1. Neka pitanja za ove koji smatraju da je bitnije stvoriti igrača od timskog uspeha u mladjim kategorijama:
  Da li je bez timskog uspeha lakše ili teže stvoriti igrača?
  Da li je bolje za svakog talentovanog momka da igra u juniorskom prvaku Evrope ili ne? Da li su mu veće šanse da ima karijeru ako je bio u takvom timu? Da li je bolji rad sa igračima u takvim ekipama? Da li je bolje trenirati u prvaku Evrope ili u ekipi koja igra regionalnu ligu? Gde se gradi pobednički mentalitet? Koje ekipe gledaju skauti? ...
   (st, 21. maj 2019 18:55)

  # Link komentara

 2. Trebalo bi vi sto komentarisete ovo da shvatite da rezultat nije primarni cilj ovde vec da neko od tih igraca donese nesto u seniorskoj kosarci nekom nasem klubu ili reprezentaciji jer je samo ona bitna. Dzabe da osvajaju juniorsku EL ako ce za tri godine da igraju KLS u Tamisu i Slobodi, bolje neka budu dobri proizvodi za onu pravu kosarku, pustite rezultate.
  (sef strucnog staba, 21. maj 2019 00:28)

  # Link komentara

 3. Tanko je sve to nema tu neke budućnosti u tim igračima
  (Mile, 20. maj 2019 22:39)

  # Link komentara

 4. Osvajanje evropske titule sledeće godine se može postaviti kao realan cilj. Mega poseduje izvanrednu generaciju 02, Zvezda takodje ima sjajan tim u tom uzrastu. Ko postavlja visoke ciljeve ide napred. Srećno!
   (st, 20. maj 2019 19:17)

  # Link komentara

 5. Честитке јуниорима Звезде и Меге на одличним партзијама на финалном турниру ЕЛ. Оставили су изванредан утисак.

  Ово је потврда и да се у Србији јако добро ради са млађим категоријама, поред ова 2 клуба јако добар рад је и у другим клубовима. Не мали подвиг у овом времену када притишће беспарица.

  Ту имамо дежурне критичаре који детектују мане тим клинцима, критикују рад тренера који раде са њима, свашта нешто. Међутим, резултати их демантују.

  Ваља бити и реалан, имамо базу клинаца које имамо, са предиспозицијама које имају, ми немамо атлетски потентне клинце попут Гарубе, Силе или пак Карима Квилија из Реала, то су момци пробрани из читаве Европе и Африке, не можемо ни оне најперспективније у овом годишту задржати, одоше пут Атине (Покушевски) или Мадрида (Накић). Имамо те клинце које имамо, и од њих ваља избрусити што боље играче.
  Зато ови успеси и добијају на значају, и доказ су доброг рада.

  Мега је промовсала и новог стручњака. Бранко Милисављевић је са пуно страсти играо, ту страст је пренио и сада у улози тренера.

  Ранијих година наше јуниорске екипе би имале проблема са протоком лопте, игром у транзицији, доста изгубљених лопти, јуниори Меге су итекако поправили тај сегмент, видело се то и на финачном турниру, мало изгубљених лопти, ту видим у млађим узрастима рукопис тренера.

  Из ове генерације српска кошарка ће добити плејаду врсних играча, но могла би добити у Милисављевићу врсног стручњака
  (Divos, 20. maj 2019 18:46)

  # Link komentara

 6. Tako se radi sa klincima...Svaka cast!
   (petar, 20. maj 2019 18:13)

  # Link komentara