1. Dve ekipe koje su stigle do finala najjače lige na svetu i tu odigrale pet međusobnih utakmica. Iako je peta ovde bila ta odlučujuća, ozbiljne analize ne mogu da se prave bez sagledavanja svih pet utakmica. Peruđa je ovo morala ranije da reši. Meni je drago da su naša tri momka bila deo cele te priče, a u sportu se nekad raduješ, a nekad tuguješ.
  (Vladimir, 17. maj 2019 14:07)

  # Link komentara

 2. White power: vidim da dugo pratis, pa zato i ne razumes sta je pozitivan prijem, a i Podrascanin po tebi duze vreme stagnira jer ima godine (31?!). Samo da ti dam informaciju, posto je nemas: Podrascanin je clan ideslne postave Italijanske lige za sezonu 2018/19. Dobro mu stagniranje!!!
  (bax, 15. maj 2019 23:47)

  # Link komentara

 3. U redu je bax, odmori prstiće.
  Peruđa je pristojna ekipa, niko ne spori.
  Sve što sam napisao odnosi se na ovaj konkretan meč.
  Da, De Čeko je odigrao očajno, baš kao i Atanasijević. Rezende je sa prosečnim prijemom svoju ekipu razigravao neuporedivo bolje. Da ne bi Leona i Lance, Lube bi ih pojeo u 3 seta i batali "pozitivne" prijeme, trice i kučine.
  Podraščanin već neko vreme stagnira, baš kao i Stanković, što je i normalno obzirom na godine.
  I ne beri brige, odbojku pratim duze nego sto imaš leta.
  (White Power, 15. maj 2019 21:21)

  # Link komentara

 4. White power: momak da li ti zaista mislis da znas odbojku? Sta mislis zasto je Perudja tu gde jeste? Zbog tvojih glupavih analiza, koje se granice sa gluposcu? Atanasijevic je odigrao losu utakmicu, to je cinjenica, pa posle proglasavas De Cecca za glavnog krivca. Ne razumem, da li je treba sam sebi da dize lopte?! Podrascanin ti je neprimetan?! Da li znas da je za sr blokera potpuno nemoguce igrati druge elemente ako ne ucestrvuje u napadu? 4 lopte za 5 setova? Leon ti je drzao ekipu? Sa 12 % pozitivnog prijema??? I prolazom za prilike Francuske Lige a ne najjace Lige na svetu. Da li znas da je Atanasijevic za 5 god trostruki osvajac MVP titule Lige, uz 3 trofeja! Malo postovanja kada pricas o nekome ko je za tebe misaona imenica!!
  (bax, 15. maj 2019 18:38)

  # Link komentara

 5. Zaista jezivo loša partija Atanasijevića. U prva 3 seta ukupno 8 poena, a u petom katastrofa i jedan jedini osvojen poen.
  Igrao je slično kao u reprezentaciji-osiono silovanje uz previše grešaka i direktne poene protivnika na bloku.
  Uz Atanasijevića najveći krivac je De Čeko. Tipičan primer kako tehničar bez ideje upropasti igru celokupne ekipe. Gotovo celokupnu utakmicu Peruđu su šlepali Leon i Lanca.
  Podraščanin potpuno neprimetan, kako u napadu tako i na bloku. Ako imaju ambicije za visok plasman i sledeće godine, uz trenutno najjaču primačku dijagonalu u prvenstvu, trebaće im i novi tehničar, a i jedan (barem jedan!) ozbiljan srednjak.
  Sa druge strane Cvetanov odigrao utakmicu života, uz fenomenalnog Huantorenu i Simona koji je napravio više blokova nego svi srednjaci Peruđe zajedno, sve ispraćeno fenomenalnim dizanjem Rezendea.
  Sve u svemu, sjajna odbojka dostojna finala najjače lige na svetu.
  (White Power, 15. maj 2019 12:24)

  # Link komentara

 6. Ovaj nas katastrofa od igraca... oni da su imali Luburica umjesto Bate dobise ih ladno 3:0, i de Čeko katastrofa 3 i 4 set Leon dobio 5 lopti... posle je bilo kasno a i vidi se da je Lube bolji kao tim... mislim da ce dobiti i Zenita u subotu.
   (Stex, 15. maj 2019 07:05)

  # Link komentara

 7. Pojma nema
  (Klik95, 15. maj 2019 03:30)

  # Link komentara

 8. Pojma nema
  (Klik95, 15. maj 2019 03:29)

  # Link komentara

 9. Dusan petkovic zvani dusan silni iz nisa je bolji igrac od atanasijevica najbolji strelac u svom klubu nego ovog gura selektor dusan petkovic za njega miljkovic
  (Nick Kyrgios, 15. maj 2019 03:29)

  # Link komentara

 10. Anastasijevic kao i Miljkovic, kada je gusto, nema ga!
  (sasa jokic, 14. maj 2019 23:07)
  NEMOJ DA LUPAS! Ivan je prema vecini najbolji korektor i igrac svih vremena... Porediti Atanasijevica sa njim je cista glupost oduvijek bila, ali svi smo vidjeli kakvu, takvu utjehu u tom momku.
  Medjutim, on nije bio uopste najbolji u reprezentaciji, kamoli nasljednik Miljkovica.
   (Iraklis, 14. maj 2019 23:28)

  # Link komentara

 11. Anastasijevic kao i Miljkovic, kada je gusto, nema ga!
  (sasa jokic, 14. maj 2019 23:07)

  # Link komentara