Četvrtak, 23.05.2019.

21:12

Milojević posle poraza u Kupu: Imamo sledeću sezonu, pa ćemo probati

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević je posle poraza u finalu Kupa Srbije rekao da je njegova ekipa imala dobru sezonu.

Izvor: SV

Milojeviæ posle poraza u Kupu: Imamo sledeæu sezonu, pa æemo probati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 4 godine

Nemojte odmah da pljuje...to je dokaz da niste pravi navijaci Miloje hvala ti za nezaboravne 2 god,ispisali smo je na najbolji moguci nacin..istina da protiv Partizana nismo odigrali ni jedan dobar derbi za vreme tvog mandata izuzev onog kad smo pobedili 21 kad je sviran penal za njih u 95 min,tad smo ih ubili i pravo je cudo sto nije bilo ubedljivije kao sto je i istina da du nas oni samo jednom nadigrali i to u derbiju posle debija u LS..zadnji derbi kad kazu da su nas nadigrali meni se puca od smeha,go greska odbrane i to bukvalno poklonjen go..Borjan da je ostao na go liniji odbranio bi ga zmureci..nikog vi niste nadigrali jednostavno Partizan se odlicno brani,odlicno neutralise Marina i sece igru na svakom drugom pasu,dosta seckanja i ubijanja igre i to im polazi za rukom sto Partizan svaki derbi odigro tako a sto mi nemamo resenje za tu igru vec je pitanje za diskusiju..i na kraju eto im kup setite se ima bezbroj sezona gde su oni bili dominantni u prvenstvu a mi uzimali kup..naprimer za vreme Prosineckog kad dmo ih ubijali u tim utakmicama cak i prvenstvenim a oni uzimali titule..i sad koja mi se pozicija vise svidja naravno ova..i potpisao bi svake godine da budemo prvaci a da gubimo kup od njih u finalu..

Влада

pre 4 godine

Нема потребе да нас пуштате. Довољно је обезбедити услове за поштено суђење и ето крајњег резултата.

odlazi prevaro srećkoviću

pre 4 godine

Lepo jedan napisa, Miloje ima 1M primanja ima na raspolaganju najveći budžet od 25M a mi igramo pola godine na nivou domaćih klubova čiji je godišnji budžet kao pola Čaušića.
Što se mene tiče put pod noge, jer sa ovoliko obaveza prema igračima MORAMO igrati Evropu ponovo.

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Nis voli Radnički

To uopšte nije sporno. Ali, praviti od Radničkog neku fudbalsku silu a žmuriti pred glavnim razlogom njegovog trenutnog fudbalskog uspona u domaćoj ligi potpuno je bezveze.

Nebojsa

pre 4 godine

Dve godine pod Milojevicem nisam video ni jedan mec da je dobar , a da se radi o utakmici sa Partizanom.
Sve mlitavo , bez ideje ne vidise nista da valja. Ulaze u utakmicu previse prepotetno , neki igraci su toliko u zvezdili da nemam reci . Najveci krivac je Milojevic i njegovi saradnici sto su dozvoli za ovako ponasanje pojedinih igraca ne svih ali dobro se ko su. To su oni koji su veliki zvezdasi , a na terenu pojma nemaju. Ne znaju da prime loptu, neumeju pravilno da udare loptu glavom , bilo je tesko gledate pojedine igrace ove sezone, daj boze da su ovo nekima bili zadnji minutu provedeni u C.Zvezdi .
Za kraj Milojevicu ako hoces da budes trener nema privilegovanih igraca, nema simpatije prema pojedinim igracima.
To sto se neki igraci bili uz tebe od pocetka trenerske karijere , ne znaci da moraju da igraju i kad nisu u formi .
Pogledaj Milojevicu kasetu o Branku Stankovicu i vidi kakav treba da bude trener C.Zvezde i sve ce ti biti jasno.

Slobodan

pre 4 godine

Posle onog skandiranja od pre neki dan prvorodjenom na utakmici partizana i prekida utakmice, znao sam da partizan osvaja kup da ih zadovolji. Samo nek su huligani mirni i srecni

POPE

pre 4 godine

Mi smo u Evropu usli dva puta sa vise srece nego pameti i sa puno boljim sastavima od ovoga koga sada imamo.Od kada nas Milojevic vodi mi nikada nismo imali nikakvu igru.Posle LS dovedeno je vise od 10 igraca i ni jedan ne vredi nista.Tako da u ovim kvalifikacijama ne mozemo ni u LE.I realno i ne mozemo da imamo igru kad Milojevic nije nikada odigrao 2 utakmice sa istim sastavom.Zato mislim da je pravo vreme da ode.Partizanu cestitam na kupu.

severnjača

pre 4 godine

Miloje, možeš da izgubiš još 10 derbija, ti si za 2 sezone doneo toliko para koliko su neki iznosili iz Zvezde za jednu sezonu! Da li znaš koliko me briga za Kup Srbije? Menjao bi se za 5 Kupova Srbije u narednim sezonama za jednu sezonu u LŠ! Sezona je bila duga i naporna, ekipa je ostala bez goriva i nije smak sveta! Zadnje dve sezone ću da pamtim po Krasnodaru, Arsenalu, Salcburgu i Liverpulu a ne po finalnim utakmicama Kupa Srbije! Mogli smo i to usput da osvojimo ali je Partizan bio bolji i idemo dalje!

Nis voli Radnicki

pre 4 godine

@ meraklija

Ako je nešto politički projekat onda je to Radnički iz Niša. Da ode Tončev ispali bi iz lige.
(ArtuDitu, 23. maj 2019 21:37)

Zvezda i Partizan su miljenici vlasti od kad su osnovani.

kimiko

pre 4 godine

Pa ima pravo i da se izgubi utakmica. Kako mi imamo kratko pamcenje i kako se lako zaboravi sta je sve Miloje uradio i zasluzio...pa to je cudo jedno.

Igor

pre 4 godine

Odlaskom Krsticica izgubili smo sredinu, slabi smo u duel igri, slabi u postavci, bokovi danas ništa, Ivanic kao i do sada mlako i mutavo, Ben je van forme celu polusezonu, Jovancica da ne komentarisem, Pavkov spor, umoran, mlitav. Na drugoj strani igrači puni želje da se dokažu, da ih ne pljuju više. Izmene po meni loše, kao da su svi jedva čekali da se završi sezona koja je još u decembru bila rešena. Bice interesantno sledeće godine i Evropa i prvenstvo.

oberin martel

pre 4 godine

Sa ovim nam nema prolaza ni u LE a kamoli u LŠ. Čovek ima dva tima a nije u stanju da za 90 minuta napravi niti jednu šansu. A tek izmene, majko mila. Sa tri špica Pavkov, Joveljić i Vukanović, bez igre po boku a vrhunac komedije je Gobeljić dva minuta pre kraja.Trebalo je i trećeg štopera da ubaci... Šefe odlazi(ne šalim se).

SEnT

pre 4 godine

Milojevicu svaka cast za Evropu(uveo si nas u Evropa ligu, pa prvi put u istoriji smo igrali Ligu sampiona), cak smo pobedili vrhunski Liverpul. Svaki zvezdas ce ti biti zahvalan na tome. Ali sto ovako lose svaki derbi, kakvu to blokadu imas pa derbije igramo tako lose, a imamo realno bolju ekipu zadnje dve godine. Moracemo da dovedemo nekog kreativca , brzeg stopera, I dobrog golgetera, inace nemamo cemu da se nadamo u Evropi. Ocigledno da su Ivanic,Milunovic,Vukanovic tanki za ozbiljan fudbal.

satelit

pre 4 godine

UZASNA CZ veceras,bez zara,a i u par zadnjih meseci... Cini mi se da Zvezda moze samo uz ogromno zalaganje i fanatizam kakav je u Evropi pokazivala,ali i dozu srece do rezultata..Ovaj tim nema kvalitet da rutinski pobedjuje... Milojevic bolje da ode par sezona u Kinu namlati se para ,pa povratak u CZ,jer bojim se da bi sledeca sezona mogla da mu uzme sve sto je ova donela

subzero

pre 4 godine

P.S. jedino merilo uspeha naših klubova je Evropa i zato volim što je zvezda tamo već dve uzastopne godine, što govori da je tim kao tim bio na visini zadatka, sve lige, kupovi i ostalo, to ne računam, naročito ne nakon ove naše nasilne treće zvezdice, i partizanovih 6 vezanih pod toletom...

neko

pre 4 godine

Miloje dao izjavu koja nema veze ni sa utakmicom, ni sa mozgom! Zasto? Pa, namesteno je da bi se ocuvao "mir u kuci" koju vodi Prvorodjeni - em su navijaci Partizana dobili razlog za malo zadovoljstva, em je sacuvana uprava postavljena od istog. Sramota i bruka! Sledeci derbi ni 10 hiljada gledalaca.

Neko iz mase

pre 4 godine

"Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 23. maj 2019 21:21)"

Naređenje odozgo. I vuk sit i ovce na broju.

Zoran LFC

pre 4 godine

U poslednjih nekoliko derbija Partizan je bolji od Zvezde ali nekako nije uspevao da pobedi,tako da vecerasnja pobeda nema veze o pustanju.

Grada

pre 4 godine

Gospodine Milojeviću, zašto Zvezda za 90 minuta nije napravila nijednu šansu, gubise utakmica i to je sport, ali ovako da odigra Zvezda bez ideje i ni malo borbenosti je tužno !?

Citizen

pre 4 godine

Kada cujem da za ovog coveka neko kaze da je gospodin najezim se. Covek kao trener sampiona drzave nema sportsku kulturu da cestita protivniku na zasluzenoj pobedi. Ne znam za vas ali je meni to neverovatno.

Arthas

pre 4 godine

Vidim vec krenula salva uvreda Milojevicu, a nakon ovoga ja ga postujem jos vise - covek je sa diletantima poput Stojkovica, Rodica, Savica, Gobeljica, Jovicica uspeo da igra nokaut LE i pobedi Liverpul u LS. Kako god polusezone za zaborav i bicu iskren da me ovo vise boli od onog Grofovog finala jer je ovaj tim Partizana krs (najgori Partizan od kako ja pratim fudbal) i cinjenica da u 4 utakmice mi njih ne mozemo da nadigramo je porazavajuca ne samo za trenera vec i ove nabedjene igrace (cast Marinu) ali samouverenu upravu koja ih je dovela i tako nagomilala.

her zika

pre 4 godine

Sta da Miloje cestita Partizanu kad vec par dana kruzi vest kako Zvezda mora da pusti Partizan da osvoji kup. Razlozi mi nisu poznati ali je Zvezdina igra u finalu potvrda te price. I sad da covek cestita onom koga je morao da pusti.
(DEX, 23. maj 2019 21:31)

I ja bi pustio da mi neko oprosti 60 miliona evra duga,prisije trecu zvezdicu,da Gasprom za lovu,kupi igrace koje hoce itd...

subzero

pre 4 godine

da li stvarno mislite da Miloje ne bi čestitao partizanu, da je sve bilo čisto? očigledno da je partizan morao uzeti kup, da bi se crno bela Srbija zahvalila Vučiću, i da bi se i druga polovina podmirila, takođe je partizan odustao negde na trećini lige od iste, da bi zvezda bila šampion.

kkrk

pre 4 godine

Читаш нонстоп како је неки велики господин, погледаш изјаву а он не честита ривалу

Mare

pre 4 godine

Baš je ljudinaje Saša Ilić, i nije mi krivo što je na Marakani podigao poslednji trofej u igračkoj karijeri. Iskreno mi je drago za Saleta. A ovo je najlošija Zvezdina utakmica za ove 2 godine, ovi što kažu Miloje odlazi da se pokriju ušima.

A ovi što pišu Zvezda loša, ili sude po jednoj utakmici, ili nemaju veze s fudbalom.

Zvezda ove sezone u prvenstvu 33 pobede 3 nerešene i 1 poraz i srušen je budući šampion Evrope, da ne pišem više, napisao bih esej... Ajmo lupajte minuse.

vlade

pre 4 godine

ova polusezona kao da je dosta unazadila Zvezdu, igracki.. sporo, bez ideje, napad karastrofa.. pod hitno se resiti boacija, pavkova, ivanica, simica, causica, jovancica.. za te pare, dovesti dva kvalitetna pojacanja, napadaca i kreativnog vezistu, koji podjednako ume sa i bez lopte.. pa za kvalifikacije Boze pomozi, uefa liga bi bila premija sledece godine.. nemam nista protiv pavkova, simpa je skroz, a i dobar je igrac, ali samo za defanzivnu taktiku.. spor je u kontrama i treba mu dosta vremena da se namesti za sut.. Boaci je bio vrh kada je kidao da bi se prodao, sada je vise ozledjen nego sto igra.. odbranu ne treba dirati, jer ovi su uigrani koliko toliko, a pitanje je dal mozemo dovesti kvalitetnog stopera za male pare i jos bitnije, dal ce se taj uigrati do kvalifikacija! sa degenekom je bio pogodak, iako smo bolje delovali sa le talekom..

satelit

pre 4 godine

UZASNA CZ veceras,bez zara,a i u par zadnjih meseci... Cini mi se da Zvezda moze samo uz ogromno zalaganje i fanatizam kakav je u Evropi pokazivala,ali i dozu srece do rezultata..Ovaj tim nema kvalitet da rutinski pobedjuje... Milojevic bolje da ode par sezona u Kinu namlati se para ,pa povratak u CZ,jer bojim se da bi sledeca sezona mogla da mu uzme sve sto je ova donela

očigledno

pre 4 godine

Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...

Dušan

pre 4 godine

E pa Miloje, sve najbolje sledeće sezone, od jednog Zvezdaša, ali ja sledeće sezone ne uzimam sezonsku.

ovako raspalu igru, ja da gledam više ne mogu. protiv Liverpula je zadnja utakmica da ste nešto odigrali, muka mi je bilo da vas gledam od tada, posebno ovo večeras je bruka i sramota. doveli ste pojačanja, produžili ugovore igračima i ovako sramno da igrate???

skupljam lovu pa na basket, ljudi se bore, imaš šta da gledaš a i navijanje bolje bez ovih raspalih Delija.

DEX

pre 4 godine

Sta da Miloje cestita Partizanu kad vec par dana kruzi vest kako Zvezda mora da pusti Partizan da osvoji kup. Razlozi mi nisu poznati ali je Zvezdina igra u finalu potvrda te price. I sad da covek cestita onom koga je morao da pusti.

KoleCZ

pre 4 godine

Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...
(očigledno, 23. maj 2019 21:21)
Očigledno bi bilo da je Zvezda uzela kup partizan bi menjao upravu. A kome to iz Zvezde ide u prilog? Razmisli malo

očigledno

pre 4 godine

Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...

Dušan

pre 4 godine

E pa Miloje, sve najbolje sledeće sezone, od jednog Zvezdaša, ali ja sledeće sezone ne uzimam sezonsku.

ovako raspalu igru, ja da gledam više ne mogu. protiv Liverpula je zadnja utakmica da ste nešto odigrali, muka mi je bilo da vas gledam od tada, posebno ovo večeras je bruka i sramota. doveli ste pojačanja, produžili ugovore igračima i ovako sramno da igrate???

skupljam lovu pa na basket, ljudi se bore, imaš šta da gledaš a i navijanje bolje bez ovih raspalih Delija.

kkrk

pre 4 godine

Читаш нонстоп како је неки велики господин, погледаш изјаву а он не честита ривалу

Grada

pre 4 godine

Gospodine Milojeviću, zašto Zvezda za 90 minuta nije napravila nijednu šansu, gubise utakmica i to je sport, ali ovako da odigra Zvezda bez ideje i ni malo borbenosti je tužno !?

her zika

pre 4 godine

Sta da Miloje cestita Partizanu kad vec par dana kruzi vest kako Zvezda mora da pusti Partizan da osvoji kup. Razlozi mi nisu poznati ali je Zvezdina igra u finalu potvrda te price. I sad da covek cestita onom koga je morao da pusti.
(DEX, 23. maj 2019 21:31)

I ja bi pustio da mi neko oprosti 60 miliona evra duga,prisije trecu zvezdicu,da Gasprom za lovu,kupi igrace koje hoce itd...

neko

pre 4 godine

Miloje dao izjavu koja nema veze ni sa utakmicom, ni sa mozgom! Zasto? Pa, namesteno je da bi se ocuvao "mir u kuci" koju vodi Prvorodjeni - em su navijaci Partizana dobili razlog za malo zadovoljstva, em je sacuvana uprava postavljena od istog. Sramota i bruka! Sledeci derbi ni 10 hiljada gledalaca.

Citizen

pre 4 godine

Kada cujem da za ovog coveka neko kaze da je gospodin najezim se. Covek kao trener sampiona drzave nema sportsku kulturu da cestita protivniku na zasluzenoj pobedi. Ne znam za vas ali je meni to neverovatno.

Arthas

pre 4 godine

Vidim vec krenula salva uvreda Milojevicu, a nakon ovoga ja ga postujem jos vise - covek je sa diletantima poput Stojkovica, Rodica, Savica, Gobeljica, Jovicica uspeo da igra nokaut LE i pobedi Liverpul u LS. Kako god polusezone za zaborav i bicu iskren da me ovo vise boli od onog Grofovog finala jer je ovaj tim Partizana krs (najgori Partizan od kako ja pratim fudbal) i cinjenica da u 4 utakmice mi njih ne mozemo da nadigramo je porazavajuca ne samo za trenera vec i ove nabedjene igrace (cast Marinu) ali samouverenu upravu koja ih je dovela i tako nagomilala.

POPE

pre 4 godine

Mi smo u Evropu usli dva puta sa vise srece nego pameti i sa puno boljim sastavima od ovoga koga sada imamo.Od kada nas Milojevic vodi mi nikada nismo imali nikakvu igru.Posle LS dovedeno je vise od 10 igraca i ni jedan ne vredi nista.Tako da u ovim kvalifikacijama ne mozemo ni u LE.I realno i ne mozemo da imamo igru kad Milojevic nije nikada odigrao 2 utakmice sa istim sastavom.Zato mislim da je pravo vreme da ode.Partizanu cestitam na kupu.

satelit

pre 4 godine

UZASNA CZ veceras,bez zara,a i u par zadnjih meseci... Cini mi se da Zvezda moze samo uz ogromno zalaganje i fanatizam kakav je u Evropi pokazivala,ali i dozu srece do rezultata..Ovaj tim nema kvalitet da rutinski pobedjuje... Milojevic bolje da ode par sezona u Kinu namlati se para ,pa povratak u CZ,jer bojim se da bi sledeca sezona mogla da mu uzme sve sto je ova donela

Zoran LFC

pre 4 godine

U poslednjih nekoliko derbija Partizan je bolji od Zvezde ali nekako nije uspevao da pobedi,tako da vecerasnja pobeda nema veze o pustanju.

DEX

pre 4 godine

Sta da Miloje cestita Partizanu kad vec par dana kruzi vest kako Zvezda mora da pusti Partizan da osvoji kup. Razlozi mi nisu poznati ali je Zvezdina igra u finalu potvrda te price. I sad da covek cestita onom koga je morao da pusti.

satelit

pre 4 godine

UZASNA CZ veceras,bez zara,a i u par zadnjih meseci... Cini mi se da Zvezda moze samo uz ogromno zalaganje i fanatizam kakav je u Evropi pokazivala,ali i dozu srece do rezultata..Ovaj tim nema kvalitet da rutinski pobedjuje... Milojevic bolje da ode par sezona u Kinu namlati se para ,pa povratak u CZ,jer bojim se da bi sledeca sezona mogla da mu uzme sve sto je ova donela

SEnT

pre 4 godine

Milojevicu svaka cast za Evropu(uveo si nas u Evropa ligu, pa prvi put u istoriji smo igrali Ligu sampiona), cak smo pobedili vrhunski Liverpul. Svaki zvezdas ce ti biti zahvalan na tome. Ali sto ovako lose svaki derbi, kakvu to blokadu imas pa derbije igramo tako lose, a imamo realno bolju ekipu zadnje dve godine. Moracemo da dovedemo nekog kreativca , brzeg stopera, I dobrog golgetera, inace nemamo cemu da se nadamo u Evropi. Ocigledno da su Ivanic,Milunovic,Vukanovic tanki za ozbiljan fudbal.

KoleCZ

pre 4 godine

Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...
(očigledno, 23. maj 2019 21:21)
Očigledno bi bilo da je Zvezda uzela kup partizan bi menjao upravu. A kome to iz Zvezde ide u prilog? Razmisli malo

Neko iz mase

pre 4 godine

"Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 23. maj 2019 21:21)"

Naređenje odozgo. I vuk sit i ovce na broju.

Mare

pre 4 godine

Baš je ljudinaje Saša Ilić, i nije mi krivo što je na Marakani podigao poslednji trofej u igračkoj karijeri. Iskreno mi je drago za Saleta. A ovo je najlošija Zvezdina utakmica za ove 2 godine, ovi što kažu Miloje odlazi da se pokriju ušima.

A ovi što pišu Zvezda loša, ili sude po jednoj utakmici, ili nemaju veze s fudbalom.

Zvezda ove sezone u prvenstvu 33 pobede 3 nerešene i 1 poraz i srušen je budući šampion Evrope, da ne pišem više, napisao bih esej... Ajmo lupajte minuse.

Nebojsa

pre 4 godine

Dve godine pod Milojevicem nisam video ni jedan mec da je dobar , a da se radi o utakmici sa Partizanom.
Sve mlitavo , bez ideje ne vidise nista da valja. Ulaze u utakmicu previse prepotetno , neki igraci su toliko u zvezdili da nemam reci . Najveci krivac je Milojevic i njegovi saradnici sto su dozvoli za ovako ponasanje pojedinih igraca ne svih ali dobro se ko su. To su oni koji su veliki zvezdasi , a na terenu pojma nemaju. Ne znaju da prime loptu, neumeju pravilno da udare loptu glavom , bilo je tesko gledate pojedine igrace ove sezone, daj boze da su ovo nekima bili zadnji minutu provedeni u C.Zvezdi .
Za kraj Milojevicu ako hoces da budes trener nema privilegovanih igraca, nema simpatije prema pojedinim igracima.
To sto se neki igraci bili uz tebe od pocetka trenerske karijere , ne znaci da moraju da igraju i kad nisu u formi .
Pogledaj Milojevicu kasetu o Branku Stankovicu i vidi kakav treba da bude trener C.Zvezde i sve ce ti biti jasno.

subzero

pre 4 godine

da li stvarno mislite da Miloje ne bi čestitao partizanu, da je sve bilo čisto? očigledno da je partizan morao uzeti kup, da bi se crno bela Srbija zahvalila Vučiću, i da bi se i druga polovina podmirila, takođe je partizan odustao negde na trećini lige od iste, da bi zvezda bila šampion.

oberin martel

pre 4 godine

Sa ovim nam nema prolaza ni u LE a kamoli u LŠ. Čovek ima dva tima a nije u stanju da za 90 minuta napravi niti jednu šansu. A tek izmene, majko mila. Sa tri špica Pavkov, Joveljić i Vukanović, bez igre po boku a vrhunac komedije je Gobeljić dva minuta pre kraja.Trebalo je i trećeg štopera da ubaci... Šefe odlazi(ne šalim se).

odlazi prevaro srećkoviću

pre 4 godine

Lepo jedan napisa, Miloje ima 1M primanja ima na raspolaganju najveći budžet od 25M a mi igramo pola godine na nivou domaćih klubova čiji je godišnji budžet kao pola Čaušića.
Što se mene tiče put pod noge, jer sa ovoliko obaveza prema igračima MORAMO igrati Evropu ponovo.

Slobodan

pre 4 godine

Posle onog skandiranja od pre neki dan prvorodjenom na utakmici partizana i prekida utakmice, znao sam da partizan osvaja kup da ih zadovolji. Samo nek su huligani mirni i srecni

subzero

pre 4 godine

P.S. jedino merilo uspeha naših klubova je Evropa i zato volim što je zvezda tamo već dve uzastopne godine, što govori da je tim kao tim bio na visini zadatka, sve lige, kupovi i ostalo, to ne računam, naročito ne nakon ove naše nasilne treće zvezdice, i partizanovih 6 vezanih pod toletom...

vlade

pre 4 godine

ova polusezona kao da je dosta unazadila Zvezdu, igracki.. sporo, bez ideje, napad karastrofa.. pod hitno se resiti boacija, pavkova, ivanica, simica, causica, jovancica.. za te pare, dovesti dva kvalitetna pojacanja, napadaca i kreativnog vezistu, koji podjednako ume sa i bez lopte.. pa za kvalifikacije Boze pomozi, uefa liga bi bila premija sledece godine.. nemam nista protiv pavkova, simpa je skroz, a i dobar je igrac, ali samo za defanzivnu taktiku.. spor je u kontrama i treba mu dosta vremena da se namesti za sut.. Boaci je bio vrh kada je kidao da bi se prodao, sada je vise ozledjen nego sto igra.. odbranu ne treba dirati, jer ovi su uigrani koliko toliko, a pitanje je dal mozemo dovesti kvalitetnog stopera za male pare i jos bitnije, dal ce se taj uigrati do kvalifikacija! sa degenekom je bio pogodak, iako smo bolje delovali sa le talekom..

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Nis voli Radnički

To uopšte nije sporno. Ali, praviti od Radničkog neku fudbalsku silu a žmuriti pred glavnim razlogom njegovog trenutnog fudbalskog uspona u domaćoj ligi potpuno je bezveze.

severnjača

pre 4 godine

Miloje, možeš da izgubiš još 10 derbija, ti si za 2 sezone doneo toliko para koliko su neki iznosili iz Zvezde za jednu sezonu! Da li znaš koliko me briga za Kup Srbije? Menjao bi se za 5 Kupova Srbije u narednim sezonama za jednu sezonu u LŠ! Sezona je bila duga i naporna, ekipa je ostala bez goriva i nije smak sveta! Zadnje dve sezone ću da pamtim po Krasnodaru, Arsenalu, Salcburgu i Liverpulu a ne po finalnim utakmicama Kupa Srbije! Mogli smo i to usput da osvojimo ali je Partizan bio bolji i idemo dalje!

Igor

pre 4 godine

Odlaskom Krsticica izgubili smo sredinu, slabi smo u duel igri, slabi u postavci, bokovi danas ništa, Ivanic kao i do sada mlako i mutavo, Ben je van forme celu polusezonu, Jovancica da ne komentarisem, Pavkov spor, umoran, mlitav. Na drugoj strani igrači puni želje da se dokažu, da ih ne pljuju više. Izmene po meni loše, kao da su svi jedva čekali da se završi sezona koja je još u decembru bila rešena. Bice interesantno sledeće godine i Evropa i prvenstvo.

kimiko

pre 4 godine

Pa ima pravo i da se izgubi utakmica. Kako mi imamo kratko pamcenje i kako se lako zaboravi sta je sve Miloje uradio i zasluzio...pa to je cudo jedno.

Nis voli Radnicki

pre 4 godine

@ meraklija

Ako je nešto politički projekat onda je to Radnički iz Niša. Da ode Tončev ispali bi iz lige.
(ArtuDitu, 23. maj 2019 21:37)

Zvezda i Partizan su miljenici vlasti od kad su osnovani.

Влада

pre 4 godine

Нема потребе да нас пуштате. Довољно је обезбедити услове за поштено суђење и ето крајњег резултата.

Igor

pre 4 godine

Nemojte odmah da pljuje...to je dokaz da niste pravi navijaci Miloje hvala ti za nezaboravne 2 god,ispisali smo je na najbolji moguci nacin..istina da protiv Partizana nismo odigrali ni jedan dobar derbi za vreme tvog mandata izuzev onog kad smo pobedili 21 kad je sviran penal za njih u 95 min,tad smo ih ubili i pravo je cudo sto nije bilo ubedljivije kao sto je i istina da du nas oni samo jednom nadigrali i to u derbiju posle debija u LS..zadnji derbi kad kazu da su nas nadigrali meni se puca od smeha,go greska odbrane i to bukvalno poklonjen go..Borjan da je ostao na go liniji odbranio bi ga zmureci..nikog vi niste nadigrali jednostavno Partizan se odlicno brani,odlicno neutralise Marina i sece igru na svakom drugom pasu,dosta seckanja i ubijanja igre i to im polazi za rukom sto Partizan svaki derbi odigro tako a sto mi nemamo resenje za tu igru vec je pitanje za diskusiju..i na kraju eto im kup setite se ima bezbroj sezona gde su oni bili dominantni u prvenstvu a mi uzimali kup..naprimer za vreme Prosineckog kad dmo ih ubijali u tim utakmicama cak i prvenstvenim a oni uzimali titule..i sad koja mi se pozicija vise svidja naravno ova..i potpisao bi svake godine da budemo prvaci a da gubimo kup od njih u finalu..

DEX

pre 4 godine

Sta da Miloje cestita Partizanu kad vec par dana kruzi vest kako Zvezda mora da pusti Partizan da osvoji kup. Razlozi mi nisu poznati ali je Zvezdina igra u finalu potvrda te price. I sad da covek cestita onom koga je morao da pusti.

subzero

pre 4 godine

da li stvarno mislite da Miloje ne bi čestitao partizanu, da je sve bilo čisto? očigledno da je partizan morao uzeti kup, da bi se crno bela Srbija zahvalila Vučiću, i da bi se i druga polovina podmirila, takođe je partizan odustao negde na trećini lige od iste, da bi zvezda bila šampion.

Neko iz mase

pre 4 godine

"Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (očigledno, 23. maj 2019 21:21)"

Naređenje odozgo. I vuk sit i ovce na broju.

Mare

pre 4 godine

Baš je ljudinaje Saša Ilić, i nije mi krivo što je na Marakani podigao poslednji trofej u igračkoj karijeri. Iskreno mi je drago za Saleta. A ovo je najlošija Zvezdina utakmica za ove 2 godine, ovi što kažu Miloje odlazi da se pokriju ušima.

A ovi što pišu Zvezda loša, ili sude po jednoj utakmici, ili nemaju veze s fudbalom.

Zvezda ove sezone u prvenstvu 33 pobede 3 nerešene i 1 poraz i srušen je budući šampion Evrope, da ne pišem više, napisao bih esej... Ajmo lupajte minuse.

neko

pre 4 godine

Miloje dao izjavu koja nema veze ni sa utakmicom, ni sa mozgom! Zasto? Pa, namesteno je da bi se ocuvao "mir u kuci" koju vodi Prvorodjeni - em su navijaci Partizana dobili razlog za malo zadovoljstva, em je sacuvana uprava postavljena od istog. Sramota i bruka! Sledeci derbi ni 10 hiljada gledalaca.

KoleCZ

pre 4 godine

Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...
(očigledno, 23. maj 2019 21:21)
Očigledno bi bilo da je Zvezda uzela kup partizan bi menjao upravu. A kome to iz Zvezde ide u prilog? Razmisli malo

Citizen

pre 4 godine

Kada cujem da za ovog coveka neko kaze da je gospodin najezim se. Covek kao trener sampiona drzave nema sportsku kulturu da cestita protivniku na zasluzenoj pobedi. Ne znam za vas ali je meni to neverovatno.

očigledno

pre 4 godine

Svaka cast kompletnom FK Crvena Zvezda na odlicnoj sezoni, od cistaca do igraca, ali zasto nisu hteli da osvoje kup? Zelje na ovom mecu apsolutno nije bilo...

Dušan

pre 4 godine

E pa Miloje, sve najbolje sledeće sezone, od jednog Zvezdaša, ali ja sledeće sezone ne uzimam sezonsku.

ovako raspalu igru, ja da gledam više ne mogu. protiv Liverpula je zadnja utakmica da ste nešto odigrali, muka mi je bilo da vas gledam od tada, posebno ovo večeras je bruka i sramota. doveli ste pojačanja, produžili ugovore igračima i ovako sramno da igrate???

skupljam lovu pa na basket, ljudi se bore, imaš šta da gledaš a i navijanje bolje bez ovih raspalih Delija.

her zika

pre 4 godine

Sta da Miloje cestita Partizanu kad vec par dana kruzi vest kako Zvezda mora da pusti Partizan da osvoji kup. Razlozi mi nisu poznati ali je Zvezdina igra u finalu potvrda te price. I sad da covek cestita onom koga je morao da pusti.
(DEX, 23. maj 2019 21:31)

I ja bi pustio da mi neko oprosti 60 miliona evra duga,prisije trecu zvezdicu,da Gasprom za lovu,kupi igrace koje hoce itd...

Slobodan

pre 4 godine

Posle onog skandiranja od pre neki dan prvorodjenom na utakmici partizana i prekida utakmice, znao sam da partizan osvaja kup da ih zadovolji. Samo nek su huligani mirni i srecni

kimiko

pre 4 godine

Pa ima pravo i da se izgubi utakmica. Kako mi imamo kratko pamcenje i kako se lako zaboravi sta je sve Miloje uradio i zasluzio...pa to je cudo jedno.

Arthas

pre 4 godine

Vidim vec krenula salva uvreda Milojevicu, a nakon ovoga ja ga postujem jos vise - covek je sa diletantima poput Stojkovica, Rodica, Savica, Gobeljica, Jovicica uspeo da igra nokaut LE i pobedi Liverpul u LS. Kako god polusezone za zaborav i bicu iskren da me ovo vise boli od onog Grofovog finala jer je ovaj tim Partizana krs (najgori Partizan od kako ja pratim fudbal) i cinjenica da u 4 utakmice mi njih ne mozemo da nadigramo je porazavajuca ne samo za trenera vec i ove nabedjene igrace (cast Marinu) ali samouverenu upravu koja ih je dovela i tako nagomilala.

subzero

pre 4 godine

P.S. jedino merilo uspeha naših klubova je Evropa i zato volim što je zvezda tamo već dve uzastopne godine, što govori da je tim kao tim bio na visini zadatka, sve lige, kupovi i ostalo, to ne računam, naročito ne nakon ove naše nasilne treće zvezdice, i partizanovih 6 vezanih pod toletom...

kkrk

pre 4 godine

Читаш нонстоп како је неки велики господин, погледаш изјаву а он не честита ривалу

Zoran LFC

pre 4 godine

U poslednjih nekoliko derbija Partizan je bolji od Zvezde ali nekako nije uspevao da pobedi,tako da vecerasnja pobeda nema veze o pustanju.

severnjača

pre 4 godine

Miloje, možeš da izgubiš još 10 derbija, ti si za 2 sezone doneo toliko para koliko su neki iznosili iz Zvezde za jednu sezonu! Da li znaš koliko me briga za Kup Srbije? Menjao bi se za 5 Kupova Srbije u narednim sezonama za jednu sezonu u LŠ! Sezona je bila duga i naporna, ekipa je ostala bez goriva i nije smak sveta! Zadnje dve sezone ću da pamtim po Krasnodaru, Arsenalu, Salcburgu i Liverpulu a ne po finalnim utakmicama Kupa Srbije! Mogli smo i to usput da osvojimo ali je Partizan bio bolji i idemo dalje!

vlade

pre 4 godine

ova polusezona kao da je dosta unazadila Zvezdu, igracki.. sporo, bez ideje, napad karastrofa.. pod hitno se resiti boacija, pavkova, ivanica, simica, causica, jovancica.. za te pare, dovesti dva kvalitetna pojacanja, napadaca i kreativnog vezistu, koji podjednako ume sa i bez lopte.. pa za kvalifikacije Boze pomozi, uefa liga bi bila premija sledece godine.. nemam nista protiv pavkova, simpa je skroz, a i dobar je igrac, ali samo za defanzivnu taktiku.. spor je u kontrama i treba mu dosta vremena da se namesti za sut.. Boaci je bio vrh kada je kidao da bi se prodao, sada je vise ozledjen nego sto igra.. odbranu ne treba dirati, jer ovi su uigrani koliko toliko, a pitanje je dal mozemo dovesti kvalitetnog stopera za male pare i jos bitnije, dal ce se taj uigrati do kvalifikacija! sa degenekom je bio pogodak, iako smo bolje delovali sa le talekom..

POPE

pre 4 godine

Mi smo u Evropu usli dva puta sa vise srece nego pameti i sa puno boljim sastavima od ovoga koga sada imamo.Od kada nas Milojevic vodi mi nikada nismo imali nikakvu igru.Posle LS dovedeno je vise od 10 igraca i ni jedan ne vredi nista.Tako da u ovim kvalifikacijama ne mozemo ni u LE.I realno i ne mozemo da imamo igru kad Milojevic nije nikada odigrao 2 utakmice sa istim sastavom.Zato mislim da je pravo vreme da ode.Partizanu cestitam na kupu.

Влада

pre 4 godine

Нема потребе да нас пуштате. Довољно је обезбедити услове за поштено суђење и ето крајњег резултата.

Igor

pre 4 godine

Nemojte odmah da pljuje...to je dokaz da niste pravi navijaci Miloje hvala ti za nezaboravne 2 god,ispisali smo je na najbolji moguci nacin..istina da protiv Partizana nismo odigrali ni jedan dobar derbi za vreme tvog mandata izuzev onog kad smo pobedili 21 kad je sviran penal za njih u 95 min,tad smo ih ubili i pravo je cudo sto nije bilo ubedljivije kao sto je i istina da du nas oni samo jednom nadigrali i to u derbiju posle debija u LS..zadnji derbi kad kazu da su nas nadigrali meni se puca od smeha,go greska odbrane i to bukvalno poklonjen go..Borjan da je ostao na go liniji odbranio bi ga zmureci..nikog vi niste nadigrali jednostavno Partizan se odlicno brani,odlicno neutralise Marina i sece igru na svakom drugom pasu,dosta seckanja i ubijanja igre i to im polazi za rukom sto Partizan svaki derbi odigro tako a sto mi nemamo resenje za tu igru vec je pitanje za diskusiju..i na kraju eto im kup setite se ima bezbroj sezona gde su oni bili dominantni u prvenstvu a mi uzimali kup..naprimer za vreme Prosineckog kad dmo ih ubijali u tim utakmicama cak i prvenstvenim a oni uzimali titule..i sad koja mi se pozicija vise svidja naravno ova..i potpisao bi svake godine da budemo prvaci a da gubimo kup od njih u finalu..

Grada

pre 4 godine

Gospodine Milojeviću, zašto Zvezda za 90 minuta nije napravila nijednu šansu, gubise utakmica i to je sport, ali ovako da odigra Zvezda bez ideje i ni malo borbenosti je tužno !?

satelit

pre 4 godine

UZASNA CZ veceras,bez zara,a i u par zadnjih meseci... Cini mi se da Zvezda moze samo uz ogromno zalaganje i fanatizam kakav je u Evropi pokazivala,ali i dozu srece do rezultata..Ovaj tim nema kvalitet da rutinski pobedjuje... Milojevic bolje da ode par sezona u Kinu namlati se para ,pa povratak u CZ,jer bojim se da bi sledeca sezona mogla da mu uzme sve sto je ova donela

satelit

pre 4 godine

UZASNA CZ veceras,bez zara,a i u par zadnjih meseci... Cini mi se da Zvezda moze samo uz ogromno zalaganje i fanatizam kakav je u Evropi pokazivala,ali i dozu srece do rezultata..Ovaj tim nema kvalitet da rutinski pobedjuje... Milojevic bolje da ode par sezona u Kinu namlati se para ,pa povratak u CZ,jer bojim se da bi sledeca sezona mogla da mu uzme sve sto je ova donela

oberin martel

pre 4 godine

Sa ovim nam nema prolaza ni u LE a kamoli u LŠ. Čovek ima dva tima a nije u stanju da za 90 minuta napravi niti jednu šansu. A tek izmene, majko mila. Sa tri špica Pavkov, Joveljić i Vukanović, bez igre po boku a vrhunac komedije je Gobeljić dva minuta pre kraja.Trebalo je i trećeg štopera da ubaci... Šefe odlazi(ne šalim se).

odlazi prevaro srećkoviću

pre 4 godine

Lepo jedan napisa, Miloje ima 1M primanja ima na raspolaganju najveći budžet od 25M a mi igramo pola godine na nivou domaćih klubova čiji je godišnji budžet kao pola Čaušića.
Što se mene tiče put pod noge, jer sa ovoliko obaveza prema igračima MORAMO igrati Evropu ponovo.

SEnT

pre 4 godine

Milojevicu svaka cast za Evropu(uveo si nas u Evropa ligu, pa prvi put u istoriji smo igrali Ligu sampiona), cak smo pobedili vrhunski Liverpul. Svaki zvezdas ce ti biti zahvalan na tome. Ali sto ovako lose svaki derbi, kakvu to blokadu imas pa derbije igramo tako lose, a imamo realno bolju ekipu zadnje dve godine. Moracemo da dovedemo nekog kreativca , brzeg stopera, I dobrog golgetera, inace nemamo cemu da se nadamo u Evropi. Ocigledno da su Ivanic,Milunovic,Vukanovic tanki za ozbiljan fudbal.

Nis voli Radnicki

pre 4 godine

@ meraklija

Ako je nešto politički projekat onda je to Radnički iz Niša. Da ode Tončev ispali bi iz lige.
(ArtuDitu, 23. maj 2019 21:37)

Zvezda i Partizan su miljenici vlasti od kad su osnovani.

Igor

pre 4 godine

Odlaskom Krsticica izgubili smo sredinu, slabi smo u duel igri, slabi u postavci, bokovi danas ništa, Ivanic kao i do sada mlako i mutavo, Ben je van forme celu polusezonu, Jovancica da ne komentarisem, Pavkov spor, umoran, mlitav. Na drugoj strani igrači puni želje da se dokažu, da ih ne pljuju više. Izmene po meni loše, kao da su svi jedva čekali da se završi sezona koja je još u decembru bila rešena. Bice interesantno sledeće godine i Evropa i prvenstvo.

Nebojsa

pre 4 godine

Dve godine pod Milojevicem nisam video ni jedan mec da je dobar , a da se radi o utakmici sa Partizanom.
Sve mlitavo , bez ideje ne vidise nista da valja. Ulaze u utakmicu previse prepotetno , neki igraci su toliko u zvezdili da nemam reci . Najveci krivac je Milojevic i njegovi saradnici sto su dozvoli za ovako ponasanje pojedinih igraca ne svih ali dobro se ko su. To su oni koji su veliki zvezdasi , a na terenu pojma nemaju. Ne znaju da prime loptu, neumeju pravilno da udare loptu glavom , bilo je tesko gledate pojedine igrace ove sezone, daj boze da su ovo nekima bili zadnji minutu provedeni u C.Zvezdi .
Za kraj Milojevicu ako hoces da budes trener nema privilegovanih igraca, nema simpatije prema pojedinim igracima.
To sto se neki igraci bili uz tebe od pocetka trenerske karijere , ne znaci da moraju da igraju i kad nisu u formi .
Pogledaj Milojevicu kasetu o Branku Stankovicu i vidi kakav treba da bude trener C.Zvezde i sve ce ti biti jasno.

ArtuDitu

pre 4 godine

@ Nis voli Radnički

To uopšte nije sporno. Ali, praviti od Radničkog neku fudbalsku silu a žmuriti pred glavnim razlogom njegovog trenutnog fudbalskog uspona u domaćoj ligi potpuno je bezveze.