Utorak, 14.05.2019.

20:00

Petrović: Nesretna rola Repeše pretočila mržnju u političku sferu

Aleksandar Petrović smatra da je treća utakmica finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti morala da se odigra pred praznim tribinama.

Izvor: PT

Petroviæ: Nesretna rola Repeše pretoèila mržnju u politièku sferu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

basket majstor NS

pre 4 godine

Repeša se igrao vatrom, bio je to JEDINI način da se "instant" napumpa moral (energija) igračima + "opravda" -60 iz prve 2 utakmice... požar je zatim uništo mnogo toga, ostavljajući gorak ukus...
Iz reakcija igrača tokom 3.utakmice se videlo to prepumpavanje tenzija (npr. Bitadze super-nepotrebna-tehnička)

deda

pre 4 godine

ako se zeli dobro kosarci neke stvari se moraju menjati ovako ispada da je pobedio onaj koji je bolje igrace kupio, klinci nam odose preko a kosarka ce uskoro biti tuzna prica

Laowai

pre 4 godine

Krv nije voda. Aci i Draženu je majka Srpkinja! Bravo Aleksandre ( tipično komšijsko ime)!
(krastavčević, 14. maj 2019 22:33)

Mislis otac im je bio Srbin, majka nikako.

petarczw

pre 4 godine

Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)
(FMP 2011, 14. maj 2019 20:44)

Ma da belosevic vas je odrao 20 razlike hahahahahahaha

petarczw

pre 4 godine

Ovo je Acino misljenje. Svako od nas se moze slagati ili ne sa njim, ali je nebitno za sustinu problema a to je buducnost Aba lige i mesto u Evroligi. Delija sam, ali uzrok problema je licni odnos Covica i Bokana koji nemaju nikakvuh dodirnih tacaka sa sportom. Bodiroga je nedavno objasnio Covicevu sustinu. Resenje je odstranjivanje obojice iz sporta koji ima najsvetliju tradiciju na ovim prostorima.
(Demar De Rosen, 14. maj 2019 20:28)

Jeste ti si delija a ja sam mongol hahahahhahaa

Dachazvezda

pre 4 godine

Svaka mu na mestu!!
Ma jos se podsmevao Jasko posle prvog meca kako atmosfera nije nikakva, nimalo ga ne impresionira!!
A onda, posle 20, dobio po usima sa 40 razlike, pa morao NEKAKO da se opere!!!
A NAS JE COA totalno u pravu!!
Treci mec, neregularno SVE, nastavilo se u petom po tom sistemu!!!
Kazna od par meceva za sledecu sezonu za oba kluba, 100 razlike im ostaje za uspomenu i hvala dovidjenja :))

Dr. Bero

pre 4 godine

Vidim da pojedini komentari Acu prikazuju kao nekog šarlatana, koji nema pojma o košarci i kao ljubomoran je na srpske igrače, trenere i njihove rezultate.
Taj isti Aco je kao igrač, a i kao trener osvojio gomilu trofeja.
I kao igrač i kao trener je mnogo puta slavio u Pioniru.
Njegovo slavlje sa raširenim rukama, poput aviona, je godinama bilo jedan od zaštitnih znakova Yu košarke...

deki

pre 4 godine

Ja sam komentarisao i 22:53 a onda na B92 odgledao celu emisiju. Sto se tice Ace Petrovica i Lorbeka, veoma korektna su bila obojica, branili su ABA ligu, Aca me odusevio koliko je bio korektan. Procitali su izjavu Covica koji je trebao biti gost u emisiji ali je sponzor lige zamolio i njega i Bokana da se do skupstine ne oglasavaju.

cosmo

pre 4 godine

Ovo sto radi Bokan je priprema terena za sledecu sezonu.
(Ivan, 14. maj 2019 21:07)

KK Buducnost je bivsi klub,tako da nema sta da pripremaju.

deki

pre 4 godine

To je to, Repesa je posle druge utakmice a na nagovor Bokana da bi se "oprali "pred gazdom CG smislio pricu o navodnom pljuvanju i tako spremio teren za trecu. Podseticu da je treca odigrana u Sredu uvece a da se menadzment ABA oglasio tek u Petak ujutro na dan odigravanja cetvrte utakmice i kaznio Buducnost. Da su u trecoj reagovali i ispraznili tribine ili, ako su vec dozvolili da se igra onda za cetvrtu da se debelo kazne u petoj ne bi smeli zvezdasi da prave probleme.Siguran sam da je Repesa posle ponizenja u drugoj cestitao, da se dole nista ne bi desilo ali, najgore u svemu je sto se samo o tome pricalo a o ponizenju bivsih evroligasa skoro nista

Sir Oliver

pre 4 godine

Da li je Repeša to rekao sam ili mu je neko rekao da to kaže? Naravno, to ne opravdava Repešu, ali je jasno da je tim koji porošle godine zahvaljujući silovanju i lige i sudija pobedio sa tom politikom. Da se mi zapitamo da li treba da ih učimo pameti i da im kažemo da to ne može više da se radi tako što ćemo se i mi ponašati isto?. Generalno, Zvezda bi razbila Budućnost u petoj utakmica i bez onog uvoda pre prvog sudijinog zvižduka. Samo se postavlja pitaje kako bi se sledeće i narednih godina ponašala ABA liga i da li bi dozvoljavali Bokanu (ili možda Milu) ono što su im dozvolili prošle godine: da se silovanjem ode u Evropu da bi se preko sporta promovisala novoizmišljena nacija

sALE

pre 4 godine

aca ili repesa, ko je veci strucnjak, ili bitniji u kosarci..
Nije lako ziveti u komsiluku i u senci srpskih kolega, koji u kosarci uzese sve sto se uzeti moze...

slobinator

pre 4 godine

Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (FMP 2011, 14. maj 2019 20:44)
to vam je ostalo od vašeg maga vujoševića da za poraz optužujute sudije.nikada nije vujošević čestitao protivniku na pobedi,čak ni kada su ga u evro-ligi kantali sa 30-40 razlike.čak i da je partizan dobio tu prvu utakmicu,otkuda znaš da zvezda ne bi dobila drugu? tada bi se igralo drugačije.zvezda bi kidala na sve ili ništa.ovako je možda malo i podsvesno igrala sa manje snage znajući da postoji i taj treći meč.kada je došlo do majstorice video se pravi odnos snaga,a on je bio 35 razlike u 35.minutu.

General War

pre 4 godine

Budućnost je počela rat i koristila se svim nedozvoljenim sredstvima a kad niko iz ABA lige nije hteo da im stane na put, Čović im je objasnio istim metodama gde im je mesto!
(komentator, 14. maj 2019 21:39)

W.T.F ???

Gorki

pre 4 godine

Ja sam ovo odmah rekao. Repesa je JEDINI KRIVAC. Krivac je zato sto je PRVI izapalio vartu svojom izjavom. Valjda mu je toliko bili krivo sto ga je Zvezda rasturila da je od muke dao takvu zapaljivu izjavu.

Milanche

pre 4 godine

Jon Bon Jovi, 14. maj 2019 20:07) 

Što bi potrošio minut vremena da pročitaš tekst kad možeš napamet da nalupaš komentar.
(Snazz, 14. maj 2019 20:22)

Pa ne može da stigne još i da čita tekstove, pošto nema vesti koju na ovom portalu koju nije prokomentarisao bar 3 puta. Zamisli da još mora da čita....

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Jedino se slažem da je pokušao da se izvuče na tu kartu. Da je svih 5 utakmica bilo regularno opet bi on našao način da izgubi.
(drvobradi, 14. maj 2019 20:57)

Jedino to. Sitnica, zar ne? I u 5 regularnih ne bi nasao nacin ni ove dve da dobije.

Dragan Miladinovic

pre 4 godine

Bavi se posledicama, a ne uzrokom problema. Ne mogu Zvezdu i Budućnost voditi pudlice i pit bulovi i da očekujemo regularno takmičenje.

komentator

pre 4 godine

Vidim da pojedini komentari ciljaju na sukob Bokana i Čovića kao najveći problem ABA lige! Ne interesuje me šta misli Aca Petrović, možda se prepucava sa Repešom, ko bi ga znao? Ali, jedno je u pravu, krivo je isključivo rukovodstvo ABA lige! Oni su uzrok svih nastalih problema odnosno nesposobnost Dodika, Novosela i ostale "boranije"! Bokan i Čović su samo posledice toga i koristili su teren za "pokazivanje mišića"! Budućnost je počela rat i koristila se svim nedozvoljenim sredstvima a kad niko iz ABA lige nije hteo da im stane na put, Čović im je objasnio istim metodama gde im je mesto! Zvezda je zasluženo na terenu osvojila ligu i sa minus 100 pokazala kvalitet i dominaciju!

Bruder

pre 4 godine

Svaka cast ABA ligi u sportskom smislu, ima tu ok ljudi ali mislim da je vreme za fajront, da se ja pitam, ova zadnja finalna serija bi bila "last call for drink", umorni smo svi od iskrivljenog nacionalizma na ovim prostorima...

Ivan

pre 4 godine

Ovo sto radi Bokan je priprema terena za sledecu sezonu. Buducnost nije uspela da pobedi Zvezdu sa najskupljim timom koji su ikada sastavili. Dakle tek ce da bude pakao ako se nekako dokopaju finala sledece sezone, jer nece imati ni upola dobar tim kao ove sezone, i pokusace sve to da nadomeste nesportskim stvarima i logistikom kako van terena, tako i na tribinama, jer je logicno da u sportskom smislu nece moci da pariraju Zvezdi, a mozda ni Partizanu.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Шта ћемо са две утакмице прошлогодишњег финала у ПГ?
Тачније, како је и зашто дозвољено онакво суђење у корист Буд. ?
Директна последица, пристрасног суђења у прошлогодишњем финалу, је потпуно наелектрисана атмосфера у овогодишњем финалу!
Звезда је прошле године опљачкана а не поражена! Суштина проблема је то што је ту пљачку АБА организовала у сарадњи са Боканом! ! Сада се кривац, веома вешто, тражи у Репеши који је био само жртвовани пион а прави кривци(АБА) се "перу" од прошлогодишње прљаве работе!

petar

pre 4 godine

Svaka cast!!!Prve dve utakmice su odigrane u korektnim uslovima s'obzirom sta se desavalo prosle godine a onda trener koji je izgubio te utakmice sa 60 razlike prica o atmosferi...Kao da su navijaci drzali njegove igrace da ne daju koseve...Sve posle toga je bilo neregularno.

KRIGER

pre 4 godine

Što bi reka Aco Petrović:

"Kad bi se igralo sve dok mi prvi ne povedemo možda bismo nekad i pobjedili"


buuuahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"Prve dve utakmice u Beogradu bile su relativno regularne. Međutim, jedna nesretna rola Jasmina Repeše nakon druge utakmice dovela je do toga da se animozitet pretoči u političku sferu. Koji je bio motiv Jaska? Da opravda 60 razlika u dve utakmice i da prebaci u neko drugo polje?", kaže Petrović..."

Sve receno.

Ivan

pre 4 godine

Ja sam tek sada saznao u ovoj reportazi pre emisije, da je ovaj Bokan trazio da Cedevita ili Partizan igraju Evroligu umesto Zvezde, ahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Draze mu bilo ko da igra, cak i da ne igra Buducnost, samo da nije Zvezda.

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Repesa je kriv sto nije reagovao odmah kod sudija kad su navijaci poceli da ga pljuju.Pa nek sudije isprazne taj deo tribina.Za ostalo se slazem sa Acom.

FMP 2011

pre 4 godine

Mala ispravka, peta utakmica se ne bi ni igrala da je treca igrana pred praznim tribinama. Naravno, kada dopustis tako nesto u trecem mecu onda si svestan da sta god da se desi u petom mecu tribine nece biti prazne. Propust vrha aba lige sto treci mec nije igran pred praznim tribinama, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo...
(Xray, 14. maj 2019 20:30)
Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)

Xray

pre 4 godine

Mala ispravka, peta utakmica se ne bi ni igrala da je treca igrana pred praznim tribinama. Naravno, kada dopustis tako nesto u trecem mecu onda si svestan da sta god da se desi u petom mecu tribine nece biti prazne. Propust vrha aba lige sto treci mec nije igran pred praznim tribinama, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo...

Demar De Rosen

pre 4 godine

Ovo je Acino misljenje. Svako od nas se moze slagati ili ne sa njim, ali je nebitno za sustinu problema a to je buducnost Aba lige i mesto u Evroligi. Delija sam, ali uzrok problema je licni odnos Covica i Bokana koji nemaju nikakvuh dodirnih tacaka sa sportom. Bodiroga je nedavno objasnio Covicevu sustinu. Resenje je odstranjivanje obojice iz sporta koji ima najsvetliju tradiciju na ovim prostorima.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

U prve dve utakmice desio se taj “folklor”...A u trećoj pljuvanje,vredjanje i svašta drugo.Bitno da je u Podgorici bilo regularno?!Jedna stvar mi nije jasna da niko od njih ne kaže da je Repesa glavni krivac a ne Zvezda.Zvezda je njih samljela u ovoj seriji a terenu ih je pokidala!Meni milo zbog Dzikica vise nego ista na svetu!

Corso Como

pre 4 godine

Repesa je ciljano digao atmosferu u PG, jer je znao da ce samo tako ostati u igri.
Realno, ono sto njegovi igrači nisu mogli da ostvare na terenu, niti Covic sa svojim saopstenjima, on je uspeo van istog i uspeo je u tome.

Jurij Gagarin

pre 4 godine

#Jon Bon Jovi Pa brt čovek je upravo izjavio da je 3 utakmica bila neregularna.i da je Repeša kriv za dizanje tenzija. Čitajte lepo, a ne između redova ili samo naslove.
Svako dobro!

drvobradi

pre 4 godine

Kakav Repeša, on je tu bio nuspojava, totalno nebitan za atmosferu, za koju su bili zaduženi Čović i Bokan. Jedino se slažem da je pokušao da se izvuče na tu kartu. Da je svih 5 utakmica bilo regularno opet bi on našao način da izgubi.

bvb

pre 4 godine

Igrane su i utakmice odmah nakon rata. '97 Partizan-Cibona i '98 Cibona-Zvezda (Bg prazne tribine zbog Masha Verone), ali nije bilo ovakvih stvari. Prve dve utakmice prošle godine su bile fer do kraja, ali onda stupa Bokan sa sudijama i kataklizmičnih navijačkim ispadima. Sve je to dovelo do ovoga sto smo gledali u ovogodišnjoj seriji. Da bi se sve dovelo u red, na ovakvim utakmicama u buducnosti treba prazniti tribine pri najmanjem incidentu.

ja

pre 4 godine

U prve dve utakmice desio se taj “folklor”...A u trećoj pljuvanje,vredjanje i svašta drugo.Bitno da je u Podgorici bilo regularno?!Jedna stvar mi nije jasna da niko od njih ne kaže da je Repesa glavni krivac a ne Zvezda.Zvezda je njih samljela u ovoj seriji a terenu ih je pokidala!Meni milo zbog Dzikica vise nego ista na svetu!
(Jon Bon Jovi, 14. maj 2019 20:07)

Jesi li ti pročitao/razumeo šta je čovek rekao? Kod vas je stvarno prisutna ozbiljna paranoja.

miki12

pre 4 godine

E svaka ti je ka' u Njegosa! Potpuno realna prica gosn trice. Da Repesa nije podgrejao atmosferu da bi pravdao razliku ne bi bilo ni onoga u PG a samim tim ni u slucaju pete utakmice onoga u BGu.

long rider

pre 4 godine

Utakmice ne bi smele da budu mesta na kojima se toleriše govor mržnje, skaradna skandiranja, vređanja i sl. Sudije bi, momentalno, trebalo da isprazne (deo) tribine u takvim situacijama. Utakmice bi trebalo da budu mesta viteškog nadmetanja i ponašanja, kako samih aktera na terenu, tako i publike... koliki god da je ulog.
Dokle god se bude tolerisalo vređanje protivnika i histerisanje na tribinama, imaćemo konfliktne situacije, na granici (ne)regularnosti.

Hrvati smejurija

pre 4 godine

Aco Petrovic zvani:"Kad bi sklonili u stranu trecu cetvrtinu,mi smo Srbiju pobedili" je najbolji simbol Hrvatske i kosarke.Ja da sam Hrvat,ne bi smeo iz kuce da izadjem!Zamisli situaciju u kojoj te Madjarska i u fudbalu i u kosarci gazi!Hahahahahah

Slavko

pre 4 godine

Svaka cast e takvi komentari pomazu ludim glavama da se stave upamet. ABA liga mora da dobije ne pristrasno rukovodece telo prof.menadzment sastavljen od ljudi koji nemoraju biti sa ovih prostora ali svakako da budu znalci u svom poslu( mislim na takmicenje direktor lige i neko radno telo koje vodi takmicenje). Klubovi na skupstini nek odlucuju o sponzorima deobi dobiti itd. ali ih od takmicenja treba skloniti jer uvek prave problem. Uvek su tu veliki interesi a obicno se pretoci na nivo politike nacionalizma i nigde kraja. Sad sledece sezone treba vracati " dugove " od prosle i tako u krug.

бата Мишко

pre 4 godine

Аца трица прича као да је прве две утакмице био у хали, као и сви ми који јесмо. Скандирало се Бокану, Милу и "Шиптарима". Нико није ни помислио да приђе терену. Чак је већи фокус био на судијама него на милогорцима. А онда - ничим изазвани Репеша. Губи 19 разлике, па 38 и онда прича о некаквим "нападима" на њега и играче и "атмосфери линча".

Milan

pre 4 godine

Hrvati smejurija

Ti si živa pišijada i smejurija ne znaš ni sam jadan šta si hteo a pišeš o čemu to ni ti sam ne znaš. Promašio temu 1.

onako

pre 4 godine

Aco Srbine svaka čast, jedini i prvi si rekao kako jeste i optužio pravog čoveka, Jasmina Repešu. Lepo je objasnio Aca sve. Izgubio 60 razlike i onda idemo o skandiranju još Bokan dodao ostalo i počinje haos.

Sigurno da nije u redu skandirati Milu ali znate šta za razliku od Bokana i njumu sličnih Milo ne predstavlja nikakvo božanstvo ovde, tačnije nigde. A čini mi se da ih to najviše pogodilo. Ne znam samo šta tačno predstavlja Milo Džeksonu, Kolu , Klarkovima?

Uopšte mu ne bi, niti će zbog toga da mu padne kruna sa glave.

miki12

pre 4 godine

E svaka ti je ka' u Njegosa! Potpuno realna prica gosn trice. Da Repesa nije podgrejao atmosferu da bi pravdao razliku ne bi bilo ni onoga u PG a samim tim ni u slucaju pete utakmice onoga u BGu.

бата Мишко

pre 4 godine

Аца трица прича као да је прве две утакмице био у хали, као и сви ми који јесмо. Скандирало се Бокану, Милу и "Шиптарима". Нико није ни помислио да приђе терену. Чак је већи фокус био на судијама него на милогорцима. А онда - ничим изазвани Репеша. Губи 19 разлике, па 38 и онда прича о некаквим "нападима" на њега и играче и "атмосфери линча".

Jurij Gagarin

pre 4 godine

#Jon Bon Jovi Pa brt čovek je upravo izjavio da je 3 utakmica bila neregularna.i da je Repeša kriv za dizanje tenzija. Čitajte lepo, a ne između redova ili samo naslove.
Svako dobro!

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"Prve dve utakmice u Beogradu bile su relativno regularne. Međutim, jedna nesretna rola Jasmina Repeše nakon druge utakmice dovela je do toga da se animozitet pretoči u političku sferu. Koji je bio motiv Jaska? Da opravda 60 razlika u dve utakmice i da prebaci u neko drugo polje?", kaže Petrović..."

Sve receno.

Xray

pre 4 godine

Mala ispravka, peta utakmica se ne bi ni igrala da je treca igrana pred praznim tribinama. Naravno, kada dopustis tako nesto u trecem mecu onda si svestan da sta god da se desi u petom mecu tribine nece biti prazne. Propust vrha aba lige sto treci mec nije igran pred praznim tribinama, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo...

Ivan

pre 4 godine

Ja sam tek sada saznao u ovoj reportazi pre emisije, da je ovaj Bokan trazio da Cedevita ili Partizan igraju Evroligu umesto Zvezde, ahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Draze mu bilo ko da igra, cak i da ne igra Buducnost, samo da nije Zvezda.

komentator

pre 4 godine

Vidim da pojedini komentari ciljaju na sukob Bokana i Čovića kao najveći problem ABA lige! Ne interesuje me šta misli Aca Petrović, možda se prepucava sa Repešom, ko bi ga znao? Ali, jedno je u pravu, krivo je isključivo rukovodstvo ABA lige! Oni su uzrok svih nastalih problema odnosno nesposobnost Dodika, Novosela i ostale "boranije"! Bokan i Čović su samo posledice toga i koristili su teren za "pokazivanje mišića"! Budućnost je počela rat i koristila se svim nedozvoljenim sredstvima a kad niko iz ABA lige nije hteo da im stane na put, Čović im je objasnio istim metodama gde im je mesto! Zvezda je zasluženo na terenu osvojila ligu i sa minus 100 pokazala kvalitet i dominaciju!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Шта ћемо са две утакмице прошлогодишњег финала у ПГ?
Тачније, како је и зашто дозвољено онакво суђење у корист Буд. ?
Директна последица, пристрасног суђења у прошлогодишњем финалу, је потпуно наелектрисана атмосфера у овогодишњем финалу!
Звезда је прошле године опљачкана а не поражена! Суштина проблема је то што је ту пљачку АБА организовала у сарадњи са Боканом! ! Сада се кривац, веома вешто, тражи у Репеши који је био само жртвовани пион а прави кривци(АБА) се "перу" од прошлогодишње прљаве работе!

petar

pre 4 godine

Svaka cast!!!Prve dve utakmice su odigrane u korektnim uslovima s'obzirom sta se desavalo prosle godine a onda trener koji je izgubio te utakmice sa 60 razlike prica o atmosferi...Kao da su navijaci drzali njegove igrace da ne daju koseve...Sve posle toga je bilo neregularno.

Ivan

pre 4 godine

Ovo sto radi Bokan je priprema terena za sledecu sezonu. Buducnost nije uspela da pobedi Zvezdu sa najskupljim timom koji su ikada sastavili. Dakle tek ce da bude pakao ako se nekako dokopaju finala sledece sezone, jer nece imati ni upola dobar tim kao ove sezone, i pokusace sve to da nadomeste nesportskim stvarima i logistikom kako van terena, tako i na tribinama, jer je logicno da u sportskom smislu nece moci da pariraju Zvezdi, a mozda ni Partizanu.

ja

pre 4 godine

U prve dve utakmice desio se taj “folklor”...A u trećoj pljuvanje,vredjanje i svašta drugo.Bitno da je u Podgorici bilo regularno?!Jedna stvar mi nije jasna da niko od njih ne kaže da je Repesa glavni krivac a ne Zvezda.Zvezda je njih samljela u ovoj seriji a terenu ih je pokidala!Meni milo zbog Dzikica vise nego ista na svetu!
(Jon Bon Jovi, 14. maj 2019 20:07)

Jesi li ti pročitao/razumeo šta je čovek rekao? Kod vas je stvarno prisutna ozbiljna paranoja.

cosmo

pre 4 godine

Ovo sto radi Bokan je priprema terena za sledecu sezonu.
(Ivan, 14. maj 2019 21:07)

KK Buducnost je bivsi klub,tako da nema sta da pripremaju.

Sir Oliver

pre 4 godine

Da li je Repeša to rekao sam ili mu je neko rekao da to kaže? Naravno, to ne opravdava Repešu, ali je jasno da je tim koji porošle godine zahvaljujući silovanju i lige i sudija pobedio sa tom politikom. Da se mi zapitamo da li treba da ih učimo pameti i da im kažemo da to ne može više da se radi tako što ćemo se i mi ponašati isto?. Generalno, Zvezda bi razbila Budućnost u petoj utakmica i bez onog uvoda pre prvog sudijinog zvižduka. Samo se postavlja pitaje kako bi se sledeće i narednih godina ponašala ABA liga i da li bi dozvoljavali Bokanu (ili možda Milu) ono što su im dozvolili prošle godine: da se silovanjem ode u Evropu da bi se preko sporta promovisala novoizmišljena nacija

Gorki

pre 4 godine

Ja sam ovo odmah rekao. Repesa je JEDINI KRIVAC. Krivac je zato sto je PRVI izapalio vartu svojom izjavom. Valjda mu je toliko bili krivo sto ga je Zvezda rasturila da je od muke dao takvu zapaljivu izjavu.

Corso Como

pre 4 godine

Repesa je ciljano digao atmosferu u PG, jer je znao da ce samo tako ostati u igri.
Realno, ono sto njegovi igrači nisu mogli da ostvare na terenu, niti Covic sa svojim saopstenjima, on je uspeo van istog i uspeo je u tome.

deki

pre 4 godine

To je to, Repesa je posle druge utakmice a na nagovor Bokana da bi se "oprali "pred gazdom CG smislio pricu o navodnom pljuvanju i tako spremio teren za trecu. Podseticu da je treca odigrana u Sredu uvece a da se menadzment ABA oglasio tek u Petak ujutro na dan odigravanja cetvrte utakmice i kaznio Buducnost. Da su u trecoj reagovali i ispraznili tribine ili, ako su vec dozvolili da se igra onda za cetvrtu da se debelo kazne u petoj ne bi smeli zvezdasi da prave probleme.Siguran sam da je Repesa posle ponizenja u drugoj cestitao, da se dole nista ne bi desilo ali, najgore u svemu je sto se samo o tome pricalo a o ponizenju bivsih evroligasa skoro nista

slobinator

pre 4 godine

Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (FMP 2011, 14. maj 2019 20:44)
to vam je ostalo od vašeg maga vujoševića da za poraz optužujute sudije.nikada nije vujošević čestitao protivniku na pobedi,čak ni kada su ga u evro-ligi kantali sa 30-40 razlike.čak i da je partizan dobio tu prvu utakmicu,otkuda znaš da zvezda ne bi dobila drugu? tada bi se igralo drugačije.zvezda bi kidala na sve ili ništa.ovako je možda malo i podsvesno igrala sa manje snage znajući da postoji i taj treći meč.kada je došlo do majstorice video se pravi odnos snaga,a on je bio 35 razlike u 35.minutu.

bvb

pre 4 godine

Igrane su i utakmice odmah nakon rata. '97 Partizan-Cibona i '98 Cibona-Zvezda (Bg prazne tribine zbog Masha Verone), ali nije bilo ovakvih stvari. Prve dve utakmice prošle godine su bile fer do kraja, ali onda stupa Bokan sa sudijama i kataklizmičnih navijačkim ispadima. Sve je to dovelo do ovoga sto smo gledali u ovogodišnjoj seriji. Da bi se sve dovelo u red, na ovakvim utakmicama u buducnosti treba prazniti tribine pri najmanjem incidentu.

onako

pre 4 godine

Aco Srbine svaka čast, jedini i prvi si rekao kako jeste i optužio pravog čoveka, Jasmina Repešu. Lepo je objasnio Aca sve. Izgubio 60 razlike i onda idemo o skandiranju još Bokan dodao ostalo i počinje haos.

Sigurno da nije u redu skandirati Milu ali znate šta za razliku od Bokana i njumu sličnih Milo ne predstavlja nikakvo božanstvo ovde, tačnije nigde. A čini mi se da ih to najviše pogodilo. Ne znam samo šta tačno predstavlja Milo Džeksonu, Kolu , Klarkovima?

Uopšte mu ne bi, niti će zbog toga da mu padne kruna sa glave.

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Repesa je kriv sto nije reagovao odmah kod sudija kad su navijaci poceli da ga pljuju.Pa nek sudije isprazne taj deo tribina.Za ostalo se slazem sa Acom.

Slavko

pre 4 godine

Svaka cast e takvi komentari pomazu ludim glavama da se stave upamet. ABA liga mora da dobije ne pristrasno rukovodece telo prof.menadzment sastavljen od ljudi koji nemoraju biti sa ovih prostora ali svakako da budu znalci u svom poslu( mislim na takmicenje direktor lige i neko radno telo koje vodi takmicenje). Klubovi na skupstini nek odlucuju o sponzorima deobi dobiti itd. ali ih od takmicenja treba skloniti jer uvek prave problem. Uvek su tu veliki interesi a obicno se pretoci na nivo politike nacionalizma i nigde kraja. Sad sledece sezone treba vracati " dugove " od prosle i tako u krug.

drvobradi

pre 4 godine

Kakav Repeša, on je tu bio nuspojava, totalno nebitan za atmosferu, za koju su bili zaduženi Čović i Bokan. Jedino se slažem da je pokušao da se izvuče na tu kartu. Da je svih 5 utakmica bilo regularno opet bi on našao način da izgubi.

Milanche

pre 4 godine

Jon Bon Jovi, 14. maj 2019 20:07) 

Što bi potrošio minut vremena da pročitaš tekst kad možeš napamet da nalupaš komentar.
(Snazz, 14. maj 2019 20:22)

Pa ne može da stigne još i da čita tekstove, pošto nema vesti koju na ovom portalu koju nije prokomentarisao bar 3 puta. Zamisli da još mora da čita....

Bruder

pre 4 godine

Svaka cast ABA ligi u sportskom smislu, ima tu ok ljudi ali mislim da je vreme za fajront, da se ja pitam, ova zadnja finalna serija bi bila "last call for drink", umorni smo svi od iskrivljenog nacionalizma na ovim prostorima...

KRIGER

pre 4 godine

Što bi reka Aco Petrović:

"Kad bi se igralo sve dok mi prvi ne povedemo možda bismo nekad i pobjedili"


buuuahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

long rider

pre 4 godine

Utakmice ne bi smele da budu mesta na kojima se toleriše govor mržnje, skaradna skandiranja, vređanja i sl. Sudije bi, momentalno, trebalo da isprazne (deo) tribine u takvim situacijama. Utakmice bi trebalo da budu mesta viteškog nadmetanja i ponašanja, kako samih aktera na terenu, tako i publike... koliki god da je ulog.
Dokle god se bude tolerisalo vređanje protivnika i histerisanje na tribinama, imaćemo konfliktne situacije, na granici (ne)regularnosti.

Laowai

pre 4 godine

Krv nije voda. Aci i Draženu je majka Srpkinja! Bravo Aleksandre ( tipično komšijsko ime)!
(krastavčević, 14. maj 2019 22:33)

Mislis otac im je bio Srbin, majka nikako.

Demar De Rosen

pre 4 godine

Ovo je Acino misljenje. Svako od nas se moze slagati ili ne sa njim, ali je nebitno za sustinu problema a to je buducnost Aba lige i mesto u Evroligi. Delija sam, ali uzrok problema je licni odnos Covica i Bokana koji nemaju nikakvuh dodirnih tacaka sa sportom. Bodiroga je nedavno objasnio Covicevu sustinu. Resenje je odstranjivanje obojice iz sporta koji ima najsvetliju tradiciju na ovim prostorima.

sALE

pre 4 godine

aca ili repesa, ko je veci strucnjak, ili bitniji u kosarci..
Nije lako ziveti u komsiluku i u senci srpskih kolega, koji u kosarci uzese sve sto se uzeti moze...

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Jedino se slažem da je pokušao da se izvuče na tu kartu. Da je svih 5 utakmica bilo regularno opet bi on našao način da izgubi.
(drvobradi, 14. maj 2019 20:57)

Jedino to. Sitnica, zar ne? I u 5 regularnih ne bi nasao nacin ni ove dve da dobije.

General War

pre 4 godine

Budućnost je počela rat i koristila se svim nedozvoljenim sredstvima a kad niko iz ABA lige nije hteo da im stane na put, Čović im je objasnio istim metodama gde im je mesto!
(komentator, 14. maj 2019 21:39)

W.T.F ???

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

U prve dve utakmice desio se taj “folklor”...A u trećoj pljuvanje,vredjanje i svašta drugo.Bitno da je u Podgorici bilo regularno?!Jedna stvar mi nije jasna da niko od njih ne kaže da je Repesa glavni krivac a ne Zvezda.Zvezda je njih samljela u ovoj seriji a terenu ih je pokidala!Meni milo zbog Dzikica vise nego ista na svetu!

petarczw

pre 4 godine

Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)
(FMP 2011, 14. maj 2019 20:44)

Ma da belosevic vas je odrao 20 razlike hahahahahahaha

petarczw

pre 4 godine

Ovo je Acino misljenje. Svako od nas se moze slagati ili ne sa njim, ali je nebitno za sustinu problema a to je buducnost Aba lige i mesto u Evroligi. Delija sam, ali uzrok problema je licni odnos Covica i Bokana koji nemaju nikakvuh dodirnih tacaka sa sportom. Bodiroga je nedavno objasnio Covicevu sustinu. Resenje je odstranjivanje obojice iz sporta koji ima najsvetliju tradiciju na ovim prostorima.
(Demar De Rosen, 14. maj 2019 20:28)

Jeste ti si delija a ja sam mongol hahahahhahaa

Milan

pre 4 godine

Hrvati smejurija

Ti si živa pišijada i smejurija ne znaš ni sam jadan šta si hteo a pišeš o čemu to ni ti sam ne znaš. Promašio temu 1.

Dragan Miladinovic

pre 4 godine

Bavi se posledicama, a ne uzrokom problema. Ne mogu Zvezdu i Budućnost voditi pudlice i pit bulovi i da očekujemo regularno takmičenje.

Dr. Bero

pre 4 godine

Vidim da pojedini komentari Acu prikazuju kao nekog šarlatana, koji nema pojma o košarci i kao ljubomoran je na srpske igrače, trenere i njihove rezultate.
Taj isti Aco je kao igrač, a i kao trener osvojio gomilu trofeja.
I kao igrač i kao trener je mnogo puta slavio u Pioniru.
Njegovo slavlje sa raširenim rukama, poput aviona, je godinama bilo jedan od zaštitnih znakova Yu košarke...

Dachazvezda

pre 4 godine

Svaka mu na mestu!!
Ma jos se podsmevao Jasko posle prvog meca kako atmosfera nije nikakva, nimalo ga ne impresionira!!
A onda, posle 20, dobio po usima sa 40 razlike, pa morao NEKAKO da se opere!!!
A NAS JE COA totalno u pravu!!
Treci mec, neregularno SVE, nastavilo se u petom po tom sistemu!!!
Kazna od par meceva za sledecu sezonu za oba kluba, 100 razlike im ostaje za uspomenu i hvala dovidjenja :))

Hrvati smejurija

pre 4 godine

Aco Petrovic zvani:"Kad bi sklonili u stranu trecu cetvrtinu,mi smo Srbiju pobedili" je najbolji simbol Hrvatske i kosarke.Ja da sam Hrvat,ne bi smeo iz kuce da izadjem!Zamisli situaciju u kojoj te Madjarska i u fudbalu i u kosarci gazi!Hahahahahah

deki

pre 4 godine

Ja sam komentarisao i 22:53 a onda na B92 odgledao celu emisiju. Sto se tice Ace Petrovica i Lorbeka, veoma korektna su bila obojica, branili su ABA ligu, Aca me odusevio koliko je bio korektan. Procitali su izjavu Covica koji je trebao biti gost u emisiji ali je sponzor lige zamolio i njega i Bokana da se do skupstine ne oglasavaju.

FMP 2011

pre 4 godine

Mala ispravka, peta utakmica se ne bi ni igrala da je treca igrana pred praznim tribinama. Naravno, kada dopustis tako nesto u trecem mecu onda si svestan da sta god da se desi u petom mecu tribine nece biti prazne. Propust vrha aba lige sto treci mec nije igran pred praznim tribinama, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo...
(Xray, 14. maj 2019 20:30)
Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)

basket majstor NS

pre 4 godine

Repeša se igrao vatrom, bio je to JEDINI način da se "instant" napumpa moral (energija) igračima + "opravda" -60 iz prve 2 utakmice... požar je zatim uništo mnogo toga, ostavljajući gorak ukus...
Iz reakcija igrača tokom 3.utakmice se videlo to prepumpavanje tenzija (npr. Bitadze super-nepotrebna-tehnička)

deda

pre 4 godine

ako se zeli dobro kosarci neke stvari se moraju menjati ovako ispada da je pobedio onaj koji je bolje igrace kupio, klinci nam odose preko a kosarka ce uskoro biti tuzna prica

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

U prve dve utakmice desio se taj “folklor”...A u trećoj pljuvanje,vredjanje i svašta drugo.Bitno da je u Podgorici bilo regularno?!Jedna stvar mi nije jasna da niko od njih ne kaže da je Repesa glavni krivac a ne Zvezda.Zvezda je njih samljela u ovoj seriji a terenu ih je pokidala!Meni milo zbog Dzikica vise nego ista na svetu!

FMP 2011

pre 4 godine

Mala ispravka, peta utakmica se ne bi ni igrala da je treca igrana pred praznim tribinama. Naravno, kada dopustis tako nesto u trecem mecu onda si svestan da sta god da se desi u petom mecu tribine nece biti prazne. Propust vrha aba lige sto treci mec nije igran pred praznim tribinama, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo...
(Xray, 14. maj 2019 20:30)
Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)

Demar De Rosen

pre 4 godine

Ovo je Acino misljenje. Svako od nas se moze slagati ili ne sa njim, ali je nebitno za sustinu problema a to je buducnost Aba lige i mesto u Evroligi. Delija sam, ali uzrok problema je licni odnos Covica i Bokana koji nemaju nikakvuh dodirnih tacaka sa sportom. Bodiroga je nedavno objasnio Covicevu sustinu. Resenje je odstranjivanje obojice iz sporta koji ima najsvetliju tradiciju na ovim prostorima.

Hrvati smejurija

pre 4 godine

Aco Petrovic zvani:"Kad bi sklonili u stranu trecu cetvrtinu,mi smo Srbiju pobedili" je najbolji simbol Hrvatske i kosarke.Ja da sam Hrvat,ne bi smeo iz kuce da izadjem!Zamisli situaciju u kojoj te Madjarska i u fudbalu i u kosarci gazi!Hahahahahah

Milan

pre 4 godine

Hrvati smejurija

Ti si živa pišijada i smejurija ne znaš ni sam jadan šta si hteo a pišeš o čemu to ni ti sam ne znaš. Promašio temu 1.

Dragan Miladinovic

pre 4 godine

Bavi se posledicama, a ne uzrokom problema. Ne mogu Zvezdu i Budućnost voditi pudlice i pit bulovi i da očekujemo regularno takmičenje.

General War

pre 4 godine

Budućnost je počela rat i koristila se svim nedozvoljenim sredstvima a kad niko iz ABA lige nije hteo da im stane na put, Čović im je objasnio istim metodama gde im je mesto!
(komentator, 14. maj 2019 21:39)

W.T.F ???

sALE

pre 4 godine

aca ili repesa, ko je veci strucnjak, ili bitniji u kosarci..
Nije lako ziveti u komsiluku i u senci srpskih kolega, koji u kosarci uzese sve sto se uzeti moze...

Bruder

pre 4 godine

Svaka cast ABA ligi u sportskom smislu, ima tu ok ljudi ali mislim da je vreme za fajront, da se ja pitam, ova zadnja finalna serija bi bila "last call for drink", umorni smo svi od iskrivljenog nacionalizma na ovim prostorima...

najbolji je opancarev lepak.

pre 4 godine

Repesa je kriv sto nije reagovao odmah kod sudija kad su navijaci poceli da ga pljuju.Pa nek sudije isprazne taj deo tribina.Za ostalo se slazem sa Acom.

slobinator

pre 4 godine

Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (FMP 2011, 14. maj 2019 20:44)
to vam je ostalo od vašeg maga vujoševića da za poraz optužujute sudije.nikada nije vujošević čestitao protivniku na pobedi,čak ni kada su ga u evro-ligi kantali sa 30-40 razlike.čak i da je partizan dobio tu prvu utakmicu,otkuda znaš da zvezda ne bi dobila drugu? tada bi se igralo drugačije.zvezda bi kidala na sve ili ništa.ovako je možda malo i podsvesno igrala sa manje snage znajući da postoji i taj treći meč.kada je došlo do majstorice video se pravi odnos snaga,a on je bio 35 razlike u 35.minutu.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Шта ћемо са две утакмице прошлогодишњег финала у ПГ?
Тачније, како је и зашто дозвољено онакво суђење у корист Буд. ?
Директна последица, пристрасног суђења у прошлогодишњем финалу, је потпуно наелектрисана атмосфера у овогодишњем финалу!
Звезда је прошле године опљачкана а не поражена! Суштина проблема је то што је ту пљачку АБА организовала у сарадњи са Боканом! ! Сада се кривац, веома вешто, тражи у Репеши који је био само жртвовани пион а прави кривци(АБА) се "перу" од прошлогодишње прљаве работе!

komentator

pre 4 godine

Vidim da pojedini komentari ciljaju na sukob Bokana i Čovića kao najveći problem ABA lige! Ne interesuje me šta misli Aca Petrović, možda se prepucava sa Repešom, ko bi ga znao? Ali, jedno je u pravu, krivo je isključivo rukovodstvo ABA lige! Oni su uzrok svih nastalih problema odnosno nesposobnost Dodika, Novosela i ostale "boranije"! Bokan i Čović su samo posledice toga i koristili su teren za "pokazivanje mišića"! Budućnost je počela rat i koristila se svim nedozvoljenim sredstvima a kad niko iz ABA lige nije hteo da im stane na put, Čović im je objasnio istim metodama gde im je mesto! Zvezda je zasluženo na terenu osvojila ligu i sa minus 100 pokazala kvalitet i dominaciju!

deki

pre 4 godine

To je to, Repesa je posle druge utakmice a na nagovor Bokana da bi se "oprali "pred gazdom CG smislio pricu o navodnom pljuvanju i tako spremio teren za trecu. Podseticu da je treca odigrana u Sredu uvece a da se menadzment ABA oglasio tek u Petak ujutro na dan odigravanja cetvrte utakmice i kaznio Buducnost. Da su u trecoj reagovali i ispraznili tribine ili, ako su vec dozvolili da se igra onda za cetvrtu da se debelo kazne u petoj ne bi smeli zvezdasi da prave probleme.Siguran sam da je Repesa posle ponizenja u drugoj cestitao, da se dole nista ne bi desilo ali, najgore u svemu je sto se samo o tome pricalo a o ponizenju bivsih evroligasa skoro nista

бата Мишко

pre 4 godine

Аца трица прича као да је прве две утакмице био у хали, као и сви ми који јесмо. Скандирало се Бокану, Милу и "Шиптарима". Нико није ни помислио да приђе терену. Чак је већи фокус био на судијама него на милогорцима. А онда - ничим изазвани Репеша. Губи 19 разлике, па 38 и онда прича о некаквим "нападима" на њега и играче и "атмосфери линча".

deda

pre 4 godine

ako se zeli dobro kosarci neke stvari se moraju menjati ovako ispada da je pobedio onaj koji je bolje igrace kupio, klinci nam odose preko a kosarka ce uskoro biti tuzna prica

ja

pre 4 godine

U prve dve utakmice desio se taj “folklor”...A u trećoj pljuvanje,vredjanje i svašta drugo.Bitno da je u Podgorici bilo regularno?!Jedna stvar mi nije jasna da niko od njih ne kaže da je Repesa glavni krivac a ne Zvezda.Zvezda je njih samljela u ovoj seriji a terenu ih je pokidala!Meni milo zbog Dzikica vise nego ista na svetu!
(Jon Bon Jovi, 14. maj 2019 20:07)

Jesi li ti pročitao/razumeo šta je čovek rekao? Kod vas je stvarno prisutna ozbiljna paranoja.

miki12

pre 4 godine

E svaka ti je ka' u Njegosa! Potpuno realna prica gosn trice. Da Repesa nije podgrejao atmosferu da bi pravdao razliku ne bi bilo ni onoga u PG a samim tim ni u slucaju pete utakmice onoga u BGu.

Gorki

pre 4 godine

Ja sam ovo odmah rekao. Repesa je JEDINI KRIVAC. Krivac je zato sto je PRVI izapalio vartu svojom izjavom. Valjda mu je toliko bili krivo sto ga je Zvezda rasturila da je od muke dao takvu zapaljivu izjavu.

long rider

pre 4 godine

Utakmice ne bi smele da budu mesta na kojima se toleriše govor mržnje, skaradna skandiranja, vređanja i sl. Sudije bi, momentalno, trebalo da isprazne (deo) tribine u takvim situacijama. Utakmice bi trebalo da budu mesta viteškog nadmetanja i ponašanja, kako samih aktera na terenu, tako i publike... koliki god da je ulog.
Dokle god se bude tolerisalo vređanje protivnika i histerisanje na tribinama, imaćemo konfliktne situacije, na granici (ne)regularnosti.

Ivan

pre 4 godine

Ovo sto radi Bokan je priprema terena za sledecu sezonu. Buducnost nije uspela da pobedi Zvezdu sa najskupljim timom koji su ikada sastavili. Dakle tek ce da bude pakao ako se nekako dokopaju finala sledece sezone, jer nece imati ni upola dobar tim kao ove sezone, i pokusace sve to da nadomeste nesportskim stvarima i logistikom kako van terena, tako i na tribinama, jer je logicno da u sportskom smislu nece moci da pariraju Zvezdi, a mozda ni Partizanu.

Milanche

pre 4 godine

Jon Bon Jovi, 14. maj 2019 20:07) 

Što bi potrošio minut vremena da pročitaš tekst kad možeš napamet da nalupaš komentar.
(Snazz, 14. maj 2019 20:22)

Pa ne može da stigne još i da čita tekstove, pošto nema vesti koju na ovom portalu koju nije prokomentarisao bar 3 puta. Zamisli da još mora da čita....

petarczw

pre 4 godine

Ovo je Acino misljenje. Svako od nas se moze slagati ili ne sa njim, ali je nebitno za sustinu problema a to je buducnost Aba lige i mesto u Evroligi. Delija sam, ali uzrok problema je licni odnos Covica i Bokana koji nemaju nikakvuh dodirnih tacaka sa sportom. Bodiroga je nedavno objasnio Covicevu sustinu. Resenje je odstranjivanje obojice iz sporta koji ima najsvetliju tradiciju na ovim prostorima.
(Demar De Rosen, 14. maj 2019 20:28)

Jeste ti si delija a ja sam mongol hahahahhahaa

Xray

pre 4 godine

Mala ispravka, peta utakmica se ne bi ni igrala da je treca igrana pred praznim tribinama. Naravno, kada dopustis tako nesto u trecem mecu onda si svestan da sta god da se desi u petom mecu tribine nece biti prazne. Propust vrha aba lige sto treci mec nije igran pred praznim tribinama, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo...

Sir Oliver

pre 4 godine

Da li je Repeša to rekao sam ili mu je neko rekao da to kaže? Naravno, to ne opravdava Repešu, ali je jasno da je tim koji porošle godine zahvaljujući silovanju i lige i sudija pobedio sa tom politikom. Da se mi zapitamo da li treba da ih učimo pameti i da im kažemo da to ne može više da se radi tako što ćemo se i mi ponašati isto?. Generalno, Zvezda bi razbila Budućnost u petoj utakmica i bez onog uvoda pre prvog sudijinog zvižduka. Samo se postavlja pitaje kako bi se sledeće i narednih godina ponašala ABA liga i da li bi dozvoljavali Bokanu (ili možda Milu) ono što su im dozvolili prošle godine: da se silovanjem ode u Evropu da bi se preko sporta promovisala novoizmišljena nacija

cosmo

pre 4 godine

Ovo sto radi Bokan je priprema terena za sledecu sezonu.
(Ivan, 14. maj 2019 21:07)

KK Buducnost je bivsi klub,tako da nema sta da pripremaju.

onako

pre 4 godine

Aco Srbine svaka čast, jedini i prvi si rekao kako jeste i optužio pravog čoveka, Jasmina Repešu. Lepo je objasnio Aca sve. Izgubio 60 razlike i onda idemo o skandiranju još Bokan dodao ostalo i počinje haos.

Sigurno da nije u redu skandirati Milu ali znate šta za razliku od Bokana i njumu sličnih Milo ne predstavlja nikakvo božanstvo ovde, tačnije nigde. A čini mi se da ih to najviše pogodilo. Ne znam samo šta tačno predstavlja Milo Džeksonu, Kolu , Klarkovima?

Uopšte mu ne bi, niti će zbog toga da mu padne kruna sa glave.

drvobradi

pre 4 godine

Kakav Repeša, on je tu bio nuspojava, totalno nebitan za atmosferu, za koju su bili zaduženi Čović i Bokan. Jedino se slažem da je pokušao da se izvuče na tu kartu. Da je svih 5 utakmica bilo regularno opet bi on našao način da izgubi.

KRIGER

pre 4 godine

Što bi reka Aco Petrović:

"Kad bi se igralo sve dok mi prvi ne povedemo možda bismo nekad i pobjedili"


buuuahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

bvb

pre 4 godine

Igrane su i utakmice odmah nakon rata. '97 Partizan-Cibona i '98 Cibona-Zvezda (Bg prazne tribine zbog Masha Verone), ali nije bilo ovakvih stvari. Prve dve utakmice prošle godine su bile fer do kraja, ali onda stupa Bokan sa sudijama i kataklizmičnih navijačkim ispadima. Sve je to dovelo do ovoga sto smo gledali u ovogodišnjoj seriji. Da bi se sve dovelo u red, na ovakvim utakmicama u buducnosti treba prazniti tribine pri najmanjem incidentu.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"Prve dve utakmice u Beogradu bile su relativno regularne. Međutim, jedna nesretna rola Jasmina Repeše nakon druge utakmice dovela je do toga da se animozitet pretoči u političku sferu. Koji je bio motiv Jaska? Da opravda 60 razlika u dve utakmice i da prebaci u neko drugo polje?", kaže Petrović..."

Sve receno.

Ivan

pre 4 godine

Ja sam tek sada saznao u ovoj reportazi pre emisije, da je ovaj Bokan trazio da Cedevita ili Partizan igraju Evroligu umesto Zvezde, ahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Draze mu bilo ko da igra, cak i da ne igra Buducnost, samo da nije Zvezda.

petar

pre 4 godine

Svaka cast!!!Prve dve utakmice su odigrane u korektnim uslovima s'obzirom sta se desavalo prosle godine a onda trener koji je izgubio te utakmice sa 60 razlike prica o atmosferi...Kao da su navijaci drzali njegove igrace da ne daju koseve...Sve posle toga je bilo neregularno.

Corso Como

pre 4 godine

Repesa je ciljano digao atmosferu u PG, jer je znao da ce samo tako ostati u igri.
Realno, ono sto njegovi igrači nisu mogli da ostvare na terenu, niti Covic sa svojim saopstenjima, on je uspeo van istog i uspeo je u tome.

Jurij Gagarin

pre 4 godine

#Jon Bon Jovi Pa brt čovek je upravo izjavio da je 3 utakmica bila neregularna.i da je Repeša kriv za dizanje tenzija. Čitajte lepo, a ne između redova ili samo naslove.
Svako dobro!

Slavko

pre 4 godine

Svaka cast e takvi komentari pomazu ludim glavama da se stave upamet. ABA liga mora da dobije ne pristrasno rukovodece telo prof.menadzment sastavljen od ljudi koji nemoraju biti sa ovih prostora ali svakako da budu znalci u svom poslu( mislim na takmicenje direktor lige i neko radno telo koje vodi takmicenje). Klubovi na skupstini nek odlucuju o sponzorima deobi dobiti itd. ali ih od takmicenja treba skloniti jer uvek prave problem. Uvek su tu veliki interesi a obicno se pretoci na nivo politike nacionalizma i nigde kraja. Sad sledece sezone treba vracati " dugove " od prosle i tako u krug.

petarczw

pre 4 godine

Ako tako gledas Zvezda bi ispala u polufinalu da je Belosevic nije pogurao ;)
(FMP 2011, 14. maj 2019 20:44)

Ma da belosevic vas je odrao 20 razlike hahahahahahaha

Laowai

pre 4 godine

Krv nije voda. Aci i Draženu je majka Srpkinja! Bravo Aleksandre ( tipično komšijsko ime)!
(krastavčević, 14. maj 2019 22:33)

Mislis otac im je bio Srbin, majka nikako.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

Jedino se slažem da je pokušao da se izvuče na tu kartu. Da je svih 5 utakmica bilo regularno opet bi on našao način da izgubi.
(drvobradi, 14. maj 2019 20:57)

Jedino to. Sitnica, zar ne? I u 5 regularnih ne bi nasao nacin ni ove dve da dobije.

Dr. Bero

pre 4 godine

Vidim da pojedini komentari Acu prikazuju kao nekog šarlatana, koji nema pojma o košarci i kao ljubomoran je na srpske igrače, trenere i njihove rezultate.
Taj isti Aco je kao igrač, a i kao trener osvojio gomilu trofeja.
I kao igrač i kao trener je mnogo puta slavio u Pioniru.
Njegovo slavlje sa raširenim rukama, poput aviona, je godinama bilo jedan od zaštitnih znakova Yu košarke...

Dachazvezda

pre 4 godine

Svaka mu na mestu!!
Ma jos se podsmevao Jasko posle prvog meca kako atmosfera nije nikakva, nimalo ga ne impresionira!!
A onda, posle 20, dobio po usima sa 40 razlike, pa morao NEKAKO da se opere!!!
A NAS JE COA totalno u pravu!!
Treci mec, neregularno SVE, nastavilo se u petom po tom sistemu!!!
Kazna od par meceva za sledecu sezonu za oba kluba, 100 razlike im ostaje za uspomenu i hvala dovidjenja :))

deki

pre 4 godine

Ja sam komentarisao i 22:53 a onda na B92 odgledao celu emisiju. Sto se tice Ace Petrovica i Lorbeka, veoma korektna su bila obojica, branili su ABA ligu, Aca me odusevio koliko je bio korektan. Procitali su izjavu Covica koji je trebao biti gost u emisiji ali je sponzor lige zamolio i njega i Bokana da se do skupstine ne oglasavaju.

basket majstor NS

pre 4 godine

Repeša se igrao vatrom, bio je to JEDINI način da se "instant" napumpa moral (energija) igračima + "opravda" -60 iz prve 2 utakmice... požar je zatim uništo mnogo toga, ostavljajući gorak ukus...
Iz reakcija igrača tokom 3.utakmice se videlo to prepumpavanje tenzija (npr. Bitadze super-nepotrebna-tehnička)