1. Stefan Đorđević je mlad igrač i počeo igra u Zdravlju iz Leskovca dok nije prešao u Crvenu Zvezdu međutim prosleđen u Fmp sa njim nastupa u sezoni 2018/19 godine.

  Reč je o momku koji ima budućnost itekako.🏀🏀
  (Basketaš, 16. maj 2019 01:50)

  # Link komentara

 2. Bez aba lige nema ništa jer bolje se takmičiti sa cibonom Zadrom Olimpijom budućnosti od Nasi jos može borac
  (zdravko, 15. maj 2019 22:59)

  # Link komentara

 3. Aba liga
  (zdravko, 15. maj 2019 22:52)

  # Link komentara

 4. Како је то већ годинама, ФМП, и поред одласка неких играча у јеку сезону у Звезду или у бели свет (Апић, Ребец ове сезоне), како сезона одмиче "расте", и у СЛ увек добро изгледа.
  Екипа у којој пршти од талента. У овом мечу је младост дошла на своје, и демолирали су екипу Златибора.
  Наступили су без Звездиних јуниора (Немања Поповић, М.Павићевић, Томашевић) које наравно чека финални турнир ЕЛ, са суженом ротацијом, номинално са тек двојицом у рекету, али и у том сегменту, скоку, су издоминирали.

  Стефан Ђорђевић ове сезоне као тек четврти центар (Апић, Рит, Шешлија, касније трећи) у АБА лиги није добио шансу, међутим јако занимљив млади центар.
  Фали му цм за ту позицију (ту је негде око 204-5), међутим тај хендикем надокнађује кошаркашким IQ, разумије игру, одлично се позиционира у рекету, брз скок, већ нам је у СЛ приказао атрактивна закуцавања каква нисмо имали прилике видети у АБА ове сезоне.
  Не знам да ли је на радару Томића да му да шансу у ЕЛ наредне сезоне (а ту се намеће и Душан Ристић који такође није добијап шансу у Звезди пре СЛ), волио бих да јесте, но наредне сезоне морао би добити шансу у АБА. Занимљив играч којег ваља пратити.
  (Divos, 15. maj 2019 19:47)

  # Link komentara

 5. I dalje kažemo nećemo ABA...????ovo su mogli da dobiju i juniori FMP...
  (gremlin, 15. maj 2019 19:46)

  # Link komentara

 6. Kako ce Fmp ponovo da ugazi u polufinalu Partizan ima odmah Ostoja da najuri Trinkija i da mu plati ceo ugovor..
  (Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 15. maj 2019 19:45)

  # Link komentara

 7. Đorđević jako zanimljiv centar. Inteligentan, kupi skokove sa lakoćom, vrti pik, finišira leđima sa obe ruke. Ako ubaci i šut u repertoar, eto lajt Jokare. Više mi se sviđa od Rileta koji ima puter ruku i dobro telo ali katastrofalne kretnje bez kojih nema odbrane ni od korova.
   (detektiv kokni kol, 15. maj 2019 19:43)

  # Link komentara