Subota, 18.05.2019.

15:15

Bajernova "petarda" za titulu, Ajntraht umalo bez Evrope!

Fudbaleri Bajern Minhena odbranili su titulu šampiona nemačke Bundeslige!

Izvor: LN

Bajernova "petarda" za titulu, Ajntraht umalo bez Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 4 godine

Bayern Munnchen je 3. tim svijeta (3. po rezultatima u LP sto bi bilo isto) a mozda i 2. jer je Milan koji je 2. u Evropi 2. i u Italiji dok Bayern dominira u Njemackoj.
Temelje velikoga Bayerna su udarili Hrvati Zlatko Čik Čajkovski i Branko Zebec. Cajkovski ih je trenirao od 63 do 68 a Zebec od 68 do 70-e. Cajkovski je uzeo prvenstvo sa Kolnom 62-e, tad je presao u Bayern i te godine u tim uveo juniora Seppa Maiera, 2 godine kasnije i juniore Gerda Müllera i Franza Beckenbauera. Oformio je tim koji je uzeo 3 Lige Prvaka zaredom.
Sa njima je uzeo 2 kupa (2. i 3. u povijesti kluba) i Kup Kupova. Zebec im je donio prvo poslijeratno prvenstvo (2. ukupno) i prvu duplu krunu. Tada je i pocela dominacija Bayerna.
Niko Kovac nastavlja posao. I on ce se boriti za duplu krunu, slijedece subote protiv Leipziga. Tim Kupm bi i usao u drustvo samo 4 trenera koji su osvojili 2 Kupa zaredom.

Pijani zlotvor


Sa korektnima da. Ove druge treba udariti gdje najvise boli.
Uostalom treba biti ponosan. Hocemo to presucivati i zaboravljati. Treba uzivati u uspjesima. Nasi su VICEPRVACI SVIJETA!!!

YNWA

pre 4 godine

Kad ja napišem da Jović bez lopte igrač manje na terenu, pršte minusi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (x, 18. maj 2019 22:31)

# Link komentara

A, kada bi ti shvatio da se vec primaju instrukcije od strane menadzera i novog kluba o igranju u mecevima na kraju sezone kakvi god oni bili, drukcije bi pisao.

pozdrav iz Zenice

pre 4 godine

2 Hrvata na temi o Bajernu raspravljaju o arhineprijatelju i Srbima, stvarno su Srbi u pravu kad kazu da ste iskompleksirani, nisu vam ovo devedesete

x

pre 4 godine

Leva i Jovic nebo i zemlja. Levandovski deset godina stariji od Jovica gine za svaku loptu, a Luka Jovic se seta po terenu kao da je na prvomajskom uranku.
(Goran ks, 18. maj 2019 18:37)

Kad ja napišem da Jović bez lopte igrač manje na terenu, pršte minusi

nnn

pre 4 godine

(Pijani zlotvor, 18. maj 2019 21:54)

Vi ste izgleda jedan Hrvat koji daje prijateljske savjete svom zemljaku. Vidim da živite u svetu mašte pa sanjate o nekim petardama koje će Hrvati zveknuti Srbima. Samo se pitam kako. Nositelji igre hrvatske reprezentacije su na zalasku karijere,a nikakvih mladih nada nema na vidiku.Hrvati su ti koji će primati ne petarde, nego šestarde i već su počeli da ih primaju. Šta će biti sa našim Lukom Jovićem videćemo, njegova karijera će se sumirati za 10 godina, a već sa sa 21 godinom je na pragu ulaska u Real (dok vašem Lukici sledi šut karta iz istog kluba). Reći da je vaš Lukica Modrić najbolji na svetu nije znak nedostatka gospodstva kako vi to sugerišete, već znak realnosti. Vi da imate iole objektivnosti sami biste priznali da bi tog lika trebalo biti sramota tih silnih kupljenih nagrada za najboljeg igrača jer on to nije. Puno ste poleteli i neki vas Srbi spuštaju na zemlju, mada su neki naivci čak i navijali za vas iako bi nekog ko je dobronameran prema Srbima u Hrvatskoj mogli svećom tražiti jer takvih nema puno.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Famozni Jovic u zadnjih 10 kola dao 2 gola a ni jedan u zadnjih 6 kola gdje su osvojili 2 boda. I Kramaric ga je stigao na listi strijelaca.
Zabio u svega 11 utakmkca Bundedlige. Slicno kao i SMS pao nakon prica o transferima.
(drago, 18. maj 2019 16:19)

Drago, prijatelju stari. Daj da probesjedim koju. Srbi su u nogometnom kanalu od raspada sfrj ili tocnije od 98, to im je posljednja svijetla tocka.
Pokazimo velicinu i velikodusnost pobjednika. Oni po nama pljuju jer ih boli. Zasto bi i mi po njima? Nek zive u svojim nadama, treba im pruziti ruku i biti veci gospodin od njih. Kad oni pljuju naseg luku, da mi hvalimo njihovog. S vremenom ce im postati neugodno. A i... Nije to to kad je nogometni arhineprijatelj na aparatima. Tad ih je lako ismijavati. Treba im pozeljeti srecu, pa da stvore vrhunsku repku koja ce protiv nas za par godina igrat u finalu ep na primjer, te da im tad zveknemo petardu.
Sigurno mi je zanimljivije gledati njih kako se koprcaju nego neki englezi ili talijani. Igre bez granica, odnosno, 'ko ce kome nego svoj svome. :D

Vuk

pre 4 godine

Jovic cuvao noge za Madrid!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlo,

Mislis da ga Real zeli?
Dobra sezona svaka cast ali deli 3.mesto Bundeslige sa četvoricom...jalov zadnja 2 meseca...nista tu nema spektakularno čak ni kako daje golove a i ne stavljam ruku u vatru da ga real hoce osim ako ce da ga salju na pozajmice

nije ti ovo psiho terapija

pre 4 godine

oaj drago ko pasteta , na svakim vestima, tebi ocito Srbi nabili opasne komplekse, sta te muci decace, jel ti mama spetljala s nekim nasim pa ne mozes da prebolis ili to sto ste nacija bez titule

Goran ks

pre 4 godine

@ Горан кс - А у којој би ви тек лиги играли овако "јаки" ако би ми играли у трећој? 😃😃😃
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. maj 2019 20:36)

Koji mi ,Napredak, Partizan ?

Oni u Oberligu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Па зашто минуси, стварно играо сам 4+ ову? Ал сам пао 4+ двије Борусије. Још сам погодио М.Сити-Вотфотд 3+, Мајнц-Хофенхајм и Фортуна-Хановер оба дају 3+ и Интер З.-Динамо З. 3+.... 🙄

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Горан кс - А у којој би ви тек лиги играли овако "јаки" ако би ми играли у трећој? 😃😃😃

drago

pre 4 godine

Delija sa severa

Pisem o Kovacu.

jsx

A da li bi Krstqjic mogao od tima koji ide u drugu ligu napraviti finalista, ovajaca Kupa i tim koji se bori za Evropu? Ne bi. A Kovac je to uspio i zato je dobaio posao u Bayernu. I kao sto kazes, bez pojacanja. A ostati ce upisan kao trener velikog Bayerna sa kojim je osvojio veliku Bundesligu. Nesto stose i ocekuje od bivseg kapetana sadasnjih VICEPRVAKA SVIJETA!

Daki

pre 4 godine

Nije Jovic kriv nego bila je teska sezone za frankfurt , nije lako igrati do lige evrope polufinala , i jos dati sve u ligu.

Bajern je vec ispao u osminu finala normalno da oni imaju vise snage !

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Hartz 4 opet dominira, svaki drugi komentar njegov. Kao da je osvojio CL a ne Bajernligu! Ja čestitam rekorderima narednih 10+ godina osvajanje titule!

santa justa

pre 4 godine

Ona sezona i igra kad su uzeli LS sa Hajkensom je nezaboravna. Nojer Lam Alaba Boateng Van Bujten Svajnstajger Kros Gomez Roben Riberi. Rapsodija!

jsx

pre 4 godine

@drago
Niko Kovac je doneo Borusiji nadu do poslednjeg kola. Ruku na srce, prilicno su matori najbolji igraci Bajerna, Nojer je van forme, Lam ni ne igra. Zato ne mogu da kazem da bih im i ja doneo tu titulu, ali Krstajic vec mislim da bi se snasao.

Oliver

pre 4 godine

Ona sezona i igra kad su uzeli LS sa Hajnkesom je nezaboravna. Nojer Lam Alaba Boateng Van Bujten Svajnstajger Kros Gomez Roben Riberi. Rapsodija!
@(santa justa,

Upravo tako. Podseticu da je Bayern tada pobedio Juventus u cetvrtfinalu sa 4:0,a Barselonu u polufinalu sa 7:0,pri cemu ni Juve ni Barsa nisu napravili nijednu ozbiljnu priliku za 6 sati fudbala!! Takva dominacija nije vidjena u istoriji LS!

Goran ks

pre 4 godine

Veliki Bajern ima jednu manje titulu od zvezde.... BRAVO ZVEZDO VELIKA SI!
(And(Veljko, 18. maj 2019 18:45)

A od vas Liverpul 12 manje ,Barsa 3, ma vi ste takva sila.A u Nemackoj bi igrali trecu ligu i borili se za opstanak sa Kotbusom,Alenom ,Minhenom. Derbi zacelja Zvezda -Sportfreunde Lotte.

Delija sa severa

pre 4 godine

hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa

Necemo pricati narednih 10 godina, vec 100 godina. I tvoji unuci ce da pricaju o tome.
Ipak je to najljepsa nogometna bajka u povijesti i najveci sportski uspjeh na ovim prostorima.
To sto tebe boli je tvoj problem!
Bravo Niko Kovaču, gospodine! 👏🏻👏🏻👏🏻
(Viceprvaci svijeta, 18. maj 2019 18:53) ma pricaj ti slobodno al ljude ne interesuje SP . koje ti koristi imas sto ovde na vest o Bayernu pricas o SP od pre godinu dana? cuj moji unuci ce pricati ,mene boli? oplakah. a sto bi mene interesovala Hrvatska i bilo sta u vezi nje? isto kao da je Rumunija igrala. bas necu imati sta drugo da pricam unucima nego cu da im pricam o 'najljepsoj nogometnoj bajci'. ajde bre u kakvim ti iluzijama zivis prijatelju? dal ti stvarno mislis da nekog u Srbiji toliko interesuje Hrvatska .posto istorija pamti pobednike moji unuci ce verovatno znati za pobedu Francuske jer hajde ti meni reci koje je bio porazeni finalista 1938? al bez googla.

Terza Kokezovic

pre 4 godine

Srecna nam 29. titula Bundeslige i 7. uzastopna! Vreme je za sampanjac i pivo,ziveli!!
(Oliver, 18. maj 2019 17:29)

Slabo je to, mi imamo 30.

mare

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54


zamisli tek kako je igrati u napadu fulama.

milan

pre 4 godine

nisam siguran kakve veze ima Fulam sa ovim? ali pretpostavljam da je u pitanju prepucavanje na relaciji Partizan-CZV . Luka Jovic je definitivno bolji napadac . inteligentniji , okretniji,kompletniji i bolje barata loptom a Mitro je old scool napadac kakvih je po Engleskoj bilo puno.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 18:28)

takvih u engleskoj nema puni, samo 3 tima u premijer ligi igraju sa igračem kao sto su mitrovic.

vezano za prepucavanje, jović može da bude nn puta bolji od mitrovića u svim segmentima igre, ali vise stvari ne. Dečko je lenj, nema srca, ne kreće se, ne trči, ne grize, i po tome je glavna razlika izmedju njega i ostalih napadača. dečko se vuče po terenu celu utakmicu, kada je imao kontru protiv bajerna nije istrčao, nego su sa sustigli.

baš ovako

HARIS

pre 4 godine

Frankfurt napravio posao vijeka! Uvalili ovu panjinu Jovica Realu za 50-60 miliona, a lik ne moze da se sastavi, samo ceka loptu u sesnestercu, nista korisno ne radi za tim. Sa njim u timu kao da imaju igraca manje, uz sve to na posljednjih 15 utakmica u BL je bio najgori!

ides

pre 4 godine

(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa, 18. maj 2019 17:51)

Boli hehe. Neka.

Myles Kennedy

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54


zamisli tek kako je igrati u napadu fulama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 18. maj 2019 18:19)nisam siguran kakve veze ima Fulam sa ovim? ali pretpostavljam da je u pitanju prepucavanje na relaciji Partizan-CZV . Luka Jovic je definitivno bolji napadac . inteligentniji , okretniji,kompletniji i bolje barata loptom a Mitro je old scool napadac kakvih je po Engleskoj bilo puno.

extremesportist

pre 4 godine

Roben i Riberi, ili popularno "Robbery", su i dalje majstori kakvi se retko viđaju i šteta što napuštaju Minhen, ali godine čine svoje...

Da su ih obojicu zaobišle mnogobrojne povrede koje su imali, mislim da bi sada o njima pričali kao jednima od najboljih ikada, ali i ovako su obeležili jednu eru kao možda i najkvalitetniji tandem krilnih napadača svoje generacije.

Nije bezveze Mesi, kada su ga pitali za najtežeg protivnika u karijeri, odgovorio "Roben i Riberi" :D

https://www.youtube.com/watch?v=7gV1K2gqGdw
https://www.youtube.com/watch?v=IkZobGVazbk

Mozzart

pre 4 godine

juju koja namestanja u poslednjih 4-5 kola...
(cvelinho, 18. maj 2019 17:51)
Ako pogledas bolje, sve je doslo ocekivano. Hanover u posledmja tri kola stavio do znanja da nece u LE. Ja pogodio 5 tekmi, promasio samo Dortmund, mislio sam da ce pustiti M`gladbah da ide u LS, posto je Bajern bio vec vidjen kao prvak. Sve u svemu, ovo je liga, do zadnjeg minuta se nista nije znalo, a ne kao kod nas...

Delija sa severa

pre 4 godine

(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa, 18. maj 2019 17:51)

Boli hehe. Neka.
(ides, 18. maj 2019 18:22) a sta boli? na vest o Bayernu ti pises o zemlji dopvraka . sutra ces na vesti iz crne hronike da pises o Luki ,SP i doprvacima.

Goran ks

pre 4 godine

Leva i Jovic nebo i zemlja. Levandovski deset godina stariji od Jovica gine za svaku loptu, a Luka Jovic se seta po terenu kao da je na prvomajskom uranku.

Hahp

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54 )

I Mesi I Cr7 bi sami resili ovaj matori Bayern uzgred najgori u poslednjih 15 godina.

Viceprvaci svijeta

pre 4 godine

hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa

Necemo pricati narednih 10 godina, vec 100 godina. I tvoji unuci ce da pricaju o tome.
Ipak je to najljepsa nogometna bajka u povijesti i najveci sportski uspjeh na ovim prostorima.
To sto tebe boli je tvoj problem!
Bravo Niko Kovaču, gospodine! 👏🏻👏🏻👏🏻

Delija sa severa

pre 4 godine

Niko Kovac donio Bayernu prvenstvo! Trener iz zemlje VICEPRVAKA SVIJETA!!!

Vise srece nego pameti za Eintacht, Hoffenheim vodio 2:0, igrac im iskljucen pa izgubili.
(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou

31

pre 4 godine

Šta reći za Robena i Riberija? I hladni Henes je zaplakao kada su postigli golove. Dva totalno različita lika, jedan sa mnoštvo skandala, drugi miran čovek bez mrlje oženjen devojkom sa kojom je još od srednje škole.
Ali na terenu dva tigra. Koliko povreda, koliko padova i uvek su se vračali jači nego ikad, nezaustavljivi Frank i Arjen. Kakav fudbal je igrao Bajern 12/13 sa Jup Hajnkesom. Nojer, Lam, Švajni, Miler, njih dvojica..
Najbolji duo krilnih fudbalera.
DANKE ROBBERY!
#MiaSanMia

drago

pre 4 godine

Niko Kovac donio Bayernu prvenstvo! Trener iz zemlje VICEPRVAKA SVIJETA!!!

Vise srece nego pameti za Eintacht, Hoffenheim vodio 2:0, igrac im iskljucen pa izgubili.

Gdin '77

pre 4 godine

Cestitke za veliki Bayern. Posle turbulentne sezone uspeli su u onome u cemu su najbolji, a to su titule. Hvala Riberiju i Robenu dvojici majstora koji su obelezili jednu epohu u fudbalu.

TS89

pre 4 godine

Kakav emotivan oprostaj od Riberija, Robena pa i Rafinje, Bajern je stvarno veliki klub, za razliku od ostalih "velikih" klubova i tome kako su ispratili svoje legende!

JPR24

pre 4 godine

Gledajte kada Ajntraht ostane ne bez mesta koje vodi u LŠ nego bez evrope uopšte? Mada su odlično odigrali sezonu ali su se iscrpeli načisto, kako fizički tako i psihički, plis uvek igrala uglavnom ista jedanestorica, slabe zamene. A i svi sada misle o transferima i narednim sezonama.....
(sah 88, 18. maj 2019 15:44)

Raspali se kompletno. Prosuli celu sezonu... a i generalno, odbrana im nije bila bas nešto.

XY

pre 4 godine

Hahaha,stvarno se ne zna ko je veca paljevina i luzer: Borusija ili Liverpul. Bice 5:1 za Bayern!
(Oliver, 17. maj 2019 10:40)

Svaka cast na prognozi!

Misa

pre 4 godine

Roben i riberi, boze mili koji kraljevi. Oni su nosili bajern, zbog njih bajern gazi. Strasni igraci strasni majstori. Jedan od onih legendarnih tandema roben riberi, skols gigs, xavi iniesta, nedved delpiero, sedorf davids. Da nisu doveli neznalicu gvardiolu imali bi makar jos dve lige sampiona

Soni

pre 4 godine

Šta reći za Robena i Riberija? I hladni Henes je zaplakao kada su postigli golove. Dva totalno različita lika, jedan sa mnoštvo skandala, drugi miran čovek bez mrlje oženjen devojkom sa kojom je još od srednje škole.
Ali na terenu dva tigra. Koliko povreda, koliko padova i uvek su se vračali jači nego ikad, nezaustavljivi Frank i Arjen. Kakav fudbal je igrao Bajern 12/13 sa Jup Hajnkesom. Nojer, Lam, Švajni, Miler, njih dvojica..
Najbolji duo krilnih fudbalera.
DANKE ROBBERY!
#MiaSanMia
(31, 18. maj 2019 17:28)

Brale moj, to je bilo 2013-e. Sad je 2019. De malo..

Liverpool Man

pre 4 godine

Zao mi je Ajntrahta ali pricao sam jos pre mesec i po da treba da odustanu od LE jer idu na Celsi i da su prosli opet bi ih docekao Arsenal dok im je u ligi bilo otvoreno cetvrto mesto ali preumorni nisu imali snage za Bundes.

Liverpool Man

pre 4 godine

Svi pricaju kako ce biti dosadno kad se penzionisu Mesi i Ronaldo i ostace neka rupa ali meni ce jos veca rupa ostati nakon odlaska Robena i Riberija. Igracine. Evo go ulazi celavi, trci kao da ima 16god, uklizava i skace kao skolarac.
Bice tesko da Bajern zameni taj dvojac.

Oliver

pre 4 godine

Jos jedan dokaz da je berlinski sudija Manuel Grefe licni neprijatelj i mrzitelj Bayerna kao sto tvrdim godinama. Milion puta je ostetio BAyern,a sada je priznao neregularan gol Dortmunda,jer se lepo vidi da je lopta presla gol aut liniju celim obimom. Jos je gledao na VAR-u,sto znaci da je u pitanju zla namera.

drago

pre 4 godine

Famozni Jovic u zadnjih 10 kola dao 2 gola a ni jedan u zadnjih 6 kola gdje su osvojili 2 boda. I Kramaric ga je stigao na listi strijelaca.
Zabio u svega 11 utakmkca Bundedlige. Slicno kao i SMS pao nakon prica o transferima.

mare

pre 4 godine

Ali sad je 1:1. Mozda ga Luka da za pobedu.
(Doprvak, 18. maj 2019 16:41

tasko, nije šutnuo na gol, dečko je nevidljiv na terenu. zalaganje ravno 0 ne samo njega nego celog tima.

više imao dodavanja haler koji je usao sa klupe nego luka

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Dobar je Jović,skupiće 90 min za celu sezonu u Realu,posle mu ne gine Milzboro
(Joka i Jeka,18.maj 2019 16:44)Sto volim ove pametne.Jos nije ni potpisao a on već zna koliko će ovaj igrati za celu sezonu u Realu.Sto ne rece posle dvomeca sa Celzijem tako?!

Doprvak

pre 4 godine

Nemoguća misija za Ajntraht danas u Minhenu je da pobedi. Jednostavno Bajernu je ova utakmica ključna da koliko toliko spasu ovu sezonu, potrebna im je pobeda za sigurnu overu i odbranu titule u Bundesligi čijim gubitkom bi napravili katastrofu jer se ona u poslednju gotovo deceniju podrazumeva da je uvek Bajernova i sve osim toga je za taj klub sramota. Plus bi i Kovač momentalno bio izbačen iz minhenskog giganta u slučaju gubitka domaće titule i zato i Kovač će imati dodatni motiv danas. Posle još jedne katastrofalne sezone u Ligi šampiona za Bajern titula u Bundesligi apsolutno je prioritet danas te će odigrati u punom ritmu i dati sve od sebe da pobede Ajntraht i samim tim nemaju šanse gosti iznenade danas. Pobeda Bajerna velika poput kuće danas, ubežen sam.
(Oposum, divna životinjica, 18. maj 2019 15:33)


Ali sad je 1:1. Mozda ga Luka da za pobedu.

Liverpool Man

pre 4 godine

Rekoh prosle nedelje da se ne zanosite da Frankfurt moze dobiti Bajern u ovakvim uslovima. Budite objektivni iako ima nasih igraca u Ajntrahtu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Овде се не можете вадити. Ајмо "српски" Ајнтрахт! Али ево већ воде баварци. Рећи ћу вам истину као и обично, Делија играо 4+ ову утакмицу... ⚽⚽⚽⚽

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Nemoguća misija za Ajntraht danas u Minhenu je da pobedi. Jednostavno Bajernu je ova utakmica ključna da koliko toliko spasu ovu sezonu, potrebna im je pobeda za sigurnu overu i odbranu titule u Bundesligi čijim gubitkom bi napravili katastrofu jer se ona u poslednju gotovo deceniju podrazumeva da je uvek Bajernova i sve osim toga je za taj klub sramota. Plus bi i Kovač momentalno bio izbačen iz minhenskog giganta u slučaju gubitka domaće titule i zato i Kovač će imati dodatni motiv danas. Posle još jedne katastrofalne sezone u Ligi šampiona za Bajern titula u Bundesligi apsolutno je prioritet danas te će odigrati u punom ritmu i dati sve od sebe da pobede Ajntraht i samim tim nemaju šanse gosti iznenade danas. Pobeda Bajerna velika poput kuće danas, ubežen sam.

sah 88

pre 4 godine

Gledajte kada Ajntraht ostane ne bez mesta koje vodi u LŠ nego bez evrope uopšte? Mada su odlično odigrali sezonu ali su se iscrpeli načisto, kako fizički tako i psihički, plis uvek igrala uglavnom ista jedanestorica, slabe zamene. A i svi sada misle o transferima i narednim sezonama.....

sah 88

pre 4 godine

Gledajte kada Ajntraht ostane ne bez mesta koje vodi u LŠ nego bez evrope uopšte? Mada su odlično odigrali sezonu ali su se iscrpeli načisto, kako fizički tako i psihički, plis uvek igrala uglavnom ista jedanestorica, slabe zamene. A i svi sada misle o transferima i narednim sezonama.....

Liverpool Man

pre 4 godine

Rekoh prosle nedelje da se ne zanosite da Frankfurt moze dobiti Bajern u ovakvim uslovima. Budite objektivni iako ima nasih igraca u Ajntrahtu.

Liverpool Man

pre 4 godine

Svi pricaju kako ce biti dosadno kad se penzionisu Mesi i Ronaldo i ostace neka rupa ali meni ce jos veca rupa ostati nakon odlaska Robena i Riberija. Igracine. Evo go ulazi celavi, trci kao da ima 16god, uklizava i skace kao skolarac.
Bice tesko da Bajern zameni taj dvojac.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Dobar je Jović,skupiće 90 min za celu sezonu u Realu,posle mu ne gine Milzboro
(Joka i Jeka,18.maj 2019 16:44)Sto volim ove pametne.Jos nije ni potpisao a on već zna koliko će ovaj igrati za celu sezonu u Realu.Sto ne rece posle dvomeca sa Celzijem tako?!

31

pre 4 godine

Šta reći za Robena i Riberija? I hladni Henes je zaplakao kada su postigli golove. Dva totalno različita lika, jedan sa mnoštvo skandala, drugi miran čovek bez mrlje oženjen devojkom sa kojom je još od srednje škole.
Ali na terenu dva tigra. Koliko povreda, koliko padova i uvek su se vračali jači nego ikad, nezaustavljivi Frank i Arjen. Kakav fudbal je igrao Bajern 12/13 sa Jup Hajnkesom. Nojer, Lam, Švajni, Miler, njih dvojica..
Najbolji duo krilnih fudbalera.
DANKE ROBBERY!
#MiaSanMia

drago

pre 4 godine

Famozni Jovic u zadnjih 10 kola dao 2 gola a ni jedan u zadnjih 6 kola gdje su osvojili 2 boda. I Kramaric ga je stigao na listi strijelaca.
Zabio u svega 11 utakmkca Bundedlige. Slicno kao i SMS pao nakon prica o transferima.

Goran ks

pre 4 godine

Leva i Jovic nebo i zemlja. Levandovski deset godina stariji od Jovica gine za svaku loptu, a Luka Jovic se seta po terenu kao da je na prvomajskom uranku.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Nemoguća misija za Ajntraht danas u Minhenu je da pobedi. Jednostavno Bajernu je ova utakmica ključna da koliko toliko spasu ovu sezonu, potrebna im je pobeda za sigurnu overu i odbranu titule u Bundesligi čijim gubitkom bi napravili katastrofu jer se ona u poslednju gotovo deceniju podrazumeva da je uvek Bajernova i sve osim toga je za taj klub sramota. Plus bi i Kovač momentalno bio izbačen iz minhenskog giganta u slučaju gubitka domaće titule i zato i Kovač će imati dodatni motiv danas. Posle još jedne katastrofalne sezone u Ligi šampiona za Bajern titula u Bundesligi apsolutno je prioritet danas te će odigrati u punom ritmu i dati sve od sebe da pobede Ajntraht i samim tim nemaju šanse gosti iznenade danas. Pobeda Bajerna velika poput kuće danas, ubežen sam.

XY

pre 4 godine

Hahaha,stvarno se ne zna ko je veca paljevina i luzer: Borusija ili Liverpul. Bice 5:1 za Bayern!
(Oliver, 17. maj 2019 10:40)

Svaka cast na prognozi!

Liverpool Man

pre 4 godine

Zao mi je Ajntrahta ali pricao sam jos pre mesec i po da treba da odustanu od LE jer idu na Celsi i da su prosli opet bi ih docekao Arsenal dok im je u ligi bilo otvoreno cetvrto mesto ali preumorni nisu imali snage za Bundes.

TS89

pre 4 godine

Kakav emotivan oprostaj od Riberija, Robena pa i Rafinje, Bajern je stvarno veliki klub, za razliku od ostalih "velikih" klubova i tome kako su ispratili svoje legende!

Viceprvaci svijeta

pre 4 godine

hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa

Necemo pricati narednih 10 godina, vec 100 godina. I tvoji unuci ce da pricaju o tome.
Ipak je to najljepsa nogometna bajka u povijesti i najveci sportski uspjeh na ovim prostorima.
To sto tebe boli je tvoj problem!
Bravo Niko Kovaču, gospodine! 👏🏻👏🏻👏🏻

mare

pre 4 godine

Ali sad je 1:1. Mozda ga Luka da za pobedu.
(Doprvak, 18. maj 2019 16:41

tasko, nije šutnuo na gol, dečko je nevidljiv na terenu. zalaganje ravno 0 ne samo njega nego celog tima.

više imao dodavanja haler koji je usao sa klupe nego luka

Misa

pre 4 godine

Roben i riberi, boze mili koji kraljevi. Oni su nosili bajern, zbog njih bajern gazi. Strasni igraci strasni majstori. Jedan od onih legendarnih tandema roben riberi, skols gigs, xavi iniesta, nedved delpiero, sedorf davids. Da nisu doveli neznalicu gvardiolu imali bi makar jos dve lige sampiona

Goran ks

pre 4 godine

Veliki Bajern ima jednu manje titulu od zvezde.... BRAVO ZVEZDO VELIKA SI!
(And(Veljko, 18. maj 2019 18:45)

A od vas Liverpul 12 manje ,Barsa 3, ma vi ste takva sila.A u Nemackoj bi igrali trecu ligu i borili se za opstanak sa Kotbusom,Alenom ,Minhenom. Derbi zacelja Zvezda -Sportfreunde Lotte.

Oliver

pre 4 godine

Jos jedan dokaz da je berlinski sudija Manuel Grefe licni neprijatelj i mrzitelj Bayerna kao sto tvrdim godinama. Milion puta je ostetio BAyern,a sada je priznao neregularan gol Dortmunda,jer se lepo vidi da je lopta presla gol aut liniju celim obimom. Jos je gledao na VAR-u,sto znaci da je u pitanju zla namera.

Oliver

pre 4 godine

Ona sezona i igra kad su uzeli LS sa Hajnkesom je nezaboravna. Nojer Lam Alaba Boateng Van Bujten Svajnstajger Kros Gomez Roben Riberi. Rapsodija!
@(santa justa,

Upravo tako. Podseticu da je Bayern tada pobedio Juventus u cetvrtfinalu sa 4:0,a Barselonu u polufinalu sa 7:0,pri cemu ni Juve ni Barsa nisu napravili nijednu ozbiljnu priliku za 6 sati fudbala!! Takva dominacija nije vidjena u istoriji LS!

x

pre 4 godine

Leva i Jovic nebo i zemlja. Levandovski deset godina stariji od Jovica gine za svaku loptu, a Luka Jovic se seta po terenu kao da je na prvomajskom uranku.
(Goran ks, 18. maj 2019 18:37)

Kad ja napišem da Jović bez lopte igrač manje na terenu, pršte minusi

Gdin '77

pre 4 godine

Cestitke za veliki Bayern. Posle turbulentne sezone uspeli su u onome u cemu su najbolji, a to su titule. Hvala Riberiju i Robenu dvojici majstora koji su obelezili jednu epohu u fudbalu.

drago

pre 4 godine

Delija sa severa

Pisem o Kovacu.

jsx

A da li bi Krstqjic mogao od tima koji ide u drugu ligu napraviti finalista, ovajaca Kupa i tim koji se bori za Evropu? Ne bi. A Kovac je to uspio i zato je dobaio posao u Bayernu. I kao sto kazes, bez pojacanja. A ostati ce upisan kao trener velikog Bayerna sa kojim je osvojio veliku Bundesligu. Nesto stose i ocekuje od bivseg kapetana sadasnjih VICEPRVAKA SVIJETA!

drago

pre 4 godine

Niko Kovac donio Bayernu prvenstvo! Trener iz zemlje VICEPRVAKA SVIJETA!!!

Vise srece nego pameti za Eintacht, Hoffenheim vodio 2:0, igrac im iskljucen pa izgubili.

santa justa

pre 4 godine

Ona sezona i igra kad su uzeli LS sa Hajkensom je nezaboravna. Nojer Lam Alaba Boateng Van Bujten Svajnstajger Kros Gomez Roben Riberi. Rapsodija!

Delija sa severa

pre 4 godine

Niko Kovac donio Bayernu prvenstvo! Trener iz zemlje VICEPRVAKA SVIJETA!!!

Vise srece nego pameti za Eintacht, Hoffenheim vodio 2:0, igrac im iskljucen pa izgubili.
(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou

Soni

pre 4 godine

Šta reći za Robena i Riberija? I hladni Henes je zaplakao kada su postigli golove. Dva totalno različita lika, jedan sa mnoštvo skandala, drugi miran čovek bez mrlje oženjen devojkom sa kojom je još od srednje škole.
Ali na terenu dva tigra. Koliko povreda, koliko padova i uvek su se vračali jači nego ikad, nezaustavljivi Frank i Arjen. Kakav fudbal je igrao Bajern 12/13 sa Jup Hajnkesom. Nojer, Lam, Švajni, Miler, njih dvojica..
Najbolji duo krilnih fudbalera.
DANKE ROBBERY!
#MiaSanMia
(31, 18. maj 2019 17:28)

Brale moj, to je bilo 2013-e. Sad je 2019. De malo..

HARIS

pre 4 godine

Frankfurt napravio posao vijeka! Uvalili ovu panjinu Jovica Realu za 50-60 miliona, a lik ne moze da se sastavi, samo ceka loptu u sesnestercu, nista korisno ne radi za tim. Sa njim u timu kao da imaju igraca manje, uz sve to na posljednjih 15 utakmica u BL je bio najgori!

extremesportist

pre 4 godine

Roben i Riberi, ili popularno "Robbery", su i dalje majstori kakvi se retko viđaju i šteta što napuštaju Minhen, ali godine čine svoje...

Da su ih obojicu zaobišle mnogobrojne povrede koje su imali, mislim da bi sada o njima pričali kao jednima od najboljih ikada, ali i ovako su obeležili jednu eru kao možda i najkvalitetniji tandem krilnih napadača svoje generacije.

Nije bezveze Mesi, kada su ga pitali za najtežeg protivnika u karijeri, odgovorio "Roben i Riberi" :D

https://www.youtube.com/watch?v=7gV1K2gqGdw
https://www.youtube.com/watch?v=IkZobGVazbk

Vuk

pre 4 godine

Jovic cuvao noge za Madrid!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlo,

Mislis da ga Real zeli?
Dobra sezona svaka cast ali deli 3.mesto Bundeslige sa četvoricom...jalov zadnja 2 meseca...nista tu nema spektakularno čak ni kako daje golove a i ne stavljam ruku u vatru da ga real hoce osim ako ce da ga salju na pozajmice

ides

pre 4 godine

(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa, 18. maj 2019 17:51)

Boli hehe. Neka.

Mozzart

pre 4 godine

juju koja namestanja u poslednjih 4-5 kola...
(cvelinho, 18. maj 2019 17:51)
Ako pogledas bolje, sve je doslo ocekivano. Hanover u posledmja tri kola stavio do znanja da nece u LE. Ja pogodio 5 tekmi, promasio samo Dortmund, mislio sam da ce pustiti M`gladbah da ide u LS, posto je Bajern bio vec vidjen kao prvak. Sve u svemu, ovo je liga, do zadnjeg minuta se nista nije znalo, a ne kao kod nas...

Hahp

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54 )

I Mesi I Cr7 bi sami resili ovaj matori Bayern uzgred najgori u poslednjih 15 godina.

Delija sa severa

pre 4 godine

hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa

Necemo pricati narednih 10 godina, vec 100 godina. I tvoji unuci ce da pricaju o tome.
Ipak je to najljepsa nogometna bajka u povijesti i najveci sportski uspjeh na ovim prostorima.
To sto tebe boli je tvoj problem!
Bravo Niko Kovaču, gospodine! 👏🏻👏🏻👏🏻
(Viceprvaci svijeta, 18. maj 2019 18:53) ma pricaj ti slobodno al ljude ne interesuje SP . koje ti koristi imas sto ovde na vest o Bayernu pricas o SP od pre godinu dana? cuj moji unuci ce pricati ,mene boli? oplakah. a sto bi mene interesovala Hrvatska i bilo sta u vezi nje? isto kao da je Rumunija igrala. bas necu imati sta drugo da pricam unucima nego cu da im pricam o 'najljepsoj nogometnoj bajci'. ajde bre u kakvim ti iluzijama zivis prijatelju? dal ti stvarno mislis da nekog u Srbiji toliko interesuje Hrvatska .posto istorija pamti pobednike moji unuci ce verovatno znati za pobedu Francuske jer hajde ti meni reci koje je bio porazeni finalista 1938? al bez googla.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Famozni Jovic u zadnjih 10 kola dao 2 gola a ni jedan u zadnjih 6 kola gdje su osvojili 2 boda. I Kramaric ga je stigao na listi strijelaca.
Zabio u svega 11 utakmkca Bundedlige. Slicno kao i SMS pao nakon prica o transferima.
(drago, 18. maj 2019 16:19)

Drago, prijatelju stari. Daj da probesjedim koju. Srbi su u nogometnom kanalu od raspada sfrj ili tocnije od 98, to im je posljednja svijetla tocka.
Pokazimo velicinu i velikodusnost pobjednika. Oni po nama pljuju jer ih boli. Zasto bi i mi po njima? Nek zive u svojim nadama, treba im pruziti ruku i biti veci gospodin od njih. Kad oni pljuju naseg luku, da mi hvalimo njihovog. S vremenom ce im postati neugodno. A i... Nije to to kad je nogometni arhineprijatelj na aparatima. Tad ih je lako ismijavati. Treba im pozeljeti srecu, pa da stvore vrhunsku repku koja ce protiv nas za par godina igrat u finalu ep na primjer, te da im tad zveknemo petardu.
Sigurno mi je zanimljivije gledati njih kako se koprcaju nego neki englezi ili talijani. Igre bez granica, odnosno, 'ko ce kome nego svoj svome. :D

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Овде се не можете вадити. Ајмо "српски" Ајнтрахт! Али ево већ воде баварци. Рећи ћу вам истину као и обично, Делија играо 4+ ову утакмицу... ⚽⚽⚽⚽

Terza Kokezovic

pre 4 godine

Srecna nam 29. titula Bundeslige i 7. uzastopna! Vreme je za sampanjac i pivo,ziveli!!
(Oliver, 18. maj 2019 17:29)

Slabo je to, mi imamo 30.

JPR24

pre 4 godine

Gledajte kada Ajntraht ostane ne bez mesta koje vodi u LŠ nego bez evrope uopšte? Mada su odlično odigrali sezonu ali su se iscrpeli načisto, kako fizički tako i psihički, plis uvek igrala uglavnom ista jedanestorica, slabe zamene. A i svi sada misle o transferima i narednim sezonama.....
(sah 88, 18. maj 2019 15:44)

Raspali se kompletno. Prosuli celu sezonu... a i generalno, odbrana im nije bila bas nešto.

pozdrav iz Zenice

pre 4 godine

2 Hrvata na temi o Bajernu raspravljaju o arhineprijatelju i Srbima, stvarno su Srbi u pravu kad kazu da ste iskompleksirani, nisu vam ovo devedesete

Myles Kennedy

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54


zamisli tek kako je igrati u napadu fulama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 18. maj 2019 18:19)nisam siguran kakve veze ima Fulam sa ovim? ali pretpostavljam da je u pitanju prepucavanje na relaciji Partizan-CZV . Luka Jovic je definitivno bolji napadac . inteligentniji , okretniji,kompletniji i bolje barata loptom a Mitro je old scool napadac kakvih je po Engleskoj bilo puno.

milan

pre 4 godine

nisam siguran kakve veze ima Fulam sa ovim? ali pretpostavljam da je u pitanju prepucavanje na relaciji Partizan-CZV . Luka Jovic je definitivno bolji napadac . inteligentniji , okretniji,kompletniji i bolje barata loptom a Mitro je old scool napadac kakvih je po Engleskoj bilo puno.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 18:28)

takvih u engleskoj nema puni, samo 3 tima u premijer ligi igraju sa igračem kao sto su mitrovic.

vezano za prepucavanje, jović može da bude nn puta bolji od mitrovića u svim segmentima igre, ali vise stvari ne. Dečko je lenj, nema srca, ne kreće se, ne trči, ne grize, i po tome je glavna razlika izmedju njega i ostalih napadača. dečko se vuče po terenu celu utakmicu, kada je imao kontru protiv bajerna nije istrčao, nego su sa sustigli.

baš ovako

mare

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54


zamisli tek kako je igrati u napadu fulama.

Delija sa severa

pre 4 godine

(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa, 18. maj 2019 17:51)

Boli hehe. Neka.
(ides, 18. maj 2019 18:22) a sta boli? na vest o Bayernu ti pises o zemlji dopvraka . sutra ces na vesti iz crne hronike da pises o Luki ,SP i doprvacima.

Daki

pre 4 godine

Nije Jovic kriv nego bila je teska sezone za frankfurt , nije lako igrati do lige evrope polufinala , i jos dati sve u ligu.

Bajern je vec ispao u osminu finala normalno da oni imaju vise snage !

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Hartz 4 opet dominira, svaki drugi komentar njegov. Kao da je osvojio CL a ne Bajernligu! Ja čestitam rekorderima narednih 10+ godina osvajanje titule!

nnn

pre 4 godine

(Pijani zlotvor, 18. maj 2019 21:54)

Vi ste izgleda jedan Hrvat koji daje prijateljske savjete svom zemljaku. Vidim da živite u svetu mašte pa sanjate o nekim petardama koje će Hrvati zveknuti Srbima. Samo se pitam kako. Nositelji igre hrvatske reprezentacije su na zalasku karijere,a nikakvih mladih nada nema na vidiku.Hrvati su ti koji će primati ne petarde, nego šestarde i već su počeli da ih primaju. Šta će biti sa našim Lukom Jovićem videćemo, njegova karijera će se sumirati za 10 godina, a već sa sa 21 godinom je na pragu ulaska u Real (dok vašem Lukici sledi šut karta iz istog kluba). Reći da je vaš Lukica Modrić najbolji na svetu nije znak nedostatka gospodstva kako vi to sugerišete, već znak realnosti. Vi da imate iole objektivnosti sami biste priznali da bi tog lika trebalo biti sramota tih silnih kupljenih nagrada za najboljeg igrača jer on to nije. Puno ste poleteli i neki vas Srbi spuštaju na zemlju, mada su neki naivci čak i navijali za vas iako bi nekog ko je dobronameran prema Srbima u Hrvatskoj mogli svećom tražiti jer takvih nema puno.

jsx

pre 4 godine

@drago
Niko Kovac je doneo Borusiji nadu do poslednjeg kola. Ruku na srce, prilicno su matori najbolji igraci Bajerna, Nojer je van forme, Lam ni ne igra. Zato ne mogu da kazem da bih im i ja doneo tu titulu, ali Krstajic vec mislim da bi se snasao.

nije ti ovo psiho terapija

pre 4 godine

oaj drago ko pasteta , na svakim vestima, tebi ocito Srbi nabili opasne komplekse, sta te muci decace, jel ti mama spetljala s nekim nasim pa ne mozes da prebolis ili to sto ste nacija bez titule

drago

pre 4 godine

Bayern Munnchen je 3. tim svijeta (3. po rezultatima u LP sto bi bilo isto) a mozda i 2. jer je Milan koji je 2. u Evropi 2. i u Italiji dok Bayern dominira u Njemackoj.
Temelje velikoga Bayerna su udarili Hrvati Zlatko Čik Čajkovski i Branko Zebec. Cajkovski ih je trenirao od 63 do 68 a Zebec od 68 do 70-e. Cajkovski je uzeo prvenstvo sa Kolnom 62-e, tad je presao u Bayern i te godine u tim uveo juniora Seppa Maiera, 2 godine kasnije i juniore Gerda Müllera i Franza Beckenbauera. Oformio je tim koji je uzeo 3 Lige Prvaka zaredom.
Sa njima je uzeo 2 kupa (2. i 3. u povijesti kluba) i Kup Kupova. Zebec im je donio prvo poslijeratno prvenstvo (2. ukupno) i prvu duplu krunu. Tada je i pocela dominacija Bayerna.
Niko Kovac nastavlja posao. I on ce se boriti za duplu krunu, slijedece subote protiv Leipziga. Tim Kupm bi i usao u drustvo samo 4 trenera koji su osvojili 2 Kupa zaredom.

Pijani zlotvor


Sa korektnima da. Ove druge treba udariti gdje najvise boli.
Uostalom treba biti ponosan. Hocemo to presucivati i zaboravljati. Treba uzivati u uspjesima. Nasi su VICEPRVACI SVIJETA!!!

Doprvak

pre 4 godine

Nemoguća misija za Ajntraht danas u Minhenu je da pobedi. Jednostavno Bajernu je ova utakmica ključna da koliko toliko spasu ovu sezonu, potrebna im je pobeda za sigurnu overu i odbranu titule u Bundesligi čijim gubitkom bi napravili katastrofu jer se ona u poslednju gotovo deceniju podrazumeva da je uvek Bajernova i sve osim toga je za taj klub sramota. Plus bi i Kovač momentalno bio izbačen iz minhenskog giganta u slučaju gubitka domaće titule i zato i Kovač će imati dodatni motiv danas. Posle još jedne katastrofalne sezone u Ligi šampiona za Bajern titula u Bundesligi apsolutno je prioritet danas te će odigrati u punom ritmu i dati sve od sebe da pobede Ajntraht i samim tim nemaju šanse gosti iznenade danas. Pobeda Bajerna velika poput kuće danas, ubežen sam.
(Oposum, divna životinjica, 18. maj 2019 15:33)


Ali sad je 1:1. Mozda ga Luka da za pobedu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Па зашто минуси, стварно играо сам 4+ ову? Ал сам пао 4+ двије Борусије. Још сам погодио М.Сити-Вотфотд 3+, Мајнц-Хофенхајм и Фортуна-Хановер оба дају 3+ и Интер З.-Динамо З. 3+.... 🙄

YNWA

pre 4 godine

Kad ja napišem da Jović bez lopte igrač manje na terenu, pršte minusi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (x, 18. maj 2019 22:31)

# Link komentara

A, kada bi ti shvatio da se vec primaju instrukcije od strane menadzera i novog kluba o igranju u mecevima na kraju sezone kakvi god oni bili, drukcije bi pisao.

Goran ks

pre 4 godine

@ Горан кс - А у којој би ви тек лиги играли овако "јаки" ако би ми играли у трећој? 😃😃😃
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. maj 2019 20:36)

Koji mi ,Napredak, Partizan ?

Oni u Oberligu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Горан кс - А у којој би ви тек лиги играли овако "јаки" ако би ми играли у трећој? 😃😃😃

nnn

pre 4 godine

(Pijani zlotvor, 18. maj 2019 21:54)

Vi ste izgleda jedan Hrvat koji daje prijateljske savjete svom zemljaku. Vidim da živite u svetu mašte pa sanjate o nekim petardama koje će Hrvati zveknuti Srbima. Samo se pitam kako. Nositelji igre hrvatske reprezentacije su na zalasku karijere,a nikakvih mladih nada nema na vidiku.Hrvati su ti koji će primati ne petarde, nego šestarde i već su počeli da ih primaju. Šta će biti sa našim Lukom Jovićem videćemo, njegova karijera će se sumirati za 10 godina, a već sa sa 21 godinom je na pragu ulaska u Real (dok vašem Lukici sledi šut karta iz istog kluba). Reći da je vaš Lukica Modrić najbolji na svetu nije znak nedostatka gospodstva kako vi to sugerišete, već znak realnosti. Vi da imate iole objektivnosti sami biste priznali da bi tog lika trebalo biti sramota tih silnih kupljenih nagrada za najboljeg igrača jer on to nije. Puno ste poleteli i neki vas Srbi spuštaju na zemlju, mada su neki naivci čak i navijali za vas iako bi nekog ko je dobronameran prema Srbima u Hrvatskoj mogli svećom tražiti jer takvih nema puno.

drago

pre 4 godine

Niko Kovac donio Bayernu prvenstvo! Trener iz zemlje VICEPRVAKA SVIJETA!!!

Vise srece nego pameti za Eintacht, Hoffenheim vodio 2:0, igrac im iskljucen pa izgubili.

Liverpool Man

pre 4 godine

Svi pricaju kako ce biti dosadno kad se penzionisu Mesi i Ronaldo i ostace neka rupa ali meni ce jos veca rupa ostati nakon odlaska Robena i Riberija. Igracine. Evo go ulazi celavi, trci kao da ima 16god, uklizava i skace kao skolarac.
Bice tesko da Bajern zameni taj dvojac.

Delija sa severa

pre 4 godine

Niko Kovac donio Bayernu prvenstvo! Trener iz zemlje VICEPRVAKA SVIJETA!!!

Vise srece nego pameti za Eintacht, Hoffenheim vodio 2:0, igrac im iskljucen pa izgubili.
(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou

Delija sa severa

pre 4 godine

hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa

Necemo pricati narednih 10 godina, vec 100 godina. I tvoji unuci ce da pricaju o tome.
Ipak je to najljepsa nogometna bajka u povijesti i najveci sportski uspjeh na ovim prostorima.
To sto tebe boli je tvoj problem!
Bravo Niko Kovaču, gospodine! 👏🏻👏🏻👏🏻
(Viceprvaci svijeta, 18. maj 2019 18:53) ma pricaj ti slobodno al ljude ne interesuje SP . koje ti koristi imas sto ovde na vest o Bayernu pricas o SP od pre godinu dana? cuj moji unuci ce pricati ,mene boli? oplakah. a sto bi mene interesovala Hrvatska i bilo sta u vezi nje? isto kao da je Rumunija igrala. bas necu imati sta drugo da pricam unucima nego cu da im pricam o 'najljepsoj nogometnoj bajci'. ajde bre u kakvim ti iluzijama zivis prijatelju? dal ti stvarno mislis da nekog u Srbiji toliko interesuje Hrvatska .posto istorija pamti pobednike moji unuci ce verovatno znati za pobedu Francuske jer hajde ti meni reci koje je bio porazeni finalista 1938? al bez googla.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Овде се не можете вадити. Ајмо "српски" Ајнтрахт! Али ево већ воде баварци. Рећи ћу вам истину као и обично, Делија играо 4+ ову утакмицу... ⚽⚽⚽⚽

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Dobar je Jović,skupiće 90 min za celu sezonu u Realu,posle mu ne gine Milzboro
(Joka i Jeka,18.maj 2019 16:44)Sto volim ove pametne.Jos nije ni potpisao a on već zna koliko će ovaj igrati za celu sezonu u Realu.Sto ne rece posle dvomeca sa Celzijem tako?!

HARIS

pre 4 godine

Frankfurt napravio posao vijeka! Uvalili ovu panjinu Jovica Realu za 50-60 miliona, a lik ne moze da se sastavi, samo ceka loptu u sesnestercu, nista korisno ne radi za tim. Sa njim u timu kao da imaju igraca manje, uz sve to na posljednjih 15 utakmica u BL je bio najgori!

drago

pre 4 godine

Famozni Jovic u zadnjih 10 kola dao 2 gola a ni jedan u zadnjih 6 kola gdje su osvojili 2 boda. I Kramaric ga je stigao na listi strijelaca.
Zabio u svega 11 utakmkca Bundedlige. Slicno kao i SMS pao nakon prica o transferima.

Soni

pre 4 godine

Šta reći za Robena i Riberija? I hladni Henes je zaplakao kada su postigli golove. Dva totalno različita lika, jedan sa mnoštvo skandala, drugi miran čovek bez mrlje oženjen devojkom sa kojom je još od srednje škole.
Ali na terenu dva tigra. Koliko povreda, koliko padova i uvek su se vračali jači nego ikad, nezaustavljivi Frank i Arjen. Kakav fudbal je igrao Bajern 12/13 sa Jup Hajnkesom. Nojer, Lam, Švajni, Miler, njih dvojica..
Najbolji duo krilnih fudbalera.
DANKE ROBBERY!
#MiaSanMia
(31, 18. maj 2019 17:28)

Brale moj, to je bilo 2013-e. Sad je 2019. De malo..

pozdrav iz Zenice

pre 4 godine

2 Hrvata na temi o Bajernu raspravljaju o arhineprijatelju i Srbima, stvarno su Srbi u pravu kad kazu da ste iskompleksirani, nisu vam ovo devedesete

Viceprvaci svijeta

pre 4 godine

hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa

Necemo pricati narednih 10 godina, vec 100 godina. I tvoji unuci ce da pricaju o tome.
Ipak je to najljepsa nogometna bajka u povijesti i najveci sportski uspjeh na ovim prostorima.
To sto tebe boli je tvoj problem!
Bravo Niko Kovaču, gospodine! 👏🏻👏🏻👏🏻

jsx

pre 4 godine

@drago
Niko Kovac je doneo Borusiji nadu do poslednjeg kola. Ruku na srce, prilicno su matori najbolji igraci Bajerna, Nojer je van forme, Lam ni ne igra. Zato ne mogu da kazem da bih im i ja doneo tu titulu, ali Krstajic vec mislim da bi se snasao.

Doprvak

pre 4 godine

Nemoguća misija za Ajntraht danas u Minhenu je da pobedi. Jednostavno Bajernu je ova utakmica ključna da koliko toliko spasu ovu sezonu, potrebna im je pobeda za sigurnu overu i odbranu titule u Bundesligi čijim gubitkom bi napravili katastrofu jer se ona u poslednju gotovo deceniju podrazumeva da je uvek Bajernova i sve osim toga je za taj klub sramota. Plus bi i Kovač momentalno bio izbačen iz minhenskog giganta u slučaju gubitka domaće titule i zato i Kovač će imati dodatni motiv danas. Posle još jedne katastrofalne sezone u Ligi šampiona za Bajern titula u Bundesligi apsolutno je prioritet danas te će odigrati u punom ritmu i dati sve od sebe da pobede Ajntraht i samim tim nemaju šanse gosti iznenade danas. Pobeda Bajerna velika poput kuće danas, ubežen sam.
(Oposum, divna životinjica, 18. maj 2019 15:33)


Ali sad je 1:1. Mozda ga Luka da za pobedu.

Oliver

pre 4 godine

Jos jedan dokaz da je berlinski sudija Manuel Grefe licni neprijatelj i mrzitelj Bayerna kao sto tvrdim godinama. Milion puta je ostetio BAyern,a sada je priznao neregularan gol Dortmunda,jer se lepo vidi da je lopta presla gol aut liniju celim obimom. Jos je gledao na VAR-u,sto znaci da je u pitanju zla namera.

Delija sa severa

pre 4 godine

(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa, 18. maj 2019 17:51)

Boli hehe. Neka.
(ides, 18. maj 2019 18:22) a sta boli? na vest o Bayernu ti pises o zemlji dopvraka . sutra ces na vesti iz crne hronike da pises o Luki ,SP i doprvacima.

Goran ks

pre 4 godine

Veliki Bajern ima jednu manje titulu od zvezde.... BRAVO ZVEZDO VELIKA SI!
(And(Veljko, 18. maj 2019 18:45)

A od vas Liverpul 12 manje ,Barsa 3, ma vi ste takva sila.A u Nemackoj bi igrali trecu ligu i borili se za opstanak sa Kotbusom,Alenom ,Minhenom. Derbi zacelja Zvezda -Sportfreunde Lotte.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Hartz 4 opet dominira, svaki drugi komentar njegov. Kao da je osvojio CL a ne Bajernligu! Ja čestitam rekorderima narednih 10+ godina osvajanje titule!

YNWA

pre 4 godine

Kad ja napišem da Jović bez lopte igrač manje na terenu, pršte minusi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (x, 18. maj 2019 22:31)

# Link komentara

A, kada bi ti shvatio da se vec primaju instrukcije od strane menadzera i novog kluba o igranju u mecevima na kraju sezone kakvi god oni bili, drukcije bi pisao.

Daki

pre 4 godine

Nije Jovic kriv nego bila je teska sezone za frankfurt , nije lako igrati do lige evrope polufinala , i jos dati sve u ligu.

Bajern je vec ispao u osminu finala normalno da oni imaju vise snage !

nije ti ovo psiho terapija

pre 4 godine

oaj drago ko pasteta , na svakim vestima, tebi ocito Srbi nabili opasne komplekse, sta te muci decace, jel ti mama spetljala s nekim nasim pa ne mozes da prebolis ili to sto ste nacija bez titule

Terza Kokezovic

pre 4 godine

Srecna nam 29. titula Bundeslige i 7. uzastopna! Vreme je za sampanjac i pivo,ziveli!!
(Oliver, 18. maj 2019 17:29)

Slabo je to, mi imamo 30.

ides

pre 4 godine

(drago, 18. maj 2019 17:33)hoce te li vi i narednih 10 godina da smarate sa tim doprvacima? ajde bre imas hr index pa tamo pisi za onog koga to zanima .gori ste nego ovi botovi koji vole Cou
(Delija sa severa, 18. maj 2019 17:51)

Boli hehe. Neka.

Liverpool Man

pre 4 godine

Zao mi je Ajntrahta ali pricao sam jos pre mesec i po da treba da odustanu od LE jer idu na Celsi i da su prosli opet bi ih docekao Arsenal dok im je u ligi bilo otvoreno cetvrto mesto ali preumorni nisu imali snage za Bundes.

drago

pre 4 godine

Delija sa severa

Pisem o Kovacu.

jsx

A da li bi Krstqjic mogao od tima koji ide u drugu ligu napraviti finalista, ovajaca Kupa i tim koji se bori za Evropu? Ne bi. A Kovac je to uspio i zato je dobaio posao u Bayernu. I kao sto kazes, bez pojacanja. A ostati ce upisan kao trener velikog Bayerna sa kojim je osvojio veliku Bundesligu. Nesto stose i ocekuje od bivseg kapetana sadasnjih VICEPRVAKA SVIJETA!

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Famozni Jovic u zadnjih 10 kola dao 2 gola a ni jedan u zadnjih 6 kola gdje su osvojili 2 boda. I Kramaric ga je stigao na listi strijelaca.
Zabio u svega 11 utakmkca Bundedlige. Slicno kao i SMS pao nakon prica o transferima.
(drago, 18. maj 2019 16:19)

Drago, prijatelju stari. Daj da probesjedim koju. Srbi su u nogometnom kanalu od raspada sfrj ili tocnije od 98, to im je posljednja svijetla tocka.
Pokazimo velicinu i velikodusnost pobjednika. Oni po nama pljuju jer ih boli. Zasto bi i mi po njima? Nek zive u svojim nadama, treba im pruziti ruku i biti veci gospodin od njih. Kad oni pljuju naseg luku, da mi hvalimo njihovog. S vremenom ce im postati neugodno. A i... Nije to to kad je nogometni arhineprijatelj na aparatima. Tad ih je lako ismijavati. Treba im pozeljeti srecu, pa da stvore vrhunsku repku koja ce protiv nas za par godina igrat u finalu ep na primjer, te da im tad zveknemo petardu.
Sigurno mi je zanimljivije gledati njih kako se koprcaju nego neki englezi ili talijani. Igre bez granica, odnosno, 'ko ce kome nego svoj svome. :D

Myles Kennedy

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54


zamisli tek kako je igrati u napadu fulama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 18. maj 2019 18:19)nisam siguran kakve veze ima Fulam sa ovim? ali pretpostavljam da je u pitanju prepucavanje na relaciji Partizan-CZV . Luka Jovic je definitivno bolji napadac . inteligentniji , okretniji,kompletniji i bolje barata loptom a Mitro je old scool napadac kakvih je po Engleskoj bilo puno.

milan

pre 4 godine

nisam siguran kakve veze ima Fulam sa ovim? ali pretpostavljam da je u pitanju prepucavanje na relaciji Partizan-CZV . Luka Jovic je definitivno bolji napadac . inteligentniji , okretniji,kompletniji i bolje barata loptom a Mitro je old scool napadac kakvih je po Engleskoj bilo puno.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 18:28)

takvih u engleskoj nema puni, samo 3 tima u premijer ligi igraju sa igračem kao sto su mitrovic.

vezano za prepucavanje, jović može da bude nn puta bolji od mitrovića u svim segmentima igre, ali vise stvari ne. Dečko je lenj, nema srca, ne kreće se, ne trči, ne grize, i po tome je glavna razlika izmedju njega i ostalih napadača. dečko se vuče po terenu celu utakmicu, kada je imao kontru protiv bajerna nije istrčao, nego su sa sustigli.

baš ovako

Liverpool Man

pre 4 godine

Rekoh prosle nedelje da se ne zanosite da Frankfurt moze dobiti Bajern u ovakvim uslovima. Budite objektivni iako ima nasih igraca u Ajntrahtu.

mare

pre 4 godine

Ali sad je 1:1. Mozda ga Luka da za pobedu.
(Doprvak, 18. maj 2019 16:41

tasko, nije šutnuo na gol, dečko je nevidljiv na terenu. zalaganje ravno 0 ne samo njega nego celog tima.

više imao dodavanja haler koji je usao sa klupe nego luka

Hahp

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54 )

I Mesi I Cr7 bi sami resili ovaj matori Bayern uzgred najgori u poslednjih 15 godina.

santa justa

pre 4 godine

Ona sezona i igra kad su uzeli LS sa Hajkensom je nezaboravna. Nojer Lam Alaba Boateng Van Bujten Svajnstajger Kros Gomez Roben Riberi. Rapsodija!

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Nemoguća misija za Ajntraht danas u Minhenu je da pobedi. Jednostavno Bajernu je ova utakmica ključna da koliko toliko spasu ovu sezonu, potrebna im je pobeda za sigurnu overu i odbranu titule u Bundesligi čijim gubitkom bi napravili katastrofu jer se ona u poslednju gotovo deceniju podrazumeva da je uvek Bajernova i sve osim toga je za taj klub sramota. Plus bi i Kovač momentalno bio izbačen iz minhenskog giganta u slučaju gubitka domaće titule i zato i Kovač će imati dodatni motiv danas. Posle još jedne katastrofalne sezone u Ligi šampiona za Bajern titula u Bundesligi apsolutno je prioritet danas te će odigrati u punom ritmu i dati sve od sebe da pobede Ajntraht i samim tim nemaju šanse gosti iznenade danas. Pobeda Bajerna velika poput kuće danas, ubežen sam.

sah 88

pre 4 godine

Gledajte kada Ajntraht ostane ne bez mesta koje vodi u LŠ nego bez evrope uopšte? Mada su odlično odigrali sezonu ali su se iscrpeli načisto, kako fizički tako i psihički, plis uvek igrala uglavnom ista jedanestorica, slabe zamene. A i svi sada misle o transferima i narednim sezonama.....

Misa

pre 4 godine

Roben i riberi, boze mili koji kraljevi. Oni su nosili bajern, zbog njih bajern gazi. Strasni igraci strasni majstori. Jedan od onih legendarnih tandema roben riberi, skols gigs, xavi iniesta, nedved delpiero, sedorf davids. Da nisu doveli neznalicu gvardiolu imali bi makar jos dve lige sampiona

31

pre 4 godine

Šta reći za Robena i Riberija? I hladni Henes je zaplakao kada su postigli golove. Dva totalno različita lika, jedan sa mnoštvo skandala, drugi miran čovek bez mrlje oženjen devojkom sa kojom je još od srednje škole.
Ali na terenu dva tigra. Koliko povreda, koliko padova i uvek su se vračali jači nego ikad, nezaustavljivi Frank i Arjen. Kakav fudbal je igrao Bajern 12/13 sa Jup Hajnkesom. Nojer, Lam, Švajni, Miler, njih dvojica..
Najbolji duo krilnih fudbalera.
DANKE ROBBERY!
#MiaSanMia

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@ Горан кс - А у којој би ви тек лиги играли овако "јаки" ако би ми играли у трећој? 😃😃😃

Goran ks

pre 4 godine

Leva i Jovic nebo i zemlja. Levandovski deset godina stariji od Jovica gine za svaku loptu, a Luka Jovic se seta po terenu kao da je na prvomajskom uranku.

Oliver

pre 4 godine

Ona sezona i igra kad su uzeli LS sa Hajnkesom je nezaboravna. Nojer Lam Alaba Boateng Van Bujten Svajnstajger Kros Gomez Roben Riberi. Rapsodija!
@(santa justa,

Upravo tako. Podseticu da je Bayern tada pobedio Juventus u cetvrtfinalu sa 4:0,a Barselonu u polufinalu sa 7:0,pri cemu ni Juve ni Barsa nisu napravili nijednu ozbiljnu priliku za 6 sati fudbala!! Takva dominacija nije vidjena u istoriji LS!

drago

pre 4 godine

Bayern Munnchen je 3. tim svijeta (3. po rezultatima u LP sto bi bilo isto) a mozda i 2. jer je Milan koji je 2. u Evropi 2. i u Italiji dok Bayern dominira u Njemackoj.
Temelje velikoga Bayerna su udarili Hrvati Zlatko Čik Čajkovski i Branko Zebec. Cajkovski ih je trenirao od 63 do 68 a Zebec od 68 do 70-e. Cajkovski je uzeo prvenstvo sa Kolnom 62-e, tad je presao u Bayern i te godine u tim uveo juniora Seppa Maiera, 2 godine kasnije i juniore Gerda Müllera i Franza Beckenbauera. Oformio je tim koji je uzeo 3 Lige Prvaka zaredom.
Sa njima je uzeo 2 kupa (2. i 3. u povijesti kluba) i Kup Kupova. Zebec im je donio prvo poslijeratno prvenstvo (2. ukupno) i prvu duplu krunu. Tada je i pocela dominacija Bayerna.
Niko Kovac nastavlja posao. I on ce se boriti za duplu krunu, slijedece subote protiv Leipziga. Tim Kupm bi i usao u drustvo samo 4 trenera koji su osvojili 2 Kupa zaredom.

Pijani zlotvor


Sa korektnima da. Ove druge treba udariti gdje najvise boli.
Uostalom treba biti ponosan. Hocemo to presucivati i zaboravljati. Treba uzivati u uspjesima. Nasi su VICEPRVACI SVIJETA!!!

XY

pre 4 godine

Hahaha,stvarno se ne zna ko je veca paljevina i luzer: Borusija ili Liverpul. Bice 5:1 za Bayern!
(Oliver, 17. maj 2019 10:40)

Svaka cast na prognozi!

Gdin '77

pre 4 godine

Cestitke za veliki Bayern. Posle turbulentne sezone uspeli su u onome u cemu su najbolji, a to su titule. Hvala Riberiju i Robenu dvojici majstora koji su obelezili jednu epohu u fudbalu.

mare

pre 4 godine

Messi i CR7 da igraju zajedno u napadu ovakvog Eintrachta se ne bi videli protiv Bayerna.
(Myles Kennedy, 18. maj 2019 17:54


zamisli tek kako je igrati u napadu fulama.

Mozzart

pre 4 godine

juju koja namestanja u poslednjih 4-5 kola...
(cvelinho, 18. maj 2019 17:51)
Ako pogledas bolje, sve je doslo ocekivano. Hanover u posledmja tri kola stavio do znanja da nece u LE. Ja pogodio 5 tekmi, promasio samo Dortmund, mislio sam da ce pustiti M`gladbah da ide u LS, posto je Bajern bio vec vidjen kao prvak. Sve u svemu, ovo je liga, do zadnjeg minuta se nista nije znalo, a ne kao kod nas...

x

pre 4 godine

Leva i Jovic nebo i zemlja. Levandovski deset godina stariji od Jovica gine za svaku loptu, a Luka Jovic se seta po terenu kao da je na prvomajskom uranku.
(Goran ks, 18. maj 2019 18:37)

Kad ja napišem da Jović bez lopte igrač manje na terenu, pršte minusi

JPR24

pre 4 godine

Gledajte kada Ajntraht ostane ne bez mesta koje vodi u LŠ nego bez evrope uopšte? Mada su odlično odigrali sezonu ali su se iscrpeli načisto, kako fizički tako i psihički, plis uvek igrala uglavnom ista jedanestorica, slabe zamene. A i svi sada misle o transferima i narednim sezonama.....
(sah 88, 18. maj 2019 15:44)

Raspali se kompletno. Prosuli celu sezonu... a i generalno, odbrana im nije bila bas nešto.

TS89

pre 4 godine

Kakav emotivan oprostaj od Riberija, Robena pa i Rafinje, Bajern je stvarno veliki klub, za razliku od ostalih "velikih" klubova i tome kako su ispratili svoje legende!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Па зашто минуси, стварно играо сам 4+ ову? Ал сам пао 4+ двије Борусије. Још сам погодио М.Сити-Вотфотд 3+, Мајнц-Хофенхајм и Фортуна-Хановер оба дају 3+ и Интер З.-Динамо З. 3+.... 🙄

Vuk

pre 4 godine

Jovic cuvao noge za Madrid!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mihajlo,

Mislis da ga Real zeli?
Dobra sezona svaka cast ali deli 3.mesto Bundeslige sa četvoricom...jalov zadnja 2 meseca...nista tu nema spektakularno čak ni kako daje golove a i ne stavljam ruku u vatru da ga real hoce osim ako ce da ga salju na pozajmice

Goran ks

pre 4 godine

@ Горан кс - А у којој би ви тек лиги играли овако "јаки" ако би ми играли у трећој? 😃😃😃
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 18. maj 2019 20:36)

Koji mi ,Napredak, Partizan ?

Oni u Oberligu.

extremesportist

pre 4 godine

Roben i Riberi, ili popularno "Robbery", su i dalje majstori kakvi se retko viđaju i šteta što napuštaju Minhen, ali godine čine svoje...

Da su ih obojicu zaobišle mnogobrojne povrede koje su imali, mislim da bi sada o njima pričali kao jednima od najboljih ikada, ali i ovako su obeležili jednu eru kao možda i najkvalitetniji tandem krilnih napadača svoje generacije.

Nije bezveze Mesi, kada su ga pitali za najtežeg protivnika u karijeri, odgovorio "Roben i Riberi" :D

https://www.youtube.com/watch?v=7gV1K2gqGdw
https://www.youtube.com/watch?v=IkZobGVazbk