Ponedeljak, 13.05.2019.

16:23

"Nisam imao pojma koliko je Jokić poseban i hladnokrvan"

Američki košarkaš Erik Mekolum govorio je o Nikoli Jokiću i poslednjem meču polufinala Zapada između Portlanda i Denvera.

Izvor: LN

"Nisam imao pojma koliko je Jokiæ poseban i hladnokrvan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

ENDORFIN

pre 4 godine

Eriče, neću ti oprostiti što me obori za 2 poena prošle godine iz efes za fine parice,u drugom poluvremenu ništa nisi uradio,inače si solidan igrač haha

Powerslave

pre 4 godine

"nisam gledao Denver sem kada su igrali sa Portlandom u regularnom delu sezone"

Upravo ovo je fora sa Denverom, mala su franšiza i niko ih nikad ne gleda osimm kad igraju protiv većeg tima. Zato se (tek sada) svi oduševljavaju kad vide Jokića, a mnogi "analitičari" ne mogu da dođu sebi.

Sasa

pre 4 godine

Bio je iskren prema nama rekavsi da ne zna da li ce igrati sve do trenutka do kojeg se ne bude konsultovao sa "ostalima" i video da li je to dobro za njega. Iz svega ovoga je moguce izvuci sledece: Iskrenost, licni interes, zanemarljiv osecaj obaveze prema grbu kao i apatija prema pisanju gradjana pripadnika njegove nacije. Na takvu odluku ima pravo, a da li je ona dobra ili losa po reprezentaciju, jasno je odavno. Jos jednom barem je za razliku od laznih patriota bio iskren. Nije svako Pau Gasol, niti je potrebno osudjivati ga. Na Balkanu ne vlada zdrav patriotizam, vec idemo u krajnost ili krizu identiteta. Nismo jos kao drustvo mentalno dorasli tome.

Erik

pre 4 godine

Erik Mekolum...."Košarkaš Uniksa iz Kazanja sa solidnim evropskim iskustvom na Tviteru je napisao da ga je Jokić oduševio,"...


Pa gde ih samo nalazaite, na koju foru ih trazite???

Izmedju dve vatre

pre 4 godine

Selektor ce hteo ne hteo morati da ga ceka cak i kad iscure svi rokovi. Jokic je jednostavno postao isuvise zvucno ime da bi ga Sale preskocio, bez obzira sto mnogi misle da bi samo sa "dobrovoljcima"imao neuporedivo homogeniju reprezentaciju, samim tim i vece sanse protiv suparnicke petorke.

baron

pre 4 godine

Nikola Jokic je zverina usporedimo ga sa Bogdana Bojana Sarica Bjelice Bobana Mirotica Dragica.
Ovih 14 utakmica(u plej-offu) mozda najdominantniji igrac u celoj ligi, ali mi trazimo dlaku u jajetu.
TAKVI SMO MI SRBI.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 14. maj 2019 08:56)

Ne, ne, mi smo Srbi takvi da moramo sve da preuvelicavamo, pogotovu ako je nase. Obicno to rade najvise oni koji se u nesto ne razumeju, dodju i prave kult oko nekog, hvale ga, uzdizu.
Rec dominantan moze se upotrebiti za Jordana, Sheka, Dankana, reci da je Jokic dominantan, kojeg nigde nije bilo u sedmoj utakmici kada se lomila utakmica, kojeg nigde nije bilo protiv San Antonia kada je bilo gusto, to je nonsense.
Pratim NBA vec 25god, dobro znam koji su igraci tu bili dominantni. Jokic je daleko od neke dominacije. On je marketinski hit, forsiraju ga mediji, liga, sada kada je skrenuo paznju na sebe dobrim igrama u napadu, sto Ameri cene najvise, zato se gleda da se zamaskira koliko je Jokic los u odbrani, zato prave kojekakve analize da ga prikazu u boljem svetlu.
Tako funkcionise NBA, taj put su svi prosli tamo.
U NBA najmanje je kosarke. To je sve uglavnom predstava.
Na kraju, Denver je mukom dosao do drugog kruga, a imali su najlaksi raspored. San Antonio nikada losiji, totalno bez energije, klupe, Portland osakacen povredama, bez centra.
Jokic je po meni daleko precenjen igrac, da nije nas vecina bi kritikovala njegovu igru.

Nenad

pre 4 godine

Posto je zavrsio uspesnu sezonu i pokazao svetu ko je najbolji centar, sad lepo sve to pada u vodu ako ne zaigra za Srbiju na leto. Mnogo su jaki ti Jokicevi “navijaci”. Trebalo bi da traze metarijalnu odstetu od NBA i Jokica za ustajanje u 4 ujutru, dzabalebarenje po ceo dan i komentarisanje na drustvenim portalima. Da ne navijaju za dzabe, u slucaju da Jokara ne igra za reprezentaciju.

Sremac

pre 4 godine

@Miro Split Bas sam se skoro zapitao sta se sa tobom desava odavno nisi ostavio komentar, ziv bio dobri covece, iliti sto biste vi rekli zivia 100 lita.

Usa

pre 4 godine

Jos samo malo i prestacete da pisete o njemu. KONAČNO!!! Svaka mu cast, dobar igrac ali ne i superstar jer je nestao kada se lomilo. Dnevno po 10 vesti o njemu, kao da pare dobijamo direktno od njega. Sada ide pauza do oktobra novembra.

Dvorska budala

pre 4 godine

Šteta što Joka Frljoka neće igrati za reprezentaciju a ja smislio taktiku za zlato:Joka+Bobi da ga menja kad se umori i 10 šutera za tri (Bogdan, Bjelica, Vasa, Nedović, Lučić, Davidovac, Jelovac, Gudurić, Marinković,Dangubić, Kalinić...)

nebojsa

pre 4 godine

razmišlja da li da igra za reprezentaciju.... Ne treba ni da ga zove Sale. Da je Kari Pešić selektor, ne bi mu palo napamet da ga zove...

Magic

pre 4 godine

Da li bi tako pričao o Jokiću i da tvoj brat nije pobedio?? Naravno da ne bi. Zato idi igraj hokej u Rusiji, jer za košarku nemaš pojma.

mole

pre 4 godine

Ne treba nam on u reprezentaciji nikad nije zeleo da igra jer je to lose za njega,igra i Bogdanovic i Bjelica u NBA pa momci jedva cekaju da igraju za Srbiju jer imaju srce i zelju...

kaligula

pre 4 godine

odgovornost za jokicevo (ne)igranje lezi prevashodno na kss... a ako je basket nas nacionalni sport onda bi trebao biti posebno negovan i pazen na svim nivoima drzave...od samog vrha pa do svakog komentatora na ovom sajtu (o novinarima i "novinarima" da ne govorim)... litvanci to najbolje rade...mi smo danas samo jedan nedefinisan prostor kome je velika kosarkaska istorija a i sama priroda podarila basket sa kojim mi ne znamo sta da radimo... previse dobrog koje bi trebalo odrzavati i ulagati u njega da bi bio najbolji koliko moze... a, moze mnogo... dokazano... onog trenutka kada ova drzava zaista stane na svoje noge i basket ce ... jokic... igrao ili ne, sasvim nevazno... covek je produkt ovog vremena i sasvim je normalno da ima ovakav odnos... nedefinisan, smusen, menadzerskim manipulacijama ogranicen... basket ce se i dalje igrati ovde, bice velikih igraca i u buducnosti kao i novih takmicenja... na kraju, kada imate jednu malu zemlju nedefinisanog teritorija, statusa i samo par miliona stanovnika a usput sa amerima igra velika finala u sportu koji je danas jedan od najvecih svetskih biznisa a mi ne znamo to da cenimo i postavimo u pravi kontext, vrlo lako nam se moze desiti da, na ovsj ili onaj nacin, ostanemo bez svega toga vrlo brzo... bolje nismo ni zasluzili...

vince carter

pre 4 godine

Pa ko vam je kriv sto ustsjete u 4 da bi gledali Denver :))) Jokic predstavlja Denver i igra za Denver,za klub. Nikada ali nikada nisam razumeo ljude koji samo zbog jednog ili dva igraca padnu u takav trans samo jer je "njihovog porekla" a ustvari kad bi se svi lkudi gledali isto bez nacionalnosti i religije mnogooo bi bilo bolje. Ja kad sam 1998 poceo da pratim Nba sto je bila zadnja sezona Bullsa sa Jordanom,Lejkersi su bili moj tim zbog Shaqa. Sezona 98-99 je bila prva koju sam bas ispratio. I kada su Divac i pedja zaigrali za Kingse trebalo je za njih da navijam? Naravno da ne,navijao sam za Lejkerse,oni predstavljaju Kingse i ja nemam nista od toga,nemam nista od toga ni da li ce Jokic igrati za Srbiju. To je sve zaludjivanje i skretanje paznje kao i ovi komentari koje pisemo.

dr. Roddick

pre 4 godine

Videli smo kako je hladnokrvno asistirao protivnickom igracu u zavrsnim minutama utakmice, posle cega je usledila trojka preko njega !

sef strucnog staba

pre 4 godine

Jako mlad a u top 3 centara lige...On je za nas i nase kosarkase kao Lebron Dzejms za ostatak sveta i amerikance, a ni on ne igra za reprezentaciju, veci je od nje jednstavno.

dulepacov

pre 4 godine

Ovo je vodja ! Ne Dame, mozda se neko ne slaze sa mnom, ali je po meni pokazao da je bolji igrac od Lilarda! A uz to i pravi gospodin, inace, navijao za Denver, sad svim srcem uz Portland!

miro split

pre 4 godine

Kad san pročita Jokićevu izjavu u vezi reprezentacije uvatija me je takvi smih da su mi suze došle na oči. Momčina kaže da mora razmislit je li to dobro za njega i da mora razgovarat sa dr Ozom i susidom sa trećeg kata o tome.
Ma, kad malo bolje razmisliš Nikoli triba odat poštovanje zbog iskrenosti.
Prošla su vrimena Rađe, Kukoča, Đorđevića kad je košarka bila igra, a zarada je bila neka periferna stvar. Danas je kompletni sport obični posao u kojem od mali nogu dicu oče da je novac razlog zbog kojeg se znoje i trude.
Prema tome Jokić i njegova generacija nisu antički heroji već samo zaposlenici jedne ogromne korporacije u kojoj nema osjećaja i milosti.

panda

pre 4 godine

Boli me uvo, ako ne bude igrao na leto. Ako bude onda nece da me boli uvo. Mada video sam da Garry Harris dolazi u Sombor na leto tako da verovatno nece igrati. A i pre bi zaigrao Harris za nas nego Jokic.

smrt botovima

pre 4 godine

I dalje ga forsirate??? Covek vam se smeje u facu i govori vam da ga boli ona stvar za Srbiju i vas sto ustajete nocu da ga gledate! Neverovatni ste.

Zoran

pre 4 godine

Nikola Jokic je zverina usporedimo ga sa Bogdana Bojana Sarica Bjelice Bobana Mirotica Dragica.
Ovih 14 utakmica(u plej-offu) mozda najdominantniji igrac u celoj ligi, ali mi trazimo dlaku u jajetu.
TAKVI SMO MI SRBI.

Milan

pre 4 godine

Zašto mu pridajemo toliku
pažnju. Vama novinarima bih preporučio da ne pišete o njemu svaki dan. Prvi naslov svako jutro je o njemu. Sto on to zaslužuje. Treba da ga molimo da igra za Srbiju .

miro split

pre 4 godine

Kad san pročita Jokićevu izjavu u vezi reprezentacije uvatija me je takvi smih da su mi suze došle na oči. Momčina kaže da mora razmislit je li to dobro za njega i da mora razgovarat sa dr Ozom i susidom sa trećeg kata o tome.
Ma, kad malo bolje razmisliš Nikoli triba odat poštovanje zbog iskrenosti.
Prošla su vrimena Rađe, Kukoča, Đorđevića kad je košarka bila igra, a zarada je bila neka periferna stvar. Danas je kompletni sport obični posao u kojem od mali nogu dicu oče da je novac razlog zbog kojeg se znoje i trude.
Prema tome Jokić i njegova generacija nisu antički heroji već samo zaposlenici jedne ogromne korporacije u kojoj nema osjećaja i milosti.

Zoran

pre 4 godine

Nikola Jokic je zverina usporedimo ga sa Bogdana Bojana Sarica Bjelice Bobana Mirotica Dragica.
Ovih 14 utakmica(u plej-offu) mozda najdominantniji igrac u celoj ligi, ali mi trazimo dlaku u jajetu.
TAKVI SMO MI SRBI.

panda

pre 4 godine

Boli me uvo, ako ne bude igrao na leto. Ako bude onda nece da me boli uvo. Mada video sam da Garry Harris dolazi u Sombor na leto tako da verovatno nece igrati. A i pre bi zaigrao Harris za nas nego Jokic.

smrt botovima

pre 4 godine

I dalje ga forsirate??? Covek vam se smeje u facu i govori vam da ga boli ona stvar za Srbiju i vas sto ustajete nocu da ga gledate! Neverovatni ste.

Milan

pre 4 godine

Zašto mu pridajemo toliku
pažnju. Vama novinarima bih preporučio da ne pišete o njemu svaki dan. Prvi naslov svako jutro je o njemu. Sto on to zaslužuje. Treba da ga molimo da igra za Srbiju .

dulepacov

pre 4 godine

Ovo je vodja ! Ne Dame, mozda se neko ne slaze sa mnom, ali je po meni pokazao da je bolji igrac od Lilarda! A uz to i pravi gospodin, inace, navijao za Denver, sad svim srcem uz Portland!

Sremac

pre 4 godine

@Miro Split Bas sam se skoro zapitao sta se sa tobom desava odavno nisi ostavio komentar, ziv bio dobri covece, iliti sto biste vi rekli zivia 100 lita.

Dvorska budala

pre 4 godine

Šteta što Joka Frljoka neće igrati za reprezentaciju a ja smislio taktiku za zlato:Joka+Bobi da ga menja kad se umori i 10 šutera za tri (Bogdan, Bjelica, Vasa, Nedović, Lučić, Davidovac, Jelovac, Gudurić, Marinković,Dangubić, Kalinić...)

Usa

pre 4 godine

Jos samo malo i prestacete da pisete o njemu. KONAČNO!!! Svaka mu cast, dobar igrac ali ne i superstar jer je nestao kada se lomilo. Dnevno po 10 vesti o njemu, kao da pare dobijamo direktno od njega. Sada ide pauza do oktobra novembra.

Erik

pre 4 godine

Erik Mekolum...."Košarkaš Uniksa iz Kazanja sa solidnim evropskim iskustvom na Tviteru je napisao da ga je Jokić oduševio,"...


Pa gde ih samo nalazaite, na koju foru ih trazite???

nebojsa

pre 4 godine

razmišlja da li da igra za reprezentaciju.... Ne treba ni da ga zove Sale. Da je Kari Pešić selektor, ne bi mu palo napamet da ga zove...

kaligula

pre 4 godine

odgovornost za jokicevo (ne)igranje lezi prevashodno na kss... a ako je basket nas nacionalni sport onda bi trebao biti posebno negovan i pazen na svim nivoima drzave...od samog vrha pa do svakog komentatora na ovom sajtu (o novinarima i "novinarima" da ne govorim)... litvanci to najbolje rade...mi smo danas samo jedan nedefinisan prostor kome je velika kosarkaska istorija a i sama priroda podarila basket sa kojim mi ne znamo sta da radimo... previse dobrog koje bi trebalo odrzavati i ulagati u njega da bi bio najbolji koliko moze... a, moze mnogo... dokazano... onog trenutka kada ova drzava zaista stane na svoje noge i basket ce ... jokic... igrao ili ne, sasvim nevazno... covek je produkt ovog vremena i sasvim je normalno da ima ovakav odnos... nedefinisan, smusen, menadzerskim manipulacijama ogranicen... basket ce se i dalje igrati ovde, bice velikih igraca i u buducnosti kao i novih takmicenja... na kraju, kada imate jednu malu zemlju nedefinisanog teritorija, statusa i samo par miliona stanovnika a usput sa amerima igra velika finala u sportu koji je danas jedan od najvecih svetskih biznisa a mi ne znamo to da cenimo i postavimo u pravi kontext, vrlo lako nam se moze desiti da, na ovsj ili onaj nacin, ostanemo bez svega toga vrlo brzo... bolje nismo ni zasluzili...

dr. Roddick

pre 4 godine

Videli smo kako je hladnokrvno asistirao protivnickom igracu u zavrsnim minutama utakmice, posle cega je usledila trojka preko njega !

sef strucnog staba

pre 4 godine

Jako mlad a u top 3 centara lige...On je za nas i nase kosarkase kao Lebron Dzejms za ostatak sveta i amerikance, a ni on ne igra za reprezentaciju, veci je od nje jednstavno.

Nenad

pre 4 godine

Posto je zavrsio uspesnu sezonu i pokazao svetu ko je najbolji centar, sad lepo sve to pada u vodu ako ne zaigra za Srbiju na leto. Mnogo su jaki ti Jokicevi “navijaci”. Trebalo bi da traze metarijalnu odstetu od NBA i Jokica za ustajanje u 4 ujutru, dzabalebarenje po ceo dan i komentarisanje na drustvenim portalima. Da ne navijaju za dzabe, u slucaju da Jokara ne igra za reprezentaciju.

Sasa

pre 4 godine

Bio je iskren prema nama rekavsi da ne zna da li ce igrati sve do trenutka do kojeg se ne bude konsultovao sa "ostalima" i video da li je to dobro za njega. Iz svega ovoga je moguce izvuci sledece: Iskrenost, licni interes, zanemarljiv osecaj obaveze prema grbu kao i apatija prema pisanju gradjana pripadnika njegove nacije. Na takvu odluku ima pravo, a da li je ona dobra ili losa po reprezentaciju, jasno je odavno. Jos jednom barem je za razliku od laznih patriota bio iskren. Nije svako Pau Gasol, niti je potrebno osudjivati ga. Na Balkanu ne vlada zdrav patriotizam, vec idemo u krajnost ili krizu identiteta. Nismo jos kao drustvo mentalno dorasli tome.

vince carter

pre 4 godine

Pa ko vam je kriv sto ustsjete u 4 da bi gledali Denver :))) Jokic predstavlja Denver i igra za Denver,za klub. Nikada ali nikada nisam razumeo ljude koji samo zbog jednog ili dva igraca padnu u takav trans samo jer je "njihovog porekla" a ustvari kad bi se svi lkudi gledali isto bez nacionalnosti i religije mnogooo bi bilo bolje. Ja kad sam 1998 poceo da pratim Nba sto je bila zadnja sezona Bullsa sa Jordanom,Lejkersi su bili moj tim zbog Shaqa. Sezona 98-99 je bila prva koju sam bas ispratio. I kada su Divac i pedja zaigrali za Kingse trebalo je za njih da navijam? Naravno da ne,navijao sam za Lejkerse,oni predstavljaju Kingse i ja nemam nista od toga,nemam nista od toga ni da li ce Jokic igrati za Srbiju. To je sve zaludjivanje i skretanje paznje kao i ovi komentari koje pisemo.

Izmedju dve vatre

pre 4 godine

Selektor ce hteo ne hteo morati da ga ceka cak i kad iscure svi rokovi. Jokic je jednostavno postao isuvise zvucno ime da bi ga Sale preskocio, bez obzira sto mnogi misle da bi samo sa "dobrovoljcima"imao neuporedivo homogeniju reprezentaciju, samim tim i vece sanse protiv suparnicke petorke.

Magic

pre 4 godine

Da li bi tako pričao o Jokiću i da tvoj brat nije pobedio?? Naravno da ne bi. Zato idi igraj hokej u Rusiji, jer za košarku nemaš pojma.

baron

pre 4 godine

Nikola Jokic je zverina usporedimo ga sa Bogdana Bojana Sarica Bjelice Bobana Mirotica Dragica.
Ovih 14 utakmica(u plej-offu) mozda najdominantniji igrac u celoj ligi, ali mi trazimo dlaku u jajetu.
TAKVI SMO MI SRBI.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 14. maj 2019 08:56)

Ne, ne, mi smo Srbi takvi da moramo sve da preuvelicavamo, pogotovu ako je nase. Obicno to rade najvise oni koji se u nesto ne razumeju, dodju i prave kult oko nekog, hvale ga, uzdizu.
Rec dominantan moze se upotrebiti za Jordana, Sheka, Dankana, reci da je Jokic dominantan, kojeg nigde nije bilo u sedmoj utakmici kada se lomila utakmica, kojeg nigde nije bilo protiv San Antonia kada je bilo gusto, to je nonsense.
Pratim NBA vec 25god, dobro znam koji su igraci tu bili dominantni. Jokic je daleko od neke dominacije. On je marketinski hit, forsiraju ga mediji, liga, sada kada je skrenuo paznju na sebe dobrim igrama u napadu, sto Ameri cene najvise, zato se gleda da se zamaskira koliko je Jokic los u odbrani, zato prave kojekakve analize da ga prikazu u boljem svetlu.
Tako funkcionise NBA, taj put su svi prosli tamo.
U NBA najmanje je kosarke. To je sve uglavnom predstava.
Na kraju, Denver je mukom dosao do drugog kruga, a imali su najlaksi raspored. San Antonio nikada losiji, totalno bez energije, klupe, Portland osakacen povredama, bez centra.
Jokic je po meni daleko precenjen igrac, da nije nas vecina bi kritikovala njegovu igru.

Powerslave

pre 4 godine

"nisam gledao Denver sem kada su igrali sa Portlandom u regularnom delu sezone"

Upravo ovo je fora sa Denverom, mala su franšiza i niko ih nikad ne gleda osimm kad igraju protiv većeg tima. Zato se (tek sada) svi oduševljavaju kad vide Jokića, a mnogi "analitičari" ne mogu da dođu sebi.

mole

pre 4 godine

Ne treba nam on u reprezentaciji nikad nije zeleo da igra jer je to lose za njega,igra i Bogdanovic i Bjelica u NBA pa momci jedva cekaju da igraju za Srbiju jer imaju srce i zelju...

ENDORFIN

pre 4 godine

Eriče, neću ti oprostiti što me obori za 2 poena prošle godine iz efes za fine parice,u drugom poluvremenu ništa nisi uradio,inače si solidan igrač haha

smrt botovima

pre 4 godine

I dalje ga forsirate??? Covek vam se smeje u facu i govori vam da ga boli ona stvar za Srbiju i vas sto ustajete nocu da ga gledate! Neverovatni ste.

Milan

pre 4 godine

Zašto mu pridajemo toliku
pažnju. Vama novinarima bih preporučio da ne pišete o njemu svaki dan. Prvi naslov svako jutro je o njemu. Sto on to zaslužuje. Treba da ga molimo da igra za Srbiju .

panda

pre 4 godine

Boli me uvo, ako ne bude igrao na leto. Ako bude onda nece da me boli uvo. Mada video sam da Garry Harris dolazi u Sombor na leto tako da verovatno nece igrati. A i pre bi zaigrao Harris za nas nego Jokic.

dulepacov

pre 4 godine

Ovo je vodja ! Ne Dame, mozda se neko ne slaze sa mnom, ali je po meni pokazao da je bolji igrac od Lilarda! A uz to i pravi gospodin, inace, navijao za Denver, sad svim srcem uz Portland!

Zoran

pre 4 godine

Nikola Jokic je zverina usporedimo ga sa Bogdana Bojana Sarica Bjelice Bobana Mirotica Dragica.
Ovih 14 utakmica(u plej-offu) mozda najdominantniji igrac u celoj ligi, ali mi trazimo dlaku u jajetu.
TAKVI SMO MI SRBI.

miro split

pre 4 godine

Kad san pročita Jokićevu izjavu u vezi reprezentacije uvatija me je takvi smih da su mi suze došle na oči. Momčina kaže da mora razmislit je li to dobro za njega i da mora razgovarat sa dr Ozom i susidom sa trećeg kata o tome.
Ma, kad malo bolje razmisliš Nikoli triba odat poštovanje zbog iskrenosti.
Prošla su vrimena Rađe, Kukoča, Đorđevića kad je košarka bila igra, a zarada je bila neka periferna stvar. Danas je kompletni sport obični posao u kojem od mali nogu dicu oče da je novac razlog zbog kojeg se znoje i trude.
Prema tome Jokić i njegova generacija nisu antički heroji već samo zaposlenici jedne ogromne korporacije u kojoj nema osjećaja i milosti.

baron

pre 4 godine

Nikola Jokic je zverina usporedimo ga sa Bogdana Bojana Sarica Bjelice Bobana Mirotica Dragica.
Ovih 14 utakmica(u plej-offu) mozda najdominantniji igrac u celoj ligi, ali mi trazimo dlaku u jajetu.
TAKVI SMO MI SRBI.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 14. maj 2019 08:56)

Ne, ne, mi smo Srbi takvi da moramo sve da preuvelicavamo, pogotovu ako je nase. Obicno to rade najvise oni koji se u nesto ne razumeju, dodju i prave kult oko nekog, hvale ga, uzdizu.
Rec dominantan moze se upotrebiti za Jordana, Sheka, Dankana, reci da je Jokic dominantan, kojeg nigde nije bilo u sedmoj utakmici kada se lomila utakmica, kojeg nigde nije bilo protiv San Antonia kada je bilo gusto, to je nonsense.
Pratim NBA vec 25god, dobro znam koji su igraci tu bili dominantni. Jokic je daleko od neke dominacije. On je marketinski hit, forsiraju ga mediji, liga, sada kada je skrenuo paznju na sebe dobrim igrama u napadu, sto Ameri cene najvise, zato se gleda da se zamaskira koliko je Jokic los u odbrani, zato prave kojekakve analize da ga prikazu u boljem svetlu.
Tako funkcionise NBA, taj put su svi prosli tamo.
U NBA najmanje je kosarke. To je sve uglavnom predstava.
Na kraju, Denver je mukom dosao do drugog kruga, a imali su najlaksi raspored. San Antonio nikada losiji, totalno bez energije, klupe, Portland osakacen povredama, bez centra.
Jokic je po meni daleko precenjen igrac, da nije nas vecina bi kritikovala njegovu igru.

vince carter

pre 4 godine

Pa ko vam je kriv sto ustsjete u 4 da bi gledali Denver :))) Jokic predstavlja Denver i igra za Denver,za klub. Nikada ali nikada nisam razumeo ljude koji samo zbog jednog ili dva igraca padnu u takav trans samo jer je "njihovog porekla" a ustvari kad bi se svi lkudi gledali isto bez nacionalnosti i religije mnogooo bi bilo bolje. Ja kad sam 1998 poceo da pratim Nba sto je bila zadnja sezona Bullsa sa Jordanom,Lejkersi su bili moj tim zbog Shaqa. Sezona 98-99 je bila prva koju sam bas ispratio. I kada su Divac i pedja zaigrali za Kingse trebalo je za njih da navijam? Naravno da ne,navijao sam za Lejkerse,oni predstavljaju Kingse i ja nemam nista od toga,nemam nista od toga ni da li ce Jokic igrati za Srbiju. To je sve zaludjivanje i skretanje paznje kao i ovi komentari koje pisemo.

Nenad

pre 4 godine

Posto je zavrsio uspesnu sezonu i pokazao svetu ko je najbolji centar, sad lepo sve to pada u vodu ako ne zaigra za Srbiju na leto. Mnogo su jaki ti Jokicevi “navijaci”. Trebalo bi da traze metarijalnu odstetu od NBA i Jokica za ustajanje u 4 ujutru, dzabalebarenje po ceo dan i komentarisanje na drustvenim portalima. Da ne navijaju za dzabe, u slucaju da Jokara ne igra za reprezentaciju.

Usa

pre 4 godine

Jos samo malo i prestacete da pisete o njemu. KONAČNO!!! Svaka mu cast, dobar igrac ali ne i superstar jer je nestao kada se lomilo. Dnevno po 10 vesti o njemu, kao da pare dobijamo direktno od njega. Sada ide pauza do oktobra novembra.

nebojsa

pre 4 godine

razmišlja da li da igra za reprezentaciju.... Ne treba ni da ga zove Sale. Da je Kari Pešić selektor, ne bi mu palo napamet da ga zove...

mole

pre 4 godine

Ne treba nam on u reprezentaciji nikad nije zeleo da igra jer je to lose za njega,igra i Bogdanovic i Bjelica u NBA pa momci jedva cekaju da igraju za Srbiju jer imaju srce i zelju...

sef strucnog staba

pre 4 godine

Jako mlad a u top 3 centara lige...On je za nas i nase kosarkase kao Lebron Dzejms za ostatak sveta i amerikance, a ni on ne igra za reprezentaciju, veci je od nje jednstavno.

Dvorska budala

pre 4 godine

Šteta što Joka Frljoka neće igrati za reprezentaciju a ja smislio taktiku za zlato:Joka+Bobi da ga menja kad se umori i 10 šutera za tri (Bogdan, Bjelica, Vasa, Nedović, Lučić, Davidovac, Jelovac, Gudurić, Marinković,Dangubić, Kalinić...)

Izmedju dve vatre

pre 4 godine

Selektor ce hteo ne hteo morati da ga ceka cak i kad iscure svi rokovi. Jokic je jednostavno postao isuvise zvucno ime da bi ga Sale preskocio, bez obzira sto mnogi misle da bi samo sa "dobrovoljcima"imao neuporedivo homogeniju reprezentaciju, samim tim i vece sanse protiv suparnicke petorke.

dr. Roddick

pre 4 godine

Videli smo kako je hladnokrvno asistirao protivnickom igracu u zavrsnim minutama utakmice, posle cega je usledila trojka preko njega !

Erik

pre 4 godine

Erik Mekolum...."Košarkaš Uniksa iz Kazanja sa solidnim evropskim iskustvom na Tviteru je napisao da ga je Jokić oduševio,"...


Pa gde ih samo nalazaite, na koju foru ih trazite???

Sremac

pre 4 godine

@Miro Split Bas sam se skoro zapitao sta se sa tobom desava odavno nisi ostavio komentar, ziv bio dobri covece, iliti sto biste vi rekli zivia 100 lita.

Sasa

pre 4 godine

Bio je iskren prema nama rekavsi da ne zna da li ce igrati sve do trenutka do kojeg se ne bude konsultovao sa "ostalima" i video da li je to dobro za njega. Iz svega ovoga je moguce izvuci sledece: Iskrenost, licni interes, zanemarljiv osecaj obaveze prema grbu kao i apatija prema pisanju gradjana pripadnika njegove nacije. Na takvu odluku ima pravo, a da li je ona dobra ili losa po reprezentaciju, jasno je odavno. Jos jednom barem je za razliku od laznih patriota bio iskren. Nije svako Pau Gasol, niti je potrebno osudjivati ga. Na Balkanu ne vlada zdrav patriotizam, vec idemo u krajnost ili krizu identiteta. Nismo jos kao drustvo mentalno dorasli tome.

Magic

pre 4 godine

Da li bi tako pričao o Jokiću i da tvoj brat nije pobedio?? Naravno da ne bi. Zato idi igraj hokej u Rusiji, jer za košarku nemaš pojma.

kaligula

pre 4 godine

odgovornost za jokicevo (ne)igranje lezi prevashodno na kss... a ako je basket nas nacionalni sport onda bi trebao biti posebno negovan i pazen na svim nivoima drzave...od samog vrha pa do svakog komentatora na ovom sajtu (o novinarima i "novinarima" da ne govorim)... litvanci to najbolje rade...mi smo danas samo jedan nedefinisan prostor kome je velika kosarkaska istorija a i sama priroda podarila basket sa kojim mi ne znamo sta da radimo... previse dobrog koje bi trebalo odrzavati i ulagati u njega da bi bio najbolji koliko moze... a, moze mnogo... dokazano... onog trenutka kada ova drzava zaista stane na svoje noge i basket ce ... jokic... igrao ili ne, sasvim nevazno... covek je produkt ovog vremena i sasvim je normalno da ima ovakav odnos... nedefinisan, smusen, menadzerskim manipulacijama ogranicen... basket ce se i dalje igrati ovde, bice velikih igraca i u buducnosti kao i novih takmicenja... na kraju, kada imate jednu malu zemlju nedefinisanog teritorija, statusa i samo par miliona stanovnika a usput sa amerima igra velika finala u sportu koji je danas jedan od najvecih svetskih biznisa a mi ne znamo to da cenimo i postavimo u pravi kontext, vrlo lako nam se moze desiti da, na ovsj ili onaj nacin, ostanemo bez svega toga vrlo brzo... bolje nismo ni zasluzili...

Powerslave

pre 4 godine

"nisam gledao Denver sem kada su igrali sa Portlandom u regularnom delu sezone"

Upravo ovo je fora sa Denverom, mala su franšiza i niko ih nikad ne gleda osimm kad igraju protiv većeg tima. Zato se (tek sada) svi oduševljavaju kad vide Jokića, a mnogi "analitičari" ne mogu da dođu sebi.

ENDORFIN

pre 4 godine

Eriče, neću ti oprostiti što me obori za 2 poena prošle godine iz efes za fine parice,u drugom poluvremenu ništa nisi uradio,inače si solidan igrač haha