Nedelja, 12.05.2019.

18:15

Đokovićev meč sezone na šljaci za treću titulu u Madridu!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, pobedio je Grka Stefanosa Cicipasa sa 2-0 u setovima i osvojio titulu na Mastersu u Madridu.

Izvor: LN

Ðokoviæev meè sezone na šljaci za treæu titulu u Madridu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

386 Komentari

Sortiraj po:

sav vas jal

pre 4 godine

@lm 10 hhahah koji kompleksi , osim sto Novak Srbin vam nabija komplekse svaki dan jer bi silno zeleli imati takvog sportistu, u svim ostalim sportovima ste daleko iza Srbije, vi se kacite tu negde s Slovenijom, dok Srbija ima najboljeg sportistu planete Novaka Djokovica

Dobros-AV

pre 4 godine

@ Lesa London

Pogresio si rubriku. Naucna fantastika ne spada u link: B92/Sport/Tenis
P.S. : Ako zivis u Londonu, bas lepo. Ostani tamo.

Lesa London

pre 4 godine

"Bog ne postoji, a Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi, neki tadašnji tadašnji pisci naučne fantastike ;-))
A vi slobodno u sve što želite i verujte, slobodno.
Ja verujem samo u SEBE, a verovatno i Nole.

Da neko danas, 2019-e godine veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka ....to mi je neshvatljivo."
(A, isto tako ni zemlja NIJE ravna ploča., 13. maj 2019 00:27)

E ovako...
Ako ti je 2019-e godine neshvatljivo da neko "veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka" - to samo pokazuje koliko si ti ogranicen/a u obrazovanju i opstoj kulturi, kao i u zivotnim iskustvima.

Bog ne postoji? Ne, gresis, niko nikada nije dokazao da Bog ne postoji. Dakle, nisi u pravu; opet - znanje ti je ograniceno.

"Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi" - da jesu, moj dragi/draga "ni zemlja NIJE ravna ploča"...
Kao sto su knjige koje si citao/la da je Zemlja okrugla isto pisali ljudi. Zakoni fizike i hemije, teorije i teoreme su isto tako pisali i otkrivali ljudi. Slike sa Meseca i samo sletanje na Mesec su snimali ljudi (mozda na Mesecu, mozda u Holivudu), ali su ipak snimali ljudi. Oni koji su te ucili da je Zemlja okrugla, a ne ploca - su isto tako ljudi.

Dakle, dok ne kupis sebi avionsku kartu za put oko sveta, i ne snimis kamerom video/foto dokaz da si se vratio na isto mesto odakle si krenuo - cuti i sedi dole.

1 iz fizike, hemije, biologije, matematike, geografije, teologije. Ili daj dokaze kad se toliko pravis, pa da uvazim tvoje "misljenje".

LM10

pre 4 godine

Sjecam se kako su svi pricali da je Novak Srbin, a imamo najveceg tenisaca u historiji sporta, Hrvatska je ponosna na tebe Novace. Mi smo ubjedljivo najevca sila u sportu. Nitko iz SFRJ nam nije ni prici - Nogomet, rukomet, vaterpolo, OI, tenis. U svemu smo bolji od Srbije.

Dobro

pre 4 godine

Lepo odigran turnir i lepo zavrsen posao. Nije ni jedan set izgubio. Steta sto nije dobio sansu da odigra bar sa Rafom ako ne sa Rodjom od koga nisam ni ocekivao da dogura daleko na sljaci. To bi bio lep test, ali ako su Tim i Grk njih dvojicu dobili, onda je i ovo neko merilo trenutnog stanja. Mislim da su ona dva seta sa tajbrejkovima protiv Tima bili dosta dobar pokazatelj Noletove forme. Sinoc je Grk bio malo umoran, ali i da nije bojim se da opet ne bi uzeo set Noletu. Kad se Noletu igra svi ostali su u dosta velikom problemu. Kretanje mu je super, postavlja se dobro na sve lopte, pa cak i one duboke dijagonale Cicipasa i Tima, mada osecam da je igrao dosta 'na sigurno' i sa dosta 'plitkih' lopti, cesto oko servis linije protivnika. To jedino mora da malo popravi ako zeli da uzme i RG. Mislim da je kondiciono OK, bar mi tako izgleda. Servis odlican, lepo varira i kod prvog sa kick-om i svi protivnici su imali problem sa tim.
Idemo dalje, tigre, samo jako! U Rimu samo onoliko koliko treba, laganica i bez pritiska...i DRUGI "Nole-slem' (4 GS u nizu) je skoro na dohvat ruke!

Iz zemlje lala, uvek vas,

antiDebil

pre 4 godine

Sad mu Rim bas i ne treba. Do cetvrt finala pa na odmor. Nadal i Thiem do finala i nem nista od njih na RG. Federer je i tako vreca za nabijanje na sljaki.
(mile, 13. maj 2019 06:57

Zasto mu ne treba? Plus ima dobar zreb...

nikola

pre 4 godine

gledao sinoc snimak na miru.Prosto osim par poena Koji je Grk dobio sam,ostalo su bile neiznudjene greske Novaka,I to kad je bio na"loptici".Prosto se igrao sa deckom.Velika poruka ostalima.

mile

pre 4 godine

Sad mu Rim bas i ne treba. Do cetvrt finala pa na odmor. Nadal i Thiem do finala i nem nista od njih na RG. Federer je i tako vreca za nabijanje na sljaki.

Dibro je što "znaš"

pre 4 godine

Sta ti covece napisa? Glupost za medalju.Novak je osvojio 1000 bodova.Sledece godine ako osvoji turnir na nuli je ako udje u finale i izgubi saldo mu se smanjuje za 250 bodova jer poraz u finalu nosi 750 bodova.Znaci ako ne odbrani Vimbldon saldo mu se smanjuje za onoliko bodova koje nosi kolo do kog je stigao.Bodovi se brisu jedino za finalni turnir Mastersa
(Znalac, 12. maj 2019 22:54)

Danas je svako znalac! I teško ga je ubediti da baš i nije! Uoči Vimbldona ove godine Đokoviću se oduzima 2000 poena. I tačno je da posle turnira ne može imati više poena, nego pre njega. Odatle termin odbrana poena. Ako nisi razumeo, a očigledno nisi, moj komentar govori da kalkulacija da se ove godine "ne zapinje", kako bi se naredne "branilo" manje poena, nema logičku potporu. A ti me ubedi da ima!

Jelena

pre 4 godine

Bravo za neprestanu podršku bratu!
Ljubav prema bratu nema granice, ne priznaje logiku i mišljenje okoline.
Uz brata si uvek!
Ko ne shvata vrednost ljubavi i požrtvovanosti prema porodici, taj samo još uvek nije sazreo kao ličnost...ali će mu život to vremenom pokazati.
Veliki pozdrav od sestre jednog obožavanog brata!

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?
(Voždovac, 12. maj 2019 21:40)

Pa Vimbldon ce ako Bog da i uzeti najveci svih vremena, ali po peti put, a za RG cemo da vidimo.....idemooo Nollleeee...

ignar

pre 4 godine

Dr roddick, ali ni federer nije uzeo nijednu titulu u doba rod lejvera... znam da ispadam glup sto pisem ista,ali bude mi iskreno zao kad neko bude toliko zagrizen...

dush

pre 4 godine

Svaka cast za Novaka ovo je otprilike 95% od zeljene forme.Ovo sto je Cicipas pokazao je maksimum koliko neko u ovom trebutku moze da se suprostavi Novaku.Mislim i na Nadala posto je daleko od onog starog pre 10 godina.Iskrno mislim da nije trebao da igra ovoliko dobro bolje da je iznenadio na Roland Garros sve svojom igrom ali i ovako nije lose uterace strah svima.Ne bi trebalo u Rimu da se forsira toliko 2-3 kola.Stvarno mislim da je Roland Garros Novakov lagano.Jedino Nadal ako se izdopinguje i napravi neko cudo.

A, isto tako ni zemlja NIJE ravna ploča.

pre 4 godine

Bog je samo jedan, a Nole je čovek kao i svi mi, koji slai Boga nakon svake pobede, a ko slavi Boga i Bog proslavi njega, kao sto Sv. Pismo kaze! Ni nebo ni zemlja to ne mogu promeniti, jer gledamo istini u oci. Slava i danasnjem Sv. Vasiliju Ostroškom koga je Novak sigurno pomenuo u sebi!
(dnK, 12. maj 2019 21:44)

Bog ne postoji, a Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi, neki tadašnji tadašnji pisci naučne fantastike ;-))
A vi slobodno u sve što želite i verujte, slobodno.
Ja verujem samo u SEBE, a verovatno i Nole.
Nosio je umesto krsta oko vrata jedno vreme i kamen, pa je još živ.
Da neko danas, 2019-e godine veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka ....to mi je neshvatljivo.

nenad

pre 4 godine

nekako ovo je bio posebao finale. drugačiji meč od ostalih novakovih finala. bio je totalno smiren i nije pokazivao nikakvu agresiju a igrao vrhunski i po meni odvalio mladog cicipasa. iako rezultat to možda ne govori ali nekako na terenu kao da se samo novak pitao kako će se završiti meč. cicipas se konstantno borio da ostane u meču ali nije mogao do vazduha. izludeo ga je kao nadala ranije. nole goat

Zis

pre 4 godine

Mislim da Nole neće taktizirati u Rimu i da će kao glavni favorit otići u Pariz. Odmorao se i posvetio porodici. Sad je vreme da se radi... igra i osvajaju turniri. RG prvi prioritet. Ostali turniri otom potom. Sve najbolje majstore!!!

C i n i k

pre 4 godine

Novak ga razbio ako cemo realno.Cicipas nije mogao da dodje do vazduha i bukvalno.Kad je Novak u formi nmz bas niko sa Atp liste da ga pobedi.

trajce

pre 4 godine

Sledeće godine u ovo vreme Novak će imati više Masters titula od Federera,bolji medjusobni skor i najviše nedelja na prvom mestu u istoriji tenisa a uz sve to je jedini igrač koji je bio vlasnik sva četiri GS u isto vreme a ko zna možda to ponovo i sada. Federer će imati više GS titula. Pre bih izabrao Novakove rezultate nego Federerove iskreno!!!

Danilo

pre 4 godine

Za 50 godina će Srbija možda tek biti svesna šta je i ko je Nole i koliko je uradio da bukvalno ceo svet čuje preko njega za ime ove zemlje. Pre njega za ime ove zemlje se uglavnom provlačilo u lošem kontekstu zbog dešavanja 90-tih.Ovo što je on uradio za ovih 12 13 godina veličanstvene karijere neće uraditi u budućnosti svi naši teniseri zajedno za narednih 500 godina.

Dovla

pre 4 godine

Vidim da niko nije napisao da je ovo bila Novakova 200. pobeda nad teniserima iz Top 10. Ispred je još samo Federer sa 218. :)

Još jedna stvar - praktično svi perspektivni teniseri iz mlade generacije su bar pola Rusi:
Cicipas - Grk/Rus (Grčka)
Zverev - Rus/Rus (Nemačka)
Šapovalov - Rus/Jevrej (Kanada)
Hačanov - Jermenin/Rus (Rusija)
Medvedev - Rus/Rus (Rusija)

Ivan Veljković

pre 4 godine

Odlična partija Noleta danas! Naprosto, nije dao ni minimalnu šansu Cicipasu da se ponada pobedi i osvjajanju titule! Bio je odličan, servis mu je bio super, riterni čudesno moćni na njegovom prepoznatljivom nivou, drop šotovi odlični, voleji odlični, smečevi odlični, fenomenalne paralele i dijagonale sa bekenda i forhenda pljuštale non stop na mladog Grka i tu nije bilo šanse da rezultat ovog meča bude bilo šta osim sigurne i rutinske pobede Noleta naravno. Čestitke Noletu na novom pisanju istorije, na 33. surekordnoj tituli na Mastersima 1000 i na izvanrednoj formi pred finale sezone na šljaci, Rolan Garos naravno! Čestitke i mladom Cicipasu naravno, njega nesumnjivo čekaju mnogi uspesi u budućnosti, odličan je teniser, osvajaće on Masterse i Slemove kada se ovi velikani povuku u sportsku penziju. Bravo Nole majstore!

Bager

pre 4 godine

"...Nisam očekivao ovoliko visok nivo Noletove igre jer je bio van ritma, ali demantovao me je on, ne ti. Zato čestitke njemu."
(Ivan4_2019, 12. maj 2019 20:49)

Naravno da te nisam demantovao nego sam jednostavno ukazao na tvoje pogrešno predviđanje koje je izgledalo vrlo samouvereno a evo i zašto: jedan od mojih malih, sporednih hobija je da sakupljam takve komentare pa da ih u adekvatnom trenutku serviram nazad na forum. Takav komentator treba da malo bolje razmisli pre nego ustvrdi nešto za šta ima vrlo malo osnova. Ogromna većina se rukovodi sa lićnim afinitetima a ne hladnom glavom i bar osnovnim poznavanjem kako tenisa tako i taktike uopšte.
Za Novaka konkretno sada se već izvesno može tvrditi da je sebi postavio prioritete po redosledu i važnosti turnira i to se ponavlja toliko često da je nemoguće to prevideti, jedino ako je neko toliko ostrašćen pa ne razmišlja glavom već lupi nešto bez ikakvog osnova.
Posle AO bilo je nekoliko komentatora (među njima i ja) koji su ustvrdili da će on gubiti masterse koji dolaze i to ne zato što to želi već jednostavno zbog toga što neće biti u formi da ih dobije. A neće biti u formi jer mu je posle svakog GSa koji dobije potreban duži oporavak jer nije više u prvoj mladosti. Očigledno je da mu je cilj da prestigne Federera, prvo po broju osvojenih GSova a zatim i po broju nedelja na prvom mestu, tim redom i onda je logično da će sve više raditi na tempiranju forme gde mastersi upravo tome služe što je i on indirektno potvrdio.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@NY
Poštovani,
TO je stanje duha, unutrašnje osećanje, pripadnost bez obzira na sve moguće i nemoguće okolnosti, bezuslovna ljubav prema Zvezdi i celokupnom ZVEZDAŠKOM BRATSTVU,...... u stvari to se teško može izreći na bilo koji način, to je jedno neizrecivo osećanje koje se nosi u srcu do smrti.
i nikako mržnja prema Partizanu

Miodrag

pre 4 godine

@dr. Roddick, 12. maj 2019 20:50
I tu jednu pomenutu protiv Tsonge osvojio je tako sto je u SF pobedio Federera 3:0 ...
Stoji to da nije nastavio taj momentum, ali nije se Novak ni njegov tim nadao svemu tome niti se spremao za to. Jedan GS je tada bi ostvarenje sna. Posle AO2008 Novak je proveo mesec dana slaveci u Beogradu. Tek 2010 svi oko Novaka, pa i on sam, shvtaju sta su krajnji dometi, reseni problemi sa disanjem i krenulo se u zestok rad na fizickoj spremi.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Јуче сам замолио - Ivan4_2019,- да данас причамо..-))
(I.B., 12. maj 2019 21:16)

Javio sam se ja već odmah posle meča ovde i već ispričao svoje viđenje ovog finala. Da ne bi i tebi to isto ponavljao eto pronađi taj moj komentar ovde i uzmi ga onako kao odgovor i tebi. Ja ne bežim sa "bojišta" dragi moj prike. Uvek kada se desi da pogrešim uvek i priznam svoju grešku. Svi grešimo, nema bezgrešnih ni u čemu na ovoj planeti. Pozdrav. :-)

Znalac

pre 4 godine

Analfabetama je besmisleno objašnjavati da je bodove nemoguće odbraniti! Moguće je samo osvojiti nove! Uoči svakog turnira se oduzimaju poeni od istog ili odgovarajućeg prošlogodišnjeg turnira. Znači, pred Madrid open 2020. Đoković će imati onoliko poena kao da ga ove godine nije igrao. Koji bi smisao bio da se kalkuliše? Manje osvojenih poena znači manje oduzetih dogodine, ali i manje poena do tog oduzimanja. Odbrana poena je žargon koji su neki primerci s nerazrađenim mozgovima bukvalno shvatili pa na osnovu toga prave besmislene kalkulacije. I nemaju blama da s takvim idejama izađu u javnost!
(Ne pomaže!, 12. maj 2019 21:56)

Sta ti covece napisa? Glupost za medalju.Novak je osvojio 1000 bodova.Sledece godine ako osvoji turnir na nuli je ako udje u finale i izgubi saldo mu se smanjuje za 250 bodova jer poraz u finalu nosi 750 bodova.Znaci ako ne odbrani Vimbldon saldo mu se smanjuje za onoliko bodova koje nosi kolo do kog je stigao.Bodovi se brisu jedino za finalni turnir Mastersa

Poštovalac igre

pre 4 godine

Cicipas je bio premoran al'bez obzira čestitke Noletu jeste da šljaka nije njegova omiljena podloga al'zna da odigra i osvoji najveći turnir. Ukupno 14 pehar na šljaci i ukoliko bude imao motiv može da uđe među top ten grupu po osvojenim turnirima na šljaci. Fali mu dve još da se izjednači sa Mojom i Gomez koji imaju po 16 a da prestigne sa jednom.

Djorgo

pre 4 godine

Toliko pobeda, teško tu nešto novo i pametno reći. A opet, bar komentarom na nekada ... sajtu, dati priznanje Novaku. Bilo je kod njega i želje i emocija, a opet, on je takva klasa da je pobeda delovala kao rutina. Za mene je meč obeležen njegovom zahvalnošću bratu Marku kao treneru. U toj porodici verovatno je poslednjih godina najteže Marku. Novak je još jednom pokazao svoju ljudsku večičinu, inteligenciju, posebno emocionalnu. Skidam kapu, svaka čast!

NY

pre 4 godine

dnK 
Komplimenti za komentar
(Najveći Zvezdaš lkad, 12. 

Vidim iz nedelje u nedelju tvoj.potpis.Po cemu mislis da si najveci zvezdas ikad.Sta odredjuje najveceg zvezdasa.

Rocky

pre 4 godine

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?
(Voždovac, 12. maj 2019 21:40)

Videcete vi kad ja dobijem sedmicu na Lotou ... ha ha ha ha

Pa to si i za ovaj mec veceeas predvidjao

Goran

pre 4 godine

"Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS. Federer je imao tezi put."
Besmisleno misljenje. Nikakv poseban znacaj ne predstavlja to sto je Novak koju nedelju mladji od Mareja i jednu godinu mladji od Nadala. Ispada da je Nadalu bilo mnogo teze od Novaka zato sto je imao konkurenciju dva mladja visestruka osvajaca grand slem titula. Zapravo, tako mala razlika u godinama je beznacajna u danasnjem tenisu i mozemo reci da je Novaku, Mareju i Nadalu do bilo daleko teze nego Federeru jer je Federer makar do 25 godina imao vrlo slabu konkurenciju a ovi ostali paklenu cele karijere.

dnK

pre 4 godine

@ Nole je B O G !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jo, 12. maj 2019 21:27)

Zar Nole na kraju svake pobede ne podigne glavu gore i ne izgovori "Hvala ti Bože"? Kako je onda on Onaj kome dize ruke gore?

Bog je samo jedan, a Nole je čovek kao i svi mi, koji slai Boga nakon svake pobede, a ko slavi Boga i Bog proslavi njega, kao sto Sv. Pismo kaze! Ni nebo ni zemlja to ne mogu promeniti, jer gledamo istini u oci. Slava i danasnjem Sv. Vasiliju Ostroškom koga je Novak sigurno pomenuo u sebi!

Bg

pre 4 godine

Rim, dva, tri kola i onda da se sacuvas za RG.
(Idemo, 12. maj 2019 20:55)

Slazem se brate. Ako bi video da moze da ga osvoji bas bas laganini, onda ok, ali ne verujem da ce to biti jedna jednostavna setnja do titule. Onda neka ide do 1/4 finale, eventualno 1/2 finale, taman da odrzi novi koji vec ima, i onda svez na Roland Garros, i tu da nagazi na papucicu do daske. Kao Lamborgini. Inace, ja mislim da danas nema igraca koji moze da igra na visem nivou od onog koji je prikazao veceras Tsitsipas. Osim Noleta, naravno. I zato sam optimista sto se tice narednog perioda.

Bg

pre 4 godine

Evo Noletov odgovor onima koju su vec poceli da kukaju kako je Nole "pao mnogo" u odnosu na AO. Polako ljudi. Tacno tempirana forma za Roland Garros. I ovo jos uvek nije top forma. A vec ima nivo za osvajanje GS. Danasnji mec je po nivou bio dostojan finala jednog Grand Slama.

Pc,Nis

pre 4 godine

Antinolovci čekajte drugu priliku, Nole je kao zid.Federer pobedjuje tehnikom, Bik sa Majorke snagom a Nole vas sve lomi umom.Zato ga svi toliko mrzite.

Jos Denver veceras!

pre 4 godine

Na prvi pogled nije tema, ali:

Posto nam je Novak jos jednom priredio veliku radost, evo (ovde u Kanadi) na TV sad najavljuju kroz reportaze i analize vecerasnje meceve NBA. Najvise analiziraju Jokica. Koliko dobrih reci…

Nalazim da Jokic i Novak imaju dosta slicnosti: najbolji na svetu (za Jokica ce tek da stigne potvrda za to) i pokazuju da se nacinalizmom ne dobijaju utakmice - Novak je bogzna koliko puta rekao i pokazao da su mu svi ljudi jednaki, a Jokic na provokacije odgovara humanizmom.

Svaka im cast sto Srbiju predstavljaju u najlepsem svetlu. HUMANIZMOM i ALTRUIZMOM.

antiDebil

pre 4 godine

Rim, dva, tri kola i onda da se sacuvas za RG.
(Idemo, 12. maj 2019 20:55)

Ne verujem...
3 meseca je prespavao, sada ide pun gas!

utisak nedelje

pre 4 godine

Izuzetan nivo tenisa u polufinalu i u finalu. Tačno je podizao formu postepeno. Protivnici nisu ni Rafa ni Rodžer već upravo mlađi igrači u naletu forme koji su ih izbacili- i uz sve dužno poštovanje prema legendama- u ovom trenutku TEŽI protivnici. Uopšte ovo nije bilo lako. Bio je potreban vrhunski, grend slem nivo Novakove igre da bi se ovako radosno završilo. Živeli ;)

Voždovac

pre 4 godine

Antinolovci čekajte drugu priliku, Nole je kao zid.Federer pobedjuje tehnikom, Bik sa Majorke snagom a Nole vas sve lomi umom.Zato ga svi toliko mrzite.
(Pc,Nis, 12. maj 2019 21:06)

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?

Mucak

pre 4 godine

Aman , Zaman , pa sta radi ovaj Djokovic sa ovim svojim ucenicima , ja sam ZA TO da mu se ZABRANI sledeeci turnir u RIMU , jer je ovo cisto silovanje protivnika na naj brutalni nacin. U RIMU nece dalje od treceg kola , normalno sa razlogom da se ne trosi previse , melje protivnike kao masina za divlje jabuke , strasno.????

Nebojša

pre 4 godine

Pade mi napamet nešto lane u Montrealu Cicipas dobije Novaka u polufinalu izgubi od Nadala meč za titulu sada u Madridu dobije Nadala u polufinalu a u finalu bude poražen od Novaka za titulu oba polufinala dobio u 3 seta da bi u finalu gubio sa 2-0.

Marsovac

pre 4 godine

Ovi komentari su neprocenjiv materijal za za naucnike raznih profila koji se bave psihologijom srpkog naroda.Da li je stvarno moguce da smo ovoliko bolesni,da ima toliko Srba koji navijaju protiv svojih.
(Boki, 12. maj 2019 21:20)

A kako ti znaš da su to srbi. Bar ovde možeš da se potpišeš kako god želiš.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Час тениса од стране Новака. Цртање по терену. Ово показује да је фокусиран на РГ и да су они порази у ИВ и Мајамију само последица темпирања форме и мањка мотивације. Видећемо у Риму како стоје ствари пред РГ. Уколико Надал опет одигра испод просека, можемо рећи да је Новак апсолутни фаворит за титулу.

Demar De Rosen

pre 4 godine

Novak je sad prvi i jedini favorit za osvajanje Rima, RG, Vimbldona, Sinsinatija, Toronta, US Opena, Pekinga, Sangaja, zavrsnog Mastersa itd. Svakog turnira koji je ispred nas, samo se on pita, ne umara itd. Osvojice bukvalni sve. Vecina vas je tvrdila da tempira formu za RG, Mastersi vise nisu vazni itd. Ispade da je tempirao formu za Madrid i za sve ostalo sto sledi. Niko mu ne moze nista, nepobediv je naredne 4-5 god, tvrdite drugi ne postoje itd. Videcemo.

misterX

pre 4 godine

...jel' moguce da ljudi i dalje pisu o tome kako je bolje NE OSVOJITI TURNIR da bi sledece godine imao manje da brani ???!!!
Kavo, crno, BRANJENJE POENA...Poeni se sveke sezone iznova osvajaju i opet na kraju godine dobijemo JEDINSTVENU LISTU po kojoj su igraci rangirani SAMO NA OSNOVU REZULTATA IZ ISTE TE GODINE !!!

PS onda je najbolje da jednu godinu ispada ISKLJUCIVO U PRVIM RUNDAMA pa onda sledece godine mu je dovoljno da prodje u trece kolo ...samo ne znam sta bi imao od toga ...i ko garantuje da ce, ako ove godine bude finalista, sledece godine osvojiti turnir ???

Ko vam je napunio glavu tim glupostima ???

...a posebno ono o "izbegavanju" i cuvanju madjusobnog odnosa...smesni ste !

Beobrad

pre 4 godine

Anice, ne izvinjavaj se ni za sta!
Ja, a i oni koji su realni, znaju koliko volis i cenis Novaka i koliko su kvalitetni tvoji komentari.

srkis

pre 4 godine

Svim svojim protivnicima Nole je poslao jasnu poruku: "Dećki, ragaci, amigosi, jarani... ni ovo nisam hteo da vam dam - znači, na Garosu nemate šta da tražite."

Ne pomaže!

pre 4 godine

Prosto boli čitati ovako nešto stepen nepoznavanje bodovanja je da ne poveruješ uvek je i uvek će biti bolje osvojiti svaki poen nije bitno dali će se to posle odbraniti ali neki to ne razumeju.
(Nebojša, 12. maj 2019 18:53)

Analfabetama je besmisleno objašnjavati da je bodove nemoguće odbraniti! Moguće je samo osvojiti nove! Uoči svakog turnira se oduzimaju poeni od istog ili odgovarajućeg prošlogodišnjeg turnira. Znači, pred Madrid open 2020. Đoković će imati onoliko poena kao da ga ove godine nije igrao. Koji bi smisao bio da se kalkuliše? Manje osvojenih poena znači manje oduzetih dogodine, ali i manje poena do tog oduzimanja. Odbrana poena je žargon koji su neki primerci s nerazrađenim mozgovima bukvalno shvatili pa na osnovu toga prave besmislene kalkulacije. I nemaju blama da s takvim idejama izađu u javnost!

Skole

pre 4 godine

Novaku cestitam na tituli.Zelim ih jos mnogo.Pustite vi vise nacionalizam i da li nas nasi veliki sportisti predstavljaju kako treba.Nikad necu prihvatiti da su izjave dodvoravanja zlocinackim drzavama prave i lekovite.Drzava Hrvatska ima ideologiju koja je uzasna.Kompletan tv program i javne debate su instruisane protiv Srba. Da li ovde na portalu ima vas milion koji ponavlja istu pricu da se siri mir i bratstbvo sa takvim narodima,moguce je.Ali zapamtite jos jednom.Da ste vi takvi bili predstavnici Srba pre petsto godina Srba vise ne bi bilo. Tacnije zivelo bi milion ljudi koji bi se sigurno zvali drugacije. A znate kako. Ni Milan ni Milos ni Dusan...Jasna mi je vasa teorija.Zivot je kratak i bitno je da je mom stomaku dobro. Zato se veliki Srpski narod i razlikuje od naroda koji su od nas nastali.

Bez izgubljenog seta! Ma, vanzemaljac!

pre 4 godine

@..."Koliko juče, prijeti Novaku, kao nezna šta će biti, jer i on želi pehar.
Umjesto da bude skromniji i kaže da je Nole legenda.
Neće, nemože da prelomi i prizna to...
Sa srećom Nole, veliki šampione!"
(milutin, 12. maj 2019 20:29)

E, zbog VAS OVAKVIH Novak ima problema sa publikom po svetu. Zar Cicipas (i drugi) nemaju pravo na optimizam i nadu? Cime je to potcenio i ponizio Novaka? To samo u TVOJOJ (i slicnih) glavi ne funkcionise.

Cicipas je stvarno buduci veliki sampion (Zverev i Kirgios su jedan drugom slicni: Zverev je vec sad uobrazio da je nepobediv, a Kirgios…). Ipak, protiv ovakvog Novaka niko nema ni promil sanse. Videlo se to i po izlasku na teren: smiren, koncentisan bez adrenalina koji donosi nervozu.

Ma, bravo! **bitacno vanzemaljski!

PS Necu biti razocaran ako ne uzme Rim. Nije ga uzeo ni kad je onomad uzeo RG. Neka i sad bude tako i... SUPER!

рајко

pre 4 godine

браво за новака. надајмо се добрим мечевима у риму а поготово на ролан гарос-у

111

pre 4 godine

Iskusno, onoliko koliko treba. Novak se nije ni oznojio. Grk nije mogao nista dva seta. Sve sto je pokusao nije islo osim drop sotova i izlazaka na mrezu. Sada je jasno koliko je Rafa slabo odigrao, posebno sa nekim izgubljenim poenima koji su za njega nestvarni, nemoguce da ih izgubi. Setao ga Novak, umarao i morao je da krati takve poene drop sotovima ili bi fizicki prso. Ipak Grk je buduci br. 1, decko ima 20 godina, to je sigurno i verujem da ce on i Medvedev da osvajaju najvece turnire. Ispred su od onog Rusa, koji je kao Nemac, u svemu, posebno u glavi. Novak dize formu za RG i ako igra jos kvalitetnije a ima prostora, sve je moguce. Osvaja i RG.

Boki

pre 4 godine

Ovi komentari su neprocenjiv materijal za za naucnike raznih profila koji se bave psihologijom srpkog naroda.Da li je stvarno moguce da smo ovoliko bolesni,da ima toliko Srba koji navijaju protiv svojih.

Dobro

pre 4 godine

Braco i sestre, za mene je ovo bila jako lepa i uspesna nedelja. I Kiki Bertens i Nole uzeli titule.
Oboje potpuno zasluzeno i bez vecih problema.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Bager

pre 4 godine

Sada posle ovog poraza Federera gotovo sigurno uveren sam finale ce biti Nadal - Tim naravno. I Nadal pobeduje i osvaja još jednom Madrid Masters.
(Ivan4_2019, 10. maj 2019 19:47)

I nemas bas nivo da bi zasluzio finale mastersa ali ajde kad si vec tu. U finalu ce te Nadal lako proci
(Riki, 11. maj 2019 20:28)

Kakvi stručnjaci! Kakve veličine!

Delije Čikago

pre 4 godine

Ma kakav Ciciban, ili jesi ili nisi, naš batica piše istoriju ovog sporta, idemo po Rim, pa RG kao šlag na tortu, nebo je granica.

®Laki

pre 4 godine

Sa onakvom igrom kao juce Cicipas je apsolutni favorit. Srecno Stefanose.
(Bodibond, 12. maj 2019 18:32)

Baš šteta što nije opravdao tvoje poverenje! Volite tvoj ®Laki B92!

DRAGAN

pre 4 godine

Bravo majstore.Sretna 33
ATP 1000 titula. Bez
izgubljenog seta na celom
turniru, govori sve koje najbolji u svetu i zasto je
1 na ATP listi. Ciciban je
pogresio u samom startu
jer je sjeo na pogresnu
stolicu, koju je sam
izabrao.Novak sve radi
lagano i po planu.Forma se
podize.Sada Rim, pa onda
zavrsnica u Parizu na RG.
JOKER NOLE je na pomolu.

IL

pre 4 godine

Svaka cast, Nole!! Vecna klasa. I opet nas je iznenadio, ko bi rekao samo pre nekoliko dana da ce pehar biti njegov!? Cestitke i Cicipasu na dobrim partijama tenisa.

bruder

pre 4 godine

Novak pravi brejk u 2 setu. Grk je sve vreme zaista igrao odlicno. Onda na Grkov najbolji udarac, gde je maltene Novaka izbacio sa terena, ovaj nestvarno stize, proklizava i vraca loptu nebom pod oblake u Grkovo polje, ovaj udara svom snagom smec i Novak ga matira paralelom. Kraj. Grk neverica, bes, strah. Novak ga je tu pobedio danas. Zato je Novak jedinstven i neponovljiv, a izmedju ostalog i No1.

Nebojša

pre 4 godine

Cicipas je možda budući no1 ali Novak je sadašnji sa pravom i tu je da ostane ova 33 masters titula je za sve navijače koji su verovali ali i za sve hejtere koji nisu bravo šampione.

Nebojša

pre 4 godine

Ne znam o kakvom "dranju" većina komentatora priča ovde. Meč je vrlo izjednačen i vrlo je kvalitete sa obe strane. Nije Grk nimalo inferioran.
(knotson, 12. maj 2019 20:04)

Nije baš klasično dranje ali nije ni izjednačen meč kako ti misliš Novak nije dozvolio ni jednu brejk loptu bio je agresivniji više vinera je imao manje je grešio rutinski je dobio oba seta praktično bez ikakve drame.

Sava964

pre 4 godine

Za ovog malog navijam kada Nole završi sa tenisom. Vidi se kako ga Nole voli i ceni.... Zaslužio je to, dobar je i biće sve bolji i bolji... A Đoković - šta reći? Glavni je favorit da drugi put osvoji RG i bude jedini u istoriji na sva 4 GS sa dve i više pobeda...

dr. Roddick

pre 4 godine

@milutin

"Pa ne može svako da osvaja turnire preko legendi svetskog tenisa kao što su Filipusis, Bagdatis, Gonzales, Henman, Korija, Gaske, Blejk i Ljubičić. "

U pravu si, u njihovo vreme nas nole je osvojio jedva 1 GS i to protiv Tsonge (?!), tek kada se povukla ta generacija, Federer usao 30-e, nas nolo pocinje da osvaja trofeje.

Dr.dako

pre 4 godine

Nole mu otpevao ono:Decko ajde oladi. Lepo umrtvio igru,izgleda grku ne odgovara igra bez ritma,vise voli jurnjavu po terenu,sto je Nole izbegavao. Bez obzira Cicika je sjajan teniser,decko koji obecava.
Djokovic cinimi se nije otkrio sve karte,jedino je pokazao da iz dana u dan poboljsava igru. Za RG ce biti jos bolji. Ajmo Noleee!

damir

pre 4 godine

Novak Djokovic je na putu da bude najbolji teniser svih vremena!Kad obori sve rekorde a to nije daleko tesko da ce ga neko u bliskoj buducnosti nadmasiti u svemu...Sve sto postoji u tenisu to je i osvojio.Nize pobede za redom i dalje...Ostaje da vidimo...Napred Nole!

Darko

pre 4 godine

Gledam ovog Grka na dodjeli pehara.Ljut ko ris.Ocigledno je bio uvjeren u pobjedu.Tipicni predstavnik mlade generacije.Zele sve na brzinu i preko reda.E ne moze!!!Ne ide to tako u zivotu,nema preskokice.

lal

pre 4 godine

izvinjavam se svima onima koji su juce tvrdili da najbolji igrac na planeti nema sanse da osvoji madrid... ne znam odakle mi ideja da pomislim drugacije...
a sta, osvojio je?!?

Ааааа

pre 4 godine

Е то се зове докторски тенис или што би рекао Вишко "ефекат Ђоковић" тј. играш колико ти противник дозволи тј. Новак. Јесте Цици касно завршио синоћњи меч али млад је имаће још много прилика. Слична ствар се догађала Нолету хиљаду пута па ником ништа. А сада БРАВО НОВАЧЕ МАЈСТОРЕ! 33. Мастерс и 74. титула, БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!

sasa jokic

pre 4 godine

Sve zavisi od njega, SVE. Ni Vajda, ni Marko, ni Pepe, ni bilo ko! Ako je on Ok i trenira i igra punom parom, i ja mogu da mu sedim u box-u. A mogu i da stojim.

срле

pre 4 godine

Свака част Ноле мајсторе, ова игра обећава, сада може опуштеније у Рим. Добра припрема за Ролан Гарос, победио је два млада и талентована тенисера, верујем да може узети 16 ГС трофеј баш на тој шљаци стадиона Филип Шатрије у Паризу!

Ministar

pre 4 godine

Dje je i sta radi strucnjak od sinoc koji je rekao “nazalost, sa ovakvom igrom novak nema sanse”. Molimo ga da se javi i da nam da strucno vidjenje meca... Brutalna poruka od strane Djokovica.

Goran

pre 4 godine

Prelomni mec mozda cele sezone. Prvo zato sto je Novak osvojio prvu Masters titulu ove godine. Drugo, zato sto se definitivno odvojio znacajno u trci za London i najzad zato sto je pobedio upravo Cicipasa koji ce mu verovatno biti najveci rival u sledece 2-3 godine pre nego sto dodje do neminovne smene generacija, nadam se nakon sto Novak postane najveci svih vremena.

danny

pre 4 godine

DRAGAN, jedva pročitah tvoj komentar, nigde razmaka između reči, doduše koristiš tačke, ali zareza nigde. Nemam nista protiv da svako napise svoj komentar, ali brate mili pre nego sto posaljes poruku bar proveri kako si napisao ili nauci pravopis.

Jovan

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta.. 
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 20:16)Svaka cast!!!

Baki

pre 4 godine

Nole milostivi...Procenjujući Cipkov umor i neiskustvo, na početku drugog seta mi se učinilo da Novak ne pritiska koliko može...jednostavno, ne želi da destruira i ponižava ni igrača, ni njegove roditelje ni ogromnu popularnost koju je zasluženo Grk stekao...neshvatljivo kakav to kompjuter u glavi ima ovaj Srbin, sve uzima i važe, ništa ne propušta i sve dovodi u sklad svojim potezima...ima osobine najplemenitijih vladara.

GM

pre 4 godine

Treba koristiti kada ti se otvori sve.

Tako i u Rimu... na drugoj strani zreba Rafa, RF, Tim...

Uz malo pozrtovanosti, uzeti #34 Masters i vratiti se na prvo mesto.

RG se vec zna da ce biti na najvisem nivou.

kaligula

pre 4 godine

Treba imati u vidu da jučerašnji meč nije imao težinu titule pa je Cici polupao Nadala bez frke. Sada kada je ulog veći unervozio se što je i logično koda je prekoputa najbolji ikad. Njegovo vreme tek dolazi a do tad Novak gazi!!!

Majčin sin

pre 4 godine

Za obaranje Federovog rekorda nedostaje još 52 nedelje, godinu dana. Sa ovom titulom obezbeđeno je još oko 15 nedelja na prvom mestu. Sledeće godine u ovo doba slavimo!

Nole

pre 4 godine

Bravo Nole! 
Izvinjavam ti se.
(anica, 12. maj 2019 20:19)

U redu je anice, oprosteno ti je.
Citam redovno tvoje komentare ovde i znam da nije bilo zle namere.

Nebojša

pre 4 godine

Od koga ti na sljaci danas gubi, crni Rafo...
(Mikii, 12. maj 2019 20:14)

Pa reče ja da je Nadal juče slabo odigrao inače bi glatko pobedio ali sada kada smo videli kako je Novak odigrao bolje za Nadala što je izgubio od Grka manje bolan poraz nego u finalu od večitog rivala.

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

Lepo je navijati za svoje, ali ovi pljuvači, smarači i mrzitelji, ne razumem, ali hvala i njima jer zbog takvih još više volimo Novaka... u zdravlje

Рајко Четник

pre 4 godine

Звееееееееррр се вратила!!!
а сад Царе (Цезаре) правац на освајање Рима!

milutin

pre 4 godine

Popi Ciciban porciju od VELIKOG NOVAKA!
Koliko juče, prijeti Novaku, kao nezna šta će biti, jer i on želi pehar.
Umjesto da bude skromniji i kaže da je Nole legenda.
Neće, nemože da prelomi i prizna to...
Sa srećom Nole, veliki šampione!

Milutin

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS.

Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.
(dr. Roddick, 12. maj 2019 19:19)

Pa ne može svako da osvaja turnire preko legendi svetskog tenisa kao što su Filipusis, Bagdatis, Gonzales, Henman, Korija, Gaske, Blejk i Ljubičić.

Neko mora da osvoji pobeđujući boraniju tipa Federer, Nadal, Marej i Vavrinka.

le pak za mu ve

pre 4 godine

Grk se ispraznio sinoć. To je boljka nove generaciju. Gubi 100%.
(Maja, 12. maj 2019 19:14)

Vrlo patriotski sa tvoje strane.

Hvala :)

mlekadzija

pre 4 godine

Ma sve je to ok sa Noletom ali Federer je Federer....najbolji ikad jel tako Miki, Urose, Bodibond i ostali...Novakovi mrzitelji...BRAVO NOVACE!!!;

MauNtauN

pre 4 godine

Sta je botovi ,srbende i istale babaroge gde su komentari tipa treba da jede i nije on više onaj stari !!!Nole care svaka čast jedini pravi "proizvod" iz Srbije vredan postovanja .

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta..
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.

ahila

pre 4 godine

@Naprijed Nole. Šibenik, Zadar i Split su uz tebe.
(Djido)
...i izbjeglice iz Šibenika,Zadra i Splita su sa tobom Nole.
Volimo te.Najbolji si sad i zauvjek!

Gajetano

pre 4 godine

Auu, vratila se Zver. Bice Novak jos bolji na Rolan Garosu, pa sta mu Bog da. Bas kao i juce sa Timom, razbio je Grka po jednorucnom bekhendu. Servis perfektan i polako postaje Novakovo najvaznije oruzje. Sve funkcionise kako treba, mislim da ce do RG pre svega raditi na servisu i kondiciji. A tek onaj nestvarni lob pracen bekhend paralelom pred brejk u drugom setu. Toliko o Novaku, ako se po jutru dan poznaje...

Ovaj Cicipas bogami postaje strasan igrac, ima i igru i glavu. Ocekujem puno od njega.

Pozdrav,

Strale

pre 4 godine

Svaka cast Novace na izvanrednoj pobedi. Fale mu jos 1 Montekarlo, 2 Sinsinatija i 2 Rolan Garosa i onda bi imao minimum 3 titula na svim Masters(+Zavrsni) i Gren Slem turnirima, sto vise nikom nikad ne bi poslo za rukom. Neverovatno!

Lol

pre 4 godine

Mislim da je Noletu negde u glavi ona nepromisljena Cicipasova izjava nakon sto ga je pobedio u Torontu - "zgrabio sam ga kao buldog" i da mu sada u skladu sa tim, očitava lekciju, kako se tako nesto ne bi ponovilo :)
(Djota, 12. maj 2019 19:17)

Zar vi mislite da su oni stvarno toliko iskomplesirani ?

Kale

pre 4 godine

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka.. Svaka cast legendo!
(Gagi, 12. maj 2019 20:15)

I ja, a ko ne bi bio na najboljeg tenisera i sportistu sveta.

Amor i Paz

pre 4 godine

Cicipas je izjavio da mu je teze palo moralisanje prilikom rukovanja
nego sam poraz. Nole ga smorio i psihicki dokrajcio sa svojom filozofijom.

артиљерац

pre 4 godine

Ноле победио.То је аксиом.Шала на страну,није дао Циципасу ни промил шансе да
победи.Игра Ноле зверски.Кад игра овако(а још није у фул форми)нико не може да
га победи.

Marinko Magla

pre 4 godine

Najpre cestitke Cicipasu na igri. Momak ima talenat,energiju i mladost na svojoj strani i ukoliko ga ne omete neka povreda,mislim da ce biti fantastican teniser. Na njegovu zalost,a nasu radost,on danas nije imao ama bas nikakve sanse da pobedi. Svaka cast Novak. Ni govora o nekoj krizi o kojoj se pricalo u protekla dva meseca. Covek igra koliko zeli i koliko mu treba. Krivo mi je samo sto nije imao priliku da igra protiv Nadala veceras,jer mislim da bi ga pocistio kao domacica avliju.

Andra

pre 4 godine

Novaku svaka čast. Bravo majstore.
Sad o Cicipasu, ako ga posluži zdravlje momak će sigurno biti GS šampion i br 1. Treba još malo, recimo da veže 2 recke na jednom turniru, da vidi da može da pobedi 2 super stara iz kola u kolo.
Sve što je rekao Višković stoji, samo napred Stefanos predivna budućnost ga čeka.

Sabre

pre 4 godine

Kakav je gotivac ovaj mali, da nema Noleta definitivno bi mi bio omiljeni igrac. Ajd sto igra super ali sto je tako lepo vaspitan fin i dobar decko, totalni antipod onog Kirgijosa. Ali dzabe sve to, Djole je u MVP modu, i danas se lepo opet pokazalo da u takvom izdanju apsolutno NIKO ne moze nista sem da casno izgubi.

Andjela

pre 4 godine

Meč sezone ili je Cicipas pojeo malo loših pečurki (malo manje od Čilića)? Juče je odlično servirao protiv Rafe a sada truba od servisa...

knotson

pre 4 godine

Ne znam o kakvom "dranju" većina komentatora priča ovde. Meč je vrlo izjednačen i vrlo je kvalitete sa obe strane. Nije Grk nimalo inferioran.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta..
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ал овај селфи на крају са сакупљачицама лопти...😔 Е Но1е срећниче један... 👏👏👏

mimi

pre 4 godine

Novak se igra sa svima, koja jačina i nadmoć kada doziraš svoje telo,konce-
ntraciju taman po potrebi.Hvala mu na uživanju,nezaboravnim mečevima i nadam se tome još par godina sa kulminacijom na OI

Milan85

pre 4 godine

Svi su umorni, samo se Djokovic ne umara :) zato sto je klasa! Osvaja kad hoce i sta hoce naredne 2-3godine. Svi igraju sjajno dok ne dodju do Noleta, AO je Nadal odigrao nikada dominantnije,a onda stao ispred Noleta i izgledao kao malo dete kad Nole hoce da igra.. Isto sad i ova Tiem i Tsitsipas, ubijanu ljudi dok ne dodju do Noleta, dal im se ne igra protiv njega sta li je u pitanju... hejteri neka nadju razlog... :)

OtacMakarije

pre 4 godine

Ја не говорим "НОЛО", тако да знате да ме неко копира, заправо покушава то неуспјешно јер ЈА САМ УНИКАТ! ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. maj 2019 19:52)

Ma ti si jedan kompleksas koji po ceo dan visi ovde
Bravo Nole 33 Masters je tu idemo po 34 sledeće nedelje.

slaviša šmigič

pre 4 godine

bravo nole čestitke pre svega moj utisak je,da si juče odigrao stvarno dobro ali jedini problem novaka je zato jer još nije kondicisko dovoljno spreman pa zato i neigra na svom najvišem nivou.ako nole povrati do pariza kondiciju onda bi mogli gledati svašta u parizu i nadati se pobedi novaka ovako dobro mu je dosao odmor zbog neigranje čiliča a cicipas je bio dosta umoran od utakmice sa nadalom.nole je negde izmedju 60 do 70 posto onoga sta on moze a kad ima kondiciju njegov nivo nemoze ispratiti nadal a još manje federer njihova jedina šansa je da novaka drze izvan fokusa tenisa,da ga prozivaju preko medija i tvitera i guraju u politički vrtlog.radi na kondiciji nole.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta.. (Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 20:16)Svaka cast!!!
(Jovan, 12. maj 2019 20:32)Hvala,ziveli..?

sin lovca na medvede

pre 4 godine

Sportski maraton u reziji Srpskih sportista se nastavlja 1/2 finalom
NBA lige - Zapad utakmicom Denver-Portland. Sretno Nikola Jokicu.

RopE

pre 4 godine

Модрича је уз Нолета и чека нову титулу! 
Олееееее!
(Александар, 12. maj 2019 19:56)

I Modric je uz noleta

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Bravo Novace!!! Ipak si prevelil zalogaj za Cicipasa. Lagano podizanje forme za RG, pa da jos jeenom kompletira sva 4 Slema i bude najveci ikad.

Јабучило

pre 4 godine

Занимљивост: Организатори и финалисти долазе из земаља које не признају Косово*.

Matrix

pre 4 godine

Reko ja da Djokovic tempira formu, sad je miran do avgusta sto se prvog mesta tiče, iako ima dan brani bodove krajem maja. Svi su pričali losa forma, nema vise od njega ništa, ali u stvari je vrhunski tajming na svakom turniru odradio, početak sezone odradi vrh, malo odmora, pojavljuje se na turnirima zbog ljudi koji daju novac i evo opet se vratio, uhvatio je savršeno tempiranje forme.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Sada posle ovog poraza Federera gotovo sigurno uveren sam finale ce biti Nadal - Tim naravno. I Nadal pobeduje i osvaja još jednom Madrid Masters.
(Ivan4_2019, 10. maj 2019 19:47)

I nemas bas nivo da bi zasluzio finale mastersa ali ajde kad si vec tu. U finalu ce te Nadal lako proci
(Riki, 11. maj 2019 20:28)

Kakvi stručnjaci! Kakve veličine!
(Bager, 12. maj 2019 20:20)

Prozvao si me prike pa da se javim, da ne ispada da bežim jer nisam pogodio pobednika ovogodišnjeg Mastersa u Madridu. Znači, potpuno zasluženo je Nole osvojio ovaj Masters, nadigrao Cicipasa u svim segmentima igre. Nisam to očekivao, prijatno je i mene iznenadio ovim današnjim nivoom igre, očigledno je uključio onaj njegov "inspiirativni mod" i onda zaista veoma teško ga neko može pobediti. Danas je taj mod bio perfektan i Nole je demolirao Cicipasa na moje veliko pozitivno iznenađenje. Svi mi ponekad pogrešimo u prognozama, ajde reci ti da li si nekada pogrešio u nečemu? Naravno da jesi! I ja sam, juče i prekjuče, kada sam prognozirao pobednika ovog Mastersa! Nisam očekivao ovoliko visok nivo Noletove igre jer je bio van ritma, ali demantovao me je on, ne ti. Zato čestitke njemu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@Liverpool Man

Како знаш да су Нолу само грен слемови приоритет? 😮🐁🇭🇷

matori

pre 4 godine

kako je doktorski digao formu kada on misli da treba...
čini mi se da može još malo bolje, ali to tek treba da utrenira do RG. mada mislim da on i nije mislio da će da pobedi ovde, jer vrh forme treba da bude na RG. ovako ispada da on ovaj nivo treba da drži do kraja Vimbldona. ne znam koliko je to moguće...
ali kako igra konkurencija, čini mi se da i ne mora da bude na 100%, a da osvoji skoro sve. onda na letnjoj pauzi opuštanje, pa žrtvovanje Rodžers kupa, pa tempiranje vrha forme za Sinsinati i US Open.....itd....
idemo !!!!!

le pak za mu ve

pre 4 godine

Grk se ispraznio sinoć. To je boljka nove generaciju. Gubi 100%.
(Maja, 12. maj 2019 19:14)

Maja objasnila ???.


Ajde Nole.

nebitan srbin

pre 4 godine

gledam pre neki dan tima kako igra gubi na svoj servis ali i uzima na rodjinom razmisljam ala je decko napredovo kakva .... ima preskocice djokovica ko plitak potok kad je dosao red juce da odigra istopio se ko maslac. tako i ovaj grk protiv nadala mali padovi u drugom setu ali nadal je kralj sljake pa i nije realno da mu ide ceo mec. ovo sa djokovicem koji je uglavnom pospan na terenu koji vice pre svega da bi sebe probudio malo po malo osvojice turnir pa ce tek onda da se probudi a kad se probudi tesko li je planeti kad se mora pokloniti srbinu.

Djota

pre 4 godine

Mislim da je Noletu negde u glavi ona nepromisljena Cicipasova izjava nakon sto ga je pobedio u Torontu - "zgrabio sam ga kao buldog" i da mu sada u skladu sa tim, očitava lekciju, kako se tako nesto ne bi ponovilo :)

Lolo

pre 4 godine

Mislio sam da mu mastersi nisu važni jer tempira formu za RG :D "Neće da se troši", "samo su GS prioritet", jel tako beše? Tako su njegovi navijači govorili do pre nekoliko dana. Nego, đe je Vajda?

митар пфк

pre 4 godine

Искуство , класа и мајсторство против младости , и великога надолазећег талента..Све би и било ок , да нема географског ограничења м-сата :)) За нас несретнике са сјевера Црне Горе..

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

2:0 za Tima.Stavio sam 5 crvenih na njega.
(mondeski skorojević,11.maj 2019 16:20)
Možda i dobije prvi set,ali ce Stefanos naredna dva.
(mondeski skorojević,12.maj 2019 18:57)
Šta ces napisati posle meca živo me interesuje?Ovo nije ni trolovanje već cisto nepoznavanje sporta...

Led

pre 4 godine

Ako ovo Novak završi u 2 seta biće veoma dobro i ne bih se složio ako bi neko napisao da igra na 60-70%, ovo što trenutno prikazuje je jako jako kvalitetan tenis i možda bih rekao da neće mnogo moći bolje na RG (uzimajući u obzir sljaku, njegove godine...pišem ovo na rez 6:3,1:1) Grk je odličan defanzivno i nadam se da je Novak pravilno tempirao formu, srećno.

Coki

pre 4 godine

Ajd ajd samo napred. Mi sa uvek kratkom pamecu smo sve zaboravili oko Hrvata, Pepea, Vajde i sto je bilo pre nedelju dana i navijamo sad za tebe.Sutra kada opet izgubis vracamo se na stare teme

Mucak

pre 4 godine

Boze , kakvo deranje od strane DJOKOVICA , razvlaci ga po terenu ko zvakacu gumu , a pojedini sto kazu da Djokovic ceka gresku Tcipa, pa normalno da grijesi kad ga Djokovic tjera da samo to i radi.???

statistika

pre 4 godine

Novak ovo mora da resi u svoju korist jer eventualnim porazom Cicipas prilazi na samo 200 poena manje na race listi i tako postaje najozbiljniji protivkandidat za prvo mesto ATP liste do kraja godine.

Lolo

pre 4 godine

Mislio sam da mu mastersi nisu važni jer tempira formu za RG :D "Neće da se troši", "samo su GS prioritet", jel tako beše? Tako su njegovi navijači govorili do pre nekoliko dana. Nego, đe je Vajda?

Stevan sa dva j

pre 4 godine

Naravno ne može drugačije da povede nego da protivnik greši...Samo čeka grešku protivnika. Ajde Cici.
(boki, 12. maj 2019 18:55)

Ma on je sasvim slučajno prvi teniser sveta, ne igra on dobro nego drugi mnogo greše. Nije on dobar, ma ni prosečan, nego svi drugi su gori od njega. Kontaš li sada?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ја не говорим "НОЛО", тако да знате да ме неко копира, заправо покушава то неуспјешно јер ЈА САМ УНИКАТ! ☝

Liverpool Man

pre 4 godine

Pricam od februara da Novaka samo zanima RG i forma za taj turnir. Mislim da je sad to jasno svima. Njemu je samo stalo do Rolan Garosa jos od Australije. Mozda nije bilo bas u planu da tako rano ispada na nekim turnirima ali to nije donelo paniku u Novakov tim. Zna se sta je prioritet. Gren Slem.

mbs

pre 4 godine

kako nole igra za svoju zemlju srbiju. tako se brane boje svoje zemlje. pokaži im ko je bio agresor, a ko se branio. nole nas pravi ratnik.

Perica jase ponovo

pre 4 godine

Auuu brate Grku lekni se Adidasa nema tu leba bezi u Uniklo Nike ili Lakostu pa da vidis i rezultate i tvoj tenis sa adidas neces dostici vrh a izgleda da imas potencijal.

Kaiser

pre 4 godine

Cicipas bi bio jos bolji teniser da igra bekhend sa dve ruke, jednorucni bekhend mogu da izvedu vrhunski samo Kralj Federer, Tomi Has, Risar Gaske i Tomi Robredo.
(Bodibond, 12. maj 2019 18:53)

I sta su postigli u tenisu.Sta je Rodzer od 2011 kada se u punom sjaju pojavio Novak.Koji je medjusobni odnos Novaka i Rodzera

bmiles

pre 4 godine

Kako neko uopste moze biti protiv ovog sjajnog sampiona!?Pisem kod 4:1 u prvom setu ,bez obzira kako se zavrsi ovaj mec,a sve su indicije da Novak osvaja Madrid,uzivam u doktorskoj igri naseg sampiona!

Kicko

pre 4 godine

Mladji moraju jos da napreduju da bi osvajali najvece trofeje. Neverovatno da i dalje nema pravog ozbiljnog konkurenta iz mladje generacije..

Stratos Matos

pre 4 godine

Novak se odavno dokazao u svetu ko je i šta je... Kod nas mu teže ide. Zato nas neki ne cene, pa nam kao narodu loše ide.
To će trajati dokle dileje ne shvate gde im je mesto te da ne mogu da nas smaraju esencijalnim glupostima, zavisti i niskosti.

драган

pre 4 godine

У једном тренутку, 2. сет, чуо се Циципас, док ка Ноле дере, како каже оцу: Ден канис типота, тј. Не можеш ништа :)

dr. Roddick

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS.

Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.

Mucak

pre 4 godine

E moj Cicipas , lako je kad naletis na Federera i Nadala , cim naleti na tvrdo odma druga prica , ovo je tipicno casovi tenisa na naj visem nivou.???

Danilo Markos

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS. Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.
(dr. Roddick, 12. maj 2019 19:19)

Pa ti si komedija, Federer tezi put hahaha

Nebojša

pre 4 godine

Ili ce ga Djokovic obrisati na brzaka ili ce izgubiti, sredine nema
(Defo, 12. maj 2019 18:16)

Kako nema pa može kao sa Thiemom duga 2 ili 3 seta.

Milos

pre 4 godine

Ajde Nole, kralju ljudskosti i ferpleja. Srpsko cudo od coveka!!! Da ih boli svaki put kad vide da ih postujes za one bombe koje su nam sasuli u poslednjih sto godina.

Bg011

pre 4 godine

Nole realno ce jos 5god moci da igra.
To je ukupno 45 mastersa, nek osvaja po sezeni u proseku "samo" 3 mastersa, on ce imati jos 15 mastersa.
Sto ako dodamo na postojecih 32 mastersa dolazimo do cifre blizu 50 osvojenih mastersa!

Sto se tice slemova, 20 slemova je ispref njega, nek osvaja 1 godisnje prestice i Federera i uvesti ga u najbolje svih vremena

Sale

pre 4 godine

Đokovića su u finalima omlatili i Kačanov i Zverev od tih iz mlađe garde a pri tom je Novak u tim mečevima igrao očaj živi, iskreno neće biti dobro ako Novaka omlati sad i mlađani Tsitsipas. Javiće mu se crv sumnje dali uopšte može da igra protiv njih. Moja prognoza da Novak ovo pobeđuje u 2 seta.

Marko

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.

Marko

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.

Nebojša

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.
(Marko, 12. maj 2019 18:33)

Prosto boli čitati ovako nešto stepen nepoznavanje bodovanja je da ne poveruješ uvek je i uvek će biti bolje osvojiti svaki poen nije bitno dali će se to posle odbraniti ali neki to ne razumeju.

Cole

pre 4 godine

Svaka cast Cicipasu, ali nekako
mi nije to to, adrenalin mi je
na 80%, dok kad igra sa RN ili
sa RF, adrenalin je na 100%,
u svakom slucaju, lepa prilika
za Djoleta da se izjednaci
sa Nadalom po broju Mastersa. Poz.

Djota

pre 4 godine

Mislim da je Noletu negde u glavi ona nepromisljena Cicipasova izjava nakon sto ga je pobedio u Torontu - "zgrabio sam ga kao buldog" i da mu sada u skladu sa tim, očitava lekciju, kako se tako nesto ne bi ponovilo :)

драган

pre 4 godine

У једном тренутку, 2. сет, чуо се Циципас, док ка Ноле дере, како каже оцу: Ден канис типота, тј. Не можеш ништа :)

Majčin sin

pre 4 godine

Za obaranje Federovog rekorda nedostaje još 52 nedelje, godinu dana. Sa ovom titulom obezbeđeno je još oko 15 nedelja na prvom mestu. Sledeće godine u ovo doba slavimo!

Danilo Markos

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS. Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.
(dr. Roddick, 12. maj 2019 19:19)

Pa ti si komedija, Federer tezi put hahaha

bruder

pre 4 godine

Novak pravi brejk u 2 setu. Grk je sve vreme zaista igrao odlicno. Onda na Grkov najbolji udarac, gde je maltene Novaka izbacio sa terena, ovaj nestvarno stize, proklizava i vraca loptu nebom pod oblake u Grkovo polje, ovaj udara svom snagom smec i Novak ga matira paralelom. Kraj. Grk neverica, bes, strah. Novak ga je tu pobedio danas. Zato je Novak jedinstven i neponovljiv, a izmedju ostalog i No1.

Nebojša

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.
(Marko, 12. maj 2019 18:33)

Prosto boli čitati ovako nešto stepen nepoznavanje bodovanja je da ne poveruješ uvek je i uvek će biti bolje osvojiti svaki poen nije bitno dali će se to posle odbraniti ali neki to ne razumeju.

Marinko Magla

pre 4 godine

Najpre cestitke Cicipasu na igri. Momak ima talenat,energiju i mladost na svojoj strani i ukoliko ga ne omete neka povreda,mislim da ce biti fantastican teniser. Na njegovu zalost,a nasu radost,on danas nije imao ama bas nikakve sanse da pobedi. Svaka cast Novak. Ni govora o nekoj krizi o kojoj se pricalo u protekla dva meseca. Covek igra koliko zeli i koliko mu treba. Krivo mi je samo sto nije imao priliku da igra protiv Nadala veceras,jer mislim da bi ga pocistio kao domacica avliju.

Danilo

pre 4 godine

Za 50 godina će Srbija možda tek biti svesna šta je i ko je Nole i koliko je uradio da bukvalno ceo svet čuje preko njega za ime ove zemlje. Pre njega za ime ove zemlje se uglavnom provlačilo u lošem kontekstu zbog dešavanja 90-tih.Ovo što je on uradio za ovih 12 13 godina veličanstvene karijere neće uraditi u budućnosti svi naši teniseri zajedno za narednih 500 godina.

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Bravo Novace!!! Ipak si prevelil zalogaj za Cicipasa. Lagano podizanje forme za RG, pa da jos jeenom kompletira sva 4 Slema i bude najveci ikad.

Liverpool Man

pre 4 godine

Pricam od februara da Novaka samo zanima RG i forma za taj turnir. Mislim da je sad to jasno svima. Njemu je samo stalo do Rolan Garosa jos od Australije. Mozda nije bilo bas u planu da tako rano ispada na nekim turnirima ali to nije donelo paniku u Novakov tim. Zna se sta je prioritet. Gren Slem.

Mucak

pre 4 godine

Boze , kakvo deranje od strane DJOKOVICA , razvlaci ga po terenu ko zvakacu gumu , a pojedini sto kazu da Djokovic ceka gresku Tcipa, pa normalno da grijesi kad ga Djokovic tjera da samo to i radi.???

C i n i k

pre 4 godine

Novak ga razbio ako cemo realno.Cicipas nije mogao da dodje do vazduha i bukvalno.Kad je Novak u formi nmz bas niko sa Atp liste da ga pobedi.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Odlična partija Noleta danas! Naprosto, nije dao ni minimalnu šansu Cicipasu da se ponada pobedi i osvjajanju titule! Bio je odličan, servis mu je bio super, riterni čudesno moćni na njegovom prepoznatljivom nivou, drop šotovi odlični, voleji odlični, smečevi odlični, fenomenalne paralele i dijagonale sa bekenda i forhenda pljuštale non stop na mladog Grka i tu nije bilo šanse da rezultat ovog meča bude bilo šta osim sigurne i rutinske pobede Noleta naravno. Čestitke Noletu na novom pisanju istorije, na 33. surekordnoj tituli na Mastersima 1000 i na izvanrednoj formi pred finale sezone na šljaci, Rolan Garos naravno! Čestitke i mladom Cicipasu naravno, njega nesumnjivo čekaju mnogi uspesi u budućnosti, odličan je teniser, osvajaće on Masterse i Slemove kada se ovi velikani povuku u sportsku penziju. Bravo Nole majstore!

Stevan sa dva j

pre 4 godine

Naravno ne može drugačije da povede nego da protivnik greši...Samo čeka grešku protivnika. Ajde Cici.
(boki, 12. maj 2019 18:55)

Ma on je sasvim slučajno prvi teniser sveta, ne igra on dobro nego drugi mnogo greše. Nije on dobar, ma ni prosečan, nego svi drugi su gori od njega. Kontaš li sada?

Jos Denver veceras!

pre 4 godine

Na prvi pogled nije tema, ali:

Posto nam je Novak jos jednom priredio veliku radost, evo (ovde u Kanadi) na TV sad najavljuju kroz reportaze i analize vecerasnje meceve NBA. Najvise analiziraju Jokica. Koliko dobrih reci…

Nalazim da Jokic i Novak imaju dosta slicnosti: najbolji na svetu (za Jokica ce tek da stigne potvrda za to) i pokazuju da se nacinalizmom ne dobijaju utakmice - Novak je bogzna koliko puta rekao i pokazao da su mu svi ljudi jednaki, a Jokic na provokacije odgovara humanizmom.

Svaka im cast sto Srbiju predstavljaju u najlepsem svetlu. HUMANIZMOM i ALTRUIZMOM.

trajce

pre 4 godine

Sledeće godine u ovo vreme Novak će imati više Masters titula od Federera,bolji medjusobni skor i najviše nedelja na prvom mestu u istoriji tenisa a uz sve to je jedini igrač koji je bio vlasnik sva četiri GS u isto vreme a ko zna možda to ponovo i sada. Federer će imati više GS titula. Pre bih izabrao Novakove rezultate nego Federerove iskreno!!!

Dovla

pre 4 godine

Vidim da niko nije napisao da je ovo bila Novakova 200. pobeda nad teniserima iz Top 10. Ispred je još samo Federer sa 218. :)

Još jedna stvar - praktično svi perspektivni teniseri iz mlade generacije su bar pola Rusi:
Cicipas - Grk/Rus (Grčka)
Zverev - Rus/Rus (Nemačka)
Šapovalov - Rus/Jevrej (Kanada)
Hačanov - Jermenin/Rus (Rusija)
Medvedev - Rus/Rus (Rusija)

Рајко Четник

pre 4 godine

Звееееееееррр се вратила!!!
а сад Царе (Цезаре) правац на освајање Рима!

Sabre

pre 4 godine

Kakav je gotivac ovaj mali, da nema Noleta definitivno bi mi bio omiljeni igrac. Ajd sto igra super ali sto je tako lepo vaspitan fin i dobar decko, totalni antipod onog Kirgijosa. Ali dzabe sve to, Djole je u MVP modu, i danas se lepo opet pokazalo da u takvom izdanju apsolutno NIKO ne moze nista sem da casno izgubi.

Bager

pre 4 godine

Sada posle ovog poraza Federera gotovo sigurno uveren sam finale ce biti Nadal - Tim naravno. I Nadal pobeduje i osvaja još jednom Madrid Masters.
(Ivan4_2019, 10. maj 2019 19:47)

I nemas bas nivo da bi zasluzio finale mastersa ali ajde kad si vec tu. U finalu ce te Nadal lako proci
(Riki, 11. maj 2019 20:28)

Kakvi stručnjaci! Kakve veličine!

Milan85

pre 4 godine

Svi su umorni, samo se Djokovic ne umara :) zato sto je klasa! Osvaja kad hoce i sta hoce naredne 2-3godine. Svi igraju sjajno dok ne dodju do Noleta, AO je Nadal odigrao nikada dominantnije,a onda stao ispred Noleta i izgledao kao malo dete kad Nole hoce da igra.. Isto sad i ova Tiem i Tsitsipas, ubijanu ljudi dok ne dodju do Noleta, dal im se ne igra protiv njega sta li je u pitanju... hejteri neka nadju razlog... :)

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

2:0 za Tima.Stavio sam 5 crvenih na njega.
(mondeski skorojević,11.maj 2019 16:20)
Možda i dobije prvi set,ali ce Stefanos naredna dva.
(mondeski skorojević,12.maj 2019 18:57)
Šta ces napisati posle meca živo me interesuje?Ovo nije ni trolovanje već cisto nepoznavanje sporta...

Bager

pre 4 godine

"...Nisam očekivao ovoliko visok nivo Noletove igre jer je bio van ritma, ali demantovao me je on, ne ti. Zato čestitke njemu."
(Ivan4_2019, 12. maj 2019 20:49)

Naravno da te nisam demantovao nego sam jednostavno ukazao na tvoje pogrešno predviđanje koje je izgledalo vrlo samouvereno a evo i zašto: jedan od mojih malih, sporednih hobija je da sakupljam takve komentare pa da ih u adekvatnom trenutku serviram nazad na forum. Takav komentator treba da malo bolje razmisli pre nego ustvrdi nešto za šta ima vrlo malo osnova. Ogromna većina se rukovodi sa lićnim afinitetima a ne hladnom glavom i bar osnovnim poznavanjem kako tenisa tako i taktike uopšte.
Za Novaka konkretno sada se već izvesno može tvrditi da je sebi postavio prioritete po redosledu i važnosti turnira i to se ponavlja toliko često da je nemoguće to prevideti, jedino ako je neko toliko ostrašćen pa ne razmišlja glavom već lupi nešto bez ikakvog osnova.
Posle AO bilo je nekoliko komentatora (među njima i ja) koji su ustvrdili da će on gubiti masterse koji dolaze i to ne zato što to želi već jednostavno zbog toga što neće biti u formi da ih dobije. A neće biti u formi jer mu je posle svakog GSa koji dobije potreban duži oporavak jer nije više u prvoj mladosti. Očigledno je da mu je cilj da prestigne Federera, prvo po broju osvojenih GSova a zatim i po broju nedelja na prvom mestu, tim redom i onda je logično da će sve više raditi na tempiranju forme gde mastersi upravo tome služe što je i on indirektno potvrdio.

Rocky

pre 4 godine

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?
(Voždovac, 12. maj 2019 21:40)

Videcete vi kad ja dobijem sedmicu na Lotou ... ha ha ha ha

Pa to si i za ovaj mec veceeas predvidjao

utisak nedelje

pre 4 godine

Izuzetan nivo tenisa u polufinalu i u finalu. Tačno je podizao formu postepeno. Protivnici nisu ni Rafa ni Rodžer već upravo mlađi igrači u naletu forme koji su ih izbacili- i uz sve dužno poštovanje prema legendama- u ovom trenutku TEŽI protivnici. Uopšte ovo nije bilo lako. Bio je potreban vrhunski, grend slem nivo Novakove igre da bi se ovako radosno završilo. Živeli ;)

sasa jokic

pre 4 godine

Sve zavisi od njega, SVE. Ni Vajda, ni Marko, ni Pepe, ni bilo ko! Ako je on Ok i trenira i igra punom parom, i ja mogu da mu sedim u box-u. A mogu i da stojim.

Djorgo

pre 4 godine

Toliko pobeda, teško tu nešto novo i pametno reći. A opet, bar komentarom na nekada ... sajtu, dati priznanje Novaku. Bilo je kod njega i želje i emocija, a opet, on je takva klasa da je pobeda delovala kao rutina. Za mene je meč obeležen njegovom zahvalnošću bratu Marku kao treneru. U toj porodici verovatno je poslednjih godina najteže Marku. Novak je još jednom pokazao svoju ljudsku večičinu, inteligenciju, posebno emocionalnu. Skidam kapu, svaka čast!

kaligula

pre 4 godine

Treba imati u vidu da jučerašnji meč nije imao težinu titule pa je Cici polupao Nadala bez frke. Sada kada je ulog veći unervozio se što je i logično koda je prekoputa najbolji ikad. Njegovo vreme tek dolazi a do tad Novak gazi!!!

Milos

pre 4 godine

Ajde Nole, kralju ljudskosti i ferpleja. Srpsko cudo od coveka!!! Da ih boli svaki put kad vide da ih postujes za one bombe koje su nam sasuli u poslednjih sto godina.

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?
(Voždovac, 12. maj 2019 21:40)

Pa Vimbldon ce ako Bog da i uzeti najveci svih vremena, ali po peti put, a za RG cemo da vidimo.....idemooo Nollleeee...

misterX

pre 4 godine

...jel' moguce da ljudi i dalje pisu o tome kako je bolje NE OSVOJITI TURNIR da bi sledece godine imao manje da brani ???!!!
Kavo, crno, BRANJENJE POENA...Poeni se sveke sezone iznova osvajaju i opet na kraju godine dobijemo JEDINSTVENU LISTU po kojoj su igraci rangirani SAMO NA OSNOVU REZULTATA IZ ISTE TE GODINE !!!

PS onda je najbolje da jednu godinu ispada ISKLJUCIVO U PRVIM RUNDAMA pa onda sledece godine mu je dovoljno da prodje u trece kolo ...samo ne znam sta bi imao od toga ...i ko garantuje da ce, ako ove godine bude finalista, sledece godine osvojiti turnir ???

Ko vam je napunio glavu tim glupostima ???

...a posebno ono o "izbegavanju" i cuvanju madjusobnog odnosa...smesni ste !

Pc,Nis

pre 4 godine

Antinolovci čekajte drugu priliku, Nole je kao zid.Federer pobedjuje tehnikom, Bik sa Majorke snagom a Nole vas sve lomi umom.Zato ga svi toliko mrzite.

Stratos Matos

pre 4 godine

Novak se odavno dokazao u svetu ko je i šta je... Kod nas mu teže ide. Zato nas neki ne cene, pa nam kao narodu loše ide.
To će trajati dokle dileje ne shvate gde im je mesto te da ne mogu da nas smaraju esencijalnim glupostima, zavisti i niskosti.

Jelena

pre 4 godine

Bravo za neprestanu podršku bratu!
Ljubav prema bratu nema granice, ne priznaje logiku i mišljenje okoline.
Uz brata si uvek!
Ko ne shvata vrednost ljubavi i požrtvovanosti prema porodici, taj samo još uvek nije sazreo kao ličnost...ali će mu život to vremenom pokazati.
Veliki pozdrav od sestre jednog obožavanog brata!

Goran

pre 4 godine

"Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS. Federer je imao tezi put."
Besmisleno misljenje. Nikakv poseban znacaj ne predstavlja to sto je Novak koju nedelju mladji od Mareja i jednu godinu mladji od Nadala. Ispada da je Nadalu bilo mnogo teze od Novaka zato sto je imao konkurenciju dva mladja visestruka osvajaca grand slem titula. Zapravo, tako mala razlika u godinama je beznacajna u danasnjem tenisu i mozemo reci da je Novaku, Mareju i Nadalu do bilo daleko teze nego Federeru jer je Federer makar do 25 godina imao vrlo slabu konkurenciju a ovi ostali paklenu cele karijere.

Matrix

pre 4 godine

Reko ja da Djokovic tempira formu, sad je miran do avgusta sto se prvog mesta tiče, iako ima dan brani bodove krajem maja. Svi su pričali losa forma, nema vise od njega ništa, ali u stvari je vrhunski tajming na svakom turniru odradio, početak sezone odradi vrh, malo odmora, pojavljuje se na turnirima zbog ljudi koji daju novac i evo opet se vratio, uhvatio je savršeno tempiranje forme.

Bg

pre 4 godine

Rim, dva, tri kola i onda da se sacuvas za RG.
(Idemo, 12. maj 2019 20:55)

Slazem se brate. Ako bi video da moze da ga osvoji bas bas laganini, onda ok, ali ne verujem da ce to biti jedna jednostavna setnja do titule. Onda neka ide do 1/4 finale, eventualno 1/2 finale, taman da odrzi novi koji vec ima, i onda svez na Roland Garros, i tu da nagazi na papucicu do daske. Kao Lamborgini. Inace, ja mislim da danas nema igraca koji moze da igra na visem nivou od onog koji je prikazao veceras Tsitsipas. Osim Noleta, naravno. I zato sam optimista sto se tice narednog perioda.

Nebojša

pre 4 godine

Cicipas je možda budući no1 ali Novak je sadašnji sa pravom i tu je da ostane ova 33 masters titula je za sve navijače koji su verovali ali i za sve hejtere koji nisu bravo šampione.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta..
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.

Milutin

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS.

Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.
(dr. Roddick, 12. maj 2019 19:19)

Pa ne može svako da osvaja turnire preko legendi svetskog tenisa kao što su Filipusis, Bagdatis, Gonzales, Henman, Korija, Gaske, Blejk i Ljubičić.

Neko mora da osvoji pobeđujući boraniju tipa Federer, Nadal, Marej i Vavrinka.

Boki

pre 4 godine

Ovi komentari su neprocenjiv materijal za za naucnike raznih profila koji se bave psihologijom srpkog naroda.Da li je stvarno moguce da smo ovoliko bolesni,da ima toliko Srba koji navijaju protiv svojih.

срле

pre 4 godine

Свака част Ноле мајсторе, ова игра обећава, сада може опуштеније у Рим. Добра припрема за Ролан Гарос, победио је два млада и талентована тенисера, верујем да може узети 16 ГС трофеј баш на тој шљаци стадиона Филип Шатрије у Паризу!

Skole

pre 4 godine

Novaku cestitam na tituli.Zelim ih jos mnogo.Pustite vi vise nacionalizam i da li nas nasi veliki sportisti predstavljaju kako treba.Nikad necu prihvatiti da su izjave dodvoravanja zlocinackim drzavama prave i lekovite.Drzava Hrvatska ima ideologiju koja je uzasna.Kompletan tv program i javne debate su instruisane protiv Srba. Da li ovde na portalu ima vas milion koji ponavlja istu pricu da se siri mir i bratstbvo sa takvim narodima,moguce je.Ali zapamtite jos jednom.Da ste vi takvi bili predstavnici Srba pre petsto godina Srba vise ne bi bilo. Tacnije zivelo bi milion ljudi koji bi se sigurno zvali drugacije. A znate kako. Ni Milan ni Milos ni Dusan...Jasna mi je vasa teorija.Zivot je kratak i bitno je da je mom stomaku dobro. Zato se veliki Srpski narod i razlikuje od naroda koji su od nas nastali.

ahila

pre 4 godine

@Naprijed Nole. Šibenik, Zadar i Split su uz tebe.
(Djido)
...i izbjeglice iz Šibenika,Zadra i Splita su sa tobom Nole.
Volimo te.Najbolji si sad i zauvjek!

Kaiser

pre 4 godine

Cicipas bi bio jos bolji teniser da igra bekhend sa dve ruke, jednorucni bekhend mogu da izvedu vrhunski samo Kralj Federer, Tomi Has, Risar Gaske i Tomi Robredo.
(Bodibond, 12. maj 2019 18:53)

I sta su postigli u tenisu.Sta je Rodzer od 2011 kada se u punom sjaju pojavio Novak.Koji je medjusobni odnos Novaka i Rodzera

Gajetano

pre 4 godine

Auu, vratila se Zver. Bice Novak jos bolji na Rolan Garosu, pa sta mu Bog da. Bas kao i juce sa Timom, razbio je Grka po jednorucnom bekhendu. Servis perfektan i polako postaje Novakovo najvaznije oruzje. Sve funkcionise kako treba, mislim da ce do RG pre svega raditi na servisu i kondiciji. A tek onaj nestvarni lob pracen bekhend paralelom pred brejk u drugom setu. Toliko o Novaku, ako se po jutru dan poznaje...

Ovaj Cicipas bogami postaje strasan igrac, ima i igru i glavu. Ocekujem puno od njega.

Pozdrav,

mlekadzija

pre 4 godine

Ma sve je to ok sa Noletom ali Federer je Federer....najbolji ikad jel tako Miki, Urose, Bodibond i ostali...Novakovi mrzitelji...BRAVO NOVACE!!!;

Marsovac

pre 4 godine

Ovi komentari su neprocenjiv materijal za za naucnike raznih profila koji se bave psihologijom srpkog naroda.Da li je stvarno moguce da smo ovoliko bolesni,da ima toliko Srba koji navijaju protiv svojih.
(Boki, 12. maj 2019 21:20)

A kako ti znaš da su to srbi. Bar ovde možeš da se potpišeš kako god želiš.

le pak za mu ve

pre 4 godine

Grk se ispraznio sinoć. To je boljka nove generaciju. Gubi 100%.
(Maja, 12. maj 2019 19:14)

Vrlo patriotski sa tvoje strane.

Hvala :)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ал овај селфи на крају са сакупљачицама лопти...😔 Е Но1е срећниче један... 👏👏👏

Goran

pre 4 godine

Prelomni mec mozda cele sezone. Prvo zato sto je Novak osvojio prvu Masters titulu ove godine. Drugo, zato sto se definitivno odvojio znacajno u trci za London i najzad zato sto je pobedio upravo Cicipasa koji ce mu verovatno biti najveci rival u sledece 2-3 godine pre nego sto dodje do neminovne smene generacija, nadam se nakon sto Novak postane najveci svih vremena.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Час тениса од стране Новака. Цртање по терену. Ово показује да је фокусиран на РГ и да су они порази у ИВ и Мајамију само последица темпирања форме и мањка мотивације. Видећемо у Риму како стоје ствари пред РГ. Уколико Надал опет одигра испод просека, можемо рећи да је Новак апсолутни фаворит за титулу.

Miodrag

pre 4 godine

@dr. Roddick, 12. maj 2019 20:50
I tu jednu pomenutu protiv Tsonge osvojio je tako sto je u SF pobedio Federera 3:0 ...
Stoji to da nije nastavio taj momentum, ali nije se Novak ni njegov tim nadao svemu tome niti se spremao za to. Jedan GS je tada bi ostvarenje sna. Posle AO2008 Novak je proveo mesec dana slaveci u Beogradu. Tek 2010 svi oko Novaka, pa i on sam, shvtaju sta su krajnji dometi, reseni problemi sa disanjem i krenulo se u zestok rad na fizickoj spremi.

lal

pre 4 godine

izvinjavam se svima onima koji su juce tvrdili da najbolji igrac na planeti nema sanse da osvoji madrid... ne znam odakle mi ideja da pomislim drugacije...
a sta, osvojio je?!?

Nebojša

pre 4 godine

Ne znam o kakvom "dranju" većina komentatora priča ovde. Meč je vrlo izjednačen i vrlo je kvalitete sa obe strane. Nije Grk nimalo inferioran.
(knotson, 12. maj 2019 20:04)

Nije baš klasično dranje ali nije ni izjednačen meč kako ti misliš Novak nije dozvolio ni jednu brejk loptu bio je agresivniji više vinera je imao manje je grešio rutinski je dobio oba seta praktično bez ikakve drame.

srkis

pre 4 godine

Svim svojim protivnicima Nole je poslao jasnu poruku: "Dećki, ragaci, amigosi, jarani... ni ovo nisam hteo da vam dam - znači, na Garosu nemate šta da tražite."

Baki

pre 4 godine

Nole milostivi...Procenjujući Cipkov umor i neiskustvo, na početku drugog seta mi se učinilo da Novak ne pritiska koliko može...jednostavno, ne želi da destruira i ponižava ni igrača, ni njegove roditelje ni ogromnu popularnost koju je zasluženo Grk stekao...neshvatljivo kakav to kompjuter u glavi ima ovaj Srbin, sve uzima i važe, ništa ne propušta i sve dovodi u sklad svojim potezima...ima osobine najplemenitijih vladara.

Demar De Rosen

pre 4 godine

Novak je sad prvi i jedini favorit za osvajanje Rima, RG, Vimbldona, Sinsinatija, Toronta, US Opena, Pekinga, Sangaja, zavrsnog Mastersa itd. Svakog turnira koji je ispred nas, samo se on pita, ne umara itd. Osvojice bukvalni sve. Vecina vas je tvrdila da tempira formu za RG, Mastersi vise nisu vazni itd. Ispade da je tempirao formu za Madrid i za sve ostalo sto sledi. Niko mu ne moze nista, nepobediv je naredne 4-5 god, tvrdite drugi ne postoje itd. Videcemo.

nikola

pre 4 godine

gledao sinoc snimak na miru.Prosto osim par poena Koji je Grk dobio sam,ostalo su bile neiznudjene greske Novaka,I to kad je bio na"loptici".Prosto se igrao sa deckom.Velika poruka ostalima.

Bg

pre 4 godine

Evo Noletov odgovor onima koju su vec poceli da kukaju kako je Nole "pao mnogo" u odnosu na AO. Polako ljudi. Tacno tempirana forma za Roland Garros. I ovo jos uvek nije top forma. A vec ima nivo za osvajanje GS. Danasnji mec je po nivou bio dostojan finala jednog Grand Slama.

DRAGAN

pre 4 godine

Bravo majstore.Sretna 33
ATP 1000 titula. Bez
izgubljenog seta na celom
turniru, govori sve koje najbolji u svetu i zasto je
1 na ATP listi. Ciciban je
pogresio u samom startu
jer je sjeo na pogresnu
stolicu, koju je sam
izabrao.Novak sve radi
lagano i po planu.Forma se
podize.Sada Rim, pa onda
zavrsnica u Parizu na RG.
JOKER NOLE je na pomolu.

Cole

pre 4 godine

Svaka cast Cicipasu, ali nekako
mi nije to to, adrenalin mi je
na 80%, dok kad igra sa RN ili
sa RF, adrenalin je na 100%,
u svakom slucaju, lepa prilika
za Djoleta da se izjednaci
sa Nadalom po broju Mastersa. Poz.

Darko

pre 4 godine

Gledam ovog Grka na dodjeli pehara.Ljut ko ris.Ocigledno je bio uvjeren u pobjedu.Tipicni predstavnik mlade generacije.Zele sve na brzinu i preko reda.E ne moze!!!Ne ide to tako u zivotu,nema preskokice.

Nebojša

pre 4 godine

Pade mi napamet nešto lane u Montrealu Cicipas dobije Novaka u polufinalu izgubi od Nadala meč za titulu sada u Madridu dobije Nadala u polufinalu a u finalu bude poražen od Novaka za titulu oba polufinala dobio u 3 seta da bi u finalu gubio sa 2-0.

Bg011

pre 4 godine

Nole realno ce jos 5god moci da igra.
To je ukupno 45 mastersa, nek osvaja po sezeni u proseku "samo" 3 mastersa, on ce imati jos 15 mastersa.
Sto ako dodamo na postojecih 32 mastersa dolazimo do cifre blizu 50 osvojenih mastersa!

Sto se tice slemova, 20 slemova je ispref njega, nek osvaja 1 godisnje prestice i Federera i uvesti ga u najbolje svih vremena

Bez izgubljenog seta! Ma, vanzemaljac!

pre 4 godine

@..."Koliko juče, prijeti Novaku, kao nezna šta će biti, jer i on želi pehar.
Umjesto da bude skromniji i kaže da je Nole legenda.
Neće, nemože da prelomi i prizna to...
Sa srećom Nole, veliki šampione!"
(milutin, 12. maj 2019 20:29)

E, zbog VAS OVAKVIH Novak ima problema sa publikom po svetu. Zar Cicipas (i drugi) nemaju pravo na optimizam i nadu? Cime je to potcenio i ponizio Novaka? To samo u TVOJOJ (i slicnih) glavi ne funkcionise.

Cicipas je stvarno buduci veliki sampion (Zverev i Kirgios su jedan drugom slicni: Zverev je vec sad uobrazio da je nepobediv, a Kirgios…). Ipak, protiv ovakvog Novaka niko nema ni promil sanse. Videlo se to i po izlasku na teren: smiren, koncentisan bez adrenalina koji donosi nervozu.

Ma, bravo! **bitacno vanzemaljski!

PS Necu biti razocaran ako ne uzme Rim. Nije ga uzeo ni kad je onomad uzeo RG. Neka i sad bude tako i... SUPER!

Ааааа

pre 4 godine

Е то се зове докторски тенис или што би рекао Вишко "ефекат Ђоковић" тј. играш колико ти противник дозволи тј. Новак. Јесте Цици касно завршио синоћњи меч али млад је имаће још много прилика. Слична ствар се догађала Нолету хиљаду пута па ником ништа. А сада БРАВО НОВАЧЕ МАЈСТОРЕ! 33. Мастерс и 74. титула, БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!

Sale

pre 4 godine

Đokovića su u finalima omlatili i Kačanov i Zverev od tih iz mlađe garde a pri tom je Novak u tim mečevima igrao očaj živi, iskreno neće biti dobro ako Novaka omlati sad i mlađani Tsitsipas. Javiće mu se crv sumnje dali uopšte može da igra protiv njih. Moja prognoza da Novak ovo pobeđuje u 2 seta.

Led

pre 4 godine

Ako ovo Novak završi u 2 seta biće veoma dobro i ne bih se složio ako bi neko napisao da igra na 60-70%, ovo što trenutno prikazuje je jako jako kvalitetan tenis i možda bih rekao da neće mnogo moći bolje na RG (uzimajući u obzir sljaku, njegove godine...pišem ovo na rez 6:3,1:1) Grk je odličan defanzivno i nadam se da je Novak pravilno tempirao formu, srećno.

Јабучило

pre 4 godine

Занимљивост: Организатори и финалисти долазе из земаља које не признају Косово*.

mimi

pre 4 godine

Novak se igra sa svima, koja jačina i nadmoć kada doziraš svoje telo,konce-
ntraciju taman po potrebi.Hvala mu na uživanju,nezaboravnim mečevima i nadam se tome još par godina sa kulminacijom na OI

IL

pre 4 godine

Svaka cast, Nole!! Vecna klasa. I opet nas je iznenadio, ko bi rekao samo pre nekoliko dana da ce pehar biti njegov!? Cestitke i Cicipasu na dobrim partijama tenisa.

Dr.dako

pre 4 godine

Nole mu otpevao ono:Decko ajde oladi. Lepo umrtvio igru,izgleda grku ne odgovara igra bez ritma,vise voli jurnjavu po terenu,sto je Nole izbegavao. Bez obzira Cicika je sjajan teniser,decko koji obecava.
Djokovic cinimi se nije otkrio sve karte,jedino je pokazao da iz dana u dan poboljsava igru. Za RG ce biti jos bolji. Ajmo Noleee!

Mucak

pre 4 godine

E moj Cicipas , lako je kad naletis na Federera i Nadala , cim naleti na tvrdo odma druga prica , ovo je tipicno casovi tenisa na naj visem nivou.???

nebitan srbin

pre 4 godine

gledam pre neki dan tima kako igra gubi na svoj servis ali i uzima na rodjinom razmisljam ala je decko napredovo kakva .... ima preskocice djokovica ko plitak potok kad je dosao red juce da odigra istopio se ko maslac. tako i ovaj grk protiv nadala mali padovi u drugom setu ali nadal je kralj sljake pa i nije realno da mu ide ceo mec. ovo sa djokovicem koji je uglavnom pospan na terenu koji vice pre svega da bi sebe probudio malo po malo osvojice turnir pa ce tek onda da se probudi a kad se probudi tesko li je planeti kad se mora pokloniti srbinu.

артиљерац

pre 4 godine

Ноле победио.То је аксиом.Шала на страну,није дао Циципасу ни промил шансе да
победи.Игра Ноле зверски.Кад игра овако(а још није у фул форми)нико не може да
га победи.

Strale

pre 4 godine

Svaka cast Novace na izvanrednoj pobedi. Fale mu jos 1 Montekarlo, 2 Sinsinatija i 2 Rolan Garosa i onda bi imao minimum 3 titula na svim Masters(+Zavrsni) i Gren Slem turnirima, sto vise nikom nikad ne bi poslo za rukom. Neverovatno!

Sava964

pre 4 godine

Za ovog malog navijam kada Nole završi sa tenisom. Vidi se kako ga Nole voli i ceni.... Zaslužio je to, dobar je i biće sve bolji i bolji... A Đoković - šta reći? Glavni je favorit da drugi put osvoji RG i bude jedini u istoriji na sva 4 GS sa dve i više pobeda...

Nole

pre 4 godine

Bravo Nole! 
Izvinjavam ti se.
(anica, 12. maj 2019 20:19)

U redu je anice, oprosteno ti je.
Citam redovno tvoje komentare ovde i znam da nije bilo zle namere.

nenad

pre 4 godine

nekako ovo je bio posebao finale. drugačiji meč od ostalih novakovih finala. bio je totalno smiren i nije pokazivao nikakvu agresiju a igrao vrhunski i po meni odvalio mladog cicipasa. iako rezultat to možda ne govori ali nekako na terenu kao da se samo novak pitao kako će se završiti meč. cicipas se konstantno borio da ostane u meču ali nije mogao do vazduha. izludeo ga je kao nadala ranije. nole goat

bmiles

pre 4 godine

Kako neko uopste moze biti protiv ovog sjajnog sampiona!?Pisem kod 4:1 u prvom setu ,bez obzira kako se zavrsi ovaj mec,a sve su indicije da Novak osvaja Madrid,uzivam u doktorskoj igri naseg sampiona!

митар пфк

pre 4 godine

Искуство , класа и мајсторство против младости , и великога надолазећег талента..Све би и било ок , да нема географског ограничења м-сата :)) За нас несретнике са сјевера Црне Горе..

111

pre 4 godine

Iskusno, onoliko koliko treba. Novak se nije ni oznojio. Grk nije mogao nista dva seta. Sve sto je pokusao nije islo osim drop sotova i izlazaka na mrezu. Sada je jasno koliko je Rafa slabo odigrao, posebno sa nekim izgubljenim poenima koji su za njega nestvarni, nemoguce da ih izgubi. Setao ga Novak, umarao i morao je da krati takve poene drop sotovima ili bi fizicki prso. Ipak Grk je buduci br. 1, decko ima 20 godina, to je sigurno i verujem da ce on i Medvedev da osvajaju najvece turnire. Ispred su od onog Rusa, koji je kao Nemac, u svemu, posebno u glavi. Novak dize formu za RG i ako igra jos kvalitetnije a ima prostora, sve je moguce. Osvaja i RG.

®Laki

pre 4 godine

Sa onakvom igrom kao juce Cicipas je apsolutni favorit. Srecno Stefanose.
(Bodibond, 12. maj 2019 18:32)

Baš šteta što nije opravdao tvoje poverenje! Volite tvoj ®Laki B92!

Zis

pre 4 godine

Mislim da Nole neće taktizirati u Rimu i da će kao glavni favorit otići u Pariz. Odmorao se i posvetio porodici. Sad je vreme da se radi... igra i osvajaju turniri. RG prvi prioritet. Ostali turniri otom potom. Sve najbolje majstore!!!

Nebojša

pre 4 godine

Od koga ti na sljaci danas gubi, crni Rafo...
(Mikii, 12. maj 2019 20:14)

Pa reče ja da je Nadal juče slabo odigrao inače bi glatko pobedio ali sada kada smo videli kako je Novak odigrao bolje za Nadala što je izgubio od Grka manje bolan poraz nego u finalu od večitog rivala.

Kale

pre 4 godine

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka.. Svaka cast legendo!
(Gagi, 12. maj 2019 20:15)

I ja, a ko ne bi bio na najboljeg tenisera i sportistu sveta.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta..
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.

le pak za mu ve

pre 4 godine

Grk se ispraznio sinoć. To je boljka nove generaciju. Gubi 100%.
(Maja, 12. maj 2019 19:14)

Maja objasnila ???.


Ajde Nole.

MauNtauN

pre 4 godine

Sta je botovi ,srbende i istale babaroge gde su komentari tipa treba da jede i nije on više onaj stari !!!Nole care svaka čast jedini pravi "proizvod" iz Srbije vredan postovanja .

damir

pre 4 godine

Novak Djokovic je na putu da bude najbolji teniser svih vremena!Kad obori sve rekorde a to nije daleko tesko da ce ga neko u bliskoj buducnosti nadmasiti u svemu...Sve sto postoji u tenisu to je i osvojio.Nize pobede za redom i dalje...Ostaje da vidimo...Napred Nole!

Poštovalac igre

pre 4 godine

Cicipas je bio premoran al'bez obzira čestitke Noletu jeste da šljaka nije njegova omiljena podloga al'zna da odigra i osvoji najveći turnir. Ukupno 14 pehar na šljaci i ukoliko bude imao motiv može da uđe među top ten grupu po osvojenim turnirima na šljaci. Fali mu dve još da se izjednači sa Mojom i Gomez koji imaju po 16 a da prestigne sa jednom.

Znalac

pre 4 godine

Analfabetama je besmisleno objašnjavati da je bodove nemoguće odbraniti! Moguće je samo osvojiti nove! Uoči svakog turnira se oduzimaju poeni od istog ili odgovarajućeg prošlogodišnjeg turnira. Znači, pred Madrid open 2020. Đoković će imati onoliko poena kao da ga ove godine nije igrao. Koji bi smisao bio da se kalkuliše? Manje osvojenih poena znači manje oduzetih dogodine, ali i manje poena do tog oduzimanja. Odbrana poena je žargon koji su neki primerci s nerazrađenim mozgovima bukvalno shvatili pa na osnovu toga prave besmislene kalkulacije. I nemaju blama da s takvim idejama izađu u javnost!
(Ne pomaže!, 12. maj 2019 21:56)

Sta ti covece napisa? Glupost za medalju.Novak je osvojio 1000 bodova.Sledece godine ako osvoji turnir na nuli je ako udje u finale i izgubi saldo mu se smanjuje za 250 bodova jer poraz u finalu nosi 750 bodova.Znaci ako ne odbrani Vimbldon saldo mu se smanjuje za onoliko bodova koje nosi kolo do kog je stigao.Bodovi se brisu jedino za finalni turnir Mastersa

Ministar

pre 4 godine

Dje je i sta radi strucnjak od sinoc koji je rekao “nazalost, sa ovakvom igrom novak nema sanse”. Molimo ga da se javi i da nam da strucno vidjenje meca... Brutalna poruka od strane Djokovica.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Sada posle ovog poraza Federera gotovo sigurno uveren sam finale ce biti Nadal - Tim naravno. I Nadal pobeduje i osvaja još jednom Madrid Masters.
(Ivan4_2019, 10. maj 2019 19:47)

I nemas bas nivo da bi zasluzio finale mastersa ali ajde kad si vec tu. U finalu ce te Nadal lako proci
(Riki, 11. maj 2019 20:28)

Kakvi stručnjaci! Kakve veličine!
(Bager, 12. maj 2019 20:20)

Prozvao si me prike pa da se javim, da ne ispada da bežim jer nisam pogodio pobednika ovogodišnjeg Mastersa u Madridu. Znači, potpuno zasluženo je Nole osvojio ovaj Masters, nadigrao Cicipasa u svim segmentima igre. Nisam to očekivao, prijatno je i mene iznenadio ovim današnjim nivoom igre, očigledno je uključio onaj njegov "inspiirativni mod" i onda zaista veoma teško ga neko može pobediti. Danas je taj mod bio perfektan i Nole je demolirao Cicipasa na moje veliko pozitivno iznenađenje. Svi mi ponekad pogrešimo u prognozama, ajde reci ti da li si nekada pogrešio u nečemu? Naravno da jesi! I ja sam, juče i prekjuče, kada sam prognozirao pobednika ovog Mastersa! Nisam očekivao ovoliko visok nivo Noletove igre jer je bio van ritma, ali demantovao me je on, ne ti. Zato čestitke njemu.

dnK

pre 4 godine

@ Nole je B O G !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jo, 12. maj 2019 21:27)

Zar Nole na kraju svake pobede ne podigne glavu gore i ne izgovori "Hvala ti Bože"? Kako je onda on Onaj kome dize ruke gore?

Bog je samo jedan, a Nole je čovek kao i svi mi, koji slai Boga nakon svake pobede, a ko slavi Boga i Bog proslavi njega, kao sto Sv. Pismo kaze! Ni nebo ni zemlja to ne mogu promeniti, jer gledamo istini u oci. Slava i danasnjem Sv. Vasiliju Ostroškom koga je Novak sigurno pomenuo u sebi!

RopE

pre 4 godine

Модрича је уз Нолета и чека нову титулу! 
Олееееее!
(Александар, 12. maj 2019 19:56)

I Modric je uz noleta

Delije Čikago

pre 4 godine

Ma kakav Ciciban, ili jesi ili nisi, naš batica piše istoriju ovog sporta, idemo po Rim, pa RG kao šlag na tortu, nebo je granica.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@NY
Poštovani,
TO je stanje duha, unutrašnje osećanje, pripadnost bez obzira na sve moguće i nemoguće okolnosti, bezuslovna ljubav prema Zvezdi i celokupnom ZVEZDAŠKOM BRATSTVU,...... u stvari to se teško može izreći na bilo koji način, to je jedno neizrecivo osećanje koje se nosi u srcu do smrti.
i nikako mržnja prema Partizanu

рајко

pre 4 godine

браво за новака. надајмо се добрим мечевима у риму а поготово на ролан гарос-у

sin lovca na medvede

pre 4 godine

Sportski maraton u reziji Srpskih sportista se nastavlja 1/2 finalom
NBA lige - Zapad utakmicom Denver-Portland. Sretno Nikola Jokicu.

Mucak

pre 4 godine

Aman , Zaman , pa sta radi ovaj Djokovic sa ovim svojim ucenicima , ja sam ZA TO da mu se ZABRANI sledeeci turnir u RIMU , jer je ovo cisto silovanje protivnika na naj brutalni nacin. U RIMU nece dalje od treceg kola , normalno sa razlogom da se ne trosi previse , melje protivnike kao masina za divlje jabuke , strasno.????

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

Lepo je navijati za svoje, ali ovi pljuvači, smarači i mrzitelji, ne razumem, ali hvala i njima jer zbog takvih još više volimo Novaka... u zdravlje

Dobro

pre 4 godine

Braco i sestre, za mene je ovo bila jako lepa i uspesna nedelja. I Kiki Bertens i Nole uzeli titule.
Oboje potpuno zasluzeno i bez vecih problema.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Andra

pre 4 godine

Novaku svaka čast. Bravo majstore.
Sad o Cicipasu, ako ga posluži zdravlje momak će sigurno biti GS šampion i br 1. Treba još malo, recimo da veže 2 recke na jednom turniru, da vidi da može da pobedi 2 super stara iz kola u kolo.
Sve što je rekao Višković stoji, samo napred Stefanos predivna budućnost ga čeka.

slaviša šmigič

pre 4 godine

bravo nole čestitke pre svega moj utisak je,da si juče odigrao stvarno dobro ali jedini problem novaka je zato jer još nije kondicisko dovoljno spreman pa zato i neigra na svom najvišem nivou.ako nole povrati do pariza kondiciju onda bi mogli gledati svašta u parizu i nadati se pobedi novaka ovako dobro mu je dosao odmor zbog neigranje čiliča a cicipas je bio dosta umoran od utakmice sa nadalom.nole je negde izmedju 60 do 70 posto onoga sta on moze a kad ima kondiciju njegov nivo nemoze ispratiti nadal a još manje federer njihova jedina šansa je da novaka drze izvan fokusa tenisa,da ga prozivaju preko medija i tvitera i guraju u politički vrtlog.radi na kondiciji nole.

Beobrad

pre 4 godine

Anice, ne izvinjavaj se ni za sta!
Ja, a i oni koji su realni, znaju koliko volis i cenis Novaka i koliko su kvalitetni tvoji komentari.

antiDebil

pre 4 godine

Rim, dva, tri kola i onda da se sacuvas za RG.
(Idemo, 12. maj 2019 20:55)

Ne verujem...
3 meseca je prespavao, sada ide pun gas!

milutin

pre 4 godine

Popi Ciciban porciju od VELIKOG NOVAKA!
Koliko juče, prijeti Novaku, kao nezna šta će biti, jer i on želi pehar.
Umjesto da bude skromniji i kaže da je Nole legenda.
Neće, nemože da prelomi i prizna to...
Sa srećom Nole, veliki šampione!

dush

pre 4 godine

Svaka cast za Novaka ovo je otprilike 95% od zeljene forme.Ovo sto je Cicipas pokazao je maksimum koliko neko u ovom trebutku moze da se suprostavi Novaku.Mislim i na Nadala posto je daleko od onog starog pre 10 godina.Iskrno mislim da nije trebao da igra ovoliko dobro bolje da je iznenadio na Roland Garros sve svojom igrom ali i ovako nije lose uterace strah svima.Ne bi trebalo u Rimu da se forsira toliko 2-3 kola.Stvarno mislim da je Roland Garros Novakov lagano.Jedino Nadal ako se izdopinguje i napravi neko cudo.

OtacMakarije

pre 4 godine

Ја не говорим "НОЛО", тако да знате да ме неко копира, заправо покушава то неуспјешно јер ЈА САМ УНИКАТ! ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. maj 2019 19:52)

Ma ti si jedan kompleksas koji po ceo dan visi ovde
Bravo Nole 33 Masters je tu idemo po 34 sledeće nedelje.

mile

pre 4 godine

Sad mu Rim bas i ne treba. Do cetvrt finala pa na odmor. Nadal i Thiem do finala i nem nista od njih na RG. Federer je i tako vreca za nabijanje na sljaki.

Ne pomaže!

pre 4 godine

Prosto boli čitati ovako nešto stepen nepoznavanje bodovanja je da ne poveruješ uvek je i uvek će biti bolje osvojiti svaki poen nije bitno dali će se to posle odbraniti ali neki to ne razumeju.
(Nebojša, 12. maj 2019 18:53)

Analfabetama je besmisleno objašnjavati da je bodove nemoguće odbraniti! Moguće je samo osvojiti nove! Uoči svakog turnira se oduzimaju poeni od istog ili odgovarajućeg prošlogodišnjeg turnira. Znači, pred Madrid open 2020. Đoković će imati onoliko poena kao da ga ove godine nije igrao. Koji bi smisao bio da se kalkuliše? Manje osvojenih poena znači manje oduzetih dogodine, ali i manje poena do tog oduzimanja. Odbrana poena je žargon koji su neki primerci s nerazrađenim mozgovima bukvalno shvatili pa na osnovu toga prave besmislene kalkulacije. I nemaju blama da s takvim idejama izađu u javnost!

danny

pre 4 godine

DRAGAN, jedva pročitah tvoj komentar, nigde razmaka između reči, doduše koristiš tačke, ali zareza nigde. Nemam nista protiv da svako napise svoj komentar, ali brate mili pre nego sto posaljes poruku bar proveri kako si napisao ili nauci pravopis.

matori

pre 4 godine

kako je doktorski digao formu kada on misli da treba...
čini mi se da može još malo bolje, ali to tek treba da utrenira do RG. mada mislim da on i nije mislio da će da pobedi ovde, jer vrh forme treba da bude na RG. ovako ispada da on ovaj nivo treba da drži do kraja Vimbldona. ne znam koliko je to moguće...
ali kako igra konkurencija, čini mi se da i ne mora da bude na 100%, a da osvoji skoro sve. onda na letnjoj pauzi opuštanje, pa žrtvovanje Rodžers kupa, pa tempiranje vrha forme za Sinsinati i US Open.....itd....
idemo !!!!!

Jovan

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta.. 
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 20:16)Svaka cast!!!

A, isto tako ni zemlja NIJE ravna ploča.

pre 4 godine

Bog je samo jedan, a Nole je čovek kao i svi mi, koji slai Boga nakon svake pobede, a ko slavi Boga i Bog proslavi njega, kao sto Sv. Pismo kaze! Ni nebo ni zemlja to ne mogu promeniti, jer gledamo istini u oci. Slava i danasnjem Sv. Vasiliju Ostroškom koga je Novak sigurno pomenuo u sebi!
(dnK, 12. maj 2019 21:44)

Bog ne postoji, a Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi, neki tadašnji tadašnji pisci naučne fantastike ;-))
A vi slobodno u sve što želite i verujte, slobodno.
Ja verujem samo u SEBE, a verovatno i Nole.
Nosio je umesto krsta oko vrata jedno vreme i kamen, pa je još živ.
Da neko danas, 2019-e godine veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka ....to mi je neshvatljivo.

Nebojša

pre 4 godine

Ili ce ga Djokovic obrisati na brzaka ili ce izgubiti, sredine nema
(Defo, 12. maj 2019 18:16)

Kako nema pa može kao sa Thiemom duga 2 ili 3 seta.

Kicko

pre 4 godine

Mladji moraju jos da napreduju da bi osvajali najvece trofeje. Neverovatno da i dalje nema pravog ozbiljnog konkurenta iz mladje generacije..

mbs

pre 4 godine

kako nole igra za svoju zemlju srbiju. tako se brane boje svoje zemlje. pokaži im ko je bio agresor, a ko se branio. nole nas pravi ratnik.

ignar

pre 4 godine

Dr roddick, ali ni federer nije uzeo nijednu titulu u doba rod lejvera... znam da ispadam glup sto pisem ista,ali bude mi iskreno zao kad neko bude toliko zagrizen...

GM

pre 4 godine

Treba koristiti kada ti se otvori sve.

Tako i u Rimu... na drugoj strani zreba Rafa, RF, Tim...

Uz malo pozrtovanosti, uzeti #34 Masters i vratiti se na prvo mesto.

RG se vec zna da ce biti na najvisem nivou.

Dibro je što "znaš"

pre 4 godine

Sta ti covece napisa? Glupost za medalju.Novak je osvojio 1000 bodova.Sledece godine ako osvoji turnir na nuli je ako udje u finale i izgubi saldo mu se smanjuje za 250 bodova jer poraz u finalu nosi 750 bodova.Znaci ako ne odbrani Vimbldon saldo mu se smanjuje za onoliko bodova koje nosi kolo do kog je stigao.Bodovi se brisu jedino za finalni turnir Mastersa
(Znalac, 12. maj 2019 22:54)

Danas je svako znalac! I teško ga je ubediti da baš i nije! Uoči Vimbldona ove godine Đokoviću se oduzima 2000 poena. I tačno je da posle turnira ne može imati više poena, nego pre njega. Odatle termin odbrana poena. Ako nisi razumeo, a očigledno nisi, moj komentar govori da kalkulacija da se ove godine "ne zapinje", kako bi se naredne "branilo" manje poena, nema logičku potporu. A ti me ubedi da ima!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta.. (Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 20:16)Svaka cast!!!
(Jovan, 12. maj 2019 20:32)Hvala,ziveli..?

Lol

pre 4 godine

Mislim da je Noletu negde u glavi ona nepromisljena Cicipasova izjava nakon sto ga je pobedio u Torontu - "zgrabio sam ga kao buldog" i da mu sada u skladu sa tim, očitava lekciju, kako se tako nesto ne bi ponovilo :)
(Djota, 12. maj 2019 19:17)

Zar vi mislite da su oni stvarno toliko iskomplesirani ?

Dobro

pre 4 godine

Lepo odigran turnir i lepo zavrsen posao. Nije ni jedan set izgubio. Steta sto nije dobio sansu da odigra bar sa Rafom ako ne sa Rodjom od koga nisam ni ocekivao da dogura daleko na sljaci. To bi bio lep test, ali ako su Tim i Grk njih dvojicu dobili, onda je i ovo neko merilo trenutnog stanja. Mislim da su ona dva seta sa tajbrejkovima protiv Tima bili dosta dobar pokazatelj Noletove forme. Sinoc je Grk bio malo umoran, ali i da nije bojim se da opet ne bi uzeo set Noletu. Kad se Noletu igra svi ostali su u dosta velikom problemu. Kretanje mu je super, postavlja se dobro na sve lopte, pa cak i one duboke dijagonale Cicipasa i Tima, mada osecam da je igrao dosta 'na sigurno' i sa dosta 'plitkih' lopti, cesto oko servis linije protivnika. To jedino mora da malo popravi ako zeli da uzme i RG. Mislim da je kondiciono OK, bar mi tako izgleda. Servis odlican, lepo varira i kod prvog sa kick-om i svi protivnici su imali problem sa tim.
Idemo dalje, tigre, samo jako! U Rimu samo onoliko koliko treba, laganica i bez pritiska...i DRUGI "Nole-slem' (4 GS u nizu) je skoro na dohvat ruke!

Iz zemlje lala, uvek vas,

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@Liverpool Man

Како знаш да су Нолу само грен слемови приоритет? 😮🐁🇭🇷

Amor i Paz

pre 4 godine

Cicipas je izjavio da mu je teze palo moralisanje prilikom rukovanja
nego sam poraz. Nole ga smorio i psihicki dokrajcio sa svojom filozofijom.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ја не говорим "НОЛО", тако да знате да ме неко копира, заправо покушава то неуспјешно јер ЈА САМ УНИКАТ! ☝

knotson

pre 4 godine

Ne znam o kakvom "dranju" većina komentatora priča ovde. Meč je vrlo izjednačen i vrlo je kvalitete sa obe strane. Nije Grk nimalo inferioran.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Јуче сам замолио - Ivan4_2019,- да данас причамо..-))
(I.B., 12. maj 2019 21:16)

Javio sam se ja već odmah posle meča ovde i već ispričao svoje viđenje ovog finala. Da ne bi i tebi to isto ponavljao eto pronađi taj moj komentar ovde i uzmi ga onako kao odgovor i tebi. Ja ne bežim sa "bojišta" dragi moj prike. Uvek kada se desi da pogrešim uvek i priznam svoju grešku. Svi grešimo, nema bezgrešnih ni u čemu na ovoj planeti. Pozdrav. :-)

Lolo

pre 4 godine

Mislio sam da mu mastersi nisu važni jer tempira formu za RG :D "Neće da se troši", "samo su GS prioritet", jel tako beše? Tako su njegovi navijači govorili do pre nekoliko dana. Nego, đe je Vajda?

Coki

pre 4 godine

Ajd ajd samo napred. Mi sa uvek kratkom pamecu smo sve zaboravili oko Hrvata, Pepea, Vajde i sto je bilo pre nedelju dana i navijamo sad za tebe.Sutra kada opet izgubis vracamo se na stare teme

Andjela

pre 4 godine

Meč sezone ili je Cicipas pojeo malo loših pečurki (malo manje od Čilića)? Juče je odlično servirao protiv Rafe a sada truba od servisa...

Lesa London

pre 4 godine

"Bog ne postoji, a Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi, neki tadašnji tadašnji pisci naučne fantastike ;-))
A vi slobodno u sve što želite i verujte, slobodno.
Ja verujem samo u SEBE, a verovatno i Nole.

Da neko danas, 2019-e godine veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka ....to mi je neshvatljivo."
(A, isto tako ni zemlja NIJE ravna ploča., 13. maj 2019 00:27)

E ovako...
Ako ti je 2019-e godine neshvatljivo da neko "veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka" - to samo pokazuje koliko si ti ogranicen/a u obrazovanju i opstoj kulturi, kao i u zivotnim iskustvima.

Bog ne postoji? Ne, gresis, niko nikada nije dokazao da Bog ne postoji. Dakle, nisi u pravu; opet - znanje ti je ograniceno.

"Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi" - da jesu, moj dragi/draga "ni zemlja NIJE ravna ploča"...
Kao sto su knjige koje si citao/la da je Zemlja okrugla isto pisali ljudi. Zakoni fizike i hemije, teorije i teoreme su isto tako pisali i otkrivali ljudi. Slike sa Meseca i samo sletanje na Mesec su snimali ljudi (mozda na Mesecu, mozda u Holivudu), ali su ipak snimali ljudi. Oni koji su te ucili da je Zemlja okrugla, a ne ploca - su isto tako ljudi.

Dakle, dok ne kupis sebi avionsku kartu za put oko sveta, i ne snimis kamerom video/foto dokaz da si se vratio na isto mesto odakle si krenuo - cuti i sedi dole.

1 iz fizike, hemije, biologije, matematike, geografije, teologije. Ili daj dokaze kad se toliko pravis, pa da uvazim tvoje "misljenje".

dr. Roddick

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS.

Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.

statistika

pre 4 godine

Novak ovo mora da resi u svoju korist jer eventualnim porazom Cicipas prilazi na samo 200 poena manje na race listi i tako postaje najozbiljniji protivkandidat za prvo mesto ATP liste do kraja godine.

Marko

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.

sav vas jal

pre 4 godine

@lm 10 hhahah koji kompleksi , osim sto Novak Srbin vam nabija komplekse svaki dan jer bi silno zeleli imati takvog sportistu, u svim ostalim sportovima ste daleko iza Srbije, vi se kacite tu negde s Slovenijom, dok Srbija ima najboljeg sportistu planete Novaka Djokovica

Lolo

pre 4 godine

Mislio sam da mu mastersi nisu važni jer tempira formu za RG :D "Neće da se troši", "samo su GS prioritet", jel tako beše? Tako su njegovi navijači govorili do pre nekoliko dana. Nego, đe je Vajda?

Perica jase ponovo

pre 4 godine

Auuu brate Grku lekni se Adidasa nema tu leba bezi u Uniklo Nike ili Lakostu pa da vidis i rezultate i tvoj tenis sa adidas neces dostici vrh a izgleda da imas potencijal.

antiDebil

pre 4 godine

Sad mu Rim bas i ne treba. Do cetvrt finala pa na odmor. Nadal i Thiem do finala i nem nista od njih na RG. Federer je i tako vreca za nabijanje na sljaki.
(mile, 13. maj 2019 06:57

Zasto mu ne treba? Plus ima dobar zreb...

NY

pre 4 godine

dnK 
Komplimenti za komentar
(Najveći Zvezdaš lkad, 12. 

Vidim iz nedelje u nedelju tvoj.potpis.Po cemu mislis da si najveci zvezdas ikad.Sta odredjuje najveceg zvezdasa.

Marko

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.

dr. Roddick

pre 4 godine

@milutin

"Pa ne može svako da osvaja turnire preko legendi svetskog tenisa kao što su Filipusis, Bagdatis, Gonzales, Henman, Korija, Gaske, Blejk i Ljubičić. "

U pravu si, u njihovo vreme nas nole je osvojio jedva 1 GS i to protiv Tsonge (?!), tek kada se povukla ta generacija, Federer usao 30-e, nas nolo pocinje da osvaja trofeje.

Voždovac

pre 4 godine

Antinolovci čekajte drugu priliku, Nole je kao zid.Federer pobedjuje tehnikom, Bik sa Majorke snagom a Nole vas sve lomi umom.Zato ga svi toliko mrzite.
(Pc,Nis, 12. maj 2019 21:06)

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?

LM10

pre 4 godine

Sjecam se kako su svi pricali da je Novak Srbin, a imamo najveceg tenisaca u historiji sporta, Hrvatska je ponosna na tebe Novace. Mi smo ubjedljivo najevca sila u sportu. Nitko iz SFRJ nam nije ni prici - Nogomet, rukomet, vaterpolo, OI, tenis. U svemu smo bolji od Srbije.

Dobros-AV

pre 4 godine

@ Lesa London

Pogresio si rubriku. Naucna fantastika ne spada u link: B92/Sport/Tenis
P.S. : Ako zivis u Londonu, bas lepo. Ostani tamo.

dr. Roddick

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS.

Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.

Voždovac

pre 4 godine

Antinolovci čekajte drugu priliku, Nole je kao zid.Federer pobedjuje tehnikom, Bik sa Majorke snagom a Nole vas sve lomi umom.Zato ga svi toliko mrzite.
(Pc,Nis, 12. maj 2019 21:06)

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?

dr. Roddick

pre 4 godine

@milutin

"Pa ne može svako da osvaja turnire preko legendi svetskog tenisa kao što su Filipusis, Bagdatis, Gonzales, Henman, Korija, Gaske, Blejk i Ljubičić. "

U pravu si, u njihovo vreme nas nole je osvojio jedva 1 GS i to protiv Tsonge (?!), tek kada se povukla ta generacija, Federer usao 30-e, nas nolo pocinje da osvaja trofeje.

Marko

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.

Marko

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.

Lolo

pre 4 godine

Mislio sam da mu mastersi nisu važni jer tempira formu za RG :D "Neće da se troši", "samo su GS prioritet", jel tako beše? Tako su njegovi navijači govorili do pre nekoliko dana. Nego, đe je Vajda?

Lolo

pre 4 godine

Mislio sam da mu mastersi nisu važni jer tempira formu za RG :D "Neće da se troši", "samo su GS prioritet", jel tako beše? Tako su njegovi navijači govorili do pre nekoliko dana. Nego, đe je Vajda?

knotson

pre 4 godine

Ne znam o kakvom "dranju" većina komentatora priča ovde. Meč je vrlo izjednačen i vrlo je kvalitete sa obe strane. Nije Grk nimalo inferioran.

statistika

pre 4 godine

Novak ovo mora da resi u svoju korist jer eventualnim porazom Cicipas prilazi na samo 200 poena manje na race listi i tako postaje najozbiljniji protivkandidat za prvo mesto ATP liste do kraja godine.

Perica jase ponovo

pre 4 godine

Auuu brate Grku lekni se Adidasa nema tu leba bezi u Uniklo Nike ili Lakostu pa da vidis i rezultate i tvoj tenis sa adidas neces dostici vrh a izgleda da imas potencijal.

A, isto tako ni zemlja NIJE ravna ploča.

pre 4 godine

Bog je samo jedan, a Nole je čovek kao i svi mi, koji slai Boga nakon svake pobede, a ko slavi Boga i Bog proslavi njega, kao sto Sv. Pismo kaze! Ni nebo ni zemlja to ne mogu promeniti, jer gledamo istini u oci. Slava i danasnjem Sv. Vasiliju Ostroškom koga je Novak sigurno pomenuo u sebi!
(dnK, 12. maj 2019 21:44)

Bog ne postoji, a Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi, neki tadašnji tadašnji pisci naučne fantastike ;-))
A vi slobodno u sve što želite i verujte, slobodno.
Ja verujem samo u SEBE, a verovatno i Nole.
Nosio je umesto krsta oko vrata jedno vreme i kamen, pa je još živ.
Da neko danas, 2019-e godine veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka ....to mi je neshvatljivo.

Znalac

pre 4 godine

Analfabetama je besmisleno objašnjavati da je bodove nemoguće odbraniti! Moguće je samo osvojiti nove! Uoči svakog turnira se oduzimaju poeni od istog ili odgovarajućeg prošlogodišnjeg turnira. Znači, pred Madrid open 2020. Đoković će imati onoliko poena kao da ga ove godine nije igrao. Koji bi smisao bio da se kalkuliše? Manje osvojenih poena znači manje oduzetih dogodine, ali i manje poena do tog oduzimanja. Odbrana poena je žargon koji su neki primerci s nerazrađenim mozgovima bukvalno shvatili pa na osnovu toga prave besmislene kalkulacije. I nemaju blama da s takvim idejama izađu u javnost!
(Ne pomaže!, 12. maj 2019 21:56)

Sta ti covece napisa? Glupost za medalju.Novak je osvojio 1000 bodova.Sledece godine ako osvoji turnir na nuli je ako udje u finale i izgubi saldo mu se smanjuje za 250 bodova jer poraz u finalu nosi 750 bodova.Znaci ako ne odbrani Vimbldon saldo mu se smanjuje za onoliko bodova koje nosi kolo do kog je stigao.Bodovi se brisu jedino za finalni turnir Mastersa

Amor i Paz

pre 4 godine

Cicipas je izjavio da mu je teze palo moralisanje prilikom rukovanja
nego sam poraz. Nole ga smorio i psihicki dokrajcio sa svojom filozofijom.

Ne pomaže!

pre 4 godine

Prosto boli čitati ovako nešto stepen nepoznavanje bodovanja je da ne poveruješ uvek je i uvek će biti bolje osvojiti svaki poen nije bitno dali će se to posle odbraniti ali neki to ne razumeju.
(Nebojša, 12. maj 2019 18:53)

Analfabetama je besmisleno objašnjavati da je bodove nemoguće odbraniti! Moguće je samo osvojiti nove! Uoči svakog turnira se oduzimaju poeni od istog ili odgovarajućeg prošlogodišnjeg turnira. Znači, pred Madrid open 2020. Đoković će imati onoliko poena kao da ga ove godine nije igrao. Koji bi smisao bio da se kalkuliše? Manje osvojenih poena znači manje oduzetih dogodine, ali i manje poena do tog oduzimanja. Odbrana poena je žargon koji su neki primerci s nerazrađenim mozgovima bukvalno shvatili pa na osnovu toga prave besmislene kalkulacije. I nemaju blama da s takvim idejama izađu u javnost!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ја не говорим "НОЛО", тако да знате да ме неко копира, заправо покушава то неуспјешно јер ЈА САМ УНИКАТ! ☝

LM10

pre 4 godine

Sjecam se kako su svi pricali da je Novak Srbin, a imamo najveceg tenisaca u historiji sporta, Hrvatska je ponosna na tebe Novace. Mi smo ubjedljivo najevca sila u sportu. Nitko iz SFRJ nam nije ni prici - Nogomet, rukomet, vaterpolo, OI, tenis. U svemu smo bolji od Srbije.

mbs

pre 4 godine

kako nole igra za svoju zemlju srbiju. tako se brane boje svoje zemlje. pokaži im ko je bio agresor, a ko se branio. nole nas pravi ratnik.

Skole

pre 4 godine

Novaku cestitam na tituli.Zelim ih jos mnogo.Pustite vi vise nacionalizam i da li nas nasi veliki sportisti predstavljaju kako treba.Nikad necu prihvatiti da su izjave dodvoravanja zlocinackim drzavama prave i lekovite.Drzava Hrvatska ima ideologiju koja je uzasna.Kompletan tv program i javne debate su instruisane protiv Srba. Da li ovde na portalu ima vas milion koji ponavlja istu pricu da se siri mir i bratstbvo sa takvim narodima,moguce je.Ali zapamtite jos jednom.Da ste vi takvi bili predstavnici Srba pre petsto godina Srba vise ne bi bilo. Tacnije zivelo bi milion ljudi koji bi se sigurno zvali drugacije. A znate kako. Ni Milan ni Milos ni Dusan...Jasna mi je vasa teorija.Zivot je kratak i bitno je da je mom stomaku dobro. Zato se veliki Srpski narod i razlikuje od naroda koji su od nas nastali.

Demar De Rosen

pre 4 godine

Novak je sad prvi i jedini favorit za osvajanje Rima, RG, Vimbldona, Sinsinatija, Toronta, US Opena, Pekinga, Sangaja, zavrsnog Mastersa itd. Svakog turnira koji je ispred nas, samo se on pita, ne umara itd. Osvojice bukvalni sve. Vecina vas je tvrdila da tempira formu za RG, Mastersi vise nisu vazni itd. Ispade da je tempirao formu za Madrid i za sve ostalo sto sledi. Niko mu ne moze nista, nepobediv je naredne 4-5 god, tvrdite drugi ne postoje itd. Videcemo.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@NY
Poštovani,
TO je stanje duha, unutrašnje osećanje, pripadnost bez obzira na sve moguće i nemoguće okolnosti, bezuslovna ljubav prema Zvezdi i celokupnom ZVEZDAŠKOM BRATSTVU,...... u stvari to se teško može izreći na bilo koji način, to je jedno neizrecivo osećanje koje se nosi u srcu do smrti.
i nikako mržnja prema Partizanu

NY

pre 4 godine

dnK 
Komplimenti za komentar
(Najveći Zvezdaš lkad, 12. 

Vidim iz nedelje u nedelju tvoj.potpis.Po cemu mislis da si najveci zvezdas ikad.Sta odredjuje najveceg zvezdasa.

Danilo Markos

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS. Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.
(dr. Roddick, 12. maj 2019 19:19)

Pa ti si komedija, Federer tezi put hahaha

dnK

pre 4 godine

@ Nole je B O G !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jo, 12. maj 2019 21:27)

Zar Nole na kraju svake pobede ne podigne glavu gore i ne izgovori "Hvala ti Bože"? Kako je onda on Onaj kome dize ruke gore?

Bog je samo jedan, a Nole je čovek kao i svi mi, koji slai Boga nakon svake pobede, a ko slavi Boga i Bog proslavi njega, kao sto Sv. Pismo kaze! Ni nebo ni zemlja to ne mogu promeniti, jer gledamo istini u oci. Slava i danasnjem Sv. Vasiliju Ostroškom koga je Novak sigurno pomenuo u sebi!

Milos

pre 4 godine

Ajde Nole, kralju ljudskosti i ferpleja. Srpsko cudo od coveka!!! Da ih boli svaki put kad vide da ih postujes za one bombe koje su nam sasuli u poslednjih sto godina.

Lol

pre 4 godine

Mislim da je Noletu negde u glavi ona nepromisljena Cicipasova izjava nakon sto ga je pobedio u Torontu - "zgrabio sam ga kao buldog" i da mu sada u skladu sa tim, očitava lekciju, kako se tako nesto ne bi ponovilo :)
(Djota, 12. maj 2019 19:17)

Zar vi mislite da su oni stvarno toliko iskomplesirani ?

RopE

pre 4 godine

Модрича је уз Нолета и чека нову титулу! 
Олееееее!
(Александар, 12. maj 2019 19:56)

I Modric je uz noleta

Djota

pre 4 godine

Mislim da je Noletu negde u glavi ona nepromisljena Cicipasova izjava nakon sto ga je pobedio u Torontu - "zgrabio sam ga kao buldog" i da mu sada u skladu sa tim, očitava lekciju, kako se tako nesto ne bi ponovilo :)

Nebojša

pre 4 godine

Ja samo ne vidim zašto bi bilo u interesu Đokoviću da se cima da dobije ovaj meč. Nije da brani neke bitne poene od prošle godine pa da mu je važno. Poraz mu samo može pomoći da čuva duže prvo mesto na ATP listi sledeće godine jureći titulu ovde. Ako prođe lako, prođe, a ako ne, nije problem. A u međuvremenu, ubaciće u višu brzinu na GS-ovima.
(Marko, 12. maj 2019 18:33)

Prosto boli čitati ovako nešto stepen nepoznavanje bodovanja je da ne poveruješ uvek je i uvek će biti bolje osvojiti svaki poen nije bitno dali će se to posle odbraniti ali neki to ne razumeju.

Andjela

pre 4 godine

Meč sezone ili je Cicipas pojeo malo loših pečurki (malo manje od Čilića)? Juče je odlično servirao protiv Rafe a sada truba od servisa...

misterX

pre 4 godine

...jel' moguce da ljudi i dalje pisu o tome kako je bolje NE OSVOJITI TURNIR da bi sledece godine imao manje da brani ???!!!
Kavo, crno, BRANJENJE POENA...Poeni se sveke sezone iznova osvajaju i opet na kraju godine dobijemo JEDINSTVENU LISTU po kojoj su igraci rangirani SAMO NA OSNOVU REZULTATA IZ ISTE TE GODINE !!!

PS onda je najbolje da jednu godinu ispada ISKLJUCIVO U PRVIM RUNDAMA pa onda sledece godine mu je dovoljno da prodje u trece kolo ...samo ne znam sta bi imao od toga ...i ko garantuje da ce, ako ove godine bude finalista, sledece godine osvojiti turnir ???

Ko vam je napunio glavu tim glupostima ???

...a posebno ono o "izbegavanju" i cuvanju madjusobnog odnosa...smesni ste !

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta..
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.

Sale

pre 4 godine

Đokovića su u finalima omlatili i Kačanov i Zverev od tih iz mlađe garde a pri tom je Novak u tim mečevima igrao očaj živi, iskreno neće biti dobro ako Novaka omlati sad i mlađani Tsitsipas. Javiće mu se crv sumnje dali uopšte može da igra protiv njih. Moja prognoza da Novak ovo pobeđuje u 2 seta.

le pak za mu ve

pre 4 godine

Grk se ispraznio sinoć. To je boljka nove generaciju. Gubi 100%.
(Maja, 12. maj 2019 19:14)

Vrlo patriotski sa tvoje strane.

Hvala :)

Majčin sin

pre 4 godine

Za obaranje Federovog rekorda nedostaje još 52 nedelje, godinu dana. Sa ovom titulom obezbeđeno je još oko 15 nedelja na prvom mestu. Sledeće godine u ovo doba slavimo!

nebitan srbin

pre 4 godine

gledam pre neki dan tima kako igra gubi na svoj servis ali i uzima na rodjinom razmisljam ala je decko napredovo kakva .... ima preskocice djokovica ko plitak potok kad je dosao red juce da odigra istopio se ko maslac. tako i ovaj grk protiv nadala mali padovi u drugom setu ali nadal je kralj sljake pa i nije realno da mu ide ceo mec. ovo sa djokovicem koji je uglavnom pospan na terenu koji vice pre svega da bi sebe probudio malo po malo osvojice turnir pa ce tek onda da se probudi a kad se probudi tesko li je planeti kad se mora pokloniti srbinu.

Јабучило

pre 4 godine

Занимљивост: Организатори и финалисти долазе из земаља које не признају Косово*.

Dobros-AV

pre 4 godine

@ Lesa London

Pogresio si rubriku. Naucna fantastika ne spada u link: B92/Sport/Tenis
P.S. : Ako zivis u Londonu, bas lepo. Ostani tamo.

Bg011

pre 4 godine

Nole realno ce jos 5god moci da igra.
To je ukupno 45 mastersa, nek osvaja po sezeni u proseku "samo" 3 mastersa, on ce imati jos 15 mastersa.
Sto ako dodamo na postojecih 32 mastersa dolazimo do cifre blizu 50 osvojenih mastersa!

Sto se tice slemova, 20 slemova je ispref njega, nek osvaja 1 godisnje prestice i Federera i uvesti ga u najbolje svih vremena

Ivan4_2019

pre 4 godine

Sada posle ovog poraza Federera gotovo sigurno uveren sam finale ce biti Nadal - Tim naravno. I Nadal pobeduje i osvaja još jednom Madrid Masters.
(Ivan4_2019, 10. maj 2019 19:47)

I nemas bas nivo da bi zasluzio finale mastersa ali ajde kad si vec tu. U finalu ce te Nadal lako proci
(Riki, 11. maj 2019 20:28)

Kakvi stručnjaci! Kakve veličine!
(Bager, 12. maj 2019 20:20)

Prozvao si me prike pa da se javim, da ne ispada da bežim jer nisam pogodio pobednika ovogodišnjeg Mastersa u Madridu. Znači, potpuno zasluženo je Nole osvojio ovaj Masters, nadigrao Cicipasa u svim segmentima igre. Nisam to očekivao, prijatno je i mene iznenadio ovim današnjim nivoom igre, očigledno je uključio onaj njegov "inspiirativni mod" i onda zaista veoma teško ga neko može pobediti. Danas je taj mod bio perfektan i Nole je demolirao Cicipasa na moje veliko pozitivno iznenađenje. Svi mi ponekad pogrešimo u prognozama, ajde reci ti da li si nekada pogrešio u nečemu? Naravno da jesi! I ja sam, juče i prekjuče, kada sam prognozirao pobednika ovog Mastersa! Nisam očekivao ovoliko visok nivo Noletove igre jer je bio van ritma, ali demantovao me je on, ne ti. Zato čestitke njemu.

драган

pre 4 godine

У једном тренутку, 2. сет, чуо се Циципас, док ка Ноле дере, како каже оцу: Ден канис типота, тј. Не можеш ништа :)

mile

pre 4 godine

Sad mu Rim bas i ne treba. Do cetvrt finala pa na odmor. Nadal i Thiem do finala i nem nista od njih na RG. Federer je i tako vreca za nabijanje na sljaki.

Coki

pre 4 godine

Ajd ajd samo napred. Mi sa uvek kratkom pamecu smo sve zaboravili oko Hrvata, Pepea, Vajde i sto je bilo pre nedelju dana i navijamo sad za tebe.Sutra kada opet izgubis vracamo se na stare teme

Kaiser

pre 4 godine

Cicipas bi bio jos bolji teniser da igra bekhend sa dve ruke, jednorucni bekhend mogu da izvedu vrhunski samo Kralj Federer, Tomi Has, Risar Gaske i Tomi Robredo.
(Bodibond, 12. maj 2019 18:53)

I sta su postigli u tenisu.Sta je Rodzer od 2011 kada se u punom sjaju pojavio Novak.Koji je medjusobni odnos Novaka i Rodzera

Ivan Veljković

pre 4 godine

Odlična partija Noleta danas! Naprosto, nije dao ni minimalnu šansu Cicipasu da se ponada pobedi i osvjajanju titule! Bio je odličan, servis mu je bio super, riterni čudesno moćni na njegovom prepoznatljivom nivou, drop šotovi odlični, voleji odlični, smečevi odlični, fenomenalne paralele i dijagonale sa bekenda i forhenda pljuštale non stop na mladog Grka i tu nije bilo šanse da rezultat ovog meča bude bilo šta osim sigurne i rutinske pobede Noleta naravno. Čestitke Noletu na novom pisanju istorije, na 33. surekordnoj tituli na Mastersima 1000 i na izvanrednoj formi pred finale sezone na šljaci, Rolan Garos naravno! Čestitke i mladom Cicipasu naravno, njega nesumnjivo čekaju mnogi uspesi u budućnosti, odličan je teniser, osvajaće on Masterse i Slemove kada se ovi velikani povuku u sportsku penziju. Bravo Nole majstore!

Stratos Matos

pre 4 godine

Novak se odavno dokazao u svetu ko je i šta je... Kod nas mu teže ide. Zato nas neki ne cene, pa nam kao narodu loše ide.
To će trajati dokle dileje ne shvate gde im je mesto te da ne mogu da nas smaraju esencijalnim glupostima, zavisti i niskosti.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

@Liverpool Man

Како знаш да су Нолу само грен слемови приоритет? 😮🐁🇭🇷

Boki

pre 4 godine

Ovi komentari su neprocenjiv materijal za za naucnike raznih profila koji se bave psihologijom srpkog naroda.Da li je stvarno moguce da smo ovoliko bolesni,da ima toliko Srba koji navijaju protiv svojih.

Lesa London

pre 4 godine

"Bog ne postoji, a Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi, neki tadašnji tadašnji pisci naučne fantastike ;-))
A vi slobodno u sve što želite i verujte, slobodno.
Ja verujem samo u SEBE, a verovatno i Nole.

Da neko danas, 2019-e godine veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka ....to mi je neshvatljivo."
(A, isto tako ni zemlja NIJE ravna ploča., 13. maj 2019 00:27)

E ovako...
Ako ti je 2019-e godine neshvatljivo da neko "veruje u Isusa, Alaha, ili kog već proroka" - to samo pokazuje koliko si ti ogranicen/a u obrazovanju i opstoj kulturi, kao i u zivotnim iskustvima.

Bog ne postoji? Ne, gresis, niko nikada nije dokazao da Bog ne postoji. Dakle, nisi u pravu; opet - znanje ti je ograniceno.

"Sveto Pismo koje pominješ, napisali su ljudi" - da jesu, moj dragi/draga "ni zemlja NIJE ravna ploča"...
Kao sto su knjige koje si citao/la da je Zemlja okrugla isto pisali ljudi. Zakoni fizike i hemije, teorije i teoreme su isto tako pisali i otkrivali ljudi. Slike sa Meseca i samo sletanje na Mesec su snimali ljudi (mozda na Mesecu, mozda u Holivudu), ali su ipak snimali ljudi. Oni koji su te ucili da je Zemlja okrugla, a ne ploca - su isto tako ljudi.

Dakle, dok ne kupis sebi avionsku kartu za put oko sveta, i ne snimis kamerom video/foto dokaz da si se vratio na isto mesto odakle si krenuo - cuti i sedi dole.

1 iz fizike, hemije, biologije, matematike, geografije, teologije. Ili daj dokaze kad se toliko pravis, pa da uvazim tvoje "misljenje".

Cole

pre 4 godine

Svaka cast Cicipasu, ali nekako
mi nije to to, adrenalin mi je
na 80%, dok kad igra sa RN ili
sa RF, adrenalin je na 100%,
u svakom slucaju, lepa prilika
za Djoleta da se izjednaci
sa Nadalom po broju Mastersa. Poz.

danny

pre 4 godine

DRAGAN, jedva pročitah tvoj komentar, nigde razmaka između reči, doduše koristiš tačke, ali zareza nigde. Nemam nista protiv da svako napise svoj komentar, ali brate mili pre nego sto posaljes poruku bar proveri kako si napisao ili nauci pravopis.

Jos Denver veceras!

pre 4 godine

Na prvi pogled nije tema, ali:

Posto nam je Novak jos jednom priredio veliku radost, evo (ovde u Kanadi) na TV sad najavljuju kroz reportaze i analize vecerasnje meceve NBA. Najvise analiziraju Jokica. Koliko dobrih reci…

Nalazim da Jokic i Novak imaju dosta slicnosti: najbolji na svetu (za Jokica ce tek da stigne potvrda za to) i pokazuju da se nacinalizmom ne dobijaju utakmice - Novak je bogzna koliko puta rekao i pokazao da su mu svi ljudi jednaki, a Jokic na provokacije odgovara humanizmom.

Svaka im cast sto Srbiju predstavljaju u najlepsem svetlu. HUMANIZMOM i ALTRUIZMOM.

Darko

pre 4 godine

Gledam ovog Grka na dodjeli pehara.Ljut ko ris.Ocigledno je bio uvjeren u pobjedu.Tipicni predstavnik mlade generacije.Zele sve na brzinu i preko reda.E ne moze!!!Ne ide to tako u zivotu,nema preskokice.

slaviša šmigič

pre 4 godine

bravo nole čestitke pre svega moj utisak je,da si juče odigrao stvarno dobro ali jedini problem novaka je zato jer još nije kondicisko dovoljno spreman pa zato i neigra na svom najvišem nivou.ako nole povrati do pariza kondiciju onda bi mogli gledati svašta u parizu i nadati se pobedi novaka ovako dobro mu je dosao odmor zbog neigranje čiliča a cicipas je bio dosta umoran od utakmice sa nadalom.nole je negde izmedju 60 do 70 posto onoga sta on moze a kad ima kondiciju njegov nivo nemoze ispratiti nadal a još manje federer njihova jedina šansa je da novaka drze izvan fokusa tenisa,da ga prozivaju preko medija i tvitera i guraju u politički vrtlog.radi na kondiciji nole.

Bez izgubljenog seta! Ma, vanzemaljac!

pre 4 godine

@..."Koliko juče, prijeti Novaku, kao nezna šta će biti, jer i on želi pehar.
Umjesto da bude skromniji i kaže da je Nole legenda.
Neće, nemože da prelomi i prizna to...
Sa srećom Nole, veliki šampione!"
(milutin, 12. maj 2019 20:29)

E, zbog VAS OVAKVIH Novak ima problema sa publikom po svetu. Zar Cicipas (i drugi) nemaju pravo na optimizam i nadu? Cime je to potcenio i ponizio Novaka? To samo u TVOJOJ (i slicnih) glavi ne funkcionise.

Cicipas je stvarno buduci veliki sampion (Zverev i Kirgios su jedan drugom slicni: Zverev je vec sad uobrazio da je nepobediv, a Kirgios…). Ipak, protiv ovakvog Novaka niko nema ni promil sanse. Videlo se to i po izlasku na teren: smiren, koncentisan bez adrenalina koji donosi nervozu.

Ma, bravo! **bitacno vanzemaljski!

PS Necu biti razocaran ako ne uzme Rim. Nije ga uzeo ni kad je onomad uzeo RG. Neka i sad bude tako i... SUPER!

Nebojša

pre 4 godine

Pade mi napamet nešto lane u Montrealu Cicipas dobije Novaka u polufinalu izgubi od Nadala meč za titulu sada u Madridu dobije Nadala u polufinalu a u finalu bude poražen od Novaka za titulu oba polufinala dobio u 3 seta da bi u finalu gubio sa 2-0.

Ivan4_2019

pre 4 godine

Јуче сам замолио - Ivan4_2019,- да данас причамо..-))
(I.B., 12. maj 2019 21:16)

Javio sam se ja već odmah posle meča ovde i već ispričao svoje viđenje ovog finala. Da ne bi i tebi to isto ponavljao eto pronađi taj moj komentar ovde i uzmi ga onako kao odgovor i tebi. Ja ne bežim sa "bojišta" dragi moj prike. Uvek kada se desi da pogrešim uvek i priznam svoju grešku. Svi grešimo, nema bezgrešnih ni u čemu na ovoj planeti. Pozdrav. :-)

Danilo

pre 4 godine

Za 50 godina će Srbija možda tek biti svesna šta je i ko je Nole i koliko je uradio da bukvalno ceo svet čuje preko njega za ime ove zemlje. Pre njega za ime ove zemlje se uglavnom provlačilo u lošem kontekstu zbog dešavanja 90-tih.Ovo što je on uradio za ovih 12 13 godina veličanstvene karijere neće uraditi u budućnosti svi naši teniseri zajedno za narednih 500 godina.

bruder

pre 4 godine

Novak pravi brejk u 2 setu. Grk je sve vreme zaista igrao odlicno. Onda na Grkov najbolji udarac, gde je maltene Novaka izbacio sa terena, ovaj nestvarno stize, proklizava i vraca loptu nebom pod oblake u Grkovo polje, ovaj udara svom snagom smec i Novak ga matira paralelom. Kraj. Grk neverica, bes, strah. Novak ga je tu pobedio danas. Zato je Novak jedinstven i neponovljiv, a izmedju ostalog i No1.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta..
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.

Рајко Четник

pre 4 godine

Звееееееееррр се вратила!!!
а сад Царе (Цезаре) правац на освајање Рима!

milutin

pre 4 godine

Popi Ciciban porciju od VELIKOG NOVAKA!
Koliko juče, prijeti Novaku, kao nezna šta će biti, jer i on želi pehar.
Umjesto da bude skromniji i kaže da je Nole legenda.
Neće, nemože da prelomi i prizna to...
Sa srećom Nole, veliki šampione!

Mucak

pre 4 godine

Aman , Zaman , pa sta radi ovaj Djokovic sa ovim svojim ucenicima , ja sam ZA TO da mu se ZABRANI sledeeci turnir u RIMU , jer je ovo cisto silovanje protivnika na naj brutalni nacin. U RIMU nece dalje od treceg kola , normalno sa razlogom da se ne trosi previse , melje protivnike kao masina za divlje jabuke , strasno.????

trajce

pre 4 godine

Sledeće godine u ovo vreme Novak će imati više Masters titula od Federera,bolji medjusobni skor i najviše nedelja na prvom mestu u istoriji tenisa a uz sve to je jedini igrač koji je bio vlasnik sva četiri GS u isto vreme a ko zna možda to ponovo i sada. Federer će imati više GS titula. Pre bih izabrao Novakove rezultate nego Federerove iskreno!!!

Dovla

pre 4 godine

Vidim da niko nije napisao da je ovo bila Novakova 200. pobeda nad teniserima iz Top 10. Ispred je još samo Federer sa 218. :)

Još jedna stvar - praktično svi perspektivni teniseri iz mlade generacije su bar pola Rusi:
Cicipas - Grk/Rus (Grčka)
Zverev - Rus/Rus (Nemačka)
Šapovalov - Rus/Jevrej (Kanada)
Hačanov - Jermenin/Rus (Rusija)
Medvedev - Rus/Rus (Rusija)

dush

pre 4 godine

Svaka cast za Novaka ovo je otprilike 95% od zeljene forme.Ovo sto je Cicipas pokazao je maksimum koliko neko u ovom trebutku moze da se suprostavi Novaku.Mislim i na Nadala posto je daleko od onog starog pre 10 godina.Iskrno mislim da nije trebao da igra ovoliko dobro bolje da je iznenadio na Roland Garros sve svojom igrom ali i ovako nije lose uterace strah svima.Ne bi trebalo u Rimu da se forsira toliko 2-3 kola.Stvarno mislim da je Roland Garros Novakov lagano.Jedino Nadal ako se izdopinguje i napravi neko cudo.

Mucak

pre 4 godine

Boze , kakvo deranje od strane DJOKOVICA , razvlaci ga po terenu ko zvakacu gumu , a pojedini sto kazu da Djokovic ceka gresku Tcipa, pa normalno da grijesi kad ga Djokovic tjera da samo to i radi.???

Liverpool Man

pre 4 godine

Pricam od februara da Novaka samo zanima RG i forma za taj turnir. Mislim da je sad to jasno svima. Njemu je samo stalo do Rolan Garosa jos od Australije. Mozda nije bilo bas u planu da tako rano ispada na nekim turnirima ali to nije donelo paniku u Novakov tim. Zna se sta je prioritet. Gren Slem.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

2:0 za Tima.Stavio sam 5 crvenih na njega.
(mondeski skorojević,11.maj 2019 16:20)
Možda i dobije prvi set,ali ce Stefanos naredna dva.
(mondeski skorojević,12.maj 2019 18:57)
Šta ces napisati posle meca živo me interesuje?Ovo nije ni trolovanje već cisto nepoznavanje sporta...

kaligula

pre 4 godine

Treba imati u vidu da jučerašnji meč nije imao težinu titule pa je Cici polupao Nadala bez frke. Sada kada je ulog veći unervozio se što je i logično koda je prekoputa najbolji ikad. Njegovo vreme tek dolazi a do tad Novak gazi!!!

Pc,Nis

pre 4 godine

Antinolovci čekajte drugu priliku, Nole je kao zid.Federer pobedjuje tehnikom, Bik sa Majorke snagom a Nole vas sve lomi umom.Zato ga svi toliko mrzite.

Beobrad

pre 4 godine

Anice, ne izvinjavaj se ni za sta!
Ja, a i oni koji su realni, znaju koliko volis i cenis Novaka i koliko su kvalitetni tvoji komentari.

Goran

pre 4 godine

"Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS. Federer je imao tezi put."
Besmisleno misljenje. Nikakv poseban znacaj ne predstavlja to sto je Novak koju nedelju mladji od Mareja i jednu godinu mladji od Nadala. Ispada da je Nadalu bilo mnogo teze od Novaka zato sto je imao konkurenciju dva mladja visestruka osvajaca grand slem titula. Zapravo, tako mala razlika u godinama je beznacajna u danasnjem tenisu i mozemo reci da je Novaku, Mareju i Nadalu do bilo daleko teze nego Federeru jer je Federer makar do 25 godina imao vrlo slabu konkurenciju a ovi ostali paklenu cele karijere.

Mucak

pre 4 godine

E moj Cicipas , lako je kad naletis na Federera i Nadala , cim naleti na tvrdo odma druga prica , ovo je tipicno casovi tenisa na naj visem nivou.???

митар пфк

pre 4 godine

Искуство , класа и мајсторство против младости , и великога надолазећег талента..Све би и било ок , да нема географског ограничења м-сата :)) За нас несретнике са сјевера Црне Горе..

mlekadzija

pre 4 godine

Ma sve je to ok sa Noletom ali Federer je Federer....najbolji ikad jel tako Miki, Urose, Bodibond i ostali...Novakovi mrzitelji...BRAVO NOVACE!!!;

Milan85

pre 4 godine

Svi su umorni, samo se Djokovic ne umara :) zato sto je klasa! Osvaja kad hoce i sta hoce naredne 2-3godine. Svi igraju sjajno dok ne dodju do Noleta, AO je Nadal odigrao nikada dominantnije,a onda stao ispred Noleta i izgledao kao malo dete kad Nole hoce da igra.. Isto sad i ova Tiem i Tsitsipas, ubijanu ljudi dok ne dodju do Noleta, dal im se ne igra protiv njega sta li je u pitanju... hejteri neka nadju razlog... :)

Bg

pre 4 godine

Rim, dva, tri kola i onda da se sacuvas za RG.
(Idemo, 12. maj 2019 20:55)

Slazem se brate. Ako bi video da moze da ga osvoji bas bas laganini, onda ok, ali ne verujem da ce to biti jedna jednostavna setnja do titule. Onda neka ide do 1/4 finale, eventualno 1/2 finale, taman da odrzi novi koji vec ima, i onda svez na Roland Garros, i tu da nagazi na papucicu do daske. Kao Lamborgini. Inace, ja mislim da danas nema igraca koji moze da igra na visem nivou od onog koji je prikazao veceras Tsitsipas. Osim Noleta, naravno. I zato sam optimista sto se tice narednog perioda.

Bager

pre 4 godine

"...Nisam očekivao ovoliko visok nivo Noletove igre jer je bio van ritma, ali demantovao me je on, ne ti. Zato čestitke njemu."
(Ivan4_2019, 12. maj 2019 20:49)

Naravno da te nisam demantovao nego sam jednostavno ukazao na tvoje pogrešno predviđanje koje je izgledalo vrlo samouvereno a evo i zašto: jedan od mojih malih, sporednih hobija je da sakupljam takve komentare pa da ih u adekvatnom trenutku serviram nazad na forum. Takav komentator treba da malo bolje razmisli pre nego ustvrdi nešto za šta ima vrlo malo osnova. Ogromna većina se rukovodi sa lićnim afinitetima a ne hladnom glavom i bar osnovnim poznavanjem kako tenisa tako i taktike uopšte.
Za Novaka konkretno sada se već izvesno može tvrditi da je sebi postavio prioritete po redosledu i važnosti turnira i to se ponavlja toliko često da je nemoguće to prevideti, jedino ako je neko toliko ostrašćen pa ne razmišlja glavom već lupi nešto bez ikakvog osnova.
Posle AO bilo je nekoliko komentatora (među njima i ja) koji su ustvrdili da će on gubiti masterse koji dolaze i to ne zato što to želi već jednostavno zbog toga što neće biti u formi da ih dobije. A neće biti u formi jer mu je posle svakog GSa koji dobije potreban duži oporavak jer nije više u prvoj mladosti. Očigledno je da mu je cilj da prestigne Federera, prvo po broju osvojenih GSova a zatim i po broju nedelja na prvom mestu, tim redom i onda je logično da će sve više raditi na tempiranju forme gde mastersi upravo tome služe što je i on indirektno potvrdio.

Stevan sa dva j

pre 4 godine

Naravno ne može drugačije da povede nego da protivnik greši...Samo čeka grešku protivnika. Ajde Cici.
(boki, 12. maj 2019 18:55)

Ma on je sasvim slučajno prvi teniser sveta, ne igra on dobro nego drugi mnogo greše. Nije on dobar, ma ni prosečan, nego svi drugi su gori od njega. Kontaš li sada?

Dobro

pre 4 godine

Braco i sestre, za mene je ovo bila jako lepa i uspesna nedelja. I Kiki Bertens i Nole uzeli titule.
Oboje potpuno zasluzeno i bez vecih problema.

Iz zemlje lala, uvek vas,

OtacMakarije

pre 4 godine

Ја не говорим "НОЛО", тако да знате да ме неко копира, заправо покушава то неуспјешно јер ЈА САМ УНИКАТ! ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 12. maj 2019 19:52)

Ma ti si jedan kompleksas koji po ceo dan visi ovde
Bravo Nole 33 Masters je tu idemo po 34 sledeće nedelje.

срле

pre 4 godine

Свака част Ноле мајсторе, ова игра обећава, сада може опуштеније у Рим. Добра припрема за Ролан Гарос, победио је два млада и талентована тенисера, верујем да може узети 16 ГС трофеј баш на тој шљаци стадиона Филип Шатрије у Паризу!

utisak nedelje

pre 4 godine

Izuzetan nivo tenisa u polufinalu i u finalu. Tačno je podizao formu postepeno. Protivnici nisu ni Rafa ni Rodžer već upravo mlađi igrači u naletu forme koji su ih izbacili- i uz sve dužno poštovanje prema legendama- u ovom trenutku TEŽI protivnici. Uopšte ovo nije bilo lako. Bio je potreban vrhunski, grend slem nivo Novakove igre da bi se ovako radosno završilo. Živeli ;)

Miodrag

pre 4 godine

@dr. Roddick, 12. maj 2019 20:50
I tu jednu pomenutu protiv Tsonge osvojio je tako sto je u SF pobedio Federera 3:0 ...
Stoji to da nije nastavio taj momentum, ali nije se Novak ni njegov tim nadao svemu tome niti se spremao za to. Jedan GS je tada bi ostvarenje sna. Posle AO2008 Novak je proveo mesec dana slaveci u Beogradu. Tek 2010 svi oko Novaka, pa i on sam, shvtaju sta su krajnji dometi, reseni problemi sa disanjem i krenulo se u zestok rad na fizickoj spremi.

Dibro je što "znaš"

pre 4 godine

Sta ti covece napisa? Glupost za medalju.Novak je osvojio 1000 bodova.Sledece godine ako osvoji turnir na nuli je ako udje u finale i izgubi saldo mu se smanjuje za 250 bodova jer poraz u finalu nosi 750 bodova.Znaci ako ne odbrani Vimbldon saldo mu se smanjuje za onoliko bodova koje nosi kolo do kog je stigao.Bodovi se brisu jedino za finalni turnir Mastersa
(Znalac, 12. maj 2019 22:54)

Danas je svako znalac! I teško ga je ubediti da baš i nije! Uoči Vimbldona ove godine Đokoviću se oduzima 2000 poena. I tačno je da posle turnira ne može imati više poena, nego pre njega. Odatle termin odbrana poena. Ako nisi razumeo, a očigledno nisi, moj komentar govori da kalkulacija da se ove godine "ne zapinje", kako bi se naredne "branilo" manje poena, nema logičku potporu. A ti me ubedi da ima!

Nebojša

pre 4 godine

Ili ce ga Djokovic obrisati na brzaka ili ce izgubiti, sredine nema
(Defo, 12. maj 2019 18:16)

Kako nema pa može kao sa Thiemom duga 2 ili 3 seta.

Led

pre 4 godine

Ako ovo Novak završi u 2 seta biće veoma dobro i ne bih se složio ako bi neko napisao da igra na 60-70%, ovo što trenutno prikazuje je jako jako kvalitetan tenis i možda bih rekao da neće mnogo moći bolje na RG (uzimajući u obzir sljaku, njegove godine...pišem ovo na rez 6:3,1:1) Grk je odličan defanzivno i nadam se da je Novak pravilno tempirao formu, srećno.

le pak za mu ve

pre 4 godine

Grk se ispraznio sinoć. To je boljka nove generaciju. Gubi 100%.
(Maja, 12. maj 2019 19:14)

Maja objasnila ???.


Ajde Nole.

DRAGAN

pre 4 godine

Bravo majstore.Sretna 33
ATP 1000 titula. Bez
izgubljenog seta na celom
turniru, govori sve koje najbolji u svetu i zasto je
1 na ATP listi. Ciciban je
pogresio u samom startu
jer je sjeo na pogresnu
stolicu, koju je sam
izabrao.Novak sve radi
lagano i po planu.Forma se
podize.Sada Rim, pa onda
zavrsnica u Parizu na RG.
JOKER NOLE je na pomolu.

lal

pre 4 godine

izvinjavam se svima onima koji su juce tvrdili da najbolji igrac na planeti nema sanse da osvoji madrid... ne znam odakle mi ideja da pomislim drugacije...
a sta, osvojio je?!?

sasa jokic

pre 4 godine

Sve zavisi od njega, SVE. Ni Vajda, ni Marko, ni Pepe, ni bilo ko! Ako je on Ok i trenira i igra punom parom, i ja mogu da mu sedim u box-u. A mogu i da stojim.

Milutin

pre 4 godine

Lako je nasem nolu da osvaja trofeje kada nema mladjih igraca koji su ujedno i visestruki osvajaci GS.

Federer je imao tezi put, cele svoje karijere je imao protivnike koji su mnogo mladji i ujedno osvajaci GS-a, Nadal, Murray, Wawrinka pa i nas nolo.
(dr. Roddick, 12. maj 2019 19:19)

Pa ne može svako da osvaja turnire preko legendi svetskog tenisa kao što su Filipusis, Bagdatis, Gonzales, Henman, Korija, Gaske, Blejk i Ljubičić.

Neko mora da osvoji pobeđujući boraniju tipa Federer, Nadal, Marej i Vavrinka.

Sabre

pre 4 godine

Kakav je gotivac ovaj mali, da nema Noleta definitivno bi mi bio omiljeni igrac. Ajd sto igra super ali sto je tako lepo vaspitan fin i dobar decko, totalni antipod onog Kirgijosa. Ali dzabe sve to, Djole je u MVP modu, i danas se lepo opet pokazalo da u takvom izdanju apsolutno NIKO ne moze nista sem da casno izgubi.

GM

pre 4 godine

Treba koristiti kada ti se otvori sve.

Tako i u Rimu... na drugoj strani zreba Rafa, RF, Tim...

Uz malo pozrtovanosti, uzeti #34 Masters i vratiti se na prvo mesto.

RG se vec zna da ce biti na najvisem nivou.

Marsovac

pre 4 godine

Ovi komentari su neprocenjiv materijal za za naucnike raznih profila koji se bave psihologijom srpkog naroda.Da li je stvarno moguce da smo ovoliko bolesni,da ima toliko Srba koji navijaju protiv svojih.
(Boki, 12. maj 2019 21:20)

A kako ti znaš da su to srbi. Bar ovde možeš da se potpišeš kako god želiš.

Kicko

pre 4 godine

Mladji moraju jos da napreduju da bi osvajali najvece trofeje. Neverovatno da i dalje nema pravog ozbiljnog konkurenta iz mladje generacije..

bmiles

pre 4 godine

Kako neko uopste moze biti protiv ovog sjajnog sampiona!?Pisem kod 4:1 u prvom setu ,bez obzira kako se zavrsi ovaj mec,a sve su indicije da Novak osvaja Madrid,uzivam u doktorskoj igri naseg sampiona!

Scania 164l 580v

pre 4 godine

Bravo Novace!!! Ipak si prevelil zalogaj za Cicipasa. Lagano podizanje forme za RG, pa da jos jeenom kompletira sva 4 Slema i bude najveci ikad.

Marinko Magla

pre 4 godine

Najpre cestitke Cicipasu na igri. Momak ima talenat,energiju i mladost na svojoj strani i ukoliko ga ne omete neka povreda,mislim da ce biti fantastican teniser. Na njegovu zalost,a nasu radost,on danas nije imao ama bas nikakve sanse da pobedi. Svaka cast Novak. Ni govora o nekoj krizi o kojoj se pricalo u protekla dva meseca. Covek igra koliko zeli i koliko mu treba. Krivo mi je samo sto nije imao priliku da igra protiv Nadala veceras,jer mislim da bi ga pocistio kao domacica avliju.

Bager

pre 4 godine

Sada posle ovog poraza Federera gotovo sigurno uveren sam finale ce biti Nadal - Tim naravno. I Nadal pobeduje i osvaja još jednom Madrid Masters.
(Ivan4_2019, 10. maj 2019 19:47)

I nemas bas nivo da bi zasluzio finale mastersa ali ajde kad si vec tu. U finalu ce te Nadal lako proci
(Riki, 11. maj 2019 20:28)

Kakvi stručnjaci! Kakve veličine!

Baki

pre 4 godine

Nole milostivi...Procenjujući Cipkov umor i neiskustvo, na početku drugog seta mi se učinilo da Novak ne pritiska koliko može...jednostavno, ne želi da destruira i ponižava ni igrača, ni njegove roditelje ni ogromnu popularnost koju je zasluženo Grk stekao...neshvatljivo kakav to kompjuter u glavi ima ovaj Srbin, sve uzima i važe, ništa ne propušta i sve dovodi u sklad svojim potezima...ima osobine najplemenitijih vladara.

Bg

pre 4 godine

Evo Noletov odgovor onima koju su vec poceli da kukaju kako je Nole "pao mnogo" u odnosu na AO. Polako ljudi. Tacno tempirana forma za Roland Garros. I ovo jos uvek nije top forma. A vec ima nivo za osvajanje GS. Danasnji mec je po nivou bio dostojan finala jednog Grand Slama.

THE FINAL CUT

pre 4 godine

Час тениса од стране Новака. Цртање по терену. Ово показује да је фокусиран на РГ и да су они порази у ИВ и Мајамију само последица темпирања форме и мањка мотивације. Видећемо у Риму како стоје ствари пред РГ. Уколико Надал опет одигра испод просека, можемо рећи да је Новак апсолутни фаворит за титулу.

Rocky

pre 4 godine

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?
(Voždovac, 12. maj 2019 21:40)

Videcete vi kad ja dobijem sedmicu na Lotou ... ha ha ha ha

Pa to si i za ovaj mec veceeas predvidjao

Nebojša

pre 4 godine

Cicipas je možda budući no1 ali Novak je sadašnji sa pravom i tu je da ostane ova 33 masters titula je za sve navijače koji su verovali ali i za sve hejtere koji nisu bravo šampione.

Jovan

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta.. 
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.
(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 20:16)Svaka cast!!!

Sava964

pre 4 godine

Za ovog malog navijam kada Nole završi sa tenisom. Vidi se kako ga Nole voli i ceni.... Zaslužio je to, dobar je i biće sve bolji i bolji... A Đoković - šta reći? Glavni je favorit da drugi put osvoji RG i bude jedini u istoriji na sva 4 GS sa dve i više pobeda...

Nole

pre 4 godine

Bravo Nole! 
Izvinjavam ti se.
(anica, 12. maj 2019 20:19)

U redu je anice, oprosteno ti je.
Citam redovno tvoje komentare ovde i znam da nije bilo zle namere.

ahila

pre 4 godine

@Naprijed Nole. Šibenik, Zadar i Split su uz tebe.
(Djido)
...i izbjeglice iz Šibenika,Zadra i Splita su sa tobom Nole.
Volimo te.Najbolji si sad i zauvjek!

IL

pre 4 godine

Svaka cast, Nole!! Vecna klasa. I opet nas je iznenadio, ko bi rekao samo pre nekoliko dana da ce pehar biti njegov!? Cestitke i Cicipasu na dobrim partijama tenisa.

111

pre 4 godine

Iskusno, onoliko koliko treba. Novak se nije ni oznojio. Grk nije mogao nista dva seta. Sve sto je pokusao nije islo osim drop sotova i izlazaka na mrezu. Sada je jasno koliko je Rafa slabo odigrao, posebno sa nekim izgubljenim poenima koji su za njega nestvarni, nemoguce da ih izgubi. Setao ga Novak, umarao i morao je da krati takve poene drop sotovima ili bi fizicki prso. Ipak Grk je buduci br. 1, decko ima 20 godina, to je sigurno i verujem da ce on i Medvedev da osvajaju najvece turnire. Ispred su od onog Rusa, koji je kao Nemac, u svemu, posebno u glavi. Novak dize formu za RG i ako igra jos kvalitetnije a ima prostora, sve je moguce. Osvaja i RG.

C i n i k

pre 4 godine

Novak ga razbio ako cemo realno.Cicipas nije mogao da dodje do vazduha i bukvalno.Kad je Novak u formi nmz bas niko sa Atp liste da ga pobedi.

ignar

pre 4 godine

Dr roddick, ali ni federer nije uzeo nijednu titulu u doba rod lejvera... znam da ispadam glup sto pisem ista,ali bude mi iskreno zao kad neko bude toliko zagrizen...

Jelena

pre 4 godine

Bravo za neprestanu podršku bratu!
Ljubav prema bratu nema granice, ne priznaje logiku i mišljenje okoline.
Uz brata si uvek!
Ko ne shvata vrednost ljubavi i požrtvovanosti prema porodici, taj samo još uvek nije sazreo kao ličnost...ali će mu život to vremenom pokazati.
Veliki pozdrav od sestre jednog obožavanog brata!

nikola

pre 4 godine

gledao sinoc snimak na miru.Prosto osim par poena Koji je Grk dobio sam,ostalo su bile neiznudjene greske Novaka,I to kad je bio na"loptici".Prosto se igrao sa deckom.Velika poruka ostalima.

MauNtauN

pre 4 godine

Sta je botovi ,srbende i istale babaroge gde su komentari tipa treba da jede i nije on više onaj stari !!!Nole care svaka čast jedini pravi "proizvod" iz Srbije vredan postovanja .

Ааааа

pre 4 godine

Е то се зове докторски тенис или што би рекао Вишко "ефекат Ђоковић" тј. играш колико ти противник дозволи тј. Новак. Јесте Цици касно завршио синоћњи меч али млад је имаће још много прилика. Слична ствар се догађала Нолету хиљаду пута па ником ништа. А сада БРАВО НОВАЧЕ МАЈСТОРЕ! 33. Мастерс и 74. титула, БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!

Ministar

pre 4 godine

Dje je i sta radi strucnjak od sinoc koji je rekao “nazalost, sa ovakvom igrom novak nema sanse”. Molimo ga da se javi i da nam da strucno vidjenje meca... Brutalna poruka od strane Djokovica.

®Laki

pre 4 godine

Sa onakvom igrom kao juce Cicipas je apsolutni favorit. Srecno Stefanose.
(Bodibond, 12. maj 2019 18:32)

Baš šteta što nije opravdao tvoje poverenje! Volite tvoj ®Laki B92!

Strale

pre 4 godine

Svaka cast Novace na izvanrednoj pobedi. Fale mu jos 1 Montekarlo, 2 Sinsinatija i 2 Rolan Garosa i onda bi imao minimum 3 titula na svim Masters(+Zavrsni) i Gren Slem turnirima, sto vise nikom nikad ne bi poslo za rukom. Neverovatno!

zozon sa Pejićevih salaša

pre 4 godine

Lepo je navijati za svoje, ali ovi pljuvači, smarači i mrzitelji, ne razumem, ali hvala i njima jer zbog takvih još više volimo Novaka... u zdravlje

Andra

pre 4 godine

Novaku svaka čast. Bravo majstore.
Sad o Cicipasu, ako ga posluži zdravlje momak će sigurno biti GS šampion i br 1. Treba još malo, recimo da veže 2 recke na jednom turniru, da vidi da može da pobedi 2 super stara iz kola u kolo.
Sve što je rekao Višković stoji, samo napred Stefanos predivna budućnost ga čeka.

Kale

pre 4 godine

Ponosan sam sto sam Srbin zbog ovog coveka.. Svaka cast legendo!
(Gagi, 12. maj 2019 20:15)

I ja, a ko ne bi bio na najboljeg tenisera i sportistu sveta.

Matrix

pre 4 godine

Reko ja da Djokovic tempira formu, sad je miran do avgusta sto se prvog mesta tiče, iako ima dan brani bodove krajem maja. Svi su pričali losa forma, nema vise od njega ništa, ali u stvari je vrhunski tajming na svakom turniru odradio, početak sezone odradi vrh, malo odmora, pojavljuje se na turnirima zbog ljudi koji daju novac i evo opet se vratio, uhvatio je savršeno tempiranje forme.

sin lovca na medvede

pre 4 godine

Sportski maraton u reziji Srpskih sportista se nastavlja 1/2 finalom
NBA lige - Zapad utakmicom Denver-Portland. Sretno Nikola Jokicu.

antiDebil

pre 4 godine

Rim, dva, tri kola i onda da se sacuvas za RG.
(Idemo, 12. maj 2019 20:55)

Ne verujem...
3 meseca je prespavao, sada ide pun gas!

Djorgo

pre 4 godine

Toliko pobeda, teško tu nešto novo i pametno reći. A opet, bar komentarom na nekada ... sajtu, dati priznanje Novaku. Bilo je kod njega i želje i emocija, a opet, on je takva klasa da je pobeda delovala kao rutina. Za mene je meč obeležen njegovom zahvalnošću bratu Marku kao treneru. U toj porodici verovatno je poslednjih godina najteže Marku. Novak je još jednom pokazao svoju ljudsku večičinu, inteligenciju, posebno emocionalnu. Skidam kapu, svaka čast!

Delije Čikago

pre 4 godine

Ma kakav Ciciban, ili jesi ili nisi, naš batica piše istoriju ovog sporta, idemo po Rim, pa RG kao šlag na tortu, nebo je granica.

Nebojša

pre 4 godine

Od koga ti na sljaci danas gubi, crni Rafo...
(Mikii, 12. maj 2019 20:14)

Pa reče ja da je Nadal juče slabo odigrao inače bi glatko pobedio ali sada kada smo videli kako je Novak odigrao bolje za Nadala što je izgubio od Grka manje bolan poraz nego u finalu od večitog rivala.

matori

pre 4 godine

kako je doktorski digao formu kada on misli da treba...
čini mi se da može još malo bolje, ali to tek treba da utrenira do RG. mada mislim da on i nije mislio da će da pobedi ovde, jer vrh forme treba da bude na RG. ovako ispada da on ovaj nivo treba da drži do kraja Vimbldona. ne znam koliko je to moguće...
ali kako igra konkurencija, čini mi se da i ne mora da bude na 100%, a da osvoji skoro sve. onda na letnjoj pauzi opuštanje, pa žrtvovanje Rodžers kupa, pa tempiranje vrha forme za Sinsinati i US Open.....itd....
idemo !!!!!

Nebojša

pre 4 godine

Ne znam o kakvom "dranju" većina komentatora priča ovde. Meč je vrlo izjednačen i vrlo je kvalitete sa obe strane. Nije Grk nimalo inferioran.
(knotson, 12. maj 2019 20:04)

Nije baš klasično dranje ali nije ni izjednačen meč kako ti misliš Novak nije dozvolio ni jednu brejk loptu bio je agresivniji više vinera je imao manje je grešio rutinski je dobio oba seta praktično bez ikakve drame.

Dr.dako

pre 4 godine

Nole mu otpevao ono:Decko ajde oladi. Lepo umrtvio igru,izgleda grku ne odgovara igra bez ritma,vise voli jurnjavu po terenu,sto je Nole izbegavao. Bez obzira Cicika je sjajan teniser,decko koji obecava.
Djokovic cinimi se nije otkrio sve karte,jedino je pokazao da iz dana u dan poboljsava igru. Za RG ce biti jos bolji. Ajmo Noleee!

артиљерац

pre 4 godine

Ноле победио.То је аксиом.Шала на страну,није дао Циципасу ни промил шансе да
победи.Игра Ноле зверски.Кад игра овако(а још није у фул форми)нико не може да
га победи.

damir

pre 4 godine

Novak Djokovic je na putu da bude najbolji teniser svih vremena!Kad obori sve rekorde a to nije daleko tesko da ce ga neko u bliskoj buducnosti nadmasiti u svemu...Sve sto postoji u tenisu to je i osvojio.Nize pobede za redom i dalje...Ostaje da vidimo...Napred Nole!

Goran

pre 4 godine

Prelomni mec mozda cele sezone. Prvo zato sto je Novak osvojio prvu Masters titulu ove godine. Drugo, zato sto se definitivno odvojio znacajno u trci za London i najzad zato sto je pobedio upravo Cicipasa koji ce mu verovatno biti najveci rival u sledece 2-3 godine pre nego sto dodje do neminovne smene generacija, nadam se nakon sto Novak postane najveci svih vremena.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 4 godine

2:0,6-3,6-4 za Noleta.. (Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 14:52)Ovo sam danas napisao.Hvala.Sportski pozdrav.(Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 12. maj 2019 20:16)Svaka cast!!!
(Jovan, 12. maj 2019 20:32)Hvala,ziveli..?

рајко

pre 4 godine

браво за новака. надајмо се добрим мечевима у риму а поготово на ролан гарос-у

srkis

pre 4 godine

Svim svojim protivnicima Nole je poslao jasnu poruku: "Dećki, ragaci, amigosi, jarani... ni ovo nisam hteo da vam dam - znači, na Garosu nemate šta da tražite."

Poštovalac igre

pre 4 godine

Cicipas je bio premoran al'bez obzira čestitke Noletu jeste da šljaka nije njegova omiljena podloga al'zna da odigra i osvoji najveći turnir. Ukupno 14 pehar na šljaci i ukoliko bude imao motiv može da uđe među top ten grupu po osvojenim turnirima na šljaci. Fali mu dve još da se izjednači sa Mojom i Gomez koji imaju po 16 a da prestigne sa jednom.

Zis

pre 4 godine

Mislim da Nole neće taktizirati u Rimu i da će kao glavni favorit otići u Pariz. Odmorao se i posvetio porodici. Sad je vreme da se radi... igra i osvajaju turniri. RG prvi prioritet. Ostali turniri otom potom. Sve najbolje majstore!!!

Kun'-fu Panda

pre 4 godine

Videćete vi kada dođe ono najvažnije! U Madridu je Đoka imao sreće. Kada RG uzme Nadal, a Vimbldon po deveti put uzme najveći svih vremena, koju ćete onda pesmu pevati?
(Voždovac, 12. maj 2019 21:40)

Pa Vimbldon ce ako Bog da i uzeti najveci svih vremena, ali po peti put, a za RG cemo da vidimo.....idemooo Nollleeee...

Gajetano

pre 4 godine

Auu, vratila se Zver. Bice Novak jos bolji na Rolan Garosu, pa sta mu Bog da. Bas kao i juce sa Timom, razbio je Grka po jednorucnom bekhendu. Servis perfektan i polako postaje Novakovo najvaznije oruzje. Sve funkcionise kako treba, mislim da ce do RG pre svega raditi na servisu i kondiciji. A tek onaj nestvarni lob pracen bekhend paralelom pred brejk u drugom setu. Toliko o Novaku, ako se po jutru dan poznaje...

Ovaj Cicipas bogami postaje strasan igrac, ima i igru i glavu. Ocekujem puno od njega.

Pozdrav,

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Ал овај селфи на крају са сакупљачицама лопти...😔 Е Но1е срећниче један... 👏👏👏

mimi

pre 4 godine

Novak se igra sa svima, koja jačina i nadmoć kada doziraš svoje telo,konce-
ntraciju taman po potrebi.Hvala mu na uživanju,nezaboravnim mečevima i nadam se tome još par godina sa kulminacijom na OI

antiDebil

pre 4 godine

Sad mu Rim bas i ne treba. Do cetvrt finala pa na odmor. Nadal i Thiem do finala i nem nista od njih na RG. Federer je i tako vreca za nabijanje na sljaki.
(mile, 13. maj 2019 06:57

Zasto mu ne treba? Plus ima dobar zreb...

nenad

pre 4 godine

nekako ovo je bio posebao finale. drugačiji meč od ostalih novakovih finala. bio je totalno smiren i nije pokazivao nikakvu agresiju a igrao vrhunski i po meni odvalio mladog cicipasa. iako rezultat to možda ne govori ali nekako na terenu kao da se samo novak pitao kako će se završiti meč. cicipas se konstantno borio da ostane u meču ali nije mogao do vazduha. izludeo ga je kao nadala ranije. nole goat

Dobro

pre 4 godine

Lepo odigran turnir i lepo zavrsen posao. Nije ni jedan set izgubio. Steta sto nije dobio sansu da odigra bar sa Rafom ako ne sa Rodjom od koga nisam ni ocekivao da dogura daleko na sljaci. To bi bio lep test, ali ako su Tim i Grk njih dvojicu dobili, onda je i ovo neko merilo trenutnog stanja. Mislim da su ona dva seta sa tajbrejkovima protiv Tima bili dosta dobar pokazatelj Noletove forme. Sinoc je Grk bio malo umoran, ali i da nije bojim se da opet ne bi uzeo set Noletu. Kad se Noletu igra svi ostali su u dosta velikom problemu. Kretanje mu je super, postavlja se dobro na sve lopte, pa cak i one duboke dijagonale Cicipasa i Tima, mada osecam da je igrao dosta 'na sigurno' i sa dosta 'plitkih' lopti, cesto oko servis linije protivnika. To jedino mora da malo popravi ako zeli da uzme i RG. Mislim da je kondiciono OK, bar mi tako izgleda. Servis odlican, lepo varira i kod prvog sa kick-om i svi protivnici su imali problem sa tim.
Idemo dalje, tigre, samo jako! U Rimu samo onoliko koliko treba, laganica i bez pritiska...i DRUGI "Nole-slem' (4 GS u nizu) je skoro na dohvat ruke!

Iz zemlje lala, uvek vas,

sav vas jal

pre 4 godine

@lm 10 hhahah koji kompleksi , osim sto Novak Srbin vam nabija komplekse svaki dan jer bi silno zeleli imati takvog sportistu, u svim ostalim sportovima ste daleko iza Srbije, vi se kacite tu negde s Slovenijom, dok Srbija ima najboljeg sportistu planete Novaka Djokovica