1. Raditi u partizanu je jedan od najboljih poslova u Srbiji za stranog trenera...Plata ide redovno jer ga finansira ista kasa kao i penzionere...nema pritiska na ostvarene rezultate jer se od ovog kluba to i ne ocekuje a u sredstvima informisanja prisutnost i samoreklamiranje kao da se radi o klubu koji nesto vredi na sportskoj sceni...Po koji knjizevni tom na konferenciji za stampu izvuce se iz rukava i eto zabave...Zar postoji bolje radno mesto.
   (Dejan CZ, 22. maj 2019 15:00)

  # Link komentara

 2. Dinamik je klub od koga ne treba da strepite. E mojj Trinki.
  (To je to, 22. maj 2019 13:43)

  # Link komentara

 3. Промашена концепција клуба последњих 7-8 година. Дуго се неће извући из кризе, неупоредиво бољи српски играчи су у Звезди, а и надолазећи желе у Звезду.
  Пуно пара је ове године слупано у ККП, доведени скупи играчи и прескуп тренер који ништа показали нису.
   (Анализа, 22. maj 2019 12:57)

  # Link komentara

 4. Kralj je totlani ovaj Trinki,trudi se da opeavda velike para a svadjao se ozbiljno s Lendejlom i sa vrlo skupim timom zamalo preko 40 razlike da izgubi od Zvezde.
  (Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 22. maj 2019 11:42)

  # Link komentara

 5. Ovaj " Vujosevic u pokusaju" mi vec malo postaje dosadan. Zelim Duletu da sto pre ozdravi, da se vrati na klupu crno belih pa da se opet "koljemo". Mnogo je sladje kad pobedimo njega nego ovog Italijana. Daleko od toga da Trinkijeri nije dobar trener , ali...
  (Uvek Zvezdas nikad Delija, 22. maj 2019 11:27)

  # Link komentara