toletov....
Pa onda tek postaje posteno.

Bodibond

pre 4 godine

zvezda je dobijala i smešnije penale. da ste tada postavljali ovakve vesti možda se ovo ne bi dešavalo ali sada je gotovo.
(boki_rs, 27. maj 2019 10:58)

Bravo za komentar. I sam znas da niko nista ne sme da kaze na Zvezdine penale jer svuda imaju svoje ljude, od predsednika saveza preko sudijske komisije pa do potpredsednika UEFA ( Dekija Stankovica).

CJC

pre 4 godine

3516

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

PSGov rezervni golman pionira vredi više nego Zvezda sa sve Marakanom.

zivot je tuzna prica

pre 4 godine

Juce u Engleskoj igraju dva treceligasa baraz za drugu ligu pred 70.000 na Vembliju....danas igraju Derbi I Aston Vila takodje na Vembliju koji je rasprodat tj vise od 90.000 gledalaca .....u Indjiji na onoj livadi bilo 400 gledalaca a juce u Vranju 3500......nas fudbal treba ugasiti na 10 god I cekati neko bolje vreme......

Goran

pre 4 godine

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod,nije ni cudo sto su sve SFRJ republike otisle od nas,da se ovako nipodastava jug Srbije.Ja predlazem da se igra samo u Beogradu i okolini do 50 km,tada bi valjda bili zadovoljni!!

Felix

pre 4 godine

Sad ovog sudiju u istražni postupak pa da malo objasni svoje motive. Inače, drago mi je što je Inđija u Superligi, a isto tako mi je drago što je Dinamo ispao. Ne zbog Vranjanaca koji zaista vole fudbal koliko zbog ekipe koja vodi klub. Nešto nekulturnije i vulgarnije srpski klupski fudbal nije imao. Vranjancima želim da nastave da razvijaju svoj klub, ali sa nekim drugim ljudima na čelu. Vranje zaslužuje bolje od onoga što sada ima.

Bodibond

pre 4 godine

Takve penale Zvezda dobija svako kolo, od 26 penala koje je dobila samo 3 ili 4 su postojeci, ostali su kao ovaj Dinamov jedanaesterac.

Bruka

pre 4 godine

Cemu tolika mrznja braco Srbi prema Dinamu?
Namestaju utakmice jel a svi ostali posteni. Oni nesretni osvojili 23 boda.
Kada pre zaboraviste namestaljke koje nam priredise Radnicki, Surdulica, Spartak, penale za komunisticke blizance. Kako je Rad opstao u poslednjem kolu?

Ivan4_2019

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.
(Beoman, 27. maj 2019 14:22)

Tvoja CZ? Tvoja? Nije te stid da lažeš? Misliš da nekoga možeš ovim svojim smejurijama da obmaneš da ti poveruje da je tvoja CZ? Sine, odrasti, uozbilji se, nije ti ovo školska sveska po kojoj škrabaš gluposti, ovo je ozbiljan portal, ovde ta škrabanja nemaju prođu!

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Gledao utakmicu , sudija nije dorastao zadatku, izigravao Dzeka, smeško se i svirao kako publika želi. Navlačio za domaćina, a na kraju počeo da ispravlja prethodno, penal niko nebi svirao. Hvala bogu što su igrači Indjije bili staloženi i valjda svesni da to tako mora.

ilija

pre 4 godine

Dragi moji,
Kao bivsi sudija, iako ne na tom nivou, ovo je klasicno tendenciozno i dogovoreno sa domacinom sudjenje. I sam sam znao tako da sudim kad neko bitan pozove i kaze poguraj domacina. Ceo sudijski sistem je truo i jedan talentovan sudija da bi uopste opstao u tom poslu, a da ne pricam o napredovanju mora da izadje u susret nekim ljudima koji odlucuju o tvojoj daljoj karijeri. Uglavnom se to predlaze momcima koji nemaju neku prijteljsku ili porodicnu vezu u savezima, dok se oni koji imaju “ledja” cuvaju za neke manje bitne tj lakse utakmice za sudjenje i bez ozbira na jacine utakmica takve sudija napreduju dalje. Pogledajte samo koliko je sinova i rodjaka po savezima. Vise krivim sistem nego ovog napacenog sudiju sa snimka.
Pozdrav

Sremac

pre 4 godine

A nije vas zaprepastio u prvoj utakmici u 4 min.?
(Dino, 27. maj 2019 09:11)

Taj penal je diskutabilan. Fudbaler Indjije je vec sutnuo loptu kad ga je igrac Dinama potkacio bacivsi se da blokira sut, ali tu je skandalozna odluka sudije da ponovi izvodjenje tog penala kad ga je golman odbranio jer je kao izasao korak dva napred, a nista zato sto igrac Indjije koji ga je izvodio je cupkao ispred lopte bar sekundu pre suta.
Verovatno je ovaj penal u Vranju bio kompenzacija za prvu utakmicu.

10 lakih komada

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)

PSGov rezervni golman pionira vredi više nego Zvezda sa sve Marakanom.
(CJC, 27. maj 2019 14:32)

Kakve to veze ima koliko je pretplacen koji igrac. Pa samo Donald je placen npr. pet puta vise nego ceo tim Borca iz Cacka, pa je Borac tukao Zvezdu 2015. u kupu 5:1 na Marakani.

Negativni

pre 4 godine

Indjija FK treba da igra indisko prvenstvo a ne Srpsko prvenstvo. Indjia ima 26000 stanovnika a Vranje 83000 stanovnika, ali indjija je nedaleko beograd i bogatia i naravno srbi mrze vranje. Ja sam za jako Vranje u svim sportovima i drzava treba da ulozi ekonomski u juznu srbiju. Ovako je moja CZ opljackala radnicki iz nisa.
(Beoman, 27. maj 2019 14:22)

Koliko ja vidim, država bi ozbiljno trebala da uloži u obnovu školstva u tvom kraju, te da te pošteno nauči da čitaš i pišeš, pa da artikulisano možeš da izraziš svoje mišljenje. Znaš, ipak je 21. vek, sramota je biti polupismen.

sve je isto

pre 4 godine

Pogledajte penal u prvoj utakmici sto je sviran za Indjiju, svima se tako sudi, samo se pojedine ekipe spominju po portalima i pise o tome.

LA[K]I

pre 4 godine

Ni puna podrska sudija nije pomogla Dinamu da dobije 3:0 drugoligasa i opstane u ligi. Ucesce Dinama u Superligi ove sezone je najsramotnije ucesce nekog kluba u nasoj Superligi u istoriji takmicenja. Ekipa koja nije ni za treci rang zamalo da opstane u ligi uz pomoc sudija tokom celog prolecnog dela sezone. Svaka cast Indjiji!

Back in Black

pre 4 godine

Ma nas fudbal je uopste katastrofa.Zvezda 30 utakmica bez poraza onda dodje PSZ i razbije ih 6:1
(Smejurija od lige, 27. maj 2019 10:42)
Al si uporedio svaka ti cast.Barsa sve zivo dere i imaju jednog od najboljih fudbalera svih vremena a onda ih Liverpul razbije 4:0.Verovatno je i Barsa namestila prvenstvo.

Ti si bezmudi

pre 4 godine

Tako je, da se vrate u prvu ligu Hajduk Kula, Smederevo, BSk, Metalac, Banat i Spartak Subotica opet da bude toletov.... 
Pa onda tek postaje posteno.
(mr.wolf, 27. maj 2019 10:53). Hajduka više nema, kao i Smedereva. Ali su još tu Radnički i Vojvodina.

Del Piero#10

pre 4 godine

Kad Partizan nije zaprepastio Srbiju nece ni ovaj penal
(nista o nicemu, 27. maj 2019 19:08)

Zaprepastili smo većinski deo Srbije kada smo iz rupe odneli kup koji je bio namenjen Zvezdi.

ja

pre 4 godine

@ (roten, 27. maj 2019 09:15)

Prijarelju, nemoj da si naivan. Cela čaršija pripoveda kako je Dinamo "zatvorio" sve utakmice i osigurao da opstane u ligi, a Inđija je, kao, odigrala celo takmičenje pošteno. A, na kraju, Dinamo ispao, a Inđija prošla. Bez dogovora i nameštanja, nije nego...

grobar

pre 4 godine

Dinamo vranje, radnicki nis, zvezda, rak rane srpskog fudbala. Poslednji pokazatelj priznata titula iz 46. god uprkos svim cinjenicama, i to uz vadjenje vojvodine iz srbije. Necemo imati normalno takmicenje dok se kompletna struktura svih u FSS promeni, tj u sustini necemo imati normalno takmicenje u skorije vreme..

objektivno ali stvarno

pre 4 godine

Svasta ovde procitah.. Da nije bio penal u 1 utakmici, a igrac dinama djonom udara igraca Indjije na 5 metara, jos pri gol sansi.. Penal se ponavlja jer golman dinama izlazi na 4m od gol linije.. Indjija je mogla pobediti sa 5,6 razlike.. Istina imali Vranjanci dve stative.. Postoje snimci pogledajte, ali objektivno.. 2 utakmica u Vranju, nema prenosa na areni 40 min.. Sta je u pitanju, nestanak struje, slucajno??? Igrac dinama udara sakom igraca Indjije pred sudijom i dobija ZUTI??? O penalu nema potrebe pricati.. Mililon sitnih faulova za domacine koji nisu postojali..grubi startovi domacih igraca.. Ponasanje publike prema gostujucim igracima i gledaocima tek je to posebna prica.. A to ko ima koliko stanovnika, kakve veze ima.. Ko ima kakvu privredu, dodjite u Indjiju i uverite se.. A fudbal ko fudbal, smesan.. Nekad bilo u sfrj sa 22 miliona stanovnika, liga sa 18 klubova, a mi sad u Srbiji sa 6,7 miliona imamo isti broj klubova

Samo Dinamo

pre 4 godine

Kamo srece da ovaj Dinamo vise ne igra u Srbiji.
(Kizo, 27. maj 2019 15:15) # Link komentara

Po imenu bih rekao da bi ti voleo da igra u Bosni.

miko

pre 4 godine

Ko je gledao ceo mec jasno je mogao videti da je sudija celu utakmicu svirao svaki kontakt za domacina, penal se samo cekao, u 2 min igraci Dinama napadaju igraca Indjije i ne dobijaju ni zuti karton. Dinamo je toliko los da ni sa sudijom nisu mogli pobediti, ono juce je bila sramota

...

pre 4 godine

Penal čist kao suza ! Dokle više hajka na sudije, čestite i poštene ljude, najsvetliji deo našeg fudbala, Mažić i ekipa, uostalom pod hitno uvesti var tehnologiju !
(Boris Banović, 27. maj 2019 09:08)

Jel si sarkastican ili ....

Posao za UEFU

pre 4 godine

Tako funkcionise prvoligaski i superligaski fudbal u Srbiji, svako kolo i svaka utakmica namestena a narocito mesetare klubovi sa juga - Vranjanci i Surdulicani kao i vojvodjanski klubovi !

Dag Kristi

pre 4 godine

Sve je to uredu, ali dali se neko seća njihove prve utakmice i penala za Indjiju. Odgledajte i tu utakmicu pa onda ostavljte komentare.
(robi, 27. maj 2019 10:59)

Penal za Inđiju je bio kao kuća, sporno je bilo vraćanje nakon promašaja.

Lud,zbunjen...

pre 4 godine

Kako je glasila ona vasa parola kad ste usli u super ligu.... ,,vucicu obezbedio si sigurnu buducnost za sve nas,Dinamo i celo Vranje bice uvek uz vas..." e pa Vranjanci ajmo parole u ruke pa napisite nesto recimo ,,jos jedno vuckovo sra.e ode nam u drugu ligu Dinamo Vranje"

miko

pre 4 godine

@Beoman

Druze to tvoje Vranje od 83000 stanovnika nije moglo u dvomecu da izbaci drugoligasa sa 26000 stanovnika, pogotovo kad se uzme u obzir jucerasnje sudjenje koje je bilo sramota. Nijedan klub ne zasluzuje na takav nacin da ostane, pravda ipak postoji. Spominjete penal u Indjiji koji je bio opravdan, kao i ponavljanje jer je golman bio 2 m ispred linije! A niko ne spominje da ih je Indjija kod kuce pregazila igrom i mogla da da jos bar 2,3 gola!!!

roten

pre 4 godine

Niko nije obratio pažnju na izjavu trenera Inđije posle meča koji je rekao(nešto u fazonu)"da su oni celu sezonu uspeli da odrade BEZ DOGOVORA",znači Inđija igrala pošteno cele godine,neverovatno za Srbiju,zar ne? Inače,nije prvi put da ovaj "delilac pravde" odrađuje prljavi posao,i pravo pitanje je kada će policija konačno reagovati na sve što se dešava u našem fudbalu.

romanista

pre 4 godine

...a ja mislio nedosudjen penal za Srbiju na SP, a koji nije dosudio jedan od najboljih svetskih sudija FB...prestanite sa senzacionalnim komentarima, celokupan svetski fudbal je velika improvizacija i prevara, a ne samo naš.

Admiral

pre 4 godine

@ Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo to narod,nije ni cudo sto su sve SFRJ republike otisle od nas,da se ovako nipodastava jug Srbije.Ja predlazem da se igra samo u Beogradu i okolini do 50 km,tada bi valjda bili zadovoljni!!
(Goran, 27. maj 2019 16:30)

Uskoro nam i drzava nece biti veca od Bg-a sa okolinom...

marko

pre 4 godine

Naprotiv, penal me uopšte nije zaprepastio. Zaprepastio me prvi pomoćni sudija na samom početku kad je poništio gol Dinamu (iz višemetarskog ofsajda). E to je ovde za čuđenje najveće... Čovek je zalutao u naš fudbal

Prolaznik

pre 4 godine

Mozda je vecinu zaprepastio, ali one koji sude ili su sudili i znaju sta taj sudija radi...njih nije ! Pametnom dosta...80% liste je takva.

miko

pre 4 godine

@whu

Druze kao prvo pogodila ga je u ruku, nije bilo namere. Drugo i da jeste, posle onog skandalaznog penala pa najbolje i u 90om da im se svira odlucujuci. Pravda je zadovoljena, izbacio ih je drugoligas u dvomecu, sta reci dalje

Zkr

pre 4 godine

Ovo se sistemski veoma jednostavno rešava.

Sudija može da pogreši, mi smo sirotinja i nemamo za VAR.

Ali sudijska komislija pogleda ovaj snimak, i ako nema neoborivih dokaza, lepo kazni padavičara sa 5 utakmica neigranja.

Tim kazniš sa 5 kaznenih poena. Kada tim skupi 20 ili neznam koliko, oduzmeš im 3 boda sa tabele, pa da vidimo ko će da pretekne, padavičari ili fudbaleri.

U roku od pet kola, više ne bi padali ni pod tačkom razno ni za prave faulove.

svi znaju sve

pre 4 godine

Sramotno je da neko hoce da igra najvisi rang takmicenja a igraci nose tri razlicite garniture (na jednoj pise фк Динамо Врање,na drugoj FKD a na trecoj nema nista samo broj).nemojte samo da pisete nije to bitno i mozda nemaju para,jer nije to neka skupa investicija a sramotno je .

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Meni je najbolji detalj kad indjija napada i ja kontam znam da je ruzltat 2-0 pa evo gola i lopta preskace preko precke, ali neverovatno

djoka

pre 4 godine

(zdravko, 27. maj 2019 12:37)

Zdravko umalo ne ostadoh bez vazduha čitajući ovaj tvoj komentar. Opusti se malo, stavi po koju tačku i zarez, šta si toliko zapenio?

Todor

pre 4 godine

Pa to nije nista novo.U danasnje vreme ako ne platis sudiju neces ni pobediti,delegati dolaze samo da bi uzeli pare.Jos te sudija zove i pita koliko mu nudis za pobedu

sale009

pre 4 godine

gledam snimak i nešto mi je čudno,nešto što se ne uklapa u srpski fudbal...nisu čudni penali,nije nesportsko ponašanje..sve je to normalno za nas...naposletku ukapirah - pune tribine navijača

Dag Kristi

pre 4 godine

Nije ovo ništa, trebalo je izveštavati sa utakmice Zone zapad, Juhor - Levač, kada je sudija uspeo da u 2 minuta dosudi 2 nepostojeća penala za domaćina i podeli 3 crvena kartona gostima. Vrhunac bezobrazluka se desio u 85.min,kada su gosti sa 3 igrača manje uspeli da smanje na 2:1 i stvorili još dve stopostotne prilike, delegat gestikulira glavnom sudiji da odsvira kraj utakmice što ovaj i čini. Sudija dobio dobru ocenu, a sutradan u Žurnalu je dobio 8,5.Najbolje ocenjeni pojedinac utakmice. Zato nam je fudbal spao na najniže grane...

Dex

pre 4 godine

Nije greska ono sto je uradjeno namerno. Pogresio bi da nije dosudio lazni penal, jer bi uradio nesto protiv svoje namere. Zanimljivo je i da drzavna firma sponzorise bas "vecite", Radnicki i Dinamo. Nema tu niceg podudarnog...

djoka

pre 4 godine

Koliko ja vidim ovde sudija uopšte nije pogrešio tj. sudio je tačno onako kako mu je rečeno da sudi pa je prema tome i ovaj penal dosuđen u skladu sa zadatkom.

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Drago mi je zbog Indjije sto je usla u prvu ligu.A za onog (zvezda 1913) mogu da kazem da sada ima stvarno klub koji je osnovan te godine a to je klub iz B Topole.Klub koji saradjuje sa Puskas akademijom i jedini ima hibridnu podlogu(mesavinu prirodne i vestacke trave).

Garibaldi

pre 4 godine

Zamalo Indjija da ispadne zbog taktike cuvanja stecenog. Ovi treneri nista nisu naucili gledajuci moderan fudbal. Ako se ne pojacaju ispascr odmah, spora vezna linija, prenos lopte ne postoji. Mora se fudbal igrati i u gostima ako zelite da vas neko zapazi. Drago mi je da su usli jedino ih zelim vidjeti puno ozbiljnije u napadu... Kao da imaju strah od postizanja gola, i to u Vranju. Pa sta da izadju u Evropu protiv velike ekipe?

stoler

pre 4 godine

(Dobrivoje, 27. maj 2019 11:01) Ma sta kazes?! A ti si zaboravio kako je Dinamo uopste i dosao u prvu ligu. Manite me vise selektivnog pamcenja i vracanja tri dana unazad.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Ovim nepostojećim penalom se samo nastavlja degradacija domaćeg klupskog fudbala koji je, mogu to slobodno reći, na nikad nižem nivou, na nikad nižoj lestvici, u veoma dubokom bunaru je i bez izgleda da se ikada iz njega izvadi. Ja sam neko ko nije navijač Dinama ni Inđije i oba ta kluba su mi podjednako draga, ali penali poput ovog jednostavno ni u ludilu ne smeju da budu dosuđeni. Posle ovih skandala sa suđenjem koji se iznova i iznova uvek ponavljaju non stop maltene, i uz strahoviti pad kvaliteta domaćeg klupskog fudbala, uz onakvo finale Kupa kakvo smo nedavno gledali koje po kvalitetu zaista nije bilo na nivou ni beton lige, zaista se postavlja objektivno pitanje ima li smisla igrati uopšte ligu poput naše. Dno dna.

objektivno ali stvarno

pre 4 godine

Stadion u Indjiji je livada?? Druze na tom stadionu je bilo kadetsko prvenstvo uefa, , a bilo je oranizovano i evropsko za zene.. Prima 4500..u cemu je problem, pa ne moze svuda biti marakana

acika

pre 4 godine

Nije mi jasno kako neko ne gleda snimak utakmice kako se ne prave prigovori na ovakve vandalizme kao što je pokušaj igrača na 2:52 da u jednom običnom duelu protivnika udari pesnicom.
Ovakve startova kao i onda pesničenje Kasalice treba kažnjavati sa najvećom mogućom kaznom.
Žalosno je što u sportu nema pravih sportista, poštovanja nadmetanja, kultura u sportu kao i svemu ostalom jednaka je 0.
Pozdrav

Јабучило

pre 4 godine

А шта би са оним судијом што је свирао пенал на два метра од казненог, без одбрамбених играча у близини?

alba

pre 4 godine

Bas me briga za dinamo vranje ali ovo je paradigma i kad hoces da se zaposlis negde, sve je namesteno tokiko da ne poverujes ko dobije posao :) Sve sto postoji u srbiji je namesteno ziveo sns

Европа запрепашћена

pre 4 godine

Поништен гол Штудгарту у утакмици Унион Берлин : Штудгарт. Европа је шокирана ВАР одлуком. И ја сам шокиран и увређен.

Poetry In Motion

pre 4 godine

Zapravo dok sam gledao prenos i ja sam mislio da je svirao kontakt, ali na snimku se vidi da pokazuje igranje rukom sto je jos smesnije.

sportista

pre 4 godine

Ima ovde stvarno prelepih i tacnih komentara o celom sistemu takmicenja i sudjenja......ali ne znam sta na ovaj komentar traze navijaci Zvezde i Partizana i njihovo bolesno prepucavanje ceo zivot......ima u Srbiji jos klubova......

aca

pre 4 godine

namestanje u fudbalu?! Ja sam sokiran!!! Sta je sledece, politicari koji lazu, kradu i zloupotrebljavaju svoj polozaj, sudije, policajci i lekari koji su podmitljivi, zaposljavanje preko veze i partijske knjizice? Ajte molim vas, toga u Srbiji nema.

becki konjusari

pre 4 godine

A sta je sudac zgresio, nista, Mitrovic je napravio faul u napadu,i to je nepodeljeno misljenje.Ni p od penala, vasa je momcad slaba, a nasi su finalisti. U eventualnom susretu dobijamo vas 4-5 razlike.
(Josip, 27. maj 2019 12:03)

posto smo u istoj ligi B , mozda i budemo te srece...da igramo protiv penaldzija.