Ponedeljak, 13.05.2019.

09:20

Meloun: Nije Jokić kriv, sve što je radio 14 utakmica je uzelo danak

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun istakao je da Nikola Jokić greši što preuzima krivicu za eliminaciju u polufinalu Zapada.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Meloun: Nije Jokiæ kriv, sve što je radio 14 utakmica je uzelo danak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Powerslave

pre 4 godine

Ljudi, jeste li pri sebi, pratite li košarku ili samo čitate statistiku? Koji Ajzea Tomas, lik nije ni senka onog igrača iz Bostona, ali bukvalno.
Godinu dana ili čak i više nije igrao košarku zbog povrede (i to ne bilo koje povrede, evo primer iz tenisa, Endi Marej je imao (ili još uvek ima) istu ili sličnu povredu, pitanje da li će više ikad i zaigrati ozbiljno), potpuno je van forme i ko zna da li će opet i biti u barem pristojnoj formi. Ono malo što je igrao videlo se da se ne uklapa baš u igru Denvera.
Ako očekujete da će opet da zaigra kao MVP kandidat onda stvarno...
I to sve ako zanemarimo činjenicu da on jednostavno fizički nije sposoban da čuva bilo koga u ligi. Marej (Džamal :D) je očajan defanzivac, ali je barem dovoljno visok i krupan da, ako ništa, može da zasmeta nekome. Tomas ne može ni to.
Postoji razlog zašto ga je Boston trejdovao i pored onakve sezone (koliko god da je to bilo bezdušno onda i koliko god da im se dovođenje Irvinga nije isplatilo).

Zeljko

pre 4 godine

Ne razumem zasto svi kukaju. Ovo je super. Sad imamo potencijalno jednog i digurnog drugog centra u repki uz standardnog Raduljicu

Вељко

pre 4 godine

Nije šija nego vrat.
Mislim da nije OK sa trenerove strane da izjavi tako nešto.
Jokiću,kriv si!
Kao olakšavajuću okolnost ćemo uzeti tvoj navodni umor.
Bla,bla,bla...
Šta su oni u Denveru umislili?
Da je Jokić novi DŽordan?
Pa i on je uvek imao pomoć nekog saigrača.Definitivno bi trebao "bežati" što dalje od njih.
Možda Sacramento?

mladen

pre 4 godine

BIGSERB, tebi je Jokic najgori u odbrani s 4 blokade i osrednjim ucinkom njegovog direktnog suparnika Kantera? Razumes se ko Marica u kriv.....

MYNX

pre 4 godine

Denver treba da se zove Jokic i amateri....Nedovic je izmislio kosarku za Herisa....Bojan Bogdanovic za Bartona....Bogdan za Mareja....da je Jokic imao nekog od navedenih umesto navddenih....uz Morisa na keca....sa Portlandom bi bilo 4-1....

Bane

pre 4 godine

Portland je puno zdravija sredina od Denvera, tu ne bi optuzivali jedni druge ko je kriv zasto nisu prosli i zato su zasluzeno u finalu konferencije.

1kch4

pre 4 godine

Mislim da je glavna greska Melouna sto je Ajzeu i Ernangomeza ostavio da budu neupotrebljivi u plej ofu. Morao je da pokusa sve sto moze da ih osposobi da igraju bar po 5-6 minuta, ili da nadje neka druga resenja umesto njih. Ovako je rotaciju skratio, a prvu petorku premorio potpuno. Jokic pre svih je juce izgledao preumorno i vise iz nemoci tima nego vere u sebe da moze kao lider da prelomi mec preuzeo je svu odgovornost pri kraju. Ceka ih sada prekrajanje tima, jer im je ocajno potreban jedan iskusniji igrac, jer Milsap ocigledno ne moze da u kontinuitetu igra vrhunski. Ipak, pokazali su da su mladi i perspektivni tim, te ocekujem da budu prihvatljiva destinacija ovog leta.

Milence

pre 4 godine

Cela spoljna linija Denvera bez ubačene trojke. I neko priča o razlozima poraza?! Pričate o odbrani Jokića???? Da onako loše nisu odigrali bekovi odbranu niko ne bi ni pominjao jer je ovo nba uslove solidno bilo. ali Jokić mora bolje u def skoku i gradjenju, to je činjenica.

mikson82

pre 4 godine

Dok je Denver igrao pametnu košarku, imao je veliku prednost. Ko je gledao zna o čemu pričam. Jokić je daoo 2 trojke, raširio ih, potom su dobro zagradjivali koš išli brzim bekovima napred, probijali do obruča i u nekom laganom ritmu naprravili 15-17 razlike. Potom je krenulo klasično divljanje ispucavanje u kontri bez ikakve potrebe - praktično jedini način da se Portland vrati u život (ispucavanje i promašaji, a sa druge strani faulovi koji su Lilarda slali na bacanja koja ne promašuje) . Potom je došlo do klasičnog španskog sindroma ( kada vode ispucavaju se i sve im ulazi , tako da razbiju protivnika ako krene sa 30+ razlike; ali ako ne ide i ako se igra egal do kraja - onda obavezno gube). Treba i istaci da je Jokic par šuteva imao bukvalno isforsiranih u zadnjim trenucima napada, jednom bukvalno nije imao kome da doda iako ih je sve tražio pogledom..... Denveru obavezno treba jedan bek sa 20ak poena u rukama, ali konstantan, obavezno umesto plamlija jedan solidan centar, i jedan organizator igre na mestu pleja, koji bi obavezno bio na terenu kada Jokić izadje iz igre. I da je prošao u finale Zapada, GS bi ovako izmučen Denver(obe runde po 7 utakmica) pojeo sa 4-0 ili eventualno 4-1

Ev0

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31) Gledao si 0 utakmica. Jokić jeste u većini bio najbolji pojedinac i svakako je najvažniji i najbolji igrač Denvera, ali izostaviti Mareja i njegov šut, hladnokrvnost sa slobodnih u većini utakmica, Kregovu i Milsapovu odbranu. Pa Marej ima 22 poena po utakmici u plejofu, što je slično kao Jokić, a igra manje. Većina Jokićevih asistencija je izbacivanje igračima da šutiraju spolja. Juče su bekovi podbacili, tačnije Marej pa je Jokić imao samo 2 asistencije.U suštini svaku utakmicu u kojoj Marej odigra loše, Denver izgubi. Marej je dečko od 22 godine. Ne možeš se uzdati u klinca od 22 godine. Ima za njega, tj. njih vremena. Jokić, Marej i Haris su udarne igle Denvera. Svi su mladi, svima je ovo prvi plejof.a i juče onaj CJ McColumn... pa to nije normalno šta je pogađao, uključio šifre na NBA live 2k19 igrici.
(Ostin A, 13. maj 2019 11:06)
Onoliko promasaja u 7. utakmici je neprihvatljivo, pogotovo oni ziceri iz reketa na Jokiceve pasove. Pa sta ako ima 22? Nema 15! Neka kaze treneru da je mlad pa da saceka par godina. I sta je to toliko CJ kosmicki pogodio?!? Prosecan NBA ucinak. Denverov debakl je: Trojke 23/2 alooo?!?

Svetski Mega Car

pre 4 godine

I da su prosli Portland, opet bi ih Golden Stejt odvalio u finalu. Isto kao sto ce da odvale Portland. Bice 4-0 ili 4-1 za Golden Stejt. Mozda je bolje sto je Jokic ispao ranije, zbog reprezentacije. Titulu i ovako i onako ne bi Denver osvojio. Sada je 13. maj, dakle Jokic ima cak 2 meseca da se odmori pre nego sto pocnu pripreme sa reprezentacijom. Sasvim dovoljno vremena, jer vecina ostalih reprezentativaca koji igraju po Evropi nece imati ni mesec dana odmora. NBA sezona ima ubitacan tempo, ali realno NBA igraci imaju mnogo vise vremena za odmor nego evropski igraci. Bogdanu i Bjelici se sezona zavrsila jos 15. aprila, Bobanu i Jokicu sada, a pripreme za sledecu NBA sezonu pocinju tek u septembru, a nova sezona u oktobru. Ne vidim razlog zasto Jokic ne bi igrao za reprezentaciju. Videcemo u julu.

Ostin A

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica
(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31)

Gledao si 0 utakmica. Jokić jeste u većini bio najbolji pojedinac i svakako je najvažniji i najbolji igrač Denvera, ali izostaviti Mareja i njegov šut, hladnokrvnost sa slobodnih u većini utakmica, Kregovu i Milsapovu odbranu. Pa Marej ima 22 poena po utakmici u plejofu, što je slično kao Jokić, a igra manje. Većina Jokićevih asistencija je izbacivanje igračima da šutiraju spolja. Juče su bekovi podbacili, tačnije Marej pa je Jokić imao samo 2 asistencije.

U suštini svaku utakmicu u kojoj Marej odigra loše, Denver izgubi. Marej je dečko od 22 godine. Ne možeš se uzdati u klinca od 22 godine. Ima za njega, tj. njih vremena. Jokić, Marej i Haris su udarne igle Denvera. Svi su mladi, svima je ovo prvi plejof.

a i juče onaj CJ McColumn... pa to nije normalno šta je pogađao, uključio šifre na NBA live 2k19 igrici.

Ostin A

pre 4 godine

I jos da dodam da nikada od Murray-a nece biti igrac na koga mozes da racunas. Mislim da je tesko naci igraca sa vise oscilacija, sto izmedju meceva sto u samom mecu.
(Tazo, 13. maj 2019 10:14)

Dečko ima 22 godine. Još je prvu svoju sezonu presedeo na klupi.

Milan

pre 4 godine

Da si ubacio Ajzeu mozda bi i prosli, falio im je jedan klač igrac al ne on gura bartona..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cavs, 13. maj 2019 09:19)

I sta bi bilo da je ubacio Ajzeju pa ovi iz Portlanda krenu da eksploatisu njegovu slabu odbranu.A u napadu bi samo pripaljivao lopte kao Marej.Onda bi pisali kud si ubacio ovog privatnika...

Nenad

pre 4 godine

Opet ja.
"Gregg Popovich Thinks Nuggets Coach Mike Malone Is Coach Of The Year"
https://uproxx.com/dimemag/gregg-popovich-michael-malone-nuggets-coach-of-the-year/

Nenad

pre 4 godine

Odličan trener, još bolji čovek. To smatra i Greg Popovič. Ali dobro, komentatori ovde bi i Grega olajali jer je San Antonio ispao.

Raskorak želja i mogućnosti

pre 4 godine

Nema krivaca nego zaslužnih za polufinale Zapadne konferencija. Ovo je mlada ekipa, u sazrevanju, svake godine sve bolja, sa ogromnim potencijalom za dalje napredak. I Jokić je predvodnik i glavni protagonista ove ekipe.
Ovo je OGROMAN USPEH. Sa velikim doprinosom ipak mladog Jokića.

konto

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica.Najbolje da vam je doneo titulu SAM!Covece bekovi ti sutaju za 3 0/13 a ti pričaš o Jokicevoj ol star partiji!
(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31)

Kad ti stižeš sve, čoveče?! Da odgledaš svih 14 utakmica (koje uglavnom počinju u 3, 4 ujutru), da se probudiš i da daš prvi komentar (ako spavaš uopšte), da odeš na posao, da se vidiš sa devojkom, odeš na piće s drugarima...
A, da, to devojka, posao, drugari...je totalno precenjeno!

psssst,it is i, Leclerc

pre 4 godine

Ај сад мало реално,без емоција што је Јокић наш...Чињеница је да је слабо одиграо одбрану.Више од оног лошег додавања након кога је Лилард погодио тројку и преломио меч за Портланд мени је сметало лоше грађење и дефанзивни скок Јокића.Недопустиво лоше.Па Кантер је готово све поене дао након офанзивног скока док је Јокић морао да се мучи за сваки поен.Ајд да је неки атлетски доминантан центар па да га разумијем али причамо о Кантеру.Али није само Јокић крив,заказали су и Милсап,Пламли и Крејг,сви су били слаби у скоку.Крејг је то мало компензовао скоком у нападу...Још једна тенденција Јокића у одбрани-избегава да игра агресивно како неби правио фаулове па се бекови Портланда прошетају до коша без Јокићеве реакције који и не покушава да блокира.Мислим да ту није његова кривица,то је наређење од Мелоуна који зна да би меч био готов ако би Јокић ушао у проблем са личним.Но како се сачувао до пред крај не видим зашто није могао да направи који фаул и спречи лаке поене...
Што се напада тиче немам ту замјерки.Одиграо је он одлично.Сви они промашаји пред крај су последица притиска који су му саиграчи створили својим катастрофалним издањем у нападу.Да је био још само један расположен играч уз њега Денвер би ово ријешио без проблема и не бисмо причали о неизвесној завршници.
Иако мислим да би Денвер био бољи супарник Голден Стејту од Портланда мислим да неби ни они имали шансе чак и са Дурентом ван протокола.Једноставно екипа која игра на срце али им фали квалитета и константности.

Imay

pre 4 godine

Ај сад мало реално,без емоција што је Јокић наш...Чињеница је да је слабо одиграо одбрану.Више од оног лошег додавања након кога је Лилард погодио тројку и преломио меч за Портланд мени је сметало лоше грађење и дефанзивни скок Јокића.Недопустиво лоше.Па Кантер је готово све поене дао након офанзивног скока док је Јокић морао да се мучи за сваки поен...
(psssst,it is i, Leclerc, 13. maj 2019 10:15)

Pa kada je čuvao i Kantera i Lilarda sa Kregom - Lilard 13 poena, Kanter 12?! Pa jel to bilo toliko teško da se vidi u prenosu? Jokić je odigrao odbranu za udžbenike!

miksx

pre 4 godine

Portland je dobro stitio reket imali su po 3.coveka a niko iz denvera da pogodi barem jednu trojku da ih malo izvuce napolje. Sve u svemu los kvalitet kosarke nedostojan jednog play offa.

Tazo

pre 4 godine

@ "Da si ubacio Ajzeu mozda bi i prosli, falio im je jedan klač igrac al ne on gura bartona..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (cavs, 13. maj 2019 09:19)"

Ti si prestao da pratis NBA 2016?
I jos da dodam da nikada od Murray-a nece biti igrac na koga mozes da racunas. Mislim da je tesko naci igraca sa vise oscilacija, sto izmedju meceva sto u samom mecu.

Mirka

pre 4 godine

Odbrana nije bila loša, 25 primljenih po četvrtini je dobra odbrana za nba. A napad... Samo 2 pogođene trojke, a ekipa su koja se dosta oslanja na taj šut. I to obe dao centar?! Realno i nije bilo mnogo otvorenih šuteva ali opet. Ništa nisu mogli da pogode spolja.
Čitava igra je bila tako konfuzna i divlja da je bilo zamorno za gledanje. Nije se znalo kad, ko, sta..Samo nabijanje i šutiranje bez smisla.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica.Najbolje da vam je doneo titulu SAM!Covece bekovi ti sutaju za 3 0/13 a ti pričaš o Jokicevoj ol star partiji!

Plus 17 bačenih u vetar

pre 4 godine

Nisu problem ni njihov ofanzivni skok ni procenat trojki nego sto si pustio na 17 razlike da srljaju i šutiraju u prvih 10 sekundi, umesto da igrate izgradjene napade, muški odigrate odbranu, a u kontri ne prangijate nego iznudjujete faulove. Ovako ste u prvih 15 minuta postigli 40 koševa a u preostalih pola sata 60. Dovedi bilo kog našeg trenera da ti preko leta objasni osnove vodjenja utakmice.

cavs

pre 4 godine

@detektiv kokni kol, Ne kazem da bi ajzea nesto promenio, ali covek koji je pre 2 sezone davao gotovo 30 poena po mecu nije zaboravio da igra kosarku.. Moje misljenje je da on ima jos itekako sta da pokaze posebno vise od jednodimenzionalnog bartona koji trci na 5 igraca kao da je kobi

Imay

pre 4 godine

Jokić je odigrao fantastičnu odbranu na centrima + pomoć na Lilaldu tokom cele utakmice! To niko ne može da izdrži i da igra u napadu kao najbolji strelac! Ne može jedan igrač sve da radi!

bigserb

pre 4 godine

Svi su bili katastrofalni, Jokic u odbrani standardno najgori, a u napadu je promasio gomilu zicera i lakih suteva!
Iskreno, mislim da su samim plasmanom u plej of dostigli svoj maksimum, realno ovo je jedan osrednji NBA tim!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica.Najbolje da vam je doneo titulu SAM!Covece bekovi ti sutaju za 3 0/13 a ti pričaš o Jokicevoj ol star partiji!

Imay

pre 4 godine

Jokić je odigrao fantastičnu odbranu na centrima + pomoć na Lilaldu tokom cele utakmice! To niko ne može da izdrži i da igra u napadu kao najbolji strelac! Ne može jedan igrač sve da radi!

Mirka

pre 4 godine

Odbrana nije bila loša, 25 primljenih po četvrtini je dobra odbrana za nba. A napad... Samo 2 pogođene trojke, a ekipa su koja se dosta oslanja na taj šut. I to obe dao centar?! Realno i nije bilo mnogo otvorenih šuteva ali opet. Ništa nisu mogli da pogode spolja.
Čitava igra je bila tako konfuzna i divlja da je bilo zamorno za gledanje. Nije se znalo kad, ko, sta..Samo nabijanje i šutiranje bez smisla.

miksx

pre 4 godine

Portland je dobro stitio reket imali su po 3.coveka a niko iz denvera da pogodi barem jednu trojku da ih malo izvuce napolje. Sve u svemu los kvalitet kosarke nedostojan jednog play offa.

Plus 17 bačenih u vetar

pre 4 godine

Nisu problem ni njihov ofanzivni skok ni procenat trojki nego sto si pustio na 17 razlike da srljaju i šutiraju u prvih 10 sekundi, umesto da igrate izgradjene napade, muški odigrate odbranu, a u kontri ne prangijate nego iznudjujete faulove. Ovako ste u prvih 15 minuta postigli 40 koševa a u preostalih pola sata 60. Dovedi bilo kog našeg trenera da ti preko leta objasni osnove vodjenja utakmice.

psssst,it is i, Leclerc

pre 4 godine

Ај сад мало реално,без емоција што је Јокић наш...Чињеница је да је слабо одиграо одбрану.Више од оног лошег додавања након кога је Лилард погодио тројку и преломио меч за Портланд мени је сметало лоше грађење и дефанзивни скок Јокића.Недопустиво лоше.Па Кантер је готово све поене дао након офанзивног скока док је Јокић морао да се мучи за сваки поен.Ајд да је неки атлетски доминантан центар па да га разумијем али причамо о Кантеру.Али није само Јокић крив,заказали су и Милсап,Пламли и Крејг,сви су били слаби у скоку.Крејг је то мало компензовао скоком у нападу...Још једна тенденција Јокића у одбрани-избегава да игра агресивно како неби правио фаулове па се бекови Портланда прошетају до коша без Јокићеве реакције који и не покушава да блокира.Мислим да ту није његова кривица,то је наређење од Мелоуна који зна да би меч био готов ако би Јокић ушао у проблем са личним.Но како се сачувао до пред крај не видим зашто није могао да направи који фаул и спречи лаке поене...
Што се напада тиче немам ту замјерки.Одиграо је он одлично.Сви они промашаји пред крај су последица притиска који су му саиграчи створили својим катастрофалним издањем у нападу.Да је био још само један расположен играч уз њега Денвер би ово ријешио без проблема и не бисмо причали о неизвесној завршници.
Иако мислим да би Денвер био бољи супарник Голден Стејту од Портланда мислим да неби ни они имали шансе чак и са Дурентом ван протокола.Једноставно екипа која игра на срце али им фали квалитета и константности.

cavs

pre 4 godine

@detektiv kokni kol, Ne kazem da bi ajzea nesto promenio, ali covek koji je pre 2 sezone davao gotovo 30 poena po mecu nije zaboravio da igra kosarku.. Moje misljenje je da on ima jos itekako sta da pokaze posebno vise od jednodimenzionalnog bartona koji trci na 5 igraca kao da je kobi

Svetski Mega Car

pre 4 godine

I da su prosli Portland, opet bi ih Golden Stejt odvalio u finalu. Isto kao sto ce da odvale Portland. Bice 4-0 ili 4-1 za Golden Stejt. Mozda je bolje sto je Jokic ispao ranije, zbog reprezentacije. Titulu i ovako i onako ne bi Denver osvojio. Sada je 13. maj, dakle Jokic ima cak 2 meseca da se odmori pre nego sto pocnu pripreme sa reprezentacijom. Sasvim dovoljno vremena, jer vecina ostalih reprezentativaca koji igraju po Evropi nece imati ni mesec dana odmora. NBA sezona ima ubitacan tempo, ali realno NBA igraci imaju mnogo vise vremena za odmor nego evropski igraci. Bogdanu i Bjelici se sezona zavrsila jos 15. aprila, Bobanu i Jokicu sada, a pripreme za sledecu NBA sezonu pocinju tek u septembru, a nova sezona u oktobru. Ne vidim razlog zasto Jokic ne bi igrao za reprezentaciju. Videcemo u julu.

konto

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica.Najbolje da vam je doneo titulu SAM!Covece bekovi ti sutaju za 3 0/13 a ti pričaš o Jokicevoj ol star partiji!
(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31)

Kad ti stižeš sve, čoveče?! Da odgledaš svih 14 utakmica (koje uglavnom počinju u 3, 4 ujutru), da se probudiš i da daš prvi komentar (ako spavaš uopšte), da odeš na posao, da se vidiš sa devojkom, odeš na piće s drugarima...
A, da, to devojka, posao, drugari...je totalno precenjeno!

bigserb

pre 4 godine

Svi su bili katastrofalni, Jokic u odbrani standardno najgori, a u napadu je promasio gomilu zicera i lakih suteva!
Iskreno, mislim da su samim plasmanom u plej of dostigli svoj maksimum, realno ovo je jedan osrednji NBA tim!

Milence

pre 4 godine

Cela spoljna linija Denvera bez ubačene trojke. I neko priča o razlozima poraza?! Pričate o odbrani Jokića???? Da onako loše nisu odigrali bekovi odbranu niko ne bi ni pominjao jer je ovo nba uslove solidno bilo. ali Jokić mora bolje u def skoku i gradjenju, to je činjenica.

Imay

pre 4 godine

Ај сад мало реално,без емоција што је Јокић наш...Чињеница је да је слабо одиграо одбрану.Више од оног лошег додавања након кога је Лилард погодио тројку и преломио меч за Портланд мени је сметало лоше грађење и дефанзивни скок Јокића.Недопустиво лоше.Па Кантер је готово све поене дао након офанзивног скока док је Јокић морао да се мучи за сваки поен...
(psssst,it is i, Leclerc, 13. maj 2019 10:15)

Pa kada je čuvao i Kantera i Lilarda sa Kregom - Lilard 13 poena, Kanter 12?! Pa jel to bilo toliko teško da se vidi u prenosu? Jokić je odigrao odbranu za udžbenike!

1kch4

pre 4 godine

Mislim da je glavna greska Melouna sto je Ajzeu i Ernangomeza ostavio da budu neupotrebljivi u plej ofu. Morao je da pokusa sve sto moze da ih osposobi da igraju bar po 5-6 minuta, ili da nadje neka druga resenja umesto njih. Ovako je rotaciju skratio, a prvu petorku premorio potpuno. Jokic pre svih je juce izgledao preumorno i vise iz nemoci tima nego vere u sebe da moze kao lider da prelomi mec preuzeo je svu odgovornost pri kraju. Ceka ih sada prekrajanje tima, jer im je ocajno potreban jedan iskusniji igrac, jer Milsap ocigledno ne moze da u kontinuitetu igra vrhunski. Ipak, pokazali su da su mladi i perspektivni tim, te ocekujem da budu prihvatljiva destinacija ovog leta.

Ostin A

pre 4 godine

I jos da dodam da nikada od Murray-a nece biti igrac na koga mozes da racunas. Mislim da je tesko naci igraca sa vise oscilacija, sto izmedju meceva sto u samom mecu.
(Tazo, 13. maj 2019 10:14)

Dečko ima 22 godine. Još je prvu svoju sezonu presedeo na klupi.

Ostin A

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica
(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31)

Gledao si 0 utakmica. Jokić jeste u većini bio najbolji pojedinac i svakako je najvažniji i najbolji igrač Denvera, ali izostaviti Mareja i njegov šut, hladnokrvnost sa slobodnih u većini utakmica, Kregovu i Milsapovu odbranu. Pa Marej ima 22 poena po utakmici u plejofu, što je slično kao Jokić, a igra manje. Većina Jokićevih asistencija je izbacivanje igračima da šutiraju spolja. Juče su bekovi podbacili, tačnije Marej pa je Jokić imao samo 2 asistencije.

U suštini svaku utakmicu u kojoj Marej odigra loše, Denver izgubi. Marej je dečko od 22 godine. Ne možeš se uzdati u klinca od 22 godine. Ima za njega, tj. njih vremena. Jokić, Marej i Haris su udarne igle Denvera. Svi su mladi, svima je ovo prvi plejof.

a i juče onaj CJ McColumn... pa to nije normalno šta je pogađao, uključio šifre na NBA live 2k19 igrici.

Tazo

pre 4 godine

@ "Da si ubacio Ajzeu mozda bi i prosli, falio im je jedan klač igrac al ne on gura bartona..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (cavs, 13. maj 2019 09:19)"

Ti si prestao da pratis NBA 2016?
I jos da dodam da nikada od Murray-a nece biti igrac na koga mozes da racunas. Mislim da je tesko naci igraca sa vise oscilacija, sto izmedju meceva sto u samom mecu.

Nenad

pre 4 godine

Odličan trener, još bolji čovek. To smatra i Greg Popovič. Ali dobro, komentatori ovde bi i Grega olajali jer je San Antonio ispao.

mikson82

pre 4 godine

Dok je Denver igrao pametnu košarku, imao je veliku prednost. Ko je gledao zna o čemu pričam. Jokić je daoo 2 trojke, raširio ih, potom su dobro zagradjivali koš išli brzim bekovima napred, probijali do obruča i u nekom laganom ritmu naprravili 15-17 razlike. Potom je krenulo klasično divljanje ispucavanje u kontri bez ikakve potrebe - praktično jedini način da se Portland vrati u život (ispucavanje i promašaji, a sa druge strani faulovi koji su Lilarda slali na bacanja koja ne promašuje) . Potom je došlo do klasičnog španskog sindroma ( kada vode ispucavaju se i sve im ulazi , tako da razbiju protivnika ako krene sa 30+ razlike; ali ako ne ide i ako se igra egal do kraja - onda obavezno gube). Treba i istaci da je Jokic par šuteva imao bukvalno isforsiranih u zadnjim trenucima napada, jednom bukvalno nije imao kome da doda iako ih je sve tražio pogledom..... Denveru obavezno treba jedan bek sa 20ak poena u rukama, ali konstantan, obavezno umesto plamlija jedan solidan centar, i jedan organizator igre na mestu pleja, koji bi obavezno bio na terenu kada Jokić izadje iz igre. I da je prošao u finale Zapada, GS bi ovako izmučen Denver(obe runde po 7 utakmica) pojeo sa 4-0 ili eventualno 4-1

MYNX

pre 4 godine

Denver treba da se zove Jokic i amateri....Nedovic je izmislio kosarku za Herisa....Bojan Bogdanovic za Bartona....Bogdan za Mareja....da je Jokic imao nekog od navedenih umesto navddenih....uz Morisa na keca....sa Portlandom bi bilo 4-1....

Raskorak želja i mogućnosti

pre 4 godine

Nema krivaca nego zaslužnih za polufinale Zapadne konferencija. Ovo je mlada ekipa, u sazrevanju, svake godine sve bolja, sa ogromnim potencijalom za dalje napredak. I Jokić je predvodnik i glavni protagonista ove ekipe.
Ovo je OGROMAN USPEH. Sa velikim doprinosom ipak mladog Jokića.

Milan

pre 4 godine

Da si ubacio Ajzeu mozda bi i prosli, falio im je jedan klač igrac al ne on gura bartona..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cavs, 13. maj 2019 09:19)

I sta bi bilo da je ubacio Ajzeju pa ovi iz Portlanda krenu da eksploatisu njegovu slabu odbranu.A u napadu bi samo pripaljivao lopte kao Marej.Onda bi pisali kud si ubacio ovog privatnika...

mladen

pre 4 godine

BIGSERB, tebi je Jokic najgori u odbrani s 4 blokade i osrednjim ucinkom njegovog direktnog suparnika Kantera? Razumes se ko Marica u kriv.....

Ev0

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31) Gledao si 0 utakmica. Jokić jeste u većini bio najbolji pojedinac i svakako je najvažniji i najbolji igrač Denvera, ali izostaviti Mareja i njegov šut, hladnokrvnost sa slobodnih u većini utakmica, Kregovu i Milsapovu odbranu. Pa Marej ima 22 poena po utakmici u plejofu, što je slično kao Jokić, a igra manje. Većina Jokićevih asistencija je izbacivanje igračima da šutiraju spolja. Juče su bekovi podbacili, tačnije Marej pa je Jokić imao samo 2 asistencije.U suštini svaku utakmicu u kojoj Marej odigra loše, Denver izgubi. Marej je dečko od 22 godine. Ne možeš se uzdati u klinca od 22 godine. Ima za njega, tj. njih vremena. Jokić, Marej i Haris su udarne igle Denvera. Svi su mladi, svima je ovo prvi plejof.a i juče onaj CJ McColumn... pa to nije normalno šta je pogađao, uključio šifre na NBA live 2k19 igrici.
(Ostin A, 13. maj 2019 11:06)
Onoliko promasaja u 7. utakmici je neprihvatljivo, pogotovo oni ziceri iz reketa na Jokiceve pasove. Pa sta ako ima 22? Nema 15! Neka kaze treneru da je mlad pa da saceka par godina. I sta je to toliko CJ kosmicki pogodio?!? Prosecan NBA ucinak. Denverov debakl je: Trojke 23/2 alooo?!?

Nenad

pre 4 godine

Opet ja.
"Gregg Popovich Thinks Nuggets Coach Mike Malone Is Coach Of The Year"
https://uproxx.com/dimemag/gregg-popovich-michael-malone-nuggets-coach-of-the-year/

Вељко

pre 4 godine

Nije šija nego vrat.
Mislim da nije OK sa trenerove strane da izjavi tako nešto.
Jokiću,kriv si!
Kao olakšavajuću okolnost ćemo uzeti tvoj navodni umor.
Bla,bla,bla...
Šta su oni u Denveru umislili?
Da je Jokić novi DŽordan?
Pa i on je uvek imao pomoć nekog saigrača.Definitivno bi trebao "bežati" što dalje od njih.
Možda Sacramento?

Bane

pre 4 godine

Portland je puno zdravija sredina od Denvera, tu ne bi optuzivali jedni druge ko je kriv zasto nisu prosli i zato su zasluzeno u finalu konferencije.

Zeljko

pre 4 godine

Ne razumem zasto svi kukaju. Ovo je super. Sad imamo potencijalno jednog i digurnog drugog centra u repki uz standardnog Raduljicu

Powerslave

pre 4 godine

Ljudi, jeste li pri sebi, pratite li košarku ili samo čitate statistiku? Koji Ajzea Tomas, lik nije ni senka onog igrača iz Bostona, ali bukvalno.
Godinu dana ili čak i više nije igrao košarku zbog povrede (i to ne bilo koje povrede, evo primer iz tenisa, Endi Marej je imao (ili još uvek ima) istu ili sličnu povredu, pitanje da li će više ikad i zaigrati ozbiljno), potpuno je van forme i ko zna da li će opet i biti u barem pristojnoj formi. Ono malo što je igrao videlo se da se ne uklapa baš u igru Denvera.
Ako očekujete da će opet da zaigra kao MVP kandidat onda stvarno...
I to sve ako zanemarimo činjenicu da on jednostavno fizički nije sposoban da čuva bilo koga u ligi. Marej (Džamal :D) je očajan defanzivac, ali je barem dovoljno visok i krupan da, ako ništa, može da zasmeta nekome. Tomas ne može ni to.
Postoji razlog zašto ga je Boston trejdovao i pored onakve sezone (koliko god da je to bilo bezdušno onda i koliko god da im se dovođenje Irvinga nije isplatilo).

bigserb

pre 4 godine

Svi su bili katastrofalni, Jokic u odbrani standardno najgori, a u napadu je promasio gomilu zicera i lakih suteva!
Iskreno, mislim da su samim plasmanom u plej of dostigli svoj maksimum, realno ovo je jedan osrednji NBA tim!

konto

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica.Najbolje da vam je doneo titulu SAM!Covece bekovi ti sutaju za 3 0/13 a ti pričaš o Jokicevoj ol star partiji!
(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31)

Kad ti stižeš sve, čoveče?! Da odgledaš svih 14 utakmica (koje uglavnom počinju u 3, 4 ujutru), da se probudiš i da daš prvi komentar (ako spavaš uopšte), da odeš na posao, da se vidiš sa devojkom, odeš na piće s drugarima...
A, da, to devojka, posao, drugari...je totalno precenjeno!

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica.Najbolje da vam je doneo titulu SAM!Covece bekovi ti sutaju za 3 0/13 a ti pričaš o Jokicevoj ol star partiji!

psssst,it is i, Leclerc

pre 4 godine

Ај сад мало реално,без емоција што је Јокић наш...Чињеница је да је слабо одиграо одбрану.Више од оног лошег додавања након кога је Лилард погодио тројку и преломио меч за Портланд мени је сметало лоше грађење и дефанзивни скок Јокића.Недопустиво лоше.Па Кантер је готово све поене дао након офанзивног скока док је Јокић морао да се мучи за сваки поен.Ајд да је неки атлетски доминантан центар па да га разумијем али причамо о Кантеру.Али није само Јокић крив,заказали су и Милсап,Пламли и Крејг,сви су били слаби у скоку.Крејг је то мало компензовао скоком у нападу...Још једна тенденција Јокића у одбрани-избегава да игра агресивно како неби правио фаулове па се бекови Портланда прошетају до коша без Јокићеве реакције који и не покушава да блокира.Мислим да ту није његова кривица,то је наређење од Мелоуна који зна да би меч био готов ако би Јокић ушао у проблем са личним.Но како се сачувао до пред крај не видим зашто није могао да направи који фаул и спречи лаке поене...
Што се напада тиче немам ту замјерки.Одиграо је он одлично.Сви они промашаји пред крај су последица притиска који су му саиграчи створили својим катастрофалним издањем у нападу.Да је био још само један расположен играч уз њега Денвер би ово ријешио без проблема и не бисмо причали о неизвесној завршници.
Иако мислим да би Денвер био бољи супарник Голден Стејту од Портланда мислим да неби ни они имали шансе чак и са Дурентом ван протокола.Једноставно екипа која игра на срце али им фали квалитета и константности.

Bane

pre 4 godine

Portland je puno zdravija sredina od Denvera, tu ne bi optuzivali jedni druge ko je kriv zasto nisu prosli i zato su zasluzeno u finalu konferencije.

Imay

pre 4 godine

Jokić je odigrao fantastičnu odbranu na centrima + pomoć na Lilaldu tokom cele utakmice! To niko ne može da izdrži i da igra u napadu kao najbolji strelac! Ne može jedan igrač sve da radi!

Ev0

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31) Gledao si 0 utakmica. Jokić jeste u većini bio najbolji pojedinac i svakako je najvažniji i najbolji igrač Denvera, ali izostaviti Mareja i njegov šut, hladnokrvnost sa slobodnih u većini utakmica, Kregovu i Milsapovu odbranu. Pa Marej ima 22 poena po utakmici u plejofu, što je slično kao Jokić, a igra manje. Većina Jokićevih asistencija je izbacivanje igračima da šutiraju spolja. Juče su bekovi podbacili, tačnije Marej pa je Jokić imao samo 2 asistencije.U suštini svaku utakmicu u kojoj Marej odigra loše, Denver izgubi. Marej je dečko od 22 godine. Ne možeš se uzdati u klinca od 22 godine. Ima za njega, tj. njih vremena. Jokić, Marej i Haris su udarne igle Denvera. Svi su mladi, svima je ovo prvi plejof.a i juče onaj CJ McColumn... pa to nije normalno šta je pogađao, uključio šifre na NBA live 2k19 igrici.
(Ostin A, 13. maj 2019 11:06)
Onoliko promasaja u 7. utakmici je neprihvatljivo, pogotovo oni ziceri iz reketa na Jokiceve pasove. Pa sta ako ima 22? Nema 15! Neka kaze treneru da je mlad pa da saceka par godina. I sta je to toliko CJ kosmicki pogodio?!? Prosecan NBA ucinak. Denverov debakl je: Trojke 23/2 alooo?!?

Tazo

pre 4 godine

@ "Da si ubacio Ajzeu mozda bi i prosli, falio im je jedan klač igrac al ne on gura bartona..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (cavs, 13. maj 2019 09:19)"

Ti si prestao da pratis NBA 2016?
I jos da dodam da nikada od Murray-a nece biti igrac na koga mozes da racunas. Mislim da je tesko naci igraca sa vise oscilacija, sto izmedju meceva sto u samom mecu.

Вељко

pre 4 godine

Nije šija nego vrat.
Mislim da nije OK sa trenerove strane da izjavi tako nešto.
Jokiću,kriv si!
Kao olakšavajuću okolnost ćemo uzeti tvoj navodni umor.
Bla,bla,bla...
Šta su oni u Denveru umislili?
Da je Jokić novi DŽordan?
Pa i on je uvek imao pomoć nekog saigrača.Definitivno bi trebao "bežati" što dalje od njih.
Možda Sacramento?

miksx

pre 4 godine

Portland je dobro stitio reket imali su po 3.coveka a niko iz denvera da pogodi barem jednu trojku da ih malo izvuce napolje. Sve u svemu los kvalitet kosarke nedostojan jednog play offa.

Plus 17 bačenih u vetar

pre 4 godine

Nisu problem ni njihov ofanzivni skok ni procenat trojki nego sto si pustio na 17 razlike da srljaju i šutiraju u prvih 10 sekundi, umesto da igrate izgradjene napade, muški odigrate odbranu, a u kontri ne prangijate nego iznudjujete faulove. Ovako ste u prvih 15 minuta postigli 40 koševa a u preostalih pola sata 60. Dovedi bilo kog našeg trenera da ti preko leta objasni osnove vodjenja utakmice.

cavs

pre 4 godine

@detektiv kokni kol, Ne kazem da bi ajzea nesto promenio, ali covek koji je pre 2 sezone davao gotovo 30 poena po mecu nije zaboravio da igra kosarku.. Moje misljenje je da on ima jos itekako sta da pokaze posebno vise od jednodimenzionalnog bartona koji trci na 5 igraca kao da je kobi

Milan

pre 4 godine

Da si ubacio Ajzeu mozda bi i prosli, falio im je jedan klač igrac al ne on gura bartona..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cavs, 13. maj 2019 09:19)

I sta bi bilo da je ubacio Ajzeju pa ovi iz Portlanda krenu da eksploatisu njegovu slabu odbranu.A u napadu bi samo pripaljivao lopte kao Marej.Onda bi pisali kud si ubacio ovog privatnika...

Imay

pre 4 godine

Ај сад мало реално,без емоција што је Јокић наш...Чињеница је да је слабо одиграо одбрану.Више од оног лошег додавања након кога је Лилард погодио тројку и преломио меч за Портланд мени је сметало лоше грађење и дефанзивни скок Јокића.Недопустиво лоше.Па Кантер је готово све поене дао након офанзивног скока док је Јокић морао да се мучи за сваки поен...
(psssst,it is i, Leclerc, 13. maj 2019 10:15)

Pa kada je čuvao i Kantera i Lilarda sa Kregom - Lilard 13 poena, Kanter 12?! Pa jel to bilo toliko teško da se vidi u prenosu? Jokić je odigrao odbranu za udžbenike!

MYNX

pre 4 godine

Denver treba da se zove Jokic i amateri....Nedovic je izmislio kosarku za Herisa....Bojan Bogdanovic za Bartona....Bogdan za Mareja....da je Jokic imao nekog od navedenih umesto navddenih....uz Morisa na keca....sa Portlandom bi bilo 4-1....

Mirka

pre 4 godine

Odbrana nije bila loša, 25 primljenih po četvrtini je dobra odbrana za nba. A napad... Samo 2 pogođene trojke, a ekipa su koja se dosta oslanja na taj šut. I to obe dao centar?! Realno i nije bilo mnogo otvorenih šuteva ali opet. Ništa nisu mogli da pogode spolja.
Čitava igra je bila tako konfuzna i divlja da je bilo zamorno za gledanje. Nije se znalo kad, ko, sta..Samo nabijanje i šutiranje bez smisla.

Ostin A

pre 4 godine

Čuj ovoga.Pa da vam nije Jokica ne bi ni igrali plej of!Covek je uveo u 1/2 finale SAM ekipu.Gledao sam svih 14 utakmica
(Jon Bon Jovi, 13. maj 2019 09:31)

Gledao si 0 utakmica. Jokić jeste u većini bio najbolji pojedinac i svakako je najvažniji i najbolji igrač Denvera, ali izostaviti Mareja i njegov šut, hladnokrvnost sa slobodnih u većini utakmica, Kregovu i Milsapovu odbranu. Pa Marej ima 22 poena po utakmici u plejofu, što je slično kao Jokić, a igra manje. Većina Jokićevih asistencija je izbacivanje igračima da šutiraju spolja. Juče su bekovi podbacili, tačnije Marej pa je Jokić imao samo 2 asistencije.

U suštini svaku utakmicu u kojoj Marej odigra loše, Denver izgubi. Marej je dečko od 22 godine. Ne možeš se uzdati u klinca od 22 godine. Ima za njega, tj. njih vremena. Jokić, Marej i Haris su udarne igle Denvera. Svi su mladi, svima je ovo prvi plejof.

a i juče onaj CJ McColumn... pa to nije normalno šta je pogađao, uključio šifre na NBA live 2k19 igrici.

Svetski Mega Car

pre 4 godine

I da su prosli Portland, opet bi ih Golden Stejt odvalio u finalu. Isto kao sto ce da odvale Portland. Bice 4-0 ili 4-1 za Golden Stejt. Mozda je bolje sto je Jokic ispao ranije, zbog reprezentacije. Titulu i ovako i onako ne bi Denver osvojio. Sada je 13. maj, dakle Jokic ima cak 2 meseca da se odmori pre nego sto pocnu pripreme sa reprezentacijom. Sasvim dovoljno vremena, jer vecina ostalih reprezentativaca koji igraju po Evropi nece imati ni mesec dana odmora. NBA sezona ima ubitacan tempo, ali realno NBA igraci imaju mnogo vise vremena za odmor nego evropski igraci. Bogdanu i Bjelici se sezona zavrsila jos 15. aprila, Bobanu i Jokicu sada, a pripreme za sledecu NBA sezonu pocinju tek u septembru, a nova sezona u oktobru. Ne vidim razlog zasto Jokic ne bi igrao za reprezentaciju. Videcemo u julu.

Nenad

pre 4 godine

Odličan trener, još bolji čovek. To smatra i Greg Popovič. Ali dobro, komentatori ovde bi i Grega olajali jer je San Antonio ispao.

Nenad

pre 4 godine

Opet ja.
"Gregg Popovich Thinks Nuggets Coach Mike Malone Is Coach Of The Year"
https://uproxx.com/dimemag/gregg-popovich-michael-malone-nuggets-coach-of-the-year/

1kch4

pre 4 godine

Mislim da je glavna greska Melouna sto je Ajzeu i Ernangomeza ostavio da budu neupotrebljivi u plej ofu. Morao je da pokusa sve sto moze da ih osposobi da igraju bar po 5-6 minuta, ili da nadje neka druga resenja umesto njih. Ovako je rotaciju skratio, a prvu petorku premorio potpuno. Jokic pre svih je juce izgledao preumorno i vise iz nemoci tima nego vere u sebe da moze kao lider da prelomi mec preuzeo je svu odgovornost pri kraju. Ceka ih sada prekrajanje tima, jer im je ocajno potreban jedan iskusniji igrac, jer Milsap ocigledno ne moze da u kontinuitetu igra vrhunski. Ipak, pokazali su da su mladi i perspektivni tim, te ocekujem da budu prihvatljiva destinacija ovog leta.

mikson82

pre 4 godine

Dok je Denver igrao pametnu košarku, imao je veliku prednost. Ko je gledao zna o čemu pričam. Jokić je daoo 2 trojke, raširio ih, potom su dobro zagradjivali koš išli brzim bekovima napred, probijali do obruča i u nekom laganom ritmu naprravili 15-17 razlike. Potom je krenulo klasično divljanje ispucavanje u kontri bez ikakve potrebe - praktično jedini način da se Portland vrati u život (ispucavanje i promašaji, a sa druge strani faulovi koji su Lilarda slali na bacanja koja ne promašuje) . Potom je došlo do klasičnog španskog sindroma ( kada vode ispucavaju se i sve im ulazi , tako da razbiju protivnika ako krene sa 30+ razlike; ali ako ne ide i ako se igra egal do kraja - onda obavezno gube). Treba i istaci da je Jokic par šuteva imao bukvalno isforsiranih u zadnjim trenucima napada, jednom bukvalno nije imao kome da doda iako ih je sve tražio pogledom..... Denveru obavezno treba jedan bek sa 20ak poena u rukama, ali konstantan, obavezno umesto plamlija jedan solidan centar, i jedan organizator igre na mestu pleja, koji bi obavezno bio na terenu kada Jokić izadje iz igre. I da je prošao u finale Zapada, GS bi ovako izmučen Denver(obe runde po 7 utakmica) pojeo sa 4-0 ili eventualno 4-1

Zeljko

pre 4 godine

Ne razumem zasto svi kukaju. Ovo je super. Sad imamo potencijalno jednog i digurnog drugog centra u repki uz standardnog Raduljicu

Raskorak želja i mogućnosti

pre 4 godine

Nema krivaca nego zaslužnih za polufinale Zapadne konferencija. Ovo je mlada ekipa, u sazrevanju, svake godine sve bolja, sa ogromnim potencijalom za dalje napredak. I Jokić je predvodnik i glavni protagonista ove ekipe.
Ovo je OGROMAN USPEH. Sa velikim doprinosom ipak mladog Jokića.

Ostin A

pre 4 godine

I jos da dodam da nikada od Murray-a nece biti igrac na koga mozes da racunas. Mislim da je tesko naci igraca sa vise oscilacija, sto izmedju meceva sto u samom mecu.
(Tazo, 13. maj 2019 10:14)

Dečko ima 22 godine. Još je prvu svoju sezonu presedeo na klupi.

Milence

pre 4 godine

Cela spoljna linija Denvera bez ubačene trojke. I neko priča o razlozima poraza?! Pričate o odbrani Jokića???? Da onako loše nisu odigrali bekovi odbranu niko ne bi ni pominjao jer je ovo nba uslove solidno bilo. ali Jokić mora bolje u def skoku i gradjenju, to je činjenica.

mladen

pre 4 godine

BIGSERB, tebi je Jokic najgori u odbrani s 4 blokade i osrednjim ucinkom njegovog direktnog suparnika Kantera? Razumes se ko Marica u kriv.....

Powerslave

pre 4 godine

Ljudi, jeste li pri sebi, pratite li košarku ili samo čitate statistiku? Koji Ajzea Tomas, lik nije ni senka onog igrača iz Bostona, ali bukvalno.
Godinu dana ili čak i više nije igrao košarku zbog povrede (i to ne bilo koje povrede, evo primer iz tenisa, Endi Marej je imao (ili još uvek ima) istu ili sličnu povredu, pitanje da li će više ikad i zaigrati ozbiljno), potpuno je van forme i ko zna da li će opet i biti u barem pristojnoj formi. Ono malo što je igrao videlo se da se ne uklapa baš u igru Denvera.
Ako očekujete da će opet da zaigra kao MVP kandidat onda stvarno...
I to sve ako zanemarimo činjenicu da on jednostavno fizički nije sposoban da čuva bilo koga u ligi. Marej (Džamal :D) je očajan defanzivac, ali je barem dovoljno visok i krupan da, ako ništa, može da zasmeta nekome. Tomas ne može ni to.
Postoji razlog zašto ga je Boston trejdovao i pored onakve sezone (koliko god da je to bilo bezdušno onda i koliko god da im se dovođenje Irvinga nije isplatilo).